Sreda, 31.01.2018.

08:45

Neverovatni Harden za istoriju – tripl-dabl sa 60 poena!

Hjuston je savladao Orlando sa 114:107, a meč je obeležio neverovatni Džejms Harden.

Izvor: B92

Neverovatni Harden za istoriju – tripl-dabl sa 60 poena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Boris

pre 6 godina

Narodeeee,pa po ko zna koji put se pojavljuje prica kada su napadaci bili bolji,pre ili sada.
Bolji su bili pre i sa ovakvim sudijama i pravilima kao szlto su sada,MJ bi davao oko 80 poena u proseku po utakmici,pritom da nijedan veliki strelac,nema ni blizu procente kao Jordan.
Mamba bi sada busio po 40 u proseku sa sudjenjem faulova na svaki pogled.
ONeal bi imao oko 35 u prajmu.
Sreca pa su ove godine malo smanjili sudjenje harden-faulova,ali opet za svaki popreki pogled dobija bacanje. sinoc,tek 18 komada izvedenih...

napred nasi

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???
(Dušman,

Odes na NBA sajt i pregledas statistike najboljih pa onda uporedis
sa Jokicem, mozda ti bude jasno zasto ga nisu pozvali.
Jokic jeste dobar ali ni blizu najboljim.

laRS0n

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
(Nolo, 31. januar 2018 09:14)
Boze svasta!!! Pa naravno da su sada napadaci bolji, to se i ne dovodi u pitanja.

Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
(CJ, 31. januar 2018 09:33)
A da nije mozda lose 5/15 za 3p? To ti je neki prosek. Nikako to ne moze biti los sut za 3. Nije igrao 46 samo da bi navukao skokove i asistencije, nego zato sto je utakmica bila neizvesna do samog kraja a ocigledno je hteo da pobede. Orlando je pove 103-101, ali ti ocigledno nisi ni gledao utakmicu kad pisese ovakve nebuloze. I kako to mislis sta se sve racuna kao skok? Ajd za asistenciji i razumem da nekada mogu da navlace ali kako to mogu skok da upisi njemu ako on nije uhvatio loptu posle protivnickog suta. Ooooo kako!!??!?!?

hihihi

pre 6 godina

Ma tako bi isto i ovi naši, samo da uzimaju te dopinge tolike koje Amerima daju.
(Srdjan, 31. januar 2018 09:01)

Jeste bilo bi 7/77

Memfis

pre 6 godina

btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P, 31. januar 2018 10:20)

I Lebron će držati sa najviše izgubljenih lopti u istoriji. A i što se omašenih bacanja tiče biće u samom vrhu, neračunajući centre već je preskočio sve sem Barklija :)

Dušman

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???

mig

pre 6 godina

sa tim korakom u nazad i sut, kako ti kazes, on covek da 60 poena.. sta je to ako nije magija.. kaze se da sto je visi rang takmicenja to ces videti manje finti i akrobacija.. npr bodiroga i spanulis koriste maksimalno jednu fintu, dok u nekoj 3oj ligi srbije vidis majstora sa svim acesoarima na sebi, i dok prevede loptu izvede svaku kosarkasku fintu po dvaput u praznu u mestu

Buki

pre 6 godina

Sve je to u redu veliko dostignuce ali danas se svi neki rekordi obaraju protiv ekipa koje tankuju i koje su medju najgorima u ligi,merilo velicine igraca je plej off i u velikim utakmicama a tu se Harden nije za sada pokazao kao i Kazins koji isto obara reorde protiv Bulsa a jos ni jednom nije ni igrao plej off,ovo nije hejt sto sam napisao jednostavno to je tako.

LBJ

pre 6 godina

ako mu ne daju MVP nagradu ove sezone,.bice smesno. decko je doktor kosarke. nema mu ravnog kad hoce i zeli uvek ce da ubaci 30. majstor Harden

hulk

pre 6 godina

Dokaz da dobar ulaz ide kao posledica dobrog suta. Neko od komentatora kaze da kod njega nema magije i to je tacno, ali vodi se onim osnovnim kosarkaskim principima. Stani blizu mene u odbrani i proci cu te, stani malo dalje i zabicu ti kos sa distance.

M V P

pre 6 godina

@petarczv
A Kavai Lenard, tvoj omiljeni igrač, koliko ima mečeva sa 60+ poena? A sa 50+? A sa 40+?:)
Noćašnja Hardenova partija je bolja od Kobijeve kada je postigao 81 poen.
Harden je imao tripl dabl i šut iz igre 19-30 dok je Kobiju za 81 poen bilo potrebno 46 šuteva!
btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...

Marko

pre 6 godina

Haha,nema nista posebno. Covek je jedinstven,ko igra kosarku ili basket shvata koliko je covek jedinstven. Prosto je neverovatno koliko je nezaustavljiv u step back-u. Toliko stvari znas sta ce da uradi a ne mozes da ga sacuvas. Majstor da iznudi faul....
Jedan od najvecih talenata ove igre..

brm

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

60+ utakmice ne dolaze prirodno, već tako što kažeš saigračima "slušajte, večeras se igra za mene i želim da postignem 60 poena". Često to igrači rade kada ih krene na početku. Neki su opsednuti tim brojkama, da daju tako mnogo poena, neki ne mare. Naravno, da bi došao u situaciju da postigneš 60, moraš da budeš klasa...ali generalno samo po sebi to nije postignuće da kažeš da je neko bolji igrač jer je imao više 60+ utakmica od nekog drugog.

Danas ima bar 15-20 igrača u NBA koji bi mogli u sezoni da imaju bar 4-5 60+ utakmica kada bi im se tim podredio protiv slabijih timova.

Topnik

pre 6 godina

Brzo su se rasplinule one fantazije o lebronu kao mvp-u.Govorilo se da će bit mrtva trka između njega i hardena,no ja sam odavno ovdje tvrdio da će cleveland pasti u nastavku sezone i to se upravo događa.

filipo

pre 6 godina

Najbolji levoruki igrač.Ukršteni dvokorak mu je savršen pa zato i prave toliko faulova nad njim.Harden je u reprezentaciji USA ubica ali sa Hjustonom nema nikakve šanse,finale zapada im je krajnji domet.Uzeo je Hjuston titulu u bejzbolu uz dosta sreće,dosta je za 4. najveći grad u USA.

Demius

pre 6 godina

@janko
"nema sta, brada je zasigurno top 5 igraca ikada"
Izvini što moram da ti kažem, ali mnogo ti je glup komentar.Da bi Brada bio top 5 igrač u NBA svih vremena, mora makar da pokuša da igra odbranu i/ili da makar ima jedan NBA prsten.A igrao je on i sa Durentom i sa Vestbrukom u Oklahomi, pa ništa nije napravio.Hjuston može ove godine da pokuša nešto, ali ima opet fali jedan igrač tipa Kavai Lenard ili trener tipa Greg Popvić.
Ove godine mu titula MVP-a ne sme biti oduzeta, jer igrač koji je prošle godine odigrao na još na višem nivou, realno i zaslužuje ovo prestižno priznanje.Stvarno retko inteligentan igrač, a uz to i sjajan šuter.
A što se tiče povrede Kevina Lava, čeka ga pauza od 6-8 nedelja ili u prevodu 2 meseca.Klivlend će sada sigurno da zagrize još jače za Deandre Džordana i Lu Vilijamsa , a ako ove godine ne osvoje titulu očekujem totalni raspad sistema.Ajd što moraju da daju visokopozicioniranog prvog pika Klipersima, nego na svu muku i LBJ postaje slobodan agent.Biće veselo do 8.02 i kraja prelaznog roka u NBA.

scholes

pre 6 godina

Meni je takodje neverovatno da je igrao 46 minuta u regularnom delu sezone a nije se ni igrao produžetak, što implicira da je i te kako bio svestan svoje statistike.
Ali ako stavimo to po strani, jesu brojevi za divljenje, a i upisao je pobedu na kraju(protiv slabašnog Medžika doduše) i svaka mu čast na tome.

frieza

pre 6 godina

Za ove sto pricaju kao igrao je 46 minuta da nabije statistiku samo da napomenem da nisu igrali paul i ariza,a gordon se povredio na pocetku,sto ih ostavlja sa hardenom kao jednim jedinim igracem koji je sposoban da organizuje napad.Oni uopste nemaju rezervnog pleja.Osim toga utakmica je bila neizvesna do samog kraja i upravo je on sam resio.Nije kao da su vodili 20 razlike pa on ostao da puni statistiku

fk obilic

pre 6 godina

Ala ovde mrze ovog coveka nikad nista valjati nece sta on uradi.Bez njega su imali 3 pobede i 3 poraza.Harden se onda vrati i pobede voriore i minesotu.Juce je dosta sutirao jer nisu igrali pol i ariza a gordon je izasao na pocetku i nije se vracao nazad.Kakvi su samo bili komentari pre neki dan za karija i irvinga sve najbolje,ali sad kad je harden dao skoro ko njih dvojica zajedno opet ne valja

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Harden je ok, gejm viner, i sve to, ali se ne mogu oteti utiskom da njegovih 60p bude dovoljno za tijesnu pobjedu protiv prsle ekipe.
Inace su s njim dobili dosta tijesno mnoge meceve, dok bez njega, a svi ostali zdravi, imali neke ubjedljive pobjede.

Nolo

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
Skoro svako vece neko strpa po 50, o skokovima i asistencijama da ne govorim.
Ako neko može da izdrži da odgleda celu tekmu svaka mu čast, to trčanje ispucavanje napadi traju po 5 sekundi...brojke su brutalne.

Kurir Djoka

pre 6 godina

Harden je vrhunski igrač ali nekako nema neke magije u njegovoj igri, nekako se sve svodi, obrni okreni na taj korak u nazad i šut... Brojke ga svrstavaju u sam krem bekova ali onim najvećima neće ni da prismrdi... bar ja to tako pacerski gledam...

petarczv

pre 6 godina

Jos jedan poraz clevlenda i to od raspalog detroita koji je igrao bez bredlija i harisa...plus se love povredio i nece ga biti barem 6-8 nedelja...aj da vidimo posto lebronovci tvrde da je on krs igrac pa da vidimo kako ce igrati bez njega,lose su poceli...i dobra stvar je sto povredjenog tesko mogu da ga trejduju...

lotto

pre 6 godina

Kako bre nema magije u njegovoj igri.On je za mene najveca magija,vuce se ko usporeni snimak i odjednom CAP najbrza promena u nba.Fizicki nema nikakve osobine,samo gadja stepbek trojke i kad krene na prodor ili kos ili faul nema trece.A cak je dosta potcenjen kao asistent,ima tu dosta virtuoznih asistencija.Konacno ce osvojiti mvp,a nadam se da ce konacno u plejofu biti pravi

bojaaan

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

Ima 6 i najvise promasaja iz igre u istoriji lige.

Neznalica

pre 6 godina

S obzirom da je Hjuston postigao samo 114 koševa, 60 poena plus najmanje još 22 (11 asistencija, a verovatno je asistirao i za neku trojku) kao dostignuće jednog igrača iz pobedničke ekipe teško da može da se meri sa bilo čim. Učestvovao je u više od 70% poena svoje ekipe na utakmici. Neverovatno dostignuće jednog igrača.

CJ

pre 6 godina

Aj bas da vidim sta ce Srbi sad da mu zamere. Nesto sigurno ne valja.
(MrF, 31. januar 2018 09:11)
Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
I na osnovu ovog da bude MVP?
Pa imao je Kari pre neki dan 50 poena protiv najbolje ekipe Istoka, s kim je Hjuston igrao?
Tako je, protiv najgore ekipe u ligi.

Kurir Djoka

pre 6 godina

Harden je vrhunski igrač ali nekako nema neke magije u njegovoj igri, nekako se sve svodi, obrni okreni na taj korak u nazad i šut... Brojke ga svrstavaju u sam krem bekova ali onim najvećima neće ni da prismrdi... bar ja to tako pacerski gledam...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Harden je ok, gejm viner, i sve to, ali se ne mogu oteti utiskom da njegovih 60p bude dovoljno za tijesnu pobjedu protiv prsle ekipe.
Inace su s njim dobili dosta tijesno mnoge meceve, dok bez njega, a svi ostali zdravi, imali neke ubjedljive pobjede.

hulk

pre 6 godina

Dokaz da dobar ulaz ide kao posledica dobrog suta. Neko od komentatora kaze da kod njega nema magije i to je tacno, ali vodi se onim osnovnim kosarkaskim principima. Stani blizu mene u odbrani i proci cu te, stani malo dalje i zabicu ti kos sa distance.

brm

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

60+ utakmice ne dolaze prirodno, već tako što kažeš saigračima "slušajte, večeras se igra za mene i želim da postignem 60 poena". Često to igrači rade kada ih krene na početku. Neki su opsednuti tim brojkama, da daju tako mnogo poena, neki ne mare. Naravno, da bi došao u situaciju da postigneš 60, moraš da budeš klasa...ali generalno samo po sebi to nije postignuće da kažeš da je neko bolji igrač jer je imao više 60+ utakmica od nekog drugog.

Danas ima bar 15-20 igrača u NBA koji bi mogli u sezoni da imaju bar 4-5 60+ utakmica kada bi im se tim podredio protiv slabijih timova.

Marko

pre 6 godina

Haha,nema nista posebno. Covek je jedinstven,ko igra kosarku ili basket shvata koliko je covek jedinstven. Prosto je neverovatno koliko je nezaustavljiv u step back-u. Toliko stvari znas sta ce da uradi a ne mozes da ga sacuvas. Majstor da iznudi faul....
Jedan od najvecih talenata ove igre..

lotto

pre 6 godina

Kako bre nema magije u njegovoj igri.On je za mene najveca magija,vuce se ko usporeni snimak i odjednom CAP najbrza promena u nba.Fizicki nema nikakve osobine,samo gadja stepbek trojke i kad krene na prodor ili kos ili faul nema trece.A cak je dosta potcenjen kao asistent,ima tu dosta virtuoznih asistencija.Konacno ce osvojiti mvp,a nadam se da ce konacno u plejofu biti pravi

Neznalica

pre 6 godina

S obzirom da je Hjuston postigao samo 114 koševa, 60 poena plus najmanje još 22 (11 asistencija, a verovatno je asistirao i za neku trojku) kao dostignuće jednog igrača iz pobedničke ekipe teško da može da se meri sa bilo čim. Učestvovao je u više od 70% poena svoje ekipe na utakmici. Neverovatno dostignuće jednog igrača.

fk obilic

pre 6 godina

Ala ovde mrze ovog coveka nikad nista valjati nece sta on uradi.Bez njega su imali 3 pobede i 3 poraza.Harden se onda vrati i pobede voriore i minesotu.Juce je dosta sutirao jer nisu igrali pol i ariza a gordon je izasao na pocetku i nije se vracao nazad.Kakvi su samo bili komentari pre neki dan za karija i irvinga sve najbolje,ali sad kad je harden dao skoro ko njih dvojica zajedno opet ne valja

scholes

pre 6 godina

Meni je takodje neverovatno da je igrao 46 minuta u regularnom delu sezone a nije se ni igrao produžetak, što implicira da je i te kako bio svestan svoje statistike.
Ali ako stavimo to po strani, jesu brojevi za divljenje, a i upisao je pobedu na kraju(protiv slabašnog Medžika doduše) i svaka mu čast na tome.

Topnik

pre 6 godina

Brzo su se rasplinule one fantazije o lebronu kao mvp-u.Govorilo se da će bit mrtva trka između njega i hardena,no ja sam odavno ovdje tvrdio da će cleveland pasti u nastavku sezone i to se upravo događa.

M V P

pre 6 godina

@petarczv
A Kavai Lenard, tvoj omiljeni igrač, koliko ima mečeva sa 60+ poena? A sa 50+? A sa 40+?:)
Noćašnja Hardenova partija je bolja od Kobijeve kada je postigao 81 poen.
Harden je imao tripl dabl i šut iz igre 19-30 dok je Kobiju za 81 poen bilo potrebno 46 šuteva!
btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...

bojaaan

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

Ima 6 i najvise promasaja iz igre u istoriji lige.

Demius

pre 6 godina

@janko
"nema sta, brada je zasigurno top 5 igraca ikada"
Izvini što moram da ti kažem, ali mnogo ti je glup komentar.Da bi Brada bio top 5 igrač u NBA svih vremena, mora makar da pokuša da igra odbranu i/ili da makar ima jedan NBA prsten.A igrao je on i sa Durentom i sa Vestbrukom u Oklahomi, pa ništa nije napravio.Hjuston može ove godine da pokuša nešto, ali ima opet fali jedan igrač tipa Kavai Lenard ili trener tipa Greg Popvić.
Ove godine mu titula MVP-a ne sme biti oduzeta, jer igrač koji je prošle godine odigrao na još na višem nivou, realno i zaslužuje ovo prestižno priznanje.Stvarno retko inteligentan igrač, a uz to i sjajan šuter.
A što se tiče povrede Kevina Lava, čeka ga pauza od 6-8 nedelja ili u prevodu 2 meseca.Klivlend će sada sigurno da zagrize još jače za Deandre Džordana i Lu Vilijamsa , a ako ove godine ne osvoje titulu očekujem totalni raspad sistema.Ajd što moraju da daju visokopozicioniranog prvog pika Klipersima, nego na svu muku i LBJ postaje slobodan agent.Biće veselo do 8.02 i kraja prelaznog roka u NBA.

mig

pre 6 godina

sa tim korakom u nazad i sut, kako ti kazes, on covek da 60 poena.. sta je to ako nije magija.. kaze se da sto je visi rang takmicenja to ces videti manje finti i akrobacija.. npr bodiroga i spanulis koriste maksimalno jednu fintu, dok u nekoj 3oj ligi srbije vidis majstora sa svim acesoarima na sebi, i dok prevede loptu izvede svaku kosarkasku fintu po dvaput u praznu u mestu

Buki

pre 6 godina

Sve je to u redu veliko dostignuce ali danas se svi neki rekordi obaraju protiv ekipa koje tankuju i koje su medju najgorima u ligi,merilo velicine igraca je plej off i u velikim utakmicama a tu se Harden nije za sada pokazao kao i Kazins koji isto obara reorde protiv Bulsa a jos ni jednom nije ni igrao plej off,ovo nije hejt sto sam napisao jednostavno to je tako.

filipo

pre 6 godina

Najbolji levoruki igrač.Ukršteni dvokorak mu je savršen pa zato i prave toliko faulova nad njim.Harden je u reprezentaciji USA ubica ali sa Hjustonom nema nikakve šanse,finale zapada im je krajnji domet.Uzeo je Hjuston titulu u bejzbolu uz dosta sreće,dosta je za 4. najveći grad u USA.

frieza

pre 6 godina

Za ove sto pricaju kao igrao je 46 minuta da nabije statistiku samo da napomenem da nisu igrali paul i ariza,a gordon se povredio na pocetku,sto ih ostavlja sa hardenom kao jednim jedinim igracem koji je sposoban da organizuje napad.Oni uopste nemaju rezervnog pleja.Osim toga utakmica je bila neizvesna do samog kraja i upravo je on sam resio.Nije kao da su vodili 20 razlike pa on ostao da puni statistiku

Nolo

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
Skoro svako vece neko strpa po 50, o skokovima i asistencijama da ne govorim.
Ako neko može da izdrži da odgleda celu tekmu svaka mu čast, to trčanje ispucavanje napadi traju po 5 sekundi...brojke su brutalne.

LBJ

pre 6 godina

ako mu ne daju MVP nagradu ove sezone,.bice smesno. decko je doktor kosarke. nema mu ravnog kad hoce i zeli uvek ce da ubaci 30. majstor Harden

CJ

pre 6 godina

Aj bas da vidim sta ce Srbi sad da mu zamere. Nesto sigurno ne valja.
(MrF, 31. januar 2018 09:11)
Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
I na osnovu ovog da bude MVP?
Pa imao je Kari pre neki dan 50 poena protiv najbolje ekipe Istoka, s kim je Hjuston igrao?
Tako je, protiv najgore ekipe u ligi.

Memfis

pre 6 godina

btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P, 31. januar 2018 10:20)

I Lebron će držati sa najviše izgubljenih lopti u istoriji. A i što se omašenih bacanja tiče biće u samom vrhu, neračunajući centre već je preskočio sve sem Barklija :)

petarczv

pre 6 godina

Jos jedan poraz clevlenda i to od raspalog detroita koji je igrao bez bredlija i harisa...plus se love povredio i nece ga biti barem 6-8 nedelja...aj da vidimo posto lebronovci tvrde da je on krs igrac pa da vidimo kako ce igrati bez njega,lose su poceli...i dobra stvar je sto povredjenog tesko mogu da ga trejduju...

napred nasi

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???
(Dušman,

Odes na NBA sajt i pregledas statistike najboljih pa onda uporedis
sa Jokicem, mozda ti bude jasno zasto ga nisu pozvali.
Jokic jeste dobar ali ni blizu najboljim.

laRS0n

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
(Nolo, 31. januar 2018 09:14)
Boze svasta!!! Pa naravno da su sada napadaci bolji, to se i ne dovodi u pitanja.

Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
(CJ, 31. januar 2018 09:33)
A da nije mozda lose 5/15 za 3p? To ti je neki prosek. Nikako to ne moze biti los sut za 3. Nije igrao 46 samo da bi navukao skokove i asistencije, nego zato sto je utakmica bila neizvesna do samog kraja a ocigledno je hteo da pobede. Orlando je pove 103-101, ali ti ocigledno nisi ni gledao utakmicu kad pisese ovakve nebuloze. I kako to mislis sta se sve racuna kao skok? Ajd za asistenciji i razumem da nekada mogu da navlace ali kako to mogu skok da upisi njemu ako on nije uhvatio loptu posle protivnickog suta. Ooooo kako!!??!?!?

hihihi

pre 6 godina

Ma tako bi isto i ovi naši, samo da uzimaju te dopinge tolike koje Amerima daju.
(Srdjan, 31. januar 2018 09:01)

Jeste bilo bi 7/77

Dušman

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???

Boris

pre 6 godina

Narodeeee,pa po ko zna koji put se pojavljuje prica kada su napadaci bili bolji,pre ili sada.
Bolji su bili pre i sa ovakvim sudijama i pravilima kao szlto su sada,MJ bi davao oko 80 poena u proseku po utakmici,pritom da nijedan veliki strelac,nema ni blizu procente kao Jordan.
Mamba bi sada busio po 40 u proseku sa sudjenjem faulova na svaki pogled.
ONeal bi imao oko 35 u prajmu.
Sreca pa su ove godine malo smanjili sudjenje harden-faulova,ali opet za svaki popreki pogled dobija bacanje. sinoc,tek 18 komada izvedenih...

Kurir Djoka

pre 6 godina

Harden je vrhunski igrač ali nekako nema neke magije u njegovoj igri, nekako se sve svodi, obrni okreni na taj korak u nazad i šut... Brojke ga svrstavaju u sam krem bekova ali onim najvećima neće ni da prismrdi... bar ja to tako pacerski gledam...

M V P

pre 6 godina

@petarczv
A Kavai Lenard, tvoj omiljeni igrač, koliko ima mečeva sa 60+ poena? A sa 50+? A sa 40+?:)
Noćašnja Hardenova partija je bolja od Kobijeve kada je postigao 81 poen.
Harden je imao tripl dabl i šut iz igre 19-30 dok je Kobiju za 81 poen bilo potrebno 46 šuteva!
btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Harden je ok, gejm viner, i sve to, ali se ne mogu oteti utiskom da njegovih 60p bude dovoljno za tijesnu pobjedu protiv prsle ekipe.
Inace su s njim dobili dosta tijesno mnoge meceve, dok bez njega, a svi ostali zdravi, imali neke ubjedljive pobjede.

CJ

pre 6 godina

Aj bas da vidim sta ce Srbi sad da mu zamere. Nesto sigurno ne valja.
(MrF, 31. januar 2018 09:11)
Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
I na osnovu ovog da bude MVP?
Pa imao je Kari pre neki dan 50 poena protiv najbolje ekipe Istoka, s kim je Hjuston igrao?
Tako je, protiv najgore ekipe u ligi.

Nolo

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
Skoro svako vece neko strpa po 50, o skokovima i asistencijama da ne govorim.
Ako neko može da izdrži da odgleda celu tekmu svaka mu čast, to trčanje ispucavanje napadi traju po 5 sekundi...brojke su brutalne.

brm

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

60+ utakmice ne dolaze prirodno, već tako što kažeš saigračima "slušajte, večeras se igra za mene i želim da postignem 60 poena". Često to igrači rade kada ih krene na početku. Neki su opsednuti tim brojkama, da daju tako mnogo poena, neki ne mare. Naravno, da bi došao u situaciju da postigneš 60, moraš da budeš klasa...ali generalno samo po sebi to nije postignuće da kažeš da je neko bolji igrač jer je imao više 60+ utakmica od nekog drugog.

Danas ima bar 15-20 igrača u NBA koji bi mogli u sezoni da imaju bar 4-5 60+ utakmica kada bi im se tim podredio protiv slabijih timova.

bojaaan

pre 6 godina

Melo,lebron,booker i harden zajedno imaju 4 60+ tekmi dok kobe ima sam 6...
(petarczv, 31. januar 2018 09:02)

Ima 6 i najvise promasaja iz igre u istoriji lige.

petarczv

pre 6 godina

Jos jedan poraz clevlenda i to od raspalog detroita koji je igrao bez bredlija i harisa...plus se love povredio i nece ga biti barem 6-8 nedelja...aj da vidimo posto lebronovci tvrde da je on krs igrac pa da vidimo kako ce igrati bez njega,lose su poceli...i dobra stvar je sto povredjenog tesko mogu da ga trejduju...

LBJ

pre 6 godina

ako mu ne daju MVP nagradu ove sezone,.bice smesno. decko je doktor kosarke. nema mu ravnog kad hoce i zeli uvek ce da ubaci 30. majstor Harden

Dušman

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???

Demius

pre 6 godina

@janko
"nema sta, brada je zasigurno top 5 igraca ikada"
Izvini što moram da ti kažem, ali mnogo ti je glup komentar.Da bi Brada bio top 5 igrač u NBA svih vremena, mora makar da pokuša da igra odbranu i/ili da makar ima jedan NBA prsten.A igrao je on i sa Durentom i sa Vestbrukom u Oklahomi, pa ništa nije napravio.Hjuston može ove godine da pokuša nešto, ali ima opet fali jedan igrač tipa Kavai Lenard ili trener tipa Greg Popvić.
Ove godine mu titula MVP-a ne sme biti oduzeta, jer igrač koji je prošle godine odigrao na još na višem nivou, realno i zaslužuje ovo prestižno priznanje.Stvarno retko inteligentan igrač, a uz to i sjajan šuter.
A što se tiče povrede Kevina Lava, čeka ga pauza od 6-8 nedelja ili u prevodu 2 meseca.Klivlend će sada sigurno da zagrize još jače za Deandre Džordana i Lu Vilijamsa , a ako ove godine ne osvoje titulu očekujem totalni raspad sistema.Ajd što moraju da daju visokopozicioniranog prvog pika Klipersima, nego na svu muku i LBJ postaje slobodan agent.Biće veselo do 8.02 i kraja prelaznog roka u NBA.

lotto

pre 6 godina

Kako bre nema magije u njegovoj igri.On je za mene najveca magija,vuce se ko usporeni snimak i odjednom CAP najbrza promena u nba.Fizicki nema nikakve osobine,samo gadja stepbek trojke i kad krene na prodor ili kos ili faul nema trece.A cak je dosta potcenjen kao asistent,ima tu dosta virtuoznih asistencija.Konacno ce osvojiti mvp,a nadam se da ce konacno u plejofu biti pravi

fk obilic

pre 6 godina

Ala ovde mrze ovog coveka nikad nista valjati nece sta on uradi.Bez njega su imali 3 pobede i 3 poraza.Harden se onda vrati i pobede voriore i minesotu.Juce je dosta sutirao jer nisu igrali pol i ariza a gordon je izasao na pocetku i nije se vracao nazad.Kakvi su samo bili komentari pre neki dan za karija i irvinga sve najbolje,ali sad kad je harden dao skoro ko njih dvojica zajedno opet ne valja

Neznalica

pre 6 godina

S obzirom da je Hjuston postigao samo 114 koševa, 60 poena plus najmanje još 22 (11 asistencija, a verovatno je asistirao i za neku trojku) kao dostignuće jednog igrača iz pobedničke ekipe teško da može da se meri sa bilo čim. Učestvovao je u više od 70% poena svoje ekipe na utakmici. Neverovatno dostignuće jednog igrača.

Marko

pre 6 godina

Haha,nema nista posebno. Covek je jedinstven,ko igra kosarku ili basket shvata koliko je covek jedinstven. Prosto je neverovatno koliko je nezaustavljiv u step back-u. Toliko stvari znas sta ce da uradi a ne mozes da ga sacuvas. Majstor da iznudi faul....
Jedan od najvecih talenata ove igre..

Topnik

pre 6 godina

Brzo su se rasplinule one fantazije o lebronu kao mvp-u.Govorilo se da će bit mrtva trka između njega i hardena,no ja sam odavno ovdje tvrdio da će cleveland pasti u nastavku sezone i to se upravo događa.

Memfis

pre 6 godina

btw, Kobi još uvek drži negativni rekord sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P, 31. januar 2018 10:20)

I Lebron će držati sa najviše izgubljenih lopti u istoriji. A i što se omašenih bacanja tiče biće u samom vrhu, neračunajući centre već je preskočio sve sem Barklija :)

scholes

pre 6 godina

Meni je takodje neverovatno da je igrao 46 minuta u regularnom delu sezone a nije se ni igrao produžetak, što implicira da je i te kako bio svestan svoje statistike.
Ali ako stavimo to po strani, jesu brojevi za divljenje, a i upisao je pobedu na kraju(protiv slabašnog Medžika doduše) i svaka mu čast na tome.

hulk

pre 6 godina

Dokaz da dobar ulaz ide kao posledica dobrog suta. Neko od komentatora kaze da kod njega nema magije i to je tacno, ali vodi se onim osnovnim kosarkaskim principima. Stani blizu mene u odbrani i proci cu te, stani malo dalje i zabicu ti kos sa distance.

frieza

pre 6 godina

Za ove sto pricaju kao igrao je 46 minuta da nabije statistiku samo da napomenem da nisu igrali paul i ariza,a gordon se povredio na pocetku,sto ih ostavlja sa hardenom kao jednim jedinim igracem koji je sposoban da organizuje napad.Oni uopste nemaju rezervnog pleja.Osim toga utakmica je bila neizvesna do samog kraja i upravo je on sam resio.Nije kao da su vodili 20 razlike pa on ostao da puni statistiku

Buki

pre 6 godina

Sve je to u redu veliko dostignuce ali danas se svi neki rekordi obaraju protiv ekipa koje tankuju i koje su medju najgorima u ligi,merilo velicine igraca je plej off i u velikim utakmicama a tu se Harden nije za sada pokazao kao i Kazins koji isto obara reorde protiv Bulsa a jos ni jednom nije ni igrao plej off,ovo nije hejt sto sam napisao jednostavno to je tako.

mig

pre 6 godina

sa tim korakom u nazad i sut, kako ti kazes, on covek da 60 poena.. sta je to ako nije magija.. kaze se da sto je visi rang takmicenja to ces videti manje finti i akrobacija.. npr bodiroga i spanulis koriste maksimalno jednu fintu, dok u nekoj 3oj ligi srbije vidis majstora sa svim acesoarima na sebi, i dok prevede loptu izvede svaku kosarkasku fintu po dvaput u praznu u mestu

filipo

pre 6 godina

Najbolji levoruki igrač.Ukršteni dvokorak mu je savršen pa zato i prave toliko faulova nad njim.Harden je u reprezentaciji USA ubica ali sa Hjustonom nema nikakve šanse,finale zapada im je krajnji domet.Uzeo je Hjuston titulu u bejzbolu uz dosta sreće,dosta je za 4. najveći grad u USA.

hihihi

pre 6 godina

Ma tako bi isto i ovi naši, samo da uzimaju te dopinge tolike koje Amerima daju.
(Srdjan, 31. januar 2018 09:01)

Jeste bilo bi 7/77

Boris

pre 6 godina

Narodeeee,pa po ko zna koji put se pojavljuje prica kada su napadaci bili bolji,pre ili sada.
Bolji su bili pre i sa ovakvim sudijama i pravilima kao szlto su sada,MJ bi davao oko 80 poena u proseku po utakmici,pritom da nijedan veliki strelac,nema ni blizu procente kao Jordan.
Mamba bi sada busio po 40 u proseku sa sudjenjem faulova na svaki pogled.
ONeal bi imao oko 35 u prajmu.
Sreca pa su ove godine malo smanjili sudjenje harden-faulova,ali opet za svaki popreki pogled dobija bacanje. sinoc,tek 18 komada izvedenih...

laRS0n

pre 6 godina

Na šta je spala NBA liga!
Sad ispade mnogo su bolji napadači nego pre...
(Nolo, 31. januar 2018 09:14)
Boze svasta!!! Pa naravno da su sada napadaci bolji, to se i ne dovodi u pitanja.

Ajde ne smaraj. Za 3 5/15...to je dobro?
Igrao 46 minuta, ej, samo da bi nekako navukao te skokove i asistencije. Još šta se sve računa kao skok i asistencija.
(CJ, 31. januar 2018 09:33)
A da nije mozda lose 5/15 za 3p? To ti je neki prosek. Nikako to ne moze biti los sut za 3. Nije igrao 46 samo da bi navukao skokove i asistencije, nego zato sto je utakmica bila neizvesna do samog kraja a ocigledno je hteo da pobede. Orlando je pove 103-101, ali ti ocigledno nisi ni gledao utakmicu kad pisese ovakve nebuloze. I kako to mislis sta se sve racuna kao skok? Ajd za asistenciji i razumem da nekada mogu da navlace ali kako to mogu skok da upisi njemu ako on nije uhvatio loptu posle protivnickog suta. Ooooo kako!!??!?!?

napred nasi

pre 6 godina

Braćo a što Kevin Lav opet zbog povrede ostade bez nastupa na All Star, to ništa.Jel zna neko da li popularni "Joka" može da konkuriše za ovaj meč ili baš mora da bude neki igrač sa Istoka???
(Dušman,

Odes na NBA sajt i pregledas statistike najboljih pa onda uporedis
sa Jokicem, mozda ti bude jasno zasto ga nisu pozvali.
Jokic jeste dobar ali ni blizu najboljim.