Sreda, 07.03.2018.

20:10

Da li je bio penal za Zvezdu u Novom Sadu? (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu 2:1 u Novom Sadu, ali na način koji će opet uzburkati strasti u Superligi Srbije.

Izvor: AK

Da li je bio penal za Zvezdu u Novom Sadu? (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

458 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 6 godina

"Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta"
(Zvezdaš)
Naklon do poda za najnormalniji i najtačniji komentar na ovu temu.

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

IVANČE_LFC

pre 6 godina

Nije bio penal , ali je ovo samo nastavak stare priče , isto je da li Zvezda ili Partizan , uvek su bili povlašćeni . Oba kluba ne shvataju prostu stvar , igrači su im navikli da uvek imaju pomoć sudija , perfidno ili otvoreno , i ne pružaju 100 posto onoga što mogu . To je problem za evropske utakmice , psihologija im je loša , precenjuju svoje mogućnosti , imaju nekoliko jačih utakmica , ostale u sezoni su im do 50 posto maksimalno . Srpskom fudbalu fali još 1 ili 2 jača tima , da bi se lakše kalili mladi igrači , ali je ovde najbitnije prodati 20 menadžerskih igrača , to je smisao igranja cele lige .

Влада

pre 6 godina

Другари по вама је пенал за Звезду и Партизан само ако неко заврши у болници а све остало је крађа.

Па погледајте десну ногу Месаровића, где је лопта а шта он покушава да уради?

Истина, можда би Радоњић и сам изгубио равнотежу али што га качиш по стајној нози, укључи мозак!

zzbz

pre 6 godina

Naravno da nije bio penal, Radonjic se i okliznuo pre bilo kakvog dodira sa igracem Vojvodine. Igrac Vojvodine ga je samo dotakao rukama, ako bi se to sudilo stalno, otislo bi sve dodjavola (ako vec nije). Zvezdi i Partizanu ovakvi penali i navlacenja sudija stvarno nisu potrebni, Od '98 proslo je 20 godina, samo se dva kluba smenjuju na vrhu, dva drzavna kluba, interes drzave je u pitanju, od ta dva kluba znacajna sredstva se slivaju u drzavnu kasu prodajom igraca...

Zvezdaš

pre 6 godina

Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta

Aca Pirot

pre 6 godina

Zvezdaš sam ali da budemo realni nije bilo elemenata za penal. Kao kad mi pljujemo i psujemo sve zivo kad njima dosude nepostojeci penal tako i oni nama sada isto rade, a mi se kao pravimo ludi i ubedjujemo sve da je bio penal.

markokiki

pre 6 godina

E pa jeste penal još ga je on sutno dva puta pa mu lupio samar u padu, pa su oni pali obojica al to kamera nije snimila video je sudija samo i mi koji smo bili tamo. Ma brate stao mu na obe pete ne na jednu. Bas se videle šteta ovi montiraju video uživo. Otišla ta tehnika svaka im čast.

slobinator

pre 6 godina

(Mika, 7. mart 2018 22:06)
prvo ne igra se više derbi do kraja regularnog dela već samo onaj u plej ofu gde će zvezda biti domaćin,tako da je potpuno nebitno da li će zvezda imati 6 ili 7 bodova viška pred plej of jer to svakako znači da ima mogućnost da izgubi 2 utakmice u 7 kola i opet bude prva pod uslovom da vi ovakvi nikakvi dobijete sve utakmice do kraja što je ravno naučnoj fantastici

Rema

pre 6 godina

Igrao sam fudbal kao klinac,posle presao na rukomet koji igram i dan danas.Ako sam nesto naucio to je da se na snimku ne moze odrediti intezitet udarca,duela,povlacenja.Gledao sam snimke svojih utakmica i samom sebi se smejao kako je neki faul izgledao na meni a kako sam ja ga osetio.Svako ko se bavio ili bavi nekim sportom zna o cemu pricam.A ostali koji komentarisu nemaju 2 utakmice u nekoj ligi pa komentarisu a nemaju pojma.

niki

pre 6 godina

kao prvo da bi se svirao penal mora postojati opasnost po gol na neki nacin, igrach zvezde je vec ispao iz terena bez ikakve kontrole nad svojim telom u bezopasnoj situaciji, cak i da je bilo nekog kontakta a mozda je i bilo ali to svakako nije bio kontakt ni za faul a kamoli penal, slozicemo se penal nikada ne moze biti obican faul, ovo ne sme ni u snu da se svira penal, narocito ne u 90 minutu meca.. navijach sam zvezde ali treba biti realan, isto tako nije postojao ni penal za partizan u derbiju, sviran samo zato sto je onaj Savic monstrouzno da ne kazem debilno reagovao u bezazlenoj situaciji kada je igrach partizana docekao i samo pao iako nije bilo nikakvog kontakta, imate usporene snimke, a lopta vec u korneru,Savic bespotrebno izvarnicio, teska kiksara !!

markokiki

pre 6 godina

Penal postoji jer zvezda ima pare za sudije. Tako će biti gde god da igra u Srbiji. Čim izdaje u Evropu pune je, i nema penala.

KlupskiPrvakSveta

pre 6 godina

Кога брига???
Као да је и једно првенство у Србији било регуларно? Ко то и зашто још прати??? Пратимо да би се подј....међусобно, да вичемо неправда, онај други је украо...а они су ту само због пара...а ви опет немојте да гласате...немате за кога, сви су исти и остала оправдања...

Deja

pre 6 godina

Ja ne bih svirao penal, iako sam navijač Crvene Zvede.
Što je najgore nama taj penal, kao ni ovi bodovi nisu ni potrebni!
Neko bi morao oybiljno da popriča sa ovim sudijama i da vidi da li oni greše jer su zaplašeni imenom i izjavama čelnika Partizana i Zvezde, ili su stvarno samo pogrešili.

Kontras

pre 6 godina

Najjači su mi ovi “ ja sam zvezdas” hahah Ajde grobarske trolčine, plačite kao prošle godine, samo ovaj put Vam neće proći. Pocepaćemo Vas u derbiju i začepiti ta usta jednom za svagda!

racki

pre 6 godina

zanima me dal je neko komentarisao u uefi za sinocni penal u londonu..samo mi cetiri dana ce da raspravljamo jel sviro bio je ....al nije...

Zoran

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 7. mart 2018 23:23)

A realno je da tvoj IQ i karakter nisu na tom nivou da shvatis da ima nas normalnih ljudi koji navijamo za Zvezdu i volimo fudbal, ali ne zelimo da iz kola u kola gledamo ono sto juce videsmo. Ne zelimo da nas tim igra slabo, a onda sudija stupa na scenu, gotovo po pravilu. Ne, mi zelimo fudbal poput utakmice Totenhem-Juventus; fudbal koji ce da napuni stadione, a ne sudije bez i malo obraza, postenja, obichan shljam koji unistava ovaj lepi sport. Dokaz za ovo sto pishem su jezivo prazni stadioni.

mr.wolf

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu! 
Smrt fasizmu ziveo Partizan!
(Partizan u inat svima, 07. mart 2018 23:11)

Juce 500+ komentara, sada 300+ komentara, grobari placu (sve frakcije), Stolica place, Vucelic saopstenja.... da, niko nesme da kritikuje !

Nenad

pre 6 godina

Igrač Vojvodine napravio glup faul a nije ni suprostavio se sa odlukom uhvatio se za glavu a da je ostavio igrača ne bi bio ni prilika. Ovde je bio glup faul i to bez lopte. Grobari da li je protiv mladosta bio čist utakmica dva sporna crveni karton.

Od kako su fudbaleri briju noge...

pre 6 godina

Ako je ovo penal...strašnooo..ali hleba i igara...zato nisam otišao na stadion od 2010 (čim sam malo porastao da shvatim)...doduše, napravio sam par izuzetaka za reprezentaciju...strašnooo...moja zvezda - tim ženica....da su malo časni prišli bi sudiji i rekli daj čoveče vidiš da se igrač okliznuo...daćemo ovim pacerima 5 golova i bez penala...

Balada NS

pre 6 godina

Ovde se non stop potencira penal, a neće da se kaže da je sudija bio "samo" dosledan, odnosno da je dosuđeni penal samo ogledalo kriterijuma suđenja tokom cele utakmice.

BOSS

pre 6 godina

Hohoho,ja se brinem za tebe i ovih 400 pluseva sto si dobio.Pa vidis li da je nagazio covjeka kad je ovaj krenuo da se vraca?Ok i ovaj se bacio muski,al penal je kao suza...

Ahtung

pre 6 godina

Bio je penal, jer ga je namerno udario u šesnaestercu! To što nije bio u gol šansi nema veze - pravila o tome ništa ne govore. Ko mu je kriv što je ispao glup!

miki

pre 6 godina

Dali su sudije vise pomogle nama ili vama.A svako moze da vidi da sudije pomazu i Zvezdi i Partizanu.I onda je odvratno citati ove komentare jer i grobari i delije ne zele da priznaju da im se pomaze iako to i sami vide.Rugaju se jedni drugima a znaju da se i njima pomaze.I nikoga nije briga za druge timove iz nase lige koji su ZAISTA OSTECENI.To pokazuje da veciti imaju najgore,sebicne i pokvarene navijace koji nemaju hrabrosti da se suoce sa istinom.

miodrag

pre 6 godina

Zvezdas sam i ovo se nigde ne svira kao penal, ali je isto tacno i to da i u evropskom fudbalu i u najacim ligama i u ligi sampiona i ligi Evrope ima pregrst gresaka sudija cak i mnogo gore nego sto je ova u Novom Sadu.

ns boy

pre 6 godina

kakav penal ljudi,mesarevic ga jedva dotakao,nema namere,intenziteta faula,nema opasnosti po go.ovo ni u polju ne bi bio prekrsaj.nije radonjic pao zbog prekrsaja vec je proklizao.nije mi krivo sto smo izgubili,odigrali smo muski i bez kompromisa,crveni blizanac nista nije pokazao,kad ih malo stisnes presingom raspadne im se igra.posed 65-35%.sudjenje standardno kad igras protiv blizanaca,nama se svaki kontakt svira,kartoni samo lete a njihovi mesarski startovi jedva faul.recimo jovicic sa dve ruke vuce i baca jovancica jedva faul

sejn

pre 6 godina

Kao fudbalski sudija koji navija za Zvezdu,kazem da je postojalo vise elemenata za penal.Lopta prosla,odbrambeni igrac sprecio igraca zvezde da nastavi kretanje u pravcu lopte koju je odbrambeni igrac promasio,a pogodio po nogama napadaca.E, sad ocigledno je da namere nije bilo,pa se stoga ostavlja sudiji da sam odluci o sviranju jedanaesterca ili ne. Ponavljam,prekrsaj je postojao,doduse bledunjav i bez namere i ja ga nebi svirao!!!

Cinik

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.
 (miško, 7. mart 2018 23:52)

Idi gledaj turske serije, posto se u fudbal ocigledno ne razumes. Penal? Čovek sam proklizava, kasniji kontakt je apsolutno nebitan i za njega nije kriv igrac Vojvodine nego je uzrokovan samostalnim padom zvezdinog igraca. Ni govora o penalu. Mislim da Radonjic nije imao losu nameru, da se jednostavno okliznuo, ali da su fudbaleri Zvezde odigrali fer-plej, morali su promasiti penal ili dodati loptu Vojvodininom golmanu. Ni prvi ni poslednji put da igraci tako reaguju na pogresne sudijske odluke. Veliki Robi Fauler je dva puta sa penala dodao loptu golmanu, jer je sudija greskom dosudio penal koji nije postojao.

Ja

pre 6 godina

ad je za partizan penal niko nista ne pise a kad je za Zvezdu odmah ankete jeli bio. To sam napisao u komentaru prosle partizqnove utakmice i niko mi nije objavio osim vas. Kokeza i partizan upravljaju medijima ostalo im iz komunizma razradjen metod. Pogledajte samo koliko je nepreporucenih komentara Zvezdasa . Pa nema grobara toliko nego imaju botovske kancelarije. Mislite o tome

Nebojsa

pre 6 godina

Navijaci Partizana komentarisu ono sto zele da je bilo , a ne sta se desilo u senestercu Vojvodine . Radonjic nije se okliznuo kako vole da kazu , niti je simulirao . Lagano se oslobodio igraca Vojvodine i kad je krenuo ka lopti usledio je udarac po nogama i on je pao . Nemogu da verujem da ljudi su toliko navijacki obojeni i da i preksaj koji je bio ne zele da kazu da je postojao . Da li ti navijaci Partizana zele da prebace loptu na sudije , zbog lose igre njihovog kluba
Umesto da komentarisu kako u cetiri kola nastavka sezone Partizan nije odigrao ni jedno poluvreme dobro . Oni pokusavaju da prebace loptu a neke sporedne stvari
Draga gospodo koji navijate za Partizan reci cu vam da C.Zvezda otpocetka sezone pokazala da ima bolji tim od Partizana. Potpuno zasluzeno ima prednost koja je na tabeli . Znalo se da ce Partizan poceti da prosipa bodove i da nece moci da se izvlaci tokom cele sezone.

Јабучило

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 07. mart 2018 23:32)

Звезданаестерцем?

nikola

pre 6 godina

SPRDAČINA od "Super lige Srbije", i to će na dalje da gledaju samo zaluđena ili plaćena šaka koji se nazivaju "Delije" ili "Grobari".
"Slava im"!

Jugoslovenki rezoni

pre 6 godina

Prosle godine je pisano od istih da je to bila najgora godina namestanja i najneregularnija liga ikada dok nisu preokrenuli i uzeli prvo mesto. Onda je bila regularna i postena odjednom. Ove godine ce to tesko da se desi. Tako da samo kukajte jugosloveni.

cartman

pre 6 godina

Ovo je penal. Ali samo u Srbiji. Protiv CZ ili Partizana. Zato u evropi kada im ne sviraju svaki kontakt je mnogo teze da se igra. Bas Stojkovic je zamalo napravio glupost, da li protiv Kelna cini mi se, kada je legao dole, bunio se sto nije dobio prekrsaj i gledao igraca kako prolazi ka golu.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Kad bi u Srbiji ovo bilo referendumsko pitanje 70% bi odgovorilo da je bio panal. Narod navija, narod se pita. A gde je tu (Srpski) fudbal?

Đorđe

pre 6 godina

Kao grobar kažem da je Zvezda zasluženo prva na tabeli. Milojević je ove godine svima u Srbiji održao lekciju iz modernog fudbala. Tu nema dileme.
Međutim ovakve stvari samo bacaju senku na njegove uspehe. Pa i da su odigrali nerešeno, nema šanse da bi izgubili titulu pored smušenog Đukića i Partizana. Očigledno još preovlađuje strah od prošle sezone i gubitka već zatvorene tiule, pa Terzić želi što pre da se osigura.
Nažalost, ovakve stvari iskaču u prvi plan i umesto da se priča o Partizanovim i Zvezdinim uspesima u Evropi, priča se preusmerava na neregularno prvenstvo i rat saopštenjima.
I to je problem što nam najveće klubove ne vode uspešni menadžeri, bivši sportisti, koji znaju za viteštvo i predan rad, već ljudi koji su sve u životu postigli snalaženjem u mulju u kome se zemlja nalazi poslednjih 30 godina, pa takvo ponašanje projektuju i na upravljanje sportskim klubovima.
Sport je tu u drugom planu.
A šteta što bacaju senku na odličnu sezonu Zvezde.

Petar

pre 6 godina

kontam da i ovi iz uprave Zvezde razmisljaju, onaj fazon, "dal je ovaj normalan sta radi"
Ajde da je Partizan 3 boda iza pa treba Zvezdi, nego ovaj "sudija" dovodi u pitanje Zvezdinu ociglednu titulu...

FSS je dotakao dno dna

Creative mind

pre 6 godina

Partizan krade i namesta,a gubi bodove.Ovi drugi posteni bodove mogu da izgube samo protiv Partizana !

Opravdanje svega toga je da je Zvezda dobro igrala u evropi :-D ! Pa i Partizan je sa Milinkovicem bio na deset sekundi od 1/16 finala LE i dobio na strani Az Alkmar i Auzburg pa je opet imao 30 bodova zaostatka u prvenstvu i gubio je bodove.Sada je za plej of 7 bodova razlike.Nadam se da ce pasti bar na 5 pa da opet bog odluci kao prosle godine i vrati milo za drago.

FSN

pre 6 godina

Čemu ovolika diskusija? Sačekajmo šta će reći Željko Pantić.On je jedino stručan. Ako već nije bilo vanredno izdanje(stalno se pojavljuju linkovi na YT).

sitno

pre 6 godina

Ja sam Zvezdas, ali ovo nema veze sa penalom

1. Igrac Zvezde se prvi okliznuo.
2. Samim tim vec je bio u gorem polozaju od igraca Vojvodine, tj. igrac Vojvodine je bio blizi lopti.
3. Igrac Vojvodine ga jeste malo zakacio ali tek posto se ovaj okliznuo.
4. Ovo vise moze da se tretira kao guranje.
5. Cim se okliznuo igrac Zvezde vise nije mogao da kontrolise loptu, znaci lopta samim tim vise nije bila njegova.
6. I sto je najvaznije igrac Zvezde nije ni bio u prilici za gol, a nije bio ni u prilici da nekog uposli posto je sam izleteo sa terena.

Grobarchina

pre 6 godina

Skoro u svakom kolu se svira penal za petokraku, uglavnom nepostojeći. Istovremeno, protiv Partizana se dva kola uzastopno dosuđuje penal i to na njegovom terenu. Kad je poslednji put sviran penal protiv pekokrake na "Rajku Mitiću" ? Mislim, pre 20 godina.

Sve je pametnom čoveku jasno. Jasno je i dokle će ovako. Dok traje AV. Navijači petokrake trebalo bi da se stide, ali oni obraza nemaju.

ko-ometator

pre 6 godina

Bio je penal. Trebali su da sviraju jos dva penala za zvezdu. Jedan je malo. Kad se svira penal zvezdi uvek je sporno tako da sto se mene tice mogu da sviraju dva komada svaku utakmicu svakako ce da pricaju zlonamerni. Zvezda je stala na dve noge, bice jos dosta ovakvih naslova sledecih godina jer smo mi narod takav da najvise sami sebe volimo da spoticemo

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

Ja за своје102 године колико пратим Звезду, не видех очигледнији пенал. Играч Војводине је вукао нашег још од центра и на крају га мучки шутнуо и могао дечку ногу да поломи. За ово се иде у затвор. Мало је црвени картон и три утакмице неиграња. Браво за судију, који је имао храбрости да против увек фаворизоване Војводине досуди чист једанаестерац. Тако се брани част судијске организације, а не сталним навлачењем за Војводину. Од како је Кокеза председник ФСС, за Војводину је свирано бар 30 пенала. Кокеза одлази!

Kolja

pre 6 godina

Po srpski fudbal bi jedino resenje bilo da Zvezda i Partizan igraju samo medjusobno do 10 pobeda i da se nereseno ne racuna.A ostali klubovi da igraju normalnu ligu.A da se pobednici sastanu u majstorici na neutralnom terenu sa stranim sudijama.Jer ovaj format takmicenja se ionako svodi na ovo isto,s tim da je ruzno gledati cime su sve izlozeni mali klubovi.

Dott

pre 6 godina

Kontkta je bilo, medjutim nije toliko grub, dogodio se u momentu kada je bio vrlo nestabilan i kad je bio dovoljan i takav da padne.
Ovakva situacija prepusta se sudijskom uverenju, kada se sudiji dozvoljava da za njegovu odluku moze uzeti u obzir vise faktora.

Vladimir

pre 6 godina

Zvezdas jesam,
A penal nije !

Ali kakvi su se penali svirali i kakvi ofsajdi nisu videli, samo protiv mog Napretka gledano,
Onda je ovaj penal cist kao suza !!!

Bili Piton

pre 6 godina

Zašto ne bi bio penal? Zato što je za Zvezdu i što nije svirao Mažić ili neko drugi. I što se Stolica napalio kao uvek, i igrače kao nikad. Ako glavni nije video tu su pomoćnici, bilo je baš ispred onog iza gola. Nego gledajte šta ćete ako i Đuka ode (a bolje da ostane znaju oni u Španiji od čega se pita(ne)pravi) a zovu ga jer bolje vide od vas i gledaju objektivno,za razliku od vas.Vidite na niko neće kod vas, a Stolica nije ispunio cilj da pobedi pa da dođe.Problem je do vas,ovaj tim vam je realno 5. mesto, a što nije znate vi to.

Bane

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota ! Kakvi su bre ovo komentari "penal cist kao suza" itd
"Pa vi ste odavno izgubili moc normalnog rasudjivanja od ostrascenosti I mozda od jos necega ! Najbolje da ni ne igrate utakmice nego da vam odmah upisu tri boda na svakoj utakmici ! Vredjate I vi I vasi igraci I treneri I sudije sve druge koji nisu Zvezda I Partizan I koji jos prate ovaj nas jadni fudbal !
Ovo treba prijaviti Uefi kao I onu utakmicu Partizana u Lucanima!

Mare

pre 6 godina

Zvezda nema potrebe da igra fudbal a ni kosarku, odmah na pocetku sezone trebam im dati titulu da se ne muce i blamiraju kao ovako..

Molder

pre 6 godina

Ha ha ha a najludji su mi komentari od po dve strane,kao,trude se nekome nesto da objasne,ubede nekoga u nesto...Koga breee libo i za penal i za zvezdu a i za Partizan,imam ja pametnija posla u zivotu od tih BEZZNACAJNIH GLUPOSTI

Siniša

pre 6 godina

Pa ljudi realno kontakta ima, dali je suviše lako dosuđen, verovatno jeste ali pošto sudija ima pravo da tako svira dobiće dobre ocene za suđenje na utakmici i postupio je u skladu sa sudijskim uverenjem.

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

Nizdis

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, uzeh snimak da pogledam a pre gledanja se nameracio da napisem kako je JSL lopovska liga itd...Decko pokusao dribling u nazad, drugi decko video uopste nije loptu i opalio prvog po cevanici u 16m. Po mom misljenju cist penal koji se moze a i ne mora suditi. Ispravno i jedno i drugo.

dexter

pre 6 godina

Ljudi moji zvezdas sam, i smatram da nije bio penal ali realno 2 boda gore dole...nema potrebe za toliko analiza i ostrašćenosti...drugim recima sta se lozite uvek ovoga ima na sve strane...idemo dalje

Miki

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. mart 2018 23:07)

Zato sto je malo ranije igrac Vojvodine dobio zuti karton za simulaciju, gde je ocigledno bilo da je stao na loptu i pao na zemlju, nije se bunio nista. Ali je glavni prekinuo igru i odmah mu dao zuti, pritom su ga spopali Borjan i Savic kao da je udario nekog pesnicom.

Miki

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.
(Djomla, 7. mart 2018 23:33)

Nije se bunio, al je cupao kosu sa glave kad je video odluku. Da li se neko seca mozda je bila polovina utakmice negde kad je Le Talek odgurnuo sa obe ruke igraca Vose na ivici 16m? I jos pritom trazio sudiji da mu pokaze zuti za simuliranje.

vujke

pre 6 godina

Umro je fudbal u ovoj zemlji a sahranile su ga sudije definitivno, pored ovakvih sudjenja morali bi da idu pravo na robiju!!! Terzo preposteni a sto se sad ne javis!??

vujke

pre 6 godina

Jes jes penal nagazio ga na levi domali prst ,mislim da mu je otkinuo nokat... Bravo preposteni Terzo ,bravo prepostena zvezdo!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 7. mart 2018 23:32)

Zasto spominjes Partizan kada je ovde ostecena Vojvodina? Ne postoje samo dva kluba u ovoj ligi.

A sto se Partizana tice, on ce vas opet razmontirati u derbiju, kao sto to radi godinama unazad, cisto da pokaze ko je bolji, a kome mora da ide titula.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovog sudiju treba proterati iz fudbala. Ovo se ni u kosarci ne bi svirao kao faul. Mogu da razumem ostrascenu balavurdiju, ali ovom sudiji mesto u fudbalu nije. Na tribine gospodina, pa da navijamo zajedno. Neko ko ga delegira ga je i pritisnuo da ovako sudi. Ne samo Zvezdi, nego i Partizanu. Isti djavo na mecevima oba kluba, osim kada Mazic sudi jer njega ne mogu pritisnuti. Nece covek da kalja tesko steceni internacionalni ugled.

Oksimoron

pre 6 godina

Navijam za CZ ali nisam siguran da je kontakt bio za penal, start jeste postojao ali u najmanju ruku je sporna situacija. Nisam sudija ali moj utisak je da je prestroga odluka, eto... Bas zbog situacije na tabeli ovo nam nije ni trebalo, da li cemo imati 12, 13 ili 14 bodova prednosti pred podelu nije ni bitno jer jednostavno i objektivno smo najbolji tim u Srbiji ove godine i osvajamo titulu svakako bas zbog ovakve konkurencije. A komsije jedva docekale ovo, kao, evo zasto cemo da uzmemo titulu. A oni danas konacno i uz svecanosti pobedise kuci posle skoro pola godine, i opet im neko drugi kriv a ne Djuka, Vazura, ili mozda Ivica i njegov Suma od 2 miliona. Ne mogu da pobede na domacem terenu u ovakvoj ligi 5-6 meseci i jos imaju obraza da traze titulu. Obraza bez. Vosa super odigrala, zasluzili su makar bod, ali imali su par odlicnih priliika za vodjstvo i kasnije izjednacenje i nisu ih iskoristili, karma je cudo... A za vatromet u pola noci pred hotelom i provokacije i sa tribina i Borjana “na uvce” od strane onih iza gola, opet, karma is a bitch... Stolica je makar u pravu, sramota za klub, ne ovo danas nego sto je FK Vojvodina 8. na tabeli u ovoj i ovakvoj ligi. Dakle, svi u svoje dvoriste prvo, Zvezda vam je najmanje kriva za to gde ste trenutno i jedni i drugi.

ojha

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde kazem da ovo nije penal. Na ovoj oranici igrac Zvezde jednostavno nije imao šanse da se vrati po loptu i tu svaka rasprava treba da se zavrsi. Oni malo realniji navijaci znaju da za penal mora da bude malo jaci kontakt, ipak je to najstroza kazna. U danasnjem manekenskom fudbalu je dovoljno da te neko poprijeko pogleda i eto penala. Mene kao muskarca i kao rekreativca je sramota ovo gledati. Ovo je nekada bio sport za muškarce, sada je za mlakonje koji jedva cekaju pomoc sudija.

Bane

pre 6 godina

Svi koji govore da je penal i izmišljaju razloge da ga opravdaju. Da se zapitaju. Prvi tim na tabli sa budžetom 5 puta većim od tima koji je 8 na tabeli. Dolazi do pobede iz penala u 80+ minutu. Mene bi bilo blam da i komentarišem i samu utakmicu kamoli penal. Bruka bre treba da se zavčete u mišiju rupu od sramota. Vi hoćete u ligu šampiona, ovo vam je slika i prilika da se uvidtite da je to naučna fantastika.

Lord of The Rings

pre 6 godina

Da je sreće ko sto nije, pa da izvodjac penala u duhu fer-pleja plasira loptu u gol-aut..posto je ovo stvarno sramno, ja ne znam kako ih nije sramota da slave pobedu..
U krajnjem slucaju neka svi klubovi istupe iz lige u znak protesta, pa nek bude svako kolo derbi..

Nebojsa

pre 6 godina

kako nije penal pa coveka nije smeo da takne kada je posle klizanja hteo da se vrati po loptu.pojma bre nemate pa ako je klizavo onda se tolerise kontakt je li?

HoHoHo

pre 6 godina

Ne znam kako ljude nije sramota da govore da je ovde postojala bilo kakva osnova za penal!! Teren izgleda kao ogroman svinjac, golmani se valjaju u blatu, tuzno!!
Ne radi se ovde o zvezdi i partizanu vec o nasem fudbalu!!! Sramota je sto se ovo tolerise, sto vecina ovo podrzava... Fudbal nam je tu gde jeste i dalje od ovoga, na ovakav nacin nece dogurati!!
Ko stvarno misli da je ovo bio penal, za bolje i nije i mesto mu je tu gde jeste!!

splitska propaganda napada Zvezdu

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.

milan

pre 6 godina

prvo sam bio ubeđen da penala nije bilo pa sad posle odgledanog usporenog snimka mislim da je sudija upravu sto ga je svirao. znači Stolicu obavezno kazniti zbog onakvog kometara jer je utakmica bila popuno čista svih devedest minuta a vojvodina imala lepe sanse ali ne I sreće

šop

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete 
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.
(splitska propaganda napada Zvezdu, 07. mart 2018 23:24)

Kao navijač Zvezde ti kažem, dečko, bolje prestani da pratiš fudbal.

Zemun-Sydney

pre 6 godina

Bio je penal, igrač Vojvodina je svojom desnom rukom udario igrača Zvezde. Ko god je gledao poslednju utakmicu Sydney FC (u kome igra Ninković) mogao je da vidi sličan penal koji je za lagani dodir dosudjen protiv Sydney FC.

Djomla

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.

miško

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.

Vladan R

pre 6 godina

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 7. mart 2018 22:12)
Ako nekome ko te je zalomio, u punom trku stanes na nogu i jos se naslonis rukama na njega, makar i mahinalno, pa ga time oboris, onda je to penal. Kako ga to niko nije udario, ako mu je neko stao na nogu. Na ovaj nacin u zelji da dokazes da nije penal uradio si suprotno. Naveo se sve elemente potrebne za dosudjivanje penala. Mene koji sam u prvi mah mislio da se okliznuo, si naveo da promenim misljenje da u stvari jeste penal. To sto je nespretan, i sto nije imao nameru, ne menja cinjenicu da ga je nagazio i time u dobroj meri uzrokovao njegov pad. Probaj da ne padnes, ako ti neko stane na nogu pa te makar i blago odgurne, naslonovsi se na tvoje rame.

dare

pre 6 godina

Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda, 7. mart 2018 21:45)

Prirodno je da ne vidis... ja sa svojih 47 moram naocare nekad da "turim" :)

Btw... ne znam... da je partizan ja bih ovde trazio penal cisto zato sto je partizan... da je recimo neki drugi tim stavio bih duple djojzluke pa mozda dosudio penal. A da li je i bitno. Sudio je to je to!

Džoni

pre 6 godina

Šta reći? Glib Srpskog fudbala. Veliki sam Zvezdaš ali ovo što se zadnjih godina svira Zvezdi i Partizanu je bruka neviđena! Bili su i ranije povlašćeni ali ovo u zadnje vreme prevazilazi zdrav razum. Ja nisam mogao da verujem, a evo gledao sam i Juventusu sudija ne dosudi školski primer penala, znači kao iz udžbenika i još onaj pomoćni pored gola na dva metra od njih i ništa. Otišao je fudbal u ....

direwolf

pre 6 godina

Bez razlike dali je bio penal, zasto nismo videli slican tekst posle utakmice sa Vozdovcem i naslovom dali su zmajevi izjednacili iz ofsajda? Mozda je bilo toliko ocigledno da nije bilo potrebe...

Džoni

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?

macak

pre 6 godina

isključiti kamere sa srpskih stadiona da se ne gleda bruka ...jedan od derbija, dobra atmosfera, lepa prica, steta što se ovo desava ...lepši utisak bi bio da je ostalo 1 : 1 , voleo sam da je Ben promasio

la morey

pre 6 godina

Kakav smešan penal, za ovo niko nikad nije svirao penal. Ali pošto je naša liga smešna, ne čudi me što se sviraju smešni penali za Zvezdu.

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu!
Smrt fasizmu ziveo Partizan!

onako

pre 6 godina

@Mika
Što si morao da čekaš 26. kolo , imao si prilike da komentarišeš ranije . Samo Vama nije jasno da su Radnički , Čukarički , Napredak ispred Vas na tabeli jer ovo nije i ne može da bude regularno prvenstvo . Što je sporno ako ste 5.
Nije smak sveta , samo ste kao po običaju napravili blato od lige gde se svi sad kaškaju . Uprava odslikava baš Vas navijače , čast izuzecima , Ti nisi taj odmah da Ti bude jasno , bije vas Radnički bez šanse da pobrdite uđem ovde Vi umesto da sagledate da ništa baš ne znate Vi u glas ovde- AV ne da da prestignemo Zvezdu - jel to normalno
Napredak vas dobio sa 10 igrača , jer za normalne ljude rezultat je 0-1 a ne 1-1 na tom meču .
Da se razumemo Zvezda danas nije zaslužila pobedu . Lično nihad ne bi svirao ovakav penal .
Plašim se gledaćemo ovakve gluposti do kraja i od jednih i drugih.

.....

pre 6 godina

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj... 
 (...., 7. mart 2018 21:42) 

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. ?
(Toto-ko-tunjo, 07. mart 2018 22:40)

opet si se prvi javio, znaci opet si sebe pronasao u komentaru hahahahaaaa...bas si uporan :)

POPE

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.

analiza

pre 6 godina

"Crveni karton klizavoj travi."
(Mirko)
Istina,Mirko,uklizala je trava Radonjicu:)

" "ne bi ni stigao do lopte". kako da stigne kad ga ovaj pokosio... svašta."
(SRB-in)
Uh,uh,uh,pokosio ga.Za kosenje u sesnaestercu ide direktni crveni.Ovde samo trava nije pokosena pa je faulirala Radonjica tj on je proklizao.

"Penalcina"
(Istok JNA)
Aha.Ako je penal kad igrac prokliza pa onda padne.

"Ceo zivot sam grobar ali ovo je PENAL"
(jug)
Tako je,neko ko navija na Jugu prvi bi rekao...ili mozda ne bi?Botovanje?!

"Priznajem opravdano ga je dosudio."
(Stari Grobar)
Evo,"verujem" da si Grobar,ali s teskom kataraktom.

"Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh."
(Deda)
Deda,zezaas,samo tako!76 godina i VIDIS penal:)

"Bila bi bruka da nije svirao penal srusio ga i rukama i nogama"
(son)
Ma ,da,trebao je dva crvena da mu da.Rukama i nogama?!

"BENal je bio a penal nije :-)"
(Dani87)
Najbolji komentar!!!

Nasmejah se kad videh zbog cega je sviran penal.Covek se okliznuo,izgubio ravnotezu,lopta daleko od njega,on u gol autu,POSLE toga mali kontakt sa odbrambenim igracem-pomocni sudija sve to gleda sa strane,a glavni je VAN SESNAESTERCA kad se to desava -tj na 18 m najmanje.
Ali,kad covek vidi,onda on vidi.

A kažu nismo više komunisti...

pre 6 godina

Ono kad te klubovi, tačnije dva identična, zaduženi do grla još kradu za bodove, titule, kupove. I još ubeđuju da imaju neku vrednost...

Ganci iz NS - a

pre 6 godina

Faktor vetra , " udarni ugao mrkog pogleda " odbrambenog igrača Vojvodine , ruka blago cima i povlači se ... hm , realno blagog kontakta ima .
U Engleskoj se ne sudi , kako se ide južnije ( sve je tužnije ) to se zove :
" ...slobodno sudijsko uverenje " .
Dakle , slažemo se da se nećemo složiti oko ovog penala !

daknik

pre 6 godina

Igrac stane na loptu i padne preko nje..sudija mu sa zuti za simuliranje...i prekine igru...strasno sta rade sudije..,igrajte fudbal..Stolica..je za sve njih izmislio fudbal...a ostali se sprdaju s nama..Milojevic prica nekoj igri...da neverujes..

alfezi

pre 6 godina

bedno, posebno deo "...neće biti srećni u Humskoj..."!?
A na Karađorđu!?
A da li je sretan pravi Zvezdaš? Ako jeste, neka je živ i zdrav....

Deki

pre 6 godina

Ali grobari kad krenu da se bune, kao imali bi sanse za titulu.. pa jel realno da sa ovim timom i igrom vi osvojite titulu?? Da li bi bilo normalno? Evo zamislimo da je Zvezda sad u kozi partizana i sa nulom od igre osvoji prvenstvo? Zamislite sta bi se onda pisalo o Djukicu, da partizan osvoji titulu, a sta se sad pise ovih dana?

daknik

pre 6 godina

Penal je bio samo vrhunac sudjenja..ovaj je proklizao i iskoristi taj kontakt i pao..nebi ni stigao do lopte..samo pogledajte kako je sudija svirao svaki kontakt za Zvezdu..samo se cekao gol..tako je na svakoj utakmici..i o cemu onda pricamo...na ovakav ili onakav nacin...dala bi gol...mi laici imamo vise osecaja nego ove nase sudije..koje kao treba da bude obucene da analiziraju svaku situaciju..da uce..ma kakvi...Stolica je sve reko..moze da se svidja nekom ili ne..ali je upravu...ne samo ova utakmica..

Branko

pre 6 godina

Prvenstvo je odluceno jos u decembru kradjama u derbijima sa Vojvodinom ( nedosudjen penal) I Zvezdom ( gol iz ofsajda). Ovo je samo nastavak price po inerciji da se sudi za zvezdu.

stifen hoking

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo
(beli, 07. mart 2018 21:56)

Za deset godina Partizan osam, Zvezda dve titule, a i te dve titule kazete da je Zvezda namestila, bilo bi najpostenije da ste vezali deset titula, pa onda jos deset...

FKV1914

pre 6 godina

"Nema sumnje, ovom odlukom sudije neće biti srećni u Humskoj 1..."

Nema sumnje mi imamo 2 kluba a ostali tu sluze da se popuni prostor i apsolutno nisu bitni.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Cist kao decija suza
(Toza, 07. mart 2018 21:35)

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj...
 (...., 7. mart 2018 21:42)

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. 😈

SeijoOju

pre 6 godina

Mesarovica pitati zasto je postojao kontakt nogama?

Ako da ubedljiv odgovor - ponistiti mec i registrovati 3-0 za Vojvodinu.
Koji je Mesarovicu tacno razlog sto pravi kontakt nogama?

Stigao je igraca, lopta je otisla van domasaja obojice, cemu tacno sluzi kontakt nogama???

fancy

pre 6 godina

Nije bio penal! Utoliko je i sladje, u inat! Kao sto nije ni Vozdovac dao regularan gol u 89minutu pa sta!? Al to bi vec bila relativizacija...ovako kazem, jos sladje!

Stari znalac

pre 6 godina

Za prekrsaj u fudbalu ne mora da postoji kontakt, vec je dovoljna i sama namera. Ako sudija proceni da je tom namerom uticano na igru onda moze da oznaci prekrsaj, a u 16 metara i izvodjenje kaznenog udarca. Da ilustrujem, lopta ide ka napadacu, ovaj je prima na grudi, a odbrambeni igrac skace i nogom podignutom ide pravo u grudi. U poslednjem trenu povlaci nogu, nema kontakta, ali se napadac sklonio da bi izbegao udarac. Loptu uzima drugi odbrambeni igrac i sve je naoko cisto. Naravno da ce svaki sudija svirati povredu pravila igre, tj. prekrsaj i izvodjenje slobodnog ili kaznenog udarca zavisno od mesta prekrsaja. Tako je sviran kazneni udarac za Zemun (donekle): mali kontakt, ali visoko podignuta noga i igrac Zemuna je morao da bude kao dzokej da izbegne nogu. U slucaju Radonjica, bilo je kontakta, koliko god bezveznog, a i namere. Glup prekrsaj, ali najstroza kazna kao vrata. To sto se Radonjic jos i okliznuo ne menja situaciju.

coldplayer

pre 6 godina

Koliko komentara i sve ostrasceni.Kao veliki navijac Zvezde mogu da kazem da sam sokiran ovim penalom.Ne verujem sta nam je sudija svirao.Uzas uzasa.Sto se tice grobara nemojte da ste licemeri.a vasih slicnih odluka koliko hoces.A ovom sudiji zabraniti dozivotno sudjenje.

dovla

pre 6 godina

Nekad je papir bio plemenita materija i samo su odabrani mogli da napisu svoje misljenje. U ovo 'napredno' vreme, razvijajanjem interneta svaka budala i neznalica ima pravo da pise sta oce i zamara normalan svet. Penal cist ko suza. Doslo je do kontakta, zaustavio ga je rukom. Jasno kao dan.

petar

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener
(slobinator, 07. mart 2018 21:58)

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.

Nemanja

pre 6 godina

4k4.Dex, 7. mart 2018 22:25)
Koliko puta su protivnicki igraci imali ovakvih duela sa igracima Partizana i Zvezde pa je sudija odmahivao rukom. pazi namestio ga. Radonjic se okliznuo, nije bio ni blizu gol sanse, kontakt nedovoljan. ovo je sramota za fudbal i ovog sudiju ne bih stavio u protokol nikada vise jer je nesposoban.
Sramota prema igracima Vojvodine, prema navijacima. Objasni ti nekom klincu sad da treba da gleda nas fudbal i navija za bilo ekipu osim blizanaca kad se desavaju ovakve stvari. Taman nesto se lepo desi u Evropi i mora u ovoj Srbiji da se upropasti sa ovakvim amaterizmom.

Lale

pre 6 godina

@Mika
Dva derbija su već igrana.Ne komentariši ako ne pratiš.Zanima me samo kako možeš da pišeš o Zvezdinom penalu posle svih onih lakrdija sa kartonima, 9 igrača, golovima u 98min?
I još nešto.Kako to da prošlo kolo kada je Zvezda drastično oštećena kod izjednačenja, ni jednog naslova-ništa!?Sada dirigovano svi u glas.U najmanju ruku nekorektno.

Mika

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 22:22)

Ti pričaš o obrazu ? idi podržavaj Terzu i Covica... Pa vi obraza nemate... Mi namestamo a vi redom dobijate utakmice a mi gubimo, igramo nereseno...I sta kažeš mi smo krivi sto su vama svirali nepostojeći penal ? i to smo namestili?

скоба

pre 6 godina

Је ли Мико, колико се то дербија игра годишње? Друго, откуд ти идеја да Звезда може да изгуби од оваквог Партизана?

Crypto je buducnost

pre 6 godina

Kakva kradja ljudi pa ovo je vise trag i komicno! Dajte skupie sve padove i penale na te padove iz ove i prosle sezone i da posaljemo kolektivno UEFI da kazni vise ovo izivljavanje.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(Matilda, 7. mart 2018 22:06)

Kad bi pamtio kada je i kako, u detalje, sviran koji penal za Partizan značilo bi da više mrzim Partizan nego što volim Zvezdu.
Ali, nisam kao 90% grobara.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57) 

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?
(Mika, 07. mart 2018 22:06)

Naravno da priznajem, ja nisam ostrašćeni kao vi od prekoputa. Da je svima pošteno sudjeno od početka prvenstva vi bi odavno probili magičnu cifru od - 35 a prvenstveno bi bili rešeno još u novembru mesecu, tako da ti je bolje da ćutiš sa tim kalkulacijama da vam nije sudjeno ovo bilo bi ovoliko razlike, a onda kada se podeli to bi bilo ovoliko i jedan kiks i derbi i vi šampioni. Odakle li ti samo obraz za te kalkulacije živo me interesuje. Sportski pozdrav ...

4k4.Dex

pre 6 godina

Namestio ga Radonjic taman dovoljno za penal. Ne vidim sta je sporno, prosao ga zalomio ga i ovaj stavio ruke na njega i zakacio ga nogom dovoljno da mu zaustavi kretnju. Penal cist kao suza. Odbrambeni je ispao prilicno glup ali sudija nije imao drugog izbora.

To bi mnogo toga objasnilo... ne računajući kleptomanske blizanačke sindrome!

pre 6 godina

Proverite je li i sudija odseo u onom hotelu gde je sinoć u 3h ujutru bio vatromet?

Vlada

pre 6 godina

U redu je ovakva vest. Penal jeste sporan. Po meni, vrlo preblago dosuđen. Sad pitanje za redakciju: zašto u prošlom kolu nije bila vest sa snimkom ofsajda od 2m (dva metra), ali realna 2m i sa naslovom: Da li je Voždovac dao izjednačujući gol iz očiglednog ofsajda?

zoran

pre 6 godina

Najveci problem sa navijacima c.z.(najsrbskijeg kluba u vasioni... a i sire) je sto se oni nicega ne stide.... njima je sve regularno... navika (od 45'-e) je cudo....

dex

pre 6 godina

Da, a niko ne spomi je ofsajd u napadu za 2:0, kada niko pri cistoj svesti ne bi svirao ofsajd? Niko ni da pomene gol Vozdovca za 1:1 u proslom kolu?

New Jersey

pre 6 godina

Manje vise jel bio penal ili nije...meni nije jasno da pored toliko kriminala i politicke mafije u savezu,pored namestanja,spornih transfera,proneverenih para itd neko u Srbiji i dalje prati ovo i daje mu na znacaju.Govorim kao neko ko je od 2001. do 2008. isao na sve Vosine utakmice.

Matilda

pre 6 godina

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 21:55)
Hahahaha,to je tvoj odgovor? Ok,aj da se setimo derbija,butina Rnica,penal za Zvezdu,opet derbi skoro bio,nema NAJKLASICNIJEG penala nad Nemanjom Mihajlovicem...pa nekada u Smederevu,Dimitrijevic na gol liniji brani rukom,sudija cuveni Santrac ne svira Penalcinu za Smederevo,pa od kad postoji youtube,imas zvezdanaesterac 1,2,3 pa se malo podseti,pa isto tako pogledaj penal nad Jestrovicem na 20m od gola...mogu 10 dana da ti navodim,ali ne vredi,navijac si Zvezde,znaci povez na ocima trajni!
r

Mika

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57)

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?

beli

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo

Гиле

pre 6 godina

Ја сам звездаш, али ово је апсолутна СРАМОТА!!! Судија који је ово свирао треба доживотно бити суспендован.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

(veliki strumf, 7. mart 2018 20:37)

Daj, brate, oladi malo... Za svaku od pomenutih situacija, počev od saopštenja prepodobnog Terze, uprave, pa do POSEBNIH vesti, koje ne znam kako nisi video - diže se kuka i motika o nameštanju, čak i mnogo više nego za providne štele Zvezdane, i ti imaš obraza da izjaviš ovo!
Jedino mi je za naš fudbal želja da malo uđem u štos i bar malo naplatim ova njihova nameštanja, i blizanaca, ali i ovih "malih", koji nisu baš tako "navivni". A o kvalitetu i regularnosti, o tome već od doba Tita nema govora... Laku noć!

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Evo sad sam pogledao situaciju,nema veze sa penalom.Nije mi jasan sudija Zvezdi ne gori pod nogama pa ovo da svira.Nebitno pokradeno je sve iz Vojvodine pa jedna fudbalska utakmica manje vise.

marko sid

pre 6 godina

Bio sam na jugu, sa 150 m se videlo da je penal. Izbacio ga Radonja i ovaj ga udario po stajnoj nozi. Meni samo nisu jasni ovi tekstovi i naslovi. Ja sam protiv navlacenja i kad treba, ali danas apsolutno nije nista znacilo. I da je ostalo 1-1 opet 12 bodova viska.

NoName

pre 6 godina

'Da li je bio penal za Zvezdu/Partizan (video)' je relativno cesta vest posle njihovih utakmica u prvenstvu...
Kome da li je ntar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kojot, 7. mart 2018 20:27

Apsolutno netačno.Nikada ni na jednom portalu nije bila vest tipa da li je bio penal za Partizan. Nikada. Sa druge strane, svaki Zvezdin penal je ispraćen uz posebnu vest -Da li je bio penal za Zvezdu? Objektivno srpsko novinarstvo na delu.

Dr Yes

pre 6 godina

Mislio sam da nije, ali sam posle ponovljenog gledanja video da ga je šutnuo u nogu. Ovaj ugao je loš, sudija je bio u boljoj poziciji, i lepo je video. Tako da je bio penal.

ajmo po pravilima, bez pristrasnosti

pre 6 godina

Penal je bio van diskusije, ako iole poznajete pravila fudbalske igre i niste zlonamerni. Zaustavite ovaj snimak na 11 sec i puštajte frejm po frejm do 12 sec. Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). Da li je on imao nameru da pravi faul? Verovatno nije, u pitanju je inercija, ali procena namere ovde nije bitna, kao ni položaj ostalih igrača Vojvodine, koji prema distanci ne bi ni stigli do lopte pre Radonjića da nije bio zaustavljen, jer kontakt za sviranje faula je postojao, a priče da se Radonjić sam oklizao su glupost. U svakom slučaju je ovo evidentan faul, i da se dogodio bilo gde na terenu niko ne bi potezao pitanje ispravnosti, ali pošto je u 16-cu i sviran je penal, sada je svakako problem. Sa druge strane, sudija JESTE nio loš, i evidentno pristrasan za Zvezdu ceo meč i Vojvodina JESTE bila mnogo bolja i zaslužila makar bod, ali... nije uspela bolju igru da kruniše i golovima, za šta im nije kriv sudija, ali penal JESTE napravljen i pravilno je dosuđen!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

B92 uvek se bavi(ovog puta sa čak dva naslova sporni penal itd), a nešto se ne sećam da pišu kad Partizan (zavisno o kretanju rezultata) redovito završava utakmice sa 90+8 minute, isključenjima protivničkih igrača, i penalima protiv istih!! Kada su sumnjivi golovi protiv Zvezde(npr. gol Voždovca iz ofsajda) to se i ne pominje!! Nisam nikog vređao, samo me zanima da li ćete da objavite mišljenje!!

IspeciPaReci

pre 6 godina

Lako je pricati navijacki da li je bio penal ili ne, takodje je lako nesto tvrditi kada nemate nikakvu zakonsku ili moralnu obavezu u odlucivanju. Veliki problem je sto je snimak situacije los, i samo iz ugla koji apsolutno nista ne pokazuje. Da je Radonic fintirao protivnickog igraca,jeste. Da se okliznuo jeste, da ga je protivnik nagazio jeste, ali pri klizanju. Problem je sto se iz snimka nazalost ne vidi da li je bilo i dodatnog kontakta. Ako jeste penal je kao suza, ako nije nema penala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 07. mart 2018 20:04)

Protivnicima Zvezde. Za nauk. Da znaju da ne pruzaju otpor.

....

pre 6 godina

"ako iole poznajete pravila Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). "
(ajmo po pravilima, bez pristrasnosti, 07. mart 2018 21:22)

kad covek ne moze da sakrije pristrasnost. Ajde jos jednom pogledaj snimak, kad je Radonjic bio na aut liniji, igrac Vojvodine prolazi pored njega, mahinalno stavlja ruku na njega posto ga inercija vuce, kakve obe ruke, kakvo telo ti vidis da ga je time odgurnuo??!!!! Mislim ljudi, nismo valjda toliko blesavi.

Zex1991

pre 6 godina

Ma penal je bio sigurno.Ja ne znam kako neko moze da kaze da nje bio penal.☺Evo sad gledam utakmicu Tot. Vs Juv. i da nase sudije sude do sad bi bilo najmanje 3 penala.Generalno nas fudbal je dno dna.Ustvari nama je tu lepo posto se mi valjamo u tom blatu i busimo rupu jer zelimo da padnemo jos nize.

Sudija

pre 6 godina

Ma smešno, ljudi čemu ovo, mene je sramota!!! Da li je i ljude iz Zvezde sramota, ali iskreno?
(dr.mo, 7. mart 2018 20:37)

Da li je bilo i u Lučanima smešno i sramota, ali iskreno?!

Matilda

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači. 
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 20:44) Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!

нтв

pre 6 godina

Питате се зашто б92 само ставља овакве вести када је,као, противник Звезде оштећен а не за Лучане, Напредак...Ту је главни онај доктор што ради као новинар, иначе навијач црно-белих.

ljupce

pre 6 godina

@milaninter

svaka ti cast majstore.ti si jedini opisao celu situaciju.ja bih samo dodao da je ruka stopera vojvodine sve vreme na telu radonjica i cak i u toj situaciji kada ovaj novinar iz b92 kaze da radonjic ne bi dosao do lopte sve vreme je ruka na igracu.krenuo je prema lopti i usled kontakta pao.kontakt koji traje i ne prekida se ,a ni sam igrac vojvodine nema nameru da prekine taj kontakt.sudija je to odlicno video i pokazao na penal.da li je to smesan penal?da,jeste.da li je bezazlen u odnosu na recimo klizeci start koji se desio u derbiju kad je partizan opravdano dobio penal?da,jeste,ali pravila su takva da kazu slobodna sudijska procena.sudija je sve vreme video taj kontakt(ruku igraca vojvodine na radonjicu) i procenio da zbog tog ometanja koje postoji radonjic nije dosao do lopte.penal bez dileme.

slobinator

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener

Goran

pre 6 godina

Da postoji gradjanska svest u Srbalja, tacnije da su ljudi koji vode klubove posteni fudbalski radnici, pa da se okupe i da napuste ovakvu ligu, pa neka igraju zvezda i partizan u krug koliko hoce utakmica.. Ja ne vidim cemu ovo vodi, da li shvatate da terate ljude sa stadiona, da se i klinci sve manje loze na vas, cemu ova sramota? Za ovako nesto ni klinci na skolskom igralistu ne daju penal.

спортски уметник

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..
(Делија, 07. mart 2018 20:27)

Спин машинерија....Партизану свирану 10 пенала и то је одговор на све....а случајно забораве да напомену да су 8 од тих 10 били чисти као суза, а да неколицина није свирана, а требало је...као и да је исто толико свирано против Партизана и да нису баш били чисти, док су Звезди свирали 15 пенала, бар пола измишљених...

Skocko Karo Zvezdu

pre 6 godina

Nije pitenje da li je bio, nego zasto je ovo sudjeno kao penal?! Bilo je i povoljnijih situacija da se sudi penal... zasto je dosudjeno bas ovo sto blage veze sa penalom nema?! Mozda bas zato da bi se nastetilo Zvezdi?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...

Mirko

pre 6 godina

Za sve navijace Zvezde i ostalih klubova ja kao stari Cigan kazem da nije bio penal.Navijacima Partizana koji kazu da Grobar Stolica pusta Zvezdu i "sportskoj"redakciji B92 kazem penal cist kao suza.

BgHQ

pre 6 godina

Nekada sam navijao za Zvezdu ali odavno(od 1993 god) ne pratim domaci fudbal i mogu reci da mi je drago zbog toga jer ovo je SRAMOTA.Naravno nista bolja situacija nije ni kad je Partizan u pitanju.

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde sada brzo nova vest: da li je Marciniak propustio da sudi penal za Juventus? Zamislite, greske cine i najbolje sudije na svetu, i to je jos imao pomocnog sudiju iza gola koji je bio samo par metara udaljen.

Batko

pre 6 godina

Zvezdaši će reći da je penal čist kao suza, a Partizanovci da nije.
(Goran, 07. mart 2018 20:22)

Gresis sine. Cak ni mi nismo toliko glupi da kazemo za ovo da je penal.

NoName

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nn, 7. mart 2018 20:23)

Zanimljivo razmišljanje. Faul na centru je znači faul, a faul u šesnaest nije faul. Novo neko pravilo?

gologuzov

pre 6 godina

Ubuduće utakmice prve ( kako neki nazivaju superlige) trebalo bi da sude Majstori...

(Inače sve ovo liči na naše sudstvo i pravosuđe uopšte. )

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Nešto sve pokušavam da se setim da li je tekst ove sadržine pisan pre 3 dana posle gola Voždovca iz ofsajda, hmm ... ?? Ako neko zna neka mi odgovori biću mu zahvalan ...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!
(Matilda, 7. mart 2018 21:22)

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.

Karapampula

pre 6 godina

Da li iko od vas zna da je vecerasnju utakmicu sudio sin dugogodisnjeg sefa obezbedjenja Marakane? Da li on treba da dozvoli da Zvezda prospe bodove u NS? Naravno da ne i kraj price.

Делија

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..

kg

pre 6 godina

Volim Zvezdu vise od zivota ali ovo je sramota...ne verujem da je neko lobirao da se dosudi penal ali sudije sad po navici sude Zvezdi i Partizanu svaki iole sumnjiv pad u sesnaestercu, jer je lakse kad se pogresi na stetu manjih klubova, ako pogrese na stetu nasih "velikana" odmah se ide na hladjenje dva ranga nize, a to ni jednom sudiji nije u interesu...

Rahel

pre 6 godina

Za one Partizanove sklanjalice protiv Voždovca ,trojici kroz noge gol,ukupno 100 minuta produžetka do sada 10 crvenih njihovim protivnicima,bar 5 penala koji nisu ni P od toga,ovo je PENALČINA.

watcher

pre 6 godina

Ahahahahahahahaha
Ponoviću još jednom, kao zvezdaš: ukinuti domaći fudbal (osim po selima)na neodređeno vreme, a sve fudbalske pregaoce poslati na branje malina

Realno

pre 6 godina

Au sudija opet namerno svirao penal protiv Partizana i penal za zvezdu , da unizi zvezdin kvalitet i njene igre...realno je tako,bas kako i pise u onom saopstenju

CzBg89!

pre 6 godina

Poslednji ko treba da komentarise sudjenje su groabri. Gram srama i stida nemate posle svega sto je bilo na vasim utakmicama. Posle Lučana vas nije ni 10 bilo da mi pametujete nesto tu sad.

Gavrilo Iz Principa

pre 6 godina

Pre samo četiri dana Zvezda je primila gol iz metarskog ofsajda u 88.minutu, pa nisu bili ovakvi naslovi i ovakve analize. Po meni-penal jeste sporan, ali sporne su mnoge odluke sudija u našoj ligi, naročito kada igra jedan klub...a to nije Crvena Zvezda.

miško

pre 6 godina

Penal kao suza,svi uslovi ispunjeni.Igrač utrčava u šesnaesterac,vara protivničkog igrača,ovaj ga faulira i sprečava da stigne do lopte.Šta je tu sporno,ništa.Inače san debeli grobar,slaninar.

sudija-mahach

pre 6 godina

Zasto je sporno ovo? Desnom nogom mu je sapleo levu i stavio obe ruke na Radonjiceve grudi. To sto je Radonjiceva leva noga proklizala nema nikakve veze, vidi se da je vec krenuo da se vraca prema lopti.
I samo da ne bude nikakve zabune, ja sam grobar.

maxy

pre 6 godina

Ovo ne bi svirao ni Dule Savic da je Vujadin bio na mestu Radonjica. Sramota kakve nema. Ono sto mene boli i sto nije istina to je sto uporno pokusavaju da prikazu svima kako Partizanu sudije vise pomazu, a to nije tacno. Neka objektivni navijaci pogledaju Partizanove penale i Zvezdine, ali Zvezdine i od prosle sezone jer su cini mi se bili rekorderi u Evropi (cinjenica). Kako god, nasa liga smisla nema. Klubovi manji od vecitih istupite iz lige.

filipo

pre 6 godina

I ja sam mislio da je penal smešan gledajući kao i većina u ruke igrača vojvodine,međutim on je Radonjića nagazio na nogu kada ga je ovaj fintirao,pogledajte.

van

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.

NEKI KODAR78

pre 6 godina

Do skoro nisam mogao da razumem ljude iz svog okruzenja, koji uopste ne prate desavanja u JSL. I Ja sam mislio da sam skoro sve do sada video...

DzoSu

pre 6 godina

Nije, kao Zvezdaš sam iskreno razočaran sa sudijom Šegrtom.
Bačena senka na rodjendane i Zvezde i Voše!

Pozdrav za sve moje drage navijače i simpatizere Vojvodine i želim im da u narednim godinama oteraju sporne ljude iz uprave (bliske vlasti) i da konačno dobijemo još jedan klub koji će se ravnopravno boriti za titulu.

Novi Sad to zaslužuje!

Марко

pre 6 godina

Не сећам се да је било наслова "Вождовац постигао гол из офсајда на Маракани".

ja

pre 6 godina

Dobro. Partizanovac sam, i znam da nisam objektivan, ali u ovom slučaju, ako neko tvrdi da zaista jeste bio penal, onda je onome stvarno potrebna pomoć!

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Da li je bio gol iz ofsajda za Vozdovac proslo kolo, ah da to nije bitno i nije interesantno nasim "objektivnim" medijima...

Markes

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 7. mart 2018 20:04)

Kako još ni shvatio? Pa onome ko hoće svima nama da pokaže da može sve što mu se prohte.

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

Zoran

pre 6 godina

Pa zar ni na +14 se nesme dozvoliti da zvezda izgubi.Ovo je vrhunac bescasca.
Kroz istoriju je bilo razni penala za zvezdu:dva metra ispred kaznenoga,udaranje lopte u butinu protivnika,zapinjanje za busenje samo je ovakav falio.Faul u gol-autu i to bez kotakta.Ako je mogao gol iz gol-auta moze i penal.Oce li se preposteni doktor sad oglasiti.

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

Milan

pre 6 godina

Ne.Ali samo da pitam nesto...Gde su ovakvi tekstovi protiv Lucana?Svaka sumnjiva situacija protiv protivnika Partizana nista.Al zato kad se osteti Partizan onda 1000 naslova o tome.Msm i treba ovakve situacije izdvajati ali ako vec radimo radite za sve a ne selektivno...

Haris

pre 6 godina

Hahaha pa ovo je smesno,vredjanje inteligencije,u srbistanu je frudbal odavno umro,pa se posle cudimo sto u Evropi ne mozemo nista da uradimo

Bane

pre 6 godina

Kakvo je ovo pitanje. Alo igrač se sam okliznuo. Kome ovo treba, kome trebaju ovake utakmice. Koji đavo igramo fudbal ako se zna ko mora da pobedi. Jer toliko vrede te titule pa ovi iz Beograda ne biraju sredstva da ih ostvare. Jednostavno ako se ovake stvari ponove treba jednostavno ukinuti prevenstvo. Jednostavno nema nikakvog značaja.

aleksandar nis

pre 6 godina

Naravno da je bio...Svi gledaju ruke igraca Vojvodine a trebalo bi da gledaju noge. Napravio je klasican penal desnom nogom.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Molim ove lazne Zvezdase sto placu "Zvezdas sam ali nije bio penal" da analiziraju gol Vozdovca u proslom kolu.. Hvala

Redboybgd

pre 6 godina

Ja kao navijač C.Zvezde i realan čovek kažem da "P" od penala nije bilo...da sam ja bio umesto Bena opalio bi loptu iz penala na istočnu tribinu....ili ako ga je već dao onda su trebali pustiti igrače Vojvodine da odmah daju gol i da se sklone...ne trebaju nam ovajce pobede...svakako bi osvojili prvenstvo...sramota me ovakve pobede...trebali smo večeras pokazati da smo gospoda i na terenu..navijači Vojvodine...ako Vam šta znači...IZVINITE!!!

SdCz je zlo srpskog sporta

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.
(van, 7. mart 2018 20:11) # Link komentara


Sta pricas ti ?? Pa svako ali svako kolo je sumnjiva situacija u korist zvezde ...ali svakoo kolo i vi pricate o nekim Lucanima !? Pa samo danas nije sviran jedan penal za Partizan i sviran je jedan protiv Partzana...

kuun

pre 6 godina

Ah bravo b92, stvarno se valja zapitati da li je bilo penala, naravno u posebnoj vesti. Nego, ne mogu da se setim da li je bilo isto tako posebno kada je Vozdovac dao gol iz ofsajda u 89. min prosle nedelje ili kada Partizan protiv Mladosti daje dva gola (jedan komican autogol) i dobija dva igraca vise, a sve to u par minuta. Tada ne postoji vest koja pocinje sa "Da li je..." Pretpostavljam da necete objaviti komentar, mada nikoga nisam vredjao niti prozivao. Sve sto sam zeleo da kazem je da, ako vec zelite biti objektivni, budite to i sa ove, ali i sa one strane topciderskog brda. Lep pozdrav, svako dobro.

n

pre 6 godina

Koliko je bilo ovakvih stvari ove sezone? Niko vise i ne pamti sve penale, crvene kartone, sklanjalice itd.
Niti su oni neki tim, niti igraju bolje od Partizana, a narocito da nemaju bolje igrace pojedinacno. Njihova prednost je ostvarena ovakvim skandaloznim i sramnim delima.
A imate desno na ovom sajtu pise anketa: Namestanje u Srbiji-zasto je Superliga namestena? Bas prikladno za ovu priliku, evo vam odgovora na pitanje iz ankete.
U Srbiji se ne namesta za kladionicu vec zna se za koga i zbog cega. Partizanu se svira onaj sraman penal protiv Zemuna, a ovde imamo ovo.
Ajde sad malo opet pisite o krizi u Partizanu i kako igra lose i kako nema rezultata, za razliku od "mocne" Zvezde.
Sve je ovo tragikomicno.

Dare_cz

pre 6 godina

Bilo je elemenata za penal,udario ga je i u tom polozaju se lako gubi razvnoteza.Ovaj igrac Vojvodine je nekontrolisano isao na Radonjica a ne na loptu

neko iz struke

pre 6 godina

Kratko i jasno:
Nije.
Ni po pravilima, niti bi moglo da bude cak ni prema slobodnom sudijskom uverenju ove ciste situacije. Cak sta vise, ovo je za zuti karton za simuliranje....
Da ne citiram pravilnik sada.

beeee

pre 6 godina

nije najgore sto ga je svirao, nije najgore ni sto vas nije blam ovog penala, najgore je sto se igraci vojvodine nisu ni bunili...sve im je jasno.

#12

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.

Parter B

pre 6 godina

A kako nije penal ako ga je zakacio po nozi u 16 metara ?!?
Glup i nesmotren start...
Nego me zanima gde su takvi naslovi kada Mladost ostane bez 2 igraca protiv Partizana,kada ovi isti daju gol protiv Zemuna van zaustavnog vremena,da li su vam i onda potrebni isti takvi naslovi?!?
A sto se tice grobara Stolice,kazniti ga sa minimum 3 meseca izuzeca sa klupe zbog izuzetno bezobrazne izjave nakon utakmice...

fenomen

pre 6 godina

Ne bi me mrzelo da prebrojim svih milion i šesto hiljada glasackih listica i utvrdim koliko se tu kralo. Kad se krade ovako ocigledno mogu da zamislim kako i koliko se krade kad se ne moze videti kao preko malih ekrana.

vlada82

pre 6 godina

Ja kao Zvezdas kazem da sudija treba da bude kaznjen za ovo. Ni p od penala! Ali tako se sudi vecitima kod nas tako da ne iznenadjuje.

MilanInter

pre 6 godina

Odmah da vam kazem da nisam Zvezdas ali penal je bio cist koji ce djavo ruka stopera na Zvezdinom igracu....kada zvezrin igrac vec gubi loptu....on je to iskusno osetio i pao....ruku na srce ali penal cist bez dileme

duh sa sekirom

pre 6 godina

jednom klubu sviraju nepostojeće penale, a drugom njegovim protivnicima.
-pitanje za milion dinara: da li bi neki sudija smeo da svira čist penal protiv zvezde pri nerešenom rezultatu?

momo brko

pre 6 godina

Akoo je sudija sviro penal onda je penal!!!!!!?
Ali ako nekom ne paše onda će da kuka kao ja sam zvezdaš ili partizanovac i to je lakrdija ne preostaje mu nišda drugo nego da leleče? Ali po običaju nama ništa ne valja!!

IVA

pre 6 godina

Ajmo da je iskreno prestrogo dosudjen kazneni udarac ,a u proslom kolu protiv Vozdovca Zvezda prima gol iz ofsajda od dva metra i nikom nista ....

Borsi

pre 6 godina

Bez komentara ...................!!!!!!!!!! Sramota za timove , sudije,funkcinere, trenere,igraće, uefu,fifu i sve ostale ,
navijaće itd !! Ako se nešto brzo ne ućini nema smisla više diskutirati o srpskom fudbalu !!! LAKU NOĆ !!!!

Radonja

pre 6 godina

Tebra ni ja nisam verovo da ce da svira...da sam znao, pa valjao bi se jos malo po zemlju...cisto radi utisak i umetnicki dojam..pozdrav za svi cigani, vas radonja

Wllaxy

pre 6 godina

Bravo za nepristrasni B92!

Nebitno, da li je bio penal ili ne ali je pravo cudo kako se ovakav tekst nikad ali nikad ne pojavi kada je Zvezda oštecena, recimo posle gola Vozdovca iz metarskog ofsajda proslo kolo!!!

Kalimero

pre 6 godina

Ne, nije bio penal. Dokaz da titulu osvaja onaj sa jacim kombinacijama...osim prosle godine, to je bio izuzetak jer je Zvezda bila ocajna...sve u svemu..kakva elita, takav narod, kakav fudbal takve i sudije...a to je zacelje Evrope..

NNN

pre 6 godina

Sramota kakav su nam penal svirali!
Pravi se cirkus od ionako lošeg domaćeg fudbala.
Ovo je medveđa usluga, ovako se igrači ne motivišu da igraju bolje
jer znaju da koliko god da su loši - tu je sudija...
... i onda odemo u Evropu i tamo često bude suprotna situacija...

veliki strumf

pre 6 godina

Evo ovih sa B92! Mnogo vas boli ovih +14? Gde vam je bila vest da li su bila 2 crvena za Mladost? Gde vam je bila vest da li je sporan gol Evertona u 96. minutu iz ofsajda? Gde vam je bila vest da li je sporan onaj faul protiv valjda Borca, kad je faul napravio Tosic pa ga iz tog slobodnjaka dao u 97. minutu? Gde su vam bile vesti o nepostojecim penalima i crvenim kartonima protiv Zemuna, Macve, Javora...? Konacno, ne videh ni vest o "spornom" golu Vozdovca u 88. minutu sada za vikend, a igrac bio bar metar i po u ofsajdu (srecom, odmah smo dali gol, ali je i to bila nevidjena kradja). Sve to vama nije bilo sporno, ali vidi cuda jeste ovaj penal! Pa mnogo je manje sumnjiv od svih ovih situacija koje sam naveo, A NI ZA JEDNU NISTE IMALI POSEBNU VEST!!! Treba da vas je sramota sto se stavljate u sluzbu jednog kluba i jednog Kokeze!

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ko radi selektivno, prozivali su partizan kad god je moglo, i za penale, iza djuku, podela navijaca, 500 delija podrzava olimpjijakos, krenuli albanci iz bujanovca da prate Skenderbeg u humskoj, 600 000 klauzula djukic, leonardo ide-ne ide, partizan posle kojeva i prolaska u 16 tinu finala, zvezda ce dobiti u derbiju 5 nula jer partizanu ne igra 5 igraca, svasta je bilo...toliko da je selektivno. Jel ste vrteli partizanov penal protiv macve a penal bio kao suarezov u ligi samipona, isti! Na penal protiv zvezde koji je sam Vujadin smekerski rekao da je bio, Terza kaze nije i onda 100 papagaja ovde to ponavlja...hocete jos da nabrajam..? Ima jos materijala..

Slavko Vrekic

pre 6 godina

Svaka utakmica penal ili crveni.Ima li sramote panteri? Ako ste jaci toliko zar morate toliku pomoc imati od sudija.Kao Partizan namjesta a skoro svaku utakmicu izgubi.

Beretka

pre 6 godina

Ne treba ni postavljati ovakve naslove... Ne da nije bio penal nego ovakvo nesto ni slicno u zivotu nisam ni video. Covek je okliznuo jos van terena bez bilo kakvog kontakta a obratite paznju na sudiju, vec je bio pripreman da svira penal jer cim je video da se blizi igrac Vojvodine on je vec uzeo pistaljku da svira jos ranije nego sto je pao. Stvarno vise ni ne razumem zasto se uopste krade i navlaci ovoliko za zvezdu na svakoj utakmici vec godinama. Sta je poenta u tome? Pa igrajte i ako ste najbolji osvojicete prvenstvo. Ovako propadate i vi i cela Srbija jer svaki klub zbog vas propada. Ovakve stvari treba preispitati i kazniti. Zvezda je zlo. Ne razumem ni njihove navijace koji uzaviju u ovakvim stvarima. Ne znaju oni za kulturu ni za pravdu. Ne krivim igrace ni trenera jer nije do njih i oni rade svoj posao odlicno.

konjusari

pre 6 godina

Novo pravilo u superligi Srbije: Ukoliko se igrac FK Crvene Zvezde oklizne ili jednostavno iz nepoznatog razloga padne u sesnaestercu, svira se penal.

11

pre 6 godina

Svake nedelje sporne situacije oko Zvezde ili Partizana, ne znam da li je prosla jedna nedelja od pocetka lige a da nije bio neki sumnjiv crveni karton, gol ili nesto drugo u korist Partizana ili Zvezde, a obe ekipe se zale na neregularno sudjenje.

nn

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..

analiticar_amater

pre 6 godina

Kao Zvezdaš mogu da kažem da veze ovo nema sa penalom i da je ovo sve velika sramota. Ne trebaju nam ovakvi golovi i ovakve pobede. Bukvalno me je bila sramota dok sam gledao snimak.

Pera Kojot

pre 6 godina

Znaci ipak postoji rubrika ''da li je ovo penal''samo gde je gde je rubrika ''da li je ovo ofsajd''kada je Krsticic izasa sam na golmana u prvom poluvremenu pri rezultatu 1:0.

scarface

pre 6 godina

Neka se broj klubova u ligi smanji na dva. Ostali, i da po kvaliteteu mogu da pariraju beogradskim blizancima, nemaju sanse da se bore za titulu. Pa neka onda lepo igraju medjusobno svaki vikend a ostale pustite da igraju. Uskoro ce ostali klubovi morati da paze da ne disu u pravcu igraca Zvezde i Partizana u sesnaestercu, jer to strujanje vazduha moze izazvati padavicu i naravno sudija bez ikakvog razmisljanaj pokazuje na krec.

očigledno

pre 6 godina

Nagazio ga je, mozda nedovoljno za penal, ali je sviran nepostojeci ofsajd Rodicu koji bi se nasao u situaciji 1 na 1 u prvom poluvremenu, tako da su se stvari izjednacile...

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

VUK

pre 6 godina

Ja sam cigan na kvadrat , ali ovo je sramota . Ne treba nam ovakav penal. Titula je svakako naša..sad treba da je pljuju zbog ovakvog sudije.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.
(#12, 07. mart 2018 20:07)

Gde si bio na Zvezda vozdovac da kazes da je bio ofsajd kod gola Vozdovca???

mare

pre 6 godina

Dal je bio penal ne znam, ali znam da je bio Jovan Segrt. Kome je smesan ovaj penal, nek pogleda penal koji je jesenas doaudio u pobedi zvezde nad spartakom od 1-0, al nek prvo popije vode da se ne zadavi od smejanja, poredeci ova dva penala. Sve u svemu Segrt je zvezdi ove sezone doneo 4boda, a gde su tek ostale sudije?

vladimir

pre 6 godina

bio je, i manite me okorelih zvezdaša koji se sad stide, shvatite pravde nema, ili će te biti pokradeni, ili će te dobiti poklon, hteli ste pošteno prosle godine i izvisili za titulu, zato napred do titule

Djape96

pre 6 godina

Sta da li je bio penal, pa da se mi ovde svadjamo u komentarima? Angazujte nekoga strucnog, neka iznese svoje misljenje. Onaj na areni ne sme da kaze jeste ili nije nego kaze pa sad (Da se slucjano ne bi ljutili grobari/delije)...
Napisite clanak jeste penal zato i zato, nije penal zato i zato ovo stvarno nema smisla...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači.
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.

JPR24

pre 6 godina

Kakav penal ? Ovo je čista smejurija. Nit’ je prva ni zadnja... Liga nam je običan cirkus. Amateri pa imaju ozbiljnije utakmuce i sudijexxx

delije brcko

pre 6 godina

Zvezdas sam ali nije bio!!Odlaskom Kange sve se promenilo u igri od napadacke ekipe pravi se ekipa koja mrtvi igru!Ne razumem zasto se preskace sredina terena!

Marko Niš

pre 6 godina

Bio je. Sudija je svirao. E sad da li je postojao, to već ne bih rekao. A penal je bio, video sam u prenosu kako čovek daje gol iz penala.

Istina

pre 6 godina

Kao zvezdas kazem da penal nije postojao.Bio je kontakta,po nogama Radonjica ali toliko slabog inteziteta i na mestu gde nista nije mogao da uradi.Zvezda u prolecnom delu igra kriminalno slabo,bar za one koji se razumeju u fudbal.Ne postoji igrac koji moze i zna da zadrzi loptu u nogama i da posalje zavrsni pas ka spicu.Zvezda nema plej mejkerera,vec samo trkace i borce i tako da ne cudi ovoliki odnos u posedu lopte u korist slabasne Vojvodine.Sreca njena,sto su ostali klubovi jos slabiji i igraju kriminalno slabo,pogotovo partizan,pa ce se prosetati do titule,mada sa ovakvom igrom,ni to nije definitivno sigurno.

CzBg89!

pre 6 godina

Ocete opet da uzmete to
titulu na kuknjavu i nekakvo oduzimanje bodova, i onakve scene kao u Lučanima? Nece moci ove noci. Sad nastavite sa plakanjem..

Etika

pre 6 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem: DA, BIO JE PENAL! Glupost odbrambenog igraca Vojvodine je fascinantna. Umesto da ga pusti da sam padne on pruza ruke ka njemu a onda ih povlaci kad ovaj pocne da pada. Vrhunsko neznanje...

#12

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.

HoHoHo

pre 6 godina

Ne znam kako ljude nije sramota da govore da je ovde postojala bilo kakva osnova za penal!! Teren izgleda kao ogroman svinjac, golmani se valjaju u blatu, tuzno!!
Ne radi se ovde o zvezdi i partizanu vec o nasem fudbalu!!! Sramota je sto se ovo tolerise, sto vecina ovo podrzava... Fudbal nam je tu gde jeste i dalje od ovoga, na ovakav nacin nece dogurati!!
Ko stvarno misli da je ovo bio penal, za bolje i nije i mesto mu je tu gde jeste!!

šop

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete 
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.
(splitska propaganda napada Zvezdu, 07. mart 2018 23:24)

Kao navijač Zvezde ti kažem, dečko, bolje prestani da pratiš fudbal.

Bane

pre 6 godina

Kakvo je ovo pitanje. Alo igrač se sam okliznuo. Kome ovo treba, kome trebaju ovake utakmice. Koji đavo igramo fudbal ako se zna ko mora da pobedi. Jer toliko vrede te titule pa ovi iz Beograda ne biraju sredstva da ih ostvare. Jednostavno ako se ovake stvari ponove treba jednostavno ukinuti prevenstvo. Jednostavno nema nikakvog značaja.

kuun

pre 6 godina

Ah bravo b92, stvarno se valja zapitati da li je bilo penala, naravno u posebnoj vesti. Nego, ne mogu da se setim da li je bilo isto tako posebno kada je Vozdovac dao gol iz ofsajda u 89. min prosle nedelje ili kada Partizan protiv Mladosti daje dva gola (jedan komican autogol) i dobija dva igraca vise, a sve to u par minuta. Tada ne postoji vest koja pocinje sa "Da li je..." Pretpostavljam da necete objaviti komentar, mada nikoga nisam vredjao niti prozivao. Sve sto sam zeleo da kazem je da, ako vec zelite biti objektivni, budite to i sa ove, ali i sa one strane topciderskog brda. Lep pozdrav, svako dobro.

miško

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.

veliki strumf

pre 6 godina

Evo ovih sa B92! Mnogo vas boli ovih +14? Gde vam je bila vest da li su bila 2 crvena za Mladost? Gde vam je bila vest da li je sporan gol Evertona u 96. minutu iz ofsajda? Gde vam je bila vest da li je sporan onaj faul protiv valjda Borca, kad je faul napravio Tosic pa ga iz tog slobodnjaka dao u 97. minutu? Gde su vam bile vesti o nepostojecim penalima i crvenim kartonima protiv Zemuna, Macve, Javora...? Konacno, ne videh ni vest o "spornom" golu Vozdovca u 88. minutu sada za vikend, a igrac bio bar metar i po u ofsajdu (srecom, odmah smo dali gol, ali je i to bila nevidjena kradja). Sve to vama nije bilo sporno, ali vidi cuda jeste ovaj penal! Pa mnogo je manje sumnjiv od svih ovih situacija koje sam naveo, A NI ZA JEDNU NISTE IMALI POSEBNU VEST!!! Treba da vas je sramota sto se stavljate u sluzbu jednog kluba i jednog Kokeze!

JPR24

pre 6 godina

Kakav penal ? Ovo je čista smejurija. Nit’ je prva ni zadnja... Liga nam je običan cirkus. Amateri pa imaju ozbiljnije utakmuce i sudijexxx

POPE

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.

la morey

pre 6 godina

Kakav smešan penal, za ovo niko nikad nije svirao penal. Ali pošto je naša liga smešna, ne čudi me što se sviraju smešni penali za Zvezdu.

Beretka

pre 6 godina

Ne treba ni postavljati ovakve naslove... Ne da nije bio penal nego ovakvo nesto ni slicno u zivotu nisam ni video. Covek je okliznuo jos van terena bez bilo kakvog kontakta a obratite paznju na sudiju, vec je bio pripreman da svira penal jer cim je video da se blizi igrac Vojvodine on je vec uzeo pistaljku da svira jos ranije nego sto je pao. Stvarno vise ni ne razumem zasto se uopste krade i navlaci ovoliko za zvezdu na svakoj utakmici vec godinama. Sta je poenta u tome? Pa igrajte i ako ste najbolji osvojicete prvenstvo. Ovako propadate i vi i cela Srbija jer svaki klub zbog vas propada. Ovakve stvari treba preispitati i kazniti. Zvezda je zlo. Ne razumem ni njihove navijace koji uzaviju u ovakvim stvarima. Ne znaju oni za kulturu ni za pravdu. Ne krivim igrace ni trenera jer nije do njih i oni rade svoj posao odlicno.

splitska propaganda napada Zvezdu

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.

onako

pre 6 godina

@Mika
Što si morao da čekaš 26. kolo , imao si prilike da komentarišeš ranije . Samo Vama nije jasno da su Radnički , Čukarički , Napredak ispred Vas na tabeli jer ovo nije i ne može da bude regularno prvenstvo . Što je sporno ako ste 5.
Nije smak sveta , samo ste kao po običaju napravili blato od lige gde se svi sad kaškaju . Uprava odslikava baš Vas navijače , čast izuzecima , Ti nisi taj odmah da Ti bude jasno , bije vas Radnički bez šanse da pobrdite uđem ovde Vi umesto da sagledate da ništa baš ne znate Vi u glas ovde- AV ne da da prestignemo Zvezdu - jel to normalno
Napredak vas dobio sa 10 igrača , jer za normalne ljude rezultat je 0-1 a ne 1-1 na tom meču .
Da se razumemo Zvezda danas nije zaslužila pobedu . Lično nihad ne bi svirao ovakav penal .
Plašim se gledaćemo ovakve gluposti do kraja i od jednih i drugih.

milan

pre 6 godina

prvo sam bio ubeđen da penala nije bilo pa sad posle odgledanog usporenog snimka mislim da je sudija upravu sto ga je svirao. znači Stolicu obavezno kazniti zbog onakvog kometara jer je utakmica bila popuno čista svih devedest minuta a vojvodina imala lepe sanse ali ne I sreće

coldplayer

pre 6 godina

Koliko komentara i sve ostrasceni.Kao veliki navijac Zvezde mogu da kazem da sam sokiran ovim penalom.Ne verujem sta nam je sudija svirao.Uzas uzasa.Sto se tice grobara nemojte da ste licemeri.a vasih slicnih odluka koliko hoces.A ovom sudiji zabraniti dozivotno sudjenje.

Redboybgd

pre 6 godina

Ja kao navijač C.Zvezde i realan čovek kažem da "P" od penala nije bilo...da sam ja bio umesto Bena opalio bi loptu iz penala na istočnu tribinu....ili ako ga je već dao onda su trebali pustiti igrače Vojvodine da odmah daju gol i da se sklone...ne trebaju nam ovajce pobede...svakako bi osvojili prvenstvo...sramota me ovakve pobede...trebali smo večeras pokazati da smo gospoda i na terenu..navijači Vojvodine...ako Vam šta znači...IZVINITE!!!

Džoni

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu!
Smrt fasizmu ziveo Partizan!

analiza

pre 6 godina

"Crveni karton klizavoj travi."
(Mirko)
Istina,Mirko,uklizala je trava Radonjicu:)

" "ne bi ni stigao do lopte". kako da stigne kad ga ovaj pokosio... svašta."
(SRB-in)
Uh,uh,uh,pokosio ga.Za kosenje u sesnaestercu ide direktni crveni.Ovde samo trava nije pokosena pa je faulirala Radonjica tj on je proklizao.

"Penalcina"
(Istok JNA)
Aha.Ako je penal kad igrac prokliza pa onda padne.

"Ceo zivot sam grobar ali ovo je PENAL"
(jug)
Tako je,neko ko navija na Jugu prvi bi rekao...ili mozda ne bi?Botovanje?!

"Priznajem opravdano ga je dosudio."
(Stari Grobar)
Evo,"verujem" da si Grobar,ali s teskom kataraktom.

"Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh."
(Deda)
Deda,zezaas,samo tako!76 godina i VIDIS penal:)

"Bila bi bruka da nije svirao penal srusio ga i rukama i nogama"
(son)
Ma ,da,trebao je dva crvena da mu da.Rukama i nogama?!

"BENal je bio a penal nije :-)"
(Dani87)
Najbolji komentar!!!

Nasmejah se kad videh zbog cega je sviran penal.Covek se okliznuo,izgubio ravnotezu,lopta daleko od njega,on u gol autu,POSLE toga mali kontakt sa odbrambenim igracem-pomocni sudija sve to gleda sa strane,a glavni je VAN SESNAESTERCA kad se to desava -tj na 18 m najmanje.
Ali,kad covek vidi,onda on vidi.

direwolf

pre 6 godina

Bez razlike dali je bio penal, zasto nismo videli slican tekst posle utakmice sa Vozdovcem i naslovom dali su zmajevi izjednacili iz ofsajda? Mozda je bilo toliko ocigledno da nije bilo potrebe...

macak

pre 6 godina

isključiti kamere sa srpskih stadiona da se ne gleda bruka ...jedan od derbija, dobra atmosfera, lepa prica, steta što se ovo desava ...lepši utisak bi bio da je ostalo 1 : 1 , voleo sam da je Ben promasio

Haris

pre 6 godina

Hahaha pa ovo je smesno,vredjanje inteligencije,u srbistanu je frudbal odavno umro,pa se posle cudimo sto u Evropi ne mozemo nista da uradimo

FKV1914

pre 6 godina

"Nema sumnje, ovom odlukom sudije neće biti srećni u Humskoj 1..."

Nema sumnje mi imamo 2 kluba a ostali tu sluze da se popuni prostor i apsolutno nisu bitni.

Džoni

pre 6 godina

Šta reći? Glib Srpskog fudbala. Veliki sam Zvezdaš ali ovo što se zadnjih godina svira Zvezdi i Partizanu je bruka neviđena! Bili su i ranije povlašćeni ali ovo u zadnje vreme prevazilazi zdrav razum. Ja nisam mogao da verujem, a evo gledao sam i Juventusu sudija ne dosudi školski primer penala, znači kao iz udžbenika i još onaj pomoćni pored gola na dva metra od njih i ništa. Otišao je fudbal u ....

VUK

pre 6 godina

Ja sam cigan na kvadrat , ali ovo je sramota . Ne treba nam ovakav penal. Titula je svakako naša..sad treba da je pljuju zbog ovakvog sudije.

Djomla

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.

ja

pre 6 godina

Dobro. Partizanovac sam, i znam da nisam objektivan, ali u ovom slučaju, ako neko tvrdi da zaista jeste bio penal, onda je onome stvarno potrebna pomoć!

zoran

pre 6 godina

Najveci problem sa navijacima c.z.(najsrbskijeg kluba u vasioni... a i sire) je sto se oni nicega ne stide.... njima je sve regularno... navika (od 45'-e) je cudo....

Markes

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 7. mart 2018 20:04)

Kako još ni shvatio? Pa onome ko hoće svima nama da pokaže da može sve što mu se prohte.

Гиле

pre 6 godina

Ја сам звездаш, али ово је апсолутна СРАМОТА!!! Судија који је ово свирао треба доживотно бити суспендован.

Vlada

pre 6 godina

U redu je ovakva vest. Penal jeste sporan. Po meni, vrlo preblago dosuđen. Sad pitanje za redakciju: zašto u prošlom kolu nije bila vest sa snimkom ofsajda od 2m (dva metra), ali realna 2m i sa naslovom: Da li je Voždovac dao izjednačujući gol iz očiglednog ofsajda?

watcher

pre 6 godina

Ahahahahahahahaha
Ponoviću još jednom, kao zvezdaš: ukinuti domaći fudbal (osim po selima)na neodređeno vreme, a sve fudbalske pregaoce poslati na branje malina

Nemanja

pre 6 godina

4k4.Dex, 7. mart 2018 22:25)
Koliko puta su protivnicki igraci imali ovakvih duela sa igracima Partizana i Zvezde pa je sudija odmahivao rukom. pazi namestio ga. Radonjic se okliznuo, nije bio ni blizu gol sanse, kontakt nedovoljan. ovo je sramota za fudbal i ovog sudiju ne bih stavio u protokol nikada vise jer je nesposoban.
Sramota prema igracima Vojvodine, prema navijacima. Objasni ti nekom klincu sad da treba da gleda nas fudbal i navija za bilo ekipu osim blizanaca kad se desavaju ovakve stvari. Taman nesto se lepo desi u Evropi i mora u ovoj Srbiji da se upropasti sa ovakvim amaterizmom.

Stari znalac

pre 6 godina

Za prekrsaj u fudbalu ne mora da postoji kontakt, vec je dovoljna i sama namera. Ako sudija proceni da je tom namerom uticano na igru onda moze da oznaci prekrsaj, a u 16 metara i izvodjenje kaznenog udarca. Da ilustrujem, lopta ide ka napadacu, ovaj je prima na grudi, a odbrambeni igrac skace i nogom podignutom ide pravo u grudi. U poslednjem trenu povlaci nogu, nema kontakta, ali se napadac sklonio da bi izbegao udarac. Loptu uzima drugi odbrambeni igrac i sve je naoko cisto. Naravno da ce svaki sudija svirati povredu pravila igre, tj. prekrsaj i izvodjenje slobodnog ili kaznenog udarca zavisno od mesta prekrsaja. Tako je sviran kazneni udarac za Zemun (donekle): mali kontakt, ali visoko podignuta noga i igrac Zemuna je morao da bude kao dzokej da izbegne nogu. U slucaju Radonjica, bilo je kontakta, koliko god bezveznog, a i namere. Glup prekrsaj, ali najstroza kazna kao vrata. To sto se Radonjic jos i okliznuo ne menja situaciju.

Mika

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 22:22)

Ti pričaš o obrazu ? idi podržavaj Terzu i Covica... Pa vi obraza nemate... Mi namestamo a vi redom dobijate utakmice a mi gubimo, igramo nereseno...I sta kažeš mi smo krivi sto su vama svirali nepostojeći penal ? i to smo namestili?

Branko

pre 6 godina

Prvenstvo je odluceno jos u decembru kradjama u derbijima sa Vojvodinom ( nedosudjen penal) I Zvezdom ( gol iz ofsajda). Ovo je samo nastavak price po inerciji da se sudi za zvezdu.

Vladan R

pre 6 godina

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 7. mart 2018 22:12)
Ako nekome ko te je zalomio, u punom trku stanes na nogu i jos se naslonis rukama na njega, makar i mahinalno, pa ga time oboris, onda je to penal. Kako ga to niko nije udario, ako mu je neko stao na nogu. Na ovaj nacin u zelji da dokazes da nije penal uradio si suprotno. Naveo se sve elemente potrebne za dosudjivanje penala. Mene koji sam u prvi mah mislio da se okliznuo, si naveo da promenim misljenje da u stvari jeste penal. To sto je nespretan, i sto nije imao nameru, ne menja cinjenicu da ga je nagazio i time u dobroj meri uzrokovao njegov pad. Probaj da ne padnes, ako ti neko stane na nogu pa te makar i blago odgurne, naslonovsi se na tvoje rame.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Da li je bio gol iz ofsajda za Vozdovac proslo kolo, ah da to nije bitno i nije interesantno nasim "objektivnim" medijima...

dex

pre 6 godina

Da, a niko ne spomi je ofsajd u napadu za 2:0, kada niko pri cistoj svesti ne bi svirao ofsajd? Niko ni da pomene gol Vozdovca za 1:1 u proslom kolu?

Crypto je buducnost

pre 6 godina

Kakva kradja ljudi pa ovo je vise trag i komicno! Dajte skupie sve padove i penale na te padove iz ove i prosle sezone i da posaljemo kolektivno UEFI da kazni vise ovo izivljavanje.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57) 

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?
(Mika, 07. mart 2018 22:06)

Naravno da priznajem, ja nisam ostrašćeni kao vi od prekoputa. Da je svima pošteno sudjeno od početka prvenstva vi bi odavno probili magičnu cifru od - 35 a prvenstveno bi bili rešeno još u novembru mesecu, tako da ti je bolje da ćutiš sa tim kalkulacijama da vam nije sudjeno ovo bilo bi ovoliko razlike, a onda kada se podeli to bi bilo ovoliko i jedan kiks i derbi i vi šampioni. Odakle li ti samo obraz za te kalkulacije živo me interesuje. Sportski pozdrav ...

New Jersey

pre 6 godina

Manje vise jel bio penal ili nije...meni nije jasno da pored toliko kriminala i politicke mafije u savezu,pored namestanja,spornih transfera,proneverenih para itd neko u Srbiji i dalje prati ovo i daje mu na znacaju.Govorim kao neko ko je od 2001. do 2008. isao na sve Vosine utakmice.

beli

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo

4k4.Dex

pre 6 godina

Namestio ga Radonjic taman dovoljno za penal. Ne vidim sta je sporno, prosao ga zalomio ga i ovaj stavio ruke na njega i zakacio ga nogom dovoljno da mu zaustavi kretnju. Penal cist kao suza. Odbrambeni je ispao prilicno glup ali sudija nije imao drugog izbora.

marko sid

pre 6 godina

Bio sam na jugu, sa 150 m se videlo da je penal. Izbacio ga Radonja i ovaj ga udario po stajnoj nozi. Meni samo nisu jasni ovi tekstovi i naslovi. Ja sam protiv navlacenja i kad treba, ali danas apsolutno nije nista znacilo. I da je ostalo 1-1 opet 12 bodova viska.

Skocko Karo Zvezdu

pre 6 godina

Nije pitenje da li je bio, nego zasto je ovo sudjeno kao penal?! Bilo je i povoljnijih situacija da se sudi penal... zasto je dosudjeno bas ovo sto blage veze sa penalom nema?! Mozda bas zato da bi se nastetilo Zvezdi?

скоба

pre 6 godina

Је ли Мико, колико се то дербија игра годишње? Друго, откуд ти идеја да Звезда може да изгуби од оваквог Партизана?

Karapampula

pre 6 godina

Da li iko od vas zna da je vecerasnju utakmicu sudio sin dugogodisnjeg sefa obezbedjenja Marakane? Da li on treba da dozvoli da Zvezda prospe bodove u NS? Naravno da ne i kraj price.

ajmo po pravilima, bez pristrasnosti

pre 6 godina

Penal je bio van diskusije, ako iole poznajete pravila fudbalske igre i niste zlonamerni. Zaustavite ovaj snimak na 11 sec i puštajte frejm po frejm do 12 sec. Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). Da li je on imao nameru da pravi faul? Verovatno nije, u pitanju je inercija, ali procena namere ovde nije bitna, kao ni položaj ostalih igrača Vojvodine, koji prema distanci ne bi ni stigli do lopte pre Radonjića da nije bio zaustavljen, jer kontakt za sviranje faula je postojao, a priče da se Radonjić sam oklizao su glupost. U svakom slučaju je ovo evidentan faul, i da se dogodio bilo gde na terenu niko ne bi potezao pitanje ispravnosti, ali pošto je u 16-cu i sviran je penal, sada je svakako problem. Sa druge strane, sudija JESTE nio loš, i evidentno pristrasan za Zvezdu ceo meč i Vojvodina JESTE bila mnogo bolja i zaslužila makar bod, ali... nije uspela bolju igru da kruniše i golovima, za šta im nije kriv sudija, ali penal JESTE napravljen i pravilno je dosuđen!

Matilda

pre 6 godina

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 21:55)
Hahahaha,to je tvoj odgovor? Ok,aj da se setimo derbija,butina Rnica,penal za Zvezdu,opet derbi skoro bio,nema NAJKLASICNIJEG penala nad Nemanjom Mihajlovicem...pa nekada u Smederevu,Dimitrijevic na gol liniji brani rukom,sudija cuveni Santrac ne svira Penalcinu za Smederevo,pa od kad postoji youtube,imas zvezdanaesterac 1,2,3 pa se malo podseti,pa isto tako pogledaj penal nad Jestrovicem na 20m od gola...mogu 10 dana da ti navodim,ali ne vredi,navijac si Zvezde,znaci povez na ocima trajni!
r

kg

pre 6 godina

Volim Zvezdu vise od zivota ali ovo je sramota...ne verujem da je neko lobirao da se dosudi penal ali sudije sad po navici sude Zvezdi i Partizanu svaki iole sumnjiv pad u sesnaestercu, jer je lakse kad se pogresi na stetu manjih klubova, ako pogrese na stetu nasih "velikana" odmah se ide na hladjenje dva ranga nize, a to ni jednom sudiji nije u interesu...

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Evo sad sam pogledao situaciju,nema veze sa penalom.Nije mi jasan sudija Zvezdi ne gori pod nogama pa ovo da svira.Nebitno pokradeno je sve iz Vojvodine pa jedna fudbalska utakmica manje vise.

To bi mnogo toga objasnilo... ne računajući kleptomanske blizanačke sindrome!

pre 6 godina

Proverite je li i sudija odseo u onom hotelu gde je sinoć u 3h ujutru bio vatromet?

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Cist kao decija suza
(Toza, 07. mart 2018 21:35)

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj...
 (...., 7. mart 2018 21:42)

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. 😈

Zemun-Sydney

pre 6 godina

Bio je penal, igrač Vojvodina je svojom desnom rukom udario igrača Zvezde. Ko god je gledao poslednju utakmicu Sydney FC (u kome igra Ninković) mogao je da vidi sličan penal koji je za lagani dodir dosudjen protiv Sydney FC.

daknik

pre 6 godina

Penal je bio samo vrhunac sudjenja..ovaj je proklizao i iskoristi taj kontakt i pao..nebi ni stigao do lopte..samo pogledajte kako je sudija svirao svaki kontakt za Zvezdu..samo se cekao gol..tako je na svakoj utakmici..i o cemu onda pricamo...na ovakav ili onakav nacin...dala bi gol...mi laici imamo vise osecaja nego ove nase sudije..koje kao treba da bude obucene da analiziraju svaku situaciju..da uce..ma kakvi...Stolica je sve reko..moze da se svidja nekom ili ne..ali je upravu...ne samo ova utakmica..

Zvezdaš

pre 6 godina

Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta

Goran

pre 6 godina

Da postoji gradjanska svest u Srbalja, tacnije da su ljudi koji vode klubove posteni fudbalski radnici, pa da se okupe i da napuste ovakvu ligu, pa neka igraju zvezda i partizan u krug koliko hoce utakmica.. Ja ne vidim cemu ovo vodi, da li shvatate da terate ljude sa stadiona, da se i klinci sve manje loze na vas, cemu ova sramota? Za ovako nesto ni klinci na skolskom igralistu ne daju penal.

daknik

pre 6 godina

Igrac stane na loptu i padne preko nje..sudija mu sa zuti za simuliranje...i prekine igru...strasno sta rade sudije..,igrajte fudbal..Stolica..je za sve njih izmislio fudbal...a ostali se sprdaju s nama..Milojevic prica nekoj igri...da neverujes..

Parter B

pre 6 godina

A kako nije penal ako ga je zakacio po nozi u 16 metara ?!?
Glup i nesmotren start...
Nego me zanima gde su takvi naslovi kada Mladost ostane bez 2 igraca protiv Partizana,kada ovi isti daju gol protiv Zemuna van zaustavnog vremena,da li su vam i onda potrebni isti takvi naslovi?!?
A sto se tice grobara Stolice,kazniti ga sa minimum 3 meseca izuzeca sa klupe zbog izuzetno bezobrazne izjave nakon utakmice...

спортски уметник

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..
(Делија, 07. mart 2018 20:27)

Спин машинерија....Партизану свирану 10 пенала и то је одговор на све....а случајно забораве да напомену да су 8 од тих 10 били чисти као суза, а да неколицина није свирана, а требало је...као и да је исто толико свирано против Партизана и да нису баш били чисти, док су Звезди свирали 15 пенала, бар пола измишљених...

alfezi

pre 6 godina

bedno, posebno deo "...neće biti srećni u Humskoj..."!?
A na Karađorđu!?
A da li je sretan pravi Zvezdaš? Ako jeste, neka je živ i zdrav....

dare

pre 6 godina

Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda, 7. mart 2018 21:45)

Prirodno je da ne vidis... ja sa svojih 47 moram naocare nekad da "turim" :)

Btw... ne znam... da je partizan ja bih ovde trazio penal cisto zato sto je partizan... da je recimo neki drugi tim stavio bih duple djojzluke pa mozda dosudio penal. A da li je i bitno. Sudio je to je to!

konjusari

pre 6 godina

Novo pravilo u superligi Srbije: Ukoliko se igrac FK Crvene Zvezde oklizne ili jednostavno iz nepoznatog razloga padne u sesnaestercu, svira se penal.

Batko

pre 6 godina

Zvezdaši će reći da je penal čist kao suza, a Partizanovci da nije.
(Goran, 07. mart 2018 20:22)

Gresis sine. Cak ni mi nismo toliko glupi da kazemo za ovo da je penal.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 07. mart 2018 20:04)

Protivnicima Zvezde. Za nauk. Da znaju da ne pruzaju otpor.

CzBg89!

pre 6 godina

Poslednji ko treba da komentarise sudjenje su groabri. Gram srama i stida nemate posle svega sto je bilo na vasim utakmicama. Posle Lučana vas nije ni 10 bilo da mi pametujete nesto tu sad.

Zoran

pre 6 godina

Pa zar ni na +14 se nesme dozvoliti da zvezda izgubi.Ovo je vrhunac bescasca.
Kroz istoriju je bilo razni penala za zvezdu:dva metra ispred kaznenoga,udaranje lopte u butinu protivnika,zapinjanje za busenje samo je ovakav falio.Faul u gol-autu i to bez kotakta.Ako je mogao gol iz gol-auta moze i penal.Oce li se preposteni doktor sad oglasiti.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.
(#12, 07. mart 2018 20:07)

Gde si bio na Zvezda vozdovac da kazes da je bio ofsajd kod gola Vozdovca???

....

pre 6 godina

"ako iole poznajete pravila Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). "
(ajmo po pravilima, bez pristrasnosti, 07. mart 2018 21:22)

kad covek ne moze da sakrije pristrasnost. Ajde jos jednom pogledaj snimak, kad je Radonjic bio na aut liniji, igrac Vojvodine prolazi pored njega, mahinalno stavlja ruku na njega posto ga inercija vuce, kakve obe ruke, kakvo telo ti vidis da ga je time odgurnuo??!!!! Mislim ljudi, nismo valjda toliko blesavi.

slobinator

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener

A kažu nismo više komunisti...

pre 6 godina

Ono kad te klubovi, tačnije dva identična, zaduženi do grla još kradu za bodove, titule, kupove. I još ubeđuju da imaju neku vrednost...

SeijoOju

pre 6 godina

Mesarovica pitati zasto je postojao kontakt nogama?

Ako da ubedljiv odgovor - ponistiti mec i registrovati 3-0 za Vojvodinu.
Koji je Mesarovicu tacno razlog sto pravi kontakt nogama?

Stigao je igraca, lopta je otisla van domasaja obojice, cemu tacno sluzi kontakt nogama???

Ganci iz NS - a

pre 6 godina

Faktor vetra , " udarni ugao mrkog pogleda " odbrambenog igrača Vojvodine , ruka blago cima i povlači se ... hm , realno blagog kontakta ima .
U Engleskoj se ne sudi , kako se ide južnije ( sve je tužnije ) to se zove :
" ...slobodno sudijsko uverenje " .
Dakle , slažemo se da se nećemo složiti oko ovog penala !

vlada82

pre 6 godina

Ja kao Zvezdas kazem da sudija treba da bude kaznjen za ovo. Ni p od penala! Ali tako se sudi vecitima kod nas tako da ne iznenadjuje.

n

pre 6 godina

Koliko je bilo ovakvih stvari ove sezone? Niko vise i ne pamti sve penale, crvene kartone, sklanjalice itd.
Niti su oni neki tim, niti igraju bolje od Partizana, a narocito da nemaju bolje igrace pojedinacno. Njihova prednost je ostvarena ovakvim skandaloznim i sramnim delima.
A imate desno na ovom sajtu pise anketa: Namestanje u Srbiji-zasto je Superliga namestena? Bas prikladno za ovu priliku, evo vam odgovora na pitanje iz ankete.
U Srbiji se ne namesta za kladionicu vec zna se za koga i zbog cega. Partizanu se svira onaj sraman penal protiv Zemuna, a ovde imamo ovo.
Ajde sad malo opet pisite o krizi u Partizanu i kako igra lose i kako nema rezultata, za razliku od "mocne" Zvezde.
Sve je ovo tragikomicno.

Dr Yes

pre 6 godina

Mislio sam da nije, ali sam posle ponovljenog gledanja video da ga je šutnuo u nogu. Ovaj ugao je loš, sudija je bio u boljoj poziciji, i lepo je video. Tako da je bio penal.

Matilda

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači. 
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 20:44) Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!

gologuzov

pre 6 godina

Ubuduće utakmice prve ( kako neki nazivaju superlige) trebalo bi da sude Majstori...

(Inače sve ovo liči na naše sudstvo i pravosuđe uopšte. )

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Nešto sve pokušavam da se setim da li je tekst ove sadržine pisan pre 3 dana posle gola Voždovca iz ofsajda, hmm ... ?? Ako neko zna neka mi odgovori biću mu zahvalan ...

stifen hoking

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo
(beli, 07. mart 2018 21:56)

Za deset godina Partizan osam, Zvezda dve titule, a i te dve titule kazete da je Zvezda namestila, bilo bi najpostenije da ste vezali deset titula, pa onda jos deset...

analiticar_amater

pre 6 godina

Kao Zvezdaš mogu da kažem da veze ovo nema sa penalom i da je ovo sve velika sramota. Ne trebaju nam ovakvi golovi i ovakve pobede. Bukvalno me je bila sramota dok sam gledao snimak.

DzoSu

pre 6 godina

Nije, kao Zvezdaš sam iskreno razočaran sa sudijom Šegrtom.
Bačena senka na rodjendane i Zvezde i Voše!

Pozdrav za sve moje drage navijače i simpatizere Vojvodine i želim im da u narednim godinama oteraju sporne ljude iz uprave (bliske vlasti) i da konačno dobijemo još jedan klub koji će se ravnopravno boriti za titulu.

Novi Sad to zaslužuje!

fenomen

pre 6 godina

Ne bi me mrzelo da prebrojim svih milion i šesto hiljada glasackih listica i utvrdim koliko se tu kralo. Kad se krade ovako ocigledno mogu da zamislim kako i koliko se krade kad se ne moze videti kao preko malih ekrana.

Zex1991

pre 6 godina

Ma penal je bio sigurno.Ja ne znam kako neko moze da kaze da nje bio penal.☺Evo sad gledam utakmicu Tot. Vs Juv. i da nase sudije sude do sad bi bilo najmanje 3 penala.Generalno nas fudbal je dno dna.Ustvari nama je tu lepo posto se mi valjamo u tom blatu i busimo rupu jer zelimo da padnemo jos nize.

.....

pre 6 godina

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj... 
 (...., 7. mart 2018 21:42) 

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. ?
(Toto-ko-tunjo, 07. mart 2018 22:40)

opet si se prvi javio, znaci opet si sebe pronasao u komentaru hahahahaaaa...bas si uporan :)

filipo

pre 6 godina

I ja sam mislio da je penal smešan gledajući kao i većina u ruke igrača vojvodine,međutim on je Radonjića nagazio na nogu kada ga je ovaj fintirao,pogledajte.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ko radi selektivno, prozivali su partizan kad god je moglo, i za penale, iza djuku, podela navijaca, 500 delija podrzava olimpjijakos, krenuli albanci iz bujanovca da prate Skenderbeg u humskoj, 600 000 klauzula djukic, leonardo ide-ne ide, partizan posle kojeva i prolaska u 16 tinu finala, zvezda ce dobiti u derbiju 5 nula jer partizanu ne igra 5 igraca, svasta je bilo...toliko da je selektivno. Jel ste vrteli partizanov penal protiv macve a penal bio kao suarezov u ligi samipona, isti! Na penal protiv zvezde koji je sam Vujadin smekerski rekao da je bio, Terza kaze nije i onda 100 papagaja ovde to ponavlja...hocete jos da nabrajam..? Ima jos materijala..

NoName

pre 6 godina

'Da li je bio penal za Zvezdu/Partizan (video)' je relativno cesta vest posle njihovih utakmica u prvenstvu...
Kome da li je ntar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kojot, 7. mart 2018 20:27

Apsolutno netačno.Nikada ni na jednom portalu nije bila vest tipa da li je bio penal za Partizan. Nikada. Sa druge strane, svaki Zvezdin penal je ispraćen uz posebnu vest -Da li je bio penal za Zvezdu? Objektivno srpsko novinarstvo na delu.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

(veliki strumf, 7. mart 2018 20:37)

Daj, brate, oladi malo... Za svaku od pomenutih situacija, počev od saopštenja prepodobnog Terze, uprave, pa do POSEBNIH vesti, koje ne znam kako nisi video - diže se kuka i motika o nameštanju, čak i mnogo više nego za providne štele Zvezdane, i ti imaš obraza da izjaviš ovo!
Jedino mi je za naš fudbal želja da malo uđem u štos i bar malo naplatim ova njihova nameštanja, i blizanaca, ali i ovih "malih", koji nisu baš tako "navivni". A o kvalitetu i regularnosti, o tome već od doba Tita nema govora... Laku noć!

Lale

pre 6 godina

@Mika
Dva derbija su već igrana.Ne komentariši ako ne pratiš.Zanima me samo kako možeš da pišeš o Zvezdinom penalu posle svih onih lakrdija sa kartonima, 9 igrača, golovima u 98min?
I još nešto.Kako to da prošlo kolo kada je Zvezda drastično oštećena kod izjednačenja, ni jednog naslova-ništa!?Sada dirigovano svi u glas.U najmanju ruku nekorektno.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(Matilda, 7. mart 2018 22:06)

Kad bi pamtio kada je i kako, u detalje, sviran koji penal za Partizan značilo bi da više mrzim Partizan nego što volim Zvezdu.
Ali, nisam kao 90% grobara.

scarface

pre 6 godina

Neka se broj klubova u ligi smanji na dva. Ostali, i da po kvaliteteu mogu da pariraju beogradskim blizancima, nemaju sanse da se bore za titulu. Pa neka onda lepo igraju medjusobno svaki vikend a ostale pustite da igraju. Uskoro ce ostali klubovi morati da paze da ne disu u pravcu igraca Zvezde i Partizana u sesnaestercu, jer to strujanje vazduha moze izazvati padavicu i naravno sudija bez ikakvog razmisljanaj pokazuje na krec.

sudija-mahach

pre 6 godina

Zasto je sporno ovo? Desnom nogom mu je sapleo levu i stavio obe ruke na Radonjiceve grudi. To sto je Radonjiceva leva noga proklizala nema nikakve veze, vidi se da je vec krenuo da se vraca prema lopti.
I samo da ne bude nikakve zabune, ja sam grobar.

Borsi

pre 6 godina

Bez komentara ...................!!!!!!!!!! Sramota za timove , sudije,funkcinere, trenere,igraće, uefu,fifu i sve ostale ,
navijaće itd !! Ako se nešto brzo ne ućini nema smisla više diskutirati o srpskom fudbalu !!! LAKU NOĆ !!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

B92 uvek se bavi(ovog puta sa čak dva naslova sporni penal itd), a nešto se ne sećam da pišu kad Partizan (zavisno o kretanju rezultata) redovito završava utakmice sa 90+8 minute, isključenjima protivničkih igrača, i penalima protiv istih!! Kada su sumnjivi golovi protiv Zvezde(npr. gol Voždovca iz ofsajda) to se i ne pominje!! Nisam nikog vređao, samo me zanima da li ćete da objavite mišljenje!!

Sudija

pre 6 godina

Ma smešno, ljudi čemu ovo, mene je sramota!!! Da li je i ljude iz Zvezde sramota, ali iskreno?
(dr.mo, 7. mart 2018 20:37)

Da li je bilo i u Lučanima smešno i sramota, ali iskreno?!

fancy

pre 6 godina

Nije bio penal! Utoliko je i sladje, u inat! Kao sto nije ni Vozdovac dao regularan gol u 89minutu pa sta!? Al to bi vec bila relativizacija...ovako kazem, jos sladje!

Deki

pre 6 godina

Ali grobari kad krenu da se bune, kao imali bi sanse za titulu.. pa jel realno da sa ovim timom i igrom vi osvojite titulu?? Da li bi bilo normalno? Evo zamislimo da je Zvezda sad u kozi partizana i sa nulom od igre osvoji prvenstvo? Zamislite sta bi se onda pisalo o Djukicu, da partizan osvoji titulu, a sta se sad pise ovih dana?

Wllaxy

pre 6 godina

Bravo za nepristrasni B92!

Nebitno, da li je bio penal ili ne ali je pravo cudo kako se ovakav tekst nikad ali nikad ne pojavi kada je Zvezda oštecena, recimo posle gola Vozdovca iz metarskog ofsajda proslo kolo!!!

neko iz struke

pre 6 godina

Kratko i jasno:
Nije.
Ni po pravilima, niti bi moglo da bude cak ni prema slobodnom sudijskom uverenju ove ciste situacije. Cak sta vise, ovo je za zuti karton za simuliranje....
Da ne citiram pravilnik sada.

Etika

pre 6 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem: DA, BIO JE PENAL! Glupost odbrambenog igraca Vojvodine je fascinantna. Umesto da ga pusti da sam padne on pruza ruke ka njemu a onda ih povlaci kad ovaj pocne da pada. Vrhunsko neznanje...

beeee

pre 6 godina

nije najgore sto ga je svirao, nije najgore ni sto vas nije blam ovog penala, najgore je sto se igraci vojvodine nisu ni bunili...sve im je jasno.

NNN

pre 6 godina

Sramota kakav su nam penal svirali!
Pravi se cirkus od ionako lošeg domaćeg fudbala.
Ovo je medveđa usluga, ovako se igrači ne motivišu da igraju bolje
jer znaju da koliko god da su loši - tu je sudija...
... i onda odemo u Evropu i tamo često bude suprotna situacija...

SdCz je zlo srpskog sporta

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.
(van, 7. mart 2018 20:11) # Link komentara


Sta pricas ti ?? Pa svako ali svako kolo je sumnjiva situacija u korist zvezde ...ali svakoo kolo i vi pricate o nekim Lucanima !? Pa samo danas nije sviran jedan penal za Partizan i sviran je jedan protiv Partzana...

Mika

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57)

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?

petar

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener
(slobinator, 07. mart 2018 21:58)

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.

maxy

pre 6 godina

Ovo ne bi svirao ni Dule Savic da je Vujadin bio na mestu Radonjica. Sramota kakve nema. Ono sto mene boli i sto nije istina to je sto uporno pokusavaju da prikazu svima kako Partizanu sudije vise pomazu, a to nije tacno. Neka objektivni navijaci pogledaju Partizanove penale i Zvezdine, ali Zvezdine i od prosle sezone jer su cini mi se bili rekorderi u Evropi (cinjenica). Kako god, nasa liga smisla nema. Klubovi manji od vecitih istupite iz lige.

Djape96

pre 6 godina

Sta da li je bio penal, pa da se mi ovde svadjamo u komentarima? Angazujte nekoga strucnog, neka iznese svoje misljenje. Onaj na areni ne sme da kaze jeste ili nije nego kaze pa sad (Da se slucjano ne bi ljutili grobari/delije)...
Napisite clanak jeste penal zato i zato, nije penal zato i zato ovo stvarno nema smisla...

Pera Kojot

pre 6 godina

Znaci ipak postoji rubrika ''da li je ovo penal''samo gde je gde je rubrika ''da li je ovo ofsajd''kada je Krsticic izasa sam na golmana u prvom poluvremenu pri rezultatu 1:0.

miško

pre 6 godina

Penal kao suza,svi uslovi ispunjeni.Igrač utrčava u šesnaesterac,vara protivničkog igrača,ovaj ga faulira i sprečava da stigne do lopte.Šta je tu sporno,ništa.Inače san debeli grobar,slaninar.

11

pre 6 godina

Svake nedelje sporne situacije oko Zvezde ili Partizana, ne znam da li je prosla jedna nedelja od pocetka lige a da nije bio neki sumnjiv crveni karton, gol ili nesto drugo u korist Partizana ili Zvezde, a obe ekipe se zale na neregularno sudjenje.

Istina

pre 6 godina

Kao zvezdas kazem da penal nije postojao.Bio je kontakta,po nogama Radonjica ali toliko slabog inteziteta i na mestu gde nista nije mogao da uradi.Zvezda u prolecnom delu igra kriminalno slabo,bar za one koji se razumeju u fudbal.Ne postoji igrac koji moze i zna da zadrzi loptu u nogama i da posalje zavrsni pas ka spicu.Zvezda nema plej mejkerera,vec samo trkace i borce i tako da ne cudi ovoliki odnos u posedu lopte u korist slabasne Vojvodine.Sreca njena,sto su ostali klubovi jos slabiji i igraju kriminalno slabo,pogotovo partizan,pa ce se prosetati do titule,mada sa ovakvom igrom,ni to nije definitivno sigurno.

MilanInter

pre 6 godina

Odmah da vam kazem da nisam Zvezdas ali penal je bio cist koji ce djavo ruka stopera na Zvezdinom igracu....kada zvezrin igrac vec gubi loptu....on je to iskusno osetio i pao....ruku na srce ali penal cist bez dileme

нтв

pre 6 godina

Питате се зашто б92 само ставља овакве вести када је,као, противник Звезде оштећен а не за Лучане, Напредак...Ту је главни онај доктор што ради као новинар, иначе навијач црно-белих.

NoName

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nn, 7. mart 2018 20:23)

Zanimljivo razmišljanje. Faul na centru je znači faul, a faul u šesnaest nije faul. Novo neko pravilo?

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

Marko Niš

pre 6 godina

Bio je. Sudija je svirao. E sad da li je postojao, to već ne bih rekao. A penal je bio, video sam u prenosu kako čovek daje gol iz penala.

Gavrilo Iz Principa

pre 6 godina

Pre samo četiri dana Zvezda je primila gol iz metarskog ofsajda u 88.minutu, pa nisu bili ovakvi naslovi i ovakve analize. Po meni-penal jeste sporan, ali sporne su mnoge odluke sudija u našoj ligi, naročito kada igra jedan klub...a to nije Crvena Zvezda.

Rahel

pre 6 godina

Za one Partizanove sklanjalice protiv Voždovca ,trojici kroz noge gol,ukupno 100 minuta produžetka do sada 10 crvenih njihovim protivnicima,bar 5 penala koji nisu ni P od toga,ovo je PENALČINA.

duh sa sekirom

pre 6 godina

jednom klubu sviraju nepostojeće penale, a drugom njegovim protivnicima.
-pitanje za milion dinara: da li bi neki sudija smeo da svira čist penal protiv zvezde pri nerešenom rezultatu?

ljupce

pre 6 godina

@milaninter

svaka ti cast majstore.ti si jedini opisao celu situaciju.ja bih samo dodao da je ruka stopera vojvodine sve vreme na telu radonjica i cak i u toj situaciji kada ovaj novinar iz b92 kaze da radonjic ne bi dosao do lopte sve vreme je ruka na igracu.krenuo je prema lopti i usled kontakta pao.kontakt koji traje i ne prekida se ,a ni sam igrac vojvodine nema nameru da prekine taj kontakt.sudija je to odlicno video i pokazao na penal.da li je to smesan penal?da,jeste.da li je bezazlen u odnosu na recimo klizeci start koji se desio u derbiju kad je partizan opravdano dobio penal?da,jeste,ali pravila su takva da kazu slobodna sudijska procena.sudija je sve vreme video taj kontakt(ruku igraca vojvodine na radonjicu) i procenio da zbog tog ometanja koje postoji radonjic nije dosao do lopte.penal bez dileme.

BgHQ

pre 6 godina

Nekada sam navijao za Zvezdu ali odavno(od 1993 god) ne pratim domaci fudbal i mogu reci da mi je drago zbog toga jer ovo je SRAMOTA.Naravno nista bolja situacija nije ni kad je Partizan u pitanju.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...

Делија

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..

Mirko

pre 6 godina

Za sve navijace Zvezde i ostalih klubova ja kao stari Cigan kazem da nije bio penal.Navijacima Partizana koji kazu da Grobar Stolica pusta Zvezdu i "sportskoj"redakciji B92 kazem penal cist kao suza.

dovla

pre 6 godina

Nekad je papir bio plemenita materija i samo su odabrani mogli da napisu svoje misljenje. U ovo 'napredno' vreme, razvijajanjem interneta svaka budala i neznalica ima pravo da pise sta oce i zamara normalan svet. Penal cist ko suza. Doslo je do kontakta, zaustavio ga je rukom. Jasno kao dan.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Molim ove lazne Zvezdase sto placu "Zvezdas sam ali nije bio penal" da analiziraju gol Vozdovca u proslom kolu.. Hvala

mare

pre 6 godina

Dal je bio penal ne znam, ali znam da je bio Jovan Segrt. Kome je smesan ovaj penal, nek pogleda penal koji je jesenas doaudio u pobedi zvezde nad spartakom od 1-0, al nek prvo popije vode da se ne zadavi od smejanja, poredeci ova dva penala. Sve u svemu Segrt je zvezdi ove sezone doneo 4boda, a gde su tek ostale sudije?

Марко

pre 6 godina

Не сећам се да је било наслова "Вождовац постигао гол из офсајда на Маракани".

Kalimero

pre 6 godina

Ne, nije bio penal. Dokaz da titulu osvaja onaj sa jacim kombinacijama...osim prosle godine, to je bio izuzetak jer je Zvezda bila ocajna...sve u svemu..kakva elita, takav narod, kakav fudbal takve i sudije...a to je zacelje Evrope..

delije brcko

pre 6 godina

Zvezdas sam ali nije bio!!Odlaskom Kange sve se promenilo u igri od napadacke ekipe pravi se ekipa koja mrtvi igru!Ne razumem zasto se preskace sredina terena!

Milan

pre 6 godina

Ne.Ali samo da pitam nesto...Gde su ovakvi tekstovi protiv Lucana?Svaka sumnjiva situacija protiv protivnika Partizana nista.Al zato kad se osteti Partizan onda 1000 naslova o tome.Msm i treba ovakve situacije izdvajati ali ako vec radimo radite za sve a ne selektivno...

Radonja

pre 6 godina

Tebra ni ja nisam verovo da ce da svira...da sam znao, pa valjao bi se jos malo po zemlju...cisto radi utisak i umetnicki dojam..pozdrav za svi cigani, vas radonja

NEKI KODAR78

pre 6 godina

Do skoro nisam mogao da razumem ljude iz svog okruzenja, koji uopste ne prate desavanja u JSL. I Ja sam mislio da sam skoro sve do sada video...

Slavko Vrekic

pre 6 godina

Svaka utakmica penal ili crveni.Ima li sramote panteri? Ako ste jaci toliko zar morate toliku pomoc imati od sudija.Kao Partizan namjesta a skoro svaku utakmicu izgubi.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači.
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.

Влада

pre 6 godina

Другари по вама је пенал за Звезду и Партизан само ако неко заврши у болници а све остало је крађа.

Па погледајте десну ногу Месаровића, где је лопта а шта он покушава да уради?

Истина, можда би Радоњић и сам изгубио равнотежу али што га качиш по стајној нози, укључи мозак!

zzbz

pre 6 godina

Naravno da nije bio penal, Radonjic se i okliznuo pre bilo kakvog dodira sa igracem Vojvodine. Igrac Vojvodine ga je samo dotakao rukama, ako bi se to sudilo stalno, otislo bi sve dodjavola (ako vec nije). Zvezdi i Partizanu ovakvi penali i navlacenja sudija stvarno nisu potrebni, Od '98 proslo je 20 godina, samo se dva kluba smenjuju na vrhu, dva drzavna kluba, interes drzave je u pitanju, od ta dva kluba znacajna sredstva se slivaju u drzavnu kasu prodajom igraca...

očigledno

pre 6 godina

Nagazio ga je, mozda nedovoljno za penal, ali je sviran nepostojeci ofsajd Rodicu koji bi se nasao u situaciji 1 na 1 u prvom poluvremenu, tako da su se stvari izjednacile...

Dare_cz

pre 6 godina

Bilo je elemenata za penal,udario ga je i u tom polozaju se lako gubi razvnoteza.Ovaj igrac Vojvodine je nekontrolisano isao na Radonjica a ne na loptu

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde sada brzo nova vest: da li je Marciniak propustio da sudi penal za Juventus? Zamislite, greske cine i najbolje sudije na svetu, i to je jos imao pomocnog sudiju iza gola koji je bio samo par metara udaljen.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!
(Matilda, 7. mart 2018 21:22)

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.

Kontras

pre 6 godina

Najjači su mi ovi “ ja sam zvezdas” hahah Ajde grobarske trolčine, plačite kao prošle godine, samo ovaj put Vam neće proći. Pocepaćemo Vas u derbiju i začepiti ta usta jednom za svagda!

IVANČE_LFC

pre 6 godina

Nije bio penal , ali je ovo samo nastavak stare priče , isto je da li Zvezda ili Partizan , uvek su bili povlašćeni . Oba kluba ne shvataju prostu stvar , igrači su im navikli da uvek imaju pomoć sudija , perfidno ili otvoreno , i ne pružaju 100 posto onoga što mogu . To je problem za evropske utakmice , psihologija im je loša , precenjuju svoje mogućnosti , imaju nekoliko jačih utakmica , ostale u sezoni su im do 50 posto maksimalno . Srpskom fudbalu fali još 1 ili 2 jača tima , da bi se lakše kalili mladi igrači , ali je ovde najbitnije prodati 20 menadžerskih igrača , to je smisao igranja cele lige .

analiza

pre 6 godina

"Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta"
(Zvezdaš)
Naklon do poda za najnormalniji i najtačniji komentar na ovu temu.

aleksandar nis

pre 6 godina

Naravno da je bio...Svi gledaju ruke igraca Vojvodine a trebalo bi da gledaju noge. Napravio je klasican penal desnom nogom.

Realno

pre 6 godina

Au sudija opet namerno svirao penal protiv Partizana i penal za zvezdu , da unizi zvezdin kvalitet i njene igre...realno je tako,bas kako i pise u onom saopstenju

IspeciPaReci

pre 6 godina

Lako je pricati navijacki da li je bio penal ili ne, takodje je lako nesto tvrditi kada nemate nikakvu zakonsku ili moralnu obavezu u odlucivanju. Veliki problem je sto je snimak situacije los, i samo iz ugla koji apsolutno nista ne pokazuje. Da je Radonic fintirao protivnickog igraca,jeste. Da se okliznuo jeste, da ga je protivnik nagazio jeste, ali pri klizanju. Problem je sto se iz snimka nazalost ne vidi da li je bilo i dodatnog kontakta. Ako jeste penal je kao suza, ako nije nema penala.

CzBg89!

pre 6 godina

Ocete opet da uzmete to
titulu na kuknjavu i nekakvo oduzimanje bodova, i onakve scene kao u Lučanima? Nece moci ove noci. Sad nastavite sa plakanjem..

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 7. mart 2018 23:32)

Zasto spominjes Partizan kada je ovde ostecena Vojvodina? Ne postoje samo dva kluba u ovoj ligi.

A sto se Partizana tice, on ce vas opet razmontirati u derbiju, kao sto to radi godinama unazad, cisto da pokaze ko je bolji, a kome mora da ide titula.

Đorđe

pre 6 godina

Kao grobar kažem da je Zvezda zasluženo prva na tabeli. Milojević je ove godine svima u Srbiji održao lekciju iz modernog fudbala. Tu nema dileme.
Međutim ovakve stvari samo bacaju senku na njegove uspehe. Pa i da su odigrali nerešeno, nema šanse da bi izgubili titulu pored smušenog Đukića i Partizana. Očigledno još preovlađuje strah od prošle sezone i gubitka već zatvorene tiule, pa Terzić želi što pre da se osigura.
Nažalost, ovakve stvari iskaču u prvi plan i umesto da se priča o Partizanovim i Zvezdinim uspesima u Evropi, priča se preusmerava na neregularno prvenstvo i rat saopštenjima.
I to je problem što nam najveće klubove ne vode uspešni menadžeri, bivši sportisti, koji znaju za viteštvo i predan rad, već ljudi koji su sve u životu postigli snalaženjem u mulju u kome se zemlja nalazi poslednjih 30 godina, pa takvo ponašanje projektuju i na upravljanje sportskim klubovima.
Sport je tu u drugom planu.
A šteta što bacaju senku na odličnu sezonu Zvezde.

miki

pre 6 godina

Dali su sudije vise pomogle nama ili vama.A svako moze da vidi da sudije pomazu i Zvezdi i Partizanu.I onda je odvratno citati ove komentare jer i grobari i delije ne zele da priznaju da im se pomaze iako to i sami vide.Rugaju se jedni drugima a znaju da se i njima pomaze.I nikoga nije briga za druge timove iz nase lige koji su ZAISTA OSTECENI.To pokazuje da veciti imaju najgore,sebicne i pokvarene navijace koji nemaju hrabrosti da se suoce sa istinom.

Zoran

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 7. mart 2018 23:23)

A realno je da tvoj IQ i karakter nisu na tom nivou da shvatis da ima nas normalnih ljudi koji navijamo za Zvezdu i volimo fudbal, ali ne zelimo da iz kola u kola gledamo ono sto juce videsmo. Ne zelimo da nas tim igra slabo, a onda sudija stupa na scenu, gotovo po pravilu. Ne, mi zelimo fudbal poput utakmice Totenhem-Juventus; fudbal koji ce da napuni stadione, a ne sudije bez i malo obraza, postenja, obichan shljam koji unistava ovaj lepi sport. Dokaz za ovo sto pishem su jezivo prazni stadioni.

markokiki

pre 6 godina

Penal postoji jer zvezda ima pare za sudije. Tako će biti gde god da igra u Srbiji. Čim izdaje u Evropu pune je, i nema penala.

Rema

pre 6 godina

Igrao sam fudbal kao klinac,posle presao na rukomet koji igram i dan danas.Ako sam nesto naucio to je da se na snimku ne moze odrediti intezitet udarca,duela,povlacenja.Gledao sam snimke svojih utakmica i samom sebi se smejao kako je neki faul izgledao na meni a kako sam ja ga osetio.Svako ko se bavio ili bavi nekim sportom zna o cemu pricam.A ostali koji komentarisu nemaju 2 utakmice u nekoj ligi pa komentarisu a nemaju pojma.

slobinator

pre 6 godina

(Mika, 7. mart 2018 22:06)
prvo ne igra se više derbi do kraja regularnog dela već samo onaj u plej ofu gde će zvezda biti domaćin,tako da je potpuno nebitno da li će zvezda imati 6 ili 7 bodova viška pred plej of jer to svakako znači da ima mogućnost da izgubi 2 utakmice u 7 kola i opet bude prva pod uslovom da vi ovakvi nikakvi dobijete sve utakmice do kraja što je ravno naučnoj fantastici

van

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.

IVA

pre 6 godina

Ajmo da je iskreno prestrogo dosudjen kazneni udarac ,a u proslom kolu protiv Vozdovca Zvezda prima gol iz ofsajda od dva metra i nikom nista ....

Nizdis

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, uzeh snimak da pogledam a pre gledanja se nameracio da napisem kako je JSL lopovska liga itd...Decko pokusao dribling u nazad, drugi decko video uopste nije loptu i opalio prvog po cevanici u 16m. Po mom misljenju cist penal koji se moze a i ne mora suditi. Ispravno i jedno i drugo.

Deja

pre 6 godina

Ja ne bih svirao penal, iako sam navijač Crvene Zvede.
Što je najgore nama taj penal, kao ni ovi bodovi nisu ni potrebni!
Neko bi morao oybiljno da popriča sa ovim sudijama i da vidi da li oni greše jer su zaplašeni imenom i izjavama čelnika Partizana i Zvezde, ili su stvarno samo pogrešili.

nn

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..

vujke

pre 6 godina

Jes jes penal nagazio ga na levi domali prst ,mislim da mu je otkinuo nokat... Bravo preposteni Terzo ,bravo prepostena zvezdo!!!

Miki

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.
(Djomla, 7. mart 2018 23:33)

Nije se bunio, al je cupao kosu sa glave kad je video odluku. Da li se neko seca mozda je bila polovina utakmice negde kad je Le Talek odgurnuo sa obe ruke igraca Vose na ivici 16m? I jos pritom trazio sudiji da mu pokaze zuti za simuliranje.

Mare

pre 6 godina

Zvezda nema potrebe da igra fudbal a ni kosarku, odmah na pocetku sezone trebam im dati titulu da se ne muce i blamiraju kao ovako..

Bane

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota ! Kakvi su bre ovo komentari "penal cist kao suza" itd
"Pa vi ste odavno izgubili moc normalnog rasudjivanja od ostrascenosti I mozda od jos necega ! Najbolje da ni ne igrate utakmice nego da vam odmah upisu tri boda na svakoj utakmici ! Vredjate I vi I vasi igraci I treneri I sudije sve druge koji nisu Zvezda I Partizan I koji jos prate ovaj nas jadni fudbal !
Ovo treba prijaviti Uefi kao I onu utakmicu Partizana u Lucanima!

ns boy

pre 6 godina

kakav penal ljudi,mesarevic ga jedva dotakao,nema namere,intenziteta faula,nema opasnosti po go.ovo ni u polju ne bi bio prekrsaj.nije radonjic pao zbog prekrsaja vec je proklizao.nije mi krivo sto smo izgubili,odigrali smo muski i bez kompromisa,crveni blizanac nista nije pokazao,kad ih malo stisnes presingom raspadne im se igra.posed 65-35%.sudjenje standardno kad igras protiv blizanaca,nama se svaki kontakt svira,kartoni samo lete a njihovi mesarski startovi jedva faul.recimo jovicic sa dve ruke vuce i baca jovancica jedva faul

Јабучило

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 07. mart 2018 23:32)

Звезданаестерцем?

sejn

pre 6 godina

Kao fudbalski sudija koji navija za Zvezdu,kazem da je postojalo vise elemenata za penal.Lopta prosla,odbrambeni igrac sprecio igraca zvezde da nastavi kretanje u pravcu lopte koju je odbrambeni igrac promasio,a pogodio po nogama napadaca.E, sad ocigledno je da namere nije bilo,pa se stoga ostavlja sudiji da sam odluci o sviranju jedanaesterca ili ne. Ponavljam,prekrsaj je postojao,doduse bledunjav i bez namere i ja ga nebi svirao!!!

KlupskiPrvakSveta

pre 6 godina

Кога брига???
Као да је и једно првенство у Србији било регуларно? Ко то и зашто још прати??? Пратимо да би се подј....међусобно, да вичемо неправда, онај други је украо...а они су ту само због пара...а ви опет немојте да гласате...немате за кога, сви су исти и остала оправдања...

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

momo brko

pre 6 godina

Akoo je sudija sviro penal onda je penal!!!!!!?
Ali ako nekom ne paše onda će da kuka kao ja sam zvezdaš ili partizanovac i to je lakrdija ne preostaje mu nišda drugo nego da leleče? Ali po običaju nama ništa ne valja!!

Lord of The Rings

pre 6 godina

Da je sreće ko sto nije, pa da izvodjac penala u duhu fer-pleja plasira loptu u gol-aut..posto je ovo stvarno sramno, ja ne znam kako ih nije sramota da slave pobedu..
U krajnjem slucaju neka svi klubovi istupe iz lige u znak protesta, pa nek bude svako kolo derbi..

ojha

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde kazem da ovo nije penal. Na ovoj oranici igrac Zvezde jednostavno nije imao šanse da se vrati po loptu i tu svaka rasprava treba da se zavrsi. Oni malo realniji navijaci znaju da za penal mora da bude malo jaci kontakt, ipak je to najstroza kazna. U danasnjem manekenskom fudbalu je dovoljno da te neko poprijeko pogleda i eto penala. Mene kao muskarca i kao rekreativca je sramota ovo gledati. Ovo je nekada bio sport za muškarce, sada je za mlakonje koji jedva cekaju pomoc sudija.

Grobarchina

pre 6 godina

Skoro u svakom kolu se svira penal za petokraku, uglavnom nepostojeći. Istovremeno, protiv Partizana se dva kola uzastopno dosuđuje penal i to na njegovom terenu. Kad je poslednji put sviran penal protiv pekokrake na "Rajku Mitiću" ? Mislim, pre 20 godina.

Sve je pametnom čoveku jasno. Jasno je i dokle će ovako. Dok traje AV. Navijači petokrake trebalo bi da se stide, ali oni obraza nemaju.

Kolja

pre 6 godina

Po srpski fudbal bi jedino resenje bilo da Zvezda i Partizan igraju samo medjusobno do 10 pobeda i da se nereseno ne racuna.A ostali klubovi da igraju normalnu ligu.A da se pobednici sastanu u majstorici na neutralnom terenu sa stranim sudijama.Jer ovaj format takmicenja se ionako svodi na ovo isto,s tim da je ruzno gledati cime su sve izlozeni mali klubovi.

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

Ja за своје102 године колико пратим Звезду, не видех очигледнији пенал. Играч Војводине је вукао нашег још од центра и на крају га мучки шутнуо и могао дечку ногу да поломи. За ово се иде у затвор. Мало је црвени картон и три утакмице неиграња. Браво за судију, који је имао храбрости да против увек фаворизоване Војводине досуди чист једанаестерац. Тако се брани част судијске организације, а не сталним навлачењем за Војводину. Од како је Кокеза председник ФСС, за Војводину је свирано бар 30 пенала. Кокеза одлази!

Jugoslovenki rezoni

pre 6 godina

Prosle godine je pisano od istih da je to bila najgora godina namestanja i najneregularnija liga ikada dok nisu preokrenuli i uzeli prvo mesto. Onda je bila regularna i postena odjednom. Ove godine ce to tesko da se desi. Tako da samo kukajte jugosloveni.

Od kako su fudbaleri briju noge...

pre 6 godina

Ako je ovo penal...strašnooo..ali hleba i igara...zato nisam otišao na stadion od 2010 (čim sam malo porastao da shvatim)...doduše, napravio sam par izuzetaka za reprezentaciju...strašnooo...moja zvezda - tim ženica....da su malo časni prišli bi sudiji i rekli daj čoveče vidiš da se igrač okliznuo...daćemo ovim pacerima 5 golova i bez penala...

BOSS

pre 6 godina

Hohoho,ja se brinem za tebe i ovih 400 pluseva sto si dobio.Pa vidis li da je nagazio covjeka kad je ovaj krenuo da se vraca?Ok i ovaj se bacio muski,al penal je kao suza...

Aca Pirot

pre 6 godina

Zvezdaš sam ali da budemo realni nije bilo elemenata za penal. Kao kad mi pljujemo i psujemo sve zivo kad njima dosude nepostojeci penal tako i oni nama sada isto rade, a mi se kao pravimo ludi i ubedjujemo sve da je bio penal.

markokiki

pre 6 godina

E pa jeste penal još ga je on sutno dva puta pa mu lupio samar u padu, pa su oni pali obojica al to kamera nije snimila video je sudija samo i mi koji smo bili tamo. Ma brate stao mu na obe pete ne na jednu. Bas se videle šteta ovi montiraju video uživo. Otišla ta tehnika svaka im čast.

niki

pre 6 godina

kao prvo da bi se svirao penal mora postojati opasnost po gol na neki nacin, igrach zvezde je vec ispao iz terena bez ikakve kontrole nad svojim telom u bezopasnoj situaciji, cak i da je bilo nekog kontakta a mozda je i bilo ali to svakako nije bio kontakt ni za faul a kamoli penal, slozicemo se penal nikada ne moze biti obican faul, ovo ne sme ni u snu da se svira penal, narocito ne u 90 minutu meca.. navijach sam zvezde ali treba biti realan, isto tako nije postojao ni penal za partizan u derbiju, sviran samo zato sto je onaj Savic monstrouzno da ne kazem debilno reagovao u bezazlenoj situaciji kada je igrach partizana docekao i samo pao iako nije bilo nikakvog kontakta, imate usporene snimke, a lopta vec u korneru,Savic bespotrebno izvarnicio, teska kiksara !!

vladimir

pre 6 godina

bio je, i manite me okorelih zvezdaša koji se sad stide, shvatite pravde nema, ili će te biti pokradeni, ili će te dobiti poklon, hteli ste pošteno prosle godine i izvisili za titulu, zato napred do titule

Bane

pre 6 godina

Svi koji govore da je penal i izmišljaju razloge da ga opravdaju. Da se zapitaju. Prvi tim na tabli sa budžetom 5 puta većim od tima koji je 8 na tabeli. Dolazi do pobede iz penala u 80+ minutu. Mene bi bilo blam da i komentarišem i samu utakmicu kamoli penal. Bruka bre treba da se zavčete u mišiju rupu od sramota. Vi hoćete u ligu šampiona, ovo vam je slika i prilika da se uvidtite da je to naučna fantastika.

Miki

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. mart 2018 23:07)

Zato sto je malo ranije igrac Vojvodine dobio zuti karton za simulaciju, gde je ocigledno bilo da je stao na loptu i pao na zemlju, nije se bunio nista. Ali je glavni prekinuo igru i odmah mu dao zuti, pritom su ga spopali Borjan i Savic kao da je udario nekog pesnicom.

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

sitno

pre 6 godina

Ja sam Zvezdas, ali ovo nema veze sa penalom

1. Igrac Zvezde se prvi okliznuo.
2. Samim tim vec je bio u gorem polozaju od igraca Vojvodine, tj. igrac Vojvodine je bio blizi lopti.
3. Igrac Vojvodine ga jeste malo zakacio ali tek posto se ovaj okliznuo.
4. Ovo vise moze da se tretira kao guranje.
5. Cim se okliznuo igrac Zvezde vise nije mogao da kontrolise loptu, znaci lopta samim tim vise nije bila njegova.
6. I sto je najvaznije igrac Zvezde nije ni bio u prilici za gol, a nije bio ni u prilici da nekog uposli posto je sam izleteo sa terena.

Dott

pre 6 godina

Kontkta je bilo, medjutim nije toliko grub, dogodio se u momentu kada je bio vrlo nestabilan i kad je bio dovoljan i takav da padne.
Ovakva situacija prepusta se sudijskom uverenju, kada se sudiji dozvoljava da za njegovu odluku moze uzeti u obzir vise faktora.

nikola

pre 6 godina

SPRDAČINA od "Super lige Srbije", i to će na dalje da gledaju samo zaluđena ili plaćena šaka koji se nazivaju "Delije" ili "Grobari".
"Slava im"!

Ja

pre 6 godina

ad je za partizan penal niko nista ne pise a kad je za Zvezdu odmah ankete jeli bio. To sam napisao u komentaru prosle partizqnove utakmice i niko mi nije objavio osim vas. Kokeza i partizan upravljaju medijima ostalo im iz komunizma razradjen metod. Pogledajte samo koliko je nepreporucenih komentara Zvezdasa . Pa nema grobara toliko nego imaju botovske kancelarije. Mislite o tome

Ahtung

pre 6 godina

Bio je penal, jer ga je namerno udario u šesnaestercu! To što nije bio u gol šansi nema veze - pravila o tome ništa ne govore. Ko mu je kriv što je ispao glup!

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovog sudiju treba proterati iz fudbala. Ovo se ni u kosarci ne bi svirao kao faul. Mogu da razumem ostrascenu balavurdiju, ali ovom sudiji mesto u fudbalu nije. Na tribine gospodina, pa da navijamo zajedno. Neko ko ga delegira ga je i pritisnuo da ovako sudi. Ne samo Zvezdi, nego i Partizanu. Isti djavo na mecevima oba kluba, osim kada Mazic sudi jer njega ne mogu pritisnuti. Nece covek da kalja tesko steceni internacionalni ugled.

Oksimoron

pre 6 godina

Navijam za CZ ali nisam siguran da je kontakt bio za penal, start jeste postojao ali u najmanju ruku je sporna situacija. Nisam sudija ali moj utisak je da je prestroga odluka, eto... Bas zbog situacije na tabeli ovo nam nije ni trebalo, da li cemo imati 12, 13 ili 14 bodova prednosti pred podelu nije ni bitno jer jednostavno i objektivno smo najbolji tim u Srbiji ove godine i osvajamo titulu svakako bas zbog ovakve konkurencije. A komsije jedva docekale ovo, kao, evo zasto cemo da uzmemo titulu. A oni danas konacno i uz svecanosti pobedise kuci posle skoro pola godine, i opet im neko drugi kriv a ne Djuka, Vazura, ili mozda Ivica i njegov Suma od 2 miliona. Ne mogu da pobede na domacem terenu u ovakvoj ligi 5-6 meseci i jos imaju obraza da traze titulu. Obraza bez. Vosa super odigrala, zasluzili su makar bod, ali imali su par odlicnih priliika za vodjstvo i kasnije izjednacenje i nisu ih iskoristili, karma je cudo... A za vatromet u pola noci pred hotelom i provokacije i sa tribina i Borjana “na uvce” od strane onih iza gola, opet, karma is a bitch... Stolica je makar u pravu, sramota za klub, ne ovo danas nego sto je FK Vojvodina 8. na tabeli u ovoj i ovakvoj ligi. Dakle, svi u svoje dvoriste prvo, Zvezda vam je najmanje kriva za to gde ste trenutno i jedni i drugi.

vujke

pre 6 godina

Umro je fudbal u ovoj zemlji a sahranile su ga sudije definitivno, pored ovakvih sudjenja morali bi da idu pravo na robiju!!! Terzo preposteni a sto se sad ne javis!??

Vladimir

pre 6 godina

Zvezdas jesam,
A penal nije !

Ali kakvi su se penali svirali i kakvi ofsajdi nisu videli, samo protiv mog Napretka gledano,
Onda je ovaj penal cist kao suza !!!

Creative mind

pre 6 godina

Partizan krade i namesta,a gubi bodove.Ovi drugi posteni bodove mogu da izgube samo protiv Partizana !

Opravdanje svega toga je da je Zvezda dobro igrala u evropi :-D ! Pa i Partizan je sa Milinkovicem bio na deset sekundi od 1/16 finala LE i dobio na strani Az Alkmar i Auzburg pa je opet imao 30 bodova zaostatka u prvenstvu i gubio je bodove.Sada je za plej of 7 bodova razlike.Nadam se da ce pasti bar na 5 pa da opet bog odluci kao prosle godine i vrati milo za drago.

Cinik

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.
 (miško, 7. mart 2018 23:52)

Idi gledaj turske serije, posto se u fudbal ocigledno ne razumes. Penal? Čovek sam proklizava, kasniji kontakt je apsolutno nebitan i za njega nije kriv igrac Vojvodine nego je uzrokovan samostalnim padom zvezdinog igraca. Ni govora o penalu. Mislim da Radonjic nije imao losu nameru, da se jednostavno okliznuo, ali da su fudbaleri Zvezde odigrali fer-plej, morali su promasiti penal ili dodati loptu Vojvodininom golmanu. Ni prvi ni poslednji put da igraci tako reaguju na pogresne sudijske odluke. Veliki Robi Fauler je dva puta sa penala dodao loptu golmanu, jer je sudija greskom dosudio penal koji nije postojao.

Nebojsa

pre 6 godina

Navijaci Partizana komentarisu ono sto zele da je bilo , a ne sta se desilo u senestercu Vojvodine . Radonjic nije se okliznuo kako vole da kazu , niti je simulirao . Lagano se oslobodio igraca Vojvodine i kad je krenuo ka lopti usledio je udarac po nogama i on je pao . Nemogu da verujem da ljudi su toliko navijacki obojeni i da i preksaj koji je bio ne zele da kazu da je postojao . Da li ti navijaci Partizana zele da prebace loptu na sudije , zbog lose igre njihovog kluba
Umesto da komentarisu kako u cetiri kola nastavka sezone Partizan nije odigrao ni jedno poluvreme dobro . Oni pokusavaju da prebace loptu a neke sporedne stvari
Draga gospodo koji navijate za Partizan reci cu vam da C.Zvezda otpocetka sezone pokazala da ima bolji tim od Partizana. Potpuno zasluzeno ima prednost koja je na tabeli . Znalo se da ce Partizan poceti da prosipa bodove i da nece moci da se izvlaci tokom cele sezone.

Nenad

pre 6 godina

Igrač Vojvodine napravio glup faul a nije ni suprostavio se sa odlukom uhvatio se za glavu a da je ostavio igrača ne bi bio ni prilika. Ovde je bio glup faul i to bez lopte. Grobari da li je protiv mladosta bio čist utakmica dva sporna crveni karton.

mr.wolf

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu! 
Smrt fasizmu ziveo Partizan!
(Partizan u inat svima, 07. mart 2018 23:11)

Juce 500+ komentara, sada 300+ komentara, grobari placu (sve frakcije), Stolica place, Vucelic saopstenja.... da, niko nesme da kritikuje !

Nebojsa

pre 6 godina

kako nije penal pa coveka nije smeo da takne kada je posle klizanja hteo da se vrati po loptu.pojma bre nemate pa ako je klizavo onda se tolerise kontakt je li?

dexter

pre 6 godina

Ljudi moji zvezdas sam, i smatram da nije bio penal ali realno 2 boda gore dole...nema potrebe za toliko analiza i ostrašćenosti...drugim recima sta se lozite uvek ovoga ima na sve strane...idemo dalje

Molder

pre 6 godina

Ha ha ha a najludji su mi komentari od po dve strane,kao,trude se nekome nesto da objasne,ubede nekoga u nesto...Koga breee libo i za penal i za zvezdu a i za Partizan,imam ja pametnija posla u zivotu od tih BEZZNACAJNIH GLUPOSTI

ko-ometator

pre 6 godina

Bio je penal. Trebali su da sviraju jos dva penala za zvezdu. Jedan je malo. Kad se svira penal zvezdi uvek je sporno tako da sto se mene tice mogu da sviraju dva komada svaku utakmicu svakako ce da pricaju zlonamerni. Zvezda je stala na dve noge, bice jos dosta ovakvih naslova sledecih godina jer smo mi narod takav da najvise sami sebe volimo da spoticemo

Bili Piton

pre 6 godina

Zašto ne bi bio penal? Zato što je za Zvezdu i što nije svirao Mažić ili neko drugi. I što se Stolica napalio kao uvek, i igrače kao nikad. Ako glavni nije video tu su pomoćnici, bilo je baš ispred onog iza gola. Nego gledajte šta ćete ako i Đuka ode (a bolje da ostane znaju oni u Španiji od čega se pita(ne)pravi) a zovu ga jer bolje vide od vas i gledaju objektivno,za razliku od vas.Vidite na niko neće kod vas, a Stolica nije ispunio cilj da pobedi pa da dođe.Problem je do vas,ovaj tim vam je realno 5. mesto, a što nije znate vi to.

Petar

pre 6 godina

kontam da i ovi iz uprave Zvezde razmisljaju, onaj fazon, "dal je ovaj normalan sta radi"
Ajde da je Partizan 3 boda iza pa treba Zvezdi, nego ovaj "sudija" dovodi u pitanje Zvezdinu ociglednu titulu...

FSS je dotakao dno dna

miodrag

pre 6 godina

Zvezdas sam i ovo se nigde ne svira kao penal, ali je isto tacno i to da i u evropskom fudbalu i u najacim ligama i u ligi sampiona i ligi Evrope ima pregrst gresaka sudija cak i mnogo gore nego sto je ova u Novom Sadu.

Siniša

pre 6 godina

Pa ljudi realno kontakta ima, dali je suviše lako dosuđen, verovatno jeste ali pošto sudija ima pravo da tako svira dobiće dobre ocene za suđenje na utakmici i postupio je u skladu sa sudijskim uverenjem.

FSN

pre 6 godina

Čemu ovolika diskusija? Sačekajmo šta će reći Željko Pantić.On je jedino stručan. Ako već nije bilo vanredno izdanje(stalno se pojavljuju linkovi na YT).

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Kad bi u Srbiji ovo bilo referendumsko pitanje 70% bi odgovorilo da je bio panal. Narod navija, narod se pita. A gde je tu (Srpski) fudbal?

Balada NS

pre 6 godina

Ovde se non stop potencira penal, a neće da se kaže da je sudija bio "samo" dosledan, odnosno da je dosuđeni penal samo ogledalo kriterijuma suđenja tokom cele utakmice.

cartman

pre 6 godina

Ovo je penal. Ali samo u Srbiji. Protiv CZ ili Partizana. Zato u evropi kada im ne sviraju svaki kontakt je mnogo teze da se igra. Bas Stojkovic je zamalo napravio glupost, da li protiv Kelna cini mi se, kada je legao dole, bunio se sto nije dobio prekrsaj i gledao igraca kako prolazi ka golu.

racki

pre 6 godina

zanima me dal je neko komentarisao u uefi za sinocni penal u londonu..samo mi cetiri dana ce da raspravljamo jel sviro bio je ....al nije...

miško

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.

veliki strumf

pre 6 godina

Evo ovih sa B92! Mnogo vas boli ovih +14? Gde vam je bila vest da li su bila 2 crvena za Mladost? Gde vam je bila vest da li je sporan gol Evertona u 96. minutu iz ofsajda? Gde vam je bila vest da li je sporan onaj faul protiv valjda Borca, kad je faul napravio Tosic pa ga iz tog slobodnjaka dao u 97. minutu? Gde su vam bile vesti o nepostojecim penalima i crvenim kartonima protiv Zemuna, Macve, Javora...? Konacno, ne videh ni vest o "spornom" golu Vozdovca u 88. minutu sada za vikend, a igrac bio bar metar i po u ofsajdu (srecom, odmah smo dali gol, ali je i to bila nevidjena kradja). Sve to vama nije bilo sporno, ali vidi cuda jeste ovaj penal! Pa mnogo je manje sumnjiv od svih ovih situacija koje sam naveo, A NI ZA JEDNU NISTE IMALI POSEBNU VEST!!! Treba da vas je sramota sto se stavljate u sluzbu jednog kluba i jednog Kokeze!

splitska propaganda napada Zvezdu

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.

milan

pre 6 godina

prvo sam bio ubeđen da penala nije bilo pa sad posle odgledanog usporenog snimka mislim da je sudija upravu sto ga je svirao. znači Stolicu obavezno kazniti zbog onakvog kometara jer je utakmica bila popuno čista svih devedest minuta a vojvodina imala lepe sanse ali ne I sreće

POPE

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.

šop

pre 6 godina

U 17-oj sekundi snimka jasno se vidi kako igrač Vojvodine gazi Radonjića na kopačku leve noge i odguruje ga rukom, PENAL JE ČIST KO SUZA a vi možete 
samo da se pržite od muke, jer napolju je ladno i -14 je za vas.
(splitska propaganda napada Zvezdu, 07. mart 2018 23:24)

Kao navijač Zvezde ti kažem, dečko, bolje prestani da pratiš fudbal.

kuun

pre 6 godina

Ah bravo b92, stvarno se valja zapitati da li je bilo penala, naravno u posebnoj vesti. Nego, ne mogu da se setim da li je bilo isto tako posebno kada je Vozdovac dao gol iz ofsajda u 89. min prosle nedelje ili kada Partizan protiv Mladosti daje dva gola (jedan komican autogol) i dobija dva igraca vise, a sve to u par minuta. Tada ne postoji vest koja pocinje sa "Da li je..." Pretpostavljam da necete objaviti komentar, mada nikoga nisam vredjao niti prozivao. Sve sto sam zeleo da kazem je da, ako vec zelite biti objektivni, budite to i sa ove, ali i sa one strane topciderskog brda. Lep pozdrav, svako dobro.

#12

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.

Djomla

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.

HoHoHo

pre 6 godina

Ne znam kako ljude nije sramota da govore da je ovde postojala bilo kakva osnova za penal!! Teren izgleda kao ogroman svinjac, golmani se valjaju u blatu, tuzno!!
Ne radi se ovde o zvezdi i partizanu vec o nasem fudbalu!!! Sramota je sto se ovo tolerise, sto vecina ovo podrzava... Fudbal nam je tu gde jeste i dalje od ovoga, na ovakav nacin nece dogurati!!
Ko stvarno misli da je ovo bio penal, za bolje i nije i mesto mu je tu gde jeste!!

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu!
Smrt fasizmu ziveo Partizan!

Stari znalac

pre 6 godina

Za prekrsaj u fudbalu ne mora da postoji kontakt, vec je dovoljna i sama namera. Ako sudija proceni da je tom namerom uticano na igru onda moze da oznaci prekrsaj, a u 16 metara i izvodjenje kaznenog udarca. Da ilustrujem, lopta ide ka napadacu, ovaj je prima na grudi, a odbrambeni igrac skace i nogom podignutom ide pravo u grudi. U poslednjem trenu povlaci nogu, nema kontakta, ali se napadac sklonio da bi izbegao udarac. Loptu uzima drugi odbrambeni igrac i sve je naoko cisto. Naravno da ce svaki sudija svirati povredu pravila igre, tj. prekrsaj i izvodjenje slobodnog ili kaznenog udarca zavisno od mesta prekrsaja. Tako je sviran kazneni udarac za Zemun (donekle): mali kontakt, ali visoko podignuta noga i igrac Zemuna je morao da bude kao dzokej da izbegne nogu. U slucaju Radonjica, bilo je kontakta, koliko god bezveznog, a i namere. Glup prekrsaj, ali najstroza kazna kao vrata. To sto se Radonjic jos i okliznuo ne menja situaciju.

Zemun-Sydney

pre 6 godina

Bio je penal, igrač Vojvodina je svojom desnom rukom udario igrača Zvezde. Ko god je gledao poslednju utakmicu Sydney FC (u kome igra Ninković) mogao je da vidi sličan penal koji je za lagani dodir dosudjen protiv Sydney FC.

ajmo po pravilima, bez pristrasnosti

pre 6 godina

Penal je bio van diskusije, ako iole poznajete pravila fudbalske igre i niste zlonamerni. Zaustavite ovaj snimak na 11 sec i puštajte frejm po frejm do 12 sec. Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). Da li je on imao nameru da pravi faul? Verovatno nije, u pitanju je inercija, ali procena namere ovde nije bitna, kao ni položaj ostalih igrača Vojvodine, koji prema distanci ne bi ni stigli do lopte pre Radonjića da nije bio zaustavljen, jer kontakt za sviranje faula je postojao, a priče da se Radonjić sam oklizao su glupost. U svakom slučaju je ovo evidentan faul, i da se dogodio bilo gde na terenu niko ne bi potezao pitanje ispravnosti, ali pošto je u 16-cu i sviran je penal, sada je svakako problem. Sa druge strane, sudija JESTE nio loš, i evidentno pristrasan za Zvezdu ceo meč i Vojvodina JESTE bila mnogo bolja i zaslužila makar bod, ali... nije uspela bolju igru da kruniše i golovima, za šta im nije kriv sudija, ali penal JESTE napravljen i pravilno je dosuđen!

marko sid

pre 6 godina

Bio sam na jugu, sa 150 m se videlo da je penal. Izbacio ga Radonja i ovaj ga udario po stajnoj nozi. Meni samo nisu jasni ovi tekstovi i naslovi. Ja sam protiv navlacenja i kad treba, ali danas apsolutno nije nista znacilo. I da je ostalo 1-1 opet 12 bodova viska.

onako

pre 6 godina

@Mika
Što si morao da čekaš 26. kolo , imao si prilike da komentarišeš ranije . Samo Vama nije jasno da su Radnički , Čukarički , Napredak ispred Vas na tabeli jer ovo nije i ne može da bude regularno prvenstvo . Što je sporno ako ste 5.
Nije smak sveta , samo ste kao po običaju napravili blato od lige gde se svi sad kaškaju . Uprava odslikava baš Vas navijače , čast izuzecima , Ti nisi taj odmah da Ti bude jasno , bije vas Radnički bez šanse da pobrdite uđem ovde Vi umesto da sagledate da ništa baš ne znate Vi u glas ovde- AV ne da da prestignemo Zvezdu - jel to normalno
Napredak vas dobio sa 10 igrača , jer za normalne ljude rezultat je 0-1 a ne 1-1 na tom meču .
Da se razumemo Zvezda danas nije zaslužila pobedu . Lično nihad ne bi svirao ovakav penal .
Plašim se gledaćemo ovakve gluposti do kraja i od jednih i drugih.

zoran

pre 6 godina

Najveci problem sa navijacima c.z.(najsrbskijeg kluba u vasioni... a i sire) je sto se oni nicega ne stide.... njima je sve regularno... navika (od 45'-e) je cudo....

4k4.Dex

pre 6 godina

Namestio ga Radonjic taman dovoljno za penal. Ne vidim sta je sporno, prosao ga zalomio ga i ovaj stavio ruke na njega i zakacio ga nogom dovoljno da mu zaustavi kretnju. Penal cist kao suza. Odbrambeni je ispao prilicno glup ali sudija nije imao drugog izbora.

analiza

pre 6 godina

"Crveni karton klizavoj travi."
(Mirko)
Istina,Mirko,uklizala je trava Radonjicu:)

" "ne bi ni stigao do lopte". kako da stigne kad ga ovaj pokosio... svašta."
(SRB-in)
Uh,uh,uh,pokosio ga.Za kosenje u sesnaestercu ide direktni crveni.Ovde samo trava nije pokosena pa je faulirala Radonjica tj on je proklizao.

"Penalcina"
(Istok JNA)
Aha.Ako je penal kad igrac prokliza pa onda padne.

"Ceo zivot sam grobar ali ovo je PENAL"
(jug)
Tako je,neko ko navija na Jugu prvi bi rekao...ili mozda ne bi?Botovanje?!

"Priznajem opravdano ga je dosudio."
(Stari Grobar)
Evo,"verujem" da si Grobar,ali s teskom kataraktom.

"Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh."
(Deda)
Deda,zezaas,samo tako!76 godina i VIDIS penal:)

"Bila bi bruka da nije svirao penal srusio ga i rukama i nogama"
(son)
Ma ,da,trebao je dva crvena da mu da.Rukama i nogama?!

"BENal je bio a penal nije :-)"
(Dani87)
Najbolji komentar!!!

Nasmejah se kad videh zbog cega je sviran penal.Covek se okliznuo,izgubio ravnotezu,lopta daleko od njega,on u gol autu,POSLE toga mali kontakt sa odbrambenim igracem-pomocni sudija sve to gleda sa strane,a glavni je VAN SESNAESTERCA kad se to desava -tj na 18 m najmanje.
Ali,kad covek vidi,onda on vidi.

SeijoOju

pre 6 godina

Mesarovica pitati zasto je postojao kontakt nogama?

Ako da ubedljiv odgovor - ponistiti mec i registrovati 3-0 za Vojvodinu.
Koji je Mesarovicu tacno razlog sto pravi kontakt nogama?

Stigao je igraca, lopta je otisla van domasaja obojice, cemu tacno sluzi kontakt nogama???

CzBg89!

pre 6 godina

Poslednji ko treba da komentarise sudjenje su groabri. Gram srama i stida nemate posle svega sto je bilo na vasim utakmicama. Posle Lučana vas nije ni 10 bilo da mi pametujete nesto tu sad.

la morey

pre 6 godina

Kakav smešan penal, za ovo niko nikad nije svirao penal. Ali pošto je naša liga smešna, ne čudi me što se sviraju smešni penali za Zvezdu.

macak

pre 6 godina

isključiti kamere sa srpskih stadiona da se ne gleda bruka ...jedan od derbija, dobra atmosfera, lepa prica, steta što se ovo desava ...lepši utisak bi bio da je ostalo 1 : 1 , voleo sam da je Ben promasio

Beretka

pre 6 godina

Ne treba ni postavljati ovakve naslove... Ne da nije bio penal nego ovakvo nesto ni slicno u zivotu nisam ni video. Covek je okliznuo jos van terena bez bilo kakvog kontakta a obratite paznju na sudiju, vec je bio pripreman da svira penal jer cim je video da se blizi igrac Vojvodine on je vec uzeo pistaljku da svira jos ranije nego sto je pao. Stvarno vise ni ne razumem zasto se uopste krade i navlaci ovoliko za zvezdu na svakoj utakmici vec godinama. Sta je poenta u tome? Pa igrajte i ako ste najbolji osvojicete prvenstvo. Ovako propadate i vi i cela Srbija jer svaki klub zbog vas propada. Ovakve stvari treba preispitati i kazniti. Zvezda je zlo. Ne razumem ni njihove navijace koji uzaviju u ovakvim stvarima. Ne znaju oni za kulturu ni za pravdu. Ne krivim igrace ni trenera jer nije do njih i oni rade svoj posao odlicno.

Branko

pre 6 godina

Prvenstvo je odluceno jos u decembru kradjama u derbijima sa Vojvodinom ( nedosudjen penal) I Zvezdom ( gol iz ofsajda). Ovo je samo nastavak price po inerciji da se sudi za zvezdu.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Cist kao decija suza
(Toza, 07. mart 2018 21:35)

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj...
 (...., 7. mart 2018 21:42)

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. 😈

coldplayer

pre 6 godina

Koliko komentara i sve ostrasceni.Kao veliki navijac Zvezde mogu da kazem da sam sokiran ovim penalom.Ne verujem sta nam je sudija svirao.Uzas uzasa.Sto se tice grobara nemojte da ste licemeri.a vasih slicnih odluka koliko hoces.A ovom sudiji zabraniti dozivotno sudjenje.

slobinator

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener

Mika

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 22:22)

Ti pričaš o obrazu ? idi podržavaj Terzu i Covica... Pa vi obraza nemate... Mi namestamo a vi redom dobijate utakmice a mi gubimo, igramo nereseno...I sta kažeš mi smo krivi sto su vama svirali nepostojeći penal ? i to smo namestili?

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Da li je bio gol iz ofsajda za Vozdovac proslo kolo, ah da to nije bitno i nije interesantno nasim "objektivnim" medijima...

Vladan R

pre 6 godina

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 7. mart 2018 22:12)
Ako nekome ko te je zalomio, u punom trku stanes na nogu i jos se naslonis rukama na njega, makar i mahinalno, pa ga time oboris, onda je to penal. Kako ga to niko nije udario, ako mu je neko stao na nogu. Na ovaj nacin u zelji da dokazes da nije penal uradio si suprotno. Naveo se sve elemente potrebne za dosudjivanje penala. Mene koji sam u prvi mah mislio da se okliznuo, si naveo da promenim misljenje da u stvari jeste penal. To sto je nespretan, i sto nije imao nameru, ne menja cinjenicu da ga je nagazio i time u dobroj meri uzrokovao njegov pad. Probaj da ne padnes, ako ti neko stane na nogu pa te makar i blago odgurne, naslonovsi se na tvoje rame.

Crypto je buducnost

pre 6 godina

Kakva kradja ljudi pa ovo je vise trag i komicno! Dajte skupie sve padove i penale na te padove iz ove i prosle sezone i da posaljemo kolektivno UEFI da kazni vise ovo izivljavanje.

скоба

pre 6 godina

Је ли Мико, колико се то дербија игра годишње? Друго, откуд ти идеја да Звезда може да изгуби од оваквог Партизана?

Bane

pre 6 godina

Kakvo je ovo pitanje. Alo igrač se sam okliznuo. Kome ovo treba, kome trebaju ovake utakmice. Koji đavo igramo fudbal ako se zna ko mora da pobedi. Jer toliko vrede te titule pa ovi iz Beograda ne biraju sredstva da ih ostvare. Jednostavno ako se ovake stvari ponove treba jednostavno ukinuti prevenstvo. Jednostavno nema nikakvog značaja.

Делија

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..

Dr Yes

pre 6 godina

Mislio sam da nije, ali sam posle ponovljenog gledanja video da ga je šutnuo u nogu. Ovaj ugao je loš, sudija je bio u boljoj poziciji, i lepo je video. Tako da je bio penal.

ljupce

pre 6 godina

@milaninter

svaka ti cast majstore.ti si jedini opisao celu situaciju.ja bih samo dodao da je ruka stopera vojvodine sve vreme na telu radonjica i cak i u toj situaciji kada ovaj novinar iz b92 kaze da radonjic ne bi dosao do lopte sve vreme je ruka na igracu.krenuo je prema lopti i usled kontakta pao.kontakt koji traje i ne prekida se ,a ni sam igrac vojvodine nema nameru da prekine taj kontakt.sudija je to odlicno video i pokazao na penal.da li je to smesan penal?da,jeste.da li je bezazlen u odnosu na recimo klizeci start koji se desio u derbiju kad je partizan opravdano dobio penal?da,jeste,ali pravila su takva da kazu slobodna sudijska procena.sudija je sve vreme video taj kontakt(ruku igraca vojvodine na radonjicu) i procenio da zbog tog ometanja koje postoji radonjic nije dosao do lopte.penal bez dileme.

Matilda

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači. 
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 20:44) Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!

fancy

pre 6 godina

Nije bio penal! Utoliko je i sladje, u inat! Kao sto nije ni Vozdovac dao regularan gol u 89minutu pa sta!? Al to bi vec bila relativizacija...ovako kazem, jos sladje!

Lale

pre 6 godina

@Mika
Dva derbija su već igrana.Ne komentariši ako ne pratiš.Zanima me samo kako možeš da pišeš o Zvezdinom penalu posle svih onih lakrdija sa kartonima, 9 igrača, golovima u 98min?
I još nešto.Kako to da prošlo kolo kada je Zvezda drastično oštećena kod izjednačenja, ni jednog naslova-ništa!?Sada dirigovano svi u glas.U najmanju ruku nekorektno.

dex

pre 6 godina

Da, a niko ne spomi je ofsajd u napadu za 2:0, kada niko pri cistoj svesti ne bi svirao ofsajd? Niko ni da pomene gol Vozdovca za 1:1 u proslom kolu?

daknik

pre 6 godina

Igrac stane na loptu i padne preko nje..sudija mu sa zuti za simuliranje...i prekine igru...strasno sta rade sudije..,igrajte fudbal..Stolica..je za sve njih izmislio fudbal...a ostali se sprdaju s nama..Milojevic prica nekoj igri...da neverujes..

van

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.

Etika

pre 6 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem: DA, BIO JE PENAL! Glupost odbrambenog igraca Vojvodine je fascinantna. Umesto da ga pusti da sam padne on pruza ruke ka njemu a onda ih povlaci kad ovaj pocne da pada. Vrhunsko neznanje...

Parter B

pre 6 godina

A kako nije penal ako ga je zakacio po nozi u 16 metara ?!?
Glup i nesmotren start...
Nego me zanima gde su takvi naslovi kada Mladost ostane bez 2 igraca protiv Partizana,kada ovi isti daju gol protiv Zemuna van zaustavnog vremena,da li su vam i onda potrebni isti takvi naslovi?!?
A sto se tice grobara Stolice,kazniti ga sa minimum 3 meseca izuzeca sa klupe zbog izuzetno bezobrazne izjave nakon utakmice...

Гиле

pre 6 godina

Ја сам звездаш, али ово је апсолутна СРАМОТА!!! Судија који је ово свирао треба доживотно бити суспендован.

Deki

pre 6 godina

Ali grobari kad krenu da se bune, kao imali bi sanse za titulu.. pa jel realno da sa ovim timom i igrom vi osvojite titulu?? Da li bi bilo normalno? Evo zamislimo da je Zvezda sad u kozi partizana i sa nulom od igre osvoji prvenstvo? Zamislite sta bi se onda pisalo o Djukicu, da partizan osvoji titulu, a sta se sad pise ovih dana?

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57) 

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?
(Mika, 07. mart 2018 22:06)

Naravno da priznajem, ja nisam ostrašćeni kao vi od prekoputa. Da je svima pošteno sudjeno od početka prvenstva vi bi odavno probili magičnu cifru od - 35 a prvenstveno bi bili rešeno još u novembru mesecu, tako da ti je bolje da ćutiš sa tim kalkulacijama da vam nije sudjeno ovo bilo bi ovoliko razlike, a onda kada se podeli to bi bilo ovoliko i jedan kiks i derbi i vi šampioni. Odakle li ti samo obraz za te kalkulacije živo me interesuje. Sportski pozdrav ...

Džoni

pre 6 godina

Šta reći? Glib Srpskog fudbala. Veliki sam Zvezdaš ali ovo što se zadnjih godina svira Zvezdi i Partizanu je bruka neviđena! Bili su i ranije povlašćeni ali ovo u zadnje vreme prevazilazi zdrav razum. Ja nisam mogao da verujem, a evo gledao sam i Juventusu sudija ne dosudi školski primer penala, znači kao iz udžbenika i još onaj pomoćni pored gola na dva metra od njih i ništa. Otišao je fudbal u ....

aleksandar nis

pre 6 godina

Naravno da je bio...Svi gledaju ruke igraca Vojvodine a trebalo bi da gledaju noge. Napravio je klasican penal desnom nogom.

MilanInter

pre 6 godina

Odmah da vam kazem da nisam Zvezdas ali penal je bio cist koji ce djavo ruka stopera na Zvezdinom igracu....kada zvezrin igrac vec gubi loptu....on je to iskusno osetio i pao....ruku na srce ali penal cist bez dileme

Skocko Karo Zvezdu

pre 6 godina

Nije pitenje da li je bio, nego zasto je ovo sudjeno kao penal?! Bilo je i povoljnijih situacija da se sudi penal... zasto je dosudjeno bas ovo sto blage veze sa penalom nema?! Mozda bas zato da bi se nastetilo Zvezdi?

dovla

pre 6 godina

Nekad je papir bio plemenita materija i samo su odabrani mogli da napisu svoje misljenje. U ovo 'napredno' vreme, razvijajanjem interneta svaka budala i neznalica ima pravo da pise sta oce i zamara normalan svet. Penal cist ko suza. Doslo je do kontakta, zaustavio ga je rukom. Jasno kao dan.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(Matilda, 7. mart 2018 22:06)

Kad bi pamtio kada je i kako, u detalje, sviran koji penal za Partizan značilo bi da više mrzim Partizan nego što volim Zvezdu.
Ali, nisam kao 90% grobara.

Nemanja

pre 6 godina

4k4.Dex, 7. mart 2018 22:25)
Koliko puta su protivnicki igraci imali ovakvih duela sa igracima Partizana i Zvezde pa je sudija odmahivao rukom. pazi namestio ga. Radonjic se okliznuo, nije bio ni blizu gol sanse, kontakt nedovoljan. ovo je sramota za fudbal i ovog sudiju ne bih stavio u protokol nikada vise jer je nesposoban.
Sramota prema igracima Vojvodine, prema navijacima. Objasni ti nekom klincu sad da treba da gleda nas fudbal i navija za bilo ekipu osim blizanaca kad se desavaju ovakve stvari. Taman nesto se lepo desi u Evropi i mora u ovoj Srbiji da se upropasti sa ovakvim amaterizmom.

miško

pre 6 godina

Penal kao suza,svi uslovi ispunjeni.Igrač utrčava u šesnaesterac,vara protivničkog igrača,ovaj ga faulira i sprečava da stigne do lopte.Šta je tu sporno,ništa.Inače san debeli grobar,slaninar.

Džoni

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?

Dare_cz

pre 6 godina

Bilo je elemenata za penal,udario ga je i u tom polozaju se lako gubi razvnoteza.Ovaj igrac Vojvodine je nekontrolisano isao na Radonjica a ne na loptu

спортски уметник

pre 6 godina

Звездаш сам, али заиста није. Али ипак да друге стране исти тај Партизан је ове сезоне давао голове у 90+5', свирано им је 10 пенала тако да..
(Делија, 07. mart 2018 20:27)

Спин машинерија....Партизану свирану 10 пенала и то је одговор на све....а случајно забораве да напомену да су 8 од тих 10 били чисти као суза, а да неколицина није свирана, а требало је...као и да је исто толико свирано против Партизана и да нису баш били чисти, док су Звезди свирали 15 пенала, бар пола измишљених...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Nešto sve pokušavam da se setim da li je tekst ove sadržine pisan pre 3 dana posle gola Voždovca iz ofsajda, hmm ... ?? Ako neko zna neka mi odgovori biću mu zahvalan ...

Mika

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 07. mart 2018 21:57)

Znaci priznaješ da nije penal ? Onda bi imali 12 bodova, ako izgubite u derbiju imate 9 prednosti kada se polovi ostajete na 5 prednosti i još jedan derbi da se igra.Znaci kiks negde i derbi bi odlučivao prvaka.Da je normalno bili bi ste već prvi ali vi ste glasali za ovaj play off. I odakle ti to danje prvenstvo odavno reseno ? I znaci kada vama sviraju nepostojeći penal opet mi krivi ? Kakva paranoja ?

filipo

pre 6 godina

I ja sam mislio da je penal smešan gledajući kao i većina u ruke igrača vojvodine,međutim on je Radonjića nagazio na nogu kada ga je ovaj fintirao,pogledajte.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ovaj penal je sviran isključivo sa razlogom da se našteti Zvezdi i to na +14 kada je prvenstveno odavno rešeno kako bi se pažnja preusmerila sa nekih drugih stvari a svi znamo i kojih ...

petar

pre 6 godina

stvarno neznam šta je ovde sporno.radonjić driblingom izbacuje protivničkog igrača,a ovaj ga rukama zadržava da stigne do lopte i plus ga desnom nogom udara u cevanicu.doduše ovo se tek vidi na uvećanom i usporenom snimku tako da je sudija fenomenalno odreogovao u datoj situaciji.što se izjave stolice tiče,srpski fudbal je osramoćen samim time što neko kao on može biti trener
(slobinator, 07. mart 2018 21:58)

evo jos jednog koji vidi dve ruke umesto jedne, i vidi udarac u cevanicu a ne vidi da je igrac Vojvodine u punom trku stao nogom na njegovu nogu i desnu ruku mahinalno stavio na Radonjica. Sto je najbitnije nije postojala namera da se Radonjic zaustavi. Radonja pao unazad a da ga prakticno niko nije ni udario, ocigledno simuliranje.

Redboybgd

pre 6 godina

Ja kao navijač C.Zvezde i realan čovek kažem da "P" od penala nije bilo...da sam ja bio umesto Bena opalio bi loptu iz penala na istočnu tribinu....ili ako ga je već dao onda su trebali pustiti igrače Vojvodine da odmah daju gol i da se sklone...ne trebaju nam ovajce pobede...svakako bi osvojili prvenstvo...sramota me ovakve pobede...trebali smo večeras pokazati da smo gospoda i na terenu..navijači Vojvodine...ako Vam šta znači...IZVINITE!!!

NoName

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nn, 7. mart 2018 20:23)

Zanimljivo razmišljanje. Faul na centru je znači faul, a faul u šesnaest nije faul. Novo neko pravilo?

direwolf

pre 6 godina

Bez razlike dali je bio penal, zasto nismo videli slican tekst posle utakmice sa Vozdovcem i naslovom dali su zmajevi izjednacili iz ofsajda? Mozda je bilo toliko ocigledno da nije bilo potrebe...

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Molim ove lazne Zvezdase sto placu "Zvezdas sam ali nije bio penal" da analiziraju gol Vozdovca u proslom kolu.. Hvala

VUK

pre 6 godina

Ja sam cigan na kvadrat , ali ovo je sramota . Ne treba nam ovakav penal. Titula je svakako naša..sad treba da je pljuju zbog ovakvog sudije.

ja

pre 6 godina

Dobro. Partizanovac sam, i znam da nisam objektivan, ali u ovom slučaju, ako neko tvrdi da zaista jeste bio penal, onda je onome stvarno potrebna pomoć!

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ajde kad te molim da uporedimo nase i vase penale od 2000 do danas,jel imas hrabrosti? Evo ja te molim kao Boga!
(Matilda, 7. mart 2018 21:22)

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.

Matilda

pre 6 godina

Ne može se ići u 2000-te, nije bilo YouTube-a i snimaka kao danas, ali se mnogi sećaju toga. A sada je dovoljno videti onu utakmicu protiv Novog Pazara pre 2-3 sezone ili finale kupa protiv Vojvodine, pa da ovaj penal bude prava dečja igra i besmislica u odnosu na ono što je Penaltizan nekada radio.
(ZaphodBeeblebrox, 07. mart 2018 21:55)
Hahahaha,to je tvoj odgovor? Ok,aj da se setimo derbija,butina Rnica,penal za Zvezdu,opet derbi skoro bio,nema NAJKLASICNIJEG penala nad Nemanjom Mihajlovicem...pa nekada u Smederevu,Dimitrijevic na gol liniji brani rukom,sudija cuveni Santrac ne svira Penalcinu za Smederevo,pa od kad postoji youtube,imas zvezdanaesterac 1,2,3 pa se malo podseti,pa isto tako pogledaj penal nad Jestrovicem na 20m od gola...mogu 10 dana da ti navodim,ali ne vredi,navijac si Zvezde,znaci povez na ocima trajni!
r

momo brko

pre 6 godina

Akoo je sudija sviro penal onda je penal!!!!!!?
Ali ako nekom ne paše onda će da kuka kao ja sam zvezdaš ili partizanovac i to je lakrdija ne preostaje mu nišda drugo nego da leleče? Ali po običaju nama ništa ne valja!!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

B92 uvek se bavi(ovog puta sa čak dva naslova sporni penal itd), a nešto se ne sećam da pišu kad Partizan (zavisno o kretanju rezultata) redovito završava utakmice sa 90+8 minute, isključenjima protivničkih igrača, i penalima protiv istih!! Kada su sumnjivi golovi protiv Zvezde(npr. gol Voždovca iz ofsajda) to se i ne pominje!! Nisam nikog vređao, samo me zanima da li ćete da objavite mišljenje!!

stifen hoking

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo
(beli, 07. mart 2018 21:56)

Za deset godina Partizan osam, Zvezda dve titule, a i te dve titule kazete da je Zvezda namestila, bilo bi najpostenije da ste vezali deset titula, pa onda jos deset...

.....

pre 6 godina

dokaz da vas nista nije sramota, poredjenje sa decom fuujjjj... 
 (...., 7. mart 2018 21:42) 

Nije ti lako, sinak. Tako i treba. ?
(Toto-ko-tunjo, 07. mart 2018 22:40)

opet si se prvi javio, znaci opet si sebe pronasao u komentaru hahahahaaaa...bas si uporan :)

JPR24

pre 6 godina

Kakav penal ? Ovo je čista smejurija. Nit’ je prva ni zadnja... Liga nam je običan cirkus. Amateri pa imaju ozbiljnije utakmuce i sudijexxx

sudija-mahach

pre 6 godina

Zasto je sporno ovo? Desnom nogom mu je sapleo levu i stavio obe ruke na Radonjiceve grudi. To sto je Radonjiceva leva noga proklizala nema nikakve veze, vidi se da je vec krenuo da se vraca prema lopti.
I samo da ne bude nikakve zabune, ja sam grobar.

Rahel

pre 6 godina

Za one Partizanove sklanjalice protiv Voždovca ,trojici kroz noge gol,ukupno 100 minuta produžetka do sada 10 crvenih njihovim protivnicima,bar 5 penala koji nisu ni P od toga,ovo je PENALČINA.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 6 godina

Ovo je sramotan penal i to kažem kao zvezdaš. Ne znam koja je svrha daljeg praćenja naše lige, kvote na Bačku danas 1.15 i na Radnički Niš 1.20 u gostima, a od Zvezde i Partizana ne zna se ko je grđi... Ima izgleda istine u onoj kakva država takva i fudbal.
(#12, 07. mart 2018 20:07)

Gde si bio na Zvezda vozdovac da kazes da je bio ofsajd kod gola Vozdovca???

Haris

pre 6 godina

Hahaha pa ovo je smesno,vredjanje inteligencije,u srbistanu je frudbal odavno umro,pa se posle cudimo sto u Evropi ne mozemo nista da uradimo

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Iskreno, penal nije bio, Radonjić se ionako okliznuo, ali je igrač Vojvodine bio dovoljno glup pa da stavi ruke na Radonjića, tako da može i drugačije da se protumači.
Ali Partizan je 2000-ih imao ovakvih penala u ligi mali milion, pa ništa nije vredelo što smo ukazivali na to, tako da se ni posle ovoga neće ništa promeniti.

нтв

pre 6 godina

Питате се зашто б92 само ставља овакве вести када је,као, противник Звезде оштећен а не за Лучане, Напредак...Ту је главни онај доктор што ради као новинар, иначе навијач црно-белих.

NoName

pre 6 godina

'Da li je bio penal za Zvezdu/Partizan (video)' je relativno cesta vest posle njihovih utakmica u prvenstvu...
Kome da li je ntar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kojot, 7. mart 2018 20:27

Apsolutno netačno.Nikada ni na jednom portalu nije bila vest tipa da li je bio penal za Partizan. Nikada. Sa druge strane, svaki Zvezdin penal je ispraćen uz posebnu vest -Da li je bio penal za Zvezdu? Objektivno srpsko novinarstvo na delu.

Sudija

pre 6 godina

Ma smešno, ljudi čemu ovo, mene je sramota!!! Da li je i ljude iz Zvezde sramota, ali iskreno?
(dr.mo, 7. mart 2018 20:37)

Da li je bilo i u Lučanima smešno i sramota, ali iskreno?!

Ganci iz NS - a

pre 6 godina

Faktor vetra , " udarni ugao mrkog pogleda " odbrambenog igrača Vojvodine , ruka blago cima i povlači se ... hm , realno blagog kontakta ima .
U Engleskoj se ne sudi , kako se ide južnije ( sve je tužnije ) to se zove :
" ...slobodno sudijsko uverenje " .
Dakle , slažemo se da se nećemo složiti oko ovog penala !

Wllaxy

pre 6 godina

Bravo za nepristrasni B92!

Nebitno, da li je bio penal ili ne ali je pravo cudo kako se ovakav tekst nikad ali nikad ne pojavi kada je Zvezda oštecena, recimo posle gola Vozdovca iz metarskog ofsajda proslo kolo!!!

n

pre 6 godina

Koliko je bilo ovakvih stvari ove sezone? Niko vise i ne pamti sve penale, crvene kartone, sklanjalice itd.
Niti su oni neki tim, niti igraju bolje od Partizana, a narocito da nemaju bolje igrace pojedinacno. Njihova prednost je ostvarena ovakvim skandaloznim i sramnim delima.
A imate desno na ovom sajtu pise anketa: Namestanje u Srbiji-zasto je Superliga namestena? Bas prikladno za ovu priliku, evo vam odgovora na pitanje iz ankete.
U Srbiji se ne namesta za kladionicu vec zna se za koga i zbog cega. Partizanu se svira onaj sraman penal protiv Zemuna, a ovde imamo ovo.
Ajde sad malo opet pisite o krizi u Partizanu i kako igra lose i kako nema rezultata, za razliku od "mocne" Zvezde.
Sve je ovo tragikomicno.

Markes

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 7. mart 2018 20:04)

Kako još ni shvatio? Pa onome ko hoće svima nama da pokaže da može sve što mu se prohte.

IspeciPaReci

pre 6 godina

Lako je pricati navijacki da li je bio penal ili ne, takodje je lako nesto tvrditi kada nemate nikakvu zakonsku ili moralnu obavezu u odlucivanju. Veliki problem je sto je snimak situacije los, i samo iz ugla koji apsolutno nista ne pokazuje. Da je Radonic fintirao protivnickog igraca,jeste. Da se okliznuo jeste, da ga je protivnik nagazio jeste, ali pri klizanju. Problem je sto se iz snimka nazalost ne vidi da li je bilo i dodatnog kontakta. Ako jeste penal je kao suza, ako nije nema penala.

....

pre 6 godina

"ako iole poznajete pravila Pogledajte položaj Radonjića (jedna noga u terenu, druga na liniji, usmeren u kretanju ka lopti na 1 m od njega, koju je do tada potpuno kontrolisao), pogledajte položaj igrača Vojvodine (prolazi pored lopte bez kontakta sa njom, ona mu ostaje iza leđa, zatim rukama, pa telom naleće na Radonjića i obara ga, sprečavajući ga da dođe do lopte). "
(ajmo po pravilima, bez pristrasnosti, 07. mart 2018 21:22)

kad covek ne moze da sakrije pristrasnost. Ajde jos jednom pogledaj snimak, kad je Radonjic bio na aut liniji, igrac Vojvodine prolazi pored njega, mahinalno stavlja ruku na njega posto ga inercija vuce, kakve obe ruke, kakvo telo ti vidis da ga je time odgurnuo??!!!! Mislim ljudi, nismo valjda toliko blesavi.

Vlada

pre 6 godina

U redu je ovakva vest. Penal jeste sporan. Po meni, vrlo preblago dosuđen. Sad pitanje za redakciju: zašto u prošlom kolu nije bila vest sa snimkom ofsajda od 2m (dva metra), ali realna 2m i sa naslovom: Da li je Voždovac dao izjednačujući gol iz očiglednog ofsajda?

Влада

pre 6 godina

Другари по вама је пенал за Звезду и Партизан само ако неко заврши у болници а све остало је крађа.

Па погледајте десну ногу Месаровића, где је лопта а шта он покушава да уради?

Истина, можда би Радоњић и сам изгубио равнотежу али што га качиш по стајној нози, укључи мозак!

očigledno

pre 6 godina

Nagazio ga je, mozda nedovoljno za penal, ali je sviran nepostojeci ofsajd Rodicu koji bi se nasao u situaciji 1 na 1 u prvom poluvremenu, tako da su se stvari izjednacile...

neko iz struke

pre 6 godina

Kratko i jasno:
Nije.
Ni po pravilima, niti bi moglo da bude cak ni prema slobodnom sudijskom uverenju ove ciste situacije. Cak sta vise, ovo je za zuti karton za simuliranje....
Da ne citiram pravilnik sada.

Karapampula

pre 6 godina

Da li iko od vas zna da je vecerasnju utakmicu sudio sin dugogodisnjeg sefa obezbedjenja Marakane? Da li on treba da dozvoli da Zvezda prospe bodove u NS? Naravno da ne i kraj price.

watcher

pre 6 godina

Ahahahahahahahaha
Ponoviću još jednom, kao zvezdaš: ukinuti domaći fudbal (osim po selima)na neodređeno vreme, a sve fudbalske pregaoce poslati na branje malina

SdCz je zlo srpskog sporta

pre 6 godina

Nije bio penal. Zvezda nije zaslužila pobedu, ali ne treba se dizati prašina oko toga. U ovoj sezoni možda i prva sporna situacija na strani zvezde.
(van, 7. mart 2018 20:11) # Link komentara


Sta pricas ti ?? Pa svako ali svako kolo je sumnjiva situacija u korist zvezde ...ali svakoo kolo i vi pricate o nekim Lucanima !? Pa samo danas nije sviran jedan penal za Partizan i sviran je jedan protiv Partzana...

Zex1991

pre 6 godina

Ma penal je bio sigurno.Ja ne znam kako neko moze da kaze da nje bio penal.☺Evo sad gledam utakmicu Tot. Vs Juv. i da nase sudije sude do sad bi bilo najmanje 3 penala.Generalno nas fudbal je dno dna.Ustvari nama je tu lepo posto se mi valjamo u tom blatu i busimo rupu jer zelimo da padnemo jos nize.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Evo sad sam pogledao situaciju,nema veze sa penalom.Nije mi jasan sudija Zvezdi ne gori pod nogama pa ovo da svira.Nebitno pokradeno je sve iz Vojvodine pa jedna fudbalska utakmica manje vise.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nije bio penal. I ne znam kome je ovo potrebno....
(Slobodan, 07. mart 2018 20:04)

Protivnicima Zvezde. Za nauk. Da znaju da ne pruzaju otpor.

beli

pre 6 godina

Dragi sugradjanji svakog dana smo sve blizi S. Koreji.... jednostavno moracemo da volimo sve ono sto nam vrhovni vodja voli inace sistematski ce nas unistavati, kao sto vec rade. Za 10 god ostace samo glasaci jedne stranke a svi drugi ce srecu i pravdu potraziti van svoje zemlje.... a vec je pocelo

daknik

pre 6 godina

Penal je bio samo vrhunac sudjenja..ovaj je proklizao i iskoristi taj kontakt i pao..nebi ni stigao do lopte..samo pogledajte kako je sudija svirao svaki kontakt za Zvezdu..samo se cekao gol..tako je na svakoj utakmici..i o cemu onda pricamo...na ovakav ili onakav nacin...dala bi gol...mi laici imamo vise osecaja nego ove nase sudije..koje kao treba da bude obucene da analiziraju svaku situaciju..da uce..ma kakvi...Stolica je sve reko..moze da se svidja nekom ili ne..ali je upravu...ne samo ova utakmica..

konjusari

pre 6 godina

Novo pravilo u superligi Srbije: Ukoliko se igrac FK Crvene Zvezde oklizne ili jednostavno iz nepoznatog razloga padne u sesnaestercu, svira se penal.

beeee

pre 6 godina

nije najgore sto ga je svirao, nije najgore ni sto vas nije blam ovog penala, najgore je sto se igraci vojvodine nisu ni bunili...sve im je jasno.

kg

pre 6 godina

Volim Zvezdu vise od zivota ali ovo je sramota...ne verujem da je neko lobirao da se dosudi penal ali sudije sad po navici sude Zvezdi i Partizanu svaki iole sumnjiv pad u sesnaestercu, jer je lakse kad se pogresi na stetu manjih klubova, ako pogrese na stetu nasih "velikana" odmah se ide na hladjenje dva ranga nize, a to ni jednom sudiji nije u interesu...

Batko

pre 6 godina

Zvezdaši će reći da je penal čist kao suza, a Partizanovci da nije.
(Goran, 07. mart 2018 20:22)

Gresis sine. Cak ni mi nismo toliko glupi da kazemo za ovo da je penal.

dare

pre 6 godina

Ja za svojih 76 godina veci penal nevideh.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda, 7. mart 2018 21:45)

Prirodno je da ne vidis... ja sa svojih 47 moram naocare nekad da "turim" :)

Btw... ne znam... da je partizan ja bih ovde trazio penal cisto zato sto je partizan... da je recimo neki drugi tim stavio bih duple djojzluke pa mozda dosudio penal. A da li je i bitno. Sudio je to je to!

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

mare

pre 6 godina

Dal je bio penal ne znam, ali znam da je bio Jovan Segrt. Kome je smesan ovaj penal, nek pogleda penal koji je jesenas doaudio u pobedi zvezde nad spartakom od 1-0, al nek prvo popije vode da se ne zadavi od smejanja, poredeci ova dva penala. Sve u svemu Segrt je zvezdi ove sezone doneo 4boda, a gde su tek ostale sudije?

Slavko Vrekic

pre 6 godina

Svaka utakmica penal ili crveni.Ima li sramote panteri? Ako ste jaci toliko zar morate toliku pomoc imati od sudija.Kao Partizan namjesta a skoro svaku utakmicu izgubi.

niki

pre 6 godina

kao prvo da bi se svirao penal mora postojati opasnost po gol na neki nacin, igrach zvezde je vec ispao iz terena bez ikakve kontrole nad svojim telom u bezopasnoj situaciji, cak i da je bilo nekog kontakta a mozda je i bilo ali to svakako nije bio kontakt ni za faul a kamoli penal, slozicemo se penal nikada ne moze biti obican faul, ovo ne sme ni u snu da se svira penal, narocito ne u 90 minutu meca.. navijach sam zvezde ali treba biti realan, isto tako nije postojao ni penal za partizan u derbiju, sviran samo zato sto je onaj Savic monstrouzno da ne kazem debilno reagovao u bezazlenoj situaciji kada je igrach partizana docekao i samo pao iako nije bilo nikakvog kontakta, imate usporene snimke, a lopta vec u korneru,Savic bespotrebno izvarnicio, teska kiksara !!

Zvezdaš

pre 6 godina

Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta

maxy

pre 6 godina

Ovo ne bi svirao ni Dule Savic da je Vujadin bio na mestu Radonjica. Sramota kakve nema. Ono sto mene boli i sto nije istina to je sto uporno pokusavaju da prikazu svima kako Partizanu sudije vise pomazu, a to nije tacno. Neka objektivni navijaci pogledaju Partizanove penale i Zvezdine, ali Zvezdine i od prosle sezone jer su cini mi se bili rekorderi u Evropi (cinjenica). Kako god, nasa liga smisla nema. Klubovi manji od vecitih istupite iz lige.

analiticar_amater

pre 6 godina

Kao Zvezdaš mogu da kažem da veze ovo nema sa penalom i da je ovo sve velika sramota. Ne trebaju nam ovakvi golovi i ovakve pobede. Bukvalno me je bila sramota dok sam gledao snimak.

Марко

pre 6 godina

Не сећам се да је било наслова "Вождовац постигао гол из офсајда на Маракани".

nn

pre 6 godina

hahahahahaha pa da li je moguće da je ovo sudio kao penal? Da se desilo na nekom drugom delu terena, faul je, ali ovo se ne sudi kao penal..

Zoran

pre 6 godina

Pa zar ni na +14 se nesme dozvoliti da zvezda izgubi.Ovo je vrhunac bescasca.
Kroz istoriju je bilo razni penala za zvezdu:dva metra ispred kaznenoga,udaranje lopte u butinu protivnika,zapinjanje za busenje samo je ovakav falio.Faul u gol-autu i to bez kotakta.Ako je mogao gol iz gol-auta moze i penal.Oce li se preposteni doktor sad oglasiti.

CzBg89!

pre 6 godina

Ocete opet da uzmete to
titulu na kuknjavu i nekakvo oduzimanje bodova, i onakve scene kao u Lučanima? Nece moci ove noci. Sad nastavite sa plakanjem..

Kalimero

pre 6 godina

Ne, nije bio penal. Dokaz da titulu osvaja onaj sa jacim kombinacijama...osim prosle godine, to je bio izuzetak jer je Zvezda bila ocajna...sve u svemu..kakva elita, takav narod, kakav fudbal takve i sudije...a to je zacelje Evrope..

Pera Kojot

pre 6 godina

Znaci ipak postoji rubrika ''da li je ovo penal''samo gde je gde je rubrika ''da li je ovo ofsajd''kada je Krsticic izasa sam na golmana u prvom poluvremenu pri rezultatu 1:0.

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

duh sa sekirom

pre 6 godina

jednom klubu sviraju nepostojeće penale, a drugom njegovim protivnicima.
-pitanje za milion dinara: da li bi neki sudija smeo da svira čist penal protiv zvezde pri nerešenom rezultatu?

Mirko

pre 6 godina

Za sve navijace Zvezde i ostalih klubova ja kao stari Cigan kazem da nije bio penal.Navijacima Partizana koji kazu da Grobar Stolica pusta Zvezdu i "sportskoj"redakciji B92 kazem penal cist kao suza.

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde sada brzo nova vest: da li je Marciniak propustio da sudi penal za Juventus? Zamislite, greske cine i najbolje sudije na svetu, i to je jos imao pomocnog sudiju iza gola koji je bio samo par metara udaljen.

BgHQ

pre 6 godina

Nekada sam navijao za Zvezdu ali odavno(od 1993 god) ne pratim domaci fudbal i mogu reci da mi je drago zbog toga jer ovo je SRAMOTA.Naravno nista bolja situacija nije ni kad je Partizan u pitanju.

Goran

pre 6 godina

Da postoji gradjanska svest u Srbalja, tacnije da su ljudi koji vode klubove posteni fudbalski radnici, pa da se okupe i da napuste ovakvu ligu, pa neka igraju zvezda i partizan u krug koliko hoce utakmica.. Ja ne vidim cemu ovo vodi, da li shvatate da terate ljude sa stadiona, da se i klinci sve manje loze na vas, cemu ova sramota? Za ovako nesto ni klinci na skolskom igralistu ne daju penal.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

(veliki strumf, 7. mart 2018 20:37)

Daj, brate, oladi malo... Za svaku od pomenutih situacija, počev od saopštenja prepodobnog Terze, uprave, pa do POSEBNIH vesti, koje ne znam kako nisi video - diže se kuka i motika o nameštanju, čak i mnogo više nego za providne štele Zvezdane, i ti imaš obraza da izjaviš ovo!
Jedino mi je za naš fudbal želja da malo uđem u štos i bar malo naplatim ova njihova nameštanja, i blizanaca, ali i ovih "malih", koji nisu baš tako "navivni". A o kvalitetu i regularnosti, o tome već od doba Tita nema govora... Laku noć!

alfezi

pre 6 godina

bedno, posebno deo "...neće biti srećni u Humskoj..."!?
A na Karađorđu!?
A da li je sretan pravi Zvezdaš? Ako jeste, neka je živ i zdrav....

New Jersey

pre 6 godina

Manje vise jel bio penal ili nije...meni nije jasno da pored toliko kriminala i politicke mafije u savezu,pored namestanja,spornih transfera,proneverenih para itd neko u Srbiji i dalje prati ovo i daje mu na znacaju.Govorim kao neko ko je od 2001. do 2008. isao na sve Vosine utakmice.

BOSS

pre 6 godina

Hohoho,ja se brinem za tebe i ovih 400 pluseva sto si dobio.Pa vidis li da je nagazio covjeka kad je ovaj krenuo da se vraca?Ok i ovaj se bacio muski,al penal je kao suza...

markokiki

pre 6 godina

Penal postoji jer zvezda ima pare za sudije. Tako će biti gde god da igra u Srbiji. Čim izdaje u Evropu pune je, i nema penala.

Radonja

pre 6 godina

Tebra ni ja nisam verovo da ce da svira...da sam znao, pa valjao bi se jos malo po zemlju...cisto radi utisak i umetnicki dojam..pozdrav za svi cigani, vas radonja

To bi mnogo toga objasnilo... ne računajući kleptomanske blizanačke sindrome!

pre 6 godina

Proverite je li i sudija odseo u onom hotelu gde je sinoć u 3h ujutru bio vatromet?

Milan

pre 6 godina

Ne.Ali samo da pitam nesto...Gde su ovakvi tekstovi protiv Lucana?Svaka sumnjiva situacija protiv protivnika Partizana nista.Al zato kad se osteti Partizan onda 1000 naslova o tome.Msm i treba ovakve situacije izdvajati ali ako vec radimo radite za sve a ne selektivno...

Gavrilo Iz Principa

pre 6 godina

Pre samo četiri dana Zvezda je primila gol iz metarskog ofsajda u 88.minutu, pa nisu bili ovakvi naslovi i ovakve analize. Po meni-penal jeste sporan, ali sporne su mnoge odluke sudija u našoj ligi, naročito kada igra jedan klub...a to nije Crvena Zvezda.

vladimir

pre 6 godina

bio je, i manite me okorelih zvezdaša koji se sad stide, shvatite pravde nema, ili će te biti pokradeni, ili će te dobiti poklon, hteli ste pošteno prosle godine i izvisili za titulu, zato napred do titule

IVA

pre 6 godina

Ajmo da je iskreno prestrogo dosudjen kazneni udarac ,a u proslom kolu protiv Vozdovca Zvezda prima gol iz ofsajda od dva metra i nikom nista ....

VeljaCZV

pre 6 godina

Ja nisam baš siguran...
Bilo je kontakta, ali je pao više u autu...
Nije da jeste, a nije da nije.
Mada ga više ne bih svirao nego što bih svirao.
Sve u svemu Vojvodina je bila malo bolja od nas...
Ali dobro, idemo dalje.

NNN

pre 6 godina

Sramota kakav su nam penal svirali!
Pravi se cirkus od ionako lošeg domaćeg fudbala.
Ovo je medveđa usluga, ovako se igrači ne motivišu da igraju bolje
jer znaju da koliko god da su loši - tu je sudija...
... i onda odemo u Evropu i tamo često bude suprotna situacija...

Borsi

pre 6 godina

Bez komentara ...................!!!!!!!!!! Sramota za timove , sudije,funkcinere, trenere,igraće, uefu,fifu i sve ostale ,
navijaće itd !! Ako se nešto brzo ne ućini nema smisla više diskutirati o srpskom fudbalu !!! LAKU NOĆ !!!!

fenomen

pre 6 godina

Ne bi me mrzelo da prebrojim svih milion i šesto hiljada glasackih listica i utvrdim koliko se tu kralo. Kad se krade ovako ocigledno mogu da zamislim kako i koliko se krade kad se ne moze videti kao preko malih ekrana.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ko radi selektivno, prozivali su partizan kad god je moglo, i za penale, iza djuku, podela navijaca, 500 delija podrzava olimpjijakos, krenuli albanci iz bujanovca da prate Skenderbeg u humskoj, 600 000 klauzula djukic, leonardo ide-ne ide, partizan posle kojeva i prolaska u 16 tinu finala, zvezda ce dobiti u derbiju 5 nula jer partizanu ne igra 5 igraca, svasta je bilo...toliko da je selektivno. Jel ste vrteli partizanov penal protiv macve a penal bio kao suarezov u ligi samipona, isti! Na penal protiv zvezde koji je sam Vujadin smekerski rekao da je bio, Terza kaze nije i onda 100 papagaja ovde to ponavlja...hocete jos da nabrajam..? Ima jos materijala..

Realno

pre 6 godina

Au sudija opet namerno svirao penal protiv Partizana i penal za zvezdu , da unizi zvezdin kvalitet i njene igre...realno je tako,bas kako i pise u onom saopstenju

FKV1914

pre 6 godina

"Nema sumnje, ovom odlukom sudije neće biti srećni u Humskoj 1..."

Nema sumnje mi imamo 2 kluba a ostali tu sluze da se popuni prostor i apsolutno nisu bitni.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovog sudiju treba proterati iz fudbala. Ovo se ni u kosarci ne bi svirao kao faul. Mogu da razumem ostrascenu balavurdiju, ali ovom sudiji mesto u fudbalu nije. Na tribine gospodina, pa da navijamo zajedno. Neko ko ga delegira ga je i pritisnuo da ovako sudi. Ne samo Zvezdi, nego i Partizanu. Isti djavo na mecevima oba kluba, osim kada Mazic sudi jer njega ne mogu pritisnuti. Nece covek da kalja tesko steceni internacionalni ugled.

Bane

pre 6 godina

Svi koji govore da je penal i izmišljaju razloge da ga opravdaju. Da se zapitaju. Prvi tim na tabli sa budžetom 5 puta većim od tima koji je 8 na tabeli. Dolazi do pobede iz penala u 80+ minutu. Mene bi bilo blam da i komentarišem i samu utakmicu kamoli penal. Bruka bre treba da se zavčete u mišiju rupu od sramota. Vi hoćete u ligu šampiona, ovo vam je slika i prilika da se uvidtite da je to naučna fantastika.

Ahtung

pre 6 godina

Bio je penal, jer ga je namerno udario u šesnaestercu! To što nije bio u gol šansi nema veze - pravila o tome ništa ne govore. Ko mu je kriv što je ispao glup!

markokiki

pre 6 godina

E pa jeste penal još ga je on sutno dva puta pa mu lupio samar u padu, pa su oni pali obojica al to kamera nije snimila video je sudija samo i mi koji smo bili tamo. Ma brate stao mu na obe pete ne na jednu. Bas se videle šteta ovi montiraju video uživo. Otišla ta tehnika svaka im čast.

Kontras

pre 6 godina

Najjači su mi ovi “ ja sam zvezdas” hahah Ajde grobarske trolčine, plačite kao prošle godine, samo ovaj put Vam neće proći. Pocepaćemo Vas u derbiju i začepiti ta usta jednom za svagda!

IVANČE_LFC

pre 6 godina

Nije bio penal , ali je ovo samo nastavak stare priče , isto je da li Zvezda ili Partizan , uvek su bili povlašćeni . Oba kluba ne shvataju prostu stvar , igrači su im navikli da uvek imaju pomoć sudija , perfidno ili otvoreno , i ne pružaju 100 posto onoga što mogu . To je problem za evropske utakmice , psihologija im je loša , precenjuju svoje mogućnosti , imaju nekoliko jačih utakmica , ostale u sezoni su im do 50 posto maksimalno . Srpskom fudbalu fali još 1 ili 2 jača tima , da bi se lakše kalili mladi igrači , ali je ovde najbitnije prodati 20 menadžerskih igrača , to je smisao igranja cele lige .

vlada82

pre 6 godina

Ja kao Zvezdas kazem da sudija treba da bude kaznjen za ovo. Ni p od penala! Ali tako se sudi vecitima kod nas tako da ne iznenadjuje.

DzoSu

pre 6 godina

Nije, kao Zvezdaš sam iskreno razočaran sa sudijom Šegrtom.
Bačena senka na rodjendane i Zvezde i Voše!

Pozdrav za sve moje drage navijače i simpatizere Vojvodine i želim im da u narednim godinama oteraju sporne ljude iz uprave (bliske vlasti) i da konačno dobijemo još jedan klub koji će se ravnopravno boriti za titulu.

Novi Sad to zaslužuje!

gologuzov

pre 6 godina

Ubuduće utakmice prve ( kako neki nazivaju superlige) trebalo bi da sude Majstori...

(Inače sve ovo liči na naše sudstvo i pravosuđe uopšte. )

Bili Piton

pre 6 godina

Zašto ne bi bio penal? Zato što je za Zvezdu i što nije svirao Mažić ili neko drugi. I što se Stolica napalio kao uvek, i igrače kao nikad. Ako glavni nije video tu su pomoćnici, bilo je baš ispred onog iza gola. Nego gledajte šta ćete ako i Đuka ode (a bolje da ostane znaju oni u Španiji od čega se pita(ne)pravi) a zovu ga jer bolje vide od vas i gledaju objektivno,za razliku od vas.Vidite na niko neće kod vas, a Stolica nije ispunio cilj da pobedi pa da dođe.Problem je do vas,ovaj tim vam je realno 5. mesto, a što nije znate vi to.

Cinik

pre 6 godina

Kakav tekst i kakav snimak,ovaj jedno piše a svi vidimo nešto drugo.Penal je kao suza.Desnom nogom udara Radonjića u potkolenicu još se i pripomaže rukama.
 (miško, 7. mart 2018 23:52)

Idi gledaj turske serije, posto se u fudbal ocigledno ne razumes. Penal? Čovek sam proklizava, kasniji kontakt je apsolutno nebitan i za njega nije kriv igrac Vojvodine nego je uzrokovan samostalnim padom zvezdinog igraca. Ni govora o penalu. Mislim da Radonjic nije imao losu nameru, da se jednostavno okliznuo, ali da su fudbaleri Zvezde odigrali fer-plej, morali su promasiti penal ili dodati loptu Vojvodininom golmanu. Ni prvi ni poslednji put da igraci tako reaguju na pogresne sudijske odluke. Veliki Robi Fauler je dva puta sa penala dodao loptu golmanu, jer je sudija greskom dosudio penal koji nije postojao.

Jugoslovenki rezoni

pre 6 godina

Prosle godine je pisano od istih da je to bila najgora godina namestanja i najneregularnija liga ikada dok nisu preokrenuli i uzeli prvo mesto. Onda je bila regularna i postena odjednom. Ove godine ce to tesko da se desi. Tako da samo kukajte jugosloveni.

Nebojsa

pre 6 godina

Navijaci Partizana komentarisu ono sto zele da je bilo , a ne sta se desilo u senestercu Vojvodine . Radonjic nije se okliznuo kako vole da kazu , niti je simulirao . Lagano se oslobodio igraca Vojvodine i kad je krenuo ka lopti usledio je udarac po nogama i on je pao . Nemogu da verujem da ljudi su toliko navijacki obojeni i da i preksaj koji je bio ne zele da kazu da je postojao . Da li ti navijaci Partizana zele da prebace loptu na sudije , zbog lose igre njihovog kluba
Umesto da komentarisu kako u cetiri kola nastavka sezone Partizan nije odigrao ni jedno poluvreme dobro . Oni pokusavaju da prebace loptu a neke sporedne stvari
Draga gospodo koji navijate za Partizan reci cu vam da C.Zvezda otpocetka sezone pokazala da ima bolji tim od Partizana. Potpuno zasluzeno ima prednost koja je na tabeli . Znalo se da ce Partizan poceti da prosipa bodove i da nece moci da se izvlaci tokom cele sezone.

Јабучило

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 07. mart 2018 23:32)

Звезданаестерцем?

Nenad

pre 6 godina

Igrač Vojvodine napravio glup faul a nije ni suprostavio se sa odlukom uhvatio se za glavu a da je ostavio igrača ne bi bio ni prilika. Ovde je bio glup faul i to bez lopte. Grobari da li je protiv mladosta bio čist utakmica dva sporna crveni karton.

Aca Pirot

pre 6 godina

Zvezdaš sam ali da budemo realni nije bilo elemenata za penal. Kao kad mi pljujemo i psujemo sve zivo kad njima dosude nepostojeci penal tako i oni nama sada isto rade, a mi se kao pravimo ludi i ubedjujemo sve da je bio penal.

zzbz

pre 6 godina

Naravno da nije bio penal, Radonjic se i okliznuo pre bilo kakvog dodira sa igracem Vojvodine. Igrac Vojvodine ga je samo dotakao rukama, ako bi se to sudilo stalno, otislo bi sve dodjavola (ako vec nije). Zvezdi i Partizanu ovakvi penali i navlacenja sudija stvarno nisu potrebni, Od '98 proslo je 20 godina, samo se dva kluba smenjuju na vrhu, dva drzavna kluba, interes drzave je u pitanju, od ta dva kluba znacajna sredstva se slivaju u drzavnu kasu prodajom igraca...

analiza

pre 6 godina

"Neverovatno je koliko privrženost klubu zamagljuje zdrav razum navijačima, ja sam zvezdaš, ali nisam sišao sa uma da tvrdim da je ovo bio penal, nema veze sa mozgom, igrač se okliznuo i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom, sve i da ga je dodirnuo igrač Vojvodine, što se jasno ne vidi, ne može se svirati penal kada igrač nema nikakvu kontrolu nad loptom niti nad svojim telom.
Fudbal je u Srbiji toliko zarozan u kriminal da je stvar pristojnosti ne učestvovati ni na koji način u tom blatu, evo pozivam sve ljude, uključujući i sebe, da ignorišu fudbal u svakom smislu, da ne idu na utakmice i ne komentarišu jer pristojnom čoveku tu nije mesto, pustite kriminalce nek se glođu međusobno sa sve vrhovnim komandantom svega i svačega koji im je to i dozvolio. Pozdrav normalnim ljubiteljima sporta"
(Zvezdaš)
Naklon do poda za najnormalniji i najtačniji komentar na ovu temu.

delije brcko

pre 6 godina

Zvezdas sam ali nije bio!!Odlaskom Kange sve se promenilo u igri od napadacke ekipe pravi se ekipa koja mrtvi igru!Ne razumem zasto se preskace sredina terena!

Istina

pre 6 godina

Kao zvezdas kazem da penal nije postojao.Bio je kontakta,po nogama Radonjica ali toliko slabog inteziteta i na mestu gde nista nije mogao da uradi.Zvezda u prolecnom delu igra kriminalno slabo,bar za one koji se razumeju u fudbal.Ne postoji igrac koji moze i zna da zadrzi loptu u nogama i da posalje zavrsni pas ka spicu.Zvezda nema plej mejkerera,vec samo trkace i borce i tako da ne cudi ovoliki odnos u posedu lopte u korist slabasne Vojvodine.Sreca njena,sto su ostali klubovi jos slabiji i igraju kriminalno slabo,pogotovo partizan,pa ce se prosetati do titule,mada sa ovakvom igrom,ni to nije definitivno sigurno.

11

pre 6 godina

Svake nedelje sporne situacije oko Zvezde ili Partizana, ne znam da li je prosla jedna nedelja od pocetka lige a da nije bio neki sumnjiv crveni karton, gol ili nesto drugo u korist Partizana ili Zvezde, a obe ekipe se zale na neregularno sudjenje.

A kažu nismo više komunisti...

pre 6 godina

Ono kad te klubovi, tačnije dva identična, zaduženi do grla još kradu za bodove, titule, kupove. I još ubeđuju da imaju neku vrednost...

Nebojsa

pre 6 godina

kako nije penal pa coveka nije smeo da takne kada je posle klizanja hteo da se vrati po loptu.pojma bre nemate pa ako je klizavo onda se tolerise kontakt je li?

Bane

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota ! Kakvi su bre ovo komentari "penal cist kao suza" itd
"Pa vi ste odavno izgubili moc normalnog rasudjivanja od ostrascenosti I mozda od jos necega ! Najbolje da ni ne igrate utakmice nego da vam odmah upisu tri boda na svakoj utakmici ! Vredjate I vi I vasi igraci I treneri I sudije sve druge koji nisu Zvezda I Partizan I koji jos prate ovaj nas jadni fudbal !
Ovo treba prijaviti Uefi kao I onu utakmicu Partizana u Lucanima!

sitno

pre 6 godina

Ja sam Zvezdas, ali ovo nema veze sa penalom

1. Igrac Zvezde se prvi okliznuo.
2. Samim tim vec je bio u gorem polozaju od igraca Vojvodine, tj. igrac Vojvodine je bio blizi lopti.
3. Igrac Vojvodine ga jeste malo zakacio ali tek posto se ovaj okliznuo.
4. Ovo vise moze da se tretira kao guranje.
5. Cim se okliznuo igrac Zvezde vise nije mogao da kontrolise loptu, znaci lopta samim tim vise nije bila njegova.
6. I sto je najvaznije igrac Zvezde nije ni bio u prilici za gol, a nije bio ni u prilici da nekog uposli posto je sam izleteo sa terena.

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

Ja за своје102 године колико пратим Звезду, не видех очигледнији пенал. Играч Војводине је вукао нашег још од центра и на крају га мучки шутнуо и могао дечку ногу да поломи. За ово се иде у затвор. Мало је црвени картон и три утакмице неиграња. Браво за судију, који је имао храбрости да против увек фаворизоване Војводине досуди чист једанаестерац. Тако се брани част судијске организације, а не сталним навлачењем за Војводину. Од како је Кокеза председник ФСС, за Војводину је свирано бар 30 пенала. Кокеза одлази!

Dott

pre 6 godina

Kontkta je bilo, medjutim nije toliko grub, dogodio se u momentu kada je bio vrlo nestabilan i kad je bio dovoljan i takav da padne.
Ovakva situacija prepusta se sudijskom uverenju, kada se sudiji dozvoljava da za njegovu odluku moze uzeti u obzir vise faktora.

ns boy

pre 6 godina

kakav penal ljudi,mesarevic ga jedva dotakao,nema namere,intenziteta faula,nema opasnosti po go.ovo ni u polju ne bi bio prekrsaj.nije radonjic pao zbog prekrsaja vec je proklizao.nije mi krivo sto smo izgubili,odigrali smo muski i bez kompromisa,crveni blizanac nista nije pokazao,kad ih malo stisnes presingom raspadne im se igra.posed 65-35%.sudjenje standardno kad igras protiv blizanaca,nama se svaki kontakt svira,kartoni samo lete a njihovi mesarski startovi jedva faul.recimo jovicic sa dve ruke vuce i baca jovancica jedva faul

Ja

pre 6 godina

ad je za partizan penal niko nista ne pise a kad je za Zvezdu odmah ankete jeli bio. To sam napisao u komentaru prosle partizqnove utakmice i niko mi nije objavio osim vas. Kokeza i partizan upravljaju medijima ostalo im iz komunizma razradjen metod. Pogledajte samo koliko je nepreporucenih komentara Zvezdasa . Pa nema grobara toliko nego imaju botovske kancelarije. Mislite o tome

miodrag

pre 6 godina

Zvezdas sam i ovo se nigde ne svira kao penal, ali je isto tacno i to da i u evropskom fudbalu i u najacim ligama i u ligi sampiona i ligi Evrope ima pregrst gresaka sudija cak i mnogo gore nego sto je ova u Novom Sadu.

mr.wolf

pre 6 godina

Kradja petokrake se nastavlja, ali naravno njih niko ne sme da kritikuje jer svi moramo da cutimo dok nas kradu! 
Smrt fasizmu ziveo Partizan!
(Partizan u inat svima, 07. mart 2018 23:11)

Juce 500+ komentara, sada 300+ komentara, grobari placu (sve frakcije), Stolica place, Vucelic saopstenja.... da, niko nesme da kritikuje !

Zoran

pre 6 godina

Zvezda je veceras dobila mnogo novih navijaca.Svi grobari pocinju komentar sa ja sam Zvezdas pa onada nastave da placu.A realnost je da Zvezda kako je igrala nije zasluzila ni bod.Ali realno je i da je prekrsaj postojao i da je penal cist ko suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 7. mart 2018 23:23)

A realno je da tvoj IQ i karakter nisu na tom nivou da shvatis da ima nas normalnih ljudi koji navijamo za Zvezdu i volimo fudbal, ali ne zelimo da iz kola u kola gledamo ono sto juce videsmo. Ne zelimo da nas tim igra slabo, a onda sudija stupa na scenu, gotovo po pravilu. Ne, mi zelimo fudbal poput utakmice Totenhem-Juventus; fudbal koji ce da napuni stadione, a ne sudije bez i malo obraza, postenja, obichan shljam koji unistava ovaj lepi sport. Dokaz za ovo sto pishem su jezivo prazni stadioni.

Rema

pre 6 godina

Igrao sam fudbal kao klinac,posle presao na rukomet koji igram i dan danas.Ako sam nesto naucio to je da se na snimku ne moze odrediti intezitet udarca,duela,povlacenja.Gledao sam snimke svojih utakmica i samom sebi se smejao kako je neki faul izgledao na meni a kako sam ja ga osetio.Svako ko se bavio ili bavi nekim sportom zna o cemu pricam.A ostali koji komentarisu nemaju 2 utakmice u nekoj ligi pa komentarisu a nemaju pojma.

Djape96

pre 6 godina

Sta da li je bio penal, pa da se mi ovde svadjamo u komentarima? Angazujte nekoga strucnog, neka iznese svoje misljenje. Onaj na areni ne sme da kaze jeste ili nije nego kaze pa sad (Da se slucjano ne bi ljutili grobari/delije)...
Napisite clanak jeste penal zato i zato, nije penal zato i zato ovo stvarno nema smisla...

scarface

pre 6 godina

Neka se broj klubova u ligi smanji na dva. Ostali, i da po kvaliteteu mogu da pariraju beogradskim blizancima, nemaju sanse da se bore za titulu. Pa neka onda lepo igraju medjusobno svaki vikend a ostale pustite da igraju. Uskoro ce ostali klubovi morati da paze da ne disu u pravcu igraca Zvezde i Partizana u sesnaestercu, jer to strujanje vazduha moze izazvati padavicu i naravno sudija bez ikakvog razmisljanaj pokazuje na krec.

Oksimoron

pre 6 godina

Navijam za CZ ali nisam siguran da je kontakt bio za penal, start jeste postojao ali u najmanju ruku je sporna situacija. Nisam sudija ali moj utisak je da je prestroga odluka, eto... Bas zbog situacije na tabeli ovo nam nije ni trebalo, da li cemo imati 12, 13 ili 14 bodova prednosti pred podelu nije ni bitno jer jednostavno i objektivno smo najbolji tim u Srbiji ove godine i osvajamo titulu svakako bas zbog ovakve konkurencije. A komsije jedva docekale ovo, kao, evo zasto cemo da uzmemo titulu. A oni danas konacno i uz svecanosti pobedise kuci posle skoro pola godine, i opet im neko drugi kriv a ne Djuka, Vazura, ili mozda Ivica i njegov Suma od 2 miliona. Ne mogu da pobede na domacem terenu u ovakvoj ligi 5-6 meseci i jos imaju obraza da traze titulu. Obraza bez. Vosa super odigrala, zasluzili su makar bod, ali imali su par odlicnih priliika za vodjstvo i kasnije izjednacenje i nisu ih iskoristili, karma je cudo... A za vatromet u pola noci pred hotelom i provokacije i sa tribina i Borjana “na uvce” od strane onih iza gola, opet, karma is a bitch... Stolica je makar u pravu, sramota za klub, ne ovo danas nego sto je FK Vojvodina 8. na tabeli u ovoj i ovakvoj ligi. Dakle, svi u svoje dvoriste prvo, Zvezda vam je najmanje kriva za to gde ste trenutno i jedni i drugi.

Lord of The Rings

pre 6 godina

Da je sreće ko sto nije, pa da izvodjac penala u duhu fer-pleja plasira loptu u gol-aut..posto je ovo stvarno sramno, ja ne znam kako ih nije sramota da slave pobedu..
U krajnjem slucaju neka svi klubovi istupe iz lige u znak protesta, pa nek bude svako kolo derbi..

ojha

pre 6 godina

Kao navijač Zvezde kazem da ovo nije penal. Na ovoj oranici igrac Zvezde jednostavno nije imao šanse da se vrati po loptu i tu svaka rasprava treba da se zavrsi. Oni malo realniji navijaci znaju da za penal mora da bude malo jaci kontakt, ipak je to najstroza kazna. U danasnjem manekenskom fudbalu je dovoljno da te neko poprijeko pogleda i eto penala. Mene kao muskarca i kao rekreativca je sramota ovo gledati. Ovo je nekada bio sport za muškarce, sada je za mlakonje koji jedva cekaju pomoc sudija.

vujke

pre 6 godina

Umro je fudbal u ovoj zemlji a sahranile su ga sudije definitivno, pored ovakvih sudjenja morali bi da idu pravo na robiju!!! Terzo preposteni a sto se sad ne javis!??

Lala iz Banata

pre 6 godina

Najslađe je kad jsdp dotučeš njihovim oružjem!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 7. mart 2018 23:32)

Zasto spominjes Partizan kada je ovde ostecena Vojvodina? Ne postoje samo dva kluba u ovoj ligi.

A sto se Partizana tice, on ce vas opet razmontirati u derbiju, kao sto to radi godinama unazad, cisto da pokaze ko je bolji, a kome mora da ide titula.

Miki

pre 6 godina

Nevjerovatno je to kad se jave neki navijaci i kazu Radonjic simulirao ili nije ga ovaj dohvatio.Kao prvo Radonjic je gubio ravnotezu ,a zatim mu je protivnicki igrac stao na vrh kopacke .Naravno ,ovaj nije htjeo dalje ni da se trudi vec je samo pao.Da ga je samo pustio on nebi nista uradio.Ovako ni sam igrac se nije nesto puno bunio posto ga je i zakacio.
(Djomla, 7. mart 2018 23:33)

Nije se bunio, al je cupao kosu sa glave kad je video odluku. Da li se neko seca mozda je bila polovina utakmice negde kad je Le Talek odgurnuo sa obe ruke igraca Vose na ivici 16m? I jos pritom trazio sudiji da mu pokaze zuti za simuliranje.

Dragan

pre 6 godina

To sto je odbrambeni igrac napravio glupost i nepotreban faul, ne znaci i da se ne svira. Igrac ne mora da bude u sansi da da gol, dovoljno je da se prekrsaj napravi u kaznenom prostoru. Najcrnje je sto je Zvesda vec igubila loptu kada je napravljen faul.

Siniša

pre 6 godina

Pa ljudi realno kontakta ima, dali je suviše lako dosuđen, verovatno jeste ali pošto sudija ima pravo da tako svira dobiće dobre ocene za suđenje na utakmici i postupio je u skladu sa sudijskim uverenjem.

ko-ometator

pre 6 godina

Bio je penal. Trebali su da sviraju jos dva penala za zvezdu. Jedan je malo. Kad se svira penal zvezdi uvek je sporno tako da sto se mene tice mogu da sviraju dva komada svaku utakmicu svakako ce da pricaju zlonamerni. Zvezda je stala na dve noge, bice jos dosta ovakvih naslova sledecih godina jer smo mi narod takav da najvise sami sebe volimo da spoticemo

Đorđe

pre 6 godina

Kao grobar kažem da je Zvezda zasluženo prva na tabeli. Milojević je ove godine svima u Srbiji održao lekciju iz modernog fudbala. Tu nema dileme.
Međutim ovakve stvari samo bacaju senku na njegove uspehe. Pa i da su odigrali nerešeno, nema šanse da bi izgubili titulu pored smušenog Đukića i Partizana. Očigledno još preovlađuje strah od prošle sezone i gubitka već zatvorene tiule, pa Terzić želi što pre da se osigura.
Nažalost, ovakve stvari iskaču u prvi plan i umesto da se priča o Partizanovim i Zvezdinim uspesima u Evropi, priča se preusmerava na neregularno prvenstvo i rat saopštenjima.
I to je problem što nam najveće klubove ne vode uspešni menadžeri, bivši sportisti, koji znaju za viteštvo i predan rad, već ljudi koji su sve u životu postigli snalaženjem u mulju u kome se zemlja nalazi poslednjih 30 godina, pa takvo ponašanje projektuju i na upravljanje sportskim klubovima.
Sport je tu u drugom planu.
A šteta što bacaju senku na odličnu sezonu Zvezde.

FSN

pre 6 godina

Čemu ovolika diskusija? Sačekajmo šta će reći Željko Pantić.On je jedino stručan. Ako već nije bilo vanredno izdanje(stalno se pojavljuju linkovi na YT).

Creative mind

pre 6 godina

Partizan krade i namesta,a gubi bodove.Ovi drugi posteni bodove mogu da izgube samo protiv Partizana !

Opravdanje svega toga je da je Zvezda dobro igrala u evropi :-D ! Pa i Partizan je sa Milinkovicem bio na deset sekundi od 1/16 finala LE i dobio na strani Az Alkmar i Auzburg pa je opet imao 30 bodova zaostatka u prvenstvu i gubio je bodove.Sada je za plej of 7 bodova razlike.Nadam se da ce pasti bar na 5 pa da opet bog odluci kao prosle godine i vrati milo za drago.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Kad bi u Srbiji ovo bilo referendumsko pitanje 70% bi odgovorilo da je bio panal. Narod navija, narod se pita. A gde je tu (Srpski) fudbal?

KlupskiPrvakSveta

pre 6 godina

Кога брига???
Као да је и једно првенство у Србији било регуларно? Ко то и зашто још прати??? Пратимо да би се подј....међусобно, да вичемо неправда, онај други је украо...а они су ту само због пара...а ви опет немојте да гласате...немате за кога, сви су исти и остала оправдања...

Deja

pre 6 godina

Ja ne bih svirao penal, iako sam navijač Crvene Zvede.
Što je najgore nama taj penal, kao ni ovi bodovi nisu ni potrebni!
Neko bi morao oybiljno da popriča sa ovim sudijama i da vidi da li oni greše jer su zaplašeni imenom i izjavama čelnika Partizana i Zvezde, ili su stvarno samo pogrešili.

slobinator

pre 6 godina

(Mika, 7. mart 2018 22:06)
prvo ne igra se više derbi do kraja regularnog dela već samo onaj u plej ofu gde će zvezda biti domaćin,tako da je potpuno nebitno da li će zvezda imati 6 ili 7 bodova viška pred plej of jer to svakako znači da ima mogućnost da izgubi 2 utakmice u 7 kola i opet bude prva pod uslovom da vi ovakvi nikakvi dobijete sve utakmice do kraja što je ravno naučnoj fantastici

NEKI KODAR78

pre 6 godina

Do skoro nisam mogao da razumem ljude iz svog okruzenja, koji uopste ne prate desavanja u JSL. I Ja sam mislio da sam skoro sve do sada video...

vujke

pre 6 godina

Jes jes penal nagazio ga na levi domali prst ,mislim da mu je otkinuo nokat... Bravo preposteni Terzo ,bravo prepostena zvezdo!!!

Miki

pre 6 godina

Naravno da nije, ja bih dao zuti karton Radonjicu za simuliranje.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. mart 2018 22:34)

Zašto bi mu dao žuti kada se dečko okliznuo, on čak ovo nije ni pokušao da iscenira?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. mart 2018 23:07)

Zato sto je malo ranije igrac Vojvodine dobio zuti karton za simulaciju, gde je ocigledno bilo da je stao na loptu i pao na zemlju, nije se bunio nista. Ali je glavni prekinuo igru i odmah mu dao zuti, pritom su ga spopali Borjan i Savic kao da je udario nekog pesnicom.

Nizdis

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, uzeh snimak da pogledam a pre gledanja se nameracio da napisem kako je JSL lopovska liga itd...Decko pokusao dribling u nazad, drugi decko video uopste nije loptu i opalio prvog po cevanici u 16m. Po mom misljenju cist penal koji se moze a i ne mora suditi. Ispravno i jedno i drugo.

dexter

pre 6 godina

Ljudi moji zvezdas sam, i smatram da nije bio penal ali realno 2 boda gore dole...nema potrebe za toliko analiza i ostrašćenosti...drugim recima sta se lozite uvek ovoga ima na sve strane...idemo dalje

Mare

pre 6 godina

Zvezda nema potrebe da igra fudbal a ni kosarku, odmah na pocetku sezone trebam im dati titulu da se ne muce i blamiraju kao ovako..

Grobarchina

pre 6 godina

Skoro u svakom kolu se svira penal za petokraku, uglavnom nepostojeći. Istovremeno, protiv Partizana se dva kola uzastopno dosuđuje penal i to na njegovom terenu. Kad je poslednji put sviran penal protiv pekokrake na "Rajku Mitiću" ? Mislim, pre 20 godina.

Sve je pametnom čoveku jasno. Jasno je i dokle će ovako. Dok traje AV. Navijači petokrake trebalo bi da se stide, ali oni obraza nemaju.

Petar

pre 6 godina

kontam da i ovi iz uprave Zvezde razmisljaju, onaj fazon, "dal je ovaj normalan sta radi"
Ajde da je Partizan 3 boda iza pa treba Zvezdi, nego ovaj "sudija" dovodi u pitanje Zvezdinu ociglednu titulu...

FSS je dotakao dno dna

sejn

pre 6 godina

Kao fudbalski sudija koji navija za Zvezdu,kazem da je postojalo vise elemenata za penal.Lopta prosla,odbrambeni igrac sprecio igraca zvezde da nastavi kretanje u pravcu lopte koju je odbrambeni igrac promasio,a pogodio po nogama napadaca.E, sad ocigledno je da namere nije bilo,pa se stoga ostavlja sudiji da sam odluci o sviranju jedanaesterca ili ne. Ponavljam,prekrsaj je postojao,doduse bledunjav i bez namere i ja ga nebi svirao!!!

Balada NS

pre 6 godina

Ovde se non stop potencira penal, a neće da se kaže da je sudija bio "samo" dosledan, odnosno da je dosuđeni penal samo ogledalo kriterijuma suđenja tokom cele utakmice.

Od kako su fudbaleri briju noge...

pre 6 godina

Ako je ovo penal...strašnooo..ali hleba i igara...zato nisam otišao na stadion od 2010 (čim sam malo porastao da shvatim)...doduše, napravio sam par izuzetaka za reprezentaciju...strašnooo...moja zvezda - tim ženica....da su malo časni prišli bi sudiji i rekli daj čoveče vidiš da se igrač okliznuo...daćemo ovim pacerima 5 golova i bez penala...

miki

pre 6 godina

Dali su sudije vise pomogle nama ili vama.A svako moze da vidi da sudije pomazu i Zvezdi i Partizanu.I onda je odvratno citati ove komentare jer i grobari i delije ne zele da priznaju da im se pomaze iako to i sami vide.Rugaju se jedni drugima a znaju da se i njima pomaze.I nikoga nije briga za druge timove iz nase lige koji su ZAISTA OSTECENI.To pokazuje da veciti imaju najgore,sebicne i pokvarene navijace koji nemaju hrabrosti da se suoce sa istinom.

Marko Niš

pre 6 godina

Bio je. Sudija je svirao. E sad da li je postojao, to već ne bih rekao. A penal je bio, video sam u prenosu kako čovek daje gol iz penala.

Molder

pre 6 godina

Ha ha ha a najludji su mi komentari od po dve strane,kao,trude se nekome nesto da objasne,ubede nekoga u nesto...Koga breee libo i za penal i za zvezdu a i za Partizan,imam ja pametnija posla u zivotu od tih BEZZNACAJNIH GLUPOSTI

Vladimir

pre 6 godina

Zvezdas jesam,
A penal nije !

Ali kakvi su se penali svirali i kakvi ofsajdi nisu videli, samo protiv mog Napretka gledano,
Onda je ovaj penal cist kao suza !!!

Kolja

pre 6 godina

Po srpski fudbal bi jedino resenje bilo da Zvezda i Partizan igraju samo medjusobno do 10 pobeda i da se nereseno ne racuna.A ostali klubovi da igraju normalnu ligu.A da se pobednici sastanu u majstorici na neutralnom terenu sa stranim sudijama.Jer ovaj format takmicenja se ionako svodi na ovo isto,s tim da je ruzno gledati cime su sve izlozeni mali klubovi.

nikola

pre 6 godina

SPRDAČINA od "Super lige Srbije", i to će na dalje da gledaju samo zaluđena ili plaćena šaka koji se nazivaju "Delije" ili "Grobari".
"Slava im"!

cartman

pre 6 godina

Ovo je penal. Ali samo u Srbiji. Protiv CZ ili Partizana. Zato u evropi kada im ne sviraju svaki kontakt je mnogo teze da se igra. Bas Stojkovic je zamalo napravio glupost, da li protiv Kelna cini mi se, kada je legao dole, bunio se sto nije dobio prekrsaj i gledao igraca kako prolazi ka golu.

racki

pre 6 godina

zanima me dal je neko komentarisao u uefi za sinocni penal u londonu..samo mi cetiri dana ce da raspravljamo jel sviro bio je ....al nije...