Nedelja, 25.02.2018.

13:00

Rodić režirao eskpresni preokret Zvezde u ledenoj Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak u Subotici rezultatom 2:1 u prvoj nedeljnoj utakmici 24. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Rodiæ režirao eskpresni preokret Zvezde u ledenoj Subotici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

259 Komentari

Sortiraj po:

mile

pre 6 godina

Zvezda mora da shvati da nema gol igrača, naročito za evropu.vreme je da pruži šansu mladom Joveljiću da se kali do sledećeg izlaska na evropsku scenu.

Što učinje Vujoševiću Dule?!?

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.
(filipo, 25. februar 2018 16:04)
CSKA vam se sklanjao ukupno tri sata, ali vi ste toliko jaki da ne mozete gol da date, jedan jedini gol.

oOo

pre 6 godina

Znači Pešić baš ne zna...dobar je dečak ali ova plemenita igra loptom mu baš i ne ide od noge...bez šale njegov nivo je ekipa tipa Rad,Voždovac, Čuka..uz dužno poštovanje prema istim...ali za Zvezdu definitivno nije živ mi bio...

нтв

pre 6 godina

При крају утакмице Звезда је физички била слабија када је играла пресинг на ограниченом простору, што је успевало у првом али је се Спартак сада извлачио преко дриблинга првог играча у кретању -окретање на другу страну.Потребно је имати код такве игре имати и алтернативу за пресинг и шире повезивање одбране без"испадања".

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Са свим што је данас Милијаш приказао даје ми за право да кажем да је Милојевић погријешио што га није увео у игру у Москви бар задњих 15-ак минута, уз сво поштовање Милојевићу за досад остварено и уз очигледну ствар да је Милијаш спор. Можда ми са Милијашем у игри не би дали тај потребни гол ал вриједило је покушати. Сад је касно а надам се да је то Милоје схватио и да ће убудуће паметније урадити. Искрено, замјерим му то јер велики је улог био. БРАВО ЗВЕЗДО ЗА ПОБЈЕДУ! 👏👏👏

Gogsi CZ

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (нтв, 25. februar 2018 13:59)

Prijatelju Zvezda je imala sto sansi danas i za vas partizan je licno Barselona

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 2018 14:05)

Ima li smesnijeg od tvog komentara ?!
Pa i ovi tvoji ti lupaju minuse

filipo

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.

pedja

pre 6 godina

Sta se desava sa Pesicem?I sta se desava sa Milojevicem da ga toliko forsira?Covjek ne moze da igra spica sam.Dok je bio Boackom koji ga je rasterecivao bar je u ligi davao golove.Jednostavno nema kvalitet da bude jedini spic .Mislim da ce Milojevic uvidjeti da ovo sa jednim spicem Pesicem ne vodi ka dobrom.Vrlo je neozbiljno sto smo vratili Pavkova,a znali da cemo.prodati Boacija.Bice tesko bez jos jednog jakog spica i bez veznog tipa Kanga doci do titule .Terzic se opet kocka sa titulom !Neozbiljno odradjen prelazni rok!

спортски уметник

pre 6 godina

Родић или Грујић? Офсајд ко кућа Гобељића, пре другог гола....пенал не треба ни коментарисати...

Povidon

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.
(Golubar, 25. februar 2018 13:51)
Isplaci se, otvori dusu...

Dominiraj Zvezdo

pre 6 godina

E tako to radi najbolja ekipa u Srbiji.Odlicna igra sa dosta sansi i cista zasluzena pobeda bez sudijske pomoci.Teren je bio ocajan i dobro da se niko nije povredio.Jako bitna tri boda koja nas priblizava jos vise tituli i ligi sampiona boze zdravlja.Rodic odlican danas,dva lepa gola koja su resila utakmicu.Realizacija nam je bila slaba danas,morali smo jos koji gol dati sobzirom koliko smo sansi imali,na tome mora da se poradi na treninzima.Pohvale i za Spartak,pokazali su da nisu slucajno tako visoko kotirani na tabeli i zelim im da izbore evropu.

Navijac Rom

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 

Umetnice, kada tebi zvezdin penal nije smesan i kada gol Zvezde nije iz ofsajda. Gde ti vide ofsajd?

kodzo

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Zvezde na veoma teskom terenu. Dali smo golove na vreme i jos mi je draze sto promasismo penal, da javnost ne bi pocela da izjednacuje nase pobede sa komsijskim u Lucanima

ricky

pre 6 godina

Ovo je stvarno bruka i sramota za srpski fudbal koliko se navija za zvezdu i partizan.. preko medija se najvise najvise prepucavaju a iza medija su najbolji prijatelji... steta za ostale klubove, svaki kontakt se danas svirao za zvezdu, koliko nepostojecih faulova je bilo oko sesnaesterca spartaka, nepostojecih kornera a jos milijas igra kao da je sve dogovoreno, covek ne moze da igra u srpskoj ligi vise, kod prvog gola zvezde nepostojeci aut, pa nepostojeci korner koji je kratko izveden pa onda se svira nepostojeci faul iz kojeg zvezda daje gol... i sa pravom ljudi ne gledaju ovaj kriminalni fudbal...

Beogradska manguparija

pre 6 godina

Iz 1-2, kvota 25. Samo da sacekam kraj.
(Penal za Zvezdu, 25. februar 2018 13:17)

Ode jos jedan tiket u korpu :) Ali nadam se da si sacekao kraj utakmice. Ako nista drugo bar si gledao dobar fudbal posto tvoj partizan ne moze da ti pruzi to.I obucite se dobro kada izadjete napolje jer je -12

POPE

pre 6 godina

Kakav smo mi narod samo znamo da nekog pljujemo.Zasto neko danas ne pohvali sudiju koji je sudio bez greske.Bio je odlican za razliku od Zvezde i Spartaka koji su odigrali u rangu seljackih liga.

botafogo

pre 6 godina

Milojeviću jako te cenim ali ne mogu da shvatim zašto nema mesta makat u rezervi za super talentovanog Joveljića, zašto igra Krstičić a ne, i pored godina, mnogo kreativniji Milijaš?

anica

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete decka, davao je on u prvenstvu dosta golova pa ga niste nesto preterano hvalili tad, sad ga kudite. Omasio je u Moskvi onu loptu pa jel treba da se ukoka? Ocigledno da je malo dekoncentrisan, ali proci ce, mozda on nije nivo vrhunskih napadaca ali nije ni los, i Mijatovic je pogodio onu precku pa ga eno u Realu.
Kako bi podrzali nekoga kad je upao u kolotecinu, kad bi ga trener tako sklanjao nista ne bi bilo, hvala Bogu pa ne razmislja kao vecina, i Mesi da nam dodje opet bi nasli manu. Sramota.
Napred Pesicu, bice jos utakmica, hvala za sve!

ferdinand

pre 6 godina

Grobarska je tuga pregolema. Prvo kmečanje kako FSS ne odlučuje da li će se odigrati utakmica u Subotici i da je CZ već sredila da se ne igra i kako je Partizan morao da igra u Kruševcu. Onda kmečanje oko penala, pa oko dva gola Rodića. A, kako igraju, izgleda da će kmečati još, jer teško da će ovakvom igrom dobiti Zemun.

Gospodin

pre 6 godina

Majko moja pa vi ni penal vise nemozete da date!!Ocekujem jos jedan ako nebude gola a mozda i pokoji crveni karton!!
(Grobar, 25. februar 2018 13:12)

A vi 11:11 ste 0 bili...primite gol i odmah 2 crvena za protivnika..da vam pomogne malo...cuti molim te.

Kralj

pre 6 godina

dobrodosli na stadion spartaka, veoma teski uslovi za ig...penal za zvezdu 
Srbijo srami se
(kez, 25. februar 2018 13:14)

Srbija se srami zbog partizana,Lucana,crvenih kartona,penala i otetih preko 20 bodova, bez kojih bi penaltizan bio 10. na tabeli!!!!

sike

pre 6 godina

Pavkovu se javno izviniti preko medija! Navijačima se izviniti što se Pešić forsira i objasniti im zašto tako. Rodića na krilo, a Hajdina na beka. Afžića i Račića u vatru. Povremeno i Joveljića da menja (ali Pavkova!)

ProdigyCZ

pre 6 godina

Pred Cska Pesic baca neke izjave o pritisku,mentalitetu naseg naroda,glumi nekog filozofa,i onda kao u vevini slucajeva onaj od gore te brutalno spusti...

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Idemoooo Rodo majstore,bravo .Odlicna utakmica sobzirom da je teren jako tezak za igru,samo da se niko ne povredi.Ajmoo Zvezdo jos jace drugo poluvreme

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Ne pisem komentare u toku utakmice ali sad moram. I dalje sam uveren ds samo u Terzicevoj masti je Babic snazan igrac, dobar u skok igri, okreta itd. kako li ga je sve nahvalio. Evo 77 min. je bio i lopta polako ulazi u sesnaesterac sa strane, nikog blizu nema i on masi loptu kao od sale. Pre toga isto nekoliko luftanja i lopte u po visu sto su isle i procene izbijanja. Katastrofalan igrac!
Mogli smo i ranije resiti mec ali samo nek i ovako zavrsi po ovoj zaledjenoj oranici.

Zamenik trenera CZ, Kosanovic

pre 6 godina

Nakon sto su se igraci Spartaka sklonili nakon iznenadjuceg gola, dobili smo 100% duela i pretrcali 10km vise od protivnika, posebno u zonama kriticnim za igru. Nadamo se da ce nam ovo iskustvo pomoci u Ligi Sampiona, gde je opstepoznato da nam se svi sklanjaju vec 25 godina, ali mi nista ne mozemo da uradimo da udjemo u to takmicenje.

Dejo

pre 6 godina

Bio je prenos utakmice na nemackom Sport 1+ HD kanalu. Majko moja, sramota me je, ne toliko zbog fudbala koji je u nekim momentima i dobar, ali brate mili. One tribine oronule, teren oranica, sneg ociscen samo koliko mora, ni slucajno vise od toga. Generalno prizor tuzan. Bolje da su prenosili Vozdovac-Napredak, dobar i brz fudbal i dobri uslovi.

делија нс

pre 6 godina

Одлична утакмица за нашу лигу. Морали смо ово раније ријешити да није "хроничне неефикасности".

koma

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.
(veliki strumf, 25. februar 2018 13:15)
Da bar malo znas fudbal i psihologiju, znao bi da je odlican potez da bas njega stavi da suta penal. Da postigne gol i da se vrati u dobar kolosek, gde ces bolju priliku. A sad sto je promasio, jer je jos bio pod utiskom promasaja u Moskvi, je druga prica tj. Pesic je definitivno 'fudbalski provincijalac'. Inace, svakom (drugom) napadacu je pozeljno dati da sutira penal posle nekog bolnog promasaja ili lose serije bez gola. Tako da tu trener nije nista kriv, naprotiv.

A saopstenje

pre 6 godina

Au kakva faulcina od strane Zvezdinog igraca kod izjednacujuceg gola. Sa obe ruke je bahato izgurao Spartakovog igraca da bi Rodic posle toga potpuno neometan skocio i dao gol. Lakrdija od takmicenja. Da je ovako Partizan dao gol vec bi bilo saopstenje na poluvremenu a mozda i Spartakovi igraci ne bi hteli da nastave utakmicu. Ovako posto je Zvezda u pitanju svi ce naravno precutati i biti srecni i zadovoljni.

Gordon Bennett

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Bio i na derbiju, zaboravio si!

davitelj protiv davitelja

pre 6 godina

Zvezda bez stranca u ekipi (Borjan ima dvojno drzavljanstvo)!!! Ovo se nije desilo jako dugo, i drago mi je zbog toga. Bravo Milojevicu!

Ivan

pre 6 godina

Svaka cast Rodicu. Nije do sada pokazao previse ove napadacke sposobnosti. Za Pesica vise nemam reci. Dokle ce se trpeti samo mi nije jasno...

redstarfun

pre 6 godina

Drago mi je što smo promašili penal, jer smo 10 puta bolji od bilo koje ekipe u superligi i možemo sebi da dozvolimo takav luksuz.

Anonymous

pre 6 godina

Ne vidi se bas najjasnije na snimku, ali pre mi izgleda da nije penal nego sto jeste. I to pisem kao navijac Zvezde. Zato nikad ni necemo imati napadaca, kada ovi manekencici jedva cekaju da padnu u sesnaestercu umesto da se bore da daju gol. Pesic vise ne moze nikome da da gol. Mislim da bi i za Zvezdu i za njega bilo najbolje da odmori par utakmica. Bravo za Rodica!

Nikola

pre 6 godina

Prvo sto bih uradio da sam neko bitan u FSS je to da ko zeli da se takmici u Superligi mora da ima teren sa vestackom travom po UEFA standardima kao uslov za takmicenje. Ovo je smesno po cemu se "igra" danas i to ne samo ovde nego svuda u zemlji. Dobar teren pa ce biti i brza i bolja igra. Eventualno ostaviti samo na JNA i na Rajku prirodnu travu jer oni mogu i moraju da je odrzavaju ali ako je moguce uraditi po najsavremenijm standardima sa grejacima i sa svim sto ide uz to. Znam da mozda sve to deluje skupo ali da se ne lazemo, pola dobre utakmice cini dobar teren gde igrac moze lakse i brze da obradi loptu.

спортски уметник

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење

...

pre 6 godina

Neverovatno kako svi rivali bas protiv zvezde imaju problema sa sastavom...atomska navala koja za 4 meseca u Evropi da 3 gola gle sad,za 3 minuta dva gola i to bek ina Rodic :)))
Sad krece rapsodija...

veliki strumf

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.

Љ

pre 6 godina

Napadač Zvezde je preuzeo odgovornost i uzeo mali zalet. Gađao je gornji desni ugao, ali je pogodio prečku i ’crveno-beli’ su propustili najveću šansu.
Шта бре преузео одговорност! Преузео и промашио. Нападач! Ван бре из првог тима.

Golubar

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.

fenomen

pre 6 godina

Penal u trecem minutu. Kod gola za 1:1 prethodio izmisljen korner a odmah zatim i napucana lopta za skraceni i prilikom centarsuta Milijasa ocigledan faul nad golmanom. Ni tu kradji nije kraj nego odmah u sledecem minutu faul na petercu fakodje pre drugog gola Rodica. Pljacki nema kraja i onda gani bez ikakvog stida sudiju Grujica nazivaju grobarom. Butina Rnica nije zaboravljena.

zar ne?

pre 6 godina

1. da je ova situacija bila u kaznenom prostoru Spartaka bi koji govorite da nije bilo penala bi govorili da je sramota što npr. Savić nije dobio crveni karton.

2. Pešić sasvim solidan igrač koji se izuzetno mnogo i dosta dobro kreće, zicere i penale promašuje i Mesi pa nećemo reći da Mesi nije ni za seosku ligu. Pešić je sad ušao malo u kanal, ali će izaći iz njega.

navijac

pre 6 godina

REZULTAT SE VEC ZNA, SAMO OSTAJE FORMALNOST DA SE ODIGRA MEC
2&gg

1:3



POY
(ALENPIJE OUT, 25. februar 2018 13:04)


Izgleda da ce tako i biti! Sramota je sta radi mezimica u ovoj ligi!

bivsiTrener

pre 6 godina

Dobro je sto Milijas igra, trebaju nam hitri i agilni igraci, koji visokim presingom na odbranu Spartaka mogu da donesu kljucnu prednost Zvezdi.

bex

pre 6 godina

Sta reci za Pesica...veliki sam zvezdas ali ako hocemo nesto u evropi pogotovo liga sampiona,ovaj momak nema kvalitet.ima zelju i volju,ali nema kvalitet.Sto god vi mislili ovo je jedna velika istina.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

neverovatno, opet penal za Zvezdu. Pesic da je ranije rodjen, bio bi odlican statista u partizanskim filmovima, pao je kao pokosen mitraljeskim mecima.

knele

pre 6 godina

Teska prevara od igraca i napadaca ovaj Pesic, Pavkov za njega je top napadac samo neznam ko ga gura toliko u Zvezdu daje bio dobar ostao bi u francusku.nadavao se golova iz prnala i greska odbrane u srpsku ligu

zoran

pre 6 godina

Ljudi, dajte bre, ukinite ovu farsu od prvenstva. Pa mene je pored ekrana sramota sta ova dva kluba (Zvezda-Partizan) rade od ovog sporta, a uz obilatu pomoc njihovih lutaka u ostalim glubovima i medju sudijama. Ovo vise nije smesno. ovo je septichka jama.
Ovde vise nije u pitanju sudija, vec igraci protivnickog tima koji su navijaci Zvezde ili Partizana. Secamo se auto gola u Lucanima.>!? TAko i danas uvek ce biti neki igrac koji ce da napravi penal, crveni karton, auto gol.
Mi smo postali toliko jadna, karakterno, nacija da se to ne moze opisati.

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

Treba imati izuzetan đon obraz da bi kao navijač Partizana ili Zvezde optuživao druge za poklonjene penale i slično. Ja ne znam da li u bilo kojoj ligi tako navlače za dva kluba kao što to rade za naše blizance. To kažem kao Zvezdaš.

ne zaokruzujte broj 1

pre 6 godina

Treba ugasiti ovu krimi ligu...
Potajno se nadam da ce uefa zabraniti Zvezdi i Partizanu da igraju u Evropi zbog sramotnog i vrlo ociglednog namestanja.

Kića

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)

Kako misliš samo Ben, Donald i Le Talek? Pa nema ni Stojkovića ni Radonjića.. Samo neke teorije zavere..

Zvezdaš

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.

делија нс

pre 6 godina

Како људи одрадише акцију, свака част за Суботичане! Идемо Пешићу, недај се.....

Gpro

pre 6 godina

Pesic namerno promasio da grobari manje kukaju kada povedimo..mada ako bez penala i kartona dobijemo, onda je sklanjalica u pitanju. Dok je kuknjave sa druge strane brda meni nesto tako lepo! :)

Najrealnije

pre 6 godina

Nikolic iz Spartaka je ubedljivo najbolji spic u drzavi,potpisujem.Izmislio je fudbal za sve centarforove i nije mi jasno zasto ga Zvezda nije uzela pre mesec dana,kad je bilo price oko toga.Za Pesica je znalac,kao i za sve ostale.Ono sto on zna sa loptom,nijedan spic ne moze ni da sanja.

svasta

pre 6 godina

Samo cekam grobare da kukaju.. Razlika je u tome sto mi imamo 10ak sansi po mecu, normalno je ako preokrenemo, vi preokrenete bez jedne sanse.

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

CZ kao da igra sa Barsom. Spatak ne sme da predje na zvezdinu polovinu.
Ovo je jadno do bola. Stvarno moras da budes mazohista i odes na stadion.

Nikola

pre 6 godina

koliko izmisljenih faulova.. kornera.. auta.. hahah smesnoo, samo zvezdani lopta.. A penal tek? Hahahaha ne zele ni da uspore snimak..

BOSS

pre 6 godina

Dobro je neko rekao u komentar,nisu vise problem sudije i organizacija,vec protivnicki igraci,koji ce za 500 eura dva autogola dat,napravit penal,il dobiti crveni.. Al to je realnost stanja u Srbiji.

BgChb

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)
bena odmara,a receno je ranije zasto Le Talek i Donald nece igrati..

Kanidja

pre 6 godina

Nastavlja Pešic u svom stilu.Majstorski kao i u Moskvi.Neka dobiju bez penala nebitno jel bio ili ne,pošteno ako su bolji.Pa neka Partizan dobije iz penala ili sa igračem više u duhu tradicije.

Brando

pre 6 godina

Au druze, cuo sam da IMT-u treba spic. Prijavi se na probu mislim da bi mogao da prodjes. To je treca liga, taman tvoj kalibar majstore.

realno

pre 6 godina

Kakvo sudjenje, kakvo navlačenje, sviraju se prekrsaji na 20, 25 metara, korneri koje samo pomoćnici vide. A zato, igracima Spartaka ne sme da se dosudi prekrsaj, Savic u skoku, nenamerno, udara laktom igraca Spartaka, umesto zutog, Zvezda dobija kontru. Ne sme sudija da svira prekrsaj u napadu Pesmica, a u nastavku akcije se postiže gol.

zzbz

pre 6 godina

Ne znam koliko dobru loptu treba da dobije Pesic da bi dao gol. Najzasluzniji za prolaz CSKA u 1/8 finala, i tako Zvezdi izbio iz dzepa znacajna finansijska sredstva, kao i bodove za ukupan koeficijent za sledecu sezonu. Padavicar koji vise ni penal ne moze da realizuje. A ako ode Boaci, Zvezda ostaje bez centarfora u borbi za titulu...

nista o nicemu

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Ne.

нтв

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.

Realno

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 25. februar 2018 13:15)

Upravo zato sto ima srce.Penale ne sutiraju oni koji nemaju srce i jos nesto medju nogama.

Bojke

pre 6 godina

Danilo Grujic, Grobari Cokot, jel tako bese? To je onaj sto je Rnicevu butinu okarakterisao kao penal za Zvezdu. Danas opet komedija u matineu.

sever

pre 6 godina

Bravo Terzicu! Platio si 750 000 eura za Pesica i 800 000 eura za Babica.

Nikolic iz Spartaka okrene Babica na petoparcu za pogodak suboticana. A Pesic ne moze ni penal realizovati nego pokazuje da je fudbalski nepismen, loptu ne zna primiti. To se jesenas nije toliko primecivalo, jer pored Boacija nije puno igrao, ulazio po pola sata kada je vec bila resena utakmica.

Cojko

pre 6 godina

Sramota za jednu cuvilizovanu zemlju ovakva utakmica, penal parodija, ruka nepostojeca za slobodan udarac, faul nad golmanom nakon centaršuta , dokle bre više!

Marinkova bara

pre 6 godina

Kakav pritisak da se utakmica odloži? Bitku za odlaganje vodili su verni mediji državnog kluba.
(Zgožen sam, 25. februar 2018 13:0

Ajde ne pisi budalastine
Odlaganje je trazio Spartak

делија нс

pre 6 godina

Па добро шта је спорно било код пенала? Питам, онако.... Је ли што је свиран за Звезду, по мишљењу навијача Партизана вјероватно је био фаул Пешића у нападу.

Sale

pre 6 godina

Budite realni, jeste smesan penal ali zasluzeno vodimo. Em smo ga promasili em ovi ne mogu da predju pola. Pesic je psihicki puko, ranije je lagano realizovao u domacem prvenstvu, onaj penal i zicer 1 na 1 mu se u domacem prvenstvu ne bi dogodili pre CSKA... A ova utakmica je jos jedan dokaz koliki je uspeh nokaut faza LE iz ovakve lige, pa ovi su peti, a ljudi za poluvreme imali jedan pravi napad. A kako centriraju naspram njih Milijas izgleda kao Pirlo...

Aleks

pre 6 godina

Ako prodamo Boaćija, mislim da znate šta sleduje. Tj. šta ne sleduje :D

Utopiti Pešića za milionče negde da se pokrpimo i to je to.

Okidač

pre 6 godina

Zaledjen teren....ajde,ajde za te pare sto dobijate ima da igrate i po ledu i blatu...da se narod zabavlja.E da...i da posle citamo kom na B92

Апоплекс

pre 6 godina

Није проблем бити лош играч. Проблем је бити препотентан лош играч. Пешићу, терај се из Звезде!

v_K_esspreso

pre 6 godina

Slobodno neki aut duni za spartak :))))) sta reciii...cela zapadna tribina spartaka gadja snegom zvezdinu klupu..verovatno znate zasto

делија нс

pre 6 godina

За навијаче Звезде: шта је спорно што је промашио пенал, то се догађа. Невероватни сте, само да се "пљује" по некоме, Ђоковић, овај, онај..... Страшно

Jord4nnnn

pre 6 godina

Auuu i pored svog navlacenja za Zvezdu i sviranja bukvalno svakog kontakta kao faul, ipak Spartak poveo.. Ocekuje se jos veca i bezobraznija pomoc sudija u nastavku, sto znaci jos po koji penal (minimum jedan) i crveni karton.

Extreminator

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.

Mare

pre 6 godina

Jedna od najboljih akcija u našoj ligi kod gola Spartaka. Šteta što će slavlje domaćima da pokvari sudija sa još nekim penalom za Zvezdu.

aha

pre 6 godina

E moj Milojeviću, igrač nad kojim je papravljen šutira penal? I to ovaj nesretnik što ne može da pogodi loptu? Vraćaj ti njemu psihu posle treninga, neka ostane po dva tri sata dok ne nauči da pogodi loptu, a ne ovako kad se igra za bodove.

veliki strumf

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.

Zvezdaš

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.

zoran

pre 6 godina

Ljudi, dajte bre, ukinite ovu farsu od prvenstva. Pa mene je pored ekrana sramota sta ova dva kluba (Zvezda-Partizan) rade od ovog sporta, a uz obilatu pomoc njihovih lutaka u ostalim glubovima i medju sudijama. Ovo vise nije smesno. ovo je septichka jama.
Ovde vise nije u pitanju sudija, vec igraci protivnickog tima koji su navijaci Zvezde ili Partizana. Secamo se auto gola u Lucanima.>!? TAko i danas uvek ce biti neki igrac koji ce da napravi penal, crveni karton, auto gol.
Mi smo postali toliko jadna, karakterno, nacija da se to ne moze opisati.

Gogsi CZ

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (нтв, 25. februar 2018 13:59)

Prijatelju Zvezda je imala sto sansi danas i za vas partizan je licno Barselona

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 2018 14:05)

Ima li smesnijeg od tvog komentara ?!
Pa i ovi tvoji ti lupaju minuse

Okidač

pre 6 godina

Zaledjen teren....ajde,ajde za te pare sto dobijate ima da igrate i po ledu i blatu...da se narod zabavlja.E da...i da posle citamo kom na B92

Gospodin

pre 6 godina

Majko moja pa vi ni penal vise nemozete da date!!Ocekujem jos jedan ako nebude gola a mozda i pokoji crveni karton!!
(Grobar, 25. februar 2018 13:12)

A vi 11:11 ste 0 bili...primite gol i odmah 2 crvena za protivnika..da vam pomogne malo...cuti molim te.

ne zaokruzujte broj 1

pre 6 godina

Treba ugasiti ovu krimi ligu...
Potajno se nadam da ce uefa zabraniti Zvezdi i Partizanu da igraju u Evropi zbog sramotnog i vrlo ociglednog namestanja.

Navijac Rom

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 

Umetnice, kada tebi zvezdin penal nije smesan i kada gol Zvezde nije iz ofsajda. Gde ti vide ofsajd?

oOo

pre 6 godina

Znači Pešić baš ne zna...dobar je dečak ali ova plemenita igra loptom mu baš i ne ide od noge...bez šale njegov nivo je ekipa tipa Rad,Voždovac, Čuka..uz dužno poštovanje prema istim...ali za Zvezdu definitivno nije živ mi bio...

filipo

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.

davitelj protiv davitelja

pre 6 godina

Zvezda bez stranca u ekipi (Borjan ima dvojno drzavljanstvo)!!! Ovo se nije desilo jako dugo, i drago mi je zbog toga. Bravo Milojevicu!

mile

pre 6 godina

Zvezda mora da shvati da nema gol igrača, naročito za evropu.vreme je da pruži šansu mladom Joveljiću da se kali do sledećeg izlaska na evropsku scenu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Са свим што је данас Милијаш приказао даје ми за право да кажем да је Милојевић погријешио што га није увео у игру у Москви бар задњих 15-ак минута, уз сво поштовање Милојевићу за досад остварено и уз очигледну ствар да је Милијаш спор. Можда ми са Милијашем у игри не би дали тај потребни гол ал вриједило је покушати. Сад је касно а надам се да је то Милоје схватио и да ће убудуће паметније урадити. Искрено, замјерим му то јер велики је улог био. БРАВО ЗВЕЗДО ЗА ПОБЈЕДУ! 👏👏👏

Beogradska manguparija

pre 6 godina

Iz 1-2, kvota 25. Samo da sacekam kraj.
(Penal za Zvezdu, 25. februar 2018 13:17)

Ode jos jedan tiket u korpu :) Ali nadam se da si sacekao kraj utakmice. Ako nista drugo bar si gledao dobar fudbal posto tvoj partizan ne moze da ti pruzi to.I obucite se dobro kada izadjete napolje jer je -12

Povidon

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.
(Golubar, 25. februar 2018 13:51)
Isplaci se, otvori dusu...

kodzo

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Zvezde na veoma teskom terenu. Dali smo golove na vreme i jos mi je draze sto promasismo penal, da javnost ne bi pocela da izjednacuje nase pobede sa komsijskim u Lucanima

Extreminator

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.

Anonymous

pre 6 godina

Ne vidi se bas najjasnije na snimku, ali pre mi izgleda da nije penal nego sto jeste. I to pisem kao navijac Zvezde. Zato nikad ni necemo imati napadaca, kada ovi manekencici jedva cekaju da padnu u sesnaestercu umesto da se bore da daju gol. Pesic vise ne moze nikome da da gol. Mislim da bi i za Zvezdu i za njega bilo najbolje da odmori par utakmica. Bravo za Rodica!

anica

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete decka, davao je on u prvenstvu dosta golova pa ga niste nesto preterano hvalili tad, sad ga kudite. Omasio je u Moskvi onu loptu pa jel treba da se ukoka? Ocigledno da je malo dekoncentrisan, ali proci ce, mozda on nije nivo vrhunskih napadaca ali nije ni los, i Mijatovic je pogodio onu precku pa ga eno u Realu.
Kako bi podrzali nekoga kad je upao u kolotecinu, kad bi ga trener tako sklanjao nista ne bi bilo, hvala Bogu pa ne razmislja kao vecina, i Mesi da nam dodje opet bi nasli manu. Sramota.
Napred Pesicu, bice jos utakmica, hvala za sve!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Pred Cska Pesic baca neke izjave o pritisku,mentalitetu naseg naroda,glumi nekog filozofa,i onda kao u vevini slucajeva onaj od gore te brutalno spusti...

Ivan

pre 6 godina

Svaka cast Rodicu. Nije do sada pokazao previse ove napadacke sposobnosti. Za Pesica vise nemam reci. Dokle ce se trpeti samo mi nije jasno...

ferdinand

pre 6 godina

Grobarska je tuga pregolema. Prvo kmečanje kako FSS ne odlučuje da li će se odigrati utakmica u Subotici i da je CZ već sredila da se ne igra i kako je Partizan morao da igra u Kruševcu. Onda kmečanje oko penala, pa oko dva gola Rodića. A, kako igraju, izgleda da će kmečati još, jer teško da će ovakvom igrom dobiti Zemun.

Sale

pre 6 godina

Budite realni, jeste smesan penal ali zasluzeno vodimo. Em smo ga promasili em ovi ne mogu da predju pola. Pesic je psihicki puko, ranije je lagano realizovao u domacem prvenstvu, onaj penal i zicer 1 na 1 mu se u domacem prvenstvu ne bi dogodili pre CSKA... A ova utakmica je jos jedan dokaz koliki je uspeh nokaut faza LE iz ovakve lige, pa ovi su peti, a ljudi za poluvreme imali jedan pravi napad. A kako centriraju naspram njih Milijas izgleda kao Pirlo...

Što učinje Vujoševiću Dule?!?

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.
(filipo, 25. februar 2018 16:04)
CSKA vam se sklanjao ukupno tri sata, ali vi ste toliko jaki da ne mozete gol da date, jedan jedini gol.

Dominiraj Zvezdo

pre 6 godina

E tako to radi najbolja ekipa u Srbiji.Odlicna igra sa dosta sansi i cista zasluzena pobeda bez sudijske pomoci.Teren je bio ocajan i dobro da se niko nije povredio.Jako bitna tri boda koja nas priblizava jos vise tituli i ligi sampiona boze zdravlja.Rodic odlican danas,dva lepa gola koja su resila utakmicu.Realizacija nam je bila slaba danas,morali smo jos koji gol dati sobzirom koliko smo sansi imali,na tome mora da se poradi na treninzima.Pohvale i za Spartak,pokazali su da nisu slucajno tako visoko kotirani na tabeli i zelim im da izbore evropu.

спортски уметник

pre 6 godina

Родић или Грујић? Офсајд ко кућа Гобељића, пре другог гола....пенал не треба ни коментарисати...

svasta

pre 6 godina

Samo cekam grobare da kukaju.. Razlika je u tome sto mi imamo 10ak sansi po mecu, normalno je ako preokrenemo, vi preokrenete bez jedne sanse.

Апоплекс

pre 6 godina

Није проблем бити лош играч. Проблем је бити препотентан лош играч. Пешићу, терај се из Звезде!

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Idemoooo Rodo majstore,bravo .Odlicna utakmica sobzirom da je teren jako tezak za igru,samo da se niko ne povredi.Ajmoo Zvezdo jos jace drugo poluvreme

нтв

pre 6 godina

При крају утакмице Звезда је физички била слабија када је играла пресинг на ограниченом простору, што је успевало у првом али је се Спартак сада извлачио преко дриблинга првог играча у кретању -окретање на другу страну.Потребно је имати код такве игре имати и алтернативу за пресинг и шире повезивање одбране без"испадања".

bex

pre 6 godina

Sta reci za Pesica...veliki sam zvezdas ali ako hocemo nesto u evropi pogotovo liga sampiona,ovaj momak nema kvalitet.ima zelju i volju,ali nema kvalitet.Sto god vi mislili ovo je jedna velika istina.

fenomen

pre 6 godina

Penal u trecem minutu. Kod gola za 1:1 prethodio izmisljen korner a odmah zatim i napucana lopta za skraceni i prilikom centarsuta Milijasa ocigledan faul nad golmanom. Ni tu kradji nije kraj nego odmah u sledecem minutu faul na petercu fakodje pre drugog gola Rodica. Pljacki nema kraja i onda gani bez ikakvog stida sudiju Grujica nazivaju grobarom. Butina Rnica nije zaboravljena.

спортски уметник

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење

Kića

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)

Kako misliš samo Ben, Donald i Le Talek? Pa nema ni Stojkovića ni Radonjića.. Samo neke teorije zavere..

Najrealnije

pre 6 godina

Nikolic iz Spartaka je ubedljivo najbolji spic u drzavi,potpisujem.Izmislio je fudbal za sve centarforove i nije mi jasno zasto ga Zvezda nije uzela pre mesec dana,kad je bilo price oko toga.Za Pesica je znalac,kao i za sve ostale.Ono sto on zna sa loptom,nijedan spic ne moze ni da sanja.

sever

pre 6 godina

Bravo Terzicu! Platio si 750 000 eura za Pesica i 800 000 eura za Babica.

Nikolic iz Spartaka okrene Babica na petoparcu za pogodak suboticana. A Pesic ne moze ni penal realizovati nego pokazuje da je fudbalski nepismen, loptu ne zna primiti. To se jesenas nije toliko primecivalo, jer pored Boacija nije puno igrao, ulazio po pola sata kada je vec bila resena utakmica.

Marinkova bara

pre 6 godina

Kakav pritisak da se utakmica odloži? Bitku za odlaganje vodili su verni mediji državnog kluba.
(Zgožen sam, 25. februar 2018 13:0

Ajde ne pisi budalastine
Odlaganje je trazio Spartak

botafogo

pre 6 godina

Milojeviću jako te cenim ali ne mogu da shvatim zašto nema mesta makat u rezervi za super talentovanog Joveljića, zašto igra Krstičić a ne, i pored godina, mnogo kreativniji Milijaš?

sike

pre 6 godina

Pavkovu se javno izviniti preko medija! Navijačima se izviniti što se Pešić forsira i objasniti im zašto tako. Rodića na krilo, a Hajdina na beka. Afžića i Račića u vatru. Povremeno i Joveljića da menja (ali Pavkova!)

делија нс

pre 6 godina

Одлична утакмица за нашу лигу. Морали смо ово раније ријешити да није "хроничне неефикасности".

BgChb

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)
bena odmara,a receno je ranije zasto Le Talek i Donald nece igrati..

Aleks

pre 6 godina

Ako prodamo Boaćija, mislim da znate šta sleduje. Tj. šta ne sleduje :D

Utopiti Pešića za milionče negde da se pokrpimo i to je to.

Kralj

pre 6 godina

dobrodosli na stadion spartaka, veoma teski uslovi za ig...penal za zvezdu 
Srbijo srami se
(kez, 25. februar 2018 13:14)

Srbija se srami zbog partizana,Lucana,crvenih kartona,penala i otetih preko 20 bodova, bez kojih bi penaltizan bio 10. na tabeli!!!!

Golubar

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.

realno

pre 6 godina

Kakvo sudjenje, kakvo navlačenje, sviraju se prekrsaji na 20, 25 metara, korneri koje samo pomoćnici vide. A zato, igracima Spartaka ne sme da se dosudi prekrsaj, Savic u skoku, nenamerno, udara laktom igraca Spartaka, umesto zutog, Zvezda dobija kontru. Ne sme sudija da svira prekrsaj u napadu Pesmica, a u nastavku akcije se postiže gol.

Gordon Bennett

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Bio i na derbiju, zaboravio si!

Zamenik trenera CZ, Kosanovic

pre 6 godina

Nakon sto su se igraci Spartaka sklonili nakon iznenadjuceg gola, dobili smo 100% duela i pretrcali 10km vise od protivnika, posebno u zonama kriticnim za igru. Nadamo se da ce nam ovo iskustvo pomoci u Ligi Sampiona, gde je opstepoznato da nam se svi sklanjaju vec 25 godina, ali mi nista ne mozemo da uradimo da udjemo u to takmicenje.

...

pre 6 godina

Neverovatno kako svi rivali bas protiv zvezde imaju problema sa sastavom...atomska navala koja za 4 meseca u Evropi da 3 gola gle sad,za 3 minuta dva gola i to bek ina Rodic :)))
Sad krece rapsodija...

A saopstenje

pre 6 godina

Au kakva faulcina od strane Zvezdinog igraca kod izjednacujuceg gola. Sa obe ruke je bahato izgurao Spartakovog igraca da bi Rodic posle toga potpuno neometan skocio i dao gol. Lakrdija od takmicenja. Da je ovako Partizan dao gol vec bi bilo saopstenje na poluvremenu a mozda i Spartakovi igraci ne bi hteli da nastave utakmicu. Ovako posto je Zvezda u pitanju svi ce naravno precutati i biti srecni i zadovoljni.

pedja

pre 6 godina

Sta se desava sa Pesicem?I sta se desava sa Milojevicem da ga toliko forsira?Covjek ne moze da igra spica sam.Dok je bio Boackom koji ga je rasterecivao bar je u ligi davao golove.Jednostavno nema kvalitet da bude jedini spic .Mislim da ce Milojevic uvidjeti da ovo sa jednim spicem Pesicem ne vodi ka dobrom.Vrlo je neozbiljno sto smo vratili Pavkova,a znali da cemo.prodati Boacija.Bice tesko bez jos jednog jakog spica i bez veznog tipa Kanga doci do titule .Terzic se opet kocka sa titulom !Neozbiljno odradjen prelazni rok!

bivsiTrener

pre 6 godina

Dobro je sto Milijas igra, trebaju nam hitri i agilni igraci, koji visokim presingom na odbranu Spartaka mogu da donesu kljucnu prednost Zvezdi.

делија нс

pre 6 godina

Па добро шта је спорно било код пенала? Питам, онако.... Је ли што је свиран за Звезду, по мишљењу навијача Партизана вјероватно је био фаул Пешића у нападу.

zar ne?

pre 6 godina

1. da je ova situacija bila u kaznenom prostoru Spartaka bi koji govorite da nije bilo penala bi govorili da je sramota što npr. Savić nije dobio crveni karton.

2. Pešić sasvim solidan igrač koji se izuzetno mnogo i dosta dobro kreće, zicere i penale promašuje i Mesi pa nećemo reći da Mesi nije ni za seosku ligu. Pešić je sad ušao malo u kanal, ali će izaći iz njega.

Cojko

pre 6 godina

Sramota za jednu cuvilizovanu zemlju ovakva utakmica, penal parodija, ruka nepostojeca za slobodan udarac, faul nad golmanom nakon centaršuta , dokle bre više!

Љ

pre 6 godina

Napadač Zvezde je preuzeo odgovornost i uzeo mali zalet. Gađao je gornji desni ugao, ali je pogodio prečku i ’crveno-beli’ su propustili najveću šansu.
Шта бре преузео одговорност! Преузео и промашио. Нападач! Ван бре из првог тима.

navijac

pre 6 godina

REZULTAT SE VEC ZNA, SAMO OSTAJE FORMALNOST DA SE ODIGRA MEC
2&gg

1:3



POY
(ALENPIJE OUT, 25. februar 2018 13:04)


Izgleda da ce tako i biti! Sramota je sta radi mezimica u ovoj ligi!

Nikola

pre 6 godina

Prvo sto bih uradio da sam neko bitan u FSS je to da ko zeli da se takmici u Superligi mora da ima teren sa vestackom travom po UEFA standardima kao uslov za takmicenje. Ovo je smesno po cemu se "igra" danas i to ne samo ovde nego svuda u zemlji. Dobar teren pa ce biti i brza i bolja igra. Eventualno ostaviti samo na JNA i na Rajku prirodnu travu jer oni mogu i moraju da je odrzavaju ali ako je moguce uraditi po najsavremenijm standardima sa grejacima i sa svim sto ide uz to. Znam da mozda sve to deluje skupo ali da se ne lazemo, pola dobre utakmice cini dobar teren gde igrac moze lakse i brze da obradi loptu.

koma

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.
(veliki strumf, 25. februar 2018 13:15)
Da bar malo znas fudbal i psihologiju, znao bi da je odlican potez da bas njega stavi da suta penal. Da postigne gol i da se vrati u dobar kolosek, gde ces bolju priliku. A sad sto je promasio, jer je jos bio pod utiskom promasaja u Moskvi, je druga prica tj. Pesic je definitivno 'fudbalski provincijalac'. Inace, svakom (drugom) napadacu je pozeljno dati da sutira penal posle nekog bolnog promasaja ili lose serije bez gola. Tako da tu trener nije nista kriv, naprotiv.

redstarfun

pre 6 godina

Drago mi je što smo promašili penal, jer smo 10 puta bolji od bilo koje ekipe u superligi i možemo sebi da dozvolimo takav luksuz.

Dejo

pre 6 godina

Bio je prenos utakmice na nemackom Sport 1+ HD kanalu. Majko moja, sramota me je, ne toliko zbog fudbala koji je u nekim momentima i dobar, ali brate mili. One tribine oronule, teren oranica, sneg ociscen samo koliko mora, ni slucajno vise od toga. Generalno prizor tuzan. Bolje da su prenosili Vozdovac-Napredak, dobar i brz fudbal i dobri uslovi.

Gpro

pre 6 godina

Pesic namerno promasio da grobari manje kukaju kada povedimo..mada ako bez penala i kartona dobijemo, onda je sklanjalica u pitanju. Dok je kuknjave sa druge strane brda meni nesto tako lepo! :)

zzbz

pre 6 godina

Ne znam koliko dobru loptu treba da dobije Pesic da bi dao gol. Najzasluzniji za prolaz CSKA u 1/8 finala, i tako Zvezdi izbio iz dzepa znacajna finansijska sredstva, kao i bodove za ukupan koeficijent za sledecu sezonu. Padavicar koji vise ni penal ne moze da realizuje. A ako ode Boaci, Zvezda ostaje bez centarfora u borbi za titulu...

делија нс

pre 6 godina

Како људи одрадише акцију, свака част за Суботичане! Идемо Пешићу, недај се.....

Nikola

pre 6 godina

koliko izmisljenih faulova.. kornera.. auta.. hahah smesnoo, samo zvezdani lopta.. A penal tek? Hahahaha ne zele ni da uspore snimak..

ricky

pre 6 godina

Ovo je stvarno bruka i sramota za srpski fudbal koliko se navija za zvezdu i partizan.. preko medija se najvise najvise prepucavaju a iza medija su najbolji prijatelji... steta za ostale klubove, svaki kontakt se danas svirao za zvezdu, koliko nepostojecih faulova je bilo oko sesnaesterca spartaka, nepostojecih kornera a jos milijas igra kao da je sve dogovoreno, covek ne moze da igra u srpskoj ligi vise, kod prvog gola zvezde nepostojeci aut, pa nepostojeci korner koji je kratko izveden pa onda se svira nepostojeci faul iz kojeg zvezda daje gol... i sa pravom ljudi ne gledaju ovaj kriminalni fudbal...

Realno

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 25. februar 2018 13:15)

Upravo zato sto ima srce.Penale ne sutiraju oni koji nemaju srce i jos nesto medju nogama.

делија нс

pre 6 godina

За навијаче Звезде: шта је спорно што је промашио пенал, то се догађа. Невероватни сте, само да се "пљује" по некоме, Ђоковић, овај, онај..... Страшно

aha

pre 6 godina

E moj Milojeviću, igrač nad kojim je papravljen šutira penal? I to ovaj nesretnik što ne može da pogodi loptu? Vraćaj ti njemu psihu posle treninga, neka ostane po dva tri sata dok ne nauči da pogodi loptu, a ne ovako kad se igra za bodove.

нтв

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.

Kanidja

pre 6 godina

Nastavlja Pešic u svom stilu.Majstorski kao i u Moskvi.Neka dobiju bez penala nebitno jel bio ili ne,pošteno ako su bolji.Pa neka Partizan dobije iz penala ili sa igračem više u duhu tradicije.

BOSS

pre 6 godina

Dobro je neko rekao u komentar,nisu vise problem sudije i organizacija,vec protivnicki igraci,koji ce za 500 eura dva autogola dat,napravit penal,il dobiti crveni.. Al to je realnost stanja u Srbiji.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Auuu i pored svog navlacenja za Zvezdu i sviranja bukvalno svakog kontakta kao faul, ipak Spartak poveo.. Ocekuje se jos veca i bezobraznija pomoc sudija u nastavku, sto znaci jos po koji penal (minimum jedan) i crveni karton.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

neverovatno, opet penal za Zvezdu. Pesic da je ranije rodjen, bio bi odlican statista u partizanskim filmovima, pao je kao pokosen mitraljeskim mecima.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Slobodno neki aut duni za spartak :))))) sta reciii...cela zapadna tribina spartaka gadja snegom zvezdinu klupu..verovatno znate zasto

Bojke

pre 6 godina

Danilo Grujic, Grobari Cokot, jel tako bese? To je onaj sto je Rnicevu butinu okarakterisao kao penal za Zvezdu. Danas opet komedija u matineu.

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

CZ kao da igra sa Barsom. Spatak ne sme da predje na zvezdinu polovinu.
Ovo je jadno do bola. Stvarno moras da budes mazohista i odes na stadion.

Brando

pre 6 godina

Au druze, cuo sam da IMT-u treba spic. Prijavi se na probu mislim da bi mogao da prodjes. To je treca liga, taman tvoj kalibar majstore.

knele

pre 6 godina

Teska prevara od igraca i napadaca ovaj Pesic, Pavkov za njega je top napadac samo neznam ko ga gura toliko u Zvezdu daje bio dobar ostao bi u francusku.nadavao se golova iz prnala i greska odbrane u srpsku ligu

Mare

pre 6 godina

Jedna od najboljih akcija u našoj ligi kod gola Spartaka. Šteta što će slavlje domaćima da pokvari sudija sa još nekim penalom za Zvezdu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Ne.

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

Treba imati izuzetan đon obraz da bi kao navijač Partizana ili Zvezde optuživao druge za poklonjene penale i slično. Ja ne znam da li u bilo kojoj ligi tako navlače za dva kluba kao što to rade za naše blizance. To kažem kao Zvezdaš.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Ne pisem komentare u toku utakmice ali sad moram. I dalje sam uveren ds samo u Terzicevoj masti je Babic snazan igrac, dobar u skok igri, okreta itd. kako li ga je sve nahvalio. Evo 77 min. je bio i lopta polako ulazi u sesnaesterac sa strane, nikog blizu nema i on masi loptu kao od sale. Pre toga isto nekoliko luftanja i lopte u po visu sto su isle i procene izbijanja. Katastrofalan igrac!
Mogli smo i ranije resiti mec ali samo nek i ovako zavrsi po ovoj zaledjenoj oranici.

POPE

pre 6 godina

Kakav smo mi narod samo znamo da nekog pljujemo.Zasto neko danas ne pohvali sudiju koji je sudio bez greske.Bio je odlican za razliku od Zvezde i Spartaka koji su odigrali u rangu seljackih liga.

Što učinje Vujoševiću Dule?!?

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.
(filipo, 25. februar 2018 16:04)
CSKA vam se sklanjao ukupno tri sata, ali vi ste toliko jaki da ne mozete gol da date, jedan jedini gol.

zoran

pre 6 godina

Ljudi, dajte bre, ukinite ovu farsu od prvenstva. Pa mene je pored ekrana sramota sta ova dva kluba (Zvezda-Partizan) rade od ovog sporta, a uz obilatu pomoc njihovih lutaka u ostalim glubovima i medju sudijama. Ovo vise nije smesno. ovo je septichka jama.
Ovde vise nije u pitanju sudija, vec igraci protivnickog tima koji su navijaci Zvezde ili Partizana. Secamo se auto gola u Lucanima.>!? TAko i danas uvek ce biti neki igrac koji ce da napravi penal, crveni karton, auto gol.
Mi smo postali toliko jadna, karakterno, nacija da se to ne moze opisati.

спортски уметник

pre 6 godina

Родић или Грујић? Офсајд ко кућа Гобељића, пре другог гола....пенал не треба ни коментарисати...

Zvezdaš

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.

спортски уметник

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење

fenomen

pre 6 godina

Penal u trecem minutu. Kod gola za 1:1 prethodio izmisljen korner a odmah zatim i napucana lopta za skraceni i prilikom centarsuta Milijasa ocigledan faul nad golmanom. Ni tu kradji nije kraj nego odmah u sledecem minutu faul na petercu fakodje pre drugog gola Rodica. Pljacki nema kraja i onda gani bez ikakvog stida sudiju Grujica nazivaju grobarom. Butina Rnica nije zaboravljena.

Zamenik trenera CZ, Kosanovic

pre 6 godina

Nakon sto su se igraci Spartaka sklonili nakon iznenadjuceg gola, dobili smo 100% duela i pretrcali 10km vise od protivnika, posebno u zonama kriticnim za igru. Nadamo se da ce nam ovo iskustvo pomoci u Ligi Sampiona, gde je opstepoznato da nam se svi sklanjaju vec 25 godina, ali mi nista ne mozemo da uradimo da udjemo u to takmicenje.

veliki strumf

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.

ne zaokruzujte broj 1

pre 6 godina

Treba ugasiti ovu krimi ligu...
Potajno se nadam da ce uefa zabraniti Zvezdi i Partizanu da igraju u Evropi zbog sramotnog i vrlo ociglednog namestanja.

...

pre 6 godina

Neverovatno kako svi rivali bas protiv zvezde imaju problema sa sastavom...atomska navala koja za 4 meseca u Evropi da 3 gola gle sad,za 3 minuta dva gola i to bek ina Rodic :)))
Sad krece rapsodija...

Extreminator

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.

нтв

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.

Gogsi CZ

pre 6 godina

Све је то намештено. Звезда без шансе до два гола, намерно промаше пенал да би било као неизвесно.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (нтв, 25. februar 2018 13:59)

Prijatelju Zvezda je imala sto sansi danas i za vas partizan je licno Barselona

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 2018 14:05)

Ima li smesnijeg od tvog komentara ?!
Pa i ovi tvoji ti lupaju minuse

Cojko

pre 6 godina

Sramota za jednu cuvilizovanu zemlju ovakva utakmica, penal parodija, ruka nepostojeca za slobodan udarac, faul nad golmanom nakon centaršuta , dokle bre više!

POPE

pre 6 godina

Kakav smo mi narod samo znamo da nekog pljujemo.Zasto neko danas ne pohvali sudiju koji je sudio bez greske.Bio je odlican za razliku od Zvezde i Spartaka koji su odigrali u rangu seljackih liga.

ricky

pre 6 godina

Ovo je stvarno bruka i sramota za srpski fudbal koliko se navija za zvezdu i partizan.. preko medija se najvise najvise prepucavaju a iza medija su najbolji prijatelji... steta za ostale klubove, svaki kontakt se danas svirao za zvezdu, koliko nepostojecih faulova je bilo oko sesnaesterca spartaka, nepostojecih kornera a jos milijas igra kao da je sve dogovoreno, covek ne moze da igra u srpskoj ligi vise, kod prvog gola zvezde nepostojeci aut, pa nepostojeci korner koji je kratko izveden pa onda se svira nepostojeci faul iz kojeg zvezda daje gol... i sa pravom ljudi ne gledaju ovaj kriminalni fudbal...

navijac

pre 6 godina

REZULTAT SE VEC ZNA, SAMO OSTAJE FORMALNOST DA SE ODIGRA MEC
2&gg

1:3



POY
(ALENPIJE OUT, 25. februar 2018 13:04)


Izgleda da ce tako i biti! Sramota je sta radi mezimica u ovoj ligi!

filipo

pre 6 godina

Nešto mi nije logično da Zvezdi kao najjačem klubu u regionu moraju da se sklanjaju da bi pobedili.Ali ako grobari tako kažu sigurno je istina,logika je njima jača strana.CSKA nam se isto sklonio kada smo trebali da ih nokautiramo u zadnjih 10 minuta,ali nas niko nije obavestio.

A saopstenje

pre 6 godina

Au kakva faulcina od strane Zvezdinog igraca kod izjednacujuceg gola. Sa obe ruke je bahato izgurao Spartakovog igraca da bi Rodic posle toga potpuno neometan skocio i dao gol. Lakrdija od takmicenja. Da je ovako Partizan dao gol vec bi bilo saopstenje na poluvremenu a mozda i Spartakovi igraci ne bi hteli da nastave utakmicu. Ovako posto je Zvezda u pitanju svi ce naravno precutati i biti srecni i zadovoljni.

Golubar

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.

realno

pre 6 godina

Kakvo sudjenje, kakvo navlačenje, sviraju se prekrsaji na 20, 25 metara, korneri koje samo pomoćnici vide. A zato, igracima Spartaka ne sme da se dosudi prekrsaj, Savic u skoku, nenamerno, udara laktom igraca Spartaka, umesto zutog, Zvezda dobija kontru. Ne sme sudija da svira prekrsaj u napadu Pesmica, a u nastavku akcije se postiže gol.

Povidon

pre 6 godina

Zvezda ekspresno preokreće. Pošteno zar ne? U pravu je bio Ilija Stolica jule, srpski fudbal je u blatu. Blato na terenu, a još više van njega.
(Golubar, 25. februar 2018 13:51)
Isplaci se, otvori dusu...

Nikola

pre 6 godina

koliko izmisljenih faulova.. kornera.. auta.. hahah smesnoo, samo zvezdani lopta.. A penal tek? Hahahaha ne zele ni da uspore snimak..

Gospodin

pre 6 godina

Majko moja pa vi ni penal vise nemozete da date!!Ocekujem jos jedan ako nebude gola a mozda i pokoji crveni karton!!
(Grobar, 25. februar 2018 13:12)

A vi 11:11 ste 0 bili...primite gol i odmah 2 crvena za protivnika..da vam pomogne malo...cuti molim te.

Navijac Rom

pre 6 godina

Смешан пенал и офсајд пре другог гола...ајде докторе неко саопштење
(спортски уметник, 25. februar 

Umetnice, kada tebi zvezdin penal nije smesan i kada gol Zvezde nije iz ofsajda. Gde ti vide ofsajd?

kodzo

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Zvezde na veoma teskom terenu. Dali smo golove na vreme i jos mi je draze sto promasismo penal, da javnost ne bi pocela da izjednacuje nase pobede sa komsijskim u Lucanima

Anonymous

pre 6 godina

Ne vidi se bas najjasnije na snimku, ali pre mi izgleda da nije penal nego sto jeste. I to pisem kao navijac Zvezde. Zato nikad ni necemo imati napadaca, kada ovi manekencici jedva cekaju da padnu u sesnaestercu umesto da se bore da daju gol. Pesic vise ne moze nikome da da gol. Mislim da bi i za Zvezdu i za njega bilo najbolje da odmori par utakmica. Bravo za Rodica!

Mare

pre 6 godina

Jedna od najboljih akcija u našoj ligi kod gola Spartaka. Šteta što će slavlje domaćima da pokvari sudija sa još nekim penalom za Zvezdu.

Dominiraj Zvezdo

pre 6 godina

E tako to radi najbolja ekipa u Srbiji.Odlicna igra sa dosta sansi i cista zasluzena pobeda bez sudijske pomoci.Teren je bio ocajan i dobro da se niko nije povredio.Jako bitna tri boda koja nas priblizava jos vise tituli i ligi sampiona boze zdravlja.Rodic odlican danas,dva lepa gola koja su resila utakmicu.Realizacija nam je bila slaba danas,morali smo jos koji gol dati sobzirom koliko smo sansi imali,na tome mora da se poradi na treninzima.Pohvale i za Spartak,pokazali su da nisu slucajno tako visoko kotirani na tabeli i zelim im da izbore evropu.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Auuu i pored svog navlacenja za Zvezdu i sviranja bukvalno svakog kontakta kao faul, ipak Spartak poveo.. Ocekuje se jos veca i bezobraznija pomoc sudija u nastavku, sto znaci jos po koji penal (minimum jedan) i crveni karton.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

neverovatno, opet penal za Zvezdu. Pesic da je ranije rodjen, bio bi odlican statista u partizanskim filmovima, pao je kao pokosen mitraljeskim mecima.

anica

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete decka, davao je on u prvenstvu dosta golova pa ga niste nesto preterano hvalili tad, sad ga kudite. Omasio je u Moskvi onu loptu pa jel treba da se ukoka? Ocigledno da je malo dekoncentrisan, ali proci ce, mozda on nije nivo vrhunskih napadaca ali nije ni los, i Mijatovic je pogodio onu precku pa ga eno u Realu.
Kako bi podrzali nekoga kad je upao u kolotecinu, kad bi ga trener tako sklanjao nista ne bi bilo, hvala Bogu pa ne razmislja kao vecina, i Mesi da nam dodje opet bi nasli manu. Sramota.
Napred Pesicu, bice jos utakmica, hvala za sve!

ferdinand

pre 6 godina

Grobarska je tuga pregolema. Prvo kmečanje kako FSS ne odlučuje da li će se odigrati utakmica u Subotici i da je CZ već sredila da se ne igra i kako je Partizan morao da igra u Kruševcu. Onda kmečanje oko penala, pa oko dva gola Rodića. A, kako igraju, izgleda da će kmečati još, jer teško da će ovakvom igrom dobiti Zemun.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Са свим што је данас Милијаш приказао даје ми за право да кажем да је Милојевић погријешио што га није увео у игру у Москви бар задњих 15-ак минута, уз сво поштовање Милојевићу за досад остварено и уз очигледну ствар да је Милијаш спор. Можда ми са Милијашем у игри не би дали тај потребни гол ал вриједило је покушати. Сад је касно а надам се да је то Милоје схватио и да ће убудуће паметније урадити. Искрено, замјерим му то јер велики је улог био. БРАВО ЗВЕЗДО ЗА ПОБЈЕДУ! 👏👏👏

Okidač

pre 6 godina

Zaledjen teren....ajde,ajde za te pare sto dobijate ima da igrate i po ledu i blatu...da se narod zabavlja.E da...i da posle citamo kom na B92

v_K_esspreso

pre 6 godina

Slobodno neki aut duni za spartak :))))) sta reciii...cela zapadna tribina spartaka gadja snegom zvezdinu klupu..verovatno znate zasto

ProdigyCZ

pre 6 godina

Pred Cska Pesic baca neke izjave o pritisku,mentalitetu naseg naroda,glumi nekog filozofa,i onda kao u vevini slucajeva onaj od gore te brutalno spusti...

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

CZ kao da igra sa Barsom. Spatak ne sme da predje na zvezdinu polovinu.
Ovo je jadno do bola. Stvarno moras da budes mazohista i odes na stadion.

davitelj protiv davitelja

pre 6 godina

Zvezda bez stranca u ekipi (Borjan ima dvojno drzavljanstvo)!!! Ovo se nije desilo jako dugo, i drago mi je zbog toga. Bravo Milojevicu!

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Idemoooo Rodo majstore,bravo .Odlicna utakmica sobzirom da je teren jako tezak za igru,samo da se niko ne povredi.Ajmoo Zvezdo jos jace drugo poluvreme

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Ne pisem komentare u toku utakmice ali sad moram. I dalje sam uveren ds samo u Terzicevoj masti je Babic snazan igrac, dobar u skok igri, okreta itd. kako li ga je sve nahvalio. Evo 77 min. je bio i lopta polako ulazi u sesnaesterac sa strane, nikog blizu nema i on masi loptu kao od sale. Pre toga isto nekoliko luftanja i lopte u po visu sto su isle i procene izbijanja. Katastrofalan igrac!
Mogli smo i ranije resiti mec ali samo nek i ovako zavrsi po ovoj zaledjenoj oranici.

Beogradska manguparija

pre 6 godina

Iz 1-2, kvota 25. Samo da sacekam kraj.
(Penal za Zvezdu, 25. februar 2018 13:17)

Ode jos jedan tiket u korpu :) Ali nadam se da si sacekao kraj utakmice. Ako nista drugo bar si gledao dobar fudbal posto tvoj partizan ne moze da ti pruzi to.I obucite se dobro kada izadjete napolje jer je -12

oOo

pre 6 godina

Znači Pešić baš ne zna...dobar je dečak ali ova plemenita igra loptom mu baš i ne ide od noge...bez šale njegov nivo je ekipa tipa Rad,Voždovac, Čuka..uz dužno poštovanje prema istim...ali za Zvezdu definitivno nije živ mi bio...

Апоплекс

pre 6 godina

Није проблем бити лош играч. Проблем је бити препотентан лош играч. Пешићу, терај се из Звезде!

sever

pre 6 godina

Bravo Terzicu! Platio si 750 000 eura za Pesica i 800 000 eura za Babica.

Nikolic iz Spartaka okrene Babica na petoparcu za pogodak suboticana. A Pesic ne moze ni penal realizovati nego pokazuje da je fudbalski nepismen, loptu ne zna primiti. To se jesenas nije toliko primecivalo, jer pored Boacija nije puno igrao, ulazio po pola sata kada je vec bila resena utakmica.

BOSS

pre 6 godina

Dobro je neko rekao u komentar,nisu vise problem sudije i organizacija,vec protivnicki igraci,koji ce za 500 eura dva autogola dat,napravit penal,il dobiti crveni.. Al to je realnost stanja u Srbiji.

Sale

pre 6 godina

Budite realni, jeste smesan penal ali zasluzeno vodimo. Em smo ga promasili em ovi ne mogu da predju pola. Pesic je psihicki puko, ranije je lagano realizovao u domacem prvenstvu, onaj penal i zicer 1 na 1 mu se u domacem prvenstvu ne bi dogodili pre CSKA... A ova utakmica je jos jedan dokaz koliki je uspeh nokaut faza LE iz ovakve lige, pa ovi su peti, a ljudi za poluvreme imali jedan pravi napad. A kako centriraju naspram njih Milijas izgleda kao Pirlo...

pedja

pre 6 godina

Sta se desava sa Pesicem?I sta se desava sa Milojevicem da ga toliko forsira?Covjek ne moze da igra spica sam.Dok je bio Boackom koji ga je rasterecivao bar je u ligi davao golove.Jednostavno nema kvalitet da bude jedini spic .Mislim da ce Milojevic uvidjeti da ovo sa jednim spicem Pesicem ne vodi ka dobrom.Vrlo je neozbiljno sto smo vratili Pavkova,a znali da cemo.prodati Boacija.Bice tesko bez jos jednog jakog spica i bez veznog tipa Kanga doci do titule .Terzic se opet kocka sa titulom !Neozbiljno odradjen prelazni rok!

zar ne?

pre 6 godina

1. da je ova situacija bila u kaznenom prostoru Spartaka bi koji govorite da nije bilo penala bi govorili da je sramota što npr. Savić nije dobio crveni karton.

2. Pešić sasvim solidan igrač koji se izuzetno mnogo i dosta dobro kreće, zicere i penale promašuje i Mesi pa nećemo reći da Mesi nije ni za seosku ligu. Pešić je sad ušao malo u kanal, ali će izaći iz njega.

Kralj

pre 6 godina

dobrodosli na stadion spartaka, veoma teski uslovi za ig...penal za zvezdu 
Srbijo srami se
(kez, 25. februar 2018 13:14)

Srbija se srami zbog partizana,Lucana,crvenih kartona,penala i otetih preko 20 bodova, bez kojih bi penaltizan bio 10. na tabeli!!!!

Bojke

pre 6 godina

Danilo Grujic, Grobari Cokot, jel tako bese? To je onaj sto je Rnicevu butinu okarakterisao kao penal za Zvezdu. Danas opet komedija u matineu.

knele

pre 6 godina

Teska prevara od igraca i napadaca ovaj Pesic, Pavkov za njega je top napadac samo neznam ko ga gura toliko u Zvezdu daje bio dobar ostao bi u francusku.nadavao se golova iz prnala i greska odbrane u srpsku ligu

Ivan

pre 6 godina

Svaka cast Rodicu. Nije do sada pokazao previse ove napadacke sposobnosti. Za Pesica vise nemam reci. Dokle ce se trpeti samo mi nije jasno...

botafogo

pre 6 godina

Milojeviću jako te cenim ali ne mogu da shvatim zašto nema mesta makat u rezervi za super talentovanog Joveljića, zašto igra Krstičić a ne, i pored godina, mnogo kreativniji Milijaš?

нтв

pre 6 godina

При крају утакмице Звезда је физички била слабија када је играла пресинг на ограниченом простору, што је успевало у првом али је се Спартак сада извлачио преко дриблинга првог играча у кретању -окретање на другу страну.Потребно је имати код такве игре имати и алтернативу за пресинг и шире повезивање одбране без"испадања".

mile

pre 6 godina

Zvezda mora da shvati da nema gol igrača, naročito za evropu.vreme je da pruži šansu mladom Joveljiću da se kali do sledećeg izlaska na evropsku scenu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Ne.

bivsiTrener

pre 6 godina

Dobro je sto Milijas igra, trebaju nam hitri i agilni igraci, koji visokim presingom na odbranu Spartaka mogu da donesu kljucnu prednost Zvezdi.

Љ

pre 6 godina

Napadač Zvezde je preuzeo odgovornost i uzeo mali zalet. Gađao je gornji desni ugao, ali je pogodio prečku i ’crveno-beli’ su propustili najveću šansu.
Шта бре преузео одговорност! Преузео и промашио. Нападач! Ван бре из првог тима.

делија нс

pre 6 godina

За навијаче Звезде: шта је спорно што је промашио пенал, то се догађа. Невероватни сте, само да се "пљује" по некоме, Ђоковић, овај, онај..... Страшно

svasta

pre 6 godina

Samo cekam grobare da kukaju.. Razlika je u tome sto mi imamo 10ak sansi po mecu, normalno je ako preokrenemo, vi preokrenete bez jedne sanse.

redstarfun

pre 6 godina

Drago mi je što smo promašili penal, jer smo 10 puta bolji od bilo koje ekipe u superligi i možemo sebi da dozvolimo takav luksuz.

Kanidja

pre 6 godina

Nastavlja Pešic u svom stilu.Majstorski kao i u Moskvi.Neka dobiju bez penala nebitno jel bio ili ne,pošteno ako su bolji.Pa neka Partizan dobije iz penala ili sa igračem više u duhu tradicije.

bex

pre 6 godina

Sta reci za Pesica...veliki sam zvezdas ali ako hocemo nesto u evropi pogotovo liga sampiona,ovaj momak nema kvalitet.ima zelju i volju,ali nema kvalitet.Sto god vi mislili ovo je jedna velika istina.

Gpro

pre 6 godina

Pesic namerno promasio da grobari manje kukaju kada povedimo..mada ako bez penala i kartona dobijemo, onda je sklanjalica u pitanju. Dok je kuknjave sa druge strane brda meni nesto tako lepo! :)

koma

pre 6 godina

Posle svega sto se dogodilo u Moskvi, Pesic je bio poslednji igrac koji je trebao da sutira penal i ne mogu da shvatim da je Milojevic odredio njega. narocito zbog nepisanog pravila da igrac nad kojim je napravljen oenal ne treba da ga sutira. Sada se nepotrebno jos vise ukanalio, a ionako je psihicki bio u autu.
(veliki strumf, 25. februar 2018 13:15)
Da bar malo znas fudbal i psihologiju, znao bi da je odlican potez da bas njega stavi da suta penal. Da postigne gol i da se vrati u dobar kolosek, gde ces bolju priliku. A sad sto je promasio, jer je jos bio pod utiskom promasaja u Moskvi, je druga prica tj. Pesic je definitivno 'fudbalski provincijalac'. Inace, svakom (drugom) napadacu je pozeljno dati da sutira penal posle nekog bolnog promasaja ili lose serije bez gola. Tako da tu trener nije nista kriv, naprotiv.

делија нс

pre 6 godina

Одлична утакмица за нашу лигу. Морали смо ово раније ријешити да није "хроничне неефикасности".

Dejo

pre 6 godina

Bio je prenos utakmice na nemackom Sport 1+ HD kanalu. Majko moja, sramota me je, ne toliko zbog fudbala koji je u nekim momentima i dobar, ali brate mili. One tribine oronule, teren oranica, sneg ociscen samo koliko mora, ni slucajno vise od toga. Generalno prizor tuzan. Bolje da su prenosili Vozdovac-Napredak, dobar i brz fudbal i dobri uslovi.

Kića

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)

Kako misliš samo Ben, Donald i Le Talek? Pa nema ni Stojkovića ni Radonjića.. Samo neke teorije zavere..

Marinkova bara

pre 6 godina

Kakav pritisak da se utakmica odloži? Bitku za odlaganje vodili su verni mediji državnog kluba.
(Zgožen sam, 25. februar 2018 13:0

Ajde ne pisi budalastine
Odlaganje je trazio Spartak

BgChb

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, iz prve postave Zvezde izostavljeni samo stranci: Le Talek, Donald i Ben. Mislim da se tu nije samo Milojević pitao.
(Extreminator, 25. februar 2018 13:08)
bena odmara,a receno je ranije zasto Le Talek i Donald nece igrati..

Najrealnije

pre 6 godina

Nikolic iz Spartaka je ubedljivo najbolji spic u drzavi,potpisujem.Izmislio je fudbal za sve centarforove i nije mi jasno zasto ga Zvezda nije uzela pre mesec dana,kad je bilo price oko toga.Za Pesica je znalac,kao i za sve ostale.Ono sto on zna sa loptom,nijedan spic ne moze ni da sanja.

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

Treba imati izuzetan đon obraz da bi kao navijač Partizana ili Zvezde optuživao druge za poklonjene penale i slično. Ja ne znam da li u bilo kojoj ligi tako navlače za dva kluba kao što to rade za naše blizance. To kažem kao Zvezdaš.

zzbz

pre 6 godina

Ne znam koliko dobru loptu treba da dobije Pesic da bi dao gol. Najzasluzniji za prolaz CSKA u 1/8 finala, i tako Zvezdi izbio iz dzepa znacajna finansijska sredstva, kao i bodove za ukupan koeficijent za sledecu sezonu. Padavicar koji vise ni penal ne moze da realizuje. A ako ode Boaci, Zvezda ostaje bez centarfora u borbi za titulu...

делија нс

pre 6 godina

Како људи одрадише акцију, свака част за Суботичане! Идемо Пешићу, недај се.....

Aleks

pre 6 godina

Ako prodamo Boaćija, mislim da znate šta sleduje. Tj. šta ne sleduje :D

Utopiti Pešića za milionče negde da se pokrpimo i to je to.

Nikola

pre 6 godina

Prvo sto bih uradio da sam neko bitan u FSS je to da ko zeli da se takmici u Superligi mora da ima teren sa vestackom travom po UEFA standardima kao uslov za takmicenje. Ovo je smesno po cemu se "igra" danas i to ne samo ovde nego svuda u zemlji. Dobar teren pa ce biti i brza i bolja igra. Eventualno ostaviti samo na JNA i na Rajku prirodnu travu jer oni mogu i moraju da je odrzavaju ali ako je moguce uraditi po najsavremenijm standardima sa grejacima i sa svim sto ide uz to. Znam da mozda sve to deluje skupo ali da se ne lazemo, pola dobre utakmice cini dobar teren gde igrac moze lakse i brze da obradi loptu.

Gordon Bennett

pre 6 godina

Mora jos jedan penal. Inace, je l' ovo 7-8 uzastopni penal ne racunajuci veciti derbi?
(BCJ2KXW, 25. februar 2018 13:14)

Bio i na derbiju, zaboravio si!

sike

pre 6 godina

Pavkovu se javno izviniti preko medija! Navijačima se izviniti što se Pešić forsira i objasniti im zašto tako. Rodića na krilo, a Hajdina na beka. Afžića i Račića u vatru. Povremeno i Joveljića da menja (ali Pavkova!)

aha

pre 6 godina

E moj Milojeviću, igrač nad kojim je papravljen šutira penal? I to ovaj nesretnik što ne može da pogodi loptu? Vraćaj ti njemu psihu posle treninga, neka ostane po dva tri sata dok ne nauči da pogodi loptu, a ne ovako kad se igra za bodove.

делија нс

pre 6 godina

Па добро шта је спорно било код пенала? Питам, онако.... Је ли што је свиран за Звезду, по мишљењу навијача Партизана вјероватно је био фаул Пешића у нападу.

Realno

pre 6 godina

Od ovog Pešića stvarno nema ništa.Sad ni iz penala ne može da da gol.Posle će opet da plače.Kad nema srce zašto preuzima odgovornost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 25. februar 2018 13:15)

Upravo zato sto ima srce.Penale ne sutiraju oni koji nemaju srce i jos nesto medju nogama.

Brando

pre 6 godina

Au druze, cuo sam da IMT-u treba spic. Prijavi se na probu mislim da bi mogao da prodjes. To je treca liga, taman tvoj kalibar majstore.