Četvrtak, 08.02.2018.

08:14

Bjelica skroman, Džejms rekao "dosta" porazima

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša današnjice, rekao je "dosta" lošim rezultatima Klivlenda i nosio ekipu do pobede nad Minesotom.

Izvor: B92

Bjelica skroman, Džejms rekao "dosta" porazima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 6 godina

nisam gledao,ali pazi kolko je to neozbiljno,minesota ima zadnji napad u produzetku,znaci moze da ide do kraja ima siguran jos jedan produzetak,i batler se zalece i popije rampu,da bi ostalo klivendu 1 sekund stvarno cirkus kako se gube utakmice,to samo tamo ima

vince carter

pre 6 godina

@Bojaan Nisi ti dobar sam sa sobom..gde sam ja uporedjivao Batistutu i Ronalda,naveo sam primer povrsnih poredjenja..na osnovu golova!! Taj Batigol je u Fiorentini resetao Junajted i Arsenal i mogu da zamislim sta bi bilo da je igrao za njih..covek je jednostavno hteo da osvoji titulu sa malim klubom,na kraju je sa Romom koja nije mala ali jeste u odnosu na ostale velikane. Batigol je prangijao i levom,desnom,glavom,slobodnjake i bolji je spic igrac od Ronalda i davao bi jednak broj golova sa saigracima koje ima Ronaldo. CR7 iz Junajteda je bio mnogo atraktivniji od sadasnjeg i bio je krilni igrac. Koji to strucnjaci kazu da je u top 5,velika manjina!! Top 5 je rezervisano za Pelea,Mesija,Maradonu,Zidana,Kroyfa,El Fenomena..njega naravno na osnovu statistike.

BB8

pre 6 godina

"Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??!"

Nije. Isto se desilo na pocetku sezone, i isto mu se desavalo tokom karijere, naredao bi nekoliko dobrih utakmica taman da pomislis da je popravio sut, a onda sljedecih 20 pogodi svaki peti.

bojaaan

pre 6 godina

vince karter@

Au brate tu nisi dobar nikako. Poredis Ronalda i Batistutu. Poredis onu masineriju koja ja kao krilo zarila i palila u najjacoj Engleskoj u posednji 50 godina.CR u najboljim godinama je bio najbrzi, najskocnije levom i desnim podjednako igrao kao krilo najbolji strelac i asistent. Zajedno sa Mesijem drze sve moguce rekorde. U top5 svih vrmena po svim parametrima. I svaki trener i stucnjak ce ti reci da je Ronaldo u top5 svih vremena. Gledao obojicu i samo neznalica moze reci da je Batistuta bolji od Ronalda. Druga je stvar sto ga ti mrzis pa pises ove nebuloze.

Dragon

pre 6 godina

Ovi sa TNT-a pre nekoliko dana rekose za Jokica da je jedan od najpotcenjenijih igraca. To je manje vise istina. Ali sta cemo sa Dragicem? Voleli ga ili ne, on je sve ove godine provedene u NBA nekako uvek ispod radara. Ove godine igra zaista odlicno, jedan je od glavnih, ako ne i glavni igrac Majamija. Majami je trenutno sedmi, a Dragic je njihov vodeci strelac i asistent. Sve ovo pisem, jer sam pod utiskom sinocnjeg meca protiv Hjustona. Jeste Majami ocekivano izgubio, ali je Dragic igrao fenomenalno. Dao je 30 poena, i ono sto me fascinira je to da on moze iz bilo koje pozicije da da kos. Pogadja i trojke, i midrange suteve, a moze da da kos i iz prodora. Sinoc se to bas lepo videlo. Jos se stice utisak da nekako Majami ne igra tako dobro dok je Dragic na klupi, valjda im fali jos jedan "shot creator" poput njega. Kako je samo predriblao Paula i Hardena tokom jednog napada, zaista fenomenalno. I iskreno mi je drago sto je izabran za All Stara, mada i tu je bilo "povuci potegni" oko izbora. Pozdrav

petarczv

pre 6 godina

Smarate vise sa tom komparacijom Lebron-Dzordan...Lebron zadnjih 30 utakmica igra sa pola snage, razloge samo on zna
(vlada, 08. februar 2018 10:30)

Samo on i ti...

O kakve budalastine...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
(Jezekilj, 8. februar 2018 11:31)

Znam da troluješ, ali ako ozbiljno misliš, onda nemam reči.
Majkl Džordan je NAJVEĆI svih vremena jer je, zahvaljujući njemu, košarka stekla planetarnu popularnost, čovek je svojim potezima i igrama, jednostavno, terao ljude da zavole tu igru (jedan sam od tih). A tome je kumovao i veliki napredak televizijske tehnologije, pa smo tih godina KONAČNO mogli da pratimo i NBA ligu. 
Ali, po meni, Džordan nije i NAJBOLJI ikada. Vilt Čemberlen je, svojevremeno, bio igrač koji kao da je došao iz neke druge dimenzije. Džordan, LeBron, svi su imali AllStar/HallOfFame saigrače, a Vilt je sam vukao Filadelfiju i Voriorse protiv Oskara Robertsona i najstrašnijeg tima Bostona svih vremena. Vilt je jedini imao 100 postignutih poena na jednoj utakmici, za 5 ipo godina u Voriorsima imao je prosek od 41 poen i 25 skokova po utakmici, postavio je mnoge rekorde koji ni do danas nisu oboreni i teško da će ikada biti.
Oskar Robertson nije bezveze osvojio 11 prstenova, bio je za nijansu slabiji od Vilta, ali je imao MNOGO bolje saigrače.
Gledati Medžika i Džabara kako igraju je bio pravi plezir za ljubitelje košarke. Džordana kako pod gripom igra protiv maestralnih Stoktona i Melouna, Birda i Mekhejla...to je užitak i uživanje u košarci.
LeBron jeste veliki igrač, po statistici je mnoge prestigao, ali to je samo statistika. NIKADA neće biti ni blizu NAJVEĆIH i to moraš shvatiti.

Kangrga

pre 6 godina

@marko
Kako se ovaj Matko uzbudio, evo ga čovek zaboravio da stavlja zareze i tačke u komentar:) Malo je bilo mučno za pročitati ali mu treba odgovoriti jer je izneo mnogo toga.
Rouz MVP? Jeste, ali pre 7 ( sedam ) godina. Od tada je dva puta ozbiljno povređivan, više od dve godine odsustvovao sa terena, pričalo se o prestanku karijere( to se nije desilo samo zbog Adidasa) a ove godine u depresiji.
Vejd MVP? Nikad nije bio MVP a sa ozbiljnom košarkom je prestao pre 3 godine. Inače on ima 36 godina i penzija samo što nije.
Kevin Lav je povređen. IT je neprepoznatljiv( 15p prosek, šut 35%)

petarczv

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
Gdje ste hejteri!!!
(Jezekilj, 08. februar 2018 11:31)

Pa ko je to nama izmileo iz rupe?

Buki

pre 6 godina

Ja ocekujem trejd IT iz Klivlenda ali pitanje je sto oni mogu dobiti za njega jer mu ugovor itice na leto on i Lebron jednostavno ne mogu zajedno da igraju obadvojica jedino mogu da igraju sa loptom u rukama a ego im je kao planina a u odbrani su losi evo jedan zanimljiv snimak koji jasno oslikava stvari izmedju njih dvojice

bBb

pre 6 godina

@Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.
(The truth, 08. februar 2018 12:42)

Daj, nađi mi, molim te.

petarczv

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu. 
sam protiv svih.
(the answer, 08. februar 2018 08:48)

Pa clevlend statisticki prima najvise poena preko njegove pozicije i trenutno je na 216om mestu po defanzivnoj statistici u ligi zato nemoj da vestacki pravite od njega nekog mucenika...

marko

pre 6 godina

Nema nikog lebron oko sebe????? Jel s ovi ljudi sale??? Dvejn vejd MVP Rouz MVP kevin Lav all star igrac 6,7 puta i ove godine isto, I thomas drugi najbolji poenter lige prosle godine doveo Boston do finala konferencije i neko ima obraz da kaze da Lebron sam igra,to sto oni nemaju sezone kao prosle godine i sto su svi slabiji sa brojkama je zbog toga sto Lebron sve oko sebe cini boljim, ni jedan superstar koji je igrao sa njim nije imao najbolju sezonu sa njim.vejd najbolji u sezoni sa Sekom,Bosh u Torontu,Kevin Lav u Minnesoti,Thomas u Bostonu,Kajri u bostonu,Rouz je igrao bolje ana svakom drugom mestu nego u Klivlendu, JR Smith u New Yorku ubijao ovde prosecan igrac

Demius

pre 6 godina

@Daa
"Kako moze iko da gotivi Lebrona ? Nije mi jasno stvarno."
Ne znam ni ja šta je sa ovim fanovima u svetu, pa on ni kriv ni dužan dobi najviše glasova publike za NBA all star. Namestila CIA i Vatikan bajo moj, nema drugog objašnjenja.
Što se Klivlenda tiče oni treba da trejduju Azeju Tomasa za Bredlija Bila, i da pod obavezno dovedu tzv. zaštitnika reketa. Ali sve će se znati koliko već sutra ujutro, po našem, tj. po Evropskom vremenu.

The truth

pre 6 godina

Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.

anti-reklamozder

pre 6 godina

jadan batler,posle cikaga pre nekoliko godina sad I u minesoti clutch poen od lebrona da primi...istina onda je bio plej of mec,ali princip je isti..inace defanzivno jedan od kompletnijih igraca

petarczv

pre 6 godina

Oooo ovi lebronovci su sou! Covek dao jedan sut za pobedu i odma je najbolji cilutch igrac u istoriji...Do juce ih nije bilo nigde i sad jedva cekali da izmile iz rupe.Kazu uz rame sa jordanom hahahaha. Jordan je davao suteve za pobedu koje su odlucivali sampiona nba lige a ovo u prvenstvu mu je bio dobar dan...

IQ 149

pre 6 godina

Svi mozemo da se slozimo sledece - da je Kobi bio jedan veliki narcis. Naime - Da li Bryant daje sve za pobjedu svoje ekipe pa makar to značilo da radi neke druge stvari osim bjesomučnog šutiranja i pokušaja da uništi direktnog čuvara. Vrlo često odgovor je ne. Uostalom on je bio glavni razlog odlaska O'Neala i Phila Jacksona iz Lakersa koji su vrlo lako mogli vladati ligom prethodnih 10 godina. Bryant je žeilo da bude prva violina, što je uostalom i direktno priznao Philu Jacksonu u njihovom posljednjem razgovoru, na kraju sezone 2003/04. U tom periodu Bryant je započeo svađu sa Ray Allenom koja traje i danas. Razlog je sljedeća Rayova izjava...
"Bryant će ove sezone igrati vrlo sebično (2004/05). Jednostavno osjeća potrebu da pokaže ljudima u ovoj ligi i navijačima da mu bolje ide bez Shaqa. Kobeu sada nije jasno da mu trebaju dva i po dobra igrača uz njega kako bi tim bio dobar u playoffu i eventualno napao titulu šampiona. Za godinu ili dvije kada vidi da ne ide, zvaće Jerry Bussa i tražiti pojačanja ili će tražiti da ga mijenjaju u neki drugi tim".
Ray je ovakvu izjavu dao u oktobru 2004 godine. Ipak Lakersi su uspjeli da za dvije kese slatkiša dovedu Pau Gasola i osvoje dvije titule prvaka pet godina kasnije. U međuvremenu Bryant je bio najbolji strijelac lige, Lakersi su propuštali playoff ili ispadali u prvom krugu. I da, Bryant je u nekoliko navrata tražio trade zbog toga što nije bio okružen "adekvatnim i sposobnim" igračima.

vince carter

pre 6 godina

@znanje-imanje Navlacenja Nba lige je uvek bilo i bice,od serije koju si pomenuo,preko Lejkersa i Kingsa,Spursa i Sunsa u korist Spursa,Majami vs Indiana u korist Majamija,Gsw vs Thunder u korist Wariorsa,isto tako u korist Klivlenda protiv Wariorsa i "preokret". Gledajte sudjenje u mecu broj 4 prosle sezone kako bi se produzila serija i sve je jasno...Nba sama pravi svoje zvezde olaksavajucim kriterijumom sudjenja,menjanjem pravila koja olaksavaju napadacima...U eri Dzeri Westa igraci su imali pravo da samo jednom ili drugom rukom vode loptu ili idu u prodor,handles tipa kari,kajri,ajverson se vodila kao nosena lopta i nije imalo pravo to da se radi..tako da je presmesno unizavanje tih ljudi jer oni su zapravo igrali po tezim pravilima,a da bi igra bila atraktivna i primamljiva pravila se stalno menjaju.

bBb

pre 6 godina

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju
(maler, 08. februar 2018 12:10)

Znači, samo on se pitao, rekao je sa 18 godina, želim samo u Lejkerse, Džeri Vest nije znao šta će, kako da se odbrani od malenog Kobija i uhvati Divca, vrhunskog centra u to vreme, i trejduje ga za 13-og pika... Za sve koji ne znaju, a ima ih mnogo, a to ovde niko ne pominje... To je da je Kobe Bryant 9 puta biran u prvu defanzivnu petorku, koliko imaju samo Geri Pejton i mislim MJ. I još 3 puta u drugu defanzivnu petorku. Dakle, 12 puta je biran, a toliko imaju još samo Geri Pejton i Kevin Garnet. Primera radi, Lebron Džejms je 5 puta biran u prvu i nijednom u drugu, Šakil O'nil niti jednom...

petarczv

pre 6 godina

Lepo ovde ljudi kažu nije LeBron clutch igrač, nema pojma dečko samo slušajte ovu decu sa ovog foruma
(dule, 08. februar 2018 08:32)

Vau posle 40 utakmica dao kos za pobedu...pa i bogdan je dao i to goldenstateu pa nista...

maler

pre 6 godina

(bBb, 8. februar 2018 11:42)

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju

el

pre 6 godina

Kada Rodman u krupnom planu s ledja skida trenerku da udje u igru sa onom zelenom kosom, jeza me prodje i sada kada se setim tog momenta. Epski. Kada Magic ima loptu a njegov saigrac zakucava a nemas pojma kako mu je uopste dosla lopta u ruke, onda njegovo driblanje na kolenima. Pistol Pit, sta reci za njega, mnogi klinci su samo culi njegovo ime. Dzabar, Bird, Miler, Ajverson, Dzejson Viliams, Azeja, i naravno veliki Dzordan. Jos kada bih uzeo u obzir evropske asove, kako mogu da se odlucim za najboljeg?! Jedino sto znam da danas nisam impresioniran ni jednim igracem u toj meri, pa nek imaju statistiku kakvu god zele, ionako je lazno stvorena.

tarzan

pre 6 godina

@the truth,
Mislim da tvoj nik dovoljno govori o tvojoj mrznji prema Brajantu. Ti si ta generacija koja se delila na Jezerase ili Kelte, Kobija ili Pirsa. Svako opredeljenje ne opravdava mrznju i neobjektivno priznavanje velicine drugih/drugoga.
Jos jedan sportski pozdrav!

nista o nicemu

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi

Ja

pre 6 godina

Legionar
Za mebe ce Teo uvijek biti bolji igrac od Rubija. Pa, Rodrigez je izmislio kosarku za Rubija. Nikad necu zaboraviti 1/4 eurolige Pao- Barsa, i taktiku Obradovica da pusta Rubija na sutu, nista nije mogao da pogodi, bazen bi promasio. Iako je Barsa imala prednost domaceg terena, Pao ne prosao. Nijad za reprezentaciju nista nije odigrao. Odgovara mu NBA liga, i vec he tamo 5 6 god. Ostavite Tea na miru.

flomaster

pre 6 godina

@Larson
Sve što si rekao jeste tačno, ali kada bi se u nba igrala ozbiljna odbrana, svaki odbrambeni igrač bi se onda odmakao metar i po od rubia sa šuta za 3p.
Pogledaj to u delu Panathinaikos vs Barcelona, kada su mu se odmačinjali do penala.
E tu je bitna razlika kad promaši tri vezane trojke on ne zna šta će sa loptom. Tu je bitna razlika između njegovog i Teodosićevog uticaja na igru svoga tima. Postoji nešto što se zove spacing, ali o tome da ti pričam mogu do ujutru vrvt. ga nećeš razumeti.
Inače svaka ozbiljna odbrana ne bi čuvala toliko blizu ovog igrača u ćošku, povukla bi igrača koji stoji na izvođaču pod koš, a lebrona bi čuvali ispred. Čak i u ovakvom rasporedu ne mogu da verujem da je neko čuvao lebrona iza njega, jer opet iz ćoška je mogla da dođe strana pomoći. Velika greška odbrane Vulvs-a.

MarcoPolo

pre 6 godina

tipičan onaj turski fer plej... osman igra odbranu na batleru,desna ruka dignuta a levom vuče batlera za dres...u toj situaciji iz drugog plana doleće džejms i lupa blokadu dok je igrač monesote pod faulom. sramotno suđenje...isto kao sinoć na očigled sudije koji je bio na samo metar od događaja,vestbruk kliza sam sa sobom i pada ispred nogu durantu,sudija svira faul...cirkus.

znanje-imanje

pre 6 godina

Kako iz daljine sve blista - kao što u realnosti često nije bilo! "Džordan sve rešavao sam"??? Jel to ozbiljno? Imao je večeri kad ga ne ide kolko hoćeš, i silovanja gorih nego Vestbruk itd. A samo je Skoti Pipen znao da po mesec dana drži nivo kakav se retko viđa - naročito odbrana - ali da ti pamet stane; ne znam da li gromadanje Majkla (nalik hrvatskom presvetom Draženu) služi impresioniranju klinaca - ili sebe samog?
Izuzetan, neverovatno atraktivan kad ga hoće, jedan od najboljih; možda po par merila i za koji inč najbolji igrač - ali niti savršen niti mašina niti neuporedivo najbolji; plus još nešto vrlo, vrlo binto:
Kada je NBA za mene izgubio do kraja magiju (navlačenja sudija za LA protiv "srpskog" Sakramenta) - to je već bilo drugi put, i ne tako bitno. Prvi put, navijao sam za Hornetse kada je tamo lider bio Glen Rajs. Kao nisu ništa posebno - ali zaguljeni kao nekad Juta ili Detroit (sa pravim Ajzeja Tomasom, bravo za sećanje!) Odbrana i totalno timska igra i ne fermaju ništa, naprotiv. Bulsima titula pripisana i pre početka sezone ali - dođe tako SF Istoka, Bulsi em ne mogu da se sastave em Šarlot ko orkestar.
Povede Šarlot 2:1 i odlučujuća utakmica i zadnje sekunde egal i Glen na polaganje za pobedu i Majkl - tres po rukama pa u padu opet... Sudije ništa, pardon, dodaše još u produžecima - i to je bilo to. Ne prodaje patike Glen već Majkl. Tako da veliki jeste - al ga novac uveća još bar 20%, a ja tu prevaru nisam zaboravio nikada.

WillyWonka

pre 6 godina

Čudne se stvari dešavaju u Klivlendu. Svi nekako pružaju manje kad su u Klivlendu nego kad su u drugim ekipama. Da li je do trenera, atmosfere, ili Kinga, ne znam, ali sigurno nešto ne štima. Pogledajte Tomasa, prošle godine car, ove godine prepolio učinak. Nešto tu ne štima...

bBb

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.
(the truth, 08. februar 2018 11:37)

Ma sigurno ne može u istu rečenicu sa njima. Daj mi argumente što ne može, pobiću ti ih za pola minuta...

Topnik

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.
(vlada, 8. februar 2018 08:41

Ma da,nema jadan dovoljno pomoći,a igra u super timovima od 2010.Odnosno,barem je bilo tako do ove sezone,sad imaju neke ozljede,pa ajde,recimo da ovo nije super tim.No ipak,ne može se reći da ima katastrofalne suigrače,pogotovo kad se za njega priča da čini suigrače boljima.Svaka čast na game winneru,ali on ne može pobjeći od odgovornosti za stanje u kojem je cleveland,kao što se ne može zanemariti činjenica da je izgubio pet finala.Odličan igrač,nikad nisam to poricao,ali ipak precijenjen.

bBb

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi
(nista o nicemu, 08. februar 2018 11:26)

Sada se i ti praviš pametan... Koliko je proveo u Šarlotu, 3 minuta?

the truth

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.

vince carter

pre 6 godina

@Nismo isti....A zasto onda nije nastavio da igra to ako je jurio tu statistiku..gde je taj interviju?? Za nekog ko ima 30,4 poena,12ass,9sk,3 ukradene uz sut 52% kao point guard i prestane to da igra nakon 24 utakmice a kako kazes juri statistiku,nema nikakvog smisla! Nevezano za Dzordana,Lebrona jos gora uporedjivanja brojevima i povrsna razmisljanja su u fudbalu..igrac koji je na primer proveo karijeru u Kalcu 80tih i 90tih u totalnom defanzivnom fudbalu gde je i njegova ekipa igrala defanzivan fudbal,kako tom nekom napadacu mogu broj golova uzimati u obzir...Jedan je napisao da je C.Ronaldo mnogo bolji od Batistute a osnov mu je broj golova..ali cinjenicu da Batistuta nije hteo da ode iz Fiorentine ni kada su ispali,to im ne pada na pamet. Batigol:"Nisam hteo da predjem u Real i Junajted,oni lako osvajaju titule,jedna titula sa Fiorentinom vredela bi kao 10 sa Milanom i Juventusom". Bio je drugaciji sistem vrednosti tako da sva ta poredjenja povrsna su besmislena.

peradetlić

pre 6 godina

Svaka čast Lebronu za sinoćnji meč, zaista izvanredna predstava. Sada je zaista uradio sve da povuče ekipu napred, ostali ako su normalni iole treba da shvate da imaju kakav takav momentum i da to iskoriste i vežu par pobeda kako znaju i umeju. U suprotnom će prosuti, u ovom trenutku, veoma važnu pobedu nad jednom od kvalitetnijih ekipa zapada. Batlerova izjava na konferenciji na pitanje novinara o blokadi Džejmsa je meni genijalna. Detroit dobija utakmice kao na početku sezone, vezali su 5 pobeda i sada su skoro izjednačeni sa Filom, iako bih više voleo da vidim klince u PO plašim se da će ih prestići Detroit do kraja regularnog dela. Za Bradonju ne treba trošiti više reči zaista, neverovatan je igrač pa sve i da stoji na pola terena i ne vraća se u odbranu. Juta je mnogo bolja od očekivanog ove sezone u lepom su nizu i verujem da mogu do pozicije 8 do kraja, prvenstveno preko Klipersa i Pelikana bez Bugija. I pustite priče da li je bolji MJ ili LBJ, svako ima svoje mišljenje i u tome je lepota ovog sporta. Uživajte u košarci :)

Нисмо исти

pre 6 godina

@vince carter
Моструозну статистику коју и он сам касније преизнао да је јурио и ишао до запосничког стола да пита колико скокова и асистенција му фали за трипл даблове

Eone

pre 6 godina

Ne secam se kada sam gledao bolji mec,sve je ulazilo i jednima i drugima.Produzetak...1 rampa na utakmici 5sekundi pre kraja i pogodak na 5stotinki pre kraja.Lebron i Batler nestvarni

Kingslayer

pre 6 godina

Klivlend - Minesota jedna od najboljih utakmuca do sada u reguralnom delu sezone . Lebron prakticno sam igra , Tomas i Rouz ocajni , na drugoj strani Towns predobar , bice on uskoro najbolja 5-ica u nba .

czbg

pre 6 godina

Ajzeja Tomas je drugi najbolji plejmejker ikada posle Madzika Dzonsona
(Koleman, 8. februar 2018 08:54)

Iznenadi me broj minusa koji si dobio.Da li ljudi znaju ko je Ajzeja Tomas na kog si mislio?Pretpostavljam da misle na ovog iz Bostona.Nije daleko od istine.Ajzeja iz pistonsa jeste jedan od najboljih ikad.

Legionar123

pre 6 godina

Teodosic bolji od Rubia? Buahahahaha najveca glupost u istoriji covecanstva. Pa Riki je za Tea slow motion profesor doktor kosarke! To samo ostraceni panteri mogu tako nebulozno da velicaju ispod prosecne igrace!

laRS0n

pre 6 godina

E stvarno smarate sa time da je Teodosić bolji od Rubia. Mozda u nekom drugom univerzumu. Jedini sto Teodosić ima malo bolji sut za 3p i malo lucidnije asistencije to je sve. Riki je bolji asistent, 5x bolji odbrambeni igrac, mnogo brzi od Tea, fizički jači i agilniji. Pa ja ne pamtim kada je Teo uspeo da napravi neki prolaz ka kosu i da završi polaganjem, dok je to kod Rubia uobicajno. Naravno nije ni Rubio sad neka elita, ovo u poslednje vreme ga je krenulo, to stoji, ali nema šanse da zadrži ovaj nivo do kraja sezone.

vince carter

pre 6 godina

@Vlada samo sto mnogi misle da je Dzordan igrao sa njima svo vreme..prve tri titule su osvojena sa ekipom koja je dobijena na draftu i koja je sazrela zajedno..Kukoc,Ker i Longly su dosli u sezoni posle Jordanovog prvog povlacenja. Harper i Rodman kasnije. A ovo drugo..to bi na zapadu bilo nemoguce,zato se Brajantu najvise oduzima jer jednom nije usao u playof i jednom jedva sa Kwame Brownom,Mimom i ostalima ali na zapadu..primera radi Cavsi 2008 sa 47:35 bi bili deseti na zapadu,Cavsi 2007 bi odmah igrali sa Spursima u prvom kolu ako gledamo samo cisto skor ali cinjenica je da bi zbog vise duela sa zapadnim timovima skor bio i losiji. Sta je posle bio razlog kad izgubis od Orlanda sa prednoscu domaceg parketa ekipe koja je isto bila covek tim Hauard,cim je otisao Orlando nije usao u playoff.

DukiNS

pre 6 godina

Lebron odlican , u poslednjih desetak godina sigurno najbolji igrac. Kao sto je Brajant bio pre toga, a Jordan pre Brajanta. Neke stvari se ne mogu uporedjivati , sto zbog razlicitih sudijskih kriterijuma nekad i sad, sto zbog drugacije igre. Ali sto se tice clutch zavrsnica, najbolji ikada je, po meni, Larry Bird. Taj nivo samopouzdanja i drskosti, da cak kazes cuvaru sta ces da uradis, i to onda i uradis, nisam video ni kod koga. Za mladje ljubitelje NBA , neka pogledaju par kratkih snimaka o Leriju, cisto poredjenja radi. Sporstki pozdrav

vince carter

pre 6 godina

Ovde idu komentari kako vetar duva,cim neko nesto napravi ljudi se ponasaju kao da to niko nikad nije uradio,ljudi porede igrace na osnovu brojeve u razlicitim prilikama i situacijama sto je nestvarno povrsno..nema tu nikakvog prestizanja,zna se zasto je Dzordan najveci i dan danas svakog sportistu zovu Dzordan tenisa,fudbala i tako dalje!! @Bojaan Naravno jer Dzordan i Bulsi su pobedjivali bez preokreta i naravno da Lebron nikada ne bi imao najvise skokova pored Granta ili Rodmana kasnije,niti bi imao najvise poena pored Dzordana i ukradenih lopti ili bi mixovao stats sa Pipenom..on bi bio Dzordanov pomocnik da su igrali u istom timu..tu je razlika!! MJ je imao bolji footwork,post game,mid range,fadeway,krossover,skills set..covek je jednostavno bolji igrac a igrac moze da juri individualne brojeve koliko hoce,vec sam pominjao koju se monstruoznu statistiku imao Dzordan kao point guard i nije nastavio to da igra!!

Bree

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!

nista o nicemu

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
(M V P, 08. februar 2018 08:45)

Aham, posebno protiv Dalasa i Sparsa se proslavio.

riverdale

pre 6 godina

Zabraniti komentare koji govore da je Teodosic bolji od Rubia,to je svetogrdje,poslednji izdanak gluposti,sama iskonska glupost.Ljude koji to pricaju treba smatrati teskim kompleksasima ili jednostavno lakrdijasima.

vlada

pre 6 godina

@vince carter

Konacno neko da napise sa kakvom je ekipom Jordan igrao. Grant, Pippen,Rodman, Kukoc, Kerr,... Pa se setim kako LBJ igra finale sa saigracima tipa Ilgauskas,Pavlovic, Varejao,... LBJ je kosarkas koji igra sve, i pleja i centra po potrebi. To mu je veliki plus. Jordan ostaje najveci svoje ere, najveci ikada, za sada. Iskreno,nisam cuo da neko za dobrog fudbalera kaze Jordan fudbala.

tarzan

pre 6 godina

Darko, u redu je da stavis u isti kos Brajanta, Dzordana i Lebrona, tu trojku da poredis i rangiras, to su tri Boga kosarke iz tri razlicite generacije i svako ce po nekom subjektivnom misljenju tacno odrediti ko je od koga bolji. Ali ti zameram jedno, a to je prljanje te tri velicine (tri od 5 najboljih igraca koje je ovaj sport video) svrstavanjem Durenta medju njih. Fantastican je on, kos-masina, ali mentalitet, uspesi i razlika u fan bazi, koliko god to smesno zvucalo, za sada to ne dozvoljavaju.
Sportski pozdrav!

bojaaan

pre 6 godina

(Vlada, 08. februar 2018 08:57)

A seti se ti onda kada je Klivlend gubio 3:1 od GSW, pa kad je Dzejms bukvalno sam preokrenuo na 4:3. Kada je vodio (racunajuci oba tima) po poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama. To je nesto sto je Dzordan mogao samo da sanja.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...
(samo kazem, 08. februar 2018 08:36)

Delim tvoje iznenađenje povodom toga kako igra Rubio.
Za NBA nije dovoljan samo suvi kvalitet, mora da postoji i bezobrazluk i malo sebicnosti. Narocito to vazi za igrace iz Evrope koji zele da se nametnu.
Misljenja sam da je Teodosic bolji igrac od Rubia ali ocito da je Španac shvatio kako tamo stvari funkcionisu.
Ne moze da se postigne toliko poena ukoliko se ne sutira na kos, ukoliko se igrac ne nudi kao alternativa u napadu.
Teo deluje pasivno, uostalom kao i Bjelica. Cak i Jokic deluje tako ali je on uspeo da se nametne pa se igra neretko gradi oko njega, ima loptu u rukama i samim tim su mu brojke neuporedivo bolje.
Bogdanovic ima tu crtu strelca, tako da je za rukija iz Evrope njegov broj upucenih lopti ka kosu zadovoljavajuci.
Ukoliko Teo ne shvati da u martu puni 31 godinu i da nema vremena da ceka da tim prihvati njegovu igru, vec on mora da je nametne zavrsice kao Bjelica koji je odavno trebao da se vrati u Evropu.
Rubio ima procente poput Kalatesa ali sutira, boli ga uvo, ako nece on, hoce neko drugi.

M V P

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
Lebron je jedini igrač koji može da ima ovakav procenat šuta uz postignuti tripl dabl 16-22, trojke 5-7 ludilo...
ps. U 21h po našem vremenu se završava trejd. Lu Vilijams je sinoć potvrdio da ostaje u Klipersima. Čeka se odluka Džordana. Džordž Hil je u igri za Hjuston ili Kavse...

Vlada

pre 6 godina

Fantastična partija! Svaka čast!
Ali ko je gledao Džordana i Bulse, zna da je sve ovo isto radio i Majkl. Sam je nosio ekipu i sam pobeđivao i to kad je najbitnije. Setite se samo šeste utakmice finala 1998. Ili finala konferencije protiv Detroita 1991.
Nisu uporedivi, jer su igrali u različitim erama, sa različitim igračima i drugačijim odbranama (ko nije igrao protiv Detroita i Niksa iz 80-ih i 90-ih, taj ne zna šta su batine). Ali klasu Lebrona Džejmsa apsolutno niko ne može da ospori. Ako nije najbolji, sigurno je uz rame najboljima.

veljko

pre 6 godina

resio utakmicu, imao sjajan procenat suta, uveo ih u produzetak, lupio kljucnu blokadu, imao fenomenalne asistencije, ostao najvise na terenu, a izgledao najsvezije. jasno mi je da nekome nije simpaticna njegova arogancija ili manjak elegancije u igri, ali da mu se osporava znanje, ucinak i psiha, to je nebulozno. covek razbija ovu igru. i ne misli da stane.

samo kazem

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...

vlada

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.

IQ 149

pre 6 godina

Uvek se nadje neko da pljune po Lebronu, bas kao neki komentator dole sto kaze da je Dzordan jos daleko. Pa njemu repliciram - potrazi na netu, ESPN je uradio analizu do navrsene 33e godine sve statisticke podatke izmedju Lebrona i Dzordana. Videces da razlika medju njima dvojicom i nije tako strasna, bas suprotno, da Lebron polako stize Dzordana. Ja ovo gledam kao jedino merilo znog toga sto je Dzordanova karijera gotova a Lebron ce barem do 36e godine zivota da bude u ovakvoj formi - 25-7-7 na kraju sezone sto ga za 3 godine znacajno priblizava Karimovim rekordu. Dzordanova karije je gotova, LeBron ima barem jos 5 godina igre u nogama. Kada se sve zavrsi, videcemo ko je najbolji.

Nikki

pre 6 godina

Bolji igrac od Durenta i od Brajanta , ali Jordan je daleko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (darko, 8. februar 2018 08:35)

A to je postojala debata nekad ili neko misli da su ova dvojica bolji ili? Kakvo glupo poredjenje pa naravno da je bolji lol.

Petko

pre 6 godina

Nju Orleans Pelikans – Indijana Pejsers (odloženo zbog prokišnjavanja)

Vrištim :)

P.S. Da se ovo desilo kod nas, bila bi kiša komentara u fazonu: "Samo u Srbiji"

the answer

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu.
sam protiv svih.

Petko

pre 6 godina

Nju Orleans Pelikans – Indijana Pejsers (odloženo zbog prokišnjavanja)

Vrištim :)

P.S. Da se ovo desilo kod nas, bila bi kiša komentara u fazonu: "Samo u Srbiji"

samo kazem

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...

Vlada

pre 6 godina

Fantastična partija! Svaka čast!
Ali ko je gledao Džordana i Bulse, zna da je sve ovo isto radio i Majkl. Sam je nosio ekipu i sam pobeđivao i to kad je najbitnije. Setite se samo šeste utakmice finala 1998. Ili finala konferencije protiv Detroita 1991.
Nisu uporedivi, jer su igrali u različitim erama, sa različitim igračima i drugačijim odbranama (ko nije igrao protiv Detroita i Niksa iz 80-ih i 90-ih, taj ne zna šta su batine). Ali klasu Lebrona Džejmsa apsolutno niko ne može da ospori. Ako nije najbolji, sigurno je uz rame najboljima.

vlada

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.

veljko

pre 6 godina

resio utakmicu, imao sjajan procenat suta, uveo ih u produzetak, lupio kljucnu blokadu, imao fenomenalne asistencije, ostao najvise na terenu, a izgledao najsvezije. jasno mi je da nekome nije simpaticna njegova arogancija ili manjak elegancije u igri, ali da mu se osporava znanje, ucinak i psiha, to je nebulozno. covek razbija ovu igru. i ne misli da stane.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...
(samo kazem, 08. februar 2018 08:36)

Delim tvoje iznenađenje povodom toga kako igra Rubio.
Za NBA nije dovoljan samo suvi kvalitet, mora da postoji i bezobrazluk i malo sebicnosti. Narocito to vazi za igrace iz Evrope koji zele da se nametnu.
Misljenja sam da je Teodosic bolji igrac od Rubia ali ocito da je Španac shvatio kako tamo stvari funkcionisu.
Ne moze da se postigne toliko poena ukoliko se ne sutira na kos, ukoliko se igrac ne nudi kao alternativa u napadu.
Teo deluje pasivno, uostalom kao i Bjelica. Cak i Jokic deluje tako ali je on uspeo da se nametne pa se igra neretko gradi oko njega, ima loptu u rukama i samim tim su mu brojke neuporedivo bolje.
Bogdanovic ima tu crtu strelca, tako da je za rukija iz Evrope njegov broj upucenih lopti ka kosu zadovoljavajuci.
Ukoliko Teo ne shvati da u martu puni 31 godinu i da nema vremena da ceka da tim prihvati njegovu igru, vec on mora da je nametne zavrsice kao Bjelica koji je odavno trebao da se vrati u Evropu.
Rubio ima procente poput Kalatesa ali sutira, boli ga uvo, ako nece on, hoce neko drugi.

tarzan

pre 6 godina

Darko, u redu je da stavis u isti kos Brajanta, Dzordana i Lebrona, tu trojku da poredis i rangiras, to su tri Boga kosarke iz tri razlicite generacije i svako ce po nekom subjektivnom misljenju tacno odrediti ko je od koga bolji. Ali ti zameram jedno, a to je prljanje te tri velicine (tri od 5 najboljih igraca koje je ovaj sport video) svrstavanjem Durenta medju njih. Fantastican je on, kos-masina, ali mentalitet, uspesi i razlika u fan bazi, koliko god to smesno zvucalo, za sada to ne dozvoljavaju.
Sportski pozdrav!

M V P

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
Lebron je jedini igrač koji može da ima ovakav procenat šuta uz postignuti tripl dabl 16-22, trojke 5-7 ludilo...
ps. U 21h po našem vremenu se završava trejd. Lu Vilijams je sinoć potvrdio da ostaje u Klipersima. Čeka se odluka Džordana. Džordž Hil je u igri za Hjuston ili Kavse...

czbg

pre 6 godina

Ajzeja Tomas je drugi najbolji plejmejker ikada posle Madzika Dzonsona
(Koleman, 8. februar 2018 08:54)

Iznenadi me broj minusa koji si dobio.Da li ljudi znaju ko je Ajzeja Tomas na kog si mislio?Pretpostavljam da misle na ovog iz Bostona.Nije daleko od istine.Ajzeja iz pistonsa jeste jedan od najboljih ikad.

bojaaan

pre 6 godina

(Vlada, 08. februar 2018 08:57)

A seti se ti onda kada je Klivlend gubio 3:1 od GSW, pa kad je Dzejms bukvalno sam preokrenuo na 4:3. Kada je vodio (racunajuci oba tima) po poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama. To je nesto sto je Dzordan mogao samo da sanja.

IQ 149

pre 6 godina

Uvek se nadje neko da pljune po Lebronu, bas kao neki komentator dole sto kaze da je Dzordan jos daleko. Pa njemu repliciram - potrazi na netu, ESPN je uradio analizu do navrsene 33e godine sve statisticke podatke izmedju Lebrona i Dzordana. Videces da razlika medju njima dvojicom i nije tako strasna, bas suprotno, da Lebron polako stize Dzordana. Ja ovo gledam kao jedino merilo znog toga sto je Dzordanova karijera gotova a Lebron ce barem do 36e godine zivota da bude u ovakvoj formi - 25-7-7 na kraju sezone sto ga za 3 godine znacajno priblizava Karimovim rekordu. Dzordanova karije je gotova, LeBron ima barem jos 5 godina igre u nogama. Kada se sve zavrsi, videcemo ko je najbolji.

laRS0n

pre 6 godina

E stvarno smarate sa time da je Teodosić bolji od Rubia. Mozda u nekom drugom univerzumu. Jedini sto Teodosić ima malo bolji sut za 3p i malo lucidnije asistencije to je sve. Riki je bolji asistent, 5x bolji odbrambeni igrac, mnogo brzi od Tea, fizički jači i agilniji. Pa ja ne pamtim kada je Teo uspeo da napravi neki prolaz ka kosu i da završi polaganjem, dok je to kod Rubia uobicajno. Naravno nije ni Rubio sad neka elita, ovo u poslednje vreme ga je krenulo, to stoji, ali nema šanse da zadrži ovaj nivo do kraja sezone.

the answer

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu.
sam protiv svih.

Nikki

pre 6 godina

Bolji igrac od Durenta i od Brajanta , ali Jordan je daleko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (darko, 8. februar 2018 08:35)

A to je postojala debata nekad ili neko misli da su ova dvojica bolji ili? Kakvo glupo poredjenje pa naravno da je bolji lol.

nista o nicemu

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
(M V P, 08. februar 2018 08:45)

Aham, posebno protiv Dalasa i Sparsa se proslavio.

znanje-imanje

pre 6 godina

Kako iz daljine sve blista - kao što u realnosti često nije bilo! "Džordan sve rešavao sam"??? Jel to ozbiljno? Imao je večeri kad ga ne ide kolko hoćeš, i silovanja gorih nego Vestbruk itd. A samo je Skoti Pipen znao da po mesec dana drži nivo kakav se retko viđa - naročito odbrana - ali da ti pamet stane; ne znam da li gromadanje Majkla (nalik hrvatskom presvetom Draženu) služi impresioniranju klinaca - ili sebe samog?
Izuzetan, neverovatno atraktivan kad ga hoće, jedan od najboljih; možda po par merila i za koji inč najbolji igrač - ali niti savršen niti mašina niti neuporedivo najbolji; plus još nešto vrlo, vrlo binto:
Kada je NBA za mene izgubio do kraja magiju (navlačenja sudija za LA protiv "srpskog" Sakramenta) - to je već bilo drugi put, i ne tako bitno. Prvi put, navijao sam za Hornetse kada je tamo lider bio Glen Rajs. Kao nisu ništa posebno - ali zaguljeni kao nekad Juta ili Detroit (sa pravim Ajzeja Tomasom, bravo za sećanje!) Odbrana i totalno timska igra i ne fermaju ništa, naprotiv. Bulsima titula pripisana i pre početka sezone ali - dođe tako SF Istoka, Bulsi em ne mogu da se sastave em Šarlot ko orkestar.
Povede Šarlot 2:1 i odlučujuća utakmica i zadnje sekunde egal i Glen na polaganje za pobedu i Majkl - tres po rukama pa u padu opet... Sudije ništa, pardon, dodaše još u produžecima - i to je bilo to. Ne prodaje patike Glen već Majkl. Tako da veliki jeste - al ga novac uveća još bar 20%, a ja tu prevaru nisam zaboravio nikada.

vlada

pre 6 godina

@vince carter

Konacno neko da napise sa kakvom je ekipom Jordan igrao. Grant, Pippen,Rodman, Kukoc, Kerr,... Pa se setim kako LBJ igra finale sa saigracima tipa Ilgauskas,Pavlovic, Varejao,... LBJ je kosarkas koji igra sve, i pleja i centra po potrebi. To mu je veliki plus. Jordan ostaje najveci svoje ere, najveci ikada, za sada. Iskreno,nisam cuo da neko za dobrog fudbalera kaze Jordan fudbala.

Eone

pre 6 godina

Ne secam se kada sam gledao bolji mec,sve je ulazilo i jednima i drugima.Produzetak...1 rampa na utakmici 5sekundi pre kraja i pogodak na 5stotinki pre kraja.Lebron i Batler nestvarni

riverdale

pre 6 godina

Zabraniti komentare koji govore da je Teodosic bolji od Rubia,to je svetogrdje,poslednji izdanak gluposti,sama iskonska glupost.Ljude koji to pricaju treba smatrati teskim kompleksasima ili jednostavno lakrdijasima.

Kingslayer

pre 6 godina

Klivlend - Minesota jedna od najboljih utakmuca do sada u reguralnom delu sezone . Lebron prakticno sam igra , Tomas i Rouz ocajni , na drugoj strani Towns predobar , bice on uskoro najbolja 5-ica u nba .

vince carter

pre 6 godina

Ovde idu komentari kako vetar duva,cim neko nesto napravi ljudi se ponasaju kao da to niko nikad nije uradio,ljudi porede igrace na osnovu brojeve u razlicitim prilikama i situacijama sto je nestvarno povrsno..nema tu nikakvog prestizanja,zna se zasto je Dzordan najveci i dan danas svakog sportistu zovu Dzordan tenisa,fudbala i tako dalje!! @Bojaan Naravno jer Dzordan i Bulsi su pobedjivali bez preokreta i naravno da Lebron nikada ne bi imao najvise skokova pored Granta ili Rodmana kasnije,niti bi imao najvise poena pored Dzordana i ukradenih lopti ili bi mixovao stats sa Pipenom..on bi bio Dzordanov pomocnik da su igrali u istom timu..tu je razlika!! MJ je imao bolji footwork,post game,mid range,fadeway,krossover,skills set..covek je jednostavno bolji igrac a igrac moze da juri individualne brojeve koliko hoce,vec sam pominjao koju se monstruoznu statistiku imao Dzordan kao point guard i nije nastavio to da igra!!

WillyWonka

pre 6 godina

Čudne se stvari dešavaju u Klivlendu. Svi nekako pružaju manje kad su u Klivlendu nego kad su u drugim ekipama. Da li je do trenera, atmosfere, ili Kinga, ne znam, ali sigurno nešto ne štima. Pogledajte Tomasa, prošle godine car, ove godine prepolio učinak. Nešto tu ne štima...

vince carter

pre 6 godina

@Nismo isti....A zasto onda nije nastavio da igra to ako je jurio tu statistiku..gde je taj interviju?? Za nekog ko ima 30,4 poena,12ass,9sk,3 ukradene uz sut 52% kao point guard i prestane to da igra nakon 24 utakmice a kako kazes juri statistiku,nema nikakvog smisla! Nevezano za Dzordana,Lebrona jos gora uporedjivanja brojevima i povrsna razmisljanja su u fudbalu..igrac koji je na primer proveo karijeru u Kalcu 80tih i 90tih u totalnom defanzivnom fudbalu gde je i njegova ekipa igrala defanzivan fudbal,kako tom nekom napadacu mogu broj golova uzimati u obzir...Jedan je napisao da je C.Ronaldo mnogo bolji od Batistute a osnov mu je broj golova..ali cinjenicu da Batistuta nije hteo da ode iz Fiorentine ni kada su ispali,to im ne pada na pamet. Batigol:"Nisam hteo da predjem u Real i Junajted,oni lako osvajaju titule,jedna titula sa Fiorentinom vredela bi kao 10 sa Milanom i Juventusom". Bio je drugaciji sistem vrednosti tako da sva ta poredjenja povrsna su besmislena.

DukiNS

pre 6 godina

Lebron odlican , u poslednjih desetak godina sigurno najbolji igrac. Kao sto je Brajant bio pre toga, a Jordan pre Brajanta. Neke stvari se ne mogu uporedjivati , sto zbog razlicitih sudijskih kriterijuma nekad i sad, sto zbog drugacije igre. Ali sto se tice clutch zavrsnica, najbolji ikada je, po meni, Larry Bird. Taj nivo samopouzdanja i drskosti, da cak kazes cuvaru sta ces da uradis, i to onda i uradis, nisam video ni kod koga. Za mladje ljubitelje NBA , neka pogledaju par kratkih snimaka o Leriju, cisto poredjenja radi. Sporstki pozdrav

Нисмо исти

pre 6 godina

@vince carter
Моструозну статистику коју и он сам касније преизнао да је јурио и ишао до запосничког стола да пита колико скокова и асистенција му фали за трипл даблове

Bree

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!

Dragon

pre 6 godina

Ovi sa TNT-a pre nekoliko dana rekose za Jokica da je jedan od najpotcenjenijih igraca. To je manje vise istina. Ali sta cemo sa Dragicem? Voleli ga ili ne, on je sve ove godine provedene u NBA nekako uvek ispod radara. Ove godine igra zaista odlicno, jedan je od glavnih, ako ne i glavni igrac Majamija. Majami je trenutno sedmi, a Dragic je njihov vodeci strelac i asistent. Sve ovo pisem, jer sam pod utiskom sinocnjeg meca protiv Hjustona. Jeste Majami ocekivano izgubio, ali je Dragic igrao fenomenalno. Dao je 30 poena, i ono sto me fascinira je to da on moze iz bilo koje pozicije da da kos. Pogadja i trojke, i midrange suteve, a moze da da kos i iz prodora. Sinoc se to bas lepo videlo. Jos se stice utisak da nekako Majami ne igra tako dobro dok je Dragic na klupi, valjda im fali jos jedan "shot creator" poput njega. Kako je samo predriblao Paula i Hardena tokom jednog napada, zaista fenomenalno. I iskreno mi je drago sto je izabran za All Stara, mada i tu je bilo "povuci potegni" oko izbora. Pozdrav

IQ 149

pre 6 godina

Svi mozemo da se slozimo sledece - da je Kobi bio jedan veliki narcis. Naime - Da li Bryant daje sve za pobjedu svoje ekipe pa makar to značilo da radi neke druge stvari osim bjesomučnog šutiranja i pokušaja da uništi direktnog čuvara. Vrlo često odgovor je ne. Uostalom on je bio glavni razlog odlaska O'Neala i Phila Jacksona iz Lakersa koji su vrlo lako mogli vladati ligom prethodnih 10 godina. Bryant je žeilo da bude prva violina, što je uostalom i direktno priznao Philu Jacksonu u njihovom posljednjem razgovoru, na kraju sezone 2003/04. U tom periodu Bryant je započeo svađu sa Ray Allenom koja traje i danas. Razlog je sljedeća Rayova izjava...
"Bryant će ove sezone igrati vrlo sebično (2004/05). Jednostavno osjeća potrebu da pokaže ljudima u ovoj ligi i navijačima da mu bolje ide bez Shaqa. Kobeu sada nije jasno da mu trebaju dva i po dobra igrača uz njega kako bi tim bio dobar u playoffu i eventualno napao titulu šampiona. Za godinu ili dvije kada vidi da ne ide, zvaće Jerry Bussa i tražiti pojačanja ili će tražiti da ga mijenjaju u neki drugi tim".
Ray je ovakvu izjavu dao u oktobru 2004 godine. Ipak Lakersi su uspjeli da za dvije kese slatkiša dovedu Pau Gasola i osvoje dvije titule prvaka pet godina kasnije. U međuvremenu Bryant je bio najbolji strijelac lige, Lakersi su propuštali playoff ili ispadali u prvom krugu. I da, Bryant je u nekoliko navrata tražio trade zbog toga što nije bio okružen "adekvatnim i sposobnim" igračima.

peradetlić

pre 6 godina

Svaka čast Lebronu za sinoćnji meč, zaista izvanredna predstava. Sada je zaista uradio sve da povuče ekipu napred, ostali ako su normalni iole treba da shvate da imaju kakav takav momentum i da to iskoriste i vežu par pobeda kako znaju i umeju. U suprotnom će prosuti, u ovom trenutku, veoma važnu pobedu nad jednom od kvalitetnijih ekipa zapada. Batlerova izjava na konferenciji na pitanje novinara o blokadi Džejmsa je meni genijalna. Detroit dobija utakmice kao na početku sezone, vezali su 5 pobeda i sada su skoro izjednačeni sa Filom, iako bih više voleo da vidim klince u PO plašim se da će ih prestići Detroit do kraja regularnog dela. Za Bradonju ne treba trošiti više reči zaista, neverovatan je igrač pa sve i da stoji na pola terena i ne vraća se u odbranu. Juta je mnogo bolja od očekivanog ove sezone u lepom su nizu i verujem da mogu do pozicije 8 do kraja, prvenstveno preko Klipersa i Pelikana bez Bugija. I pustite priče da li je bolji MJ ili LBJ, svako ima svoje mišljenje i u tome je lepota ovog sporta. Uživajte u košarci :)

anti-reklamozder

pre 6 godina

jadan batler,posle cikaga pre nekoliko godina sad I u minesoti clutch poen od lebrona da primi...istina onda je bio plej of mec,ali princip je isti..inace defanzivno jedan od kompletnijih igraca

petarczv

pre 6 godina

Lepo ovde ljudi kažu nije LeBron clutch igrač, nema pojma dečko samo slušajte ovu decu sa ovog foruma
(dule, 08. februar 2018 08:32)

Vau posle 40 utakmica dao kos za pobedu...pa i bogdan je dao i to goldenstateu pa nista...

bBb

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi
(nista o nicemu, 08. februar 2018 11:26)

Sada se i ti praviš pametan... Koliko je proveo u Šarlotu, 3 minuta?

bBb

pre 6 godina

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju
(maler, 08. februar 2018 12:10)

Znači, samo on se pitao, rekao je sa 18 godina, želim samo u Lejkerse, Džeri Vest nije znao šta će, kako da se odbrani od malenog Kobija i uhvati Divca, vrhunskog centra u to vreme, i trejduje ga za 13-og pika... Za sve koji ne znaju, a ima ih mnogo, a to ovde niko ne pominje... To je da je Kobe Bryant 9 puta biran u prvu defanzivnu petorku, koliko imaju samo Geri Pejton i mislim MJ. I još 3 puta u drugu defanzivnu petorku. Dakle, 12 puta je biran, a toliko imaju još samo Geri Pejton i Kevin Garnet. Primera radi, Lebron Džejms je 5 puta biran u prvu i nijednom u drugu, Šakil O'nil niti jednom...

Kangrga

pre 6 godina

@marko
Kako se ovaj Matko uzbudio, evo ga čovek zaboravio da stavlja zareze i tačke u komentar:) Malo je bilo mučno za pročitati ali mu treba odgovoriti jer je izneo mnogo toga.
Rouz MVP? Jeste, ali pre 7 ( sedam ) godina. Od tada je dva puta ozbiljno povređivan, više od dve godine odsustvovao sa terena, pričalo se o prestanku karijere( to se nije desilo samo zbog Adidasa) a ove godine u depresiji.
Vejd MVP? Nikad nije bio MVP a sa ozbiljnom košarkom je prestao pre 3 godine. Inače on ima 36 godina i penzija samo što nije.
Kevin Lav je povređen. IT je neprepoznatljiv( 15p prosek, šut 35%)

the truth

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.

marko

pre 6 godina

Nema nikog lebron oko sebe????? Jel s ovi ljudi sale??? Dvejn vejd MVP Rouz MVP kevin Lav all star igrac 6,7 puta i ove godine isto, I thomas drugi najbolji poenter lige prosle godine doveo Boston do finala konferencije i neko ima obraz da kaze da Lebron sam igra,to sto oni nemaju sezone kao prosle godine i sto su svi slabiji sa brojkama je zbog toga sto Lebron sve oko sebe cini boljim, ni jedan superstar koji je igrao sa njim nije imao najbolju sezonu sa njim.vejd najbolji u sezoni sa Sekom,Bosh u Torontu,Kevin Lav u Minnesoti,Thomas u Bostonu,Kajri u bostonu,Rouz je igrao bolje ana svakom drugom mestu nego u Klivlendu, JR Smith u New Yorku ubijao ovde prosecan igrac

bojaaan

pre 6 godina

vince karter@

Au brate tu nisi dobar nikako. Poredis Ronalda i Batistutu. Poredis onu masineriju koja ja kao krilo zarila i palila u najjacoj Engleskoj u posednji 50 godina.CR u najboljim godinama je bio najbrzi, najskocnije levom i desnim podjednako igrao kao krilo najbolji strelac i asistent. Zajedno sa Mesijem drze sve moguce rekorde. U top5 svih vrmena po svim parametrima. I svaki trener i stucnjak ce ti reci da je Ronaldo u top5 svih vremena. Gledao obojicu i samo neznalica moze reci da je Batistuta bolji od Ronalda. Druga je stvar sto ga ti mrzis pa pises ove nebuloze.

Ja

pre 6 godina

Legionar
Za mebe ce Teo uvijek biti bolji igrac od Rubija. Pa, Rodrigez je izmislio kosarku za Rubija. Nikad necu zaboraviti 1/4 eurolige Pao- Barsa, i taktiku Obradovica da pusta Rubija na sutu, nista nije mogao da pogodi, bazen bi promasio. Iako je Barsa imala prednost domaceg terena, Pao ne prosao. Nijad za reprezentaciju nista nije odigrao. Odgovara mu NBA liga, i vec he tamo 5 6 god. Ostavite Tea na miru.

vince carter

pre 6 godina

@znanje-imanje Navlacenja Nba lige je uvek bilo i bice,od serije koju si pomenuo,preko Lejkersa i Kingsa,Spursa i Sunsa u korist Spursa,Majami vs Indiana u korist Majamija,Gsw vs Thunder u korist Wariorsa,isto tako u korist Klivlenda protiv Wariorsa i "preokret". Gledajte sudjenje u mecu broj 4 prosle sezone kako bi se produzila serija i sve je jasno...Nba sama pravi svoje zvezde olaksavajucim kriterijumom sudjenja,menjanjem pravila koja olaksavaju napadacima...U eri Dzeri Westa igraci su imali pravo da samo jednom ili drugom rukom vode loptu ili idu u prodor,handles tipa kari,kajri,ajverson se vodila kao nosena lopta i nije imalo pravo to da se radi..tako da je presmesno unizavanje tih ljudi jer oni su zapravo igrali po tezim pravilima,a da bi igra bila atraktivna i primamljiva pravila se stalno menjaju.

vince carter

pre 6 godina

@Vlada samo sto mnogi misle da je Dzordan igrao sa njima svo vreme..prve tri titule su osvojena sa ekipom koja je dobijena na draftu i koja je sazrela zajedno..Kukoc,Ker i Longly su dosli u sezoni posle Jordanovog prvog povlacenja. Harper i Rodman kasnije. A ovo drugo..to bi na zapadu bilo nemoguce,zato se Brajantu najvise oduzima jer jednom nije usao u playof i jednom jedva sa Kwame Brownom,Mimom i ostalima ali na zapadu..primera radi Cavsi 2008 sa 47:35 bi bili deseti na zapadu,Cavsi 2007 bi odmah igrali sa Spursima u prvom kolu ako gledamo samo cisto skor ali cinjenica je da bi zbog vise duela sa zapadnim timovima skor bio i losiji. Sta je posle bio razlog kad izgubis od Orlanda sa prednoscu domaceg parketa ekipe koja je isto bila covek tim Hauard,cim je otisao Orlando nije usao u playoff.

Legionar123

pre 6 godina

Teodosic bolji od Rubia? Buahahahaha najveca glupost u istoriji covecanstva. Pa Riki je za Tea slow motion profesor doktor kosarke! To samo ostraceni panteri mogu tako nebulozno da velicaju ispod prosecne igrace!

Topnik

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.
(vlada, 8. februar 2018 08:41

Ma da,nema jadan dovoljno pomoći,a igra u super timovima od 2010.Odnosno,barem je bilo tako do ove sezone,sad imaju neke ozljede,pa ajde,recimo da ovo nije super tim.No ipak,ne može se reći da ima katastrofalne suigrače,pogotovo kad se za njega priča da čini suigrače boljima.Svaka čast na game winneru,ali on ne može pobjeći od odgovornosti za stanje u kojem je cleveland,kao što se ne može zanemariti činjenica da je izgubio pet finala.Odličan igrač,nikad nisam to poricao,ali ipak precijenjen.

bBb

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.
(the truth, 08. februar 2018 11:37)

Ma sigurno ne može u istu rečenicu sa njima. Daj mi argumente što ne može, pobiću ti ih za pola minuta...

Buki

pre 6 godina

Ja ocekujem trejd IT iz Klivlenda ali pitanje je sto oni mogu dobiti za njega jer mu ugovor itice na leto on i Lebron jednostavno ne mogu zajedno da igraju obadvojica jedino mogu da igraju sa loptom u rukama a ego im je kao planina a u odbrani su losi evo jedan zanimljiv snimak koji jasno oslikava stvari izmedju njih dvojice

BB8

pre 6 godina

"Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??!"

Nije. Isto se desilo na pocetku sezone, i isto mu se desavalo tokom karijere, naredao bi nekoliko dobrih utakmica taman da pomislis da je popravio sut, a onda sljedecih 20 pogodi svaki peti.

petarczv

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu. 
sam protiv svih.
(the answer, 08. februar 2018 08:48)

Pa clevlend statisticki prima najvise poena preko njegove pozicije i trenutno je na 216om mestu po defanzivnoj statistici u ligi zato nemoj da vestacki pravite od njega nekog mucenika...

nista o nicemu

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi

maler

pre 6 godina

(bBb, 8. februar 2018 11:42)

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju

petarczv

pre 6 godina

Oooo ovi lebronovci su sou! Covek dao jedan sut za pobedu i odma je najbolji cilutch igrac u istoriji...Do juce ih nije bilo nigde i sad jedva cekali da izmile iz rupe.Kazu uz rame sa jordanom hahahaha. Jordan je davao suteve za pobedu koje su odlucivali sampiona nba lige a ovo u prvenstvu mu je bio dobar dan...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
(Jezekilj, 8. februar 2018 11:31)

Znam da troluješ, ali ako ozbiljno misliš, onda nemam reči.
Majkl Džordan je NAJVEĆI svih vremena jer je, zahvaljujući njemu, košarka stekla planetarnu popularnost, čovek je svojim potezima i igrama, jednostavno, terao ljude da zavole tu igru (jedan sam od tih). A tome je kumovao i veliki napredak televizijske tehnologije, pa smo tih godina KONAČNO mogli da pratimo i NBA ligu. 
Ali, po meni, Džordan nije i NAJBOLJI ikada. Vilt Čemberlen je, svojevremeno, bio igrač koji kao da je došao iz neke druge dimenzije. Džordan, LeBron, svi su imali AllStar/HallOfFame saigrače, a Vilt je sam vukao Filadelfiju i Voriorse protiv Oskara Robertsona i najstrašnijeg tima Bostona svih vremena. Vilt je jedini imao 100 postignutih poena na jednoj utakmici, za 5 ipo godina u Voriorsima imao je prosek od 41 poen i 25 skokova po utakmici, postavio je mnoge rekorde koji ni do danas nisu oboreni i teško da će ikada biti.
Oskar Robertson nije bezveze osvojio 11 prstenova, bio je za nijansu slabiji od Vilta, ali je imao MNOGO bolje saigrače.
Gledati Medžika i Džabara kako igraju je bio pravi plezir za ljubitelje košarke. Džordana kako pod gripom igra protiv maestralnih Stoktona i Melouna, Birda i Mekhejla...to je užitak i uživanje u košarci.
LeBron jeste veliki igrač, po statistici je mnoge prestigao, ali to je samo statistika. NIKADA neće biti ni blizu NAJVEĆIH i to moraš shvatiti.

petarczv

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
Gdje ste hejteri!!!
(Jezekilj, 08. februar 2018 11:31)

Pa ko je to nama izmileo iz rupe?

el

pre 6 godina

Kada Rodman u krupnom planu s ledja skida trenerku da udje u igru sa onom zelenom kosom, jeza me prodje i sada kada se setim tog momenta. Epski. Kada Magic ima loptu a njegov saigrac zakucava a nemas pojma kako mu je uopste dosla lopta u ruke, onda njegovo driblanje na kolenima. Pistol Pit, sta reci za njega, mnogi klinci su samo culi njegovo ime. Dzabar, Bird, Miler, Ajverson, Dzejson Viliams, Azeja, i naravno veliki Dzordan. Jos kada bih uzeo u obzir evropske asove, kako mogu da se odlucim za najboljeg?! Jedino sto znam da danas nisam impresioniran ni jednim igracem u toj meri, pa nek imaju statistiku kakvu god zele, ionako je lazno stvorena.

tarzan

pre 6 godina

@the truth,
Mislim da tvoj nik dovoljno govori o tvojoj mrznji prema Brajantu. Ti si ta generacija koja se delila na Jezerase ili Kelte, Kobija ili Pirsa. Svako opredeljenje ne opravdava mrznju i neobjektivno priznavanje velicine drugih/drugoga.
Jos jedan sportski pozdrav!

bBb

pre 6 godina

@Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.
(The truth, 08. februar 2018 12:42)

Daj, nađi mi, molim te.

petarczv

pre 6 godina

Smarate vise sa tom komparacijom Lebron-Dzordan...Lebron zadnjih 30 utakmica igra sa pola snage, razloge samo on zna
(vlada, 08. februar 2018 10:30)

Samo on i ti...

O kakve budalastine...

Demius

pre 6 godina

@Daa
"Kako moze iko da gotivi Lebrona ? Nije mi jasno stvarno."
Ne znam ni ja šta je sa ovim fanovima u svetu, pa on ni kriv ni dužan dobi najviše glasova publike za NBA all star. Namestila CIA i Vatikan bajo moj, nema drugog objašnjenja.
Što se Klivlenda tiče oni treba da trejduju Azeju Tomasa za Bredlija Bila, i da pod obavezno dovedu tzv. zaštitnika reketa. Ali sve će se znati koliko već sutra ujutro, po našem, tj. po Evropskom vremenu.

The truth

pre 6 godina

Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.

MarcoPolo

pre 6 godina

tipičan onaj turski fer plej... osman igra odbranu na batleru,desna ruka dignuta a levom vuče batlera za dres...u toj situaciji iz drugog plana doleće džejms i lupa blokadu dok je igrač monesote pod faulom. sramotno suđenje...isto kao sinoć na očigled sudije koji je bio na samo metar od događaja,vestbruk kliza sam sa sobom i pada ispred nogu durantu,sudija svira faul...cirkus.

vince carter

pre 6 godina

@Bojaan Nisi ti dobar sam sa sobom..gde sam ja uporedjivao Batistutu i Ronalda,naveo sam primer povrsnih poredjenja..na osnovu golova!! Taj Batigol je u Fiorentini resetao Junajted i Arsenal i mogu da zamislim sta bi bilo da je igrao za njih..covek je jednostavno hteo da osvoji titulu sa malim klubom,na kraju je sa Romom koja nije mala ali jeste u odnosu na ostale velikane. Batigol je prangijao i levom,desnom,glavom,slobodnjake i bolji je spic igrac od Ronalda i davao bi jednak broj golova sa saigracima koje ima Ronaldo. CR7 iz Junajteda je bio mnogo atraktivniji od sadasnjeg i bio je krilni igrac. Koji to strucnjaci kazu da je u top 5,velika manjina!! Top 5 je rezervisano za Pelea,Mesija,Maradonu,Zidana,Kroyfa,El Fenomena..njega naravno na osnovu statistike.

milos

pre 6 godina

nisam gledao,ali pazi kolko je to neozbiljno,minesota ima zadnji napad u produzetku,znaci moze da ide do kraja ima siguran jos jedan produzetak,i batler se zalece i popije rampu,da bi ostalo klivendu 1 sekund stvarno cirkus kako se gube utakmice,to samo tamo ima

flomaster

pre 6 godina

@Larson
Sve što si rekao jeste tačno, ali kada bi se u nba igrala ozbiljna odbrana, svaki odbrambeni igrač bi se onda odmakao metar i po od rubia sa šuta za 3p.
Pogledaj to u delu Panathinaikos vs Barcelona, kada su mu se odmačinjali do penala.
E tu je bitna razlika kad promaši tri vezane trojke on ne zna šta će sa loptom. Tu je bitna razlika između njegovog i Teodosićevog uticaja na igru svoga tima. Postoji nešto što se zove spacing, ali o tome da ti pričam mogu do ujutru vrvt. ga nećeš razumeti.
Inače svaka ozbiljna odbrana ne bi čuvala toliko blizu ovog igrača u ćošku, povukla bi igrača koji stoji na izvođaču pod koš, a lebrona bi čuvali ispred. Čak i u ovakvom rasporedu ne mogu da verujem da je neko čuvao lebrona iza njega, jer opet iz ćoška je mogla da dođe strana pomoći. Velika greška odbrane Vulvs-a.

Legionar123

pre 6 godina

Teodosic bolji od Rubia? Buahahahaha najveca glupost u istoriji covecanstva. Pa Riki je za Tea slow motion profesor doktor kosarke! To samo ostraceni panteri mogu tako nebulozno da velicaju ispod prosecne igrace!

nista o nicemu

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
(M V P, 08. februar 2018 08:45)

Aham, posebno protiv Dalasa i Sparsa se proslavio.

bojaaan

pre 6 godina

(Vlada, 08. februar 2018 08:57)

A seti se ti onda kada je Klivlend gubio 3:1 od GSW, pa kad je Dzejms bukvalno sam preokrenuo na 4:3. Kada je vodio (racunajuci oba tima) po poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama. To je nesto sto je Dzordan mogao samo da sanja.

vlada

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.

IQ 149

pre 6 godina

Uvek se nadje neko da pljune po Lebronu, bas kao neki komentator dole sto kaze da je Dzordan jos daleko. Pa njemu repliciram - potrazi na netu, ESPN je uradio analizu do navrsene 33e godine sve statisticke podatke izmedju Lebrona i Dzordana. Videces da razlika medju njima dvojicom i nije tako strasna, bas suprotno, da Lebron polako stize Dzordana. Ja ovo gledam kao jedino merilo znog toga sto je Dzordanova karijera gotova a Lebron ce barem do 36e godine zivota da bude u ovakvoj formi - 25-7-7 na kraju sezone sto ga za 3 godine znacajno priblizava Karimovim rekordu. Dzordanova karije je gotova, LeBron ima barem jos 5 godina igre u nogama. Kada se sve zavrsi, videcemo ko je najbolji.

riverdale

pre 6 godina

Zabraniti komentare koji govore da je Teodosic bolji od Rubia,to je svetogrdje,poslednji izdanak gluposti,sama iskonska glupost.Ljude koji to pricaju treba smatrati teskim kompleksasima ili jednostavno lakrdijasima.

Bree

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!

vince carter

pre 6 godina

Ovde idu komentari kako vetar duva,cim neko nesto napravi ljudi se ponasaju kao da to niko nikad nije uradio,ljudi porede igrace na osnovu brojeve u razlicitim prilikama i situacijama sto je nestvarno povrsno..nema tu nikakvog prestizanja,zna se zasto je Dzordan najveci i dan danas svakog sportistu zovu Dzordan tenisa,fudbala i tako dalje!! @Bojaan Naravno jer Dzordan i Bulsi su pobedjivali bez preokreta i naravno da Lebron nikada ne bi imao najvise skokova pored Granta ili Rodmana kasnije,niti bi imao najvise poena pored Dzordana i ukradenih lopti ili bi mixovao stats sa Pipenom..on bi bio Dzordanov pomocnik da su igrali u istom timu..tu je razlika!! MJ je imao bolji footwork,post game,mid range,fadeway,krossover,skills set..covek je jednostavno bolji igrac a igrac moze da juri individualne brojeve koliko hoce,vec sam pominjao koju se monstruoznu statistiku imao Dzordan kao point guard i nije nastavio to da igra!!

marko

pre 6 godina

Nema nikog lebron oko sebe????? Jel s ovi ljudi sale??? Dvejn vejd MVP Rouz MVP kevin Lav all star igrac 6,7 puta i ove godine isto, I thomas drugi najbolji poenter lige prosle godine doveo Boston do finala konferencije i neko ima obraz da kaze da Lebron sam igra,to sto oni nemaju sezone kao prosle godine i sto su svi slabiji sa brojkama je zbog toga sto Lebron sve oko sebe cini boljim, ni jedan superstar koji je igrao sa njim nije imao najbolju sezonu sa njim.vejd najbolji u sezoni sa Sekom,Bosh u Torontu,Kevin Lav u Minnesoti,Thomas u Bostonu,Kajri u bostonu,Rouz je igrao bolje ana svakom drugom mestu nego u Klivlendu, JR Smith u New Yorku ubijao ovde prosecan igrac

M V P

pre 6 godina

Lebron Clutch James! Uvek bio i biće.
Za one koji sumnjaju u to postoji internet gde je sve zabeleženo, čak štaviše uz MJ je on najbolji clutch igrač plej ofa u istoriji NBA!
Lebron je jedini igrač koji može da ima ovakav procenat šuta uz postignuti tripl dabl 16-22, trojke 5-7 ludilo...
ps. U 21h po našem vremenu se završava trejd. Lu Vilijams je sinoć potvrdio da ostaje u Klipersima. Čeka se odluka Džordana. Džordž Hil je u igri za Hjuston ili Kavse...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
(Jezekilj, 8. februar 2018 11:31)

Znam da troluješ, ali ako ozbiljno misliš, onda nemam reči.
Majkl Džordan je NAJVEĆI svih vremena jer je, zahvaljujući njemu, košarka stekla planetarnu popularnost, čovek je svojim potezima i igrama, jednostavno, terao ljude da zavole tu igru (jedan sam od tih). A tome je kumovao i veliki napredak televizijske tehnologije, pa smo tih godina KONAČNO mogli da pratimo i NBA ligu. 
Ali, po meni, Džordan nije i NAJBOLJI ikada. Vilt Čemberlen je, svojevremeno, bio igrač koji kao da je došao iz neke druge dimenzije. Džordan, LeBron, svi su imali AllStar/HallOfFame saigrače, a Vilt je sam vukao Filadelfiju i Voriorse protiv Oskara Robertsona i najstrašnijeg tima Bostona svih vremena. Vilt je jedini imao 100 postignutih poena na jednoj utakmici, za 5 ipo godina u Voriorsima imao je prosek od 41 poen i 25 skokova po utakmici, postavio je mnoge rekorde koji ni do danas nisu oboreni i teško da će ikada biti.
Oskar Robertson nije bezveze osvojio 11 prstenova, bio je za nijansu slabiji od Vilta, ali je imao MNOGO bolje saigrače.
Gledati Medžika i Džabara kako igraju je bio pravi plezir za ljubitelje košarke. Džordana kako pod gripom igra protiv maestralnih Stoktona i Melouna, Birda i Mekhejla...to je užitak i uživanje u košarci.
LeBron jeste veliki igrač, po statistici je mnoge prestigao, ali to je samo statistika. NIKADA neće biti ni blizu NAJVEĆIH i to moraš shvatiti.

vlada

pre 6 godina

@vince carter

Konacno neko da napise sa kakvom je ekipom Jordan igrao. Grant, Pippen,Rodman, Kukoc, Kerr,... Pa se setim kako LBJ igra finale sa saigracima tipa Ilgauskas,Pavlovic, Varejao,... LBJ je kosarkas koji igra sve, i pleja i centra po potrebi. To mu je veliki plus. Jordan ostaje najveci svoje ere, najveci ikada, za sada. Iskreno,nisam cuo da neko za dobrog fudbalera kaze Jordan fudbala.

Nikki

pre 6 godina

Bolji igrac od Durenta i od Brajanta , ali Jordan je daleko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (darko, 8. februar 2018 08:35)

A to je postojala debata nekad ili neko misli da su ova dvojica bolji ili? Kakvo glupo poredjenje pa naravno da je bolji lol.

petarczv

pre 6 godina

Lepo ovde ljudi kažu nije LeBron clutch igrač, nema pojma dečko samo slušajte ovu decu sa ovog foruma
(dule, 08. februar 2018 08:32)

Vau posle 40 utakmica dao kos za pobedu...pa i bogdan je dao i to goldenstateu pa nista...

petarczv

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu. 
sam protiv svih.
(the answer, 08. februar 2018 08:48)

Pa clevlend statisticki prima najvise poena preko njegove pozicije i trenutno je na 216om mestu po defanzivnoj statistici u ligi zato nemoj da vestacki pravite od njega nekog mucenika...

the answer

pre 6 godina

clutch trojka,pre toga blokada tipa je l znas gde si posao, plus sve one trojke i prodori u zadnjih 3-4 min kao i u produzetku..sto neko rece,nema dzordza,kleja,drejmonda il karmela, jeste on sklapao ekipu,ali ko je od nas mogao da pretpostavi da su svi koje je,,doveo,,ovako zardjali,nije im on kriv sto ne igraju odbranu i sto vola nmg da ubodu.
sam protiv svih.

petarczv

pre 6 godina

Tata ove igre objasnio opet par stvari. 
Najbolji svih vremena bez konkurencije. 
Gdje ste hejteri!!!
(Jezekilj, 08. februar 2018 11:31)

Pa ko je to nama izmileo iz rupe?

petarczv

pre 6 godina

Smarate vise sa tom komparacijom Lebron-Dzordan...Lebron zadnjih 30 utakmica igra sa pola snage, razloge samo on zna
(vlada, 08. februar 2018 10:30)

Samo on i ti...

O kakve budalastine...

laRS0n

pre 6 godina

E stvarno smarate sa time da je Teodosić bolji od Rubia. Mozda u nekom drugom univerzumu. Jedini sto Teodosić ima malo bolji sut za 3p i malo lucidnije asistencije to je sve. Riki je bolji asistent, 5x bolji odbrambeni igrac, mnogo brzi od Tea, fizički jači i agilniji. Pa ja ne pamtim kada je Teo uspeo da napravi neki prolaz ka kosu i da završi polaganjem, dok je to kod Rubia uobicajno. Naravno nije ni Rubio sad neka elita, ovo u poslednje vreme ga je krenulo, to stoji, ali nema šanse da zadrži ovaj nivo do kraja sezone.

MarcoPolo

pre 6 godina

tipičan onaj turski fer plej... osman igra odbranu na batleru,desna ruka dignuta a levom vuče batlera za dres...u toj situaciji iz drugog plana doleće džejms i lupa blokadu dok je igrač monesote pod faulom. sramotno suđenje...isto kao sinoć na očigled sudije koji je bio na samo metar od događaja,vestbruk kliza sam sa sobom i pada ispred nogu durantu,sudija svira faul...cirkus.

petarczv

pre 6 godina

Oooo ovi lebronovci su sou! Covek dao jedan sut za pobedu i odma je najbolji cilutch igrac u istoriji...Do juce ih nije bilo nigde i sad jedva cekali da izmile iz rupe.Kazu uz rame sa jordanom hahahaha. Jordan je davao suteve za pobedu koje su odlucivali sampiona nba lige a ovo u prvenstvu mu je bio dobar dan...

Vlada

pre 6 godina

Fantastična partija! Svaka čast!
Ali ko je gledao Džordana i Bulse, zna da je sve ovo isto radio i Majkl. Sam je nosio ekipu i sam pobeđivao i to kad je najbitnije. Setite se samo šeste utakmice finala 1998. Ili finala konferencije protiv Detroita 1991.
Nisu uporedivi, jer su igrali u različitim erama, sa različitim igračima i drugačijim odbranama (ko nije igrao protiv Detroita i Niksa iz 80-ih i 90-ih, taj ne zna šta su batine). Ali klasu Lebrona Džejmsa apsolutno niko ne može da ospori. Ako nije najbolji, sigurno je uz rame najboljima.

the truth

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.

tarzan

pre 6 godina

Darko, u redu je da stavis u isti kos Brajanta, Dzordana i Lebrona, tu trojku da poredis i rangiras, to su tri Boga kosarke iz tri razlicite generacije i svako ce po nekom subjektivnom misljenju tacno odrediti ko je od koga bolji. Ali ti zameram jedno, a to je prljanje te tri velicine (tri od 5 najboljih igraca koje je ovaj sport video) svrstavanjem Durenta medju njih. Fantastican je on, kos-masina, ali mentalitet, uspesi i razlika u fan bazi, koliko god to smesno zvucalo, za sada to ne dozvoljavaju.
Sportski pozdrav!

bBb

pre 6 godina

@bree Jordan, pa Kobi? Tebe nije dobro! Znas kad ce Kobi biti u istoj recenici sa Birdom, Medzikom, Viltom, Hakimom, Dzabarom? Ja cu ti reci, nikad. Postujem Kobija, smatram ga velikanom, jednim od 15 najboljih ikada, al da je on drugi. Decko ti kosarku pratis od 2000. Da ne pominjem Lebrona, koji je bolji igrac od njega.
(the truth, 08. februar 2018 11:37)

Ma sigurno ne može u istu rečenicu sa njima. Daj mi argumente što ne može, pobiću ti ih za pola minuta...

el

pre 6 godina

Kada Rodman u krupnom planu s ledja skida trenerku da udje u igru sa onom zelenom kosom, jeza me prodje i sada kada se setim tog momenta. Epski. Kada Magic ima loptu a njegov saigrac zakucava a nemas pojma kako mu je uopste dosla lopta u ruke, onda njegovo driblanje na kolenima. Pistol Pit, sta reci za njega, mnogi klinci su samo culi njegovo ime. Dzabar, Bird, Miler, Ajverson, Dzejson Viliams, Azeja, i naravno veliki Dzordan. Jos kada bih uzeo u obzir evropske asove, kako mogu da se odlucim za najboljeg?! Jedino sto znam da danas nisam impresioniran ni jednim igracem u toj meri, pa nek imaju statistiku kakvu god zele, ionako je lazno stvorena.

vince carter

pre 6 godina

@Vlada samo sto mnogi misle da je Dzordan igrao sa njima svo vreme..prve tri titule su osvojena sa ekipom koja je dobijena na draftu i koja je sazrela zajedno..Kukoc,Ker i Longly su dosli u sezoni posle Jordanovog prvog povlacenja. Harper i Rodman kasnije. A ovo drugo..to bi na zapadu bilo nemoguce,zato se Brajantu najvise oduzima jer jednom nije usao u playof i jednom jedva sa Kwame Brownom,Mimom i ostalima ali na zapadu..primera radi Cavsi 2008 sa 47:35 bi bili deseti na zapadu,Cavsi 2007 bi odmah igrali sa Spursima u prvom kolu ako gledamo samo cisto skor ali cinjenica je da bi zbog vise duela sa zapadnim timovima skor bio i losiji. Sta je posle bio razlog kad izgubis od Orlanda sa prednoscu domaceg parketa ekipe koja je isto bila covek tim Hauard,cim je otisao Orlando nije usao u playoff.

Topnik

pre 6 godina

Opravdao je svoj nadimak "Kralj". Sam igrao u produzetku. 3 veoma vazna pogotka na kraju i ona nestvarna blokada. Zbog ovoga je trenutno najbolji igrac na svetu. Nema pored sebe Kleja i Stefa ili Dzordza, vec sam resava. Ostatak ekipe bi mogao da se ugleda na njega, covek sve osvojio a zeli jos. Kapa dole.
(vlada, 8. februar 2018 08:41

Ma da,nema jadan dovoljno pomoći,a igra u super timovima od 2010.Odnosno,barem je bilo tako do ove sezone,sad imaju neke ozljede,pa ajde,recimo da ovo nije super tim.No ipak,ne može se reći da ima katastrofalne suigrače,pogotovo kad se za njega priča da čini suigrače boljima.Svaka čast na game winneru,ali on ne može pobjeći od odgovornosti za stanje u kojem je cleveland,kao što se ne može zanemariti činjenica da je izgubio pet finala.Odličan igrač,nikad nisam to poricao,ali ipak precijenjen.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...
(samo kazem, 08. februar 2018 08:36)

Delim tvoje iznenađenje povodom toga kako igra Rubio.
Za NBA nije dovoljan samo suvi kvalitet, mora da postoji i bezobrazluk i malo sebicnosti. Narocito to vazi za igrace iz Evrope koji zele da se nametnu.
Misljenja sam da je Teodosic bolji igrac od Rubia ali ocito da je Španac shvatio kako tamo stvari funkcionisu.
Ne moze da se postigne toliko poena ukoliko se ne sutira na kos, ukoliko se igrac ne nudi kao alternativa u napadu.
Teo deluje pasivno, uostalom kao i Bjelica. Cak i Jokic deluje tako ali je on uspeo da se nametne pa se igra neretko gradi oko njega, ima loptu u rukama i samim tim su mu brojke neuporedivo bolje.
Bogdanovic ima tu crtu strelca, tako da je za rukija iz Evrope njegov broj upucenih lopti ka kosu zadovoljavajuci.
Ukoliko Teo ne shvati da u martu puni 31 godinu i da nema vremena da ceka da tim prihvati njegovu igru, vec on mora da je nametne zavrsice kao Bjelica koji je odavno trebao da se vrati u Evropu.
Rubio ima procente poput Kalatesa ali sutira, boli ga uvo, ako nece on, hoce neko drugi.

samo kazem

pre 6 godina

Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??! On je i pre neko vece isto dao oko 30 poena, ne verujem, alo Riki Rubio!!! Dramond nestvaran 27 skokova igraju cini mi se odlicno sa Blejkom kao i LAC bez Blejka :-) Lebron KING!!! salim se, pa moraju i oni nekog da pobede...

Ja

pre 6 godina

Legionar
Za mebe ce Teo uvijek biti bolji igrac od Rubija. Pa, Rodrigez je izmislio kosarku za Rubija. Nikad necu zaboraviti 1/4 eurolige Pao- Barsa, i taktiku Obradovica da pusta Rubija na sutu, nista nije mogao da pogodi, bazen bi promasio. Iako je Barsa imala prednost domaceg terena, Pao ne prosao. Nijad za reprezentaciju nista nije odigrao. Odgovara mu NBA liga, i vec he tamo 5 6 god. Ostavite Tea na miru.

Demius

pre 6 godina

@Daa
"Kako moze iko da gotivi Lebrona ? Nije mi jasno stvarno."
Ne znam ni ja šta je sa ovim fanovima u svetu, pa on ni kriv ni dužan dobi najviše glasova publike za NBA all star. Namestila CIA i Vatikan bajo moj, nema drugog objašnjenja.
Što se Klivlenda tiče oni treba da trejduju Azeju Tomasa za Bredlija Bila, i da pod obavezno dovedu tzv. zaštitnika reketa. Ali sve će se znati koliko već sutra ujutro, po našem, tj. po Evropskom vremenu.

veljko

pre 6 godina

resio utakmicu, imao sjajan procenat suta, uveo ih u produzetak, lupio kljucnu blokadu, imao fenomenalne asistencije, ostao najvise na terenu, a izgledao najsvezije. jasno mi je da nekome nije simpaticna njegova arogancija ili manjak elegancije u igri, ali da mu se osporava znanje, ucinak i psiha, to je nebulozno. covek razbija ovu igru. i ne misli da stane.

vince carter

pre 6 godina

@Nismo isti....A zasto onda nije nastavio da igra to ako je jurio tu statistiku..gde je taj interviju?? Za nekog ko ima 30,4 poena,12ass,9sk,3 ukradene uz sut 52% kao point guard i prestane to da igra nakon 24 utakmice a kako kazes juri statistiku,nema nikakvog smisla! Nevezano za Dzordana,Lebrona jos gora uporedjivanja brojevima i povrsna razmisljanja su u fudbalu..igrac koji je na primer proveo karijeru u Kalcu 80tih i 90tih u totalnom defanzivnom fudbalu gde je i njegova ekipa igrala defanzivan fudbal,kako tom nekom napadacu mogu broj golova uzimati u obzir...Jedan je napisao da je C.Ronaldo mnogo bolji od Batistute a osnov mu je broj golova..ali cinjenicu da Batistuta nije hteo da ode iz Fiorentine ni kada su ispali,to im ne pada na pamet. Batigol:"Nisam hteo da predjem u Real i Junajted,oni lako osvajaju titule,jedna titula sa Fiorentinom vredela bi kao 10 sa Milanom i Juventusom". Bio je drugaciji sistem vrednosti tako da sva ta poredjenja povrsna su besmislena.

vince carter

pre 6 godina

@znanje-imanje Navlacenja Nba lige je uvek bilo i bice,od serije koju si pomenuo,preko Lejkersa i Kingsa,Spursa i Sunsa u korist Spursa,Majami vs Indiana u korist Majamija,Gsw vs Thunder u korist Wariorsa,isto tako u korist Klivlenda protiv Wariorsa i "preokret". Gledajte sudjenje u mecu broj 4 prosle sezone kako bi se produzila serija i sve je jasno...Nba sama pravi svoje zvezde olaksavajucim kriterijumom sudjenja,menjanjem pravila koja olaksavaju napadacima...U eri Dzeri Westa igraci su imali pravo da samo jednom ili drugom rukom vode loptu ili idu u prodor,handles tipa kari,kajri,ajverson se vodila kao nosena lopta i nije imalo pravo to da se radi..tako da je presmesno unizavanje tih ljudi jer oni su zapravo igrali po tezim pravilima,a da bi igra bila atraktivna i primamljiva pravila se stalno menjaju.

Petko

pre 6 godina

Nju Orleans Pelikans – Indijana Pejsers (odloženo zbog prokišnjavanja)

Vrištim :)

P.S. Da se ovo desilo kod nas, bila bi kiša komentara u fazonu: "Samo u Srbiji"

Нисмо исти

pre 6 godina

@vince carter
Моструозну статистику коју и он сам касније преизнао да је јурио и ишао до запосничког стола да пита колико скокова и асистенција му фали за трипл даблове

tarzan

pre 6 godina

@the truth,
Mislim da tvoj nik dovoljno govori o tvojoj mrznji prema Brajantu. Ti si ta generacija koja se delila na Jezerase ili Kelte, Kobija ili Pirsa. Svako opredeljenje ne opravdava mrznju i neobjektivno priznavanje velicine drugih/drugoga.
Jos jedan sportski pozdrav!

bojaaan

pre 6 godina

vince karter@

Au brate tu nisi dobar nikako. Poredis Ronalda i Batistutu. Poredis onu masineriju koja ja kao krilo zarila i palila u najjacoj Engleskoj u posednji 50 godina.CR u najboljim godinama je bio najbrzi, najskocnije levom i desnim podjednako igrao kao krilo najbolji strelac i asistent. Zajedno sa Mesijem drze sve moguce rekorde. U top5 svih vrmena po svim parametrima. I svaki trener i stucnjak ce ti reci da je Ronaldo u top5 svih vremena. Gledao obojicu i samo neznalica moze reci da je Batistuta bolji od Ronalda. Druga je stvar sto ga ti mrzis pa pises ove nebuloze.

vince carter

pre 6 godina

@Bojaan Nisi ti dobar sam sa sobom..gde sam ja uporedjivao Batistutu i Ronalda,naveo sam primer povrsnih poredjenja..na osnovu golova!! Taj Batigol je u Fiorentini resetao Junajted i Arsenal i mogu da zamislim sta bi bilo da je igrao za njih..covek je jednostavno hteo da osvoji titulu sa malim klubom,na kraju je sa Romom koja nije mala ali jeste u odnosu na ostale velikane. Batigol je prangijao i levom,desnom,glavom,slobodnjake i bolji je spic igrac od Ronalda i davao bi jednak broj golova sa saigracima koje ima Ronaldo. CR7 iz Junajteda je bio mnogo atraktivniji od sadasnjeg i bio je krilni igrac. Koji to strucnjaci kazu da je u top 5,velika manjina!! Top 5 je rezervisano za Pelea,Mesija,Maradonu,Zidana,Kroyfa,El Fenomena..njega naravno na osnovu statistike.

znanje-imanje

pre 6 godina

Kako iz daljine sve blista - kao što u realnosti često nije bilo! "Džordan sve rešavao sam"??? Jel to ozbiljno? Imao je večeri kad ga ne ide kolko hoćeš, i silovanja gorih nego Vestbruk itd. A samo je Skoti Pipen znao da po mesec dana drži nivo kakav se retko viđa - naročito odbrana - ali da ti pamet stane; ne znam da li gromadanje Majkla (nalik hrvatskom presvetom Draženu) služi impresioniranju klinaca - ili sebe samog?
Izuzetan, neverovatno atraktivan kad ga hoće, jedan od najboljih; možda po par merila i za koji inč najbolji igrač - ali niti savršen niti mašina niti neuporedivo najbolji; plus još nešto vrlo, vrlo binto:
Kada je NBA za mene izgubio do kraja magiju (navlačenja sudija za LA protiv "srpskog" Sakramenta) - to je već bilo drugi put, i ne tako bitno. Prvi put, navijao sam za Hornetse kada je tamo lider bio Glen Rajs. Kao nisu ništa posebno - ali zaguljeni kao nekad Juta ili Detroit (sa pravim Ajzeja Tomasom, bravo za sećanje!) Odbrana i totalno timska igra i ne fermaju ništa, naprotiv. Bulsima titula pripisana i pre početka sezone ali - dođe tako SF Istoka, Bulsi em ne mogu da se sastave em Šarlot ko orkestar.
Povede Šarlot 2:1 i odlučujuća utakmica i zadnje sekunde egal i Glen na polaganje za pobedu i Majkl - tres po rukama pa u padu opet... Sudije ništa, pardon, dodaše još u produžecima - i to je bilo to. Ne prodaje patike Glen već Majkl. Tako da veliki jeste - al ga novac uveća još bar 20%, a ja tu prevaru nisam zaboravio nikada.

bBb

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi
(nista o nicemu, 08. februar 2018 11:26)

Sada se i ti praviš pametan... Koliko je proveo u Šarlotu, 3 minuta?

IQ 149

pre 6 godina

Svi mozemo da se slozimo sledece - da je Kobi bio jedan veliki narcis. Naime - Da li Bryant daje sve za pobjedu svoje ekipe pa makar to značilo da radi neke druge stvari osim bjesomučnog šutiranja i pokušaja da uništi direktnog čuvara. Vrlo često odgovor je ne. Uostalom on je bio glavni razlog odlaska O'Neala i Phila Jacksona iz Lakersa koji su vrlo lako mogli vladati ligom prethodnih 10 godina. Bryant je žeilo da bude prva violina, što je uostalom i direktno priznao Philu Jacksonu u njihovom posljednjem razgovoru, na kraju sezone 2003/04. U tom periodu Bryant je započeo svađu sa Ray Allenom koja traje i danas. Razlog je sljedeća Rayova izjava...
"Bryant će ove sezone igrati vrlo sebično (2004/05). Jednostavno osjeća potrebu da pokaže ljudima u ovoj ligi i navijačima da mu bolje ide bez Shaqa. Kobeu sada nije jasno da mu trebaju dva i po dobra igrača uz njega kako bi tim bio dobar u playoffu i eventualno napao titulu šampiona. Za godinu ili dvije kada vidi da ne ide, zvaće Jerry Bussa i tražiti pojačanja ili će tražiti da ga mijenjaju u neki drugi tim".
Ray je ovakvu izjavu dao u oktobru 2004 godine. Ipak Lakersi su uspjeli da za dvije kese slatkiša dovedu Pau Gasola i osvoje dvije titule prvaka pet godina kasnije. U međuvremenu Bryant je bio najbolji strijelac lige, Lakersi su propuštali playoff ili ispadali u prvom krugu. I da, Bryant je u nekoliko navrata tražio trade zbog toga što nije bio okružen "adekvatnim i sposobnim" igračima.

Kangrga

pre 6 godina

@marko
Kako se ovaj Matko uzbudio, evo ga čovek zaboravio da stavlja zareze i tačke u komentar:) Malo je bilo mučno za pročitati ali mu treba odgovoriti jer je izneo mnogo toga.
Rouz MVP? Jeste, ali pre 7 ( sedam ) godina. Od tada je dva puta ozbiljno povređivan, više od dve godine odsustvovao sa terena, pričalo se o prestanku karijere( to se nije desilo samo zbog Adidasa) a ove godine u depresiji.
Vejd MVP? Nikad nije bio MVP a sa ozbiljnom košarkom je prestao pre 3 godine. Inače on ima 36 godina i penzija samo što nije.
Kevin Lav je povređen. IT je neprepoznatljiv( 15p prosek, šut 35%)

czbg

pre 6 godina

Ajzeja Tomas je drugi najbolji plejmejker ikada posle Madzika Dzonsona
(Koleman, 8. februar 2018 08:54)

Iznenadi me broj minusa koji si dobio.Da li ljudi znaju ko je Ajzeja Tomas na kog si mislio?Pretpostavljam da misle na ovog iz Bostona.Nije daleko od istine.Ajzeja iz pistonsa jeste jedan od najboljih ikad.

flomaster

pre 6 godina

@Larson
Sve što si rekao jeste tačno, ali kada bi se u nba igrala ozbiljna odbrana, svaki odbrambeni igrač bi se onda odmakao metar i po od rubia sa šuta za 3p.
Pogledaj to u delu Panathinaikos vs Barcelona, kada su mu se odmačinjali do penala.
E tu je bitna razlika kad promaši tri vezane trojke on ne zna šta će sa loptom. Tu je bitna razlika između njegovog i Teodosićevog uticaja na igru svoga tima. Postoji nešto što se zove spacing, ali o tome da ti pričam mogu do ujutru vrvt. ga nećeš razumeti.
Inače svaka ozbiljna odbrana ne bi čuvala toliko blizu ovog igrača u ćošku, povukla bi igrača koji stoji na izvođaču pod koš, a lebrona bi čuvali ispred. Čak i u ovakvom rasporedu ne mogu da verujem da je neko čuvao lebrona iza njega, jer opet iz ćoška je mogla da dođe strana pomoći. Velika greška odbrane Vulvs-a.

bBb

pre 6 godina

@Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.
(The truth, 08. februar 2018 12:42)

Daj, nađi mi, molim te.

milos

pre 6 godina

nisam gledao,ali pazi kolko je to neozbiljno,minesota ima zadnji napad u produzetku,znaci moze da ide do kraja ima siguran jos jedan produzetak,i batler se zalece i popije rampu,da bi ostalo klivendu 1 sekund stvarno cirkus kako se gube utakmice,to samo tamo ima

Kingslayer

pre 6 godina

Klivlend - Minesota jedna od najboljih utakmuca do sada u reguralnom delu sezone . Lebron prakticno sam igra , Tomas i Rouz ocajni , na drugoj strani Towns predobar , bice on uskoro najbolja 5-ica u nba .

nista o nicemu

pre 6 godina

@darko, Kobi i Dzordan nikada nisu bezali iz svojih fransiza koje su ih draftovali, vec su igraci molili da dodju kod njih, jer ce tako imati kakvu-takvu priliku za prsten. Volim i postujem Lebrona, ali je nisko pao onim bezanjem u Majami! A porediti Kobija i Durenta je krajnje neozbiljno u ovoj situaciji! Dzordan, pa Kobi, ostali nek se poredaju kako hoce!
(Bree, 08. februar 2018 09:54)

Sve ok, ali Brajanta nisu draftovali Lejkersi

anti-reklamozder

pre 6 godina

jadan batler,posle cikaga pre nekoliko godina sad I u minesoti clutch poen od lebrona da primi...istina onda je bio plej of mec,ali princip je isti..inace defanzivno jedan od kompletnijih igraca

The truth

pre 6 godina

Neko pomenu u komentarima da mrzim Kobija jer volim Seltikse, jedino koga sam mrzio vise od Lejkersa jesu Boston seltiksi sa Garnetom I Pirsom, inace Seltiksi jedna od omiljenih Fransiza. Ostavim sasvim realan komentar da je Brajant losiji od nekih kosarkasa i odmah plac. Mrzi me da kucam samo cu reci onom gospodinu @bbb something, da udje u najrespektabilnije liste najboljih kosarkasa ikada, sastavljene od najvecih kriticara i kosarkasa i onda ces sam uvidjeti. Ipak oni se ne razumiju u kosarku. Tako da glupo mi dalje polemisati.

Eone

pre 6 godina

Ne secam se kada sam gledao bolji mec,sve je ulazilo i jednima i drugima.Produzetak...1 rampa na utakmici 5sekundi pre kraja i pogodak na 5stotinki pre kraja.Lebron i Batler nestvarni

DukiNS

pre 6 godina

Lebron odlican , u poslednjih desetak godina sigurno najbolji igrac. Kao sto je Brajant bio pre toga, a Jordan pre Brajanta. Neke stvari se ne mogu uporedjivati , sto zbog razlicitih sudijskih kriterijuma nekad i sad, sto zbog drugacije igre. Ali sto se tice clutch zavrsnica, najbolji ikada je, po meni, Larry Bird. Taj nivo samopouzdanja i drskosti, da cak kazes cuvaru sta ces da uradis, i to onda i uradis, nisam video ni kod koga. Za mladje ljubitelje NBA , neka pogledaju par kratkih snimaka o Leriju, cisto poredjenja radi. Sporstki pozdrav

peradetlić

pre 6 godina

Svaka čast Lebronu za sinoćnji meč, zaista izvanredna predstava. Sada je zaista uradio sve da povuče ekipu napred, ostali ako su normalni iole treba da shvate da imaju kakav takav momentum i da to iskoriste i vežu par pobeda kako znaju i umeju. U suprotnom će prosuti, u ovom trenutku, veoma važnu pobedu nad jednom od kvalitetnijih ekipa zapada. Batlerova izjava na konferenciji na pitanje novinara o blokadi Džejmsa je meni genijalna. Detroit dobija utakmice kao na početku sezone, vezali su 5 pobeda i sada su skoro izjednačeni sa Filom, iako bih više voleo da vidim klince u PO plašim se da će ih prestići Detroit do kraja regularnog dela. Za Bradonju ne treba trošiti više reči zaista, neverovatan je igrač pa sve i da stoji na pola terena i ne vraća se u odbranu. Juta je mnogo bolja od očekivanog ove sezone u lepom su nizu i verujem da mogu do pozicije 8 do kraja, prvenstveno preko Klipersa i Pelikana bez Bugija. I pustite priče da li je bolji MJ ili LBJ, svako ima svoje mišljenje i u tome je lepota ovog sporta. Uživajte u košarci :)

WillyWonka

pre 6 godina

Čudne se stvari dešavaju u Klivlendu. Svi nekako pružaju manje kad su u Klivlendu nego kad su u drugim ekipama. Da li je do trenera, atmosfere, ili Kinga, ne znam, ali sigurno nešto ne štima. Pogledajte Tomasa, prošle godine car, ove godine prepolio učinak. Nešto tu ne štima...

Buki

pre 6 godina

Ja ocekujem trejd IT iz Klivlenda ali pitanje je sto oni mogu dobiti za njega jer mu ugovor itice na leto on i Lebron jednostavno ne mogu zajedno da igraju obadvojica jedino mogu da igraju sa loptom u rukama a ego im je kao planina a u odbrani su losi evo jedan zanimljiv snimak koji jasno oslikava stvari izmedju njih dvojice

maler

pre 6 godina

(bBb, 8. februar 2018 11:42)

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju

bBb

pre 6 godina

Pa kakve veze ima? Sustina je da nije hteo da igra za nijedan klub osim Lejkersa. Da je ostao u sarlotu sad bi bio u konkurenciji za najboljeg igraca bez titule jer je u Sarlotu ne bi video. Nemaju svi srecu da igraju za vrhunsku organizaciju
(maler, 08. februar 2018 12:10)

Znači, samo on se pitao, rekao je sa 18 godina, želim samo u Lejkerse, Džeri Vest nije znao šta će, kako da se odbrani od malenog Kobija i uhvati Divca, vrhunskog centra u to vreme, i trejduje ga za 13-og pika... Za sve koji ne znaju, a ima ih mnogo, a to ovde niko ne pominje... To je da je Kobe Bryant 9 puta biran u prvu defanzivnu petorku, koliko imaju samo Geri Pejton i mislim MJ. I još 3 puta u drugu defanzivnu petorku. Dakle, 12 puta je biran, a toliko imaju još samo Geri Pejton i Kevin Garnet. Primera radi, Lebron Džejms je 5 puta biran u prvu i nijednom u drugu, Šakil O'nil niti jednom...

Dragon

pre 6 godina

Ovi sa TNT-a pre nekoliko dana rekose za Jokica da je jedan od najpotcenjenijih igraca. To je manje vise istina. Ali sta cemo sa Dragicem? Voleli ga ili ne, on je sve ove godine provedene u NBA nekako uvek ispod radara. Ove godine igra zaista odlicno, jedan je od glavnih, ako ne i glavni igrac Majamija. Majami je trenutno sedmi, a Dragic je njihov vodeci strelac i asistent. Sve ovo pisem, jer sam pod utiskom sinocnjeg meca protiv Hjustona. Jeste Majami ocekivano izgubio, ali je Dragic igrao fenomenalno. Dao je 30 poena, i ono sto me fascinira je to da on moze iz bilo koje pozicije da da kos. Pogadja i trojke, i midrange suteve, a moze da da kos i iz prodora. Sinoc se to bas lepo videlo. Jos se stice utisak da nekako Majami ne igra tako dobro dok je Dragic na klupi, valjda im fali jos jedan "shot creator" poput njega. Kako je samo predriblao Paula i Hardena tokom jednog napada, zaista fenomenalno. I iskreno mi je drago sto je izabran za All Stara, mada i tu je bilo "povuci potegni" oko izbora. Pozdrav

BB8

pre 6 godina

"Najveci utisak za predhonu noc je skoro 30 poena Riki Rubija, da li je realno??!"

Nije. Isto se desilo na pocetku sezone, i isto mu se desavalo tokom karijere, naredao bi nekoliko dobrih utakmica taman da pomislis da je popravio sut, a onda sljedecih 20 pogodi svaki peti.