Sreda, 07.02.2018.

08:10

Vestbruk i Džordž "počistili" šampiona, novi debakl Kavalirsa

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera ubedljivo sa savladali najbolji tim lige Golden Stejt Voriorse 125:105.

Izvor: AK

Vestbruk i Džordž "poèistili" šampiona, novi debakl Kavalirsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

kastor

pre 6 godina

Oklahoma ne odgovara Warriorsima, verovatno jer igraju, takodje, brzu i tranzitnu kosarku, a fizicki su jaci. Bez obzira, velika sramota Warriorsa izgubiti kuci 20p razlike. Ja i dalje tvrdim da GSW uopste nisu nepobedivi i da je u NBA drasticno opao kvalitet, inace se warriorsi ne bi setali do titule. Kao dugogodisnji navijac GSW mogu reci da mi se uopste ne svidja Durant kao igrac i smatram da GSW sa njim nisu bolji tim, niti da su podigli igru za nivo vise kako se ocekivalo po dolasku Duranta. Mislim da je on totalno poremetio Thompsona koji vise ne pruza dobre partije kao ranije.
Warriorsi su imali problem sa krilom jer H.Barnes nije vrhunski igrac, doveli su Duranta, ali meni ostaje velika zal za Tatumom. Kako bi se on uklopio u Warriorse ne smem ni da pomislim.

NastyB

pre 6 godina

(M V P, 7. februar 2018 10:55)

Jedan od miliona tekstova koje možeš pronaći na netu koji su jako slični i ne verujem da su svi izmišljeni - http://www.businessinsider.com/report-lebron-wont-re-sign-with-cavs-until-thompson-deal-2015-7

https://www.sbnation.com/nba/2014/7/17/5914027/lebron-james-kevin-love-cavaliers-trade

Treba li još??

student

pre 6 godina

Šteta za Entonija. Dosta ga gotivim ali čovek ne može da sklopi kraj sa krajem. Ne znam šta mu se dešava. Dođe olimpijada, čovek sipa trojke bolje od Karija a niski post kao Dankan. A onda se vrati u nba i ne može da prebaci 20 poena. Nadam se da će se aktivira u plejofu. Zaslužuje prsten čovek.

Znam

pre 6 godina

Od pocetka pisem da je OKC jedini tim koji moze da se nosi sa Voriorsima. Samo je bilo pitanje vremena kada ce se uigrati. Previse je to opcija, uz takav napadacki potencijal prosto ne realno da dodju do finala. Plus ono sto sam ocekivao, Dzordz ce izgleda biti DPOY, Melo stegao odbranu takodje...samo polako...

student

pre 6 godina

(Darko, 07. februar 2018 08:26)

Da pratiš nba utakmice, a ne samo vesti. Uvideo bi da je Harden najbolji plej lige. Razlika između njegove i Vestbrukove igre je ogromna.
Harden je toliko usporen, kao Teodosić, a igra sa takvom lakoćom, kao da pleše po terenu. Vestbruk je životinja i tu je priči kraj. Ne znači da je manje efikasan, ali za oko je lepši i više efikasniji Harden.

Haralampidis

pre 6 godina

Dovedete Vujosevica i Radonju u Minesotu. I garantujem bar finale konferencije. Kada ih Dule zategne u odbrani, i kada Radonja pogleda onim njegovim pogledom one carinika lopte iz M. To garantuje uspeh. A kada bi Dule trenirao Coli Stejna, Badi Hilda, i Foxa, definitivno bi podavio svi trojicu kao macice.

Gde ja živim

pre 6 godina

Srpski zet Đole brutalno igra ove sezone, svaka čast. Biće pakleno na Zapadu. Naravno sve zavisi od zdravlja, ali biće šou.

Flojder

pre 6 godina

Ovako.. Konačno ove godine zanimljiv PO. Ukratko.. GS ima naravno najviše sansi za titulu, medjutim iz par utakmica videlo se da se može igrati i sa njima.OKC opasna ekipa, i ukoliko mogu da poprave odbranu mogu izbaciti svakoga, medjutim ispadaju u polufinalu konferencije. San Antonio, solidna ekipa, nešto kao i Detroit medjutim ne mogu daleko da doguraju. Uz Kawhia bi to bila druga priča. Ne bih otpisivao LAC, ipak imaju iskusne igraće i iskustvo u plej ofu, pa mogu svima otkinutipar pobeda u PO. Denver? Jako talentovana ekipa, i pre svega kompaktna, medjutim rano je za njih. Ali je milina gledati ih, za razliku od Sacramenta gde Fox, i Coli Stajn potvrdjuju činjenicu najsebicnijih igrača ikada u NBA. Toronto, polufinale konferencije, i dalje im fali još jedna zvezda tipa Džordž, ili Leonard, da bi dogurali dalje.. Iznenadjenje može napraviti Hjuston, sazreli su. Biju svakog, i podsećaju me malo na San Antonio od pre par godina kada je isprasio Miami, koji je tada bio kao GS prošle godine. Dakle mogu čak i da osvoje. Klivlend..Nema hemije ove godine, izgurace na mišiće finale konferencije. Boston, isto finale konferencije, samo sa većim šansama od Cavsa. Sve u svemu Jokara do prstena!

M V P

pre 6 godina

@NastyB
A zašto su Lav, Tompson, J.E.Smit, Šampert i Krauder Lebronovi pajtosi?
Ispadne da je LBJ Bog i da on dovodi i odvodi igrače i da je ON šef vlasniku Kavsa, koji je uzgred budi rečeno MILIJARDER i može da kupi i Lebrona i pola grada Klivlenda zajedno...

vince carter

pre 6 godina

Opste je poznato da kad neko nekoga nalupa u regularnoj sezoni to isto uradi i u playofu ali hahahaha!! Totalno drugi pristup drugari.

petarczv

pre 6 godina

Clevland u poslednjoj cetvrtini 9p?!
Prica se da GM cavalirsa zeli po svaku cenu da se resi lebrona...Konacno su ukapirali da je i pored svega stetan za ekipu mesa se u sve i zeli da se bukvalno sve vrti oko njega kako na terenu tako i van njega...

NastyB

pre 6 godina

Oklahoma bila baš "napaljena" a Golden Stejt u blagoj krizi, jer su izgubili 3 od poslednje 4 utakmice. Ali to je kao i Budućnost protiv Crvene Zvezde - Oklahoma ih dobila u oba dosadašnja meča, ali zar neko misli da mogu da prođu Golden Stejt u plejofu??

Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.
(Fox, 7. februar 2018 08:45)

Klivlend je upropašten na malo duže staze. Jeste im Džejms doneo titulu (na meni neshvatljiv način, ali ne sad o tome...) ali im je svojim pajtosima uništio kratkoročnu budućnost. Kad on ode koga to mogu da dovedu kad Lav ima 24 miliona platu, Tristan 18, Džej Ar 15, Šampert 11, Korver 7,5, Krauder preko 7, što je već 83 miliona. Mogu dovesti maksimalno jednog superstara i još gomilu krša da popuni broj igrača i opet će biti krš tim i sledeće godine. Tek tamo oko 2020 bi mogli u rebilding i da krenu iz početka. A s obzirom da nemaju neke visoke pikove ne smeši im se svetla budućnost.

aaaaaa

pre 6 godina

kakva igra klivlenda ova ekipa je realno po igrama gora od ekipa koje je lebron imao u prvih 7 godina karijere dok je bio u klivlendu o rezultatima tih ekipa I ove necu ni da pricam jer su skoro sve te ekipe bile 55+ pobeda.nesto je gadno krenulo naopako posle onih 18pobeda I 19 meceva I rekao bih da trener podhitno mora da razmrda ekipu ili da je razbijaju u ovih par dana do kada su dozvoljeni trejdovi

realno

pre 6 godina

Postignes 43 poena u prvoj četvrtini a onda ne možeš da imaš ni dvocifren učinak u poslednjoj???????
Drogošima iz klivlenda zabraniti da se pomeraju s parketa za vreme poluvremena!

Jagodic.Kistanje.

pre 6 godina

Klivlend bi mozda i smenio trenera ali pošto se dobro "slaže" sa Lebronon pa neće.
Porzingis ćao zdravo sto kaze cerka od Zmijancove.

Cabos

pre 6 godina

Ova Oklahoma kao da skriva nesto. Cas su bogovi kosarke, cas ih isprasi neko 30 razlike.

Kavsi su bas raspali, previse naglo, I glupo. Gotivim Toronto basbas.

Djubre

pre 6 godina

Ovaj Klivlend ako nije prodao dušu nekoj kladionici, protiv najgoreg tima na istoku bez Vučevića i Gordona daju 43 poena u lrvoj četvrtini, vode 16 razlike na poluvremenu, za celo drugo poluvreme daju 31 poen, uz 9 poena u poslednjoj četvrtini, ma važi.... inače, Pavle Djordje igra sezonu života :)

veljko

pre 6 godina

oklahoma u plejofu najnezgodniji protivnik ovima s vrha. imaju potencijal da izbace svakog. vec dobili sve jake. da nisu gubili “male” utakmice, bili bi treci.
memfis “tankuje” i bice na kraju u tri favorita za 1. pika. sa zdravim konlijem i zeljom da pobedjuju, opusteno su plejof ekipa. koja razlika!
lejkersi realno iznenadjuju. bolji su od ocekivanog. rendl i ingram su sve bolji, kuzma zasluzuje prvu postavu, a ne da uskace sa klupe i vuce “2nd unit”. hart je veoma solidna opcija umesto bola.
sa njihovim imenom i prostorom za plate, nece im biti tesko da naprave plejof ekipu za sledecih mnogo godina.
saric se odlicno uklopio u sikserse i posle jokica i dragica najbolji ucinak, od eks- ju igraca ima.

Невен

pre 6 godina

Је ли и једна топ екипа добила Оклахому ове године, све или скоро све су узели и то баш великом разликом?

Да се ћаћа одбране није повредио потписао бих финале запада са Дурентом и екипом, па ко буде бољи.
Али и овако су доста, доста јаки, играју одлично сви, првенствено Вестбрук кога овдје сваки дан оспоравају.

Ајмо Прести дај Бредлија или Тони Алена да се узме титула!

Fox

pre 6 godina

Steta za povredu Robertsona koji je zavrsio sezonu, a najjaci sraf u defanzivnoj rotaciji Oklahome i u tranziciji pored Rasela i Dzordza. Karmelo ce se brzo vratiti. Ocekuje se da do kraja trade deadline, tj. do 8. februara Oklahoma dovede jednog ili dvojicu igraca. Najvise se pominje Ejveri Bredli sto bi bilo sjajno za Oklahomu jer im najvise fali jak defanzivni bek koji moze biti koristan i u napadu. Najbitnije je da mogu da dobiju koju god od najjacih ekipa i to je sjajan pokazatelj pred plej off. Poslednja 4 poraza su doziveli iz vidnog umora od putovanja i dan za danom utakmica, plus sto je najvaznije povreda Robertsona koja je dovela do dosta promena i rotacija u ekipi. Jedini koji ce noci da naude GSW na zapadu su Oklahoma i Hjuston i to se od pocetka zna, e sada sve zavisi od povreda i ko ce biti zdrav i izdrzati tempo do samog kraja. Dezurnim pljuvacima i ogranicenim povranim pratiocima koji redovno pljuju Westbruka kada ostvari tripl dabl, pitoa bih zasto bije nocas ostavrio ako je to bitno coveku samo, a falila mu po jedna asistencija i skok? Na nekoliko utakmica samo u januaru mu je falio po skok ili asistencija za to pa nije ostvario, tj nije silovao za to. A zasto, zato sto ima minutazu od koje ne odstupa tokom regularne sezone i kada je razlika velika ne igra kao Harden npr. Prosek minuta mu je od 33 do 37 inace bi svaki mec imao tripl dabl da zeli i igra po 40 minuta. No ovdasnjim ljudima je tesko obajsniti vise puta filozofiju igre Oklahome sa njim . Uvek u odbrani ide na skok jer je plej i vodja i jedan od najskocnijih i eksplozivnijih igraca i zato mu se nekad pravi prostor od strane Adamsa koji mu prepusta loptu kako bi se ovaj sto brze spustio na drugi kraj terena ili poslao pas, jer Oklahoma voli da igra u ranom napadu i da koristi Raselove predispozicije dok je na terenu. Ali bitno je da se niko ne cudi kako jedan Kris Pol i Stef Kari sakupe po 7-8 skokova cesto, no to je druga prica.... Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.

Uchiha Madara

pre 6 godina

Oklahoma ima problem motivacije protiv manjih timova. Kada dodje play off bice izuzetno opasni. Po imenima imaju najbolju odbranu u ligi. Pg,Adams,Westbrook,Grant svi su vrhunske atlete i mogu da odbranom uguse protivnika. Takodje su izuzetno dobri u skoku sto otvara dosta prilika za poene iz tranzicije gde je Ras na vrhuncu. Steta sto se Roberson povredio, sa njim u sastavu bi mozda i mogli da iznenade Gsw. Uvek igraju sjajne utakmice pune tenzije tako da bih voleo reprizu ovog duela u po.

Darko

pre 6 godina

Možemo da pričamo šta hoćemo ali ovome Vestbruku kad se igra i kad je motivisan ubjedljivo je najbolji plej lige , i pored svih divljanja on i te kako dijeli lopte , pa ovaj Adams bi bez njega imao 5 poena po meču . Imam osjećaj da bi oklahoma oduvala Golden stajt u plej ofu , i da ovi samo Boga mole na njih da ne nalete . Očigledno je da se protiv njih specijalno napale. A i imaju ova 3 monstruma u napadu koja ti garantuju u svakom trenutku barem 70 - 80 poena , a kad hoće i fantastični su odbraambeni igrači , što malo ko vidi . Eto toliko.

Cabos

pre 6 godina

Ova Oklahoma kao da skriva nesto. Cas su bogovi kosarke, cas ih isprasi neko 30 razlike.

Kavsi su bas raspali, previse naglo, I glupo. Gotivim Toronto basbas.

Djubre

pre 6 godina

Ovaj Klivlend ako nije prodao dušu nekoj kladionici, protiv najgoreg tima na istoku bez Vučevića i Gordona daju 43 poena u lrvoj četvrtini, vode 16 razlike na poluvremenu, za celo drugo poluvreme daju 31 poen, uz 9 poena u poslednjoj četvrtini, ma važi.... inače, Pavle Djordje igra sezonu života :)

realno

pre 6 godina

Postignes 43 poena u prvoj četvrtini a onda ne možeš da imaš ni dvocifren učinak u poslednjoj???????
Drogošima iz klivlenda zabraniti da se pomeraju s parketa za vreme poluvremena!

Fox

pre 6 godina

Steta za povredu Robertsona koji je zavrsio sezonu, a najjaci sraf u defanzivnoj rotaciji Oklahome i u tranziciji pored Rasela i Dzordza. Karmelo ce se brzo vratiti. Ocekuje se da do kraja trade deadline, tj. do 8. februara Oklahoma dovede jednog ili dvojicu igraca. Najvise se pominje Ejveri Bredli sto bi bilo sjajno za Oklahomu jer im najvise fali jak defanzivni bek koji moze biti koristan i u napadu. Najbitnije je da mogu da dobiju koju god od najjacih ekipa i to je sjajan pokazatelj pred plej off. Poslednja 4 poraza su doziveli iz vidnog umora od putovanja i dan za danom utakmica, plus sto je najvaznije povreda Robertsona koja je dovela do dosta promena i rotacija u ekipi. Jedini koji ce noci da naude GSW na zapadu su Oklahoma i Hjuston i to se od pocetka zna, e sada sve zavisi od povreda i ko ce biti zdrav i izdrzati tempo do samog kraja. Dezurnim pljuvacima i ogranicenim povranim pratiocima koji redovno pljuju Westbruka kada ostvari tripl dabl, pitoa bih zasto bije nocas ostavrio ako je to bitno coveku samo, a falila mu po jedna asistencija i skok? Na nekoliko utakmica samo u januaru mu je falio po skok ili asistencija za to pa nije ostvario, tj nije silovao za to. A zasto, zato sto ima minutazu od koje ne odstupa tokom regularne sezone i kada je razlika velika ne igra kao Harden npr. Prosek minuta mu je od 33 do 37 inace bi svaki mec imao tripl dabl da zeli i igra po 40 minuta. No ovdasnjim ljudima je tesko obajsniti vise puta filozofiju igre Oklahome sa njim . Uvek u odbrani ide na skok jer je plej i vodja i jedan od najskocnijih i eksplozivnijih igraca i zato mu se nekad pravi prostor od strane Adamsa koji mu prepusta loptu kako bi se ovaj sto brze spustio na drugi kraj terena ili poslao pas, jer Oklahoma voli da igra u ranom napadu i da koristi Raselove predispozicije dok je na terenu. Ali bitno je da se niko ne cudi kako jedan Kris Pol i Stef Kari sakupe po 7-8 skokova cesto, no to je druga prica.... Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.

Невен

pre 6 godina

Је ли и једна топ екипа добила Оклахому ове године, све или скоро све су узели и то баш великом разликом?

Да се ћаћа одбране није повредио потписао бих финале запада са Дурентом и екипом, па ко буде бољи.
Али и овако су доста, доста јаки, играју одлично сви, првенствено Вестбрук кога овдје сваки дан оспоравају.

Ајмо Прести дај Бредлија или Тони Алена да се узме титула!

veljko

pre 6 godina

oklahoma u plejofu najnezgodniji protivnik ovima s vrha. imaju potencijal da izbace svakog. vec dobili sve jake. da nisu gubili “male” utakmice, bili bi treci.
memfis “tankuje” i bice na kraju u tri favorita za 1. pika. sa zdravim konlijem i zeljom da pobedjuju, opusteno su plejof ekipa. koja razlika!
lejkersi realno iznenadjuju. bolji su od ocekivanog. rendl i ingram su sve bolji, kuzma zasluzuje prvu postavu, a ne da uskace sa klupe i vuce “2nd unit”. hart je veoma solidna opcija umesto bola.
sa njihovim imenom i prostorom za plate, nece im biti tesko da naprave plejof ekipu za sledecih mnogo godina.
saric se odlicno uklopio u sikserse i posle jokica i dragica najbolji ucinak, od eks- ju igraca ima.

Uchiha Madara

pre 6 godina

Oklahoma ima problem motivacije protiv manjih timova. Kada dodje play off bice izuzetno opasni. Po imenima imaju najbolju odbranu u ligi. Pg,Adams,Westbrook,Grant svi su vrhunske atlete i mogu da odbranom uguse protivnika. Takodje su izuzetno dobri u skoku sto otvara dosta prilika za poene iz tranzicije gde je Ras na vrhuncu. Steta sto se Roberson povredio, sa njim u sastavu bi mozda i mogli da iznenade Gsw. Uvek igraju sjajne utakmice pune tenzije tako da bih voleo reprizu ovog duela u po.

Haralampidis

pre 6 godina

Dovedete Vujosevica i Radonju u Minesotu. I garantujem bar finale konferencije. Kada ih Dule zategne u odbrani, i kada Radonja pogleda onim njegovim pogledom one carinika lopte iz M. To garantuje uspeh. A kada bi Dule trenirao Coli Stejna, Badi Hilda, i Foxa, definitivno bi podavio svi trojicu kao macice.

Darko

pre 6 godina

Možemo da pričamo šta hoćemo ali ovome Vestbruku kad se igra i kad je motivisan ubjedljivo je najbolji plej lige , i pored svih divljanja on i te kako dijeli lopte , pa ovaj Adams bi bez njega imao 5 poena po meču . Imam osjećaj da bi oklahoma oduvala Golden stajt u plej ofu , i da ovi samo Boga mole na njih da ne nalete . Očigledno je da se protiv njih specijalno napale. A i imaju ova 3 monstruma u napadu koja ti garantuju u svakom trenutku barem 70 - 80 poena , a kad hoće i fantastični su odbraambeni igrači , što malo ko vidi . Eto toliko.

NastyB

pre 6 godina

Oklahoma bila baš "napaljena" a Golden Stejt u blagoj krizi, jer su izgubili 3 od poslednje 4 utakmice. Ali to je kao i Budućnost protiv Crvene Zvezde - Oklahoma ih dobila u oba dosadašnja meča, ali zar neko misli da mogu da prođu Golden Stejt u plejofu??

Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.
(Fox, 7. februar 2018 08:45)

Klivlend je upropašten na malo duže staze. Jeste im Džejms doneo titulu (na meni neshvatljiv način, ali ne sad o tome...) ali im je svojim pajtosima uništio kratkoročnu budućnost. Kad on ode koga to mogu da dovedu kad Lav ima 24 miliona platu, Tristan 18, Džej Ar 15, Šampert 11, Korver 7,5, Krauder preko 7, što je već 83 miliona. Mogu dovesti maksimalno jednog superstara i još gomilu krša da popuni broj igrača i opet će biti krš tim i sledeće godine. Tek tamo oko 2020 bi mogli u rebilding i da krenu iz početka. A s obzirom da nemaju neke visoke pikove ne smeši im se svetla budućnost.

Gde ja živim

pre 6 godina

Srpski zet Đole brutalno igra ove sezone, svaka čast. Biće pakleno na Zapadu. Naravno sve zavisi od zdravlja, ali biće šou.

student

pre 6 godina

Šteta za Entonija. Dosta ga gotivim ali čovek ne može da sklopi kraj sa krajem. Ne znam šta mu se dešava. Dođe olimpijada, čovek sipa trojke bolje od Karija a niski post kao Dankan. A onda se vrati u nba i ne može da prebaci 20 poena. Nadam se da će se aktivira u plejofu. Zaslužuje prsten čovek.

petarczv

pre 6 godina

Clevland u poslednjoj cetvrtini 9p?!
Prica se da GM cavalirsa zeli po svaku cenu da se resi lebrona...Konacno su ukapirali da je i pored svega stetan za ekipu mesa se u sve i zeli da se bukvalno sve vrti oko njega kako na terenu tako i van njega...

Flojder

pre 6 godina

Ovako.. Konačno ove godine zanimljiv PO. Ukratko.. GS ima naravno najviše sansi za titulu, medjutim iz par utakmica videlo se da se može igrati i sa njima.OKC opasna ekipa, i ukoliko mogu da poprave odbranu mogu izbaciti svakoga, medjutim ispadaju u polufinalu konferencije. San Antonio, solidna ekipa, nešto kao i Detroit medjutim ne mogu daleko da doguraju. Uz Kawhia bi to bila druga priča. Ne bih otpisivao LAC, ipak imaju iskusne igraće i iskustvo u plej ofu, pa mogu svima otkinutipar pobeda u PO. Denver? Jako talentovana ekipa, i pre svega kompaktna, medjutim rano je za njih. Ali je milina gledati ih, za razliku od Sacramenta gde Fox, i Coli Stajn potvrdjuju činjenicu najsebicnijih igrača ikada u NBA. Toronto, polufinale konferencije, i dalje im fali još jedna zvezda tipa Džordž, ili Leonard, da bi dogurali dalje.. Iznenadjenje može napraviti Hjuston, sazreli su. Biju svakog, i podsećaju me malo na San Antonio od pre par godina kada je isprasio Miami, koji je tada bio kao GS prošle godine. Dakle mogu čak i da osvoje. Klivlend..Nema hemije ove godine, izgurace na mišiće finale konferencije. Boston, isto finale konferencije, samo sa većim šansama od Cavsa. Sve u svemu Jokara do prstena!

student

pre 6 godina

(Darko, 07. februar 2018 08:26)

Da pratiš nba utakmice, a ne samo vesti. Uvideo bi da je Harden najbolji plej lige. Razlika između njegove i Vestbrukove igre je ogromna.
Harden je toliko usporen, kao Teodosić, a igra sa takvom lakoćom, kao da pleše po terenu. Vestbruk je životinja i tu je priči kraj. Ne znači da je manje efikasan, ali za oko je lepši i više efikasniji Harden.

vince carter

pre 6 godina

Opste je poznato da kad neko nekoga nalupa u regularnoj sezoni to isto uradi i u playofu ali hahahaha!! Totalno drugi pristup drugari.

M V P

pre 6 godina

@NastyB
A zašto su Lav, Tompson, J.E.Smit, Šampert i Krauder Lebronovi pajtosi?
Ispadne da je LBJ Bog i da on dovodi i odvodi igrače i da je ON šef vlasniku Kavsa, koji je uzgred budi rečeno MILIJARDER i može da kupi i Lebrona i pola grada Klivlenda zajedno...

aaaaaa

pre 6 godina

kakva igra klivlenda ova ekipa je realno po igrama gora od ekipa koje je lebron imao u prvih 7 godina karijere dok je bio u klivlendu o rezultatima tih ekipa I ove necu ni da pricam jer su skoro sve te ekipe bile 55+ pobeda.nesto je gadno krenulo naopako posle onih 18pobeda I 19 meceva I rekao bih da trener podhitno mora da razmrda ekipu ili da je razbijaju u ovih par dana do kada su dozvoljeni trejdovi

Znam

pre 6 godina

Od pocetka pisem da je OKC jedini tim koji moze da se nosi sa Voriorsima. Samo je bilo pitanje vremena kada ce se uigrati. Previse je to opcija, uz takav napadacki potencijal prosto ne realno da dodju do finala. Plus ono sto sam ocekivao, Dzordz ce izgleda biti DPOY, Melo stegao odbranu takodje...samo polako...

Jagodic.Kistanje.

pre 6 godina

Klivlend bi mozda i smenio trenera ali pošto se dobro "slaže" sa Lebronon pa neće.
Porzingis ćao zdravo sto kaze cerka od Zmijancove.

NastyB

pre 6 godina

(M V P, 7. februar 2018 10:55)

Jedan od miliona tekstova koje možeš pronaći na netu koji su jako slični i ne verujem da su svi izmišljeni - http://www.businessinsider.com/report-lebron-wont-re-sign-with-cavs-until-thompson-deal-2015-7

https://www.sbnation.com/nba/2014/7/17/5914027/lebron-james-kevin-love-cavaliers-trade

Treba li još??

kastor

pre 6 godina

Oklahoma ne odgovara Warriorsima, verovatno jer igraju, takodje, brzu i tranzitnu kosarku, a fizicki su jaci. Bez obzira, velika sramota Warriorsa izgubiti kuci 20p razlike. Ja i dalje tvrdim da GSW uopste nisu nepobedivi i da je u NBA drasticno opao kvalitet, inace se warriorsi ne bi setali do titule. Kao dugogodisnji navijac GSW mogu reci da mi se uopste ne svidja Durant kao igrac i smatram da GSW sa njim nisu bolji tim, niti da su podigli igru za nivo vise kako se ocekivalo po dolasku Duranta. Mislim da je on totalno poremetio Thompsona koji vise ne pruza dobre partije kao ranije.
Warriorsi su imali problem sa krilom jer H.Barnes nije vrhunski igrac, doveli su Duranta, ali meni ostaje velika zal za Tatumom. Kako bi se on uklopio u Warriorse ne smem ni da pomislim.

Darko

pre 6 godina

Možemo da pričamo šta hoćemo ali ovome Vestbruku kad se igra i kad je motivisan ubjedljivo je najbolji plej lige , i pored svih divljanja on i te kako dijeli lopte , pa ovaj Adams bi bez njega imao 5 poena po meču . Imam osjećaj da bi oklahoma oduvala Golden stajt u plej ofu , i da ovi samo Boga mole na njih da ne nalete . Očigledno je da se protiv njih specijalno napale. A i imaju ova 3 monstruma u napadu koja ti garantuju u svakom trenutku barem 70 - 80 poena , a kad hoće i fantastični su odbraambeni igrači , što malo ko vidi . Eto toliko.

Jagodic.Kistanje.

pre 6 godina

Klivlend bi mozda i smenio trenera ali pošto se dobro "slaže" sa Lebronon pa neće.
Porzingis ćao zdravo sto kaze cerka od Zmijancove.

Fox

pre 6 godina

Steta za povredu Robertsona koji je zavrsio sezonu, a najjaci sraf u defanzivnoj rotaciji Oklahome i u tranziciji pored Rasela i Dzordza. Karmelo ce se brzo vratiti. Ocekuje se da do kraja trade deadline, tj. do 8. februara Oklahoma dovede jednog ili dvojicu igraca. Najvise se pominje Ejveri Bredli sto bi bilo sjajno za Oklahomu jer im najvise fali jak defanzivni bek koji moze biti koristan i u napadu. Najbitnije je da mogu da dobiju koju god od najjacih ekipa i to je sjajan pokazatelj pred plej off. Poslednja 4 poraza su doziveli iz vidnog umora od putovanja i dan za danom utakmica, plus sto je najvaznije povreda Robertsona koja je dovela do dosta promena i rotacija u ekipi. Jedini koji ce noci da naude GSW na zapadu su Oklahoma i Hjuston i to se od pocetka zna, e sada sve zavisi od povreda i ko ce biti zdrav i izdrzati tempo do samog kraja. Dezurnim pljuvacima i ogranicenim povranim pratiocima koji redovno pljuju Westbruka kada ostvari tripl dabl, pitoa bih zasto bije nocas ostavrio ako je to bitno coveku samo, a falila mu po jedna asistencija i skok? Na nekoliko utakmica samo u januaru mu je falio po skok ili asistencija za to pa nije ostvario, tj nije silovao za to. A zasto, zato sto ima minutazu od koje ne odstupa tokom regularne sezone i kada je razlika velika ne igra kao Harden npr. Prosek minuta mu je od 33 do 37 inace bi svaki mec imao tripl dabl da zeli i igra po 40 minuta. No ovdasnjim ljudima je tesko obajsniti vise puta filozofiju igre Oklahome sa njim . Uvek u odbrani ide na skok jer je plej i vodja i jedan od najskocnijih i eksplozivnijih igraca i zato mu se nekad pravi prostor od strane Adamsa koji mu prepusta loptu kako bi se ovaj sto brze spustio na drugi kraj terena ili poslao pas, jer Oklahoma voli da igra u ranom napadu i da koristi Raselove predispozicije dok je na terenu. Ali bitno je da se niko ne cudi kako jedan Kris Pol i Stef Kari sakupe po 7-8 skokova cesto, no to je druga prica.... Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.

Невен

pre 6 godina

Је ли и једна топ екипа добила Оклахому ове године, све или скоро све су узели и то баш великом разликом?

Да се ћаћа одбране није повредио потписао бих финале запада са Дурентом и екипом, па ко буде бољи.
Али и овако су доста, доста јаки, играју одлично сви, првенствено Вестбрук кога овдје сваки дан оспоравају.

Ајмо Прести дај Бредлија или Тони Алена да се узме титула!

Flojder

pre 6 godina

Ovako.. Konačno ove godine zanimljiv PO. Ukratko.. GS ima naravno najviše sansi za titulu, medjutim iz par utakmica videlo se da se može igrati i sa njima.OKC opasna ekipa, i ukoliko mogu da poprave odbranu mogu izbaciti svakoga, medjutim ispadaju u polufinalu konferencije. San Antonio, solidna ekipa, nešto kao i Detroit medjutim ne mogu daleko da doguraju. Uz Kawhia bi to bila druga priča. Ne bih otpisivao LAC, ipak imaju iskusne igraće i iskustvo u plej ofu, pa mogu svima otkinutipar pobeda u PO. Denver? Jako talentovana ekipa, i pre svega kompaktna, medjutim rano je za njih. Ali je milina gledati ih, za razliku od Sacramenta gde Fox, i Coli Stajn potvrdjuju činjenicu najsebicnijih igrača ikada u NBA. Toronto, polufinale konferencije, i dalje im fali još jedna zvezda tipa Džordž, ili Leonard, da bi dogurali dalje.. Iznenadjenje može napraviti Hjuston, sazreli su. Biju svakog, i podsećaju me malo na San Antonio od pre par godina kada je isprasio Miami, koji je tada bio kao GS prošle godine. Dakle mogu čak i da osvoje. Klivlend..Nema hemije ove godine, izgurace na mišiće finale konferencije. Boston, isto finale konferencije, samo sa većim šansama od Cavsa. Sve u svemu Jokara do prstena!

petarczv

pre 6 godina

Clevland u poslednjoj cetvrtini 9p?!
Prica se da GM cavalirsa zeli po svaku cenu da se resi lebrona...Konacno su ukapirali da je i pored svega stetan za ekipu mesa se u sve i zeli da se bukvalno sve vrti oko njega kako na terenu tako i van njega...

M V P

pre 6 godina

@NastyB
A zašto su Lav, Tompson, J.E.Smit, Šampert i Krauder Lebronovi pajtosi?
Ispadne da je LBJ Bog i da on dovodi i odvodi igrače i da je ON šef vlasniku Kavsa, koji je uzgred budi rečeno MILIJARDER i može da kupi i Lebrona i pola grada Klivlenda zajedno...

Djubre

pre 6 godina

Ovaj Klivlend ako nije prodao dušu nekoj kladionici, protiv najgoreg tima na istoku bez Vučevića i Gordona daju 43 poena u lrvoj četvrtini, vode 16 razlike na poluvremenu, za celo drugo poluvreme daju 31 poen, uz 9 poena u poslednjoj četvrtini, ma važi.... inače, Pavle Djordje igra sezonu života :)

Haralampidis

pre 6 godina

Dovedete Vujosevica i Radonju u Minesotu. I garantujem bar finale konferencije. Kada ih Dule zategne u odbrani, i kada Radonja pogleda onim njegovim pogledom one carinika lopte iz M. To garantuje uspeh. A kada bi Dule trenirao Coli Stejna, Badi Hilda, i Foxa, definitivno bi podavio svi trojicu kao macice.

kastor

pre 6 godina

Oklahoma ne odgovara Warriorsima, verovatno jer igraju, takodje, brzu i tranzitnu kosarku, a fizicki su jaci. Bez obzira, velika sramota Warriorsa izgubiti kuci 20p razlike. Ja i dalje tvrdim da GSW uopste nisu nepobedivi i da je u NBA drasticno opao kvalitet, inace se warriorsi ne bi setali do titule. Kao dugogodisnji navijac GSW mogu reci da mi se uopste ne svidja Durant kao igrac i smatram da GSW sa njim nisu bolji tim, niti da su podigli igru za nivo vise kako se ocekivalo po dolasku Duranta. Mislim da je on totalno poremetio Thompsona koji vise ne pruza dobre partije kao ranije.
Warriorsi su imali problem sa krilom jer H.Barnes nije vrhunski igrac, doveli su Duranta, ali meni ostaje velika zal za Tatumom. Kako bi se on uklopio u Warriorse ne smem ni da pomislim.

veljko

pre 6 godina

oklahoma u plejofu najnezgodniji protivnik ovima s vrha. imaju potencijal da izbace svakog. vec dobili sve jake. da nisu gubili “male” utakmice, bili bi treci.
memfis “tankuje” i bice na kraju u tri favorita za 1. pika. sa zdravim konlijem i zeljom da pobedjuju, opusteno su plejof ekipa. koja razlika!
lejkersi realno iznenadjuju. bolji su od ocekivanog. rendl i ingram su sve bolji, kuzma zasluzuje prvu postavu, a ne da uskace sa klupe i vuce “2nd unit”. hart je veoma solidna opcija umesto bola.
sa njihovim imenom i prostorom za plate, nece im biti tesko da naprave plejof ekipu za sledecih mnogo godina.
saric se odlicno uklopio u sikserse i posle jokica i dragica najbolji ucinak, od eks- ju igraca ima.

NastyB

pre 6 godina

Oklahoma bila baš "napaljena" a Golden Stejt u blagoj krizi, jer su izgubili 3 od poslednje 4 utakmice. Ali to je kao i Budućnost protiv Crvene Zvezde - Oklahoma ih dobila u oba dosadašnja meča, ali zar neko misli da mogu da prođu Golden Stejt u plejofu??

Bice jos tumbanja do 8. februara, ali Klivlend vec sada da razmsilja o sledecoj sezoni i sta ce da radi bez Dzejmsa jer ove su ocajni, tim se raspada i tesko da ce videti finalel uopste ove godine.
(Fox, 7. februar 2018 08:45)

Klivlend je upropašten na malo duže staze. Jeste im Džejms doneo titulu (na meni neshvatljiv način, ali ne sad o tome...) ali im je svojim pajtosima uništio kratkoročnu budućnost. Kad on ode koga to mogu da dovedu kad Lav ima 24 miliona platu, Tristan 18, Džej Ar 15, Šampert 11, Korver 7,5, Krauder preko 7, što je već 83 miliona. Mogu dovesti maksimalno jednog superstara i još gomilu krša da popuni broj igrača i opet će biti krš tim i sledeće godine. Tek tamo oko 2020 bi mogli u rebilding i da krenu iz početka. A s obzirom da nemaju neke visoke pikove ne smeši im se svetla budućnost.

vince carter

pre 6 godina

Opste je poznato da kad neko nekoga nalupa u regularnoj sezoni to isto uradi i u playofu ali hahahaha!! Totalno drugi pristup drugari.

Znam

pre 6 godina

Od pocetka pisem da je OKC jedini tim koji moze da se nosi sa Voriorsima. Samo je bilo pitanje vremena kada ce se uigrati. Previse je to opcija, uz takav napadacki potencijal prosto ne realno da dodju do finala. Plus ono sto sam ocekivao, Dzordz ce izgleda biti DPOY, Melo stegao odbranu takodje...samo polako...

student

pre 6 godina

Šteta za Entonija. Dosta ga gotivim ali čovek ne može da sklopi kraj sa krajem. Ne znam šta mu se dešava. Dođe olimpijada, čovek sipa trojke bolje od Karija a niski post kao Dankan. A onda se vrati u nba i ne može da prebaci 20 poena. Nadam se da će se aktivira u plejofu. Zaslužuje prsten čovek.

student

pre 6 godina

(Darko, 07. februar 2018 08:26)

Da pratiš nba utakmice, a ne samo vesti. Uvideo bi da je Harden najbolji plej lige. Razlika između njegove i Vestbrukove igre je ogromna.
Harden je toliko usporen, kao Teodosić, a igra sa takvom lakoćom, kao da pleše po terenu. Vestbruk je životinja i tu je priči kraj. Ne znači da je manje efikasan, ali za oko je lepši i više efikasniji Harden.

Uchiha Madara

pre 6 godina

Oklahoma ima problem motivacije protiv manjih timova. Kada dodje play off bice izuzetno opasni. Po imenima imaju najbolju odbranu u ligi. Pg,Adams,Westbrook,Grant svi su vrhunske atlete i mogu da odbranom uguse protivnika. Takodje su izuzetno dobri u skoku sto otvara dosta prilika za poene iz tranzicije gde je Ras na vrhuncu. Steta sto se Roberson povredio, sa njim u sastavu bi mozda i mogli da iznenade Gsw. Uvek igraju sjajne utakmice pune tenzije tako da bih voleo reprizu ovog duela u po.

Cabos

pre 6 godina

Ova Oklahoma kao da skriva nesto. Cas su bogovi kosarke, cas ih isprasi neko 30 razlike.

Kavsi su bas raspali, previse naglo, I glupo. Gotivim Toronto basbas.

realno

pre 6 godina

Postignes 43 poena u prvoj četvrtini a onda ne možeš da imaš ni dvocifren učinak u poslednjoj???????
Drogošima iz klivlenda zabraniti da se pomeraju s parketa za vreme poluvremena!

aaaaaa

pre 6 godina

kakva igra klivlenda ova ekipa je realno po igrama gora od ekipa koje je lebron imao u prvih 7 godina karijere dok je bio u klivlendu o rezultatima tih ekipa I ove necu ni da pricam jer su skoro sve te ekipe bile 55+ pobeda.nesto je gadno krenulo naopako posle onih 18pobeda I 19 meceva I rekao bih da trener podhitno mora da razmrda ekipu ili da je razbijaju u ovih par dana do kada su dozvoljeni trejdovi

Gde ja živim

pre 6 godina

Srpski zet Đole brutalno igra ove sezone, svaka čast. Biće pakleno na Zapadu. Naravno sve zavisi od zdravlja, ali biće šou.

NastyB

pre 6 godina

(M V P, 7. februar 2018 10:55)

Jedan od miliona tekstova koje možeš pronaći na netu koji su jako slični i ne verujem da su svi izmišljeni - http://www.businessinsider.com/report-lebron-wont-re-sign-with-cavs-until-thompson-deal-2015-7

https://www.sbnation.com/nba/2014/7/17/5914027/lebron-james-kevin-love-cavaliers-trade

Treba li još??