Subota, 10.02.2018.

22:33

Ronaldo het-trikom poslao poruku PSŽ

Fudbaleri Real Madrida ubedljivo su pobedili Real Sosijedad 5:2, u 23. kolu španske LaLige.

Izvor: AK

Ronaldo het-trikom poslao poruku PSŽ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Djordje NS

pre 6 godina

@ Bojan Todorović

Jel ti to mene ozbiljno pitaš? Otkad ti dečko pratiš fudbal kad postavljaš takvo pitanje?
Suprotna noga je ona druga od one kojom se inače služiš. Ma koja ona bila. Evo, još da ti nacrtam, npr. ako si dešnjak i šutiraš desnom nogom, vodiš loptu desnom nogom postavljam ti pitanje koliko si dobar i efikasan sa tvojom levom. I obrnuto.
To pitanje je postavljeno vama Messijevcima koliko je on dobar sa tom " suprotnom" nogom?

Djordje NS

pre 6 godina

Ne bih da se više raspravljam sa Barsinom dečicom. Odgledajte ovaj link pa recite u koliko od svih ovih situacija možete da zamislite vašeg kepeca?

https://www.youtube.com/watch?v=c3eYA6pW92c

A sad na spavanje ili nastavite da se divite driblinzima vašeg idolčića bez udarca suprotnom nogom i bez udarca glavom.

MARKO DJUKANOVIC

pre 6 godina

Velike su frustracije prisutne kod Galliania,sta cete,nije mu lako,njegov Milan jos od holandskog trija i naseg "Genija",ne predatavlja nikakav faktor u evropskim klupskim takmicenjima...na njegove "strucne" opservacije,ne treba trositi reci.

Parker

pre 6 godina

@Djordje NS

Od 2009/10 Barselona 2 LŠ a ako računaš sezonu pre toga onda i Barselona 3 koliko i Real.Dakle u medjunarodnim takmičenjima su jednaki zadnjih 10 godina.S tim što Barselona dominira u Španiji za razliku od Reala a i El Klasiku je bolja.Sve ti je @dexter objasnio.

adriano_galliani

pre 6 godina

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :)
(dexter, 11. februar 2018 12:46)

Зато је Роналдо шампион Европе, која је дала последња три шампиона света, а Меси не може ни у конкуренцији Јамајке и Венецуеле да освоји нешто. Ти момци из Фарсе су и са Шпанијом освојали трофеје, једино Меси никад ништа без њих и судија. Роналдо јесте.

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Ja

Smejemo vam se dečko i podsmevamo vašem detinjem radovanju što je "najveći klub" i "najbolji na svetu" uspeo da savlada moćne timove Sosijedad ili Deportivo neki dan.

Smejemo se vašim razrogačenim očima i ushićenju, megalomanskim predviđanjima i nadi da se onaj CR 7 iz video igrica VRATIO.
Njega NIKADA nije ni bilo u stvarnom životu - samo na vašim konzolama gde počinju i završavaju se vaši virtuelni, jadni, oskudni i limitirani navijački životići.

I ono što je bio u MU nestalo je vrlo brzo po dolasku u kraljevsku Grobnicu dobrih fudbalera.

Neće oživeti nikad.
Neće biti lik sa Sony-ja i x-boxa nikad.
Samo u vašim glavama.

A fantastični het trik je zaista za divljenje.
Samo bih voleo da se javi JEDAN gledalac sa manje od 50 godina koji je makar u školskom dvorištu igrao fudbal i izjavi da i sam ne bi postigao TRI OVAKVA GOLA.
Častim ručkom odmah.

Da je neko slučajno pre par godina zasadio BUKVU na petercu - i ona bi postigla isti het trik..

Ali radost i egzaltiranost zaljubljenika u plastične zvezde plastičnog kluba su tolike da nam odslikavaju svu bol, jad i gorčinu koja preplavljuje njhove jadne dušice.
Sigurno ih guši do te mere da im ugrožava disanje, pa je i pobeda nad klubom sa dna koji zaslužuje samo sažaljenje ( koliko i oni sami ) mnogo znači.
U tome je razlika imeđu navijača velike Barse i očajne grupacije frustriranih luzera.
Mi se ne bismo ni osvrnuli na tu "pobedu". Bilo bi nas sramota, a vašoj radosti kraja nema....

dexter

pre 6 godina

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?
(Djordje NS, 11. februar 2018 11:32)

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :) Mnogo bitna utakmica,borba za 4 mesto :)

zekan17

pre 6 godina

Posle sinocnje utakmice siguran sam u prolaz PSZ-a. Real je napravio dosta prilika i mogao da postigne jos neki gol,ali odbrana im je katastrofalna. Sosijedad je mogao bar jos 2-3 komada da da bez problema. To protiv PSZ-a nece ostati nekaznjeno.

Djordje NS

pre 6 godina

(Parker, 11. februar 2018 01:38)

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?

Vlada

pre 6 godina

Jos jednom Kristina potvrdjuje ono sto sam pisao 100 puta - veliki igrac za male utakmice. Iliti Ibrahimovic na steroidima. Na jednoj od 5 tvrdih utakmica on ima bilo kakav uticaj na igru.

bojaaan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.
(Realan neutralan, 10. februar 2018 23:11)

A meni je drazi Ronaldov gol sa 40+ metara protiv Porta nego svi Mesijevi golovi i asistencije.

Parker

pre 6 godina

@mj23

Real je od 2009/10 počeo da pravi nove galaktikose sa namerom da ostvari dominaciju u španskom fudbalu.A svi ti igrači su im doneli 2 primere i 2 kupa za 9 sezona.Barselona za to isto vreme 5 ligi(šesta u najavi),4 kupa(peti u najavi).Pritom stubovi dominacije nekolicina igrača iz Barsine škole.Toliko o potrošenim milionima i skupocenim transferima.

mj23

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=5tVeryWyBRA

Sve greske suca lani iz dvoboja real-bayern.

dokad ce se tu pisati lazi da je real poguran? evo pogledajte objektivno parecite, tko je poguran?

Nikola

pre 6 godina

Ronaldov ucinak, 0 driblinga, 0 kreiranih sansi, 1 gol od odbitka i dva gola 1na1 sa golmanom, jad i cemer ko sebe naziva najboljim na svetu .
(Stefan, 10. februar 2018 22:41)

Perfektan het trik levom, desnom i glavom. Takodje je asistirao levom nogom tj. centaršut, o čemu Mesi može da sanja jer nema slabiju nogu. Laku noć.

Guest

pre 6 godina

Dovla
Prvo šta se pročita na tvom komentaru je, mrzim Real jer sam veliki navijač Barselone, sve ostalo je besmisleno što si napisao. Koga je Barsa dovodila? Kutinja, Dembelea, Nejmara, Suareza, Rakitića, Anrija, Etoa itd itd, na osnovu čega? Na osnovu pjedne ili dve dobre sezone, izuzev Anrija. Za Nejmara i Dembelea kao velike talente duboko zavukli ruku u dzep. I što bi ti reko na kraju komentara, pored svega toga - guraju ih sudije. Pozdrav

neutralni felsh

pre 6 godina

ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.
(adriano_galliani, 10. februar 2018 23:55)


kako nije dobio nista? dobio je 6 golova u mrezi.

brmbota

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 10. februar 2018 23:53)

Izbaci Betis i zameni ga sa Hetafeom. Stvarno mi je jadno kako se pojedinci sklanjaju pred Realom, cak ih i pustaju da im daju sto vise golova kao jadni Espanjol kojem je jedini cilj u postojanju kluba da pokusaju da napakoste Barseloni, a da Ronaldu omoguce da rusi nebitne rekorde kao tipa da im trpa 6-7 golova u jednoj tekmi, zatim Hetafe kao podklub Reala koji ne znam kako i zasto opstaje u Primeri zadnjih godina i na kraju sramota Baskije, nekada slavni Sosijedad koji sada skida gace pred Madridjanima redovno, ali zato u Kataloniji gine za jedan jedini bod, kao da ih Katalonci "okupiraju", a ne Spanci.

mostarac

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? (ja, 10. februar 2018 23:11)


"cita igru, ceni loptu... " ;)

Dzozi

pre 6 godina

-19 obucite se
(Aqva, 10. februar 2018 22:50)

Kad bi mogao da biram, ja bi radije izabrao 3 LS u poslednje 4 godine i sad -19 u prvenstvu, nego samo jednu LS u poslednje 4 godine i sad +19 u prvenstvu u odnosu na Real.

Mislim da bi tako izabrao svaki normalan covek.

Budimo ljudi, budimo realni, Real je u poslednje 4 godine nabio ozbiljne traume i komplekse celoj Evropi a pogotovo Barseloni, tako da s'jedne strane i razumijem ove jadne komentare navijaca Blaugrane.

Ok, mozete da ne volite Real, al zar je toliko tesko biti covek i priznati da je Real izdominirao u poslednje 4 godine..?

kiki

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

Barselona je i prodala Nejmara za 222 miliona...

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...

Cj

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada.
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio.
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.

adriano_galliani

pre 6 godina

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...
(kiki, 10. februar 2018 23:11)

Продпрошле? Једино што је неко украо јесте ти своју диплому основне школе...
Ко се још сећа Бајерн након онакве крађе ПСЖ-а? Бајерн је добио два измишљена пенала макар, ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada. 
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio. 
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.
(Cj, 10. februar 2018 23:32)


ne potcenjuj real. lezi sve to sto si rekao za psg, njih krajnje ambicije drze na okupu, a svesni su svoje snage... ali, real je real, cesto su umeli da se izvlace iz belaja. i oni imaju igrace koji mogu da iznenade u par poteza. toni kros kad ga zahoce lom moze da napravi, kamoli ostali. nece osg mnogo da se zalece na bernabeu, eneri nije naivan trener nimalo. jednom se izblamirao protiv barse, vise nece. sve u svemu, bice mnogo zanimljivo. meni lici na 1:1.

Mikii

pre 6 godina

Real sjajan, Penaldo odlican. Bice vatrometa u sredu. Niko ko voli fudbal ne moze da navija za instant klub protiv istorije i tradicije. Nadam se prolazu Reala, koliko god ga mrzeo.

Realan neutralan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.

Dovla

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

U nadi da će moj komentar biti objavljen... Morao bih da odgovorim ljubiteljima Reala i Ronalda kao "neutralno lice" (u smislu nisam navijač Barselone, niti sam zaljubljen u Mesija).
Real sam zamrzeo nakon što su u prethodnih desetak godina kupovali sve što valja ili sve što odigra jednu dobru sezonu. Ronaldo osvoji zlatnu loptu, evo ga. Bejl izbacio Inter iz LŠ kad im je dao 4 gola, evo ga uskoro, Hames Rodrigez odigra dobro na SP, evo ga. Kejlor Navas takođe, evo ga. Morata u Juventusu briljira, evo ga nazad (greška Juventusa što se tiče tog prava otkupa u ugovoru). Isko, Ozil, mogao bih da nabrajam do sutra...
Ne znam zašto ste toliko strastveni navijanjem za klub sa beskonačnim budžetom i klub sa kojim se povezuje svaki igrač koji odigra neku dobru sezonu (Dreksler, Kejn, Arizabalaga, De Hea, Nejmar). Otprilike su uništili svaku želju u meni da gledam bilo koji njihov meč, bilo to i finale LŠ. Pored toliko potrošenih para opet se oslanjati na sudije.
Nebitno mi je što su potrošili 40 miliona ove sezone kad znam da su potrošili bar milijardu u 21. veku (moja procena, ništa nisam proverio).
Neću ništa o Ronaldu, suvišno mi je. Porediti ga sa Mesijem po meni je isto kao porediti Lebrona Džejmsa sa Džordanom. Statistika i neki rekordi su možda na njegovoj strani, ali nije to to.
Nisam onaj pljuvač koji sedi i ništa ne radi, samo sam tu da se kao treće lice zapitam šta vidite zanimljivo u njihovom fudbalu i transfer politici.

ja

pre 6 godina

Pisite vi sta hocete, Ronaldo je zaradio preko milijardu eura do sad u karijeri, sto svi vi njegovi hejteri mozete da sanjate.. Zabio preko 600 golova, sto takodje mozete da sanjete i sigurno ga boli ona stvar za vase jadne komentare.. Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? u sredu cete sve videti. Ma dzabe pisem, nemoguce vam je objasniti, alj dobro, svako ima hejtere..Real do titule.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Sociedad igrao vise nego slabo, gotovo bezvoljno, ali dobar sparing partner. Iako Real postigao pet golova, daleko je od neke dobre igre. Samo da se ne umisle da su u nekoj formi i da igraju dobro, nego treba da se doro rastrgnu protiv PSZ a. Inacu ja cu da navijam za Real protiv Pariazana.

mj23

pre 6 godina

Veliki Cristiano se budi pred spicu sezone i ulazi u formu pred susret protiv dream teama iz Parisa.

Naostrio je pero i ide po 3. uzastopnu Ligu prvaka, sto vjerojatno nikad nitko nece skinuti, a nakon toga ide po SP, nakon sto je pokorio Europu na klupskom i reprezentativnom planu.

Shvatio je da ne može u 34-oj godini cijelu sezonu biti na visokoj razini i tempira se.

Tempira se za LP-a, nakon toga i SP u Rusiji.

Ako to uzme, nema dvojbe tko je najveci ikad, ako dvojba uopce i postoji nakon zadnje dvije sezone kad je izdominirao kao nikad nitko.

I to sve Real radi bez multi milijunskih transfera. Barcelona je npr ove sezone potrosila 324 milijuna eura na pojacanja - bolesno. Real potrosio ove sezone samo 40 milijuna na pojacanja. Nisu u prvih 50 klubova po potrosnji u Europi.

Bijeli anđeli idu po hat trick u ligi prvaka. Hala Madrid.

Bez sudaca i milijuna, Madrid ce dobiti novog (starog) sampiona.

Rade

pre 6 godina

Izgleda je ova formacija (bez klasicnog zadnjeg veznog, a Asensiom i Vaskezom na krilima) ponajbolja za Real ove sezone, tako su razbili i Sevilju. Cudno da je Zidan vise ne koristi, jer igraju mnogo brze i ljepse - Modric i Kros gospodare sredinom terena, a Asensio i Vaskez im mnogo pomazu stalnim trcanjem i vracanjem u odbranu. Mnogo bolje izgledaju u oba smjera.

takkar

pre 6 godina

Odlicna partija pred jako vazan mec u LS.Treba reci cak da je Real mogao da postigne jos neki gol. Svi su vcrs bili sjajni,jesu primili dva ali su trcali cimali se imali sjajne prodore.Cim sam video Asensija u startnoj postavi ocekivao sam golove,on je neki magnet za dobre tekme,a odigrao je fantasticno i on.Ronaldo sjajan vcrs,3 komada i asistencija. Sta cete vise?! Odlican i podigao je nivo igre,ne drasticno ali taman koliko treba da se resi neki mec.Luka ? Sta reci covek genijalno nastavlja da gospodari srednom.To mu je odavno postao hobi. Gosti onako dosta anemicni i frustrirani igrom domacina,ali sam misljenja da su odlicna ekipa.Kada su domacini svima mogu uzeti bodove,svakoj ekipi bukvalno.Ali vcrs je Real bio pola od onoga sto je bio prosle sezone sto je sasvim dovoljno za 5 komada.Ovo je pravo vreme da se podigne forma ekipe(ali i krajnje) jer nema vise vremena za neke improvizacije.Lepo je sto su uspeli da odmore Kasemiro i jos par igraca.Ima materijala da se dobije PSG. Jer vec sam vise puta rekao,a ponovicu, Real prosto nema uslova da igra lose.Videcemo kako ce biti sa jednom strasnom ekipom PSG-a koja ima na svakoj poziciji top igraca,i zamenu za istog tog igraca.Cekamo sredu,videcemo!

Realan neutralan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.

mj23

pre 6 godina

Veliki Cristiano se budi pred spicu sezone i ulazi u formu pred susret protiv dream teama iz Parisa.

Naostrio je pero i ide po 3. uzastopnu Ligu prvaka, sto vjerojatno nikad nitko nece skinuti, a nakon toga ide po SP, nakon sto je pokorio Europu na klupskom i reprezentativnom planu.

Shvatio je da ne može u 34-oj godini cijelu sezonu biti na visokoj razini i tempira se.

Tempira se za LP-a, nakon toga i SP u Rusiji.

Ako to uzme, nema dvojbe tko je najveci ikad, ako dvojba uopce i postoji nakon zadnje dvije sezone kad je izdominirao kao nikad nitko.

I to sve Real radi bez multi milijunskih transfera. Barcelona je npr ove sezone potrosila 324 milijuna eura na pojacanja - bolesno. Real potrosio ove sezone samo 40 milijuna na pojacanja. Nisu u prvih 50 klubova po potrosnji u Europi.

Bijeli anđeli idu po hat trick u ligi prvaka. Hala Madrid.

Bez sudaca i milijuna, Madrid ce dobiti novog (starog) sampiona.

kiki

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

Barselona je i prodala Nejmara za 222 miliona...

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...

Dovla

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

U nadi da će moj komentar biti objavljen... Morao bih da odgovorim ljubiteljima Reala i Ronalda kao "neutralno lice" (u smislu nisam navijač Barselone, niti sam zaljubljen u Mesija).
Real sam zamrzeo nakon što su u prethodnih desetak godina kupovali sve što valja ili sve što odigra jednu dobru sezonu. Ronaldo osvoji zlatnu loptu, evo ga. Bejl izbacio Inter iz LŠ kad im je dao 4 gola, evo ga uskoro, Hames Rodrigez odigra dobro na SP, evo ga. Kejlor Navas takođe, evo ga. Morata u Juventusu briljira, evo ga nazad (greška Juventusa što se tiče tog prava otkupa u ugovoru). Isko, Ozil, mogao bih da nabrajam do sutra...
Ne znam zašto ste toliko strastveni navijanjem za klub sa beskonačnim budžetom i klub sa kojim se povezuje svaki igrač koji odigra neku dobru sezonu (Dreksler, Kejn, Arizabalaga, De Hea, Nejmar). Otprilike su uništili svaku želju u meni da gledam bilo koji njihov meč, bilo to i finale LŠ. Pored toliko potrošenih para opet se oslanjati na sudije.
Nebitno mi je što su potrošili 40 miliona ove sezone kad znam da su potrošili bar milijardu u 21. veku (moja procena, ništa nisam proverio).
Neću ništa o Ronaldu, suvišno mi je. Porediti ga sa Mesijem po meni je isto kao porediti Lebrona Džejmsa sa Džordanom. Statistika i neki rekordi su možda na njegovoj strani, ali nije to to.
Nisam onaj pljuvač koji sedi i ništa ne radi, samo sam tu da se kao treće lice zapitam šta vidite zanimljivo u njihovom fudbalu i transfer politici.

ja

pre 6 godina

Pisite vi sta hocete, Ronaldo je zaradio preko milijardu eura do sad u karijeri, sto svi vi njegovi hejteri mozete da sanjate.. Zabio preko 600 golova, sto takodje mozete da sanjete i sigurno ga boli ona stvar za vase jadne komentare.. Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? u sredu cete sve videti. Ma dzabe pisem, nemoguce vam je objasniti, alj dobro, svako ima hejtere..Real do titule.

Rade

pre 6 godina

Izgleda je ova formacija (bez klasicnog zadnjeg veznog, a Asensiom i Vaskezom na krilima) ponajbolja za Real ove sezone, tako su razbili i Sevilju. Cudno da je Zidan vise ne koristi, jer igraju mnogo brze i ljepse - Modric i Kros gospodare sredinom terena, a Asensio i Vaskez im mnogo pomazu stalnim trcanjem i vracanjem u odbranu. Mnogo bolje izgledaju u oba smjera.

Dzozi

pre 6 godina

-19 obucite se
(Aqva, 10. februar 2018 22:50)

Kad bi mogao da biram, ja bi radije izabrao 3 LS u poslednje 4 godine i sad -19 u prvenstvu, nego samo jednu LS u poslednje 4 godine i sad +19 u prvenstvu u odnosu na Real.

Mislim da bi tako izabrao svaki normalan covek.

Budimo ljudi, budimo realni, Real je u poslednje 4 godine nabio ozbiljne traume i komplekse celoj Evropi a pogotovo Barseloni, tako da s'jedne strane i razumijem ove jadne komentare navijaca Blaugrane.

Ok, mozete da ne volite Real, al zar je toliko tesko biti covek i priznati da je Real izdominirao u poslednje 4 godine..?

adriano_galliani

pre 6 godina

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...
(kiki, 10. februar 2018 23:11)

Продпрошле? Једино што је неко украо јесте ти своју диплому основне школе...
Ко се још сећа Бајерн након онакве крађе ПСЖ-а? Бајерн је добио два измишљена пенала макар, ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? (ja, 10. februar 2018 23:11)


"cita igru, ceni loptu... " ;)

Barsa Barsa

pre 6 godina

Sociedad igrao vise nego slabo, gotovo bezvoljno, ali dobar sparing partner. Iako Real postigao pet golova, daleko je od neke dobre igre. Samo da se ne umisle da su u nekoj formi i da igraju dobro, nego treba da se doro rastrgnu protiv PSZ a. Inacu ja cu da navijam za Real protiv Pariazana.

mostarac

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe

takkar

pre 6 godina

Odlicna partija pred jako vazan mec u LS.Treba reci cak da je Real mogao da postigne jos neki gol. Svi su vcrs bili sjajni,jesu primili dva ali su trcali cimali se imali sjajne prodore.Cim sam video Asensija u startnoj postavi ocekivao sam golove,on je neki magnet za dobre tekme,a odigrao je fantasticno i on.Ronaldo sjajan vcrs,3 komada i asistencija. Sta cete vise?! Odlican i podigao je nivo igre,ne drasticno ali taman koliko treba da se resi neki mec.Luka ? Sta reci covek genijalno nastavlja da gospodari srednom.To mu je odavno postao hobi. Gosti onako dosta anemicni i frustrirani igrom domacina,ali sam misljenja da su odlicna ekipa.Kada su domacini svima mogu uzeti bodove,svakoj ekipi bukvalno.Ali vcrs je Real bio pola od onoga sto je bio prosle sezone sto je sasvim dovoljno za 5 komada.Ovo je pravo vreme da se podigne forma ekipe(ali i krajnje) jer nema vise vremena za neke improvizacije.Lepo je sto su uspeli da odmore Kasemiro i jos par igraca.Ima materijala da se dobije PSG. Jer vec sam vise puta rekao,a ponovicu, Real prosto nema uslova da igra lose.Videcemo kako ce biti sa jednom strasnom ekipom PSG-a koja ima na svakoj poziciji top igraca,i zamenu za istog tog igraca.Cekamo sredu,videcemo!

Mikii

pre 6 godina

Real sjajan, Penaldo odlican. Bice vatrometa u sredu. Niko ko voli fudbal ne moze da navija za instant klub protiv istorije i tradicije. Nadam se prolazu Reala, koliko god ga mrzeo.

Cj

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada.
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio.
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada. 
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio. 
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.
(Cj, 10. februar 2018 23:32)


ne potcenjuj real. lezi sve to sto si rekao za psg, njih krajnje ambicije drze na okupu, a svesni su svoje snage... ali, real je real, cesto su umeli da se izvlace iz belaja. i oni imaju igrace koji mogu da iznenade u par poteza. toni kros kad ga zahoce lom moze da napravi, kamoli ostali. nece osg mnogo da se zalece na bernabeu, eneri nije naivan trener nimalo. jednom se izblamirao protiv barse, vise nece. sve u svemu, bice mnogo zanimljivo. meni lici na 1:1.

bojaaan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.
(Realan neutralan, 10. februar 2018 23:11)

A meni je drazi Ronaldov gol sa 40+ metara protiv Porta nego svi Mesijevi golovi i asistencije.

neutralni felsh

pre 6 godina

ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.
(adriano_galliani, 10. februar 2018 23:55)


kako nije dobio nista? dobio je 6 golova u mrezi.

Nikola

pre 6 godina

Ronaldov ucinak, 0 driblinga, 0 kreiranih sansi, 1 gol od odbitka i dva gola 1na1 sa golmanom, jad i cemer ko sebe naziva najboljim na svetu .
(Stefan, 10. februar 2018 22:41)

Perfektan het trik levom, desnom i glavom. Takodje je asistirao levom nogom tj. centaršut, o čemu Mesi može da sanja jer nema slabiju nogu. Laku noć.

Parker

pre 6 godina

@mj23

Real je od 2009/10 počeo da pravi nove galaktikose sa namerom da ostvari dominaciju u španskom fudbalu.A svi ti igrači su im doneli 2 primere i 2 kupa za 9 sezona.Barselona za to isto vreme 5 ligi(šesta u najavi),4 kupa(peti u najavi).Pritom stubovi dominacije nekolicina igrača iz Barsine škole.Toliko o potrošenim milionima i skupocenim transferima.

Vlada

pre 6 godina

Jos jednom Kristina potvrdjuje ono sto sam pisao 100 puta - veliki igrac za male utakmice. Iliti Ibrahimovic na steroidima. Na jednoj od 5 tvrdih utakmica on ima bilo kakav uticaj na igru.

brmbota

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 10. februar 2018 23:53)

Izbaci Betis i zameni ga sa Hetafeom. Stvarno mi je jadno kako se pojedinci sklanjaju pred Realom, cak ih i pustaju da im daju sto vise golova kao jadni Espanjol kojem je jedini cilj u postojanju kluba da pokusaju da napakoste Barseloni, a da Ronaldu omoguce da rusi nebitne rekorde kao tipa da im trpa 6-7 golova u jednoj tekmi, zatim Hetafe kao podklub Reala koji ne znam kako i zasto opstaje u Primeri zadnjih godina i na kraju sramota Baskije, nekada slavni Sosijedad koji sada skida gace pred Madridjanima redovno, ali zato u Kataloniji gine za jedan jedini bod, kao da ih Katalonci "okupiraju", a ne Spanci.

Guest

pre 6 godina

Dovla
Prvo šta se pročita na tvom komentaru je, mrzim Real jer sam veliki navijač Barselone, sve ostalo je besmisleno što si napisao. Koga je Barsa dovodila? Kutinja, Dembelea, Nejmara, Suareza, Rakitića, Anrija, Etoa itd itd, na osnovu čega? Na osnovu pjedne ili dve dobre sezone, izuzev Anrija. Za Nejmara i Dembelea kao velike talente duboko zavukli ruku u dzep. I što bi ti reko na kraju komentara, pored svega toga - guraju ih sudije. Pozdrav

mj23

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=5tVeryWyBRA

Sve greske suca lani iz dvoboja real-bayern.

dokad ce se tu pisati lazi da je real poguran? evo pogledajte objektivno parecite, tko je poguran?

adriano_galliani

pre 6 godina

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :)
(dexter, 11. februar 2018 12:46)

Зато је Роналдо шампион Европе, која је дала последња три шампиона света, а Меси не може ни у конкуренцији Јамајке и Венецуеле да освоји нешто. Ти момци из Фарсе су и са Шпанијом освојали трофеје, једино Меси никад ништа без њих и судија. Роналдо јесте.

zekan17

pre 6 godina

Posle sinocnje utakmice siguran sam u prolaz PSZ-a. Real je napravio dosta prilika i mogao da postigne jos neki gol,ali odbrana im je katastrofalna. Sosijedad je mogao bar jos 2-3 komada da da bez problema. To protiv PSZ-a nece ostati nekaznjeno.

Djordje NS

pre 6 godina

Ne bih da se više raspravljam sa Barsinom dečicom. Odgledajte ovaj link pa recite u koliko od svih ovih situacija možete da zamislite vašeg kepeca?

https://www.youtube.com/watch?v=c3eYA6pW92c

A sad na spavanje ili nastavite da se divite driblinzima vašeg idolčića bez udarca suprotnom nogom i bez udarca glavom.

Djordje NS

pre 6 godina

(Parker, 11. februar 2018 01:38)

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?

dexter

pre 6 godina

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?
(Djordje NS, 11. februar 2018 11:32)

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :) Mnogo bitna utakmica,borba za 4 mesto :)

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Ja

Smejemo vam se dečko i podsmevamo vašem detinjem radovanju što je "najveći klub" i "najbolji na svetu" uspeo da savlada moćne timove Sosijedad ili Deportivo neki dan.

Smejemo se vašim razrogačenim očima i ushićenju, megalomanskim predviđanjima i nadi da se onaj CR 7 iz video igrica VRATIO.
Njega NIKADA nije ni bilo u stvarnom životu - samo na vašim konzolama gde počinju i završavaju se vaši virtuelni, jadni, oskudni i limitirani navijački životići.

I ono što je bio u MU nestalo je vrlo brzo po dolasku u kraljevsku Grobnicu dobrih fudbalera.

Neće oživeti nikad.
Neće biti lik sa Sony-ja i x-boxa nikad.
Samo u vašim glavama.

A fantastični het trik je zaista za divljenje.
Samo bih voleo da se javi JEDAN gledalac sa manje od 50 godina koji je makar u školskom dvorištu igrao fudbal i izjavi da i sam ne bi postigao TRI OVAKVA GOLA.
Častim ručkom odmah.

Da je neko slučajno pre par godina zasadio BUKVU na petercu - i ona bi postigla isti het trik..

Ali radost i egzaltiranost zaljubljenika u plastične zvezde plastičnog kluba su tolike da nam odslikavaju svu bol, jad i gorčinu koja preplavljuje njhove jadne dušice.
Sigurno ih guši do te mere da im ugrožava disanje, pa je i pobeda nad klubom sa dna koji zaslužuje samo sažaljenje ( koliko i oni sami ) mnogo znači.
U tome je razlika imeđu navijača velike Barse i očajne grupacije frustriranih luzera.
Mi se ne bismo ni osvrnuli na tu "pobedu". Bilo bi nas sramota, a vašoj radosti kraja nema....

MARKO DJUKANOVIC

pre 6 godina

Velike su frustracije prisutne kod Galliania,sta cete,nije mu lako,njegov Milan jos od holandskog trija i naseg "Genija",ne predatavlja nikakav faktor u evropskim klupskim takmicenjima...na njegove "strucne" opservacije,ne treba trositi reci.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Bojan Todorović

Jel ti to mene ozbiljno pitaš? Otkad ti dečko pratiš fudbal kad postavljaš takvo pitanje?
Suprotna noga je ona druga od one kojom se inače služiš. Ma koja ona bila. Evo, još da ti nacrtam, npr. ako si dešnjak i šutiraš desnom nogom, vodiš loptu desnom nogom postavljam ti pitanje koliko si dobar i efikasan sa tvojom levom. I obrnuto.
To pitanje je postavljeno vama Messijevcima koliko je on dobar sa tom " suprotnom" nogom?

Parker

pre 6 godina

@Djordje NS

Od 2009/10 Barselona 2 LŠ a ako računaš sezonu pre toga onda i Barselona 3 koliko i Real.Dakle u medjunarodnim takmičenjima su jednaki zadnjih 10 godina.S tim što Barselona dominira u Španiji za razliku od Reala a i El Klasiku je bolja.Sve ti je @dexter objasnio.

mj23

pre 6 godina

Veliki Cristiano se budi pred spicu sezone i ulazi u formu pred susret protiv dream teama iz Parisa.

Naostrio je pero i ide po 3. uzastopnu Ligu prvaka, sto vjerojatno nikad nitko nece skinuti, a nakon toga ide po SP, nakon sto je pokorio Europu na klupskom i reprezentativnom planu.

Shvatio je da ne može u 34-oj godini cijelu sezonu biti na visokoj razini i tempira se.

Tempira se za LP-a, nakon toga i SP u Rusiji.

Ako to uzme, nema dvojbe tko je najveci ikad, ako dvojba uopce i postoji nakon zadnje dvije sezone kad je izdominirao kao nikad nitko.

I to sve Real radi bez multi milijunskih transfera. Barcelona je npr ove sezone potrosila 324 milijuna eura na pojacanja - bolesno. Real potrosio ove sezone samo 40 milijuna na pojacanja. Nisu u prvih 50 klubova po potrosnji u Europi.

Bijeli anđeli idu po hat trick u ligi prvaka. Hala Madrid.

Bez sudaca i milijuna, Madrid ce dobiti novog (starog) sampiona.

Realan neutralan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.

kiki

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

Barselona je i prodala Nejmara za 222 miliona...

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...

adriano_galliani

pre 6 godina

A realno gledano Real nikada ne bi osvojio LŠ ni prosle ni prodprosle sezone da nisu uz pomoc UEFA-e i sudija pokrali Atletiko u finalu i prosle sezone Bajern u polufinalu...
(kiki, 10. februar 2018 23:11)

Продпрошле? Једино што је неко украо јесте ти своју диплому основне школе...
Ко се још сећа Бајерн након онакве крађе ПСЖ-а? Бајерн је добио два измишљена пенала макар, ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.

Dzozi

pre 6 godina

-19 obucite se
(Aqva, 10. februar 2018 22:50)

Kad bi mogao da biram, ja bi radije izabrao 3 LS u poslednje 4 godine i sad -19 u prvenstvu, nego samo jednu LS u poslednje 4 godine i sad +19 u prvenstvu u odnosu na Real.

Mislim da bi tako izabrao svaki normalan covek.

Budimo ljudi, budimo realni, Real je u poslednje 4 godine nabio ozbiljne traume i komplekse celoj Evropi a pogotovo Barseloni, tako da s'jedne strane i razumijem ove jadne komentare navijaca Blaugrane.

Ok, mozete da ne volite Real, al zar je toliko tesko biti covek i priznati da je Real izdominirao u poslednje 4 godine..?

ja

pre 6 godina

Pisite vi sta hocete, Ronaldo je zaradio preko milijardu eura do sad u karijeri, sto svi vi njegovi hejteri mozete da sanjate.. Zabio preko 600 golova, sto takodje mozete da sanjete i sigurno ga boli ona stvar za vase jadne komentare.. Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? u sredu cete sve videti. Ma dzabe pisem, nemoguce vam je objasniti, alj dobro, svako ima hejtere..Real do titule.

Mikii

pre 6 godina

Real sjajan, Penaldo odlican. Bice vatrometa u sredu. Niko ko voli fudbal ne moze da navija za instant klub protiv istorije i tradicije. Nadam se prolazu Reala, koliko god ga mrzeo.

Dovla

pre 6 godina

(mj23, 10. februar 2018 22:46)

U nadi da će moj komentar biti objavljen... Morao bih da odgovorim ljubiteljima Reala i Ronalda kao "neutralno lice" (u smislu nisam navijač Barselone, niti sam zaljubljen u Mesija).
Real sam zamrzeo nakon što su u prethodnih desetak godina kupovali sve što valja ili sve što odigra jednu dobru sezonu. Ronaldo osvoji zlatnu loptu, evo ga. Bejl izbacio Inter iz LŠ kad im je dao 4 gola, evo ga uskoro, Hames Rodrigez odigra dobro na SP, evo ga. Kejlor Navas takođe, evo ga. Morata u Juventusu briljira, evo ga nazad (greška Juventusa što se tiče tog prava otkupa u ugovoru). Isko, Ozil, mogao bih da nabrajam do sutra...
Ne znam zašto ste toliko strastveni navijanjem za klub sa beskonačnim budžetom i klub sa kojim se povezuje svaki igrač koji odigra neku dobru sezonu (Dreksler, Kejn, Arizabalaga, De Hea, Nejmar). Otprilike su uništili svaku želju u meni da gledam bilo koji njihov meč, bilo to i finale LŠ. Pored toliko potrošenih para opet se oslanjati na sudije.
Nebitno mi je što su potrošili 40 miliona ove sezone kad znam da su potrošili bar milijardu u 21. veku (moja procena, ništa nisam proverio).
Neću ništa o Ronaldu, suvišno mi je. Porediti ga sa Mesijem po meni je isto kao porediti Lebrona Džejmsa sa Džordanom. Statistika i neki rekordi su možda na njegovoj strani, ali nije to to.
Nisam onaj pljuvač koji sedi i ništa ne radi, samo sam tu da se kao treće lice zapitam šta vidite zanimljivo u njihovom fudbalu i transfer politici.

bojaaan

pre 6 godina

Drazi mi je jedan Mesijev dribling kad izlomi protivnika nego 50 ovakvih golova Ronalda. Jedini koji uzivaju u njegovim golovima su navijaci Reala.
(Realan neutralan, 10. februar 2018 23:11)

A meni je drazi Ronaldov gol sa 40+ metara protiv Porta nego svi Mesijevi golovi i asistencije.

Vlada

pre 6 godina

Jos jednom Kristina potvrdjuje ono sto sam pisao 100 puta - veliki igrac za male utakmice. Iliti Ibrahimovic na steroidima. Na jednoj od 5 tvrdih utakmica on ima bilo kakav uticaj na igru.

Nikola

pre 6 godina

Ronaldov ucinak, 0 driblinga, 0 kreiranih sansi, 1 gol od odbitka i dva gola 1na1 sa golmanom, jad i cemer ko sebe naziva najboljim na svetu .
(Stefan, 10. februar 2018 22:41)

Perfektan het trik levom, desnom i glavom. Takodje je asistirao levom nogom tj. centaršut, o čemu Mesi može da sanja jer nema slabiju nogu. Laku noć.

mostarac

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe

Parker

pre 6 godina

@mj23

Real je od 2009/10 počeo da pravi nove galaktikose sa namerom da ostvari dominaciju u španskom fudbalu.A svi ti igrači su im doneli 2 primere i 2 kupa za 9 sezona.Barselona za to isto vreme 5 ligi(šesta u najavi),4 kupa(peti u najavi).Pritom stubovi dominacije nekolicina igrača iz Barsine škole.Toliko o potrošenim milionima i skupocenim transferima.

takkar

pre 6 godina

Odlicna partija pred jako vazan mec u LS.Treba reci cak da je Real mogao da postigne jos neki gol. Svi su vcrs bili sjajni,jesu primili dva ali su trcali cimali se imali sjajne prodore.Cim sam video Asensija u startnoj postavi ocekivao sam golove,on je neki magnet za dobre tekme,a odigrao je fantasticno i on.Ronaldo sjajan vcrs,3 komada i asistencija. Sta cete vise?! Odlican i podigao je nivo igre,ne drasticno ali taman koliko treba da se resi neki mec.Luka ? Sta reci covek genijalno nastavlja da gospodari srednom.To mu je odavno postao hobi. Gosti onako dosta anemicni i frustrirani igrom domacina,ali sam misljenja da su odlicna ekipa.Kada su domacini svima mogu uzeti bodove,svakoj ekipi bukvalno.Ali vcrs je Real bio pola od onoga sto je bio prosle sezone sto je sasvim dovoljno za 5 komada.Ovo je pravo vreme da se podigne forma ekipe(ali i krajnje) jer nema vise vremena za neke improvizacije.Lepo je sto su uspeli da odmore Kasemiro i jos par igraca.Ima materijala da se dobije PSG. Jer vec sam vise puta rekao,a ponovicu, Real prosto nema uslova da igra lose.Videcemo kako ce biti sa jednom strasnom ekipom PSG-a koja ima na svakoj poziciji top igraca,i zamenu za istog tog igraca.Cekamo sredu,videcemo!

Guest

pre 6 godina

Dovla
Prvo šta se pročita na tvom komentaru je, mrzim Real jer sam veliki navijač Barselone, sve ostalo je besmisleno što si napisao. Koga je Barsa dovodila? Kutinja, Dembelea, Nejmara, Suareza, Rakitića, Anrija, Etoa itd itd, na osnovu čega? Na osnovu pjedne ili dve dobre sezone, izuzev Anrija. Za Nejmara i Dembelea kao velike talente duboko zavukli ruku u dzep. I što bi ti reko na kraju komentara, pored svega toga - guraju ih sudije. Pozdrav

brmbota

pre 6 godina

je li ovaj sosijedad ikad pokusao uzeti bod realu ? isto kao i betis i espanjol. navijam za barsu ali ovaj trojac mrzim. sklanjalica ekipe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 10. februar 2018 23:53)

Izbaci Betis i zameni ga sa Hetafeom. Stvarno mi je jadno kako se pojedinci sklanjaju pred Realom, cak ih i pustaju da im daju sto vise golova kao jadni Espanjol kojem je jedini cilj u postojanju kluba da pokusaju da napakoste Barseloni, a da Ronaldu omoguce da rusi nebitne rekorde kao tipa da im trpa 6-7 golova u jednoj tekmi, zatim Hetafe kao podklub Reala koji ne znam kako i zasto opstaje u Primeri zadnjih godina i na kraju sramota Baskije, nekada slavni Sosijedad koji sada skida gace pred Madridjanima redovno, ali zato u Kataloniji gine za jedan jedini bod, kao da ih Katalonci "okupiraju", a ne Spanci.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Sociedad igrao vise nego slabo, gotovo bezvoljno, ali dobar sparing partner. Iako Real postigao pet golova, daleko je od neke dobre igre. Samo da se ne umisle da su u nekoj formi i da igraju dobro, nego treba da se doro rastrgnu protiv PSZ a. Inacu ja cu da navijam za Real protiv Pariazana.

mj23

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=5tVeryWyBRA

Sve greske suca lani iz dvoboja real-bayern.

dokad ce se tu pisati lazi da je real poguran? evo pogledajte objektivno parecite, tko je poguran?

Cj

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada.
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio.
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa cuj dao gol iz odbitka... Pa to je dokaz koliko dobru kretnju ima i koliko dobro prati situaciju na terenu i ako je toliko lako dati gol iz odbitka sto onda to svi ne rade? (ja, 10. februar 2018 23:11)


"cita igru, ceni loptu... " ;)

Rade

pre 6 godina

Izgleda je ova formacija (bez klasicnog zadnjeg veznog, a Asensiom i Vaskezom na krilima) ponajbolja za Real ove sezone, tako su razbili i Sevilju. Cudno da je Zidan vise ne koristi, jer igraju mnogo brze i ljepse - Modric i Kros gospodare sredinom terena, a Asensio i Vaskez im mnogo pomazu stalnim trcanjem i vracanjem u odbranu. Mnogo bolje izgledaju u oba smjera.

adriano_galliani

pre 6 godina

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :)
(dexter, 11. februar 2018 12:46)

Зато је Роналдо шампион Европе, која је дала последња три шампиона света, а Меси не може ни у конкуренцији Јамајке и Венецуеле да освоји нешто. Ти момци из Фарсе су и са Шпанијом освојали трофеје, једино Меси никад ништа без њих и судија. Роналдо јесте.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ne treba preterivati, ovaj Sosiedad je krs od ekipe, verovatno najgora odbrana u Evropi igra u ovom klubu...ne secam se kad sam pogledao njihov rezutat a da nisu primili 3-4-5 komada. 
Druga stvar, gledao sam PSG danas, neverovatno koliko ti igraci imaju pozitivne drskosti, koliko imaju samopouzdanja ove sezone...tesko ce njih Real izbaciti. Nejmar je danas cirkus pravio sa igracima Tuluza, gol, precka, stativa, jedan strasan slobodnjak sa 30 metara za mm promasio. 
LŠ je Realu poslednja sansa da spasi sezonu ali mislim da ce se Mbape i Nejmar sprdati sa Realovom odbranom koja bukvalno svaku utakmicu primi bar po 2 gola...e, s tim da PSG-u sigurno nece dati 5-6 golova kao Sosiedadu.
(Cj, 10. februar 2018 23:32)


ne potcenjuj real. lezi sve to sto si rekao za psg, njih krajnje ambicije drze na okupu, a svesni su svoje snage... ali, real je real, cesto su umeli da se izvlace iz belaja. i oni imaju igrace koji mogu da iznenade u par poteza. toni kros kad ga zahoce lom moze da napravi, kamoli ostali. nece osg mnogo da se zalece na bernabeu, eneri nije naivan trener nimalo. jednom se izblamirao protiv barse, vise nece. sve u svemu, bice mnogo zanimljivo. meni lici na 1:1.

neutralni felsh

pre 6 godina

ПСЖ није добио ништа, никакву шансу за преживљавање.
(adriano_galliani, 10. februar 2018 23:55)


kako nije dobio nista? dobio je 6 golova u mrezi.

Djordje NS

pre 6 godina

(Parker, 11. februar 2018 01:38)

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Ja

Smejemo vam se dečko i podsmevamo vašem detinjem radovanju što je "najveći klub" i "najbolji na svetu" uspeo da savlada moćne timove Sosijedad ili Deportivo neki dan.

Smejemo se vašim razrogačenim očima i ushićenju, megalomanskim predviđanjima i nadi da se onaj CR 7 iz video igrica VRATIO.
Njega NIKADA nije ni bilo u stvarnom životu - samo na vašim konzolama gde počinju i završavaju se vaši virtuelni, jadni, oskudni i limitirani navijački životići.

I ono što je bio u MU nestalo je vrlo brzo po dolasku u kraljevsku Grobnicu dobrih fudbalera.

Neće oživeti nikad.
Neće biti lik sa Sony-ja i x-boxa nikad.
Samo u vašim glavama.

A fantastični het trik je zaista za divljenje.
Samo bih voleo da se javi JEDAN gledalac sa manje od 50 godina koji je makar u školskom dvorištu igrao fudbal i izjavi da i sam ne bi postigao TRI OVAKVA GOLA.
Častim ručkom odmah.

Da je neko slučajno pre par godina zasadio BUKVU na petercu - i ona bi postigla isti het trik..

Ali radost i egzaltiranost zaljubljenika u plastične zvezde plastičnog kluba su tolike da nam odslikavaju svu bol, jad i gorčinu koja preplavljuje njhove jadne dušice.
Sigurno ih guši do te mere da im ugrožava disanje, pa je i pobeda nad klubom sa dna koji zaslužuje samo sažaljenje ( koliko i oni sami ) mnogo znači.
U tome je razlika imeđu navijača velike Barse i očajne grupacije frustriranih luzera.
Mi se ne bismo ni osvrnuli na tu "pobedu". Bilo bi nas sramota, a vašoj radosti kraja nema....

zekan17

pre 6 godina

Posle sinocnje utakmice siguran sam u prolaz PSZ-a. Real je napravio dosta prilika i mogao da postigne jos neki gol,ali odbrana im je katastrofalna. Sosijedad je mogao bar jos 2-3 komada da da bez problema. To protiv PSZ-a nece ostati nekaznjeno.

dexter

pre 6 godina

A koliko je za to vreme, koje pominješ, osvojio Real Liga šampiona i titula evropskog i svetskog prvaka u fudbalu a koliko Barselona?
(Djordje NS, 11. februar 2018 11:32)

Po 3 LS i jedni i drugi,s jednom bitnom razlikom ,sto je barsa u svih tih 10 ak godina ponizavala Real sa 3,4,5,6 komada u mrezi madridjana ,rezultat svega je 9 titula u Mesijevoj eri,dok ih Real ima samo 4 ,duplo vise i kupova na strani barse :) a samo od 2009, Real samo 2 titule,barsi se smesi cak 6-a :) Dakle,dominacija na kvadrat kad pogledamo sve najvaznije trofeje,plus direktni okrsaji :)ove kikiriki kupove kao sto su super kup Spanije,evrope ,klupsko svetsko prvenstvo koji su proizasli iz onih najvaznijih,lige,LS i kupa i ne racunam,iako su i tu debelo u prednosti :)aj sad nazad u rupicu,hladno je,minus 16 :) i pustite kikijevce neka uzivaju u samoproglasenom najboljem igracu svih vremena,sta ste se navili :) Mnogo bitna utakmica,borba za 4 mesto :)

Parker

pre 6 godina

@Djordje NS

Od 2009/10 Barselona 2 LŠ a ako računaš sezonu pre toga onda i Barselona 3 koliko i Real.Dakle u medjunarodnim takmičenjima su jednaki zadnjih 10 godina.S tim što Barselona dominira u Španiji za razliku od Reala a i El Klasiku je bolja.Sve ti je @dexter objasnio.

Djordje NS

pre 6 godina

Ne bih da se više raspravljam sa Barsinom dečicom. Odgledajte ovaj link pa recite u koliko od svih ovih situacija možete da zamislite vašeg kepeca?

https://www.youtube.com/watch?v=c3eYA6pW92c

A sad na spavanje ili nastavite da se divite driblinzima vašeg idolčića bez udarca suprotnom nogom i bez udarca glavom.

MARKO DJUKANOVIC

pre 6 godina

Velike su frustracije prisutne kod Galliania,sta cete,nije mu lako,njegov Milan jos od holandskog trija i naseg "Genija",ne predatavlja nikakav faktor u evropskim klupskim takmicenjima...na njegove "strucne" opservacije,ne treba trositi reci.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Bojan Todorović

Jel ti to mene ozbiljno pitaš? Otkad ti dečko pratiš fudbal kad postavljaš takvo pitanje?
Suprotna noga je ona druga od one kojom se inače služiš. Ma koja ona bila. Evo, još da ti nacrtam, npr. ako si dešnjak i šutiraš desnom nogom, vodiš loptu desnom nogom postavljam ti pitanje koliko si dobar i efikasan sa tvojom levom. I obrnuto.
To pitanje je postavljeno vama Messijevcima koliko je on dobar sa tom " suprotnom" nogom?