Utorak, 06.02.2018.

10:16

Bogdan upoznao Amere sa "davljenjem": Odnos oca i sina u Srbiji

Bogdan Bogdanović upoznao je američke medije sa njegovim čuvenim "incidentom" sa bivšim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem koji ga je uhvatio za vrat.

Izvor: AK

Bogdan upoznao Amere sa "davljenjem": Odnos oca i sina u Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Neopravdavam ovo ali ipak je ovo izmedju njih dvojice.A pitacu ovako sve sto su toboze zgrazeni ovim,zasto deca po skolama maltretiraju profesore,ucitelje i slabije vrsnjake?.Nekad se znalo ako si bezobrazan i bahat u skoli kad ti profesor,ucitelj pukne samarcinu nepadne ti na pamet da uradis isto bude te sramota i znas da si uradio nesto lose.A sada nesme niko da pipne dete i ono moze da se izivljava nad svima do besvesti, mislim jel to moralno?

PsychoTheRapist

pre 6 godina

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!
(Batko, 6. februar 2018 13:09)

E moj Botko, on bi za 36 mil.$ a ti si svoje dao za sendvič sa parizerom i sirom!

Vladimir

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)
Ni mene moj!
Kako glupa izjava! Napisat cu nesto sto svi odavno znamo: Nama nisu potrebni neprijatelji da nas ponizavaju i ocrne. Mi to sami radimo i time se ponosimo, to nam je super.

Nikki

pre 6 godina

Zar ne pomsilte svi da to ponasanje Vujosevica, Obradovica nije normalno? I ja sam trenirao kosarku trener najgore psovke upucuje deci od 12 godina itd.. To je valjda deo naseg identiteta. Prvo nije dobro za zdravlje drugo to je samo kosarka. Mnogo mi se vise svidja americki sistem gde se trener smeje sa protivnickim igracima, publika se zeza i sve ok...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever
(Batko, 06. februar 2018 12:34)

Eto, bar znas kako je nama ostalima, dok citamo tvoje komentare.

ledilo21

pre 6 godina

Da je i Andrića češće davio, ne bi danas bio na marginama evropske košarke i blizu toga da ga ni Partizan neće, a bio toliki talenat, čak i veći od Bogdana...

Dragan

pre 6 godina

Da sam na njegovom mestu eskivirao bih odgovor na ovo pitanje novinara. Ovako, napravili su od njega pajaca, a da on toga nije ni svestan. I jos ponosno prica da je ucestvovao u timskoj tuci na parketu, a da ga niko nije vukao za jezik. Stvarno svasta.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Kalkulacija, 06. februar 2018 12:42)

A, znaci penite zato sto je svoj odnos sa bivsim trenerom, koji ga je javno pridavio, uporedio sa odnosem otac - sin? Vredja vase emocije prema ocevima? Zaista ne razumem zasto penite?

Bice ipak da je zato sto vam je utrpao 130 poena na 3 utakmice, a sada je jedan od najboljih rukija u NBA. I dalje postuje i voli coveka kojeg bi vi voleli da zaboravite da je ikad postojao, ako ikako mozete. A ne mozete, jer ga tamo neki NBA igraci malo, malo pa pomenu kao ucitelja i ocinsku figuru. Bas mi vas je zao. Moracete da naucite sa zivite sa tim traumama.

Zarko

pre 6 godina

Ves masina, el sporet, frizider su toliko jednostavni aparati koji svaki dobar majstor moze da napravi pa se pitamo zasto ih mi ne pravimo.
Postoji samo jedan odgovor - losa politika.
U SAD entuzijasti prave automobile, motocikle, jahte sto je daleko
komplikavanije napravit nego ves masinu ali im politicari ne uzimaju
danak.

Petar

pre 6 godina

Ovo je normalan odnos oca i sina u nasoj zemlji? Ono kad pljujes u svoju zemlju da bi sebe izvadio... Strasno...
(Zagor, 6. februar 2018 15:44)

Pre svega on to uopste nije rekao tako, bar prvo pogledaj viseo pa prokomentarisi... zato ti je i okacen.
A po ovoj zemlji pljuju mnogi koji u njoj zive i to s punim pravom i s dobrim razlogom.

Di Vujoušn

pre 6 godina

Sâm Bogdan mu je zahvalan na svemu pa i na ovome, ali ne, navijači fmp-a se i dalje trude da mu ukažu koliko je Dule ili iz nekog čudnog razloga DulO bio loš prema njemu i srpskoj košarci! Smiluj se Gospodine...

skr

pre 6 godina

Kako su cudni ovi Ameri, nisu ga pitali ni za fmp, covica, vucica, budzete, procente suta, cak se nisu ni zaprepastili na ociglednu salu na racun odnosa oca i sina u Srbiji, cak su i prijateljski prihvatili kritiku da su navijaci ocajni. Cudan narod stvarno, ovde bi... pa vidite i sami komentare.

Globtroter

pre 6 godina

Koliko drame ni oko čega? "Davljenje" je trajalo sekund, možda i manje, a nisam primetio da je Bogdan posle toga imao fizičke posledice. To što je to predstavljeno kao davljenje je samo posledica nečijih uništenih detinjstava. Lakše im je da podnesu sopstveni neuspeh ako pobednika predstave kao lošeg.

Ko želi da razume, zna da je Bogdan mislio na odnos otac-sin u koji se unosi emocija, gde daješ sebe zarad drugog, gde se desi da ponekada preteraš, a u drugom trenutku budeš preblag. Duletova reakcija je bila njegova čista nemoć, trenutak u kome čovek plane, ali posle minut se kaje što je došlo do toga. Svi ovi dušebrižnici su to osetili više puta u životu u odnosima sa najbližima, ali važno je da se prave moralni kada treba da se oplete po Duletu.

Dakle možete to tako da posmatrate, a možete da se pravite da je hteo da kaže da odnos otac-sin podrazumeva nasilje.

srb

pre 6 godina

hahaha mene moj otac nikada nije davio...jeste odnos trenera i igraca prisan ali prisnost ne znaci fizicko nasilje, narocito ne na odraslom coveku

Batko

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.
(Hvos, 6. februar 2018 12:12)

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!

petarczv

pre 6 godina

A sto im ne ispricas kako te je taj isti otac savetovao da izjavis kako neces da igras za reprezentaciju ako ti sudije ne dodele barem 20slobodnih bacanja po utakmici...

LOL

pre 6 godina

Citam neke komentare i stvarno ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu - davio ga, fizicki zlostavljao, ugrozio mu zivot, itd... Covek bi pomislio da Bogdan vuce neke traume, a on decko to prica kroz salu i smeh. Ma pridavio ga Dule tolikom silinom (tj. prislonio mu ruku na vrat), da ovaj nije ni trepnuo.

E moj Bogdane, to nije za salu i smeh, sad ce strucnjaci da te posavetuju kako da prevazidjes taj strasan dogadjaj i traumu. Ali dobro, na svu srecu, decko se izvukao i preziveo je. Zamislite samo da ga je npr. ujeo komarac, ne dao Bog nikome... xD

patriJotiSam

pre 6 godina

Muzevi/momci s vremena na vreme ubijaju svoje partnerke, ponekad sve djuture sa zajednickim detetom..., onaj "psiholog" Zoran Milivojevic s vremena na vreme objasnjava da su cuske i ostale vaspitne mere dobra stvar, a naravno da ce i ovaj Bogdan da se hvali tim odnosom "otac-sin".., sve dok uporedo s tim muskarci okrivljuju feminizam za propast i pad nataliteta u Srbistanu, velicaju i klanjaju se maco Putinu i Trampu... ustaju u 3-4 ujutru da bi gledali tamo neka dva tri kosarkasa medju 500 ne pitajuci se o sustini svoga zivota. Nista novo u Srbistanu.

petarczv

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.
(MarcoPolo, 06. februar 2018 12:13)

Bolesno je sto ti kao navijac partizana nalazis opravdanje u ovakvom cinu nasilja i neprimerenog ponasanja...
Zamisli da to uradi bogdanu ili trener u nba neverujem da bi tako pisao a trener bi dozivotno bio suspendovan iz lige...
Ne znam cime vas je taj vujosevic toliko omadjijao i zaglupeo...

Nikola

pre 6 godina

Nasmeja me Bogdan, skroz pozitivan i cool momak!
a pojedinim komentatorima bih samo rekao da ne mrace, placu ko da je crna hronika. Dule je zdravlje izgubio da bi ove momke izveo na pravi put, zato ga svi oni i vole i cene..
bogi care samo prasi

Dogodine u Havani

pre 6 godina

mene je trener i davio i lupio samar, sovjetska skola trenerstva. ne kazem da je to lepo, da je cudno za videti...ali imao sam odnos sa trenerom da kad tako nesto uradi nisam bio ljut na njega...ne davi on mene.zato sto me mrzi nego zato sto hoce da izvuce agresiju iz mene koju treba da izbacim na terenu. ko nije imao takav.odnos sa svojim treneron ne zna o cemu pricam, kada sam promenio klup da je novi trener.isto pokusao vrv bih mu ruke polomio. ponavljam samo odnos trenera i takmicara ako je takav a to dozvoljava takmicar..i jos jednom ruzno jeste za videti ali sport je takav da kad trener to uradi svi vide

Perperius

pre 6 godina

Ajoj što ste toliko teški.
Ne kaže da je davljenje normalan odnos oca i sina, nego da je trener prisan sa svojim igračima, pa je i to davljenje jedan od primera takvog odnosa.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Mogu li grobari da nas više ne brukaju po celom svetu?? Sad misle da je u Srbiji normalno da očevi dave decu a ne shvataju da je to samo u partizanu.

Kosta

pre 6 godina

To je bio ozbiljan incident.Retko ko zna da su Bogdanov oca jedva obuzdali,Saša Pavlović ga je držao da ne napadne Vujoševića u hodniku posle utakmice.Sutra dan je profesor sa novosadskog univerziteta,ne secam se imena,dao izjavu da Dusko Vujošević mora da se leči i pod hitno da se javi u neuropsihijatriju.

together we can rule the galaxy

pre 6 godina

dulo
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/000/994/591/large/romana-kendelic-romana-kendelic-palpatine.jpg?1437765854

mirko

pre 6 godina

Prvo da se razumemo navijač sam Partizana, Bogdanović mi je i sada jedan od najdražih igrača. Vujoševića sam poštovao kao trenera, ali on je previše emotivan čovek.
Ja sam pročitao njegovu izjavu posle te utakmice sa FMP, Partizanu je trebala pobeda za prvo mesto, a protivnik je bio u vođstvu, Bogdanović je odigrao hazarderski i usledio je ovaj događaj, a potom je Bogdanović udaljen iz igre, to se je desilo još jednom bez davljenja.
Vujošević se pravdao interesom kluba, a Bogdanović nije dao izjavu, ali u izveštaju je pisalo da se suprotstavio.
Bogdanović bi sigurno bio veliki igrač da je bio kod bilo kog trenera. U Partizanu je igrao i Vesterman najbolji igrač na juniorskom prvenstvu u istoj generaciji kao Bogdanović, ali nije ni blizu Bogdanoviću.
Bogdanović se zezao, a kako će ga ko razumeti njegova stvar.

tocka

pre 6 godina

Koga ovo vredja, njega i treba da vredja.
Dečko je samo istinu rekao. Kod Amera je to show, zabava, a kod nas je sport prečesto pitanje života ili smrti. Paljevine smo, pomalo divlji i necivilizovani.

Batko

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23).

Znači...
(xxx, 6. februar 2018 11:06)

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever

spin

pre 6 godina

Sve dušebriznici, a iza vrata pitaj boga šta rade svojoj deci, ovo sa Duletom i Bogdanom je nevino za to, kamo sreće da shvate poentu

nikola

pre 6 godina

U Srbiji kao i svuda u svetu se davljenje smatra činom siledzijstva i psihicke poremecenosti.Ali u ovom slučaju i "davljeni"ima probleme kad pokušava da razume davitelja.

nikola

pre 6 godina

A ima nesto u pogledu mu njegovog oca... tj, trenera... to je ta avangarda, duh institucije, ta ljubav koji obicni smrtnici nece nikad razumeti...

alen bez sertifikata

pre 6 godina

eh, da je vise ovakvih "oceva" u srbiji, koji su sto posto posveceni svojoj "deci", ne bi nam ovako bilo...kod nas "ocevi" ne stizu da se bave svojom decom od "kombinacija", blejanja, kladionica i pisanja licemernih komentara po internetu...papci i balvani nikad nece razumeti strast stvaranja zato sto sami nikad nista nisu stvorili...veliki dusko vujosevic je od svih tih decaka stvarao, ne samo vrhunske igrace nego i vrhunske ljude...

MarcoPolo

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.

A.B.

pre 6 godina

@blef - Da, zato je srpska liga najjaca na svetu, a NBA jedva da dobaci do kosarkaske lige Sri Lanke.
Teski psihicki poremecaj je u Srbiji, kad se huliganstvo, divljastvo, pirotehnika i ostalo smatra navijanjem i podrskom klubu.

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

Hvos

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.

kako da ne

pre 6 godina

Svidja mi se sto se nikada do sada nije promenio. Ni kada je otisao u Fener i kada je super zaradjivao i bio zvezda tima, evo i sada. Ne menja se decko i dalje je onaj Bogdan iz Partizana kada je pocinjao. Svaka mu cast za to i neka ostane kao osoba kao sto je do sada, a u Nba samo neka napreduje jos vise. Predstavlja nas Srbe na super nacin, kako on, tako i Jokic, Teo, Bobi. Mada Bogdan je po meni naj lik. Svakako, svima samo zdravlje u uspeha, bravo momci.

student

pre 6 godina

Taj Dule je od tebe napravio Igračinu! Koliko god ne podrzavam to davljenje 
Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 06. februar 2018 10:18)

Ako ćemo realno stanje stvari, Vujošević je napravio temelj za budućeg velikog igrača, a igračina je postao kod Željka Obradovića.

topla voda

pre 6 godina

00

Ovaj Bogdanovic nije normalan pa na mene pokojni otac nije podigao ruku. 

Idiot!
(Kol9Gol&Majt19Dvajt, 06. februar 2018 11:49)

Zato sada Bogdan pika loptu za milione, a ti urlas na sipki.

neko iz mase

pre 6 godina

o kakvom nasilju nad zenama i ovde pricate, smarate, inache zene su te koje maltretiraju u 90% slucajeva samo sto to o tome niko ne govori jer ne moze i fizicki da naudi kao muskarac iako i to rade!!bezobrazne jer znaju da deca pripadaju njima kako god okrenes, ucenjuju, muskarcima pukne film i naprave gresku, nema to Srbi pa maltretiraju, tako je svuda, ne samo kod Srba, zene se itekako postuju ovde vise ne go bilo gde drugde, obidjite malo sveta pa cete da vidite, problem je u zenama u 90% slucajeva!!! pravda za muskarce!!

Miles Davis

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
(Jumko, 06. februar 2018 10:17)
Kojim nama? I ti spadas u nebeski narod?

kladzom do bola

pre 6 godina

ja moga sina nisam nikad davio , nisam znao da takav odnos imaju ocevi i sinovi u srbiji . vidim ja da sam nesto propustio u vaspitanju ;)

Drezga

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

Koliko vidim po tebi, a i mnogim tvojim istomisljenicima Bogdan je trenutno tu dje jeste zbog `davljenja`, znaci nista to sto je momak stvarno talentovan, sto je uporan, voli kosarku, vec davljenje je u pitanju !? Treba pitati Jokica jel i njega neko davio mozda !? Teodosica !? Dejana Savicevica !? Djokovica !? Sapica !? Vanja Grbic !? Djordjevic, Danilovic, Divac, Stojakovic, Mijatovic, Mihajlovic itd. itd. itd. itd.!? Jel su svi davljenici !? Ili je mozda u pitanju ipak nesto drugo ? Ne mislis tako !?

antiDebil

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga
(pacifista, 6. februar 2018 12:15)

Na primer ovako ?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=03&nav_category=78&nav_id=1310125

Homer Simpson davi Barta vec 30 godina iz potpuno drugacijih razloga nego sto je to slucaj u ovoj situaciji !! A mislis da lupam gluposti i da to poredjenje nema veze sa mozgom ? Onda ne znam sta da ti kazem...

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

Kalkulacija

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazda Dojkan, 6. februar 2018 10:57)

Vidim nisi shvatio...
Neka spominje ko koga hoće i neka hvali svog bivšeg trenera, ako to hoće (mada sam čitao Bogdanove intervjue u kojima je rekao da je razmišljao o odlsaku iz Partizana posle tog davljenja).
Ono što je sporno je izjednačavanje tog odnosa sa odnosom otac-sin u Srbiji, što je u velikom broju slučajeva netačno.
Zato i takva naša negativna reakcija, jer nas očevi nisu davili. Mislim da bi svako normalan trebalo negativno da reaguje na ovakvu izjavu kojom se blati cela Srbija, a to sa navijačkom pripadnošću nema veze.
Inače Bogdan je trenutno svakako jedan od naših najboljih igrača,

NoName

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17) 

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl.. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30) 

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.
(Pozdrav genijalcima, 06. februar 2018 11:15)

A ti si dovoljno glup i nisi shvatio da oni ne govore o Vujoševiću, nego o Bogdanoviću. Bogdanović je krotka žrtva, za Bogdanovića je ovo odnos oca i sina. Za Duloa je ovo bio čas ljubavi, od 400 000 evra godišnje.

Лаки Топаловић

pre 6 godina

Кристина: Како то изгледаш Мирко? Шта се десило?
Мирко Топаловић: Ма ништа. Тата ме мало тукао.
Кристина: Па црни Мирко, како тек изгледаш кад те тата пуно туче.

NoName

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi. 
(coki, 06. februar 2018 10:30) 

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.
(nista o nicemu, 06. februar 2018 11:44)

Ivica Dačić im bio predsednik KK, pa Branko Ružić, Rasim Ljajić član UO... Nikad se politika nije mesala u rad KK Partizan Igokea. Oni su institucija, sve su postigli bez političara. I sad hoće da ih unište sa 4 državna sponzora + grad + RTS.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma daj ne preterujte sa Dulom, Bogdan je talenat vrhunski ko god da je bio trener partizana Bogdan bi opet bi isti igrac mozda i bolji.

nista o nicemu

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.
(coki, 06. februar 2018 10:30)

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.

Pozdrav genijalcima

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17)

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30)

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.

Nina

pre 6 godina

@nista ni o cemu

Bogdan se dosta salio dok je davao ovu izjavu..ne razumem da si ti to sve podigao na tako ozbiljan nivo.
Ako me ista nervira to je kad ljudi ne slusaju i ne pokusavaju da shvate sta je govornik hteo da kaze. Ljudi, odraz inteligencije je kad proniknete u sustinu onoga sta se govori a ne da interpretirate i vi dajete kontekst izrecenom.
Ajde malo opusteno, zna vrlo dobro Bogdan sta predstavljaju Vujosevic i Zeljko u njegovom zivotu i karijeri..

miki

pre 6 godina

To nije obicaj u Srbiji nego u jsd partizan.Mene cale nikad nije davio, nisam ni ja svoju decu. pogotovo nisam pruzao casove ljubavi za lovu...

марко

pre 6 godina

Ово ме подсећа на ситуацију када сам био војник, тенкиста, на Т55.Био је са нама на терену неки водник кога смо звали Жиле Секс, јер је свој недостатак знања, прикривао тако што се према нама односио као да смо робијаши, константно је викао на нас, константо био нервозан.Дође ред на мене и још једног лика да пуцамо из митраљеза ПКТ, пуца се из тенка.Уместо да нас смири и лепо објасни, он крене да виче и млатара рукама према мени, КАКО САМ ГА ЗВИЗНУО по рукама, и почнем да вичем по њему, био је мањи од маковог зрна.Исто би учинио и са овим назови тренером, никада никоме нисам дозволио да ме физички малтретира.Да сам на Богдановом месту, звизнуо бих овог.

xxx

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23). Znači...

Miskec

pre 6 godina

"Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)"
Zamisli da ga je pretukao par puta, pa Bogdan bi danas bio glavni igrac u NBA! Kakav bolestan um!

Cubaka

pre 6 godina

Ponovo na sajtu komentari "grobara" na nivou zabavista, Bogdanovic je prirodni talenat i svakako bi uspeo i bez Dula, komentari tipa "uspeo je zato sto ga je Dulo davio" su notorna glupost. A Dulo je jedan obicni nasilnik i za to je trebao da odgovara. Posebna je prica sta je sve radio sa sudijama, u nekoj drugoj drzavi bi sigurno zavrsio iza resetaka.

ja Srbijanac

pre 6 godina

@Laza L,
a sto te smeta sto je covek rekao istinu? "odnos oca i sina", a sta da je tek rekao kakav je u Srbiji odnos muza prema zeni?

V

pre 6 godina

Mozda i mi da naucimo nesto od njih

Nija svaka utakmica otadzbinski rat

Partizan je nekad imao publiku koja je znala da ustane i aplaudira potezima Kukoca i Radje

Nazlost Bogdan je porastao u eri mrznje

Osmeh na licu, prvi-korak udaljavanja od tamne strane

Zdrav takmicarski duh
Hocu i ja da pobedim ali ne mrzim protivnika
postujem sto je uzeo loptu i izasao na teren

Zelim ti sve najbolje Bogdane, super ti ide, svaka cast

JocaBoca

pre 6 godina

Koji otac? Onaj što traži pare od voljenog mu kluba.
(ranac, 6. februar 2018 10:21)

Od anonimnih igrača Bertansa, Lovernja, Bogdanovića, Veselog, Bo Mekeleba, Robertsa... napravio je igrače sa milionskim ugovorima. Naravno da treba da dobije novac. Nije to radio za klikere.
Što se tiče davljenja i psovanja... pa vi trenirajte umetničko klizanje, šah, boćanje... mnogo ste mi nešto nežni.

21.vek

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

# Link komentara
Majsrore, ajde da malo obrnemo stvari. Ne znam da li si đak, student, radnik u nekoj firmi.Zamisli da ti profesor ili šef zalepi šamarčinu, izvuče uši, zbog neke greške koju si napravio.Sad, iz tvog komentara ti bi verovatno rekao sebi, neka, neka me šamara, čupa uši, ali ja ću jednog dana biti neko i nešto! Sumnjam da bi tako razmišljao, nego bi ako imaš i malo samopoštovanja nekako reagovao i usprotivio se.

Slobodan

pre 6 godina

Ma naravno, ovo je otac a majka donosi sarmice na trening ... dnevna doza ludila !!!
Treneri dave igrace, stipaju sudije, navijaci se ubijaju oko sipke pravi rat, konferencije za stampu posle i pre utakmice su politicke tribine i to sve o trosku drzave !!!
Onda se probudis u bednoj Srbiji gde je sportski protivnik neprijatelj i iznenadis naslovima u jos bednijim novinama ko je koga kad i gde u zadruzi i parovima pa onda otac ubio sina ili obrnuto, koga su smakli skaljevci i naravno gde je bio i sta rekao najveci radik nasih naroda i narodnosti ....
U svemu ovome jedini je problem sto su sarmice bile malo neslane ...
Dobro jutro Srbijo !

Sale

pre 6 godina

Tako je i divac u dokumentarnom filmu o njemu izjavio kako mu je prvo veliko odusevljenje kada je usao u prodavnicu i video stotine vrsta cokolada, a kako jos rece u Srbiji si tad mogao da kupjs samo jednu????

laRS0n

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)
Imamo pobednika u za najgluplji komentar meseca. Bravo!!!
Kakve samo gluposti ljudu pisu. Najzasluznije za karijeru Bogdana Bogdanovica je Bogdan Bogdanovic i kraj price.

Goran

pre 6 godina

Dule je napravio igrača od tebe, ali reći da je normalno davljenje, e pa nije normalno. Nije normalno. Mene otac nikada nije davio i ne znam nikoga u mojoj okolini da mu je to otac uradio. Ispacse da je to nesto normalno kod Srba...

mbođ

pre 6 godina

Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 6. februar 2018 10:18)

Ako je ono šamar, onda je ovo davljenje pokušaj ubistva. I ne treba stavljati ovoga bez rominga u isti koš sa Obradovićem.

ro

pre 6 godina

Ma koga je to Dule stvorio? Jel pominje neko Jakovljevića? Lako je od dobrog prospekta napraviti igrača ajde ti od drvne gradje napravi igrača a kroz KKP je prošlo na stotine igrača. Pa ovog Djoku Šalića je DV doveo prvi put, Miljenović, Klobučar...I tako ispadne da je više igrača nazadovalo kod DV nego napravilo neke karijere. Preuveličava se. Bogdan bi i bez njega imao NBA karijeru.

coki

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.

Karamazov Brat

pre 6 godina

Da Bogdan nije "matrijal" ne bi Dule napravio od njega igraca...
Neosporan kvalitet obojice...ali...slika porazava i sahranjuje srpsku kosarku dokle god se bavi kosarkom

Srbistan

pre 6 godina

Oni koji podrzavaju ovo, verovatno sa simpatijom podrzavaju nasilje nad zenama, lopovske politicare i prodaju glasova na izborima za 200g kafe. To je mentalitet pecinskog coveka koji robuje najnizim instiktima.

D1V1

pre 6 godina

@room 1408
To onaj efekat leptira? Ako te danas udari auto sutra postanes predsjednik Amerike?
Ovo ti je kao religija, nadjemo jednu najiracionalniju i najdebilniju stvar da objasnimo drugu jednako iracionalnu i debilnu stvar.

nista o nicemu

pre 6 godina

U Srbiji nije normalno da otac davi dete, nikome, pa ni tebi, ne smemo dozvoliti da promovise nakaradni sistem koji abolira fizicko zlostavljanje dece. Bogdane, kao igraca mogu da te postujem, ali kao coveka posle ove izjave ne moze niko objektivan.

pan

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17

Jeste burazeru, ti si 100% u pravu. Bogdanu ide baš loše, trese trojke u NBA i radi ono što najviše voli za milione dolara, dok ti prduckaš ovde iz čiste zlobe za džab džabe. Prosto mi te žao. Al kad bi se zezali, buahaha!

Оџо

pre 6 godina

Богдан је постао врхунски играч јер је таленат који јако вредно ради, а не зато што га је онај давио. Доста више са том заменом теза.

Laki

pre 6 godina

Da je taj otac ostao u Srbiji imala bi ova zemlja jos NBA talenata i vrhunskih igraca.
Ovako, corak. Nece niko da radi i ostaje posle treninga, niti treneri imaju autoritet da na to nateraju igrace. A i nije svako kao Vujosevic da mu je stalo do igraca i napretka i do ostajanja posle radnog vremena kad za godinu dana primi 3 plate. A titula mu zagarantovana jer ima para i moze da kupi koga hoce. Sto bi se covek mucio...

budimoIskreni

pre 6 godina

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..

Вентилатор

pre 6 godina

Нека ме неко исправи, али када сам гледао прошле године након драфта интервју Богдана на енглеском, говорио је очајно. Сада пун самопоуздања, нагласак добар. Још један доказ о његовој интелигенцији, у Турској је причао српски, на лето српски са репрезентацијом, а сада је све рупе попунио за кратко време.

Иначе, Боги, вежбао си овај шут против Бразила ваљда ;)

Sivi soko

pre 6 godina

Dečko je odmeren, staložen i daje primerene izjave. Ne verujem da je njemu baš drago zbog davljenja, ali svesno daje normalne izjave, uz šalu i na sopstveni račun.

Pa šta treba, da psuje i pljuje po nekadašnjim trenerima, da se srozava i tako upada u oči javnosti i žute štampe?

Ne treba.


Bravo Bogi dečko, samo napred!!!

Vukk

pre 6 godina

Lik je napisao malopre kako Bogdan ne moze da se poredi sa Jokicem,koji osnov ima za to?Ko je osvojio sam prvenstvo,dobio sa takvim brojkama vecitog rivala.Osvojio toliko titula sa Partizanom,Jokara digurno ne bi radio ni 30 % onoga..Sta je decko radio sa fenerom,ima i E.L. kao nosilac i glavni igrac najzasluzniji.Koliko ima medalja sa reprez.,vec 3 srebra ja mislim sa svakog takmicenja.Ljetos ginuo i igra ruki sezonu u kojoj ni jokic nije tada bio narocito bolji.Pokri se usima,inace Jokaru obozavam isto

gospodin Radnik

pre 6 godina

resetovanje ....kad pogledate oko sebe od klinaca do odraslih , nama kao drustvu treba resetovanje . lepo rece Balasevic : "dajte mi 10000 Vujosevica spascu ovu zemlju " .... pametnom dosta ..

Ne zabadaj crveno-beli nos u sve živo

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
(Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)

Ne znači, ali znači da si ostao loš košarkaš. I umestom ovog "jel" piši da li ili znači li to... Ne postoji ovo vaše "jel".

nista o nicemu

pre 6 godina

U Srbiji nije normalno da otac davi dete, nikome, pa ni tebi, ne smemo dozvoliti da promovise nakaradni sistem koji abolira fizicko zlostavljanje dece. Bogdane, kao igraca mogu da te postujem, ali kao coveka posle ove izjave ne moze niko objektivan.

budimoIskreni

pre 6 godina

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..

coki

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.

Karamazov Brat

pre 6 godina

Da Bogdan nije "matrijal" ne bi Dule napravio od njega igraca...
Neosporan kvalitet obojice...ali...slika porazava i sahranjuje srpsku kosarku dokle god se bavi kosarkom

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

laRS0n

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)
Imamo pobednika u za najgluplji komentar meseca. Bravo!!!
Kakve samo gluposti ljudu pisu. Najzasluznije za karijeru Bogdana Bogdanovica je Bogdan Bogdanovic i kraj price.

kladzom do bola

pre 6 godina

ja moga sina nisam nikad davio , nisam znao da takav odnos imaju ocevi i sinovi u srbiji . vidim ja da sam nesto propustio u vaspitanju ;)

nikola

pre 6 godina

A ima nesto u pogledu mu njegovog oca... tj, trenera... to je ta avangarda, duh institucije, ta ljubav koji obicni smrtnici nece nikad razumeti...

21.vek

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

# Link komentara
Majsrore, ajde da malo obrnemo stvari. Ne znam da li si đak, student, radnik u nekoj firmi.Zamisli da ti profesor ili šef zalepi šamarčinu, izvuče uši, zbog neke greške koju si napravio.Sad, iz tvog komentara ti bi verovatno rekao sebi, neka, neka me šamara, čupa uši, ali ja ću jednog dana biti neko i nešto! Sumnjam da bi tako razmišljao, nego bi ako imaš i malo samopoštovanja nekako reagovao i usprotivio se.

Miskec

pre 6 godina

"Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)"
Zamisli da ga je pretukao par puta, pa Bogdan bi danas bio glavni igrac u NBA! Kakav bolestan um!

miki

pre 6 godina

To nije obicaj u Srbiji nego u jsd partizan.Mene cale nikad nije davio, nisam ni ja svoju decu. pogotovo nisam pruzao casove ljubavi za lovu...

alen bez sertifikata

pre 6 godina

eh, da je vise ovakvih "oceva" u srbiji, koji su sto posto posveceni svojoj "deci", ne bi nam ovako bilo...kod nas "ocevi" ne stizu da se bave svojom decom od "kombinacija", blejanja, kladionica i pisanja licemernih komentara po internetu...papci i balvani nikad nece razumeti strast stvaranja zato sto sami nikad nista nisu stvorili...veliki dusko vujosevic je od svih tih decaka stvarao, ne samo vrhunske igrace nego i vrhunske ljude...

A.B.

pre 6 godina

@blef - Da, zato je srpska liga najjaca na svetu, a NBA jedva da dobaci do kosarkaske lige Sri Lanke.
Teski psihicki poremecaj je u Srbiji, kad se huliganstvo, divljastvo, pirotehnika i ostalo smatra navijanjem i podrskom klubu.

petarczv

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.
(MarcoPolo, 06. februar 2018 12:13)

Bolesno je sto ti kao navijac partizana nalazis opravdanje u ovakvom cinu nasilja i neprimerenog ponasanja...
Zamisli da to uradi bogdanu ili trener u nba neverujem da bi tako pisao a trener bi dozivotno bio suspendovan iz lige...
Ne znam cime vas je taj vujosevic toliko omadjijao i zaglupeo...

Cubaka

pre 6 godina

Ponovo na sajtu komentari "grobara" na nivou zabavista, Bogdanovic je prirodni talenat i svakako bi uspeo i bez Dula, komentari tipa "uspeo je zato sto ga je Dulo davio" su notorna glupost. A Dulo je jedan obicni nasilnik i za to je trebao da odgovara. Posebna je prica sta je sve radio sa sudijama, u nekoj drugoj drzavi bi sigurno zavrsio iza resetaka.

Оџо

pre 6 godina

Богдан је постао врхунски играч јер је таленат који јако вредно ради, а не зато што га је онај давио. Доста више са том заменом теза.

Sale

pre 6 godina

Tako je i divac u dokumentarnom filmu o njemu izjavio kako mu je prvo veliko odusevljenje kada je usao u prodavnicu i video stotine vrsta cokolada, a kako jos rece u Srbiji si tad mogao da kupjs samo jednu????

skr

pre 6 godina

Kako su cudni ovi Ameri, nisu ga pitali ni za fmp, covica, vucica, budzete, procente suta, cak se nisu ni zaprepastili na ociglednu salu na racun odnosa oca i sina u Srbiji, cak su i prijateljski prihvatili kritiku da su navijaci ocajni. Cudan narod stvarno, ovde bi... pa vidite i sami komentare.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Neopravdavam ovo ali ipak je ovo izmedju njih dvojice.A pitacu ovako sve sto su toboze zgrazeni ovim,zasto deca po skolama maltretiraju profesore,ucitelje i slabije vrsnjake?.Nekad se znalo ako si bezobrazan i bahat u skoli kad ti profesor,ucitelj pukne samarcinu nepadne ti na pamet da uradis isto bude te sramota i znas da si uradio nesto lose.A sada nesme niko da pipne dete i ono moze da se izivljava nad svima do besvesti, mislim jel to moralno?

Slobodan

pre 6 godina

Ma naravno, ovo je otac a majka donosi sarmice na trening ... dnevna doza ludila !!!
Treneri dave igrace, stipaju sudije, navijaci se ubijaju oko sipke pravi rat, konferencije za stampu posle i pre utakmice su politicke tribine i to sve o trosku drzave !!!
Onda se probudis u bednoj Srbiji gde je sportski protivnik neprijatelj i iznenadis naslovima u jos bednijim novinama ko je koga kad i gde u zadruzi i parovima pa onda otac ubio sina ili obrnuto, koga su smakli skaljevci i naravno gde je bio i sta rekao najveci radik nasih naroda i narodnosti ....
U svemu ovome jedini je problem sto su sarmice bile malo neslane ...
Dobro jutro Srbijo !

Sivi soko

pre 6 godina

Dečko je odmeren, staložen i daje primerene izjave. Ne verujem da je njemu baš drago zbog davljenja, ali svesno daje normalne izjave, uz šalu i na sopstveni račun.

Pa šta treba, da psuje i pljuje po nekadašnjim trenerima, da se srozava i tako upada u oči javnosti i žute štampe?

Ne treba.


Bravo Bogi dečko, samo napred!!!

Di Vujoušn

pre 6 godina

Sâm Bogdan mu je zahvalan na svemu pa i na ovome, ali ne, navijači fmp-a se i dalje trude da mu ukažu koliko je Dule ili iz nekog čudnog razloga DulO bio loš prema njemu i srpskoj košarci! Smiluj se Gospodine...

PsychoTheRapist

pre 6 godina

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!
(Batko, 6. februar 2018 13:09)

E moj Botko, on bi za 36 mil.$ a ti si svoje dao za sendvič sa parizerom i sirom!

V

pre 6 godina

Mozda i mi da naucimo nesto od njih

Nija svaka utakmica otadzbinski rat

Partizan je nekad imao publiku koja je znala da ustane i aplaudira potezima Kukoca i Radje

Nazlost Bogdan je porastao u eri mrznje

Osmeh na licu, prvi-korak udaljavanja od tamne strane

Zdrav takmicarski duh
Hocu i ja da pobedim ali ne mrzim protivnika
postujem sto je uzeo loptu i izasao na teren

Zelim ti sve najbolje Bogdane, super ti ide, svaka cast

Hvos

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.

Globtroter

pre 6 godina

Koliko drame ni oko čega? "Davljenje" je trajalo sekund, možda i manje, a nisam primetio da je Bogdan posle toga imao fizičke posledice. To što je to predstavljeno kao davljenje je samo posledica nečijih uništenih detinjstava. Lakše im je da podnesu sopstveni neuspeh ako pobednika predstave kao lošeg.

Ko želi da razume, zna da je Bogdan mislio na odnos otac-sin u koji se unosi emocija, gde daješ sebe zarad drugog, gde se desi da ponekada preteraš, a u drugom trenutku budeš preblag. Duletova reakcija je bila njegova čista nemoć, trenutak u kome čovek plane, ali posle minut se kaje što je došlo do toga. Svi ovi dušebrižnici su to osetili više puta u životu u odnosima sa najbližima, ali važno je da se prave moralni kada treba da se oplete po Duletu.

Dakle možete to tako da posmatrate, a možete da se pravite da je hteo da kaže da odnos otac-sin podrazumeva nasilje.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever
(Batko, 06. februar 2018 12:34)

Eto, bar znas kako je nama ostalima, dok citamo tvoje komentare.

nista o nicemu

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.
(coki, 06. februar 2018 10:30)

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.

petarczv

pre 6 godina

A sto im ne ispricas kako te je taj isti otac savetovao da izjavis kako neces da igras za reprezentaciju ako ti sudije ne dodele barem 20slobodnih bacanja po utakmici...

марко

pre 6 godina

Ово ме подсећа на ситуацију када сам био војник, тенкиста, на Т55.Био је са нама на терену неки водник кога смо звали Жиле Секс, јер је свој недостатак знања, прикривао тако што се према нама односио као да смо робијаши, константно је викао на нас, константо био нервозан.Дође ред на мене и још једног лика да пуцамо из митраљеза ПКТ, пуца се из тенка.Уместо да нас смири и лепо објасни, он крене да виче и млатара рукама према мени, КАКО САМ ГА ЗВИЗНУО по рукама, и почнем да вичем по њему, био је мањи од маковог зрна.Исто би учинио и са овим назови тренером, никада никоме нисам дозволио да ме физички малтретира.Да сам на Богдановом месту, звизнуо бих овог.

srb

pre 6 godina

hahaha mene moj otac nikada nije davio...jeste odnos trenera i igraca prisan ali prisnost ne znaci fizicko nasilje, narocito ne na odraslom coveku

Srbistan

pre 6 godina

Oni koji podrzavaju ovo, verovatno sa simpatijom podrzavaju nasilje nad zenama, lopovske politicare i prodaju glasova na izborima za 200g kafe. To je mentalitet pecinskog coveka koji robuje najnizim instiktima.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Kalkulacija, 06. februar 2018 12:42)

A, znaci penite zato sto je svoj odnos sa bivsim trenerom, koji ga je javno pridavio, uporedio sa odnosem otac - sin? Vredja vase emocije prema ocevima? Zaista ne razumem zasto penite?

Bice ipak da je zato sto vam je utrpao 130 poena na 3 utakmice, a sada je jedan od najboljih rukija u NBA. I dalje postuje i voli coveka kojeg bi vi voleli da zaboravite da je ikad postojao, ako ikako mozete. A ne mozete, jer ga tamo neki NBA igraci malo, malo pa pomenu kao ucitelja i ocinsku figuru. Bas mi vas je zao. Moracete da naucite sa zivite sa tim traumama.

Perperius

pre 6 godina

Ajoj što ste toliko teški.
Ne kaže da je davljenje normalan odnos oca i sina, nego da je trener prisan sa svojim igračima, pa je i to davljenje jedan od primera takvog odnosa.

MarcoPolo

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.

pan

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17

Jeste burazeru, ti si 100% u pravu. Bogdanu ide baš loše, trese trojke u NBA i radi ono što najviše voli za milione dolara, dok ti prduckaš ovde iz čiste zlobe za džab džabe. Prosto mi te žao. Al kad bi se zezali, buahaha!

Vladimir

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)
Ni mene moj!
Kako glupa izjava! Napisat cu nesto sto svi odavno znamo: Nama nisu potrebni neprijatelji da nas ponizavaju i ocrne. Mi to sami radimo i time se ponosimo, to nam je super.

ro

pre 6 godina

Ma koga je to Dule stvorio? Jel pominje neko Jakovljevića? Lako je od dobrog prospekta napraviti igrača ajde ti od drvne gradje napravi igrača a kroz KKP je prošlo na stotine igrača. Pa ovog Djoku Šalića je DV doveo prvi put, Miljenović, Klobučar...I tako ispadne da je više igrača nazadovalo kod DV nego napravilo neke karijere. Preuveličava se. Bogdan bi i bez njega imao NBA karijeru.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma daj ne preterujte sa Dulom, Bogdan je talenat vrhunski ko god da je bio trener partizana Bogdan bi opet bi isti igrac mozda i bolji.

Laki

pre 6 godina

Da je taj otac ostao u Srbiji imala bi ova zemlja jos NBA talenata i vrhunskih igraca.
Ovako, corak. Nece niko da radi i ostaje posle treninga, niti treneri imaju autoritet da na to nateraju igrace. A i nije svako kao Vujosevic da mu je stalo do igraca i napretka i do ostajanja posle radnog vremena kad za godinu dana primi 3 plate. A titula mu zagarantovana jer ima para i moze da kupi koga hoce. Sto bi se covek mucio...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.

Pozdrav genijalcima

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17)

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30)

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.

Nikola

pre 6 godina

Nasmeja me Bogdan, skroz pozitivan i cool momak!
a pojedinim komentatorima bih samo rekao da ne mrace, placu ko da je crna hronika. Dule je zdravlje izgubio da bi ove momke izveo na pravi put, zato ga svi oni i vole i cene..
bogi care samo prasi

ledilo21

pre 6 godina

Da je i Andrića češće davio, ne bi danas bio na marginama evropske košarke i blizu toga da ga ni Partizan neće, a bio toliki talenat, čak i veći od Bogdana...

JocaBoca

pre 6 godina

Koji otac? Onaj što traži pare od voljenog mu kluba.
(ranac, 6. februar 2018 10:21)

Od anonimnih igrača Bertansa, Lovernja, Bogdanovića, Veselog, Bo Mekeleba, Robertsa... napravio je igrače sa milionskim ugovorima. Naravno da treba da dobije novac. Nije to radio za klikere.
Što se tiče davljenja i psovanja... pa vi trenirajte umetničko klizanje, šah, boćanje... mnogo ste mi nešto nežni.

Nikki

pre 6 godina

Zar ne pomsilte svi da to ponasanje Vujosevica, Obradovica nije normalno? I ja sam trenirao kosarku trener najgore psovke upucuje deci od 12 godina itd.. To je valjda deo naseg identiteta. Prvo nije dobro za zdravlje drugo to je samo kosarka. Mnogo mi se vise svidja americki sistem gde se trener smeje sa protivnickim igracima, publika se zeza i sve ok...

Вентилатор

pre 6 godina

Нека ме неко исправи, али када сам гледао прошле године након драфта интервју Богдана на енглеском, говорио је очајно. Сада пун самопоуздања, нагласак добар. Још један доказ о његовој интелигенцији, у Турској је причао српски, на лето српски са репрезентацијом, а сада је све рупе попунио за кратко време.

Иначе, Боги, вежбао си овај шут против Бразила ваљда ;)

Petar

pre 6 godina

Ovo je normalan odnos oca i sina u nasoj zemlji? Ono kad pljujes u svoju zemlju da bi sebe izvadio... Strasno...
(Zagor, 6. februar 2018 15:44)

Pre svega on to uopste nije rekao tako, bar prvo pogledaj viseo pa prokomentarisi... zato ti je i okacen.
A po ovoj zemlji pljuju mnogi koji u njoj zive i to s punim pravom i s dobrim razlogom.

student

pre 6 godina

Taj Dule je od tebe napravio Igračinu! Koliko god ne podrzavam to davljenje 
Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 06. februar 2018 10:18)

Ako ćemo realno stanje stvari, Vujošević je napravio temelj za budućeg velikog igrača, a igračina je postao kod Željka Obradovića.

D1V1

pre 6 godina

@room 1408
To onaj efekat leptira? Ako te danas udari auto sutra postanes predsjednik Amerike?
Ovo ti je kao religija, nadjemo jednu najiracionalniju i najdebilniju stvar da objasnimo drugu jednako iracionalnu i debilnu stvar.

kako da ne

pre 6 godina

Svidja mi se sto se nikada do sada nije promenio. Ni kada je otisao u Fener i kada je super zaradjivao i bio zvezda tima, evo i sada. Ne menja se decko i dalje je onaj Bogdan iz Partizana kada je pocinjao. Svaka mu cast za to i neka ostane kao osoba kao sto je do sada, a u Nba samo neka napreduje jos vise. Predstavlja nas Srbe na super nacin, kako on, tako i Jokic, Teo, Bobi. Mada Bogdan je po meni naj lik. Svakako, svima samo zdravlje u uspeha, bravo momci.

Goran

pre 6 godina

Dule je napravio igrača od tebe, ali reći da je normalno davljenje, e pa nije normalno. Nije normalno. Mene otac nikada nije davio i ne znam nikoga u mojoj okolini da mu je to otac uradio. Ispacse da je to nesto normalno kod Srba...

Лаки Топаловић

pre 6 godina

Кристина: Како то изгледаш Мирко? Шта се десило?
Мирко Топаловић: Ма ништа. Тата ме мало тукао.
Кристина: Па црни Мирко, како тек изгледаш кад те тата пуно туче.

Dogodine u Havani

pre 6 godina

mene je trener i davio i lupio samar, sovjetska skola trenerstva. ne kazem da je to lepo, da je cudno za videti...ali imao sam odnos sa trenerom da kad tako nesto uradi nisam bio ljut na njega...ne davi on mene.zato sto me mrzi nego zato sto hoce da izvuce agresiju iz mene koju treba da izbacim na terenu. ko nije imao takav.odnos sa svojim treneron ne zna o cemu pricam, kada sam promenio klup da je novi trener.isto pokusao vrv bih mu ruke polomio. ponavljam samo odnos trenera i takmicara ako je takav a to dozvoljava takmicar..i jos jednom ruzno jeste za videti ali sport je takav da kad trener to uradi svi vide

Vukk

pre 6 godina

Lik je napisao malopre kako Bogdan ne moze da se poredi sa Jokicem,koji osnov ima za to?Ko je osvojio sam prvenstvo,dobio sa takvim brojkama vecitog rivala.Osvojio toliko titula sa Partizanom,Jokara digurno ne bi radio ni 30 % onoga..Sta je decko radio sa fenerom,ima i E.L. kao nosilac i glavni igrac najzasluzniji.Koliko ima medalja sa reprez.,vec 3 srebra ja mislim sa svakog takmicenja.Ljetos ginuo i igra ruki sezonu u kojoj ni jokic nije tada bio narocito bolji.Pokri se usima,inace Jokaru obozavam isto

Drezga

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

Koliko vidim po tebi, a i mnogim tvojim istomisljenicima Bogdan je trenutno tu dje jeste zbog `davljenja`, znaci nista to sto je momak stvarno talentovan, sto je uporan, voli kosarku, vec davljenje je u pitanju !? Treba pitati Jokica jel i njega neko davio mozda !? Teodosica !? Dejana Savicevica !? Djokovica !? Sapica !? Vanja Grbic !? Djordjevic, Danilovic, Divac, Stojakovic, Mijatovic, Mihajlovic itd. itd. itd. itd.!? Jel su svi davljenici !? Ili je mozda u pitanju ipak nesto drugo ? Ne mislis tako !?

Dragan

pre 6 godina

Da sam na njegovom mestu eskivirao bih odgovor na ovo pitanje novinara. Ovako, napravili su od njega pajaca, a da on toga nije ni svestan. I jos ponosno prica da je ucestvovao u timskoj tuci na parketu, a da ga niko nije vukao za jezik. Stvarno svasta.

ja Srbijanac

pre 6 godina

@Laza L,
a sto te smeta sto je covek rekao istinu? "odnos oca i sina", a sta da je tek rekao kakav je u Srbiji odnos muza prema zeni?

patriJotiSam

pre 6 godina

Muzevi/momci s vremena na vreme ubijaju svoje partnerke, ponekad sve djuture sa zajednickim detetom..., onaj "psiholog" Zoran Milivojevic s vremena na vreme objasnjava da su cuske i ostale vaspitne mere dobra stvar, a naravno da ce i ovaj Bogdan da se hvali tim odnosom "otac-sin".., sve dok uporedo s tim muskarci okrivljuju feminizam za propast i pad nataliteta u Srbistanu, velicaju i klanjaju se maco Putinu i Trampu... ustaju u 3-4 ujutru da bi gledali tamo neka dva tri kosarkasa medju 500 ne pitajuci se o sustini svoga zivota. Nista novo u Srbistanu.

Nina

pre 6 godina

@nista ni o cemu

Bogdan se dosta salio dok je davao ovu izjavu..ne razumem da si ti to sve podigao na tako ozbiljan nivo.
Ako me ista nervira to je kad ljudi ne slusaju i ne pokusavaju da shvate sta je govornik hteo da kaze. Ljudi, odraz inteligencije je kad proniknete u sustinu onoga sta se govori a ne da interpretirate i vi dajete kontekst izrecenom.
Ajde malo opusteno, zna vrlo dobro Bogdan sta predstavljaju Vujosevic i Zeljko u njegovom zivotu i karijeri..

topla voda

pre 6 godina

00

Ovaj Bogdanovic nije normalan pa na mene pokojni otac nije podigao ruku. 

Idiot!
(Kol9Gol&Majt19Dvajt, 06. februar 2018 11:49)

Zato sada Bogdan pika loptu za milione, a ti urlas na sipki.

Batko

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23).

Znači...
(xxx, 6. februar 2018 11:06)

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever

mirko

pre 6 godina

Prvo da se razumemo navijač sam Partizana, Bogdanović mi je i sada jedan od najdražih igrača. Vujoševića sam poštovao kao trenera, ali on je previše emotivan čovek.
Ja sam pročitao njegovu izjavu posle te utakmice sa FMP, Partizanu je trebala pobeda za prvo mesto, a protivnik je bio u vođstvu, Bogdanović je odigrao hazarderski i usledio je ovaj događaj, a potom je Bogdanović udaljen iz igre, to se je desilo još jednom bez davljenja.
Vujošević se pravdao interesom kluba, a Bogdanović nije dao izjavu, ali u izveštaju je pisalo da se suprotstavio.
Bogdanović bi sigurno bio veliki igrač da je bio kod bilo kog trenera. U Partizanu je igrao i Vesterman najbolji igrač na juniorskom prvenstvu u istoj generaciji kao Bogdanović, ali nije ni blizu Bogdanoviću.
Bogdanović se zezao, a kako će ga ko razumeti njegova stvar.

gospodin Radnik

pre 6 godina

resetovanje ....kad pogledate oko sebe od klinaca do odraslih , nama kao drustvu treba resetovanje . lepo rece Balasevic : "dajte mi 10000 Vujosevica spascu ovu zemlju " .... pametnom dosta ..

Ne zabadaj crveno-beli nos u sve živo

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
(Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)

Ne znači, ali znači da si ostao loš košarkaš. I umestom ovog "jel" piši da li ili znači li to... Ne postoji ovo vaše "jel".

mbođ

pre 6 godina

Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 6. februar 2018 10:18)

Ako je ono šamar, onda je ovo davljenje pokušaj ubistva. I ne treba stavljati ovoga bez rominga u isti koš sa Obradovićem.

tocka

pre 6 godina

Koga ovo vredja, njega i treba da vredja.
Dečko je samo istinu rekao. Kod Amera je to show, zabava, a kod nas je sport prečesto pitanje života ili smrti. Paljevine smo, pomalo divlji i necivilizovani.

Kosta

pre 6 godina

To je bio ozbiljan incident.Retko ko zna da su Bogdanov oca jedva obuzdali,Saša Pavlović ga je držao da ne napadne Vujoševića u hodniku posle utakmice.Sutra dan je profesor sa novosadskog univerziteta,ne secam se imena,dao izjavu da Dusko Vujošević mora da se leči i pod hitno da se javi u neuropsihijatriju.

Kalkulacija

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazda Dojkan, 6. februar 2018 10:57)

Vidim nisi shvatio...
Neka spominje ko koga hoće i neka hvali svog bivšeg trenera, ako to hoće (mada sam čitao Bogdanove intervjue u kojima je rekao da je razmišljao o odlsaku iz Partizana posle tog davljenja).
Ono što je sporno je izjednačavanje tog odnosa sa odnosom otac-sin u Srbiji, što je u velikom broju slučajeva netačno.
Zato i takva naša negativna reakcija, jer nas očevi nisu davili. Mislim da bi svako normalan trebalo negativno da reaguje na ovakvu izjavu kojom se blati cela Srbija, a to sa navijačkom pripadnošću nema veze.
Inače Bogdan je trenutno svakako jedan od naših najboljih igrača,

Zarko

pre 6 godina

Ves masina, el sporet, frizider su toliko jednostavni aparati koji svaki dobar majstor moze da napravi pa se pitamo zasto ih mi ne pravimo.
Postoji samo jedan odgovor - losa politika.
U SAD entuzijasti prave automobile, motocikle, jahte sto je daleko
komplikavanije napravit nego ves masinu ali im politicari ne uzimaju
danak.

together we can rule the galaxy

pre 6 godina

dulo
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/000/994/591/large/romana-kendelic-romana-kendelic-palpatine.jpg?1437765854

NoName

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17) 

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl.. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30) 

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.
(Pozdrav genijalcima, 06. februar 2018 11:15)

A ti si dovoljno glup i nisi shvatio da oni ne govore o Vujoševiću, nego o Bogdanoviću. Bogdanović je krotka žrtva, za Bogdanovića je ovo odnos oca i sina. Za Duloa je ovo bio čas ljubavi, od 400 000 evra godišnje.

neko iz mase

pre 6 godina

o kakvom nasilju nad zenama i ovde pricate, smarate, inache zene su te koje maltretiraju u 90% slucajeva samo sto to o tome niko ne govori jer ne moze i fizicki da naudi kao muskarac iako i to rade!!bezobrazne jer znaju da deca pripadaju njima kako god okrenes, ucenjuju, muskarcima pukne film i naprave gresku, nema to Srbi pa maltretiraju, tako je svuda, ne samo kod Srba, zene se itekako postuju ovde vise ne go bilo gde drugde, obidjite malo sveta pa cete da vidite, problem je u zenama u 90% slucajeva!!! pravda za muskarce!!

NoName

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi. 
(coki, 06. februar 2018 10:30) 

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.
(nista o nicemu, 06. februar 2018 11:44)

Ivica Dačić im bio predsednik KK, pa Branko Ružić, Rasim Ljajić član UO... Nikad se politika nije mesala u rad KK Partizan Igokea. Oni su institucija, sve su postigli bez političara. I sad hoće da ih unište sa 4 državna sponzora + grad + RTS.

Miles Davis

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
(Jumko, 06. februar 2018 10:17)
Kojim nama? I ti spadas u nebeski narod?

xxx

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23). Znači...

nikola

pre 6 godina

U Srbiji kao i svuda u svetu se davljenje smatra činom siledzijstva i psihicke poremecenosti.Ali u ovom slučaju i "davljeni"ima probleme kad pokušava da razume davitelja.

LOL

pre 6 godina

Citam neke komentare i stvarno ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu - davio ga, fizicki zlostavljao, ugrozio mu zivot, itd... Covek bi pomislio da Bogdan vuce neke traume, a on decko to prica kroz salu i smeh. Ma pridavio ga Dule tolikom silinom (tj. prislonio mu ruku na vrat), da ovaj nije ni trepnuo.

E moj Bogdane, to nije za salu i smeh, sad ce strucnjaci da te posavetuju kako da prevazidjes taj strasan dogadjaj i traumu. Ali dobro, na svu srecu, decko se izvukao i preziveo je. Zamislite samo da ga je npr. ujeo komarac, ne dao Bog nikome... xD

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Mogu li grobari da nas više ne brukaju po celom svetu?? Sad misle da je u Srbiji normalno da očevi dave decu a ne shvataju da je to samo u partizanu.

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

Batko

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.
(Hvos, 6. februar 2018 12:12)

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!

spin

pre 6 godina

Sve dušebriznici, a iza vrata pitaj boga šta rade svojoj deci, ovo sa Duletom i Bogdanom je nevino za to, kamo sreće da shvate poentu

antiDebil

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga
(pacifista, 6. februar 2018 12:15)

Na primer ovako ?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=03&nav_category=78&nav_id=1310125

Homer Simpson davi Barta vec 30 godina iz potpuno drugacijih razloga nego sto je to slucaj u ovoj situaciji !! A mislis da lupam gluposti i da to poredjenje nema veze sa mozgom ? Onda ne znam sta da ti kazem...

nista o nicemu

pre 6 godina

U Srbiji nije normalno da otac davi dete, nikome, pa ni tebi, ne smemo dozvoliti da promovise nakaradni sistem koji abolira fizicko zlostavljanje dece. Bogdane, kao igraca mogu da te postujem, ali kao coveka posle ove izjave ne moze niko objektivan.

budimoIskreni

pre 6 godina

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..

Karamazov Brat

pre 6 godina

Da Bogdan nije "matrijal" ne bi Dule napravio od njega igraca...
Neosporan kvalitet obojice...ali...slika porazava i sahranjuje srpsku kosarku dokle god se bavi kosarkom

coki

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.

MarcoPolo

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.

Hvos

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.

petarczv

pre 6 godina

A sto im ne ispricas kako te je taj isti otac savetovao da izjavis kako neces da igras za reprezentaciju ako ti sudije ne dodele barem 20slobodnih bacanja po utakmici...

Dragan

pre 6 godina

Da sam na njegovom mestu eskivirao bih odgovor na ovo pitanje novinara. Ovako, napravili su od njega pajaca, a da on toga nije ni svestan. I jos ponosno prica da je ucestvovao u timskoj tuci na parketu, a da ga niko nije vukao za jezik. Stvarno svasta.

alen bez sertifikata

pre 6 godina

eh, da je vise ovakvih "oceva" u srbiji, koji su sto posto posveceni svojoj "deci", ne bi nam ovako bilo...kod nas "ocevi" ne stizu da se bave svojom decom od "kombinacija", blejanja, kladionica i pisanja licemernih komentara po internetu...papci i balvani nikad nece razumeti strast stvaranja zato sto sami nikad nista nisu stvorili...veliki dusko vujosevic je od svih tih decaka stvarao, ne samo vrhunske igrace nego i vrhunske ljude...

JocaBoca

pre 6 godina

Koji otac? Onaj što traži pare od voljenog mu kluba.
(ranac, 6. februar 2018 10:21)

Od anonimnih igrača Bertansa, Lovernja, Bogdanovića, Veselog, Bo Mekeleba, Robertsa... napravio je igrače sa milionskim ugovorima. Naravno da treba da dobije novac. Nije to radio za klikere.
Što se tiče davljenja i psovanja... pa vi trenirajte umetničko klizanje, šah, boćanje... mnogo ste mi nešto nežni.

Di Vujoušn

pre 6 godina

Sâm Bogdan mu je zahvalan na svemu pa i na ovome, ali ne, navijači fmp-a se i dalje trude da mu ukažu koliko je Dule ili iz nekog čudnog razloga DulO bio loš prema njemu i srpskoj košarci! Smiluj se Gospodine...

Dogodine u Havani

pre 6 godina

mene je trener i davio i lupio samar, sovjetska skola trenerstva. ne kazem da je to lepo, da je cudno za videti...ali imao sam odnos sa trenerom da kad tako nesto uradi nisam bio ljut na njega...ne davi on mene.zato sto me mrzi nego zato sto hoce da izvuce agresiju iz mene koju treba da izbacim na terenu. ko nije imao takav.odnos sa svojim treneron ne zna o cemu pricam, kada sam promenio klup da je novi trener.isto pokusao vrv bih mu ruke polomio. ponavljam samo odnos trenera i takmicara ako je takav a to dozvoljava takmicar..i jos jednom ruzno jeste za videti ali sport je takav da kad trener to uradi svi vide

petarczv

pre 6 godina

bolesno je što crveno beli deo Srbije na taj incident, ako se uopšte i može nazvati incidentim, gleda kao stvarno davljenje...svaki iole normalan čovek zna šta znači stvarno davljenje i da ono ne može proći bez određenih čak i manjih posledica. a da li je ovoj usijanoj glavi nešto falilo osim nabačene sramote? na celu tu glupost koju je napravio,još se i smejao...mogu samo da zamislim šta bi mu recimo Obradović uradio... da se razumemo,nasilje ne odobravam,ali taj incident je bio daleko od nasilja. i još nešto. dotični je mislio na uopšte odnos otac sin, a ne na sam čin "davljenja". opšte je poznato da se u svakoj izrečenoj rečenici može naći dvosmisleno značenje...pa ko normalan vaspitava dete davljenjem? prema tome,ovo je bila čista glupost i daleko od pravog davljenja.
(MarcoPolo, 06. februar 2018 12:13)

Bolesno je sto ti kao navijac partizana nalazis opravdanje u ovakvom cinu nasilja i neprimerenog ponasanja...
Zamisli da to uradi bogdanu ili trener u nba neverujem da bi tako pisao a trener bi dozivotno bio suspendovan iz lige...
Ne znam cime vas je taj vujosevic toliko omadjijao i zaglupeo...

Ne zabadaj crveno-beli nos u sve živo

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
(Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)

Ne znači, ali znači da si ostao loš košarkaš. I umestom ovog "jel" piši da li ili znači li to... Ne postoji ovo vaše "jel".

Perperius

pre 6 godina

Ajoj što ste toliko teški.
Ne kaže da je davljenje normalan odnos oca i sina, nego da je trener prisan sa svojim igračima, pa je i to davljenje jedan od primera takvog odnosa.

student

pre 6 godina

Taj Dule je od tebe napravio Igračinu! Koliko god ne podrzavam to davljenje 
Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 06. februar 2018 10:18)

Ako ćemo realno stanje stvari, Vujošević je napravio temelj za budućeg velikog igrača, a igračina je postao kod Željka Obradovića.

nista o nicemu

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi.
(coki, 06. februar 2018 10:30)

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.

miki

pre 6 godina

To nije obicaj u Srbiji nego u jsd partizan.Mene cale nikad nije davio, nisam ni ja svoju decu. pogotovo nisam pruzao casove ljubavi za lovu...

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.

laRS0n

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)
Imamo pobednika u za najgluplji komentar meseca. Bravo!!!
Kakve samo gluposti ljudu pisu. Najzasluznije za karijeru Bogdana Bogdanovica je Bogdan Bogdanovic i kraj price.

Laki

pre 6 godina

Da je taj otac ostao u Srbiji imala bi ova zemlja jos NBA talenata i vrhunskih igraca.
Ovako, corak. Nece niko da radi i ostaje posle treninga, niti treneri imaju autoritet da na to nateraju igrace. A i nije svako kao Vujosevic da mu je stalo do igraca i napretka i do ostajanja posle radnog vremena kad za godinu dana primi 3 plate. A titula mu zagarantovana jer ima para i moze da kupi koga hoce. Sto bi se covek mucio...

марко

pre 6 godina

Ово ме подсећа на ситуацију када сам био војник, тенкиста, на Т55.Био је са нама на терену неки водник кога смо звали Жиле Секс, јер је свој недостатак знања, прикривао тако што се према нама односио као да смо робијаши, константно је викао на нас, константо био нервозан.Дође ред на мене и још једног лика да пуцамо из митраљеза ПКТ, пуца се из тенка.Уместо да нас смири и лепо објасни, он крене да виче и млатара рукама према мени, КАКО САМ ГА ЗВИЗНУО по рукама, и почнем да вичем по њему, био је мањи од маковог зрна.Исто би учинио и са овим назови тренером, никада никоме нисам дозволио да ме физички малтретира.Да сам на Богдановом месту, звизнуо бих овог.

xxx

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23). Znači...

kladzom do bola

pre 6 godina

ja moga sina nisam nikad davio , nisam znao da takav odnos imaju ocevi i sinovi u srbiji . vidim ja da sam nesto propustio u vaspitanju ;)

patriJotiSam

pre 6 godina

Muzevi/momci s vremena na vreme ubijaju svoje partnerke, ponekad sve djuture sa zajednickim detetom..., onaj "psiholog" Zoran Milivojevic s vremena na vreme objasnjava da su cuske i ostale vaspitne mere dobra stvar, a naravno da ce i ovaj Bogdan da se hvali tim odnosom "otac-sin".., sve dok uporedo s tim muskarci okrivljuju feminizam za propast i pad nataliteta u Srbistanu, velicaju i klanjaju se maco Putinu i Trampu... ustaju u 3-4 ujutru da bi gledali tamo neka dva tri kosarkasa medju 500 ne pitajuci se o sustini svoga zivota. Nista novo u Srbistanu.

Cubaka

pre 6 godina

Ponovo na sajtu komentari "grobara" na nivou zabavista, Bogdanovic je prirodni talenat i svakako bi uspeo i bez Dula, komentari tipa "uspeo je zato sto ga je Dulo davio" su notorna glupost. A Dulo je jedan obicni nasilnik i za to je trebao da odgovara. Posebna je prica sta je sve radio sa sudijama, u nekoj drugoj drzavi bi sigurno zavrsio iza resetaka.

Miskec

pre 6 godina

"Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)"
Zamisli da ga je pretukao par puta, pa Bogdan bi danas bio glavni igrac u NBA! Kakav bolestan um!

21.vek

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

# Link komentara
Majsrore, ajde da malo obrnemo stvari. Ne znam da li si đak, student, radnik u nekoj firmi.Zamisli da ti profesor ili šef zalepi šamarčinu, izvuče uši, zbog neke greške koju si napravio.Sad, iz tvog komentara ti bi verovatno rekao sebi, neka, neka me šamara, čupa uši, ali ja ću jednog dana biti neko i nešto! Sumnjam da bi tako razmišljao, nego bi ako imaš i malo samopoštovanja nekako reagovao i usprotivio se.

ro

pre 6 godina

Ma koga je to Dule stvorio? Jel pominje neko Jakovljevića? Lako je od dobrog prospekta napraviti igrača ajde ti od drvne gradje napravi igrača a kroz KKP je prošlo na stotine igrača. Pa ovog Djoku Šalića je DV doveo prvi put, Miljenović, Klobučar...I tako ispadne da je više igrača nazadovalo kod DV nego napravilo neke karijere. Preuveličava se. Bogdan bi i bez njega imao NBA karijeru.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Kalkulacija, 06. februar 2018 12:42)

A, znaci penite zato sto je svoj odnos sa bivsim trenerom, koji ga je javno pridavio, uporedio sa odnosem otac - sin? Vredja vase emocije prema ocevima? Zaista ne razumem zasto penite?

Bice ipak da je zato sto vam je utrpao 130 poena na 3 utakmice, a sada je jedan od najboljih rukija u NBA. I dalje postuje i voli coveka kojeg bi vi voleli da zaboravite da je ikad postojao, ako ikako mozete. A ne mozete, jer ga tamo neki NBA igraci malo, malo pa pomenu kao ucitelja i ocinsku figuru. Bas mi vas je zao. Moracete da naucite sa zivite sa tim traumama.

pan

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17

Jeste burazeru, ti si 100% u pravu. Bogdanu ide baš loše, trese trojke u NBA i radi ono što najviše voli za milione dolara, dok ti prduckaš ovde iz čiste zlobe za džab džabe. Prosto mi te žao. Al kad bi se zezali, buahaha!

Globtroter

pre 6 godina

Koliko drame ni oko čega? "Davljenje" je trajalo sekund, možda i manje, a nisam primetio da je Bogdan posle toga imao fizičke posledice. To što je to predstavljeno kao davljenje je samo posledica nečijih uništenih detinjstava. Lakše im je da podnesu sopstveni neuspeh ako pobednika predstave kao lošeg.

Ko želi da razume, zna da je Bogdan mislio na odnos otac-sin u koji se unosi emocija, gde daješ sebe zarad drugog, gde se desi da ponekada preteraš, a u drugom trenutku budeš preblag. Duletova reakcija je bila njegova čista nemoć, trenutak u kome čovek plane, ali posle minut se kaje što je došlo do toga. Svi ovi dušebrižnici su to osetili više puta u životu u odnosima sa najbližima, ali važno je da se prave moralni kada treba da se oplete po Duletu.

Dakle možete to tako da posmatrate, a možete da se pravite da je hteo da kaže da odnos otac-sin podrazumeva nasilje.

Pozdrav genijalcima

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17)

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30)

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.

nikola

pre 6 godina

A ima nesto u pogledu mu njegovog oca... tj, trenera... to je ta avangarda, duh institucije, ta ljubav koji obicni smrtnici nece nikad razumeti...

A.B.

pre 6 godina

@blef - Da, zato je srpska liga najjaca na svetu, a NBA jedva da dobaci do kosarkaske lige Sri Lanke.
Teski psihicki poremecaj je u Srbiji, kad se huliganstvo, divljastvo, pirotehnika i ostalo smatra navijanjem i podrskom klubu.

srb

pre 6 godina

hahaha mene moj otac nikada nije davio...jeste odnos trenera i igraca prisan ali prisnost ne znaci fizicko nasilje, narocito ne na odraslom coveku

Gazda Dojkan

pre 6 godina

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever
(Batko, 06. februar 2018 12:34)

Eto, bar znas kako je nama ostalima, dok citamo tvoje komentare.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Mogu li grobari da nas više ne brukaju po celom svetu?? Sad misle da je u Srbiji normalno da očevi dave decu a ne shvataju da je to samo u partizanu.

together we can rule the galaxy

pre 6 godina

dulo
https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/000/994/591/large/romana-kendelic-romana-kendelic-palpatine.jpg?1437765854

Petar

pre 6 godina

Ovo je normalan odnos oca i sina u nasoj zemlji? Ono kad pljujes u svoju zemlju da bi sebe izvadio... Strasno...
(Zagor, 6. februar 2018 15:44)

Pre svega on to uopste nije rekao tako, bar prvo pogledaj viseo pa prokomentarisi... zato ti je i okacen.
A po ovoj zemlji pljuju mnogi koji u njoj zive i to s punim pravom i s dobrim razlogom.

Srbistan

pre 6 godina

Oni koji podrzavaju ovo, verovatno sa simpatijom podrzavaju nasilje nad zenama, lopovske politicare i prodaju glasova na izborima za 200g kafe. To je mentalitet pecinskog coveka koji robuje najnizim instiktima.

antiDebil

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga
(pacifista, 6. februar 2018 12:15)

Na primer ovako ?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=03&nav_category=78&nav_id=1310125

Homer Simpson davi Barta vec 30 godina iz potpuno drugacijih razloga nego sto je to slucaj u ovoj situaciji !! A mislis da lupam gluposti i da to poredjenje nema veze sa mozgom ? Onda ne znam sta da ti kazem...

Vukk

pre 6 godina

Lik je napisao malopre kako Bogdan ne moze da se poredi sa Jokicem,koji osnov ima za to?Ko je osvojio sam prvenstvo,dobio sa takvim brojkama vecitog rivala.Osvojio toliko titula sa Partizanom,Jokara digurno ne bi radio ni 30 % onoga..Sta je decko radio sa fenerom,ima i E.L. kao nosilac i glavni igrac najzasluzniji.Koliko ima medalja sa reprez.,vec 3 srebra ja mislim sa svakog takmicenja.Ljetos ginuo i igra ruki sezonu u kojoj ni jokic nije tada bio narocito bolji.Pokri se usima,inace Jokaru obozavam isto

mbođ

pre 6 godina

Al evo videsmo da i Žoc lupa šamare
(Strudla, 6. februar 2018 10:18)

Ako je ono šamar, onda je ovo davljenje pokušaj ubistva. I ne treba stavljati ovoga bez rominga u isti koš sa Obradovićem.

gospodin Radnik

pre 6 godina

resetovanje ....kad pogledate oko sebe od klinaca do odraslih , nama kao drustvu treba resetovanje . lepo rece Balasevic : "dajte mi 10000 Vujosevica spascu ovu zemlju " .... pametnom dosta ..

Nikola

pre 6 godina

Nasmeja me Bogdan, skroz pozitivan i cool momak!
a pojedinim komentatorima bih samo rekao da ne mrace, placu ko da je crna hronika. Dule je zdravlje izgubio da bi ove momke izveo na pravi put, zato ga svi oni i vole i cene..
bogi care samo prasi

Nikki

pre 6 godina

Zar ne pomsilte svi da to ponasanje Vujosevica, Obradovica nije normalno? I ja sam trenirao kosarku trener najgore psovke upucuje deci od 12 godina itd.. To je valjda deo naseg identiteta. Prvo nije dobro za zdravlje drugo to je samo kosarka. Mnogo mi se vise svidja americki sistem gde se trener smeje sa protivnickim igracima, publika se zeza i sve ok...

topla voda

pre 6 godina

00

Ovaj Bogdanovic nije normalan pa na mene pokojni otac nije podigao ruku. 

Idiot!
(Kol9Gol&Majt19Dvajt, 06. februar 2018 11:49)

Zato sada Bogdan pika loptu za milione, a ti urlas na sipki.

Vladimir

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23)
Ni mene moj!
Kako glupa izjava! Napisat cu nesto sto svi odavno znamo: Nama nisu potrebni neprijatelji da nas ponizavaju i ocrne. Mi to sami radimo i time se ponosimo, to nam je super.

Goran

pre 6 godina

Dule je napravio igrača od tebe, ali reći da je normalno davljenje, e pa nije normalno. Nije normalno. Mene otac nikada nije davio i ne znam nikoga u mojoj okolini da mu je to otac uradio. Ispacse da je to nesto normalno kod Srba...

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma daj ne preterujte sa Dulom, Bogdan je talenat vrhunski ko god da je bio trener partizana Bogdan bi opet bi isti igrac mozda i bolji.

spin

pre 6 godina

Sve dušebriznici, a iza vrata pitaj boga šta rade svojoj deci, ovo sa Duletom i Bogdanom je nevino za to, kamo sreće da shvate poentu

nikola

pre 6 godina

U Srbiji kao i svuda u svetu se davljenje smatra činom siledzijstva i psihicke poremecenosti.Ali u ovom slučaju i "davljeni"ima probleme kad pokušava da razume davitelja.

NoName

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 6. februar 2018 10:17) 

Odnos nasilnika i krotke zrtve. Veliki deo Srba je mentalno jos u srednjem veku, sto se moze videti u podanickom stavu prema vlastima, maltretiranju zena i sl.. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (budimoIskreni, 6. februar 2018 10:30) 

Samo ste Vas dvojica genijalaca (pod uslovom da nije ista osoba) zaboravili da dule nije Srbin, nego crnogorac.
(Pozdrav genijalcima, 06. februar 2018 11:15)

A ti si dovoljno glup i nisi shvatio da oni ne govore o Vujoševiću, nego o Bogdanoviću. Bogdanović je krotka žrtva, za Bogdanovića je ovo odnos oca i sina. Za Duloa je ovo bio čas ljubavi, od 400 000 evra godišnje.

Kosta

pre 6 godina

To je bio ozbiljan incident.Retko ko zna da su Bogdanov oca jedva obuzdali,Saša Pavlović ga je držao da ne napadne Vujoševića u hodniku posle utakmice.Sutra dan je profesor sa novosadskog univerziteta,ne secam se imena,dao izjavu da Dusko Vujošević mora da se leči i pod hitno da se javi u neuropsihijatriju.

mirko

pre 6 godina

Prvo da se razumemo navijač sam Partizana, Bogdanović mi je i sada jedan od najdražih igrača. Vujoševića sam poštovao kao trenera, ali on je previše emotivan čovek.
Ja sam pročitao njegovu izjavu posle te utakmice sa FMP, Partizanu je trebala pobeda za prvo mesto, a protivnik je bio u vođstvu, Bogdanović je odigrao hazarderski i usledio je ovaj događaj, a potom je Bogdanović udaljen iz igre, to se je desilo još jednom bez davljenja.
Vujošević se pravdao interesom kluba, a Bogdanović nije dao izjavu, ali u izveštaju je pisalo da se suprotstavio.
Bogdanović bi sigurno bio veliki igrač da je bio kod bilo kog trenera. U Partizanu je igrao i Vesterman najbolji igrač na juniorskom prvenstvu u istoj generaciji kao Bogdanović, ali nije ni blizu Bogdanoviću.
Bogdanović se zezao, a kako će ga ko razumeti njegova stvar.

PsychoTheRapist

pre 6 godina

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!
(Batko, 6. februar 2018 13:09)

E moj Botko, on bi za 36 mil.$ a ti si svoje dao za sendvič sa parizerom i sirom!

Kalkulacija

pre 6 godina

Alo panteri sta penite? Ako se Bogi sali sa tim, sto vas to pogadja toliko?
Nesto ne cuh da je bilo koji igrac pomenuo Radonjica po odlasku iz malog kluba iz predgradja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gazda Dojkan, 6. februar 2018 10:57)

Vidim nisi shvatio...
Neka spominje ko koga hoće i neka hvali svog bivšeg trenera, ako to hoće (mada sam čitao Bogdanove intervjue u kojima je rekao da je razmišljao o odlsaku iz Partizana posle tog davljenja).
Ono što je sporno je izjednačavanje tog odnosa sa odnosom otac-sin u Srbiji, što je u velikom broju slučajeva netačno.
Zato i takva naša negativna reakcija, jer nas očevi nisu davili. Mislim da bi svako normalan trebalo negativno da reaguje na ovakvu izjavu kojom se blati cela Srbija, a to sa navijačkom pripadnošću nema veze.
Inače Bogdan je trenutno svakako jedan od naših najboljih igrača,

Оџо

pre 6 godina

Богдан је постао врхунски играч јер је таленат који јако вредно ради, а не зато што га је онај давио. Доста више са том заменом теза.

Вентилатор

pre 6 godina

Нека ме неко исправи, али када сам гледао прошле године након драфта интервју Богдана на енглеском, говорио је очајно. Сада пун самопоуздања, нагласак добар. Још један доказ о његовој интелигенцији, у Турској је причао српски, на лето српски са репрезентацијом, а сада је све рупе попунио за кратко време.

Иначе, Боги, вежбао си овај шут против Бразила ваљда ;)

Slobodan

pre 6 godina

Ma naravno, ovo je otac a majka donosi sarmice na trening ... dnevna doza ludila !!!
Treneri dave igrace, stipaju sudije, navijaci se ubijaju oko sipke pravi rat, konferencije za stampu posle i pre utakmice su politicke tribine i to sve o trosku drzave !!!
Onda se probudis u bednoj Srbiji gde je sportski protivnik neprijatelj i iznenadis naslovima u jos bednijim novinama ko je koga kad i gde u zadruzi i parovima pa onda otac ubio sina ili obrnuto, koga su smakli skaljevci i naravno gde je bio i sta rekao najveci radik nasih naroda i narodnosti ....
U svemu ovome jedini je problem sto su sarmice bile malo neslane ...
Dobro jutro Srbijo !

ja Srbijanac

pre 6 godina

@Laza L,
a sto te smeta sto je covek rekao istinu? "odnos oca i sina", a sta da je tek rekao kakav je u Srbiji odnos muza prema zeni?

Batko

pre 6 godina

Mene moj otac nikad nije davio. Jel to znaci da je los otac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija Dukić, 6. februar 2018 10:23).

Znači...
(xxx, 6. februar 2018 11:06)

"Glupost je najneobičnija od svih bolesti - od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali." Ž.Prever

Batko

pre 6 godina

Mene moze i da j ako cu posle da dobijem 36 miliona dolara.Napravio ga milionerom i sad je problem sto ga je uhvatio jednom u afektu.Mnogo unistenih detinjstava.
(Hvos, 6. februar 2018 12:12)

Izgleda da je tvoje detinjstvo prvo unisteno...
Nego, da li bi dao i da te ....za 36 miliona ? Sta te briga, bude kratko, a tebi slatko, a 36 je 36 zar ne ?!

Sale

pre 6 godina

Tako je i divac u dokumentarnom filmu o njemu izjavio kako mu je prvo veliko odusevljenje kada je usao u prodavnicu i video stotine vrsta cokolada, a kako jos rece u Srbiji si tad mogao da kupjs samo jednu????

NoName

pre 6 godina

ranac...kog voljenog kluba?kakve veze ima Duletov I Danilovicev Partizan u kome politicari nisu nista odlucivali a u upravnom odboru bile legende kosarke sa ovim naprednjackim u kome su ljudi koji loptu nisu videli nego su u naprednjacima,koji su dosli sa Pekovicem da odrade posao I obezbede urusavanje Partizana?Dule ne trazi nista,on ceka da mu se isplate plate koje mu duguju botovi. 
(coki, 06. februar 2018 10:30) 

Dodik i Karic legende kosarke? Sa vama Grobarima stvarno, ali stvarno, uvek neka komedija.
(nista o nicemu, 06. februar 2018 11:44)

Ivica Dačić im bio predsednik KK, pa Branko Ružić, Rasim Ljajić član UO... Nikad se politika nije mesala u rad KK Partizan Igokea. Oni su institucija, sve su postigli bez političara. I sad hoće da ih unište sa 4 državna sponzora + grad + RTS.

ledilo21

pre 6 godina

Da je i Andrića češće davio, ne bi danas bio na marginama evropske košarke i blizu toga da ga ni Partizan neće, a bio toliki talenat, čak i veći od Bogdana...

pacifista

pre 6 godina

Otac davi sina, kum kuma bode nozem u kafani...tradicionalni odnosi prijatelja i familije u Srbiji, sportskoj naciji
pa moze se mozda do uspeha i bez toga

Sivi soko

pre 6 godina

Dečko je odmeren, staložen i daje primerene izjave. Ne verujem da je njemu baš drago zbog davljenja, ali svesno daje normalne izjave, uz šalu i na sopstveni račun.

Pa šta treba, da psuje i pljuje po nekadašnjim trenerima, da se srozava i tako upada u oči javnosti i žute štampe?

Ne treba.


Bravo Bogi dečko, samo napred!!!

Nina

pre 6 godina

@nista ni o cemu

Bogdan se dosta salio dok je davao ovu izjavu..ne razumem da si ti to sve podigao na tako ozbiljan nivo.
Ako me ista nervira to je kad ljudi ne slusaju i ne pokusavaju da shvate sta je govornik hteo da kaze. Ljudi, odraz inteligencije je kad proniknete u sustinu onoga sta se govori a ne da interpretirate i vi dajete kontekst izrecenom.
Ajde malo opusteno, zna vrlo dobro Bogdan sta predstavljaju Vujosevic i Zeljko u njegovom zivotu i karijeri..

Drezga

pre 6 godina

Pa da ga nije davio sad bi igrao u Crnokosi a ne u Sakramentu.Ne vidim ja ovde ništa loše sto ga je davio.
(room 1408, 6. februar 2018 10:22)

Koliko vidim po tebi, a i mnogim tvojim istomisljenicima Bogdan je trenutno tu dje jeste zbog `davljenja`, znaci nista to sto je momak stvarno talentovan, sto je uporan, voli kosarku, vec davljenje je u pitanju !? Treba pitati Jokica jel i njega neko davio mozda !? Teodosica !? Dejana Savicevica !? Djokovica !? Sapica !? Vanja Grbic !? Djordjevic, Danilovic, Divac, Stojakovic, Mijatovic, Mihajlovic itd. itd. itd. itd.!? Jel su svi davljenici !? Ili je mozda u pitanju ipak nesto drugo ? Ne mislis tako !?

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Neopravdavam ovo ali ipak je ovo izmedju njih dvojice.A pitacu ovako sve sto su toboze zgrazeni ovim,zasto deca po skolama maltretiraju profesore,ucitelje i slabije vrsnjake?.Nekad se znalo ako si bezobrazan i bahat u skoli kad ti profesor,ucitelj pukne samarcinu nepadne ti na pamet da uradis isto bude te sramota i znas da si uradio nesto lose.A sada nesme niko da pipne dete i ono moze da se izivljava nad svima do besvesti, mislim jel to moralno?

neko iz mase

pre 6 godina

o kakvom nasilju nad zenama i ovde pricate, smarate, inache zene su te koje maltretiraju u 90% slucajeva samo sto to o tome niko ne govori jer ne moze i fizicki da naudi kao muskarac iako i to rade!!bezobrazne jer znaju da deca pripadaju njima kako god okrenes, ucenjuju, muskarcima pukne film i naprave gresku, nema to Srbi pa maltretiraju, tako je svuda, ne samo kod Srba, zene se itekako postuju ovde vise ne go bilo gde drugde, obidjite malo sveta pa cete da vidite, problem je u zenama u 90% slucajeva!!! pravda za muskarce!!

D1V1

pre 6 godina

@room 1408
To onaj efekat leptira? Ako te danas udari auto sutra postanes predsjednik Amerike?
Ovo ti je kao religija, nadjemo jednu najiracionalniju i najdebilniju stvar da objasnimo drugu jednako iracionalnu i debilnu stvar.

V

pre 6 godina

Mozda i mi da naucimo nesto od njih

Nija svaka utakmica otadzbinski rat

Partizan je nekad imao publiku koja je znala da ustane i aplaudira potezima Kukoca i Radje

Nazlost Bogdan je porastao u eri mrznje

Osmeh na licu, prvi-korak udaljavanja od tamne strane

Zdrav takmicarski duh
Hocu i ja da pobedim ali ne mrzim protivnika
postujem sto je uzeo loptu i izasao na teren

Zelim ti sve najbolje Bogdane, super ti ide, svaka cast

Miles Davis

pre 6 godina

Tako je! Kod nebeskog naroda je to "odnos oca i sina"! Verovatno nam zato i ide ovako dobro...
(Jumko, 06. februar 2018 10:17)
Kojim nama? I ti spadas u nebeski narod?

Лаки Топаловић

pre 6 godina

Кристина: Како то изгледаш Мирко? Шта се десило?
Мирко Топаловић: Ма ништа. Тата ме мало тукао.
Кристина: Па црни Мирко, како тек изгледаш кад те тата пуно туче.

tocka

pre 6 godina

Koga ovo vredja, njega i treba da vredja.
Dečko je samo istinu rekao. Kod Amera je to show, zabava, a kod nas je sport prečesto pitanje života ili smrti. Paljevine smo, pomalo divlji i necivilizovani.

LOL

pre 6 godina

Citam neke komentare i stvarno ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu - davio ga, fizicki zlostavljao, ugrozio mu zivot, itd... Covek bi pomislio da Bogdan vuce neke traume, a on decko to prica kroz salu i smeh. Ma pridavio ga Dule tolikom silinom (tj. prislonio mu ruku na vrat), da ovaj nije ni trepnuo.

E moj Bogdane, to nije za salu i smeh, sad ce strucnjaci da te posavetuju kako da prevazidjes taj strasan dogadjaj i traumu. Ali dobro, na svu srecu, decko se izvukao i preziveo je. Zamislite samo da ga je npr. ujeo komarac, ne dao Bog nikome... xD

skr

pre 6 godina

Kako su cudni ovi Ameri, nisu ga pitali ni za fmp, covica, vucica, budzete, procente suta, cak se nisu ni zaprepastili na ociglednu salu na racun odnosa oca i sina u Srbiji, cak su i prijateljski prihvatili kritiku da su navijaci ocajni. Cudan narod stvarno, ovde bi... pa vidite i sami komentare.

Zarko

pre 6 godina

Ves masina, el sporet, frizider su toliko jednostavni aparati koji svaki dobar majstor moze da napravi pa se pitamo zasto ih mi ne pravimo.
Postoji samo jedan odgovor - losa politika.
U SAD entuzijasti prave automobile, motocikle, jahte sto je daleko
komplikavanije napravit nego ves masinu ali im politicari ne uzimaju
danak.

kako da ne

pre 6 godina

Svidja mi se sto se nikada do sada nije promenio. Ni kada je otisao u Fener i kada je super zaradjivao i bio zvezda tima, evo i sada. Ne menja se decko i dalje je onaj Bogdan iz Partizana kada je pocinjao. Svaka mu cast za to i neka ostane kao osoba kao sto je do sada, a u Nba samo neka napreduje jos vise. Predstavlja nas Srbe na super nacin, kako on, tako i Jokic, Teo, Bobi. Mada Bogdan je po meni naj lik. Svakako, svima samo zdravlje u uspeha, bravo momci.