Ponedeljak, 29.01.2018.

09:15

Bogdanović: Partizanova familija u NBA! (FOTO)

Bogdan Bogdanović odigrao je najslabiju partiju u 2018. protiv Sparsa, za koji su nastupali njegovi bivši saigrači iz Partizana Davis Bertans i Žofri Lovernj.

Izvor: B92

Bogdanoviæ: Partizanova familija u NBA! (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

NoName

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)
(ime i prezime, 29. januar 2018 15:40)

Ja iznosim činjenice, ti interpretaciju Duloovih laži. Duloova najcuvenija izreka glasi: Ja jesam govorio o časovima ljubavi, ali nikada nisam rekao da su oni besplatni. Apropo nje, ima i ona neko je Lovernj, a neko Bertans. Pozdrav za interpretatore.

NoName

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!! 
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...
(BGD, 29. januar 2018 14:54)

A na primer Zofri došao iz šampionske Valensije. I to kao dvostruki uzastopni šampion. Naravno, vama je rečeno da ga je Dulo našao u Parizu kako pozira slikarima na Monmartru.

ime i prezime

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)

NoName

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)



Hahaha Hahaha... Ove momke je Nolan Smit pred prepunom Arenom poslao na noge rumunskom Asesoftu. Toliko su bili moćni.

Miskec

pre 6 godina

"Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amaterasu, 29. januar 2018 13:46)"
Hoce kume, samo sutra ...!

milos

pre 6 godina

Pa ako imate bobija,tea i bjelicu,sto onda oni ne posalju ovakvu poruku kad se vide?Recimo,zvezdina familija na okupu.Ne moze,ipak je Bjelica ponikao u Partizanu.Pozdrav panterima

limenka

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018 13:36)

TEO IGRAO ZA FMP ZELEZNIK
BJELICA IGRAO ZA ZVEZDU
BOBI IGRAO ZA ZVEZDU TELEKOM





















PA TO SU 3 KLUBA, AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHA












NI SAMI NE ZNAJU ZA KOGA NAVIJAJU

Ludilooo

pre 6 godina

Hahaha jao grobarcici kako su slatki šta oni pišu, mukice male. Neka ih, pustite ih nek dobro pamte sve, to je jedino što im je ostalo, mada koliko god da mi je malkice zao kad ih gledam ovakve, moram i ja da se zahvalim Vujoševiću što ih je tako lepo uništio. Kako se beše to zove Stokholski sindrom kad se zaljubis u onog ko te je oteo i ko te maltretira? Inače nisam znao da se računaju i strani državljani u nba ko naši, mada je vama svakako to isto jer ionako ne znate ni sami odakle ste. Kolonija Zvezde u NBA: Radmanović, Rakocević, Teo, Beli, Bobi, a možemo da kažemo i Divac :) zaobidjite me sa Litvancima, Francuzima, Crnogorcima...

Ccccc

pre 6 godina

Grobarski mentalitet: Udju na vesti da pljuju Srpske igrače koji imaju neke veze sa Zvezdom, pa ih onda ne zanima košarka jer oni rade nešto u svojim životima a ne kao mi sto samo buljimo u televizor i onda se pomame na vest o Francuzu, Letoncu i nekom ko je postigao dva poena. Oducili smo vas od košarke, znam koliko vas to boli ali sta da se radi, ima pravde.

BGD

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...

NoName

pre 6 godina

Ova trojka je igrala pre 3 godine protiv Cedevite na FF Aba lige,dodaj jos Pavlovica,Milutinova,Milosavljevica.Kakav tim je to bio.
(Mareli, 29. januar 2018 10:38)

A za Cedevitu Nolan Smit. Moćan tim je to bio. Hahaha Hahaha Hahaha

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ova slika i drugarstvo koje vlada izmedju ova 3 sjajna igraca je nesto sto se ne moze kupiti parama pa makar te finansirali Gasprom, Idea, Lukoil i Qatar airways zajedno. Bogi majstore, nadam se da na leto prelazis u San Antonio.

Sub013

pre 6 godina

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!
(Hell, 29. januar 2018 10:15)

Realno osim što je veliki zvezdas i nema. E sad, šta govori o vama to što konstantno pljujete i omalovazavate našeg kapitena ( koji je uz Dudu najzasluzniji što nam se košarka vratila tu gde jeste ) samo zato što navija za Zvezdu?

Max pain

pre 6 godina

Dnevna doza history channel-a. Dobro je što ste se ovako pomamili da nas podsetite koliko ste bili bahati i odvratni u svojim pobedama i da nikada ne treba da vas žalimo. Nije moglo da se živi od vas, a ja evo ne pamtim kad sam zadnji put prozivao nekog grobara što nemaju pojma, nekako mi zao i ispod časti. U pobedi se ne zanesi u porazu se ne ponizi, vi ste radili i jedno i drugo. Drago mi je na kraju što smo vas bukvalno odučili od košarke i što vas je na kraju uništio onaj koji vas je i zadojio tom bolesnom mržnjom koju imate prema Zvezdi. Tako je, Teo nikad nije igrao za Zvezdu, molim vas onda bar prestanite da pljujete čoveka koji nam je doneo toliko radosti samo zato što navija za nju.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sledece sezone u NBA stizu legende Zeleznika, Stefan Jovic i Branko Lazic. Ahahahahaha....
(Alexx, 29. januar 2018 13:05)

Da zamene Daloa i Bezbradicu..

Amaterasu

pre 6 godina

Ove izgleda jos niko nije obavestio da je stavljena tacka na crno beli svet.
(Zakecojle, 29. januar 2018 09:32)

Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)

Mikii

pre 6 godina

Umesto da se potencira ocajna partija Bogdanovica, prica se o "crno-beloj porodici". A kad ih sastavis svu trojicu, ne mozes da dobijes jednog valjanog igraca. No, nije ni vazno, Ameri gledaju. Njih ne mozete prevariti. Ponavljam, vrlo brzo ce "Bogdan" nazad u Evropu. Jedini koji u Samramentu nesto vredi je Foks. Uz legendarnog Kartera, naravno.

Mikii

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018

Za Bogdanovica su Teodosic i Bjelica Klej Tompson i Stef Kari licno.

Miskec

pre 6 godina

"Partizan = košarka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sony, 29. januar 2018 11:21)"
Javi se veceras posle utakmice sa istom porukom, bice zanimljivo procitati!

Aki

pre 6 godina

Obrisati titule na šljaci, nemaju veze sa današnjom košarkom.
(predlažem, 29. januar 2018 11:50)
To su sam i preci radili, brisali istoriju koja ima ne odgovara.

Kako drugacije

pre 6 godina

mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...
(Slobodan, 29. januar 2018 10:18)

Vlade Divac - LA Lejkersi, Zarko Paspalj - San Antonio, Kosta Perovic - Golden Stejt, Nenad Krstic - Nju Dzerzi Nets, Jan Veseli - Vasington Vizards...
Direktno iz Partizana u NBA, a tek koliko njih ima koji su indirektno otisli kasnije, to bolje da ne nabrajam! Sportski pozdrav

Miskec

pre 6 godina

Javite Bogdanu da Partizan nece biti u plejofu ove godine! Naravno i rezultat vecerasnje utakmice, mislim znate ishod i sami! Osim ako ne bude nekog gepekovanja, ulazenja sudijama u svlacionicu i ostalih cuvenih grobarskih 'pobednickih' fora i fazona!

nemke

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!
(coki, 29. januar 2018 10:55)

- Co'ek... Partizan Igokea Partizan - od 2007. ZZZ

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Fale jos DALO I DULO i SALO je na pecanju
(memoria, 29. januar 2018 09:28)

kako si duhovit....sigurno imas puno drugara....devojku.....ili mastas o tome....

box

pre 6 godina

Bertans je bolji kosarkas od Lovernja al je Lovernj gotivniji lik. Cak i na ovoj fotki se vidi neposrednost i otvorenost koji Zofri ima a Bertansu fali. Lepo je sto su iz jednog domaceg kluba uspeli u NBA meni nevazno dal Zvezda il Partizan il neki treci klub.

wer

pre 6 godina

joj nemojte ni da me podsecate,
joj opet ce mi nesanice doci u sne,
joj opet cu izgubiti apetit,
joj opet ce mi bensedin biti najbolji drug

citat iz komada "otimaci izgubljenog pehara 1913"

antiDebil

pre 6 godina

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???
(Mile Laktas, 29. januar 2018 10:47)

Nikoga Partizan nije dao u nba, ne znam sto se opterecujes tim nepostojecim podatkom ? Oni novinari sto su Partizan nazvali Boston Celtics from Serbia su to uradili pod pritiskom Vlada Divca, koga je inace zvezda poslala u nba ligu pre skoro 30 godina kada su evropski igraci u toj ligi mogli da se nabroje na prste jedne ruke !!
Nego fmp je naplatio te pare od Marjanovica, fmp je takodje naplatio pare od Radmanovica, secam se neke guzve tih godina i nekog nezadovoljstva iskazanog od strane navijaca pokojne zvezde prema vlasniku fmp-a, izgleda da se nesto promenilo u medjuvremenu u tim medjupsecim odnosima ! Zasto bi ti kao navijac pokojne zvezde svojatao nesto sto je uradio mali privatni klub iz Zeleznika ?

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakave veze ima Teodosic sa Zvezdom?? Ja koliko znam on u Zvezdi nikad nije igrao,to sto je navijac nema nikakve veze. Marjanovic je u Zvezdu dosao kao vec izgradjen igrac,pre toga igrao u Hemofarmu,Radnickom,Cska... Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!

Slobodan

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???
(Bogi, 29. januar 2018 09:47)

Bogi mi bar imamo koga da pratimo i gledamo u Euroligi, ABA, KLS itd. a ujutro uz kafu pogledamo sta su nasi momci uradili u NBA ... ko je koga razigrao ne znam ali znam da je od svih tih igraca jedino Marjanovic otisao direktno iz Zvezde u NBA ... mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...

yyy

pre 6 godina

Pozdrav svima ja sam stariji brat od xxx.
Ne vidim sta je problem kod pantera, Bogi je postigao tripl-tripl "tri kosa i tri asistencije" za samo 39 minuta, da ga je trener pustio jos koji minut vise oborio bi rekord NBA a o tome niko ne pise ???
Veceras dobijamo protiv FMP-a i sigurno ulazimo u f-8, pitanje je samo sa kog mesta, sesti igra sa trecim a osmi sa cetvrtim, moze li mi neko reci sa kim igra sedmi ... antidebilu pomagaj, matematika mi je slaba strana ...
FMP-ILR

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.

Mile Laktas

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 29. januar 2018 10:20)

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???

Bob

pre 6 godina

Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)

Tipično.
Živite u nekom izmaštanom, paralelnom univerzumu.
Sami ste sebe ubedili da ste mnogo važni.
Ispran mozak, a onda šupljina napunjena mržnom prema Zvezdi.

Ben Dover

pre 6 godina

Pored crno-belog i crveno-belog postoji i najgori svet, a to je crveno-crni u koji spada sve najnegativnije što može da stane kada se govori o rivalstvu Zvezde i Partizana (da ne nabrajam). Jedna od najiritantnijih stvari su prepucavanja na portalima gde je više od pola komentara na nivou 10-ogodišnjaka.

antiDebil

pre 6 godina

Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
(Cigan,

Marjanovic bivsi igrac fmp-a, Teodosic bivsi igrac fmp-a, Bjelica bivsi igrac zvezde...kakve veze imaju fmp i zvezde ? Ah da, zaboravio sam...
Ta trojica su inace nekada igrali zajedno u ekipi ? Zajedno su naterali neke bitange da usled nemoci i frustracije ukradu pehar namenjen osvajacu prvenstva ?

coki

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.

Miskec

pre 6 godina

Sve deca cuvene Partizanove kosarkaske skole! Toliko jaka skola da ih nema ni medju timovima koji igraju juniorsku ABA ligu, inace finale igraju CZ i Mega! Ni to nije problem, vec to sto ni seniora nece biti u plejofu ABA lige! Tako je to kada nema pomoci KPJ, SKJ, SPS, DS!

nesa

pre 6 godina

Partizan je evropski i srpski klub sa najvise nba igraca, svih vremena, sve pod vodstvom generala Duleta Vujosevica...
nikad ni jedan klub ne moze da ponovi te uspehe, a pogotovo ne mali tim iz predgradja...

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!

Bogi

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???

Tralalala

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)

NbgDeki

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tralalala, 29. januar 2018 09:30)

Pa niko o meni ne pise hvalospeve koje ne zasluzujem :)

Cika Toni

pre 6 godina

1970...Za Zeleznik ne znam,ali mene bole 3 poena za 32 min.u najslabijoj ekipi NBA.Da si slucajno u nekoj iole jacoj ekipi bolela bi me i tvojih 5 min. po mecu.

Crno bela porodica

pre 6 godina

Crno bela akademija struka i igrači u poslednjih 20 god, bi igrala svaki plej of NBA, a F4 osvajali svaki, i čekali ishod CSKA grka i španaca.

Ali legende kordinatiri i vodje ne daju ni da postoji klub....

Bolje je i zamrzivač, i loš lažni privatni klub u Evropi, nego crno bela Evropa i NBA.

cane...

pre 6 godina

Lijepa slika... imali smo mlade i talentovane klince koji su rasli uz nas Partizan... Medjutim, moram da konstatujem da je sistem koji smo imali bio nedovoljno dobar kad je tako lako srusen... Pali smo i sad smo ispod nivoa Mornara iz Bara a bili smo sinonim za kosarku na ovim prostorima... Zalosno je sto niko od velikih imena nije dosao i pomogao voljenom klubu, a bar legendi nam ne fali... Pekovica ne racunam jer je ispao najveca marioneta vlasti... Jedina nada su nam ovi iskreni momci kojima je Dule usadio ljubav prema klubu... Treba nam zdrav klub, n
e zelim politicke marionete u upravi vec nase legende koje su spremne da se izbore za nas Partizan...



;)

cane...

pre 6 godina

Lijepa slika... imali smo mlade i talentovane klince koji su rasli uz nas Partizan... Medjutim, moram da konstatujem da je sistem koji smo imali bio nedovoljno dobar kad je tako lako srusen... Pali smo i sad smo ispod nivoa Mornara iz Bara a bili smo sinonim za kosarku na ovim prostorima... Zalosno je sto niko od velikih imena nije dosao i pomogao voljenom klubu, a bar legendi nam ne fali... Pekovica ne racunam jer je ispao najveca marioneta vlasti... Jedina nada su nam ovi iskreni momci kojima je Dule usadio ljubav prema klubu... Treba nam zdrav klub, n
e zelim politicke marionete u upravi vec nase legende koje su spremne da se izbore za nas Partizan...



;)

Tralalala

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakave veze ima Teodosic sa Zvezdom?? Ja koliko znam on u Zvezdi nikad nije igrao,to sto je navijac nema nikakve veze. Marjanovic je u Zvezdu dosao kao vec izgradjen igrac,pre toga igrao u Hemofarmu,Radnickom,Cska... Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!

Bogi

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.

Kako drugacije

pre 6 godina

mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...
(Slobodan, 29. januar 2018 10:18)

Vlade Divac - LA Lejkersi, Zarko Paspalj - San Antonio, Kosta Perovic - Golden Stejt, Nenad Krstic - Nju Dzerzi Nets, Jan Veseli - Vasington Vizards...
Direktno iz Partizana u NBA, a tek koliko njih ima koji su indirektno otisli kasnije, to bolje da ne nabrajam! Sportski pozdrav

nesa

pre 6 godina

Partizan je evropski i srpski klub sa najvise nba igraca, svih vremena, sve pod vodstvom generala Duleta Vujosevica...
nikad ni jedan klub ne moze da ponovi te uspehe, a pogotovo ne mali tim iz predgradja...

antiDebil

pre 6 godina

Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
(Cigan,

Marjanovic bivsi igrac fmp-a, Teodosic bivsi igrac fmp-a, Bjelica bivsi igrac zvezde...kakve veze imaju fmp i zvezde ? Ah da, zaboravio sam...
Ta trojica su inace nekada igrali zajedno u ekipi ? Zajedno su naterali neke bitange da usled nemoci i frustracije ukradu pehar namenjen osvajacu prvenstva ?

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Fale jos DALO I DULO i SALO je na pecanju
(memoria, 29. januar 2018 09:28)

kako si duhovit....sigurno imas puno drugara....devojku.....ili mastas o tome....

Ben Dover

pre 6 godina

Pored crno-belog i crveno-belog postoji i najgori svet, a to je crveno-crni u koji spada sve najnegativnije što može da stane kada se govori o rivalstvu Zvezde i Partizana (da ne nabrajam). Jedna od najiritantnijih stvari su prepucavanja na portalima gde je više od pola komentara na nivou 10-ogodišnjaka.

Crno bela porodica

pre 6 godina

Crno bela akademija struka i igrači u poslednjih 20 god, bi igrala svaki plej of NBA, a F4 osvajali svaki, i čekali ishod CSKA grka i španaca.

Ali legende kordinatiri i vodje ne daju ni da postoji klub....

Bolje je i zamrzivač, i loš lažni privatni klub u Evropi, nego crno bela Evropa i NBA.

limenka

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018 13:36)

TEO IGRAO ZA FMP ZELEZNIK
BJELICA IGRAO ZA ZVEZDU
BOBI IGRAO ZA ZVEZDU TELEKOM





















PA TO SU 3 KLUBA, AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHA












NI SAMI NE ZNAJU ZA KOGA NAVIJAJU

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ova slika i drugarstvo koje vlada izmedju ova 3 sjajna igraca je nesto sto se ne moze kupiti parama pa makar te finansirali Gasprom, Idea, Lukoil i Qatar airways zajedno. Bogi majstore, nadam se da na leto prelazis u San Antonio.

NbgDeki

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tralalala, 29. januar 2018 09:30)

Pa niko o meni ne pise hvalospeve koje ne zasluzujem :)

wer

pre 6 godina

joj nemojte ni da me podsecate,
joj opet ce mi nesanice doci u sne,
joj opet cu izgubiti apetit,
joj opet ce mi bensedin biti najbolji drug

citat iz komada "otimaci izgubljenog pehara 1913"

antiDebil

pre 6 godina

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???
(Mile Laktas, 29. januar 2018 10:47)

Nikoga Partizan nije dao u nba, ne znam sto se opterecujes tim nepostojecim podatkom ? Oni novinari sto su Partizan nazvali Boston Celtics from Serbia su to uradili pod pritiskom Vlada Divca, koga je inace zvezda poslala u nba ligu pre skoro 30 godina kada su evropski igraci u toj ligi mogli da se nabroje na prste jedne ruke !!
Nego fmp je naplatio te pare od Marjanovica, fmp je takodje naplatio pare od Radmanovica, secam se neke guzve tih godina i nekog nezadovoljstva iskazanog od strane navijaca pokojne zvezde prema vlasniku fmp-a, izgleda da se nesto promenilo u medjuvremenu u tim medjupsecim odnosima ! Zasto bi ti kao navijac pokojne zvezde svojatao nesto sto je uradio mali privatni klub iz Zeleznika ?

Cika Toni

pre 6 godina

1970...Za Zeleznik ne znam,ali mene bole 3 poena za 32 min.u najslabijoj ekipi NBA.Da si slucajno u nekoj iole jacoj ekipi bolela bi me i tvojih 5 min. po mecu.

Amaterasu

pre 6 godina

Ove izgleda jos niko nije obavestio da je stavljena tacka na crno beli svet.
(Zakecojle, 29. januar 2018 09:32)

Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)

coki

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!

Slobodan

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???
(Bogi, 29. januar 2018 09:47)

Bogi mi bar imamo koga da pratimo i gledamo u Euroligi, ABA, KLS itd. a ujutro uz kafu pogledamo sta su nasi momci uradili u NBA ... ko je koga razigrao ne znam ali znam da je od svih tih igraca jedino Marjanovic otisao direktno iz Zvezde u NBA ... mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...

yyy

pre 6 godina

Pozdrav svima ja sam stariji brat od xxx.
Ne vidim sta je problem kod pantera, Bogi je postigao tripl-tripl "tri kosa i tri asistencije" za samo 39 minuta, da ga je trener pustio jos koji minut vise oborio bi rekord NBA a o tome niko ne pise ???
Veceras dobijamo protiv FMP-a i sigurno ulazimo u f-8, pitanje je samo sa kog mesta, sesti igra sa trecim a osmi sa cetvrtim, moze li mi neko reci sa kim igra sedmi ... antidebilu pomagaj, matematika mi je slaba strana ...
FMP-ILR

Mile Laktas

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 29. januar 2018 10:20)

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???

box

pre 6 godina

Bertans je bolji kosarkas od Lovernja al je Lovernj gotivniji lik. Cak i na ovoj fotki se vidi neposrednost i otvorenost koji Zofri ima a Bertansu fali. Lepo je sto su iz jednog domaceg kluba uspeli u NBA meni nevazno dal Zvezda il Partizan il neki treci klub.

Bob

pre 6 godina

Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)

Tipično.
Živite u nekom izmaštanom, paralelnom univerzumu.
Sami ste sebe ubedili da ste mnogo važni.
Ispran mozak, a onda šupljina napunjena mržnom prema Zvezdi.

ime i prezime

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)

Miskec

pre 6 godina

Sve deca cuvene Partizanove kosarkaske skole! Toliko jaka skola da ih nema ni medju timovima koji igraju juniorsku ABA ligu, inace finale igraju CZ i Mega! Ni to nije problem, vec to sto ni seniora nece biti u plejofu ABA lige! Tako je to kada nema pomoci KPJ, SKJ, SPS, DS!

milos

pre 6 godina

Pa ako imate bobija,tea i bjelicu,sto onda oni ne posalju ovakvu poruku kad se vide?Recimo,zvezdina familija na okupu.Ne moze,ipak je Bjelica ponikao u Partizanu.Pozdrav panterima

NoName

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)



Hahaha Hahaha... Ove momke je Nolan Smit pred prepunom Arenom poslao na noge rumunskom Asesoftu. Toliko su bili moćni.

BGD

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...

NoName

pre 6 godina

Ova trojka je igrala pre 3 godine protiv Cedevite na FF Aba lige,dodaj jos Pavlovica,Milutinova,Milosavljevica.Kakav tim je to bio.
(Mareli, 29. januar 2018 10:38)

A za Cedevitu Nolan Smit. Moćan tim je to bio. Hahaha Hahaha Hahaha

Miskec

pre 6 godina

Javite Bogdanu da Partizan nece biti u plejofu ove godine! Naravno i rezultat vecerasnje utakmice, mislim znate ishod i sami! Osim ako ne bude nekog gepekovanja, ulazenja sudijama u svlacionicu i ostalih cuvenih grobarskih 'pobednickih' fora i fazona!

Aki

pre 6 godina

Obrisati titule na šljaci, nemaju veze sa današnjom košarkom.
(predlažem, 29. januar 2018 11:50)
To su sam i preci radili, brisali istoriju koja ima ne odgovara.

NoName

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!! 
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...
(BGD, 29. januar 2018 14:54)

A na primer Zofri došao iz šampionske Valensije. I to kao dvostruki uzastopni šampion. Naravno, vama je rečeno da ga je Dulo našao u Parizu kako pozira slikarima na Monmartru.

Mikii

pre 6 godina

Umesto da se potencira ocajna partija Bogdanovica, prica se o "crno-beloj porodici". A kad ih sastavis svu trojicu, ne mozes da dobijes jednog valjanog igraca. No, nije ni vazno, Ameri gledaju. Njih ne mozete prevariti. Ponavljam, vrlo brzo ce "Bogdan" nazad u Evropu. Jedini koji u Samramentu nesto vredi je Foks. Uz legendarnog Kartera, naravno.

Miskec

pre 6 godina

"Partizan = košarka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sony, 29. januar 2018 11:21)"
Javi se veceras posle utakmice sa istom porukom, bice zanimljivo procitati!

Ccccc

pre 6 godina

Grobarski mentalitet: Udju na vesti da pljuju Srpske igrače koji imaju neke veze sa Zvezdom, pa ih onda ne zanima košarka jer oni rade nešto u svojim životima a ne kao mi sto samo buljimo u televizor i onda se pomame na vest o Francuzu, Letoncu i nekom ko je postigao dva poena. Oducili smo vas od košarke, znam koliko vas to boli ali sta da se radi, ima pravde.

nemke

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!
(coki, 29. januar 2018 10:55)

- Co'ek... Partizan Igokea Partizan - od 2007. ZZZ

NoName

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)
(ime i prezime, 29. januar 2018 15:40)

Ja iznosim činjenice, ti interpretaciju Duloovih laži. Duloova najcuvenija izreka glasi: Ja jesam govorio o časovima ljubavi, ali nikada nisam rekao da su oni besplatni. Apropo nje, ima i ona neko je Lovernj, a neko Bertans. Pozdrav za interpretatore.

Sub013

pre 6 godina

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!
(Hell, 29. januar 2018 10:15)

Realno osim što je veliki zvezdas i nema. E sad, šta govori o vama to što konstantno pljujete i omalovazavate našeg kapitena ( koji je uz Dudu najzasluzniji što nam se košarka vratila tu gde jeste ) samo zato što navija za Zvezdu?

Ludilooo

pre 6 godina

Hahaha jao grobarcici kako su slatki šta oni pišu, mukice male. Neka ih, pustite ih nek dobro pamte sve, to je jedino što im je ostalo, mada koliko god da mi je malkice zao kad ih gledam ovakve, moram i ja da se zahvalim Vujoševiću što ih je tako lepo uništio. Kako se beše to zove Stokholski sindrom kad se zaljubis u onog ko te je oteo i ko te maltretira? Inače nisam znao da se računaju i strani državljani u nba ko naši, mada je vama svakako to isto jer ionako ne znate ni sami odakle ste. Kolonija Zvezde u NBA: Radmanović, Rakocević, Teo, Beli, Bobi, a možemo da kažemo i Divac :) zaobidjite me sa Litvancima, Francuzima, Crnogorcima...

Max pain

pre 6 godina

Dnevna doza history channel-a. Dobro je što ste se ovako pomamili da nas podsetite koliko ste bili bahati i odvratni u svojim pobedama i da nikada ne treba da vas žalimo. Nije moglo da se živi od vas, a ja evo ne pamtim kad sam zadnji put prozivao nekog grobara što nemaju pojma, nekako mi zao i ispod časti. U pobedi se ne zanesi u porazu se ne ponizi, vi ste radili i jedno i drugo. Drago mi je na kraju što smo vas bukvalno odučili od košarke i što vas je na kraju uništio onaj koji vas je i zadojio tom bolesnom mržnjom koju imate prema Zvezdi. Tako je, Teo nikad nije igrao za Zvezdu, molim vas onda bar prestanite da pljujete čoveka koji nam je doneo toliko radosti samo zato što navija za nju.

Mikii

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018

Za Bogdanovica su Teodosic i Bjelica Klej Tompson i Stef Kari licno.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sledece sezone u NBA stizu legende Zeleznika, Stefan Jovic i Branko Lazic. Ahahahahaha....
(Alexx, 29. januar 2018 13:05)

Da zamene Daloa i Bezbradicu..

Miskec

pre 6 godina

"Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amaterasu, 29. januar 2018 13:46)"
Hoce kume, samo sutra ...!

Cika Toni

pre 6 godina

1970...Za Zeleznik ne znam,ali mene bole 3 poena za 32 min.u najslabijoj ekipi NBA.Da si slucajno u nekoj iole jacoj ekipi bolela bi me i tvojih 5 min. po mecu.

NbgDeki

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tralalala, 29. januar 2018 09:30)

Pa niko o meni ne pise hvalospeve koje ne zasluzujem :)

Bob

pre 6 godina

Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)

Tipično.
Živite u nekom izmaštanom, paralelnom univerzumu.
Sami ste sebe ubedili da ste mnogo važni.
Ispran mozak, a onda šupljina napunjena mržnom prema Zvezdi.

Mile Laktas

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 29. januar 2018 10:20)

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???

Crno bela porodica

pre 6 godina

Crno bela akademija struka i igrači u poslednjih 20 god, bi igrala svaki plej of NBA, a F4 osvajali svaki, i čekali ishod CSKA grka i španaca.

Ali legende kordinatiri i vodje ne daju ni da postoji klub....

Bolje je i zamrzivač, i loš lažni privatni klub u Evropi, nego crno bela Evropa i NBA.

Bogi

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???

Miskec

pre 6 godina

Sve deca cuvene Partizanove kosarkaske skole! Toliko jaka skola da ih nema ni medju timovima koji igraju juniorsku ABA ligu, inace finale igraju CZ i Mega! Ni to nije problem, vec to sto ni seniora nece biti u plejofu ABA lige! Tako je to kada nema pomoci KPJ, SKJ, SPS, DS!

Slobodan

pre 6 godina

Mi bar imamo koga da pratimo u NBA trenutno kakvi god da su, koga vi da pratite Marjanovic se razigrao u Megi i Milojevic je zasluzan za njega vi ste ga samo kupili, Beli u Zvezdi i nije bio bog zna sta, mozda Teodosica on je igrao u vasem klubu mada Zvezda nije FMP ili ipak jeste???
(Bogi, 29. januar 2018 09:47)

Bogi mi bar imamo koga da pratimo i gledamo u Euroligi, ABA, KLS itd. a ujutro uz kafu pogledamo sta su nasi momci uradili u NBA ... ko je koga razigrao ne znam ali znam da je od svih tih igraca jedino Marjanovic otisao direktno iz Zvezde u NBA ... mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...

Miskec

pre 6 godina

Javite Bogdanu da Partizan nece biti u plejofu ove godine! Naravno i rezultat vecerasnje utakmice, mislim znate ishod i sami! Osim ako ne bude nekog gepekovanja, ulazenja sudijama u svlacionicu i ostalih cuvenih grobarskih 'pobednickih' fora i fazona!

yyy

pre 6 godina

Pozdrav svima ja sam stariji brat od xxx.
Ne vidim sta je problem kod pantera, Bogi je postigao tripl-tripl "tri kosa i tri asistencije" za samo 39 minuta, da ga je trener pustio jos koji minut vise oborio bi rekord NBA a o tome niko ne pise ???
Veceras dobijamo protiv FMP-a i sigurno ulazimo u f-8, pitanje je samo sa kog mesta, sesti igra sa trecim a osmi sa cetvrtim, moze li mi neko reci sa kim igra sedmi ... antidebilu pomagaj, matematika mi je slaba strana ...
FMP-ILR

NoName

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.
(Luke Babbitt gravedigger, 29. januar 2018 10:42)



Hahaha Hahaha... Ove momke je Nolan Smit pred prepunom Arenom poslao na noge rumunskom Asesoftu. Toliko su bili moćni.

Mikii

pre 6 godina

Umesto da se potencira ocajna partija Bogdanovica, prica se o "crno-beloj porodici". A kad ih sastavis svu trojicu, ne mozes da dobijes jednog valjanog igraca. No, nije ni vazno, Ameri gledaju. Njih ne mozete prevariti. Ponavljam, vrlo brzo ce "Bogdan" nazad u Evropu. Jedini koji u Samramentu nesto vredi je Foks. Uz legendarnog Kartera, naravno.

NoName

pre 6 godina

Ova trojka je igrala pre 3 godine protiv Cedevite na FF Aba lige,dodaj jos Pavlovica,Milutinova,Milosavljevica.Kakav tim je to bio.
(Mareli, 29. januar 2018 10:38)

A za Cedevitu Nolan Smit. Moćan tim je to bio. Hahaha Hahaha Hahaha

nemke

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!
(coki, 29. januar 2018 10:55)

- Co'ek... Partizan Igokea Partizan - od 2007. ZZZ

Mikii

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018

Za Bogdanovica su Teodosic i Bjelica Klej Tompson i Stef Kari licno.

antiDebil

pre 6 godina

Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
(Cigan,

Marjanovic bivsi igrac fmp-a, Teodosic bivsi igrac fmp-a, Bjelica bivsi igrac zvezde...kakve veze imaju fmp i zvezde ? Ah da, zaboravio sam...
Ta trojica su inace nekada igrali zajedno u ekipi ? Zajedno su naterali neke bitange da usled nemoci i frustracije ukradu pehar namenjen osvajacu prvenstva ?

NoName

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!! 
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...
(BGD, 29. januar 2018 14:54)

A na primer Zofri došao iz šampionske Valensije. I to kao dvostruki uzastopni šampion. Naravno, vama je rečeno da ga je Dulo našao u Parizu kako pozira slikarima na Monmartru.

Max pain

pre 6 godina

Dnevna doza history channel-a. Dobro je što ste se ovako pomamili da nas podsetite koliko ste bili bahati i odvratni u svojim pobedama i da nikada ne treba da vas žalimo. Nije moglo da se živi od vas, a ja evo ne pamtim kad sam zadnji put prozivao nekog grobara što nemaju pojma, nekako mi zao i ispod časti. U pobedi se ne zanesi u porazu se ne ponizi, vi ste radili i jedno i drugo. Drago mi je na kraju što smo vas bukvalno odučili od košarke i što vas je na kraju uništio onaj koji vas je i zadojio tom bolesnom mržnjom koju imate prema Zvezdi. Tako je, Teo nikad nije igrao za Zvezdu, molim vas onda bar prestanite da pljujete čoveka koji nam je doneo toliko radosti samo zato što navija za nju.

Tralalala

pre 6 godina

Deki ti nisi kljucni igrač ni u svojoj kući. Prvo mama i tata, a tek posle ti. Ako tebe nije sramota u 30. godina tako, zašto bi njih bilo briga što nisu nosioci igre u NBA? :)

Miskec

pre 6 godina

"Partizan = košarka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sony, 29. januar 2018 11:21)"
Javi se veceras posle utakmice sa istom porukom, bice zanimljivo procitati!

cane...

pre 6 godina

Lijepa slika... imali smo mlade i talentovane klince koji su rasli uz nas Partizan... Medjutim, moram da konstatujem da je sistem koji smo imali bio nedovoljno dobar kad je tako lako srusen... Pali smo i sad smo ispod nivoa Mornara iz Bara a bili smo sinonim za kosarku na ovim prostorima... Zalosno je sto niko od velikih imena nije dosao i pomogao voljenom klubu, a bar legendi nam ne fali... Pekovica ne racunam jer je ispao najveca marioneta vlasti... Jedina nada su nam ovi iskreni momci kojima je Dule usadio ljubav prema klubu... Treba nam zdrav klub, n
e zelim politicke marionete u upravi vec nase legende koje su spremne da se izbore za nas Partizan...



;)

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakave veze ima Teodosic sa Zvezdom?? Ja koliko znam on u Zvezdi nikad nije igrao,to sto je navijac nema nikakve veze. Marjanovic je u Zvezdu dosao kao vec izgradjen igrac,pre toga igrao u Hemofarmu,Radnickom,Cska... Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

A gde su zvezdine vedete iz tog doba Nelson, Šilb i Tadija Dragicević? U NBA ili? Dule hvala ti za sve, hvala za ovu divnu generaciju koju je nažalost uništio neko ko nema veze s košarkom. Da su ovi momci ostali još dve sezone Partizan bi ponovo bio prvak Evrope.

Ludilooo

pre 6 godina

Hahaha jao grobarcici kako su slatki šta oni pišu, mukice male. Neka ih, pustite ih nek dobro pamte sve, to je jedino što im je ostalo, mada koliko god da mi je malkice zao kad ih gledam ovakve, moram i ja da se zahvalim Vujoševiću što ih je tako lepo uništio. Kako se beše to zove Stokholski sindrom kad se zaljubis u onog ko te je oteo i ko te maltretira? Inače nisam znao da se računaju i strani državljani u nba ko naši, mada je vama svakako to isto jer ionako ne znate ni sami odakle ste. Kolonija Zvezde u NBA: Radmanović, Rakocević, Teo, Beli, Bobi, a možemo da kažemo i Divac :) zaobidjite me sa Litvancima, Francuzima, Crnogorcima...

Ccccc

pre 6 godina

Grobarski mentalitet: Udju na vesti da pljuju Srpske igrače koji imaju neke veze sa Zvezdom, pa ih onda ne zanima košarka jer oni rade nešto u svojim životima a ne kao mi sto samo buljimo u televizor i onda se pomame na vest o Francuzu, Letoncu i nekom ko je postigao dva poena. Oducili smo vas od košarke, znam koliko vas to boli ali sta da se radi, ima pravde.

antiDebil

pre 6 godina

Mislim da je neverovatnija ona slika koja je obisla svet kada Dulo hvata za vrat Bogdanovica !!!
Ako cemo posteno sa ovih prostora najvise je Mega dala igraca za NBA, evo gledao sam sajtove, Fener kaze da su oni dali Bogdanovica u NBA i naplatili 650.000, Laboral Kuca Bertansa i naplatili 650.000, Kimki Moskva Lauvergna, Pana Pekovica itd.
Zvezda je dala Marjanovica i naplatila pare a koga je dao Partizan ???
(Mile Laktas, 29. januar 2018 10:47)

Nikoga Partizan nije dao u nba, ne znam sto se opterecujes tim nepostojecim podatkom ? Oni novinari sto su Partizan nazvali Boston Celtics from Serbia su to uradili pod pritiskom Vlada Divca, koga je inace zvezda poslala u nba ligu pre skoro 30 godina kada su evropski igraci u toj ligi mogli da se nabroje na prste jedne ruke !!
Nego fmp je naplatio te pare od Marjanovica, fmp je takodje naplatio pare od Radmanovica, secam se neke guzve tih godina i nekog nezadovoljstva iskazanog od strane navijaca pokojne zvezde prema vlasniku fmp-a, izgleda da se nesto promenilo u medjuvremenu u tim medjupsecim odnosima ! Zasto bi ti kao navijac pokojne zvezde svojatao nesto sto je uradio mali privatni klub iz Zeleznika ?

NoName

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)
(ime i prezime, 29. januar 2018 15:40)

Ja iznosim činjenice, ti interpretaciju Duloovih laži. Duloova najcuvenija izreka glasi: Ja jesam govorio o časovima ljubavi, ali nikada nisam rekao da su oni besplatni. Apropo nje, ima i ona neko je Lovernj, a neko Bertans. Pozdrav za interpretatore.

nesa

pre 6 godina

Partizan je evropski i srpski klub sa najvise nba igraca, svih vremena, sve pod vodstvom generala Duleta Vujosevica...
nikad ni jedan klub ne moze da ponovi te uspehe, a pogotovo ne mali tim iz predgradja...

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

"Trojka Bertansa, tajmaut Radonjic!" Faca koju je Bogdan napravio kad je uhvatio Bertansa za vrat, kad su dosli do klupe, je nevjerovatna.

Aki

pre 6 godina

Obrisati titule na šljaci, nemaju veze sa današnjom košarkom.
(predlažem, 29. januar 2018 11:50)
To su sam i preci radili, brisali istoriju koja ima ne odgovara.

Hell

pre 6 godina

@ Marjanovic Bjelica i Teodosic sigurno igraju u Kineskoj ligi zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 29. januar 2018 10:00)

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Fale jos DALO I DULO i SALO je na pecanju
(memoria, 29. januar 2018 09:28)

kako si duhovit....sigurno imas puno drugara....devojku.....ili mastas o tome....

coki

pre 6 godina

memoria...bolje da fale Dulo,Salo,Dalo nego da fali klub kao vama vec sest godina pa i mida navijamo za fmp ili radnicki basket i da ga zovemo Partizan!

limenka

pre 6 godina

A sta ima da boli? Imamo i mi Belog, Bobija i Tea u NBA. Pritom sve domaci igraci.
(djole, 29. januar 2018 13:36)

TEO IGRAO ZA FMP ZELEZNIK
BJELICA IGRAO ZA ZVEZDU
BOBI IGRAO ZA ZVEZDU TELEKOM





















PA TO SU 3 KLUBA, AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHHAHA












NI SAMI NE ZNAJU ZA KOGA NAVIJAJU

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ova slika i drugarstvo koje vlada izmedju ova 3 sjajna igraca je nesto sto se ne moze kupiti parama pa makar te finansirali Gasprom, Idea, Lukoil i Qatar airways zajedno. Bogi majstore, nadam se da na leto prelazis u San Antonio.

Sub013

pre 6 godina

A kakve veze Teodosic ima sa Zvezdom leba ti?!
(Hell, 29. januar 2018 10:15)

Realno osim što je veliki zvezdas i nema. E sad, šta govori o vama to što konstantno pljujete i omalovazavate našeg kapitena ( koji je uz Dudu najzasluzniji što nam se košarka vratila tu gde jeste ) samo zato što navija za Zvezdu?

wer

pre 6 godina

joj nemojte ni da me podsecate,
joj opet ce mi nesanice doci u sne,
joj opet cu izgubiti apetit,
joj opet ce mi bensedin biti najbolji drug

citat iz komada "otimaci izgubljenog pehara 1913"

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sledece sezone u NBA stizu legende Zeleznika, Stefan Jovic i Branko Lazic. Ahahahahaha....
(Alexx, 29. januar 2018 13:05)

Da zamene Daloa i Bezbradicu..

Kako drugacije

pre 6 godina

mozda gresim ispravi me ali ne znam da je neki igrac direktno iz Partizana otisao u NBA ...
(Slobodan, 29. januar 2018 10:18)

Vlade Divac - LA Lejkersi, Zarko Paspalj - San Antonio, Kosta Perovic - Golden Stejt, Nenad Krstic - Nju Dzerzi Nets, Jan Veseli - Vasington Vizards...
Direktno iz Partizana u NBA, a tek koliko njih ima koji su indirektno otisli kasnije, to bolje da ne nabrajam! Sportski pozdrav

Amaterasu

pre 6 godina

Ove izgleda jos niko nije obavestio da je stavljena tacka na crno beli svet.
(Zakecojle, 29. januar 2018 09:32)

Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)

BGD

pre 6 godina

Jedino se za Bjelicu moze reci da ga je Kari iznedrio i na tome svaka cast, ali ova trojica (Bogdan,Bertra i Zofri) su svi ime izgradili u Partizanu i odatle im krenula ozbiljna karijera!!
(Hell, 29. januar 2018 10:19) Pri tome, Bjelica navija za Partizan...

milos

pre 6 godina

Pa ako imate bobija,tea i bjelicu,sto onda oni ne posalju ovakvu poruku kad se vide?Recimo,zvezdina familija na okupu.Ne moze,ipak je Bjelica ponikao u Partizanu.Pozdrav panterima

ime i prezime

pre 6 godina

Kakve sampionske Valensije, Zofri u Valensiji imao kratkorocni ugovor na mesec-dva i igrao po 3 minuta svaku trecu utakmicu.. Onda dosao ovde i oterao Savovica Radenovica I Tadiju u penziju,posle tih duela se nikad nisu oporavili vise :)

box

pre 6 godina

Bertans je bolji kosarkas od Lovernja al je Lovernj gotivniji lik. Cak i na ovoj fotki se vidi neposrednost i otvorenost koji Zofri ima a Bertansu fali. Lepo je sto su iz jednog domaceg kluba uspeli u NBA meni nevazno dal Zvezda il Partizan il neki treci klub.

Ben Dover

pre 6 godina

Pored crno-belog i crveno-belog postoji i najgori svet, a to je crveno-crni u koji spada sve najnegativnije što može da stane kada se govori o rivalstvu Zvezde i Partizana (da ne nabrajam). Jedna od najiritantnijih stvari su prepucavanja na portalima gde je više od pola komentara na nivou 10-ogodišnjaka.

Miskec

pre 6 godina

"Greska. Stavljene su tri tacke.

Nastavice se... ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amaterasu, 29. januar 2018 13:46)"
Hoce kume, samo sutra ...!