Ponedeljak, 19.02.2018.

08:57

"Počinje nova era Partizana!"

Košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović rekao je da je osvajanje Kupa Radivoja Koraća "početak nove ere" tog kluba.

Izvor: B92

"Poèinje nova era Partizana!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Biće samo gore

pre 6 godina

Smejem se koliko sve podseća na ono davno vreme kada je Partizan dominirao, a Zvezda povremeno uzimala ovaj pehar. Isto su se tako i oni hrabrili i pretili, a ustvari samo uzalud palili i nadali, iako je bilo jasno da je taj kup sve što mogu da urade, jer bez pravog sistema rada i sa mnogo slabijim timom u nadmetanjima za titule igranih u 2-3 pobede, nemaju nikakve šanse protiv vodećih. Posebno kad se protivnički tim potpuno fokusira na to takmičenje, bilo ABA ili državno prvesntvo, što uz napor igranja EL nikad se ne događa u vreme igranja Kupa. Nema uspeha preko noći, i Čović je to shvatio i nije obećavao navijačima instant uspehe, već tek za 3-4 godine od kad je pokrenut projekat. Tako se na kraju i desilo. Ovaj Partizan tek treba da se resetuje, jer ni iz ovog tima dogodine neće ostati više od 3-4 igrača, jer će mlađi otići trbuhom za kruhom čim uzmognu, a od penzosa nema velike koristi na duže staze. Partizan tone i dalje, i ovim kupom mogu da zamažu oči samo onim najostrašćenijim, dok svaki normalan navijač oseća da če negativna razlika u odnosu na Zvezdu i narednih godina samo rasti, sve dok se u klubu ne napravi kompletna reorganizacija i postavi jasan i ostvariv plan sa formiranjem stabilnog i kvalitetnog tima za nekoliko godina unapred. Nisu za to dovoljne samo pare, kojih ionako nema, već treba puno znanja i pameti. E toga već odavno ni na vidiku u KKP!

Ostende

pre 6 godina

Eno i Efes i Aek i Lokomotiva i Barselona osvojise kup ali tesko da ce ikad biti prvaci u dogledno vreme u svojim zemljama. A oni su npr.za Partizan Harlem.

Sale

pre 6 godina

@Slobinator Da kako da ne.LEONARDO VAS JE GAZIO A VAS NAJBOLJI IGRAC JE BIO SRDJAN OBRADOVIC SUDIJA IZ JAGODINE I BIVSI SAIGRAC TERZICA IZ OFK BEOGRADA KOJI VAM JE POKLONIO GOL U DERBIJU.Inace bi i taj izgubili.Sto se kosarke tice i tu da zahvalite sudijama sto ste uopste dosli do finala uz mec manje.E to je sramota da jedan covek ima dva kluba.

slobinator

pre 6 godina

što pre shvatite da vam je kup poklonjen zbog 'viših interesa' jer znamo ko rukovodi partizanom biće bolje po vas.da li će čović dobiti nešto za uzvrat ili su ga primorali to ne znam,ali da sam se ja nešto pitao ne bih dao da grobari zvezdu pobede ni u klikerima.na žalost trend poklanjanja je počeo još prošlog proleća kada je partizanu prepuštena titula u fudbalu,ali to više nema veze sa sportom.možete se rugati koliko hoćete,ali ovo je istina.možda doživimo da se u nekom slobodnom društvu to jednom i obelodani

P

pre 6 godina

naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Ваш народ из Босне, Един Врабац, је добио пасош после три месеца играња у Србији. А можемо да доведемо колико год играча нам дозвољава наша зарада у ЕЛ и зарада од продаје играча. Оно што је питање за вас јесте колико сте ви довели играча да бисте узели овај трофеј и одакле вама паре за то? У дугу сте 7 милиона по Остоји, онај тражи да му се плати љубав а ви довели нова два црнца који су бољи од наша три црнца. Ми зарађујемо 40.000 евра сваке недеље, док ви немате ни гаће да окрпите- то по изјавама функционера КК Партизан, пошто проверљиве финансијске извештаје крију као змија ноге - дакле не кажем да немате пара, не кажем да не зарађујете, кажем да ваши тврде да немају пара за Душка Вујошевића, а да су нови црнци ту за кикирики, као што су играли и у време Душка Вујошевића, кад је и Душко Вујошевић тренирао за леблебије. А смо ми брука, јер су играли срамно, тренер се погубио, повукао неке погрешне потезе, ЕЛ појачање Фелдин гледа у под док води лопту, плави чуперак шутира са 10 метара а ваши центри по 4 личне на 3 разлике
Само што ми имамо образа да признамо да смо брука, да честитамо на победи и да похвалимо Новицу. Без измишљања тровања и дечијег нећемо да кажемо ко нас је тровао, али

Boza

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.
(ljubo, 19. februar 2018 15:49)
Ljubo, po minusima vidis da nije. Njima je bolje i lakse da uzmu beznacajan trofej, da ga sanjaju kao nesto veliko, a da onda gledaju najveceg rivala i prizeljkuju poraz da bi krenuli desant na tastature.

zlatko

pre 6 godina

ada. vecu glupost nisam procito. Ali svaka cast koliko si informisan o platama igraca. Ali nisam video da poznajes koliko su placeni igraci partizana. Koliko ih je dovedeno i kolike plate su davane i zasto dug od 7 milki. I sve to da budes 6 u aba i poslednji u cipiripi kupu. Svaka cast za sinoc ali ti ispadi su se i nama desavali pa na kraju krompir. Uzivajte pa se vidimo u maju.

Ma neeeeeeeeee

pre 6 godina

Nova era kosarkaske sekcije jugoslovenskog sportskog drustva partizana ? Kad ce ? Vraticemo vam za ovaj poraz u finalu Aba lige !!!

ada

pre 6 godina

Pazi kad lik zna plate u Zvezdi a ne zna zbog koliko ga je blokirao "iz ljubavi" Dule Vujosevic.. :)
(Deki, 19. februar 2018 14:23) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo je izneo dr čovič za plate,što nači dodaj još 20%,koji ste vi licemeri,Dule vas zauvek zakopao,dobiće on svoje pare normalno,ali vaš ponos se neće vratiti :)

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kad Zvezda uzme Kup - trovanje, izvestaj, drzavna zavera, analiza sa VMA, baklje izbijaju oko coveku, suzavac, PP aparati, uletanje navijaca na teren


Kad Partizan uzme Kup - sve mirno, cestitke sa druge strane, sami smo krivi, rival je bio bolji, slavlje pobednika, fer i sportska atmosfera bez ijednog jedinog incidenta

Sesirdzije i bogovi.

lister

pre 6 godina

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.
(Laik, 19. februar 2018 12:01)


Hahahahaha još živite od prošlosti... Ako cemo tako da gledamo, i Zvezda je bila prvak evrope u fudbalu, a vi to nikad necete biti...

ljubo

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.
(Wilfred, 19. februar 2018 12:34)

Sine, pa i protiv Borca ste mi bili nesto mnogo opusteni a Cacani imali sut za pobedu tacnije 2 slobodna bacanja, imali su mec loptu, receno teniskim zargonom.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sto se Neutralnog i njemu slicnih ljudi tice, cestitam od srca, i treba da se raduju. Treba biti uz klub i kad nije EL, radovati se svakom trofeju, a ovaj nije mali i apsolutno su ga zasluzili. Pre neku godinu, kad je mag govorio o omazu, uzivao sam u Zvezdinim partijama u EK, svakoj pobedi se radovao i vise nego nekim u EL. Dobro sto je ovde doslo otreznjenje. Marinkovic je rekao da smo procitani, da su i prosli put bili blizu, sto je ustina, Borac je morao biti opomena... Idemo dalje, ali pamet u glavu.

Batko

pre 6 godina

Nasao sam mir na drugoj strani, ( Topciderskog brda) nemam osijecaj da neeko fali, kako to opisati ne mogu od srece disatii...
Od sinoc navijam za Partizan, mnogo bolju i tecniju kosarku igraju momci a imaju toliko manji budzet od Zvezde. Ee to cenim, kad David pobedi Golijata.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

O, kako su poleteli. I prošle godine nas dobiše u nevažnoj utakmici, poleteše baš kao juče, a posle stiglo branje ušiju i postavljanje stvari na svoje mesto i od naše filijale...

ada

pre 6 godina

Plate košarkaša Crvene zvezde:

Tejlor Ročesti – 500.00
Pero Antić – 400.000
Džejms Feldin – 350.000
Branko Lazić – 300.000
Milko Bjelica – 300.000
Nikola Jovanović – 210.000
Stefan Janković – 210.000
Matijas Lesor – 200.000
Nemanja Dangubić – 200.000
Nikola Radičević – 150.000
Marko Kešelj – 150.000
Ognjen Dobrić – 100.000
Omić i Enis na ovu cifru još minimum 200k,
Ovo je podvig Partizana i nabijaće vam ovo na nos stalno...

One night in May

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Isto je pricao i Miloje iz Mege 2016. kad uzese Kup Koraca. Tu ste negde sa njima...
Bice od njega trener, NBA zove, ako odbije Partizan, evroligaski trener i ostale gluposti...ispostavilo se da Miloje i u Megi jedva zadrzava posao i to samo zato sto mu je Misko menadzer, inace bi i odatle leteo...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Mnogo drag trofej, nadam se da ce se Partizan vratiti gde mu je i mesto na vrh!
 (djraki, 19. februar 2018 12:00)

Bas nam je drago zbog vas i dragog vam trofeja. Prosle godine to bese nebitno takmicenje. Uz zelju da ponovite ovako uspesnu sezonu, znajte da ste vi kod nas uvek na vrhu.

leo

pre 6 godina

Pobda institucije nad mutantom.
Sporta nad parama.
Deda novice sa pola zdrave noge nad njihovim preskupim balvanima.
Trenera Canka nad zetom Alimpijevicem.
Partizana nad FMPom.
Zarko su zeleli kup al udarili o zid. Sad nek ih dokrajci Dzikic u kupu nepostojece drzave.

Džoni

pre 6 godina

Ako ne uzmu KLS i pored ovog kupa ovo će im biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba sa skorom 1-9 u EK i 5-6 mestom u kako i oni kažu nikad slabijoj ABA ligi! Njima bi mnogo bolje i produktivnije bilo da se smire, shvate ovaj kup kao nešto pozitivno što su uspeli da ostvare i idu utakmicu po utakmicu. Pobedila je i Zvezda Real u Madridu pa ni jednom nisam pomislio da je to znak da osvajamo EL. Ipak je to a i ovo samo jedan dan i jedna utakmica i mora mnogo toga još da se uradi da bi mi redovno dobijali Real a vi nas.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.
(dragan, 19. februar 2018 09:04)

Dokazano nije tako. Partizan je bio najjaci kada je Zvezda bankrotirala, isto tako i FMP kada se promenila vlast koja im je dala 50 mililna nasih evra.

Back in Black

pre 6 godina

Evo ja vam zelim da svake godine osvojite Kup i u kosarci i u fudbalu a ovo ostalo mi.I ono nase prvenstvo u kosarci ma i to uzmite.Zna se sta je trenutno najbitnije kosarkasko takmicenje u celoj bivsoj Jugi.Kup je obicno vikend takmicenje gde se desavaju velika iznenadjenja ako pogledamo desavanja u kupu u ostalim drzavama mozemo i da se uverimo.

Nor

pre 6 godina

Ja ne vjerujem sta citam,Partizan je duplo slabiji od Zvezde,izginuli su utakmicu i samo zato sto je Zvezda bila pogubljena u sutu i sto je Alimpijevic vukao neke cudne poteze ovo su dobili i opet jedva jer da je Feldin pogodio trojku ili u sledecem napadu mislim Bjelica kad je bilo -3 ko zna kako bi bilo do kraja..shvatam veliku radost,ali malo objektivnosti,ovo ce se brzo zaboraviti ,Zvezda je ta koja igra EL i brani trofej Aba..vi ste ti koji ne igraju nista sledecu sezonu,prema tome spustite se na zemlju jer u finalu KLS morate nas dobiti 3 puta a to je NEMOGUCE!

xxx

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ... 
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23). Evo ga javio se kladioničar što je sinoć uložio pet crvene na Čovićev klub na poluvremenu...Ti si se našao da pričaš o parama...

sajber_kurajber

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!
(Koluči, 19. februar 2018 09:11)

Ko i zbog čega stavi "ne preporučujem" na ovakav komentar, koji apsolutno nikoga ne vređa, već samo veliča ljubav prema određenom klubu. Bolest i zavist su jedini odgovor.

Wilfred

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.

Oskar Smit

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)
Kako bre kojim parama? Pa danima ovde pišete da država sipa u Partizan. Eto, tim parama...

majstor

pre 6 godina

Daj Boze ali ne verujem. Treba da se uradi sto je uradio covic, da se izbrisu svi dugovi i da se krene od nule... e onda krece gazenje opet...dotle, tesko...jedan kup ne cini prolece.

Laik

pre 6 godina

Osvojili kup i odma se digli u nebesa, kao da su usvojili evroligu... Garant im se vrzma po glavi da mogu i do prstena aba lige.
 (lister, 19. februar 2018 10:18)

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.

Boba

pre 6 godina

Cuj mi se lozimo ? Secam se Radovica, Ilica kako su trcali po terenu posle pobede. Kao Aca Trica kad pogodi trojku. Valjda je normalno da se momci radiju.

Observer

pre 6 godina

Cestitke Partizanu, borili su se vise i zasluzeno pobedili. Sto se tice Zvezde katastrofalno su usli u utakmicu, ponovo se prima 50 poena za poluvreme. Igra se finale, neozbiljno je reci da igraci nisu bili motivisani. Mislim da je odgovornost za poraz na treneru. Nikakve organizacije napada u prvom poluvremenu nije bilo. Kada imas prednost u odnosu na rivala u nekom segmentu (centri) onda to koristis, a u reket smo bas retko spustali loptu, sem u trecoj cetvrtini kada smo i smanjili prednost. Alimpijevic nije los trener ali treba jos mnogo da uci. Radonja je imao svojih mana ali sa njim ne bi primali 50 poena za poluvreme svako malo...

BBRS

pre 6 godina

Сетите се јучерашње фудбалске утакмице, Младост-партизан. Иду избори, укључите мозак !

De Lux

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)

Ako ne udjete u evroligu ove sezone (što će se i desiti pored Budućnosti) vi nemate šta da tražite sledeće sezone...

mufljuz

pre 6 godina

ok,pobedili ste zvezdu,ej jednog evroligasa.To je jos poslo za rukom ove sezone Feneru,Baskoniji,Makabiju,Cska,Panatinaikosu ej u drustvu slavnih ste.Salu na stranu,pokazali ste kako zvezda igra kad je pritisnete u odbrani(nikako).Pokazali ste da Alimpijevic nije dorastao bitnim utakmicama,da nista osim dranja ne poseduje.Nije bre znao jednu akciju da nacrta.Za prvih dvanaest minuta samo jedan kos iz igre.Radonju cemo od blata da pravimo.Cestitke Partizanu

ls

pre 6 godina

Vi mislite da je nova era to sto ste se slucajno odvojili 20 razlike, jer Zvezda nije mogla 6 minuta ni zicer da pogodi? Mislite li da je to realno i da ce svaka utakmica biti takva? Da je Zvezda igrala sa Mornarom i da isto tako nije mogla ni tablu pogoditi 6 minuta, Mornar bi vodio 20 razlike i pobedio. Sve u svemu, los dan za Zvezdu, super za Partizan, radujte se i slavite, jer vam je ovo najdalje sto mozete da dobacite.

Milan

pre 6 godina

Nova era do prvog poraza od MZT ili Rabotničkog, ne znam ni koji igraju ABA ligu. Hajte molim vas, malo ozbiljnosti vam ne bi škodilo. Pritom ne umanjujem pobedu, svaka čast Partizanu, apsolutno zasluženo. A naš mladi i napaljeni trener taman malo da se prizemi, značiće mu za dalje.

koma

pre 6 godina

A da nije ovo malo povezano sa predstojecim Izborima Valja malo usreciti uplakanu trecinu Srbije, pogledajte i fudbal juce... Previse da bi bilo slucajno, ili ne?

srb

pre 6 godina

kup je jedna utakmica i nije pokazatelj uspona ili pada forme, prosto kako se ko snadje. Cestitke na pobedi, ne treba je omalovazavati ali ni dizati u nebesa. Jeste uspeh pobediti zvezdu, tu smo saglasni...lepo je sto se lozite, to podrzavam, samo nemojte da pricate kojestarije jer je vas ova sezona gotova. Poslednje mesto u ek, nezapamceno "dostignuce" do sada, niste se plasirali medju 4 u aba ligi, osvojen kup, stranci ce da odu i sta dalje? Gomila vecitih talenata ne znaci da imate kostur ekipe. Jedna lasta ne cini prolece...

Neutralni Gagi

pre 6 godina

Pocinje nova era, hahaha, pa rodjace nisi osvojio Evroligu.. Realno da pricamo, jacina i znacaj ovog takmicenja, osim imena Zucka koje nosi, je smesno.. Ajte molim vas!

darko

pre 6 godina

mrki, 19. februar 2018 09:07

hahahahajjajajaajajahhahahaha jao da vas nema trebalo bi vas izmisliti majke mi:)))))))
cuj on "zvezdas"
hahahahhahahag

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 6 godina

Era Ojdanic vam pocinje, ovo je prvi trofej nakon 4 godine.. Sledeci ce da bude minimum za toliko isto u kupu.. Tako da to je na taj vremenaki period 1 trofej na 11 nasih ( 4 ABA lige + 4 domace titule + 3 kupa).. Tako da za te naredne 4 sezone ne pocinje era vec se gasi i zavrsava jer Crvena Zvezda preuzima primat kao najtrofejniji klub Srbije. Pre lupetanja gluposti i replika,izadjite lepo na informacije i shvaticete da je tako.P.s kad se setim kako su se folirali ove frakcije dinamikpartizana pre par sezona za ovaj kup kako im ne treba isl.. A sada ima da ga slave mesecima kao jedini trofej na svake 4 sezone.. Idemo dalje,nema stajanja,u domacem prvenstvu me mozete da igrate sa EL klubom,taj tempo ima da vas samelje

Боки

pre 6 godina

Сад свим силама у борби за пето место у АБА лиги... То је тај почетак нове ере. ???

dragan

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.

leopold

pre 6 godina

dobro je za kosarku u Srbiji da bude barem 2 konkurentna tima...kad je samo jedan ne valja...to je najveca dobit, sve ostalo je manje vazno

mrki

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš ali moram priznati da je Partizan institucija. Posle kupa, nema se sta dodati. Bravo Partizanovci, pokazali ste šta je tradicija, mi moramo još mnogo učiti.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Istina, stigao neki trofej posle 4 godine...sad jos 4, pa mozda bude opet Kup Koraca, nikad se ne zna. Pa za jedno 25, mozda bude i neka domaca titula...pocela je nova era...

KliftonToni

pre 6 godina

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. februar 2018 09:08) # Link komentara

Какво ти је то питање? А како другачије да плачу? Мислиш да тетка може годину дана касније да не буде тетка?

...јој...извини..може да буде баба

Duck Dodgers

pre 6 godina

Aranitović kaže kod njih nisam imao nikakav motiv, Gudurić peva navijačku pesmu Partizana na proslavi njihove titule, Dangubić šta je pričao o Zvezdi, pljuvao je gde je stigao a sad glumi nekog cigana, Zagorac želi u Partizan, i odbija ih dve godine (pre toga ga vukli u Zvezdu, sad je omražen). Nije lako navijačima czv oni više nisu ni u šta sigurni... pa Kup Radivoja Koraća je bio do juče sigurica, a danas je nebitan.

Drezga

pre 6 godina

`nova era` posle osvojenog Kupa ? :)))) Ovo je genijalno, prica o nekoj novoj eri u sezoni u kojoj su postali ekipa sa najgorim skorom u Evrokupu i ekipa koja je 6, 7 u ABA (regionalnog) ligi ... hahahahaha znaci genijalno ! Znaci sad se pali masinaU ? :)

*

pre 6 godina

"Znamo u kakvom je stanju klub. "

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???

Vasa era ovo je mera

pre 6 godina

Jel ovaj kup trofej znaci plasman u Evropu naredne sezone? A da,ne znaci jer je necete igrati! Tako da vam je super pocetak "nove ere"😂😂😂

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...
(boci, 19. februar 2018 09:14)

Placi panteru.

petarczv

pre 6 godina

Sve do danas nisam kapirao koliko je navijacima partizana tesko sto ih deremo u kosarci sve ove godine i sto ni sledece godine nece videti el. Ustvari znao sam da im je tesko ali bas ovoliko ne. Napravili su od osvajanja kupa euforiju epskih razmera.. Ali dobro sad ce mi biti jos draze kad zvezda osviji abu i bude opet igrala el...

nele

pre 6 godina

e najjaci ste. Idu izbori, moraju malo I navijaci Partizana da se raduju. Dobili nebitan trofej I zamazali im oci. Nova era, jedne godine vi kup, mi ostalo. Sledece mi sve.. Na 5-6 godina uzecete I poneko domace prvenstvo. Ne zelimo da vas ugasimo, poklonicemo vam po neki trofej da ne kmecite. I svi srecni.. Jos ako proizvedete nekog igraca koga mozemo da upotrebimo e onda vrh. Mada se za sada ne vidi ni jedan koji ima mesta na klupi kod nas

gagi

pre 6 godina

Dajte ljudi nemojte da se lozimo i varamo. Uzeli smo Kup i sezona je spasena. Ako u ligi Zvezdi uzmemo jednu pobjedu bit ce to zadovoljavajuce, ipak su objektivno i realno puno jaci i imaju duzu klupu. Za iducu sezonu se MORAJU dovesti pojacanja pa da onda napadamo trofeje. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke iz Mostara, a mom Partizanu cestitke

N & T

pre 6 godina

veciti sam zvezdas i to zakleti ali je mene manje zao sto partizan osvoji kup nego duletu koi je postao zakleti neprijatelj licno njegovog partizana !

poo

pre 6 godina

Covece kakva nova era! Tamo gde smo trebali da budemo dobri ispali smo, Aba, Evropa... Partizan u timu nema mlade igrace koje vredi zadrzati I praviti oslonac ekipe,nema kvalitetne strance ... U svakoj utakmici koliki god vodili obavezno se ulazi u neizvesne zavrsnice,ogromni padovi tokom utakmice. Ovi juce odigrali katastrofalno I opet smo sa +20 dosli na +3 . Ne treba se zavaravati ovom ppbedom da je to to I sledece godine se krece u napad na trofeje. Plasi me da cemo otreznjenje dobiti u finalu Kls

Predo

pre 6 godina

Reći ću vam kao navijač Zvezde da je ovo dobro za srpsku košarku, da je pobedio bolji, motivisaniji, organizovaniji i taktički pripremljeniji tim. Ova Zvezda igra ponekad run&gun košarku i zavisi od šuterskog raspoloženja pojedinaca, ne vidi se koncepcija. Šteta što nije izgubila od Borca, koji je odigrao odlično i izgubio samo zato što su se prepali pobede. Mnogi se sećaju da smo kritikovali i Radonjića na početku. Odlično je pripremao utakmicu, ali je loše reagovao tokom utakmice. Posle je to popravljeno. Kod Alimpijevića ne vidim taj potencijal i ni jedan rezultat nije siguran. I Mornar je potencijalna mina. Opet, Partizan je odigrao iznad mogućnosti, na inspiraciju i ja im iskreno želim da sledeće godine odigraju značajniju ulogu i u ABA ligi i u međunarodnoj konkurenciji, jer, ponavljam, to je dobro za srpsku košarku.

boci

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...

ok

pre 6 godina

ovo se desilo zbog neozbiljnosti ovih drugih ali to je vec Zvezdin problem i nedostatak iskustva trenera...
Nova era partizana hm...cisto sumnjam!

Кики

pre 6 godina

.... окрећемо се ускључиво локалним и нижеразредним такмичењима, хараћемо тим теренима деценијама.... браво ..

srbin

pre 6 godina

Osvojili trofej za koji su tvrdili da je nebitan posle 4-5 susnih godina i sad se raduju kao mala deca kad dobiju cokoladu i lete visoko u oblake...zaista simpaticno,kpmpleksi su duboki...

bob

pre 6 godina

Nikakva nova era ne pocinje. Nastavice se era osrednjosti Partizana, gde ce se kao uspeh kluba predstavljati fajnal four Aba lige i ulazak u finale prvenstva i kupa (eventualno osvajanje istog)! Nije tacno da ih Partizan imao u oba Aba duela, jer je oba duela Zvezda ubedljivo dobila! Inace, pisem kao navijac Partizana!

želja

pre 6 godina

Na osnovu čega? Uzeli kup koji samo za njih ima ogromnu vrednost posle potrošenih para za pojačanja a dug raste i raste. Na kraju sezone crnci idu a posle, tužbe zbog neisplaćenih plata već vidjeno...

zvezdas

pre 6 godina

Kakva nova era? Partizan je pobedio ne zato sto je igrao odlicno vec zato sto je Zvezda bila slaba.Rocesti i Feldin zajedno 14 koseva,Davidovac, Antic i Dobric zajedno 7 koseva.Prva cetvrtina izgubljena sa 25:9.Samo cetiri trojke.Zvezda je kondiciono nespreman tim.Tri utakmice u cetiri dana ne mogu da izdrze.Sve u svemu zasluzena pobeda Partizna u jednom nebitnom takmicenju.I Fenerbahce i Real nisu osvojili kup

monako

pre 6 godina

Мало чудно се све машило,тројке,слободна бацања.Сад гледајући целу утакмицу нисам баш сигуран да је све као што смо гледали синоћ регуларно. За смиривање страсти ово је морало да се деси.Сазнаће се шта је био уступак и ко је ово режирао,кад тад,само треба сачекати јер неко ће се изланути случајно или намерно.Није само фер што су се у спорт умешали и умешао ко је стигао.

Koluči

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!

UROS

pre 6 godina

MA BRAVO BRE MALI ! PODSECAS ME NA BOGDANA MNOGO , IMAO SI PEHOVE SA POVREDAMA U MLADJIM KATEGORIJAMA SVI ZNAMO STA SI RADIO KOLIKO SI DOMINIRAO! ZELIM TI DA TEZAOBIDJU POVREDE I DA BUDES ONO STO SE O TEBE OCEKUJE! P.S. POVRATAK KRALJA NA PRESTO !!!

ok

pre 6 godina

ovo se desilo zbog neozbiljnosti ovih drugih ali to je vec Zvezdin problem i nedostatak iskustva trenera...
Nova era partizana hm...cisto sumnjam!

dragan

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.

boci

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...

želja

pre 6 godina

Na osnovu čega? Uzeli kup koji samo za njih ima ogromnu vrednost posle potrošenih para za pojačanja a dug raste i raste. Na kraju sezone crnci idu a posle, tužbe zbog neisplaćenih plata već vidjeno...

Koluči

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!

ViscoSalejo

pre 6 godina

Istina, stigao neki trofej posle 4 godine...sad jos 4, pa mozda bude opet Kup Koraca, nikad se ne zna. Pa za jedno 25, mozda bude i neka domaca titula...pocela je nova era...

*

pre 6 godina

"Znamo u kakvom je stanju klub. "

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???

Drezga

pre 6 godina

`nova era` posle osvojenog Kupa ? :)))) Ovo je genijalno, prica o nekoj novoj eri u sezoni u kojoj su postali ekipa sa najgorim skorom u Evrokupu i ekipa koja je 6, 7 u ABA (regionalnog) ligi ... hahahahaha znaci genijalno ! Znaci sad se pali masinaU ? :)

koma

pre 6 godina

A da nije ovo malo povezano sa predstojecim Izborima Valja malo usreciti uplakanu trecinu Srbije, pogledajte i fudbal juce... Previse da bi bilo slucajno, ili ne?

Neutralni Gagi

pre 6 godina

Pocinje nova era, hahaha, pa rodjace nisi osvojio Evroligu.. Realno da pricamo, jacina i znacaj ovog takmicenja, osim imena Zucka koje nosi, je smesno.. Ajte molim vas!

Milan

pre 6 godina

Nova era do prvog poraza od MZT ili Rabotničkog, ne znam ni koji igraju ABA ligu. Hajte molim vas, malo ozbiljnosti vam ne bi škodilo. Pritom ne umanjujem pobedu, svaka čast Partizanu, apsolutno zasluženo. A naš mladi i napaljeni trener taman malo da se prizemi, značiće mu za dalje.

gagi

pre 6 godina

Dajte ljudi nemojte da se lozimo i varamo. Uzeli smo Kup i sezona je spasena. Ako u ligi Zvezdi uzmemo jednu pobjedu bit ce to zadovoljavajuce, ipak su objektivno i realno puno jaci i imaju duzu klupu. Za iducu sezonu se MORAJU dovesti pojacanja pa da onda napadamo trofeje. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke iz Mostara, a mom Partizanu cestitke

ls

pre 6 godina

Vi mislite da je nova era to sto ste se slucajno odvojili 20 razlike, jer Zvezda nije mogla 6 minuta ni zicer da pogodi? Mislite li da je to realno i da ce svaka utakmica biti takva? Da je Zvezda igrala sa Mornarom i da isto tako nije mogla ni tablu pogoditi 6 minuta, Mornar bi vodio 20 razlike i pobedio. Sve u svemu, los dan za Zvezdu, super za Partizan, radujte se i slavite, jer vam je ovo najdalje sto mozete da dobacite.

mrki

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš ali moram priznati da je Partizan institucija. Posle kupa, nema se sta dodati. Bravo Partizanovci, pokazali ste šta je tradicija, mi moramo još mnogo učiti.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.

leo

pre 6 godina

Pobda institucije nad mutantom.
Sporta nad parama.
Deda novice sa pola zdrave noge nad njihovim preskupim balvanima.
Trenera Canka nad zetom Alimpijevicem.
Partizana nad FMPom.
Zarko su zeleli kup al udarili o zid. Sad nek ih dokrajci Dzikic u kupu nepostojece drzave.

Wilfred

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.

Džoni

pre 6 godina

Ako ne uzmu KLS i pored ovog kupa ovo će im biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba sa skorom 1-9 u EK i 5-6 mestom u kako i oni kažu nikad slabijoj ABA ligi! Njima bi mnogo bolje i produktivnije bilo da se smire, shvate ovaj kup kao nešto pozitivno što su uspeli da ostvare i idu utakmicu po utakmicu. Pobedila je i Zvezda Real u Madridu pa ni jednom nisam pomislio da je to znak da osvajamo EL. Ipak je to a i ovo samo jedan dan i jedna utakmica i mora mnogo toga još da se uradi da bi mi redovno dobijali Real a vi nas.

Nor

pre 6 godina

Ja ne vjerujem sta citam,Partizan je duplo slabiji od Zvezde,izginuli su utakmicu i samo zato sto je Zvezda bila pogubljena u sutu i sto je Alimpijevic vukao neke cudne poteze ovo su dobili i opet jedva jer da je Feldin pogodio trojku ili u sledecem napadu mislim Bjelica kad je bilo -3 ko zna kako bi bilo do kraja..shvatam veliku radost,ali malo objektivnosti,ovo ce se brzo zaboraviti ,Zvezda je ta koja igra EL i brani trofej Aba..vi ste ti koji ne igraju nista sledecu sezonu,prema tome spustite se na zemlju jer u finalu KLS morate nas dobiti 3 puta a to je NEMOGUCE!

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kad Zvezda uzme Kup - trovanje, izvestaj, drzavna zavera, analiza sa VMA, baklje izbijaju oko coveku, suzavac, PP aparati, uletanje navijaca na teren


Kad Partizan uzme Kup - sve mirno, cestitke sa druge strane, sami smo krivi, rival je bio bolji, slavlje pobednika, fer i sportska atmosfera bez ijednog jedinog incidenta

Sesirdzije i bogovi.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.
(dragan, 19. februar 2018 09:04)

Dokazano nije tako. Partizan je bio najjaci kada je Zvezda bankrotirala, isto tako i FMP kada se promenila vlast koja im je dala 50 mililna nasih evra.

sajber_kurajber

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!
(Koluči, 19. februar 2018 09:11)

Ko i zbog čega stavi "ne preporučujem" na ovakav komentar, koji apsolutno nikoga ne vređa, već samo veliča ljubav prema određenom klubu. Bolest i zavist su jedini odgovor.

bob

pre 6 godina

Nikakva nova era ne pocinje. Nastavice se era osrednjosti Partizana, gde ce se kao uspeh kluba predstavljati fajnal four Aba lige i ulazak u finale prvenstva i kupa (eventualno osvajanje istog)! Nije tacno da ih Partizan imao u oba Aba duela, jer je oba duela Zvezda ubedljivo dobila! Inace, pisem kao navijac Partizana!

ada

pre 6 godina

Plate košarkaša Crvene zvezde:

Tejlor Ročesti – 500.00
Pero Antić – 400.000
Džejms Feldin – 350.000
Branko Lazić – 300.000
Milko Bjelica – 300.000
Nikola Jovanović – 210.000
Stefan Janković – 210.000
Matijas Lesor – 200.000
Nemanja Dangubić – 200.000
Nikola Radičević – 150.000
Marko Kešelj – 150.000
Ognjen Dobrić – 100.000
Omić i Enis na ovu cifru još minimum 200k,
Ovo je podvig Partizana i nabijaće vam ovo na nos stalno...

petarczv

pre 6 godina

Sve do danas nisam kapirao koliko je navijacima partizana tesko sto ih deremo u kosarci sve ove godine i sto ni sledece godine nece videti el. Ustvari znao sam da im je tesko ali bas ovoliko ne. Napravili su od osvajanja kupa euforiju epskih razmera.. Ali dobro sad ce mi biti jos draze kad zvezda osviji abu i bude opet igrala el...

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...
(boci, 19. februar 2018 09:14)

Placi panteru.

One night in May

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Isto je pricao i Miloje iz Mege 2016. kad uzese Kup Koraca. Tu ste negde sa njima...
Bice od njega trener, NBA zove, ako odbije Partizan, evroligaski trener i ostale gluposti...ispostavilo se da Miloje i u Megi jedva zadrzava posao i to samo zato sto mu je Misko menadzer, inace bi i odatle leteo...

nele

pre 6 godina

e najjaci ste. Idu izbori, moraju malo I navijaci Partizana da se raduju. Dobili nebitan trofej I zamazali im oci. Nova era, jedne godine vi kup, mi ostalo. Sledece mi sve.. Na 5-6 godina uzecete I poneko domace prvenstvo. Ne zelimo da vas ugasimo, poklonicemo vam po neki trofej da ne kmecite. I svi srecni.. Jos ako proizvedete nekog igraca koga mozemo da upotrebimo e onda vrh. Mada se za sada ne vidi ni jedan koji ima mesta na klupi kod nas

BBRS

pre 6 godina

Сетите се јучерашње фудбалске утакмице, Младост-партизан. Иду избори, укључите мозак !

mufljuz

pre 6 godina

ok,pobedili ste zvezdu,ej jednog evroligasa.To je jos poslo za rukom ove sezone Feneru,Baskoniji,Makabiju,Cska,Panatinaikosu ej u drustvu slavnih ste.Salu na stranu,pokazali ste kako zvezda igra kad je pritisnete u odbrani(nikako).Pokazali ste da Alimpijevic nije dorastao bitnim utakmicama,da nista osim dranja ne poseduje.Nije bre znao jednu akciju da nacrta.Za prvih dvanaest minuta samo jedan kos iz igre.Radonju cemo od blata da pravimo.Cestitke Partizanu

Back in Black

pre 6 godina

Evo ja vam zelim da svake godine osvojite Kup i u kosarci i u fudbalu a ovo ostalo mi.I ono nase prvenstvo u kosarci ma i to uzmite.Zna se sta je trenutno najbitnije kosarkasko takmicenje u celoj bivsoj Jugi.Kup je obicno vikend takmicenje gde se desavaju velika iznenadjenja ako pogledamo desavanja u kupu u ostalim drzavama mozemo i da se uverimo.

xxx

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ... 
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23). Evo ga javio se kladioničar što je sinoć uložio pet crvene na Čovićev klub na poluvremenu...Ti si se našao da pričaš o parama...

poo

pre 6 godina

Covece kakva nova era! Tamo gde smo trebali da budemo dobri ispali smo, Aba, Evropa... Partizan u timu nema mlade igrace koje vredi zadrzati I praviti oslonac ekipe,nema kvalitetne strance ... U svakoj utakmici koliki god vodili obavezno se ulazi u neizvesne zavrsnice,ogromni padovi tokom utakmice. Ovi juce odigrali katastrofalno I opet smo sa +20 dosli na +3 . Ne treba se zavaravati ovom ppbedom da je to to I sledece godine se krece u napad na trofeje. Plasi me da cemo otreznjenje dobiti u finalu Kls

Observer

pre 6 godina

Cestitke Partizanu, borili su se vise i zasluzeno pobedili. Sto se tice Zvezde katastrofalno su usli u utakmicu, ponovo se prima 50 poena za poluvreme. Igra se finale, neozbiljno je reci da igraci nisu bili motivisani. Mislim da je odgovornost za poraz na treneru. Nikakve organizacije napada u prvom poluvremenu nije bilo. Kada imas prednost u odnosu na rivala u nekom segmentu (centri) onda to koristis, a u reket smo bas retko spustali loptu, sem u trecoj cetvrtini kada smo i smanjili prednost. Alimpijevic nije los trener ali treba jos mnogo da uci. Radonja je imao svojih mana ali sa njim ne bi primali 50 poena za poluvreme svako malo...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Mnogo drag trofej, nadam se da ce se Partizan vratiti gde mu je i mesto na vrh!
 (djraki, 19. februar 2018 12:00)

Bas nam je drago zbog vas i dragog vam trofeja. Prosle godine to bese nebitno takmicenje. Uz zelju da ponovite ovako uspesnu sezonu, znajte da ste vi kod nas uvek na vrhu.

Боки

pre 6 godina

Сад свим силама у борби за пето место у АБА лиги... То је тај почетак нове ере. ???

Duck Dodgers

pre 6 godina

Aranitović kaže kod njih nisam imao nikakav motiv, Gudurić peva navijačku pesmu Partizana na proslavi njihove titule, Dangubić šta je pričao o Zvezdi, pljuvao je gde je stigao a sad glumi nekog cigana, Zagorac želi u Partizan, i odbija ih dve godine (pre toga ga vukli u Zvezdu, sad je omražen). Nije lako navijačima czv oni više nisu ni u šta sigurni... pa Kup Radivoja Koraća je bio do juče sigurica, a danas je nebitan.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sto se Neutralnog i njemu slicnih ljudi tice, cestitam od srca, i treba da se raduju. Treba biti uz klub i kad nije EL, radovati se svakom trofeju, a ovaj nije mali i apsolutno su ga zasluzili. Pre neku godinu, kad je mag govorio o omazu, uzivao sam u Zvezdinim partijama u EK, svakoj pobedi se radovao i vise nego nekim u EL. Dobro sto je ovde doslo otreznjenje. Marinkovic je rekao da smo procitani, da su i prosli put bili blizu, sto je ustina, Borac je morao biti opomena... Idemo dalje, ali pamet u glavu.

Laik

pre 6 godina

Osvojili kup i odma se digli u nebesa, kao da su usvojili evroligu... Garant im se vrzma po glavi da mogu i do prstena aba lige.
 (lister, 19. februar 2018 10:18)

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.

srbin

pre 6 godina

Osvojili trofej za koji su tvrdili da je nebitan posle 4-5 susnih godina i sad se raduju kao mala deca kad dobiju cokoladu i lete visoko u oblake...zaista simpaticno,kpmpleksi su duboki...

De Lux

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)

Ako ne udjete u evroligu ove sezone (što će se i desiti pored Budućnosti) vi nemate šta da tražite sledeće sezone...

Boba

pre 6 godina

Cuj mi se lozimo ? Secam se Radovica, Ilica kako su trcali po terenu posle pobede. Kao Aca Trica kad pogodi trojku. Valjda je normalno da se momci radiju.

N & T

pre 6 godina

veciti sam zvezdas i to zakleti ali je mene manje zao sto partizan osvoji kup nego duletu koi je postao zakleti neprijatelj licno njegovog partizana !

ada

pre 6 godina

Pazi kad lik zna plate u Zvezdi a ne zna zbog koliko ga je blokirao "iz ljubavi" Dule Vujosevic.. :)
(Deki, 19. februar 2018 14:23) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo je izneo dr čovič za plate,što nači dodaj još 20%,koji ste vi licemeri,Dule vas zauvek zakopao,dobiće on svoje pare normalno,ali vaš ponos se neće vratiti :)

Кики

pre 6 godina

.... окрећемо се ускључиво локалним и нижеразредним такмичењима, хараћемо тим теренима деценијама.... браво ..

Vasa era ovo je mera

pre 6 godina

Jel ovaj kup trofej znaci plasman u Evropu naredne sezone? A da,ne znaci jer je necete igrati! Tako da vam je super pocetak "nove ere"😂😂😂

Oskar Smit

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)
Kako bre kojim parama? Pa danima ovde pišete da država sipa u Partizan. Eto, tim parama...

lister

pre 6 godina

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.
(Laik, 19. februar 2018 12:01)


Hahahahaha još živite od prošlosti... Ako cemo tako da gledamo, i Zvezda je bila prvak evrope u fudbalu, a vi to nikad necete biti...

Predo

pre 6 godina

Reći ću vam kao navijač Zvezde da je ovo dobro za srpsku košarku, da je pobedio bolji, motivisaniji, organizovaniji i taktički pripremljeniji tim. Ova Zvezda igra ponekad run&gun košarku i zavisi od šuterskog raspoloženja pojedinaca, ne vidi se koncepcija. Šteta što nije izgubila od Borca, koji je odigrao odlično i izgubio samo zato što su se prepali pobede. Mnogi se sećaju da smo kritikovali i Radonjića na početku. Odlično je pripremao utakmicu, ali je loše reagovao tokom utakmice. Posle je to popravljeno. Kod Alimpijevića ne vidim taj potencijal i ni jedan rezultat nije siguran. I Mornar je potencijalna mina. Opet, Partizan je odigrao iznad mogućnosti, na inspiraciju i ja im iskreno želim da sledeće godine odigraju značajniju ulogu i u ABA ligi i u međunarodnoj konkurenciji, jer, ponavljam, to je dobro za srpsku košarku.

monako

pre 6 godina

Мало чудно се све машило,тројке,слободна бацања.Сад гледајући целу утакмицу нисам баш сигуран да је све као што смо гледали синоћ регуларно. За смиривање страсти ово је морало да се деси.Сазнаће се шта је био уступак и ко је ово режирао,кад тад,само треба сачекати јер неко ће се изланути случајно или намерно.Није само фер што су се у спорт умешали и умешао ко је стигао.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

O, kako su poleteli. I prošle godine nas dobiše u nevažnoj utakmici, poleteše baš kao juče, a posle stiglo branje ušiju i postavljanje stvari na svoje mesto i od naše filijale...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.
(Wilfred, 19. februar 2018 12:34)

Sine, pa i protiv Borca ste mi bili nesto mnogo opusteni a Cacani imali sut za pobedu tacnije 2 slobodna bacanja, imali su mec loptu, receno teniskim zargonom.

Batko

pre 6 godina

Nasao sam mir na drugoj strani, ( Topciderskog brda) nemam osijecaj da neeko fali, kako to opisati ne mogu od srece disatii...
Od sinoc navijam za Partizan, mnogo bolju i tecniju kosarku igraju momci a imaju toliko manji budzet od Zvezde. Ee to cenim, kad David pobedi Golijata.

zlatko

pre 6 godina

ada. vecu glupost nisam procito. Ali svaka cast koliko si informisan o platama igraca. Ali nisam video da poznajes koliko su placeni igraci partizana. Koliko ih je dovedeno i kolike plate su davane i zasto dug od 7 milki. I sve to da budes 6 u aba i poslednji u cipiripi kupu. Svaka cast za sinoc ali ti ispadi su se i nama desavali pa na kraju krompir. Uzivajte pa se vidimo u maju.

ljubo

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.

UROS

pre 6 godina

MA BRAVO BRE MALI ! PODSECAS ME NA BOGDANA MNOGO , IMAO SI PEHOVE SA POVREDAMA U MLADJIM KATEGORIJAMA SVI ZNAMO STA SI RADIO KOLIKO SI DOMINIRAO! ZELIM TI DA TEZAOBIDJU POVREDE I DA BUDES ONO STO SE O TEBE OCEKUJE! P.S. POVRATAK KRALJA NA PRESTO !!!

srb

pre 6 godina

kup je jedna utakmica i nije pokazatelj uspona ili pada forme, prosto kako se ko snadje. Cestitke na pobedi, ne treba je omalovazavati ali ni dizati u nebesa. Jeste uspeh pobediti zvezdu, tu smo saglasni...lepo je sto se lozite, to podrzavam, samo nemojte da pricate kojestarije jer je vas ova sezona gotova. Poslednje mesto u ek, nezapamceno "dostignuce" do sada, niste se plasirali medju 4 u aba ligi, osvojen kup, stranci ce da odu i sta dalje? Gomila vecitih talenata ne znaci da imate kostur ekipe. Jedna lasta ne cini prolece...

zvezdas

pre 6 godina

Kakva nova era? Partizan je pobedio ne zato sto je igrao odlicno vec zato sto je Zvezda bila slaba.Rocesti i Feldin zajedno 14 koseva,Davidovac, Antic i Dobric zajedno 7 koseva.Prva cetvrtina izgubljena sa 25:9.Samo cetiri trojke.Zvezda je kondiciono nespreman tim.Tri utakmice u cetiri dana ne mogu da izdrze.Sve u svemu zasluzena pobeda Partizna u jednom nebitnom takmicenju.I Fenerbahce i Real nisu osvojili kup

slobinator

pre 6 godina

što pre shvatite da vam je kup poklonjen zbog 'viših interesa' jer znamo ko rukovodi partizanom biće bolje po vas.da li će čović dobiti nešto za uzvrat ili su ga primorali to ne znam,ali da sam se ja nešto pitao ne bih dao da grobari zvezdu pobede ni u klikerima.na žalost trend poklanjanja je počeo još prošlog proleća kada je partizanu prepuštena titula u fudbalu,ali to više nema veze sa sportom.možete se rugati koliko hoćete,ali ovo je istina.možda doživimo da se u nekom slobodnom društvu to jednom i obelodani

P

pre 6 godina

naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Ваш народ из Босне, Един Врабац, је добио пасош после три месеца играња у Србији. А можемо да доведемо колико год играча нам дозвољава наша зарада у ЕЛ и зарада од продаје играча. Оно што је питање за вас јесте колико сте ви довели играча да бисте узели овај трофеј и одакле вама паре за то? У дугу сте 7 милиона по Остоји, онај тражи да му се плати љубав а ви довели нова два црнца који су бољи од наша три црнца. Ми зарађујемо 40.000 евра сваке недеље, док ви немате ни гаће да окрпите- то по изјавама функционера КК Партизан, пошто проверљиве финансијске извештаје крију као змија ноге - дакле не кажем да немате пара, не кажем да не зарађујете, кажем да ваши тврде да немају пара за Душка Вујошевића, а да су нови црнци ту за кикирики, као што су играли и у време Душка Вујошевића, кад је и Душко Вујошевић тренирао за леблебије. А смо ми брука, јер су играли срамно, тренер се погубио, повукао неке погрешне потезе, ЕЛ појачање Фелдин гледа у под док води лопту, плави чуперак шутира са 10 метара а ваши центри по 4 личне на 3 разлике
Само што ми имамо образа да признамо да смо брука, да честитамо на победи и да похвалимо Новицу. Без измишљања тровања и дечијег нећемо да кажемо ко нас је тровао, али

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 6 godina

Era Ojdanic vam pocinje, ovo je prvi trofej nakon 4 godine.. Sledeci ce da bude minimum za toliko isto u kupu.. Tako da to je na taj vremenaki period 1 trofej na 11 nasih ( 4 ABA lige + 4 domace titule + 3 kupa).. Tako da za te naredne 4 sezone ne pocinje era vec se gasi i zavrsava jer Crvena Zvezda preuzima primat kao najtrofejniji klub Srbije. Pre lupetanja gluposti i replika,izadjite lepo na informacije i shvaticete da je tako.P.s kad se setim kako su se folirali ove frakcije dinamikpartizana pre par sezona za ovaj kup kako im ne treba isl.. A sada ima da ga slave mesecima kao jedini trofej na svake 4 sezone.. Idemo dalje,nema stajanja,u domacem prvenstvu me mozete da igrate sa EL klubom,taj tempo ima da vas samelje

Ma neeeeeeeeee

pre 6 godina

Nova era kosarkaske sekcije jugoslovenskog sportskog drustva partizana ? Kad ce ? Vraticemo vam za ovaj poraz u finalu Aba lige !!!

majstor

pre 6 godina

Daj Boze ali ne verujem. Treba da se uradi sto je uradio covic, da se izbrisu svi dugovi i da se krene od nule... e onda krece gazenje opet...dotle, tesko...jedan kup ne cini prolece.

Boza

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.
(ljubo, 19. februar 2018 15:49)
Ljubo, po minusima vidis da nije. Njima je bolje i lakse da uzmu beznacajan trofej, da ga sanjaju kao nesto veliko, a da onda gledaju najveceg rivala i prizeljkuju poraz da bi krenuli desant na tastature.

leopold

pre 6 godina

dobro je za kosarku u Srbiji da bude barem 2 konkurentna tima...kad je samo jedan ne valja...to je najveca dobit, sve ostalo je manje vazno

Ostende

pre 6 godina

Eno i Efes i Aek i Lokomotiva i Barselona osvojise kup ali tesko da ce ikad biti prvaci u dogledno vreme u svojim zemljama. A oni su npr.za Partizan Harlem.

KliftonToni

pre 6 godina

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. februar 2018 09:08) # Link komentara

Какво ти је то питање? А како другачије да плачу? Мислиш да тетка може годину дана касније да не буде тетка?

...јој...извини..може да буде баба

Biće samo gore

pre 6 godina

Smejem se koliko sve podseća na ono davno vreme kada je Partizan dominirao, a Zvezda povremeno uzimala ovaj pehar. Isto su se tako i oni hrabrili i pretili, a ustvari samo uzalud palili i nadali, iako je bilo jasno da je taj kup sve što mogu da urade, jer bez pravog sistema rada i sa mnogo slabijim timom u nadmetanjima za titule igranih u 2-3 pobede, nemaju nikakve šanse protiv vodećih. Posebno kad se protivnički tim potpuno fokusira na to takmičenje, bilo ABA ili državno prvesntvo, što uz napor igranja EL nikad se ne događa u vreme igranja Kupa. Nema uspeha preko noći, i Čović je to shvatio i nije obećavao navijačima instant uspehe, već tek za 3-4 godine od kad je pokrenut projekat. Tako se na kraju i desilo. Ovaj Partizan tek treba da se resetuje, jer ni iz ovog tima dogodine neće ostati više od 3-4 igrača, jer će mlađi otići trbuhom za kruhom čim uzmognu, a od penzosa nema velike koristi na duže staze. Partizan tone i dalje, i ovim kupom mogu da zamažu oči samo onim najostrašćenijim, dok svaki normalan navijač oseća da če negativna razlika u odnosu na Zvezdu i narednih godina samo rasti, sve dok se u klubu ne napravi kompletna reorganizacija i postavi jasan i ostvariv plan sa formiranjem stabilnog i kvalitetnog tima za nekoliko godina unapred. Nisu za to dovoljne samo pare, kojih ionako nema, već treba puno znanja i pameti. E toga već odavno ni na vidiku u KKP!

darko

pre 6 godina

mrki, 19. februar 2018 09:07

hahahahajjajajaajajahhahahaha jao da vas nema trebalo bi vas izmisliti majke mi:)))))))
cuj on "zvezdas"
hahahahhahahag

Sale

pre 6 godina

@Slobinator Da kako da ne.LEONARDO VAS JE GAZIO A VAS NAJBOLJI IGRAC JE BIO SRDJAN OBRADOVIC SUDIJA IZ JAGODINE I BIVSI SAIGRAC TERZICA IZ OFK BEOGRADA KOJI VAM JE POKLONIO GOL U DERBIJU.Inace bi i taj izgubili.Sto se kosarke tice i tu da zahvalite sudijama sto ste uopste dosli do finala uz mec manje.E to je sramota da jedan covek ima dva kluba.

mrki

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš ali moram priznati da je Partizan institucija. Posle kupa, nema se sta dodati. Bravo Partizanovci, pokazali ste šta je tradicija, mi moramo još mnogo učiti.

Koluči

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!

boci

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...

ok

pre 6 godina

ovo se desilo zbog neozbiljnosti ovih drugih ali to je vec Zvezdin problem i nedostatak iskustva trenera...
Nova era partizana hm...cisto sumnjam!

ViscoSalejo

pre 6 godina

Istina, stigao neki trofej posle 4 godine...sad jos 4, pa mozda bude opet Kup Koraca, nikad se ne zna. Pa za jedno 25, mozda bude i neka domaca titula...pocela je nova era...

*

pre 6 godina

"Znamo u kakvom je stanju klub. "

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.

želja

pre 6 godina

Na osnovu čega? Uzeli kup koji samo za njih ima ogromnu vrednost posle potrošenih para za pojačanja a dug raste i raste. Na kraju sezone crnci idu a posle, tužbe zbog neisplaćenih plata već vidjeno...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.
(dragan, 19. februar 2018 09:04)

Dokazano nije tako. Partizan je bio najjaci kada je Zvezda bankrotirala, isto tako i FMP kada se promenila vlast koja im je dala 50 mililna nasih evra.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Aranitović kaže kod njih nisam imao nikakav motiv, Gudurić peva navijačku pesmu Partizana na proslavi njihove titule, Dangubić šta je pričao o Zvezdi, pljuvao je gde je stigao a sad glumi nekog cigana, Zagorac želi u Partizan, i odbija ih dve godine (pre toga ga vukli u Zvezdu, sad je omražen). Nije lako navijačima czv oni više nisu ni u šta sigurni... pa Kup Radivoja Koraća je bio do juče sigurica, a danas je nebitan.

Laik

pre 6 godina

Osvojili kup i odma se digli u nebesa, kao da su usvojili evroligu... Garant im se vrzma po glavi da mogu i do prstena aba lige.
 (lister, 19. februar 2018 10:18)

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.

ada

pre 6 godina

Plate košarkaša Crvene zvezde:

Tejlor Ročesti – 500.00
Pero Antić – 400.000
Džejms Feldin – 350.000
Branko Lazić – 300.000
Milko Bjelica – 300.000
Nikola Jovanović – 210.000
Stefan Janković – 210.000
Matijas Lesor – 200.000
Nemanja Dangubić – 200.000
Nikola Radičević – 150.000
Marko Kešelj – 150.000
Ognjen Dobrić – 100.000
Omić i Enis na ovu cifru još minimum 200k,
Ovo je podvig Partizana i nabijaće vam ovo na nos stalno...

dragan

pre 6 godina

40 godina navijam za Zvezdu ali nije mi krivo sto je Partizan osvojio kup, zasluzio je. A i bolje je za Srpsku kosarku. Jak Partizan i jaka Zvezda.

ko o cemu zvezdaN o postenju

pre 6 godina

Navijam za Partizan....Ali ipak mislim da je ovo farsa...Tesko sa ovakovom ekipom Partizan da pobedi Zvezdu,ali eto mislim da je neko rekao (a zna se ko)da mora Partizan da pobedi...
(boci, 19. februar 2018 09:14)

Placi panteru.

Drezga

pre 6 godina

`nova era` posle osvojenog Kupa ? :)))) Ovo je genijalno, prica o nekoj novoj eri u sezoni u kojoj su postali ekipa sa najgorim skorom u Evrokupu i ekipa koja je 6, 7 u ABA (regionalnog) ligi ... hahahahaha znaci genijalno ! Znaci sad se pali masinaU ? :)

leo

pre 6 godina

Pobda institucije nad mutantom.
Sporta nad parama.
Deda novice sa pola zdrave noge nad njihovim preskupim balvanima.
Trenera Canka nad zetom Alimpijevicem.
Partizana nad FMPom.
Zarko su zeleli kup al udarili o zid. Sad nek ih dokrajci Dzikic u kupu nepostojece drzave.

Nor

pre 6 godina

Ja ne vjerujem sta citam,Partizan je duplo slabiji od Zvezde,izginuli su utakmicu i samo zato sto je Zvezda bila pogubljena u sutu i sto je Alimpijevic vukao neke cudne poteze ovo su dobili i opet jedva jer da je Feldin pogodio trojku ili u sledecem napadu mislim Bjelica kad je bilo -3 ko zna kako bi bilo do kraja..shvatam veliku radost,ali malo objektivnosti,ovo ce se brzo zaboraviti ,Zvezda je ta koja igra EL i brani trofej Aba..vi ste ti koji ne igraju nista sledecu sezonu,prema tome spustite se na zemlju jer u finalu KLS morate nas dobiti 3 puta a to je NEMOGUCE!

Wilfred

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.

UROS

pre 6 godina

MA BRAVO BRE MALI ! PODSECAS ME NA BOGDANA MNOGO , IMAO SI PEHOVE SA POVREDAMA U MLADJIM KATEGORIJAMA SVI ZNAMO STA SI RADIO KOLIKO SI DOMINIRAO! ZELIM TI DA TEZAOBIDJU POVREDE I DA BUDES ONO STO SE O TEBE OCEKUJE! P.S. POVRATAK KRALJA NA PRESTO !!!

De Lux

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)

Ako ne udjete u evroligu ove sezone (što će se i desiti pored Budućnosti) vi nemate šta da tražite sledeće sezone...

Neutralni Gagi

pre 6 godina

Pocinje nova era, hahaha, pa rodjace nisi osvojio Evroligu.. Realno da pricamo, jacina i znacaj ovog takmicenja, osim imena Zucka koje nosi, je smesno.. Ajte molim vas!

ls

pre 6 godina

Vi mislite da je nova era to sto ste se slucajno odvojili 20 razlike, jer Zvezda nije mogla 6 minuta ni zicer da pogodi? Mislite li da je to realno i da ce svaka utakmica biti takva? Da je Zvezda igrala sa Mornarom i da isto tako nije mogla ni tablu pogoditi 6 minuta, Mornar bi vodio 20 razlike i pobedio. Sve u svemu, los dan za Zvezdu, super za Partizan, radujte se i slavite, jer vam je ovo najdalje sto mozete da dobacite.

lister

pre 6 godina

Mi i jesmo bili prvaci Evrope, vi to nikada necete biti. Nemojte da se poredite sa Partizanom, jos ste u zabavistu. Par losih sezona ce proci i zaboraviti. Nemate vi dug rok trajanja.
(Laik, 19. februar 2018 12:01)


Hahahahaha još živite od prošlosti... Ako cemo tako da gledamo, i Zvezda je bila prvak evrope u fudbalu, a vi to nikad necete biti...

xxx

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ... 
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23). Evo ga javio se kladioničar što je sinoć uložio pet crvene na Čovićev klub na poluvremenu...Ti si se našao da pričaš o parama...

ljubo

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.

sajber_kurajber

pre 6 godina

Gledam utakmicu, iz srca udara neka vatra i emocija koju dugo nisam osetio, hvala vam sto ste me podsetili kolika je zapravo ljubav prema svetinji. Skapirao sam da je nemerljiva, beskonacna i ljubav koja se ne moze opisati. Gledam, uzivam i navijam, hvala ti za sinoc, hvala ti za sve ove godine, hvala ti za postojanje crno bela ljubavi! Kao nekad i jos jace!!!
Napred Partizan!
(Koluči, 19. februar 2018 09:11)

Ko i zbog čega stavi "ne preporučujem" na ovakav komentar, koji apsolutno nikoga ne vređa, već samo veliča ljubav prema određenom klubu. Bolest i zavist su jedini odgovor.

koma

pre 6 godina

A da nije ovo malo povezano sa predstojecim Izborima Valja malo usreciti uplakanu trecinu Srbije, pogledajte i fudbal juce... Previse da bi bilo slucajno, ili ne?

nele

pre 6 godina

e najjaci ste. Idu izbori, moraju malo I navijaci Partizana da se raduju. Dobili nebitan trofej I zamazali im oci. Nova era, jedne godine vi kup, mi ostalo. Sledece mi sve.. Na 5-6 godina uzecete I poneko domace prvenstvo. Ne zelimo da vas ugasimo, poklonicemo vam po neki trofej da ne kmecite. I svi srecni.. Jos ako proizvedete nekog igraca koga mozemo da upotrebimo e onda vrh. Mada se za sada ne vidi ni jedan koji ima mesta na klupi kod nas

BBRS

pre 6 godina

Сетите се јучерашње фудбалске утакмице, Младост-партизан. Иду избори, укључите мозак !

petarczv

pre 6 godina

Sve do danas nisam kapirao koliko je navijacima partizana tesko sto ih deremo u kosarci sve ove godine i sto ni sledece godine nece videti el. Ustvari znao sam da im je tesko ali bas ovoliko ne. Napravili su od osvajanja kupa euforiju epskih razmera.. Ali dobro sad ce mi biti jos draze kad zvezda osviji abu i bude opet igrala el...

One night in May

pre 6 godina

Nikako panteri da skapiraju da se mi ne ložimo na trofej što smo uzeli, nego što smo njih zgazili u finalu i to sa tri puta jeftinijim timom. Ono kad vidiš nadobudnog Alimpija kako se zacrveneo u 10.minutu igre kao da ga je šamarao neko pola sata - neprocenjivo. Ovo vam je panteri karma za pasoš Enisu nakon tri meseca u Srbiji, dok naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Isto je pricao i Miloje iz Mege 2016. kad uzese Kup Koraca. Tu ste negde sa njima...
Bice od njega trener, NBA zove, ako odbije Partizan, evroligaski trener i ostale gluposti...ispostavilo se da Miloje i u Megi jedva zadrzava posao i to samo zato sto mu je Misko menadzer, inace bi i odatle leteo...

Batko

pre 6 godina

Nasao sam mir na drugoj strani, ( Topciderskog brda) nemam osijecaj da neeko fali, kako to opisati ne mogu od srece disatii...
Od sinoc navijam za Partizan, mnogo bolju i tecniju kosarku igraju momci a imaju toliko manji budzet od Zvezde. Ee to cenim, kad David pobedi Golijata.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

O, kako su poleteli. I prošle godine nas dobiše u nevažnoj utakmici, poleteše baš kao juče, a posle stiglo branje ušiju i postavljanje stvari na svoje mesto i od naše filijale...

Ma neeeeeeeeee

pre 6 godina

Nova era kosarkaske sekcije jugoslovenskog sportskog drustva partizana ? Kad ce ? Vraticemo vam za ovaj poraz u finalu Aba lige !!!

Vasa era ovo je mera

pre 6 godina

Jel ovaj kup trofej znaci plasman u Evropu naredne sezone? A da,ne znaci jer je necete igrati! Tako da vam je super pocetak "nove ere"😂😂😂

Džoni

pre 6 godina

Ako ne uzmu KLS i pored ovog kupa ovo će im biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba sa skorom 1-9 u EK i 5-6 mestom u kako i oni kažu nikad slabijoj ABA ligi! Njima bi mnogo bolje i produktivnije bilo da se smire, shvate ovaj kup kao nešto pozitivno što su uspeli da ostvare i idu utakmicu po utakmicu. Pobedila je i Zvezda Real u Madridu pa ni jednom nisam pomislio da je to znak da osvajamo EL. Ipak je to a i ovo samo jedan dan i jedna utakmica i mora mnogo toga još da se uradi da bi mi redovno dobijali Real a vi nas.

majstor

pre 6 godina

Daj Boze ali ne verujem. Treba da se uradi sto je uradio covic, da se izbrisu svi dugovi i da se krene od nule... e onda krece gazenje opet...dotle, tesko...jedan kup ne cini prolece.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Kad Zvezda uzme Kup - trovanje, izvestaj, drzavna zavera, analiza sa VMA, baklje izbijaju oko coveku, suzavac, PP aparati, uletanje navijaca na teren


Kad Partizan uzme Kup - sve mirno, cestitke sa druge strane, sami smo krivi, rival je bio bolji, slavlje pobednika, fer i sportska atmosfera bez ijednog jedinog incidenta

Sesirdzije i bogovi.

ada

pre 6 godina

Pazi kad lik zna plate u Zvezdi a ne zna zbog koliko ga je blokirao "iz ljubavi" Dule Vujosevic.. :)
(Deki, 19. februar 2018 14:23) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo je izneo dr čovič za plate,što nači dodaj još 20%,koji ste vi licemeri,Dule vas zauvek zakopao,dobiće on svoje pare normalno,ali vaš ponos se neće vratiti :)

zlatko

pre 6 godina

ada. vecu glupost nisam procito. Ali svaka cast koliko si informisan o platama igraca. Ali nisam video da poznajes koliko su placeni igraci partizana. Koliko ih je dovedeno i kolike plate su davane i zasto dug od 7 milki. I sve to da budes 6 u aba i poslednji u cipiripi kupu. Svaka cast za sinoc ali ti ispadi su se i nama desavali pa na kraju krompir. Uzivajte pa se vidimo u maju.

srbin

pre 6 godina

Osvojili trofej za koji su tvrdili da je nebitan posle 4-5 susnih godina i sad se raduju kao mala deca kad dobiju cokoladu i lete visoko u oblake...zaista simpaticno,kpmpleksi su duboki...

N & T

pre 6 godina

veciti sam zvezdas i to zakleti ali je mene manje zao sto partizan osvoji kup nego duletu koi je postao zakleti neprijatelj licno njegovog partizana !

Milan

pre 6 godina

Nova era do prvog poraza od MZT ili Rabotničkog, ne znam ni koji igraju ABA ligu. Hajte molim vas, malo ozbiljnosti vam ne bi škodilo. Pritom ne umanjujem pobedu, svaka čast Partizanu, apsolutno zasluženo. A naš mladi i napaljeni trener taman malo da se prizemi, značiće mu za dalje.

mufljuz

pre 6 godina

ok,pobedili ste zvezdu,ej jednog evroligasa.To je jos poslo za rukom ove sezone Feneru,Baskoniji,Makabiju,Cska,Panatinaikosu ej u drustvu slavnih ste.Salu na stranu,pokazali ste kako zvezda igra kad je pritisnete u odbrani(nikako).Pokazali ste da Alimpijevic nije dorastao bitnim utakmicama,da nista osim dranja ne poseduje.Nije bre znao jednu akciju da nacrta.Za prvih dvanaest minuta samo jedan kos iz igre.Radonju cemo od blata da pravimo.Cestitke Partizanu

Back in Black

pre 6 godina

Evo ja vam zelim da svake godine osvojite Kup i u kosarci i u fudbalu a ovo ostalo mi.I ono nase prvenstvo u kosarci ma i to uzmite.Zna se sta je trenutno najbitnije kosarkasko takmicenje u celoj bivsoj Jugi.Kup je obicno vikend takmicenje gde se desavaju velika iznenadjenja ako pogledamo desavanja u kupu u ostalim drzavama mozemo i da se uverimo.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Možda novi Era Ojdanić. Kakav crni novi početak, ovo je plod slučajnosti i Zvezdine opuštenosti. Nema za vas ozbiljnih trofeja više nikad, pomirite se s tim.
(Wilfred, 19. februar 2018 12:34)

Sine, pa i protiv Borca ste mi bili nesto mnogo opusteni a Cacani imali sut za pobedu tacnije 2 slobodna bacanja, imali su mec loptu, receno teniskim zargonom.

P

pre 6 godina

naš narod iz Bosne čeka po 20 godina za isti. Ništa ovo ne valja, mora još tri stranca da vam dovedu i tri pasoša udele pa da uzmete trofej. Bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 19. februar 2018 12:36)

Ваш народ из Босне, Един Врабац, је добио пасош после три месеца играња у Србији. А можемо да доведемо колико год играча нам дозвољава наша зарада у ЕЛ и зарада од продаје играча. Оно што је питање за вас јесте колико сте ви довели играча да бисте узели овај трофеј и одакле вама паре за то? У дугу сте 7 милиона по Остоји, онај тражи да му се плати љубав а ви довели нова два црнца који су бољи од наша три црнца. Ми зарађујемо 40.000 евра сваке недеље, док ви немате ни гаће да окрпите- то по изјавама функционера КК Партизан, пошто проверљиве финансијске извештаје крију као змија ноге - дакле не кажем да немате пара, не кажем да не зарађујете, кажем да ваши тврде да немају пара за Душка Вујошевића, а да су нови црнци ту за кикирики, као што су играли и у време Душка Вујошевића, кад је и Душко Вујошевић тренирао за леблебије. А смо ми брука, јер су играли срамно, тренер се погубио, повукао неке погрешне потезе, ЕЛ појачање Фелдин гледа у под док води лопту, плави чуперак шутира са 10 метара а ваши центри по 4 личне на 3 разлике
Само што ми имамо образа да признамо да смо брука, да честитамо на победи и да похвалимо Новицу. Без измишљања тровања и дечијег нећемо да кажемо ко нас је тровао, али

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Mnogo drag trofej, nadam se da ce se Partizan vratiti gde mu je i mesto na vrh!
 (djraki, 19. februar 2018 12:00)

Bas nam je drago zbog vas i dragog vam trofeja. Prosle godine to bese nebitno takmicenje. Uz zelju da ponovite ovako uspesnu sezonu, znajte da ste vi kod nas uvek na vrhu.

bob

pre 6 godina

Nikakva nova era ne pocinje. Nastavice se era osrednjosti Partizana, gde ce se kao uspeh kluba predstavljati fajnal four Aba lige i ulazak u finale prvenstva i kupa (eventualno osvajanje istog)! Nije tacno da ih Partizan imao u oba Aba duela, jer je oba duela Zvezda ubedljivo dobila! Inace, pisem kao navijac Partizana!

Boba

pre 6 godina

Cuj mi se lozimo ? Secam se Radovica, Ilica kako su trcali po terenu posle pobede. Kao Aca Trica kad pogodi trojku. Valjda je normalno da se momci radiju.

Boza

pre 6 godina

Ovde je bitno osvojiti ABA ligu sve ostalo skoro da ništa ne znači.Bolje da je KKP ušao među 4 u ABA ligi nego osvojiti beznačajni kup Srbije, pa čak i prvenstvo Srbije.
(ljubo, 19. februar 2018 15:49)
Ljubo, po minusima vidis da nije. Njima je bolje i lakse da uzmu beznacajan trofej, da ga sanjaju kao nesto veliko, a da onda gledaju najveceg rivala i prizeljkuju poraz da bi krenuli desant na tastature.

Боки

pre 6 godina

Сад свим силама у борби за пето место у АБА лиги... То је тај почетак нове ере. ???

leopold

pre 6 godina

dobro je za kosarku u Srbiji da bude barem 2 konkurentna tima...kad je samo jedan ne valja...to je najveca dobit, sve ostalo je manje vazno

Кики

pre 6 godina

.... окрећемо се ускључиво локалним и нижеразредним такмичењима, хараћемо тим теренима деценијама.... браво ..

Oskar Smit

pre 6 godina

Koja bre NOVA ERA bez evrolige, ne primajte se ... Kojim parama kojim igracima kojim trenerom ... Vladace Zvezda dugo dugo ...
(BODIBOND, 19. februar 2018 09:23)
Kako bre kojim parama? Pa danima ovde pišete da država sipa u Partizan. Eto, tim parama...

monako

pre 6 godina

Мало чудно се све машило,тројке,слободна бацања.Сад гледајући целу утакмицу нисам баш сигуран да је све као што смо гледали синоћ регуларно. За смиривање страсти ово је морало да се деси.Сазнаће се шта је био уступак и ко је ово режирао,кад тад,само треба сачекати јер неко ће се изланути случајно или намерно.Није само фер што су се у спорт умешали и умешао ко је стигао.

zvezdas

pre 6 godina

Kakva nova era? Partizan je pobedio ne zato sto je igrao odlicno vec zato sto je Zvezda bila slaba.Rocesti i Feldin zajedno 14 koseva,Davidovac, Antic i Dobric zajedno 7 koseva.Prva cetvrtina izgubljena sa 25:9.Samo cetiri trojke.Zvezda je kondiciono nespreman tim.Tri utakmice u cetiri dana ne mogu da izdrze.Sve u svemu zasluzena pobeda Partizna u jednom nebitnom takmicenju.I Fenerbahce i Real nisu osvojili kup

poo

pre 6 godina

Covece kakva nova era! Tamo gde smo trebali da budemo dobri ispali smo, Aba, Evropa... Partizan u timu nema mlade igrace koje vredi zadrzati I praviti oslonac ekipe,nema kvalitetne strance ... U svakoj utakmici koliki god vodili obavezno se ulazi u neizvesne zavrsnice,ogromni padovi tokom utakmice. Ovi juce odigrali katastrofalno I opet smo sa +20 dosli na +3 . Ne treba se zavaravati ovom ppbedom da je to to I sledece godine se krece u napad na trofeje. Plasi me da cemo otreznjenje dobiti u finalu Kls

gagi

pre 6 godina

Dajte ljudi nemojte da se lozimo i varamo. Uzeli smo Kup i sezona je spasena. Ako u ligi Zvezdi uzmemo jednu pobjedu bit ce to zadovoljavajuce, ipak su objektivno i realno puno jaci i imaju duzu klupu. Za iducu sezonu se MORAJU dovesti pojacanja pa da onda napadamo trofeje. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke iz Mostara, a mom Partizanu cestitke

Sale

pre 6 godina

@Slobinator Da kako da ne.LEONARDO VAS JE GAZIO A VAS NAJBOLJI IGRAC JE BIO SRDJAN OBRADOVIC SUDIJA IZ JAGODINE I BIVSI SAIGRAC TERZICA IZ OFK BEOGRADA KOJI VAM JE POKLONIO GOL U DERBIJU.Inace bi i taj izgubili.Sto se kosarke tice i tu da zahvalite sudijama sto ste uopste dosli do finala uz mec manje.E to je sramota da jedan covek ima dva kluba.

darko

pre 6 godina

mrki, 19. februar 2018 09:07

hahahahajjajajaajajahhahahaha jao da vas nema trebalo bi vas izmisliti majke mi:)))))))
cuj on "zvezdas"
hahahahhahahag

slobinator

pre 6 godina

što pre shvatite da vam je kup poklonjen zbog 'viših interesa' jer znamo ko rukovodi partizanom biće bolje po vas.da li će čović dobiti nešto za uzvrat ili su ga primorali to ne znam,ali da sam se ja nešto pitao ne bih dao da grobari zvezdu pobede ni u klikerima.na žalost trend poklanjanja je počeo još prošlog proleća kada je partizanu prepuštena titula u fudbalu,ali to više nema veze sa sportom.možete se rugati koliko hoćete,ali ovo je istina.možda doživimo da se u nekom slobodnom društvu to jednom i obelodani

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 6 godina

Era Ojdanic vam pocinje, ovo je prvi trofej nakon 4 godine.. Sledeci ce da bude minimum za toliko isto u kupu.. Tako da to je na taj vremenaki period 1 trofej na 11 nasih ( 4 ABA lige + 4 domace titule + 3 kupa).. Tako da za te naredne 4 sezone ne pocinje era vec se gasi i zavrsava jer Crvena Zvezda preuzima primat kao najtrofejniji klub Srbije. Pre lupetanja gluposti i replika,izadjite lepo na informacije i shvaticete da je tako.P.s kad se setim kako su se folirali ove frakcije dinamikpartizana pre par sezona za ovaj kup kako im ne treba isl.. A sada ima da ga slave mesecima kao jedini trofej na svake 4 sezone.. Idemo dalje,nema stajanja,u domacem prvenstvu me mozete da igrate sa EL klubom,taj tempo ima da vas samelje

Predo

pre 6 godina

Reći ću vam kao navijač Zvezde da je ovo dobro za srpsku košarku, da je pobedio bolji, motivisaniji, organizovaniji i taktički pripremljeniji tim. Ova Zvezda igra ponekad run&gun košarku i zavisi od šuterskog raspoloženja pojedinaca, ne vidi se koncepcija. Šteta što nije izgubila od Borca, koji je odigrao odlično i izgubio samo zato što su se prepali pobede. Mnogi se sećaju da smo kritikovali i Radonjića na početku. Odlično je pripremao utakmicu, ali je loše reagovao tokom utakmice. Posle je to popravljeno. Kod Alimpijevića ne vidim taj potencijal i ni jedan rezultat nije siguran. I Mornar je potencijalna mina. Opet, Partizan je odigrao iznad mogućnosti, na inspiraciju i ja im iskreno želim da sledeće godine odigraju značajniju ulogu i u ABA ligi i u međunarodnoj konkurenciji, jer, ponavljam, to je dobro za srpsku košarku.

Ostende

pre 6 godina

Eno i Efes i Aek i Lokomotiva i Barselona osvojise kup ali tesko da ce ikad biti prvaci u dogledno vreme u svojim zemljama. A oni su npr.za Partizan Harlem.

srb

pre 6 godina

kup je jedna utakmica i nije pokazatelj uspona ili pada forme, prosto kako se ko snadje. Cestitke na pobedi, ne treba je omalovazavati ali ni dizati u nebesa. Jeste uspeh pobediti zvezdu, tu smo saglasni...lepo je sto se lozite, to podrzavam, samo nemojte da pricate kojestarije jer je vas ova sezona gotova. Poslednje mesto u ek, nezapamceno "dostignuce" do sada, niste se plasirali medju 4 u aba ligi, osvojen kup, stranci ce da odu i sta dalje? Gomila vecitih talenata ne znaci da imate kostur ekipe. Jedna lasta ne cini prolece...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sto se Neutralnog i njemu slicnih ljudi tice, cestitam od srca, i treba da se raduju. Treba biti uz klub i kad nije EL, radovati se svakom trofeju, a ovaj nije mali i apsolutno su ga zasluzili. Pre neku godinu, kad je mag govorio o omazu, uzivao sam u Zvezdinim partijama u EK, svakoj pobedi se radovao i vise nego nekim u EL. Dobro sto je ovde doslo otreznjenje. Marinkovic je rekao da smo procitani, da su i prosli put bili blizu, sto je ustina, Borac je morao biti opomena... Idemo dalje, ali pamet u glavu.

Biće samo gore

pre 6 godina

Smejem se koliko sve podseća na ono davno vreme kada je Partizan dominirao, a Zvezda povremeno uzimala ovaj pehar. Isto su se tako i oni hrabrili i pretili, a ustvari samo uzalud palili i nadali, iako je bilo jasno da je taj kup sve što mogu da urade, jer bez pravog sistema rada i sa mnogo slabijim timom u nadmetanjima za titule igranih u 2-3 pobede, nemaju nikakve šanse protiv vodećih. Posebno kad se protivnički tim potpuno fokusira na to takmičenje, bilo ABA ili državno prvesntvo, što uz napor igranja EL nikad se ne događa u vreme igranja Kupa. Nema uspeha preko noći, i Čović je to shvatio i nije obećavao navijačima instant uspehe, već tek za 3-4 godine od kad je pokrenut projekat. Tako se na kraju i desilo. Ovaj Partizan tek treba da se resetuje, jer ni iz ovog tima dogodine neće ostati više od 3-4 igrača, jer će mlađi otići trbuhom za kruhom čim uzmognu, a od penzosa nema velike koristi na duže staze. Partizan tone i dalje, i ovim kupom mogu da zamažu oči samo onim najostrašćenijim, dok svaki normalan navijač oseća da če negativna razlika u odnosu na Zvezdu i narednih godina samo rasti, sve dok se u klubu ne napravi kompletna reorganizacija i postavi jasan i ostvariv plan sa formiranjem stabilnog i kvalitetnog tima za nekoliko godina unapred. Nisu za to dovoljne samo pare, kojih ionako nema, već treba puno znanja i pameti. E toga već odavno ni na vidiku u KKP!

KliftonToni

pre 6 godina

Klub je u takvom stanju da ima 6 stranaca ove sezone, kao i prosle sezone, kao i predprosle sezona.....
Kao i SLEDECE SEZONE.
SAMO KUKATE I PLACETE KAO TETKE, DOKLE VISE???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. februar 2018 09:08) # Link komentara

Какво ти је то питање? А како другачије да плачу? Мислиш да тетка може годину дана касније да не буде тетка?

...јој...извини..може да буде баба

Observer

pre 6 godina

Cestitke Partizanu, borili su se vise i zasluzeno pobedili. Sto se tice Zvezde katastrofalno su usli u utakmicu, ponovo se prima 50 poena za poluvreme. Igra se finale, neozbiljno je reci da igraci nisu bili motivisani. Mislim da je odgovornost za poraz na treneru. Nikakve organizacije napada u prvom poluvremenu nije bilo. Kada imas prednost u odnosu na rivala u nekom segmentu (centri) onda to koristis, a u reket smo bas retko spustali loptu, sem u trecoj cetvrtini kada smo i smanjili prednost. Alimpijevic nije los trener ali treba jos mnogo da uci. Radonja je imao svojih mana ali sa njim ne bi primali 50 poena za poluvreme svako malo...