Ponedeljak, 05.02.2018.

17:45

Zvezda "stotkom" u Železniku do čela ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali FMP 100:77 u Železniku i preuzeli prvu poziciju ABA lige, tri kola pre kraja regularnog dela šampionata.

Izvor: AK

Zvezda "stotkom" u Železniku do èela ABA lige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

212 Komentari

Sortiraj po:

Banditi

pre 6 godina

Ova situacija se moze definisati samo jednom recju - bahatost. I to na kvadrat. Ovo nigde nema niti ce biti a najinteresantnije je sto niko ne sme ni da se pobuni protiv toga.Jedan se salio na taj racun i nestao sa sportske scene.

Miskec

pre 6 godina

"Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno
(Babi Papuška, 6. februar 2018 11:28)"
O cijem besu ti pises, tucete se medjusobno, pa vam je to malo, zovete bracu iz Hrvatske, cela Evropa je u soku kada je procitala sta se desavalo na tribinama! I to vam je malo, pa ste krenuli i na kosarkaske utakmice da se makljate, policija presrece autobuse na prilazu Beogradu i oduzima vam palice, nozeve i ko zna sta sve, mada kad bolje razmislim tu nije u pitanju bes, vec bolest! Prebroj komentare, pa onda shvati ciji je bes u pitanju, ovde je rec o CZ, a od vas gorbara ne mogu da se napisu dva reda!

Miskec

pre 6 godina

"Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 6. februar 2018 10:26)"
Pretpostavljam da si Mirka Marjanovica 'slucajno' preskocio?

Skorpion

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !
(clasic, 6. februar 2018 01:09)

Bravo za komentar, uklapa se sa ostalim komentarima "grobara" koji su takodje na nivou zabavista. Cuj svesno oborili formu, verovatno zato sto nikako ne zele da imaju prednost domaceg terena u finalu pa kao namerno gube a forma je opet nesto sto mozes da obaras i dizes kako ti se prohte, boze koja glupost.

Babi Papuška

pre 6 godina

Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno

Batko

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
(nesa, 06. februar 2018 07:55)

Ovo verovatno "smisljas" od sinoc pa ti tek jutros palo na pamet ?!

zvezda i to crvena

pre 6 godina

da je čović grobar onda bi grobari pricali kako je vrhunski političar,kako je na vreme izašao iz politike jer on nije deo tog morala,kako je najbolji finansijski stručnjak u Srbiji, kako je spasao posrnulog evropskog giganta, kako je najbolji košarkaški radnik koga smo ikada imali, kako nijedan klub nije dao vise reprezentativaca nego on u poslenjih 30 godina, kako je stub Srpke kosarke, kako su sve što se priča o njemu špekulacije koje smišljaju njegovi protivnici, kako je sve što ima pošteno zaradio, kako je kao uticajan covek uspeo da odbrani planski spremno uništenje svoga kluba od strane vlasti,kako je stavio svoju glavu na panj u odbrani svoga kluba uprkos svakodnevnim napadima,kako filip čović ima kvalitet da igra u mnogo većem klubu, a tegi bi ga zvao u emisiju dva puta nedeljno umesto grbe....hahaha

Batko

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno! 
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.

One night in May

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 6. februar 2018 07:55)

Jesen 2003.

Predsednik Saveza postaje Miodrag Babic, istovremeno predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan.

Marta te godine ubijen je Djindjic, a proci ce jos godina dok SNS bude osnovan...

Tako da lupetas gluposti, pricip rada je uspostavljen odavno, jos u vreme tzv. dominacije, magije i carobnjastva.

веверица

pre 6 godina

али оно кад ликови причају како вучић помаже звезди хахахаха. а он ради управо супротно у намери да отера човића...

B9

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59) Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?

clasic

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !

Misa

pre 6 godina

Bilo kako bilo Partizan JSD je 6. ili 7. e moji časovi ljubavi od 11 miliona - za 2 godine , pa sa tolikim budzetom i Zeljko bi osvojio 15 F4- turnira.

Florijan iz zagrebackog predgradja

pre 6 godina

Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)

Godina 2003.

Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan. To se tada zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...a sad kazes Severna Koreja?

Sad kusate ono sto ste posejali, licemeru! I tek cete da kusate narednih nekoliko decenija, sve redom sto ste posejali!

Miskec

pre 6 godina

Kad grobari pricaju o drzavnom mezimcetu! Samo da podsetim da je predsednik vlade Srbije Mirko Marjanovic u isto vreme predsednik SD Partizan! Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!

MaliKalemegdanKucaKosarke

pre 6 godina

Ja sam im rekao neka upamte navijaci JSD u sto im Vucic i Kokeza u fudbalu dali prosle godine na kme,kme. Sad ce i u fudbalu 10 godina da se podsecaju nekih godina namestenih.Nema vise,kme,kme,dosta je bilo. U kosarci uzainat ima jos 15 godina da Vas razaramo kao od manje vise prvih 55 godina.
A Covic je inace u Zvezdi od 2011. Tad niste kukali sto je dosao,jel ste uzeli dve titule. Ali posle vec smeta. Kad vam davao 14 igraca iz Zeleznika periodu 1999/2011 bio Vam cool i dobrica.Ali to ste Vi,dvolicni ljudi.
Takvi ste Vi kad je bio Tadic,Nikolic,Dacic,Marajanovic nije vam smetalo da su premijeri i politicari uz Vas. Daj boze,meni kao Zvezdasu da Vucic ode sa vlasti radi zivota normalne Srbije,ali upamtite gazicemo Vas tek ubuduce i vise jel 70% srba ne voli Jugonostalgicare olicene u Vama.

miško

pre 6 godina

Novica ne gleda EL,Ostoja gasi TV kada igra Zvezda ali zato pomno prate Dinamik,Borac,MZT sve ravnim sebi.Nenad ne jede crvene i bele trešnje a crno belih nema.Zadar,Mornar noćna mora.Grobarima dugo ferije i ove godine.

011/2

pre 6 godina

@Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Nestali bi i dugovi "institucije" po istom receptu, da je neko hteo da se odrekne svoje stipendije od 400 tisuca po sezoni, objasni odakle slike, a 50 nijasi sive bar malo rasvetli - Covicu je bilo lako da se odrekne NULA dinara koliko i dan-danas uzima od Zvezde!

To je bio i razlog zasto niste dobili A licencu i zasto ste tu gde jeste, a jedino vas i dalje podrzavaju i pravdaju oni sa problematicnim intelektom!

Miskec

pre 6 godina

"Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)"
Neces verovati prvo bilo u FC Partizan, predsednik i vlasnik FC Kula clan UO FC Partizan, u isto vreme i istoj ligi i svaki puta nekako FK Partizan pobedi Kulu u ostroj, pozrtvovanoj i zanimljivoj utakmici. Nekako u isto vreme kada se ugasila Kula i ovaj prestao da bude clan UO FC Partizan. Slucajno garatntovano! Ono kad grobari pisu o postenju!

NoName

pre 6 godina

Po registru veceras su igrali Radnicki kao domacin proviv gosta fmp! 
(dure, 05. februar 2018 21:45)

Po kom registru? Ako misliš na onaj kod Telegetlije koji zahteva B6 pokrivanje, onda si u pravu.

Knjigom protiv panterizma

pre 6 godina

Evo ih spasioci Srpske kosarke na delu,FMP protiv Radnickog Basketa,na to je spala nasa kosarka i na to se trose desetine miliona vec 5,6 godina......a neki ovde i dalje guslaju o postenju,poslovnoj saradnji,fuzijama itd......dno dna.

pruzni radnik

pre 6 godina

KK Hemofarm je prestao da postoji kad je vlasnik STADA rekla ne treba na to, onda je uzela Opstina i vratila staro ime KK Vrsac, inace ista garnitura koja je vodila Swisslion. Drugo, Babic koga spominjete je bio predsednik KK Hemofram i clan UO. KK Partizan. Na osnivackoj skupstini KK Hemofarm dogovoreno je da max domet Hemofarma bude 1/2 ili finale ali samo sa KK Partizanom. KK Hemofarm imao je najveci budzet ali mu nikad nije bilo dozvoljeno da uzme titulu. Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.

Slobodan

pre 6 godina

Vise pantera dodje na vodjin miting u svoju fiskulturnu salu, nego na prigradski derbi svoja dva kluba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 5. februar 2018 22:11)

Druze ti sto su autobusima dovedeni na miting vodje su posle mitinga sa istim autobusom odvedeni na utakmicu Partizan-Igokea _ Mega ...
U citavoj toj zurbi podelili im sendvice na ulazu u halu pa su prvu cetvrtinu samo mumnjali ... suv hleb bio ...
E sad jesu li to splicani ili ovi anti-splicani ne znam ...

Skorpion

pre 6 godina

Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.
(pruzni radnik, 5. februar 2018 22:03)

Zasto nisam iznenadjen, kada je Patlidzan uradio nesto posteno, ali stigla karma i nadam se da ce jos dugo ostati.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm
(est, 05. februar 2018 21:12)

Ja ipak mislim da je Covic ugasio Zvezdu. Vujosevic je samo ponizavao na terenu dugi niz godina. Nemoj da mesas njih dvojicu i njihove uloge u tuznoj istoriji pokojnog kluba.

Aleksandar

pre 6 godina

Na zalost komentar nece da mi objave a imena sam izmenio.
Ovo za klince nije tebi bilo upuceno nego ovim klincima sto se prepucavsju i hrane glupim prepiskama. A za onog sto je zalego za uppr nemoj nista da mi pricas...a toliko toga bih mogao da napisem. Bar 3000 karaktera ;)

Roter Stern

pre 6 godina

Grobari gledajte na stvari realno, proslo kolo protiv vas smo igrali oslabljeni i lagana pobeda sa 70% snage, sad pojacani Feldinom rutinski...
Ako budete nastavili toliko da kmecite moze da se desi sledeci put protiv igramo kompletni.. Ne bih vam bio u kozi?

Ja

pre 6 godina

Hajde vec jednom sklonite navijacke strasti u stranu i budite realni, sramota su i Partizan Igokea i Zvezda Fmp i to sto ih drzava finansira i to sto klubovi van Beograda prakticno da i ne postoje! Mi smo vicesampioni sveta, nismo Malta ili Albanija!

Pančevo Srpska Sparta

pre 6 godina

E tako se to radi...Kratko ali je...čno!
Samo došlo sve na svoje!
Polako samo,vratiće se instituciji sve što su nama želeli...Sve do jedne 25.vezanih titula...Eee,o uzmes jednu i kuknjava!Nja-nja-nja!
Svaka čast momci,samo peglajte,sl.godine F4 u Evro Ligi...
A Partizanu ovog puta ne možemo nikako da pomognemo kao zadnjih dve godine!
Jedino da zapevao sa njima dobro poznat hit...


KADA BI SVI KAO MORNARIII

Kulin Ban

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.
(Boba, 5. februar 2018 21:44)

Tako Divna DNK u "Zadruzi" odgovara kad je neko "sprda", kaže "Nebitan si."

est

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.

Klaxon

pre 6 godina

@VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)

Hahahaha, de si bre istoricar ?

Penzioner

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:18)

Pa bilo je i kod nas tako kad su igrali Igokea partizan i Partizan igokea!

Batko

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:13)

Poredis sponozore stranih kompanija, sa DRZAVNIM i domacim koje po NAREDJENJU vas finansiraju ???

A, sad se napregni i citaj
Diva - Crna gora
Idea - Hrvatska
Porse Huawei - strane
ComTrade - nas ne sponzorise, nego Vas

Znaci, nisi sposoban ni osnovne stvari da shvatis. Ko ima drzavne i domace, a ko u vecini strane...

Aj sad igraci
Uskokovic, Radanov...igraci iz oml,pogona Zvezde
Bolden - po Ugovoru. u bilo kom trenutku Zvezda ima pravo na njega. Zato smo i dobili pare mi, a ne Fmp
Ostin - nikad bio u Zvezdi. Slicna varijanta kao sa Boldenom

Da sada ne kvalifikujem tvoj intelekt jer mi nece objaviti komentar, samo pozdrav za tebe i savet. Pre pisanja komentara ukljuciti mozak...

profa

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008
(muamua, 05. februar 2018 21:09) ja sam pokusavao da objasnim onim navijacima koji prate kosarku zadnjih 10-15 godina da je partizan imao sasvim pristojan budzet , ovo je bilo prvi tekst gde se spominju neki egzaktni brojevi zato mislim da nije vazno koliko je partizan dobio para od 2005 do 2008 ...ne sumljam da je I zvezda dobila takodje puno para moja poenta je bila da su ljudi Lepo ziveli od ljubavi prema partizanu a naravno nista losije ni oni od ljubavi prema zvezdi ....Mada ni trosenje para ne znaci da ces biti uspesan inace bi cedevita svake godine bila prva I igrala evroligu

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm! 
(Miskec, 5. februar 2018 18:38) 

Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije KK Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je u sustini njegovo mesto zauzeo KK Radnicki iz Kragujevca koji se takodje raspao pre par godina.

Slobodan

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:05)

Zvezda i FMP se nisu fuzionisali, oni su potpisali ugovor o sportsko-tehnickoj saradnji u trajanju UPPR-a, znaci na odredjeno vreme ... Potpisano je i overeno kada je Privredni sud Srbije odobrio ...
Partizan se ujedinio sa ekipom iz Bosne i Hercegovine tako da Srbija nema nikakvu obavezu da oprasta ili brise dugove stranim ekipama ... do dana danasnjeg ove ekipe funkcionisu kao jedna ekipa, ako gresim pokazi mi gde pise ja cu se izvinuti ...Milorad Dodik je do dolaska pekovica bio pocasni presednik KK Partizan-Igokea i gazda ekipe KK Igokea-Partizan ...

Batko

pre 6 godina

Aleksandar, 05. februar 2018 20:57)

Vucic je pare gurnuo iz javnih preduzeca ka Partizanu. Para za Zvezdu nema. "Kazna" zbog brace i onemogucavanja ulaska u klub.( nesto tipa Ostoja)
Ako pod tim podrazumevas da guraju pare, onda da gura se Partizanu
Šuleta znam licno i decko navija za Zvezdu, a najvise navija za keš
Tadic jeste crno-belac i to svako zna
Djilas je najvise zalegao 2011. za UPPR i bez njega ne bi bilo nicega

Imam vise godina od tebe (i to bas vise) tako da je nepotrebno "razmisljajte deco"
Godine su nebitne. Bitno je da li neko ima mozga i isti koristi.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:01)"

Nije Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je KK Vrsac preimenovan u KK Hemofarm,kada je Hemofam uleteo kao glavni sponzor.Onda kada je Hemofarm izasao iz kluba,samo su vratili staro ime,KK Vrsac.

PS Ne znam ko je ludji,da li ti ili ja koji sam te udostojio "replike".

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 20:16)

Odlaskom Vucka najvise bi izgubio tvoj Czv Efempe Diva Idea, tvoj vestacki klub je taj ciji igraci bi trebalo da nose dresove dugih rukava jer Diva, Idea, Huawei, Porshe, Com trade ne moze da stane na ove klasicne. Ali ni ovaj originalni Fmp koji ste pobedili veceras nece moci doveka da vam pravi igrace za prvi tim i tako ce i oni doziveti sudbinu Hemofarma, te ce se zvati KK Zeleznik. A kad propadne Fmp i postane KK Zeleznik automatski ce na dno da povuce i ovu vestacku tvorevinu koja je iz Zeleznika uzela Boldena, Aleksu Uskokovica, Ostina, Radanova, Davidovca...

Boba

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.

Papilon

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

Zamislili smo sve sto si tako "pametno" rekao, i.... moze nam se, napravicemo i trecu ekipu i uvesti je u Aba ligu za razliku od vas koji ne mozete napraviti ni jednu normalnu ekipu a za svoju nesposobnost krivite druge. Mada lep je to uspeh u Evropi, od 24 ekipe, 24-ti u "cipiripi kupu".

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Slobodane, verovatno si mlad, pa ti pasta. Kazes Cz je imala najvise titula u SFRJ, ali ne evropsku. E, pa da naucis,PRVU E TITULU U SFRJ DONELA JE CZ, osvajanjem kupa kupova 1974!!!

muamua

pre 6 godina

@mile laktas
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni, grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade STADA FIRMA IZ NEMACKE...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012?? 

EVO ISPRAVIH GRESKU U ZAREZU

muamua

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.

Penzioner

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine. 
(Kventin, 05. februar 2018 20:36) 

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Pa nestali su...a ovo danas su novi dugovi fuzionisane Igokee partizan od 2007. godine. Sta ti nije jasno???

Mile Laktas pocasni presednik !

pre 6 godina

hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 20:44)

E druze sta si ovo napisao ???
Koje drzave je Babic bio glavni grad, sta je Stade sto grad Vrsac nije hteo da ga placa ???
I ako mozes da nam kazes jesu li Partizan i Igokea i danas dan jedna ekipa i ako nisu gde to mozemo procitati ???

Skorpion

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

A zamislite da se u istoj ligi sastanu Igokea-Partizan i Partizan-Igokea.

NN

pre 6 godina

Ali pazi pantersku logiku. Nekada je u Partizan unosena lova u dzakovima i onda su oni gepekovali sudije. Jedino ako ti dzakovi nisu bili mali ko klikeri pa su morali.

Sale

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.
(BVB, Tako je, a i mali Uskokovic je ogroman talenat sa kim treba raditi, jer cela Srbija vec dugo nije proizvela dobrog klasicnog pleja.

Kojo

pre 6 godina

Dusan Silni gazi sve pred sobom! Ponosan sam na Zvezdu! Oprez do kraja jos ima dosta da se igra! Podrska za tim! Sta bi bilo da je ovde Antic?! Jedva cekam play-off :)

Kventin

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.

One night in May

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Zlo smo ugasili zauvek!!!

Ono zlo kad je Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan - a finala redovno igraju Hemofarm i Partizan. Tih godina Srbiju su ponizavali - Kina, Novi Zeland, Nigerija, Estonija, Crna Gora vise puta, Finska, Makedonija, znani i neznani, veliko takmicenje smo vidjali redje nego Halejevu kometu, a sve zarad jednog kluba - tada se to zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...

Ali tom zlu je dosao kraj zauvek. I nece se zlo vise nikad vratiti. Unistili smo zlo.

Srbija je sada na svom mestu, postovana kosarkaska velesila, nema vise zrtvovanja Srbije zarad jednog kluba, vicesampioni sveta, srebro sa OI, srebro sa EP, redovno na svim velikim takmicenjima, strah i trepet...

Zlo je unisteno, a Srbija se vratila na velika vrata.

coki

pre 6 godina

Miskec...ko je ugasio Hemofarm?Onaj Hemofarm koji je zajedno sa Gibson FMP-om(sada czTelekom),sa Zvezdom(ugaseni pre 6 godina) uvukao Srpsku kosarku u Aba ligu I time joj oduzeo jednog zagarantovanog predstavnika u EL i jos dva u LE.

sultan aleksandroglu

pre 6 godina

bilo je jako "zanimljivo i neizvesno "...treba nam više ovakvih mečeva ...mada kad bi gazda dozvolio da tim B igra punom snagom bilo bi povuci potegni

Felipe

pre 6 godina

Kakva crna Olimpija... Poštujem taj klub i gotivim, ali za stvaranje jedne konkurentne ekipe potrebno je više od dva meseca. Ne može se reći da će Radonjić biti njihov trener, sve su to nagađanja.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 05. februar 2018 19:52)
A nije bilo 'zlo' kad Partizan nije smeo da izgubi, kad su se 'gurale' pare u dzakovima, kad su gepekovane sudije, kad nisu smeli da kazne Duleta (par puta jesu, a trebalo je skoro pa svaku utakmicu) za onolika 'divljanja' sto na sudije sto na svoje igrace, kada je je ceo drzavni vrh bio za Partizan, tada nije bilo zlo, tada je bilo sve 'potaman', verovatno jer ti je tako odgovaralo kao navijacu partizana. Da si objektivan video bi da je formula veoma slicna, samo je pitanje ko je na 'vlasti'-partizanovci ili zvezdasi...

kaokakao

pre 6 godina

Ako sam te dobro razumio, kosarka je kad jedan klub dominira, kad se u jednu kasu slivaju pare, a taj klub da bude Partizan. Sve ostalo je kradja, zlo, antikosarka itd. itd. Interesantno.

Batko

pre 6 godina

@batko da dosla je stada i odlucila da vise ne sponzorise kk iz vrsca...
(muamua, 5. februar 2018 19:45)

Pa i vi ste bili Simod, Zepter, Igokea pa opet se niste ugasili , i ako vas vise nisu finansirali, zar ne ?
Pa Hemofarm nije finansiran samo od fabrike, nego i grada ...ali posle vašeg lopovluka, bahatosti, demonstracije sile i nadmoći sve je otislo do djavlo.
Onda se pitate "Zasto vam se ovo dogadja" ?! A, opet najgore od svega sto vam tek sledi raspad sistema kada ode Vucko i ne bude spasavanja Partizana, kao "kontra mere" zbog Zvezde.
Elem, ako da Bog i ovi ne budu vise na celu Bg , u sledecih god dana padaju i na nivou republike, sto znaci da nakon toga vi , ali stvarno mozete samo da se zakatancite. Nece biti "Ostoje" i "njegovih 700K" ,nece biti drzavnih sponZora za dresove sa dugim rukavima, nece biti pvt kompanija (Mozzart,ComeTrade...) koje ce "dobrovljno sponzorisati" i ostalo..

ja

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!
(Miskec, 5. februar 2018 18:38)

Kakve veze ima Partizan sa farmaceutskom kompanijom koja je prestala da ulaže u košarku. Vašoj mašti nema granica...

NTT

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.

dare

pre 6 godina

Morali su da daju stotku Radnickom da zaborave kako ih je Baskonija razbila pre neki dan!!
(Grobar, 05. februar 2018 19:45)

Morao si ovo da napises da bi se osecao lakse, jel tako?? A i sam nems nikakve argumente za to sto pises.Lecis svoje komplekse nekim porazom Zvezde, a ne vidis vase nastupe u Evrokupu, ili kko ste ga vi zvali Cipiripi kup. Ubedljivo ste bili najgori tim ove sezone. A sledece vas nece ni biti.

Milos

pre 6 godina

Marek SLO, reprezentacije vam je pobedila C tim Srbije uz pomoc sudija u finalu. Kad smo kompletni,niko ne moze da nas pobedi. Petrol Olimpija nikada nece uzeti ABA dok god u njoj igra Zvezda. Razlog?Zvezda kao ucesnik EL je magnet za najbolje strance koji ostanu posle biranja CSKA,Reala, Fenera i ostalih. To znaci da ce pre da dodju kvalitetni stranci u Zvezdu i za manje para igraju EL kako bi posle to naplatili,nego u Olimpiju za vece pare. Dok igra EL,niko nece pobediti Zvezdu. A ti mozes pod ruku sa Ogijem pa da se nadate zajedno:)

Astra

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Hemofarm ste uništili Vi otimanjem titule i gepekovanjem studije.Šta bi sa Vojvodinom,jel ste platili Tepića.Slučaj Bogdanović i potpisivanje ugovora u minut do 12.Ove godine prošlo 7 stranaca i 4 drzavnih sponzora i opet neko kriv.Skor u Evrokupu 1-9( najgori u Evrokupu),primali u proseku 95 poena (najgori u Evrokupu) i tu je Zvezda kriva.Dok ste "dominirali" niste plaćali apsolutno ništa (plate, porez,zakup,struja,voda...) a uzimali od TV prava, sponzora,prodaja igrača,prodaja ulaznica...i kad samo jedan deo dodje na naplatu Zvezda kriva.Pa čoveče

muamua

pre 6 godina

@batko
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??

Aleksandar

pre 6 godina

Za Batka

Jel ti mislis zaista da Vucic gura Partizan?
Ja imam 36 god i odgovorno tvrdim da ako se vrate oni uz Ds-a da mi vise Zvezdu videti neceno.
Mlad si ali, Sutanovac Tadic i ostala ekipa je spavala na utakmicama Partizana, a Djilasa su jedino pare interesovale, bez obzira na Zvezdu ili Partizan, ali tada je naravno bio uz saborce svoje za Partizan.
Ne bavim se politikom imam privatan biznis i ne zanima me ko je na vlasti ali se dobro secsm svega...tada sam (zbog nemastine i nemanja izbora) radio u JSD Partizanu 2,5 god i svega se nagledao.
A politicara svaki dan kako se ljube i grle smeskaju i cascavsju, dovode i podvode devojke itd.
Nikada ali nikada ne bih voleo da se oni uz DS vrate.
VERUJTE MI NIKADA NECU ZABORAVITI KAKO SU SE SMEJALI ZBOG DUGOVA ZVEZDE I LIKOVALI KADA SMO KOSEVE PA CAK I BICIKLE ZALOZILI ZBOG DUGA...
Tu zlobu nikada ponovo nisam osetio,
nedugo posle toga sam otisao i hvsla Bogu sam svoj gazda sada.
P.S. razmislkajte deco svojom a ne tudjom glavom i slusajte pazljivo, pa ako neko ima jake argumente postujte to i menjajte mislienje.
Toliko.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Много је степеница потребно до врха ал кад си горе, поглед је предиван. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

profa

pre 6 godina

Ko nije citao u blicu pise o partizanu da : od 2005 ono sto zvanicno znamo za Sada — 1,5 miliona od grada ; 9,3 miliona od prodatih igraca cije su uplate isle preko racuna ( od Samo deset igraca za ostale ne znamo ) ; 7 miliona duga na to ; 2 miliona budzet ove godine koje je ostoja donesao ( 700 hiljada on donesao a ostalo od sponzora to je njegova izjava) ; ne znamo koliko su sponzori dali para za sve te godine ; ne znamo koliko para od evrolige ; I ne znamo kolika je zarada od ulaznica ; I ne znamo koliko je igraca oprostilo dugove ( sto zbog ljubavi sto zbog pritisaka) ; jos jedan Mali plus je sto je partizan imao monopol na dovodjenje bilo kojeg igraca iz srbije cak I Direktno iz zvezde UKUPNO ono sto znamo oko 20 miliona za 13 godina oko 1,5 miliona po sezoni na to Treba dodati ostalo sto ne znamo I to je kazem odprilike budzet partizana ,dali je to puno ili malo ostavljam navijacima partizana da odluce

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ne igranje Radanova i Lazarevića ce se obiti o glavu malom klubu bez tradicije i njihovom gazdi,ko ne plati na mostu platice na ćupriji,

Sabre

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Drustvo se vec oslobodilo raznoraznog olosa, zato i jeste tako kako je. Nema vise gepekovanja sudija, davljenja igraca, kradje svega sto valja sakom i kapom u drzavi, itd. isl. Ali znam da vam to pada tesko, i meni bi da sam navijac vojnog kluba.

Lionac

pre 6 godina

Marek SLO, 05. februar 2018 19:52)

Molim te da smiris strasti.
Da bi jedan klub bio na kraju pobednik treba mnogo toga da se poklopi. Od strucnog staba, do igraca, do podrske navijaca do sistema do rada do etike do ambicija do ideje kako doci do cilja a za sve to treba vremena a uz to ekipu koja igra godinama u EL je tesko skinuti za 1 sezonu .
Verujem da moze Olimpija da kupi igrace trenera ali daleko ste vi od bilo cega. Drugo kad Zvezda pravi ekipu pravi je i delom u odnosu na procene koliko ima je potrebno da uloze da bi bili prvi i u odnosu na druge ekipe i jacinu. Zasto bi placali vise nego sto treba. Sportski pozdrav.

Норис

pre 6 godina

Сигуран сам да се после овога навијачи ФМП-а неко време неће јављати.
Разбили смо их са стотком и показали ко је газда.

Уједно смо им ставили до знања да у евентуалном финалу КЛС лиге немају шта тражити против нас.

Браво, Звездо, ево те на првом месту АБА лиге. :))
Сад је на реду Армани.

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Ahahaha, jos placem od smeha, Novica"Ubica"na A1, bez blama odvali da nema vremena da prati EL, ahahaha, kaze nije zbog Cz, nego dete, ovo, ono. Ostoja gasi TV, ovaj nema vremena, covek ceo zivot u kosarci, auuuu koji kompleksi, pa sta im uradi dr NC!?

Marek SLO

pre 6 godina

Uzalud se nadate. Sledeca godina se zna ko sampion bit. PETROL OLIMPIJA!!! I to sa vas trener Dejoo. Ne mogu docekat da i klupska kosarka u Slovenija bude najbolja pored reprezentacija koji pokazala ko je najbolji u Evropu. Izvinite na los srpski. OLIMPIJAAAAAAA!!!

est

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
jel ovo znaci da fudbal ne komentarises ili i tamo trazis pravdu.ili mozda tamo ispises zvezdine trofeje.

NbgDeki

pre 6 godina

Auuuuuuuuuuu bajo, kakva kuknjava u komentarima... To su isti oni sto su se prozvali institucijom, isti oni sto su se sladili posle otimanja igraca, trojke iz auta, cuvenog "moze nam se"... A sada bi malo, sto kaze cika Velja, da pricaju o postenju.

BVB

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.

Batko

pre 6 godina

Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 19:22)

1. Pogledaj ko je "vlasnik" FMP-a i Zvezde, pa se javi

2. Mega, ne da ne moze, nego neće u Bg, jer je ne bi gledali ni clanovi uze rodbine, kao sto vas gledaju ako mora da se plati karta

3. Za sve ostalo pitaj Nadu Macuru

muamua

pre 6 godina

ajde ovako sve rasprave na stranu: GDE JE NINKOVIC NAJUSPESNIJI PREDSEDNIK KK CRVENA ZVEZDA?? Zasto ga je sledece godine zamenio Covic ,a Ninkovic je predsednik KK ILR?

muamua

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...

milos_no6

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 18:26)
Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg

Batko

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 19:01)

Da li ste ikada platili Tepica ?!
Dosla "Štada" pa zato propao KK Hemofarm ?!

Zivi u svojoj "istini" , tamo je sve super...

forest gamp

pre 6 godina

Napeta utakmica. Videlo se od pocetka da je i jednima i drugima stalo do pobede. Igralo se i pod jednim i pod drugim kosem maksimalno. Na kraju, zasluzena pobeda Crvene Zvezde u Zelezniku.

Milos

pre 6 godina

BOSS, zasto se kace na Zvezdine vesti? Zato sto ne mogu da podnesu cinjenice. Ne zele da priznaju da vise ne mogu da osvajaju titule trojkama iz auta.Ne zele da se pomire sa cinjenicom da vise ne mogu da prebijaju sudije u svlacionicama. Ne zele da prihvate da vise ne mogu da otimaju igrace od Zvezde,Vojvodine, Hemofarma itd a da ih registruju ponocne komisije bez obestecenja. Ne zele da prihvate da moraju da plate dugove. Ne zele da prihavate da nikada nije bilo casova ljubavi za dz, vec za eur 300,000 po sezoni. Ne zele da priznaju da im danas drzava svake godine sipe 2.5 miliona eur a da oni sa 9 stranaca u sezoni ne mogu da udju u 4 u ABA. Ne zele da prihvate cinjenicu da su u Kupu Mace Diskrecije imali skor 1-9. Ono sto zele je da dolaze na Zvezdine vesti i pisu gluposti kako bi nekako umanjili tesku realnost.

Mandrak

pre 6 godina

Ovi će još namerno da izgube od supruginog tima samo da bi izbegli Mornar. Sa Cedevitom lako izlaze na kraj, dok je Mornar tvrd orah.

eh

pre 6 godina

igrali ste i u fudbalu i u kosarci svake godine sa po 5 klubova koje su vam filijale ali to je tako slatko tada bilo jel da.Bukvalno vam se vratilo sve,ali sve sto ste radili do onih sitnih stvari.

neko

pre 6 godina

Uopšte mi nije jasno čemu svrha ovog duela. E kipa "a" sa ekipom "b" a gazda isti. Plus sin dotičnog u ekipi b. Kad se epilog unaprijed zna. Veća glupost ne postoji nego ova. Al zemlja Srbija pa nista čudno.

Milos

pre 6 godina

Karaburac, bruka Srpske kosarke je kada ti drzava sipa 2.5 miliona eur, kad imas 9 stranaca u sezoni a ti u Kupu Mace Diskrecije imas skor 1-9, a u ABA se boris za 5 mesto.

mesni narezak

pre 6 godina

@slobo

...osim u Srpskom fudbali,gde je dozvoljeno,recimo,da predsednici nekih klubova budu u upravnom odboru Partizana.To nije nikakav problem,vec potpuno normalno svuda u svetu.Zatim se volsebno izgube utakmice gde neki klubovi,koji pukim slucajem svoje predsednike salju u UO Partizana,a onda prodaju tom istom klubu bezvrednog igraca za smesnih 1,2 miliona evra(sto je jedan od 5 nasjkupljih transfera u istoriji srpske lige).Ali,ponavljam,to je svugde u svetu normalno,i to je fudbal a ne kosarka...to se ne vazi...e sad ne znam zasto sam ovo napisao,ali povukao me komentar.U kosarci to ne postoji,osim u slucaju igokea,ali to se ne racuna zato sto je u pitanju brend br1 sa ovih prostora,a i bilo je davno.Mislim,zastarelo je.Samaranje sudija se ne vazi,nije tema.Otimanje igraca na ponocnim sednicama je smesno spominjati,to je skretanje sa teme.Placanje transfera drugim klubovima je izvrtanje cinjenica,i to nemojte spominjati.Kada sagledate sve cinjenice,morate priznati da je doticni gospodin Sloba potpuno u pravu,i molim Vas,prestanite vise da se pozivate na cinjenice koje nisu tema na ovom forumu.Zvezda namesta,jer kako drugacije objasniti pobedu nad FMP-om od 20 razlike?Molim?Nikako,potpuno je jasno da je sve namesteno,ali ne da Zvezda bude prva,molim Vas,nego da se ugasi Partizan,i to na najgori moguci nacin...tako sto ce Zvezda pobediti FMP usred Zeleznika.Niko nije uspeo da pobedi FMP,niko...namesteno,nego sta.

NoName

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA . 
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)


Ne kaže se trojka Bertansa, nego se kaže a neko je Bertans.

Ciganstura

pre 6 godina

Pisu grobari sta napravise od srpske lige. Kada se otimalo kada je drzava punila kasicu nije ih bila briga za srpsku ligu.Kada se gepekovalo kada je kum Jivcic sudio, kada se samo njima obecavala hala za trening. Gledajte kako da se ne ugasite.Pomici ce poslanik SNS Ostoja da se ne plati porez, da se eliminisu dugovi.Tu su Dacic, Ruzic, Ljaljic, Stefanovic, Udovicic mozda jos neko

fancy

pre 6 godina

Stvarno ne znam zasto ovi igraju sami protiv sebe.
(Vladimir Grobar, 05. februar 2018 19:22)
Vezbamo malo, a i moze nam se :)...vi ste sinoc sta kukate stalno

drinska divizija

pre 6 godina

Ne mogu da se setim, jel vas pobedio FMP neki put od 2011? Posto tvrdite da Mega stalno pusta Partizan, jel to onda znaci da FMP stalno pusta vas?

Podgoricanin

pre 6 godina

Partizan-Mega i Zvezda -Fmp. Pa treba vas sve ugasiti. Zbog vasih namjestanja kad kome treba normalni klubovi ne mogu da funkcionisu normalno. I onda na kraju kukate kako su svi protiv vas. Licemjerstvo level beskonacno.

Smogovci

pre 6 godina

Kako se lako zaboravlja : Babic predsednik KSS , vlasnik Hemofarma i clan UO KKP u isto vreme . Za dva meseca krece KLS , duel Dinamika i KKP , vlasnik Jojic i clan UO KKP . Pa dajte ljudi budite realni , pa nije Zvezda izmislila ovakve dilove . Ali posto je videla da to daje rezultat sto da ne proba .
Bez objasnjavanja da nije isto .
Budite jednom musko , istrpite , nista smrc smrc , trpi i cuti . Ionako Vam se svi smeju iza ledja dok Vas tapsu i govore koliko ste dobri dok Vam utrpavaju stotku .
Kmekavci ko Vam kriv sto se sve placa i vraca . Dok ste se bahatili bilo ok sada Vam Tumbas drzi motivacione govore u svlacionici .

alen bez sertifikata

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...

Ivan

pre 6 godina

Zvezda ce dati sve od sebe da pobedom u Zelezniku osveti Partizan i pomogne mu u borbi za 5. i 6. mesto sa svojim velikim rivalom FMP-om. Postenje na prvom mestu!

Amaterasu

pre 6 godina

Kao sto rekoh, ocekuje se zestok otpor protiv renomiranog protivnika. Ono sto je sigurno, Zvezda nece lako do bodova, ne ne, budite uvereni!

moltisanti

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona

Batko

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.
(zvezda2011, 5. februar 2018 18:32)

Klub koji je DIREKTNO kriv za gesenje Vojvodine (slučaj Tepić), za unistavanje Hemofarma (otimanje titula, prebijanje po svlačionicama) za sav nemoral i prostakluk u srpskoj kosarci , poziva se na aparhejd ?!

Kada ovako nesto pročitam , prosto mi i bude drago što se gasite, nestajete, što je TAČKA stavljena na vas i sto vas sada ubija nebitnost.
Sve što se godinama radili sada dolazi na naplatu, a tek treba da platite ...

ps. Nego, nemoj da te cuju ovi tvoji da pises ovo za Vucica...ima da nastradas

slobodan

pre 6 godina

To kad kazes da KK CZ nema kosarkasku tradiciju (verovatno iz razloga sto nije bila prvak Evrope) isto je kao kad bih ja rekao da FKP nema fudbalski tradiciju. A KKCZ je do pre DS-a i SPS-a imala vise titula u kosarci od partizana. Istina, nije imala Evro titulu, ali je gotovo 60 godina bila trofejniji klub od KKP.

Nemke

pre 6 godina

Gledajte grobari,splicani,bugari,varvati,sokici...gledajte kako se Sampion vraca na prvo mesto.Cujem Olimpija se sprema za sledecu sezonu da napadne ABA ligu,super je to,treba nam sto jaca konkurencija da vezbamo za evroligu.

duh koji hoda

pre 6 godina

@psiho
koji li je tek tilt tvog mozga bio kad su igrali Partizan Igokea vs. Igokea Partizan ? Verovatno si bio ubedjen da je neki turnir...

Trojka Bertansa

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .

Miskec

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!

Ciganstura

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Valjda je dokazano da je tvoj klub koji duguje 7 miliona evra uz to 95 miliona za porez drzavi vuse novca od drzave dobio Pekovic " Hvala premijeru" Obecavana i hala za trening samo ne znam.po kom osnovu? Sta vas sprecava da dovedete sponzore? Imate tri drzavna. Beograd vam placa Pionir. Beigrad vam platio 20 miliona dinara. Sto se tice klubova po Srbiji slazem se da bolje dati Hemifarmu, Kragujevcu nego vama
,

Miskec

pre 6 godina

"Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.
(Karaburac, 5. februar 2018 18:16)"
To isto sam i ja sinoc rekao, posebno kada je Milojevic pre utakmice izjavio i ostao ziv sledece:"Partizan ima odlican tim!"

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 6 godina

Uživajte čitajući komentare ovih crno belih narikača! Te sramota, te ugasite tv,a juče se skupili kao triagonal da se igrao, ne zna se jesu zabranjeni, odvaljeni, napaljeni....samo nek su oni srećni, za nas nek se ne brinu. Od večeras na mestu koje nam pripada. Napred KKCZ

Karaburac

pre 6 godina

Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Kome se vi smejete? Poslednje cetiri utakmice FMP-a i Partizana 3-1 za FMP. U rupe, grobari, u rupe. Gledajte da de za trece mesto pasteta lige ne sudarite sa FMP-om u junu. Ostadoste onda u KLS-u i Euro Fiba Ćelendz kupu sponzora Slavice Cukteras.

momcilo

pre 6 godina

Fmp - drzavni projekat ima i 2 razvojna kluba Radnicki basket i Megu iz kojih uzima ono sto mu treba . Stvarni vlasnik kluba je funkcioner ABA lige. Cirkus i kompleksi na delu.

Srksa

pre 6 godina

Pa dugo smo gledali kako crno-beli dominiraju sami protiv sebe jer niko nije smeo da igra protiv njih. Sada svi lepo uzivajmo u nasem svetu. Pozivam nekog grobara da mi odgovori je li mu lepo dok gleda...

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 05. februar 2018 17:53)

Ono što sigurno znamo je to ko neće ići u EL a Boga mi ni u Euro cup.
Nananana fiba liga bez briga šampinjona...

ferdinand

pre 6 godina

Male komšije... A, kad ste vi igrali protiv vaših filijala? Kad je košarkaška lopta preskočila Drinu? Ćutite i pokrijte se ušima, da li imate obraza da pričate o bilo čemu?

Nemke

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 5. februar 2018 17:53)

Da li moze partizan mts nis igokea sa 48 mesta u top 16 evro kupa ? Ili da probate u FIBA LS sa 78. mesta da upadnete u plej off ?

Spale

pre 6 godina

Ova utakmica je prilika da grobari u komentarima izbace sve frustracije koje su se nakupile u prethodnim godinama. Ajde grobari, hoću da uživam u vašoj kreativnosti. FMP, Zvezda, Idea...ajde ko će biti vickastiji......3,2,1

Sejn

pre 6 godina

@momcilo - A sta nam naprica za Megu? Pa majstore vi Megu odvalite uvek kao da ste Golden Stejt, a Mega zato protiv Zvezde, Cedevite, Buducnosti uvek na jednu loptu, frka, tuca i panika. Uzmi pogledaj na youtube-u kad Misko prica kako ste doveli Pekovica. Tada se isto igralo izgleda za stipendije i casove ljubavi.

Batko

pre 6 godina

Gde je sada ono pravila da ne može tri kluba u ligu iz istog grada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 17:57)

Pa šta bi ste onda vi igrali ? "Školice" ili "Ide maca oko tebe" ?

Delija Momak

pre 6 godina

Ogi Cg javi se,da cujemo tvoje misljenje ahhahhah.Pa jel ste stvarno mislili da Buducnost moze ostati prva ? Pa ja sam rekao posle one njihove pobede uz 16/23 trojke da ce i uz tu pobedu oni kiksnuti jos par puta,pravo je cudo sto i imate toliko pobeda a ekipa vam je suv prosek a i Dolmen nije vise ono sto je bio u Valensiji i jednu sezonu u Barsi...ima 32-33 godine,igra daleko ispod svojih najboljih godina

Grobar

pre 6 godina

Možda će FMP pobediti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. februar 2018 17:57)

Pa pobedice FMP!!

zvezda2011

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.

Miskec

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!

Ivan

pre 6 godina

Zvezda ce dati sve od sebe da pobedom u Zelezniku osveti Partizan i pomogne mu u borbi za 5. i 6. mesto sa svojim velikim rivalom FMP-om. Postenje na prvom mestu!

Milos

pre 6 godina

Karaburac, bruka Srpske kosarke je kada ti drzava sipa 2.5 miliona eur, kad imas 9 stranaca u sezoni a ti u Kupu Mace Diskrecije imas skor 1-9, a u ABA se boris za 5 mesto.

Batko

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.
(zvezda2011, 5. februar 2018 18:32)

Klub koji je DIREKTNO kriv za gesenje Vojvodine (slučaj Tepić), za unistavanje Hemofarma (otimanje titula, prebijanje po svlačionicama) za sav nemoral i prostakluk u srpskoj kosarci , poziva se na aparhejd ?!

Kada ovako nesto pročitam , prosto mi i bude drago što se gasite, nestajete, što je TAČKA stavljena na vas i sto vas sada ubija nebitnost.
Sve što se godinama radili sada dolazi na naplatu, a tek treba da platite ...

ps. Nego, nemoj da te cuju ovi tvoji da pises ovo za Vucica...ima da nastradas

Milos

pre 6 godina

BOSS, zasto se kace na Zvezdine vesti? Zato sto ne mogu da podnesu cinjenice. Ne zele da priznaju da vise ne mogu da osvajaju titule trojkama iz auta.Ne zele da se pomire sa cinjenicom da vise ne mogu da prebijaju sudije u svlacionicama. Ne zele da prihvate da vise ne mogu da otimaju igrace od Zvezde,Vojvodine, Hemofarma itd a da ih registruju ponocne komisije bez obestecenja. Ne zele da prihvate da moraju da plate dugove. Ne zele da prihavate da nikada nije bilo casova ljubavi za dz, vec za eur 300,000 po sezoni. Ne zele da priznaju da im danas drzava svake godine sipe 2.5 miliona eur a da oni sa 9 stranaca u sezoni ne mogu da udju u 4 u ABA. Ne zele da prihvate cinjenicu da su u Kupu Mace Diskrecije imali skor 1-9. Ono sto zele je da dolaze na Zvezdine vesti i pisu gluposti kako bi nekako umanjili tesku realnost.

One night in May

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Zlo smo ugasili zauvek!!!

Ono zlo kad je Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan - a finala redovno igraju Hemofarm i Partizan. Tih godina Srbiju su ponizavali - Kina, Novi Zeland, Nigerija, Estonija, Crna Gora vise puta, Finska, Makedonija, znani i neznani, veliko takmicenje smo vidjali redje nego Halejevu kometu, a sve zarad jednog kluba - tada se to zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...

Ali tom zlu je dosao kraj zauvek. I nece se zlo vise nikad vratiti. Unistili smo zlo.

Srbija je sada na svom mestu, postovana kosarkaska velesila, nema vise zrtvovanja Srbije zarad jednog kluba, vicesampioni sveta, srebro sa OI, srebro sa EP, redovno na svim velikim takmicenjima, strah i trepet...

Zlo je unisteno, a Srbija se vratila na velika vrata.

Smogovci

pre 6 godina

Kako se lako zaboravlja : Babic predsednik KSS , vlasnik Hemofarma i clan UO KKP u isto vreme . Za dva meseca krece KLS , duel Dinamika i KKP , vlasnik Jojic i clan UO KKP . Pa dajte ljudi budite realni , pa nije Zvezda izmislila ovakve dilove . Ali posto je videla da to daje rezultat sto da ne proba .
Bez objasnjavanja da nije isto .
Budite jednom musko , istrpite , nista smrc smrc , trpi i cuti . Ionako Vam se svi smeju iza ledja dok Vas tapsu i govore koliko ste dobri dok Vam utrpavaju stotku .
Kmekavci ko Vam kriv sto se sve placa i vraca . Dok ste se bahatili bilo ok sada Vam Tumbas drzi motivacione govore u svlacionici .

Nemke

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 5. februar 2018 17:53)

Da li moze partizan mts nis igokea sa 48 mesta u top 16 evro kupa ? Ili da probate u FIBA LS sa 78. mesta da upadnete u plej off ?

Astra

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Hemofarm ste uništili Vi otimanjem titule i gepekovanjem studije.Šta bi sa Vojvodinom,jel ste platili Tepića.Slučaj Bogdanović i potpisivanje ugovora u minut do 12.Ove godine prošlo 7 stranaca i 4 drzavnih sponzora i opet neko kriv.Skor u Evrokupu 1-9( najgori u Evrokupu),primali u proseku 95 poena (najgori u Evrokupu) i tu je Zvezda kriva.Dok ste "dominirali" niste plaćali apsolutno ništa (plate, porez,zakup,struja,voda...) a uzimali od TV prava, sponzora,prodaja igrača,prodaja ulaznica...i kad samo jedan deo dodje na naplatu Zvezda kriva.Pa čoveče

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Kome se vi smejete? Poslednje cetiri utakmice FMP-a i Partizana 3-1 za FMP. U rupe, grobari, u rupe. Gledajte da de za trece mesto pasteta lige ne sudarite sa FMP-om u junu. Ostadoste onda u KLS-u i Euro Fiba Ćelendz kupu sponzora Slavice Cukteras.

Skorpion

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

A zamislite da se u istoj ligi sastanu Igokea-Partizan i Partizan-Igokea.

Miskec

pre 6 godina

"Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.
(Karaburac, 5. februar 2018 18:16)"
To isto sam i ja sinoc rekao, posebno kada je Milojevic pre utakmice izjavio i ostao ziv sledece:"Partizan ima odlican tim!"

MaliKalemegdanKucaKosarke

pre 6 godina

Ja sam im rekao neka upamte navijaci JSD u sto im Vucic i Kokeza u fudbalu dali prosle godine na kme,kme. Sad ce i u fudbalu 10 godina da se podsecaju nekih godina namestenih.Nema vise,kme,kme,dosta je bilo. U kosarci uzainat ima jos 15 godina da Vas razaramo kao od manje vise prvih 55 godina.
A Covic je inace u Zvezdi od 2011. Tad niste kukali sto je dosao,jel ste uzeli dve titule. Ali posle vec smeta. Kad vam davao 14 igraca iz Zeleznika periodu 1999/2011 bio Vam cool i dobrica.Ali to ste Vi,dvolicni ljudi.
Takvi ste Vi kad je bio Tadic,Nikolic,Dacic,Marajanovic nije vam smetalo da su premijeri i politicari uz Vas. Daj boze,meni kao Zvezdasu da Vucic ode sa vlasti radi zivota normalne Srbije,ali upamtite gazicemo Vas tek ubuduce i vise jel 70% srba ne voli Jugonostalgicare olicene u Vama.

NbgDeki

pre 6 godina

Auuuuuuuuuuu bajo, kakva kuknjava u komentarima... To su isti oni sto su se prozvali institucijom, isti oni sto su se sladili posle otimanja igraca, trojke iz auta, cuvenog "moze nam se"... A sada bi malo, sto kaze cika Velja, da pricaju o postenju.

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 05. februar 2018 17:53)

Ono što sigurno znamo je to ko neće ići u EL a Boga mi ni u Euro cup.
Nananana fiba liga bez briga šampinjona...

slobodan

pre 6 godina

To kad kazes da KK CZ nema kosarkasku tradiciju (verovatno iz razloga sto nije bila prvak Evrope) isto je kao kad bih ja rekao da FKP nema fudbalski tradiciju. A KKCZ je do pre DS-a i SPS-a imala vise titula u kosarci od partizana. Istina, nije imala Evro titulu, ali je gotovo 60 godina bila trofejniji klub od KKP.

fancy

pre 6 godina

Stvarno ne znam zasto ovi igraju sami protiv sebe.
(Vladimir Grobar, 05. februar 2018 19:22)
Vezbamo malo, a i moze nam se :)...vi ste sinoc sta kukate stalno

Srksa

pre 6 godina

Pa dugo smo gledali kako crno-beli dominiraju sami protiv sebe jer niko nije smeo da igra protiv njih. Sada svi lepo uzivajmo u nasem svetu. Pozivam nekog grobara da mi odgovori je li mu lepo dok gleda...

Slobodan

pre 6 godina

Vise pantera dodje na vodjin miting u svoju fiskulturnu salu, nego na prigradski derbi svoja dva kluba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 5. februar 2018 22:11)

Druze ti sto su autobusima dovedeni na miting vodje su posle mitinga sa istim autobusom odvedeni na utakmicu Partizan-Igokea _ Mega ...
U citavoj toj zurbi podelili im sendvice na ulazu u halu pa su prvu cetvrtinu samo mumnjali ... suv hleb bio ...
E sad jesu li to splicani ili ovi anti-splicani ne znam ...

Miskec

pre 6 godina

Kad grobari pricaju o drzavnom mezimcetu! Samo da podsetim da je predsednik vlade Srbije Mirko Marjanovic u isto vreme predsednik SD Partizan! Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!

pruzni radnik

pre 6 godina

KK Hemofarm je prestao da postoji kad je vlasnik STADA rekla ne treba na to, onda je uzela Opstina i vratila staro ime KK Vrsac, inace ista garnitura koja je vodila Swisslion. Drugo, Babic koga spominjete je bio predsednik KK Hemofram i clan UO. KK Partizan. Na osnivackoj skupstini KK Hemofarm dogovoreno je da max domet Hemofarma bude 1/2 ili finale ali samo sa KK Partizanom. KK Hemofarm imao je najveci budzet ali mu nikad nije bilo dozvoljeno da uzme titulu. Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.

NoName

pre 6 godina

Po registru veceras su igrali Radnicki kao domacin proviv gosta fmp! 
(dure, 05. februar 2018 21:45)

Po kom registru? Ako misliš na onaj kod Telegetlije koji zahteva B6 pokrivanje, onda si u pravu.

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 6 godina

Uživajte čitajući komentare ovih crno belih narikača! Te sramota, te ugasite tv,a juče se skupili kao triagonal da se igrao, ne zna se jesu zabranjeni, odvaljeni, napaljeni....samo nek su oni srećni, za nas nek se ne brinu. Od večeras na mestu koje nam pripada. Napred KKCZ

Miskec

pre 6 godina

"Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)"
Neces verovati prvo bilo u FC Partizan, predsednik i vlasnik FC Kula clan UO FC Partizan, u isto vreme i istoj ligi i svaki puta nekako FK Partizan pobedi Kulu u ostroj, pozrtvovanoj i zanimljivoj utakmici. Nekako u isto vreme kada se ugasila Kula i ovaj prestao da bude clan UO FC Partizan. Slucajno garatntovano! Ono kad grobari pisu o postenju!

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Ahahaha, jos placem od smeha, Novica"Ubica"na A1, bez blama odvali da nema vremena da prati EL, ahahaha, kaze nije zbog Cz, nego dete, ovo, ono. Ostoja gasi TV, ovaj nema vremena, covek ceo zivot u kosarci, auuuu koji kompleksi, pa sta im uradi dr NC!?

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 05. februar 2018 19:52)
A nije bilo 'zlo' kad Partizan nije smeo da izgubi, kad su se 'gurale' pare u dzakovima, kad su gepekovane sudije, kad nisu smeli da kazne Duleta (par puta jesu, a trebalo je skoro pa svaku utakmicu) za onolika 'divljanja' sto na sudije sto na svoje igrace, kada je je ceo drzavni vrh bio za Partizan, tada nije bilo zlo, tada je bilo sve 'potaman', verovatno jer ti je tako odgovaralo kao navijacu partizana. Da si objektivan video bi da je formula veoma slicna, samo je pitanje ko je na 'vlasti'-partizanovci ili zvezdasi...

mesni narezak

pre 6 godina

@slobo

...osim u Srpskom fudbali,gde je dozvoljeno,recimo,da predsednici nekih klubova budu u upravnom odboru Partizana.To nije nikakav problem,vec potpuno normalno svuda u svetu.Zatim se volsebno izgube utakmice gde neki klubovi,koji pukim slucajem svoje predsednike salju u UO Partizana,a onda prodaju tom istom klubu bezvrednog igraca za smesnih 1,2 miliona evra(sto je jedan od 5 nasjkupljih transfera u istoriji srpske lige).Ali,ponavljam,to je svugde u svetu normalno,i to je fudbal a ne kosarka...to se ne vazi...e sad ne znam zasto sam ovo napisao,ali povukao me komentar.U kosarci to ne postoji,osim u slucaju igokea,ali to se ne racuna zato sto je u pitanju brend br1 sa ovih prostora,a i bilo je davno.Mislim,zastarelo je.Samaranje sudija se ne vazi,nije tema.Otimanje igraca na ponocnim sednicama je smesno spominjati,to je skretanje sa teme.Placanje transfera drugim klubovima je izvrtanje cinjenica,i to nemojte spominjati.Kada sagledate sve cinjenice,morate priznati da je doticni gospodin Sloba potpuno u pravu,i molim Vas,prestanite vise da se pozivate na cinjenice koje nisu tema na ovom forumu.Zvezda namesta,jer kako drugacije objasniti pobedu nad FMP-om od 20 razlike?Molim?Nikako,potpuno je jasno da je sve namesteno,ali ne da Zvezda bude prva,molim Vas,nego da se ugasi Partizan,i to na najgori moguci nacin...tako sto ce Zvezda pobediti FMP usred Zeleznika.Niko nije uspeo da pobedi FMP,niko...namesteno,nego sta.

est

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
jel ovo znaci da fudbal ne komentarises ili i tamo trazis pravdu.ili mozda tamo ispises zvezdine trofeje.

Kventin

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.

Roter Stern

pre 6 godina

Grobari gledajte na stvari realno, proslo kolo protiv vas smo igrali oslabljeni i lagana pobeda sa 70% snage, sad pojacani Feldinom rutinski...
Ako budete nastavili toliko da kmecite moze da se desi sledeci put protiv igramo kompletni.. Ne bih vam bio u kozi?

miško

pre 6 godina

Novica ne gleda EL,Ostoja gasi TV kada igra Zvezda ali zato pomno prate Dinamik,Borac,MZT sve ravnim sebi.Nenad ne jede crvene i bele trešnje a crno belih nema.Zadar,Mornar noćna mora.Grobarima dugo ferije i ove godine.

eh

pre 6 godina

igrali ste i u fudbalu i u kosarci svake godine sa po 5 klubova koje su vam filijale ali to je tako slatko tada bilo jel da.Bukvalno vam se vratilo sve,ali sve sto ste radili do onih sitnih stvari.

kaokakao

pre 6 godina

Ako sam te dobro razumio, kosarka je kad jedan klub dominira, kad se u jednu kasu slivaju pare, a taj klub da bude Partizan. Sve ostalo je kradja, zlo, antikosarka itd. itd. Interesantno.

Aleksandar

pre 6 godina

Za Batka

Jel ti mislis zaista da Vucic gura Partizan?
Ja imam 36 god i odgovorno tvrdim da ako se vrate oni uz Ds-a da mi vise Zvezdu videti neceno.
Mlad si ali, Sutanovac Tadic i ostala ekipa je spavala na utakmicama Partizana, a Djilasa su jedino pare interesovale, bez obzira na Zvezdu ili Partizan, ali tada je naravno bio uz saborce svoje za Partizan.
Ne bavim se politikom imam privatan biznis i ne zanima me ko je na vlasti ali se dobro secsm svega...tada sam (zbog nemastine i nemanja izbora) radio u JSD Partizanu 2,5 god i svega se nagledao.
A politicara svaki dan kako se ljube i grle smeskaju i cascavsju, dovode i podvode devojke itd.
Nikada ali nikada ne bih voleo da se oni uz DS vrate.
VERUJTE MI NIKADA NECU ZABORAVITI KAKO SU SE SMEJALI ZBOG DUGOVA ZVEZDE I LIKOVALI KADA SMO KOSEVE PA CAK I BICIKLE ZALOZILI ZBOG DUGA...
Tu zlobu nikada ponovo nisam osetio,
nedugo posle toga sam otisao i hvsla Bogu sam svoj gazda sada.
P.S. razmislkajte deco svojom a ne tudjom glavom i slusajte pazljivo, pa ako neko ima jake argumente postujte to i menjajte mislienje.
Toliko.

Sabre

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Drustvo se vec oslobodilo raznoraznog olosa, zato i jeste tako kako je. Nema vise gepekovanja sudija, davljenja igraca, kradje svega sto valja sakom i kapom u drzavi, itd. isl. Ali znam da vam to pada tesko, i meni bi da sam navijac vojnog kluba.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:01)"

Nije Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je KK Vrsac preimenovan u KK Hemofarm,kada je Hemofam uleteo kao glavni sponzor.Onda kada je Hemofarm izasao iz kluba,samo su vratili staro ime,KK Vrsac.

PS Ne znam ko je ludji,da li ti ili ja koji sam te udostojio "replike".

011/2

pre 6 godina

@Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Nestali bi i dugovi "institucije" po istom receptu, da je neko hteo da se odrekne svoje stipendije od 400 tisuca po sezoni, objasni odakle slike, a 50 nijasi sive bar malo rasvetli - Covicu je bilo lako da se odrekne NULA dinara koliko i dan-danas uzima od Zvezde!

To je bio i razlog zasto niste dobili A licencu i zasto ste tu gde jeste, a jedino vas i dalje podrzavaju i pravdaju oni sa problematicnim intelektom!

BVB

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.

Milos

pre 6 godina

Marek SLO, reprezentacije vam je pobedila C tim Srbije uz pomoc sudija u finalu. Kad smo kompletni,niko ne moze da nas pobedi. Petrol Olimpija nikada nece uzeti ABA dok god u njoj igra Zvezda. Razlog?Zvezda kao ucesnik EL je magnet za najbolje strance koji ostanu posle biranja CSKA,Reala, Fenera i ostalih. To znaci da ce pre da dodju kvalitetni stranci u Zvezdu i za manje para igraju EL kako bi posle to naplatili,nego u Olimpiju za vece pare. Dok igra EL,niko nece pobediti Zvezdu. A ti mozes pod ruku sa Ogijem pa da se nadate zajedno:)

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Slobodane, verovatno si mlad, pa ti pasta. Kazes Cz je imala najvise titula u SFRJ, ali ne evropsku. E, pa da naucis,PRVU E TITULU U SFRJ DONELA JE CZ, osvajanjem kupa kupova 1974!!!

Klaxon

pre 6 godina

@VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)

Hahahaha, de si bre istoricar ?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Много је степеница потребно до врха ал кад си горе, поглед је предиван. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

Nemke

pre 6 godina

Gledajte grobari,splicani,bugari,varvati,sokici...gledajte kako se Sampion vraca na prvo mesto.Cujem Olimpija se sprema za sledecu sezonu da napadne ABA ligu,super je to,treba nam sto jaca konkurencija da vezbamo za evroligu.

dare

pre 6 godina

Morali su da daju stotku Radnickom da zaborave kako ih je Baskonija razbila pre neki dan!!
(Grobar, 05. februar 2018 19:45)

Morao si ovo da napises da bi se osecao lakse, jel tako?? A i sam nems nikakve argumente za to sto pises.Lecis svoje komplekse nekim porazom Zvezde, a ne vidis vase nastupe u Evrokupu, ili kko ste ga vi zvali Cipiripi kup. Ubedljivo ste bili najgori tim ove sezone. A sledece vas nece ni biti.

Ciganstura

pre 6 godina

Pisu grobari sta napravise od srpske lige. Kada se otimalo kada je drzava punila kasicu nije ih bila briga za srpsku ligu.Kada se gepekovalo kada je kum Jivcic sudio, kada se samo njima obecavala hala za trening. Gledajte kako da se ne ugasite.Pomici ce poslanik SNS Ostoja da se ne plati porez, da se eliminisu dugovi.Tu su Dacic, Ruzic, Ljaljic, Stefanovic, Udovicic mozda jos neko

Норис

pre 6 godina

Сигуран сам да се после овога навијачи ФМП-а неко време неће јављати.
Разбили смо их са стотком и показали ко је газда.

Уједно смо им ставили до знања да у евентуалном финалу КЛС лиге немају шта тражити против нас.

Браво, Звездо, ево те на првом месту АБА лиге. :))
Сад је на реду Армани.

Spale

pre 6 godina

Ova utakmica je prilika da grobari u komentarima izbace sve frustracije koje su se nakupile u prethodnim godinama. Ajde grobari, hoću da uživam u vašoj kreativnosti. FMP, Zvezda, Idea...ajde ko će biti vickastiji......3,2,1

est

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm

Batko

pre 6 godina

Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 19:22)

1. Pogledaj ko je "vlasnik" FMP-a i Zvezde, pa se javi

2. Mega, ne da ne moze, nego neće u Bg, jer je ne bi gledali ni clanovi uze rodbine, kao sto vas gledaju ako mora da se plati karta

3. Za sve ostalo pitaj Nadu Macuru

Ciganstura

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Valjda je dokazano da je tvoj klub koji duguje 7 miliona evra uz to 95 miliona za porez drzavi vuse novca od drzave dobio Pekovic " Hvala premijeru" Obecavana i hala za trening samo ne znam.po kom osnovu? Sta vas sprecava da dovedete sponzore? Imate tri drzavna. Beograd vam placa Pionir. Beigrad vam platio 20 miliona dinara. Sto se tice klubova po Srbiji slazem se da bolje dati Hemifarmu, Kragujevcu nego vama
,

Batko

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 19:01)

Da li ste ikada platili Tepica ?!
Dosla "Štada" pa zato propao KK Hemofarm ?!

Zivi u svojoj "istini" , tamo je sve super...

Skorpion

pre 6 godina

Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.
(pruzni radnik, 5. februar 2018 22:03)

Zasto nisam iznenadjen, kada je Patlidzan uradio nesto posteno, ali stigla karma i nadam se da ce jos dugo ostati.

Pančevo Srpska Sparta

pre 6 godina

E tako se to radi...Kratko ali je...čno!
Samo došlo sve na svoje!
Polako samo,vratiće se instituciji sve što su nama želeli...Sve do jedne 25.vezanih titula...Eee,o uzmes jednu i kuknjava!Nja-nja-nja!
Svaka čast momci,samo peglajte,sl.godine F4 u Evro Ligi...
A Partizanu ovog puta ne možemo nikako da pomognemo kao zadnjih dve godine!
Jedino da zapevao sa njima dobro poznat hit...


KADA BI SVI KAO MORNARIII

Sejn

pre 6 godina

@momcilo - A sta nam naprica za Megu? Pa majstore vi Megu odvalite uvek kao da ste Golden Stejt, a Mega zato protiv Zvezde, Cedevite, Buducnosti uvek na jednu loptu, frka, tuca i panika. Uzmi pogledaj na youtube-u kad Misko prica kako ste doveli Pekovica. Tada se isto igralo izgleda za stipendije i casove ljubavi.

Batko

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:13)

Poredis sponozore stranih kompanija, sa DRZAVNIM i domacim koje po NAREDJENJU vas finansiraju ???

A, sad se napregni i citaj
Diva - Crna gora
Idea - Hrvatska
Porse Huawei - strane
ComTrade - nas ne sponzorise, nego Vas

Znaci, nisi sposoban ni osnovne stvari da shvatis. Ko ima drzavne i domace, a ko u vecini strane...

Aj sad igraci
Uskokovic, Radanov...igraci iz oml,pogona Zvezde
Bolden - po Ugovoru. u bilo kom trenutku Zvezda ima pravo na njega. Zato smo i dobili pare mi, a ne Fmp
Ostin - nikad bio u Zvezdi. Slicna varijanta kao sa Boldenom

Da sada ne kvalifikujem tvoj intelekt jer mi nece objaviti komentar, samo pozdrav za tebe i savet. Pre pisanja komentara ukljuciti mozak...

Boba

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.

profa

pre 6 godina

Ko nije citao u blicu pise o partizanu da : od 2005 ono sto zvanicno znamo za Sada — 1,5 miliona od grada ; 9,3 miliona od prodatih igraca cije su uplate isle preko racuna ( od Samo deset igraca za ostale ne znamo ) ; 7 miliona duga na to ; 2 miliona budzet ove godine koje je ostoja donesao ( 700 hiljada on donesao a ostalo od sponzora to je njegova izjava) ; ne znamo koliko su sponzori dali para za sve te godine ; ne znamo koliko para od evrolige ; I ne znamo kolika je zarada od ulaznica ; I ne znamo koliko je igraca oprostilo dugove ( sto zbog ljubavi sto zbog pritisaka) ; jos jedan Mali plus je sto je partizan imao monopol na dovodjenje bilo kojeg igraca iz srbije cak I Direktno iz zvezde UKUPNO ono sto znamo oko 20 miliona za 13 godina oko 1,5 miliona po sezoni na to Treba dodati ostalo sto ne znamo I to je kazem odprilike budzet partizana ,dali je to puno ili malo ostavljam navijacima partizana da odluce

Batko

pre 6 godina

@batko da dosla je stada i odlucila da vise ne sponzorise kk iz vrsca...
(muamua, 5. februar 2018 19:45)

Pa i vi ste bili Simod, Zepter, Igokea pa opet se niste ugasili , i ako vas vise nisu finansirali, zar ne ?
Pa Hemofarm nije finansiran samo od fabrike, nego i grada ...ali posle vašeg lopovluka, bahatosti, demonstracije sile i nadmoći sve je otislo do djavlo.
Onda se pitate "Zasto vam se ovo dogadja" ?! A, opet najgore od svega sto vam tek sledi raspad sistema kada ode Vucko i ne bude spasavanja Partizana, kao "kontra mere" zbog Zvezde.
Elem, ako da Bog i ovi ne budu vise na celu Bg , u sledecih god dana padaju i na nivou republike, sto znaci da nakon toga vi , ali stvarno mozete samo da se zakatancite. Nece biti "Ostoje" i "njegovih 700K" ,nece biti drzavnih sponZora za dresove sa dugim rukavima, nece biti pvt kompanija (Mozzart,ComeTrade...) koje ce "dobrovljno sponzorisati" i ostalo..

Sale

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.
(BVB, Tako je, a i mali Uskokovic je ogroman talenat sa kim treba raditi, jer cela Srbija vec dugo nije proizvela dobrog klasicnog pleja.

Penzioner

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine. 
(Kventin, 05. februar 2018 20:36) 

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Pa nestali su...a ovo danas su novi dugovi fuzionisane Igokee partizan od 2007. godine. Sta ti nije jasno???

Batko

pre 6 godina

Gde je sada ono pravila da ne može tri kluba u ligu iz istog grada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 17:57)

Pa šta bi ste onda vi igrali ? "Školice" ili "Ide maca oko tebe" ?

Lionac

pre 6 godina

Marek SLO, 05. februar 2018 19:52)

Molim te da smiris strasti.
Da bi jedan klub bio na kraju pobednik treba mnogo toga da se poklopi. Od strucnog staba, do igraca, do podrske navijaca do sistema do rada do etike do ambicija do ideje kako doci do cilja a za sve to treba vremena a uz to ekipu koja igra godinama u EL je tesko skinuti za 1 sezonu .
Verujem da moze Olimpija da kupi igrace trenera ali daleko ste vi od bilo cega. Drugo kad Zvezda pravi ekipu pravi je i delom u odnosu na procene koliko ima je potrebno da uloze da bi bili prvi i u odnosu na druge ekipe i jacinu. Zasto bi placali vise nego sto treba. Sportski pozdrav.

ferdinand

pre 6 godina

Male komšije... A, kad ste vi igrali protiv vaših filijala? Kad je košarkaška lopta preskočila Drinu? Ćutite i pokrijte se ušima, da li imate obraza da pričate o bilo čemu?

duh koji hoda

pre 6 godina

@psiho
koji li je tek tilt tvog mozga bio kad su igrali Partizan Igokea vs. Igokea Partizan ? Verovatno si bio ubedjen da je neki turnir...

Penzioner

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:18)

Pa bilo je i kod nas tako kad su igrali Igokea partizan i Partizan igokea!

Papilon

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

Zamislili smo sve sto si tako "pametno" rekao, i.... moze nam se, napravicemo i trecu ekipu i uvesti je u Aba ligu za razliku od vas koji ne mozete napraviti ni jednu normalnu ekipu a za svoju nesposobnost krivite druge. Mada lep je to uspeh u Evropi, od 24 ekipe, 24-ti u "cipiripi kupu".

Mile Laktas pocasni presednik !

pre 6 godina

hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 20:44)

E druze sta si ovo napisao ???
Koje drzave je Babic bio glavni grad, sta je Stade sto grad Vrsac nije hteo da ga placa ???
I ako mozes da nam kazes jesu li Partizan i Igokea i danas dan jedna ekipa i ako nisu gde to mozemo procitati ???

Florijan iz zagrebackog predgradja

pre 6 godina

Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)

Godina 2003.

Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan. To se tada zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...a sad kazes Severna Koreja?

Sad kusate ono sto ste posejali, licemeru! I tek cete da kusate narednih nekoliko decenija, sve redom sto ste posejali!

moltisanti

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona

NoName

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA . 
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)


Ne kaže se trojka Bertansa, nego se kaže a neko je Bertans.

Batko

pre 6 godina

Aleksandar, 05. februar 2018 20:57)

Vucic je pare gurnuo iz javnih preduzeca ka Partizanu. Para za Zvezdu nema. "Kazna" zbog brace i onemogucavanja ulaska u klub.( nesto tipa Ostoja)
Ako pod tim podrazumevas da guraju pare, onda da gura se Partizanu
Šuleta znam licno i decko navija za Zvezdu, a najvise navija za keš
Tadic jeste crno-belac i to svako zna
Djilas je najvise zalegao 2011. za UPPR i bez njega ne bi bilo nicega

Imam vise godina od tebe (i to bas vise) tako da je nepotrebno "razmisljajte deco"
Godine su nebitne. Bitno je da li neko ima mozga i isti koristi.

Delija Momak

pre 6 godina

Ogi Cg javi se,da cujemo tvoje misljenje ahhahhah.Pa jel ste stvarno mislili da Buducnost moze ostati prva ? Pa ja sam rekao posle one njihove pobede uz 16/23 trojke da ce i uz tu pobedu oni kiksnuti jos par puta,pravo je cudo sto i imate toliko pobeda a ekipa vam je suv prosek a i Dolmen nije vise ono sto je bio u Valensiji i jednu sezonu u Barsi...ima 32-33 godine,igra daleko ispod svojih najboljih godina

Kojo

pre 6 godina

Dusan Silni gazi sve pred sobom! Ponosan sam na Zvezdu! Oprez do kraja jos ima dosta da se igra! Podrska za tim! Sta bi bilo da je ovde Antic?! Jedva cekam play-off :)

Trojka Bertansa

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm
(est, 05. februar 2018 21:12)

Ja ipak mislim da je Covic ugasio Zvezdu. Vujosevic je samo ponizavao na terenu dugi niz godina. Nemoj da mesas njih dvojicu i njihove uloge u tuznoj istoriji pokojnog kluba.

веверица

pre 6 godina

али оно кад ликови причају како вучић помаже звезди хахахаха. а он ради управо супротно у намери да отера човића...

Slobodan

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:05)

Zvezda i FMP se nisu fuzionisali, oni su potpisali ugovor o sportsko-tehnickoj saradnji u trajanju UPPR-a, znaci na odredjeno vreme ... Potpisano je i overeno kada je Privredni sud Srbije odobrio ...
Partizan se ujedinio sa ekipom iz Bosne i Hercegovine tako da Srbija nema nikakvu obavezu da oprasta ili brise dugove stranim ekipama ... do dana danasnjeg ove ekipe funkcionisu kao jedna ekipa, ako gresim pokazi mi gde pise ja cu se izvinuti ...Milorad Dodik je do dolaska pekovica bio pocasni presednik KK Partizan-Igokea i gazda ekipe KK Igokea-Partizan ...

profa

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008
(muamua, 05. februar 2018 21:09) ja sam pokusavao da objasnim onim navijacima koji prate kosarku zadnjih 10-15 godina da je partizan imao sasvim pristojan budzet , ovo je bilo prvi tekst gde se spominju neki egzaktni brojevi zato mislim da nije vazno koliko je partizan dobio para od 2005 do 2008 ...ne sumljam da je I zvezda dobila takodje puno para moja poenta je bila da su ljudi Lepo ziveli od ljubavi prema partizanu a naravno nista losije ni oni od ljubavi prema zvezdi ....Mada ni trosenje para ne znaci da ces biti uspesan inace bi cedevita svake godine bila prva I igrala evroligu

zvezda2011

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.

Kulin Ban

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.
(Boba, 5. februar 2018 21:44)

Tako Divna DNK u "Zadruzi" odgovara kad je neko "sprda", kaže "Nebitan si."

Skorpion

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !
(clasic, 6. februar 2018 01:09)

Bravo za komentar, uklapa se sa ostalim komentarima "grobara" koji su takodje na nivou zabavista. Cuj svesno oborili formu, verovatno zato sto nikako ne zele da imaju prednost domaceg terena u finalu pa kao namerno gube a forma je opet nesto sto mozes da obaras i dizes kako ti se prohte, boze koja glupost.

alen bez sertifikata

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...

momcilo

pre 6 godina

Fmp - drzavni projekat ima i 2 razvojna kluba Radnicki basket i Megu iz kojih uzima ono sto mu treba . Stvarni vlasnik kluba je funkcioner ABA lige. Cirkus i kompleksi na delu.

Felipe

pre 6 godina

Kakva crna Olimpija... Poštujem taj klub i gotivim, ali za stvaranje jedne konkurentne ekipe potrebno je više od dva meseca. Ne može se reći da će Radonjić biti njihov trener, sve su to nagađanja.

Knjigom protiv panterizma

pre 6 godina

Evo ih spasioci Srpske kosarke na delu,FMP protiv Radnickog Basketa,na to je spala nasa kosarka i na to se trose desetine miliona vec 5,6 godina......a neki ovde i dalje guslaju o postenju,poslovnoj saradnji,fuzijama itd......dno dna.

Ja

pre 6 godina

Hajde vec jednom sklonite navijacke strasti u stranu i budite realni, sramota su i Partizan Igokea i Zvezda Fmp i to sto ih drzava finansira i to sto klubovi van Beograda prakticno da i ne postoje! Mi smo vicesampioni sveta, nismo Malta ili Albanija!

Karaburac

pre 6 godina

Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.

Misa

pre 6 godina

Bilo kako bilo Partizan JSD je 6. ili 7. e moji časovi ljubavi od 11 miliona - za 2 godine , pa sa tolikim budzetom i Zeljko bi osvojio 15 F4- turnira.

Grobar

pre 6 godina

Možda će FMP pobediti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. februar 2018 17:57)

Pa pobedice FMP!!

Marek SLO

pre 6 godina

Uzalud se nadate. Sledeca godina se zna ko sampion bit. PETROL OLIMPIJA!!! I to sa vas trener Dejoo. Ne mogu docekat da i klupska kosarka u Slovenija bude najbolja pored reprezentacija koji pokazala ko je najbolji u Evropu. Izvinite na los srpski. OLIMPIJAAAAAAA!!!

muamua

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...

zvezda i to crvena

pre 6 godina

da je čović grobar onda bi grobari pricali kako je vrhunski političar,kako je na vreme izašao iz politike jer on nije deo tog morala,kako je najbolji finansijski stručnjak u Srbiji, kako je spasao posrnulog evropskog giganta, kako je najbolji košarkaški radnik koga smo ikada imali, kako nijedan klub nije dao vise reprezentativaca nego on u poslenjih 30 godina, kako je stub Srpke kosarke, kako su sve što se priča o njemu špekulacije koje smišljaju njegovi protivnici, kako je sve što ima pošteno zaradio, kako je kao uticajan covek uspeo da odbrani planski spremno uništenje svoga kluba od strane vlasti,kako je stavio svoju glavu na panj u odbrani svoga kluba uprkos svakodnevnim napadima,kako filip čović ima kvalitet da igra u mnogo većem klubu, a tegi bi ga zvao u emisiju dva puta nedeljno umesto grbe....hahaha

Miskec

pre 6 godina

"Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno
(Babi Papuška, 6. februar 2018 11:28)"
O cijem besu ti pises, tucete se medjusobno, pa vam je to malo, zovete bracu iz Hrvatske, cela Evropa je u soku kada je procitala sta se desavalo na tribinama! I to vam je malo, pa ste krenuli i na kosarkaske utakmice da se makljate, policija presrece autobuse na prilazu Beogradu i oduzima vam palice, nozeve i ko zna sta sve, mada kad bolje razmislim tu nije u pitanju bes, vec bolest! Prebroj komentare, pa onda shvati ciji je bes u pitanju, ovde je rec o CZ, a od vas gorbara ne mogu da se napisu dva reda!

forest gamp

pre 6 godina

Napeta utakmica. Videlo se od pocetka da je i jednima i drugima stalo do pobede. Igralo se i pod jednim i pod drugim kosem maksimalno. Na kraju, zasluzena pobeda Crvene Zvezde u Zelezniku.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.

One night in May

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 6. februar 2018 07:55)

Jesen 2003.

Predsednik Saveza postaje Miodrag Babic, istovremeno predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan.

Marta te godine ubijen je Djindjic, a proci ce jos godina dok SNS bude osnovan...

Tako da lupetas gluposti, pricip rada je uspostavljen odavno, jos u vreme tzv. dominacije, magije i carobnjastva.

Batko

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
(nesa, 06. februar 2018 07:55)

Ovo verovatno "smisljas" od sinoc pa ti tek jutros palo na pamet ?!

neko

pre 6 godina

Uopšte mi nije jasno čemu svrha ovog duela. E kipa "a" sa ekipom "b" a gazda isti. Plus sin dotičnog u ekipi b. Kad se epilog unaprijed zna. Veća glupost ne postoji nego ova. Al zemlja Srbija pa nista čudno.

milos_no6

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 18:26)
Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg

ja

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!
(Miskec, 5. februar 2018 18:38)

Kakve veze ima Partizan sa farmaceutskom kompanijom koja je prestala da ulaže u košarku. Vašoj mašti nema granica...

coki

pre 6 godina

Miskec...ko je ugasio Hemofarm?Onaj Hemofarm koji je zajedno sa Gibson FMP-om(sada czTelekom),sa Zvezdom(ugaseni pre 6 godina) uvukao Srpsku kosarku u Aba ligu I time joj oduzeo jednog zagarantovanog predstavnika u EL i jos dva u LE.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 20:16)

Odlaskom Vucka najvise bi izgubio tvoj Czv Efempe Diva Idea, tvoj vestacki klub je taj ciji igraci bi trebalo da nose dresove dugih rukava jer Diva, Idea, Huawei, Porshe, Com trade ne moze da stane na ove klasicne. Ali ni ovaj originalni Fmp koji ste pobedili veceras nece moci doveka da vam pravi igrace za prvi tim i tako ce i oni doziveti sudbinu Hemofarma, te ce se zvati KK Zeleznik. A kad propadne Fmp i postane KK Zeleznik automatski ce na dno da povuce i ovu vestacku tvorevinu koja je iz Zeleznika uzela Boldena, Aleksu Uskokovica, Ostina, Radanova, Davidovca...

muamua

pre 6 godina

ajde ovako sve rasprave na stranu: GDE JE NINKOVIC NAJUSPESNIJI PREDSEDNIK KK CRVENA ZVEZDA?? Zasto ga je sledece godine zamenio Covic ,a Ninkovic je predsednik KK ILR?

NTT

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm! 
(Miskec, 5. februar 2018 18:38) 

Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.

NN

pre 6 godina

Ali pazi pantersku logiku. Nekada je u Partizan unosena lova u dzakovima i onda su oni gepekovali sudije. Jedino ako ti dzakovi nisu bili mali ko klikeri pa su morali.

Podgoricanin

pre 6 godina

Partizan-Mega i Zvezda -Fmp. Pa treba vas sve ugasiti. Zbog vasih namjestanja kad kome treba normalni klubovi ne mogu da funkcionisu normalno. I onda na kraju kukate kako su svi protiv vas. Licemjerstvo level beskonacno.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije KK Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je u sustini njegovo mesto zauzeo KK Radnicki iz Kragujevca koji se takodje raspao pre par godina.

sultan aleksandroglu

pre 6 godina

bilo je jako "zanimljivo i neizvesno "...treba nam više ovakvih mečeva ...mada kad bi gazda dozvolio da tim B igra punom snagom bilo bi povuci potegni

Batko

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno! 
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.

Miskec

pre 6 godina

"Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 6. februar 2018 10:26)"
Pretpostavljam da si Mirka Marjanovica 'slucajno' preskocio?

drinska divizija

pre 6 godina

Ne mogu da se setim, jel vas pobedio FMP neki put od 2011? Posto tvrdite da Mega stalno pusta Partizan, jel to onda znaci da FMP stalno pusta vas?

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ne igranje Radanova i Lazarevića ce se obiti o glavu malom klubu bez tradicije i njihovom gazdi,ko ne plati na mostu platice na ćupriji,

B9

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59) Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?

Amaterasu

pre 6 godina

Kao sto rekoh, ocekuje se zestok otpor protiv renomiranog protivnika. Ono sto je sigurno, Zvezda nece lako do bodova, ne ne, budite uvereni!

muamua

pre 6 godina

@batko
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.

muamua

pre 6 godina

@mile laktas
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni, grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade STADA FIRMA IZ NEMACKE...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012?? 

EVO ISPRAVIH GRESKU U ZAREZU

Aleksandar

pre 6 godina

Na zalost komentar nece da mi objave a imena sam izmenio.
Ovo za klince nije tebi bilo upuceno nego ovim klincima sto se prepucavsju i hrane glupim prepiskama. A za onog sto je zalego za uppr nemoj nista da mi pricas...a toliko toga bih mogao da napisem. Bar 3000 karaktera ;)

Banditi

pre 6 godina

Ova situacija se moze definisati samo jednom recju - bahatost. I to na kvadrat. Ovo nigde nema niti ce biti a najinteresantnije je sto niko ne sme ni da se pobuni protiv toga.Jedan se salio na taj racun i nestao sa sportske scene.

Babi Papuška

pre 6 godina

Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno

Mandrak

pre 6 godina

Ovi će još namerno da izgube od supruginog tima samo da bi izbegli Mornar. Sa Cedevitom lako izlaze na kraj, dok je Mornar tvrd orah.

muamua

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008

clasic

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !

Marek SLO

pre 6 godina

Uzalud se nadate. Sledeca godina se zna ko sampion bit. PETROL OLIMPIJA!!! I to sa vas trener Dejoo. Ne mogu docekat da i klupska kosarka u Slovenija bude najbolja pored reprezentacija koji pokazala ko je najbolji u Evropu. Izvinite na los srpski. OLIMPIJAAAAAAA!!!

alen bez sertifikata

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...

Trojka Bertansa

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm
(est, 05. februar 2018 21:12)

Ja ipak mislim da je Covic ugasio Zvezdu. Vujosevic je samo ponizavao na terenu dugi niz godina. Nemoj da mesas njih dvojicu i njihove uloge u tuznoj istoriji pokojnog kluba.

moltisanti

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona

Podgoricanin

pre 6 godina

Partizan-Mega i Zvezda -Fmp. Pa treba vas sve ugasiti. Zbog vasih namjestanja kad kome treba normalni klubovi ne mogu da funkcionisu normalno. I onda na kraju kukate kako su svi protiv vas. Licemjerstvo level beskonacno.

Knjigom protiv panterizma

pre 6 godina

Evo ih spasioci Srpske kosarke na delu,FMP protiv Radnickog Basketa,na to je spala nasa kosarka i na to se trose desetine miliona vec 5,6 godina......a neki ovde i dalje guslaju o postenju,poslovnoj saradnji,fuzijama itd......dno dna.

Miskec

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!

zvezda2011

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm! 
(Miskec, 5. februar 2018 18:38) 

Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.

coki

pre 6 godina

Miskec...ko je ugasio Hemofarm?Onaj Hemofarm koji je zajedno sa Gibson FMP-om(sada czTelekom),sa Zvezdom(ugaseni pre 6 godina) uvukao Srpsku kosarku u Aba ligu I time joj oduzeo jednog zagarantovanog predstavnika u EL i jos dva u LE.

Karaburac

pre 6 godina

Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 20:16)

Odlaskom Vucka najvise bi izgubio tvoj Czv Efempe Diva Idea, tvoj vestacki klub je taj ciji igraci bi trebalo da nose dresove dugih rukava jer Diva, Idea, Huawei, Porshe, Com trade ne moze da stane na ove klasicne. Ali ni ovaj originalni Fmp koji ste pobedili veceras nece moci doveka da vam pravi igrace za prvi tim i tako ce i oni doziveti sudbinu Hemofarma, te ce se zvati KK Zeleznik. A kad propadne Fmp i postane KK Zeleznik automatski ce na dno da povuce i ovu vestacku tvorevinu koja je iz Zeleznika uzela Boldena, Aleksu Uskokovica, Ostina, Radanova, Davidovca...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.

muamua

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...

milos_no6

pre 6 godina

(Batko, 05. februar 2018 18:26)
Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ne igranje Radanova i Lazarevića ce se obiti o glavu malom klubu bez tradicije i njihovom gazdi,ko ne plati na mostu platice na ćupriji,

NN

pre 6 godina

Ali pazi pantersku logiku. Nekada je u Partizan unosena lova u dzakovima i onda su oni gepekovali sudije. Jedino ako ti dzakovi nisu bili mali ko klikeri pa su morali.

momcilo

pre 6 godina

Fmp - drzavni projekat ima i 2 razvojna kluba Radnicki basket i Megu iz kojih uzima ono sto mu treba . Stvarni vlasnik kluba je funkcioner ABA lige. Cirkus i kompleksi na delu.

muamua

pre 6 godina

ajde ovako sve rasprave na stranu: GDE JE NINKOVIC NAJUSPESNIJI PREDSEDNIK KK CRVENA ZVEZDA?? Zasto ga je sledece godine zamenio Covic ,a Ninkovic je predsednik KK ILR?

Milos

pre 6 godina

Karaburac, bruka Srpske kosarke je kada ti drzava sipa 2.5 miliona eur, kad imas 9 stranaca u sezoni a ti u Kupu Mace Diskrecije imas skor 1-9, a u ABA se boris za 5 mesto.

neko

pre 6 godina

Uopšte mi nije jasno čemu svrha ovog duela. E kipa "a" sa ekipom "b" a gazda isti. Plus sin dotičnog u ekipi b. Kad se epilog unaprijed zna. Veća glupost ne postoji nego ova. Al zemlja Srbija pa nista čudno.

ja

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a "Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji.
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moltisanti, 5. februar 2018 18:05)"
Ono kad grobari pisu o gasenju kosarke u Srbiji! Hajde stvarno da pisemo o tome ko je ugasio Hemofarm!
(Miskec, 5. februar 2018 18:38)

Kakve veze ima Partizan sa farmaceutskom kompanijom koja je prestala da ulaže u košarku. Vašoj mašti nema granica...

muamua

pre 6 godina

@batko
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??

Mandrak

pre 6 godina

Ovi će još namerno da izgube od supruginog tima samo da bi izbegli Mornar. Sa Cedevitom lako izlaze na kraj, dok je Mornar tvrd orah.

sultan aleksandroglu

pre 6 godina

bilo je jako "zanimljivo i neizvesno "...treba nam više ovakvih mečeva ...mada kad bi gazda dozvolio da tim B igra punom snagom bilo bi povuci potegni

clasic

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !

Grobar

pre 6 godina

Možda će FMP pobediti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. februar 2018 17:57)

Pa pobedice FMP!!

Ivan

pre 6 godina

Zvezda ce dati sve od sebe da pobedom u Zelezniku osveti Partizan i pomogne mu u borbi za 5. i 6. mesto sa svojim velikim rivalom FMP-om. Postenje na prvom mestu!

Batko

pre 6 godina

Evo ti Vucicu Srpska kosarka. Uspeo si sad uzivaj. Uzivaj u neizvesnosti i lepoti Srpske kosarke. A Hemofarm, Vojvodina, Radnicki, Borac, Metalac i Partizan ce sacekati da prodje aparhejd.
(zvezda2011, 5. februar 2018 18:32)

Klub koji je DIREKTNO kriv za gesenje Vojvodine (slučaj Tepić), za unistavanje Hemofarma (otimanje titula, prebijanje po svlačionicama) za sav nemoral i prostakluk u srpskoj kosarci , poziva se na aparhejd ?!

Kada ovako nesto pročitam , prosto mi i bude drago što se gasite, nestajete, što je TAČKA stavljena na vas i sto vas sada ubija nebitnost.
Sve što se godinama radili sada dolazi na naplatu, a tek treba da platite ...

ps. Nego, nemoj da te cuju ovi tvoji da pises ovo za Vucica...ima da nastradas

MaliKalemegdanKucaKosarke

pre 6 godina

Ja sam im rekao neka upamte navijaci JSD u sto im Vucic i Kokeza u fudbalu dali prosle godine na kme,kme. Sad ce i u fudbalu 10 godina da se podsecaju nekih godina namestenih.Nema vise,kme,kme,dosta je bilo. U kosarci uzainat ima jos 15 godina da Vas razaramo kao od manje vise prvih 55 godina.
A Covic je inace u Zvezdi od 2011. Tad niste kukali sto je dosao,jel ste uzeli dve titule. Ali posle vec smeta. Kad vam davao 14 igraca iz Zeleznika periodu 1999/2011 bio Vam cool i dobrica.Ali to ste Vi,dvolicni ljudi.
Takvi ste Vi kad je bio Tadic,Nikolic,Dacic,Marajanovic nije vam smetalo da su premijeri i politicari uz Vas. Daj boze,meni kao Zvezdasu da Vucic ode sa vlasti radi zivota normalne Srbije,ali upamtite gazicemo Vas tek ubuduce i vise jel 70% srba ne voli Jugonostalgicare olicene u Vama.

muamua

pre 6 godina

@mile laktas
hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni, grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade STADA FIRMA IZ NEMACKE...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012?? 

EVO ISPRAVIH GRESKU U ZAREZU

NTT

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.

Ja

pre 6 godina

Hajde vec jednom sklonite navijacke strasti u stranu i budite realni, sramota su i Partizan Igokea i Zvezda Fmp i to sto ih drzava finansira i to sto klubovi van Beograda prakticno da i ne postoje! Mi smo vicesampioni sveta, nismo Malta ili Albanija!

Amaterasu

pre 6 godina

Kao sto rekoh, ocekuje se zestok otpor protiv renomiranog protivnika. Ono sto je sigurno, Zvezda nece lako do bodova, ne ne, budite uvereni!

drinska divizija

pre 6 godina

Ne mogu da se setim, jel vas pobedio FMP neki put od 2011? Posto tvrdite da Mega stalno pusta Partizan, jel to onda znaci da FMP stalno pusta vas?

B9

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59) Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?

Nemke

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 5. februar 2018 17:53)

Da li moze partizan mts nis igokea sa 48 mesta u top 16 evro kupa ? Ili da probate u FIBA LS sa 78. mesta da upadnete u plej off ?

muamua

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 6 godina

Uživajte čitajući komentare ovih crno belih narikača! Te sramota, te ugasite tv,a juče se skupili kao triagonal da se igrao, ne zna se jesu zabranjeni, odvaljeni, napaljeni....samo nek su oni srećni, za nas nek se ne brinu. Od večeras na mestu koje nam pripada. Napred KKCZ

Milos

pre 6 godina

BOSS, zasto se kace na Zvezdine vesti? Zato sto ne mogu da podnesu cinjenice. Ne zele da priznaju da vise ne mogu da osvajaju titule trojkama iz auta.Ne zele da se pomire sa cinjenicom da vise ne mogu da prebijaju sudije u svlacionicama. Ne zele da prihvate da vise ne mogu da otimaju igrace od Zvezde,Vojvodine, Hemofarma itd a da ih registruju ponocne komisije bez obestecenja. Ne zele da prihvate da moraju da plate dugove. Ne zele da prihavate da nikada nije bilo casova ljubavi za dz, vec za eur 300,000 po sezoni. Ne zele da priznaju da im danas drzava svake godine sipe 2.5 miliona eur a da oni sa 9 stranaca u sezoni ne mogu da udju u 4 u ABA. Ne zele da prihvate cinjenicu da su u Kupu Mace Diskrecije imali skor 1-9. Ono sto zele je da dolaze na Zvezdine vesti i pisu gluposti kako bi nekako umanjili tesku realnost.

Miskec

pre 6 godina

"Potrebno je da svi normalni ljudi iskljuce svoje televizore na dva sata da se sakrije ova bruka od Srpske kosarke. Ili bar samo oni kome se prevrce zeludac.
(Karaburac, 5. februar 2018 18:16)"
To isto sam i ja sinoc rekao, posebno kada je Milojevic pre utakmice izjavio i ostao ziv sledece:"Partizan ima odlican tim!"

Smogovci

pre 6 godina

Kako se lako zaboravlja : Babic predsednik KSS , vlasnik Hemofarma i clan UO KKP u isto vreme . Za dva meseca krece KLS , duel Dinamika i KKP , vlasnik Jojic i clan UO KKP . Pa dajte ljudi budite realni , pa nije Zvezda izmislila ovakve dilove . Ali posto je videla da to daje rezultat sto da ne proba .
Bez objasnjavanja da nije isto .
Budite jednom musko , istrpite , nista smrc smrc , trpi i cuti . Ionako Vam se svi smeju iza ledja dok Vas tapsu i govore koliko ste dobri dok Vam utrpavaju stotku .
Kmekavci ko Vam kriv sto se sve placa i vraca . Dok ste se bahatili bilo ok sada Vam Tumbas drzi motivacione govore u svlacionici .

One night in May

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Zlo smo ugasili zauvek!!!

Ono zlo kad je Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan - a finala redovno igraju Hemofarm i Partizan. Tih godina Srbiju su ponizavali - Kina, Novi Zeland, Nigerija, Estonija, Crna Gora vise puta, Finska, Makedonija, znani i neznani, veliko takmicenje smo vidjali redje nego Halejevu kometu, a sve zarad jednog kluba - tada se to zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...

Ali tom zlu je dosao kraj zauvek. I nece se zlo vise nikad vratiti. Unistili smo zlo.

Srbija je sada na svom mestu, postovana kosarkaska velesila, nema vise zrtvovanja Srbije zarad jednog kluba, vicesampioni sveta, srebro sa OI, srebro sa EP, redovno na svim velikim takmicenjima, strah i trepet...

Zlo je unisteno, a Srbija se vratila na velika vrata.

Batko

pre 6 godina

@batko da dosla je stada i odlucila da vise ne sponzorise kk iz vrsca...
(muamua, 5. februar 2018 19:45)

Pa i vi ste bili Simod, Zepter, Igokea pa opet se niste ugasili , i ako vas vise nisu finansirali, zar ne ?
Pa Hemofarm nije finansiran samo od fabrike, nego i grada ...ali posle vašeg lopovluka, bahatosti, demonstracije sile i nadmoći sve je otislo do djavlo.
Onda se pitate "Zasto vam se ovo dogadja" ?! A, opet najgore od svega sto vam tek sledi raspad sistema kada ode Vucko i ne bude spasavanja Partizana, kao "kontra mere" zbog Zvezde.
Elem, ako da Bog i ovi ne budu vise na celu Bg , u sledecih god dana padaju i na nivou republike, sto znaci da nakon toga vi , ali stvarno mozete samo da se zakatancite. Nece biti "Ostoje" i "njegovih 700K" ,nece biti drzavnih sponZora za dresove sa dugim rukavima, nece biti pvt kompanija (Mozzart,ComeTrade...) koje ce "dobrovljno sponzorisati" i ostalo..

pruzni radnik

pre 6 godina

KK Hemofarm je prestao da postoji kad je vlasnik STADA rekla ne treba na to, onda je uzela Opstina i vratila staro ime KK Vrsac, inace ista garnitura koja je vodila Swisslion. Drugo, Babic koga spominjete je bio predsednik KK Hemofram i clan UO. KK Partizan. Na osnivackoj skupstini KK Hemofarm dogovoreno je da max domet Hemofarma bude 1/2 ili finale ali samo sa KK Partizanom. KK Hemofarm imao je najveci budzet ali mu nikad nije bilo dozvoljeno da uzme titulu. Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.

Kulin Ban

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.
(Boba, 5. februar 2018 21:44)

Tako Divna DNK u "Zadruzi" odgovara kad je neko "sprda", kaže "Nebitan si."

Babi Papuška

pre 6 godina

Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno

est

pre 6 godina

VEČITI PANTER

21 titula prvaka države
13 nacionalnih kupova
6 puta šampion jadranske lige
3 kupa Radivoja Koraća
1992 šampion EVROPE
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
jel ovo znaci da fudbal ne komentarises ili i tamo trazis pravdu.ili mozda tamo ispises zvezdine trofeje.

Aleksandar

pre 6 godina

Za Batka

Jel ti mislis zaista da Vucic gura Partizan?
Ja imam 36 god i odgovorno tvrdim da ako se vrate oni uz Ds-a da mi vise Zvezdu videti neceno.
Mlad si ali, Sutanovac Tadic i ostala ekipa je spavala na utakmicama Partizana, a Djilasa su jedino pare interesovale, bez obzira na Zvezdu ili Partizan, ali tada je naravno bio uz saborce svoje za Partizan.
Ne bavim se politikom imam privatan biznis i ne zanima me ko je na vlasti ali se dobro secsm svega...tada sam (zbog nemastine i nemanja izbora) radio u JSD Partizanu 2,5 god i svega se nagledao.
A politicara svaki dan kako se ljube i grle smeskaju i cascavsju, dovode i podvode devojke itd.
Nikada ali nikada ne bih voleo da se oni uz DS vrate.
VERUJTE MI NIKADA NECU ZABORAVITI KAKO SU SE SMEJALI ZBOG DUGOVA ZVEZDE I LIKOVALI KADA SMO KOSEVE PA CAK I BICIKLE ZALOZILI ZBOG DUGA...
Tu zlobu nikada ponovo nisam osetio,
nedugo posle toga sam otisao i hvsla Bogu sam svoj gazda sada.
P.S. razmislkajte deco svojom a ne tudjom glavom i slusajte pazljivo, pa ako neko ima jake argumente postujte to i menjajte mislienje.
Toliko.

Skorpion

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

A zamislite da se u istoj ligi sastanu Igokea-Partizan i Partizan-Igokea.

Slobodan

pre 6 godina

Vise pantera dodje na vodjin miting u svoju fiskulturnu salu, nego na prigradski derbi svoja dva kluba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 5. februar 2018 22:11)

Druze ti sto su autobusima dovedeni na miting vodje su posle mitinga sa istim autobusom odvedeni na utakmicu Partizan-Igokea _ Mega ...
U citavoj toj zurbi podelili im sendvice na ulazu u halu pa su prvu cetvrtinu samo mumnjali ... suv hleb bio ...
E sad jesu li to splicani ili ovi anti-splicani ne znam ...

Miskec

pre 6 godina

Kad grobari pricaju o drzavnom mezimcetu! Samo da podsetim da je predsednik vlade Srbije Mirko Marjanovic u isto vreme predsednik SD Partizan! Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!

Milos

pre 6 godina

Marek SLO, reprezentacije vam je pobedila C tim Srbije uz pomoc sudija u finalu. Kad smo kompletni,niko ne moze da nas pobedi. Petrol Olimpija nikada nece uzeti ABA dok god u njoj igra Zvezda. Razlog?Zvezda kao ucesnik EL je magnet za najbolje strance koji ostanu posle biranja CSKA,Reala, Fenera i ostalih. To znaci da ce pre da dodju kvalitetni stranci u Zvezdu i za manje para igraju EL kako bi posle to naplatili,nego u Olimpiju za vece pare. Dok igra EL,niko nece pobediti Zvezdu. A ti mozes pod ruku sa Ogijem pa da se nadate zajedno:)

Batko

pre 6 godina

Aleksandar, 05. februar 2018 20:57)

Vucic je pare gurnuo iz javnih preduzeca ka Partizanu. Para za Zvezdu nema. "Kazna" zbog brace i onemogucavanja ulaska u klub.( nesto tipa Ostoja)
Ako pod tim podrazumevas da guraju pare, onda da gura se Partizanu
Šuleta znam licno i decko navija za Zvezdu, a najvise navija za keš
Tadic jeste crno-belac i to svako zna
Djilas je najvise zalegao 2011. za UPPR i bez njega ne bi bilo nicega

Imam vise godina od tebe (i to bas vise) tako da je nepotrebno "razmisljajte deco"
Godine su nebitne. Bitno je da li neko ima mozga i isti koristi.

Miskec

pre 6 godina

"Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)"
Neces verovati prvo bilo u FC Partizan, predsednik i vlasnik FC Kula clan UO FC Partizan, u isto vreme i istoj ligi i svaki puta nekako FK Partizan pobedi Kulu u ostroj, pozrtvovanoj i zanimljivoj utakmici. Nekako u isto vreme kada se ugasila Kula i ovaj prestao da bude clan UO FC Partizan. Slucajno garatntovano! Ono kad grobari pisu o postenju!

Astra

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Hemofarm ste uništili Vi otimanjem titule i gepekovanjem studije.Šta bi sa Vojvodinom,jel ste platili Tepića.Slučaj Bogdanović i potpisivanje ugovora u minut do 12.Ove godine prošlo 7 stranaca i 4 drzavnih sponzora i opet neko kriv.Skor u Evrokupu 1-9( najgori u Evrokupu),primali u proseku 95 poena (najgori u Evrokupu) i tu je Zvezda kriva.Dok ste "dominirali" niste plaćali apsolutno ništa (plate, porez,zakup,struja,voda...) a uzimali od TV prava, sponzora,prodaja igrača,prodaja ulaznica...i kad samo jedan deo dodje na naplatu Zvezda kriva.Pa čoveče

Klaxon

pre 6 godina

@VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)

Hahahaha, de si bre istoricar ?

Boba

pre 6 godina

Kakav šokantan rezultat. Ovo stvarno niko nije očekivao.Deviza oba kluba (oba? to su dva kluba?)je: pošteno, pa šta na bude. Po tome su poznati.
(NTT, 5. februar 2018 20:54)

Ubice vas nebitnost, zloba i mrznja.

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li CZFMPBgdDivaIdeaAvČ može sa 12. mesta u F8, misim na EL, zahvaljujući "našim prijateljima" vartolomejcima?
(Kad se saglase obe strane, 05. februar 2018 17:53)

Ono što sigurno znamo je to ko neće ići u EL a Boga mi ni u Euro cup.
Nananana fiba liga bez briga šampinjona...

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 05. februar 2018 19:52)
A nije bilo 'zlo' kad Partizan nije smeo da izgubi, kad su se 'gurale' pare u dzakovima, kad su gepekovane sudije, kad nisu smeli da kazne Duleta (par puta jesu, a trebalo je skoro pa svaku utakmicu) za onolika 'divljanja' sto na sudije sto na svoje igrace, kada je je ceo drzavni vrh bio za Partizan, tada nije bilo zlo, tada je bilo sve 'potaman', verovatno jer ti je tako odgovaralo kao navijacu partizana. Da si objektivan video bi da je formula veoma slicna, samo je pitanje ko je na 'vlasti'-partizanovci ili zvezdasi...

Kventin

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA .
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)
To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.

Skorpion

pre 6 godina

Pre nego sto neki navijaci "institucije" pocnu da pljuju samo da znaju da postoji snimak sa te osnivacke skupstine KK Hemofarm.
(pruzni radnik, 5. februar 2018 22:03)

Zasto nisam iznenadjen, kada je Patlidzan uradio nesto posteno, ali stigla karma i nadam se da ce jos dugo ostati.

011/2

pre 6 godina

@Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Nestali bi i dugovi "institucije" po istom receptu, da je neko hteo da se odrekne svoje stipendije od 400 tisuca po sezoni, objasni odakle slike, a 50 nijasi sive bar malo rasvetli - Covicu je bilo lako da se odrekne NULA dinara koliko i dan-danas uzima od Zvezde!

To je bio i razlog zasto niste dobili A licencu i zasto ste tu gde jeste, a jedino vas i dalje podrzavaju i pravdaju oni sa problematicnim intelektom!

miško

pre 6 godina

Novica ne gleda EL,Ostoja gasi TV kada igra Zvezda ali zato pomno prate Dinamik,Borac,MZT sve ravnim sebi.Nenad ne jede crvene i bele trešnje a crno belih nema.Zadar,Mornar noćna mora.Grobarima dugo ferije i ove godine.

Nemke

pre 6 godina

Gledajte grobari,splicani,bugari,varvati,sokici...gledajte kako se Sampion vraca na prvo mesto.Cujem Olimpija se sprema za sledecu sezonu da napadne ABA ligu,super je to,treba nam sto jaca konkurencija da vezbamo za evroligu.

Ciganstura

pre 6 godina

Samo u Srbiji ima da dva kluba sa istim covekom koji ih vodi igraju izmedju sebe. Ugasiti Radnicki Kg, ugasiti Hemofarm, sve svesti na mizerni nivo a Mega i Fmp da budu kao sto i jesu dva razvojna kluba. Daj da ugasimo i Partizan i da se sve pare sliju u taj mali klub bez kosarkaske tradicije i da se domognu toliko zeljenog fajnal fora prvi put u istoriji. 
Valjda ce uspeti sa budzetom od 10 miliona
(moltisanti, 05. februar 2018 18:05)
Valjda je dokazano da je tvoj klub koji duguje 7 miliona evra uz to 95 miliona za porez drzavi vuse novca od drzave dobio Pekovic " Hvala premijeru" Obecavana i hala za trening samo ne znam.po kom osnovu? Sta vas sprecava da dovedete sponzore? Imate tri drzavna. Beograd vam placa Pionir. Beigrad vam platio 20 miliona dinara. Sto se tice klubova po Srbiji slazem se da bolje dati Hemifarmu, Kragujevcu nego vama
,

forest gamp

pre 6 godina

Napeta utakmica. Videlo se od pocetka da je i jednima i drugima stalo do pobede. Igralo se i pod jednim i pod drugim kosem maksimalno. Na kraju, zasluzena pobeda Crvene Zvezde u Zelezniku.

fancy

pre 6 godina

Stvarno ne znam zasto ovi igraju sami protiv sebe.
(Vladimir Grobar, 05. februar 2018 19:22)
Vezbamo malo, a i moze nam se :)...vi ste sinoc sta kukate stalno

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Ahahaha, jos placem od smeha, Novica"Ubica"na A1, bez blama odvali da nema vremena da prati EL, ahahaha, kaze nije zbog Cz, nego dete, ovo, ono. Ostoja gasi TV, ovaj nema vremena, covek ceo zivot u kosarci, auuuu koji kompleksi, pa sta im uradi dr NC!?

Pančevo Srpska Sparta

pre 6 godina

E tako se to radi...Kratko ali je...čno!
Samo došlo sve na svoje!
Polako samo,vratiće se instituciji sve što su nama želeli...Sve do jedne 25.vezanih titula...Eee,o uzmes jednu i kuknjava!Nja-nja-nja!
Svaka čast momci,samo peglajte,sl.godine F4 u Evro Ligi...
A Partizanu ovog puta ne možemo nikako da pomognemo kao zadnjih dve godine!
Jedino da zapevao sa njima dobro poznat hit...


KADA BI SVI KAO MORNARIII

Banditi

pre 6 godina

Ova situacija se moze definisati samo jednom recju - bahatost. I to na kvadrat. Ovo nigde nema niti ce biti a najinteresantnije je sto niko ne sme ni da se pobuni protiv toga.Jedan se salio na taj racun i nestao sa sportske scene.

NoName

pre 6 godina

Po registru veceras su igrali Radnicki kao domacin proviv gosta fmp! 
(dure, 05. februar 2018 21:45)

Po kom registru? Ako misliš na onaj kod Telegetlije koji zahteva B6 pokrivanje, onda si u pravu.

Srksa

pre 6 godina

Pa dugo smo gledali kako crno-beli dominiraju sami protiv sebe jer niko nije smeo da igra protiv njih. Sada svi lepo uzivajmo u nasem svetu. Pozivam nekog grobara da mi odgovori je li mu lepo dok gleda...

Batko

pre 6 godina

@batko vojvodina se nije ugasila zbog tepica...
hemofarm se ugasio jer je dosla stada,a ne zbog tuce itd...unistili ste kosarku...i to je jedina istina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 19:01)

Da li ste ikada platili Tepica ?!
Dosla "Štada" pa zato propao KK Hemofarm ?!

Zivi u svojoj "istini" , tamo je sve super...

mesni narezak

pre 6 godina

@slobo

...osim u Srpskom fudbali,gde je dozvoljeno,recimo,da predsednici nekih klubova budu u upravnom odboru Partizana.To nije nikakav problem,vec potpuno normalno svuda u svetu.Zatim se volsebno izgube utakmice gde neki klubovi,koji pukim slucajem svoje predsednike salju u UO Partizana,a onda prodaju tom istom klubu bezvrednog igraca za smesnih 1,2 miliona evra(sto je jedan od 5 nasjkupljih transfera u istoriji srpske lige).Ali,ponavljam,to je svugde u svetu normalno,i to je fudbal a ne kosarka...to se ne vazi...e sad ne znam zasto sam ovo napisao,ali povukao me komentar.U kosarci to ne postoji,osim u slucaju igokea,ali to se ne racuna zato sto je u pitanju brend br1 sa ovih prostora,a i bilo je davno.Mislim,zastarelo je.Samaranje sudija se ne vazi,nije tema.Otimanje igraca na ponocnim sednicama je smesno spominjati,to je skretanje sa teme.Placanje transfera drugim klubovima je izvrtanje cinjenica,i to nemojte spominjati.Kada sagledate sve cinjenice,morate priznati da je doticni gospodin Sloba potpuno u pravu,i molim Vas,prestanite vise da se pozivate na cinjenice koje nisu tema na ovom forumu.Zvezda namesta,jer kako drugacije objasniti pobedu nad FMP-om od 20 razlike?Molim?Nikako,potpuno je jasno da je sve namesteno,ali ne da Zvezda bude prva,molim Vas,nego da se ugasi Partizan,i to na najgori moguci nacin...tako sto ce Zvezda pobediti FMP usred Zeleznika.Niko nije uspeo da pobedi FMP,niko...namesteno,nego sta.

est

pre 6 godina

Čekaj,kad Vujosevic ugasi Zvezdu onda je Bog,General,Idol...a kad Čovke pomogne Partizanu da zaigra u najjacem takmicenju ikada Ligi Sampiona sa vulvurburgergergom onda je najvece zlo.Hm

Sejn

pre 6 godina

@momcilo - A sta nam naprica za Megu? Pa majstore vi Megu odvalite uvek kao da ste Golden Stejt, a Mega zato protiv Zvezde, Cedevite, Buducnosti uvek na jednu loptu, frka, tuca i panika. Uzmi pogledaj na youtube-u kad Misko prica kako ste doveli Pekovica. Tada se isto igralo izgleda za stipendije i casove ljubavi.

NbgDeki

pre 6 godina

Auuuuuuuuuuu bajo, kakva kuknjava u komentarima... To su isti oni sto su se prozvali institucijom, isti oni sto su se sladili posle otimanja igraca, trojke iz auta, cuvenog "moze nam se"... A sada bi malo, sto kaze cika Velja, da pricaju o postenju.

profa

pre 6 godina

Ko nije citao u blicu pise o partizanu da : od 2005 ono sto zvanicno znamo za Sada — 1,5 miliona od grada ; 9,3 miliona od prodatih igraca cije su uplate isle preko racuna ( od Samo deset igraca za ostale ne znamo ) ; 7 miliona duga na to ; 2 miliona budzet ove godine koje je ostoja donesao ( 700 hiljada on donesao a ostalo od sponzora to je njegova izjava) ; ne znamo koliko su sponzori dali para za sve te godine ; ne znamo koliko para od evrolige ; I ne znamo kolika je zarada od ulaznica ; I ne znamo koliko je igraca oprostilo dugove ( sto zbog ljubavi sto zbog pritisaka) ; jos jedan Mali plus je sto je partizan imao monopol na dovodjenje bilo kojeg igraca iz srbije cak I Direktno iz zvezde UKUPNO ono sto znamo oko 20 miliona za 13 godina oko 1,5 miliona po sezoni na to Treba dodati ostalo sto ne znamo I to je kazem odprilike budzet partizana ,dali je to puno ili malo ostavljam navijacima partizana da odluce

Slobodan

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine.
(Kventin, 05. februar 2018 20:36)

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:05)

Zvezda i FMP se nisu fuzionisali, oni su potpisali ugovor o sportsko-tehnickoj saradnji u trajanju UPPR-a, znaci na odredjeno vreme ... Potpisano je i overeno kada je Privredni sud Srbije odobrio ...
Partizan se ujedinio sa ekipom iz Bosne i Hercegovine tako da Srbija nema nikakvu obavezu da oprasta ili brise dugove stranim ekipama ... do dana danasnjeg ove ekipe funkcionisu kao jedna ekipa, ako gresim pokazi mi gde pise ja cu se izvinuti ...Milorad Dodik je do dolaska pekovica bio pocasni presednik KK Partizan-Igokea i gazda ekipe KK Igokea-Partizan ...

Roter Stern

pre 6 godina

Grobari gledajte na stvari realno, proslo kolo protiv vas smo igrali oslabljeni i lagana pobeda sa 70% snage, sad pojacani Feldinom rutinski...
Ako budete nastavili toliko da kmecite moze da se desi sledeci put protiv igramo kompletni.. Ne bih vam bio u kozi?

ferdinand

pre 6 godina

Male komšije... A, kad ste vi igrali protiv vaših filijala? Kad je košarkaška lopta preskočila Drinu? Ćutite i pokrijte se ušima, da li imate obraza da pričate o bilo čemu?

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Kome se vi smejete? Poslednje cetiri utakmice FMP-a i Partizana 3-1 za FMP. U rupe, grobari, u rupe. Gledajte da de za trece mesto pasteta lige ne sudarite sa FMP-om u junu. Ostadoste onda u KLS-u i Euro Fiba Ćelendz kupu sponzora Slavice Cukteras.

Ciganstura

pre 6 godina

Pisu grobari sta napravise od srpske lige. Kada se otimalo kada je drzava punila kasicu nije ih bila briga za srpsku ligu.Kada se gepekovalo kada je kum Jivcic sudio, kada se samo njima obecavala hala za trening. Gledajte kako da se ne ugasite.Pomici ce poslanik SNS Ostoja da se ne plati porez, da se eliminisu dugovi.Tu su Dacic, Ruzic, Ljaljic, Stefanovic, Udovicic mozda jos neko

eh

pre 6 godina

igrali ste i u fudbalu i u kosarci svake godine sa po 5 klubova koje su vam filijale ali to je tako slatko tada bilo jel da.Bukvalno vam se vratilo sve,ali sve sto ste radili do onih sitnih stvari.

Sabre

pre 6 godina

proci ce i ovo zlo, a onda ce se opet igrati kosarka u srbiji...ovo sad je samo lecenje dugogodisnjeg kompleksa nabijenog od strane evropskog prvaka...drmanje koseva, papci, pp aparati, guslari, sovinisti na tribinama, kradje pehara - sve ce to biti ruzan san kad se ovo drustvo oslobodi raznoraznog olosa...
(alen bez sertifikata, 5. februar 2018 19:52)

Drustvo se vec oslobodilo raznoraznog olosa, zato i jeste tako kako je. Nema vise gepekovanja sudija, davljenja igraca, kradje svega sto valja sakom i kapom u drzavi, itd. isl. Ali znam da vam to pada tesko, i meni bi da sam navijac vojnog kluba.

Penzioner

pre 6 godina

Ovo izmedju Zvezde i Efempea je klasicno krsenje pravila takmicenja, u mnogim fudbalskim ligama poput u Holandiji, Spaniji, Italiji, Nemackoj, Portugaliji je zabranjeno da se u istoj ligi takmice prvi i rezervni tim. Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II. Ee takva ista situacija je sa Efempeom i Zvezdom.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:18)

Pa bilo je i kod nas tako kad su igrali Igokea partizan i Partizan igokea!

Penzioner

pre 6 godina

To su uglavnom uspesi starog Partizana koji se fuzionisao sa Igokeom 2007 godine. 
(Kventin, 05. februar 2018 20:36) 

Kako onda dugovi Partizana nisu nestali ako su se Partizan i Igokea fuzionisali? Efempe i Zvezda su se fuzionisali i onda je Covic dotadasnji predsednik kluba iz Zeleznika postao predsednik Crvene Zvezde Diva.
(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:05)

Pa nestali su...a ovo danas su novi dugovi fuzionisane Igokee partizan od 2007. godine. Sta ti nije jasno???

slobodan

pre 6 godina

To kad kazes da KK CZ nema kosarkasku tradiciju (verovatno iz razloga sto nije bila prvak Evrope) isto je kao kad bih ja rekao da FKP nema fudbalski tradiciju. A KKCZ je do pre DS-a i SPS-a imala vise titula u kosarci od partizana. Istina, nije imala Evro titulu, ali je gotovo 60 godina bila trofejniji klub od KKP.

Batko

pre 6 godina

Klub koji trenutno nosi ime "FMP" je poslednji ušao u ligu, jel je to još jedan dokaz da je to jedan klub sa dva tima ili je vaš gazda uz pomoć € promenio to pravilo? Zašto mega ne može u bg
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 19:22)

1. Pogledaj ko je "vlasnik" FMP-a i Zvezde, pa se javi

2. Mega, ne da ne moze, nego neće u Bg, jer je ne bi gledali ni clanovi uze rodbine, kao sto vas gledaju ako mora da se plati karta

3. Za sve ostalo pitaj Nadu Macuru

BVB

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.

dare

pre 6 godina

Morali su da daju stotku Radnickom da zaborave kako ih je Baskonija razbila pre neki dan!!
(Grobar, 05. februar 2018 19:45)

Morao si ovo da napises da bi se osecao lakse, jel tako?? A i sam nems nikakve argumente za to sto pises.Lecis svoje komplekse nekim porazom Zvezde, a ne vidis vase nastupe u Evrokupu, ili kko ste ga vi zvali Cipiripi kup. Ubedljivo ste bili najgori tim ove sezone. A sledece vas nece ni biti.

Nebojsa dr Covic, Popovic

pre 6 godina

Slobodane, verovatno si mlad, pa ti pasta. Kazes Cz je imala najvise titula u SFRJ, ali ne evropsku. E, pa da naucis,PRVU E TITULU U SFRJ DONELA JE CZ, osvajanjem kupa kupova 1974!!!

Batko

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 05. februar 2018 21:13)

Poredis sponozore stranih kompanija, sa DRZAVNIM i domacim koje po NAREDJENJU vas finansiraju ???

A, sad se napregni i citaj
Diva - Crna gora
Idea - Hrvatska
Porse Huawei - strane
ComTrade - nas ne sponzorise, nego Vas

Znaci, nisi sposoban ni osnovne stvari da shvatis. Ko ima drzavne i domace, a ko u vecini strane...

Aj sad igraci
Uskokovic, Radanov...igraci iz oml,pogona Zvezde
Bolden - po Ugovoru. u bilo kom trenutku Zvezda ima pravo na njega. Zato smo i dobili pare mi, a ne Fmp
Ostin - nikad bio u Zvezdi. Slicna varijanta kao sa Boldenom

Da sada ne kvalifikujem tvoj intelekt jer mi nece objaviti komentar, samo pozdrav za tebe i savet. Pre pisanja komentara ukljuciti mozak...

NoName

pre 6 godina

VEČITI PANTER 

21 titula prvaka države 
13 nacionalnih kupova 
6 puta šampion jadranske lige 
3 kupa Radivoja Koraća 
1992 šampion EVROPE 
F4,F8 evrolige u vise navrata, a sad TIŠINA . 
(Trojka Bertansa, 05. februar 2018 18:38)


Ne kaže se trojka Bertansa, nego se kaže a neko je Bertans.

kaokakao

pre 6 godina

Ako sam te dobro razumio, kosarka je kad jedan klub dominira, kad se u jednu kasu slivaju pare, a taj klub da bude Partizan. Sve ostalo je kradja, zlo, antikosarka itd. itd. Interesantno.

Aleksandar

pre 6 godina

Na zalost komentar nece da mi objave a imena sam izmenio.
Ovo za klince nije tebi bilo upuceno nego ovim klincima sto se prepucavsju i hrane glupim prepiskama. A za onog sto je zalego za uppr nemoj nista da mi pricas...a toliko toga bih mogao da napisem. Bar 3000 karaktera ;)

Batko

pre 6 godina

Gde je sada ono pravila da ne može tri kluba u ligu iz istog grada?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos_no6, 5. februar 2018 17:57)

Pa šta bi ste onda vi igrali ? "Školice" ili "Ide maca oko tebe" ?

Spale

pre 6 godina

Ova utakmica je prilika da grobari u komentarima izbace sve frustracije koje su se nakupile u prethodnim godinama. Ajde grobari, hoću da uživam u vašoj kreativnosti. FMP, Zvezda, Idea...ajde ko će biti vickastiji......3,2,1

Lionac

pre 6 godina

Marek SLO, 05. februar 2018 19:52)

Molim te da smiris strasti.
Da bi jedan klub bio na kraju pobednik treba mnogo toga da se poklopi. Od strucnog staba, do igraca, do podrske navijaca do sistema do rada do etike do ambicija do ideje kako doci do cilja a za sve to treba vremena a uz to ekipu koja igra godinama u EL je tesko skinuti za 1 sezonu .
Verujem da moze Olimpija da kupi igrace trenera ali daleko ste vi od bilo cega. Drugo kad Zvezda pravi ekipu pravi je i delom u odnosu na procene koliko ima je potrebno da uloze da bi bili prvi i u odnosu na druge ekipe i jacinu. Zasto bi placali vise nego sto treba. Sportski pozdrav.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Neznalice, nije Hemofarm ugasen vec je preimenovan u KK VRSAC. Bitnije ti je da pomenes Partizan nego da naucis nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:01)"

Nije Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je KK Vrsac preimenovan u KK Hemofarm,kada je Hemofam uleteo kao glavni sponzor.Onda kada je Hemofarm izasao iz kluba,samo su vratili staro ime,KK Vrsac.

PS Ne znam ko je ludji,da li ti ili ja koji sam te udostojio "replike".

веверица

pre 6 godina

али оно кад ликови причају како вучић помаже звезди хахахаха. а он ради управо супротно у намери да отера човића...

Sale

pre 6 godina

Dobric je novi Bogdan! Samo polako! Odgovor onima sto kazu da ne radimo sa mladima i kupujemo skupe strance. Evo i Davidovac je solidan u prvoj EL sezoni. Jankovic od duduka do pristojnog igraca, samo fali da se i Jovanovicu da vise prostora.
(BVB, Tako je, a i mali Uskokovic je ogroman talenat sa kim treba raditi, jer cela Srbija vec dugo nije proizvela dobrog klasicnog pleja.

Норис

pre 6 godina

Сигуран сам да се после овога навијачи ФМП-а неко време неће јављати.
Разбили смо их са стотком и показали ко је газда.

Уједно смо им ставили до знања да у евентуалном финалу КЛС лиге немају шта тражити против нас.

Браво, Звездо, ево те на првом месту АБА лиге. :))
Сад је на реду Армани.

Kojo

pre 6 godina

Dusan Silni gazi sve pred sobom! Ponosan sam na Zvezdu! Oprez do kraja jos ima dosta da se igra! Podrska za tim! Sta bi bilo da je ovde Antic?! Jedva cekam play-off :)

Florijan iz zagrebackog predgradja

pre 6 godina

Radnicki basket protv fmp,vlasnik prvog i u isto vreme predsednik drugog kluba,to ima verovatno jos samo u severnoj koreji
(Borat iz predgradja, 5. februar 2018 23:13)

Godina 2003.

Miodrag Babic istovremeno predsednik Saveza, predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan. To se tada zvalo dominacija, magija, carobnjastvo...a sad kazes Severna Koreja?

Sad kusate ono sto ste posejali, licemeru! I tek cete da kusate narednih nekoliko decenija, sve redom sto ste posejali!

Misa

pre 6 godina

Bilo kako bilo Partizan JSD je 6. ili 7. e moji časovi ljubavi od 11 miliona - za 2 godine , pa sa tolikim budzetom i Zeljko bi osvojio 15 F4- turnira.

Delija Momak

pre 6 godina

Ogi Cg javi se,da cujemo tvoje misljenje ahhahhah.Pa jel ste stvarno mislili da Buducnost moze ostati prva ? Pa ja sam rekao posle one njihove pobede uz 16/23 trojke da ce i uz tu pobedu oni kiksnuti jos par puta,pravo je cudo sto i imate toliko pobeda a ekipa vam je suv prosek a i Dolmen nije vise ono sto je bio u Valensiji i jednu sezonu u Barsi...ima 32-33 godine,igra daleko ispod svojih najboljih godina

Felipe

pre 6 godina

Kakva crna Olimpija... Poštujem taj klub i gotivim, ali za stvaranje jedne konkurentne ekipe potrebno je više od dva meseca. Ne može se reći da će Radonjić biti njihov trener, sve su to nagađanja.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Много је степеница потребно до врха ал кад си горе, поглед је предиван. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

Mile Laktas pocasni presednik !

pre 6 godina

hemofarm se ugasio jer Babic vise nije bio glavni grad Vrsac nije hteo da placa umesto Stade...e sad zanimljivo je sledece sto se nikad ne pitas KO JE UGASIO I GDE JE NESTAO FMP?? 2011 2012??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 5. februar 2018 20:44)

E druze sta si ovo napisao ???
Koje drzave je Babic bio glavni grad, sta je Stade sto grad Vrsac nije hteo da ga placa ???
I ako mozes da nam kazes jesu li Partizan i Igokea i danas dan jedna ekipa i ako nisu gde to mozemo procitati ???

Papilon

pre 6 godina

Zamislite da se u holandskoj Erediviziji sastanu Ajaks i Jong Ajaks, u Portugaliji Benfika i Benfika B, u Nemackoj Verder i Verder II.
(Uros Djurdjevic #32, 5. februar 2018 21:18)

Zamislili smo sve sto si tako "pametno" rekao, i.... moze nam se, napravicemo i trecu ekipu i uvesti je u Aba ligu za razliku od vas koji ne mozete napraviti ni jednu normalnu ekipu a za svoju nesposobnost krivite druge. Mada lep je to uspeh u Evropi, od 24 ekipe, 24-ti u "cipiripi kupu".

duh koji hoda

pre 6 godina

@psiho
koji li je tek tilt tvog mozga bio kad su igrali Partizan Igokea vs. Igokea Partizan ? Verovatno si bio ubedjen da je neki turnir...

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Nije KK Hemofarm preimenovan u KK Vrsac,vec je u sustini njegovo mesto zauzeo KK Radnicki iz Kragujevca koji se takodje raspao pre par godina.

Batko

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
(nesa, 06. februar 2018 07:55)

Ovo verovatno "smisljas" od sinoc pa ti tek jutros palo na pamet ?!

zvezda i to crvena

pre 6 godina

da je čović grobar onda bi grobari pricali kako je vrhunski političar,kako je na vreme izašao iz politike jer on nije deo tog morala,kako je najbolji finansijski stručnjak u Srbiji, kako je spasao posrnulog evropskog giganta, kako je najbolji košarkaški radnik koga smo ikada imali, kako nijedan klub nije dao vise reprezentativaca nego on u poslenjih 30 godina, kako je stub Srpke kosarke, kako su sve što se priča o njemu špekulacije koje smišljaju njegovi protivnici, kako je sve što ima pošteno zaradio, kako je kao uticajan covek uspeo da odbrani planski spremno uništenje svoga kluba od strane vlasti,kako je stavio svoju glavu na panj u odbrani svoga kluba uprkos svakodnevnim napadima,kako filip čović ima kvalitet da igra u mnogo većem klubu, a tegi bi ga zvao u emisiju dva puta nedeljno umesto grbe....hahaha

profa

pre 6 godina

@profa pise od 2008e godine ne od 2005 e da pise od 2004imao bi podattak od 20miliona eura koje je grad dao zvezdi ....secas se izjave vesica i djilasa...znaci nije od 2005 vec od 2008
(muamua, 05. februar 2018 21:09) ja sam pokusavao da objasnim onim navijacima koji prate kosarku zadnjih 10-15 godina da je partizan imao sasvim pristojan budzet , ovo je bilo prvi tekst gde se spominju neki egzaktni brojevi zato mislim da nije vazno koliko je partizan dobio para od 2005 do 2008 ...ne sumljam da je I zvezda dobila takodje puno para moja poenta je bila da su ljudi Lepo ziveli od ljubavi prema partizanu a naravno nista losije ni oni od ljubavi prema zvezdi ....Mada ni trosenje para ne znaci da ces biti uspesan inace bi cedevita svake godine bila prva I igrala evroligu

Miskec

pre 6 godina

"Da li je samo meni cudno sto su ovi panteri ovako besni. Razumem da mrze partizan, ali sa toliko vulgarnosti to je u neku ruku fascinantno. Napr'dna srbija definitivno
(Babi Papuška, 6. februar 2018 11:28)"
O cijem besu ti pises, tucete se medjusobno, pa vam je to malo, zovete bracu iz Hrvatske, cela Evropa je u soku kada je procitala sta se desavalo na tribinama! I to vam je malo, pa ste krenuli i na kosarkaske utakmice da se makljate, policija presrece autobuse na prilazu Beogradu i oduzima vam palice, nozeve i ko zna sta sve, mada kad bolje razmislim tu nije u pitanju bes, vec bolest! Prebroj komentare, pa onda shvati ciji je bes u pitanju, ovde je rec o CZ, a od vas gorbara ne mogu da se napisu dva reda!

One night in May

pre 6 godina

dva tima, isti vlasnik, ista liga, samo u naprednom srbistanu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 6. februar 2018 07:55)

Jesen 2003.

Predsednik Saveza postaje Miodrag Babic, istovremeno predsednik KK Hemofarm i clan UO KK Partizan.

Marta te godine ubijen je Djindjic, a proci ce jos godina dok SNS bude osnovan...

Tako da lupetas gluposti, pricip rada je uspostavljen odavno, jos u vreme tzv. dominacije, magije i carobnjastva.

Skorpion

pre 6 godina

Gotovo se sigurno zna sampion ove godine to je PG Buducnost! to su dokazali ,sada svjesno oborili formu da bi je za sami kraj sezone ponovo podigli na najviši nivo, titula ove godine ide za CG to je sigurno !
(clasic, 6. februar 2018 01:09)

Bravo za komentar, uklapa se sa ostalim komentarima "grobara" koji su takodje na nivou zabavista. Cuj svesno oborili formu, verovatno zato sto nikako ne zele da imaju prednost domaceg terena u finalu pa kao namerno gube a forma je opet nesto sto mozes da obaras i dizes kako ti se prohte, boze koja glupost.

Miskec

pre 6 godina

"Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno!
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 6. februar 2018 10:26)"
Pretpostavljam da si Mirka Marjanovica 'slucajno' preskocio?

Batko

pre 6 godina

Clan uprave KK Partia=zan Branko Ruzic! Pametnom dovoljno! 
(Miskec, 05. februar 2018 23:59)

Projekat ,, Evropska Zvezda" šta to beše? Koliko je Vesić tu para utucao uzalud?
(B9, 06. februar 2018 06:17)

Nije uzalud....pitaj Vesića&Co.