Subota, 03.03.2018.

17:00

Đukić: Normalno je da traže moj odlazak, ekipa nije kriva

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je današnjeg poraza od Radničkog da je njegov zadatak da izvuče maksimum iz ekipe.

Izvor: B92

Ðukiæ: Normalno je da traže moj odlazak, ekipa nije kriva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Dosta bre sa smenama trenera svakih pola godine... imaju li igrači ikakvu odgovornost za sramnu igru protiv Plzena, pogotovo onaj Janković. Treba da budu kažnjeni za nonšalantnost u toj utakmici. Dukiću ni ti nisi nedužan, ali kada vidim ono prenemaganje igrača na terenu bude mi te žao. Tvoja najveća krivica je pristajanje na to da se neki osrednji igrači pretstavljaju kao odlični, e tu si naseo na fore Ivice Ilijeva.

saca

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji glasaju protiv smene Djukica. O cemu se radi, sta jos treba da se desi da ga smene ili sam da ode. Ne mislite valjda da ako ode Ilijev ili Vucelic i Vazura, da ce ekipa naprasno da udje u formu i da daje po tri komada po utakmici. On je amater kome se posrecilo da uzme kontu od Valensije i jos par klubova u Spaniji, iz kojih je oteran posle desetak kola, a plus toga je penzioner desetak godina i pratio je fudbal iz fotelje. Nemoguce je da su igraci zaboravili da igraju fudbal ili da taj Suma bas nema toliko pojma, nemoguce. Kao svuda u svetu, trener treba da leti napolje, dobr razmisliti koga dovesti, ali za sledece prvenstvo jednog iskusnijeg trenera, nikako Mirkovica jer je covek vodio samo Sindjelic i bez potrebnog iskustva da bi vodio Partizan. Ostavite srce na miru, mozak treba aktivirati.

Gvardiola

pre 6 godina

Zašto Đukić treba da ode:
- zato što je hvalio ove igrače i sa njima obećavao evropski Partizan,
- zato što Partizan demonstrira igru kakvu ja i većina ljubitelja fudbala ne želi da gleda, zbog čega je poseta utakmicama sve manja,
- zato što nekada kvalitetni igrači i reprezentativci (Tošić, Janković, Tavamba, SUma...) igraju sve lošije, nekada su igrači posle afirmacije u Partizanu za veći novac prelazili u bogatije klubove,
- zbog pogrešnog sistema igre sa puno porešnih dodavanja, spore transformacije iz odbrane u fazu napada, nedostatka centaršuteva sa krila, nedostatka udaraca na gol iz daljine i pri tom veliki broj promašaja okvira gola.
Ivan Tomić je mnogo više dao Partizanu tako što je kao sportski direktor doveo Moreiru, Diaru, Žuku, sa kojima je Partizan nekoliko godina dominirao u Srbiji, pa je kao trener posle nekoliko neuspešnih utakmica dobio otkaz. Zato bi tandem Ilijev Đukić trebalo odmah zameniti i drugim ljudima, kada je prvenstvo već izgubljeno, da pripreme tim za sledeću sezonu.

Han

pre 6 godina

Daj ostavku neznalice.
(Uros Djurdjevic #32, 4. mart 2018 02:21)
Djuka, ne slusaj ovog iznad!! Podrska i nastavi dalje sa radom!Napred partizan!

Dosta je bilo

pre 6 godina

Sve je jasno. Imas Djukicu bolje i mnogo skuplje igrace jer su dovedeni najbolji a konstantno te ponizavaju mnogo slabiji igraci iz klubova iz kojih uzimamo najbolje a saljemo im one koji kod nas nemaju mesta. Pa koga ti onda mozes da pobedis? Nikoga iole ozbiljnog covece. Svi protivnicki treneri su ti odrzali predavanje sa mnogo mnogo losijim i jeftinijim fudbalerima. Nijedan ti igrac nije u formi. Mislim da bi m,nogo bolje igrali bez trenera. A sto se tice fizicke spreme, mislim da su spremni na nivou petlica. I to sto imaju snage za pola sata spada u tvoj delokrug odgovornosti.

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,kakav Djukic.Vidite li vi kakav on krs od tima ima a dokle je stigao u Evropi.Prodali mu najbolje,uvalili koske i on na tapetu.Uzas.

Kako drugacije

pre 6 godina

Da, porazi su sasvim OK...Ali igra je problem - sta ste radili na pripremama!?
To sto neko nema poraze gotovo nikad, govori o regularnosti, ali to nije tema.

Kako drugacije

pre 6 godina

"Nije dobro kada izgubite, ali ne može se više po ovom terenu. Oni su dali gol iz jedinog šuta. Ne mogu da tražim više od ekipe", naveo je Miroslav Đukić.

A iz koliko suteva, Vi niste dali gol?

3D

pre 6 godina

Ne odlazak Đukića nije rešenje... neka radi čovek još godinu, dve da bidimo da li može nešto da napravi... ka stvarno mislim da je do igrača... Jednostavno nemaju kvalitet kakav se predstavlja da imaju.

Nikad kao Bane...

pre 6 godina

Idu u klub za koji navijas, kod svog starog drugara dr Zvezdana. Svako treba da bude tamo gde pripada. Zbogom i hvala ni za sta.

Milos

pre 6 godina

prodali su mu dva kljucna igraca iz prosle sezone i sta tu Djukic moze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cekao, 3. mart 2018 23:02) # Link komentara
Moze da kaze dovedite mi pojacanja kad ste vec prodali tri kljucna igraca iz prosle sezone.Ako nista drugo da pusti glas.A ne da mu dovode svakakve polovnjake i da on to prihvata cutke bez otpora.Ja vjerujem da su mu iliev i vazura ponudili mene kao pojacanje da bi djukic prihvatio.Kazem vam ovaj Partizan ima nekoliko igraca sumnjivog kvaliteta ali da je ovoliko los,to je nemoguce.Branio je upravu,branio sportski sektor i na kraju kao i sve u ovoj zemlji,isti su obrisali patos sa njim.Zasluzeno.Zasluzeno ce i zvezda prvak da bude,pustite pricu o sudijama,pomazu i jednima i drugima,to je tako....Djukic je bivsi.ja se nadam da ce ekipu preuzeti neki Partizanovac,da zavede red..Da objasni raznim tosicima,jankovicima i mileticima ciji dres nose...

miki

pre 6 godina

Kakvi komentari potpunih neznalica. Boljka srpskog fudbala gde odmah oteraju trenera večitih koji dva puta izgubi utakmicu. Partizan jeste loš trenutno ali trener nije mađioničar. Isti taj Đukić je doveo Partizan do evropskog proleća. Ako ima pameti pustite čoveka da radi neku godinu da napravi opet nešto a indijanci koji lupetaju po forumima bolje da rade nešto drugo u čemu će da se dokazuju pošto o fudbalu nemaju blageveze..

Topps

pre 6 godina

Ljudi ja vas stvarno ne razumem. Recite vi meni sta vi konkretno zamerate Djukicu? To sto nema kvalitetnog napadaca? Murinjo i Gvardiola da dodju nista ne bi mogli sa ovim igracima. Oni bi verovatno oterali pola njih. Na ovakvim terenima ni Barselona ne bi pobedjivala. Znaci Djukic protiv sebe ima terene, sudije, celokupno javno mnjenje protiv Partizana i njega, sopstveni igracki kadar. I sta ako ode Djukic? Samo cu vas podsetiti da je takva histerija 2003. bila protiv Vujosevica ,svaki grobar je hteo da mu vidi ledja, Danilovic je znao sta radi, iskulir'o je pritisak, zadrzao trenera i rezultat je bio 13 uzastopnih titula. Djukic je pokazao 2007. da kad ima dobar igracki kadar i sa Realom moze da se igra ravnopravno a sa ovim timom se to ne moze. Treba mu dati vreme. A sto se tice titule, pa svi smo mi znali da ove sezone nije moguce osvojiti titulu i prestici "mezimicu" u titulama. Budimo realni

Toto-ko-tunjo-u-nadahnucu-odose-reci

pre 6 godina

Partizan ima bolju ekipu od Zvezde ali nema trenera.
(saca, 3. mart 2018 20:29)

Ma ne zna se gde ste jaci, kipi od talenta... Od Sume u napadu, preko gero-veznjaka do odbrane koja... koja... pa eto vama pa je opisite. I pogledajte Zvezda-Vozdovac. Fudbal, ljudi.

P-NET

pre 6 godina

Ti si prvi trener… … znate dobro na koga mislimo!

Pre manje od godinu dana Partizan je gostovao u Nišu. Pobeda bi nas približila tituli, jer je Crvene zvezda nedelju dana ranije neplanirano izgubila od Voždovca. Već su upisali bodove, pa nisu imali potrebe da kupe i nameste šta im treba.

Niš je bio prepun navijača Partizana. Ne sećamo se kada smo poslednji put videli da su svi zajedno. Nikoga nije interesovalo ko je trener, ko igra, kakva je uprava, ko kojoj navijačkoj grupi pripada, svi su živeli samo za jedno… da Partizan pobedi Radnički i primakne se na samo jednu pobedu od uzimanja već prežaljene titule. U takvom ambijentu rezultat nije mogao da izostane, Partizan je pobedio a kasnije uzeo titulu, pa i duplu krunu.

Danas, Partizan je u očajnom stanju, pa i ne čudi poraz. U Nišu jedva nekoliko stotina navijača, igrači u totalnom kanalu, trener pojma nema, sportski direktor još manje, uprava priča jedno radi drugo. Totalno rasulo! Kako stvari teku može lako da se desi da ni Evropu ne vidimo sledeće sezone.

miki

pre 6 godina

samo dve stvari:
1) djukicu, da se ne ljubimo....
2) koliko para placa jankovic da bi igrao u partizanu??? ne mogu da verujem,
to, sto mi ortaci pricaju da on od partizana prima pare.

Pera Sydney

pre 6 godina

Dao sam vec nekoliko prigovora da Partizan treba da smeni Djukica,a sad kazem da Partizan treba da se otarasi,Jankovica, oba Miletica,Mitrovica,Vulicevica ceo strucni stab ukljucujuci i direktore kluba jer trebaju da odgovaraju za neuspehe Partizana,treba da se posveti mladim generacijama iz svoje skole I da se za tri godine stvore Bebe Partizana ( to je Bobek uradio 60-tih godina) a za trenera postaviti Sasu Ilica da se sa njima kali jer on je covek koji voli Partizan.
Zivi bill pa videti.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacka-mladez

pre 6 godina

Imaš li obraza, odlazi više, uništio si sve
 (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2018 20:57)

Gle ti mladalacke uzrujanosti i ka starijem nepostovanja... 😱

Neznalice

pre 6 godina

Ako sampion drzave place za penalom protiv Zemuna, i prikaze ovakvo neznanje nema tu price o ozbiljnoj ekipi. Momci ne mogu u 2 utakmice napraviti 2 sanse za gol, smetaju im losi tereni u ligi gde su svi tereni losi(narocito pod snegom). Vreme je za sklapanje novog tima, koji za promenu igra fudbal!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Taman posla da sad napustiš Partizan,ne dolazi u obzir!!!
Znaš li da je ogromna većina za to da ostaneš tj svi zvezdaši su za to!!
Đuka ostani!!!

Bilal

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglo se i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.
(Ko, šta..., 3. mart 2018 19:31)
Ima tu samo jedan mali problem a to je da mi ukoliko ostane ovaj Đukić nećemo osvojiti ni četvrto mesto u ligi što ne obezbeđuje kvalifikacije za LE. Ostati izvan kvalifikacija za LE za nas je ravno katastrofi. Sa ovakvom pristupom igri, sa ovakvim vođenjem tima gde jedan veteran od 40 godina menja našeg najskupljeg igrača, bojim se da ćemo već u sledećem kolu izgubiti od Čukaričkog i to je početak našeg kraja. Pred nama je, al' najozbiljnije, Hamletovska dilema: "Biti ili ne biti?" U pamet se Upravo jer više nije bitna ni titula, ni koliko će bodova pobeći Zvezda nego goli opstanak. Mora doći neko ko će znati i umeti da razdrma i podigne ekipu iz ove letargije i učmalosti inače nam nema spasa.

Gradjanin

pre 6 godina

Pre godinu dana sam napisao da Djukic nikad trener nije bio i da je to greska...sada valjda vide oni sto su me pljuvali da sam bio u pravu. Spustili smo kvalitet igra 50%, ispali iz Evrope, izgubili trku za titulu...da je na vreme najuren imali bi neku sansu a ovako, ko da je Vucic birao trenera

Soko

pre 6 godina

Ovo sto se desava sa Partizanom u domacem prvenstvu stvarno je ne shvatljivo i nisam spreman da dam neki sud sta i kako.Kad sepogleda kvalitet igraca sigurno mora na svom stadionu da dobije svaku ekipu. Kad govorimo o trneru kad je dolazio vecina navijaca je bila odusevljena.Sto se tice pojacanja svi su bili za Stojkovica Tosica. Suma je posebna prica kad procitam komentare mislim da ga nisu doveli Ilijev ne bih prezivio. E sad vidim i ja svi da to ne funkcionise ali mi ide na zivce naknadna pamet.EVO JA S E
PRVI IZVINJAVAM JER SAM SMATRAO DA CE TA POJACANJ DONET NAPREDAK.Zato vas molim smanjte malo valjanja gluposti.

juznjak

pre 6 godina

@ gremlin

Da ne zaboravimo da su doveli letos i Stojketa i Bambija. Ne branim upravu, navijam za Zvezdu i Radnički, samo iznosim činjenice.

Zex

pre 6 godina

Nemate kvalitet od odbrane do napada jedna nula.Hocete da se usetate u gol, nemate plan b proboj po boku i td.Nije do trenera.Tosic nije zvezda, nije klasa kao ni ostali igraci.

carrera

pre 6 godina

Gatuzo nije trener sa iskustvom i neki svetski fudbalski ekspert ali ima autooritet i zelju za pobedama. To je osnivno za jednog trenera.

Ko, šta...

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglose i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.

Bane

pre 6 godina

Danas sam posle utakmice plakao prvi put zbog sporta posle 2011 i F4 i poraza u polufinalu.Od pola pet pa evo do sada nisam dosao sebi.Ne boli me sto smo ostali bez titule,nego to sto se desava 3x u 10 dana.Prvo Plzen pa Zemun i sada Nis,u tih 270 minuta mi nismo pokazali bas nista,a jos do pre 10 dana bio sam siguran da dobijamo i Plzen i da cemo stici Zvezdu.Ostaje mi nada da cemo uzeti bar kup.Ali Djukicu da bi se to desilo ti moras da odes jer vidi se da nista nije uigrano,da nemas autoritet a ni znanja.Nema se vise sta cekati,zadnji voz je danas otisao.Ti si trener za klubove koji se bore za opstanak a ne za prvaka.

Mikii

pre 6 godina

Prvo kaze, pobedila je ekipa koja se vise borila i zelela pobedu. Onda, u drugoj recenici cestita svojim igracima na ZELJI i ZALAGANJU?! Pa, dobro, bre, ko je ovde lud?

Cubaka

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)

Sta te briga, ti dobijas na kladionici igrajuci na Zvezdu.

miki

pre 6 godina

Ja sam zvezdaš ali to je nebitno. Moje mišljenje je da nam treba liga sa manjim brojem klubova i manje prvenstvenih kola a da pauza bude od decembra do marta. Ako se zadesi ovakav sneg u ovo doba što je retkost da se odloži kolo a bilo bi prostora zbog manje kola.. Šta nam vredi ovoliki broj utakmica po kaljugama i blatu bez publke i po zimi. Prvenstvo nam odlučuju blatnjavi tereni a ne kvalitet ekipa. I ko da gleda to na temperaturi u minusu. Dvokružno da se igra i da se vrši stroga kontrola nameštanja i procesuiraju klubovi koji nameštaju. Možda uvesti play off i play out da bi svi klubovi imali interes da se bore za bodove i ne rasprodaju ih olako.

mirko

pre 6 godina

Ova utakmica nije bitna za plasman, ali je još jedan dokaz da Đukić treba podneti ostavku, jer ili ne zna ili nema sreće što je isto.
Ko god nema rezultate mora podneti ostavku.

pogled sa Avale

pre 6 godina

........igraci Partizana bez duse, kao da su malokrvni, nigde energije..........pisem tri godine da je najveci problem kondicioni trener a fitnes trener Misa Filipovic !!? .......covek ima iscrpljujuce treninge koji usporavaju brzinu igracima ! ..........kod Marka Nikolica kondicione treninge vodio je Basaric koji ima potpuno razlicit nacin pripremanja igraca a Filipovic samo pripomagao u radu sa ekipom pa je klub bolje igrao. Nadj i Ilijev su dosta puta pratili pripreme i ne mogu da verujem da nisu primetili kako igraci podnose tesko napore iscrpljucujucih treninga Partizana za vreme treninga Filipovica, zalosno, da covek sest godina unistava igrace..........zbog Filipovicevog rada su smenjeni Veremezovic, Rasovic, Milinkovic , Drulovic, Tomic, M. NIkolica su Vucelic i Vazura smenili........ovo su samo cinjenice

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

partizan nije imao od Mateusa pravog trenera, titule koje su osvojene u medjuvremenu iskljucivo su zasluga loseg stanja u klubu sa one strane brda.
Stvari polako dolaze na svoje mesto, kosarkaski scenario nas ceka i u fudbalskom svetu.
Sportski pozdrav.

Carrera

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.

potera

pre 6 godina

Ko je postavio Djukica?!?!pa ta ista uprava,NAPISAO SAM ON JE POSLEDICA ONI UZROK!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:56)

Upravu mozemo I trebamo da krivimo za gomilu stvari, ali ne mozemo da je krivimo jer je postavila Djukica za trenera. Glupo je reci da je uprava uzrok ovoga jer je postavila Djukica za trenera, kada smo svi mi mislili da je Djukic odlicno resenje, kao sto je I uprava mislila. Ispostavilo se da nismo bili u pravu ni mi ni oni.
Tako da je uzrok ovakvih igara Djukic, a posledica takvih igara je gomila prosutih bodova tokom cele sezone

Banjalučanin

pre 6 godina

Đukiću da daš 11 brazilaca on bi ih tako posložio da ne bi mogli tri dodavanja povezati kako treba.Igrači su takvi kakvi su ali uz boljeg trenera sigurno bi bili bolji nego sada.Ni uprava nije ništa bolja od trenera.

Kroky Kokessa

pre 6 godina

Nije dovoljno da Zvezda pobeđuje ako se Partizan ne onemogući. Videli smo prošle godine. Koga su gušteri ujedali taj se i Partizana plaši. Ni Kokeza tu ne pomaže!

kramp

pre 6 godina

Nije u ovoj ligi vise tolika razlika u kvalitetu izmedju takozvanih malih klubova i Zvezde i Partizana. Nije cudo sto Partizan gubi bodove. Zvezda jeste kvalitetnija od Partizana ali nije ni ona toliko kvalitetnija da bi se setala u ovoj ligi kao sto sada radi, ima tu i drugih faktora. Djukic nije trener za nas,ne ume da podigne ekipu, kod Marka su kidali, znao je da ih nalozi. Kod Djuke je sve to klaj klaj polagano.

milan

pre 6 godina

čovek koji nema vatru u očima i žedj za pobedom ne može nikad da bude dobar trener ... mora biti prznica kao Obradović i Kari u košarci ili Murinjo i Gvardiola u fudbalu ..

P-net

pre 6 godina

Šta da vam kažemo, sve ste sami videli. Partizan je opet prosuo bodove i sasvim je nepotrebno pričati o nekoj tituli, jer nama, koji smo malo upućeniji, jasno je bilo još prošlog leta, kada su vajna uprava i genije SD doveli Miroslava Đukića, da od titule nema ništa. Kako igramo i ne zaslužujemo je!

U poslednjih deset utakmica (tri evropske, sedam domaćih) Partizan je ubeležio samo DVE pobede, 4 nerešene utakmice i 4 poraza. Bravo Đukiću, tako se ruši klub!

Današnja utakmica… prvih 40 minuta opet jedna velika nula. Pred kraj poluvremena imao je Suma solidnu priliku za gol, ali…



Da li su Tošić, Janković, Suma i ostali zaboravili da igraju fudbal, ili je ovaj anti-fudbal rukopis španske virtuoze iliti šabačkog prevaranta, sami zaključite. Gotovo sigurno možemo da garantujemo da Miroslav Đukić neće biti trener Partizana sledeće sezone.

Kasno je i da pitamo Ilieva da li on kapira da 50 golova nedostatka ne možeš da nadoknadiš sa nekom ciganskom padalicom, ili preskupim fudbalerom koji, zbog volje trenera, ne igra na svojoj poziciji.

South park

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)


Vucelic,Dacic,Toncev,Ruzic i sl su SPS i vladajuca su stranka duze nego li SNS.

partizan

pre 6 godina

(bili iz splita)
Svakom normalnom čoveku sramno je da ga smatraju šovinistom, a ti se ponosiš time.
Nemam ništa protiv , ali samo da se ne bi zanosio, da si mnogo pametan.

mirko

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.
(Carrera, 3. mart 2018 18:05
Ti reci samo hoćes mesija iniestu ronalda gvardiolu na klupi murinja samo reci evo iliev krenuo po njih. Biljana ceka za intervju. Nije Djukić kriv sto Suma nemoze da ga da. Evo i Zvezda nista bolja

nikad nikome izvini

pre 6 godina

Ivan Golac bi sa ovom ekipom Partizana bio u cetvrt finalu LE i borio bi se za titulu u JLS...Djukicu prevaro belosverska od trenera...ODLAZI BRE

Vladimir

pre 6 godina

Normalno jeste ... ali, tebi ne pada na pamet da odeš. Mada, i oni iznad tebe nemaju trunke morala ... pa što bi onda ti imao!?

Problem Partizana rešavaju samo hitne mere:

1. Momentalni otkaz Đukiću i svim njegovim pomoćnicima ... posebno kondicionom treneru.

2. Tošić ... pravac u Teleoptik.

3. Ožegović i Janković ... pravac bilo gde, samo da ih više ne gledam u Partizanu

Ivan

pre 6 godina

Sta se desilo sa ovim likom?2006 je pobedio Svedsku u gostima sa 5:0,jedan od najvecih preokreta u srpskom fudbalu,Partizan je igrao tada najlepsi fudbal,napusta Partizan i odlazi na mesto selektora bio tu par meseci,otisao u Spaniju i kao da je tamo zaboravio da bude trener.

djoka

pre 6 godina

Tvoj zadatak je prijatelju da daš ostavku! Nemaš ti više šta da tražiš u Partizanu, jer nemaš niti znanja niti harizme da budeš trener u timu kome je titula imperativ.

Ed

pre 6 godina

Nije problem kada rezultata nema vec je problem vas trud, zalaganje i ''umetnost'' u pronalazenju izgovora. Danas sneg krivac, juce povreda a vec sutra nesto trece. Uprava i ljiudi iz politike se bas trude da nam zgade sve cega se dotaknu razarajuci pojedince koje misle svojom glavom...

potera

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Imao je na pocetku sezone I Leonarda I Djurdjevica, imao je Evertona tokom prvog dela sezone I dok su svi oni bili tu igra je bila katastrofalna, bez ikakvog napretka. Najvecu krivicu snosi Djukic, pa tek onda uprava. Igra nam je na nivou Javora I njemu slicnih ekipa, a imamo mnogo bolje igrace od tih ekipa. Za to je iskljucivo kriv trener

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Normalno je da kao covek das ostavku, a ne da cekas da zakopas i igrace. Nije cak ni problem sto se gube bodovi, vec sto gubis namestene bodove. Znam znam, navalicete sa minusima, samo izvolite, dole su desno. Ali nemojte da se lazemo, svi bismo voleli da igramo u ligi u kojoj nije nista cudno da se u svakom kolu skidaju bodovi "vecitim".

kladzom do bola

pre 6 godina

ovi sto traze tvoj odlazak su samo navijaci partizana , mi ostali smo da ostanes sto duze . vidi neki ugovor na 10 godina ako moze ;)

KozaNostradaus

pre 6 godina

branio sam te do poslednjeg trenutka...međutim, da si karakter, trener i čovek...lepo se zahvališ i kažeš ne mogu ja više ovo...nemam ekipu, nemam disciplinu, nemam igru,nemam ništa...pusti ti ove internet navijače...ali onaj ko je imao prilike da gleda uživo "tvoj" Partizan...muka ga nekako pripadne, prirodno....samo je pitanje, kako ti imaš "želudac" za te stvari...ili nije pitanje želudca, već obraza?

ban

pre 6 godina

Od samog pocetka od kada je Djukic preuzeo tim, ekipu je krasila je bezidejna igra, suplja odbrana, sa malo sansi, katastrofa. Nadali smo se bice bolje, ali ono sve i sve gore. Izgubio je sve sto se izgubiti moze, i titulu i Evropu, a sto je najgore nije mi se uopste mililo da gledam Partizan. Jedina prava utakmica je bila sa Videotonom u gostima, ali tada je jos igrao Djurdjevic. Neka je Bog u pomoc onoj ekipi koju Djukic preuzme, on bi i od Barselone napravio gubitnika.

србин ло

pre 6 godina

Искрено никад се није доказао као тренер а од самог доласка у Партизан видело се да једноставно човек ништа незна.

Sistem te laze

pre 6 godina

Ja jadniji i gori fudbal od Partuzana nisam gledao ni sam ne pamtim kao ovih zadnjih 6 meseci.....Da je jedna utakmica u pitanju.... ok desi se.... al brale ekipa ti je katastrofa.... igra nikakva i to traje..... pa ko je onda kriv??

gremlin

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!

baldhawk

pre 6 godina

Evo i ovde ću napisati, da čestitam vašoj redakciji na uspešnom slaganju teksta, da liči na razuman, pošto sam imao priliku da čujem izjavu dotičnog uživo. Dugo nisam imao priliku da čujem nekog ko tako ne može da sastavi normalnu rečenicu. O njegovom pozivu i znanju stvarno ne treba polemisati.

Milan

pre 6 godina

I Venger nema rezultata pa ne ide nigdje.Ostani i radi Djukicu.Ko trazi odlazak.Oni koji nisu kupili ni kartu a utakmicu zadnjih 25 godina.

Cinik

pre 6 godina

Vaspitan si čovek, kulturan ali je evidentno da se ne edukuješ, da ne prilagođavaš ekipu situaciji. Ne igra se fudbal sa jednim špicem, to je defanzivni pristup. Na sredini se igra ofanzivno, vrši pritisak na suparničku ekipu. U onom momnetu kada si odgovorio Vučeliću na kritike, u tom momentu si i dobio otkaz. Mislim da je vreme da se gospodski udaljiš iz Partizana. Kada se za 90 minuta ne izgradi ni jedna jedina akcija i ne stvori ni jedna šansa onda je to do trtenera. To je to..

zadatak je zavrsen

pre 6 godina

JEZIVA izjava. Ako ima nekoga u upravi da voli Partizan, Djukic bi vec veceras trebalo da bude u avionu za Spaniju, koliko god to da kosata. A Ivica nek negde sto dalje od Partizana sklapa katastrofalne ugovore.

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno sa solidnim pojačanjima, za naše uslove. nije uspeo da napravi tim.
nema autoriteta niti može da osokoli ekipu. napad neefikasan, sredina neorganizovana a odbrana nesugurna. bilans je da se lošom igrom sretno doguralo daleko u evropi ali se pravo lice tima pokazalo kući.

TIGER

pre 6 godina

I kao sto rekoh titula je davno izgubljena. U Evropi je trebalo traziti jos jedan krug za finansijski oporavak. A sve to nije ostvareno zahvaljujuci ovom "talentu" na klupi koji ne ume da motivise ekipu.
Tako da svako dalje rasipanje bodova moze samo koristi doneti ako ovo tele ode sa klupe. U protivnom ...

goran...

pre 6 godina

idi miroslave,idi djukicu,idi sine...pa da li je se desilo u zadnjih 30 tak godina da neki trener kod nas podnese ostavku sam,osim marka nikolica a i on je otisao posle duple krune a ne zbog losih rezultata...

Aca iz Šabca

pre 6 godina

Ljudi, najmanje je kriv Djukic. Evidentno je da imamo slabu ekipu, selektovanu od Ilijeva i ostalih uticajnih menadžera. Suma je očajan. Odbrana je katastrofalna. Pa ne može Djukić da ih uči osnovama fudbala, oni to moraju već da znaju.

Montoya

pre 6 godina

lupajte minuse ali Djukic je gospodin veliki, jedan od retkih koji prihvata odgovornost, nikada se ne zali da je neko drugi kriv. sta ce covek kada nema napadaca!

opto

pre 6 godina

Djukicu, ti si fin i miran covek. Nije za tebe ovaj mafijaski mulj u Srbiji. Daj otkaz, i idi uzivaj , radi u nekoj normalnoj drzavi.
(sanset, 03. mart 2018 17:12)

Radio je on I u normalnoj drzavi (u Spaniji) I tamo pokazao svoje (ne)znanje, tako da to nema veze sa mafijaskim muljem u Srbiji (za koji se slazem sa tobom da je veoma prisutan)

Peca

pre 6 godina

Odoh ja da gledam mog trenera, onog što su ga ovi naši oterali. Eno ga čovek, ubija, sa onom našom neznalicom Mitrom... Mislim da slavi onaj dan kad su mu naši znalci uručili otkaz.

Kića

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Miletići i imaju 2 leve noge. Miletić br. 1 ima jednu levu i Miletić br. 2 ima jednu levu. Ne znam šta ti je tu čudno?

gremlin

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!

baldhawk

pre 6 godina

Evo i ovde ću napisati, da čestitam vašoj redakciji na uspešnom slaganju teksta, da liči na razuman, pošto sam imao priliku da čujem izjavu dotičnog uživo. Dugo nisam imao priliku da čujem nekog ko tako ne može da sastavi normalnu rečenicu. O njegovom pozivu i znanju stvarno ne treba polemisati.

Ivan

pre 6 godina

Sta se desilo sa ovim likom?2006 je pobedio Svedsku u gostima sa 5:0,jedan od najvecih preokreta u srpskom fudbalu,Partizan je igrao tada najlepsi fudbal,napusta Partizan i odlazi na mesto selektora bio tu par meseci,otisao u Spaniju i kao da je tamo zaboravio da bude trener.

kladzom do bola

pre 6 godina

ovi sto traze tvoj odlazak su samo navijaci partizana , mi ostali smo da ostanes sto duze . vidi neki ugovor na 10 godina ako moze ;)

Peca

pre 6 godina

Odoh ja da gledam mog trenera, onog što su ga ovi naši oterali. Eno ga čovek, ubija, sa onom našom neznalicom Mitrom... Mislim da slavi onaj dan kad su mu naši znalci uručili otkaz.

djoka

pre 6 godina

Tvoj zadatak je prijatelju da daš ostavku! Nemaš ti više šta da tražiš u Partizanu, jer nemaš niti znanja niti harizme da budeš trener u timu kome je titula imperativ.

Sistem te laze

pre 6 godina

Ja jadniji i gori fudbal od Partuzana nisam gledao ni sam ne pamtim kao ovih zadnjih 6 meseci.....Da je jedna utakmica u pitanju.... ok desi se.... al brale ekipa ti je katastrofa.... igra nikakva i to traje..... pa ko je onda kriv??

zadatak je zavrsen

pre 6 godina

JEZIVA izjava. Ako ima nekoga u upravi da voli Partizan, Djukic bi vec veceras trebalo da bude u avionu za Spaniju, koliko god to da kosata. A Ivica nek negde sto dalje od Partizana sklapa katastrofalne ugovore.

potera

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Imao je na pocetku sezone I Leonarda I Djurdjevica, imao je Evertona tokom prvog dela sezone I dok su svi oni bili tu igra je bila katastrofalna, bez ikakvog napretka. Najvecu krivicu snosi Djukic, pa tek onda uprava. Igra nam je na nivou Javora I njemu slicnih ekipa, a imamo mnogo bolje igrace od tih ekipa. Za to je iskljucivo kriv trener

KozaNostradaus

pre 6 godina

branio sam te do poslednjeg trenutka...međutim, da si karakter, trener i čovek...lepo se zahvališ i kažeš ne mogu ja više ovo...nemam ekipu, nemam disciplinu, nemam igru,nemam ništa...pusti ti ove internet navijače...ali onaj ko je imao prilike da gleda uživo "tvoj" Partizan...muka ga nekako pripadne, prirodno....samo je pitanje, kako ti imaš "želudac" za te stvari...ili nije pitanje želudca, već obraza?

goran...

pre 6 godina

idi miroslave,idi djukicu,idi sine...pa da li je se desilo u zadnjih 30 tak godina da neki trener kod nas podnese ostavku sam,osim marka nikolica a i on je otisao posle duple krune a ne zbog losih rezultata...

Mikii

pre 6 godina

Prvo kaze, pobedila je ekipa koja se vise borila i zelela pobedu. Onda, u drugoj recenici cestita svojim igracima na ZELJI i ZALAGANJU?! Pa, dobro, bre, ko je ovde lud?

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

partizan nije imao od Mateusa pravog trenera, titule koje su osvojene u medjuvremenu iskljucivo su zasluga loseg stanja u klubu sa one strane brda.
Stvari polako dolaze na svoje mesto, kosarkaski scenario nas ceka i u fudbalskom svetu.
Sportski pozdrav.

opto

pre 6 godina

Djukicu, ti si fin i miran covek. Nije za tebe ovaj mafijaski mulj u Srbiji. Daj otkaz, i idi uzivaj , radi u nekoj normalnoj drzavi.
(sanset, 03. mart 2018 17:12)

Radio je on I u normalnoj drzavi (u Spaniji) I tamo pokazao svoje (ne)znanje, tako da to nema veze sa mafijaskim muljem u Srbiji (za koji se slazem sa tobom da je veoma prisutan)

Cubaka

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)

Sta te briga, ti dobijas na kladionici igrajuci na Zvezdu.

Banjalučanin

pre 6 godina

Đukiću da daš 11 brazilaca on bi ih tako posložio da ne bi mogli tri dodavanja povezati kako treba.Igrači su takvi kakvi su ali uz boljeg trenera sigurno bi bili bolji nego sada.Ni uprava nije ništa bolja od trenera.

Toto-ko-tunjo-u-nadahnucu-odose-reci

pre 6 godina

Partizan ima bolju ekipu od Zvezde ali nema trenera.
(saca, 3. mart 2018 20:29)

Ma ne zna se gde ste jaci, kipi od talenta... Od Sume u napadu, preko gero-veznjaka do odbrane koja... koja... pa eto vama pa je opisite. I pogledajte Zvezda-Vozdovac. Fudbal, ljudi.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Taman posla da sad napustiš Partizan,ne dolazi u obzir!!!
Znaš li da je ogromna većina za to da ostaneš tj svi zvezdaši su za to!!
Đuka ostani!!!

Milos

pre 6 godina

prodali su mu dva kljucna igraca iz prosle sezone i sta tu Djukic moze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cekao, 3. mart 2018 23:02) # Link komentara
Moze da kaze dovedite mi pojacanja kad ste vec prodali tri kljucna igraca iz prosle sezone.Ako nista drugo da pusti glas.A ne da mu dovode svakakve polovnjake i da on to prihvata cutke bez otpora.Ja vjerujem da su mu iliev i vazura ponudili mene kao pojacanje da bi djukic prihvatio.Kazem vam ovaj Partizan ima nekoliko igraca sumnjivog kvaliteta ali da je ovoliko los,to je nemoguce.Branio je upravu,branio sportski sektor i na kraju kao i sve u ovoj zemlji,isti su obrisali patos sa njim.Zasluzeno.Zasluzeno ce i zvezda prvak da bude,pustite pricu o sudijama,pomazu i jednima i drugima,to je tako....Djukic je bivsi.ja se nadam da ce ekipu preuzeti neki Partizanovac,da zavede red..Da objasni raznim tosicima,jankovicima i mileticima ciji dres nose...

South park

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)


Vucelic,Dacic,Toncev,Ruzic i sl su SPS i vladajuca su stranka duze nego li SNS.

miki

pre 6 godina

samo dve stvari:
1) djukicu, da se ne ljubimo....
2) koliko para placa jankovic da bi igrao u partizanu??? ne mogu da verujem,
to, sto mi ortaci pricaju da on od partizana prima pare.

P-NET

pre 6 godina

Ti si prvi trener… … znate dobro na koga mislimo!

Pre manje od godinu dana Partizan je gostovao u Nišu. Pobeda bi nas približila tituli, jer je Crvene zvezda nedelju dana ranije neplanirano izgubila od Voždovca. Već su upisali bodove, pa nisu imali potrebe da kupe i nameste šta im treba.

Niš je bio prepun navijača Partizana. Ne sećamo se kada smo poslednji put videli da su svi zajedno. Nikoga nije interesovalo ko je trener, ko igra, kakva je uprava, ko kojoj navijačkoj grupi pripada, svi su živeli samo za jedno… da Partizan pobedi Radnički i primakne se na samo jednu pobedu od uzimanja već prežaljene titule. U takvom ambijentu rezultat nije mogao da izostane, Partizan je pobedio a kasnije uzeo titulu, pa i duplu krunu.

Danas, Partizan je u očajnom stanju, pa i ne čudi poraz. U Nišu jedva nekoliko stotina navijača, igrači u totalnom kanalu, trener pojma nema, sportski direktor još manje, uprava priča jedno radi drugo. Totalno rasulo! Kako stvari teku može lako da se desi da ni Evropu ne vidimo sledeće sezone.

Milan

pre 6 godina

I Venger nema rezultata pa ne ide nigdje.Ostani i radi Djukicu.Ko trazi odlazak.Oni koji nisu kupili ni kartu a utakmicu zadnjih 25 godina.

Vladimir

pre 6 godina

Normalno jeste ... ali, tebi ne pada na pamet da odeš. Mada, i oni iznad tebe nemaju trunke morala ... pa što bi onda ti imao!?

Problem Partizana rešavaju samo hitne mere:

1. Momentalni otkaz Đukiću i svim njegovim pomoćnicima ... posebno kondicionom treneru.

2. Tošić ... pravac u Teleoptik.

3. Ožegović i Janković ... pravac bilo gde, samo da ih više ne gledam u Partizanu

Bane

pre 6 godina

Danas sam posle utakmice plakao prvi put zbog sporta posle 2011 i F4 i poraza u polufinalu.Od pola pet pa evo do sada nisam dosao sebi.Ne boli me sto smo ostali bez titule,nego to sto se desava 3x u 10 dana.Prvo Plzen pa Zemun i sada Nis,u tih 270 minuta mi nismo pokazali bas nista,a jos do pre 10 dana bio sam siguran da dobijamo i Plzen i da cemo stici Zvezdu.Ostaje mi nada da cemo uzeti bar kup.Ali Djukicu da bi se to desilo ti moras da odes jer vidi se da nista nije uigrano,da nemas autoritet a ni znanja.Nema se vise sta cekati,zadnji voz je danas otisao.Ti si trener za klubove koji se bore za opstanak a ne za prvaka.

carrera

pre 6 godina

Gatuzo nije trener sa iskustvom i neki svetski fudbalski ekspert ali ima autooritet i zelju za pobedama. To je osnivno za jednog trenera.

Zex

pre 6 godina

Nemate kvalitet od odbrane do napada jedna nula.Hocete da se usetate u gol, nemate plan b proboj po boku i td.Nije do trenera.Tosic nije zvezda, nije klasa kao ni ostali igraci.

србин ло

pre 6 godina

Искрено никад се није доказао као тренер а од самог доласка у Партизан видело се да једноставно човек ништа незна.

Gradjanin

pre 6 godina

Pre godinu dana sam napisao da Djukic nikad trener nije bio i da je to greska...sada valjda vide oni sto su me pljuvali da sam bio u pravu. Spustili smo kvalitet igra 50%, ispali iz Evrope, izgubili trku za titulu...da je na vreme najuren imali bi neku sansu a ovako, ko da je Vucic birao trenera

Montoya

pre 6 godina

lupajte minuse ali Djukic je gospodin veliki, jedan od retkih koji prihvata odgovornost, nikada se ne zali da je neko drugi kriv. sta ce covek kada nema napadaca!

P-net

pre 6 godina

Šta da vam kažemo, sve ste sami videli. Partizan je opet prosuo bodove i sasvim je nepotrebno pričati o nekoj tituli, jer nama, koji smo malo upućeniji, jasno je bilo još prošlog leta, kada su vajna uprava i genije SD doveli Miroslava Đukića, da od titule nema ništa. Kako igramo i ne zaslužujemo je!

U poslednjih deset utakmica (tri evropske, sedam domaćih) Partizan je ubeležio samo DVE pobede, 4 nerešene utakmice i 4 poraza. Bravo Đukiću, tako se ruši klub!

Današnja utakmica… prvih 40 minuta opet jedna velika nula. Pred kraj poluvremena imao je Suma solidnu priliku za gol, ali…



Da li su Tošić, Janković, Suma i ostali zaboravili da igraju fudbal, ili je ovaj anti-fudbal rukopis španske virtuoze iliti šabačkog prevaranta, sami zaključite. Gotovo sigurno možemo da garantujemo da Miroslav Đukić neće biti trener Partizana sledeće sezone.

Kasno je i da pitamo Ilieva da li on kapira da 50 golova nedostatka ne možeš da nadoknadiš sa nekom ciganskom padalicom, ili preskupim fudbalerom koji, zbog volje trenera, ne igra na svojoj poziciji.

pogled sa Avale

pre 6 godina

........igraci Partizana bez duse, kao da su malokrvni, nigde energije..........pisem tri godine da je najveci problem kondicioni trener a fitnes trener Misa Filipovic !!? .......covek ima iscrpljujuce treninge koji usporavaju brzinu igracima ! ..........kod Marka Nikolica kondicione treninge vodio je Basaric koji ima potpuno razlicit nacin pripremanja igraca a Filipovic samo pripomagao u radu sa ekipom pa je klub bolje igrao. Nadj i Ilijev su dosta puta pratili pripreme i ne mogu da verujem da nisu primetili kako igraci podnose tesko napore iscrpljucujucih treninga Partizana za vreme treninga Filipovica, zalosno, da covek sest godina unistava igrace..........zbog Filipovicevog rada su smenjeni Veremezovic, Rasovic, Milinkovic , Drulovic, Tomic, M. NIkolica su Vucelic i Vazura smenili........ovo su samo cinjenice

mirko

pre 6 godina

Ova utakmica nije bitna za plasman, ali je još jedan dokaz da Đukić treba podneti ostavku, jer ili ne zna ili nema sreće što je isto.
Ko god nema rezultate mora podneti ostavku.

Neznalice

pre 6 godina

Ako sampion drzave place za penalom protiv Zemuna, i prikaze ovakvo neznanje nema tu price o ozbiljnoj ekipi. Momci ne mogu u 2 utakmice napraviti 2 sanse za gol, smetaju im losi tereni u ligi gde su svi tereni losi(narocito pod snegom). Vreme je za sklapanje novog tima, koji za promenu igra fudbal!

kramp

pre 6 godina

Nije u ovoj ligi vise tolika razlika u kvalitetu izmedju takozvanih malih klubova i Zvezde i Partizana. Nije cudo sto Partizan gubi bodove. Zvezda jeste kvalitetnija od Partizana ali nije ni ona toliko kvalitetnija da bi se setala u ovoj ligi kao sto sada radi, ima tu i drugih faktora. Djukic nije trener za nas,ne ume da podigne ekipu, kod Marka su kidali, znao je da ih nalozi. Kod Djuke je sve to klaj klaj polagano.

Bilal

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglo se i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.
(Ko, šta..., 3. mart 2018 19:31)
Ima tu samo jedan mali problem a to je da mi ukoliko ostane ovaj Đukić nećemo osvojiti ni četvrto mesto u ligi što ne obezbeđuje kvalifikacije za LE. Ostati izvan kvalifikacija za LE za nas je ravno katastrofi. Sa ovakvom pristupom igri, sa ovakvim vođenjem tima gde jedan veteran od 40 godina menja našeg najskupljeg igrača, bojim se da ćemo već u sledećem kolu izgubiti od Čukaričkog i to je početak našeg kraja. Pred nama je, al' najozbiljnije, Hamletovska dilema: "Biti ili ne biti?" U pamet se Upravo jer više nije bitna ni titula, ni koliko će bodova pobeći Zvezda nego goli opstanak. Mora doći neko ko će znati i umeti da razdrma i podigne ekipu iz ove letargije i učmalosti inače nam nema spasa.

ban

pre 6 godina

Od samog pocetka od kada je Djukic preuzeo tim, ekipu je krasila je bezidejna igra, suplja odbrana, sa malo sansi, katastrofa. Nadali smo se bice bolje, ali ono sve i sve gore. Izgubio je sve sto se izgubiti moze, i titulu i Evropu, a sto je najgore nije mi se uopste mililo da gledam Partizan. Jedina prava utakmica je bila sa Videotonom u gostima, ali tada je jos igrao Djurdjevic. Neka je Bog u pomoc onoj ekipi koju Djukic preuzme, on bi i od Barselone napravio gubitnika.

miki

pre 6 godina

Ja sam zvezdaš ali to je nebitno. Moje mišljenje je da nam treba liga sa manjim brojem klubova i manje prvenstvenih kola a da pauza bude od decembra do marta. Ako se zadesi ovakav sneg u ovo doba što je retkost da se odloži kolo a bilo bi prostora zbog manje kola.. Šta nam vredi ovoliki broj utakmica po kaljugama i blatu bez publke i po zimi. Prvenstvo nam odlučuju blatnjavi tereni a ne kvalitet ekipa. I ko da gleda to na temperaturi u minusu. Dvokružno da se igra i da se vrši stroga kontrola nameštanja i procesuiraju klubovi koji nameštaju. Možda uvesti play off i play out da bi svi klubovi imali interes da se bore za bodove i ne rasprodaju ih olako.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacka-mladez

pre 6 godina

Imaš li obraza, odlazi više, uništio si sve
 (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2018 20:57)

Gle ti mladalacke uzrujanosti i ka starijem nepostovanja... 😱

Nikad kao Bane...

pre 6 godina

Idu u klub za koji navijas, kod svog starog drugara dr Zvezdana. Svako treba da bude tamo gde pripada. Zbogom i hvala ni za sta.

miki

pre 6 godina

Kakvi komentari potpunih neznalica. Boljka srpskog fudbala gde odmah oteraju trenera večitih koji dva puta izgubi utakmicu. Partizan jeste loš trenutno ali trener nije mađioničar. Isti taj Đukić je doveo Partizan do evropskog proleća. Ako ima pameti pustite čoveka da radi neku godinu da napravi opet nešto a indijanci koji lupetaju po forumima bolje da rade nešto drugo u čemu će da se dokazuju pošto o fudbalu nemaju blageveze..

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno sa solidnim pojačanjima, za naše uslove. nije uspeo da napravi tim.
nema autoriteta niti može da osokoli ekipu. napad neefikasan, sredina neorganizovana a odbrana nesugurna. bilans je da se lošom igrom sretno doguralo daleko u evropi ali se pravo lice tima pokazalo kući.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

Ivan Golac bi sa ovom ekipom Partizana bio u cetvrt finalu LE i borio bi se za titulu u JLS...Djukicu prevaro belosverska od trenera...ODLAZI BRE

juznjak

pre 6 godina

@ gremlin

Da ne zaboravimo da su doveli letos i Stojketa i Bambija. Ne branim upravu, navijam za Zvezdu i Radnički, samo iznosim činjenice.

Pera Sydney

pre 6 godina

Dao sam vec nekoliko prigovora da Partizan treba da smeni Djukica,a sad kazem da Partizan treba da se otarasi,Jankovica, oba Miletica,Mitrovica,Vulicevica ceo strucni stab ukljucujuci i direktore kluba jer trebaju da odgovaraju za neuspehe Partizana,treba da se posveti mladim generacijama iz svoje skole I da se za tri godine stvore Bebe Partizana ( to je Bobek uradio 60-tih godina) a za trenera postaviti Sasu Ilica da se sa njima kali jer on je covek koji voli Partizan.
Zivi bill pa videti.

milan

pre 6 godina

čovek koji nema vatru u očima i žedj za pobedom ne može nikad da bude dobar trener ... mora biti prznica kao Obradović i Kari u košarci ili Murinjo i Gvardiola u fudbalu ..

potera

pre 6 godina

Ko je postavio Djukica?!?!pa ta ista uprava,NAPISAO SAM ON JE POSLEDICA ONI UZROK!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:56)

Upravu mozemo I trebamo da krivimo za gomilu stvari, ali ne mozemo da je krivimo jer je postavila Djukica za trenera. Glupo je reci da je uprava uzrok ovoga jer je postavila Djukica za trenera, kada smo svi mi mislili da je Djukic odlicno resenje, kao sto je I uprava mislila. Ispostavilo se da nismo bili u pravu ni mi ni oni.
Tako da je uzrok ovakvih igara Djukic, a posledica takvih igara je gomila prosutih bodova tokom cele sezone

Kića

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Miletići i imaju 2 leve noge. Miletić br. 1 ima jednu levu i Miletić br. 2 ima jednu levu. Ne znam šta ti je tu čudno?

Cinik

pre 6 godina

Vaspitan si čovek, kulturan ali je evidentno da se ne edukuješ, da ne prilagođavaš ekipu situaciji. Ne igra se fudbal sa jednim špicem, to je defanzivni pristup. Na sredini se igra ofanzivno, vrši pritisak na suparničku ekipu. U onom momnetu kada si odgovorio Vučeliću na kritike, u tom momentu si i dobio otkaz. Mislim da je vreme da se gospodski udaljiš iz Partizana. Kada se za 90 minuta ne izgradi ni jedna jedina akcija i ne stvori ni jedna šansa onda je to do trtenera. To je to..

Topps

pre 6 godina

Ljudi ja vas stvarno ne razumem. Recite vi meni sta vi konkretno zamerate Djukicu? To sto nema kvalitetnog napadaca? Murinjo i Gvardiola da dodju nista ne bi mogli sa ovim igracima. Oni bi verovatno oterali pola njih. Na ovakvim terenima ni Barselona ne bi pobedjivala. Znaci Djukic protiv sebe ima terene, sudije, celokupno javno mnjenje protiv Partizana i njega, sopstveni igracki kadar. I sta ako ode Djukic? Samo cu vas podsetiti da je takva histerija 2003. bila protiv Vujosevica ,svaki grobar je hteo da mu vidi ledja, Danilovic je znao sta radi, iskulir'o je pritisak, zadrzao trenera i rezultat je bio 13 uzastopnih titula. Djukic je pokazao 2007. da kad ima dobar igracki kadar i sa Realom moze da se igra ravnopravno a sa ovim timom se to ne moze. Treba mu dati vreme. A sto se tice titule, pa svi smo mi znali da ove sezone nije moguce osvojiti titulu i prestici "mezimicu" u titulama. Budimo realni

Carrera

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.

Soko

pre 6 godina

Ovo sto se desava sa Partizanom u domacem prvenstvu stvarno je ne shvatljivo i nisam spreman da dam neki sud sta i kako.Kad sepogleda kvalitet igraca sigurno mora na svom stadionu da dobije svaku ekipu. Kad govorimo o trneru kad je dolazio vecina navijaca je bila odusevljena.Sto se tice pojacanja svi su bili za Stojkovica Tosica. Suma je posebna prica kad procitam komentare mislim da ga nisu doveli Ilijev ne bih prezivio. E sad vidim i ja svi da to ne funkcionise ali mi ide na zivce naknadna pamet.EVO JA S E
PRVI IZVINJAVAM JER SAM SMATRAO DA CE TA POJACANJ DONET NAPREDAK.Zato vas molim smanjte malo valjanja gluposti.

Ed

pre 6 godina

Nije problem kada rezultata nema vec je problem vas trud, zalaganje i ''umetnost'' u pronalazenju izgovora. Danas sneg krivac, juce povreda a vec sutra nesto trece. Uprava i ljiudi iz politike se bas trude da nam zgade sve cega se dotaknu razarajuci pojedince koje misle svojom glavom...

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Normalno je da kao covek das ostavku, a ne da cekas da zakopas i igrace. Nije cak ni problem sto se gube bodovi, vec sto gubis namestene bodove. Znam znam, navalicete sa minusima, samo izvolite, dole su desno. Ali nemojte da se lazemo, svi bismo voleli da igramo u ligi u kojoj nije nista cudno da se u svakom kolu skidaju bodovi "vecitim".

TIGER

pre 6 godina

I kao sto rekoh titula je davno izgubljena. U Evropi je trebalo traziti jos jedan krug za finansijski oporavak. A sve to nije ostvareno zahvaljujuci ovom "talentu" na klupi koji ne ume da motivise ekipu.
Tako da svako dalje rasipanje bodova moze samo koristi doneti ako ovo tele ode sa klupe. U protivnom ...

Aca iz Šabca

pre 6 godina

Ljudi, najmanje je kriv Djukic. Evidentno je da imamo slabu ekipu, selektovanu od Ilijeva i ostalih uticajnih menadžera. Suma je očajan. Odbrana je katastrofalna. Pa ne može Djukić da ih uči osnovama fudbala, oni to moraju već da znaju.

mirko

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.
(Carrera, 3. mart 2018 18:05
Ti reci samo hoćes mesija iniestu ronalda gvardiolu na klupi murinja samo reci evo iliev krenuo po njih. Biljana ceka za intervju. Nije Djukić kriv sto Suma nemoze da ga da. Evo i Zvezda nista bolja

partizan

pre 6 godina

(bili iz splita)
Svakom normalnom čoveku sramno je da ga smatraju šovinistom, a ti se ponosiš time.
Nemam ništa protiv , ali samo da se ne bi zanosio, da si mnogo pametan.

Kako drugacije

pre 6 godina

"Nije dobro kada izgubite, ali ne može se više po ovom terenu. Oni su dali gol iz jedinog šuta. Ne mogu da tražim više od ekipe", naveo je Miroslav Đukić.

A iz koliko suteva, Vi niste dali gol?

3D

pre 6 godina

Ne odlazak Đukića nije rešenje... neka radi čovek još godinu, dve da bidimo da li može nešto da napravi... ka stvarno mislim da je do igrača... Jednostavno nemaju kvalitet kakav se predstavlja da imaju.

Ko, šta...

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglose i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.

Kroky Kokessa

pre 6 godina

Nije dovoljno da Zvezda pobeđuje ako se Partizan ne onemogući. Videli smo prošle godine. Koga su gušteri ujedali taj se i Partizana plaši. Ni Kokeza tu ne pomaže!

Kako drugacije

pre 6 godina

Da, porazi su sasvim OK...Ali igra je problem - sta ste radili na pripremama!?
To sto neko nema poraze gotovo nikad, govori o regularnosti, ali to nije tema.

Dosta je bilo

pre 6 godina

Sve je jasno. Imas Djukicu bolje i mnogo skuplje igrace jer su dovedeni najbolji a konstantno te ponizavaju mnogo slabiji igraci iz klubova iz kojih uzimamo najbolje a saljemo im one koji kod nas nemaju mesta. Pa koga ti onda mozes da pobedis? Nikoga iole ozbiljnog covece. Svi protivnicki treneri su ti odrzali predavanje sa mnogo mnogo losijim i jeftinijim fudbalerima. Nijedan ti igrac nije u formi. Mislim da bi m,nogo bolje igrali bez trenera. A sto se tice fizicke spreme, mislim da su spremni na nivou petlica. I to sto imaju snage za pola sata spada u tvoj delokrug odgovornosti.

Gvardiola

pre 6 godina

Zašto Đukić treba da ode:
- zato što je hvalio ove igrače i sa njima obećavao evropski Partizan,
- zato što Partizan demonstrira igru kakvu ja i većina ljubitelja fudbala ne želi da gleda, zbog čega je poseta utakmicama sve manja,
- zato što nekada kvalitetni igrači i reprezentativci (Tošić, Janković, Tavamba, SUma...) igraju sve lošije, nekada su igrači posle afirmacije u Partizanu za veći novac prelazili u bogatije klubove,
- zbog pogrešnog sistema igre sa puno porešnih dodavanja, spore transformacije iz odbrane u fazu napada, nedostatka centaršuteva sa krila, nedostatka udaraca na gol iz daljine i pri tom veliki broj promašaja okvira gola.
Ivan Tomić je mnogo više dao Partizanu tako što je kao sportski direktor doveo Moreiru, Diaru, Žuku, sa kojima je Partizan nekoliko godina dominirao u Srbiji, pa je kao trener posle nekoliko neuspešnih utakmica dobio otkaz. Zato bi tandem Ilijev Đukić trebalo odmah zameniti i drugim ljudima, kada je prvenstvo već izgubljeno, da pripreme tim za sledeću sezonu.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Dosta bre sa smenama trenera svakih pola godine... imaju li igrači ikakvu odgovornost za sramnu igru protiv Plzena, pogotovo onaj Janković. Treba da budu kažnjeni za nonšalantnost u toj utakmici. Dukiću ni ti nisi nedužan, ali kada vidim ono prenemaganje igrača na terenu bude mi te žao. Tvoja najveća krivica je pristajanje na to da se neki osrednji igrači pretstavljaju kao odlični, e tu si naseo na fore Ivice Ilijeva.

saca

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji glasaju protiv smene Djukica. O cemu se radi, sta jos treba da se desi da ga smene ili sam da ode. Ne mislite valjda da ako ode Ilijev ili Vucelic i Vazura, da ce ekipa naprasno da udje u formu i da daje po tri komada po utakmici. On je amater kome se posrecilo da uzme kontu od Valensije i jos par klubova u Spaniji, iz kojih je oteran posle desetak kola, a plus toga je penzioner desetak godina i pratio je fudbal iz fotelje. Nemoguce je da su igraci zaboravili da igraju fudbal ili da taj Suma bas nema toliko pojma, nemoguce. Kao svuda u svetu, trener treba da leti napolje, dobr razmisliti koga dovesti, ali za sledece prvenstvo jednog iskusnijeg trenera, nikako Mirkovica jer je covek vodio samo Sindjelic i bez potrebnog iskustva da bi vodio Partizan. Ostavite srce na miru, mozak treba aktivirati.

Han

pre 6 godina

Daj ostavku neznalice.
(Uros Djurdjevic #32, 4. mart 2018 02:21)
Djuka, ne slusaj ovog iznad!! Podrska i nastavi dalje sa radom!Napred partizan!

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,kakav Djukic.Vidite li vi kakav on krs od tima ima a dokle je stigao u Evropi.Prodali mu najbolje,uvalili koske i on na tapetu.Uzas.

Topps

pre 6 godina

Ljudi ja vas stvarno ne razumem. Recite vi meni sta vi konkretno zamerate Djukicu? To sto nema kvalitetnog napadaca? Murinjo i Gvardiola da dodju nista ne bi mogli sa ovim igracima. Oni bi verovatno oterali pola njih. Na ovakvim terenima ni Barselona ne bi pobedjivala. Znaci Djukic protiv sebe ima terene, sudije, celokupno javno mnjenje protiv Partizana i njega, sopstveni igracki kadar. I sta ako ode Djukic? Samo cu vas podsetiti da je takva histerija 2003. bila protiv Vujosevica ,svaki grobar je hteo da mu vidi ledja, Danilovic je znao sta radi, iskulir'o je pritisak, zadrzao trenera i rezultat je bio 13 uzastopnih titula. Djukic je pokazao 2007. da kad ima dobar igracki kadar i sa Realom moze da se igra ravnopravno a sa ovim timom se to ne moze. Treba mu dati vreme. A sto se tice titule, pa svi smo mi znali da ove sezone nije moguce osvojiti titulu i prestici "mezimicu" u titulama. Budimo realni

Kroky Kokessa

pre 6 godina

Nije dovoljno da Zvezda pobeđuje ako se Partizan ne onemogući. Videli smo prošle godine. Koga su gušteri ujedali taj se i Partizana plaši. Ni Kokeza tu ne pomaže!

miki

pre 6 godina

Kakvi komentari potpunih neznalica. Boljka srpskog fudbala gde odmah oteraju trenera večitih koji dva puta izgubi utakmicu. Partizan jeste loš trenutno ali trener nije mađioničar. Isti taj Đukić je doveo Partizan do evropskog proleća. Ako ima pameti pustite čoveka da radi neku godinu da napravi opet nešto a indijanci koji lupetaju po forumima bolje da rade nešto drugo u čemu će da se dokazuju pošto o fudbalu nemaju blageveze..

Montoya

pre 6 godina

lupajte minuse ali Djukic je gospodin veliki, jedan od retkih koji prihvata odgovornost, nikada se ne zali da je neko drugi kriv. sta ce covek kada nema napadaca!

Milan

pre 6 godina

I Venger nema rezultata pa ne ide nigdje.Ostani i radi Djukicu.Ko trazi odlazak.Oni koji nisu kupili ni kartu a utakmicu zadnjih 25 godina.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

Ivan Golac bi sa ovom ekipom Partizana bio u cetvrt finalu LE i borio bi se za titulu u JLS...Djukicu prevaro belosverska od trenera...ODLAZI BRE

Nikad kao Bane...

pre 6 godina

Idu u klub za koji navijas, kod svog starog drugara dr Zvezdana. Svako treba da bude tamo gde pripada. Zbogom i hvala ni za sta.

Aca iz Šabca

pre 6 godina

Ljudi, najmanje je kriv Djukic. Evidentno je da imamo slabu ekipu, selektovanu od Ilijeva i ostalih uticajnih menadžera. Suma je očajan. Odbrana je katastrofalna. Pa ne može Djukić da ih uči osnovama fudbala, oni to moraju već da znaju.

Ko, šta...

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglose i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Normalno je da kao covek das ostavku, a ne da cekas da zakopas i igrace. Nije cak ni problem sto se gube bodovi, vec sto gubis namestene bodove. Znam znam, navalicete sa minusima, samo izvolite, dole su desno. Ali nemojte da se lazemo, svi bismo voleli da igramo u ligi u kojoj nije nista cudno da se u svakom kolu skidaju bodovi "vecitim".

mirko

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.
(Carrera, 3. mart 2018 18:05
Ti reci samo hoćes mesija iniestu ronalda gvardiolu na klupi murinja samo reci evo iliev krenuo po njih. Biljana ceka za intervju. Nije Djukić kriv sto Suma nemoze da ga da. Evo i Zvezda nista bolja

Bane

pre 6 godina

Danas sam posle utakmice plakao prvi put zbog sporta posle 2011 i F4 i poraza u polufinalu.Od pola pet pa evo do sada nisam dosao sebi.Ne boli me sto smo ostali bez titule,nego to sto se desava 3x u 10 dana.Prvo Plzen pa Zemun i sada Nis,u tih 270 minuta mi nismo pokazali bas nista,a jos do pre 10 dana bio sam siguran da dobijamo i Plzen i da cemo stici Zvezdu.Ostaje mi nada da cemo uzeti bar kup.Ali Djukicu da bi se to desilo ti moras da odes jer vidi se da nista nije uigrano,da nemas autoritet a ni znanja.Nema se vise sta cekati,zadnji voz je danas otisao.Ti si trener za klubove koji se bore za opstanak a ne za prvaka.

Pera Sydney

pre 6 godina

Dao sam vec nekoliko prigovora da Partizan treba da smeni Djukica,a sad kazem da Partizan treba da se otarasi,Jankovica, oba Miletica,Mitrovica,Vulicevica ceo strucni stab ukljucujuci i direktore kluba jer trebaju da odgovaraju za neuspehe Partizana,treba da se posveti mladim generacijama iz svoje skole I da se za tri godine stvore Bebe Partizana ( to je Bobek uradio 60-tih godina) a za trenera postaviti Sasu Ilica da se sa njima kali jer on je covek koji voli Partizan.
Zivi bill pa videti.

Cubaka

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)

Sta te briga, ti dobijas na kladionici igrajuci na Zvezdu.

miki

pre 6 godina

Ja sam zvezdaš ali to je nebitno. Moje mišljenje je da nam treba liga sa manjim brojem klubova i manje prvenstvenih kola a da pauza bude od decembra do marta. Ako se zadesi ovakav sneg u ovo doba što je retkost da se odloži kolo a bilo bi prostora zbog manje kola.. Šta nam vredi ovoliki broj utakmica po kaljugama i blatu bez publke i po zimi. Prvenstvo nam odlučuju blatnjavi tereni a ne kvalitet ekipa. I ko da gleda to na temperaturi u minusu. Dvokružno da se igra i da se vrši stroga kontrola nameštanja i procesuiraju klubovi koji nameštaju. Možda uvesti play off i play out da bi svi klubovi imali interes da se bore za bodove i ne rasprodaju ih olako.

gremlin

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!

kramp

pre 6 godina

Nije u ovoj ligi vise tolika razlika u kvalitetu izmedju takozvanih malih klubova i Zvezde i Partizana. Nije cudo sto Partizan gubi bodove. Zvezda jeste kvalitetnija od Partizana ali nije ni ona toliko kvalitetnija da bi se setala u ovoj ligi kao sto sada radi, ima tu i drugih faktora. Djukic nije trener za nas,ne ume da podigne ekipu, kod Marka su kidali, znao je da ih nalozi. Kod Djuke je sve to klaj klaj polagano.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

partizan nije imao od Mateusa pravog trenera, titule koje su osvojene u medjuvremenu iskljucivo su zasluga loseg stanja u klubu sa one strane brda.
Stvari polako dolaze na svoje mesto, kosarkaski scenario nas ceka i u fudbalskom svetu.
Sportski pozdrav.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacka-mladez

pre 6 godina

Imaš li obraza, odlazi više, uništio si sve
 (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2018 20:57)

Gle ti mladalacke uzrujanosti i ka starijem nepostovanja... 😱

baldhawk

pre 6 godina

Evo i ovde ću napisati, da čestitam vašoj redakciji na uspešnom slaganju teksta, da liči na razuman, pošto sam imao priliku da čujem izjavu dotičnog uživo. Dugo nisam imao priliku da čujem nekog ko tako ne može da sastavi normalnu rečenicu. O njegovom pozivu i znanju stvarno ne treba polemisati.

djoka

pre 6 godina

Tvoj zadatak je prijatelju da daš ostavku! Nemaš ti više šta da tražiš u Partizanu, jer nemaš niti znanja niti harizme da budeš trener u timu kome je titula imperativ.

pogled sa Avale

pre 6 godina

........igraci Partizana bez duse, kao da su malokrvni, nigde energije..........pisem tri godine da je najveci problem kondicioni trener a fitnes trener Misa Filipovic !!? .......covek ima iscrpljujuce treninge koji usporavaju brzinu igracima ! ..........kod Marka Nikolica kondicione treninge vodio je Basaric koji ima potpuno razlicit nacin pripremanja igraca a Filipovic samo pripomagao u radu sa ekipom pa je klub bolje igrao. Nadj i Ilijev su dosta puta pratili pripreme i ne mogu da verujem da nisu primetili kako igraci podnose tesko napore iscrpljucujucih treninga Partizana za vreme treninga Filipovica, zalosno, da covek sest godina unistava igrace..........zbog Filipovicevog rada su smenjeni Veremezovic, Rasovic, Milinkovic , Drulovic, Tomic, M. NIkolica su Vucelic i Vazura smenili........ovo su samo cinjenice

Gradjanin

pre 6 godina

Pre godinu dana sam napisao da Djukic nikad trener nije bio i da je to greska...sada valjda vide oni sto su me pljuvali da sam bio u pravu. Spustili smo kvalitet igra 50%, ispali iz Evrope, izgubili trku za titulu...da je na vreme najuren imali bi neku sansu a ovako, ko da je Vucic birao trenera

goran...

pre 6 godina

idi miroslave,idi djukicu,idi sine...pa da li je se desilo u zadnjih 30 tak godina da neki trener kod nas podnese ostavku sam,osim marka nikolica a i on je otisao posle duple krune a ne zbog losih rezultata...

P-NET

pre 6 godina

Ti si prvi trener… … znate dobro na koga mislimo!

Pre manje od godinu dana Partizan je gostovao u Nišu. Pobeda bi nas približila tituli, jer je Crvene zvezda nedelju dana ranije neplanirano izgubila od Voždovca. Već su upisali bodove, pa nisu imali potrebe da kupe i nameste šta im treba.

Niš je bio prepun navijača Partizana. Ne sećamo se kada smo poslednji put videli da su svi zajedno. Nikoga nije interesovalo ko je trener, ko igra, kakva je uprava, ko kojoj navijačkoj grupi pripada, svi su živeli samo za jedno… da Partizan pobedi Radnički i primakne se na samo jednu pobedu od uzimanja već prežaljene titule. U takvom ambijentu rezultat nije mogao da izostane, Partizan je pobedio a kasnije uzeo titulu, pa i duplu krunu.

Danas, Partizan je u očajnom stanju, pa i ne čudi poraz. U Nišu jedva nekoliko stotina navijača, igrači u totalnom kanalu, trener pojma nema, sportski direktor još manje, uprava priča jedno radi drugo. Totalno rasulo! Kako stvari teku može lako da se desi da ni Evropu ne vidimo sledeće sezone.

3D

pre 6 godina

Ne odlazak Đukića nije rešenje... neka radi čovek još godinu, dve da bidimo da li može nešto da napravi... ka stvarno mislim da je do igrača... Jednostavno nemaju kvalitet kakav se predstavlja da imaju.

potera

pre 6 godina

Ko je postavio Djukica?!?!pa ta ista uprava,NAPISAO SAM ON JE POSLEDICA ONI UZROK!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:56)

Upravu mozemo I trebamo da krivimo za gomilu stvari, ali ne mozemo da je krivimo jer je postavila Djukica za trenera. Glupo je reci da je uprava uzrok ovoga jer je postavila Djukica za trenera, kada smo svi mi mislili da je Djukic odlicno resenje, kao sto je I uprava mislila. Ispostavilo se da nismo bili u pravu ni mi ni oni.
Tako da je uzrok ovakvih igara Djukic, a posledica takvih igara je gomila prosutih bodova tokom cele sezone

Kako drugacije

pre 6 godina

Da, porazi su sasvim OK...Ali igra je problem - sta ste radili na pripremama!?
To sto neko nema poraze gotovo nikad, govori o regularnosti, ali to nije tema.

mirko

pre 6 godina

Ova utakmica nije bitna za plasman, ali je još jedan dokaz da Đukić treba podneti ostavku, jer ili ne zna ili nema sreće što je isto.
Ko god nema rezultate mora podneti ostavku.

Toto-ko-tunjo-u-nadahnucu-odose-reci

pre 6 godina

Partizan ima bolju ekipu od Zvezde ali nema trenera.
(saca, 3. mart 2018 20:29)

Ma ne zna se gde ste jaci, kipi od talenta... Od Sume u napadu, preko gero-veznjaka do odbrane koja... koja... pa eto vama pa je opisite. I pogledajte Zvezda-Vozdovac. Fudbal, ljudi.

kladzom do bola

pre 6 godina

ovi sto traze tvoj odlazak su samo navijaci partizana , mi ostali smo da ostanes sto duze . vidi neki ugovor na 10 godina ako moze ;)

србин ло

pre 6 godina

Искрено никад се није доказао као тренер а од самог доласка у Партизан видело се да једноставно човек ништа незна.

Sistem te laze

pre 6 godina

Ja jadniji i gori fudbal od Partuzana nisam gledao ni sam ne pamtim kao ovih zadnjih 6 meseci.....Da je jedna utakmica u pitanju.... ok desi se.... al brale ekipa ti je katastrofa.... igra nikakva i to traje..... pa ko je onda kriv??

P-net

pre 6 godina

Šta da vam kažemo, sve ste sami videli. Partizan je opet prosuo bodove i sasvim je nepotrebno pričati o nekoj tituli, jer nama, koji smo malo upućeniji, jasno je bilo još prošlog leta, kada su vajna uprava i genije SD doveli Miroslava Đukića, da od titule nema ništa. Kako igramo i ne zaslužujemo je!

U poslednjih deset utakmica (tri evropske, sedam domaćih) Partizan je ubeležio samo DVE pobede, 4 nerešene utakmice i 4 poraza. Bravo Đukiću, tako se ruši klub!

Današnja utakmica… prvih 40 minuta opet jedna velika nula. Pred kraj poluvremena imao je Suma solidnu priliku za gol, ali…



Da li su Tošić, Janković, Suma i ostali zaboravili da igraju fudbal, ili je ovaj anti-fudbal rukopis španske virtuoze iliti šabačkog prevaranta, sami zaključite. Gotovo sigurno možemo da garantujemo da Miroslav Đukić neće biti trener Partizana sledeće sezone.

Kasno je i da pitamo Ilieva da li on kapira da 50 golova nedostatka ne možeš da nadoknadiš sa nekom ciganskom padalicom, ili preskupim fudbalerom koji, zbog volje trenera, ne igra na svojoj poziciji.

partizan

pre 6 godina

(bili iz splita)
Svakom normalnom čoveku sramno je da ga smatraju šovinistom, a ti se ponosiš time.
Nemam ništa protiv , ali samo da se ne bi zanosio, da si mnogo pametan.

miki

pre 6 godina

samo dve stvari:
1) djukicu, da se ne ljubimo....
2) koliko para placa jankovic da bi igrao u partizanu??? ne mogu da verujem,
to, sto mi ortaci pricaju da on od partizana prima pare.

zadatak je zavrsen

pre 6 godina

JEZIVA izjava. Ako ima nekoga u upravi da voli Partizan, Djukic bi vec veceras trebalo da bude u avionu za Spaniju, koliko god to da kosata. A Ivica nek negde sto dalje od Partizana sklapa katastrofalne ugovore.

potera

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Imao je na pocetku sezone I Leonarda I Djurdjevica, imao je Evertona tokom prvog dela sezone I dok su svi oni bili tu igra je bila katastrofalna, bez ikakvog napretka. Najvecu krivicu snosi Djukic, pa tek onda uprava. Igra nam je na nivou Javora I njemu slicnih ekipa, a imamo mnogo bolje igrace od tih ekipa. Za to je iskljucivo kriv trener

KozaNostradaus

pre 6 godina

branio sam te do poslednjeg trenutka...međutim, da si karakter, trener i čovek...lepo se zahvališ i kažeš ne mogu ja više ovo...nemam ekipu, nemam disciplinu, nemam igru,nemam ništa...pusti ti ove internet navijače...ali onaj ko je imao prilike da gleda uživo "tvoj" Partizan...muka ga nekako pripadne, prirodno....samo je pitanje, kako ti imaš "želudac" za te stvari...ili nije pitanje želudca, već obraza?

South park

pre 6 godina

Posle kosarkaskog kluba Sns nam srozao i fudbalski klub, sve to rade zarad sto veceg uspeha drugog kluba.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 18:04)


Vucelic,Dacic,Toncev,Ruzic i sl su SPS i vladajuca su stranka duze nego li SNS.

Vladimir

pre 6 godina

Normalno jeste ... ali, tebi ne pada na pamet da odeš. Mada, i oni iznad tebe nemaju trunke morala ... pa što bi onda ti imao!?

Problem Partizana rešavaju samo hitne mere:

1. Momentalni otkaz Đukiću i svim njegovim pomoćnicima ... posebno kondicionom treneru.

2. Tošić ... pravac u Teleoptik.

3. Ožegović i Janković ... pravac bilo gde, samo da ih više ne gledam u Partizanu

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Taman posla da sad napustiš Partizan,ne dolazi u obzir!!!
Znaš li da je ogromna većina za to da ostaneš tj svi zvezdaši su za to!!
Đuka ostani!!!

Cinik

pre 6 godina

Vaspitan si čovek, kulturan ali je evidentno da se ne edukuješ, da ne prilagođavaš ekipu situaciji. Ne igra se fudbal sa jednim špicem, to je defanzivni pristup. Na sredini se igra ofanzivno, vrši pritisak na suparničku ekipu. U onom momnetu kada si odgovorio Vučeliću na kritike, u tom momentu si i dobio otkaz. Mislim da je vreme da se gospodski udaljiš iz Partizana. Kada se za 90 minuta ne izgradi ni jedna jedina akcija i ne stvori ni jedna šansa onda je to do trtenera. To je to..

TIGER

pre 6 godina

I kao sto rekoh titula je davno izgubljena. U Evropi je trebalo traziti jos jedan krug za finansijski oporavak. A sve to nije ostvareno zahvaljujuci ovom "talentu" na klupi koji ne ume da motivise ekipu.
Tako da svako dalje rasipanje bodova moze samo koristi doneti ako ovo tele ode sa klupe. U protivnom ...

Banjalučanin

pre 6 godina

Đukiću da daš 11 brazilaca on bi ih tako posložio da ne bi mogli tri dodavanja povezati kako treba.Igrači su takvi kakvi su ali uz boljeg trenera sigurno bi bili bolji nego sada.Ni uprava nije ništa bolja od trenera.

Mikii

pre 6 godina

Prvo kaze, pobedila je ekipa koja se vise borila i zelela pobedu. Onda, u drugoj recenici cestita svojim igracima na ZELJI i ZALAGANJU?! Pa, dobro, bre, ko je ovde lud?

Soko

pre 6 godina

Ovo sto se desava sa Partizanom u domacem prvenstvu stvarno je ne shvatljivo i nisam spreman da dam neki sud sta i kako.Kad sepogleda kvalitet igraca sigurno mora na svom stadionu da dobije svaku ekipu. Kad govorimo o trneru kad je dolazio vecina navijaca je bila odusevljena.Sto se tice pojacanja svi su bili za Stojkovica Tosica. Suma je posebna prica kad procitam komentare mislim da ga nisu doveli Ilijev ne bih prezivio. E sad vidim i ja svi da to ne funkcionise ali mi ide na zivce naknadna pamet.EVO JA S E
PRVI IZVINJAVAM JER SAM SMATRAO DA CE TA POJACANJ DONET NAPREDAK.Zato vas molim smanjte malo valjanja gluposti.

Ivan

pre 6 godina

Sta se desilo sa ovim likom?2006 je pobedio Svedsku u gostima sa 5:0,jedan od najvecih preokreta u srpskom fudbalu,Partizan je igrao tada najlepsi fudbal,napusta Partizan i odlazi na mesto selektora bio tu par meseci,otisao u Spaniju i kao da je tamo zaboravio da bude trener.

Kića

pre 6 godina

Miroslav Djukic je POSLEDICA A UZROK JE UPRAVA KOJA JE PRODALA 1.Lea 2.Djurdjevica3.Evertona4.Milenkovica,dovela bombe Sumu(veze čovek nema)Vlakulka(nema ga ni na tribinama)Miletice oba(imaju 2 leve)i došli smo na nivo Zemuna i Lučana,nisu se oni podigli mi smo se srozali!!!
(gremlin, 03. mart 2018 17:17)

Miletići i imaju 2 leve noge. Miletić br. 1 ima jednu levu i Miletić br. 2 ima jednu levu. Ne znam šta ti je tu čudno?

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno sa solidnim pojačanjima, za naše uslove. nije uspeo da napravi tim.
nema autoriteta niti može da osokoli ekipu. napad neefikasan, sredina neorganizovana a odbrana nesugurna. bilans je da se lošom igrom sretno doguralo daleko u evropi ali se pravo lice tima pokazalo kući.

Milos

pre 6 godina

prodali su mu dva kljucna igraca iz prosle sezone i sta tu Djukic moze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cekao, 3. mart 2018 23:02) # Link komentara
Moze da kaze dovedite mi pojacanja kad ste vec prodali tri kljucna igraca iz prosle sezone.Ako nista drugo da pusti glas.A ne da mu dovode svakakve polovnjake i da on to prihvata cutke bez otpora.Ja vjerujem da su mu iliev i vazura ponudili mene kao pojacanje da bi djukic prihvatio.Kazem vam ovaj Partizan ima nekoliko igraca sumnjivog kvaliteta ali da je ovoliko los,to je nemoguce.Branio je upravu,branio sportski sektor i na kraju kao i sve u ovoj zemlji,isti su obrisali patos sa njim.Zasluzeno.Zasluzeno ce i zvezda prvak da bude,pustite pricu o sudijama,pomazu i jednima i drugima,to je tako....Djukic je bivsi.ja se nadam da ce ekipu preuzeti neki Partizanovac,da zavede red..Da objasni raznim tosicima,jankovicima i mileticima ciji dres nose...

Peca

pre 6 godina

Odoh ja da gledam mog trenera, onog što su ga ovi naši oterali. Eno ga čovek, ubija, sa onom našom neznalicom Mitrom... Mislim da slavi onaj dan kad su mu naši znalci uručili otkaz.

opto

pre 6 godina

Djukicu, ti si fin i miran covek. Nije za tebe ovaj mafijaski mulj u Srbiji. Daj otkaz, i idi uzivaj , radi u nekoj normalnoj drzavi.
(sanset, 03. mart 2018 17:12)

Radio je on I u normalnoj drzavi (u Spaniji) I tamo pokazao svoje (ne)znanje, tako da to nema veze sa mafijaskim muljem u Srbiji (za koji se slazem sa tobom da je veoma prisutan)

Carrera

pre 6 godina

Tosic , Jankovic , Miletici , Mitrovic , Vulicevic su igraci za nizerazredne lige. Djukic je kao trener nula i kada se dodaju jos Vucelic . Vazura , Ilijev sta drugo i ocekivati sem raspad i katanac. Bacaju drvlje i kamenje na Sumu koji jedino zna da uposli igraca a niko se ne pita dali ima koga da uposli. Treba strucnjak koji ce na napravi igru , taktiku i da igracima nadje prave pozicije. To treba trener da uradi i da ima autoritet u timu.

milan

pre 6 godina

čovek koji nema vatru u očima i žedj za pobedom ne može nikad da bude dobar trener ... mora biti prznica kao Obradović i Kari u košarci ili Murinjo i Gvardiola u fudbalu ..

carrera

pre 6 godina

Gatuzo nije trener sa iskustvom i neki svetski fudbalski ekspert ali ima autooritet i zelju za pobedama. To je osnivno za jednog trenera.

juznjak

pre 6 godina

@ gremlin

Da ne zaboravimo da su doveli letos i Stojketa i Bambija. Ne branim upravu, navijam za Zvezdu i Radnički, samo iznosim činjenice.

Bilal

pre 6 godina

Đukić je ispunio cilj koji je uprava ove sezone stavila ispred njega - iskorak u Evropi. Moglo se i više,ali uspeh je nesumnjiv. Da je cilj Partizana ove sezone bila i titula, Đukić bi odavno bio smenjen. Na vreme, dok još ima šanse za povratak u trku. Ovako, verovatno neće biti smenjen čak ni sad. U svim izjavama zvaničnika kluba ove godine potencira se Evropa, dok se prvenstvo pominje stidljivo, uopšteno, radi reda ili kao sad u Vučelićevoj izjavi, kao nešto što je teško ostvarivo.
(Ko, šta..., 3. mart 2018 19:31)
Ima tu samo jedan mali problem a to je da mi ukoliko ostane ovaj Đukić nećemo osvojiti ni četvrto mesto u ligi što ne obezbeđuje kvalifikacije za LE. Ostati izvan kvalifikacija za LE za nas je ravno katastrofi. Sa ovakvom pristupom igri, sa ovakvim vođenjem tima gde jedan veteran od 40 godina menja našeg najskupljeg igrača, bojim se da ćemo već u sledećem kolu izgubiti od Čukaričkog i to je početak našeg kraja. Pred nama je, al' najozbiljnije, Hamletovska dilema: "Biti ili ne biti?" U pamet se Upravo jer više nije bitna ni titula, ni koliko će bodova pobeći Zvezda nego goli opstanak. Mora doći neko ko će znati i umeti da razdrma i podigne ekipu iz ove letargije i učmalosti inače nam nema spasa.

coldplayer

pre 6 godina

Ljudi,kakav Djukic.Vidite li vi kakav on krs od tima ima a dokle je stigao u Evropi.Prodali mu najbolje,uvalili koske i on na tapetu.Uzas.

Zex

pre 6 godina

Nemate kvalitet od odbrane do napada jedna nula.Hocete da se usetate u gol, nemate plan b proboj po boku i td.Nije do trenera.Tosic nije zvezda, nije klasa kao ni ostali igraci.

ban

pre 6 godina

Od samog pocetka od kada je Djukic preuzeo tim, ekipu je krasila je bezidejna igra, suplja odbrana, sa malo sansi, katastrofa. Nadali smo se bice bolje, ali ono sve i sve gore. Izgubio je sve sto se izgubiti moze, i titulu i Evropu, a sto je najgore nije mi se uopste mililo da gledam Partizan. Jedina prava utakmica je bila sa Videotonom u gostima, ali tada je jos igrao Djurdjevic. Neka je Bog u pomoc onoj ekipi koju Djukic preuzme, on bi i od Barselone napravio gubitnika.

Han

pre 6 godina

Daj ostavku neznalice.
(Uros Djurdjevic #32, 4. mart 2018 02:21)
Djuka, ne slusaj ovog iznad!! Podrska i nastavi dalje sa radom!Napred partizan!

Ed

pre 6 godina

Nije problem kada rezultata nema vec je problem vas trud, zalaganje i ''umetnost'' u pronalazenju izgovora. Danas sneg krivac, juce povreda a vec sutra nesto trece. Uprava i ljiudi iz politike se bas trude da nam zgade sve cega se dotaknu razarajuci pojedince koje misle svojom glavom...

Neznalice

pre 6 godina

Ako sampion drzave place za penalom protiv Zemuna, i prikaze ovakvo neznanje nema tu price o ozbiljnoj ekipi. Momci ne mogu u 2 utakmice napraviti 2 sanse za gol, smetaju im losi tereni u ligi gde su svi tereni losi(narocito pod snegom). Vreme je za sklapanje novog tima, koji za promenu igra fudbal!

Kako drugacije

pre 6 godina

"Nije dobro kada izgubite, ali ne može se više po ovom terenu. Oni su dali gol iz jedinog šuta. Ne mogu da tražim više od ekipe", naveo je Miroslav Đukić.

A iz koliko suteva, Vi niste dali gol?

Gvardiola

pre 6 godina

Zašto Đukić treba da ode:
- zato što je hvalio ove igrače i sa njima obećavao evropski Partizan,
- zato što Partizan demonstrira igru kakvu ja i većina ljubitelja fudbala ne želi da gleda, zbog čega je poseta utakmicama sve manja,
- zato što nekada kvalitetni igrači i reprezentativci (Tošić, Janković, Tavamba, SUma...) igraju sve lošije, nekada su igrači posle afirmacije u Partizanu za veći novac prelazili u bogatije klubove,
- zbog pogrešnog sistema igre sa puno porešnih dodavanja, spore transformacije iz odbrane u fazu napada, nedostatka centaršuteva sa krila, nedostatka udaraca na gol iz daljine i pri tom veliki broj promašaja okvira gola.
Ivan Tomić je mnogo više dao Partizanu tako što je kao sportski direktor doveo Moreiru, Diaru, Žuku, sa kojima je Partizan nekoliko godina dominirao u Srbiji, pa je kao trener posle nekoliko neuspešnih utakmica dobio otkaz. Zato bi tandem Ilijev Đukić trebalo odmah zameniti i drugim ljudima, kada je prvenstvo već izgubljeno, da pripreme tim za sledeću sezonu.

Dosta je bilo

pre 6 godina

Sve je jasno. Imas Djukicu bolje i mnogo skuplje igrace jer su dovedeni najbolji a konstantno te ponizavaju mnogo slabiji igraci iz klubova iz kojih uzimamo najbolje a saljemo im one koji kod nas nemaju mesta. Pa koga ti onda mozes da pobedis? Nikoga iole ozbiljnog covece. Svi protivnicki treneri su ti odrzali predavanje sa mnogo mnogo losijim i jeftinijim fudbalerima. Nijedan ti igrac nije u formi. Mislim da bi m,nogo bolje igrali bez trenera. A sto se tice fizicke spreme, mislim da su spremni na nivou petlica. I to sto imaju snage za pola sata spada u tvoj delokrug odgovornosti.

saca

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji glasaju protiv smene Djukica. O cemu se radi, sta jos treba da se desi da ga smene ili sam da ode. Ne mislite valjda da ako ode Ilijev ili Vucelic i Vazura, da ce ekipa naprasno da udje u formu i da daje po tri komada po utakmici. On je amater kome se posrecilo da uzme kontu od Valensije i jos par klubova u Spaniji, iz kojih je oteran posle desetak kola, a plus toga je penzioner desetak godina i pratio je fudbal iz fotelje. Nemoguce je da su igraci zaboravili da igraju fudbal ili da taj Suma bas nema toliko pojma, nemoguce. Kao svuda u svetu, trener treba da leti napolje, dobr razmisliti koga dovesti, ali za sledece prvenstvo jednog iskusnijeg trenera, nikako Mirkovica jer je covek vodio samo Sindjelic i bez potrebnog iskustva da bi vodio Partizan. Ostavite srce na miru, mozak treba aktivirati.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Dosta bre sa smenama trenera svakih pola godine... imaju li igrači ikakvu odgovornost za sramnu igru protiv Plzena, pogotovo onaj Janković. Treba da budu kažnjeni za nonšalantnost u toj utakmici. Dukiću ni ti nisi nedužan, ali kada vidim ono prenemaganje igrača na terenu bude mi te žao. Tvoja najveća krivica je pristajanje na to da se neki osrednji igrači pretstavljaju kao odlični, e tu si naseo na fore Ivice Ilijeva.