Utorak, 13.02.2018.

08:13

Klipersi slavili, Teo 7+4+2, Bobi ponovo bez šanse

Los Anđeles Klipersi nastavili su borbu za plej-of pobedom nad Netsima u Bruklinu 114:101, uz solidnu partiju povratnika Miloša Teodosića.

Izvor:

Klipersi slavili, Teo 7+4+2, Bobi ponovo bez šanse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 6 godina

LOL

Protiv Nizozemske smo igrali sa F sastavom, sa kompletnom ekipom bi ih dobili 50 razlike. Sa vama smo igrali ba jednu loptu, Rusi nas jesu razbili ali smo prije toga bili drugi u skupini sa odlicnom partijom protiv Španjolske.

stevan

5 godina zaredom smo osvajali medalje a bi i vise da se nakon prve godine bez medalje nisu svi povukli (Perasovic, Komazec, Kukoc, Radja, Vrankovic itd.) jer su se posvadjali sa celnicima Saveza. Kukoc je tad imao 28, Radja 29, Komazec 26, Vrankovic 32 i Perasovic 31. Mogli su jos 4 godine, taman do kraja tog desetljeca.

Legionar123

pre 6 godina

@Vlado,

i sve to sa 3 poena i 2 asistencije! Strasan doprinos igri i rezultatima Klipersa, pa ovo jos svet nije video! Ipak to je Teo Slow Motion magija, kako nas nije sramota sto ga kritikujemo!

LOL

pre 6 godina

Drago prica bajke ovde a oni izgubili od Holandije, na Evropskom im Rusi davali casove kosarke a na Olimpijadi ih Srbija lagano izbacila, djon debeo do plafona!

stevan

pre 6 godina

a vidim drago ti si vama uracunao vec 4 pobede unapred u kvalifikacijam za sp... klasicno hrvatsko neosnovano ku*cenje
a vidim tu opet se provlaci prica kako ste (po ko zna koji put) najtalentovaniji i da je ovo to ta generacija... ja sve to kad citam u glavi mi samo deza vi.

stevan

pre 6 godina

drago jesi ti to napisao da je hrvatska 90ih osvajala medalje redovno? pfffhahahahah
do sad si uglavnom spinovao, a izgleda da si sad poceo i da buncas :)

Lord

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.
(Walter, 13. februar 2018 15:48)

Ma Jokic je otisao tamo sa 20 godina tamo se razvija i moze se smatrati Americkim djakom dok ostali su evropski igraci nazalost.

vlado

pre 6 godina

Evo malo podataka o Teovom uticaju na igru LAC koji se ne vide iz individualne statistike svima nama dostupne.
Elem u dosadasnjem delu sezone Klipersi su prosecno postizali 107,6 ppu a primali 106,8 ppu. Dakle u proseku su bolji od protivnika za manje od jednog poena sto im je donelo skor od 29-26. (Teov prosecni +/- u 26 utakmica je +4)
Bez Tea to izgleda ovako: 29 utk, skor 11 - 18. Prosecno postignutih ppu SAMO 99.3, prosecno primljenih ppu 109,24. Prosecna kos razlika skoro -10 poena! SAC i MEM su trenutno najgori napadi u ligi sa prosekom ispod 99 ppu, a odbrane koje primaju vise poena igraju Klivlend, Bruklin, ORL, NO, LAL i Sansi. Klipersi su u tih 29 utakmica bili medju 3 NAJGORA NAPADA u ligi i medju 6 NAJGORIH ODBRANA!
Sa Teom u timu to izgleda ovako: 26 utakmica, skor 18 - 8. Prosecno postignutih ppu 110.19, prosecno primljenih ppu 104,15. Prosecna kos razlika vise od +6 poena! Trenutno u ligi vise prosecno postignutih poena imaju samo GS, HOU, TOR i NO! A odbranu u tom ili boljem nivo igra oko 10 ekipa. Znaci Klipersi su u tih 26 utakmica medju 5 NAJBOLJIH NAPADA u ligi i recimo u prvih 10-11 najboljih odbrana!
Dakle u utakmicama sa Teom Klipersi su napdacki bolji za 10 poena, a odbrambeno za 5 poena, odnosno +15 poena nego u utakmicama koje je morao da propusti! E to vam je ljudi Teo. To su neke stvari koje on radi na parketu a koje se jednostavno ne vide ako se ne zagledate ddobro i pratite sve igrace na terenu, a ne samo onog kod koga je trenutno lopta.

Daa

pre 6 godina

Lex

Vidim da im je ta odbrana donela nesto lool. I ne mogu da dovedu zvezdu jer niko nece kod njih sto je i Ingles izjavio. Idi pitaj ljude iz Jute sta bi dali da imaju Rasela ili Durenta.

nenad

pre 6 godina

“Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar” Dakle Carls Barkli tendenciizno izjavio kako je Jokicu mesto na All Star utakmici? Niko tebe ne zadrzava da naucis engleski i pratis NBA u njihovim medijima iz “Vojvodine” - pogledaj jedan NBA mec pre nego sto pocnes sa komentarima

Walter

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.

ElHombre

pre 6 godina

kaze lik: Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!


Da li je ovo realno? Pogledaj malo na youtube sta su radili Jordanu i opet ih je sve pokidao, ova pravila danas bi Jordana stitila imao bi 40 poena u proseku.

2CRAZY

pre 6 godina

Steta za Marjanovica, ali treba biti iskren i priznati da je on igrac koji ima velikih mana u igri, izuzetno je spor i beskoristan u odbrani, nije bez razloga DNP u svakom NBA timu u kojem je bio do sad, cak je u San Antoniju jos i najvise igrao. Nije upotrebljiv, moze da se nada jedino da ode u neki najgori tim u NBA, poput Bruklina, i tu da se nada nekoj minutazi.

drago

pre 6 godina

Aco

Pa to i ja kazem. Jos je bitan i trener. Ali nismo mi imali ni playeve '90-ih pa smo osvajali medalje redovito.

Antidebil

Italiju smo prije 2 godine dobili u gostima, tad Hezonja nije ni igrao a i Saric i Bojan su sad bolji igraci. Plus Benser, Zubac i Zizic.
Sa Litvom ne igramo.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledajuci NBA ove godine a gledam samo nase igrace,donosim sledeci zakljucak.Jokic i Bogdanovic su odlicni i predstavljaju znacajne igrace u svojim timovima, Jokic najvazniji, Teo i Bjelica su epizodisti koji mogu da odigraju solidno medjutm kada se lomi rezultat nema ih u timu, Bobi uopste ne igra ali iz meni nepoznatih razloga niko mu ne daje otkaz,sto je dobro za njega, znaci ipak im nesto znaci ,mali ugovor,pozitivan kao covek ,atrakcija?

Bio vido

pre 6 godina

Da vam ga jednog svima vama statističarima!

Bio sinoć i vido zašto je mali mađioničar: kako on niih nađe da im proturi lootu kad ni oni sami ne znaju-to nikom nije bilo jadno! A ni protivnička publika nije mogla a da ne pohvali kad ovaj asistira. Saigrači mu nisu na novou na kom je on realno, ali mali drži ekipu! Svaki pud kad bi ušao klipersi se odlepe dodatnih 5 poena na prethodnu prednost!
Za Bobija šteta, na 22 razlike gs je stvarno mogao ubaciti makar malo da eksperimentiše sa njim i da odmori ostali...ne verujem da je on toliko loš da ne mož da ispuni zadatak koji mu se da! Da li ovi imaju zadatak za njega? Danas se NBA igra po zadacima. Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!

vince carter

pre 6 godina

@NastyB je klasican primer coveka ciji su pogledi uzi od hemijske olovke. Sta je Joe Ingles iz Jute ako nije spor a sabija cele sezone,Jokic je sporiji od svakog svog protivnika,Ginobili igra sa 41 godinom..kosarka je igra vestine i inteligencije pa tek onda fizickih prefispozicija koje nekome mogu biti presudne..ko je bolji brzi John Wall,Arenas ili Jason Kidd? Dominik Wilkins ili Bird? Pa David Robinson,Wilt,Hakeem su kao svemirski brodovi u odnosu na Jokica,Kantera,Dramonda,Gobera i slicnih sto se tice toga! Da je brzina presudna Walkot bi bio najbolji fudbaler na svetu a Xavi i Pirlo najgori! Najjace sto covek navodi Ajversona a covek je na svakoj listi medju top 10 najbrzih igraca ikada a najbrzim se smatra Nate tiny Archibald! Bogdanovic uopste nije spor naprotiv brzi je od 5,6 igraca iz svakog tima a Ameri imaju samo reci hvale za njega...Austin Rivers tatin sin,zato i Klipersi osvojise nesto ccc! Teodosic nije bio brz ni za Evropu niti bi mogao da parira igracima iz proslosti pri brzini..ljudima je ovo tek prva sezona,a ovde se komentarise kako vetar duva!

antiDebil

pre 6 godina

(drago, 13. februar 2018 11:15)

To sto si nabrojao sve mozes slobodno da prospes u wc solju !
Necete biti ispred Italije i Litvanije, ostaje jos jedno mesto na SP a tu su vam rivali Poljska, Holandija, Madjarska i Rumunija. Nesto mi govori da necete zavrsiti ispred Poljaka pa i Madjara ali videcemo...

shomxx

pre 6 godina

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.
(hroničar lige, 13. februar 2018 09:39

Vidim bas se Deandre Jordan, Gober, Dwight Howard, Drummond i ostali "elitni" centri ubise od trojki...

Rocky Balboa

pre 6 godina

Kakve veze imaju NBA utakmice i učinak igrača na istima sa reprezentacijom... dosadili ste i Bogu i vragu više sa time, ok, Branko Lazić je Pippen osobno za Porzingisa, bjedni Latvijac nema medalju.....

aco

pre 6 godina

@drago
Srbija bi Hrvatsku dobila i bez NBA igraca: Jovic, Nedovic, Kalinic, Macvan, Milutinov. Ko vam igra na pleju i beku? Za ozbiljnu kosarku je neophodno biti pokriven na svakoj poziciji i imati "dugu" klupu, a plej je najbitniji u svakoj ekipi. Mi imamo bar 6-7 plejmejkera koji su bolji od vaseg startnog.

Miks

pre 6 godina

Jokic nema solidne brojke, Jokic ima odlicne brojke... Najbolji asistent medju centrima, prosle godine najbolji suter oko penala.. Kotira se u 5 najboljih centara u NBA i top 20tak igraca uopsteno. Decko od februara belezi skoro tripl dabl, sa preko 7 asistencija po utakmici, sto top 10 u celom NBA.. Bogi je u jakoj klasi rukija na pragu petorke rukija i jedan od najboljih igraca u Sakramentu, kome trener daje loptu u finalnim trenutcima, a treneru verujem vise nego tvojim procenama. Bobi kada dobije priliku uvek da koliko se trazi. Teo mislim da je kasno dosao u NBA i da ga povrede dokrajcuju...

Petar

pre 6 godina

Znaci ocigledno nije do trenera nego do Bobana. Ako nije igrao ni kod Popovica, ni u Detroitu a ni sad u La Clippersima ocigledno da nije za NBA. Jednostavno ne moze braniti nista, dzaba ti das 20p ako posle preko tebe ide njihovih 20.

z

pre 6 godina

Zar neko stvarno misli da Bobija svi treneri u NBA mrze pa mu ne daju da igra iako bi on pokidao, samo da ga puste? Pa vide oni kakav je na treningu, kako igra.

No name

pre 6 godina

Tiimmy Turner

Slažem se da je malo neverovatno da ne dobija minutažu u definitivno izgubljenim ili dobijenim utakmicama.
Ali je potpuno jasno zašto na njega ne računaju ozbiljnije. Prespor je i to je sve. Kada ga protivnički centar izvuče, ne može da odigra protiv njega 1 na 1, niti može da se vrati da brani pick. Bobi u odbrani = laki poeni za protivnika. Jednostavno ne može biti toliko koristan u napadu, koliko je štetan po ekipu u odbrani.

drago

pre 6 godina

Akek

Pa da svi igraju lakocom bi prosli. Ali sad igramo 2 u Zadru protiv Rumunjske i Nizozemske. Tu smo na 2:2, onda u sestom mjesecu kompletni dobijamo obje i idemo prema SP. Ako ga ne i ubodemo razmisli malo koliko ce biti dobri ovi mladi iz NBA kad su vec sad ovako dobri.
Ovo je popis za Zadar, daleko bolji nego prosli:

Popović Marko, Stipčević Rok, Mavra Dominik, Delaš Ante, Katić Toni Simon Krunoslav Krušlin Filip, Pilepić Fran, Badžim Roko, Bošnjak Domagoj, Ramljak Ivan, Božić Luka, Babić Luka, Mustapić Jakov, Perić Hrvoje, Šakić Željko, Zubčić Tomislav, Rudež Damjan, Žorić Luka, Bilan Miro, Planinić Darko, Buva Ivan, Sobin Josip, Žganec Karlo

vince carter

pre 6 godina

@NastyB kakva gomila gluposti,samo cu reci Joe Ingles,spor i fizicki inferioran,covek sabija u zadnje vreme,kao sto rekoh komentari kako vetar duva..Teodosic nikad nije bio brz ni za Evropu a ovo mu je prva sezona u Nba,sut 3 od 4 na ovoj utakmici,Klipersima su sada imaju skoro pun roster...Austin Rivers?? Dzaba brzina ako nemas iq..Pa Dominik Wilkins je bio spejs satl u odnosu na Birda fizicki pa nista. Ginobili igra Nba sa 41 godinom i Nowicki je tu negde..vas problem je sto kad razmisljate o Nba imate par igraca u glavi i na osnovu njih dajete komentare...o Bogdanovicu svi u Americi pricaju pozitivno osim ovde,trebalo je da u prvoj sezoni na svakom mecu ima 20+ izgleda. A dobro kad je Teodosic brzi od Medzika,Ajversona,Bougsa,Marberija i ostalih hahah!! Ko je bio bolji brzi Gilbert Arenas ili Jason kidd? Mi sastavljamo reprezantaciju od 20x manje stanovnika..oni su maltene kontinent prepun afro amera,Spanci im parili u oba finala,da su imali parkera,manu ili Dirka dobili bi 100%...kao sto su "spori" Spursi i Mavsi dobili prajm Heat!

CJ

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
(Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Gledao sam kad su igrali protiv OKC pre par nedelja, Bobi igrao skoro 20 minuta...odmah sam video što ne igra češće...pa on u odbrani ne postoji, to je bukvalno 5 na 4 kad je on na terenu. Za 10 minuta koliko je igrao u početku, svaki napad Oklahome je išao preko njega i svaki put je bio koš.
Probali zonu ali to je za njih špansko selo.
Pa juče jedan brži i pokretni centar Horford ne može da stigne LeBrona, kako mislite Boban da uradi nešto protiv Kembe, Rasela, Lilarda?

volina

pre 6 godina

Na žalost naši igrači su samo osrednji za NBA. Nisu više od toga. BB nije zakucao od početka sezone (10cm niži Fox svaki ulaz završava kucanjem), Teo jedva prati ritam, laknulo mu je od kada ne mora da igra 30', Bjelica i pored tehnike, visine i šuta ne može da sastavi 10p, igra marginalnu ulogu i još je slabiji nego predhodne sezone, Bobinator zalutao, Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar. Ako pogledamo i ove mladje igrače Srbije van NBA, ne deluje da ćemo u dogledno vreme biti iole konkurentni.

Back in Black

pre 6 godina

Da se ne lazemo i da kazemo realno Teodosic igra ispod svih ocekivanja.Ako u NBA ne moze da ima ni na jednoj utakmici vise od 10 asistencija, pogotovo sta se sve tamo racuna za asisitenciju,onda ne znam gde moze da ima.

guybrush

pre 6 godina

Što se Bobija tiče siguran sam sto posto da bi i Detroit da je igrao umesto Dramonda a i Klipersi da igra umesto Džordana imali isti skor kao i sad, nije stvar u njegovom znanju ili neznanju njegovoj brzini ili lošoj odbrani, dečko jednostavno ima stav da mu je i klupa sasvim OK, što niko u NBA od ostalih igrača ne trpi, pogledajte Nurkića šta je radio u Denveru kada ne bi bio starter, zamislite šta bi redili Dramond ili Džordan koji pritom nisu loši igrači ali su jako limitirani što tehnikom što šutom. Recimo Grifin koji je imao maksimalni ugovor i važi za superstara učinio je veliku uslugu Klipersima odlaskom. Sve je to veliki šou za gledaoce i jedino što je bitno je statistika a da li tim pobeđuje to je sporedno. Takođe stalno umanjujete značaj Bogdana i Tea a jednostavno oni su najobrazovaniji igrači u svojim klubovima a to se vidi i učinkom Klipersa dok Teo igra, dok je Sakremento limitiran igračkim kadrom pa Bogdan ne može više ni pokazati.

Aca

pre 6 godina

Tacno kao sto kaze mustafa. Gde smo bili a gde smo sad?
Ja ne znam sta radi nasa struka, znam da imamo talentovane dece, ali ocigledno da se ne razvijaju kako treba. Mi bismo trebali da kopiramo Amere u radu sa mladima. Forsiranje 1 na 1, tehnike, suta, improvizacije na terenu.
A ne uigravanje akcija, sedi na klupu ako ne odigras onako kako je trener zamislio. To se radi sa profesionalnim kosarkasima. A kod nas sve naopako.
Tuzno je videti kako nam izgledaju igraci u NBA.

Arthur Dent

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.
(Dex Logan, 13. februar 2018 09:18) zanimljiv prijedlog, ali jedina logika je zabraniti uopste komentare. Evo samo ja znam par ljudi koji su uninstall b92 zbog neandertalnih komentara, a to cu i sam uraditi naravno! Ok nemoj mi samo reci gdje je tu demokratija, to je diskriminacija i sl. budimo realni pa kazimo da ovde veliki % cine blago poremeceni umovi koji...ma ionako nece objavito sta zelim od napisati. Hajte off :) ugodan ostanak. Hezaah!

coki

pre 6 godina

petarczvt...solidan ucinak Tea za skromnu minutazu?za 15 minuta 4 izgubljene lopte?!da se ne lazemo,svi smo ocekivali mnogo vise od Tea,ne 20 poena i 10 asistencija ali barem 12 poena i 6-7 asistencija,uz dosta bolji sut za tri i iz igre.

milos

pre 6 godina

ej ;judi svi igraju,jedino bobi ni minuta,dal je moguce da je najcrnji,ocekivana pobeda klipersa,teo ce sve manje sanse dobijati i on,juta odlicna,10 u nizu,lagano dobijaju i finiks bice i 11,iznenadili su pelikani,bice gusto za plej-of

Millennium

pre 6 godina

Ako je Bobiju stalo da sedi na klupi, ne igra i prima para, onda ok. Njegov izbor. Ako pak želi da radi ono što mu je posao, a to je da igra košarku, takmiči se i pobeđuje, onda put pod noge i nazad Evropa.

drago

pre 6 godina

Zato super Mario i Lepa Darijana kidaju! Oboijca po 24 ptsa, a da neki srbin u nba proturi toliko puta loptu kroz obruc sad bi se ovde pisali hvalospevi, kod nas je to sve normalno :)

drvobradi

pre 6 godina

Za 15min u igri Teo solidan, zasto vise nije igrao ne bih znao. BTW ocigledno je malo radio na fizickoj spremi preko leta, sto se odrazilo na sut. Verovatno ce i to leci u nastavku.
@mustafa
Gde nam je to kosarka? Drugi na SP, drugi na OI, drugi na EP (u punom ili barem polovicnom sastavu bi bili 1.). Realno, iza SAD kao i svi, ali uzevsi u obzir da SAD imaju vise registrovanih kosarkasa nego mi stanovnika, sasvim smo dobri.
Pogledaj ovog @drago, on mucenik stalno dolazi ovde, godinama ostavlja statistike hrvatskih igraca, racuna kako ce oni razbijati na EP/OI/SP i onda svaki puta isto, cetvrtfinale i doma.

the truth

pre 6 godina

Vidim komentare pljuvanja po nasim igracima, bude mi zao sto je tako. Neki ljudi ne razumiju kosarku definitivno. Nasi Ex Jugosi dominiraju. Mirotic je ubica, Dario igra vrhunski u poslednje vrijeme, a mali Bender se probudio. Ovo su sjajnu momci i zelim im sve naj. Mirotic izgleda kao top 5 cetvorka u Nba. A opet kad se sjetim kako ga je Beli razbio u medjusobnom duelu nije mi jasno stagnacija Belog.

analiticar_amater

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.
(drago, 13. februar 2018 09:48)

Hrvatsko prokletstvo traje, Rusija u četvrtfinalu!
Košarkaši Rusije plasirali su se u četvrtfinale Evrobasketa pošto su u ’Sinan Erdem Areni’ deklasirali selekciju Hrvatske rezultatom - 101: 78.

A onda nakon EP...

PANIKA U HRVATSKOJ, NIKO NE ZNA GDE JE ŠARIĆ! Otac Predrag: Ne javlja se, dvojica saigrača ga maltretirala!

Jel ima jos nesto da ti nije jasno?

aaaaa

pre 6 godina

Vratio se Gober, a Micel igra vrhunski. Pravi ROY, kakav Simons koji pumpa statistiku a i kako se sezona blizi kraju njegova igra stagnira. Micel s druge strane podize formu.

Aleks

pre 6 godina

Boban je mislim zavrsio NBA karijeru. Nakon isteka trenutnog ugovora niko ga nece hteti, ali sta ga briga generalno, moze da se vrati u evropu i kida sve redom.

Rocky Balboa

pre 6 godina

Dario Šarić, Nikola Jokić, Goran Dragič i Jusuf Nurkić su trenutno jedini košarkaši sa ex Yu prostora koji konstantno bilježe odlične igre, kako je dobio i minute tu je i Hezonja, ostalo je obzirom na kvalitetu tih igrača prosjek.

drago

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.

marko

pre 6 godina

Skroz je dobro odigrao.sem poslednjeg ulaska de se previse zezao.od 4 izgubljene 2 su mu ludacka dodavanje.a sad nateraj ti dzordana da se sagne:) a i sigurnu su mu propisali kad mu je lik pri skoku u odbrani dodao loptu a on okrenut ledjima,a protivnik stoji pored njega,mogao je gore da doda a ne njemu kosku da uvali.al sve u svemu kad je vilijams u igri a sad igraju zajedno jer teo nije bio starter njegov posao je da prenese loptu,da vilijamsu u ruke i ode u cosak,pa mu ovaj mozda vrati ak obas neuspe kroz troje da prodje/

Dex Logan

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.

Goran

pre 6 godina

Steeeeta za Bobija! Ni ovdje nece dobiti sansu da pokaze sta moze! Ne znam da li se u NBA nalazi klub u kome bi mogao da igra 15- 20 minuta. U svakom slucaju je obezbijedio svoju porodicu ekonomski sto je na kraju najvaznije.

No name

pre 6 godina

Mislim da je sve jasnije da Teodosić ne može da bude bitan faktor u NBA. Bez obzira na novinarska veličanja njegovih skromnih statistika.

gosti

pre 6 godina

Dobro je sto je Teo poceo da igra opet, al nekako sam mišljenja da su nakon trade-a zvezde te ekipe Lu i Dzordan, dok je Teo cele sezone nekako samo solidan, nema previse blistavih momenata

NastyB

pre 6 godina

Mali Mičel iz Jute treba da slika upravu Denvera, urami i postavi tu sliku na počasno mesto, jer da ga nisu trejdovali ne bi se naigrao pored Mareja, Harisa i Bartona, a ovako je glavni kandidat za rukija godine. San Antonio ni senka tima od pre dve-tri sezone i ako ne krenu u ozbiljan rebilding crno im se piše. Imati 12 razlike protiv Jute u poslednjoj četvrtini i to izgubiti je sramota za tim sa takvim pedigreom. A šta je Popu trebalo da mu zadnji napad za izjednačenje predvodi Kajl Anderson nikad mi neće biti jasno.
A što se naših tiče, da su igrali u NBA pre 20 godina bili bi superstarovi, ali danas su, jednostavno, prespori za NBA. Zbog toga se Bogdan jako retko odlučuje na prodore pod koš, o Bobiju ne treba trošiti reči, dok je u ovoj utakmici Teo pokušao 2-3 prodora i svaki put su mu izbili loptu. Pogledajte Ostina Riversa, dečko malo-malo pa utrčava pod koš i navlači udvajanja na sebe iz čega se stvaraju situacije za druge igrače. I Teo i Bogdan su sjajni igrači, imaju košarku „u malom prstu“ ali su igrači za pozicione napade kakvi se igraju u Evropi, dok su u NBA atleticizam i dobar šut najbitnije osobine. Možeš da imaš tehniku Medžika Džonsona, pregled igre Larija Birda, lucidnost Alena Ajversona, ali ako si spor i slab, sve je to beskorisno u današnjoj NBA.
Pa i Jokić je pomalo trom i spor, ali mu rade na snazi (prevrtanje guma) i kad bude dovoljno snažan, uz svo umeće koje ima, biće gotovo nezaustavljiv.

petarczv

pre 6 godina

Solidan ucunak tea za ogranicenu minutazu... Elfrid Payton se odlicno snašao u finixu i poceo utakmicu protiv gsw kao iz bajke sut 9od9! Inace trener goldenstatea stiv ker je sinoc dao igracima da sami vode timeoute a glavnu rec je vodio andre igudala...
Utah je u fantastcnoj formi i vec ima veci broj pobeda nego poraza i sigurno rezervise jedno mesto u playoffu na zapadu...

Lex

pre 6 godina

Napisa covek najdosadnija fransiza u zadnjih 15 godina za Jutu i ostade ziv.To sto Juta igra odbranu i ima timsku igru zato je dosadna? To sto nema MEGA zvezdu poput one zvezdicice Rasela ili odvratnog Durenta,je l' zato?

GuGa

pre 6 godina

Neverovatno koliko ljudi ne razumeju kosarku. Ako nesto ne razumete, nemojte ni komentarisati.

Bobiju je dodeljena upravo ona uloga u kojoj se najbolje snalazi i u kojoj je najkorisniji za tim - da se igra ventilatora i mase peskirom.

Na taj nacin znacajno pozitivno pridonosi svom timu jer svojim velikim rasponom ruku moze da razladi vecu povrsinu, a u isto vreme Klipersi nemaju coveka manje na parketu u fazi odbrane.

Zamislite kakva bi to petorka odbrambeno bila da su na parketu skupa Teo i Bobi. 130 poena po utakmici bi primali zagarantovano.

hroničar lige

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.

sideswipe

pre 6 godina

Невероватан податак да Џезери, упркос 10 везаних победа, и даље заузимају десето место на западу, и последњи су у својој дивизији. Ако овако наставе, могуће је и 6. место, беже само 3 победе. Напред Јута!!!

mustafa

pre 6 godina

Sada vidite gde nam je kosarka kada od nasa 4 najbolja kosarkasa Jokic ima solidne brojke u NBA, potom Bogdan, pa Teo, a Marjanovica ni na mapi..
Ovo je razlika u klasi izmedju americkih kosarkasa i nasih najboljih, od kojih smo izgubili dva finala. Ovo je na zalost realna slika.

No name

pre 6 godina

Mislim da je sve jasnije da Teodosić ne može da bude bitan faktor u NBA. Bez obzira na novinarska veličanja njegovih skromnih statistika.

NastyB

pre 6 godina

Mali Mičel iz Jute treba da slika upravu Denvera, urami i postavi tu sliku na počasno mesto, jer da ga nisu trejdovali ne bi se naigrao pored Mareja, Harisa i Bartona, a ovako je glavni kandidat za rukija godine. San Antonio ni senka tima od pre dve-tri sezone i ako ne krenu u ozbiljan rebilding crno im se piše. Imati 12 razlike protiv Jute u poslednjoj četvrtini i to izgubiti je sramota za tim sa takvim pedigreom. A šta je Popu trebalo da mu zadnji napad za izjednačenje predvodi Kajl Anderson nikad mi neće biti jasno.
A što se naših tiče, da su igrali u NBA pre 20 godina bili bi superstarovi, ali danas su, jednostavno, prespori za NBA. Zbog toga se Bogdan jako retko odlučuje na prodore pod koš, o Bobiju ne treba trošiti reči, dok je u ovoj utakmici Teo pokušao 2-3 prodora i svaki put su mu izbili loptu. Pogledajte Ostina Riversa, dečko malo-malo pa utrčava pod koš i navlači udvajanja na sebe iz čega se stvaraju situacije za druge igrače. I Teo i Bogdan su sjajni igrači, imaju košarku „u malom prstu“ ali su igrači za pozicione napade kakvi se igraju u Evropi, dok su u NBA atleticizam i dobar šut najbitnije osobine. Možeš da imaš tehniku Medžika Džonsona, pregled igre Larija Birda, lucidnost Alena Ajversona, ali ako si spor i slab, sve je to beskorisno u današnjoj NBA.
Pa i Jokić je pomalo trom i spor, ali mu rade na snazi (prevrtanje guma) i kad bude dovoljno snažan, uz svo umeće koje ima, biće gotovo nezaustavljiv.

Dex Logan

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.

mustafa

pre 6 godina

Sada vidite gde nam je kosarka kada od nasa 4 najbolja kosarkasa Jokic ima solidne brojke u NBA, potom Bogdan, pa Teo, a Marjanovica ni na mapi..
Ovo je razlika u klasi izmedju americkih kosarkasa i nasih najboljih, od kojih smo izgubili dva finala. Ovo je na zalost realna slika.

hroničar lige

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.

Lex

pre 6 godina

Napisa covek najdosadnija fransiza u zadnjih 15 godina za Jutu i ostade ziv.To sto Juta igra odbranu i ima timsku igru zato je dosadna? To sto nema MEGA zvezdu poput one zvezdicice Rasela ili odvratnog Durenta,je l' zato?

GuGa

pre 6 godina

Neverovatno koliko ljudi ne razumeju kosarku. Ako nesto ne razumete, nemojte ni komentarisati.

Bobiju je dodeljena upravo ona uloga u kojoj se najbolje snalazi i u kojoj je najkorisniji za tim - da se igra ventilatora i mase peskirom.

Na taj nacin znacajno pozitivno pridonosi svom timu jer svojim velikim rasponom ruku moze da razladi vecu povrsinu, a u isto vreme Klipersi nemaju coveka manje na parketu u fazi odbrane.

Zamislite kakva bi to petorka odbrambeno bila da su na parketu skupa Teo i Bobi. 130 poena po utakmici bi primali zagarantovano.

gosti

pre 6 godina

Dobro je sto je Teo poceo da igra opet, al nekako sam mišljenja da su nakon trade-a zvezde te ekipe Lu i Dzordan, dok je Teo cele sezone nekako samo solidan, nema previse blistavih momenata

sideswipe

pre 6 godina

Невероватан податак да Џезери, упркос 10 везаних победа, и даље заузимају десето место на западу, и последњи су у својој дивизији. Ако овако наставе, могуће је и 6. место, беже само 3 победе. Напред Јута!!!

guybrush

pre 6 godina

Što se Bobija tiče siguran sam sto posto da bi i Detroit da je igrao umesto Dramonda a i Klipersi da igra umesto Džordana imali isti skor kao i sad, nije stvar u njegovom znanju ili neznanju njegovoj brzini ili lošoj odbrani, dečko jednostavno ima stav da mu je i klupa sasvim OK, što niko u NBA od ostalih igrača ne trpi, pogledajte Nurkića šta je radio u Denveru kada ne bi bio starter, zamislite šta bi redili Dramond ili Džordan koji pritom nisu loši igrači ali su jako limitirani što tehnikom što šutom. Recimo Grifin koji je imao maksimalni ugovor i važi za superstara učinio je veliku uslugu Klipersima odlaskom. Sve je to veliki šou za gledaoce i jedino što je bitno je statistika a da li tim pobeđuje to je sporedno. Takođe stalno umanjujete značaj Bogdana i Tea a jednostavno oni su najobrazovaniji igrači u svojim klubovima a to se vidi i učinkom Klipersa dok Teo igra, dok je Sakremento limitiran igračkim kadrom pa Bogdan ne može više ni pokazati.

analiticar_amater

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.
(drago, 13. februar 2018 09:48)

Hrvatsko prokletstvo traje, Rusija u četvrtfinalu!
Košarkaši Rusije plasirali su se u četvrtfinale Evrobasketa pošto su u ’Sinan Erdem Areni’ deklasirali selekciju Hrvatske rezultatom - 101: 78.

A onda nakon EP...

PANIKA U HRVATSKOJ, NIKO NE ZNA GDE JE ŠARIĆ! Otac Predrag: Ne javlja se, dvojica saigrača ga maltretirala!

Jel ima jos nesto da ti nije jasno?

Back in Black

pre 6 godina

Da se ne lazemo i da kazemo realno Teodosic igra ispod svih ocekivanja.Ako u NBA ne moze da ima ni na jednoj utakmici vise od 10 asistencija, pogotovo sta se sve tamo racuna za asisitenciju,onda ne znam gde moze da ima.

Goran

pre 6 godina

Steeeeta za Bobija! Ni ovdje nece dobiti sansu da pokaze sta moze! Ne znam da li se u NBA nalazi klub u kome bi mogao da igra 15- 20 minuta. U svakom slucaju je obezbijedio svoju porodicu ekonomski sto je na kraju najvaznije.

Millennium

pre 6 godina

Ako je Bobiju stalo da sedi na klupi, ne igra i prima para, onda ok. Njegov izbor. Ako pak želi da radi ono što mu je posao, a to je da igra košarku, takmiči se i pobeđuje, onda put pod noge i nazad Evropa.

drvobradi

pre 6 godina

Za 15min u igri Teo solidan, zasto vise nije igrao ne bih znao. BTW ocigledno je malo radio na fizickoj spremi preko leta, sto se odrazilo na sut. Verovatno ce i to leci u nastavku.
@mustafa
Gde nam je to kosarka? Drugi na SP, drugi na OI, drugi na EP (u punom ili barem polovicnom sastavu bi bili 1.). Realno, iza SAD kao i svi, ali uzevsi u obzir da SAD imaju vise registrovanih kosarkasa nego mi stanovnika, sasvim smo dobri.
Pogledaj ovog @drago, on mucenik stalno dolazi ovde, godinama ostavlja statistike hrvatskih igraca, racuna kako ce oni razbijati na EP/OI/SP i onda svaki puta isto, cetvrtfinale i doma.

petarczv

pre 6 godina

Solidan ucunak tea za ogranicenu minutazu... Elfrid Payton se odlicno snašao u finixu i poceo utakmicu protiv gsw kao iz bajke sut 9od9! Inace trener goldenstatea stiv ker je sinoc dao igracima da sami vode timeoute a glavnu rec je vodio andre igudala...
Utah je u fantastcnoj formi i vec ima veci broj pobeda nego poraza i sigurno rezervise jedno mesto u playoffu na zapadu...

shomxx

pre 6 godina

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.
(hroničar lige, 13. februar 2018 09:39

Vidim bas se Deandre Jordan, Gober, Dwight Howard, Drummond i ostali "elitni" centri ubise od trojki...

Arthur Dent

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.
(Dex Logan, 13. februar 2018 09:18) zanimljiv prijedlog, ali jedina logika je zabraniti uopste komentare. Evo samo ja znam par ljudi koji su uninstall b92 zbog neandertalnih komentara, a to cu i sam uraditi naravno! Ok nemoj mi samo reci gdje je tu demokratija, to je diskriminacija i sl. budimo realni pa kazimo da ovde veliki % cine blago poremeceni umovi koji...ma ionako nece objavito sta zelim od napisati. Hajte off :) ugodan ostanak. Hezaah!

Aca

pre 6 godina

Tacno kao sto kaze mustafa. Gde smo bili a gde smo sad?
Ja ne znam sta radi nasa struka, znam da imamo talentovane dece, ali ocigledno da se ne razvijaju kako treba. Mi bismo trebali da kopiramo Amere u radu sa mladima. Forsiranje 1 na 1, tehnike, suta, improvizacije na terenu.
A ne uigravanje akcija, sedi na klupu ako ne odigras onako kako je trener zamislio. To se radi sa profesionalnim kosarkasima. A kod nas sve naopako.
Tuzno je videti kako nam izgledaju igraci u NBA.

Rocky Balboa

pre 6 godina

Dario Šarić, Nikola Jokić, Goran Dragič i Jusuf Nurkić su trenutno jedini košarkaši sa ex Yu prostora koji konstantno bilježe odlične igre, kako je dobio i minute tu je i Hezonja, ostalo je obzirom na kvalitetu tih igrača prosjek.

the truth

pre 6 godina

Vidim komentare pljuvanja po nasim igracima, bude mi zao sto je tako. Neki ljudi ne razumiju kosarku definitivno. Nasi Ex Jugosi dominiraju. Mirotic je ubica, Dario igra vrhunski u poslednje vrijeme, a mali Bender se probudio. Ovo su sjajnu momci i zelim im sve naj. Mirotic izgleda kao top 5 cetvorka u Nba. A opet kad se sjetim kako ga je Beli razbio u medjusobnom duelu nije mi jasno stagnacija Belog.

marko

pre 6 godina

Skroz je dobro odigrao.sem poslednjeg ulaska de se previse zezao.od 4 izgubljene 2 su mu ludacka dodavanje.a sad nateraj ti dzordana da se sagne:) a i sigurnu su mu propisali kad mu je lik pri skoku u odbrani dodao loptu a on okrenut ledjima,a protivnik stoji pored njega,mogao je gore da doda a ne njemu kosku da uvali.al sve u svemu kad je vilijams u igri a sad igraju zajedno jer teo nije bio starter njegov posao je da prenese loptu,da vilijamsu u ruke i ode u cosak,pa mu ovaj mozda vrati ak obas neuspe kroz troje da prodje/

coki

pre 6 godina

petarczvt...solidan ucinak Tea za skromnu minutazu?za 15 minuta 4 izgubljene lopte?!da se ne lazemo,svi smo ocekivali mnogo vise od Tea,ne 20 poena i 10 asistencija ali barem 12 poena i 6-7 asistencija,uz dosta bolji sut za tri i iz igre.

z

pre 6 godina

Zar neko stvarno misli da Bobija svi treneri u NBA mrze pa mu ne daju da igra iako bi on pokidao, samo da ga puste? Pa vide oni kakav je na treningu, kako igra.

vince carter

pre 6 godina

@NastyB je klasican primer coveka ciji su pogledi uzi od hemijske olovke. Sta je Joe Ingles iz Jute ako nije spor a sabija cele sezone,Jokic je sporiji od svakog svog protivnika,Ginobili igra sa 41 godinom..kosarka je igra vestine i inteligencije pa tek onda fizickih prefispozicija koje nekome mogu biti presudne..ko je bolji brzi John Wall,Arenas ili Jason Kidd? Dominik Wilkins ili Bird? Pa David Robinson,Wilt,Hakeem su kao svemirski brodovi u odnosu na Jokica,Kantera,Dramonda,Gobera i slicnih sto se tice toga! Da je brzina presudna Walkot bi bio najbolji fudbaler na svetu a Xavi i Pirlo najgori! Najjace sto covek navodi Ajversona a covek je na svakoj listi medju top 10 najbrzih igraca ikada a najbrzim se smatra Nate tiny Archibald! Bogdanovic uopste nije spor naprotiv brzi je od 5,6 igraca iz svakog tima a Ameri imaju samo reci hvale za njega...Austin Rivers tatin sin,zato i Klipersi osvojise nesto ccc! Teodosic nije bio brz ni za Evropu niti bi mogao da parira igracima iz proslosti pri brzini..ljudima je ovo tek prva sezona,a ovde se komentarise kako vetar duva!

Miks

pre 6 godina

Jokic nema solidne brojke, Jokic ima odlicne brojke... Najbolji asistent medju centrima, prosle godine najbolji suter oko penala.. Kotira se u 5 najboljih centara u NBA i top 20tak igraca uopsteno. Decko od februara belezi skoro tripl dabl, sa preko 7 asistencija po utakmici, sto top 10 u celom NBA.. Bogi je u jakoj klasi rukija na pragu petorke rukija i jedan od najboljih igraca u Sakramentu, kome trener daje loptu u finalnim trenutcima, a treneru verujem vise nego tvojim procenama. Bobi kada dobije priliku uvek da koliko se trazi. Teo mislim da je kasno dosao u NBA i da ga povrede dokrajcuju...

drago

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.

Aleks

pre 6 godina

Boban je mislim zavrsio NBA karijeru. Nakon isteka trenutnog ugovora niko ga nece hteti, ali sta ga briga generalno, moze da se vrati u evropu i kida sve redom.

drago

pre 6 godina

Zato super Mario i Lepa Darijana kidaju! Oboijca po 24 ptsa, a da neki srbin u nba proturi toliko puta loptu kroz obruc sad bi se ovde pisali hvalospevi, kod nas je to sve normalno :)

aco

pre 6 godina

@drago
Srbija bi Hrvatsku dobila i bez NBA igraca: Jovic, Nedovic, Kalinic, Macvan, Milutinov. Ko vam igra na pleju i beku? Za ozbiljnu kosarku je neophodno biti pokriven na svakoj poziciji i imati "dugu" klupu, a plej je najbitniji u svakoj ekipi. Mi imamo bar 6-7 plejmejkera koji su bolji od vaseg startnog.

Petar

pre 6 godina

Znaci ocigledno nije do trenera nego do Bobana. Ako nije igrao ni kod Popovica, ni u Detroitu a ni sad u La Clippersima ocigledno da nije za NBA. Jednostavno ne moze braniti nista, dzaba ti das 20p ako posle preko tebe ide njihovih 20.

CJ

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
(Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Gledao sam kad su igrali protiv OKC pre par nedelja, Bobi igrao skoro 20 minuta...odmah sam video što ne igra češće...pa on u odbrani ne postoji, to je bukvalno 5 na 4 kad je on na terenu. Za 10 minuta koliko je igrao u početku, svaki napad Oklahome je išao preko njega i svaki put je bio koš.
Probali zonu ali to je za njih špansko selo.
Pa juče jedan brži i pokretni centar Horford ne može da stigne LeBrona, kako mislite Boban da uradi nešto protiv Kembe, Rasela, Lilarda?

No name

pre 6 godina

Tiimmy Turner

Slažem se da je malo neverovatno da ne dobija minutažu u definitivno izgubljenim ili dobijenim utakmicama.
Ali je potpuno jasno zašto na njega ne računaju ozbiljnije. Prespor je i to je sve. Kada ga protivnički centar izvuče, ne može da odigra protiv njega 1 na 1, niti može da se vrati da brani pick. Bobi u odbrani = laki poeni za protivnika. Jednostavno ne može biti toliko koristan u napadu, koliko je štetan po ekipu u odbrani.

vlado

pre 6 godina

Evo malo podataka o Teovom uticaju na igru LAC koji se ne vide iz individualne statistike svima nama dostupne.
Elem u dosadasnjem delu sezone Klipersi su prosecno postizali 107,6 ppu a primali 106,8 ppu. Dakle u proseku su bolji od protivnika za manje od jednog poena sto im je donelo skor od 29-26. (Teov prosecni +/- u 26 utakmica je +4)
Bez Tea to izgleda ovako: 29 utk, skor 11 - 18. Prosecno postignutih ppu SAMO 99.3, prosecno primljenih ppu 109,24. Prosecna kos razlika skoro -10 poena! SAC i MEM su trenutno najgori napadi u ligi sa prosekom ispod 99 ppu, a odbrane koje primaju vise poena igraju Klivlend, Bruklin, ORL, NO, LAL i Sansi. Klipersi su u tih 29 utakmica bili medju 3 NAJGORA NAPADA u ligi i medju 6 NAJGORIH ODBRANA!
Sa Teom u timu to izgleda ovako: 26 utakmica, skor 18 - 8. Prosecno postignutih ppu 110.19, prosecno primljenih ppu 104,15. Prosecna kos razlika vise od +6 poena! Trenutno u ligi vise prosecno postignutih poena imaju samo GS, HOU, TOR i NO! A odbranu u tom ili boljem nivo igra oko 10 ekipa. Znaci Klipersi su u tih 26 utakmica medju 5 NAJBOLJIH NAPADA u ligi i recimo u prvih 10-11 najboljih odbrana!
Dakle u utakmicama sa Teom Klipersi su napdacki bolji za 10 poena, a odbrambeno za 5 poena, odnosno +15 poena nego u utakmicama koje je morao da propusti! E to vam je ljudi Teo. To su neke stvari koje on radi na parketu a koje se jednostavno ne vide ako se ne zagledate ddobro i pratite sve igrace na terenu, a ne samo onog kod koga je trenutno lopta.

milos

pre 6 godina

ej ;judi svi igraju,jedino bobi ni minuta,dal je moguce da je najcrnji,ocekivana pobeda klipersa,teo ce sve manje sanse dobijati i on,juta odlicna,10 u nizu,lagano dobijaju i finiks bice i 11,iznenadili su pelikani,bice gusto za plej-of

Rocky Balboa

pre 6 godina

Kakve veze imaju NBA utakmice i učinak igrača na istima sa reprezentacijom... dosadili ste i Bogu i vragu više sa time, ok, Branko Lazić je Pippen osobno za Porzingisa, bjedni Latvijac nema medalju.....

volina

pre 6 godina

Na žalost naši igrači su samo osrednji za NBA. Nisu više od toga. BB nije zakucao od početka sezone (10cm niži Fox svaki ulaz završava kucanjem), Teo jedva prati ritam, laknulo mu je od kada ne mora da igra 30', Bjelica i pored tehnike, visine i šuta ne može da sastavi 10p, igra marginalnu ulogu i još je slabiji nego predhodne sezone, Bobinator zalutao, Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar. Ako pogledamo i ove mladje igrače Srbije van NBA, ne deluje da ćemo u dogledno vreme biti iole konkurentni.

aaaaa

pre 6 godina

Vratio se Gober, a Micel igra vrhunski. Pravi ROY, kakav Simons koji pumpa statistiku a i kako se sezona blizi kraju njegova igra stagnira. Micel s druge strane podize formu.

vince carter

pre 6 godina

@NastyB kakva gomila gluposti,samo cu reci Joe Ingles,spor i fizicki inferioran,covek sabija u zadnje vreme,kao sto rekoh komentari kako vetar duva..Teodosic nikad nije bio brz ni za Evropu a ovo mu je prva sezona u Nba,sut 3 od 4 na ovoj utakmici,Klipersima su sada imaju skoro pun roster...Austin Rivers?? Dzaba brzina ako nemas iq..Pa Dominik Wilkins je bio spejs satl u odnosu na Birda fizicki pa nista. Ginobili igra Nba sa 41 godinom i Nowicki je tu negde..vas problem je sto kad razmisljate o Nba imate par igraca u glavi i na osnovu njih dajete komentare...o Bogdanovicu svi u Americi pricaju pozitivno osim ovde,trebalo je da u prvoj sezoni na svakom mecu ima 20+ izgleda. A dobro kad je Teodosic brzi od Medzika,Ajversona,Bougsa,Marberija i ostalih hahah!! Ko je bio bolji brzi Gilbert Arenas ili Jason kidd? Mi sastavljamo reprezantaciju od 20x manje stanovnika..oni su maltene kontinent prepun afro amera,Spanci im parili u oba finala,da su imali parkera,manu ili Dirka dobili bi 100%...kao sto su "spori" Spursi i Mavsi dobili prajm Heat!

antiDebil

pre 6 godina

(drago, 13. februar 2018 11:15)

To sto si nabrojao sve mozes slobodno da prospes u wc solju !
Necete biti ispred Italije i Litvanije, ostaje jos jedno mesto na SP a tu su vam rivali Poljska, Holandija, Madjarska i Rumunija. Nesto mi govori da necete zavrsiti ispred Poljaka pa i Madjara ali videcemo...

zemunski kej

pre 6 godina

Gledajuci NBA ove godine a gledam samo nase igrace,donosim sledeci zakljucak.Jokic i Bogdanovic su odlicni i predstavljaju znacajne igrace u svojim timovima, Jokic najvazniji, Teo i Bjelica su epizodisti koji mogu da odigraju solidno medjutm kada se lomi rezultat nema ih u timu, Bobi uopste ne igra ali iz meni nepoznatih razloga niko mu ne daje otkaz,sto je dobro za njega, znaci ipak im nesto znaci ,mali ugovor,pozitivan kao covek ,atrakcija?

ElHombre

pre 6 godina

kaze lik: Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!


Da li je ovo realno? Pogledaj malo na youtube sta su radili Jordanu i opet ih je sve pokidao, ova pravila danas bi Jordana stitila imao bi 40 poena u proseku.

nenad

pre 6 godina

“Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar” Dakle Carls Barkli tendenciizno izjavio kako je Jokicu mesto na All Star utakmici? Niko tebe ne zadrzava da naucis engleski i pratis NBA u njihovim medijima iz “Vojvodine” - pogledaj jedan NBA mec pre nego sto pocnes sa komentarima

Bio vido

pre 6 godina

Da vam ga jednog svima vama statističarima!

Bio sinoć i vido zašto je mali mađioničar: kako on niih nađe da im proturi lootu kad ni oni sami ne znaju-to nikom nije bilo jadno! A ni protivnička publika nije mogla a da ne pohvali kad ovaj asistira. Saigrači mu nisu na novou na kom je on realno, ali mali drži ekipu! Svaki pud kad bi ušao klipersi se odlepe dodatnih 5 poena na prethodnu prednost!
Za Bobija šteta, na 22 razlike gs je stvarno mogao ubaciti makar malo da eksperimentiše sa njim i da odmori ostali...ne verujem da je on toliko loš da ne mož da ispuni zadatak koji mu se da! Da li ovi imaju zadatak za njega? Danas se NBA igra po zadacima. Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!

Walter

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.

stevan

pre 6 godina

drago jesi ti to napisao da je hrvatska 90ih osvajala medalje redovno? pfffhahahahah
do sad si uglavnom spinovao, a izgleda da si sad poceo i da buncas :)

stevan

pre 6 godina

a vidim drago ti si vama uracunao vec 4 pobede unapred u kvalifikacijam za sp... klasicno hrvatsko neosnovano ku*cenje
a vidim tu opet se provlaci prica kako ste (po ko zna koji put) najtalentovaniji i da je ovo to ta generacija... ja sve to kad citam u glavi mi samo deza vi.

2CRAZY

pre 6 godina

Steta za Marjanovica, ali treba biti iskren i priznati da je on igrac koji ima velikih mana u igri, izuzetno je spor i beskoristan u odbrani, nije bez razloga DNP u svakom NBA timu u kojem je bio do sad, cak je u San Antoniju jos i najvise igrao. Nije upotrebljiv, moze da se nada jedino da ode u neki najgori tim u NBA, poput Bruklina, i tu da se nada nekoj minutazi.

Lord

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.
(Walter, 13. februar 2018 15:48)

Ma Jokic je otisao tamo sa 20 godina tamo se razvija i moze se smatrati Americkim djakom dok ostali su evropski igraci nazalost.

LOL

pre 6 godina

Drago prica bajke ovde a oni izgubili od Holandije, na Evropskom im Rusi davali casove kosarke a na Olimpijadi ih Srbija lagano izbacila, djon debeo do plafona!

Daa

pre 6 godina

Lex

Vidim da im je ta odbrana donela nesto lool. I ne mogu da dovedu zvezdu jer niko nece kod njih sto je i Ingles izjavio. Idi pitaj ljude iz Jute sta bi dali da imaju Rasela ili Durenta.

drago

pre 6 godina

Akek

Pa da svi igraju lakocom bi prosli. Ali sad igramo 2 u Zadru protiv Rumunjske i Nizozemske. Tu smo na 2:2, onda u sestom mjesecu kompletni dobijamo obje i idemo prema SP. Ako ga ne i ubodemo razmisli malo koliko ce biti dobri ovi mladi iz NBA kad su vec sad ovako dobri.
Ovo je popis za Zadar, daleko bolji nego prosli:

Popović Marko, Stipčević Rok, Mavra Dominik, Delaš Ante, Katić Toni Simon Krunoslav Krušlin Filip, Pilepić Fran, Badžim Roko, Bošnjak Domagoj, Ramljak Ivan, Božić Luka, Babić Luka, Mustapić Jakov, Perić Hrvoje, Šakić Željko, Zubčić Tomislav, Rudež Damjan, Žorić Luka, Bilan Miro, Planinić Darko, Buva Ivan, Sobin Josip, Žganec Karlo

drago

pre 6 godina

Aco

Pa to i ja kazem. Jos je bitan i trener. Ali nismo mi imali ni playeve '90-ih pa smo osvajali medalje redovito.

Antidebil

Italiju smo prije 2 godine dobili u gostima, tad Hezonja nije ni igrao a i Saric i Bojan su sad bolji igraci. Plus Benser, Zubac i Zizic.
Sa Litvom ne igramo.

drago

pre 6 godina

LOL

Protiv Nizozemske smo igrali sa F sastavom, sa kompletnom ekipom bi ih dobili 50 razlike. Sa vama smo igrali ba jednu loptu, Rusi nas jesu razbili ali smo prije toga bili drugi u skupini sa odlicnom partijom protiv Španjolske.

stevan

5 godina zaredom smo osvajali medalje a bi i vise da se nakon prve godine bez medalje nisu svi povukli (Perasovic, Komazec, Kukoc, Radja, Vrankovic itd.) jer su se posvadjali sa celnicima Saveza. Kukoc je tad imao 28, Radja 29, Komazec 26, Vrankovic 32 i Perasovic 31. Mogli su jos 4 godine, taman do kraja tog desetljeca.

Legionar123

pre 6 godina

@Vlado,

i sve to sa 3 poena i 2 asistencije! Strasan doprinos igri i rezultatima Klipersa, pa ovo jos svet nije video! Ipak to je Teo Slow Motion magija, kako nas nije sramota sto ga kritikujemo!

GuGa

pre 6 godina

Neverovatno koliko ljudi ne razumeju kosarku. Ako nesto ne razumete, nemojte ni komentarisati.

Bobiju je dodeljena upravo ona uloga u kojoj se najbolje snalazi i u kojoj je najkorisniji za tim - da se igra ventilatora i mase peskirom.

Na taj nacin znacajno pozitivno pridonosi svom timu jer svojim velikim rasponom ruku moze da razladi vecu povrsinu, a u isto vreme Klipersi nemaju coveka manje na parketu u fazi odbrane.

Zamislite kakva bi to petorka odbrambeno bila da su na parketu skupa Teo i Bobi. 130 poena po utakmici bi primali zagarantovano.

drago

pre 6 godina

Zato super Mario i Lepa Darijana kidaju! Oboijca po 24 ptsa, a da neki srbin u nba proturi toliko puta loptu kroz obruc sad bi se ovde pisali hvalospevi, kod nas je to sve normalno :)

drago

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.

Rocky Balboa

pre 6 godina

Dario Šarić, Nikola Jokić, Goran Dragič i Jusuf Nurkić su trenutno jedini košarkaši sa ex Yu prostora koji konstantno bilježe odlične igre, kako je dobio i minute tu je i Hezonja, ostalo je obzirom na kvalitetu tih igrača prosjek.

No name

pre 6 godina

Mislim da je sve jasnije da Teodosić ne može da bude bitan faktor u NBA. Bez obzira na novinarska veličanja njegovih skromnih statistika.

volina

pre 6 godina

Na žalost naši igrači su samo osrednji za NBA. Nisu više od toga. BB nije zakucao od početka sezone (10cm niži Fox svaki ulaz završava kucanjem), Teo jedva prati ritam, laknulo mu je od kada ne mora da igra 30', Bjelica i pored tehnike, visine i šuta ne može da sastavi 10p, igra marginalnu ulogu i još je slabiji nego predhodne sezone, Bobinator zalutao, Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar. Ako pogledamo i ove mladje igrače Srbije van NBA, ne deluje da ćemo u dogledno vreme biti iole konkurentni.

guybrush

pre 6 godina

Što se Bobija tiče siguran sam sto posto da bi i Detroit da je igrao umesto Dramonda a i Klipersi da igra umesto Džordana imali isti skor kao i sad, nije stvar u njegovom znanju ili neznanju njegovoj brzini ili lošoj odbrani, dečko jednostavno ima stav da mu je i klupa sasvim OK, što niko u NBA od ostalih igrača ne trpi, pogledajte Nurkića šta je radio u Denveru kada ne bi bio starter, zamislite šta bi redili Dramond ili Džordan koji pritom nisu loši igrači ali su jako limitirani što tehnikom što šutom. Recimo Grifin koji je imao maksimalni ugovor i važi za superstara učinio je veliku uslugu Klipersima odlaskom. Sve je to veliki šou za gledaoce i jedino što je bitno je statistika a da li tim pobeđuje to je sporedno. Takođe stalno umanjujete značaj Bogdana i Tea a jednostavno oni su najobrazovaniji igrači u svojim klubovima a to se vidi i učinkom Klipersa dok Teo igra, dok je Sakremento limitiran igračkim kadrom pa Bogdan ne može više ni pokazati.

Lex

pre 6 godina

Napisa covek najdosadnija fransiza u zadnjih 15 godina za Jutu i ostade ziv.To sto Juta igra odbranu i ima timsku igru zato je dosadna? To sto nema MEGA zvezdu poput one zvezdicice Rasela ili odvratnog Durenta,je l' zato?

mustafa

pre 6 godina

Sada vidite gde nam je kosarka kada od nasa 4 najbolja kosarkasa Jokic ima solidne brojke u NBA, potom Bogdan, pa Teo, a Marjanovica ni na mapi..
Ovo je razlika u klasi izmedju americkih kosarkasa i nasih najboljih, od kojih smo izgubili dva finala. Ovo je na zalost realna slika.

Back in Black

pre 6 godina

Da se ne lazemo i da kazemo realno Teodosic igra ispod svih ocekivanja.Ako u NBA ne moze da ima ni na jednoj utakmici vise od 10 asistencija, pogotovo sta se sve tamo racuna za asisitenciju,onda ne znam gde moze da ima.

NastyB

pre 6 godina

Mali Mičel iz Jute treba da slika upravu Denvera, urami i postavi tu sliku na počasno mesto, jer da ga nisu trejdovali ne bi se naigrao pored Mareja, Harisa i Bartona, a ovako je glavni kandidat za rukija godine. San Antonio ni senka tima od pre dve-tri sezone i ako ne krenu u ozbiljan rebilding crno im se piše. Imati 12 razlike protiv Jute u poslednjoj četvrtini i to izgubiti je sramota za tim sa takvim pedigreom. A šta je Popu trebalo da mu zadnji napad za izjednačenje predvodi Kajl Anderson nikad mi neće biti jasno.
A što se naših tiče, da su igrali u NBA pre 20 godina bili bi superstarovi, ali danas su, jednostavno, prespori za NBA. Zbog toga se Bogdan jako retko odlučuje na prodore pod koš, o Bobiju ne treba trošiti reči, dok je u ovoj utakmici Teo pokušao 2-3 prodora i svaki put su mu izbili loptu. Pogledajte Ostina Riversa, dečko malo-malo pa utrčava pod koš i navlači udvajanja na sebe iz čega se stvaraju situacije za druge igrače. I Teo i Bogdan su sjajni igrači, imaju košarku „u malom prstu“ ali su igrači za pozicione napade kakvi se igraju u Evropi, dok su u NBA atleticizam i dobar šut najbitnije osobine. Možeš da imaš tehniku Medžika Džonsona, pregled igre Larija Birda, lucidnost Alena Ajversona, ali ako si spor i slab, sve je to beskorisno u današnjoj NBA.
Pa i Jokić je pomalo trom i spor, ali mu rade na snazi (prevrtanje guma) i kad bude dovoljno snažan, uz svo umeće koje ima, biće gotovo nezaustavljiv.

Dex Logan

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.

marko

pre 6 godina

Skroz je dobro odigrao.sem poslednjeg ulaska de se previse zezao.od 4 izgubljene 2 su mu ludacka dodavanje.a sad nateraj ti dzordana da se sagne:) a i sigurnu su mu propisali kad mu je lik pri skoku u odbrani dodao loptu a on okrenut ledjima,a protivnik stoji pored njega,mogao je gore da doda a ne njemu kosku da uvali.al sve u svemu kad je vilijams u igri a sad igraju zajedno jer teo nije bio starter njegov posao je da prenese loptu,da vilijamsu u ruke i ode u cosak,pa mu ovaj mozda vrati ak obas neuspe kroz troje da prodje/

hroničar lige

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.

aaaaa

pre 6 godina

Vratio se Gober, a Micel igra vrhunski. Pravi ROY, kakav Simons koji pumpa statistiku a i kako se sezona blizi kraju njegova igra stagnira. Micel s druge strane podize formu.

drago

pre 6 godina

Akek

Pa da svi igraju lakocom bi prosli. Ali sad igramo 2 u Zadru protiv Rumunjske i Nizozemske. Tu smo na 2:2, onda u sestom mjesecu kompletni dobijamo obje i idemo prema SP. Ako ga ne i ubodemo razmisli malo koliko ce biti dobri ovi mladi iz NBA kad su vec sad ovako dobri.
Ovo je popis za Zadar, daleko bolji nego prosli:

Popović Marko, Stipčević Rok, Mavra Dominik, Delaš Ante, Katić Toni Simon Krunoslav Krušlin Filip, Pilepić Fran, Badžim Roko, Bošnjak Domagoj, Ramljak Ivan, Božić Luka, Babić Luka, Mustapić Jakov, Perić Hrvoje, Šakić Željko, Zubčić Tomislav, Rudež Damjan, Žorić Luka, Bilan Miro, Planinić Darko, Buva Ivan, Sobin Josip, Žganec Karlo

Rocky Balboa

pre 6 godina

Kakve veze imaju NBA utakmice i učinak igrača na istima sa reprezentacijom... dosadili ste i Bogu i vragu više sa time, ok, Branko Lazić je Pippen osobno za Porzingisa, bjedni Latvijac nema medalju.....

petarczv

pre 6 godina

Solidan ucunak tea za ogranicenu minutazu... Elfrid Payton se odlicno snašao u finixu i poceo utakmicu protiv gsw kao iz bajke sut 9od9! Inace trener goldenstatea stiv ker je sinoc dao igracima da sami vode timeoute a glavnu rec je vodio andre igudala...
Utah je u fantastcnoj formi i vec ima veci broj pobeda nego poraza i sigurno rezervise jedno mesto u playoffu na zapadu...

the truth

pre 6 godina

Vidim komentare pljuvanja po nasim igracima, bude mi zao sto je tako. Neki ljudi ne razumiju kosarku definitivno. Nasi Ex Jugosi dominiraju. Mirotic je ubica, Dario igra vrhunski u poslednje vrijeme, a mali Bender se probudio. Ovo su sjajnu momci i zelim im sve naj. Mirotic izgleda kao top 5 cetvorka u Nba. A opet kad se sjetim kako ga je Beli razbio u medjusobnom duelu nije mi jasno stagnacija Belog.

Bio vido

pre 6 godina

Da vam ga jednog svima vama statističarima!

Bio sinoć i vido zašto je mali mađioničar: kako on niih nađe da im proturi lootu kad ni oni sami ne znaju-to nikom nije bilo jadno! A ni protivnička publika nije mogla a da ne pohvali kad ovaj asistira. Saigrači mu nisu na novou na kom je on realno, ali mali drži ekipu! Svaki pud kad bi ušao klipersi se odlepe dodatnih 5 poena na prethodnu prednost!
Za Bobija šteta, na 22 razlike gs je stvarno mogao ubaciti makar malo da eksperimentiše sa njim i da odmori ostali...ne verujem da je on toliko loš da ne mož da ispuni zadatak koji mu se da! Da li ovi imaju zadatak za njega? Danas se NBA igra po zadacima. Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!

Goran

pre 6 godina

Steeeeta za Bobija! Ni ovdje nece dobiti sansu da pokaze sta moze! Ne znam da li se u NBA nalazi klub u kome bi mogao da igra 15- 20 minuta. U svakom slucaju je obezbijedio svoju porodicu ekonomski sto je na kraju najvaznije.

analiticar_amater

pre 6 godina

Hezonja 24 kosa, 6 skokova, 4 kradje i 3 blokade. Zqbio 14 u zadnjoj cetvrtini, vratio ih sa -18 u vodstvo ali nije mogao sam.
Saric isto 24 poena.
Njih 2 i Bojan su od zadnjih 15 tekmi na 9 isli preko 20 poena a i Bender je na lijepih 13 i po poena u prosjeku na zadnjih 6.
(drago, 13. februar 2018 09:48)

Hrvatsko prokletstvo traje, Rusija u četvrtfinalu!
Košarkaši Rusije plasirali su se u četvrtfinale Evrobasketa pošto su u ’Sinan Erdem Areni’ deklasirali selekciju Hrvatske rezultatom - 101: 78.

A onda nakon EP...

PANIKA U HRVATSKOJ, NIKO NE ZNA GDE JE ŠARIĆ! Otac Predrag: Ne javlja se, dvojica saigrača ga maltretirala!

Jel ima jos nesto da ti nije jasno?

vince carter

pre 6 godina

@NastyB kakva gomila gluposti,samo cu reci Joe Ingles,spor i fizicki inferioran,covek sabija u zadnje vreme,kao sto rekoh komentari kako vetar duva..Teodosic nikad nije bio brz ni za Evropu a ovo mu je prva sezona u Nba,sut 3 od 4 na ovoj utakmici,Klipersima su sada imaju skoro pun roster...Austin Rivers?? Dzaba brzina ako nemas iq..Pa Dominik Wilkins je bio spejs satl u odnosu na Birda fizicki pa nista. Ginobili igra Nba sa 41 godinom i Nowicki je tu negde..vas problem je sto kad razmisljate o Nba imate par igraca u glavi i na osnovu njih dajete komentare...o Bogdanovicu svi u Americi pricaju pozitivno osim ovde,trebalo je da u prvoj sezoni na svakom mecu ima 20+ izgleda. A dobro kad je Teodosic brzi od Medzika,Ajversona,Bougsa,Marberija i ostalih hahah!! Ko je bio bolji brzi Gilbert Arenas ili Jason kidd? Mi sastavljamo reprezantaciju od 20x manje stanovnika..oni su maltene kontinent prepun afro amera,Spanci im parili u oba finala,da su imali parkera,manu ili Dirka dobili bi 100%...kao sto su "spori" Spursi i Mavsi dobili prajm Heat!

Miks

pre 6 godina

Jokic nema solidne brojke, Jokic ima odlicne brojke... Najbolji asistent medju centrima, prosle godine najbolji suter oko penala.. Kotira se u 5 najboljih centara u NBA i top 20tak igraca uopsteno. Decko od februara belezi skoro tripl dabl, sa preko 7 asistencija po utakmici, sto top 10 u celom NBA.. Bogi je u jakoj klasi rukija na pragu petorke rukija i jedan od najboljih igraca u Sakramentu, kome trener daje loptu u finalnim trenutcima, a treneru verujem vise nego tvojim procenama. Bobi kada dobije priliku uvek da koliko se trazi. Teo mislim da je kasno dosao u NBA i da ga povrede dokrajcuju...

drvobradi

pre 6 godina

Za 15min u igri Teo solidan, zasto vise nije igrao ne bih znao. BTW ocigledno je malo radio na fizickoj spremi preko leta, sto se odrazilo na sut. Verovatno ce i to leci u nastavku.
@mustafa
Gde nam je to kosarka? Drugi na SP, drugi na OI, drugi na EP (u punom ili barem polovicnom sastavu bi bili 1.). Realno, iza SAD kao i svi, ali uzevsi u obzir da SAD imaju vise registrovanih kosarkasa nego mi stanovnika, sasvim smo dobri.
Pogledaj ovog @drago, on mucenik stalno dolazi ovde, godinama ostavlja statistike hrvatskih igraca, racuna kako ce oni razbijati na EP/OI/SP i onda svaki puta isto, cetvrtfinale i doma.

sideswipe

pre 6 godina

Невероватан податак да Џезери, упркос 10 везаних победа, и даље заузимају десето место на западу, и последњи су у својој дивизији. Ако овако наставе, могуће је и 6. место, беже само 3 победе. Напред Јута!!!

milos

pre 6 godina

ej ;judi svi igraju,jedino bobi ni minuta,dal je moguce da je najcrnji,ocekivana pobeda klipersa,teo ce sve manje sanse dobijati i on,juta odlicna,10 u nizu,lagano dobijaju i finiks bice i 11,iznenadili su pelikani,bice gusto za plej-of

shomxx

pre 6 godina

Svih 29 trenera lige da promeni Boban i svih 29 da ga drze na klupi, nekima ni tada ne bi bilo jasno: ne može bre čovek da isprati to što se igra tamo, svaka ekipa danas ima centra koji šutira trojke i koji može da ga razvuče ko žvaku, preveliki je to hendikep za neke ozbiljnije minute.
(hroničar lige, 13. februar 2018 09:39

Vidim bas se Deandre Jordan, Gober, Dwight Howard, Drummond i ostali "elitni" centri ubise od trojki...

drago

pre 6 godina

Aco

Pa to i ja kazem. Jos je bitan i trener. Ali nismo mi imali ni playeve '90-ih pa smo osvajali medalje redovito.

Antidebil

Italiju smo prije 2 godine dobili u gostima, tad Hezonja nije ni igrao a i Saric i Bojan su sad bolji igraci. Plus Benser, Zubac i Zizic.
Sa Litvom ne igramo.

Arthur Dent

pre 6 godina

Kada ćete početi da puštate komentare u realnom vremenu kao što to radi npr. index.hr i još neki hrvatski portali i ovako ste čitani, posebno sportske vesti, mislim da bi ste bili čitaniji od Blica, trebalo bi to da uradite pre njih, nadam se da ćete imati hrabrosti.
(Dex Logan, 13. februar 2018 09:18) zanimljiv prijedlog, ali jedina logika je zabraniti uopste komentare. Evo samo ja znam par ljudi koji su uninstall b92 zbog neandertalnih komentara, a to cu i sam uraditi naravno! Ok nemoj mi samo reci gdje je tu demokratija, to je diskriminacija i sl. budimo realni pa kazimo da ovde veliki % cine blago poremeceni umovi koji...ma ionako nece objavito sta zelim od napisati. Hajte off :) ugodan ostanak. Hezaah!

z

pre 6 godina

Zar neko stvarno misli da Bobija svi treneri u NBA mrze pa mu ne daju da igra iako bi on pokidao, samo da ga puste? Pa vide oni kakav je na treningu, kako igra.

coki

pre 6 godina

petarczvt...solidan ucinak Tea za skromnu minutazu?za 15 minuta 4 izgubljene lopte?!da se ne lazemo,svi smo ocekivali mnogo vise od Tea,ne 20 poena i 10 asistencija ali barem 12 poena i 6-7 asistencija,uz dosta bolji sut za tri i iz igre.

vince carter

pre 6 godina

@NastyB je klasican primer coveka ciji su pogledi uzi od hemijske olovke. Sta je Joe Ingles iz Jute ako nije spor a sabija cele sezone,Jokic je sporiji od svakog svog protivnika,Ginobili igra sa 41 godinom..kosarka je igra vestine i inteligencije pa tek onda fizickih prefispozicija koje nekome mogu biti presudne..ko je bolji brzi John Wall,Arenas ili Jason Kidd? Dominik Wilkins ili Bird? Pa David Robinson,Wilt,Hakeem su kao svemirski brodovi u odnosu na Jokica,Kantera,Dramonda,Gobera i slicnih sto se tice toga! Da je brzina presudna Walkot bi bio najbolji fudbaler na svetu a Xavi i Pirlo najgori! Najjace sto covek navodi Ajversona a covek je na svakoj listi medju top 10 najbrzih igraca ikada a najbrzim se smatra Nate tiny Archibald! Bogdanovic uopste nije spor naprotiv brzi je od 5,6 igraca iz svakog tima a Ameri imaju samo reci hvale za njega...Austin Rivers tatin sin,zato i Klipersi osvojise nesto ccc! Teodosic nije bio brz ni za Evropu niti bi mogao da parira igracima iz proslosti pri brzini..ljudima je ovo tek prva sezona,a ovde se komentarise kako vetar duva!

Aca

pre 6 godina

Tacno kao sto kaze mustafa. Gde smo bili a gde smo sad?
Ja ne znam sta radi nasa struka, znam da imamo talentovane dece, ali ocigledno da se ne razvijaju kako treba. Mi bismo trebali da kopiramo Amere u radu sa mladima. Forsiranje 1 na 1, tehnike, suta, improvizacije na terenu.
A ne uigravanje akcija, sedi na klupu ako ne odigras onako kako je trener zamislio. To se radi sa profesionalnim kosarkasima. A kod nas sve naopako.
Tuzno je videti kako nam izgledaju igraci u NBA.

CJ

pre 6 godina

neverovatno da Bobi ni kod Dok Riversa ne dobija šansu...
(Tiimmy Turner, 13. februar 2018 08:23)

Gledao sam kad su igrali protiv OKC pre par nedelja, Bobi igrao skoro 20 minuta...odmah sam video što ne igra češće...pa on u odbrani ne postoji, to je bukvalno 5 na 4 kad je on na terenu. Za 10 minuta koliko je igrao u početku, svaki napad Oklahome je išao preko njega i svaki put je bio koš.
Probali zonu ali to je za njih špansko selo.
Pa juče jedan brži i pokretni centar Horford ne može da stigne LeBrona, kako mislite Boban da uradi nešto protiv Kembe, Rasela, Lilarda?

Walter

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.

Millennium

pre 6 godina

Ako je Bobiju stalo da sedi na klupi, ne igra i prima para, onda ok. Njegov izbor. Ako pak želi da radi ono što mu je posao, a to je da igra košarku, takmiči se i pobeđuje, onda put pod noge i nazad Evropa.

No name

pre 6 godina

Tiimmy Turner

Slažem se da je malo neverovatno da ne dobija minutažu u definitivno izgubljenim ili dobijenim utakmicama.
Ali je potpuno jasno zašto na njega ne računaju ozbiljnije. Prespor je i to je sve. Kada ga protivnički centar izvuče, ne može da odigra protiv njega 1 na 1, niti može da se vrati da brani pick. Bobi u odbrani = laki poeni za protivnika. Jednostavno ne može biti toliko koristan u napadu, koliko je štetan po ekipu u odbrani.

Petar

pre 6 godina

Znaci ocigledno nije do trenera nego do Bobana. Ako nije igrao ni kod Popovica, ni u Detroitu a ni sad u La Clippersima ocigledno da nije za NBA. Jednostavno ne moze braniti nista, dzaba ti das 20p ako posle preko tebe ide njihovih 20.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledajuci NBA ove godine a gledam samo nase igrace,donosim sledeci zakljucak.Jokic i Bogdanovic su odlicni i predstavljaju znacajne igrace u svojim timovima, Jokic najvazniji, Teo i Bjelica su epizodisti koji mogu da odigraju solidno medjutm kada se lomi rezultat nema ih u timu, Bobi uopste ne igra ali iz meni nepoznatih razloga niko mu ne daje otkaz,sto je dobro za njega, znaci ipak im nesto znaci ,mali ugovor,pozitivan kao covek ,atrakcija?

ElHombre

pre 6 godina

kaze lik: Ne bi ni majkl džordan danas prošao jer bi mu zalepili nekog dumarsa koji bi ga na pola tekme uništio faulovima tj. povredama: “ti nema da šutiraš, samo budi uz Džordana i kad ovaj nešto a ti lakat u pleksus...”!


Da li je ovo realno? Pogledaj malo na youtube sta su radili Jordanu i opet ih je sve pokidao, ova pravila danas bi Jordana stitila imao bi 40 poena u proseku.

gosti

pre 6 godina

Dobro je sto je Teo poceo da igra opet, al nekako sam mišljenja da su nakon trade-a zvezde te ekipe Lu i Dzordan, dok je Teo cele sezone nekako samo solidan, nema previse blistavih momenata

aco

pre 6 godina

@drago
Srbija bi Hrvatsku dobila i bez NBA igraca: Jovic, Nedovic, Kalinic, Macvan, Milutinov. Ko vam igra na pleju i beku? Za ozbiljnu kosarku je neophodno biti pokriven na svakoj poziciji i imati "dugu" klupu, a plej je najbitniji u svakoj ekipi. Mi imamo bar 6-7 plejmejkera koji su bolji od vaseg startnog.

drago

pre 6 godina

LOL

Protiv Nizozemske smo igrali sa F sastavom, sa kompletnom ekipom bi ih dobili 50 razlike. Sa vama smo igrali ba jednu loptu, Rusi nas jesu razbili ali smo prije toga bili drugi u skupini sa odlicnom partijom protiv Španjolske.

stevan

5 godina zaredom smo osvajali medalje a bi i vise da se nakon prve godine bez medalje nisu svi povukli (Perasovic, Komazec, Kukoc, Radja, Vrankovic itd.) jer su se posvadjali sa celnicima Saveza. Kukoc je tad imao 28, Radja 29, Komazec 26, Vrankovic 32 i Perasovic 31. Mogli su jos 4 godine, taman do kraja tog desetljeca.

Aleks

pre 6 godina

Boban je mislim zavrsio NBA karijeru. Nakon isteka trenutnog ugovora niko ga nece hteti, ali sta ga briga generalno, moze da se vrati u evropu i kida sve redom.

2CRAZY

pre 6 godina

Steta za Marjanovica, ali treba biti iskren i priznati da je on igrac koji ima velikih mana u igri, izuzetno je spor i beskoristan u odbrani, nije bez razloga DNP u svakom NBA timu u kojem je bio do sad, cak je u San Antoniju jos i najvise igrao. Nije upotrebljiv, moze da se nada jedino da ode u neki najgori tim u NBA, poput Bruklina, i tu da se nada nekoj minutazi.

Daa

pre 6 godina

Lex

Vidim da im je ta odbrana donela nesto lool. I ne mogu da dovedu zvezdu jer niko nece kod njih sto je i Ingles izjavio. Idi pitaj ljude iz Jute sta bi dali da imaju Rasela ili Durenta.

nenad

pre 6 godina

“Jokić uspeva da koristi to što uma, ali mislim da naši mediji pretenciozno izveštavaju o njemu, on je solidni beli centar” Dakle Carls Barkli tendenciizno izjavio kako je Jokicu mesto na All Star utakmici? Niko tebe ne zadrzava da naucis engleski i pratis NBA u njihovim medijima iz “Vojvodine” - pogledaj jedan NBA mec pre nego sto pocnes sa komentarima

vlado

pre 6 godina

Evo malo podataka o Teovom uticaju na igru LAC koji se ne vide iz individualne statistike svima nama dostupne.
Elem u dosadasnjem delu sezone Klipersi su prosecno postizali 107,6 ppu a primali 106,8 ppu. Dakle u proseku su bolji od protivnika za manje od jednog poena sto im je donelo skor od 29-26. (Teov prosecni +/- u 26 utakmica je +4)
Bez Tea to izgleda ovako: 29 utk, skor 11 - 18. Prosecno postignutih ppu SAMO 99.3, prosecno primljenih ppu 109,24. Prosecna kos razlika skoro -10 poena! SAC i MEM su trenutno najgori napadi u ligi sa prosekom ispod 99 ppu, a odbrane koje primaju vise poena igraju Klivlend, Bruklin, ORL, NO, LAL i Sansi. Klipersi su u tih 29 utakmica bili medju 3 NAJGORA NAPADA u ligi i medju 6 NAJGORIH ODBRANA!
Sa Teom u timu to izgleda ovako: 26 utakmica, skor 18 - 8. Prosecno postignutih ppu 110.19, prosecno primljenih ppu 104,15. Prosecna kos razlika vise od +6 poena! Trenutno u ligi vise prosecno postignutih poena imaju samo GS, HOU, TOR i NO! A odbranu u tom ili boljem nivo igra oko 10 ekipa. Znaci Klipersi su u tih 26 utakmica medju 5 NAJBOLJIH NAPADA u ligi i recimo u prvih 10-11 najboljih odbrana!
Dakle u utakmicama sa Teom Klipersi su napdacki bolji za 10 poena, a odbrambeno za 5 poena, odnosno +15 poena nego u utakmicama koje je morao da propusti! E to vam je ljudi Teo. To su neke stvari koje on radi na parketu a koje se jednostavno ne vide ako se ne zagledate ddobro i pratite sve igrace na terenu, a ne samo onog kod koga je trenutno lopta.

antiDebil

pre 6 godina

(drago, 13. februar 2018 11:15)

To sto si nabrojao sve mozes slobodno da prospes u wc solju !
Necete biti ispred Italije i Litvanije, ostaje jos jedno mesto na SP a tu su vam rivali Poljska, Holandija, Madjarska i Rumunija. Nesto mi govori da necete zavrsiti ispred Poljaka pa i Madjara ali videcemo...

Lord

pre 6 godina

Naši igrači su prosto prespori za nba,naša škola košarke su i dalje napadi od 20 sekundi,dominatni centri i odbrana na nož.Igrači koji nauče košarku u takvom sistemu jako teško mogu da se naviknu na nba,Jokiću je zapravo pomoglo igranje u Megi gde je igrao u sličnijem ritmu i sa pravom na grešku.Da je igrao u zvezdi ili partizanu pitanje je da li bi se ikada razvio u ovakvog igrača.
(Walter, 13. februar 2018 15:48)

Ma Jokic je otisao tamo sa 20 godina tamo se razvija i moze se smatrati Americkim djakom dok ostali su evropski igraci nazalost.

stevan

pre 6 godina

a vidim drago ti si vama uracunao vec 4 pobede unapred u kvalifikacijam za sp... klasicno hrvatsko neosnovano ku*cenje
a vidim tu opet se provlaci prica kako ste (po ko zna koji put) najtalentovaniji i da je ovo to ta generacija... ja sve to kad citam u glavi mi samo deza vi.

Legionar123

pre 6 godina

@Vlado,

i sve to sa 3 poena i 2 asistencije! Strasan doprinos igri i rezultatima Klipersa, pa ovo jos svet nije video! Ipak to je Teo Slow Motion magija, kako nas nije sramota sto ga kritikujemo!

stevan

pre 6 godina

drago jesi ti to napisao da je hrvatska 90ih osvajala medalje redovno? pfffhahahahah
do sad si uglavnom spinovao, a izgleda da si sad poceo i da buncas :)

LOL

pre 6 godina

Drago prica bajke ovde a oni izgubili od Holandije, na Evropskom im Rusi davali casove kosarke a na Olimpijadi ih Srbija lagano izbacila, djon debeo do plafona!