Petak, 19.01.2018.

09:15

Ol-star spektakl: "Tim Stef Kari" i "Tim Lebron"

Košarkaš Voriorsa Stef Kari i Lebron Džejms iz Klivlenda izabrani su za kapitene Zapadne, odnosno Istočne konferencije i biraće igrače za predstojeći Ol-star.

Izvor: B92

Ol-star spektakl: "Tim Stef Kari" i "Tim Lebron" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Oki

pre 6 godina

Znači ono glasanje od strane publike je bio otprilike običan klikbejt. To govori činjenica da se Kazins na primer nije našao u prvih 12 nijednom u toku glasanja a da sad igra startnu postavu (nemam ništa protiv Bugija naravno). Čak i da učestvuju stvarno gledaoci to verovatno utiče od 10-20% na konačan ishod. Glavnu reč ovde vode igrači, mediji i treneri što nije toliko loše ali bi barem trebalo da naglase to a ne da lože masu i da privlače publiku da posećuju njihov sajt koji i nije toliko opširan, mnogi portali vezani za nba a koji nisu u sklopu nba rade mnogo bolji posao. S druge strane bilo bi lepo da puste jednom publiku da sama izglasa igrače. Valjda će se najvise gledati ono što publika sama izglasa.

delboj

pre 6 godina

Dzejms i Kari biraju ekipu od statera. Dzejms ima pravo prvog pika zbog najveceg broja glasova, do kraja petroke biraju nazimjenicno. Konferencije nijesu bitne. Nije ovo lose, moze da probudi neki takmicarski zar kod igraca. Kad Kari i on izaberu petorke, oni isti biraju i trenere. Treneri biraju po ostalih 7 rezervi u ekipi po istom principu a ne vezano za konferenciju. Tako da svakakvih promjena ima. Petorke se vec mogu nagadjati. Samo je pitanje koga ce prvoga izabrati Dzejms. Moze Durenta, Kajrija, a mozda i Janisa.
Tipujem:
1. Dzejms, 2. Kajri, 3. Janis, 4. Dejvis 5. Kazins
1. Kari, 2. Djurent, 3. Harden, 4. Embid 5. Derozan

mracna dusa

pre 6 godina

@Ivan NS

Pa valjda all star I sluzi da vidimo sto bi ti rekao "cirkus" ali sam zeleo da kazem da je tada bilo bolje.. Bilo je mnogo vise atrakcije plus dobrih poteza plus bilo je jos neke kompeticije medju igracima.. Samo pogledaj sta je Stiv Nes radio na tim utakmicama.
A sto se tice tog cirkusa koji svi pominju da se igra pre play offa.. To vam se cini jer pogledajte igrace koji igraju.. Karija, Durenta, Dzejmsa, Irvinga itd je nemoguce cuvati, zato se I igra tako "cirkuski" I "nema odbrane" .. NBA je mnogo veca liga od Evrope I po igracima I po organizaciji

kris77

pre 6 godina

Sto se zapada tice, konkurencija je brutalna, a Denver je pao ispod crte za plej of, zato mislim da ce prednost dobiti neki drugi igraci iz bolje plasiranih ekipa, pa I Kliperse koji su trenutno sam ostavostavioobezaolstarcigracaa madarlo vrlocmoguceu ViLujVilijams medjumedjurrezervamatumestoaKlejasTompsonasedmi. Moraju da se ispostuju pozicije, po 2 beka i 3 igraca na krilnim ili centarskim pozicijama za prvu i drugu petorku i 2 takozvana vajld kard igraca bez obzira na poziciju, tako da kad stavim Vestbruka i Batlera na bekove i Grina, Oldridza i Taunsa na unutrasnje pozicije, a siguran sam da ce oni biti izabrani, ostaju samo 2 mesta za Tompsona, Lilarda, Krisa Pola, Pola Dzordza, Lu Vilijamsa i Nikolu Jokica. Priznaces da je izbor nemoguc.

kris77

pre 6 godina

Stavio sam Laurija jer je Toronto drugi na istoku cele sezone a Vašington ide gore dole, a Bil po meni igra bolju sezonu od Vola, plus je Vol propustio nekih 2-3 nedelje tako da mi je logicnije da Toronto ima 2 predstavnika na olstaru, iz istog razloga sam stavio Dragića u tim jer po meni cetvrtoplasirana ekipa konferencije mora da ima predstavnika, a Dragić je najbolji igrac Majamija bez dileme, bez obzira na malo slabije brojke u odnosu na Laurija, Vola i Simonsa recimo.

goran

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neshobojanic@gmail.com, 19. januar 2018 16:25)

"alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad" reče čovek.

neshobojanic@gmail.com

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala

Nba fan

pre 6 godina

Kris77 - Ja bih pre wall umesto laurija i Dragic obavezno u tim jer Miami igra jako dobro.

Na zapadu koliko god nekim ljudima zvuci ludo, mislim da ima mesta za Jokica ukoliko odigra jos nekoliko sjajnih partija. Mark Gasola nema vise, lenarda nece biti. Mislim da se Jokicu otvorila mogucnost.

Bojan

pre 6 godina

(vojkan, 19. januar 2018 12:54)
ne znam bas da li bih se slozio da je tolika razlika.
Poslednje 4 godine jeste all-star nekako bez ikakvog zara. Ali pricati o tome da je all-star pre 2003. bio mnogo kompetitivniji je jednostavno netacno. I u vreme dok se u ligi postizalo ispod 100 poena po mecu u proseku, na all staru se postizalo i po 140-50.
ipak pre 4 godine kada se prvi put preslo 160 poena, to je bio bas znak da nesto debelo nije u redu sa ovim takmicenjem, ada ne govorim ovo proslogodisnje sa rezultatom 19x-18x
zevanje.

Ivan NS

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mracna dusa, 19. januar 2018 10:51)

Što se tiče All Star utakmica, na njima je baš Shaq bio najobičniji cirkuzant. Ako ti je do toga, javiću ti kada bude gostovao neki dobar cirkus, pa da odeš da pogledaš, bez cimanja da ustaješ rano ujutru.

Baron Davis

pre 6 godina

Biraju se standardno igraci sa istoka i zapada, manje vise kao i obicno, ali onda Curry i Lebron biraju od tih igraca ko ce sa njima u timu da igra. Tako da ce timovi biti izmesani, nece biti Zapad/Istok.

goran

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.
 (General D V, 19. januar 2018 10:32)

Čuj Kari neće biti u 50 najbo.ljih Već sada je najbolji šuter svih vremena, ima 2 MVPa i lider je u svom timu koji je osvojio dva prstena.

Afc

pre 6 godina

Sinoc u Inside the NBA iznosili su svoje misljenje ko bi jos na zapadu trebao ici na all-star, Barkley je birao kako kaze JokiKa haha. Ako ne ove godine, siguran sam da ce neke iduce biti prisutan tu.

kris77

pre 6 godina

Ko će da igra bira se kao i do sad, po 5 startera i 7 rezervi po konferenciji, a kapiteni biraju sa kim će da igraju bez obzira na konferenciju. Prvo će da izaberu s kim će od izabranih startera da igraju, a posle isto tako i sa rezervnim igračima. Bar sam ja to tako razumeo. Ima na zvaničnom sajtu članak all-star draft explained.

Ilija Dukić

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Nema istoka i zapada ove sezone, nego tim Dzejmsa i tim Karija, pa ce njih dvojica birati svoje timove od preostalih 22 igraca

a

pre 6 godina

@Mikoli Pa ne bi bilo posteno da igraci biraju bilo koga, samo zbog dobrih odnosa. Ovako su glasove dobili najbolji u dosadasnjem delu, pa se od njih orave timovi. Npr, da je drugacije mozda bi Lebron birao Karmela itd..

Boxer

pre 6 godina

@ Mikoli

Koliko sam ja razumeo navijaci su izabrali startere, a treneri ce zamene, i onda ce valjda sve igrace da "bace na dve gomile" i kapiteni biraju.. Lebron i Stef ce da izaberu po jos cetri startera, i osam nevezano za konferencije.. Trenera nema.. Pa imamo sastav tipa: Lebron, Durent, Embid, Harden, Janis.. Ako gresim neka me neko ispravi.. Jedino sta mi nikako nije jasno je kako ce ovo doneti neizvesnost.. Utakmice su postale "glupe" jer nema takmicarskog znacaja, a ocigledno ni prestiza.. Bude nekoliko dobrih poteza, ali je utakmica prosle godine bila jako dosadna..

ne komentarisi

pre 6 godina

(Dejo, 19. januar 2018 11:07)

Druze ne moze Kari birati Kajira.
Igra se East-West, u ekipi Istoka je vec Kajri, tako ne zna da li si u opste procitao vest...

Amaterasu

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Ako se dobro secam (citao nesto pre par meseci) nema vise podele Istok- Zapad, nego kapiteni biraju. Dakle starteri sa recimo Zapada su izabrani ali nece igrati u istoj ekipi, pa na primer LeBron moze da izabere Irvinga sa istoka pa Kazinsa sa zapada itd. Bukvalno kao kad smo se kao deca delili pa se posle svadjamo 'ti si prvi birao, bolje si igrace imao'!

Sto je vrlo realan scenario kad pogledas koliko su ove danasnje zvezde razmazene.

vojkan

pre 6 godina

poslednji all star vredan gledanja i ujedno Jordanov poslednji nastup,je bio 2003.Imao je takmicarskog karaktera,ako pogledate jos unazad,recimo 1996 videcete da je broj poena bio isti kao da se igra takmicarska utakmica a ja i dan danas pred spavanje pustim,po meni najbolji duel iz 2001 god kada je Divac upao kao zamena za O Nil kada je najlepsi trenutak utakmice bila asistencija o table za Mcrejdija.A sada mi se cini nekako bezveze,pogledajte samo broj poena,ne igra se odbrana,samo se utrkuju ko ce biti MVP i ko ce besmislenije zakucati a svi stilovi zakucavanja su vec izmisljeni kada se 2000 pojavio na takmicenju Karter i eto,bas zbog toga bih voleo da vidim i njega i Novickog na all staru,pa i Jasona Terija koji jos uvek igra aktivno kosarku a nikada nije imao prilike da ucestvuje....eto,to je moje misljenje,da treba da se obelezi,treba,da se sacuva neka tredicija koja dugo traje,ali po mom misljenju,ovi nazivi timova po igracima su besmisao,a mozda me je vreme pregazilo,mozda sam ja kao 19 godisnjak ipak ostao na nivou te utakmice iz 2001 godine

axwell

pre 6 godina

@Mikoli

prve petorke su vec birane (50% navijaci, 25% igraci, 25% mediji) podeljene na istok i zapad.

rezervne igrace biraju treneri, ali ne i za koje ekipe ce igrati. te igrace biraju lebron i kari neizmenicno u svoje timove (lebron za istok, kari za zapad)

Mikoli

pre 6 godina

Kari i Džejms su dobili najviše glasova navijača pa će oni kao kapiteni na draftu birati saigrače.

Starteri iz Istočne konferencije biće Kajri Irving iz Bostona, Demar Derozan iz Toronta, Džoel Embid iz Filadelfije i Janis Adetokunbo iz Milvokija. Sa druge strane biće Karijev saigrač Kevin Durent, dvojica igrača Nju Orelansa Entoni Dejvis i Demarkus Kazins, kao i Džejms Harden iz Hjustona.

Startere su birali navijači, mediji i igrači.

Treneri svake konferencije biraće rezervne igrače, a sastav Karijeve i Džejmsove ekipe biće objavljen narednog četvrtka.

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...

kris77

pre 6 godina

Biće interesantno da se vidi ko će koga da izabere. Moj izbor rezervi:
Rasel Vestbruk
Džimi Batler
Drejmond Grin
Lamarkus Oldridž
Karl Entoni Tauns
Demijen Lilard
Klej Tompson
na zapadu

Viktor Oladipo
Bredli Bil
Kristaps Porzingis
Al Horford
Andre Dramond
Goran Dragić
Kajl Lauri
na istoku

To su moji kandidati, uz startere sa čijim se izborom apsolutno slažem. Ozbiljni kandidati su i Lu Vilijams, Kris Pol, Pol Džordž pa i Nikola Jokić na zapadu, a na istoku u obzir dolaze i Kevin Lov, Džon Vol, Ben Simons i Tobajas Haris. Voleo bi da čujem predloge drugih koji prate pa da razmenimo mišljenja.

ja

pre 6 godina

Ovo je bas glupost.. Dzejms moze birari Durenta, Vestbruka, Hardena j sve koji ni nisu s njim u konferenciji... Nema vise zapad protiv istokaa.. Cista glupost.

General D V

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.

srpko

pre 6 godina

bez trunke smisla... zasto su samo prve petorke podeljene striktno istok- zapad a rezerve se mogu birati iz obe konferencije koga hoce?!?

mracna dusa

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih

Mikoli

pre 6 godina

Kari i Džejms su dobili najviše glasova navijača pa će oni kao kapiteni na draftu birati saigrače.

Starteri iz Istočne konferencije biće Kajri Irving iz Bostona, Demar Derozan iz Toronta, Džoel Embid iz Filadelfije i Janis Adetokunbo iz Milvokija. Sa druge strane biće Karijev saigrač Kevin Durent, dvojica igrača Nju Orelansa Entoni Dejvis i Demarkus Kazins, kao i Džejms Harden iz Hjustona.

Startere su birali navijači, mediji i igrači.

Treneri svake konferencije biraće rezervne igrače, a sastav Karijeve i Džejmsove ekipe biće objavljen narednog četvrtka.

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...

goran

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.
 (General D V, 19. januar 2018 10:32)

Čuj Kari neće biti u 50 najbo.ljih Već sada je najbolji šuter svih vremena, ima 2 MVPa i lider je u svom timu koji je osvojio dva prstena.

Amaterasu

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Ako se dobro secam (citao nesto pre par meseci) nema vise podele Istok- Zapad, nego kapiteni biraju. Dakle starteri sa recimo Zapada su izabrani ali nece igrati u istoj ekipi, pa na primer LeBron moze da izabere Irvinga sa istoka pa Kazinsa sa zapada itd. Bukvalno kao kad smo se kao deca delili pa se posle svadjamo 'ti si prvi birao, bolje si igrace imao'!

Sto je vrlo realan scenario kad pogledas koliko su ove danasnje zvezde razmazene.

mracna dusa

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih

Baron Davis

pre 6 godina

Biraju se standardno igraci sa istoka i zapada, manje vise kao i obicno, ali onda Curry i Lebron biraju od tih igraca ko ce sa njima u timu da igra. Tako da ce timovi biti izmesani, nece biti Zapad/Istok.

vojkan

pre 6 godina

poslednji all star vredan gledanja i ujedno Jordanov poslednji nastup,je bio 2003.Imao je takmicarskog karaktera,ako pogledate jos unazad,recimo 1996 videcete da je broj poena bio isti kao da se igra takmicarska utakmica a ja i dan danas pred spavanje pustim,po meni najbolji duel iz 2001 god kada je Divac upao kao zamena za O Nil kada je najlepsi trenutak utakmice bila asistencija o table za Mcrejdija.A sada mi se cini nekako bezveze,pogledajte samo broj poena,ne igra se odbrana,samo se utrkuju ko ce biti MVP i ko ce besmislenije zakucati a svi stilovi zakucavanja su vec izmisljeni kada se 2000 pojavio na takmicenju Karter i eto,bas zbog toga bih voleo da vidim i njega i Novickog na all staru,pa i Jasona Terija koji jos uvek igra aktivno kosarku a nikada nije imao prilike da ucestvuje....eto,to je moje misljenje,da treba da se obelezi,treba,da se sacuva neka tredicija koja dugo traje,ali po mom misljenju,ovi nazivi timova po igracima su besmisao,a mozda me je vreme pregazilo,mozda sam ja kao 19 godisnjak ipak ostao na nivou te utakmice iz 2001 godine

kris77

pre 6 godina

Ko će da igra bira se kao i do sad, po 5 startera i 7 rezervi po konferenciji, a kapiteni biraju sa kim će da igraju bez obzira na konferenciju. Prvo će da izaberu s kim će od izabranih startera da igraju, a posle isto tako i sa rezervnim igračima. Bar sam ja to tako razumeo. Ima na zvaničnom sajtu članak all-star draft explained.

Afc

pre 6 godina

Sinoc u Inside the NBA iznosili su svoje misljenje ko bi jos na zapadu trebao ici na all-star, Barkley je birao kako kaze JokiKa haha. Ako ne ove godine, siguran sam da ce neke iduce biti prisutan tu.

kris77

pre 6 godina

Biće interesantno da se vidi ko će koga da izabere. Moj izbor rezervi:
Rasel Vestbruk
Džimi Batler
Drejmond Grin
Lamarkus Oldridž
Karl Entoni Tauns
Demijen Lilard
Klej Tompson
na zapadu

Viktor Oladipo
Bredli Bil
Kristaps Porzingis
Al Horford
Andre Dramond
Goran Dragić
Kajl Lauri
na istoku

To su moji kandidati, uz startere sa čijim se izborom apsolutno slažem. Ozbiljni kandidati su i Lu Vilijams, Kris Pol, Pol Džordž pa i Nikola Jokić na zapadu, a na istoku u obzir dolaze i Kevin Lov, Džon Vol, Ben Simons i Tobajas Haris. Voleo bi da čujem predloge drugih koji prate pa da razmenimo mišljenja.

Boxer

pre 6 godina

@ Mikoli

Koliko sam ja razumeo navijaci su izabrali startere, a treneri ce zamene, i onda ce valjda sve igrace da "bace na dve gomile" i kapiteni biraju.. Lebron i Stef ce da izaberu po jos cetri startera, i osam nevezano za konferencije.. Trenera nema.. Pa imamo sastav tipa: Lebron, Durent, Embid, Harden, Janis.. Ako gresim neka me neko ispravi.. Jedino sta mi nikako nije jasno je kako ce ovo doneti neizvesnost.. Utakmice su postale "glupe" jer nema takmicarskog znacaja, a ocigledno ni prestiza.. Bude nekoliko dobrih poteza, ali je utakmica prosle godine bila jako dosadna..

General D V

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.

axwell

pre 6 godina

@Mikoli

prve petorke su vec birane (50% navijaci, 25% igraci, 25% mediji) podeljene na istok i zapad.

rezervne igrace biraju treneri, ali ne i za koje ekipe ce igrati. te igrace biraju lebron i kari neizmenicno u svoje timove (lebron za istok, kari za zapad)

Ivan NS

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mracna dusa, 19. januar 2018 10:51)

Što se tiče All Star utakmica, na njima je baš Shaq bio najobičniji cirkuzant. Ako ti je do toga, javiću ti kada bude gostovao neki dobar cirkus, pa da odeš da pogledaš, bez cimanja da ustaješ rano ujutru.

srpko

pre 6 godina

bez trunke smisla... zasto su samo prve petorke podeljene striktno istok- zapad a rezerve se mogu birati iz obe konferencije koga hoce?!?

ja

pre 6 godina

Ovo je bas glupost.. Dzejms moze birari Durenta, Vestbruka, Hardena j sve koji ni nisu s njim u konferenciji... Nema vise zapad protiv istokaa.. Cista glupost.

a

pre 6 godina

@Mikoli Pa ne bi bilo posteno da igraci biraju bilo koga, samo zbog dobrih odnosa. Ovako su glasove dobili najbolji u dosadasnjem delu, pa se od njih orave timovi. Npr, da je drugacije mozda bi Lebron birao Karmela itd..

Bojan

pre 6 godina

(vojkan, 19. januar 2018 12:54)
ne znam bas da li bih se slozio da je tolika razlika.
Poslednje 4 godine jeste all-star nekako bez ikakvog zara. Ali pricati o tome da je all-star pre 2003. bio mnogo kompetitivniji je jednostavno netacno. I u vreme dok se u ligi postizalo ispod 100 poena po mecu u proseku, na all staru se postizalo i po 140-50.
ipak pre 4 godine kada se prvi put preslo 160 poena, to je bio bas znak da nesto debelo nije u redu sa ovim takmicenjem, ada ne govorim ovo proslogodisnje sa rezultatom 19x-18x
zevanje.

Ilija Dukić

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Nema istoka i zapada ove sezone, nego tim Dzejmsa i tim Karija, pa ce njih dvojica birati svoje timove od preostalih 22 igraca

Nba fan

pre 6 godina

Kris77 - Ja bih pre wall umesto laurija i Dragic obavezno u tim jer Miami igra jako dobro.

Na zapadu koliko god nekim ljudima zvuci ludo, mislim da ima mesta za Jokica ukoliko odigra jos nekoliko sjajnih partija. Mark Gasola nema vise, lenarda nece biti. Mislim da se Jokicu otvorila mogucnost.

mracna dusa

pre 6 godina

@Ivan NS

Pa valjda all star I sluzi da vidimo sto bi ti rekao "cirkus" ali sam zeleo da kazem da je tada bilo bolje.. Bilo je mnogo vise atrakcije plus dobrih poteza plus bilo je jos neke kompeticije medju igracima.. Samo pogledaj sta je Stiv Nes radio na tim utakmicama.
A sto se tice tog cirkusa koji svi pominju da se igra pre play offa.. To vam se cini jer pogledajte igrace koji igraju.. Karija, Durenta, Dzejmsa, Irvinga itd je nemoguce cuvati, zato se I igra tako "cirkuski" I "nema odbrane" .. NBA je mnogo veca liga od Evrope I po igracima I po organizaciji

kris77

pre 6 godina

Stavio sam Laurija jer je Toronto drugi na istoku cele sezone a Vašington ide gore dole, a Bil po meni igra bolju sezonu od Vola, plus je Vol propustio nekih 2-3 nedelje tako da mi je logicnije da Toronto ima 2 predstavnika na olstaru, iz istog razloga sam stavio Dragića u tim jer po meni cetvrtoplasirana ekipa konferencije mora da ima predstavnika, a Dragić je najbolji igrac Majamija bez dileme, bez obzira na malo slabije brojke u odnosu na Laurija, Vola i Simonsa recimo.

Oki

pre 6 godina

Znači ono glasanje od strane publike je bio otprilike običan klikbejt. To govori činjenica da se Kazins na primer nije našao u prvih 12 nijednom u toku glasanja a da sad igra startnu postavu (nemam ništa protiv Bugija naravno). Čak i da učestvuju stvarno gledaoci to verovatno utiče od 10-20% na konačan ishod. Glavnu reč ovde vode igrači, mediji i treneri što nije toliko loše ali bi barem trebalo da naglase to a ne da lože masu i da privlače publiku da posećuju njihov sajt koji i nije toliko opširan, mnogi portali vezani za nba a koji nisu u sklopu nba rade mnogo bolji posao. S druge strane bilo bi lepo da puste jednom publiku da sama izglasa igrače. Valjda će se najvise gledati ono što publika sama izglasa.

goran

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neshobojanic@gmail.com, 19. januar 2018 16:25)

"alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad" reče čovek.

kris77

pre 6 godina

Sto se zapada tice, konkurencija je brutalna, a Denver je pao ispod crte za plej of, zato mislim da ce prednost dobiti neki drugi igraci iz bolje plasiranih ekipa, pa I Kliperse koji su trenutno sam ostavostavioobezaolstarcigracaa madarlo vrlocmoguceu ViLujVilijams medjumedjurrezervamatumestoaKlejasTompsonasedmi. Moraju da se ispostuju pozicije, po 2 beka i 3 igraca na krilnim ili centarskim pozicijama za prvu i drugu petorku i 2 takozvana vajld kard igraca bez obzira na poziciju, tako da kad stavim Vestbruka i Batlera na bekove i Grina, Oldridza i Taunsa na unutrasnje pozicije, a siguran sam da ce oni biti izabrani, ostaju samo 2 mesta za Tompsona, Lilarda, Krisa Pola, Pola Dzordza, Lu Vilijamsa i Nikolu Jokica. Priznaces da je izbor nemoguc.

delboj

pre 6 godina

Dzejms i Kari biraju ekipu od statera. Dzejms ima pravo prvog pika zbog najveceg broja glasova, do kraja petroke biraju nazimjenicno. Konferencije nijesu bitne. Nije ovo lose, moze da probudi neki takmicarski zar kod igraca. Kad Kari i on izaberu petorke, oni isti biraju i trenere. Treneri biraju po ostalih 7 rezervi u ekipi po istom principu a ne vezano za konferenciju. Tako da svakakvih promjena ima. Petorke se vec mogu nagadjati. Samo je pitanje koga ce prvoga izabrati Dzejms. Moze Durenta, Kajrija, a mozda i Janisa.
Tipujem:
1. Dzejms, 2. Kajri, 3. Janis, 4. Dejvis 5. Kazins
1. Kari, 2. Djurent, 3. Harden, 4. Embid 5. Derozan

ne komentarisi

pre 6 godina

(Dejo, 19. januar 2018 11:07)

Druze ne moze Kari birati Kajira.
Igra se East-West, u ekipi Istoka je vec Kajri, tako ne zna da li si u opste procitao vest...

neshobojanic@gmail.com

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala

General D V

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.

ja

pre 6 godina

Ovo je bas glupost.. Dzejms moze birari Durenta, Vestbruka, Hardena j sve koji ni nisu s njim u konferenciji... Nema vise zapad protiv istokaa.. Cista glupost.

ne komentarisi

pre 6 godina

(Dejo, 19. januar 2018 11:07)

Druze ne moze Kari birati Kajira.
Igra se East-West, u ekipi Istoka je vec Kajri, tako ne zna da li si u opste procitao vest...

Mikoli

pre 6 godina

Kari i Džejms su dobili najviše glasova navijača pa će oni kao kapiteni na draftu birati saigrače.

Starteri iz Istočne konferencije biće Kajri Irving iz Bostona, Demar Derozan iz Toronta, Džoel Embid iz Filadelfije i Janis Adetokunbo iz Milvokija. Sa druge strane biće Karijev saigrač Kevin Durent, dvojica igrača Nju Orelansa Entoni Dejvis i Demarkus Kazins, kao i Džejms Harden iz Hjustona.

Startere su birali navijači, mediji i igrači.

Treneri svake konferencije biraće rezervne igrače, a sastav Karijeve i Džejmsove ekipe biće objavljen narednog četvrtka.

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...

srpko

pre 6 godina

bez trunke smisla... zasto su samo prve petorke podeljene striktno istok- zapad a rezerve se mogu birati iz obe konferencije koga hoce?!?

mracna dusa

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih

kris77

pre 6 godina

Biće interesantno da se vidi ko će koga da izabere. Moj izbor rezervi:
Rasel Vestbruk
Džimi Batler
Drejmond Grin
Lamarkus Oldridž
Karl Entoni Tauns
Demijen Lilard
Klej Tompson
na zapadu

Viktor Oladipo
Bredli Bil
Kristaps Porzingis
Al Horford
Andre Dramond
Goran Dragić
Kajl Lauri
na istoku

To su moji kandidati, uz startere sa čijim se izborom apsolutno slažem. Ozbiljni kandidati su i Lu Vilijams, Kris Pol, Pol Džordž pa i Nikola Jokić na zapadu, a na istoku u obzir dolaze i Kevin Lov, Džon Vol, Ben Simons i Tobajas Haris. Voleo bi da čujem predloge drugih koji prate pa da razmenimo mišljenja.

goran

pre 6 godina

Kakav cirkus. Cuj tim stef kari?!? alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad a ne da on predvodi neku ekipu. Sta su izludeli? Treba da bude kao i do sad Istok vs Zapad i to je to.
 (General D V, 19. januar 2018 10:32)

Čuj Kari neće biti u 50 najbo.ljih Već sada je najbolji šuter svih vremena, ima 2 MVPa i lider je u svom timu koji je osvojio dva prstena.

Ivan NS

pre 6 godina

Nije ovo vise all star.. Za mene poslednji All star bio kada je igrao Sekil O'Nil.. posle toga su igraci nekako losiji u poredjenju sa tim all starom, I nema vise atraktivnih poteza vec trojke uglavnom sto ubija draz a I nema asistencija kao sto je radio Stiv Nes npr.. Nisam siguran da l cu ostati budan I ove godine kao I prethodnih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mracna dusa, 19. januar 2018 10:51)

Što se tiče All Star utakmica, na njima je baš Shaq bio najobičniji cirkuzant. Ako ti je do toga, javiću ti kada bude gostovao neki dobar cirkus, pa da odeš da pogledaš, bez cimanja da ustaješ rano ujutru.

Afc

pre 6 godina

Sinoc u Inside the NBA iznosili su svoje misljenje ko bi jos na zapadu trebao ici na all-star, Barkley je birao kako kaze JokiKa haha. Ako ne ove godine, siguran sam da ce neke iduce biti prisutan tu.

neshobojanic@gmail.com

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala

vojkan

pre 6 godina

poslednji all star vredan gledanja i ujedno Jordanov poslednji nastup,je bio 2003.Imao je takmicarskog karaktera,ako pogledate jos unazad,recimo 1996 videcete da je broj poena bio isti kao da se igra takmicarska utakmica a ja i dan danas pred spavanje pustim,po meni najbolji duel iz 2001 god kada je Divac upao kao zamena za O Nil kada je najlepsi trenutak utakmice bila asistencija o table za Mcrejdija.A sada mi se cini nekako bezveze,pogledajte samo broj poena,ne igra se odbrana,samo se utrkuju ko ce biti MVP i ko ce besmislenije zakucati a svi stilovi zakucavanja su vec izmisljeni kada se 2000 pojavio na takmicenju Karter i eto,bas zbog toga bih voleo da vidim i njega i Novickog na all staru,pa i Jasona Terija koji jos uvek igra aktivno kosarku a nikada nije imao prilike da ucestvuje....eto,to je moje misljenje,da treba da se obelezi,treba,da se sacuva neka tredicija koja dugo traje,ali po mom misljenju,ovi nazivi timova po igracima su besmisao,a mozda me je vreme pregazilo,mozda sam ja kao 19 godisnjak ipak ostao na nivou te utakmice iz 2001 godine

kris77

pre 6 godina

Sto se zapada tice, konkurencija je brutalna, a Denver je pao ispod crte za plej of, zato mislim da ce prednost dobiti neki drugi igraci iz bolje plasiranih ekipa, pa I Kliperse koji su trenutno sam ostavostavioobezaolstarcigracaa madarlo vrlocmoguceu ViLujVilijams medjumedjurrezervamatumestoaKlejasTompsonasedmi. Moraju da se ispostuju pozicije, po 2 beka i 3 igraca na krilnim ili centarskim pozicijama za prvu i drugu petorku i 2 takozvana vajld kard igraca bez obzira na poziciju, tako da kad stavim Vestbruka i Batlera na bekove i Grina, Oldridza i Taunsa na unutrasnje pozicije, a siguran sam da ce oni biti izabrani, ostaju samo 2 mesta za Tompsona, Lilarda, Krisa Pola, Pola Dzordza, Lu Vilijamsa i Nikolu Jokica. Priznaces da je izbor nemoguc.

goran

pre 6 godina

@goran covek je rekao da kari nije u 50 naj ikada a ne da to nece biti takodje kari mozda predvodi svoj tim al njegov tim je 2 put bio sampion nba a on niti jednom mvp finala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neshobojanic@gmail.com, 19. januar 2018 16:25)

"alo bre pa on nije niti ce biti medju 50 najboljih ikad" reče čovek.

delboj

pre 6 godina

Dzejms i Kari biraju ekipu od statera. Dzejms ima pravo prvog pika zbog najveceg broja glasova, do kraja petroke biraju nazimjenicno. Konferencije nijesu bitne. Nije ovo lose, moze da probudi neki takmicarski zar kod igraca. Kad Kari i on izaberu petorke, oni isti biraju i trenere. Treneri biraju po ostalih 7 rezervi u ekipi po istom principu a ne vezano za konferenciju. Tako da svakakvih promjena ima. Petorke se vec mogu nagadjati. Samo je pitanje koga ce prvoga izabrati Dzejms. Moze Durenta, Kajrija, a mozda i Janisa.
Tipujem:
1. Dzejms, 2. Kajri, 3. Janis, 4. Dejvis 5. Kazins
1. Kari, 2. Djurent, 3. Harden, 4. Embid 5. Derozan

Ilija Dukić

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Nema istoka i zapada ove sezone, nego tim Dzejmsa i tim Karija, pa ce njih dvojica birati svoje timove od preostalih 22 igraca

axwell

pre 6 godina

@Mikoli

prve petorke su vec birane (50% navijaci, 25% igraci, 25% mediji) podeljene na istok i zapad.

rezervne igrace biraju treneri, ali ne i za koje ekipe ce igrati. te igrace biraju lebron i kari neizmenicno u svoje timove (lebron za istok, kari za zapad)

Amaterasu

pre 6 godina

Nesto mi nije jasno ovde. Startere izabrali igraci i navijaci, klupu biraju treneri, a ova dvojica biraju saigrace. Koje saigrace ako su vec svi ostali izabrani...
(Mikoli, 19. januar 2018 11:58)

Ako se dobro secam (citao nesto pre par meseci) nema vise podele Istok- Zapad, nego kapiteni biraju. Dakle starteri sa recimo Zapada su izabrani ali nece igrati u istoj ekipi, pa na primer LeBron moze da izabere Irvinga sa istoka pa Kazinsa sa zapada itd. Bukvalno kao kad smo se kao deca delili pa se posle svadjamo 'ti si prvi birao, bolje si igrace imao'!

Sto je vrlo realan scenario kad pogledas koliko su ove danasnje zvezde razmazene.

Boxer

pre 6 godina

@ Mikoli

Koliko sam ja razumeo navijaci su izabrali startere, a treneri ce zamene, i onda ce valjda sve igrace da "bace na dve gomile" i kapiteni biraju.. Lebron i Stef ce da izaberu po jos cetri startera, i osam nevezano za konferencije.. Trenera nema.. Pa imamo sastav tipa: Lebron, Durent, Embid, Harden, Janis.. Ako gresim neka me neko ispravi.. Jedino sta mi nikako nije jasno je kako ce ovo doneti neizvesnost.. Utakmice su postale "glupe" jer nema takmicarskog znacaja, a ocigledno ni prestiza.. Bude nekoliko dobrih poteza, ali je utakmica prosle godine bila jako dosadna..

Bojan

pre 6 godina

(vojkan, 19. januar 2018 12:54)
ne znam bas da li bih se slozio da je tolika razlika.
Poslednje 4 godine jeste all-star nekako bez ikakvog zara. Ali pricati o tome da je all-star pre 2003. bio mnogo kompetitivniji je jednostavno netacno. I u vreme dok se u ligi postizalo ispod 100 poena po mecu u proseku, na all staru se postizalo i po 140-50.
ipak pre 4 godine kada se prvi put preslo 160 poena, to je bio bas znak da nesto debelo nije u redu sa ovim takmicenjem, ada ne govorim ovo proslogodisnje sa rezultatom 19x-18x
zevanje.

Baron Davis

pre 6 godina

Biraju se standardno igraci sa istoka i zapada, manje vise kao i obicno, ali onda Curry i Lebron biraju od tih igraca ko ce sa njima u timu da igra. Tako da ce timovi biti izmesani, nece biti Zapad/Istok.

Nba fan

pre 6 godina

Kris77 - Ja bih pre wall umesto laurija i Dragic obavezno u tim jer Miami igra jako dobro.

Na zapadu koliko god nekim ljudima zvuci ludo, mislim da ima mesta za Jokica ukoliko odigra jos nekoliko sjajnih partija. Mark Gasola nema vise, lenarda nece biti. Mislim da se Jokicu otvorila mogucnost.

kris77

pre 6 godina

Stavio sam Laurija jer je Toronto drugi na istoku cele sezone a Vašington ide gore dole, a Bil po meni igra bolju sezonu od Vola, plus je Vol propustio nekih 2-3 nedelje tako da mi je logicnije da Toronto ima 2 predstavnika na olstaru, iz istog razloga sam stavio Dragića u tim jer po meni cetvrtoplasirana ekipa konferencije mora da ima predstavnika, a Dragić je najbolji igrac Majamija bez dileme, bez obzira na malo slabije brojke u odnosu na Laurija, Vola i Simonsa recimo.

Oki

pre 6 godina

Znači ono glasanje od strane publike je bio otprilike običan klikbejt. To govori činjenica da se Kazins na primer nije našao u prvih 12 nijednom u toku glasanja a da sad igra startnu postavu (nemam ništa protiv Bugija naravno). Čak i da učestvuju stvarno gledaoci to verovatno utiče od 10-20% na konačan ishod. Glavnu reč ovde vode igrači, mediji i treneri što nije toliko loše ali bi barem trebalo da naglase to a ne da lože masu i da privlače publiku da posećuju njihov sajt koji i nije toliko opširan, mnogi portali vezani za nba a koji nisu u sklopu nba rade mnogo bolji posao. S druge strane bilo bi lepo da puste jednom publiku da sama izglasa igrače. Valjda će se najvise gledati ono što publika sama izglasa.

a

pre 6 godina

@Mikoli Pa ne bi bilo posteno da igraci biraju bilo koga, samo zbog dobrih odnosa. Ovako su glasove dobili najbolji u dosadasnjem delu, pa se od njih orave timovi. Npr, da je drugacije mozda bi Lebron birao Karmela itd..

kris77

pre 6 godina

Ko će da igra bira se kao i do sad, po 5 startera i 7 rezervi po konferenciji, a kapiteni biraju sa kim će da igraju bez obzira na konferenciju. Prvo će da izaberu s kim će od izabranih startera da igraju, a posle isto tako i sa rezervnim igračima. Bar sam ja to tako razumeo. Ima na zvaničnom sajtu članak all-star draft explained.

mracna dusa

pre 6 godina

@Ivan NS

Pa valjda all star I sluzi da vidimo sto bi ti rekao "cirkus" ali sam zeleo da kazem da je tada bilo bolje.. Bilo je mnogo vise atrakcije plus dobrih poteza plus bilo je jos neke kompeticije medju igracima.. Samo pogledaj sta je Stiv Nes radio na tim utakmicama.
A sto se tice tog cirkusa koji svi pominju da se igra pre play offa.. To vam se cini jer pogledajte igrace koji igraju.. Karija, Durenta, Dzejmsa, Irvinga itd je nemoguce cuvati, zato se I igra tako "cirkuski" I "nema odbrane" .. NBA je mnogo veca liga od Evrope I po igracima I po organizaciji