Četvrtak, 22.02.2018.

21:04

Đukić i Zdjelar: U Beogradu smo morali da pobedimo

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da su propuštene šanse u Beogradu koštale Partizan boljeg ishoda u dvomeču sa Viktorijom iz Plzenja.

Izvor: B92

Ðukiæ i Zdjelar: U Beogradu smo morali da pobedimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Poslednji trener Partizana vredan paznje je bio Ivica Osim. Smatram se srecnim sto sam mogao sa uzivam u igri njegovog tima, uzivo.
Verujem da bi i danas ovako star i bolestan bio bolji od svih posle njega, zajedno. Ukljucujuci i onog sarlatana Mateusa.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Uros Djurdjevic #32 - Očigledno je koliko se razumiješ u muziku čim pitaš kad sam ovo smislio... Ja mislim da ti nemaš više od 14 godina? 👎👎👎

Istina

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 23. februar 2018 00:48

Slabo te sluzi pamcenje,a? Taj Alimpije je oducio vaseg Dzikica u polufinale nase lige i pocistio ga kao metlom sa 2:0 i to sa 3 puta jeftinijim timom.U ovoj sezoni je jednom demolirao Mutu a drugi put Canka bez ozbiljnijeg preznojavanja i opet ce u KLS kad dodje vreme ali ne sa 10 puta skupljim timom,vec mozda duplo skupljim,posto ni vasi ne igraju za kikiriki a sam Ostoja je rekao da vam je budzet nesto preko milion evra,dok je Zvezdi preko dva miliona,za plate igraca.Sad jeste napravio kiks ali desi se da i corava koka kljucne neko zrno za 4 godine.

pedja

pre 6 godina

Da biste pobededili u bilo kojoj aktivnosti u životu,pa i u fudbalu,POTREBNO JE DA SE BORITE,DA ŽELITE BITI BOLJI OD PROTIVNIKA!!!Prosto!Inače,u Srbiji,ima po selima,npr.oko Uba,ili,Kruševca,Jagodine,fudbalera i klubova koji bi utakmicu sa timom koji je vas razbio odigrali SRCEM I TUKLI IH SA 5:0,GARANTOVANO!!!!!!

wer

pre 6 godina

ne lupaj,
poveli smo u bg, i onda bunker kao misevi, ceo zivot to gledam i dusu bi vam svima iscupao za taj urodjeni kukavicluk

blam da vas bude, dva pasa ne mozete da povezete, krstenu priliku niste stvorili, opet se branite a treba da napadate, el ne provaljujes da su duplo bolji od nas (bukvalno)

sad jos samo fali da nas zvezdasi nakantaju, pa da cujem sta ce ti onda biti opravdanje???

bajo, fizicka sprema, 100% agresivnost na loptu, trcanje celu tekmu, i da vidis kako bi bilo rezultata

saca

pre 6 godina

Nadam se da ce Stojkovic shvatiti da ne treba vise da nervira navijace Partizana i sam ode. Nije mi jasno da jedan klub kakav je Partizan dozvoli sebi da nema golmana, ovaj covek nema pojma, pa da zna u ovim godinama branio bi ako ne u vrhunskim ono bar u klubovima visoke kategorije, a ne u Patizanu da ceka penziju. Zalosno je sto nema ko da skine ove sa vlasti, ljude koji nemaju nikakve dodirne tacke sa fudbalom, a to su Vazura i Vucelic. Sta oni rade u klubu za velike pare (Vazura 12.000 evra plata-sam sebi podigao) dobro je poznato, ali sta vredi, velike pare su u igri.

hajte molim vas

pre 6 godina

a uuuu kakav uman zakljucak medjutim nista niste uradili da bi ste to ostvarili ni u beogradu ni u ziveli plzensko da imate i malo casti jedan bi podneo ostavku a drugi bi ozbiljno poradio na sebi za naredni period igranja u partizanu. pa u proslom kolu prvenstva se videlo da ste duplo golo I RASPAD. kakva pobeda viktorije

Max von Laaberg

pre 6 godina

Svi komentari su "jadni"zvezdasi se vise raduju nego sto partizanovci tuguju
svi zaboravljaju UFA 5-to godisnji vertung.Djukic je jednostavno mislio da ce Plzenj sam da postigne autogol,Trebalo bi da malo objasni taktiku na ovoj utakmici,jer Partizan je morao da postigne gol.A oni nisu ni jedan sut uputili u okvir gola.Onaj Jankovic zbog cega on igra,sta on igra?Tavanba se trudio da pokaze da Cesi nisu pogresili kad su procenili da nije fudbalski sposoban za Cesku ligu.Tosic ovakvom igrom zna zasto u Rusije nema mesta .Djukic je posebna prica on se zaledio pri izlazu na teren jadno sve,
sad se Niko ne sme zaliti na sudjenje.Napad nikakav sredina losa odbrana suplja Trener nesposoban.Dno dna. Jad i beda

M

pre 6 godina

@ Dzeki malova
Kad bi malo razmislionsta pises bilo bi ti bolje. Bozovic nije vodio Zvezdu u finalu kupa jer je smenjen mesec dana ranije. Da je sve bilo dogovoreno, svirao bi sudija penal za Zvezdu (koji je i bio), i pomogao im. A to da je za finale kupa koje ne znaci nista neko pukao milion evra, to je tek nebuloza

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@Felipe
...samo jos da dodam i taj jedan spic je obicno drvo od kog se lopte odbijaju ...sa Sumom i Ozegovicem od prvog minuta smo i imali neku sansu...a o Jankovicu da se ne prica za njega -5 bodova...

Crni Gruja

pre 6 godina

Izgarali su na terenu, reče Đukić. Izgarali su tako što igrač koji je u posedu lopte nema ni jednog slobodnog igrača kome bi tu loptu dodao. Bolje je da odgovoriš na pitanje zašto Partizan igra lošije od Mladosti iz Lučana i zašto su nemoćni Janković, Tošić, Tavamba, Suma, Ožegović...

Stevan

pre 6 godina

Mozda je to zbog profesije kojom se bavim, pa mi toliko bode oci... Ali, kako neko ko ne ume dve smislene prostoprosirene recenice da sastavi i protom ih izgovori bez zamuckivanja, moze da bude trener bilo kojeg profesionalnog kluba? Zapravo, kako takva osoba moze da bude na bilo kakvoj rukovodecoj funkciji? Kako takva osoba bilo kome moze da bude sef? Kako se takva osoba moze smatrati strucnjakom na bilo kom polju? Eto, ja se to zapitam svaki put kad cujem Djukica da odgovara na pitanja novinara.

tadijatadic

pre 6 godina

Djukicu takticka katastrofa....... da su momci igrali na pobedu, mozda ova ispod-prosecna viktorija ne bi izgledala ovako mocno veceras!

Zelja

pre 6 godina

Za ovu igru su krivi navijaci I to oni krimosi koji idu na tribine I glume grobare a ustvari prave krimi kombinacije a ovi iz kluba ih stite - njih rezultati ne interesuju oni su samo lazni dekor I onda I prolaze likovi poput Djukica Vizure Vucele I slicnih ! Posledica svega je ovakva sramotna igra I ovakve izjave odgovornih koji nas prave budalama sve !

Stevan

pre 6 godina

Upoznavanje sebe je tek jedan deo puta do uspeha. Drugi, onaj mnogo veci, tezi i bitniji jeste upoznavanje neprijatelja. A Zdjelar izadje pre meca i kaze “Mislim da smo bolji tim”. Zato su i ispali, jer oni ne poznaju ni sebe i vrednosti svog tima, a kamo li protivnika i njegovu snagu.

MilanB

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate. 
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36) 

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06) Oni govore o utakmici u Beogradu. Zato covek kaze i da su pobedili u Beogradu 2:1 opet bi ispali.

Партизановац

pre 6 godina

Човече да си свих 90 минута бунарио на Тавамбу створиле би се бар две прилике, овако за целу утакмицу из твоје течне пас игре ниси створио не прилику, него полуприлику. Поднеси оставку јер си и титулу изгубио. Да смо добили 5 комада од Атл.Мадрида или Лиона па да ти човек не замери ништа. Рекао сам икс пута нећу више гледати наш фудбал, сад је стварно доста. Имам за кога да навијам, црно беле, Јокановић и Митровић до премијер лиге. Фулам дочекује Вулвсе гледај како Јокан игра нападачки и каква је тренерчина. Сећам се тебе кад си Валенсију водио, тим од 270милиона си довео у зону испадања 18си био, па добио отказ. Партизан неће победити Земун.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. februar 2018 22:00)

Gazda Terza ( sa drugog portala) ti li si? Ovaj Smithe je dvojna licnost, na drugom portalu koristi drugaciji nick.

nista o nicemu

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06)

Ukupan rezultat 4:3 za Plzenj, da ste pobedili 2:1.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева ?зове се-ВИКТОРИЈА?!"
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. februar 2018 23:47)

Jel si to sam smislio ili je to bilo u saradnji sa Batkom dok ste se vas dvojica vracali iz Nisa nakon kosarkaske utakmice?

C.Z

pre 6 godina

Djukicu, mi sa severa te obozavamo.

Realno , grobari losijeg trenera od ovoga niste imali dugo, dugo vremena. Nas Miloje je Murinjo i Gvadiola u jednome za ovog vaseg.
Samo ako bi neko mogao da nam objasni njegovu koncepciju..?
Gledao u drustvu prijatelja Partizanovaca i zaista nas je sve bilo sramota gledati onaj horor. Tamo se ne zna ko pije, a ko placa.
Grobari ova godina vam je otisla.

Koja

pre 6 godina

Mi imamo samo tri igraca koji iole nesto vrede,Miletic stoper, Tavamba i Stojke! Ostalih osam...majko moja! Tako da Djukicu nemas neki tim,ali i ti nemas pojma. Evo samo dve stvari... 1. Korner za Plzen,igraju duplu pomocnu igru,na drugog pa na treceg igraca koji se nalazi na 30 metara od korner zastavice,a tebi se zadnja linija ne pomera iz sesnaesterca!!! 2. 8 meseci se ispucava duga lopta na Tavambu(dal Stojke dal neki igrac),a ti ne umes ili ne znas da objasnis Jankovicu,Ozegovicu,Tosicu,Sumi...i bilo kome drugom da ide iza Tavambe ako je ovaj preglavi,da pokusa da u trku osvoji tu loptu i nastavi ka golu! Ne,tvoji igraci svi ostaju iza Tavambe i cekaju... Pojma nemas Djukicu ,ali na nasu zalost ovi te nece smeniti jer i oni pojma nemaju!!!

bob

pre 6 godina

Ovaj Djukic ni na jednoj utakmici nije izvrsio sve tri izmene, bez obzira da li gubi ili dobija? Pa koja je to logika, imas mogucnosti da uvedes novog, svezeg igraca kao npr. Ivanovica, pompezno najavljivano veliko pojacanje iz Spartaka, a ti to ne uradis???

juznjak

pre 6 godina

Ljudi, ne zanosite se. Kakva pojačanja su doveli večiti, tako su i igrali. Partizan na polusezoni prodao najboljeg igrača, Evertona, prošlog leta Leonarda i Đurđevića a došli Bambi i Stojković koji su najbolji igrači. Došao i Tawamba koji je limitiran dosta ali daje golove. Došlo je i loše i preplaćeno pojačanje u vidu Sume a i nijedno ne može odmah da proigra. Pogledajte koliko je trebalo Zvezdinim strancima. Na kraju je kliknulo sa pravim trenerom. Zvezda prodala Kangu, prošlog leta Plavšića koji je izabran za najboljeg igrača prethodne sezone. Uvek odu najbolji, dođu sumnjivi i tako u krug. Ovo je odličan rezultat spram tima. Ne zanosite se da imamo aždaje.
Bambi da je sjajan, još bi bio u CSKA, ne zaboravite. Ali za ovakav tim je ekstra.
Kamo sreće da svake godine doguramo ovoliko.

Zoran

pre 6 godina

Djukicu, alo choveche, jesi li pri sebi..>? , dugo gledam Partizan i ne secam se da je crno-beli tim odigrao loshije. Samo su im suknje nedostajale , pad a budu zenski tim Partizana. Nema rechi ono da se opishe. Da imash malo obraza, ti bi vecheras dao ostavku. Necemo spominjati da si silne bodove izgubio u prvenstvu. Okitio si se prosle godine rezultatom Marka Nikolica, ali ti unishtavash sistematski ovaj tim.
Nisam verovao da cemo i mi dobiti naseg Grofa.

Срб

pre 6 godina

Наравно али и у гостима треба барем једном озбиљно шутнути на гол фа би се и постигао.
Пуно још треба да радите и управа да се уозбиљи.

Neko

pre 6 godina

Hoce li konacno u Partizanu na duze da radi neko ko ima znanja i morala,a ne da odlazi posle godinu dana?Ovo je stvarno vise strasno kakvi mediokriteti rade u klubu(mislim na sve,a ne samo na trenere) poslednjih dvadesetak godina.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева 🎤зове се-ВИКТОРИЈА🏟!"

Misa

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.

crnorizac

pre 6 godina

Đukiću, razočarao si me. Odavno nisam gledao ovako ofanzivno bezazlen moj Partizan, igrali smo mi i protiv Totenhema, Intera, Arsenala na strani u bliskoj prošlosti pa smo stvarali bar 2-3 izgledne prilike za gol. Ovo večeras je bilo mučno gledati, protiv jedne prosečne ekipe da budemo toliko podređeni, a najavljivana je ofanziva od starta na sva usta, umesto toga dobili smo teško otrežnjenje.

SeijoOju

pre 6 godina

Kaze Zdjelar - mislim da smo bolji tim.
Zato ste i ispali bez sanse - zato sto ne znas vrednost protivnika. Ne mozes da izbacis nekoga, a da blage veze nemas koliko taj neko vredi.

Zvezda je znala da je Krasnodar bolji tim, i individualno i timski - i zato je imala fer sansu da ga prodje, jer je znala koliko taj tim vredi. Dobila je sansu i prosla je.

A ti mislis da ste bolji tim od mPlazenja - iako su bar klasu ispred vas, i indivudalno i timski. I sa tim stavom si hteo da ih eliminises. I onda si rutinski ispao...

Nikad neces izbaciti nekoga potcenjivanjem - oni su daleko ispred vas.

slaviša šmigič

pre 6 godina

doveden ožegovič sa takvm pompom čovek veze sa fudbalom nema žali bože para a svi u partizanu znali,da nema pojma joč dok je u zvezdi igrao.3.liga u srbiji to mu je plafon.sad nek ode onaj ko ga doveo ako ima obraza,ali obraz đon važno,da se zalepijo za fotelju,ko pijan plota.

Ginko-ko-morač

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport
(kocka, 22. februar 2018 21:43)

daj ne provaljuj se, koji crni talenat treba za fudbal? sad ispade da su ovi što pobediše neki talenti. od 450 miliona fudbalera na svetu njih 3 mogu da reše i to svaku petu utakmicu, ovo ostalo sve go balvan, ali balvan koji trči i kida svih 90 minuta. još kad trener nije balvan... ihaaaaa. da je za fudbal potreban talenat ne bi svaka zemlja na planeti imala 5 profesionalnih i 14 amaterskih liga

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Srbi najnerealniji narod na svetu. Ljudi mi smo četvrta liga Evrope. Ovo što se desilo ove godine se verovatno više neće ponoviti. Uživajte u tome što ste imali priliku da gledate srpske timove i nakon grupne faze. Obojici trenera kapa dole!

nex

pre 6 godina

Ja juce pisah da su jos u Bgd u ispali,a da jos ne znaju. Grdne minuse dobih. Cemu su se nadali? Ovo sto Part. igra,vidja se u zonskoj ligi. A i zaista vredja inteligenciju najprosecnijeg poznavaoca fudbala vase poredjenje Plzenja i CSKA! Plzenj je u rangu Javora,Mladog Radnika,Graficara.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Pa da li je ovo moguce, ljudi moji...!? Pa pogledaj komentare nakon Djukicevog dolaska, velicanja, tvrdnje da je to evropski trener za evropski Partizan, Ivicine euforije... Imate li bar malo dostojanstva iako na terenu izgleda kao da za to culi niste?

Runner

pre 6 godina

Има и нечег доброг у овом поразу а то је, напокон, губљење свих илузија да је Партизан моћан тим. Обзиром да је одбрана шампионске титуле већ поодавно тек санак пусти, Управа би направила најбољи потез када би се колико вечерас решила услуга овог фудбалског шарлатана од тренера. Он је већ престар да би нешто научио мада му је чешки тренер Врба очитао два часа из фудбалске тактике. Молим вас, лепо, господин у Београду, код стања 1:0 за нас, непромишљено изведе Суму из игре и наша се игра тотално распадне, а вечерас уведе Суму 15 минута пре краја кад већ губимо 1:0 а цело време у игри трпи индиспонираног Јанковића. Сума какав је да је за ове наше је играчина. Дакле, по мени, највећи кривац за наше испадање из даљег такмичења је једино и искључиво Мирослав Ђукић. Шта је он на припремама радио то само птице знају јер је у вечерашњој игри било приметно и задњем фудбалском лаику да су наши играчи били инфериорни и снагом, и брзином и вољним моментом. Не знам зашто ал' ме ова утакмица неодољиво подсећа на ону бруку из Кијева

Vladimir

pre 6 godina

@kocka

Izvini ali debelo grešiš. Mi imamo talentovanu decu, igrače. Hej pa bili smo prvaci sveta u mladjim kategorijama. Samo što ovde niko da shvati da koliko para toliko muzike je stanje u fudbalu. A naši klubovi para nemaju da se takmiče sa drugim moćnim klubovima. Ni u čemu. Pa klince prodajemo a da nisu pošteno odigrali za svoj klub jer ne mogu da ponude iste ili slične ugovore kao drugi klubovi. Dok npr. neki imaju budžet da kupuju igrače od 5-6 miliona evra, što je i skroman budžet, naši mogu samo to da sanjaju. Evo Partizan kupio igrača za skoro 2 miliona pa je vidljivo da je taj kvalitet za našu ligu. Možda je malo precenjen ali to je to. Da je bolji vredeo bi više. Uglavnom bez para nema uspeha u futbalu. U drugim sportovima nije toliko izražena razlika izmedju bogatih i siromašnih kao u fudbalu. Zato bi možda trebalo uvesti pravilo kao ameri u NBA. Samo što bogati to nikada neće dozvoliti. Čestitke našim klubovima na ogromnom uspehu.

dzeki malova

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)Po nekim Bg lokalima se pricalo da je Terza puko skoro milion evra zbog finala kupa u kome je sve bilo dogovoreno da Zvezda dobije ali Nikolic nije hteo da pristane na to.Partizan dobio 1:0,Bozovic otisao a morao je i Nikolic.

partizai ale ale ale

pre 6 godina

Glavni razlog sto nismo prosli dalje je sto nismo dali vise golova od protivnika. Hahaaha jel ovaj Djukic ozbiljan ili se zeza?!

kramp

pre 6 godina

Djuka idi kuci i pogledaj snimak utakmice, izgleda da se tu pored linije nista ne vidi. Ili mi nismo gledali istu utakmicu. Ti si zadovoljan covece a nijedan ti igrac duel dobio nije?!Pa jel to zalaganje i izgaranje?! Nula si od trenera ako to nisi video. Sve mogu da razumem al da nemaju zelju i snagu da kidaju trcanjem i startovima kao oni sinoc e to mi nije jasno!!! Zato paljba iz kluba.

saca

pre 6 godina

Da li imas obraza kada mozes tako nesto da izjavis. Daj ostavku vidis da nemas pojma sa trenerskim pozivom, ni jedne prepoznatljive akcije, ni jednog suta na gol, igraci tumaraju po terenu, nabijaju loptu ko gde stigne, jedina akcija Stojkovic-Tavamba. Ko je s tobom i Stojkovicem potpisao ugovor treba krivicno da odgovara. Strasno

Veliki Djuka

pre 6 godina

Dosao da da gol sa tri zadnja vezna... Mogao si i Tavambu da izvadis, da stavis drugog golmana. Kao sto neko rece, da se ne ljubimo...

Grobar

pre 6 godina

Djukicu upropastio si Partizan.Igra bez igre,ideje.. nasledio si Partizan od Nikolića koji je imao igru. Sada nema ništa. Uostalom gde god si bio trener upropastio si klub. Plašim se da posle tebe nama nema skoro pomoći. Treneru- bekcino, neznalice...odlazi iz Partizana.

FELIPE

pre 6 godina

Kaze covek "Ne mogu ništa da zamerim ekipi. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti." i ostade ziv?
Alo zalaganje?! 0, NULA od zalaganja Djukicu. Tvoja ekipa je napravila 3 faula(?!?!?!) za celu utakmicu, bezala od duela 1 na 1, pa cak i 1 na 2 u odbrani.
Kazes imali smo pas? Ja nisam video 3 povezana pasa celu utakmicu.
Odbrana tuzna sem onom malog levog beka, on je jedini izgarao.
Sve u svemu kako vreme odmice mi igramo sve gore.
Ono kad smo pobedili Videoton je samo "zaostavstina" onoga sto je Nikolic napravio.
I nema kukanja sto je otisao Leonardo, Djurdjevic, Everton...dosli su Tosic, Ozegovic i Zdjelar za koje mislim da nisu nista losiji. Doslo je jos par igraca...
Ti igras sa jednim spicem, a mi jurimo rezultat.
E moj Djukicu, veze ti nemas sa ovim poslom. Lepo sam ja rekao na pocetku sezone, covek koji na treningu vice samo opa opa opaaaaa, moze da bude samo u rangu sa Limenim...

Dare

pre 6 godina

Glavni krivac je mentalitet i lopovluk.Naviklo to u domacoj ligi kad gubi 1:0, da protivnik dobija crvene i da se daju autogolovi, a u Evropi toga nema.A nisu sami u mogucnosti da preokrenu.Ee ti dodjes u goste gde ti treba gol, a ne uputis ni jedan sut u gol, nego vise napada i sutira onaj kome ne treba.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Dobio ponudu Videotona i zato je otisao.

Zlatne ruke sinko

pre 6 godina

Mrtav ladan si najavio golove, napadacki fudbal, na sve il nista idemo, videli smo da ste do golajedva dosli, a sansa je poslednja stvorena na JNA. Ipak si samo na NISTA isao, jer je SVE za tebe misaona imenica.
ODLAZI!!!

Mika

pre 6 godina

Djukic: Zaista, ne mogu ništa da zamerim igračima, zaista mi smo Partizan, zaista je bilo teško, ali zaista mi smo partizan i ne mogu ništa da zamerim igračima.Zaista.

Trust the process

pre 6 godina

"Dosli smo da postignemo gol" Zasto onda niste igrali da date gol??? Nego duge lopte celu utakmicu, igraci se ne krecu, Tavamba danas kao usporeni snimak, Jankovic kako ga neko pogleda on padne, Tosic nista, Pantic par lepih poteza, bekovi bez upotrebljivog centarsuta, Miletic ok, Ostojic nesiguran, Stojke umislja da je Nojer. Djuka odigrali smo ocajno i nije sramota ne prizanti.

SEXaS

pre 6 godina

oni su ništa naročito, a vi ste mnogo gori. ekipa sa ulice je uigranija od Partizana danas. nijedan pas napred od tošića, jankovića i zdjelara.
a najgori od svih si ti đukiću.

sta uradi hjunze cungze???

pre 6 godina

Ja verovatno ne mogu da istrcim 90 min (kao ni pola nasih igraca), ali bih trcao sve dok srce ne otkaze. Sramna igra Tosica i Jankovica, kao i taktika koje danas nazalost nije bilo

kocka

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport, kao ni za rukomet, te iste treba da prepustimo komsijama sa zapada, a mi da se drzimo kosarke, vaterpola i odbojke...kad nece kroz plastiku, nece...fudbal treba ostaviti ovim menadzerima, kladionicama i kriminalcima, pa nek se zanimaju...sta dzabe narod da gubi nerve..neka se po koji klinac sa dobrim menadzerom lepo isforsira kroz medije, unovci,podele procenti sa nn licima, a on neka nadje neku lepu manekenku i uziva, pa mi da udjemo na zabavu pa da lepo gledamo njihove slike sa drustvenih mreza...ostalo sve nema smisla...

Гаскојн

pre 6 godina

Ђукићу, играо си са једним спорим играчем у нападу, који притом није гол играч, 70 минута?! Поред тога, Јевтовић, Јанковић? Само се чудим, чим сам видео поставу могао сам да претпоставим шта ће бити, али овако безидејну, безвољну игру дуго нисам видео. Једну шансу нисмо створили, један нормалан пас није прошао. Викторија обе утакмице играла на нивоу Војводине и имаш среће што није беки озбиљнији клуб, попили би 7 комада. Гору утакмицу годинама нисам гледао. Свака част за успех, али срамота за овакву игру!

srdjan

pre 6 godina

Trenerski prevarant Djukic u obe utakmice takticki rasturen od Vrbe,po ko zna koji put zaboravio na trecu izmenu mogao je da ubaci Sasu Ilica da roba nekim pasom da resi utakmicu,ubedljivo najgori igrac u obe utakmice Jankovic nije trebao ni da pocne u prvih 11.

fidelio

pre 6 godina

A ne..treba prvo da se pobedi macva,cuka itd..regularno da bi mogao nesto da napravis u evropi.Ne mozes da igras 2-3 teske tekme za godinu dana u prvenstvu i da ocekujes rezultate u evropi.

Malboro

pre 6 godina

Veze s vezom nismo imali,znali smo i pre utakmice da cemo morati dati bar jedan gol,a mi si kroz celu utakmicu nismo stvorili kroz igru jednu jedinu sansu za gol,sve su bili instiktivni pokusaji iz daljine koji su zavrsavali uglavnom visoko preko gola.Mi za razliku od Zvezde nemamo nikakvu prepoznatljivu igru i to vec celu sezonu,zato Djukicu da se ne ljubimo...Zasluzeno smo ispali od tima koji je bio itekako pobediv!

molina

pre 6 godina

Ma bolji ste definitivno. Razvaljujete. Niste imali srece. Provukao se Plzenj. Posle toliko napada, suteva, akcija, da ispadnete, stvarno steta. A da, igrali ste rastereceno posto je Zvezda juce ispala.

poeta

pre 6 godina

G Djukicu, sve je bilo odlicno, odlicna defanzivna taktika. Uz malo srece, moglo je da bude 0-0. Medjutim Plzen je dao 2 gola i nekako otisao dalje..

beastie boys

pre 6 godina

Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima? Juriš pobedu sa jednim napadačem a 70 minuta igraš kao da si dobio 3-0 u Beogradu?

BOSS

pre 6 godina

Ovima treba neko da objasni da igranje u Evropu,i igranje u Lucanima nema veze s vezom,i da su to dva razlicita svijeta...
Nema u Viktoriju niko ko bi za 500 eura zakucao loptu u svoju mrezu...

Bane

pre 6 godina

Zašto neko ne kaže ovom treneru da izjave poput "nismo postigli gol i zato nismo pobedili" i slične, ne priliče klubu koji vodi. Pa kao da objašnjava deci od 4 godine... Čoveče jasna su nam pravila fudbala! Nije nam jasno zašto ti ekipa igra u super slow motion modu !!!

jaaa

pre 6 godina

HAAAHAHHAHAHABAHHAHA dosli da postignu gol, a sutnuli na gol nisu ahahaahahhahahhazaha.... Pa Zvezda je makar igrala korektno sa Cska u Moskvi.. Cska je bio bolji, ali Zvezda je bar imala sjajne prilike, dok je Plzen unistio Partizan.. Moglo je biti 4:0...

keppa

pre 6 godina

Došli smo ovde da postignemo gol, nismo uspeli i to je to. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima
e moj Đuka, kako bi tek igrali da niste morali postići gol.
mi, pravi iskreni Partizanovci, možemo da zamerimo i tebi i igračima

wizard

pre 6 godina

I tako...20.mart ce doci, zvanicno prolece..a ni Partizan ni Zvezda nece ga docekati u Evropi..A mesecima ste pravili famu o “evropskom prolecu “..

Xonique

pre 6 godina

Mucno je gledati Partizan sa tvojom taktikom. Najbolji igrac u prvoj utakmici ti ulazi u 80 minutu. ma nema reci kojom bi se opisalo tvoje neznanje. Samo pukom srecom smo ovde dosli, jedno krsteno poluvreme nismo odigrali celu sezonu. Nikolic i Sale Stojanovic bi pocistili sve sa ovim timom. Ivice reaguj sada, posto vodim da ovaj antitrener nece sam podneti ostavku..

Đorđe

pre 6 godina

Ja ne verujem šta Đukić priča.
Posle jedne očajne utakmice, u kojoj nismo povezali ni 3 pasa, u kojoj nismo šutnuli u okvir gola, on kaže da nema šta da zameri ekipi?! Pa igrali smo kao da čuvamo rezultat. A o borbenosti ekipe možda i najbolje govori podatak da smo do 80. minuta napravili 1 (slovima: JEDAN) faul. Anemično, neorganizovano, bezidejno i on zadovoljan?! ČIME???
A i domaćem prvenstvu igramo isto. Nikakve vizije nema, nikakve ideje.
Đukiću odlazi, ne zbog eliminacije, ne zbog zaostatka za Zvezdom, već zato što je očigledno da nikakvog napretka nema, niti će ga biti.

realno 1

pre 6 godina

Igračima nema šta da se zameri, ali tebi ima. Oni sprovode tvoje zamisli, a ono što ti igraš ove sezone je katastrofa. Guranje lopte u nazad, nemoć pred protivničkim golom. Velika sramota. To se ne odnosi samo na ovu utakmicu, cele sezone je tako. Ti bi Mesija upropastio, i najpostenije je da odeš. Ni jednog mladog igrača nisi napravio, gurnuo u prvi tim. Odbrana katastrofa, kao da ne govore međusobno, napad ne postoji. Bojkot dok ti se ne vide ledja.

LorD

pre 6 godina

Care, trebao si agresivnije od pocetka, i da si u toj otvorenoj igri primio gol, igras dalje, jer ti odgovara 1:1, 2:2.
Moj licni utisak, agresivnost nije postojala, 4 prekrsaja Partizana cini mi se, ej 4. Anemicni totalno.
Druga stvar, Suma je morao prije u igru i to umjesto Tosica, kojeg sam zapamtio iskljucivo po ona 2 NFL pretvaranja.

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Nemas sta da zameris sram te bilo nije ni cudo sto onako igraju kad ih ti vodis.
Idi molim te iz kluba I oslobodi nekome mesto ko ima da im zameri na ovako sramnoj igri.

kiza1

pre 6 godina

e djukicu nije ovo domaca liga dva crvena za protivnicke igrace penal za grobarcice i tri boda u dzepu.vucelicu tesko da se u ovom takmicenju namestaju utakmice zato i nemate prolaz dalje!!!

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

*

pre 6 godina

Zar posle utakmice u BG nije bilo "mi mozemo sa svakim, mi smo Partizan". Cak je bila i neka analiza objektivnog Pantica kako vi uvek prolazite kada igrate revans u gostima.
LAGAO VAS NEKO...

pedja 71

pre 6 godina

Ma da, opet ste izgubili od losijeg od sebe, bas se to videlo na terenu.
Jel ima neko bolji od vas?
NIKAD nisam cuo da izjave da ste zasluzeno izgubili, ali nikad.

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

veteran

pre 6 godina

Na kojoj bre planeti zivite vas dvojica? Ako kanis pobjediti ne smes izgubiti a ? Momci vi blage veze sa ovom igrom nemate. Plzen vas je nadigrao i nadvisio u svakom, bas svakom, elementu fudbalske igre. Ono sto vi prikazujete nema veze sa najlepsom igrom na svetu - fudbalom.I sta je sad opravdanje? Budzet Plzena mozda? Ljudi igraju bez stranaca i odrzali su vam lekciju iz fudbala. E moj Djukicu, veze ti nemas.A nemas ni hrabrosti. Sramotno ste ispali, kukavicki, antifudbalski, odvratno. Zvezdasi su imali mnogo jaceg protivnika i mogli su i da prodju, a imaju sve balvane u ekipi. Jedini koji je znao da igra fudbal kod njih je bio Kanga. Pa ti sad Miroslave vidi gde si ti a gde Milojevic. Slihtas se igracima a discipline u igri nigde. Sistema nigde, svako igra svoju igru. Sramotaaa !!!

SanSebastijan

pre 6 godina

Dobro bre Djukicu jesi li realan ? Jel se sprdas s nama gledaocima ?? "Protivnik je isto tako dobar, cvrst,jak"... pa jeste li vi to jaki, cvrsti i dobri. Izgarali ste 180min ??? Izgarali ??? Nemas sta da zameris.. ? Dosli ste da postignete gol ?? Cime ste pokazali to da zelite da postignete gol ? Stvarno ovo je sramota izjaviti ovako nesto. Mozda je Jovan Cvetkovic bio pijan , ali ti brate nesto jace konzumiras definitivno !

miki

pre 6 godina

Kukavicki , jadno i nemocno.Nisu ponizili samo sebe nego i sve navijace.Nije problem izgubiti nego izgubiti kukavicki.Zbog tog kukavicluka bi neko trebao da odgovara.A uvek se ponavlja ona glupa prica:,,Mi smo Partizan.Mi moramo da dominiramo".Koja glupost.

fergi

pre 6 godina

Djukicu, ne znas ti nista! Kako si dosao da postignes gol sa jednim napadacem? Da te obavestim, mi smo ispali rezultatom u Bgd. i ne mozes da postignes gol jednim igracem u napadu. Kada su oni poveli poceo si da menjas? Da si od pocetka igrao sa barem 3 napadaca jer su oni u Bgd izjednacili sa 4 u napadu mozda bi i imali neku sansu. Ovim ti pokazujes da si nula trener. Velika nula. Uz to, stalno dajes izjave koje vredjaju covekovu inteligenciju . I svakom navijacu je to jasno. Mi nemamo IGRU a to je pecat trnera. Igra.To je stvarnost u FK Partizan i ove godine sa ovim trenerom neceno osvojiti nista. Duplo golo!

v8engine

pre 6 godina

Ova utakmica je samo potvrdila Đukićev nedostatak trenerskih kvaliteta. Nedostatak postoji otkad se prihvatio trenerskog posla, koji su pratili neuspesi i samo sporadični uspesi. Naravno, Đukić će ostati trener Partizana, zato što uprava kluba ne želi da preuzme odgovornost za vrlo loš potez kada ga je potpisala, iako mu je obezbedila zaista više nego dobru ekipu. Može se reći da je Đukić i zaslužio ovakve rezultate u ovom mandatu, jer svi koji iole duže pamte, mogu da se sete načina na koji je Đukić u prvom navratu otišao iz Partizana.

Peppino

pre 6 godina

Ma na stranu to sto smo ispali, bolja su ekipa, nego ima li neko u ovom timu Partizana, osim Tavambe i centralnih bekova da ume da skoci i udari loptu glavom. Svi ostali deluju kao 13-godisnjaci u poredjenju sa protivnikom. Ako je to politika kluba da se 'tehnicari' forsiraju onda u redu, ali zasto onda nismo mogli da napravimo normalnu akciju za 90 minuta? Meni je poodavno jasno zasto za DJukica nema mesta za posao trenera u Spaniji, pa makar i drugoligasa!

mirko

pre 6 godina

Izgubiti od boljeg nije sramota, nisu krivi ni igrači ni trener , jednostavno Partizan je trenutno ostvario koliko objektivno vredi.
Trener i igrači trebaju ostati najmanje tri sezone , pa da taj tim napravi nešto ozbiljnije.
Nerealna očekivanja nisu neobična, ali ne treba napadati one koji su napravili najbolji rezultat u poslednjoj deceniji.
Zato čestitke Viktoriji , igrali su korektno i ovoga puta bolje.

Gargamel

pre 6 godina

S8ramotna igra,sramotna priprema utakmice,sramotno zalaganje i na
kraju bedne izjave koje teze padaju od ispadanja i lose i kukavicke igre. Bez ozbiljne kritike, licemerno pozivanje na prvu utakmicu...ovo je vrhunac besmisla i bezobrazluka od strane Djukica! Grobar sam i mnogo volim klub,ali ovako ponizeni nismo bili ni protiv Dinama 98. Sami sebe smo ponizili. Sram vas bilo, pristupom ste osramotili ime Partizana i sve istinske ljubitelje sporta u Srbiji.

Negativni

pre 6 godina

Meni je upao u oči jedan fenomen našeg fudbala. Naime, koji god drugi sport da je u pitanju - tenis, košarka, evropski fudbal (ipak je taj fudbal drugi sport u odnosu na naš), atletika, rvanje, rukomet, vaterpolo...mi komentatori sa ovog foruma uglavnom grešimo i uglavnom loše predvidjamo rezultate, što je normalno jer smo obični ljubitelji sporta a ne profesionalci. Medjutim, kada je naš fudbal u pitanju, devedeset odsto ljudi ovde ( one ekstremne neznalice ne računam), pogodi šta će da se desi bolje od naših profesionalnih igrača i trenera. Da li vam, gospodo komentatori i saborci u strašnoj i bolnoj borbi za razumevanje srpskog fudbala, to nešto govori?
Can you dig it?

ban

pre 6 godina

Mnogi od nas navijaca je sa punim pravom odavno trazilo da se na vreme smeni Djukic jer se posle nekoliko odigranih utakmica sve videlo. Jedva smo pobedjivali u nasoj ligi, a igru Partizana je krasio cirkus i nista vise. Uprava nas tada nije slusala nego je iz nekog inata ili neznanja ostavila Djukica za trenera. E sada kada je sve izgubljeno sto se izgubiti moze, trazimo Djukicu ostani a UPRAVA NAPOLJE.

majstor

pre 6 godina

Pa...nismo morali ali smo trebali...sve u svemu bolji su. I oni i CSKA su ipak jace ekipe koje imaju konstantnost koju ni mi ni zvezda nemamo...nego prodajemo posle godinu ili dve ono sto vredi. Sa takvom politikom...ovo je maksimum

cartmanx

pre 6 godina

Danas sam napisao na najavu utakmice da neću, ALI nikad do sada ne da nisam napisao protiv Đuke, već lupao minuse onima koji su to radili, ali posle ove utakmice pa još i izjave!!! Kako bre Đuka izgarali, nijedan faul na poluvremenu - nezaintersovani, nismo sastavili tri pasa tokom cele utakmice, nijedna ozbiljna šansa, ma nijedna, vezni red, odbrana, užaš, a mišljenja sam da baš nemamo toliko loše igrače, kao što su izgledali večeras, tako da čini se da je to tebe.

cartmanx

pre 6 godina

Danas sam napisao na najavu utakmice da neću, ALI nikad do sada ne da nisam napisao protiv Đuke, već lupao minuse onima koji su to radili, ali posle ove utakmice pa još i izjave!!! Kako bre Đuka izgarali, nijedan faul na poluvremenu - nezaintersovani, nismo sastavili tri pasa tokom cele utakmice, nijedna ozbiljna šansa, ma nijedna, vezni red, odbrana, užaš, a mišljenja sam da baš nemamo toliko loše igrače, kao što su izgledali večeras, tako da čini se da je to tebe.

miki

pre 6 godina

Kukavicki , jadno i nemocno.Nisu ponizili samo sebe nego i sve navijace.Nije problem izgubiti nego izgubiti kukavicki.Zbog tog kukavicluka bi neko trebao da odgovara.A uvek se ponavlja ona glupa prica:,,Mi smo Partizan.Mi moramo da dominiramo".Koja glupost.

jaaa

pre 6 godina

HAAAHAHHAHAHABAHHAHA dosli da postignu gol, a sutnuli na gol nisu ahahaahahhahahhazaha.... Pa Zvezda je makar igrala korektno sa Cska u Moskvi.. Cska je bio bolji, ali Zvezda je bar imala sjajne prilike, dok je Plzen unistio Partizan.. Moglo je biti 4:0...

realno 1

pre 6 godina

Igračima nema šta da se zameri, ali tebi ima. Oni sprovode tvoje zamisli, a ono što ti igraš ove sezone je katastrofa. Guranje lopte u nazad, nemoć pred protivničkim golom. Velika sramota. To se ne odnosi samo na ovu utakmicu, cele sezone je tako. Ti bi Mesija upropastio, i najpostenije je da odeš. Ni jednog mladog igrača nisi napravio, gurnuo u prvi tim. Odbrana katastrofa, kao da ne govore međusobno, napad ne postoji. Bojkot dok ti se ne vide ledja.

veteran

pre 6 godina

Na kojoj bre planeti zivite vas dvojica? Ako kanis pobjediti ne smes izgubiti a ? Momci vi blage veze sa ovom igrom nemate. Plzen vas je nadigrao i nadvisio u svakom, bas svakom, elementu fudbalske igre. Ono sto vi prikazujete nema veze sa najlepsom igrom na svetu - fudbalom.I sta je sad opravdanje? Budzet Plzena mozda? Ljudi igraju bez stranaca i odrzali su vam lekciju iz fudbala. E moj Djukicu, veze ti nemas.A nemas ni hrabrosti. Sramotno ste ispali, kukavicki, antifudbalski, odvratno. Zvezdasi su imali mnogo jaceg protivnika i mogli su i da prodju, a imaju sve balvane u ekipi. Jedini koji je znao da igra fudbal kod njih je bio Kanga. Pa ti sad Miroslave vidi gde si ti a gde Milojevic. Slihtas se igracima a discipline u igri nigde. Sistema nigde, svako igra svoju igru. Sramotaaa !!!

pedja 71

pre 6 godina

Ma da, opet ste izgubili od losijeg od sebe, bas se to videlo na terenu.
Jel ima neko bolji od vas?
NIKAD nisam cuo da izjave da ste zasluzeno izgubili, ali nikad.

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

sta uradi hjunze cungze???

pre 6 godina

Ja verovatno ne mogu da istrcim 90 min (kao ni pola nasih igraca), ali bih trcao sve dok srce ne otkaze. Sramna igra Tosica i Jankovica, kao i taktika koje danas nazalost nije bilo

Malboro

pre 6 godina

Veze s vezom nismo imali,znali smo i pre utakmice da cemo morati dati bar jedan gol,a mi si kroz celu utakmicu nismo stvorili kroz igru jednu jedinu sansu za gol,sve su bili instiktivni pokusaji iz daljine koji su zavrsavali uglavnom visoko preko gola.Mi za razliku od Zvezde nemamo nikakvu prepoznatljivu igru i to vec celu sezonu,zato Djukicu da se ne ljubimo...Zasluzeno smo ispali od tima koji je bio itekako pobediv!

SanSebastijan

pre 6 godina

Dobro bre Djukicu jesi li realan ? Jel se sprdas s nama gledaocima ?? "Protivnik je isto tako dobar, cvrst,jak"... pa jeste li vi to jaki, cvrsti i dobri. Izgarali ste 180min ??? Izgarali ??? Nemas sta da zameris.. ? Dosli ste da postignete gol ?? Cime ste pokazali to da zelite da postignete gol ? Stvarno ovo je sramota izjaviti ovako nesto. Mozda je Jovan Cvetkovic bio pijan , ali ti brate nesto jace konzumiras definitivno !

Đorđe

pre 6 godina

Ja ne verujem šta Đukić priča.
Posle jedne očajne utakmice, u kojoj nismo povezali ni 3 pasa, u kojoj nismo šutnuli u okvir gola, on kaže da nema šta da zameri ekipi?! Pa igrali smo kao da čuvamo rezultat. A o borbenosti ekipe možda i najbolje govori podatak da smo do 80. minuta napravili 1 (slovima: JEDAN) faul. Anemično, neorganizovano, bezidejno i on zadovoljan?! ČIME???
A i domaćem prvenstvu igramo isto. Nikakve vizije nema, nikakve ideje.
Đukiću odlazi, ne zbog eliminacije, ne zbog zaostatka za Zvezdom, već zato što je očigledno da nikakvog napretka nema, niti će ga biti.

SeijoOju

pre 6 godina

Kaze Zdjelar - mislim da smo bolji tim.
Zato ste i ispali bez sanse - zato sto ne znas vrednost protivnika. Ne mozes da izbacis nekoga, a da blage veze nemas koliko taj neko vredi.

Zvezda je znala da je Krasnodar bolji tim, i individualno i timski - i zato je imala fer sansu da ga prodje, jer je znala koliko taj tim vredi. Dobila je sansu i prosla je.

A ti mislis da ste bolji tim od mPlazenja - iako su bar klasu ispred vas, i indivudalno i timski. I sa tim stavom si hteo da ih eliminises. I onda si rutinski ispao...

Nikad neces izbaciti nekoga potcenjivanjem - oni su daleko ispred vas.

*

pre 6 godina

Zar posle utakmice u BG nije bilo "mi mozemo sa svakim, mi smo Partizan". Cak je bila i neka analiza objektivnog Pantica kako vi uvek prolazite kada igrate revans u gostima.
LAGAO VAS NEKO...

FELIPE

pre 6 godina

Kaze covek "Ne mogu ništa da zamerim ekipi. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti." i ostade ziv?
Alo zalaganje?! 0, NULA od zalaganja Djukicu. Tvoja ekipa je napravila 3 faula(?!?!?!) za celu utakmicu, bezala od duela 1 na 1, pa cak i 1 na 2 u odbrani.
Kazes imali smo pas? Ja nisam video 3 povezana pasa celu utakmicu.
Odbrana tuzna sem onom malog levog beka, on je jedini izgarao.
Sve u svemu kako vreme odmice mi igramo sve gore.
Ono kad smo pobedili Videoton je samo "zaostavstina" onoga sto je Nikolic napravio.
I nema kukanja sto je otisao Leonardo, Djurdjevic, Everton...dosli su Tosic, Ozegovic i Zdjelar za koje mislim da nisu nista losiji. Doslo je jos par igraca...
Ti igras sa jednim spicem, a mi jurimo rezultat.
E moj Djukicu, veze ti nemas sa ovim poslom. Lepo sam ja rekao na pocetku sezone, covek koji na treningu vice samo opa opa opaaaaa, moze da bude samo u rangu sa Limenim...

fergi

pre 6 godina

Djukicu, ne znas ti nista! Kako si dosao da postignes gol sa jednim napadacem? Da te obavestim, mi smo ispali rezultatom u Bgd. i ne mozes da postignes gol jednim igracem u napadu. Kada su oni poveli poceo si da menjas? Da si od pocetka igrao sa barem 3 napadaca jer su oni u Bgd izjednacili sa 4 u napadu mozda bi i imali neku sansu. Ovim ti pokazujes da si nula trener. Velika nula. Uz to, stalno dajes izjave koje vredjaju covekovu inteligenciju . I svakom navijacu je to jasno. Mi nemamo IGRU a to je pecat trnera. Igra.To je stvarnost u FK Partizan i ove godine sa ovim trenerom neceno osvojiti nista. Duplo golo!

crnorizac

pre 6 godina

Đukiću, razočarao si me. Odavno nisam gledao ovako ofanzivno bezazlen moj Partizan, igrali smo mi i protiv Totenhema, Intera, Arsenala na strani u bliskoj prošlosti pa smo stvarali bar 2-3 izgledne prilike za gol. Ovo večeras je bilo mučno gledati, protiv jedne prosečne ekipe da budemo toliko podređeni, a najavljivana je ofanziva od starta na sva usta, umesto toga dobili smo teško otrežnjenje.

partizai ale ale ale

pre 6 godina

Glavni razlog sto nismo prosli dalje je sto nismo dali vise golova od protivnika. Hahaaha jel ovaj Djukic ozbiljan ili se zeza?!

Bane

pre 6 godina

Zašto neko ne kaže ovom treneru da izjave poput "nismo postigli gol i zato nismo pobedili" i slične, ne priliče klubu koji vodi. Pa kao da objašnjava deci od 4 godine... Čoveče jasna su nam pravila fudbala! Nije nam jasno zašto ti ekipa igra u super slow motion modu !!!

Trust the process

pre 6 godina

"Dosli smo da postignemo gol" Zasto onda niste igrali da date gol??? Nego duge lopte celu utakmicu, igraci se ne krecu, Tavamba danas kao usporeni snimak, Jankovic kako ga neko pogleda on padne, Tosic nista, Pantic par lepih poteza, bekovi bez upotrebljivog centarsuta, Miletic ok, Ostojic nesiguran, Stojke umislja da je Nojer. Djuka odigrali smo ocajno i nije sramota ne prizanti.

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Nemas sta da zameris sram te bilo nije ni cudo sto onako igraju kad ih ti vodis.
Idi molim te iz kluba I oslobodi nekome mesto ko ima da im zameri na ovako sramnoj igri.

Runner

pre 6 godina

Има и нечег доброг у овом поразу а то је, напокон, губљење свих илузија да је Партизан моћан тим. Обзиром да је одбрана шампионске титуле већ поодавно тек санак пусти, Управа би направила најбољи потез када би се колико вечерас решила услуга овог фудбалског шарлатана од тренера. Он је већ престар да би нешто научио мада му је чешки тренер Врба очитао два часа из фудбалске тактике. Молим вас, лепо, господин у Београду, код стања 1:0 за нас, непромишљено изведе Суму из игре и наша се игра тотално распадне, а вечерас уведе Суму 15 минута пре краја кад већ губимо 1:0 а цело време у игри трпи индиспонираног Јанковића. Сума какав је да је за ове наше је играчина. Дакле, по мени, највећи кривац за наше испадање из даљег такмичења је једино и искључиво Мирослав Ђукић. Шта је он на припремама радио то само птице знају јер је у вечерашњој игри било приметно и задњем фудбалском лаику да су наши играчи били инфериорни и снагом, и брзином и вољним моментом. Не знам зашто ал' ме ова утакмица неодољиво подсећа на ону бруку из Кијева

Ginko-ko-morač

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport
(kocka, 22. februar 2018 21:43)

daj ne provaljuj se, koji crni talenat treba za fudbal? sad ispade da su ovi što pobediše neki talenti. od 450 miliona fudbalera na svetu njih 3 mogu da reše i to svaku petu utakmicu, ovo ostalo sve go balvan, ali balvan koji trči i kida svih 90 minuta. još kad trener nije balvan... ihaaaaa. da je za fudbal potreban talenat ne bi svaka zemlja na planeti imala 5 profesionalnih i 14 amaterskih liga

beastie boys

pre 6 godina

Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima? Juriš pobedu sa jednim napadačem a 70 minuta igraš kao da si dobio 3-0 u Beogradu?

Гаскојн

pre 6 godina

Ђукићу, играо си са једним спорим играчем у нападу, који притом није гол играч, 70 минута?! Поред тога, Јевтовић, Јанковић? Само се чудим, чим сам видео поставу могао сам да претпоставим шта ће бити, али овако безидејну, безвољну игру дуго нисам видео. Једну шансу нисмо створили, један нормалан пас није прошао. Викторија обе утакмице играла на нивоу Војводине и имаш среће што није беки озбиљнији клуб, попили би 7 комада. Гору утакмицу годинама нисам гледао. Свака част за успех, али срамота за овакву игру!

saca

pre 6 godina

Da li imas obraza kada mozes tako nesto da izjavis. Daj ostavku vidis da nemas pojma sa trenerskim pozivom, ni jedne prepoznatljive akcije, ni jednog suta na gol, igraci tumaraju po terenu, nabijaju loptu ko gde stigne, jedina akcija Stojkovic-Tavamba. Ko je s tobom i Stojkovicem potpisao ugovor treba krivicno da odgovara. Strasno

nex

pre 6 godina

Ja juce pisah da su jos u Bgd u ispali,a da jos ne znaju. Grdne minuse dobih. Cemu su se nadali? Ovo sto Part. igra,vidja se u zonskoj ligi. A i zaista vredja inteligenciju najprosecnijeg poznavaoca fudbala vase poredjenje Plzenja i CSKA! Plzenj je u rangu Javora,Mladog Radnika,Graficara.

Veliki Djuka

pre 6 godina

Dosao da da gol sa tri zadnja vezna... Mogao si i Tavambu da izvadis, da stavis drugog golmana. Kao sto neko rece, da se ne ljubimo...

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Srbi najnerealniji narod na svetu. Ljudi mi smo četvrta liga Evrope. Ovo što se desilo ove godine se verovatno više neće ponoviti. Uživajte u tome što ste imali priliku da gledate srpske timove i nakon grupne faze. Obojici trenera kapa dole!

kramp

pre 6 godina

Djuka idi kuci i pogledaj snimak utakmice, izgleda da se tu pored linije nista ne vidi. Ili mi nismo gledali istu utakmicu. Ti si zadovoljan covece a nijedan ti igrac duel dobio nije?!Pa jel to zalaganje i izgaranje?! Nula si od trenera ako to nisi video. Sve mogu da razumem al da nemaju zelju i snagu da kidaju trcanjem i startovima kao oni sinoc e to mi nije jasno!!! Zato paljba iz kluba.

poeta

pre 6 godina

G Djukicu, sve je bilo odlicno, odlicna defanzivna taktika. Uz malo srece, moglo je da bude 0-0. Medjutim Plzen je dao 2 gola i nekako otisao dalje..

ban

pre 6 godina

Mnogi od nas navijaca je sa punim pravom odavno trazilo da se na vreme smeni Djukic jer se posle nekoliko odigranih utakmica sve videlo. Jedva smo pobedjivali u nasoj ligi, a igru Partizana je krasio cirkus i nista vise. Uprava nas tada nije slusala nego je iz nekog inata ili neznanja ostavila Djukica za trenera. E sada kada je sve izgubljeno sto se izgubiti moze, trazimo Djukicu ostani a UPRAVA NAPOLJE.

srdjan

pre 6 godina

Trenerski prevarant Djukic u obe utakmice takticki rasturen od Vrbe,po ko zna koji put zaboravio na trecu izmenu mogao je da ubaci Sasu Ilica da roba nekim pasom da resi utakmicu,ubedljivo najgori igrac u obe utakmice Jankovic nije trebao ni da pocne u prvih 11.

LorD

pre 6 godina

Care, trebao si agresivnije od pocetka, i da si u toj otvorenoj igri primio gol, igras dalje, jer ti odgovara 1:1, 2:2.
Moj licni utisak, agresivnost nije postojala, 4 prekrsaja Partizana cini mi se, ej 4. Anemicni totalno.
Druga stvar, Suma je morao prije u igru i to umjesto Tosica, kojeg sam zapamtio iskljucivo po ona 2 NFL pretvaranja.

Zlatne ruke sinko

pre 6 godina

Mrtav ladan si najavio golove, napadacki fudbal, na sve il nista idemo, videli smo da ste do golajedva dosli, a sansa je poslednja stvorena na JNA. Ipak si samo na NISTA isao, jer je SVE za tebe misaona imenica.
ODLAZI!!!

v8engine

pre 6 godina

Ova utakmica je samo potvrdila Đukićev nedostatak trenerskih kvaliteta. Nedostatak postoji otkad se prihvatio trenerskog posla, koji su pratili neuspesi i samo sporadični uspesi. Naravno, Đukić će ostati trener Partizana, zato što uprava kluba ne želi da preuzme odgovornost za vrlo loš potez kada ga je potpisala, iako mu je obezbedila zaista više nego dobru ekipu. Može se reći da je Đukić i zaslužio ovakve rezultate u ovom mandatu, jer svi koji iole duže pamte, mogu da se sete načina na koji je Đukić u prvom navratu otišao iz Partizana.

keppa

pre 6 godina

Došli smo ovde da postignemo gol, nismo uspeli i to je to. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima
e moj Đuka, kako bi tek igrali da niste morali postići gol.
mi, pravi iskreni Partizanovci, možemo da zamerimo i tebi i igračima

Grobar

pre 6 godina

Djukicu upropastio si Partizan.Igra bez igre,ideje.. nasledio si Partizan od Nikolića koji je imao igru. Sada nema ništa. Uostalom gde god si bio trener upropastio si klub. Plašim se da posle tebe nama nema skoro pomoći. Treneru- bekcino, neznalice...odlazi iz Partizana.

Mika

pre 6 godina

Djukic: Zaista, ne mogu ništa da zamerim igračima, zaista mi smo Partizan, zaista je bilo teško, ali zaista mi smo partizan i ne mogu ništa da zamerim igračima.Zaista.

majstor

pre 6 godina

Pa...nismo morali ali smo trebali...sve u svemu bolji su. I oni i CSKA su ipak jace ekipe koje imaju konstantnost koju ni mi ni zvezda nemamo...nego prodajemo posle godinu ili dve ono sto vredi. Sa takvom politikom...ovo je maksimum

Negativni

pre 6 godina

Meni je upao u oči jedan fenomen našeg fudbala. Naime, koji god drugi sport da je u pitanju - tenis, košarka, evropski fudbal (ipak je taj fudbal drugi sport u odnosu na naš), atletika, rvanje, rukomet, vaterpolo...mi komentatori sa ovog foruma uglavnom grešimo i uglavnom loše predvidjamo rezultate, što je normalno jer smo obični ljubitelji sporta a ne profesionalci. Medjutim, kada je naš fudbal u pitanju, devedeset odsto ljudi ovde ( one ekstremne neznalice ne računam), pogodi šta će da se desi bolje od naših profesionalnih igrača i trenera. Da li vam, gospodo komentatori i saborci u strašnoj i bolnoj borbi za razumevanje srpskog fudbala, to nešto govori?
Can you dig it?

Gargamel

pre 6 godina

S8ramotna igra,sramotna priprema utakmice,sramotno zalaganje i na
kraju bedne izjave koje teze padaju od ispadanja i lose i kukavicke igre. Bez ozbiljne kritike, licemerno pozivanje na prvu utakmicu...ovo je vrhunac besmisla i bezobrazluka od strane Djukica! Grobar sam i mnogo volim klub,ali ovako ponizeni nismo bili ni protiv Dinama 98. Sami sebe smo ponizili. Sram vas bilo, pristupom ste osramotili ime Partizana i sve istinske ljubitelje sporta u Srbiji.

Peppino

pre 6 godina

Ma na stranu to sto smo ispali, bolja su ekipa, nego ima li neko u ovom timu Partizana, osim Tavambe i centralnih bekova da ume da skoci i udari loptu glavom. Svi ostali deluju kao 13-godisnjaci u poredjenju sa protivnikom. Ako je to politika kluba da se 'tehnicari' forsiraju onda u redu, ali zasto onda nismo mogli da napravimo normalnu akciju za 90 minuta? Meni je poodavno jasno zasto za DJukica nema mesta za posao trenera u Spaniji, pa makar i drugoligasa!

SEXaS

pre 6 godina

oni su ništa naročito, a vi ste mnogo gori. ekipa sa ulice je uigranija od Partizana danas. nijedan pas napred od tošića, jankovića i zdjelara.
a najgori od svih si ti đukiću.

molina

pre 6 godina

Ma bolji ste definitivno. Razvaljujete. Niste imali srece. Provukao se Plzenj. Posle toliko napada, suteva, akcija, da ispadnete, stvarno steta. A da, igrali ste rastereceno posto je Zvezda juce ispala.

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

kiza1

pre 6 godina

e djukicu nije ovo domaca liga dva crvena za protivnicke igrace penal za grobarcice i tri boda u dzepu.vucelicu tesko da se u ovom takmicenju namestaju utakmice zato i nemate prolaz dalje!!!

kocka

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport, kao ni za rukomet, te iste treba da prepustimo komsijama sa zapada, a mi da se drzimo kosarke, vaterpola i odbojke...kad nece kroz plastiku, nece...fudbal treba ostaviti ovim menadzerima, kladionicama i kriminalcima, pa nek se zanimaju...sta dzabe narod da gubi nerve..neka se po koji klinac sa dobrim menadzerom lepo isforsira kroz medije, unovci,podele procenti sa nn licima, a on neka nadje neku lepu manekenku i uziva, pa mi da udjemo na zabavu pa da lepo gledamo njihove slike sa drustvenih mreza...ostalo sve nema smisla...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Pa da li je ovo moguce, ljudi moji...!? Pa pogledaj komentare nakon Djukicevog dolaska, velicanja, tvrdnje da je to evropski trener za evropski Partizan, Ivicine euforije... Imate li bar malo dostojanstva iako na terenu izgleda kao da za to culi niste?

Misa

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.

Dare

pre 6 godina

Glavni krivac je mentalitet i lopovluk.Naviklo to u domacoj ligi kad gubi 1:0, da protivnik dobija crvene i da se daju autogolovi, a u Evropi toga nema.A nisu sami u mogucnosti da preokrenu.Ee ti dodjes u goste gde ti treba gol, a ne uputis ni jedan sut u gol, nego vise napada i sutira onaj kome ne treba.

BOSS

pre 6 godina

Ovima treba neko da objasni da igranje u Evropu,i igranje u Lucanima nema veze s vezom,i da su to dva razlicita svijeta...
Nema u Viktoriju niko ko bi za 500 eura zakucao loptu u svoju mrezu...

Xonique

pre 6 godina

Mucno je gledati Partizan sa tvojom taktikom. Najbolji igrac u prvoj utakmici ti ulazi u 80 minutu. ma nema reci kojom bi se opisalo tvoje neznanje. Samo pukom srecom smo ovde dosli, jedno krsteno poluvreme nismo odigrali celu sezonu. Nikolic i Sale Stojanovic bi pocistili sve sa ovim timom. Ivice reaguj sada, posto vodim da ovaj antitrener nece sam podneti ostavku..

slaviša šmigič

pre 6 godina

doveden ožegovič sa takvm pompom čovek veze sa fudbalom nema žali bože para a svi u partizanu znali,da nema pojma joč dok je u zvezdi igrao.3.liga u srbiji to mu je plafon.sad nek ode onaj ko ga doveo ako ima obraza,ali obraz đon važno,da se zalepijo za fotelju,ko pijan plota.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева 🎤зове се-ВИКТОРИЈА🏟!"

wizard

pre 6 godina

I tako...20.mart ce doci, zvanicno prolece..a ni Partizan ni Zvezda nece ga docekati u Evropi..A mesecima ste pravili famu o “evropskom prolecu “..

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Dobio ponudu Videotona i zato je otisao.

Vladimir

pre 6 godina

@kocka

Izvini ali debelo grešiš. Mi imamo talentovanu decu, igrače. Hej pa bili smo prvaci sveta u mladjim kategorijama. Samo što ovde niko da shvati da koliko para toliko muzike je stanje u fudbalu. A naši klubovi para nemaju da se takmiče sa drugim moćnim klubovima. Ni u čemu. Pa klince prodajemo a da nisu pošteno odigrali za svoj klub jer ne mogu da ponude iste ili slične ugovore kao drugi klubovi. Dok npr. neki imaju budžet da kupuju igrače od 5-6 miliona evra, što je i skroman budžet, naši mogu samo to da sanjaju. Evo Partizan kupio igrača za skoro 2 miliona pa je vidljivo da je taj kvalitet za našu ligu. Možda je malo precenjen ali to je to. Da je bolji vredeo bi više. Uglavnom bez para nema uspeha u futbalu. U drugim sportovima nije toliko izražena razlika izmedju bogatih i siromašnih kao u fudbalu. Zato bi možda trebalo uvesti pravilo kao ameri u NBA. Samo što bogati to nikada neće dozvoliti. Čestitke našim klubovima na ogromnom uspehu.

Stevan

pre 6 godina

Upoznavanje sebe je tek jedan deo puta do uspeha. Drugi, onaj mnogo veci, tezi i bitniji jeste upoznavanje neprijatelja. A Zdjelar izadje pre meca i kaze “Mislim da smo bolji tim”. Zato su i ispali, jer oni ne poznaju ni sebe i vrednosti svog tima, a kamo li protivnika i njegovu snagu.

Crni Gruja

pre 6 godina

Izgarali su na terenu, reče Đukić. Izgarali su tako što igrač koji je u posedu lopte nema ni jednog slobodnog igrača kome bi tu loptu dodao. Bolje je da odgovoriš na pitanje zašto Partizan igra lošije od Mladosti iz Lučana i zašto su nemoćni Janković, Tošić, Tavamba, Suma, Ožegović...

Партизановац

pre 6 godina

Човече да си свих 90 минута бунарио на Тавамбу створиле би се бар две прилике, овако за целу утакмицу из твоје течне пас игре ниси створио не прилику, него полуприлику. Поднеси оставку јер си и титулу изгубио. Да смо добили 5 комада од Атл.Мадрида или Лиона па да ти човек не замери ништа. Рекао сам икс пута нећу више гледати наш фудбал, сад је стварно доста. Имам за кога да навијам, црно беле, Јокановић и Митровић до премијер лиге. Фулам дочекује Вулвсе гледај како Јокан игра нападачки и каква је тренерчина. Сећам се тебе кад си Валенсију водио, тим од 270милиона си довео у зону испадања 18си био, па добио отказ. Партизан неће победити Земун.

tadijatadic

pre 6 godina

Djukicu takticka katastrofa....... da su momci igrali na pobedu, mozda ova ispod-prosecna viktorija ne bi izgledala ovako mocno veceras!

wer

pre 6 godina

ne lupaj,
poveli smo u bg, i onda bunker kao misevi, ceo zivot to gledam i dusu bi vam svima iscupao za taj urodjeni kukavicluk

blam da vas bude, dva pasa ne mozete da povezete, krstenu priliku niste stvorili, opet se branite a treba da napadate, el ne provaljujes da su duplo bolji od nas (bukvalno)

sad jos samo fali da nas zvezdasi nakantaju, pa da cujem sta ce ti onda biti opravdanje???

bajo, fizicka sprema, 100% agresivnost na loptu, trcanje celu tekmu, i da vidis kako bi bilo rezultata

Stevan

pre 6 godina

Mozda je to zbog profesije kojom se bavim, pa mi toliko bode oci... Ali, kako neko ko ne ume dve smislene prostoprosirene recenice da sastavi i protom ih izgovori bez zamuckivanja, moze da bude trener bilo kojeg profesionalnog kluba? Zapravo, kako takva osoba moze da bude na bilo kakvoj rukovodecoj funkciji? Kako takva osoba bilo kome moze da bude sef? Kako se takva osoba moze smatrati strucnjakom na bilo kom polju? Eto, ja se to zapitam svaki put kad cujem Djukica da odgovara na pitanja novinara.

dzeki malova

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)Po nekim Bg lokalima se pricalo da je Terza puko skoro milion evra zbog finala kupa u kome je sve bilo dogovoreno da Zvezda dobije ali Nikolic nije hteo da pristane na to.Partizan dobio 1:0,Bozovic otisao a morao je i Nikolic.

Zelja

pre 6 godina

Za ovu igru su krivi navijaci I to oni krimosi koji idu na tribine I glume grobare a ustvari prave krimi kombinacije a ovi iz kluba ih stite - njih rezultati ne interesuju oni su samo lazni dekor I onda I prolaze likovi poput Djukica Vizure Vucele I slicnih ! Posledica svega je ovakva sramotna igra I ovakve izjave odgovornih koji nas prave budalama sve !

mirko

pre 6 godina

Izgubiti od boljeg nije sramota, nisu krivi ni igrači ni trener , jednostavno Partizan je trenutno ostvario koliko objektivno vredi.
Trener i igrači trebaju ostati najmanje tri sezone , pa da taj tim napravi nešto ozbiljnije.
Nerealna očekivanja nisu neobična, ali ne treba napadati one koji su napravili najbolji rezultat u poslednjoj deceniji.
Zato čestitke Viktoriji , igrali su korektno i ovoga puta bolje.

juznjak

pre 6 godina

Ljudi, ne zanosite se. Kakva pojačanja su doveli večiti, tako su i igrali. Partizan na polusezoni prodao najboljeg igrača, Evertona, prošlog leta Leonarda i Đurđevića a došli Bambi i Stojković koji su najbolji igrači. Došao i Tawamba koji je limitiran dosta ali daje golove. Došlo je i loše i preplaćeno pojačanje u vidu Sume a i nijedno ne može odmah da proigra. Pogledajte koliko je trebalo Zvezdinim strancima. Na kraju je kliknulo sa pravim trenerom. Zvezda prodala Kangu, prošlog leta Plavšića koji je izabran za najboljeg igrača prethodne sezone. Uvek odu najbolji, dođu sumnjivi i tako u krug. Ovo je odličan rezultat spram tima. Ne zanosite se da imamo aždaje.
Bambi da je sjajan, još bi bio u CSKA, ne zaboravite. Ali za ovakav tim je ekstra.
Kamo sreće da svake godine doguramo ovoliko.

Max von Laaberg

pre 6 godina

Svi komentari su "jadni"zvezdasi se vise raduju nego sto partizanovci tuguju
svi zaboravljaju UFA 5-to godisnji vertung.Djukic je jednostavno mislio da ce Plzenj sam da postigne autogol,Trebalo bi da malo objasni taktiku na ovoj utakmici,jer Partizan je morao da postigne gol.A oni nisu ni jedan sut uputili u okvir gola.Onaj Jankovic zbog cega on igra,sta on igra?Tavanba se trudio da pokaze da Cesi nisu pogresili kad su procenili da nije fudbalski sposoban za Cesku ligu.Tosic ovakvom igrom zna zasto u Rusije nema mesta .Djukic je posebna prica on se zaledio pri izlazu na teren jadno sve,
sad se Niko ne sme zaliti na sudjenje.Napad nikakav sredina losa odbrana suplja Trener nesposoban.Dno dna. Jad i beda

fidelio

pre 6 godina

A ne..treba prvo da se pobedi macva,cuka itd..regularno da bi mogao nesto da napravis u evropi.Ne mozes da igras 2-3 teske tekme za godinu dana u prvenstvu i da ocekujes rezultate u evropi.

Zoran

pre 6 godina

Djukicu, alo choveche, jesi li pri sebi..>? , dugo gledam Partizan i ne secam se da je crno-beli tim odigrao loshije. Samo su im suknje nedostajale , pad a budu zenski tim Partizana. Nema rechi ono da se opishe. Da imash malo obraza, ti bi vecheras dao ostavku. Necemo spominjati da si silne bodove izgubio u prvenstvu. Okitio si se prosle godine rezultatom Marka Nikolica, ali ti unishtavash sistematski ovaj tim.
Nisam verovao da cemo i mi dobiti naseg Grofa.

bob

pre 6 godina

Ovaj Djukic ni na jednoj utakmici nije izvrsio sve tri izmene, bez obzira da li gubi ili dobija? Pa koja je to logika, imas mogucnosti da uvedes novog, svezeg igraca kao npr. Ivanovica, pompezno najavljivano veliko pojacanje iz Spartaka, a ti to ne uradis???

Koja

pre 6 godina

Mi imamo samo tri igraca koji iole nesto vrede,Miletic stoper, Tavamba i Stojke! Ostalih osam...majko moja! Tako da Djukicu nemas neki tim,ali i ti nemas pojma. Evo samo dve stvari... 1. Korner za Plzen,igraju duplu pomocnu igru,na drugog pa na treceg igraca koji se nalazi na 30 metara od korner zastavice,a tebi se zadnja linija ne pomera iz sesnaesterca!!! 2. 8 meseci se ispucava duga lopta na Tavambu(dal Stojke dal neki igrac),a ti ne umes ili ne znas da objasnis Jankovicu,Ozegovicu,Tosicu,Sumi...i bilo kome drugom da ide iza Tavambe ako je ovaj preglavi,da pokusa da u trku osvoji tu loptu i nastavi ka golu! Ne,tvoji igraci svi ostaju iza Tavambe i cekaju... Pojma nemas Djukicu ,ali na nasu zalost ovi te nece smeniti jer i oni pojma nemaju!!!

C.Z

pre 6 godina

Djukicu, mi sa severa te obozavamo.

Realno , grobari losijeg trenera od ovoga niste imali dugo, dugo vremena. Nas Miloje je Murinjo i Gvadiola u jednome za ovog vaseg.
Samo ako bi neko mogao da nam objasni njegovu koncepciju..?
Gledao u drustvu prijatelja Partizanovaca i zaista nas je sve bilo sramota gledati onaj horor. Tamo se ne zna ko pije, a ko placa.
Grobari ova godina vam je otisla.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. februar 2018 22:00)

Gazda Terza ( sa drugog portala) ti li si? Ovaj Smithe je dvojna licnost, na drugom portalu koristi drugaciji nick.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@Felipe
...samo jos da dodam i taj jedan spic je obicno drvo od kog se lopte odbijaju ...sa Sumom i Ozegovicem od prvog minuta smo i imali neku sansu...a o Jankovicu da se ne prica za njega -5 bodova...

pedja

pre 6 godina

Da biste pobededili u bilo kojoj aktivnosti u životu,pa i u fudbalu,POTREBNO JE DA SE BORITE,DA ŽELITE BITI BOLJI OD PROTIVNIKA!!!Prosto!Inače,u Srbiji,ima po selima,npr.oko Uba,ili,Kruševca,Jagodine,fudbalera i klubova koji bi utakmicu sa timom koji je vas razbio odigrali SRCEM I TUKLI IH SA 5:0,GARANTOVANO!!!!!!

Istina

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 23. februar 2018 00:48

Slabo te sluzi pamcenje,a? Taj Alimpije je oducio vaseg Dzikica u polufinale nase lige i pocistio ga kao metlom sa 2:0 i to sa 3 puta jeftinijim timom.U ovoj sezoni je jednom demolirao Mutu a drugi put Canka bez ozbiljnijeg preznojavanja i opet ce u KLS kad dodje vreme ali ne sa 10 puta skupljim timom,vec mozda duplo skupljim,posto ni vasi ne igraju za kikiriki a sam Ostoja je rekao da vam je budzet nesto preko milion evra,dok je Zvezdi preko dva miliona,za plate igraca.Sad jeste napravio kiks ali desi se da i corava koka kljucne neko zrno za 4 godine.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Poslednji trener Partizana vredan paznje je bio Ivica Osim. Smatram se srecnim sto sam mogao sa uzivam u igri njegovog tima, uzivo.
Verujem da bi i danas ovako star i bolestan bio bolji od svih posle njega, zajedno. Ukljucujuci i onog sarlatana Mateusa.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева ?зове се-ВИКТОРИЈА?!"
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. februar 2018 23:47)

Jel si to sam smislio ili je to bilo u saradnji sa Batkom dok ste se vas dvojica vracali iz Nisa nakon kosarkaske utakmice?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.

hajte molim vas

pre 6 godina

a uuuu kakav uman zakljucak medjutim nista niste uradili da bi ste to ostvarili ni u beogradu ni u ziveli plzensko da imate i malo casti jedan bi podneo ostavku a drugi bi ozbiljno poradio na sebi za naredni period igranja u partizanu. pa u proslom kolu prvenstva se videlo da ste duplo golo I RASPAD. kakva pobeda viktorije

saca

pre 6 godina

Nadam se da ce Stojkovic shvatiti da ne treba vise da nervira navijace Partizana i sam ode. Nije mi jasno da jedan klub kakav je Partizan dozvoli sebi da nema golmana, ovaj covek nema pojma, pa da zna u ovim godinama branio bi ako ne u vrhunskim ono bar u klubovima visoke kategorije, a ne u Patizanu da ceka penziju. Zalosno je sto nema ko da skine ove sa vlasti, ljude koji nemaju nikakve dodirne tacke sa fudbalom, a to su Vazura i Vucelic. Sta oni rade u klubu za velike pare (Vazura 12.000 evra plata-sam sebi podigao) dobro je poznato, ali sta vredi, velike pare su u igri.

Срб

pre 6 godina

Наравно али и у гостима треба барем једном озбиљно шутнути на гол фа би се и постигао.
Пуно још треба да радите и управа да се уозбиљи.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Uros Djurdjevic #32 - Očigledno je koliko se razumiješ u muziku čim pitaš kad sam ovo smislio... Ja mislim da ti nemaš više od 14 godina? 👎👎👎

Neko

pre 6 godina

Hoce li konacno u Partizanu na duze da radi neko ko ima znanja i morala,a ne da odlazi posle godinu dana?Ovo je stvarno vise strasno kakvi mediokriteti rade u klubu(mislim na sve,a ne samo na trenere) poslednjih dvadesetak godina.

MilanB

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate. 
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36) 

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06) Oni govore o utakmici u Beogradu. Zato covek kaze i da su pobedili u Beogradu 2:1 opet bi ispali.

M

pre 6 godina

@ Dzeki malova
Kad bi malo razmislionsta pises bilo bi ti bolje. Bozovic nije vodio Zvezdu u finalu kupa jer je smenjen mesec dana ranije. Da je sve bilo dogovoreno, svirao bi sudija penal za Zvezdu (koji je i bio), i pomogao im. A to da je za finale kupa koje ne znaci nista neko pukao milion evra, to je tek nebuloza

nista o nicemu

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06)

Ukupan rezultat 4:3 za Plzenj, da ste pobedili 2:1.

jaaa

pre 6 godina

HAAAHAHHAHAHABAHHAHA dosli da postignu gol, a sutnuli na gol nisu ahahaahahhahahhazaha.... Pa Zvezda je makar igrala korektno sa Cska u Moskvi.. Cska je bio bolji, ali Zvezda je bar imala sjajne prilike, dok je Plzen unistio Partizan.. Moglo je biti 4:0...

dzeki malova

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)Po nekim Bg lokalima se pricalo da je Terza puko skoro milion evra zbog finala kupa u kome je sve bilo dogovoreno da Zvezda dobije ali Nikolic nije hteo da pristane na to.Partizan dobio 1:0,Bozovic otisao a morao je i Nikolic.

mirko

pre 6 godina

Izgubiti od boljeg nije sramota, nisu krivi ni igrači ni trener , jednostavno Partizan je trenutno ostvario koliko objektivno vredi.
Trener i igrači trebaju ostati najmanje tri sezone , pa da taj tim napravi nešto ozbiljnije.
Nerealna očekivanja nisu neobična, ali ne treba napadati one koji su napravili najbolji rezultat u poslednjoj deceniji.
Zato čestitke Viktoriji , igrali su korektno i ovoga puta bolje.

kocka

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport, kao ni za rukomet, te iste treba da prepustimo komsijama sa zapada, a mi da se drzimo kosarke, vaterpola i odbojke...kad nece kroz plastiku, nece...fudbal treba ostaviti ovim menadzerima, kladionicama i kriminalcima, pa nek se zanimaju...sta dzabe narod da gubi nerve..neka se po koji klinac sa dobrim menadzerom lepo isforsira kroz medije, unovci,podele procenti sa nn licima, a on neka nadje neku lepu manekenku i uziva, pa mi da udjemo na zabavu pa da lepo gledamo njihove slike sa drustvenih mreza...ostalo sve nema smisla...

wizard

pre 6 godina

I tako...20.mart ce doci, zvanicno prolece..a ni Partizan ni Zvezda nece ga docekati u Evropi..A mesecima ste pravili famu o “evropskom prolecu “..

nex

pre 6 godina

Ja juce pisah da su jos u Bgd u ispali,a da jos ne znaju. Grdne minuse dobih. Cemu su se nadali? Ovo sto Part. igra,vidja se u zonskoj ligi. A i zaista vredja inteligenciju najprosecnijeg poznavaoca fudbala vase poredjenje Plzenja i CSKA! Plzenj je u rangu Javora,Mladog Radnika,Graficara.

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Srbi najnerealniji narod na svetu. Ljudi mi smo četvrta liga Evrope. Ovo što se desilo ove godine se verovatno više neće ponoviti. Uživajte u tome što ste imali priliku da gledate srpske timove i nakon grupne faze. Obojici trenera kapa dole!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

"Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева 🎤зове се-ВИКТОРИЈА🏟!"

kiza1

pre 6 godina

e djukicu nije ovo domaca liga dva crvena za protivnicke igrace penal za grobarcice i tri boda u dzepu.vucelicu tesko da se u ovom takmicenju namestaju utakmice zato i nemate prolaz dalje!!!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Pa da li je ovo moguce, ljudi moji...!? Pa pogledaj komentare nakon Djukicevog dolaska, velicanja, tvrdnje da je to evropski trener za evropski Partizan, Ivicine euforije... Imate li bar malo dostojanstva iako na terenu izgleda kao da za to culi niste?

pedja 71

pre 6 godina

Ma da, opet ste izgubili od losijeg od sebe, bas se to videlo na terenu.
Jel ima neko bolji od vas?
NIKAD nisam cuo da izjave da ste zasluzeno izgubili, ali nikad.

Dare

pre 6 godina

Glavni krivac je mentalitet i lopovluk.Naviklo to u domacoj ligi kad gubi 1:0, da protivnik dobija crvene i da se daju autogolovi, a u Evropi toga nema.A nisu sami u mogucnosti da preokrenu.Ee ti dodjes u goste gde ti treba gol, a ne uputis ni jedan sut u gol, nego vise napada i sutira onaj kome ne treba.

Vladimir

pre 6 godina

@kocka

Izvini ali debelo grešiš. Mi imamo talentovanu decu, igrače. Hej pa bili smo prvaci sveta u mladjim kategorijama. Samo što ovde niko da shvati da koliko para toliko muzike je stanje u fudbalu. A naši klubovi para nemaju da se takmiče sa drugim moćnim klubovima. Ni u čemu. Pa klince prodajemo a da nisu pošteno odigrali za svoj klub jer ne mogu da ponude iste ili slične ugovore kao drugi klubovi. Dok npr. neki imaju budžet da kupuju igrače od 5-6 miliona evra, što je i skroman budžet, naši mogu samo to da sanjaju. Evo Partizan kupio igrača za skoro 2 miliona pa je vidljivo da je taj kvalitet za našu ligu. Možda je malo precenjen ali to je to. Da je bolji vredeo bi više. Uglavnom bez para nema uspeha u futbalu. U drugim sportovima nije toliko izražena razlika izmedju bogatih i siromašnih kao u fudbalu. Zato bi možda trebalo uvesti pravilo kao ameri u NBA. Samo što bogati to nikada neće dozvoliti. Čestitke našim klubovima na ogromnom uspehu.

slaviša šmigič

pre 6 godina

doveden ožegovič sa takvm pompom čovek veze sa fudbalom nema žali bože para a svi u partizanu znali,da nema pojma joč dok je u zvezdi igrao.3.liga u srbiji to mu je plafon.sad nek ode onaj ko ga doveo ako ima obraza,ali obraz đon važno,da se zalepijo za fotelju,ko pijan plota.

realno 1

pre 6 godina

Igračima nema šta da se zameri, ali tebi ima. Oni sprovode tvoje zamisli, a ono što ti igraš ove sezone je katastrofa. Guranje lopte u nazad, nemoć pred protivničkim golom. Velika sramota. To se ne odnosi samo na ovu utakmicu, cele sezone je tako. Ti bi Mesija upropastio, i najpostenije je da odeš. Ni jednog mladog igrača nisi napravio, gurnuo u prvi tim. Odbrana katastrofa, kao da ne govore međusobno, napad ne postoji. Bojkot dok ti se ne vide ledja.

Misa

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.

Ginko-ko-morač

pre 6 godina

jednostavno nismo talentovani za ovaj sport
(kocka, 22. februar 2018 21:43)

daj ne provaljuj se, koji crni talenat treba za fudbal? sad ispade da su ovi što pobediše neki talenti. od 450 miliona fudbalera na svetu njih 3 mogu da reše i to svaku petu utakmicu, ovo ostalo sve go balvan, ali balvan koji trči i kida svih 90 minuta. još kad trener nije balvan... ihaaaaa. da je za fudbal potreban talenat ne bi svaka zemlja na planeti imala 5 profesionalnih i 14 amaterskih liga

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.

cartmanx

pre 6 godina

Danas sam napisao na najavu utakmice da neću, ALI nikad do sada ne da nisam napisao protiv Đuke, već lupao minuse onima koji su to radili, ali posle ove utakmice pa još i izjave!!! Kako bre Đuka izgarali, nijedan faul na poluvremenu - nezaintersovani, nismo sastavili tri pasa tokom cele utakmice, nijedna ozbiljna šansa, ma nijedna, vezni red, odbrana, užaš, a mišljenja sam da baš nemamo toliko loše igrače, kao što su izgledali večeras, tako da čini se da je to tebe.

majstor

pre 6 godina

Pa...nismo morali ali smo trebali...sve u svemu bolji su. I oni i CSKA su ipak jace ekipe koje imaju konstantnost koju ni mi ni zvezda nemamo...nego prodajemo posle godinu ili dve ono sto vredi. Sa takvom politikom...ovo je maksimum

Negativni

pre 6 godina

Meni je upao u oči jedan fenomen našeg fudbala. Naime, koji god drugi sport da je u pitanju - tenis, košarka, evropski fudbal (ipak je taj fudbal drugi sport u odnosu na naš), atletika, rvanje, rukomet, vaterpolo...mi komentatori sa ovog foruma uglavnom grešimo i uglavnom loše predvidjamo rezultate, što je normalno jer smo obični ljubitelji sporta a ne profesionalci. Medjutim, kada je naš fudbal u pitanju, devedeset odsto ljudi ovde ( one ekstremne neznalice ne računam), pogodi šta će da se desi bolje od naših profesionalnih igrača i trenera. Da li vam, gospodo komentatori i saborci u strašnoj i bolnoj borbi za razumevanje srpskog fudbala, to nešto govori?
Can you dig it?

BOSS

pre 6 godina

Ovima treba neko da objasni da igranje u Evropu,i igranje u Lucanima nema veze s vezom,i da su to dva razlicita svijeta...
Nema u Viktoriju niko ko bi za 500 eura zakucao loptu u svoju mrezu...

saca

pre 6 godina

Da li imas obraza kada mozes tako nesto da izjavis. Daj ostavku vidis da nemas pojma sa trenerskim pozivom, ni jedne prepoznatljive akcije, ni jednog suta na gol, igraci tumaraju po terenu, nabijaju loptu ko gde stigne, jedina akcija Stojkovic-Tavamba. Ko je s tobom i Stojkovicem potpisao ugovor treba krivicno da odgovara. Strasno

saca

pre 6 godina

Nadam se da ce Stojkovic shvatiti da ne treba vise da nervira navijace Partizana i sam ode. Nije mi jasno da jedan klub kakav je Partizan dozvoli sebi da nema golmana, ovaj covek nema pojma, pa da zna u ovim godinama branio bi ako ne u vrhunskim ono bar u klubovima visoke kategorije, a ne u Patizanu da ceka penziju. Zalosno je sto nema ko da skine ove sa vlasti, ljude koji nemaju nikakve dodirne tacke sa fudbalom, a to su Vazura i Vucelic. Sta oni rade u klubu za velike pare (Vazura 12.000 evra plata-sam sebi podigao) dobro je poznato, ali sta vredi, velike pare su u igri.

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zasto i kako je dopusteno da Nikolic nakon duple krune ode????
(SI22, 22. februar 2018 21:29)

Dobio ponudu Videotona i zato je otisao.

Xonique

pre 6 godina

Mucno je gledati Partizan sa tvojom taktikom. Najbolji igrac u prvoj utakmici ti ulazi u 80 minutu. ma nema reci kojom bi se opisalo tvoje neznanje. Samo pukom srecom smo ovde dosli, jedno krsteno poluvreme nismo odigrali celu sezonu. Nikolic i Sale Stojanovic bi pocistili sve sa ovim timom. Ivice reaguj sada, posto vodim da ovaj antitrener nece sam podneti ostavku..

Đorđe

pre 6 godina

Ja ne verujem šta Đukić priča.
Posle jedne očajne utakmice, u kojoj nismo povezali ni 3 pasa, u kojoj nismo šutnuli u okvir gola, on kaže da nema šta da zameri ekipi?! Pa igrali smo kao da čuvamo rezultat. A o borbenosti ekipe možda i najbolje govori podatak da smo do 80. minuta napravili 1 (slovima: JEDAN) faul. Anemično, neorganizovano, bezidejno i on zadovoljan?! ČIME???
A i domaćem prvenstvu igramo isto. Nikakve vizije nema, nikakve ideje.
Đukiću odlazi, ne zbog eliminacije, ne zbog zaostatka za Zvezdom, već zato što je očigledno da nikakvog napretka nema, niti će ga biti.

miki

pre 6 godina

Kukavicki , jadno i nemocno.Nisu ponizili samo sebe nego i sve navijace.Nije problem izgubiti nego izgubiti kukavicki.Zbog tog kukavicluka bi neko trebao da odgovara.A uvek se ponavlja ona glupa prica:,,Mi smo Partizan.Mi moramo da dominiramo".Koja glupost.

srdjan

pre 6 godina

Trenerski prevarant Djukic u obe utakmice takticki rasturen od Vrbe,po ko zna koji put zaboravio na trecu izmenu mogao je da ubaci Sasu Ilica da roba nekim pasom da resi utakmicu,ubedljivo najgori igrac u obe utakmice Jankovic nije trebao ni da pocne u prvih 11.

Grobar

pre 6 godina

Djukicu upropastio si Partizan.Igra bez igre,ideje.. nasledio si Partizan od Nikolića koji je imao igru. Sada nema ništa. Uostalom gde god si bio trener upropastio si klub. Plašim se da posle tebe nama nema skoro pomoći. Treneru- bekcino, neznalice...odlazi iz Partizana.

nista o nicemu

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate.
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36)

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06)

Ukupan rezultat 4:3 za Plzenj, da ste pobedili 2:1.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ја знам да је теби криво, страшно, много криво и зато попиј пиво! Ми волимо овај звук, ова песма о вама нам прија а "девојка" која пева ?зове се-ВИКТОРИЈА?!"
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. februar 2018 23:47)

Jel si to sam smislio ili je to bilo u saradnji sa Batkom dok ste se vas dvojica vracali iz Nisa nakon kosarkaske utakmice?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Djukela ostani ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. februar 2018 22:00)

Gazda Terza ( sa drugog portala) ti li si? Ovaj Smithe je dvojna licnost, na drugom portalu koristi drugaciji nick.

poeta

pre 6 godina

G Djukicu, sve je bilo odlicno, odlicna defanzivna taktika. Uz malo srece, moglo je da bude 0-0. Medjutim Plzen je dao 2 gola i nekako otisao dalje..

LorD

pre 6 godina

Care, trebao si agresivnije od pocetka, i da si u toj otvorenoj igri primio gol, igras dalje, jer ti odgovara 1:1, 2:2.
Moj licni utisak, agresivnost nije postojala, 4 prekrsaja Partizana cini mi se, ej 4. Anemicni totalno.
Druga stvar, Suma je morao prije u igru i to umjesto Tosica, kojeg sam zapamtio iskljucivo po ona 2 NFL pretvaranja.

veteran

pre 6 godina

Na kojoj bre planeti zivite vas dvojica? Ako kanis pobjediti ne smes izgubiti a ? Momci vi blage veze sa ovom igrom nemate. Plzen vas je nadigrao i nadvisio u svakom, bas svakom, elementu fudbalske igre. Ono sto vi prikazujete nema veze sa najlepsom igrom na svetu - fudbalom.I sta je sad opravdanje? Budzet Plzena mozda? Ljudi igraju bez stranaca i odrzali su vam lekciju iz fudbala. E moj Djukicu, veze ti nemas.A nemas ni hrabrosti. Sramotno ste ispali, kukavicki, antifudbalski, odvratno. Zvezdasi su imali mnogo jaceg protivnika i mogli su i da prodju, a imaju sve balvane u ekipi. Jedini koji je znao da igra fudbal kod njih je bio Kanga. Pa ti sad Miroslave vidi gde si ti a gde Milojevic. Slihtas se igracima a discipline u igri nigde. Sistema nigde, svako igra svoju igru. Sramotaaa !!!

FELIPE

pre 6 godina

Kaze covek "Ne mogu ništa da zamerim ekipi. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti." i ostade ziv?
Alo zalaganje?! 0, NULA od zalaganja Djukicu. Tvoja ekipa je napravila 3 faula(?!?!?!) za celu utakmicu, bezala od duela 1 na 1, pa cak i 1 na 2 u odbrani.
Kazes imali smo pas? Ja nisam video 3 povezana pasa celu utakmicu.
Odbrana tuzna sem onom malog levog beka, on je jedini izgarao.
Sve u svemu kako vreme odmice mi igramo sve gore.
Ono kad smo pobedili Videoton je samo "zaostavstina" onoga sto je Nikolic napravio.
I nema kukanja sto je otisao Leonardo, Djurdjevic, Everton...dosli su Tosic, Ozegovic i Zdjelar za koje mislim da nisu nista losiji. Doslo je jos par igraca...
Ti igras sa jednim spicem, a mi jurimo rezultat.
E moj Djukicu, veze ti nemas sa ovim poslom. Lepo sam ja rekao na pocetku sezone, covek koji na treningu vice samo opa opa opaaaaa, moze da bude samo u rangu sa Limenim...

sta uradi hjunze cungze???

pre 6 godina

Ja verovatno ne mogu da istrcim 90 min (kao ni pola nasih igraca), ali bih trcao sve dok srce ne otkaze. Sramna igra Tosica i Jankovica, kao i taktika koje danas nazalost nije bilo

SanSebastijan

pre 6 godina

Dobro bre Djukicu jesi li realan ? Jel se sprdas s nama gledaocima ?? "Protivnik je isto tako dobar, cvrst,jak"... pa jeste li vi to jaki, cvrsti i dobri. Izgarali ste 180min ??? Izgarali ??? Nemas sta da zameris.. ? Dosli ste da postignete gol ?? Cime ste pokazali to da zelite da postignete gol ? Stvarno ovo je sramota izjaviti ovako nesto. Mozda je Jovan Cvetkovic bio pijan , ali ti brate nesto jace konzumiras definitivno !

molina

pre 6 godina

Ma bolji ste definitivno. Razvaljujete. Niste imali srece. Provukao se Plzenj. Posle toliko napada, suteva, akcija, da ispadnete, stvarno steta. A da, igrali ste rastereceno posto je Zvezda juce ispala.

fergi

pre 6 godina

Djukicu, ne znas ti nista! Kako si dosao da postignes gol sa jednim napadacem? Da te obavestim, mi smo ispali rezultatom u Bgd. i ne mozes da postignes gol jednim igracem u napadu. Kada su oni poveli poceo si da menjas? Da si od pocetka igrao sa barem 3 napadaca jer su oni u Bgd izjednacili sa 4 u napadu mozda bi i imali neku sansu. Ovim ti pokazujes da si nula trener. Velika nula. Uz to, stalno dajes izjave koje vredjaju covekovu inteligenciju . I svakom navijacu je to jasno. Mi nemamo IGRU a to je pecat trnera. Igra.To je stvarnost u FK Partizan i ove godine sa ovim trenerom neceno osvojiti nista. Duplo golo!

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Nemas sta da zameris sram te bilo nije ni cudo sto onako igraju kad ih ti vodis.
Idi molim te iz kluba I oslobodi nekome mesto ko ima da im zameri na ovako sramnoj igri.

fidelio

pre 6 godina

A ne..treba prvo da se pobedi macva,cuka itd..regularno da bi mogao nesto da napravis u evropi.Ne mozes da igras 2-3 teske tekme za godinu dana u prvenstvu i da ocekujes rezultate u evropi.

Zlatne ruke sinko

pre 6 godina

Mrtav ladan si najavio golove, napadacki fudbal, na sve il nista idemo, videli smo da ste do golajedva dosli, a sansa je poslednja stvorena na JNA. Ipak si samo na NISTA isao, jer je SVE za tebe misaona imenica.
ODLAZI!!!

Runner

pre 6 godina

Има и нечег доброг у овом поразу а то је, напокон, губљење свих илузија да је Партизан моћан тим. Обзиром да је одбрана шампионске титуле већ поодавно тек санак пусти, Управа би направила најбољи потез када би се колико вечерас решила услуга овог фудбалског шарлатана од тренера. Он је већ престар да би нешто научио мада му је чешки тренер Врба очитао два часа из фудбалске тактике. Молим вас, лепо, господин у Београду, код стања 1:0 за нас, непромишљено изведе Суму из игре и наша се игра тотално распадне, а вечерас уведе Суму 15 минута пре краја кад већ губимо 1:0 а цело време у игри трпи индиспонираног Јанковића. Сума какав је да је за ове наше је играчина. Дакле, по мени, највећи кривац за наше испадање из даљег такмичења је једино и искључиво Мирослав Ђукић. Шта је он на припремама радио то само птице знају јер је у вечерашњој игри било приметно и задњем фудбалском лаику да су наши играчи били инфериорни и снагом, и брзином и вољним моментом. Не знам зашто ал' ме ова утакмица неодољиво подсећа на ону бруку из Кијева

crnorizac

pre 6 godina

Đukiću, razočarao si me. Odavno nisam gledao ovako ofanzivno bezazlen moj Partizan, igrali smo mi i protiv Totenhema, Intera, Arsenala na strani u bliskoj prošlosti pa smo stvarali bar 2-3 izgledne prilike za gol. Ovo večeras je bilo mučno gledati, protiv jedne prosečne ekipe da budemo toliko podređeni, a najavljivana je ofanziva od starta na sva usta, umesto toga dobili smo teško otrežnjenje.

Koja

pre 6 godina

Mi imamo samo tri igraca koji iole nesto vrede,Miletic stoper, Tavamba i Stojke! Ostalih osam...majko moja! Tako da Djukicu nemas neki tim,ali i ti nemas pojma. Evo samo dve stvari... 1. Korner za Plzen,igraju duplu pomocnu igru,na drugog pa na treceg igraca koji se nalazi na 30 metara od korner zastavice,a tebi se zadnja linija ne pomera iz sesnaesterca!!! 2. 8 meseci se ispucava duga lopta na Tavambu(dal Stojke dal neki igrac),a ti ne umes ili ne znas da objasnis Jankovicu,Ozegovicu,Tosicu,Sumi...i bilo kome drugom da ide iza Tavambe ako je ovaj preglavi,da pokusa da u trku osvoji tu loptu i nastavi ka golu! Ne,tvoji igraci svi ostaju iza Tavambe i cekaju... Pojma nemas Djukicu ,ali na nasu zalost ovi te nece smeniti jer i oni pojma nemaju!!!

C.Z

pre 6 godina

Djukicu, mi sa severa te obozavamo.

Realno , grobari losijeg trenera od ovoga niste imali dugo, dugo vremena. Nas Miloje je Murinjo i Gvadiola u jednome za ovog vaseg.
Samo ako bi neko mogao da nam objasni njegovu koncepciju..?
Gledao u drustvu prijatelja Partizanovaca i zaista nas je sve bilo sramota gledati onaj horor. Tamo se ne zna ko pije, a ko placa.
Grobari ova godina vam je otisla.

Zelja

pre 6 godina

Za ovu igru su krivi navijaci I to oni krimosi koji idu na tribine I glume grobare a ustvari prave krimi kombinacije a ovi iz kluba ih stite - njih rezultati ne interesuju oni su samo lazni dekor I onda I prolaze likovi poput Djukica Vizure Vucele I slicnih ! Posledica svega je ovakva sramotna igra I ovakve izjave odgovornih koji nas prave budalama sve !

pedja

pre 6 godina

Da biste pobededili u bilo kojoj aktivnosti u životu,pa i u fudbalu,POTREBNO JE DA SE BORITE,DA ŽELITE BITI BOLJI OD PROTIVNIKA!!!Prosto!Inače,u Srbiji,ima po selima,npr.oko Uba,ili,Kruševca,Jagodine,fudbalera i klubova koji bi utakmicu sa timom koji je vas razbio odigrali SRCEM I TUKLI IH SA 5:0,GARANTOVANO!!!!!!

Istina

pre 6 godina

Da molimo boga da ovaj ostane što duže.
(Delije Čikago, 22. februar 2018 21:54)

I vama Alimpijevic. Ni taj nije nista skolovaniji trener, hej bre pobedi vas 10 ( deset) puta jeftinija ekipa i ekipa koja ima manje sponzora. Think about it, da se izrazim "tvojim" jezikom mister Dileja Cikago.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 23. februar 2018 00:48

Slabo te sluzi pamcenje,a? Taj Alimpije je oducio vaseg Dzikica u polufinale nase lige i pocistio ga kao metlom sa 2:0 i to sa 3 puta jeftinijim timom.U ovoj sezoni je jednom demolirao Mutu a drugi put Canka bez ozbiljnijeg preznojavanja i opet ce u KLS kad dodje vreme ali ne sa 10 puta skupljim timom,vec mozda duplo skupljim,posto ni vasi ne igraju za kikiriki a sam Ostoja je rekao da vam je budzet nesto preko milion evra,dok je Zvezdi preko dva miliona,za plate igraca.Sad jeste napravio kiks ali desi se da i corava koka kljucne neko zrno za 4 godine.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Poslednji trener Partizana vredan paznje je bio Ivica Osim. Smatram se srecnim sto sam mogao sa uzivam u igri njegovog tima, uzivo.
Verujem da bi i danas ovako star i bolestan bio bolji od svih posle njega, zajedno. Ukljucujuci i onog sarlatana Mateusa.

Malboro

pre 6 godina

Veze s vezom nismo imali,znali smo i pre utakmice da cemo morati dati bar jedan gol,a mi si kroz celu utakmicu nismo stvorili kroz igru jednu jedinu sansu za gol,sve su bili instiktivni pokusaji iz daljine koji su zavrsavali uglavnom visoko preko gola.Mi za razliku od Zvezde nemamo nikakvu prepoznatljivu igru i to vec celu sezonu,zato Djukicu da se ne ljubimo...Zasluzeno smo ispali od tima koji je bio itekako pobediv!

Peppino

pre 6 godina

Ma na stranu to sto smo ispali, bolja su ekipa, nego ima li neko u ovom timu Partizana, osim Tavambe i centralnih bekova da ume da skoci i udari loptu glavom. Svi ostali deluju kao 13-godisnjaci u poredjenju sa protivnikom. Ako je to politika kluba da se 'tehnicari' forsiraju onda u redu, ali zasto onda nismo mogli da napravimo normalnu akciju za 90 minuta? Meni je poodavno jasno zasto za DJukica nema mesta za posao trenera u Spaniji, pa makar i drugoligasa!

SEXaS

pre 6 godina

oni su ništa naročito, a vi ste mnogo gori. ekipa sa ulice je uigranija od Partizana danas. nijedan pas napred od tošića, jankovića i zdjelara.
a najgori od svih si ti đukiću.

Bane

pre 6 godina

Zašto neko ne kaže ovom treneru da izjave poput "nismo postigli gol i zato nismo pobedili" i slične, ne priliče klubu koji vodi. Pa kao da objašnjava deci od 4 godine... Čoveče jasna su nam pravila fudbala! Nije nam jasno zašto ti ekipa igra u super slow motion modu !!!

Гаскојн

pre 6 godina

Ђукићу, играо си са једним спорим играчем у нападу, који притом није гол играч, 70 минута?! Поред тога, Јевтовић, Јанковић? Само се чудим, чим сам видео поставу могао сам да претпоставим шта ће бити, али овако безидејну, безвољну игру дуго нисам видео. Једну шансу нисмо створили, један нормалан пас није прошао. Викторија обе утакмице играла на нивоу Војводине и имаш среће што није беки озбиљнији клуб, попили би 7 комада. Гору утакмицу годинама нисам гледао. Свака част за успех, али срамота за овакву игру!

Veliki Djuka

pre 6 godina

Dosao da da gol sa tri zadnja vezna... Mogao si i Tavambu da izvadis, da stavis drugog golmana. Kao sto neko rece, da se ne ljubimo...

partizai ale ale ale

pre 6 godina

Glavni razlog sto nismo prosli dalje je sto nismo dali vise golova od protivnika. Hahaaha jel ovaj Djukic ozbiljan ili se zeza?!

SeijoOju

pre 6 godina

Kaze Zdjelar - mislim da smo bolji tim.
Zato ste i ispali bez sanse - zato sto ne znas vrednost protivnika. Ne mozes da izbacis nekoga, a da blage veze nemas koliko taj neko vredi.

Zvezda je znala da je Krasnodar bolji tim, i individualno i timski - i zato je imala fer sansu da ga prodje, jer je znala koliko taj tim vredi. Dobila je sansu i prosla je.

A ti mislis da ste bolji tim od mPlazenja - iako su bar klasu ispred vas, i indivudalno i timski. I sa tim stavom si hteo da ih eliminises. I onda si rutinski ispao...

Nikad neces izbaciti nekoga potcenjivanjem - oni su daleko ispred vas.

bob

pre 6 godina

Ovaj Djukic ni na jednoj utakmici nije izvrsio sve tri izmene, bez obzira da li gubi ili dobija? Pa koja je to logika, imas mogucnosti da uvedes novog, svezeg igraca kao npr. Ivanovica, pompezno najavljivano veliko pojacanje iz Spartaka, a ti to ne uradis???

juznjak

pre 6 godina

Ljudi, ne zanosite se. Kakva pojačanja su doveli večiti, tako su i igrali. Partizan na polusezoni prodao najboljeg igrača, Evertona, prošlog leta Leonarda i Đurđevića a došli Bambi i Stojković koji su najbolji igrači. Došao i Tawamba koji je limitiran dosta ali daje golove. Došlo je i loše i preplaćeno pojačanje u vidu Sume a i nijedno ne može odmah da proigra. Pogledajte koliko je trebalo Zvezdinim strancima. Na kraju je kliknulo sa pravim trenerom. Zvezda prodala Kangu, prošlog leta Plavšića koji je izabran za najboljeg igrača prethodne sezone. Uvek odu najbolji, dođu sumnjivi i tako u krug. Ovo je odličan rezultat spram tima. Ne zanosite se da imamo aždaje.
Bambi da je sjajan, još bi bio u CSKA, ne zaboravite. Ali za ovakav tim je ekstra.
Kamo sreće da svake godine doguramo ovoliko.

Zoran

pre 6 godina

Djukicu, alo choveche, jesi li pri sebi..>? , dugo gledam Partizan i ne secam se da je crno-beli tim odigrao loshije. Samo su im suknje nedostajale , pad a budu zenski tim Partizana. Nema rechi ono da se opishe. Da imash malo obraza, ti bi vecheras dao ostavku. Necemo spominjati da si silne bodove izgubio u prvenstvu. Okitio si se prosle godine rezultatom Marka Nikolica, ali ti unishtavash sistematski ovaj tim.
Nisam verovao da cemo i mi dobiti naseg Grofa.

MilanB

pre 6 godina

I opet bi oni prosli da ste pobedili 2:1. Ni da racunate ne znate. 
(nista o nicemu, 22. februar 2018 21:36) 

Ajde posto ti znas da racunas, objasni nama ostalima, kako bi oni prosli da je partizan pobedio 2-1.
(Misa, 22. februar 2018 23:06) Oni govore o utakmici u Beogradu. Zato covek kaze i da su pobedili u Beogradu 2:1 opet bi ispali.

Stevan

pre 6 godina

Mozda je to zbog profesije kojom se bavim, pa mi toliko bode oci... Ali, kako neko ko ne ume dve smislene prostoprosirene recenice da sastavi i protom ih izgovori bez zamuckivanja, moze da bude trener bilo kojeg profesionalnog kluba? Zapravo, kako takva osoba moze da bude na bilo kakvoj rukovodecoj funkciji? Kako takva osoba bilo kome moze da bude sef? Kako se takva osoba moze smatrati strucnjakom na bilo kom polju? Eto, ja se to zapitam svaki put kad cujem Djukica da odgovara na pitanja novinara.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@Felipe
...samo jos da dodam i taj jedan spic je obicno drvo od kog se lopte odbijaju ...sa Sumom i Ozegovicem od prvog minuta smo i imali neku sansu...a o Jankovicu da se ne prica za njega -5 bodova...

M

pre 6 godina

@ Dzeki malova
Kad bi malo razmislionsta pises bilo bi ti bolje. Bozovic nije vodio Zvezdu u finalu kupa jer je smenjen mesec dana ranije. Da je sve bilo dogovoreno, svirao bi sudija penal za Zvezdu (koji je i bio), i pomogao im. A to da je za finale kupa koje ne znaci nista neko pukao milion evra, to je tek nebuloza

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Uros Djurdjevic #32 - Očigledno je koliko se razumiješ u muziku čim pitaš kad sam ovo smislio... Ja mislim da ti nemaš više od 14 godina? 👎👎👎

*

pre 6 godina

Zar posle utakmice u BG nije bilo "mi mozemo sa svakim, mi smo Partizan". Cak je bila i neka analiza objektivnog Pantica kako vi uvek prolazite kada igrate revans u gostima.
LAGAO VAS NEKO...

beastie boys

pre 6 godina

Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima? Juriš pobedu sa jednim napadačem a 70 minuta igraš kao da si dobio 3-0 u Beogradu?

v8engine

pre 6 godina

Ova utakmica je samo potvrdila Đukićev nedostatak trenerskih kvaliteta. Nedostatak postoji otkad se prihvatio trenerskog posla, koji su pratili neuspesi i samo sporadični uspesi. Naravno, Đukić će ostati trener Partizana, zato što uprava kluba ne želi da preuzme odgovornost za vrlo loš potez kada ga je potpisala, iako mu je obezbedila zaista više nego dobru ekipu. Može se reći da je Đukić i zaslužio ovakve rezultate u ovom mandatu, jer svi koji iole duže pamte, mogu da se sete načina na koji je Đukić u prvom navratu otišao iz Partizana.

ban

pre 6 godina

Mnogi od nas navijaca je sa punim pravom odavno trazilo da se na vreme smeni Djukic jer se posle nekoliko odigranih utakmica sve videlo. Jedva smo pobedjivali u nasoj ligi, a igru Partizana je krasio cirkus i nista vise. Uprava nas tada nije slusala nego je iz nekog inata ili neznanja ostavila Djukica za trenera. E sada kada je sve izgubljeno sto se izgubiti moze, trazimo Djukicu ostani a UPRAVA NAPOLJE.

Mika

pre 6 godina

Djukic: Zaista, ne mogu ništa da zamerim igračima, zaista mi smo Partizan, zaista je bilo teško, ali zaista mi smo partizan i ne mogu ništa da zamerim igračima.Zaista.

Trust the process

pre 6 godina

"Dosli smo da postignemo gol" Zasto onda niste igrali da date gol??? Nego duge lopte celu utakmicu, igraci se ne krecu, Tavamba danas kao usporeni snimak, Jankovic kako ga neko pogleda on padne, Tosic nista, Pantic par lepih poteza, bekovi bez upotrebljivog centarsuta, Miletic ok, Ostojic nesiguran, Stojke umislja da je Nojer. Djuka odigrali smo ocajno i nije sramota ne prizanti.

sole

pre 6 godina

Djuka odlazi,taktika igre Partizana najgora u istoriji kluba.imas li mozak,oci....sklanjaj se covece.kakvu igru igrate u domacem prvenstvu.sta Tosic radi,najuriti ga iz kluba,Ostoja dupla NULA.da vam nije sudija koliko bi utakmica izgubili, tvojom taktikom.

keppa

pre 6 godina

Došli smo ovde da postignemo gol, nismo uspeli i to je to. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima
e moj Đuka, kako bi tek igrali da niste morali postići gol.
mi, pravi iskreni Partizanovci, možemo da zamerimo i tebi i igračima

Gargamel

pre 6 godina

S8ramotna igra,sramotna priprema utakmice,sramotno zalaganje i na
kraju bedne izjave koje teze padaju od ispadanja i lose i kukavicke igre. Bez ozbiljne kritike, licemerno pozivanje na prvu utakmicu...ovo je vrhunac besmisla i bezobrazluka od strane Djukica! Grobar sam i mnogo volim klub,ali ovako ponizeni nismo bili ni protiv Dinama 98. Sami sebe smo ponizili. Sram vas bilo, pristupom ste osramotili ime Partizana i sve istinske ljubitelje sporta u Srbiji.

kramp

pre 6 godina

Djuka idi kuci i pogledaj snimak utakmice, izgleda da se tu pored linije nista ne vidi. Ili mi nismo gledali istu utakmicu. Ti si zadovoljan covece a nijedan ti igrac duel dobio nije?!Pa jel to zalaganje i izgaranje?! Nula si od trenera ako to nisi video. Sve mogu da razumem al da nemaju zelju i snagu da kidaju trcanjem i startovima kao oni sinoc e to mi nije jasno!!! Zato paljba iz kluba.

Neko

pre 6 godina

Hoce li konacno u Partizanu na duze da radi neko ko ima znanja i morala,a ne da odlazi posle godinu dana?Ovo je stvarno vise strasno kakvi mediokriteti rade u klubu(mislim na sve,a ne samo na trenere) poslednjih dvadesetak godina.

Срб

pre 6 godina

Наравно али и у гостима треба барем једном озбиљно шутнути на гол фа би се и постигао.
Пуно још треба да радите и управа да се уозбиљи.

Партизановац

pre 6 godina

Човече да си свих 90 минута бунарио на Тавамбу створиле би се бар две прилике, овако за целу утакмицу из твоје течне пас игре ниси створио не прилику, него полуприлику. Поднеси оставку јер си и титулу изгубио. Да смо добили 5 комада од Атл.Мадрида или Лиона па да ти човек не замери ништа. Рекао сам икс пута нећу више гледати наш фудбал, сад је стварно доста. Имам за кога да навијам, црно беле, Јокановић и Митровић до премијер лиге. Фулам дочекује Вулвсе гледај како Јокан игра нападачки и каква је тренерчина. Сећам се тебе кад си Валенсију водио, тим од 270милиона си довео у зону испадања 18си био, па добио отказ. Партизан неће победити Земун.

tadijatadic

pre 6 godina

Djukicu takticka katastrofa....... da su momci igrali na pobedu, mozda ova ispod-prosecna viktorija ne bi izgledala ovako mocno veceras!

Stevan

pre 6 godina

Upoznavanje sebe je tek jedan deo puta do uspeha. Drugi, onaj mnogo veci, tezi i bitniji jeste upoznavanje neprijatelja. A Zdjelar izadje pre meca i kaze “Mislim da smo bolji tim”. Zato su i ispali, jer oni ne poznaju ni sebe i vrednosti svog tima, a kamo li protivnika i njegovu snagu.

Crni Gruja

pre 6 godina

Izgarali su na terenu, reče Đukić. Izgarali su tako što igrač koji je u posedu lopte nema ni jednog slobodnog igrača kome bi tu loptu dodao. Bolje je da odgovoriš na pitanje zašto Partizan igra lošije od Mladosti iz Lučana i zašto su nemoćni Janković, Tošić, Tavamba, Suma, Ožegović...

Max von Laaberg

pre 6 godina

Svi komentari su "jadni"zvezdasi se vise raduju nego sto partizanovci tuguju
svi zaboravljaju UFA 5-to godisnji vertung.Djukic je jednostavno mislio da ce Plzenj sam da postigne autogol,Trebalo bi da malo objasni taktiku na ovoj utakmici,jer Partizan je morao da postigne gol.A oni nisu ni jedan sut uputili u okvir gola.Onaj Jankovic zbog cega on igra,sta on igra?Tavanba se trudio da pokaze da Cesi nisu pogresili kad su procenili da nije fudbalski sposoban za Cesku ligu.Tosic ovakvom igrom zna zasto u Rusije nema mesta .Djukic je posebna prica on se zaledio pri izlazu na teren jadno sve,
sad se Niko ne sme zaliti na sudjenje.Napad nikakav sredina losa odbrana suplja Trener nesposoban.Dno dna. Jad i beda

wer

pre 6 godina

ne lupaj,
poveli smo u bg, i onda bunker kao misevi, ceo zivot to gledam i dusu bi vam svima iscupao za taj urodjeni kukavicluk

blam da vas bude, dva pasa ne mozete da povezete, krstenu priliku niste stvorili, opet se branite a treba da napadate, el ne provaljujes da su duplo bolji od nas (bukvalno)

sad jos samo fali da nas zvezdasi nakantaju, pa da cujem sta ce ti onda biti opravdanje???

bajo, fizicka sprema, 100% agresivnost na loptu, trcanje celu tekmu, i da vidis kako bi bilo rezultata

hajte molim vas

pre 6 godina

a uuuu kakav uman zakljucak medjutim nista niste uradili da bi ste to ostvarili ni u beogradu ni u ziveli plzensko da imate i malo casti jedan bi podneo ostavku a drugi bi ozbiljno poradio na sebi za naredni period igranja u partizanu. pa u proslom kolu prvenstva se videlo da ste duplo golo I RASPAD. kakva pobeda viktorije