Utorak, 16.01.2018.

22:36

"Delije" vređale Markovića: Ma to je normalno...

Košarkaš Himkija Stefan Marković rekao je posle pobede Himkija da se njegova ekipa nije predala i objasnio da ne zamera navijačima zbog uvreda.

Izvor: MLJ

"Delije" vreðale Markoviæa: Ma to je normalno... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

jsd

pre 6 godina

jsd...ne gasim tv kada igra Zvezda jer Zvezda ne igra vec sest godina jer se ugasila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coki, 17. januar 2018 12:21)

# Link komentara
Pa sad,za tebe, Tegija i društvo iz kafića možda i jeste, ali Vam je zato pao mrak na oči pre 5-6god. pa bauljate gore dole, levo desno, ali izlaz iz tunela se ni ne nazire. Izgleda da je taj na koga se pozivaš odradio dobar posao, ugasio crno beli svet, ostala je samo tama. "Kada će Partzan igrati Evroligu"? "SLEDEĆE SEZONE" reče i ode da u mraku gleda Evroligu!

Shearer

pre 6 godina

Nisu problem žvizduci i urlikanja već "Stefane majmune". Sramota je i za Bogdanovića što ste vikali "ustašo" ali to donekle i razumem zbog nekih njegovih partija i izjava. Nisam podržavao ni Tea kada su prozivali jer iako svojim razvlačenjem po terenu iritira opet dečko nije nikog udario ili uvredio. Mislim da je Alempijević kao gospodin mogao da uzme mikrofon i da smiri navijače jer bi time pokazao da je pravi trener ali očigledno da nije dorastao da vodi EL ekipu.

Jsd

pre 6 godina

90% komentara dolazi od dokonih grobarčića koji kao ne prate "nikad slabiju" Evroligu, koji kao i njihov limeni predsednik gase tv kad igra Zvezda.Malo sutra,navijaju za 15 klubova u Evroligi, svake nedelje za neki drugi. Maestralno!Oni dele lekcije o pristojnom navijanju...madre mia, pa kako je prošao Sale Đorđević kada je dolazio sa Barselonom, kako je prošao Sale Danilović 1998g. na fajnal foru kada se umalo nije fizički obračunao sa nekim navijačima Partizana, da ne govorimo o Divcu i transparentu, a tek Nole Đoković! Onakvu mržnju i bes, pogrdna skandiranja, psovke, u životu nije doživeo širom sveta i to samo zato što eto navija za suparnički klub. Zato grobari, dogovorite se prvo koja ste tribina, južna, istočna,alkatraz, zabranjeni, janjičari...

miško

pre 6 godina

Matori, stalno pominjete gospodina Čovića,zaludeo vas je, zna čovek svoj posao i verovatno najbolji košarkaški "radnik"u Srbiji i šire.Zvezda sa Čovićem ponos Beograda i Srbije.KK Partizan i VK Partizan sramota Bgda i Srbije.0/10 i O/6 =O/16 zadnjih medjunarodnih utakmica.

realno

pre 6 godina

@muamua Majstore, da gledas Evroligu video bi da retko ko napada u poslednjem napadu kad je mec resen, mesto na tabeli se odredjuje ukoliko timovi imaju isti skor pre svega gledanjem medjusobnog skora 2 tima ( nas je himki oba puta dobio), potom ukoliko je 1 - 1 ko je dobio sa vecom razliko u head to head, tek 3. parametar je kos razlika, koja se do sada nikada nije gledala jel sanse da je medjusobni skor 1-1 i da su obe tekme zavrsene istim razlikom za jedan od timova retka. Da bas je Markovic o tome razmisljao, pritom svi ostali stajali. Ajmo ti malo.na edukaciju, nije ovo fudbal druze.

Ganci

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto kao sramota on je ovo on je ono alo ljudi to se zove psihologija mase nema tu niceg drugog u tom trenutku su mu zvizdali i vredjali sutra ce ponovo da ga vole i nema tu niceg drugog ovi sto su kao fini ili lazu ili nikad nisu bili na tekmi

killy81

pre 6 godina

OK, slažem se da ne treba vređati Stefana, sjajan je to igrač i mnogo je dao našoj reprezentaciji. S druge strane niko ne može da me ubedi da ona situacija ispod koša sa Lesorom nije bio pokušaj provokacije a navijači su to prepoznali kao momenat kada treba pojačati pritisak sa tribina. No dobro, čovek sve radi u službi tima za koji igra.

Vlada

pre 6 godina

(ajde, 17. januar 2018 00:30)
Nemaš pravo da prozivaš jer ste vi radili mnogo gore. Vi ste prozivali Kalinića na konto njegovog fizičkog deformiteta. Kakav gmizavac moraš biti da to radiš?
Inače, bio sam u Pioniru sinoć i nikako ne podržavam vređanje bilo kojeg našeg reprezentativca. Zviždanje da, ipak igra za protivnički tim i ne treba mu aplaudirati tokom utakmice nikako. Čak i da su ga vređali tokom utakmice mogu da razumem (žar borbe), ali nikako ne mogu da razumem vređanje pošto se utakmica završila.
Inače, niko mu nije zviždao dok nije zakuvao sa Lesorom. Onda je tek sve počelo.

Jaran

pre 6 godina

"Mangupi sa severne tribine" su Obradovica, Bogdanovica, Antica, Ercega i Micova nazivali TURCIMA! Naterali su AMERIKANCA Dzenkinsa da na grozan nacin vredja Macvana koji je SRBIN! Sada, zbog nekog bezazlenog duela sa FRANCUZEM Lesorom (koji celu sezonu glumi opasnog mangupa), SRBINA Stefana Markovica zovu majmunom?!

S T U B S R B S T V A ! ! !

who cares

pre 6 godina

Najbolji su mi ovi ja sam ovo ono, dobar, ne bi skandirao uvrede i slicno, ali Markovic se raspravljao sa sudijama, koga opravdavate, ne razumem. Pa naravno da se raspravljao, kao i svaki igrac misli i kad nije da jeste u pravu i da je nad njim faul, a ne obrnuto, to je razlog sto da se vredja covek koji deceniju dolazio da igra za reprezentaciju svake godine i davao sve od sebe, sramota, to samo u Srbiji ima, nigde drugde, sopstvenom reprezentativcu da zvizde, svaka cast.

cukce

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?
(ajde, 17. januar 2018 00:30)

Osudjujem sinocno vredjanje Stefija! Protivim se svakom vredjanju pa i vredjanjima Stojketa i Gurovica koja su bila najbolesnija!
A vi navijaci Partizana ste kratkog pamcenja, doduse ne igrate najkvalitetnije takmicenje te se ne srecete sa nasim reprezentativcima (izuzimam derbi) pa ste zaboravili sva gnusna vredjanja! Jel treba napomenuti da ste krajem 90ih vredjali onog ko vam je doneo evropsku titulu, legendu kluba, Saleta Djordjevica... da ne pisem sta ste mu skandirali jer nece admini da objave!

Mr Bojangles

pre 6 godina

Aj vidi da li su slike kod Dula na broju....
(Filip, 16. januar 2018 22:53)

Vidi ti prvo da li su Duletu sve titule na broju, pa onda pogledaj da li mu je u džepu i nagrada za najboljeg trenera Evrolige... lako ćemo za slike.

GM

pre 6 godina

Jeste Zvezdas, ali se na samom terenu poneo nesportski... i ušao u raspravu sa Lesorom bez razloga.

Da li je naš igrač ili ne, to se desilo i uzeli su mu na zub... sto ne znaci da ce biti tako i u sledećoj meču.
Jedino sto je nepotrebno bilo ono skandiranje, dovoljno je zvizdati.

Бојан

pre 6 godina

Ја сам Звездаш и мислим да није нормално, није лепо, није културно вређати било кога!

ajde

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?

realno

pre 6 godina

Ja sam delija, kad je bogdan igrao za fener sa mu aplaudirao, zbog stvari koje je doneo repki, kao i Zeljku Obradovicu itd... I da se razumemo, na utakmici su danas svi Stefana docekali velikim aplauzima, ali da ti posle duela sa Lesorom nastavis da se zalis jedini si najsrcanije kod sudija za sve, za svaku odluku, tokom cele utakmice najvise izgaras o to ne u kosarkaskim stvarima nego u raspravi sa sudijama za svaku odluku, cak ni Djenka to njje radio a Amer je, da na 40 sekundi do kraja pokusavas Hanikatu u kontri da nabacis alley- oop , i da kad je ostalo 20 sekundi do kraja i mec je resen jedini trcis da das kos u kontru, a svi ostali tvoji saigraci stoje i pozdravljaju se, to svakako nije normalno.
Nikada nijedan igrac koji se normalno ponasao nije bio izvizdan.

Bane

pre 6 godina

(kiwi, 16. januar 2018 22:53)

A hoćeš li zviždati i Štimcu jer on izbegava reprezentaciju ili ćeš to opravdati jer rekao da ide u reprezentativnu penziju, čekaj malo ko beše to rekao pre Štimca a da Marković. Postoji razlika drugar Marković se oprostio od iste on je ne izbegava.

drmr

pre 6 godina

Nije dobio niti jedan zvizduk dok nije provocirao. Pri prvom ulasku u igru dobio je aplauz celog Pionira. Kao sto je igrac profesionalac i igra svim srcem za svoj klub, tako i navijac ima pravo da izvizdi igraca koji igra u suprotnom klubu. A ove moraliste bih izbacio iz zemlje, posto im ovo smeta, a Gurovicu koji je sam dobio Ameriku, jedini put uz adnjih 30 godina su psovali sve !!! Vi nekom o postovanju pricate...

Caci

pre 6 godina

Stefan - Pefi Marković je pre svega jedan divan čovek i sportista, reprezentativac. Momak za svaku pohvalu. On je inače i legenda jednog velikog Kluba - Hemofarma i moguće je da frustracije navijača kluba koji igra pod imenom "Crvena Zvezda" datiraju još od nekih prošlih vremena, jer je KK HF redovno pobeđivao klub imena "Crvena Zvezda". Divna sportska porodica Marković i divan momak Pefi Marković!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Pefi je zvezdaš, srčan momak, stub vaskrsle reprezentacije jos od 2009e. Onakvi dueli sa Lesorom su normalni, svi su pod pritiskom, gazda Himkija udara po ušima i džepu a on igra jako loše već mesec dana. Ne treba od ovoga praviti slučaj, ružno je vređati, pojedini sa tribina su operisani od žara borbe i sportskog koškanja. Mada i te ljude razumem, frustracije života u Srbiji je nemoguće ostaviti ispred hale.

Bree

pre 6 godina

U redu je navijati, pa i izvizdati ponekad, to se ne zamera. Ali onakve uvrede za bivseg reprezentativca, uz to covek nikada nije igrao u Partizanu, pa da razumem onakve frustracije. Ono je bilo skroz nepotrebno. A mogli ste i vi napisati koje su uvrede bile u pitanju, a ne ovako!

Bree

pre 6 godina

U redu je navijati, pa i izvizdati ponekad, to se ne zamera. Ali onakve uvrede za bivseg reprezentativca, uz to covek nikada nije igrao u Partizanu, pa da razumem onakve frustracije. Ono je bilo skroz nepotrebno. A mogli ste i vi napisati koje su uvrede bile u pitanju, a ne ovako!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Pefi je zvezdaš, srčan momak, stub vaskrsle reprezentacije jos od 2009e. Onakvi dueli sa Lesorom su normalni, svi su pod pritiskom, gazda Himkija udara po ušima i džepu a on igra jako loše već mesec dana. Ne treba od ovoga praviti slučaj, ružno je vređati, pojedini sa tribina su operisani od žara borbe i sportskog koškanja. Mada i te ljude razumem, frustracije života u Srbiji je nemoguće ostaviti ispred hale.

Caci

pre 6 godina

Stefan - Pefi Marković je pre svega jedan divan čovek i sportista, reprezentativac. Momak za svaku pohvalu. On je inače i legenda jednog velikog Kluba - Hemofarma i moguće je da frustracije navijača kluba koji igra pod imenom "Crvena Zvezda" datiraju još od nekih prošlih vremena, jer je KK HF redovno pobeđivao klub imena "Crvena Zvezda". Divna sportska porodica Marković i divan momak Pefi Marković!

drmr

pre 6 godina

Nije dobio niti jedan zvizduk dok nije provocirao. Pri prvom ulasku u igru dobio je aplauz celog Pionira. Kao sto je igrac profesionalac i igra svim srcem za svoj klub, tako i navijac ima pravo da izvizdi igraca koji igra u suprotnom klubu. A ove moraliste bih izbacio iz zemlje, posto im ovo smeta, a Gurovicu koji je sam dobio Ameriku, jedini put uz adnjih 30 godina su psovali sve !!! Vi nekom o postovanju pricate...

realno

pre 6 godina

Ja sam delija, kad je bogdan igrao za fener sa mu aplaudirao, zbog stvari koje je doneo repki, kao i Zeljku Obradovicu itd... I da se razumemo, na utakmici su danas svi Stefana docekali velikim aplauzima, ali da ti posle duela sa Lesorom nastavis da se zalis jedini si najsrcanije kod sudija za sve, za svaku odluku, tokom cele utakmice najvise izgaras o to ne u kosarkaskim stvarima nego u raspravi sa sudijama za svaku odluku, cak ni Djenka to njje radio a Amer je, da na 40 sekundi do kraja pokusavas Hanikatu u kontri da nabacis alley- oop , i da kad je ostalo 20 sekundi do kraja i mec je resen jedini trcis da das kos u kontru, a svi ostali tvoji saigraci stoje i pozdravljaju se, to svakako nije normalno.
Nikada nijedan igrac koji se normalno ponasao nije bio izvizdan.

ajde

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?

Bane

pre 6 godina

(kiwi, 16. januar 2018 22:53)

A hoćeš li zviždati i Štimcu jer on izbegava reprezentaciju ili ćeš to opravdati jer rekao da ide u reprezentativnu penziju, čekaj malo ko beše to rekao pre Štimca a da Marković. Postoji razlika drugar Marković se oprostio od iste on je ne izbegava.

Бојан

pre 6 godina

Ја сам Звездаш и мислим да није нормално, није лепо, није културно вређати било кога!

Mr Bojangles

pre 6 godina

Aj vidi da li su slike kod Dula na broju....
(Filip, 16. januar 2018 22:53)

Vidi ti prvo da li su Duletu sve titule na broju, pa onda pogledaj da li mu je u džepu i nagrada za najboljeg trenera Evrolige... lako ćemo za slike.

Jaran

pre 6 godina

"Mangupi sa severne tribine" su Obradovica, Bogdanovica, Antica, Ercega i Micova nazivali TURCIMA! Naterali su AMERIKANCA Dzenkinsa da na grozan nacin vredja Macvana koji je SRBIN! Sada, zbog nekog bezazlenog duela sa FRANCUZEM Lesorom (koji celu sezonu glumi opasnog mangupa), SRBINA Stefana Markovica zovu majmunom?!

S T U B S R B S T V A ! ! !

who cares

pre 6 godina

Najbolji su mi ovi ja sam ovo ono, dobar, ne bi skandirao uvrede i slicno, ali Markovic se raspravljao sa sudijama, koga opravdavate, ne razumem. Pa naravno da se raspravljao, kao i svaki igrac misli i kad nije da jeste u pravu i da je nad njim faul, a ne obrnuto, to je razlog sto da se vredja covek koji deceniju dolazio da igra za reprezentaciju svake godine i davao sve od sebe, sramota, to samo u Srbiji ima, nigde drugde, sopstvenom reprezentativcu da zvizde, svaka cast.

Jsd

pre 6 godina

90% komentara dolazi od dokonih grobarčića koji kao ne prate "nikad slabiju" Evroligu, koji kao i njihov limeni predsednik gase tv kad igra Zvezda.Malo sutra,navijaju za 15 klubova u Evroligi, svake nedelje za neki drugi. Maestralno!Oni dele lekcije o pristojnom navijanju...madre mia, pa kako je prošao Sale Đorđević kada je dolazio sa Barselonom, kako je prošao Sale Danilović 1998g. na fajnal foru kada se umalo nije fizički obračunao sa nekim navijačima Partizana, da ne govorimo o Divcu i transparentu, a tek Nole Đoković! Onakvu mržnju i bes, pogrdna skandiranja, psovke, u životu nije doživeo širom sveta i to samo zato što eto navija za suparnički klub. Zato grobari, dogovorite se prvo koja ste tribina, južna, istočna,alkatraz, zabranjeni, janjičari...

GM

pre 6 godina

Jeste Zvezdas, ali se na samom terenu poneo nesportski... i ušao u raspravu sa Lesorom bez razloga.

Da li je naš igrač ili ne, to se desilo i uzeli su mu na zub... sto ne znaci da ce biti tako i u sledećoj meču.
Jedino sto je nepotrebno bilo ono skandiranje, dovoljno je zvizdati.

Shearer

pre 6 godina

Nisu problem žvizduci i urlikanja već "Stefane majmune". Sramota je i za Bogdanovića što ste vikali "ustašo" ali to donekle i razumem zbog nekih njegovih partija i izjava. Nisam podržavao ni Tea kada su prozivali jer iako svojim razvlačenjem po terenu iritira opet dečko nije nikog udario ili uvredio. Mislim da je Alempijević kao gospodin mogao da uzme mikrofon i da smiri navijače jer bi time pokazao da je pravi trener ali očigledno da nije dorastao da vodi EL ekipu.

cukce

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?
(ajde, 17. januar 2018 00:30)

Osudjujem sinocno vredjanje Stefija! Protivim se svakom vredjanju pa i vredjanjima Stojketa i Gurovica koja su bila najbolesnija!
A vi navijaci Partizana ste kratkog pamcenja, doduse ne igrate najkvalitetnije takmicenje te se ne srecete sa nasim reprezentativcima (izuzimam derbi) pa ste zaboravili sva gnusna vredjanja! Jel treba napomenuti da ste krajem 90ih vredjali onog ko vam je doneo evropsku titulu, legendu kluba, Saleta Djordjevica... da ne pisem sta ste mu skandirali jer nece admini da objave!

miško

pre 6 godina

Matori, stalno pominjete gospodina Čovića,zaludeo vas je, zna čovek svoj posao i verovatno najbolji košarkaški "radnik"u Srbiji i šire.Zvezda sa Čovićem ponos Beograda i Srbije.KK Partizan i VK Partizan sramota Bgda i Srbije.0/10 i O/6 =O/16 zadnjih medjunarodnih utakmica.

Vlada

pre 6 godina

(ajde, 17. januar 2018 00:30)
Nemaš pravo da prozivaš jer ste vi radili mnogo gore. Vi ste prozivali Kalinića na konto njegovog fizičkog deformiteta. Kakav gmizavac moraš biti da to radiš?
Inače, bio sam u Pioniru sinoć i nikako ne podržavam vređanje bilo kojeg našeg reprezentativca. Zviždanje da, ipak igra za protivnički tim i ne treba mu aplaudirati tokom utakmice nikako. Čak i da su ga vređali tokom utakmice mogu da razumem (žar borbe), ali nikako ne mogu da razumem vređanje pošto se utakmica završila.
Inače, niko mu nije zviždao dok nije zakuvao sa Lesorom. Onda je tek sve počelo.

jsd

pre 6 godina

jsd...ne gasim tv kada igra Zvezda jer Zvezda ne igra vec sest godina jer se ugasila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coki, 17. januar 2018 12:21)

# Link komentara
Pa sad,za tebe, Tegija i društvo iz kafića možda i jeste, ali Vam je zato pao mrak na oči pre 5-6god. pa bauljate gore dole, levo desno, ali izlaz iz tunela se ni ne nazire. Izgleda da je taj na koga se pozivaš odradio dobar posao, ugasio crno beli svet, ostala je samo tama. "Kada će Partzan igrati Evroligu"? "SLEDEĆE SEZONE" reče i ode da u mraku gleda Evroligu!

killy81

pre 6 godina

OK, slažem se da ne treba vređati Stefana, sjajan je to igrač i mnogo je dao našoj reprezentaciji. S druge strane niko ne može da me ubedi da ona situacija ispod koša sa Lesorom nije bio pokušaj provokacije a navijači su to prepoznali kao momenat kada treba pojačati pritisak sa tribina. No dobro, čovek sve radi u službi tima za koji igra.

Ganci

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto kao sramota on je ovo on je ono alo ljudi to se zove psihologija mase nema tu niceg drugog u tom trenutku su mu zvizdali i vredjali sutra ce ponovo da ga vole i nema tu niceg drugog ovi sto su kao fini ili lazu ili nikad nisu bili na tekmi

realno

pre 6 godina

@muamua Majstore, da gledas Evroligu video bi da retko ko napada u poslednjem napadu kad je mec resen, mesto na tabeli se odredjuje ukoliko timovi imaju isti skor pre svega gledanjem medjusobnog skora 2 tima ( nas je himki oba puta dobio), potom ukoliko je 1 - 1 ko je dobio sa vecom razliko u head to head, tek 3. parametar je kos razlika, koja se do sada nikada nije gledala jel sanse da je medjusobni skor 1-1 i da su obe tekme zavrsene istim razlikom za jedan od timova retka. Da bas je Markovic o tome razmisljao, pritom svi ostali stajali. Ajmo ti malo.na edukaciju, nije ovo fudbal druze.

realno

pre 6 godina

Ja sam delija, kad je bogdan igrao za fener sa mu aplaudirao, zbog stvari koje je doneo repki, kao i Zeljku Obradovicu itd... I da se razumemo, na utakmici su danas svi Stefana docekali velikim aplauzima, ali da ti posle duela sa Lesorom nastavis da se zalis jedini si najsrcanije kod sudija za sve, za svaku odluku, tokom cele utakmice najvise izgaras o to ne u kosarkaskim stvarima nego u raspravi sa sudijama za svaku odluku, cak ni Djenka to njje radio a Amer je, da na 40 sekundi do kraja pokusavas Hanikatu u kontri da nabacis alley- oop , i da kad je ostalo 20 sekundi do kraja i mec je resen jedini trcis da das kos u kontru, a svi ostali tvoji saigraci stoje i pozdravljaju se, to svakako nije normalno.
Nikada nijedan igrac koji se normalno ponasao nije bio izvizdan.

drmr

pre 6 godina

Nije dobio niti jedan zvizduk dok nije provocirao. Pri prvom ulasku u igru dobio je aplauz celog Pionira. Kao sto je igrac profesionalac i igra svim srcem za svoj klub, tako i navijac ima pravo da izvizdi igraca koji igra u suprotnom klubu. A ove moraliste bih izbacio iz zemlje, posto im ovo smeta, a Gurovicu koji je sam dobio Ameriku, jedini put uz adnjih 30 godina su psovali sve !!! Vi nekom o postovanju pricate...

Caci

pre 6 godina

Stefan - Pefi Marković je pre svega jedan divan čovek i sportista, reprezentativac. Momak za svaku pohvalu. On je inače i legenda jednog velikog Kluba - Hemofarma i moguće je da frustracije navijača kluba koji igra pod imenom "Crvena Zvezda" datiraju još od nekih prošlih vremena, jer je KK HF redovno pobeđivao klub imena "Crvena Zvezda". Divna sportska porodica Marković i divan momak Pefi Marković!

Bree

pre 6 godina

U redu je navijati, pa i izvizdati ponekad, to se ne zamera. Ali onakve uvrede za bivseg reprezentativca, uz to covek nikada nije igrao u Partizanu, pa da razumem onakve frustracije. Ono je bilo skroz nepotrebno. A mogli ste i vi napisati koje su uvrede bile u pitanju, a ne ovako!

GM

pre 6 godina

Jeste Zvezdas, ali se na samom terenu poneo nesportski... i ušao u raspravu sa Lesorom bez razloga.

Da li je naš igrač ili ne, to se desilo i uzeli su mu na zub... sto ne znaci da ce biti tako i u sledećoj meču.
Jedino sto je nepotrebno bilo ono skandiranje, dovoljno je zvizdati.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Pefi je zvezdaš, srčan momak, stub vaskrsle reprezentacije jos od 2009e. Onakvi dueli sa Lesorom su normalni, svi su pod pritiskom, gazda Himkija udara po ušima i džepu a on igra jako loše već mesec dana. Ne treba od ovoga praviti slučaj, ružno je vređati, pojedini sa tribina su operisani od žara borbe i sportskog koškanja. Mada i te ljude razumem, frustracije života u Srbiji je nemoguće ostaviti ispred hale.

Bane

pre 6 godina

(kiwi, 16. januar 2018 22:53)

A hoćeš li zviždati i Štimcu jer on izbegava reprezentaciju ili ćeš to opravdati jer rekao da ide u reprezentativnu penziju, čekaj malo ko beše to rekao pre Štimca a da Marković. Postoji razlika drugar Marković se oprostio od iste on je ne izbegava.

ajde

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?

Mr Bojangles

pre 6 godina

Aj vidi da li su slike kod Dula na broju....
(Filip, 16. januar 2018 22:53)

Vidi ti prvo da li su Duletu sve titule na broju, pa onda pogledaj da li mu je u džepu i nagrada za najboljeg trenera Evrolige... lako ćemo za slike.

miško

pre 6 godina

Matori, stalno pominjete gospodina Čovića,zaludeo vas je, zna čovek svoj posao i verovatno najbolji košarkaški "radnik"u Srbiji i šire.Zvezda sa Čovićem ponos Beograda i Srbije.KK Partizan i VK Partizan sramota Bgda i Srbije.0/10 i O/6 =O/16 zadnjih medjunarodnih utakmica.

Jaran

pre 6 godina

"Mangupi sa severne tribine" su Obradovica, Bogdanovica, Antica, Ercega i Micova nazivali TURCIMA! Naterali su AMERIKANCA Dzenkinsa da na grozan nacin vredja Macvana koji je SRBIN! Sada, zbog nekog bezazlenog duela sa FRANCUZEM Lesorom (koji celu sezonu glumi opasnog mangupa), SRBINA Stefana Markovica zovu majmunom?!

S T U B S R B S T V A ! ! !

Vlada

pre 6 godina

(ajde, 17. januar 2018 00:30)
Nemaš pravo da prozivaš jer ste vi radili mnogo gore. Vi ste prozivali Kalinića na konto njegovog fizičkog deformiteta. Kakav gmizavac moraš biti da to radiš?
Inače, bio sam u Pioniru sinoć i nikako ne podržavam vređanje bilo kojeg našeg reprezentativca. Zviždanje da, ipak igra za protivnički tim i ne treba mu aplaudirati tokom utakmice nikako. Čak i da su ga vređali tokom utakmice mogu da razumem (žar borbe), ali nikako ne mogu da razumem vređanje pošto se utakmica završila.
Inače, niko mu nije zviždao dok nije zakuvao sa Lesorom. Onda je tek sve počelo.

Ganci

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto kao sramota on je ovo on je ono alo ljudi to se zove psihologija mase nema tu niceg drugog u tom trenutku su mu zvizdali i vredjali sutra ce ponovo da ga vole i nema tu niceg drugog ovi sto su kao fini ili lazu ili nikad nisu bili na tekmi

Jsd

pre 6 godina

90% komentara dolazi od dokonih grobarčića koji kao ne prate "nikad slabiju" Evroligu, koji kao i njihov limeni predsednik gase tv kad igra Zvezda.Malo sutra,navijaju za 15 klubova u Evroligi, svake nedelje za neki drugi. Maestralno!Oni dele lekcije o pristojnom navijanju...madre mia, pa kako je prošao Sale Đorđević kada je dolazio sa Barselonom, kako je prošao Sale Danilović 1998g. na fajnal foru kada se umalo nije fizički obračunao sa nekim navijačima Partizana, da ne govorimo o Divcu i transparentu, a tek Nole Đoković! Onakvu mržnju i bes, pogrdna skandiranja, psovke, u životu nije doživeo širom sveta i to samo zato što eto navija za suparnički klub. Zato grobari, dogovorite se prvo koja ste tribina, južna, istočna,alkatraz, zabranjeni, janjičari...

killy81

pre 6 godina

OK, slažem se da ne treba vređati Stefana, sjajan je to igrač i mnogo je dao našoj reprezentaciji. S druge strane niko ne može da me ubedi da ona situacija ispod koša sa Lesorom nije bio pokušaj provokacije a navijači su to prepoznali kao momenat kada treba pojačati pritisak sa tribina. No dobro, čovek sve radi u službi tima za koji igra.

cukce

pre 6 godina

Sta ocekivati od navijaca koji posle izgubljenog finala ukradu trofej namenjen prvaku Srbije i nateraju igrace da slave sa njima? Sta ocekivati od navijaca koji srpske reprezentativce nazivaju Turcima samo zato sto igraju za turski klub (Micov, Erceg, Bogdan)? Sta ocekivati od navijaca koji nateraju svog igraca da peva uvredljivu peamu Milanu Macvanu?
(ajde, 17. januar 2018 00:30)

Osudjujem sinocno vredjanje Stefija! Protivim se svakom vredjanju pa i vredjanjima Stojketa i Gurovica koja su bila najbolesnija!
A vi navijaci Partizana ste kratkog pamcenja, doduse ne igrate najkvalitetnije takmicenje te se ne srecete sa nasim reprezentativcima (izuzimam derbi) pa ste zaboravili sva gnusna vredjanja! Jel treba napomenuti da ste krajem 90ih vredjali onog ko vam je doneo evropsku titulu, legendu kluba, Saleta Djordjevica... da ne pisem sta ste mu skandirali jer nece admini da objave!

who cares

pre 6 godina

Najbolji su mi ovi ja sam ovo ono, dobar, ne bi skandirao uvrede i slicno, ali Markovic se raspravljao sa sudijama, koga opravdavate, ne razumem. Pa naravno da se raspravljao, kao i svaki igrac misli i kad nije da jeste u pravu i da je nad njim faul, a ne obrnuto, to je razlog sto da se vredja covek koji deceniju dolazio da igra za reprezentaciju svake godine i davao sve od sebe, sramota, to samo u Srbiji ima, nigde drugde, sopstvenom reprezentativcu da zvizde, svaka cast.

jsd

pre 6 godina

jsd...ne gasim tv kada igra Zvezda jer Zvezda ne igra vec sest godina jer se ugasila.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coki, 17. januar 2018 12:21)

# Link komentara
Pa sad,za tebe, Tegija i društvo iz kafića možda i jeste, ali Vam je zato pao mrak na oči pre 5-6god. pa bauljate gore dole, levo desno, ali izlaz iz tunela se ni ne nazire. Izgleda da je taj na koga se pozivaš odradio dobar posao, ugasio crno beli svet, ostala je samo tama. "Kada će Partzan igrati Evroligu"? "SLEDEĆE SEZONE" reče i ode da u mraku gleda Evroligu!

Бојан

pre 6 godina

Ја сам Звездаш и мислим да није нормално, није лепо, није културно вређати било кога!

realno

pre 6 godina

@muamua Majstore, da gledas Evroligu video bi da retko ko napada u poslednjem napadu kad je mec resen, mesto na tabeli se odredjuje ukoliko timovi imaju isti skor pre svega gledanjem medjusobnog skora 2 tima ( nas je himki oba puta dobio), potom ukoliko je 1 - 1 ko je dobio sa vecom razliko u head to head, tek 3. parametar je kos razlika, koja se do sada nikada nije gledala jel sanse da je medjusobni skor 1-1 i da su obe tekme zavrsene istim razlikom za jedan od timova retka. Da bas je Markovic o tome razmisljao, pritom svi ostali stajali. Ajmo ti malo.na edukaciju, nije ovo fudbal druze.

Shearer

pre 6 godina

Nisu problem žvizduci i urlikanja već "Stefane majmune". Sramota je i za Bogdanovića što ste vikali "ustašo" ali to donekle i razumem zbog nekih njegovih partija i izjava. Nisam podržavao ni Tea kada su prozivali jer iako svojim razvlačenjem po terenu iritira opet dečko nije nikog udario ili uvredio. Mislim da je Alempijević kao gospodin mogao da uzme mikrofon i da smiri navijače jer bi time pokazao da je pravi trener ali očigledno da nije dorastao da vodi EL ekipu.