Sreda, 17.01.2018.

10:40

Junajted veruje u 'Posebnog' – Murinju novi ugovor

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo blizu je dogovora o potpisivanju novog ugovora sa velikanom sa Old Traforda.

Izvor:

Junajted veruje u 'Posebnog' – Murinju novi ugovor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.
(LeviFelshBato, 18. januar 2018 14:36)

jurio je rezultat onoliko cesto koliko je mao ikseva i kikseva i izgubljenih utakmica, elementarna logika... bolje izlivi pameti nego izlici gluposti.

LeviFelshBato

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.

LeviFelshBato

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?
(laik)

Najveca zabluda danasnjice da SAF nije igrao nikada bunker. Igrao je bunkere u svakom bitnom mecu.

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Uz duzno postovanje, covek je potrosio silne pare i veruj mi da bi Klop i Gvadiola sa ovakvom ekipom igrali odlican fudbal. On ili ne ume ili ne sme, drugo objasnjenje ne postoji...

ernesto che

pre 6 godina

@ mad4red

Njihova bruto zarada je preko milijardu, a neto nekoliko desetina miliona evra. Da je milijardu svaka susa bi kupovala klub, poslovala i zaradjivala, ali to najbolji posluju sa desetinama miliona u plusu a ovi drugi su desetine miliona u minus. Druga stvar oni su na papiru u plusu a u realnosti je dug po nekoliko stotina miliona evra, konkretno man j.je povecao dug u 2017 za 80 mil evra i sad je 470 milona, npr.reala i barse je preko 500 miliona itd.

glory, glory

pre 6 godina

@Mladen
Mislim da Murinjo vodi klub u pravom pravcu. Sa ekipom koju je zatekao drugu postavku i nije mogao da pravi. Želim ti uživaš u igri Liverpoola još dugo.

Mladen

pre 6 godina

Jos nesto za sve ove koje prozivaju Klopa. Navijaci Junajteda pitajte se zasto veliki Fergunson nije zeleo da postavi Murinja kao svog zamenika. Plus zasto je Junajted pre ppsebnog, trazio od Klopa da ih preuzme, ali on nije prihvatio. Murinjo ce nabiti takav mracni oblak nad klubom, uhvati me depresija kad vidim njegov fudbal i onu namrgodjenu facu.

Mladen

pre 6 godina

@Adriano_Galliani

Klop je preuzeo tim koji je imao igracki kadar za 7-8 mesto, prve polu sezone je igrao finale LE gde je imao protivnike teze nego Real u LS. Junajted je igrao LE sa buranijom, one ekipe bi moja baba pobedila. Plus ako neko ko voli Junajted zeli da gleda ovu bunker ekipu, svaka cast onda. Pa legende Junajted je sramota da gledaju veliki Junajted koji igra kukavicki.

glory, glory

pre 6 godina

Mene bi uhvatila depresija kada ne bih digao titulu u Premier ligi nikad. Legenda kaže da je postojao još jedan veliki klub u nekoj luci nedaleko od Manchestera koja je nekad bila značajna luka i najstariji čak tvrde da su im dede pričale da su ovi nekad bili prvaci Engleske u ligi koja se drugačije zvala. Klop je trener bez trofeja a tako će i ostati dok god mu Lovren i Ragnar budu igrali odbranu, a Minjole i Karijes branili, a on pumpao lovu u napad. Unitedu možete da zavidite na velikom SAF-u, na trofejnijim vitrinama, na tome što nisu podržavali rasizam kod svojih igrača (neviđena bruka sa podrškom LFC-a Suarezu kada je ovaj vređao Evru)i na kraju i na Murinju koji se ne boji da uzme trofej. Kao da je Klopu neko kriv što se u finalu na poluvremenu ufonjao prilike da prvi put u životu uzme trofej sa svojim Luzerpulom.

neutralni felsh

pre 6 godina

Gde su strucnjaci koji su mu predvidjali otkaz?
(Holy Smoke, 17. januar 2018 10:49)


naivno su mislili da nekog iz uprave zanima i fudbal a ne obrt novca.
murinjo u unitedu je kao da kapela dovedu u barselonu: u klubu koji tradicionalno neguje plahovit i napadacki fudbal uspeo je da napravi ekipu mlitavih bunkerasa koji ne smeju takticki da rizikuju cak ni kad jure rezultat... a jure ga cesto.

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Care jel ja pljujem po Junajtedu? sta si se primio? Eto ti Murinja ako ti mislis da on vodi klub u pravom smeru i predstavlja veliki Junajted kako treba. Ne zavidim ja Junajtedu na bilo cemu i sto se mene tice neka osvoje sve. Za Liverpul cu navijati pa makar ispali u drugu ligu i radije cu ppgledati jednu utakmicu kakvu je Liverpul odigrao protiv Sitija, nego da osvoji 50 trofeja sa dosadnom i kukavickom igrom. Ja prvo gledam fudbal zbog igre i zato sam kao klinac zavoleo ovaj sport.

Mladen

pre 6 godina

@glory,glory

Sa ovim sastavom ne uzeti LE je sramota. Sta pricas ti covece? Klop je sa losijim timom dosao do finla LE i plus pokraden u finalu. Neko je do finala dosao preko ekipa kao sto su, Junajted, Dortmund, Viljateal i u finalu imao Sevilju. Neko je igrao LE i okruzen buranija ekipama. Ovo sto on sada radi je sramota za Junajted koji se nikoga nije plasio. Covek unistava ugled Junajteda i to govore legende kluba, to ti sve govori. Klopa ostavi, on je preuzeo tim koji se raspadao i koji je bio ekipa za 8 mesto. Liverpul ide u pravom smeru, pogledaj utakmicu i vidi kako se igra fudbal, a ne onaj bunker koji sigurno ne dovodi do odusevljenja gledaoce.

banat-trans

pre 6 godina

Nadam se da to znaci da ce United izvrsiti konacno i smenu golmana i konacno dovesti dugo najavljivanog malog Kokija Mačku iz Bostona.Americke medijske kuce bruje o njemu jos od kraja decembra.Srdacan pozdrav za Kokija sa Malte

ja

pre 6 godina

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.
(Adriano_Galliani, 17. januar 2018 12:35)
drzi se ti svog milana i proveri na wikipediji kada je poslesnji put uzeo neki trofej, ostavi se liverpula i uopste komentarisanja o fudbalu, ispadas jadan (sto i jesi), pokusavas da pljunes klub a navijas za drugi koji je u kanalu i nece se skoro izvaditi iz njega.

Beograd

pre 6 godina

Istorijska greska MU da produze ugovor sa samozvanim posebnim. Zivi bili pa videli. Proslo je njegovo vreme procitan kao knjiga nema sta on vise da da i pruzi fudbalu. Jednostavno nema viziju leprsave igre ofanzive da stvara tim ziheraska taktika prodje po neki put ali ne moze stalno. A on nije toga kova da nesto menja po pitanju toga. Trosice MU na pojacanja i njegove zelje o dolasku pojedinih igraca ali nece imati uspeha da pravi igrace i formira igru kao legendarni SAF. Uvidece to rukovodstvo MU vrlo brzo.

Igor

pre 6 godina

@Mad4red sve si dobro rekao osim sto si trebao reci nekada veliki klub liverpul i arsenal,jel veliki klubovi ne mogu dopustiti da ne osvoje titulu 15 ili 25 god kao arsenal i liverpul,junajted evo vec 5 god nije osvojio i on ide tim putem,junajted je ulozio od odlaska fergusona tj 2013-2017 -780 mil.a pogledaj kako igra junajted,novac ne znaci uspeh,cak ni imena,junajted je imao van persija,runija,falka u ekipi i opet nisu osvojili,lukaku,ibrahimovic,sancez pitanje dali ce ove sezone osvojiti,a osim lukakua ova dvojica su 30+,pogledaj siti sane -Jesus 21,Sterling -b.silva 22 god. Stons,mendy,ederson 23, ako ostane gvardiola oni ce i u naredni 4-5 god najmanje jos 2 titule da osvoje, a murinjo treba jos dosta novca i vremena da bi uspeo u svojim namerama,i ne zaboravi u murinjo ni u realu ni u celsiju nije uspeo da odbrani titulu,znaci za vreme boravka samo po jedna titula,treba mu dosta novca, a cesto zna da otera igraca koji kasnije izraste u top igraca kao de bruyne.....to u junajtedu do sada izgleda nisi primetili

Mika

pre 6 godina

Uzeo je tri trofeja i to je cinjenica, ali jel vi stvarno zelite da gledate jedan Junajted kako se brani protiv top timova premijer lige na old trafordu?? Ova godina do kraja nokaut lige sampiona pa dokle god dogurali ce pokazati da li moze da se igra tom taktikom protiv elitnih klubova u evropi sa ovim timom Junajteda...

laik

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?

glory,glory

pre 6 godina

On Klopu ne beži tri boda kako se ovde u komentarima imputira, nego mu beži za tri trofeja koje je uzeo prošle sezone. Razlika između njih dvojce je u tome što Murinjo diže pehare, a Klop samo vaznu kod kuće, eventualno.
Sa onakvim sastavom prošle sezone uzeti Ligu Evrope je više nego podvig i to je samo zahvaljujući taktici, Ereri i Felainiju koji su bili ključni igrači u osvajanju tog trofeja. Na stranu što United ne igra fudbal za uživanje poput nekih drugih ekipa.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?
(vlada, 17. januar 2018 10:50)

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.

Mad4Red

pre 6 godina

@igor ne znam sta da ti kažem pored Liverpula najveci klub u Engleskoj je Junajted koji već decenijama posluje u plusu preko milijardu evra godisnje... Danas je ste bitan novac, ali danas da pitate svakog igraca sem naravno Liverpula da li bi voleo da igra u Junajtedu 90% bi se izjasnilo naravno da bi... Imaju promasaja sa pojacanjima a ko nema, Arsenal nije osvojio 10 godina nista, Liverpul nije od 92 titulu pa svi veruju u Klopa i daju mi podrsku, Murinjo je čovek koji treba da očisti Junajted od Smolinga, Blinda, Felainija i par kiks igraca i da dovede kao sto svi rade naravno ko ima keša, prave igrače, odbrana skripi haos....

igor

pre 6 godina

treba nagraditi posebnog, junajted igra poseban fudbal,sa posebnim pogbom i posebnim lukakuaom od posebni 200 miliona,sa posebnim ibrom od 36 god,kome junajted da posebnu platu od 15 miliona,sad ce uzeti i posebnog sanceza od 30 godina kojem ce dati posebnu platu od 20 mil,i posebni vec u decembru posebno zaostaje za sitijem 15 bodova,doduse sada je 12,ali junajted za 2 sedmice gostuje totenhemu i ako ne pobedi posebni se moze pozdraviti sa titulom,ali dobro mozda kupi na leto posebnog grizmana od 100+ miliona i tako u krug

ernesto che

pre 6 godina

Nema srece jednostavno , sto bi mozda po nekom zakonu verovatnoce i osvojio nesto, onda se tu negde iza ugla nadje za njega doktor pep gvardiola i to je to.

Mastermind

pre 6 godina

Prije svega, najveći i najtrofejniji britanski klub, a tek potom najpopularniji.. Sjajan potez, rekao bih. Ne zanima me misljenje drugih, ali ovo je jedan od najvecih trenera i sinonim za trofeje, tako da u njegovim rukama MU je siguran. Volio bih da ostane dugo, jer u njemu vidim potajno ne nasljednika SAF-a, ali svakako čovjeka koji sa velikim uspjehom vodi titana..

vlada

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?

igor

pre 6 godina

treba nagraditi posebnog, junajted igra poseban fudbal,sa posebnim pogbom i posebnim lukakuaom od posebni 200 miliona,sa posebnim ibrom od 36 god,kome junajted da posebnu platu od 15 miliona,sad ce uzeti i posebnog sanceza od 30 godina kojem ce dati posebnu platu od 20 mil,i posebni vec u decembru posebno zaostaje za sitijem 15 bodova,doduse sada je 12,ali junajted za 2 sedmice gostuje totenhemu i ako ne pobedi posebni se moze pozdraviti sa titulom,ali dobro mozda kupi na leto posebnog grizmana od 100+ miliona i tako u krug

Mastermind

pre 6 godina

Prije svega, najveći i najtrofejniji britanski klub, a tek potom najpopularniji.. Sjajan potez, rekao bih. Ne zanima me misljenje drugih, ali ovo je jedan od najvecih trenera i sinonim za trofeje, tako da u njegovim rukama MU je siguran. Volio bih da ostane dugo, jer u njemu vidim potajno ne nasljednika SAF-a, ali svakako čovjeka koji sa velikim uspjehom vodi titana..

glory,glory

pre 6 godina

On Klopu ne beži tri boda kako se ovde u komentarima imputira, nego mu beži za tri trofeja koje je uzeo prošle sezone. Razlika između njih dvojce je u tome što Murinjo diže pehare, a Klop samo vaznu kod kuće, eventualno.
Sa onakvim sastavom prošle sezone uzeti Ligu Evrope je više nego podvig i to je samo zahvaljujući taktici, Ereri i Felainiju koji su bili ključni igrači u osvajanju tog trofeja. Na stranu što United ne igra fudbal za uživanje poput nekih drugih ekipa.

vlada

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?
(vlada, 17. januar 2018 10:50)

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.

Mad4Red

pre 6 godina

@igor ne znam sta da ti kažem pored Liverpula najveci klub u Engleskoj je Junajted koji već decenijama posluje u plusu preko milijardu evra godisnje... Danas je ste bitan novac, ali danas da pitate svakog igraca sem naravno Liverpula da li bi voleo da igra u Junajtedu 90% bi se izjasnilo naravno da bi... Imaju promasaja sa pojacanjima a ko nema, Arsenal nije osvojio 10 godina nista, Liverpul nije od 92 titulu pa svi veruju u Klopa i daju mi podrsku, Murinjo je čovek koji treba da očisti Junajted od Smolinga, Blinda, Felainija i par kiks igraca i da dovede kao sto svi rade naravno ko ima keša, prave igrače, odbrana skripi haos....

ernesto che

pre 6 godina

Nema srece jednostavno , sto bi mozda po nekom zakonu verovatnoce i osvojio nesto, onda se tu negde iza ugla nadje za njega doktor pep gvardiola i to je to.

Mladen

pre 6 godina

Jos nesto za sve ove koje prozivaju Klopa. Navijaci Junajteda pitajte se zasto veliki Fergunson nije zeleo da postavi Murinja kao svog zamenika. Plus zasto je Junajted pre ppsebnog, trazio od Klopa da ih preuzme, ali on nije prihvatio. Murinjo ce nabiti takav mracni oblak nad klubom, uhvati me depresija kad vidim njegov fudbal i onu namrgodjenu facu.

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Care jel ja pljujem po Junajtedu? sta si se primio? Eto ti Murinja ako ti mislis da on vodi klub u pravom smeru i predstavlja veliki Junajted kako treba. Ne zavidim ja Junajtedu na bilo cemu i sto se mene tice neka osvoje sve. Za Liverpul cu navijati pa makar ispali u drugu ligu i radije cu ppgledati jednu utakmicu kakvu je Liverpul odigrao protiv Sitija, nego da osvoji 50 trofeja sa dosadnom i kukavickom igrom. Ja prvo gledam fudbal zbog igre i zato sam kao klinac zavoleo ovaj sport.

laik

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?

ja

pre 6 godina

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.
(Adriano_Galliani, 17. januar 2018 12:35)
drzi se ti svog milana i proveri na wikipediji kada je poslesnji put uzeo neki trofej, ostavi se liverpula i uopste komentarisanja o fudbalu, ispadas jadan (sto i jesi), pokusavas da pljunes klub a navijas za drugi koji je u kanalu i nece se skoro izvaditi iz njega.

Mladen

pre 6 godina

@glory,glory

Sa ovim sastavom ne uzeti LE je sramota. Sta pricas ti covece? Klop je sa losijim timom dosao do finla LE i plus pokraden u finalu. Neko je do finala dosao preko ekipa kao sto su, Junajted, Dortmund, Viljateal i u finalu imao Sevilju. Neko je igrao LE i okruzen buranija ekipama. Ovo sto on sada radi je sramota za Junajted koji se nikoga nije plasio. Covek unistava ugled Junajteda i to govore legende kluba, to ti sve govori. Klopa ostavi, on je preuzeo tim koji se raspadao i koji je bio ekipa za 8 mesto. Liverpul ide u pravom smeru, pogledaj utakmicu i vidi kako se igra fudbal, a ne onaj bunker koji sigurno ne dovodi do odusevljenja gledaoce.

Mladen

pre 6 godina

@Adriano_Galliani

Klop je preuzeo tim koji je imao igracki kadar za 7-8 mesto, prve polu sezone je igrao finale LE gde je imao protivnike teze nego Real u LS. Junajted je igrao LE sa buranijom, one ekipe bi moja baba pobedila. Plus ako neko ko voli Junajted zeli da gleda ovu bunker ekipu, svaka cast onda. Pa legende Junajted je sramota da gledaju veliki Junajted koji igra kukavicki.

ernesto che

pre 6 godina

@ mad4red

Njihova bruto zarada je preko milijardu, a neto nekoliko desetina miliona evra. Da je milijardu svaka susa bi kupovala klub, poslovala i zaradjivala, ali to najbolji posluju sa desetinama miliona u plusu a ovi drugi su desetine miliona u minus. Druga stvar oni su na papiru u plusu a u realnosti je dug po nekoliko stotina miliona evra, konkretno man j.je povecao dug u 2017 za 80 mil evra i sad je 470 milona, npr.reala i barse je preko 500 miliona itd.

neutralni felsh

pre 6 godina

Gde su strucnjaci koji su mu predvidjali otkaz?
(Holy Smoke, 17. januar 2018 10:49)


naivno su mislili da nekog iz uprave zanima i fudbal a ne obrt novca.
murinjo u unitedu je kao da kapela dovedu u barselonu: u klubu koji tradicionalno neguje plahovit i napadacki fudbal uspeo je da napravi ekipu mlitavih bunkerasa koji ne smeju takticki da rizikuju cak ni kad jure rezultat... a jure ga cesto.

glory, glory

pre 6 godina

Mene bi uhvatila depresija kada ne bih digao titulu u Premier ligi nikad. Legenda kaže da je postojao još jedan veliki klub u nekoj luci nedaleko od Manchestera koja je nekad bila značajna luka i najstariji čak tvrde da su im dede pričale da su ovi nekad bili prvaci Engleske u ligi koja se drugačije zvala. Klop je trener bez trofeja a tako će i ostati dok god mu Lovren i Ragnar budu igrali odbranu, a Minjole i Karijes branili, a on pumpao lovu u napad. Unitedu možete da zavidite na velikom SAF-u, na trofejnijim vitrinama, na tome što nisu podržavali rasizam kod svojih igrača (neviđena bruka sa podrškom LFC-a Suarezu kada je ovaj vređao Evru)i na kraju i na Murinju koji se ne boji da uzme trofej. Kao da je Klopu neko kriv što se u finalu na poluvremenu ufonjao prilike da prvi put u životu uzme trofej sa svojim Luzerpulom.

glory, glory

pre 6 godina

@Mladen
Mislim da Murinjo vodi klub u pravom pravcu. Sa ekipom koju je zatekao drugu postavku i nije mogao da pravi. Želim ti uživaš u igri Liverpoola još dugo.

Beograd

pre 6 godina

Istorijska greska MU da produze ugovor sa samozvanim posebnim. Zivi bili pa videli. Proslo je njegovo vreme procitan kao knjiga nema sta on vise da da i pruzi fudbalu. Jednostavno nema viziju leprsave igre ofanzive da stvara tim ziheraska taktika prodje po neki put ali ne moze stalno. A on nije toga kova da nesto menja po pitanju toga. Trosice MU na pojacanja i njegove zelje o dolasku pojedinih igraca ali nece imati uspeha da pravi igrace i formira igru kao legendarni SAF. Uvidece to rukovodstvo MU vrlo brzo.

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Uz duzno postovanje, covek je potrosio silne pare i veruj mi da bi Klop i Gvadiola sa ovakvom ekipom igrali odlican fudbal. On ili ne ume ili ne sme, drugo objasnjenje ne postoji...

banat-trans

pre 6 godina

Nadam se da to znaci da ce United izvrsiti konacno i smenu golmana i konacno dovesti dugo najavljivanog malog Kokija Mačku iz Bostona.Americke medijske kuce bruje o njemu jos od kraja decembra.Srdacan pozdrav za Kokija sa Malte

Mika

pre 6 godina

Uzeo je tri trofeja i to je cinjenica, ali jel vi stvarno zelite da gledate jedan Junajted kako se brani protiv top timova premijer lige na old trafordu?? Ova godina do kraja nokaut lige sampiona pa dokle god dogurali ce pokazati da li moze da se igra tom taktikom protiv elitnih klubova u evropi sa ovim timom Junajteda...

LeviFelshBato

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?
(laik)

Najveca zabluda danasnjice da SAF nije igrao nikada bunker. Igrao je bunkere u svakom bitnom mecu.

Igor

pre 6 godina

@Mad4red sve si dobro rekao osim sto si trebao reci nekada veliki klub liverpul i arsenal,jel veliki klubovi ne mogu dopustiti da ne osvoje titulu 15 ili 25 god kao arsenal i liverpul,junajted evo vec 5 god nije osvojio i on ide tim putem,junajted je ulozio od odlaska fergusona tj 2013-2017 -780 mil.a pogledaj kako igra junajted,novac ne znaci uspeh,cak ni imena,junajted je imao van persija,runija,falka u ekipi i opet nisu osvojili,lukaku,ibrahimovic,sancez pitanje dali ce ove sezone osvojiti,a osim lukakua ova dvojica su 30+,pogledaj siti sane -Jesus 21,Sterling -b.silva 22 god. Stons,mendy,ederson 23, ako ostane gvardiola oni ce i u naredni 4-5 god najmanje jos 2 titule da osvoje, a murinjo treba jos dosta novca i vremena da bi uspeo u svojim namerama,i ne zaboravi u murinjo ni u realu ni u celsiju nije uspeo da odbrani titulu,znaci za vreme boravka samo po jedna titula,treba mu dosta novca, a cesto zna da otera igraca koji kasnije izraste u top igraca kao de bruyne.....to u junajtedu do sada izgleda nisi primetili

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.
(LeviFelshBato, 18. januar 2018 14:36)

jurio je rezultat onoliko cesto koliko je mao ikseva i kikseva i izgubljenih utakmica, elementarna logika... bolje izlivi pameti nego izlici gluposti.

LeviFelshBato

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.

igor

pre 6 godina

treba nagraditi posebnog, junajted igra poseban fudbal,sa posebnim pogbom i posebnim lukakuaom od posebni 200 miliona,sa posebnim ibrom od 36 god,kome junajted da posebnu platu od 15 miliona,sad ce uzeti i posebnog sanceza od 30 godina kojem ce dati posebnu platu od 20 mil,i posebni vec u decembru posebno zaostaje za sitijem 15 bodova,doduse sada je 12,ali junajted za 2 sedmice gostuje totenhemu i ako ne pobedi posebni se moze pozdraviti sa titulom,ali dobro mozda kupi na leto posebnog grizmana od 100+ miliona i tako u krug

Mastermind

pre 6 godina

Prije svega, najveći i najtrofejniji britanski klub, a tek potom najpopularniji.. Sjajan potez, rekao bih. Ne zanima me misljenje drugih, ali ovo je jedan od najvecih trenera i sinonim za trofeje, tako da u njegovim rukama MU je siguran. Volio bih da ostane dugo, jer u njemu vidim potajno ne nasljednika SAF-a, ali svakako čovjeka koji sa velikim uspjehom vodi titana..

vlada

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Uznemiren zbog budzeta? Skrcao pola milijardi od kada je dosao a bezi jednom Liverpoolu koji je od kada je Klopp dosao u plusu sto se tice transfera samo 3 boda. Pa crni ti, sta bi radio da ti se ne ispunjavaju sve zelje?
(vlada, 17. januar 2018 10:50)

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.

glory,glory

pre 6 godina

On Klopu ne beži tri boda kako se ovde u komentarima imputira, nego mu beži za tri trofeja koje je uzeo prošle sezone. Razlika između njih dvojce je u tome što Murinjo diže pehare, a Klop samo vaznu kod kuće, eventualno.
Sa onakvim sastavom prošle sezone uzeti Ligu Evrope je više nego podvig i to je samo zahvaljujući taktici, Ereri i Felainiju koji su bili ključni igrači u osvajanju tog trofeja. Na stranu što United ne igra fudbal za uživanje poput nekih drugih ekipa.

ernesto che

pre 6 godina

Nema srece jednostavno , sto bi mozda po nekom zakonu verovatnoce i osvojio nesto, onda se tu negde iza ugla nadje za njega doktor pep gvardiola i to je to.

Mad4Red

pre 6 godina

@igor ne znam sta da ti kažem pored Liverpula najveci klub u Engleskoj je Junajted koji već decenijama posluje u plusu preko milijardu evra godisnje... Danas je ste bitan novac, ali danas da pitate svakog igraca sem naravno Liverpula da li bi voleo da igra u Junajtedu 90% bi se izjasnilo naravno da bi... Imaju promasaja sa pojacanjima a ko nema, Arsenal nije osvojio 10 godina nista, Liverpul nije od 92 titulu pa svi veruju u Klopa i daju mi podrsku, Murinjo je čovek koji treba da očisti Junajted od Smolinga, Blinda, Felainija i par kiks igraca i da dovede kao sto svi rade naravno ko ima keša, prave igrače, odbrana skripi haos....

Mladen

pre 6 godina

@Adriano_Galliani

Klop je preuzeo tim koji je imao igracki kadar za 7-8 mesto, prve polu sezone je igrao finale LE gde je imao protivnike teze nego Real u LS. Junajted je igrao LE sa buranijom, one ekipe bi moja baba pobedila. Plus ako neko ko voli Junajted zeli da gleda ovu bunker ekipu, svaka cast onda. Pa legende Junajted je sramota da gledaju veliki Junajted koji igra kukavicki.

glory, glory

pre 6 godina

Mene bi uhvatila depresija kada ne bih digao titulu u Premier ligi nikad. Legenda kaže da je postojao još jedan veliki klub u nekoj luci nedaleko od Manchestera koja je nekad bila značajna luka i najstariji čak tvrde da su im dede pričale da su ovi nekad bili prvaci Engleske u ligi koja se drugačije zvala. Klop je trener bez trofeja a tako će i ostati dok god mu Lovren i Ragnar budu igrali odbranu, a Minjole i Karijes branili, a on pumpao lovu u napad. Unitedu možete da zavidite na velikom SAF-u, na trofejnijim vitrinama, na tome što nisu podržavali rasizam kod svojih igrača (neviđena bruka sa podrškom LFC-a Suarezu kada je ovaj vređao Evru)i na kraju i na Murinju koji se ne boji da uzme trofej. Kao da je Klopu neko kriv što se u finalu na poluvremenu ufonjao prilike da prvi put u životu uzme trofej sa svojim Luzerpulom.

Mladen

pre 6 godina

@glory,glory

Sa ovim sastavom ne uzeti LE je sramota. Sta pricas ti covece? Klop je sa losijim timom dosao do finla LE i plus pokraden u finalu. Neko je do finala dosao preko ekipa kao sto su, Junajted, Dortmund, Viljateal i u finalu imao Sevilju. Neko je igrao LE i okruzen buranija ekipama. Ovo sto on sada radi je sramota za Junajted koji se nikoga nije plasio. Covek unistava ugled Junajteda i to govore legende kluba, to ti sve govori. Klopa ostavi, on je preuzeo tim koji se raspadao i koji je bio ekipa za 8 mesto. Liverpul ide u pravom smeru, pogledaj utakmicu i vidi kako se igra fudbal, a ne onaj bunker koji sigurno ne dovodi do odusevljenja gledaoce.

neutralni felsh

pre 6 godina

Gde su strucnjaci koji su mu predvidjali otkaz?
(Holy Smoke, 17. januar 2018 10:49)


naivno su mislili da nekog iz uprave zanima i fudbal a ne obrt novca.
murinjo u unitedu je kao da kapela dovedu u barselonu: u klubu koji tradicionalno neguje plahovit i napadacki fudbal uspeo je da napravi ekipu mlitavih bunkerasa koji ne smeju takticki da rizikuju cak ni kad jure rezultat... a jure ga cesto.

Igor

pre 6 godina

@Mad4red sve si dobro rekao osim sto si trebao reci nekada veliki klub liverpul i arsenal,jel veliki klubovi ne mogu dopustiti da ne osvoje titulu 15 ili 25 god kao arsenal i liverpul,junajted evo vec 5 god nije osvojio i on ide tim putem,junajted je ulozio od odlaska fergusona tj 2013-2017 -780 mil.a pogledaj kako igra junajted,novac ne znaci uspeh,cak ni imena,junajted je imao van persija,runija,falka u ekipi i opet nisu osvojili,lukaku,ibrahimovic,sancez pitanje dali ce ove sezone osvojiti,a osim lukakua ova dvojica su 30+,pogledaj siti sane -Jesus 21,Sterling -b.silva 22 god. Stons,mendy,ederson 23, ako ostane gvardiola oni ce i u naredni 4-5 god najmanje jos 2 titule da osvoje, a murinjo treba jos dosta novca i vremena da bi uspeo u svojim namerama,i ne zaboravi u murinjo ni u realu ni u celsiju nije uspeo da odbrani titulu,znaci za vreme boravka samo po jedna titula,treba mu dosta novca, a cesto zna da otera igraca koji kasnije izraste u top igraca kao de bruyne.....to u junajtedu do sada izgleda nisi primetili

Beograd

pre 6 godina

Istorijska greska MU da produze ugovor sa samozvanim posebnim. Zivi bili pa videli. Proslo je njegovo vreme procitan kao knjiga nema sta on vise da da i pruzi fudbalu. Jednostavno nema viziju leprsave igre ofanzive da stvara tim ziheraska taktika prodje po neki put ali ne moze stalno. A on nije toga kova da nesto menja po pitanju toga. Trosice MU na pojacanja i njegove zelje o dolasku pojedinih igraca ali nece imati uspeha da pravi igrace i formira igru kao legendarni SAF. Uvidece to rukovodstvo MU vrlo brzo.

Mladen

pre 6 godina

Jos nesto za sve ove koje prozivaju Klopa. Navijaci Junajteda pitajte se zasto veliki Fergunson nije zeleo da postavi Murinja kao svog zamenika. Plus zasto je Junajted pre ppsebnog, trazio od Klopa da ih preuzme, ali on nije prihvatio. Murinjo ce nabiti takav mracni oblak nad klubom, uhvati me depresija kad vidim njegov fudbal i onu namrgodjenu facu.

banat-trans

pre 6 godina

Nadam se da to znaci da ce United izvrsiti konacno i smenu golmana i konacno dovesti dugo najavljivanog malog Kokija Mačku iz Bostona.Americke medijske kuce bruje o njemu jos od kraja decembra.Srdacan pozdrav za Kokija sa Malte

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Uz duzno postovanje, covek je potrosio silne pare i veruj mi da bi Klop i Gvadiola sa ovakvom ekipom igrali odlican fudbal. On ili ne ume ili ne sme, drugo objasnjenje ne postoji...

Mika

pre 6 godina

Uzeo je tri trofeja i to je cinjenica, ali jel vi stvarno zelite da gledate jedan Junajted kako se brani protiv top timova premijer lige na old trafordu?? Ova godina do kraja nokaut lige sampiona pa dokle god dogurali ce pokazati da li moze da se igra tom taktikom protiv elitnih klubova u evropi sa ovim timom Junajteda...

ja

pre 6 godina

Ajde sada da brojimo trofeje, nema veze sto je Flop tu duze. Mou 3 trofeja, hvala, dovidjenja.
(Adriano_Galliani, 17. januar 2018 12:35)
drzi se ti svog milana i proveri na wikipediji kada je poslesnji put uzeo neki trofej, ostavi se liverpula i uopste komentarisanja o fudbalu, ispadas jadan (sto i jesi), pokusavas da pljunes klub a navijas za drugi koji je u kanalu i nece se skoro izvaditi iz njega.

Mladen

pre 6 godina

@glory, glory

Care jel ja pljujem po Junajtedu? sta si se primio? Eto ti Murinja ako ti mislis da on vodi klub u pravom smeru i predstavlja veliki Junajted kako treba. Ne zavidim ja Junajtedu na bilo cemu i sto se mene tice neka osvoje sve. Za Liverpul cu navijati pa makar ispali u drugu ligu i radije cu ppgledati jednu utakmicu kakvu je Liverpul odigrao protiv Sitija, nego da osvoji 50 trofeja sa dosadnom i kukavickom igrom. Ja prvo gledam fudbal zbog igre i zato sam kao klinac zavoleo ovaj sport.

glory, glory

pre 6 godina

@Mladen
Mislim da Murinjo vodi klub u pravom pravcu. Sa ekipom koju je zatekao drugu postavku i nije mogao da pravi. Želim ti uživaš u igri Liverpoola još dugo.

laik

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?

ernesto che

pre 6 godina

@ mad4red

Njihova bruto zarada je preko milijardu, a neto nekoliko desetina miliona evra. Da je milijardu svaka susa bi kupovala klub, poslovala i zaradjivala, ali to najbolji posluju sa desetinama miliona u plusu a ovi drugi su desetine miliona u minus. Druga stvar oni su na papiru u plusu a u realnosti je dug po nekoliko stotina miliona evra, konkretno man j.je povecao dug u 2017 za 80 mil evra i sad je 470 milona, npr.reala i barse je preko 500 miliona itd.

LeviFelshBato

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.

LeviFelshBato

pre 6 godina

U pravu ste za Murinja i trofeje, ali ja se kao navijac UTD ove sezone vise obradujem gledajuci Klopovu i Gvardiolinu ekipu. Kad je Ferguson igrao bunker?? Pricamo o UTD a ne o ekipi sa sredine/dna tabele. Klub kao UTD mora da napada i da igra na polovini protivnika, celu utakmicu. Fudbal se igra i zbog navijaca zar ne?
(laik)

Najveca zabluda danasnjice da SAF nije igrao nikada bunker. Igrao je bunkere u svakom bitnom mecu.

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh (ili kako god vec)
Sve razumem, ali kada neko voli da se pravi pametan bez argumenata, to ne razumem.
Strucnjace, hajde sada kazi ti nama koliko je to cesto United jurio rezultat ove sezone.
Jedino sto je cesto su tvoji izlivi pameti.
(LeviFelshBato, 18. januar 2018 14:36)

jurio je rezultat onoliko cesto koliko je mao ikseva i kikseva i izgubljenih utakmica, elementarna logika... bolje izlivi pameti nego izlici gluposti.