Ponedeljak, 19.02.2018.

22:50

FA: Trećeligaš Vigan izbacio Mančester Siti!

Ekipa Mančester sitija eliminisana je iz osmine finala FA Kupa, pošto je sa 1:0 poražena od Vigana.

Izvor: B92

FA: Treæeligaš Vigan izbacio Manèester Siti! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Uroše, baš Vigejn i Plajmut?
(Vigejn, Plajmut, Las Andjelos, 20. februar 2018 12:42)

Yeah, jer glagol fly se cita FLAJ a ne fli, buy se cita baj otud i Plymouth se cita Plajmut. Sve je jasno.

bet bet

pre 6 godina

@Pilo
Ove baljezgarije oko rekorda necu da komentarisem . Koliko ne znas pokazuje podatak o 1 x 2 , sta ti strucnjace mislis kolike su uplate na ovu utakmicu na 1 i isplata a koliko miliona tiketa je imalo 2 u igri ? x ti je na nivou 1 . Uz golove kojih nije bilo , dodjes do 99,9 % tiketa sinoc odigranih i to u celom svetu , pa racunaj .

seksisto

pre 6 godina

Apsolutno ne može niko da me ubedi da čak i najvišem nivou fudbala nema nameštanja,čak čitavih takmičenja. Neko dole je pomenuo Betfair i upatu i zaradu od jednog meča. Pa pomnožite to sa brojem kladionica u svetu, kineskim, američkim , evropskim, itd. To su bruka milioni, ako ne i milijarde. Turnirska takmičenja su priča za sebe. Izračunajte koliko je novca uloženo na osvajanje Grčke, ili Lestera, svima su pokupili pare. Šta ćemo sa Kalčopolijem, FIFOM? I još jedna stvar, ajmo drugačijom logikom, zašto mislite da kladionica namešta meč? Često ga smeštaju baš da bi istim uzeli novac. Jedino obični igrači u svim slučajevima nagrabuse.

Pilo

pre 6 godina

@Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 20. februar 2018 00:34)

Mocart 250 miliona godisnje zaradi? Momak, prvo malo razmisli. Sa tolikom zaradom za ovih 20 godina gazda Mocarta ili grupa njih bi bili medju sto najbogatijih ljudi sveta. Brkas pojmove prihod i profit. Prihod je kolicina novca koja im je uplacena na racun ili vise racuna koji su u njihovom vlasnistvu na kraju radnog dana. Oni sa tog racuna posle placaju reklame na TV-u, pa razne agencije koje rade na marketingu, pa svoje radnike, pa kiriju, struju, vodu, pa sve sto se nalazi u kladionici + servis, pa nekad se desi da neko dobije vece pare pa im se ne moze isplatiti od dnevnog pazara nego mora sa racuna itd. Imaju oni stosta da poplate. Kada se od prihoda odbiju ti rashodi tek tada govorimo o zaradi odnosno o profitu. Prihodi su im 250 miliona ali profit je najmanje 5-10 puta manji ako ne i vise. Biznis nije laka stvar kako ti mislis. Nikome ne sipa novac kao kisa, bez pameti, dobre organizacije i truda.

Pilo

pre 6 godina

... I da dodam... Kladionica ne moze da zivi od samo jednog meca. Zarada na jednom mecu je mala i nemaju oni te pare pa potplate igrace i da im se na kraju bilo sta isplati. A pogotovo nemaju da nameste vise meceva. Evo jedan primer koliko je jedna poznata kladionica zaradila od samo jednog i to im je rekord.

Kladionica BetFair je u pitanju i u pitanju je exchange kladjenje (igrac protiv igraca znate valjda sta je to iskusni kladionicari). Obrt novca je bio 30 miliona evra, sto znaci da su igraci uplatili toliko a bore se jedan protiv drugog po sistemu "ajmo u 100 maraka da Zvezda dobija" a ovaj drugi "ajde da nece". Kladionica je ubirala 2% od tih 30 miliona. Dakle ko kod od igraca dobije ne dobija 100 maraka nego 98. Zaradili su dakle negde oko 750.000 hiljada na samo jednom tom mecu i to je rekord. Nisu cak ni toliko jer moraju od toga da plate i radnike, reklame, porez i ostalo. Dakle to je smesna zarada i oni sa tom zaradom ne mogu nista da nameste.

Uostalom kako ista da nameste kad ima uplata i na 1 i na X i na 2. Pa sta da nameste boga ti. Nameste mec i dopuste ti da uplacujes lajv kladjenje?!

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@mrWolf
Moguće je , slažem se . Ali uzmi u obzir klub koji ulaže po 400 mil po sezoni a povrat novca je 30% , toliko su njegovi prihodi . Namestiti ovakvu utakmicu je poslastica za novopečene fudbalske klubove . Stavi prst na čelo šta možeš sa 200 i kusur mil godišnje , što bih bacao na plate fudbalera , šta imam može mi se , pusti te fore . Nego dođe gdin Wilijam i ostali i objasni PSŽ , Citiju , Čelziju i sl kako to ide na obostranu korist . Još mu opere kao uslugu . I onda se terači kamila u zimskom periodu keze svima u lice i preplaćuju moderne gladijatore . Pazi to su likovi koji se slikaju kada daju milion za bolnicu , ugrožene kitove , i kao prosipaju svojih 200 mil na fk svake sezone , hm moraš da budeš baš naivan da veruješ u to .
City je dobar primer jer im je marketing , vrednost akcija u nesrazmeri sa ulaganjem godinama , tj samo se sipa . Što bi to neko radio ?
Kada ovo izuzmeš , da , dešavaju se iznenađenja .

Mladen

pre 6 godina

@Zex

Teorija zavere ajde prestani srece ti. FA kup je najstarije takmicenje, sigurno je da Siti zeli da ga osvoji. Sramota je sto su ispali od tima iz trece lige, ali to je draz fudbala, a neka teorija zavere.

mr.wolf

pre 6 godina

Ovako, vidim opet je aktuelna tema kladionica i namestanje. Zasto je nemoguce da neko iz 3-4 lige izbaci premijerligasa ? Zasto ?
Pa nije nemoguce, samo "mi" tako mislimo. Po komentarima strucnjaka ovde, ne shvatam zasto bi se uopste igrala utakmica, izvuces parove, ako se padnu premijerligas i treceligas, prolaze ovi sto su bolji i ne mora da se igra uopste. Jel to poenta ? Naravno da nije, ko malo razmisli shvatice da je kup takmicenje upravo tako zamisljeno, dati sansu manje jakim timovima da ugroze jake. Igra se 1 utakmica pa sta
se desi. Svi ti treceligasi su svesni toga i zato u vecini slucajeva ulaze sa ogromnim motivom i zeljom da izbace jaceg. Isto tako ne shvatam teorije zavere o prelazima iz 1-2 i obrnuto. Zasto bi se igralo drugo poluvreme ako neko vodi 2-0 ? Proglasiti ga za pobednika i to je to.

miša

pre 6 godina

gvardiola nema pojma o fudbalu, uvek je vodio izgradjene timove sa najvise para, to svacija baba moze da uradi. Kad preuzme šefild i izgradi tim i osvoji nesto, onda priznajem, ili sa malagom. Ovako, covek je smesan

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Druže, ne bih da ti rusim kućicu ali u pitanju je bio QPR ( ekipa koju je City pobedio u 90+ minutu za titulu ) a ne Vigan tako da ti je teorija zavere propala..

Zex

pre 6 godina

oni imaju sto kupa.Kada nema sta da se igra daj kup.Veliki klubovi imaju vise obaveza zbog toga biraju sta ce igrati.Tu je i kladionica naravno.

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018
23:41)

Druze, zao mi je sto ti rusim kucicu ali nije u pitanju Vigan vec QPR. Protiv njih su osvojili titulu u 90+ minutu. Pozz

kralj

pre 6 godina

Ivan@Taj Vigan bi se u ovoj nasoj nakaradnoj ligi borio za opstanak,nasa liga je mnogo slaba ali ove drvosece bi se tesko naigrali I sa nasim najslabijim klubovima,ne potcenjuj nase klubove,jedino sto su po infrastrukturi miljama daleko od nas.

matija

pre 6 godina

Da li se neko seca kada je Ronaldo presao u Real za tada nestvarno velike pare ? Sve je to Real "zaradio" u samo jednoj utakmici i to utakmici protiv Alcorcona (3. liga) 2009 u kupu kralja kada je izgubio (Real) 4:0 u gostima .Neverovatno kako to nikome od zvanicnika tada nije bilo sumnjivo .

Ja bih reko da ste pre "prigradjani", ako mozes da ukapiras na sta mislim svojim prefinjenim umom pajsera

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40)

Haha, a m.da hocete od muke da si pojedete zbog basketa... Kolko vi imate budjav smisao za humor, onako, bas "gradjanski", iz karton naselja. Znaci, ja stvarno ne mogu da verujem da za Zvezdu uglavnom (znaci ne bas svi) navijaju najveci balvani. Nezanimljivi, neduhoviti, jednom recju paceri u svakom smislu.

Krsto Puzigaća

pre 6 godina

Isto kao kod nas u basketu, nizerazredni klub uzeo juce kup u Nisu.
(Lars, 19. februar 2018 23:48)

Sine, ti se izgleda informišeš na njuzu. FMP juče nije uzeo ništa. Kup je juče uzeo jedini srpski košarkaški klub u univerzumu, koji je bio prvak evrope.

Zurka

pre 6 godina

Siti je titulu u 93.minutu osvojio protiv QPR-a, a ne protiv Wigana kao sto je neko napisao,tako da ovo nema veze sa tim.
Inace,svaka cast ekipi Wigana,veliki podvig protiv trenutno najjace ekipe PL.

New Jersey

pre 6 godina

Sve vrsni strucnjaci i poznavaoci fudbala,poceo sam da se naglas smejem kada sam procitao komentar "uvek su bili crna macka za gradjane" :))))

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Vigejn Atletik ( kako glasi pun naziv ovog kluba) nije obican treceligas, vec klub koji se punih 11 sezona, od 2005 do 2016 godine takmicio u Premijer ligi i znao je dosta puta da namuci Gradjane. Inace oni su klub iz Lankashira ali i Burnli, oni su lokalni rivali bas kao Lacio i Roma na primer.

Dacha

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Zbog elementarnog nepoznavanja Premier Lige tvoja teorija zavere pada u vodu odmah na samom startu jer City nije uzeo titulu u 93-em minutu protiv Vigana nego protiv QPR-a! A drugo jasno je da njih ovaj kup ne zanima preterano i izasli su rastereceno sa kombinovanim sastavom pa sta urade,ako bude bilo dovoljno super,ako ne nikom nista jer cilj je Premier Liga koja je tu na domak i naravno Liga Sampiona ali tu ce vec biti povuci potegni ali definitivno imaju lepu sansu.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Svaki put kada komentator kaze Gundoan, meni ugine jedna mozdana celija. Nisam ekspert za jezike al znam samo da me nervira :D
(Gooner, 19. februar 2018 22:54)

I Martin Tajler, komentator na FIFA igrici kaze Gundoan, dakle ne Gundogan. Pravilno je i Celstrem, jeste da nas nervira i to ali i to je pravilan izgovor.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kao prvo, Gvardiola je izmesao sastav jer ih ceka revans u LS sa Bazelom a kao drugo Vigen i nije tako losa ekipa jer su oni bili clanovi Premijer lige do pre skoro 2 godine i to jos 2005 godine, dakle punih 11 godina nisu ispadali! Tako da oni su bolja i poznatija ekipa nego na primer Oldhem, Nortampton, Valsal, Sluzburi, Plajmut, ili Gilingem koji nisu nikada igrali u Premijer ligi, a time je Vigen pokazao i dokazao da poseduje odredjeni kvalitet. Auu kad se setim ekipe: Golmani Kris Krkland, Al Habsi, onda Mejnor Figeroa, Hugo Rodaljega, Emil Heski, Pol Sarnel, Titus Brambl ( taj je igrao i za Sanderlend i za Njukastl), Beseajur... Jako gotivna ekipa, zao mi je sto su zavrsili u cak trecoj ligi. Ponavljam, ovo za mene i nije iznenadjenje jer je Vigen znao i u Premijer ligi da pobedi Mancester Sitija ili bar da im uzme bod.

xxx

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40) Železnik je prigradsko naselje...

Tolo

pre 6 godina

@Koliko namestaljki,ovo je strasno!

Ajd objasni sta je namesteno? Da li je pod a) namestila kladionica da ljudi padnu ili je pod b) Siti namestio da bi uzeo pare sa kladionice.

a) kladionica bi morala da prvo saceka uplate: uplata je najvise na dan meca ili uoci samog meca. Kladionica treba da ceka poslednji trenutak pa da krene u namestanje. Krecu agenti po svlacionicama, nude ogromne kofere novca igracima. Uplacuje im se po 2-3 a mozda i 20-30 miliona (nece ljudi da rizikuju za manje pare jer za mesec zarade milion). Za ludu srecu niko nije odbio ponudu kladionice i sta sad? Dobije jedan odbrambeni Sitija crveni karton i pocnu ljudi da uplacuju na Vigan lajv kladjenje. Kladionica u cudu. "Sta sada da radimo platili smo silne pare da Siti izgubi a narod jos sad uplacuje na Vigan. Pa bankrotiracemo. Jos ako se otkrije da smo namestali qq nama. Bas smo bezveze pravili ovu frku". Kladionica zaradjuje na marzi: primer gde nema neresenog oni stave kvotu 1.85 na 1 i 1.85 na 2. Ja uplatim na 1 ti uplatis na 2 i kakav god ishod bude kladionica dobija. Tebi isplate 850 na 1000 uplaceno, daju ti mojih 1000 jer ja sam pao a oni sebi strpaju 150 u dzep.

b) Siti namestio? Ovako maksimalna uplata na ovakav mec je jedno 30.000 funti. Kvota na Vigan je u pocetku bila 12 to je takle nekih 360k funti. Siti gladan 360k? Odrecice se FA kupa, ulaznica i reklama od narednih utakmica radi 360k? Svoje navijace koji mu svake sedmice stavljaju u kasu nekoliko miliona ce razocarati radi 360k?

Жунињо

pre 6 godina

@мареракарера да страшан играч зато игра трећу лигу, прошле године у чемпионшипу 5.голова на 33. утакмице...

Creative mind

pre 6 godina

Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.

momak

pre 6 godina

Pa pre nekoliko godina isti taj Wigan kada je ispao u drugu ligu ih je pobedio u finalu i uzeo im FA Cup otisao u Evropu kao drugoligas..uvek su oni imali muke sa njima...

duledudule

pre 6 godina

Vidim vodi se polemika o Englezima i fudbalu.Ok ni ja ih ne gotivim bas,rekao bi da su mi prepotentni smrdljivi pegavi englezi,ali sam skoro odgledao serijal footbal is great na jedom nasem sportskom kanalu i tu se vidi koliko njima fudbal znaci.pogledajte obavezno

Ivan

pre 6 godina

Ništa neobično jer prvo i prvo i treći i četvrti rang takmičenja u Engleskoj je na izuzetno visokom nivou, taj Vigan bi recimo u srpskoj nazovi "Superligi" bio prvak ubedljivo sa nekih 90% osvijenih bodova, a drugo i drugo Mančester Siti je moćan tim ali nije im prioritet da na kraju ove sezone uzmu "Kvadro krunu" iliti četiri trofeja, LŠ, LP, FA Kup i Liga Kup jer je to nerealno očekivati u toliko moćnoj konkurenciji i zgusnutom rasporedu mečeva! Akcenat moćnog tima gospodina Pepa Gvardiole je isključivo na LŠ i PL ostala takmičenja su svesno žrtvovana!

Sabre

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...

baxuz

pre 6 godina

naravno da su izbacili kad sam ja stavio 100e dvojku na tiket.. pocecu od vikenda da igram na siti samo da ih izmalerisem do kraja.. samo ne znam hocu li imati para do kraja prvenstva

marerakarera

pre 6 godina

Vil Grig se pusi, Gvardiolin tim se rusi
Na-na-na-na-na-na-na

Inace, decko imao 20 golova u 45 tekmi za MK Dons. 40 dok je igrao za Volsol. Ako izuzmemo pesmu, za nize divizije, pa i za Cempionsip, strasan igrac.
Igraju Den Brn (bivsi stoper Fulama), Dzejms Von, Nik Pauel, sve bivsi igraci Premijersipa, trener je cini mi se odveo Portsmut u visi rang nedavno... opasna ekipa za svoju ligu.

Voleo bih da se ponove dani Martineza, Mozesa, Figueroe, Votsona, Arune Konea(najbolja kosa u istoriji fudbala, ona njegova snezna frizurica). Treba i Blekbrn i Portsmut da se uskoro vrate.

samo kazem

pre 6 godina

za mnogo gore startove nad Sitijevim igracima, posle kojih su neki i povredjeni, protivnici nisu dobijali ni zuti, a sad Delf odmah crveni.

trip hop

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.
(Mikii, 19. februar 2018 23:10)

Kazem, taj nista sem smesne PL nece osvojiti. Gvardiola je to. Ili, sto brat Galliani kaze, Prevariola.
(Mikii, 19. februar 2018 23:04)

Sta reci?

Mikii

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.

alba greaca

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)

Sir Djavo

pre 6 godina

Svojevremeno je Real bio rastavljen na proste faktore od nekog tima iz Š lige pa niko nije komentarisao kako je to Španija i sl stvari al ovi što vole Englesku svaku priliku koriste da je veličaju. Najjače od svega je kad im se iznesu činjenice odmah odovaraju kako to nije tako, kako su to kompleksi. Čelzi je crna mačka za Čelzi ali se nadam da će ih Mesi naruziti samo da ne slusam ove fanatike Engleske a nista Enlesko nije od vlasnika do igrača.

zvrk

pre 6 godina

To su i zeleli. To se vidi i kod primljenog gola,onakav kiks odbrane moze da uradi samo neko ko zeli! O Delfu da ne govorim. Ne bi mi igrao vise prvu postavu ni on ni Walker. Sve je gluma, izrezirano, jer Vigan iz igra i napada nije mogao da da gol, znaci samo iz greske,crvenog ili autogola.To je to.

Miloš

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).

Vracanje dugova

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...

doom

pre 6 godina

ФА куп, најстарије фудбалско такмичење на свету, какав Сити, какви бакрачи, какве црне паре, ту су петолигаши избацивали прваке државе на кеца. зато и гину сви кад играју, у питању је спортска част. Ник Хорнби "стадионска грозница" књигу у шаке да скапирате мало Енглезе и шта им значи фудбал.

BlueFortress

pre 6 godina

Ozbiljan samar, nista od zvanicne duple krune za Siti, od favorita ostadose samo Junajted, Celsi i Totenhem koji mora odigrati ponovljeni mec sa Rocdejlom u gostima.

tika - taka madafaka

pre 6 godina

Ma jel moguce, tika taka, atomski fudbal, najbolji trener svih vremena, onaj koji je izmislio taktiku, onaj nepobedivi, onaj sto trosi manje od ostalih, onaj o kome se pisu romani i hvalospevi i autorski tekstovi i sta sve ne...

Deda

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).
(Miloš, 19. februar 2018 23:17)

Sve se slažem osim što si za primer suđenja trebao da navedeš najsvežiji primer Mladost Lučani - Partizan...

HARIS

pre 6 godina

Citav klub sa stadionom ne vrijedi kao najjeftinije Gvardiolino pojacanje i opet ih pobjedise. Bravo za Vigan :) Znamo da od oktobra 2017. Siti ima ozbiljnu bazu fanova na Balkanu, tako da ce nam sada oni sve objasniti...

doom

pre 6 godina

ФА куп, најстарије фудбалско такмичење на свету, какав Сити, какви бакрачи, какве црне паре, ту су петолигаши избацивали прваке државе на кеца. зато и гину сви кад играју, у питању је спортска част. Ник Хорнби "стадионска грозница" књигу у шаке да скапирате мало Енглезе и шта им значи фудбал.

Sabre

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...

marerakarera

pre 6 godina

Vil Grig se pusi, Gvardiolin tim se rusi
Na-na-na-na-na-na-na

Inace, decko imao 20 golova u 45 tekmi za MK Dons. 40 dok je igrao za Volsol. Ako izuzmemo pesmu, za nize divizije, pa i za Cempionsip, strasan igrac.
Igraju Den Brn (bivsi stoper Fulama), Dzejms Von, Nik Pauel, sve bivsi igraci Premijersipa, trener je cini mi se odveo Portsmut u visi rang nedavno... opasna ekipa za svoju ligu.

Voleo bih da se ponove dani Martineza, Mozesa, Figueroe, Votsona, Arune Konea(najbolja kosa u istoriji fudbala, ona njegova snezna frizurica). Treba i Blekbrn i Portsmut da se uskoro vrate.

Deda

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).
(Miloš, 19. februar 2018 23:17)

Sve se slažem osim što si za primer suđenja trebao da navedeš najsvežiji primer Mladost Lučani - Partizan...

HARIS

pre 6 godina

Citav klub sa stadionom ne vrijedi kao najjeftinije Gvardiolino pojacanje i opet ih pobjedise. Bravo za Vigan :) Znamo da od oktobra 2017. Siti ima ozbiljnu bazu fanova na Balkanu, tako da ce nam sada oni sve objasniti...

Miloš

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).

trip hop

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.
(Mikii, 19. februar 2018 23:10)

Kazem, taj nista sem smesne PL nece osvojiti. Gvardiola je to. Ili, sto brat Galliani kaze, Prevariola.
(Mikii, 19. februar 2018 23:04)

Sta reci?

BlueFortress

pre 6 godina

Ozbiljan samar, nista od zvanicne duple krune za Siti, od favorita ostadose samo Junajted, Celsi i Totenhem koji mora odigrati ponovljeni mec sa Rocdejlom u gostima.

Ivan

pre 6 godina

Ništa neobično jer prvo i prvo i treći i četvrti rang takmičenja u Engleskoj je na izuzetno visokom nivou, taj Vigan bi recimo u srpskoj nazovi "Superligi" bio prvak ubedljivo sa nekih 90% osvijenih bodova, a drugo i drugo Mančester Siti je moćan tim ali nije im prioritet da na kraju ove sezone uzmu "Kvadro krunu" iliti četiri trofeja, LŠ, LP, FA Kup i Liga Kup jer je to nerealno očekivati u toliko moćnoj konkurenciji i zgusnutom rasporedu mečeva! Akcenat moćnog tima gospodina Pepa Gvardiole je isključivo na LŠ i PL ostala takmičenja su svesno žrtvovana!

alba greaca

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)

tika - taka madafaka

pre 6 godina

Ma jel moguce, tika taka, atomski fudbal, najbolji trener svih vremena, onaj koji je izmislio taktiku, onaj nepobedivi, onaj sto trosi manje od ostalih, onaj o kome se pisu romani i hvalospevi i autorski tekstovi i sta sve ne...

baxuz

pre 6 godina

naravno da su izbacili kad sam ja stavio 100e dvojku na tiket.. pocecu od vikenda da igram na siti samo da ih izmalerisem do kraja.. samo ne znam hocu li imati para do kraja prvenstva

Sir Djavo

pre 6 godina

Svojevremeno je Real bio rastavljen na proste faktore od nekog tima iz Š lige pa niko nije komentarisao kako je to Španija i sl stvari al ovi što vole Englesku svaku priliku koriste da je veličaju. Najjače od svega je kad im se iznesu činjenice odmah odovaraju kako to nije tako, kako su to kompleksi. Čelzi je crna mačka za Čelzi ali se nadam da će ih Mesi naruziti samo da ne slusam ove fanatike Engleske a nista Enlesko nije od vlasnika do igrača.

Vracanje dugova

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...

Mikii

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.

zvrk

pre 6 godina

To su i zeleli. To se vidi i kod primljenog gola,onakav kiks odbrane moze da uradi samo neko ko zeli! O Delfu da ne govorim. Ne bi mi igrao vise prvu postavu ni on ni Walker. Sve je gluma, izrezirano, jer Vigan iz igra i napada nije mogao da da gol, znaci samo iz greske,crvenog ili autogola.To je to.

samo kazem

pre 6 godina

za mnogo gore startove nad Sitijevim igracima, posle kojih su neki i povredjeni, protivnici nisu dobijali ni zuti, a sad Delf odmah crveni.

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Druže, ne bih da ti rusim kućicu ali u pitanju je bio QPR ( ekipa koju je City pobedio u 90+ minutu za titulu ) a ne Vigan tako da ti je teorija zavere propala..

momak

pre 6 godina

Pa pre nekoliko godina isti taj Wigan kada je ispao u drugu ligu ih je pobedio u finalu i uzeo im FA Cup otisao u Evropu kao drugoligas..uvek su oni imali muke sa njima...

mr.wolf

pre 6 godina

Ovako, vidim opet je aktuelna tema kladionica i namestanje. Zasto je nemoguce da neko iz 3-4 lige izbaci premijerligasa ? Zasto ?
Pa nije nemoguce, samo "mi" tako mislimo. Po komentarima strucnjaka ovde, ne shvatam zasto bi se uopste igrala utakmica, izvuces parove, ako se padnu premijerligas i treceligas, prolaze ovi sto su bolji i ne mora da se igra uopste. Jel to poenta ? Naravno da nije, ko malo razmisli shvatice da je kup takmicenje upravo tako zamisljeno, dati sansu manje jakim timovima da ugroze jake. Igra se 1 utakmica pa sta
se desi. Svi ti treceligasi su svesni toga i zato u vecini slucajeva ulaze sa ogromnim motivom i zeljom da izbace jaceg. Isto tako ne shvatam teorije zavere o prelazima iz 1-2 i obrnuto. Zasto bi se igralo drugo poluvreme ako neko vodi 2-0 ? Proglasiti ga za pobednika i to je to.

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018
23:41)

Druze, zao mi je sto ti rusim kucicu ali nije u pitanju Vigan vec QPR. Protiv njih su osvojili titulu u 90+ minutu. Pozz

Zurka

pre 6 godina

Siti je titulu u 93.minutu osvojio protiv QPR-a, a ne protiv Wigana kao sto je neko napisao,tako da ovo nema veze sa tim.
Inace,svaka cast ekipi Wigana,veliki podvig protiv trenutno najjace ekipe PL.

miša

pre 6 godina

gvardiola nema pojma o fudbalu, uvek je vodio izgradjene timove sa najvise para, to svacija baba moze da uradi. Kad preuzme šefild i izgradi tim i osvoji nesto, onda priznajem, ili sa malagom. Ovako, covek je smesan

Mladen

pre 6 godina

@Zex

Teorija zavere ajde prestani srece ti. FA kup je najstarije takmicenje, sigurno je da Siti zeli da ga osvoji. Sramota je sto su ispali od tima iz trece lige, ali to je draz fudbala, a neka teorija zavere.

duledudule

pre 6 godina

Vidim vodi se polemika o Englezima i fudbalu.Ok ni ja ih ne gotivim bas,rekao bi da su mi prepotentni smrdljivi pegavi englezi,ali sam skoro odgledao serijal footbal is great na jedom nasem sportskom kanalu i tu se vidi koliko njima fudbal znaci.pogledajte obavezno

Tolo

pre 6 godina

@Koliko namestaljki,ovo je strasno!

Ajd objasni sta je namesteno? Da li je pod a) namestila kladionica da ljudi padnu ili je pod b) Siti namestio da bi uzeo pare sa kladionice.

a) kladionica bi morala da prvo saceka uplate: uplata je najvise na dan meca ili uoci samog meca. Kladionica treba da ceka poslednji trenutak pa da krene u namestanje. Krecu agenti po svlacionicama, nude ogromne kofere novca igracima. Uplacuje im se po 2-3 a mozda i 20-30 miliona (nece ljudi da rizikuju za manje pare jer za mesec zarade milion). Za ludu srecu niko nije odbio ponudu kladionice i sta sad? Dobije jedan odbrambeni Sitija crveni karton i pocnu ljudi da uplacuju na Vigan lajv kladjenje. Kladionica u cudu. "Sta sada da radimo platili smo silne pare da Siti izgubi a narod jos sad uplacuje na Vigan. Pa bankrotiracemo. Jos ako se otkrije da smo namestali qq nama. Bas smo bezveze pravili ovu frku". Kladionica zaradjuje na marzi: primer gde nema neresenog oni stave kvotu 1.85 na 1 i 1.85 na 2. Ja uplatim na 1 ti uplatis na 2 i kakav god ishod bude kladionica dobija. Tebi isplate 850 na 1000 uplaceno, daju ti mojih 1000 jer ja sam pao a oni sebi strpaju 150 u dzep.

b) Siti namestio? Ovako maksimalna uplata na ovakav mec je jedno 30.000 funti. Kvota na Vigan je u pocetku bila 12 to je takle nekih 360k funti. Siti gladan 360k? Odrecice se FA kupa, ulaznica i reklama od narednih utakmica radi 360k? Svoje navijace koji mu svake sedmice stavljaju u kasu nekoliko miliona ce razocarati radi 360k?

matija

pre 6 godina

Da li se neko seca kada je Ronaldo presao u Real za tada nestvarno velike pare ? Sve je to Real "zaradio" u samo jednoj utakmici i to utakmici protiv Alcorcona (3. liga) 2009 u kupu kralja kada je izgubio (Real) 4:0 u gostima .Neverovatno kako to nikome od zvanicnika tada nije bilo sumnjivo .

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Vigejn Atletik ( kako glasi pun naziv ovog kluba) nije obican treceligas, vec klub koji se punih 11 sezona, od 2005 do 2016 godine takmicio u Premijer ligi i znao je dosta puta da namuci Gradjane. Inace oni su klub iz Lankashira ali i Burnli, oni su lokalni rivali bas kao Lacio i Roma na primer.

Krsto Puzigaća

pre 6 godina

Isto kao kod nas u basketu, nizerazredni klub uzeo juce kup u Nisu.
(Lars, 19. februar 2018 23:48)

Sine, ti se izgleda informišeš na njuzu. FMP juče nije uzeo ništa. Kup je juče uzeo jedini srpski košarkaški klub u univerzumu, koji je bio prvak evrope.

Pilo

pre 6 godina

@Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 20. februar 2018 00:34)

Mocart 250 miliona godisnje zaradi? Momak, prvo malo razmisli. Sa tolikom zaradom za ovih 20 godina gazda Mocarta ili grupa njih bi bili medju sto najbogatijih ljudi sveta. Brkas pojmove prihod i profit. Prihod je kolicina novca koja im je uplacena na racun ili vise racuna koji su u njihovom vlasnistvu na kraju radnog dana. Oni sa tog racuna posle placaju reklame na TV-u, pa razne agencije koje rade na marketingu, pa svoje radnike, pa kiriju, struju, vodu, pa sve sto se nalazi u kladionici + servis, pa nekad se desi da neko dobije vece pare pa im se ne moze isplatiti od dnevnog pazara nego mora sa racuna itd. Imaju oni stosta da poplate. Kada se od prihoda odbiju ti rashodi tek tada govorimo o zaradi odnosno o profitu. Prihodi su im 250 miliona ali profit je najmanje 5-10 puta manji ako ne i vise. Biznis nije laka stvar kako ti mislis. Nikome ne sipa novac kao kisa, bez pameti, dobre organizacije i truda.

New Jersey

pre 6 godina

Sve vrsni strucnjaci i poznavaoci fudbala,poceo sam da se naglas smejem kada sam procitao komentar "uvek su bili crna macka za gradjane" :))))

Dacha

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Zbog elementarnog nepoznavanja Premier Lige tvoja teorija zavere pada u vodu odmah na samom startu jer City nije uzeo titulu u 93-em minutu protiv Vigana nego protiv QPR-a! A drugo jasno je da njih ovaj kup ne zanima preterano i izasli su rastereceno sa kombinovanim sastavom pa sta urade,ako bude bilo dovoljno super,ako ne nikom nista jer cilj je Premier Liga koja je tu na domak i naravno Liga Sampiona ali tu ce vec biti povuci potegni ali definitivno imaju lepu sansu.

Ja bih reko da ste pre "prigradjani", ako mozes da ukapiras na sta mislim svojim prefinjenim umom pajsera

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40)

Haha, a m.da hocete od muke da si pojedete zbog basketa... Kolko vi imate budjav smisao za humor, onako, bas "gradjanski", iz karton naselja. Znaci, ja stvarno ne mogu da verujem da za Zvezdu uglavnom (znaci ne bas svi) navijaju najveci balvani. Nezanimljivi, neduhoviti, jednom recju paceri u svakom smislu.

Creative mind

pre 6 godina

Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.

Pilo

pre 6 godina

... I da dodam... Kladionica ne moze da zivi od samo jednog meca. Zarada na jednom mecu je mala i nemaju oni te pare pa potplate igrace i da im se na kraju bilo sta isplati. A pogotovo nemaju da nameste vise meceva. Evo jedan primer koliko je jedna poznata kladionica zaradila od samo jednog i to im je rekord.

Kladionica BetFair je u pitanju i u pitanju je exchange kladjenje (igrac protiv igraca znate valjda sta je to iskusni kladionicari). Obrt novca je bio 30 miliona evra, sto znaci da su igraci uplatili toliko a bore se jedan protiv drugog po sistemu "ajmo u 100 maraka da Zvezda dobija" a ovaj drugi "ajde da nece". Kladionica je ubirala 2% od tih 30 miliona. Dakle ko kod od igraca dobije ne dobija 100 maraka nego 98. Zaradili su dakle negde oko 750.000 hiljada na samo jednom tom mecu i to je rekord. Nisu cak ni toliko jer moraju od toga da plate i radnike, reklame, porez i ostalo. Dakle to je smesna zarada i oni sa tom zaradom ne mogu nista da nameste.

Uostalom kako ista da nameste kad ima uplata i na 1 i na X i na 2. Pa sta da nameste boga ti. Nameste mec i dopuste ti da uplacujes lajv kladjenje?!

Жунињо

pre 6 godina

@мареракарера да страшан играч зато игра трећу лигу, прошле године у чемпионшипу 5.голова на 33. утакмице...

kralj

pre 6 godina

Ivan@Taj Vigan bi se u ovoj nasoj nakaradnoj ligi borio za opstanak,nasa liga je mnogo slaba ali ove drvosece bi se tesko naigrali I sa nasim najslabijim klubovima,ne potcenjuj nase klubove,jedino sto su po infrastrukturi miljama daleko od nas.

xxx

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40) Železnik je prigradsko naselje...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kao prvo, Gvardiola je izmesao sastav jer ih ceka revans u LS sa Bazelom a kao drugo Vigen i nije tako losa ekipa jer su oni bili clanovi Premijer lige do pre skoro 2 godine i to jos 2005 godine, dakle punih 11 godina nisu ispadali! Tako da oni su bolja i poznatija ekipa nego na primer Oldhem, Nortampton, Valsal, Sluzburi, Plajmut, ili Gilingem koji nisu nikada igrali u Premijer ligi, a time je Vigen pokazao i dokazao da poseduje odredjeni kvalitet. Auu kad se setim ekipe: Golmani Kris Krkland, Al Habsi, onda Mejnor Figeroa, Hugo Rodaljega, Emil Heski, Pol Sarnel, Titus Brambl ( taj je igrao i za Sanderlend i za Njukastl), Beseajur... Jako gotivna ekipa, zao mi je sto su zavrsili u cak trecoj ligi. Ponavljam, ovo za mene i nije iznenadjenje jer je Vigen znao i u Premijer ligi da pobedi Mancester Sitija ili bar da im uzme bod.

bet bet

pre 6 godina

@Pilo
Ove baljezgarije oko rekorda necu da komentarisem . Koliko ne znas pokazuje podatak o 1 x 2 , sta ti strucnjace mislis kolike su uplate na ovu utakmicu na 1 i isplata a koliko miliona tiketa je imalo 2 u igri ? x ti je na nivou 1 . Uz golove kojih nije bilo , dodjes do 99,9 % tiketa sinoc odigranih i to u celom svetu , pa racunaj .

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@mrWolf
Moguće je , slažem se . Ali uzmi u obzir klub koji ulaže po 400 mil po sezoni a povrat novca je 30% , toliko su njegovi prihodi . Namestiti ovakvu utakmicu je poslastica za novopečene fudbalske klubove . Stavi prst na čelo šta možeš sa 200 i kusur mil godišnje , što bih bacao na plate fudbalera , šta imam može mi se , pusti te fore . Nego dođe gdin Wilijam i ostali i objasni PSŽ , Citiju , Čelziju i sl kako to ide na obostranu korist . Još mu opere kao uslugu . I onda se terači kamila u zimskom periodu keze svima u lice i preplaćuju moderne gladijatore . Pazi to su likovi koji se slikaju kada daju milion za bolnicu , ugrožene kitove , i kao prosipaju svojih 200 mil na fk svake sezone , hm moraš da budeš baš naivan da veruješ u to .
City je dobar primer jer im je marketing , vrednost akcija u nesrazmeri sa ulaganjem godinama , tj samo se sipa . Što bi to neko radio ?
Kada ovo izuzmeš , da , dešavaju se iznenađenja .

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Svaki put kada komentator kaze Gundoan, meni ugine jedna mozdana celija. Nisam ekspert za jezike al znam samo da me nervira :D
(Gooner, 19. februar 2018 22:54)

I Martin Tajler, komentator na FIFA igrici kaze Gundoan, dakle ne Gundogan. Pravilno je i Celstrem, jeste da nas nervira i to ali i to je pravilan izgovor.

seksisto

pre 6 godina

Apsolutno ne može niko da me ubedi da čak i najvišem nivou fudbala nema nameštanja,čak čitavih takmičenja. Neko dole je pomenuo Betfair i upatu i zaradu od jednog meča. Pa pomnožite to sa brojem kladionica u svetu, kineskim, američkim , evropskim, itd. To su bruka milioni, ako ne i milijarde. Turnirska takmičenja su priča za sebe. Izračunajte koliko je novca uloženo na osvajanje Grčke, ili Lestera, svima su pokupili pare. Šta ćemo sa Kalčopolijem, FIFOM? I još jedna stvar, ajmo drugačijom logikom, zašto mislite da kladionica namešta meč? Često ga smeštaju baš da bi istim uzeli novac. Jedino obični igrači u svim slučajevima nagrabuse.

Zex

pre 6 godina

oni imaju sto kupa.Kada nema sta da se igra daj kup.Veliki klubovi imaju vise obaveza zbog toga biraju sta ce igrati.Tu je i kladionica naravno.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Uroše, baš Vigejn i Plajmut?
(Vigejn, Plajmut, Las Andjelos, 20. februar 2018 12:42)

Yeah, jer glagol fly se cita FLAJ a ne fli, buy se cita baj otud i Plymouth se cita Plajmut. Sve je jasno.

Sabre

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...

Vracanje dugova

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...

zvrk

pre 6 godina

To su i zeleli. To se vidi i kod primljenog gola,onakav kiks odbrane moze da uradi samo neko ko zeli! O Delfu da ne govorim. Ne bi mi igrao vise prvu postavu ni on ni Walker. Sve je gluma, izrezirano, jer Vigan iz igra i napada nije mogao da da gol, znaci samo iz greske,crvenog ili autogola.To je to.

alba greaca

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)

Ivan

pre 6 godina

Ništa neobično jer prvo i prvo i treći i četvrti rang takmičenja u Engleskoj je na izuzetno visokom nivou, taj Vigan bi recimo u srpskoj nazovi "Superligi" bio prvak ubedljivo sa nekih 90% osvijenih bodova, a drugo i drugo Mančester Siti je moćan tim ali nije im prioritet da na kraju ove sezone uzmu "Kvadro krunu" iliti četiri trofeja, LŠ, LP, FA Kup i Liga Kup jer je to nerealno očekivati u toliko moćnoj konkurenciji i zgusnutom rasporedu mečeva! Akcenat moćnog tima gospodina Pepa Gvardiole je isključivo na LŠ i PL ostala takmičenja su svesno žrtvovana!

Mikii

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.

tika - taka madafaka

pre 6 godina

Ma jel moguce, tika taka, atomski fudbal, najbolji trener svih vremena, onaj koji je izmislio taktiku, onaj nepobedivi, onaj sto trosi manje od ostalih, onaj o kome se pisu romani i hvalospevi i autorski tekstovi i sta sve ne...

Sir Djavo

pre 6 godina

Svojevremeno je Real bio rastavljen na proste faktore od nekog tima iz Š lige pa niko nije komentarisao kako je to Španija i sl stvari al ovi što vole Englesku svaku priliku koriste da je veličaju. Najjače od svega je kad im se iznesu činjenice odmah odovaraju kako to nije tako, kako su to kompleksi. Čelzi je crna mačka za Čelzi ali se nadam da će ih Mesi naruziti samo da ne slusam ove fanatike Engleske a nista Enlesko nije od vlasnika do igrača.

samo kazem

pre 6 godina

za mnogo gore startove nad Sitijevim igracima, posle kojih su neki i povredjeni, protivnici nisu dobijali ni zuti, a sad Delf odmah crveni.

baxuz

pre 6 godina

naravno da su izbacili kad sam ja stavio 100e dvojku na tiket.. pocecu od vikenda da igram na siti samo da ih izmalerisem do kraja.. samo ne znam hocu li imati para do kraja prvenstva

Miloš

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).

HARIS

pre 6 godina

Citav klub sa stadionom ne vrijedi kao najjeftinije Gvardiolino pojacanje i opet ih pobjedise. Bravo za Vigan :) Znamo da od oktobra 2017. Siti ima ozbiljnu bazu fanova na Balkanu, tako da ce nam sada oni sve objasniti...

doom

pre 6 godina

ФА куп, најстарије фудбалско такмичење на свету, какав Сити, какви бакрачи, какве црне паре, ту су петолигаши избацивали прваке државе на кеца. зато и гину сви кад играју, у питању је спортска част. Ник Хорнби "стадионска грозница" књигу у шаке да скапирате мало Енглезе и шта им значи фудбал.

Deda

pre 6 godina

Kolevka fudbala koja je svoju jedinu titulu na prvenstvima uzela uz zesce stelovanje.. vazi. Kolevka fudbala u kojoj igra najveca legija stranaca od svih liga petice. Kolevka fudbala gde se pajseri tipa Stouns i Endi Kerol placaju 10x vise nego sto vrede.. itd. isl. Fudbal svojevremeno izmislili mozda jesu, ali da su u njemu nesto preterano dobri, bas i nisu...
(Sabre, 19. februar 2018 23:03)

Ne radi se o rezultatima nacionalnog tima i fudbalerima koliko o odnosu prema igri i odsustvu kompleksa niže vrenodnosti - skidanju gaća pred favoritom. Da ne pričam o suđenju (vidi Zvezda-Borac u četvrtak).
(Miloš, 19. februar 2018 23:17)

Sve se slažem osim što si za primer suđenja trebao da navedeš najsvežiji primer Mladost Lučani - Partizan...

trip hop

pre 6 godina

Kakva tekma!!!

Da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
Engleska - kolevka fudbala!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rema, 19. februar 2018 22:54)

Zbog ovakvih ljudi mrze englesku, spansku, italijansku ligu, itd. Jer, ovakvi ne mogu da jednostavno uzivaju u dobroj utakmici i vole ono sto im se svidja. Ne, oni moraju da provociraju, namecu svoje stavove drugima, te da obavezno popljuju one koje smatraju konkurentima. Klasicna srpska bolest. Postovanja nigde.
(Mikii, 19. februar 2018 23:10)

Kazem, taj nista sem smesne PL nece osvojiti. Gvardiola je to. Ili, sto brat Galliani kaze, Prevariola.
(Mikii, 19. februar 2018 23:04)

Sta reci?

Zex

pre 6 godina

oni imaju sto kupa.Kada nema sta da se igra daj kup.Veliki klubovi imaju vise obaveza zbog toga biraju sta ce igrati.Tu je i kladionica naravno.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kao prvo, Gvardiola je izmesao sastav jer ih ceka revans u LS sa Bazelom a kao drugo Vigen i nije tako losa ekipa jer su oni bili clanovi Premijer lige do pre skoro 2 godine i to jos 2005 godine, dakle punih 11 godina nisu ispadali! Tako da oni su bolja i poznatija ekipa nego na primer Oldhem, Nortampton, Valsal, Sluzburi, Plajmut, ili Gilingem koji nisu nikada igrali u Premijer ligi, a time je Vigen pokazao i dokazao da poseduje odredjeni kvalitet. Auu kad se setim ekipe: Golmani Kris Krkland, Al Habsi, onda Mejnor Figeroa, Hugo Rodaljega, Emil Heski, Pol Sarnel, Titus Brambl ( taj je igrao i za Sanderlend i za Njukastl), Beseajur... Jako gotivna ekipa, zao mi je sto su zavrsili u cak trecoj ligi. Ponavljam, ovo za mene i nije iznenadjenje jer je Vigen znao i u Premijer ligi da pobedi Mancester Sitija ili bar da im uzme bod.

Creative mind

pre 6 godina

Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.

marerakarera

pre 6 godina

Vil Grig se pusi, Gvardiolin tim se rusi
Na-na-na-na-na-na-na

Inace, decko imao 20 golova u 45 tekmi za MK Dons. 40 dok je igrao za Volsol. Ako izuzmemo pesmu, za nize divizije, pa i za Cempionsip, strasan igrac.
Igraju Den Brn (bivsi stoper Fulama), Dzejms Von, Nik Pauel, sve bivsi igraci Premijersipa, trener je cini mi se odveo Portsmut u visi rang nedavno... opasna ekipa za svoju ligu.

Voleo bih da se ponove dani Martineza, Mozesa, Figueroe, Votsona, Arune Konea(najbolja kosa u istoriji fudbala, ona njegova snezna frizurica). Treba i Blekbrn i Portsmut da se uskoro vrate.

miša

pre 6 godina

gvardiola nema pojma o fudbalu, uvek je vodio izgradjene timove sa najvise para, to svacija baba moze da uradi. Kad preuzme šefild i izgradi tim i osvoji nesto, onda priznajem, ili sa malagom. Ovako, covek je smesan

Ja bih reko da ste pre "prigradjani", ako mozes da ukapiras na sta mislim svojim prefinjenim umom pajsera

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40)

Haha, a m.da hocete od muke da si pojedete zbog basketa... Kolko vi imate budjav smisao za humor, onako, bas "gradjanski", iz karton naselja. Znaci, ja stvarno ne mogu da verujem da za Zvezdu uglavnom (znaci ne bas svi) navijaju najveci balvani. Nezanimljivi, neduhoviti, jednom recju paceri u svakom smislu.

kralj

pre 6 godina

Ivan@Taj Vigan bi se u ovoj nasoj nakaradnoj ligi borio za opstanak,nasa liga je mnogo slaba ali ove drvosece bi se tesko naigrali I sa nasim najslabijim klubovima,ne potcenjuj nase klubove,jedino sto su po infrastrukturi miljama daleko od nas.

Krsto Puzigaća

pre 6 godina

Isto kao kod nas u basketu, nizerazredni klub uzeo juce kup u Nisu.
(Lars, 19. februar 2018 23:48)

Sine, ti se izgleda informišeš na njuzu. FMP juče nije uzeo ništa. Kup je juče uzeo jedini srpski košarkaški klub u univerzumu, koji je bio prvak evrope.

BlueFortress

pre 6 godina

Ozbiljan samar, nista od zvanicne duple krune za Siti, od favorita ostadose samo Junajted, Celsi i Totenhem koji mora odigrati ponovljeni mec sa Rocdejlom u gostima.

matija

pre 6 godina

Da li se neko seca kada je Ronaldo presao u Real za tada nestvarno velike pare ? Sve je to Real "zaradio" u samo jednoj utakmici i to utakmici protiv Alcorcona (3. liga) 2009 u kupu kralja kada je izgubio (Real) 4:0 u gostima .Neverovatno kako to nikome od zvanicnika tada nije bilo sumnjivo .

mr.wolf

pre 6 godina

Ovako, vidim opet je aktuelna tema kladionica i namestanje. Zasto je nemoguce da neko iz 3-4 lige izbaci premijerligasa ? Zasto ?
Pa nije nemoguce, samo "mi" tako mislimo. Po komentarima strucnjaka ovde, ne shvatam zasto bi se uopste igrala utakmica, izvuces parove, ako se padnu premijerligas i treceligas, prolaze ovi sto su bolji i ne mora da se igra uopste. Jel to poenta ? Naravno da nije, ko malo razmisli shvatice da je kup takmicenje upravo tako zamisljeno, dati sansu manje jakim timovima da ugroze jake. Igra se 1 utakmica pa sta
se desi. Svi ti treceligasi su svesni toga i zato u vecini slucajeva ulaze sa ogromnim motivom i zeljom da izbace jaceg. Isto tako ne shvatam teorije zavere o prelazima iz 1-2 i obrnuto. Zasto bi se igralo drugo poluvreme ako neko vodi 2-0 ? Proglasiti ga za pobednika i to je to.

Жунињо

pre 6 godina

@мареракарера да страшан играч зато игра трећу лигу, прошле године у чемпионшипу 5.голова на 33. утакмице...

xxx

pre 6 godina

Kup je takmicenje gde izraziti autsajder moze da napravi iznenadjene!

Upravo to se juce desilo u kosarci! Partizan je trenutno u rangu Vigana, a gradjani su gradjani - i u Engleskoj i u Srbiji! :-)
(alba greaca, 19. februar 2018 23:40) Železnik je prigradsko naselje...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Svaki put kada komentator kaze Gundoan, meni ugine jedna mozdana celija. Nisam ekspert za jezike al znam samo da me nervira :D
(Gooner, 19. februar 2018 22:54)

I Martin Tajler, komentator na FIFA igrici kaze Gundoan, dakle ne Gundogan. Pravilno je i Celstrem, jeste da nas nervira i to ali i to je pravilan izgovor.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Vigejn Atletik ( kako glasi pun naziv ovog kluba) nije obican treceligas, vec klub koji se punih 11 sezona, od 2005 do 2016 godine takmicio u Premijer ligi i znao je dosta puta da namuci Gradjane. Inace oni su klub iz Lankashira ali i Burnli, oni su lokalni rivali bas kao Lacio i Roma na primer.

Pilo

pre 6 godina

... I da dodam... Kladionica ne moze da zivi od samo jednog meca. Zarada na jednom mecu je mala i nemaju oni te pare pa potplate igrace i da im se na kraju bilo sta isplati. A pogotovo nemaju da nameste vise meceva. Evo jedan primer koliko je jedna poznata kladionica zaradila od samo jednog i to im je rekord.

Kladionica BetFair je u pitanju i u pitanju je exchange kladjenje (igrac protiv igraca znate valjda sta je to iskusni kladionicari). Obrt novca je bio 30 miliona evra, sto znaci da su igraci uplatili toliko a bore se jedan protiv drugog po sistemu "ajmo u 100 maraka da Zvezda dobija" a ovaj drugi "ajde da nece". Kladionica je ubirala 2% od tih 30 miliona. Dakle ko kod od igraca dobije ne dobija 100 maraka nego 98. Zaradili su dakle negde oko 750.000 hiljada na samo jednom tom mecu i to je rekord. Nisu cak ni toliko jer moraju od toga da plate i radnike, reklame, porez i ostalo. Dakle to je smesna zarada i oni sa tom zaradom ne mogu nista da nameste.

Uostalom kako ista da nameste kad ima uplata i na 1 i na X i na 2. Pa sta da nameste boga ti. Nameste mec i dopuste ti da uplacujes lajv kladjenje?!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Uroše, baš Vigejn i Plajmut?
(Vigejn, Plajmut, Las Andjelos, 20. februar 2018 12:42)

Yeah, jer glagol fly se cita FLAJ a ne fli, buy se cita baj otud i Plymouth se cita Plajmut. Sve je jasno.

Mladen

pre 6 godina

@Zex

Teorija zavere ajde prestani srece ti. FA kup je najstarije takmicenje, sigurno je da Siti zeli da ga osvoji. Sramota je sto su ispali od tima iz trece lige, ali to je draz fudbala, a neka teorija zavere.

seksisto

pre 6 godina

Apsolutno ne može niko da me ubedi da čak i najvišem nivou fudbala nema nameštanja,čak čitavih takmičenja. Neko dole je pomenuo Betfair i upatu i zaradu od jednog meča. Pa pomnožite to sa brojem kladionica u svetu, kineskim, američkim , evropskim, itd. To su bruka milioni, ako ne i milijarde. Turnirska takmičenja su priča za sebe. Izračunajte koliko je novca uloženo na osvajanje Grčke, ili Lestera, svima su pokupili pare. Šta ćemo sa Kalčopolijem, FIFOM? I još jedna stvar, ajmo drugačijom logikom, zašto mislite da kladionica namešta meč? Često ga smeštaju baš da bi istim uzeli novac. Jedino obični igrači u svim slučajevima nagrabuse.

Tolo

pre 6 godina

@Koliko namestaljki,ovo je strasno!

Ajd objasni sta je namesteno? Da li je pod a) namestila kladionica da ljudi padnu ili je pod b) Siti namestio da bi uzeo pare sa kladionice.

a) kladionica bi morala da prvo saceka uplate: uplata je najvise na dan meca ili uoci samog meca. Kladionica treba da ceka poslednji trenutak pa da krene u namestanje. Krecu agenti po svlacionicama, nude ogromne kofere novca igracima. Uplacuje im se po 2-3 a mozda i 20-30 miliona (nece ljudi da rizikuju za manje pare jer za mesec zarade milion). Za ludu srecu niko nije odbio ponudu kladionice i sta sad? Dobije jedan odbrambeni Sitija crveni karton i pocnu ljudi da uplacuju na Vigan lajv kladjenje. Kladionica u cudu. "Sta sada da radimo platili smo silne pare da Siti izgubi a narod jos sad uplacuje na Vigan. Pa bankrotiracemo. Jos ako se otkrije da smo namestali qq nama. Bas smo bezveze pravili ovu frku". Kladionica zaradjuje na marzi: primer gde nema neresenog oni stave kvotu 1.85 na 1 i 1.85 na 2. Ja uplatim na 1 ti uplatis na 2 i kakav god ishod bude kladionica dobija. Tebi isplate 850 na 1000 uplaceno, daju ti mojih 1000 jer ja sam pao a oni sebi strpaju 150 u dzep.

b) Siti namestio? Ovako maksimalna uplata na ovakav mec je jedno 30.000 funti. Kvota na Vigan je u pocetku bila 12 to je takle nekih 360k funti. Siti gladan 360k? Odrecice se FA kupa, ulaznica i reklama od narednih utakmica radi 360k? Svoje navijace koji mu svake sedmice stavljaju u kasu nekoliko miliona ce razocarati radi 360k?

Dacha

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Zbog elementarnog nepoznavanja Premier Lige tvoja teorija zavere pada u vodu odmah na samom startu jer City nije uzeo titulu u 93-em minutu protiv Vigana nego protiv QPR-a! A drugo jasno je da njih ovaj kup ne zanima preterano i izasli su rastereceno sa kombinovanim sastavom pa sta urade,ako bude bilo dovoljno super,ako ne nikom nista jer cilj je Premier Liga koja je tu na domak i naravno Liga Sampiona ali tu ce vec biti povuci potegni ali definitivno imaju lepu sansu.

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018 23:41)

Druže, ne bih da ti rusim kućicu ali u pitanju je bio QPR ( ekipa koju je City pobedio u 90+ minutu za titulu ) a ne Vigan tako da ti je teorija zavere propala..

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@mrWolf
Moguće je , slažem se . Ali uzmi u obzir klub koji ulaže po 400 mil po sezoni a povrat novca je 30% , toliko su njegovi prihodi . Namestiti ovakvu utakmicu je poslastica za novopečene fudbalske klubove . Stavi prst na čelo šta možeš sa 200 i kusur mil godišnje , što bih bacao na plate fudbalera , šta imam može mi se , pusti te fore . Nego dođe gdin Wilijam i ostali i objasni PSŽ , Citiju , Čelziju i sl kako to ide na obostranu korist . Još mu opere kao uslugu . I onda se terači kamila u zimskom periodu keze svima u lice i preplaćuju moderne gladijatore . Pazi to su likovi koji se slikaju kada daju milion za bolnicu , ugrožene kitove , i kao prosipaju svojih 200 mil na fk svake sezone , hm moraš da budeš baš naivan da veruješ u to .
City je dobar primer jer im je marketing , vrednost akcija u nesrazmeri sa ulaganjem godinama , tj samo se sipa . Što bi to neko radio ?
Kada ovo izuzmeš , da , dešavaju se iznenađenja .

Pilo

pre 6 godina

@Mora da se isplate plate igracima ! E moji vi ! Fudbal se danas svodi na cist profit od kladionica.U Aziji nije kao kod nas ogranicenje na 50 miliona dinara nego koliko god zelis da uplatis pomnozis sa kvotom i cao ! Pa ako Mocart zaradi 250 miliona eura godisnje,a osvajac Lige Sampiona dobije 80 miliona eura onda slobodno mogu da kazem da kladionice ima da daju 300 miliona Realu i da kazu Perezu,ova sezona ima da ti bude za namestanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Creative mind, 20. februar 2018 00:34)

Mocart 250 miliona godisnje zaradi? Momak, prvo malo razmisli. Sa tolikom zaradom za ovih 20 godina gazda Mocarta ili grupa njih bi bili medju sto najbogatijih ljudi sveta. Brkas pojmove prihod i profit. Prihod je kolicina novca koja im je uplacena na racun ili vise racuna koji su u njihovom vlasnistvu na kraju radnog dana. Oni sa tog racuna posle placaju reklame na TV-u, pa razne agencije koje rade na marketingu, pa svoje radnike, pa kiriju, struju, vodu, pa sve sto se nalazi u kladionici + servis, pa nekad se desi da neko dobije vece pare pa im se ne moze isplatiti od dnevnog pazara nego mora sa racuna itd. Imaju oni stosta da poplate. Kada se od prihoda odbiju ti rashodi tek tada govorimo o zaradi odnosno o profitu. Prihodi su im 250 miliona ali profit je najmanje 5-10 puta manji ako ne i vise. Biznis nije laka stvar kako ti mislis. Nikome ne sipa novac kao kisa, bez pameti, dobre organizacije i truda.

bet bet

pre 6 godina

@Pilo
Ove baljezgarije oko rekorda necu da komentarisem . Koliko ne znas pokazuje podatak o 1 x 2 , sta ti strucnjace mislis kolike su uplate na ovu utakmicu na 1 i isplata a koliko miliona tiketa je imalo 2 u igri ? x ti je na nivou 1 . Uz golove kojih nije bilo , dodjes do 99,9 % tiketa sinoc odigranih i to u celom svetu , pa racunaj .

duledudule

pre 6 godina

Vidim vodi se polemika o Englezima i fudbalu.Ok ni ja ih ne gotivim bas,rekao bi da su mi prepotentni smrdljivi pegavi englezi,ali sam skoro odgledao serijal footbal is great na jedom nasem sportskom kanalu i tu se vidi koliko njima fudbal znaci.pogledajte obavezno

Zurka

pre 6 godina

Siti je titulu u 93.minutu osvojio protiv QPR-a, a ne protiv Wigana kao sto je neko napisao,tako da ovo nema veze sa tim.
Inace,svaka cast ekipi Wigana,veliki podvig protiv trenutno najjace ekipe PL.

New Jersey

pre 6 godina

Sve vrsni strucnjaci i poznavaoci fudbala,poceo sam da se naglas smejem kada sam procitao komentar "uvek su bili crna macka za gradjane" :))))

RoccoEstaLoco

pre 6 godina

Siti od one osvojene titule u 93. minutu bas protiv Vigana stalno bas slucajno lose odigra sa njima....sve mogu da dobiju al bas im ovi nesretnici "ne leze"....price za malu decu, sve gaze ali njima ni gol da daju plus sto su sudije u Engleskoj na nivou nase beton lige...nigde u Evropi sudije toliko kardinalno ne grese i direktno uticu na rezultat kao u Engleskoj...
(Vracanje dugova, 19. februar 2018
23:41)

Druze, zao mi je sto ti rusim kucicu ali nije u pitanju Vigan vec QPR. Protiv njih su osvojili titulu u 90+ minutu. Pozz

momak

pre 6 godina

Pa pre nekoliko godina isti taj Wigan kada je ispao u drugu ligu ih je pobedio u finalu i uzeo im FA Cup otisao u Evropu kao drugoligas..uvek su oni imali muke sa njima...