Nedelja, 04.02.2018.

15:05

Ataman izgubio 26 razlike pa se naljutio na Obradovića

Ubedljiva pobeda Fenerbahčea nad Anadolu Efesom (100:74) ostala je u senci nesportskog poteza trenera gostiju Ergina Atamanta.

Izvor: AK

Ataman izgubio 26 razlike pa se naljutio na Obradoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

RoleR

pre 6 godina

Crvena Zvezda-Fenerbahce,mislim da je 2016-a u pitanju,Fener u Pioniru vodi 20 razlike,pred sam kraj utakmice na terenu Dixon,Bogdanovic,Datome,Veseli I Judo,sa zvukom sirene uz dosta borbe Dixon pogadja za 3 poena. Sledeca utakmica,Fener igra protiv posrnulog Reala,pred kraj utakmice ulazi druga petorka koja gubi utakmicu I vraca Real u zivot...

Lesa

pre 6 godina

Nije fair play potez, ali Ataman je 0 od čoveka i zaslužio je mnogo gore od ovoga. A njegov odnos prema Srbima je posebna priča. Bolje mu je da ćuti. Što je dozvolio da gubi 17 razlike posle prve četvrtine?! Veliki stručnjak. Čovek kad dođe u ekipu, pravi odmah čistku po slobodnom nahođenju. Štimac nepravedno zapostavljen i ponižavan iako je možda igrao u životnoj formi. Sad je greška što je on bio u timu pa su pukli 25 razlike.

Urosinho

pre 6 godina

Druze, ako je moj tim bolji od tvog tim a 26 poena razlike, uradio bih sve da ti to i pokazem do poslednje sekunde. U pitanju je profesionalni sport a ne decija liga gde se upraznjavaju drugacija pravila kako bi igra bila ravnopravnija i sva deca "ravnopravno" ucestvovala u igri. Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali budi covek i u porazu i pruzi ruku...to je postovanje!

Dottore

pre 6 godina

@Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momcilo, 4. februar 2018 19:58)

Iako se generalno ne slazem sa Zlatkovim stavom, "gospodini" je ispravna rec. Naravno, u 99% slucajeva ces cuti zbirnu imenicu "gospoda", ali ni ovako nije pogresno.

box

pre 6 godina

Ima donekle smisla ovo sto kaze Ataman ali sa druge strane Zeljko je ovim upravo i demonstrirao ono sto je zeleo i sto u krajnjem slucaju Ataman i istice a to je da ga ne postuje. Zeljko ima dobre razloge za to, Ataman je poznati provokator (cak i u ovoj izjavi se to vidi), likuje sa slicnim peckanjima i kad pobedi, nosio je pancir prakticno u Pioniru iako je reko da je opusten posle tragedije naseg navijaca u Istanbulu.

rukometas vilander

pre 6 godina

za nekog ko zna@ ti se verovatno nisi nikad bavio kosarkom,osim uz tv i kladionicu...jer da jesi znao bi o cemu sam pisao

Spale

pre 6 godina

Nisam citao predhodne komentare ali znam da je Zeljko u par navrata izjavio da njegove ekipe napadaju do zavrsetka utakmice (mislim da je kod Ivanovica kad je gostovao to ponovio ). Inace utakmice ne traju 39,nesto nego 40 minuta. Ukratko ovo nije njihov medjusobni sukob nego Zeljkov princip.

coki

pre 6 godina

nikola...kako ide navijanje za fmp sestu godinu za redom?I ako je Dule koji je od svoje trece godine zivota ziveo u Bg sta je onda bivsi trener FMP-a Radonjic?hvala unapred na odgovoru,a usput,napisi i gde je nestao Radnicki Basket?

dačo

pre 6 godina

Zaboravilo se a nije tako davno bilo,najači tajm aut Vujoševica na 8 razlike za zvezdu i par sekundi do kraja.Čuveno žvrljanje na tabli tj crtanje akcije.Ne umije čovjek da gubi i ispada smiješan svima.Ataman je loš čovjek i još gori trener.Uz Repešu,mrtva trka.

filipo

pre 6 godina

Pre 20-ak godina MJ seče napad na nekoliko sekundi do kraja i ide sam ka košu,svi očekuju spektakularno zakucavanje a Bog košarke otišao u ugao terena i spustio loptu na parket.
P.S Da je dao koš došao bi H1,znam par njih kojima je pao tiket,ali to nije sad bitno.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".

nikola

pre 6 godina

To je ta partizanova skola, bitno je pobediti a i omalovaziti protivnika.. tek je onda to to... isto kao njegov mentor Dulo Dukljanin...

Sub013

pre 6 godina

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.
(Vozdovac, 04. februar 2018 18:15)

Ma stvarno, znači vi kad ponizite nekog sa 41 razlike čak ne priznate to nego kažete moglo je da bude 60, da je bilo 60 rekli biste moglo je da bude 100 ali nismo hteli, eto o tom mentalitetu pričam. Sećaš se i onoga "hoće stoka da nabije 30 razlike"? Nemoj sad da prosipas moral jer je to licemerno, dok smo se mi gasili a vi igrali evro ligu, bitniji su vam bili katanci na Kalemegdanu nego vas final four. Pa one silne izjave vaših zvaničnika da su štetne priče da je oporavak Zvezde dobar za košarku itd itd. Pretpostavljam da se pravite ludi kad se ne sećate koliko ste bili bahati i sa kakvom mržnjom i poniženjem ste se ophodili prema Zvezdi, zato vam se i ovo dešava sada, karma! Dobro mržnja je još uvek tu ali to je još jedino što vam je ostalo uz očigledan kompleks, na bahacenja i ponižavanja ćete morati da zaboravite.

Petar

pre 6 godina

Nepostovanje je kad neko krene da se zeza i sprda i radi neke akcije ko na piknik utakmici posle takve razlike. E ono je nepostovanje jer ti pokazuje da te razvalio, da vodi 25 razlike i da ti moze da radi sta hoce. A ako neko odigra do kraja kako ume pokazujevpostovanje

Deki

pre 6 godina

Moderna košarka se igra do zadnje sekunde. Uostalom, vidite gde je Obradović u svetu košarke, a gde je ovaj Turčin. A vi zvezdasi, najmanje imate razloga da branite ovog Turčina!

Chandler M. Bing

pre 6 godina

On govori nešto o poštovanju, čovek koji je rekao ono što je rekao se sad žali i kuka o tome kako drugi nemaju poštovanja

Vozdovac

pre 6 godina

Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fog, 4. februar 2018 16:35

Pričaš gluposti i neistine.. Uostalom ovo " kad si bio dete malo" sve govori o tebi. To je ta "razlika u mentalitetu" o kojoj pričaš. O vaspitanju nećemo..


Vujošević je radio baš suprotno , kad god je imao priliku, spuštao je gas protiv tada nedorasle Zvezde. Izuzetak su bile plejof utakmice gde bi Partizan bio maksimalno našpanovan , kao i uvek na kraju sezone, lomio bi Zvezdu celu utakmicu i slomio je pred kraj, kada bi njeni igrači psihički padali pa je tada bila najveća razlika..

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.

Milka

pre 6 godina

Koliko sam puta pao na + zbog tog vaseg tapkanja lopte zadnjih 10sec. Pa jer se utakmica igra 40min ili 39:48sec, sta lupa ovaj. Nego ga razvalio Fener pa sad kao nisam ja kriv trazi lazni alibi i spinuje.

Felipe

pre 6 godina

Ataman je izuzetno trofejan trener, potražite na wiki. Inače, potiče iz veoma bogate porodice. Čak, meni i na prvi pogled jako simpatičan lik, ali daje neke neverovatne glupe izjave. Može se reći da je početkom dvehiljaditih utemeljio uspehe Montepaskija. Ali, u poslednje vreme nije toliko uspešan, ali osvojio je Eurocup pre par sezona. Željko je stvorio mašineriju i prvi su favorit za osvajanje titule uz CSKA, ali prednost ide Feneru. Real Madrid bi bio drugi favorit da su kompletno zdravi sa Dončićem, ali ovako su tanki. Pao i Oly se bore za 4 mesto.

pustite komentar vi sa O2/b92

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)

Ti na muci, jer u ovoj temi tebi je glavna okupacija Zvezda i njeni navijači. Vidiš kako si providan i smešan!? Žalosno!!!
A ako te već zanima, naravno da podržavam Željka! Ovaj je najmanje desetak puta dokazao koliko je mali čovek. Sjajno se osećam što ga je Žoc otresao! Eto, sad možeš da se zavučeš i dalje se baviš panterima, dok u sebi pucaš od muke. Tvoj tim gubi na svim poljima, pa daj da glorifikujem bar ono što je nekada imalo veze sa Partizanom!!! BEDNO I JADNO! POZ i osobodi se tereta zvanog KKCZ!!!

basko

pre 6 godina

Па зар није понижење да те неко натанка 25 разлике и још не игра задњи напад? У фазону, ево ти бедо да не буде 27 или 28 него 25? Али не чуди ме овакво размишљање било ког турског тренера, зато су они поред свих пара ту где су у кошарци, а наши су ту где су.

Wllaxy

pre 6 godina

Koje je to pravilo da se ne ide na koš u zadnjih šest ili osam ili osamnaest sekundi, naročito ako i u teoriji međusobni susret može da odluči plasman (podvlačim ono u teoriji).

Inače, igrač (po)kaže hoće li da odtapka loptu u poslednjem napadu u suprotnom budi spreman da (od)braniš koš.

Steamroller

pre 6 godina

Ovo je po meni potpuno normalno, da ekipa kolko god vodila ide na kos u poslednjem napadu. Nadjite na You tube give&go podkast u kojem je Zeljko Obradovic razgovarao sa Srdjanom Radojevicem sa Sport kluba gde su se bas dotakli ove teme i gde sam Obradovic kaze da uvek trazi od svoje ekipe da ide na kos u poslednjem napadu iako je utakmica vec resena jer se upravo na taj nacin postuje protivnik a i sama igra jer mec traje 40, a ne 39 minuta. To isto je na primer uvek radio i veliki Duda Ivkovic, tako da se manite tih trendova koji dolaze iz NBA, ako se tamo tako radi ne znaci da mora i u Evropi.Nije to nikakvo nepostovanje porazene ekipe, vec upravo suprotno.A ovaj kvazi trener Ataman moze samo da kuka jer ga Zoc redovno dere.

neko ko zna

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Pa to je vece nepostovanje nego ovo. Dakle, njegova reakcija je "koliko ste jadni, pobedicu vas i sa 20% snage" . Postenije je da odigra ozbiljno do kraja, pa makae bilo i 70 razlike, nego sam da procenjuje tvoju slabost ...

milan010

pre 6 godina

Ovaj Ataman je jako ogranicen covek, to je 100 puta dokazao. Kosarka se igra do kraja, nepostovanje prema navijacima je "tapkati" loptu na 10-15s do kraja - kosarka se igra bas zbog navijaca a ne zbog trenera.

neko ko zna

pre 6 godina

kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana
(rukometas Vilander, 04. februar 2018 15:26)

A zasto je i to nepostovanje? Hoces da nacrtas i uvezbavas akciju. Svakako je bolje na utakmici nego na treningu. I sta je tu sporno Neko to hoce da uradi, neko nece ...

Za kladionicare, nesportski je da pri velikoj razlici udje drugi tim, pa ne postignu dovoljno poena ... ili da se ne odigra taj zadnji napad profesionalno nego se istapka lopta da vreme istekne ...

Sve zavisi iz kog ugla gledas, svasta se moze definisati kao nesportsko ... Npr, ti .mozes reci i da je kladionica nesportska sama po sebi ....

Sustina je da je nesportsko ono sto nije dozvoljeno, grub faul, simuliranje itd ...

Fog

pre 6 godina

Imali su veliku raspravu pre neki meč i čim sam pročitao naslov tačno sam znao da je Željko zapeo da ga ponizi. Ataman je retko antipatican lik ali ni Željko ne briljira sa manirima. Mada moze da se razume jer kad je bio dete malo... Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.

Masi

pre 6 godina

Ne lupetajte gluposti.
Rekao je da protiv amerikanizacije i toga da se sve iz NBA kopira,prevede se lopta i spusti kad je utakmica resena,sto je prvo pocelo tamo i da ga to izuzetno nervira.
Ataman treba da bude srecan,jer da Zeljko nije rotirao sve zive danas bilo bi 50 za Fener,los trener i covek taj Ataman

Mirko

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste

Anonimus

pre 6 godina

Ljudi budimo realni, ko je gledao mec znace o cemu pricam, Zoc je ovde pogresio. Koliko god ga voleo, a ovog Atamana ne voleo, ali pogledajte situaciju u zadnjem minutu pa cete videti. Po meni je ta "amerikanizacija" tj ta fora kao da se ne igra do kraja cista glupost, i tu je Obradovic u potpunosti upravu i podrzavam ga. Medjutim na nekih 15ak sekundi do kraja efes ima loptu, bez ikakve zelje da napadnu kos, pritom fener nije ispunio bonus uopste da bi se Zoc sa klupe drao da se naprave dva brza faula samo da bi oni imali poslednji napad. E u tome je iskreno pogresio, bez obzira sto su navijaci trazili 100ku mislim da nije bilo neophodno da se udje u tu "penal zavrsnicu". Da je fener imao loptu to bih stvarno razumeo i podrzao, posebno jos ako je u igri npr neki klinac koji je usao u igru u poslednjem minutu u zelji da odradi taj minut maksimalno. Sve u svemu mislim da su Zoc i Ataman imali i ranije neki sukob ako se dobro secam, jos dok je ovaj radio galati, tako da je moguce da mu je malo i zbog toga zeleo da mu vrati. Sve cestitke Obradovicu, samo napred do trostruke titule!

Minja

pre 6 godina

Da Feber uvek igra ovako do poslednje sekunde onda bi ovakvi komentari imali smisla. Buduci da to nije slucaj ovo sto se danas desilo je provociranje rivala i strucnog staba Efesa kako bi se postiglo 100 poena. Potpuno nekorektno.

antiDebil

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.
(Jumko, 4. februar 2018 15:13)

americki narod, demokrate !!!

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=01&dd=24&nav_category=78&nav_id=1350879

rukometas Vilander

pre 6 godina

u kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana

Pjer

pre 6 godina

Naravno da mi je Ataman pregadan tip, ali Obradovic ima taj manir da ponizi protivnika. Isto je uradio i protiv Zvezde u Beogradu pretprosle godine, kada je komandovao na +20 akciju nekoliko sekundi pre kraja koju je Ali resio trojkom. I onda se cudi zasto mu zvizdimo i zasto ga generalno ne vole.

xxx

pre 6 godina

Pre bih rekao da je ovom liku tesko jer ga je Zoc počistio sa terena. Ruzno je sto prebacuje Zocu za samar ili poraz od Oli. I jos kaze da ga razume? Zoc se gospodski poneo jer ovakve likove nije komentarisao. Na kraju to znaju i u CZ.

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvom krugu, nikad ne znaš šta se može desiti. 

Nesportski je ne uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

veljo gegelj

pre 6 godina

kakva glupa izjava. cuj vodi 24 razlike? sta da vodi i 124? to je kosarka nisi ni prvi ni zadnji koji je to dočekao. izgubio je i on neki dan pa se rukovao.

Royal_Guard

pre 6 godina

Normalno da ce ici na kos, nije ovo NBA liga pa da poslednjih 20 sekundi tapkaju loptu dok ne istekne vreme. A Ataman bolje da se ljuti na igrace sto su dozvolili da izgube 24 razlike. Potpuna podrska Zeljku od pravog zvezdasa.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste
(Mirko, 04. februar 2018 15:11)

Kosarka se igra zbog publike, valjda?

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Na stranu to sto ovog ataman ne mogu da smislim, Zeljka potpuno podrzavam u ovome ! On je i sam rekao da ce uvek njegov tim igrati do kraja ma koliko razlike vodio ili gubio i da ce kaznjavati igrace zbog toga ! Drugo je kad ti igras prijateljsku utakmicu protiv nekih amatera , pa kao malo spustis gas, oni su profesionalci i svaki napad i odbrana je bitna da bi tvoj tim napredovao i potpuno podrzavam ovo !!!

neko_treci

pre 6 godina

"A voditi sa 24 poena razlike koš šest sekundi pre kraja je, u našem poslu, veliko nepoštovanje. Žao mi je zbog toga" sta je tu pisac hteo da kaze???

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvok krugu, nikad ne znaš šta se može desiti.

Nesportski je uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

Alan Ford

pre 6 godina

Ataman sa ovakvim ponasanjem odlican za Zadruge ili nekog drugog rijalitija, nema dostojanstva, nego smijesna peckanja, imao je osim teske nedjelje i tesku trenersku karijeru Zeljko, samo je najtrofejniji evropski trener u istoriji, dok si ti vise puta pokazao svoju trenersku i ljudsku “velicinu”.

anica

pre 6 godina

Kakvo nepostovanje? Nisam razumela da se rezultatom ukazuje postovanje, mi smo gubili od CSKA i OLY sa velikom razlikom...pa sta, ide se dalje. Ovaj mora da je ljutko kao i Obradovic, ocigledno da smatraju poraz smakom sveta, nas Obradovic se umalo ne iskokaci onda u Beogradu.
Jesu ove Turske ekipe odbojne mnogo, prosle godine ona Darusafaka pokradose Bamberg, ovaj Efes ima sve samo ne Turke u ekipi, ovaj je vodio Galatasaraj(ubise nam navijaca). Isti ste vi, pa se i durite, da l bi to izjavio Djordjevic, Radonjic...

garda

pre 6 godina

Covek koji je kao trener Galatasaraja davao onakve uzasne izjave posle ubistva u Istambulu ne zasluzuje nikakvo postovanje i Obradovic ovo ne bi ni uradio nekom korektnijem treneru.

Zlatko

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.

Jumko

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.

ernesto che

pre 6 godina

@alen iz zeljeznika

Mi nismo kao ti i tebi slicni, pa da svaku nedelju navijamo za turke, pa izraelce, pa spance, pa ruse , uglavnom neprijatelj tvog glavnog neprijatelja iako vas je on porobljavao 500 god.

menjam nick

pre 6 godina

Kakav seljak..
Btw i na ovoj vesti je uspeo neko da se javi i pomene "limenke", "pantere" ili kako god... Stvarno, zamislite se malo ljudi koliko ste prsli..
Inače davajući ovakve izjave Ataman pokazuje koliko je mali i nemoćan.. Ne mogu da verujem da Turci nekog boljeg trenera ne mogu da nađu..

duledudule

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)
ti si panter iz zeleznika ja sam cigan i naravno da cu da podrzim žoca za razliku od tebe koji si juce turcin danas spanac sutra nemac.zavisi od rasporeda evrolige

Cиcoje

pre 6 godina

Cкоро je Oбpaдoвић причao o томе код Ивана Ивановићa, дa je зa њeгa нeпоштовањe кад неко престане да игра прe краja.

Cиcoje

pre 6 godina

Cкоро je Oбpaдoвић причao o томе код Ивана Ивановићa, дa je зa њeгa нeпоштовањe кад неко престане да игра прe краja.

veljo gegelj

pre 6 godina

kakva glupa izjava. cuj vodi 24 razlike? sta da vodi i 124? to je kosarka nisi ni prvi ni zadnji koji je to dočekao. izgubio je i on neki dan pa se rukovao.

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Na stranu to sto ovog ataman ne mogu da smislim, Zeljka potpuno podrzavam u ovome ! On je i sam rekao da ce uvek njegov tim igrati do kraja ma koliko razlike vodio ili gubio i da ce kaznjavati igrace zbog toga ! Drugo je kad ti igras prijateljsku utakmicu protiv nekih amatera , pa kao malo spustis gas, oni su profesionalci i svaki napad i odbrana je bitna da bi tvoj tim napredovao i potpuno podrzavam ovo !!!

garda

pre 6 godina

Covek koji je kao trener Galatasaraja davao onakve uzasne izjave posle ubistva u Istambulu ne zasluzuje nikakvo postovanje i Obradovic ovo ne bi ni uradio nekom korektnijem treneru.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste
(Mirko, 04. februar 2018 15:11)

Kosarka se igra zbog publike, valjda?

rukometas Vilander

pre 6 godina

u kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana

duledudule

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)
ti si panter iz zeleznika ja sam cigan i naravno da cu da podrzim žoca za razliku od tebe koji si juce turcin danas spanac sutra nemac.zavisi od rasporeda evrolige

Royal_Guard

pre 6 godina

Normalno da ce ici na kos, nije ovo NBA liga pa da poslednjih 20 sekundi tapkaju loptu dok ne istekne vreme. A Ataman bolje da se ljuti na igrace sto su dozvolili da izgube 24 razlike. Potpuna podrska Zeljku od pravog zvezdasa.

Fog

pre 6 godina

Imali su veliku raspravu pre neki meč i čim sam pročitao naslov tačno sam znao da je Željko zapeo da ga ponizi. Ataman je retko antipatican lik ali ni Željko ne briljira sa manirima. Mada moze da se razume jer kad je bio dete malo... Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.

neko ko zna

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Pa to je vece nepostovanje nego ovo. Dakle, njegova reakcija je "koliko ste jadni, pobedicu vas i sa 20% snage" . Postenije je da odigra ozbiljno do kraja, pa makae bilo i 70 razlike, nego sam da procenjuje tvoju slabost ...

menjam nick

pre 6 godina

Kakav seljak..
Btw i na ovoj vesti je uspeo neko da se javi i pomene "limenke", "pantere" ili kako god... Stvarno, zamislite se malo ljudi koliko ste prsli..
Inače davajući ovakve izjave Ataman pokazuje koliko je mali i nemoćan.. Ne mogu da verujem da Turci nekog boljeg trenera ne mogu da nađu..

anica

pre 6 godina

Kakvo nepostovanje? Nisam razumela da se rezultatom ukazuje postovanje, mi smo gubili od CSKA i OLY sa velikom razlikom...pa sta, ide se dalje. Ovaj mora da je ljutko kao i Obradovic, ocigledno da smatraju poraz smakom sveta, nas Obradovic se umalo ne iskokaci onda u Beogradu.
Jesu ove Turske ekipe odbojne mnogo, prosle godine ona Darusafaka pokradose Bamberg, ovaj Efes ima sve samo ne Turke u ekipi, ovaj je vodio Galatasaraj(ubise nam navijaca). Isti ste vi, pa se i durite, da l bi to izjavio Djordjevic, Radonjic...

milan010

pre 6 godina

Ovaj Ataman je jako ogranicen covek, to je 100 puta dokazao. Kosarka se igra do kraja, nepostovanje prema navijacima je "tapkati" loptu na 10-15s do kraja - kosarka se igra bas zbog navijaca a ne zbog trenera.

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvok krugu, nikad ne znaš šta se može desiti.

Nesportski je uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

Pjer

pre 6 godina

Naravno da mi je Ataman pregadan tip, ali Obradovic ima taj manir da ponizi protivnika. Isto je uradio i protiv Zvezde u Beogradu pretprosle godine, kada je komandovao na +20 akciju nekoliko sekundi pre kraja koju je Ali resio trojkom. I onda se cudi zasto mu zvizdimo i zasto ga generalno ne vole.

Milka

pre 6 godina

Koliko sam puta pao na + zbog tog vaseg tapkanja lopte zadnjih 10sec. Pa jer se utakmica igra 40min ili 39:48sec, sta lupa ovaj. Nego ga razvalio Fener pa sad kao nisam ja kriv trazi lazni alibi i spinuje.

xxx

pre 6 godina

Pre bih rekao da je ovom liku tesko jer ga je Zoc počistio sa terena. Ruzno je sto prebacuje Zocu za samar ili poraz od Oli. I jos kaze da ga razume? Zoc se gospodski poneo jer ovakve likove nije komentarisao. Na kraju to znaju i u CZ.

Anonimus

pre 6 godina

Ljudi budimo realni, ko je gledao mec znace o cemu pricam, Zoc je ovde pogresio. Koliko god ga voleo, a ovog Atamana ne voleo, ali pogledajte situaciju u zadnjem minutu pa cete videti. Po meni je ta "amerikanizacija" tj ta fora kao da se ne igra do kraja cista glupost, i tu je Obradovic u potpunosti upravu i podrzavam ga. Medjutim na nekih 15ak sekundi do kraja efes ima loptu, bez ikakve zelje da napadnu kos, pritom fener nije ispunio bonus uopste da bi se Zoc sa klupe drao da se naprave dva brza faula samo da bi oni imali poslednji napad. E u tome je iskreno pogresio, bez obzira sto su navijaci trazili 100ku mislim da nije bilo neophodno da se udje u tu "penal zavrsnicu". Da je fener imao loptu to bih stvarno razumeo i podrzao, posebno jos ako je u igri npr neki klinac koji je usao u igru u poslednjem minutu u zelji da odradi taj minut maksimalno. Sve u svemu mislim da su Zoc i Ataman imali i ranije neki sukob ako se dobro secam, jos dok je ovaj radio galati, tako da je moguce da mu je malo i zbog toga zeleo da mu vrati. Sve cestitke Obradovicu, samo napred do trostruke titule!

Steamroller

pre 6 godina

Ovo je po meni potpuno normalno, da ekipa kolko god vodila ide na kos u poslednjem napadu. Nadjite na You tube give&go podkast u kojem je Zeljko Obradovic razgovarao sa Srdjanom Radojevicem sa Sport kluba gde su se bas dotakli ove teme i gde sam Obradovic kaze da uvek trazi od svoje ekipe da ide na kos u poslednjem napadu iako je utakmica vec resena jer se upravo na taj nacin postuje protivnik a i sama igra jer mec traje 40, a ne 39 minuta. To isto je na primer uvek radio i veliki Duda Ivkovic, tako da se manite tih trendova koji dolaze iz NBA, ako se tamo tako radi ne znaci da mora i u Evropi.Nije to nikakvo nepostovanje porazene ekipe, vec upravo suprotno.A ovaj kvazi trener Ataman moze samo da kuka jer ga Zoc redovno dere.

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvom krugu, nikad ne znaš šta se može desiti. 

Nesportski je ne uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

Masi

pre 6 godina

Ne lupetajte gluposti.
Rekao je da protiv amerikanizacije i toga da se sve iz NBA kopira,prevede se lopta i spusti kad je utakmica resena,sto je prvo pocelo tamo i da ga to izuzetno nervira.
Ataman treba da bude srecan,jer da Zeljko nije rotirao sve zive danas bilo bi 50 za Fener,los trener i covek taj Ataman

neko_treci

pre 6 godina

"A voditi sa 24 poena razlike koš šest sekundi pre kraja je, u našem poslu, veliko nepoštovanje. Žao mi je zbog toga" sta je tu pisac hteo da kaze???

basko

pre 6 godina

Па зар није понижење да те неко натанка 25 разлике и још не игра задњи напад? У фазону, ево ти бедо да не буде 27 или 28 него 25? Али не чуди ме овакво размишљање било ког турског тренера, зато су они поред свих пара ту где су у кошарци, а наши су ту где су.

Mirko

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste

Alan Ford

pre 6 godina

Ataman sa ovakvim ponasanjem odlican za Zadruge ili nekog drugog rijalitija, nema dostojanstva, nego smijesna peckanja, imao je osim teske nedjelje i tesku trenersku karijeru Zeljko, samo je najtrofejniji evropski trener u istoriji, dok si ti vise puta pokazao svoju trenersku i ljudsku “velicinu”.

Petar

pre 6 godina

Nepostovanje je kad neko krene da se zeza i sprda i radi neke akcije ko na piknik utakmici posle takve razlike. E ono je nepostovanje jer ti pokazuje da te razvalio, da vodi 25 razlike i da ti moze da radi sta hoce. A ako neko odigra do kraja kako ume pokazujevpostovanje

neko ko zna

pre 6 godina

kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana
(rukometas Vilander, 04. februar 2018 15:26)

A zasto je i to nepostovanje? Hoces da nacrtas i uvezbavas akciju. Svakako je bolje na utakmici nego na treningu. I sta je tu sporno Neko to hoce da uradi, neko nece ...

Za kladionicare, nesportski je da pri velikoj razlici udje drugi tim, pa ne postignu dovoljno poena ... ili da se ne odigra taj zadnji napad profesionalno nego se istapka lopta da vreme istekne ...

Sve zavisi iz kog ugla gledas, svasta se moze definisati kao nesportsko ... Npr, ti .mozes reci i da je kladionica nesportska sama po sebi ....

Sustina je da je nesportsko ono sto nije dozvoljeno, grub faul, simuliranje itd ...

pustite komentar vi sa O2/b92

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)

Ti na muci, jer u ovoj temi tebi je glavna okupacija Zvezda i njeni navijači. Vidiš kako si providan i smešan!? Žalosno!!!
A ako te već zanima, naravno da podržavam Željka! Ovaj je najmanje desetak puta dokazao koliko je mali čovek. Sjajno se osećam što ga je Žoc otresao! Eto, sad možeš da se zavučeš i dalje se baviš panterima, dok u sebi pucaš od muke. Tvoj tim gubi na svim poljima, pa daj da glorifikujem bar ono što je nekada imalo veze sa Partizanom!!! BEDNO I JADNO! POZ i osobodi se tereta zvanog KKCZ!!!

Zlatko

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.

Wllaxy

pre 6 godina

Koje je to pravilo da se ne ide na koš u zadnjih šest ili osam ili osamnaest sekundi, naročito ako i u teoriji međusobni susret može da odluči plasman (podvlačim ono u teoriji).

Inače, igrač (po)kaže hoće li da odtapka loptu u poslednjem napadu u suprotnom budi spreman da (od)braniš koš.

Deki

pre 6 godina

Moderna košarka se igra do zadnje sekunde. Uostalom, vidite gde je Obradović u svetu košarke, a gde je ovaj Turčin. A vi zvezdasi, najmanje imate razloga da branite ovog Turčina!

Vozdovac

pre 6 godina

Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fog, 4. februar 2018 16:35

Pričaš gluposti i neistine.. Uostalom ovo " kad si bio dete malo" sve govori o tebi. To je ta "razlika u mentalitetu" o kojoj pričaš. O vaspitanju nećemo..


Vujošević je radio baš suprotno , kad god je imao priliku, spuštao je gas protiv tada nedorasle Zvezde. Izuzetak su bile plejof utakmice gde bi Partizan bio maksimalno našpanovan , kao i uvek na kraju sezone, lomio bi Zvezdu celu utakmicu i slomio je pred kraj, kada bi njeni igrači psihički padali pa je tada bila najveća razlika..

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.

Chandler M. Bing

pre 6 godina

On govori nešto o poštovanju, čovek koji je rekao ono što je rekao se sad žali i kuka o tome kako drugi nemaju poštovanja

Minja

pre 6 godina

Da Feber uvek igra ovako do poslednje sekunde onda bi ovakvi komentari imali smisla. Buduci da to nije slucaj ovo sto se danas desilo je provociranje rivala i strucnog staba Efesa kako bi se postiglo 100 poena. Potpuno nekorektno.

ernesto che

pre 6 godina

@alen iz zeljeznika

Mi nismo kao ti i tebi slicni, pa da svaku nedelju navijamo za turke, pa izraelce, pa spance, pa ruse , uglavnom neprijatelj tvog glavnog neprijatelja iako vas je on porobljavao 500 god.

Spale

pre 6 godina

Nisam citao predhodne komentare ali znam da je Zeljko u par navrata izjavio da njegove ekipe napadaju do zavrsetka utakmice (mislim da je kod Ivanovica kad je gostovao to ponovio ). Inace utakmice ne traju 39,nesto nego 40 minuta. Ukratko ovo nije njihov medjusobni sukob nego Zeljkov princip.

dačo

pre 6 godina

Zaboravilo se a nije tako davno bilo,najači tajm aut Vujoševica na 8 razlike za zvezdu i par sekundi do kraja.Čuveno žvrljanje na tabli tj crtanje akcije.Ne umije čovjek da gubi i ispada smiješan svima.Ataman je loš čovjek i još gori trener.Uz Repešu,mrtva trka.

box

pre 6 godina

Ima donekle smisla ovo sto kaze Ataman ali sa druge strane Zeljko je ovim upravo i demonstrirao ono sto je zeleo i sto u krajnjem slucaju Ataman i istice a to je da ga ne postuje. Zeljko ima dobre razloge za to, Ataman je poznati provokator (cak i u ovoj izjavi se to vidi), likuje sa slicnim peckanjima i kad pobedi, nosio je pancir prakticno u Pioniru iako je reko da je opusten posle tragedije naseg navijaca u Istanbulu.

Urosinho

pre 6 godina

Druze, ako je moj tim bolji od tvog tim a 26 poena razlike, uradio bih sve da ti to i pokazem do poslednje sekunde. U pitanju je profesionalni sport a ne decija liga gde se upraznjavaju drugacija pravila kako bi igra bila ravnopravnija i sva deca "ravnopravno" ucestvovala u igri. Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali budi covek i u porazu i pruzi ruku...to je postovanje!

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".

Jumko

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.

nikola

pre 6 godina

To je ta partizanova skola, bitno je pobediti a i omalovaziti protivnika.. tek je onda to to... isto kao njegov mentor Dulo Dukljanin...

Sub013

pre 6 godina

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.
(Vozdovac, 04. februar 2018 18:15)

Ma stvarno, znači vi kad ponizite nekog sa 41 razlike čak ne priznate to nego kažete moglo je da bude 60, da je bilo 60 rekli biste moglo je da bude 100 ali nismo hteli, eto o tom mentalitetu pričam. Sećaš se i onoga "hoće stoka da nabije 30 razlike"? Nemoj sad da prosipas moral jer je to licemerno, dok smo se mi gasili a vi igrali evro ligu, bitniji su vam bili katanci na Kalemegdanu nego vas final four. Pa one silne izjave vaših zvaničnika da su štetne priče da je oporavak Zvezde dobar za košarku itd itd. Pretpostavljam da se pravite ludi kad se ne sećate koliko ste bili bahati i sa kakvom mržnjom i poniženjem ste se ophodili prema Zvezdi, zato vam se i ovo dešava sada, karma! Dobro mržnja je još uvek tu ali to je još jedino što vam je ostalo uz očigledan kompleks, na bahacenja i ponižavanja ćete morati da zaboravite.

antiDebil

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.
(Jumko, 4. februar 2018 15:13)

americki narod, demokrate !!!

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=01&dd=24&nav_category=78&nav_id=1350879

Felipe

pre 6 godina

Ataman je izuzetno trofejan trener, potražite na wiki. Inače, potiče iz veoma bogate porodice. Čak, meni i na prvi pogled jako simpatičan lik, ali daje neke neverovatne glupe izjave. Može se reći da je početkom dvehiljaditih utemeljio uspehe Montepaskija. Ali, u poslednje vreme nije toliko uspešan, ali osvojio je Eurocup pre par sezona. Željko je stvorio mašineriju i prvi su favorit za osvajanje titule uz CSKA, ali prednost ide Feneru. Real Madrid bi bio drugi favorit da su kompletno zdravi sa Dončićem, ali ovako su tanki. Pao i Oly se bore za 4 mesto.

Lesa

pre 6 godina

Nije fair play potez, ali Ataman je 0 od čoveka i zaslužio je mnogo gore od ovoga. A njegov odnos prema Srbima je posebna priča. Bolje mu je da ćuti. Što je dozvolio da gubi 17 razlike posle prve četvrtine?! Veliki stručnjak. Čovek kad dođe u ekipu, pravi odmah čistku po slobodnom nahođenju. Štimac nepravedno zapostavljen i ponižavan iako je možda igrao u životnoj formi. Sad je greška što je on bio u timu pa su pukli 25 razlike.

RoleR

pre 6 godina

Crvena Zvezda-Fenerbahce,mislim da je 2016-a u pitanju,Fener u Pioniru vodi 20 razlike,pred sam kraj utakmice na terenu Dixon,Bogdanovic,Datome,Veseli I Judo,sa zvukom sirene uz dosta borbe Dixon pogadja za 3 poena. Sledeca utakmica,Fener igra protiv posrnulog Reala,pred kraj utakmice ulazi druga petorka koja gubi utakmicu I vraca Real u zivot...

coki

pre 6 godina

nikola...kako ide navijanje za fmp sestu godinu za redom?I ako je Dule koji je od svoje trece godine zivota ziveo u Bg sta je onda bivsi trener FMP-a Radonjic?hvala unapred na odgovoru,a usput,napisi i gde je nestao Radnicki Basket?

filipo

pre 6 godina

Pre 20-ak godina MJ seče napad na nekoliko sekundi do kraja i ide sam ka košu,svi očekuju spektakularno zakucavanje a Bog košarke otišao u ugao terena i spustio loptu na parket.
P.S Da je dao koš došao bi H1,znam par njih kojima je pao tiket,ali to nije sad bitno.

Dottore

pre 6 godina

@Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momcilo, 4. februar 2018 19:58)

Iako se generalno ne slazem sa Zlatkovim stavom, "gospodini" je ispravna rec. Naravno, u 99% slucajeva ces cuti zbirnu imenicu "gospoda", ali ni ovako nije pogresno.

rukometas vilander

pre 6 godina

za nekog ko zna@ ti se verovatno nisi nikad bavio kosarkom,osim uz tv i kladionicu...jer da jesi znao bi o cemu sam pisao

Mirko

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste

Jumko

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.

Pjer

pre 6 godina

Naravno da mi je Ataman pregadan tip, ali Obradovic ima taj manir da ponizi protivnika. Isto je uradio i protiv Zvezde u Beogradu pretprosle godine, kada je komandovao na +20 akciju nekoliko sekundi pre kraja koju je Ali resio trojkom. I onda se cudi zasto mu zvizdimo i zasto ga generalno ne vole.

Fog

pre 6 godina

Imali su veliku raspravu pre neki meč i čim sam pročitao naslov tačno sam znao da je Željko zapeo da ga ponizi. Ataman je retko antipatican lik ali ni Željko ne briljira sa manirima. Mada moze da se razume jer kad je bio dete malo... Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.

Zlatko

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.

nikola

pre 6 godina

To je ta partizanova skola, bitno je pobediti a i omalovaziti protivnika.. tek je onda to to... isto kao njegov mentor Dulo Dukljanin...

Minja

pre 6 godina

Da Feber uvek igra ovako do poslednje sekunde onda bi ovakvi komentari imali smisla. Buduci da to nije slucaj ovo sto se danas desilo je provociranje rivala i strucnog staba Efesa kako bi se postiglo 100 poena. Potpuno nekorektno.

anica

pre 6 godina

Kakvo nepostovanje? Nisam razumela da se rezultatom ukazuje postovanje, mi smo gubili od CSKA i OLY sa velikom razlikom...pa sta, ide se dalje. Ovaj mora da je ljutko kao i Obradovic, ocigledno da smatraju poraz smakom sveta, nas Obradovic se umalo ne iskokaci onda u Beogradu.
Jesu ove Turske ekipe odbojne mnogo, prosle godine ona Darusafaka pokradose Bamberg, ovaj Efes ima sve samo ne Turke u ekipi, ovaj je vodio Galatasaraj(ubise nam navijaca). Isti ste vi, pa se i durite, da l bi to izjavio Djordjevic, Radonjic...

antiDebil

pre 6 godina

Atamane Atamane... Zar tako sa trenerom koji samara svoje igrace!? Ali ok, obelezen si jer si pre koju godinu rekao istinu, koju, sudeci po komentarima u poslednje vreme, mnogi sve vise prihvataju.
(Jumko, 4. februar 2018 15:13)

americki narod, demokrate !!!

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=01&dd=24&nav_category=78&nav_id=1350879

Royal_Guard

pre 6 godina

Normalno da ce ici na kos, nije ovo NBA liga pa da poslednjih 20 sekundi tapkaju loptu dok ne istekne vreme. A Ataman bolje da se ljuti na igrace sto su dozvolili da izgube 24 razlike. Potpuna podrska Zeljku od pravog zvezdasa.

neko ko zna

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Pa to je vece nepostovanje nego ovo. Dakle, njegova reakcija je "koliko ste jadni, pobedicu vas i sa 20% snage" . Postenije je da odigra ozbiljno do kraja, pa makae bilo i 70 razlike, nego sam da procenjuje tvoju slabost ...

duledudule

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)
ti si panter iz zeleznika ja sam cigan i naravno da cu da podrzim žoca za razliku od tebe koji si juce turcin danas spanac sutra nemac.zavisi od rasporeda evrolige

pustite komentar vi sa O2/b92

pre 6 godina

panteri na muci..koga sad podrzati?
(alen iz zeleznika, 04. februar 2018 15:09)

Ti na muci, jer u ovoj temi tebi je glavna okupacija Zvezda i njeni navijači. Vidiš kako si providan i smešan!? Žalosno!!!
A ako te već zanima, naravno da podržavam Željka! Ovaj je najmanje desetak puta dokazao koliko je mali čovek. Sjajno se osećam što ga je Žoc otresao! Eto, sad možeš da se zavučeš i dalje se baviš panterima, dok u sebi pucaš od muke. Tvoj tim gubi na svim poljima, pa daj da glorifikujem bar ono što je nekada imalo veze sa Partizanom!!! BEDNO I JADNO! POZ i osobodi se tereta zvanog KKCZ!!!

xxx

pre 6 godina

Pre bih rekao da je ovom liku tesko jer ga je Zoc počistio sa terena. Ruzno je sto prebacuje Zocu za samar ili poraz od Oli. I jos kaze da ga razume? Zoc se gospodski poneo jer ovakve likove nije komentarisao. Na kraju to znaju i u CZ.

milan010

pre 6 godina

Ovaj Ataman je jako ogranicen covek, to je 100 puta dokazao. Kosarka se igra do kraja, nepostovanje prema navijacima je "tapkati" loptu na 10-15s do kraja - kosarka se igra bas zbog navijaca a ne zbog trenera.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Opravdano se naljutio, jer je utakmica bila resena, a igraci Fenera su jurili da naprave jos tri faula kako bi izasli iz bonusa i poslali igrace Efesa na liniju za slobodna bacanja, a samo zbog toga sto je publika htela da Fener da 100 poena. Nije dzentlmenski uopste
(Mirko, 04. februar 2018 15:11)

Kosarka se igra zbog publike, valjda?

Felipe

pre 6 godina

Ataman je izuzetno trofejan trener, potražite na wiki. Inače, potiče iz veoma bogate porodice. Čak, meni i na prvi pogled jako simpatičan lik, ali daje neke neverovatne glupe izjave. Može se reći da je početkom dvehiljaditih utemeljio uspehe Montepaskija. Ali, u poslednje vreme nije toliko uspešan, ali osvojio je Eurocup pre par sezona. Željko je stvorio mašineriju i prvi su favorit za osvajanje titule uz CSKA, ali prednost ide Feneru. Real Madrid bi bio drugi favorit da su kompletno zdravi sa Dončićem, ali ovako su tanki. Pao i Oly se bore za 4 mesto.

ernesto che

pre 6 godina

@alen iz zeljeznika

Mi nismo kao ti i tebi slicni, pa da svaku nedelju navijamo za turke, pa izraelce, pa spance, pa ruse , uglavnom neprijatelj tvog glavnog neprijatelja iako vas je on porobljavao 500 god.

Cиcoje

pre 6 godina

Cкоро je Oбpaдoвић причao o томе код Ивана Ивановићa, дa je зa њeгa нeпоштовањe кад неко престане да игра прe краja.

rukometas Vilander

pre 6 godina

u kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana

Steamroller

pre 6 godina

Ovo je po meni potpuno normalno, da ekipa kolko god vodila ide na kos u poslednjem napadu. Nadjite na You tube give&go podkast u kojem je Zeljko Obradovic razgovarao sa Srdjanom Radojevicem sa Sport kluba gde su se bas dotakli ove teme i gde sam Obradovic kaze da uvek trazi od svoje ekipe da ide na kos u poslednjem napadu iako je utakmica vec resena jer se upravo na taj nacin postuje protivnik a i sama igra jer mec traje 40, a ne 39 minuta. To isto je na primer uvek radio i veliki Duda Ivkovic, tako da se manite tih trendova koji dolaze iz NBA, ako se tamo tako radi ne znaci da mora i u Evropi.Nije to nikakvo nepostovanje porazene ekipe, vec upravo suprotno.A ovaj kvazi trener Ataman moze samo da kuka jer ga Zoc redovno dere.

Vozdovac

pre 6 godina

Tako se sećam kad se Zvezda raspadala kako je Vujošević zapinjao sa prvom petorkom na plus 35 kao da se igra na život i na smrt samo što više da ih ponizi i onda dođe gospodin Radonja oduči ga od košarke i na +20 ubaci drugi tim da ne ispadne mnogo. To je ta razlika u mentalitetu, određene frustracije koje svaki grobar još od malena mora da nosi sa sobom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fog, 4. februar 2018 16:35

Pričaš gluposti i neistine.. Uostalom ovo " kad si bio dete malo" sve govori o tebi. To je ta "razlika u mentalitetu" o kojoj pričaš. O vaspitanju nećemo..


Vujošević je radio baš suprotno , kad god je imao priliku, spuštao je gas protiv tada nedorasle Zvezde. Izuzetak su bile plejof utakmice gde bi Partizan bio maksimalno našpanovan , kao i uvek na kraju sezone, lomio bi Zvezdu celu utakmicu i slomio je pred kraj, kada bi njeni igrači psihički padali pa je tada bila najveća razlika..

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Na stranu to sto ovog ataman ne mogu da smislim, Zeljka potpuno podrzavam u ovome ! On je i sam rekao da ce uvek njegov tim igrati do kraja ma koliko razlike vodio ili gubio i da ce kaznjavati igrace zbog toga ! Drugo je kad ti igras prijateljsku utakmicu protiv nekih amatera , pa kao malo spustis gas, oni su profesionalci i svaki napad i odbrana je bitna da bi tvoj tim napredovao i potpuno podrzavam ovo !!!

Anonimus

pre 6 godina

Ljudi budimo realni, ko je gledao mec znace o cemu pricam, Zoc je ovde pogresio. Koliko god ga voleo, a ovog Atamana ne voleo, ali pogledajte situaciju u zadnjem minutu pa cete videti. Po meni je ta "amerikanizacija" tj ta fora kao da se ne igra do kraja cista glupost, i tu je Obradovic u potpunosti upravu i podrzavam ga. Medjutim na nekih 15ak sekundi do kraja efes ima loptu, bez ikakve zelje da napadnu kos, pritom fener nije ispunio bonus uopste da bi se Zoc sa klupe drao da se naprave dva brza faula samo da bi oni imali poslednji napad. E u tome je iskreno pogresio, bez obzira sto su navijaci trazili 100ku mislim da nije bilo neophodno da se udje u tu "penal zavrsnicu". Da je fener imao loptu to bih stvarno razumeo i podrzao, posebno jos ako je u igri npr neki klinac koji je usao u igru u poslednjem minutu u zelji da odradi taj minut maksimalno. Sve u svemu mislim da su Zoc i Ataman imali i ranije neki sukob ako se dobro secam, jos dok je ovaj radio galati, tako da je moguce da mu je malo i zbog toga zeleo da mu vrati. Sve cestitke Obradovicu, samo napred do trostruke titule!

veljo gegelj

pre 6 godina

kakva glupa izjava. cuj vodi 24 razlike? sta da vodi i 124? to je kosarka nisi ni prvi ni zadnji koji je to dočekao. izgubio je i on neki dan pa se rukovao.

garda

pre 6 godina

Covek koji je kao trener Galatasaraja davao onakve uzasne izjave posle ubistva u Istambulu ne zasluzuje nikakvo postovanje i Obradovic ovo ne bi ni uradio nekom korektnijem treneru.

Milka

pre 6 godina

Koliko sam puta pao na + zbog tog vaseg tapkanja lopte zadnjih 10sec. Pa jer se utakmica igra 40min ili 39:48sec, sta lupa ovaj. Nego ga razvalio Fener pa sad kao nisam ja kriv trazi lazni alibi i spinuje.

Sub013

pre 6 godina

Setiti se njegovog učenika Vlade Jovanovića. Na utakmici koju je dobio sa 41 razlike izveo je celu prvu petorku jos krajem treće četvrtine. Da nije tako bilo razlika je mogla da bude bukvalno 60 poena.
(Vozdovac, 04. februar 2018 18:15)

Ma stvarno, znači vi kad ponizite nekog sa 41 razlike čak ne priznate to nego kažete moglo je da bude 60, da je bilo 60 rekli biste moglo je da bude 100 ali nismo hteli, eto o tom mentalitetu pričam. Sećaš se i onoga "hoće stoka da nabije 30 razlike"? Nemoj sad da prosipas moral jer je to licemerno, dok smo se mi gasili a vi igrali evro ligu, bitniji su vam bili katanci na Kalemegdanu nego vas final four. Pa one silne izjave vaših zvaničnika da su štetne priče da je oporavak Zvezde dobar za košarku itd itd. Pretpostavljam da se pravite ludi kad se ne sećate koliko ste bili bahati i sa kakvom mržnjom i poniženjem ste se ophodili prema Zvezdi, zato vam se i ovo dešava sada, karma! Dobro mržnja je još uvek tu ali to je još jedino što vam je ostalo uz očigledan kompleks, na bahacenja i ponižavanja ćete morati da zaboravite.

coki

pre 6 godina

nikola...kako ide navijanje za fmp sestu godinu za redom?I ako je Dule koji je od svoje trece godine zivota ziveo u Bg sta je onda bivsi trener FMP-a Radonjic?hvala unapred na odgovoru,a usput,napisi i gde je nestao Radnicki Basket?

filipo

pre 6 godina

Pre 20-ak godina MJ seče napad na nekoliko sekundi do kraja i ide sam ka košu,svi očekuju spektakularno zakucavanje a Bog košarke otišao u ugao terena i spustio loptu na parket.
P.S Da je dao koš došao bi H1,znam par njih kojima je pao tiket,ali to nije sad bitno.

neko_treci

pre 6 godina

"A voditi sa 24 poena razlike koš šest sekundi pre kraja je, u našem poslu, veliko nepoštovanje. Žao mi je zbog toga" sta je tu pisac hteo da kaze???

dačo

pre 6 godina

Zaboravilo se a nije tako davno bilo,najači tajm aut Vujoševica na 8 razlike za zvezdu i par sekundi do kraja.Čuveno žvrljanje na tabli tj crtanje akcije.Ne umije čovjek da gubi i ispada smiješan svima.Ataman je loš čovjek i još gori trener.Uz Repešu,mrtva trka.

Masi

pre 6 godina

Ne lupetajte gluposti.
Rekao je da protiv amerikanizacije i toga da se sve iz NBA kopira,prevede se lopta i spusti kad je utakmica resena,sto je prvo pocelo tamo i da ga to izuzetno nervira.
Ataman treba da bude srecan,jer da Zeljko nije rotirao sve zive danas bilo bi 50 za Fener,los trener i covek taj Ataman

Dottore

pre 6 godina

@Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momcilo, 4. februar 2018 19:58)

Iako se generalno ne slazem sa Zlatkovim stavom, "gospodini" je ispravna rec. Naravno, u 99% slucajeva ces cuti zbirnu imenicu "gospoda", ali ni ovako nije pogresno.

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvok krugu, nikad ne znaš šta se može desiti.

Nesportski je uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

Alan Ford

pre 6 godina

Ataman sa ovakvim ponasanjem odlican za Zadruge ili nekog drugog rijalitija, nema dostojanstva, nego smijesna peckanja, imao je osim teske nedjelje i tesku trenersku karijeru Zeljko, samo je najtrofejniji evropski trener u istoriji, dok si ti vise puta pokazao svoju trenersku i ljudsku “velicinu”.

menjam nick

pre 6 godina

Kakav seljak..
Btw i na ovoj vesti je uspeo neko da se javi i pomene "limenke", "pantere" ili kako god... Stvarno, zamislite se malo ljudi koliko ste prsli..
Inače davajući ovakve izjave Ataman pokazuje koliko je mali i nemoćan.. Ne mogu da verujem da Turci nekog boljeg trenera ne mogu da nađu..

Mrak

pre 6 godina

Nikada neću razumjeti ovakav način razmišljanja, totalno subjektivan i ostrašćen. Legitimno pravo svakog trenera i igrača je da odluči hoće li pri velikoj razlici i kada je već odlučen pobjednik ići da igra sa dozom ozbiljnosti ili će se opustiti, izdrblati ne šutati na koš i sl. i sačekati kraj utakmice. Ne vidim ničega nesportskog u tome, utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, može se desiti pa da ovi poeni sa kraja utakmice odlučuju o mjestu na tabeli u nekakvom krugu, nikad ne znaš šta se može desiti. 

Nesportski je ne uzvratiti na ispruženu ruku, ma od koga ona bila, čak šta više to je neljudski. Mišljenja sam da je ovo povezano sa nekim prijašnjim sukobima i frustracijama Atamana od kad je Obradović došao u Fener, tj. od kad ga je Obradović počeo redovno pobjeđivati.

neko ko zna

pre 6 godina

kosarci,jedino nepostovanje protivnika ,je ako vodis 24 razlike,pa na 6 sekundi pre kraja,da trazis tajm aut...ovako nema opravdanja za tog atamana
(rukometas Vilander, 04. februar 2018 15:26)

A zasto je i to nepostovanje? Hoces da nacrtas i uvezbavas akciju. Svakako je bolje na utakmici nego na treningu. I sta je tu sporno Neko to hoce da uradi, neko nece ...

Za kladionicare, nesportski je da pri velikoj razlici udje drugi tim, pa ne postignu dovoljno poena ... ili da se ne odigra taj zadnji napad profesionalno nego se istapka lopta da vreme istekne ...

Sve zavisi iz kog ugla gledas, svasta se moze definisati kao nesportsko ... Npr, ti .mozes reci i da je kladionica nesportska sama po sebi ....

Sustina je da je nesportsko ono sto nije dozvoljeno, grub faul, simuliranje itd ...

Urosinho

pre 6 godina

Druze, ako je moj tim bolji od tvog tim a 26 poena razlike, uradio bih sve da ti to i pokazem do poslednje sekunde. U pitanju je profesionalni sport a ne decija liga gde se upraznjavaju drugacija pravila kako bi igra bila ravnopravnija i sva deca "ravnopravno" ucestvovala u igri. Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali budi covek i u porazu i pruzi ruku...to je postovanje!

basko

pre 6 godina

Па зар није понижење да те неко натанка 25 разлике и још не игра задњи напад? У фазону, ево ти бедо да не буде 27 или 28 него 25? Али не чуди ме овакво размишљање било ког турског тренера, зато су они поред свих пара ту где су у кошарци, а наши су ту где су.

Petar

pre 6 godina

Nepostovanje je kad neko krene da se zeza i sprda i radi neke akcije ko na piknik utakmici posle takve razlike. E ono je nepostovanje jer ti pokazuje da te razvalio, da vodi 25 razlike i da ti moze da radi sta hoce. A ako neko odigra do kraja kako ume pokazujevpostovanje

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

Sećam se kad nas je Španija pre cca 10 godina rasturila, mogle je biti i 50 razlike. Gospodin Sergio Scariolo iz pete ubacuje u drugu, menja čitav tim i naši se spašavaju blamaže. Tako to rade pravi Gospodini.
(Zlatko, 04. februar 2018 15:19)

Ma tako je pametnice moja, "gospodini".

box

pre 6 godina

Ima donekle smisla ovo sto kaze Ataman ali sa druge strane Zeljko je ovim upravo i demonstrirao ono sto je zeleo i sto u krajnjem slucaju Ataman i istice a to je da ga ne postuje. Zeljko ima dobre razloge za to, Ataman je poznati provokator (cak i u ovoj izjavi se to vidi), likuje sa slicnim peckanjima i kad pobedi, nosio je pancir prakticno u Pioniru iako je reko da je opusten posle tragedije naseg navijaca u Istanbulu.

Spale

pre 6 godina

Nisam citao predhodne komentare ali znam da je Zeljko u par navrata izjavio da njegove ekipe napadaju do zavrsetka utakmice (mislim da je kod Ivanovica kad je gostovao to ponovio ). Inace utakmice ne traju 39,nesto nego 40 minuta. Ukratko ovo nije njihov medjusobni sukob nego Zeljkov princip.

Wllaxy

pre 6 godina

Koje je to pravilo da se ne ide na koš u zadnjih šest ili osam ili osamnaest sekundi, naročito ako i u teoriji međusobni susret može da odluči plasman (podvlačim ono u teoriji).

Inače, igrač (po)kaže hoće li da odtapka loptu u poslednjem napadu u suprotnom budi spreman da (od)braniš koš.

Deki

pre 6 godina

Moderna košarka se igra do zadnje sekunde. Uostalom, vidite gde je Obradović u svetu košarke, a gde je ovaj Turčin. A vi zvezdasi, najmanje imate razloga da branite ovog Turčina!

rukometas vilander

pre 6 godina

za nekog ko zna@ ti se verovatno nisi nikad bavio kosarkom,osim uz tv i kladionicu...jer da jesi znao bi o cemu sam pisao

Chandler M. Bing

pre 6 godina

On govori nešto o poštovanju, čovek koji je rekao ono što je rekao se sad žali i kuka o tome kako drugi nemaju poštovanja

RoleR

pre 6 godina

Crvena Zvezda-Fenerbahce,mislim da je 2016-a u pitanju,Fener u Pioniru vodi 20 razlike,pred sam kraj utakmice na terenu Dixon,Bogdanovic,Datome,Veseli I Judo,sa zvukom sirene uz dosta borbe Dixon pogadja za 3 poena. Sledeca utakmica,Fener igra protiv posrnulog Reala,pred kraj utakmice ulazi druga petorka koja gubi utakmicu I vraca Real u zivot...

Lesa

pre 6 godina

Nije fair play potez, ali Ataman je 0 od čoveka i zaslužio je mnogo gore od ovoga. A njegov odnos prema Srbima je posebna priča. Bolje mu je da ćuti. Što je dozvolio da gubi 17 razlike posle prve četvrtine?! Veliki stručnjak. Čovek kad dođe u ekipu, pravi odmah čistku po slobodnom nahođenju. Štimac nepravedno zapostavljen i ponižavan iako je možda igrao u životnoj formi. Sad je greška što je on bio u timu pa su pukli 25 razlike.