Utorak, 27.02.2018.

09:00

Fraktura metatarzalne kosti – PSŽ bez Nejmara čeka Real Madrid!

Nejmar da Silva, najbolji igrač Pari Sen Žermena, doživeo je frakturu metatarzalne kosti i uganuće zgloba i neće moći da pomogne svom timu protiv Real Madrida.

Izvor:

Fraktura metatarzalne kosti – PSŽ bez Nejmara èeka Real Madrid! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Atletico Madrid

pre 6 godina

Dajte Realu lakog protivnika da dodju do zavrsnice LS, a kad Real dobije teskog protivnika neka ne igraju Arda i Kosta, Humels i Levandovski, Nejmar i Tijago Silva, kad ni to ne pomaze, dajte im golove iz ofsajda, nepostojece penale, dajte Realovim protivnicima crvene kartone za start na loptu, golove u 90'+...

Oliver

pre 6 godina

Nema teorije da se oporavi za 6 do 8 nedelja.Neuer je polomio po 3. put metatarzalnu kost u stopalu i nema ga vec 4 meseca,ne zna se kad ce se vratiti,cak mu je i Mundijal dosao u pitanje.To sve jako dugo traje-operacija,titanijumske plocice,srafovi,gips,stake,hodanje,trcanje..uzas.Za Nejmara je sezona zavrsena,a arapski seik se sada sigurno pita da li se isplatilo.

nikolapejovic997@gmail.com

pre 6 godina

Sad da izvedu isti trio kao protiv barse, Kavani, Draksler i Di Maria i da pokušaju da odigraju kao onda onako dobro.

miša

pre 6 godina

pa ovo je dibra vest za psg! Na prvoj utakmici su nejmar i mbape bili ubedljivo najgori pojedinci na terenu iz oba tima. Još samo da trener izbaci onog netalentovanog mbapea iz tima i onda imaju šansu da prodju. Loši igrači obojica, pogotovo mbape

Palikuća šibica

pre 6 godina

Ali Miličević pa ajde znam da je padavičar prevara i da je ova cifra umjetna kao i on pošto je jedan Suarez bolji od njega trenutno ali Milinković i ona cifra tek će to da bude prevara godine.

Tyson

pre 6 godina

Da nije polomio kad se bacio na travu jer je vjetar poduvao? :)))

Ni njegovi igraci nisu hteli da izbace lotptu u aut, i njima dosadilo vise koliko se decko valja po zelenilu

Pa

pre 6 godina

Bas zbog ovog Psz moze jos opasniji da bude .KOliko vidim Las Dijara je dobio sansu u prvenstvu .Mozda budei bio starter protiv Reala .Sa klupe cekaju Draksler i Di Marija ko zapete puske .Vraca se Tijago Silva .Mislim da Psz veoma lako moze izbaciti Real ioako su ovi prekaljena ekipa ,igrau odbrani im je jako losa .

neutralni felsh

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza. 
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57) 

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.
(figgo, 27. februar 2018 13:18)


lako je tako nesto reci, ali to mozes da kazes kad se govori o sastavu ekipe pri takmicenju u kontinuitetu (na primer liga) a ne na jednoj vaznoj kup-utakmici protiv jakog rivala gde zaista odlucuju i sitnije stavke a kamoli izostanak 2 igraca koji su nosioci igre u svojim linijama - na takvim igracima se planski bazira strategija i balans ekipe. nije nimalo naivan problem, naprotiv, bez dva nosioca igre ekipa ti je u velikoj nevolji tokom istinski stresne utakmice, narocito ako podje lose pa primis gol (kao sto se brazilu i desilo) - bez nosilaca igre su tvoje linije poremecene, a manja je verovatnoca da neko uleti i podigne ekipu, retki su takvi igraci. bez nejmara je vezni red izgubio "fluidnost" a napad je izgubio prodornost. bez tijaga silve kao prvog stopera, tzv. vodje odbrane, brazilska odbrana je izgubila na stamenosti i pozicioniranju - a david luiz, agilniji i stoga labilniji stoper u paru, ostao je bez korektora i bio izgubljen. nemci su to naravno procitali, 2-3 gola su dali na izlizane fore iz malog fudbala, sa strane kratka povratna i potom brzo plasirana u sred 16 za sut na prvu, a david luiz je ispao dezurni krivac...
naravno, niko ne umanjuje podvig i relativizuje pobedu nemaca, ni skolarijeve brljotine u ekipi i sistemu. lev i nemci su pravu silu pokazali u finalu, u onoj divnoj pozicionoj bici sa argentinom; sa onakvim osakacenim brazilom, bez 2 glavna igraca, drugo poluvreme su odigrali kao neki malo jaci trening.
poenta: nije dobro zasnivati igru na 2 igraca, ali ne bilo koja dva igraca. ali, i to je lako reci a tesko ostvariti, narocito u trenucima kad ti potrebni krajnji resursi ekipe. a polufinale protiv nemaca na domacem terenu to svakako jeste: tvoja publika ocekuje da napadas, uz protivnika koji to jedva ceka, a to radis bez glavnog u odbrani i glavnog u napadu.
zakljucak: fudbal je relativno prosta igra, ali publika ga cesto komplikuje - jer ga suvise pojednostavljuje.

Negativni

pre 6 godina

neutralni felsh

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)

U tom polufinalu trebao im je samo jedan ozbiljan selektor, Dunga recimo. I Nemci ne bi imali šta da traže. To je fudbalski najnekvalitetnije SP u istoriji. Nemački tim je bio smešan. Onaj Brazil sa Ronaldom i Ronaldinjom dao bi im pet komada. Brazil možeš da pobediš (kada imaju dobru generaciju) samo ako sudija pusti tuču na terenu ili ako imaju lošeg selektora koji je svadjao igrače.

figgo

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57)

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni felsh 

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)


ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.

Zeljko 83

pre 6 godina

Real ce zgaziti ove vestacke... arapi Dzaba vam novac kad Kralj udari na Naftu diktirace golovima... voleo bih da im Karim zvekne 3komada

Ivan

pre 6 godina

I ovako male sanse PSZ-a, su postale sada jos manje, gotovo u domenu teorije da eliminisu Real. Osim znanja, Nejmar ima i autoritet kod sudija. Sigurno da bi neki faul blizu 16 dosudili mnogo lakse na njemu nego na ostalim igracima, mozda cak i penal.

panco

pre 6 godina

Na zalost tesko bi dobili Real i sa njima, a bez njega sanse su im minimalne. Jednostavno PSZ je jos zelen tim. Imaju kompleks od Reala. Sto se tice Naimara. on je jedan od dva najbolja igraca. Mnogi ga ne vole, jer je igrao za Barsu. Kao sto ne vole ni Ronalda neki jer igra za Real. Daj Boze da se varam ali tesko da PSZ moze da prodje.

darioB

pre 6 godina

Cak i ako uzmemo u obzir sebicnost koju je bez sumnje pokazao u prvoj utakmici, Nejmar je bio ponajbolji na terenu. To je igrac koji pravi ogromnu razliku na terenu,mozda u ovom trenutku ni jedan igrac na svetu ne moze napraviti takav visak,prodor.. Izrastao je u paklenoh igraca,ali ocigledan manjak hemije u ekipi i njega kao i sve ostale baca u sebicnost. Nije psg izgubio zbog Nejmata,nego zbog katastrofalnog vodjenja utkamice. Zadnji vezni promasaj,pa se dupliraju bekovi i alves igra u sredini,a na klupi Pastore,idealan za smirit igru,podvalit neku loptu jos..Mbape indisponiran,a sjajni Di marija nije dobio ni minute. Cavani izvadjen,umesto francuza..ako dodamo jos i taj sudijski faktor,koji priznali neki ili ne je postojao,dobijemo takav rezultat. Ako je ono nio penal za real, ona ruka je bio jos cistiji. To bi sve okrenulo. Real ne bi imao verovatno sanse. Uglavnom,je li ovo hendikep,naravno da jeste,veliki ..ali da li Psg ima snage i kvalitete izbacit Real i bez Nejmara, ima. Ali ce to ici teze,sanse su im def manje..

svi smo mi muslini

pre 6 godina

stvarno su ovi novi igraci kilavi . mesi , ronaldo , ovaj i ostali ne bi vise hodali da su dobijali po nogama kao pele , maradona , batistuta . a najace je sto se nejmar povredio , tako sto je zeleo drugog da povredi .

veljko

pre 6 godina

komentator car! “na zemlji je, prvi put veceras” :)
sjajan igrac, nije cirkuzant, veoma je produktivan, ali je nabedjeni, prepaljeni seljak. nije mi drago zbog povrede, ali iskreno, tesko mi je da simpatisem klub u kojem on igra. u barsi je bilo drugacije, bio je neko 3-4 ime, posle starosedelaca. ovde je odmah napao, da bude alfa muzjak, iako mu to ne prilici. nema to u sebi

Macao

pre 6 godina

Ja ne znam sta vi pricate, ali po meni je Nejmar najbolji igrac na svetu ubedljivo trenutno. Da je kreten to stoji, ali njegova brzina, driblinzi, pasevi, prodori su cisto uzivanje. Nemojte da mi spominjete Mesija i to kako je on superioran u odnosu na bilo koga. Da nema onoga jadnog Inijeste Mesi ne bi bio nigde nikada. Odlican je potez sto je Nejmar otisao iz te Barselone, ali nije on jedini. Kad se setim koga je sve Barselona upropastila i proterala zbog Mesija je prosto neverovatno. Zarad cega? Mislim da preziru Ronalda sada, kao i svi odavde za b92 posto im je bukvalno uzeo sve o cemu su ikada mastali i postao bolji od Mesija u najbitnijim stavkama u kojima su se ikada i takmicili. Samo sto je to Ronaldo uradio i sa Realom i Mancesterom i Portugalom. Dokazana fubalska velicina! A sta je Mesi uradio van Barselone? Ma i u Barseloni, kupuju se preskupi igraci formira se tim na osnovu njega, i on i pored toga ne moze da prismrdi Ronaldu. Price o Barselnskoj skoli fudbala su postale sada svima smesne, a i to kako je Real najplaceniji tim u istoriji je cista glupost. U svakom slucaju, Nejmaru zelim da se sto pre oporavi, i da ponovo igra kao sto ume. Definitivno je on buducnost fudbala kada odu sadasnji kraljevi (REAL).

Alan

pre 6 godina

das tolike pare a onda se povredi , ili das tolike pare a on suma ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 27. februar 2018 10:29) # Link komentara

Vest o povredi Nejmara a tebi u mislima Suma i Partizan

Alen

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)

Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...

Tennisman

pre 6 godina

Iako je Real preiskusna ekipa da bi propustila sansu, cini mi se da ne mozemo odbaciti PSG, jer su u vecem delu prvog meca bili bolji, samo je rezultat na kraju bio los, tu su Di maria, Draksler, ima sanse PSG, kakve takve, nije za odbaciti

Miloš

pre 6 godina

U prvoj utakmici nije hteo da dodaje loptu, užasno sebičan, a ovi bivši saigrači su to znali, pa svi na njega. Kavani se nije video, zato što su svi punili Nejmara, a on ne da nikom.

HARIS

pre 6 godina

Svakako su zbog njega i izgubili prvi mec, koliko je davio loptu, ali zelim mu brz oporavak, sta drugo u ovom trenutku. Eto prilike za Draxlera, bar bih ja volio da ga vidim u revansu.

steta steta

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)
Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alen, 27. februar 2018 10:16)
Ne volim titule osvojene kako ne treba, protiv bajerna je bio čudan dvomeč, bajern je imao i dva penala, ali je ipak više odluka bilo u korist reala. Iskreno, više bih voleo da su ispali tada i da ih niko ne spominje, nego da osvajaju lige šampiona kao npr barsa, sve sudije, penali, crveni za protivnika i te fore(protiv čelzija, milana,arsenala, benfike, PSG-a, dodaj koga hoćeš). bolje i manje titula a poštene nego više a da te niko ne poštuje.
p.s. Ja sam više simpatizer reala, a ne ostrašćeni navijač, ne režem vene ako izgube, ili ako neko drugi pobedi.

Gladiator

pre 6 godina

Bezobrazno je ako ovo kažem ali, niko nije jači od Boga. Postoji nešto što reguliše ovaj svet na neki način. Nejmar je došao u Pariz za bolesne pare, dočekan je tamo kao mesija. Onda informacija da zarađuje dnevno 100.000 evra... Uvek se ovakve stvari dese naposletku. Brz oporavak.

steta

pre 6 godina

Žao mi je. Iako navijam za Real, uvek sam mišljenja da je bolje i izgubiti od jačeg protivnika, pa nemati za čim žaliti, nego proći neke jadnike. Voleo bih da igraju u punim sastavima, pa kom opanci tom i džeri :-)

Donn

pre 6 godina

Bog ti da vanserijski talenat i ti umjesto da ga maksimalno iskoristis i da budes smeker ti postanes najveca ljiga u svjetu fudbala, radis sve sto ne treba, tuzis jedan klub, u drugom se ponasas kao da si Bog, i onda se posle cudis zbog cega povreda pred ovako bitan mec, ima neko iznad nas ko ti da sve da vidi kako ces se ponasati.

bojaaan

pre 6 godina

Pa vise se previjao od bolova u prvoj utakmici kada je simulirao i nije dobio drugi žuti nego sada kad se stvarno povredio.
Karma.

Markić

pre 6 godina

Kakav peh za Parizane, au! Zinedin slatko trlja ruke i ceka Sahtjor u sledecem kolu. :-)
(samo kazem, 27. februar 2018 09:07)

Pa mogao bi i Šahtjor da ih padne za promenu. Prošle godine u nokaut fazi bili su Napoli, Bajern, Atletiko i Juventus! Golden Stejt ih omašio.

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, pazite uzvicnik :))) U Madridu se vezara i cirkusant video nije. Nije on Mesi, pa da je to neka velika vest. Tek sad PSG moze biti opasan.

novikorisnik

pre 6 godina

želim mu da se brzo oporavi....ali karma je čudo....ne verujem u sve to, ali malo, malo pa eto neki dokaz...valjda će izvući neku pouku, pa će početi da misli malo i osim novca, i puštati i druge da izvode penale, slobodnjake itd....

steta

pre 6 godina

Žao mi je. Iako navijam za Real, uvek sam mišljenja da je bolje i izgubiti od jačeg protivnika, pa nemati za čim žaliti, nego proći neke jadnike. Voleo bih da igraju u punim sastavima, pa kom opanci tom i džeri :-)

Donn

pre 6 godina

Bog ti da vanserijski talenat i ti umjesto da ga maksimalno iskoristis i da budes smeker ti postanes najveca ljiga u svjetu fudbala, radis sve sto ne treba, tuzis jedan klub, u drugom se ponasas kao da si Bog, i onda se posle cudis zbog cega povreda pred ovako bitan mec, ima neko iznad nas ko ti da sve da vidi kako ces se ponasati.

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, pazite uzvicnik :))) U Madridu se vezara i cirkusant video nije. Nije on Mesi, pa da je to neka velika vest. Tek sad PSG moze biti opasan.

Markić

pre 6 godina

Kakav peh za Parizane, au! Zinedin slatko trlja ruke i ceka Sahtjor u sledecem kolu. :-)
(samo kazem, 27. februar 2018 09:07)

Pa mogao bi i Šahtjor da ih padne za promenu. Prošle godine u nokaut fazi bili su Napoli, Bajern, Atletiko i Juventus! Golden Stejt ih omašio.

bojaaan

pre 6 godina

Pa vise se previjao od bolova u prvoj utakmici kada je simulirao i nije dobio drugi žuti nego sada kad se stvarno povredio.
Karma.

novikorisnik

pre 6 godina

želim mu da se brzo oporavi....ali karma je čudo....ne verujem u sve to, ali malo, malo pa eto neki dokaz...valjda će izvući neku pouku, pa će početi da misli malo i osim novca, i puštati i druge da izvode penale, slobodnjake itd....

Gladiator

pre 6 godina

Bezobrazno je ako ovo kažem ali, niko nije jači od Boga. Postoji nešto što reguliše ovaj svet na neki način. Nejmar je došao u Pariz za bolesne pare, dočekan je tamo kao mesija. Onda informacija da zarađuje dnevno 100.000 evra... Uvek se ovakve stvari dese naposletku. Brz oporavak.

HARIS

pre 6 godina

Svakako su zbog njega i izgubili prvi mec, koliko je davio loptu, ali zelim mu brz oporavak, sta drugo u ovom trenutku. Eto prilike za Draxlera, bar bih ja volio da ga vidim u revansu.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

stvarno su ovi novi igraci kilavi . mesi , ronaldo , ovaj i ostali ne bi vise hodali da su dobijali po nogama kao pele , maradona , batistuta . a najace je sto se nejmar povredio , tako sto je zeleo drugog da povredi .

Miloš

pre 6 godina

U prvoj utakmici nije hteo da dodaje loptu, užasno sebičan, a ovi bivši saigrači su to znali, pa svi na njega. Kavani se nije video, zato što su svi punili Nejmara, a on ne da nikom.

Tennisman

pre 6 godina

Iako je Real preiskusna ekipa da bi propustila sansu, cini mi se da ne mozemo odbaciti PSG, jer su u vecem delu prvog meca bili bolji, samo je rezultat na kraju bio los, tu su Di maria, Draksler, ima sanse PSG, kakve takve, nije za odbaciti

veljko

pre 6 godina

komentator car! “na zemlji je, prvi put veceras” :)
sjajan igrac, nije cirkuzant, veoma je produktivan, ali je nabedjeni, prepaljeni seljak. nije mi drago zbog povrede, ali iskreno, tesko mi je da simpatisem klub u kojem on igra. u barsi je bilo drugacije, bio je neko 3-4 ime, posle starosedelaca. ovde je odmah napao, da bude alfa muzjak, iako mu to ne prilici. nema to u sebi

Macao

pre 6 godina

Ja ne znam sta vi pricate, ali po meni je Nejmar najbolji igrac na svetu ubedljivo trenutno. Da je kreten to stoji, ali njegova brzina, driblinzi, pasevi, prodori su cisto uzivanje. Nemojte da mi spominjete Mesija i to kako je on superioran u odnosu na bilo koga. Da nema onoga jadnog Inijeste Mesi ne bi bio nigde nikada. Odlican je potez sto je Nejmar otisao iz te Barselone, ali nije on jedini. Kad se setim koga je sve Barselona upropastila i proterala zbog Mesija je prosto neverovatno. Zarad cega? Mislim da preziru Ronalda sada, kao i svi odavde za b92 posto im je bukvalno uzeo sve o cemu su ikada mastali i postao bolji od Mesija u najbitnijim stavkama u kojima su se ikada i takmicili. Samo sto je to Ronaldo uradio i sa Realom i Mancesterom i Portugalom. Dokazana fubalska velicina! A sta je Mesi uradio van Barselone? Ma i u Barseloni, kupuju se preskupi igraci formira se tim na osnovu njega, i on i pored toga ne moze da prismrdi Ronaldu. Price o Barselnskoj skoli fudbala su postale sada svima smesne, a i to kako je Real najplaceniji tim u istoriji je cista glupost. U svakom slucaju, Nejmaru zelim da se sto pre oporavi, i da ponovo igra kao sto ume. Definitivno je on buducnost fudbala kada odu sadasnji kraljevi (REAL).

Alen

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)

Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...

Alan

pre 6 godina

das tolike pare a onda se povredi , ili das tolike pare a on suma ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 27. februar 2018 10:29) # Link komentara

Vest o povredi Nejmara a tebi u mislima Suma i Partizan

darioB

pre 6 godina

Cak i ako uzmemo u obzir sebicnost koju je bez sumnje pokazao u prvoj utakmici, Nejmar je bio ponajbolji na terenu. To je igrac koji pravi ogromnu razliku na terenu,mozda u ovom trenutku ni jedan igrac na svetu ne moze napraviti takav visak,prodor.. Izrastao je u paklenoh igraca,ali ocigledan manjak hemije u ekipi i njega kao i sve ostale baca u sebicnost. Nije psg izgubio zbog Nejmata,nego zbog katastrofalnog vodjenja utkamice. Zadnji vezni promasaj,pa se dupliraju bekovi i alves igra u sredini,a na klupi Pastore,idealan za smirit igru,podvalit neku loptu jos..Mbape indisponiran,a sjajni Di marija nije dobio ni minute. Cavani izvadjen,umesto francuza..ako dodamo jos i taj sudijski faktor,koji priznali neki ili ne je postojao,dobijemo takav rezultat. Ako je ono nio penal za real, ona ruka je bio jos cistiji. To bi sve okrenulo. Real ne bi imao verovatno sanse. Uglavnom,je li ovo hendikep,naravno da jeste,veliki ..ali da li Psg ima snage i kvalitete izbacit Real i bez Nejmara, ima. Ali ce to ici teze,sanse su im def manje..

Zeljko 83

pre 6 godina

Real ce zgaziti ove vestacke... arapi Dzaba vam novac kad Kralj udari na Naftu diktirace golovima... voleo bih da im Karim zvekne 3komada

steta steta

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)
Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alen, 27. februar 2018 10:16)
Ne volim titule osvojene kako ne treba, protiv bajerna je bio čudan dvomeč, bajern je imao i dva penala, ali je ipak više odluka bilo u korist reala. Iskreno, više bih voleo da su ispali tada i da ih niko ne spominje, nego da osvajaju lige šampiona kao npr barsa, sve sudije, penali, crveni za protivnika i te fore(protiv čelzija, milana,arsenala, benfike, PSG-a, dodaj koga hoćeš). bolje i manje titula a poštene nego više a da te niko ne poštuje.
p.s. Ja sam više simpatizer reala, a ne ostrašćeni navijač, ne režem vene ako izgube, ili ako neko drugi pobedi.

nikolapejovic997@gmail.com

pre 6 godina

Sad da izvedu isti trio kao protiv barse, Kavani, Draksler i Di Maria i da pokušaju da odigraju kao onda onako dobro.

panco

pre 6 godina

Na zalost tesko bi dobili Real i sa njima, a bez njega sanse su im minimalne. Jednostavno PSZ je jos zelen tim. Imaju kompleks od Reala. Sto se tice Naimara. on je jedan od dva najbolja igraca. Mnogi ga ne vole, jer je igrao za Barsu. Kao sto ne vole ni Ronalda neki jer igra za Real. Daj Boze da se varam ali tesko da PSZ moze da prodje.

Oliver

pre 6 godina

Nema teorije da se oporavi za 6 do 8 nedelja.Neuer je polomio po 3. put metatarzalnu kost u stopalu i nema ga vec 4 meseca,ne zna se kad ce se vratiti,cak mu je i Mundijal dosao u pitanje.To sve jako dugo traje-operacija,titanijumske plocice,srafovi,gips,stake,hodanje,trcanje..uzas.Za Nejmara je sezona zavrsena,a arapski seik se sada sigurno pita da li se isplatilo.

Ivan

pre 6 godina

I ovako male sanse PSZ-a, su postale sada jos manje, gotovo u domenu teorije da eliminisu Real. Osim znanja, Nejmar ima i autoritet kod sudija. Sigurno da bi neki faul blizu 16 dosudili mnogo lakse na njemu nego na ostalim igracima, mozda cak i penal.

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni felsh 

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)


ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.

neutralni felsh

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza. 
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57) 

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.
(figgo, 27. februar 2018 13:18)


lako je tako nesto reci, ali to mozes da kazes kad se govori o sastavu ekipe pri takmicenju u kontinuitetu (na primer liga) a ne na jednoj vaznoj kup-utakmici protiv jakog rivala gde zaista odlucuju i sitnije stavke a kamoli izostanak 2 igraca koji su nosioci igre u svojim linijama - na takvim igracima se planski bazira strategija i balans ekipe. nije nimalo naivan problem, naprotiv, bez dva nosioca igre ekipa ti je u velikoj nevolji tokom istinski stresne utakmice, narocito ako podje lose pa primis gol (kao sto se brazilu i desilo) - bez nosilaca igre su tvoje linije poremecene, a manja je verovatnoca da neko uleti i podigne ekipu, retki su takvi igraci. bez nejmara je vezni red izgubio "fluidnost" a napad je izgubio prodornost. bez tijaga silve kao prvog stopera, tzv. vodje odbrane, brazilska odbrana je izgubila na stamenosti i pozicioniranju - a david luiz, agilniji i stoga labilniji stoper u paru, ostao je bez korektora i bio izgubljen. nemci su to naravno procitali, 2-3 gola su dali na izlizane fore iz malog fudbala, sa strane kratka povratna i potom brzo plasirana u sred 16 za sut na prvu, a david luiz je ispao dezurni krivac...
naravno, niko ne umanjuje podvig i relativizuje pobedu nemaca, ni skolarijeve brljotine u ekipi i sistemu. lev i nemci su pravu silu pokazali u finalu, u onoj divnoj pozicionoj bici sa argentinom; sa onakvim osakacenim brazilom, bez 2 glavna igraca, drugo poluvreme su odigrali kao neki malo jaci trening.
poenta: nije dobro zasnivati igru na 2 igraca, ali ne bilo koja dva igraca. ali, i to je lako reci a tesko ostvariti, narocito u trenucima kad ti potrebni krajnji resursi ekipe. a polufinale protiv nemaca na domacem terenu to svakako jeste: tvoja publika ocekuje da napadas, uz protivnika koji to jedva ceka, a to radis bez glavnog u odbrani i glavnog u napadu.
zakljucak: fudbal je relativno prosta igra, ali publika ga cesto komplikuje - jer ga suvise pojednostavljuje.

Negativni

pre 6 godina

neutralni felsh

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)

U tom polufinalu trebao im je samo jedan ozbiljan selektor, Dunga recimo. I Nemci ne bi imali šta da traže. To je fudbalski najnekvalitetnije SP u istoriji. Nemački tim je bio smešan. Onaj Brazil sa Ronaldom i Ronaldinjom dao bi im pet komada. Brazil možeš da pobediš (kada imaju dobru generaciju) samo ako sudija pusti tuču na terenu ili ako imaju lošeg selektora koji je svadjao igrače.

figgo

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57)

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.

Tyson

pre 6 godina

Da nije polomio kad se bacio na travu jer je vjetar poduvao? :)))

Ni njegovi igraci nisu hteli da izbace lotptu u aut, i njima dosadilo vise koliko se decko valja po zelenilu

miša

pre 6 godina

pa ovo je dibra vest za psg! Na prvoj utakmici su nejmar i mbape bili ubedljivo najgori pojedinci na terenu iz oba tima. Još samo da trener izbaci onog netalentovanog mbapea iz tima i onda imaju šansu da prodju. Loši igrači obojica, pogotovo mbape

Atletico Madrid

pre 6 godina

Dajte Realu lakog protivnika da dodju do zavrsnice LS, a kad Real dobije teskog protivnika neka ne igraju Arda i Kosta, Humels i Levandovski, Nejmar i Tijago Silva, kad ni to ne pomaze, dajte im golove iz ofsajda, nepostojece penale, dajte Realovim protivnicima crvene kartone za start na loptu, golove u 90'+...

Pa

pre 6 godina

Bas zbog ovog Psz moze jos opasniji da bude .KOliko vidim Las Dijara je dobio sansu u prvenstvu .Mozda budei bio starter protiv Reala .Sa klupe cekaju Draksler i Di Marija ko zapete puske .Vraca se Tijago Silva .Mislim da Psz veoma lako moze izbaciti Real ioako su ovi prekaljena ekipa ,igrau odbrani im je jako losa .

Palikuća šibica

pre 6 godina

Ali Miličević pa ajde znam da je padavičar prevara i da je ova cifra umjetna kao i on pošto je jedan Suarez bolji od njega trenutno ali Milinković i ona cifra tek će to da bude prevara godine.

Macao

pre 6 godina

Ja ne znam sta vi pricate, ali po meni je Nejmar najbolji igrac na svetu ubedljivo trenutno. Da je kreten to stoji, ali njegova brzina, driblinzi, pasevi, prodori su cisto uzivanje. Nemojte da mi spominjete Mesija i to kako je on superioran u odnosu na bilo koga. Da nema onoga jadnog Inijeste Mesi ne bi bio nigde nikada. Odlican je potez sto je Nejmar otisao iz te Barselone, ali nije on jedini. Kad se setim koga je sve Barselona upropastila i proterala zbog Mesija je prosto neverovatno. Zarad cega? Mislim da preziru Ronalda sada, kao i svi odavde za b92 posto im je bukvalno uzeo sve o cemu su ikada mastali i postao bolji od Mesija u najbitnijim stavkama u kojima su se ikada i takmicili. Samo sto je to Ronaldo uradio i sa Realom i Mancesterom i Portugalom. Dokazana fubalska velicina! A sta je Mesi uradio van Barselone? Ma i u Barseloni, kupuju se preskupi igraci formira se tim na osnovu njega, i on i pored toga ne moze da prismrdi Ronaldu. Price o Barselnskoj skoli fudbala su postale sada svima smesne, a i to kako je Real najplaceniji tim u istoriji je cista glupost. U svakom slucaju, Nejmaru zelim da se sto pre oporavi, i da ponovo igra kao sto ume. Definitivno je on buducnost fudbala kada odu sadasnji kraljevi (REAL).

Gladiator

pre 6 godina

Bezobrazno je ako ovo kažem ali, niko nije jači od Boga. Postoji nešto što reguliše ovaj svet na neki način. Nejmar je došao u Pariz za bolesne pare, dočekan je tamo kao mesija. Onda informacija da zarađuje dnevno 100.000 evra... Uvek se ovakve stvari dese naposletku. Brz oporavak.

Donn

pre 6 godina

Bog ti da vanserijski talenat i ti umjesto da ga maksimalno iskoristis i da budes smeker ti postanes najveca ljiga u svjetu fudbala, radis sve sto ne treba, tuzis jedan klub, u drugom se ponasas kao da si Bog, i onda se posle cudis zbog cega povreda pred ovako bitan mec, ima neko iznad nas ko ti da sve da vidi kako ces se ponasati.

Markić

pre 6 godina

Kakav peh za Parizane, au! Zinedin slatko trlja ruke i ceka Sahtjor u sledecem kolu. :-)
(samo kazem, 27. februar 2018 09:07)

Pa mogao bi i Šahtjor da ih padne za promenu. Prošle godine u nokaut fazi bili su Napoli, Bajern, Atletiko i Juventus! Golden Stejt ih omašio.

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, pazite uzvicnik :))) U Madridu se vezara i cirkusant video nije. Nije on Mesi, pa da je to neka velika vest. Tek sad PSG moze biti opasan.

Alen

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)

Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...

steta

pre 6 godina

Žao mi je. Iako navijam za Real, uvek sam mišljenja da je bolje i izgubiti od jačeg protivnika, pa nemati za čim žaliti, nego proći neke jadnike. Voleo bih da igraju u punim sastavima, pa kom opanci tom i džeri :-)

darioB

pre 6 godina

Cak i ako uzmemo u obzir sebicnost koju je bez sumnje pokazao u prvoj utakmici, Nejmar je bio ponajbolji na terenu. To je igrac koji pravi ogromnu razliku na terenu,mozda u ovom trenutku ni jedan igrac na svetu ne moze napraviti takav visak,prodor.. Izrastao je u paklenoh igraca,ali ocigledan manjak hemije u ekipi i njega kao i sve ostale baca u sebicnost. Nije psg izgubio zbog Nejmata,nego zbog katastrofalnog vodjenja utkamice. Zadnji vezni promasaj,pa se dupliraju bekovi i alves igra u sredini,a na klupi Pastore,idealan za smirit igru,podvalit neku loptu jos..Mbape indisponiran,a sjajni Di marija nije dobio ni minute. Cavani izvadjen,umesto francuza..ako dodamo jos i taj sudijski faktor,koji priznali neki ili ne je postojao,dobijemo takav rezultat. Ako je ono nio penal za real, ona ruka je bio jos cistiji. To bi sve okrenulo. Real ne bi imao verovatno sanse. Uglavnom,je li ovo hendikep,naravno da jeste,veliki ..ali da li Psg ima snage i kvalitete izbacit Real i bez Nejmara, ima. Ali ce to ici teze,sanse su im def manje..

Zeljko 83

pre 6 godina

Real ce zgaziti ove vestacke... arapi Dzaba vam novac kad Kralj udari na Naftu diktirace golovima... voleo bih da im Karim zvekne 3komada

Negativni

pre 6 godina

neutralni felsh

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)

U tom polufinalu trebao im je samo jedan ozbiljan selektor, Dunga recimo. I Nemci ne bi imali šta da traže. To je fudbalski najnekvalitetnije SP u istoriji. Nemački tim je bio smešan. Onaj Brazil sa Ronaldom i Ronaldinjom dao bi im pet komada. Brazil možeš da pobediš (kada imaju dobru generaciju) samo ako sudija pusti tuču na terenu ili ako imaju lošeg selektora koji je svadjao igrače.

novikorisnik

pre 6 godina

želim mu da se brzo oporavi....ali karma je čudo....ne verujem u sve to, ali malo, malo pa eto neki dokaz...valjda će izvući neku pouku, pa će početi da misli malo i osim novca, i puštati i druge da izvode penale, slobodnjake itd....

panco

pre 6 godina

Na zalost tesko bi dobili Real i sa njima, a bez njega sanse su im minimalne. Jednostavno PSZ je jos zelen tim. Imaju kompleks od Reala. Sto se tice Naimara. on je jedan od dva najbolja igraca. Mnogi ga ne vole, jer je igrao za Barsu. Kao sto ne vole ni Ronalda neki jer igra za Real. Daj Boze da se varam ali tesko da PSZ moze da prodje.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

stvarno su ovi novi igraci kilavi . mesi , ronaldo , ovaj i ostali ne bi vise hodali da su dobijali po nogama kao pele , maradona , batistuta . a najace je sto se nejmar povredio , tako sto je zeleo drugog da povredi .

Alan

pre 6 godina

das tolike pare a onda se povredi , ili das tolike pare a on suma ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 27. februar 2018 10:29) # Link komentara

Vest o povredi Nejmara a tebi u mislima Suma i Partizan

figgo

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57)

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.

miša

pre 6 godina

pa ovo je dibra vest za psg! Na prvoj utakmici su nejmar i mbape bili ubedljivo najgori pojedinci na terenu iz oba tima. Još samo da trener izbaci onog netalentovanog mbapea iz tima i onda imaju šansu da prodju. Loši igrači obojica, pogotovo mbape

Atletico Madrid

pre 6 godina

Dajte Realu lakog protivnika da dodju do zavrsnice LS, a kad Real dobije teskog protivnika neka ne igraju Arda i Kosta, Humels i Levandovski, Nejmar i Tijago Silva, kad ni to ne pomaze, dajte im golove iz ofsajda, nepostojece penale, dajte Realovim protivnicima crvene kartone za start na loptu, golove u 90'+...

steta steta

pre 6 godina

(steta, 27. februar 2018 09:08)
Jel ti zao i sto ste osvojili nezasluzeno poslednje 3 lige sampiona, posebno prosle sezone kradjom protiv Bajerna, ali koliko ste ljigavi tako fini kad vam nesto ide u koroist...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alen, 27. februar 2018 10:16)
Ne volim titule osvojene kako ne treba, protiv bajerna je bio čudan dvomeč, bajern je imao i dva penala, ali je ipak više odluka bilo u korist reala. Iskreno, više bih voleo da su ispali tada i da ih niko ne spominje, nego da osvajaju lige šampiona kao npr barsa, sve sudije, penali, crveni za protivnika i te fore(protiv čelzija, milana,arsenala, benfike, PSG-a, dodaj koga hoćeš). bolje i manje titula a poštene nego više a da te niko ne poštuje.
p.s. Ja sam više simpatizer reala, a ne ostrašćeni navijač, ne režem vene ako izgube, ili ako neko drugi pobedi.

bojaaan

pre 6 godina

Pa vise se previjao od bolova u prvoj utakmici kada je simulirao i nije dobio drugi žuti nego sada kad se stvarno povredio.
Karma.

Miloš

pre 6 godina

U prvoj utakmici nije hteo da dodaje loptu, užasno sebičan, a ovi bivši saigrači su to znali, pa svi na njega. Kavani se nije video, zato što su svi punili Nejmara, a on ne da nikom.

neutralni felsh

pre 6 godina

ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza. 
(neutralni felsh, 27. februar 2018 12:57) 

Izes takvu ekipu koja zavisi od dva igraca, to onda nije nikakva ekipa.
(figgo, 27. februar 2018 13:18)


lako je tako nesto reci, ali to mozes da kazes kad se govori o sastavu ekipe pri takmicenju u kontinuitetu (na primer liga) a ne na jednoj vaznoj kup-utakmici protiv jakog rivala gde zaista odlucuju i sitnije stavke a kamoli izostanak 2 igraca koji su nosioci igre u svojim linijama - na takvim igracima se planski bazira strategija i balans ekipe. nije nimalo naivan problem, naprotiv, bez dva nosioca igre ekipa ti je u velikoj nevolji tokom istinski stresne utakmice, narocito ako podje lose pa primis gol (kao sto se brazilu i desilo) - bez nosilaca igre su tvoje linije poremecene, a manja je verovatnoca da neko uleti i podigne ekipu, retki su takvi igraci. bez nejmara je vezni red izgubio "fluidnost" a napad je izgubio prodornost. bez tijaga silve kao prvog stopera, tzv. vodje odbrane, brazilska odbrana je izgubila na stamenosti i pozicioniranju - a david luiz, agilniji i stoga labilniji stoper u paru, ostao je bez korektora i bio izgubljen. nemci su to naravno procitali, 2-3 gola su dali na izlizane fore iz malog fudbala, sa strane kratka povratna i potom brzo plasirana u sred 16 za sut na prvu, a david luiz je ispao dezurni krivac...
naravno, niko ne umanjuje podvig i relativizuje pobedu nemaca, ni skolarijeve brljotine u ekipi i sistemu. lev i nemci su pravu silu pokazali u finalu, u onoj divnoj pozicionoj bici sa argentinom; sa onakvim osakacenim brazilom, bez 2 glavna igraca, drugo poluvreme su odigrali kao neki malo jaci trening.
poenta: nije dobro zasnivati igru na 2 igraca, ali ne bilo koja dva igraca. ali, i to je lako reci a tesko ostvariti, narocito u trenucima kad ti potrebni krajnji resursi ekipe. a polufinale protiv nemaca na domacem terenu to svakako jeste: tvoja publika ocekuje da napadas, uz protivnika koji to jedva ceka, a to radis bez glavnog u odbrani i glavnog u napadu.
zakljucak: fudbal je relativno prosta igra, ali publika ga cesto komplikuje - jer ga suvise pojednostavljuje.

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni felsh 

protiv Nemacke u onom polufinalu, ne bi im pomoglo ni 18 Najmara.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 27. februar 2018 11:16)


ti kazes "sta bi bilo kad bi bilo", ja kazem onako kako jeste bilo... inace, izostanak nejmara je skinuo pritisak sa desnog boka nemaca, a izostanak tijaga silve im je otvorio kapiju brazilske zadnje linije, pored davida luiza.

Tyson

pre 6 godina

Da nije polomio kad se bacio na travu jer je vjetar poduvao? :)))

Ni njegovi igraci nisu hteli da izbace lotptu u aut, i njima dosadilo vise koliko se decko valja po zelenilu

HARIS

pre 6 godina

Svakako su zbog njega i izgubili prvi mec, koliko je davio loptu, ali zelim mu brz oporavak, sta drugo u ovom trenutku. Eto prilike za Draxlera, bar bih ja volio da ga vidim u revansu.

Palikuća šibica

pre 6 godina

Ali Miličević pa ajde znam da je padavičar prevara i da je ova cifra umjetna kao i on pošto je jedan Suarez bolji od njega trenutno ali Milinković i ona cifra tek će to da bude prevara godine.

Ivan

pre 6 godina

I ovako male sanse PSZ-a, su postale sada jos manje, gotovo u domenu teorije da eliminisu Real. Osim znanja, Nejmar ima i autoritet kod sudija. Sigurno da bi neki faul blizu 16 dosudili mnogo lakse na njemu nego na ostalim igracima, mozda cak i penal.

Pa

pre 6 godina

Bas zbog ovog Psz moze jos opasniji da bude .KOliko vidim Las Dijara je dobio sansu u prvenstvu .Mozda budei bio starter protiv Reala .Sa klupe cekaju Draksler i Di Marija ko zapete puske .Vraca se Tijago Silva .Mislim da Psz veoma lako moze izbaciti Real ioako su ovi prekaljena ekipa ,igrau odbrani im je jako losa .

Tennisman

pre 6 godina

Iako je Real preiskusna ekipa da bi propustila sansu, cini mi se da ne mozemo odbaciti PSG, jer su u vecem delu prvog meca bili bolji, samo je rezultat na kraju bio los, tu su Di maria, Draksler, ima sanse PSG, kakve takve, nije za odbaciti

veljko

pre 6 godina

komentator car! “na zemlji je, prvi put veceras” :)
sjajan igrac, nije cirkuzant, veoma je produktivan, ali je nabedjeni, prepaljeni seljak. nije mi drago zbog povrede, ali iskreno, tesko mi je da simpatisem klub u kojem on igra. u barsi je bilo drugacije, bio je neko 3-4 ime, posle starosedelaca. ovde je odmah napao, da bude alfa muzjak, iako mu to ne prilici. nema to u sebi

nikolapejovic997@gmail.com

pre 6 godina

Sad da izvedu isti trio kao protiv barse, Kavani, Draksler i Di Maria i da pokušaju da odigraju kao onda onako dobro.

Oliver

pre 6 godina

Nema teorije da se oporavi za 6 do 8 nedelja.Neuer je polomio po 3. put metatarzalnu kost u stopalu i nema ga vec 4 meseca,ne zna se kad ce se vratiti,cak mu je i Mundijal dosao u pitanje.To sve jako dugo traje-operacija,titanijumske plocice,srafovi,gips,stake,hodanje,trcanje..uzas.Za Nejmara je sezona zavrsena,a arapski seik se sada sigurno pita da li se isplatilo.