1. Dribleri su previse nezasticeni i trpe najbrutalnije startove. Ako bi se realno sudilo onda bi nad igracima kao Mesi svake bogovetne utakmice bilo svirano 3-5 crvenih kartona minimum, a sa druge strane simulatorima se konstantno sviraju faulovi i daju se zuti za startove nad njima (ahm ahm Ronaldo ahm) sto salje poruku mladim igracima da ako se ne valjaju po terenu kao da ih je metak pogodio, onda nema sankcije za protivnika, a takodje i odmaze sudijama jer se ne zna dal ga je stvarno pokosio neko ili su dobri glumci i onda sudiji lepo najlakse da pusti igru uvek i tako posteni fudbaleri koji ne simuliraju stradaju...
  Uvesti novcane kazne i suspenzije posle pregledanih snimaka za svaku simulaciju i saletanje sudije, onda ce sudija lepo kad vidi da se neko valja na zemlji znati da je u pitanju ekstremno ostar start i dodelice crveni karton kako dolikuje.
  (VanNistelroj, 14. februar 2018 06:35)

  # Link komentara

 2. kad ovako nesto izjavi gvardiola, pola komentara ga osudjuje i napada :)
   (neutralni felsh, 13. februar 2018 16:58)

  # Link komentara

 3. gde si bio kada je pepe šutirao ljude na zemlji dok je igrao za real
   (dodji janje, 13. februar 2018 16:22)

  # Link komentara

 4. Kolina sa onim buljavim očima, strah i trepet. To je sudija, nema priče ako je faul faul je a ne da sudi neki izgubljeni Englez koji daje tri žuta igraču.
  (Sir Djavo, 13. februar 2018 15:39)

  # Link komentara

 5. Sitna slovca a ja čitam Kolinda protiv mesara.. WTF? Hahaha..
  Kad ono Kolina, sudijska legenda fudbala!

  Elem, mnogo je problema sa suđenjem i fudbalom u poslednje vreme.
  S jedne strane - za slučajeve gde je protivničkom igraču slomi noga ili glava - išao bih na drakonske kazne zaključno sa trajnom zabranom bavljenjem fudbalom. Da vidim ko će to onda opet da uradi!?

  Takođe, ovo valjanje po terenu i simuliranje povreda bih žestoko kažnjavao crvenim kartonima.

  Moje skromno mišljenje je da bi smo u toj situaciji onda imali neverovatno kvalitetan fudbal, ili hajde recimo dosta bolji nego sada.
  (Mirko, 13. februar 2018 15:24)

  # Link komentara

 6. Naravno da treba štititi igrače od divljaka(drugih igrača). Medjutim, samo je u Engleskoj u protekle 3-4 godine bilo više pogibijelnih startova, gde su neki sankcionisani, a nekima se gledalo "kroz prste", ako je u pitanju neko zvučnije ime. Matić je pre koju godinu mogao da završi karijeru zbog nevidjeno brutalnog starta otvorenim djonom na njegovu potkolenicu, protivnički igrač NI ŽUTI karton nije dobio. Od FA Engleske nije dobio ni kaznu. Pa se pitam, da li se ovakvim otvorenim stavom staje na stranu samo jedne ekipe ili šta?
  (mladen, 13. februar 2018 15:12)

  # Link komentara

 7. A ste se desava u zadnje
  vrijeme da golmani za skrivljeni penal kao zadnji igrac dobije zuti,posebice u vaznim utakmicama?
  (Zigzag, 13. februar 2018 14:42)

  # Link komentara

 8. A sta je sa igracima koji se posle svakog kontakta izlezavaju po terenu?
   (nekoizmase1, 13. februar 2018 14:40)

  # Link komentara

 9. Kolina, živa legenda..
   (menjam nick, 13. februar 2018 14:24)

  # Link komentara