Subota, 20.01.2018.

11:55

Nedović o Omiću: Zvezdaši, niste svesni...

Srpski košarkaš Nemanja Nedović prokomentarisao je šta misli o najnovijem pojačanju Crvene zvezde Alenu Omiću.

Izvor: B92

Nedoviæ o Omiæu: Zvezdaši, niste svesni... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

nista o nicemu

pre 6 godina

Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.
(Cinik, 20. januar 2018 19:51)

Apsolutno je netacno sve sto napises od prvog do poslednjeg slova.

fancy

pre 6 godina

jos samo da ultrakop proguta ovo i sve sam video...ako nista, covicu priznajem hrabrost da najvernijima ovako zabode prst u oko...
(Rikardinjo, 20. januar 2018 14:31)
Aloee, nema ih vise. Zabranio bata odozgo. I hvala mu, toliko o vernosti ultrakop-a kako ih nazivas. Sto se tice Covketa nam, cima se, snalazi se s onim sta ima..otud I Omic. Bice to sve OK nista se ne brigaj ti

??

pre 6 godina

Da li ce na jednoj vesti o Zvezdi ili Partizanu ikada biti vecina komentara normalni, bez ovog glupavog raspravljanja, svaki put isto, neverovatno. Uvek najmanje komentara o onome o cemo se zapravo govori u vesti, nego samo neka besciljna prepucavanja.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Evo, baš sam sada pročitao šta je napisao navijač koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 i moram reći da je sve tačno. Može se jedino diskutovati o tome jeste li ili niste klub iz Srbije!?
Ipak vam piše Jugoslovenski!?

NoName

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.
(Cinik, 20. januar 2018 14:34)

Ko pravi bolju atmosferu, ovi što skandiraju gde su vam splićani, ili ovi što uzvraćaju gde su vam Delije?

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", poluvreme je pa brzo odgovaram. Nije bitno kako se klub zove već gde je osnovan a osnovan je u Beogradu pa je prema tome srpski klub. Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " NoName", najbolju atmosferu prave navijači Partizana na utakmici sa Cibonom. Uključi Arenu 1 pa vidi. Inače, da si gledao inetrvju vodje navijača Partizana Kimia, jasno bi čuo da je ceo problem u navijačima koji sebe zovu " Janičari" a radi se o bivšim navijačima Zvezde koji su krajem 2013.godine i početkom 2014.godine došli na " Jug". To skandiranje koje spominješ je upereno protiv njih ali će vrlo brzo prestati jer su već izbačeni sa tribina. Slušaj sada navijanje i videćeš da nema prepucavanja medju navijačima.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Forumaša koji se potpisuje kao Crvena Zvezda 1913 nisam imao priliku da upoznam i zaista ne znam o kome se radi. Međutim, on je samo jedan pandan tebi sa Zvezdine strane. Zaslepljen mržnjom prema Partizanu, kao i ti prema Zvezdi. Od silne mržnje niste u stanju da vidite ono što pričam, nema razlike između ova dva kluba. Jedino u tome što se više Srba odlučilo da navija za Zvezdu a to tebe posebno pogađa a ja nikako da shvatim zašto!?
Moguće je i da se forumaš koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 samo sprda sa tobom i ostalima!?

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye" imajući u vidu da si pročitao komentar navijača " Crvena Zvezda 1913" i da nemaš primedbi na isti, onda smatram da više nema potrebe da se svadjamo. Ti si zvezdaš, ja sam partizanovac i to je to. sada žurim da gledam utakmicu Partizan - Cibona pa se čujemo oko 21,00 časova.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Coldplayer", mislio sam na igru u odbrani jer je Omić visok 216 cm i to može da predstvalja problem prilikom agresivne odbrane koju forsira Alimpijević. Kada se radi o napadu, sviđa mi se ukoliko sa ročestijem ili drugim bekom bude išao na " pik en rol", tu je zaista dobar. Da li će uspeti da odmah udje u sistem Zvezde, videćemo. Pozdrav.

coldplayer

pre 6 godina

@cinik
Kazes sporije,a decko je izuzetno pokretan za svoju visinu.Imas yz pa pogledaj.Svako nadje da komentarise vesti iako veze nema.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Zašto je tebi važno koliko je bilo gledalaca? Protiv Himkija nisam ni ja bio u hali, imao sam neke obaveze i zašto je to važno? Zar ljudi nemaju pravo da ne dođu na utakmicu da gledaju kući, na TV-u?
Ko si ti da brojiš publiku i što tebi smeta broj navijača i njihov izbor šta će da gledaju.
Naš narod je čudan, hoće da gleda samo Real, Barsu, CSKA, Oly i još par velikana, što se vidi i po navijačima Partizana, koji samo su protiv Zvezde napunili halu!?
Mi smo par puta napunili Arenu, igra se veliki broj utakmica a karte kod Čovića nećeš dobiti za dž nikada. Uz to 1200 dinara nije malo. Vi ste delili karte za džabe pa nije Pionir stalno bio pun.
Što se tiče mog radnog vremena, moj otac ima advokatsku kancelariju pa mogu da radim kako mi odgovara.
Nisam primetio razliku između tebe i tog lažnog Cinika, verovatno jer je pisao nebuloze poput tebe!

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", pre nego što si ovo napisao trebao si prvo da pričitaš komentar svog prijatelja " Crvena Zvezda 1913" pa bi onda shvatio zašto je to napisano. Ako neko ne zna kako je Partizan formiran onda i ne treba da piše to što je napisao. Inače ne etiketiram ja navijače Zvezde da oni navijaju po naredbi već se oni sami tako predstavljaju. Svi navijači Zvezde su gledali utakmicu protiv Cedevite kada je Zvezda pobedila ali niko nije gledao utakmicu protiv ekipe Himki jer su svi imali neke obeveze. Pa pogledaj koliko vas je bilo u Hali, 5.467 navijača. Mislim, čemu nervoza, čemu vredjajnje kada vam čovek kaže istinu. Da li je tačno da ste prvo igrali u Areni? Tačno je. Da li je tačno da ste onda tražili da igrate u dvorani " Aleksandar Nikolić" jer nemato dobru posetu? Tačno je. Na kraju, jel tačno da i u ovoj dvorani nemate navijače? I to je tačno. Šta sam izmislio, sem što sam izneo činjenice koje je vaše rukovodstvo navelo. Nema ovde brukanja profesije, već upravo obrano, za sve što kažem ja iznesem dokaze. To što tebe ljuti, što te dokaze pribavljam upravo iz vaših redova i ne rukovodim se pretpostavkama, to govori o tvojoj pravnoj stručnosti. I na kraju, primetio sam da si se u sredu oko 13,40 časova prepucavao u radno vreme sa nekom osobom koja se takođe potisuje sa " Cinik" pa me čudi da ti kao vrsni advokat po stilu pisanja nisi primetio da to nisam ja. Pozdrav.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Odakle tebi pravo da kažeš nekome da je navijač Zvezde po naredbi?
Sram te bilo, dosadan si više. Naporan si i bezobrazan. Ti daješ sebi za pravo da sudiš nekome onako kako tebi odgovara. Klasifikuješ ljude, prozivaš i etiketiraš, izvrćeš istoriju, tj. tumačiš je onako kako tebi odgovara. Šta ti znaš ko je bio Tempo, Koča Popović, ko je ekipa koja je osnovala Zvezdu!? Nemaš pojma, oba kluba su ista, na isti način osnovana, na isti način funkcionišu, iste stvari rade. Jedina razlika je što se više Srba identifikovalo sa Zvezdom a vidim da te to posebno boli. Zato molim te odmori malo, brukaš profesiju, brukaš pravo. Kako ti to nije jasno i kako ti ne dosadi više!?

hijena

pre 6 godina

Омић није скупо страно појачање као Банђа Си, он је јефтини евролигашки играч, по лименој логици.

Borac

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)
Limarija omašila sa Ročestijem, Lesorom, Radičevićem...Sad im treba 3, oni dovode 5....
ccccc...Teško do Top 9

pajo

pre 6 godina

za cinka i ostale navijace partizana. molimo vas da nas ostavite na miru, sve ste u pravu. pustite nas da igramo kako znamo i umijemo, pustite nad da se mucimo u el i aba a vi uzivajte u uspjesima vaseg partizana i svi sretni svi zadovoljni

Vidoje

pre 6 godina

Pa dobro bre ljudi, zar je moguce da se vise komentarise koje je vere i kako se zove ovaj momak od toga kakav je igrac? Pa igrali su i u Zvezdi i u Partizanu i prvoslavci i katolici i protestanti i muslimani. Da li ste se kosevima koje su davali radovali manje ako ih nisu postizali igraci koji nisu iste vere kao i vi?

Vučko

pre 6 godina

@Cinik
Konstantin Popović je Cincar poreklom iz okoline Bitolja a Svetozar Vukmanović je Crnogorac iz Reževića. Znači nisu vas Srbi osnovali. Jedina vam je uteha što su obojica bili inrernacionalisti pa možete reći da ste jugoslovenski klub. Ali to samo važi za košarku. U fudbalu ipak ostajete hrvatski klub, što može biti na vašu čast. Jer, ipak, Hrvati igraju bolji fudbal od nas Srba.

ma idi begaj

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

Bar se vi u kriminalce razumete. I majice nosite.

as

pre 6 godina

Tempo i Koca mentori Mirku...kojeg su klepali ...zna se ko...pa se rode vestacki Part i Cib,kao nagovestaj raspada Juge.Splicani su ih sportski ponizili...Boza,Toni,Radja,Zoran...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.
(Cinik, 20. januar 2018 

Reče navijač čiji je klub ove godine realno prihodovao od prodatih 2.000 karata, po ceni od 200 din.
Sve ostalo plaćaju poreski obveznici ove države!
Priča bi bila manje tragična da je bar klub srpski.....

NoName

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi. 
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Parizan 1.9 tdi.
(Bobadilja, 20. januar 2018 13:24)

Crveno I, druže. Nemoj to da izostavljaš.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.

goxy

pre 6 godina

Igrac Miska Raznjatovica, nista posebno, samo ima visinu. Uvalio ga je Zvezdi jer ne moze nigde, pa da proba da ga promovise. Istu stvar je uradio sa Vasom Micicem. Ima samo da kidamo zivce i nerviramo se dok gledamo utakmice.

Maji Pingin

pre 6 godina

Svaki put ists prica pljuvanje po klubu i ljudima. Neki kazu Micic nevalja, ali zato je prosle sezone odlicno igrao u Tofasu a sada je u Zalgirisu gde isto pruza dobre partije i najverovatnije ce u pej off evrolige.

kralj

pre 6 godina

Shearer@Vlada Jovanovic je trenercina za Alimpijevica,Alimp.je perspektivan ali jos puno ima da uci a I po meni nema auotoritet a to je mozda I najbitnije.

Dado

pre 6 godina

Olegunar@ nadam se da to sto pises nije spin vec samo neznanje. Omic bi svakako isao na Eurobasket za Sloveniju ali nije mogao i to ne zbog Dimeca vec Randolpha. Samo jedan stranac moze biti u reprezentaciji a Omic se i dalje smatra kao stranac kada igra za Sloveniju. A kada je bilo za birati Randolph ili Omic svakomce birati prvog, pogotovu jer se zna da Slovenci cetvorke nemaju.

Skorpion

pre 6 godina

Takve Gagić pojede za doručak pa ode na trening :)
(kloky, 20. januar 2018 13:29)

Imam jedan predlog, da zapamtimo ovaj "pametni" komentar i da se cujemo posle derbija, naravno ukoliko se ne zavucete u najdublje rupe i ne budete izlazili nedeljama, kao i obicno sto radite.

Cinik

pre 6 godina

Sada ja kao pitam odakle vam pare " Zvezdaši" ili pravilnije FMP-ovci a vi se zapnete da mi objašnjavate kako ste prihodovali i zaradili 1.7 miliona eura. Šalim se, ovo je po meni dobro pojačanje za ABA ligu ali ne i za Evroligu jer sa ovako visokim igračem igraćete još sporije. Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.

T Rex

pre 6 godina

Uzasno je sta je ovaj momak morao da izgovori jer odlicno zna u koju drzavu dolazi trbuhom za kruhom.Mene je sramota i morali bi svi da se zabrinemo zbog surove istine da smo postali pravoslavna dzamahirija i da ljudi koji znaju gde dolaze se prilicno plase.S razlogom.

Napredna avangarda Vučela i Ostoja

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Esi mi boban?

Oxi

pre 6 godina

Prosle godine Kuzmic iz Usore, ove godine Omic iz Soli, Zvezda nastavlja da drzi casove iz srpske istorije neznalicama kojima je u vreme SFRJ izbrisano srpsko pamcenje o Srbiji koja je vekovima postojala na severoistoku danasnje Bosne. Odlicno pojacanje je u pitanju, upravo igrac kakav ovom timu Zvezde nedostaje, a isplatice se sa 5 pobeda u Evroligi...

maticar

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)
kako nemamo?
ko je osvojio 3 srebra? filipinci?

BgHQ

pre 6 godina

E moj Nemanja.Pola Srbije mu vec prebrojalo krvna zrnca i verski ga skeniralo.Koga interesuje kakav je covek i igrac?Vise bi voleli da je Misa Vacic potpisao jer smo mi mentalno u XV veku.

veliki strumf

pre 6 godina

@mirko Da li ti je palo na pamet da je prilikom potpisivanja ugovora za Hapoel Omic trazio da ga klub pusti ukoliko ga trazi neki Evroligas? To su normalne, uobicajene klauzule, kojim igraci stite svoje interese.

ljupce

pre 6 godina

@samo kazem

tacno znam o cemu pricas,ali onda isto tako znas da je bio nas najbolji igrac one najteze sezone i da ga je naredne kari pesic upropastio zbog cega je i pobegao u ritas kod dzikica.ostalo je istorija.

Qantas

pre 6 godina

"zvezdasi niste ni svesni sta ste dobili!!!"
Da li je ovo napisano u pozitivnom ili negativnom smmislu?
(Goxy, 20. januar 2018 12:44)
Znas ti dobro u kom je smislu to napisano...los ti je spin, jer si u komentar kopirao samo Nedovicevu poslednju recenicu, na osnovu koje izvlacis ono sto je "babi milo"...

То је неки чобанин будала

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)

Ај сабери се мало леба ти!
До скоро смо причали како смо са Ц тимом за мало освојили ЕП , у квалификације смо лагано кренули са играчима из домаће лиге. Имамо играче за све нивое такмичења осим за финале са САД, то је мало нереално.

hvk

pre 6 godina

Meni ovaj deluje bolje od Kuzmica, da vidimo kako ce veliki strucnjaci da ga uklope.
Ako gani ne uzmu triplu krunu a za 50% su jaci od sledeceg, neko bi morao da odgovara...

Bojan

pre 6 godina

Kako mu mi smesni ovi kvazi navijaci koji stalno pricaju odakle kome pare. Ahahahahh pa vi pricate o srpskom sportu gde je svaki glavonja kriminalac. Gde svi imaju interese... Mani pare, ako hoces gledaj, ako ne, ne moras.

ĆUMUR

pre 6 godina

3,2,1...sad ... bankomat,Čović,Vujošević,panteri,Topalovići,UPR,sarmice,pecaroš,limeni,časovi ljubavi,adresa,panteri,država,Idea,Igokejci,davljenje,Vesna,cipiripi...
Udrite ne štedite...

Shearer

pre 6 godina

Ne znam da li neko normalan može da veruje da je Omić bolji centar od Bjelice ili Jankovića. Ko nije upućen može lako da proveri na sajtu Evrokupa koliko su samo skokova i poena imali suparnički centri kada su igrali protiv Alena. Lavrinovič i Hendriks već odavno u 4 deceniji mu održali čas košarke, čak i jedan Filip Barović koji nije ni za Evrokup. Mislim da Zvezdi nije problem centar već sam sistem igre koji se prilagodio Ročestiju a trebalo je suprotno da se desi. Sve se svodi na šutersko puškaranje a kada šut stane onda se igrači na terenu sudaraju i ne zna gde ko bije. Prevelik je ovo zalogaj za Alempijevića, čak je i Vlade Jovanović bolje vodio Partizan nego Alempijević Zvezdu.

samokazem

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.
(ljupce, 20. januar 2018 12:42)

I tamo gde nisi dobio pravu šansu, nažalost.

Olegunar

pre 6 godina

Ovaj covek nije imao mesta u reprezentaciji od Zige Dimeca koji nije mogao da nadje angazman posle osvojenog EP pa je ostao u Krki? Nzm koliko je ovo pojacanje za TOP 8,ali ae...

Bosanac

pre 6 godina

U mnogo prilika sam se sticajem okolnosti druzio sa srbima ( radio i studirao ) i kao pripadnik muslimanske zajednice nikad nisam imao problema. Znali su da postujem svoju vjeru, da postim, da sam vjernik u pravom smislu te rijeci i jos vise su me postovali zbog toga. Naravno postovanje je bilo obostrano. Nisam pokusavao da se dodvoravam i da stvaram laznu sliku o sebi kao sto je ovaj Omic ucinio ovom izjavom. Izjava je u najmanju ruku "degute" . Sticajem okolnosti Omic potice iz susjednog sela do mene i znam mu korijene. Malo sam otisao od kosarkaske teme, ali je to ono sto mi zaparalo oci.... kao sto neko na sajtu rece "Kao da potpisuje za SPC" . LP

anti-reklamozder

pre 6 godina

omic I nedovic su dobri saborci prosle godine bili, treba se samo osvrnuti na finale uleb kupa protiv valensije prosle godine. zato I treba razumeti ovakvu reakciju nedovica za inace poprilicno prosecnog centra. inace da ne bi bilo zabune,Musli je izneo centarsku ulogu prosle sezone u Unikahi ali se povredio pred kraj I zato nesto veca Omiceva uloga u tom periodu.
sportski pozdrav

ljupce

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.

menjam nick

pre 6 godina

Dođi nam i ti majstore.. Kad bi odleteo na par sezona opet do NBA da uzmeš neke pare bez da se mnogo naprežeš, i onda lepo do nas malo.. Milina..

bambi

pre 6 godina

Sasvim solidno pojacanje, ali ne treba ocekivati previse, jer da je toliko kvalitetan igrac, verovatno ne bi bio slobodan u jeku sezone, pogotovu ako pricamo o poziciji centra gde je najveci deficit

Стара школа

pre 6 godina

Попуниће једину празнину у тиму, растеретиће четворке, играћемо АБА лигу још боље, што је у овој сезони једино важно.
Брз је и спретан за своју висину, говори српски, остало ће га научити Перо и Бјелица.

Mirko

pre 6 godina

Ako si ti rek'o to onda ima težinu. Meni je jedino bilo malo čudno što su ga pustili kad je tako dobar, ali shvatam da su oni možda hteli nekog još jačeg, maltene nekog jakog NBA centra, al to će malo da popričekaju.

tipo

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

A zasto bi im se udvaravali kad ti ,,navijaci'' bojkotuju 70% nasih meceva?

Tery

pre 6 godina

Nisu dobili sine nego platili 150k obestecenje hapoelu +60k ugovor njemu,ali dobro mozda on pero i bjelica zaigraju za Srbiju ili Enis a ne ne feldin i Lesor

ljupce

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.

tipo

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

A zasto bi im se udvaravali kad ti ,,navijaci'' bojkotuju 70% nasih meceva?

Стара школа

pre 6 godina

Попуниће једину празнину у тиму, растеретиће четворке, играћемо АБА лигу још боље, што је у овој сезони једино важно.
Брз је и спретан за своју висину, говори српски, остало ће га научити Перо и Бјелица.

menjam nick

pre 6 godina

Dođi nam i ti majstore.. Kad bi odleteo na par sezona opet do NBA da uzmeš neke pare bez da se mnogo naprežeš, i onda lepo do nas malo.. Milina..

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.
(Cinik, 20. januar 2018 

Reče navijač čiji je klub ove godine realno prihodovao od prodatih 2.000 karata, po ceni od 200 din.
Sve ostalo plaćaju poreski obveznici ove države!
Priča bi bila manje tragična da je bar klub srpski.....

bambi

pre 6 godina

Sasvim solidno pojacanje, ali ne treba ocekivati previse, jer da je toliko kvalitetan igrac, verovatno ne bi bio slobodan u jeku sezone, pogotovu ako pricamo o poziciji centra gde je najveci deficit

ĆUMUR

pre 6 godina

3,2,1...sad ... bankomat,Čović,Vujošević,panteri,Topalovići,UPR,sarmice,pecaroš,limeni,časovi ljubavi,adresa,panteri,država,Idea,Igokejci,davljenje,Vesna,cipiripi...
Udrite ne štedite...

Skorpion

pre 6 godina

Takve Gagić pojede za doručak pa ode na trening :)
(kloky, 20. januar 2018 13:29)

Imam jedan predlog, da zapamtimo ovaj "pametni" komentar i da se cujemo posle derbija, naravno ukoliko se ne zavucete u najdublje rupe i ne budete izlazili nedeljama, kao i obicno sto radite.

veliki strumf

pre 6 godina

@mirko Da li ti je palo na pamet da je prilikom potpisivanja ugovora za Hapoel Omic trazio da ga klub pusti ukoliko ga trazi neki Evroligas? To su normalne, uobicajene klauzule, kojim igraci stite svoje interese.

pajo

pre 6 godina

za cinka i ostale navijace partizana. molimo vas da nas ostavite na miru, sve ste u pravu. pustite nas da igramo kako znamo i umijemo, pustite nad da se mucimo u el i aba a vi uzivajte u uspjesima vaseg partizana i svi sretni svi zadovoljni

Bosanac

pre 6 godina

U mnogo prilika sam se sticajem okolnosti druzio sa srbima ( radio i studirao ) i kao pripadnik muslimanske zajednice nikad nisam imao problema. Znali su da postujem svoju vjeru, da postim, da sam vjernik u pravom smislu te rijeci i jos vise su me postovali zbog toga. Naravno postovanje je bilo obostrano. Nisam pokusavao da se dodvoravam i da stvaram laznu sliku o sebi kao sto je ovaj Omic ucinio ovom izjavom. Izjava je u najmanju ruku "degute" . Sticajem okolnosti Omic potice iz susjednog sela do mene i znam mu korijene. Malo sam otisao od kosarkaske teme, ali je to ono sto mi zaparalo oci.... kao sto neko na sajtu rece "Kao da potpisuje za SPC" . LP

ma idi begaj

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

Bar se vi u kriminalce razumete. I majice nosite.

Napredna avangarda Vučela i Ostoja

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Esi mi boban?

То је неки чобанин будала

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)

Ај сабери се мало леба ти!
До скоро смо причали како смо са Ц тимом за мало освојили ЕП , у квалификације смо лагано кренули са играчима из домаће лиге. Имамо играче за све нивое такмичења осим за финале са САД, то је мало нереално.

Vidoje

pre 6 godina

Pa dobro bre ljudi, zar je moguce da se vise komentarise koje je vere i kako se zove ovaj momak od toga kakav je igrac? Pa igrali su i u Zvezdi i u Partizanu i prvoslavci i katolici i protestanti i muslimani. Da li ste se kosevima koje su davali radovali manje ako ih nisu postizali igraci koji nisu iste vere kao i vi?

maticar

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)
kako nemamo?
ko je osvojio 3 srebra? filipinci?

Mirko

pre 6 godina

Ako si ti rek'o to onda ima težinu. Meni je jedino bilo malo čudno što su ga pustili kad je tako dobar, ali shvatam da su oni možda hteli nekog još jačeg, maltene nekog jakog NBA centra, al to će malo da popričekaju.

Bojan

pre 6 godina

Kako mu mi smesni ovi kvazi navijaci koji stalno pricaju odakle kome pare. Ahahahahh pa vi pricate o srpskom sportu gde je svaki glavonja kriminalac. Gde svi imaju interese... Mani pare, ako hoces gledaj, ako ne, ne moras.

Oxi

pre 6 godina

Prosle godine Kuzmic iz Usore, ove godine Omic iz Soli, Zvezda nastavlja da drzi casove iz srpske istorije neznalicama kojima je u vreme SFRJ izbrisano srpsko pamcenje o Srbiji koja je vekovima postojala na severoistoku danasnje Bosne. Odlicno pojacanje je u pitanju, upravo igrac kakav ovom timu Zvezde nedostaje, a isplatice se sa 5 pobeda u Evroligi...

BgHQ

pre 6 godina

E moj Nemanja.Pola Srbije mu vec prebrojalo krvna zrnca i verski ga skeniralo.Koga interesuje kakav je covek i igrac?Vise bi voleli da je Misa Vacic potpisao jer smo mi mentalno u XV veku.

anti-reklamozder

pre 6 godina

omic I nedovic su dobri saborci prosle godine bili, treba se samo osvrnuti na finale uleb kupa protiv valensije prosle godine. zato I treba razumeti ovakvu reakciju nedovica za inace poprilicno prosecnog centra. inace da ne bi bilo zabune,Musli je izneo centarsku ulogu prosle sezone u Unikahi ali se povredio pred kraj I zato nesto veca Omiceva uloga u tom periodu.
sportski pozdrav

Vučko

pre 6 godina

@Cinik
Konstantin Popović je Cincar poreklom iz okoline Bitolja a Svetozar Vukmanović je Crnogorac iz Reževića. Znači nisu vas Srbi osnovali. Jedina vam je uteha što su obojica bili inrernacionalisti pa možete reći da ste jugoslovenski klub. Ali to samo važi za košarku. U fudbalu ipak ostajete hrvatski klub, što može biti na vašu čast. Jer, ipak, Hrvati igraju bolji fudbal od nas Srba.

Qantas

pre 6 godina

"zvezdasi niste ni svesni sta ste dobili!!!"
Da li je ovo napisano u pozitivnom ili negativnom smmislu?
(Goxy, 20. januar 2018 12:44)
Znas ti dobro u kom je smislu to napisano...los ti je spin, jer si u komentar kopirao samo Nedovicevu poslednju recenicu, na osnovu koje izvlacis ono sto je "babi milo"...

NoName

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.
(Cinik, 20. januar 2018 14:34)

Ko pravi bolju atmosferu, ovi što skandiraju gde su vam splićani, ili ovi što uzvraćaju gde su vam Delije?

NoName

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi. 
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Parizan 1.9 tdi.
(Bobadilja, 20. januar 2018 13:24)

Crveno I, druže. Nemoj to da izostavljaš.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Odakle tebi pravo da kažeš nekome da je navijač Zvezde po naredbi?
Sram te bilo, dosadan si više. Naporan si i bezobrazan. Ti daješ sebi za pravo da sudiš nekome onako kako tebi odgovara. Klasifikuješ ljude, prozivaš i etiketiraš, izvrćeš istoriju, tj. tumačiš je onako kako tebi odgovara. Šta ti znaš ko je bio Tempo, Koča Popović, ko je ekipa koja je osnovala Zvezdu!? Nemaš pojma, oba kluba su ista, na isti način osnovana, na isti način funkcionišu, iste stvari rade. Jedina razlika je što se više Srba identifikovalo sa Zvezdom a vidim da te to posebno boli. Zato molim te odmori malo, brukaš profesiju, brukaš pravo. Kako ti to nije jasno i kako ti ne dosadi više!?

samokazem

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.
(ljupce, 20. januar 2018 12:42)

I tamo gde nisi dobio pravu šansu, nažalost.

Dado

pre 6 godina

Olegunar@ nadam se da to sto pises nije spin vec samo neznanje. Omic bi svakako isao na Eurobasket za Sloveniju ali nije mogao i to ne zbog Dimeca vec Randolpha. Samo jedan stranac moze biti u reprezentaciji a Omic se i dalje smatra kao stranac kada igra za Sloveniju. A kada je bilo za birati Randolph ili Omic svakomce birati prvog, pogotovu jer se zna da Slovenci cetvorke nemaju.

Maji Pingin

pre 6 godina

Svaki put ists prica pljuvanje po klubu i ljudima. Neki kazu Micic nevalja, ali zato je prosle sezone odlicno igrao u Tofasu a sada je u Zalgirisu gde isto pruza dobre partije i najverovatnije ce u pej off evrolige.

as

pre 6 godina

Tempo i Koca mentori Mirku...kojeg su klepali ...zna se ko...pa se rode vestacki Part i Cib,kao nagovestaj raspada Juge.Splicani su ih sportski ponizili...Boza,Toni,Radja,Zoran...

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Zašto je tebi važno koliko je bilo gledalaca? Protiv Himkija nisam ni ja bio u hali, imao sam neke obaveze i zašto je to važno? Zar ljudi nemaju pravo da ne dođu na utakmicu da gledaju kući, na TV-u?
Ko si ti da brojiš publiku i što tebi smeta broj navijača i njihov izbor šta će da gledaju.
Naš narod je čudan, hoće da gleda samo Real, Barsu, CSKA, Oly i još par velikana, što se vidi i po navijačima Partizana, koji samo su protiv Zvezde napunili halu!?
Mi smo par puta napunili Arenu, igra se veliki broj utakmica a karte kod Čovića nećeš dobiti za dž nikada. Uz to 1200 dinara nije malo. Vi ste delili karte za džabe pa nije Pionir stalno bio pun.
Što se tiče mog radnog vremena, moj otac ima advokatsku kancelariju pa mogu da radim kako mi odgovara.
Nisam primetio razliku između tebe i tog lažnog Cinika, verovatno jer je pisao nebuloze poput tebe!

Tery

pre 6 godina

Nisu dobili sine nego platili 150k obestecenje hapoelu +60k ugovor njemu,ali dobro mozda on pero i bjelica zaigraju za Srbiju ili Enis a ne ne feldin i Lesor

hvk

pre 6 godina

Meni ovaj deluje bolje od Kuzmica, da vidimo kako ce veliki strucnjaci da ga uklope.
Ako gani ne uzmu triplu krunu a za 50% su jaci od sledeceg, neko bi morao da odgovara...

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.

??

pre 6 godina

Da li ce na jednoj vesti o Zvezdi ili Partizanu ikada biti vecina komentara normalni, bez ovog glupavog raspravljanja, svaki put isto, neverovatno. Uvek najmanje komentara o onome o cemo se zapravo govori u vesti, nego samo neka besciljna prepucavanja.

T Rex

pre 6 godina

Uzasno je sta je ovaj momak morao da izgovori jer odlicno zna u koju drzavu dolazi trbuhom za kruhom.Mene je sramota i morali bi svi da se zabrinemo zbog surove istine da smo postali pravoslavna dzamahirija i da ljudi koji znaju gde dolaze se prilicno plase.S razlogom.

Cinik

pre 6 godina

Sada ja kao pitam odakle vam pare " Zvezdaši" ili pravilnije FMP-ovci a vi se zapnete da mi objašnjavate kako ste prihodovali i zaradili 1.7 miliona eura. Šalim se, ovo je po meni dobro pojačanje za ABA ligu ali ne i za Evroligu jer sa ovako visokim igračem igraćete još sporije. Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Forumaša koji se potpisuje kao Crvena Zvezda 1913 nisam imao priliku da upoznam i zaista ne znam o kome se radi. Međutim, on je samo jedan pandan tebi sa Zvezdine strane. Zaslepljen mržnjom prema Partizanu, kao i ti prema Zvezdi. Od silne mržnje niste u stanju da vidite ono što pričam, nema razlike između ova dva kluba. Jedino u tome što se više Srba odlučilo da navija za Zvezdu a to tebe posebno pogađa a ja nikako da shvatim zašto!?
Moguće je i da se forumaš koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 samo sprda sa tobom i ostalima!?

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Evo, baš sam sada pročitao šta je napisao navijač koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 i moram reći da je sve tačno. Može se jedino diskutovati o tome jeste li ili niste klub iz Srbije!?
Ipak vam piše Jugoslovenski!?

ljupce

pre 6 godina

@samo kazem

tacno znam o cemu pricas,ali onda isto tako znas da je bio nas najbolji igrac one najteze sezone i da ga je naredne kari pesic upropastio zbog cega je i pobegao u ritas kod dzikica.ostalo je istorija.

goxy

pre 6 godina

Igrac Miska Raznjatovica, nista posebno, samo ima visinu. Uvalio ga je Zvezdi jer ne moze nigde, pa da proba da ga promovise. Istu stvar je uradio sa Vasom Micicem. Ima samo da kidamo zivce i nerviramo se dok gledamo utakmice.

fancy

pre 6 godina

jos samo da ultrakop proguta ovo i sve sam video...ako nista, covicu priznajem hrabrost da najvernijima ovako zabode prst u oko...
(Rikardinjo, 20. januar 2018 14:31)
Aloee, nema ih vise. Zabranio bata odozgo. I hvala mu, toliko o vernosti ultrakop-a kako ih nazivas. Sto se tice Covketa nam, cima se, snalazi se s onim sta ima..otud I Omic. Bice to sve OK nista se ne brigaj ti

Olegunar

pre 6 godina

Ovaj covek nije imao mesta u reprezentaciji od Zige Dimeca koji nije mogao da nadje angazman posle osvojenog EP pa je ostao u Krki? Nzm koliko je ovo pojacanje za TOP 8,ali ae...

coldplayer

pre 6 godina

@cinik
Kazes sporije,a decko je izuzetno pokretan za svoju visinu.Imas yz pa pogledaj.Svako nadje da komentarise vesti iako veze nema.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", poluvreme je pa brzo odgovaram. Nije bitno kako se klub zove već gde je osnovan a osnovan je u Beogradu pa je prema tome srpski klub. Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.

Shearer

pre 6 godina

Ne znam da li neko normalan može da veruje da je Omić bolji centar od Bjelice ili Jankovića. Ko nije upućen može lako da proveri na sajtu Evrokupa koliko su samo skokova i poena imali suparnički centri kada su igrali protiv Alena. Lavrinovič i Hendriks već odavno u 4 deceniji mu održali čas košarke, čak i jedan Filip Barović koji nije ni za Evrokup. Mislim da Zvezdi nije problem centar već sam sistem igre koji se prilagodio Ročestiju a trebalo je suprotno da se desi. Sve se svodi na šutersko puškaranje a kada šut stane onda se igrači na terenu sudaraju i ne zna gde ko bije. Prevelik je ovo zalogaj za Alempijevića, čak je i Vlade Jovanović bolje vodio Partizan nego Alempijević Zvezdu.

hijena

pre 6 godina

Омић није скупо страно појачање као Банђа Си, он је јефтини евролигашки играч, по лименој логици.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Coldplayer", mislio sam na igru u odbrani jer je Omić visok 216 cm i to može da predstvalja problem prilikom agresivne odbrane koju forsira Alimpijević. Kada se radi o napadu, sviđa mi se ukoliko sa ročestijem ili drugim bekom bude išao na " pik en rol", tu je zaista dobar. Da li će uspeti da odmah udje u sistem Zvezde, videćemo. Pozdrav.

nista o nicemu

pre 6 godina

Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.
(Cinik, 20. januar 2018 19:51)

Apsolutno je netacno sve sto napises od prvog do poslednjeg slova.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", pre nego što si ovo napisao trebao si prvo da pričitaš komentar svog prijatelja " Crvena Zvezda 1913" pa bi onda shvatio zašto je to napisano. Ako neko ne zna kako je Partizan formiran onda i ne treba da piše to što je napisao. Inače ne etiketiram ja navijače Zvezde da oni navijaju po naredbi već se oni sami tako predstavljaju. Svi navijači Zvezde su gledali utakmicu protiv Cedevite kada je Zvezda pobedila ali niko nije gledao utakmicu protiv ekipe Himki jer su svi imali neke obeveze. Pa pogledaj koliko vas je bilo u Hali, 5.467 navijača. Mislim, čemu nervoza, čemu vredjajnje kada vam čovek kaže istinu. Da li je tačno da ste prvo igrali u Areni? Tačno je. Da li je tačno da ste onda tražili da igrate u dvorani " Aleksandar Nikolić" jer nemato dobru posetu? Tačno je. Na kraju, jel tačno da i u ovoj dvorani nemate navijače? I to je tačno. Šta sam izmislio, sem što sam izneo činjenice koje je vaše rukovodstvo navelo. Nema ovde brukanja profesije, već upravo obrano, za sve što kažem ja iznesem dokaze. To što tebe ljuti, što te dokaze pribavljam upravo iz vaših redova i ne rukovodim se pretpostavkama, to govori o tvojoj pravnoj stručnosti. I na kraju, primetio sam da si se u sredu oko 13,40 časova prepucavao u radno vreme sa nekom osobom koja se takođe potisuje sa " Cinik" pa me čudi da ti kao vrsni advokat po stilu pisanja nisi primetio da to nisam ja. Pozdrav.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " NoName", najbolju atmosferu prave navijači Partizana na utakmici sa Cibonom. Uključi Arenu 1 pa vidi. Inače, da si gledao inetrvju vodje navijača Partizana Kimia, jasno bi čuo da je ceo problem u navijačima koji sebe zovu " Janičari" a radi se o bivšim navijačima Zvezde koji su krajem 2013.godine i početkom 2014.godine došli na " Jug". To skandiranje koje spominješ je upereno protiv njih ali će vrlo brzo prestati jer su već izbačeni sa tribina. Slušaj sada navijanje i videćeš da nema prepucavanja medju navijačima.

kralj

pre 6 godina

Shearer@Vlada Jovanovic je trenercina za Alimpijevica,Alimp.je perspektivan ali jos puno ima da uci a I po meni nema auotoritet a to je mozda I najbitnije.

Borac

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)
Limarija omašila sa Ročestijem, Lesorom, Radičevićem...Sad im treba 3, oni dovode 5....
ccccc...Teško do Top 9

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye" imajući u vidu da si pročitao komentar navijača " Crvena Zvezda 1913" i da nemaš primedbi na isti, onda smatram da više nema potrebe da se svadjamo. Ti si zvezdaš, ja sam partizanovac i to je to. sada žurim da gledam utakmicu Partizan - Cibona pa se čujemo oko 21,00 časova.

Tery

pre 6 godina

Nisu dobili sine nego platili 150k obestecenje hapoelu +60k ugovor njemu,ali dobro mozda on pero i bjelica zaigraju za Srbiju ili Enis a ne ne feldin i Lesor

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.

Cinik

pre 6 godina

Sada ja kao pitam odakle vam pare " Zvezdaši" ili pravilnije FMP-ovci a vi se zapnete da mi objašnjavate kako ste prihodovali i zaradili 1.7 miliona eura. Šalim se, ovo je po meni dobro pojačanje za ABA ligu ali ne i za Evroligu jer sa ovako visokim igračem igraćete još sporije. Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.

goxy

pre 6 godina

Igrac Miska Raznjatovica, nista posebno, samo ima visinu. Uvalio ga je Zvezdi jer ne moze nigde, pa da proba da ga promovise. Istu stvar je uradio sa Vasom Micicem. Ima samo da kidamo zivce i nerviramo se dok gledamo utakmice.

Shearer

pre 6 godina

Ne znam da li neko normalan može da veruje da je Omić bolji centar od Bjelice ili Jankovića. Ko nije upućen može lako da proveri na sajtu Evrokupa koliko su samo skokova i poena imali suparnički centri kada su igrali protiv Alena. Lavrinovič i Hendriks već odavno u 4 deceniji mu održali čas košarke, čak i jedan Filip Barović koji nije ni za Evrokup. Mislim da Zvezdi nije problem centar već sam sistem igre koji se prilagodio Ročestiju a trebalo je suprotno da se desi. Sve se svodi na šutersko puškaranje a kada šut stane onda se igrači na terenu sudaraju i ne zna gde ko bije. Prevelik je ovo zalogaj za Alempijevića, čak je i Vlade Jovanović bolje vodio Partizan nego Alempijević Zvezdu.

Olegunar

pre 6 godina

Ovaj covek nije imao mesta u reprezentaciji od Zige Dimeca koji nije mogao da nadje angazman posle osvojenog EP pa je ostao u Krki? Nzm koliko je ovo pojacanje za TOP 8,ali ae...

kralj

pre 6 godina

Shearer@Vlada Jovanovic je trenercina za Alimpijevica,Alimp.je perspektivan ali jos puno ima da uci a I po meni nema auotoritet a to je mozda I najbitnije.

Borac

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)
Limarija omašila sa Ročestijem, Lesorom, Radičevićem...Sad im treba 3, oni dovode 5....
ccccc...Teško do Top 9

hijena

pre 6 godina

Омић није скупо страно појачање као Банђа Си, он је јефтини евролигашки играч, по лименој логици.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " NoName", najbolju atmosferu prave navijači Partizana na utakmici sa Cibonom. Uključi Arenu 1 pa vidi. Inače, da si gledao inetrvju vodje navijača Partizana Kimia, jasno bi čuo da je ceo problem u navijačima koji sebe zovu " Janičari" a radi se o bivšim navijačima Zvezde koji su krajem 2013.godine i početkom 2014.godine došli na " Jug". To skandiranje koje spominješ je upereno protiv njih ali će vrlo brzo prestati jer su već izbačeni sa tribina. Slušaj sada navijanje i videćeš da nema prepucavanja medju navijačima.

T Rex

pre 6 godina

Uzasno je sta je ovaj momak morao da izgovori jer odlicno zna u koju drzavu dolazi trbuhom za kruhom.Mene je sramota i morali bi svi da se zabrinemo zbog surove istine da smo postali pravoslavna dzamahirija i da ljudi koji znaju gde dolaze se prilicno plase.S razlogom.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sve u svemu nastavlja se bacanje državnog novca za veštačku tvorevinu.
(Cinik, 20. januar 2018 

Reče navijač čiji je klub ove godine realno prihodovao od prodatih 2.000 karata, po ceni od 200 din.
Sve ostalo plaćaju poreski obveznici ove države!
Priča bi bila manje tragična da je bar klub srpski.....

tipo

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

A zasto bi im se udvaravali kad ti ,,navijaci'' bojkotuju 70% nasih meceva?

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", pre nego što si ovo napisao trebao si prvo da pričitaš komentar svog prijatelja " Crvena Zvezda 1913" pa bi onda shvatio zašto je to napisano. Ako neko ne zna kako je Partizan formiran onda i ne treba da piše to što je napisao. Inače ne etiketiram ja navijače Zvezde da oni navijaju po naredbi već se oni sami tako predstavljaju. Svi navijači Zvezde su gledali utakmicu protiv Cedevite kada je Zvezda pobedila ali niko nije gledao utakmicu protiv ekipe Himki jer su svi imali neke obeveze. Pa pogledaj koliko vas je bilo u Hali, 5.467 navijača. Mislim, čemu nervoza, čemu vredjajnje kada vam čovek kaže istinu. Da li je tačno da ste prvo igrali u Areni? Tačno je. Da li je tačno da ste onda tražili da igrate u dvorani " Aleksandar Nikolić" jer nemato dobru posetu? Tačno je. Na kraju, jel tačno da i u ovoj dvorani nemate navijače? I to je tačno. Šta sam izmislio, sem što sam izneo činjenice koje je vaše rukovodstvo navelo. Nema ovde brukanja profesije, već upravo obrano, za sve što kažem ja iznesem dokaze. To što tebe ljuti, što te dokaze pribavljam upravo iz vaših redova i ne rukovodim se pretpostavkama, to govori o tvojoj pravnoj stručnosti. I na kraju, primetio sam da si se u sredu oko 13,40 časova prepucavao u radno vreme sa nekom osobom koja se takođe potisuje sa " Cinik" pa me čudi da ti kao vrsni advokat po stilu pisanja nisi primetio da to nisam ja. Pozdrav.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye" imajući u vidu da si pročitao komentar navijača " Crvena Zvezda 1913" i da nemaš primedbi na isti, onda smatram da više nema potrebe da se svadjamo. Ti si zvezdaš, ja sam partizanovac i to je to. sada žurim da gledam utakmicu Partizan - Cibona pa se čujemo oko 21,00 časova.

bambi

pre 6 godina

Sasvim solidno pojacanje, ali ne treba ocekivati previse, jer da je toliko kvalitetan igrac, verovatno ne bi bio slobodan u jeku sezone, pogotovu ako pricamo o poziciji centra gde je najveci deficit

ljupce

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.

anti-reklamozder

pre 6 godina

omic I nedovic su dobri saborci prosle godine bili, treba se samo osvrnuti na finale uleb kupa protiv valensije prosle godine. zato I treba razumeti ovakvu reakciju nedovica za inace poprilicno prosecnog centra. inace da ne bi bilo zabune,Musli je izneo centarsku ulogu prosle sezone u Unikahi ali se povredio pred kraj I zato nesto veca Omiceva uloga u tom periodu.
sportski pozdrav

BgHQ

pre 6 godina

E moj Nemanja.Pola Srbije mu vec prebrojalo krvna zrnca i verski ga skeniralo.Koga interesuje kakav je covek i igrac?Vise bi voleli da je Misa Vacic potpisao jer smo mi mentalno u XV veku.

Bosanac

pre 6 godina

U mnogo prilika sam se sticajem okolnosti druzio sa srbima ( radio i studirao ) i kao pripadnik muslimanske zajednice nikad nisam imao problema. Znali su da postujem svoju vjeru, da postim, da sam vjernik u pravom smislu te rijeci i jos vise su me postovali zbog toga. Naravno postovanje je bilo obostrano. Nisam pokusavao da se dodvoravam i da stvaram laznu sliku o sebi kao sto je ovaj Omic ucinio ovom izjavom. Izjava je u najmanju ruku "degute" . Sticajem okolnosti Omic potice iz susjednog sela do mene i znam mu korijene. Malo sam otisao od kosarkaske teme, ali je to ono sto mi zaparalo oci.... kao sto neko na sajtu rece "Kao da potpisuje za SPC" . LP

Vučko

pre 6 godina

@Cinik
Konstantin Popović je Cincar poreklom iz okoline Bitolja a Svetozar Vukmanović je Crnogorac iz Reževića. Znači nisu vas Srbi osnovali. Jedina vam je uteha što su obojica bili inrernacionalisti pa možete reći da ste jugoslovenski klub. Ali to samo važi za košarku. U fudbalu ipak ostajete hrvatski klub, što može biti na vašu čast. Jer, ipak, Hrvati igraju bolji fudbal od nas Srba.

menjam nick

pre 6 godina

Dođi nam i ti majstore.. Kad bi odleteo na par sezona opet do NBA da uzmeš neke pare bez da se mnogo naprežeš, i onda lepo do nas malo.. Milina..

hvk

pre 6 godina

Meni ovaj deluje bolje od Kuzmica, da vidimo kako ce veliki strucnjaci da ga uklope.
Ako gani ne uzmu triplu krunu a za 50% su jaci od sledeceg, neko bi morao da odgovara...

Стара школа

pre 6 godina

Попуниће једину празнину у тиму, растеретиће четворке, играћемо АБА лигу још боље, што је у овој сезони једино важно.
Брз је и спретан за своју висину, говори српски, остало ће га научити Перо и Бјелица.

Mirko

pre 6 godina

Ako si ti rek'o to onda ima težinu. Meni je jedino bilo malo čudno što su ga pustili kad je tako dobar, ali shvatam da su oni možda hteli nekog još jačeg, maltene nekog jakog NBA centra, al to će malo da popričekaju.

Oxi

pre 6 godina

Prosle godine Kuzmic iz Usore, ove godine Omic iz Soli, Zvezda nastavlja da drzi casove iz srpske istorije neznalicama kojima je u vreme SFRJ izbrisano srpsko pamcenje o Srbiji koja je vekovima postojala na severoistoku danasnje Bosne. Odlicno pojacanje je u pitanju, upravo igrac kakav ovom timu Zvezde nedostaje, a isplatice se sa 5 pobeda u Evroligi...

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Coldplayer", mislio sam na igru u odbrani jer je Omić visok 216 cm i to može da predstvalja problem prilikom agresivne odbrane koju forsira Alimpijević. Kada se radi o napadu, sviđa mi se ukoliko sa ročestijem ili drugim bekom bude išao na " pik en rol", tu je zaista dobar. Da li će uspeti da odmah udje u sistem Zvezde, videćemo. Pozdrav.

veliki strumf

pre 6 godina

@mirko Da li ti je palo na pamet da je prilikom potpisivanja ugovora za Hapoel Omic trazio da ga klub pusti ukoliko ga trazi neki Evroligas? To su normalne, uobicajene klauzule, kojim igraci stite svoje interese.

NoName

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi. 
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Parizan 1.9 tdi.
(Bobadilja, 20. januar 2018 13:24)

Crveno I, druže. Nemoj to da izostavljaš.

NoName

pre 6 godina

Poštovani " Crvena Zvezda 1913" da si malo pročitao istoriju znao bi da je Partizan formiran na inicijativu Koče Popovića i Svetozara Vukmanovića Tempa a ako ne znaš ko su oni, istoriju u šake pa pročitaj. Kada se radi o tome koliko smo prihodovali od ulaznica, prvo pogledaj u kojoj hali ste počeli da igrate Evroligu, koliko ste imali navijača, zatim pogledaj u kojoj hali sada igrate i na kraju pogledajte koliko vam navijača dolazi na utakmice. Protiv Himkia bilo je 5.476 navijača ili precizinije jedna trećina hale je bila prazna. Kako ste počeli, sezonu ćete završiti u Sportskoj Hali FMP-a odakle ste i počeli. Ako ti i ovo nije jasno pogledaj snimak utakmice protiv Himkia pa poslušaj kako navijate, ne čujete se, više je ovacija na koncertu Miroslava Ilića u "Sava centru" pred 2000 posetilaca nego u hali " Pionir". Tako to biva kada jedan klub i navijače stvara Udba i kada isti navijaju po naredbi.
(Cinik, 20. januar 2018 14:34)

Ko pravi bolju atmosferu, ovi što skandiraju gde su vam splićani, ili ovi što uzvraćaju gde su vam Delije?

Skorpion

pre 6 godina

Takve Gagić pojede za doručak pa ode na trening :)
(kloky, 20. januar 2018 13:29)

Imam jedan predlog, da zapamtimo ovaj "pametni" komentar i da se cujemo posle derbija, naravno ukoliko se ne zavucete u najdublje rupe i ne budete izlazili nedeljama, kao i obicno sto radite.

Maji Pingin

pre 6 godina

Svaki put ists prica pljuvanje po klubu i ljudima. Neki kazu Micic nevalja, ali zato je prosle sezone odlicno igrao u Tofasu a sada je u Zalgirisu gde isto pruza dobre partije i najverovatnije ce u pej off evrolige.

as

pre 6 godina

Tempo i Koca mentori Mirku...kojeg su klepali ...zna se ko...pa se rode vestacki Part i Cib,kao nagovestaj raspada Juge.Splicani su ih sportski ponizili...Boza,Toni,Radja,Zoran...

Napredna avangarda Vučela i Ostoja

pre 6 godina

idemo limarijo, loženje, pa dogodine cipiripi.
(vrtić stjepana supanca, 20. januar 2018 12:28)

Esi mi boban?

pajo

pre 6 godina

za cinka i ostale navijace partizana. molimo vas da nas ostavite na miru, sve ste u pravu. pustite nas da igramo kako znamo i umijemo, pustite nad da se mucimo u el i aba a vi uzivajte u uspjesima vaseg partizana i svi sretni svi zadovoljni

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", poluvreme je pa brzo odgovaram. Nije bitno kako se klub zove već gde je osnovan a osnovan je u Beogradu pa je prema tome srpski klub. Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.

Qantas

pre 6 godina

"zvezdasi niste ni svesni sta ste dobili!!!"
Da li je ovo napisano u pozitivnom ili negativnom smmislu?
(Goxy, 20. januar 2018 12:44)
Znas ti dobro u kom je smislu to napisano...los ti je spin, jer si u komentar kopirao samo Nedovicevu poslednju recenicu, na osnovu koje izvlacis ono sto je "babi milo"...

ĆUMUR

pre 6 godina

3,2,1...sad ... bankomat,Čović,Vujošević,panteri,Topalovići,UPR,sarmice,pecaroš,limeni,časovi ljubavi,adresa,panteri,država,Idea,Igokejci,davljenje,Vesna,cipiripi...
Udrite ne štedite...

samokazem

pre 6 godina

jesmo svesni nemanja nemoj da se brines za to.hvala tebi na tom prijateljstvu sa njim sigurno je i to doprinelo da potpise za nas.da nam jos dugo trpas real i barsu kao sto to radis ove sezone majstore i da nam se jednog dana vratis,bar da zavrsis karijeru tamo gde si i poceo.ziveo ti nama 100 godina.
(ljupce, 20. januar 2018 12:42)

I tamo gde nisi dobio pravu šansu, nažalost.

Dado

pre 6 godina

Olegunar@ nadam se da to sto pises nije spin vec samo neznanje. Omic bi svakako isao na Eurobasket za Sloveniju ali nije mogao i to ne zbog Dimeca vec Randolpha. Samo jedan stranac moze biti u reprezentaciji a Omic se i dalje smatra kao stranac kada igra za Sloveniju. A kada je bilo za birati Randolph ili Omic svakomce birati prvog, pogotovu jer se zna da Slovenci cetvorke nemaju.

ma idi begaj

pre 6 godina

Ali sta su naterali Omica da kaze i jos to stavili na svoj zvanicni sajt!!Samo da bi se udvorili kriminalcima sa severa!!Smesan klub!!
(Grobar, 20. januar 2018 12:45)

Bar se vi u kriminalce razumete. I majice nosite.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Odakle tebi pravo da kažeš nekome da je navijač Zvezde po naredbi?
Sram te bilo, dosadan si više. Naporan si i bezobrazan. Ti daješ sebi za pravo da sudiš nekome onako kako tebi odgovara. Klasifikuješ ljude, prozivaš i etiketiraš, izvrćeš istoriju, tj. tumačiš je onako kako tebi odgovara. Šta ti znaš ko je bio Tempo, Koča Popović, ko je ekipa koja je osnovala Zvezdu!? Nemaš pojma, oba kluba su ista, na isti način osnovana, na isti način funkcionišu, iste stvari rade. Jedina razlika je što se više Srba identifikovalo sa Zvezdom a vidim da te to posebno boli. Zato molim te odmori malo, brukaš profesiju, brukaš pravo. Kako ti to nije jasno i kako ti ne dosadi više!?

ljupce

pre 6 godina

@samo kazem

tacno znam o cemu pricas,ali onda isto tako znas da je bio nas najbolji igrac one najteze sezone i da ga je naredne kari pesic upropastio zbog cega je i pobegao u ritas kod dzikica.ostalo je istorija.

Bojan

pre 6 godina

Kako mu mi smesni ovi kvazi navijaci koji stalno pricaju odakle kome pare. Ahahahahh pa vi pricate o srpskom sportu gde je svaki glavonja kriminalac. Gde svi imaju interese... Mani pare, ako hoces gledaj, ako ne, ne moras.

Vidoje

pre 6 godina

Pa dobro bre ljudi, zar je moguce da se vise komentarise koje je vere i kako se zove ovaj momak od toga kakav je igrac? Pa igrali su i u Zvezdi i u Partizanu i prvoslavci i katolici i protestanti i muslimani. Da li ste se kosevima koje su davali radovali manje ako ih nisu postizali igraci koji nisu iste vere kao i vi?

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Evo, baš sam sada pročitao šta je napisao navijač koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 i moram reći da je sve tačno. Može se jedino diskutovati o tome jeste li ili niste klub iz Srbije!?
Ipak vam piše Jugoslovenski!?

То је неки чобанин будала

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)

Ај сабери се мало леба ти!
До скоро смо причали како смо са Ц тимом за мало освојили ЕП , у квалификације смо лагано кренули са играчима из домаће лиге. Имамо играче за све нивое такмичења осим за финале са САД, то је мало нереално.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Zašto je tebi važno koliko je bilo gledalaca? Protiv Himkija nisam ni ja bio u hali, imao sam neke obaveze i zašto je to važno? Zar ljudi nemaju pravo da ne dođu na utakmicu da gledaju kući, na TV-u?
Ko si ti da brojiš publiku i što tebi smeta broj navijača i njihov izbor šta će da gledaju.
Naš narod je čudan, hoće da gleda samo Real, Barsu, CSKA, Oly i još par velikana, što se vidi i po navijačima Partizana, koji samo su protiv Zvezde napunili halu!?
Mi smo par puta napunili Arenu, igra se veliki broj utakmica a karte kod Čovića nećeš dobiti za dž nikada. Uz to 1200 dinara nije malo. Vi ste delili karte za džabe pa nije Pionir stalno bio pun.
Što se tiče mog radnog vremena, moj otac ima advokatsku kancelariju pa mogu da radim kako mi odgovara.
Nisam primetio razliku između tebe i tog lažnog Cinika, verovatno jer je pisao nebuloze poput tebe!

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Forumaša koji se potpisuje kao Crvena Zvezda 1913 nisam imao priliku da upoznam i zaista ne znam o kome se radi. Međutim, on je samo jedan pandan tebi sa Zvezdine strane. Zaslepljen mržnjom prema Partizanu, kao i ti prema Zvezdi. Od silne mržnje niste u stanju da vidite ono što pričam, nema razlike između ova dva kluba. Jedino u tome što se više Srba odlučilo da navija za Zvezdu a to tebe posebno pogađa a ja nikako da shvatim zašto!?
Moguće je i da se forumaš koji se potpisuje sa Crvena Zvezda 1913 samo sprda sa tobom i ostalima!?

maticar

pre 6 godina

14 stracan je doslo u 2 kluba za par godina nemoj da bude zasto nemamo igrace za naciolani tim ???
(Nion013, 20. januar 2018 13:33)
kako nemamo?
ko je osvojio 3 srebra? filipinci?

nista o nicemu

pre 6 godina

Inače, tačno je i sve što ja pišem samo sa tom razlikom što ja samo prenosim ono što se priča iz Zvezde a nikada ne prenosim ono što pišu iz rukovodstva Partizana jer i jedni i drugi su skloni manipulacijama i tu ćemo se nas dvojca i složiti.
(Cinik, 20. januar 2018 19:51)

Apsolutno je netacno sve sto napises od prvog do poslednjeg slova.

??

pre 6 godina

Da li ce na jednoj vesti o Zvezdi ili Partizanu ikada biti vecina komentara normalni, bez ovog glupavog raspravljanja, svaki put isto, neverovatno. Uvek najmanje komentara o onome o cemo se zapravo govori u vesti, nego samo neka besciljna prepucavanja.

fancy

pre 6 godina

jos samo da ultrakop proguta ovo i sve sam video...ako nista, covicu priznajem hrabrost da najvernijima ovako zabode prst u oko...
(Rikardinjo, 20. januar 2018 14:31)
Aloee, nema ih vise. Zabranio bata odozgo. I hvala mu, toliko o vernosti ultrakop-a kako ih nazivas. Sto se tice Covketa nam, cima se, snalazi se s onim sta ima..otud I Omic. Bice to sve OK nista se ne brigaj ti

coldplayer

pre 6 godina

@cinik
Kazes sporije,a decko je izuzetno pokretan za svoju visinu.Imas yz pa pogledaj.Svako nadje da komentarise vesti iako veze nema.