Ponedeljak, 29.01.2018.

15:17

Zvanično – Krstajić vodi "Orlove" na Mundijalu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zvanično je imenovao Mladena Krstajića za selektora A reprezentacije i on će predvoditi ekipu na Mundijalu u Rusiji.

Izvor: B92

Zvanièno – Krstajiæ vodi "Orlove" na Mundijalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Caruga

pre 6 godina

Ovo nemoze da se desi ni u jednoj ozbiljnoj drzavi da smene coveka koi je odveo reprezentaciju na svecko da ga smene i da stave coveka bez iskustva. Ja ne mislim da je Muslin vruhunski trener i jasno je svima da je gresio ali sta ocekivati od coveka kao sto je Krstaic bez iskustva. Ja mislim da bi i ja mogao da se okusam kao trener pa kad moze Krstaic mogu i ja.

croata

pre 6 godina

Pa ako ste vec otjerali muslina, valjda i njegov selektorski stozer mora otici s njim jer su i oni suodgovorni, tako bi valjda trebalo u normalnom svijetu. Mozda taj krstajic i ima potencijal, mozda bi mogao i biti dobar trener, al na ovakav nacin nikad. Samo lova,uvaljivanje igraca i nek selektor ckomi i samo klima glavom ko fikus. Klasicna izdaja nogometne reprezentacije. I kako onda mozete i ocekivati dobar rezultat na mundijalu? Koliko god da imate realno snagu i za proci skupinu, mislim da cete dozivjet debakl. Imamo i mi dosta slicnosti,ali ipak bas takve bud*le nismo,kod nas bi 100% i krstajic letio. I ovdje lesinare na sve strane, al nece se samo tako bahatit,osluskuje se bilo naroda itekako. Znaju oni da je nasem narodu nogometna reprezentacija svetinja,pa oprez. Ovo sto se vama dogodilo, da se desilo kod nas, izbila bi revolucija.

pinoche

pre 6 godina

oni se sprdaju sa fudbalom i SPom.cirkus,Krle bi trebao da im se zahvali i da predlozi nekog iskusnog,a ne da preko SP koje je ozbiljno takmicenje pokusa da sebi pravi karijeru,zbog njegove karijere moze da ispasta citava nacija.barem mislim na one sto vole fudbal,ovo je cirkus u najavi. placem od smeha.

krik naglas

pre 6 godina

nisam ljubitelj muslina ali covek nas je plasirao na svetsko prvenstvo i trebalo je da tamo vodi reprezentaciju ali eto krstaic ih vodi elem zamislite ko ce ozbiljan hteti da sedne na klupu reprezentacije posle krstaica kada nisi siguran da ces voditi reprezentaciju na neko takmicenje ako se plasiras

Negativni

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Čoveče, ne blamiraj se. 21. vek je u toku, postoji internet i možeš se informisati o svemu čak i ako ne znaš engleski. Bio je trener mlade reprezentacije Nemačke, Štutgarta, Fenerbahčea, Karlsruea, bečke Austrije...sa Štutgartom je igrao finale Kupa pobednika Kupova 1998 i izgubio od Čelsija 1-0. Kako možeš tako da imaš stav o stvarima o kojima ne znaš ništa?

bg leprikoni

pre 6 godina

Smenom Slavoljuba Muslina i postavljanjem početnika naš veliki vodja je osim što je predsednik,premijer,ministar svih ministarstava,patrijarh i predsednik fudbalskog saveza postao je i ono što mašta svako od nas,da bude i selektor reprezentacije.Kako objasniti zaveru ćutanja u javnosti od strane celokupne fudbalske čaršije,čak i onih koji su se oglašavali za svaku sitnicu.Kako objasniti botove koji masovno podržavaju smenu Muslina i pišu hvalospeve Krstajiću i Kokezi.Jednostavno vldajuća partija je potpuno ušla u FSS što nije uspevalo ni Slobi i Arkanu,a simboličan primer je guranje Radonjića koji je SNS igrač da ničim izazvan zaigra na Mundijalu.Navijao sam za reprezentaciju i posle raznih Azerbejdžana i Jermenija,ali na SP će mi apsolutno biti svejedno kako odigraju.Ovi na vlasti polako sve uništavaju

AgentPromena

pre 6 godina

dug radni staz, sjajno trenersko iskustvo, trofejan trener, ima autoritet, cenjen medju kolegama, zaista bolje nije moglo..pravi izbor!

ne mogu da verujem.

Марко

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Јесте, овде нико не уме да користи Интернет претраживаче, па ти сад можеш да нас превариш.

svašta

pre 6 godina

Nada se bar nekom uspehu pa da se probije kao trener!Čista nameštaljka da on bude trener,jako neozbiljno od FSS.Dobili smo priliku da učestvujemo i odmah srpska posla.

uzimam.kokice

pre 6 godina

Molim novinare da isprate koga ce sve voditi ovaj i koji menadzerski igraci ce da se pojave u zadnji cas...sprema se velika kradja i vodjenje nekih likova koji ne bi prismrdeli reprezentaciji da nemaju krimi menadzere. Pazite sta vam kazem, oni spremaju teren da dobro zarade od ovog prvenstva. Molim vas novinare da izvrsite pritisak i dobro proverite svakog igraca koji ce biti pozvan da ide.

vidovnjak uz pivo

pre 6 godina

kostarika 0-0 ili 1-1 , svajcarska 3-1,4-1 za njih i brazil 5-1 ,6-1 za njih . posle kostarike vec pocinju svadje muslinovih pulena i novih u reprezentaciji i to je . mi smo vec pukli , samo to jos nije javljeno .

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 6 godina

Evo odma drvlje i kamenje po selektoru i savezu kao da smo mi fudbalska velesila i favoriti za osvajanje SP-a. Sad ce neki 'mogli bi bar proci grupu'. I sta onda ispadnes od sledeceg. Pamti se samo osvajac a bio 2 ili 32 nebitno je. Meni je samo vazno da pokazu zelju i borbenost a rezultat videcemo. Jeste da nas je Muslin odveo na SP ali njegov sistem mi se nije svidjao nimalo.

strucnjak za taktiku i vinjak

pre 6 godina

mi nemamo igru , sistem , poznatog selektora , nista uigrano , korner , s.udarac , odbrana nam ne postoji , ali ljudi to je nasa prednost . evo kako ce , kako ce kostarika da postavi igru prema nama kad mi ne postojimo takticki sem vizuelno sto bleimo na terenu ;)

hill

pre 6 godina

Zbog cega mracite toliko? Kakve veze ima sto je Krstajic selektor? Da niste mozda vi bolji? Shvatite da smo mi prosjecna reprezentacija i mala zemlja, i da na Mundijal idemo kao autsajderi, a ako nesto napravimo, odlicno. Ako nas i nakantaju, pa sta, gledacemo nase NA SP i imacemo za koga navijati.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ajde smirite se malo, kad moze Vulin da vodi vojsku, kad moze Toma da bude predsednik zasto Krlo nemoze da bude selektor? On je bar bio profesinalni fudbaler i mozda je talentovan kao trener a ova dvojica nisu bili nista pa guramo i dalje nekako!

dusan

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 29. januar 2018 16:04)

Mislim da je to sto je dobar lik dovoljno da bi bio dobar trener...Nije bitno sto nema iskustva, bitna je pozitivna energija i da zraci dobrotom...Nije sve u znanju i iskustvu

alibaba

pre 6 godina

ovo je vise nego neozbiljno,posle toliko godina na velikom takmicenju,a amater nas vodi zbog smsavica.Tako je to kod nas, uvek je pojedinac preci od kolektiva

Milos

pre 6 godina

Kad ce omladinci,net navijaci,konacno da nauce nesto? Igramo sa africkim ekipama jer niko nece s nama,nismo atraktivni ni jaki,plus najneozbljnija smo reprez.u Evropi jer svaki evropljanin zna da smo se u jakoj grupi bili prvi,Austrija i Vels u polufinalu ep.mi iz treceg sesira i onda menjaju trenera,smeju nam se svi,ekipa neuigrana,ne zna se ko ce u Rusiju od menadzera i njihovih igraca,Matic ne putuje u Aziju,Kolarov kao umoran itd.cirkus..i,sada nekom nije jasno sto niko nece s nama?

!?!?

pre 6 godina

Нама је потребан селектор који ће поправи неке најгоре ствари а не да умишља како ће ствара неку квалитетну игру. Да ли тај, можда, Крстајић?

Ђенерал

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.

STEVO

pre 6 godina

Šta je tu je, treba sad pružiti podršku momcima a što se tiče prijateljskih, dogovaranje je u obostranom interesu, tako da nije samo do nas pošto nas očigledno više niko ne respektuje i doživljava kao ozbiljnu reprezentaciju što govori i rejting na ionako bezveznoj fifinoj listi. Na ovim momcima je da to promjene i zato ih podržimo!

unreal

pre 6 godina

Ovo je smejurija vise sta se radi sa nasom reprezentacijom i samo nastavljamo sa losim resenjima.Uz svo postovanje prema Krstajicu ali on nije kvalitet trenera koji treba da vodi nas tim na mundijalu.

Peca

pre 6 godina

Da ima obraza, Krstajić ovo ne bi prihvatio. Kao kad bi mene pitali hoću li da vozim avion, a ja prihvatim jer sam, zaboga, stekao iskustvo vozeći automobil.

Aksentije Topalovic

pre 6 godina

Zasto se prijateljske utakmice igraju protiv africkih reprezentacija, kad u grupi nemamo protivnika sa tog kontinenta? Sto ne igramo prijateljske protiv Meksika ili Hondurasa, Argentine ili Kolumbije, ili protiv neke jace evropske reprezentacije, moze neko ko i ne ide na Mundijal, npr Italija, Holandija ili Irska...

panda

pre 6 godina

Na stranu to što nam je početnik selektor, nego što igramo prijateljske utakmice sa Marokom i Nigerijom dok su nam u grupi 3 (TRI) reprezentacije koje nemaju ama baš nikakve sličnosti po stilu igre i taktici sa prethodne dve?! Zar nismo mogli da odigramo npr sa Ekvadorom/Venecuelom ili Hondurasom/Panamom (o jačima da ne govorim)? Jel se tako priprema za Mundijal? Mada ništa me više ne čudi, moje nade od ovogodišnjeg prvenstva su se upravo ugasile, a bio sam umereni optimista...

uefamafia

pre 6 godina

Sasvim solidno rešenje...
Poznaje igrače,sa njima je već neko vreme i mislim da ima autoritet koji je neophodan u reprezentaciji.
Nek' vam je sa srećom u Rusiji !

Никола

pre 6 godina

А, шта смо друго очекивали од онаквог режима у ФСС ? Битно је да није више онај који нас је одвео на светско првенство, јер, НИЈЕ ЊИХОВ.

Hairlija

pre 6 godina

Bravo, treba davati šansu mladim stručnjacima! Odmah u reprezentaciju, naravno, a ne da se godinama potucaju po malim klubovima! Kad će onaj Murinjo da dočeka da bude selektor odn. izbornik (divna riječ), nikad?!!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

A kad tamo stignu, ko ce tamo da bude trener? Nemam vremena da citam, ali po naslovu shvatih da ih on vodi do Rusije. Hoce li i u Rusiji da bude s njima?

Ivan

pre 6 godina

Sam izbor je skandalozan, ali i prijateljske utakmice su hit.
Igramo sa dve afričke selekcije ,verovatno jer sa tog kontinenta nemamo protivnika u grupi.

Ivan

pre 6 godina

Sam izbor je skandalozan, ali i prijateljske utakmice su hit.
Igramo sa dve afričke selekcije ,verovatno jer sa tog kontinenta nemamo protivnika u grupi.

panda

pre 6 godina

Na stranu to što nam je početnik selektor, nego što igramo prijateljske utakmice sa Marokom i Nigerijom dok su nam u grupi 3 (TRI) reprezentacije koje nemaju ama baš nikakve sličnosti po stilu igre i taktici sa prethodne dve?! Zar nismo mogli da odigramo npr sa Ekvadorom/Venecuelom ili Hondurasom/Panamom (o jačima da ne govorim)? Jel se tako priprema za Mundijal? Mada ništa me više ne čudi, moje nade od ovogodišnjeg prvenstva su se upravo ugasile, a bio sam umereni optimista...

Никола

pre 6 godina

А, шта смо друго очекивали од онаквог режима у ФСС ? Битно је да није више онај који нас је одвео на светско првенство, јер, НИЈЕ ЊИХОВ.

Hairlija

pre 6 godina

Bravo, treba davati šansu mladim stručnjacima! Odmah u reprezentaciju, naravno, a ne da se godinama potucaju po malim klubovima! Kad će onaj Murinjo da dočeka da bude selektor odn. izbornik (divna riječ), nikad?!!

Aksentije Topalovic

pre 6 godina

Zasto se prijateljske utakmice igraju protiv africkih reprezentacija, kad u grupi nemamo protivnika sa tog kontinenta? Sto ne igramo prijateljske protiv Meksika ili Hondurasa, Argentine ili Kolumbije, ili protiv neke jace evropske reprezentacije, moze neko ko i ne ide na Mundijal, npr Italija, Holandija ili Irska...

Peca

pre 6 godina

Da ima obraza, Krstajić ovo ne bi prihvatio. Kao kad bi mene pitali hoću li da vozim avion, a ja prihvatim jer sam, zaboga, stekao iskustvo vozeći automobil.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

A kad tamo stignu, ko ce tamo da bude trener? Nemam vremena da citam, ali po naslovu shvatih da ih on vodi do Rusije. Hoce li i u Rusiji da bude s njima?

alibaba

pre 6 godina

ovo je vise nego neozbiljno,posle toliko godina na velikom takmicenju,a amater nas vodi zbog smsavica.Tako je to kod nas, uvek je pojedinac preci od kolektiva

uefamafia

pre 6 godina

Sasvim solidno rešenje...
Poznaje igrače,sa njima je već neko vreme i mislim da ima autoritet koji je neophodan u reprezentaciji.
Nek' vam je sa srećom u Rusiji !

Milos

pre 6 godina

Kad ce omladinci,net navijaci,konacno da nauce nesto? Igramo sa africkim ekipama jer niko nece s nama,nismo atraktivni ni jaki,plus najneozbljnija smo reprez.u Evropi jer svaki evropljanin zna da smo se u jakoj grupi bili prvi,Austrija i Vels u polufinalu ep.mi iz treceg sesira i onda menjaju trenera,smeju nam se svi,ekipa neuigrana,ne zna se ko ce u Rusiju od menadzera i njihovih igraca,Matic ne putuje u Aziju,Kolarov kao umoran itd.cirkus..i,sada nekom nije jasno sto niko nece s nama?

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ajde smirite se malo, kad moze Vulin da vodi vojsku, kad moze Toma da bude predsednik zasto Krlo nemoze da bude selektor? On je bar bio profesinalni fudbaler i mozda je talentovan kao trener a ova dvojica nisu bili nista pa guramo i dalje nekako!

unreal

pre 6 godina

Ovo je smejurija vise sta se radi sa nasom reprezentacijom i samo nastavljamo sa losim resenjima.Uz svo postovanje prema Krstajicu ali on nije kvalitet trenera koji treba da vodi nas tim na mundijalu.

strucnjak za taktiku i vinjak

pre 6 godina

mi nemamo igru , sistem , poznatog selektora , nista uigrano , korner , s.udarac , odbrana nam ne postoji , ali ljudi to je nasa prednost . evo kako ce , kako ce kostarika da postavi igru prema nama kad mi ne postojimo takticki sem vizuelno sto bleimo na terenu ;)

!?!?

pre 6 godina

Нама је потребан селектор који ће поправи неке најгоре ствари а не да умишља како ће ствара неку квалитетну игру. Да ли тај, можда, Крстајић?

vidovnjak uz pivo

pre 6 godina

kostarika 0-0 ili 1-1 , svajcarska 3-1,4-1 za njih i brazil 5-1 ,6-1 za njih . posle kostarike vec pocinju svadje muslinovih pulena i novih u reprezentaciji i to je . mi smo vec pukli , samo to jos nije javljeno .

Ђенерал

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.

Марко

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Јесте, овде нико не уме да користи Интернет претраживаче, па ти сад можеш да нас превариш.

Negativni

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Čoveče, ne blamiraj se. 21. vek je u toku, postoji internet i možeš se informisati o svemu čak i ako ne znaš engleski. Bio je trener mlade reprezentacije Nemačke, Štutgarta, Fenerbahčea, Karlsruea, bečke Austrije...sa Štutgartom je igrao finale Kupa pobednika Kupova 1998 i izgubio od Čelsija 1-0. Kako možeš tako da imaš stav o stvarima o kojima ne znaš ništa?

uzimam.kokice

pre 6 godina

Molim novinare da isprate koga ce sve voditi ovaj i koji menadzerski igraci ce da se pojave u zadnji cas...sprema se velika kradja i vodjenje nekih likova koji ne bi prismrdeli reprezentaciji da nemaju krimi menadzere. Pazite sta vam kazem, oni spremaju teren da dobro zarade od ovog prvenstva. Molim vas novinare da izvrsite pritisak i dobro proverite svakog igraca koji ce biti pozvan da ide.

AgentPromena

pre 6 godina

dug radni staz, sjajno trenersko iskustvo, trofejan trener, ima autoritet, cenjen medju kolegama, zaista bolje nije moglo..pravi izbor!

ne mogu da verujem.

dusan

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 29. januar 2018 16:04)

Mislim da je to sto je dobar lik dovoljno da bi bio dobar trener...Nije bitno sto nema iskustva, bitna je pozitivna energija i da zraci dobrotom...Nije sve u znanju i iskustvu

svašta

pre 6 godina

Nada se bar nekom uspehu pa da se probije kao trener!Čista nameštaljka da on bude trener,jako neozbiljno od FSS.Dobili smo priliku da učestvujemo i odmah srpska posla.

bg leprikoni

pre 6 godina

Smenom Slavoljuba Muslina i postavljanjem početnika naš veliki vodja je osim što je predsednik,premijer,ministar svih ministarstava,patrijarh i predsednik fudbalskog saveza postao je i ono što mašta svako od nas,da bude i selektor reprezentacije.Kako objasniti zaveru ćutanja u javnosti od strane celokupne fudbalske čaršije,čak i onih koji su se oglašavali za svaku sitnicu.Kako objasniti botove koji masovno podržavaju smenu Muslina i pišu hvalospeve Krstajiću i Kokezi.Jednostavno vldajuća partija je potpuno ušla u FSS što nije uspevalo ni Slobi i Arkanu,a simboličan primer je guranje Radonjića koji je SNS igrač da ničim izazvan zaigra na Mundijalu.Navijao sam za reprezentaciju i posle raznih Azerbejdžana i Jermenija,ali na SP će mi apsolutno biti svejedno kako odigraju.Ovi na vlasti polako sve uništavaju

Caruga

pre 6 godina

Ovo nemoze da se desi ni u jednoj ozbiljnoj drzavi da smene coveka koi je odveo reprezentaciju na svecko da ga smene i da stave coveka bez iskustva. Ja ne mislim da je Muslin vruhunski trener i jasno je svima da je gresio ali sta ocekivati od coveka kao sto je Krstaic bez iskustva. Ja mislim da bi i ja mogao da se okusam kao trener pa kad moze Krstaic mogu i ja.

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 6 godina

Evo odma drvlje i kamenje po selektoru i savezu kao da smo mi fudbalska velesila i favoriti za osvajanje SP-a. Sad ce neki 'mogli bi bar proci grupu'. I sta onda ispadnes od sledeceg. Pamti se samo osvajac a bio 2 ili 32 nebitno je. Meni je samo vazno da pokazu zelju i borbenost a rezultat videcemo. Jeste da nas je Muslin odveo na SP ali njegov sistem mi se nije svidjao nimalo.

krik naglas

pre 6 godina

nisam ljubitelj muslina ali covek nas je plasirao na svetsko prvenstvo i trebalo je da tamo vodi reprezentaciju ali eto krstaic ih vodi elem zamislite ko ce ozbiljan hteti da sedne na klupu reprezentacije posle krstaica kada nisi siguran da ces voditi reprezentaciju na neko takmicenje ako se plasiras

pinoche

pre 6 godina

oni se sprdaju sa fudbalom i SPom.cirkus,Krle bi trebao da im se zahvali i da predlozi nekog iskusnog,a ne da preko SP koje je ozbiljno takmicenje pokusa da sebi pravi karijeru,zbog njegove karijere moze da ispasta citava nacija.barem mislim na one sto vole fudbal,ovo je cirkus u najavi. placem od smeha.

STEVO

pre 6 godina

Šta je tu je, treba sad pružiti podršku momcima a što se tiče prijateljskih, dogovaranje je u obostranom interesu, tako da nije samo do nas pošto nas očigledno više niko ne respektuje i doživljava kao ozbiljnu reprezentaciju što govori i rejting na ionako bezveznoj fifinoj listi. Na ovim momcima je da to promjene i zato ih podržimo!

croata

pre 6 godina

Pa ako ste vec otjerali muslina, valjda i njegov selektorski stozer mora otici s njim jer su i oni suodgovorni, tako bi valjda trebalo u normalnom svijetu. Mozda taj krstajic i ima potencijal, mozda bi mogao i biti dobar trener, al na ovakav nacin nikad. Samo lova,uvaljivanje igraca i nek selektor ckomi i samo klima glavom ko fikus. Klasicna izdaja nogometne reprezentacije. I kako onda mozete i ocekivati dobar rezultat na mundijalu? Koliko god da imate realno snagu i za proci skupinu, mislim da cete dozivjet debakl. Imamo i mi dosta slicnosti,ali ipak bas takve bud*le nismo,kod nas bi 100% i krstajic letio. I ovdje lesinare na sve strane, al nece se samo tako bahatit,osluskuje se bilo naroda itekako. Znaju oni da je nasem narodu nogometna reprezentacija svetinja,pa oprez. Ovo sto se vama dogodilo, da se desilo kod nas, izbila bi revolucija.

hill

pre 6 godina

Zbog cega mracite toliko? Kakve veze ima sto je Krstajic selektor? Da niste mozda vi bolji? Shvatite da smo mi prosjecna reprezentacija i mala zemlja, i da na Mundijal idemo kao autsajderi, a ako nesto napravimo, odlicno. Ako nas i nakantaju, pa sta, gledacemo nase NA SP i imacemo za koga navijati.

uefamafia

pre 6 godina

Sasvim solidno rešenje...
Poznaje igrače,sa njima je već neko vreme i mislim da ima autoritet koji je neophodan u reprezentaciji.
Nek' vam je sa srećom u Rusiji !

Ђенерал

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.

hill

pre 6 godina

Zbog cega mracite toliko? Kakve veze ima sto je Krstajic selektor? Da niste mozda vi bolji? Shvatite da smo mi prosjecna reprezentacija i mala zemlja, i da na Mundijal idemo kao autsajderi, a ako nesto napravimo, odlicno. Ako nas i nakantaju, pa sta, gledacemo nase NA SP i imacemo za koga navijati.

dusan

pre 6 godina

Срећно Крастајићу. Имам поверења у Младена јер је добар лик и унеће им позитивну енергију.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 29. januar 2018 16:04)

Mislim da je to sto je dobar lik dovoljno da bi bio dobar trener...Nije bitno sto nema iskustva, bitna je pozitivna energija i da zraci dobrotom...Nije sve u znanju i iskustvu

Hairlija

pre 6 godina

Bravo, treba davati šansu mladim stručnjacima! Odmah u reprezentaciju, naravno, a ne da se godinama potucaju po malim klubovima! Kad će onaj Murinjo da dočeka da bude selektor odn. izbornik (divna riječ), nikad?!!

Ivan

pre 6 godina

Sam izbor je skandalozan, ali i prijateljske utakmice su hit.
Igramo sa dve afričke selekcije ,verovatno jer sa tog kontinenta nemamo protivnika u grupi.

Никола

pre 6 godina

А, шта смо друго очекивали од онаквог режима у ФСС ? Битно је да није више онај који нас је одвео на светско првенство, јер, НИЈЕ ЊИХОВ.

panda

pre 6 godina

Na stranu to što nam je početnik selektor, nego što igramo prijateljske utakmice sa Marokom i Nigerijom dok su nam u grupi 3 (TRI) reprezentacije koje nemaju ama baš nikakve sličnosti po stilu igre i taktici sa prethodne dve?! Zar nismo mogli da odigramo npr sa Ekvadorom/Venecuelom ili Hondurasom/Panamom (o jačima da ne govorim)? Jel se tako priprema za Mundijal? Mada ništa me više ne čudi, moje nade od ovogodišnjeg prvenstva su se upravo ugasile, a bio sam umereni optimista...

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 6 godina

Evo odma drvlje i kamenje po selektoru i savezu kao da smo mi fudbalska velesila i favoriti za osvajanje SP-a. Sad ce neki 'mogli bi bar proci grupu'. I sta onda ispadnes od sledeceg. Pamti se samo osvajac a bio 2 ili 32 nebitno je. Meni je samo vazno da pokazu zelju i borbenost a rezultat videcemo. Jeste da nas je Muslin odveo na SP ali njegov sistem mi se nije svidjao nimalo.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

A kad tamo stignu, ko ce tamo da bude trener? Nemam vremena da citam, ali po naslovu shvatih da ih on vodi do Rusije. Hoce li i u Rusiji da bude s njima?

Aksentije Topalovic

pre 6 godina

Zasto se prijateljske utakmice igraju protiv africkih reprezentacija, kad u grupi nemamo protivnika sa tog kontinenta? Sto ne igramo prijateljske protiv Meksika ili Hondurasa, Argentine ili Kolumbije, ili protiv neke jace evropske reprezentacije, moze neko ko i ne ide na Mundijal, npr Italija, Holandija ili Irska...

alibaba

pre 6 godina

ovo je vise nego neozbiljno,posle toliko godina na velikom takmicenju,a amater nas vodi zbog smsavica.Tako je to kod nas, uvek je pojedinac preci od kolektiva

Milos

pre 6 godina

Kad ce omladinci,net navijaci,konacno da nauce nesto? Igramo sa africkim ekipama jer niko nece s nama,nismo atraktivni ni jaki,plus najneozbljnija smo reprez.u Evropi jer svaki evropljanin zna da smo se u jakoj grupi bili prvi,Austrija i Vels u polufinalu ep.mi iz treceg sesira i onda menjaju trenera,smeju nam se svi,ekipa neuigrana,ne zna se ko ce u Rusiju od menadzera i njihovih igraca,Matic ne putuje u Aziju,Kolarov kao umoran itd.cirkus..i,sada nekom nije jasno sto niko nece s nama?

vidovnjak uz pivo

pre 6 godina

kostarika 0-0 ili 1-1 , svajcarska 3-1,4-1 za njih i brazil 5-1 ,6-1 za njih . posle kostarike vec pocinju svadje muslinovih pulena i novih u reprezentaciji i to je . mi smo vec pukli , samo to jos nije javljeno .

bg leprikoni

pre 6 godina

Smenom Slavoljuba Muslina i postavljanjem početnika naš veliki vodja je osim što je predsednik,premijer,ministar svih ministarstava,patrijarh i predsednik fudbalskog saveza postao je i ono što mašta svako od nas,da bude i selektor reprezentacije.Kako objasniti zaveru ćutanja u javnosti od strane celokupne fudbalske čaršije,čak i onih koji su se oglašavali za svaku sitnicu.Kako objasniti botove koji masovno podržavaju smenu Muslina i pišu hvalospeve Krstajiću i Kokezi.Jednostavno vldajuća partija je potpuno ušla u FSS što nije uspevalo ni Slobi i Arkanu,a simboličan primer je guranje Radonjića koji je SNS igrač da ničim izazvan zaigra na Mundijalu.Navijao sam za reprezentaciju i posle raznih Azerbejdžana i Jermenija,ali na SP će mi apsolutno biti svejedno kako odigraju.Ovi na vlasti polako sve uništavaju

unreal

pre 6 godina

Ovo je smejurija vise sta se radi sa nasom reprezentacijom i samo nastavljamo sa losim resenjima.Uz svo postovanje prema Krstajicu ali on nije kvalitet trenera koji treba da vodi nas tim na mundijalu.

Peca

pre 6 godina

Da ima obraza, Krstajić ovo ne bi prihvatio. Kao kad bi mene pitali hoću li da vozim avion, a ja prihvatim jer sam, zaboga, stekao iskustvo vozeći automobil.

svašta

pre 6 godina

Nada se bar nekom uspehu pa da se probije kao trener!Čista nameštaljka da on bude trener,jako neozbiljno od FSS.Dobili smo priliku da učestvujemo i odmah srpska posla.

!?!?

pre 6 godina

Нама је потребан селектор који ће поправи неке најгоре ствари а не да умишља како ће ствара неку квалитетну игру. Да ли тај, можда, Крстајић?

STEVO

pre 6 godina

Šta je tu je, treba sad pružiti podršku momcima a što se tiče prijateljskih, dogovaranje je u obostranom interesu, tako da nije samo do nas pošto nas očigledno više niko ne respektuje i doživljava kao ozbiljnu reprezentaciju što govori i rejting na ionako bezveznoj fifinoj listi. Na ovim momcima je da to promjene i zato ih podržimo!

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Ajde smirite se malo, kad moze Vulin da vodi vojsku, kad moze Toma da bude predsednik zasto Krlo nemoze da bude selektor? On je bar bio profesinalni fudbaler i mozda je talentovan kao trener a ova dvojica nisu bili nista pa guramo i dalje nekako!

AgentPromena

pre 6 godina

dug radni staz, sjajno trenersko iskustvo, trofejan trener, ima autoritet, cenjen medju kolegama, zaista bolje nije moglo..pravi izbor!

ne mogu da verujem.

croata

pre 6 godina

Pa ako ste vec otjerali muslina, valjda i njegov selektorski stozer mora otici s njim jer su i oni suodgovorni, tako bi valjda trebalo u normalnom svijetu. Mozda taj krstajic i ima potencijal, mozda bi mogao i biti dobar trener, al na ovakav nacin nikad. Samo lova,uvaljivanje igraca i nek selektor ckomi i samo klima glavom ko fikus. Klasicna izdaja nogometne reprezentacije. I kako onda mozete i ocekivati dobar rezultat na mundijalu? Koliko god da imate realno snagu i za proci skupinu, mislim da cete dozivjet debakl. Imamo i mi dosta slicnosti,ali ipak bas takve bud*le nismo,kod nas bi 100% i krstajic letio. I ovdje lesinare na sve strane, al nece se samo tako bahatit,osluskuje se bilo naroda itekako. Znaju oni da je nasem narodu nogometna reprezentacija svetinja,pa oprez. Ovo sto se vama dogodilo, da se desilo kod nas, izbila bi revolucija.

Марко

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Јесте, овде нико не уме да користи Интернет претраживаче, па ти сад можеш да нас превариш.

strucnjak za taktiku i vinjak

pre 6 godina

mi nemamo igru , sistem , poznatog selektora , nista uigrano , korner , s.udarac , odbrana nam ne postoji , ali ljudi to je nasa prednost . evo kako ce , kako ce kostarika da postavi igru prema nama kad mi ne postojimo takticki sem vizuelno sto bleimo na terenu ;)

krik naglas

pre 6 godina

nisam ljubitelj muslina ali covek nas je plasirao na svetsko prvenstvo i trebalo je da tamo vodi reprezentaciju ali eto krstaic ih vodi elem zamislite ko ce ozbiljan hteti da sedne na klupu reprezentacije posle krstaica kada nisi siguran da ces voditi reprezentaciju na neko takmicenje ako se plasiras

Caruga

pre 6 godina

Ovo nemoze da se desi ni u jednoj ozbiljnoj drzavi da smene coveka koi je odveo reprezentaciju na svecko da ga smene i da stave coveka bez iskustva. Ja ne mislim da je Muslin vruhunski trener i jasno je svima da je gresio ali sta ocekivati od coveka kao sto je Krstaic bez iskustva. Ja mislim da bi i ja mogao da se okusam kao trener pa kad moze Krstaic mogu i ja.

uzimam.kokice

pre 6 godina

Molim novinare da isprate koga ce sve voditi ovaj i koji menadzerski igraci ce da se pojave u zadnji cas...sprema se velika kradja i vodjenje nekih likova koji ne bi prismrdeli reprezentaciji da nemaju krimi menadzere. Pazite sta vam kazem, oni spremaju teren da dobro zarade od ovog prvenstva. Molim vas novinare da izvrsite pritisak i dobro proverite svakog igraca koji ce biti pozvan da ide.

pinoche

pre 6 godina

oni se sprdaju sa fudbalom i SPom.cirkus,Krle bi trebao da im se zahvali i da predlozi nekog iskusnog,a ne da preko SP koje je ozbiljno takmicenje pokusa da sebi pravi karijeru,zbog njegove karijere moze da ispasta citava nacija.barem mislim na one sto vole fudbal,ovo je cirkus u najavi. placem od smeha.

Negativni

pre 6 godina

luv isto nikog nije trenirao pa postao prvak sveta sa nemcima a nigde trener niji bio pa sta sad
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejan, 29. januar 2018 18:23)

Čoveče, ne blamiraj se. 21. vek je u toku, postoji internet i možeš se informisati o svemu čak i ako ne znaš engleski. Bio je trener mlade reprezentacije Nemačke, Štutgarta, Fenerbahčea, Karlsruea, bečke Austrije...sa Štutgartom je igrao finale Kupa pobednika Kupova 1998 i izgubio od Čelsija 1-0. Kako možeš tako da imaš stav o stvarima o kojima ne znaš ništa?