Sreda, 07.03.2018.

20:15

Juventus iz ambisa do četvrtfinala, pala Sitijeva "tvrđava" (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa i Mančester sitija plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona gde su se pridružili Real Madridu i Liverpulu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Juventus iz ambisa do èetvrtfinala, pala Sitijeva "tvrðava" (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

307 Komentari

Sortiraj po:

Slavuj

pre 6 godina

ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...
(Zigzag, 8. mart 20

Ima u tome istine, no, citajuci komentare nekako se uvek tvoji nadju medju prvima koje zapazim kada pomislim na polupismen svet. A to dovoljno govori. Poradi vise na pravopisu a manje na izgovorima. I muka mi je kada vidim delove recenice koje zapeta spaja umesto da razdvaja. Covece imas "SPACE", iskoristi ga tamo gde je potrebno. Uputi se vise, ovde si stotinu godina. Postoje osnove koje je (donekle) potrebno ispostovati.

Zigzag

pre 6 godina

(info, 08. mart 2018 08:38)
ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...

neutralni felsh

pre 6 godina

Možda sam ja Lud, ali je mene Aca Informacija skroz ok čak i više od toga. 
Pozz
(Cane onaj Lepi, 08. mart 2018 09:37)


apsolutno si u pravu. zamisli na njegovom mestu ove koji ga kritikuju... "kad telad utihnu" :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Siti sinoc cist dokaz namestene utakmice! Sta ucinise kladionice od fudbala strasno!!! Stvarno bzv..
(kakotnjak, 08. mart 2018 10:14)


platio danak neiskustvu, pa mu sad krive kladionice.

Goran

pre 6 godina

Migli bi Pešić i Radonjić da pogledaju snimak sinoćne utakmice na Vembliju od 63 do 67. minuta, da vide kako se lopta ubacuje u mrežu u idealnoj poziciji za tako nešto i kako se rešava situacija kada se izađe jedan na jedan sa golmanom. Tek da nauče nešto.

ja

pre 6 godina

Koja je gromada onaj Chellini, alal mu vera. Inace, steta za Totenhem, odigrali su dobro, ali ne pobedjuje uvek bolji vec treba imati nekog znanja i iskustva kada su u pitanju ovakve utakmice. To Juventus svakako ima i zato je i prosao dalje.

dodjosh

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla: 
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"! 
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)
(Falcon, 08. mart 2018 08:26

ko trese sljive, a ko ih ceka u potoku...

sb

pre 6 godina

LIht i Higuain u ofsajdu? O cemu pricas ti druze? Da li si cuo sinoc sudiju na RTS-u?
Cuj oba ofsajda he he he
Sigurno neki frustrirani interovac?

neutralni felsh

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna. 
(Jericho, 07. mart 2018 22:20) 


ti si genije sa mreze. pises retko i ni o cemu, pritom vrlo sturo i kratko, i onda se stekne utisak da vise znas nego pokazujes.

Shearer

pre 6 godina

Ono "bodrenje" između Bufona i Kjelinija podsetilo me na decu ispred zgrade, kada brane svoj gol kako bi njihova ulica pobedila, dok recimo to isto da urade Ronaldo ili Nejmar sa saigračima podseća me na splavaruše, gde se jedna drugoj smeškaju a ko zna šta u sebi misle. Juventus je ove sezone potpuno sazreo i pokazali su da imaju mnogo dobar procenat realizacije, tačnije iz malog broja šuteva postižu dosta golova. Voleo bih da ih vidim u finalu protiv Barse ili MC-a tj da pogledam jedan taktički dobar fudbal, možda Junajted ne bi bio loš ali mislim da će oni možda već u ovom kolu ispasti.

mr.wolf

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.
(4k4.Dex, 08. mart 2018 07:58)

Vidi, i Totenhem je nadigrao Juventus, ali kao sto neko rece Juventus je Juventus. Juventus je odigrao u Londonu skoro isto kao United protiv Sevilje. Ako si zaboravio, posle svih sansi za Sevilju u zadnjim minutima je malo falilo da im United umuva gol. Tako ce i Sevilja proci, kao Totenhem, Uhvatice ih Murinjo i United na "foru"....
Da li je nepravda sto je sinic pobedio Juventus ? Pa nije.

mali_buda

pre 6 godina

Kako sam cekao ovu utakmicu ,kao retko koju pre. Svi su otpisali Juventus,pogotovo "anglofili" ,i sta de desilo na kraju ? Ko je prosao ? Juventus na kolenima je li ?? Eto vam vas precenjeni ostrvski fudbal ,luzerski mentalitet sa kojim reprezentacija i klubovi kubure godinama.Najvise love ulazu a rezultati ni priblizno dobri kao sto bi trbali biti. Ranijeri ,Anceloti,Conte im glavni treneri svih ovih godina,uzimaju titule.Sad doveli Gvardiolu i Klopa da ih uce osnovama fudbala,jer je vreme nabijanja lopte i bunarenja iste proslo.Neki su ovde najavljivali 4 ,pa cak i prolazat svih 5 engleza . Spursi ispali,Chelsea visi,a uopste nije iskljuceno i da United ispadne..Sta cemo ako ostanu englezi na samo 2 predstavnika u takmicenju ?? Gde ce te onda biti,u rupicama?? Spanci ciste pod sa englezima vec punu deceniju,nastavili tamo gde su talijani stali pre calcopolija kad su bili misaona imenica za sve lige u svetu,brend,kult ,prestiz..fudbalsa ne liga sampiona,vec NBA je bila Seria a 80 ih ,90 ih i pocetkom ovog veka. Vratice se talijani ponovo ,a do tad svim srcem uz Juve ,ali i Romu. Najveci favoriti zna se ko je .Barsa,Real,Bayern,ali ne treba optisat ni juve.

Andy

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki Lugonjic, 8. mart 2018 06:29)
Kakve veze ima tvoja plata sa tim sto volimo fudbal. Ovo je zabava prijatelju, jel fudbal treba da gledaju samo oni koji imaju platu vecu od 2000 evra. Nigde logike

dtb_pro

pre 6 godina

@tiberije
Spominjati kako je Juventus (a drago mi je da su prošli) oštećen i da ni UEFA nije uspjela pomoći Totenhemu je ipak malo cinično.
Svako objektivan je vidio da je Lihštajner u začetku akcije kod prvog gola bio u ofsajdu kao što je bio i Iguain kod drugog gola jer se vraćao iz istog prije nego je primio loptu i proslijedio pas do Dibale.
Napominjem, drago mi je da je Juventus prošao, ali to opet ne mijenja sve ovo što sam napisao.

info

pre 6 godina

"its happened again,
its happened again,
tottenham hotspur
its happened again!"
@(Zigzag)

"IT'S happened again", treba da stoji.
It's je skraćeno od - "It has" (happened) i to je Present Perfect.

Lepo je možda što se trudiš da koristiš Engleski, samo moraš da učiš i gramatiku, ne samo leksiku.
Evo ti još par primera u vezi sa ovim iz rečnika:

"It’s is the contracted form of it is or it has:

Can you hear that noise? Where do you think it’s (it is) coming from?

It’s (it is) nearly the end of the month. It’s (it has) gone really quickly.

Its is a possessive determiner (like my, your, his) which we use when referring to things or animals:

Every house in the street has got its own garage."

Falcon

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla:
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"!
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)

Ivan

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.Vjerovatno sam koga i zaboravio.Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.Sve ostalo je teze hejtanje.Jos 6 dana i karte su u dzepu.
(drago, 07. mart 2018 23:51)
Ovako se lozite za svako Svetsko/Evropsko prvenstvo I onda po obicaju plakanje u Junu.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)

Bingo, to ti je taktika, pustis ih da se umore i onda laganice za 5 minuta rijesis mec.
A to sto je Kejn promasio ti je razlika u klasi izmedju njega i Higuaina recimo.
Kad treba nidje ga a Gonzalo rijesi mec i donese titulu u serieA.

4k4.Dex

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.

avram

pre 6 godina

Minut ćutanja da se igla čuje. Bravo za London. 
(nego šta, 07. mart 2018 20:46) 

Kako se to igla cuje?
(HARIS, 07. mart 2018 22:53)

HAHA

Zlatko

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.
(Barsa Barsa, 07. mart 2018 23:47)

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.
(Millennium, 07. mart 2018 23:39)

@Barsa Barsa: Nisi ti navijač Barse. Zašto samo Bajern, Siti i Juve da izbegnu u rundi od 8 najboljih? Neka izbegnu i Liverpul, Junajted (ako prođe), Šahtjor i Real ako je ikako moguće. Juventus, Liverpul, Junajted su veliki klubovi i nikoga se ne plaše i nemaju posebne želje koga izbeći. U tu grupu spada i Barsa. Ako prođu, nadam se da hoće, mirno će sačekati žreb i odigraće svoju igru bez nekog posebnog prilagođavanja protivniku. Vezano za to, ja ne mogu da verujem da su naši navijači priželjkivali Milan u smislu "dajte nam Milan, očajni su". Kakav god da je, to je Milan.
@Millennium: Kako možeš za Real da kažeš "jedan od najvećih, ako ne i najveći"? Ako to nije Real sa najviše titula u LŠ-a i zilion titula u Španiji, ko je? Ima dosta "old school" klubova kako si ti napisao i mišljenja sam da je Real prvi među njima. Nisam simpatizer Reala, ali to su činjenice. Ili facts kako bi rekao jedan čitalac. :) U suštini se slažem sa tvojim komentarom i isto sam napisao i nakon žreba: da Real izbaci PSŽ, da Barsa izbaci Čelzi i onda u narednoj rundi Barsa, Real ili Bajern da izbace Siti. Ja sam čak pre žreba imao želju da to bude u ovoj rundi (Real-PSŽ, Bajern-Siti, Barsa-Čelzi). Barsa još nije prošla, ali ja se nadam da će proći i onda ostaje još Siti u sledećoj rundi, taman da veštačke tvorevine pljunu još 500 miliona sledećeg leta. Čelziju se to isplatilo i uzeli su pehar, ali to ne prolazi svaki put. Siti i PSŽ neće. I da završim kao što je prvi počeo. Posle Bajerna, Barse i Reala, Juventus će biti najteži protivnik Sitiju (mislim da će Siti lakše izbaciti Junajted ili Liverpul nego ekipe van ostrva), pa bih zato voleo da ih Siti ne izbegne u daljem takmičenju.

Milos

pre 6 godina

5

Klasično italijanski,jedino Real i Bajern znaju protiv njih.
(Dream, 07. mart 2018 22:49)

Bravo za tebe a Juve najvise puta izbacio Reala, zadnji put pre par sezona :D

Riki Lugonjic

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.

Gianni Commandini

pre 6 godina

auu kakve izmene Alegrija, kao u sahu! nakon prve u Torinu sam podsecao na revans protiv Bayerna posle 2-2 u kojem su se igrali produzeci, i tvrdio da Juventus i dalje vazi za favorita uprkos remiju.. Douglas Costa pokidao vcrs,ziveeo Calcio,i nek se spremi Arsenal sutra

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?
(Евроталибан, 07. mart 2018 23:00)

Samo si ovo prvo i drugo.

Bianconero

pre 6 godina

Alegrijeve izmene Lihtstajner i Asamoa...fenomenalno, posle drugog gola kao da su se transformisali u onu ekipu od prosle godine. Uprkos stativi Kejna, da se igralo jos poluvreme, Totenhem ne bi dao gol. Onako napaljenim Bufonu i Kjeliniju je nemoguce dati gol. Nadam se da je ovo dizanje forme Juventusa, i da uz povratak Mandzukica i, nadam se, Kvadrada imaju sta da traze u LS. Forza Juve!

Niksicanin

pre 6 godina

Ljudi, zar jos pratite LŠ, LE i sl.?
To vise nije fudbal. On je umro. Pare ga ubile.
Neka ova poruka probudi jedno celjade i bice ok.

Bianconero

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!
(veliki strumf, 07. mart 2018 22:22)
Veceras iz prve postave nisu igrali: Ederson, Otamendi, Voker, Mendi, Fernandinjo, De Brujne, Silva, Sterling, Aguero. Ja sam izbrojao 9. Mislis da ih stvarno briga sto su izgubili veceras? Odmorni i zdravi cekaju 1/4 finale i to im je najbitnije.

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

Milina svi na okupu!

Galliani, neutralni flesh, gremdža (gremlin), fudbalski ekspert, drago,...! Izvin'te molim vas ako sam nekoga zaboravio.

Juventus se provukao na kraju krajeva. Ali kao što je već napomenuto, u stilu kako to samo Italijanske i Murinjove ekipe znaju.
Ja sam uživao gledajući ovu utakmicu, jer je bilo svega.

Stara dama je jeb*** (Štitarska) ekipa. Niko ih ne želi, pa čak ni - recitiram Galliana: "Prevariola" - tako da će biti paklenih parova u ČF.
Ali svako ko je iole gledao, je video da je Juventus ipak postao malo slabiji, no što je bio ovih godina.
A Ttnhm ako bude nastavio da igra ovako i čuvao igrače, stvara pobednički mentalitet zasigurno.
Pa čak i sad im vrlo malo fali!

Jegermister

pre 6 godina

Konstantnim faulovima Juve je dosao do svoje igre, sa sto vise prekida sto njiva uvek vise odgovara.Naravno uz sudijino dopustanje,valjda je covek hteo da se iskupi za nedosudjeni penal u prvom pol.Juve je sve sportove veceras igrao,a fudbala po najmanje.Ovo fudbala videlo nije.Prvi ozbiljniji protivnik unistice starce...

drago

pre 6 godina

Mislio sam naravno napisati, sva 3 kluba di igraju nasi su prosli. Jos su ostali Rakitic, Vida i Srna (premda ne igra ipak je dugogodisnji prvotimac i kapetan).

El Grande

pre 6 godina

I kad izgleda da je 'gotovo', i kad izgleda da je sve izgubljeno, postoji na terenu jedan igrac a to je 10ka Juventusa !! Platini, Badjo, DelPjero, Dybala. Samo jos Juve neguje tradiciju da ne kazem kult 10ke !! I, za kraj, citat Deja Savicevica: 'broj 10 je broj koji donosi slavu i bogatstvo' ;-) ! FORZA JUVE !!

BlueFortress

pre 6 godina

@runner
Pricas o mentalitetu i snagi psihe i onda strpas Celsi uz ova dva monumentalna evropska promasaja PSZ i Siti?
Koliko puta je samo tim iz Londona pokazao mentalnu moc i hrabrost, da li ih uopste vredi nabrajati ako si upalio TV poslednjih 20 godina pocevsi od one pobede nad Realom u finalu Kupa Pobednika Kupova? Neverovatno koliko ludackih utakmica i preokreta su izvlacili uprkos potcenjivanju, bas kao ovom tvom sada, problem je jer su "plastika" pa ti to rusi argument zar ne? Kiselo grozdje.

Runner

pre 6 godina

@ Runner MU i Barselona? Ajde begaj.
(Mastermind, 7. mart 2018 23:30)
МU а нарочито Барцелона су одиграли много мање европских утакмица односно финала од тимова које сам ја набројао и њихови успеси су углавном везани за ово столеће и за имена два човека САФ-а и Гвардиоле. уосталом свако има право на свој субјективни утисак па и ја. Можда ми утисак о MU квари чињеница да су они у последњих 50 година чак два пута испадали из Премијер лиге Енглеска.

lorenzo

pre 6 godina

i da zaboravio sam napisati...Totenhem, koliko god čudno zvučalo, večeras je naučio veoma važnu lekciju a to je da nije sve u lijepom i napadačkom fudbalu...vidim ovdje opasne prozivke i sprdnju na račun Spursa...pa ljudi ni Atletiko nije tek tako ušao među velike timove, Simeone se isto mučio pa onda uze kup, pa ligu i uđe u finale LŠ...polako, vremenom se mijenja mentalitet, pristup samo ne treba odustajati...najlakše je skrkati pare kao PSG...mada njima ni to nije pomoglo u Evropi...dakle ovakve utakmice je nešto što se mora proći...doće sve ovo na naplatu, garantujem...takođe Atletikova titula, Lesterova vrijede više nego sve što uzimaju City, PSG i njima slični

Mikii

pre 6 godina

(adriano_galliani, 07. mart 2018 22:53)

Nista bolje no kad covek procita smisleno i pismeno sacinjenije inteligentnog coveka. Ima stvari u kojima ne delimo misljenje, ali sustinski se razumemo. Sto se Engleza tice, ne brigaj, dobice oni svoje i ove godine ;)

Jericho

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)
(Mikii, 7. mart 2018 22:41)

Evo jos jednog, prepoznao se.

Mister Hajd

pre 6 godina

Ako samo Son predstavlja opasnost, onda je jasno zašto su pukli. Kejna su Kjelini i Barzalji, klasično italijanski strpali u mali džep, nije se video, posebno u skoku, Eriksen senka, a tek Dele Ali... Uz indolentne Tripijea i Dembelea , samo sam čekao kad će ih žabari zeznuti...I dogodilo se. Totenhem previše samopouzdanja, posebno posle vodjstva, a malo opreza i iskustva. odličan , ali ne i veliki .

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

prsheva

pre 6 godina

Totenhem je simpaticna ekipa!! Al nekako mi drago sto su ispali.. oni kako su dobili u grupe Real. od tu su poceli da kiskuju vise !! a i Ruzno je ko igraci totenhema dali izjave tada kao sta se cudu novinari sto su dobili Real je oni su bolji i nije tesko dobiti Real: Bili su se digli na nebo tom pobedom

Ivan

pre 6 godina

I šta je pouka posle večerašnje utakmice u Londonu? Pa ta da se ne sme otpisivati veliki Juve nikada! Veliki je to tim, iskusan, i veoma opasan. Večeras je to opet pokazao i dokazao, čitavih sat vremena je Totenhem veoma dominirao i imao sve pod svojom kontrolom, poveo 1:0 i imao još nekoliko dobrih šansi, sve je delovalo da Juve nema nimalo šanse da prođe u četvrtfinale i onda šta se dešava sredinom drugog poluvremena? Pa dešava se da Alegri uvodi dvojicu novih igrača Asamou i Lihtštajnera pa Juventus kreće u juriš i za samo 3 minuta baca London u nokaut! Dve sjajne kontre i Totenhem je bačen na kolena. Odlučila je argentinska veza Iguain i Dibala i nokaut Totenhema je bio kompletan. Posle toga Juventus je zatvorio po starom dobrom običaju sve prilaze golu i Totenhem nije imao šta više da traži mada je imao u 90.minutu veliku priliku da izjednači, ali sa druge strane i Juventus je brutalno pokraden u prvom poluvremenu kada im nije sviran čist penal tako da je rezultat ove utakmice sasvim realan i Juve je zasluženo prošao dalje! Večeras je Iguain potvrdio da je igrač koji može rešiti veliki meč, postigao je gol i nagovestio veliki preokret i zapušio usta svima koji ga kritikuju. Odličan je napadač Iguain mora se priznati. Što se druge utakmice tiče Mančester Siti je sa drugim timom otaljavao posao nakon 4:0 iz prvog meča i dozvolio Bazelu da se časno oprosti pd daljeg takmičenja minimalnom pobedom. Sve u svemu veliki meč u Londonu večeras i Juventusova velika pobeda!

mlekadzija iz Parme

pre 6 godina

Овакве утакмице показују зашто је неко Јувентус, а неко Тотенхем.
(Иван Грозни)
Juventus...klub koji je drzavni projekat Italije,Anjelija i celog drzavnog aparata vec 50 godina ti uporedjujes sa Totenhemom koji je privatni klub?! Da je neke pravde u Italiji taj Juventus bi trebalo svake sezone da krene sa -15 bodova zbog namestanja. Kad se samo setim tamo neke 98e ili 99e utakmice Parma-Juventus i Dina Badja kada je pokazao sudiji da je primio pare(mito). Najogavniji klub na svetu je Juventus.

yyyyy

pre 6 godina

Ma gazi bildere bravo juve Ko god je pričao i priča loše za juve on nezna šta je futbal juve konstantno igra na nivou jedna o najvećih ekipa

Patas

pre 6 godina

Po ko zna koji put se potvrđuje da italijane nikad ne treba otpisivati, bilo da je riječ o klubovima ili reprezentaciji. Mnogi su ovde govorili posle Torina da je Juventus već ispao, da je gotovo itd. Stara je to škola, ekipa koja je ko zna koliko ovakvih utakmica odigrala. Žao mi je Totenhema jer imaju veoma kvalitetan tim, ali u ovakvim utakmicama ne odlučuje samo kvalitet. Juve će sad da bude opasan u četvrtfinalu jer su se digli posle ovoga.

Goran

pre 6 godina

Poketino je zaboravio na to da su italijanski klubovi, a i nacionalni tim, uvek igrali teške utakmice sa manjkom emocija i viškom vere. Nikada ne budi siguran da si završio posao kada igraš sa njima, to se videlo i večeras. Totenhem je silno krenuo, ali je sudija odlučio da ih ostavi u životu, onakav prekršaj za penal i ništa, pitanje je kakav bi rezultat bio da je sudija svirao. Nakon toga, londonski tim je imao više od igre, postigao je gol, ali je nastavio sa nerazumnom igrom rasipanja energije misleći da može da postigne i drugi pogodak, a zaboravilo se da posle 60-og minuta ima još pola sata igre. Dva defanzivca koja je uveo Alegri su potpuno poremetila domaćina i promenila odnos snaga na terenu, a dve vrhunske akcije napadača Juventusa su pokazale domaćini sa kim ima posla. Mnogi pominju igranja rukom igrača Juventusa, bilo bi dobro pogledati snimke, videlo bi se da je u prvom slučaju sudija pustio Kejna da završi akciju jer je imao čist put to gola, a reagovao je tek kada je izgubio loptu. Kasnije je Kjelini pao a lopta ga je pogodila u ruku dok je bio na zemlji. A sudije su mogle i da se dodatno izblamiraju u poslednjem minutu kada je Kejn pogodio stativu a da prethodno nije dosuđena čista ofsajd pozicija. Sve u svemu, Totenhem nije dorastao starim "liscima" kada su u pitanju utakmice odluke. Imali su sve u svojim rukama, a dobili ništa. Ipak su morali znati da utakmica traje 90 minuta, a od trke je važnija hladna glava i ono najvažnije, zašto se nalaziš na terenu.

takkar

pre 6 godina

Ljudi sta drugo reci osim,lud fudbal.Odlican mec,ma ceo dvomec je bio furiozan pun dobrog fudbala.Juve je pokazao da je klasa tu nema dvojbe.Nekako mi je i Juve igracki jaci, pre meca je bilo 50-50.Iskustvo je presudilo takodje,vidi se da Totenhem nema u “nogama “ velike meceve.Italijani od kad su poravnali na 1-1 su se osecali kao kod kuce,tek tad su bili potpuno svoji.To nam govori da su velika ekipa.Mozda jesu odigrali slabije prvo poluvreme,ali se videlo da su isli na njivoh cuveni scenario “0-1”.Kad je to palo u vodu krenuli su da igraju.Rizikovali mnogo tim povlacenjem moglo je ladno da bude 3-0 privh 45.min.Jednostavno taj rizik mora da se preuzme,jedino to je moglo da ih odvede dalje i eto uspeli su.Totenhem je stvarno jedna odlcna organizovana ekipa,u celom dvomecu su vise napadali,to smo i ocekivali,ali koliko su napadli malo su golova postigli.Jos Juve nije pogodio penal kuci,a i sad im nije sudjen cist penal.Hocu da kazem da Italijanima “malo treba” za gol.Imaju “njuh”.Opasni su kako god okrenete,opasni su i kad vode i kad gube.Sto se tice domacina,svojim prodorima i napadima podsecaju na neku germansku ekipu,ubojiti su,ali oni su ipak "proslogodisnji Monako" a to je automatski znacilo da nece moci vise od 1/4 finala recimo,a eto ispostavilo se cak ni to.Dva gola u gostima,pa to u LS prosto mora da se iskoristi,a oni nisu uspeli,imaju za cim da zale.Ne bih voleo da rasprodaju ekipu ali prosto to se mora desiti.Pojesce ih bolesni ,moderni,atomski prelazni rok.

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59) 

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari. 
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.
(Negativni, 07. mart 2018 21:48)


batali, kolega Negativni. ne znamo coveka, znamo samo da se ne javlja ali da ima vaspitanje da izjavi ko od nas mu se ovde ne svidja - necu ovog necu onog kme kme... dakle, narocito sa takvima o ukusima ne vredi raspravljati.

testerosa

pre 6 godina

Ajde objasnite Bufonu sta treba da radi, prolazi Juve, u revansu resavaju onako kako to samo Italijani znaju.
(testerosa, 13. februar 2018 22:31)

Eto, ne bih da likujem, al' pogodio sam.

the chox

pre 6 godina

Najvise volim da citam ove komentare koji su napisanu tokom utakmice, pogotovo dok su pevci vodili....sa akcentom kako su klubovi PL najbolji i kako je eng fudbal daleko iznad svih...pa eto vam ga sad lol
Ja inace volim i Primeru i Premier ali zna se ko dominira zadnjih 10 godina...malo realnosti prema sebi i ostalima

coki

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.

Евроталибан

pre 6 godina

(adriano_galliani, 7. mart 2018 22:46)

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?

Mastermind

pre 6 godina

@ gremlin ejjj, ejj. Ne prodavaj mi te fore. Ti ćeš da pričaš kako je ko igrao. Alo mozak. Eliminaciona je faza, ovdje je sve stvar samo taktike, nema tu ljepote fudbala. Niko nikoga nece nikoga odvaliti u 2 meča. Si vidio noćas Bazela? To sve govori. A kad si već spomenuo Sevilju, ako oni izbace Junajted, ja prestajem da pratim fudbal... I baš bih volio da dođu na Juve. Da vide šta je najveći klub sa Ostrva i veći od njih..

Sir Djavo

pre 6 godina

Engleska sinovi, vidi se taj mentalitet malog tima, sve mu ponudiš a on ne zna pa ne zna, Juve dvije akcije dva gola, cao zdravo. Raduje forma malog Dibale, sjajan lik. Ovo su nekako na mišiće izvukli no opet Italijani su to, iz petnih žila, kroz šumu nogu odoše dalje.

troll level 100

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!
(Minja Subota, 07. mart 2018 22:54)
Ako mislis da ce neko za neku kladionicu i pare da se odrekne sanse da prodje i osvoju LS previše si naivan. Znaci tvoja logika je da ce city pre da namesti utakmicu da bi neko uzeo 200-300 miliona maksimalno, a oni toliko bace svakog prelaznog roka... Sine shvati da klubovi žele titule i da su za njih kladionicarske pare sića.

Runner

pre 6 godina

У Европи постоје четири фудбалска тима које никада не смеш унапред отписати. То су Реал, Бајерн, Ливерпул и Јувентус. Они, за разлику од тих новцем набилдованих, новокомпонованих шампиона, попут Челзија, Манчестер ситија, ПСЖ и др. имају ту колективни психичку снагу акумулирану деценијским играњен оваквих и сличних утакмица. Колико вас ова утакмица подсећа на прву утакмицу Реала и ПСЖ (3:1)?

Dachinho

pre 6 godina

Analiza utakmice:

KLASICAN ITALIJANSKO-ZABARSK0-JUVENTUSOVSKI STIL!!

Gotova analiza,ne treba vise :))


Sve ostalo:
"Dominirao Totenhem, bio bolji, samo da nije to,ovo ili ono, sreca, ubise ih, nadigrani, ni sami ne znaju kako, u sledecem kolu ce neko drugi..nesto... da je iskoristio sansu onda bi... " okaciti maci o rep :)))
LUZERI UVEK IMAJU IZGOVOR!!

Juve bi mogao da place za nedosudjenim penalom u prvom poluvremenu!!
MOGAO, AL NECE :)) NISU LUZERI kao nase ekipe!!
Oni izadju u drugom delu i daju DVA GOLA I RESENOOOO :))))

STVARNOOOOO SU NEVEROVATNI :))) ZA IZUCAVANJE!!! ;))

don

pre 6 godina

Koliko mi je drago ne mogu da opišem. Ovo je pobeda za sve ljubitelje Kalča i samo Italijani mogu proći ovako. Juventus većim delom potpuno bezopasan, ali onda Max pravi 2 ključne zamene koje su sve začudile. Kvadvo i Lihtštajner su za 10 minuta napravili dar mar i rešili ovaj dvomeč. Ovde je presudilo iskustvo i karakter tima i princeze iz Pariza su mogle videti kako se bori i kada ne ide. Juventus i Real cele sezone igraju jako loše, ali u ovo vreme oni podižu formu do kraja i sada ih svako želi izbeći na žrebu.

srbin

pre 6 godina

sta god vi pricali proslo je vreme juventusa katanaca bla bla bla op evo ga juve u 1/4 finala. drugovi nemojte da se lazemo totenhem je ekipa koja zavisi od harija kejna i koja ne pamtim kad je nesto osvojila. videli smo veceras- kejn bio zatvoren totenhem izgubio. kraj price. u ligi sampiona ne moze dalje da prodje tim koji zavisi od jednog igraca koji pritom nije vanserijski. i da naravno totenhemu fali iskustva. pa daj nemojte da se zavaravamo time sto englezi daju brdo para na njihov fudbal i to sto ih svi prenose. na kraju ne urade nista u ligi sampiona...

facts

pre 6 godina

-Fil Foden (17 god i 283 dana) je najmladji Engleski igrac koji je igrao mec u nokaut fazi LS, kao i najmladji igrac koji je igrao mec nokaut faze LS za Engleski tim (za M. Siti).
-Juve je neporazen u 21 mecu u nizu (trenutno najduzi niz medju ligama petice), dok je Totenhemu niz od 17 meceva bez poraza prekinut.
-Son je bio ukljucen u 22 gola (14 golova i 8 asist) u 23 nastupa na Vembliju ove sezone za Totenhem, vise od bilo kog drugog igraca.
-Son je 1. igrac koji je bio strelac kod kuce za Totenhem u nokaut fazi KES/LS, jos od Denija Blancflauera 1962 (2-1 Benfika)!
-Mihael Lang je 1. defanzivac koji je bio strelac protiv oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS!
-Italijani u zadnja 4 meca na Vembliju:
1993 Parma 3-1 Antverpen
1997 Engleska 0-1 Italija
1999 Arsenal 0-1 Fiorentina
2018 TOTENHEM 1-2 JUVE.
-Juve je veceras dao golove u svoja prva 2 suta na golu u samo 2' i 48" (168")!
-Samo Barsa (23), Bajern (15) i Real (11) imaju vise pobeda u mecevima LS protiv Engleskih klubova nego Juve (9) i Bazel (6).
-Siti je kompletirao vise od 970 paseva veceras, sto je najvise na 1 mecu LS jos od 2003/04!
-Bazel je prekinuo Sitijev niz od 36 meceva bez poraza kod kuce! To je Sitijev 1. poraz kod kuce jos od 3.12.2016 (1-3 Celsi).
-Pobedili su oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS:
Real 2012/13, Bajern 2013/14 i BAZEL 2017/18.

Pozdrav!

drago

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.
Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.
Vjerovatno sam koga i zaboravio.
Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.
Sve ostalo je teze hejtanje.
Jos 6 dana i karte su u dzepu.

maradona

pre 6 godina

@adriano_galliani

Poraz veka je ono sto vam je Liverpul uradio 2005. Izjave igraca Milana posle toga su tek bile teska patetika, kad su pricali o depresiji zbog tog finala, nocne more koje su ih godinama proganjale, suicidalne misli i sl. Unistio vas taj Liverpul u Istanbulu te majske veceri tako da ce vas boleti 300 godina.

Ludovig Zili

pre 6 godina

" kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)"

Pa sta Barsa nije zabila gol kad je tako jaka?

Millennium

pre 6 godina

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.

Gorcin Stojanovic

pre 6 godina

Procitao sam vecinu komentara,i svaki 20 komentar spominje Iguaina koji je izmislio gol Dibali i izjednacio pre toga-resio ovaj dvomec.Zasto to isticem,da je to uradio Kejn bilo bi da je najbolji na svetu-sta ti znaci biti potcenjen,Iguainu se upravo promasaji na bitnim mecevima mogu zameriti,ali da je medju najboljim napadacima,to ni slucajno,na kraju krajeva taj ist Kejn uzivotu nije osvojio ni jedan trofej,maltene i odigrao bitan mec,tako da njegovi golovi nemaju tu tezinu,Iguain je recimo resio mec u Napulju koji ce biti presudan za titulu u Seriji A.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.

BlueFortress

pre 6 godina

Rekao je jednom Ser Aleks: "Lads, it's only Tottenham..."
Nadigrali su ih, generalno su talentovana ekipa i igraju lep fudbal ALI postoji razlog zasto Poketino nema trofej i zasto i ova talentovana "jednom u 100" generacija nece nista uraditi na njihovu zalost. Na identican nacin kao veceras ih je i Celsi "zavrnuo", mora se nekad i zakociti...Za sada su prosli Real, Juve, Liverpul i Siti, videcemo i nova 4 kluba koji ce im se prikljuciti za 7 dana.

Oliver

pre 6 godina

"Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan"
@ (maradona

Hahaha,decko nisi realan,al jesi duhovit..cuj "na papiru jaci",hahaaahhaha

klajic

pre 6 godina

Ne mozes brale na velikana. Jednostavno timovi poput Reala, Barse, Juvea su takvi da su im 2-3minute dovoljne da razore protivnika. Ne moze LS bez Juventusa i mocnog Djidjija. Emocije pucaju kod Italijana, obozavam ih gledati.

Minja Subota

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!

Ernestodinjo

pre 6 godina

"
Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije"

Tako ju je "odrao" da nisu vise imali svezine nakon 65tog minuta. Alegri nasamario Pocetinja, uveo mu 2 krila kad su se ovi ispuhali i ubio ih. Totenhem moze igrati presing protiv engleskih timova, ali protiv italijana, koji su majstori cuvanja rezultata, im se to obilo u glavu. Tocno se videlo da su igraci Totenhema namuceni nakon teskog presinga celu utakmicu.. doslo to na naplatu od 60tog minuta.

Negativni

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Sa ovakvim stavom, teško ćeš edukovati i samog sebe a kamoli nekog drugog. Tvoj problem je što si pogrešan čovek rodjen u pogrešno vreme, ali sasvim na pravom mestu. Ovakva egotrip filozofija prolazi samo u Srbiji. Ljubi ti ovu zemljicu Srbiju, jer u drugoj ne bi imao ni za 'lebac sa takvim stavom.

yytyt

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.
(coki, 07. mart 2018 22:06)

totenhem je treca ekipa u engleskoj, iza sitija i liverpula a ispred celsija i junajteda. i hadersfild ili vest brom nisu nista bolji od bolonje ili spala...e da, dere totenhem ali ide dalje juventus

pele

pre 6 godina

e ovako ce i siti da prodje kao i psg sinoc samo kad naleti na barsu real i bajern.jel ipak su to velikani evropskog fudbala.naravno uz milan.

Cockney Cole

pre 6 godina

Svaka čast Juventusu na prolazu, ali, dok god budu prolazili na ovakav način, njihov maksimum neće biti titula. Ovako ne može da igra neko ko pretenduje da bude prvak Evrope. Kukavički i klasično " italijanski"- to je nešto što slabo prolazi u modernom fudbalu. Dokaz je reprezentacija Italije. Pozzz

Milos

pre 6 godina

Besmrtni Juventus, ovo moze da napravi samo velika ekipa, jos jedan dokaz da su majstori za teske meceve, posle Lacija u subotu isto je nocas prosao Totenhem.

Djole pv

pre 6 godina

Razlika izmedju velikih i malih klubova je u tome sto velikima i iskusnima treba par minuta da slome protivnika a mali i neiskusni to ne mogu ni za 80 minuta.

Mikii

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)

Раде Кузма

pre 6 godina

Јувентус пролази на искуство. Имају проблема са повредама, али су страшно психички стабилни. Јувентус не игра баш најбоље у задње вријеме, али редовно побјеђује. Неће надиграти Тотенхем, али ће проћи даље.
(Раде Кузма, 07. mart 2018 12:05)
Поздрав свима.

zinjo

pre 6 godina

"cuvena" premijer liga! Ne volim Juve, ali kapa dole. Neobjasnjivo. Zasluzeno u svakom slucaju. Plus, cist penal im nije sudjen. Ajmo Italijani. Ceka se Roma. Forza!!!

Holy Smoke

pre 6 godina

60 minuta Totenhem dominira nad Juventusom. I posle vodjstva nastavlja da napada. Juve za 3 min na neku foru daje 2 gola I onda sve karte na odbranu.
Nekako imaju I srecu da ne prime gol do kraja.
Stvarno su odvratan klub!
Ne navijam za Totenhem, ali zasluzili su da prodju.

Ivan

pre 6 godina

Kukala majka hrvatima protiv argentinaca. Mesi, Aguero, Iguain, Dibala, Ikardi, Di Marija... Najjaci napadaci danasnjice na jednom mestu, deset mesta prazno pa svi ostali. Istina ne mogu svi ni da igraju, ali od viska glava ne boli.

bradina

pre 6 godina

Ipak su mi "zabari" drazi nego ovi "naduvani pevci"!Alo bre,ovo je Juve,visestruki sampion Italije,a to mora da se postuje kad igras protiv takve institucije!Kamo lepe srece da takvu srcanu utakmicu odigra neko od nasih klubova pa makar izgubili,ali su "veterani" Juvea Bufon i Kjelini pokazali zasto jos traju i zasto im se neda jos da odu u penziju!

lorenzo

pre 6 godina

svaka čast Juveu...treba znati za 180 minuta odigrati ukupno 20 savršenih minuta a ostatak provesti mirno i bez neke panike...to Totenhemu fali, to nemaju...cijelo prvo poluvrijeme napadaš, dominiraš ali ne možeš proći dalje kada imaš Sona koji promaši loptu i kojem uvijek trebaju 3-4 dobre šanse da bi zabio go...a Poketino strašan genije znati biti a ima utakmica u kojima djeluje kao da je trener nekog amaterskog kluba, kao da nema gram mozga...vidiš da Juve igra bunker i da nema šanse da se ubaci lopta, jok on ubacuje Ljorentea umjesto da ubaci Mouru...Dele Ali treba na klupu da se hladi jedno dva mjeseca, mnogo se utripovao momak...sad ako su pametni da se fokusiraju na FA kup da to uzmu jer im se žreb otvorio, jer bez trofeja neće zadržati Kejna...ali poznavajući Poketina ima da se utripuje da može da stigne City i ima da baci sve na ligu...i da svi oni što su pisali kako je Juve oštećen za penal...Kjelini je sa zemlje dva puta igrao rukom, skinuo je sa noge Kejnu...računajući i ona dva igranja rukom kada je bio napucan, znači 3x puta je to uradio večeras...ali ajde nema veze...razočaran sam samo tako jer su imali savršen rezultat iz Torina i odlično su večeras otvorili utakmicu...šteta bila je ovo lijepa prilika...

bmiles

pre 6 godina

Ima dosta vremena do kraja utakmice,ali pokazuje se jos jednom da "stara dama" uvek nadje nacina da se izvuce pa ce i sada!Nebi me zacudilo da do kraja postignu jos jedan gol!Totenhem je uzasan po desnoj strani odbrane i to je primeceno jos u Torinu,ali promasaj penala i sijaset drugih prilika dali su "Pevcima" izgledne sanse u revansu,ali kao sto napisah odavno - nemoze se pobediti sampion Italije ako mu se prepusti inicijativa i pocne braniti vodjstvo!Svakako ne od ekipe koja nije bila sampion drzave!Juvetovi 'matorci" igraju srcem za svoj tim a zna se sta Bufon i Kjelini znaci za svoj tim!

Oliver

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..

Rafael Sobis

pre 6 godina

dobro, totenhem je barem 160 minuta bio bolja ekipa u ovom dvomecu. dosta bolja ekipa.

ali, fali iskustvo. fali navika igranja ovakvih meceva i fale pobjede u njima. sve ono sto ekipe tipa juve ili real sinoc igraju godinama. to je taj famozni mentalitet koje ekipe grade godinama, a sto ce totenhem tek da izgradi ako zadrze poketina i jezgro ekipe. veliki potencijal imaju.

i na kraju, alegri je veliki trener, poslije gvardiole, uz simeonea, najbolji posljednjih 5 godina!

Forza Juve

pre 6 godina

Bravo Juventus, za Astorija! Koliko emocija na ovoj tekmi i kakva borba do poslednjeg zvizduka! Juventus jos jednom pokazao zasto je velikan evropskog fudbala i najbolji italijanski tim u istoriji.

adriano_galliani

pre 6 godina

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.
(veliki strumf, 7. mart 2018 22:16)

Па нема потребе да едукујем своје истомишљенике (такозвани "ехо" ефекат) него баш вас које није срамота да у фудбалу навијате за судије, да без срамоте слушате народњаке и да мрзите Запад.

aleksandar 12

pre 6 godina

Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima.
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.

Mikii

pre 6 godina

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..
(hh, 07. mart 2018 22:11)

Svaka im cast.

Rogati

pre 6 godina

Da sam gledao ovakvu igru i video ovakav rezultat izmedju recimo Javora i Zemuna tvrdio bih naravno da je tekma namestena hahahaha.. Ali ovo nisu Javor i Zemun nego Juve i Totenhem... Pa sta da kazem, 'talijani prodjose nekako, ne znaju ni oni sami kako hahaha.. Ipak zasluzeno i sve cestitke... Jedino me iznervirao onaj potez Barzaljija iz prvog pol. (ono gazenje) Jako prljavo i bezobrazno.

veliki strumf

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 7. mart 2018 22:00)

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.

remax

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 22:00)

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ovo poslednjih 20 minuta vise lici na ragbi, nego na fudbal, po 18 igraca je u kaznenom prostoru. Bufon patentira novu tehniku branjenja-trcanje po gol liniji.

Bozza

pre 6 godina

Jaran
E pa vidiš i ja navijam za Partizan...verujem da sve to boli što si nabrojao... ali ja sam više u fazonu "verujem svojim očima"...i Totenhem je bio bolji večeras...ali...

Dachinho

pre 6 godina

Juve ne zna ni sam kako je preokrenuo. :)
Očajan je Juve i ako prođe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

HAHAHAHAHAHAH :))

Pionir, jos mleka treba da pijes ti! Upravo si opisao stil i nacin igre SVIH ITALIJANA u zadnjih 100 godina!!!! Kad budes imao vise od 15 godina saznaces tu veliku istinu :))
NIKAD ONI NISU IGRALI LEPO, NIKAD ONI NE DOMINIRAJU, NIKAD NE LEPRSAJU.. AL STA RADE?? PROLAZEEEEE!! I reprezentacija i klubovi a POGOTOVO JUVE!!
Dok sudija ne odsvira kraj, NJIH NISI PROSAO ;))
Mozes ti da "dominiras" koliko oces! ;) Juve dao 4 gola, Totenhem 3!!
Hvala dovidjenja, pa ti analiziraj sad "dominaciju" :))

Budi mi dobar :)))

Netko

pre 6 godina

Kao arsenalovac navijam veceras za juventus.
Ipak, svaka cast poketinu. Odlicno je pripremio ekipu za utakmicu kao i juventusov trener.
Stoje treneri pored linije i celo vreme bodre timove.
Ne bi mogao zamislit arsenal ovako takticki pripremljen. Niti da trener koji celu utakmicu sedi polumrtav ko u pozoristu ovako bodri svoj tim ko poketino.

veliki strumf

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!

Ludovig Zili

pre 6 godina

"liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala."

I ti si fudbalska neznalica. Sahtjor je pobedio Napolija u gostima, i Sitija kuci te naigrao Romu. Mnogi ne znaju koliko je ovaj Sahtjor zapravo mocan. Zbog njih nema Napolija ovde. Mogli bi daleko, stagod netko misli.

ime

pre 6 godina

Rekao sam: ne.

Nije stvar (samo) u igracima, formi, htenju... ima nesto (sve!) u iskustvu i tradiciji velikih.

Fudbal nije samo 11 na terenu. To je citava masinerija. Infrastruktura. To jsu i muzejske vitrine i trofeji.

Totenhem nema nista. Morao bi bar narednih 10 godina da gubi ovakve utakmice, ne bi li poceo da dobija.

Ludovig Zili

pre 6 godina

" Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima. 
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.
(aleksandar 12, 07. mart 2018 22:46)"

A zasto nisu gol dobili, nisi se toga zapitao? Oni ti igraju koliko je potrebno, kontas rista? Ne moraju trcati ko debili 120 na sat, pa da se ispusu ko Totenhem u drugom delu.

hh

pre 6 godina

Pjanic, matori Bufon, prespori Kedira, pa onaj nesrecni Iguain...Previse rupa ima Juventus, nazalost.
(Mikii, 07. mart 2018 21:47)

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..

adriano_galliani

pre 6 godina

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 7. mart 2018 22:34)

Да не слушам народњаке и да не гледам Курсаџије, зато што сам ја тако одлучио, то не би било за похвалу. То би било фолирање. Ја сам се наслушао и народњака а и нагледао Курсаџија. И ништа ми не фали.

Али народ који ништа осим тога није видео и схватио, е то је проблем. Тако и ви, досадни фанови Премијер Рагби Лиге, волите само утакмице са резутлатима 4:4, тај ватерполо резултат, два-три црвена картона и неколико сломљених костију, то је вама празник спорта.

Кад мало боље размислим, има смисла да се једна лузерска фудбалска нација (Србија) ложи и подржава другу (Енглеска).

Не волите Италију и Муриња, освајаче свега по неколико пута, али волите Тотнехем, Сити и Превариолу.

И онда сам ја луд.


А да не заборавимо највеће лузере века, Лузерпул и Џерардово клизање. Пораз века.

mica surdulica

pre 6 godina

Nisam sumnjao ni jednog trenutka u prolaz Juvea, zabari su cudo, veliki magovi ove igre. Totenhem ih gazi celu utakmicu oni daju dva komada za tri minuta u sred Engleske I cao zdravo.
Iskustvo iskustvo I samo iskustvo je presudilo ovde.

adriano_galliani

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..
(Oliver, 7. mart 2018 22:31)

Хвала пријатељу! Зезање тобџија је већ "шутирање мртвог коња", само им ја још фалим :)

v_K_esspreso

pre 6 godina

Upravo sam dobio 50 eura. Kladio se da ce Juve da okrene. Videlo se iz kosmosa da ce Juve da okrene jer kad neko promasi sanse da bude 3:0 taj ne moze na kraju da prodje. U fudbalu je tako. Igrao sam ga ceo zivot i to sam naucio odavno!

coki

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.

room 1408

pre 6 godina

Pravda je spora ali dostižna.Juventus kad je igrao finala ovog takmicenja ovi su učili kao klub kako se prelazi sa amaterskog nivoa na profesionalni.Dzabe Jevrejski lobi,(Liverpul su u Engleskom prvenstvu isto pokrali),moć je na strani velikog Juventusa.A sad deco(koja niste ni bila rodjena,kad je Juventus bio prvak Evrope),”rokajte” - do mile volje.U Evropi po ligama:Manchester united-Liverpool,Juventus-Milan,Barselona-Real,Bajern.To su najveći klubovi,ostalo sve u pokušaju,....

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ne, navijam za Partizan. Kramponi u list ne bole? Sut u stajnu nogu ne boli? Kapiram, ti si jedan od onih "u moje vreme..." likova...

veljko

pre 6 godina

liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala.

ovaj juve je najveca talija od svih klubova, sem u finalima lige sampiona. dobijaju i u seriji a i u ls kada ih svi otpisu. uvek preokrenu, daju u poslednjim minutima, dobiju penal, odbrane se uz srecu... ne volim ih, ali imaju pobednicki duh.

BOSS

pre 6 godina

Kako Juventus prosao,ne znaju ni oni sami,a to ti je kad imas sreceee...
Totenhem u drugo poluvrijeme kao da nijr ista ekipa istrcala na teren.

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ma meni je samo zao sto nisu izjednacili, sjajna utakmica i u produzecima bi bila jos ludja. Steta, morao je neko da ispadne. A onda pogledas onaj nesrecni Celsi, sta bi njima Juve uradio... Nadam se da ce Bufon napokon uzeti i LS, iz sezone u sezonu sve vise se nerviram... Valjda je ovo ta sezona!

Bozza

pre 6 godina

Jaran
Čovek ima 190...i sa kontaktom i bez kontakta pada kao da je na nagaznu minu stao...zabacuje glavu kao Defoe u Platoon-u...a ovamo Engleski fudbal muški...ali dobro kapiram navijaš za Totenhem...

Spartanac

pre 6 godina

Baš mi milo što Juve očerupa pevce,koliko samo omalovažavanja Juventusa i juče Reala,ipak su to institucije fudbala,kad je najteže bljesnu ko blic i u trenutku sve preokrenu,kod Totenhema debelo podbacio Dele Ali,Kejn,Eriksen bio na nivou ali me Son zato oduševio,svaka čast za koreanca.Koliko sada dođu smešni komentari s početka ,mnogi su prežalili tada Juve,a i ovi stručnjaci sa rts-a ,a sada sviraju neku drugu pesmu...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne znam stvarno u cemu je njegov problem
(Dr, 07. mart 2018 21:45


Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.

kako da ne

pre 6 godina

@Uros dj
Druze i ja sam u CH ali danas postoji net pa platis neki paket kod nasih za tv, ako imas smart tv samo skines aplikaciju njihovu, platis fakturu za prvih 6 meseci i oni te ukljuce. Ako te zanima ja ti mogu reci sta ja koristim i super sam zadovoljan, nikada ne baguje, nikada ne secka, kanala preko 300 (mada gledam uglavnom sportske kanale, ima ih dooosta i neke filmske). A, Svajcarska tv pa naravno da ce prenositi svoj klub. Kruna je bila kada su u jesenjem delu lige sampiona i kada Bazel nije igrao, a igralo se njihovo prvenstvo u hokeju, oni prenosili hokej :D Jesu zaludjeni za taj hokej.
Steta za Totenhem, igrali su ceo meč bolje. Juve nije mogao da mrdne. Razbijali su ih pritiscima, stoperi su bili na sredini cak, a Dembele malo ispred njih. Jedino ko je nadigrao Totenhem je Siti ove godine, nije to cak ni Real. Verujem da Siti moze do LS. Igraju vrhunski fudbal.

osprey

pre 6 godina

I opet to je razlika izmedju najvecih i ostalih. Juventus je bukvalno od ovih 180 minuta igrao nekih 15 i to je to, cao totenhem, dzaba vam trud.

Dr

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan

vince carter

pre 6 godina

Zapamtio sam komentar od pre dve nedelje koji glasi:"Gde ste vi koji pljujete Engleze,evo City,Liverpul i Totenhem su vec prosli". A gde je to Totenhem prosao :)) Karma je cudo :D

Ernestodinjo

pre 6 godina

"Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.
(shjeee, 07. mart 2018 22:41)"

Slabo ti poznajes fudbal ako mislis da je Totenhem spremniji tj. bolji. Jer da je spremniji - ne bi fizicki pali nakon 60tog minuta. A razlog tome je glupa taktika - trka, 100 odsto presing tokom celog meca sto totalno iscrpljuje igrace. To ne moze niti jedan tim na svetu a da se ne oseti kad tad, tj. da fizicki ne padne u drugom delu.

Gaj Kasije Longin

pre 6 godina

Realno svi mi znamo da bi Juve dobio 8 od 10 ovakvih (ključnih) utakmica protiv Totenhema!Jednostavno je preiskusan za Sparse...
PS. Ovako će i Luzerpul da strada u četvrfinalu!

shjeee

pre 6 godina

Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.

o mudrosti

pre 6 godina

ostace tri engleska predstavnika, od toga su dva igrala protiv bazela i porta
(lash, 7. mart 2018 22:24)

A taj treci sa Seviljom? Pa?

Stefan

pre 6 godina

Tačno sam znao da će da se nadju neku likovi koji će da sprdaju Siti i Gvardiolu. Zar ne shvatate da se ljudi bukvalno sprdaju. Imaju 4:0 iz prve utakmice, ne igraju sa najjačim sastavom, igraju lagano da se ne bi povredili. Zar stvarno mislite da bi izgubili od Bazela da im je trebala pobeda ?

Jericho

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani 
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan
(Dr, 07. mart 2018 22:09)

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.

Uvalin

pre 6 godina

Svaka cast za odbranu totenhema koja je u svakoj ozbiljnijoj utakmici za minimum 2 gola kriva , odlican odabir za najskupljeg igraca u istoriji totenhema Sanceza koji je u dve utakmice sa Juventusom kriv za 3 gola. I veliki strateg Poketino koji je rekao na poluvremenu ekipi da spuste gas i drze loptu , bas mi je drago sto su ispali...Ovo je bila neka sansa fina , sledeci put bice 2272god ...

Gladiator

pre 6 godina

Ovo što je Juventus bio u nokdaunu i za dva minuta rešio utakmicu, ovakav mentalitet se gradi godinama i ima ga svega par klubova u Evropi.

sarajevo.ba

pre 6 godina

0

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu. 
(coki, 07. mart 2018 22:06) 

Koliko je ono ove sezone Atalanta isprasila Everton???
Ko je bio prvi u grupi, Roma ili Celsi?

Evo i ja volim najvise englesku ligu gledat, ali zna se ko dominira u europskim takmicenjima.
Jos za 20 godina nece osvojiti LP.
City prije 3-4 godine prvak engleske igra sa Barcom, kvota na Barcu 1.30.I normalno, trening za spance.

A staru dobri Juve ocitava lekciju taktike strasnim englezima.

carlito

pre 6 godina

oterati poketina odma posle utakmice.trener juvea vrsi izmene koje menjaju utakmicu,ovaj stoji i blene kako za 5 min ispada.ali decko moze protiv lidsa i ipsvica da igra i to je to.prenaduvani englez i to je to.

Slavisa V.

pre 6 godina

No, kako god, Juventus antifudbalom i Bufon bauljanjem po gol liniji odose u cetvrtfinale. Fudbal ume da bude cesto nepravedan. Inace sam prilican navijac Juventusa.

Oliver

pre 6 godina

Jos su zeleni ovi pevci,heheh.Jos na zrebu sam rekao da Celsi i Totenhem ispadaju,ostali Englezi prolaze,ali i ti sto prodju nece osvojiti LS.Samo Bayern,Barcelona ili Real.

Mihailo

pre 6 godina

Mora Maurisio još da uči kao trener, od gotovog napravio veresiju, umesto da parkira dabldeker posle jedan nula, oni 4-5 igrača(Son, Kejn...) konstantno preko pola, umesto da brane svoj deo terena. Šta vredi sad T'ham-u što igra napadački kad rezultati konstantno izostaju, zato će uvek i biti na marginama engleskog fudbala nažalost, iako su kao tim gotivim i voleo bih da imaju više uspeha.
Ne opravdavam Murinja što se skoro uvek zatvori protiv jačih ekipa ali očigledno cilj opravdava sredstva. Skoro uvek se pamte rezultati.

adriano_galliani

pre 6 godina

Кејн погодио стативу, али из офсајда од два метра. Какав црни Кејн, Али, добри су само за Премијер Рагби лигу, да се фолирају и падају по терену а судија да све стране играче кажњава црвеним картонима јер "нападају" понос Енглеске.. Појма немају, као и сви Енглези, посебно они из Лузерпула. И ту једну титулу су отели 1966, наравно, код куће.

Браво Јуве, за Италију, за Асторија. Grazie Juve!

Slavisa V.

pre 6 godina

Mozemo da ih ne volimo, ali na tom cuvenom fer pleju ostatak Evrope im moze samo cestitati. Veceras je tokom minuta cutanja Astoriju mogla da se cuje muva u letu, za razliku od sinoc u Parizu kada se sve vreme mogla cuti galama i povremeni zvizduci.

Slavisa V.

pre 6 godina

Juventus i treba da ispadne, najvise zbog Alegrija i Bufona. Nikada necu razumeti zasto je vratio na gol Bufona kada je scesni branio fenomenalno. Sada se to obojici obija o glavu. Neki ljudi nikako da shavte kada je pravi trenutak da se povuku.

Slavisa V.

pre 6 godina

Sudija uzasan, u 17. nije sudio cist penal za Juventus, u 33. nije video (ako je video, a nije kaznio, jos gore) dva uzasna poteza Barzaljija za direktan crveni karton. Mozda onaj VAR, koliko god se ponekad gubila draz, i nije tako losa stvar.

MiLaN

pre 6 godina

Plac rubentinusa nesto najlepse sto sam cuo, karma je cudo, otimas u seriji A zeznu te u LS, hahahaha
(kkp igodinamik, 07. mart 2018 21:29)

Gde nalazite te nadimke? Mislim, ne volim ni ja zabare, ali krajnje je klinacki koristiti nadimke poput Rubentusa, Šiti, Šinter, Djubrentus, itd. Kontam da nemas vise od 12-13 godina.

vlada

pre 6 godina

Cist penal za Juve. Ovo je sramota za sudije, a i pitam se cemu li sluze ove sudije iza gola, samo dzabe uzimaju novac. Ko god sta mislio o VAR-u, bas zbog ovakvih situacija ga treba uvesti.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 07. mart 2018 20:59)

Uvredjen sam sto i ja nisam na tom spisku. Ali drago mi je da uzivas u mojim komentarima!

Stef

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:13)

Smaraš brate, i to mnogo.

coki

pre 6 godina

Aca genije "Juventus primio samo je dan gol u 2018.godini,i to od Totinhema i to 2 kod kuce i danas 1".Lik ima znanje ko je sta od fudbalera jeo danas i cija zena pije kafu svaki dan ali o fudbalu,taktici,poziciji igraca 0.

Miles Davis

pre 6 godina

Jedva cekam Rusiju da vidim ko ce da izbaci ove bedne engleze. Nakon Islanda, tesko da ima veceg ponizenja.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:33)
Opusti se malo covece.

miske

pre 6 godina

stvarno ste dosadni sa prenosom,ko ima tablet Android neka skine aplikaciju i imas tu sve od fubdala, ne koci, slika full HD, tako da i vikendom mozes da gledas koji hoces tekmu.

Hell

pre 6 godina

Citam i ne verujem koliko negativnih kentara na racun Bufona,da ne kazem ispoljavanje mrznje! Ej,jedan od najboljih golmana u istoriji,legenda,da se ovako pljuje,ne razumem cemu to??

Miki

pre 6 godina

Da je toliko ocit penal i nije..ali ga je mogao svirati..elem,Juve dosao kao da je dobio prvi mec,tako igraju ovo Totnem ladno prolazi ,junacka igra,bolji su

CJ

pre 6 godina

Ja koliko vidim, najveci Juventusov problem je Pjanic...momak igra odbranu na nivou Hardena a ovamo nesrecni Kjelini izgibe i za njega i za ostalu trojicu iz odbrane.

room 1408

pre 6 godina

Ne razumem zašto nije svirao čist penal za Juventus.Pa ovo bi svirnuo i Nemac ‘41 Poljaku koliko je bilo očigledno.Cak bi neke sudije i crveni dao za onakav star sa ledja.Srecom da je to u pitanju neki tamo Juventus i neka tamo liga šampiona.Zamisli da nije svirnuo tako nebeskoj Crvenoj Zvezdi u našoj pašnjak ligi?Ja mislim da bi bio na pomolu 3 svetski rat!!!!

paradoks

pre 6 godina

Juve vjerovatno ostecen, ali Totenhem je mladja i bolja ekipa. Svaka cast Kosti bori se ko lav, pravi razliku, ne moze sam. Kejn je 3 puta bolji igrac od Iguina. Juventusu hvali magije na sredini. Kedira i Matuidi su trkaci, lose barataju loptom. Raduje me dobra igra Dembelea, oduvijek sam se pitao kako igrac sa tim talentom ne pokazuje partije koje je trebao. Mali Sancez iz odbrane je zvijer. Bufon i prekaljeni vukovi iz odbrane nijesu lose odigrali, jednostavno cetverac Totenhema je mladji i brzi. Uglavnom se igra dobar fudbal i sinoc i veceras.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.

coki

pre 6 godina

Kijelini igra rukom,cist penal bio za Tott niko ovde ni da spomene,Vertongen faulirao,cist penal bio za Juve odmah 100 komentara kako je sudija pokrao Juve,a centar nisu presli.

Dr

pre 6 godina

Ne kapiram zasto Galliani voli svima da kontrira. Gotivi sve sto gadno svakom normalnom coveku koji prati fudbal: Murninja, Real, Bunker, Ronaldovo ponasanje, zabare... A zato bitno da mrzi Gvardiolu,Mesija, napadacki fudbal, premijer ligu, Liverpul Djokovica...
A svaki komentar mu je isti Prevariola luzerpul uefalona. Ne znam stvarno u cemu je njegov problem

coki

pre 6 godina

penal bio za Juve ali penal bio i za Tott,ruka Kijelinija tako da je to nevazno,Totimhen zasluzeno vodi,bili bolji,stvarali sanse,da Kejn nema dve lebe noge vodili bi I vise.

CJ

pre 6 godina

Penal jeste bio nad Kostom...ali neverovatno kako fanovi Juvea grme a par minuta ranije Kjelini dva puta igra rukom u 16 ali to im nije mnogo zanimljivo. Da ne pricam o onom gazenju Sona, prvo mozda i jeste slucajno ali je drugo namerno, tacno se vidi kako mu Barzalji gadja nogu.
Sad ce biti da su zvog toga ispali a jednom presi centar za 45 minuta.

Dzoni

pre 6 godina

Karasi briljira, komentariše ispadanje Psž-a i kaže: “još mora vode da proteče Temzom da bi uradili nešto više”... ?
(#12, 07. mart 2018 20:24)

Hahaha sta ce covek nije cuo za Senu, a za Airtona Senu je valjda cuo. Mada....

crnac iz medjedje

pre 6 godina

@I sad uporedite penal koji je sviran za zvezdu i ovaj koji nije sviran Juventusu... Tuga
(Deki, 07. mart 2018 21:12)

Tuguj.

Negativni

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59)

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari.
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.

maradona

pre 6 godina

Po komentarima se da zakljuciti da mnogo ovde misle da je godina 2001. i da se Kalčo gleda na pinku nedeljom posle rucka i da je italijanski fudbal najbolji na svetu. Prosek godina ovih komentatora je dakle 45+. Cim vidim da neko pise da Juve dobija glatko protiv "anonimnog" Totenhema i da pita zasto igraju na Vembliju, jasno mi je da ta osoba jedino sto gleda od fudbala je liga sampiona kad strajnic prenosi. Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan.

Bozza

pre 6 godina

49 minut...Dele Ali pada po 4 put a da ga niko nije takao...moja ćerka od 8 godina baci pogled na Tv i kaže...pa ovaj je pao namerno...žuti za igrača Juventusa....

sakupljac minusa

pre 6 godina

Nemojte pisati svasta. Higuain u prvoj utakmici dao gol iz ofsajda. Kijelini dva puta igra rukom u 16. Bez obzira sto je bio drugi minut. Ruka je penal. Jos mu stojala u visini ramena. Al sve se zaboravlja. Samo se gleda poklon totenhemu. al da niko te dve ruke ne spomene, nego se uhvatili samo faula Vertongena...... Englezomrsci

Petar mecen

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala

Sale Kapiten

pre 6 godina

Fudbalski "stručnjak" Stanislav Karasi kaže, Real je dobio PSŽ jer Real ima iskustvo, a onda 2 minuta kasnije kaže, Totenhem će razbiti Juventus jer imaju mlade igrače, a Juventus ima stare i iskusne igrače?!
Takođe kaže čovek, portugalski klubovi su na nivou naših?!

Zato nam je fudbal i takav, jer se ovakvi dinosaurusi i "znalci" pitaju i odlučuju!

Samo jednom bih voleo na bilom kom našem sportskom kanalu da čujem neku smislenu analizu, uvod u utakmicu gde će biti neka taktička analiza...a ne ovi što se ponavljaju kao papagaji!

Mastermind

pre 6 godina

Idemo Sprsi! Poketino je postao ozbiljan um, a vrijeme je za prvi ozbiljan skalp. Uhh, samo da izbace Juventus, odvratnijih od njih nema... Idemooo Ostrvo!

Sale Kapiten

pre 6 godina

Fudbalski "stručnjak" Stanislav Karasi kaže, Real je dobio PSŽ jer Real ima iskustvo, a onda 2 minuta kasnije kaže, Totenhem će razbiti Juventus jer imaju mlade igrače, a Juventus ima stare i iskusne igrače?!
Takođe kaže čovek, portugalski klubovi su na nivou naših?!

Zato nam je fudbal i takav, jer se ovakvi dinosaurusi i "znalci" pitaju i odlučuju!

Samo jednom bih voleo na bilom kom našem sportskom kanalu da čujem neku smislenu analizu, uvod u utakmicu gde će biti neka taktička analiza...a ne ovi što se ponavljaju kao papagaji!

Petar mecen

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala

Slavisa V.

pre 6 godina

Mozemo da ih ne volimo, ali na tom cuvenom fer pleju ostatak Evrope im moze samo cestitati. Veceras je tokom minuta cutanja Astoriju mogla da se cuje muva u letu, za razliku od sinoc u Parizu kada se sve vreme mogla cuti galama i povremeni zvizduci.

Gladiator

pre 6 godina

Ovo što je Juventus bio u nokdaunu i za dva minuta rešio utakmicu, ovakav mentalitet se gradi godinama i ima ga svega par klubova u Evropi.

Djole pv

pre 6 godina

Razlika izmedju velikih i malih klubova je u tome sto velikima i iskusnima treba par minuta da slome protivnika a mali i neiskusni to ne mogu ni za 80 minuta.

Раде Кузма

pre 6 godina

Јувентус пролази на искуство. Имају проблема са повредама, али су страшно психички стабилни. Јувентус не игра баш најбоље у задње вријеме, али редовно побјеђује. Неће надиграти Тотенхем, али ће проћи даље.
(Раде Кузма, 07. mart 2018 12:05)
Поздрав свима.

Millennium

pre 6 godina

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.

Stef

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:13)

Smaraš brate, i to mnogo.

sarajevo.ba

pre 6 godina

0

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu. 
(coki, 07. mart 2018 22:06) 

Koliko je ono ove sezone Atalanta isprasila Everton???
Ko je bio prvi u grupi, Roma ili Celsi?

Evo i ja volim najvise englesku ligu gledat, ali zna se ko dominira u europskim takmicenjima.
Jos za 20 godina nece osvojiti LP.
City prije 3-4 godine prvak engleske igra sa Barcom, kvota na Barcu 1.30.I normalno, trening za spance.

A staru dobri Juve ocitava lekciju taktike strasnim englezima.

coki

pre 6 godina

Aca genije "Juventus primio samo je dan gol u 2018.godini,i to od Totinhema i to 2 kod kuce i danas 1".Lik ima znanje ko je sta od fudbalera jeo danas i cija zena pije kafu svaki dan ali o fudbalu,taktici,poziciji igraca 0.

remax

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 22:00)

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.

hh

pre 6 godina

Pjanic, matori Bufon, prespori Kedira, pa onaj nesrecni Iguain...Previse rupa ima Juventus, nazalost.
(Mikii, 07. mart 2018 21:47)

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..

klajic

pre 6 godina

Ne mozes brale na velikana. Jednostavno timovi poput Reala, Barse, Juvea su takvi da su im 2-3minute dovoljne da razore protivnika. Ne moze LS bez Juventusa i mocnog Djidjija. Emocije pucaju kod Italijana, obozavam ih gledati.

facts

pre 6 godina

-Fil Foden (17 god i 283 dana) je najmladji Engleski igrac koji je igrao mec u nokaut fazi LS, kao i najmladji igrac koji je igrao mec nokaut faze LS za Engleski tim (za M. Siti).
-Juve je neporazen u 21 mecu u nizu (trenutno najduzi niz medju ligama petice), dok je Totenhemu niz od 17 meceva bez poraza prekinut.
-Son je bio ukljucen u 22 gola (14 golova i 8 asist) u 23 nastupa na Vembliju ove sezone za Totenhem, vise od bilo kog drugog igraca.
-Son je 1. igrac koji je bio strelac kod kuce za Totenhem u nokaut fazi KES/LS, jos od Denija Blancflauera 1962 (2-1 Benfika)!
-Mihael Lang je 1. defanzivac koji je bio strelac protiv oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS!
-Italijani u zadnja 4 meca na Vembliju:
1993 Parma 3-1 Antverpen
1997 Engleska 0-1 Italija
1999 Arsenal 0-1 Fiorentina
2018 TOTENHEM 1-2 JUVE.
-Juve je veceras dao golove u svoja prva 2 suta na golu u samo 2' i 48" (168")!
-Samo Barsa (23), Bajern (15) i Real (11) imaju vise pobeda u mecevima LS protiv Engleskih klubova nego Juve (9) i Bazel (6).
-Siti je kompletirao vise od 970 paseva veceras, sto je najvise na 1 mecu LS jos od 2003/04!
-Bazel je prekinuo Sitijev niz od 36 meceva bez poraza kod kuce! To je Sitijev 1. poraz kod kuce jos od 3.12.2016 (1-3 Celsi).
-Pobedili su oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS:
Real 2012/13, Bajern 2013/14 i BAZEL 2017/18.

Pozdrav!

mica surdulica

pre 6 godina

Nisam sumnjao ni jednog trenutka u prolaz Juvea, zabari su cudo, veliki magovi ove igre. Totenhem ih gazi celu utakmicu oni daju dva komada za tri minuta u sred Engleske I cao zdravo.
Iskustvo iskustvo I samo iskustvo je presudilo ovde.

don

pre 6 godina

Koliko mi je drago ne mogu da opišem. Ovo je pobeda za sve ljubitelje Kalča i samo Italijani mogu proći ovako. Juventus većim delom potpuno bezopasan, ali onda Max pravi 2 ključne zamene koje su sve začudile. Kvadvo i Lihtštajner su za 10 minuta napravili dar mar i rešili ovaj dvomeč. Ovde je presudilo iskustvo i karakter tima i princeze iz Pariza su mogle videti kako se bori i kada ne ide. Juventus i Real cele sezone igraju jako loše, ali u ovo vreme oni podižu formu do kraja i sada ih svako želi izbeći na žrebu.

Ivan

pre 6 godina

I šta je pouka posle večerašnje utakmice u Londonu? Pa ta da se ne sme otpisivati veliki Juve nikada! Veliki je to tim, iskusan, i veoma opasan. Večeras je to opet pokazao i dokazao, čitavih sat vremena je Totenhem veoma dominirao i imao sve pod svojom kontrolom, poveo 1:0 i imao još nekoliko dobrih šansi, sve je delovalo da Juve nema nimalo šanse da prođe u četvrtfinale i onda šta se dešava sredinom drugog poluvremena? Pa dešava se da Alegri uvodi dvojicu novih igrača Asamou i Lihtštajnera pa Juventus kreće u juriš i za samo 3 minuta baca London u nokaut! Dve sjajne kontre i Totenhem je bačen na kolena. Odlučila je argentinska veza Iguain i Dibala i nokaut Totenhema je bio kompletan. Posle toga Juventus je zatvorio po starom dobrom običaju sve prilaze golu i Totenhem nije imao šta više da traži mada je imao u 90.minutu veliku priliku da izjednači, ali sa druge strane i Juventus je brutalno pokraden u prvom poluvremenu kada im nije sviran čist penal tako da je rezultat ove utakmice sasvim realan i Juve je zasluženo prošao dalje! Večeras je Iguain potvrdio da je igrač koji može rešiti veliki meč, postigao je gol i nagovestio veliki preokret i zapušio usta svima koji ga kritikuju. Odličan je napadač Iguain mora se priznati. Što se druge utakmice tiče Mančester Siti je sa drugim timom otaljavao posao nakon 4:0 iz prvog meča i dozvolio Bazelu da se časno oprosti pd daljeg takmičenja minimalnom pobedom. Sve u svemu veliki meč u Londonu večeras i Juventusova velika pobeda!

Gorcin Stojanovic

pre 6 godina

Procitao sam vecinu komentara,i svaki 20 komentar spominje Iguaina koji je izmislio gol Dibali i izjednacio pre toga-resio ovaj dvomec.Zasto to isticem,da je to uradio Kejn bilo bi da je najbolji na svetu-sta ti znaci biti potcenjen,Iguainu se upravo promasaji na bitnim mecevima mogu zameriti,ali da je medju najboljim napadacima,to ni slucajno,na kraju krajeva taj ist Kejn uzivotu nije osvojio ni jedan trofej,maltene i odigrao bitan mec,tako da njegovi golovi nemaju tu tezinu,Iguain je recimo resio mec u Napulju koji ce biti presudan za titulu u Seriji A.

bradina

pre 6 godina

Ipak su mi "zabari" drazi nego ovi "naduvani pevci"!Alo bre,ovo je Juve,visestruki sampion Italije,a to mora da se postuje kad igras protiv takve institucije!Kamo lepe srece da takvu srcanu utakmicu odigra neko od nasih klubova pa makar izgubili,ali su "veterani" Juvea Bufon i Kjelini pokazali zasto jos traju i zasto im se neda jos da odu u penziju!

Dachinho

pre 6 godina

Analiza utakmice:

KLASICAN ITALIJANSKO-ZABARSK0-JUVENTUSOVSKI STIL!!

Gotova analiza,ne treba vise :))


Sve ostalo:
"Dominirao Totenhem, bio bolji, samo da nije to,ovo ili ono, sreca, ubise ih, nadigrani, ni sami ne znaju kako, u sledecem kolu ce neko drugi..nesto... da je iskoristio sansu onda bi... " okaciti maci o rep :)))
LUZERI UVEK IMAJU IZGOVOR!!

Juve bi mogao da place za nedosudjenim penalom u prvom poluvremenu!!
MOGAO, AL NECE :)) NISU LUZERI kao nase ekipe!!
Oni izadju u drugom delu i daju DVA GOLA I RESENOOOO :))))

STVARNOOOOO SU NEVEROVATNI :))) ZA IZUCAVANJE!!! ;))

Falcon

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla:
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"!
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)

Dachinho

pre 6 godina

Juve ne zna ni sam kako je preokrenuo. :)
Očajan je Juve i ako prođe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

HAHAHAHAHAHAH :))

Pionir, jos mleka treba da pijes ti! Upravo si opisao stil i nacin igre SVIH ITALIJANA u zadnjih 100 godina!!!! Kad budes imao vise od 15 godina saznaces tu veliku istinu :))
NIKAD ONI NISU IGRALI LEPO, NIKAD ONI NE DOMINIRAJU, NIKAD NE LEPRSAJU.. AL STA RADE?? PROLAZEEEEE!! I reprezentacija i klubovi a POGOTOVO JUVE!!
Dok sudija ne odsvira kraj, NJIH NISI PROSAO ;))
Mozes ti da "dominiras" koliko oces! ;) Juve dao 4 gola, Totenhem 3!!
Hvala dovidjenja, pa ti analiziraj sad "dominaciju" :))

Budi mi dobar :)))

Runner

pre 6 godina

У Европи постоје четири фудбалска тима које никада не смеш унапред отписати. То су Реал, Бајерн, Ливерпул и Јувентус. Они, за разлику од тих новцем набилдованих, новокомпонованих шампиона, попут Челзија, Манчестер ситија, ПСЖ и др. имају ту колективни психичку снагу акумулирану деценијским играњен оваквих и сличних утакмица. Колико вас ова утакмица подсећа на прву утакмицу Реала и ПСЖ (3:1)?

Hell

pre 6 godina

Citam i ne verujem koliko negativnih kentara na racun Bufona,da ne kazem ispoljavanje mrznje! Ej,jedan od najboljih golmana u istoriji,legenda,da se ovako pljuje,ne razumem cemu to??

maradona

pre 6 godina

@adriano_galliani

Poraz veka je ono sto vam je Liverpul uradio 2005. Izjave igraca Milana posle toga su tek bile teska patetika, kad su pricali o depresiji zbog tog finala, nocne more koje su ih godinama proganjale, suicidalne misli i sl. Unistio vas taj Liverpul u Istanbulu te majske veceri tako da ce vas boleti 300 godina.

Goran

pre 6 godina

Poketino je zaboravio na to da su italijanski klubovi, a i nacionalni tim, uvek igrali teške utakmice sa manjkom emocija i viškom vere. Nikada ne budi siguran da si završio posao kada igraš sa njima, to se videlo i večeras. Totenhem je silno krenuo, ali je sudija odlučio da ih ostavi u životu, onakav prekršaj za penal i ništa, pitanje je kakav bi rezultat bio da je sudija svirao. Nakon toga, londonski tim je imao više od igre, postigao je gol, ali je nastavio sa nerazumnom igrom rasipanja energije misleći da može da postigne i drugi pogodak, a zaboravilo se da posle 60-og minuta ima još pola sata igre. Dva defanzivca koja je uveo Alegri su potpuno poremetila domaćina i promenila odnos snaga na terenu, a dve vrhunske akcije napadača Juventusa su pokazale domaćini sa kim ima posla. Mnogi pominju igranja rukom igrača Juventusa, bilo bi dobro pogledati snimke, videlo bi se da je u prvom slučaju sudija pustio Kejna da završi akciju jer je imao čist put to gola, a reagovao je tek kada je izgubio loptu. Kasnije je Kjelini pao a lopta ga je pogodila u ruku dok je bio na zemlji. A sudije su mogle i da se dodatno izblamiraju u poslednjem minutu kada je Kejn pogodio stativu a da prethodno nije dosuđena čista ofsajd pozicija. Sve u svemu, Totenhem nije dorastao starim "liscima" kada su u pitanju utakmice odluke. Imali su sve u svojim rukama, a dobili ništa. Ipak su morali znati da utakmica traje 90 minuta, a od trke je važnija hladna glava i ono najvažnije, zašto se nalaziš na terenu.

testerosa

pre 6 godina

Ajde objasnite Bufonu sta treba da radi, prolazi Juve, u revansu resavaju onako kako to samo Italijani znaju.
(testerosa, 13. februar 2018 22:31)

Eto, ne bih da likujem, al' pogodio sam.

Mister Hajd

pre 6 godina

Ako samo Son predstavlja opasnost, onda je jasno zašto su pukli. Kejna su Kjelini i Barzalji, klasično italijanski strpali u mali džep, nije se video, posebno u skoku, Eriksen senka, a tek Dele Ali... Uz indolentne Tripijea i Dembelea , samo sam čekao kad će ih žabari zeznuti...I dogodilo se. Totenhem previše samopouzdanja, posebno posle vodjstva, a malo opreza i iskustva. odličan , ali ne i veliki .

yyyyy

pre 6 godina

Ma gazi bildere bravo juve Ko god je pričao i priča loše za juve on nezna šta je futbal juve konstantno igra na nivou jedna o najvećih ekipa

Forza Juve

pre 6 godina

Bravo Juventus, za Astorija! Koliko emocija na ovoj tekmi i kakva borba do poslednjeg zvizduka! Juventus jos jednom pokazao zasto je velikan evropskog fudbala i najbolji italijanski tim u istoriji.

Patas

pre 6 godina

Po ko zna koji put se potvrđuje da italijane nikad ne treba otpisivati, bilo da je riječ o klubovima ili reprezentaciji. Mnogi su ovde govorili posle Torina da je Juventus već ispao, da je gotovo itd. Stara je to škola, ekipa koja je ko zna koliko ovakvih utakmica odigrala. Žao mi je Totenhema jer imaju veoma kvalitetan tim, ali u ovakvim utakmicama ne odlučuje samo kvalitet. Juve će sad da bude opasan u četvrtfinalu jer su se digli posle ovoga.

Sir Djavo

pre 6 godina

Engleska sinovi, vidi se taj mentalitet malog tima, sve mu ponudiš a on ne zna pa ne zna, Juve dvije akcije dva gola, cao zdravo. Raduje forma malog Dibale, sjajan lik. Ovo su nekako na mišiće izvukli no opet Italijani su to, iz petnih žila, kroz šumu nogu odoše dalje.

Jericho

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)
(Mikii, 7. mart 2018 22:41)

Evo jos jednog, prepoznao se.

Ludovig Zili

pre 6 godina

" kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)"

Pa sta Barsa nije zabila gol kad je tako jaka?

takkar

pre 6 godina

Ljudi sta drugo reci osim,lud fudbal.Odlican mec,ma ceo dvomec je bio furiozan pun dobrog fudbala.Juve je pokazao da je klasa tu nema dvojbe.Nekako mi je i Juve igracki jaci, pre meca je bilo 50-50.Iskustvo je presudilo takodje,vidi se da Totenhem nema u “nogama “ velike meceve.Italijani od kad su poravnali na 1-1 su se osecali kao kod kuce,tek tad su bili potpuno svoji.To nam govori da su velika ekipa.Mozda jesu odigrali slabije prvo poluvreme,ali se videlo da su isli na njivoh cuveni scenario “0-1”.Kad je to palo u vodu krenuli su da igraju.Rizikovali mnogo tim povlacenjem moglo je ladno da bude 3-0 privh 45.min.Jednostavno taj rizik mora da se preuzme,jedino to je moglo da ih odvede dalje i eto uspeli su.Totenhem je stvarno jedna odlcna organizovana ekipa,u celom dvomecu su vise napadali,to smo i ocekivali,ali koliko su napadli malo su golova postigli.Jos Juve nije pogodio penal kuci,a i sad im nije sudjen cist penal.Hocu da kazem da Italijanima “malo treba” za gol.Imaju “njuh”.Opasni su kako god okrenete,opasni su i kad vode i kad gube.Sto se tice domacina,svojim prodorima i napadima podsecaju na neku germansku ekipu,ubojiti su,ali oni su ipak "proslogodisnji Monako" a to je automatski znacilo da nece moci vise od 1/4 finala recimo,a eto ispostavilo se cak ni to.Dva gola u gostima,pa to u LS prosto mora da se iskoristi,a oni nisu uspeli,imaju za cim da zale.Ne bih voleo da rasprodaju ekipu ali prosto to se mora desiti.Pojesce ih bolesni ,moderni,atomski prelazni rok.

Ivan

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.Vjerovatno sam koga i zaboravio.Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.Sve ostalo je teze hejtanje.Jos 6 dana i karte su u dzepu.
(drago, 07. mart 2018 23:51)
Ovako se lozite za svako Svetsko/Evropsko prvenstvo I onda po obicaju plakanje u Junu.

shjeee

pre 6 godina

Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.

Spartanac

pre 6 godina

Baš mi milo što Juve očerupa pevce,koliko samo omalovažavanja Juventusa i juče Reala,ipak su to institucije fudbala,kad je najteže bljesnu ko blic i u trenutku sve preokrenu,kod Totenhema debelo podbacio Dele Ali,Kejn,Eriksen bio na nivou ali me Son zato oduševio,svaka čast za koreanca.Koliko sada dođu smešni komentari s početka ,mnogi su prežalili tada Juve,a i ovi stručnjaci sa rts-a ,a sada sviraju neku drugu pesmu...

troll level 100

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!
(Minja Subota, 07. mart 2018 22:54)
Ako mislis da ce neko za neku kladionicu i pare da se odrekne sanse da prodje i osvoju LS previše si naivan. Znaci tvoja logika je da ce city pre da namesti utakmicu da bi neko uzeo 200-300 miliona maksimalno, a oni toliko bace svakog prelaznog roka... Sine shvati da klubovi žele titule i da su za njih kladionicarske pare sića.

BlueFortress

pre 6 godina

Rekao je jednom Ser Aleks: "Lads, it's only Tottenham..."
Nadigrali su ih, generalno su talentovana ekipa i igraju lep fudbal ALI postoji razlog zasto Poketino nema trofej i zasto i ova talentovana "jednom u 100" generacija nece nista uraditi na njihovu zalost. Na identican nacin kao veceras ih je i Celsi "zavrnuo", mora se nekad i zakociti...Za sada su prosli Real, Juve, Liverpul i Siti, videcemo i nova 4 kluba koji ce im se prikljuciti za 7 dana.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)

Bingo, to ti je taktika, pustis ih da se umore i onda laganice za 5 minuta rijesis mec.
A to sto je Kejn promasio ti je razlika u klasi izmedju njega i Higuaina recimo.
Kad treba nidje ga a Gonzalo rijesi mec i donese titulu u serieA.

Riki Lugonjic

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.

ime

pre 6 godina

Rekao sam: ne.

Nije stvar (samo) u igracima, formi, htenju... ima nesto (sve!) u iskustvu i tradiciji velikih.

Fudbal nije samo 11 na terenu. To je citava masinerija. Infrastruktura. To jsu i muzejske vitrine i trofeji.

Totenhem nema nista. Morao bi bar narednih 10 godina da gubi ovakve utakmice, ne bi li poceo da dobija.

Ernestodinjo

pre 6 godina

"
Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije"

Tako ju je "odrao" da nisu vise imali svezine nakon 65tog minuta. Alegri nasamario Pocetinja, uveo mu 2 krila kad su se ovi ispuhali i ubio ih. Totenhem moze igrati presing protiv engleskih timova, ali protiv italijana, koji su majstori cuvanja rezultata, im se to obilo u glavu. Tocno se videlo da su igraci Totenhema namuceni nakon teskog presinga celu utakmicu.. doslo to na naplatu od 60tog minuta.

Jericho

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani 
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan
(Dr, 07. mart 2018 22:09)

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.

zinjo

pre 6 godina

"cuvena" premijer liga! Ne volim Juve, ali kapa dole. Neobjasnjivo. Zasluzeno u svakom slucaju. Plus, cist penal im nije sudjen. Ajmo Italijani. Ceka se Roma. Forza!!!

srbin

pre 6 godina

sta god vi pricali proslo je vreme juventusa katanaca bla bla bla op evo ga juve u 1/4 finala. drugovi nemojte da se lazemo totenhem je ekipa koja zavisi od harija kejna i koja ne pamtim kad je nesto osvojila. videli smo veceras- kejn bio zatvoren totenhem izgubio. kraj price. u ligi sampiona ne moze dalje da prodje tim koji zavisi od jednog igraca koji pritom nije vanserijski. i da naravno totenhemu fali iskustva. pa daj nemojte da se zavaravamo time sto englezi daju brdo para na njihov fudbal i to sto ih svi prenose. na kraju ne urade nista u ligi sampiona...

Ludovig Zili

pre 6 godina

" Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima. 
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.
(aleksandar 12, 07. mart 2018 22:46)"

A zasto nisu gol dobili, nisi se toga zapitao? Oni ti igraju koliko je potrebno, kontas rista? Ne moraju trcati ko debili 120 na sat, pa da se ispusu ko Totenhem u drugom delu.

Ernestodinjo

pre 6 godina

"Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.
(shjeee, 07. mart 2018 22:41)"

Slabo ti poznajes fudbal ako mislis da je Totenhem spremniji tj. bolji. Jer da je spremniji - ne bi fizicki pali nakon 60tog minuta. A razlog tome je glupa taktika - trka, 100 odsto presing tokom celog meca sto totalno iscrpljuje igrace. To ne moze niti jedan tim na svetu a da se ne oseti kad tad, tj. da fizicki ne padne u drugom delu.

Milos

pre 6 godina

Besmrtni Juventus, ovo moze da napravi samo velika ekipa, jos jedan dokaz da su majstori za teske meceve, posle Lacija u subotu isto je nocas prosao Totenhem.

avram

pre 6 godina

Minut ćutanja da se igla čuje. Bravo za London. 
(nego šta, 07. mart 2018 20:46) 

Kako se to igla cuje?
(HARIS, 07. mart 2018 22:53)

HAHA

room 1408

pre 6 godina

Pravda je spora ali dostižna.Juventus kad je igrao finala ovog takmicenja ovi su učili kao klub kako se prelazi sa amaterskog nivoa na profesionalni.Dzabe Jevrejski lobi,(Liverpul su u Engleskom prvenstvu isto pokrali),moć je na strani velikog Juventusa.A sad deco(koja niste ni bila rodjena,kad je Juventus bio prvak Evrope),”rokajte” - do mile volje.U Evropi po ligama:Manchester united-Liverpool,Juventus-Milan,Barselona-Real,Bajern.To su najveći klubovi,ostalo sve u pokušaju,....

Uvalin

pre 6 godina

Svaka cast za odbranu totenhema koja je u svakoj ozbiljnijoj utakmici za minimum 2 gola kriva , odlican odabir za najskupljeg igraca u istoriji totenhema Sanceza koji je u dve utakmice sa Juventusom kriv za 3 gola. I veliki strateg Poketino koji je rekao na poluvremenu ekipi da spuste gas i drze loptu , bas mi je drago sto su ispali...Ovo je bila neka sansa fina , sledeci put bice 2272god ...

vince carter

pre 6 godina

Zapamtio sam komentar od pre dve nedelje koji glasi:"Gde ste vi koji pljujete Engleze,evo City,Liverpul i Totenhem su vec prosli". A gde je to Totenhem prosao :)) Karma je cudo :D

osprey

pre 6 godina

I opet to je razlika izmedju najvecih i ostalih. Juventus je bukvalno od ovih 180 minuta igrao nekih 15 i to je to, cao totenhem, dzaba vam trud.

Negativni

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Sa ovakvim stavom, teško ćeš edukovati i samog sebe a kamoli nekog drugog. Tvoj problem je što si pogrešan čovek rodjen u pogrešno vreme, ali sasvim na pravom mestu. Ovakva egotrip filozofija prolazi samo u Srbiji. Ljubi ti ovu zemljicu Srbiju, jer u drugoj ne bi imao ni za 'lebac sa takvim stavom.

4k4.Dex

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.

veliki strumf

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 7. mart 2018 22:00)

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.

adriano_galliani

pre 6 godina

Кејн погодио стативу, али из офсајда од два метра. Какав црни Кејн, Али, добри су само за Премијер Рагби лигу, да се фолирају и падају по терену а судија да све стране играче кажњава црвеним картонима јер "нападају" понос Енглеске.. Појма немају, као и сви Енглези, посебно они из Лузерпула. И ту једну титулу су отели 1966, наравно, код куће.

Браво Јуве, за Италију, за Асторија. Grazie Juve!

Dr

pre 6 godina

Ne kapiram zasto Galliani voli svima da kontrira. Gotivi sve sto gadno svakom normalnom coveku koji prati fudbal: Murninja, Real, Bunker, Ronaldovo ponasanje, zabare... A zato bitno da mrzi Gvardiolu,Mesija, napadacki fudbal, premijer ligu, Liverpul Djokovica...
A svaki komentar mu je isti Prevariola luzerpul uefalona. Ne znam stvarno u cemu je njegov problem

prsheva

pre 6 godina

Totenhem je simpaticna ekipa!! Al nekako mi drago sto su ispali.. oni kako su dobili u grupe Real. od tu su poceli da kiskuju vise !! a i Ruzno je ko igraci totenhema dali izjave tada kao sta se cudu novinari sto su dobili Real je oni su bolji i nije tesko dobiti Real: Bili su se digli na nebo tom pobedom

bmiles

pre 6 godina

Ima dosta vremena do kraja utakmice,ali pokazuje se jos jednom da "stara dama" uvek nadje nacina da se izvuce pa ce i sada!Nebi me zacudilo da do kraja postignu jos jedan gol!Totenhem je uzasan po desnoj strani odbrane i to je primeceno jos u Torinu,ali promasaj penala i sijaset drugih prilika dali su "Pevcima" izgledne sanse u revansu,ali kao sto napisah odavno - nemoze se pobediti sampion Italije ako mu se prepusti inicijativa i pocne braniti vodjstvo!Svakako ne od ekipe koja nije bila sampion drzave!Juvetovi 'matorci" igraju srcem za svoj tim a zna se sta Bufon i Kjelini znaci za svoj tim!

Slavisa V.

pre 6 godina

Sudija uzasan, u 17. nije sudio cist penal za Juventus, u 33. nije video (ako je video, a nije kaznio, jos gore) dva uzasna poteza Barzaljija za direktan crveni karton. Mozda onaj VAR, koliko god se ponekad gubila draz, i nije tako losa stvar.

Ivan

pre 6 godina

Kukala majka hrvatima protiv argentinaca. Mesi, Aguero, Iguain, Dibala, Ikardi, Di Marija... Najjaci napadaci danasnjice na jednom mestu, deset mesta prazno pa svi ostali. Istina ne mogu svi ni da igraju, ali od viska glava ne boli.

Mihailo

pre 6 godina

Mora Maurisio još da uči kao trener, od gotovog napravio veresiju, umesto da parkira dabldeker posle jedan nula, oni 4-5 igrača(Son, Kejn...) konstantno preko pola, umesto da brane svoj deo terena. Šta vredi sad T'ham-u što igra napadački kad rezultati konstantno izostaju, zato će uvek i biti na marginama engleskog fudbala nažalost, iako su kao tim gotivim i voleo bih da imaju više uspeha.
Ne opravdavam Murinja što se skoro uvek zatvori protiv jačih ekipa ali očigledno cilj opravdava sredstva. Skoro uvek se pamte rezultati.

the chox

pre 6 godina

Najvise volim da citam ove komentare koji su napisanu tokom utakmice, pogotovo dok su pevci vodili....sa akcentom kako su klubovi PL najbolji i kako je eng fudbal daleko iznad svih...pa eto vam ga sad lol
Ja inace volim i Primeru i Premier ali zna se ko dominira zadnjih 10 godina...malo realnosti prema sebi i ostalima

Mastermind

pre 6 godina

Idemo Sprsi! Poketino je postao ozbiljan um, a vrijeme je za prvi ozbiljan skalp. Uhh, samo da izbace Juventus, odvratnijih od njih nema... Idemooo Ostrvo!

mlekadzija iz Parme

pre 6 godina

Овакве утакмице показују зашто је неко Јувентус, а неко Тотенхем.
(Иван Грозни)
Juventus...klub koji je drzavni projekat Italije,Anjelija i celog drzavnog aparata vec 50 godina ti uporedjujes sa Totenhemom koji je privatni klub?! Da je neke pravde u Italiji taj Juventus bi trebalo svake sezone da krene sa -15 bodova zbog namestanja. Kad se samo setim tamo neke 98e ili 99e utakmice Parma-Juventus i Dina Badja kada je pokazao sudiji da je primio pare(mito). Najogavniji klub na svetu je Juventus.

Gaj Kasije Longin

pre 6 godina

Realno svi mi znamo da bi Juve dobio 8 od 10 ovakvih (ključnih) utakmica protiv Totenhema!Jednostavno je preiskusan za Sparse...
PS. Ovako će i Luzerpul da strada u četvrfinalu!

Milos

pre 6 godina

5

Klasično italijanski,jedino Real i Bajern znaju protiv njih.
(Dream, 07. mart 2018 22:49)

Bravo za tebe a Juve najvise puta izbacio Reala, zadnji put pre par sezona :D

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ma meni je samo zao sto nisu izjednacili, sjajna utakmica i u produzecima bi bila jos ludja. Steta, morao je neko da ispadne. A onda pogledas onaj nesrecni Celsi, sta bi njima Juve uradio... Nadam se da ce Bufon napokon uzeti i LS, iz sezone u sezonu sve vise se nerviram... Valjda je ovo ta sezona!

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?
(Евроталибан, 07. mart 2018 23:00)

Samo si ovo prvo i drugo.

Gianni Commandini

pre 6 godina

auu kakve izmene Alegrija, kao u sahu! nakon prve u Torinu sam podsecao na revans protiv Bayerna posle 2-2 u kojem su se igrali produzeci, i tvrdio da Juventus i dalje vazi za favorita uprkos remiju.. Douglas Costa pokidao vcrs,ziveeo Calcio,i nek se spremi Arsenal sutra

Dzoni

pre 6 godina

Karasi briljira, komentariše ispadanje Psž-a i kaže: “još mora vode da proteče Temzom da bi uradili nešto više”... ?
(#12, 07. mart 2018 20:24)

Hahaha sta ce covek nije cuo za Senu, a za Airtona Senu je valjda cuo. Mada....

Oliver

pre 6 godina

"Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan"
@ (maradona

Hahaha,decko nisi realan,al jesi duhovit..cuj "na papiru jaci",hahaaahhaha

yytyt

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.
(coki, 07. mart 2018 22:06)

totenhem je treca ekipa u engleskoj, iza sitija i liverpula a ispred celsija i junajteda. i hadersfild ili vest brom nisu nista bolji od bolonje ili spala...e da, dere totenhem ali ide dalje juventus

veljko

pre 6 godina

liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala.

ovaj juve je najveca talija od svih klubova, sem u finalima lige sampiona. dobijaju i u seriji a i u ls kada ih svi otpisu. uvek preokrenu, daju u poslednjim minutima, dobiju penal, odbrane se uz srecu... ne volim ih, ali imaju pobednicki duh.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Upravo sam dobio 50 eura. Kladio se da ce Juve da okrene. Videlo se iz kosmosa da ce Juve da okrene jer kad neko promasi sanse da bude 3:0 taj ne moze na kraju da prodje. U fudbalu je tako. Igrao sam ga ceo zivot i to sam naucio odavno!

MiLaN

pre 6 godina

Plac rubentinusa nesto najlepse sto sam cuo, karma je cudo, otimas u seriji A zeznu te u LS, hahahaha
(kkp igodinamik, 07. mart 2018 21:29)

Gde nalazite te nadimke? Mislim, ne volim ni ja zabare, ali krajnje je klinacki koristiti nadimke poput Rubentusa, Šiti, Šinter, Djubrentus, itd. Kontam da nemas vise od 12-13 godina.

Netko

pre 6 godina

Kao arsenalovac navijam veceras za juventus.
Ipak, svaka cast poketinu. Odlicno je pripremio ekipu za utakmicu kao i juventusov trener.
Stoje treneri pored linije i celo vreme bodre timove.
Ne bi mogao zamislit arsenal ovako takticki pripremljen. Niti da trener koji celu utakmicu sedi polumrtav ko u pozoristu ovako bodri svoj tim ko poketino.

Miles Davis

pre 6 godina

Jedva cekam Rusiju da vidim ko ce da izbaci ove bedne engleze. Nakon Islanda, tesko da ima veceg ponizenja.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:33)
Opusti se malo covece.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 07. mart 2018 20:59)

Uvredjen sam sto i ja nisam na tom spisku. Ali drago mi je da uzivas u mojim komentarima!

CJ

pre 6 godina

Ja koliko vidim, najveci Juventusov problem je Pjanic...momak igra odbranu na nivou Hardena a ovamo nesrecni Kjelini izgibe i za njega i za ostalu trojicu iz odbrane.

Dr

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan

Rafael Sobis

pre 6 godina

dobro, totenhem je barem 160 minuta bio bolja ekipa u ovom dvomecu. dosta bolja ekipa.

ali, fali iskustvo. fali navika igranja ovakvih meceva i fale pobjede u njima. sve ono sto ekipe tipa juve ili real sinoc igraju godinama. to je taj famozni mentalitet koje ekipe grade godinama, a sto ce totenhem tek da izgradi ako zadrze poketina i jezgro ekipe. veliki potencijal imaju.

i na kraju, alegri je veliki trener, poslije gvardiole, uz simeonea, najbolji posljednjih 5 godina!

Rogati

pre 6 godina

Da sam gledao ovakvu igru i video ovakav rezultat izmedju recimo Javora i Zemuna tvrdio bih naravno da je tekma namestena hahahaha.. Ali ovo nisu Javor i Zemun nego Juve i Totenhem... Pa sta da kazem, 'talijani prodjose nekako, ne znaju ni oni sami kako hahaha.. Ipak zasluzeno i sve cestitke... Jedino me iznervirao onaj potez Barzaljija iz prvog pol. (ono gazenje) Jako prljavo i bezobrazno.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59) 

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari. 
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.
(Negativni, 07. mart 2018 21:48)


batali, kolega Negativni. ne znamo coveka, znamo samo da se ne javlja ali da ima vaspitanje da izjavi ko od nas mu se ovde ne svidja - necu ovog necu onog kme kme... dakle, narocito sa takvima o ukusima ne vredi raspravljati.

room 1408

pre 6 godina

Ne razumem zašto nije svirao čist penal za Juventus.Pa ovo bi svirnuo i Nemac ‘41 Poljaku koliko je bilo očigledno.Cak bi neke sudije i crveni dao za onakav star sa ledja.Srecom da je to u pitanju neki tamo Juventus i neka tamo liga šampiona.Zamisli da nije svirnuo tako nebeskoj Crvenoj Zvezdi u našoj pašnjak ligi?Ja mislim da bi bio na pomolu 3 svetski rat!!!!

adriano_galliani

pre 6 godina

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 7. mart 2018 22:34)

Да не слушам народњаке и да не гледам Курсаџије, зато што сам ја тако одлучио, то не би било за похвалу. То би било фолирање. Ја сам се наслушао и народњака а и нагледао Курсаџија. И ништа ми не фали.

Али народ који ништа осим тога није видео и схватио, е то је проблем. Тако и ви, досадни фанови Премијер Рагби Лиге, волите само утакмице са резутлатима 4:4, тај ватерполо резултат, два-три црвена картона и неколико сломљених костију, то је вама празник спорта.

Кад мало боље размислим, има смисла да се једна лузерска фудбалска нација (Србија) ложи и подржава другу (Енглеска).

Не волите Италију и Муриња, освајаче свега по неколико пута, али волите Тотнехем, Сити и Превариолу.

И онда сам ја луд.


А да не заборавимо највеће лузере века, Лузерпул и Џерардово клизање. Пораз века.

sb

pre 6 godina

LIht i Higuain u ofsajdu? O cemu pricas ti druze? Da li si cuo sinoc sudiju na RTS-u?
Cuj oba ofsajda he he he
Sigurno neki frustrirani interovac?

Negativni

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59)

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari.
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.

Bianconero

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!
(veliki strumf, 07. mart 2018 22:22)
Veceras iz prve postave nisu igrali: Ederson, Otamendi, Voker, Mendi, Fernandinjo, De Brujne, Silva, Sterling, Aguero. Ja sam izbrojao 9. Mislis da ih stvarno briga sto su izgubili veceras? Odmorni i zdravi cekaju 1/4 finale i to im je najbitnije.

mali_buda

pre 6 godina

Kako sam cekao ovu utakmicu ,kao retko koju pre. Svi su otpisali Juventus,pogotovo "anglofili" ,i sta de desilo na kraju ? Ko je prosao ? Juventus na kolenima je li ?? Eto vam vas precenjeni ostrvski fudbal ,luzerski mentalitet sa kojim reprezentacija i klubovi kubure godinama.Najvise love ulazu a rezultati ni priblizno dobri kao sto bi trbali biti. Ranijeri ,Anceloti,Conte im glavni treneri svih ovih godina,uzimaju titule.Sad doveli Gvardiolu i Klopa da ih uce osnovama fudbala,jer je vreme nabijanja lopte i bunarenja iste proslo.Neki su ovde najavljivali 4 ,pa cak i prolazat svih 5 engleza . Spursi ispali,Chelsea visi,a uopste nije iskljuceno i da United ispadne..Sta cemo ako ostanu englezi na samo 2 predstavnika u takmicenju ?? Gde ce te onda biti,u rupicama?? Spanci ciste pod sa englezima vec punu deceniju,nastavili tamo gde su talijani stali pre calcopolija kad su bili misaona imenica za sve lige u svetu,brend,kult ,prestiz..fudbalsa ne liga sampiona,vec NBA je bila Seria a 80 ih ,90 ih i pocetkom ovog veka. Vratice se talijani ponovo ,a do tad svim srcem uz Juve ,ali i Romu. Najveci favoriti zna se ko je .Barsa,Real,Bayern,ali ne treba optisat ni juve.

vlada

pre 6 godina

Cist penal za Juve. Ovo je sramota za sudije, a i pitam se cemu li sluze ove sudije iza gola, samo dzabe uzimaju novac. Ko god sta mislio o VAR-u, bas zbog ovakvih situacija ga treba uvesti.

Mikii

pre 6 godina

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..
(hh, 07. mart 2018 22:11)

Svaka im cast.

Bianconero

pre 6 godina

Alegrijeve izmene Lihtstajner i Asamoa...fenomenalno, posle drugog gola kao da su se transformisali u onu ekipu od prosle godine. Uprkos stativi Kejna, da se igralo jos poluvreme, Totenhem ne bi dao gol. Onako napaljenim Bufonu i Kjeliniju je nemoguce dati gol. Nadam se da je ovo dizanje forme Juventusa, i da uz povratak Mandzukica i, nadam se, Kvadrada imaju sta da traze u LS. Forza Juve!

Stefan

pre 6 godina

Tačno sam znao da će da se nadju neku likovi koji će da sprdaju Siti i Gvardiolu. Zar ne shvatate da se ljudi bukvalno sprdaju. Imaju 4:0 iz prve utakmice, ne igraju sa najjačim sastavom, igraju lagano da se ne bi povredili. Zar stvarno mislite da bi izgubili od Bazela da im je trebala pobeda ?

Shearer

pre 6 godina

Ono "bodrenje" između Bufona i Kjelinija podsetilo me na decu ispred zgrade, kada brane svoj gol kako bi njihova ulica pobedila, dok recimo to isto da urade Ronaldo ili Nejmar sa saigračima podseća me na splavaruše, gde se jedna drugoj smeškaju a ko zna šta u sebi misle. Juventus je ove sezone potpuno sazreo i pokazali su da imaju mnogo dobar procenat realizacije, tačnije iz malog broja šuteva postižu dosta golova. Voleo bih da ih vidim u finalu protiv Barse ili MC-a tj da pogledam jedan taktički dobar fudbal, možda Junajted ne bi bio loš ali mislim da će oni možda već u ovom kolu ispasti.

Bozza

pre 6 godina

49 minut...Dele Ali pada po 4 put a da ga niko nije takao...moja ćerka od 8 godina baci pogled na Tv i kaže...pa ovaj je pao namerno...žuti za igrača Juventusa....

coki

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.

El Grande

pre 6 godina

I kad izgleda da je 'gotovo', i kad izgleda da je sve izgubljeno, postoji na terenu jedan igrac a to je 10ka Juventusa !! Platini, Badjo, DelPjero, Dybala. Samo jos Juve neguje tradiciju da ne kazem kult 10ke !! I, za kraj, citat Deja Savicevica: 'broj 10 je broj koji donosi slavu i bogatstvo' ;-) ! FORZA JUVE !!

crnac iz medjedje

pre 6 godina

@I sad uporedite penal koji je sviran za zvezdu i ovaj koji nije sviran Juventusu... Tuga
(Deki, 07. mart 2018 21:12)

Tuguj.

coki

pre 6 godina

Kijelini igra rukom,cist penal bio za Tott niko ovde ni da spomene,Vertongen faulirao,cist penal bio za Juve odmah 100 komentara kako je sudija pokrao Juve,a centar nisu presli.

pele

pre 6 godina

e ovako ce i siti da prodje kao i psg sinoc samo kad naleti na barsu real i bajern.jel ipak su to velikani evropskog fudbala.naravno uz milan.

mr.wolf

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.
(4k4.Dex, 08. mart 2018 07:58)

Vidi, i Totenhem je nadigrao Juventus, ali kao sto neko rece Juventus je Juventus. Juventus je odigrao u Londonu skoro isto kao United protiv Sevilje. Ako si zaboravio, posle svih sansi za Sevilju u zadnjim minutima je malo falilo da im United umuva gol. Tako ce i Sevilja proci, kao Totenhem, Uhvatice ih Murinjo i United na "foru"....
Da li je nepravda sto je sinic pobedio Juventus ? Pa nije.

dodjosh

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla: 
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"! 
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)
(Falcon, 08. mart 2018 08:26

ko trese sljive, a ko ih ceka u potoku...

o mudrosti

pre 6 godina

ostace tri engleska predstavnika, od toga su dva igrala protiv bazela i porta
(lash, 7. mart 2018 22:24)

A taj treci sa Seviljom? Pa?

Oliver

pre 6 godina

Jos su zeleni ovi pevci,heheh.Jos na zrebu sam rekao da Celsi i Totenhem ispadaju,ostali Englezi prolaze,ali i ti sto prodju nece osvojiti LS.Samo Bayern,Barcelona ili Real.

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.

maradona

pre 6 godina

Po komentarima se da zakljuciti da mnogo ovde misle da je godina 2001. i da se Kalčo gleda na pinku nedeljom posle rucka i da je italijanski fudbal najbolji na svetu. Prosek godina ovih komentatora je dakle 45+. Cim vidim da neko pise da Juve dobija glatko protiv "anonimnog" Totenhema i da pita zasto igraju na Vembliju, jasno mi je da ta osoba jedino sto gleda od fudbala je liga sampiona kad strajnic prenosi. Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan.

lorenzo

pre 6 godina

svaka čast Juveu...treba znati za 180 minuta odigrati ukupno 20 savršenih minuta a ostatak provesti mirno i bez neke panike...to Totenhemu fali, to nemaju...cijelo prvo poluvrijeme napadaš, dominiraš ali ne možeš proći dalje kada imaš Sona koji promaši loptu i kojem uvijek trebaju 3-4 dobre šanse da bi zabio go...a Poketino strašan genije znati biti a ima utakmica u kojima djeluje kao da je trener nekog amaterskog kluba, kao da nema gram mozga...vidiš da Juve igra bunker i da nema šanse da se ubaci lopta, jok on ubacuje Ljorentea umjesto da ubaci Mouru...Dele Ali treba na klupu da se hladi jedno dva mjeseca, mnogo se utripovao momak...sad ako su pametni da se fokusiraju na FA kup da to uzmu jer im se žreb otvorio, jer bez trofeja neće zadržati Kejna...ali poznavajući Poketina ima da se utripuje da može da stigne City i ima da baci sve na ligu...i da svi oni što su pisali kako je Juve oštećen za penal...Kjelini je sa zemlje dva puta igrao rukom, skinuo je sa noge Kejnu...računajući i ona dva igranja rukom kada je bio napucan, znači 3x puta je to uradio večeras...ali ajde nema veze...razočaran sam samo tako jer su imali savršen rezultat iz Torina i odlično su večeras otvorili utakmicu...šteta bila je ovo lijepa prilika...

Евроталибан

pre 6 godina

(adriano_galliani, 7. mart 2018 22:46)

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?

lorenzo

pre 6 godina

i da zaboravio sam napisati...Totenhem, koliko god čudno zvučalo, večeras je naučio veoma važnu lekciju a to je da nije sve u lijepom i napadačkom fudbalu...vidim ovdje opasne prozivke i sprdnju na račun Spursa...pa ljudi ni Atletiko nije tek tako ušao među velike timove, Simeone se isto mučio pa onda uze kup, pa ligu i uđe u finale LŠ...polako, vremenom se mijenja mentalitet, pristup samo ne treba odustajati...najlakše je skrkati pare kao PSG...mada njima ni to nije pomoglo u Evropi...dakle ovakve utakmice je nešto što se mora proći...doće sve ovo na naplatu, garantujem...takođe Atletikova titula, Lesterova vrijede više nego sve što uzimaju City, PSG i njima slični

Oliver

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..

adriano_galliani

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..
(Oliver, 7. mart 2018 22:31)

Хвала пријатељу! Зезање тобџија је већ "шутирање мртвог коња", само им ја још фалим :)

drago

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.
Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.
Vjerovatno sam koga i zaboravio.
Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.
Sve ostalo je teze hejtanje.
Jos 6 dana i karte su u dzepu.

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

Andy

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki Lugonjic, 8. mart 2018 06:29)
Kakve veze ima tvoja plata sa tim sto volimo fudbal. Ovo je zabava prijatelju, jel fudbal treba da gledaju samo oni koji imaju platu vecu od 2000 evra. Nigde logike

Slavisa V.

pre 6 godina

Juventus i treba da ispadne, najvise zbog Alegrija i Bufona. Nikada necu razumeti zasto je vratio na gol Bufona kada je scesni branio fenomenalno. Sada se to obojici obija o glavu. Neki ljudi nikako da shavte kada je pravi trenutak da se povuku.

Bozza

pre 6 godina

Jaran
Čovek ima 190...i sa kontaktom i bez kontakta pada kao da je na nagaznu minu stao...zabacuje glavu kao Defoe u Platoon-u...a ovamo Engleski fudbal muški...ali dobro kapiram navijaš za Totenhem...

veliki strumf

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!

Cockney Cole

pre 6 godina

Svaka čast Juventusu na prolazu, ali, dok god budu prolazili na ovakav način, njihov maksimum neće biti titula. Ovako ne može da igra neko ko pretenduje da bude prvak Evrope. Kukavički i klasično " italijanski"- to je nešto što slabo prolazi u modernom fudbalu. Dokaz je reprezentacija Italije. Pozzz

Holy Smoke

pre 6 godina

60 minuta Totenhem dominira nad Juventusom. I posle vodjstva nastavlja da napada. Juve za 3 min na neku foru daje 2 gola I onda sve karte na odbranu.
Nekako imaju I srecu da ne prime gol do kraja.
Stvarno su odvratan klub!
Ne navijam za Totenhem, ali zasluzili su da prodju.

Bozza

pre 6 godina

Jaran
E pa vidiš i ja navijam za Partizan...verujem da sve to boli što si nabrojao... ali ja sam više u fazonu "verujem svojim očima"...i Totenhem je bio bolji večeras...ali...

Miki

pre 6 godina

Da je toliko ocit penal i nije..ali ga je mogao svirati..elem,Juve dosao kao da je dobio prvi mec,tako igraju ovo Totnem ladno prolazi ,junacka igra,bolji su

carlito

pre 6 godina

oterati poketina odma posle utakmice.trener juvea vrsi izmene koje menjaju utakmicu,ovaj stoji i blene kako za 5 min ispada.ali decko moze protiv lidsa i ipsvica da igra i to je to.prenaduvani englez i to je to.

adriano_galliani

pre 6 godina

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.
(veliki strumf, 7. mart 2018 22:16)

Па нема потребе да едукујем своје истомишљенике (такозвани "ехо" ефекат) него баш вас које није срамота да у фудбалу навијате за судије, да без срамоте слушате народњаке и да мрзите Запад.

Ludovig Zili

pre 6 godina

"liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala."

I ti si fudbalska neznalica. Sahtjor je pobedio Napolija u gostima, i Sitija kuci te naigrao Romu. Mnogi ne znaju koliko je ovaj Sahtjor zapravo mocan. Zbog njih nema Napolija ovde. Mogli bi daleko, stagod netko misli.

BlueFortress

pre 6 godina

@runner
Pricas o mentalitetu i snagi psihe i onda strpas Celsi uz ova dva monumentalna evropska promasaja PSZ i Siti?
Koliko puta je samo tim iz Londona pokazao mentalnu moc i hrabrost, da li ih uopste vredi nabrajati ako si upalio TV poslednjih 20 godina pocevsi od one pobede nad Realom u finalu Kupa Pobednika Kupova? Neverovatno koliko ludackih utakmica i preokreta su izvlacili uprkos potcenjivanju, bas kao ovom tvom sada, problem je jer su "plastika" pa ti to rusi argument zar ne? Kiselo grozdje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna. 
(Jericho, 07. mart 2018 22:20) 


ti si genije sa mreze. pises retko i ni o cemu, pritom vrlo sturo i kratko, i onda se stekne utisak da vise znas nego pokazujes.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ovo poslednjih 20 minuta vise lici na ragbi, nego na fudbal, po 18 igraca je u kaznenom prostoru. Bufon patentira novu tehniku branjenja-trcanje po gol liniji.

Niksicanin

pre 6 godina

Ljudi, zar jos pratite LŠ, LE i sl.?
To vise nije fudbal. On je umro. Pare ga ubile.
Neka ova poruka probudi jedno celjade i bice ok.

Zlatko

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.
(Barsa Barsa, 07. mart 2018 23:47)

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.
(Millennium, 07. mart 2018 23:39)

@Barsa Barsa: Nisi ti navijač Barse. Zašto samo Bajern, Siti i Juve da izbegnu u rundi od 8 najboljih? Neka izbegnu i Liverpul, Junajted (ako prođe), Šahtjor i Real ako je ikako moguće. Juventus, Liverpul, Junajted su veliki klubovi i nikoga se ne plaše i nemaju posebne želje koga izbeći. U tu grupu spada i Barsa. Ako prođu, nadam se da hoće, mirno će sačekati žreb i odigraće svoju igru bez nekog posebnog prilagođavanja protivniku. Vezano za to, ja ne mogu da verujem da su naši navijači priželjkivali Milan u smislu "dajte nam Milan, očajni su". Kakav god da je, to je Milan.
@Millennium: Kako možeš za Real da kažeš "jedan od najvećih, ako ne i najveći"? Ako to nije Real sa najviše titula u LŠ-a i zilion titula u Španiji, ko je? Ima dosta "old school" klubova kako si ti napisao i mišljenja sam da je Real prvi među njima. Nisam simpatizer Reala, ali to su činjenice. Ili facts kako bi rekao jedan čitalac. :) U suštini se slažem sa tvojim komentarom i isto sam napisao i nakon žreba: da Real izbaci PSŽ, da Barsa izbaci Čelzi i onda u narednoj rundi Barsa, Real ili Bajern da izbace Siti. Ja sam čak pre žreba imao želju da to bude u ovoj rundi (Real-PSŽ, Bajern-Siti, Barsa-Čelzi). Barsa još nije prošla, ali ja se nadam da će proći i onda ostaje još Siti u sledećoj rundi, taman da veštačke tvorevine pljunu još 500 miliona sledećeg leta. Čelziju se to isplatilo i uzeli su pehar, ali to ne prolazi svaki put. Siti i PSŽ neće. I da završim kao što je prvi počeo. Posle Bajerna, Barse i Reala, Juventus će biti najteži protivnik Sitiju (mislim da će Siti lakše izbaciti Junajted ili Liverpul nego ekipe van ostrva), pa bih zato voleo da ih Siti ne izbegne u daljem takmičenju.

miske

pre 6 godina

stvarno ste dosadni sa prenosom,ko ima tablet Android neka skine aplikaciju i imas tu sve od fubdala, ne koci, slika full HD, tako da i vikendom mozes da gledas koji hoces tekmu.

ja

pre 6 godina

Koja je gromada onaj Chellini, alal mu vera. Inace, steta za Totenhem, odigrali su dobro, ali ne pobedjuje uvek bolji vec treba imati nekog znanja i iskustva kada su u pitanju ovakve utakmice. To Juventus svakako ima i zato je i prosao dalje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Siti sinoc cist dokaz namestene utakmice! Sta ucinise kladionice od fudbala strasno!!! Stvarno bzv..
(kakotnjak, 08. mart 2018 10:14)


platio danak neiskustvu, pa mu sad krive kladionice.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Nemojte pisati svasta. Higuain u prvoj utakmici dao gol iz ofsajda. Kijelini dva puta igra rukom u 16. Bez obzira sto je bio drugi minut. Ruka je penal. Jos mu stojala u visini ramena. Al sve se zaboravlja. Samo se gleda poklon totenhemu. al da niko te dve ruke ne spomene, nego se uhvatili samo faula Vertongena...... Englezomrsci

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne znam stvarno u cemu je njegov problem
(Dr, 07. mart 2018 21:45


Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.

coki

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.

kako da ne

pre 6 godina

@Uros dj
Druze i ja sam u CH ali danas postoji net pa platis neki paket kod nasih za tv, ako imas smart tv samo skines aplikaciju njihovu, platis fakturu za prvih 6 meseci i oni te ukljuce. Ako te zanima ja ti mogu reci sta ja koristim i super sam zadovoljan, nikada ne baguje, nikada ne secka, kanala preko 300 (mada gledam uglavnom sportske kanale, ima ih dooosta i neke filmske). A, Svajcarska tv pa naravno da ce prenositi svoj klub. Kruna je bila kada su u jesenjem delu lige sampiona i kada Bazel nije igrao, a igralo se njihovo prvenstvo u hokeju, oni prenosili hokej :D Jesu zaludjeni za taj hokej.
Steta za Totenhem, igrali su ceo meč bolje. Juve nije mogao da mrdne. Razbijali su ih pritiscima, stoperi su bili na sredini cak, a Dembele malo ispred njih. Jedino ko je nadigrao Totenhem je Siti ove godine, nije to cak ni Real. Verujem da Siti moze do LS. Igraju vrhunski fudbal.

Mastermind

pre 6 godina

@ gremlin ejjj, ejj. Ne prodavaj mi te fore. Ti ćeš da pričaš kako je ko igrao. Alo mozak. Eliminaciona je faza, ovdje je sve stvar samo taktike, nema tu ljepote fudbala. Niko nikoga nece nikoga odvaliti u 2 meča. Si vidio noćas Bazela? To sve govori. A kad si već spomenuo Sevilju, ako oni izbace Junajted, ja prestajem da pratim fudbal... I baš bih volio da dođu na Juve. Da vide šta je najveći klub sa Ostrva i veći od njih..

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

Milina svi na okupu!

Galliani, neutralni flesh, gremdža (gremlin), fudbalski ekspert, drago,...! Izvin'te molim vas ako sam nekoga zaboravio.

Juventus se provukao na kraju krajeva. Ali kao što je već napomenuto, u stilu kako to samo Italijanske i Murinjove ekipe znaju.
Ja sam uživao gledajući ovu utakmicu, jer je bilo svega.

Stara dama je jeb*** (Štitarska) ekipa. Niko ih ne želi, pa čak ni - recitiram Galliana: "Prevariola" - tako da će biti paklenih parova u ČF.
Ali svako ko je iole gledao, je video da je Juventus ipak postao malo slabiji, no što je bio ovih godina.
A Ttnhm ako bude nastavio da igra ovako i čuvao igrače, stvara pobednički mentalitet zasigurno.
Pa čak i sad im vrlo malo fali!

Slavisa V.

pre 6 godina

No, kako god, Juventus antifudbalom i Bufon bauljanjem po gol liniji odose u cetvrtfinale. Fudbal ume da bude cesto nepravedan. Inace sam prilican navijac Juventusa.

Mikii

pre 6 godina

(adriano_galliani, 07. mart 2018 22:53)

Nista bolje no kad covek procita smisleno i pismeno sacinjenije inteligentnog coveka. Ima stvari u kojima ne delimo misljenje, ali sustinski se razumemo. Sto se Engleza tice, ne brigaj, dobice oni svoje i ove godine ;)

Goran

pre 6 godina

Migli bi Pešić i Radonjić da pogledaju snimak sinoćne utakmice na Vembliju od 63 do 67. minuta, da vide kako se lopta ubacuje u mrežu u idealnoj poziciji za tako nešto i kako se rešava situacija kada se izađe jedan na jedan sa golmanom. Tek da nauče nešto.

coki

pre 6 godina

penal bio za Juve ali penal bio i za Tott,ruka Kijelinija tako da je to nevazno,Totimhen zasluzeno vodi,bili bolji,stvarali sanse,da Kejn nema dve lebe noge vodili bi I vise.

Mikii

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ne, navijam za Partizan. Kramponi u list ne bole? Sut u stajnu nogu ne boli? Kapiram, ti si jedan od onih "u moje vreme..." likova...

BOSS

pre 6 godina

Kako Juventus prosao,ne znaju ni oni sami,a to ti je kad imas sreceee...
Totenhem u drugo poluvrijeme kao da nijr ista ekipa istrcala na teren.

aleksandar 12

pre 6 godina

Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima.
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.

info

pre 6 godina

"its happened again,
its happened again,
tottenham hotspur
its happened again!"
@(Zigzag)

"IT'S happened again", treba da stoji.
It's je skraćeno od - "It has" (happened) i to je Present Perfect.

Lepo je možda što se trudiš da koristiš Engleski, samo moraš da učiš i gramatiku, ne samo leksiku.
Evo ti još par primera u vezi sa ovim iz rečnika:

"It’s is the contracted form of it is or it has:

Can you hear that noise? Where do you think it’s (it is) coming from?

It’s (it is) nearly the end of the month. It’s (it has) gone really quickly.

Its is a possessive determiner (like my, your, his) which we use when referring to things or animals:

Every house in the street has got its own garage."

CJ

pre 6 godina

Penal jeste bio nad Kostom...ali neverovatno kako fanovi Juvea grme a par minuta ranije Kjelini dva puta igra rukom u 16 ali to im nije mnogo zanimljivo. Da ne pricam o onom gazenju Sona, prvo mozda i jeste slucajno ali je drugo namerno, tacno se vidi kako mu Barzalji gadja nogu.
Sad ce biti da su zvog toga ispali a jednom presi centar za 45 minuta.

neutralni felsh

pre 6 godina

Možda sam ja Lud, ali je mene Aca Informacija skroz ok čak i više od toga. 
Pozz
(Cane onaj Lepi, 08. mart 2018 09:37)


apsolutno si u pravu. zamisli na njegovom mestu ove koji ga kritikuju... "kad telad utihnu" :)

Minja Subota

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!

paradoks

pre 6 godina

Juve vjerovatno ostecen, ali Totenhem je mladja i bolja ekipa. Svaka cast Kosti bori se ko lav, pravi razliku, ne moze sam. Kejn je 3 puta bolji igrac od Iguina. Juventusu hvali magije na sredini. Kedira i Matuidi su trkaci, lose barataju loptom. Raduje me dobra igra Dembelea, oduvijek sam se pitao kako igrac sa tim talentom ne pokazuje partije koje je trebao. Mali Sancez iz odbrane je zvijer. Bufon i prekaljeni vukovi iz odbrane nijesu lose odigrali, jednostavno cetverac Totenhema je mladji i brzi. Uglavnom se igra dobar fudbal i sinoc i veceras.

dtb_pro

pre 6 godina

@tiberije
Spominjati kako je Juventus (a drago mi je da su prošli) oštećen i da ni UEFA nije uspjela pomoći Totenhemu je ipak malo cinično.
Svako objektivan je vidio da je Lihštajner u začetku akcije kod prvog gola bio u ofsajdu kao što je bio i Iguain kod drugog gola jer se vraćao iz istog prije nego je primio loptu i proslijedio pas do Dibale.
Napominjem, drago mi je da je Juventus prošao, ali to opet ne mijenja sve ovo što sam napisao.

Zigzag

pre 6 godina

(info, 08. mart 2018 08:38)
ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...

Runner

pre 6 godina

@ Runner MU i Barselona? Ajde begaj.
(Mastermind, 7. mart 2018 23:30)
МU а нарочито Барцелона су одиграли много мање европских утакмица односно финала од тимова које сам ја набројао и њихови успеси су углавном везани за ово столеће и за имена два човека САФ-а и Гвардиоле. уосталом свако има право на свој субјективни утисак па и ја. Можда ми утисак о MU квари чињеница да су они у последњих 50 година чак два пута испадали из Премијер лиге Енглеска.

drago

pre 6 godina

Mislio sam naravno napisati, sva 3 kluba di igraju nasi su prosli. Jos su ostali Rakitic, Vida i Srna (premda ne igra ipak je dugogodisnji prvotimac i kapetan).

Slavuj

pre 6 godina

ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...
(Zigzag, 8. mart 20

Ima u tome istine, no, citajuci komentare nekako se uvek tvoji nadju medju prvima koje zapazim kada pomislim na polupismen svet. A to dovoljno govori. Poradi vise na pravopisu a manje na izgovorima. I muka mi je kada vidim delove recenice koje zapeta spaja umesto da razdvaja. Covece imas "SPACE", iskoristi ga tamo gde je potrebno. Uputi se vise, ovde si stotinu godina. Postoje osnove koje je (donekle) potrebno ispostovati.

Jegermister

pre 6 godina

Konstantnim faulovima Juve je dosao do svoje igre, sa sto vise prekida sto njiva uvek vise odgovara.Naravno uz sudijino dopustanje,valjda je covek hteo da se iskupi za nedosudjeni penal u prvom pol.Juve je sve sportove veceras igrao,a fudbala po najmanje.Ovo fudbala videlo nije.Prvi ozbiljniji protivnik unistice starce...

drago

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.
Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.
Vjerovatno sam koga i zaboravio.
Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.
Sve ostalo je teze hejtanje.
Jos 6 dana i karte su u dzepu.

dtb_pro

pre 6 godina

@tiberije
Spominjati kako je Juventus (a drago mi je da su prošli) oštećen i da ni UEFA nije uspjela pomoći Totenhemu je ipak malo cinično.
Svako objektivan je vidio da je Lihštajner u začetku akcije kod prvog gola bio u ofsajdu kao što je bio i Iguain kod drugog gola jer se vraćao iz istog prije nego je primio loptu i proslijedio pas do Dibale.
Napominjem, drago mi je da je Juventus prošao, ali to opet ne mijenja sve ovo što sam napisao.

mlekadzija iz Parme

pre 6 godina

Овакве утакмице показују зашто је неко Јувентус, а неко Тотенхем.
(Иван Грозни)
Juventus...klub koji je drzavni projekat Italije,Anjelija i celog drzavnog aparata vec 50 godina ti uporedjujes sa Totenhemom koji je privatni klub?! Da je neke pravde u Italiji taj Juventus bi trebalo svake sezone da krene sa -15 bodova zbog namestanja. Kad se samo setim tamo neke 98e ili 99e utakmice Parma-Juventus i Dina Badja kada je pokazao sudiji da je primio pare(mito). Najogavniji klub na svetu je Juventus.

Mastermind

pre 6 godina

Idemo Sprsi! Poketino je postao ozbiljan um, a vrijeme je za prvi ozbiljan skalp. Uhh, samo da izbace Juventus, odvratnijih od njih nema... Idemooo Ostrvo!

adriano_galliani

pre 6 godina

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 7. mart 2018 22:34)

Да не слушам народњаке и да не гледам Курсаџије, зато што сам ја тако одлучио, то не би било за похвалу. То би било фолирање. Ја сам се наслушао и народњака а и нагледао Курсаџија. И ништа ми не фали.

Али народ који ништа осим тога није видео и схватио, е то је проблем. Тако и ви, досадни фанови Премијер Рагби Лиге, волите само утакмице са резутлатима 4:4, тај ватерполо резултат, два-три црвена картона и неколико сломљених костију, то је вама празник спорта.

Кад мало боље размислим, има смисла да се једна лузерска фудбалска нација (Србија) ложи и подржава другу (Енглеска).

Не волите Италију и Муриња, освајаче свега по неколико пута, али волите Тотнехем, Сити и Превариолу.

И онда сам ја луд.


А да не заборавимо највеће лузере века, Лузерпул и Џерардово клизање. Пораз века.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.

Minja Subota

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne znam stvarno u cemu je njegov problem
(Dr, 07. mart 2018 21:45


Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.

coki

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.

Holy Smoke

pre 6 godina

60 minuta Totenhem dominira nad Juventusom. I posle vodjstva nastavlja da napada. Juve za 3 min na neku foru daje 2 gola I onda sve karte na odbranu.
Nekako imaju I srecu da ne prime gol do kraja.
Stvarno su odvratan klub!
Ne navijam za Totenhem, ali zasluzili su da prodju.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.

maradona

pre 6 godina

Po komentarima se da zakljuciti da mnogo ovde misle da je godina 2001. i da se Kalčo gleda na pinku nedeljom posle rucka i da je italijanski fudbal najbolji na svetu. Prosek godina ovih komentatora je dakle 45+. Cim vidim da neko pise da Juve dobija glatko protiv "anonimnog" Totenhema i da pita zasto igraju na Vembliju, jasno mi je da ta osoba jedino sto gleda od fudbala je liga sampiona kad strajnic prenosi. Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan.

aleksandar 12

pre 6 godina

Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima.
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.

Slavisa V.

pre 6 godina

No, kako god, Juventus antifudbalom i Bufon bauljanjem po gol liniji odose u cetvrtfinale. Fudbal ume da bude cesto nepravedan. Inace sam prilican navijac Juventusa.

coki

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.

Mikii

pre 6 godina

(adriano_galliani, 07. mart 2018 22:53)

Nista bolje no kad covek procita smisleno i pismeno sacinjenije inteligentnog coveka. Ima stvari u kojima ne delimo misljenje, ali sustinski se razumemo. Sto se Engleza tice, ne brigaj, dobice oni svoje i ove godine ;)

adriano_galliani

pre 6 godina

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.
(veliki strumf, 7. mart 2018 22:16)

Па нема потребе да едукујем своје истомишљенике (такозвани "ехо" ефекат) него баш вас које није срамота да у фудбалу навијате за судије, да без срамоте слушате народњаке и да мрзите Запад.

Евроталибан

pre 6 godina

(adriano_galliani, 7. mart 2018 22:46)

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?

Mastermind

pre 6 godina

@ gremlin ejjj, ejj. Ne prodavaj mi te fore. Ti ćeš da pričaš kako je ko igrao. Alo mozak. Eliminaciona je faza, ovdje je sve stvar samo taktike, nema tu ljepote fudbala. Niko nikoga nece nikoga odvaliti u 2 meča. Si vidio noćas Bazela? To sve govori. A kad si već spomenuo Sevilju, ako oni izbace Junajted, ja prestajem da pratim fudbal... I baš bih volio da dođu na Juve. Da vide šta je najveći klub sa Ostrva i veći od njih..

facts

pre 6 godina

-Fil Foden (17 god i 283 dana) je najmladji Engleski igrac koji je igrao mec u nokaut fazi LS, kao i najmladji igrac koji je igrao mec nokaut faze LS za Engleski tim (za M. Siti).
-Juve je neporazen u 21 mecu u nizu (trenutno najduzi niz medju ligama petice), dok je Totenhemu niz od 17 meceva bez poraza prekinut.
-Son je bio ukljucen u 22 gola (14 golova i 8 asist) u 23 nastupa na Vembliju ove sezone za Totenhem, vise od bilo kog drugog igraca.
-Son je 1. igrac koji je bio strelac kod kuce za Totenhem u nokaut fazi KES/LS, jos od Denija Blancflauera 1962 (2-1 Benfika)!
-Mihael Lang je 1. defanzivac koji je bio strelac protiv oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS!
-Italijani u zadnja 4 meca na Vembliju:
1993 Parma 3-1 Antverpen
1997 Engleska 0-1 Italija
1999 Arsenal 0-1 Fiorentina
2018 TOTENHEM 1-2 JUVE.
-Juve je veceras dao golove u svoja prva 2 suta na golu u samo 2' i 48" (168")!
-Samo Barsa (23), Bajern (15) i Real (11) imaju vise pobeda u mecevima LS protiv Engleskih klubova nego Juve (9) i Bazel (6).
-Siti je kompletirao vise od 970 paseva veceras, sto je najvise na 1 mecu LS jos od 2003/04!
-Bazel je prekinuo Sitijev niz od 36 meceva bez poraza kod kuce! To je Sitijev 1. poraz kod kuce jos od 3.12.2016 (1-3 Celsi).
-Pobedili su oba Mancestera (Junajted i Siti) u 1 sezoni LS:
Real 2012/13, Bajern 2013/14 i BAZEL 2017/18.

Pozdrav!

adriano_galliani

pre 6 godina

Кејн погодио стативу, али из офсајда од два метра. Какав црни Кејн, Али, добри су само за Премијер Рагби лигу, да се фолирају и падају по терену а судија да све стране играче кажњава црвеним картонима јер "нападају" понос Енглеске.. Појма немају, као и сви Енглези, посебно они из Лузерпула. И ту једну титулу су отели 1966, наравно, код куће.

Браво Јуве, за Италију, за Асторија. Grazie Juve!

Cockney Cole

pre 6 godina

Svaka čast Juventusu na prolazu, ali, dok god budu prolazili na ovakav način, njihov maksimum neće biti titula. Ovako ne može da igra neko ko pretenduje da bude prvak Evrope. Kukavički i klasično " italijanski"- to je nešto što slabo prolazi u modernom fudbalu. Dokaz je reprezentacija Italije. Pozzz

Runner

pre 6 godina

У Европи постоје четири фудбалска тима које никада не смеш унапред отписати. То су Реал, Бајерн, Ливерпул и Јувентус. Они, за разлику од тих новцем набилдованих, новокомпонованих шампиона, попут Челзија, Манчестер ситија, ПСЖ и др. имају ту колективни психичку снагу акумулирану деценијским играњен оваквих и сличних утакмица. Колико вас ова утакмица подсећа на прву утакмицу Реала и ПСЖ (3:1)?

Jegermister

pre 6 godina

Konstantnim faulovima Juve je dosao do svoje igre, sa sto vise prekida sto njiva uvek vise odgovara.Naravno uz sudijino dopustanje,valjda je covek hteo da se iskupi za nedosudjeni penal u prvom pol.Juve je sve sportove veceras igrao,a fudbala po najmanje.Ovo fudbala videlo nije.Prvi ozbiljniji protivnik unistice starce...

veliki strumf

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!

Mikii

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)

4k4.Dex

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59) 

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari. 
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.
(Negativni, 07. mart 2018 21:48)


batali, kolega Negativni. ne znamo coveka, znamo samo da se ne javlja ali da ima vaspitanje da izjavi ko od nas mu se ovde ne svidja - necu ovog necu onog kme kme... dakle, narocito sa takvima o ukusima ne vredi raspravljati.

Gaj Kasije Longin

pre 6 godina

Realno svi mi znamo da bi Juve dobio 8 od 10 ovakvih (ključnih) utakmica protiv Totenhema!Jednostavno je preiskusan za Sparse...
PS. Ovako će i Luzerpul da strada u četvrfinalu!

Slavisa V.

pre 6 godina

Juventus i treba da ispadne, najvise zbog Alegrija i Bufona. Nikada necu razumeti zasto je vratio na gol Bufona kada je scesni branio fenomenalno. Sada se to obojici obija o glavu. Neki ljudi nikako da shavte kada je pravi trenutak da se povuku.

room 1408

pre 6 godina

Ne razumem zašto nije svirao čist penal za Juventus.Pa ovo bi svirnuo i Nemac ‘41 Poljaku koliko je bilo očigledno.Cak bi neke sudije i crveni dao za onakav star sa ledja.Srecom da je to u pitanju neki tamo Juventus i neka tamo liga šampiona.Zamisli da nije svirnuo tako nebeskoj Crvenoj Zvezdi u našoj pašnjak ligi?Ja mislim da bi bio na pomolu 3 svetski rat!!!!

sarajevo.ba

pre 6 godina

0

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu. 
(coki, 07. mart 2018 22:06) 

Koliko je ono ove sezone Atalanta isprasila Everton???
Ko je bio prvi u grupi, Roma ili Celsi?

Evo i ja volim najvise englesku ligu gledat, ali zna se ko dominira u europskim takmicenjima.
Jos za 20 godina nece osvojiti LP.
City prije 3-4 godine prvak engleske igra sa Barcom, kvota na Barcu 1.30.I normalno, trening za spance.

A staru dobri Juve ocitava lekciju taktike strasnim englezima.

Millennium

pre 6 godina

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.

Niksicanin

pre 6 godina

Ljudi, zar jos pratite LŠ, LE i sl.?
To vise nije fudbal. On je umro. Pare ga ubile.
Neka ova poruka probudi jedno celjade i bice ok.

BOSS

pre 6 godina

Kako Juventus prosao,ne znaju ni oni sami,a to ti je kad imas sreceee...
Totenhem u drugo poluvrijeme kao da nijr ista ekipa istrcala na teren.

lorenzo

pre 6 godina

svaka čast Juveu...treba znati za 180 minuta odigrati ukupno 20 savršenih minuta a ostatak provesti mirno i bez neke panike...to Totenhemu fali, to nemaju...cijelo prvo poluvrijeme napadaš, dominiraš ali ne možeš proći dalje kada imaš Sona koji promaši loptu i kojem uvijek trebaju 3-4 dobre šanse da bi zabio go...a Poketino strašan genije znati biti a ima utakmica u kojima djeluje kao da je trener nekog amaterskog kluba, kao da nema gram mozga...vidiš da Juve igra bunker i da nema šanse da se ubaci lopta, jok on ubacuje Ljorentea umjesto da ubaci Mouru...Dele Ali treba na klupu da se hladi jedno dva mjeseca, mnogo se utripovao momak...sad ako su pametni da se fokusiraju na FA kup da to uzmu jer im se žreb otvorio, jer bez trofeja neće zadržati Kejna...ali poznavajući Poketina ima da se utripuje da može da stigne City i ima da baci sve na ligu...i da svi oni što su pisali kako je Juve oštećen za penal...Kjelini je sa zemlje dva puta igrao rukom, skinuo je sa noge Kejnu...računajući i ona dva igranja rukom kada je bio napucan, znači 3x puta je to uradio večeras...ali ajde nema veze...razočaran sam samo tako jer su imali savršen rezultat iz Torina i odlično su večeras otvorili utakmicu...šteta bila je ovo lijepa prilika...

Petar mecen

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 07. mart 2018 20:59)

Uvredjen sam sto i ja nisam na tom spisku. Ali drago mi je da uzivas u mojim komentarima!

sakupljac minusa

pre 6 godina

Nemojte pisati svasta. Higuain u prvoj utakmici dao gol iz ofsajda. Kijelini dva puta igra rukom u 16. Bez obzira sto je bio drugi minut. Ruka je penal. Jos mu stojala u visini ramena. Al sve se zaboravlja. Samo se gleda poklon totenhemu. al da niko te dve ruke ne spomene, nego se uhvatili samo faula Vertongena...... Englezomrsci

Miki

pre 6 godina

Da je toliko ocit penal i nije..ali ga je mogao svirati..elem,Juve dosao kao da je dobio prvi mec,tako igraju ovo Totnem ladno prolazi ,junacka igra,bolji su

Ludovig Zili

pre 6 godina

"liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala."

I ti si fudbalska neznalica. Sahtjor je pobedio Napolija u gostima, i Sitija kuci te naigrao Romu. Mnogi ne znaju koliko je ovaj Sahtjor zapravo mocan. Zbog njih nema Napolija ovde. Mogli bi daleko, stagod netko misli.

adriano_galliani

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..
(Oliver, 7. mart 2018 22:31)

Хвала пријатељу! Зезање тобџија је већ "шутирање мртвог коња", само им ја још фалим :)

maradona

pre 6 godina

@adriano_galliani

Poraz veka je ono sto vam je Liverpul uradio 2005. Izjave igraca Milana posle toga su tek bile teska patetika, kad su pricali o depresiji zbog tog finala, nocne more koje su ih godinama proganjale, suicidalne misli i sl. Unistio vas taj Liverpul u Istanbulu te majske veceri tako da ce vas boleti 300 godina.

coki

pre 6 godina

Kijelini igra rukom,cist penal bio za Tott niko ovde ni da spomene,Vertongen faulirao,cist penal bio za Juve odmah 100 komentara kako je sudija pokrao Juve,a centar nisu presli.

Negativni

pre 6 godina

Kao redovan citalac sportskih sadrzaja na portalu B92 molim za malu pomoc

ako postoji opcija kada citam komentare da banujem komentatore @ Uros Djurdjevic @ Neutralni flesh @ Brondbya @ i Sta urade to nolane Smithe

Zelim da uzivam u komentarima. Nista Licno Havala
(Petar mecen, 7. mart 2018 20:59)

Zašto ti smeta "neutralni felš"? On ni po jednom kriterijumu ne spada u ovu trojicu. Čovek nikog ne vredja i ne lupeta gluposti. Često se zeza i to na fin, ironičan način, a nikako mrziteljski i cinično. Nije uživanje u komentarima čitati samo ono što se poklapa sa tvojim vidjenjem stvari.
Kao i svuda, i ovde imaš svega i svačega. I to je super.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Upravo sam dobio 50 eura. Kladio se da ce Juve da okrene. Videlo se iz kosmosa da ce Juve da okrene jer kad neko promasi sanse da bude 3:0 taj ne moze na kraju da prodje. U fudbalu je tako. Igrao sam ga ceo zivot i to sam naucio odavno!

info

pre 6 godina

"its happened again,
its happened again,
tottenham hotspur
its happened again!"
@(Zigzag)

"IT'S happened again", treba da stoji.
It's je skraćeno od - "It has" (happened) i to je Present Perfect.

Lepo je možda što se trudiš da koristiš Engleski, samo moraš da učiš i gramatiku, ne samo leksiku.
Evo ti još par primera u vezi sa ovim iz rečnika:

"It’s is the contracted form of it is or it has:

Can you hear that noise? Where do you think it’s (it is) coming from?

It’s (it is) nearly the end of the month. It’s (it has) gone really quickly.

Its is a possessive determiner (like my, your, his) which we use when referring to things or animals:

Every house in the street has got its own garage."

paradoks

pre 6 godina

Juve vjerovatno ostecen, ali Totenhem je mladja i bolja ekipa. Svaka cast Kosti bori se ko lav, pravi razliku, ne moze sam. Kejn je 3 puta bolji igrac od Iguina. Juventusu hvali magije na sredini. Kedira i Matuidi su trkaci, lose barataju loptom. Raduje me dobra igra Dembelea, oduvijek sam se pitao kako igrac sa tim talentom ne pokazuje partije koje je trebao. Mali Sancez iz odbrane je zvijer. Bufon i prekaljeni vukovi iz odbrane nijesu lose odigrali, jednostavno cetverac Totenhema je mladji i brzi. Uglavnom se igra dobar fudbal i sinoc i veceras.

room 1408

pre 6 godina

Pravda je spora ali dostižna.Juventus kad je igrao finala ovog takmicenja ovi su učili kao klub kako se prelazi sa amaterskog nivoa na profesionalni.Dzabe Jevrejski lobi,(Liverpul su u Engleskom prvenstvu isto pokrali),moć je na strani velikog Juventusa.A sad deco(koja niste ni bila rodjena,kad je Juventus bio prvak Evrope),”rokajte” - do mile volje.U Evropi po ligama:Manchester united-Liverpool,Juventus-Milan,Barselona-Real,Bajern.To su najveći klubovi,ostalo sve u pokušaju,....

troll level 100

pre 6 godina

Draga gospodo,eto vam chist primer kako se namestaju utakmice. Kako je nekada sport bio zanimljiv,ovo danas je sprdnja teshka. Koje se tu pare vrte,mi ne mozhemo ni da zamislimo!
(Minja Subota, 07. mart 2018 22:54)
Ako mislis da ce neko za neku kladionicu i pare da se odrekne sanse da prodje i osvoju LS previše si naivan. Znaci tvoja logika je da ce city pre da namesti utakmicu da bi neko uzeo 200-300 miliona maksimalno, a oni toliko bace svakog prelaznog roka... Sine shvati da klubovi žele titule i da su za njih kladionicarske pare sića.

Stef

pre 6 godina

Ovaj je novi Overbo. Cim su Englezi bili u opasnosti da izgube jedno mesto, odmah UEFA menja pravila. Sad forsiraju ovaj jadni Totenhem, koji 30 godina nije osvojio nista.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:13)

Smaraš brate, i to mnogo.

remax

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 22:00)

Ovom napaćenom narodu fali još samo to da ga edukuje jedan skorojević koji je sve što zna o životu naučio na Instagramu i Youtube-u i prezire sopstveni narod jer se ne lože svi na "pastu" i vino uz Erosa Ramacotija.
Mnogo veću uslugu narodu ćeš učiniti ako bi prestao da širiš malograđanstvo.
To što ne slušaš turbofolk i ne gledaš Kursadžije je za svaku pohvalu ali da bi ti ovde edukovao narod, moraćeš još mnogo pice da pojedeš.

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

Sale Kapiten

pre 6 godina

Fudbalski "stručnjak" Stanislav Karasi kaže, Real je dobio PSŽ jer Real ima iskustvo, a onda 2 minuta kasnije kaže, Totenhem će razbiti Juventus jer imaju mlade igrače, a Juventus ima stare i iskusne igrače?!
Takođe kaže čovek, portugalski klubovi su na nivou naših?!

Zato nam je fudbal i takav, jer se ovakvi dinosaurusi i "znalci" pitaju i odlučuju!

Samo jednom bih voleo na bilom kom našem sportskom kanalu da čujem neku smislenu analizu, uvod u utakmicu gde će biti neka taktička analiza...a ne ovi što se ponavljaju kao papagaji!

CJ

pre 6 godina

Penal jeste bio nad Kostom...ali neverovatno kako fanovi Juvea grme a par minuta ranije Kjelini dva puta igra rukom u 16 ali to im nije mnogo zanimljivo. Da ne pricam o onom gazenju Sona, prvo mozda i jeste slucajno ali je drugo namerno, tacno se vidi kako mu Barzalji gadja nogu.
Sad ce biti da su zvog toga ispali a jednom presi centar za 45 minuta.

Ivan

pre 6 godina

Kukala majka hrvatima protiv argentinaca. Mesi, Aguero, Iguain, Dibala, Ikardi, Di Marija... Najjaci napadaci danasnjice na jednom mestu, deset mesta prazno pa svi ostali. Istina ne mogu svi ni da igraju, ali od viska glava ne boli.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ovo poslednjih 20 minuta vise lici na ragbi, nego na fudbal, po 18 igraca je u kaznenom prostoru. Bufon patentira novu tehniku branjenja-trcanje po gol liniji.

Forza Juve

pre 6 godina

Bravo Juventus, za Astorija! Koliko emocija na ovoj tekmi i kakva borba do poslednjeg zvizduka! Juventus jos jednom pokazao zasto je velikan evropskog fudbala i najbolji italijanski tim u istoriji.

Dr

pre 6 godina

Ne kapiram zasto Galliani voli svima da kontrira. Gotivi sve sto gadno svakom normalnom coveku koji prati fudbal: Murninja, Real, Bunker, Ronaldovo ponasanje, zabare... A zato bitno da mrzi Gvardiolu,Mesija, napadacki fudbal, premijer ligu, Liverpul Djokovica...
A svaki komentar mu je isti Prevariola luzerpul uefalona. Ne znam stvarno u cemu je njegov problem

kako da ne

pre 6 godina

@Uros dj
Druze i ja sam u CH ali danas postoji net pa platis neki paket kod nasih za tv, ako imas smart tv samo skines aplikaciju njihovu, platis fakturu za prvih 6 meseci i oni te ukljuce. Ako te zanima ja ti mogu reci sta ja koristim i super sam zadovoljan, nikada ne baguje, nikada ne secka, kanala preko 300 (mada gledam uglavnom sportske kanale, ima ih dooosta i neke filmske). A, Svajcarska tv pa naravno da ce prenositi svoj klub. Kruna je bila kada su u jesenjem delu lige sampiona i kada Bazel nije igrao, a igralo se njihovo prvenstvo u hokeju, oni prenosili hokej :D Jesu zaludjeni za taj hokej.
Steta za Totenhem, igrali su ceo meč bolje. Juve nije mogao da mrdne. Razbijali su ih pritiscima, stoperi su bili na sredini cak, a Dembele malo ispred njih. Jedino ko je nadigrao Totenhem je Siti ove godine, nije to cak ni Real. Verujem da Siti moze do LS. Igraju vrhunski fudbal.

Ludovig Zili

pre 6 godina

" kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)"

Pa sta Barsa nije zabila gol kad je tako jaka?

Ivan

pre 6 godina

I šta je pouka posle večerašnje utakmice u Londonu? Pa ta da se ne sme otpisivati veliki Juve nikada! Veliki je to tim, iskusan, i veoma opasan. Večeras je to opet pokazao i dokazao, čitavih sat vremena je Totenhem veoma dominirao i imao sve pod svojom kontrolom, poveo 1:0 i imao još nekoliko dobrih šansi, sve je delovalo da Juve nema nimalo šanse da prođe u četvrtfinale i onda šta se dešava sredinom drugog poluvremena? Pa dešava se da Alegri uvodi dvojicu novih igrača Asamou i Lihtštajnera pa Juventus kreće u juriš i za samo 3 minuta baca London u nokaut! Dve sjajne kontre i Totenhem je bačen na kolena. Odlučila je argentinska veza Iguain i Dibala i nokaut Totenhema je bio kompletan. Posle toga Juventus je zatvorio po starom dobrom običaju sve prilaze golu i Totenhem nije imao šta više da traži mada je imao u 90.minutu veliku priliku da izjednači, ali sa druge strane i Juventus je brutalno pokraden u prvom poluvremenu kada im nije sviran čist penal tako da je rezultat ove utakmice sasvim realan i Juve je zasluženo prošao dalje! Večeras je Iguain potvrdio da je igrač koji može rešiti veliki meč, postigao je gol i nagovestio veliki preokret i zapušio usta svima koji ga kritikuju. Odličan je napadač Iguain mora se priznati. Što se druge utakmice tiče Mančester Siti je sa drugim timom otaljavao posao nakon 4:0 iz prvog meča i dozvolio Bazelu da se časno oprosti pd daljeg takmičenja minimalnom pobedom. Sve u svemu veliki meč u Londonu večeras i Juventusova velika pobeda!

drago

pre 6 godina

Mislio sam naravno napisati, sva 3 kluba di igraju nasi su prosli. Jos su ostali Rakitic, Vida i Srna (premda ne igra ipak je dugogodisnji prvotimac i kapetan).

Zlatko

pre 6 godina

Totenhem zasluzeno ispao. Posle Bajerna i Sitija, Juventus ce biti najtezi protivnik Barse u ligi sampiona, pa zato bih voleo da ove tri ekipe Barsa izbegne u daljem takmicenju, po mogucnosti do finala. Ovi ostali su lako premostivi.
(Barsa Barsa, 07. mart 2018 23:47)

Nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali mi baš drago što je Juve prošao. A još mi draže što je PSŽ ispao. Žao mi je momci, za ovu igru i dalje treba nešto više od naftne bušotine. Ne volim Real, ali oni su jedan od najvećih ako ne i najveći klub svih vremena i to ne može da se porekne. Real, Liverpul i Juve za sada prošli. Old school. Fudbal nije mrtav.
(Millennium, 07. mart 2018 23:39)

@Barsa Barsa: Nisi ti navijač Barse. Zašto samo Bajern, Siti i Juve da izbegnu u rundi od 8 najboljih? Neka izbegnu i Liverpul, Junajted (ako prođe), Šahtjor i Real ako je ikako moguće. Juventus, Liverpul, Junajted su veliki klubovi i nikoga se ne plaše i nemaju posebne želje koga izbeći. U tu grupu spada i Barsa. Ako prođu, nadam se da hoće, mirno će sačekati žreb i odigraće svoju igru bez nekog posebnog prilagođavanja protivniku. Vezano za to, ja ne mogu da verujem da su naši navijači priželjkivali Milan u smislu "dajte nam Milan, očajni su". Kakav god da je, to je Milan.
@Millennium: Kako možeš za Real da kažeš "jedan od najvećih, ako ne i najveći"? Ako to nije Real sa najviše titula u LŠ-a i zilion titula u Španiji, ko je? Ima dosta "old school" klubova kako si ti napisao i mišljenja sam da je Real prvi među njima. Nisam simpatizer Reala, ali to su činjenice. Ili facts kako bi rekao jedan čitalac. :) U suštini se slažem sa tvojim komentarom i isto sam napisao i nakon žreba: da Real izbaci PSŽ, da Barsa izbaci Čelzi i onda u narednoj rundi Barsa, Real ili Bajern da izbace Siti. Ja sam čak pre žreba imao želju da to bude u ovoj rundi (Real-PSŽ, Bajern-Siti, Barsa-Čelzi). Barsa još nije prošla, ali ja se nadam da će proći i onda ostaje još Siti u sledećoj rundi, taman da veštačke tvorevine pljunu još 500 miliona sledećeg leta. Čelziju se to isplatilo i uzeli su pehar, ali to ne prolazi svaki put. Siti i PSŽ neće. I da završim kao što je prvi počeo. Posle Bajerna, Barse i Reala, Juventus će biti najteži protivnik Sitiju (mislim da će Siti lakše izbaciti Junajted ili Liverpul nego ekipe van ostrva), pa bih zato voleo da ih Siti ne izbegne u daljem takmičenju.

crnac iz medjedje

pre 6 godina

@I sad uporedite penal koji je sviran za zvezdu i ovaj koji nije sviran Juventusu... Tuga
(Deki, 07. mart 2018 21:12)

Tuguj.

coki

pre 6 godina

penal bio za Juve ali penal bio i za Tott,ruka Kijelinija tako da je to nevazno,Totimhen zasluzeno vodi,bili bolji,stvarali sanse,da Kejn nema dve lebe noge vodili bi I vise.

Bozza

pre 6 godina

Jaran
Čovek ima 190...i sa kontaktom i bez kontakta pada kao da je na nagaznu minu stao...zabacuje glavu kao Defoe u Platoon-u...a ovamo Engleski fudbal muški...ali dobro kapiram navijaš za Totenhem...

Djole pv

pre 6 godina

Razlika izmedju velikih i malih klubova je u tome sto velikima i iskusnima treba par minuta da slome protivnika a mali i neiskusni to ne mogu ni za 80 minuta.

carlito

pre 6 godina

oterati poketina odma posle utakmice.trener juvea vrsi izmene koje menjaju utakmicu,ovaj stoji i blene kako za 5 min ispada.ali decko moze protiv lidsa i ipsvica da igra i to je to.prenaduvani englez i to je to.

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ne, navijam za Partizan. Kramponi u list ne bole? Sut u stajnu nogu ne boli? Kapiram, ti si jedan od onih "u moje vreme..." likova...

Back in Black

pre 6 godina

Problem sa Totenhemom je sto oni ne znaju ili nece da igraju zatvoreno oni jednostavno fosiraju napadacki fudbal.A mogli su da parkiraju autobus i da dave loptu i prodju dalje laganica.

yyyyy

pre 6 godina

Ma gazi bildere bravo juve Ko god je pričao i priča loše za juve on nezna šta je futbal juve konstantno igra na nivou jedna o najvećih ekipa

Oliver

pre 6 godina

Galiani,stedi municiju,zelim da budes u top formi sutra protiv nesrecnih Arsenalovaca,hahaha. Inace cestitam ti pobedu velikog Silvija Berluskonija i mog ljubimca Matea Salvinija,dolaze bolja vremena za Italiju,Milan..

Gorcin Stojanovic

pre 6 godina

Procitao sam vecinu komentara,i svaki 20 komentar spominje Iguaina koji je izmislio gol Dibali i izjednacio pre toga-resio ovaj dvomec.Zasto to isticem,da je to uradio Kejn bilo bi da je najbolji na svetu-sta ti znaci biti potcenjen,Iguainu se upravo promasaji na bitnim mecevima mogu zameriti,ali da je medju najboljim napadacima,to ni slucajno,na kraju krajeva taj ist Kejn uzivotu nije osvojio ni jedan trofej,maltene i odigrao bitan mec,tako da njegovi golovi nemaju tu tezinu,Iguain je recimo resio mec u Napulju koji ce biti presudan za titulu u Seriji A.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Sarajevo.ba...aha,posebno su im ocitali lekciju sto centar nisu presli,sto je Kejn u prvih 5 minuta prazan gol promasio.Ovde ljudi pljuju Murinja zbog defanzivnog fudbala sa vrhunskim igracima a sada kada je Totinhem razbio Juve,a Juve dao 2 gola iz 2 suta nema pljuvanja po Alegriju i Juveu,nego je to genijalna taktika,oni su to namerno imali sut 3 a Tott 20,iskustvo.Ne,nego je Tott razbio Juve,ovi prosli kao sto su prosli Barsu pre 100 godina kada centar nisu prolazili,Barsa pogadjala precke,stative,i u 95-om kontra i raspali Zalajeta daje gol za prolaz.
(coki, 07. mart 2018 23:11)

Bingo, to ti je taktika, pustis ih da se umore i onda laganice za 5 minuta rijesis mec.
A to sto je Kejn promasio ti je razlika u klasi izmedju njega i Higuaina recimo.
Kad treba nidje ga a Gonzalo rijesi mec i donese titulu u serieA.

coki

pre 6 godina

Aca genije "Juventus primio samo je dan gol u 2018.godini,i to od Totinhema i to 2 kod kuce i danas 1".Lik ima znanje ko je sta od fudbalera jeo danas i cija zena pije kafu svaki dan ali o fudbalu,taktici,poziciji igraca 0.

Bozza

pre 6 godina

49 minut...Dele Ali pada po 4 put a da ga niko nije takao...moja ćerka od 8 godina baci pogled na Tv i kaže...pa ovaj je pao namerno...žuti za igrača Juventusa....

Oliver

pre 6 godina

"Totenhem je na papiru jaca ekipa a na terenu za 2 klase bolji fudbal igraju a nisam njihov simpatizer ni najmanje, samo realan"
@ (maradona

Hahaha,decko nisi realan,al jesi duhovit..cuj "na papiru jaci",hahaaahhaha

yytyt

pre 6 godina

Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije,a zamislite jos da Tott i ostale ekipe PL ne moraju da igraju npr sledece kolo u gostima Stouku gde moras maksimalno da igras i trcis inace odose bodovi,dok Juve lepo moze da kombinuje i odmara protiv Benvenuta,Spala,Krotonea,Verone...kao i Spanci,Nemci i tek Francuzi koji imaju 5-6 poluamaterskih ekipa naspram PSG-a i jos 4 ekipe u vrhu.
(coki, 07. mart 2018 22:06)

totenhem je treca ekipa u engleskoj, iza sitija i liverpula a ispred celsija i junajteda. i hadersfild ili vest brom nisu nista bolji od bolonje ili spala...e da, dere totenhem ali ide dalje juventus

Dachinho

pre 6 godina

Juve ne zna ni sam kako je preokrenuo. :)
Očajan je Juve i ako prođe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

HAHAHAHAHAHAH :))

Pionir, jos mleka treba da pijes ti! Upravo si opisao stil i nacin igre SVIH ITALIJANA u zadnjih 100 godina!!!! Kad budes imao vise od 15 godina saznaces tu veliku istinu :))
NIKAD ONI NISU IGRALI LEPO, NIKAD ONI NE DOMINIRAJU, NIKAD NE LEPRSAJU.. AL STA RADE?? PROLAZEEEEE!! I reprezentacija i klubovi a POGOTOVO JUVE!!
Dok sudija ne odsvira kraj, NJIH NISI PROSAO ;))
Mozes ti da "dominiras" koliko oces! ;) Juve dao 4 gola, Totenhem 3!!
Hvala dovidjenja, pa ti analiziraj sad "dominaciju" :))

Budi mi dobar :)))

pele

pre 6 godina

e ovako ce i siti da prodje kao i psg sinoc samo kad naleti na barsu real i bajern.jel ipak su to velikani evropskog fudbala.naravno uz milan.

klajic

pre 6 godina

Ne mozes brale na velikana. Jednostavno timovi poput Reala, Barse, Juvea su takvi da su im 2-3minute dovoljne da razore protivnika. Ne moze LS bez Juventusa i mocnog Djidjija. Emocije pucaju kod Italijana, obozavam ih gledati.

Rogati

pre 6 godina

Da sam gledao ovakvu igru i video ovakav rezultat izmedju recimo Javora i Zemuna tvrdio bih naravno da je tekma namestena hahahaha.. Ali ovo nisu Javor i Zemun nego Juve i Totenhem... Pa sta da kazem, 'talijani prodjose nekako, ne znaju ni oni sami kako hahaha.. Ipak zasluzeno i sve cestitke... Jedino me iznervirao onaj potez Barzaljija iz prvog pol. (ono gazenje) Jako prljavo i bezobrazno.

bradina

pre 6 godina

Ipak su mi "zabari" drazi nego ovi "naduvani pevci"!Alo bre,ovo je Juve,visestruki sampion Italije,a to mora da se postuje kad igras protiv takve institucije!Kamo lepe srece da takvu srcanu utakmicu odigra neko od nasih klubova pa makar izgubili,ali su "veterani" Juvea Bufon i Kjelini pokazali zasto jos traju i zasto im se neda jos da odu u penziju!

Oliver

pre 6 godina

Jos su zeleni ovi pevci,heheh.Jos na zrebu sam rekao da Celsi i Totenhem ispadaju,ostali Englezi prolaze,ali i ti sto prodju nece osvojiti LS.Samo Bayern,Barcelona ili Real.

Раде Кузма

pre 6 godina

Јувентус пролази на искуство. Имају проблема са повредама, али су страшно психички стабилни. Јувентус не игра баш најбоље у задње вријеме, али редовно побјеђује. Неће надиграти Тотенхем, али ће проћи даље.
(Раде Кузма, 07. mart 2018 12:05)
Поздрав свима.

prsheva

pre 6 godina

Totenhem je simpaticna ekipa!! Al nekako mi drago sto su ispali.. oni kako su dobili u grupe Real. od tu su poceli da kiskuju vise !! a i Ruzno je ko igraci totenhema dali izjave tada kao sta se cudu novinari sto su dobili Real je oni su bolji i nije tesko dobiti Real: Bili su se digli na nebo tom pobedom

Riki Lugonjic

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.

veljko

pre 6 godina

liverpul, juve, real, siti, bajern. ako prodje barsa, united i bilo ko iz para sahtjor-roma (slicne su snage), bice ovo paklena cetvrtfinala.

ovaj juve je najveca talija od svih klubova, sem u finalima lige sampiona. dobijaju i u seriji a i u ls kada ih svi otpisu. uvek preokrenu, daju u poslednjim minutima, dobiju penal, odbrane se uz srecu... ne volim ih, ali imaju pobednicki duh.

srbin

pre 6 godina

sta god vi pricali proslo je vreme juventusa katanaca bla bla bla op evo ga juve u 1/4 finala. drugovi nemojte da se lazemo totenhem je ekipa koja zavisi od harija kejna i koja ne pamtim kad je nesto osvojila. videli smo veceras- kejn bio zatvoren totenhem izgubio. kraj price. u ligi sampiona ne moze dalje da prodje tim koji zavisi od jednog igraca koji pritom nije vanserijski. i da naravno totenhemu fali iskustva. pa daj nemojte da se zavaravamo time sto englezi daju brdo para na njihov fudbal i to sto ih svi prenose. na kraju ne urade nista u ligi sampiona...

Slavisa V.

pre 6 godina

Mozemo da ih ne volimo, ali na tom cuvenom fer pleju ostatak Evrope im moze samo cestitati. Veceras je tokom minuta cutanja Astoriju mogla da se cuje muva u letu, za razliku od sinoc u Parizu kada se sve vreme mogla cuti galama i povremeni zvizduci.

CJ

pre 6 godina

Ja koliko vidim, najveci Juventusov problem je Pjanic...momak igra odbranu na nivou Hardena a ovamo nesrecni Kjelini izgibe i za njega i za ostalu trojicu iz odbrane.

Miles Davis

pre 6 godina

Jedva cekam Rusiju da vidim ko ce da izbaci ove bedne engleze. Nakon Islanda, tesko da ima veceg ponizenja.
(Adriano_Galliani, 07. mart 2018 21:33)
Opusti se malo covece.

Gladiator

pre 6 godina

Ovo što je Juventus bio u nokdaunu i za dva minuta rešio utakmicu, ovakav mentalitet se gradi godinama i ima ga svega par klubova u Evropi.

Jaran

pre 6 godina

Bozza
Ma meni je samo zao sto nisu izjednacili, sjajna utakmica i u produzecima bi bila jos ludja. Steta, morao je neko da ispadne. A onda pogledas onaj nesrecni Celsi, sta bi njima Juve uradio... Nadam se da ce Bufon napokon uzeti i LS, iz sezone u sezonu sve vise se nerviram... Valjda je ovo ta sezona!

BlueFortress

pre 6 godina

Rekao je jednom Ser Aleks: "Lads, it's only Tottenham..."
Nadigrali su ih, generalno su talentovana ekipa i igraju lep fudbal ALI postoji razlog zasto Poketino nema trofej i zasto i ova talentovana "jednom u 100" generacija nece nista uraditi na njihovu zalost. Na identican nacin kao veceras ih je i Celsi "zavrnuo", mora se nekad i zakociti...Za sada su prosli Real, Juve, Liverpul i Siti, videcemo i nova 4 kluba koji ce im se prikljuciti za 7 dana.

Runner

pre 6 godina

@ Runner MU i Barselona? Ajde begaj.
(Mastermind, 7. mart 2018 23:30)
МU а нарочито Барцелона су одиграли много мање европских утакмица односно финала од тимова које сам ја набројао и њихови успеси су углавном везани за ово столеће и за имена два човека САФ-а и Гвардиоле. уосталом свако има право на свој субјективни утисак па и ја. Можда ми утисак о MU квари чињеница да су они у последњих 50 година чак два пута испадали из Премијер лиге Енглеска.

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Ја слушам народњаке и не волим запад, јесам ја сад затуцан и глуп и не заслужујем да живим?
(Евроталибан, 07. mart 2018 23:00)

Samo si ovo prvo i drugo.

Ivan

pre 6 godina

3 od 4 nasa igraca idu dalje. Nevjerovatna dominacija. Mislim da smo od stranaca najbolji uz Argentince i Brazilce.Subasic - Jedvaj, Corluka, Lovren, Vrsaljko - Modric, Kovacic - Mandzukic, Rakitic, Pjaca - Olic plus Srna bi bili Hrvati koji su igrali nokaut fazu LP u ovom tisucljecu. Cijeli jedan sastav. Imaju 5 titula, jos 3 finala i samo dvije osmine, ukupno 37 puta bili u nokaut fazi.Vjerovatno sam koga i zaboravio.Kao reprezentacija su osvajali skupine sa Engleskom, Njemackom i Spanjolskom. Realno je ocekivati svjetsku titulu.Sve ostalo je teze hejtanje.Jos 6 dana i karte su u dzepu.
(drago, 07. mart 2018 23:51)
Ovako se lozite za svako Svetsko/Evropsko prvenstvo I onda po obicaju plakanje u Junu.

vlada

pre 6 godina

Cist penal za Juve. Ovo je sramota za sudije, a i pitam se cemu li sluze ove sudije iza gola, samo dzabe uzimaju novac. Ko god sta mislio o VAR-u, bas zbog ovakvih situacija ga treba uvesti.

Negativni

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Sa ovakvim stavom, teško ćeš edukovati i samog sebe a kamoli nekog drugog. Tvoj problem je što si pogrešan čovek rodjen u pogrešno vreme, ali sasvim na pravom mestu. Ovakva egotrip filozofija prolazi samo u Srbiji. Ljubi ti ovu zemljicu Srbiju, jer u drugoj ne bi imao ni za 'lebac sa takvim stavom.

o mudrosti

pre 6 godina

ostace tri engleska predstavnika, od toga su dva igrala protiv bazela i porta
(lash, 7. mart 2018 22:24)

A taj treci sa Seviljom? Pa?

ime

pre 6 godina

Rekao sam: ne.

Nije stvar (samo) u igracima, formi, htenju... ima nesto (sve!) u iskustvu i tradiciji velikih.

Fudbal nije samo 11 na terenu. To je citava masinerija. Infrastruktura. To jsu i muzejske vitrine i trofeji.

Totenhem nema nista. Morao bi bar narednih 10 godina da gubi ovakve utakmice, ne bi li poceo da dobija.

Stefan

pre 6 godina

Tačno sam znao da će da se nadju neku likovi koji će da sprdaju Siti i Gvardiolu. Zar ne shvatate da se ljudi bukvalno sprdaju. Imaju 4:0 iz prve utakmice, ne igraju sa najjačim sastavom, igraju lagano da se ne bi povredili. Zar stvarno mislite da bi izgubili od Bazela da im je trebala pobeda ?

Ernestodinjo

pre 6 godina

"Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.
(shjeee, 07. mart 2018 22:41)"

Slabo ti poznajes fudbal ako mislis da je Totenhem spremniji tj. bolji. Jer da je spremniji - ne bi fizicki pali nakon 60tog minuta. A razlog tome je glupa taktika - trka, 100 odsto presing tokom celog meca sto totalno iscrpljuje igrace. To ne moze niti jedan tim na svetu a da se ne oseti kad tad, tj. da fizicki ne padne u drugom delu.

don

pre 6 godina

Koliko mi je drago ne mogu da opišem. Ovo je pobeda za sve ljubitelje Kalča i samo Italijani mogu proći ovako. Juventus većim delom potpuno bezopasan, ali onda Max pravi 2 ključne zamene koje su sve začudile. Kvadvo i Lihtštajner su za 10 minuta napravili dar mar i rešili ovaj dvomeč. Ovde je presudilo iskustvo i karakter tima i princeze iz Pariza su mogle videti kako se bori i kada ne ide. Juventus i Real cele sezone igraju jako loše, ali u ovo vreme oni podižu formu do kraja i sada ih svako želi izbeći na žrebu.

Jericho

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.
(Jericho, 07. mart 2018 22:20)

Od tebe sigurno vise zna :)
(Mikii, 7. mart 2018 22:41)

Evo jos jednog, prepoznao se.

Bianconero

pre 6 godina

"Mocnom" Sitiju, koji dere sve redom po Engleskoj i koji igra samo bez 2-3 igraca iz prve postave, 2 komada na njihovom stadionu daje jedan Bazel, koji nije postigao gol u 3 poslednja meca!
(veliki strumf, 07. mart 2018 22:22)
Veceras iz prve postave nisu igrali: Ederson, Otamendi, Voker, Mendi, Fernandinjo, De Brujne, Silva, Sterling, Aguero. Ja sam izbrojao 9. Mislis da ih stvarno briga sto su izgubili veceras? Odmorni i zdravi cekaju 1/4 finale i to im je najbitnije.

avram

pre 6 godina

Minut ćutanja da se igla čuje. Bravo za London. 
(nego šta, 07. mart 2018 20:46) 

Kako se to igla cuje?
(HARIS, 07. mart 2018 22:53)

HAHA

mica surdulica

pre 6 godina

Nisam sumnjao ni jednog trenutka u prolaz Juvea, zabari su cudo, veliki magovi ove igre. Totenhem ih gazi celu utakmicu oni daju dva komada za tri minuta u sred Engleske I cao zdravo.
Iskustvo iskustvo I samo iskustvo je presudilo ovde.

Ernestodinjo

pre 6 godina

"
Tottinhem koji realno nije u top 4 ekipe Engleske(jace ekipe imaju Junajted,City,Chelsi i Liver) je odrao ubedljivo najjacu ekipu Italije"

Tako ju je "odrao" da nisu vise imali svezine nakon 65tog minuta. Alegri nasamario Pocetinja, uveo mu 2 krila kad su se ovi ispuhali i ubio ih. Totenhem moze igrati presing protiv engleskih timova, ali protiv italijana, koji su majstori cuvanja rezultata, im se to obilo u glavu. Tocno se videlo da su igraci Totenhema namuceni nakon teskog presinga celu utakmicu.. doslo to na naplatu od 60tog minuta.

Mihailo

pre 6 godina

Mora Maurisio još da uči kao trener, od gotovog napravio veresiju, umesto da parkira dabldeker posle jedan nula, oni 4-5 igrača(Son, Kejn...) konstantno preko pola, umesto da brane svoj deo terena. Šta vredi sad T'ham-u što igra napadački kad rezultati konstantno izostaju, zato će uvek i biti na marginama engleskog fudbala nažalost, iako su kao tim gotivim i voleo bih da imaju više uspeha.
Ne opravdavam Murinja što se skoro uvek zatvori protiv jačih ekipa ali očigledno cilj opravdava sredstva. Skoro uvek se pamte rezultati.

Sir Djavo

pre 6 godina

Engleska sinovi, vidi se taj mentalitet malog tima, sve mu ponudiš a on ne zna pa ne zna, Juve dvije akcije dva gola, cao zdravo. Raduje forma malog Dibale, sjajan lik. Ovo su nekako na mišiće izvukli no opet Italijani su to, iz petnih žila, kroz šumu nogu odoše dalje.

the chox

pre 6 godina

Najvise volim da citam ove komentare koji su napisanu tokom utakmice, pogotovo dok su pevci vodili....sa akcentom kako su klubovi PL najbolji i kako je eng fudbal daleko iznad svih...pa eto vam ga sad lol
Ja inace volim i Primeru i Premier ali zna se ko dominira zadnjih 10 godina...malo realnosti prema sebi i ostalima

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

Milina svi na okupu!

Galliani, neutralni flesh, gremdža (gremlin), fudbalski ekspert, drago,...! Izvin'te molim vas ako sam nekoga zaboravio.

Juventus se provukao na kraju krajeva. Ali kao što je već napomenuto, u stilu kako to samo Italijanske i Murinjove ekipe znaju.
Ja sam uživao gledajući ovu utakmicu, jer je bilo svega.

Stara dama je jeb*** (Štitarska) ekipa. Niko ih ne želi, pa čak ni - recitiram Galliana: "Prevariola" - tako da će biti paklenih parova u ČF.
Ali svako ko je iole gledao, je video da je Juventus ipak postao malo slabiji, no što je bio ovih godina.
A Ttnhm ako bude nastavio da igra ovako i čuvao igrače, stvara pobednički mentalitet zasigurno.
Pa čak i sad im vrlo malo fali!

Milos

pre 6 godina

5

Klasično italijanski,jedino Real i Bajern znaju protiv njih.
(Dream, 07. mart 2018 22:49)

Bravo za tebe a Juve najvise puta izbacio Reala, zadnji put pre par sezona :D

mali_buda

pre 6 godina

Kako sam cekao ovu utakmicu ,kao retko koju pre. Svi su otpisali Juventus,pogotovo "anglofili" ,i sta de desilo na kraju ? Ko je prosao ? Juventus na kolenima je li ?? Eto vam vas precenjeni ostrvski fudbal ,luzerski mentalitet sa kojim reprezentacija i klubovi kubure godinama.Najvise love ulazu a rezultati ni priblizno dobri kao sto bi trbali biti. Ranijeri ,Anceloti,Conte im glavni treneri svih ovih godina,uzimaju titule.Sad doveli Gvardiolu i Klopa da ih uce osnovama fudbala,jer je vreme nabijanja lopte i bunarenja iste proslo.Neki su ovde najavljivali 4 ,pa cak i prolazat svih 5 engleza . Spursi ispali,Chelsea visi,a uopste nije iskljuceno i da United ispadne..Sta cemo ako ostanu englezi na samo 2 predstavnika u takmicenju ?? Gde ce te onda biti,u rupicama?? Spanci ciste pod sa englezima vec punu deceniju,nastavili tamo gde su talijani stali pre calcopolija kad su bili misaona imenica za sve lige u svetu,brend,kult ,prestiz..fudbalsa ne liga sampiona,vec NBA je bila Seria a 80 ih ,90 ih i pocetkom ovog veka. Vratice se talijani ponovo ,a do tad svim srcem uz Juve ,ali i Romu. Najveci favoriti zna se ko je .Barsa,Real,Bayern,ali ne treba optisat ni juve.

Hell

pre 6 godina

Citam i ne verujem koliko negativnih kentara na racun Bufona,da ne kazem ispoljavanje mrznje! Ej,jedan od najboljih golmana u istoriji,legenda,da se ovako pljuje,ne razumem cemu to??

Rafael Sobis

pre 6 godina

dobro, totenhem je barem 160 minuta bio bolja ekipa u ovom dvomecu. dosta bolja ekipa.

ali, fali iskustvo. fali navika igranja ovakvih meceva i fale pobjede u njima. sve ono sto ekipe tipa juve ili real sinoc igraju godinama. to je taj famozni mentalitet koje ekipe grade godinama, a sto ce totenhem tek da izgradi ako zadrze poketina i jezgro ekipe. veliki potencijal imaju.

i na kraju, alegri je veliki trener, poslije gvardiole, uz simeonea, najbolji posljednjih 5 godina!

osprey

pre 6 godina

I opet to je razlika izmedju najvecih i ostalih. Juventus je bukvalno od ovih 180 minuta igrao nekih 15 i to je to, cao totenhem, dzaba vam trud.

Ludovig Zili

pre 6 godina

" Zato što se uvek ovako provlače zato ih karma uvek stigne u finalima. 
Uvek imaju najbolje igrače a uvek pacerski 1:0 i 2:1. Nikad nikog da pobede sa 3,4,5 razlike.
(aleksandar 12, 07. mart 2018 22:46)"

A zasto nisu gol dobili, nisi se toga zapitao? Oni ti igraju koliko je potrebno, kontas rista? Ne moraju trcati ko debili 120 na sat, pa da se ispusu ko Totenhem u drugom delu.

zinjo

pre 6 godina

"cuvena" premijer liga! Ne volim Juve, ali kapa dole. Neobjasnjivo. Zasluzeno u svakom slucaju. Plus, cist penal im nije sudjen. Ajmo Italijani. Ceka se Roma. Forza!!!

Uvalin

pre 6 godina

Svaka cast za odbranu totenhema koja je u svakoj ozbiljnijoj utakmici za minimum 2 gola kriva , odlican odabir za najskupljeg igraca u istoriji totenhema Sanceza koji je u dve utakmice sa Juventusom kriv za 3 gola. I veliki strateg Poketino koji je rekao na poluvremenu ekipi da spuste gas i drze loptu , bas mi je drago sto su ispali...Ovo je bila neka sansa fina , sledeci put bice 2272god ...

Dachinho

pre 6 godina

Analiza utakmice:

KLASICAN ITALIJANSKO-ZABARSK0-JUVENTUSOVSKI STIL!!

Gotova analiza,ne treba vise :))


Sve ostalo:
"Dominirao Totenhem, bio bolji, samo da nije to,ovo ili ono, sreca, ubise ih, nadigrani, ni sami ne znaju kako, u sledecem kolu ce neko drugi..nesto... da je iskoristio sansu onda bi... " okaciti maci o rep :)))
LUZERI UVEK IMAJU IZGOVOR!!

Juve bi mogao da place za nedosudjenim penalom u prvom poluvremenu!!
MOGAO, AL NECE :)) NISU LUZERI kao nase ekipe!!
Oni izadju u drugom delu i daju DVA GOLA I RESENOOOO :))))

STVARNOOOOO SU NEVEROVATNI :))) ZA IZUCAVANJE!!! ;))

testerosa

pre 6 godina

Ajde objasnite Bufonu sta treba da radi, prolazi Juve, u revansu resavaju onako kako to samo Italijani znaju.
(testerosa, 13. februar 2018 22:31)

Eto, ne bih da likujem, al' pogodio sam.

El Grande

pre 6 godina

I kad izgleda da je 'gotovo', i kad izgleda da je sve izgubljeno, postoji na terenu jedan igrac a to je 10ka Juventusa !! Platini, Badjo, DelPjero, Dybala. Samo jos Juve neguje tradiciju da ne kazem kult 10ke !! I, za kraj, citat Deja Savicevica: 'broj 10 je broj koji donosi slavu i bogatstvo' ;-) ! FORZA JUVE !!

Falcon

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla:
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"!
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)

Shearer

pre 6 godina

Ono "bodrenje" između Bufona i Kjelinija podsetilo me na decu ispred zgrade, kada brane svoj gol kako bi njihova ulica pobedila, dok recimo to isto da urade Ronaldo ili Nejmar sa saigračima podseća me na splavaruše, gde se jedna drugoj smeškaju a ko zna šta u sebi misle. Juventus je ove sezone potpuno sazreo i pokazali su da imaju mnogo dobar procenat realizacije, tačnije iz malog broja šuteva postižu dosta golova. Voleo bih da ih vidim u finalu protiv Barse ili MC-a tj da pogledam jedan taktički dobar fudbal, možda Junajted ne bi bio loš ali mislim da će oni možda već u ovom kolu ispasti.

mr.wolf

pre 6 godina

Mancester nece proci sevilju, izbacice ih u sred mancestera ako je pravde. Sta su im pocinili u spaniji ono je bilo silovanje, ja ne znam kako ekipa koja ima te igrace i trenera i koja je toliko ulozila u ekipu moze da bude onako nadigrana od jedne sevilje. Bas bi bila nepravda da prodju.
(4k4.Dex, 08. mart 2018 07:58)

Vidi, i Totenhem je nadigrao Juventus, ali kao sto neko rece Juventus je Juventus. Juventus je odigrao u Londonu skoro isto kao United protiv Sevilje. Ako si zaboravio, posle svih sansi za Sevilju u zadnjim minutima je malo falilo da im United umuva gol. Tako ce i Sevilja proci, kao Totenhem, Uhvatice ih Murinjo i United na "foru"....
Da li je nepravda sto je sinic pobedio Juventus ? Pa nije.

MiLaN

pre 6 godina

Plac rubentinusa nesto najlepse sto sam cuo, karma je cudo, otimas u seriji A zeznu te u LS, hahahaha
(kkp igodinamik, 07. mart 2018 21:29)

Gde nalazite te nadimke? Mislim, ne volim ni ja zabare, ali krajnje je klinacki koristiti nadimke poput Rubentusa, Šiti, Šinter, Djubrentus, itd. Kontam da nemas vise od 12-13 godina.

veliki strumf

pre 6 godina

Ima toga jos. Volim pametne, ne obavezno i lepe, zene, mrzim narodnjake, volim sportove u kojima Srbija nije uspesna, domaci humor mi nimalo nije smesan.. Moj problem je sto sam pravi covek, rodjen u pravo vreme ali na pogresnom mestu. Pokusavam da edukujem ovaj prost narod putem popularnih portala o pravim zivotnim vrednostima, ali ide tesko i sporo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Adriano_Galliani, 7. mart 2018 22:00)

Prijateljski savet: promeni forum i smaraj malo nekog drugog (tj. "edukuj" svoje istomisljenike). Vidis da hiljade nas jednoistavno ne zanimaju tvoje opservacije.

Jericho

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani 
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan
(Dr, 07. mart 2018 22:09)

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna.

bmiles

pre 6 godina

Ima dosta vremena do kraja utakmice,ali pokazuje se jos jednom da "stara dama" uvek nadje nacina da se izvuce pa ce i sada!Nebi me zacudilo da do kraja postignu jos jedan gol!Totenhem je uzasan po desnoj strani odbrane i to je primeceno jos u Torinu,ali promasaj penala i sijaset drugih prilika dali su "Pevcima" izgledne sanse u revansu,ali kao sto napisah odavno - nemoze se pobediti sampion Italije ako mu se prepusti inicijativa i pocne braniti vodjstvo!Svakako ne od ekipe koja nije bila sampion drzave!Juvetovi 'matorci" igraju srcem za svoj tim a zna se sta Bufon i Kjelini znaci za svoj tim!

shjeee

pre 6 godina

Totenhem bolji, spremniji, sa više takmičarskih i težih utakmica u sezoni od Juventusa. Ali klasa je klasa. Šampionski mentalitet.

vince carter

pre 6 godina

Zapamtio sam komentar od pre dve nedelje koji glasi:"Gde ste vi koji pljujete Engleze,evo City,Liverpul i Totenhem su vec prosli". A gde je to Totenhem prosao :)) Karma je cudo :D

Spartanac

pre 6 godina

Baš mi milo što Juve očerupa pevce,koliko samo omalovažavanja Juventusa i juče Reala,ipak su to institucije fudbala,kad je najteže bljesnu ko blic i u trenutku sve preokrenu,kod Totenhema debelo podbacio Dele Ali,Kejn,Eriksen bio na nivou ali me Son zato oduševio,svaka čast za koreanca.Koliko sada dođu smešni komentari s početka ,mnogi su prežalili tada Juve,a i ovi stručnjaci sa rts-a ,a sada sviraju neku drugu pesmu...

Dzoni

pre 6 godina

Karasi briljira, komentariše ispadanje Psž-a i kaže: “još mora vode da proteče Temzom da bi uradili nešto više”... ?
(#12, 07. mart 2018 20:24)

Hahaha sta ce covek nije cuo za Senu, a za Airtona Senu je valjda cuo. Mada....

miske

pre 6 godina

stvarno ste dosadni sa prenosom,ko ima tablet Android neka skine aplikaciju i imas tu sve od fubdala, ne koci, slika full HD, tako da i vikendom mozes da gledas koji hoces tekmu.

Bozza

pre 6 godina

Jaran
E pa vidiš i ja navijam za Partizan...verujem da sve to boli što si nabrojao... ali ja sam više u fazonu "verujem svojim očima"...i Totenhem je bio bolji večeras...ali...

Mikii

pre 6 godina

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..
(hh, 07. mart 2018 22:11)

Svaka im cast.

Milos

pre 6 godina

Besmrtni Juventus, ovo moze da napravi samo velika ekipa, jos jedan dokaz da su majstori za teske meceve, posle Lacija u subotu isto je nocas prosao Totenhem.

Mister Hajd

pre 6 godina

Ako samo Son predstavlja opasnost, onda je jasno zašto su pukli. Kejna su Kjelini i Barzalji, klasično italijanski strpali u mali džep, nije se video, posebno u skoku, Eriksen senka, a tek Dele Ali... Uz indolentne Tripijea i Dembelea , samo sam čekao kad će ih žabari zeznuti...I dogodilo se. Totenhem previše samopouzdanja, posebno posle vodjstva, a malo opreza i iskustva. odličan , ali ne i veliki .

takkar

pre 6 godina

Ljudi sta drugo reci osim,lud fudbal.Odlican mec,ma ceo dvomec je bio furiozan pun dobrog fudbala.Juve je pokazao da je klasa tu nema dvojbe.Nekako mi je i Juve igracki jaci, pre meca je bilo 50-50.Iskustvo je presudilo takodje,vidi se da Totenhem nema u “nogama “ velike meceve.Italijani od kad su poravnali na 1-1 su se osecali kao kod kuce,tek tad su bili potpuno svoji.To nam govori da su velika ekipa.Mozda jesu odigrali slabije prvo poluvreme,ali se videlo da su isli na njivoh cuveni scenario “0-1”.Kad je to palo u vodu krenuli su da igraju.Rizikovali mnogo tim povlacenjem moglo je ladno da bude 3-0 privh 45.min.Jednostavno taj rizik mora da se preuzme,jedino to je moglo da ih odvede dalje i eto uspeli su.Totenhem je stvarno jedna odlcna organizovana ekipa,u celom dvomecu su vise napadali,to smo i ocekivali,ali koliko su napadli malo su golova postigli.Jos Juve nije pogodio penal kuci,a i sad im nije sudjen cist penal.Hocu da kazem da Italijanima “malo treba” za gol.Imaju “njuh”.Opasni su kako god okrenete,opasni su i kad vode i kad gube.Sto se tice domacina,svojim prodorima i napadima podsecaju na neku germansku ekipu,ubojiti su,ali oni su ipak "proslogodisnji Monako" a to je automatski znacilo da nece moci vise od 1/4 finala recimo,a eto ispostavilo se cak ni to.Dva gola u gostima,pa to u LS prosto mora da se iskoristi,a oni nisu uspeli,imaju za cim da zale.Ne bih voleo da rasprodaju ekipu ali prosto to se mora desiti.Pojesce ih bolesni ,moderni,atomski prelazni rok.

Patas

pre 6 godina

Po ko zna koji put se potvrđuje da italijane nikad ne treba otpisivati, bilo da je riječ o klubovima ili reprezentaciji. Mnogi su ovde govorili posle Torina da je Juventus već ispao, da je gotovo itd. Stara je to škola, ekipa koja je ko zna koliko ovakvih utakmica odigrala. Žao mi je Totenhema jer imaju veoma kvalitetan tim, ali u ovakvim utakmicama ne odlučuje samo kvalitet. Juve će sad da bude opasan u četvrtfinalu jer su se digli posle ovoga.

Goran

pre 6 godina

Poketino je zaboravio na to da su italijanski klubovi, a i nacionalni tim, uvek igrali teške utakmice sa manjkom emocija i viškom vere. Nikada ne budi siguran da si završio posao kada igraš sa njima, to se videlo i večeras. Totenhem je silno krenuo, ali je sudija odlučio da ih ostavi u životu, onakav prekršaj za penal i ništa, pitanje je kakav bi rezultat bio da je sudija svirao. Nakon toga, londonski tim je imao više od igre, postigao je gol, ali je nastavio sa nerazumnom igrom rasipanja energije misleći da može da postigne i drugi pogodak, a zaboravilo se da posle 60-og minuta ima još pola sata igre. Dva defanzivca koja je uveo Alegri su potpuno poremetila domaćina i promenila odnos snaga na terenu, a dve vrhunske akcije napadača Juventusa su pokazale domaćini sa kim ima posla. Mnogi pominju igranja rukom igrača Juventusa, bilo bi dobro pogledati snimke, videlo bi se da je u prvom slučaju sudija pustio Kejna da završi akciju jer je imao čist put to gola, a reagovao je tek kada je izgubio loptu. Kasnije je Kjelini pao a lopta ga je pogodila u ruku dok je bio na zemlji. A sudije su mogle i da se dodatno izblamiraju u poslednjem minutu kada je Kejn pogodio stativu a da prethodno nije dosuđena čista ofsajd pozicija. Sve u svemu, Totenhem nije dorastao starim "liscima" kada su u pitanju utakmice odluke. Imali su sve u svojim rukama, a dobili ništa. Ipak su morali znati da utakmica traje 90 minuta, a od trke je važnija hladna glava i ono najvažnije, zašto se nalaziš na terenu.

lorenzo

pre 6 godina

i da zaboravio sam napisati...Totenhem, koliko god čudno zvučalo, večeras je naučio veoma važnu lekciju a to je da nije sve u lijepom i napadačkom fudbalu...vidim ovdje opasne prozivke i sprdnju na račun Spursa...pa ljudi ni Atletiko nije tek tako ušao među velike timove, Simeone se isto mučio pa onda uze kup, pa ligu i uđe u finale LŠ...polako, vremenom se mijenja mentalitet, pristup samo ne treba odustajati...najlakše je skrkati pare kao PSG...mada njima ni to nije pomoglo u Evropi...dakle ovakve utakmice je nešto što se mora proći...doće sve ovo na naplatu, garantujem...takođe Atletikova titula, Lesterova vrijede više nego sve što uzimaju City, PSG i njima slični

Bianconero

pre 6 godina

Alegrijeve izmene Lihtstajner i Asamoa...fenomenalno, posle drugog gola kao da su se transformisali u onu ekipu od prosle godine. Uprkos stativi Kejna, da se igralo jos poluvreme, Totenhem ne bi dao gol. Onako napaljenim Bufonu i Kjeliniju je nemoguce dati gol. Nadam se da je ovo dizanje forme Juventusa, i da uz povratak Mandzukica i, nadam se, Kvadrada imaju sta da traze u LS. Forza Juve!

Gianni Commandini

pre 6 godina

auu kakve izmene Alegrija, kao u sahu! nakon prve u Torinu sam podsecao na revans protiv Bayerna posle 2-2 u kojem su se igrali produzeci, i tvrdio da Juventus i dalje vazi za favorita uprkos remiju.. Douglas Costa pokidao vcrs,ziveeo Calcio,i nek se spremi Arsenal sutra

neutralni felsh

pre 6 godina

Galijani je internet mediokritet, pise o svemu i svacemu, cesto i dugacko, i onda se stekne utisak da nesto zna. 
(Jericho, 07. mart 2018 22:20) 


ti si genije sa mreze. pises retko i ni o cemu, pritom vrlo sturo i kratko, i onda se stekne utisak da vise znas nego pokazujes.

sb

pre 6 godina

LIht i Higuain u ofsajdu? O cemu pricas ti druze? Da li si cuo sinoc sudiju na RTS-u?
Cuj oba ofsajda he he he
Sigurno neki frustrirani interovac?

Goran

pre 6 godina

Migli bi Pešić i Radonjić da pogledaju snimak sinoćne utakmice na Vembliju od 63 do 67. minuta, da vide kako se lopta ubacuje u mrežu u idealnoj poziciji za tako nešto i kako se rešava situacija kada se izađe jedan na jedan sa golmanom. Tek da nauče nešto.

neutralni felsh

pre 6 godina

Možda sam ja Lud, ali je mene Aca Informacija skroz ok čak i više od toga. 
Pozz
(Cane onaj Lepi, 08. mart 2018 09:37)


apsolutno si u pravu. zamisli na njegovom mestu ove koji ga kritikuju... "kad telad utihnu" :)

Slavisa V.

pre 6 godina

Sudija uzasan, u 17. nije sudio cist penal za Juventus, u 33. nije video (ako je video, a nije kaznio, jos gore) dva uzasna poteza Barzaljija za direktan crveni karton. Mozda onaj VAR, koliko god se ponekad gubila draz, i nije tako losa stvar.

Dr

pre 6 godina

@ Adrianno Galliani
Ovo sad sto si rekao je skroz ok i verujem da vecina ljudi deli to misljenje ali i dalje ne vidim kako si uspeo da povezes Mesija i Liverpul sa narodnjacima i seljacima a Real sa pravim zivotnim vrednostima. To ako navija za Djokovica i Barselonu na primer ne znaci uopste da je prost i neobrazovan

Netko

pre 6 godina

Kao arsenalovac navijam veceras za juventus.
Ipak, svaka cast poketinu. Odlicno je pripremio ekipu za utakmicu kao i juventusov trener.
Stoje treneri pored linije i celo vreme bodre timove.
Ne bi mogao zamislit arsenal ovako takticki pripremljen. Niti da trener koji celu utakmicu sedi polumrtav ko u pozoristu ovako bodri svoj tim ko poketino.

BlueFortress

pre 6 godina

@runner
Pricas o mentalitetu i snagi psihe i onda strpas Celsi uz ova dva monumentalna evropska promasaja PSZ i Siti?
Koliko puta je samo tim iz Londona pokazao mentalnu moc i hrabrost, da li ih uopste vredi nabrajati ako si upalio TV poslednjih 20 godina pocevsi od one pobede nad Realom u finalu Kupa Pobednika Kupova? Neverovatno koliko ludackih utakmica i preokreta su izvlacili uprkos potcenjivanju, bas kao ovom tvom sada, problem je jer su "plastika" pa ti to rusi argument zar ne? Kiselo grozdje.

dodjosh

pre 6 godina

Što bi naša stara poslovica rekla: 
Mora da se zna ko namešta antenu, a ko viče: "dobar"! 
(ili ... ko vozi traktor, a ko otvara kapiju)
(Falcon, 08. mart 2018 08:26

ko trese sljive, a ko ih ceka u potoku...

ja

pre 6 godina

Koja je gromada onaj Chellini, alal mu vera. Inace, steta za Totenhem, odigrali su dobro, ali ne pobedjuje uvek bolji vec treba imati nekog znanja i iskustva kada su u pitanju ovakve utakmice. To Juventus svakako ima i zato je i prosao dalje.

Zigzag

pre 6 godina

(info, 08. mart 2018 08:38)
ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...

Andy

pre 6 godina

Kad covek pogleda komentare o fudbalu za ceo jucerasnji dan (domaca liga i liga sampiona), nije ni cudo sto smo tu, gde smo. Tiketi, izjave ljubavi prema klubovima, svadja oko tudje noge... 200eur plata je i mnogo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Riki Lugonjic, 8. mart 2018 06:29)
Kakve veze ima tvoja plata sa tim sto volimo fudbal. Ovo je zabava prijatelju, jel fudbal treba da gledaju samo oni koji imaju platu vecu od 2000 evra. Nigde logike

hh

pre 6 godina

Pjanic, matori Bufon, prespori Kedira, pa onaj nesrecni Iguain...Previse rupa ima Juventus, nazalost.
(Mikii, 07. mart 2018 21:47)

I sa takvim rupama napravise preokret za 3 minuta... dobro rece b92 nikad ne otpisujte Juventus..

neutralni felsh

pre 6 godina

Siti sinoc cist dokaz namestene utakmice! Sta ucinise kladionice od fudbala strasno!!! Stvarno bzv..
(kakotnjak, 08. mart 2018 10:14)


platio danak neiskustvu, pa mu sad krive kladionice.

Slavuj

pre 6 godina

ko ima vremena za apostrof,ni englezi ga ne koriste kad pisu u nesluzbenom govoru....poradi ti prvo na svom jeziku ,a onda na tudjem...
(Zigzag, 8. mart 20

Ima u tome istine, no, citajuci komentare nekako se uvek tvoji nadju medju prvima koje zapazim kada pomislim na polupismen svet. A to dovoljno govori. Poradi vise na pravopisu a manje na izgovorima. I muka mi je kada vidim delove recenice koje zapeta spaja umesto da razdvaja. Covece imas "SPACE", iskoristi ga tamo gde je potrebno. Uputi se vise, ovde si stotinu godina. Postoje osnove koje je (donekle) potrebno ispostovati.