Utorak, 13.02.2018.

20:00

LŠ: Iguain tragičar posle 2 gola, Siti već u 1/4F

Fudbaleri Juventusa i Totenhema remizirali su 2:2 posle drame Torinu, dok je Mančester Siti ubedljivo slavio u Bazelu 4:0, u prvim mečevima osmine finala LŠ.

Izvor: A. Kovaèeviæ

LŠ: Iguain tragièar posle 2 gola, Siti veæ u 1/4F IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

Rafael Sobis

pre 6 godina

@plava tvrdjava

ne, dibala nije prebacen na klupu i nije rezerva nego je bio prebacen na klupu usljed lose forme i pada motivacije. trenutno ga zeza povreda, al ne uce to u kladionici. hahaha. i ne, nije ovo rezervna ekipa, samo fali jos matuidi jer je sredina sa pjanicem i pomalo premorenim kedirom sinoc jednostavno pregazena, a matuidi je jedini od te trojke koji moze trcati konstantno 90 min.

druga stvar, ova formacija od prosle sezone, sa 2 na sredini, je promijenjena nekad krajem novembra na 433 i od tada je juve mnogo stabilniji nazad. od tada su primili 1 gol u 16 utakmica, ako se dobro sjecam podatka, dok su prije toga bili mnogo busni. medjutim, to je neka tradicija sa alegrijem gotovo svake sezone.

uglavnom, ovo nije ni blizu gotovog. dibala bi se trebao vratiti, a alegri je i onda protiv bajerna dokazao da uvijek moze izvuci "nesto" iz rukava.
totenhem je odlicna ekipa, sa sjajnim trenerom i ne bi mi bilo toliko krivo da prodju.

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom.
Al ne uce to u kladionici...

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni 

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom. 
Al ne uce to u kladionici...
(BlueFortress, 14. februar 2018 11:20)


prvo, nije ovo bio onaj stari juventus, i nije tako epohalni uspeh igrati x sa juventusom pri njihovoj trenutnoj formi.
drugo, ti da znas cime se bavim ne bi tako pricao, ali sto da ti srecu kvarim...

miodrag

pre 6 godina

Zasto UEFA dozvoljava da jedan klub- Juventus, igra, normalno sa 10 igraca u polju, a drugi klub- Totenhem, sa 20!!?? Mislim da to nije fer! Ne znam, ali mislim da to nije fer!

neutralni felsh

pre 6 godina

Vraćaju se Englezi posle par godina krize.Totenhem je peti u prvenstvu a odigrao 1-1 i 3-1 protiv Reala i 2-2 protiv Juventusa.
(Vladimir, 14. februar 2018 05:02)


protiv raspadnutog reala i protiv juventusovog drugog tima... ne zuri sa zakljucivanjem - jesu napravili uspeh, ali nista epohalno.

4ever

pre 6 godina

Spursi zasluzeno nose dobar rezultat. Imaju lepu sansu za prolaz,ali Juventus nikad ne treba otpisat. Jesam interista,ali punim srcem uz Juve i Romu u Evropi. Vezano za engleze,apsolutno se slazem sa pojedinim komentatorima, da su navijaci ostrvskih fudbala najlicemerniji ,puni sebe i veoma nadobudni. Dacu samo 1 primer. Kad ih nije bilu u Evropi nigde prethodnih sezona,brisali pod svi s njima,tad im satro LS nije bila bitna .Vaznija je premijerliga,vise love se gore ima,ne zanima njih kao Evropa .to im je bio izgovor za lose rezultate . Ili kao sto je neko rekao,vadili se na umor,pa ne stignu na dva fronta jer eto,boze moj ,oni jedini igraju toliko utakmica. Sad naravno nema price kako je Evropa nebitna kad su malo nadosli. Kad pokradu engleze u Evropi uvek mi je drago. Od Maradone ,pa nadalje.tu opet njihovo licemerstvo dolazi do izrazaja. Navijaci Celsija pricaju o kradji a ne pricaju kad su oni kradjom prolazili dalje istu tu Barselonu ,kad je sudija zabrljao i umanio vrednost onog gola Ronaldinha ,koji bi bio za prolaz ako se ne varam.Decurlija !Najvise trose ubedljivo ,a rezultati im presmesni.NI prismrdit ne mogu nekadasnjem Kalcu koji je bio fudbaslki NBA ! A i danas,nakon svih kriza,mnogo manje love,opet postizu bolje rezultate u Evropi.Dokaz je Juve ! Ali polako,vratice se i Inter,i Milan ,pokazati ko su prave institucije i smekeri. Englezi 1 prvaci sveta,talijani cak 4 puta.Pametnom dosta !

bora

pre 6 godina

(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Nemaš ti pojma sine. Gde god sam bio imas sve prenose. Ne juris kablovske operatere ili iptv

Stevan

pre 6 godina

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 13. februar 2018 22:45)

Kakav treba da je napadac ako ne visok i snazan? 🤷♂ Nistelrooy, Ibrahimovic, Kantona, Henry, Trezeguet, Drogba... svi oko 190cm. Tvoj komentar samo potvrdjuje koliko je tvoje poznavanje fudbala ograniceno. VK6MS

drgn

pre 6 godina

@neko - sta pricas, koja najveca kradja? Da li si uopste gledao dvomec Izmedju Barselone i Celzija? Ili si gledao utakmice u novinama? U prvoj utakmici su pokrali Barselonu, u drugoj joj dali crveni karton za Anelkino simuliranje, posle toga igraci Celzija padali ko u bazen da su skakali i trazili neke penale... Maluda i Drogba besramnici...
Sto se tice Barselona PSG, sta je tu kradja? Čista sreća i Suarez je simulirao kod jednog penala, svi su mislili da je bio, lepo je pao. To je normalno, kao sto Kane, Lamela, Ronaldo, Sterling, Alexis, Nejmar, Marselo i mnogi drugi padaju...

BlueFortress

pre 6 godina

@mali buda
Ko je to samouvereno pisao da ce svih 5 Engleza proci, zivo me zanima!?
I pricas neistine kako se stvara slika da ce Celsi proci Barsu, nisam video NIJEDNOG ko podrzava Celsi i da je najavio prolaz u tom dvomecu, ljudi prate fudbal i vide ocajnu formu prvaka Engleske. Naprotiv, video sam najave da ce Barselona ih "unistiti" i tako te izjave Mesijevih fanova.
I o kakvom cmizdrenju pises, odise ti komentar "pikom" na pomenuti klub - tako detinjasto i ocigledno, paradoksalno i komicno.

adriano_galliani

pre 6 godina

С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против...
(Владо Бања Лука, 13. februar 2018 23:13)

...Ливерпула? Је л` на тај Тотенхем мислиш, онај где се Кејн и Али бацају и добијају пенале како им се прохте јер су обојица репрезентативци Енглеске? Јер на тај Тотенхем мислиш, онај против којег Клоп у изјави каже да не сме ништа да каже јер би добио забрану да се бави тренерским послом?

paa

pre 6 godina

@Starac Fočo odstotinuljeta
Nije svuda tako. Nije u Nemackoj, Austriji, Sloveniji, Grckoj, Svajcarskoj, Rumuniji... nigde osim kod nas. A hoce pretplatu.

opsta mesta

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.
(takkar, 13. februar 2018 23:44)

Treba biti genije pa uporediti domace klubove sa stranim klubovima i reci koja razlika. Dajte vise s tim pljuvanjem i konstatovanjem stvari koje i mala deca vide. Kao kad cujem ljude u petoj deceniji zivota kako pljuju narodnjake i pricaju kako to nista ne valja, rokenrol jedino valja, kao da im je jos uvek 15 godina. Citav zivot im prodje u pljuvanju, sve oni znaju kako treba, al eto nikako da se odluce da krenu. Ne valja ti stadion sagradi bolji, jel mozes, jel znas?

zile

pre 6 godina

I nije te sram da pomenes barsu Psg. Najveću kradju u istoriji ls. Pa gle čuda barsa Celzi isto
(neko, 13. februar 2018 23:49)
Mislis sto je PSG krao vreme na prekidima? Slazem se. za ovo drugo si u pravu, jeste Celzi pokraden za one penale. Ali ovo proslogodisnje, veze nema

vince carter

pre 6 godina

@Mladen Vi svake godine pricate kako Englezi imaju 5,6 kandidata za titulu koji budu polupani u Evropi pa posle jedne uspesne godine se ispilite na povrsinu,za Spance ste pisali da imaju 2 kluba i kad je Atletiko igrao 2 finala lige sampiona,City je osvojio titulu jos u novembru a najjace sto je ekipa Wotforda uglavnom sastavljena od bivsih igraca udinezea i raznih igraca koji su bili rezerve u kalcu,vidim Salaha pojedose u engleskoj!! Nesto ne verujem da toliko ozbiljnu ligu moze da osvoji jedan Lester? Uostalom pricati za top lige kako imaju 1 ili 2 kluba je besmisleno totalno!

pontiac

pre 6 godina

Mladen

Evo sa ti ja odg. Jel milis na one spance koje imaju samo dva tima,koji su uzeli zadnje 4 ls, 5 liga evrope u zadnjih 8,imaju finaliste jos u oba takmicenja,engleze u zadnjih 20 medjusobnih okrsaja u nokaut fazi ,17 x prosli,ukljucujuci ne samo Barcu i Real,vec i Atletico,Bilbao,Sevilju,Valenciu,Viljareal..jel mislis na tu "ne zanimljivu" ligu sa dva kluba?

kobra

pre 6 godina

Хвала РТС-у за пренос 
(некле, 13. februar 2018 20:53) 

Udjoh samo da ti udarim -
(dada, 13. februar 2018 21:52)

Ti si neki vidovnjak? :)

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Znam ja dobro sta je bilo nekad, a ti prezali to vise. Liga im je ocajna sada, imas Juventus koji ce svake godine osvojiti ligu. Taj Italijanski fudbal u kojem se branis pola meca je razlog zasto Italijane niko ne voli na velikim takmicenjima. Siti ce se setati sve dok budu ulagali ovoliku lovu i to nije neka magija vec jednostavno, ima se, moze se. Ja ne zelim da Engleska postane liga jednog tima, kao sto je vec to u drugim ligama i to sve zbog vece novcane nadmoci.

sakupljac minusa

pre 6 godina

ime,mali_buda,sarajevo.ba
Da cujem, koji je sad komentar vas na utakmicu Juve-Totenhem? Vratio sam se da citam komentare od pocetka i kad sam naisao na vase komentare umro sam od smeha. Naravno sad se necete pojaviti nedejlu dana na komentarima od bruke, al ipak ako imate obraza samo da cujem vase strucno misljenje.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

@NoName Drugar Higuain jeste promasio ali Mesi kao najbolji igrac se nije uopste pokazao, i jos je i on promasio penal.
Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Smaraju ovi fanovi Mesija, kao fol krivo im je zbog Argentine ali ustvari samo spominju Higuaina zato sto nije doneo titulu prvaka sveta Mesiju, onda bi samo pricali kako je to Mesi sam sve osvojio a ovako samo krive Higuaina...I ok covek promasio penal, ali je opet dao gol posle prve sanse na mecu iz suta iz prve i jos jedan gol iz penala!

Precka

pre 6 godina

Nazalost(i svoju) utakmica Juventus-Totenhem je imala 2 tragicara. Prvo Iguaina, od heroja do tragicara. I drugog Bufona koji je neobicno lose reagovao kod oba gola. :(

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Јувентус је приказао оно што нам иначе Сериа А нуди. Спор калкулантски фудбал. Углавном су се бацакали по терену, махали ручицама према судији, вртили главом и сваки прекид и аут изводили у просјеку по најмање 30 секунди. С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против Фиорентине када је судио пенал за Виолу, па га је поништио... Или прије тога кад је судија искључио два играча Кјеву. и Вечерас је признао гол из офсајда за 1:0, досудио им два пенала, а Тотенхему није судио чист пенал код резултата 2:0. И опет им то није било довољно. RIP Serie A.

Dejan

pre 6 godina

Totehnem je očitao lekciju Juventusu večeras i pokazao im je kako se igra fudbal. Juve dao ta dva gola i zatvorili se ljudi kao i uvek. Samo u seriji A mogu i da dominiraju, a imaju jako kvalitetan tim. Inače, Lukas Moura je strašan igrač i mislim da će se odlično uklopiti u igru Totenhema.

takkar

pre 6 godina

Stvarno super utakmica,mnogo jak tempo,puno trcanja,prava LS tekma,apsolutno dostojna elite. Juve ima kvalitet tu nema dvojbe,ali bas me zacudilo da su ispustili 2 gola prednosti,mozda zato sto su rano poveli,ko ce ga znati.Svakako su za dlaku slabiji nego prosle godine,ali ne drasticno.Imali su dosta problema sa agresivnim protivnikom.Totenhem kao osice,razvalili su vcrs,svaka im cast na kretanju i pre svega na efikasnosti i zavrsnici.Imam utisak da iz 2-3 prilike mogu dati isto toliko golova.Totenhem je “proslogodisnji Monako” eto tako bih njih nazvao,ali cak i bolji od njih.Samo mogu da dozive i njihov scenario(da rasprodaju tim) i tu bi bio kraj bajke.Mislim da je to sasvim relna opcija u savremenom prelaznom roku.Pre dovemaca nisu bili favoriti za prolaz,ali posle prvog meca bih rekao da jesu ali nece im biti lako opet.Ne treba ni precrtati Juve,prosto znaju da igraju na rezultat najbolje na svetu,oni nece zuriti u revansu ne treba im brz gol apsolutno.Gnjavice maksimalno loptu.Secate se kad sam prosle god pre finala LS rekao da je Iguain tezak maler,pamtim ga po “zlu”.Znam ga kao svoj dzep.Proklinjao sam ga dok je bio u Realu.Sve u svemu prednost Englezima svakako pred revans. Bazel – Siti ne bih komentarisao,totalna razlika u klasi,domacini nisu znali sta ih je snaslo.Siti ima opasnu tarnziciju i tehnicki su fantasticni.

napadaj

pre 6 godina

@ coki

TV ni ne gledam, sve ima na Reddit-u u full HD rezoluciji. Nema Strajnića, Ilije Kovačića, Kovinjala, Krivokapića, Informacije... Preporučujem.

takkar

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.

Eh da mesi ima edera, ramosa, pereza...

pre 6 godina

Iguain razbija u jeventusu, aguero je gol masina u sitiju.Gde ste u argentini "zvezde" svetskog fudbala, nego mesi stalno mora da vadi kestenje iz vatre.

Jim Beglin

pre 6 godina

Totenhem mnogo bolji jos da je Aldervireld bio tu verovatno ne bi ni primili gol,Kejn i Eriksen vanserijski igraci ali verujem da im neci biti tako lako na Vembliju jer ocekujem mnogo bolji Juve posto ce se par njih vratiti posle povreda.Bio bi Juventus dosta jaci za Hevedesa,Dibalu,Barzaljija,Kvadrada,Matuidija i Lihstajnera ali eto sta je tu je.Siti ove godine prejak za PL ali bice velika borba u LS zato sto su tu jos Barsa,Bajern,Real,Psg,Liverpul a Siti je tim koje prethodnih godina nije mogao nista protiv Barse,Reala,Bajerna itd.Bazel ok ekipa ali najslabija ekipa u 1/8 finala i dosta jeftinija i nekvalitetnija od Sitija.Jedva cekam sutra jos dobrog fudbala.

facts

pre 6 godina

-Iguain (73") je postigao 2. najbrzi gol za Juve u istoriji LS! Najbrzi gol za Juve je dao Del Pjero (za 20" M. Junajtedu na Old Trafordu 1997)!
ISTORIJA! Iguain (8' i 7") je igrac koji je najranije postigao 2 gola u istoriji LS, presavsi Hulia Rikarda Krusa (8' i 30") protiv Spartaka iz Moskve 2006!
ISTORIJA! 1. put u istoriji LS, gostujuci tim (M. Siti) je dao 3 gola u prvih 23' u nokaut fazi!
-Iguain je 4. igrac Juvea koji je promasio penal u LS, nakon Del Pjera, Djovinka i Arturo Vidala, ali i 1. igrac Juvea koji je dao i promasio penal u istom mecu LS!
ISTORIJA! Hari Kejn je 1. igrac u istoriji LS koji je dao 9 golova u prvih 9 meceva, presavsi Simone Inzagija (9 u 10 meceva)!
-Gundoan je 2. igrac M. Sitija sa 2 gola na 1 mecu u nokaut fazi LS, nakon Aguera (Monaku 2017)!
-Igraci sa 2 data gola i promasenim penalom na 1 mecu nokaut faze LS:
1999 Sevcenko protiv Reala (Dinamo Kiev* 2-0)
2000 Rivaldo protiv Celsija (Barsa* 5-1)
2017 Falkao protiv M. Sitija (5-3 Monako*)
2018 IGUAIN protiv TOTENHEMA (JUVE 2-2)
* prosli su dalje.
-Totenhem je 3. tim koji je stigao Juventusovih 2 gola prednosti u Torinu u LS, nakon M. Junajteda 1999 i Seltika 2001!
-Eriksen je 1. Danac koji je dao gol u nokaut fazi LS, jos od Niklasa Bentnera na Kamp Nou 2010 (Mesi 4-1 Arsenal)!

Pozdrav!

Mladen

pre 6 godina

@mali_buda

Objasni mi molim te koji fudbal igra Real? Ekipa koja zivi od centra suta, vec godinama. Spanci imaju dva tima, Italijani jedan, Nemci jedan, ako je tebi to dobro onda svaka cast.

Stefan

pre 6 godina

Ja sam veliki fan i italijanskog i engleskog fudbala.Ali ovoliko mrznje prema Englezima koje vlada kod nas ne mogu da shvatim,najbogatiji su i njihova liga je najjaca na svetu prihvatite to.Nije im liga toliko jaka kao sto je nekad bio Kalco,ali ce sigurno biti za nekolike godine.Prestanite sa mrznjom i uzivajte gledajuci fudbal.Navijajte za koga god hocete ali postujte svaki tim.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.
(BlueBlueBlue, 13. februar 2018 23:04)

Jos gore, Mesi 2010. nije dao gol uopste.

chemistry

pre 6 godina

A sad zabraniti pisanje ovim komentatorima koji su pisali u prvih 20 minuta utakmice. Juventus da gol - Juventus najbolji a Totenhem prevara, Totenhem da gol - Totenhem najbolji a Juve prevara. Kako su ljudi smesni.

vince carter

pre 6 godina

Juventus nije mogao da sacuva vodjstvo i ima primat na terenu samo i iskljucivo sto je Alegri igrao samo sa dva klasicna vezna Kedirom i Pjanicem od toga Pjanic nije defanzivni igrac tako da je odbrana bila kao na streljani,Bernardeski i Kosta krilni ofanzivni igraci plus Higuain i Mandzukic..Alegri takticar koji uvek brani vodjstvo umesto da napada! Matudi,Markizio moraju igrati u revansu,plus Dybala!

Zex

pre 6 godina

jel moguce da Kejn promasi s 4metara i Iguain s penala a Radonjic sansu iz punog trka sa 15metara i odmah On nema pojma jer to se mora dati a ovi su majstori a nemogu iz penala pogoditi.

mali_buda

pre 6 godina

Naravno da cu se javiti,ne bezim. Moj komentar je odgovor bio svima onim koji su podecenivali juve,a danas se moglo to jasno videti na drugoj vesti. Najavljivali ste vak prolazak svih 5 engleza,pa cemo videti ko ce se na kraju smejati. Tako podcenivanje Juventusa,ali i barse je blago receno decije i neumesno. Dva kluba koja su igrala 3 zadnja finala,a ni jednog engleza nema vec 6 god u finalu ! I tako da omalovazavate ostale velikane? Spursima svaka cast,odigrali su momacki i zasluzili remi,ali sacekajmo revans. Stojim i dalje kod toga da su najveca deca na forumu navijaci celsija,koji su inace najbeci cmizdravci. A uopsteno ,kao sto je neko vec pisao,s obzirom koliko englezi ulazu zadnje dve decenije,dakle najvisr,liga i uspesi u evropi su presmesni. Englezima su zadnja dva prvenstva uzeli talijani,sad ce spanac koji kao sto je isto tako neko pisao,uci engleze igrati tehnicki fudbal od nogr do noge,a ne nabijati loptu u bunar,pa ko izbunari. Forza Kalco,forza Juve!

vince carter

pre 6 godina

Za Juventus koji je igrao 2 finala Ls u zadnje 3 sezone "strucnjaci" pricaju kako je slab ccc!! Ajd to,nego je i utakmica bila top mozda i najbolja u Ls ove sezone!! Koliko puta su ljudi ovako otpisivali jednu ekipu posle prvog meca,na primer barsu protiv Psga...a onda kmecanje a tako ce biti i ovaj put..verujem da ce Juventus proci i zapusiti svima nadmena usta!

ronaldo

pre 6 godina

sutra od 20 i 45 do 21 h , dajem 2 komada , posle do 21 i 30 se odmaram u kaznenom prostoru . oko 22 h krecem u sprint i frljam se u k.prostor za penal i zabijam i treci za 3-0 ;)

Nikola

pre 6 godina

Dobar ovaj par zadnjih veznih Iguain-Mandzukic :D
Salu na stranu, kad igras gotovo celu utakmicu ispred svojih 16 metara na svom terenu... sta vise dodati. Da je Tobi zdrav ne bi ni ova 2 brza gola bila. Duplo vise suteva, cetiri puta vise pasova, dominantan posed lopte... svaka cast za Totenhem, milina ih je gledati :)

veliki strumf

pre 6 godina

Ne znam zasto je cudo sto je Totenhem dao 2 gola - ljudi su daleko bolji tim citav mec. Vise suteva, duplo veci posed, 4 puta vise pasova...

NeLePFC

pre 6 godina

Totenhem bolji i konkretniji. Juventus na brzaka umuvao dva gola i povukao se. Gosti hrabri, uporni i strpljivi, zasluzeno nagradjeni povoljnim rezultatom za sjajnu borbu. Iguain od junaka do tragicara.

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec u Torinu, 1. poluvreme pogotovu. Veliki comeback Totenhema, ali majko mila sta im napravise bekovi, katastrofa! Ajde sto skrivise 2 penala i po jada, nego je preko njih Juve mogao zabiti jos 3-4 komada. Pocetino opet rotira u LS, u ovako vaznom mecu izostavlja Tripijea i Sona. Danas je imao vise srece nego pameti, da je Juve poveo sa 3:1 tesko bi se Totenhem vratio u mec. Mada opet, toliko su dominirali terenom da su srecu valjda i zasluzili. Dembele rasturio, nereseno najpravedniji ishod.

Meni nije jasno kako se ovaj Bazel provukao u nokaut fazu LS, "svajcarska veza" verovatno. Ovo danas je bilo smesno, da je Man City igrao hendikep mec sa 9 igraca, opet bi dobio. City ulazi netaknut u zavrsnicu sezone, vec je osvojio PL gde moze da odmara igrace, ovo sa Bazelom je takodje gotova prica. Ali opet, sa takvim ulaganjima (ovi sto su poceli min. $500,000,000, a na klupi sedelo barem jos toliko) ako ne osvoje LS osecace se glupo, kao da im je sezona propala. A osvojiti Ligu sampiona, u ovakvoj konkurenciji, vraski je tesko. Cak i za ovakav tim...

P.S. Kad uporedim kvalitet ovih meceva veceras sa Zvezdinim mecom, kao nebo i zemlja.

Pozdrav,

BlueFortress

pre 6 godina

Jedva cekam komentare na kraju onih eksperata, trcite pred rudu, Totenhem je gladan a i engleski klubovi generalno...
Za 2 godine mozemo opet prisustvovati periodu kao 2004-10 sa konstantim prisustvom Engleza u polufinalu. Siti melje a i bogovi zreba su na njihovoj strani u svakom kupu do sada ove sezone!

ljumberg

pre 6 godina

Čudo? Tot koji je sad za klasu jaca ekipa od prevazidjenog Juvea, ih oducava od fudbala posle ofsajd gola Higuaina. Ovo je malo ozbiljniji trening za Totenhem.

Tazo

pre 6 godina

Nisam citao komentare, ali vidim da je vecina protiv Juventusa.... ako pratite Juventus znate da im pola tima nedostaje ukljucujuci Dibalu, Barzaljija, Matuidija. Kvadrada, Lihstajnera... tako da o'ladite malo.

coki

pre 6 godina

Slater pevac...da u 21. veku trazim link i da uz prekide,ruske komentatore i losu sliku gledam LS?Nije valjda poenta da se dovijamo,nego da budemo deo normalnih tokova gde ako zelis da platis da gledas LS to i mozes a komentar "napadaj",sta reci,po njegovoj logici treba da biram da li da gledam NBA i Engleze ili LS i LE,a ja opet kazem,da je normalna drzava ne bi dozvolila da nesto mozes a nesto ne mozes da gledas,nego kao svuda po evropi,platis pa gledas sta god zelis,a ne u zavisnosti kod kog si provajdera.

Nebojša

pre 6 godina

obecao sam vam da ce Juve ugaziti Totenhem. Koji je zalutao u LS. 

Engleska liga je najslabija od liga 5.
(ime, 13. februar 2018 21:02)

Šta bi tek bilo da Engleska liga nije najslabija ne želim ni da zamislim.

Oliver

pre 6 godina

Totenhem igra jako lepo i dominantno,prijatno su me iznenadili,mada su naivno i neoprezno napravili 2 penala.Bice cudo ako ne prodju.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

"On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika." - Mesi je promasio ceo gol u finalu Svetskog prvenstva nije se video, a na Kopa Americi isto promasio ceo gol iz penala i nije se video, on im je kapiten.

Mikii

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..
(Vukk, 13. februar 2018 21:47)

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.

NoName

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.
(Costa, 13. februar 2018 21:44)

Zašto te to čudi? Pa on je u finalu SP sa Nemcima promašio prazan gol, a u situaciji 1 na 1 sa Nojerom šutirao 5 metara pored gola. On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika.

CJ

pre 6 godina

Vidi kako Orije pušta Mandzukica da sam puca s 5 metara, sreća pa ovaj ne zna.
Daj ljudi, nek neko javi Poketinu ako ima neku vezu da istera ovog ludaka, izgubiće posao zbog njega.
Covek je hodajuća greška.

miloscasi

pre 6 godina

Totenhemov cas fudbala u Torinu,bez obzira na rezlutat.Prikazao je tipicni engleski napadacki stil igre.Bio je bolji tokom celog meca,stvarao sanse po sredini i po bokovima i na taj nacin su umrtvili igru Juvea.

Juventus se branio tokom veceg dela utakmice.Jednostavno Totenhemovi igraci su izgledali fizicki spremniji,jaci i dobri na lopti.
Ako Totenhem igra ovako u revansu,pred svojom publikom na Vembliju,mislim da ce veoma blizu biti prolaska u sledecu rundu takmicenja.

troll level 100

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Ja plaćam Arenu zbog LS. A sta kad hoću da gledam premier ligu da radim? Da plaćam i SBB. To samo u ovoj državi može. A RTS ne želim da plaćam!

darioB

pre 6 godina

Mladen

Eto Liberpul,united,Arsenal,Chelsea su osvajali naslove lizalicama. Oni nisu ulagali,kupovali. Danasnjih 500 mil je kao nekad 100 ,a svaki prelazni rok u zadnjih 20 god ,englezi rekorderi,dakle imaju lovu,ali nemaju pamet i talenat da dominiraju ni klupskom ni reprezentativnim fudbalom. Zato stranci vode glavnu rec. I bilo bi mi drago da City potrosi jos 500 mil samo da vama koji navijate za "velikane" nabija pritisak. Nikad englezi nisu imali niti najvece trenere,niti igrace. Smesna liga s obzirom koliko love ulazu i retkost je videti ovakav jedan tim poput spursa ili citya da igraju dobar fudbal. Sto neko rece,ne znate vi sta je bio.nekad Calco,pa i sad je pojam za engleze. Talijani imaju dva x finalistu u zadnje 3 sezone,dakle bolji od premijer lige.

Marko

pre 6 godina

Cini mi se da je Johan Krojf jednom rekao kako jos nije video da vreca novca postize gol. Oladite malo, Mnogi trose ogromne kolicine novca ali Siti igra strasan fudbal.

Dejan

pre 6 godina

Navijac sam Liverpula, i drago mi je sto Totenhem igra egal sa Juventusom, koji je poslednjih godina u samom vrhu fudbala.
Ali sto neki ljudi ovde umeju da ......., to je strasno. Ta potreba da se omalovazava suprotna strana je svojstvena balkanskim narodima.

Dakle, postovanje za veoma uspesnu eru koja je na zalasku, i za novu eru engleskih velikana, kojima definitivno fali uspeha u Evropi, a koji svojom reputacijom i istorijom zasluzuju puno vise!

Mikii

pre 6 godina

Hvala nacionalnoj televiziji na prenosu. Sutra gledamo utakmicu 0-0
(irr.srb, 13. februar 2018 22:26)

E, da vidim i tu utakmicu iz Madrida koja ce da se zavrsi 0:0

SV

pre 6 godina

Gol Iguaina je ipak iz ofsajda, oba penala cisti kao suza, faul kod drugog gola Totenhema nije ni postojao. Sve u svemu po jedna greska na stetu oba tima.

Mikii

pre 6 godina

Iguain...Pa ekipa koja njega ima kao glavnog napadaca je osudjena na propast. Tako Argentina godinama, glavni je krivac za svaki njihov neuspeh. Dok je igrao za Real, osminu finala nisu prolazili. Katastrofa jedna od igraca. Kao krava sto da 20 litara mleka, pa sutne nogom i prospe. I onda neko kad ga pohvali i pocne sa hvalospevima o njegovim kvalitetima, ospe dobijem.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nista od Juvea, Iguain covek tragedija, nema sta. Kao onda kada je dao tri gola Laciju ali i promasio penal koji bi Napoli uveo u LS.

lifeisgood

pre 6 godina

kakvi casovi fudbala totenhema,samo rezultat pominjete a ne gledate kompletan sadrzaj utakmice,mozda bi juve razbio totenhem da je iguain pogodio za 3:1 ali ovako totenhem lagano izbacuje ''staru damu''...

bukvalisti

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim 
(yytyt, 13. februar 2018 20:54) 

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.

Mikii

pre 6 godina

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo
(kon, 13. februar 2018 21:20)

Cisto sumnjam da je bio ironican. Ima ovde dosta njih koji misle da je Juventus zaista los. Sto se tih koji potcenjuju italijansku ligu tice, u pravu su. Pa njima je lider prvenstva ekipa koja u konkurenciji Sahtjora i Fejenorda nije prosla grupu u ls? Sta pricati za Romu koju je nikad slabiji Atletiko razbio u obe utakmice. Inter, Milan, Lacio? Smesno. Juventus je jedini tim vredan pomena u Italiji.

Kol

pre 6 godina

Vrhunski fudbal na utakmici Juventus- Totenhem, evo i blesavi Iguain promasi penal u 45 minutu, zaista ovo vredi gledati nema stajanja napadaju i jedni i drugi kao osice, ok Totenhem malo vise ali bas lep fudbal!

vlada

pre 6 godina

Ne znam o cemu pricate. Juve je ovde favorit. A Tottenham je razbio veliki Real ove godine. Problem je sto i ova ekipa igra toplo-hladno, a i imali su zadnja dva kola meceve sa Liverpoolom i Arsenalom, tako da su se mozda i potrosili malo. Ipak ih ne bih otpisao ni ovde. Ima vremena ovde za svasta.

Liverpool Man

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sad pljuju Totenhem kad su videli rezultat. Ajde imajte onu stvar pa kazite nesto pre nego neko povede ili pre utakmice?

Vukk

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..

kon

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo

zekan

pre 6 godina

Siti je u prevodu Barsa 2. Totenhem je kao sto sam rekao zelen da izbaci Juve. A Englezi kao po obicaju precenjuju kako ligu tako i svoje igrace.

Šlager_pevač

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.
(coki, 13. februar 2018 21:34) Ti prijatelju kupi oba paketa i rešen problem,ili recimo da potražis link ,i možeš gledati šta ti dusa želi,to ne??

napadaj

pre 6 godina

Za Arenu vam treba samo fiksni telefon, ništa više. To što svi hoćete da gledate Engleze i NBA je vaša stvar, naravno, ali onda nemojte da kukate što nemate LŠ i LE, kao mi koji imamo IPTV. Prestanite već jednom da kukate, odjavite SBB i uživajte.

A tu je i Reddit, pa se snalazite.

BlueFortress

pre 6 godina

Kako sad smesno izgleda pljuvanje PL i Totenhema sa pocetka hah.
Juve ne moze pola da predje pola sata, cim ih je strah popustio, 3 ogromne sansu su promasili Kejn i Ali. Bice ovo odlican dvomec.

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Odlično igra Totenhem, polako momci utakmica je 90 min ne 10, Kane nezaustavljiv, jednostavno Juve nije jak kao prethodnih godina jer oni nisu ni Barci dozvolili da se razigra a danas druga priča. Prijatno iznenadili pevci, tečno, kreativno, atraktivno, Kejn šansa, Ali šansa. Zadnja linija je van ritma al šta je tu je.

Mikii

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.

Costa

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.

Mikii

pre 6 godina

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.
(bukvalisti, 13. februar 2018 21:17)

Decak, nikako ne mozes znati da li je on bio ozbiljan, ili je stvarno ironican. Ali, vazno je da mozes da se pravis pametan, a nepismen si.

darioB

pre 6 godina

Koji crni englezi,pa oni su bili svetski prvaci samo 1 i to pre 60 godina ,i to sa velikom kradjom ,kad lopta uopste nije presla gol liniju. Evropski nikad !Antitalenti uvek bili,imaju lovu i napravili sou od lige,al kanta za nabijanje uglavnom bili.Pa oni su sad morali dovesti spanca (Gvardiolu) da ih uci pravom fudbalu i zato taj City jedini i igra pravi fudbal,uz mozda Liverpul,a i tamo nemac. A to mi je jos draze sto im tamo neki City cita bukvicu u prvenstvu i nabija frustracije sve ove navijace "prirodnih" klubova koji su titule osvajali i istoriju pisali kikirikijem....bravo Juve

mali_buda

pre 6 godina

Kakvo samo lozenje ovih anglosaksonaca ,koliko su navijaci tih ostrvskih ekipa puni sebe,gori su od svih ostlaih.Najvise kukaju,kad vidim ove fanove Celsija koliko kukaju i placu kao da su oni jedini u istoriji fudbala zakinuti,kad vidim koliko se loze ostali njihovi navijaci,koliko su bili nafurani da ce svi englezi proci dalje,znaci vrh :) Ej SPursi da tuku Juve ,alo ljudi ?? Juventus je institucija, jedan od najslavnijih i najvecih klubova sveta,aristokratija i tako da ga ponizavate,podcenujete? Evo vam taj Juve :) Razbija "mocne" engleze ! Koliko smesna i nafurana liga,eto samo oni igraju 38 kola,samo oni imaju kupove,samo oni imaju problema sa formatima,ili ako ne prospu tu pricu,onda im evropa nije bitna,vise zarade u premijer ligi :) Eto vam vasa premijer liga,pa se igrajte u njoj,a onim najvecim pustite LS . Uostalom premijer liga nikad nije imala dusu kao Kalco ,ne znate vi sta je bio kalco...Cak su mi i spanci drazi od engleza,koji opet nece prismrditi finalu :) FORZA JUVE

the truth

pre 6 godina

Odlicno prvo poluvrijeme, Totehem nevjerovatno mlada, potentna ekipa! Dokazali su to protiv Reala. Dele Ali, Kejn i Eriksen nevjerovatan trojac. Mogu sami dobiti svakog. Ako Juve ne izvuce na iskustvo, bice gusto. Mancester Citi masina za mljevenje mesa ?

coki

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.

Alien

pre 6 godina

Ovaj Juventus zna da da gol iz igre?
Totonhem u odbrani škripi, ali prelepo igra.
Da se igrala prvo u Engleskoj, bilo bi rešen već ovaj dvomeč.

Sarajevo.ba

pre 6 godina

Hahahhaha strasni englezi.
Ovaj Kane 250m, pa za njega je Iguain Messi licno, da ne pricamo ostalim spicevima.

Evo, neka mi neko samo pojasni na osnovu cega misli da englezi imaju sanse u LP( osim Citya ali i on kad naleti na divove poput Barce, Reala, Bajerna, Juvea tu im je kraj) ?
Pa ova 4 kluba su druga planeta, vidjet ceye sta ce i Real da pocini Parisu.

Negativni

pre 6 godina

Eh idemo, pocinje izbacivanje engleza.Totenhem Celsi Liverpol u ovom krugu, City u polufinalu, United u 1/4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo.ba, 13. februar 2018 20:50)

Siti može u polufinale samo ako ne dobije Juve,Barsu, Real (PSŽ) ili Bajern. Njima je Bazel u prvih deset minuta napravio stopostotnu šansu i čist penal nije sviran za Bazel. Zamisli šta će da im rade ozbiljni timovi. Monako im je dao šest komada u dve utakmice. Šta će tek biti kad im natrče Nejmar ili Mesi. Engleska liga je ove godine katastrofa.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde

veliki strumf

pre 6 godina

Izgleda da je Iguain mnogo gledao Pedju Mijatovica... Ali onakav penal moze da napravi samo igrac koji nema 2 grama mozga! Onako ocigledno srusiti igraca koji je dosta iskosa, bez ikakve sanse da se izbaci lopta - tezak amaterizam.

friúl

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu. 
Bazel Siti 0 : 3 
Juve Spurs 2 : 0 
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

Brate, pa ti pogodi, ali bojim se prerano.

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Bukvice se citaju kada uradis nesto sa timom koji nije najjaci u ligi. Ko jos bre trosi za par prelaznih rokova pola milijarde. To do sad niko nije radio u Engleskoj, plus je dosao u Siti koji je vec bio ekipa u vrhu. Zajebi to citanje bukvice, evo gledaj Totenhem, igraju bolje i dali su jedan gol.

kon

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

za malo brate, ali svaka cast, odlicna prognoza

gremlin

pre 6 godina

@mastermaind
Ostrvo ima veze sa fudbalom koliko Dejvis koji lomi nogu Bernardeskiju,da nemaju novca da kupuju i što vredi i ne vredi bili bi na nivou Irske i Skotske,btw Juve u 9 minutu vec 2-0...mozda doguraju do 4-5 videcemo...

CJ

pre 6 godina

Evo ovog Orijea...Pa šta je ovom Poketinu kad pušta ovog divljaka da igra, stvarno mi nije jasno...mrzi me da tražim, mislim da Totenhem nema 2 pobede s njim u ekipi.
To je toliko loš igrač da nemam reči.
A za ovaj penal, raskid ugovora odmah na poluvremenu.

milisav

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

odraili ih, primili gol na svom terenu, posed lopte kao da nije juventus nego fk vojvodina, sutevi u gol takodje, sta bi bilo da ih ne deru

Liverpool Man

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo

Mikii

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.

friúl

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu. 
Bazel Siti 0 : 3 
Juve Spurs 2 : 0 
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

Brate, pa ti pogodi, ali bojim se prerano.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde

NoName

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.
(Costa, 13. februar 2018 21:44)

Zašto te to čudi? Pa on je u finalu SP sa Nemcima promašio prazan gol, a u situaciji 1 na 1 sa Nojerom šutirao 5 metara pored gola. On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika.

chemistry

pre 6 godina

A sad zabraniti pisanje ovim komentatorima koji su pisali u prvih 20 minuta utakmice. Juventus da gol - Juventus najbolji a Totenhem prevara, Totenhem da gol - Totenhem najbolji a Juve prevara. Kako su ljudi smesni.

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec u Torinu, 1. poluvreme pogotovu. Veliki comeback Totenhema, ali majko mila sta im napravise bekovi, katastrofa! Ajde sto skrivise 2 penala i po jada, nego je preko njih Juve mogao zabiti jos 3-4 komada. Pocetino opet rotira u LS, u ovako vaznom mecu izostavlja Tripijea i Sona. Danas je imao vise srece nego pameti, da je Juve poveo sa 3:1 tesko bi se Totenhem vratio u mec. Mada opet, toliko su dominirali terenom da su srecu valjda i zasluzili. Dembele rasturio, nereseno najpravedniji ishod.

Meni nije jasno kako se ovaj Bazel provukao u nokaut fazu LS, "svajcarska veza" verovatno. Ovo danas je bilo smesno, da je Man City igrao hendikep mec sa 9 igraca, opet bi dobio. City ulazi netaknut u zavrsnicu sezone, vec je osvojio PL gde moze da odmara igrace, ovo sa Bazelom je takodje gotova prica. Ali opet, sa takvim ulaganjima (ovi sto su poceli min. $500,000,000, a na klupi sedelo barem jos toliko) ako ne osvoje LS osecace se glupo, kao da im je sezona propala. A osvojiti Ligu sampiona, u ovakvoj konkurenciji, vraski je tesko. Cak i za ovakav tim...

P.S. Kad uporedim kvalitet ovih meceva veceras sa Zvezdinim mecom, kao nebo i zemlja.

Pozdrav,

Nebojša

pre 6 godina

obecao sam vam da ce Juve ugaziti Totenhem. Koji je zalutao u LS. 

Engleska liga je najslabija od liga 5.
(ime, 13. februar 2018 21:02)

Šta bi tek bilo da Engleska liga nije najslabija ne želim ni da zamislim.

Liverpool Man

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo

Vukk

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..

NeLePFC

pre 6 godina

Totenhem bolji i konkretniji. Juventus na brzaka umuvao dva gola i povukao se. Gosti hrabri, uporni i strpljivi, zasluzeno nagradjeni povoljnim rezultatom za sjajnu borbu. Iguain od junaka do tragicara.

takkar

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.

BlueFortress

pre 6 godina

Kako sad smesno izgleda pljuvanje PL i Totenhema sa pocetka hah.
Juve ne moze pola da predje pola sata, cim ih je strah popustio, 3 ogromne sansu su promasili Kejn i Ali. Bice ovo odlican dvomec.

Oliver

pre 6 godina

Totenhem igra jako lepo i dominantno,prijatno su me iznenadili,mada su naivno i neoprezno napravili 2 penala.Bice cudo ako ne prodju.

zekan

pre 6 godina

Siti je u prevodu Barsa 2. Totenhem je kao sto sam rekao zelen da izbaci Juve. A Englezi kao po obicaju precenjuju kako ligu tako i svoje igrace.

Jim Beglin

pre 6 godina

Totenhem mnogo bolji jos da je Aldervireld bio tu verovatno ne bi ni primili gol,Kejn i Eriksen vanserijski igraci ali verujem da im neci biti tako lako na Vembliju jer ocekujem mnogo bolji Juve posto ce se par njih vratiti posle povreda.Bio bi Juventus dosta jaci za Hevedesa,Dibalu,Barzaljija,Kvadrada,Matuidija i Lihstajnera ali eto sta je tu je.Siti ove godine prejak za PL ali bice velika borba u LS zato sto su tu jos Barsa,Bajern,Real,Psg,Liverpul a Siti je tim koje prethodnih godina nije mogao nista protiv Barse,Reala,Bajerna itd.Bazel ok ekipa ali najslabija ekipa u 1/8 finala i dosta jeftinija i nekvalitetnija od Sitija.Jedva cekam sutra jos dobrog fudbala.

BlueFortress

pre 6 godina

Jedva cekam komentare na kraju onih eksperata, trcite pred rudu, Totenhem je gladan a i engleski klubovi generalno...
Za 2 godine mozemo opet prisustvovati periodu kao 2004-10 sa konstantim prisustvom Engleza u polufinalu. Siti melje a i bogovi zreba su na njihovoj strani u svakom kupu do sada ove sezone!

Costa

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.

Nikola

pre 6 godina

Dobar ovaj par zadnjih veznih Iguain-Mandzukic :D
Salu na stranu, kad igras gotovo celu utakmicu ispred svojih 16 metara na svom terenu... sta vise dodati. Da je Tobi zdrav ne bi ni ova 2 brza gola bila. Duplo vise suteva, cetiri puta vise pasova, dominantan posed lopte... svaka cast za Totenhem, milina ih je gledati :)

vlada

pre 6 godina

Ne znam o cemu pricate. Juve je ovde favorit. A Tottenham je razbio veliki Real ove godine. Problem je sto i ova ekipa igra toplo-hladno, a i imali su zadnja dva kola meceve sa Liverpoolom i Arsenalom, tako da su se mozda i potrosili malo. Ipak ih ne bih otpisao ni ovde. Ima vremena ovde za svasta.

miloscasi

pre 6 godina

Totenhemov cas fudbala u Torinu,bez obzira na rezlutat.Prikazao je tipicni engleski napadacki stil igre.Bio je bolji tokom celog meca,stvarao sanse po sredini i po bokovima i na taj nacin su umrtvili igru Juvea.

Juventus se branio tokom veceg dela utakmice.Jednostavno Totenhemovi igraci su izgledali fizicki spremniji,jaci i dobri na lopti.
Ako Totenhem igra ovako u revansu,pred svojom publikom na Vembliju,mislim da ce veoma blizu biti prolaska u sledecu rundu takmicenja.

Stefan

pre 6 godina

Ja sam veliki fan i italijanskog i engleskog fudbala.Ali ovoliko mrznje prema Englezima koje vlada kod nas ne mogu da shvatim,najbogatiji su i njihova liga je najjaca na svetu prihvatite to.Nije im liga toliko jaka kao sto je nekad bio Kalco,ali ce sigurno biti za nekolike godine.Prestanite sa mrznjom i uzivajte gledajuci fudbal.Navijajte za koga god hocete ali postujte svaki tim.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne znam zasto je cudo sto je Totenhem dao 2 gola - ljudi su daleko bolji tim citav mec. Vise suteva, duplo veci posed, 4 puta vise pasova...

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Јувентус је приказао оно што нам иначе Сериа А нуди. Спор калкулантски фудбал. Углавном су се бацакали по терену, махали ручицама према судији, вртили главом и сваки прекид и аут изводили у просјеку по најмање 30 секунди. С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против Фиорентине када је судио пенал за Виолу, па га је поништио... Или прије тога кад је судија искључио два играча Кјеву. и Вечерас је признао гол из офсајда за 1:0, досудио им два пенала, а Тотенхему није судио чист пенал код резултата 2:0. И опет им то није било довољно. RIP Serie A.

Mladen

pre 6 godina

@mali_buda

Objasni mi molim te koji fudbal igra Real? Ekipa koja zivi od centra suta, vec godinama. Spanci imaju dva tima, Italijani jedan, Nemci jedan, ako je tebi to dobro onda svaka cast.

Liverpool Man

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sad pljuju Totenhem kad su videli rezultat. Ajde imajte onu stvar pa kazite nesto pre nego neko povede ili pre utakmice?

Kol

pre 6 godina

Vrhunski fudbal na utakmici Juventus- Totenhem, evo i blesavi Iguain promasi penal u 45 minutu, zaista ovo vredi gledati nema stajanja napadaju i jedni i drugi kao osice, ok Totenhem malo vise ali bas lep fudbal!

veliki strumf

pre 6 godina

Izgleda da je Iguain mnogo gledao Pedju Mijatovica... Ali onakav penal moze da napravi samo igrac koji nema 2 grama mozga! Onako ocigledno srusiti igraca koji je dosta iskosa, bez ikakve sanse da se izbaci lopta - tezak amaterizam.

Zex

pre 6 godina

jel moguce da Kejn promasi s 4metara i Iguain s penala a Radonjic sansu iz punog trka sa 15metara i odmah On nema pojma jer to se mora dati a ovi su majstori a nemogu iz penala pogoditi.

coki

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.

Dejan

pre 6 godina

Totehnem je očitao lekciju Juventusu večeras i pokazao im je kako se igra fudbal. Juve dao ta dva gola i zatvorili se ljudi kao i uvek. Samo u seriji A mogu i da dominiraju, a imaju jako kvalitetan tim. Inače, Lukas Moura je strašan igrač i mislim da će se odlično uklopiti u igru Totenhema.

Stevan

pre 6 godina

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 13. februar 2018 22:45)

Kakav treba da je napadac ako ne visok i snazan? 🤷♂ Nistelrooy, Ibrahimovic, Kantona, Henry, Trezeguet, Drogba... svi oko 190cm. Tvoj komentar samo potvrdjuje koliko je tvoje poznavanje fudbala ograniceno. VK6MS

Marko

pre 6 godina

Cini mi se da je Johan Krojf jednom rekao kako jos nije video da vreca novca postize gol. Oladite malo, Mnogi trose ogromne kolicine novca ali Siti igra strasan fudbal.

facts

pre 6 godina

-Iguain (73") je postigao 2. najbrzi gol za Juve u istoriji LS! Najbrzi gol za Juve je dao Del Pjero (za 20" M. Junajtedu na Old Trafordu 1997)!
ISTORIJA! Iguain (8' i 7") je igrac koji je najranije postigao 2 gola u istoriji LS, presavsi Hulia Rikarda Krusa (8' i 30") protiv Spartaka iz Moskve 2006!
ISTORIJA! 1. put u istoriji LS, gostujuci tim (M. Siti) je dao 3 gola u prvih 23' u nokaut fazi!
-Iguain je 4. igrac Juvea koji je promasio penal u LS, nakon Del Pjera, Djovinka i Arturo Vidala, ali i 1. igrac Juvea koji je dao i promasio penal u istom mecu LS!
ISTORIJA! Hari Kejn je 1. igrac u istoriji LS koji je dao 9 golova u prvih 9 meceva, presavsi Simone Inzagija (9 u 10 meceva)!
-Gundoan je 2. igrac M. Sitija sa 2 gola na 1 mecu u nokaut fazi LS, nakon Aguera (Monaku 2017)!
-Igraci sa 2 data gola i promasenim penalom na 1 mecu nokaut faze LS:
1999 Sevcenko protiv Reala (Dinamo Kiev* 2-0)
2000 Rivaldo protiv Celsija (Barsa* 5-1)
2017 Falkao protiv M. Sitija (5-3 Monako*)
2018 IGUAIN protiv TOTENHEMA (JUVE 2-2)
* prosli su dalje.
-Totenhem je 3. tim koji je stigao Juventusovih 2 gola prednosti u Torinu u LS, nakon M. Junajteda 1999 i Seltika 2001!
-Eriksen je 1. Danac koji je dao gol u nokaut fazi LS, jos od Niklasa Bentnera na Kamp Nou 2010 (Mesi 4-1 Arsenal)!

Pozdrav!

lifeisgood

pre 6 godina

kakvi casovi fudbala totenhema,samo rezultat pominjete a ne gledate kompletan sadrzaj utakmice,mozda bi juve razbio totenhem da je iguain pogodio za 3:1 ali ovako totenhem lagano izbacuje ''staru damu''...

troll level 100

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Ja plaćam Arenu zbog LS. A sta kad hoću da gledam premier ligu da radim? Da plaćam i SBB. To samo u ovoj državi može. A RTS ne želim da plaćam!

napadaj

pre 6 godina

@ coki

TV ni ne gledam, sve ima na Reddit-u u full HD rezoluciji. Nema Strajnića, Ilije Kovačića, Kovinjala, Krivokapića, Informacije... Preporučujem.

milisav

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

odraili ih, primili gol na svom terenu, posed lopte kao da nije juventus nego fk vojvodina, sutevi u gol takodje, sta bi bilo da ih ne deru

Precka

pre 6 godina

Nazalost(i svoju) utakmica Juventus-Totenhem je imala 2 tragicara. Prvo Iguaina, od heroja do tragicara. I drugog Bufona koji je neobicno lose reagovao kod oba gola. :(

CJ

pre 6 godina

Vidi kako Orije pušta Mandzukica da sam puca s 5 metara, sreća pa ovaj ne zna.
Daj ljudi, nek neko javi Poketinu ako ima neku vezu da istera ovog ludaka, izgubiće posao zbog njega.
Covek je hodajuća greška.

vince carter

pre 6 godina

Za Juventus koji je igrao 2 finala Ls u zadnje 3 sezone "strucnjaci" pricaju kako je slab ccc!! Ajd to,nego je i utakmica bila top mozda i najbolja u Ls ove sezone!! Koliko puta su ljudi ovako otpisivali jednu ekipu posle prvog meca,na primer barsu protiv Psga...a onda kmecanje a tako ce biti i ovaj put..verujem da ce Juventus proci i zapusiti svima nadmena usta!

vince carter

pre 6 godina

Juventus nije mogao da sacuva vodjstvo i ima primat na terenu samo i iskljucivo sto je Alegri igrao samo sa dva klasicna vezna Kedirom i Pjanicem od toga Pjanic nije defanzivni igrac tako da je odbrana bila kao na streljani,Bernardeski i Kosta krilni ofanzivni igraci plus Higuain i Mandzukic..Alegri takticar koji uvek brani vodjstvo umesto da napada! Matudi,Markizio moraju igrati u revansu,plus Dybala!

kon

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo

ljumberg

pre 6 godina

Čudo? Tot koji je sad za klasu jaca ekipa od prevazidjenog Juvea, ih oducava od fudbala posle ofsajd gola Higuaina. Ovo je malo ozbiljniji trening za Totenhem.

Dejan

pre 6 godina

Navijac sam Liverpula, i drago mi je sto Totenhem igra egal sa Juventusom, koji je poslednjih godina u samom vrhu fudbala.
Ali sto neki ljudi ovde umeju da ......., to je strasno. Ta potreba da se omalovazava suprotna strana je svojstvena balkanskim narodima.

Dakle, postovanje za veoma uspesnu eru koja je na zalasku, i za novu eru engleskih velikana, kojima definitivno fali uspeha u Evropi, a koji svojom reputacijom i istorijom zasluzuju puno vise!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.
(BlueBlueBlue, 13. februar 2018 23:04)

Jos gore, Mesi 2010. nije dao gol uopste.

the truth

pre 6 godina

Odlicno prvo poluvrijeme, Totehem nevjerovatno mlada, potentna ekipa! Dokazali su to protiv Reala. Dele Ali, Kejn i Eriksen nevjerovatan trojac. Mogu sami dobiti svakog. Ako Juve ne izvuce na iskustvo, bice gusto. Mancester Citi masina za mljevenje mesa ?

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Odlično igra Totenhem, polako momci utakmica je 90 min ne 10, Kane nezaustavljiv, jednostavno Juve nije jak kao prethodnih godina jer oni nisu ni Barci dozvolili da se razigra a danas druga priča. Prijatno iznenadili pevci, tečno, kreativno, atraktivno, Kejn šansa, Ali šansa. Zadnja linija je van ritma al šta je tu je.

Alien

pre 6 godina

Ovaj Juventus zna da da gol iz igre?
Totonhem u odbrani škripi, ali prelepo igra.
Da se igrala prvo u Engleskoj, bilo bi rešen već ovaj dvomeč.

coki

pre 6 godina

Slater pevac...da u 21. veku trazim link i da uz prekide,ruske komentatore i losu sliku gledam LS?Nije valjda poenta da se dovijamo,nego da budemo deo normalnih tokova gde ako zelis da platis da gledas LS to i mozes a komentar "napadaj",sta reci,po njegovoj logici treba da biram da li da gledam NBA i Engleze ili LS i LE,a ja opet kazem,da je normalna drzava ne bi dozvolila da nesto mozes a nesto ne mozes da gledas,nego kao svuda po evropi,platis pa gledas sta god zelis,a ne u zavisnosti kod kog si provajdera.

napadaj

pre 6 godina

Za Arenu vam treba samo fiksni telefon, ništa više. To što svi hoćete da gledate Engleze i NBA je vaša stvar, naravno, ali onda nemojte da kukate što nemate LŠ i LE, kao mi koji imamo IPTV. Prestanite već jednom da kukate, odjavite SBB i uživajte.

A tu je i Reddit, pa se snalazite.

Mikii

pre 6 godina

Iguain...Pa ekipa koja njega ima kao glavnog napadaca je osudjena na propast. Tako Argentina godinama, glavni je krivac za svaki njihov neuspeh. Dok je igrao za Real, osminu finala nisu prolazili. Katastrofa jedna od igraca. Kao krava sto da 20 litara mleka, pa sutne nogom i prospe. I onda neko kad ga pohvali i pocne sa hvalospevima o njegovim kvalitetima, ospe dobijem.

Eh da mesi ima edera, ramosa, pereza...

pre 6 godina

Iguain razbija u jeventusu, aguero je gol masina u sitiju.Gde ste u argentini "zvezde" svetskog fudbala, nego mesi stalno mora da vadi kestenje iz vatre.

sakupljac minusa

pre 6 godina

ime,mali_buda,sarajevo.ba
Da cujem, koji je sad komentar vas na utakmicu Juve-Totenhem? Vratio sam se da citam komentare od pocetka i kad sam naisao na vase komentare umro sam od smeha. Naravno sad se necete pojaviti nedejlu dana na komentarima od bruke, al ipak ako imate obraza samo da cujem vase strucno misljenje.

takkar

pre 6 godina

Stvarno super utakmica,mnogo jak tempo,puno trcanja,prava LS tekma,apsolutno dostojna elite. Juve ima kvalitet tu nema dvojbe,ali bas me zacudilo da su ispustili 2 gola prednosti,mozda zato sto su rano poveli,ko ce ga znati.Svakako su za dlaku slabiji nego prosle godine,ali ne drasticno.Imali su dosta problema sa agresivnim protivnikom.Totenhem kao osice,razvalili su vcrs,svaka im cast na kretanju i pre svega na efikasnosti i zavrsnici.Imam utisak da iz 2-3 prilike mogu dati isto toliko golova.Totenhem je “proslogodisnji Monako” eto tako bih njih nazvao,ali cak i bolji od njih.Samo mogu da dozive i njihov scenario(da rasprodaju tim) i tu bi bio kraj bajke.Mislim da je to sasvim relna opcija u savremenom prelaznom roku.Pre dovemaca nisu bili favoriti za prolaz,ali posle prvog meca bih rekao da jesu ali nece im biti lako opet.Ne treba ni precrtati Juve,prosto znaju da igraju na rezultat najbolje na svetu,oni nece zuriti u revansu ne treba im brz gol apsolutno.Gnjavice maksimalno loptu.Secate se kad sam prosle god pre finala LS rekao da je Iguain tezak maler,pamtim ga po “zlu”.Znam ga kao svoj dzep.Proklinjao sam ga dok je bio u Realu.Sve u svemu prednost Englezima svakako pred revans. Bazel – Siti ne bih komentarisao,totalna razlika u klasi,domacini nisu znali sta ih je snaslo.Siti ima opasnu tarnziciju i tehnicki su fantasticni.

mali_buda

pre 6 godina

Kakvo samo lozenje ovih anglosaksonaca ,koliko su navijaci tih ostrvskih ekipa puni sebe,gori su od svih ostlaih.Najvise kukaju,kad vidim ove fanove Celsija koliko kukaju i placu kao da su oni jedini u istoriji fudbala zakinuti,kad vidim koliko se loze ostali njihovi navijaci,koliko su bili nafurani da ce svi englezi proci dalje,znaci vrh :) Ej SPursi da tuku Juve ,alo ljudi ?? Juventus je institucija, jedan od najslavnijih i najvecih klubova sveta,aristokratija i tako da ga ponizavate,podcenujete? Evo vam taj Juve :) Razbija "mocne" engleze ! Koliko smesna i nafurana liga,eto samo oni igraju 38 kola,samo oni imaju kupove,samo oni imaju problema sa formatima,ili ako ne prospu tu pricu,onda im evropa nije bitna,vise zarade u premijer ligi :) Eto vam vasa premijer liga,pa se igrajte u njoj,a onim najvecim pustite LS . Uostalom premijer liga nikad nije imala dusu kao Kalco ,ne znate vi sta je bio kalco...Cak su mi i spanci drazi od engleza,koji opet nece prismrditi finalu :) FORZA JUVE

CJ

pre 6 godina

Evo ovog Orijea...Pa šta je ovom Poketinu kad pušta ovog divljaka da igra, stvarno mi nije jasno...mrzi me da tražim, mislim da Totenhem nema 2 pobede s njim u ekipi.
To je toliko loš igrač da nemam reči.
A za ovaj penal, raskid ugovora odmah na poluvremenu.

ronaldo

pre 6 godina

sutra od 20 i 45 do 21 h , dajem 2 komada , posle do 21 i 30 se odmaram u kaznenom prostoru . oko 22 h krecem u sprint i frljam se u k.prostor za penal i zabijam i treci za 3-0 ;)

BlueBlueBlue

pre 6 godina

"On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika." - Mesi je promasio ceo gol u finalu Svetskog prvenstva nije se video, a na Kopa Americi isto promasio ceo gol iz penala i nije se video, on im je kapiten.

bukvalisti

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim 
(yytyt, 13. februar 2018 20:54) 

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.

4ever

pre 6 godina

Spursi zasluzeno nose dobar rezultat. Imaju lepu sansu za prolaz,ali Juventus nikad ne treba otpisat. Jesam interista,ali punim srcem uz Juve i Romu u Evropi. Vezano za engleze,apsolutno se slazem sa pojedinim komentatorima, da su navijaci ostrvskih fudbala najlicemerniji ,puni sebe i veoma nadobudni. Dacu samo 1 primer. Kad ih nije bilu u Evropi nigde prethodnih sezona,brisali pod svi s njima,tad im satro LS nije bila bitna .Vaznija je premijerliga,vise love se gore ima,ne zanima njih kao Evropa .to im je bio izgovor za lose rezultate . Ili kao sto je neko rekao,vadili se na umor,pa ne stignu na dva fronta jer eto,boze moj ,oni jedini igraju toliko utakmica. Sad naravno nema price kako je Evropa nebitna kad su malo nadosli. Kad pokradu engleze u Evropi uvek mi je drago. Od Maradone ,pa nadalje.tu opet njihovo licemerstvo dolazi do izrazaja. Navijaci Celsija pricaju o kradji a ne pricaju kad su oni kradjom prolazili dalje istu tu Barselonu ,kad je sudija zabrljao i umanio vrednost onog gola Ronaldinha ,koji bi bio za prolaz ako se ne varam.Decurlija !Najvise trose ubedljivo ,a rezultati im presmesni.NI prismrdit ne mogu nekadasnjem Kalcu koji je bio fudbaslki NBA ! A i danas,nakon svih kriza,mnogo manje love,opet postizu bolje rezultate u Evropi.Dokaz je Juve ! Ali polako,vratice se i Inter,i Milan ,pokazati ko su prave institucije i smekeri. Englezi 1 prvaci sveta,talijani cak 4 puta.Pametnom dosta !

mali_buda

pre 6 godina

Naravno da cu se javiti,ne bezim. Moj komentar je odgovor bio svima onim koji su podecenivali juve,a danas se moglo to jasno videti na drugoj vesti. Najavljivali ste vak prolazak svih 5 engleza,pa cemo videti ko ce se na kraju smejati. Tako podcenivanje Juventusa,ali i barse je blago receno decije i neumesno. Dva kluba koja su igrala 3 zadnja finala,a ni jednog engleza nema vec 6 god u finalu ! I tako da omalovazavate ostale velikane? Spursima svaka cast,odigrali su momacki i zasluzili remi,ali sacekajmo revans. Stojim i dalje kod toga da su najveca deca na forumu navijaci celsija,koji su inace najbeci cmizdravci. A uopsteno ,kao sto je neko vec pisao,s obzirom koliko englezi ulazu zadnje dve decenije,dakle najvisr,liga i uspesi u evropi su presmesni. Englezima su zadnja dva prvenstva uzeli talijani,sad ce spanac koji kao sto je isto tako neko pisao,uci engleze igrati tehnicki fudbal od nogr do noge,a ne nabijati loptu u bunar,pa ko izbunari. Forza Kalco,forza Juve!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nista od Juvea, Iguain covek tragedija, nema sta. Kao onda kada je dao tri gola Laciju ali i promasio penal koji bi Napoli uveo u LS.

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Bukvice se citaju kada uradis nesto sa timom koji nije najjaci u ligi. Ko jos bre trosi za par prelaznih rokova pola milijarde. To do sad niko nije radio u Engleskoj, plus je dosao u Siti koji je vec bio ekipa u vrhu. Zajebi to citanje bukvice, evo gledaj Totenhem, igraju bolje i dali su jedan gol.

Tazo

pre 6 godina

Nisam citao komentare, ali vidim da je vecina protiv Juventusa.... ako pratite Juventus znate da im pola tima nedostaje ukljucujuci Dibalu, Barzaljija, Matuidija. Kvadrada, Lihstajnera... tako da o'ladite malo.

kon

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

za malo brate, ali svaka cast, odlicna prognoza

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Smaraju ovi fanovi Mesija, kao fol krivo im je zbog Argentine ali ustvari samo spominju Higuaina zato sto nije doneo titulu prvaka sveta Mesiju, onda bi samo pricali kako je to Mesi sam sve osvojio a ovako samo krive Higuaina...I ok covek promasio penal, ali je opet dao gol posle prve sanse na mecu iz suta iz prve i jos jedan gol iz penala!

darioB

pre 6 godina

Koji crni englezi,pa oni su bili svetski prvaci samo 1 i to pre 60 godina ,i to sa velikom kradjom ,kad lopta uopste nije presla gol liniju. Evropski nikad !Antitalenti uvek bili,imaju lovu i napravili sou od lige,al kanta za nabijanje uglavnom bili.Pa oni su sad morali dovesti spanca (Gvardiolu) da ih uci pravom fudbalu i zato taj City jedini i igra pravi fudbal,uz mozda Liverpul,a i tamo nemac. A to mi je jos draze sto im tamo neki City cita bukvicu u prvenstvu i nabija frustracije sve ove navijace "prirodnih" klubova koji su titule osvajali i istoriju pisali kikirikijem....bravo Juve

Sarajevo.ba

pre 6 godina

Hahahhaha strasni englezi.
Ovaj Kane 250m, pa za njega je Iguain Messi licno, da ne pricamo ostalim spicevima.

Evo, neka mi neko samo pojasni na osnovu cega misli da englezi imaju sanse u LP( osim Citya ali i on kad naleti na divove poput Barce, Reala, Bajerna, Juvea tu im je kraj) ?
Pa ova 4 kluba su druga planeta, vidjet ceye sta ce i Real da pocini Parisu.

Mikii

pre 6 godina

Hvala nacionalnoj televiziji na prenosu. Sutra gledamo utakmicu 0-0
(irr.srb, 13. februar 2018 22:26)

E, da vidim i tu utakmicu iz Madrida koja ce da se zavrsi 0:0

Mikii

pre 6 godina

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo
(kon, 13. februar 2018 21:20)

Cisto sumnjam da je bio ironican. Ima ovde dosta njih koji misle da je Juventus zaista los. Sto se tih koji potcenjuju italijansku ligu tice, u pravu su. Pa njima je lider prvenstva ekipa koja u konkurenciji Sahtjora i Fejenorda nije prosla grupu u ls? Sta pricati za Romu koju je nikad slabiji Atletiko razbio u obe utakmice. Inter, Milan, Lacio? Smesno. Juventus je jedini tim vredan pomena u Italiji.

Šlager_pevač

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.
(coki, 13. februar 2018 21:34) Ti prijatelju kupi oba paketa i rešen problem,ili recimo da potražis link ,i možeš gledati šta ti dusa želi,to ne??

darioB

pre 6 godina

Mladen

Eto Liberpul,united,Arsenal,Chelsea su osvajali naslove lizalicama. Oni nisu ulagali,kupovali. Danasnjih 500 mil je kao nekad 100 ,a svaki prelazni rok u zadnjih 20 god ,englezi rekorderi,dakle imaju lovu,ali nemaju pamet i talenat da dominiraju ni klupskom ni reprezentativnim fudbalom. Zato stranci vode glavnu rec. I bilo bi mi drago da City potrosi jos 500 mil samo da vama koji navijate za "velikane" nabija pritisak. Nikad englezi nisu imali niti najvece trenere,niti igrace. Smesna liga s obzirom koliko love ulazu i retkost je videti ovakav jedan tim poput spursa ili citya da igraju dobar fudbal. Sto neko rece,ne znate vi sta je bio.nekad Calco,pa i sad je pojam za engleze. Talijani imaju dva x finalistu u zadnje 3 sezone,dakle bolji od premijer lige.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

@NoName Drugar Higuain jeste promasio ali Mesi kao najbolji igrac se nije uopste pokazao, i jos je i on promasio penal.
Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.

adriano_galliani

pre 6 godina

С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против...
(Владо Бања Лука, 13. februar 2018 23:13)

...Ливерпула? Је л` на тај Тотенхем мислиш, онај где се Кејн и Али бацају и добијају пенале како им се прохте јер су обојица репрезентативци Енглеске? Јер на тај Тотенхем мислиш, онај против којег Клоп у изјави каже да не сме ништа да каже јер би добио забрану да се бави тренерским послом?

opsta mesta

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.
(takkar, 13. februar 2018 23:44)

Treba biti genije pa uporediti domace klubove sa stranim klubovima i reci koja razlika. Dajte vise s tim pljuvanjem i konstatovanjem stvari koje i mala deca vide. Kao kad cujem ljude u petoj deceniji zivota kako pljuju narodnjake i pricaju kako to nista ne valja, rokenrol jedino valja, kao da im je jos uvek 15 godina. Citav zivot im prodje u pljuvanju, sve oni znaju kako treba, al eto nikako da se odluce da krenu. Ne valja ti stadion sagradi bolji, jel mozes, jel znas?

SV

pre 6 godina

Gol Iguaina je ipak iz ofsajda, oba penala cisti kao suza, faul kod drugog gola Totenhema nije ni postojao. Sve u svemu po jedna greska na stetu oba tima.

zile

pre 6 godina

I nije te sram da pomenes barsu Psg. Najveću kradju u istoriji ls. Pa gle čuda barsa Celzi isto
(neko, 13. februar 2018 23:49)
Mislis sto je PSG krao vreme na prekidima? Slazem se. za ovo drugo si u pravu, jeste Celzi pokraden za one penale. Ali ovo proslogodisnje, veze nema

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom.
Al ne uce to u kladionici...

Negativni

pre 6 godina

Eh idemo, pocinje izbacivanje engleza.Totenhem Celsi Liverpol u ovom krugu, City u polufinalu, United u 1/4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo.ba, 13. februar 2018 20:50)

Siti može u polufinale samo ako ne dobije Juve,Barsu, Real (PSŽ) ili Bajern. Njima je Bazel u prvih deset minuta napravio stopostotnu šansu i čist penal nije sviran za Bazel. Zamisli šta će da im rade ozbiljni timovi. Monako im je dao šest komada u dve utakmice. Šta će tek biti kad im natrče Nejmar ili Mesi. Engleska liga je ove godine katastrofa.

pontiac

pre 6 godina

Mladen

Evo sa ti ja odg. Jel milis na one spance koje imaju samo dva tima,koji su uzeli zadnje 4 ls, 5 liga evrope u zadnjih 8,imaju finaliste jos u oba takmicenja,engleze u zadnjih 20 medjusobnih okrsaja u nokaut fazi ,17 x prosli,ukljucujuci ne samo Barcu i Real,vec i Atletico,Bilbao,Sevilju,Valenciu,Viljareal..jel mislis na tu "ne zanimljivu" ligu sa dva kluba?

Mikii

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..
(Vukk, 13. februar 2018 21:47)

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.

drgn

pre 6 godina

@neko - sta pricas, koja najveca kradja? Da li si uopste gledao dvomec Izmedju Barselone i Celzija? Ili si gledao utakmice u novinama? U prvoj utakmici su pokrali Barselonu, u drugoj joj dali crveni karton za Anelkino simuliranje, posle toga igraci Celzija padali ko u bazen da su skakali i trazili neke penale... Maluda i Drogba besramnici...
Sto se tice Barselona PSG, sta je tu kradja? Čista sreća i Suarez je simulirao kod jednog penala, svi su mislili da je bio, lepo je pao. To je normalno, kao sto Kane, Lamela, Ronaldo, Sterling, Alexis, Nejmar, Marselo i mnogi drugi padaju...

gremlin

pre 6 godina

@mastermaind
Ostrvo ima veze sa fudbalom koliko Dejvis koji lomi nogu Bernardeskiju,da nemaju novca da kupuju i što vredi i ne vredi bili bi na nivou Irske i Skotske,btw Juve u 9 minutu vec 2-0...mozda doguraju do 4-5 videcemo...

BlueFortress

pre 6 godina

@mali buda
Ko je to samouvereno pisao da ce svih 5 Engleza proci, zivo me zanima!?
I pricas neistine kako se stvara slika da ce Celsi proci Barsu, nisam video NIJEDNOG ko podrzava Celsi i da je najavio prolaz u tom dvomecu, ljudi prate fudbal i vide ocajnu formu prvaka Engleske. Naprotiv, video sam najave da ce Barselona ih "unistiti" i tako te izjave Mesijevih fanova.
I o kakvom cmizdrenju pises, odise ti komentar "pikom" na pomenuti klub - tako detinjasto i ocigledno, paradoksalno i komicno.

vince carter

pre 6 godina

@Mladen Vi svake godine pricate kako Englezi imaju 5,6 kandidata za titulu koji budu polupani u Evropi pa posle jedne uspesne godine se ispilite na povrsinu,za Spance ste pisali da imaju 2 kluba i kad je Atletiko igrao 2 finala lige sampiona,City je osvojio titulu jos u novembru a najjace sto je ekipa Wotforda uglavnom sastavljena od bivsih igraca udinezea i raznih igraca koji su bili rezerve u kalcu,vidim Salaha pojedose u engleskoj!! Nesto ne verujem da toliko ozbiljnu ligu moze da osvoji jedan Lester? Uostalom pricati za top lige kako imaju 1 ili 2 kluba je besmisleno totalno!

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Znam ja dobro sta je bilo nekad, a ti prezali to vise. Liga im je ocajna sada, imas Juventus koji ce svake godine osvojiti ligu. Taj Italijanski fudbal u kojem se branis pola meca je razlog zasto Italijane niko ne voli na velikim takmicenjima. Siti ce se setati sve dok budu ulagali ovoliku lovu i to nije neka magija vec jednostavno, ima se, moze se. Ja ne zelim da Engleska postane liga jednog tima, kao sto je vec to u drugim ligama i to sve zbog vece novcane nadmoci.

neutralni felsh

pre 6 godina

Vraćaju se Englezi posle par godina krize.Totenhem je peti u prvenstvu a odigrao 1-1 i 3-1 protiv Reala i 2-2 protiv Juventusa.
(Vladimir, 14. februar 2018 05:02)


protiv raspadnutog reala i protiv juventusovog drugog tima... ne zuri sa zakljucivanjem - jesu napravili uspeh, ali nista epohalno.

Mikii

pre 6 godina

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.
(bukvalisti, 13. februar 2018 21:17)

Decak, nikako ne mozes znati da li je on bio ozbiljan, ili je stvarno ironican. Ali, vazno je da mozes da se pravis pametan, a nepismen si.

paa

pre 6 godina

@Starac Fočo odstotinuljeta
Nije svuda tako. Nije u Nemackoj, Austriji, Sloveniji, Grckoj, Svajcarskoj, Rumuniji... nigde osim kod nas. A hoce pretplatu.

kobra

pre 6 godina

Хвала РТС-у за пренос 
(некле, 13. februar 2018 20:53) 

Udjoh samo da ti udarim -
(dada, 13. februar 2018 21:52)

Ti si neki vidovnjak? :)

bora

pre 6 godina

(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Nemaš ti pojma sine. Gde god sam bio imas sve prenose. Ne juris kablovske operatere ili iptv

miodrag

pre 6 godina

Zasto UEFA dozvoljava da jedan klub- Juventus, igra, normalno sa 10 igraca u polju, a drugi klub- Totenhem, sa 20!!?? Mislim da to nije fer! Ne znam, ali mislim da to nije fer!

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni 

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom. 
Al ne uce to u kladionici...
(BlueFortress, 14. februar 2018 11:20)


prvo, nije ovo bio onaj stari juventus, i nije tako epohalni uspeh igrati x sa juventusom pri njihovoj trenutnoj formi.
drugo, ti da znas cime se bavim ne bi tako pricao, ali sto da ti srecu kvarim...

Rafael Sobis

pre 6 godina

@plava tvrdjava

ne, dibala nije prebacen na klupu i nije rezerva nego je bio prebacen na klupu usljed lose forme i pada motivacije. trenutno ga zeza povreda, al ne uce to u kladionici. hahaha. i ne, nije ovo rezervna ekipa, samo fali jos matuidi jer je sredina sa pjanicem i pomalo premorenim kedirom sinoc jednostavno pregazena, a matuidi je jedini od te trojke koji moze trcati konstantno 90 min.

druga stvar, ova formacija od prosle sezone, sa 2 na sredini, je promijenjena nekad krajem novembra na 433 i od tada je juve mnogo stabilniji nazad. od tada su primili 1 gol u 16 utakmica, ako se dobro sjecam podatka, dok su prije toga bili mnogo busni. medjutim, to je neka tradicija sa alegrijem gotovo svake sezone.

uglavnom, ovo nije ni blizu gotovog. dibala bi se trebao vratiti, a alegri je i onda protiv bajerna dokazao da uvijek moze izvuci "nesto" iz rukava.
totenhem je odlicna ekipa, sa sjajnim trenerom i ne bi mi bilo toliko krivo da prodju.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde

zekan

pre 6 godina

Siti je u prevodu Barsa 2. Totenhem je kao sto sam rekao zelen da izbaci Juve. A Englezi kao po obicaju precenjuju kako ligu tako i svoje igrace.

Mikii

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..
(Vukk, 13. februar 2018 21:47)

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.

mali_buda

pre 6 godina

Kakvo samo lozenje ovih anglosaksonaca ,koliko su navijaci tih ostrvskih ekipa puni sebe,gori su od svih ostlaih.Najvise kukaju,kad vidim ove fanove Celsija koliko kukaju i placu kao da su oni jedini u istoriji fudbala zakinuti,kad vidim koliko se loze ostali njihovi navijaci,koliko su bili nafurani da ce svi englezi proci dalje,znaci vrh :) Ej SPursi da tuku Juve ,alo ljudi ?? Juventus je institucija, jedan od najslavnijih i najvecih klubova sveta,aristokratija i tako da ga ponizavate,podcenujete? Evo vam taj Juve :) Razbija "mocne" engleze ! Koliko smesna i nafurana liga,eto samo oni igraju 38 kola,samo oni imaju kupove,samo oni imaju problema sa formatima,ili ako ne prospu tu pricu,onda im evropa nije bitna,vise zarade u premijer ligi :) Eto vam vasa premijer liga,pa se igrajte u njoj,a onim najvecim pustite LS . Uostalom premijer liga nikad nije imala dusu kao Kalco ,ne znate vi sta je bio kalco...Cak su mi i spanci drazi od engleza,koji opet nece prismrditi finalu :) FORZA JUVE

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.
(BlueBlueBlue, 13. februar 2018 23:04)

Jos gore, Mesi 2010. nije dao gol uopste.

Sarajevo.ba

pre 6 godina

Hahahhaha strasni englezi.
Ovaj Kane 250m, pa za njega je Iguain Messi licno, da ne pricamo ostalim spicevima.

Evo, neka mi neko samo pojasni na osnovu cega misli da englezi imaju sanse u LP( osim Citya ali i on kad naleti na divove poput Barce, Reala, Bajerna, Juvea tu im je kraj) ?
Pa ova 4 kluba su druga planeta, vidjet ceye sta ce i Real da pocini Parisu.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

"On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika." - Mesi je promasio ceo gol u finalu Svetskog prvenstva nije se video, a na Kopa Americi isto promasio ceo gol iz penala i nije se video, on im je kapiten.

takkar

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.

mali_buda

pre 6 godina

Naravno da cu se javiti,ne bezim. Moj komentar je odgovor bio svima onim koji su podecenivali juve,a danas se moglo to jasno videti na drugoj vesti. Najavljivali ste vak prolazak svih 5 engleza,pa cemo videti ko ce se na kraju smejati. Tako podcenivanje Juventusa,ali i barse je blago receno decije i neumesno. Dva kluba koja su igrala 3 zadnja finala,a ni jednog engleza nema vec 6 god u finalu ! I tako da omalovazavate ostale velikane? Spursima svaka cast,odigrali su momacki i zasluzili remi,ali sacekajmo revans. Stojim i dalje kod toga da su najveca deca na forumu navijaci celsija,koji su inace najbeci cmizdravci. A uopsteno ,kao sto je neko vec pisao,s obzirom koliko englezi ulazu zadnje dve decenije,dakle najvisr,liga i uspesi u evropi su presmesni. Englezima su zadnja dva prvenstva uzeli talijani,sad ce spanac koji kao sto je isto tako neko pisao,uci engleze igrati tehnicki fudbal od nogr do noge,a ne nabijati loptu u bunar,pa ko izbunari. Forza Kalco,forza Juve!

Zex

pre 6 godina

jel moguce da Kejn promasi s 4metara i Iguain s penala a Radonjic sansu iz punog trka sa 15metara i odmah On nema pojma jer to se mora dati a ovi su majstori a nemogu iz penala pogoditi.

Negativni

pre 6 godina

Eh idemo, pocinje izbacivanje engleza.Totenhem Celsi Liverpol u ovom krugu, City u polufinalu, United u 1/4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo.ba, 13. februar 2018 20:50)

Siti može u polufinale samo ako ne dobije Juve,Barsu, Real (PSŽ) ili Bajern. Njima je Bazel u prvih deset minuta napravio stopostotnu šansu i čist penal nije sviran za Bazel. Zamisli šta će da im rade ozbiljni timovi. Monako im je dao šest komada u dve utakmice. Šta će tek biti kad im natrče Nejmar ili Mesi. Engleska liga je ove godine katastrofa.

darioB

pre 6 godina

Koji crni englezi,pa oni su bili svetski prvaci samo 1 i to pre 60 godina ,i to sa velikom kradjom ,kad lopta uopste nije presla gol liniju. Evropski nikad !Antitalenti uvek bili,imaju lovu i napravili sou od lige,al kanta za nabijanje uglavnom bili.Pa oni su sad morali dovesti spanca (Gvardiolu) da ih uci pravom fudbalu i zato taj City jedini i igra pravi fudbal,uz mozda Liverpul,a i tamo nemac. A to mi je jos draze sto im tamo neki City cita bukvicu u prvenstvu i nabija frustracije sve ove navijace "prirodnih" klubova koji su titule osvajali i istoriju pisali kikirikijem....bravo Juve

neutralni felsh

pre 6 godina

Vraćaju se Englezi posle par godina krize.Totenhem je peti u prvenstvu a odigrao 1-1 i 3-1 protiv Reala i 2-2 protiv Juventusa.
(Vladimir, 14. februar 2018 05:02)


protiv raspadnutog reala i protiv juventusovog drugog tima... ne zuri sa zakljucivanjem - jesu napravili uspeh, ali nista epohalno.

gremlin

pre 6 godina

@mastermaind
Ostrvo ima veze sa fudbalom koliko Dejvis koji lomi nogu Bernardeskiju,da nemaju novca da kupuju i što vredi i ne vredi bili bi na nivou Irske i Skotske,btw Juve u 9 minutu vec 2-0...mozda doguraju do 4-5 videcemo...

Eh da mesi ima edera, ramosa, pereza...

pre 6 godina

Iguain razbija u jeventusu, aguero je gol masina u sitiju.Gde ste u argentini "zvezde" svetskog fudbala, nego mesi stalno mora da vadi kestenje iz vatre.

Tazo

pre 6 godina

Nisam citao komentare, ali vidim da je vecina protiv Juventusa.... ako pratite Juventus znate da im pola tima nedostaje ukljucujuci Dibalu, Barzaljija, Matuidija. Kvadrada, Lihstajnera... tako da o'ladite malo.

darioB

pre 6 godina

Mladen

Eto Liberpul,united,Arsenal,Chelsea su osvajali naslove lizalicama. Oni nisu ulagali,kupovali. Danasnjih 500 mil je kao nekad 100 ,a svaki prelazni rok u zadnjih 20 god ,englezi rekorderi,dakle imaju lovu,ali nemaju pamet i talenat da dominiraju ni klupskom ni reprezentativnim fudbalom. Zato stranci vode glavnu rec. I bilo bi mi drago da City potrosi jos 500 mil samo da vama koji navijate za "velikane" nabija pritisak. Nikad englezi nisu imali niti najvece trenere,niti igrace. Smesna liga s obzirom koliko love ulazu i retkost je videti ovakav jedan tim poput spursa ili citya da igraju dobar fudbal. Sto neko rece,ne znate vi sta je bio.nekad Calco,pa i sad je pojam za engleze. Talijani imaju dva x finalistu u zadnje 3 sezone,dakle bolji od premijer lige.

drgn

pre 6 godina

@neko - sta pricas, koja najveca kradja? Da li si uopste gledao dvomec Izmedju Barselone i Celzija? Ili si gledao utakmice u novinama? U prvoj utakmici su pokrali Barselonu, u drugoj joj dali crveni karton za Anelkino simuliranje, posle toga igraci Celzija padali ko u bazen da su skakali i trazili neke penale... Maluda i Drogba besramnici...
Sto se tice Barselona PSG, sta je tu kradja? Čista sreća i Suarez je simulirao kod jednog penala, svi su mislili da je bio, lepo je pao. To je normalno, kao sto Kane, Lamela, Ronaldo, Sterling, Alexis, Nejmar, Marselo i mnogi drugi padaju...

opsta mesta

pre 6 godina

Gajetano, 13. februar 2018 22:46

Buraz,znas da sam hteo da napisem to ali reko ajde necu i vidim tvoj komentar.
Saltam ti ja kanale,slucajno naletim na Zvezdu,kad ono usporeni snimak situacije 1 na 1 "fudbalera" Radonjica i Akinfejeva.I naravno ovaj napucava u golmana. Pogledam jos jedno 2-3 minuta takmnu,ono brate kaljuga od travnjaka ,baklje svuda,apsolutno morbidno.Horor od fudbala.Rusi totalno indisponirani,nevoljni.Stadoin,Komunisticka ruina,sve nekako bledo,tuzno! Posle krenula LS, kao dam sam dobio TV u boji,trava opet zelena. Kao kad predjes sa PlayStation 1 na PlayStation 4. Na pocetku tekme odmah Iguain iz okreta volej pogadja i to ne gledajuci u gol onako rezonski.Odmah se setim Radonjica i cuvene promasaje Boacija 1 na 1 iz Londona protiv Arselna kada je dva puta masio okvir gola,znaci ladno okvir masi covek,ne bih mu zamerio da je bar pogodio okvir.Gde samo nalaze te crnce da mi je znati.Bolje da dovedu neko Islandjanina da vide sta je igracina.
(takkar, 13. februar 2018 23:44)

Treba biti genije pa uporediti domace klubove sa stranim klubovima i reci koja razlika. Dajte vise s tim pljuvanjem i konstatovanjem stvari koje i mala deca vide. Kao kad cujem ljude u petoj deceniji zivota kako pljuju narodnjake i pricaju kako to nista ne valja, rokenrol jedino valja, kao da im je jos uvek 15 godina. Citav zivot im prodje u pljuvanju, sve oni znaju kako treba, al eto nikako da se odluce da krenu. Ne valja ti stadion sagradi bolji, jel mozes, jel znas?

Liverpool Man

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo

NoName

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.
(Costa, 13. februar 2018 21:44)

Zašto te to čudi? Pa on je u finalu SP sa Nemcima promašio prazan gol, a u situaciji 1 na 1 sa Nojerom šutirao 5 metara pored gola. On je razlog zbog kojeg je Argentina izgubila dva finala na SP i Kopa Amerika.

vince carter

pre 6 godina

Za Juventus koji je igrao 2 finala Ls u zadnje 3 sezone "strucnjaci" pricaju kako je slab ccc!! Ajd to,nego je i utakmica bila top mozda i najbolja u Ls ove sezone!! Koliko puta su ljudi ovako otpisivali jednu ekipu posle prvog meca,na primer barsu protiv Psga...a onda kmecanje a tako ce biti i ovaj put..verujem da ce Juventus proci i zapusiti svima nadmena usta!

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Јувентус је приказао оно што нам иначе Сериа А нуди. Спор калкулантски фудбал. Углавном су се бацакали по терену, махали ручицама према судији, вртили главом и сваки прекид и аут изводили у просјеку по најмање 30 секунди. С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против Фиорентине када је судио пенал за Виолу, па га је поништио... Или прије тога кад је судија искључио два играча Кјеву. и Вечерас је признао гол из офсајда за 1:0, досудио им два пенала, а Тотенхему није судио чист пенал код резултата 2:0. И опет им то није било довољно. RIP Serie A.

Mikii

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.

ronaldo

pre 6 godina

sutra od 20 i 45 do 21 h , dajem 2 komada , posle do 21 i 30 se odmaram u kaznenom prostoru . oko 22 h krecem u sprint i frljam se u k.prostor za penal i zabijam i treci za 3-0 ;)

adriano_galliani

pre 6 godina

С друге стране је Тотенхем био чврст, брз и јак у дуелима. Прави фудбал, онај острвски, мушки. Јуве навикао да им судија помогне, као у прошлом колу против...
(Владо Бања Лука, 13. februar 2018 23:13)

...Ливерпула? Је л` на тај Тотенхем мислиш, онај где се Кејн и Али бацају и добијају пенале како им се прохте јер су обојица репрезентативци Енглеске? Јер на тај Тотенхем мислиш, онај против којег Клоп у изјави каже да не сме ништа да каже јер би добио забрану да се бави тренерским послом?

BlueBlueBlue

pre 6 godina

@NoName Drugar Higuain jeste promasio ali Mesi kao najbolji igrac se nije uopste pokazao, i jos je i on promasio penal.
Secas li se 2010 kada je kao najbolji igrac sveta otisao u Juznu Afriku? Drugari Xavi,Iniesta,Villa lagano do titule prvaka sveta a Mesi najbolji igrac nikad nije dao gol posle grupne faze Svetskog prvenstva a ima vec oko 30 godina, pa ti stavi svu krivicu na Higuaina, ispada da je bolji igrac od Mesija pa kao sve je na njemu da resi.

bukvalisti

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim 
(yytyt, 13. februar 2018 20:54) 

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.

Mladen

pre 6 godina

@mali_buda

Objasni mi molim te koji fudbal igra Real? Ekipa koja zivi od centra suta, vec godinama. Spanci imaju dva tima, Italijani jedan, Nemci jedan, ako je tebi to dobro onda svaka cast.

ljumberg

pre 6 godina

Čudo? Tot koji je sad za klasu jaca ekipa od prevazidjenog Juvea, ih oducava od fudbala posle ofsajd gola Higuaina. Ovo je malo ozbiljniji trening za Totenhem.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Smaraju ovi fanovi Mesija, kao fol krivo im je zbog Argentine ali ustvari samo spominju Higuaina zato sto nije doneo titulu prvaka sveta Mesiju, onda bi samo pricali kako je to Mesi sam sve osvojio a ovako samo krive Higuaina...I ok covek promasio penal, ali je opet dao gol posle prve sanse na mecu iz suta iz prve i jos jedan gol iz penala!

Mikii

pre 6 godina

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo
(kon, 13. februar 2018 21:20)

Cisto sumnjam da je bio ironican. Ima ovde dosta njih koji misle da je Juventus zaista los. Sto se tih koji potcenjuju italijansku ligu tice, u pravu su. Pa njima je lider prvenstva ekipa koja u konkurenciji Sahtjora i Fejenorda nije prosla grupu u ls? Sta pricati za Romu koju je nikad slabiji Atletiko razbio u obe utakmice. Inter, Milan, Lacio? Smesno. Juventus je jedini tim vredan pomena u Italiji.

napadaj

pre 6 godina

Za Arenu vam treba samo fiksni telefon, ništa više. To što svi hoćete da gledate Engleze i NBA je vaša stvar, naravno, ali onda nemojte da kukate što nemate LŠ i LE, kao mi koji imamo IPTV. Prestanite već jednom da kukate, odjavite SBB i uživajte.

A tu je i Reddit, pa se snalazite.

Mikii

pre 6 godina

Iguain...Pa ekipa koja njega ima kao glavnog napadaca je osudjena na propast. Tako Argentina godinama, glavni je krivac za svaki njihov neuspeh. Dok je igrao za Real, osminu finala nisu prolazili. Katastrofa jedna od igraca. Kao krava sto da 20 litara mleka, pa sutne nogom i prospe. I onda neko kad ga pohvali i pocne sa hvalospevima o njegovim kvalitetima, ospe dobijem.

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni 

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom. 
Al ne uce to u kladionici...
(BlueFortress, 14. februar 2018 11:20)


prvo, nije ovo bio onaj stari juventus, i nije tako epohalni uspeh igrati x sa juventusom pri njihovoj trenutnoj formi.
drugo, ti da znas cime se bavim ne bi tako pricao, ali sto da ti srecu kvarim...

Vukk

pre 6 godina

Kako su neki ljudi nerealni,cim neko gubi odma pljuju..Pa neka dobije Juve ovaj dmovec 10-1,neka totenhem zavrsi 10 ti na tabeli ali to ne mijenja cinjenicu da je Hari Kejn vanseriski igrac i uz Levu najbolji spic na svijetu.Mlad je i igrac za Real,Barsu..

Gajetano

pre 6 godina

Strasan mec u Torinu, 1. poluvreme pogotovu. Veliki comeback Totenhema, ali majko mila sta im napravise bekovi, katastrofa! Ajde sto skrivise 2 penala i po jada, nego je preko njih Juve mogao zabiti jos 3-4 komada. Pocetino opet rotira u LS, u ovako vaznom mecu izostavlja Tripijea i Sona. Danas je imao vise srece nego pameti, da je Juve poveo sa 3:1 tesko bi se Totenhem vratio u mec. Mada opet, toliko su dominirali terenom da su srecu valjda i zasluzili. Dembele rasturio, nereseno najpravedniji ishod.

Meni nije jasno kako se ovaj Bazel provukao u nokaut fazu LS, "svajcarska veza" verovatno. Ovo danas je bilo smesno, da je Man City igrao hendikep mec sa 9 igraca, opet bi dobio. City ulazi netaknut u zavrsnicu sezone, vec je osvojio PL gde moze da odmara igrace, ovo sa Bazelom je takodje gotova prica. Ali opet, sa takvim ulaganjima (ovi sto su poceli min. $500,000,000, a na klupi sedelo barem jos toliko) ako ne osvoje LS osecace se glupo, kao da im je sezona propala. A osvojiti Ligu sampiona, u ovakvoj konkurenciji, vraski je tesko. Cak i za ovakav tim...

P.S. Kad uporedim kvalitet ovih meceva veceras sa Zvezdinim mecom, kao nebo i zemlja.

Pozdrav,

facts

pre 6 godina

-Iguain (73") je postigao 2. najbrzi gol za Juve u istoriji LS! Najbrzi gol za Juve je dao Del Pjero (za 20" M. Junajtedu na Old Trafordu 1997)!
ISTORIJA! Iguain (8' i 7") je igrac koji je najranije postigao 2 gola u istoriji LS, presavsi Hulia Rikarda Krusa (8' i 30") protiv Spartaka iz Moskve 2006!
ISTORIJA! 1. put u istoriji LS, gostujuci tim (M. Siti) je dao 3 gola u prvih 23' u nokaut fazi!
-Iguain je 4. igrac Juvea koji je promasio penal u LS, nakon Del Pjera, Djovinka i Arturo Vidala, ali i 1. igrac Juvea koji je dao i promasio penal u istom mecu LS!
ISTORIJA! Hari Kejn je 1. igrac u istoriji LS koji je dao 9 golova u prvih 9 meceva, presavsi Simone Inzagija (9 u 10 meceva)!
-Gundoan je 2. igrac M. Sitija sa 2 gola na 1 mecu u nokaut fazi LS, nakon Aguera (Monaku 2017)!
-Igraci sa 2 data gola i promasenim penalom na 1 mecu nokaut faze LS:
1999 Sevcenko protiv Reala (Dinamo Kiev* 2-0)
2000 Rivaldo protiv Celsija (Barsa* 5-1)
2017 Falkao protiv M. Sitija (5-3 Monako*)
2018 IGUAIN protiv TOTENHEMA (JUVE 2-2)
* prosli su dalje.
-Totenhem je 3. tim koji je stigao Juventusovih 2 gola prednosti u Torinu u LS, nakon M. Junajteda 1999 i Seltika 2001!
-Eriksen je 1. Danac koji je dao gol u nokaut fazi LS, jos od Niklasa Bentnera na Kamp Nou 2010 (Mesi 4-1 Arsenal)!

Pozdrav!

miodrag

pre 6 godina

Zasto UEFA dozvoljava da jedan klub- Juventus, igra, normalno sa 10 igraca u polju, a drugi klub- Totenhem, sa 20!!?? Mislim da to nije fer! Ne znam, ali mislim da to nije fer!

Stefan

pre 6 godina

Ja sam veliki fan i italijanskog i engleskog fudbala.Ali ovoliko mrznje prema Englezima koje vlada kod nas ne mogu da shvatim,najbogatiji su i njihova liga je najjaca na svetu prihvatite to.Nije im liga toliko jaka kao sto je nekad bio Kalco,ali ce sigurno biti za nekolike godine.Prestanite sa mrznjom i uzivajte gledajuci fudbal.Navijajte za koga god hocete ali postujte svaki tim.

kon

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

Juventus nejak? Zabranite ovom coveku da komentarise.
(Mikii, 13. februar 2018 21:00)

covek je bio ironican zato sto mnogi potcenjuju italijansku ligu, a ne bi trebalo

SV

pre 6 godina

Gol Iguaina je ipak iz ofsajda, oba penala cisti kao suza, faul kod drugog gola Totenhema nije ni postojao. Sve u svemu po jedna greska na stetu oba tima.

Mikii

pre 6 godina

Hvala nacionalnoj televiziji na prenosu. Sutra gledamo utakmicu 0-0
(irr.srb, 13. februar 2018 22:26)

E, da vidim i tu utakmicu iz Madrida koja ce da se zavrsi 0:0

Mikii

pre 6 godina

zabrani prvo sebi, nekima stvarno treba tumac za komentare.
(bukvalisti, 13. februar 2018 21:17)

Decak, nikako ne mozes znati da li je on bio ozbiljan, ili je stvarno ironican. Ali, vazno je da mozes da se pravis pametan, a nepismen si.

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Znam ja dobro sta je bilo nekad, a ti prezali to vise. Liga im je ocajna sada, imas Juventus koji ce svake godine osvojiti ligu. Taj Italijanski fudbal u kojem se branis pola meca je razlog zasto Italijane niko ne voli na velikim takmicenjima. Siti ce se setati sve dok budu ulagali ovoliku lovu i to nije neka magija vec jednostavno, ima se, moze se. Ja ne zelim da Engleska postane liga jednog tima, kao sto je vec to u drugim ligama i to sve zbog vece novcane nadmoci.

vlada

pre 6 godina

Ne znam o cemu pricate. Juve je ovde favorit. A Tottenham je razbio veliki Real ove godine. Problem je sto i ova ekipa igra toplo-hladno, a i imali su zadnja dva kola meceve sa Liverpoolom i Arsenalom, tako da su se mozda i potrosili malo. Ipak ih ne bih otpisao ni ovde. Ima vremena ovde za svasta.

troll level 100

pre 6 godina

Kako me nerviraju ovi sto pominju rts za prenos a svugde je tako da se prenosi samo jedna utakmica kada se igra ls.Ako oces da gledas ls kupi kanale arene i gledaj a ne da kukas ovde
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Ja plaćam Arenu zbog LS. A sta kad hoću da gledam premier ligu da radim? Da plaćam i SBB. To samo u ovoj državi može. A RTS ne želim da plaćam!

vince carter

pre 6 godina

@Mladen Vi svake godine pricate kako Englezi imaju 5,6 kandidata za titulu koji budu polupani u Evropi pa posle jedne uspesne godine se ispilite na povrsinu,za Spance ste pisali da imaju 2 kluba i kad je Atletiko igrao 2 finala lige sampiona,City je osvojio titulu jos u novembru a najjace sto je ekipa Wotforda uglavnom sastavljena od bivsih igraca udinezea i raznih igraca koji su bili rezerve u kalcu,vidim Salaha pojedose u engleskoj!! Nesto ne verujem da toliko ozbiljnu ligu moze da osvoji jedan Lester? Uostalom pricati za top lige kako imaju 1 ili 2 kluba je besmisleno totalno!

Šlager_pevač

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.
(coki, 13. februar 2018 21:34) Ti prijatelju kupi oba paketa i rešen problem,ili recimo da potražis link ,i možeš gledati šta ti dusa želi,to ne??

CJ

pre 6 godina

Vidi kako Orije pušta Mandzukica da sam puca s 5 metara, sreća pa ovaj ne zna.
Daj ljudi, nek neko javi Poketinu ako ima neku vezu da istera ovog ludaka, izgubiće posao zbog njega.
Covek je hodajuća greška.

Jim Beglin

pre 6 godina

Totenhem mnogo bolji jos da je Aldervireld bio tu verovatno ne bi ni primili gol,Kejn i Eriksen vanserijski igraci ali verujem da im neci biti tako lako na Vembliju jer ocekujem mnogo bolji Juve posto ce se par njih vratiti posle povreda.Bio bi Juventus dosta jaci za Hevedesa,Dibalu,Barzaljija,Kvadrada,Matuidija i Lihstajnera ali eto sta je tu je.Siti ove godine prejak za PL ali bice velika borba u LS zato sto su tu jos Barsa,Bajern,Real,Psg,Liverpul a Siti je tim koje prethodnih godina nije mogao nista protiv Barse,Reala,Bajerna itd.Bazel ok ekipa ali najslabija ekipa u 1/8 finala i dosta jeftinija i nekvalitetnija od Sitija.Jedva cekam sutra jos dobrog fudbala.

coki

pre 6 godina

Starac Foco...i sta kazes,da kupimo kanale Arene pa da gledamo,a gde da ih kupimo ako imamo drugog kablovskog provajdera koji nema u ponudi Arenu kao sto suparnicki provajder nema Sportklub paket?u ovom spajzu od zemlje ne mozes cak ni da platis da gledas fudbal jer i tu postoji monopol dve firme.

vince carter

pre 6 godina

Juventus nije mogao da sacuva vodjstvo i ima primat na terenu samo i iskljucivo sto je Alegri igrao samo sa dva klasicna vezna Kedirom i Pjanicem od toga Pjanic nije defanzivni igrac tako da je odbrana bila kao na streljani,Bernardeski i Kosta krilni ofanzivni igraci plus Higuain i Mandzukic..Alegri takticar koji uvek brani vodjstvo umesto da napada! Matudi,Markizio moraju igrati u revansu,plus Dybala!

4ever

pre 6 godina

Spursi zasluzeno nose dobar rezultat. Imaju lepu sansu za prolaz,ali Juventus nikad ne treba otpisat. Jesam interista,ali punim srcem uz Juve i Romu u Evropi. Vezano za engleze,apsolutno se slazem sa pojedinim komentatorima, da su navijaci ostrvskih fudbala najlicemerniji ,puni sebe i veoma nadobudni. Dacu samo 1 primer. Kad ih nije bilu u Evropi nigde prethodnih sezona,brisali pod svi s njima,tad im satro LS nije bila bitna .Vaznija je premijerliga,vise love se gore ima,ne zanima njih kao Evropa .to im je bio izgovor za lose rezultate . Ili kao sto je neko rekao,vadili se na umor,pa ne stignu na dva fronta jer eto,boze moj ,oni jedini igraju toliko utakmica. Sad naravno nema price kako je Evropa nebitna kad su malo nadosli. Kad pokradu engleze u Evropi uvek mi je drago. Od Maradone ,pa nadalje.tu opet njihovo licemerstvo dolazi do izrazaja. Navijaci Celsija pricaju o kradji a ne pricaju kad su oni kradjom prolazili dalje istu tu Barselonu ,kad je sudija zabrljao i umanio vrednost onog gola Ronaldinha ,koji bi bio za prolaz ako se ne varam.Decurlija !Najvise trose ubedljivo ,a rezultati im presmesni.NI prismrdit ne mogu nekadasnjem Kalcu koji je bio fudbaslki NBA ! A i danas,nakon svih kriza,mnogo manje love,opet postizu bolje rezultate u Evropi.Dokaz je Juve ! Ali polako,vratice se i Inter,i Milan ,pokazati ko su prave institucije i smekeri. Englezi 1 prvaci sveta,talijani cak 4 puta.Pametnom dosta !

CJ

pre 6 godina

Evo ovog Orijea...Pa šta je ovom Poketinu kad pušta ovog divljaka da igra, stvarno mi nije jasno...mrzi me da tražim, mislim da Totenhem nema 2 pobede s njim u ekipi.
To je toliko loš igrač da nemam reči.
A za ovaj penal, raskid ugovora odmah na poluvremenu.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Nista od Juvea, Iguain covek tragedija, nema sta. Kao onda kada je dao tri gola Laciju ali i promasio penal koji bi Napoli uveo u LS.

BlueFortress

pre 6 godina

Jedva cekam komentare na kraju onih eksperata, trcite pred rudu, Totenhem je gladan a i engleski klubovi generalno...
Za 2 godine mozemo opet prisustvovati periodu kao 2004-10 sa konstantim prisustvom Engleza u polufinalu. Siti melje a i bogovi zreba su na njihovoj strani u svakom kupu do sada ove sezone!

Dejan

pre 6 godina

Totehnem je očitao lekciju Juventusu večeras i pokazao im je kako se igra fudbal. Juve dao ta dva gola i zatvorili se ljudi kao i uvek. Samo u seriji A mogu i da dominiraju, a imaju jako kvalitetan tim. Inače, Lukas Moura je strašan igrač i mislim da će se odlično uklopiti u igru Totenhema.

chemistry

pre 6 godina

A sad zabraniti pisanje ovim komentatorima koji su pisali u prvih 20 minuta utakmice. Juventus da gol - Juventus najbolji a Totenhem prevara, Totenhem da gol - Totenhem najbolji a Juve prevara. Kako su ljudi smesni.

bora

pre 6 godina

(Starac Fočo od stotinu ljeta, 13. februar 2018 21:03)
Nemaš ti pojma sine. Gde god sam bio imas sve prenose. Ne juris kablovske operatere ili iptv

BlueFortress

pre 6 godina

@neutralni

"Juventusov drugi tim" hmm. Treba imati hrabrosti pa lupiti ovakvo nesto, falio je Matuidi i Dibala iz prve postave samo, cak je Dibala bacen na klupu od strane Alegrija i forsira se 433 sa Mandzukicem, Kostom i Iguainom.
Al ne uce to u kladionici...

BlueFortress

pre 6 godina

Kako sad smesno izgleda pljuvanje PL i Totenhema sa pocetka hah.
Juve ne moze pola da predje pola sata, cim ih je strah popustio, 3 ogromne sansu su promasili Kejn i Ali. Bice ovo odlican dvomec.

Alien

pre 6 godina

Ovaj Juventus zna da da gol iz igre?
Totonhem u odbrani škripi, ali prelepo igra.
Da se igrala prvo u Engleskoj, bilo bi rešen već ovaj dvomeč.

Costa

pre 6 godina

Zato ne volim debelog Iguaina.Previse je gubitnik u glavi.Mogao je da resi dvomec ovim drugim penalom.4 savrsene sanse i on je dao dve.Igrac od 90 miliona bi to morao mnogo bolje da uradi.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne znam zasto je cudo sto je Totenhem dao 2 gola - ljudi su daleko bolji tim citav mec. Vise suteva, duplo veci posed, 4 puta vise pasova...

Dejan

pre 6 godina

Navijac sam Liverpula, i drago mi je sto Totenhem igra egal sa Juventusom, koji je poslednjih godina u samom vrhu fudbala.
Ali sto neki ljudi ovde umeju da ......., to je strasno. Ta potreba da se omalovazava suprotna strana je svojstvena balkanskim narodima.

Dakle, postovanje za veoma uspesnu eru koja je na zalasku, i za novu eru engleskih velikana, kojima definitivno fali uspeha u Evropi, a koji svojom reputacijom i istorijom zasluzuju puno vise!

Nebojša

pre 6 godina

obecao sam vam da ce Juve ugaziti Totenhem. Koji je zalutao u LS. 

Engleska liga je najslabija od liga 5.
(ime, 13. februar 2018 21:02)

Šta bi tek bilo da Engleska liga nije najslabija ne želim ni da zamislim.

coki

pre 6 godina

Slater pevac...da u 21. veku trazim link i da uz prekide,ruske komentatore i losu sliku gledam LS?Nije valjda poenta da se dovijamo,nego da budemo deo normalnih tokova gde ako zelis da platis da gledas LS to i mozes a komentar "napadaj",sta reci,po njegovoj logici treba da biram da li da gledam NBA i Engleze ili LS i LE,a ja opet kazem,da je normalna drzava ne bi dozvolila da nesto mozes a nesto ne mozes da gledas,nego kao svuda po evropi,platis pa gledas sta god zelis,a ne u zavisnosti kod kog si provajdera.

lifeisgood

pre 6 godina

kakvi casovi fudbala totenhema,samo rezultat pominjete a ne gledate kompletan sadrzaj utakmice,mozda bi juve razbio totenhem da je iguain pogodio za 3:1 ali ovako totenhem lagano izbacuje ''staru damu''...

kobra

pre 6 godina

Хвала РТС-у за пренос 
(некле, 13. februar 2018 20:53) 

Udjoh samo da ti udarim -
(dada, 13. februar 2018 21:52)

Ti si neki vidovnjak? :)

BlueFortress

pre 6 godina

@mali buda
Ko je to samouvereno pisao da ce svih 5 Engleza proci, zivo me zanima!?
I pricas neistine kako se stvara slika da ce Celsi proci Barsu, nisam video NIJEDNOG ko podrzava Celsi i da je najavio prolaz u tom dvomecu, ljudi prate fudbal i vide ocajnu formu prvaka Engleske. Naprotiv, video sam najave da ce Barselona ih "unistiti" i tako te izjave Mesijevih fanova.
I o kakvom cmizdrenju pises, odise ti komentar "pikom" na pomenuti klub - tako detinjasto i ocigledno, paradoksalno i komicno.

Liverpool Man

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sad pljuju Totenhem kad su videli rezultat. Ajde imajte onu stvar pa kazite nesto pre nego neko povede ili pre utakmice?

kon

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu.
Bazel Siti 0 : 3
Juve Spurs 2 : 0
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

za malo brate, ali svaka cast, odlicna prognoza

Mladen

pre 6 godina

@darioB

Bukvice se citaju kada uradis nesto sa timom koji nije najjaci u ligi. Ko jos bre trosi za par prelaznih rokova pola milijarde. To do sad niko nije radio u Engleskoj, plus je dosao u Siti koji je vec bio ekipa u vrhu. Zajebi to citanje bukvice, evo gledaj Totenhem, igraju bolje i dali su jedan gol.

Nikola

pre 6 godina

Dobar ovaj par zadnjih veznih Iguain-Mandzukic :D
Salu na stranu, kad igras gotovo celu utakmicu ispred svojih 16 metara na svom terenu... sta vise dodati. Da je Tobi zdrav ne bi ni ova 2 brza gola bila. Duplo vise suteva, cetiri puta vise pasova, dominantan posed lopte... svaka cast za Totenhem, milina ih je gledati :)

Marko

pre 6 godina

Cini mi se da je Johan Krojf jednom rekao kako jos nije video da vreca novca postize gol. Oladite malo, Mnogi trose ogromne kolicine novca ali Siti igra strasan fudbal.

pontiac

pre 6 godina

Mladen

Evo sa ti ja odg. Jel milis na one spance koje imaju samo dva tima,koji su uzeli zadnje 4 ls, 5 liga evrope u zadnjih 8,imaju finaliste jos u oba takmicenja,engleze u zadnjih 20 medjusobnih okrsaja u nokaut fazi ,17 x prosli,ukljucujuci ne samo Barcu i Real,vec i Atletico,Bilbao,Sevilju,Valenciu,Viljareal..jel mislis na tu "ne zanimljivu" ligu sa dva kluba?

Stevan

pre 6 godina

Jadan li je danasnji fudbal kad su ta dva panja od 190 najbolji napadaci na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 13. februar 2018 22:45)

Kakav treba da je napadac ako ne visok i snazan? 🤷♂ Nistelrooy, Ibrahimovic, Kantona, Henry, Trezeguet, Drogba... svi oko 190cm. Tvoj komentar samo potvrdjuje koliko je tvoje poznavanje fudbala ograniceno. VK6MS

friúl

pre 6 godina

Evo jedno nagadjanje koje sam i odigrao na tiketu. 
Bazel Siti 0 : 3 
Juve Spurs 2 : 0 
Nadam se da Totenhem moze do iznenadjenja ali Juve je Juve...videcemo
(Liverpool Man, 13. februar 2018 20:44)

Brate, pa ti pogodi, ali bojim se prerano.

napadaj

pre 6 godina

@ coki

TV ni ne gledam, sve ima na Reddit-u u full HD rezoluciji. Nema Strajnića, Ilije Kovačića, Kovinjala, Krivokapića, Informacije... Preporučujem.

paa

pre 6 godina

@Starac Fočo odstotinuljeta
Nije svuda tako. Nije u Nemackoj, Austriji, Sloveniji, Grckoj, Svajcarskoj, Rumuniji... nigde osim kod nas. A hoce pretplatu.

Oliver

pre 6 godina

Totenhem igra jako lepo i dominantno,prijatno su me iznenadili,mada su naivno i neoprezno napravili 2 penala.Bice cudo ako ne prodju.

NeLePFC

pre 6 godina

Totenhem bolji i konkretniji. Juventus na brzaka umuvao dva gola i povukao se. Gosti hrabri, uporni i strpljivi, zasluzeno nagradjeni povoljnim rezultatom za sjajnu borbu. Iguain od junaka do tragicara.

zile

pre 6 godina

I nije te sram da pomenes barsu Psg. Najveću kradju u istoriji ls. Pa gle čuda barsa Celzi isto
(neko, 13. februar 2018 23:49)
Mislis sto je PSG krao vreme na prekidima? Slazem se. za ovo drugo si u pravu, jeste Celzi pokraden za one penale. Ali ovo proslogodisnje, veze nema

veliki strumf

pre 6 godina

Izgleda da je Iguain mnogo gledao Pedju Mijatovica... Ali onakav penal moze da napravi samo igrac koji nema 2 grama mozga! Onako ocigledno srusiti igraca koji je dosta iskosa, bez ikakve sanse da se izbaci lopta - tezak amaterizam.

the truth

pre 6 godina

Odlicno prvo poluvrijeme, Totehem nevjerovatno mlada, potentna ekipa! Dokazali su to protiv Reala. Dele Ali, Kejn i Eriksen nevjerovatan trojac. Mogu sami dobiti svakog. Ako Juve ne izvuce na iskustvo, bice gusto. Mancester Citi masina za mljevenje mesa ?

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Odlično igra Totenhem, polako momci utakmica je 90 min ne 10, Kane nezaustavljiv, jednostavno Juve nije jak kao prethodnih godina jer oni nisu ni Barci dozvolili da se razigra a danas druga priča. Prijatno iznenadili pevci, tečno, kreativno, atraktivno, Kejn šansa, Ali šansa. Zadnja linija je van ritma al šta je tu je.

milisav

pre 6 godina

nejaki italijani deru objektivno drugi po snazi engleski tim
(yytyt, 13. februar 2018 20:54)

odraili ih, primili gol na svom terenu, posed lopte kao da nije juventus nego fk vojvodina, sutevi u gol takodje, sta bi bilo da ih ne deru

miloscasi

pre 6 godina

Totenhemov cas fudbala u Torinu,bez obzira na rezlutat.Prikazao je tipicni engleski napadacki stil igre.Bio je bolji tokom celog meca,stvarao sanse po sredini i po bokovima i na taj nacin su umrtvili igru Juvea.

Juventus se branio tokom veceg dela utakmice.Jednostavno Totenhemovi igraci su izgledali fizicki spremniji,jaci i dobri na lopti.
Ako Totenhem igra ovako u revansu,pred svojom publikom na Vembliju,mislim da ce veoma blizu biti prolaska u sledecu rundu takmicenja.

Precka

pre 6 godina

Nazalost(i svoju) utakmica Juventus-Totenhem je imala 2 tragicara. Prvo Iguaina, od heroja do tragicara. I drugog Bufona koji je neobicno lose reagovao kod oba gola. :(

Rafael Sobis

pre 6 godina

@plava tvrdjava

ne, dibala nije prebacen na klupu i nije rezerva nego je bio prebacen na klupu usljed lose forme i pada motivacije. trenutno ga zeza povreda, al ne uce to u kladionici. hahaha. i ne, nije ovo rezervna ekipa, samo fali jos matuidi jer je sredina sa pjanicem i pomalo premorenim kedirom sinoc jednostavno pregazena, a matuidi je jedini od te trojke koji moze trcati konstantno 90 min.

druga stvar, ova formacija od prosle sezone, sa 2 na sredini, je promijenjena nekad krajem novembra na 433 i od tada je juve mnogo stabilniji nazad. od tada su primili 1 gol u 16 utakmica, ako se dobro sjecam podatka, dok su prije toga bili mnogo busni. medjutim, to je neka tradicija sa alegrijem gotovo svake sezone.

uglavnom, ovo nije ni blizu gotovog. dibala bi se trebao vratiti, a alegri je i onda protiv bajerna dokazao da uvijek moze izvuci "nesto" iz rukava.
totenhem je odlicna ekipa, sa sjajnim trenerom i ne bi mi bilo toliko krivo da prodju.

sakupljac minusa

pre 6 godina

ime,mali_buda,sarajevo.ba
Da cujem, koji je sad komentar vas na utakmicu Juve-Totenhem? Vratio sam se da citam komentare od pocetka i kad sam naisao na vase komentare umro sam od smeha. Naravno sad se necete pojaviti nedejlu dana na komentarima od bruke, al ipak ako imate obraza samo da cujem vase strucno misljenje.

takkar

pre 6 godina

Stvarno super utakmica,mnogo jak tempo,puno trcanja,prava LS tekma,apsolutno dostojna elite. Juve ima kvalitet tu nema dvojbe,ali bas me zacudilo da su ispustili 2 gola prednosti,mozda zato sto su rano poveli,ko ce ga znati.Svakako su za dlaku slabiji nego prosle godine,ali ne drasticno.Imali su dosta problema sa agresivnim protivnikom.Totenhem kao osice,razvalili su vcrs,svaka im cast na kretanju i pre svega na efikasnosti i zavrsnici.Imam utisak da iz 2-3 prilike mogu dati isto toliko golova.Totenhem je “proslogodisnji Monako” eto tako bih njih nazvao,ali cak i bolji od njih.Samo mogu da dozive i njihov scenario(da rasprodaju tim) i tu bi bio kraj bajke.Mislim da je to sasvim relna opcija u savremenom prelaznom roku.Pre dovemaca nisu bili favoriti za prolaz,ali posle prvog meca bih rekao da jesu ali nece im biti lako opet.Ne treba ni precrtati Juve,prosto znaju da igraju na rezultat najbolje na svetu,oni nece zuriti u revansu ne treba im brz gol apsolutno.Gnjavice maksimalno loptu.Secate se kad sam prosle god pre finala LS rekao da je Iguain tezak maler,pamtim ga po “zlu”.Znam ga kao svoj dzep.Proklinjao sam ga dok je bio u Realu.Sve u svemu prednost Englezima svakako pred revans. Bazel – Siti ne bih komentarisao,totalna razlika u klasi,domacini nisu znali sta ih je snaslo.Siti ima opasnu tarnziciju i tehnicki su fantasticni.

Kol

pre 6 godina

Vrhunski fudbal na utakmici Juventus- Totenhem, evo i blesavi Iguain promasi penal u 45 minutu, zaista ovo vredi gledati nema stajanja napadaju i jedni i drugi kao osice, ok Totenhem malo vise ali bas lep fudbal!