Sreda, 14.02.2018.

12:40

Beker: Novak će ponovo osvajati Slemove – ne cene ga dovoljno

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, smatra da najboljeg srpskog sportistu u istoriji ne cene dovoljno.

Izvor:

Beker: Novak æe ponovo osvajati Slemove – ne cene ga dovoljno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

@(Mitar, 15. februar 2018 10:14)

pre 6 godina

Nemoj tako, opet će da peni. On je verovatno jedan od onih što vrišti na roditelje po kući "Da li si me čuo?!", "Kome ja pričam?!", "Jer čuješ šta ti se govori?!".

Mitar

pre 6 godina

Ivane, i meni si bio dosadan, ali mi bilo zao da napisem. A procitao sam samo trecinu tvog dubinskog komentara. Moguce da je neko izdrzao da kraja, ali sumnjam.

Robert

pre 6 godina

Prisećam se malo i razmišljam o tome kako od Novaka očekujemo velike rezultate u godinama u kojima smo Federera uveliko slali u penziju i predviđali mu skori kraj karijere. Samo kažem.

Ivan

pre 6 godina

Kako si ti dosadan, covece.
(@(Ivan, 14. februar 2018 13:07), 14. februar 2018 13:53)

Zašto si mi onda i ime uzeo??? U svom niku napiši SVOJE ime, moje NE DIRAJ!! Opismeni se pa nauči na koji način se daje replika nekome na internet forumima! Znak "et" (@) i ime (nickname) učesnika foruma kome se želi replicirati se stavlja NA POČETKU replike a NE u SVOM niku!!! U ovom slučaju ti meni želiš nešto da repliciraš onda napišeš NA POČETKU svoje replike "@ Ivan" da bi ja lepo i čitko mogao da vidim i pročitam šta hoćeš od mene, a drugo, bitno je da sam ja i tebi privukao pažnju da sam udostojio tvoju "ličnost" da mi se obrati, osim toga, broj lajkova i dislajkova na tom mom komentaru dovoljno ide u prilog da sam VELIKOJ VEĆINI bio zanimljiv a nimalo dosadan!

Na kraju moj dobronamerni savet je sledeći: IZBEGAVAJ da čitaš nešto što ti je "dosadno", još više izbegavaj da trošiš svoje vreme na odgovaranje tim ljudima koji su ti "dosadni", time ćeš poštedeti najviše SEBE od nepotrebnog gubljenja vremena!

Ivan

pre 6 godina

Ovo je sportski portal, a ne forum!
(@(Ivan, 14. februar 2018 19:05), 14. februar 2018 19:29)

Netačno, ovo je FORUM SPORTSKOG PORTALA! Većina internet portala, i onih sportskih naravno, IMA svoje FORUME na kojima se pišu komentari i razmenjuju mišljenja! Sama činjenica da si uopšte mogao da pročitaš moje mišljenje i da mi repliciraš znači da učestvuješ u forumu! Nauči šta znači reč forum, naročito obrati pažnju šta znači reč internet forum!

Osim toga, i dalje zatrpavaš svojim neznanjem i besmislicama ovaj isti forum time gubeći i svoje dragoceno vreme na ljude koji suti "dosadni" a koji su miljama pametniji od tebe i razumeju se u teme na postovima! Moj komentar o ovoj temi je bio sasvim jasan i čitak, i namenjen je osobama koje se razumeju u ove teme, ne tebi! Za tvoje mišljenje uopšte nisam zainteresovan jer NE PIŠEŠ O TEMI NA OVOM POSTU već troluješ! Prema tome prošetaj malo, ne zanima me nimalo šta je tebi "dosadno" a šta ne! :-)

Simpo

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha
(Jumko, 14. februar 2018 14:41)
A ti Jumko za šta radiš najverovatnije za sendviče jer koliko komentara ostavljaš znači da imaš vremena na pretek pa radiš za sendviče

Snupi

pre 6 godina

@filipo

Najbolji svih vremena?????????
Ajde molim te obrazlozi po cemu, osim sto je srbin??? Ne lupaj mi sad molim te gluposti kao h2h i te ne bitne stvari.
Daj mi sliku tabele GOAT liste na kojoj je prvi

Hahahaha

pre 6 godina

Stef
Napises ceo zaplet, a onda se na kraju izvinjavas hejterima, teoreticarima zavere i ostalima. 😂😂😂😂 Zasto si u konfliktu sa samim sobom?

filipo

pre 6 godina

Mogu da ga ne cene i da ga mrze ali ne mogu da pobegnu od činjenice da je najbolji teniser svih vremena.5 godina se igrao sa rivalima a najomiljenije igračke su mu bile RF i Nadal,takva dominacija se nikada neće ponoviti.Ali narod ko narod,pamćenje mu traje 2 dana i sve su zaboravili.

Stef

pre 6 godina

Sad cu da izgovorim nesto sto neki nece pravilno razumeti,a drugi ce opet misliti da tako nesto ne postoji.Ajmo da se vratimo na RG 2016. kad je osvojena 4.u nizu GS titula protiv E.Marija? Posle nje su obojica u ozbiljnom problemu i to jos treje i ne vidi se kraj?! Sta se desilo??? Malo ljudi tacno zna ostali samo mogu da nagadjaju.Lait motiv su Novakova zelja da se vrati,ali je prati nemusta kontroverza koja mi ne ide nikako uz njega.Tenis je 3.sport po obrtu kapitala u svetu posle fudbala i formule 1. Nema mnogo mesta za slucajnost ili nema ni malo kad se vrti veliki kapital. Necu da insinuiram,ali Federer je Bog zapada,Nadal,je njegov podpredsednik,a obojica su NIKE-manekeni,a Novak??? Ne znam da li ima PRAVO na bronzu ili je i to previse!!?? Da li ce mu se uopste dozvoliti da nastavi s ozbiljnom igrom? Veliki znak pitanja!!! A vreme neumitno tece,pojavljuju se u buljucima klinci poput Rubljova,Kirijosa,Zvereva,Medvedeva,Kacanova,Donalda i mnogih drugih. Penzija??? Ne bismo voleli,ali nije nemoguce. Pre 3 godine je npr. M.Wilander,vazda dobro obavesteni Novakomrzac,na pitanje sta misli koliko tacno Novak moze da osvoji slemova? odgovor je bio 11-12!!! Novak je to osvojio,zar ne??? Izvinjavam se unapred ,svim hejterima,teoretiicarima zavere i drugim nesrecnicima,jer ovo je samo moje misljenje i naravno ne mora da bude tacno,ali deluje popril.realno i nazalost moguce!!!

klosar

pre 6 godina

Znaci prolupo i Beker.
Al Slemove..?

Maksimalno jos 2 Slema moze da osvoji. Za njega su sada i Zverev, Tim, Kirjos, Gofan i Dimitrov nepremostiva prepreka.

Pa o cemu mi onda ovde pricamo.?

Nebojša

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.
(Bg, 14. februar 2018 13:59)

Sampras ima 2 više grenslema ali i 20 mastersa manje i nema RG a to je veliki minus imati četrnaest grenslem trofeja a nemati čak ni finale na Roland Garrosu bio je odličan na travi i betonu nema sumnje ali je bio nula na šljaci zato je Novak ispred.

Danijel

pre 6 godina

Ali dvije godine ne igranja ne daje nadu.. jer nema vise 25 godina..
Zaboravite Federera nnegov stil.igre mu dozvoljava da igra do 40 godine..
marey nadal i novak svaki mec muce tijelo..

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Medju Anglo-Saksoncima (verovatno) nije dovoljno cenjen kao sportista, ali je takodje medju Srbima precenjen kao covek, mozda najprecenjenija licnost u nasoj istoriji.

Jumko

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha

Ivan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu Boris Beker naravno! Neoboriva činjenica je da Novaka ne cene dovoljno kada se uzme u obzir šta je sve uradio, koliko trofeja osvojio, koliko rekorda porušio, u koliko velikih rivalstva učestvovao, koliko veličanstvenih mečeva odigrao, itd, itd, itd! Sva pažnja medijska i propagandna je definitivno okrenuta Rodžeru Federeru naravno i u daleko manjoj meri i Rafaelu Nadalu dok Novaku Đokoviću apsolutno ravnopravnom učesniku tog teniskog trijumvirata tri velikana ni približno ista pažnja mu se ne posvećuje! Najbolji primer toga je jedna od najuglednijih sportskih tv stanica u svetu Eurosport koja je čitave prošle godine na toliko imbecilan način 24 časa na dan cele te godine reklamirala Federera i Nadala da je to bilo zaista bizarno i neprimereno! Na svim pauzama za reklame je išlo gotovo 15-to minutno idolopoklonisanje Eurosporta Federeru i Nadalu da je bilo sramno da sramnije ne moze biti a Novaka nije bilo no sekunda u tim reklamama kada je činio najveće podvige koje jedan teniser može uraditi, osvajanje sva 4 Gren Slema za redom na primer! Ali šta je tu je, večiti miljenik će biti Federer i to je činjenica ali Novak se može vratiti teniskom vrhu ali samo u slučaju da se i sam malo uozbilji, da izbaci neke svoje navike i vrati se starom šampionskom putu, da ne deli ona smešna srca nego da se posveti onom što mu je i posao, reketu i lopticama jer je tu svoj na svome!

Bg

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.

Тарми пфк

pre 6 godina

Можемо ту еру да посматрамо и са аспекта рецимо највећа тројка у историји тениса ! Роџер , Рафа и Новак..Суштински вјероватно и највећи икада ! Но и мање битно , Боже здравља Господе , све друго је као повјетарац ;)

anti ant

pre 6 godina

Potrošeno.Koliko vam plaća ovaj isluženi sportista da puni stranice sporta.Nemojte mi reći da nigde u svetu danas nema sportskih događanja.Dal se vi stidite kakve vesti puštate.Bog će vam suditi ako ne mi.Jedino ako mislite da je on glup i sve zaboravlja ili oprašta.

Ivan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu Boris Beker naravno! Neoboriva činjenica je da Novaka ne cene dovoljno kada se uzme u obzir šta je sve uradio, koliko trofeja osvojio, koliko rekorda porušio, u koliko velikih rivalstva učestvovao, koliko veličanstvenih mečeva odigrao, itd, itd, itd! Sva pažnja medijska i propagandna je definitivno okrenuta Rodžeru Federeru naravno i u daleko manjoj meri i Rafaelu Nadalu dok Novaku Đokoviću apsolutno ravnopravnom učesniku tog teniskog trijumvirata tri velikana ni približno ista pažnja mu se ne posvećuje! Najbolji primer toga je jedna od najuglednijih sportskih tv stanica u svetu Eurosport koja je čitave prošle godine na toliko imbecilan način 24 časa na dan cele te godine reklamirala Federera i Nadala da je to bilo zaista bizarno i neprimereno! Na svim pauzama za reklame je išlo gotovo 15-to minutno idolopoklonisanje Eurosporta Federeru i Nadalu da je bilo sramno da sramnije ne moze biti a Novaka nije bilo no sekunda u tim reklamama kada je činio najveće podvige koje jedan teniser može uraditi, osvajanje sva 4 Gren Slema za redom na primer! Ali šta je tu je, večiti miljenik će biti Federer i to je činjenica ali Novak se može vratiti teniskom vrhu ali samo u slučaju da se i sam malo uozbilji, da izbaci neke svoje navike i vrati se starom šampionskom putu, da ne deli ona smešna srca nego da se posveti onom što mu je i posao, reketu i lopticama jer je tu svoj na svome!

Nebojša

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.
(Bg, 14. februar 2018 13:59)

Sampras ima 2 više grenslema ali i 20 mastersa manje i nema RG a to je veliki minus imati četrnaest grenslem trofeja a nemati čak ni finale na Roland Garrosu bio je odličan na travi i betonu nema sumnje ali je bio nula na šljaci zato je Novak ispred.

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Medju Anglo-Saksoncima (verovatno) nije dovoljno cenjen kao sportista, ali je takodje medju Srbima precenjen kao covek, mozda najprecenjenija licnost u nasoj istoriji.

Тарми пфк

pre 6 godina

Можемо ту еру да посматрамо и са аспекта рецимо највећа тројка у историји тениса ! Роџер , Рафа и Новак..Суштински вјероватно и највећи икада ! Но и мање битно , Боже здравља Господе , све друго је као повјетарац ;)

Bg

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.

Jumko

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha

Danijel

pre 6 godina

Ali dvije godine ne igranja ne daje nadu.. jer nema vise 25 godina..
Zaboravite Federera nnegov stil.igre mu dozvoljava da igra do 40 godine..
marey nadal i novak svaki mec muce tijelo..

anti ant

pre 6 godina

Potrošeno.Koliko vam plaća ovaj isluženi sportista da puni stranice sporta.Nemojte mi reći da nigde u svetu danas nema sportskih događanja.Dal se vi stidite kakve vesti puštate.Bog će vam suditi ako ne mi.Jedino ako mislite da je on glup i sve zaboravlja ili oprašta.

Stef

pre 6 godina

Sad cu da izgovorim nesto sto neki nece pravilno razumeti,a drugi ce opet misliti da tako nesto ne postoji.Ajmo da se vratimo na RG 2016. kad je osvojena 4.u nizu GS titula protiv E.Marija? Posle nje su obojica u ozbiljnom problemu i to jos treje i ne vidi se kraj?! Sta se desilo??? Malo ljudi tacno zna ostali samo mogu da nagadjaju.Lait motiv su Novakova zelja da se vrati,ali je prati nemusta kontroverza koja mi ne ide nikako uz njega.Tenis je 3.sport po obrtu kapitala u svetu posle fudbala i formule 1. Nema mnogo mesta za slucajnost ili nema ni malo kad se vrti veliki kapital. Necu da insinuiram,ali Federer je Bog zapada,Nadal,je njegov podpredsednik,a obojica su NIKE-manekeni,a Novak??? Ne znam da li ima PRAVO na bronzu ili je i to previse!!?? Da li ce mu se uopste dozvoliti da nastavi s ozbiljnom igrom? Veliki znak pitanja!!! A vreme neumitno tece,pojavljuju se u buljucima klinci poput Rubljova,Kirijosa,Zvereva,Medvedeva,Kacanova,Donalda i mnogih drugih. Penzija??? Ne bismo voleli,ali nije nemoguce. Pre 3 godine je npr. M.Wilander,vazda dobro obavesteni Novakomrzac,na pitanje sta misli koliko tacno Novak moze da osvoji slemova? odgovor je bio 11-12!!! Novak je to osvojio,zar ne??? Izvinjavam se unapred ,svim hejterima,teoretiicarima zavere i drugim nesrecnicima,jer ovo je samo moje misljenje i naravno ne mora da bude tacno,ali deluje popril.realno i nazalost moguce!!!

filipo

pre 6 godina

Mogu da ga ne cene i da ga mrze ali ne mogu da pobegnu od činjenice da je najbolji teniser svih vremena.5 godina se igrao sa rivalima a najomiljenije igračke su mu bile RF i Nadal,takva dominacija se nikada neće ponoviti.Ali narod ko narod,pamćenje mu traje 2 dana i sve su zaboravili.

Robert

pre 6 godina

Prisećam se malo i razmišljam o tome kako od Novaka očekujemo velike rezultate u godinama u kojima smo Federera uveliko slali u penziju i predviđali mu skori kraj karijere. Samo kažem.

klosar

pre 6 godina

Znaci prolupo i Beker.
Al Slemove..?

Maksimalno jos 2 Slema moze da osvoji. Za njega su sada i Zverev, Tim, Kirjos, Gofan i Dimitrov nepremostiva prepreka.

Pa o cemu mi onda ovde pricamo.?

Simpo

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha
(Jumko, 14. februar 2018 14:41)
A ti Jumko za šta radiš najverovatnije za sendviče jer koliko komentara ostavljaš znači da imaš vremena na pretek pa radiš za sendviče

Snupi

pre 6 godina

@filipo

Najbolji svih vremena?????????
Ajde molim te obrazlozi po cemu, osim sto je srbin??? Ne lupaj mi sad molim te gluposti kao h2h i te ne bitne stvari.
Daj mi sliku tabele GOAT liste na kojoj je prvi

Hahahaha

pre 6 godina

Stef
Napises ceo zaplet, a onda se na kraju izvinjavas hejterima, teoreticarima zavere i ostalima. 😂😂😂😂 Zasto si u konfliktu sa samim sobom?

Ivan

pre 6 godina

Ovo je sportski portal, a ne forum!
(@(Ivan, 14. februar 2018 19:05), 14. februar 2018 19:29)

Netačno, ovo je FORUM SPORTSKOG PORTALA! Većina internet portala, i onih sportskih naravno, IMA svoje FORUME na kojima se pišu komentari i razmenjuju mišljenja! Sama činjenica da si uopšte mogao da pročitaš moje mišljenje i da mi repliciraš znači da učestvuješ u forumu! Nauči šta znači reč forum, naročito obrati pažnju šta znači reč internet forum!

Osim toga, i dalje zatrpavaš svojim neznanjem i besmislicama ovaj isti forum time gubeći i svoje dragoceno vreme na ljude koji suti "dosadni" a koji su miljama pametniji od tebe i razumeju se u teme na postovima! Moj komentar o ovoj temi je bio sasvim jasan i čitak, i namenjen je osobama koje se razumeju u ove teme, ne tebi! Za tvoje mišljenje uopšte nisam zainteresovan jer NE PIŠEŠ O TEMI NA OVOM POSTU već troluješ! Prema tome prošetaj malo, ne zanima me nimalo šta je tebi "dosadno" a šta ne! :-)

Mitar

pre 6 godina

Ivane, i meni si bio dosadan, ali mi bilo zao da napisem. A procitao sam samo trecinu tvog dubinskog komentara. Moguce da je neko izdrzao da kraja, ali sumnjam.

Ivan

pre 6 godina

Kako si ti dosadan, covece.
(@(Ivan, 14. februar 2018 13:07), 14. februar 2018 13:53)

Zašto si mi onda i ime uzeo??? U svom niku napiši SVOJE ime, moje NE DIRAJ!! Opismeni se pa nauči na koji način se daje replika nekome na internet forumima! Znak "et" (@) i ime (nickname) učesnika foruma kome se želi replicirati se stavlja NA POČETKU replike a NE u SVOM niku!!! U ovom slučaju ti meni želiš nešto da repliciraš onda napišeš NA POČETKU svoje replike "@ Ivan" da bi ja lepo i čitko mogao da vidim i pročitam šta hoćeš od mene, a drugo, bitno je da sam ja i tebi privukao pažnju da sam udostojio tvoju "ličnost" da mi se obrati, osim toga, broj lajkova i dislajkova na tom mom komentaru dovoljno ide u prilog da sam VELIKOJ VEĆINI bio zanimljiv a nimalo dosadan!

Na kraju moj dobronamerni savet je sledeći: IZBEGAVAJ da čitaš nešto što ti je "dosadno", još više izbegavaj da trošiš svoje vreme na odgovaranje tim ljudima koji su ti "dosadni", time ćeš poštedeti najviše SEBE od nepotrebnog gubljenja vremena!

@(Mitar, 15. februar 2018 10:14)

pre 6 godina

Nemoj tako, opet će da peni. On je verovatno jedan od onih što vrišti na roditelje po kući "Da li si me čuo?!", "Kome ja pričam?!", "Jer čuješ šta ti se govori?!".

Bg

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.

anti ant

pre 6 godina

Potrošeno.Koliko vam plaća ovaj isluženi sportista da puni stranice sporta.Nemojte mi reći da nigde u svetu danas nema sportskih događanja.Dal se vi stidite kakve vesti puštate.Bog će vam suditi ako ne mi.Jedino ako mislite da je on glup i sve zaboravlja ili oprašta.

filipo

pre 6 godina

Mogu da ga ne cene i da ga mrze ali ne mogu da pobegnu od činjenice da je najbolji teniser svih vremena.5 godina se igrao sa rivalima a najomiljenije igračke su mu bile RF i Nadal,takva dominacija se nikada neće ponoviti.Ali narod ko narod,pamćenje mu traje 2 dana i sve su zaboravili.

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Medju Anglo-Saksoncima (verovatno) nije dovoljno cenjen kao sportista, ali je takodje medju Srbima precenjen kao covek, mozda najprecenjenija licnost u nasoj istoriji.

Ivan

pre 6 godina

Potpuno je u pravu Boris Beker naravno! Neoboriva činjenica je da Novaka ne cene dovoljno kada se uzme u obzir šta je sve uradio, koliko trofeja osvojio, koliko rekorda porušio, u koliko velikih rivalstva učestvovao, koliko veličanstvenih mečeva odigrao, itd, itd, itd! Sva pažnja medijska i propagandna je definitivno okrenuta Rodžeru Federeru naravno i u daleko manjoj meri i Rafaelu Nadalu dok Novaku Đokoviću apsolutno ravnopravnom učesniku tog teniskog trijumvirata tri velikana ni približno ista pažnja mu se ne posvećuje! Najbolji primer toga je jedna od najuglednijih sportskih tv stanica u svetu Eurosport koja je čitave prošle godine na toliko imbecilan način 24 časa na dan cele te godine reklamirala Federera i Nadala da je to bilo zaista bizarno i neprimereno! Na svim pauzama za reklame je išlo gotovo 15-to minutno idolopoklonisanje Eurosporta Federeru i Nadalu da je bilo sramno da sramnije ne moze biti a Novaka nije bilo no sekunda u tim reklamama kada je činio najveće podvige koje jedan teniser može uraditi, osvajanje sva 4 Gren Slema za redom na primer! Ali šta je tu je, večiti miljenik će biti Federer i to je činjenica ali Novak se može vratiti teniskom vrhu ali samo u slučaju da se i sam malo uozbilji, da izbaci neke svoje navike i vrati se starom šampionskom putu, da ne deli ona smešna srca nego da se posveti onom što mu je i posao, reketu i lopticama jer je tu svoj na svome!

Nebojša

pre 6 godina

Cisto da podsetim i da obnovimo gradivo Novak nije u prva tri igraca ikada zato sto ima 12 a Sampras 14 GS. Emerson i Novak dele 4 mesto sa 12 GS.
(Bg, 14. februar 2018 13:59)

Sampras ima 2 više grenslema ali i 20 mastersa manje i nema RG a to je veliki minus imati četrnaest grenslem trofeja a nemati čak ni finale na Roland Garrosu bio je odličan na travi i betonu nema sumnje ali je bio nula na šljaci zato je Novak ispred.

Jumko

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha

Stef

pre 6 godina

Sad cu da izgovorim nesto sto neki nece pravilno razumeti,a drugi ce opet misliti da tako nesto ne postoji.Ajmo da se vratimo na RG 2016. kad je osvojena 4.u nizu GS titula protiv E.Marija? Posle nje su obojica u ozbiljnom problemu i to jos treje i ne vidi se kraj?! Sta se desilo??? Malo ljudi tacno zna ostali samo mogu da nagadjaju.Lait motiv su Novakova zelja da se vrati,ali je prati nemusta kontroverza koja mi ne ide nikako uz njega.Tenis je 3.sport po obrtu kapitala u svetu posle fudbala i formule 1. Nema mnogo mesta za slucajnost ili nema ni malo kad se vrti veliki kapital. Necu da insinuiram,ali Federer je Bog zapada,Nadal,je njegov podpredsednik,a obojica su NIKE-manekeni,a Novak??? Ne znam da li ima PRAVO na bronzu ili je i to previse!!?? Da li ce mu se uopste dozvoliti da nastavi s ozbiljnom igrom? Veliki znak pitanja!!! A vreme neumitno tece,pojavljuju se u buljucima klinci poput Rubljova,Kirijosa,Zvereva,Medvedeva,Kacanova,Donalda i mnogih drugih. Penzija??? Ne bismo voleli,ali nije nemoguce. Pre 3 godine je npr. M.Wilander,vazda dobro obavesteni Novakomrzac,na pitanje sta misli koliko tacno Novak moze da osvoji slemova? odgovor je bio 11-12!!! Novak je to osvojio,zar ne??? Izvinjavam se unapred ,svim hejterima,teoretiicarima zavere i drugim nesrecnicima,jer ovo je samo moje misljenje i naravno ne mora da bude tacno,ali deluje popril.realno i nazalost moguce!!!

klosar

pre 6 godina

Znaci prolupo i Beker.
Al Slemove..?

Maksimalno jos 2 Slema moze da osvoji. Za njega su sada i Zverev, Tim, Kirjos, Gofan i Dimitrov nepremostiva prepreka.

Pa o cemu mi onda ovde pricamo.?

Simpo

pre 6 godina

Tako je. Oni to rade kao svoj posao,
za novac, i prema tome jesu profesionalci.
(mujo, 14. februar 2018 14:31)

Naravno, a ne iz patriotskih razloga kao sto Srbi misle. Za njih je Djokovic svetac koji daruje radost narodu hahaha
(Jumko, 14. februar 2018 14:41)
A ti Jumko za šta radiš najverovatnije za sendviče jer koliko komentara ostavljaš znači da imaš vremena na pretek pa radiš za sendviče

Danijel

pre 6 godina

Ali dvije godine ne igranja ne daje nadu.. jer nema vise 25 godina..
Zaboravite Federera nnegov stil.igre mu dozvoljava da igra do 40 godine..
marey nadal i novak svaki mec muce tijelo..

Snupi

pre 6 godina

@filipo

Najbolji svih vremena?????????
Ajde molim te obrazlozi po cemu, osim sto je srbin??? Ne lupaj mi sad molim te gluposti kao h2h i te ne bitne stvari.
Daj mi sliku tabele GOAT liste na kojoj je prvi

Тарми пфк

pre 6 godina

Можемо ту еру да посматрамо и са аспекта рецимо највећа тројка у историји тениса ! Роџер , Рафа и Новак..Суштински вјероватно и највећи икада ! Но и мање битно , Боже здравља Господе , све друго је као повјетарац ;)

Hahahaha

pre 6 godina

Stef
Napises ceo zaplet, a onda se na kraju izvinjavas hejterima, teoreticarima zavere i ostalima. 😂😂😂😂 Zasto si u konfliktu sa samim sobom?

Ivan

pre 6 godina

Kako si ti dosadan, covece.
(@(Ivan, 14. februar 2018 13:07), 14. februar 2018 13:53)

Zašto si mi onda i ime uzeo??? U svom niku napiši SVOJE ime, moje NE DIRAJ!! Opismeni se pa nauči na koji način se daje replika nekome na internet forumima! Znak "et" (@) i ime (nickname) učesnika foruma kome se želi replicirati se stavlja NA POČETKU replike a NE u SVOM niku!!! U ovom slučaju ti meni želiš nešto da repliciraš onda napišeš NA POČETKU svoje replike "@ Ivan" da bi ja lepo i čitko mogao da vidim i pročitam šta hoćeš od mene, a drugo, bitno je da sam ja i tebi privukao pažnju da sam udostojio tvoju "ličnost" da mi se obrati, osim toga, broj lajkova i dislajkova na tom mom komentaru dovoljno ide u prilog da sam VELIKOJ VEĆINI bio zanimljiv a nimalo dosadan!

Na kraju moj dobronamerni savet je sledeći: IZBEGAVAJ da čitaš nešto što ti je "dosadno", još više izbegavaj da trošiš svoje vreme na odgovaranje tim ljudima koji su ti "dosadni", time ćeš poštedeti najviše SEBE od nepotrebnog gubljenja vremena!

Ivan

pre 6 godina

Ovo je sportski portal, a ne forum!
(@(Ivan, 14. februar 2018 19:05), 14. februar 2018 19:29)

Netačno, ovo je FORUM SPORTSKOG PORTALA! Većina internet portala, i onih sportskih naravno, IMA svoje FORUME na kojima se pišu komentari i razmenjuju mišljenja! Sama činjenica da si uopšte mogao da pročitaš moje mišljenje i da mi repliciraš znači da učestvuješ u forumu! Nauči šta znači reč forum, naročito obrati pažnju šta znači reč internet forum!

Osim toga, i dalje zatrpavaš svojim neznanjem i besmislicama ovaj isti forum time gubeći i svoje dragoceno vreme na ljude koji suti "dosadni" a koji su miljama pametniji od tebe i razumeju se u teme na postovima! Moj komentar o ovoj temi je bio sasvim jasan i čitak, i namenjen je osobama koje se razumeju u ove teme, ne tebi! Za tvoje mišljenje uopšte nisam zainteresovan jer NE PIŠEŠ O TEMI NA OVOM POSTU već troluješ! Prema tome prošetaj malo, ne zanima me nimalo šta je tebi "dosadno" a šta ne! :-)

@(Mitar, 15. februar 2018 10:14)

pre 6 godina

Nemoj tako, opet će da peni. On je verovatno jedan od onih što vrišti na roditelje po kući "Da li si me čuo?!", "Kome ja pričam?!", "Jer čuješ šta ti se govori?!".

Robert

pre 6 godina

Prisećam se malo i razmišljam o tome kako od Novaka očekujemo velike rezultate u godinama u kojima smo Federera uveliko slali u penziju i predviđali mu skori kraj karijere. Samo kažem.

Mitar

pre 6 godina

Ivane, i meni si bio dosadan, ali mi bilo zao da napisem. A procitao sam samo trecinu tvog dubinskog komentara. Moguce da je neko izdrzao da kraja, ali sumnjam.