Petak, 23.02.2018.

11:25

Novaka testirali na doping bar 11 puta, Federera više od 14

Međunarodna tenisak federacija (ITF) objavila je broj testova na doping koji su obavljeni u 2017. godini.

Izvor: B92

Novaka testirali na doping bar 11 puta, Federera više od 14 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 6 godina

Do juce bila slaba konkurencija, danas doping. Sta ce biti sutra? Dajte ljudi, probudimo se malo, kolektivno se otreznimo... Neko moze biti bolji i bez nekakvih zavera i koje cega veca u sta nas narod moze da poveruje. Jednostavno, bolji je. Osvojio je vise. Svidjalo se to vama ili ne.

Simpo

pre 6 godina

Nije problem koliko se testirali nego ko ih je testirao i kada ih testiraju,kad ode u toalet posle totalnog pada igre i vrati se kao preporodjen tad se treba testirati i to javno.

pera 57

pre 6 godina

@haris
Pisao sam o dopingu u sportu i o mafiji u sportu.Toliko ima dokaza,toliko su knjiga napisane, da je glupo i raspravljati o tome.Ne mislim da smo mi posteni,ni da su sportisti iz bivse JU cisti,ali je glupo pisati ironicno o vatikanu,cia,bia samo zato sto neko ne navija za RF.
Ko ne veruje,moze ukucati Mafija in sport,Mafia in Tennis,dobice mnogo podataka i literature iz Nemacke.
preporucio bih takodje dva nemca Michael Wulzinger i Rafael Buschmann(Football Leaks)

Prosečan Srbin

pre 6 godina

Stvar je jasna, ko god je bolji od Srba u bilo čemu, taj se dopinguje! Rusima je sve namešteno, pa nebi oni varali, braća naša... Zli Ameri se dopinguju, a fini Rusi ne!

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

Djokovic toliko puta jeste testiran? Nemoguce je to. Konsultujte se sa ovim kvaziintelektualcima. Oni su ti koji ce pojasniti kako su testirani Nadal, Federer i Djokovic.

upozorenje

pre 6 godina

Novakovi navijači smanjite malo "doživljaj" ,jer će vam trebati snage zbog šoka sa kojim ćete se možda suočiti.Ako se domaćim novinama može imalo vjerovati, vaš ljubimac uskoro neće morati ni ići na testiranje na doping,jer je Srđan Đoković izjavio da je njegovom sinu dosta tenisa za cio život.

milutin

pre 6 godina

Testirali Federera? Nije moguće. To je informacija samo radi javnosti.
On se prije tri-četiri godine hvalio pred nekim novinarima iz Švajcarske da je za glavnog kontrolora WADA predložio svog komšiju jer je bio bez posla.
I zaposle ga (da kontroliše Rogera i njegove konkurente).
Ko će vjerovati podacima za Rogera? Za ostale, vjerujem.

HARIS

pre 6 godina

Sve je ovo izmisljeno! Nolo je testiran vise od 300 puta, a Nike, Cia i Vatikan nisu dozvolili da se testiraju Nadal i Federer, sve je jasno.

Roki

pre 6 godina

(RLLP, 23. februar 2018 12:52)
Komentar bi imao smisla samo pod pretpostavkom da se Federer nikad u zivotu nije povredio i da mu igra ne varira sto uopste nije tacno

2010 Novaka nigde nije bilo od ove dvojice
2011 Federer puni 30. godina
2012 Federer osvaja prvi GS posle 30te samo par dana pre 31og rodjendana
2013 Federer je povredjen celu sezonu
2014 Federer menja reket i nacin igre zbog povrede i sve losijeg bekenda
2016 Federer ide na operaciju
2017 Djokovic puni 30. godina
2017 Djokovic pauzira
2017 Djokovic menja reket i nacin igre da bi popravio servis
2017 Djokovic ide na operaciju

Rezultati jednog i drugog ce biti identicni nakon sto su napunili 30. godina koliko ja vidim. Kroz sve sto je prosao Federer sada upravo Djokovic prolazi.

Jerry

pre 6 godina

F€D€R€RU done$u prazne obra$ce da ih $am i$puni: za doping, za ždrijeb, za ra$pored... i kažu da ne treba da žuri $ tim, može kad god mu odgovara.

Duck Dodgers

pre 6 godina

RLLP@
Uzeo čovek gren slam 2010, 2012, i dva 2017... toliko... rekoh ja pre mesec dana nema ništa lepše nego čitati komentare posle federerovih titula...

bonafides

pre 6 godina

Samo placi i tesi se.
(Vlado, 23. februar 2018 13:05
Legendabl
Pozdravila te drugarica bojanabg sa kojom si zajedno optuživao Nadala a potom i Djokovica da su dopingovani zao što Federer nije mogao da uzme slam 5 godina dok su bili u formi a on bio mator

nino belov

pre 6 godina

Isti momenat mi je pala na pamet prica o americkim kosarkasima, gde samo ispune obrazac. Ne vrede ista pravila za istocnu evropu i zapadni svet. Dva coveka koja su bila najvise testirana na doping su djokovic i dimitrov.

Mladen

pre 6 godina

Neverovatno je kako svi znaju da pricaju kako su Federer i Nadal sumnjivi, a Novak je eto svetac i gde bi on uzimao nesto nedozvoljeno. Kako da ne, sve se to moze reci i za naseg Novaka, koji se samo odjednom raspao na sidne komade, a pre toga bio zver.

Bilja

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!

Zox

pre 6 godina

Pa da, sve sto se objavi i napise je istina...

Mediji naprave rat u nekoj zemlji, posvadjaju i leve i desne, a sada neka komisija, deo farmaceutske mafije, ce da objavi tacne podatke...

Pa sam Federer je izjavljivao da je "inspektor komisije iz njegovog mesta", pa da se "sretnu i on uradi testove"... Ja im verujem... Pomalo, doduse...

E Biljo, Biljo

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!
(Bilja, 23. februar 2018 12:29)

To su testiranja samo u 2017.g. Pored matematike ni logika citanje s razumijevanjem ti nisu dobri.

Zox

pre 6 godina

@mitko

Brate... Jesam Srbin, ali ne verujem u bajke... Korupciju, prostituciju, namestanje rezultata, "izvrtanje teza", ucenjivanje itd. smo uveli sa Zapada, nista od ovoga nisu Srbi izmislili, mi smo tek pocetnici u tome.

Ako zelis, shvati izjave Rokija kao "iskrenost", ja shvatam kao bahatost - niko im nista ne moze i zato tako pricaju. Isti su vlasnici medija i mediji kad izvestavaju o Federeru ili Dzordanu (pazi, pazi, isti sponzor!) ili o ratu u Iraku... Sve je to "za narod", a narod, od svih prava, najcese praktikuje pravo da bude naivan. Da li uopste iko normalan misli da je prihod od ko zna koliko milijardi od tenisa (ili sporta) - nekontrolisan? Oni nesto prepustaju slucaju? Pa Rusi koji su suspendovani zbog dopinga (atletika) su sredstva kupovali u Kanadi i Americi, u Rusiji toga nema...

RLLP

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......
(Juventino 35 12- 65 titula u istoriji...., 23. februar 2018 12:32)

Gde ti je bio tvoj rodja dok je No1e bio zdrav? Od 2010. do 2017. u 28 GS turnira osvojio je samo jedan! A tada je bio u najboljim igrackim godinama (28 g. starosti). Nakon 2017. Rafa kilavi, No1e i Andy povredjeni i sada je po tebi rodja sininim za tenis??? Ahahahah~ Presmesan si covece. Pa rodja je ocajan teniser koji nikako nemoze da bude najbolji kada je tek treci u svojoj generaciji. Njegov nivo igre ne moze da se meri sa nivom igre Nadala i posebno Djokovica. Rodja je kipio od zavisti svih tih 7 godina i na kraju nikada nije nasao nacin da prevazidje Novakov nivo igre. Tu je gde je samo zbog povreda drugih igraca. Oh, and one more thing... Nije ni cudo da navijas i za Bljuventus i za rodju. Otprilike su na istom nivou arogancije i pohlepe. Bljak! P.s. Nemoj da places sada ko rodja...

tenis

pre 6 godina

Ja znam da se kod nas sve lazira,muti, petlja ali to ne znaci da je svugde tako. Zar stvarno mislite da je tako jednostavno da se neko toliko puta testira i da stvarno prodje kontrolu. Pa kad je pala Marija Šarapova zasto ne bi ostali. Šarapova je posle Federera markentiski najaca u svetu tenisa, da je moguce da se lazira kao sto vi mislite sigurno ne bi dozvolili da padne jedna Šarapova i da svi budu na gubitku. To sto ovde ne pojedini ne mogu da prihvate da RF u 37 godini igra kao mladic to je vas problem.

mitko

pre 6 godina

@zox Klasican srpski mentalitet. Znate kako biste vi varali pa to preslikavate na druge. Samo vam i dalje nije jasno sto je Federer sam priznao da je covek koji vrsi kontrolu iz njegovog rodnog mesta. To na primer, prosecan srbin ni pijan ne bi priznao. E, kad to shvatate zasto je on to sam rekao i zasto ga nije bilo sramota da to prizna, bice vam jasno kako sistem funkcionise u Svajcarskoj.

Mila

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.
(pera 57, 23. februar 2018 11:48)
Apsolutna istina, tako se diriguje rezultatima.
Setite se samo kada je Novak pre oko tri godine javno tražio da isti uzorak testiraju komisija i igrač. Naravno da taj zahtev nije odobren. Između ostalog vidimo epilog "ispravnog" testiranja.
Živeli

Pele

pre 6 godina

@ JerryJackson, 23. februar 2018 11:42

Svaka ti je k`o Njegosu. A, jel` si uzeo jutros jutros terapiju?

Problem sa Federerom je sto sve udarce izvodi skoro savrseno, sto se fantasticno krece, sto ima stabilan privaran zivor, bistru glavu i sto ne "trci" za publicitetom. I tako dvadeset godina.

Kad je neko mega zvezda, naravno da ce ga stavljati da igra u "prime time" terminima. Na taj nacin organizatori, televizijske stanice i sponzori ostvaruju najveci profit.

PS: ne mozes da trazis vece nagradne fondove, a da "zvezde" poput Federera i Nadala guras u popodnevne termine.

Juventino 35 12- 65 titula u istoriji....

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......

swiss miss

pre 6 godina

Evo šta je izjavio gdin Federer 2016

“I’ve been in Dubai for 10 yrs now and I’ve been tested once in 10 yrs – that’s not OK. I get tested more in Switzerland because a tester lives in my village. He comes and sees me..."

Najveća prevara savremenog sporta, sve će jednoga dana izaći na videlo od korupcije do ostalih detalja

bojaaan

pre 6 godina

Od dopinga je izuzeta samo kosarkaska reprezentacija SAD.
(Dejan, 23. februar 2018 11:50)

Dzejms koji je u najboljim danima trenirao po 10 sati na dan kazes da se dopinguje? Pogledaj gde je LBJ bio samo dan posle gubitka finala od Golden Stejta, bio je na treningu odmah. Kari koji sutne na dan 3000 trica kazes da je dopingovan? Naravno, za srbe vazi ako je neko bolji od tebe odmah je dopingovan itd.
Ljudi treniraju po celi dan imaju 81 jakih utakmica tokom sezone plus plej of. Ulazu samo u kosarku 10 puta vise nego sto balkanske zemlje ulazu u sve sportove zajedno i onda ti dodjes i kazes da se neko dopinguje? Sram te bilo!!!

JerryJackson

pre 6 godina

Federer zadnje dvije godine u finalu AO nakon 4. seta odlazi s terena, loše počinje 5. set, nekoliko gemova kasnije odjednom proigra, okrene rezultat, uzme naslov. 2017. je čak uzeo medicinski timeout da uspori Nadala.

pera 57

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.

bojaaan

pre 6 godina

Od dopinga je izuzeta samo kosarkaska reprezentacija SAD.
(Dejan, 23. februar 2018 11:50)

Dzejms koji je u najboljim danima trenirao po 10 sati na dan kazes da se dopinguje? Pogledaj gde je LBJ bio samo dan posle gubitka finala od Golden Stejta, bio je na treningu odmah. Kari koji sutne na dan 3000 trica kazes da je dopingovan? Naravno, za srbe vazi ako je neko bolji od tebe odmah je dopingovan itd.
Ljudi treniraju po celi dan imaju 81 jakih utakmica tokom sezone plus plej of. Ulazu samo u kosarku 10 puta vise nego sto balkanske zemlje ulazu u sve sportove zajedno i onda ti dodjes i kazes da se neko dopinguje? Sram te bilo!!!

tenis

pre 6 godina

Ja znam da se kod nas sve lazira,muti, petlja ali to ne znaci da je svugde tako. Zar stvarno mislite da je tako jednostavno da se neko toliko puta testira i da stvarno prodje kontrolu. Pa kad je pala Marija Šarapova zasto ne bi ostali. Šarapova je posle Federera markentiski najaca u svetu tenisa, da je moguce da se lazira kao sto vi mislite sigurno ne bi dozvolili da padne jedna Šarapova i da svi budu na gubitku. To sto ovde ne pojedini ne mogu da prihvate da RF u 37 godini igra kao mladic to je vas problem.

Mladen

pre 6 godina

Neverovatno je kako svi znaju da pricaju kako su Federer i Nadal sumnjivi, a Novak je eto svetac i gde bi on uzimao nesto nedozvoljeno. Kako da ne, sve se to moze reci i za naseg Novaka, koji se samo odjednom raspao na sidne komade, a pre toga bio zver.

Pele

pre 6 godina

@ JerryJackson, 23. februar 2018 11:42

Svaka ti je k`o Njegosu. A, jel` si uzeo jutros jutros terapiju?

Problem sa Federerom je sto sve udarce izvodi skoro savrseno, sto se fantasticno krece, sto ima stabilan privaran zivor, bistru glavu i sto ne "trci" za publicitetom. I tako dvadeset godina.

Kad je neko mega zvezda, naravno da ce ga stavljati da igra u "prime time" terminima. Na taj nacin organizatori, televizijske stanice i sponzori ostvaruju najveci profit.

PS: ne mozes da trazis vece nagradne fondove, a da "zvezde" poput Federera i Nadala guras u popodnevne termine.

mitko

pre 6 godina

@zox Klasican srpski mentalitet. Znate kako biste vi varali pa to preslikavate na druge. Samo vam i dalje nije jasno sto je Federer sam priznao da je covek koji vrsi kontrolu iz njegovog rodnog mesta. To na primer, prosecan srbin ni pijan ne bi priznao. E, kad to shvatate zasto je on to sam rekao i zasto ga nije bilo sramota da to prizna, bice vam jasno kako sistem funkcionise u Svajcarskoj.

HARIS

pre 6 godina

Sve je ovo izmisljeno! Nolo je testiran vise od 300 puta, a Nike, Cia i Vatikan nisu dozvolili da se testiraju Nadal i Federer, sve je jasno.

E Biljo, Biljo

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!
(Bilja, 23. februar 2018 12:29)

To su testiranja samo u 2017.g. Pored matematike ni logika citanje s razumijevanjem ti nisu dobri.

Juventino 35 12- 65 titula u istoriji....

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......

pera 57

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.

upozorenje

pre 6 godina

Novakovi navijači smanjite malo "doživljaj" ,jer će vam trebati snage zbog šoka sa kojim ćete se možda suočiti.Ako se domaćim novinama može imalo vjerovati, vaš ljubimac uskoro neće morati ni ići na testiranje na doping,jer je Srđan Đoković izjavio da je njegovom sinu dosta tenisa za cio život.

Prosečan Srbin

pre 6 godina

Stvar je jasna, ko god je bolji od Srba u bilo čemu, taj se dopinguje! Rusima je sve namešteno, pa nebi oni varali, braća naša... Zli Ameri se dopinguju, a fini Rusi ne!

JerryJackson

pre 6 godina

Federer zadnje dvije godine u finalu AO nakon 4. seta odlazi s terena, loše počinje 5. set, nekoliko gemova kasnije odjednom proigra, okrene rezultat, uzme naslov. 2017. je čak uzeo medicinski timeout da uspori Nadala.

Duck Dodgers

pre 6 godina

RLLP@
Uzeo čovek gren slam 2010, 2012, i dva 2017... toliko... rekoh ja pre mesec dana nema ništa lepše nego čitati komentare posle federerovih titula...

RLLP

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......
(Juventino 35 12- 65 titula u istoriji...., 23. februar 2018 12:32)

Gde ti je bio tvoj rodja dok je No1e bio zdrav? Od 2010. do 2017. u 28 GS turnira osvojio je samo jedan! A tada je bio u najboljim igrackim godinama (28 g. starosti). Nakon 2017. Rafa kilavi, No1e i Andy povredjeni i sada je po tebi rodja sininim za tenis??? Ahahahah~ Presmesan si covece. Pa rodja je ocajan teniser koji nikako nemoze da bude najbolji kada je tek treci u svojoj generaciji. Njegov nivo igre ne moze da se meri sa nivom igre Nadala i posebno Djokovica. Rodja je kipio od zavisti svih tih 7 godina i na kraju nikada nije nasao nacin da prevazidje Novakov nivo igre. Tu je gde je samo zbog povreda drugih igraca. Oh, and one more thing... Nije ni cudo da navijas i za Bljuventus i za rodju. Otprilike su na istom nivou arogancije i pohlepe. Bljak! P.s. Nemoj da places sada ko rodja...

milutin

pre 6 godina

Testirali Federera? Nije moguće. To je informacija samo radi javnosti.
On se prije tri-četiri godine hvalio pred nekim novinarima iz Švajcarske da je za glavnog kontrolora WADA predložio svog komšiju jer je bio bez posla.
I zaposle ga (da kontroliše Rogera i njegove konkurente).
Ko će vjerovati podacima za Rogera? Za ostale, vjerujem.

Zox

pre 6 godina

Pa da, sve sto se objavi i napise je istina...

Mediji naprave rat u nekoj zemlji, posvadjaju i leve i desne, a sada neka komisija, deo farmaceutske mafije, ce da objavi tacne podatke...

Pa sam Federer je izjavljivao da je "inspektor komisije iz njegovog mesta", pa da se "sretnu i on uradi testove"... Ja im verujem... Pomalo, doduse...

swiss miss

pre 6 godina

Evo šta je izjavio gdin Federer 2016

“I’ve been in Dubai for 10 yrs now and I’ve been tested once in 10 yrs – that’s not OK. I get tested more in Switzerland because a tester lives in my village. He comes and sees me..."

Najveća prevara savremenog sporta, sve će jednoga dana izaći na videlo od korupcije do ostalih detalja

Jerry

pre 6 godina

F€D€R€RU done$u prazne obra$ce da ih $am i$puni: za doping, za ždrijeb, za ra$pored... i kažu da ne treba da žuri $ tim, može kad god mu odgovara.

Mila

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.
(pera 57, 23. februar 2018 11:48)
Apsolutna istina, tako se diriguje rezultatima.
Setite se samo kada je Novak pre oko tri godine javno tražio da isti uzorak testiraju komisija i igrač. Naravno da taj zahtev nije odobren. Između ostalog vidimo epilog "ispravnog" testiranja.
Živeli

Zox

pre 6 godina

@mitko

Brate... Jesam Srbin, ali ne verujem u bajke... Korupciju, prostituciju, namestanje rezultata, "izvrtanje teza", ucenjivanje itd. smo uveli sa Zapada, nista od ovoga nisu Srbi izmislili, mi smo tek pocetnici u tome.

Ako zelis, shvati izjave Rokija kao "iskrenost", ja shvatam kao bahatost - niko im nista ne moze i zato tako pricaju. Isti su vlasnici medija i mediji kad izvestavaju o Federeru ili Dzordanu (pazi, pazi, isti sponzor!) ili o ratu u Iraku... Sve je to "za narod", a narod, od svih prava, najcese praktikuje pravo da bude naivan. Da li uopste iko normalan misli da je prihod od ko zna koliko milijardi od tenisa (ili sporta) - nekontrolisan? Oni nesto prepustaju slucaju? Pa Rusi koji su suspendovani zbog dopinga (atletika) su sredstva kupovali u Kanadi i Americi, u Rusiji toga nema...

nino belov

pre 6 godina

Isti momenat mi je pala na pamet prica o americkim kosarkasima, gde samo ispune obrazac. Ne vrede ista pravila za istocnu evropu i zapadni svet. Dva coveka koja su bila najvise testirana na doping su djokovic i dimitrov.

bonafides

pre 6 godina

Samo placi i tesi se.
(Vlado, 23. februar 2018 13:05
Legendabl
Pozdravila te drugarica bojanabg sa kojom si zajedno optuživao Nadala a potom i Djokovica da su dopingovani zao što Federer nije mogao da uzme slam 5 godina dok su bili u formi a on bio mator

Roki

pre 6 godina

(RLLP, 23. februar 2018 12:52)
Komentar bi imao smisla samo pod pretpostavkom da se Federer nikad u zivotu nije povredio i da mu igra ne varira sto uopste nije tacno

2010 Novaka nigde nije bilo od ove dvojice
2011 Federer puni 30. godina
2012 Federer osvaja prvi GS posle 30te samo par dana pre 31og rodjendana
2013 Federer je povredjen celu sezonu
2014 Federer menja reket i nacin igre zbog povrede i sve losijeg bekenda
2016 Federer ide na operaciju
2017 Djokovic puni 30. godina
2017 Djokovic pauzira
2017 Djokovic menja reket i nacin igre da bi popravio servis
2017 Djokovic ide na operaciju

Rezultati jednog i drugog ce biti identicni nakon sto su napunili 30. godina koliko ja vidim. Kroz sve sto je prosao Federer sada upravo Djokovic prolazi.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

Djokovic toliko puta jeste testiran? Nemoguce je to. Konsultujte se sa ovim kvaziintelektualcima. Oni su ti koji ce pojasniti kako su testirani Nadal, Federer i Djokovic.

Bilja

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!

pera 57

pre 6 godina

@haris
Pisao sam o dopingu u sportu i o mafiji u sportu.Toliko ima dokaza,toliko su knjiga napisane, da je glupo i raspravljati o tome.Ne mislim da smo mi posteni,ni da su sportisti iz bivse JU cisti,ali je glupo pisati ironicno o vatikanu,cia,bia samo zato sto neko ne navija za RF.
Ko ne veruje,moze ukucati Mafija in sport,Mafia in Tennis,dobice mnogo podataka i literature iz Nemacke.
preporucio bih takodje dva nemca Michael Wulzinger i Rafael Buschmann(Football Leaks)

Mladen

pre 6 godina

Do juce bila slaba konkurencija, danas doping. Sta ce biti sutra? Dajte ljudi, probudimo se malo, kolektivno se otreznimo... Neko moze biti bolji i bez nekakvih zavera i koje cega veca u sta nas narod moze da poveruje. Jednostavno, bolji je. Osvojio je vise. Svidjalo se to vama ili ne.

Simpo

pre 6 godina

Nije problem koliko se testirali nego ko ih je testirao i kada ih testiraju,kad ode u toalet posle totalnog pada igre i vrati se kao preporodjen tad se treba testirati i to javno.

JerryJackson

pre 6 godina

Federer zadnje dvije godine u finalu AO nakon 4. seta odlazi s terena, loše počinje 5. set, nekoliko gemova kasnije odjednom proigra, okrene rezultat, uzme naslov. 2017. je čak uzeo medicinski timeout da uspori Nadala.

RLLP

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......
(Juventino 35 12- 65 titula u istoriji...., 23. februar 2018 12:32)

Gde ti je bio tvoj rodja dok je No1e bio zdrav? Od 2010. do 2017. u 28 GS turnira osvojio je samo jedan! A tada je bio u najboljim igrackim godinama (28 g. starosti). Nakon 2017. Rafa kilavi, No1e i Andy povredjeni i sada je po tebi rodja sininim za tenis??? Ahahahah~ Presmesan si covece. Pa rodja je ocajan teniser koji nikako nemoze da bude najbolji kada je tek treci u svojoj generaciji. Njegov nivo igre ne moze da se meri sa nivom igre Nadala i posebno Djokovica. Rodja je kipio od zavisti svih tih 7 godina i na kraju nikada nije nasao nacin da prevazidje Novakov nivo igre. Tu je gde je samo zbog povreda drugih igraca. Oh, and one more thing... Nije ni cudo da navijas i za Bljuventus i za rodju. Otprilike su na istom nivou arogancije i pohlepe. Bljak! P.s. Nemoj da places sada ko rodja...

swiss miss

pre 6 godina

Evo šta je izjavio gdin Federer 2016

“I’ve been in Dubai for 10 yrs now and I’ve been tested once in 10 yrs – that’s not OK. I get tested more in Switzerland because a tester lives in my village. He comes and sees me..."

Najveća prevara savremenog sporta, sve će jednoga dana izaći na videlo od korupcije do ostalih detalja

Jerry

pre 6 godina

F€D€R€RU done$u prazne obra$ce da ih $am i$puni: za doping, za ždrijeb, za ra$pored... i kažu da ne treba da žuri $ tim, može kad god mu odgovara.

milutin

pre 6 godina

Testirali Federera? Nije moguće. To je informacija samo radi javnosti.
On se prije tri-četiri godine hvalio pred nekim novinarima iz Švajcarske da je za glavnog kontrolora WADA predložio svog komšiju jer je bio bez posla.
I zaposle ga (da kontroliše Rogera i njegove konkurente).
Ko će vjerovati podacima za Rogera? Za ostale, vjerujem.

Bilja

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!

nino belov

pre 6 godina

Isti momenat mi je pala na pamet prica o americkim kosarkasima, gde samo ispune obrazac. Ne vrede ista pravila za istocnu evropu i zapadni svet. Dva coveka koja su bila najvise testirana na doping su djokovic i dimitrov.

pera 57

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.

Zox

pre 6 godina

Pa da, sve sto se objavi i napise je istina...

Mediji naprave rat u nekoj zemlji, posvadjaju i leve i desne, a sada neka komisija, deo farmaceutske mafije, ce da objavi tacne podatke...

Pa sam Federer je izjavljivao da je "inspektor komisije iz njegovog mesta", pa da se "sretnu i on uradi testove"... Ja im verujem... Pomalo, doduse...

Juventino 35 12- 65 titula u istoriji....

pre 6 godina

Samo me zanima za sta ce se hejteri sad uhvatiti.Malo je reci da je Federer najveci teniser, Federer je sam tenis. Mnogi fenomenalno igraju tenis, ali njega kad gledas, to je definicija tenisa. To je sustina tenisa, tenis tako treba da izgleda......

Zox

pre 6 godina

@mitko

Brate... Jesam Srbin, ali ne verujem u bajke... Korupciju, prostituciju, namestanje rezultata, "izvrtanje teza", ucenjivanje itd. smo uveli sa Zapada, nista od ovoga nisu Srbi izmislili, mi smo tek pocetnici u tome.

Ako zelis, shvati izjave Rokija kao "iskrenost", ja shvatam kao bahatost - niko im nista ne moze i zato tako pricaju. Isti su vlasnici medija i mediji kad izvestavaju o Federeru ili Dzordanu (pazi, pazi, isti sponzor!) ili o ratu u Iraku... Sve je to "za narod", a narod, od svih prava, najcese praktikuje pravo da bude naivan. Da li uopste iko normalan misli da je prihod od ko zna koliko milijardi od tenisa (ili sporta) - nekontrolisan? Oni nesto prepustaju slucaju? Pa Rusi koji su suspendovani zbog dopinga (atletika) su sredstva kupovali u Kanadi i Americi, u Rusiji toga nema...

bojaaan

pre 6 godina

Od dopinga je izuzeta samo kosarkaska reprezentacija SAD.
(Dejan, 23. februar 2018 11:50)

Dzejms koji je u najboljim danima trenirao po 10 sati na dan kazes da se dopinguje? Pogledaj gde je LBJ bio samo dan posle gubitka finala od Golden Stejta, bio je na treningu odmah. Kari koji sutne na dan 3000 trica kazes da je dopingovan? Naravno, za srbe vazi ako je neko bolji od tebe odmah je dopingovan itd.
Ljudi treniraju po celi dan imaju 81 jakih utakmica tokom sezone plus plej of. Ulazu samo u kosarku 10 puta vise nego sto balkanske zemlje ulazu u sve sportove zajedno i onda ti dodjes i kazes da se neko dopinguje? Sram te bilo!!!

Mladen

pre 6 godina

Neverovatno je kako svi znaju da pricaju kako su Federer i Nadal sumnjivi, a Novak je eto svetac i gde bi on uzimao nesto nedozvoljeno. Kako da ne, sve se to moze reci i za naseg Novaka, koji se samo odjednom raspao na sidne komade, a pre toga bio zver.

Roki

pre 6 godina

(RLLP, 23. februar 2018 12:52)
Komentar bi imao smisla samo pod pretpostavkom da se Federer nikad u zivotu nije povredio i da mu igra ne varira sto uopste nije tacno

2010 Novaka nigde nije bilo od ove dvojice
2011 Federer puni 30. godina
2012 Federer osvaja prvi GS posle 30te samo par dana pre 31og rodjendana
2013 Federer je povredjen celu sezonu
2014 Federer menja reket i nacin igre zbog povrede i sve losijeg bekenda
2016 Federer ide na operaciju
2017 Djokovic puni 30. godina
2017 Djokovic pauzira
2017 Djokovic menja reket i nacin igre da bi popravio servis
2017 Djokovic ide na operaciju

Rezultati jednog i drugog ce biti identicni nakon sto su napunili 30. godina koliko ja vidim. Kroz sve sto je prosao Federer sada upravo Djokovic prolazi.

HARIS

pre 6 godina

Sve je ovo izmisljeno! Nolo je testiran vise od 300 puta, a Nike, Cia i Vatikan nisu dozvolili da se testiraju Nadal i Federer, sve je jasno.

Mila

pre 6 godina

Preporucujem ljudima koji cene objektivnost i drugacije misljenje,nemacku emisiju na ARTE, o dopingu u vrhunskom sportu.
Dobro se zna ko sme,a ko i kad ne sme da uzme doping.Kontrole se rade reda radi,a vlada kao u najvecoj mafiji, zakon OMERTE.
(pera 57, 23. februar 2018 11:48)
Apsolutna istina, tako se diriguje rezultatima.
Setite se samo kada je Novak pre oko tri godine javno tražio da isti uzorak testiraju komisija i igrač. Naravno da taj zahtev nije odobren. Između ostalog vidimo epilog "ispravnog" testiranja.
Živeli

bonafides

pre 6 godina

Samo placi i tesi se.
(Vlado, 23. februar 2018 13:05
Legendabl
Pozdravila te drugarica bojanabg sa kojom si zajedno optuživao Nadala a potom i Djokovica da su dopingovani zao što Federer nije mogao da uzme slam 5 godina dok su bili u formi a on bio mator

tenis

pre 6 godina

Ja znam da se kod nas sve lazira,muti, petlja ali to ne znaci da je svugde tako. Zar stvarno mislite da je tako jednostavno da se neko toliko puta testira i da stvarno prodje kontrolu. Pa kad je pala Marija Šarapova zasto ne bi ostali. Šarapova je posle Federera markentiski najaca u svetu tenisa, da je moguce da se lazira kao sto vi mislite sigurno ne bi dozvolili da padne jedna Šarapova i da svi budu na gubitku. To sto ovde ne pojedini ne mogu da prihvate da RF u 37 godini igra kao mladic to je vas problem.

mitko

pre 6 godina

@zox Klasican srpski mentalitet. Znate kako biste vi varali pa to preslikavate na druge. Samo vam i dalje nije jasno sto je Federer sam priznao da je covek koji vrsi kontrolu iz njegovog rodnog mesta. To na primer, prosecan srbin ni pijan ne bi priznao. E, kad to shvatate zasto je on to sam rekao i zasto ga nije bilo sramota da to prizna, bice vam jasno kako sistem funkcionise u Svajcarskoj.

Duck Dodgers

pre 6 godina

RLLP@
Uzeo čovek gren slam 2010, 2012, i dva 2017... toliko... rekoh ja pre mesec dana nema ništa lepše nego čitati komentare posle federerovih titula...

upozorenje

pre 6 godina

Novakovi navijači smanjite malo "doživljaj" ,jer će vam trebati snage zbog šoka sa kojim ćete se možda suočiti.Ako se domaćim novinama može imalo vjerovati, vaš ljubimac uskoro neće morati ni ići na testiranje na doping,jer je Srđan Đoković izjavio da je njegovom sinu dosta tenisa za cio život.

pera 57

pre 6 godina

@haris
Pisao sam o dopingu u sportu i o mafiji u sportu.Toliko ima dokaza,toliko su knjiga napisane, da je glupo i raspravljati o tome.Ne mislim da smo mi posteni,ni da su sportisti iz bivse JU cisti,ali je glupo pisati ironicno o vatikanu,cia,bia samo zato sto neko ne navija za RF.
Ko ne veruje,moze ukucati Mafija in sport,Mafia in Tennis,dobice mnogo podataka i literature iz Nemacke.
preporucio bih takodje dva nemca Michael Wulzinger i Rafael Buschmann(Football Leaks)

Pele

pre 6 godina

@ JerryJackson, 23. februar 2018 11:42

Svaka ti je k`o Njegosu. A, jel` si uzeo jutros jutros terapiju?

Problem sa Federerom je sto sve udarce izvodi skoro savrseno, sto se fantasticno krece, sto ima stabilan privaran zivor, bistru glavu i sto ne "trci" za publicitetom. I tako dvadeset godina.

Kad je neko mega zvezda, naravno da ce ga stavljati da igra u "prime time" terminima. Na taj nacin organizatori, televizijske stanice i sponzori ostvaruju najveci profit.

PS: ne mozes da trazis vece nagradne fondove, a da "zvezde" poput Federera i Nadala guras u popodnevne termine.

Prosečan Srbin

pre 6 godina

Stvar je jasna, ko god je bolji od Srba u bilo čemu, taj se dopinguje! Rusima je sve namešteno, pa nebi oni varali, braća naša... Zli Ameri se dopinguju, a fini Rusi ne!

E Biljo, Biljo

pre 6 godina

Samo oko 3 manje ima Nole i neki drugi mnogo mlađi, a RF stariji je 6-7 godina.......hmmm, nešto mi loša matematika. E, Roćko, Roćko!
(Bilja, 23. februar 2018 12:29)

To su testiranja samo u 2017.g. Pored matematike ni logika citanje s razumijevanjem ti nisu dobri.

Simpo

pre 6 godina

Nije problem koliko se testirali nego ko ih je testirao i kada ih testiraju,kad ode u toalet posle totalnog pada igre i vrati se kao preporodjen tad se treba testirati i to javno.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

Djokovic toliko puta jeste testiran? Nemoguce je to. Konsultujte se sa ovim kvaziintelektualcima. Oni su ti koji ce pojasniti kako su testirani Nadal, Federer i Djokovic.

Mladen

pre 6 godina

Do juce bila slaba konkurencija, danas doping. Sta ce biti sutra? Dajte ljudi, probudimo se malo, kolektivno se otreznimo... Neko moze biti bolji i bez nekakvih zavera i koje cega veca u sta nas narod moze da poveruje. Jednostavno, bolji je. Osvojio je vise. Svidjalo se to vama ili ne.