Četvrtak, 22.02.2018.

20:39

Dragoljub Srnić razočaran: Uvedeš Zvezdu u Evropu posle 25 godina...

Dragoljub Srnić, vezista Slaska iz Vrosclava i brat blizanac igrača Crvene zvezde Slavoljuba, kivan je na crveno-bele zbog statusa svog brata u klubu.

Izvor:

Dragoljub Srniæ razoèaran: Uvedeš Zvezdu u Evropu posle 25 godina... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

nosferatu

pre 6 godina

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal
(sale009, 22. februar 2018 23:52)

Ti se prijatelju tek ne razumes u fudbal!! Kakve veze ima ko je bio u postavi...je l ti shvatas da je mogao i 10 napadaca da stavi, a da igra defanzivno. Jednostavno priprema ekipe za utakmicu je bila losa, pre svega mislim na mentalnu, psiholosku pripremu. Coveka (Milojevica) uopste nije interesovalo da postigne gol, nego da ga odbrani...sto je nonsens jer ti treba gol da prodjes dalje. To se uostalom vidi i po izmenama, drzi mrtav umoran ceo tim skoro celu utakmicu, a umoran igrac ne moze da igra u oba pravca. Tek kad je video da je vrag odneo salu, onda ubacio izmene...5 min pred kraj, sto je jako kasno, jer da je ubacio i Mesija ne bi imao vremena, jer ovakvoj ekipi treba min 5 sansi da da gol, jer jednostavno napadaci u pripremi za mec (treninzima) nisu dolazili u sanse zbog defanzivne orjentacije trenera. Da su min pola sata igrali otvoreno, napadacki, garantujem da bi onakvom CSKA dali bar jedan gol!! Toliko od mene...onaj ko se razume u fudbal shvatice, onaj ko se ne razume moze samo da nastavi da se ne razume i da lupa minuse!

Stomak

pre 6 godina

Mislim da u ovoj sezoni niko, ali niko, nema prava da komentarise Milojeviceve odluke i koga je trebalo da ubaci ili izbaci iz postave.

Stojko

pre 6 godina

Za ovo kratko vreme igranja Bena karakterise veliki broj izgubljenih lopti,ne pokriva pozadi svoju stranu,a realizacija......smesno.ALI JE VEC STEKAO ULOGU ODLICNOG IGRACA,dok je Srnic u padu forme,a isto mize da pruzi kao I Ben.A Pesic je kolateralna steta,on mora da ga da,to je kraj(prvi strelac lige).A Radonjic i Ben ,svakom se desi promasaj.
Stranac mora biti puno,puno...bolji od naseg igraca,jer drugacije nema svrhe.

bgd

pre 6 godina

opet si kivan na zvezdu? gde je ona ljubav prema tom klubu o kojoj ste ti i tvoj brat pričali kad ste se vratili iz Čuke, gde su vas kao zvezdine otpatke primili raširenih ruku i od vas napravili igrače? dobar deo zvezdine ekipe (uključujući i trenera) je došao iz čuke, što tamo niste ostvarili takav uspeh? Nažalost, kod nas će se uvek favorizovati dva DBovska projekta

Neca

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.
 (Delija RS, 22. februar 2018 22:55)


BRavo za komentar. To sam i ja rekao. Isao je na penale. Smesno. Ovi koji dizu MIlojevica u nebesa, veze sa fudbalom nemamo. To sto smo prosli samo da zahvalimo tome sto je Keln u totalnom kontraritmu bio, a Arsenal izvodio drugi tim protiv nas. To je presudilo, a ne Milojevic. Parkiraj autobus u 16 i cekaj kontru. Jeste on igrao sa tri po vokaciji napadaca, ali oni su mu zbog karakteristika trebali u odbrani mnogo vise nego u napadima kojih nije bilo.

Djomla

pre 6 godina

Osnovno je da ne igraju na istim pozicijama. Na njegovoj je Ben, koji je odigrao prilicno dobro iako je cesto bio usamljen. Fudbal je kolektivni sport, Milojevic odlicno takticki i organizaciono sprema ekipu pa govoriti o pojedincima nema smisla. Svaki od igraca dao je svoj doprinos da tim na terenu izgleda stabilno. Bilo je uzivanje gledati Zvezdu ove godine u Evropi.

Pera

pre 6 godina

Ko god da je iz ljubavi prema Zvezdi/Partizanu izasao u susret, nadrljao je
Decko se odrekao obezbedjivanja za zivot zbog njih. Treba da mu vrate barem nesto. Kako ce ga prodati? Ne pratim nas sport vise, sem Partizan kad igra Evropu jer smo dno dna. Nema veze igra, nego ove radnje iza zatvorenih vrata. Djurica, Terzica, Lukica, Vucelica...

Bili Piton

pre 6 godina

Dečko je u pravu ne može ni kapiten, ni Radonja da igraju pre njega. Prvo on, pa oni zamena,ako zatreba! A zamene u 88.min. kao da imamo rezultat pa trošimo vreme. A faul na pola minuta do kraja I poluvremena nije osetio da traži.

VUK

pre 6 godina

Ben je u u dve utakmice svojom defanzivom napravio više šansi protivniku nego Srnić za celu karijeru. Nije fudbal ofanzivnog spoljnog igrača samo napad ( a i tu se proslavio , promašio je drugu zvezdinu meč loptu u 92 min. njega niko ne spominje a Pešić je razapet. Uvek imamo razumevanje za strance a naše momke u kanal) , fudbal su i defanzivni zadaci. Ben tu ne postoji. Ima samo neki improvizovani dribling bez kontrole..šta bude..šta ispadne..kao Šestić nekada. Daleko je Ben od ozbiljnog igrača.

Milan

pre 6 godina

Čitam donje komentare i ne mogu da verujem kakve ozbiljne analize, sve stručnjak do stručnjaka. Što se Srnića tiče upravo je najbolje odradio ulogu koju mu je trener dodelio, ušao svež i probio stranu za stopostotnu gol šanasu. Da smo dali taj gol i prošli svi bi Miloja dizali u nebesa što i zaslužuje. Najveće pojačanje Crvene Zvezde u predhodnih 20 godina je upravo Miloje, ni Kanga ni Donald ni Srnic. Čovek zna svoj posao, napravio je hemiju u ekipi, taktički odlično priprema ekipu i do sada nije napravio ni jednu grešku u pojačanjima. Što se tiče blizanaca, ko mu dade za pravo da komentariše ovakvog trenera, drski i bezobrazno i sigurno neće pomoći njegovom bratu. Što se Donalda tiče, taj čovek nas je toliko zadužio jer je ostao kada se brod potapao, većinu utakmica odigrao na vrhunskom nivou, držao ekipu i dao i par presudnih golova tako da svako ko njega komentarise verovatno nije dan proveo na Marakani. Posle poraza od CSKA svaki pravi Zvezdas moze samo da bude ponosan i moli boga da sačuvamo kostur tima a pre svega trenera za sledeću sezonu a onda uz malo sreće i Liga Šampiona može biti realnost.

Radovan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu, ali uzalud...
Ni treneru ni upravi nije važna Zvezda nego samo procenti od prodaje i obeštećenja od igrača.
Slučajan ulazak u Evropu, pa čudo u grupi, uzalud.
Sa takvim ljudima od moje Zvezde ništa dobro neće biti.

krik naglas ben

pre 6 godina

jednostavno ovako da je brat mogao da ispuni zahteve trenera ben ne bi dolazio nego bi se kupio igrac koji moze da igra na drugom mestu ako je to potrebno eto jednostavno je to tako trener i strucni stab su u pravu a ti misli sta hoces kada i ti ne budes mogao docice neki ben na tvoje mesto zato pogni glavu i radi na sebi da ne dodje neki ben i mani se filozofiranja nije to tvoj posao

aha

pre 6 godina

Vidi "brate", tvoj brat je igrao isključivo jer je Zvezda htela da ga proda ove zime, mada je zarada od tvog brata mizerna. Takođe "brate" složićeš se da tvoj brat ove godine igra ispod svakog kriterijuma i minumuma kvaliteta, a daleko je od igara iz pretprošle sezone. Da je po većini nas koji volimo Zvezdu tvoj braca na bi ni igrao, a to što je jedina lopta koju je šutnuo u gol ušla, a preostalih 457 nije i nije za neku hvalu i dičenje, već se zove kod nas da i ćorava koka ubode zrno.

веверица

pre 6 godina

он очигледно сматра да пешић није за стартера и покушава да каже да треба да играју радоњић-бен-срнић. ја чак мислим да радоњића треба продати што пре а у 1. поставу аџића. радоња је лимитиран.

milan

pre 6 godina

kad bismo mogli opet da odigramo... Ben na spica, Srnic desno. Berezucki ne bi znao gde je levo. Svaka cast momcima, a pogotovo Srnicu, pravi zvezdas, skroman, cuti, radi ne pametuje i daje sve od sebe. Da nam je 11 takvih!

Sajmon

pre 6 godina

Istina je da je Srnic trebao mnogo ranije da udje umesto Pesica koji nije mogao da se sastavi sa loptom a Ben da predje na spica i to je Milojeviceva greska..a da je Srnic igrao od pocetka verovatno Zvezda ne bi primila ni gol jer bi on pokrio desnu stranu koja je u tom momentu bila prazna..Milojevic je dosta doprineo Zvezdinom uspehu ali kao sto vidite nije ni on savrsen..

Mihailo

pre 6 godina

Srnic komentarise kao da je veliki strucnjak a problem je u tome sto je ogranicen kao i njegov brat, pa ispada smesan. Ko god misli da je decko veci strucnjak od Miloja treba da poseti psihijatra.

Милан

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min
(nikola, 22. februar 2018 21:01

Чињеница да си добио 229 препорука за овај коментар је доказ да смо нација која везе нема. Пешић, који је први стрелац лиге са 19 голова и бар десетак асистенција другима, да седи на клупи, а да уместо њега игра неки Бен за кога се не зна да је икад дао гол осим јесенас Партизану.

Objasnjenje

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate
(Petar, 22. februar 2018 22:56)

Vise je nego ocigledno da ne kapiras jer se i ne razumes u ovaj sport.Zvezda je igrala sa tri zadnja vezna a Krsticic je igrao malo ispred Jovicica i Donalda.Da je Donald sedeo na klupu,Krsticic bi igrao svoje mesto zadnjeg veznog a Srnic bi bio taj ispred njih,tako bi imali tri brza igraca za kontranapade,uz Bena i Radonica.Druga varijanta,mozda i bolja je da je Ben bio taj u sredini a Srnic po desnom krilu ali generalno,Donald nije trebao da bude u timu jer je i u prvoj utakmici bio najslabiji uz Pesica a takav je bio i u pripremnom periodu.Covek misli kako da se proda na leto i ne zanima ga vise da se bori,rizikujuci povredu.

milos

pre 6 godina

e zato je sale NACIONALE a ostali buranije...ovde cim je dosao tamo neki mesi ben odmah zaboravio one koji su zaslizni sa neku veliku stvar..u ovom slucaju srnica, kojeg apsolutno podrzavam..i zato ce sada poceti sa klanovima i sve je otislo u ...a setite se koliko je sale imao protiv cska za bobija??..jel sada razumete u cemu je caka...

mich

pre 6 godina

Micel Donald, obican bezveznjak koji samo seta traku, nicim zasluzenu, osim ako su zeleli da mu se dodvore kako bi produzio ugovor, osrednji igrac koji je umislio da je Patrik Vijera.

nenad

pre 6 godina

Ovo je dokaz da se gleda sebicno. Imao Srna dosta slabih partija kao i sjajnih posebno u Evropi. I igrao je juce ne vidim sta je peoblem. Jos bolje usao svez kad su se Rusi povukli napravio stopostotnu sansu to se gleda kao i gol. Ben je dobro igaro takođe samo brine njegova realizacija.

Mihailo

pre 6 godina

Slazem se da je ben za srnica igracina. Srnic je slabasan i plasljiv, ali ima brzinu i centarsut, solidan pregled igre.
Ben je namestio onu sansu gde je pesic omeo radonjica a srnic za pesica ali po meni ben mnogo korisniji i moze da igra 90min kvalitetno sto srnic nikad nece moci.
Milojevicu ako ima nesto da se zameri mozda malo ranije izmene ali lako je pametovati posle svega.
Odlicno vodjena utakmica i taktika i formacija, svaka cast Miloju. A gresaka ima uvek i bice na svakoj utakmici.

123

pre 6 godina

Nema potrebe za ovakvim izjavama, igra onaj koga Miloje stavi. Prvi put poslije koliko godina uopšte ne razmišljam o tome, ako Miloje stavi Borjana na krilo, to je zato jer tako treba i tako je najbolje. Miloje silni.

Mihailo

pre 6 godina

Nazalost Pesic nema kapacitet pre svega mentalni a onda ni fudbalski. Ali kad pomislim da je Djukic nekad igrao u evropi i reprezentaciji najezim se onda i peshic moze u zvezdi.
Steta sto nemamo nikoga u napadu da vredi ista. radonja nula bodova pesic minus pet, boaci nekad povredjen nekad nezainteresovan nemotivisan i to je to, nema nista od golova.

severnjača

pre 6 godina

Za brata si možda u pravu, mada, trener je taj koji odlučuje a ne ti, Dragoljube! Miloje je ove sezone uradio veliku stvar za Zvezdu i niko nema prava da mu prigovara! Za Donalda si nažalost u pravu, kapiten Zvezde je morao da produži ugovor kao primer drugim igračima! Zvezda je klub koji mora da živi od prodaje igrača i tačka! Jedan poraz od objektivno jačeg kluba ne sme da pokvari atmosferu u ekipi, osvojite titulu pa napad na LŠ!

sale009

pre 6 godina

(Delija RS, 22. februar 2018 22:55)

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal

mirko

pre 6 godina

nije druze nepravda igrao je bio Prva zamena I pokazao da moze kao mnogo puta do sada. nije isto kad uđes sa klupe svež I otpočetka. mozda I jedina greska miloja sto ranije nije napravio izmene a I oni su se već malo povukli. ali I pored toga je srna napravio zicer pesiću I imali bebenovu 100% sansu. I ben je imao nekoliko prodora I drzao korektno loptu. sve najbolje Srniću otisao ili ostao u Zvezdi. uvek sam vise volim da gledam igrače ponikle u zvezdi nego bilo koga drugog.

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu za sve.Golovi Krasnodoru i Kelnu,asistencija na tacnu za Boacija u Pragu...zvezdino dete,kojem je vec jednom naneta nepravda,a sada potpisuje novi ugovor da bi i klub mogao da zaradi nesto i kao hvala na tome,sledi klupa,iako je bio najbolji igrac u pripremnom delu,pogotovo protiv Zenita.

Delija RS

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.

Petar

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate

Petar

pre 6 godina

U pravu je iako je neumesno ovako komentarisati. A Pesica ne pljujem od kad je promasio ovo nego od kad je dosao u Zvezdu. Jedino mi nije jasno ko to ne vidi, ili zasto ne reaguje?

Dare

pre 6 godina

Nema pravo niko da komentarise i sugestira ko treba da igra.To je posao trenera, i njegova je zadnja.On je taj koji pravi taktiku i on zna zasto neko igra, ili ne igra.

zvezdan

pre 6 godina

zalosno i tizno je to sto ti kao profesionalac i brat blizanac ne vidis da je tvoj brat jedan od glavnih srafova u ovpj ekipi a ja recimo vidim ali ti gledas povrsno ako je tvoj brat rezerva a nije u prvih 11 e to je tvoje neznanje blizance.

Nocni vuk

pre 6 godina

Pa nije baš na mestu da ti to komentarišeš druže, pristrasan si mnogo ipak ti je brat. Sa druge strane mi možemo :)
Miloju svaka čast i kapa dole, nadam se samo da će da nastavi da vodi Zvezdu i sledeće sezone. Ipak sve je nekako mirisalo na Terzu još od kako je došla prilika da se prođe grupa.
Ostaje zaista nejasno zašto puštamo Kangu kao ključnog igrača za tako male pare? Problemi u svlačionici ili Terza?
Zašto Donald i dalje igra u prvoj postavi iako je očajan od početka sezone i vidi se da nije nivo za Evropska takmičenja? Pri tome nije hteo ni da produži ugovor, a zalaganje ravno nuli. Miloje ili Terza?
Zašto Krstičić igra na poziciji koja nije za njega evidentno, gde na dve utakmice nije imao loptu u nogama ukupno 2 minuta? Kombinacije ili "nemamo adekvatnu zamenu za Kangu"?
Da li je Boaći stvarno povređen ili baš i nije toliko?
Da li je Pešić zaista materijal za prvog špica?
Da li je Srnić imao mesta u prvoj postavi (mislim da nije bolji igrač od Bena, ali svakako ima više snage od Krstičića, a daleko je više zaslužio od Donalda). Zar nije Krstičić mogao da igra sa Jovičićem nazad a Radonja, Ben i Srnić napred?
Naravno od nekadašnjeg Zvezdinog proleća ne ostade ništa, svake godine smo sve gori u drugom delu. Da li je zaista morao da se dira onaj tim koji je zasluženo prošao grupu i izborio plasman dalje posle 25 godina? Pa makar nas to koštalo i tog miliona, jednom za dušu navijačima? E Terza, Terza...

Kninska kobra

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.
(bane gibson, 22. februar 2018 22:03)

Izvini, da li zaista misliš na Andjelkovića? :-)
Nemoj to u društvu da kažeš...nikako. :-)

CZBL

pre 6 godina

Svaka cast i treba da kazes sta mislis upravu si bratee , kome se nesvidja sta je reko neka nekomentarise . Bolji je od pola ekipe ,i trener je napravio gresku.
Vecni delija.

bane gibson

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Kad kod je igrao Srnić bilo je - ma daj drvo, driblinga, prijema bez, jsl prosek, livadar i slično. Doveli skroz modernijeg krilog napadača po želji trenera. I šta sad? Vraćaj ga. Kritika radi kritike, pa makar upali sami sebi u usta. Dragoljub da smanji malo gas jer pravi burazeru kontra uslugu. Nije brat ništa sam uveo niti prošao, to je učinio TIM. Na čelu sa Vladanom koji gura baš tog Slavoljuba od prve pripremne, od juniora ga zna. Njega ne bih ni prodavao. Takve igrače moraš da imaš a tih 500-600k nije ništa koliko su zahvalni i potrebni.

nikola

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min

ArtuDitu

pre 6 godina

Nikada ne podrzavam ovakve stavove jer su profesionalni igraci tu da treniraju i igraju a trener je taj koji odlucuje o taktici i izboru igraca. I svako snosi odgovornost za svoj deo posla. Milojevic je, po mom misljenju, napravio dve greske tokom revansa u Moskvi. Prva, sto Donalda na poluvremenu nije ostavio na klupi a uveo Srnica i napravio sve one promene pozicija u timu kao sto je ucinio u utakmici ali tek u 75-om minutu. I Adzic je trebalo da udje ranije a ne dva minuta pre kraja. Mozda i sa znatno ranijim izmenama Zvezda ne bi uradila nista ali bi se bar video pokusaj da se nesto preokrene. Ovako ostaje utisak da je Zvezda previse kalkulisala. Izbor igraca je posebna prica. Ako je Pesic i morao da igra zasto na klupi nije bio Joveljic? Kako je moguce da je Adzic na pocetku sezone bio jedan od najboljih a onda naprasno izgubio mesto u startnoj postavi? Dokle god igrace u timu budu odredjivale razne kombinacije i interesi pojedinaca, zatim filozofija da moraju da igraju oni koji treba da se prodaju nece ni biti nekog rezultata vec ce se praviti nebulozna prica o herojskim porazima.

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu.Srnic je bio i nas najbolji igrac na pripremama,prihvatio produzenje ugovora,da bi klub nesto zaradio na leto,Zvezdino dete o koje su se vec ogresili,strelac bitnih golova protiv Krasnodora i Kelna i serviranje zicera Boaciju u Pragu.Morao je on poceti a ne indisponirani Donald,imali bi Jovicica i Krsticica na zadnjem veznom a uz Radonjica i Bena jos jednog brzog igraca za kontre.Izgleda da je neko obecao pojedinim igracima da moraju biti starteri i kola se lome na onim koji ne dizu prasinu.Ben mora da igra,Pesic isto tako,jer je bio u jesenjoj polusezoni druga opcija,Radonjic takodje,da bi ga uvalili u reprezentaciju.Mislim da je ovo bila i oprostajna utakmica za Donalda i Le Taleka,posto vise nema Evrope,mada mozda francuza istrpe do derbija jer je brzi igrac i od Savica i od Babica ali posle toga nema teorije da odigra ni minut vise.

M

pre 6 godina

Svaka cast na zelji Srnicu ali osim zelje zaista nisi mnogo pokazao..Dao jedan a promasio 11 zicera..
A koliko god je pokazao Milojevic da je gospodin tako je primjer Srnica kako je mali covek..
Trebao si otici u zimskom roku..

SS

pre 6 godina

Slazem se,ne razumem zasto Srnic nije u prvoj postavi mnogo smo ofanzivniji sa njim nego u sredini tri zadnja vezna!Pesic isto nema mesto u prvoj postavi bolje je da igraju nasa deca Adzic,Racic,Srnic itd

Pikenrojlo Pikenpoposki

pre 6 godina

U pravu je. Mada je Miloje naš ubedljivo najbolji trener, pogrešio je ne uvaživši činjenicu da Srnić jeste igrač poteza, a takav je dragocen u timovima koji se objektivno muče da daju gol.

Dakle, on se ne ističe ni brzinom, ni driblingom, ali njegov šut ide tamo gde golman teško brani, a centaršut podseća na majstore iz staju vremena. To je - kvalitet. Upravo je takav, konkretan igrač nedostajao u ovom zlosrećnom dvomeču.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je ali nema potrebe da to radi.Ja sam predvideo da cemo imati problem sa Donaldom protiv CSKA,prizeljkivao sam da igramo 4-4-2, Srnic na desnoj a Ben u spicu sa Pesicem.Sto se tice Donalda bolje da je otisao u ovom prelaznom roku,sad su na gubitku i on i Zvezda,imao je odlicnu ponudu od Dinama M. a sad je pitanje da li ce ga neko uopste hteti,malo se preracunao...

killer

pre 6 godina

Druze moj, da ne bese toj Miloja ko zna gde bi ste i ti i bata igrali,imao je i on sanse i od 10 dao dao gol-dva,dao Kelnu,kapa dole,ne umanjujem ucinak ali bolje im ne staj na mukh i ti,i mi smo smoreni svi pa ne mozemo da se ubijemo sad...glava gore, neka zapne jace,zesce,kao nekad dok je igrao sa Kataijem pa mu niko nece Rec reci...napad na titulu i duplu krunu pa posle sta Bog da...

joy

pre 6 godina

Ovako samo bratu može napraviti problem. Kritokovati najboljeg trenera Zvezde u ne znam poslednjih koliko godina na ovaj način, je krajnje bezobrazno.

jaaa

pre 6 godina

Realno, upravu je.. Igra Donald koji blage nema i jos ugovor nece da produzi, a Srnic koji je dao gol Krasnodaru, dao gol Kelnu i produzio ugovor sjedi na klupi..

dex

pre 6 godina

Budimo realni, Ben je daleko bolji igrac od Srnica, koji je izrazito limitiran, kao i Pesic. A promasio je i Srnic prazan gol protiv Borisova, no to brat zaboravlja. Promasio je Srnic dosta toga, i cesto bio potpuno beskoristan, no dobro...

Sabre

pre 6 godina

U pravu je lik, ali kao da i sam ne zna da se u nasim klubovima malo druge igre igraju i ne pita se za sve iskljucivo trener, pa cak ni Miloje...

joy

pre 6 godina

Ovako samo bratu može napraviti problem. Kritokovati najboljeg trenera Zvezde u ne znam poslednjih koliko godina na ovaj način, je krajnje bezobrazno.

dex

pre 6 godina

Budimo realni, Ben je daleko bolji igrac od Srnica, koji je izrazito limitiran, kao i Pesic. A promasio je i Srnic prazan gol protiv Borisova, no to brat zaboravlja. Promasio je Srnic dosta toga, i cesto bio potpuno beskoristan, no dobro...

nikola

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min

Sabre

pre 6 godina

U pravu je lik, ali kao da i sam ne zna da se u nasim klubovima malo druge igre igraju i ne pita se za sve iskljucivo trener, pa cak ni Miloje...

jaaa

pre 6 godina

Realno, upravu je.. Igra Donald koji blage nema i jos ugovor nece da produzi, a Srnic koji je dao gol Krasnodaru, dao gol Kelnu i produzio ugovor sjedi na klupi..

Kninska kobra

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.
(bane gibson, 22. februar 2018 22:03)

Izvini, da li zaista misliš na Andjelkovića? :-)
Nemoj to u društvu da kažeš...nikako. :-)

Petar

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate

severnjača

pre 6 godina

Za brata si možda u pravu, mada, trener je taj koji odlučuje a ne ti, Dragoljube! Miloje je ove sezone uradio veliku stvar za Zvezdu i niko nema prava da mu prigovara! Za Donalda si nažalost u pravu, kapiten Zvezde je morao da produži ugovor kao primer drugim igračima! Zvezda je klub koji mora da živi od prodaje igrača i tačka! Jedan poraz od objektivno jačeg kluba ne sme da pokvari atmosferu u ekipi, osvojite titulu pa napad na LŠ!

SS

pre 6 godina

Slazem se,ne razumem zasto Srnic nije u prvoj postavi mnogo smo ofanzivniji sa njim nego u sredini tri zadnja vezna!Pesic isto nema mesto u prvoj postavi bolje je da igraju nasa deca Adzic,Racic,Srnic itd

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Kad kod je igrao Srnić bilo je - ma daj drvo, driblinga, prijema bez, jsl prosek, livadar i slično. Doveli skroz modernijeg krilog napadača po želji trenera. I šta sad? Vraćaj ga. Kritika radi kritike, pa makar upali sami sebi u usta. Dragoljub da smanji malo gas jer pravi burazeru kontra uslugu. Nije brat ništa sam uveo niti prošao, to je učinio TIM. Na čelu sa Vladanom koji gura baš tog Slavoljuba od prve pripremne, od juniora ga zna. Njega ne bih ni prodavao. Takve igrače moraš da imaš a tih 500-600k nije ništa koliko su zahvalni i potrebni.

Nocni vuk

pre 6 godina

Pa nije baš na mestu da ti to komentarišeš druže, pristrasan si mnogo ipak ti je brat. Sa druge strane mi možemo :)
Miloju svaka čast i kapa dole, nadam se samo da će da nastavi da vodi Zvezdu i sledeće sezone. Ipak sve je nekako mirisalo na Terzu još od kako je došla prilika da se prođe grupa.
Ostaje zaista nejasno zašto puštamo Kangu kao ključnog igrača za tako male pare? Problemi u svlačionici ili Terza?
Zašto Donald i dalje igra u prvoj postavi iako je očajan od početka sezone i vidi se da nije nivo za Evropska takmičenja? Pri tome nije hteo ni da produži ugovor, a zalaganje ravno nuli. Miloje ili Terza?
Zašto Krstičić igra na poziciji koja nije za njega evidentno, gde na dve utakmice nije imao loptu u nogama ukupno 2 minuta? Kombinacije ili "nemamo adekvatnu zamenu za Kangu"?
Da li je Boaći stvarno povređen ili baš i nije toliko?
Da li je Pešić zaista materijal za prvog špica?
Da li je Srnić imao mesta u prvoj postavi (mislim da nije bolji igrač od Bena, ali svakako ima više snage od Krstičića, a daleko je više zaslužio od Donalda). Zar nije Krstičić mogao da igra sa Jovičićem nazad a Radonja, Ben i Srnić napred?
Naravno od nekadašnjeg Zvezdinog proleća ne ostade ništa, svake godine smo sve gori u drugom delu. Da li je zaista morao da se dira onaj tim koji je zasluženo prošao grupu i izborio plasman dalje posle 25 godina? Pa makar nas to koštalo i tog miliona, jednom za dušu navijačima? E Terza, Terza...

sale009

pre 6 godina

(Delija RS, 22. februar 2018 22:55)

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu za sve.Golovi Krasnodoru i Kelnu,asistencija na tacnu za Boacija u Pragu...zvezdino dete,kojem je vec jednom naneta nepravda,a sada potpisuje novi ugovor da bi i klub mogao da zaradi nesto i kao hvala na tome,sledi klupa,iako je bio najbolji igrac u pripremnom delu,pogotovo protiv Zenita.

ArtuDitu

pre 6 godina

Nikada ne podrzavam ovakve stavove jer su profesionalni igraci tu da treniraju i igraju a trener je taj koji odlucuje o taktici i izboru igraca. I svako snosi odgovornost za svoj deo posla. Milojevic je, po mom misljenju, napravio dve greske tokom revansa u Moskvi. Prva, sto Donalda na poluvremenu nije ostavio na klupi a uveo Srnica i napravio sve one promene pozicija u timu kao sto je ucinio u utakmici ali tek u 75-om minutu. I Adzic je trebalo da udje ranije a ne dva minuta pre kraja. Mozda i sa znatno ranijim izmenama Zvezda ne bi uradila nista ali bi se bar video pokusaj da se nesto preokrene. Ovako ostaje utisak da je Zvezda previse kalkulisala. Izbor igraca je posebna prica. Ako je Pesic i morao da igra zasto na klupi nije bio Joveljic? Kako je moguce da je Adzic na pocetku sezone bio jedan od najboljih a onda naprasno izgubio mesto u startnoj postavi? Dokle god igrace u timu budu odredjivale razne kombinacije i interesi pojedinaca, zatim filozofija da moraju da igraju oni koji treba da se prodaju nece ni biti nekog rezultata vec ce se praviti nebulozna prica o herojskim porazima.

Pikenrojlo Pikenpoposki

pre 6 godina

U pravu je. Mada je Miloje naš ubedljivo najbolji trener, pogrešio je ne uvaživši činjenicu da Srnić jeste igrač poteza, a takav je dragocen u timovima koji se objektivno muče da daju gol.

Dakle, on se ne ističe ni brzinom, ni driblingom, ali njegov šut ide tamo gde golman teško brani, a centaršut podseća na majstore iz staju vremena. To je - kvalitet. Upravo je takav, konkretan igrač nedostajao u ovom zlosrećnom dvomeču.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je ali nema potrebe da to radi.Ja sam predvideo da cemo imati problem sa Donaldom protiv CSKA,prizeljkivao sam da igramo 4-4-2, Srnic na desnoj a Ben u spicu sa Pesicem.Sto se tice Donalda bolje da je otisao u ovom prelaznom roku,sad su na gubitku i on i Zvezda,imao je odlicnu ponudu od Dinama M. a sad je pitanje da li ce ga neko uopste hteti,malo se preracunao...

mirko

pre 6 godina

nije druze nepravda igrao je bio Prva zamena I pokazao da moze kao mnogo puta do sada. nije isto kad uđes sa klupe svež I otpočetka. mozda I jedina greska miloja sto ranije nije napravio izmene a I oni su se već malo povukli. ali I pored toga je srna napravio zicer pesiću I imali bebenovu 100% sansu. I ben je imao nekoliko prodora I drzao korektno loptu. sve najbolje Srniću otisao ili ostao u Zvezdi. uvek sam vise volim da gledam igrače ponikle u zvezdi nego bilo koga drugog.

Petar

pre 6 godina

U pravu je iako je neumesno ovako komentarisati. A Pesica ne pljujem od kad je promasio ovo nego od kad je dosao u Zvezdu. Jedino mi nije jasno ko to ne vidi, ili zasto ne reaguje?

CZBL

pre 6 godina

Svaka cast i treba da kazes sta mislis upravu si bratee , kome se nesvidja sta je reko neka nekomentarise . Bolji je od pola ekipe ,i trener je napravio gresku.
Vecni delija.

Delija RS

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu.Srnic je bio i nas najbolji igrac na pripremama,prihvatio produzenje ugovora,da bi klub nesto zaradio na leto,Zvezdino dete o koje su se vec ogresili,strelac bitnih golova protiv Krasnodora i Kelna i serviranje zicera Boaciju u Pragu.Morao je on poceti a ne indisponirani Donald,imali bi Jovicica i Krsticica na zadnjem veznom a uz Radonjica i Bena jos jednog brzog igraca za kontre.Izgleda da je neko obecao pojedinim igracima da moraju biti starteri i kola se lome na onim koji ne dizu prasinu.Ben mora da igra,Pesic isto tako,jer je bio u jesenjoj polusezoni druga opcija,Radonjic takodje,da bi ga uvalili u reprezentaciju.Mislim da je ovo bila i oprostajna utakmica za Donalda i Le Taleka,posto vise nema Evrope,mada mozda francuza istrpe do derbija jer je brzi igrac i od Savica i od Babica ali posle toga nema teorije da odigra ni minut vise.

killer

pre 6 godina

Druze moj, da ne bese toj Miloja ko zna gde bi ste i ti i bata igrali,imao je i on sanse i od 10 dao dao gol-dva,dao Kelnu,kapa dole,ne umanjujem ucinak ali bolje im ne staj na mukh i ti,i mi smo smoreni svi pa ne mozemo da se ubijemo sad...glava gore, neka zapne jace,zesce,kao nekad dok je igrao sa Kataijem pa mu niko nece Rec reci...napad na titulu i duplu krunu pa posle sta Bog da...

Dare

pre 6 godina

Nema pravo niko da komentarise i sugestira ko treba da igra.To je posao trenera, i njegova je zadnja.On je taj koji pravi taktiku i on zna zasto neko igra, ili ne igra.

Milan

pre 6 godina

Čitam donje komentare i ne mogu da verujem kakve ozbiljne analize, sve stručnjak do stručnjaka. Što se Srnića tiče upravo je najbolje odradio ulogu koju mu je trener dodelio, ušao svež i probio stranu za stopostotnu gol šanasu. Da smo dali taj gol i prošli svi bi Miloja dizali u nebesa što i zaslužuje. Najveće pojačanje Crvene Zvezde u predhodnih 20 godina je upravo Miloje, ni Kanga ni Donald ni Srnic. Čovek zna svoj posao, napravio je hemiju u ekipi, taktički odlično priprema ekipu i do sada nije napravio ni jednu grešku u pojačanjima. Što se tiče blizanaca, ko mu dade za pravo da komentariše ovakvog trenera, drski i bezobrazno i sigurno neće pomoći njegovom bratu. Što se Donalda tiče, taj čovek nas je toliko zadužio jer je ostao kada se brod potapao, većinu utakmica odigrao na vrhunskom nivou, držao ekipu i dao i par presudnih golova tako da svako ko njega komentarise verovatno nije dan proveo na Marakani. Posle poraza od CSKA svaki pravi Zvezdas moze samo da bude ponosan i moli boga da sačuvamo kostur tima a pre svega trenera za sledeću sezonu a onda uz malo sreće i Liga Šampiona može biti realnost.

веверица

pre 6 godina

он очигледно сматра да пешић није за стартера и покушава да каже да треба да играју радоњић-бен-срнић. ја чак мислим да радоњића треба продати што пре а у 1. поставу аџића. радоња је лимитиран.

bane gibson

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.

VUK

pre 6 godina

Ben je u u dve utakmice svojom defanzivom napravio više šansi protivniku nego Srnić za celu karijeru. Nije fudbal ofanzivnog spoljnog igrača samo napad ( a i tu se proslavio , promašio je drugu zvezdinu meč loptu u 92 min. njega niko ne spominje a Pešić je razapet. Uvek imamo razumevanje za strance a naše momke u kanal) , fudbal su i defanzivni zadaci. Ben tu ne postoji. Ima samo neki improvizovani dribling bez kontrole..šta bude..šta ispadne..kao Šestić nekada. Daleko je Ben od ozbiljnog igrača.

Stomak

pre 6 godina

Mislim da u ovoj sezoni niko, ali niko, nema prava da komentarise Milojeviceve odluke i koga je trebalo da ubaci ili izbaci iz postave.

zvezdan

pre 6 godina

zalosno i tizno je to sto ti kao profesionalac i brat blizanac ne vidis da je tvoj brat jedan od glavnih srafova u ovpj ekipi a ja recimo vidim ali ti gledas povrsno ako je tvoj brat rezerva a nije u prvih 11 e to je tvoje neznanje blizance.

Bili Piton

pre 6 godina

Dečko je u pravu ne može ni kapiten, ni Radonja da igraju pre njega. Prvo on, pa oni zamena,ako zatreba! A zamene u 88.min. kao da imamo rezultat pa trošimo vreme. A faul na pola minuta do kraja I poluvremena nije osetio da traži.

Djomla

pre 6 godina

Osnovno je da ne igraju na istim pozicijama. Na njegovoj je Ben, koji je odigrao prilicno dobro iako je cesto bio usamljen. Fudbal je kolektivni sport, Milojevic odlicno takticki i organizaciono sprema ekipu pa govoriti o pojedincima nema smisla. Svaki od igraca dao je svoj doprinos da tim na terenu izgleda stabilno. Bilo je uzivanje gledati Zvezdu ove godine u Evropi.

Mihailo

pre 6 godina

Slazem se da je ben za srnica igracina. Srnic je slabasan i plasljiv, ali ima brzinu i centarsut, solidan pregled igre.
Ben je namestio onu sansu gde je pesic omeo radonjica a srnic za pesica ali po meni ben mnogo korisniji i moze da igra 90min kvalitetno sto srnic nikad nece moci.
Milojevicu ako ima nesto da se zameri mozda malo ranije izmene ali lako je pametovati posle svega.
Odlicno vodjena utakmica i taktika i formacija, svaka cast Miloju. A gresaka ima uvek i bice na svakoj utakmici.

milan

pre 6 godina

kad bismo mogli opet da odigramo... Ben na spica, Srnic desno. Berezucki ne bi znao gde je levo. Svaka cast momcima, a pogotovo Srnicu, pravi zvezdas, skroman, cuti, radi ne pametuje i daje sve od sebe. Da nam je 11 takvih!

aha

pre 6 godina

Vidi "brate", tvoj brat je igrao isključivo jer je Zvezda htela da ga proda ove zime, mada je zarada od tvog brata mizerna. Takođe "brate" složićeš se da tvoj brat ove godine igra ispod svakog kriterijuma i minumuma kvaliteta, a daleko je od igara iz pretprošle sezone. Da je po većini nas koji volimo Zvezdu tvoj braca na bi ni igrao, a to što je jedina lopta koju je šutnuo u gol ušla, a preostalih 457 nije i nije za neku hvalu i dičenje, već se zove kod nas da i ćorava koka ubode zrno.

Neca

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.
 (Delija RS, 22. februar 2018 22:55)


BRavo za komentar. To sam i ja rekao. Isao je na penale. Smesno. Ovi koji dizu MIlojevica u nebesa, veze sa fudbalom nemamo. To sto smo prosli samo da zahvalimo tome sto je Keln u totalnom kontraritmu bio, a Arsenal izvodio drugi tim protiv nas. To je presudilo, a ne Milojevic. Parkiraj autobus u 16 i cekaj kontru. Jeste on igrao sa tri po vokaciji napadaca, ali oni su mu zbog karakteristika trebali u odbrani mnogo vise nego u napadima kojih nije bilo.

M

pre 6 godina

Svaka cast na zelji Srnicu ali osim zelje zaista nisi mnogo pokazao..Dao jedan a promasio 11 zicera..
A koliko god je pokazao Milojevic da je gospodin tako je primjer Srnica kako je mali covek..
Trebao si otici u zimskom roku..

123

pre 6 godina

Nema potrebe za ovakvim izjavama, igra onaj koga Miloje stavi. Prvi put poslije koliko godina uopšte ne razmišljam o tome, ako Miloje stavi Borjana na krilo, to je zato jer tako treba i tako je najbolje. Miloje silni.

krik naglas ben

pre 6 godina

jednostavno ovako da je brat mogao da ispuni zahteve trenera ben ne bi dolazio nego bi se kupio igrac koji moze da igra na drugom mestu ako je to potrebno eto jednostavno je to tako trener i strucni stab su u pravu a ti misli sta hoces kada i ti ne budes mogao docice neki ben na tvoje mesto zato pogni glavu i radi na sebi da ne dodje neki ben i mani se filozofiranja nije to tvoj posao

Pera

pre 6 godina

Ko god da je iz ljubavi prema Zvezdi/Partizanu izasao u susret, nadrljao je
Decko se odrekao obezbedjivanja za zivot zbog njih. Treba da mu vrate barem nesto. Kako ce ga prodati? Ne pratim nas sport vise, sem Partizan kad igra Evropu jer smo dno dna. Nema veze igra, nego ove radnje iza zatvorenih vrata. Djurica, Terzica, Lukica, Vucelica...

nenad

pre 6 godina

Ovo je dokaz da se gleda sebicno. Imao Srna dosta slabih partija kao i sjajnih posebno u Evropi. I igrao je juce ne vidim sta je peoblem. Jos bolje usao svez kad su se Rusi povukli napravio stopostotnu sansu to se gleda kao i gol. Ben je dobro igaro takođe samo brine njegova realizacija.

Mihailo

pre 6 godina

Nazalost Pesic nema kapacitet pre svega mentalni a onda ni fudbalski. Ali kad pomislim da je Djukic nekad igrao u evropi i reprezentaciji najezim se onda i peshic moze u zvezdi.
Steta sto nemamo nikoga u napadu da vredi ista. radonja nula bodova pesic minus pet, boaci nekad povredjen nekad nezainteresovan nemotivisan i to je to, nema nista od golova.

Sajmon

pre 6 godina

Istina je da je Srnic trebao mnogo ranije da udje umesto Pesica koji nije mogao da se sastavi sa loptom a Ben da predje na spica i to je Milojeviceva greska..a da je Srnic igrao od pocetka verovatno Zvezda ne bi primila ni gol jer bi on pokrio desnu stranu koja je u tom momentu bila prazna..Milojevic je dosta doprineo Zvezdinom uspehu ali kao sto vidite nije ni on savrsen..

Mihailo

pre 6 godina

Srnic komentarise kao da je veliki strucnjak a problem je u tome sto je ogranicen kao i njegov brat, pa ispada smesan. Ko god misli da je decko veci strucnjak od Miloja treba da poseti psihijatra.

Милан

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min
(nikola, 22. februar 2018 21:01

Чињеница да си добио 229 препорука за овај коментар је доказ да смо нација која везе нема. Пешић, који је први стрелац лиге са 19 голова и бар десетак асистенција другима, да седи на клупи, а да уместо њега игра неки Бен за кога се не зна да је икад дао гол осим јесенас Партизану.

mich

pre 6 godina

Micel Donald, obican bezveznjak koji samo seta traku, nicim zasluzenu, osim ako su zeleli da mu se dodvore kako bi produzio ugovor, osrednji igrac koji je umislio da je Patrik Vijera.

Stojko

pre 6 godina

Za ovo kratko vreme igranja Bena karakterise veliki broj izgubljenih lopti,ne pokriva pozadi svoju stranu,a realizacija......smesno.ALI JE VEC STEKAO ULOGU ODLICNOG IGRACA,dok je Srnic u padu forme,a isto mize da pruzi kao I Ben.A Pesic je kolateralna steta,on mora da ga da,to je kraj(prvi strelac lige).A Radonjic i Ben ,svakom se desi promasaj.
Stranac mora biti puno,puno...bolji od naseg igraca,jer drugacije nema svrhe.

nosferatu

pre 6 godina

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal
(sale009, 22. februar 2018 23:52)

Ti se prijatelju tek ne razumes u fudbal!! Kakve veze ima ko je bio u postavi...je l ti shvatas da je mogao i 10 napadaca da stavi, a da igra defanzivno. Jednostavno priprema ekipe za utakmicu je bila losa, pre svega mislim na mentalnu, psiholosku pripremu. Coveka (Milojevica) uopste nije interesovalo da postigne gol, nego da ga odbrani...sto je nonsens jer ti treba gol da prodjes dalje. To se uostalom vidi i po izmenama, drzi mrtav umoran ceo tim skoro celu utakmicu, a umoran igrac ne moze da igra u oba pravca. Tek kad je video da je vrag odneo salu, onda ubacio izmene...5 min pred kraj, sto je jako kasno, jer da je ubacio i Mesija ne bi imao vremena, jer ovakvoj ekipi treba min 5 sansi da da gol, jer jednostavno napadaci u pripremi za mec (treninzima) nisu dolazili u sanse zbog defanzivne orjentacije trenera. Da su min pola sata igrali otvoreno, napadacki, garantujem da bi onakvom CSKA dali bar jedan gol!! Toliko od mene...onaj ko se razume u fudbal shvatice, onaj ko se ne razume moze samo da nastavi da se ne razume i da lupa minuse!

Objasnjenje

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate
(Petar, 22. februar 2018 22:56)

Vise je nego ocigledno da ne kapiras jer se i ne razumes u ovaj sport.Zvezda je igrala sa tri zadnja vezna a Krsticic je igrao malo ispred Jovicica i Donalda.Da je Donald sedeo na klupu,Krsticic bi igrao svoje mesto zadnjeg veznog a Srnic bi bio taj ispred njih,tako bi imali tri brza igraca za kontranapade,uz Bena i Radonica.Druga varijanta,mozda i bolja je da je Ben bio taj u sredini a Srnic po desnom krilu ali generalno,Donald nije trebao da bude u timu jer je i u prvoj utakmici bio najslabiji uz Pesica a takav je bio i u pripremnom periodu.Covek misli kako da se proda na leto i ne zanima ga vise da se bori,rizikujuci povredu.

milos

pre 6 godina

e zato je sale NACIONALE a ostali buranije...ovde cim je dosao tamo neki mesi ben odmah zaboravio one koji su zaslizni sa neku veliku stvar..u ovom slucaju srnica, kojeg apsolutno podrzavam..i zato ce sada poceti sa klanovima i sve je otislo u ...a setite se koliko je sale imao protiv cska za bobija??..jel sada razumete u cemu je caka...

Radovan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu, ali uzalud...
Ni treneru ni upravi nije važna Zvezda nego samo procenti od prodaje i obeštećenja od igrača.
Slučajan ulazak u Evropu, pa čudo u grupi, uzalud.
Sa takvim ljudima od moje Zvezde ništa dobro neće biti.

bgd

pre 6 godina

opet si kivan na zvezdu? gde je ona ljubav prema tom klubu o kojoj ste ti i tvoj brat pričali kad ste se vratili iz Čuke, gde su vas kao zvezdine otpatke primili raširenih ruku i od vas napravili igrače? dobar deo zvezdine ekipe (uključujući i trenera) je došao iz čuke, što tamo niste ostvarili takav uspeh? Nažalost, kod nas će se uvek favorizovati dva DBovska projekta

joy

pre 6 godina

Ovako samo bratu može napraviti problem. Kritokovati najboljeg trenera Zvezde u ne znam poslednjih koliko godina na ovaj način, je krajnje bezobrazno.

Delija RS

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.

Sabre

pre 6 godina

U pravu je lik, ali kao da i sam ne zna da se u nasim klubovima malo druge igre igraju i ne pita se za sve iskljucivo trener, pa cak ni Miloje...

jaaa

pre 6 godina

Realno, upravu je.. Igra Donald koji blage nema i jos ugovor nece da produzi, a Srnic koji je dao gol Krasnodaru, dao gol Kelnu i produzio ugovor sjedi na klupi..

dex

pre 6 godina

Budimo realni, Ben je daleko bolji igrac od Srnica, koji je izrazito limitiran, kao i Pesic. A promasio je i Srnic prazan gol protiv Borisova, no to brat zaboravlja. Promasio je Srnic dosta toga, i cesto bio potpuno beskoristan, no dobro...

zvezdan

pre 6 godina

zalosno i tizno je to sto ti kao profesionalac i brat blizanac ne vidis da je tvoj brat jedan od glavnih srafova u ovpj ekipi a ja recimo vidim ali ti gledas povrsno ako je tvoj brat rezerva a nije u prvih 11 e to je tvoje neznanje blizance.

CZBL

pre 6 godina

Svaka cast i treba da kazes sta mislis upravu si bratee , kome se nesvidja sta je reko neka nekomentarise . Bolji je od pola ekipe ,i trener je napravio gresku.
Vecni delija.

Petar

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate

bane gibson

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.

sale009

pre 6 godina

(Delija RS, 22. februar 2018 22:55)

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal

M

pre 6 godina

Svaka cast na zelji Srnicu ali osim zelje zaista nisi mnogo pokazao..Dao jedan a promasio 11 zicera..
A koliko god je pokazao Milojevic da je gospodin tako je primjer Srnica kako je mali covek..
Trebao si otici u zimskom roku..

nikola

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min

killer

pre 6 godina

Druze moj, da ne bese toj Miloja ko zna gde bi ste i ti i bata igrali,imao je i on sanse i od 10 dao dao gol-dva,dao Kelnu,kapa dole,ne umanjujem ucinak ali bolje im ne staj na mukh i ti,i mi smo smoreni svi pa ne mozemo da se ubijemo sad...glava gore, neka zapne jace,zesce,kao nekad dok je igrao sa Kataijem pa mu niko nece Rec reci...napad na titulu i duplu krunu pa posle sta Bog da...

Nocni vuk

pre 6 godina

Pa nije baš na mestu da ti to komentarišeš druže, pristrasan si mnogo ipak ti je brat. Sa druge strane mi možemo :)
Miloju svaka čast i kapa dole, nadam se samo da će da nastavi da vodi Zvezdu i sledeće sezone. Ipak sve je nekako mirisalo na Terzu još od kako je došla prilika da se prođe grupa.
Ostaje zaista nejasno zašto puštamo Kangu kao ključnog igrača za tako male pare? Problemi u svlačionici ili Terza?
Zašto Donald i dalje igra u prvoj postavi iako je očajan od početka sezone i vidi se da nije nivo za Evropska takmičenja? Pri tome nije hteo ni da produži ugovor, a zalaganje ravno nuli. Miloje ili Terza?
Zašto Krstičić igra na poziciji koja nije za njega evidentno, gde na dve utakmice nije imao loptu u nogama ukupno 2 minuta? Kombinacije ili "nemamo adekvatnu zamenu za Kangu"?
Da li je Boaći stvarno povređen ili baš i nije toliko?
Da li je Pešić zaista materijal za prvog špica?
Da li je Srnić imao mesta u prvoj postavi (mislim da nije bolji igrač od Bena, ali svakako ima više snage od Krstičića, a daleko je više zaslužio od Donalda). Zar nije Krstičić mogao da igra sa Jovičićem nazad a Radonja, Ben i Srnić napred?
Naravno od nekadašnjeg Zvezdinog proleća ne ostade ništa, svake godine smo sve gori u drugom delu. Da li je zaista morao da se dira onaj tim koji je zasluženo prošao grupu i izborio plasman dalje posle 25 godina? Pa makar nas to koštalo i tog miliona, jednom za dušu navijačima? E Terza, Terza...

SS

pre 6 godina

Slazem se,ne razumem zasto Srnic nije u prvoj postavi mnogo smo ofanzivniji sa njim nego u sredini tri zadnja vezna!Pesic isto nema mesto u prvoj postavi bolje je da igraju nasa deca Adzic,Racic,Srnic itd

Petar

pre 6 godina

U pravu je iako je neumesno ovako komentarisati. A Pesica ne pljujem od kad je promasio ovo nego od kad je dosao u Zvezdu. Jedino mi nije jasno ko to ne vidi, ili zasto ne reaguje?

severnjača

pre 6 godina

Za brata si možda u pravu, mada, trener je taj koji odlučuje a ne ti, Dragoljube! Miloje je ove sezone uradio veliku stvar za Zvezdu i niko nema prava da mu prigovara! Za Donalda si nažalost u pravu, kapiten Zvezde je morao da produži ugovor kao primer drugim igračima! Zvezda je klub koji mora da živi od prodaje igrača i tačka! Jedan poraz od objektivno jačeg kluba ne sme da pokvari atmosferu u ekipi, osvojite titulu pa napad na LŠ!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Kad kod je igrao Srnić bilo je - ma daj drvo, driblinga, prijema bez, jsl prosek, livadar i slično. Doveli skroz modernijeg krilog napadača po želji trenera. I šta sad? Vraćaj ga. Kritika radi kritike, pa makar upali sami sebi u usta. Dragoljub da smanji malo gas jer pravi burazeru kontra uslugu. Nije brat ništa sam uveo niti prošao, to je učinio TIM. Na čelu sa Vladanom koji gura baš tog Slavoljuba od prve pripremne, od juniora ga zna. Njega ne bih ni prodavao. Takve igrače moraš da imaš a tih 500-600k nije ništa koliko su zahvalni i potrebni.

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu za sve.Golovi Krasnodoru i Kelnu,asistencija na tacnu za Boacija u Pragu...zvezdino dete,kojem je vec jednom naneta nepravda,a sada potpisuje novi ugovor da bi i klub mogao da zaradi nesto i kao hvala na tome,sledi klupa,iako je bio najbolji igrac u pripremnom delu,pogotovo protiv Zenita.

Dare

pre 6 godina

Nema pravo niko da komentarise i sugestira ko treba da igra.To je posao trenera, i njegova je zadnja.On je taj koji pravi taktiku i on zna zasto neko igra, ili ne igra.

ArtuDitu

pre 6 godina

Nikada ne podrzavam ovakve stavove jer su profesionalni igraci tu da treniraju i igraju a trener je taj koji odlucuje o taktici i izboru igraca. I svako snosi odgovornost za svoj deo posla. Milojevic je, po mom misljenju, napravio dve greske tokom revansa u Moskvi. Prva, sto Donalda na poluvremenu nije ostavio na klupi a uveo Srnica i napravio sve one promene pozicija u timu kao sto je ucinio u utakmici ali tek u 75-om minutu. I Adzic je trebalo da udje ranije a ne dva minuta pre kraja. Mozda i sa znatno ranijim izmenama Zvezda ne bi uradila nista ali bi se bar video pokusaj da se nesto preokrene. Ovako ostaje utisak da je Zvezda previse kalkulisala. Izbor igraca je posebna prica. Ako je Pesic i morao da igra zasto na klupi nije bio Joveljic? Kako je moguce da je Adzic na pocetku sezone bio jedan od najboljih a onda naprasno izgubio mesto u startnoj postavi? Dokle god igrace u timu budu odredjivale razne kombinacije i interesi pojedinaca, zatim filozofija da moraju da igraju oni koji treba da se prodaju nece ni biti nekog rezultata vec ce se praviti nebulozna prica o herojskim porazima.

Neca

pre 6 godina

Milion posto u pravu. Potpuno promašena strategija od strane Milojevića. Na terenu drži invalide dok na klupi sede fudbaleri koji mogu da nešto urade. Nije mi jasno koji rezultat je čuvao. Možda je čekao na penale.
 (Delija RS, 22. februar 2018 22:55)


BRavo za komentar. To sam i ja rekao. Isao je na penale. Smesno. Ovi koji dizu MIlojevica u nebesa, veze sa fudbalom nemamo. To sto smo prosli samo da zahvalimo tome sto je Keln u totalnom kontraritmu bio, a Arsenal izvodio drugi tim protiv nas. To je presudilo, a ne Milojevic. Parkiraj autobus u 16 i cekaj kontru. Jeste on igrao sa tri po vokaciji napadaca, ali oni su mu zbog karakteristika trebali u odbrani mnogo vise nego u napadima kojih nije bilo.

Istina

pre 6 godina

Apsolutno je u pravu.Srnic je bio i nas najbolji igrac na pripremama,prihvatio produzenje ugovora,da bi klub nesto zaradio na leto,Zvezdino dete o koje su se vec ogresili,strelac bitnih golova protiv Krasnodora i Kelna i serviranje zicera Boaciju u Pragu.Morao je on poceti a ne indisponirani Donald,imali bi Jovicica i Krsticica na zadnjem veznom a uz Radonjica i Bena jos jednog brzog igraca za kontre.Izgleda da je neko obecao pojedinim igracima da moraju biti starteri i kola se lome na onim koji ne dizu prasinu.Ben mora da igra,Pesic isto tako,jer je bio u jesenjoj polusezoni druga opcija,Radonjic takodje,da bi ga uvalili u reprezentaciju.Mislim da je ovo bila i oprostajna utakmica za Donalda i Le Taleka,posto vise nema Evrope,mada mozda francuza istrpe do derbija jer je brzi igrac i od Savica i od Babica ali posle toga nema teorije da odigra ni minut vise.

Pikenrojlo Pikenpoposki

pre 6 godina

U pravu je. Mada je Miloje naš ubedljivo najbolji trener, pogrešio je ne uvaživši činjenicu da Srnić jeste igrač poteza, a takav je dragocen u timovima koji se objektivno muče da daju gol.

Dakle, on se ne ističe ni brzinom, ni driblingom, ali njegov šut ide tamo gde golman teško brani, a centaršut podseća na majstore iz staju vremena. To je - kvalitet. Upravo je takav, konkretan igrač nedostajao u ovom zlosrećnom dvomeču.

aha

pre 6 godina

Vidi "brate", tvoj brat je igrao isključivo jer je Zvezda htela da ga proda ove zime, mada je zarada od tvog brata mizerna. Takođe "brate" složićeš se da tvoj brat ove godine igra ispod svakog kriterijuma i minumuma kvaliteta, a daleko je od igara iz pretprošle sezone. Da je po većini nas koji volimo Zvezdu tvoj braca na bi ni igrao, a to što je jedina lopta koju je šutnuo u gol ušla, a preostalih 457 nije i nije za neku hvalu i dičenje, već se zove kod nas da i ćorava koka ubode zrno.

VUK

pre 6 godina

Ben je u u dve utakmice svojom defanzivom napravio više šansi protivniku nego Srnić za celu karijeru. Nije fudbal ofanzivnog spoljnog igrača samo napad ( a i tu se proslavio , promašio je drugu zvezdinu meč loptu u 92 min. njega niko ne spominje a Pešić je razapet. Uvek imamo razumevanje za strance a naše momke u kanal) , fudbal su i defanzivni zadaci. Ben tu ne postoji. Ima samo neki improvizovani dribling bez kontrole..šta bude..šta ispadne..kao Šestić nekada. Daleko je Ben od ozbiljnog igrača.

Милан

pre 6 godina

Hvala treneru Zvezde na svemu, nema kritike za njega, igramo odlican fudbal! Jedino moram reci da je Pesic ocajan, po meni Ben na mesto Pesica a Srnic na Benovo mesto i to je to... Pesic moze da udje u 75. min
(nikola, 22. februar 2018 21:01

Чињеница да си добио 229 препорука за овај коментар је доказ да смо нација која везе нема. Пешић, који је први стрелац лиге са 19 голова и бар десетак асистенција другима, да седи на клупи, а да уместо њега игра неки Бен за кога се не зна да је икад дао гол осим јесенас Партизану.

mirko

pre 6 godina

nije druze nepravda igrao je bio Prva zamena I pokazao da moze kao mnogo puta do sada. nije isto kad uđes sa klupe svež I otpočetka. mozda I jedina greska miloja sto ranije nije napravio izmene a I oni su se već malo povukli. ali I pored toga je srna napravio zicer pesiću I imali bebenovu 100% sansu. I ben je imao nekoliko prodora I drzao korektno loptu. sve najbolje Srniću otisao ili ostao u Zvezdi. uvek sam vise volim da gledam igrače ponikle u zvezdi nego bilo koga drugog.

Kninska kobra

pre 6 godina

Srnic je u padu forme vise od pola godine. U nekoliko prethodnih utakmica je bio ocajan. Nijedan dribling nije mogao da napravi, niti bilo kakvu korisnu akciju da izvede, a bio je starter na tim mecevima. Sa te strane podrzavam Milojevica, ali sto se tice neigranja Adzica i Andjelkovica - tu debelo gresi.
(bane gibson, 22. februar 2018 22:03)

Izvini, da li zaista misliš na Andjelkovića? :-)
Nemoj to u društvu da kažeš...nikako. :-)

Radovan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu, ali uzalud...
Ni treneru ni upravi nije važna Zvezda nego samo procenti od prodaje i obeštećenja od igrača.
Slučajan ulazak u Evropu, pa čudo u grupi, uzalud.
Sa takvim ljudima od moje Zvezde ništa dobro neće biti.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je ali nema potrebe da to radi.Ja sam predvideo da cemo imati problem sa Donaldom protiv CSKA,prizeljkivao sam da igramo 4-4-2, Srnic na desnoj a Ben u spicu sa Pesicem.Sto se tice Donalda bolje da je otisao u ovom prelaznom roku,sad su na gubitku i on i Zvezda,imao je odlicnu ponudu od Dinama M. a sad je pitanje da li ce ga neko uopste hteti,malo se preracunao...

mich

pre 6 godina

Micel Donald, obican bezveznjak koji samo seta traku, nicim zasluzenu, osim ako su zeleli da mu se dodvore kako bi produzio ugovor, osrednji igrac koji je umislio da je Patrik Vijera.

milan

pre 6 godina

kad bismo mogli opet da odigramo... Ben na spica, Srnic desno. Berezucki ne bi znao gde je levo. Svaka cast momcima, a pogotovo Srnicu, pravi zvezdas, skroman, cuti, radi ne pametuje i daje sve od sebe. Da nam je 11 takvih!

Milan

pre 6 godina

Čitam donje komentare i ne mogu da verujem kakve ozbiljne analize, sve stručnjak do stručnjaka. Što se Srnića tiče upravo je najbolje odradio ulogu koju mu je trener dodelio, ušao svež i probio stranu za stopostotnu gol šanasu. Da smo dali taj gol i prošli svi bi Miloja dizali u nebesa što i zaslužuje. Najveće pojačanje Crvene Zvezde u predhodnih 20 godina je upravo Miloje, ni Kanga ni Donald ni Srnic. Čovek zna svoj posao, napravio je hemiju u ekipi, taktički odlično priprema ekipu i do sada nije napravio ni jednu grešku u pojačanjima. Što se tiče blizanaca, ko mu dade za pravo da komentariše ovakvog trenera, drski i bezobrazno i sigurno neće pomoći njegovom bratu. Što se Donalda tiče, taj čovek nas je toliko zadužio jer je ostao kada se brod potapao, većinu utakmica odigrao na vrhunskom nivou, držao ekipu i dao i par presudnih golova tako da svako ko njega komentarise verovatno nije dan proveo na Marakani. Posle poraza od CSKA svaki pravi Zvezdas moze samo da bude ponosan i moli boga da sačuvamo kostur tima a pre svega trenera za sledeću sezonu a onda uz malo sreće i Liga Šampiona može biti realnost.

Stojko

pre 6 godina

Za ovo kratko vreme igranja Bena karakterise veliki broj izgubljenih lopti,ne pokriva pozadi svoju stranu,a realizacija......smesno.ALI JE VEC STEKAO ULOGU ODLICNOG IGRACA,dok je Srnic u padu forme,a isto mize da pruzi kao I Ben.A Pesic je kolateralna steta,on mora da ga da,to je kraj(prvi strelac lige).A Radonjic i Ben ,svakom se desi promasaj.
Stranac mora biti puno,puno...bolji od naseg igraca,jer drugacije nema svrhe.

bgd

pre 6 godina

opet si kivan na zvezdu? gde je ona ljubav prema tom klubu o kojoj ste ti i tvoj brat pričali kad ste se vratili iz Čuke, gde su vas kao zvezdine otpatke primili raširenih ruku i od vas napravili igrače? dobar deo zvezdine ekipe (uključujući i trenera) je došao iz čuke, što tamo niste ostvarili takav uspeh? Nažalost, kod nas će se uvek favorizovati dva DBovska projekta

Objasnjenje

pre 6 godina

Sta treba umesto Donalda da ga stavi na zadnjeg veznog, ne kapiram? On je na poziciji Bena a Ben je za njega Messi licno. A tek da prica protiv trenera koji je posle 20 godina konacno neki tim i rezultat napravio...samo ga ukopa brate
(Petar, 22. februar 2018 22:56)

Vise je nego ocigledno da ne kapiras jer se i ne razumes u ovaj sport.Zvezda je igrala sa tri zadnja vezna a Krsticic je igrao malo ispred Jovicica i Donalda.Da je Donald sedeo na klupu,Krsticic bi igrao svoje mesto zadnjeg veznog a Srnic bi bio taj ispred njih,tako bi imali tri brza igraca za kontranapade,uz Bena i Radonica.Druga varijanta,mozda i bolja je da je Ben bio taj u sredini a Srnic po desnom krilu ali generalno,Donald nije trebao da bude u timu jer je i u prvoj utakmici bio najslabiji uz Pesica a takav je bio i u pripremnom periodu.Covek misli kako da se proda na leto i ne zanima ga vise da se bori,rizikujuci povredu.

milos

pre 6 godina

e zato je sale NACIONALE a ostali buranije...ovde cim je dosao tamo neki mesi ben odmah zaboravio one koji su zaslizni sa neku veliku stvar..u ovom slucaju srnica, kojeg apsolutno podrzavam..i zato ce sada poceti sa klanovima i sve je otislo u ...a setite se koliko je sale imao protiv cska za bobija??..jel sada razumete u cemu je caka...

Mihailo

pre 6 godina

Nazalost Pesic nema kapacitet pre svega mentalni a onda ni fudbalski. Ali kad pomislim da je Djukic nekad igrao u evropi i reprezentaciji najezim se onda i peshic moze u zvezdi.
Steta sto nemamo nikoga u napadu da vredi ista. radonja nula bodova pesic minus pet, boaci nekad povredjen nekad nezainteresovan nemotivisan i to je to, nema nista od golova.

веверица

pre 6 godina

он очигледно сматра да пешић није за стартера и покушава да каже да треба да играју радоњић-бен-срнић. ја чак мислим да радоњића треба продати што пре а у 1. поставу аџића. радоња је лимитиран.

Stomak

pre 6 godina

Mislim da u ovoj sezoni niko, ali niko, nema prava da komentarise Milojeviceve odluke i koga je trebalo da ubaci ili izbaci iz postave.

123

pre 6 godina

Nema potrebe za ovakvim izjavama, igra onaj koga Miloje stavi. Prvi put poslije koliko godina uopšte ne razmišljam o tome, ako Miloje stavi Borjana na krilo, to je zato jer tako treba i tako je najbolje. Miloje silni.

Mihailo

pre 6 godina

Slazem se da je ben za srnica igracina. Srnic je slabasan i plasljiv, ali ima brzinu i centarsut, solidan pregled igre.
Ben je namestio onu sansu gde je pesic omeo radonjica a srnic za pesica ali po meni ben mnogo korisniji i moze da igra 90min kvalitetno sto srnic nikad nece moci.
Milojevicu ako ima nesto da se zameri mozda malo ranije izmene ali lako je pametovati posle svega.
Odlicno vodjena utakmica i taktika i formacija, svaka cast Miloju. A gresaka ima uvek i bice na svakoj utakmici.

Mihailo

pre 6 godina

Srnic komentarise kao da je veliki strucnjak a problem je u tome sto je ogranicen kao i njegov brat, pa ispada smesan. Ko god misli da je decko veci strucnjak od Miloja treba da poseti psihijatra.

Sajmon

pre 6 godina

Istina je da je Srnic trebao mnogo ranije da udje umesto Pesica koji nije mogao da se sastavi sa loptom a Ben da predje na spica i to je Milojeviceva greska..a da je Srnic igrao od pocetka verovatno Zvezda ne bi primila ni gol jer bi on pokrio desnu stranu koja je u tom momentu bila prazna..Milojevic je dosta doprineo Zvezdinom uspehu ali kao sto vidite nije ni on savrsen..

krik naglas ben

pre 6 godina

jednostavno ovako da je brat mogao da ispuni zahteve trenera ben ne bi dolazio nego bi se kupio igrac koji moze da igra na drugom mestu ako je to potrebno eto jednostavno je to tako trener i strucni stab su u pravu a ti misli sta hoces kada i ti ne budes mogao docice neki ben na tvoje mesto zato pogni glavu i radi na sebi da ne dodje neki ben i mani se filozofiranja nije to tvoj posao

Bili Piton

pre 6 godina

Dečko je u pravu ne može ni kapiten, ni Radonja da igraju pre njega. Prvo on, pa oni zamena,ako zatreba! A zamene u 88.min. kao da imamo rezultat pa trošimo vreme. A faul na pola minuta do kraja I poluvremena nije osetio da traži.

Djomla

pre 6 godina

Osnovno je da ne igraju na istim pozicijama. Na njegovoj je Ben, koji je odigrao prilicno dobro iako je cesto bio usamljen. Fudbal je kolektivni sport, Milojevic odlicno takticki i organizaciono sprema ekipu pa govoriti o pojedincima nema smisla. Svaki od igraca dao je svoj doprinos da tim na terenu izgleda stabilno. Bilo je uzivanje gledati Zvezdu ove godine u Evropi.

nosferatu

pre 6 godina

po tvom komentaru vidi se da se ne razumes ic u fudbal. ko je cuvao rezultat? milojevic? sa tri napadaca,jer su i radonjic i pesic i ben po vokaciji napadaci. odlicno je milojevic postavio igru,a rezultat toga su sanse koje je zvezda imala. mozda je malo ranije trebao da pusti adzica i rqcica ali to je njegovo vidjenje. sto se tice bena i srnica,ben je mnogo mnogo bolji igrac od srnica. svaka srnicu cast ali...to je fudbal
(sale009, 22. februar 2018 23:52)

Ti se prijatelju tek ne razumes u fudbal!! Kakve veze ima ko je bio u postavi...je l ti shvatas da je mogao i 10 napadaca da stavi, a da igra defanzivno. Jednostavno priprema ekipe za utakmicu je bila losa, pre svega mislim na mentalnu, psiholosku pripremu. Coveka (Milojevica) uopste nije interesovalo da postigne gol, nego da ga odbrani...sto je nonsens jer ti treba gol da prodjes dalje. To se uostalom vidi i po izmenama, drzi mrtav umoran ceo tim skoro celu utakmicu, a umoran igrac ne moze da igra u oba pravca. Tek kad je video da je vrag odneo salu, onda ubacio izmene...5 min pred kraj, sto je jako kasno, jer da je ubacio i Mesija ne bi imao vremena, jer ovakvoj ekipi treba min 5 sansi da da gol, jer jednostavno napadaci u pripremi za mec (treninzima) nisu dolazili u sanse zbog defanzivne orjentacije trenera. Da su min pola sata igrali otvoreno, napadacki, garantujem da bi onakvom CSKA dali bar jedan gol!! Toliko od mene...onaj ko se razume u fudbal shvatice, onaj ko se ne razume moze samo da nastavi da se ne razume i da lupa minuse!

Pera

pre 6 godina

Ko god da je iz ljubavi prema Zvezdi/Partizanu izasao u susret, nadrljao je
Decko se odrekao obezbedjivanja za zivot zbog njih. Treba da mu vrate barem nesto. Kako ce ga prodati? Ne pratim nas sport vise, sem Partizan kad igra Evropu jer smo dno dna. Nema veze igra, nego ove radnje iza zatvorenih vrata. Djurica, Terzica, Lukica, Vucelica...

nenad

pre 6 godina

Ovo je dokaz da se gleda sebicno. Imao Srna dosta slabih partija kao i sjajnih posebno u Evropi. I igrao je juce ne vidim sta je peoblem. Jos bolje usao svez kad su se Rusi povukli napravio stopostotnu sansu to se gleda kao i gol. Ben je dobro igaro takođe samo brine njegova realizacija.