Ponedeljak, 05.02.2018.

17:00

EP: Odličan otpor Srbije, Kazahstan ponovo koban

Futsal reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Sloveniji, pošto je od Kazahstana poražena sa 3:1.

Izvor: B92

EP: Odlièan otpor Srbije, Kazahstan ponovo koban IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

acika

pre 6 godina

Nisam iz Srbije pa nisam upoznat sa mnogim stvarima, jedna stvar mi nije jasna ako neko zna zasto Elvis Ramadani ne igra za reprezentaciju?
Ako neko zna neka odgovori bio bi mu jako zahvalan.
Izgubili smo jer smo fizicki slabi i sto citava reprezentacija do prije par dana igra "seoske" turnire gdje sa lako igraja uz pomoc sudija pa onda kada Kocic padne sudija ne svira nista i primis kljucan pogodak za 2:0. Vidjelo se posle da je pokusao da simulira prekrsaj jer je izgubio loptu dva puta u tom napadu.Kada igras takve turnire izgubis osjecaj za realnost kada dodje ekipa koja igra pravi fudbal-futsal.
Mislim da je Prosinecki to najbolje objasnio da u Srbiji Zvezdini igraci u ligi dok se okrenu vec su stigli protivnickog igraca dok u kvalitetnijim takmicenjima to nije slucaj.
Ostaje zal jer i pored svega imali smo sansu ne veliku ali smo je imali
Pozdrav svima

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 22:54)

Futsal se svodi na 4 igrača plus golman. Ta dva igrača im čine skoro 50% prvog tima. Bukvalno nose celu ekipu. Bitna stavka u celoj priči.

Predrag

pre 6 godina

Kada se lomio rezultat Kazahstanci (citaj Brazilci) su dali drugi gol posle ociglednog faula nad nasim igracem koji je video ceo stadion a samo sudije nisu?! No, mi smo ipak propustili nekoliko sansi i zasluzeno izgubili. Da smo igrali sa pravim Kazahstancima bila bi to druga prica. Da vidimo samo da li ce Iguita moci sa nekim jacim protivnikom u polufinalu da pravi igraca vise u polju.

Petar

pre 6 godina

Alo Kazahstan ima DVA Brazilca, a vi pricate o nekim Brazilcima kao da im je pola tima Brazilaca ko Rusima. Naravno da je i to previse i da sam protiv ali hocu samo da kazem da ste prosle godine culi da im igraju Brazilci (kad ih je bilo stvarno vise) i sad na pamet pricate o nekim Brazilcima a da ni ne znate o cemu se radi jer naravno ne pratite futsal. Izgubili protiv Brazilaca, Brazilci nisu losi, Kazahstan a igraju im Brazilci...kad ono golman i jos jedan Brazilci u celom rusteru

Mickey

pre 6 godina

Svaka čast momcima,ali na klupi nam treba neko sa iskustvom,a to je dr Vladan Miladinović Koska,broj jedan u srpskom futsalu,koji je godinama sa daleko slabijim ekipama parirao i Marbu i Ekonomcu i nekada ekipama iz Crne gore.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ruku na srce kazahstanci su kompaktniji i brzi tim i odlicno igraju. Nasi su bili vrlo dobri. Nedostajalo je i malo srece. 3 stative pri aktivnom rezultatu. Da je jedna usla, druga bi prica bila.
Treba cestitati momcima, dostojno su predstavili Srbiju, u sportu koji je kod nas jos uvek nerazvijen i u koji se malo ulaze.

don

pre 6 godina

Šteta što će ova generacija ostati bez ijedne medalje, svako evropsko smo blizu, ali nam za malo promakne. Na kraju ispadne da su naši najbolji igrači ispali tragičari. Perić i Kocić su bili direktni krivci za sva 3 naša gola, celo prvenstvo su igrali ispod svog nivoa i nadao sam se da će danas eksplodirati, ali šta je tu je. Momci glavu nadam se da će te se plasirati na svetsko pa da odmerimo snage sa Brazilom i Argentinom.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Сава, 05. februar 2018 18:49)

Nemoj prijatelju, dosadiše i Bogu i narodu. Nije loše ni ovako, samo da se malo uredi, da se sponzori uključe i biće još bolja priča. Plus nema više papira, a ni ljudi da piše tolika saopštenja. Ne pominji Blizance.

JPR24

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.Каква би то лудница била.Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 05. februar 2018 18:49)
A sa kojim parama ?? Da naprave cirkus kao sa fudbalom ? I da raznorazni paraziti vode klubove ? Ne hvala.

duledudule

pre 6 godina

da smo igrali celu kao oni.tj da nam je igrao igrac umesto golmana u fazi napada dobili bi.ali ok.super su se borili.dali su sve od sebe

veliki strumf

pre 6 godina

Zalosno. Toliko stativa, toliko sansi i primis 3 neverovatna pacerska gola. Nije mi jasna ova nasa postavka na kraju: Kocicu sa desne strane stoji Simic - covek krakat, bez ikakve tehnike i kontrole lopte. Ovaj mu je dodao loptu 10 puta za 2 minuta a efekat NULA - Simic bi mu svaki put vratio loptu. Bez ikakve ideje da sutne, da proigra nekog - samo vraca loptu. Kocic najlosiji tokom celog prvenstva - steta sto je i Peric bio vrlo los veceras. Imali smo realne sanse veceras, nista Kazahstan nije bio bolji.

fed

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)

Douglas Jr, Higuita dvojica glavnih igraca. Jesu ih pre imali vise, ali ih I dalje imaju

bip

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.
(Dovla, 05. februar 2018 19:22)

U kosarci sme samo jedan naturalizovani igrac (stranac), tako da kosarka nema problema sa strancima.

veliki strumf

pre 6 godina

Kazahstan prakticno ceo mec u napadu igra sa 5 igraca (doduse iz te igre nista posebno nisu uradili), a mi gubimo 2-0 i evo na 6 minuta do kraja i dalje ne uvodimo igraca-golmana. Sta se ceka? 3. poluvreme?

Nemus

pre 6 godina

Celo prvenstvo isti problem, kako braniti prekid. To nas je ubilo. Eto na čemu raditi za sledeće prvenstvo. Naravno to je i ta loša kontrola lopte, i onaj poprečni pas, koja nas je danas koštao. E sad to ćeš teško postići pošto su zato zaduženi oni Brazilci što igraju u ostalim reprezentacijama.

H2O

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Dazugetan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi). 
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.
(veliki strumf, 05. februar 2018 18:31)
strumfe, vidi se da futsal pratis od juce. Simic je bio nas najbolji igrac na prvenstvu u Srbiji, igra fenomenalno ono sto ti ne vidis, a jako je bitno- odbranu. A koliko je tesko igrati sidrasa na ovom nivou, to tek ne mozes da zamislis.
sportski pozdrav, bravo momci

veliki strumf

pre 6 godina

Upropastise nas 2 "najbolja" igraca Peric i Kocic (koji na ovom prvenstvu ne postoji)! Kakve dve amaterske prodaje lopte. Dzaba sanse, dzaba dobra igra kada primamo pacerske golove.

Рајко Четник

pre 6 godina

Казахстан бољи, наши безидејни. Ова генерација је одрадила своје, ово је максимум. Надам се да су рођени неки нови клинци.

BOSS

pre 6 godina

Koji otpor,pa ovi su bili pod artiljerijom zadnjih 10 minuta,koliko su srece imali nisu ni svjesni... Bravo za nase,svaka cast i vise srece drugi put

Ivan

pre 6 godina

Odigrali su katastrofalno 35 minuta, nisu ni zasluzili vise. Sto se tice igraca, mora da se napravi po koja promena u sastavu. Ovi isti igraci drze monopol, igraju vec 10 godina. Izgleda kao da tu niko drugi ni ne moze da upadne. Treba ti veza kao za policiju.

Stara kuka

pre 6 godina

E dugo nisam video da ovako nismo imali srece.Imali su i Kazakstanci extra sanse,ali 3 puta okvir gola i najbolja sansa na utakmici Raicevic kod 0:0.Steta.

Whu

pre 6 godina

Kazahstan igra grozan futsal za mojsutra ukus. Mi smo dva zicera na pocetku promasili I to je to. Steta I za precku za nereseno,al koliko se ulaze u futsal ovo je ogroman uspeh,uspeh na cisti talenat I entuzijazam ekipe I strucnog staba.

ultrasrbin

pre 6 godina

Davno rekoh da Rakic nije igrac za reprezentaciju. I dalje to mislim, ali on je izmislio fudbal za Radovanovica, Matijevica i Tomica.

Dovla

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.

Kuki

pre 6 godina

Steta, potpuno izjednacena utakmica, ne dostajalo je malo i srece. Bravo za nase momkke u svakom slucaju. Vidim bo broju komentara, da je pocelo malo vece interesovanje za nasu futsal reprezentaciju, nego sto je to bilo predhodnih dana. I drago mi je zbog toga. Ovi momci su zasluzili mnogo vise paznje od one koja im je posvecena tokom veceg dela ovog turnira. Takodje mi je drago sto je pored nasih zemljaka i slovenacki deo publike zdusno bodrio nasu reprezentaciju. To je lepo.

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 18:46)

Drugar na time-out se očigledno čuje Portugalski. Da ti pojasnim tim jezikom pričaju Brazilci pored Portugalaca naravno. To je ta ista ekipa iz Beograda svi Brazilci su im na broju.

my way

pre 6 godina

Штета! Нема се момцима шта замерити, дали су све од себе. Квалитетом нас Казахстанци нису надиграли, напротив и ову утакмицу је једноставно пресудио фактор среће.

sasa jokic

pre 6 godina

Peric....kapiten!? I na EP u Beogradu je bio kikser, kao i veceras, ali srpska posla, ima kombinaciju. Kadno smo krenuli u napad, malo nam je sreca okrenula ledja...na sledecem ce nas pogledati:

Ljubitelj futsala

pre 6 godina

@Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 5. februar 2018 18:49) # Link komentara

Ne dao bog da naprave klubove i i igraju. Futsal je cist sport kod nas. Nema namestanja i dosta ima interesantnih rezultata. Kada bi oni igrali MORALI bi da pobedjuju da mesetare da namestaju. Ovako kada njih nema nema pritisaka i rezultat se vidi. Ekonomac je u 6 klubova u evropi a reprezentacija igra odlicno. Bez oobzira sto cemo izgubiti ovu utakmicu ne bi dao nas futsal zvezdi i partizanu. Pozivam te da dodjes do KG da odgledas neku utakmicu kada se bude igrala LS sledece godine. Videces punu halu dobro navijanje i sjajan futsal. To sto zelis da vidis lom na tribini i kako se neko dere nije futsal.
Inace Ekonomac je ove godine ispao od Barselone u LS

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)
Jeste, dobro si primetio da skoro pa nema brazilaca, inace kazahtanci u svojoj zemlji pricaju u slobodno vreme na portugalskom, planiraju da ga za par godina uvedu kao 'maternji' jezik, zato i na time out-u trener prica na portugalskom, nikad dosta vezbanja jezika, da budu spremni kad predju svi da pricaju na portugalskom ;)...

Stef

pre 6 godina

Bilo bi sjajno ako bi ovaj sport postao popularniji, zaista zaslužuje. Brza, luda igra, puna tempa i dešavanja, a usput još i fudbal :)

Србијанка

pre 6 godina

Неко нема интернет и кабловску. Ја сам убога сиротиња а волела бих да погледам утакмицу.

некле

pre 6 godina

Ево га опет овај баксуз од стручног консултанта.
Мада, боље да настави да мрачи, очигледно доноси срећу нашима.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ne gledam sport cije reprezentacije imaju gomilu stranaca. Odu na Kopakabanu i celoj ekipi (Azerbajzan) das drzavljanstvo ili polovini ekipe

Petar

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.

veliki strumf

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Kazahstan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi).
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.

veliki strumf

pre 6 godina

Mi ne umesmo da damo zicere. oni ga dadose ni iz cega. Dvostruki krivac kapiten Peric: prvo je amaterski izgubio loptu kao poslednji igrac i napravio faul, a onda nakon odbrane Aksentijevica stajao ukopan kao kip i nije reagovao na odbijenu loptu, kao i jos jedan nas igrac. Inace smo ocajni u branjenju prekida, ovo je prakticno 3. gol koji primamo na slican nacin, posle prekida. Ne mogu da verujem koliko su staticni i nista ne pokrivaju. Uz to, 4 faula za 8 minuta, od kojih su 3 potpuno nepotrebni i glupi. Samo nam treba jos kazneni udarac da napravimo ovakvim nebuloznim faulovima.

my way

pre 6 godina

Ракић најлошији у првом полувремену. И код гола се човек закопао неколико секунди на левој стативи где је покривао слободњак уместо да изађе на блок, 2 и по минута пре краја опет касни и само чудом Аксентијевић спасава гол. Пеић мора неком мајсторијом да се искупи за грешке, а и Коцић нешто да уради. Штета за прво полувреме, јер играмо добро. Ајмо момци!

Сава

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.

VeljaCZV

pre 6 godina

Šteta bi bilo da ne pobedimo, ali Kazahstan je Brazil B.
Pri tom, futsaleri se mnooooooooogo više trude od rukometaša.
Podrška Srbiji !!! :)

Adha

pre 6 godina

RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.
(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)
Volim vas takve sto uvek pokusavate da ispadnete pametni. Sve te druge kategorije koje si naveo su mizerne na RTS-u, osim ako u kulturu, obrazovanje itd. ne svrstavas “Selo gori”, “Srecni ljudi”, “Bolji zivot” itd.koje repriziraju 25 godina unazad. Osim toga kako to mislis “ako uopste placas pretplatu”? Ocigledno da ne zivis godinama u Srbiji pa ne znas da racun za pretplatu stize uracunat uz racun za struju, tako da je nemoguce ne platiti pretplatu.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@nema nama spasa, RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.

DrUrke

pre 6 godina

(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)

Druze, ako mislis da je kultura žikina šrenica (namerno malim slovima), 17 repriza serije "Porodicno Blago" itd, neke politicke emisije koje ne sluze nicemu, a tek sto se istorije tice, nema nijedna ZGLAVNA i precizna emisija...Programska šema RTS-a je u zadnjih 5 godina do te mere jadna da me ne bi čudilo da nisu više najgledaniji...

VeljaCZV

pre 6 godina

Šteta bi bilo da ne pobedimo, ali Kazahstan je Brazil B.
Pri tom, futsaleri se mnooooooooogo više trude od rukometaša.
Podrška Srbiji !!! :)

Ljubitelj futsala

pre 6 godina

@Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 5. februar 2018 18:49) # Link komentara

Ne dao bog da naprave klubove i i igraju. Futsal je cist sport kod nas. Nema namestanja i dosta ima interesantnih rezultata. Kada bi oni igrali MORALI bi da pobedjuju da mesetare da namestaju. Ovako kada njih nema nema pritisaka i rezultat se vidi. Ekonomac je u 6 klubova u evropi a reprezentacija igra odlicno. Bez oobzira sto cemo izgubiti ovu utakmicu ne bi dao nas futsal zvezdi i partizanu. Pozivam te da dodjes do KG da odgledas neku utakmicu kada se bude igrala LS sledece godine. Videces punu halu dobro navijanje i sjajan futsal. To sto zelis da vidis lom na tribini i kako se neko dere nije futsal.
Inace Ekonomac je ove godine ispao od Barselone u LS

Stef

pre 6 godina

Bilo bi sjajno ako bi ovaj sport postao popularniji, zaista zaslužuje. Brza, luda igra, puna tempa i dešavanja, a usput još i fudbal :)

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)
Jeste, dobro si primetio da skoro pa nema brazilaca, inace kazahtanci u svojoj zemlji pricaju u slobodno vreme na portugalskom, planiraju da ga za par godina uvedu kao 'maternji' jezik, zato i na time out-u trener prica na portugalskom, nikad dosta vezbanja jezika, da budu spremni kad predju svi da pricaju na portugalskom ;)...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ruku na srce kazahstanci su kompaktniji i brzi tim i odlicno igraju. Nasi su bili vrlo dobri. Nedostajalo je i malo srece. 3 stative pri aktivnom rezultatu. Da je jedna usla, druga bi prica bila.
Treba cestitati momcima, dostojno su predstavili Srbiju, u sportu koji je kod nas jos uvek nerazvijen i u koji se malo ulaze.

Dovla

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.

Whu

pre 6 godina

Kazahstan igra grozan futsal za mojsutra ukus. Mi smo dva zicera na pocetku promasili I to je to. Steta I za precku za nereseno,al koliko se ulaze u futsal ovo je ogroman uspeh,uspeh na cisti talenat I entuzijazam ekipe I strucnog staba.

JPR24

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.Каква би то лудница била.Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 05. februar 2018 18:49)
A sa kojim parama ?? Da naprave cirkus kao sa fudbalom ? I da raznorazni paraziti vode klubove ? Ne hvala.

don

pre 6 godina

Šteta što će ova generacija ostati bez ijedne medalje, svako evropsko smo blizu, ali nam za malo promakne. Na kraju ispadne da su naši najbolji igrači ispali tragičari. Perić i Kocić su bili direktni krivci za sva 3 naša gola, celo prvenstvo su igrali ispod svog nivoa i nadao sam se da će danas eksplodirati, ali šta je tu je. Momci glavu nadam se da će te se plasirati na svetsko pa da odmerimo snage sa Brazilom i Argentinom.

duledudule

pre 6 godina

da smo igrali celu kao oni.tj da nam je igrao igrac umesto golmana u fazi napada dobili bi.ali ok.super su se borili.dali su sve od sebe

fed

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)

Douglas Jr, Higuita dvojica glavnih igraca. Jesu ih pre imali vise, ali ih I dalje imaju

my way

pre 6 godina

Штета! Нема се момцима шта замерити, дали су све од себе. Квалитетом нас Казахстанци нису надиграли, напротив и ову утакмицу је једноставно пресудио фактор среће.

BOSS

pre 6 godina

Koji otpor,pa ovi su bili pod artiljerijom zadnjih 10 minuta,koliko su srece imali nisu ni svjesni... Bravo za nase,svaka cast i vise srece drugi put

Adha

pre 6 godina

RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.
(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)
Volim vas takve sto uvek pokusavate da ispadnete pametni. Sve te druge kategorije koje si naveo su mizerne na RTS-u, osim ako u kulturu, obrazovanje itd. ne svrstavas “Selo gori”, “Srecni ljudi”, “Bolji zivot” itd.koje repriziraju 25 godina unazad. Osim toga kako to mislis “ako uopste placas pretplatu”? Ocigledno da ne zivis godinama u Srbiji pa ne znas da racun za pretplatu stize uracunat uz racun za struju, tako da je nemoguce ne platiti pretplatu.

veliki strumf

pre 6 godina

Kazahstan prakticno ceo mec u napadu igra sa 5 igraca (doduse iz te igre nista posebno nisu uradili), a mi gubimo 2-0 i evo na 6 minuta do kraja i dalje ne uvodimo igraca-golmana. Sta se ceka? 3. poluvreme?

veliki strumf

pre 6 godina

Upropastise nas 2 "najbolja" igraca Peric i Kocic (koji na ovom prvenstvu ne postoji)! Kakve dve amaterske prodaje lopte. Dzaba sanse, dzaba dobra igra kada primamo pacerske golove.

Kuki

pre 6 godina

Steta, potpuno izjednacena utakmica, ne dostajalo je malo i srece. Bravo za nase momkke u svakom slucaju. Vidim bo broju komentara, da je pocelo malo vece interesovanje za nasu futsal reprezentaciju, nego sto je to bilo predhodnih dana. I drago mi je zbog toga. Ovi momci su zasluzili mnogo vise paznje od one koja im je posvecena tokom veceg dela ovog turnira. Takodje mi je drago sto je pored nasih zemljaka i slovenacki deo publike zdusno bodrio nasu reprezentaciju. To je lepo.

DrUrke

pre 6 godina

(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)

Druze, ako mislis da je kultura žikina šrenica (namerno malim slovima), 17 repriza serije "Porodicno Blago" itd, neke politicke emisije koje ne sluze nicemu, a tek sto se istorije tice, nema nijedna ZGLAVNA i precizna emisija...Programska šema RTS-a je u zadnjih 5 godina do te mere jadna da me ne bi čudilo da nisu više najgledaniji...

Marinkova bara

pre 6 godina

Ne gledam sport cije reprezentacije imaju gomilu stranaca. Odu na Kopakabanu i celoj ekipi (Azerbajzan) das drzavljanstvo ili polovini ekipe

veliki strumf

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Kazahstan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi).
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.

veliki strumf

pre 6 godina

Mi ne umesmo da damo zicere. oni ga dadose ni iz cega. Dvostruki krivac kapiten Peric: prvo je amaterski izgubio loptu kao poslednji igrac i napravio faul, a onda nakon odbrane Aksentijevica stajao ukopan kao kip i nije reagovao na odbijenu loptu, kao i jos jedan nas igrac. Inace smo ocajni u branjenju prekida, ovo je prakticno 3. gol koji primamo na slican nacin, posle prekida. Ne mogu da verujem koliko su staticni i nista ne pokrivaju. Uz to, 4 faula za 8 minuta, od kojih su 3 potpuno nepotrebni i glupi. Samo nam treba jos kazneni udarac da napravimo ovakvim nebuloznim faulovima.

Сава

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.

Stara kuka

pre 6 godina

E dugo nisam video da ovako nismo imali srece.Imali su i Kazakstanci extra sanse,ali 3 puta okvir gola i najbolja sansa na utakmici Raicevic kod 0:0.Steta.

Србијанка

pre 6 godina

Неко нема интернет и кабловску. Ја сам убога сиротиња а волела бих да погледам утакмицу.

Predrag

pre 6 godina

Kada se lomio rezultat Kazahstanci (citaj Brazilci) su dali drugi gol posle ociglednog faula nad nasim igracem koji je video ceo stadion a samo sudije nisu?! No, mi smo ipak propustili nekoliko sansi i zasluzeno izgubili. Da smo igrali sa pravim Kazahstancima bila bi to druga prica. Da vidimo samo da li ce Iguita moci sa nekim jacim protivnikom u polufinalu da pravi igraca vise u polju.

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 18:46)

Drugar na time-out se očigledno čuje Portugalski. Da ti pojasnim tim jezikom pričaju Brazilci pored Portugalaca naravno. To je ta ista ekipa iz Beograda svi Brazilci su im na broju.

Mickey

pre 6 godina

Svaka čast momcima,ali na klupi nam treba neko sa iskustvom,a to je dr Vladan Miladinović Koska,broj jedan u srpskom futsalu,koji je godinama sa daleko slabijim ekipama parirao i Marbu i Ekonomcu i nekada ekipama iz Crne gore.

Nemus

pre 6 godina

Celo prvenstvo isti problem, kako braniti prekid. To nas je ubilo. Eto na čemu raditi za sledeće prvenstvo. Naravno to je i ta loša kontrola lopte, i onaj poprečni pas, koja nas je danas koštao. E sad to ćeš teško postići pošto su zato zaduženi oni Brazilci što igraju u ostalim reprezentacijama.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Сава, 05. februar 2018 18:49)

Nemoj prijatelju, dosadiše i Bogu i narodu. Nije loše ni ovako, samo da se malo uredi, da se sponzori uključe i biće još bolja priča. Plus nema više papira, a ni ljudi da piše tolika saopštenja. Ne pominji Blizance.

H2O

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Dazugetan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi). 
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.
(veliki strumf, 05. februar 2018 18:31)
strumfe, vidi se da futsal pratis od juce. Simic je bio nas najbolji igrac na prvenstvu u Srbiji, igra fenomenalno ono sto ti ne vidis, a jako je bitno- odbranu. A koliko je tesko igrati sidrasa na ovom nivou, to tek ne mozes da zamislis.
sportski pozdrav, bravo momci

некле

pre 6 godina

Ево га опет овај баксуз од стручног консултанта.
Мада, боље да настави да мрачи, очигледно доноси срећу нашима.

Petar

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.

Ivan

pre 6 godina

Odigrali su katastrofalno 35 minuta, nisu ni zasluzili vise. Sto se tice igraca, mora da se napravi po koja promena u sastavu. Ovi isti igraci drze monopol, igraju vec 10 godina. Izgleda kao da tu niko drugi ni ne moze da upadne. Treba ti veza kao za policiju.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@nema nama spasa, RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.

my way

pre 6 godina

Ракић најлошији у првом полувремену. И код гола се човек закопао неколико секунди на левој стативи где је покривао слободњак уместо да изађе на блок, 2 и по минута пре краја опет касни и само чудом Аксентијевић спасава гол. Пеић мора неком мајсторијом да се искупи за грешке, а и Коцић нешто да уради. Штета за прво полувреме, јер играмо добро. Ајмо момци!

Рајко Четник

pre 6 godina

Казахстан бољи, наши безидејни. Ова генерација је одрадила своје, ово је максимум. Надам се да су рођени неки нови клинци.

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 22:54)

Futsal se svodi na 4 igrača plus golman. Ta dva igrača im čine skoro 50% prvog tima. Bukvalno nose celu ekipu. Bitna stavka u celoj priči.

bip

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.
(Dovla, 05. februar 2018 19:22)

U kosarci sme samo jedan naturalizovani igrac (stranac), tako da kosarka nema problema sa strancima.

veliki strumf

pre 6 godina

Zalosno. Toliko stativa, toliko sansi i primis 3 neverovatna pacerska gola. Nije mi jasna ova nasa postavka na kraju: Kocicu sa desne strane stoji Simic - covek krakat, bez ikakve tehnike i kontrole lopte. Ovaj mu je dodao loptu 10 puta za 2 minuta a efekat NULA - Simic bi mu svaki put vratio loptu. Bez ikakve ideje da sutne, da proigra nekog - samo vraca loptu. Kocic najlosiji tokom celog prvenstva - steta sto je i Peric bio vrlo los veceras. Imali smo realne sanse veceras, nista Kazahstan nije bio bolji.

ultrasrbin

pre 6 godina

Davno rekoh da Rakic nije igrac za reprezentaciju. I dalje to mislim, ali on je izmislio fudbal za Radovanovica, Matijevica i Tomica.

Petar

pre 6 godina

Alo Kazahstan ima DVA Brazilca, a vi pricate o nekim Brazilcima kao da im je pola tima Brazilaca ko Rusima. Naravno da je i to previse i da sam protiv ali hocu samo da kazem da ste prosle godine culi da im igraju Brazilci (kad ih je bilo stvarno vise) i sad na pamet pricate o nekim Brazilcima a da ni ne znate o cemu se radi jer naravno ne pratite futsal. Izgubili protiv Brazilaca, Brazilci nisu losi, Kazahstan a igraju im Brazilci...kad ono golman i jos jedan Brazilci u celom rusteru

sasa jokic

pre 6 godina

Peric....kapiten!? I na EP u Beogradu je bio kikser, kao i veceras, ali srpska posla, ima kombinaciju. Kadno smo krenuli u napad, malo nam je sreca okrenula ledja...na sledecem ce nas pogledati:

acika

pre 6 godina

Nisam iz Srbije pa nisam upoznat sa mnogim stvarima, jedna stvar mi nije jasna ako neko zna zasto Elvis Ramadani ne igra za reprezentaciju?
Ako neko zna neka odgovori bio bi mu jako zahvalan.
Izgubili smo jer smo fizicki slabi i sto citava reprezentacija do prije par dana igra "seoske" turnire gdje sa lako igraja uz pomoc sudija pa onda kada Kocic padne sudija ne svira nista i primis kljucan pogodak za 2:0. Vidjelo se posle da je pokusao da simulira prekrsaj jer je izgubio loptu dva puta u tom napadu.Kada igras takve turnire izgubis osjecaj za realnost kada dodje ekipa koja igra pravi fudbal-futsal.
Mislim da je Prosinecki to najbolje objasnio da u Srbiji Zvezdini igraci u ligi dok se okrenu vec su stigli protivnickog igraca dok u kvalitetnijim takmicenjima to nije slucaj.
Ostaje zal jer i pored svega imali smo sansu ne veliku ali smo je imali
Pozdrav svima

Сава

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.

Petar

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.

Ivan

pre 6 godina

Odigrali su katastrofalno 35 minuta, nisu ni zasluzili vise. Sto se tice igraca, mora da se napravi po koja promena u sastavu. Ovi isti igraci drze monopol, igraju vec 10 godina. Izgleda kao da tu niko drugi ni ne moze da upadne. Treba ti veza kao za policiju.

Petar

pre 6 godina

Alo Kazahstan ima DVA Brazilca, a vi pricate o nekim Brazilcima kao da im je pola tima Brazilaca ko Rusima. Naravno da je i to previse i da sam protiv ali hocu samo da kazem da ste prosle godine culi da im igraju Brazilci (kad ih je bilo stvarno vise) i sad na pamet pricate o nekim Brazilcima a da ni ne znate o cemu se radi jer naravno ne pratite futsal. Izgubili protiv Brazilaca, Brazilci nisu losi, Kazahstan a igraju im Brazilci...kad ono golman i jos jedan Brazilci u celom rusteru

sasa jokic

pre 6 godina

Peric....kapiten!? I na EP u Beogradu je bio kikser, kao i veceras, ali srpska posla, ima kombinaciju. Kadno smo krenuli u napad, malo nam je sreca okrenula ledja...na sledecem ce nas pogledati:

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@nema nama spasa, RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.

Рајко Четник

pre 6 godina

Казахстан бољи, наши безидејни. Ова генерација је одрадила своје, ово је максимум. Надам се да су рођени неки нови клинци.

veliki strumf

pre 6 godina

Upropastise nas 2 "najbolja" igraca Peric i Kocic (koji na ovom prvenstvu ne postoji)! Kakve dve amaterske prodaje lopte. Dzaba sanse, dzaba dobra igra kada primamo pacerske golove.

Mickey

pre 6 godina

Svaka čast momcima,ali na klupi nam treba neko sa iskustvom,a to je dr Vladan Miladinović Koska,broj jedan u srpskom futsalu,koji je godinama sa daleko slabijim ekipama parirao i Marbu i Ekonomcu i nekada ekipama iz Crne gore.

Adha

pre 6 godina

RTS-ova programska sema nije (iskljucivo) sacinjena od sportskih dogadjaja odnosno prenosa istih. Postoje, film, kultura, nauka, obrazovanje, politika, istorija kao i mnoge druge kategorije zbog kojih placas, ako uopste placas, pretplatu. Sada sto to nisu kategorije koje su u domenu licnih preferencija je poziv na uvodjenje kablovskog operatera koji u svojoj ponudi ima daleko vise prenosa sportskih dogadjaja, jer uostalom ima programe cija se sema sastoji od navedenih.
(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)
Volim vas takve sto uvek pokusavate da ispadnete pametni. Sve te druge kategorije koje si naveo su mizerne na RTS-u, osim ako u kulturu, obrazovanje itd. ne svrstavas “Selo gori”, “Srecni ljudi”, “Bolji zivot” itd.koje repriziraju 25 godina unazad. Osim toga kako to mislis “ako uopste placas pretplatu”? Ocigledno da ne zivis godinama u Srbiji pa ne znas da racun za pretplatu stize uracunat uz racun za struju, tako da je nemoguce ne platiti pretplatu.

Србијанка

pre 6 godina

Неко нема интернет и кабловску. Ја сам убога сиротиња а волела бих да погледам утакмицу.

VeljaCZV

pre 6 godina

Šteta bi bilo da ne pobedimo, ali Kazahstan je Brazil B.
Pri tom, futsaleri se mnooooooooogo više trude od rukometaša.
Podrška Srbiji !!! :)

JPR24

pre 6 godina

Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.Каква би то лудница била.Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 05. februar 2018 18:49)
A sa kojim parama ?? Da naprave cirkus kao sa fudbalom ? I da raznorazni paraziti vode klubove ? Ne hvala.

DrUrke

pre 6 godina

(Sibirski berberin u procesu likvidacije, 05. februar 2018 17:44)

Druze, ako mislis da je kultura žikina šrenica (namerno malim slovima), 17 repriza serije "Porodicno Blago" itd, neke politicke emisije koje ne sluze nicemu, a tek sto se istorije tice, nema nijedna ZGLAVNA i precizna emisija...Programska šema RTS-a je u zadnjih 5 godina do te mere jadna da me ne bi čudilo da nisu više najgledaniji...

veliki strumf

pre 6 godina

Mi ne umesmo da damo zicere. oni ga dadose ni iz cega. Dvostruki krivac kapiten Peric: prvo je amaterski izgubio loptu kao poslednji igrac i napravio faul, a onda nakon odbrane Aksentijevica stajao ukopan kao kip i nije reagovao na odbijenu loptu, kao i jos jedan nas igrac. Inace smo ocajni u branjenju prekida, ovo je prakticno 3. gol koji primamo na slican nacin, posle prekida. Ne mogu da verujem koliko su staticni i nista ne pokrivaju. Uz to, 4 faula za 8 minuta, od kojih su 3 potpuno nepotrebni i glupi. Samo nam treba jos kazneni udarac da napravimo ovakvim nebuloznim faulovima.

veliki strumf

pre 6 godina

Kazahstan prakticno ceo mec u napadu igra sa 5 igraca (doduse iz te igre nista posebno nisu uradili), a mi gubimo 2-0 i evo na 6 minuta do kraja i dalje ne uvodimo igraca-golmana. Sta se ceka? 3. poluvreme?

ultrasrbin

pre 6 godina

Davno rekoh da Rakic nije igrac za reprezentaciju. I dalje to mislim, ali on je izmislio fudbal za Radovanovica, Matijevica i Tomica.

Dovla

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.

Ljubitelj futsala

pre 6 godina

@Аууу људи замислите Звезда-Партизан фуцал у београдској арени.
Каква би то лудница била.
Дефинитивно Партизан и Звезда да се угледају на Бенфику, Спортинг и Барселону и да направе фуцал екипе.
Мислим кад имају у разноразним спортовима што да не у фуцалу.
Овај спорт је у великој експанзији и за коју годину ће и на олимпијаду.
И остали клубови наши наравно, типа Војводина, Раднички Ниш итд итд.
(Сава, 5. februar 2018 18:49) # Link komentara

Ne dao bog da naprave klubove i i igraju. Futsal je cist sport kod nas. Nema namestanja i dosta ima interesantnih rezultata. Kada bi oni igrali MORALI bi da pobedjuju da mesetare da namestaju. Ovako kada njih nema nema pritisaka i rezultat se vidi. Ekonomac je u 6 klubova u evropi a reprezentacija igra odlicno. Bez oobzira sto cemo izgubiti ovu utakmicu ne bi dao nas futsal zvezdi i partizanu. Pozivam te da dodjes do KG da odgledas neku utakmicu kada se bude igrala LS sledece godine. Videces punu halu dobro navijanje i sjajan futsal. To sto zelis da vidis lom na tribini i kako se neko dere nije futsal.
Inace Ekonomac je ove godine ispao od Barselone u LS

veliki strumf

pre 6 godina

Zalosno. Toliko stativa, toliko sansi i primis 3 neverovatna pacerska gola. Nije mi jasna ova nasa postavka na kraju: Kocicu sa desne strane stoji Simic - covek krakat, bez ikakve tehnike i kontrole lopte. Ovaj mu je dodao loptu 10 puta za 2 minuta a efekat NULA - Simic bi mu svaki put vratio loptu. Bez ikakve ideje da sutne, da proigra nekog - samo vraca loptu. Kocic najlosiji tokom celog prvenstva - steta sto je i Peric bio vrlo los veceras. Imali smo realne sanse veceras, nista Kazahstan nije bio bolji.

Whu

pre 6 godina

Kazahstan igra grozan futsal za mojsutra ukus. Mi smo dva zicera na pocetku promasili I to je to. Steta I za precku za nereseno,al koliko se ulaze u futsal ovo je ogroman uspeh,uspeh na cisti talenat I entuzijazam ekipe I strucnog staba.

duledudule

pre 6 godina

da smo igrali celu kao oni.tj da nam je igrao igrac umesto golmana u fazi napada dobili bi.ali ok.super su se borili.dali su sve od sebe

некле

pre 6 godina

Ево га опет овај баксуз од стручног консултанта.
Мада, боље да настави да мрачи, очигледно доноси срећу нашима.

veliki strumf

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Kazahstan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi).
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ne gledam sport cije reprezentacije imaju gomilu stranaca. Odu na Kopakabanu i celoj ekipi (Azerbajzan) das drzavljanstvo ili polovini ekipe

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)
Jeste, dobro si primetio da skoro pa nema brazilaca, inace kazahtanci u svojoj zemlji pricaju u slobodno vreme na portugalskom, planiraju da ga za par godina uvedu kao 'maternji' jezik, zato i na time out-u trener prica na portugalskom, nikad dosta vezbanja jezika, da budu spremni kad predju svi da pricaju na portugalskom ;)...

BOSS

pre 6 godina

Koji otpor,pa ovi su bili pod artiljerijom zadnjih 10 minuta,koliko su srece imali nisu ni svjesni... Bravo za nase,svaka cast i vise srece drugi put

my way

pre 6 godina

Ракић најлошији у првом полувремену. И код гола се човек закопао неколико секунди на левој стативи где је покривао слободњак уместо да изађе на блок, 2 и по минута пре краја опет касни и само чудом Аксентијевић спасава гол. Пеић мора неком мајсторијом да се искупи за грешке, а и Коцић нешто да уради. Штета за прво полувреме, јер играмо добро. Ајмо момци!

fed

pre 6 godina

O kakvim Brazilcima vi pricate pa gde su i koliko ih ima? Imali su ih na proslom EP ali ovo sad vise nije taj Kazahstan a vi pricate kao i uvek na pamet a veze nemate.
(Petar, 05. februar 2018 18:46)

Douglas Jr, Higuita dvojica glavnih igraca. Jesu ih pre imali vise, ali ih I dalje imaju

don

pre 6 godina

Šteta što će ova generacija ostati bez ijedne medalje, svako evropsko smo blizu, ali nam za malo promakne. Na kraju ispadne da su naši najbolji igrači ispali tragičari. Perić i Kocić su bili direktni krivci za sva 3 naša gola, celo prvenstvo su igrali ispod svog nivoa i nadao sam se da će danas eksplodirati, ali šta je tu je. Momci glavu nadam se da će te se plasirati na svetsko pa da odmerimo snage sa Brazilom i Argentinom.

bip

pre 6 godina

Rukomet, futsal a polako krece i kosarka da uvodi strance za potrebe reprezentacija i kupovinu rezultata. Ja sam bas ponosan sto mi kao zemlja to ne radimo i treba da se drzimo toga i ne treba se zaliti na druge sto to rade. Mada bi radije zabranio celu tu ideju ali ocigledno novac igra presudnu ulogu.
(Dovla, 05. februar 2018 19:22)

U kosarci sme samo jedan naturalizovani igrac (stranac), tako da kosarka nema problema sa strancima.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ruku na srce kazahstanci su kompaktniji i brzi tim i odlicno igraju. Nasi su bili vrlo dobri. Nedostajalo je i malo srece. 3 stative pri aktivnom rezultatu. Da je jedna usla, druga bi prica bila.
Treba cestitati momcima, dostojno su predstavili Srbiju, u sportu koji je kod nas jos uvek nerazvijen i u koji se malo ulaze.

Stef

pre 6 godina

Bilo bi sjajno ako bi ovaj sport postao popularniji, zaista zaslužuje. Brza, luda igra, puna tempa i dešavanja, a usput još i fudbal :)

H2O

pre 6 godina

Velika steta sto ismo iskoristili bar jednu od brojnih sansi u ovih 15 minuta. 2 stative i jos par zicera... Ni po cemu Dazugetan nije bolji, u igri 4 na 4 mi smo za sada prilicno bolji. Cini mi se da je Kazahstan slabiji i od Slovenije, o Italiji da ne pricam (iako su ispali, sigurno su bili najbolja ekipa u grupi). 
Ovog Simica decka ne razumem - napravio je dva izzetno neinteligentna faula u blizini njihovog gola, bez ikakvog rezona. Pored toga, ne igra bas nista - loptu ne ume da zadrzi niti da kontrolise, kao sidras beskoristan. Tomic je neuporedivo bolji od njega na celom prvenstvu.
(veliki strumf, 05. februar 2018 18:31)
strumfe, vidi se da futsal pratis od juce. Simic je bio nas najbolji igrac na prvenstvu u Srbiji, igra fenomenalno ono sto ti ne vidis, a jako je bitno- odbranu. A koliko je tesko igrati sidrasa na ovom nivou, to tek ne mozes da zamislis.
sportski pozdrav, bravo momci

Stara kuka

pre 6 godina

E dugo nisam video da ovako nismo imali srece.Imali su i Kazakstanci extra sanse,ali 3 puta okvir gola i najbolja sansa na utakmici Raicevic kod 0:0.Steta.

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 18:46)

Drugar na time-out se očigledno čuje Portugalski. Da ti pojasnim tim jezikom pričaju Brazilci pored Portugalaca naravno. To je ta ista ekipa iz Beograda svi Brazilci su im na broju.

my way

pre 6 godina

Штета! Нема се момцима шта замерити, дали су све од себе. Квалитетом нас Казахстанци нису надиграли, напротив и ову утакмицу је једноставно пресудио фактор среће.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Сава, 05. februar 2018 18:49)

Nemoj prijatelju, dosadiše i Bogu i narodu. Nije loše ni ovako, samo da se malo uredi, da se sponzori uključe i biće još bolja priča. Plus nema više papira, a ni ljudi da piše tolika saopštenja. Ne pominji Blizance.

Predrag

pre 6 godina

Kada se lomio rezultat Kazahstanci (citaj Brazilci) su dali drugi gol posle ociglednog faula nad nasim igracem koji je video ceo stadion a samo sudije nisu?! No, mi smo ipak propustili nekoliko sansi i zasluzeno izgubili. Da smo igrali sa pravim Kazahstancima bila bi to druga prica. Da vidimo samo da li ce Iguita moci sa nekim jacim protivnikom u polufinalu da pravi igraca vise u polju.

Kuki

pre 6 godina

Steta, potpuno izjednacena utakmica, ne dostajalo je malo i srece. Bravo za nase momkke u svakom slucaju. Vidim bo broju komentara, da je pocelo malo vece interesovanje za nasu futsal reprezentaciju, nego sto je to bilo predhodnih dana. I drago mi je zbog toga. Ovi momci su zasluzili mnogo vise paznje od one koja im je posvecena tokom veceg dela ovog turnira. Takodje mi je drago sto je pored nasih zemljaka i slovenacki deo publike zdusno bodrio nasu reprezentaciju. To je lepo.

Nemus

pre 6 godina

Celo prvenstvo isti problem, kako braniti prekid. To nas je ubilo. Eto na čemu raditi za sledeće prvenstvo. Naravno to je i ta loša kontrola lopte, i onaj poprečni pas, koja nas je danas koštao. E sad to ćeš teško postići pošto su zato zaduženi oni Brazilci što igraju u ostalim reprezentacijama.

Bane

pre 6 godina

(Petar, 5. februar 2018 22:54)

Futsal se svodi na 4 igrača plus golman. Ta dva igrača im čine skoro 50% prvog tima. Bukvalno nose celu ekipu. Bitna stavka u celoj priči.

acika

pre 6 godina

Nisam iz Srbije pa nisam upoznat sa mnogim stvarima, jedna stvar mi nije jasna ako neko zna zasto Elvis Ramadani ne igra za reprezentaciju?
Ako neko zna neka odgovori bio bi mu jako zahvalan.
Izgubili smo jer smo fizicki slabi i sto citava reprezentacija do prije par dana igra "seoske" turnire gdje sa lako igraja uz pomoc sudija pa onda kada Kocic padne sudija ne svira nista i primis kljucan pogodak za 2:0. Vidjelo se posle da je pokusao da simulira prekrsaj jer je izgubio loptu dva puta u tom napadu.Kada igras takve turnire izgubis osjecaj za realnost kada dodje ekipa koja igra pravi fudbal-futsal.
Mislim da je Prosinecki to najbolje objasnio da u Srbiji Zvezdini igraci u ligi dok se okrenu vec su stigli protivnickog igraca dok u kvalitetnijim takmicenjima to nije slucaj.
Ostaje zal jer i pored svega imali smo sansu ne veliku ali smo je imali
Pozdrav svima