Sreda, 17.01.2018.

16:30

Klop pozajmio Grujića Kardifu

Srpski fudbaler Marko Grujić provešće narednih šest meseci u Kardifu kao pozajmljen igrač Liverpula, saopštio je velški klub.

Izvor: B92

Klop pozajmio Grujiæa Kardifu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdaš

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan [...]
(Štreberčina, 17. januar 2018 16:19)

Nije Gruja previše zagrizao, nego ga je Zvezda prodala da bi uzela kintu.. Dečko u tom trenutku nije hteo ni da ide. Ostalo je sve na mestu @Štreberčina :)
Sve najbolje Grujo, naporan rad i pokazaćeš svoj talenat. Samo hrabro!! Pozdrav

krik naglas

pre 6 godina

nece brate proci ni u kardifu tamo se igra jos tezi fudbal nego u premjeru voleo bih da gresim ali nece bolje da je otisao u bilo koju ligu samo ne u englesku i nemacku nemamo mi taj kapacitet trcanja pun gas 90 minuta drugaciji je nas mentalitet i shvatanje fudbala od engleza i nemaca zato se tesko uklapamo jedini spas mu je da trener kardifa nije englez i setimo se da je jokan uzeo dok je vodio wotford savica iz zvezde pa ovaj nije odigrao ni minut za votford

Krle

pre 6 godina

U svakom slucaju dobro za decka bar ce igrati koliko toliko u Liverpulu je ulazi u zaostavnom vremenu samo,a i ne mora da znaci da kalibar za dobar klub pa i Matic je dosao u Celsi pa se nije snasao odma i nije odma poceo da igra ovako kao sad.

Tole

pre 6 godina

@croata

Tacno tako ili jesi ili nisi. Ako je ruza procvetace. Ali Grujic nije i to je trebao da ima na umu. Neko je Dembele, Asensio, Mbapee, Vudburn... koji jesu i mogu da igraju u velikim klubovima. Iako bas mladi.. Ali Grujic nije, i nema sta da trazi u velikim klubovima vec preko malih postepeno da gradi karijeru. I onda mozda dogura do Liverpula.

adriano_galliani

pre 6 godina

Poredis Stankovica sa trojicom turista?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sila, 17. januar 2018 19:55)

Да, Декију Станковићу је каријера била скоро па готова пре него што је дошао Мурињо, говоримо о годинама 2009. и 2010. То је сличан део каријере као и сам почетак, тешко је доћи до првог тима.. Флоп ником нашем није ни пружио прилику, битно да му Ловрен игра.

И онда зашто Лузерпул нема освојен ни бинго већ 10 година хаха.

moja kratka opservacija

pre 6 godina

Nasi igraci treba da shvate da je nasa liga jadna i bedna, a da se u najbolje timove ne moze doci iz JSL.Prvo treba otici u jače ekipe iz slabijih liga (tipa rusija, ukrajina, grčka,portugal,holandija,belgija) ili eventualno u slabije ekipe iz jačih liga,da bi se eventualno kroz veliki rad i napor stiglo do vrhunskih timova. Jer nasa liga je em amaterska, em korumpirana do zla boga, em je fudbal los, tereni uzasni, utakmice jadne, bez ikakvog uzbudjenja neizvesnosti,samim tim i bez mogucnosti za napredak. Treninzi loši, treneri jos gori.iz takvog razloga je tranzicija srpskih igrača u najbolje timove nemoguća misija.
Na Primer, ko je uspeo: KOlarov Ofka- Lacio -siti,Ivanović:ofka-lokomotiva-čelzi, Mijatović:Partizan-Valensija- pa onda Real, Stankovic Zvezda- Lacio- Inter, Mihajlovic:Zvezda Roma Samdoria Lazio na kraju inter, Darko Kovacevic: Zvezda- šefild- Socijedad-Juventus, Kezman- partizan -psv-čelzi. Svi su se oni godinama kalili da bi tek u u punoj zrelosti zaigrali za najbolje.
A sta rade sadašnji timovi iz srbije, Cim vide neke pare odmah prodaju igrača kao krpu, bez milosti i bez ikakvog obzira prema budućnosti tih mladića. Tu su naravno i halavi roditelji i još alaviji menađeri, koji te mlade ljude truju kako su oni mesi, ronaldo(koji su fenomeni, jedan u milijardu) i tako se desavaju Lazari markovici,Grujici,Ognjenovici, Tošici i ostali koji previše polete, i samim tim upropaste sebi karijere.

George

pre 6 godina

SMS, Grujic i Maksimovic su trilig koji ce u buducnosti ciniti vezni red nase reprezentacije. Nije lako izboriti se za mesto startera u ekipama kakve su Liverpul i Valensija, pogotovu kad si mlad igrac. Neko je lepo pomenuo, Matic je u njihovim godinama bio daleko od prvog tima Celsija, pa su posle skupo platili njegov povratak. A Grujic i Maksimovic imaju stofa da dostignu Maticev nivo.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Tu je i Zdjelar, krila Živković-Gaćinović, centarforovi Mitrović-Đurđević-Šaponjić.
Centarhalfovi Veljković-Babić, bekovi Gajić-Antonov, golmani Stojković-Dmitrovič-Rajković.
Selektori Mladen Krstajić-Veljko Paunović.

Budućnost naše reprezentacije je velika i blistava.
Jedna velika titula je realna opcija u budućim godinama naše reprezentacije.

croata

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.
(Millennium, 17. januar 2018 17:09)

Nije se liverpulu nudio ko na pijaci pa se cjenkali,vec je veliki klub odlucio da ga uzme. Ne znam kako grujic igra,al nisu ga uzeli bez veze,sigurno je potencijal kojeg su prepoznali kao moguce pojacanje. A za kaljenje,pa da se grujic ostvario kao gotov vrhunski igrac onda ne bi ni kostao kao sto je kostao vec bi bio kudikamo skuplji. E sad,neki potencijali eksplodiraju,a vecina ipak ne,zato je takva kupnja rizik i za klub i za igraca. Al mislim da prica o kaljenju u nekim osrednjim klubovima prije odlaska u velikane ne pije vodu. Po meni,ili jesi ili nisi.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@Novica
Da li ce Gruja uspeti, ne znam. Ali mi nije jasno po kom kriterijumu je Lazar atraktivniji igrac? Gruja upravo ima sve sto se od modernog veznog fudbalera trazi, gradja, korak, solidna tehnika, sut i mozak... Jedino mu nedostaje malo snage za PL ali ni Vidic nije mogao da izdrzi duel kada je stigao u MU pa je posle dobio nadimak Stena.... Gruja nije dobio pravu sansu a tu je problem izbor kluba... Nijedan nas igrac u Liverpulu nije dobio pravu sansu...Za njega je ovo sigurno bolje od klupe....

nemanja pariz

pre 6 godina

grujic je sam rekao da prelazi u liverpul pod uslovom da ne bude pozamljen nekom drugom timu nego da ima priliku da trenira i da se dokaze u liverpulu....

novica

pre 6 godina

(Mihajlović) Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Pišeš o Gruji tako samo zbog toga što je Iz Zvezde, a ne što si siguran u njegov kvalitet. Valjda ti je sad jasno da Gruja nema kvalitet za Premijerligaški nivo fudbala. A, varaš se da će u Kardifu biti starter. Ulaziće povremeno sa klupe, pa sve ređe i ređe i nestaće, odnosno vratiće se jednog dana u matični klub, Zvezdu. Moraš priznati da i Lazar Marković, koji je neuporedivo atraktivniji igrač od Gruje, u fudbalskom smislu ima promašenu karijeru iako je zaradio dosta novca. To je sudbina svih naših extra talenata kad golobradi odu u englesku ligu. No, šta je, tu je.

adriano_galliani

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlovic, 17. januar 2018 18:32)

Ма каквих црних 8 милиона евра (или 16 милиона марака), отишао је Перица за много мање. А тих 22 утакмице јединно ако рачунаш и тренинге.

Да је био таленат, био је.

nIKOLA

pre 6 godina

Nisu mi bas jasni ovi sto se pitaju kako je on ocekivao da ce igrati u Liverpulu. Pa se cude, pa ga prozivaju sta ce on tamo. Da pojasnim onima koji ne razumeju kako profesionalni sport funkcionise. Dakle, igras za neki klub. Skauti te primete, prate, preporuce klubu ( ili u novije vreme menadzeri ). Taj klub da ponudu i otkupi tvoj ugovor. Dakle nije on otisao u Liverpul i rekao : Sutra dolazim na trening, donosim sorc, dres i loptu. Nego je taj klub njega kupio.

adriano_galliani

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом.

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.

Mihajlovic

pre 6 godina

Možete samo da mu pljunete kroz prozor, dečko ima 21 godinu i već sada milione na računu! Igrao za Crvenu zvezdu, sa reprezentacijom do 20 godina bio prvak sveta, standardni mladi reprezentativac Srbije, igrao i za seniorsku reprezentaciju! Igrao za Liverpul, jedan od najvećih svetskih klubova! Marko brate moj svaka ti čast!

coldplayer

pre 6 godina

@mnogo dobro
Procitaj lepo pa ces videti.I komentar nije vazio samo za njega,ako si ga uopste procitao kako treba, vec se misli na pljuvanje svih sportista.Ne mogu bas da idem sa vesti na vest i da pisem isto.A ti ga omalovazavas u svom komentaru i pricas nesto.Ostvari se ti u bilo cemu koliko je on u ovom sportu i bices srecan.Doci u jedan klub kakav je Liverpul nije mala stvar.Sta ce biti dalje na njemu je.A te price da li je dao,kakav gol i u kojoj ligi nije bitno.Procenili ljudi da je za njih i tacka. Ko si ti da znas bolje od tih iz jednog Liverpula?Aj zdravo.

sila

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом. 

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.
(adriano_galliani, 17. januar 2018 19:08)

Poredis Stankovica sa trojicom turista?

brido

pre 6 godina

Mislim da Gruja zasluzuje da uspe. U pripremnom periodu je igrao odlicno i Klop je ozbiljno racunao na njega, steta samo sto su ga povrede ometale. Znaci nije 100% sve do njega. Nadam se da ce dostici pun potencijal u Kardifu.

Mihajlovic

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!

mnogo dobro

pre 6 godina

@coldplayer
Ko ga pljuje,ja ne vidim takve komentare za razliku od npr.Mitrovica,Markovica...koji su 10 puta ostvareniji igraci og Gruje u svakom pogledu a nazivaju ih prevarama od igraca.Ovaj decko se apsolutno nigde nije dokazao,odigrao dobru polusezonu u kukuruz ligi i dao onaj lep gol Radniku iz Surdulice.Ista stvar je i sa onim Radonjicem,decko igra tek prve mesece ozbiljnijeg fudbala,i toliko su ga izdigli da je Muslin oteran jer nije hteo da ga zove.Srpski fudbal je taoc menadzerisanja a deo tog sistema su novinari koji od prosek domacih igraca prave Mesije,time loze raju a igracu pune glavu i onda imamo gomile propalih talenata ili u ovom slucaju nedokazanih polutalenata

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.

coki

pre 6 godina

West Hem,Hadersfild(za koji su optimistic pisali kako ce Grujic lagano da bude u 11 u Hadersfildu i da je tamo sigurica),Aston Vila i na kraju zavrsi u raspalom Kardifu?Nadam se da ce se bar tamo izboriti da igra,ali klasicn nase novinarstvo..tako su i Katai i Brasanac prelazili u Barsu,Juve,Bajern pa zavrsili u Alavesu i Betisu a i tamo su cesto ni u rezervama nego na tribinama.

357

pre 6 godina

Zvezda ga je prodala jer je Liverpul najvise ponudio, nije ih bilo briga da li ce on tamo igrati ili grejati klupu. Trebao je odmah da bude prosledjen na pozajmicu, jasno je da iz domace lige ne mozes da igras u Premier ligi. U svakom slucaju bolje da igra nego da greje klupu.

brat iz huda

pre 6 godina

evo ga kreće, pozajmice... samo da ne prodje kao Lazar M. Gruja je dobar fudbaler, stamen, visok, dobar pas, kao i udarac, tesko mu je oduzeti loptu, ali mora da dobika sansu da igra duze da bi to pokazao. Srećno Grujo! samo radi budi uporan i vredan, i da te ne pojedu pare koje primas tamo. pozdrav

Hogar

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.
(coldplayer, 17. januar 2018 16:30)
Svaka čast za komentar.Ali njih boli sto decko sa 21 godinom ima milione a oni nemaju 200 eura ustedjevine...Kompleksi nize vrednosti.Cekaju da Djokovic izgubi ili Jokic odigra lose da bi njihovi zivoti imali smisla.Mali su to ljudi.

Štreberčina

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan. Ovdašnji pljuvaci ne priznaju kvalitet ako nije prvotimac i prvi strelac ekipe ili barem asistent. Nije svako Vidić ili Stanković. Biće Gruja dobar igrač samo da negde udje u ritam. I Matica se Čelzi otarasio pa vraćao za grdne pare. Dečko je mlad i uspešan, i treba podržati.

Uros Djurdjevic slinavi

pre 6 godina

Grujic ce uspeti, On je mlad decko, talentovan, fizicki veoma dobro gradjen mnogo je bolje sto je u Kardifu jer tamo moze da se nametne i da kasnije naplati sve muke.Setimo se Matica, Cezi ga se odrekao pa ga onda kasnije debelo platio.Velika je greska otici u Liverpul jer tamo moras biti vrhunski igrac da bi se nametnuo.Gruja je mlad i ima dve tri godine da stekne iskustvo i onda nece biti problema.

MHS

pre 6 godina

Najbolje resnje po njega. Nije dobio sansu iskljucivo zbog silnih sitnih povreda koje vuce od dolaska. Ovako ako sve bude u redu, bit ce starter u ok ekipi, dobit iskustvo i vratit se jaci. Ako ne, opet prodaja u neki turski klub ili slicno tome.

coldplayer

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@alex
Za tvoju informaciju Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, želeo je da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.
Na žalost u taj klub su ušli oni koji mu ne žele dobro, ni klubu ni njegovim najtalentovanijim igračima.

Srećno Marku u Kardifu, velika šteta što je takav talenat sprečen da se u potpunosti iskaže u Crvenoj zvezdi.

Istina

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da Engleska nikako nije obecana zemlja za nase fudbalere,pogotovo ne za mlade.Prejaka konkurencija,brz i ostar fudbal sa puno trcanja i duela,gotovo svaka ekipa sa po 20-25 podjednako dobrih igraca i tu nema milosti i cekanja da neko proradi ili se uklopi.

brat iz huda

pre 6 godina

evo ga kreće, pozajmice... samo da ne prodje kao Lazar M. Gruja je dobar fudbaler, stamen, visok, dobar pas, kao i udarac, tesko mu je oduzeti loptu, ali mora da dobika sansu da igra duze da bi to pokazao. Srećno Grujo! samo radi budi uporan i vredan, i da te ne pojedu pare koje primas tamo. pozdrav

Štreberčina

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan. Ovdašnji pljuvaci ne priznaju kvalitet ako nije prvotimac i prvi strelac ekipe ili barem asistent. Nije svako Vidić ili Stanković. Biće Gruja dobar igrač samo da negde udje u ritam. I Matica se Čelzi otarasio pa vraćao za grdne pare. Dečko je mlad i uspešan, i treba podržati.

Hogar

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.
(coldplayer, 17. januar 2018 16:30)
Svaka čast za komentar.Ali njih boli sto decko sa 21 godinom ima milione a oni nemaju 200 eura ustedjevine...Kompleksi nize vrednosti.Cekaju da Djokovic izgubi ili Jokic odigra lose da bi njihovi zivoti imali smisla.Mali su to ljudi.

coldplayer

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@alex
Za tvoju informaciju Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, želeo je da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.
Na žalost u taj klub su ušli oni koji mu ne žele dobro, ni klubu ni njegovim najtalentovanijim igračima.

Srećno Marku u Kardifu, velika šteta što je takav talenat sprečen da se u potpunosti iskaže u Crvenoj zvezdi.

357

pre 6 godina

Zvezda ga je prodala jer je Liverpul najvise ponudio, nije ih bilo briga da li ce on tamo igrati ili grejati klupu. Trebao je odmah da bude prosledjen na pozajmicu, jasno je da iz domace lige ne mozes da igras u Premier ligi. U svakom slucaju bolje da igra nego da greje klupu.

Istina

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da Engleska nikako nije obecana zemlja za nase fudbalere,pogotovo ne za mlade.Prejaka konkurencija,brz i ostar fudbal sa puno trcanja i duela,gotovo svaka ekipa sa po 20-25 podjednako dobrih igraca i tu nema milosti i cekanja da neko proradi ili se uklopi.

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.

Uros Djurdjevic slinavi

pre 6 godina

Grujic ce uspeti, On je mlad decko, talentovan, fizicki veoma dobro gradjen mnogo je bolje sto je u Kardifu jer tamo moze da se nametne i da kasnije naplati sve muke.Setimo se Matica, Cezi ga se odrekao pa ga onda kasnije debelo platio.Velika je greska otici u Liverpul jer tamo moras biti vrhunski igrac da bi se nametnuo.Gruja je mlad i ima dve tri godine da stekne iskustvo i onda nece biti problema.

MHS

pre 6 godina

Najbolje resnje po njega. Nije dobio sansu iskljucivo zbog silnih sitnih povreda koje vuce od dolaska. Ovako ako sve bude u redu, bit ce starter u ok ekipi, dobit iskustvo i vratit se jaci. Ako ne, opet prodaja u neki turski klub ili slicno tome.

Mihajlovic

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!

coki

pre 6 godina

West Hem,Hadersfild(za koji su optimistic pisali kako ce Grujic lagano da bude u 11 u Hadersfildu i da je tamo sigurica),Aston Vila i na kraju zavrsi u raspalom Kardifu?Nadam se da ce se bar tamo izboriti da igra,ali klasicn nase novinarstvo..tako su i Katai i Brasanac prelazili u Barsu,Juve,Bajern pa zavrsili u Alavesu i Betisu a i tamo su cesto ni u rezervama nego na tribinama.

adriano_galliani

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом.

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.

mnogo dobro

pre 6 godina

@coldplayer
Ko ga pljuje,ja ne vidim takve komentare za razliku od npr.Mitrovica,Markovica...koji su 10 puta ostvareniji igraci og Gruje u svakom pogledu a nazivaju ih prevarama od igraca.Ovaj decko se apsolutno nigde nije dokazao,odigrao dobru polusezonu u kukuruz ligi i dao onaj lep gol Radniku iz Surdulice.Ista stvar je i sa onim Radonjicem,decko igra tek prve mesece ozbiljnijeg fudbala,i toliko su ga izdigli da je Muslin oteran jer nije hteo da ga zove.Srpski fudbal je taoc menadzerisanja a deo tog sistema su novinari koji od prosek domacih igraca prave Mesije,time loze raju a igracu pune glavu i onda imamo gomile propalih talenata ili u ovom slucaju nedokazanih polutalenata

moja kratka opservacija

pre 6 godina

Nasi igraci treba da shvate da je nasa liga jadna i bedna, a da se u najbolje timove ne moze doci iz JSL.Prvo treba otici u jače ekipe iz slabijih liga (tipa rusija, ukrajina, grčka,portugal,holandija,belgija) ili eventualno u slabije ekipe iz jačih liga,da bi se eventualno kroz veliki rad i napor stiglo do vrhunskih timova. Jer nasa liga je em amaterska, em korumpirana do zla boga, em je fudbal los, tereni uzasni, utakmice jadne, bez ikakvog uzbudjenja neizvesnosti,samim tim i bez mogucnosti za napredak. Treninzi loši, treneri jos gori.iz takvog razloga je tranzicija srpskih igrača u najbolje timove nemoguća misija.
Na Primer, ko je uspeo: KOlarov Ofka- Lacio -siti,Ivanović:ofka-lokomotiva-čelzi, Mijatović:Partizan-Valensija- pa onda Real, Stankovic Zvezda- Lacio- Inter, Mihajlovic:Zvezda Roma Samdoria Lazio na kraju inter, Darko Kovacevic: Zvezda- šefild- Socijedad-Juventus, Kezman- partizan -psv-čelzi. Svi su se oni godinama kalili da bi tek u u punoj zrelosti zaigrali za najbolje.
A sta rade sadašnji timovi iz srbije, Cim vide neke pare odmah prodaju igrača kao krpu, bez milosti i bez ikakvog obzira prema budućnosti tih mladića. Tu su naravno i halavi roditelji i još alaviji menađeri, koji te mlade ljude truju kako su oni mesi, ronaldo(koji su fenomeni, jedan u milijardu) i tako se desavaju Lazari markovici,Grujici,Ognjenovici, Tošici i ostali koji previše polete, i samim tim upropaste sebi karijere.

George

pre 6 godina

SMS, Grujic i Maksimovic su trilig koji ce u buducnosti ciniti vezni red nase reprezentacije. Nije lako izboriti se za mesto startera u ekipama kakve su Liverpul i Valensija, pogotovu kad si mlad igrac. Neko je lepo pomenuo, Matic je u njihovim godinama bio daleko od prvog tima Celsija, pa su posle skupo platili njegov povratak. A Grujic i Maksimovic imaju stofa da dostignu Maticev nivo.

Mihajlovic

pre 6 godina

Možete samo da mu pljunete kroz prozor, dečko ima 21 godinu i već sada milione na računu! Igrao za Crvenu zvezdu, sa reprezentacijom do 20 godina bio prvak sveta, standardni mladi reprezentativac Srbije, igrao i za seniorsku reprezentaciju! Igrao za Liverpul, jedan od najvećih svetskih klubova! Marko brate moj svaka ti čast!

novica

pre 6 godina

(Mihajlović) Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Pišeš o Gruji tako samo zbog toga što je Iz Zvezde, a ne što si siguran u njegov kvalitet. Valjda ti je sad jasno da Gruja nema kvalitet za Premijerligaški nivo fudbala. A, varaš se da će u Kardifu biti starter. Ulaziće povremeno sa klupe, pa sve ređe i ređe i nestaće, odnosno vratiće se jednog dana u matični klub, Zvezdu. Moraš priznati da i Lazar Marković, koji je neuporedivo atraktivniji igrač od Gruje, u fudbalskom smislu ima promašenu karijeru iako je zaradio dosta novca. To je sudbina svih naših extra talenata kad golobradi odu u englesku ligu. No, šta je, tu je.

nIKOLA

pre 6 godina

Nisu mi bas jasni ovi sto se pitaju kako je on ocekivao da ce igrati u Liverpulu. Pa se cude, pa ga prozivaju sta ce on tamo. Da pojasnim onima koji ne razumeju kako profesionalni sport funkcionise. Dakle, igras za neki klub. Skauti te primete, prate, preporuce klubu ( ili u novije vreme menadzeri ). Taj klub da ponudu i otkupi tvoj ugovor. Dakle nije on otisao u Liverpul i rekao : Sutra dolazim na trening, donosim sorc, dres i loptu. Nego je taj klub njega kupio.

nemanja pariz

pre 6 godina

grujic je sam rekao da prelazi u liverpul pod uslovom da ne bude pozamljen nekom drugom timu nego da ima priliku da trenira i da se dokaze u liverpulu....

croata

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.
(Millennium, 17. januar 2018 17:09)

Nije se liverpulu nudio ko na pijaci pa se cjenkali,vec je veliki klub odlucio da ga uzme. Ne znam kako grujic igra,al nisu ga uzeli bez veze,sigurno je potencijal kojeg su prepoznali kao moguce pojacanje. A za kaljenje,pa da se grujic ostvario kao gotov vrhunski igrac onda ne bi ni kostao kao sto je kostao vec bi bio kudikamo skuplji. E sad,neki potencijali eksplodiraju,a vecina ipak ne,zato je takva kupnja rizik i za klub i za igraca. Al mislim da prica o kaljenju u nekim osrednjim klubovima prije odlaska u velikane ne pije vodu. Po meni,ili jesi ili nisi.

brido

pre 6 godina

Mislim da Gruja zasluzuje da uspe. U pripremnom periodu je igrao odlicno i Klop je ozbiljno racunao na njega, steta samo sto su ga povrede ometale. Znaci nije 100% sve do njega. Nadam se da ce dostici pun potencijal u Kardifu.

adriano_galliani

pre 6 godina

Poredis Stankovica sa trojicom turista?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sila, 17. januar 2018 19:55)

Да, Декију Станковићу је каријера била скоро па готова пре него што је дошао Мурињо, говоримо о годинама 2009. и 2010. То је сличан део каријере као и сам почетак, тешко је доћи до првог тима.. Флоп ником нашем није ни пружио прилику, битно да му Ловрен игра.

И онда зашто Лузерпул нема освојен ни бинго већ 10 година хаха.

coldplayer

pre 6 godina

@mnogo dobro
Procitaj lepo pa ces videti.I komentar nije vazio samo za njega,ako si ga uopste procitao kako treba, vec se misli na pljuvanje svih sportista.Ne mogu bas da idem sa vesti na vest i da pisem isto.A ti ga omalovazavas u svom komentaru i pricas nesto.Ostvari se ti u bilo cemu koliko je on u ovom sportu i bices srecan.Doci u jedan klub kakav je Liverpul nije mala stvar.Sta ce biti dalje na njemu je.A te price da li je dao,kakav gol i u kojoj ligi nije bitno.Procenili ljudi da je za njih i tacka. Ko si ti da znas bolje od tih iz jednog Liverpula?Aj zdravo.

sila

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом. 

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.
(adriano_galliani, 17. januar 2018 19:08)

Poredis Stankovica sa trojicom turista?

adriano_galliani

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlovic, 17. januar 2018 18:32)

Ма каквих црних 8 милиона евра (или 16 милиона марака), отишао је Перица за много мање. А тих 22 утакмице јединно ако рачунаш и тренинге.

Да је био таленат, био је.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@Novica
Da li ce Gruja uspeti, ne znam. Ali mi nije jasno po kom kriterijumu je Lazar atraktivniji igrac? Gruja upravo ima sve sto se od modernog veznog fudbalera trazi, gradja, korak, solidna tehnika, sut i mozak... Jedino mu nedostaje malo snage za PL ali ni Vidic nije mogao da izdrzi duel kada je stigao u MU pa je posle dobio nadimak Stena.... Gruja nije dobio pravu sansu a tu je problem izbor kluba... Nijedan nas igrac u Liverpulu nije dobio pravu sansu...Za njega je ovo sigurno bolje od klupe....

Tole

pre 6 godina

@croata

Tacno tako ili jesi ili nisi. Ako je ruza procvetace. Ali Grujic nije i to je trebao da ima na umu. Neko je Dembele, Asensio, Mbapee, Vudburn... koji jesu i mogu da igraju u velikim klubovima. Iako bas mladi.. Ali Grujic nije, i nema sta da trazi u velikim klubovima vec preko malih postepeno da gradi karijeru. I onda mozda dogura do Liverpula.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Tu je i Zdjelar, krila Živković-Gaćinović, centarforovi Mitrović-Đurđević-Šaponjić.
Centarhalfovi Veljković-Babić, bekovi Gajić-Antonov, golmani Stojković-Dmitrovič-Rajković.
Selektori Mladen Krstajić-Veljko Paunović.

Budućnost naše reprezentacije je velika i blistava.
Jedna velika titula je realna opcija u budućim godinama naše reprezentacije.

Zvezdaš

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan [...]
(Štreberčina, 17. januar 2018 16:19)

Nije Gruja previše zagrizao, nego ga je Zvezda prodala da bi uzela kintu.. Dečko u tom trenutku nije hteo ni da ide. Ostalo je sve na mestu @Štreberčina :)
Sve najbolje Grujo, naporan rad i pokazaćeš svoj talenat. Samo hrabro!! Pozdrav

Krle

pre 6 godina

U svakom slucaju dobro za decka bar ce igrati koliko toliko u Liverpulu je ulazi u zaostavnom vremenu samo,a i ne mora da znaci da kalibar za dobar klub pa i Matic je dosao u Celsi pa se nije snasao odma i nije odma poceo da igra ovako kao sad.

krik naglas

pre 6 godina

nece brate proci ni u kardifu tamo se igra jos tezi fudbal nego u premjeru voleo bih da gresim ali nece bolje da je otisao u bilo koju ligu samo ne u englesku i nemacku nemamo mi taj kapacitet trcanja pun gas 90 minuta drugaciji je nas mentalitet i shvatanje fudbala od engleza i nemaca zato se tesko uklapamo jedini spas mu je da trener kardifa nije englez i setimo se da je jokan uzeo dok je vodio wotford savica iz zvezde pa ovaj nije odigrao ni minut za votford

Hogar

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.
(coldplayer, 17. januar 2018 16:30)
Svaka čast za komentar.Ali njih boli sto decko sa 21 godinom ima milione a oni nemaju 200 eura ustedjevine...Kompleksi nize vrednosti.Cekaju da Djokovic izgubi ili Jokic odigra lose da bi njihovi zivoti imali smisla.Mali su to ljudi.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Tu je i Zdjelar, krila Živković-Gaćinović, centarforovi Mitrović-Đurđević-Šaponjić.
Centarhalfovi Veljković-Babić, bekovi Gajić-Antonov, golmani Stojković-Dmitrovič-Rajković.
Selektori Mladen Krstajić-Veljko Paunović.

Budućnost naše reprezentacije je velika i blistava.
Jedna velika titula je realna opcija u budućim godinama naše reprezentacije.

adriano_galliani

pre 6 godina

Poredis Stankovica sa trojicom turista?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sila, 17. januar 2018 19:55)

Да, Декију Станковићу је каријера била скоро па готова пре него што је дошао Мурињо, говоримо о годинама 2009. и 2010. То је сличан део каријере као и сам почетак, тешко је доћи до првог тима.. Флоп ником нашем није ни пружио прилику, битно да му Ловрен игра.

И онда зашто Лузерпул нема освојен ни бинго већ 10 година хаха.

adriano_galliani

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlovic, 17. januar 2018 18:32)

Ма каквих црних 8 милиона евра (или 16 милиона марака), отишао је Перица за много мање. А тих 22 утакмице јединно ако рачунаш и тренинге.

Да је био таленат, био је.

Uros Djurdjevic slinavi

pre 6 godina

Grujic ce uspeti, On je mlad decko, talentovan, fizicki veoma dobro gradjen mnogo je bolje sto je u Kardifu jer tamo moze da se nametne i da kasnije naplati sve muke.Setimo se Matica, Cezi ga se odrekao pa ga onda kasnije debelo platio.Velika je greska otici u Liverpul jer tamo moras biti vrhunski igrac da bi se nametnuo.Gruja je mlad i ima dve tri godine da stekne iskustvo i onda nece biti problema.

Millennium

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@alex
Za tvoju informaciju Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, želeo je da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.
Na žalost u taj klub su ušli oni koji mu ne žele dobro, ni klubu ni njegovim najtalentovanijim igračima.

Srećno Marku u Kardifu, velika šteta što je takav talenat sprečen da se u potpunosti iskaže u Crvenoj zvezdi.

brat iz huda

pre 6 godina

evo ga kreće, pozajmice... samo da ne prodje kao Lazar M. Gruja je dobar fudbaler, stamen, visok, dobar pas, kao i udarac, tesko mu je oduzeti loptu, ali mora da dobika sansu da igra duze da bi to pokazao. Srećno Grujo! samo radi budi uporan i vredan, i da te ne pojedu pare koje primas tamo. pozdrav

Štreberčina

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan. Ovdašnji pljuvaci ne priznaju kvalitet ako nije prvotimac i prvi strelac ekipe ili barem asistent. Nije svako Vidić ili Stanković. Biće Gruja dobar igrač samo da negde udje u ritam. I Matica se Čelzi otarasio pa vraćao za grdne pare. Dečko je mlad i uspešan, i treba podržati.

novica

pre 6 godina

(Mihajlović) Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Pišeš o Gruji tako samo zbog toga što je Iz Zvezde, a ne što si siguran u njegov kvalitet. Valjda ti je sad jasno da Gruja nema kvalitet za Premijerligaški nivo fudbala. A, varaš se da će u Kardifu biti starter. Ulaziće povremeno sa klupe, pa sve ređe i ređe i nestaće, odnosno vratiće se jednog dana u matični klub, Zvezdu. Moraš priznati da i Lazar Marković, koji je neuporedivo atraktivniji igrač od Gruje, u fudbalskom smislu ima promašenu karijeru iako je zaradio dosta novca. To je sudbina svih naših extra talenata kad golobradi odu u englesku ligu. No, šta je, tu je.

coldplayer

pre 6 godina

Jedan nas mladi igrac ode na pozajmicu u manji klub i krene pljuvacina ovde.Decko je srbin,igra fudbal dosta dobro,nikome lose nije uradio ali opet je zavredio pljuvanje ovde.Na vasem mestu bih se zapitao zasto sam isfrustriran,iskompleksiran i zasto zelim svima lose i to velicam.I probao bih da se lecim.Toliko.

sila

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом. 

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.
(adriano_galliani, 17. januar 2018 19:08)

Poredis Stankovica sa trojicom turista?

coki

pre 6 godina

West Hem,Hadersfild(za koji su optimistic pisali kako ce Grujic lagano da bude u 11 u Hadersfildu i da je tamo sigurica),Aston Vila i na kraju zavrsi u raspalom Kardifu?Nadam se da ce se bar tamo izboriti da igra,ali klasicn nase novinarstvo..tako su i Katai i Brasanac prelazili u Barsu,Juve,Bajern pa zavrsili u Alavesu i Betisu a i tamo su cesto ni u rezervama nego na tribinama.

Mihajlovic

pre 6 godina

Možete samo da mu pljunete kroz prozor, dečko ima 21 godinu i već sada milione na računu! Igrao za Crvenu zvezdu, sa reprezentacijom do 20 godina bio prvak sveta, standardni mladi reprezentativac Srbije, igrao i za seniorsku reprezentaciju! Igrao za Liverpul, jedan od najvećih svetskih klubova! Marko brate moj svaka ti čast!

adriano_galliani

pre 6 godina

Флоп наставља да уништава српски фудбал. Јојић, Марковић, сада и Грујић. Мурињо је одувек обожавао наше играче, Станковић проживео другу младост, Бане Ивановић га је коштао другог отказа у Челзију , Матића вуче увек са собом.

Један је Немац, други Португалац, ваљда је јасно ко нас боље разуме. Живео Жозе Мурињо.

croata

pre 6 godina

Nikad nisam razumeo tipove Ognjenović, Grujić itd. Iz Zvezde pa u Liverpul. Ni manje ni više. Samo su njega čekali. Koliko je talenata propalo jer su zagrizli preveliki zalogaj? Logično je da neće moći da se izbori za mesto u timu jer se nije kalio kao igrač u osrednjim klubovima. Engleski i srpski fudbal nebo i zemlja. A Liverpul nije tim koji se bori za opstanak.
(Millennium, 17. januar 2018 17:09)

Nije se liverpulu nudio ko na pijaci pa se cjenkali,vec je veliki klub odlucio da ga uzme. Ne znam kako grujic igra,al nisu ga uzeli bez veze,sigurno je potencijal kojeg su prepoznali kao moguce pojacanje. A za kaljenje,pa da se grujic ostvario kao gotov vrhunski igrac onda ne bi ni kostao kao sto je kostao vec bi bio kudikamo skuplji. E sad,neki potencijali eksplodiraju,a vecina ipak ne,zato je takva kupnja rizik i za klub i za igraca. Al mislim da prica o kaljenju u nekim osrednjim klubovima prije odlaska u velikane ne pije vodu. Po meni,ili jesi ili nisi.

George

pre 6 godina

SMS, Grujic i Maksimovic su trilig koji ce u buducnosti ciniti vezni red nase reprezentacije. Nije lako izboriti se za mesto startera u ekipama kakve su Liverpul i Valensija, pogotovu kad si mlad igrac. Neko je lepo pomenuo, Matic je u njihovim godinama bio daleko od prvog tima Celsija, pa su posle skupo platili njegov povratak. A Grujic i Maksimovic imaju stofa da dostignu Maticev nivo.

mnogo dobro

pre 6 godina

@coldplayer
Ko ga pljuje,ja ne vidim takve komentare za razliku od npr.Mitrovica,Markovica...koji su 10 puta ostvareniji igraci og Gruje u svakom pogledu a nazivaju ih prevarama od igraca.Ovaj decko se apsolutno nigde nije dokazao,odigrao dobru polusezonu u kukuruz ligi i dao onaj lep gol Radniku iz Surdulice.Ista stvar je i sa onim Radonjicem,decko igra tek prve mesece ozbiljnijeg fudbala,i toliko su ga izdigli da je Muslin oteran jer nije hteo da ga zove.Srpski fudbal je taoc menadzerisanja a deo tog sistema su novinari koji od prosek domacih igraca prave Mesije,time loze raju a igracu pune glavu i onda imamo gomile propalih talenata ili u ovom slucaju nedokazanih polutalenata

Tole

pre 6 godina

@croata

Tacno tako ili jesi ili nisi. Ako je ruza procvetace. Ali Grujic nije i to je trebao da ima na umu. Neko je Dembele, Asensio, Mbapee, Vudburn... koji jesu i mogu da igraju u velikim klubovima. Iako bas mladi.. Ali Grujic nije, i nema sta da trazi u velikim klubovima vec preko malih postepeno da gradi karijeru. I onda mozda dogura do Liverpula.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@Novica
Da li ce Gruja uspeti, ne znam. Ali mi nije jasno po kom kriterijumu je Lazar atraktivniji igrac? Gruja upravo ima sve sto se od modernog veznog fudbalera trazi, gradja, korak, solidna tehnika, sut i mozak... Jedino mu nedostaje malo snage za PL ali ni Vidic nije mogao da izdrzi duel kada je stigao u MU pa je posle dobio nadimak Stena.... Gruja nije dobio pravu sansu a tu je problem izbor kluba... Nijedan nas igrac u Liverpulu nije dobio pravu sansu...Za njega je ovo sigurno bolje od klupe....

Istina

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da Engleska nikako nije obecana zemlja za nase fudbalere,pogotovo ne za mlade.Prejaka konkurencija,brz i ostar fudbal sa puno trcanja i duela,gotovo svaka ekipa sa po 20-25 podjednako dobrih igraca i tu nema milosti i cekanja da neko proradi ili se uklopi.

357

pre 6 godina

Zvezda ga je prodala jer je Liverpul najvise ponudio, nije ih bilo briga da li ce on tamo igrati ili grejati klupu. Trebao je odmah da bude prosledjen na pozajmicu, jasno je da iz domace lige ne mozes da igras u Premier ligi. U svakom slucaju bolje da igra nego da greje klupu.

Mihajlovic

pre 6 godina

Sto se tice Perice Ognjenovica konkretno, njega je Real platio Zvezdi 8 miliona eura, sto je pre 20-ak godina bio veliki novac.. A ne retko koji igrač bi odbio da potpiše za najveći klub na svetu. Tada je Perica kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadača prešao u Real, i za ovaj klub u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice. Interesantno je napomenuti da je u dva meča Lige šampiona usao sa klupe, čime je na spisku srpskih igrača koji su osvojili Ligu šampiona! Dakle igraš za Real Madrid i osvojiš Ligu šampiona! Jasno je da nije napravio ni približno karijeru kakva se od njega očekivala, ali Madrid je specifičan klub, mnogi su tamo nazadovali jer ipak malo ko može da igra za takav klub, samo posebni.. Poenta priče je da je Perica igrao za Crvenu zvezdu i Real Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Šampiona! Igrao sa reprezentacijom na SP i prošao grupu. 90 pošto naših fudbalera bi sve dalo da ima takvu karijeru! Pa makar posle igrali za Dinamo Kijev, Kajzerslautern ili cak i Maleziji.. A Grujic ce igrati standardno u Kardifu to garantujem!

coldplayer

pre 6 godina

@mnogo dobro
Procitaj lepo pa ces videti.I komentar nije vazio samo za njega,ako si ga uopste procitao kako treba, vec se misli na pljuvanje svih sportista.Ne mogu bas da idem sa vesti na vest i da pisem isto.A ti ga omalovazavas u svom komentaru i pricas nesto.Ostvari se ti u bilo cemu koliko je on u ovom sportu i bices srecan.Doci u jedan klub kakav je Liverpul nije mala stvar.Sta ce biti dalje na njemu je.A te price da li je dao,kakav gol i u kojoj ligi nije bitno.Procenili ljudi da je za njih i tacka. Ko si ti da znas bolje od tih iz jednog Liverpula?Aj zdravo.

MHS

pre 6 godina

Najbolje resnje po njega. Nije dobio sansu iskljucivo zbog silnih sitnih povreda koje vuce od dolaska. Ovako ako sve bude u redu, bit ce starter u ok ekipi, dobit iskustvo i vratit se jaci. Ako ne, opet prodaja u neki turski klub ili slicno tome.

brido

pre 6 godina

Mislim da Gruja zasluzuje da uspe. U pripremnom periodu je igrao odlicno i Klop je ozbiljno racunao na njega, steta samo sto su ga povrede ometale. Znaci nije 100% sve do njega. Nadam se da ce dostici pun potencijal u Kardifu.

krik naglas

pre 6 godina

nece brate proci ni u kardifu tamo se igra jos tezi fudbal nego u premjeru voleo bih da gresim ali nece bolje da je otisao u bilo koju ligu samo ne u englesku i nemacku nemamo mi taj kapacitet trcanja pun gas 90 minuta drugaciji je nas mentalitet i shvatanje fudbala od engleza i nemaca zato se tesko uklapamo jedini spas mu je da trener kardifa nije englez i setimo se da je jokan uzeo dok je vodio wotford savica iz zvezde pa ovaj nije odigrao ni minut za votford

nIKOLA

pre 6 godina

Nisu mi bas jasni ovi sto se pitaju kako je on ocekivao da ce igrati u Liverpulu. Pa se cude, pa ga prozivaju sta ce on tamo. Da pojasnim onima koji ne razumeju kako profesionalni sport funkcionise. Dakle, igras za neki klub. Skauti te primete, prate, preporuce klubu ( ili u novije vreme menadzeri ). Taj klub da ponudu i otkupi tvoj ugovor. Dakle nije on otisao u Liverpul i rekao : Sutra dolazim na trening, donosim sorc, dres i loptu. Nego je taj klub njega kupio.

moja kratka opservacija

pre 6 godina

Nasi igraci treba da shvate da je nasa liga jadna i bedna, a da se u najbolje timove ne moze doci iz JSL.Prvo treba otici u jače ekipe iz slabijih liga (tipa rusija, ukrajina, grčka,portugal,holandija,belgija) ili eventualno u slabije ekipe iz jačih liga,da bi se eventualno kroz veliki rad i napor stiglo do vrhunskih timova. Jer nasa liga je em amaterska, em korumpirana do zla boga, em je fudbal los, tereni uzasni, utakmice jadne, bez ikakvog uzbudjenja neizvesnosti,samim tim i bez mogucnosti za napredak. Treninzi loši, treneri jos gori.iz takvog razloga je tranzicija srpskih igrača u najbolje timove nemoguća misija.
Na Primer, ko je uspeo: KOlarov Ofka- Lacio -siti,Ivanović:ofka-lokomotiva-čelzi, Mijatović:Partizan-Valensija- pa onda Real, Stankovic Zvezda- Lacio- Inter, Mihajlovic:Zvezda Roma Samdoria Lazio na kraju inter, Darko Kovacevic: Zvezda- šefild- Socijedad-Juventus, Kezman- partizan -psv-čelzi. Svi su se oni godinama kalili da bi tek u u punoj zrelosti zaigrali za najbolje.
A sta rade sadašnji timovi iz srbije, Cim vide neke pare odmah prodaju igrača kao krpu, bez milosti i bez ikakvog obzira prema budućnosti tih mladića. Tu su naravno i halavi roditelji i još alaviji menađeri, koji te mlade ljude truju kako su oni mesi, ronaldo(koji su fenomeni, jedan u milijardu) i tako se desavaju Lazari markovici,Grujici,Ognjenovici, Tošici i ostali koji previše polete, i samim tim upropaste sebi karijere.

nemanja pariz

pre 6 godina

grujic je sam rekao da prelazi u liverpul pod uslovom da ne bude pozamljen nekom drugom timu nego da ima priliku da trenira i da se dokaze u liverpulu....

Krle

pre 6 godina

U svakom slucaju dobro za decka bar ce igrati koliko toliko u Liverpulu je ulazi u zaostavnom vremenu samo,a i ne mora da znaci da kalibar za dobar klub pa i Matic je dosao u Celsi pa se nije snasao odma i nije odma poceo da igra ovako kao sad.

Zvezdaš

pre 6 godina

Gruja je dobar igrač i veliki potencijal, malo je previše zagrizao pa se zagrcnuo. Mlad je i perspektivan [...]
(Štreberčina, 17. januar 2018 16:19)

Nije Gruja previše zagrizao, nego ga je Zvezda prodala da bi uzela kintu.. Dečko u tom trenutku nije hteo ni da ide. Ostalo je sve na mestu @Štreberčina :)
Sve najbolje Grujo, naporan rad i pokazaćeš svoj talenat. Samo hrabro!! Pozdrav