Nedelja, 04.02.2018.

16:53

Treći uzastopni remi, Zvezda se pretplatila na 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa mađarskim Ujpeštom 1:1 u pretposlednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Izvor: MLJ

Treæi uzastopni remi, Zvezda se pretplatila na 1:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Milorad

pre 6 godina

Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.
(Podsetnik, 4. februar 2018 19:33)

A tebi bilo smesno na kraju prosle sezone?! :D

Yarilo

pre 6 godina

@podsetnik

Kad nemas sta pametno da kazes, cuti, pametniji si.. Gol rukom?? Ma bravo decko mozda je bejzbolkom napucao u gol, samo reci sta vidis. :-D

coki pk

pre 6 godina

Na CSKA 4-1-2-2-1 
Borjan 
Stojkovic,Savic,Le Talek,Rodic 
Jovicic 
Krsticic,Donald 
Srnic 
Radonjic (Pesic) 
Ben (Boaci)
(Anonimus, 04. februar 2018 17:49)

ilija petković? nema dalje?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
(Yarilo, 04. februar 2018 22:49

Koliko su panteri ocajni najbolje oslikava to sto na vest o pobedi a narocito o neuspesima KK Partizan sebi dele plusice kao da su pobedili svog gradskog rivala Fenerbahce i tom pobedom otisli na F4 sto ce se desiti na Svetog Zivka.

Podsetnik

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yarilo, 4. februar 2018 22:49)

Zasto se ti javljas kad ste na istoj utakmici dali gol rukom,neregularan kao i nas sto je bio? Valjda ti oci pomazu da vidis kakvi se penali sviraju za tvoj mali klub i uglavnom u zadnjim minutima utakmice pri neresenom rezultatu i da imate ubedljivo najvise dosudjenih penala,od koji 2/3 nemaju blage veze sa stvarnoscu.

Nebojsa

pre 6 godina

C.Zvezda je u velikom problemu otkad nema Kange ( odlazak) i Boacija (povreda) . Sve je to siromasno , slabo ne stvaruju sanse , napadac Pesic je totalno odsecen , protivnicke ekipe stvaraju dosta sansi itd. Milojevic koliko ja vidim planira da Srnic negde ubaci u prvih jedanest .
Pa Ben koji je doveden kao krilni igrac i Srnic se tok meca menjaju , jedan na krilo drugi kao centralni vezni i tako sve u krug
Mislim da to Milojevic ne treba da radi nego da igraci igraju na svojim pozicijama gde mogu do izrazaja da dodju njihovi kvaliteti . Krsticic/Milijas treba da pokrivaju poziciju koju je igrao Kanga a ne Srnic ili Ben. Jovicic i Donald treba da igraju dva zadnja vezna , krila levo Radonjic desno Ben i Boaci u spicu , odbrana standardna od jesenas.
Tako bi trebala da izgleda C.Zvezda na prolecu , ako misle da ostanu prvi na kraju sezone.

Yarilo

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)

coldplayer

pre 6 godina

Nema potrebe da citam komentare.Vec znam sta se pise tipa da je igra slaba,nista bez Kange,nemamo sanse itd. sa pacenickim komentarima.Ljudi ne shvataju da su ovo pripreme.Kanga je drugi deo jesenjeg prvenstva bio slab i sa te strane odlazak nije strasan.Ako hocete podrzite,a ako ne gledajte komsije.

Zapazanje

pre 6 godina

Opet penal!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:01)

Naravno,kad u 16 metara nije dozvoljena odbojka i stoper nije primac servisa(u ovom slucaju primac kornera).

(Zapažanja) Zapažaš, brate, za medalju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:03)

Podrazumeva se,zivi bili pa videli ko ce biti u pravu.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ma bice lakse kad pocne prvenstvo. Ovi trecerazredni madjarski timovi ne umeju ni da se sklone kako treba. Ipak, najbitnije je da se na pripremnim utakmicama dobro uvezba izvodjenje penala.

Mozzart

pre 6 godina

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.
(Yarilo, 4. februar 2018 18:39)
Vama je sve u vezi Zvezde namesteno... a o vama su govorili vasi bivsi treneri i igraci, priznali da namestate. Zasto nismo namestili sa Vozdoovcem? Zato sto vasi isprani mozgovi ne mogu da shvate da SAMO I JEDINO VI namestate!!! I, da, taj mali klubic je upisan u istoriju fudbala za sva vremena, NAMESTIVSI titule prvaka Evrope i sveta! A sad, lupajte minuse dok sudija ne svira kraj, tj dok ne date gol...ako treba do sutra, do sutra, ipak se igra dok vi ne uvalite golcinu, pise u praviima FSS...

Delije Čikago

pre 6 godina

Što je trajalo trajalo je, novca više nema, jedva je isplaćena novembarska plata, nismo doveli nikog bukvalno od 5 potencijalnih najavljenih pojačanja, zgaziće nas rusi, daj bože bar titulu da ne ispustimo opet.

Zapazanje

pre 6 godina

Da je bilo lose,jeste,da nam fali centralni vezni,treba nam.Neko ko ce da stane na loptu,zadrzi je par sekundi,zagradi i pusti zadnji pas spicu ili bocnim veznjacima.Nista strasno,ako se niko ne dovede,Krsticic moze to da odigra,moze i mali Luka Ilic ali je jos neiskusan i fizicki nejak.Nedostajao je i Boaci,koji ce biti spreman u nastavku sezone tako da je sve ok.Kvalitetniji smo od komsije malog za citavu klasu i dalje,odbrana i napad,mozda i za dve klase a u sredini smo tu negde.Oni su jaci samo za Ivanovica od jesenjeg dela ali je pitanje da li ce on uopste igrati pored Sume,Tosica i Jankovica a Zdjelar je kompenzovao Evertona.Zna vise lopte ali ne trci i ne bori se kao onaj +,pa je to tu negde.Nama je dosao Ben,umesto Kange,nije ista pozicija ali je mnogo brzi i nesebicniji.Ne vidim ko ce zaustaviti njega i Radonjica po boku i Boacija u spicu ili Pesica kad bude u postavi.Za nasu ligu i kup nema zime,najbolji smo i to osvajamo bez problema a od CSKA i da ispadnemo nije problem jer i ovo je premija sto smo dosli do ove faze i niko realno ne ocekuje vise.Ispada i komsija mali od mnogo nepoznatije ekipe pa nista.

Podsetnik

pre 6 godina

peti tim madjarske, prejaki ujpest! hahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 4. februar 2018 17:43

Sesti tim ceske lige,prejaki Liberec,hahahahaha...nista niste naucili.Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.

kiki

pre 6 godina

@Yarilo

Znaci i.ovo.prvenstvo namesteno.? Da je proslo namesteno da li znaci da Zvezda ne bi izgubila od Vozdovca? Ma vi ste najbolji. Pedeset i kusur utakmica bez poraza jer ste najbolji ali ove sezone neko namestio pa sada 9 bodova prednosti a bilo bi i vise da se u 97 minutima nisu dobijali bodovi spasenja da ne vodite sa 9:7 u penalima od kojih polovina sumnjiva, da kukumavke i narikace ne kukaju za penalima u derbiju

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Tihi, Ti realan? Napiši da si partizanovac undercover, pre ću poverovati u to. Većih besmislica ne pročitah davno. Krstičić je odličan igrač sa dobro poznatim kvalitetima i karijerom, koji tebi ne valja ali ne, Ivanović je najbolji. Na osnovu polusezone u jsl i jednoj pripremnoj? Ok. Zdjelar nije bolji od Evertona. Bolji je samo tehnički ali onaj je trčao za trojicu, dizao moral i borbenost. Kruševačkog beka rodbina ne bi tako nahvalila, goli prosek.
Sezona je već sada iz snova, imamo najbolji tim u ligi, držimo čvrsto prvo mesto, kup u igri i plus otvoren dvomeč sa Rusima. I najvažnije, najboljeg trenera u ligi. Malo više vere i podrške klubu a manje naricanja i crnog predviđanja. Zdravije je, za početak.

zvezdas

pre 6 godina

Coa

Kako nesto namesteno moze da se izgubi? Znaci prosla sezona namestena, ova takodje. Samo kada je tvoj klub u.pitanju sve je ciso jer ste vi najbolji na svetu i sire a neko vam ne da da budete prvaci

C.Z

pre 6 godina

Ovi Madjari bukvalno veze nemaju. Kako i njima propade fudbal.
Nisam verovao da nam Kanga toliko znaci. Ovo je jako, jako lose. Plasim se da prvenstvo dolazi u pitanje, a o Rusima ne bih da trosim reci. Sve ispod neke katastrofe bice dobro. Jaki su Ruje ko zemlja.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem Zvezdinu upravu.I do sad nismo imali ofanzivo veznog igrača a odjednom u sred sezone prodajemo Kangu i pustamo Rikardinja iako pored Kange nije ni dobio pravu šansu a ostali sve sami zadnji vezni.Biće teško u prvenstvu, nema ko da organizuje igru u završnoj fazi.Moguće je da ponovo sve izgubimo ?

bora

pre 6 godina

Pravicemo Kangu od blata!Ja sam pisao jos na pocetku sezone da su svi zamenjivi osim njega.Mi generacijama unazad nemamo igraca koji ume da zadrzi loptu u nogama na sredini terena duze od jedne sekunde a o lucidnosti da i ne govorim.Kazu gubio je lopte,gomila netacnih pasova,nedisciplina i sta sve jos,e pa sad “uzivajte” u majstorijama vaseg omiljenog Srnica a igru nek nam kreiraju Krsticic i Jovicic koji su zadnji vezni jer to nama u Srbiji nije
ni vazno!Nama su zadnji vezni najbitniji igraci i uvek ih mnogo volimo jer su urihtani i poslusni.E pa eto nam ga sad!Samo da niko ne bude lucidan,pomeren,bezobrazan.NA ZDRAVLJE!

menjam nick

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?

Tihi

pre 6 godina

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 4. februar 2018 18:05)

Mozda je i igrala, ali bez jedinog krstenog pleja, kakav je bio Kanga, to ce biti potpuno drugi tim. Da nece mozda Krsticic da ga zameni, sa sve dusom u nosu u tridesetom minutu utakmice? Ne razumem nasu upravu, ali stvarno. Razumem da nema para, ali za tih milion, koji su da se ne lazemo, barem u fudbalu, nista, Kanga je morao ostati do kraja sezone, pa sve otisao posle za dz, jer titula vredi vise od tih milion. Sve mi mirise na proslu sezonu. Partizan se pojacao, popunio rupe na sredini, gledao sam ih juce protiv Teplica. Zdjelar vec pokazao kakav je igrac, kako ce drzati sredinu. Ivanovic iz Spartaka razbijac, mozda i najbolji igrac lige, a novi levi bek, nisam mu zapamtio ime, ima prodor i centarsut na trepavicu. Ako nas dobiju u derbiju, a po ovome su realne sanse za to, mozemo opet da se pozdravimo sa titulom. Ne prizivam, samo sam realan. Ima jos nedelju dana do kraja prelaznog roka, ako zelimo da spasimo sezonu, nesto mora da se uradi.

Milos

pre 6 godina

Ajte ljudi polako, nemojte biti malodusni, igra se mnogo utakmica u kratkom roku, bice ovo dosta bolje, nisu momci zaboravili da igraju fudbal, da fali kreacije, fali, ali prelazni rok jos uvek traje, tako da samo polako.

Yarilo

pre 6 godina

@zvezdas

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.

i sa sudijama će vam biti teško

pre 6 godina

kao grobar sam zadovoljan što nemate kangu. a vi što ste zadovoljni jer ste ga se 'otarasili' to ćete da poližete na kraju sezone.

Toma

pre 6 godina

Kad bi mogli bekovi i zadnji vezni, da igraju fudbal... Čudi me da je Miloje pristao na ovo! Verovatno i nije i da će prvom prilikom da pobegne.

dostojevski

pre 6 godina

Fali nam taj kreativac na sredi, valjda ce se do kraja prelaznog roka popuniti i ta praznina.
(Peca, 04. februar 2018 17:01)

idu bg izbori, vodja trosi pare na sendvice, nista od toga

dženkins

pre 6 godina

Sve u svemu vidi se iz priloženog da nema ko da poveže. Nadam se da Miloje zna šta radi i čuva keca u rukavu u suprotnom neće biti dobro. Partizan je odradio odličan prelazni rok apsolutno nema sumnje. Ben mi se sviđa ali sredina inače slabija sa Kangom je mnogo slabija.

Paja zvezdas

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Kako ti sve znas

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ja sam bio za prodaju Kange,ali sam se nadao da cemo dovesti dobru zamenu ako ne i bolju,ovako nema smisla.I sa njim nam je falilo kreativnosti,sad je nemamo uopste.Krsticic je dobar igrac na lopti,ali od njega tesko mozes dobiti neki ekstra pas,nije taj tip,niti je to njegova pozicija.Sa krila isto,ni Radonjic ni Ben nisu kreativni,brzina im je glavno oruzje,o Srnicu tek da ne pricam.Da preskacemo sredinu mozemo samo kad je Boaci u igri,a ako se ne oporavi do CSKA,ne znam na koju foru cemo mi njih dobiti.Milojevicu svaka cast,izvlaci maksimum iz ove ekipe,kapa dole za to,ali ne mozemo samo na borbenost i trcanje da dobijamo jace protivnike...

Dejan CZ

pre 6 godina

Preskakanje sredine terena jer nema kreacije...Kanga je igrac koji je imao loptu u nogama i da nista ne napravi to je sasvim dovoljno bilo da ekipa ne trpi pritisak protivnika.Ovakvom igrom protiv jacih ekipa ima da nas sabiju sve u 16...Ocito da je protiv CSKA dignuta ruka da se ista moze napraviti,za domacu ligu moze i bez kreacije i odluka da se dovede adekvatno pojacanje pada na leto pred kvalifikacije...Prodas igraca oko koga se sve vrtelo u 5 do 12 i sad kao posledicu toga imas igru koja je prevazidjena u proslom veku.

lavirint

pre 6 godina

Ma kakav Kanga...odigrao je možda 5 utakmica dobro (i puno mu hvala za to), ali ostalo nista specijalno. Bolje da igraju Adzic, Ilic... Možda i postava bude malo korigovana, pa da se igrabez kalsičnog ofanzivnog veznog u Evropi. Titulu treba da osvojimo bez problema, a na CSKA rasterećeno pa šta bude.

Booorra

pre 6 godina

Kanga je igrac kog treba istrpeti,igrac kome ne ide i onda jednim sutrm ili jednom asistencijom resi utakmicu.U Engleskoj je takve dve lopte dao Boaciju da mi jos uvek nije jasno kako bar jedna nije zavrsila u golu.Igrac koji ce faliti,ali isticao mu je ugovor za sest meseci,a 1.000.000 po sezoni je ipak nesto sto Zvezda nije mogla ili nije htela da plati.Ne plasim se da necemo biti spremni za Cska,pripremne utakmice i sluze tome da se uvezbavaju akcije,kretnje,pasovi,odbrana i rezultat je na takvim utakmicama uvek u drugom planu.Zvezdo znaj da ludo volim te!

Pera

pre 6 godina

Loše, jako loše. Kanga mnogo fali, ako se ne dovede zamena teško i do titule, o Cska neću ni da razmišljam. Igra se Terzić previše slično kao i prošle godine a znamo kako se to završilo.

Cinik

pre 6 godina

Za očekivati je da već od sutra krenu saopštenja iz Zvezde o tome da je Kokeza taj koji onemogućava Zvezdu da pobedi u pripremnim utakmicama a sve u cilju da se spreči Zvezda da osvoji titulu.

Krle

pre 6 godina

Koliko kao zabrunutih zbog ugre Zvezde.Pa gde ste videli da se u pripremnom periodu kada su noge teske igra lep i dobar fudbal.Pa evo mi smo na Malti igrali 3-3 i u Kazakstanu 1-1 bas zbog toga jer smo u hodu odradjivali i pripreme i igrali evropske utakmice.Ajde ako vec komentarisete nesto bar neka komentarisu oni koji se bar malo i razumeju u to sto komentarisu,a ne sada NEMA KANGE JAO,NADAM SE DA MILOJE ZNA STA RADI JAO,TERZIC SE OPET ZEZNUO JAO,PARTIZAN JE SAVRSENO ODRADIO PRELAZNI ROK JAO... ma ajde bre ako ne razumete fudbal nemojte da ga komentarisete.

melo

pre 6 godina

Isprobavaju se formacije i taktika, neka svaka da kraja priprema bude nerešena ako treba. Važno je da se sve poklopi kada bude najvažnije!

fenomen

pre 6 godina

Kad sam procitao naslov i rezultat prvo sto sam pomislio je da je Zvezda dala gol iz penalu. To se u opisu utakmice i potvrdilo. Da li je intuicija ili sta drugo.

Srdjan

pre 6 godina

Kreativnost veznog reda ne postoji. Mora se hitno reagovati sa plejmekerom inace ima da cupamo kosu i grickamo nokte i u prvenstvu a kamoli Le. Nema zavrsnog pasa, jalova inicijativa koja nas uspavljuje i onda sevne kontra...Valjda imaju oci u upravi.

Delija

pre 6 godina

Aj dobro prijateljska utakmica ali ovo brine ovakva igra dal je do Kange ili bezvoljno igranje ovih utakmica nzm.Ali ako ovako budu igrali imace problem da osvoje titulu a protiv Cska sa ovakvom igrom bolje da ne izlaze na teren.Razbice nas!

fenomen

pre 6 godina

Kad sam procitao naslov i rezultat prvo sto sam pomislio je da je Zvezda dala gol iz penalu. To se u opisu utakmice i potvrdilo. Da li je intuicija ili sta drugo.

Delija

pre 6 godina

Aj dobro prijateljska utakmica ali ovo brine ovakva igra dal je do Kange ili bezvoljno igranje ovih utakmica nzm.Ali ako ovako budu igrali imace problem da osvoje titulu a protiv Cska sa ovakvom igrom bolje da ne izlaze na teren.Razbice nas!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ja sam bio za prodaju Kange,ali sam se nadao da cemo dovesti dobru zamenu ako ne i bolju,ovako nema smisla.I sa njim nam je falilo kreativnosti,sad je nemamo uopste.Krsticic je dobar igrac na lopti,ali od njega tesko mozes dobiti neki ekstra pas,nije taj tip,niti je to njegova pozicija.Sa krila isto,ni Radonjic ni Ben nisu kreativni,brzina im je glavno oruzje,o Srnicu tek da ne pricam.Da preskacemo sredinu mozemo samo kad je Boaci u igri,a ako se ne oporavi do CSKA,ne znam na koju foru cemo mi njih dobiti.Milojevicu svaka cast,izvlaci maksimum iz ove ekipe,kapa dole za to,ali ne mozemo samo na borbenost i trcanje da dobijamo jace protivnike...

Pera

pre 6 godina

Loše, jako loše. Kanga mnogo fali, ako se ne dovede zamena teško i do titule, o Cska neću ni da razmišljam. Igra se Terzić previše slično kao i prošle godine a znamo kako se to završilo.

dženkins

pre 6 godina

Sve u svemu vidi se iz priloženog da nema ko da poveže. Nadam se da Miloje zna šta radi i čuva keca u rukavu u suprotnom neće biti dobro. Partizan je odradio odličan prelazni rok apsolutno nema sumnje. Ben mi se sviđa ali sredina inače slabija sa Kangom je mnogo slabija.

Cinik

pre 6 godina

Za očekivati je da već od sutra krenu saopštenja iz Zvezde o tome da je Kokeza taj koji onemogućava Zvezdu da pobedi u pripremnim utakmicama a sve u cilju da se spreči Zvezda da osvoji titulu.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem Zvezdinu upravu.I do sad nismo imali ofanzivo veznog igrača a odjednom u sred sezone prodajemo Kangu i pustamo Rikardinja iako pored Kange nije ni dobio pravu šansu a ostali sve sami zadnji vezni.Biće teško u prvenstvu, nema ko da organizuje igru u završnoj fazi.Moguće je da ponovo sve izgubimo ?

melo

pre 6 godina

Isprobavaju se formacije i taktika, neka svaka da kraja priprema bude nerešena ako treba. Važno je da se sve poklopi kada bude najvažnije!

i sa sudijama će vam biti teško

pre 6 godina

kao grobar sam zadovoljan što nemate kangu. a vi što ste zadovoljni jer ste ga se 'otarasili' to ćete da poližete na kraju sezone.

Dejan CZ

pre 6 godina

Preskakanje sredine terena jer nema kreacije...Kanga je igrac koji je imao loptu u nogama i da nista ne napravi to je sasvim dovoljno bilo da ekipa ne trpi pritisak protivnika.Ovakvom igrom protiv jacih ekipa ima da nas sabiju sve u 16...Ocito da je protiv CSKA dignuta ruka da se ista moze napraviti,za domacu ligu moze i bez kreacije i odluka da se dovede adekvatno pojacanje pada na leto pred kvalifikacije...Prodas igraca oko koga se sve vrtelo u 5 do 12 i sad kao posledicu toga imas igru koja je prevazidjena u proslom veku.

Paja zvezdas

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Kako ti sve znas

dostojevski

pre 6 godina

Fali nam taj kreativac na sredi, valjda ce se do kraja prelaznog roka popuniti i ta praznina.
(Peca, 04. februar 2018 17:01)

idu bg izbori, vodja trosi pare na sendvice, nista od toga

lavirint

pre 6 godina

Ma kakav Kanga...odigrao je možda 5 utakmica dobro (i puno mu hvala za to), ali ostalo nista specijalno. Bolje da igraju Adzic, Ilic... Možda i postava bude malo korigovana, pa da se igrabez kalsičnog ofanzivnog veznog u Evropi. Titulu treba da osvojimo bez problema, a na CSKA rasterećeno pa šta bude.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ma bice lakse kad pocne prvenstvo. Ovi trecerazredni madjarski timovi ne umeju ni da se sklone kako treba. Ipak, najbitnije je da se na pripremnim utakmicama dobro uvezba izvodjenje penala.

Srdjan

pre 6 godina

Kreativnost veznog reda ne postoji. Mora se hitno reagovati sa plejmekerom inace ima da cupamo kosu i grickamo nokte i u prvenstvu a kamoli Le. Nema zavrsnog pasa, jalova inicijativa koja nas uspavljuje i onda sevne kontra...Valjda imaju oci u upravi.

menjam nick

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?

Krle

pre 6 godina

Koliko kao zabrunutih zbog ugre Zvezde.Pa gde ste videli da se u pripremnom periodu kada su noge teske igra lep i dobar fudbal.Pa evo mi smo na Malti igrali 3-3 i u Kazakstanu 1-1 bas zbog toga jer smo u hodu odradjivali i pripreme i igrali evropske utakmice.Ajde ako vec komentarisete nesto bar neka komentarisu oni koji se bar malo i razumeju u to sto komentarisu,a ne sada NEMA KANGE JAO,NADAM SE DA MILOJE ZNA STA RADI JAO,TERZIC SE OPET ZEZNUO JAO,PARTIZAN JE SAVRSENO ODRADIO PRELAZNI ROK JAO... ma ajde bre ako ne razumete fudbal nemojte da ga komentarisete.

C.Z

pre 6 godina

Ovi Madjari bukvalno veze nemaju. Kako i njima propade fudbal.
Nisam verovao da nam Kanga toliko znaci. Ovo je jako, jako lose. Plasim se da prvenstvo dolazi u pitanje, a o Rusima ne bih da trosim reci. Sve ispod neke katastrofe bice dobro. Jaki su Ruje ko zemlja.

Booorra

pre 6 godina

Kanga je igrac kog treba istrpeti,igrac kome ne ide i onda jednim sutrm ili jednom asistencijom resi utakmicu.U Engleskoj je takve dve lopte dao Boaciju da mi jos uvek nije jasno kako bar jedna nije zavrsila u golu.Igrac koji ce faliti,ali isticao mu je ugovor za sest meseci,a 1.000.000 po sezoni je ipak nesto sto Zvezda nije mogla ili nije htela da plati.Ne plasim se da necemo biti spremni za Cska,pripremne utakmice i sluze tome da se uvezbavaju akcije,kretnje,pasovi,odbrana i rezultat je na takvim utakmicama uvek u drugom planu.Zvezdo znaj da ludo volim te!

Tihi

pre 6 godina

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 4. februar 2018 18:05)

Mozda je i igrala, ali bez jedinog krstenog pleja, kakav je bio Kanga, to ce biti potpuno drugi tim. Da nece mozda Krsticic da ga zameni, sa sve dusom u nosu u tridesetom minutu utakmice? Ne razumem nasu upravu, ali stvarno. Razumem da nema para, ali za tih milion, koji su da se ne lazemo, barem u fudbalu, nista, Kanga je morao ostati do kraja sezone, pa sve otisao posle za dz, jer titula vredi vise od tih milion. Sve mi mirise na proslu sezonu. Partizan se pojacao, popunio rupe na sredini, gledao sam ih juce protiv Teplica. Zdjelar vec pokazao kakav je igrac, kako ce drzati sredinu. Ivanovic iz Spartaka razbijac, mozda i najbolji igrac lige, a novi levi bek, nisam mu zapamtio ime, ima prodor i centarsut na trepavicu. Ako nas dobiju u derbiju, a po ovome su realne sanse za to, mozemo opet da se pozdravimo sa titulom. Ne prizivam, samo sam realan. Ima jos nedelju dana do kraja prelaznog roka, ako zelimo da spasimo sezonu, nesto mora da se uradi.

Toma

pre 6 godina

Kad bi mogli bekovi i zadnji vezni, da igraju fudbal... Čudi me da je Miloje pristao na ovo! Verovatno i nije i da će prvom prilikom da pobegne.

Delije Čikago

pre 6 godina

Što je trajalo trajalo je, novca više nema, jedva je isplaćena novembarska plata, nismo doveli nikog bukvalno od 5 potencijalnih najavljenih pojačanja, zgaziće nas rusi, daj bože bar titulu da ne ispustimo opet.

Yarilo

pre 6 godina

@zvezdas

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.

bora

pre 6 godina

Pravicemo Kangu od blata!Ja sam pisao jos na pocetku sezone da su svi zamenjivi osim njega.Mi generacijama unazad nemamo igraca koji ume da zadrzi loptu u nogama na sredini terena duze od jedne sekunde a o lucidnosti da i ne govorim.Kazu gubio je lopte,gomila netacnih pasova,nedisciplina i sta sve jos,e pa sad “uzivajte” u majstorijama vaseg omiljenog Srnica a igru nek nam kreiraju Krsticic i Jovicic koji su zadnji vezni jer to nama u Srbiji nije
ni vazno!Nama su zadnji vezni najbitniji igraci i uvek ih mnogo volimo jer su urihtani i poslusni.E pa eto nam ga sad!Samo da niko ne bude lucidan,pomeren,bezobrazan.NA ZDRAVLJE!

Mozzart

pre 6 godina

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.
(Yarilo, 4. februar 2018 18:39)
Vama je sve u vezi Zvezde namesteno... a o vama su govorili vasi bivsi treneri i igraci, priznali da namestate. Zasto nismo namestili sa Vozdoovcem? Zato sto vasi isprani mozgovi ne mogu da shvate da SAMO I JEDINO VI namestate!!! I, da, taj mali klubic je upisan u istoriju fudbala za sva vremena, NAMESTIVSI titule prvaka Evrope i sveta! A sad, lupajte minuse dok sudija ne svira kraj, tj dok ne date gol...ako treba do sutra, do sutra, ipak se igra dok vi ne uvalite golcinu, pise u praviima FSS...

zvezdas

pre 6 godina

Coa

Kako nesto namesteno moze da se izgubi? Znaci prosla sezona namestena, ova takodje. Samo kada je tvoj klub u.pitanju sve je ciso jer ste vi najbolji na svetu i sire a neko vam ne da da budete prvaci

kiki

pre 6 godina

@Yarilo

Znaci i.ovo.prvenstvo namesteno.? Da je proslo namesteno da li znaci da Zvezda ne bi izgubila od Vozdovca? Ma vi ste najbolji. Pedeset i kusur utakmica bez poraza jer ste najbolji ali ove sezone neko namestio pa sada 9 bodova prednosti a bilo bi i vise da se u 97 minutima nisu dobijali bodovi spasenja da ne vodite sa 9:7 u penalima od kojih polovina sumnjiva, da kukumavke i narikace ne kukaju za penalima u derbiju

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Tihi, Ti realan? Napiši da si partizanovac undercover, pre ću poverovati u to. Većih besmislica ne pročitah davno. Krstičić je odličan igrač sa dobro poznatim kvalitetima i karijerom, koji tebi ne valja ali ne, Ivanović je najbolji. Na osnovu polusezone u jsl i jednoj pripremnoj? Ok. Zdjelar nije bolji od Evertona. Bolji je samo tehnički ali onaj je trčao za trojicu, dizao moral i borbenost. Kruševačkog beka rodbina ne bi tako nahvalila, goli prosek.
Sezona je već sada iz snova, imamo najbolji tim u ligi, držimo čvrsto prvo mesto, kup u igri i plus otvoren dvomeč sa Rusima. I najvažnije, najboljeg trenera u ligi. Malo više vere i podrške klubu a manje naricanja i crnog predviđanja. Zdravije je, za početak.

Podsetnik

pre 6 godina

peti tim madjarske, prejaki ujpest! hahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 4. februar 2018 17:43

Sesti tim ceske lige,prejaki Liberec,hahahahaha...nista niste naucili.Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.

Zapazanje

pre 6 godina

Da je bilo lose,jeste,da nam fali centralni vezni,treba nam.Neko ko ce da stane na loptu,zadrzi je par sekundi,zagradi i pusti zadnji pas spicu ili bocnim veznjacima.Nista strasno,ako se niko ne dovede,Krsticic moze to da odigra,moze i mali Luka Ilic ali je jos neiskusan i fizicki nejak.Nedostajao je i Boaci,koji ce biti spreman u nastavku sezone tako da je sve ok.Kvalitetniji smo od komsije malog za citavu klasu i dalje,odbrana i napad,mozda i za dve klase a u sredini smo tu negde.Oni su jaci samo za Ivanovica od jesenjeg dela ali je pitanje da li ce on uopste igrati pored Sume,Tosica i Jankovica a Zdjelar je kompenzovao Evertona.Zna vise lopte ali ne trci i ne bori se kao onaj +,pa je to tu negde.Nama je dosao Ben,umesto Kange,nije ista pozicija ali je mnogo brzi i nesebicniji.Ne vidim ko ce zaustaviti njega i Radonjica po boku i Boacija u spicu ili Pesica kad bude u postavi.Za nasu ligu i kup nema zime,najbolji smo i to osvajamo bez problema a od CSKA i da ispadnemo nije problem jer i ovo je premija sto smo dosli do ove faze i niko realno ne ocekuje vise.Ispada i komsija mali od mnogo nepoznatije ekipe pa nista.

Yarilo

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)

Milos

pre 6 godina

Ajte ljudi polako, nemojte biti malodusni, igra se mnogo utakmica u kratkom roku, bice ovo dosta bolje, nisu momci zaboravili da igraju fudbal, da fali kreacije, fali, ali prelazni rok jos uvek traje, tako da samo polako.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
(Yarilo, 04. februar 2018 22:49

Koliko su panteri ocajni najbolje oslikava to sto na vest o pobedi a narocito o neuspesima KK Partizan sebi dele plusice kao da su pobedili svog gradskog rivala Fenerbahce i tom pobedom otisli na F4 sto ce se desiti na Svetog Zivka.

coki pk

pre 6 godina

Na CSKA 4-1-2-2-1 
Borjan 
Stojkovic,Savic,Le Talek,Rodic 
Jovicic 
Krsticic,Donald 
Srnic 
Radonjic (Pesic) 
Ben (Boaci)
(Anonimus, 04. februar 2018 17:49)

ilija petković? nema dalje?

Yarilo

pre 6 godina

@podsetnik

Kad nemas sta pametno da kazes, cuti, pametniji si.. Gol rukom?? Ma bravo decko mozda je bejzbolkom napucao u gol, samo reci sta vidis. :-D

Zapazanje

pre 6 godina

Opet penal!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:01)

Naravno,kad u 16 metara nije dozvoljena odbojka i stoper nije primac servisa(u ovom slucaju primac kornera).

(Zapažanja) Zapažaš, brate, za medalju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:03)

Podrazumeva se,zivi bili pa videli ko ce biti u pravu.

coldplayer

pre 6 godina

Nema potrebe da citam komentare.Vec znam sta se pise tipa da je igra slaba,nista bez Kange,nemamo sanse itd. sa pacenickim komentarima.Ljudi ne shvataju da su ovo pripreme.Kanga je drugi deo jesenjeg prvenstva bio slab i sa te strane odlazak nije strasan.Ako hocete podrzite,a ako ne gledajte komsije.

Milorad

pre 6 godina

Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.
(Podsetnik, 4. februar 2018 19:33)

A tebi bilo smesno na kraju prosle sezone?! :D

Podsetnik

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yarilo, 4. februar 2018 22:49)

Zasto se ti javljas kad ste na istoj utakmici dali gol rukom,neregularan kao i nas sto je bio? Valjda ti oci pomazu da vidis kakvi se penali sviraju za tvoj mali klub i uglavnom u zadnjim minutima utakmice pri neresenom rezultatu i da imate ubedljivo najvise dosudjenih penala,od koji 2/3 nemaju blage veze sa stvarnoscu.

Nebojsa

pre 6 godina

C.Zvezda je u velikom problemu otkad nema Kange ( odlazak) i Boacija (povreda) . Sve je to siromasno , slabo ne stvaruju sanse , napadac Pesic je totalno odsecen , protivnicke ekipe stvaraju dosta sansi itd. Milojevic koliko ja vidim planira da Srnic negde ubaci u prvih jedanest .
Pa Ben koji je doveden kao krilni igrac i Srnic se tok meca menjaju , jedan na krilo drugi kao centralni vezni i tako sve u krug
Mislim da to Milojevic ne treba da radi nego da igraci igraju na svojim pozicijama gde mogu do izrazaja da dodju njihovi kvaliteti . Krsticic/Milijas treba da pokrivaju poziciju koju je igrao Kanga a ne Srnic ili Ben. Jovicic i Donald treba da igraju dva zadnja vezna , krila levo Radonjic desno Ben i Boaci u spicu , odbrana standardna od jesenas.
Tako bi trebala da izgleda C.Zvezda na prolecu , ako misle da ostanu prvi na kraju sezone.

fenomen

pre 6 godina

Kad sam procitao naslov i rezultat prvo sto sam pomislio je da je Zvezda dala gol iz penalu. To se u opisu utakmice i potvrdilo. Da li je intuicija ili sta drugo.

lavirint

pre 6 godina

Ma kakav Kanga...odigrao je možda 5 utakmica dobro (i puno mu hvala za to), ali ostalo nista specijalno. Bolje da igraju Adzic, Ilic... Možda i postava bude malo korigovana, pa da se igrabez kalsičnog ofanzivnog veznog u Evropi. Titulu treba da osvojimo bez problema, a na CSKA rasterećeno pa šta bude.

Paja zvezdas

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Kako ti sve znas

menjam nick

pre 6 godina

Bez pleja cete izgubiti i ove godine namjestenu ligu...Bez Kange ste duplo slabiji...
(Coa 1986, 04. februar 2018 17:19)

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?

Krle

pre 6 godina

Koliko kao zabrunutih zbog ugre Zvezde.Pa gde ste videli da se u pripremnom periodu kada su noge teske igra lep i dobar fudbal.Pa evo mi smo na Malti igrali 3-3 i u Kazakstanu 1-1 bas zbog toga jer smo u hodu odradjivali i pripreme i igrali evropske utakmice.Ajde ako vec komentarisete nesto bar neka komentarisu oni koji se bar malo i razumeju u to sto komentarisu,a ne sada NEMA KANGE JAO,NADAM SE DA MILOJE ZNA STA RADI JAO,TERZIC SE OPET ZEZNUO JAO,PARTIZAN JE SAVRSENO ODRADIO PRELAZNI ROK JAO... ma ajde bre ako ne razumete fudbal nemojte da ga komentarisete.

Cinik

pre 6 godina

Za očekivati je da već od sutra krenu saopštenja iz Zvezde o tome da je Kokeza taj koji onemogućava Zvezdu da pobedi u pripremnim utakmicama a sve u cilju da se spreči Zvezda da osvoji titulu.

Mozzart

pre 6 godina

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.
(Yarilo, 4. februar 2018 18:39)
Vama je sve u vezi Zvezde namesteno... a o vama su govorili vasi bivsi treneri i igraci, priznali da namestate. Zasto nismo namestili sa Vozdoovcem? Zato sto vasi isprani mozgovi ne mogu da shvate da SAMO I JEDINO VI namestate!!! I, da, taj mali klubic je upisan u istoriju fudbala za sva vremena, NAMESTIVSI titule prvaka Evrope i sveta! A sad, lupajte minuse dok sudija ne svira kraj, tj dok ne date gol...ako treba do sutra, do sutra, ipak se igra dok vi ne uvalite golcinu, pise u praviima FSS...

zvezdas

pre 6 godina

Coa

Kako nesto namesteno moze da se izgubi? Znaci prosla sezona namestena, ova takodje. Samo kada je tvoj klub u.pitanju sve je ciso jer ste vi najbolji na svetu i sire a neko vam ne da da budete prvaci

Zapazanje

pre 6 godina

Da je bilo lose,jeste,da nam fali centralni vezni,treba nam.Neko ko ce da stane na loptu,zadrzi je par sekundi,zagradi i pusti zadnji pas spicu ili bocnim veznjacima.Nista strasno,ako se niko ne dovede,Krsticic moze to da odigra,moze i mali Luka Ilic ali je jos neiskusan i fizicki nejak.Nedostajao je i Boaci,koji ce biti spreman u nastavku sezone tako da je sve ok.Kvalitetniji smo od komsije malog za citavu klasu i dalje,odbrana i napad,mozda i za dve klase a u sredini smo tu negde.Oni su jaci samo za Ivanovica od jesenjeg dela ali je pitanje da li ce on uopste igrati pored Sume,Tosica i Jankovica a Zdjelar je kompenzovao Evertona.Zna vise lopte ali ne trci i ne bori se kao onaj +,pa je to tu negde.Nama je dosao Ben,umesto Kange,nije ista pozicija ali je mnogo brzi i nesebicniji.Ne vidim ko ce zaustaviti njega i Radonjica po boku i Boacija u spicu ili Pesica kad bude u postavi.Za nasu ligu i kup nema zime,najbolji smo i to osvajamo bez problema a od CSKA i da ispadnemo nije problem jer i ovo je premija sto smo dosli do ove faze i niko realno ne ocekuje vise.Ispada i komsija mali od mnogo nepoznatije ekipe pa nista.

i sa sudijama će vam biti teško

pre 6 godina

kao grobar sam zadovoljan što nemate kangu. a vi što ste zadovoljni jer ste ga se 'otarasili' to ćete da poližete na kraju sezone.

melo

pre 6 godina

Isprobavaju se formacije i taktika, neka svaka da kraja priprema bude nerešena ako treba. Važno je da se sve poklopi kada bude najvažnije!

Delija

pre 6 godina

Aj dobro prijateljska utakmica ali ovo brine ovakva igra dal je do Kange ili bezvoljno igranje ovih utakmica nzm.Ali ako ovako budu igrali imace problem da osvoje titulu a protiv Cska sa ovakvom igrom bolje da ne izlaze na teren.Razbice nas!

dostojevski

pre 6 godina

Fali nam taj kreativac na sredi, valjda ce se do kraja prelaznog roka popuniti i ta praznina.
(Peca, 04. februar 2018 17:01)

idu bg izbori, vodja trosi pare na sendvice, nista od toga

C.Z

pre 6 godina

Ovi Madjari bukvalno veze nemaju. Kako i njima propade fudbal.
Nisam verovao da nam Kanga toliko znaci. Ovo je jako, jako lose. Plasim se da prvenstvo dolazi u pitanje, a o Rusima ne bih da trosim reci. Sve ispod neke katastrofe bice dobro. Jaki su Ruje ko zemlja.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Tihi, Ti realan? Napiši da si partizanovac undercover, pre ću poverovati u to. Većih besmislica ne pročitah davno. Krstičić je odličan igrač sa dobro poznatim kvalitetima i karijerom, koji tebi ne valja ali ne, Ivanović je najbolji. Na osnovu polusezone u jsl i jednoj pripremnoj? Ok. Zdjelar nije bolji od Evertona. Bolji je samo tehnički ali onaj je trčao za trojicu, dizao moral i borbenost. Kruševačkog beka rodbina ne bi tako nahvalila, goli prosek.
Sezona je već sada iz snova, imamo najbolji tim u ligi, držimo čvrsto prvo mesto, kup u igri i plus otvoren dvomeč sa Rusima. I najvažnije, najboljeg trenera u ligi. Malo više vere i podrške klubu a manje naricanja i crnog predviđanja. Zdravije je, za početak.

Podsetnik

pre 6 godina

peti tim madjarske, prejaki ujpest! hahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dostojevski, 4. februar 2018 17:43

Sesti tim ceske lige,prejaki Liberec,hahahahaha...nista niste naucili.Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.

kiki

pre 6 godina

@Yarilo

Znaci i.ovo.prvenstvo namesteno.? Da je proslo namesteno da li znaci da Zvezda ne bi izgubila od Vozdovca? Ma vi ste najbolji. Pedeset i kusur utakmica bez poraza jer ste najbolji ali ove sezone neko namestio pa sada 9 bodova prednosti a bilo bi i vise da se u 97 minutima nisu dobijali bodovi spasenja da ne vodite sa 9:7 u penalima od kojih polovina sumnjiva, da kukumavke i narikace ne kukaju za penalima u derbiju

dženkins

pre 6 godina

Sve u svemu vidi se iz priloženog da nema ko da poveže. Nadam se da Miloje zna šta radi i čuva keca u rukavu u suprotnom neće biti dobro. Partizan je odradio odličan prelazni rok apsolutno nema sumnje. Ben mi se sviđa ali sredina inače slabija sa Kangom je mnogo slabija.

Pera

pre 6 godina

Loše, jako loše. Kanga mnogo fali, ako se ne dovede zamena teško i do titule, o Cska neću ni da razmišljam. Igra se Terzić previše slično kao i prošle godine a znamo kako se to završilo.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Ja sam bio za prodaju Kange,ali sam se nadao da cemo dovesti dobru zamenu ako ne i bolju,ovako nema smisla.I sa njim nam je falilo kreativnosti,sad je nemamo uopste.Krsticic je dobar igrac na lopti,ali od njega tesko mozes dobiti neki ekstra pas,nije taj tip,niti je to njegova pozicija.Sa krila isto,ni Radonjic ni Ben nisu kreativni,brzina im je glavno oruzje,o Srnicu tek da ne pricam.Da preskacemo sredinu mozemo samo kad je Boaci u igri,a ako se ne oporavi do CSKA,ne znam na koju foru cemo mi njih dobiti.Milojevicu svaka cast,izvlaci maksimum iz ove ekipe,kapa dole za to,ali ne mozemo samo na borbenost i trcanje da dobijamo jace protivnike...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ma bice lakse kad pocne prvenstvo. Ovi trecerazredni madjarski timovi ne umeju ni da se sklone kako treba. Ipak, najbitnije je da se na pripremnim utakmicama dobro uvezba izvodjenje penala.

Tihi

pre 6 godina

Po čemu nameštenu?
Tvrdiš da Zezda trenutno ne igra najbolji fudbal u ligi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 4. februar 2018 18:05)

Mozda je i igrala, ali bez jedinog krstenog pleja, kakav je bio Kanga, to ce biti potpuno drugi tim. Da nece mozda Krsticic da ga zameni, sa sve dusom u nosu u tridesetom minutu utakmice? Ne razumem nasu upravu, ali stvarno. Razumem da nema para, ali za tih milion, koji su da se ne lazemo, barem u fudbalu, nista, Kanga je morao ostati do kraja sezone, pa sve otisao posle za dz, jer titula vredi vise od tih milion. Sve mi mirise na proslu sezonu. Partizan se pojacao, popunio rupe na sredini, gledao sam ih juce protiv Teplica. Zdjelar vec pokazao kakav je igrac, kako ce drzati sredinu. Ivanovic iz Spartaka razbijac, mozda i najbolji igrac lige, a novi levi bek, nisam mu zapamtio ime, ima prodor i centarsut na trepavicu. Ako nas dobiju u derbiju, a po ovome su realne sanse za to, mozemo opet da se pozdravimo sa titulom. Ne prizivam, samo sam realan. Ima jos nedelju dana do kraja prelaznog roka, ako zelimo da spasimo sezonu, nesto mora da se uradi.

Srdjan

pre 6 godina

Kreativnost veznog reda ne postoji. Mora se hitno reagovati sa plejmekerom inace ima da cupamo kosu i grickamo nokte i u prvenstvu a kamoli Le. Nema zavrsnog pasa, jalova inicijativa koja nas uspavljuje i onda sevne kontra...Valjda imaju oci u upravi.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ja stvarno ne razumem Zvezdinu upravu.I do sad nismo imali ofanzivo veznog igrača a odjednom u sred sezone prodajemo Kangu i pustamo Rikardinja iako pored Kange nije ni dobio pravu šansu a ostali sve sami zadnji vezni.Biće teško u prvenstvu, nema ko da organizuje igru u završnoj fazi.Moguće je da ponovo sve izgubimo ?

Milos

pre 6 godina

Ajte ljudi polako, nemojte biti malodusni, igra se mnogo utakmica u kratkom roku, bice ovo dosta bolje, nisu momci zaboravili da igraju fudbal, da fali kreacije, fali, ali prelazni rok jos uvek traje, tako da samo polako.

Podsetnik

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yarilo, 4. februar 2018 22:49)

Zasto se ti javljas kad ste na istoj utakmici dali gol rukom,neregularan kao i nas sto je bio? Valjda ti oci pomazu da vidis kakvi se penali sviraju za tvoj mali klub i uglavnom u zadnjim minutima utakmice pri neresenom rezultatu i da imate ubedljivo najvise dosudjenih penala,od koji 2/3 nemaju blage veze sa stvarnoscu.

Booorra

pre 6 godina

Kanga je igrac kog treba istrpeti,igrac kome ne ide i onda jednim sutrm ili jednom asistencijom resi utakmicu.U Engleskoj je takve dve lopte dao Boaciju da mi jos uvek nije jasno kako bar jedna nije zavrsila u golu.Igrac koji ce faliti,ali isticao mu je ugovor za sest meseci,a 1.000.000 po sezoni je ipak nesto sto Zvezda nije mogla ili nije htela da plati.Ne plasim se da necemo biti spremni za Cska,pripremne utakmice i sluze tome da se uvezbavaju akcije,kretnje,pasovi,odbrana i rezultat je na takvim utakmicama uvek u drugom planu.Zvezdo znaj da ludo volim te!

Yarilo

pre 6 godina

@zvezdas

e pa to pitanje je za tvoj klubic koji je uspeo da izgubi namesteno! Ako su vam sve utakmice namestene osim Partizana i Vozdovca ne znaci da je prvenstvo regularno.

Dejan CZ

pre 6 godina

Preskakanje sredine terena jer nema kreacije...Kanga je igrac koji je imao loptu u nogama i da nista ne napravi to je sasvim dovoljno bilo da ekipa ne trpi pritisak protivnika.Ovakvom igrom protiv jacih ekipa ima da nas sabiju sve u 16...Ocito da je protiv CSKA dignuta ruka da se ista moze napraviti,za domacu ligu moze i bez kreacije i odluka da se dovede adekvatno pojacanje pada na leto pred kvalifikacije...Prodas igraca oko koga se sve vrtelo u 5 do 12 i sad kao posledicu toga imas igru koja je prevazidjena u proslom veku.

Delije Čikago

pre 6 godina

Što je trajalo trajalo je, novca više nema, jedva je isplaćena novembarska plata, nismo doveli nikog bukvalno od 5 potencijalnih najavljenih pojačanja, zgaziće nas rusi, daj bože bar titulu da ne ispustimo opet.

coldplayer

pre 6 godina

Nema potrebe da citam komentare.Vec znam sta se pise tipa da je igra slaba,nista bez Kange,nemamo sanse itd. sa pacenickim komentarima.Ljudi ne shvataju da su ovo pripreme.Kanga je drugi deo jesenjeg prvenstva bio slab i sa te strane odlazak nije strasan.Ako hocete podrzite,a ako ne gledajte komsije.

Toma

pre 6 godina

Kad bi mogli bekovi i zadnji vezni, da igraju fudbal... Čudi me da je Miloje pristao na ovo! Verovatno i nije i da će prvom prilikom da pobegne.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)
(Yarilo, 04. februar 2018 22:49

Koliko su panteri ocajni najbolje oslikava to sto na vest o pobedi a narocito o neuspesima KK Partizan sebi dele plusice kao da su pobedili svog gradskog rivala Fenerbahce i tom pobedom otisli na F4 sto ce se desiti na Svetog Zivka.

bora

pre 6 godina

Pravicemo Kangu od blata!Ja sam pisao jos na pocetku sezone da su svi zamenjivi osim njega.Mi generacijama unazad nemamo igraca koji ume da zadrzi loptu u nogama na sredini terena duze od jedne sekunde a o lucidnosti da i ne govorim.Kazu gubio je lopte,gomila netacnih pasova,nedisciplina i sta sve jos,e pa sad “uzivajte” u majstorijama vaseg omiljenog Srnica a igru nek nam kreiraju Krsticic i Jovicic koji su zadnji vezni jer to nama u Srbiji nije
ni vazno!Nama su zadnji vezni najbitniji igraci i uvek ih mnogo volimo jer su urihtani i poslusni.E pa eto nam ga sad!Samo da niko ne bude lucidan,pomeren,bezobrazan.NA ZDRAVLJE!

Yarilo

pre 6 godina

@kiki
Smes da pricas o regularnosti posle gola iz golauta? Onoliko izmisljenih penala? Pa i protiv Vozdovca ste imali penal i to su hteli da vam namaknu, ali ne vredi, mnogo ste ocajni. ;-)

coki pk

pre 6 godina

Na CSKA 4-1-2-2-1 
Borjan 
Stojkovic,Savic,Le Talek,Rodic 
Jovicic 
Krsticic,Donald 
Srnic 
Radonjic (Pesic) 
Ben (Boaci)
(Anonimus, 04. februar 2018 17:49)

ilija petković? nema dalje?

Nebojsa

pre 6 godina

C.Zvezda je u velikom problemu otkad nema Kange ( odlazak) i Boacija (povreda) . Sve je to siromasno , slabo ne stvaruju sanse , napadac Pesic je totalno odsecen , protivnicke ekipe stvaraju dosta sansi itd. Milojevic koliko ja vidim planira da Srnic negde ubaci u prvih jedanest .
Pa Ben koji je doveden kao krilni igrac i Srnic se tok meca menjaju , jedan na krilo drugi kao centralni vezni i tako sve u krug
Mislim da to Milojevic ne treba da radi nego da igraci igraju na svojim pozicijama gde mogu do izrazaja da dodju njihovi kvaliteti . Krsticic/Milijas treba da pokrivaju poziciju koju je igrao Kanga a ne Srnic ili Ben. Jovicic i Donald treba da igraju dva zadnja vezna , krila levo Radonjic desno Ben i Boaci u spicu , odbrana standardna od jesenas.
Tako bi trebala da izgleda C.Zvezda na prolecu , ako misle da ostanu prvi na kraju sezone.

Zapazanje

pre 6 godina

Opet penal!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:01)

Naravno,kad u 16 metara nije dozvoljena odbojka i stoper nije primac servisa(u ovom slucaju primac kornera).

(Zapažanja) Zapažaš, brate, za medalju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 4. februar 2018 20:03)

Podrazumeva se,zivi bili pa videli ko ce biti u pravu.

Yarilo

pre 6 godina

@podsetnik

Kad nemas sta pametno da kazes, cuti, pametniji si.. Gol rukom?? Ma bravo decko mozda je bejzbolkom napucao u gol, samo reci sta vidis. :-D

Milorad

pre 6 godina

Smejanje ide na kraju necega a ne u pripremnim tekmama ili na pocetku prvenstva,kako ste naucili i kosarka vam je ogledalo.
(Podsetnik, 4. februar 2018 19:33)

A tebi bilo smesno na kraju prosle sezone?! :D