1. Vec su i Bogu dosadni ovi sa odbranom... Zna se, znaju i oni kad su ga uzimali ! Ali je u napadu opasno oruzje ! To se treba koristiti. U Detroitu na primer, Drumond jeste defanzivac, ali napadac nije nikakav naspram drugih centara koji mogu mnogo bolje. Trener da ima malo mozga je to mogao koristiti, ne bi Bobi igrao 30 minuta, ali 10-15, mozda malo vise kad zaskripi u napadu, ukratko : koristi sposobnosti igraca. To je barem izvodljivo u ekipi kao Detroit, ili Klipersi sada... U SAS nije, prosto zbog same igre koji gaje Sparsi i Pop..
  (JPR24, 9. februar 2018 11:57)

  # Link komentara

 2. A kome se LA ne bi dopao a za minute...nisam siguran IZ PROSTOG RAZLOGA BOBI JE ZBOG VISINE PRESPOR...a NBA je trenutno napad prosek 10-12 sek,i pucaj...
  (gremlin, 9. februar 2018 11:28)

  # Link komentara

 3. Iako bi svi mi zeleli da igras jednostavno majstore ne mozes i to je cinjenica. Jako veliki problem je njega odbrana pik en rola ili bilo kakve pik igre jer je prespor, kada izlazi na stranu pomoci ista stvar, ne moze da se vrati ne stize, a u Nba se igra bar 4 puta brza kosarka nego bilo gde u svetu. Tako da bobi namlati tamo para jos koliko mozes i dodji u Evropu ako imas neke kosarkaske ambicije. Sve najbolje majstore.
  (nBgd, 9. februar 2018 09:26)

  # Link komentara