Subota, 03.03.2018.

20:20

Klopova ekspedicija "preskočila" Junajted na tabeli

Fudbaleri Liverpula savladali su pred svojim navijačima ekipu Njukasla sa 2:0 u meču 29. kola Premijer lige.

Izvor: B92

Klopova ekspedicija "preskoèila" Junajted na tabeli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 6 godina

@nele

Ovo je konacno tim koji je Klop doveo i nema vise igraca koji zele da odu. Vidis da od kad je Kutinjo otisao, tim igra timski i uz par novih pojacanja mogu sve.

nele

pre 6 godina

Problem L'poola je da igraci zele da odu u "bolji" tim, koji se bori za trofeje. Taman skockaju, dodju do drugog-treceg mesta I ode im 2-3najbolja igraca. Treba I'm da prelome i odluce da napadnu trofeje, a za to im treba da odrese kesu I dovedu nekog tipa Nejmara. To bi promenilo u glavama igraca razmisljanje o L'poolu pa im igraci ne bi insistirali na odlasku..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.
(Mazinho, 04. mart 2018 02:59)

Na tvoju zalost, nisam. Nadam se da svi tvoji jesu.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Losaa 26 YNWA, 03. mart 2018 20:31) 
Kako VI druže kako? Jel to pišeš sa Enfilda? Tamo živiš šta? Srpski ti je odličan!
(Randy, 03. mart 2018 23:46)


naucio ga grujic dok je sedeo na tribinama ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.
(frenki, 03. mart 2018 21:49)


to je taj stari skauzerski optimizam, dok se sledece kolo ne pukne ili votforda. ne mrze ljudi liverpul nego se smeju njegovim uglavnom naivnim fanovima :)

Mazinho

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.Pa ako treba pomoc,svi navijaci ce pomoci sigurno.Iako kazu da su kompleksi neizlecivi,ja mislim da bi bio red da se coveku pomogne,jer bolest ne bira.Steven Gerrard

Nikola

pre 6 godina

@adriano_galliani

Care to sto ti mrzis Liverpul to je tvoja stvar, nemoj za druge da pricas. Toliko nebuloza napises, da nisam mogao ni ceo tvoj komentar da procitam.

tekitizi

pre 6 godina

@Zoki
I ja navijam isto za njih, iskreno moze Liverpul da igra u cetvrtfinalu sa bilo kojom ekipom iz Engleske, jer smo sve do jedne ekipe nadigrali u ligi, i pobednikom Roma Sahtjor, a kad bi izvukli Real Bajern Psg ili Barsu to bi svakako bio spektakularan dvomec, ali ne bi bili autsajderi nikako. Tako da mislim da mozemo do polufinala.
Klop je napravio hemiju u ekipi, i ovo sve bolje izgleda, zaostatak je preveliki, ali ce ovo verovatno biti drugo mesto na kraju.
Na leto dolazi Keita,da se ubedi Can da potpise novi ugovor, i uz na primer De Vrija, i na primer Jamesa Rodrigeza (koji se pominje, ali ne znam koliko je realan njegov dolazak) moze sa pravom ova ekipa da se smatra konkurentom za titulu. Pitanje koliko je potreban golman, Karius sve bolji i bolji, eventualno bi mogao neki rezervni, jer Minjole ide verovatno.
Veliki pozdrav!

adriano_galliani

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. mart 2018 21:06)

Ливерпул или има суђење попут оног као против Јунајтеда где им њихов Мажић свира два пенала које изводи Џерард или има суђење као против Тотенхема неко коло. Јер имају много навијача али и много мрзитеља због Хејсела и Хилсброа, где су навијачи Ливерпула убили преко 100 људи у збиру и суспендовали све енглеске клубове на пет година. Највећи хулигани на свету, што није ни чудо јер је и сам Лузерпул град криманала, необразованих и сиромашних, права једна лучка в******а коју нормалан свет заобилази.. Битлса је, ипак, било само четири, остали су катастрофа.

adriano_galliani

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.


Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenki, 3. mart 2018 21:49)

Не лупај, никада се Галијани није крио иза других надимака. Галијани је један једини. Што се тиче Лузерпула, њих мрзим од 1985, када су убили десетине навијача Јувентуса. Чак и не мрзим клуб, тим и играче толико, ако и уопште али "верне навијаче", који су директно одговорни за смрт преко 100 људи на самим стадионима, уз саму песму "You`ll never walk alone", у праву си, њих презирем. Посебно ове из Србије фолиранте.

MiLaN

pre 6 godina

(Sir Djavo, 03. mart 2018 22:33)

Navijaci ne mozete biti. Navijaci svoj tim prate sa stadiona, kupuju karte, sezonske ulaznice. Vi mu dodjete samo simpatizeri.

Zoki

pre 6 godina

@tekitizi
Da budemo realni,Liverpool je vec napravio odlican rezultat u LŠ. Vec je u top 8,a ima 8 boljih (po imenima igraca) timova u LŠ. Real,Barca,Bayern,Juve,PSG,City,Man Utd,pa cak i Chelsea.A i Totenham je bolji (sigurno ne losiji).E sad bilo je malo i srece u zrijebu i ako bi jos malo srece bilo moze se do polufinala.
Ja kao simpatizer Liverpoola sam prije pocetka sezone pozelio borbu za top 4 u PL i k.o fazu LŠ.Ovo je super. Za neku bolju buducnost je potrebna konstantnost i u ligi i u Evropi.
Doci ce i ta toliko zeljena PL. Divota ih je gledati kako napadaju. Pozdravčina

Sir Djavo

pre 6 godina

Milane on je jedan od mnogih navijača Liverpula, ja sam jedan od navijača Junajteda a ti si brate dosadan za medalju. Opasan fudbal, brz, atraktivan Salah nema namjeru da stane niti ga iko može zaustaviti. Svaka čast za momka, najzabavniji tim za gledati je Liverpul , nikad nije dosadno što ne mogu reći za svoje djavole, nažalost.

kales

pre 6 godina

Kada bi doveli Oblaka sledece sezone, i jos jedan malo ozbiljniji defanzivac i igrac iz sredine (ukoliko ode Can), bio bi Liverpul diskutabilno najbolja ekipa u evropi. Da sam na njihovom mestu, svim snagama bih krenuo na Oblaka, ako treba i preko 100m bih nudio. Jer on bi gotovo sigurno resio gotovo sve njihove probleme. A i danas je ta cifra gotovo normalna u svetu fudbala.

frenki

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.

Nikola

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava, ali sve u svemu, Liverpulu treba jos par dobrih pojacanja. Zadnji vezni, golman kad Minjole ode i neki kreativac umesto Kutinja da bi imali jaku klupu. Sledece sezone ocekujem borbu izmedju Sitija i Liverpula za titulu.

tetris

pre 6 godina

i dalje mi nije jasno kako igraci Njukasla nisu dobili ni jedan zuti karton, ono na kraju guranje rukom sa ledja Salaha, jeste kraj utakmice, ali stvarno vise nema smisla ovo sto rade sudije kada je Liverpul u pitanju.

Liverpool

pre 6 godina

Sve sigurnija odbrana Liverpoola,ako ovako nastave mislim da mogu daleko u ligi prvaka. Karijus je sve bolji ali za sledecu sezonu neophodan je ozbiljan golman i jos jedan odlican napadac

miloscasic

pre 6 godina

Svaka cast Liverpulu kakve partije pruza poslednjih meseci.Ima dobar,borben tim.Videcemo kako ce igrati,pored Premier lige,u nastavku Lige Sampiona.

Mastermind

pre 6 godina

Ne zadugo... Nema šta, Klop je sve naštiomovao kako treba. Imaju sve - realizacija brutalnu, preporđenu odbranu na čelu aa VVD-om, netipičnu konstantnost.. Sad se nešto mislim, pa oni da nisu onoliko mečeva uprskali, pa sad bi bili zakucani za drugo mjesto - X sa Evertonom gdje su MORALI dobiti ono, X sa Totenhemom u najvećoj kontroverzi ove sezone, poraz od Svonsija... Evo samo u neko skorije vrijeme da kažem. A da ne pričam one gluposti što su činili ranije... Sada imaju 2 takmičenja na tapetu - LŠ i PL kupove su "očistili", vremena i više nego dovoljno u divljem ostrvskom rasporedu... Sve predispozicije za sjajan kraj... MU i LFC mrtva trka do kraja za vicešampiona. I vrijeme je bilo više da se titani bude...

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Gde su sad oni strucnjaci sto su predvidjali sesto mesto Liverpulu i govorili da je Klop prevara od trenera? Za Galliania znam, on se zagnjurio u jastuk i jeca.

tekitizi

pre 6 godina

Liverpul ozbiljno dize formu u zadnje vreme, mogu oni dosta u lš ove godine.
Sto se tice borbe za prva 4 mesta, arsenal je vec ispao, a liverpul i junajted mogu dosta da se odvoje, pogotovo od celsija.

Losaa 26 YNWA

pre 6 godina

Konačno smo povezali nekoliko dobrih utakmica, bez oscilacija, i sa upisanim pobedama. Rekao bih da smo blizu Lige šampiona. Sledi derbi na Old Trafordu, gde je u poslednje dve godine samo City uspeo da pobedi. Imam utisak da smo trenutno u boljoj formi nego Mančester, ali isto tako imam predosećaj da će ona lisica Murinja po ko zna koji put u karijeri nešto da izmisli i da nas prevari. Nadam se da će Klop pripremiti nešto posebno za tu utakmicu.

Losaa 26 YNWA

pre 6 godina

Konačno smo povezali nekoliko dobrih utakmica, bez oscilacija, i sa upisanim pobedama. Rekao bih da smo blizu Lige šampiona. Sledi derbi na Old Trafordu, gde je u poslednje dve godine samo City uspeo da pobedi. Imam utisak da smo trenutno u boljoj formi nego Mančester, ali isto tako imam predosećaj da će ona lisica Murinja po ko zna koji put u karijeri nešto da izmisli i da nas prevari. Nadam se da će Klop pripremiti nešto posebno za tu utakmicu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Gde su sad oni strucnjaci sto su predvidjali sesto mesto Liverpulu i govorili da je Klop prevara od trenera? Za Galliania znam, on se zagnjurio u jastuk i jeca.

tekitizi

pre 6 godina

Liverpul ozbiljno dize formu u zadnje vreme, mogu oni dosta u lš ove godine.
Sto se tice borbe za prva 4 mesta, arsenal je vec ispao, a liverpul i junajted mogu dosta da se odvoje, pogotovo od celsija.

tetris

pre 6 godina

i dalje mi nije jasno kako igraci Njukasla nisu dobili ni jedan zuti karton, ono na kraju guranje rukom sa ledja Salaha, jeste kraj utakmice, ali stvarno vise nema smisla ovo sto rade sudije kada je Liverpul u pitanju.

Liverpool

pre 6 godina

Sve sigurnija odbrana Liverpoola,ako ovako nastave mislim da mogu daleko u ligi prvaka. Karijus je sve bolji ali za sledecu sezonu neophodan je ozbiljan golman i jos jedan odlican napadac

Mastermind

pre 6 godina

Ne zadugo... Nema šta, Klop je sve naštiomovao kako treba. Imaju sve - realizacija brutalnu, preporđenu odbranu na čelu aa VVD-om, netipičnu konstantnost.. Sad se nešto mislim, pa oni da nisu onoliko mečeva uprskali, pa sad bi bili zakucani za drugo mjesto - X sa Evertonom gdje su MORALI dobiti ono, X sa Totenhemom u najvećoj kontroverzi ove sezone, poraz od Svonsija... Evo samo u neko skorije vrijeme da kažem. A da ne pričam one gluposti što su činili ranije... Sada imaju 2 takmičenja na tapetu - LŠ i PL kupove su "očistili", vremena i više nego dovoljno u divljem ostrvskom rasporedu... Sve predispozicije za sjajan kraj... MU i LFC mrtva trka do kraja za vicešampiona. I vrijeme je bilo više da se titani bude...

miloscasic

pre 6 godina

Svaka cast Liverpulu kakve partije pruza poslednjih meseci.Ima dobar,borben tim.Videcemo kako ce igrati,pored Premier lige,u nastavku Lige Sampiona.

Nikola

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava, ali sve u svemu, Liverpulu treba jos par dobrih pojacanja. Zadnji vezni, golman kad Minjole ode i neki kreativac umesto Kutinja da bi imali jaku klupu. Sledece sezone ocekujem borbu izmedju Sitija i Liverpula za titulu.

Sir Djavo

pre 6 godina

Milane on je jedan od mnogih navijača Liverpula, ja sam jedan od navijača Junajteda a ti si brate dosadan za medalju. Opasan fudbal, brz, atraktivan Salah nema namjeru da stane niti ga iko može zaustaviti. Svaka čast za momka, najzabavniji tim za gledati je Liverpul , nikad nije dosadno što ne mogu reći za svoje djavole, nažalost.

frenki

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.

Zoki

pre 6 godina

@tekitizi
Da budemo realni,Liverpool je vec napravio odlican rezultat u LŠ. Vec je u top 8,a ima 8 boljih (po imenima igraca) timova u LŠ. Real,Barca,Bayern,Juve,PSG,City,Man Utd,pa cak i Chelsea.A i Totenham je bolji (sigurno ne losiji).E sad bilo je malo i srece u zrijebu i ako bi jos malo srece bilo moze se do polufinala.
Ja kao simpatizer Liverpoola sam prije pocetka sezone pozelio borbu za top 4 u PL i k.o fazu LŠ.Ovo je super. Za neku bolju buducnost je potrebna konstantnost i u ligi i u Evropi.
Doci ce i ta toliko zeljena PL. Divota ih je gledati kako napadaju. Pozdravčina

tekitizi

pre 6 godina

@Zoki
I ja navijam isto za njih, iskreno moze Liverpul da igra u cetvrtfinalu sa bilo kojom ekipom iz Engleske, jer smo sve do jedne ekipe nadigrali u ligi, i pobednikom Roma Sahtjor, a kad bi izvukli Real Bajern Psg ili Barsu to bi svakako bio spektakularan dvomec, ali ne bi bili autsajderi nikako. Tako da mislim da mozemo do polufinala.
Klop je napravio hemiju u ekipi, i ovo sve bolje izgleda, zaostatak je preveliki, ali ce ovo verovatno biti drugo mesto na kraju.
Na leto dolazi Keita,da se ubedi Can da potpise novi ugovor, i uz na primer De Vrija, i na primer Jamesa Rodrigeza (koji se pominje, ali ne znam koliko je realan njegov dolazak) moze sa pravom ova ekipa da se smatra konkurentom za titulu. Pitanje koliko je potreban golman, Karius sve bolji i bolji, eventualno bi mogao neki rezervni, jer Minjole ide verovatno.
Veliki pozdrav!

Nikola

pre 6 godina

@adriano_galliani

Care to sto ti mrzis Liverpul to je tvoja stvar, nemoj za druge da pricas. Toliko nebuloza napises, da nisam mogao ni ceo tvoj komentar da procitam.

Mazinho

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.Pa ako treba pomoc,svi navijaci ce pomoci sigurno.Iako kazu da su kompleksi neizlecivi,ja mislim da bi bio red da se coveku pomogne,jer bolest ne bira.Steven Gerrard

MiLaN

pre 6 godina

(Sir Djavo, 03. mart 2018 22:33)

Navijaci ne mozete biti. Navijaci svoj tim prate sa stadiona, kupuju karte, sezonske ulaznice. Vi mu dodjete samo simpatizeri.

kales

pre 6 godina

Kada bi doveli Oblaka sledece sezone, i jos jedan malo ozbiljniji defanzivac i igrac iz sredine (ukoliko ode Can), bio bi Liverpul diskutabilno najbolja ekipa u evropi. Da sam na njihovom mestu, svim snagama bih krenuo na Oblaka, ako treba i preko 100m bih nudio. Jer on bi gotovo sigurno resio gotovo sve njihove probleme. A i danas je ta cifra gotovo normalna u svetu fudbala.

adriano_galliani

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. mart 2018 21:06)

Ливерпул или има суђење попут оног као против Јунајтеда где им њихов Мажић свира два пенала које изводи Џерард или има суђење као против Тотенхема неко коло. Јер имају много навијача али и много мрзитеља због Хејсела и Хилсброа, где су навијачи Ливерпула убили преко 100 људи у збиру и суспендовали све енглеске клубове на пет година. Највећи хулигани на свету, што није ни чудо јер је и сам Лузерпул град криманала, необразованих и сиромашних, права једна лучка в******а коју нормалан свет заобилази.. Битлса је, ипак, било само четири, остали су катастрофа.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Losaa 26 YNWA, 03. mart 2018 20:31) 
Kako VI druže kako? Jel to pišeš sa Enfilda? Tamo živiš šta? Srpski ti je odličan!
(Randy, 03. mart 2018 23:46)


naucio ga grujic dok je sedeo na tribinama ;)

adriano_galliani

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.


Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenki, 3. mart 2018 21:49)

Не лупај, никада се Галијани није крио иза других надимака. Галијани је један једини. Што се тиче Лузерпула, њих мрзим од 1985, када су убили десетине навијача Јувентуса. Чак и не мрзим клуб, тим и играче толико, ако и уопште али "верне навијаче", који су директно одговорни за смрт преко 100 људи на самим стадионима, уз саму песму "You`ll never walk alone", у праву си, њих презирем. Посебно ове из Србије фолиранте.

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.
(frenki, 03. mart 2018 21:49)


to je taj stari skauzerski optimizam, dok se sledece kolo ne pukne ili votforda. ne mrze ljudi liverpul nego se smeju njegovim uglavnom naivnim fanovima :)

Nikola

pre 6 godina

@nele

Ovo je konacno tim koji je Klop doveo i nema vise igraca koji zele da odu. Vidis da od kad je Kutinjo otisao, tim igra timski i uz par novih pojacanja mogu sve.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.
(Mazinho, 04. mart 2018 02:59)

Na tvoju zalost, nisam. Nadam se da svi tvoji jesu.

nele

pre 6 godina

Problem L'poola je da igraci zele da odu u "bolji" tim, koji se bori za trofeje. Taman skockaju, dodju do drugog-treceg mesta I ode im 2-3najbolja igraca. Treba I'm da prelome i odluce da napadnu trofeje, a za to im treba da odrese kesu I dovedu nekog tipa Nejmara. To bi promenilo u glavama igraca razmisljanje o L'poolu pa im igraci ne bi insistirali na odlasku..

adriano_galliani

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. mart 2018 21:06)

Ливерпул или има суђење попут оног као против Јунајтеда где им њихов Мажић свира два пенала које изводи Џерард или има суђење као против Тотенхема неко коло. Јер имају много навијача али и много мрзитеља због Хејсела и Хилсброа, где су навијачи Ливерпула убили преко 100 људи у збиру и суспендовали све енглеске клубове на пет година. Највећи хулигани на свету, што није ни чудо јер је и сам Лузерпул град криманала, необразованих и сиромашних, права једна лучка в******а коју нормалан свет заобилази.. Битлса је, ипак, било само четири, остали су катастрофа.

adriano_galliani

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.


Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenki, 3. mart 2018 21:49)

Не лупај, никада се Галијани није крио иза других надимака. Галијани је један једини. Што се тиче Лузерпула, њих мрзим од 1985, када су убили десетине навијача Јувентуса. Чак и не мрзим клуб, тим и играче толико, ако и уопште али "верне навијаче", који су директно одговорни за смрт преко 100 људи на самим стадионима, уз саму песму "You`ll never walk alone", у праву си, њих презирем. Посебно ове из Србије фолиранте.

MiLaN

pre 6 godina

(Sir Djavo, 03. mart 2018 22:33)

Navijaci ne mozete biti. Navijaci svoj tim prate sa stadiona, kupuju karte, sezonske ulaznice. Vi mu dodjete samo simpatizeri.

Losaa 26 YNWA

pre 6 godina

Konačno smo povezali nekoliko dobrih utakmica, bez oscilacija, i sa upisanim pobedama. Rekao bih da smo blizu Lige šampiona. Sledi derbi na Old Trafordu, gde je u poslednje dve godine samo City uspeo da pobedi. Imam utisak da smo trenutno u boljoj formi nego Mančester, ali isto tako imam predosećaj da će ona lisica Murinja po ko zna koji put u karijeri nešto da izmisli i da nas prevari. Nadam se da će Klop pripremiti nešto posebno za tu utakmicu.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.
(Mazinho, 04. mart 2018 02:59)

Na tvoju zalost, nisam. Nadam se da svi tvoji jesu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.
(frenki, 03. mart 2018 21:49)


to je taj stari skauzerski optimizam, dok se sledece kolo ne pukne ili votforda. ne mrze ljudi liverpul nego se smeju njegovim uglavnom naivnim fanovima :)

neutralni felsh

pre 6 godina

(Losaa 26 YNWA, 03. mart 2018 20:31) 
Kako VI druže kako? Jel to pišeš sa Enfilda? Tamo živiš šta? Srpski ti je odličan!
(Randy, 03. mart 2018 23:46)


naucio ga grujic dok je sedeo na tribinama ;)

kales

pre 6 godina

Kada bi doveli Oblaka sledece sezone, i jos jedan malo ozbiljniji defanzivac i igrac iz sredine (ukoliko ode Can), bio bi Liverpul diskutabilno najbolja ekipa u evropi. Da sam na njihovom mestu, svim snagama bih krenuo na Oblaka, ako treba i preko 100m bih nudio. Jer on bi gotovo sigurno resio gotovo sve njihove probleme. A i danas je ta cifra gotovo normalna u svetu fudbala.

Liverpool

pre 6 godina

Sve sigurnija odbrana Liverpoola,ako ovako nastave mislim da mogu daleko u ligi prvaka. Karijus je sve bolji ali za sledecu sezonu neophodan je ozbiljan golman i jos jedan odlican napadac

frenki

pre 6 godina

malibu stejsi= galijani

Novo ime ti se uklapa u profil.Konkurencija barbike, interesantan izbor mada kontam da skupljas lutke. Na zanimljive nacine se manifestuju traume od finala lš 2005.Mozda i gresim, mozda si skupljao barbike i pre 2005.

Liverpul kida, konacno gaze rutinski i u malim tekmama, sto je bio problem prethodnih godina.Ocekujem 2.mesto i nesto senzacionalno u lš jer su ovi španski klubovi koje finansira država/pokrajina baš dosadili.

Mastermind

pre 6 godina

Ne zadugo... Nema šta, Klop je sve naštiomovao kako treba. Imaju sve - realizacija brutalnu, preporđenu odbranu na čelu aa VVD-om, netipičnu konstantnost.. Sad se nešto mislim, pa oni da nisu onoliko mečeva uprskali, pa sad bi bili zakucani za drugo mjesto - X sa Evertonom gdje su MORALI dobiti ono, X sa Totenhemom u najvećoj kontroverzi ove sezone, poraz od Svonsija... Evo samo u neko skorije vrijeme da kažem. A da ne pričam one gluposti što su činili ranije... Sada imaju 2 takmičenja na tapetu - LŠ i PL kupove su "očistili", vremena i više nego dovoljno u divljem ostrvskom rasporedu... Sve predispozicije za sjajan kraj... MU i LFC mrtva trka do kraja za vicešampiona. I vrijeme je bilo više da se titani bude...

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Gde su sad oni strucnjaci sto su predvidjali sesto mesto Liverpulu i govorili da je Klop prevara od trenera? Za Galliania znam, on se zagnjurio u jastuk i jeca.

Nikola

pre 6 godina

Stvarno igraju lepo, sudija ih po ko zna kojo put unistava. Jadni Salah, tuku ga kako stignu, a sudija samo gleda. Ne znam sta se tu desava, ali sve u svemu, Liverpulu treba jos par dobrih pojacanja. Zadnji vezni, golman kad Minjole ode i neki kreativac umesto Kutinja da bi imali jaku klupu. Sledece sezone ocekujem borbu izmedju Sitija i Liverpula za titulu.

Zoki

pre 6 godina

@tekitizi
Da budemo realni,Liverpool je vec napravio odlican rezultat u LŠ. Vec je u top 8,a ima 8 boljih (po imenima igraca) timova u LŠ. Real,Barca,Bayern,Juve,PSG,City,Man Utd,pa cak i Chelsea.A i Totenham je bolji (sigurno ne losiji).E sad bilo je malo i srece u zrijebu i ako bi jos malo srece bilo moze se do polufinala.
Ja kao simpatizer Liverpoola sam prije pocetka sezone pozelio borbu za top 4 u PL i k.o fazu LŠ.Ovo je super. Za neku bolju buducnost je potrebna konstantnost i u ligi i u Evropi.
Doci ce i ta toliko zeljena PL. Divota ih je gledati kako napadaju. Pozdravčina

tekitizi

pre 6 godina

@Zoki
I ja navijam isto za njih, iskreno moze Liverpul da igra u cetvrtfinalu sa bilo kojom ekipom iz Engleske, jer smo sve do jedne ekipe nadigrali u ligi, i pobednikom Roma Sahtjor, a kad bi izvukli Real Bajern Psg ili Barsu to bi svakako bio spektakularan dvomec, ali ne bi bili autsajderi nikako. Tako da mislim da mozemo do polufinala.
Klop je napravio hemiju u ekipi, i ovo sve bolje izgleda, zaostatak je preveliki, ali ce ovo verovatno biti drugo mesto na kraju.
Na leto dolazi Keita,da se ubedi Can da potpise novi ugovor, i uz na primer De Vrija, i na primer Jamesa Rodrigeza (koji se pominje, ali ne znam koliko je realan njegov dolazak) moze sa pravom ova ekipa da se smatra konkurentom za titulu. Pitanje koliko je potreban golman, Karius sve bolji i bolji, eventualno bi mogao neki rezervni, jer Minjole ide verovatno.
Veliki pozdrav!

tekitizi

pre 6 godina

Liverpul ozbiljno dize formu u zadnje vreme, mogu oni dosta u lš ove godine.
Sto se tice borbe za prva 4 mesta, arsenal je vec ispao, a liverpul i junajted mogu dosta da se odvoje, pogotovo od celsija.

tetris

pre 6 godina

i dalje mi nije jasno kako igraci Njukasla nisu dobili ni jedan zuti karton, ono na kraju guranje rukom sa ledja Salaha, jeste kraj utakmice, ali stvarno vise nema smisla ovo sto rade sudije kada je Liverpul u pitanju.

Sir Djavo

pre 6 godina

Milane on je jedan od mnogih navijača Liverpula, ja sam jedan od navijača Junajteda a ti si brate dosadan za medalju. Opasan fudbal, brz, atraktivan Salah nema namjeru da stane niti ga iko može zaustaviti. Svaka čast za momka, najzabavniji tim za gledati je Liverpul , nikad nije dosadno što ne mogu reći za svoje djavole, nažalost.

nele

pre 6 godina

Problem L'poola je da igraci zele da odu u "bolji" tim, koji se bori za trofeje. Taman skockaju, dodju do drugog-treceg mesta I ode im 2-3najbolja igraca. Treba I'm da prelome i odluce da napadnu trofeje, a za to im treba da odrese kesu I dovedu nekog tipa Nejmara. To bi promenilo u glavama igraca razmisljanje o L'poolu pa im igraci ne bi insistirali na odlasku..

miloscasic

pre 6 godina

Svaka cast Liverpulu kakve partije pruza poslednjih meseci.Ima dobar,borben tim.Videcemo kako ce igrati,pored Premier lige,u nastavku Lige Sampiona.

Nikola

pre 6 godina

@adriano_galliani

Care to sto ti mrzis Liverpul to je tvoja stvar, nemoj za druge da pricas. Toliko nebuloza napises, da nisam mogao ni ceo tvoj komentar da procitam.

Mazinho

pre 6 godina

Pratim b92 vec dugi niz godina, I znam da Liverpool igra od sjaja do ocaja,dobije Ars ,City, United, pa prospe bodove protiv fenjerasa.Ali najvise od svega bih voleo da vidim tu facu od Galinalija,mislim da je decko bolestan.Pa ako treba pomoc,svi navijaci ce pomoci sigurno.Iako kazu da su kompleksi neizlecivi,ja mislim da bi bio red da se coveku pomogne,jer bolest ne bira.Steven Gerrard

Nikola

pre 6 godina

@nele

Ovo je konacno tim koji je Klop doveo i nema vise igraca koji zele da odu. Vidis da od kad je Kutinjo otisao, tim igra timski i uz par novih pojacanja mogu sve.