Četvrtak, 18.01.2018.

11:27

Venger: Sančes ide, ali dolaze Mhitarjan i Obamejang

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da će Aleksis Sančes najverovatnije napustiti klub i preći u Mančester Junajted.

Izvor:

Venger: Sanèes ide, ali dolaze Mhitarjan i Obamejang IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzile, 18. januar 2018 17:56)

Profit 700 miliona? A koliki su im troskovi, pa dug prema bankama...
(tel, 18. januar 2018 19:16)

Kad se covek potpise Dzile znas da ocekuje da drzava placa troskove.

Red Veteran

pre 6 godina

(@ Sir Djavo, 18. januar 2018 16:57)
Stručnjak, sedi dole... čista jedinica!
Možeš da simpatišeš neki klub ili ne, al' toliko mržnje prema Junajtedu nemaju ni najokoreliji Liverpulovci...

Pa

pre 6 godina

S obzirom da ostaje Ozil sa Miktarijanom i jos jednim pojacanjem bio to Malkolm ili Obamejang bice to odlican napad .Mogli bi mozda da udju onda u prvih cetiri .Voleo bi opet Arsenal da igra onaj njihov leprsav fudbal kao nekad ,mozda bi sa ovim pojacanjima to bilo moguce .

Рајко od Расине

pre 6 godina

Realnost ispred svega; Sančez i Ozil su bili ozbiljni igrači sve do trenutka kada su umislili da vrede više od Arsenala. Za nauk je da su mnogi otišli iz istih pobuda iz Arsenala (Anry, Rejes, Ture, Adebajor...) i ako pisci komentara dobro pamte, znamo kako su završili karijere. O Vengeru pročitajte priču Žorža Vee!

mr.wolf

pre 6 godina

@(Sir Djavo, 18. januar 2018 14:55)

Kazes United je imao slabu konkurenciju. Jeste, ali je njihova jacina nacinila protivnike slabim konkurentima. Bili su za.klasu bolji od svih u ligi.

Ko je uopste Bajernu konkurent kroz istoriju ? Pa niko, jer uglavnom imaju za klasu jaci tim. I sada nije drugacije.
Tvojom logikom treba da ih omalovazavamo ?
Ili Real da omalovazavamo jer za prvih 6 titula ES tek oni nisu imali neku konkurenciju.
Barselonu da omalovazavamo zato sto 70% trofeja osvojili od Ronaldinja, pa Mesija do sada. Gde su bili oni '70,'80 pa i '90tih ?
Sustina :
Ne zamlacuj se, sport je to, dolaze faze i dominacije... nekada je to Milan, nekada Liverpul, nekada Barsa, nekad United... mozda i City u buducnosti... uzivaj.

Dzile

pre 6 godina

Junajted je mnogo nabio komplekse fanovima ovog lepog sporta jer su godinama bili dominantni u premijer ligi. Naravno da im svi zele neuspeh sad kada nema Fergusona. Omalovazavaju svaki uspeh koji je ostvaren posle Aleksa, a ne kapiraju da ce tek da ojacaju za godinu, dve. Sto se tice finansija, juce sam citao da su imali profit od 700 miliona funti prosle godine. Naravno, uvek cu vise to da cenim nego neke naftase (siti, psg). Sto se tice Sanceza, nece razocarati sigurno. Nadam se i da ce Miki da proigra u Arsenalu. Sportski pozdrav svim dobrim ljudima.

bmiles

pre 6 godina

Meni su najsmesniji oni komentari koji "smenjuju" Vengera!Alo bre,taj "profesor" (kako ga svi nazivaju) traje evo vec decenijama!Presisao je i SAF po broju vodjenja utakmica u Premier ligi sa zavidnim procentom pobeda!Otkako je dominirao ranih 90-tih sa Arsenalom i svake godine bez obzira kakvim je sastavom igrao domogao se nekog takmicenja u Evro ligama!Mislite li vi da kao kod nas moze "ulica" da smenjuje trenera!?Profit i poslovanje kluba je najvaznije vlasnicima odavno!Arsenal ima najveci procenat posete u PL i smatra se "gospodskim" klubom Londona!Venger ce otici sam,niko ga nece oterati,i verujte zna on kad ce doci kraj!Za sada jos ce te se nadgledati njega na klupi Arsenala,pomirite se ili ucutite!Primera radi ja nisam navijac inostranih klubova i to nikad necu biti,samo simpatisem i volim da gledam fudbal.Mozda upravo zbog toga gledam ispravnije na desavanja u fudbalu od mnogih.Ali to je njihova greska(upuceno komentarima koji lose govore o necemu sto uopste neznaju),mladi su naucice,imaju vremena.I sve vam je oprosteno!

mr.wolf

pre 6 godina

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.
(snupi, 18. januar 2018 15:57)

I zato sto je bio prosek igrao je u Realu, Milanu....
Cudo da nisu kupili nekog ko nije prosek i ispod toga ???

Robin Hood

pre 6 godina

@Igore , decko sta naprica ....
Znas li samo koliko iznosi Mancesterov ugovor sa Servoletom ?!
Ne treba im nista vise bukvalno, svi ostali vidovi prihoda glupa su suvi plus! Bukvalno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sancez zeljan trofeja,a ide u Junajted...
(Dzontra Volta, 18. januar 2018 16:28)

Ajde da sumiramo, sta je Siti osvojio pod Gvardiolom, a sta Junajted pod Murinjom? Cekam.

nista o nicemu

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju
(Luka, 18. januar 2018 12:42)

Zato sto Siti ima zaradu od reklamiranja kompanija ciji su vlasnici i vlasnici Sitija, a Junajted na osnovu brenda.

Sir Djavo

pre 6 godina

Stefane gledao sam i previse utakmica Junajteda sa Skolsom, Gigdom itd i to nema uopste veze sa onim sto sam napisao, drugo nema razloga sta da mi bude krivo, trece ne znas ni sta znaci rijec kompleksi jer da znas rijesio bi ih se kao i svaki navijac Junajteda koji tupi suplju pricu. Najvise trofeja je osvojeno kad su pare stigle, dvije Lp uz svu srecu ovoga svijeta a o kupovini igraca pa vidim koliko su mocni. Martial, Lukaku, Rojo, Blind nema stvarno sve igracine zato je i minus 12. Nek Ameri ulazu sto vise pa se branite jos i jace, otkako nema Veba slabo skroz vam ide a otkako i drugi imaju novca titula zaobilazi OT u sirokom luku. Srek je najgledaniji film a istovremeno i junak OT-a, ste ces djeca to vole.

Obelix

pre 6 godina

Prica da Arsenal nema para ne pije vodu, bar ne od kada je stadion napravljen. Imaju najveci prihod od karata, tv prava ogromna... Klub je drugi najbogatiji na svetu, a po vrednosti je na 6 mestu, dok je po PROFITU PRVI na svetu. Jednostavno nece da trose pare i kada trose, bas ih lose trose.

stefan

pre 6 godina

Jos stoper( ekstra klasa),bekovi i to je to. Sasvim ok tim. De Hea- Valensia,Bali,Dzons,Sho Matic- Erera Sancez- Pogba- Marsijal Lukaku Napad da se najtežis,sredina super,golman nema bolji,jos malo zadnja linija da se popuni i to je to!

snupi

pre 6 godina

"Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. "

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.

Stefan

pre 6 godina

Sir djavo najveci kompleksas pored onog galijanija. Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. Mogu da kupe koga god hoce. Daj Boze da si pogledao bar jedan mec koji su igrali zajedno Gigs, Skols, Bekam itd. Ne bi tako pricao. Mada, covek svasta prica kad mu je krivo.

Sir Djavo

pre 6 godina

Barselona je prodala Sančeza Real Ozila oba tima su nastavila sa trofejima čak i više nego u njihovo vrijeme dok je Arsenal sa njima po prvi put ispao iz 4. To dosta govori. Drugo Mančester je američki klub, ima američkog vlasnika i ogromne sponzore, zašto zato što su hodajući marketing, tim koji nije ni u 5 po trofejima kad zbrojiš LP i domaće prvenstvo, iskoristili su momentum 90-ih kad je liga zapala u krizu a pojavili se talentovani klinci, od Bekama koji nije ružan napravili mega-zvijezdu jer DB je ljepotan u odnosu na Skolsa, Nevila, Ferdinanda a na spram Mladinija je smiješan. Medjutim brak sa Posh je došao kao šlag na tortu i napravili su mediji vrlo smišljeno pravu revoluciju jer su privukli pažnju maksimalno, tim koji nije imao rivala ili je imao na dvije tri godine kada je Arsenal igrao španskim stilom pa je pokorio Ostrvo, medjutim rutina malih utakmica je dovela UTD do brojnih titula i tu je nastao show. Ljudima je lako podvaliti eh sad da se razumijemo dobar je klub MU ali navijači nek smire doživljaj. Trenutno najplaćeniji tim na svijetu po kvaliteti nisu u 5 u Evropi, ljude koje imaju bi drugi mogli uzeti dok u vrijeme Fergusona niko ne bi ni mogao pomisliti da kupi Gigsa, Skolsa, Vidića recimo itd. Jednostavno čovjek koji ih vodi će trošiti nemilice, dug Junajteda je u top 5 svijetu bez obzira na silan novac to nije dovoljno.

marko

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno...
(igor, 18. januar 2018 12:26)

Улаже Арсенал јако пуно и то у плате играча, зато и крш играчи остају у Арсеналу до краја уговора јер знају да нигде такве плате неће имати. Венгер мање плаћа обештећења, али на плате даје стрхаовито пуно. Тако да однос уложено враћено који се гледа кроз плате играча је уствари катастрофалан. И то је суштина проблема Венгера, што ем што доведе играче који на тржишту вреде мало, ем те играче кроз плате претплати и онда се добију играчи којима се у суштини и не игра јер су или без мотивације, или недовољно мотивисани за тренинге и стално повређени. Или што је још горе испадају у игри, праве глупе фаулове, стално нешто гестикулирају. Ево задња, центархалфу је свако убацивање са стране проблем јер човек стално касни, кад изађе напред обавезно прави глупи фаул јер је свестан да испада из игре, везни играч исто испада и прави глупе фаулове и добија картоне, а при томе корнер не уме да изведе и апсолутно ни једну шансу не може да направи, а не дао Бог неки дриблинг, једноставно мука и гледати. И то је и Арсеналу стање, сви до краја уговора и мало мало пола тима повређено. Како год се окрене види се да је Венгер апсолутни кривац за овакво стање.

igor

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno, kao drugo godinama unazad arsenal ne moze da se nosi sa sitijem,celzijem,junajtedom 8-2,6-1,6-3.....samo su neki od poraza u poslednji 4-5 godina,a koliko su dobri i koliko mogu da se nose sa sitijem govori tabela siti 62 poena - arsenal 39 p, sto znaci arsenal zaostaje 23 poena posle 22 kola,do kraja sezone ocekujem + 40 ,i kaze da mogu da se nose salu na stranu mislim da je arsenalu potrebni jedan psihijatar u klubu da pregleda vengera nego da kupuju nove igrace,jel samo senilan covek ne proda igraca u leto za 60 mil,-a proda ga u januaru za 30 mil,ili jos gore zameni sa igracem koji van forme,sancez,ozil,mozda odu i za dzabe ko zna sve je moguce kod vengera

krca

pre 6 godina

dobro je neka ide..... covek je nezadovoljan i ne igra ni 50% od onog sto ume..... ako dodje mihitarijan i obamejang bice to lepa ekipa i da se vrati koselni i mustafi i da igramo sa 4 4 2 sa belerinom i kolasincom kao klasicni bekovi

Miki28

pre 6 godina

Luka, vrvt si mlad pa ne znas ali ne bi bilo lose da se malo upoznas sa istorijom Utd. Cak mi i ne smeta kad trosi Siti ali zato nema sta ko da se buni kad trosi Utd jer su to njihove pare, pare koje klub sam zaradi a sto Siti i dosta klubova moze da sanja. Siti to radi vjestackim upumpavanjem para u klub, gdje gazda preko svojih kompanija sklapa ugovore i ubacuje novac u klub.

Luka

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Koliko vidim, nigdje nije rekao da je Obamejang blizu dolaska i iskreno ne vjerujem da ce on izabrati Arsenal. Mhitarjan bi im mogao puno znaciti... Aleksis klasa.

NinjaCommando

pre 6 godina

Arsene Wenger on Alexis Sanchez’s wage at Man Utd: "I respect Man Utd because they generate the resources they pay to their players themselves."


Venger objasnio, gospodin.

NinjaCommando

pre 6 godina

Arsene Wenger on Alexis Sanchez’s wage at Man Utd: "I respect Man Utd because they generate the resources they pay to their players themselves."


Venger objasnio, gospodin.

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Koliko vidim, nigdje nije rekao da je Obamejang blizu dolaska i iskreno ne vjerujem da ce on izabrati Arsenal. Mhitarjan bi im mogao puno znaciti... Aleksis klasa.

krca

pre 6 godina

dobro je neka ide..... covek je nezadovoljan i ne igra ni 50% od onog sto ume..... ako dodje mihitarijan i obamejang bice to lepa ekipa i da se vrati koselni i mustafi i da igramo sa 4 4 2 sa belerinom i kolasincom kao klasicni bekovi

igor

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno, kao drugo godinama unazad arsenal ne moze da se nosi sa sitijem,celzijem,junajtedom 8-2,6-1,6-3.....samo su neki od poraza u poslednji 4-5 godina,a koliko su dobri i koliko mogu da se nose sa sitijem govori tabela siti 62 poena - arsenal 39 p, sto znaci arsenal zaostaje 23 poena posle 22 kola,do kraja sezone ocekujem + 40 ,i kaze da mogu da se nose salu na stranu mislim da je arsenalu potrebni jedan psihijatar u klubu da pregleda vengera nego da kupuju nove igrace,jel samo senilan covek ne proda igraca u leto za 60 mil,-a proda ga u januaru za 30 mil,ili jos gore zameni sa igracem koji van forme,sancez,ozil,mozda odu i za dzabe ko zna sve je moguce kod vengera

Luka

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju

Miki28

pre 6 godina

Luka, vrvt si mlad pa ne znas ali ne bi bilo lose da se malo upoznas sa istorijom Utd. Cak mi i ne smeta kad trosi Siti ali zato nema sta ko da se buni kad trosi Utd jer su to njihove pare, pare koje klub sam zaradi a sto Siti i dosta klubova moze da sanja. Siti to radi vjestackim upumpavanjem para u klub, gdje gazda preko svojih kompanija sklapa ugovore i ubacuje novac u klub.

Рајко od Расине

pre 6 godina

Realnost ispred svega; Sančez i Ozil su bili ozbiljni igrači sve do trenutka kada su umislili da vrede više od Arsenala. Za nauk je da su mnogi otišli iz istih pobuda iz Arsenala (Anry, Rejes, Ture, Adebajor...) i ako pisci komentara dobro pamte, znamo kako su završili karijere. O Vengeru pročitajte priču Žorža Vee!

mr.wolf

pre 6 godina

@(Sir Djavo, 18. januar 2018 14:55)

Kazes United je imao slabu konkurenciju. Jeste, ali je njihova jacina nacinila protivnike slabim konkurentima. Bili su za.klasu bolji od svih u ligi.

Ko je uopste Bajernu konkurent kroz istoriju ? Pa niko, jer uglavnom imaju za klasu jaci tim. I sada nije drugacije.
Tvojom logikom treba da ih omalovazavamo ?
Ili Real da omalovazavamo jer za prvih 6 titula ES tek oni nisu imali neku konkurenciju.
Barselonu da omalovazavamo zato sto 70% trofeja osvojili od Ronaldinja, pa Mesija do sada. Gde su bili oni '70,'80 pa i '90tih ?
Sustina :
Ne zamlacuj se, sport je to, dolaze faze i dominacije... nekada je to Milan, nekada Liverpul, nekada Barsa, nekad United... mozda i City u buducnosti... uzivaj.

Obelix

pre 6 godina

Prica da Arsenal nema para ne pije vodu, bar ne od kada je stadion napravljen. Imaju najveci prihod od karata, tv prava ogromna... Klub je drugi najbogatiji na svetu, a po vrednosti je na 6 mestu, dok je po PROFITU PRVI na svetu. Jednostavno nece da trose pare i kada trose, bas ih lose trose.

marko

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno...
(igor, 18. januar 2018 12:26)

Улаже Арсенал јако пуно и то у плате играча, зато и крш играчи остају у Арсеналу до краја уговора јер знају да нигде такве плате неће имати. Венгер мање плаћа обештећења, али на плате даје стрхаовито пуно. Тако да однос уложено враћено који се гледа кроз плате играча је уствари катастрофалан. И то је суштина проблема Венгера, што ем што доведе играче који на тржишту вреде мало, ем те играче кроз плате претплати и онда се добију играчи којима се у суштини и не игра јер су или без мотивације, или недовољно мотивисани за тренинге и стално повређени. Или што је још горе испадају у игри, праве глупе фаулове, стално нешто гестикулирају. Ево задња, центархалфу је свако убацивање са стране проблем јер човек стално касни, кад изађе напред обавезно прави глупи фаул јер је свестан да испада из игре, везни играч исто испада и прави глупе фаулове и добија картоне, а при томе корнер не уме да изведе и апсолутно ни једну шансу не може да направи, а не дао Бог неки дриблинг, једноставно мука и гледати. И то је и Арсеналу стање, сви до краја уговора и мало мало пола тима повређено. Како год се окрене види се да је Венгер апсолутни кривац за овакво стање.

bmiles

pre 6 godina

Meni su najsmesniji oni komentari koji "smenjuju" Vengera!Alo bre,taj "profesor" (kako ga svi nazivaju) traje evo vec decenijama!Presisao je i SAF po broju vodjenja utakmica u Premier ligi sa zavidnim procentom pobeda!Otkako je dominirao ranih 90-tih sa Arsenalom i svake godine bez obzira kakvim je sastavom igrao domogao se nekog takmicenja u Evro ligama!Mislite li vi da kao kod nas moze "ulica" da smenjuje trenera!?Profit i poslovanje kluba je najvaznije vlasnicima odavno!Arsenal ima najveci procenat posete u PL i smatra se "gospodskim" klubom Londona!Venger ce otici sam,niko ga nece oterati,i verujte zna on kad ce doci kraj!Za sada jos ce te se nadgledati njega na klupi Arsenala,pomirite se ili ucutite!Primera radi ja nisam navijac inostranih klubova i to nikad necu biti,samo simpatisem i volim da gledam fudbal.Mozda upravo zbog toga gledam ispravnije na desavanja u fudbalu od mnogih.Ali to je njihova greska(upuceno komentarima koji lose govore o necemu sto uopste neznaju),mladi su naucice,imaju vremena.I sve vam je oprosteno!

nista o nicemu

pre 6 godina

Sancez zeljan trofeja,a ide u Junajted...
(Dzontra Volta, 18. januar 2018 16:28)

Ajde da sumiramo, sta je Siti osvojio pod Gvardiolom, a sta Junajted pod Murinjom? Cekam.

mr.wolf

pre 6 godina

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.
(snupi, 18. januar 2018 15:57)

I zato sto je bio prosek igrao je u Realu, Milanu....
Cudo da nisu kupili nekog ko nije prosek i ispod toga ???

Dzile

pre 6 godina

Junajted je mnogo nabio komplekse fanovima ovog lepog sporta jer su godinama bili dominantni u premijer ligi. Naravno da im svi zele neuspeh sad kada nema Fergusona. Omalovazavaju svaki uspeh koji je ostvaren posle Aleksa, a ne kapiraju da ce tek da ojacaju za godinu, dve. Sto se tice finansija, juce sam citao da su imali profit od 700 miliona funti prosle godine. Naravno, uvek cu vise to da cenim nego neke naftase (siti, psg). Sto se tice Sanceza, nece razocarati sigurno. Nadam se i da ce Miki da proigra u Arsenalu. Sportski pozdrav svim dobrim ljudima.

Stefan

pre 6 godina

Sir djavo najveci kompleksas pored onog galijanija. Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. Mogu da kupe koga god hoce. Daj Boze da si pogledao bar jedan mec koji su igrali zajedno Gigs, Skols, Bekam itd. Ne bi tako pricao. Mada, covek svasta prica kad mu je krivo.

Pa

pre 6 godina

S obzirom da ostaje Ozil sa Miktarijanom i jos jednim pojacanjem bio to Malkolm ili Obamejang bice to odlican napad .Mogli bi mozda da udju onda u prvih cetiri .Voleo bi opet Arsenal da igra onaj njihov leprsav fudbal kao nekad ,mozda bi sa ovim pojacanjima to bilo moguce .

nista o nicemu

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju
(Luka, 18. januar 2018 12:42)

Zato sto Siti ima zaradu od reklamiranja kompanija ciji su vlasnici i vlasnici Sitija, a Junajted na osnovu brenda.

Sir Djavo

pre 6 godina

Barselona je prodala Sančeza Real Ozila oba tima su nastavila sa trofejima čak i više nego u njihovo vrijeme dok je Arsenal sa njima po prvi put ispao iz 4. To dosta govori. Drugo Mančester je američki klub, ima američkog vlasnika i ogromne sponzore, zašto zato što su hodajući marketing, tim koji nije ni u 5 po trofejima kad zbrojiš LP i domaće prvenstvo, iskoristili su momentum 90-ih kad je liga zapala u krizu a pojavili se talentovani klinci, od Bekama koji nije ružan napravili mega-zvijezdu jer DB je ljepotan u odnosu na Skolsa, Nevila, Ferdinanda a na spram Mladinija je smiješan. Medjutim brak sa Posh je došao kao šlag na tortu i napravili su mediji vrlo smišljeno pravu revoluciju jer su privukli pažnju maksimalno, tim koji nije imao rivala ili je imao na dvije tri godine kada je Arsenal igrao španskim stilom pa je pokorio Ostrvo, medjutim rutina malih utakmica je dovela UTD do brojnih titula i tu je nastao show. Ljudima je lako podvaliti eh sad da se razumijemo dobar je klub MU ali navijači nek smire doživljaj. Trenutno najplaćeniji tim na svijetu po kvaliteti nisu u 5 u Evropi, ljude koje imaju bi drugi mogli uzeti dok u vrijeme Fergusona niko ne bi ni mogao pomisliti da kupi Gigsa, Skolsa, Vidića recimo itd. Jednostavno čovjek koji ih vodi će trošiti nemilice, dug Junajteda je u top 5 svijetu bez obzira na silan novac to nije dovoljno.

snupi

pre 6 godina

"Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. "

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.

Robin Hood

pre 6 godina

@Igore , decko sta naprica ....
Znas li samo koliko iznosi Mancesterov ugovor sa Servoletom ?!
Ne treba im nista vise bukvalno, svi ostali vidovi prihoda glupa su suvi plus! Bukvalno.

stefan

pre 6 godina

Jos stoper( ekstra klasa),bekovi i to je to. Sasvim ok tim. De Hea- Valensia,Bali,Dzons,Sho Matic- Erera Sancez- Pogba- Marsijal Lukaku Napad da se najtežis,sredina super,golman nema bolji,jos malo zadnja linija da se popuni i to je to!

Sir Djavo

pre 6 godina

Stefane gledao sam i previse utakmica Junajteda sa Skolsom, Gigdom itd i to nema uopste veze sa onim sto sam napisao, drugo nema razloga sta da mi bude krivo, trece ne znas ni sta znaci rijec kompleksi jer da znas rijesio bi ih se kao i svaki navijac Junajteda koji tupi suplju pricu. Najvise trofeja je osvojeno kad su pare stigle, dvije Lp uz svu srecu ovoga svijeta a o kupovini igraca pa vidim koliko su mocni. Martial, Lukaku, Rojo, Blind nema stvarno sve igracine zato je i minus 12. Nek Ameri ulazu sto vise pa se branite jos i jace, otkako nema Veba slabo skroz vam ide a otkako i drugi imaju novca titula zaobilazi OT u sirokom luku. Srek je najgledaniji film a istovremeno i junak OT-a, ste ces djeca to vole.

Red Veteran

pre 6 godina

(@ Sir Djavo, 18. januar 2018 16:57)
Stručnjak, sedi dole... čista jedinica!
Možeš da simpatišeš neki klub ili ne, al' toliko mržnje prema Junajtedu nemaju ni najokoreliji Liverpulovci...

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzile, 18. januar 2018 17:56)

Profit 700 miliona? A koliki su im troskovi, pa dug prema bankama...
(tel, 18. januar 2018 19:16)

Kad se covek potpise Dzile znas da ocekuje da drzava placa troskove.

Luka

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju

Sir Djavo

pre 6 godina

Barselona je prodala Sančeza Real Ozila oba tima su nastavila sa trofejima čak i više nego u njihovo vrijeme dok je Arsenal sa njima po prvi put ispao iz 4. To dosta govori. Drugo Mančester je američki klub, ima američkog vlasnika i ogromne sponzore, zašto zato što su hodajući marketing, tim koji nije ni u 5 po trofejima kad zbrojiš LP i domaće prvenstvo, iskoristili su momentum 90-ih kad je liga zapala u krizu a pojavili se talentovani klinci, od Bekama koji nije ružan napravili mega-zvijezdu jer DB je ljepotan u odnosu na Skolsa, Nevila, Ferdinanda a na spram Mladinija je smiješan. Medjutim brak sa Posh je došao kao šlag na tortu i napravili su mediji vrlo smišljeno pravu revoluciju jer su privukli pažnju maksimalno, tim koji nije imao rivala ili je imao na dvije tri godine kada je Arsenal igrao španskim stilom pa je pokorio Ostrvo, medjutim rutina malih utakmica je dovela UTD do brojnih titula i tu je nastao show. Ljudima je lako podvaliti eh sad da se razumijemo dobar je klub MU ali navijači nek smire doživljaj. Trenutno najplaćeniji tim na svijetu po kvaliteti nisu u 5 u Evropi, ljude koje imaju bi drugi mogli uzeti dok u vrijeme Fergusona niko ne bi ni mogao pomisliti da kupi Gigsa, Skolsa, Vidića recimo itd. Jednostavno čovjek koji ih vodi će trošiti nemilice, dug Junajteda je u top 5 svijetu bez obzira na silan novac to nije dovoljno.

igor

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno, kao drugo godinama unazad arsenal ne moze da se nosi sa sitijem,celzijem,junajtedom 8-2,6-1,6-3.....samo su neki od poraza u poslednji 4-5 godina,a koliko su dobri i koliko mogu da se nose sa sitijem govori tabela siti 62 poena - arsenal 39 p, sto znaci arsenal zaostaje 23 poena posle 22 kola,do kraja sezone ocekujem + 40 ,i kaze da mogu da se nose salu na stranu mislim da je arsenalu potrebni jedan psihijatar u klubu da pregleda vengera nego da kupuju nove igrace,jel samo senilan covek ne proda igraca u leto za 60 mil,-a proda ga u januaru za 30 mil,ili jos gore zameni sa igracem koji van forme,sancez,ozil,mozda odu i za dzabe ko zna sve je moguce kod vengera

snupi

pre 6 godina

"Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. "

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.

krca

pre 6 godina

dobro je neka ide..... covek je nezadovoljan i ne igra ni 50% od onog sto ume..... ako dodje mihitarijan i obamejang bice to lepa ekipa i da se vrati koselni i mustafi i da igramo sa 4 4 2 sa belerinom i kolasincom kao klasicni bekovi

marko

pre 6 godina

ali covek laze pa to nije normalno,kao prvo arsenal ima najvece prihode od prodaje ulaznica,+ 104 mil.od tv prava,plus godinama unazad ls, arsenal je pun love ali ne ulazu mnogo a i sto uloze je pogresno...
(igor, 18. januar 2018 12:26)

Улаже Арсенал јако пуно и то у плате играча, зато и крш играчи остају у Арсеналу до краја уговора јер знају да нигде такве плате неће имати. Венгер мање плаћа обештећења, али на плате даје стрхаовито пуно. Тако да однос уложено враћено који се гледа кроз плате играча је уствари катастрофалан. И то је суштина проблема Венгера, што ем што доведе играче који на тржишту вреде мало, ем те играче кроз плате претплати и онда се добију играчи којима се у суштини и не игра јер су или без мотивације, или недовољно мотивисани за тренинге и стално повређени. Или што је још горе испадају у игри, праве глупе фаулове, стално нешто гестикулирају. Ево задња, центархалфу је свако убацивање са стране проблем јер човек стално касни, кад изађе напред обавезно прави глупи фаул јер је свестан да испада из игре, везни играч исто испада и прави глупе фаулове и добија картоне, а при томе корнер не уме да изведе и апсолутно ни једну шансу не може да направи, а не дао Бог неки дриблинг, једноставно мука и гледати. И то је и Арсеналу стање, сви до краја уговора и мало мало пола тима повређено. Како год се окрене види се да је Венгер апсолутни кривац за овакво стање.

Sir Djavo

pre 6 godina

Stefane gledao sam i previse utakmica Junajteda sa Skolsom, Gigdom itd i to nema uopste veze sa onim sto sam napisao, drugo nema razloga sta da mi bude krivo, trece ne znas ni sta znaci rijec kompleksi jer da znas rijesio bi ih se kao i svaki navijac Junajteda koji tupi suplju pricu. Najvise trofeja je osvojeno kad su pare stigle, dvije Lp uz svu srecu ovoga svijeta a o kupovini igraca pa vidim koliko su mocni. Martial, Lukaku, Rojo, Blind nema stvarno sve igracine zato je i minus 12. Nek Ameri ulazu sto vise pa se branite jos i jace, otkako nema Veba slabo skroz vam ide a otkako i drugi imaju novca titula zaobilazi OT u sirokom luku. Srek je najgledaniji film a istovremeno i junak OT-a, ste ces djeca to vole.

stefan

pre 6 godina

Jos stoper( ekstra klasa),bekovi i to je to. Sasvim ok tim. De Hea- Valensia,Bali,Dzons,Sho Matic- Erera Sancez- Pogba- Marsijal Lukaku Napad da se najtežis,sredina super,golman nema bolji,jos malo zadnja linija da se popuni i to je to!

Miki28

pre 6 godina

Luka, vrvt si mlad pa ne znas ali ne bi bilo lose da se malo upoznas sa istorijom Utd. Cak mi i ne smeta kad trosi Siti ali zato nema sta ko da se buni kad trosi Utd jer su to njihove pare, pare koje klub sam zaradi a sto Siti i dosta klubova moze da sanja. Siti to radi vjestackim upumpavanjem para u klub, gdje gazda preko svojih kompanija sklapa ugovore i ubacuje novac u klub.

NinjaCommando

pre 6 godina

Arsene Wenger on Alexis Sanchez’s wage at Man Utd: "I respect Man Utd because they generate the resources they pay to their players themselves."


Venger objasnio, gospodin.

Stefan

pre 6 godina

Sir djavo najveci kompleksas pored onog galijanija. Sine, pomiri se sa tim da je Junajted najbogatiji klub na svetu. Mogu da kupe koga god hoce. Daj Boze da si pogledao bar jedan mec koji su igrali zajedno Gigs, Skols, Bekam itd. Ne bi tako pricao. Mada, covek svasta prica kad mu je krivo.

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Koliko vidim, nigdje nije rekao da je Obamejang blizu dolaska i iskreno ne vjerujem da ce on izabrati Arsenal. Mhitarjan bi im mogao puno znaciti... Aleksis klasa.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sancez zeljan trofeja,a ide u Junajted...
(Dzontra Volta, 18. januar 2018 16:28)

Ajde da sumiramo, sta je Siti osvojio pod Gvardiolom, a sta Junajted pod Murinjom? Cekam.

bmiles

pre 6 godina

Meni su najsmesniji oni komentari koji "smenjuju" Vengera!Alo bre,taj "profesor" (kako ga svi nazivaju) traje evo vec decenijama!Presisao je i SAF po broju vodjenja utakmica u Premier ligi sa zavidnim procentom pobeda!Otkako je dominirao ranih 90-tih sa Arsenalom i svake godine bez obzira kakvim je sastavom igrao domogao se nekog takmicenja u Evro ligama!Mislite li vi da kao kod nas moze "ulica" da smenjuje trenera!?Profit i poslovanje kluba je najvaznije vlasnicima odavno!Arsenal ima najveci procenat posete u PL i smatra se "gospodskim" klubom Londona!Venger ce otici sam,niko ga nece oterati,i verujte zna on kad ce doci kraj!Za sada jos ce te se nadgledati njega na klupi Arsenala,pomirite se ili ucutite!Primera radi ja nisam navijac inostranih klubova i to nikad necu biti,samo simpatisem i volim da gledam fudbal.Mozda upravo zbog toga gledam ispravnije na desavanja u fudbalu od mnogih.Ali to je njihova greska(upuceno komentarima koji lose govore o necemu sto uopste neznaju),mladi su naucice,imaju vremena.I sve vam je oprosteno!

nista o nicemu

pre 6 godina

Vi sto kazete City umetan klub, United zaradio sam svoje pare. A kako mislite da je United poceo? Verovatno je u tom trenutku imao vise para od ostalih klubova pa se polako izdigao rezultatima iznad njih. Zasto su Zvezda i Partizan najveci klubovi a nije neki stariji klub od njih dvoje? Zato sto su verovatno imali veca sredstva i ulaganja kad su ih osnovali i na konto toga su se izdigli iznad svih ostalih. Svako je poceo tako da je imao vise para od drugoga i doveo bolje igrace a posle rezultatima i titulama pravio istoriju
(Luka, 18. januar 2018 12:42)

Zato sto Siti ima zaradu od reklamiranja kompanija ciji su vlasnici i vlasnici Sitija, a Junajted na osnovu brenda.

Dzile

pre 6 godina

Junajted je mnogo nabio komplekse fanovima ovog lepog sporta jer su godinama bili dominantni u premijer ligi. Naravno da im svi zele neuspeh sad kada nema Fergusona. Omalovazavaju svaki uspeh koji je ostvaren posle Aleksa, a ne kapiraju da ce tek da ojacaju za godinu, dve. Sto se tice finansija, juce sam citao da su imali profit od 700 miliona funti prosle godine. Naravno, uvek cu vise to da cenim nego neke naftase (siti, psg). Sto se tice Sanceza, nece razocarati sigurno. Nadam se i da ce Miki da proigra u Arsenalu. Sportski pozdrav svim dobrim ljudima.

Obelix

pre 6 godina

Prica da Arsenal nema para ne pije vodu, bar ne od kada je stadion napravljen. Imaju najveci prihod od karata, tv prava ogromna... Klub je drugi najbogatiji na svetu, a po vrednosti je na 6 mestu, dok je po PROFITU PRVI na svetu. Jednostavno nece da trose pare i kada trose, bas ih lose trose.

mr.wolf

pre 6 godina

Ovo jednostavno nije tacno i imas listu finansijski najmocnijih klubova, mislim na kupovnu moc i finansijsko zdravlje .Ko je platio prosirenje kapaciteta Old Traforda za 100% pocetkom devedestih, u trenutku kad Junajted nije imao velik trofej 25 godina? Pusti te price o prirodnim i vestackim klubovima, svi su vestacki,samo su neki poceli to pre 50 godina pa je ta cinjenica isparila iz kolektivnog secanja. Sto se tice Bekamovih fudbalskih sposobnosto. Sve sto je znao je slobodnjak i centarsut,ostalo prosek ili ispod.
(snupi, 18. januar 2018 15:57)

I zato sto je bio prosek igrao je u Realu, Milanu....
Cudo da nisu kupili nekog ko nije prosek i ispod toga ???

mr.wolf

pre 6 godina

@(Sir Djavo, 18. januar 2018 14:55)

Kazes United je imao slabu konkurenciju. Jeste, ali je njihova jacina nacinila protivnike slabim konkurentima. Bili su za.klasu bolji od svih u ligi.

Ko je uopste Bajernu konkurent kroz istoriju ? Pa niko, jer uglavnom imaju za klasu jaci tim. I sada nije drugacije.
Tvojom logikom treba da ih omalovazavamo ?
Ili Real da omalovazavamo jer za prvih 6 titula ES tek oni nisu imali neku konkurenciju.
Barselonu da omalovazavamo zato sto 70% trofeja osvojili od Ronaldinja, pa Mesija do sada. Gde su bili oni '70,'80 pa i '90tih ?
Sustina :
Ne zamlacuj se, sport je to, dolaze faze i dominacije... nekada je to Milan, nekada Liverpul, nekada Barsa, nekad United... mozda i City u buducnosti... uzivaj.

Рајко od Расине

pre 6 godina

Realnost ispred svega; Sančez i Ozil su bili ozbiljni igrači sve do trenutka kada su umislili da vrede više od Arsenala. Za nauk je da su mnogi otišli iz istih pobuda iz Arsenala (Anry, Rejes, Ture, Adebajor...) i ako pisci komentara dobro pamte, znamo kako su završili karijere. O Vengeru pročitajte priču Žorža Vee!

Robin Hood

pre 6 godina

@Igore , decko sta naprica ....
Znas li samo koliko iznosi Mancesterov ugovor sa Servoletom ?!
Ne treba im nista vise bukvalno, svi ostali vidovi prihoda glupa su suvi plus! Bukvalno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzile, 18. januar 2018 17:56)

Profit 700 miliona? A koliki su im troskovi, pa dug prema bankama...
(tel, 18. januar 2018 19:16)

Kad se covek potpise Dzile znas da ocekuje da drzava placa troskove.

Pa

pre 6 godina

S obzirom da ostaje Ozil sa Miktarijanom i jos jednim pojacanjem bio to Malkolm ili Obamejang bice to odlican napad .Mogli bi mozda da udju onda u prvih cetiri .Voleo bi opet Arsenal da igra onaj njihov leprsav fudbal kao nekad ,mozda bi sa ovim pojacanjima to bilo moguce .

Red Veteran

pre 6 godina

(@ Sir Djavo, 18. januar 2018 16:57)
Stručnjak, sedi dole... čista jedinica!
Možeš da simpatišeš neki klub ili ne, al' toliko mržnje prema Junajtedu nemaju ni najokoreliji Liverpulovci...