Nedelja, 25.02.2018.

23:10

Zvezda razbila Partizan 31 razlike za finalni turnir juniorske EL

Mladi košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili najvećeg rivala Partizan 90:59 (18:15, 22:12, 25:18, 25:14) i plasirali se na Fajnal-for Evrolige.

Izvor: AK

Zvezda razbila Partizan 31 razlike za finalni turnir juniorske EL IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 6 godina

Urke... mani se Tomasevica i Vujanica... bolje ti je... Sto se ostalih tice sem N. Bjelice ostali su igrali kosarku... pa i ja sam igrao, a verovatno i ti.... Zaboravio si mega-starove.... Avdija, Ilic, Karadzic, i legendu kluba.... jos igra.... Da se ne zaj.... posle Moke i Ducija... do danas 0000000000....

Dokle vise

pre 6 godina

Mislite Fmp.To da oni jesu.To svi znaju .Zvezda nema juniore godinama.
(devloski, 25. februar 2018 23:54)

Ne mislimo ... U zemlji gde premijera ili presednika mozete nazvati p...... nije problem reci istinu jeli Zvezda FMP ili FMP Zvezda, jeli Partizan Partizan-Igokea ili obrnuto tako da nema potrebe da nas ti i takvi ispravljate !!!
To sto su vase intelektualne sposobnosti suzene i sto niste u stanju da stvari gledate objektivno nije problem nas novinara nego vaseg odgoja, vaseg vaspitanja i obrazovanja a mozda i mentalnog zdravlja !!! Pokusajte da svoje frustracije usmeravate prema necemu pozitivnijem a nas novinare ostavite na miru da posteno zaradjujemo hleb.

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Glupljeg nika od tvog, skoro ne vide...

Antijug Antisplicanin

pre 6 godina

+41....
NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Uzmes 1 trofej u 5 godina, na nivou statisticke greske, u medjuvrmeenu budes uredno surovo isponabijan stotkama od svih - ali si srecan.

Deci ti nabijaju najsurovije komplekse od malih nogu, tako da moraju da nas mrze kad porastu - ali ti si srecan, uzeo si svoj trofej za sledecih 5 godina...

Na -42 Moskva je tonula u san... (88:46, najveca sramota srpske klupske kosarke)

Sanja

pre 6 godina

Odgovor bagg-u.
Iznosis neistine,licno gledala utakmicu. Pecarski je bahato dete,sto se videlo prethodnih dana. Inace utakmicu je zavrsio sa tri licne greske,ne znam kako je mogao da ih dobije u prvoj cetvrtini kad je zavrsio sa tri,ispada da nije igrao uopste. Drugo bezbrij faulova u kontrama za Zvezdu nije svirano,a koraci nisu postojali a gribarcici su sa loptom u narucju trckarali. Sto se tice tehnicke greske,isti trener je zasluzio ne jednu,nego vise zbog dobacivanja i vredjanja ne samo na ovoj,vec i na utakmici protiv Mege. A vi ostali moralisti,pustite decu da budu neiskvarena ne pravite ratnike od njih. Oni su mali sportisti velikog srca,a Zvezdin trener ih retko lepo vaspitava,da ponizenje nije sport. I sami su izgubili u funalu Abe od Mege,nije bio sudija kriv. Deco uzivajte!!!

Urke

pre 6 godina

Koji su zvezdini igracili zaduzili košarku u poslednjih 40 godina??
Rakocevic, Topic, Tomasevic, Vujanic, Bjelica Nemanja, Stimac, Zoran Radovic, Zoran Jovanovic, Stefan Jovic…. Ima ih još puno
Svi nabrojani su bili ili su još reprezantativci!

mirko

pre 6 godina

Realnost je da su Partizanovi juniori slabiji od Zvezdinih u ovoj generaciji prilično.
Zvezda ima uslove i dovodi igrače iz cele Srbije, Partizan nema ni dvoranu , a tek ostalo.
U Partizanu se nije vodilo računa o mlađim kategorijama, dovođeni su igrači iz drugih klubova, jer im je omogućavano da napreduju i da posle nastave vani.
Pošto se fuzionisala sa FMP-om, Zvezda je dobila uslove, i od tada ima kvalitetan juniorski pogon.
Da li sadašnja Uprava radi nešto na tom planu nije mi poznato, ali to je realnost.

Grobari-Split

pre 6 godina

A da kupite jos jedno pet juniora po 100 hiljada evra ??? Ovako ne ide,vise ne mozete da otimate od drugih klubova. Nesto morate da promenite.

Izraziti favorit

pre 6 godina

Pecarski jedini igrac na ovoj utakmici koji igra i za seniore, a pritom zvezda moze svojim juniorima da da sansu da igraju za fmp i nije cudo sto niko ne igra. Ocigledno je da im je bitniji rezultat iz ne znam kog razloga i zato vam sa sigurnoscu kazem da niko od ovih igraca zvezde nece igrati za prvi tim zvezde.

Bagg

pre 6 godina

Organizuješ turnir na kom se unapred zna ko mora da ga osvoji.
Arena 2 je prenosila ovu utakmicu.
Sudije su unakazile Partizan, u prva tri minuta po tri faula Pecarskom i još dvojici klinaca, svaki pogled prema igraču Zvezde je bio faul i bacanja.
Trener Partizana je zbog protesta dobio tehničku već u prvoj četvrtini.
Trebalo je da izvede decu sa terena, pa neka Čović i sudije igraju sami sa sobom.
Čim su izbačeni iz ritma, deca Partizana su postala lak plen vršnjacima iz Železnika jer su mogli da ih tuku do mile volje, sudije se nisu oglašavale.
To je taj sistem legende iz Železnika, privatizovao ime Zvezde, privatizovao turnir, ABA ligu, KLS i sudije, pa se sada igra košarke i pokušava da izleči komplekse koji su mu celog života nabijani, kao i njegovim sledbenicima koje je ubedio da navijaju za njegov privatni klub.

Nor

pre 6 godina

+41
(PFC, 25. februar 2018 23:15)Ove juniore ste i pobedili tada..i sada se sa tim ponosite..a nema vas u ozbiljnoj kosarci vec 5 godina..uzeli ste kup,bravo.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 25. februar 2018 23:14) # Link komentara

Ne al zato je Pecarski igrao za juniore Partizana...

alba greaca

pre 6 godina

Ovo je sistem, a ne ono kako je funkcionisala "najbolja skola za mlade igrace" kada su ih za njih pravili Zvezda, Hemofarm, FMP.....!

Bravo klinci, bravo Zvezdo!

A narocito bravo Covicu za ovakvu Zvezdu i sto zlo od skole vise ne postoji, zlo koje za 40 godina nije napravilo ni jednog igraca, a otelo ih je da im se ni broj ne zna!

coki

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...

Sabre

pre 6 godina

"Juniori crveno-belih su osmi uzastopni put osvojili kvalifikacioni turnir u Beogradu, u seriji su od čak 35 pobeda od 2011."

Neki komentar, grobari? Gde beziiite?

stric

pre 6 godina

Što se tiče suđenja,i komentara, kao uvijek objektivnih.Tokom utakmice sam
tražio pravila,da vidim da li u ovoj konkurenciji postoje namjerne lične greške,nije suđeno makar pet, u kontrama, u korist Zvezde.Kad sam vidio da ne sude ni korake vidio sam da spasavaju ovu drugu djecu od poniženja.
Gledao sam ovo takmičenje i prošle godine.Paunović je talenat, da zdravo bio mora da bude evropski superstar-

Spale

pre 6 godina

Ovo je otprilike nešto što ćemo gledati u narednih desetak godina u srpskoj košarci. Čović je napravio takav sistem da se to ne može urušiti. Gimnazija, sportska infrastruktura, smeštaj. Igrač treba da razmišlja samo o košarci.

obraz djon a pameti nema

pre 6 godina

@coki

Crni sinko koliko je tebi tesko!

Toliko si zabagova da bez obzira sto ostavljas isti komentar po hiljaditi put, NEBULOZAN naravno, ne mozes da naucis da posle tacke ide prvo prazno mesto pa veliko slovo, kao i posle zareda samo prazno!

Izgleda ti se smucio prazan zivot pa ne zelis vise praznine ni u jednom obliku!

Nego, odakle je Ostoja, posto vec pominjes SNS i koliko ste para dobili od njih? Tacnije koliko vise od Zvezde?

info

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)xexe 31 razlike.mora da je bilo minut ipo pred kraj bilo 50 50

мангупаријацз

pre 6 godina

Хвала ти Човићу што ствараш будућност српске кошарке. Хвала ти што разбијаш мит јсд Партизанове омладинске школе. Хвала ти што си ослободио српску кошарку истинског зла.

One night in May

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...
(coki, 25. februar 2018 23:15)

2003. oktobar

Miodrag Babic - predsednik Saveza
Miodrag Babic - predsednik KK Hemofarm
Miodrag Babic - clan UO KK Partizan

To se tada zvala magija, carobnjastvo i dominacija...a SNS nije ni postojao...

A danas, kazes, sukob interesa? Nije vise magija, carobnjastvo i dominacija? Imamo nov sintagmu - sukob interesa?

Tad nije bila napredna Srbija - sta je bila Nemacka, Norveska?

Licemerje - definicija Partizanovog navijaca!

blob

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)

Kakav, 'leba ti, egal?
Bilo 13 razlike na poluvremenu, a 20 na pocetku 4-te cetvrtine. Rutinski.

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Znaci ne pomaze ni Pecararski, Dr je stvarno stavio tacku... Hvala za sve ove godine ponosa, jos jednom ste dokazali da ste posle dr Nebojse Popovica, najbolji kosarkaski radnik u istoriji Srbije!!!

One night in May

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...
(coki, 25. februar 2018 23:15)

2003. oktobar

Miodrag Babic - predsednik Saveza
Miodrag Babic - predsednik KK Hemofarm
Miodrag Babic - clan UO KK Partizan

To se tada zvala magija, carobnjastvo i dominacija...a SNS nije ni postojao...

A danas, kazes, sukob interesa? Nije vise magija, carobnjastvo i dominacija? Imamo nov sintagmu - sukob interesa?

Tad nije bila napredna Srbija - sta je bila Nemacka, Norveska?

Licemerje - definicija Partizanovog navijaca!

Spale

pre 6 godina

Ovo je otprilike nešto što ćemo gledati u narednih desetak godina u srpskoj košarci. Čović je napravio takav sistem da se to ne može urušiti. Gimnazija, sportska infrastruktura, smeštaj. Igrač treba da razmišlja samo o košarci.

мангупаријацз

pre 6 godina

Хвала ти Човићу што ствараш будућност српске кошарке. Хвала ти што разбијаш мит јсд Партизанове омладинске школе. Хвала ти што си ослободио српску кошарку истинског зла.

alba greaca

pre 6 godina

Ovo je sistem, a ne ono kako je funkcionisala "najbolja skola za mlade igrace" kada su ih za njih pravili Zvezda, Hemofarm, FMP.....!

Bravo klinci, bravo Zvezdo!

A narocito bravo Covicu za ovakvu Zvezdu i sto zlo od skole vise ne postoji, zlo koje za 40 godina nije napravilo ni jednog igraca, a otelo ih je da im se ni broj ne zna!

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Znaci ne pomaze ni Pecararski, Dr je stvarno stavio tacku... Hvala za sve ove godine ponosa, jos jednom ste dokazali da ste posle dr Nebojse Popovica, najbolji kosarkaski radnik u istoriji Srbije!!!

info

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)xexe 31 razlike.mora da je bilo minut ipo pred kraj bilo 50 50

blob

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)

Kakav, 'leba ti, egal?
Bilo 13 razlike na poluvremenu, a 20 na pocetku 4-te cetvrtine. Rutinski.

Sabre

pre 6 godina

"Juniori crveno-belih su osmi uzastopni put osvojili kvalifikacioni turnir u Beogradu, u seriji su od čak 35 pobeda od 2011."

Neki komentar, grobari? Gde beziiite?

Nor

pre 6 godina

+41
(PFC, 25. februar 2018 23:15)Ove juniore ste i pobedili tada..i sada se sa tim ponosite..a nema vas u ozbiljnoj kosarci vec 5 godina..uzeli ste kup,bravo.

stric

pre 6 godina

Što se tiče suđenja,i komentara, kao uvijek objektivnih.Tokom utakmice sam
tražio pravila,da vidim da li u ovoj konkurenciji postoje namjerne lične greške,nije suđeno makar pet, u kontrama, u korist Zvezde.Kad sam vidio da ne sude ni korake vidio sam da spasavaju ovu drugu djecu od poniženja.
Gledao sam ovo takmičenje i prošle godine.Paunović je talenat, da zdravo bio mora da bude evropski superstar-

obraz djon a pameti nema

pre 6 godina

@coki

Crni sinko koliko je tebi tesko!

Toliko si zabagova da bez obzira sto ostavljas isti komentar po hiljaditi put, NEBULOZAN naravno, ne mozes da naucis da posle tacke ide prvo prazno mesto pa veliko slovo, kao i posle zareda samo prazno!

Izgleda ti se smucio prazan zivot pa ne zelis vise praznine ni u jednom obliku!

Nego, odakle je Ostoja, posto vec pominjes SNS i koliko ste para dobili od njih? Tacnije koliko vise od Zvezde?

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 25. februar 2018 23:14) # Link komentara

Ne al zato je Pecarski igrao za juniore Partizana...

Grobari-Split

pre 6 godina

A da kupite jos jedno pet juniora po 100 hiljada evra ??? Ovako ne ide,vise ne mozete da otimate od drugih klubova. Nesto morate da promenite.

Bagg

pre 6 godina

Organizuješ turnir na kom se unapred zna ko mora da ga osvoji.
Arena 2 je prenosila ovu utakmicu.
Sudije su unakazile Partizan, u prva tri minuta po tri faula Pecarskom i još dvojici klinaca, svaki pogled prema igraču Zvezde je bio faul i bacanja.
Trener Partizana je zbog protesta dobio tehničku već u prvoj četvrtini.
Trebalo je da izvede decu sa terena, pa neka Čović i sudije igraju sami sa sobom.
Čim su izbačeni iz ritma, deca Partizana su postala lak plen vršnjacima iz Železnika jer su mogli da ih tuku do mile volje, sudije se nisu oglašavale.
To je taj sistem legende iz Železnika, privatizovao ime Zvezde, privatizovao turnir, ABA ligu, KLS i sudije, pa se sada igra košarke i pokušava da izleči komplekse koji su mu celog života nabijani, kao i njegovim sledbenicima koje je ubedio da navijaju za njegov privatni klub.

coki

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...

Urke

pre 6 godina

Koji su zvezdini igracili zaduzili košarku u poslednjih 40 godina??
Rakocevic, Topic, Tomasevic, Vujanic, Bjelica Nemanja, Stimac, Zoran Radovic, Zoran Jovanovic, Stefan Jovic…. Ima ih još puno
Svi nabrojani su bili ili su još reprezantativci!

Sanja

pre 6 godina

Odgovor bagg-u.
Iznosis neistine,licno gledala utakmicu. Pecarski je bahato dete,sto se videlo prethodnih dana. Inace utakmicu je zavrsio sa tri licne greske,ne znam kako je mogao da ih dobije u prvoj cetvrtini kad je zavrsio sa tri,ispada da nije igrao uopste. Drugo bezbrij faulova u kontrama za Zvezdu nije svirano,a koraci nisu postojali a gribarcici su sa loptom u narucju trckarali. Sto se tice tehnicke greske,isti trener je zasluzio ne jednu,nego vise zbog dobacivanja i vredjanja ne samo na ovoj,vec i na utakmici protiv Mege. A vi ostali moralisti,pustite decu da budu neiskvarena ne pravite ratnike od njih. Oni su mali sportisti velikog srca,a Zvezdin trener ih retko lepo vaspitava,da ponizenje nije sport. I sami su izgubili u funalu Abe od Mege,nije bio sudija kriv. Deco uzivajte!!!

Antijug Antisplicanin

pre 6 godina

+41....
NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Uzmes 1 trofej u 5 godina, na nivou statisticke greske, u medjuvrmeenu budes uredno surovo isponabijan stotkama od svih - ali si srecan.

Deci ti nabijaju najsurovije komplekse od malih nogu, tako da moraju da nas mrze kad porastu - ali ti si srecan, uzeo si svoj trofej za sledecih 5 godina...

Na -42 Moskva je tonula u san... (88:46, najveca sramota srpske klupske kosarke)

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Glupljeg nika od tvog, skoro ne vide...

mirko

pre 6 godina

Realnost je da su Partizanovi juniori slabiji od Zvezdinih u ovoj generaciji prilično.
Zvezda ima uslove i dovodi igrače iz cele Srbije, Partizan nema ni dvoranu , a tek ostalo.
U Partizanu se nije vodilo računa o mlađim kategorijama, dovođeni su igrači iz drugih klubova, jer im je omogućavano da napreduju i da posle nastave vani.
Pošto se fuzionisala sa FMP-om, Zvezda je dobila uslove, i od tada ima kvalitetan juniorski pogon.
Da li sadašnja Uprava radi nešto na tom planu nije mi poznato, ali to je realnost.

Dokle vise

pre 6 godina

Mislite Fmp.To da oni jesu.To svi znaju .Zvezda nema juniore godinama.
(devloski, 25. februar 2018 23:54)

Ne mislimo ... U zemlji gde premijera ili presednika mozete nazvati p...... nije problem reci istinu jeli Zvezda FMP ili FMP Zvezda, jeli Partizan Partizan-Igokea ili obrnuto tako da nema potrebe da nas ti i takvi ispravljate !!!
To sto su vase intelektualne sposobnosti suzene i sto niste u stanju da stvari gledate objektivno nije problem nas novinara nego vaseg odgoja, vaseg vaspitanja i obrazovanja a mozda i mentalnog zdravlja !!! Pokusajte da svoje frustracije usmeravate prema necemu pozitivnijem a nas novinare ostavite na miru da posteno zaradjujemo hleb.

Izraziti favorit

pre 6 godina

Pecarski jedini igrac na ovoj utakmici koji igra i za seniore, a pritom zvezda moze svojim juniorima da da sansu da igraju za fmp i nije cudo sto niko ne igra. Ocigledno je da im je bitniji rezultat iz ne znam kog razloga i zato vam sa sigurnoscu kazem da niko od ovih igraca zvezde nece igrati za prvi tim zvezde.

zoran

pre 6 godina

Urke... mani se Tomasevica i Vujanica... bolje ti je... Sto se ostalih tice sem N. Bjelice ostali su igrali kosarku... pa i ja sam igrao, a verovatno i ti.... Zaboravio si mega-starove.... Avdija, Ilic, Karadzic, i legendu kluba.... jos igra.... Da se ne zaj.... posle Moke i Ducija... do danas 0000000000....

Bagg

pre 6 godina

Organizuješ turnir na kom se unapred zna ko mora da ga osvoji.
Arena 2 je prenosila ovu utakmicu.
Sudije su unakazile Partizan, u prva tri minuta po tri faula Pecarskom i još dvojici klinaca, svaki pogled prema igraču Zvezde je bio faul i bacanja.
Trener Partizana je zbog protesta dobio tehničku već u prvoj četvrtini.
Trebalo je da izvede decu sa terena, pa neka Čović i sudije igraju sami sa sobom.
Čim su izbačeni iz ritma, deca Partizana su postala lak plen vršnjacima iz Železnika jer su mogli da ih tuku do mile volje, sudije se nisu oglašavale.
To je taj sistem legende iz Železnika, privatizovao ime Zvezde, privatizovao turnir, ABA ligu, KLS i sudije, pa se sada igra košarke i pokušava da izleči komplekse koji su mu celog života nabijani, kao i njegovim sledbenicima koje je ubedio da navijaju za njegov privatni klub.

coki

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...

Izraziti favorit

pre 6 godina

Pecarski jedini igrac na ovoj utakmici koji igra i za seniore, a pritom zvezda moze svojim juniorima da da sansu da igraju za fmp i nije cudo sto niko ne igra. Ocigledno je da im je bitniji rezultat iz ne znam kog razloga i zato vam sa sigurnoscu kazem da niko od ovih igraca zvezde nece igrati za prvi tim zvezde.

мангупаријацз

pre 6 godina

Хвала ти Човићу што ствараш будућност српске кошарке. Хвала ти што разбијаш мит јсд Партизанове омладинске школе. Хвала ти што си ослободио српску кошарку истинског зла.

alba greaca

pre 6 godina

Ovo je sistem, a ne ono kako je funkcionisala "najbolja skola za mlade igrace" kada su ih za njih pravili Zvezda, Hemofarm, FMP.....!

Bravo klinci, bravo Zvezdo!

A narocito bravo Covicu za ovakvu Zvezdu i sto zlo od skole vise ne postoji, zlo koje za 40 godina nije napravilo ni jednog igraca, a otelo ih je da im se ni broj ne zna!

One night in May

pre 6 godina

Crvena Zvezda ne postoji u seniorskoj kosarci a kamo li u juniorkoj!Svaka cast fmp-u,uvek su ulagali u mladje kategorije,a ni radnicki basket nije za bacanje.Da mi je neko pricao da ce i FMP i Radnicki Basket da igraju Jadransku ligu i da igraju finale Srpske lige ne bih mu verovao,izmedju ostalog i zbog toga sto imaju istog vlasnika pa je to nezakonito,ali koga briga kad je vlasnik napredan.sve moze u Srbiji a narod ni ne zeli da pita gde su mu nestale penzije,plate,kultura,moral,KK Zvezda...
(coki, 25. februar 2018 23:15)

2003. oktobar

Miodrag Babic - predsednik Saveza
Miodrag Babic - predsednik KK Hemofarm
Miodrag Babic - clan UO KK Partizan

To se tada zvala magija, carobnjastvo i dominacija...a SNS nije ni postojao...

A danas, kazes, sukob interesa? Nije vise magija, carobnjastvo i dominacija? Imamo nov sintagmu - sukob interesa?

Tad nije bila napredna Srbija - sta je bila Nemacka, Norveska?

Licemerje - definicija Partizanovog navijaca!

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Znaci ne pomaze ni Pecararski, Dr je stvarno stavio tacku... Hvala za sve ove godine ponosa, jos jednom ste dokazali da ste posle dr Nebojse Popovica, najbolji kosarkaski radnik u istoriji Srbije!!!

Spale

pre 6 godina

Ovo je otprilike nešto što ćemo gledati u narednih desetak godina u srpskoj košarci. Čović je napravio takav sistem da se to ne može urušiti. Gimnazija, sportska infrastruktura, smeštaj. Igrač treba da razmišlja samo o košarci.

Nor

pre 6 godina

+41
(PFC, 25. februar 2018 23:15)Ove juniore ste i pobedili tada..i sada se sa tim ponosite..a nema vas u ozbiljnoj kosarci vec 5 godina..uzeli ste kup,bravo.

Sabre

pre 6 godina

"Juniori crveno-belih su osmi uzastopni put osvojili kvalifikacioni turnir u Beogradu, u seriji su od čak 35 pobeda od 2011."

Neki komentar, grobari? Gde beziiite?

stric

pre 6 godina

Što se tiče suđenja,i komentara, kao uvijek objektivnih.Tokom utakmice sam
tražio pravila,da vidim da li u ovoj konkurenciji postoje namjerne lične greške,nije suđeno makar pet, u kontrama, u korist Zvezde.Kad sam vidio da ne sude ni korake vidio sam da spasavaju ovu drugu djecu od poniženja.
Gledao sam ovo takmičenje i prošle godine.Paunović je talenat, da zdravo bio mora da bude evropski superstar-

obraz djon a pameti nema

pre 6 godina

@coki

Crni sinko koliko je tebi tesko!

Toliko si zabagova da bez obzira sto ostavljas isti komentar po hiljaditi put, NEBULOZAN naravno, ne mozes da naucis da posle tacke ide prvo prazno mesto pa veliko slovo, kao i posle zareda samo prazno!

Izgleda ti se smucio prazan zivot pa ne zelis vise praznine ni u jednom obliku!

Nego, odakle je Ostoja, posto vec pominjes SNS i koliko ste para dobili od njih? Tacnije koliko vise od Zvezde?

info

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)xexe 31 razlike.mora da je bilo minut ipo pred kraj bilo 50 50

Grobari-Split

pre 6 godina

A da kupite jos jedno pet juniora po 100 hiljada evra ??? Ovako ne ide,vise ne mozete da otimate od drugih klubova. Nesto morate da promenite.

zoran

pre 6 godina

Urke... mani se Tomasevica i Vujanica... bolje ti je... Sto se ostalih tice sem N. Bjelice ostali su igrali kosarku... pa i ja sam igrao, a verovatno i ti.... Zaboravio si mega-starove.... Avdija, Ilic, Karadzic, i legendu kluba.... jos igra.... Da se ne zaj.... posle Moke i Ducija... do danas 0000000000....

blob

pre 6 godina

Cuj razbila.....do pred sam kraj bilo je egal, a onda su sudije malo nategle!
(Igor PFC, 25. februar 2018 23:19)

Kakav, 'leba ti, egal?
Bilo 13 razlike na poluvremenu, a 20 na pocetku 4-te cetvrtine. Rutinski.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 25. februar 2018 23:14) # Link komentara

Ne al zato je Pecarski igrao za juniore Partizana...

Urke

pre 6 godina

Koji su zvezdini igracili zaduzili košarku u poslednjih 40 godina??
Rakocevic, Topic, Tomasevic, Vujanic, Bjelica Nemanja, Stimac, Zoran Radovic, Zoran Jovanovic, Stefan Jovic…. Ima ih još puno
Svi nabrojani su bili ili su još reprezantativci!

Sanja

pre 6 godina

Odgovor bagg-u.
Iznosis neistine,licno gledala utakmicu. Pecarski je bahato dete,sto se videlo prethodnih dana. Inace utakmicu je zavrsio sa tri licne greske,ne znam kako je mogao da ih dobije u prvoj cetvrtini kad je zavrsio sa tri,ispada da nije igrao uopste. Drugo bezbrij faulova u kontrama za Zvezdu nije svirano,a koraci nisu postojali a gribarcici su sa loptom u narucju trckarali. Sto se tice tehnicke greske,isti trener je zasluzio ne jednu,nego vise zbog dobacivanja i vredjanja ne samo na ovoj,vec i na utakmici protiv Mege. A vi ostali moralisti,pustite decu da budu neiskvarena ne pravite ratnike od njih. Oni su mali sportisti velikog srca,a Zvezdin trener ih retko lepo vaspitava,da ponizenje nije sport. I sami su izgubili u funalu Abe od Mege,nije bio sudija kriv. Deco uzivajte!!!

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Glupljeg nika od tvog, skoro ne vide...

Antijug Antisplicanin

pre 6 godina

+41....
NAMA JE TO DOVOLJNO, FMP-u OSTAVLJAMO POBEDE MEĐ JUNIORIMA
(navija za CZV u srcu mu NK HAJDUK, 26. februar 2018 09:20)

Uzmes 1 trofej u 5 godina, na nivou statisticke greske, u medjuvrmeenu budes uredno surovo isponabijan stotkama od svih - ali si srecan.

Deci ti nabijaju najsurovije komplekse od malih nogu, tako da moraju da nas mrze kad porastu - ali ti si srecan, uzeo si svoj trofej za sledecih 5 godina...

Na -42 Moskva je tonula u san... (88:46, najveca sramota srpske klupske kosarke)

Dokle vise

pre 6 godina

Mislite Fmp.To da oni jesu.To svi znaju .Zvezda nema juniore godinama.
(devloski, 25. februar 2018 23:54)

Ne mislimo ... U zemlji gde premijera ili presednika mozete nazvati p...... nije problem reci istinu jeli Zvezda FMP ili FMP Zvezda, jeli Partizan Partizan-Igokea ili obrnuto tako da nema potrebe da nas ti i takvi ispravljate !!!
To sto su vase intelektualne sposobnosti suzene i sto niste u stanju da stvari gledate objektivno nije problem nas novinara nego vaseg odgoja, vaseg vaspitanja i obrazovanja a mozda i mentalnog zdravlja !!! Pokusajte da svoje frustracije usmeravate prema necemu pozitivnijem a nas novinare ostavite na miru da posteno zaradjujemo hleb.

mirko

pre 6 godina

Realnost je da su Partizanovi juniori slabiji od Zvezdinih u ovoj generaciji prilično.
Zvezda ima uslove i dovodi igrače iz cele Srbije, Partizan nema ni dvoranu , a tek ostalo.
U Partizanu se nije vodilo računa o mlađim kategorijama, dovođeni su igrači iz drugih klubova, jer im je omogućavano da napreduju i da posle nastave vani.
Pošto se fuzionisala sa FMP-om, Zvezda je dobila uslove, i od tada ima kvalitetan juniorski pogon.
Da li sadašnja Uprava radi nešto na tom planu nije mi poznato, ali to je realnost.