Sreda, 14.02.2018.

20:31

Federer u petoj brzini krenuo ka prvom mestu

Švajcarski teniser Rodžer Federer ekspresno se plasirao u drugo kolo turnira u Roterdamu.

Izvor: B92

Federer u petoj brzini krenuo ka prvom mestu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Hmmm

pre 6 godina

Simpo
Ako te bas briga za Federera zasto onda stalno pises o njemu? Zasto stalno govoris sta ti se kod njega ne svidja? Okreni se onome sto volis i pisi o tome. O kompleksima cemo pricati kad budes u potpunosti shvatio sta ta rec znaci. Kad budes shvatio da se i na tebe to odnosi. Redovno pljujes neosnovano Federera, a potom svakom ko ti odgovori argumentom kazes da ima komplekse. Znas, ta rec se moze upotrebiti i u tvom slucaju, bez obzira sto branis Novaka. Reci nemaju ogranicenja i ne vaze samo u odredjenim situacijama kada to nekome odgovara. Za istu stvar znace isto, bez obzira na cijoj si strani.

simpo

pre 6 godina

Mene boli ono za njega Rodžera ,ali sve Vas boli i frustrira Novak Djoković i to baš ovo VIĆ kako se završava njegovo prezime da je drugačije bio bi Vam mnogo draži.

Snupi

pre 6 godina

@rodjaegomanijakcrybabypateticar

Hahahahahahahahahaha
Daj covece uozbilji se, ne treba ti to u zivotu.
Ajde priznaj da ustvari uzivas u njegovoj igri i duboko u sebi znas da je najbolji i igra najlepsi tenis

rodjaegomanijakcrybabypateticar

pre 6 godina

Federer, sinonimi: arogantnost, bahatost, podmuklost, egoizam, podlost, kiseli osmeh, gorke suze, pohlepnost, neverica (da su cak dva igraca bolja od njega u njegovoj generaciji), lazna skromnost, ulizivanje (organizatorima), zahtevanje (protekcije na turnirima), podsmehivanje drugim igracima, provokatorske izjave o protivnicima pre meca, itd. Slobodno dodajte jos negativnosti o ovom necoveku...

Drnda

pre 6 godina

Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.
(Srbin, 15. februar 2018 08:28)..

Ha, ha, ispade da je isfrustrirani, pozirani i izgubljeni Novak sad kao nešto superioran ! Ima "interesovanja"? Ha, ha, ha!

haren

pre 6 godina

Simpo
Upravo je njegov stil to sto ga je izdvojilo od ostalih tenisera i od njega napravilo ikonu koja puni stadione gde god da igra. Najlepsi moguci stil, servis volej igra, raznovrsnost, ofanziva a opet sve elegantno i perfektno. Ali ok, nemaju svi isti ukus. Razumem te.

Snupi

pre 6 godina

@Simpo

Tebe bas boli i frustrira uspeh najboljeg kojeg je ovaj sport ikada video. Nq svaku vest o njemu ostavljas po 4-5 toliko apsurdnih komentara da ni ti sam ne verujes u svoje reci ali ok ako ti to leci frustraciju i tako se osecas bolje

Hahahaha

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.
(Simpo, 15. februar 2018 09:53) # Link komentara


Ni meni se ne svidja tvoj stil bez zareza, pa si opet ziv..

Simpo

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.

Simpo

pre 6 godina

a sta radi nolo? jel poslao neku poruku? hahahahahaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 15. februar 2018 00:12)
Nole ljubi ženu i kroji jer juče je trebalo to da se radi ,a ti izgleda nemaš šta da radiš pa lečiš frustracije

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Ја не схватам уопште дилему око најбољег икада, за мене је то овај човек потврдио прошле године на АО...Роџер Федерер јесте најбољи играч који је играо ову игру, и наравно да је некима лакше да верују у свакакве глупости да не би морали да се суоче са стварношћу. Ја кад би чуо бар један доказ за свакакве приче о њему био бих највећи противник овог човека, али све су то приче што је баби мило то јој се и снило.

Serdjo

pre 6 godina

Nole je to drao uvek kada je bio fit i kada je Rođa do finala plesao po terenu! A u finalu protiv Noleta? Strpite se malo, to be continued...

Srbin

pre 6 godina

Rodzer Federer je najtrofejniji i najdugovecniji teniser svih vremena i to je to. Glupo je i pricati o najboljem teniseru svih vremena jer je nemoguce uporedjivati razlicito vreme, konkurenciju kao i startnu poziciju... Cinjenica je da se bas i nije naosvajao trofeja dok su Rafa, Endi i Novak bili u top formi. Pa on sa ovom dvojicom ima negativan skor a imao je i sa Endijem pre operacije.. To sto je dosao da igra ovaj turnir upravo pokazuje glavnu razliku izmedju njega i Rafe s jedne strane i Novaka sa druge.. Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.

only fools and horses

pre 6 godina

Ajde više nek postane prvi, da može da se povuče kako je zamišljeno za gospodara tenisa i svega što je vezano za tenis.
Pa da ostali mogu mirno da saniraju "povrede" i počnu da igraju tenis.

Komm Shcon!"

pre 6 godina

Rodžer će igrat u inat do 50 godine ako treba al' neće te ga videti na kolenima. German je to ! Poznati su po svemu naspram drugih.

neko

pre 6 godina

Ne vidim svrhu da ljudi spominju Novaka i njegove navijače na ovu vest. Kapiram da je milo za drago vraćanje za ponižavanje jedne teniske veličine koju su zdušno slali u penziju odavno od porodice Novaka,Obradovića njegovog oca i sl.. To je neukusno odnosno neprimereno al'ne treba se spuštat na njihov nivo jer to ostavljamo njima da se sećaju odnosno nastave po principu takvom..

remax

pre 6 godina

@ Juventino

Trebalo bi svom drugaru Info Aci da preneseš delić svog repertoara.
Mislim da je ovaj nivo patetike i za njega nedostižan.

antiDebil

pre 6 godina

@@@Fedex fan@@@
Sta kazes, veliki navijacu Federera? Na Vimbldonu poslednja velika sansa da RF osvoji GS? Covek koji je osvojio 3 od poslednjih 5 GS i 3 od 4 na kojima je uvestvovao, ima jos jednu sansu, kaze njegov veliki navijac? A Nolo ce sigurno osvojiti bar jos 5? Zasto se jednostavno ne predstavis iskreno, kao veliki mrzitelj Federera i ostrasceni Nolov svedok,umesto sto ovako prikriveno spemujes? Evo ja ti iskreno kazem da Nolo nece osvojiti ni jedan jedini GS do kraja karijere, dok ce ih Federer osvojiti bar jos 5. I to jos dva ove godine. A ti nastavi da uvek najavljujes neku njegovu “poslednju sansu”, da u svaku pricu ubacis Nola i to kako bi on mogao da pobedi, nego eto, moze Federera, al’ ne moze Cunga nikako... smesan si.

Simpo

pre 6 godina

Neka napredna tehnologija,igraće ovaj i u 100 do 100 grenslema i 1000 nedelja na prvom mestu i kad dodje kraj pamtiće se kao čovek koji je uništio tenis.

matematičar

pre 6 godina

Tipičan Nolov navijač priznaje isključivo Nolove uspehe, jer su uspesi drugih u stvari nametnuti Nolovi neuspesi. A poznato je da Nolovi neuspesi ne postoje, tu je svetska zavera umešala prste!

Simpo

pre 6 godina

Bolje da ljubi ženu nego trofeje ,jer deca ne liče na njega ama baš uopšte,nekako mu na instagramu ovaj naš praznik Sveti Trifun a njihov Valentino čestitaju sve muškarci.

Fedex fan

pre 6 godina

Pa Donskoj je bio 120.pa je iznenadio Rogera, prosle godine :).Ne slavim pobede Rogera,koliko njegovu dugotrajnost, neodustajanje od sporta kada je bio gotovo otpisan, i njegovu jos agresivniju i bolju igru, nego li 2015. i 2014. .Roger je zaista odigrao opusteno danas, a kada tako igra, samo ga 3 igraca mogu dobiti, ukljucujuci Novaka... Nadam se polufinalu, i poziciji broj jedan, makar i na 2 nedelje.Svaka cast Novaku, na svemu postignutome, ne sumnjam da ce jos 4-5 slemova uzeti, Rafa najveci borac ikad u sportu .Mislim iskreno da Federer moze uzeti Vimbldon ove godine, tj da mu je to mozda i poslednja velika sansa za grend slem.Uzivacu dok god bude igrao, a sjajno je sto to moze pruziti i u 37.godini :) .Filipo, uzmi popij vino, smiri zivce kakvi lobiji te spopadose odjednom? :)Za normalne komentatore, gde je po vama veca sansa Rogeru da uzme titulu, na Us openu ili "kod kuce" na terenima Old England Cluba :) ?

дрмр

pre 6 godina

@zoki Komentar ti je urnebesan!Da Nole ga je pobedjivao kad je ovaj presao 30, a sad rodja ima opet koliko 20????E botu, botu, procitaj prvo pa onda salji komentar, urnebesno???.

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Prvo, porodica Novaka Djokovica je iz Jasenovog polja pored Niksica.
Drugo, Srbija i Crna Gora su do juce bile ista drzava, a narod je svakako jedan te isti.U krajnjem slucaju, radije cu navijati i za Cilica ili Dzumhura, nego za razne Rodzere, Rafe, Endije...

nnnn

pre 6 godina

@Ivan NK
A zasto ti onda ne gledas uspehe svojih sugradjana i tenisera iz tvoje drzave, nego pricas o Djokovicu koji je inace teniser SRBIJE, ne Crne Gore?

Marko

pre 6 godina

@Juventino 
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...? 
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!
(Ivan NK, 14. februar 2018 21:41)

Sta covjek napisa, sacuvaj boze.

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Ja nigdje nisam pomenuo Djokovica.
Mozda sam mislio na Cilica :-)
Nevjerovatno kakve traume je Novak godinama stvarao RF botovima!!!!

Bg

pre 6 godina

@filipo... Posto si resio slucaj Federer reci mi sta je sa Noletom kada ce na teren. Samo ti to mozes znati i saznati svojom pronicljivoscu.

mile33

pre 6 godina

@kendy
Ostace upamcen kao najveci igrac ovog sporta koji je cak i iznad sporta samog. Sto bi rekao komentator na foxu
He is near the Gods no mortal may aproach the sky

Posmatrač

pre 6 godina

Rodžer poput švajcarskog sata radi sa prekidom al ne odustaje nikada. Ala vera Legendo !!! Biće ogromna rupa u tenisu kad on završi karijeru.

filipo

pre 6 godina

Ja ne znam zašto njega gura gej lobi,bolje da su uzeli nadala pod svoju šapu nego ovog švajcarskog fariseja.Aj što su namestili prošlu sezonu,ali preteraše što nameštaju i ovu,neće više niko da gleda ovu farsu osim fanatika koji misle da je sve regularno.

Juventino 35-12--65 titula u istoriji

pre 6 godina

"Dominacija" ili u sirem smislu, moc jedne osobe, ili ti grupa i organizacija sto vrsi teror nad drugom; u uzem smislu - Roger Federer.
Dvadeset komada. Pa vec 15 godina on osvaja Grand Slamove. A ja sam ih sve dozivio. I moram priznati da se ne mogu svih detaljno setiti. Recimo, finale Australije s Bagdhatisom i se uopste ne secam, niti mogu sa sigurnoscu potvrditi da sam ih pogledao. A finala s Roddickom daleke 2004. secam se savrseno. Koliki je to jebeni "time span". Citam "Kraljevica i prosjaka" za lektiru, on ljubi trofej. Dobijam svoj prvi mobilni (Siemens M35), on ljubi trofej. Pijem svoju prvu kafu, on ljubi trofej. Prodje
srednja skola, maturalna vece, vozacki ispit, dobijam svoj sedmi mobilni, a on ljubi trofej,prodje prva promocija, druga promocija, prvo auto, drugo auto, prvi posao, drugi posao, prelaz sa plazme na lcd, deseti mobilni, a on i dalje ljubi trofej. 40 % svoga i 55 % moga života Roger Federer ljubi Grand Slam trofeje... Pa dokle vise, Fedex dokle vise..I tako je Roger Federer svoju zbirku teniske poezije podebljao za novo remek-delo.Umetniku koji gazi prema 37 om letu, a i dalje se potpisuje usnama na najvece svjetske trofeje.LEGENDA!!!!

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Ovde se postavlja pitanje koliko će protivnici moći da uzmu gema a možda set do kraj ovog turnira jer Rodžer izgleda impresivan od početka sezone a samopouzdanje još veće mu od osvajanje 20 GS. Kretanje ekspresno. Večeras igre bukvalno mačke i miša ! Nije protivniku dao nimalo šanse da uradi odnosno bar pokuša da ublaži u gemovima kad je klasa već na strani Švajcarca.

Ivan NK

pre 6 godina

@Juventino
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...?
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!

ziveti sopstveni zivot

pre 6 godina

@(Juventino 35-12--65 titula u istoriji,
Interesantno kako ovaj idolopoklonicki komentar pripadnika Kulta RF nikome ne bode oce

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzaba mu prvo mesto, ostace upamceno da poceo da vlada kada su Nole i Rafa zagazili u 30-u, a pre im nije mogao nista..
(kendy, 14. februar 2018 20:49)

Bogami je on prebacio 30 dok je Nolou pobedjivao, Nadal nije ni igrao... Tada su GS osvajali Cilic, Wawrinka i slicni.

Juventino 35-12--65 titula u istoriji

pre 6 godina

"Dominacija" ili u sirem smislu, moc jedne osobe, ili ti grupa i organizacija sto vrsi teror nad drugom; u uzem smislu - Roger Federer.
Dvadeset komada. Pa vec 15 godina on osvaja Grand Slamove. A ja sam ih sve dozivio. I moram priznati da se ne mogu svih detaljno setiti. Recimo, finale Australije s Bagdhatisom i se uopste ne secam, niti mogu sa sigurnoscu potvrditi da sam ih pogledao. A finala s Roddickom daleke 2004. secam se savrseno. Koliki je to jebeni "time span". Citam "Kraljevica i prosjaka" za lektiru, on ljubi trofej. Dobijam svoj prvi mobilni (Siemens M35), on ljubi trofej. Pijem svoju prvu kafu, on ljubi trofej. Prodje
srednja skola, maturalna vece, vozacki ispit, dobijam svoj sedmi mobilni, a on ljubi trofej,prodje prva promocija, druga promocija, prvo auto, drugo auto, prvi posao, drugi posao, prelaz sa plazme na lcd, deseti mobilni, a on i dalje ljubi trofej. 40 % svoga i 55 % moga života Roger Federer ljubi Grand Slam trofeje... Pa dokle vise, Fedex dokle vise..I tako je Roger Federer svoju zbirku teniske poezije podebljao za novo remek-delo.Umetniku koji gazi prema 37 om letu, a i dalje se potpisuje usnama na najvece svjetske trofeje.LEGENDA!!!!

Posmatrač

pre 6 godina

Rodžer poput švajcarskog sata radi sa prekidom al ne odustaje nikada. Ala vera Legendo !!! Biće ogromna rupa u tenisu kad on završi karijeru.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzaba mu prvo mesto, ostace upamceno da poceo da vlada kada su Nole i Rafa zagazili u 30-u, a pre im nije mogao nista..
(kendy, 14. februar 2018 20:49)

Bogami je on prebacio 30 dok je Nolou pobedjivao, Nadal nije ni igrao... Tada su GS osvajali Cilic, Wawrinka i slicni.

mile33

pre 6 godina

@kendy
Ostace upamcen kao najveci igrac ovog sporta koji je cak i iznad sporta samog. Sto bi rekao komentator na foxu
He is near the Gods no mortal may aproach the sky

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Ovde se postavlja pitanje koliko će protivnici moći da uzmu gema a možda set do kraj ovog turnira jer Rodžer izgleda impresivan od početka sezone a samopouzdanje još veće mu od osvajanje 20 GS. Kretanje ekspresno. Večeras igre bukvalno mačke i miša ! Nije protivniku dao nimalo šanse da uradi odnosno bar pokuša da ublaži u gemovima kad je klasa već na strani Švajcarca.

matematičar

pre 6 godina

Tipičan Nolov navijač priznaje isključivo Nolove uspehe, jer su uspesi drugih u stvari nametnuti Nolovi neuspesi. A poznato je da Nolovi neuspesi ne postoje, tu je svetska zavera umešala prste!

Bg

pre 6 godina

@filipo... Posto si resio slucaj Federer reci mi sta je sa Noletom kada ce na teren. Samo ti to mozes znati i saznati svojom pronicljivoscu.

Hahahaha

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.
(Simpo, 15. februar 2018 09:53) # Link komentara


Ni meni se ne svidja tvoj stil bez zareza, pa si opet ziv..

Fedex fan

pre 6 godina

Pa Donskoj je bio 120.pa je iznenadio Rogera, prosle godine :).Ne slavim pobede Rogera,koliko njegovu dugotrajnost, neodustajanje od sporta kada je bio gotovo otpisan, i njegovu jos agresivniju i bolju igru, nego li 2015. i 2014. .Roger je zaista odigrao opusteno danas, a kada tako igra, samo ga 3 igraca mogu dobiti, ukljucujuci Novaka... Nadam se polufinalu, i poziciji broj jedan, makar i na 2 nedelje.Svaka cast Novaku, na svemu postignutome, ne sumnjam da ce jos 4-5 slemova uzeti, Rafa najveci borac ikad u sportu .Mislim iskreno da Federer moze uzeti Vimbldon ove godine, tj da mu je to mozda i poslednja velika sansa za grend slem.Uzivacu dok god bude igrao, a sjajno je sto to moze pruziti i u 37.godini :) .Filipo, uzmi popij vino, smiri zivce kakvi lobiji te spopadose odjednom? :)Za normalne komentatore, gde je po vama veca sansa Rogeru da uzme titulu, na Us openu ili "kod kuce" na terenima Old England Cluba :) ?

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Ја не схватам уопште дилему око најбољег икада, за мене је то овај човек потврдио прошле године на АО...Роџер Федерер јесте најбољи играч који је играо ову игру, и наравно да је некима лакше да верују у свакакве глупости да не би морали да се суоче са стварношћу. Ја кад би чуо бар један доказ за свакакве приче о њему био бих највећи противник овог човека, али све су то приче што је баби мило то јој се и снило.

Marko

pre 6 godina

@Juventino 
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...? 
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!
(Ivan NK, 14. februar 2018 21:41)

Sta covjek napisa, sacuvaj boze.

haren

pre 6 godina

Simpo
Upravo je njegov stil to sto ga je izdvojilo od ostalih tenisera i od njega napravilo ikonu koja puni stadione gde god da igra. Najlepsi moguci stil, servis volej igra, raznovrsnost, ofanziva a opet sve elegantno i perfektno. Ali ok, nemaju svi isti ukus. Razumem te.

дрмр

pre 6 godina

@zoki Komentar ti je urnebesan!Da Nole ga je pobedjivao kad je ovaj presao 30, a sad rodja ima opet koliko 20????E botu, botu, procitaj prvo pa onda salji komentar, urnebesno???.

Komm Shcon!"

pre 6 godina

Rodžer će igrat u inat do 50 godine ako treba al' neće te ga videti na kolenima. German je to ! Poznati su po svemu naspram drugih.

Snupi

pre 6 godina

@Simpo

Tebe bas boli i frustrira uspeh najboljeg kojeg je ovaj sport ikada video. Nq svaku vest o njemu ostavljas po 4-5 toliko apsurdnih komentara da ni ti sam ne verujes u svoje reci ali ok ako ti to leci frustraciju i tako se osecas bolje

antiDebil

pre 6 godina

@@@Fedex fan@@@
Sta kazes, veliki navijacu Federera? Na Vimbldonu poslednja velika sansa da RF osvoji GS? Covek koji je osvojio 3 od poslednjih 5 GS i 3 od 4 na kojima je uvestvovao, ima jos jednu sansu, kaze njegov veliki navijac? A Nolo ce sigurno osvojiti bar jos 5? Zasto se jednostavno ne predstavis iskreno, kao veliki mrzitelj Federera i ostrasceni Nolov svedok,umesto sto ovako prikriveno spemujes? Evo ja ti iskreno kazem da Nolo nece osvojiti ni jedan jedini GS do kraja karijere, dok ce ih Federer osvojiti bar jos 5. I to jos dva ove godine. A ti nastavi da uvek najavljujes neku njegovu “poslednju sansu”, da u svaku pricu ubacis Nola i to kako bi on mogao da pobedi, nego eto, moze Federera, al’ ne moze Cunga nikako... smesan si.

neko

pre 6 godina

Ne vidim svrhu da ljudi spominju Novaka i njegove navijače na ovu vest. Kapiram da je milo za drago vraćanje za ponižavanje jedne teniske veličine koju su zdušno slali u penziju odavno od porodice Novaka,Obradovića njegovog oca i sl.. To je neukusno odnosno neprimereno al'ne treba se spuštat na njihov nivo jer to ostavljamo njima da se sećaju odnosno nastave po principu takvom..

Drnda

pre 6 godina

Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.
(Srbin, 15. februar 2018 08:28)..

Ha, ha, ispade da je isfrustrirani, pozirani i izgubljeni Novak sad kao nešto superioran ! Ima "interesovanja"? Ha, ha, ha!

filipo

pre 6 godina

Ja ne znam zašto njega gura gej lobi,bolje da su uzeli nadala pod svoju šapu nego ovog švajcarskog fariseja.Aj što su namestili prošlu sezonu,ali preteraše što nameštaju i ovu,neće više niko da gleda ovu farsu osim fanatika koji misle da je sve regularno.

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Prvo, porodica Novaka Djokovica je iz Jasenovog polja pored Niksica.
Drugo, Srbija i Crna Gora su do juce bile ista drzava, a narod je svakako jedan te isti.U krajnjem slucaju, radije cu navijati i za Cilica ili Dzumhura, nego za razne Rodzere, Rafe, Endije...

Snupi

pre 6 godina

@rodjaegomanijakcrybabypateticar

Hahahahahahahahahaha
Daj covece uozbilji se, ne treba ti to u zivotu.
Ajde priznaj da ustvari uzivas u njegovoj igri i duboko u sebi znas da je najbolji i igra najlepsi tenis

ziveti sopstveni zivot

pre 6 godina

@(Juventino 35-12--65 titula u istoriji,
Interesantno kako ovaj idolopoklonicki komentar pripadnika Kulta RF nikome ne bode oce

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Ja nigdje nisam pomenuo Djokovica.
Mozda sam mislio na Cilica :-)
Nevjerovatno kakve traume je Novak godinama stvarao RF botovima!!!!

Simpo

pre 6 godina

Bolje da ljubi ženu nego trofeje ,jer deca ne liče na njega ama baš uopšte,nekako mu na instagramu ovaj naš praznik Sveti Trifun a njihov Valentino čestitaju sve muškarci.

nnnn

pre 6 godina

@Ivan NK
A zasto ti onda ne gledas uspehe svojih sugradjana i tenisera iz tvoje drzave, nego pricas o Djokovicu koji je inace teniser SRBIJE, ne Crne Gore?

Ivan NK

pre 6 godina

@Juventino
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...?
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!

Serdjo

pre 6 godina

Nole je to drao uvek kada je bio fit i kada je Rođa do finala plesao po terenu! A u finalu protiv Noleta? Strpite se malo, to be continued...

only fools and horses

pre 6 godina

Ajde više nek postane prvi, da može da se povuče kako je zamišljeno za gospodara tenisa i svega što je vezano za tenis.
Pa da ostali mogu mirno da saniraju "povrede" i počnu da igraju tenis.

Simpo

pre 6 godina

Neka napredna tehnologija,igraće ovaj i u 100 do 100 grenslema i 1000 nedelja na prvom mestu i kad dodje kraj pamtiće se kao čovek koji je uništio tenis.

Simpo

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.

Srbin

pre 6 godina

Rodzer Federer je najtrofejniji i najdugovecniji teniser svih vremena i to je to. Glupo je i pricati o najboljem teniseru svih vremena jer je nemoguce uporedjivati razlicito vreme, konkurenciju kao i startnu poziciju... Cinjenica je da se bas i nije naosvajao trofeja dok su Rafa, Endi i Novak bili u top formi. Pa on sa ovom dvojicom ima negativan skor a imao je i sa Endijem pre operacije.. To sto je dosao da igra ovaj turnir upravo pokazuje glavnu razliku izmedju njega i Rafe s jedne strane i Novaka sa druge.. Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.

Simpo

pre 6 godina

a sta radi nolo? jel poslao neku poruku? hahahahahaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 15. februar 2018 00:12)
Nole ljubi ženu i kroji jer juče je trebalo to da se radi ,a ti izgleda nemaš šta da radiš pa lečiš frustracije

remax

pre 6 godina

@ Juventino

Trebalo bi svom drugaru Info Aci da preneseš delić svog repertoara.
Mislim da je ovaj nivo patetike i za njega nedostižan.

rodjaegomanijakcrybabypateticar

pre 6 godina

Federer, sinonimi: arogantnost, bahatost, podmuklost, egoizam, podlost, kiseli osmeh, gorke suze, pohlepnost, neverica (da su cak dva igraca bolja od njega u njegovoj generaciji), lazna skromnost, ulizivanje (organizatorima), zahtevanje (protekcije na turnirima), podsmehivanje drugim igracima, provokatorske izjave o protivnicima pre meca, itd. Slobodno dodajte jos negativnosti o ovom necoveku...

simpo

pre 6 godina

Mene boli ono za njega Rodžera ,ali sve Vas boli i frustrira Novak Djoković i to baš ovo VIĆ kako se završava njegovo prezime da je drugačije bio bi Vam mnogo draži.

Hmmm

pre 6 godina

Simpo
Ako te bas briga za Federera zasto onda stalno pises o njemu? Zasto stalno govoris sta ti se kod njega ne svidja? Okreni se onome sto volis i pisi o tome. O kompleksima cemo pricati kad budes u potpunosti shvatio sta ta rec znaci. Kad budes shvatio da se i na tebe to odnosi. Redovno pljujes neosnovano Federera, a potom svakom ko ti odgovori argumentom kazes da ima komplekse. Znas, ta rec se moze upotrebiti i u tvom slucaju, bez obzira sto branis Novaka. Reci nemaju ogranicenja i ne vaze samo u odredjenim situacijama kada to nekome odgovara. Za istu stvar znace isto, bez obzira na cijoj si strani.

filipo

pre 6 godina

Ja ne znam zašto njega gura gej lobi,bolje da su uzeli nadala pod svoju šapu nego ovog švajcarskog fariseja.Aj što su namestili prošlu sezonu,ali preteraše što nameštaju i ovu,neće više niko da gleda ovu farsu osim fanatika koji misle da je sve regularno.

Simpo

pre 6 godina

Bolje da ljubi ženu nego trofeje ,jer deca ne liče na njega ama baš uopšte,nekako mu na instagramu ovaj naš praznik Sveti Trifun a njihov Valentino čestitaju sve muškarci.

Simpo

pre 6 godina

Neka napredna tehnologija,igraće ovaj i u 100 do 100 grenslema i 1000 nedelja na prvom mestu i kad dodje kraj pamtiće se kao čovek koji je uništio tenis.

Ivan NK

pre 6 godina

@Juventino
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...?
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!

Simpo

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.

Srbin

pre 6 godina

Rodzer Federer je najtrofejniji i najdugovecniji teniser svih vremena i to je to. Glupo je i pricati o najboljem teniseru svih vremena jer je nemoguce uporedjivati razlicito vreme, konkurenciju kao i startnu poziciju... Cinjenica je da se bas i nije naosvajao trofeja dok su Rafa, Endi i Novak bili u top formi. Pa on sa ovom dvojicom ima negativan skor a imao je i sa Endijem pre operacije.. To sto je dosao da igra ovaj turnir upravo pokazuje glavnu razliku izmedju njega i Rafe s jedne strane i Novaka sa druge.. Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.

ziveti sopstveni zivot

pre 6 godina

@(Juventino 35-12--65 titula u istoriji,
Interesantno kako ovaj idolopoklonicki komentar pripadnika Kulta RF nikome ne bode oce

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Prvo, porodica Novaka Djokovica je iz Jasenovog polja pored Niksica.
Drugo, Srbija i Crna Gora su do juce bile ista drzava, a narod je svakako jedan te isti.U krajnjem slucaju, radije cu navijati i za Cilica ili Dzumhura, nego za razne Rodzere, Rafe, Endije...

Ivan NK

pre 6 godina

@nnnn
Ja nigdje nisam pomenuo Djokovica.
Mozda sam mislio na Cilica :-)
Nevjerovatno kakve traume je Novak godinama stvarao RF botovima!!!!

Serdjo

pre 6 godina

Nole je to drao uvek kada je bio fit i kada je Rođa do finala plesao po terenu! A u finalu protiv Noleta? Strpite se malo, to be continued...

only fools and horses

pre 6 godina

Ajde više nek postane prvi, da može da se povuče kako je zamišljeno za gospodara tenisa i svega što je vezano za tenis.
Pa da ostali mogu mirno da saniraju "povrede" i počnu da igraju tenis.

Juventino 35-12--65 titula u istoriji

pre 6 godina

"Dominacija" ili u sirem smislu, moc jedne osobe, ili ti grupa i organizacija sto vrsi teror nad drugom; u uzem smislu - Roger Federer.
Dvadeset komada. Pa vec 15 godina on osvaja Grand Slamove. A ja sam ih sve dozivio. I moram priznati da se ne mogu svih detaljno setiti. Recimo, finale Australije s Bagdhatisom i se uopste ne secam, niti mogu sa sigurnoscu potvrditi da sam ih pogledao. A finala s Roddickom daleke 2004. secam se savrseno. Koliki je to jebeni "time span". Citam "Kraljevica i prosjaka" za lektiru, on ljubi trofej. Dobijam svoj prvi mobilni (Siemens M35), on ljubi trofej. Pijem svoju prvu kafu, on ljubi trofej. Prodje
srednja skola, maturalna vece, vozacki ispit, dobijam svoj sedmi mobilni, a on ljubi trofej,prodje prva promocija, druga promocija, prvo auto, drugo auto, prvi posao, drugi posao, prelaz sa plazme na lcd, deseti mobilni, a on i dalje ljubi trofej. 40 % svoga i 55 % moga života Roger Federer ljubi Grand Slam trofeje... Pa dokle vise, Fedex dokle vise..I tako je Roger Federer svoju zbirku teniske poezije podebljao za novo remek-delo.Umetniku koji gazi prema 37 om letu, a i dalje se potpisuje usnama na najvece svjetske trofeje.LEGENDA!!!!

Simpo

pre 6 godina

a sta radi nolo? jel poslao neku poruku? hahahahahaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 15. februar 2018 00:12)
Nole ljubi ženu i kroji jer juče je trebalo to da se radi ,a ti izgleda nemaš šta da radiš pa lečiš frustracije

nnnn

pre 6 godina

@Ivan NK
A zasto ti onda ne gledas uspehe svojih sugradjana i tenisera iz tvoje drzave, nego pricas o Djokovicu koji je inace teniser SRBIJE, ne Crne Gore?

rodjaegomanijakcrybabypateticar

pre 6 godina

Federer, sinonimi: arogantnost, bahatost, podmuklost, egoizam, podlost, kiseli osmeh, gorke suze, pohlepnost, neverica (da su cak dva igraca bolja od njega u njegovoj generaciji), lazna skromnost, ulizivanje (organizatorima), zahtevanje (protekcije na turnirima), podsmehivanje drugim igracima, provokatorske izjave o protivnicima pre meca, itd. Slobodno dodajte jos negativnosti o ovom necoveku...

simpo

pre 6 godina

Mene boli ono za njega Rodžera ,ali sve Vas boli i frustrira Novak Djoković i to baš ovo VIĆ kako se završava njegovo prezime da je drugačije bio bi Vam mnogo draži.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzaba mu prvo mesto, ostace upamceno da poceo da vlada kada su Nole i Rafa zagazili u 30-u, a pre im nije mogao nista..
(kendy, 14. februar 2018 20:49)

Bogami je on prebacio 30 dok je Nolou pobedjivao, Nadal nije ni igrao... Tada su GS osvajali Cilic, Wawrinka i slicni.

mile33

pre 6 godina

@kendy
Ostace upamcen kao najveci igrac ovog sporta koji je cak i iznad sporta samog. Sto bi rekao komentator na foxu
He is near the Gods no mortal may aproach the sky

Posmatrač

pre 6 godina

Rodžer poput švajcarskog sata radi sa prekidom al ne odustaje nikada. Ala vera Legendo !!! Biće ogromna rupa u tenisu kad on završi karijeru.

Marko

pre 6 godina

@Juventino 
I sta ti imas od te silne patetike, svih tih mobilnih, lcd-ova, vozackih, maturskih, svih tih procenata itd...? 
Vise treba cijeniti jedan GS koji je osvojio "neko od nas", decko iz komsiluka, nas sugradjanin, prijatelj, rodjak, nego sto titula tamo nekog polu-svajcarca, polu-juznoafrikanca, koji jedva da zna gdje je Srbija, a tek za nekakve obozavaoce iz iste...wtf!!!
(Ivan NK, 14. februar 2018 21:41)

Sta covjek napisa, sacuvaj boze.

matematičar

pre 6 godina

Tipičan Nolov navijač priznaje isključivo Nolove uspehe, jer su uspesi drugih u stvari nametnuti Nolovi neuspesi. A poznato je da Nolovi neuspesi ne postoje, tu je svetska zavera umešala prste!

Fedex fan

pre 6 godina

Pa Donskoj je bio 120.pa je iznenadio Rogera, prosle godine :).Ne slavim pobede Rogera,koliko njegovu dugotrajnost, neodustajanje od sporta kada je bio gotovo otpisan, i njegovu jos agresivniju i bolju igru, nego li 2015. i 2014. .Roger je zaista odigrao opusteno danas, a kada tako igra, samo ga 3 igraca mogu dobiti, ukljucujuci Novaka... Nadam se polufinalu, i poziciji broj jedan, makar i na 2 nedelje.Svaka cast Novaku, na svemu postignutome, ne sumnjam da ce jos 4-5 slemova uzeti, Rafa najveci borac ikad u sportu .Mislim iskreno da Federer moze uzeti Vimbldon ove godine, tj da mu je to mozda i poslednja velika sansa za grend slem.Uzivacu dok god bude igrao, a sjajno je sto to moze pruziti i u 37.godini :) .Filipo, uzmi popij vino, smiri zivce kakvi lobiji te spopadose odjednom? :)Za normalne komentatore, gde je po vama veca sansa Rogeru da uzme titulu, na Us openu ili "kod kuce" na terenima Old England Cluba :) ?

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Ја не схватам уопште дилему око најбољег икада, за мене је то овај човек потврдио прошле године на АО...Роџер Федерер јесте најбољи играч који је играо ову игру, и наравно да је некима лакше да верују у свакакве глупости да не би морали да се суоче са стварношћу. Ја кад би чуо бар један доказ за свакакве приче о њему био бих највећи противник овог човека, али све су то приче што је баби мило то јој се и снило.

remax

pre 6 godina

@ Juventino

Trebalo bi svom drugaru Info Aci da preneseš delić svog repertoara.
Mislim da je ovaj nivo patetike i za njega nedostižan.

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Ovde se postavlja pitanje koliko će protivnici moći da uzmu gema a možda set do kraj ovog turnira jer Rodžer izgleda impresivan od početka sezone a samopouzdanje još veće mu od osvajanje 20 GS. Kretanje ekspresno. Večeras igre bukvalno mačke i miša ! Nije protivniku dao nimalo šanse da uradi odnosno bar pokuša da ublaži u gemovima kad je klasa već na strani Švajcarca.

Hahahaha

pre 6 godina

Njegov stil igre mi se nikad nije svidjao kao ni njegova scenska igra,uvek sam više gledao ostale tenisere koji su se borili za svaku loptu za svaki poen a on sve mu servirano kao na tacni od najomiljenijeg igrača pa do pojedinih titula, ko je smeo od ostalih tenisera da kaže nešto protiv njega odmah bi izgubio sponzora, a da je pošten nije ni malo što se videlo u zadnjem turniru u Australiji kada su svi navlačili da on pobedi.
(Simpo, 15. februar 2018 09:53) # Link komentara


Ni meni se ne svidja tvoj stil bez zareza, pa si opet ziv..

antiDebil

pre 6 godina

@@@Fedex fan@@@
Sta kazes, veliki navijacu Federera? Na Vimbldonu poslednja velika sansa da RF osvoji GS? Covek koji je osvojio 3 od poslednjih 5 GS i 3 od 4 na kojima je uvestvovao, ima jos jednu sansu, kaze njegov veliki navijac? A Nolo ce sigurno osvojiti bar jos 5? Zasto se jednostavno ne predstavis iskreno, kao veliki mrzitelj Federera i ostrasceni Nolov svedok,umesto sto ovako prikriveno spemujes? Evo ja ti iskreno kazem da Nolo nece osvojiti ni jedan jedini GS do kraja karijere, dok ce ih Federer osvojiti bar jos 5. I to jos dva ove godine. A ti nastavi da uvek najavljujes neku njegovu “poslednju sansu”, da u svaku pricu ubacis Nola i to kako bi on mogao da pobedi, nego eto, moze Federera, al’ ne moze Cunga nikako... smesan si.

дрмр

pre 6 godina

@zoki Komentar ti je urnebesan!Da Nole ga je pobedjivao kad je ovaj presao 30, a sad rodja ima opet koliko 20????E botu, botu, procitaj prvo pa onda salji komentar, urnebesno???.

Komm Shcon!"

pre 6 godina

Rodžer će igrat u inat do 50 godine ako treba al' neće te ga videti na kolenima. German je to ! Poznati su po svemu naspram drugih.

Snupi

pre 6 godina

@Simpo

Tebe bas boli i frustrira uspeh najboljeg kojeg je ovaj sport ikada video. Nq svaku vest o njemu ostavljas po 4-5 toliko apsurdnih komentara da ni ti sam ne verujes u svoje reci ali ok ako ti to leci frustraciju i tako se osecas bolje

neko

pre 6 godina

Ne vidim svrhu da ljudi spominju Novaka i njegove navijače na ovu vest. Kapiram da je milo za drago vraćanje za ponižavanje jedne teniske veličine koju su zdušno slali u penziju odavno od porodice Novaka,Obradovića njegovog oca i sl.. To je neukusno odnosno neprimereno al'ne treba se spuštat na njihov nivo jer to ostavljamo njima da se sećaju odnosno nastave po principu takvom..

haren

pre 6 godina

Simpo
Upravo je njegov stil to sto ga je izdvojilo od ostalih tenisera i od njega napravilo ikonu koja puni stadione gde god da igra. Najlepsi moguci stil, servis volej igra, raznovrsnost, ofanziva a opet sve elegantno i perfektno. Ali ok, nemaju svi isti ukus. Razumem te.

Bg

pre 6 godina

@filipo... Posto si resio slucaj Federer reci mi sta je sa Noletom kada ce na teren. Samo ti to mozes znati i saznati svojom pronicljivoscu.

Drnda

pre 6 godina

Oni su puno posveceniji tenisu i tenis im je SVE u zivotu dok Novak ima i puno drugih interesovanja.
(Srbin, 15. februar 2018 08:28)..

Ha, ha, ispade da je isfrustrirani, pozirani i izgubljeni Novak sad kao nešto superioran ! Ima "interesovanja"? Ha, ha, ha!

Snupi

pre 6 godina

@rodjaegomanijakcrybabypateticar

Hahahahahahahahahaha
Daj covece uozbilji se, ne treba ti to u zivotu.
Ajde priznaj da ustvari uzivas u njegovoj igri i duboko u sebi znas da je najbolji i igra najlepsi tenis

Hmmm

pre 6 godina

Simpo
Ako te bas briga za Federera zasto onda stalno pises o njemu? Zasto stalno govoris sta ti se kod njega ne svidja? Okreni se onome sto volis i pisi o tome. O kompleksima cemo pricati kad budes u potpunosti shvatio sta ta rec znaci. Kad budes shvatio da se i na tebe to odnosi. Redovno pljujes neosnovano Federera, a potom svakom ko ti odgovori argumentom kazes da ima komplekse. Znas, ta rec se moze upotrebiti i u tvom slucaju, bez obzira sto branis Novaka. Reci nemaju ogranicenja i ne vaze samo u odredjenim situacijama kada to nekome odgovara. Za istu stvar znace isto, bez obzira na cijoj si strani.