Nedelja, 11.02.2018.

08:12

Jokić "flertovao" sa tripl-dablom, Bobi i Teo opet nisu igrali

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa sjajnim partijama u NBA ligi i ponovo bio blizu tripl-dabla.

Izvor: B92

Jokiæ "flertovao" sa tripl-dablom, Bobi i Teo opet nisu igrali IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 6 godina

Bender je standardan od opcetka sezone a Hezonja otkad je Orlando imao skor 11:10 a ti pricas da su im dali sansu kad su vidjeli da ce biti losi u sezoni ili da nece u doigravanje. Pa i da su im zato dali svejedno bi potvrdili da su odlicni sa ovakvim utakmicama. A i vecina timova protiv kojih igraju se bore za play-off, niko im ne pusta. Jucer su Sunsi htjeli dobiti a Orlando ima 4 pobjede u zadnjih 6 tekmi. Di ti vidis tankiranje?
Bendera svi navijaci jako cijene a za Hezonju hoce novi ugovor. O kakvim ti bustovima pricas?
Jedina stvar zasto ne igraju odlicno od pocetka u NBA je ta da su u pocetku karijera birali prejake klubove. Da su isli kao Saric, prvo 2 godine Cibona pa 2 Efes onda bi i igrali. Cak i Zizic ne igra jer je pozurio. A ne bi igrao ni u Darrussafaki da nije prvo rasturao u Ciboni.
Jedino sta je istina je da si ti toliki kompleksas da si izmislio 100 teorija kako bi ih popljuvao. A jos vise sto Srbija trenutno nema takve talente pa se trudis ove osporiti.

stevan

pre 6 godina

@petarczv
pa odmarao ga je trener protiv hjustona, jer denver nije imao sanse. Protiv finiksa ga je odmarao jer je finiks jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam koliko si upucen ali i Plamli i Milsap su vec neko vreme povredjeni, i sta ce biti ako sad maksimalno izforsira Jokica u nebitnim utakmicama i ovaj mu se povredi? Oce onda trej lajls i derel artur da igraju peticu narednih mesec dana?
Ne znam sta ti tu nije jasno, treba samo malo da razmislis i razumeces.

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane, pomesao si

Ti spominjes igru Tea,Bobija, Ilijasove i ne znam ja koga. U principu replika ti veze nema sa onim sto sam ja napisao. Kakav lig pas? kakav sakramento? O cemu pricas? hrvatska bolja u kosarci, hrvatski kosarkasi bolji od Srba?

Hezonja+Bender top 5 pikovi koji jos uvek se smatraju za bustove. Ili u najmanju ruku kao razocaravajuce pikove.
A to sto si ti napisao kolko poena beleze u poslednjih par utakmica, to okaci macku o rep. Ekipe im tankuju, forsiraju mlade igrace da bi sto vise utakmica izgubili. Jel sad "kapiras"? Drugi put ti istu stvar objasnjavam, fokusiraj se

Al takvi ste vi u kosarci, volite da se zanosite, zivite u nekom vasem svetu u kojem ste u zabludi i mislite da niste 5 klasa ispod nas(dokazano bezbroj puta)

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

@Stefan
Hrvati su uvek imali igrace najvise klase, ali ne i tim. Dok ne dobiju dobrog trenera i ne stvore hemiju ne predstavljaju preveliku opasnost.

@Jumko
Slovenija nas je zasluzeno dobila na EP, odigrali su fantasticnu untakmicu. Ne znam sta znaci "za sva vremena", u duelima dve ekipe je normalno da ne moze jedna strana uvek da pobedjuje. Sledeci istu logiku, ocekujem da cemo narednih godina bar jednom da izgubimo od Hrvatske. Ali na tri dobijene ni jedni ni drugi nemaju sanse. Za sada.

Kostic

pre 6 godina

Ne znam kako mozete da prozivate Bendera. Decko da 25p u NBA. A nasi top talenti njegovo godiste Borisa i Radanov nisu faktor cak ni u FMPu. Bolje analizirajte sta se desava sa nasom kosarkom jer postenog igraca nismo izbacili na draft otkad je Vujosevic otisao iz Srbije. Slucajnost?

Ratko

pre 6 godina

Ovde je otvorena pozicija od 5-8 mesta na zapadu. Ako bi Denver uspeo da bude 5 ili 6 bilo bi vrlo zanimljivo u četvrtfinalu. Hjuston im od svih ekipa najmanje odgovara sa svima ostalima mogu da igraju.

Baki

pre 6 godina

@bozza,

Zasto bi se ikada vracao u Evropu? Znaci sa jedne strane moze da igra u bilo kom evropskom klubu (jer osim Sveda niko ne moze bazen da pogodi sa vise od 2m) za 1 milion po sezoni, ili u NBA moze da mase peskirom za 7 miliona po sezoni. Ja ne vidim dilemu, a ti ako je vidis, pretpostavlljam da imas 14 godina.

petarczv

pre 6 godina

petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.
(dida, 11. februar 2018 11:38)

Ajde da se nemucimo kazi nam ti

petarczv

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce. 
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice. 
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica. 
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno
(stevan, 11. februar 2018 11:28)

Kad su igrali proslu protiv hustona pisali ste da ga je trener izvuko zato sto nema sanse da dobiju pa ga cuva za utakmicu sa finiksom,danas pisete kako nije igrao zato sto je finiks slab...pa kad ce onda igrati ne kapiram...?

alex

pre 6 godina

The truth

Ko spava? On je ove sezone poslije Jokica najbolji sa Balkana
(drago, 11. februar 2018 12:47)


Od kad je Spanac sa Balkana

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si 
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija. 
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto? 
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?
(stevan, 11. februar 2018 14:32)
spavam sa NBA ligue passom, srećom Sacramento melje i ne tankuje, "kapiraš", Bobi, Bogdan, Teo i Bjelica su sjajni košarkaši, puno bolji od npr. Ilyasove koji ima bolje brojke ili kako je lik napisao ppg, jel sad "kapiraš" kakvu je glupost napisao lik na koji sam ostavio rekomentar na to je daleko od 10...btw Hezonja zadnjih 12 utakmica od kada je dobio pristojne minute bilježi 16,1 poen po utakmici što sigurno nije za podcjenjivanje, "kapiraš"....

Dzoni

pre 6 godina

Klipersi imaju dva dobra odbrambena centra ali džaba kad su totalno u napadu velike nule..oba znaju samo da zakucaju loptu i to je to ..znači ni da polože loptu ne znaju a kamoli da šutnu..ovaj trejd ne odgovara ni Marjanoviću ni Teu..Marjanoviću jer će umesto drugog biti treći centar i ako je izmislio za košarku za ova dva druga centra a Teu jer ovaj dvojac iz Detroita koji su sad u startnoj postavi Kilpersi su totalno individualci koji igraju za sebe...Tobajas Haris za 35 min u proseku samo dve asistencije ..čovek ne zna da vrati povratnu loptu..kad krene na koš samo kod vidi pa makar šutnuo loptu u publiku..

drago

pre 6 godina

(7, 11. februar 2018 12:01) 

Prijatelju, malo ti je kriva statistika. Hezonja ima 12.2 ppg otkad igra, igrom se ne moze nazvati 10 minuta po susretu. A igra vec preko pola sezone. Zadnje 2 od 4 je zabio preko 20 poena.
Bender je tek 20 napunio, ovo je prva sezona da dobija pravu minutazu. Zadnjih 5 ima preko 15 poena, preko 6 skokova i 3 asista po susretu. Znaci i on bolje igra. Ok, malo ima bolje postotke ali da su mu i stari sa ovoliko suteva bi imao 11 poena. Sto je dobro za momka od 20 godina. Momka koji napreduje, najbolji je tricas ekipe a lani je bio najgori. Popravio je i post igru i zabijanje.
I pricamo o redom mladim momcima. Dosad su preskakali stepenice pa nisu igrali u za njih tada prejakim klubovima. Sad su vec dosli na taj novo da igraju i to dobro. A bit ce sve bolji.
Isto vazi i za Zupca koji u razvojnoj ligi igra bolje nego lani a lani je bio odlican u NBA. Zizic je do dolaska u Cleveland bio odlican, i u razvojnoj ligi je odlican, ali je kao i Hezonja i Bender preskakao stepenice i sad je u prejakom klubu za sebe trenutno i ne igra. Ne moze se u pola godine iz Cibone u Cleveland. Da ode u slabiji klub igrao bi.

Coki

Bojan bolji postotak, Hezonja otkad igra bolji postotak, Bender tek poceo sa karijerom, Zubac (koji je lani imao 5. najbolji postotak u cijeloj ligi kad je poceo dobro igrati) i Zizic (lani u aba ligi 73%, Euroligi 60 % u skupini i 80% u play-offu) ni ne igraju, jedino Saric ima los sut.

stevan

pre 6 godina

a vidim ja moj mukica drago se vratio na srpske portale.
jos uvek zeljan da ga prihvatimo, i gledamo na njegove kosarkase kao ravnopravne nasim... mukica
ne brini drago, samo nastavi ti nama godinama da dolazis, al nesto se ne secam posle olimpijade jedan period nije te bilo... nema veze bitno da si sad opet ti nama tu.

croata

pre 6 godina

(IS, 11. februar 2018 09:32)

Odlican komentar,vrhunsko seciranje bendera. Ono porginzis za siromasne je prva liga i on je upravo to.
Dodao bih da ga je ipak grijeh gurati na peticu, po meni on moze igrati sve pa i pleja, al trojka i cetvorka su mu idealne pozicije. Sa svojih 216cm ima meku ruku, fantasticne kretnje, brz izbacaj i ono sto je posebno bitno odlicnu skocnost. Svi preduvjeti za vrhunskog univerzalca su tu, ali jos uvijek je samo potencijal. Dobro je sto je u sunsima, losoj ekipi koja bi mogla istrpiti njegove oscilacije, samo da ga pustaju da igra i sto manje da ga se profilira iskljucivo na centru jer ce onda morati nabit kile pa ce izgubit okretnost. Bender je nas najveci potencijal u zadnjih 15 godina, tocnije od josipa sesara, a sad kako ce se razvijati, vidjet cemo.

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija.
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto?
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?

drago

pre 6 godina

Lazni Hrvoje

Inace najvise medalja imaze u streljastvu, osvajate najvise i u strasnom kajaku i slicnim mega sportovima.

Stevan

E moj Stevane, da te ne znam mozda bi ti i povjerovao. Hahaha bi, bi, mozes misliti. Teski si kompleksas.

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

2017/18 

Hezonja 8.2 ppg 
Bender 6.2 ppg 

daleko je to i od 10
(7, 11. februar 2018 12:01)Bjelica 6.0 ppg, Marjanović 5.9 ppg, Teodosić 9.3 ppg, Bogdan 11 ppg (velika minutaža krš tim), četiri MVPa Eurolige, Hezonja 22 godine, Bender 20, jel "kapiraš" kakvu si glupost napisao

bozza

pre 6 godina

da se razumemo, Bobi mi je vrlo simpatican lik i mislim da je odlican kosarkas za evropske pojmove, ali... ovo mu je vec treci tim u NBA i treci trener kod koga ne dobija minutazu. Ocigledno je da je njegov nedostatak u odbrani prevelik za danasnju NBA i to svi protivnici znaju i eksploatisu na terenu. Da je igrao 80ih ili 90ih, verovatno bi mnogo bolje prosao jer je njegov napadacki arsenal ogroman, a odbrana pod kosem solidna. Sve jedno, neka igra koliko moze i uzme lovu, u evropu ce se kad-tad vratiti da odigra jos par sezona za kraj

mrmlj

pre 6 godina

@ (Indiana, 11. februar 2018 09:43) susjed, ne igra na terenu organizacija nego igraci. dolazila je vasa reprezentacija i u najjacem sastavu pa najcesce nije uspela ni da dogura dovoljno daleko da se susretne sa nasima a kamoli da pobedi. sigurno ce se jednom desiti da hrvatska pobedi srbiju u kosarci, svaki niz se prekine pre ili kasnije ali do sada vam uvek nesto fali. uvek bude neka “treca cetvrtina”, “losa organizacija” ili tako nesto.

coki

pre 6 godina

Stefan...Bogdnaovic Bogdan,sut 46,3%, Saric 44%(a igra krilnog centra,dakle bolji bi procenat morao da ima),Bogdnaovic 46% a za tri manji procenat od Bogdana,Hezonja manji procenat za tri,isti iz igre,Bender 39% sut,Zizic 36% sut.Pozdravi puno Hrvate,prenesi pozdrave i od Bogdana.

les lionceaux

pre 6 godina

@ svasta

sve istina, samo što je ovih dana Teo imao problema s desnim stopalom dok ga inače muči lijevo što je zapravo dobro i manji je razlog za brigu

inače mi nije jasno kako većina ovdje ne shvaća zašto je Jokić imao nešto manju u minutažu u utakmicama igranim dvije uzastopne večeri od kojih je prva otišla na -25 već u trećoj četvrtini ili sinoć kada ništa nije mogao zaustaviti u odbrani (koju je čini mi se ove sezone dosta poboljšao, ali sinoć je imao velikih problema s Benderom i bekovima Sansa - čak se preksinoć puno bolje snalazio u trenucima kad bi ostao u "mismeču" s Hardenom što su Roketsi dosta forsirali)

pa neće valjda trener forsirati najboljeg igrača samo radi statistike, nije u pitanju Vestbruk

the truth

pre 6 godina

Ljudi spavaju na Mirotica, kakva igracina. Majstor, odlican na oba kraja, ubica od sutera. Da je Bugi zdrav Orleans bi bio veoma opasan. Bulsi se raspadaju od kad je posao, oni ostavili maloumnika Portisa i dobili kikiriki za ovakvog igraca.

drago

pre 6 godina

AntiDebil

Izvini sto ti kvarim zabavu ali i Hezonja i Bojan imaju bolji sut od Bogdana. Bojan za 0.4% bolji a Hezonja isti ali otkad igra odlicno bolji za 1.4%.

shamanNS

pre 6 godina

Neće Denver videti playoff s obzirom na to da u gostima (gde ih retko s*re šut dovoljno za pobedu, a kad je Jokić na klupi ne postoji plan B za plan A "samo za 3 cepaj") ne bi dobili ni MZT, a u martu imaju gomilu (7?) gostovanja u nizu. Jeeedva dobijaju raspale Suns-e koje su Spurs-i prethodnu utakmice razvalili 48 razlike a nedavno i Juta 32 razlike.

John

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA
(Stevan, 11. februar 2018 11:31) # Link komentara

E pa izgleda da si pričao sa pogrešnim momcima pošto Ejveri Bredli i Teo ne igraju na istim pozicijama, a takođe ne igraju ni u Lejkersima.

aco

pre 6 godina

Тачно је да Хрвати имају перспективне играче. Проблем је што су и даље баш танки на плеју и беку шутеру. Плеј је најбитнија позиција, а њима је први плеј Укић, а он не би имао места ни у Меги или ФМП-у.

jд123

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.
(Indiana, 11. februar 2018 09:43)

Ха, ха, ха, невикли смо да се хрватске паљевине пред свако велико такмичење јављају да нам соле памет како су њихови играчи дупло бољи од српских и да су главни фаворити. Али сада почели да паметују и на НБА вестима, ха, ха ха.

dida

pre 6 godina

#petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.

Pera

pre 6 godina

Jokic da je igrao koji minut vise bio bi tripl dabl.
Jedan od nosilaca, a igra 27 minuta? A pritom nije fizicki nespreman za vise niti ima problem sa faulovima.

Jax Teller

pre 6 godina

nije mi jasno, sta ce hrvati stalno na srpskom portalu, jos nam pametuju oko kosarke, ej o KOSARCI! isto da ja idem na spankse portale i mudrujem kako ce mo ih razbit u fudbalu! dobro, za Jumka je jasno, momak puko skroz, ima svoje 5-6 standartne izjave, i to je to, a bavi se sa srbijom 24/7, tu se vidi, da nema momak veze sa pametom.

Др

pre 6 godina

Teodosic sa svim svojim nedostatcima je bio i ostao nas najvazniji igrac u reprezentaciji!Kakvi Sarici,Hezonje i ostalo,opet ih bijemo ako se sretnemo negde!Nama je par godina nazad Raduljica najbolji centar a u klubovima ne moze da se sastavi!Jednostavno mi imamo nesto u reprezentaciji sto Hrvati nemaju(oni imaju to u fudbalu za razliku od nas)

leo

pre 6 godina

@Stefan ma kakvi Hrvati bre, oni se po ovom novom FIBA sistemu nece plasirati nigde narednih 10 godina. Oni osim NBA igraca nemaju nista.

MarcoPolo

pre 6 godina

sreća što ovima nije igrao buker...teško bi dobili. odbrana jako loša. pored toga,stvarno mi nije jasan ovaj meloun...kada sam čuo onu priču da pušta da igrači sami odlučuju o akcijama,on samo vrši izmene... iskreno,bolje da i to prepusti igračima,jer ih i tako samo koči. onaj artur za 7 min da 7 poena bez promašaja,i ovaj mu ne da više da igra...uz to treba li pomenuti da je taj artur mislim peti najplaćeniji igrač u ekipi?! gde je tu logika... slede san antonio,milvoki,pa opet san antonio pa hjuston koji se ne sećam kada su poslednji put dobili,mislim negde u julu prošle godine...ako misle u plej of,moraju san antonio bar jednom da dobiju,kao i onog napucanog grka.

Stevan

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA

guybrush

pre 6 godina

Teodosić nije igrao zbog stopala koje nije oporavljeno, poslednjih dvadesetak utakmica je morao da igra jer nisu imali drugog pleja, sad se Ostin Rivers vratio posle povrede pa Teo može napokon da odmori par utakmica. Insče pogledajte odnos pobeda i poraza dok Teo igra pa onda komentarišite čovek i polu povređen jedan od naj korisnijih u ligi.

stevan

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce.
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice.
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica.
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno

Pera

pre 6 godina

Za Tea lepo pise razlog neigranja: Sore right foot, znaci opet ga muci stopalo, sto naravno nije dobro. Jel ima neki novinar da se raspita za detalje, nije to danas tako tesko?

antiDebil

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

Daj boze da odu na svetsko prvenstvo i da naletimo na njih u eliminacionoj fazi, to ce biti rutinska pobeda za nas !!
Nije mi jasna ova prica oko suta 4/114, koji to hrvat ima bolji sut od Bogdanovica ? Ti si nesto debelo pobrkalo...

IS

pre 6 godina

Nisam gledao mec ovog puta, ali pogledah sada razne highlights-e. Ne znam koji je razlog losije Jokiceve minutaze, ali koliko vidim Bender je odigrao vrhunsku partiju i 80% koseva islo je preko Jokica. Nije mu ni Jokic ostao duzan naravno, ali zaista sam se iznenadio kako izgleda Bender na parketu. Znao sam i ranije da ima potencijala, ali rad nogu sa tolikom visinom i odbrana na bekovima je zaista iznenadjujuce dobra. Cak i pregled igre i par asistencija koje je poslao pokazuju da se radi o igracu ozbiljnih mogucnosti. Ono sto mu naravno fali su konstantnost i snaga ukoliko je pozicija centra ono sto bi u buducnosti igrao. Mislim da bi to bila njegova idealna pozicija iako ga guraju na cetvorku. Tip je igraca Porzingisa, samo trenutno za siromasne naravno :) U svakom slucaju veoma dobar klinac i ukoliko nastavi da radi ceka ga lepa buducnost.

Jokic, osim u odbrani na Benderu u kojoj je u nekoliko navrata bio spor (zakasneli izlazak na trojku, spor u tranziciji i cesto lose postavljen zbog rada nogu), odigrao je jos jednu veoma dobru partiju. Prelomile su njegove vrhunske vezane asistencije u poslednja tri minuta meca. Bukvalno je u tom periodu odigrao plejmejkersku ulogu i to je odradio vrhunski.

Barton i (pogotovo) Cendler - sta reci :) aj sto su dali preko 25, nego sto su imali preko 70% pogodjenih suteva :) kao da se utakmica igrala u nekom paralelnom univerzumu.

volina

pre 6 godina

ok bi bilo pomenuti pobedu NO nad Bruklinom, tripl dabl Ronda, +20 Mirotića, 44p Davisa. Pelikani nisu odustali od playoffa posebno sa Mirotićem koji mislim da će biti odlična akvizicija u novom klubu. Ako Clippersi nastave ovako gube playoff poziciju.

svasta

pre 6 godina

Neverovatno je da niko ne moze da proveri zasto Teodosic ne igra. Razlog je obnovljena povreda noge. Marjanovic ne igra zato sto u Klipersima smatraju da nije dovoljno dobar. Jokic i Marej su bili zastrasujuce losi u odbrani, mada je Jokic bio sjajan u napadu. Nakon 3 minuta u trecoj cetvrtini, Meloun uzima dva tajmauta uzastopno i ostavlja na klupi Jokica i Mareja citavih 12 minuta, verovatno po kazni. Denver koji je gubio nekih 7 razlike prelazi u vodjstvo (10ak poena). Jokic i Marej se vracaju polovinom poslednje cetvrtine. Marej nastavlja da igra katastrofalno a Jokic postize 5 poena+5 skokova+3 asistencije.

Daa

pre 6 godina

Bender i Hezonja konacno pokazuju zasto su bili visoko draftovani. Od Bendera iskreno ocekujem puno tek ima 20 godina. Sledece sezone 15+poena. Jokic nije igrao puno jer trener nije hteo da ga trosi. Teodosic nazad u Evropu, a za Marjanovica smatram da ima mesta za nekih 10-15 minuta samo mislim da nece dobijati te minute.

Indiana

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.

Sta ste svi zapeli za statistiku

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zizu, 11. februar 2018 08:39) # Link komentara
Preporučujem (+42)Ne preporučujem (-7)

Pa mozda ga covek dozira....nema potrebe da ga sili protiv Finiksa i da igra 40 minuta samo da bi neko procitao ili se pohvalio da je imao 30+ poena...i ovako je sav metiljav pa nema potrebe da ga trosi u mecevima gde nema potrebe...em razigrava ostatak ekipe em ga odmara...Finiks je mozda najlosija ekipa u ligi , nema potrebe da igra celu

BLuka

pre 6 godina

Nevherovatno koliko Nikola mora jos fizički da stasava.
Ali,centar da ima ulogu pleja,da razigrava tim i da tim na njega tako i posmatra....rijetko vidjeno.
Odlican video.

joca

pre 6 godina

jokica cuva za play off,zato je i malo manja minutaza.po meni sasvim normalno.jer nije on Lebron James pa da ima snagu za 42 minuta svaku utakmicu.

drago

pre 6 godina

Stefan

Pa jednom cemo vas morwti dobiti ali bit cete vi bolji uvijek vjv. Jefnostavno je, bez pravih playeva i trenera ne moze se. Nasa je sansa da uzmemo Spahiju, damo sansu Mavri, Brzoji i Bozicu koji nisu neke extra klase ali ce za par godina biti solidni igraci i uz ove iz nba imamo odlican tim. Plus Mazalin i Babic

Gođi

pre 6 godina

Dajte malo kreativnosti u naslovima, ovaj isti izraz čitamo 15 puta.

P.s. miljoš i boban ne igraju jer:

1) iz srbije su
2) Ovo je nepravda
3) Nsjbolji su ali ih treneri mrze

zemunski kej

pre 6 godina

Igrao je jako dobro i korisno. Sasvim dovoljno,dobar je bio i onaj Hrvat Bender,Vidite situacija na zapadu je komplikovana, Stizu Juta i Klipersi a ne predaju se ni Pelikansi ,ni Portland cak je i Oklahoma dosla u cudnu situaciju, Ima tek da dodju najvazniji mecevi a Jokic je tamo najvazniji sraf, sada da se vrati Milsap pitanje je koliko bi im pomogao .Citali ste onog blogera Vojtekovskog ili tako nekako koji prognozirA UGOVOR OD 130 MILIONA $,

Чендлер Бинг

pre 6 godina

Пеликанси су успели да прокоцкају 28 поена предности из треће четвртине и после 2 продужетка ипак добили. Бруклин имао шансу за победу у регуларном делу, али је невероватно колико су напада прокоцкали, пре свих Расел и Керол.

Dag Kristi

pre 6 godina

..................................................
Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

"Mogli bi" je dosta relativan pojam.A vrlo verovatno je da ce se Saricu opet "skratiti" ruka protiv nas.

Komendija

pre 6 godina

Ljudi pričaju gluposti da Bobi svaki meč nije na parketu...i klupa je parketu boga mu...
Jokarica objašnjava...onaj prenos lopte preko celog terena, pa iza ledja u trku, pa koš još uz faul, neverovatno.

Stefan

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.

drago

pre 6 godina

Kakav su mec odigrali Jokic i Bender, ma to je bilo za prste polizati. Steta sto ne igraju svaku vecer. Jos da se vrati Zubac, lani je igrao odlicne meceve sa Jokicem, a tu su i Saric i Zizic, kad mu daju sansu u Clevelandu ili nekom slabijem klubu.
Bender je igrao centra. Zadnjih 5 tekmi je na 16 poena, 7 skokova i 3 asista. Hezonja sinoc 23 poena, najbolji u Orlandu, vec je odlican evo pola sezone.
Tu su sjani Jokic, dobri Bogdan i Teo , Dragic, Mirotic i Nurkic. Skoro ce svi u play-off.
Da ih nekako spojiti u isti tim dosli bi i do velikog finala.
Dragic, Teo, Bogdan, Hezonja, Bojan, Saric, Mirotic, Bender, Jokic, Nurkic.

zizu

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...

Zvezdan

pre 6 godina

proslu utakmicu 21min. A nije nio u problemu sa licnim. Danas 27min. Nesto se cudno desava, igraci koji su zvezde tima igraju po 35min prosek. Neretko i 40min.

Sta ste svi zapeli za statistiku

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zizu, 11. februar 2018 08:39) # Link komentara
Preporučujem (+42)Ne preporučujem (-7)

Pa mozda ga covek dozira....nema potrebe da ga sili protiv Finiksa i da igra 40 minuta samo da bi neko procitao ili se pohvalio da je imao 30+ poena...i ovako je sav metiljav pa nema potrebe da ga trosi u mecevima gde nema potrebe...em razigrava ostatak ekipe em ga odmara...Finiks je mozda najlosija ekipa u ligi , nema potrebe da igra celu

BLuka

pre 6 godina

Nevherovatno koliko Nikola mora jos fizički da stasava.
Ali,centar da ima ulogu pleja,da razigrava tim i da tim na njega tako i posmatra....rijetko vidjeno.
Odlican video.

antiDebil

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

Daj boze da odu na svetsko prvenstvo i da naletimo na njih u eliminacionoj fazi, to ce biti rutinska pobeda za nas !!
Nije mi jasna ova prica oko suta 4/114, koji to hrvat ima bolji sut od Bogdanovica ? Ti si nesto debelo pobrkalo...

zizu

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...

Komendija

pre 6 godina

Ljudi pričaju gluposti da Bobi svaki meč nije na parketu...i klupa je parketu boga mu...
Jokarica objašnjava...onaj prenos lopte preko celog terena, pa iza ledja u trku, pa koš još uz faul, neverovatno.

joca

pre 6 godina

jokica cuva za play off,zato je i malo manja minutaza.po meni sasvim normalno.jer nije on Lebron James pa da ima snagu za 42 minuta svaku utakmicu.

drago

pre 6 godina

Kakav su mec odigrali Jokic i Bender, ma to je bilo za prste polizati. Steta sto ne igraju svaku vecer. Jos da se vrati Zubac, lani je igrao odlicne meceve sa Jokicem, a tu su i Saric i Zizic, kad mu daju sansu u Clevelandu ili nekom slabijem klubu.
Bender je igrao centra. Zadnjih 5 tekmi je na 16 poena, 7 skokova i 3 asista. Hezonja sinoc 23 poena, najbolji u Orlandu, vec je odlican evo pola sezone.
Tu su sjani Jokic, dobri Bogdan i Teo , Dragic, Mirotic i Nurkic. Skoro ce svi u play-off.
Da ih nekako spojiti u isti tim dosli bi i do velikog finala.
Dragic, Teo, Bogdan, Hezonja, Bojan, Saric, Mirotic, Bender, Jokic, Nurkic.

Pera

pre 6 godina

Za Tea lepo pise razlog neigranja: Sore right foot, znaci opet ga muci stopalo, sto naravno nije dobro. Jel ima neki novinar da se raspita za detalje, nije to danas tako tesko?

Zvezdan

pre 6 godina

proslu utakmicu 21min. A nije nio u problemu sa licnim. Danas 27min. Nesto se cudno desava, igraci koji su zvezde tima igraju po 35min prosek. Neretko i 40min.

Dag Kristi

pre 6 godina

..................................................
Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

"Mogli bi" je dosta relativan pojam.A vrlo verovatno je da ce se Saricu opet "skratiti" ruka protiv nas.

IS

pre 6 godina

Nisam gledao mec ovog puta, ali pogledah sada razne highlights-e. Ne znam koji je razlog losije Jokiceve minutaze, ali koliko vidim Bender je odigrao vrhunsku partiju i 80% koseva islo je preko Jokica. Nije mu ni Jokic ostao duzan naravno, ali zaista sam se iznenadio kako izgleda Bender na parketu. Znao sam i ranije da ima potencijala, ali rad nogu sa tolikom visinom i odbrana na bekovima je zaista iznenadjujuce dobra. Cak i pregled igre i par asistencija koje je poslao pokazuju da se radi o igracu ozbiljnih mogucnosti. Ono sto mu naravno fali su konstantnost i snaga ukoliko je pozicija centra ono sto bi u buducnosti igrao. Mislim da bi to bila njegova idealna pozicija iako ga guraju na cetvorku. Tip je igraca Porzingisa, samo trenutno za siromasne naravno :) U svakom slucaju veoma dobar klinac i ukoliko nastavi da radi ceka ga lepa buducnost.

Jokic, osim u odbrani na Benderu u kojoj je u nekoliko navrata bio spor (zakasneli izlazak na trojku, spor u tranziciji i cesto lose postavljen zbog rada nogu), odigrao je jos jednu veoma dobru partiju. Prelomile su njegove vrhunske vezane asistencije u poslednja tri minuta meca. Bukvalno je u tom periodu odigrao plejmejkersku ulogu i to je odradio vrhunski.

Barton i (pogotovo) Cendler - sta reci :) aj sto su dali preko 25, nego sto su imali preko 70% pogodjenih suteva :) kao da se utakmica igrala u nekom paralelnom univerzumu.

svasta

pre 6 godina

Neverovatno je da niko ne moze da proveri zasto Teodosic ne igra. Razlog je obnovljena povreda noge. Marjanovic ne igra zato sto u Klipersima smatraju da nije dovoljno dobar. Jokic i Marej su bili zastrasujuce losi u odbrani, mada je Jokic bio sjajan u napadu. Nakon 3 minuta u trecoj cetvrtini, Meloun uzima dva tajmauta uzastopno i ostavlja na klupi Jokica i Mareja citavih 12 minuta, verovatno po kazni. Denver koji je gubio nekih 7 razlike prelazi u vodjstvo (10ak poena). Jokic i Marej se vracaju polovinom poslednje cetvrtine. Marej nastavlja da igra katastrofalno a Jokic postize 5 poena+5 skokova+3 asistencije.

John

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA
(Stevan, 11. februar 2018 11:31) # Link komentara

E pa izgleda da si pričao sa pogrešnim momcima pošto Ejveri Bredli i Teo ne igraju na istim pozicijama, a takođe ne igraju ni u Lejkersima.

Чендлер Бинг

pre 6 godina

Пеликанси су успели да прокоцкају 28 поена предности из треће четвртине и после 2 продужетка ипак добили. Бруклин имао шансу за победу у регуларном делу, али је невероватно колико су напада прокоцкали, пре свих Расел и Керол.

volina

pre 6 godina

ok bi bilo pomenuti pobedu NO nad Bruklinom, tripl dabl Ronda, +20 Mirotića, 44p Davisa. Pelikani nisu odustali od playoffa posebno sa Mirotićem koji mislim da će biti odlična akvizicija u novom klubu. Ako Clippersi nastave ovako gube playoff poziciju.

zemunski kej

pre 6 godina

Igrao je jako dobro i korisno. Sasvim dovoljno,dobar je bio i onaj Hrvat Bender,Vidite situacija na zapadu je komplikovana, Stizu Juta i Klipersi a ne predaju se ni Pelikansi ,ni Portland cak je i Oklahoma dosla u cudnu situaciju, Ima tek da dodju najvazniji mecevi a Jokic je tamo najvazniji sraf, sada da se vrati Milsap pitanje je koliko bi im pomogao .Citali ste onog blogera Vojtekovskog ili tako nekako koji prognozirA UGOVOR OD 130 MILIONA $,

Daa

pre 6 godina

Bender i Hezonja konacno pokazuju zasto su bili visoko draftovani. Od Bendera iskreno ocekujem puno tek ima 20 godina. Sledece sezone 15+poena. Jokic nije igrao puno jer trener nije hteo da ga trosi. Teodosic nazad u Evropu, a za Marjanovica smatram da ima mesta za nekih 10-15 minuta samo mislim da nece dobijati te minute.

jд123

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.
(Indiana, 11. februar 2018 09:43)

Ха, ха, ха, невикли смо да се хрватске паљевине пред свако велико такмичење јављају да нам соле памет како су њихови играчи дупло бољи од српских и да су главни фаворити. Али сада почели да паметују и на НБА вестима, ха, ха ха.

Stefan

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.

coki

pre 6 godina

Stefan...Bogdnaovic Bogdan,sut 46,3%, Saric 44%(a igra krilnog centra,dakle bolji bi procenat morao da ima),Bogdnaovic 46% a za tri manji procenat od Bogdana,Hezonja manji procenat za tri,isti iz igre,Bender 39% sut,Zizic 36% sut.Pozdravi puno Hrvate,prenesi pozdrave i od Bogdana.

aco

pre 6 godina

Тачно је да Хрвати имају перспективне играче. Проблем је што су и даље баш танки на плеју и беку шутеру. Плеј је најбитнија позиција, а њима је први плеј Укић, а он не би имао места ни у Меги или ФМП-у.

Gođi

pre 6 godina

Dajte malo kreativnosti u naslovima, ovaj isti izraz čitamo 15 puta.

P.s. miljoš i boban ne igraju jer:

1) iz srbije su
2) Ovo je nepravda
3) Nsjbolji su ali ih treneri mrze

drago

pre 6 godina

Stefan

Pa jednom cemo vas morwti dobiti ali bit cete vi bolji uvijek vjv. Jefnostavno je, bez pravih playeva i trenera ne moze se. Nasa je sansa da uzmemo Spahiju, damo sansu Mavri, Brzoji i Bozicu koji nisu neke extra klase ali ce za par godina biti solidni igraci i uz ove iz nba imamo odlican tim. Plus Mazalin i Babic

Jax Teller

pre 6 godina

nije mi jasno, sta ce hrvati stalno na srpskom portalu, jos nam pametuju oko kosarke, ej o KOSARCI! isto da ja idem na spankse portale i mudrujem kako ce mo ih razbit u fudbalu! dobro, za Jumka je jasno, momak puko skroz, ima svoje 5-6 standartne izjave, i to je to, a bavi se sa srbijom 24/7, tu se vidi, da nema momak veze sa pametom.

mrmlj

pre 6 godina

@ (Indiana, 11. februar 2018 09:43) susjed, ne igra na terenu organizacija nego igraci. dolazila je vasa reprezentacija i u najjacem sastavu pa najcesce nije uspela ni da dogura dovoljno daleko da se susretne sa nasima a kamoli da pobedi. sigurno ce se jednom desiti da hrvatska pobedi srbiju u kosarci, svaki niz se prekine pre ili kasnije ali do sada vam uvek nesto fali. uvek bude neka “treca cetvrtina”, “losa organizacija” ili tako nesto.

guybrush

pre 6 godina

Teodosić nije igrao zbog stopala koje nije oporavljeno, poslednjih dvadesetak utakmica je morao da igra jer nisu imali drugog pleja, sad se Ostin Rivers vratio posle povrede pa Teo može napokon da odmori par utakmica. Insče pogledajte odnos pobeda i poraza dok Teo igra pa onda komentarišite čovek i polu povređen jedan od naj korisnijih u ligi.

Др

pre 6 godina

Teodosic sa svim svojim nedostatcima je bio i ostao nas najvazniji igrac u reprezentaciji!Kakvi Sarici,Hezonje i ostalo,opet ih bijemo ako se sretnemo negde!Nama je par godina nazad Raduljica najbolji centar a u klubovima ne moze da se sastavi!Jednostavno mi imamo nesto u reprezentaciji sto Hrvati nemaju(oni imaju to u fudbalu za razliku od nas)

stevan

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce.
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice.
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica.
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno

the truth

pre 6 godina

Ljudi spavaju na Mirotica, kakva igracina. Majstor, odlican na oba kraja, ubica od sutera. Da je Bugi zdrav Orleans bi bio veoma opasan. Bulsi se raspadaju od kad je posao, oni ostavili maloumnika Portisa i dobili kikiriki za ovakvog igraca.

dida

pre 6 godina

#petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.

les lionceaux

pre 6 godina

@ svasta

sve istina, samo što je ovih dana Teo imao problema s desnim stopalom dok ga inače muči lijevo što je zapravo dobro i manji je razlog za brigu

inače mi nije jasno kako većina ovdje ne shvaća zašto je Jokić imao nešto manju u minutažu u utakmicama igranim dvije uzastopne večeri od kojih je prva otišla na -25 već u trećoj četvrtini ili sinoć kada ništa nije mogao zaustaviti u odbrani (koju je čini mi se ove sezone dosta poboljšao, ali sinoć je imao velikih problema s Benderom i bekovima Sansa - čak se preksinoć puno bolje snalazio u trenucima kad bi ostao u "mismeču" s Hardenom što su Roketsi dosta forsirali)

pa neće valjda trener forsirati najboljeg igrača samo radi statistike, nije u pitanju Vestbruk

Indiana

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.

bozza

pre 6 godina

da se razumemo, Bobi mi je vrlo simpatican lik i mislim da je odlican kosarkas za evropske pojmove, ali... ovo mu je vec treci tim u NBA i treci trener kod koga ne dobija minutazu. Ocigledno je da je njegov nedostatak u odbrani prevelik za danasnju NBA i to svi protivnici znaju i eksploatisu na terenu. Da je igrao 80ih ili 90ih, verovatno bi mnogo bolje prosao jer je njegov napadacki arsenal ogroman, a odbrana pod kosem solidna. Sve jedno, neka igra koliko moze i uzme lovu, u evropu ce se kad-tad vratiti da odigra jos par sezona za kraj

Dzoni

pre 6 godina

Klipersi imaju dva dobra odbrambena centra ali džaba kad su totalno u napadu velike nule..oba znaju samo da zakucaju loptu i to je to ..znači ni da polože loptu ne znaju a kamoli da šutnu..ovaj trejd ne odgovara ni Marjanoviću ni Teu..Marjanoviću jer će umesto drugog biti treći centar i ako je izmislio za košarku za ova dva druga centra a Teu jer ovaj dvojac iz Detroita koji su sad u startnoj postavi Kilpersi su totalno individualci koji igraju za sebe...Tobajas Haris za 35 min u proseku samo dve asistencije ..čovek ne zna da vrati povratnu loptu..kad krene na koš samo kod vidi pa makar šutnuo loptu u publiku..

Pera

pre 6 godina

Jokic da je igrao koji minut vise bio bi tripl dabl.
Jedan od nosilaca, a igra 27 minuta? A pritom nije fizicki nespreman za vise niti ima problem sa faulovima.

leo

pre 6 godina

@Stefan ma kakvi Hrvati bre, oni se po ovom novom FIBA sistemu nece plasirati nigde narednih 10 godina. Oni osim NBA igraca nemaju nista.

shamanNS

pre 6 godina

Neće Denver videti playoff s obzirom na to da u gostima (gde ih retko s*re šut dovoljno za pobedu, a kad je Jokić na klupi ne postoji plan B za plan A "samo za 3 cepaj") ne bi dobili ni MZT, a u martu imaju gomilu (7?) gostovanja u nizu. Jeeedva dobijaju raspale Suns-e koje su Spurs-i prethodnu utakmice razvalili 48 razlike a nedavno i Juta 32 razlike.

Baki

pre 6 godina

@bozza,

Zasto bi se ikada vracao u Evropu? Znaci sa jedne strane moze da igra u bilo kom evropskom klubu (jer osim Sveda niko ne moze bazen da pogodi sa vise od 2m) za 1 milion po sezoni, ili u NBA moze da mase peskirom za 7 miliona po sezoni. Ja ne vidim dilemu, a ti ako je vidis, pretpostavlljam da imas 14 godina.

MarcoPolo

pre 6 godina

sreća što ovima nije igrao buker...teško bi dobili. odbrana jako loša. pored toga,stvarno mi nije jasan ovaj meloun...kada sam čuo onu priču da pušta da igrači sami odlučuju o akcijama,on samo vrši izmene... iskreno,bolje da i to prepusti igračima,jer ih i tako samo koči. onaj artur za 7 min da 7 poena bez promašaja,i ovaj mu ne da više da igra...uz to treba li pomenuti da je taj artur mislim peti najplaćeniji igrač u ekipi?! gde je tu logika... slede san antonio,milvoki,pa opet san antonio pa hjuston koji se ne sećam kada su poslednji put dobili,mislim negde u julu prošle godine...ako misle u plej of,moraju san antonio bar jednom da dobiju,kao i onog napucanog grka.

stevan

pre 6 godina

a vidim ja moj mukica drago se vratio na srpske portale.
jos uvek zeljan da ga prihvatimo, i gledamo na njegove kosarkase kao ravnopravne nasim... mukica
ne brini drago, samo nastavi ti nama godinama da dolazis, al nesto se ne secam posle olimpijade jedan period nije te bilo... nema veze bitno da si sad opet ti nama tu.

Stevan

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA

drago

pre 6 godina

AntiDebil

Izvini sto ti kvarim zabavu ali i Hezonja i Bojan imaju bolji sut od Bogdana. Bojan za 0.4% bolji a Hezonja isti ali otkad igra odlicno bolji za 1.4%.

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

2017/18 

Hezonja 8.2 ppg 
Bender 6.2 ppg 

daleko je to i od 10
(7, 11. februar 2018 12:01)Bjelica 6.0 ppg, Marjanović 5.9 ppg, Teodosić 9.3 ppg, Bogdan 11 ppg (velika minutaža krš tim), četiri MVPa Eurolige, Hezonja 22 godine, Bender 20, jel "kapiraš" kakvu si glupost napisao

croata

pre 6 godina

(IS, 11. februar 2018 09:32)

Odlican komentar,vrhunsko seciranje bendera. Ono porginzis za siromasne je prva liga i on je upravo to.
Dodao bih da ga je ipak grijeh gurati na peticu, po meni on moze igrati sve pa i pleja, al trojka i cetvorka su mu idealne pozicije. Sa svojih 216cm ima meku ruku, fantasticne kretnje, brz izbacaj i ono sto je posebno bitno odlicnu skocnost. Svi preduvjeti za vrhunskog univerzalca su tu, ali jos uvijek je samo potencijal. Dobro je sto je u sunsima, losoj ekipi koja bi mogla istrpiti njegove oscilacije, samo da ga pustaju da igra i sto manje da ga se profilira iskljucivo na centru jer ce onda morati nabit kile pa ce izgubit okretnost. Bender je nas najveci potencijal u zadnjih 15 godina, tocnije od josipa sesara, a sad kako ce se razvijati, vidjet cemo.

Ratko

pre 6 godina

Ovde je otvorena pozicija od 5-8 mesta na zapadu. Ako bi Denver uspeo da bude 5 ili 6 bilo bi vrlo zanimljivo u četvrtfinalu. Hjuston im od svih ekipa najmanje odgovara sa svima ostalima mogu da igraju.

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

@Stefan
Hrvati su uvek imali igrace najvise klase, ali ne i tim. Dok ne dobiju dobrog trenera i ne stvore hemiju ne predstavljaju preveliku opasnost.

@Jumko
Slovenija nas je zasluzeno dobila na EP, odigrali su fantasticnu untakmicu. Ne znam sta znaci "za sva vremena", u duelima dve ekipe je normalno da ne moze jedna strana uvek da pobedjuje. Sledeci istu logiku, ocekujem da cemo narednih godina bar jednom da izgubimo od Hrvatske. Ali na tri dobijene ni jedni ni drugi nemaju sanse. Za sada.

petarczv

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce. 
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice. 
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica. 
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno
(stevan, 11. februar 2018 11:28)

Kad su igrali proslu protiv hustona pisali ste da ga je trener izvuko zato sto nema sanse da dobiju pa ga cuva za utakmicu sa finiksom,danas pisete kako nije igrao zato sto je finiks slab...pa kad ce onda igrati ne kapiram...?

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija.
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto?
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?

petarczv

pre 6 godina

petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.
(dida, 11. februar 2018 11:38)

Ajde da se nemucimo kazi nam ti

alex

pre 6 godina

The truth

Ko spava? On je ove sezone poslije Jokica najbolji sa Balkana
(drago, 11. februar 2018 12:47)


Od kad je Spanac sa Balkana

stevan

pre 6 godina

@petarczv
pa odmarao ga je trener protiv hjustona, jer denver nije imao sanse. Protiv finiksa ga je odmarao jer je finiks jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam koliko si upucen ali i Plamli i Milsap su vec neko vreme povredjeni, i sta ce biti ako sad maksimalno izforsira Jokica u nebitnim utakmicama i ovaj mu se povredi? Oce onda trej lajls i derel artur da igraju peticu narednih mesec dana?
Ne znam sta ti tu nije jasno, treba samo malo da razmislis i razumeces.

Kostic

pre 6 godina

Ne znam kako mozete da prozivate Bendera. Decko da 25p u NBA. A nasi top talenti njegovo godiste Borisa i Radanov nisu faktor cak ni u FMPu. Bolje analizirajte sta se desava sa nasom kosarkom jer postenog igraca nismo izbacili na draft otkad je Vujosevic otisao iz Srbije. Slucajnost?

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane, pomesao si

Ti spominjes igru Tea,Bobija, Ilijasove i ne znam ja koga. U principu replika ti veze nema sa onim sto sam ja napisao. Kakav lig pas? kakav sakramento? O cemu pricas? hrvatska bolja u kosarci, hrvatski kosarkasi bolji od Srba?

Hezonja+Bender top 5 pikovi koji jos uvek se smatraju za bustove. Ili u najmanju ruku kao razocaravajuce pikove.
A to sto si ti napisao kolko poena beleze u poslednjih par utakmica, to okaci macku o rep. Ekipe im tankuju, forsiraju mlade igrace da bi sto vise utakmica izgubili. Jel sad "kapiras"? Drugi put ti istu stvar objasnjavam, fokusiraj se

Al takvi ste vi u kosarci, volite da se zanosite, zivite u nekom vasem svetu u kojem ste u zabludi i mislite da niste 5 klasa ispod nas(dokazano bezbroj puta)

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si 
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija. 
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto? 
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?
(stevan, 11. februar 2018 14:32)
spavam sa NBA ligue passom, srećom Sacramento melje i ne tankuje, "kapiraš", Bobi, Bogdan, Teo i Bjelica su sjajni košarkaši, puno bolji od npr. Ilyasove koji ima bolje brojke ili kako je lik napisao ppg, jel sad "kapiraš" kakvu je glupost napisao lik na koji sam ostavio rekomentar na to je daleko od 10...btw Hezonja zadnjih 12 utakmica od kada je dobio pristojne minute bilježi 16,1 poen po utakmici što sigurno nije za podcjenjivanje, "kapiraš"....

drago

pre 6 godina

(7, 11. februar 2018 12:01) 

Prijatelju, malo ti je kriva statistika. Hezonja ima 12.2 ppg otkad igra, igrom se ne moze nazvati 10 minuta po susretu. A igra vec preko pola sezone. Zadnje 2 od 4 je zabio preko 20 poena.
Bender je tek 20 napunio, ovo je prva sezona da dobija pravu minutazu. Zadnjih 5 ima preko 15 poena, preko 6 skokova i 3 asista po susretu. Znaci i on bolje igra. Ok, malo ima bolje postotke ali da su mu i stari sa ovoliko suteva bi imao 11 poena. Sto je dobro za momka od 20 godina. Momka koji napreduje, najbolji je tricas ekipe a lani je bio najgori. Popravio je i post igru i zabijanje.
I pricamo o redom mladim momcima. Dosad su preskakali stepenice pa nisu igrali u za njih tada prejakim klubovima. Sad su vec dosli na taj novo da igraju i to dobro. A bit ce sve bolji.
Isto vazi i za Zupca koji u razvojnoj ligi igra bolje nego lani a lani je bio odlican u NBA. Zizic je do dolaska u Cleveland bio odlican, i u razvojnoj ligi je odlican, ali je kao i Hezonja i Bender preskakao stepenice i sad je u prejakom klubu za sebe trenutno i ne igra. Ne moze se u pola godine iz Cibone u Cleveland. Da ode u slabiji klub igrao bi.

Coki

Bojan bolji postotak, Hezonja otkad igra bolji postotak, Bender tek poceo sa karijerom, Zubac (koji je lani imao 5. najbolji postotak u cijeloj ligi kad je poceo dobro igrati) i Zizic (lani u aba ligi 73%, Euroligi 60 % u skupini i 80% u play-offu) ni ne igraju, jedino Saric ima los sut.

drago

pre 6 godina

Lazni Hrvoje

Inace najvise medalja imaze u streljastvu, osvajate najvise i u strasnom kajaku i slicnim mega sportovima.

Stevan

E moj Stevane, da te ne znam mozda bi ti i povjerovao. Hahaha bi, bi, mozes misliti. Teski si kompleksas.

drago

pre 6 godina

Bender je standardan od opcetka sezone a Hezonja otkad je Orlando imao skor 11:10 a ti pricas da su im dali sansu kad su vidjeli da ce biti losi u sezoni ili da nece u doigravanje. Pa i da su im zato dali svejedno bi potvrdili da su odlicni sa ovakvim utakmicama. A i vecina timova protiv kojih igraju se bore za play-off, niko im ne pusta. Jucer su Sunsi htjeli dobiti a Orlando ima 4 pobjede u zadnjih 6 tekmi. Di ti vidis tankiranje?
Bendera svi navijaci jako cijene a za Hezonju hoce novi ugovor. O kakvim ti bustovima pricas?
Jedina stvar zasto ne igraju odlicno od pocetka u NBA je ta da su u pocetku karijera birali prejake klubove. Da su isli kao Saric, prvo 2 godine Cibona pa 2 Efes onda bi i igrali. Cak i Zizic ne igra jer je pozurio. A ne bi igrao ni u Darrussafaki da nije prvo rasturao u Ciboni.
Jedino sta je istina je da si ti toliki kompleksas da si izmislio 100 teorija kako bi ih popljuvao. A jos vise sto Srbija trenutno nema takve talente pa se trudis ove osporiti.

Stefan

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.

Indiana

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.

drago

pre 6 godina

Kakav su mec odigrali Jokic i Bender, ma to je bilo za prste polizati. Steta sto ne igraju svaku vecer. Jos da se vrati Zubac, lani je igrao odlicne meceve sa Jokicem, a tu su i Saric i Zizic, kad mu daju sansu u Clevelandu ili nekom slabijem klubu.
Bender je igrao centra. Zadnjih 5 tekmi je na 16 poena, 7 skokova i 3 asista. Hezonja sinoc 23 poena, najbolji u Orlandu, vec je odlican evo pola sezone.
Tu su sjani Jokic, dobri Bogdan i Teo , Dragic, Mirotic i Nurkic. Skoro ce svi u play-off.
Da ih nekako spojiti u isti tim dosli bi i do velikog finala.
Dragic, Teo, Bogdan, Hezonja, Bojan, Saric, Mirotic, Bender, Jokic, Nurkic.

zizu

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...

Gođi

pre 6 godina

Dajte malo kreativnosti u naslovima, ovaj isti izraz čitamo 15 puta.

P.s. miljoš i boban ne igraju jer:

1) iz srbije su
2) Ovo je nepravda
3) Nsjbolji su ali ih treneri mrze

Zvezdan

pre 6 godina

proslu utakmicu 21min. A nije nio u problemu sa licnim. Danas 27min. Nesto se cudno desava, igraci koji su zvezde tima igraju po 35min prosek. Neretko i 40min.

drago

pre 6 godina

Stefan

Pa jednom cemo vas morwti dobiti ali bit cete vi bolji uvijek vjv. Jefnostavno je, bez pravih playeva i trenera ne moze se. Nasa je sansa da uzmemo Spahiju, damo sansu Mavri, Brzoji i Bozicu koji nisu neke extra klase ali ce za par godina biti solidni igraci i uz ove iz nba imamo odlican tim. Plus Mazalin i Babic

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

2017/18 

Hezonja 8.2 ppg 
Bender 6.2 ppg 

daleko je to i od 10
(7, 11. februar 2018 12:01)Bjelica 6.0 ppg, Marjanović 5.9 ppg, Teodosić 9.3 ppg, Bogdan 11 ppg (velika minutaža krš tim), četiri MVPa Eurolige, Hezonja 22 godine, Bender 20, jel "kapiraš" kakvu si glupost napisao

drago

pre 6 godina

AntiDebil

Izvini sto ti kvarim zabavu ali i Hezonja i Bojan imaju bolji sut od Bogdana. Bojan za 0.4% bolji a Hezonja isti ali otkad igra odlicno bolji za 1.4%.

antiDebil

pre 6 godina

Једини од наших који игра озбиљну кошарку је Јокић. Тео се придружио Бобију на клупи што је било питање времена, Бјелица класични ђубретарац а Богдан "солидан" са својим 4/114 шутом. Погледајте Хрвате како играју. Видите младе Хезоњу и Бендера, па затим Шарића и Богдановића. Стално двоцифрени, углавном 20+. Дај Боже да не оду на светско и ОИ јер би нам били јака конкуренција. Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

Daj boze da odu na svetsko prvenstvo i da naletimo na njih u eliminacionoj fazi, to ce biti rutinska pobeda za nas !!
Nije mi jasna ova prica oko suta 4/114, koji to hrvat ima bolji sut od Bogdanovica ? Ti si nesto debelo pobrkalo...

Daa

pre 6 godina

Bender i Hezonja konacno pokazuju zasto su bili visoko draftovani. Od Bendera iskreno ocekujem puno tek ima 20 godina. Sledece sezone 15+poena. Jokic nije igrao puno jer trener nije hteo da ga trosi. Teodosic nazad u Evropu, a za Marjanovica smatram da ima mesta za nekih 10-15 minuta samo mislim da nece dobijati te minute.

Stevan

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA

shamanNS

pre 6 godina

Neće Denver videti playoff s obzirom na to da u gostima (gde ih retko s*re šut dovoljno za pobedu, a kad je Jokić na klupi ne postoji plan B za plan A "samo za 3 cepaj") ne bi dobili ni MZT, a u martu imaju gomilu (7?) gostovanja u nizu. Jeeedva dobijaju raspale Suns-e koje su Spurs-i prethodnu utakmice razvalili 48 razlike a nedavno i Juta 32 razlike.

joca

pre 6 godina

jokica cuva za play off,zato je i malo manja minutaza.po meni sasvim normalno.jer nije on Lebron James pa da ima snagu za 42 minuta svaku utakmicu.

Jax Teller

pre 6 godina

nije mi jasno, sta ce hrvati stalno na srpskom portalu, jos nam pametuju oko kosarke, ej o KOSARCI! isto da ja idem na spankse portale i mudrujem kako ce mo ih razbit u fudbalu! dobro, za Jumka je jasno, momak puko skroz, ima svoje 5-6 standartne izjave, i to je to, a bavi se sa srbijom 24/7, tu se vidi, da nema momak veze sa pametom.

coki

pre 6 godina

Stefan...Bogdnaovic Bogdan,sut 46,3%, Saric 44%(a igra krilnog centra,dakle bolji bi procenat morao da ima),Bogdnaovic 46% a za tri manji procenat od Bogdana,Hezonja manji procenat za tri,isti iz igre,Bender 39% sut,Zizic 36% sut.Pozdravi puno Hrvate,prenesi pozdrave i od Bogdana.

petarczv

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce. 
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice. 
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica. 
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno
(stevan, 11. februar 2018 11:28)

Kad su igrali proslu protiv hustona pisali ste da ga je trener izvuko zato sto nema sanse da dobiju pa ga cuva za utakmicu sa finiksom,danas pisete kako nije igrao zato sto je finiks slab...pa kad ce onda igrati ne kapiram...?

Dag Kristi

pre 6 godina

..................................................
Не бих волео да налетимо на њих идућих десет година, јер ако им се још разирају Зубац и Жижић, и ако сви буду здрави, могли би да нас звекну.
(Stefan, 11. februar 2018 08:48)

"Mogli bi" je dosta relativan pojam.A vrlo verovatno je da ce se Saricu opet "skratiti" ruka protiv nas.

Pera

pre 6 godina

Jokic da je igrao koji minut vise bio bi tripl dabl.
Jedan od nosilaca, a igra 27 minuta? A pritom nije fizicki nespreman za vise niti ima problem sa faulovima.

guybrush

pre 6 godina

Teodosić nije igrao zbog stopala koje nije oporavljeno, poslednjih dvadesetak utakmica je morao da igra jer nisu imali drugog pleja, sad se Ostin Rivers vratio posle povrede pa Teo može napokon da odmori par utakmica. Insče pogledajte odnos pobeda i poraza dok Teo igra pa onda komentarišite čovek i polu povređen jedan od naj korisnijih u ligi.

John

pre 6 godina

Poznajem ljude u LA, skoro sam pričao i sa našim momcima iz Lejkersa. Po svemu sudeći Teo nema problema sa povredom već trener više gotivi Ejverija Bredlija. On mu je i pre bio trener i on je insistirao na njemu jer nije navodno zadovoljan Teovom čvrstoćom u odbrani. Smatra da nije za NBA
(Stevan, 11. februar 2018 11:31) # Link komentara

E pa izgleda da si pričao sa pogrešnim momcima pošto Ejveri Bredli i Teo ne igraju na istim pozicijama, a takođe ne igraju ni u Lejkersima.

drago

pre 6 godina

Lazni Hrvoje

Inace najvise medalja imaze u streljastvu, osvajate najvise i u strasnom kajaku i slicnim mega sportovima.

Stevan

E moj Stevane, da te ne znam mozda bi ti i povjerovao. Hahaha bi, bi, mozes misliti. Teski si kompleksas.

Kostic

pre 6 godina

Ne znam kako mozete da prozivate Bendera. Decko da 25p u NBA. A nasi top talenti njegovo godiste Borisa i Radanov nisu faktor cak ni u FMPu. Bolje analizirajte sta se desava sa nasom kosarkom jer postenog igraca nismo izbacili na draft otkad je Vujosevic otisao iz Srbije. Slucajnost?

Komendija

pre 6 godina

Ljudi pričaju gluposti da Bobi svaki meč nije na parketu...i klupa je parketu boga mu...
Jokarica objašnjava...onaj prenos lopte preko celog terena, pa iza ledja u trku, pa koš još uz faul, neverovatno.

Sta ste svi zapeli za statistiku

pre 6 godina

21min 21pts...sramota.gledao sam utakmicu,celu trecu cetvtinu je presedeo i deo 4-te.ne znam sta je sa tim Melounom.da je igrao 35+ min Nikola bi ubio sa partijom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zizu, 11. februar 2018 08:39) # Link komentara
Preporučujem (+42)Ne preporučujem (-7)

Pa mozda ga covek dozira....nema potrebe da ga sili protiv Finiksa i da igra 40 minuta samo da bi neko procitao ili se pohvalio da je imao 30+ poena...i ovako je sav metiljav pa nema potrebe da ga trosi u mecevima gde nema potrebe...em razigrava ostatak ekipe em ga odmara...Finiks je mozda najlosija ekipa u ligi , nema potrebe da igra celu

zemunski kej

pre 6 godina

Igrao je jako dobro i korisno. Sasvim dovoljno,dobar je bio i onaj Hrvat Bender,Vidite situacija na zapadu je komplikovana, Stizu Juta i Klipersi a ne predaju se ni Pelikansi ,ni Portland cak je i Oklahoma dosla u cudnu situaciju, Ima tek da dodju najvazniji mecevi a Jokic je tamo najvazniji sraf, sada da se vrati Milsap pitanje je koliko bi im pomogao .Citali ste onog blogera Vojtekovskog ili tako nekako koji prognozirA UGOVOR OD 130 MILIONA $,

Др

pre 6 godina

Teodosic sa svim svojim nedostatcima je bio i ostao nas najvazniji igrac u reprezentaciji!Kakvi Sarici,Hezonje i ostalo,opet ih bijemo ako se sretnemo negde!Nama je par godina nazad Raduljica najbolji centar a u klubovima ne moze da se sastavi!Jednostavno mi imamo nesto u reprezentaciji sto Hrvati nemaju(oni imaju to u fudbalu za razliku od nas)

jд123

pre 6 godina

Jao Srbii koliko imate srece sto nam je organizacija u kosarci rasula inace bi vas mlatili. Pa pogledajte duplo bolje igrace imamo i to vecina od 20-23 godina i Bogdanovic koji je duplo bolji od vaseg Bogdana.
(Indiana, 11. februar 2018 09:43)

Ха, ха, ха, невикли смо да се хрватске паљевине пред свако велико такмичење јављају да нам соле памет како су њихови играчи дупло бољи од српских и да су главни фаворити. Али сада почели да паметују и на НБА вестима, ха, ха ха.

Pera

pre 6 godina

Za Tea lepo pise razlog neigranja: Sore right foot, znaci opet ga muci stopalo, sto naravno nije dobro. Jel ima neki novinar da se raspita za detalje, nije to danas tako tesko?

the truth

pre 6 godina

Ljudi spavaju na Mirotica, kakva igracina. Majstor, odlican na oba kraja, ubica od sutera. Da je Bugi zdrav Orleans bi bio veoma opasan. Bulsi se raspadaju od kad je posao, oni ostavili maloumnika Portisa i dobili kikiriki za ovakvog igraca.

stevan

pre 6 godina

a vidim ja moj mukica drago se vratio na srpske portale.
jos uvek zeljan da ga prihvatimo, i gledamo na njegove kosarkase kao ravnopravne nasim... mukica
ne brini drago, samo nastavi ti nama godinama da dolazis, al nesto se ne secam posle olimpijade jedan period nije te bilo... nema veze bitno da si sad opet ti nama tu.

nije bre Stojane, pomešo si

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si 
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija. 
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto? 
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?
(stevan, 11. februar 2018 14:32)
spavam sa NBA ligue passom, srećom Sacramento melje i ne tankuje, "kapiraš", Bobi, Bogdan, Teo i Bjelica su sjajni košarkaši, puno bolji od npr. Ilyasove koji ima bolje brojke ili kako je lik napisao ppg, jel sad "kapiraš" kakvu je glupost napisao lik na koji sam ostavio rekomentar na to je daleko od 10...btw Hezonja zadnjih 12 utakmica od kada je dobio pristojne minute bilježi 16,1 poen po utakmici što sigurno nije za podcjenjivanje, "kapiraš"....

svasta

pre 6 godina

Neverovatno je da niko ne moze da proveri zasto Teodosic ne igra. Razlog je obnovljena povreda noge. Marjanovic ne igra zato sto u Klipersima smatraju da nije dovoljno dobar. Jokic i Marej su bili zastrasujuce losi u odbrani, mada je Jokic bio sjajan u napadu. Nakon 3 minuta u trecoj cetvrtini, Meloun uzima dva tajmauta uzastopno i ostavlja na klupi Jokica i Mareja citavih 12 minuta, verovatno po kazni. Denver koji je gubio nekih 7 razlike prelazi u vodjstvo (10ak poena). Jokic i Marej se vracaju polovinom poslednje cetvrtine. Marej nastavlja da igra katastrofalno a Jokic postize 5 poena+5 skokova+3 asistencije.

volina

pre 6 godina

ok bi bilo pomenuti pobedu NO nad Bruklinom, tripl dabl Ronda, +20 Mirotića, 44p Davisa. Pelikani nisu odustali od playoffa posebno sa Mirotićem koji mislim da će biti odlična akvizicija u novom klubu. Ako Clippersi nastave ovako gube playoff poziciju.

leo

pre 6 godina

@Stefan ma kakvi Hrvati bre, oni se po ovom novom FIBA sistemu nece plasirati nigde narednih 10 godina. Oni osim NBA igraca nemaju nista.

les lionceaux

pre 6 godina

@ svasta

sve istina, samo što je ovih dana Teo imao problema s desnim stopalom dok ga inače muči lijevo što je zapravo dobro i manji je razlog za brigu

inače mi nije jasno kako većina ovdje ne shvaća zašto je Jokić imao nešto manju u minutažu u utakmicama igranim dvije uzastopne večeri od kojih je prva otišla na -25 već u trećoj četvrtini ili sinoć kada ništa nije mogao zaustaviti u odbrani (koju je čini mi se ove sezone dosta poboljšao, ali sinoć je imao velikih problema s Benderom i bekovima Sansa - čak se preksinoć puno bolje snalazio u trenucima kad bi ostao u "mismeču" s Hardenom što su Roketsi dosta forsirali)

pa neće valjda trener forsirati najboljeg igrača samo radi statistike, nije u pitanju Vestbruk

stevan

pre 6 godina

Zar neko zaista ne moze da skonta zasto je Jokic igrao "malo" ovu tekmu? Pa zato sto su igrali protiv raspalog finiksa, i svaki trener ce protiv takvih ekipa odmarati najboljeg igraca sto je vise moguce.
I Hezonja i Bender ce biti na 30ak minuta po tekmi do kraja sezone. I orlando i finiks po ko zna koji put tankuju i vijaju sto vise poraza, i eto prilike za obojicu da opravdaju svoje visoke pozicije na draftu igrajuci rastereceno nebitne, unaprdd izgubljene utakmice.
Nas Bogdan je u slicnoj situaciji kao njih dvojica(los tim, tankovanje) samo sto Bogdan nije bio top 5 pik kao ova dvojica.
Dragic i Jokara lideri svojih ekipa. Saric jako dobro uklopljen u fili. Ostali za sada nista posebno

aco

pre 6 godina

Тачно је да Хрвати имају перспективне играче. Проблем је што су и даље баш танки на плеју и беку шутеру. Плеј је најбитнија позиција, а њима је први плеј Укић, а он не би имао места ни у Меги или ФМП-у.

bozza

pre 6 godina

da se razumemo, Bobi mi je vrlo simpatican lik i mislim da je odlican kosarkas za evropske pojmove, ali... ovo mu je vec treci tim u NBA i treci trener kod koga ne dobija minutazu. Ocigledno je da je njegov nedostatak u odbrani prevelik za danasnju NBA i to svi protivnici znaju i eksploatisu na terenu. Da je igrao 80ih ili 90ih, verovatno bi mnogo bolje prosao jer je njegov napadacki arsenal ogroman, a odbrana pod kosem solidna. Sve jedno, neka igra koliko moze i uzme lovu, u evropu ce se kad-tad vratiti da odigra jos par sezona za kraj

Dzoni

pre 6 godina

Klipersi imaju dva dobra odbrambena centra ali džaba kad su totalno u napadu velike nule..oba znaju samo da zakucaju loptu i to je to ..znači ni da polože loptu ne znaju a kamoli da šutnu..ovaj trejd ne odgovara ni Marjanoviću ni Teu..Marjanoviću jer će umesto drugog biti treći centar i ako je izmislio za košarku za ova dva druga centra a Teu jer ovaj dvojac iz Detroita koji su sad u startnoj postavi Kilpersi su totalno individualci koji igraju za sebe...Tobajas Haris za 35 min u proseku samo dve asistencije ..čovek ne zna da vrati povratnu loptu..kad krene na koš samo kod vidi pa makar šutnuo loptu u publiku..

petarczv

pre 6 godina

petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.
(dida, 11. februar 2018 11:38)

Ajde da se nemucimo kazi nam ti

drago

pre 6 godina

(7, 11. februar 2018 12:01) 

Prijatelju, malo ti je kriva statistika. Hezonja ima 12.2 ppg otkad igra, igrom se ne moze nazvati 10 minuta po susretu. A igra vec preko pola sezone. Zadnje 2 od 4 je zabio preko 20 poena.
Bender je tek 20 napunio, ovo je prva sezona da dobija pravu minutazu. Zadnjih 5 ima preko 15 poena, preko 6 skokova i 3 asista po susretu. Znaci i on bolje igra. Ok, malo ima bolje postotke ali da su mu i stari sa ovoliko suteva bi imao 11 poena. Sto je dobro za momka od 20 godina. Momka koji napreduje, najbolji je tricas ekipe a lani je bio najgori. Popravio je i post igru i zabijanje.
I pricamo o redom mladim momcima. Dosad su preskakali stepenice pa nisu igrali u za njih tada prejakim klubovima. Sad su vec dosli na taj novo da igraju i to dobro. A bit ce sve bolji.
Isto vazi i za Zupca koji u razvojnoj ligi igra bolje nego lani a lani je bio odlican u NBA. Zizic je do dolaska u Cleveland bio odlican, i u razvojnoj ligi je odlican, ali je kao i Hezonja i Bender preskakao stepenice i sad je u prejakom klubu za sebe trenutno i ne igra. Ne moze se u pola godine iz Cibone u Cleveland. Da ode u slabiji klub igrao bi.

Coki

Bojan bolji postotak, Hezonja otkad igra bolji postotak, Bender tek poceo sa karijerom, Zubac (koji je lani imao 5. najbolji postotak u cijeloj ligi kad je poceo dobro igrati) i Zizic (lani u aba ligi 73%, Euroligi 60 % u skupini i 80% u play-offu) ni ne igraju, jedino Saric ima los sut.

MarcoPolo

pre 6 godina

sreća što ovima nije igrao buker...teško bi dobili. odbrana jako loša. pored toga,stvarno mi nije jasan ovaj meloun...kada sam čuo onu priču da pušta da igrači sami odlučuju o akcijama,on samo vrši izmene... iskreno,bolje da i to prepusti igračima,jer ih i tako samo koči. onaj artur za 7 min da 7 poena bez promašaja,i ovaj mu ne da više da igra...uz to treba li pomenuti da je taj artur mislim peti najplaćeniji igrač u ekipi?! gde je tu logika... slede san antonio,milvoki,pa opet san antonio pa hjuston koji se ne sećam kada su poslednji put dobili,mislim negde u julu prošle godine...ako misle u plej of,moraju san antonio bar jednom da dobiju,kao i onog napucanog grka.

dida

pre 6 godina

#petarczv A sada fino odes na nbahd. net pa odgledas utakmicu, pa ces znati zasto su barton i chendler igrali 40 min, a Jokić "samo" 26. Isto važi i za ostale strucnjake koji gledaju samo highlightse.

mrmlj

pre 6 godina

@ (Indiana, 11. februar 2018 09:43) susjed, ne igra na terenu organizacija nego igraci. dolazila je vasa reprezentacija i u najjacem sastavu pa najcesce nije uspela ni da dogura dovoljno daleko da se susretne sa nasima a kamoli da pobedi. sigurno ce se jednom desiti da hrvatska pobedi srbiju u kosarci, svaki niz se prekine pre ili kasnije ali do sada vam uvek nesto fali. uvek bude neka “treca cetvrtina”, “losa organizacija” ili tako nesto.

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane pomeso si
Hezonja i Bender top 5 pikovi. za sada obojica vaze sa bustove. ako mislis da kenj*m, idi na americke sajtove, informisi se malo iz objektivnijih medija.
Ni bender ni hezonja nisu dobijali previse minuta, sve dok finiks i orlando nisu krenuli da tankuju, tj da vijaju sto vise poraza i sto manje da pobedjuju. Da li ti to govori nesto?
Jel "kapiras" sad kakvu si glupost napisao?

BLuka

pre 6 godina

Nevherovatno koliko Nikola mora jos fizički da stasava.
Ali,centar da ima ulogu pleja,da razigrava tim i da tim na njega tako i posmatra....rijetko vidjeno.
Odlican video.

IS

pre 6 godina

Nisam gledao mec ovog puta, ali pogledah sada razne highlights-e. Ne znam koji je razlog losije Jokiceve minutaze, ali koliko vidim Bender je odigrao vrhunsku partiju i 80% koseva islo je preko Jokica. Nije mu ni Jokic ostao duzan naravno, ali zaista sam se iznenadio kako izgleda Bender na parketu. Znao sam i ranije da ima potencijala, ali rad nogu sa tolikom visinom i odbrana na bekovima je zaista iznenadjujuce dobra. Cak i pregled igre i par asistencija koje je poslao pokazuju da se radi o igracu ozbiljnih mogucnosti. Ono sto mu naravno fali su konstantnost i snaga ukoliko je pozicija centra ono sto bi u buducnosti igrao. Mislim da bi to bila njegova idealna pozicija iako ga guraju na cetvorku. Tip je igraca Porzingisa, samo trenutno za siromasne naravno :) U svakom slucaju veoma dobar klinac i ukoliko nastavi da radi ceka ga lepa buducnost.

Jokic, osim u odbrani na Benderu u kojoj je u nekoliko navrata bio spor (zakasneli izlazak na trojku, spor u tranziciji i cesto lose postavljen zbog rada nogu), odigrao je jos jednu veoma dobru partiju. Prelomile su njegove vrhunske vezane asistencije u poslednja tri minuta meca. Bukvalno je u tom periodu odigrao plejmejkersku ulogu i to je odradio vrhunski.

Barton i (pogotovo) Cendler - sta reci :) aj sto su dali preko 25, nego sto su imali preko 70% pogodjenih suteva :) kao da se utakmica igrala u nekom paralelnom univerzumu.

Чендлер Бинг

pre 6 godina

Пеликанси су успели да прокоцкају 28 поена предности из треће четвртине и после 2 продужетка ипак добили. Бруклин имао шансу за победу у регуларном делу, али је невероватно колико су напада прокоцкали, пре свих Расел и Керол.

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

@Stefan
Hrvati su uvek imali igrace najvise klase, ali ne i tim. Dok ne dobiju dobrog trenera i ne stvore hemiju ne predstavljaju preveliku opasnost.

@Jumko
Slovenija nas je zasluzeno dobila na EP, odigrali su fantasticnu untakmicu. Ne znam sta znaci "za sva vremena", u duelima dve ekipe je normalno da ne moze jedna strana uvek da pobedjuje. Sledeci istu logiku, ocekujem da cemo narednih godina bar jednom da izgubimo od Hrvatske. Ali na tri dobijene ni jedni ni drugi nemaju sanse. Za sada.

drago

pre 6 godina

Bender je standardan od opcetka sezone a Hezonja otkad je Orlando imao skor 11:10 a ti pricas da su im dali sansu kad su vidjeli da ce biti losi u sezoni ili da nece u doigravanje. Pa i da su im zato dali svejedno bi potvrdili da su odlicni sa ovakvim utakmicama. A i vecina timova protiv kojih igraju se bore za play-off, niko im ne pusta. Jucer su Sunsi htjeli dobiti a Orlando ima 4 pobjede u zadnjih 6 tekmi. Di ti vidis tankiranje?
Bendera svi navijaci jako cijene a za Hezonju hoce novi ugovor. O kakvim ti bustovima pricas?
Jedina stvar zasto ne igraju odlicno od pocetka u NBA je ta da su u pocetku karijera birali prejake klubove. Da su isli kao Saric, prvo 2 godine Cibona pa 2 Efes onda bi i igrali. Cak i Zizic ne igra jer je pozurio. A ne bi igrao ni u Darrussafaki da nije prvo rasturao u Ciboni.
Jedino sta je istina je da si ti toliki kompleksas da si izmislio 100 teorija kako bi ih popljuvao. A jos vise sto Srbija trenutno nema takve talente pa se trudis ove osporiti.

stevan

pre 6 godina

@nije bre stojane, pomesao si

Ti spominjes igru Tea,Bobija, Ilijasove i ne znam ja koga. U principu replika ti veze nema sa onim sto sam ja napisao. Kakav lig pas? kakav sakramento? O cemu pricas? hrvatska bolja u kosarci, hrvatski kosarkasi bolji od Srba?

Hezonja+Bender top 5 pikovi koji jos uvek se smatraju za bustove. Ili u najmanju ruku kao razocaravajuce pikove.
A to sto si ti napisao kolko poena beleze u poslednjih par utakmica, to okaci macku o rep. Ekipe im tankuju, forsiraju mlade igrace da bi sto vise utakmica izgubili. Jel sad "kapiras"? Drugi put ti istu stvar objasnjavam, fokusiraj se

Al takvi ste vi u kosarci, volite da se zanosite, zivite u nekom vasem svetu u kojem ste u zabludi i mislite da niste 5 klasa ispod nas(dokazano bezbroj puta)

alex

pre 6 godina

The truth

Ko spava? On je ove sezone poslije Jokica najbolji sa Balkana
(drago, 11. februar 2018 12:47)


Od kad je Spanac sa Balkana

Ratko

pre 6 godina

Ovde je otvorena pozicija od 5-8 mesta na zapadu. Ako bi Denver uspeo da bude 5 ili 6 bilo bi vrlo zanimljivo u četvrtfinalu. Hjuston im od svih ekipa najmanje odgovara sa svima ostalima mogu da igraju.

croata

pre 6 godina

(IS, 11. februar 2018 09:32)

Odlican komentar,vrhunsko seciranje bendera. Ono porginzis za siromasne je prva liga i on je upravo to.
Dodao bih da ga je ipak grijeh gurati na peticu, po meni on moze igrati sve pa i pleja, al trojka i cetvorka su mu idealne pozicije. Sa svojih 216cm ima meku ruku, fantasticne kretnje, brz izbacaj i ono sto je posebno bitno odlicnu skocnost. Svi preduvjeti za vrhunskog univerzalca su tu, ali jos uvijek je samo potencijal. Dobro je sto je u sunsima, losoj ekipi koja bi mogla istrpiti njegove oscilacije, samo da ga pustaju da igra i sto manje da ga se profilira iskljucivo na centru jer ce onda morati nabit kile pa ce izgubit okretnost. Bender je nas najveci potencijal u zadnjih 15 godina, tocnije od josipa sesara, a sad kako ce se razvijati, vidjet cemo.

Baki

pre 6 godina

@bozza,

Zasto bi se ikada vracao u Evropu? Znaci sa jedne strane moze da igra u bilo kom evropskom klubu (jer osim Sveda niko ne moze bazen da pogodi sa vise od 2m) za 1 milion po sezoni, ili u NBA moze da mase peskirom za 7 miliona po sezoni. Ja ne vidim dilemu, a ti ako je vidis, pretpostavlljam da imas 14 godina.

stevan

pre 6 godina

@petarczv
pa odmarao ga je trener protiv hjustona, jer denver nije imao sanse. Protiv finiksa ga je odmarao jer je finiks jedna od najlosijih ekipa u ligi. Ne znam koliko si upucen ali i Plamli i Milsap su vec neko vreme povredjeni, i sta ce biti ako sad maksimalno izforsira Jokica u nebitnim utakmicama i ovaj mu se povredi? Oce onda trej lajls i derel artur da igraju peticu narednih mesec dana?
Ne znam sta ti tu nije jasno, treba samo malo da razmislis i razumeces.