Subota, 10.03.2018.

13:20

Krstajić zvao Vujadina Savića, vratio Bastu

Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije na kojem je debitant Vujadin Savić iz Crvene zvezde.

Izvor: AK

Krstajiæ zvao Vujadina Saviæa, vratio Bastu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

Juzna pruga

pre 6 godina

Stopera kakav je Savic ima na kilo. Npr. mladi stoper Partizana Markovic je juce pokazao kako treba stoper da izgleda, smiren, stalozen, ima resenje u svakoj situaciji, ne panici. Savic kiksa...setite se kako prelece lopta preko njega a poslednji je igrac odbarne, ili kako u derbiju ispada kao klinac pred zgradom. Za reprezentaciju treba mnogo veci kavlitet nego sto ga on poseduje. Nazalost, desava se isto sto i sa mladom reprezentacijom. Imacemo menadzerski tim koji ce sluziti za podsmeh. Ocekujem uskoro i Radonjica koji je svojom blistavom statistikom (17 utamica-0 golova-0 asistencija), jer ce morati covek da se proda. Pesica da na velikoj sceni pokaze sta je rasni centarfor, Milijasa da pokaze da bez starca nema udarca....i Milojevic pomocnik selektora obavezno. Da parkiramo autobus ispred svog sesnaesterca, sto cele sezone radi u Zvedi. Iz Partizana ce biti pozvan Stojkovic jer boljeg golmana nazalost trenutno nemamo i niko vise.

Fuj

pre 6 godina

Grujic pre Maksimovica ?? Cekam samo kad ce da uguraju i Radonjica nekako...sreca sto Stojkovic igra za Crnu Goru , i za njega bi nasli mesto...jos Danilo Pantic ,Luka Jovic i Pavkov i cirkus kompletan..i posle se pitaju zasto ljude ne zanima ova nakaradna menadzerska ekipa...pocevsi od predsednika Fss,cele nase lige,pa do "selektora"...

Ozbiljna ekipa

pre 6 godina

Uigrati ovaj sastav: Stojković - Kolarov, Nastasić, Maksimović, Ivanović - Matić - Tadić, Ljajić, Milinković-Savić, Živković - Mitrović. Nakon SP sve više gurati mlađe bekove i eventualno golmana.

....

pre 6 godina

Obrni okreni,opet momci koji IGRAJU u najjacim ligama poput Radoje ,Maksimovica,Milenkovica nemaju mesta zbog nekog Savica,Grujica...uskoro, verujem i Radonjica da ce uglaviti...uzas od Saveza i naseg fudbala

Millennium

pre 6 godina

Ja da sam bilo ko od ovih fudbalera, kad bih video komentare mojih sunarodnika, odbio bih da igram za reprezentaciju ili da imam bilo šta sa ovim narodom sve dok se ne dozove pameti i izbaci iz glave suludu podelu. Ja bih lično pristao da igra ceo tim Partizana sa sve tetkicom ako bi to značilo da će Srbija napraviti uspeh. Naopak narod.

Nikola

pre 6 godina

Ja bi napravio malo drugaciji spisak ali nisam ja selektor i verujem Krstajicu ali iznecu svoje misljenje pozvao bi Milenkovica iz Fiorentine obavezno,Maksu isto i dao bi sansu Rodicu i Luki Jovicu koji ako nastavi da se lepo razvija bice mnogo dobar napadac ima takav njuh za gol da to nije normalno.

TIGER

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

To sto je Zvezda primila smao dva gola nije zasluga zvezdine odbrane nego losih golgetera protivnickih ekipa koji su imali po 5 stopostotnih sansi ali nisu umeli loptu u gol da uteraju. A svoj talenat je doticni tatin sin vise puta pokazao. Bude li igrao u prvih 11 mogu da potpisem crveni za njega i penal za protivnika.

Rej Alen

pre 6 godina

bice veoma zanimljivo ko ce putovati u Rusiju...za tim bih trebalo jos da konkurisu golmani Vanja Milinkovic Savic i Svilar...mada i ako ih selektor ne poziva pred njima je buducnost...onda odbrana Milenkovic...Vukovic ne znam sta je sa njim...sredina Sulejmani brz..dobar centarsut..iskusan..onda mladi Maksimovic.mozda i Srnic..Katai ne igra u klubu...otpisao bih Bambi Tosica.Radoju.Fejsu..gudelja ne znam sta je sa Lazarom Markovicem bio je reprezentativni kalibar.sto se napada tice Djurdjevic iz Olimpijakosa i Pavlovic iz kopenhagena..

Realno

pre 6 godina

Sramota je da fudbaler koji doživi suknjicu kao Vujadin protiv Sume uopšte više razmišlja o ozbiljnom fudbalu, a kamoli o reprezentaciji!

anica

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .
(bole, 10. mart 2018 19:57)
To sto navijas za Zvezdu je ok, al sto pocinjes komentar takvom recenicom je smesno. Zahvaljujuci Vujadinu i odbrambenim igracima Zvezda je u LE bila tim sa najmanje primljenih golova, uz Steauu, ako Krstajic prepoznaje kvalitet, sto bi tebi smetalo sto delije postuju Vujadina i njegovo znanje? Mozes da mu pljunes pod prozor.

trezven izbor najboljih

pre 6 godina

Slozio bi se sa mnogim komentarima koji su u stilu "konacno da je popis bas kao da sam ga sastavljao". Ko se sjeca, selektori su dugo vremena dovodili neke skoro anonimne igrace naustrb afirmisanih asova, sve zarad tamo neke magicne formacije I "taktickih zamisli". Jedini koji je stvarno pogodio sa dovodjenjem malo poznatih igraca je bio Antic sa Krasicem, Jovanovicem, itd. Antic je stvarno tada morao da izmisli pojedine igrace I zaista ostvario uspjeh, uzimajci u obzir sta je imao na raspolaganju. Krstajic ima lijep fond kvalitetnih igraca na svim pozicijama, I dobro je poceo sto ne izmislja toplu vodu vec je stvarno doveo najbolje, bar po meni. Najveci zadatak ce biti da taj tim igra kao tim, kao I uvijek na ovim prostorima. Da li ce neke sujete proraditi, da li ce nastati klanovi, da li ce se ugnijezditi nedisciplina, da li ce nestati poleta...kao toliko puta do sada. Ova reprezentacija minimalno treba da vidi 8 finala po kvalitetu I ima dodatnu vrijednost da mnogi igraci koji obecavaju da budu svjetski asovi su otprilike nepoznati na velikoj sceni I unekoj ulozi autsajdera mogli bi da bas sinu. Ali da ne spremamo razanj dok je zec u sumi, fudbaleri su nas toliko puta bas razocarali pristupom I skoro uvijek odigrali losije ili daleko losije of mogucnosti.

Sta pricas covece

pre 6 godina

Kaze covek imamo samo rukavinu na desnom beku pa je zvao bastu u slucaju ako se rukavina povredi. Imao sam omanji nervni napad posle ove recenice. Pored ivanovica i baste njemu je rukavina prvi izbor. Covece pokazalo se hiljadu puta da bane ne moze igrati stopera vise. Mogao je nekada iako je i tada bilo bolje da igra beka a pogotovo ne moze sada i opet ce se to potvrditi. Stoperi koje sada imamo gledajuci celu karijeru ne mogu da se porede sa banetom legendom ali su u ovom trenutku svi oni korisniji od njega na toj poziciji. Pa veljkovic kada je zaigrao u prijateljskim primetila se ogromna razlika a pogotovo neki ozbiljniji stoper. Nije bane vise toliko jak da moze da se gura sa jakim i brzim napadacima i treba ga pomeriti desno kao sto igra u zenitu i kao sto je uglavnom igrao u celsiju.

analiza

pre 6 godina

"Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)"
(absolutezero)
Hm,pade mi na um film "L.Brena i nema problema" i taktika trenera Buckovica.Upravo odgledah klip-trener objasnjava taktiku Nikoli Simicu,sta raditi ako loptu ubace pred nas gol.Dakle,golman skace i boksuje je,odbrambeni igrac boksuje najblizeg suparnickog igraca-a moze i prst u oko.Jedan igrac ide na loptu a jedan na sudiju.Igrac koga igra Mima Karadzic ima zadatak da padne i simulira potres mozga.
E,to je prava taktika-sve je pokriveno i lopta i sudija i protivnicki igrac.
Samo da podelimo uloge pravilno,da ne bude golman boksuje sudiju ili pada u nesvest iz cista mira.

Sto pises kad ti skodi?

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative.
(Andrea Djani)

Kolarov je stub odbrane u ekipi koja je treca u Serie A i ima ogromne sanse da se plasira u cetvrtfinale LS. Covek je odigrao preko trideset utakmica ove sezone, svaku prakticno svih 90 minuta i postigao 3 gola i 10 asistencija. Koji drugi igrac na toj poziciji moze uopste da mu prismrdi svojim uncinkom do sada, a kamoli da bude "alternativa"? Isto vazi i za Baneta, nezamenljiv je u timu na do sad trideset utakmica ove sezeon u ligi i LE, igrao prakticno svih 90 minuta svaku od njih, a tim mu na pragu cetvrtfinala LE. Usput, kao odbrambeni igrac, dao 4 gola i 3 asistecije. Ni Spajic, ni Veljkovic ne mogu da se pohvale takvim ucnikom. Da ne pricam o Maksimovicu, Milenkovicu i Vukovicu - sva trojica zajedno jedva da su skupili polovinu punih utakmica koje je Bane odigrao ove sezone. Prema tome, sledeci put kad umislis da je PlayStation trenerska licenca, ukljuci mozak i razmisli o "alternativama" koje ne postoje, ili imaju manje vazne uloge u manje uspesnim klubovima.

Krk u but

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.
(Marinkova bara, 10. mart 2018 17:27)

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)

Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.

Da nije tatin sin...

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

Pozdravio ga Suma na prošlom derbiju... Takozvana ''suknjica''...

E pa tako....

pre 6 godina

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)
Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.
(Krk u but, 10. mart 2018 20:13)
Ja trazio to, ali ne nadjoh. Kucah onda na pretrazivacu "burek",kad ono izasao Novica...

Carrera

pre 6 godina

Zasto zove Savica , taj nikada nije bio igrac niti ce ikada biti.Nije smeo Krstaja da trpi sugestije. Morao je pozvati Sulejmanija , najbolji strelac u ligi i igra u lideru. Imamo dosta dobar igracki kadar samo ih treba pravilno postaviti svakog na odgovarajucu poziciju i tvrdo ih motivisati.

bole

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .

danguba

pre 6 godina

Savic opravdano, samo mozda je mogao pozvati Djurdjevica, Sulejmanija, Jovica..., ali ok. Sulejmani je dobar, barem za zadnjih pola sata, da napravi razliku na krilu ili sacuva loptu. Ovi mladji bi mogli barem malo da osjete atmosferu, koristice nam ubuduce.
Kada vidis profil igraca, opet se namece formacija sa 3 halfa (Nastasic, Tosic, Ivanovic) i Kolarov i Basta po bokovima. U sredini Matic, SMS i naprijed Tadic, Mitrovic, Ljajic. U rotaciji Milivojevic, Zivkovic, Prijovic..., i bog da nas vidi.

oberin martel

pre 6 godina

Ali Savic..znao sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (podunavac, 10. mart 2018 16:59)

Ali zašto nema Danka , Bambija, Miletića i našeg najboljeg igrača svih vremena Ilića Sašoa? Zašto ?

Pedja

pre 6 godina

Ne znam cemu uopste zove Rajkovica, kada ce da brani Stojkovic. Verovatno ce bilo koji nas selektor da njega stavljaju kao prvog golmana i kad bude imao 50 godina. MItrovic u napadu, a on igra drugu ligu. Najbolje jos i da zovu "najboljeg igraca ikad" Sasu Ilica, ne znam sta bi igrao, ali ajde kad vec i ovi ostali.

as

pre 6 godina

Djurdjevic ??!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 10. mart 2018 17:08)

Miletic ??!

maxy

pre 6 godina

Da li je Vujadin Savic zasluzeno dobio sansu pre Milenkovica iz Fiorentine? Prosle godine je bio najbolji stoper lige. Da li SNS sastavlja tim?

dalekometno tricohitalo

pre 6 godina

Spisak je vrlo dobar.
Igrači koji su MOGLI ući a nisu:

Sulejmani
Jović
Fejsa
Pejčinović
Rodić
Rosić
Makismović

Ipak, to je stvar selektora i sistema. Najbolja ekipa ne mora da nužno ima najbolje igrače.
Sale Đorđević je to dokazao 2014. i Duda 2009. sa spiskom igrača. (Poredim malo babe i žabe ali skapiraćete.)

Srećno našima. I dajte bre za jednu ozbiljnu ekipu, nemojte da se Hrvati sad lože što igraju protiv najboljih ekipa a mi večito linijom manjeg otpora..

Andrea Djani

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative . Realno primicemo gol na svakoj utakmici , pa nam je jedina sansa da igramo za gol vise . Bice veoma tesko proci grupu , ali je moguce .

Doktor

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...

Малац

pre 6 godina

Да ли ико од новинара зна да пита где је Свилар на списку, пошто нам је " обећат као и Панчево", или су дозвољена само питања унапред одштампана ?
Изгледа да ћемо сви ускоро ићи на рапорт да сазнамо сопствено мишљење.

realan

pre 6 godina

Ja bi zamolio admine da ne objavljuju sastave, citalaca, meni licno a veci je muka da cita necijih 11 , njegovu formaciju i taktiku. Odlicne igrace je izabrao , bravo za Bastu treba nam iskusan bek,i bravo za ne zvanje Ljubomira Fejse, za igru u Benfici svaka cast, za reprezentaciju je igrao i bio karastrofalan u par navrata, setite utakmice protv Danske...

shole78

pre 6 godina

Ovo je trenutno najbolje što imamo.
Stojković
Bašta,
Ivanović/Maksimović,
Nastasić/Tošić,
Kolarov
Matić
Milinković S (Milivojević protiv ofanzivih ekipa)
Tadić
Živković
Kostić
Mitrović/Prijović

Ako Sergeja stavi iza špica (protiv timova koje mora "probiti", levo može Tadić a Žile desno. Neverovatno kreativan prednji vezni red bi to bio.
Kasnije ulaze Kostić ili Mijat, da preko krila povuku kontru kad se protivniku igrači umire ili otvore. Ovo naravno dolazi u obzir ako vodimo pa se igra mirno, na kontru po boku.

gojko

pre 6 godina

Štete,prava je šteta što tim Srbije nije igrao u ovom sastavu poslednje dve godine tada bih se mogao nadati nečemu u Rusiji ali ne tovi se prase uoči Božića....Ipak svaka čest ovo je ipak najbolje sa čime rapolažemo....da li će stići da se uigraju bez barem 10 utakmica sa jakim protivnicima,teško ali ipak svaka čast na hrabrosti.

Kure

pre 6 godina

Više - manje, najbolje što imamo. I dalje je enigma Rukavina. Sasvim je dovoljno da na desnom beku budu Ivanović i Basta, a Ivanović uvek može da uskoči na štopera po potrebi. Fejsa zaslužuje mesto, ipak je standardan u dobrom timu. Pri tom, sigurno bi se razumeo sa Matićem jer su neko vreme igrali zajedno. Možda je imalo smisla probati Rodića na levom beku, mada Obradović ima minutažu u Anderlehtu. Očekujem da u Rusiju ode i treći napadač. Lako može da se desi da jurimo rezultat ili počnemo neki meč sa dva klasična napadača, premda smo gneralno na toj poziciji najtanji. Hajde jednom da nas obraduju ovi naši, da bar grupu prodjemo :)

Marinkova bara

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.

Први српски бек

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji. 

treba razmisliti o njima!
(Mića, 10. mart 2018 16:51)

O čemu ti pricaš, Filip Stojković je Crnogorac, strasno.

NEU

pre 6 godina

sta ce Vujadin i Grujic u repki?? Da je pozvao Radonjica da vezba simuliranje penala pa ajde.
(ja, 10. mart 2018 17:05)
Zamisli! Zvao ovu dvojicu ali zato nije pozvao Sašu Ilića, našeg najboljeg igrača svih vremena.

IvchaM

pre 6 godina

Ovo je spisak za taktiku 3-4-3, kojom smo prošli na SP. Nema šanse da će se u tom smislu nešto menjati. Golman-tri štopera-bek, dva zadnja vezna, bek- krilo, krilo, špic.

marerakarera

pre 6 godina

Skromno mišljenje:
Basta i Savić pun pogodak. Pejčinovića mi je malo žao ali i Maksimović je sasvim korektan izbor, svakako iza Tošića, Nastasića, Baneta (pa čak i Savića) u tom redosledu).
Svi koji prozivaju Rukavinu nek smire živce - jedan je od retkih koji je uvek davao maksimum i pokazivao dobar karakter, i kao takav je IDEALAN za drugog beka ako se ne daj Bože Basta povredi, a i odigrao je par tejmi u Španiji.
Sredina nam je vrh vrhova, nema primedbi. Fejsa i Lukić su u odličnoj formi, čak mi ni Gudelj ne bi smwtao ali u ovakvoj konkurenciji nema teorije.
Pre bih Živkovića i Kostića stavio kao klasične napadače pošto ne mogu da kreiraju iz sredine kao Ljajić i Tadić ali okej.
Špicevi su nam svi u odličnoj formi, za Jovića će definitivno biti mesta na budućim okupljanjima.
Ovo je najbolji spisak još od Antićevog za SP, i drago mi je na ličnom planu da sam verovao u Krstajića. Sad je samo pitanje taktike.
Gajim skromnu nadu. Toliko mislim da je normalno.

Slažem se da bi bilo lepo igrati protiv jednw top reprezentacije zbog Brazila, ali Maroko i Nigerija su bili dominantni u svojim kvalifikacionim grupama i dobre su ekipe, pre svega zbog odličnog trčanja, a nama je to najveći minus, i ne bi bilo loše ispraviti ga pre prvenstva. Čak i da igramo sa top ekipom verovatno gubimo od Brazila i moramo biti realni. Ovako možda i imamo 6 poena na kraju grupe, pa protiv (možda) Nemaca, udri pa šta bude!

palop

pre 6 godina

Trebao je probati i Pejcinovica. Spisak je realan. Ovo je najbolje sto imamo.
(Bicu Slobodan, 10. mart 2018 13:18)

Mozda i Luku Jovica, ali u principu dobar spisak.

nosferatu

pre 6 godina

Hm, diskutabilno. Ne kazem da ovi igraci nisu zasluzili, ali ovde su morali da se nadju Gudelj i Fejsa...ipak su oni bili standardno pozivani, izgurali kvalifikacije, igraju standardno, vec su iskusni, Fejsa jedan od nasih najtrofejnijih igraca. Ne moze niko da mi kaze da Grujic ima pre mesta od ove dvojice. Drugo, ne moze Savic pre Jagosa Vukovica...ustvari moze, ali posle svetskog prvenstva. Ipak se ekipa uigrava za svetsko prvenstvo, a nema jos puno vremena...a najbolje se uigrava vec "uigran" tim!! Puno srece, bitne su ove utakmice, bitne su pobede, jer podizu samopouzdanje i stvaraju pozitivnu atmosferu za naredno okupljanje! I da, jos nesto...nadam se da je velika vecina sa ovog spiska, stvarno Krstajicev izbor!!

Први српски бек

pre 6 godina

Лепо је што је звао Вујадина, заслужио је позив играма у Европи, али ови што га у ,,својим формацијама" стављају у прву поставу испред Матије, Бана, Душка Тошица нису у винклу...

DisordeR

pre 6 godina

Mrzim ovakve vesti jer uvek ce da se nadju pamenjakovici koji ce da negoduju kao i oni koji su utripovali da su oni selektori pa sastavljaju spiskove.

Goxy

pre 6 godina

Zašto nema najboljeg štopera Jagoša Vukovića? Bez greške i kvalifikacijama, igra dobro za Veronu....nema jakog menadžera. Veljković u večito očajnom Verderu. Ljajić neće imati pola sata u polusezoni i takav će na SP. Savić 15m od akcije Vojvodine i gola...ali treba mu podići cenu. Brukanje počinje.

uzi

pre 6 godina

Što kaže većina ljudi,boljih nemamo.
Treba verovati u ove momke.Mojih 11 izgleda ovako:1.Stojkovic,2.Basta,3.Kolarov,4.Ivanovic,5.Maksimovic,6.Matic,7.Milivojevic,8.Milinkovic-Savic 9.Mitrovic,10.Tadic,11.Živkovic...blizu prvog tima su:Prijovic,Ljajic,Veljkovic...
Napred Srbija.

nindza

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu Srbija - Kipar pred kvalifikacije po levoj strani igrali Kolarov i Ljaic nosili 90% igre.Opasan tandem !!! Da mogu da biram igrali bi kod mene u klubu.

Vucko

pre 6 godina

Dobar spisak, po prvi put od kada pratim fudbal da nemam zamerke. Dobro je da nema Stefana Mitrovica, Vukovica, Gudelja, Race Petrovica, Fejse, Zorana Tosica... Ne znam samo sta je sa Slobodanom Rajkovicem, a mnogo mi je zao sto se Stojkovic zaleteo da igra za Crnu Goru, mnogo je pogresio, fali nam takav bek.

Mića

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji.

treba razmisliti o njima!

Iz ugla

pre 6 godina

Митровић и Пријовић треба да играју у тандему, што значи још један нападач треба да буде на списку као резерва. 4-4-2 формација са офанзивним Тадићем и СМС и удри па докле стигнемо.

SV

pre 6 godina

Vujadin Savic ili Kiks po utakmici (mada moze i vise). Secate se promasivanja lopte u kaznenom prostoru protiv Kelna, bar jedan kiks protiv CSKA-a, evo i pre neki dan iz cista mira kratak za glavu protiv Vojvodine. Momak, da je znao nesto zadrzao bi se duze napolju, ne bi se vratio u nasu, kako neko rece, kukuruz ligu. Evo, iskreno, kod mene ne bi igrao na male golove sa cetiri igraca. Navijac sam Zvezde. Inace me je i sramota Borjanove izjave u vezi penala.

Šumadinac

pre 6 godina

Ovo je ok, treba nekako uglaviti L.Jovića i Sulejmanija.
Tada bi verovatno izvisili Grujić i Gaćinović, mladi su a i nisu u nekoj formi.

Zemun_grad

pre 6 godina

Pozvao je sve najbolje igrače koje imamo. Ne znam kad se ovo desilo poslednji put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1357, 10. mart 2018 13:14) # Link komentara

Desilo se 2015. godine, kada nas je bez velikih problema savladala Danska.
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/matches/round=2000446/match=2013960/index.html

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

NBA

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (K?benhavnCG, 10. mart 2018 13:17

Hvala Bogu pa kod vas nema menadzerisanja, muljanja, korupcije, nerešenih ubistava, sve vam funkcioniše kao u svajcarskoj. Inače srpski jezik proteran i zabranjen, hapsi se za srpske zastave a ko se izjasni kao Srbin proglašava se izdajnikom. I to srpska Sparta? Kad bih napisao šta ste ne bi mi objavili komentar. Hvala Bogu da nismo više sa vama i da nikad više nećemo ni biti. Mi smo u Rusiji, vas nema nigde, pa ti tamo navijaj za zapadne susjede.

Trenercic

pre 6 godina

Izuzetno sam prijatno iznenadjen Krstajicevim izborom, jer, moram priznati, plasio sam se da je tu postavljen da manekenise i odradi posao za menadzere i magove is FSS-a. Drago mi je sto me je selektor, makar za sada, demantovao. Spisak je gotovo perfektan. Napravio bih samo dve promene - umesto Savica ili Maksimovica, pozvao bih Urosa Spajica iz Anderlehta, koji je svojim igrama ove sezone apsolutno zasluzio poziv, a i odlicno se slaze sa saigracem iz kluba Ivanom Obradovicem, koji je na Krstajicevom spisku. Takodje, umesto Gruje, koji je ove sezone odigrao jedva 5 punih utakmica, zvao bih Sulejmanija, koji je u zivotnoj formi, a odlicno poznaje svajcarski fudbal i bio bi maksimalno motivisan kad budemo igrali protiv Albanije, hm, Svajcarske. Opet, Gruja, kao i Mitar je konacno zaigrao, i to odlicno, te verovatno nije lose proveriti ih. Ne treba zoboraviti ni Fejsu. U svakom slucaju, svaka cast Mladene.

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

Mii

pre 6 godina

Videcemo do SP, moguce da ce biti jos 2,3 promene u zavisnosti od okolnosti (povrede, pad forme ili neko ko ce da podigne formu, a jos je u kombinaciji). Uglavnom, dosta dobar tim moze da se uklopi, od ovih igraca koji su na spisku. Iskreno, jako mi je zao F. Stojkovica sto nije sacekao sansu da zaigra za Srbiju, izuzetan igrac. Takav desni bek bi nam bas dobro dosao, steta. Imamo i Gajica, nadam se da ce ako ne za ovo SP, a onda za naredni period biti dobar za ovu poziciju. Naravno, ne treba zaboraviti Nemanju Maksimovica, V. Jovanovica, Zdjelara, Pejcinovica, Antonova i da ne nabrajam, ima jos dosta dobrih igraca. Nadam se da mozemo da prodjemo grupu na SP, a dalje nikada se ne zna. Podrska selektoru i reprezentativcima, pruzite svoj maksimum i bicemo zadovoljni.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

...ma koji Basta bre??? Gledao sam ga protiv Dinama Kiev nista nije uradio...nijedan centar sut ko svet...izgubio lopti ne zna im se broj...

Božo SAKSOFON

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.
(kad, 10. mart 2018 13:50)

Ma tu nema frke, na toj strani igra Nejmar. Prvo poluvreme Rukavina pa drugo Basta i nema problema, neće dati više od dva, tri komada.

absolutezero

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.
(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)

Neopterecen botiranjem i botizmom

pre 6 godina

Sta vi ljudi pisete, ovo nije ni blizu najjaceg! Premalo ima(mo) zadnjih i(li) centralnih veznih (nadam se da tu ne vidi Sergeja jer bi to bilo kataklizmicno lose), a i (najmanje) jedan krilni igrac fali, mogli smo i bolje stopere, a i jos nekog napadaca. Da on pozove Savica, a ne pozove Milenkovica, da nema ni (drugog) Maksimovica, Radoje, Jojica, Jovica i Sulejmanija pa cak ni Spajica i Gudelja, a ima Rukavine, Savica, Grujica i Kostica?! Kome Kostic (pa i Gacinovic) mogu da budu bolji igraci od Sulejmanija, realno fudbalski gledano?! Nije ovo dobro, mnogo sam ocekivao od ovog spiska. Gde (mu) je Fejsa ako vec nije zvao NR?! Da li je moguce da ne gleda (ni) Pejcinovica?! Zar je Savic bolji od njega i Milenkovica (ni od Spajica nije), pobogu?! I dok jos i mogu da razumem zasto nije pozvao Gajica, sve ovo ostalo ne mogu. Previse propusta ima, a vremena za korekciju vise prakticno ni nema. Rukavina- OUT (narocito ako Bane opet bude bio bek u sta cisto sumnjam) i nikoga vise ni ne treba pozivati jer je ovo bio poslednji voz za tako nesto. IZMENE: Savic- OUT, Pejcinovic, Milenkovic ili Spajic- IN, Milivojevic- OUT, Radoja ili Fejsa- IN, Grujic- OUT, Jojic (ili Gudelj)- IN, a (Nemanja) Maksimovic umesto Tosica bez obzira na to sto nisu na istoj poziciji. Kostic- OUT, Sulejmani- IN, Gacinovic- OUT, Jovic- IN. Naravno, ovo poslednje samo bude vodio treceg napadaca, inace, Mijat obavezno pre Kostica i ostalih, ali ne i pre Sulejmanija, tu u najmanju ruku treba da bude mrtva trka.

Kostic

pre 6 godina

Hahahahaha Vujadina koga je svaki iole ozbiljniji napadac u Evropi slao po burek.
(Xman, 10. mart 2018 13:26)

Vujadin je pozvan zbog javnosti da ne bude 0 igraca iz zvezde a 1 iz partizana... Nastao bi haos, saopstenja, losa atmosfera. Nema on kvalitet za reprezentaciju, nece ici u Rusiju, al takvo je trenutno stanje u srpskom fudbalu. Da spisak sastavljaju predsednici iz uprava klubova zajedno sa novinarima.

Baba Stanojka

pre 6 godina

Sa dva spica i pet stopera! Sve je jasno na sta ce nam igra liciti. Sramota je da jedan niskusan trener vodi prvoligasku ekipu a kamo li reprezentaciju. Krstajic je bio ok fudbaler i nista nemam protiv njega ali prerano je seo na klupu reprezentacije.

sale12

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica???
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse?

ostalo je naj bolje sto imamo

zip Niš

pre 6 godina

Kad markentiski podignes Dmitrovica i izbadne bolji golman od sve trjice Aca Jovanovic.
Zato bilo onoliko pisanje zadnjih meseci i velicanje Dmitrovica

Cigos

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica??? 
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse? 

ostalo je naj bolje sto imamo
(sale12, 10. mart 2018 14:09)

U kojoj ligi igra Mitrovic? Grujic igra redovno. Da li je Jagos Vukovic standardan? Fejsa se sam izjasnio da ne igra.

bex

pre 6 godina

Samo mogu da kazem "bravo Krstajicu".
Basta u prvih 11,doktor za Rukavinu.
Jos mozda Radonjic fali on i Zile su stranas tadnem sa Tadicem i Ljajicem.

roso

pre 6 godina

Čitam negativne komentare o tome što su pozvana samo 2 špica od 24 igrača. Naprotiv, mene to raduje jer ukazuje na onu ofanzivnu formaciju sa 2 krilna napadača i jednim špicem. Jedna rezerva je sasvim dovoljna :D

Никола

pre 6 godina

Напредни Савић је играч скромних могућности. Тешко да је и за први тим Звезде. Али, политика је чудо.

Doktor

pre 6 godina

Golman: Stojković; Odbrana: Savić - Nastasić / Maksimović - Bane - Kolarov; Sredina: Matić, SMS, Tadić, Ljajić, Živković ; napad: Mitrovic. To je ofanzivna varijanta 4-5-1 (sa Ljajićem i AŽ kao krilnim napadačima). Odbrana je najtanja (naravno posle selektora!), kako god se iskombinuje, ali to je što je...

Aleks

pre 6 godina

Ja ne verujem da je prvi put nakon mozda 15 godina na spisak pozvanih za repku stavljeno nasih najboljih 24 igraca koje imamo u ovom trenutku. Bravo Mladene. Ako i formaciju postavi kako treba onda se konacno nema sta zameriti. Kada igras sa najboljima sto imas onako kako treba, i svi pokazu trud i zalaganje, onda ce sigurno doci zasluzeni plasman, kakav god on bio, bice nas, zasluzeni ponosni plasman. Samo napred momci!

Bane

pre 6 godina

(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Za tebe i one koji ne kontaju zašto samo dva napdača. Sa koliko mi klasičnih špiceva igramo. Uvek sa jednim, igramo sa dva samo kad gubimo a to izgleda ni manje ni više žalosno. Zato 2. Znači nisu napa potrebni klasični špicevi već oni ofanzivni vezisti ili ti moderni napadači.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ima li srbina koji nije selektor i koji se ne razume u taktiku. I u kosarci isti slucaj. Meni se ne svidja selektor pripravnik bez iskustva

munze konza

pre 6 godina

a Jojic? Previse su nam visoki svi stoperi, valjalo bi nekog nizeg (ispod 190) i brzeg pozvati. Na SP moramo pozvati 3 klasicna napadaca.

wava

pre 6 godina

A zasto 10 defanzivaca? S koliko igraca on planira da se branimo? I kako nema Pejcinovica medju njima?? Bolji vujadin? Ako je vec moralo po klupskom kljucu onda bolje da je Rodica zvao umesto onog nesrecnog Obradovica. Pozvao 10 krilnih igraca a samo dva u manevru. Pa gde je Fejsa? Sta ce ti Mijat koji greje klupu u frankfurtu, dok sulejmani reseta i osvaja prvenstvo sa YB

Лукарели

pre 6 godina

Сасвим коректан списак. Добро је да се вратио Баста, уместо Рукавина лаганезе по десном беку. Вујадин Савић је најбољи штопер наше кукуруз лиге па нека се дечкк опроба. Још ме радује да нема Гудеља и скидача дронова Стефана Митровића. Мислим да је могао макар бити позван и Лука Јовић, али свакако да је још зелен да буде уместо Митривића и Пријовића. То је то, ок списак у сваком случају.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Mogao je i Le Taljeka da pozove, njegova baba je iz okoline Surdulice pa stice pravo na crveni pasos, uostalom i Dilan Dog Enis je sada Srbin a nema rodbine ovde.

gari

pre 6 godina

bez primedbi, to je to, imena su ok ali treba zesce poraditi na semama, svi uspesni klubovi i timovi su to zbog jakih tandema u napadu i odbrani i dobroj komunikaciji, u suprotnom prodju ko brazil na svetskom kad ostade bez igraca na kome se cela prica zasnivala, a da imamo sanse imamo, lige sa vrh igracima su preforsirane, bice rovitih i povredjenih, umornih, smorenih, pobedjuje najspremniji tim ne najbolji

Kayser Soze

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju

Malkom

pre 6 godina

Nedostaje Sulejmani, koji je izuzetno spreman. A mogao bi i Tošić da dođe. Njegova brzina bi mogla da koristi ako bi ušao negde oko 70. minute kada je protivnička odbrana umorna. Ostalo je OK.

miško

pre 6 godina

Fali Radonjić.Odigrao je u Čukaričkom dobro a u Zvezdi odlično.Ceo Zvezdin napad zavisi od njega.Lalatovića za selektora i Radonjić igra.Krstaiću, nemaš šlifa za napadače.Mlad,brz sa odličnim udarcem ,bio bi pravo otkrovenje na SP.Razmisli još jednom,ne budi tvrdoglav.Njegova trenutna vrednost je iznad 10miliona € sa tendencijom rasta.

kad

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.

centar

pre 6 godina

po meni spisak je OK, samo mi je zao sto nema Luke Jovica, a i umesto Nemanje Maksimoica mislim da je mozda trebao zaboravljenog Urosa Cosica koji trenutno igra za Aek, mozda cak i Nemanja Maksimovic iz Valensije umesto Grujica.. Nisam trener, ali sam dao svoje misljenje, a evo i moje formacije: 4-2-3-1: Dmitrovic - Basta,Savic,Veljkovic,Kolarov - Matic,Milivojevic - Zivkovic desno, Tadic(Kostic) levo, Milinkovic Savic poluspic - Prijovic napad.. Bolje nemamo....

Mikii

pre 6 godina

Jedva cekam sp i sramocenje ovih nasih neznalica. Krstajic, debi(l)tant u trenerskim vodama, vodi ekipu na najvecem takmicenju koje postoji u fudbalu. Pa to samo kod nas ima.

Marka zvaka

pre 6 godina

Vujadin savic i rukavina?mislim da imamo boljih ali ko ce ga znati...ostali treba da budu u konkurenciji za sp...podrska za krstaju

diabola

pre 6 godina

Izuzev rukavine, svi ostali smatram da zasluzuju ovaj poziv cak mislim da je trebalo pozvati i luku jovica u A tim bar u ovim prijateljskim utakmicama.

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Na prvi i drugi pogled moze se jos pozvati i Luka Jovic, obzirom da nam napadaci manjkaju a decko kad udje sa klupe u Ajntrahtu cesto bude i strelac, uz to mlad momak.

Bojan

pre 6 godina

Svako ima svoje misljenj, ali po meni, trenutno najbolji ili bolje receno igraci koji su najboljoj formi su pozvani i to pozdravljam. Misljenja sam da uvek treba zvati one koji su u tom momentu u top formi, ma ko oni bili i da li su ili nisu igrali za reprezentaciju pre.

tudum

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju
(Kayser Soze, 10. mart 2018 13:31)

Luka Jović uljez!

Milos

pre 6 godina

To je to,bolje nemamo ali nek mi objasne strucnjaci,jedan igrac nije bio standardan ni u mladoj reprezentaciji u zivotu je odigrao 18 meceva za svoj maticni klub,pa godinu i po dana pauze preko i za drugoligasa odigrao 4 utakmice i dao jedan gol i takav igrac putuje u Rusiju?

Nice

pre 6 godina

Tatin sin, a hajteri? Bravo Vujke, samo napred!!! Obecava sastav, 5,6 igraca u sjajnoj formi, samo da selektor uklopi kako valja... Srecno i svi zdravi kuci!

zekan17

pre 6 godina

Od ovih igraca nemamo bolje. Nadam se vecoj minutazi Maksimovica u Valensiji,jer je odlican igrac pa da sa ovim sto imamo formirano mladu a odlicnu reprez.

Pokojni Toza

pre 6 godina

Pejcinovic, Radoja, Sulejmani fale...Ljajic ne igra za Torino otkada je Miha otisao. Golman iz nase krs lige. Rukavina ponekad u kupu udje na teren. Nista se ovde nije promenilo. Isto kao i Muslin. Jadan fudbal i bod na svetskom ako budemo imali srece. Samo sto ce masa da se popali kako imamo najbolji tim ikada. Kao i svaki put... Srbi i realnost.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Partizanovac sam ali Vujadin je najprijatnije iznenadjenje i iskreno zasluzio je poziv. Da li se odustalo od Radonjica to ne znam. Iz Partizana nema ko sem Stojkovica, ostali igraju jako lose. Moj sastav za mondijal: Stojkovic -Ivanovic, Savic, Tosic, Kolarov-Matic, Sergej, Ljajic-Tadic, Kostic(Zivkovic)-mitrovic(prijovic) ili u 4-4-2 sa Mitrovicem i Prijovicem u spicu a bez Kostica. Mada ova prva postava koju sam napisao u sistemu 4-1-4-1 je najbolja zbog vise linija distribucije lopte, da matic pokriva vezni red i sigurne lopte salje u sredinu napred prema sergeju i ljajicu a oni dalje organizuju. Nesto slicno kao u mancesteru sto radi Matic. A finese su da li ce poceti neko drugo krilo ili ce poceti Mitrovic ili Prijovic. Bitan je sablon igre a igraci su pribliznog kvaliteta tako da se u postavci ne moze puno toga pogresiti u 2 ili 3 igraca ako se igra postavi na pravi nacin.

Selektor-Ja

pre 6 godina

Mala analiza jednog od milion srpskih selektora i eksperta za sport iz kladionice:
Golmani: Mora Stojkovic da brani, najiskusniji je i najpouzdaniji, uz to, uvek je za Srbiju branio dobro. Rajkovic i Dmitrovic da dobiju priliku ako ovaj bude kiksao, normalno. Videcemo u prijateljskim kako budu branili.
Odbrana: Imamo dobre stopere, al su kiksare brate mili, dzaba ti ako igras dobro 87 minuta, a u 3 minuta napravis dve tri kretenske greske i primis gol. Na bekovima smo sad pojacani zbog Baste, unece eksplozivnost i borbenost. Rukavina na klupu, bogu hvala.
Vezni red: Najbolje sto imamo. Milivojevic, Matic, SMS su u top formi, Tadic i nije bas, al nije ni da je los ove sezone, vise je Sauthempton los nego sto je on zapravo los, a u kvalifikacijama je pokazao da ume sve, i da da gol i da asistira i da kreira, vrh igrac. Dakle, tu smo odlicni, nema brige, cak su i slatke muke bile verujem, Fejsa je sigurno zasluzio da se nadje na spisku vise od Vujadina Savica ali velika mu je konkurencija na toj poziciji.
Napad: Mitrovic i Prijovic su u formi, ima ko da da gol, Mitrovicu prednost zbog iskustva i golova za repku, a i igra u Engleskoj. Iza spica bi najvise voleo da gledam Kostica, mada i Zivkovic moze da igra iza napadaca, cak i jako dobro, a tu je Gacinovic isto. Mladi i motivisani igraci uvek iznenade.

Dakle: Stojkovic, Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov, Matic, Milivojevic, SMS,Tadic, Kostic, Mitrovic

marlone

pre 6 godina

Eventualno je mogao pozvati jos Nemanju Radoju iz Selte, koji u Španskoj Ligi igra konstantno. Rukavinu mora zvati, jer je prošao cijeli ciklus, a ne mjenja se igrač tek tako pred odlazak na prvenstvo. U sledećem ciklusu se nadam da ćemo imati nekog novog na tom desnom boku, mada se niko ne ističe, a Basta je već u poznim igračkim godinama, mada na prvenstvu može dobro doći.

Beretka

pre 6 godina

Kako ono bese? Svilar ce u Martu debitovati? Aha, znate kad ce debitovati... Nikad za Srbiju, mozda kada nijedna druga zemlja ga nece. Jedino Jovic fali sa spiska.

Časlav

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.

K?benhavnCG

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!

Novinar

pre 6 godina

A gde je Svilar?

"Svilar je rekao 'da' i igraće za Srbiju. Debitovaće u martu sledeće godine", rekao je trener u reprezentaciji Srbije i nekadašnji fudbaler i trener Benfike Zoran Filipović za Abolu.

Znaci nema nista od toga..

Inace na spisku fali samo Milenkovic

Jack Sparrow

pre 6 godina

Najzad svi najbolji igraci na svojim pozicijama koji igraju u odlicnoj formi na spisku kada vidim ovakav spisak verujem da ovi momci i mogu da prodju grupu. Basta je odavno zasluzio da bude vracen u reprezentaciju i Laciju igra bio je i kapiten morao je cesce da dobija pozive. Savic je partijama u evropi pokazao koliki je njegov kvalitet i da zasluzuje medto na spisku. Gruja,Zile,Mijat i Sergej igraju odlicno i zasluzuju da odu na svetsko pogotovo kao predstavnici sampionske generacije.

alex

pre 6 godina

Znaci sa Radonjicem nema ozbiljnih planova.
Za Bastu podrzavam, jer bolje nemamo. Ipak, od bekova i stopera me hvata jeza, bicemo najgora odbrana na prvenstvu.

mghc

pre 6 godina

Ne sviđa mi se ovoliki broj štopera na spisku, izgleda da će Krstajić nastaviti sa Muslinovom ultradefanzivnom taktikom. Mislim da su višak Rukavina i Nikola Maksimović, a možda bi Rodić i Nemanja Maksimović (ili Radoja) bili bolje opcije od Obradovića i Grujića. Takođe, smatram da ima mesta i za trećeg napadača, poput Jovića, Đurđevića ili Pavlovića. U svakom slučaju, uglavnom dobar sastav, ali selektor je još uvek glavni problem.

Uvlacenje Vucicu

pre 6 godina

na prvi pogled ne vidim ko fali, ajde prosvetlite me?:)
(rambo amadeus2, 10. mart 2018 13:10)

Fali najbolji igrac domace lige. Bambi Tosic.

Simpatizer

pre 6 godina

Ne znam zasto ali spisak mi se odavno vise nije svidjao! Prvi put u 10 godina nemam zamjerku. Mislim jos jedino da bi mozda bilo mjesta za luku jovica, ali nadam se da ce Krstajic uuspjeti da napravi ekipu od ovih igraca bez obzira na kritike. Jedva cekam svetsko! Sportski pozdrav

ForeverSRB

pre 6 godina

Stojke

Basta - Veljkovic - Nastasic - Kolarov

Matic

Milivojević - Milinkovic Savic

Tadic - Kostic

Mitrovic (Prijovic)

Mi burazeri bolje nemamo, a to sto smo narod "Samo ne Brazil pre finala" je tako bilo i biće, Krstajicu ce trebati puno srece, iskustva koje nema i karaktera da izvuce maksimum iz njih obzirom kakav pritisak javnosti ih ceka..

Sch.One

pre 6 godina

Fale Bleki,Maksa,Pejcinovic i po meni jako iskusni i jos uvek kvalitetan Sulejmani ne bi lose bilo pozvati i ono zvezdini krilo sa leve strane ne znam kako se zove ali jako je brz i prodoran ne vezano sto navijam za partizan trenutno mi kvalitetnog fudbalera za A reprezentaciju nemamo sem mozda onog malog urosevica ali vec smo popunjeni na levom beku. Basta zasluzeno tvrdim da je konkretniji od rukavine .

Лукарели

pre 6 godina

Сасвим коректан списак. Добро је да се вратио Баста, уместо Рукавина лаганезе по десном беку. Вујадин Савић је најбољи штопер наше кукуруз лиге па нека се дечкк опроба. Још ме радује да нема Гудеља и скидача дронова Стефана Митровића. Мислим да је могао макар бити позван и Лука Јовић, али свакако да је још зелен да буде уместо Митривића и Пријовића. То је то, ок списак у сваком случају.

Simpatizer

pre 6 godina

Ne znam zasto ali spisak mi se odavno vise nije svidjao! Prvi put u 10 godina nemam zamjerku. Mislim jos jedino da bi mozda bilo mjesta za luku jovica, ali nadam se da ce Krstajic uuspjeti da napravi ekipu od ovih igraca bez obzira na kritike. Jedva cekam svetsko! Sportski pozdrav

Aleks

pre 6 godina

Ja ne verujem da je prvi put nakon mozda 15 godina na spisak pozvanih za repku stavljeno nasih najboljih 24 igraca koje imamo u ovom trenutku. Bravo Mladene. Ako i formaciju postavi kako treba onda se konacno nema sta zameriti. Kada igras sa najboljima sto imas onako kako treba, i svi pokazu trud i zalaganje, onda ce sigurno doci zasluzeni plasman, kakav god on bio, bice nas, zasluzeni ponosni plasman. Samo napred momci!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Najzad svi najbolji igraci na svojim pozicijama koji igraju u odlicnoj formi na spisku kada vidim ovakav spisak verujem da ovi momci i mogu da prodju grupu. Basta je odavno zasluzio da bude vracen u reprezentaciju i Laciju igra bio je i kapiten morao je cesce da dobija pozive. Savic je partijama u evropi pokazao koliki je njegov kvalitet i da zasluzuje medto na spisku. Gruja,Zile,Mijat i Sergej igraju odlicno i zasluzuju da odu na svetsko pogotovo kao predstavnici sampionske generacije.

gari

pre 6 godina

bez primedbi, to je to, imena su ok ali treba zesce poraditi na semama, svi uspesni klubovi i timovi su to zbog jakih tandema u napadu i odbrani i dobroj komunikaciji, u suprotnom prodju ko brazil na svetskom kad ostade bez igraca na kome se cela prica zasnivala, a da imamo sanse imamo, lige sa vrh igracima su preforsirane, bice rovitih i povredjenih, umornih, smorenih, pobedjuje najspremniji tim ne najbolji

zekan17

pre 6 godina

Od ovih igraca nemamo bolje. Nadam se vecoj minutazi Maksimovica u Valensiji,jer je odlican igrac pa da sa ovim sto imamo formirano mladu a odlicnu reprez.

diabola

pre 6 godina

Izuzev rukavine, svi ostali smatram da zasluzuju ovaj poziv cak mislim da je trebalo pozvati i luku jovica u A tim bar u ovim prijateljskim utakmicama.

Nice

pre 6 godina

Tatin sin, a hajteri? Bravo Vujke, samo napred!!! Obecava sastav, 5,6 igraca u sjajnoj formi, samo da selektor uklopi kako valja... Srecno i svi zdravi kuci!

Selektor-Ja

pre 6 godina

Mala analiza jednog od milion srpskih selektora i eksperta za sport iz kladionice:
Golmani: Mora Stojkovic da brani, najiskusniji je i najpouzdaniji, uz to, uvek je za Srbiju branio dobro. Rajkovic i Dmitrovic da dobiju priliku ako ovaj bude kiksao, normalno. Videcemo u prijateljskim kako budu branili.
Odbrana: Imamo dobre stopere, al su kiksare brate mili, dzaba ti ako igras dobro 87 minuta, a u 3 minuta napravis dve tri kretenske greske i primis gol. Na bekovima smo sad pojacani zbog Baste, unece eksplozivnost i borbenost. Rukavina na klupu, bogu hvala.
Vezni red: Najbolje sto imamo. Milivojevic, Matic, SMS su u top formi, Tadic i nije bas, al nije ni da je los ove sezone, vise je Sauthempton los nego sto je on zapravo los, a u kvalifikacijama je pokazao da ume sve, i da da gol i da asistira i da kreira, vrh igrac. Dakle, tu smo odlicni, nema brige, cak su i slatke muke bile verujem, Fejsa je sigurno zasluzio da se nadje na spisku vise od Vujadina Savica ali velika mu je konkurencija na toj poziciji.
Napad: Mitrovic i Prijovic su u formi, ima ko da da gol, Mitrovicu prednost zbog iskustva i golova za repku, a i igra u Engleskoj. Iza spica bi najvise voleo da gledam Kostica, mada i Zivkovic moze da igra iza napadaca, cak i jako dobro, a tu je Gacinovic isto. Mladi i motivisani igraci uvek iznenade.

Dakle: Stojkovic, Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov, Matic, Milivojevic, SMS,Tadic, Kostic, Mitrovic

mghc

pre 6 godina

Ne sviđa mi se ovoliki broj štopera na spisku, izgleda da će Krstajić nastaviti sa Muslinovom ultradefanzivnom taktikom. Mislim da su višak Rukavina i Nikola Maksimović, a možda bi Rodić i Nemanja Maksimović (ili Radoja) bili bolje opcije od Obradovića i Grujića. Takođe, smatram da ima mesta i za trećeg napadača, poput Jovića, Đurđevića ili Pavlovića. U svakom slučaju, uglavnom dobar sastav, ali selektor je još uvek glavni problem.

Novinar

pre 6 godina

A gde je Svilar?

"Svilar je rekao 'da' i igraće za Srbiju. Debitovaće u martu sledeće godine", rekao je trener u reprezentaciji Srbije i nekadašnji fudbaler i trener Benfike Zoran Filipović za Abolu.

Znaci nema nista od toga..

Inace na spisku fali samo Milenkovic

alex

pre 6 godina

Znaci sa Radonjicem nema ozbiljnih planova.
Za Bastu podrzavam, jer bolje nemamo. Ipak, od bekova i stopera me hvata jeza, bicemo najgora odbrana na prvenstvu.

SV

pre 6 godina

Vujadin Savic ili Kiks po utakmici (mada moze i vise). Secate se promasivanja lopte u kaznenom prostoru protiv Kelna, bar jedan kiks protiv CSKA-a, evo i pre neki dan iz cista mira kratak za glavu protiv Vojvodine. Momak, da je znao nesto zadrzao bi se duze napolju, ne bi se vratio u nasu, kako neko rece, kukuruz ligu. Evo, iskreno, kod mene ne bi igrao na male golove sa cetiri igraca. Navijac sam Zvezde. Inace me je i sramota Borjanove izjave u vezi penala.

Uvlacenje Vucicu

pre 6 godina

na prvi pogled ne vidim ko fali, ajde prosvetlite me?:)
(rambo amadeus2, 10. mart 2018 13:10)

Fali najbolji igrac domace lige. Bambi Tosic.

marlone

pre 6 godina

Eventualno je mogao pozvati jos Nemanju Radoju iz Selte, koji u Španskoj Ligi igra konstantno. Rukavinu mora zvati, jer je prošao cijeli ciklus, a ne mjenja se igrač tek tako pred odlazak na prvenstvo. U sledećem ciklusu se nadam da ćemo imati nekog novog na tom desnom boku, mada se niko ne ističe, a Basta je već u poznim igračkim godinama, mada na prvenstvu može dobro doći.

Sch.One

pre 6 godina

Fale Bleki,Maksa,Pejcinovic i po meni jako iskusni i jos uvek kvalitetan Sulejmani ne bi lose bilo pozvati i ono zvezdini krilo sa leve strane ne znam kako se zove ali jako je brz i prodoran ne vezano sto navijam za partizan trenutno mi kvalitetnog fudbalera za A reprezentaciju nemamo sem mozda onog malog urosevica ali vec smo popunjeni na levom beku. Basta zasluzeno tvrdim da je konkretniji od rukavine .

wava

pre 6 godina

A zasto 10 defanzivaca? S koliko igraca on planira da se branimo? I kako nema Pejcinovica medju njima?? Bolji vujadin? Ako je vec moralo po klupskom kljucu onda bolje da je Rodica zvao umesto onog nesrecnog Obradovica. Pozvao 10 krilnih igraca a samo dva u manevru. Pa gde je Fejsa? Sta ce ti Mijat koji greje klupu u frankfurtu, dok sulejmani reseta i osvaja prvenstvo sa YB

Први српски бек

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji. 

treba razmisliti o njima!
(Mića, 10. mart 2018 16:51)

O čemu ti pricaš, Filip Stojković je Crnogorac, strasno.

ForeverSRB

pre 6 godina

Stojke

Basta - Veljkovic - Nastasic - Kolarov

Matic

Milivojević - Milinkovic Savic

Tadic - Kostic

Mitrovic (Prijovic)

Mi burazeri bolje nemamo, a to sto smo narod "Samo ne Brazil pre finala" je tako bilo i biće, Krstajicu ce trebati puno srece, iskustva koje nema i karaktera da izvuce maksimum iz njih obzirom kakav pritisak javnosti ih ceka..

sale12

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica???
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse?

ostalo je naj bolje sto imamo

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Mogao je i Le Taljeka da pozove, njegova baba je iz okoline Surdulice pa stice pravo na crveni pasos, uostalom i Dilan Dog Enis je sada Srbin a nema rodbine ovde.

Mikii

pre 6 godina

Jedva cekam sp i sramocenje ovih nasih neznalica. Krstajic, debi(l)tant u trenerskim vodama, vodi ekipu na najvecem takmicenju koje postoji u fudbalu. Pa to samo kod nas ima.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Partizanovac sam ali Vujadin je najprijatnije iznenadjenje i iskreno zasluzio je poziv. Da li se odustalo od Radonjica to ne znam. Iz Partizana nema ko sem Stojkovica, ostali igraju jako lose. Moj sastav za mondijal: Stojkovic -Ivanovic, Savic, Tosic, Kolarov-Matic, Sergej, Ljajic-Tadic, Kostic(Zivkovic)-mitrovic(prijovic) ili u 4-4-2 sa Mitrovicem i Prijovicem u spicu a bez Kostica. Mada ova prva postava koju sam napisao u sistemu 4-1-4-1 je najbolja zbog vise linija distribucije lopte, da matic pokriva vezni red i sigurne lopte salje u sredinu napred prema sergeju i ljajicu a oni dalje organizuju. Nesto slicno kao u mancesteru sto radi Matic. A finese su da li ce poceti neko drugo krilo ili ce poceti Mitrovic ili Prijovic. Bitan je sablon igre a igraci su pribliznog kvaliteta tako da se u postavci ne moze puno toga pogresiti u 2 ili 3 igraca ako se igra postavi na pravi nacin.

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Na prvi i drugi pogled moze se jos pozvati i Luka Jovic, obzirom da nam napadaci manjkaju a decko kad udje sa klupe u Ajntrahtu cesto bude i strelac, uz to mlad momak.

Sta pricas covece

pre 6 godina

Kaze covek imamo samo rukavinu na desnom beku pa je zvao bastu u slucaju ako se rukavina povredi. Imao sam omanji nervni napad posle ove recenice. Pored ivanovica i baste njemu je rukavina prvi izbor. Covece pokazalo se hiljadu puta da bane ne moze igrati stopera vise. Mogao je nekada iako je i tada bilo bolje da igra beka a pogotovo ne moze sada i opet ce se to potvrditi. Stoperi koje sada imamo gledajuci celu karijeru ne mogu da se porede sa banetom legendom ali su u ovom trenutku svi oni korisniji od njega na toj poziciji. Pa veljkovic kada je zaigrao u prijateljskim primetila se ogromna razlika a pogotovo neki ozbiljniji stoper. Nije bane vise toliko jak da moze da se gura sa jakim i brzim napadacima i treba ga pomeriti desno kao sto igra u zenitu i kao sto je uglavnom igrao u celsiju.

kad

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.

Bojan

pre 6 godina

Svako ima svoje misljenj, ali po meni, trenutno najbolji ili bolje receno igraci koji su najboljoj formi su pozvani i to pozdravljam. Misljenja sam da uvek treba zvati one koji su u tom momentu u top formi, ma ko oni bili i da li su ili nisu igrali za reprezentaciju pre.

Doktor

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...

TIGER

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

To sto je Zvezda primila smao dva gola nije zasluga zvezdine odbrane nego losih golgetera protivnickih ekipa koji su imali po 5 stopostotnih sansi ali nisu umeli loptu u gol da uteraju. A svoj talenat je doticni tatin sin vise puta pokazao. Bude li igrao u prvih 11 mogu da potpisem crveni za njega i penal za protivnika.

Časlav

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.

Vucko

pre 6 godina

Dobar spisak, po prvi put od kada pratim fudbal da nemam zamerke. Dobro je da nema Stefana Mitrovica, Vukovica, Gudelja, Race Petrovica, Fejse, Zorana Tosica... Ne znam samo sta je sa Slobodanom Rajkovicem, a mnogo mi je zao sto se Stojkovic zaleteo da igra za Crnu Goru, mnogo je pogresio, fali nam takav bek.

Realno

pre 6 godina

Sramota je da fudbaler koji doživi suknjicu kao Vujadin protiv Sume uopšte više razmišlja o ozbiljnom fudbalu, a kamoli o reprezentaciji!

maxy

pre 6 godina

Da li je Vujadin Savic zasluzeno dobio sansu pre Milenkovica iz Fiorentine? Prosle godine je bio najbolji stoper lige. Da li SNS sastavlja tim?

palop

pre 6 godina

Trebao je probati i Pejcinovica. Spisak je realan. Ovo je najbolje sto imamo.
(Bicu Slobodan, 10. mart 2018 13:18)

Mozda i Luku Jovica, ali u principu dobar spisak.

Milos

pre 6 godina

To je to,bolje nemamo ali nek mi objasne strucnjaci,jedan igrac nije bio standardan ni u mladoj reprezentaciji u zivotu je odigrao 18 meceva za svoj maticni klub,pa godinu i po dana pauze preko i za drugoligasa odigrao 4 utakmice i dao jedan gol i takav igrac putuje u Rusiju?

Sto pises kad ti skodi?

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative.
(Andrea Djani)

Kolarov je stub odbrane u ekipi koja je treca u Serie A i ima ogromne sanse da se plasira u cetvrtfinale LS. Covek je odigrao preko trideset utakmica ove sezone, svaku prakticno svih 90 minuta i postigao 3 gola i 10 asistencija. Koji drugi igrac na toj poziciji moze uopste da mu prismrdi svojim uncinkom do sada, a kamoli da bude "alternativa"? Isto vazi i za Baneta, nezamenljiv je u timu na do sad trideset utakmica ove sezeon u ligi i LE, igrao prakticno svih 90 minuta svaku od njih, a tim mu na pragu cetvrtfinala LE. Usput, kao odbrambeni igrac, dao 4 gola i 3 asistecije. Ni Spajic, ni Veljkovic ne mogu da se pohvale takvim ucnikom. Da ne pricam o Maksimovicu, Milenkovicu i Vukovicu - sva trojica zajedno jedva da su skupili polovinu punih utakmica koje je Bane odigrao ove sezone. Prema tome, sledeci put kad umislis da je PlayStation trenerska licenca, ukljuci mozak i razmisli o "alternativama" koje ne postoje, ili imaju manje vazne uloge u manje uspesnim klubovima.

K?benhavnCG

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!

Beretka

pre 6 godina

Kako ono bese? Svilar ce u Martu debitovati? Aha, znate kad ce debitovati... Nikad za Srbiju, mozda kada nijedna druga zemlja ga nece. Jedino Jovic fali sa spiska.

Први српски бек

pre 6 godina

Лепо је што је звао Вујадина, заслужио је позив играма у Европи, али ови што га у ,,својим формацијама" стављају у прву поставу испред Матије, Бана, Душка Тошица нису у винклу...

NEU

pre 6 godina

sta ce Vujadin i Grujic u repki?? Da je pozvao Radonjica da vezba simuliranje penala pa ajde.
(ja, 10. mart 2018 17:05)
Zamisli! Zvao ovu dvojicu ali zato nije pozvao Sašu Ilića, našeg najboljeg igrača svih vremena.

Carrera

pre 6 godina

Zasto zove Savica , taj nikada nije bio igrac niti ce ikada biti.Nije smeo Krstaja da trpi sugestije. Morao je pozvati Sulejmanija , najbolji strelac u ligi i igra u lideru. Imamo dosta dobar igracki kadar samo ih treba pravilno postaviti svakog na odgovarajucu poziciju i tvrdo ih motivisati.

NBA

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (K?benhavnCG, 10. mart 2018 13:17

Hvala Bogu pa kod vas nema menadzerisanja, muljanja, korupcije, nerešenih ubistava, sve vam funkcioniše kao u svajcarskoj. Inače srpski jezik proteran i zabranjen, hapsi se za srpske zastave a ko se izjasni kao Srbin proglašava se izdajnikom. I to srpska Sparta? Kad bih napisao šta ste ne bi mi objavili komentar. Hvala Bogu da nismo više sa vama i da nikad više nećemo ni biti. Mi smo u Rusiji, vas nema nigde, pa ti tamo navijaj za zapadne susjede.

Marka zvaka

pre 6 godina

Vujadin savic i rukavina?mislim da imamo boljih ali ko ce ga znati...ostali treba da budu u konkurenciji za sp...podrska za krstaju

dalekometno tricohitalo

pre 6 godina

Spisak je vrlo dobar.
Igrači koji su MOGLI ući a nisu:

Sulejmani
Jović
Fejsa
Pejčinović
Rodić
Rosić
Makismović

Ipak, to je stvar selektora i sistema. Najbolja ekipa ne mora da nužno ima najbolje igrače.
Sale Đorđević je to dokazao 2014. i Duda 2009. sa spiskom igrača. (Poredim malo babe i žabe ali skapiraćete.)

Srećno našima. I dajte bre za jednu ozbiljnu ekipu, nemojte da se Hrvati sad lože što igraju protiv najboljih ekipa a mi večito linijom manjeg otpora..

Iz ugla

pre 6 godina

Митровић и Пријовић треба да играју у тандему, што значи још један нападач треба да буде на списку као резерва. 4-4-2 формација са офанзивним Тадићем и СМС и удри па докле стигнемо.

Kure

pre 6 godina

Više - manje, najbolje što imamo. I dalje je enigma Rukavina. Sasvim je dovoljno da na desnom beku budu Ivanović i Basta, a Ivanović uvek može da uskoči na štopera po potrebi. Fejsa zaslužuje mesto, ipak je standardan u dobrom timu. Pri tom, sigurno bi se razumeo sa Matićem jer su neko vreme igrali zajedno. Možda je imalo smisla probati Rodića na levom beku, mada Obradović ima minutažu u Anderlehtu. Očekujem da u Rusiju ode i treći napadač. Lako može da se desi da jurimo rezultat ili počnemo neki meč sa dva klasična napadača, premda smo gneralno na toj poziciji najtanji. Hajde jednom da nas obraduju ovi naši, da bar grupu prodjemo :)

oberin martel

pre 6 godina

Ali Savic..znao sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (podunavac, 10. mart 2018 16:59)

Ali zašto nema Danka , Bambija, Miletića i našeg najboljeg igrača svih vremena Ilića Sašoa? Zašto ?

Trenercic

pre 6 godina

Izuzetno sam prijatno iznenadjen Krstajicevim izborom, jer, moram priznati, plasio sam se da je tu postavljen da manekenise i odradi posao za menadzere i magove is FSS-a. Drago mi je sto me je selektor, makar za sada, demantovao. Spisak je gotovo perfektan. Napravio bih samo dve promene - umesto Savica ili Maksimovica, pozvao bih Urosa Spajica iz Anderlehta, koji je svojim igrama ove sezone apsolutno zasluzio poziv, a i odlicno se slaze sa saigracem iz kluba Ivanom Obradovicem, koji je na Krstajicevom spisku. Takodje, umesto Gruje, koji je ove sezone odigrao jedva 5 punih utakmica, zvao bih Sulejmanija, koji je u zivotnoj formi, a odlicno poznaje svajcarski fudbal i bio bi maksimalno motivisan kad budemo igrali protiv Albanije, hm, Svajcarske. Opet, Gruja, kao i Mitar je konacno zaigrao, i to odlicno, te verovatno nije lose proveriti ih. Ne treba zoboraviti ni Fejsu. U svakom slucaju, svaka cast Mladene.

anica

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .
(bole, 10. mart 2018 19:57)
To sto navijas za Zvezdu je ok, al sto pocinjes komentar takvom recenicom je smesno. Zahvaljujuci Vujadinu i odbrambenim igracima Zvezda je u LE bila tim sa najmanje primljenih golova, uz Steauu, ako Krstajic prepoznaje kvalitet, sto bi tebi smetalo sto delije postuju Vujadina i njegovo znanje? Mozes da mu pljunes pod prozor.

E pa tako....

pre 6 godina

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)
Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.
(Krk u but, 10. mart 2018 20:13)
Ja trazio to, ali ne nadjoh. Kucah onda na pretrazivacu "burek",kad ono izasao Novica...

Малац

pre 6 godina

Да ли ико од новинара зна да пита где је Свилар на списку, пошто нам је " обећат као и Панчево", или су дозвољена само питања унапред одштампана ?
Изгледа да ћемо сви ускоро ићи на рапорт да сазнамо сопствено мишљење.

Krk u but

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.
(Marinkova bara, 10. mart 2018 17:27)

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)

Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.

realan

pre 6 godina

Ja bi zamolio admine da ne objavljuju sastave, citalaca, meni licno a veci je muka da cita necijih 11 , njegovu formaciju i taktiku. Odlicne igrace je izabrao , bravo za Bastu treba nam iskusan bek,i bravo za ne zvanje Ljubomira Fejse, za igru u Benfici svaka cast, za reprezentaciju je igrao i bio karastrofalan u par navrata, setite utakmice protv Danske...

Malkom

pre 6 godina

Nedostaje Sulejmani, koji je izuzetno spreman. A mogao bi i Tošić da dođe. Njegova brzina bi mogla da koristi ako bi ušao negde oko 70. minute kada je protivnička odbrana umorna. Ostalo je OK.

analiza

pre 6 godina

"Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)"
(absolutezero)
Hm,pade mi na um film "L.Brena i nema problema" i taktika trenera Buckovica.Upravo odgledah klip-trener objasnjava taktiku Nikoli Simicu,sta raditi ako loptu ubace pred nas gol.Dakle,golman skace i boksuje je,odbrambeni igrac boksuje najblizeg suparnickog igraca-a moze i prst u oko.Jedan igrac ide na loptu a jedan na sudiju.Igrac koga igra Mima Karadzic ima zadatak da padne i simulira potres mozga.
E,to je prava taktika-sve je pokriveno i lopta i sudija i protivnicki igrac.
Samo da podelimo uloge pravilno,da ne bude golman boksuje sudiju ili pada u nesvest iz cista mira.

Pokojni Toza

pre 6 godina

Pejcinovic, Radoja, Sulejmani fale...Ljajic ne igra za Torino otkada je Miha otisao. Golman iz nase krs lige. Rukavina ponekad u kupu udje na teren. Nista se ovde nije promenilo. Isto kao i Muslin. Jadan fudbal i bod na svetskom ako budemo imali srece. Samo sto ce masa da se popali kako imamo najbolji tim ikada. Kao i svaki put... Srbi i realnost.

absolutezero

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.
(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)

Da nije tatin sin...

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

Pozdravio ga Suma na prošlom derbiju... Takozvana ''suknjica''...

Millennium

pre 6 godina

Ja da sam bilo ko od ovih fudbalera, kad bih video komentare mojih sunarodnika, odbio bih da igram za reprezentaciju ili da imam bilo šta sa ovim narodom sve dok se ne dozove pameti i izbaci iz glave suludu podelu. Ja bih lično pristao da igra ceo tim Partizana sa sve tetkicom ako bi to značilo da će Srbija napraviti uspeh. Naopak narod.

Goxy

pre 6 godina

Zašto nema najboljeg štopera Jagoša Vukovića? Bez greške i kvalifikacijama, igra dobro za Veronu....nema jakog menadžera. Veljković u večito očajnom Verderu. Ljajić neće imati pola sata u polusezoni i takav će na SP. Savić 15m od akcije Vojvodine i gola...ali treba mu podići cenu. Brukanje počinje.

DisordeR

pre 6 godina

Mrzim ovakve vesti jer uvek ce da se nadju pamenjakovici koji ce da negoduju kao i oni koji su utripovali da su oni selektori pa sastavljaju spiskove.

nindza

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu Srbija - Kipar pred kvalifikacije po levoj strani igrali Kolarov i Ljaic nosili 90% igre.Opasan tandem !!! Da mogu da biram igrali bi kod mene u klubu.

tudum

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju
(Kayser Soze, 10. mart 2018 13:31)

Luka Jović uljez!

Doktor

pre 6 godina

Golman: Stojković; Odbrana: Savić - Nastasić / Maksimović - Bane - Kolarov; Sredina: Matić, SMS, Tadić, Ljajić, Živković ; napad: Mitrovic. To je ofanzivna varijanta 4-5-1 (sa Ljajićem i AŽ kao krilnim napadačima). Odbrana je najtanja (naravno posle selektora!), kako god se iskombinuje, ali to je što je...

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

Šumadinac

pre 6 godina

Ovo je ok, treba nekako uglaviti L.Jovića i Sulejmanija.
Tada bi verovatno izvisili Grujić i Gaćinović, mladi su a i nisu u nekoj formi.

centar

pre 6 godina

po meni spisak je OK, samo mi je zao sto nema Luke Jovica, a i umesto Nemanje Maksimoica mislim da je mozda trebao zaboravljenog Urosa Cosica koji trenutno igra za Aek, mozda cak i Nemanja Maksimovic iz Valensije umesto Grujica.. Nisam trener, ali sam dao svoje misljenje, a evo i moje formacije: 4-2-3-1: Dmitrovic - Basta,Savic,Veljkovic,Kolarov - Matic,Milivojevic - Zivkovic desno, Tadic(Kostic) levo, Milinkovic Savic poluspic - Prijovic napad.. Bolje nemamo....

bole

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .

Fuj

pre 6 godina

Grujic pre Maksimovica ?? Cekam samo kad ce da uguraju i Radonjica nekako...sreca sto Stojkovic igra za Crnu Goru , i za njega bi nasli mesto...jos Danilo Pantic ,Luka Jovic i Pavkov i cirkus kompletan..i posle se pitaju zasto ljude ne zanima ova nakaradna menadzerska ekipa...pocevsi od predsednika Fss,cele nase lige,pa do "selektora"...

....

pre 6 godina

Obrni okreni,opet momci koji IGRAJU u najjacim ligama poput Radoje ,Maksimovica,Milenkovica nemaju mesta zbog nekog Savica,Grujica...uskoro, verujem i Radonjica da ce uglaviti...uzas od Saveza i naseg fudbala

Kostic

pre 6 godina

Hahahahaha Vujadina koga je svaki iole ozbiljniji napadac u Evropi slao po burek.
(Xman, 10. mart 2018 13:26)

Vujadin je pozvan zbog javnosti da ne bude 0 igraca iz zvezde a 1 iz partizana... Nastao bi haos, saopstenja, losa atmosfera. Nema on kvalitet za reprezentaciju, nece ici u Rusiju, al takvo je trenutno stanje u srpskom fudbalu. Da spisak sastavljaju predsednici iz uprava klubova zajedno sa novinarima.

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

trezven izbor najboljih

pre 6 godina

Slozio bi se sa mnogim komentarima koji su u stilu "konacno da je popis bas kao da sam ga sastavljao". Ko se sjeca, selektori su dugo vremena dovodili neke skoro anonimne igrace naustrb afirmisanih asova, sve zarad tamo neke magicne formacije I "taktickih zamisli". Jedini koji je stvarno pogodio sa dovodjenjem malo poznatih igraca je bio Antic sa Krasicem, Jovanovicem, itd. Antic je stvarno tada morao da izmisli pojedine igrace I zaista ostvario uspjeh, uzimajci u obzir sta je imao na raspolaganju. Krstajic ima lijep fond kvalitetnih igraca na svim pozicijama, I dobro je poceo sto ne izmislja toplu vodu vec je stvarno doveo najbolje, bar po meni. Najveci zadatak ce biti da taj tim igra kao tim, kao I uvijek na ovim prostorima. Da li ce neke sujete proraditi, da li ce nastati klanovi, da li ce se ugnijezditi nedisciplina, da li ce nestati poleta...kao toliko puta do sada. Ova reprezentacija minimalno treba da vidi 8 finala po kvalitetu I ima dodatnu vrijednost da mnogi igraci koji obecavaju da budu svjetski asovi su otprilike nepoznati na velikoj sceni I unekoj ulozi autsajdera mogli bi da bas sinu. Ali da ne spremamo razanj dok je zec u sumi, fudbaleri su nas toliko puta bas razocarali pristupom I skoro uvijek odigrali losije ili daleko losije of mogucnosti.

Kayser Soze

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju

nikad nikome izvini

pre 6 godina

...ma koji Basta bre??? Gledao sam ga protiv Dinama Kiev nista nije uradio...nijedan centar sut ko svet...izgubio lopti ne zna im se broj...

gojko

pre 6 godina

Štete,prava je šteta što tim Srbije nije igrao u ovom sastavu poslednje dve godine tada bih se mogao nadati nečemu u Rusiji ali ne tovi se prase uoči Božića....Ipak svaka čest ovo je ipak najbolje sa čime rapolažemo....da li će stići da se uigraju bez barem 10 utakmica sa jakim protivnicima,teško ali ipak svaka čast na hrabrosti.

Никола

pre 6 godina

Напредни Савић је играч скромних могућности. Тешко да је и за први тим Звезде. Али, политика је чудо.

Nikola

pre 6 godina

Ja bi napravio malo drugaciji spisak ali nisam ja selektor i verujem Krstajicu ali iznecu svoje misljenje pozvao bi Milenkovica iz Fiorentine obavezno,Maksu isto i dao bi sansu Rodicu i Luki Jovicu koji ako nastavi da se lepo razvija bice mnogo dobar napadac ima takav njuh za gol da to nije normalno.

Božo SAKSOFON

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.
(kad, 10. mart 2018 13:50)

Ma tu nema frke, na toj strani igra Nejmar. Prvo poluvreme Rukavina pa drugo Basta i nema problema, neće dati više od dva, tri komada.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ima li srbina koji nije selektor i koji se ne razume u taktiku. I u kosarci isti slucaj. Meni se ne svidja selektor pripravnik bez iskustva

Zemun_grad

pre 6 godina

Pozvao je sve najbolje igrače koje imamo. Ne znam kad se ovo desilo poslednji put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1357, 10. mart 2018 13:14) # Link komentara

Desilo se 2015. godine, kada nas je bez velikih problema savladala Danska.
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/matches/round=2000446/match=2013960/index.html

uzi

pre 6 godina

Što kaže većina ljudi,boljih nemamo.
Treba verovati u ove momke.Mojih 11 izgleda ovako:1.Stojkovic,2.Basta,3.Kolarov,4.Ivanovic,5.Maksimovic,6.Matic,7.Milivojevic,8.Milinkovic-Savic 9.Mitrovic,10.Tadic,11.Živkovic...blizu prvog tima su:Prijovic,Ljajic,Veljkovic...
Napred Srbija.

marerakarera

pre 6 godina

Skromno mišljenje:
Basta i Savić pun pogodak. Pejčinovića mi je malo žao ali i Maksimović je sasvim korektan izbor, svakako iza Tošića, Nastasića, Baneta (pa čak i Savića) u tom redosledu).
Svi koji prozivaju Rukavinu nek smire živce - jedan je od retkih koji je uvek davao maksimum i pokazivao dobar karakter, i kao takav je IDEALAN za drugog beka ako se ne daj Bože Basta povredi, a i odigrao je par tejmi u Španiji.
Sredina nam je vrh vrhova, nema primedbi. Fejsa i Lukić su u odličnoj formi, čak mi ni Gudelj ne bi smwtao ali u ovakvoj konkurenciji nema teorije.
Pre bih Živkovića i Kostića stavio kao klasične napadače pošto ne mogu da kreiraju iz sredine kao Ljajić i Tadić ali okej.
Špicevi su nam svi u odličnoj formi, za Jovića će definitivno biti mesta na budućim okupljanjima.
Ovo je najbolji spisak još od Antićevog za SP, i drago mi je na ličnom planu da sam verovao u Krstajića. Sad je samo pitanje taktike.
Gajim skromnu nadu. Toliko mislim da je normalno.

Slažem se da bi bilo lepo igrati protiv jednw top reprezentacije zbog Brazila, ali Maroko i Nigerija su bili dominantni u svojim kvalifikacionim grupama i dobre su ekipe, pre svega zbog odličnog trčanja, a nama je to najveći minus, i ne bi bilo loše ispraviti ga pre prvenstva. Čak i da igramo sa top ekipom verovatno gubimo od Brazila i moramo biti realni. Ovako možda i imamo 6 poena na kraju grupe, pa protiv (možda) Nemaca, udri pa šta bude!

Ozbiljna ekipa

pre 6 godina

Uigrati ovaj sastav: Stojković - Kolarov, Nastasić, Maksimović, Ivanović - Matić - Tadić, Ljajić, Milinković-Savić, Živković - Mitrović. Nakon SP sve više gurati mlađe bekove i eventualno golmana.

miško

pre 6 godina

Fali Radonjić.Odigrao je u Čukaričkom dobro a u Zvezdi odlično.Ceo Zvezdin napad zavisi od njega.Lalatovića za selektora i Radonjić igra.Krstaiću, nemaš šlifa za napadače.Mlad,brz sa odličnim udarcem ,bio bi pravo otkrovenje na SP.Razmisli još jednom,ne budi tvrdoglav.Njegova trenutna vrednost je iznad 10miliona € sa tendencijom rasta.

Neopterecen botiranjem i botizmom

pre 6 godina

Sta vi ljudi pisete, ovo nije ni blizu najjaceg! Premalo ima(mo) zadnjih i(li) centralnih veznih (nadam se da tu ne vidi Sergeja jer bi to bilo kataklizmicno lose), a i (najmanje) jedan krilni igrac fali, mogli smo i bolje stopere, a i jos nekog napadaca. Da on pozove Savica, a ne pozove Milenkovica, da nema ni (drugog) Maksimovica, Radoje, Jojica, Jovica i Sulejmanija pa cak ni Spajica i Gudelja, a ima Rukavine, Savica, Grujica i Kostica?! Kome Kostic (pa i Gacinovic) mogu da budu bolji igraci od Sulejmanija, realno fudbalski gledano?! Nije ovo dobro, mnogo sam ocekivao od ovog spiska. Gde (mu) je Fejsa ako vec nije zvao NR?! Da li je moguce da ne gleda (ni) Pejcinovica?! Zar je Savic bolji od njega i Milenkovica (ni od Spajica nije), pobogu?! I dok jos i mogu da razumem zasto nije pozvao Gajica, sve ovo ostalo ne mogu. Previse propusta ima, a vremena za korekciju vise prakticno ni nema. Rukavina- OUT (narocito ako Bane opet bude bio bek u sta cisto sumnjam) i nikoga vise ni ne treba pozivati jer je ovo bio poslednji voz za tako nesto. IZMENE: Savic- OUT, Pejcinovic, Milenkovic ili Spajic- IN, Milivojevic- OUT, Radoja ili Fejsa- IN, Grujic- OUT, Jojic (ili Gudelj)- IN, a (Nemanja) Maksimovic umesto Tosica bez obzira na to sto nisu na istoj poziciji. Kostic- OUT, Sulejmani- IN, Gacinovic- OUT, Jovic- IN. Naravno, ovo poslednje samo bude vodio treceg napadaca, inace, Mijat obavezno pre Kostica i ostalih, ali ne i pre Sulejmanija, tu u najmanju ruku treba da bude mrtva trka.

shole78

pre 6 godina

Ovo je trenutno najbolje što imamo.
Stojković
Bašta,
Ivanović/Maksimović,
Nastasić/Tošić,
Kolarov
Matić
Milinković S (Milivojević protiv ofanzivih ekipa)
Tadić
Živković
Kostić
Mitrović/Prijović

Ako Sergeja stavi iza špica (protiv timova koje mora "probiti", levo može Tadić a Žile desno. Neverovatno kreativan prednji vezni red bi to bio.
Kasnije ulaze Kostić ili Mijat, da preko krila povuku kontru kad se protivniku igrači umire ili otvore. Ovo naravno dolazi u obzir ako vodimo pa se igra mirno, na kontru po boku.

Andrea Djani

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative . Realno primicemo gol na svakoj utakmici , pa nam je jedina sansa da igramo za gol vise . Bice veoma tesko proci grupu , ali je moguce .

munze konza

pre 6 godina

a Jojic? Previse su nam visoki svi stoperi, valjalo bi nekog nizeg (ispod 190) i brzeg pozvati. Na SP moramo pozvati 3 klasicna napadaca.

nosferatu

pre 6 godina

Hm, diskutabilno. Ne kazem da ovi igraci nisu zasluzili, ali ovde su morali da se nadju Gudelj i Fejsa...ipak su oni bili standardno pozivani, izgurali kvalifikacije, igraju standardno, vec su iskusni, Fejsa jedan od nasih najtrofejnijih igraca. Ne moze niko da mi kaze da Grujic ima pre mesta od ove dvojice. Drugo, ne moze Savic pre Jagosa Vukovica...ustvari moze, ali posle svetskog prvenstva. Ipak se ekipa uigrava za svetsko prvenstvo, a nema jos puno vremena...a najbolje se uigrava vec "uigran" tim!! Puno srece, bitne su ove utakmice, bitne su pobede, jer podizu samopouzdanje i stvaraju pozitivnu atmosferu za naredno okupljanje! I da, jos nesto...nadam se da je velika vecina sa ovog spiska, stvarno Krstajicev izbor!!

Pedja

pre 6 godina

Ne znam cemu uopste zove Rajkovica, kada ce da brani Stojkovic. Verovatno ce bilo koji nas selektor da njega stavljaju kao prvog golmana i kad bude imao 50 godina. MItrovic u napadu, a on igra drugu ligu. Najbolje jos i da zovu "najboljeg igraca ikad" Sasu Ilica, ne znam sta bi igrao, ali ajde kad vec i ovi ostali.

Baba Stanojka

pre 6 godina

Sa dva spica i pet stopera! Sve je jasno na sta ce nam igra liciti. Sramota je da jedan niskusan trener vodi prvoligasku ekipu a kamo li reprezentaciju. Krstajic je bio ok fudbaler i nista nemam protiv njega ali prerano je seo na klupu reprezentacije.

zip Niš

pre 6 godina

Kad markentiski podignes Dmitrovica i izbadne bolji golman od sve trjice Aca Jovanovic.
Zato bilo onoliko pisanje zadnjih meseci i velicanje Dmitrovica

Marinkova bara

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.

Bane

pre 6 godina

(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Za tebe i one koji ne kontaju zašto samo dva napdača. Sa koliko mi klasičnih špiceva igramo. Uvek sa jednim, igramo sa dva samo kad gubimo a to izgleda ni manje ni više žalosno. Zato 2. Znači nisu napa potrebni klasični špicevi već oni ofanzivni vezisti ili ti moderni napadači.

bex

pre 6 godina

Samo mogu da kazem "bravo Krstajicu".
Basta u prvih 11,doktor za Rukavinu.
Jos mozda Radonjic fali on i Zile su stranas tadnem sa Tadicem i Ljajicem.

roso

pre 6 godina

Čitam negativne komentare o tome što su pozvana samo 2 špica od 24 igrača. Naprotiv, mene to raduje jer ukazuje na onu ofanzivnu formaciju sa 2 krilna napadača i jednim špicem. Jedna rezerva je sasvim dovoljna :D

danguba

pre 6 godina

Savic opravdano, samo mozda je mogao pozvati Djurdjevica, Sulejmanija, Jovica..., ali ok. Sulejmani je dobar, barem za zadnjih pola sata, da napravi razliku na krilu ili sacuva loptu. Ovi mladji bi mogli barem malo da osjete atmosferu, koristice nam ubuduce.
Kada vidis profil igraca, opet se namece formacija sa 3 halfa (Nastasic, Tosic, Ivanovic) i Kolarov i Basta po bokovima. U sredini Matic, SMS i naprijed Tadic, Mitrovic, Ljajic. U rotaciji Milivojevic, Zivkovic, Prijovic..., i bog da nas vidi.

as

pre 6 godina

Djurdjevic ??!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 10. mart 2018 17:08)

Miletic ??!

Mii

pre 6 godina

Videcemo do SP, moguce da ce biti jos 2,3 promene u zavisnosti od okolnosti (povrede, pad forme ili neko ko ce da podigne formu, a jos je u kombinaciji). Uglavnom, dosta dobar tim moze da se uklopi, od ovih igraca koji su na spisku. Iskreno, jako mi je zao F. Stojkovica sto nije sacekao sansu da zaigra za Srbiju, izuzetan igrac. Takav desni bek bi nam bas dobro dosao, steta. Imamo i Gajica, nadam se da ce ako ne za ovo SP, a onda za naredni period biti dobar za ovu poziciju. Naravno, ne treba zaboraviti Nemanju Maksimovica, V. Jovanovica, Zdjelara, Pejcinovica, Antonova i da ne nabrajam, ima jos dosta dobrih igraca. Nadam se da mozemo da prodjemo grupu na SP, a dalje nikada se ne zna. Podrska selektoru i reprezentativcima, pruzite svoj maksimum i bicemo zadovoljni.

Mića

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji.

treba razmisliti o njima!

IvchaM

pre 6 godina

Ovo je spisak za taktiku 3-4-3, kojom smo prošli na SP. Nema šanse da će se u tom smislu nešto menjati. Golman-tri štopera-bek, dva zadnja vezna, bek- krilo, krilo, špic.

Cigos

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica??? 
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse? 

ostalo je naj bolje sto imamo
(sale12, 10. mart 2018 14:09)

U kojoj ligi igra Mitrovic? Grujic igra redovno. Da li je Jagos Vukovic standardan? Fejsa se sam izjasnio da ne igra.

Juzna pruga

pre 6 godina

Stopera kakav je Savic ima na kilo. Npr. mladi stoper Partizana Markovic je juce pokazao kako treba stoper da izgleda, smiren, stalozen, ima resenje u svakoj situaciji, ne panici. Savic kiksa...setite se kako prelece lopta preko njega a poslednji je igrac odbarne, ili kako u derbiju ispada kao klinac pred zgradom. Za reprezentaciju treba mnogo veci kavlitet nego sto ga on poseduje. Nazalost, desava se isto sto i sa mladom reprezentacijom. Imacemo menadzerski tim koji ce sluziti za podsmeh. Ocekujem uskoro i Radonjica koji je svojom blistavom statistikom (17 utamica-0 golova-0 asistencija), jer ce morati covek da se proda. Pesica da na velikoj sceni pokaze sta je rasni centarfor, Milijasa da pokaze da bez starca nema udarca....i Milojevic pomocnik selektora obavezno. Da parkiramo autobus ispred svog sesnaesterca, sto cele sezone radi u Zvedi. Iz Partizana ce biti pozvan Stojkovic jer boljeg golmana nazalost trenutno nemamo i niko vise.

Rej Alen

pre 6 godina

bice veoma zanimljivo ko ce putovati u Rusiju...za tim bih trebalo jos da konkurisu golmani Vanja Milinkovic Savic i Svilar...mada i ako ih selektor ne poziva pred njima je buducnost...onda odbrana Milenkovic...Vukovic ne znam sta je sa njim...sredina Sulejmani brz..dobar centarsut..iskusan..onda mladi Maksimovic.mozda i Srnic..Katai ne igra u klubu...otpisao bih Bambi Tosica.Radoju.Fejsu..gudelja ne znam sta je sa Lazarom Markovicem bio je reprezentativni kalibar.sto se napada tice Djurdjevic iz Olimpijakosa i Pavlovic iz kopenhagena..

Uvlacenje Vucicu

pre 6 godina

na prvi pogled ne vidim ko fali, ajde prosvetlite me?:)
(rambo amadeus2, 10. mart 2018 13:10)

Fali najbolji igrac domace lige. Bambi Tosic.

sale12

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica???
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse?

ostalo je naj bolje sto imamo

miško

pre 6 godina

Fali Radonjić.Odigrao je u Čukaričkom dobro a u Zvezdi odlično.Ceo Zvezdin napad zavisi od njega.Lalatovića za selektora i Radonjić igra.Krstaiću, nemaš šlifa za napadače.Mlad,brz sa odličnim udarcem ,bio bi pravo otkrovenje na SP.Razmisli još jednom,ne budi tvrdoglav.Njegova trenutna vrednost je iznad 10miliona € sa tendencijom rasta.

Mikii

pre 6 godina

Jedva cekam sp i sramocenje ovih nasih neznalica. Krstajic, debi(l)tant u trenerskim vodama, vodi ekipu na najvecem takmicenju koje postoji u fudbalu. Pa to samo kod nas ima.

wava

pre 6 godina

A zasto 10 defanzivaca? S koliko igraca on planira da se branimo? I kako nema Pejcinovica medju njima?? Bolji vujadin? Ako je vec moralo po klupskom kljucu onda bolje da je Rodica zvao umesto onog nesrecnog Obradovica. Pozvao 10 krilnih igraca a samo dva u manevru. Pa gde je Fejsa? Sta ce ti Mijat koji greje klupu u frankfurtu, dok sulejmani reseta i osvaja prvenstvo sa YB

centar

pre 6 godina

po meni spisak je OK, samo mi je zao sto nema Luke Jovica, a i umesto Nemanje Maksimoica mislim da je mozda trebao zaboravljenog Urosa Cosica koji trenutno igra za Aek, mozda cak i Nemanja Maksimovic iz Valensije umesto Grujica.. Nisam trener, ali sam dao svoje misljenje, a evo i moje formacije: 4-2-3-1: Dmitrovic - Basta,Savic,Veljkovic,Kolarov - Matic,Milivojevic - Zivkovic desno, Tadic(Kostic) levo, Milinkovic Savic poluspic - Prijovic napad.. Bolje nemamo....

SV

pre 6 godina

Vujadin Savic ili Kiks po utakmici (mada moze i vise). Secate se promasivanja lopte u kaznenom prostoru protiv Kelna, bar jedan kiks protiv CSKA-a, evo i pre neki dan iz cista mira kratak za glavu protiv Vojvodine. Momak, da je znao nesto zadrzao bi se duze napolju, ne bi se vratio u nasu, kako neko rece, kukuruz ligu. Evo, iskreno, kod mene ne bi igrao na male golove sa cetiri igraca. Navijac sam Zvezde. Inace me je i sramota Borjanove izjave u vezi penala.

K?benhavnCG

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!

Doktor

pre 6 godina

Golman: Stojković; Odbrana: Savić - Nastasić / Maksimović - Bane - Kolarov; Sredina: Matić, SMS, Tadić, Ljajić, Živković ; napad: Mitrovic. To je ofanzivna varijanta 4-5-1 (sa Ljajićem i AŽ kao krilnim napadačima). Odbrana je najtanja (naravno posle selektora!), kako god se iskombinuje, ali to je što je...

Mića

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji.

treba razmisliti o njima!

Malkom

pre 6 godina

Nedostaje Sulejmani, koji je izuzetno spreman. A mogao bi i Tošić da dođe. Njegova brzina bi mogla da koristi ako bi ušao negde oko 70. minute kada je protivnička odbrana umorna. Ostalo je OK.

Aleks

pre 6 godina

Ja ne verujem da je prvi put nakon mozda 15 godina na spisak pozvanih za repku stavljeno nasih najboljih 24 igraca koje imamo u ovom trenutku. Bravo Mladene. Ako i formaciju postavi kako treba onda se konacno nema sta zameriti. Kada igras sa najboljima sto imas onako kako treba, i svi pokazu trud i zalaganje, onda ce sigurno doci zasluzeni plasman, kakav god on bio, bice nas, zasluzeni ponosni plasman. Samo napred momci!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Mogao je i Le Taljeka da pozove, njegova baba je iz okoline Surdulice pa stice pravo na crveni pasos, uostalom i Dilan Dog Enis je sada Srbin a nema rodbine ovde.

Pokojni Toza

pre 6 godina

Pejcinovic, Radoja, Sulejmani fale...Ljajic ne igra za Torino otkada je Miha otisao. Golman iz nase krs lige. Rukavina ponekad u kupu udje na teren. Nista se ovde nije promenilo. Isto kao i Muslin. Jadan fudbal i bod na svetskom ako budemo imali srece. Samo sto ce masa da se popali kako imamo najbolji tim ikada. Kao i svaki put... Srbi i realnost.

Pedja

pre 6 godina

Ne znam cemu uopste zove Rajkovica, kada ce da brani Stojkovic. Verovatno ce bilo koji nas selektor da njega stavljaju kao prvog golmana i kad bude imao 50 godina. MItrovic u napadu, a on igra drugu ligu. Najbolje jos i da zovu "najboljeg igraca ikad" Sasu Ilica, ne znam sta bi igrao, ali ajde kad vec i ovi ostali.

ForeverSRB

pre 6 godina

Stojke

Basta - Veljkovic - Nastasic - Kolarov

Matic

Milivojević - Milinkovic Savic

Tadic - Kostic

Mitrovic (Prijovic)

Mi burazeri bolje nemamo, a to sto smo narod "Samo ne Brazil pre finala" je tako bilo i biće, Krstajicu ce trebati puno srece, iskustva koje nema i karaktera da izvuce maksimum iz njih obzirom kakav pritisak javnosti ih ceka..

Realno

pre 6 godina

Sramota je da fudbaler koji doživi suknjicu kao Vujadin protiv Sume uopšte više razmišlja o ozbiljnom fudbalu, a kamoli o reprezentaciji!

TIGER

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

To sto je Zvezda primila smao dva gola nije zasluga zvezdine odbrane nego losih golgetera protivnickih ekipa koji su imali po 5 stopostotnih sansi ali nisu umeli loptu u gol da uteraju. A svoj talenat je doticni tatin sin vise puta pokazao. Bude li igrao u prvih 11 mogu da potpisem crveni za njega i penal za protivnika.

Nice

pre 6 godina

Tatin sin, a hajteri? Bravo Vujke, samo napred!!! Obecava sastav, 5,6 igraca u sjajnoj formi, samo da selektor uklopi kako valja... Srecno i svi zdravi kuci!

Лукарели

pre 6 godina

Сасвим коректан списак. Добро је да се вратио Баста, уместо Рукавина лаганезе по десном беку. Вујадин Савић је најбољи штопер наше кукуруз лиге па нека се дечкк опроба. Још ме радује да нема Гудеља и скидача дронова Стефана Митровића. Мислим да је могао макар бити позван и Лука Јовић, али свакако да је још зелен да буде уместо Митривића и Пријовића. То је то, ок списак у сваком случају.

nosferatu

pre 6 godina

Hm, diskutabilno. Ne kazem da ovi igraci nisu zasluzili, ali ovde su morali da se nadju Gudelj i Fejsa...ipak su oni bili standardno pozivani, izgurali kvalifikacije, igraju standardno, vec su iskusni, Fejsa jedan od nasih najtrofejnijih igraca. Ne moze niko da mi kaze da Grujic ima pre mesta od ove dvojice. Drugo, ne moze Savic pre Jagosa Vukovica...ustvari moze, ali posle svetskog prvenstva. Ipak se ekipa uigrava za svetsko prvenstvo, a nema jos puno vremena...a najbolje se uigrava vec "uigran" tim!! Puno srece, bitne su ove utakmice, bitne su pobede, jer podizu samopouzdanje i stvaraju pozitivnu atmosferu za naredno okupljanje! I da, jos nesto...nadam se da je velika vecina sa ovog spiska, stvarno Krstajicev izbor!!

diabola

pre 6 godina

Izuzev rukavine, svi ostali smatram da zasluzuju ovaj poziv cak mislim da je trebalo pozvati i luku jovica u A tim bar u ovim prijateljskim utakmicama.

Kayser Soze

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju

kad

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.

maxy

pre 6 godina

Da li je Vujadin Savic zasluzeno dobio sansu pre Milenkovica iz Fiorentine? Prosle godine je bio najbolji stoper lige. Da li SNS sastavlja tim?

anica

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .
(bole, 10. mart 2018 19:57)
To sto navijas za Zvezdu je ok, al sto pocinjes komentar takvom recenicom je smesno. Zahvaljujuci Vujadinu i odbrambenim igracima Zvezda je u LE bila tim sa najmanje primljenih golova, uz Steauu, ako Krstajic prepoznaje kvalitet, sto bi tebi smetalo sto delije postuju Vujadina i njegovo znanje? Mozes da mu pljunes pod prozor.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Partizanovac sam ali Vujadin je najprijatnije iznenadjenje i iskreno zasluzio je poziv. Da li se odustalo od Radonjica to ne znam. Iz Partizana nema ko sem Stojkovica, ostali igraju jako lose. Moj sastav za mondijal: Stojkovic -Ivanovic, Savic, Tosic, Kolarov-Matic, Sergej, Ljajic-Tadic, Kostic(Zivkovic)-mitrovic(prijovic) ili u 4-4-2 sa Mitrovicem i Prijovicem u spicu a bez Kostica. Mada ova prva postava koju sam napisao u sistemu 4-1-4-1 je najbolja zbog vise linija distribucije lopte, da matic pokriva vezni red i sigurne lopte salje u sredinu napred prema sergeju i ljajicu a oni dalje organizuju. Nesto slicno kao u mancesteru sto radi Matic. A finese su da li ce poceti neko drugo krilo ili ce poceti Mitrovic ili Prijovic. Bitan je sablon igre a igraci su pribliznog kvaliteta tako da se u postavci ne moze puno toga pogresiti u 2 ili 3 igraca ako se igra postavi na pravi nacin.

tudum

pre 6 godina

Nemanja Maksimović, Nemanja Radoja, Nemanja Pejčinović, Luka Jović, Nemanja Miletić štoper fale na ovom spisku po mom mišljenju
(Kayser Soze, 10. mart 2018 13:31)

Luka Jović uljez!

Krk u but

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.
(Marinkova bara, 10. mart 2018 17:27)

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)

Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.

Simpatizer

pre 6 godina

Ne znam zasto ali spisak mi se odavno vise nije svidjao! Prvi put u 10 godina nemam zamjerku. Mislim jos jedino da bi mozda bilo mjesta za luku jovica, ali nadam se da ce Krstajic uuspjeti da napravi ekipu od ovih igraca bez obzira na kritike. Jedva cekam svetsko! Sportski pozdrav

Selektor-Ja

pre 6 godina

Mala analiza jednog od milion srpskih selektora i eksperta za sport iz kladionice:
Golmani: Mora Stojkovic da brani, najiskusniji je i najpouzdaniji, uz to, uvek je za Srbiju branio dobro. Rajkovic i Dmitrovic da dobiju priliku ako ovaj bude kiksao, normalno. Videcemo u prijateljskim kako budu branili.
Odbrana: Imamo dobre stopere, al su kiksare brate mili, dzaba ti ako igras dobro 87 minuta, a u 3 minuta napravis dve tri kretenske greske i primis gol. Na bekovima smo sad pojacani zbog Baste, unece eksplozivnost i borbenost. Rukavina na klupu, bogu hvala.
Vezni red: Najbolje sto imamo. Milivojevic, Matic, SMS su u top formi, Tadic i nije bas, al nije ni da je los ove sezone, vise je Sauthempton los nego sto je on zapravo los, a u kvalifikacijama je pokazao da ume sve, i da da gol i da asistira i da kreira, vrh igrac. Dakle, tu smo odlicni, nema brige, cak su i slatke muke bile verujem, Fejsa je sigurno zasluzio da se nadje na spisku vise od Vujadina Savica ali velika mu je konkurencija na toj poziciji.
Napad: Mitrovic i Prijovic su u formi, ima ko da da gol, Mitrovicu prednost zbog iskustva i golova za repku, a i igra u Engleskoj. Iza spica bi najvise voleo da gledam Kostica, mada i Zivkovic moze da igra iza napadaca, cak i jako dobro, a tu je Gacinovic isto. Mladi i motivisani igraci uvek iznenade.

Dakle: Stojkovic, Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov, Matic, Milivojevic, SMS,Tadic, Kostic, Mitrovic

E pa tako....

pre 6 godina

Bravo Vujadine, ponos si svih Zvezdasa!
(anica, 10. mart 2018 16:41)
Vujadinu je Sejdoba Suma u derbiju objasnio kako se prave modni detalji za suknju. Pronađite na Jutjubu, ako se ne sećate.
(Krk u but, 10. mart 2018 20:13)
Ja trazio to, ali ne nadjoh. Kucah onda na pretrazivacu "burek",kad ono izasao Novica...

Rej Alen

pre 6 godina

bice veoma zanimljivo ko ce putovati u Rusiju...za tim bih trebalo jos da konkurisu golmani Vanja Milinkovic Savic i Svilar...mada i ako ih selektor ne poziva pred njima je buducnost...onda odbrana Milenkovic...Vukovic ne znam sta je sa njim...sredina Sulejmani brz..dobar centarsut..iskusan..onda mladi Maksimovic.mozda i Srnic..Katai ne igra u klubu...otpisao bih Bambi Tosica.Radoju.Fejsu..gudelja ne znam sta je sa Lazarom Markovicem bio je reprezentativni kalibar.sto se napada tice Djurdjevic iz Olimpijakosa i Pavlovic iz kopenhagena..

Časlav

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

...ma koji Basta bre??? Gledao sam ga protiv Dinama Kiev nista nije uradio...nijedan centar sut ko svet...izgubio lopti ne zna im se broj...

mghc

pre 6 godina

Ne sviđa mi se ovoliki broj štopera na spisku, izgleda da će Krstajić nastaviti sa Muslinovom ultradefanzivnom taktikom. Mislim da su višak Rukavina i Nikola Maksimović, a možda bi Rodić i Nemanja Maksimović (ili Radoja) bili bolje opcije od Obradovića i Grujića. Takođe, smatram da ima mesta i za trećeg napadača, poput Jovića, Đurđevića ili Pavlovića. U svakom slučaju, uglavnom dobar sastav, ali selektor je još uvek glavni problem.

oberin martel

pre 6 godina

Ali Savic..znao sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (podunavac, 10. mart 2018 16:59)

Ali zašto nema Danka , Bambija, Miletića i našeg najboljeg igrača svih vremena Ilića Sašoa? Zašto ?

Da nije tatin sin...

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...
(Doktor, 10. mart 2018 18:12)

Pozdravio ga Suma na prošlom derbiju... Takozvana ''suknjica''...

Neopterecen botiranjem i botizmom

pre 6 godina

Sta vi ljudi pisete, ovo nije ni blizu najjaceg! Premalo ima(mo) zadnjih i(li) centralnih veznih (nadam se da tu ne vidi Sergeja jer bi to bilo kataklizmicno lose), a i (najmanje) jedan krilni igrac fali, mogli smo i bolje stopere, a i jos nekog napadaca. Da on pozove Savica, a ne pozove Milenkovica, da nema ni (drugog) Maksimovica, Radoje, Jojica, Jovica i Sulejmanija pa cak ni Spajica i Gudelja, a ima Rukavine, Savica, Grujica i Kostica?! Kome Kostic (pa i Gacinovic) mogu da budu bolji igraci od Sulejmanija, realno fudbalski gledano?! Nije ovo dobro, mnogo sam ocekivao od ovog spiska. Gde (mu) je Fejsa ako vec nije zvao NR?! Da li je moguce da ne gleda (ni) Pejcinovica?! Zar je Savic bolji od njega i Milenkovica (ni od Spajica nije), pobogu?! I dok jos i mogu da razumem zasto nije pozvao Gajica, sve ovo ostalo ne mogu. Previse propusta ima, a vremena za korekciju vise prakticno ni nema. Rukavina- OUT (narocito ako Bane opet bude bio bek u sta cisto sumnjam) i nikoga vise ni ne treba pozivati jer je ovo bio poslednji voz za tako nesto. IZMENE: Savic- OUT, Pejcinovic, Milenkovic ili Spajic- IN, Milivojevic- OUT, Radoja ili Fejsa- IN, Grujic- OUT, Jojic (ili Gudelj)- IN, a (Nemanja) Maksimovic umesto Tosica bez obzira na to sto nisu na istoj poziciji. Kostic- OUT, Sulejmani- IN, Gacinovic- OUT, Jovic- IN. Naravno, ovo poslednje samo bude vodio treceg napadaca, inace, Mijat obavezno pre Kostica i ostalih, ali ne i pre Sulejmanija, tu u najmanju ruku treba da bude mrtva trka.

Goxy

pre 6 godina

Zašto nema najboljeg štopera Jagoša Vukovića? Bez greške i kvalifikacijama, igra dobro za Veronu....nema jakog menadžera. Veljković u večito očajnom Verderu. Ljajić neće imati pola sata u polusezoni i takav će na SP. Savić 15m od akcije Vojvodine i gola...ali treba mu podići cenu. Brukanje počinje.

Doktor

pre 6 godina

Zaista ne razumem ovo pljuvanje Savića. Dečko je trenutno jedan od naših najboljih centralnih bekova, konstantno igra, u dobroj formi, vođa Zvezdine odbrane koja je u LE u desetak utakmica primila 3 gola ukupno. Naravno da je pozvan u reprezentaciju! Kamo sreće da imamo još 2-3 takva beka. Ovako, što neko napisa, imamo dva glavna beka koji zajedno imaju 70 godina...

Jack Sparrow

pre 6 godina

Najzad svi najbolji igraci na svojim pozicijama koji igraju u odlicnoj formi na spisku kada vidim ovakav spisak verujem da ovi momci i mogu da prodju grupu. Basta je odavno zasluzio da bude vracen u reprezentaciju i Laciju igra bio je i kapiten morao je cesce da dobija pozive. Savic je partijama u evropi pokazao koliki je njegov kvalitet i da zasluzuje medto na spisku. Gruja,Zile,Mijat i Sergej igraju odlicno i zasluzuju da odu na svetsko pogotovo kao predstavnici sampionske generacije.

uzi

pre 6 godina

Što kaže većina ljudi,boljih nemamo.
Treba verovati u ove momke.Mojih 11 izgleda ovako:1.Stojkovic,2.Basta,3.Kolarov,4.Ivanovic,5.Maksimovic,6.Matic,7.Milivojevic,8.Milinkovic-Savic 9.Mitrovic,10.Tadic,11.Živkovic...blizu prvog tima su:Prijovic,Ljajic,Veljkovic...
Napred Srbija.

NEU

pre 6 godina

sta ce Vujadin i Grujic u repki?? Da je pozvao Radonjica da vezba simuliranje penala pa ajde.
(ja, 10. mart 2018 17:05)
Zamisli! Zvao ovu dvojicu ali zato nije pozvao Sašu Ilića, našeg najboljeg igrača svih vremena.

alex

pre 6 godina

Znaci sa Radonjicem nema ozbiljnih planova.
Za Bastu podrzavam, jer bolje nemamo. Ipak, od bekova i stopera me hvata jeza, bicemo najgora odbrana na prvenstvu.

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

bole

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu i pratim reprezentaciju jako dugo. Savic je jako los izbor. Nista specijalno nije pokazao a po kvalitetu je tu negde kao Dudic koji je igrao rukom i skrivio penal onaj famozni. Nama trebaju igraci kao Vidic i Ivanovic u mladjim danima, da znaju i po potrebi da sutnu loptu i daju gol glavom a ne samo da se slikaju sa navijacima .

....

pre 6 godina

Obrni okreni,opet momci koji IGRAJU u najjacim ligama poput Radoje ,Maksimovica,Milenkovica nemaju mesta zbog nekog Savica,Grujica...uskoro, verujem i Radonjica da ce uglaviti...uzas od Saveza i naseg fudbala

Milos

pre 6 godina

To je to,bolje nemamo ali nek mi objasne strucnjaci,jedan igrac nije bio standardan ni u mladoj reprezentaciji u zivotu je odigrao 18 meceva za svoj maticni klub,pa godinu i po dana pauze preko i za drugoligasa odigrao 4 utakmice i dao jedan gol i takav igrac putuje u Rusiju?

as

pre 6 godina

Djurdjevic ??!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 10. mart 2018 17:08)

Miletic ??!

zekan17

pre 6 godina

Od ovih igraca nemamo bolje. Nadam se vecoj minutazi Maksimovica u Valensiji,jer je odlican igrac pa da sa ovim sto imamo formirano mladu a odlicnu reprez.

Први српски бек

pre 6 godina

Лепо је што је звао Вујадина, заслужио је позив играма у Европи, али ови што га у ,,својим формацијама" стављају у прву поставу испред Матије, Бана, Душка Тошица нису у винклу...

marerakarera

pre 6 godina

Skromno mišljenje:
Basta i Savić pun pogodak. Pejčinovića mi je malo žao ali i Maksimović je sasvim korektan izbor, svakako iza Tošića, Nastasića, Baneta (pa čak i Savića) u tom redosledu).
Svi koji prozivaju Rukavinu nek smire živce - jedan je od retkih koji je uvek davao maksimum i pokazivao dobar karakter, i kao takav je IDEALAN za drugog beka ako se ne daj Bože Basta povredi, a i odigrao je par tejmi u Španiji.
Sredina nam je vrh vrhova, nema primedbi. Fejsa i Lukić su u odličnoj formi, čak mi ni Gudelj ne bi smwtao ali u ovakvoj konkurenciji nema teorije.
Pre bih Živkovića i Kostića stavio kao klasične napadače pošto ne mogu da kreiraju iz sredine kao Ljajić i Tadić ali okej.
Špicevi su nam svi u odličnoj formi, za Jovića će definitivno biti mesta na budućim okupljanjima.
Ovo je najbolji spisak još od Antićevog za SP, i drago mi je na ličnom planu da sam verovao u Krstajića. Sad je samo pitanje taktike.
Gajim skromnu nadu. Toliko mislim da je normalno.

Slažem se da bi bilo lepo igrati protiv jednw top reprezentacije zbog Brazila, ali Maroko i Nigerija su bili dominantni u svojim kvalifikacionim grupama i dobre su ekipe, pre svega zbog odličnog trčanja, a nama je to najveći minus, i ne bi bilo loše ispraviti ga pre prvenstva. Čak i da igramo sa top ekipom verovatno gubimo od Brazila i moramo biti realni. Ovako možda i imamo 6 poena na kraju grupe, pa protiv (možda) Nemaca, udri pa šta bude!

Novinar

pre 6 godina

A gde je Svilar?

"Svilar je rekao 'da' i igraće za Srbiju. Debitovaće u martu sledeće godine", rekao je trener u reprezentaciji Srbije i nekadašnji fudbaler i trener Benfike Zoran Filipović za Abolu.

Znaci nema nista od toga..

Inace na spisku fali samo Milenkovic

danguba

pre 6 godina

Savic opravdano, samo mozda je mogao pozvati Djurdjevica, Sulejmanija, Jovica..., ali ok. Sulejmani je dobar, barem za zadnjih pola sata, da napravi razliku na krilu ili sacuva loptu. Ovi mladji bi mogli barem malo da osjete atmosferu, koristice nam ubuduce.
Kada vidis profil igraca, opet se namece formacija sa 3 halfa (Nastasic, Tosic, Ivanovic) i Kolarov i Basta po bokovima. U sredini Matic, SMS i naprijed Tadic, Mitrovic, Ljajic. U rotaciji Milivojevic, Zivkovic, Prijovic..., i bog da nas vidi.

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Na prvi i drugi pogled moze se jos pozvati i Luka Jovic, obzirom da nam napadaci manjkaju a decko kad udje sa klupe u Ajntrahtu cesto bude i strelac, uz to mlad momak.

Marka zvaka

pre 6 godina

Vujadin savic i rukavina?mislim da imamo boljih ali ko ce ga znati...ostali treba da budu u konkurenciji za sp...podrska za krstaju

antiDebil

pre 6 godina

krsticic,radonjic?

(xxx, 10. mart 2018 13:18)

Borjan, Boace, Rikardinjo, Kanga, Ljetaljek i Stojkovic da se vrati u srBstvo !
Moze da se pozove i Milijas, treba nam da smiruje igru...

Carrera

pre 6 godina

Zasto zove Savica , taj nikada nije bio igrac niti ce ikada biti.Nije smeo Krstaja da trpi sugestije. Morao je pozvati Sulejmanija , najbolji strelac u ligi i igra u lideru. Imamo dosta dobar igracki kadar samo ih treba pravilno postaviti svakog na odgovarajucu poziciju i tvrdo ih motivisati.

Sch.One

pre 6 godina

Fale Bleki,Maksa,Pejcinovic i po meni jako iskusni i jos uvek kvalitetan Sulejmani ne bi lose bilo pozvati i ono zvezdini krilo sa leve strane ne znam kako se zove ali jako je brz i prodoran ne vezano sto navijam za partizan trenutno mi kvalitetnog fudbalera za A reprezentaciju nemamo sem mozda onog malog urosevica ali vec smo popunjeni na levom beku. Basta zasluzeno tvrdim da je konkretniji od rukavine .

Vucko

pre 6 godina

Dobar spisak, po prvi put od kada pratim fudbal da nemam zamerke. Dobro je da nema Stefana Mitrovica, Vukovica, Gudelja, Race Petrovica, Fejse, Zorana Tosica... Ne znam samo sta je sa Slobodanom Rajkovicem, a mnogo mi je zao sto se Stojkovic zaleteo da igra za Crnu Goru, mnogo je pogresio, fali nam takav bek.

Beretka

pre 6 godina

Kako ono bese? Svilar ce u Martu debitovati? Aha, znate kad ce debitovati... Nikad za Srbiju, mozda kada nijedna druga zemlja ga nece. Jedino Jovic fali sa spiska.

Iz ugla

pre 6 godina

Митровић и Пријовић треба да играју у тандему, што значи још један нападач треба да буде на списку као резерва. 4-4-2 формација са офанзивним Тадићем и СМС и удри па докле стигнемо.

Bojan

pre 6 godina

Svako ima svoje misljenj, ali po meni, trenutno najbolji ili bolje receno igraci koji su najboljoj formi su pozvani i to pozdravljam. Misljenja sam da uvek treba zvati one koji su u tom momentu u top formi, ma ko oni bili i da li su ili nisu igrali za reprezentaciju pre.

bex

pre 6 godina

Samo mogu da kazem "bravo Krstajicu".
Basta u prvih 11,doktor za Rukavinu.
Jos mozda Radonjic fali on i Zile su stranas tadnem sa Tadicem i Ljajicem.

Trenercic

pre 6 godina

Izuzetno sam prijatno iznenadjen Krstajicevim izborom, jer, moram priznati, plasio sam se da je tu postavljen da manekenise i odradi posao za menadzere i magove is FSS-a. Drago mi je sto me je selektor, makar za sada, demantovao. Spisak je gotovo perfektan. Napravio bih samo dve promene - umesto Savica ili Maksimovica, pozvao bih Urosa Spajica iz Anderlehta, koji je svojim igrama ove sezone apsolutno zasluzio poziv, a i odlicno se slaze sa saigracem iz kluba Ivanom Obradovicem, koji je na Krstajicevom spisku. Takodje, umesto Gruje, koji je ove sezone odigrao jedva 5 punih utakmica, zvao bih Sulejmanija, koji je u zivotnoj formi, a odlicno poznaje svajcarski fudbal i bio bi maksimalno motivisan kad budemo igrali protiv Albanije, hm, Svajcarske. Opet, Gruja, kao i Mitar je konacno zaigrao, i to odlicno, te verovatno nije lose proveriti ih. Ne treba zoboraviti ni Fejsu. U svakom slucaju, svaka cast Mladene.

Marinkova bara

pre 6 godina

Opet dominiraju grobari.Jedan napisa gde je Fejsa, Saponjic, Jojic, Miletic, jos da je postavio pitanje gde su Zdjelar, Antonov , Sasa Ilic.. Postavlja se pitanje zasto Vujadin Savic. Zato sto momak igra standardno dobro od pocetka sezone. Postavlja sebpitanje zastno nema Fejse. Momak je rekao svoje. kao i Gudelj.

Andrea Djani

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative . Realno primicemo gol na svakoj utakmici , pa nam je jedina sansa da igramo za gol vise . Bice veoma tesko proci grupu , ali je moguce .

trezven izbor najboljih

pre 6 godina

Slozio bi se sa mnogim komentarima koji su u stilu "konacno da je popis bas kao da sam ga sastavljao". Ko se sjeca, selektori su dugo vremena dovodili neke skoro anonimne igrace naustrb afirmisanih asova, sve zarad tamo neke magicne formacije I "taktickih zamisli". Jedini koji je stvarno pogodio sa dovodjenjem malo poznatih igraca je bio Antic sa Krasicem, Jovanovicem, itd. Antic je stvarno tada morao da izmisli pojedine igrace I zaista ostvario uspjeh, uzimajci u obzir sta je imao na raspolaganju. Krstajic ima lijep fond kvalitetnih igraca na svim pozicijama, I dobro je poceo sto ne izmislja toplu vodu vec je stvarno doveo najbolje, bar po meni. Najveci zadatak ce biti da taj tim igra kao tim, kao I uvijek na ovim prostorima. Da li ce neke sujete proraditi, da li ce nastati klanovi, da li ce se ugnijezditi nedisciplina, da li ce nestati poleta...kao toliko puta do sada. Ova reprezentacija minimalno treba da vidi 8 finala po kvalitetu I ima dodatnu vrijednost da mnogi igraci koji obecavaju da budu svjetski asovi su otprilike nepoznati na velikoj sceni I unekoj ulozi autsajdera mogli bi da bas sinu. Ali da ne spremamo razanj dok je zec u sumi, fudbaleri su nas toliko puta bas razocarali pristupom I skoro uvijek odigrali losije ili daleko losije of mogucnosti.

Fuj

pre 6 godina

Grujic pre Maksimovica ?? Cekam samo kad ce da uguraju i Radonjica nekako...sreca sto Stojkovic igra za Crnu Goru , i za njega bi nasli mesto...jos Danilo Pantic ,Luka Jovic i Pavkov i cirkus kompletan..i posle se pitaju zasto ljude ne zanima ova nakaradna menadzerska ekipa...pocevsi od predsednika Fss,cele nase lige,pa do "selektora"...

gari

pre 6 godina

bez primedbi, to je to, imena su ok ali treba zesce poraditi na semama, svi uspesni klubovi i timovi su to zbog jakih tandema u napadu i odbrani i dobroj komunikaciji, u suprotnom prodju ko brazil na svetskom kad ostade bez igraca na kome se cela prica zasnivala, a da imamo sanse imamo, lige sa vrh igracima su preforsirane, bice rovitih i povredjenih, umornih, smorenih, pobedjuje najspremniji tim ne najbolji

Cigos

pre 6 godina

savic prije vukasina jovanovica, vukovica i milenkovica??? 
grujic iz druge lige(i tu ne igra stalno) prije radoje, sase lukica i fejse? 

ostalo je naj bolje sto imamo
(sale12, 10. mart 2018 14:09)

U kojoj ligi igra Mitrovic? Grujic igra redovno. Da li je Jagos Vukovic standardan? Fejsa se sam izjasnio da ne igra.

palop

pre 6 godina

Trebao je probati i Pejcinovica. Spisak je realan. Ovo je najbolje sto imamo.
(Bicu Slobodan, 10. mart 2018 13:18)

Mozda i Luku Jovica, ali u principu dobar spisak.

Малац

pre 6 godina

Да ли ико од новинара зна да пита где је Свилар на списку, пошто нам је " обећат као и Панчево", или су дозвољена само питања унапред одштампана ?
Изгледа да ћемо сви ускоро ићи на рапорт да сазнамо сопствено мишљење.

analiza

pre 6 godina

"Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)"
(absolutezero)
Hm,pade mi na um film "L.Brena i nema problema" i taktika trenera Buckovica.Upravo odgledah klip-trener objasnjava taktiku Nikoli Simicu,sta raditi ako loptu ubace pred nas gol.Dakle,golman skace i boksuje je,odbrambeni igrac boksuje najblizeg suparnickog igraca-a moze i prst u oko.Jedan igrac ide na loptu a jedan na sudiju.Igrac koga igra Mima Karadzic ima zadatak da padne i simulira potres mozga.
E,to je prava taktika-sve je pokriveno i lopta i sudija i protivnicki igrac.
Samo da podelimo uloge pravilno,da ne bude golman boksuje sudiju ili pada u nesvest iz cista mira.

Никола

pre 6 godina

Напредни Савић је играч скромних могућности. Тешко да је и за први тим Звезде. Али, политика је чудо.

Mii

pre 6 godina

Videcemo do SP, moguce da ce biti jos 2,3 promene u zavisnosti od okolnosti (povrede, pad forme ili neko ko ce da podigne formu, a jos je u kombinaciji). Uglavnom, dosta dobar tim moze da se uklopi, od ovih igraca koji su na spisku. Iskreno, jako mi je zao F. Stojkovica sto nije sacekao sansu da zaigra za Srbiju, izuzetan igrac. Takav desni bek bi nam bas dobro dosao, steta. Imamo i Gajica, nadam se da ce ako ne za ovo SP, a onda za naredni period biti dobar za ovu poziciju. Naravno, ne treba zaboraviti Nemanju Maksimovica, V. Jovanovica, Zdjelara, Pejcinovica, Antonova i da ne nabrajam, ima jos dosta dobrih igraca. Nadam se da mozemo da prodjemo grupu na SP, a dalje nikada se ne zna. Podrska selektoru i reprezentativcima, pruzite svoj maksimum i bicemo zadovoljni.

DisordeR

pre 6 godina

Mrzim ovakve vesti jer uvek ce da se nadju pamenjakovici koji ce da negoduju kao i oni koji su utripovali da su oni selektori pa sastavljaju spiskove.

IvchaM

pre 6 godina

Ovo je spisak za taktiku 3-4-3, kojom smo prošli na SP. Nema šanse da će se u tom smislu nešto menjati. Golman-tri štopera-bek, dva zadnja vezna, bek- krilo, krilo, špic.

shole78

pre 6 godina

Ovo je trenutno najbolje što imamo.
Stojković
Bašta,
Ivanović/Maksimović,
Nastasić/Tošić,
Kolarov
Matić
Milinković S (Milivojević protiv ofanzivih ekipa)
Tadić
Živković
Kostić
Mitrović/Prijović

Ako Sergeja stavi iza špica (protiv timova koje mora "probiti", levo može Tadić a Žile desno. Neverovatno kreativan prednji vezni red bi to bio.
Kasnije ulaze Kostić ili Mijat, da preko krila povuku kontru kad se protivniku igrači umire ili otvore. Ovo naravno dolazi u obzir ako vodimo pa se igra mirno, na kontru po boku.

realan

pre 6 godina

Ja bi zamolio admine da ne objavljuju sastave, citalaca, meni licno a veci je muka da cita necijih 11 , njegovu formaciju i taktiku. Odlicne igrace je izabrao , bravo za Bastu treba nam iskusan bek,i bravo za ne zvanje Ljubomira Fejse, za igru u Benfici svaka cast, za reprezentaciju je igrao i bio karastrofalan u par navrata, setite utakmice protv Danske...

marlone

pre 6 godina

Eventualno je mogao pozvati jos Nemanju Radoju iz Selte, koji u Španskoj Ligi igra konstantno. Rukavinu mora zvati, jer je prošao cijeli ciklus, a ne mjenja se igrač tek tako pred odlazak na prvenstvo. U sledećem ciklusu se nadam da ćemo imati nekog novog na tom desnom boku, mada se niko ne ističe, a Basta je već u poznim igračkim godinama, mada na prvenstvu može dobro doći.

Baba Stanojka

pre 6 godina

Sa dva spica i pet stopera! Sve je jasno na sta ce nam igra liciti. Sramota je da jedan niskusan trener vodi prvoligasku ekipu a kamo li reprezentaciju. Krstajic je bio ok fudbaler i nista nemam protiv njega ali prerano je seo na klupu reprezentacije.

dalekometno tricohitalo

pre 6 godina

Spisak je vrlo dobar.
Igrači koji su MOGLI ući a nisu:

Sulejmani
Jović
Fejsa
Pejčinović
Rodić
Rosić
Makismović

Ipak, to je stvar selektora i sistema. Najbolja ekipa ne mora da nužno ima najbolje igrače.
Sale Đorđević je to dokazao 2014. i Duda 2009. sa spiskom igrača. (Poredim malo babe i žabe ali skapiraćete.)

Srećno našima. I dajte bre za jednu ozbiljnu ekipu, nemojte da se Hrvati sad lože što igraju protiv najboljih ekipa a mi večito linijom manjeg otpora..

Millennium

pre 6 godina

Ja da sam bilo ko od ovih fudbalera, kad bih video komentare mojih sunarodnika, odbio bih da igram za reprezentaciju ili da imam bilo šta sa ovim narodom sve dok se ne dozove pameti i izbaci iz glave suludu podelu. Ja bih lično pristao da igra ceo tim Partizana sa sve tetkicom ako bi to značilo da će Srbija napraviti uspeh. Naopak narod.

Ozbiljna ekipa

pre 6 godina

Uigrati ovaj sastav: Stojković - Kolarov, Nastasić, Maksimović, Ivanović - Matić - Tadić, Ljajić, Milinković-Savić, Živković - Mitrović. Nakon SP sve više gurati mlađe bekove i eventualno golmana.

zip Niš

pre 6 godina

Kad markentiski podignes Dmitrovica i izbadne bolji golman od sve trjice Aca Jovanovic.
Zato bilo onoliko pisanje zadnjih meseci i velicanje Dmitrovica

Šumadinac

pre 6 godina

Ovo je ok, treba nekako uglaviti L.Jovića i Sulejmanija.
Tada bi verovatno izvisili Grujić i Gaćinović, mladi su a i nisu u nekoj formi.

nindza

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu Srbija - Kipar pred kvalifikacije po levoj strani igrali Kolarov i Ljaic nosili 90% igre.Opasan tandem !!! Da mogu da biram igrali bi kod mene u klubu.

Nikola

pre 6 godina

Ja bi napravio malo drugaciji spisak ali nisam ja selektor i verujem Krstajicu ali iznecu svoje misljenje pozvao bi Milenkovica iz Fiorentine obavezno,Maksu isto i dao bi sansu Rodicu i Luki Jovicu koji ako nastavi da se lepo razvija bice mnogo dobar napadac ima takav njuh za gol da to nije normalno.

Kostic

pre 6 godina

Hahahahaha Vujadina koga je svaki iole ozbiljniji napadac u Evropi slao po burek.
(Xman, 10. mart 2018 13:26)

Vujadin je pozvan zbog javnosti da ne bude 0 igraca iz zvezde a 1 iz partizana... Nastao bi haos, saopstenja, losa atmosfera. Nema on kvalitet za reprezentaciju, nece ici u Rusiju, al takvo je trenutno stanje u srpskom fudbalu. Da spisak sastavljaju predsednici iz uprava klubova zajedno sa novinarima.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ima li srbina koji nije selektor i koji se ne razume u taktiku. I u kosarci isti slucaj. Meni se ne svidja selektor pripravnik bez iskustva

roso

pre 6 godina

Čitam negativne komentare o tome što su pozvana samo 2 špica od 24 igrača. Naprotiv, mene to raduje jer ukazuje na onu ofanzivnu formaciju sa 2 krilna napadača i jednim špicem. Jedna rezerva je sasvim dovoljna :D

Први српски бек

pre 6 godina

Filip Stojković, Radonjić, Rodić i Račić. Treba Krstajić razmisliti o njima i uvrstiti ih u kombinaciju jer su dosta dobri, mladi i obećavaju a mogu doprineti dosta reprezentaciji. 

treba razmisliti o njima!
(Mića, 10. mart 2018 16:51)

O čemu ti pricaš, Filip Stojković je Crnogorac, strasno.

gojko

pre 6 godina

Štete,prava je šteta što tim Srbije nije igrao u ovom sastavu poslednje dve godine tada bih se mogao nadati nečemu u Rusiji ali ne tovi se prase uoči Božića....Ipak svaka čest ovo je ipak najbolje sa čime rapolažemo....da li će stići da se uigraju bez barem 10 utakmica sa jakim protivnicima,teško ali ipak svaka čast na hrabrosti.

Božo SAKSOFON

pre 6 godina

2 Desna beka zajedno 70 god. bolje da je zvao Milenkovića nije desni b. al to igra u Fiorentini. Svakako bolja opcija, jer će tu da duva promaja.
(kad, 10. mart 2018 13:50)

Ma tu nema frke, na toj strani igra Nejmar. Prvo poluvreme Rukavina pa drugo Basta i nema problema, neće dati više od dva, tri komada.

absolutezero

pre 6 godina

Ono što sam primetio je da je pozvano 11 igrača odbrane,i dva napadača.Znači autobus,formacija O:O; ili 6-3-1. s tim da igrač napadač ima isključivo odbrambene zadatke.I onda ga u drugom poluvremenu zameni,kao nije šutnuo na gol celu utakmicu.Ako nemamo centarforove trebalo bi naći nekog stranca.
(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Bata Djorina škola. I onda kad gubiš 1:0 izvedeš napadače i ubaciš odbrambene da ne dobiješ i drugi. Kao onda protiv Rusa.;)

NBA

pre 6 godina

Počelo menadžerisanje. Kad se CG odvojila od Srbije osjetio sam to kao lični poraz, gubitak drugog dijela matične države. Danas, iz ove perspektive kad vidim kako fukncioniše sve u Srbiji i ko upravlja od fudbalskog saveza do države bolje što više nismo zajedno.. Pozz iz Srpske Sparte!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (K?benhavnCG, 10. mart 2018 13:17

Hvala Bogu pa kod vas nema menadzerisanja, muljanja, korupcije, nerešenih ubistava, sve vam funkcioniše kao u svajcarskoj. Inače srpski jezik proteran i zabranjen, hapsi se za srpske zastave a ko se izjasni kao Srbin proglašava se izdajnikom. I to srpska Sparta? Kad bih napisao šta ste ne bi mi objavili komentar. Hvala Bogu da nismo više sa vama i da nikad više nećemo ni biti. Mi smo u Rusiji, vas nema nigde, pa ti tamo navijaj za zapadne susjede.

Kure

pre 6 godina

Više - manje, najbolje što imamo. I dalje je enigma Rukavina. Sasvim je dovoljno da na desnom beku budu Ivanović i Basta, a Ivanović uvek može da uskoči na štopera po potrebi. Fejsa zaslužuje mesto, ipak je standardan u dobrom timu. Pri tom, sigurno bi se razumeo sa Matićem jer su neko vreme igrali zajedno. Možda je imalo smisla probati Rodića na levom beku, mada Obradović ima minutažu u Anderlehtu. Očekujem da u Rusiju ode i treći napadač. Lako može da se desi da jurimo rezultat ili počnemo neki meč sa dva klasična napadača, premda smo gneralno na toj poziciji najtanji. Hajde jednom da nas obraduju ovi naši, da bar grupu prodjemo :)

Sto pises kad ti skodi?

pre 6 godina

Sve je OK osim odbrane , koja nam je katastrofalna , gde je ranije napravljena velika greska , pa se na vreme nije zahvalilo pojedincima na celu sa Ivanovicem i Kolarovim , za koje sada nema spremne alternative.
(Andrea Djani)

Kolarov je stub odbrane u ekipi koja je treca u Serie A i ima ogromne sanse da se plasira u cetvrtfinale LS. Covek je odigrao preko trideset utakmica ove sezone, svaku prakticno svih 90 minuta i postigao 3 gola i 10 asistencija. Koji drugi igrac na toj poziciji moze uopste da mu prismrdi svojim uncinkom do sada, a kamoli da bude "alternativa"? Isto vazi i za Baneta, nezamenljiv je u timu na do sad trideset utakmica ove sezeon u ligi i LE, igrao prakticno svih 90 minuta svaku od njih, a tim mu na pragu cetvrtfinala LE. Usput, kao odbrambeni igrac, dao 4 gola i 3 asistecije. Ni Spajic, ni Veljkovic ne mogu da se pohvale takvim ucnikom. Da ne pricam o Maksimovicu, Milenkovicu i Vukovicu - sva trojica zajedno jedva da su skupili polovinu punih utakmica koje je Bane odigrao ove sezone. Prema tome, sledeci put kad umislis da je PlayStation trenerska licenca, ukljuci mozak i razmisli o "alternativama" koje ne postoje, ili imaju manje vazne uloge u manje uspesnim klubovima.

Juzna pruga

pre 6 godina

Stopera kakav je Savic ima na kilo. Npr. mladi stoper Partizana Markovic je juce pokazao kako treba stoper da izgleda, smiren, stalozen, ima resenje u svakoj situaciji, ne panici. Savic kiksa...setite se kako prelece lopta preko njega a poslednji je igrac odbarne, ili kako u derbiju ispada kao klinac pred zgradom. Za reprezentaciju treba mnogo veci kavlitet nego sto ga on poseduje. Nazalost, desava se isto sto i sa mladom reprezentacijom. Imacemo menadzerski tim koji ce sluziti za podsmeh. Ocekujem uskoro i Radonjica koji je svojom blistavom statistikom (17 utamica-0 golova-0 asistencija), jer ce morati covek da se proda. Pesica da na velikoj sceni pokaze sta je rasni centarfor, Milijasa da pokaze da bez starca nema udarca....i Milojevic pomocnik selektora obavezno. Da parkiramo autobus ispred svog sesnaesterca, sto cele sezone radi u Zvedi. Iz Partizana ce biti pozvan Stojkovic jer boljeg golmana nazalost trenutno nemamo i niko vise.

munze konza

pre 6 godina

a Jojic? Previse su nam visoki svi stoperi, valjalo bi nekog nizeg (ispod 190) i brzeg pozvati. Na SP moramo pozvati 3 klasicna napadaca.

Bane

pre 6 godina

(Časlav, 10. mart 2018 13:31)

Za tebe i one koji ne kontaju zašto samo dva napdača. Sa koliko mi klasičnih špiceva igramo. Uvek sa jednim, igramo sa dva samo kad gubimo a to izgleda ni manje ni više žalosno. Zato 2. Znači nisu napa potrebni klasični špicevi već oni ofanzivni vezisti ili ti moderni napadači.

Zemun_grad

pre 6 godina

Pozvao je sve najbolje igrače koje imamo. Ne znam kad se ovo desilo poslednji put.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (1357, 10. mart 2018 13:14) # Link komentara

Desilo se 2015. godine, kada nas je bez velikih problema savladala Danska.
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/matches/round=2000446/match=2013960/index.html

Sta pricas covece

pre 6 godina

Kaze covek imamo samo rukavinu na desnom beku pa je zvao bastu u slucaju ako se rukavina povredi. Imao sam omanji nervni napad posle ove recenice. Pored ivanovica i baste njemu je rukavina prvi izbor. Covece pokazalo se hiljadu puta da bane ne moze igrati stopera vise. Mogao je nekada iako je i tada bilo bolje da igra beka a pogotovo ne moze sada i opet ce se to potvrditi. Stoperi koje sada imamo gledajuci celu karijeru ne mogu da se porede sa banetom legendom ali su u ovom trenutku svi oni korisniji od njega na toj poziciji. Pa veljkovic kada je zaigrao u prijateljskim primetila se ogromna razlika a pogotovo neki ozbiljniji stoper. Nije bane vise toliko jak da moze da se gura sa jakim i brzim napadacima i treba ga pomeriti desno kao sto igra u zenitu i kao sto je uglavnom igrao u celsiju.