Četvrtak, 22.02.2018.

22:50

Tošić za B92: Kao na utakmici CSKA – Crvena zvezda...

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je za B92.net da je njegova ekipa imala šanse da prođe i da je igračima trenutno najteže posle loše partije u Plzenju.

Izvor: B92

Tošiæ za B92: Kao na utakmici CSKA – Crvena zvezda... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

saca

pre 6 godina

Tosicu, kako niste bili razocarani posle 6 neresenih utakmica na svom stadionu. Kako niste razocarani svojom igorm koju je nemoguce gledati, nema smislene akcije, svega 2-3 suta na gol, krecete se po terenu ko kokosi, svaka su duva u vis ili centrira na Tavambu, sve su svemu, igra katastrofalna. Moje je misljenje da vi nemate trenera, onaj nepismeni Djukic treba da ode, ali blizu je kraj, pa se on ceka. Da je dosao Stolica za trenera, danas bi cekali zreb.

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

Don Quijote

pre 6 godina

Drugovi moji jugoslovenski partizani, nemate vi pojma o fudbalu. Da imate bar malo pojma o tom sportu, ne bi vas zamajavale koje kakve spodobe i retardi kako imate najbolji tim u poslednjih 20 godina, i verovali u te suplje i prazne price ni na cemu utemeljene.
Djukic nije nista kriv, i trener je sa velikim "T".
Pratim fudbal vise od 40 godina, i Partizan (koji ne volim) igrao je najlepsi fudbal za vreme Djukica, kada je prvi put bio trener Partizana. Nije Djukic zaboravio da bude dobar trener, nego je Partizan tada imao mnogo drugacije i bolje igrace.
Tosic je najbolji igrac danasnjeg Partizana i za dve klase je iznad svih ostalih.
Toliko o tome.
A vi sad nastavite da zivite u svetu Ivice Ilijeva i Zeljka Pantica.

cartmanx

pre 6 godina

Ne, nije Bambi, oni su se trudili bar, trčali, stvorili neke šanse, ono što smo mi-vi, igrali sinoć, ne znam kako se zove, indiferetnost, nepovezanost u tvojoj srednjoj liniji, odbrana klasika - katastrofa, napad ništa, nepovezani, nemotivisani... Da ste ovakvi bili protiv Barse, PSG,Reala.. ništa ne bih napisao, to su dva univerzuma, ali Viktorija Plzenj, svakako nije. P.S.Ja lično nisam bio veliki optimista ali sam davao nekih 40 odsto šanse da prođemo, i nije sramota izgubiti ni sa većim rezultatom i od te iste Viktorije, sramota je kako ste sinoć izgledali,ni tri pasa niste povezali, ni jedna šansa, o odbrani i da ne pišem, sve je izgledalo kao jedna veoma loša trening utakmica amatera..a sumnjam da su oni toliko kvalitetniji igrački od nas, a da jesu kao tim to je sigurno, pa je itekako upitna Đukićeva taktika, pripreme, pa i sve iza ove utakmice.

kalcokera

pre 6 godina

rezime evrope defitivno ide na stranu Zvezde

pobede 2 x spartu prag
2 x keln
1 x krasnodar
nereseno sa arsenalom i cska 2 x bate borisov itd.

a ovi samo skenderbeg i jangere

Miljan

pre 6 godina

Najjadnije je što kod svakog starta gledaju u sudiju i prigovaraju šta je navika iz Srbije ovde svaki kontakt sviraju im faul ili penal.

Bojan

pre 6 godina

Tosicu samo ti nemoj da dajes izjave posle onakve sramote. Za 90 minuta nisi imao ni jedan tacan pas, nisi izveo ni jedan uspesan dribling, bio si spor i nikakav u svim segmentima. Koja pobeda kad nemas pojma, i kako te nije sramota sto zauzimas nekom detetu mesto u timu kad neces (ili ne znas) da igras kako treba. A Djukicu bi porucio da da ostavku sam , jer kad se ti branis na svom terenu pri rezultatu 1:0 to je genijalna taktika. Veze nemate kako da nemojte da dajete nikakve izjave posle onog sinoc nego skupite stvari i ti i tata Djuka i lagano....

mile1970

pre 6 godina

realnost ajde malo realnije.Zvezda finale kupa UEFA nekoliko cetvrtfinala KESa Hajduk polufinale. UEFA nekoliko cetvrtfinala UEFA i cetvrtfinale KESa .Jedino si pogodio za partizan i dinamo

parma

pre 6 godina

pored svih pomenutih gluposti koje je izjavio, izjava da "znaju da kazne prvu gresku" je takodje genijalna, jer su Cesi iz pete 100% sanse dali gol

King

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice
(Vucko_dc, 23. februar 2018 08:51)

Care upravo je Zvezda u duelu sa Krasnodarom više oštećena nego oni. U prvoj utakmici kod dva njihova gola prethodila je kod jednog ruka, a kod drugog aut (oba nesvirana u korist Zvezde), a u Beogradu penal nepostojeći i zadnjih petnaest minuta utakmice sudija navlačio da Krasnodar da gol (slobodni udarci iz zone šuta, pa ponavljanje istog....)
Kažeš nema nas na mapi, a gde ste Vi?

bruka

pre 6 godina

Kao veliki navijac nasih klubova,nije bitno da li sam zvezdas ili partizanovac,ovo je nas domet,Zvezda je mogla i bila najbliza prolasku,bila je hrabra,Partizan ne komentarisem,jer me je sramota,anemicni,bezvoljni,ali krivim trenera,kao da nikad nije igrao fudbal!!

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

miloš

pre 6 godina

detektiv kokni kol, 22. februar 2018 23:15) Dečko ima 30 god...ne mozes na osnovu dva suta u ovako tvrdoj utakmici da dajes takvu ocenu..sigurno ce nam koristiti ako ne u startnoj postavi bar sa klupe... ps u svakom slucaju hvala Partizanu za postignuto ove sezone...

Joker

pre 6 godina

Niste dostojni Zvezde da je svaki put uzimate u usta. To je odlika malih ljudi u malim klubovima, jer želite da budete veći tako što se non stop poredite sa većim i gledate u njeno dvorište

Zile

pre 6 godina

(King, 23. februar 2018 10:09)
Je l’ to ona utakmica kada je vas igrac rekao da je ispucao loptu sto pre, da se sudija ne predomisli, obzirom da je lopta presla liniju celim obimom? Znaci lik javno to kaze... kada smo igrali protiv viktorije u BG, lopta ide u aut u visini naseg sesnaesterca, sudija svira aut za nas, Tosic dize ruku i priznaje da je on izbacio. To su razlike izmedju vas i nas i to se nikada nece promeniti.

Partizan8

pre 6 godina

Cuti, pojma nemas. Nisu te hteli nemci, pa si se uvalio u Partizan. Mislis da ne citamo vesti na nemachkom jeziku..Ti i Jankovic bi Real M. unistili, a ne Partizan.
Sta reci o nesretniku treneru, sem da je Limeni z anjega lichno Murinjo. Ja goreg trenera od Djukica ne videh u nasem fudbalu, a gledao sam mnogo. ne mogu da verujem da se on bavi ovim poslom; ali covek bas nista ne zna. Igraci se sudaraju na terenu. Igramo vaterpolo taktiku...HOROR !!!

Zagor

pre 6 godina

Da, sve je isto, samo sto je Zvezda napadala, imala sanse i bila ravnopravan protivnik jednom skorasnjem ucesniku Loge Sampiona, a vi niste sutnuli na gol, niti se iole potrudili protiv pacerkog tima. Osim toga, sve je isto.

kalcokera

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..
(Grobar stari, 22. februar 2018 23:23


ja igrao 4:1 tacan rezultat da su vas naceli ranije bilo bi tako 27 kvota na crvendaca

Fenomen

pre 6 godina

Sinoc ste mi doneli veliku radost. Izjave pre utakmice, a izgled faca nakon meca...neprocenjivo. Vucela citas li svoje izjave? A Vazura i Ilijev...zreli za Akademiju nauka. Od sinoc se smejem...hvala vam na tome.

Judge Dredd

pre 6 godina

''Oni su iskusna ekipa koja igra utakmice i kaznjava svaku gresku, a mi smo nov tim'' o kome to pricas nesreco? Pa zar nisi ti igrao taj fudbal 7-8 sezona i sta si sinoc pokazao? Igrao kao i celu karijeru kao picka, krio se od lopte i nista uradio nisi. Koje to iskustvo tebi treba, pa upravo ti trebas da budes taj koji ce da povuce ekipu i odigra ono sto treba. Btw, apsolutno mi je nejasno kako su neki tako mizerni likovi napravili izvanrednu karijeru spram onoga sto se pruza, ali to je neka druga tema.

Nikola

pre 6 godina

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jesi li sad siguran, 23. februar 2018 08:06)

Ne volim da se raspravljam na temu zvezde i Partizana u evropi, ali kad već tako pričaš postaviću ti samo jedno pitanje.
Kada ste već toliko bolji od nas, što nas ne pobediste u derbiju?
Imali ste 2 šanse, oba puta nerešeno, čak ste u ovom drugom zbog lošijeg terena nekako uspeli da umuvate gol pred kraj meča.
Partizan vas je prošle godine demolirao u svakom od 4 derbija, zahvaljujući bunkerici i autu od metar ste izvukli remi u onom jednom, a u svakom je Partizan bio za klasu bolji.

sale

pre 6 godina

Pitam sve eksperte DA Li bi česi igrali onako da je ostalo 1:0,i dalje stojim sa stavom da su grcke lopuze direktno uticale na to ko prolazi dslje,drugo sistem igre ne moze da se pravi ako svake godine menjate najbolje igrace,zvezda je zadrzala tim i zato igra bolje,da nije prodala kangu otisla bi dslje,sto mi prodajemo najbolje posle godinu dana da bi napunili dzepove lopova menadzera je druga tema...

Miroslav

pre 6 godina

Smešni ovi grobari i cigani. Ne zna se ko je gori, pričaju o našoj ligi, koja ne da nije liga, nego je ispod nivoa nekadašnjih radničkih sportskih igara (ko ih se seća), a to se vidi i po broju gledalaca (opet podsećanje na radničke sportske igre koje je gledalo uživo duplo više ljudi nego ove "superligaške mečeve". Svake godine kad se izvlače parovi jedino me strah da neki naš tim za protivnika ne dobije Slovence ili ne daj bože Hrvate. Onda bi s teškom mukom i bolom ova dečurlija kod nas shvatila šta znači kad Musa dere jarca. Crnogorce, Makedonce i Bosance, još i nekako prolazimo, ali i tu ćemo brzo dobiti po labrnji. I tako će biti sve dok razni Marjanovići, Čovići, Terzići, Vučelići, Dačići, Vučići i sl. kod nas, shodno ličnim interesima, budu odlučivali ko će biti "superligaški prvak". Stari dobri "Alan Ford" - da parfraziram po sećanju "Kruha i igara! - Igara da, kruha ne."

srki

pre 6 godina

Tosicu o cemu ti pricas? Mi smi inferiorni od pocetka sezone,u srbiji vise ne mozemo da dominiramo,zevezda je svetlosnu godinu ispred nas, a da ne pricamo o evropi,najlaksa grupa.odakle poceti da albanci brze i jednostavnije igraju od nas,jang milka nezainteresovana za evropu ili videoton? Zbog 4 gola,zaboravili smo da su imali dve sjajne sanse pre prvog gola. I na kraju krajeva koju utakmicu ste dobili lako u prvenstvu.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Bambi!
Ja znam da si ti dobar dečko, ali te molim da nas ne vređas. A nema potrebe ni da se ti brukaš.
Ja, najiskrenije, ne pamtim da sam gledao jednu profesionalnu fudbalsku ekipu, koja je bila tako nemoćna, bezvoljna, bezidejna, raštimovana, kao vi juče.
I kad posle svega ti jos izjavis da ste juce "jurili na gol protivnika", ja se pitam ko ovde nije normalan?!
Ne smem ni da zamislim na sta bi ličilo da niste "tražli gol"!
Odvratno loše!

BL komunista

pre 6 godina

Penzija ili Banatski dvor samo padaš i glumiš svi slobodnjaci. i korneri su tvoji. Da je sudija sudio 2 penala isključio 2 igrača vi bi pobjedili.

Car Dušan

pre 6 godina

Uzajamno upoređivanje, ko je bolji,Zvezda ili Partizan? Veliki boljitak, i jedni i drugi! Sinoć, kao okoreli Zvezdaš, pravilnije reći, kao Srbin, svim srcem drhtim i BLESIM da bar,neko ode dalje... Realno gledano, ono je bila igra na nivou,ekipa iz Malte,San Marina a,ono nije - imaju dresove Partizana. Nisu se ni ovi MOJI proslavili: stavljaju u ekipu dvojicu ljudi ( Donald i La Talek), koji JAVNO bojkotuju klub! Svako normalan bi im zabranio ulaz na stadion, kakvo je to POTCENJIVANJE kluba, sa milionskom armijom navijača! Sve dok su tu Vucelic i Terzić - nikad ništa...

Realnost

pre 6 godina

(Ljuba, 23. februar 2018 07:55)
Izvini,a kad smo to bili bolji. Izgleda si dete kao vecina,pa cas nesto dizete u nebesa cas ukidate i pljujete. Fudbal je nas uvek bio grozan,los nego kao sto svi vremenom kazemo u moje vreme,ono,ovo,tako uz pomoc medija siri se o svemu lazna slika.
Ja sam Zvezdas i pratim fudbal od 1971.Ta Zvezda je imala jedva par proleca mozda 4-5 do 1992 docekanih u Evropi,Partizan mozda 1,Dinamo,Hajduk ni toliko.Radnicki je igraoo dva puta uspesno dogurao do polufinala UEFA kao i Zeljo i jednom Rijeka docekala prolece cini mi se.Ipak je tad bilo lakse doci do proleca,npr bila su tri kupa, sampiona,kupova i uefe i igrale 25 drzava,sa jednim predstavnikom,sem UEFE 2-3 max.Sad imas samo u okviru bivsih zemalja Istocne Evrope 30 novih drzava plus po 7-8 kluba iz jakih liga u takmicenjima LS i ove kako se sad zove Liga. Znaci dospeti do proleca je Sizifov posao,muka koliko god obi nasi i Zvezde i Partizana znali ili ne znali nista. Evo i hrvatski Dinamo jos nije stigao do proleca,Hajduk ni u snu.Zar smo u kosarci nesto,klupski??? Nismo.Nijedna pehar ni Partizan ni Zvezda nisu osvojili od postanka Srbije. Rukometu plac majke bozje klupski,odbojci isto.Znaci doci sada u zavrsnicu ozbiljneg takmicenja u ozbiljnom sportu ne mogu mnogi sa vecim brojem stanovnika od nas Rumuni,Poljaci,itd i mnogi sa itekako vecim parama i budzetima.I za kraj Mi imamo vise ucesca na Svetskim prvenstvima u novije vreme od 1998 cetiri cak iako kukate nego periodu 1966-1990.3 samo.

jesi li sad siguran

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom. 
(ja, 22. februar 2018 23:30) 

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.

Vucko_dc

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice

Mnogo pitanja bez pravog odgovora

pre 6 godina

Partizan je sinoć odigrao sramno. Nisu pokazali ni volju ni umeće koje bi bilo dovoljno da se prođe Viktorija. S druge strane, Česi su disciplinovana ekipa, ali nema tu prevelikog kvaliteta. Na žalost, i takvi su dovoljni da se pobedi Partizan. Ne mogu da se načudim upravi Partizana, a posredno i Đukiću koji forsira igrače poput Jankovića i Ostojića kada je jasno da nisu za Partizan. Suma je definitivno promašaj i treba gledati kako da se minimizira šteta. Moram takođe da se osvrnem na komentare navijača Crvene Zvezde koji tvrde da bi Zvezda razbila Viktoriju i da su za dva koplja bolji od Partizana. Ako je to sve već tako, kako to da ne dobijate derbije protiv Partizana kada ste već toliko bolji i kada je Miloje za Đukića Murinjo lično?

Huntelaar

pre 6 godina

Citam i ne verujem, svi kometarisu, a nisu ni procitali ceo tekst, naslov ispada kao da poredi klubove, a u sustini rekao je da je samo i CSKA iskoristio gresku i postigao gol. Strasno. Kakav narod, odmah spreman za prepucavanje. Sportski pozdrav !

Ibar

pre 6 godina

Ajde ti imas malo uticaja..kazi djukicu da istera jankovica..molim te..pa ako to uradi posto imas uticaja malo kazi mu da ode i nek zatvori vrata..ajde molim te..mozes ti to.

rodny

pre 6 godina

Sta ste igrali Vi sinoc gospodine?Taktika 4-5-1,a i taj jedan se vracao u odbranu.Treba nam gol a igramo bunker?Ovakav spor fudbal i dodavanje oko centra se igrao polovinom proslog veka.Gledate li nekad fudbal na tv?Onu utakmicu od sinoc pamtice samo vasi rodjaci.Sram Vas bilo....

tim za rashod

pre 6 godina

o cemu to prica?
leprsavo !?!

lol.

pa nije utakmica bila izmedju vrabaca i golubova.

vi prosto nemate pojma.. igrajte stoni tenis.

kaboom

pre 6 godina

Ne znam Tosicu zasto ovo poredis sa CSKA i Zvezdom. Kao prvo Zvezda je igrala protiv mnogo ozbiljnijeg protivnika. druga stvar je sto su igraci Zvezde pogresili jednom i primili gol, dok ste vi pre gola gresili bezbroj puta. Ako je 1:1 potpuno nerealan rezultat iz prvog meca, onda je to sinoc bilo onih 2:0, jer je trebalo biti bar 4:0. Pa ti sad vidi ko za cim treba da zali. A da je Pesic samo okrznuo onu loptu Zvezda bi prola dalje.
Razlika je u sreci i onim medju nogama. Dok je Zvezdi nedostajala sreca, vama je ovo drugo!

Talicni Tom

pre 6 godina

A skoro pa isto.Cska jača 3 puta od Plzena i Zvezda imala tri 100% šanse da izjednači i ide dalje.A vi niste gola ni videli sinoć.Viktorija jedna skromna ekipa,jako skromna ali i takva je 3 koplja iznad vas moj Tošiću.

Grobarchina

pre 6 godina

Tošiću, nemate pojma. Nemate igru, ideju, a ni kvalitet. Samopouzdanje ekipe je na lošem nivou. Realno, čudo je da smo ovakvi stigli do nokaut faze Lige Evrope, imali smo mnogo sreće što smo došli dovde.

Viktorija Plzenj za klasu bolja ekipa u svakom pogledu. Činjenica da je ovakav Partizan drugi u našoj ligi, dovoljno govori o tome kakvog je kvaliteta domaća liga.

Sreća naša što smo na žrebu izvukli Čehe, da smo za protivnika dobili neku jaču ekipu pala bi petarda.

Sad će demagozi Iliev i Đukić da pričaju pričice, smišljaju neke alibije, a treba da odu iz kluba, ne zbog ovog rezultata, nego zato što Partizan NE IGRA NIKAKAV FUDBAL.

Zile

pre 6 godina

“Moguće da su čvršći, takva je njihova liga, nemaju lepršavost u igri. Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija, dok su oni prava takmičarska ekipa”.
Oni su cvrsci jer su fizicki spremni, a vi niste odradili nijednu lepu niti smislenu akciju, tako Tosicu stvari stoje.

e, to je nas fudbalski mentalitet

pre 6 godina

Zao mi je sto su komentari uglavnom usmereni na prepucavanje partizanovih i zvezdinih navijaca. Nadmecu se ko je bolji u PORAZU, uporedjuju Plzen i CSKA... Tuzno. Od toga su tuznije samo izjave i jednih i drugih igraca: nismo imali srece, bili smo tako blizu, da smo dali gol iz sanse, da smo pobedili u Beogradu... Ljudi, suocite se sa istinom i budite malo samokriticni (to moze biti i razlog za napredak). Oba tima su bila nemocna, bezidejna, lako zatvorena, procitana, dobro markirana, a s druge strane nije bas bio krem evropskog fudbala. Znaci, iako je za srpski fudbal uspeh stici do ove faze takmicenja, na poslednjim utakmicama bili smo losi, tacnije, evidentno je da su oba protivnika bolja (ne po igracima, ne po mogucnostima, vec po prikazanoj igri i taktici). Tacka. A vi vidite sta cete... Nemojte se uvek vaditi na neko iskustvo, jer ga sa tim stavom nikada i necete steci.

Negativni

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

...kaže navijač tima koji drži rekord po broju petardi u Evropi.

Bratko SRB

pre 6 godina

Hehe to se kaze Toške moj oni su tacno znali sta i kako a mi smo se glupirali nekom TAKTIKOM! pa mi takticni ne umemo ni protiv METALCA a kamo li protiv evropljana. Pa nije to Javor pa na 0:0 ubacuj loptu do 98. minuta u sesnaesterac dok neko ne padne za penal ili cusne loptu u gol...a nismo ni Murinjov Chelsea iz onih sezone gde trazimo TAJ JEDAN GOL koji uvek samouvereno dodje...e moj toske...umesto da ste izasli kao protiv Videotona pa da se rastrcite pa u prvo pol gol...dva...a vi STRPLJIVO CEKALI TAJ JEDAN...pa i dobismo ga!

4k4.Dex

pre 6 godina

Nemoras bas sa Zvezdom da poredis posto je Zvezda pored dve stopostotne imala jos nekoliko polusansi i sve to protiv duplo jave ekipe iz LS. Da ne pricam o prilikama iz Beograda... e sad sto napadaci ne umeju da daju gol ni na igrici to je druga prica i njihov problem ali Zvezda je odigrala fantastican dvomec ja ne mogu da nadjem jednu zamerku.

Rango

pre 6 godina

Idemo po protivnika da pobedimo,znaci..mi smo partizan ,znaci..e Djukicu prevaro..da li si ti obavesten da gol u gostima vredi duplo ili nisi..koliko smo mogli da vidimo ti ne da nisi isao na pobedu nego kao da si cuvao 1 1 iz Bg-a..Sramota za igru i kukavicku taktiku..pakuj kofere i idi iz Partizana..

King

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Koji rezultati, to što ste ispod nas na tabeli i zaostajete devet bodova?

Zvezdaš

pre 6 godina

Sudija je kriv.Trebalo je na tri minuta pred kraj utakmice da isključi dva ili tri Češka igrača i možda bi Partizan prošao.Šteta.

nele

pre 6 godina

Ali ko to trazi da pobedite 1:0?
Ja kada slusam svoje prijatelje svi zele nove moderne stadione sa kompletnim sadrzajima a da utakmice lice na tamo neke iz 80. i da bude 4:3.
Pa za 1:0 samo ce dolaziti ljudi poznati policiji od ranije da vas gledaju.

mile rizik

pre 6 godina

Eto grobari, i ovaj vaš kaže da je Plzenj takmičarska ekipa za razliku od vas. Krajnje je vreme da promenite ime kluba u Rekreativo.

iskrenost

pre 6 godina

I još jedna stvar, žao mi je što ću ovo da napišem, ali zvezdini igrači su nabrijani (sa pravom ili ne), ginu za klub, a ovde dovedeni mnogi koji nisu ni znali šta je partizan. Neki otvoreno bili protiv partizana. Ne gradi se tako tim

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogli ste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogliste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

terminator2209

pre 6 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha Tosicu, molim te, kao Zvezda NIKAD NECETE BITI...

Jord4nnnn

pre 6 godina

Aman, ljudi, procitajte celu vest pa onda komentarisite! Covek nigde nije uporedio Plzenj i CSKA, niti hladnocu, niti Partizan i Zvezdu. Ono sto je isto kao na vasoj utakmici je to sto je posle jedne greske pao gol, kad vec moram da prepricavam.

olifijer

pre 6 godina

katastrofa kakva liga petice kakvi bakraci da dodje engleski treceligas da nas otrese bruka od utakmice ,ljudi vi pojma nemate sa fudbalom

Grobari

pre 6 godina

Kao navijac partizana mogu da kazem da me je sramota. Da su ginuli i izgubili 5:0,ok. Ja se ne secam da sam video jedan klizeci na utakmici. Bez zara,ideje... ma nista. O Djukicu zaista,zaista ne treba trošiti reči. Kao da je s marsa pao.. Suma,Tošic,Jankovic nisu oznojili dres
Odbrana panicna,kilava u stanju da svakog trenutka da sama gol.. Srbijo MAJKOOOO....

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

'To su mladi momci, igraće u mnogo većim klubovima,' hahha e napokon da i ovaj covjek kaze nesto pametno i istinito, partizan je mali i nebitan klub potpuno, za razliku od Crvene Zvezde koja je upisana u istoriju svetskog i evropskog fudbala, dok postoji ova planeta zemlja i to takmicenje !

gtr czv

pre 6 godina

Da li je moguce da decko koji je napravio solidnu internacionalnu karijeru, proveo neko vreme sa fudbalskim ekspertom kakav je SAF i ostale azdaje u Mancesteru i postigao da bude vec 10god reprezentativac, da li je moguce da moze da da ovako smesnu izjavu??! Svaka cast na karijeri i sve, mnogo decaka sanja da postigne i manje od koliko je on uspeo.. Ali da sam kojim slucajem sportskim novinar, zbog ovakvih izjava bih se preorijentisao na pracenje modnih desavanja, lepota i zdravlje i to..

Cuj nema iskustva u igranju nokaut utakmica, lepraava igra i presecenost golom od pre 10dana koja jos traje.. Pa kad si poceo fudbal da igras, u 27oj??

veteran

pre 6 godina

Nije uopste stvar ni u rezultatu ni u porazu. Stvar je u tome decko, da to sto vi igrate nije fudbal. To je neka igra koju ni vi ne razumete. Ne znate uopste ni sta igrate i onda totalno nebuloznim izjavama, i to sa trenerom u glavnoj ulozi, bezuspesno pokusavate da definisete to sto igrate. Igra koju vi igrate moze da se opise sa tri reci : Jad, ocaj i sramota.

Lesa

pre 6 godina

Vidim i dalje traje rasprava izmedju navijaca dva slepacka kluba, ko je manji/veci slepac, svaka Vam cast! Kakav narod, takva drzava, vlast i klubovi. Tako nam i treba!

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

Partizan

pre 6 godina

Listu odlazaka svakako predvodi Tosic. Koja prevara majko mila. Dosao da popravi, vrati karijeru, a covek realno pojma nema.
Zahvaliti se sledecim igracima:

1. Tosic
2.Jankovic
3.Vulicevic
4.Ostojic
5.Miletic bez kose
6.Miletic sa onom shaernom kosom
7.Jankovic
8.Tawamba
9.Jevtovic

Svakako pre svih njih "genije" trenerski, Djukic, koga su i Arapi oterali , pochetkom 2017. jer je imao 7 uzastopnih poraza...ejjjj u Emiratima...!!

Milos

pre 6 godina

Kako vas nije sramota ,bezali ste od lopte,zelja nikakva,pa devedeset posto tima nikad nece imati vise priliku da igra u nekom Evropskom takmicenju i da nemate motiv,kukavice najobicnije i trener i uprava!!!

milos

pre 6 godina

Kad ne bi dovodili po 10 igraca svaki zimski ili letnji prelazni rok i menjali trenere svake sezone mozda bi i mogli da pikamo protiv realno osrednjih evropskih ekipa kao sto su plzen i cska, koji nisu toliko kvalitetniji, koliko su uigraniji i kompaktniji, to se bre zna ko, sta i kad sme, samo klinci iz omladinske skole i kvalitetni stranci....a ne neki superligaski balvani.

guille

pre 6 godina

Zvezda je imala dve stopostotne sanse, vi niste ni jednu polusansu. Tako da bas i nije licilo na juce.
(John Terry, 22. februar 2018 23:05)

Covek lepo kaze da smo mi primili gol kao i Zvezda juce, posle lose postavljene odbrane i zbog neiskustva u igranju jakih utakmica a vi se svi uhvatili na sanse i sve ostalo sto Tosic nije rekao...

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

floro flores

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out

M.

pre 6 godina

Poruka navijačima Zvezde: ne broje se šanse, mogli ste imati ne 2 nego 102 šanse i opet vam ništa ne bi vredelo! Nisam navijač Partizana...

Podsetnik

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Ako tebi jos uvek nije jasno,pogledaj tabelu nase lige i reci ce ti se samo.Trenutno ste na minus 9 i to uz obilatu pomoc sudije od pre par dana a da nije bilo njega vec bi bilo minus 12.Bolja je Zvezda i to prilicno. Ako mislis da odgovoris za medjusobni skor i tu su obe tekme zavrsile nereseno.Na prvoj niste presli centar ni sutnuli u gol a u drugoj bi bilo slicno da vam nije sudija svirao penal.

Срб

pre 6 godina

Не вреди, без озбиљног шута на гол и дати га за 90мин. једноставно треба још пуно да се ради и направе озбиљни дугорочни планови.

Mihailo

pre 6 godina

Nista nije bilo kao CSKA - CZV.
Vas najvise unistava taktika Djukica koja nema nikakav koncept. Partizanu fali puno toga, trener, vezni red, jedan krsten napadac kao i pola odbrane a zvezdi najvise golgeteri i kreator igre, ostalo je prihvatljivo.
Steta sto zvezda nije uspela da da gol tj. Peshonja, i u prvoj sprinter, ali bolje je ovako da se opamete uprave i dovedu nekoga ko valja pred sl. evropsku sezonu.

Nikola

pre 6 godina

Iako svi spominju Zvezdine dve sanse u finisu,mislim da je Zvezdina najbolja sansa na mecu bila u prvom pol.kad je Ben sa desne strane uputio loptu ka Radonjicu,a Pesic je zakacio i skrenuo bez potrebe.Radonjic bi imao prazan gol pred sobom jer je Akinfejev bio na drugoj stativi.Zvezda je protiv CSKA imala i u BG dve stopostotne sanse Letaleka i Radonjica.I u pravu je Tosic,CSKA je iz samo dve sanse za 180 min.dao gol na to iskustvo,a Zvezda nije iz 5.Partizan je dao jedan gol bez da je i stvorio sansu u ovom dvomecu sa Plzenjom.Isto kao protiv Mladosti.Cudno.

neko tamo

pre 6 godina

Ti si koliko se sećam navijao za CSKA. E bas mi drago zbog tee a narocito Ilieva sto su vas pregazili Česi. Ali pregazili vas devedeset minuta jos onaj Stojković pametni igar na centru ma uzivao sam da vas gledam tako mrljave bezidejne i zbog vasih navijaca koji su se juce sladili a danas patili. Juce su bar mogli da vide kako se bori za dres Zvezde. Mozete da kradete ovde koliko hoćete i da vas spasavaju sudije svima ste dojadili ko Obilić nekad ali Zvezda je miljama ispred vas. Pozdrav grobari

Istina

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. februar 2018 23:30)

Dao je gol ekipi koja je uz partizan,ubedljivo najslabija u LE,ali je primio tri gola od takve ekipe,dok je Zvezda toliko primila na 8 utakmica u EL. Da li ti to nesto govori ili opet takve glupe izgovore koristite,da covek ne moze da poveruje.Jedino gluplje od ovoga sam procitao,opet od nekog vaseg genija,kako ste vi dali gol u finale KES.Pa kakve veze ima sto ste dali taj gol,mogli ste i 5 da date a da izgubite sa 6:5 i da izgubite.Mi smo osvojili titulu prvaka Evrope i to je cinjenica.

Раде Бајић

pre 6 godina

...kao na jučerašnjoj utakmici CSKA – Crvena zvezda…jedna greška i odmah pada go...reče Bambi.

Jeste Bambi, jedna greška, ali nažalost greška sudije!

Šteta za naš fudbal. I Zvezda i Partizan su mogli dalje. Nije se dalo. Moramo još da patimo, rastemo i onda se nadamo.

Mundijal je prva prilika za popravni. Idemo!!!

beli

pre 6 godina

kako ga nije sramota i da progovori umesto da bude glavni nosilac igre on se prepire sa sudijama pravi nepotrebne faulove jednom recju isluzena raga

jackie

pre 6 godina

Tačno je da su nivo iznad, ali treba reći razumljivo zašto je tako. Treba reći da više trče i da u istom ritmu mogu da odigraju celu utakmicu, a protiv nas lagano i produžetke, jer mi smo spremni za jedva 60 minuta.

milos

pre 6 godina

Sta je Tosicu,zaboravio si da igras fudbal!Ti si igrao u Cska koji je klasa za ovu Viktoriju kako tek treba da dodjes gde su oni sada valjda je obrnuto? Ubedljivo najvece razocarenje u ovom dvomecu nije se sastavio...

Grobari-Split

pre 6 godina

Tacno tako. Prvo na nivo Viktorije pa nekih drugorazrenih klubova i na kraju do klubova sa usatog pehara. Ali dalek je taj put,pogotovu sto u Evropi Kokeza nema uticaja da igrate 11 na 9 po mogucstvu 98 minuta dok ne date gol.

Sale

pre 6 godina

Covek je rekao da je isto Crvenoj Zvezdi i Partizanu, to sto su primili gol posle jedne greske. A ne da su citava utakmica, i uslovi isti. Tako da ne razumem spominjanje hladnoce, i veci broj zvezdinih sansi.

Dag Kristi

pre 6 godina

"Jedan gol nas je vodio dalje,trazili smo ga i nakon jedne nase greske,utakmica se potpuno promenila..." Zasto se promenila?Gol vam je i dalje bio potreban,a niste posteno ni oznojili njihovog golmana.Koja je razlika u tome da je ostalo 0:0?A,da,imali bi jos jedan alibi kako nismo imali srece...

Grobar stari

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..

nen-si

pre 6 godina

Pazi o čemu priča Bob Rok. Viktorija opasna ekipa sa stadionom od 10.000 mesta i CSKA sa stadionima od 30.000 mesta ekipa koja redovno igra ligu šampiona. Mislim on upoređuje te dve ekipe i kaže isto kao Zvezda sa Cska. Alo brate nigde veze. Zvezda malo bolje igrala i trebala proći Ruse a vi loši do iznemoglosti isto kao trebali proci ha ha. Mislim da je Zvezda izvukla te pivare glat bi dobila u gostima jedno 0- 3. toliko

reflektor

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.

opremnosonjo

pre 6 godina

Građani Plzenja sa osmehom na usnama idu na spavanje posle pokušaja Bambi bombe sa 30 metara. Zalet Roberta Karlosa, strelovit pogled koji ledi krv u žilama, epilog - šut u Lučane. Reprezentativac.

Legionar

pre 6 godina

Kad ce fudbalski "strucnjaci" da priznaju da je fudbalu u Srbiji potreban reset, sve ispocetka. Sa sadasnjim akterima ove srpske fudbalske tragikomedije treba definitivno raskrstiti!!!

grobar

pre 6 godina

Ništa moj Toške nije bilo kao na utakmici CSKA - Crvena zvezda. Ni protivnik, ni hladnoća, ni igra protivnika, ni igra 'domaćih' timova, ni igrači a posebno ne treneri. Ono sinoć i ovo večeras je nebo i zemlja...

sale009

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
(ja, 22. februar 2018 23:30)

u pravu si..partizan je dao gol i to je fakat.ali iskreno uporedi beskrvnu i bezidejnu igru partizana i igru zvezde pa onda dai izjave takvog tipa. zvezda nije dala gol i to stoji,ali ne zato sto nije ni pokusavala kao partizan nego zato sto ili nije imala srece u oskudnim trenutcima ili je toliko znanje ili neznanje pesica.da ne podsecam na dve fenomenalne reakcije akinfejeva u beogradu. budite bar malo realni i skreni iako ste navijaci partizana

Milan

pre 6 godina

Nije bas isto, Zvezda je igrala bolje, stvorila nekoliko velikih sansi. A vi, babe jedne, kao da ste dosli na streljanje, niko da povuce ekipu, sporo, bezidejno, impotentno.

teo

pre 6 godina

ne mogu da razumem sta znaci ovo mi smo novi u ovoj fazi isto ko da kaze u novoj fazi se igra neki drugi sport a.mi tu nemamo iskustva. divno

ja

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.
(reflektor, 22. februar 2018 23:27)

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.

Stef

pre 6 godina

Partizan me totalno podsetio na Murinjov Junajted. To je to, u suštini, samo što je bezidejnost i paralizovanost "Engleza" na nešto manje ogavnom nivou. Ali eto, Djukić može da se pohvali da gaji sličnu fudbalsku ideologiju kao i veliki šofer :)

D

pre 6 godina

Može Tošić mnogo,vidi se ali mi djeluje kao da nema neku veliku želju za igru,kao da je iznad i kluba i saigrača!Koja je njegova pozicija u timu?Je li krilo,ofanzivni vezni,polušpic?Sve u svemu,veliki promet mala zarada!

In doctrinus

pre 6 godina

Haha... Baš si ti dečko neiskusan... Toliko si neiskusan da zarađuješ kao šegrt. Otprilike ko onaj iz MMF što kaže da je javni sektor neefikasan. Ne znam kako se nije setio naših efikasnih fk-ova

Petar

pre 6 godina

Alo momak jedne sanse krstene niste stvorili o cemu pricas?? Zvezda imala 2 ciste usred Moskve a vi rupetine cekali ste crveni karton ili penal ali nije vam ovo Jelen Vucic Superliga buahahahahahaha

cz

pre 6 godina

"Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija"...

Ma pravi ste umetnici ove plemenite igre. Dobili su vas na tehnicke detalje, na primer kako dati gol, dok ste vi imali daleko bolji umetnicki dojam. Zeleo bih da mogu da kazem nesto manje sarkasticno za moju Zvezdu, ali na zalost ne mogu.

Zelja

pre 6 godina

Decko to si nekad BIO dobar igrac a sad si teska prevara kao I vecina tu sa tobom koji igraju....o Djukicu ne treba trositi reci koliko je bio dobar kao igrac toliko pojma nema kao trener .....

POPE

pre 6 godina

Ne uporedjuj CSKA sa Plzenjem.CSKA je za sve ove tri ekipe za koplje ispred.Uostalom vrede 102,5 miliona evra a Zvezda,Plzenj i Partizan zajedno manje od 90.A vi i Plzenj ste bili ubedljivo najslabiji par.

ok

pre 6 godina

zvezda je imala vise sansi,partizam jednu polu sansu...ocekivao sam reakciju partizana kao protiv videotona ali ipak cesi su mnogo dobra ekipa.

некле

pre 6 godina

За све је крив Ђукић и његов тупави фудбал.
Имамо доста бољи тим од Плзена и требали смо да их прођемо, ал џаба кад је онај лик на клупи.
Цео први део сезоне се извлачимо на срећу, игра је била кататтрофална, и свако ко бар мало прати фудбал могао је да види да ће се то једном окренути на штету Партизана.
Ем смо исапли из европе, ем смо изгубили првенство.
И уместо управа да уручи овом демагогу отказ још у октобру, они га држали ту ево до сада када је пропало све.
На крају сезоне ће да га шутну и тако без везе оде сезона.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

A hteo si onda Cska u 1/8 finala, jel tako beše. Srami se. Ovaj lik će biti na mondijalu, ej. Praktično bivši igrač, bez forme, 33 godine, sa jednom nogom i feler kolenom. Ludilo.

sofronije

pre 6 godina

"Jurili smo na gol protivnika...", "Pokusavamo iz nekih lepih akcija..." ajde ostaljam mogucnost da to mozda izgleda drugacije kada se gleda sa terena ali molim igrace Partizana da kolektivno izdvoje sat i po vremena zivota i da odgledaju jednu svoju utakmicu, ova je idealna ali moze i bilo koja druga iz ove sezone, sve su iste... Ja ove dve Tosiceve recenice nisam video ove sezone, u ovoj utakmici pogotovo, cak ni naznake toga... Ja i hiljade drugih ljudi koji vole Partizan su bacili dva sata svog zivota na gledanje mucenja, i izgubili smo zivce kao i nebrojeno puta do sada, hajde i vi igraci uzmite odgledajte to sto vi nazivate igrom, bacite i vi dva sata zivota ipak ste vi placeni za to, mozda i naucite nesto... Nije problem izgubiti od boljeg od sebe, problem je nedostatak borbenosti i nedostatak zelje! To vam je i veci razlog za prazne tribine od sukoba onih nekoliko kriminalnih frakcija na njima...

Red

pre 6 godina

Ne, Bambi, CSKA zvanicno vredi vise nego Zvezda, Partizan i Plzenj zajedno!
Kao sto onaj rezervni tim Arsenala sa Ziruom, Volkotom, Vilsirom... vredi vise nego cela vasa grupa! Zvezda je ove godine za 2 koplja iznad vas. Ovo je poredjenje kao da si rekao, odigrali smo nereseno protiv Skenderbega u gostima, kao sto je Zvezda odigrala nereseno protiv Arsenala u Londonu!

Sabre

pre 6 godina

Cekaj, bre, Toske, ti si previse ozbiljan covek i igrac za ovakve izjave?! Alo, iz koje ofanzive, pa vi centar niste presli do pred kraj tekme?! O cemu ti pricas covece, pa i u prvoj tekmi ste realno uz malo srece dali gol (dobro i oni su) ali u ovoj drugoj bukvalno niste postojali - to je ono sto vam navijaci najvise zameraju, ne rezultat, aman.

Cubaka

pre 6 godina

Dobili su tri gola u dve utakmice a oni nisu napravili niti jednu iole dobru sansu ( gol dali slucajno posle odbitka od noge igraca Plzena ) i on izjavljuje da su mogli da prodju, realno i skromno, nema se sta dodati.

očigledno

pre 6 godina

Necu da ulazim u to ko je bolji od nasih protivnika ili od nasih klubova, ali vi ste mogli da ih dobijete u BG-u, nisu ljudi mogli da povezu 2-3 pasa, ovu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu da kazem...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Види ти њега, он пореди свој мали и непознати клуб са европским и свјетским величинама. Човјек по надимку "плазма".👎

grobar

pre 6 godina

Ništa moj Toške nije bilo kao na utakmici CSKA - Crvena zvezda. Ni protivnik, ni hladnoća, ni igra protivnika, ni igra 'domaćih' timova, ni igrači a posebno ne treneri. Ono sinoć i ovo večeras je nebo i zemlja...

Red

pre 6 godina

Ne, Bambi, CSKA zvanicno vredi vise nego Zvezda, Partizan i Plzenj zajedno!
Kao sto onaj rezervni tim Arsenala sa Ziruom, Volkotom, Vilsirom... vredi vise nego cela vasa grupa! Zvezda je ove godine za 2 koplja iznad vas. Ovo je poredjenje kao da si rekao, odigrali smo nereseno protiv Skenderbega u gostima, kao sto je Zvezda odigrala nereseno protiv Arsenala u Londonu!

opremnosonjo

pre 6 godina

Građani Plzenja sa osmehom na usnama idu na spavanje posle pokušaja Bambi bombe sa 30 metara. Zalet Roberta Karlosa, strelovit pogled koji ledi krv u žilama, epilog - šut u Lučane. Reprezentativac.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

A hteo si onda Cska u 1/8 finala, jel tako beše. Srami se. Ovaj lik će biti na mondijalu, ej. Praktično bivši igrač, bez forme, 33 godine, sa jednom nogom i feler kolenom. Ludilo.

sale009

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
(ja, 22. februar 2018 23:30)

u pravu si..partizan je dao gol i to je fakat.ali iskreno uporedi beskrvnu i bezidejnu igru partizana i igru zvezde pa onda dai izjave takvog tipa. zvezda nije dala gol i to stoji,ali ne zato sto nije ni pokusavala kao partizan nego zato sto ili nije imala srece u oskudnim trenutcima ili je toliko znanje ili neznanje pesica.da ne podsecam na dve fenomenalne reakcije akinfejeva u beogradu. budite bar malo realni i skreni iako ste navijaci partizana

POPE

pre 6 godina

Ne uporedjuj CSKA sa Plzenjem.CSKA je za sve ove tri ekipe za koplje ispred.Uostalom vrede 102,5 miliona evra a Zvezda,Plzenj i Partizan zajedno manje od 90.A vi i Plzenj ste bili ubedljivo najslabiji par.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Види ти њега, он пореди свој мали и непознати клуб са европским и свјетским величинама. Човјек по надимку "плазма".👎

Grobar stari

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..

Dag Kristi

pre 6 godina

"Jedan gol nas je vodio dalje,trazili smo ga i nakon jedne nase greske,utakmica se potpuno promenila..." Zasto se promenila?Gol vam je i dalje bio potreban,a niste posteno ni oznojili njihovog golmana.Koja je razlika u tome da je ostalo 0:0?A,da,imali bi jos jedan alibi kako nismo imali srece...

Sabre

pre 6 godina

Cekaj, bre, Toske, ti si previse ozbiljan covek i igrac za ovakve izjave?! Alo, iz koje ofanzive, pa vi centar niste presli do pred kraj tekme?! O cemu ti pricas covece, pa i u prvoj tekmi ste realno uz malo srece dali gol (dobro i oni su) ali u ovoj drugoj bukvalno niste postojali - to je ono sto vam navijaci najvise zameraju, ne rezultat, aman.

Zelja

pre 6 godina

Decko to si nekad BIO dobar igrac a sad si teska prevara kao I vecina tu sa tobom koji igraju....o Djukicu ne treba trositi reci koliko je bio dobar kao igrac toliko pojma nema kao trener .....

ok

pre 6 godina

zvezda je imala vise sansi,partizam jednu polu sansu...ocekivao sam reakciju partizana kao protiv videotona ali ipak cesi su mnogo dobra ekipa.

Milan

pre 6 godina

Nije bas isto, Zvezda je igrala bolje, stvorila nekoliko velikih sansi. A vi, babe jedne, kao da ste dosli na streljanje, niko da povuce ekipu, sporo, bezidejno, impotentno.

Grobari-Split

pre 6 godina

Tacno tako. Prvo na nivo Viktorije pa nekih drugorazrenih klubova i na kraju do klubova sa usatog pehara. Ali dalek je taj put,pogotovu sto u Evropi Kokeza nema uticaja da igrate 11 na 9 po mogucstvu 98 minuta dok ne date gol.

cz

pre 6 godina

"Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija"...

Ma pravi ste umetnici ove plemenite igre. Dobili su vas na tehnicke detalje, na primer kako dati gol, dok ste vi imali daleko bolji umetnicki dojam. Zeleo bih da mogu da kazem nesto manje sarkasticno za moju Zvezdu, ali na zalost ne mogu.

sofronije

pre 6 godina

"Jurili smo na gol protivnika...", "Pokusavamo iz nekih lepih akcija..." ajde ostaljam mogucnost da to mozda izgleda drugacije kada se gleda sa terena ali molim igrace Partizana da kolektivno izdvoje sat i po vremena zivota i da odgledaju jednu svoju utakmicu, ova je idealna ali moze i bilo koja druga iz ove sezone, sve su iste... Ja ove dve Tosiceve recenice nisam video ove sezone, u ovoj utakmici pogotovo, cak ni naznake toga... Ja i hiljade drugih ljudi koji vole Partizan su bacili dva sata svog zivota na gledanje mucenja, i izgubili smo zivce kao i nebrojeno puta do sada, hajde i vi igraci uzmite odgledajte to sto vi nazivate igrom, bacite i vi dva sata zivota ipak ste vi placeni za to, mozda i naucite nesto... Nije problem izgubiti od boljeg od sebe, problem je nedostatak borbenosti i nedostatak zelje! To vam je i veci razlog za prazne tribine od sukoba onih nekoliko kriminalnih frakcija na njima...

Petar

pre 6 godina

Alo momak jedne sanse krstene niste stvorili o cemu pricas?? Zvezda imala 2 ciste usred Moskve a vi rupetine cekali ste crveni karton ili penal ali nije vam ovo Jelen Vucic Superliga buahahahahahaha

jackie

pre 6 godina

Tačno je da su nivo iznad, ali treba reći razumljivo zašto je tako. Treba reći da više trče i da u istom ritmu mogu da odigraju celu utakmicu, a protiv nas lagano i produžetke, jer mi smo spremni za jedva 60 minuta.

beli

pre 6 godina

kako ga nije sramota i da progovori umesto da bude glavni nosilac igre on se prepire sa sudijama pravi nepotrebne faulove jednom recju isluzena raga

nen-si

pre 6 godina

Pazi o čemu priča Bob Rok. Viktorija opasna ekipa sa stadionom od 10.000 mesta i CSKA sa stadionima od 30.000 mesta ekipa koja redovno igra ligu šampiona. Mislim on upoređuje te dve ekipe i kaže isto kao Zvezda sa Cska. Alo brate nigde veze. Zvezda malo bolje igrala i trebala proći Ruse a vi loši do iznemoglosti isto kao trebali proci ha ha. Mislim da je Zvezda izvukla te pivare glat bi dobila u gostima jedno 0- 3. toliko

teo

pre 6 godina

ne mogu da razumem sta znaci ovo mi smo novi u ovoj fazi isto ko da kaze u novoj fazi se igra neki drugi sport a.mi tu nemamo iskustva. divno

reflektor

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.

Cubaka

pre 6 godina

Dobili su tri gola u dve utakmice a oni nisu napravili niti jednu iole dobru sansu ( gol dali slucajno posle odbitka od noge igraca Plzena ) i on izjavljuje da su mogli da prodju, realno i skromno, nema se sta dodati.

milos

pre 6 godina

Sta je Tosicu,zaboravio si da igras fudbal!Ti si igrao u Cska koji je klasa za ovu Viktoriju kako tek treba da dodjes gde su oni sada valjda je obrnuto? Ubedljivo najvece razocarenje u ovom dvomecu nije se sastavio...

Stef

pre 6 godina

Partizan me totalno podsetio na Murinjov Junajted. To je to, u suštini, samo što je bezidejnost i paralizovanost "Engleza" na nešto manje ogavnom nivou. Ali eto, Djukić može da se pohvali da gaji sličnu fudbalsku ideologiju kao i veliki šofer :)

D

pre 6 godina

Može Tošić mnogo,vidi se ali mi djeluje kao da nema neku veliku želju za igru,kao da je iznad i kluba i saigrača!Koja je njegova pozicija u timu?Je li krilo,ofanzivni vezni,polušpic?Sve u svemu,veliki promet mala zarada!

Talicni Tom

pre 6 godina

A skoro pa isto.Cska jača 3 puta od Plzena i Zvezda imala tri 100% šanse da izjednači i ide dalje.A vi niste gola ni videli sinoć.Viktorija jedna skromna ekipa,jako skromna ali i takva je 3 koplja iznad vas moj Tošiću.

некле

pre 6 godina

За све је крив Ђукић и његов тупави фудбал.
Имамо доста бољи тим од Плзена и требали смо да их прођемо, ал џаба кад је онај лик на клупи.
Цео први део сезоне се извлачимо на срећу, игра је била кататтрофална, и свако ко бар мало прати фудбал могао је да види да ће се то једном окренути на штету Партизана.
Ем смо исапли из европе, ем смо изгубили првенство.
И уместо управа да уручи овом демагогу отказ још у октобру, они га држали ту ево до сада када је пропало све.
На крају сезоне ће да га шутну и тако без везе оде сезона.

očigledno

pre 6 godina

Necu da ulazim u to ko je bolji od nasih protivnika ili od nasih klubova, ali vi ste mogli da ih dobijete u BG-u, nisu ljudi mogli da povezu 2-3 pasa, ovu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu da kazem...

Раде Бајић

pre 6 godina

...kao na jučerašnjoj utakmici CSKA – Crvena zvezda…jedna greška i odmah pada go...reče Bambi.

Jeste Bambi, jedna greška, ali nažalost greška sudije!

Šteta za naš fudbal. I Zvezda i Partizan su mogli dalje. Nije se dalo. Moramo još da patimo, rastemo i onda se nadamo.

Mundijal je prva prilika za popravni. Idemo!!!

Legionar

pre 6 godina

Kad ce fudbalski "strucnjaci" da priznaju da je fudbalu u Srbiji potreban reset, sve ispocetka. Sa sadasnjim akterima ove srpske fudbalske tragikomedije treba definitivno raskrstiti!!!

In doctrinus

pre 6 godina

Haha... Baš si ti dečko neiskusan... Toliko si neiskusan da zarađuješ kao šegrt. Otprilike ko onaj iz MMF što kaže da je javni sektor neefikasan. Ne znam kako se nije setio naših efikasnih fk-ova

rodny

pre 6 godina

Sta ste igrali Vi sinoc gospodine?Taktika 4-5-1,a i taj jedan se vracao u odbranu.Treba nam gol a igramo bunker?Ovakav spor fudbal i dodavanje oko centra se igrao polovinom proslog veka.Gledate li nekad fudbal na tv?Onu utakmicu od sinoc pamtice samo vasi rodjaci.Sram Vas bilo....

Sale

pre 6 godina

Covek je rekao da je isto Crvenoj Zvezdi i Partizanu, to sto su primili gol posle jedne greske. A ne da su citava utakmica, i uslovi isti. Tako da ne razumem spominjanje hladnoce, i veci broj zvezdinih sansi.

jesi li sad siguran

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom. 
(ja, 22. februar 2018 23:30) 

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.

srki

pre 6 godina

Tosicu o cemu ti pricas? Mi smi inferiorni od pocetka sezone,u srbiji vise ne mozemo da dominiramo,zevezda je svetlosnu godinu ispred nas, a da ne pricamo o evropi,najlaksa grupa.odakle poceti da albanci brze i jednostavnije igraju od nas,jang milka nezainteresovana za evropu ili videoton? Zbog 4 gola,zaboravili smo da su imali dve sjajne sanse pre prvog gola. I na kraju krajeva koju utakmicu ste dobili lako u prvenstvu.

Judge Dredd

pre 6 godina

''Oni su iskusna ekipa koja igra utakmice i kaznjava svaku gresku, a mi smo nov tim'' o kome to pricas nesreco? Pa zar nisi ti igrao taj fudbal 7-8 sezona i sta si sinoc pokazao? Igrao kao i celu karijeru kao picka, krio se od lopte i nista uradio nisi. Koje to iskustvo tebi treba, pa upravo ti trebas da budes taj koji ce da povuce ekipu i odigra ono sto treba. Btw, apsolutno mi je nejasno kako su neki tako mizerni likovi napravili izvanrednu karijeru spram onoga sto se pruza, ali to je neka druga tema.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Bambi!
Ja znam da si ti dobar dečko, ali te molim da nas ne vređas. A nema potrebe ni da se ti brukaš.
Ja, najiskrenije, ne pamtim da sam gledao jednu profesionalnu fudbalsku ekipu, koja je bila tako nemoćna, bezvoljna, bezidejna, raštimovana, kao vi juče.
I kad posle svega ti jos izjavis da ste juce "jurili na gol protivnika", ja se pitam ko ovde nije normalan?!
Ne smem ni da zamislim na sta bi ličilo da niste "tražli gol"!
Odvratno loše!

King

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice
(Vucko_dc, 23. februar 2018 08:51)

Care upravo je Zvezda u duelu sa Krasnodarom više oštećena nego oni. U prvoj utakmici kod dva njihova gola prethodila je kod jednog ruka, a kod drugog aut (oba nesvirana u korist Zvezde), a u Beogradu penal nepostojeći i zadnjih petnaest minuta utakmice sudija navlačio da Krasnodar da gol (slobodni udarci iz zone šuta, pa ponavljanje istog....)
Kažeš nema nas na mapi, a gde ste Vi?

Negativni

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

...kaže navijač tima koji drži rekord po broju petardi u Evropi.

Joker

pre 6 godina

Niste dostojni Zvezde da je svaki put uzimate u usta. To je odlika malih ljudi u malim klubovima, jer želite da budete veći tako što se non stop poredite sa većim i gledate u njeno dvorište

kaboom

pre 6 godina

Ne znam Tosicu zasto ovo poredis sa CSKA i Zvezdom. Kao prvo Zvezda je igrala protiv mnogo ozbiljnijeg protivnika. druga stvar je sto su igraci Zvezde pogresili jednom i primili gol, dok ste vi pre gola gresili bezbroj puta. Ako je 1:1 potpuno nerealan rezultat iz prvog meca, onda je to sinoc bilo onih 2:0, jer je trebalo biti bar 4:0. Pa ti sad vidi ko za cim treba da zali. A da je Pesic samo okrznuo onu loptu Zvezda bi prola dalje.
Razlika je u sreci i onim medju nogama. Dok je Zvezdi nedostajala sreca, vama je ovo drugo!

Zile

pre 6 godina

“Moguće da su čvršći, takva je njihova liga, nemaju lepršavost u igri. Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija, dok su oni prava takmičarska ekipa”.
Oni su cvrsci jer su fizicki spremni, a vi niste odradili nijednu lepu niti smislenu akciju, tako Tosicu stvari stoje.

tim za rashod

pre 6 godina

o cemu to prica?
leprsavo !?!

lol.

pa nije utakmica bila izmedju vrabaca i golubova.

vi prosto nemate pojma.. igrajte stoni tenis.

4k4.Dex

pre 6 godina

Nemoras bas sa Zvezdom da poredis posto je Zvezda pored dve stopostotne imala jos nekoliko polusansi i sve to protiv duplo jave ekipe iz LS. Da ne pricam o prilikama iz Beograda... e sad sto napadaci ne umeju da daju gol ni na igrici to je druga prica i njihov problem ali Zvezda je odigrala fantastican dvomec ja ne mogu da nadjem jednu zamerku.

King

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Koji rezultati, to što ste ispod nas na tabeli i zaostajete devet bodova?

Grobarchina

pre 6 godina

Tošiću, nemate pojma. Nemate igru, ideju, a ni kvalitet. Samopouzdanje ekipe je na lošem nivou. Realno, čudo je da smo ovakvi stigli do nokaut faze Lige Evrope, imali smo mnogo sreće što smo došli dovde.

Viktorija Plzenj za klasu bolja ekipa u svakom pogledu. Činjenica da je ovakav Partizan drugi u našoj ligi, dovoljno govori o tome kakvog je kvaliteta domaća liga.

Sreća naša što smo na žrebu izvukli Čehe, da smo za protivnika dobili neku jaču ekipu pala bi petarda.

Sad će demagozi Iliev i Đukić da pričaju pričice, smišljaju neke alibije, a treba da odu iz kluba, ne zbog ovog rezultata, nego zato što Partizan NE IGRA NIKAKAV FUDBAL.

BL komunista

pre 6 godina

Penzija ili Banatski dvor samo padaš i glumiš svi slobodnjaci. i korneri su tvoji. Da je sudija sudio 2 penala isključio 2 igrača vi bi pobjedili.

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

Ibar

pre 6 godina

Ajde ti imas malo uticaja..kazi djukicu da istera jankovica..molim te..pa ako to uradi posto imas uticaja malo kazi mu da ode i nek zatvori vrata..ajde molim te..mozes ti to.

kalcokera

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..
(Grobar stari, 22. februar 2018 23:23


ja igrao 4:1 tacan rezultat da su vas naceli ranije bilo bi tako 27 kvota na crvendaca

bruka

pre 6 godina

Kao veliki navijac nasih klubova,nije bitno da li sam zvezdas ili partizanovac,ovo je nas domet,Zvezda je mogla i bila najbliza prolasku,bila je hrabra,Partizan ne komentarisem,jer me je sramota,anemicni,bezvoljni,ali krivim trenera,kao da nikad nije igrao fudbal!!

gtr czv

pre 6 godina

Da li je moguce da decko koji je napravio solidnu internacionalnu karijeru, proveo neko vreme sa fudbalskim ekspertom kakav je SAF i ostale azdaje u Mancesteru i postigao da bude vec 10god reprezentativac, da li je moguce da moze da da ovako smesnu izjavu??! Svaka cast na karijeri i sve, mnogo decaka sanja da postigne i manje od koliko je on uspeo.. Ali da sam kojim slucajem sportskim novinar, zbog ovakvih izjava bih se preorijentisao na pracenje modnih desavanja, lepota i zdravlje i to..

Cuj nema iskustva u igranju nokaut utakmica, lepraava igra i presecenost golom od pre 10dana koja jos traje.. Pa kad si poceo fudbal da igras, u 27oj??

Huntelaar

pre 6 godina

Citam i ne verujem, svi kometarisu, a nisu ni procitali ceo tekst, naslov ispada kao da poredi klubove, a u sustini rekao je da je samo i CSKA iskoristio gresku i postigao gol. Strasno. Kakav narod, odmah spreman za prepucavanje. Sportski pozdrav !

Zagor

pre 6 godina

Da, sve je isto, samo sto je Zvezda napadala, imala sanse i bila ravnopravan protivnik jednom skorasnjem ucesniku Loge Sampiona, a vi niste sutnuli na gol, niti se iole potrudili protiv pacerkog tima. Osim toga, sve je isto.

Partizan8

pre 6 godina

Cuti, pojma nemas. Nisu te hteli nemci, pa si se uvalio u Partizan. Mislis da ne citamo vesti na nemachkom jeziku..Ti i Jankovic bi Real M. unistili, a ne Partizan.
Sta reci o nesretniku treneru, sem da je Limeni z anjega lichno Murinjo. Ja goreg trenera od Djukica ne videh u nasem fudbalu, a gledao sam mnogo. ne mogu da verujem da se on bavi ovim poslom; ali covek bas nista ne zna. Igraci se sudaraju na terenu. Igramo vaterpolo taktiku...HOROR !!!

Zvezdaš

pre 6 godina

Sudija je kriv.Trebalo je na tri minuta pred kraj utakmice da isključi dva ili tri Češka igrača i možda bi Partizan prošao.Šteta.

Partizan

pre 6 godina

Listu odlazaka svakako predvodi Tosic. Koja prevara majko mila. Dosao da popravi, vrati karijeru, a covek realno pojma nema.
Zahvaliti se sledecim igracima:

1. Tosic
2.Jankovic
3.Vulicevic
4.Ostojic
5.Miletic bez kose
6.Miletic sa onom shaernom kosom
7.Jankovic
8.Tawamba
9.Jevtovic

Svakako pre svih njih "genije" trenerski, Djukic, koga su i Arapi oterali , pochetkom 2017. jer je imao 7 uzastopnih poraza...ejjjj u Emiratima...!!

Miljan

pre 6 godina

Najjadnije je što kod svakog starta gledaju u sudiju i prigovaraju šta je navika iz Srbije ovde svaki kontakt sviraju im faul ili penal.

Fenomen

pre 6 godina

Sinoc ste mi doneli veliku radost. Izjave pre utakmice, a izgled faca nakon meca...neprocenjivo. Vucela citas li svoje izjave? A Vazura i Ilijev...zreli za Akademiju nauka. Od sinoc se smejem...hvala vam na tome.

mile rizik

pre 6 godina

Eto grobari, i ovaj vaš kaže da je Plzenj takmičarska ekipa za razliku od vas. Krajnje je vreme da promenite ime kluba u Rekreativo.

Bratko SRB

pre 6 godina

Hehe to se kaze Toške moj oni su tacno znali sta i kako a mi smo se glupirali nekom TAKTIKOM! pa mi takticni ne umemo ni protiv METALCA a kamo li protiv evropljana. Pa nije to Javor pa na 0:0 ubacuj loptu do 98. minuta u sesnaesterac dok neko ne padne za penal ili cusne loptu u gol...a nismo ni Murinjov Chelsea iz onih sezone gde trazimo TAJ JEDAN GOL koji uvek samouvereno dodje...e moj toske...umesto da ste izasli kao protiv Videotona pa da se rastrcite pa u prvo pol gol...dva...a vi STRPLJIVO CEKALI TAJ JEDAN...pa i dobismo ga!

Rango

pre 6 godina

Idemo po protivnika da pobedimo,znaci..mi smo partizan ,znaci..e Djukicu prevaro..da li si ti obavesten da gol u gostima vredi duplo ili nisi..koliko smo mogli da vidimo ti ne da nisi isao na pobedu nego kao da si cuvao 1 1 iz Bg-a..Sramota za igru i kukavicku taktiku..pakuj kofere i idi iz Partizana..

e, to je nas fudbalski mentalitet

pre 6 godina

Zao mi je sto su komentari uglavnom usmereni na prepucavanje partizanovih i zvezdinih navijaca. Nadmecu se ko je bolji u PORAZU, uporedjuju Plzen i CSKA... Tuzno. Od toga su tuznije samo izjave i jednih i drugih igraca: nismo imali srece, bili smo tako blizu, da smo dali gol iz sanse, da smo pobedili u Beogradu... Ljudi, suocite se sa istinom i budite malo samokriticni (to moze biti i razlog za napredak). Oba tima su bila nemocna, bezidejna, lako zatvorena, procitana, dobro markirana, a s druge strane nije bas bio krem evropskog fudbala. Znaci, iako je za srpski fudbal uspeh stici do ove faze takmicenja, na poslednjim utakmicama bili smo losi, tacnije, evidentno je da su oba protivnika bolja (ne po igracima, ne po mogucnostima, vec po prikazanoj igri i taktici). Tacka. A vi vidite sta cete... Nemojte se uvek vaditi na neko iskustvo, jer ga sa tim stavom nikada i necete steci.

parma

pre 6 godina

pored svih pomenutih gluposti koje je izjavio, izjava da "znaju da kazne prvu gresku" je takodje genijalna, jer su Cesi iz pete 100% sanse dali gol

neko tamo

pre 6 godina

Ti si koliko se sećam navijao za CSKA. E bas mi drago zbog tee a narocito Ilieva sto su vas pregazili Česi. Ali pregazili vas devedeset minuta jos onaj Stojković pametni igar na centru ma uzivao sam da vas gledam tako mrljave bezidejne i zbog vasih navijaca koji su se juce sladili a danas patili. Juce su bar mogli da vide kako se bori za dres Zvezde. Mozete da kradete ovde koliko hoćete i da vas spasavaju sudije svima ste dojadili ko Obilić nekad ali Zvezda je miljama ispred vas. Pozdrav grobari

iskrenost

pre 6 godina

I još jedna stvar, žao mi je što ću ovo da napišem, ali zvezdini igrači su nabrijani (sa pravom ili ne), ginu za klub, a ovde dovedeni mnogi koji nisu ni znali šta je partizan. Neki otvoreno bili protiv partizana. Ne gradi se tako tim

kalcokera

pre 6 godina

rezime evrope defitivno ide na stranu Zvezde

pobede 2 x spartu prag
2 x keln
1 x krasnodar
nereseno sa arsenalom i cska 2 x bate borisov itd.

a ovi samo skenderbeg i jangere

ja

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.
(reflektor, 22. februar 2018 23:27)

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.

Grobari

pre 6 godina

Kao navijac partizana mogu da kazem da me je sramota. Da su ginuli i izgubili 5:0,ok. Ja se ne secam da sam video jedan klizeci na utakmici. Bez zara,ideje... ma nista. O Djukicu zaista,zaista ne treba trošiti reči. Kao da je s marsa pao.. Suma,Tošic,Jankovic nisu oznojili dres
Odbrana panicna,kilava u stanju da svakog trenutka da sama gol.. Srbijo MAJKOOOO....

veteran

pre 6 godina

Nije uopste stvar ni u rezultatu ni u porazu. Stvar je u tome decko, da to sto vi igrate nije fudbal. To je neka igra koju ni vi ne razumete. Ne znate uopste ni sta igrate i onda totalno nebuloznim izjavama, i to sa trenerom u glavnoj ulozi, bezuspesno pokusavate da definisete to sto igrate. Igra koju vi igrate moze da se opise sa tri reci : Jad, ocaj i sramota.

Milos

pre 6 godina

Kako vas nije sramota ,bezali ste od lopte,zelja nikakva,pa devedeset posto tima nikad nece imati vise priliku da igra u nekom Evropskom takmicenju i da nemate motiv,kukavice najobicnije i trener i uprava!!!

Miroslav

pre 6 godina

Smešni ovi grobari i cigani. Ne zna se ko je gori, pričaju o našoj ligi, koja ne da nije liga, nego je ispod nivoa nekadašnjih radničkih sportskih igara (ko ih se seća), a to se vidi i po broju gledalaca (opet podsećanje na radničke sportske igre koje je gledalo uživo duplo više ljudi nego ove "superligaške mečeve". Svake godine kad se izvlače parovi jedino me strah da neki naš tim za protivnika ne dobije Slovence ili ne daj bože Hrvate. Onda bi s teškom mukom i bolom ova dečurlija kod nas shvatila šta znači kad Musa dere jarca. Crnogorce, Makedonce i Bosance, još i nekako prolazimo, ali i tu ćemo brzo dobiti po labrnji. I tako će biti sve dok razni Marjanovići, Čovići, Terzići, Vučelići, Dačići, Vučići i sl. kod nas, shodno ličnim interesima, budu odlučivali ko će biti "superligaški prvak". Stari dobri "Alan Ford" - da parfraziram po sećanju "Kruha i igara! - Igara da, kruha ne."

sale

pre 6 godina

Pitam sve eksperte DA Li bi česi igrali onako da je ostalo 1:0,i dalje stojim sa stavom da su grcke lopuze direktno uticale na to ko prolazi dslje,drugo sistem igre ne moze da se pravi ako svake godine menjate najbolje igrace,zvezda je zadrzala tim i zato igra bolje,da nije prodala kangu otisla bi dslje,sto mi prodajemo najbolje posle godinu dana da bi napunili dzepove lopova menadzera je druga tema...

olifijer

pre 6 godina

katastrofa kakva liga petice kakvi bakraci da dodje engleski treceligas da nas otrese bruka od utakmice ,ljudi vi pojma nemate sa fudbalom

Nikola

pre 6 godina

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jesi li sad siguran, 23. februar 2018 08:06)

Ne volim da se raspravljam na temu zvezde i Partizana u evropi, ali kad već tako pričaš postaviću ti samo jedno pitanje.
Kada ste već toliko bolji od nas, što nas ne pobediste u derbiju?
Imali ste 2 šanse, oba puta nerešeno, čak ste u ovom drugom zbog lošijeg terena nekako uspeli da umuvate gol pred kraj meča.
Partizan vas je prošle godine demolirao u svakom od 4 derbija, zahvaljujući bunkerici i autu od metar ste izvukli remi u onom jednom, a u svakom je Partizan bio za klasu bolji.

Bojan

pre 6 godina

Tosicu samo ti nemoj da dajes izjave posle onakve sramote. Za 90 minuta nisi imao ni jedan tacan pas, nisi izveo ni jedan uspesan dribling, bio si spor i nikakav u svim segmentima. Koja pobeda kad nemas pojma, i kako te nije sramota sto zauzimas nekom detetu mesto u timu kad neces (ili ne znas) da igras kako treba. A Djukicu bi porucio da da ostavku sam , jer kad se ti branis na svom terenu pri rezultatu 1:0 to je genijalna taktika. Veze nemate kako da nemojte da dajete nikakve izjave posle onog sinoc nego skupite stvari i ti i tata Djuka i lagano....

Nikola

pre 6 godina

Iako svi spominju Zvezdine dve sanse u finisu,mislim da je Zvezdina najbolja sansa na mecu bila u prvom pol.kad je Ben sa desne strane uputio loptu ka Radonjicu,a Pesic je zakacio i skrenuo bez potrebe.Radonjic bi imao prazan gol pred sobom jer je Akinfejev bio na drugoj stativi.Zvezda je protiv CSKA imala i u BG dve stopostotne sanse Letaleka i Radonjica.I u pravu je Tosic,CSKA je iz samo dve sanse za 180 min.dao gol na to iskustvo,a Zvezda nije iz 5.Partizan je dao jedan gol bez da je i stvorio sansu u ovom dvomecu sa Plzenjom.Isto kao protiv Mladosti.Cudno.

Istina

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. februar 2018 23:30)

Dao je gol ekipi koja je uz partizan,ubedljivo najslabija u LE,ali je primio tri gola od takve ekipe,dok je Zvezda toliko primila na 8 utakmica u EL. Da li ti to nesto govori ili opet takve glupe izgovore koristite,da covek ne moze da poveruje.Jedino gluplje od ovoga sam procitao,opet od nekog vaseg genija,kako ste vi dali gol u finale KES.Pa kakve veze ima sto ste dali taj gol,mogli ste i 5 da date a da izgubite sa 6:5 i da izgubite.Mi smo osvojili titulu prvaka Evrope i to je cinjenica.

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

'To su mladi momci, igraće u mnogo većim klubovima,' hahha e napokon da i ovaj covjek kaze nesto pametno i istinito, partizan je mali i nebitan klub potpuno, za razliku od Crvene Zvezde koja je upisana u istoriju svetskog i evropskog fudbala, dok postoji ova planeta zemlja i to takmicenje !

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogli ste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

Mnogo pitanja bez pravog odgovora

pre 6 godina

Partizan je sinoć odigrao sramno. Nisu pokazali ni volju ni umeće koje bi bilo dovoljno da se prođe Viktorija. S druge strane, Česi su disciplinovana ekipa, ali nema tu prevelikog kvaliteta. Na žalost, i takvi su dovoljni da se pobedi Partizan. Ne mogu da se načudim upravi Partizana, a posredno i Đukiću koji forsira igrače poput Jankovića i Ostojića kada je jasno da nisu za Partizan. Suma je definitivno promašaj i treba gledati kako da se minimizira šteta. Moram takođe da se osvrnem na komentare navijača Crvene Zvezde koji tvrde da bi Zvezda razbila Viktoriju i da su za dva koplja bolji od Partizana. Ako je to sve već tako, kako to da ne dobijate derbije protiv Partizana kada ste već toliko bolji i kada je Miloje za Đukića Murinjo lično?

floro flores

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out

Lesa

pre 6 godina

Vidim i dalje traje rasprava izmedju navijaca dva slepacka kluba, ko je manji/veci slepac, svaka Vam cast! Kakav narod, takva drzava, vlast i klubovi. Tako nam i treba!

Mihailo

pre 6 godina

Nista nije bilo kao CSKA - CZV.
Vas najvise unistava taktika Djukica koja nema nikakav koncept. Partizanu fali puno toga, trener, vezni red, jedan krsten napadac kao i pola odbrane a zvezdi najvise golgeteri i kreator igre, ostalo je prihvatljivo.
Steta sto zvezda nije uspela da da gol tj. Peshonja, i u prvoj sprinter, ali bolje je ovako da se opamete uprave i dovedu nekoga ko valja pred sl. evropsku sezonu.

nele

pre 6 godina

Ali ko to trazi da pobedite 1:0?
Ja kada slusam svoje prijatelje svi zele nove moderne stadione sa kompletnim sadrzajima a da utakmice lice na tamo neke iz 80. i da bude 4:3.
Pa za 1:0 samo ce dolaziti ljudi poznati policiji od ranije da vas gledaju.

cartmanx

pre 6 godina

Ne, nije Bambi, oni su se trudili bar, trčali, stvorili neke šanse, ono što smo mi-vi, igrali sinoć, ne znam kako se zove, indiferetnost, nepovezanost u tvojoj srednjoj liniji, odbrana klasika - katastrofa, napad ništa, nepovezani, nemotivisani... Da ste ovakvi bili protiv Barse, PSG,Reala.. ništa ne bih napisao, to su dva univerzuma, ali Viktorija Plzenj, svakako nije. P.S.Ja lično nisam bio veliki optimista ali sam davao nekih 40 odsto šanse da prođemo, i nije sramota izgubiti ni sa većim rezultatom i od te iste Viktorije, sramota je kako ste sinoć izgledali,ni tri pasa niste povezali, ni jedna šansa, o odbrani i da ne pišem, sve je izgledalo kao jedna veoma loša trening utakmica amatera..a sumnjam da su oni toliko kvalitetniji igrački od nas, a da jesu kao tim to je sigurno, pa je itekako upitna Đukićeva taktika, pripreme, pa i sve iza ove utakmice.

Realnost

pre 6 godina

(Ljuba, 23. februar 2018 07:55)
Izvini,a kad smo to bili bolji. Izgleda si dete kao vecina,pa cas nesto dizete u nebesa cas ukidate i pljujete. Fudbal je nas uvek bio grozan,los nego kao sto svi vremenom kazemo u moje vreme,ono,ovo,tako uz pomoc medija siri se o svemu lazna slika.
Ja sam Zvezdas i pratim fudbal od 1971.Ta Zvezda je imala jedva par proleca mozda 4-5 do 1992 docekanih u Evropi,Partizan mozda 1,Dinamo,Hajduk ni toliko.Radnicki je igraoo dva puta uspesno dogurao do polufinala UEFA kao i Zeljo i jednom Rijeka docekala prolece cini mi se.Ipak je tad bilo lakse doci do proleca,npr bila su tri kupa, sampiona,kupova i uefe i igrale 25 drzava,sa jednim predstavnikom,sem UEFE 2-3 max.Sad imas samo u okviru bivsih zemalja Istocne Evrope 30 novih drzava plus po 7-8 kluba iz jakih liga u takmicenjima LS i ove kako se sad zove Liga. Znaci dospeti do proleca je Sizifov posao,muka koliko god obi nasi i Zvezde i Partizana znali ili ne znali nista. Evo i hrvatski Dinamo jos nije stigao do proleca,Hajduk ni u snu.Zar smo u kosarci nesto,klupski??? Nismo.Nijedna pehar ni Partizan ni Zvezda nisu osvojili od postanka Srbije. Rukometu plac majke bozje klupski,odbojci isto.Znaci doci sada u zavrsnicu ozbiljneg takmicenja u ozbiljnom sportu ne mogu mnogi sa vecim brojem stanovnika od nas Rumuni,Poljaci,itd i mnogi sa itekako vecim parama i budzetima.I za kraj Mi imamo vise ucesca na Svetskim prvenstvima u novije vreme od 1998 cetiri cak iako kukate nego periodu 1966-1990.3 samo.

mile1970

pre 6 godina

realnost ajde malo realnije.Zvezda finale kupa UEFA nekoliko cetvrtfinala KESa Hajduk polufinale. UEFA nekoliko cetvrtfinala UEFA i cetvrtfinale KESa .Jedino si pogodio za partizan i dinamo

Podsetnik

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Ako tebi jos uvek nije jasno,pogledaj tabelu nase lige i reci ce ti se samo.Trenutno ste na minus 9 i to uz obilatu pomoc sudije od pre par dana a da nije bilo njega vec bi bilo minus 12.Bolja je Zvezda i to prilicno. Ako mislis da odgovoris za medjusobni skor i tu su obe tekme zavrsile nereseno.Na prvoj niste presli centar ni sutnuli u gol a u drugoj bi bilo slicno da vam nije sudija svirao penal.

terminator2209

pre 6 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha Tosicu, molim te, kao Zvezda NIKAD NECETE BITI...

Vucko_dc

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice

Car Dušan

pre 6 godina

Uzajamno upoređivanje, ko je bolji,Zvezda ili Partizan? Veliki boljitak, i jedni i drugi! Sinoć, kao okoreli Zvezdaš, pravilnije reći, kao Srbin, svim srcem drhtim i BLESIM da bar,neko ode dalje... Realno gledano, ono je bila igra na nivou,ekipa iz Malte,San Marina a,ono nije - imaju dresove Partizana. Nisu se ni ovi MOJI proslavili: stavljaju u ekipu dvojicu ljudi ( Donald i La Talek), koji JAVNO bojkotuju klub! Svako normalan bi im zabranio ulaz na stadion, kakvo je to POTCENJIVANJE kluba, sa milionskom armijom navijača! Sve dok su tu Vucelic i Terzić - nikad ništa...

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogliste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

milos

pre 6 godina

Kad ne bi dovodili po 10 igraca svaki zimski ili letnji prelazni rok i menjali trenere svake sezone mozda bi i mogli da pikamo protiv realno osrednjih evropskih ekipa kao sto su plzen i cska, koji nisu toliko kvalitetniji, koliko su uigraniji i kompaktniji, to se bre zna ko, sta i kad sme, samo klinci iz omladinske skole i kvalitetni stranci....a ne neki superligaski balvani.

Don Quijote

pre 6 godina

Drugovi moji jugoslovenski partizani, nemate vi pojma o fudbalu. Da imate bar malo pojma o tom sportu, ne bi vas zamajavale koje kakve spodobe i retardi kako imate najbolji tim u poslednjih 20 godina, i verovali u te suplje i prazne price ni na cemu utemeljene.
Djukic nije nista kriv, i trener je sa velikim "T".
Pratim fudbal vise od 40 godina, i Partizan (koji ne volim) igrao je najlepsi fudbal za vreme Djukica, kada je prvi put bio trener Partizana. Nije Djukic zaboravio da bude dobar trener, nego je Partizan tada imao mnogo drugacije i bolje igrace.
Tosic je najbolji igrac danasnjeg Partizana i za dve klase je iznad svih ostalih.
Toliko o tome.
A vi sad nastavite da zivite u svetu Ivice Ilijeva i Zeljka Pantica.

saca

pre 6 godina

Tosicu, kako niste bili razocarani posle 6 neresenih utakmica na svom stadionu. Kako niste razocarani svojom igorm koju je nemoguce gledati, nema smislene akcije, svega 2-3 suta na gol, krecete se po terenu ko kokosi, svaka su duva u vis ili centrira na Tavambu, sve su svemu, igra katastrofalna. Moje je misljenje da vi nemate trenera, onaj nepismeni Djukic treba da ode, ali blizu je kraj, pa se on ceka. Da je dosao Stolica za trenera, danas bi cekali zreb.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Aman, ljudi, procitajte celu vest pa onda komentarisite! Covek nigde nije uporedio Plzenj i CSKA, niti hladnocu, niti Partizan i Zvezdu. Ono sto je isto kao na vasoj utakmici je to sto je posle jedne greske pao gol, kad vec moram da prepricavam.

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

Срб

pre 6 godina

Не вреди, без озбиљног шута на гол и дати га за 90мин. једноставно треба још пуно да се ради и направе озбиљни дугорочни планови.

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

guille

pre 6 godina

Zvezda je imala dve stopostotne sanse, vi niste ni jednu polusansu. Tako da bas i nije licilo na juce.
(John Terry, 22. februar 2018 23:05)

Covek lepo kaze da smo mi primili gol kao i Zvezda juce, posle lose postavljene odbrane i zbog neiskustva u igranju jakih utakmica a vi se svi uhvatili na sanse i sve ostalo sto Tosic nije rekao...

M.

pre 6 godina

Poruka navijačima Zvezde: ne broje se šanse, mogli ste imati ne 2 nego 102 šanse i opet vam ništa ne bi vredelo! Nisam navijač Partizana...

miloš

pre 6 godina

detektiv kokni kol, 22. februar 2018 23:15) Dečko ima 30 god...ne mozes na osnovu dva suta u ovako tvrdoj utakmici da dajes takvu ocenu..sigurno ce nam koristiti ako ne u startnoj postavi bar sa klupe... ps u svakom slucaju hvala Partizanu za postignuto ove sezone...

Zile

pre 6 godina

(King, 23. februar 2018 10:09)
Je l’ to ona utakmica kada je vas igrac rekao da je ispucao loptu sto pre, da se sudija ne predomisli, obzirom da je lopta presla liniju celim obimom? Znaci lik javno to kaze... kada smo igrali protiv viktorije u BG, lopta ide u aut u visini naseg sesnaesterca, sudija svira aut za nas, Tosic dize ruku i priznaje da je on izbacio. To su razlike izmedju vas i nas i to se nikada nece promeniti.

ja

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.
(reflektor, 22. februar 2018 23:27)

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Види ти њега, он пореди свој мали и непознати клуб са европским и свјетским величинама. Човјек по надимку "плазма".👎

Vucko_dc

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice

Red

pre 6 godina

Ne, Bambi, CSKA zvanicno vredi vise nego Zvezda, Partizan i Plzenj zajedno!
Kao sto onaj rezervni tim Arsenala sa Ziruom, Volkotom, Vilsirom... vredi vise nego cela vasa grupa! Zvezda je ove godine za 2 koplja iznad vas. Ovo je poredjenje kao da si rekao, odigrali smo nereseno protiv Skenderbega u gostima, kao sto je Zvezda odigrala nereseno protiv Arsenala u Londonu!

Nikola

pre 6 godina

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jesi li sad siguran, 23. februar 2018 08:06)

Ne volim da se raspravljam na temu zvezde i Partizana u evropi, ali kad već tako pričaš postaviću ti samo jedno pitanje.
Kada ste već toliko bolji od nas, što nas ne pobediste u derbiju?
Imali ste 2 šanse, oba puta nerešeno, čak ste u ovom drugom zbog lošijeg terena nekako uspeli da umuvate gol pred kraj meča.
Partizan vas je prošle godine demolirao u svakom od 4 derbija, zahvaljujući bunkerici i autu od metar ste izvukli remi u onom jednom, a u svakom je Partizan bio za klasu bolji.

grobar

pre 6 godina

Ništa moj Toške nije bilo kao na utakmici CSKA - Crvena zvezda. Ni protivnik, ni hladnoća, ni igra protivnika, ni igra 'domaćih' timova, ni igrači a posebno ne treneri. Ono sinoć i ovo večeras je nebo i zemlja...

sale

pre 6 godina

Pitam sve eksperte DA Li bi česi igrali onako da je ostalo 1:0,i dalje stojim sa stavom da su grcke lopuze direktno uticale na to ko prolazi dslje,drugo sistem igre ne moze da se pravi ako svake godine menjate najbolje igrace,zvezda je zadrzala tim i zato igra bolje,da nije prodala kangu otisla bi dslje,sto mi prodajemo najbolje posle godinu dana da bi napunili dzepove lopova menadzera je druga tema...

Grobari-Split

pre 6 godina

Tacno tako. Prvo na nivo Viktorije pa nekih drugorazrenih klubova i na kraju do klubova sa usatog pehara. Ali dalek je taj put,pogotovu sto u Evropi Kokeza nema uticaja da igrate 11 na 9 po mogucstvu 98 minuta dok ne date gol.

Zile

pre 6 godina

(King, 23. februar 2018 10:09)
Je l’ to ona utakmica kada je vas igrac rekao da je ispucao loptu sto pre, da se sudija ne predomisli, obzirom da je lopta presla liniju celim obimom? Znaci lik javno to kaze... kada smo igrali protiv viktorije u BG, lopta ide u aut u visini naseg sesnaesterca, sudija svira aut za nas, Tosic dize ruku i priznaje da je on izbacio. To su razlike izmedju vas i nas i to se nikada nece promeniti.

POPE

pre 6 godina

Ne uporedjuj CSKA sa Plzenjem.CSKA je za sve ove tri ekipe za koplje ispred.Uostalom vrede 102,5 miliona evra a Zvezda,Plzenj i Partizan zajedno manje od 90.A vi i Plzenj ste bili ubedljivo najslabiji par.

sale009

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
(ja, 22. februar 2018 23:30)

u pravu si..partizan je dao gol i to je fakat.ali iskreno uporedi beskrvnu i bezidejnu igru partizana i igru zvezde pa onda dai izjave takvog tipa. zvezda nije dala gol i to stoji,ali ne zato sto nije ni pokusavala kao partizan nego zato sto ili nije imala srece u oskudnim trenutcima ili je toliko znanje ili neznanje pesica.da ne podsecam na dve fenomenalne reakcije akinfejeva u beogradu. budite bar malo realni i skreni iako ste navijaci partizana

nen-si

pre 6 godina

Pazi o čemu priča Bob Rok. Viktorija opasna ekipa sa stadionom od 10.000 mesta i CSKA sa stadionima od 30.000 mesta ekipa koja redovno igra ligu šampiona. Mislim on upoređuje te dve ekipe i kaže isto kao Zvezda sa Cska. Alo brate nigde veze. Zvezda malo bolje igrala i trebala proći Ruse a vi loši do iznemoglosti isto kao trebali proci ha ha. Mislim da je Zvezda izvukla te pivare glat bi dobila u gostima jedno 0- 3. toliko

detektiv kokni kol

pre 6 godina

A hteo si onda Cska u 1/8 finala, jel tako beše. Srami se. Ovaj lik će biti na mondijalu, ej. Praktično bivši igrač, bez forme, 33 godine, sa jednom nogom i feler kolenom. Ludilo.

Petar

pre 6 godina

Alo momak jedne sanse krstene niste stvorili o cemu pricas?? Zvezda imala 2 ciste usred Moskve a vi rupetine cekali ste crveni karton ili penal ali nije vam ovo Jelen Vucic Superliga buahahahahahaha

opremnosonjo

pre 6 godina

Građani Plzenja sa osmehom na usnama idu na spavanje posle pokušaja Bambi bombe sa 30 metara. Zalet Roberta Karlosa, strelovit pogled koji ledi krv u žilama, epilog - šut u Lučane. Reprezentativac.

Mnogo pitanja bez pravog odgovora

pre 6 godina

Partizan je sinoć odigrao sramno. Nisu pokazali ni volju ni umeće koje bi bilo dovoljno da se prođe Viktorija. S druge strane, Česi su disciplinovana ekipa, ali nema tu prevelikog kvaliteta. Na žalost, i takvi su dovoljni da se pobedi Partizan. Ne mogu da se načudim upravi Partizana, a posredno i Đukiću koji forsira igrače poput Jankovića i Ostojića kada je jasno da nisu za Partizan. Suma je definitivno promašaj i treba gledati kako da se minimizira šteta. Moram takođe da se osvrnem na komentare navijača Crvene Zvezde koji tvrde da bi Zvezda razbila Viktoriju i da su za dva koplja bolji od Partizana. Ako je to sve već tako, kako to da ne dobijate derbije protiv Partizana kada ste već toliko bolji i kada je Miloje za Đukića Murinjo lično?

Раде Бајић

pre 6 godina

...kao na jučerašnjoj utakmici CSKA – Crvena zvezda…jedna greška i odmah pada go...reče Bambi.

Jeste Bambi, jedna greška, ali nažalost greška sudije!

Šteta za naš fudbal. I Zvezda i Partizan su mogli dalje. Nije se dalo. Moramo još da patimo, rastemo i onda se nadamo.

Mundijal je prva prilika za popravni. Idemo!!!

Zelja

pre 6 godina

Decko to si nekad BIO dobar igrac a sad si teska prevara kao I vecina tu sa tobom koji igraju....o Djukicu ne treba trositi reci koliko je bio dobar kao igrac toliko pojma nema kao trener .....

Sale

pre 6 godina

Covek je rekao da je isto Crvenoj Zvezdi i Partizanu, to sto su primili gol posle jedne greske. A ne da su citava utakmica, i uslovi isti. Tako da ne razumem spominjanje hladnoce, i veci broj zvezdinih sansi.

Stef

pre 6 godina

Partizan me totalno podsetio na Murinjov Junajted. To je to, u suštini, samo što je bezidejnost i paralizovanost "Engleza" na nešto manje ogavnom nivou. Ali eto, Djukić može da se pohvali da gaji sličnu fudbalsku ideologiju kao i veliki šofer :)

некле

pre 6 godina

За све је крив Ђукић и његов тупави фудбал.
Имамо доста бољи тим од Плзена и требали смо да их прођемо, ал џаба кад је онај лик на клупи.
Цео први део сезоне се извлачимо на срећу, игра је била кататтрофална, и свако ко бар мало прати фудбал могао је да види да ће се то једном окренути на штету Партизана.
Ем смо исапли из европе, ем смо изгубили првенство.
И уместо управа да уручи овом демагогу отказ још у октобру, они га држали ту ево до сада када је пропало све.
На крају сезоне ће да га шутну и тако без везе оде сезона.

beli

pre 6 godina

kako ga nije sramota i da progovori umesto da bude glavni nosilac igre on se prepire sa sudijama pravi nepotrebne faulove jednom recju isluzena raga

reflektor

pre 6 godina

Niko objektivan,ni igraci ni navijaci.Zvezda je bar stvorila neke sanse i nije primila gol na svom terenu!Sto je za nase klubove uspeh.Partizan je nekih godina igrao dobar fudbal sa sansama,kontrama,nadigravanje,ali ovo veceras nije to.A kao idemo da prodjemo mi smo sila!Pri tom mislim i na Zvezdu(od pre).RAZLIKA je trener,obojica su korektni,to da ali u samoj pripremi ekipe i utakmice Milojevic zna vise od Djuke.A i ne daje nebulozne izjave.

M.

pre 6 godina

Poruka navijačima Zvezde: ne broje se šanse, mogli ste imati ne 2 nego 102 šanse i opet vam ništa ne bi vredelo! Nisam navijač Partizana...

Car Dušan

pre 6 godina

Uzajamno upoređivanje, ko je bolji,Zvezda ili Partizan? Veliki boljitak, i jedni i drugi! Sinoć, kao okoreli Zvezdaš, pravilnije reći, kao Srbin, svim srcem drhtim i BLESIM da bar,neko ode dalje... Realno gledano, ono je bila igra na nivou,ekipa iz Malte,San Marina a,ono nije - imaju dresove Partizana. Nisu se ni ovi MOJI proslavili: stavljaju u ekipu dvojicu ljudi ( Donald i La Talek), koji JAVNO bojkotuju klub! Svako normalan bi im zabranio ulaz na stadion, kakvo je to POTCENJIVANJE kluba, sa milionskom armijom navijača! Sve dok su tu Vucelic i Terzić - nikad ništa...

Sabre

pre 6 godina

Cekaj, bre, Toske, ti si previse ozbiljan covek i igrac za ovakve izjave?! Alo, iz koje ofanzive, pa vi centar niste presli do pred kraj tekme?! O cemu ti pricas covece, pa i u prvoj tekmi ste realno uz malo srece dali gol (dobro i oni su) ali u ovoj drugoj bukvalno niste postojali - to je ono sto vam navijaci najvise zameraju, ne rezultat, aman.

Negativni

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

...kaže navijač tima koji drži rekord po broju petardi u Evropi.

D

pre 6 godina

Može Tošić mnogo,vidi se ali mi djeluje kao da nema neku veliku želju za igru,kao da je iznad i kluba i saigrača!Koja je njegova pozicija u timu?Je li krilo,ofanzivni vezni,polušpic?Sve u svemu,veliki promet mala zarada!

Cubaka

pre 6 godina

Dobili su tri gola u dve utakmice a oni nisu napravili niti jednu iole dobru sansu ( gol dali slucajno posle odbitka od noge igraca Plzena ) i on izjavljuje da su mogli da prodju, realno i skromno, nema se sta dodati.

jesi li sad siguran

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom. 
(ja, 22. februar 2018 23:30) 

kao prvo kad poredis Zvezdu i Partizan poredi i igru,za vas smo Real Madrid,kao drugo mozda nismo dali gol ali se nismo obrukali i imali smo 5 100% sansi protiv CSKA i sami smo sebi krivi sto nismo prosli,kao trece od Kijeva ste primili 7 golova,alo?Da vas nije potrefila grupa i da ste imali jos jednog njemca,spanca,engleza ili bilo koju ekipe iz petice drugi krug vidjeli ne bi..prema tome gledaj u svoje dvoriste jer ste ocajni..osim ako ne vjerujes Ivici da je ovo duplo jaci tim nego prosle godine.

King

pre 6 godina

Da nije CZV imala pomoć sudija protiv krasnodara, ne bi igrala ni grupnu fazu, kamoli protiv CSKA. Ma koliko je dizali, ne može se porediti ni sa jednim klubom. Jeste bila CZV prvak Kupa šampiona i svjetski klupski prvak, ali trenutno je nema ni mapi I to su činjenice
(Vucko_dc, 23. februar 2018 08:51)

Care upravo je Zvezda u duelu sa Krasnodarom više oštećena nego oni. U prvoj utakmici kod dva njihova gola prethodila je kod jednog ruka, a kod drugog aut (oba nesvirana u korist Zvezde), a u Beogradu penal nepostojeći i zadnjih petnaest minuta utakmice sudija navlačio da Krasnodar da gol (slobodni udarci iz zone šuta, pa ponavljanje istog....)
Kažeš nema nas na mapi, a gde ste Vi?

Legionar

pre 6 godina

Kad ce fudbalski "strucnjaci" da priznaju da je fudbalu u Srbiji potreban reset, sve ispocetka. Sa sadasnjim akterima ove srpske fudbalske tragikomedije treba definitivno raskrstiti!!!

cz

pre 6 godina

"Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija"...

Ma pravi ste umetnici ove plemenite igre. Dobili su vas na tehnicke detalje, na primer kako dati gol, dok ste vi imali daleko bolji umetnicki dojam. Zeleo bih da mogu da kazem nesto manje sarkasticno za moju Zvezdu, ali na zalost ne mogu.

jackie

pre 6 godina

Tačno je da su nivo iznad, ali treba reći razumljivo zašto je tako. Treba reći da više trče i da u istom ritmu mogu da odigraju celu utakmicu, a protiv nas lagano i produžetke, jer mi smo spremni za jedva 60 minuta.

e, to je nas fudbalski mentalitet

pre 6 godina

Zao mi je sto su komentari uglavnom usmereni na prepucavanje partizanovih i zvezdinih navijaca. Nadmecu se ko je bolji u PORAZU, uporedjuju Plzen i CSKA... Tuzno. Od toga su tuznije samo izjave i jednih i drugih igraca: nismo imali srece, bili smo tako blizu, da smo dali gol iz sanse, da smo pobedili u Beogradu... Ljudi, suocite se sa istinom i budite malo samokriticni (to moze biti i razlog za napredak). Oba tima su bila nemocna, bezidejna, lako zatvorena, procitana, dobro markirana, a s druge strane nije bas bio krem evropskog fudbala. Znaci, iako je za srpski fudbal uspeh stici do ove faze takmicenja, na poslednjim utakmicama bili smo losi, tacnije, evidentno je da su oba protivnika bolja (ne po igracima, ne po mogucnostima, vec po prikazanoj igri i taktici). Tacka. A vi vidite sta cete... Nemojte se uvek vaditi na neko iskustvo, jer ga sa tim stavom nikada i necete steci.

Talicni Tom

pre 6 godina

A skoro pa isto.Cska jača 3 puta od Plzena i Zvezda imala tri 100% šanse da izjednači i ide dalje.A vi niste gola ni videli sinoć.Viktorija jedna skromna ekipa,jako skromna ali i takva je 3 koplja iznad vas moj Tošiću.

Milan

pre 6 godina

Nije bas isto, Zvezda je igrala bolje, stvorila nekoliko velikih sansi. A vi, babe jedne, kao da ste dosli na streljanje, niko da povuce ekipu, sporo, bezidejno, impotentno.

Realnost

pre 6 godina

(Ljuba, 23. februar 2018 07:55)
Izvini,a kad smo to bili bolji. Izgleda si dete kao vecina,pa cas nesto dizete u nebesa cas ukidate i pljujete. Fudbal je nas uvek bio grozan,los nego kao sto svi vremenom kazemo u moje vreme,ono,ovo,tako uz pomoc medija siri se o svemu lazna slika.
Ja sam Zvezdas i pratim fudbal od 1971.Ta Zvezda je imala jedva par proleca mozda 4-5 do 1992 docekanih u Evropi,Partizan mozda 1,Dinamo,Hajduk ni toliko.Radnicki je igraoo dva puta uspesno dogurao do polufinala UEFA kao i Zeljo i jednom Rijeka docekala prolece cini mi se.Ipak je tad bilo lakse doci do proleca,npr bila su tri kupa, sampiona,kupova i uefe i igrale 25 drzava,sa jednim predstavnikom,sem UEFE 2-3 max.Sad imas samo u okviru bivsih zemalja Istocne Evrope 30 novih drzava plus po 7-8 kluba iz jakih liga u takmicenjima LS i ove kako se sad zove Liga. Znaci dospeti do proleca je Sizifov posao,muka koliko god obi nasi i Zvezde i Partizana znali ili ne znali nista. Evo i hrvatski Dinamo jos nije stigao do proleca,Hajduk ni u snu.Zar smo u kosarci nesto,klupski??? Nismo.Nijedna pehar ni Partizan ni Zvezda nisu osvojili od postanka Srbije. Rukometu plac majke bozje klupski,odbojci isto.Znaci doci sada u zavrsnicu ozbiljneg takmicenja u ozbiljnom sportu ne mogu mnogi sa vecim brojem stanovnika od nas Rumuni,Poljaci,itd i mnogi sa itekako vecim parama i budzetima.I za kraj Mi imamo vise ucesca na Svetskim prvenstvima u novije vreme od 1998 cetiri cak iako kukate nego periodu 1966-1990.3 samo.

Partizan8

pre 6 godina

Cuti, pojma nemas. Nisu te hteli nemci, pa si se uvalio u Partizan. Mislis da ne citamo vesti na nemachkom jeziku..Ti i Jankovic bi Real M. unistili, a ne Partizan.
Sta reci o nesretniku treneru, sem da je Limeni z anjega lichno Murinjo. Ja goreg trenera od Djukica ne videh u nasem fudbalu, a gledao sam mnogo. ne mogu da verujem da se on bavi ovim poslom; ali covek bas nista ne zna. Igraci se sudaraju na terenu. Igramo vaterpolo taktiku...HOROR !!!

milos

pre 6 godina

Sta je Tosicu,zaboravio si da igras fudbal!Ti si igrao u Cska koji je klasa za ovu Viktoriju kako tek treba da dodjes gde su oni sada valjda je obrnuto? Ubedljivo najvece razocarenje u ovom dvomecu nije se sastavio...

In doctrinus

pre 6 godina

Haha... Baš si ti dečko neiskusan... Toliko si neiskusan da zarađuješ kao šegrt. Otprilike ko onaj iz MMF što kaže da je javni sektor neefikasan. Ne znam kako se nije setio naših efikasnih fk-ova

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

'To su mladi momci, igraće u mnogo većim klubovima,' hahha e napokon da i ovaj covjek kaze nesto pametno i istinito, partizan je mali i nebitan klub potpuno, za razliku od Crvene Zvezde koja je upisana u istoriju svetskog i evropskog fudbala, dok postoji ova planeta zemlja i to takmicenje !

Huntelaar

pre 6 godina

Citam i ne verujem, svi kometarisu, a nisu ni procitali ceo tekst, naslov ispada kao da poredi klubove, a u sustini rekao je da je samo i CSKA iskoristio gresku i postigao gol. Strasno. Kakav narod, odmah spreman za prepucavanje. Sportski pozdrav !

srki

pre 6 godina

Tosicu o cemu ti pricas? Mi smi inferiorni od pocetka sezone,u srbiji vise ne mozemo da dominiramo,zevezda je svetlosnu godinu ispred nas, a da ne pricamo o evropi,najlaksa grupa.odakle poceti da albanci brze i jednostavnije igraju od nas,jang milka nezainteresovana za evropu ili videoton? Zbog 4 gola,zaboravili smo da su imali dve sjajne sanse pre prvog gola. I na kraju krajeva koju utakmicu ste dobili lako u prvenstvu.

Joker

pre 6 godina

Niste dostojni Zvezde da je svaki put uzimate u usta. To je odlika malih ljudi u malim klubovima, jer želite da budete veći tako što se non stop poredite sa većim i gledate u njeno dvorište

teo

pre 6 godina

ne mogu da razumem sta znaci ovo mi smo novi u ovoj fazi isto ko da kaze u novoj fazi se igra neki drugi sport a.mi tu nemamo iskustva. divno

Jord4nnnn

pre 6 godina

Aman, ljudi, procitajte celu vest pa onda komentarisite! Covek nigde nije uporedio Plzenj i CSKA, niti hladnocu, niti Partizan i Zvezdu. Ono sto je isto kao na vasoj utakmici je to sto je posle jedne greske pao gol, kad vec moram da prepricavam.

King

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Koji rezultati, to što ste ispod nas na tabeli i zaostajete devet bodova?

Miroslav

pre 6 godina

Smešni ovi grobari i cigani. Ne zna se ko je gori, pričaju o našoj ligi, koja ne da nije liga, nego je ispod nivoa nekadašnjih radničkih sportskih igara (ko ih se seća), a to se vidi i po broju gledalaca (opet podsećanje na radničke sportske igre koje je gledalo uživo duplo više ljudi nego ove "superligaške mečeve". Svake godine kad se izvlače parovi jedino me strah da neki naš tim za protivnika ne dobije Slovence ili ne daj bože Hrvate. Onda bi s teškom mukom i bolom ova dečurlija kod nas shvatila šta znači kad Musa dere jarca. Crnogorce, Makedonce i Bosance, još i nekako prolazimo, ali i tu ćemo brzo dobiti po labrnji. I tako će biti sve dok razni Marjanovići, Čovići, Terzići, Vučelići, Dačići, Vučići i sl. kod nas, shodno ličnim interesima, budu odlučivali ko će biti "superligaški prvak". Stari dobri "Alan Ford" - da parfraziram po sećanju "Kruha i igara! - Igara da, kruha ne."

kalcokera

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..
(Grobar stari, 22. februar 2018 23:23


ja igrao 4:1 tacan rezultat da su vas naceli ranije bilo bi tako 27 kvota na crvendaca

miloš

pre 6 godina

detektiv kokni kol, 22. februar 2018 23:15) Dečko ima 30 god...ne mozes na osnovu dva suta u ovako tvrdoj utakmici da dajes takvu ocenu..sigurno ce nam koristiti ako ne u startnoj postavi bar sa klupe... ps u svakom slucaju hvala Partizanu za postignuto ove sezone...

očigledno

pre 6 godina

Necu da ulazim u to ko je bolji od nasih protivnika ili od nasih klubova, ali vi ste mogli da ih dobijete u BG-u, nisu ljudi mogli da povezu 2-3 pasa, ovu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu da kazem...

ok

pre 6 godina

zvezda je imala vise sansi,partizam jednu polu sansu...ocekivao sam reakciju partizana kao protiv videotona ali ipak cesi su mnogo dobra ekipa.

Dag Kristi

pre 6 godina

"Jedan gol nas je vodio dalje,trazili smo ga i nakon jedne nase greske,utakmica se potpuno promenila..." Zasto se promenila?Gol vam je i dalje bio potreban,a niste posteno ni oznojili njihovog golmana.Koja je razlika u tome da je ostalo 0:0?A,da,imali bi jos jedan alibi kako nismo imali srece...

terminator2209

pre 6 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha Tosicu, molim te, kao Zvezda NIKAD NECETE BITI...

nele

pre 6 godina

Ali ko to trazi da pobedite 1:0?
Ja kada slusam svoje prijatelje svi zele nove moderne stadione sa kompletnim sadrzajima a da utakmice lice na tamo neke iz 80. i da bude 4:3.
Pa za 1:0 samo ce dolaziti ljudi poznati policiji od ranije da vas gledaju.

Rango

pre 6 godina

Idemo po protivnika da pobedimo,znaci..mi smo partizan ,znaci..e Djukicu prevaro..da li si ti obavesten da gol u gostima vredi duplo ili nisi..koliko smo mogli da vidimo ti ne da nisi isao na pobedu nego kao da si cuvao 1 1 iz Bg-a..Sramota za igru i kukavicku taktiku..pakuj kofere i idi iz Partizana..

Zile

pre 6 godina

“Moguće da su čvršći, takva je njihova liga, nemaju lepršavost u igri. Mi obično pokušavamo iz nekih lepih akcija, dok su oni prava takmičarska ekipa”.
Oni su cvrsci jer su fizicki spremni, a vi niste odradili nijednu lepu niti smislenu akciju, tako Tosicu stvari stoje.

tim za rashod

pre 6 godina

o cemu to prica?
leprsavo !?!

lol.

pa nije utakmica bila izmedju vrabaca i golubova.

vi prosto nemate pojma.. igrajte stoni tenis.

Ibar

pre 6 godina

Ajde ti imas malo uticaja..kazi djukicu da istera jankovica..molim te..pa ako to uradi posto imas uticaja malo kazi mu da ode i nek zatvori vrata..ajde molim te..mozes ti to.

rodny

pre 6 godina

Sta ste igrali Vi sinoc gospodine?Taktika 4-5-1,a i taj jedan se vracao u odbranu.Treba nam gol a igramo bunker?Ovakav spor fudbal i dodavanje oko centra se igrao polovinom proslog veka.Gledate li nekad fudbal na tv?Onu utakmicu od sinoc pamtice samo vasi rodjaci.Sram Vas bilo....

kalcokera

pre 6 godina

rezime evrope defitivno ide na stranu Zvezde

pobede 2 x spartu prag
2 x keln
1 x krasnodar
nereseno sa arsenalom i cska 2 x bate borisov itd.

a ovi samo skenderbeg i jangere

sofronije

pre 6 godina

"Jurili smo na gol protivnika...", "Pokusavamo iz nekih lepih akcija..." ajde ostaljam mogucnost da to mozda izgleda drugacije kada se gleda sa terena ali molim igrace Partizana da kolektivno izdvoje sat i po vremena zivota i da odgledaju jednu svoju utakmicu, ova je idealna ali moze i bilo koja druga iz ove sezone, sve su iste... Ja ove dve Tosiceve recenice nisam video ove sezone, u ovoj utakmici pogotovo, cak ni naznake toga... Ja i hiljade drugih ljudi koji vole Partizan su bacili dva sata svog zivota na gledanje mucenja, i izgubili smo zivce kao i nebrojeno puta do sada, hajde i vi igraci uzmite odgledajte to sto vi nazivate igrom, bacite i vi dva sata zivota ipak ste vi placeni za to, mozda i naucite nesto... Nije problem izgubiti od boljeg od sebe, problem je nedostatak borbenosti i nedostatak zelje! To vam je i veci razlog za prazne tribine od sukoba onih nekoliko kriminalnih frakcija na njima...

Grobar stari

pre 6 godina

Nije isto. Oni su se borili ko lavovi za razliku od nas. Ne bi mi krivo bilo da ste se oznojili i izgubili 4:1, ovako izgleda zalosno..

guille

pre 6 godina

Zvezda je imala dve stopostotne sanse, vi niste ni jednu polusansu. Tako da bas i nije licilo na juce.
(John Terry, 22. februar 2018 23:05)

Covek lepo kaze da smo mi primili gol kao i Zvezda juce, posle lose postavljene odbrane i zbog neiskustva u igranju jakih utakmica a vi se svi uhvatili na sanse i sve ostalo sto Tosic nije rekao...

Grobari

pre 6 godina

Kao navijac partizana mogu da kazem da me je sramota. Da su ginuli i izgubili 5:0,ok. Ja se ne secam da sam video jedan klizeci na utakmici. Bez zara,ideje... ma nista. O Djukicu zaista,zaista ne treba trošiti reči. Kao da je s marsa pao.. Suma,Tošic,Jankovic nisu oznojili dres
Odbrana panicna,kilava u stanju da svakog trenutka da sama gol.. Srbijo MAJKOOOO....

Lesa

pre 6 godina

Vidim i dalje traje rasprava izmedju navijaca dva slepacka kluba, ko je manji/veci slepac, svaka Vam cast! Kakav narod, takva drzava, vlast i klubovi. Tako nam i treba!

Zvezdaš

pre 6 godina

Sudija je kriv.Trebalo je na tri minuta pred kraj utakmice da isključi dva ili tri Češka igrača i možda bi Partizan prošao.Šteta.

4k4.Dex

pre 6 godina

Nemoras bas sa Zvezdom da poredis posto je Zvezda pored dve stopostotne imala jos nekoliko polusansi i sve to protiv duplo jave ekipe iz LS. Da ne pricam o prilikama iz Beograda... e sad sto napadaci ne umeju da daju gol ni na igrici to je druga prica i njihov problem ali Zvezda je odigrala fantastican dvomec ja ne mogu da nadjem jednu zamerku.

Judge Dredd

pre 6 godina

''Oni su iskusna ekipa koja igra utakmice i kaznjava svaku gresku, a mi smo nov tim'' o kome to pricas nesreco? Pa zar nisi ti igrao taj fudbal 7-8 sezona i sta si sinoc pokazao? Igrao kao i celu karijeru kao picka, krio se od lopte i nista uradio nisi. Koje to iskustvo tebi treba, pa upravo ti trebas da budes taj koji ce da povuce ekipu i odigra ono sto treba. Btw, apsolutno mi je nejasno kako su neki tako mizerni likovi napravili izvanrednu karijeru spram onoga sto se pruza, ali to je neka druga tema.

Zagor

pre 6 godina

Da, sve je isto, samo sto je Zvezda napadala, imala sanse i bila ravnopravan protivnik jednom skorasnjem ucesniku Loge Sampiona, a vi niste sutnuli na gol, niti se iole potrudili protiv pacerkog tima. Osim toga, sve je isto.

bruka

pre 6 godina

Kao veliki navijac nasih klubova,nije bitno da li sam zvezdas ili partizanovac,ovo je nas domet,Zvezda je mogla i bila najbliza prolasku,bila je hrabra,Partizan ne komentarisem,jer me je sramota,anemicni,bezvoljni,ali krivim trenera,kao da nikad nije igrao fudbal!!

mile1970

pre 6 godina

realnost ajde malo realnije.Zvezda finale kupa UEFA nekoliko cetvrtfinala KESa Hajduk polufinale. UEFA nekoliko cetvrtfinala UEFA i cetvrtfinale KESa .Jedino si pogodio za partizan i dinamo

parma

pre 6 godina

pored svih pomenutih gluposti koje je izjavio, izjava da "znaju da kazne prvu gresku" je takodje genijalna, jer su Cesi iz pete 100% sanse dali gol

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

Podsetnik

pre 6 godina

Pa Zvezdaši na terenu niste bolji od Partizana ma koliko se busali. To su činjenice i rezultati govore. Tako da pst!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 22. februar 2018 23:43)

Ako tebi jos uvek nije jasno,pogledaj tabelu nase lige i reci ce ti se samo.Trenutno ste na minus 9 i to uz obilatu pomoc sudije od pre par dana a da nije bilo njega vec bi bilo minus 12.Bolja je Zvezda i to prilicno. Ako mislis da odgovoris za medjusobni skor i tu su obe tekme zavrsile nereseno.Na prvoj niste presli centar ni sutnuli u gol a u drugoj bi bilo slicno da vam nije sudija svirao penal.

Nikola

pre 6 godina

Iako svi spominju Zvezdine dve sanse u finisu,mislim da je Zvezdina najbolja sansa na mecu bila u prvom pol.kad je Ben sa desne strane uputio loptu ka Radonjicu,a Pesic je zakacio i skrenuo bez potrebe.Radonjic bi imao prazan gol pred sobom jer je Akinfejev bio na drugoj stativi.Zvezda je protiv CSKA imala i u BG dve stopostotne sanse Letaleka i Radonjica.I u pravu je Tosic,CSKA je iz samo dve sanse za 180 min.dao gol na to iskustvo,a Zvezda nije iz 5.Partizan je dao jedan gol bez da je i stvorio sansu u ovom dvomecu sa Plzenjom.Isto kao protiv Mladosti.Cudno.

Istina

pre 6 godina

Partizan je bar dao gol, a zvezda nije ni jedan protiv tima koji drži rekord u ligi šampiona po broju uzastopnih utakmica sa primljenim bar jednim golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 22. februar 2018 23:30)

Dao je gol ekipi koja je uz partizan,ubedljivo najslabija u LE,ali je primio tri gola od takve ekipe,dok je Zvezda toliko primila na 8 utakmica u EL. Da li ti to nesto govori ili opet takve glupe izgovore koristite,da covek ne moze da poveruje.Jedino gluplje od ovoga sam procitao,opet od nekog vaseg genija,kako ste vi dali gol u finale KES.Pa kakve veze ima sto ste dali taj gol,mogli ste i 5 da date a da izgubite sa 6:5 i da izgubite.Mi smo osvojili titulu prvaka Evrope i to je cinjenica.

neko tamo

pre 6 godina

Ti si koliko se sećam navijao za CSKA. E bas mi drago zbog tee a narocito Ilieva sto su vas pregazili Česi. Ali pregazili vas devedeset minuta jos onaj Stojković pametni igar na centru ma uzivao sam da vas gledam tako mrljave bezidejne i zbog vasih navijaca koji su se juce sladili a danas patili. Juce su bar mogli da vide kako se bori za dres Zvezde. Mozete da kradete ovde koliko hoćete i da vas spasavaju sudije svima ste dojadili ko Obilić nekad ali Zvezda je miljama ispred vas. Pozdrav grobari

Milos

pre 6 godina

Kako vas nije sramota ,bezali ste od lopte,zelja nikakva,pa devedeset posto tima nikad nece imati vise priliku da igra u nekom Evropskom takmicenju i da nemate motiv,kukavice najobicnije i trener i uprava!!!

Срб

pre 6 godina

Не вреди, без озбиљног шута на гол и дати га за 90мин. једноставно треба још пуно да се ради и направе озбиљни дугорочни планови.

floro flores

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out

Partizan

pre 6 godina

Listu odlazaka svakako predvodi Tosic. Koja prevara majko mila. Dosao da popravi, vrati karijeru, a covek realno pojma nema.
Zahvaliti se sledecim igracima:

1. Tosic
2.Jankovic
3.Vulicevic
4.Ostojic
5.Miletic bez kose
6.Miletic sa onom shaernom kosom
7.Jankovic
8.Tawamba
9.Jevtovic

Svakako pre svih njih "genije" trenerski, Djukic, koga su i Arapi oterali , pochetkom 2017. jer je imao 7 uzastopnih poraza...ejjjj u Emiratima...!!

veteran

pre 6 godina

Nije uopste stvar ni u rezultatu ni u porazu. Stvar je u tome decko, da to sto vi igrate nije fudbal. To je neka igra koju ni vi ne razumete. Ne znate uopste ni sta igrate i onda totalno nebuloznim izjavama, i to sa trenerom u glavnoj ulozi, bezuspesno pokusavate da definisete to sto igrate. Igra koju vi igrate moze da se opise sa tri reci : Jad, ocaj i sramota.

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogliste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

aleksandar grozni

pre 6 godina

E moj bambi,ni slucajno slicno,zvezdaje igrala odlicno stvarala sanse i nije imala srece,a vi ste igrali toliko amaterski i bez smisla da ste odlicno prosli mogli ste da popijete i petardu.Sa ozbiljnim trenerom ovaj tim partizana bi igrao odlican fudbal,ali sa ovim,,vizionarima,,nije ni moglo bolje.

iskrenost

pre 6 godina

I još jedna stvar, žao mi je što ću ovo da napišem, ali zvezdini igrači su nabrijani (sa pravom ili ne), ginu za klub, a ovde dovedeni mnogi koji nisu ni znali šta je partizan. Neki otvoreno bili protiv partizana. Ne gradi se tako tim

mile rizik

pre 6 godina

Eto grobari, i ovaj vaš kaže da je Plzenj takmičarska ekipa za razliku od vas. Krajnje je vreme da promenite ime kluba u Rekreativo.

Bratko SRB

pre 6 godina

Hehe to se kaze Toške moj oni su tacno znali sta i kako a mi smo se glupirali nekom TAKTIKOM! pa mi takticni ne umemo ni protiv METALCA a kamo li protiv evropljana. Pa nije to Javor pa na 0:0 ubacuj loptu do 98. minuta u sesnaesterac dok neko ne padne za penal ili cusne loptu u gol...a nismo ni Murinjov Chelsea iz onih sezone gde trazimo TAJ JEDAN GOL koji uvek samouvereno dodje...e moj toske...umesto da ste izasli kao protiv Videotona pa da se rastrcite pa u prvo pol gol...dva...a vi STRPLJIVO CEKALI TAJ JEDAN...pa i dobismo ga!

Grobarchina

pre 6 godina

Tošiću, nemate pojma. Nemate igru, ideju, a ni kvalitet. Samopouzdanje ekipe je na lošem nivou. Realno, čudo je da smo ovakvi stigli do nokaut faze Lige Evrope, imali smo mnogo sreće što smo došli dovde.

Viktorija Plzenj za klasu bolja ekipa u svakom pogledu. Činjenica da je ovakav Partizan drugi u našoj ligi, dovoljno govori o tome kakvog je kvaliteta domaća liga.

Sreća naša što smo na žrebu izvukli Čehe, da smo za protivnika dobili neku jaču ekipu pala bi petarda.

Sad će demagozi Iliev i Đukić da pričaju pričice, smišljaju neke alibije, a treba da odu iz kluba, ne zbog ovog rezultata, nego zato što Partizan NE IGRA NIKAKAV FUDBAL.

kaboom

pre 6 godina

Ne znam Tosicu zasto ovo poredis sa CSKA i Zvezdom. Kao prvo Zvezda je igrala protiv mnogo ozbiljnijeg protivnika. druga stvar je sto su igraci Zvezde pogresili jednom i primili gol, dok ste vi pre gola gresili bezbroj puta. Ako je 1:1 potpuno nerealan rezultat iz prvog meca, onda je to sinoc bilo onih 2:0, jer je trebalo biti bar 4:0. Pa ti sad vidi ko za cim treba da zali. A da je Pesic samo okrznuo onu loptu Zvezda bi prola dalje.
Razlika je u sreci i onim medju nogama. Dok je Zvezdi nedostajala sreca, vama je ovo drugo!

BL komunista

pre 6 godina

Penzija ili Banatski dvor samo padaš i glumiš svi slobodnjaci. i korneri su tvoji. Da je sudija sudio 2 penala isključio 2 igrača vi bi pobjedili.

Fenomen

pre 6 godina

Sinoc ste mi doneli veliku radost. Izjave pre utakmice, a izgled faca nakon meca...neprocenjivo. Vucela citas li svoje izjave? A Vazura i Ilijev...zreli za Akademiju nauka. Od sinoc se smejem...hvala vam na tome.

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

Bojan

pre 6 godina

Tosicu samo ti nemoj da dajes izjave posle onakve sramote. Za 90 minuta nisi imao ni jedan tacan pas, nisi izveo ni jedan uspesan dribling, bio si spor i nikakav u svim segmentima. Koja pobeda kad nemas pojma, i kako te nije sramota sto zauzimas nekom detetu mesto u timu kad neces (ili ne znas) da igras kako treba. A Djukicu bi porucio da da ostavku sam , jer kad se ti branis na svom terenu pri rezultatu 1:0 to je genijalna taktika. Veze nemate kako da nemojte da dajete nikakve izjave posle onog sinoc nego skupite stvari i ti i tata Djuka i lagano....

Don Quijote

pre 6 godina

Drugovi moji jugoslovenski partizani, nemate vi pojma o fudbalu. Da imate bar malo pojma o tom sportu, ne bi vas zamajavale koje kakve spodobe i retardi kako imate najbolji tim u poslednjih 20 godina, i verovali u te suplje i prazne price ni na cemu utemeljene.
Djukic nije nista kriv, i trener je sa velikim "T".
Pratim fudbal vise od 40 godina, i Partizan (koji ne volim) igrao je najlepsi fudbal za vreme Djukica, kada je prvi put bio trener Partizana. Nije Djukic zaboravio da bude dobar trener, nego je Partizan tada imao mnogo drugacije i bolje igrace.
Tosic je najbolji igrac danasnjeg Partizana i za dve klase je iznad svih ostalih.
Toliko o tome.
A vi sad nastavite da zivite u svetu Ivice Ilijeva i Zeljka Pantica.

Deki

pre 6 godina

To što pričaš nema veze. Imamo lošeg trenera koji ne zna da postavi moderan sistem igre. Pas igra u slobodan prostor ne postoji, svi igrači pokriveni a onda bunarenje ka Tavambi. Trener ne zna da je Tavamba koristan samo u 16, a ne na 30 metara od gola...

milos

pre 6 godina

Kad ne bi dovodili po 10 igraca svaki zimski ili letnji prelazni rok i menjali trenere svake sezone mozda bi i mogli da pikamo protiv realno osrednjih evropskih ekipa kao sto su plzen i cska, koji nisu toliko kvalitetniji, koliko su uigraniji i kompaktniji, to se bre zna ko, sta i kad sme, samo klinci iz omladinske skole i kvalitetni stranci....a ne neki superligaski balvani.

Mihailo

pre 6 godina

Nista nije bilo kao CSKA - CZV.
Vas najvise unistava taktika Djukica koja nema nikakav koncept. Partizanu fali puno toga, trener, vezni red, jedan krsten napadac kao i pola odbrane a zvezdi najvise golgeteri i kreator igre, ostalo je prihvatljivo.
Steta sto zvezda nije uspela da da gol tj. Peshonja, i u prvoj sprinter, ali bolje je ovako da se opamete uprave i dovedu nekoga ko valja pred sl. evropsku sezonu.

gtr czv

pre 6 godina

Da li je moguce da decko koji je napravio solidnu internacionalnu karijeru, proveo neko vreme sa fudbalskim ekspertom kakav je SAF i ostale azdaje u Mancesteru i postigao da bude vec 10god reprezentativac, da li je moguce da moze da da ovako smesnu izjavu??! Svaka cast na karijeri i sve, mnogo decaka sanja da postigne i manje od koliko je on uspeo.. Ali da sam kojim slucajem sportskim novinar, zbog ovakvih izjava bih se preorijentisao na pracenje modnih desavanja, lepota i zdravlje i to..

Cuj nema iskustva u igranju nokaut utakmica, lepraava igra i presecenost golom od pre 10dana koja jos traje.. Pa kad si poceo fudbal da igras, u 27oj??

olifijer

pre 6 godina

katastrofa kakva liga petice kakvi bakraci da dodje engleski treceligas da nas otrese bruka od utakmice ,ljudi vi pojma nemate sa fudbalom

Volim i ja vas

pre 6 godina

Bambi!
Ja znam da si ti dobar dečko, ali te molim da nas ne vređas. A nema potrebe ni da se ti brukaš.
Ja, najiskrenije, ne pamtim da sam gledao jednu profesionalnu fudbalsku ekipu, koja je bila tako nemoćna, bezvoljna, bezidejna, raštimovana, kao vi juče.
I kad posle svega ti jos izjavis da ste juce "jurili na gol protivnika", ja se pitam ko ovde nije normalan?!
Ne smem ni da zamislim na sta bi ličilo da niste "tražli gol"!
Odvratno loše!

Miljan

pre 6 godina

Najjadnije je što kod svakog starta gledaju u sudiju i prigovaraju šta je navika iz Srbije ovde svaki kontakt sviraju im faul ili penal.

cartmanx

pre 6 godina

Ne, nije Bambi, oni su se trudili bar, trčali, stvorili neke šanse, ono što smo mi-vi, igrali sinoć, ne znam kako se zove, indiferetnost, nepovezanost u tvojoj srednjoj liniji, odbrana klasika - katastrofa, napad ništa, nepovezani, nemotivisani... Da ste ovakvi bili protiv Barse, PSG,Reala.. ništa ne bih napisao, to su dva univerzuma, ali Viktorija Plzenj, svakako nije. P.S.Ja lično nisam bio veliki optimista ali sam davao nekih 40 odsto šanse da prođemo, i nije sramota izgubiti ni sa većim rezultatom i od te iste Viktorije, sramota je kako ste sinoć izgledali,ni tri pasa niste povezali, ni jedna šansa, o odbrani i da ne pišem, sve je izgledalo kao jedna veoma loša trening utakmica amatera..a sumnjam da su oni toliko kvalitetniji igrački od nas, a da jesu kao tim to je sigurno, pa je itekako upitna Đukićeva taktika, pripreme, pa i sve iza ove utakmice.

pedja 71

pre 6 godina

vi ste najobičniji luzeri koji nikada ne možete priznati da je protivnik bolji. Uvijek neka izmišljavanja tipa Viktorija je protivnik kojega smo mogli proći. Priznati je najteže vam kada izgubite. To je dokaz da niste nikada pravi pobjednici jer ne znate ni slaviti niti poraze prihvaćati ljudski i sportski. Out
(floro flores, 23. februar 2018 00:33)

Bravo. Upravo sam to napisao nakon izjave Đukića i Zdjelara. Od njih niko nije bolji, uvek su "zbog nečega" izgubili.

saca

pre 6 godina

Tosicu, kako niste bili razocarani posle 6 neresenih utakmica na svom stadionu. Kako niste razocarani svojom igorm koju je nemoguce gledati, nema smislene akcije, svega 2-3 suta na gol, krecete se po terenu ko kokosi, svaka su duva u vis ili centrira na Tavambu, sve su svemu, igra katastrofalna. Moje je misljenje da vi nemate trenera, onaj nepismeni Djukic treba da ode, ali blizu je kraj, pa se on ceka. Da je dosao Stolica za trenera, danas bi cekali zreb.