Utorak, 16.01.2018.

19:00

Šved se raspucao i sâm pobedio Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom terenu u 18. kolu Evrolige od Himkija sa 79:70.

Izvor: MLJ

Šved se raspucao i sâm pobedio Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

409 Komentari

Sortiraj po:

pedja

pre 6 godina

Ovu utakmicu je izgubio Zvezdin strucni stab, odnosno napad a ne odbrana. Zvezda je kao i Himki imala tri raspolozena igraca, ali se kod Himkija upisalo 7 igraca a kod Zvezde 4. Jako loši, odsutni, Antic, Davidovac, Lazic, Bjelica, Lesor. Bez doprinosa ovih igraca i u ABA ligi, pitanje koga bi dobili.Taktika u napadu ocajna.Umesto da igra iz reketa (bez obzira sto nema klasicnu peticu) Zvezda je igrala oko reketa, gde su i Antic,Bjelica pa i Lesor bili visoko i igrali ne mestima dvojke i trojke. Trebalo je da Bjelica igra peticu (igrao kod Radonjica prosle godine) i Jovanovica probati na istoj poziciji.trebalo je da Enis ima vise minuta i to je to. Himkoi je najlosija ekipa koja je do sada igrala u Beogradu sa Zvezdom.
Bicu zadovoljan da do kraja EL imamo 10-12 pobeda sto je realno. Ukoliko budemo"trcali" za F8 sa ovim timom i brojem utakmica koje bi igrali necemo osvojiti ABA ligu, sto je prioritet.
Mislim da je ovo dobra opomena za strucnu stab kako se lose priprema utakmica.Valjda se nece ponoviti.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao da dodje do vrhunca, znate na sta mislim

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 12:36)

Mali dečače,ako ti je deda oficir živ priupitaj ga kako su se zvali,jesu li bili "titini" ili titovi....

beli65

pre 6 godina

sinoć za sve u vezi Lazića i njegovog doprinosa ekipi kriv je trener, svi znamo da je čovek igrač zadatka, himna počinje poslednji period bez Šveda i umesto da na to odgovori sa napadačkom petorkom pa kad Šved uđe onda i on uvede takođe odmornog Lazića da ga čuva, on igra sa njim od početka i imamo malte ne njega kao prvu napadačku opciju te kad se Šved vratio umorni Lazić nije imao šanse da ga čuva te nam ovaj da 15 koševa za 4 min

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Al se raspisala unučad titinih oficire....
(Crvena Zvezda 1913, 17. januar 2018 10:55)

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.

NiksickoPivo

pre 6 godina

pogledajte nesto, u sledecoj sezoni mi cemo 99% da udjemo sa istim igracima, od svih igraca ja ne vidim nijednog da ce napustiti klub, mozda jedino Feldin i Ročesti ako ubodu kakav ugovor jak u kini, a mislim da su velike sanse i da ostanu, oni ne mogu nigdje igrati bez u zvezdi, mnogo bi jaki bili sledece sezone sa uigranom ekipom i sa jednim kvalitetnim mega jakim centrom. ova sezona je ta sezona probijanja leda, samo aba da se odbrani i top

Nicky boy

pre 6 godina

Grobar sam, ali nemaju smisla ovakvi maliciozni komentari. Pa nas bi ovaj Himki oduvao sa 20 razlike, nijedan tim u Evroligi nije slab. Zvezda dostojno predstavlja Srbiju u Evroligi i zaslužuje više poštovanja, ne samo od protivničkih navijača, nego i veću podršku od svojih.

Rus

pre 6 godina

U kkp stize i krilni centar iz Aeka danas,tako da spremite se na neočekivane obrte uskoro,daj BOže da se dočepamo četvrtog mesta i zvezde u polufinalu!

NoName

pre 6 godina

no name@@ 
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:08)

Naravno da vas je bilo 6000. Sa jedne tribine urlaju gde su vam Splićani, sa druge odgovaraju gde su vam Delije. Na ostale dve tribine ima još 200 ljudi. A u novinama piše 6000 navijača. Poluprazan Pionir 6000, znači da Pionir prima 15000 navijača.

sryugos

pre 6 godina

@sryugos 
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi. 
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.
(Miodrag, 16. januar 2018 22:19)

Neki drugi? Taj neki drugi lupa blokade i hvata skokove za tim koji navijas tokom 9 meseci godine. Na kraju krajeva, radi se o ponasanju igraca. Sta da ga je nas Pefi povukao i povredio mu rame? Pogledaj povredu Lava u plejofu 2015. A sta da je umesto Lesora bio Davidovac verovatno buduci reprezentativac? Na ciju bi stranu tada stao Srbine?

NoName

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06) 

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno
(Hell, 17. januar 2018 07:29)

Dosta više sa vašim lažima. Igokea ne ispunjava elementarne uslove za igranje EL. Nemaju halu, nemaju hotelske kapacitete, nemaju aerodrom. Ne misliš valjda da će prebogati klubovi koji imaju sopstvene avione da slete u Beogradu ili Sarajevu pa da truckaju 3-4 sata busom do Banjaluke. Pa 3-4 sata nazad.

NoName

pre 6 godina

..... plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.
(ljupce, 17. januar 2018 00:21)

Čoveče, uopšte se ne razumemo. Nije problem poraz, njih će uvek biti. Problem je insistiranje na Laziću uz obrazlozenje da se njegov učinak ne vidi, šatro igra vrhunsku odbranu. Pa ako je vrhunska odbrana dva bezvezna faula na centru, jedan pri šutu za tri i jedna tehnička ja se onda zaista ne razumem. Već skoro godinu dana je tako, nije to jedna utakmica. Ima dve tri ukradene lopte i sve to uprska glupim faulovima i tehničkim. Njega niko ne čuva u fazi napada, njegov čuvar konstantno udvaja Bjelicu, Lesora, Antića, Rocestija. Zašto? Zato što je bezopasan, zato što će 10 - 15 puta biti sam na šutu, od toga 50% neće smeti da šutira već će proslediti loptu, ostalo će promašiti. Idealan igrač za protivnika, odbrana na Laziću se sastoji u sledećem - pusti ga da šutira, skupi reket. On će dva šuta pogoditi, ali će 8 promašiti. 20% šut - idealno za protivnika. On da ima mozga, on bi jutros u 7 sati bio u Pioniru. Poveo nekoga sa ulice, dao mu 10 evra da mu dva sata dodaje loptu a on da TRENIRA ŠUT. I Stefan Marković je imao loš šut, ali je radio na sebi. Pre dve sezone je bio najbolji trojkaš španske lige. Mora da se igra u oba pravca, nije ovo NFL pa da Lazić glumi defanzivnog koordinatora.

Simpatizer

pre 6 godina

@Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 17. januar 2018 07:03)


Jel mozes molim te da mi nadjes snimak ili me uputis gde mogu da pogledam to gde su Grobari vredjali Saleta? Pitam te posto sam bio na toj utakmici i znam tacno sta se dogadjalo.Sale nas je maltene sam pobedio,mislim da nam je dao 40 poena,docekan je kao car i ispracen kao car kako i zasluzuje.U jednom trenutku pred kraj utakmice dok je izvodio slobodna bacanja jedna manja grupica od 5-10 klinaca pocela je valjda iz nemoci da skandira to sto si napisao.Mislim da nisu stigli dva puta da viknu kad se cela hala okrenula ka njima i pocela da zvizdi a neki i krenuli da im oberu usi,oni su zacutali momentalno prestraseni a onda je sledeceg trenutka 7000 ljudi skandiralo "Djordjevic Sasa"....Tako da je jadno koristiti to kao argument protiv horskog skandiranja Markovicu vise puta,pogotovo sto je toliko dao reprezentaciji i nikada vas nicim nije uvredio niti se deklarisao kao navijac Partizana ili Zvezde,toliko.

sryugos

pre 6 godina

A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:53)

Ko je redovno Gurovicu u Pioniru nabrajao sve po spisku? Slican tretman je dobio i Rakocevic, Kalinic je uporedjivan sa najkijem, Jovic gadjan stolicom. Navrh svega je ona slika na jednoj fejs grupi gde su isekli sve one koji nisu igrali za partizan i ostatku cestitali srebrnu medalju.

sloga

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...(smeker, 17. januar 2018 06:04)Nisam gledao sinoćnu utakmicu,ali u prvom njihovom susretu Marković je bio veoma bezobrazan i arogantan prema igračima Zvezde.Stalno se gurao,svađao,protestvovao kod sudija.Imao je neku ludačku motivaciju,kao da mu od te utakmice zavisi karijera.To me je baš negativno iznenadilo.Ostali igrači Himkija su se ponašali sasvim normalno.Nije on ni prvi ni poslednji srpski košarkaš u inistranstvu,koji najveću motivaciju dobije protiv naših klubova.

NoName

pre 6 godina

Anica@@ 
Ti ,velikani su dolazili U BG ,15 sezona za redom .Tako da mi stvarno pucamo od muke.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:12)

Slažem se. Kakve su to utakmice bile... Budiveljnik, Nanter, Olimpija, Krka, Zjelona Gora, Stelmet, Opel Skajlajners, Aek, Tauersi iz Londona... Krem

Obren Matijevic

pre 6 godina

NEMDA ODBRANE U KOSARCI. TO ZAPAMTITE. SAD VALJDA VIDE SVI.Covic je cuo nesto i misli da zna. Nema odbrane za dobrog sutera to zna ko god je igrao , kosarku.DA JE ZVEZDA IGRALA NAPADACKI POBEDILA BI OVAKO JE IZGUBILA.Da cuvate kos od Sveda ,Stefa, Kice , Dalipagica ,Varaica VI STE ONDA U STARTU IZGUBILI

Stari aerodrom

pre 6 godina

Nećete ni aba ligu osvojiti i to je veliki šamar za vas,pa se smijete cipiripi kupu,slijedeće godine ste tamo.Nije puna hala čak ni ova gde staje 6000,a poslije pare od prodaje karata ovo ono,znam dosta ljudi koji su ušli za dz sinoc.Ne može sve na silu i na šut za tri da se dobija,Dangubic neće više rebaciti 10 poena do kraja sezone.Pozdrav i napred Budućnost!!

RRO7

pre 6 godina

Navijanje je bilo odlicno,ali kada Bjelica,Feldin i Lazic promase 50 zicera,kada Alimpije izvede petorku kojom vrati protivnika u zivot,normalno je da energija sa tribina pada.Ljudi,mi smo I poluvreme trebali da zavrsimo sa min 20 razlike.Sto se tice Stefana,ne opravdavam uvrede,ali ja sam njega prvi put u zivotu video da komentarise svaku odluku,maltene je bio najglasniji od svih njihovih igraca.

cukce

pre 6 godina

DZASTIN DOELMAN POTPISAO ZA BUDUCNOST. DOGODINE CE IGRAT BUDUCNOST-HIMKI
(ogicg, 16. januar 2018 23:51)

Igrace evrokup! Kako sam sebi nisi dosadan, svake godine vrtis dve recenice i na kraju sezone u misiju rupu! A ovo zene u crnom tj. navijaci Partizana ili kukaju kad ih neko odvali (stalna pojava) ili menjaju dresove navijajuci za svakog Zvezdinog protivnika, bitno da se EL prati!

Crveni barun@

pre 6 godina

Crnigorac@@
Radonjic je napravio igrace?
Kalinic,Jovic su vec bilu reprezentativci kada su dosli u zvezdu iz Radnuckog kojeg je vodio Muta Nikolic.Bobi MarjanOvic je pre zvezde igrao u CSKA ,Kuzmic u NBA ...ne lupaj.

Crveni barun@

pre 6 godina

no name@@
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.

Ma sve same reči hvale za Markovića...

pre 6 godina

Koliko godina smo ga trpeli u reprezentaciji? Da nije mogao da ubaci 2 trojke iz 20 pokušaja... samo je odbranu peglao... a sada se kao povlači kada je na vrhuncu karijere i kada ubacuje... i umesto da se pokazao kao pravi kapiten repke... odnosno zamenik... i na ovom EP kada smo bili bez 10 igrača da je on predvodio tim on ništa... u glavi su mu samo pare trenutno...

prolece u januaru

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. januar 2018 19:22)

lazic pogodio semafor

Kum

pre 6 godina

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 20:55)

Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.

jatagan@

pre 6 godina

Da, zvezda ima Partizanove navijace.Odavno bi bila na F-4.Ovi su dno dna.OK oni su tek sad poceli da prate kosarku.Ekipa se bodri kada gubi,a ne da se cuti ,da moze komarac da se cuje.Vredjanje Markovica?

Hell

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06)

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Sala za fizicko u zelezniku ce biti prevelika i tesko ce se napuniti za sledeci mec u el kada domacin bude mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

smeker

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...

zoran

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!…!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)

Jesi li ti covece pri sebi../ Znas li istoriju kosarke na ovim prostorima..?? O, Gospode, sta cuh danas..Lazic legenda.

Kapichic, Moka Slavnic, Vuchinic...iz Zvezde su legende...pa u taboru Partizana, Kica, Praja...pa jedan Kresho Cosic i slichni...Lazic ne bi mogao patike da im donosi za trening...cuj, legenda...

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)Igrace u Evrokupu s obzirom da ce Lokomotiva i Cska igrati Evroligu.

Nemanja

pre 6 godina

Apropo posete. Ljudi, najjeftinija karta je 1200 dinara. Uzmimo da vrlo uspešan radnik (za srpske uslove) ima 800 evra platu; i dalje je mnogo da odvoji 5-6 hiljada i povede dvoje dece na utakmicu, i pritom plati prevoz, ili gorivo i parking, sokove i nešto da se pojede. Jeftinije je i bezbednije da ih odvede u bioskop i ne rizikuje da mu deca slušaju uvrede, poput onih upućenih Markoviću.

Jedno je voleti Zvezdu, a drugo biti neracionalan prema svom teško zarađenom novcu.

wer

pre 6 godina

ajde crveni, da opravdate svoj zasluzeni nadimak:

do juce heroji, dobili real u gostima,
a danas potpuni otpad, olos koga se stidite?

ova zemlja se stidi vas, prepaljenih, nerazumnih i frustriranih navijaca, ne zasluzujete ni taj vas fmp, a kamoli kk cz

evo ja kao grobar mogu da cestitam vasim igracima na prikazanoj borbi do sada, ne znam sta ste vi crveni fanovi istripovali da cete da dominirate, sta li?

ljupce

pre 6 godina

@noname

prijatelju,gledas samo ovu utakmicu i kritikujes,a ne gledas sistem igre.da li je lazic sutirao mozda vise kod radonje?nije naravno,cak je i manje sutirao pa je bio svima savrsen,ali opet je do sistema igre.radonja je imao defanzivno jaku ekipu pa je lazic bio savrsen,a sad kad mnogo vise trci i krpi rupe njegovog ucinka nema kako defanzivno tako ofanzivno.gledaj siru sliku pa sudi.imao je lazic te suteve i kod radonje,ali niko nije na to obracao paznju,a sad se to itekako vidi i to je problem.da li si ti svestan koliko lazicu fale simonovic i djenka uz dangubu kao defanzivci?koga sad imas u odbrani osim lazica i dangubica da je igra redovno?niko,treci je antic i to kad je zdrav,a posto je povredjen i dosao je u zvezdu povredjen,moramo se svi moliti bogu da bude taj treci u odbrani inace smo promaja.pero antic ne igra sledecu protiv makabija i sta mislis kakva ce nam biti tamo odbrana,a igra se koliko sutra?plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces se sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.

Legenda iz predgradja

pre 6 godina

@hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.
(ljupce, 16. januar 2018 23:13)


Pa navijamo,i tek cemo da navijamo protiv vestacke tvorevine iz Zeleznika.Vi ste 15 godina navijali za Partizanove protivnike,svaku pobedu proglasavali kradjom,svaku titulu otetom...Vi pricate o menjanju kluba a 4 godine navijali za FMP,i to je nepobitna cinjenica.Da ne sirim pricu koliko ste simpaticni sa Covicem na celu,UPPR-om,krsenjem statuta i bracikom koji sa Djilasom rusi Partizan zarad mutanta...ma prosto neverovatno da cela Srbija ne navija za vas kakvu karmu i postenje sirite.Svako druze svoj krst nosi a vas je tezak tonu,zato sad nema plakanja nego trpite,sami ste birali,pozdrav.

Corto

pre 6 godina

Svima koji su vređali Stefana Markovića bih doživotno zabranio da prisustvuju sportskim događajima. Bolje u hali i 100 normalnih ljudi nego rulja.

ljupce

pre 6 godina

@hell

jednostravno moram da odgovorim na ovo,lepo ja kazem da ovde se pisu nebuloze,pa tako i ti pises.ko je to zeznuo igokeu pa nije igrala evroligu?ko je promenio pravila o ulasku aba ekipa u evroligu?ko je bio predsednik aba lige u to vreme?zasto igokea nije mogla da igra evroligu?kad budes odgovorio na sva ova pitanja onda ces videti da si debelo pogresio u tome sto pises.koji ste vi biseri,sad covic kriv za igokeu sto nije igrala evroligu...joj boze sta sve citam ovde to je strasno

suština navijanja

pre 6 godina

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Жељко, 16. januar 2018 22:18)

Nema tradiciju? Kakva glupost. Osvojiš prva 10 prvenstva i nemaš tradiciju.
Ako ti je takav pogled i smisao navijanja, možda trebaš da navijaš za drugi klub. Kakav god mi je tim ja navijam za njega.

o tablu

pre 6 godina

EL zadnjih 5-6 godina je mnogo slabija nego pre toga, što se vidi u broju igrača koji su otišli u NBA.
Koji je zadnji igrač zvezde koji otišau u NBA?

ljupce

pre 6 godina

@coldplayer

hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.

NoName

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)


Evo ja priznajem da ne razumem materiju. Ne razumem na koju foru je šut 0-6 odličan učinak koji se, kako vi poznavaoci tvrdite, ne vidi. Pa ja zbog toga i kritikujem, jer se učinak ne vidi, 0 od 6,bre, sve otvoreni šutevi, sam kao duh. Ne razumem na koju foru je dobar učinak kad ideš u kontru, i samo treba da položiš loptu u koš, a umesto toga ti protrčiš ispod obruča jer se plašiš banane. Ali dobro, ja ne razumem, njegov učinak se ne vidi. Zbog toga smo i videli Švedovih 30-ak poena, jer, dobro kažeš, njegov učinak se NE VIDI.

Džoni

pre 6 godina

Kao prvo nije nas pobedio Šved nego smo mi pobedili sami sebe i to se ponavlja po ko zna koji put. Protiv EL ekipa svaki zicer i svako bacanje, svaki prekršaj i svaki detalj mora da bude kako treba ako hoćeš da dobiješ. Ovakvom igrom možeš da dobiješ MZT ali ozbiljnog EL ne. Dok njih nije išao šut i dok smo mi odlično igrali promašenim zicerima posle dobrih napada i promašenim sl. bacanjima imali smo premalu prednost u poenima u odnosu na igru! Opet mnogo praznih minuta i haotičnosti u napadu što ekipa kao što je Himki zna da kazni i jednom je moralo da ih krene! Fali nam igra pod košem i jedan klasičan centar pod hitno. Ova ekipa jednostavno ne može da igra kvalitetno ovim tempom svaki drugi dan. Mnogo je oscilacija i to pripisujem upravo tom tempu utakmica. Kad god je bilo vremena za pripremu utakmice igrali smo dobro!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ma rezultat nije bitan nego je li se cula himna evro lige !?
(Remontovana limenka !, 16. januar 2018 22:47)

ne,čulo se "Zagorje zelene...

anica

pre 6 godina

(NoName, 16. januar 2018 21:42)
Pitaj Saloa Pavlovica ko je Branko Lazic ako ne znas, veceras je bio ocajan...to stoji, ali Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce? Nismo mi vi, nikada necemo biti, vi ste ti koji se medjusobno udarate, koji vrejdate bivse igrace, koji pljujete po trenerima, koji nemate trunke obraza...a dolazite da krajickom oka virnete sta radi Zvezda u EL. I tako dan za danom, pred kockastim ekranom...dok nam dolaze sve sami velikani Evropske kosarke, dok nam se podsmevate a kuvate od muke, prolaze dani.

Hell

pre 6 godina

@ (Ivan, 16. januar 2018 21:39)

Tacno,necemo mi skoro u EL,u kanalu smo velikom,sns Ostoja nas sigurno nece izvuci,ali ovakvom igrom tesko cete i vi. Buducnost dovela Doelmana,jako iskusnog igraca EL kalibra. Jeste da izlazi iz povrede ali ako ga Dzile uklopi do f4 bice mrka kapa i za vas. Naravno,tu ke uvek gazda da pogura mahinacijama i promenama pravila ako zatreba (setimo se bruke sa Igokeom kada su promenjena pravila u sred takmcenja i ljude zeznuli)

Miodrag

pre 6 godina

@sryugos
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi.
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.

anica

pre 6 godina

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.
(Petar, 16. januar 2018 22:20)
Zasto mora njima biti do kolena? Za mene je legenda kluba i Vujadin Savic, pa?
Postovanje za sve igrace koje si pobrojao, ali se ono stice i po meni nisu pehari sve. Toliko je godina u Zvezdi, toliko predan, mora i njemu da naidje period lose igre. Lazica cenim mnogo vise od nekih igraca koji su mozda i bolji igraci od njega zbog njegove pozrtvovanosti, ocigledno da ove godine nesto ne stima, ali reci da je Lazic los igrac. Druze, da se razumemo, 90 odsto ovih sto komentarisu Lazica pogrdno to rade iz ljubomore...imaju i na sta!!!

NoName

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.
(mladici gladni-devojke jele, 16. januar 2018 21:17)

Daj ne pričaj bajke o vašoj poseti. Protiv Lokomotive ili Albe vas je bilo 700 u dvorani. O kakvoj ljubavi bre trabunjaš?

zoran

pre 6 godina

Kosarka je na najnizim granama....kada vidim da neko kao Lazic , umesto sechenja bukvi na Goliji igra kosarku, ma ne gleda mi se ni 5 minuta...

Dragan

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe.
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno.
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!

ljupce

pre 6 godina

uh...odakle poceti?samo jedan komentar je od svih ovde dosad napisanih pogodio razlog lose igre lazica cele sezone dosad,a to je sistem igre.kod radonjica je dangubic bio taj kog ste ovde pljuvali,a lazic je bio bog i batina.sad radonje vise nema,drugi trener i sistem moderne i brze igre,mnogo poseda i suteva,sad dangubic odlican, a lazic se najvise pljuje.cinjenica je sledeca,obojica su odlicni igraci samo da je trener uspeo da ih obojicu prilagodi sistemu.dangubic je kod radonje bio slab u napadu,ali odbrana fantazija.lazic je imao i odbranu i napad.kod alimpijevica obrnuto sve,ali da bi to uocili morate poznavati kosarku kao igru i razumeti je,a ne samo pisati komentare zavisno od rezultata.ovo veceras bi se desilo pre ili kasnije,tri igraca daju mnogo poena dok ostali statiraju.sistem velikog broja p[oseda i ranije zavrsenih napada sa lakim centrima zbog skoka u napadu.to ne moze preko noci,pogledajte roster,cela ekipa nam je takva.da odgovorim onome koji rece da lazic nije legenda kluba,lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!

Okidač

pre 6 godina

Lazic ubedljivo najgori...uz bjelicu i lesora...Neverovatno da smo nili u igri uopste vevi deo utakmice
(petarczv, 16. januar 2018 20:59)
Pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola....

Petar

pre 6 godina

Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce?
(anica, 16. januar 2018 22:01)

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.

veliki strumf

pre 6 godina

Doelman dosao u Buducnost!!! Auuu! Pod hitno, momentalno neophodna su nam pojacanja i to velikog kalibra. Pre svega, cetvorka nam je neophodna, krucijalna! Veceras smo sa te pozicije ubacili DVA poena, i to sa penala. Zatim, moramo dovesti pravu peticu. Jankovicu i Jovanovicu se zahvaliti (mada nema na cemu) i prvim avionom ih vratiti u Ameriku - oni za evropsku kosarku nisu. Bjelicu zakucati na klupi, smanjiti mu minutazu na 7-8 minuta. Covek 3 meseca bukvalno ne igra nista - veceras sut iz igre 0/5 (od toga 3 zicera), sa penala 2/4, bez asistencije, samo 4 skoka za 25 minuta i ocajna igra u odbrani.

Ivan

pre 6 godina

@ (Hell, 16. januar 2018 22:27)

Rekao si "igrali su protiv Partizana"! Dakle ZAVRŠNI glagol, u PROŠLOJ radnji, "igrali su NEKADA" protiv vas, a protiv Zvezde IGRAJU SADA dakle SADAŠNJI glagol, a to će na vašu žalost POTRAJATI! Dakle braco mogu jedino da ti poželim da i u godinama koje dolaze oivako zdušno i strastveno pratiš Zvezdine vesti iz Evrolige jer vaš tim neće skoro u tom društvu!

Pozdrav od navijača evroligaškog tima! :-)

Zvezdan

pre 6 godina

Šved ima platu 3 300 000 € + premije. Sigurno ga ne plaćaju da bi Himki gubio utakmice od Zvezde koja u timu ima Kešelja, Lesora i sl. igrače. I u Moskvi se nekima činilo da je Zvezda bila na pragu pobede ali to je privid. Šved je prebrz za Lazića. Razlika u završnici se činila dostižnom ali Himki nije Mega pa da sudije malo navuku na Zvezdinu stranu i da se otme pobeda. Gledaoci su videli Šveda i mogu biti zadovoljni jer Zvezda ove godine u EL ne može mnogo. Oni što su zviždali Markoviću treba da se leče.

Sestorica bez kosa

pre 6 godina

Dzabe Dangubic dao one trojke, kad je pola ekipe ovako sutiralo iz igre:

Davidovac 0/3
Lazic. 0/6
Jankovic. 0/1
Lessor. 0/3
Ennis. 0/1
Bjelica. 0/5

Hell

pre 6 godina

@ Ivan, 16. januar 2018 21:36)

Igrali su protiv Partizana mnoge mega zvezde EL,mnogo vece od Sveda. Ako pocnem da nabrajam trebace mi dva dana. Ppgledaj samo kakvi su igraci igrali u EL u periodu 2000-2011 god pa kakvi igraju sada. Razlika je nebo i zemlja. Iz sadasnje EL u tadasnjim ekipama mesto bi izborili ukupno 6-7 igraca,ostali bi nosili peskire,eto kakav je danas kvalitet EL

Miljan

pre 6 godina

Laziću se zahvaliti ova igra se zove košarka znači treba da se da koš. Gde ide ovaj svet kad Lazić živi od košarke. Bjelica sramna statistika neznam bataliti euroligu igrati je reda radi i krenuti sa treninzima za Aba ligu. I jedan centar pod hitno.

analiza

pre 6 godina

Priznajem,ne odgledah utakmicu.Verujem da je Lazic mogao da promasi ciste suteve,pa i da pogodi semafor.Kladim se da se pokidao u odbrani jer se Rocesti njome ne bavi,Antic ne moze,a Bjellica ne zna gde tera u odbrani.To sto je Dangubic danas dao gomilu koseva,trebalo je da bude znak da ce CZ ovaj mec izgubiti.Zasto?Zato sto je Dangubic kao Andric u Par.Potpuno nebitan u prelomnim trenucima,u bitnim utakmicama,bljesne jednom u sto godina,nema herca i igra opusteno samo kada se gubi utakmica,nikad kada se lomi mec.Za ekipu su vazniji Lazici(Bozici,Vese Petrovici,Pefi Markovic)od Dangubica,jer takvih ima koliko hoces.Lazic je RADNIK,najteze mesto u timu,jer niko ne voli da bude radnik,svi bi da budu kosgeteri,trojkasi,toliko puta je donosio preokrete u igri CZ,povezivao rupe u odbrani,da stvarno nije na mestu zvati ga "semaforas" pa i ako pogadja semafore,narocito ako si navijac CZ.
A sto se tice 'Stefana maj...',ako se i to culo,to tek nije na mestu-u redu je zvizdati,ali tako nesto vikati Markovicu,ruzno je.

Жељко

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama. 
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem? 
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50) 

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.

JF

pre 6 godina

Standardno, navikli smo svi vec ove sezone na velike oscilacije tima. Komentari isto, posle svake pobede sve je najbolje, sve odlicne, a posle poraza nista ne valja i sve je najgore :P.
Uglavnom, mora se priznati da tim dobro sastavljen. Iako je otislo 10 dobrih igraca iz proslogodisnjeg tima, ocekivao sam da se od zaradjenog sklopi bolja ekipa. Oni koji su ostali su veoma losi ove sezone, Bjelica igrao prvih mesec dana, sad kao da je drugi covek. Lazic K A T A S T R O F A L A N. Decko jednostavno ne radi nista na terenu, ajde nek bude da se ne uklapa u sistem, ali jel Alimpijevic kriv sto covek ima 20% sut iz igre? Sramota. Dangubic i nije los za sada, dobija prelaznu ocenu. Radicevic i Keselj vise i nisu u timu. Jankovic i Jovanovic mislim da ipak nisu kalibar igraca koji moze donositi prevagu u EL, mozda za aba. Davidovac mozda postane dobar, ali ove sezone od njega je nerealno ocekivati da svaku utakmicu dobro odigra. Antic koristan na svakoj 5-oj. Lessort.... za njega stvarno ne znam sta bih rekao.... na trenutke deluje kao da moze da postane igracina, a onda opet zna i da bude bas bas los. Feldin je ok, ali mislim da je ipak nedovoljno konstantan. Da su Guduric, Jenkins, Volters i Jovic palijali i ispucavali se prosle sezone kao Feldin imao bi svaki od njih bolju statistiku u ABA sigurno, a verujem i u EL. Enis za sada vrlo malo pokazao, a tu je vec mesec dana. Pored Feldina, jedini igrac koji je ovde EL klasa je fenomenalni Rochestie, kome zaista svaka cast za sve.

mkg

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe. 
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno. 
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!
(Dragan, 16. januar 2018 22:00)

Mi večeras nismo gledali istu utakmicu.

Marko

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama.
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem?
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50)

Ne znaju više gde da idu, da li u Pionir ili Železnik, pa se raspodele tako neplanirano i dođe do polu prazne hale.

Dacha

pre 6 godina

Mislio sam da sam sve video u kosarci, ali da covek (Lazic) svesno gadja na kos i pogodi semafor...nije ni cudo sto nije pronasao inostrani angazman.

NoName

pre 6 godina

Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.
(Dacha, 16. januar 2018 21:08)

Kad pomenu Lesora, još mi je pred očima onaj faul u napadu nad Markovićem. Ljudi moji, on je krenuo da zakuca iz mesta sa 5 metara udaljenosti od koša. Pa to ni Džordan nije mogao bez zaleta. I kad je pao on je taman pao gde je Marković stajao.

NoName

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)
(Duca, 16. januar 2018 21:11)

Po tvome treba da mu se aplaudira za taj potez. Pravi igrači, pravi sportisti, kad naprave faul podignu ruku, pruže ruku protivniku u znak izvinjenja. Šta radi bivši reprezentativac? Valjda si video. Imamo i u našim redovima jednog koji kad napravi faul 15 sekundi prati sudiju pogledom , bre.

POPE

pre 6 godina

Mi realno osim Rocestija nemamo vise ni jednog igraca koji moze da igra EL.Ostali bi mogli da budu zamene za 12 u rosteru ako se neko povredi.I nijedna ekipa iz ABA lige nece nikad biti konkurentna u EL sa ovim sistemom igranja.Jer da bi se igrala ABA i EL ekipa treba da ima 15 dobrih igraca sto ekipe sa ovih prostora ne mogu jer bi trebale da kupe 10 dobrih igraca.Sve ostalo su puste zelje i nadanja nas navijaca.

Ivan

pre 6 godina

Ajde da rezimiram ovu tekmu sada natenane kada je sve gotovo. Znači idemo redom:

1. Da li je Himki zasluženo pobedio? DA! Apsolutno! Imao je večeras u svom rosteru daleko više raspoloženih igrača koji su odneli prevagu i zasluženo pobedili!

2. Da li je Zvezda mogla bolje večeras da odigra? DA! Apsolutno! Podbacila je u ključnim trenucima meča, isuviše se oslanjala isključivo na šut za 3 poena, pravila nedopustive crne serije bez poena u nizovima tokom cele tekme, na momente srljala neplanski, i to je to, zasluženo na kraju izgubila!

3. Da li su sudije večeras mogle i morale bolje da sude? DA! Apsolutno! Pravili su neke nedopustive greške!

Sve u svemu ne treba naricati zbog ovog poraza večeras, dovoljno je samo baciti pogled na njihov roster i videti koliko asova Himki ima u svojim redovima! Imaju velikog Šveda koji nas je večeras sam pobedio a svi dobro znamo koje taj Šved to je onaj Šved koji je letos na Evrobasketu fantastično predvodio rusku repku i sam doveo tu rusku repku do polufinala, pa imaju doskora našeg sjajnog Dženkinsa pa imaju odličnog Moniju i sve u svemu odličan su tim i ja sam više nego zadovoljan što se Zvezda maltene ravnopravno i ove sezone nosi sa velikom većinom Evroligaša i ostajem pri svom stavu da je ove sezone 10 evroligaških pobeda za Zvezdu odličan rezultat i ubeđen sam da će Zvezda to i ostvariti!

Glavu gore, odličan smo tim, prioritet je ABA a mi ABA osvajamo i ove sezone i opet idemo u Evroligu a to je najvažnije!

Rade

pre 6 godina

Ključna greška Alimpijevića je početak drugog poluvremena i petorka bez Rocestija. Sta on zamišlja da u ključnoj utakmici za borbu za 8 tako eksperimentise!? Dečko vrati se u Fmp i Spartak!!!

deki

pre 6 godina

Ko malo poznaje kosarku zna da mi ovde nismo bili favoriti. Prosto kad sutiras 38 posto za dva i samo 55 posto bacanja nema sta da trazis. Situacija je takva kakva je,sto se tice EL to je jos uvek ok, mene sada sve vise brine ABA liga jer je Buducnost ozbiljna ekipa sa odlicnim trenerom. Ali da ovako slabo sutiraju bacanja i maše polaganja, to mi stvarno nije jasno. Navijaci trebaju imati vere i strpljenja, po svemu ovaj tim jos dobro igra, treba se koncentrisati na ABA ligu a u EL ako dodjemo do 10 pobeda, puna kapa

čupavo

pre 6 godina

budućnost se pojačala, jako. imaju dobrog trenera. pobeđivali su nas. ja bi se plašio sa alimpijom na našoj klupi i ovakvim pogrešnim tajmingom forme za ishod u aba ligi.

NS realan

pre 6 godina

Neverovatno da igraci kao sto su Lazic igraju u Zvezdi,dokaz koliko je sreca faktor u stvaranju bilo kakve karijere,jer da je samo kvalitet merilo,ne bi mogao ni peskire da nosi u bilo kom ozbiljnijem klubu...dzaba borbenost i sve kada igrac ne zna kos da pogodi.

xxx

pre 6 godina

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 21:01) Batkov život ispričan u tri rečenice...

Delija Severlija

pre 6 godina

Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.

anica

pre 6 godina

Kad ste izgubili sa stotkom od te FMP Idee pobegli ste u misje rupe i danima vas nije bilo, kako se tako prepoznajete na kilometar, udarate kukavicki, smejete se ljigavo, institucionalne gromade koje delje ko stigne a vredjate evroligaskog ucesnika...radujete se tudjim porazima, razmisljate u koju cemo dvoranu, a poslednji ste u evrokupu sa skorom 1:9. Komsija mali bili i ostali.
Sto se utakmice tice, ok je krenulo ali mi ipak nemamo fizicku snagu da izdrzimo ovakav tempo, sam Rocesti nije mogao nista iako je veliki igrac. Veliko razocaranje od strane Bjelice i Lazica...sta im se desava pojma nemam, ali doprineli su porazu. Brz tempo utakmice koji vodi ka zamoru, njihovi igraci nisu ne znam koliko kvalitetniji ali tim je jaci od nas, nemamo igru pod kosem, o onom Svedu ne treba trositi reci. Sledi nam tesko gostovanje, reci ce svako da su sanse izgubljene i mozda jesu, ali niko ne moze ugasiti nadu i ljubav prema Zvezdi, nove utakmice nova sansa, i dalje sam misljenja da je igranje ove lige velika cast i moja Zvezda se sigurno nije obrukala.
Idemo dalje!

Ivan

pre 6 godina

Razbio nas veliki Šved i to je to! Majstorčina je Šved nema šta! A vi partizanovci samo gledajte Zvezdu u Evroligi, jer neće skoro vaša "institucija košarke" zvana Partizan u Evroligi! Možda tamo neke 2034-te! :-)

Duca

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)

Batko

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!
(antiDebil, 16. januar 2018 20:54)

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer

Rudi

pre 6 godina

Jeli moguce da Lazic i Bjelica ne mogu nista pogoditi,baviti se toliko kosarkom a onakve zicere promasivati i slobodne suteve mogu samo neznalice

Igor Pg

pre 6 godina

Eh da je tu Radonja.. od Feldina, Lesora i ostalih bi napravio isto sto i od Cirbesa (koji je bio ispod prosjecni centar kad je dosao a kad je isao jedan od najboljih centara Evrope), Marjanovica (od momka kojem je karijera bila u zestokom padu napravio je najboljeg igraca Mvp-a Eurolige i poslao ga u Nba), od Jovica (izrazito defanzivno orjentisanog beka koriscenog iskljucivo u odbrani napravio je jednog od najboljih plejmejkera Evrope, covjeka koji drzi rekord Eurolige u ast. na jednom mecu), da ne pricamo sta je napravio od Kuzmica koji je bukvalno nestao u Panatinaikosu.. A kod ovog mladog strucnjaka ni Lazic kojeg su proslog ljeta trazila dva, tri vrhunska kluba ne zna vise ni odbranu da igra.. Dakle, nije Radonjic bio carobnjak (iako bi se po rezultatima reklo da jeste) pa da je igrace koji nemaju talenta i veze sa kosarkom potezom stapica naucio da igraju, vec je bio opasno dobar trener koji je znao kako da od igraca izvuce maksimum i zato su svi kod njega napredovali, a u skladu sa tim i Zvezda imala sjajne razultate.. Da je ostao ne bi smo sada mi razmisljali o tome da li mozemo odbraniti titulu u Aba ligi, vec da li nam neko uopste moze nanijeti bar jedan poraz, a vrlo vjerovatno i o F4-u u Bg-u... Moj Covicu sto uradi? Probudi me iz najljepseg sna.. ccccc

Igor Pg

pre 6 godina

Mi i dalje imamo Alimpijevica, a Buducnost nocas potpisala Jastina Doelmana! Samo neka nam je Bog u pomoc.. ako sa ovakvim trenerom osvojimo Aba ligu ove godine, dominacija ce se nastaviti jos dugo dugo.. Ali sam pesimista.. uhhhhhh izludjeh od ovoga amatera!

NoName

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!
(radonjizam, 16. januar 2018 20:42)

To se zove arogancija. Dečko je umislio da je košarkaš ekstra klase. To je počelo još prošle godine. Kad se samo setim kako je Radonja napljuvan ovde na portalu prošle sezone kad se jednom prilikom izderao na Lazića i poslao ga na klupu. 99% komentara je bila podrška preptentnom, neupotrebljivom Laziću. I evo nam ga Lazić, nek nam je sa srećom.

Cisco

pre 6 godina

A vala i navijanje kada se vodi i kada se vežu trojke, trese se dvorana. Protivnik kada povede ili veže trojke, tajac, skripa patika i mumlanje. Pa bre tada se baš treba derati i pevati.

miki

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, ali izovog teksta vidim da nema ucinka ni jednog zvezdinog centra. Dok je tako, odnosno dok se ne dovede za klasu bolji centar od ovih koje imamo Zvezda nece biti pravi tim.

musa from usa

pre 6 godina

Ocajno vodjenje utakmice Alimpijevica!Totalno se pogubio!Forsirao,inace raspolozenog,ali preumornog Rocestija,ne odmarajuci ga kad je trebalo!Lazic je extra odbrambeni igrac,ali igrac manje u napadu!Prosle sezone je jos i igrao u napadu,a ove nula!Zvezdi fali kontinuitet!Sad se dovodi i ABA liga u pitanje!Jos uvek ima vremena za popravak!Treba na neki nacin dici ruke od Evrope,jer sa ovom ekipom se ne moze nista uraditi!Tek poneki dobar mec!

Stefan

pre 6 godina

Rocestiju i Dangubicu svaka cast. Ostali prst na celo. Bjelica i Lazic prvi. Bjelica masi zicere, direktan krivac sto nismo vodili 15 na poluvremenu. Lazic nastavlja gde je stao, pravi faule na sutu, trojku iz coska ne moze da ubaci, koncentracija nula. Pero ne moze Markovica da ugura pod kos... sramota. Dokle ce da dobija tehnicke, kanali nas cele sezone.

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo je sto cu kazem rekao sam jos na pocetku sezone C.Zvezdi je potreban trener. Ovaj Alempijevic je takav promasaj da ja nemam reci . Ni jednu utakmicu nije spremio , pobede u EL zasluzni su igraci koji su imali sutersko vece u tim utakmicama . Kakvu smu gresku uradili sa trener to je za posebnu pricu . Takodje su veliku gresku napravili sto nisu doveli ozbiljnog centra . Ovaj francuz Lesor mi ne uliva poverenje , mozda ce on naredne sezone biti bolji ali su morali imati za ovu boljeg startnog centra . Takodje Jankovic i Jovanovic su tanki za EL i za njih je bilo bolje da su igrali godinu dana u FMP , gde bi imali veci prostor da treniraju i vecu minutazu na utakmicama . Pa naredne sezone ih vratti u C.Zvezdu . Samo da smo imali boljeg trenera i centra ovaj tim bio imao mnogo vise pobeda u El . Ne zelim da umanjim trud i zelju ali vidi se da jos nije dorastao klupe C.Zvezde . Trebalo njega pripremati za kasnije a ne sada .

delboj

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.
(EL, 16. januar 2018 19:17)
Samo Doncica mozes da ubacis tu.

NoName

pre 6 godina

Lazić... Indeks (- 25) u ovoj utakmici!!! 
Sta li taj čovek u Zvezdi više radi, nije mi jasno!?!
(Neko@, 16. januar 2018 20:45)

Pa prima platu. Jedino tu može da je zaradi. Otišao bi i on preko, ali kome treba semaforaš. Valjda se tako zove igrač koji šutira u semafor. Ovo mu nije prvi put da pogodi semafor, jako dobre procente ima u toj koloni.

analiza

pre 6 godina

Bez obzira na poraz,takticki pristup utakmici i ovakva igra je na nivou skolskog casa fizickog vaspitanja za ucenike do 4 razreda.Gledam dugo kosarku ali ovako spremiti utakmicu ne u EL vec u bilo kom takmicenju a da nije amatersko je u najmanju ruku bruka.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.

vaske

pre 6 godina

Šveda samo treba na svaki nacin spreciti da šutira za 3 poena...on se tada nervira i gubi...trener je trebao to da kaze igracima...šteta...

imate vi vašu legendu i top9

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima : 

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 21:11)

Ko to nama ima kompleks 41+, evro titule, 13 uzastopnih i generala?

djenka

pre 6 godina

Rocestiju povecati platu i produziti ugovor,objasnio covek sta je amater a sta amer,cemu sluzi pero antic, bjelica ,di je centar!!!Lesor samo za ABA ligu.

Macron

pre 6 godina

Bravo Himki!!!
Ma bitno je da ste vi dobili raspalu Cedevitu!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:40)
Ako je Cedevita raspala, zamisli u kakvom je stanju tim za koji ti imaš tu nesreću da navijaš! A bliži se i veče koje potajno želite da što kasnije dodje,a to je 29.01. oko 22:30...a do tada sanjajte da je sa vama sve u najboljem redu...hahahahahahaha!!

singer

pre 6 godina

ne razumem se u kosarku, ali ipak mislim da je zvezda izgubila zato, sto je dala manje koseva od himkija... mada postoji jos jedna teorija...

zzz

pre 6 godina

Kakva partija Rocestija... 38 PIR, skoro triple double, majstor nema sta. Danga kako je igrao ja nisam mogao da verujem, nadam se da cemo cesce vidjati ovakva njegova izdanja. Ostali osim Feldina katastrofa , steta za poraz... Sved standardno... njega Branko ni ranije nije mogao da sacuva, a ove sezone je jos u losoj formi i eto.

Posmatrač F 4 /4

pre 6 godina

Glavu gore !
Bilo je puno grešaka , promašaja ( ziceri i sl.bacanja ) i nepotrebne žurbe , ali smo čak i tako mogli dobiti .
Nismo - idemo dalje .
Napred Zvezda !

Норис

pre 6 godina

Химки је јачи, али срамота је овако изгубити.
Имали смо само два расположена играча - Дангубића у првом и Рочестија током читаве утакмице.
Фелдин - не нарочито убитачан, много шутева а мало поена, није био ту кад је требало да се изборе сл. бацања. Мало се дигао, али још је у бунару.
Бјелица - кад год изјави да је задовољан својом формом као сад након Цедевите, мени се смркне пред очима јер, што би клинци рекли, није свестан колико је несвестан. Он, наиме, игра топло-хладно, и требало би да изјави макар да "може боље", али не - он је задовољан. Чиме? Данас 0/5 из игре, 2/4 са пенала.
Лазић - ни одбрану не игра добро већ неколико утакмица, а напад му је криминалан, промашује шутеве кад је сам као дух. 0/6 из игре...Има проценте к'о Радичевић, а у најбољим је кошаркашким годинама.

Ма, не да ми се писати.
Килаво, килаво.
Пази кад је Рочести имао највише поена (27, уз стандардно одличне проценте 5/7 и 5/8), највише асистенција (7), највише скокова (9!)...
Шта је са осталима?

Djomla

pre 6 godina

Jako slabo, stihijski, neorganizovano, bez brzog protoka lopte. Za ovakvu utakmicu moramo da imamo vise raspolozenih igraca. Do kraja dati vecu minutazu igracima sa klupe i spremati se za polufinale ABA lige. Nije sramota izgubiti kuci od Himkija, ali kada na isti nacin izgubite kuci od Brosa, Bamberga i Panatinaikosa, onda to nije slucajno. U svim tim utakmicama egal do poslednjih dva minuta i onda poraz. Mora mnogo cvrsce i sa vise samopouzdanja. Cemu nervoza, igramo Evroligu, igramo protiv najboljih i mnogo skupljih ekipa, igramo neizvesne utakmice. Ja idalje mislim da nam je ekipa pojedinacno kvalitetnija od proslogodisnje, znaci problem je u neiskusnom strucnom stabu. Ipak, puna podrska timu koji treba da ima na umu da je uz njih ne samo ovih 6,000 iz Pionira nego bar 2 mil navijaca koji bezrezevno vole crveno bele boje.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.
Svede legendo. Koliko bi tek mom propalom Partizanu "natrpao".

Millennium

pre 6 godina

Mislim da nije problem u Laziću, već u treneru koji ne zna da ga uklopi u svoj sistem. Nemoguće da je zaboravio da igra, i da kod jednog trenera može, a kod drugog ne. Ja sam još na početku sezone iskazao skepsu da će Lazić ponoviti igre koje je prikazao kod Radonje. Jednostavno, Radonja je napravio sistem za njih. Lazića, Simona, Jokića, skoro sve centre koji su mu došli pod ruku. Alimpijević nema tog iskustva, a bogami ni znanja.

dačo

pre 6 godina

sa dva tri prava igrača ne igra se evro liga tačka.jel sada svima jasno zašto je bjelica kod radnje igrao kao rezerva i 10-15min.prošla god se nece skoro ponovit,onakva hemija u timu,najbolja odbrana cijele evro lige.da smo tada imali ročestija uz jovica igrali bi f4.ovo je limitiran tim i ovih 7 pobjeda je puna kapa.necemo biti zadnji od 10-12 mjesta plasman to je realnost ovog tima.nije kriv alimpijevic,igra igru sa time što ima,centra pravog nemamo posle dugo god i posledica toga je ovakav stil igre.bez prednosti domaceg terena bice vraški teško uzeti i aba ligu što je jedino vazno i pogubno na duze staze u slučaju takvog kiksa.vjerujem u tim i dalje ali bice teze nego ikad do prstena u aba.

Grobar-España

pre 6 godina

Ocajna utakmica Zvezde. Gubile su se neke utakmice glat i sa vecom razlikom ove sezone, ali su tada protivnici igrali odlicno. Danas je ocajni Himki dobio jos ocajniju Zvezdu koja je morala da ode na poluvreme bar sa 15 razlike a nije. Kasnije je Rusi to naplatili s kamatom, a poslednja cetvrtina je bila Bogu plakati. Mislim da su samo Dangubic, Rocesti, Feldin i Pero Antic pred kraj dali koseve iz igre, procenat suta za dva je bio oko 30%....Ocaj. Steta jer sledeca je sa Makabijem i ako Zvezda izgubi u Tel Avivu f8 je prakticno nemoguc. Da ste veceras dobili pobeda nad Makabijem bi vas ostavila u igri bas momacki. Ovako tesko. Uzasna utakmica u najgorem trenutku. Nemam nista protiv Lazica, ali decko u napadu igrac manje. Ima u FMP-u dva tri igraca koja bi mogla da pomognu vise od Lazica, Keselja ili Jovanovica na primer. Ne razumem zasto nisu u Zvezdi.

Karaburac

pre 6 godina

Sad ce onaj sto je rodjen 1913 da nam objasni da je Partizan osnovan u Zagrebu od 28 zagorske divizije a Batko da mi kaze da mi je zuvot jadan. Nolan? Jos smislja komentar.

NoName

pre 6 godina

Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.
(veliki strumf, 16. januar 2018 20:45)

Ovo ti je zbogom EL i za sledeću sezonu. Mi ne možemo dobiti ni Cedevitu ni Budućnost. Ovo je mnogo loše.

NoName

pre 6 godina

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić zna košarku
(MilošTOP, 16. januar 2018 20:44)

Loša ti je druže anketa. To treba ovako da izgleda

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić ne zna košarku

Valjda je očigledno.

Kiza

pre 6 godina

Opet smo se resetovali na onu staru igru sa početka sezone. Samo zavisimo od šuta, nema nikakve unutrašnje igre, Pera je u kanalu a Milko i Feldein samo razmišljaju o svojoj statistici. Alimpije pokazuje svoje neiskustvo u teškom rasporedu. Plašim se da je Buducnost sada favorit za osvajanje ABA!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima :

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951

Hell

pre 6 godina

@ Nebojsa, 16. januar 2018 21:00

Ja kao Partizanovac moram da stanem u odbranu Alimpija. Zasto ga svi kritikujete?? Pa sta ste ocekivali,sta da covek uradi sa ovakvim timom?! I ove pobede do sada su cist luksuz. Kog igraca ima sem kednog Rocestija da bi imao pozitivan skor? Antic mator,Bjelica toplo-hladno,Lesor sirovina,Feldin dobar samo za Aba ligu,ostali nisu vredni komentara sem Rocestija koji je vrh i vi ocekujete cuda? Pa sa ovim sastavom ni Radonja ne bi imao bolji rezultat.

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da smo nadrljali! Zar da nam tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30 izmedju ostalog?

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE NIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA, A NI OVI KOLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA RADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim, brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

ccc

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju.
Covek se pokida a ovi ko babe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)

Covek je tako vaspitan pa se kida za pare. Ostalima pare legnu na racun pa sto da se kidaju? Mislis da nece da dobiju Platu jer gube utakmice?

aha

pre 6 godina

Alimpijević nije imao ni predstavu šta je Himki igrao u odbrani drugo poluvreme, a kamoli da postavi igru protiv nje. Zvezda može da pobeđujemo samo slučajno i na inspiraciju pojedinaca. Ako budemo ovako igrali u plej ofu nemamo ni teoretske šanse da dobijemo Budućnost. Ovu utakmicu će Džikić pogledati par puta i mi smo odsvirali svoje.

мангупаријацз

pre 6 godina

Сплићани, ми ћемо ускоро видети колико и овако ослабљена Звезда вас лако може добити са 20+ разлика. Бок.

jatagan@

pre 6 godina

Zvezdini igraci ce sigurno biti Na F-4 u BG.Ali na tribinama kao navijaci.JBG,treba Bartomeu da organizuje F-12 u nekim gradu ,to nemozete da promasite.

Ivan

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.Svede legendo.
(Uros Djurdjevic #32, 16. januar 2018 21:20)

Sine, a kada igra tvoj timčić sledeću tekmu u Evropi? Aaaaaa ja zaboravio pa on je ispao iz, kako ga neki zovi "Cipiripi" kupa i to SRAMOTNIM skorom 1-9! :-) Zato gledaj sine i dalje velikane poput Šveda na utakmicama Zvezde naravno, neće se skoro desiti da jedan Šved igra protiv Partizana hehe! :-)

PiRaNa

pre 6 godina

Do sada nisam nikada nista rekao za naseg trenera,ali ovakav amaterizam dugo nisam video.Poceti cetvrtinu sa Rocestijem,Dangubom,Lazicem iunistiti Himki u prvoj cetvrtini,a onda poceti drugo poluvreme sa Davidovcem i rovitim Anticem moze samo neko ko zeli da namerno izgubi utakmicu ili neko ko je potpuni amater.Himki na pocetru trece cetvrtine pravi seriju 8 nula i tu resava mec.Sved stoji na 8m 2sek do kraja napada a Davidovac ga gleda i verovatno misli u sebi "Ma ne moze on to da pogodi" i ne zeli da mu pridje i barem podigne ruku.Ako pocnes utakmicu s jednom petorkom i nadigras protivnika i u napadu i u odbrani sa tom petorkom,zasto bi drugo poluvreme pocinjao sa nekim drugim igracima???Strasno...

dobla

pre 6 godina

Sve poštujem šta je Marković uradio za reprezentaciju, ali sam bio u hali i samo mogu da kažem da je ponašanje bivšeg reprezentativca prouzrokovalo takvu reakciju!

Dacha

pre 6 godina

Bjelicu da zakljucaju u salu i da mu leba tri dana ne daju samo vodu dok ne nauci da pogadja zicere,toliko iskusan,plus visok igrac da konstantno iz utakmuce u utakmicu ovoliko masi zicere je nenormalno,drugo Lazic od kad je postao reprezentativac je covek pogubljen,nikad on nije bio dobar u napadu ali znao je da pogodi trojku kad ostane sam,da udje na neki ulaz ali ovo sto sada radi je strava i uzas i sto je najgore ni u odbrani vise nije narocito dobar,konstantno pravi pocetnicke greske i zalece se i pravi nesportske greske kad im nije vreme,plus ,u skoku je los,ne ume da uhvati loptu vec ih samo izbija. Jankovic i Jovanovic jednostavno nisu igraci za ovaj nivo kosarke i tu se sva prica zavrsava. Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.

Vojin

pre 6 godina

Oscilacije su prevelike ali sa obzirom da nam je trener čovek koji nema iskustva ni u jednoj sezoni eurolige a niti jadranske ništa ne cudi. Doelman je stigao u Buducnost! Covicu previše se kockas!

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da amo nadrljali! Tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30.

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE BIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA,NI OVI KPLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA EADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

Pera Lozac

pre 6 godina

Ajmo braco Rusi.
(Aleksa, 16. januar 2018 20:10)

Svi su vam braca i Himki i Zalgiris i Turci i Spanci i svi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 16. januar 2018 20:25)

Bili su i vama 15 godina u kosarci i 10 u fudbalu pa se niste nesto preterano cudili. S tim sto vi i dalje navijate za sve nase protivnike, tako da imate malo vise radnog staza.

P.S. A s druge strane... nismo mi krivi sto vas godinama nije bilo nigde pa nismo mogli ni da navijamo protiv vas ko ljudi.

Mladen

pre 6 godina

Zvezda kad vodi sve je super, sjajna atmosfera, komenatatori se deru, a kad se gubi u hali je muk cuje se neko mumlanje, komentatori skroz utihnu, publika ne daje nikakvu energiju igracima kad se gubi.

sryugos

pre 6 godina

Lazic nastavlja da briljira i fascinira kosarkaskom inteligencijom i tehnikom. Nadam se danu kad ce ga zameniti Lazarevic.
Alimpijevic briljira jer ga drzi u igri umesto Dangubica koji visinom moze i parirati Svedu i dati trojku.
Koledz dvojac pomracenje veceras.
Slobodna bacanja horor.

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

Millennium

pre 6 godina

Za domaća takmičenja i dalje verujem da je ovaj tim dovoljan, za neko ozbiljnije igranje u El ipak ne. Ova utakmica je pokazala. Nedopustive oscilacije, loše postavljena igra i potpuno promašena petorka na početku drugog poluvremena što je i prelomilo meč na kraju. Mašenje slobodnih bacanja kad se lomi meč, neverovatne greške i na kraju nokaut od protivnika koji je već bio u konopcima.

E

pre 6 godina

Neverovatno nama protivnici ni ne trebaju sami sebi smo najveci problem, ziceri, zagradjivanje kosa, lopte nam ispadaju..., steta ovo je bila poslednja sansa da se prikljucimo u borbu za top 8, igraci su umorni skupo je kostala ona zadnja cetvrtina protiv Cedevite kada je bilo 30 razlike a igrali su nosioci, steta i zbog sjajne partije Rocestija

beogradski

pre 6 godina

(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

partizan ne dobija ništa, a zvezda dva'est' milijone godišnje, i opet će....jeri ti krivo????

gagi

pre 6 godina

Pratim kosarku od 85,a definitivno cu prestati da pratim Zvezdu dok ministar odbrane Lazic ne ode...Pa ljudi kosarka se igra da se ponekad i kos pogodi.Covjek sa trice sam tri puta,loptu u odbrani kljucnu gura u aut,sledeci napad zicer masa.Ulaz ne zna napraviti..Puno gresaka i trenera,taman krene Feldina on ga posalje na klupu.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...
(hmm, 16. januar 2018 20:47)

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.

dex

pre 6 godina

Ovo je nazalost, klasican Alimpijevic. Covek, koji ce nas ukoliko se ili ne trgne, ili ne dodje do nekih drugih promena kostati svega ove godine, osim nase beznacajne lige. Kraj utakmice se blizi, protivnik pravi ogromnu seriju, a on kao da nije tu. Ni tajm auta, ni izmene, nista... Zvezda pod njim konstantno dozvoljava protivniku bar po dve serije od po 10:0, bez ikakve reakcije. Izgovori da je ekipa mlada, nova, neiskusna su smesni. Antic, Rocesti, Feldin, Lazic, Dangubic, Bjelica... To bas nisu mladi i neiskusni igraci. Ali, sve je dzabe kada trener nije u stanju da kontrolise utakmicu i pomogne ekipi. Samo me zanima sta on radi na poluvremenu, kada vec ko zna koji put protivnik upravo na pocetku drugog poluvremena pravi veliku seriju?!?
S obzirom da je ovim i definitivno izgubljena svaka sansa za top8, pa cemo ostatak igrati rekreativno pred 2-3000 ljudi, nadam se da ce se bar fokusirati na ABA ligu, da izbore opet EL.. pa ko zna, mozda za 10 godona i sklopimo tim koji ima neke ambicije, makar taj top8, a ne da igramo rekreativno.

Nemanja

pre 6 godina

Mucno za gledati, nisam zvezdas ni partizanovac ali ovo je uzas u najmanju ruku. Serije po 7:0,8:0,10:0... Zvezda sa tri igraca, Rochestie, Feldeine i Dangubic. Bez komentara za branka lazica i ostale..tuga

SEnT

pre 6 godina

Ako ne dovedemo ozbiljnog visokog igraca, ove sezone Zvezda moze da upadne u velike probleme, pa cak mozda i da nista ne osvoji, i da ostane bez Evrolige!!! Razocaran sam u Peru Antica, bukvalno je beskoristan u napadu. Ako je mislio da ovako zavrsi karijeru u Zvezdi bolje da nije ni dolazio. Mislimo da imamo nesto, a on nemoze da resi plejmejkere ispod kosa!!!

Srksa

pre 6 godina

Nisam se nadao cudu, ne pljujem posle poraza jer je ovo ipak najaca liga evrope. Ali ljudi, da trener ovako zaspi za vreme utakmice to nikada nisam video. Jos trazi tajm aut na 1:13 do kraja na 10 razlike. Veceras me je bas razocarao. Branko Lazic treba da ima neznatnu minutazu jer je neborben i lose koncentrisan. Od Lesora ako naprave igraca ja pristajem da pojedem celu loptu.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Moram da kažem da mi je prvi put drago da je izgubila Zvezda, iako sam Zvezdaš od malena!! Zašto? Zato što me živo interesuje da li će "neko" Alimpijeviću da objasni da se ne mora čekati da protivnik napravi seriju 12:0, i tek onda zvati tajmaut, može i posle 4:0 npr, i probati saseći protivnika!! Danas je Zvezda lošije odigrala, nego da su se skupili i odigrali "pred zgradom"!! Bazen nisu mogli da pogode, toliko zicera, slobodnih bacanja promašenih. Sa takvom igrom dobio bi nas i Borac iz Čačka!! Pošto od sada definitivno igramo rekreativno Euroligu, trebalo bi se koncentrisati na ABA Ligu, a i to je pitanje sa našim stručnjakom!!

trojka

pre 6 godina

Rochestie apsoltno nije imao podrsku. Onih par prodora su mu bile jedine greske.
Prvi put bih dodao da je Lessort veliki balvan. Centri velike nule u ovom mecu, mada je i Alimpijevic imao ulogu, mislim da on zasluzuje samo pohvale. Kritiku ne zasluzuje ni da ima 10 vezanih poraza u ovom takmicenju.

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde bre Lazicu covece, bacas na taj kos 25 godina i 3 puta sam kao duh promasujes suteve. Onda baca ciglu na kos, pa jos pravi nesportsku. Pa jesi mogao vise da nas unistis covece? Plus ona kontra kad se uplasio, a bio sam. Jako malo raspolozenih igraca, neverovatan broj promasenih penala (cak 9 od 20) i zicera. Nekoliko tesnih utakmica smo dobili kada smo masili samo 1 bacanje za citav mec. Bjelica - cemu taj covek sluzi i sta i za koga igra? Pusta Sveda da sutne sa 8 metara, stoji 3 metra od njega a i kolibri zna da ce sutnuti. Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.

hmm

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA! 

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.
(hmanjo grlačić, 16. januar 2018 20:40)

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 6 godina

u neku ruku i nije los ovaj poraz,da se konacno okrenemo aba ligi i tu sam vec poceo da brinem sta ce biti do kraja

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво момци, нема везе! Подршка у сваком моменту. Ја волим тебе лудо!!!

zemunski kej

pre 6 godina

Jedino mi je drago sto sam odavno pisao da ovaj tim Zvezde nije nista narocito,cak je dosta losiji od proslogodisnjeg,nisu ni mladi ni talentovani,trener onako ni los ni dobar.Prva mu je sezona i on je tu jedini perspektivan sa 31 godinom. Nece osvojiti ni ABA LIGU,

Istina

pre 6 godina

Lazic katastrofa u napadu,ne moze bazen da pogodi iz cistog suta i kako da pobedis sa njim u napadu kad pogadja semafor umesto kosa.Protiv Sveda je malo i da udjes u zavrsnicu sa 5-6 poena prednosti a jos ako njegov tim udje,tu nema sta da se nadas jer covek pogadja kad je najbitnije.Previse promasenih zicera kad smo trebali da se odlepimo na 15-tak poena i tada prelomimo utakmicu.
Pokusati do kraja takmicenja da se dobiju jos 2-3 utakmice,cuvati najbolje igrace za Aba ligu jer nema sta da se trazi vise u EL.

From Srbija!

pre 6 godina

Ljudi nemojmo se dzaba nadati,prodali smo dva tima prosle godine i uzaludno se potajno nadamo da bi smo nekako mogli da da taknemo to osmo mesto.Zar smo bas morali sve igrace da rasprodamo,da nam je ovaj Dzenkis koji je vodonosa u himkiju i barem jos jedan,(Simke,jovic,gudura ali po najvise kuzmoc)Mucno je gledati ovu igru bez centra!Ali proklete pare diktiraju sve u zivotu,mi smo prolazna stanica,odskocna daska,sluzimo strancima da se razigraju i da uzmu kintu a posle strajkuju gladju da sto pre odu!A i ovi nasi sto ljubavne romane pisu o zvezdi bezu glavom bez obzira!Nego nisu oni krivi,ja sam kriv sto sam i dalje neobjektivan i uvek verujem al jbg,drugacije ne umem!Bas sam se ponadao da cemo ovo dobiti!

dr MM

pre 6 godina

Danguba 6 #nbavote ? zlocesti sjajan , falila podrska pod kosem . A lazic , definitivno promasio sport, bolje da je otisao na fudbal , pa da jurca , covek nema ni ulaz ni sut ni asistenciju, dzabe par dobrih odbrana kad uvek 4-5 licnih i neka nesportska , previse se pominje i velica , a decko apsolutno bezopasan po protivnika , pa kad smo u napadu kao da imamo igraca manje, dal sutira na treningu ili samo fizikalije vezba ... Los sut s linije bacanja vcrs ... Steta, al idemo dalje...

Milos

pre 6 godina

Himki je jednostavno bolja i kvalitetnija ekipa sa neogranicenim budzetom. Sved ima platu 3.3 miliona dolara sto je vise za milion od celog tima Zvezde. Ali, danas smo drugo poluvreme pali i nije bilo igraca sa klupe koji su mogli da donesu poene tipa Davidovca ili Lazic koji ume da pogodi za 3 je veceras sve promasio. Pero pod povredom neprepoznatiljiv,neke kasne izmene Alimpija Lazic-Dangubic i to je to.Nema veze momci. Idemo dalje. Uvek uz vas,verujem u vas.

maximus

pre 6 godina

Vidi se umor kod igraca. Efes pa Cedevita pa Himki. Realno nemamo toliko igraca koji mogu da iznesu makar ABA ligu. Bolje je sto su dobili Cedevitu nego da su izgubili.

Ivan

pre 6 godina

Koje oscilacije ljudi zaista nedopustivo! Možemo lagano da ih pobedimo i umesto da to ostvarimo mi ih stalno vraćamo u igru! Napravimo razliku i onda mračna serija bez koševa po nekoliko minuta! I stalno se to ponavlja kroz celu utakmicu! Sami sebe ćemo pobediti! A pored toga i sudije večeras zaista sramno sude! Gubimo ovu utakmicu i to svojom krivicom 100 posto!

DS

pre 6 godina

Ocajna igra ,vidi se da igracima nedostaje svezine i ovo je nazalost izgubljeno..Himki nije igrao utakmicu od prosle nedelje i Reala dok smo mi crkli protiv Cedevite gde uopste nismo odmarali startere.Lesor ocajan,ne razumem zasto ne igra Antic vise kada je mogao vise od 20 minuta protiv Cedevite (kada nije bilo potrebe posto smo bili na +30) valjda moze i sada!!?Umor nas je kostao pobede najvise zato su Feldin i Bjelica ocajni danas ,Alimpijevic ne razume da mora da odmara nosioce igre kada ima priliku

radonjizam

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!

Grobar

pre 6 godina

Bas ce ga oni zaustaviti!!

Moj prvi komentar!!!Sta to uradi Alekseje Svede?!?!?


A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!

IZVINE

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju. 
Covek se pokida a ovi ko babe.
(Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)
Kako da se IZVINU? Da skoce svi?

veliki strumf

pre 6 godina

Nije nas dobio Sved. Dobili su nas pre svih Bjelica (promasio je sve), Lesor (promasio je sve, plus brdo bacanja), Lazic (promasio je sve plus pravio bezvezne faulove), a potom i Antic (ocaj), Jankovic i Jovanovic (apsolutno beskorisni, cak stetni). Masa promasenih bacanja i zicera (znao sam da ce nas kostati silni promasaji u 1. poluvremenu) plus neiskusan i limitiran trener (opet primio blizu 50 poena u 2. poluvremenu, po ko zna koji put za redom). Sezona EL ovim je zavrsena, a ABA me nesto do finala ne zanima (ako uopste stignemo tamo sa ovim poluproizvodima i Alimpijevicem).

Depaulo

pre 6 godina

Nisam htio do sad da kazem jer sam postovao Lazica zbog svega sto je donio Zvezdi prethodnih godina ali on je unistio Zvezdu ove sezone.. Da se ne ljubimo...

jag

pre 6 godina

Zvezda ovo realno ne može da izgubi, kaže Kuzmanović ako Sved da puno poena onda je super jer ostali stagniraju, a ako sved zakaže i to je super jer je zakazao. Win-win situacija.

sever

pre 6 godina

Drugu cetvrtinu pocinjemo sa 0:7, trecu sa 0:8. Bjelica, Antic i Jankovic bez postignutog kosa! Bez Lesora bukvalno nema odbrane, ali ne moze momak sam pokriti celi teren.

Виоп

pre 6 godina

Најискуснији вечерас 0, судије нам дају сваки други или трећи фаул, како смо вођству појма немам. Марковић но комент.

sryugos

pre 6 godina

Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 19:59)

Lesor je prosecno placen francuski talenat a savrseno me ne interesuje sta je osvojio sa Srbijom. Stavise, meni ne bi ni igrao u reprezentaciji otkad je tu Jovic. Ponasaj se fer i sportski i bice ok a on se toga nije drzao.

@ajdep

pre 6 godina

Poraza Alimpijevica. Ovo je bilo amatersko vodjenje utakmice. Drzi Rocestija u igri cijelo drugo poluvrijeme. Lazic se umara dok je Sved klupi a jedino ga on moze cuvati.
Nisam prije prigovarai treneru ali je ovo veceras njegov poraz. Jednostavno nije dobro rasporedio igrace i minutazu.

coldplayer

pre 6 godina

Nemamo dubinu i to je to.Sut za tri nekad nije dovoljno.Sem Dangube i Rocestija ostali zakazali i tu je prica zavrsena.Prosto nevorovatno da toliko zicera masimo iz utakmice u utakmicu.Bjelica treba da se zapita kakav je igrac kad po utakmici onoliki covek masi po par zicera konstantno.Strava.

veliki strumf

pre 6 godina

Tako nam i treba: odemo na poluvreme sa SAMO +6, vratimo se i pocnemo drugo kao da smo stavili tegove na nogama (Pera nula veceras, ne zna sta radi) i u 3 napada primimo 8 poena. Od 37-26 na 37-39 - opet serija 13-0 kao protiv Cedevite. Stalno nam se dogadja taj kontra ritam u koji upadamo, igra bez igre, bez protoka lopte, sporo, bezidejno. Himki koji veze nije imao potpuno smo vratili u mec.

Tv Presenta

pre 6 godina

Nema nama leba sa Perom Anticem. Od pocetka sezone odigrao par utakmica na svom nivou.Ali koliko para toliko muzike. Sada dici ruke od EL pruzati sansu ovima sa klupe da dignu nivo igre za ABA ligu.Po mogucstvu ako ima para dovesti centra

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

zeljkorudovic

pre 6 godina

Bjelica i Lazic dalje od zvezde,ne razumijem Alimpijevica da citavo drugo poluvrijeme forsira Bjelicu i Lazica a Enis sjedi na klupi,definitivno nam treba cetvorka

Indijanac

pre 6 godina

Mogu slobodno reci da gori tim nismo NIKAD imali(kad kazem na tim nemislim na imena igraca)...apsolutno bez ikakve akcije,individualno do kraja pa ako krene sut!Od centra ni C...i jos nesto Himki je danas bio ocajan takodje a dobio mec 10 razlike!!!

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijević je najgori trener u Zvezdinoj istoriji. Čoviću doveo si gomilu neznalica da samo brukaju ime Zvezdino. Ovo je sramota za gledanje. Očajni Himki se poigro sa Zvezdom. Bruka živa. Bjelica i Lazić otkaz podhitno...

Neđo Valderama

pre 6 godina

Živi bili pa videli, Zvezda sa ovakvim trenerom i timom neće osvojiti Aba ligu ove godine. Ovo što radi Čović lično je zabrinjavajuće.

mladost

pre 6 godina

Koliko treba da si glup da zvizdis Stefanu Markovicu u Beogradu??? Aloo momak koji igra deceniju za reprezentaciju Srbije. Dobro je da ovde ljudi stvarno slabo pamte.

Tv Presenta

pre 6 godina

Fizicki nespremna ekipa. I prosle sezone gubimo utakmice koje se igraju svaki drugi dan. Nista nismo naucili od prosle sezone. Prekosutra novi poraz od Makabija. To je tako kada nemas dugu klupu

Макарије

pre 6 godina

Alimpijevic nema kontrolu nad ekipom. Bjelica šta reći, milion promašenih zicera zadnje dve godine. Osim Ročestija ostali bruka.

Cile

pre 6 godina

sad ce im i fmp arena biti prevelika... jedan igrac ih unistio, toliko je bio jak taj skorojevicko prigradski mehur od sapunice...nazad kuci u zeleznik i nemojte se javljati vise...

nikad vi nista nauciti necete :D

pre 6 godina

Kako ono bese? Dangubiiiiiiiiiiiiić! Peta trojka Dangubića za Zvezda uništava Himki spolja, 37:26.

i onda 37:39, serija 13:0 :DDDD

dr Misa

pre 6 godina

Kaze komentator sk."Kakve gluposti radi trener Alimpijevic ,drzi najboljeg igraca Rocestija na klupu i Himki pravi 12 razlike"a Antic nula poena ,nula skokova a izivljava se i sutira sa 8m.Sta dodati tome ,osim da Alimpijevic mora da se uozbilji,a mi navijaci cemo da budemo uvek CRVENO BELI.

j

pre 6 godina

Da li je moguce da cela,znaci ne nekolicina,vec bukvalno cela dvorana zvizdi jednom od najpozrtvovanijih bivsih reprezentativaca koji je oduvek davao maksimum za istu,kidao u reprezentaciji.Momak je fakticki igrao do granice povrede,uz Stimca,Tea,Radulju jedan od igraca sa najduzim statusom u reprezentaciji i onda dodjes u svoj grad i dobijes to.Zalosno,jadno od strane navijaca.

hmanjo grlačić

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.

Nenad sm

pre 6 godina

Grobar jeste iritantan, zasluzeno skandiranje...
(anica, 16. januar 2018 19:46)

delis nekom lekcije i pricas o nekoj kulturi, a odobravas skandiranje "stefane ....." . U cega si ti onda utukla svojih skoro 30 godina. Razocarenje za jednu devojku.

EL

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.

veliki strumf

pre 6 godina

Dvojica spanskih sudija Perez Perez i Gonzales nam sude svaku drugu utakmicu! Prosto je neverovatno da nam njih dvojica non stop sude pored toliko sudija.
A Bjelica??? Pa ljudi moji koliko mene taj covek izludjuje! Vec 2 promasena zicera, plus 2 penala. I Feldin promasi 2 zicera (uz nedosudjene faulove oba puta). 7 razlike posle 1/4, ali promasena 3 bacanja, brdo zicera, plus asistencija vajnog Jankovica Markovicu... Trebalo je da imamo +15.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Podsetnik za predgradje: Stefan Markovic je osvojio po jedno evropsko, svetsko i olimpijsko srebro, za Srbiju!
Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.

Jaran

pre 6 godina

Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

NoName

pre 6 godina

Bravo cigani, zvizdite Markovicu, jer ga je igrac uhvatio u polugu
(Ddrogba, 16. januar 2018 19:38)

Nije njega uhvatio igrač, nego je on uhvatio Lesora i to u skoku. I drži i dalje dok ga Hanikat gura s leđa. Sramotno ponašanje bivšeg reprezentativca.

Tv Presenta

pre 6 godina

2 500 000 grobara

Prvo u Srbiji vas nema toliko.Mozda sa rodjacmau Hrvatskoj, CG, Bosni, Sloveniji Makedoniji
Drugo.Verovatno radis u Minustarstvu finansija i znas ko koliko dobija . Trece. Hvataj se knjige sutra je novi skolski dan

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.   


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.   

Partizan kao sportsko društvo je dobio   
oko 12 miliona od države za 5 godina.   

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina. 


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!

Hell

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!

Šule

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!
(Hell, 16. januar 2018 19:52)

Momak, Zvezda tako igra od početka ove sezone, i ima sjajne procente za 3 poena (izuzetak zaista jeste večeras Danga). Znaš kada će Budućnost opet onako da šutira? Verovatno nikada. Zato gledaj Zvezdu i uživaj, kad' već i oni tvoji "numedu" dobro za 3p.

Hell

pre 6 godina

Da li Alimpijevic uigrava neke akcije ili se sve svodi na besomucno sutiranje trojki pa ako krene sut (Feldun ili sada Dangubic) onda sve ok a ako sut stane lagani poraz

veliki strumf

pre 6 godina

Stadosmo na 21 poen i ni makac. 10 napada ne mozemo da realizujemo zicere, otvorene suteve, cuda ziva... Vratismo ovaj divlji Himki, koji je bez ikakve igre i koncepcije (osim daj loptu Svedu pa nek ispaljuje do mile volje). Sudije nas naravno unistavaju: bar 4-5 cistih faulova nisu dosudili, korake Markovicu i Andersonu... Spanci kad nam sude uvek, ali uvek ista prica.

kris

pre 6 godina

Igračima, a posebno Bjelici pod hitno zabraniti šut sa manje od 1 metar od koša.Sa te udaljenosti ima najslabije procente i nema potrebe više rizikovati.

veliki strumf

pre 6 godina

Samo 6 razlike na poluvremenu, a po igri je trebalo da bude bar 20. Ono sto smo promasili je za rubriku verovali ili ne. Prosto neverovatan broj cistih zicera i mnostvo otvorenih suteva - ovi odbranu i ne igraju. Nama 2 igraca dala 31 poen, svi ostali smesnih 6. Ovo MORAMO da dobijemo.

sever

pre 6 godina

Ponovo nam se protivnik nudi u prvoj cetvrtini i umesto da to iskoristimo i napravimo znacajnu razliku mi ocajno sutamo za dva. Neki, poput Bjelice ne mogu ni slobodno bacanje pogoditi.

idi

pre 6 godina

Ајде Звездо, пуним једрима! Идемооо???!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 16. januar 2018 18:59)
hahahahahah....opet ti

2 500 000 grobara

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.  


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.  

Partizan kao sportsko društvo je dobio  
oko 12 miliona od države za 5 godina.  

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.

Р

pre 6 godina

Молим математичаре и статистичаре да кажу каква је вероватноћа да Бјелица од 5 шутева са 5цм, 5 пута промаши. Ако докажу да је то по закону вероватноће немогуће, онда нека се позабаве овим феноменом и евентуално оснују нову грану у науци.

Krle

pre 6 godina

Sved vec posle dva minuta izlomio clanke lazicu,danguba dao 4 CETIRI trojke iz 4 CETIRI pokusaja auuu ovo nece na dobro izaci rodjaci.

NoName

pre 6 godina

Kakve su šanse da se rešimo Bjelice? Lik maši tri polaganja u prvoj četvrtini, to je nedopustivo. Nemojte molim vas da mi pominjete neke utakmice tipa derbi...

BODIBOND

pre 6 godina

Jeste, dobila je Zvezda 70 miliona od drzave i dobice jos 80. Moze nam se, eto tako smo u mogucnosti. Ko.vam kriv sto nemate Covica. Voleli bi vi al vas sramota da priznate.

SS

pre 6 godina

Feldin i Bjelica losi,vidi se umor posto su bespotrebno igrali 30 + minuta u nedelju,jos i sudije guraju Himki daju faul ako se samo dise na Sveda izbacili su Lazica iz igre sa faulovima..Dangubic fenomenalan svaka cast,dobro je da vodimo na poluvremenu sa svim tim problemima ali moramo bolje u drugom

mladost

pre 6 godina

Koliko treba da si glup da zvizdis Stefanu Markovicu u Beogradu??? Aloo momak koji igra deceniju za reprezentaciju Srbije. Dobro je da ovde ljudi stvarno slabo pamte.

kris

pre 6 godina

Igračima, a posebno Bjelici pod hitno zabraniti šut sa manje od 1 metar od koša.Sa te udaljenosti ima najslabije procente i nema potrebe više rizikovati.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Podsetnik za predgradje: Stefan Markovic je osvojio po jedno evropsko, svetsko i olimpijsko srebro, za Srbiju!
Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.

NoName

pre 6 godina

Bravo cigani, zvizdite Markovicu, jer ga je igrac uhvatio u polugu
(Ddrogba, 16. januar 2018 19:38)

Nije njega uhvatio igrač, nego je on uhvatio Lesora i to u skoku. I drži i dalje dok ga Hanikat gura s leđa. Sramotno ponašanje bivšeg reprezentativca.

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.   


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.   

Partizan kao sportsko društvo je dobio   
oko 12 miliona od države za 5 godina.   

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina. 


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!

sryugos

pre 6 godina

Lazic nastavlja da briljira i fascinira kosarkaskom inteligencijom i tehnikom. Nadam se danu kad ce ga zameniti Lazarevic.
Alimpijevic briljira jer ga drzi u igri umesto Dangubica koji visinom moze i parirati Svedu i dati trojku.
Koledz dvojac pomracenje veceras.
Slobodna bacanja horor.

Р

pre 6 godina

Молим математичаре и статистичаре да кажу каква је вероватноћа да Бјелица од 5 шутева са 5цм, 5 пута промаши. Ако докажу да је то по закону вероватноће немогуће, онда нека се позабаве овим феноменом и евентуално оснују нову грану у науци.

Duca

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)

Marko

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama.
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem?
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50)

Ne znaju više gde da idu, da li u Pionir ili Železnik, pa se raspodele tako neplanirano i dođe do polu prazne hale.

NoName

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)


Evo ja priznajem da ne razumem materiju. Ne razumem na koju foru je šut 0-6 odličan učinak koji se, kako vi poznavaoci tvrdite, ne vidi. Pa ja zbog toga i kritikujem, jer se učinak ne vidi, 0 od 6,bre, sve otvoreni šutevi, sam kao duh. Ne razumem na koju foru je dobar učinak kad ideš u kontru, i samo treba da položiš loptu u koš, a umesto toga ti protrčiš ispod obruča jer se plašiš banane. Ali dobro, ja ne razumem, njegov učinak se ne vidi. Zbog toga smo i videli Švedovih 30-ak poena, jer, dobro kažeš, njegov učinak se NE VIDI.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...
(hmm, 16. januar 2018 20:47)

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.

Sestorica bez kosa

pre 6 godina

Dzabe Dangubic dao one trojke, kad je pola ekipe ovako sutiralo iz igre:

Davidovac 0/3
Lazic. 0/6
Jankovic. 0/1
Lessor. 0/3
Ennis. 0/1
Bjelica. 0/5

Zvezdan

pre 6 godina

Šved ima platu 3 300 000 € + premije. Sigurno ga ne plaćaju da bi Himki gubio utakmice od Zvezde koja u timu ima Kešelja, Lesora i sl. igrače. I u Moskvi se nekima činilo da je Zvezda bila na pragu pobede ali to je privid. Šved je prebrz za Lazića. Razlika u završnici se činila dostižnom ali Himki nije Mega pa da sudije malo navuku na Zvezdinu stranu i da se otme pobeda. Gledaoci su videli Šveda i mogu biti zadovoljni jer Zvezda ove godine u EL ne može mnogo. Oni što su zviždali Markoviću treba da se leče.

zoran

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!…!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)

Jesi li ti covece pri sebi../ Znas li istoriju kosarke na ovim prostorima..?? O, Gospode, sta cuh danas..Lazic legenda.

Kapichic, Moka Slavnic, Vuchinic...iz Zvezde su legende...pa u taboru Partizana, Kica, Praja...pa jedan Kresho Cosic i slichni...Lazic ne bi mogao patike da im donosi za trening...cuj, legenda...

coldplayer

pre 6 godina

Nemamo dubinu i to je to.Sut za tri nekad nije dovoljno.Sem Dangube i Rocestija ostali zakazali i tu je prica zavrsena.Prosto nevorovatno da toliko zicera masimo iz utakmice u utakmicu.Bjelica treba da se zapita kakav je igrac kad po utakmici onoliki covek masi po par zicera konstantno.Strava.

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

Dacha

pre 6 godina

Mislio sam da sam sve video u kosarci, ali da covek (Lazic) svesno gadja na kos i pogodi semafor...nije ni cudo sto nije pronasao inostrani angazman.

Hell

pre 6 godina

@ Nebojsa, 16. januar 2018 21:00

Ja kao Partizanovac moram da stanem u odbranu Alimpija. Zasto ga svi kritikujete?? Pa sta ste ocekivali,sta da covek uradi sa ovakvim timom?! I ove pobede do sada su cist luksuz. Kog igraca ima sem kednog Rocestija da bi imao pozitivan skor? Antic mator,Bjelica toplo-hladno,Lesor sirovina,Feldin dobar samo za Aba ligu,ostali nisu vredni komentara sem Rocestija koji je vrh i vi ocekujete cuda? Pa sa ovim sastavom ni Radonja ne bi imao bolji rezultat.

Tv Presenta

pre 6 godina

2 500 000 grobara

Prvo u Srbiji vas nema toliko.Mozda sa rodjacmau Hrvatskoj, CG, Bosni, Sloveniji Makedoniji
Drugo.Verovatno radis u Minustarstvu finansija i znas ko koliko dobija . Trece. Hvataj se knjige sutra je novi skolski dan

veliki strumf

pre 6 godina

Nije nas dobio Sved. Dobili su nas pre svih Bjelica (promasio je sve), Lesor (promasio je sve, plus brdo bacanja), Lazic (promasio je sve plus pravio bezvezne faulove), a potom i Antic (ocaj), Jankovic i Jovanovic (apsolutno beskorisni, cak stetni). Masa promasenih bacanja i zicera (znao sam da ce nas kostati silni promasaji u 1. poluvremenu) plus neiskusan i limitiran trener (opet primio blizu 50 poena u 2. poluvremenu, po ko zna koji put za redom). Sezona EL ovim je zavrsena, a ABA me nesto do finala ne zanima (ako uopste stignemo tamo sa ovim poluproizvodima i Alimpijevicem).

Delija Severlija

pre 6 godina

Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.

smeker

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...

zoran

pre 6 godina

Kosarka je na najnizim granama....kada vidim da neko kao Lazic , umesto sechenja bukvi na Goliji igra kosarku, ma ne gleda mi se ni 5 minuta...

Karaburac

pre 6 godina

Sad ce onaj sto je rodjen 1913 da nam objasni da je Partizan osnovan u Zagrebu od 28 zagorske divizije a Batko da mi kaze da mi je zuvot jadan. Nolan? Jos smislja komentar.

j

pre 6 godina

Da li je moguce da cela,znaci ne nekolicina,vec bukvalno cela dvorana zvizdi jednom od najpozrtvovanijih bivsih reprezentativaca koji je oduvek davao maksimum za istu,kidao u reprezentaciji.Momak je fakticki igrao do granice povrede,uz Stimca,Tea,Radulju jedan od igraca sa najduzim statusom u reprezentaciji i onda dodjes u svoj grad i dobijes to.Zalosno,jadno od strane navijaca.

Depaulo

pre 6 godina

Nisam htio do sad da kazem jer sam postovao Lazica zbog svega sto je donio Zvezdi prethodnih godina ali on je unistio Zvezdu ove sezone.. Da se ne ljubimo...

NoName

pre 6 godina

Lazić... Indeks (- 25) u ovoj utakmici!!! 
Sta li taj čovek u Zvezdi više radi, nije mi jasno!?!
(Neko@, 16. januar 2018 20:45)

Pa prima platu. Jedino tu može da je zaradi. Otišao bi i on preko, ali kome treba semaforaš. Valjda se tako zove igrač koji šutira u semafor. Ovo mu nije prvi put da pogodi semafor, jako dobre procente ima u toj koloni.

imate vi vašu legendu i top9

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima : 

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 21:11)

Ko to nama ima kompleks 41+, evro titule, 13 uzastopnih i generala?

NoName

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!
(radonjizam, 16. januar 2018 20:42)

To se zove arogancija. Dečko je umislio da je košarkaš ekstra klase. To je počelo još prošle godine. Kad se samo setim kako je Radonja napljuvan ovde na portalu prošle sezone kad se jednom prilikom izderao na Lazića i poslao ga na klupu. 99% komentara je bila podrška preptentnom, neupotrebljivom Laziću. I evo nam ga Lazić, nek nam je sa srećom.

IZVINE

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju. 
Covek se pokida a ovi ko babe.
(Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)
Kako da se IZVINU? Da skoce svi?

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da smo nadrljali! Zar da nam tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30 izmedju ostalog?

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE NIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA, A NI OVI KOLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA RADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim, brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

Hell

pre 6 godina

@ Ivan, 16. januar 2018 21:36)

Igrali su protiv Partizana mnoge mega zvezde EL,mnogo vece od Sveda. Ako pocnem da nabrajam trebace mi dva dana. Ppgledaj samo kakvi su igraci igrali u EL u periodu 2000-2011 god pa kakvi igraju sada. Razlika je nebo i zemlja. Iz sadasnje EL u tadasnjim ekipama mesto bi izborili ukupno 6-7 igraca,ostali bi nosili peskire,eto kakav je danas kvalitet EL

Cisco

pre 6 godina

A vala i navijanje kada se vodi i kada se vežu trojke, trese se dvorana. Protivnik kada povede ili veže trojke, tajac, skripa patika i mumlanje. Pa bre tada se baš treba derati i pevati.

Жељко

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama. 
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem? 
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50) 

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.

analiza

pre 6 godina

Priznajem,ne odgledah utakmicu.Verujem da je Lazic mogao da promasi ciste suteve,pa i da pogodi semafor.Kladim se da se pokidao u odbrani jer se Rocesti njome ne bavi,Antic ne moze,a Bjellica ne zna gde tera u odbrani.To sto je Dangubic danas dao gomilu koseva,trebalo je da bude znak da ce CZ ovaj mec izgubiti.Zasto?Zato sto je Dangubic kao Andric u Par.Potpuno nebitan u prelomnim trenucima,u bitnim utakmicama,bljesne jednom u sto godina,nema herca i igra opusteno samo kada se gubi utakmica,nikad kada se lomi mec.Za ekipu su vazniji Lazici(Bozici,Vese Petrovici,Pefi Markovic)od Dangubica,jer takvih ima koliko hoces.Lazic je RADNIK,najteze mesto u timu,jer niko ne voli da bude radnik,svi bi da budu kosgeteri,trojkasi,toliko puta je donosio preokrete u igri CZ,povezivao rupe u odbrani,da stvarno nije na mestu zvati ga "semaforas" pa i ako pogadja semafore,narocito ako si navijac CZ.
A sto se tice 'Stefana maj...',ako se i to culo,to tek nije na mestu-u redu je zvizdati,ali tako nesto vikati Markovicu,ruzno je.

sryugos

pre 6 godina

Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 19:59)

Lesor je prosecno placen francuski talenat a savrseno me ne interesuje sta je osvojio sa Srbijom. Stavise, meni ne bi ni igrao u reprezentaciji otkad je tu Jovic. Ponasaj se fer i sportski i bice ok a on se toga nije drzao.

Džoni

pre 6 godina

Kao prvo nije nas pobedio Šved nego smo mi pobedili sami sebe i to se ponavlja po ko zna koji put. Protiv EL ekipa svaki zicer i svako bacanje, svaki prekršaj i svaki detalj mora da bude kako treba ako hoćeš da dobiješ. Ovakvom igrom možeš da dobiješ MZT ali ozbiljnog EL ne. Dok njih nije išao šut i dok smo mi odlično igrali promašenim zicerima posle dobrih napada i promašenim sl. bacanjima imali smo premalu prednost u poenima u odnosu na igru! Opet mnogo praznih minuta i haotičnosti u napadu što ekipa kao što je Himki zna da kazni i jednom je moralo da ih krene! Fali nam igra pod košem i jedan klasičan centar pod hitno. Ova ekipa jednostavno ne može da igra kvalitetno ovim tempom svaki drugi dan. Mnogo je oscilacija i to pripisujem upravo tom tempu utakmica. Kad god je bilo vremena za pripremu utakmice igrali smo dobro!

Stefan

pre 6 godina

Rocestiju i Dangubicu svaka cast. Ostali prst na celo. Bjelica i Lazic prvi. Bjelica masi zicere, direktan krivac sto nismo vodili 15 na poluvremenu. Lazic nastavlja gde je stao, pravi faule na sutu, trojku iz coska ne moze da ubaci, koncentracija nula. Pero ne moze Markovica da ugura pod kos... sramota. Dokle ce da dobija tehnicke, kanali nas cele sezone.

@ajdep

pre 6 godina

Poraza Alimpijevica. Ovo je bilo amatersko vodjenje utakmice. Drzi Rocestija u igri cijelo drugo poluvrijeme. Lazic se umara dok je Sved klupi a jedino ga on moze cuvati.
Nisam prije prigovarai treneru ali je ovo veceras njegov poraz. Jednostavno nije dobro rasporedio igrace i minutazu.

čupavo

pre 6 godina

budućnost se pojačala, jako. imaju dobrog trenera. pobeđivali su nas. ja bi se plašio sa alimpijom na našoj klupi i ovakvim pogrešnim tajmingom forme za ishod u aba ligi.

Hell

pre 6 godina

@ (Ivan, 16. januar 2018 21:39)

Tacno,necemo mi skoro u EL,u kanalu smo velikom,sns Ostoja nas sigurno nece izvuci,ali ovakvom igrom tesko cete i vi. Buducnost dovela Doelmana,jako iskusnog igraca EL kalibra. Jeste da izlazi iz povrede ali ako ga Dzile uklopi do f4 bice mrka kapa i za vas. Naravno,tu ke uvek gazda da pogura mahinacijama i promenama pravila ako zatreba (setimo se bruke sa Igokeom kada su promenjena pravila u sred takmcenja i ljude zeznuli)

wer

pre 6 godina

ajde crveni, da opravdate svoj zasluzeni nadimak:

do juce heroji, dobili real u gostima,
a danas potpuni otpad, olos koga se stidite?

ova zemlja se stidi vas, prepaljenih, nerazumnih i frustriranih navijaca, ne zasluzujete ni taj vas fmp, a kamoli kk cz

evo ja kao grobar mogu da cestitam vasim igracima na prikazanoj borbi do sada, ne znam sta ste vi crveni fanovi istripovali da cete da dominirate, sta li?

NoName

pre 6 godina

Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.
(Dacha, 16. januar 2018 21:08)

Kad pomenu Lesora, još mi je pred očima onaj faul u napadu nad Markovićem. Ljudi moji, on je krenuo da zakuca iz mesta sa 5 metara udaljenosti od koša. Pa to ni Džordan nije mogao bez zaleta. I kad je pao on je taman pao gde je Marković stajao.

veliki strumf

pre 6 godina

Doelman dosao u Buducnost!!! Auuu! Pod hitno, momentalno neophodna su nam pojacanja i to velikog kalibra. Pre svega, cetvorka nam je neophodna, krucijalna! Veceras smo sa te pozicije ubacili DVA poena, i to sa penala. Zatim, moramo dovesti pravu peticu. Jankovicu i Jovanovicu se zahvaliti (mada nema na cemu) i prvim avionom ih vratiti u Ameriku - oni za evropsku kosarku nisu. Bjelicu zakucati na klupi, smanjiti mu minutazu na 7-8 minuta. Covek 3 meseca bukvalno ne igra nista - veceras sut iz igre 0/5 (od toga 3 zicera), sa penala 2/4, bez asistencije, samo 4 skoka za 25 minuta i ocajna igra u odbrani.

Corto

pre 6 godina

Svima koji su vređali Stefana Markovića bih doživotno zabranio da prisustvuju sportskim događajima. Bolje u hali i 100 normalnih ljudi nego rulja.

Jaran

pre 6 godina

Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

radonjizam

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!

dobla

pre 6 godina

Sve poštujem šta je Marković uradio za reprezentaciju, ali sam bio u hali i samo mogu da kažem da je ponašanje bivšeg reprezentativca prouzrokovalo takvu reakciju!

aha

pre 6 godina

Alimpijević nije imao ni predstavu šta je Himki igrao u odbrani drugo poluvreme, a kamoli da postavi igru protiv nje. Zvezda može da pobeđujemo samo slučajno i na inspiraciju pojedinaca. Ako budemo ovako igrali u plej ofu nemamo ni teoretske šanse da dobijemo Budućnost. Ovu utakmicu će Džikić pogledati par puta i mi smo odsvirali svoje.

Mladen

pre 6 godina

Zvezda kad vodi sve je super, sjajna atmosfera, komenatatori se deru, a kad se gubi u hali je muk cuje se neko mumlanje, komentatori skroz utihnu, publika ne daje nikakvu energiju igracima kad se gubi.

jatagan@

pre 6 godina

Zvezdini igraci ce sigurno biti Na F-4 u BG.Ali na tribinama kao navijaci.JBG,treba Bartomeu da organizuje F-12 u nekim gradu ,to nemozete da promasite.

Rade

pre 6 godina

Ključna greška Alimpijevića je početak drugog poluvremena i petorka bez Rocestija. Sta on zamišlja da u ključnoj utakmici za borbu za 8 tako eksperimentise!? Dečko vrati se u Fmp i Spartak!!!

NoName

pre 6 godina

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić zna košarku
(MilošTOP, 16. januar 2018 20:44)

Loša ti je druže anketa. To treba ovako da izgleda

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić ne zna košarku

Valjda je očigledno.

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde bre Lazicu covece, bacas na taj kos 25 godina i 3 puta sam kao duh promasujes suteve. Onda baca ciglu na kos, pa jos pravi nesportsku. Pa jesi mogao vise da nas unistis covece? Plus ona kontra kad se uplasio, a bio sam. Jako malo raspolozenih igraca, neverovatan broj promasenih penala (cak 9 od 20) i zicera. Nekoliko tesnih utakmica smo dobili kada smo masili samo 1 bacanje za citav mec. Bjelica - cemu taj covek sluzi i sta i za koga igra? Pusta Sveda da sutne sa 8 metara, stoji 3 metra od njega a i kolibri zna da ce sutnuti. Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.

Srksa

pre 6 godina

Nisam se nadao cudu, ne pljujem posle poraza jer je ovo ipak najaca liga evrope. Ali ljudi, da trener ovako zaspi za vreme utakmice to nikada nisam video. Jos trazi tajm aut na 1:13 do kraja na 10 razlike. Veceras me je bas razocarao. Branko Lazic treba da ima neznatnu minutazu jer je neborben i lose koncentrisan. Od Lesora ako naprave igraca ja pristajem da pojedem celu loptu.

hmanjo grlačić

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.

Neđo Valderama

pre 6 godina

Živi bili pa videli, Zvezda sa ovakvim trenerom i timom neće osvojiti Aba ligu ove godine. Ovo što radi Čović lično je zabrinjavajuće.

2 500 000 grobara

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.  


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.  

Partizan kao sportsko društvo je dobio  
oko 12 miliona od države za 5 godina.  

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.

POPE

pre 6 godina

Mi realno osim Rocestija nemamo vise ni jednog igraca koji moze da igra EL.Ostali bi mogli da budu zamene za 12 u rosteru ako se neko povredi.I nijedna ekipa iz ABA lige nece nikad biti konkurentna u EL sa ovim sistemom igranja.Jer da bi se igrala ABA i EL ekipa treba da ima 15 dobrih igraca sto ekipe sa ovih prostora ne mogu jer bi trebale da kupe 10 dobrih igraca.Sve ostalo su puste zelje i nadanja nas navijaca.

Pera Lozac

pre 6 godina

Ajmo braco Rusi.
(Aleksa, 16. januar 2018 20:10)

Svi su vam braca i Himki i Zalgiris i Turci i Spanci i svi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 16. januar 2018 20:25)

Bili su i vama 15 godina u kosarci i 10 u fudbalu pa se niste nesto preterano cudili. S tim sto vi i dalje navijate za sve nase protivnike, tako da imate malo vise radnog staza.

P.S. A s druge strane... nismo mi krivi sto vas godinama nije bilo nigde pa nismo mogli ni da navijamo protiv vas ko ljudi.

Nenad sm

pre 6 godina

Grobar jeste iritantan, zasluzeno skandiranje...
(anica, 16. januar 2018 19:46)

delis nekom lekcije i pricas o nekoj kulturi, a odobravas skandiranje "stefane ....." . U cega si ti onda utukla svojih skoro 30 godina. Razocarenje za jednu devojku.

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijević je najgori trener u Zvezdinoj istoriji. Čoviću doveo si gomilu neznalica da samo brukaju ime Zvezdino. Ovo je sramota za gledanje. Očajni Himki se poigro sa Zvezdom. Bruka živa. Bjelica i Lazić otkaz podhitno...

singer

pre 6 godina

ne razumem se u kosarku, ali ipak mislim da je zvezda izgubila zato, sto je dala manje koseva od himkija... mada postoji jos jedna teorija...

Miljan

pre 6 godina

Laziću se zahvaliti ova igra se zove košarka znači treba da se da koš. Gde ide ovaj svet kad Lazić živi od košarke. Bjelica sramna statistika neznam bataliti euroligu igrati je reda radi i krenuti sa treninzima za Aba ligu. I jedan centar pod hitno.

sever

pre 6 godina

Ponovo nam se protivnik nudi u prvoj cetvrtini i umesto da to iskoristimo i napravimo znacajnu razliku mi ocajno sutamo za dva. Neki, poput Bjelice ne mogu ni slobodno bacanje pogoditi.

Cile

pre 6 godina

sad ce im i fmp arena biti prevelika... jedan igrac ih unistio, toliko je bio jak taj skorojevicko prigradski mehur od sapunice...nazad kuci u zeleznik i nemojte se javljati vise...

Grobar-España

pre 6 godina

Ocajna utakmica Zvezde. Gubile su se neke utakmice glat i sa vecom razlikom ove sezone, ali su tada protivnici igrali odlicno. Danas je ocajni Himki dobio jos ocajniju Zvezdu koja je morala da ode na poluvreme bar sa 15 razlike a nije. Kasnije je Rusi to naplatili s kamatom, a poslednja cetvrtina je bila Bogu plakati. Mislim da su samo Dangubic, Rocesti, Feldin i Pero Antic pred kraj dali koseve iz igre, procenat suta za dva je bio oko 30%....Ocaj. Steta jer sledeca je sa Makabijem i ako Zvezda izgubi u Tel Avivu f8 je prakticno nemoguc. Da ste veceras dobili pobeda nad Makabijem bi vas ostavila u igri bas momacki. Ovako tesko. Uzasna utakmica u najgorem trenutku. Nemam nista protiv Lazica, ali decko u napadu igrac manje. Ima u FMP-u dva tri igraca koja bi mogla da pomognu vise od Lazica, Keselja ili Jovanovica na primer. Ne razumem zasto nisu u Zvezdi.

Dacha

pre 6 godina

Bjelicu da zakljucaju u salu i da mu leba tri dana ne daju samo vodu dok ne nauci da pogadja zicere,toliko iskusan,plus visok igrac da konstantno iz utakmuce u utakmicu ovoliko masi zicere je nenormalno,drugo Lazic od kad je postao reprezentativac je covek pogubljen,nikad on nije bio dobar u napadu ali znao je da pogodi trojku kad ostane sam,da udje na neki ulaz ali ovo sto sada radi je strava i uzas i sto je najgore ni u odbrani vise nije narocito dobar,konstantno pravi pocetnicke greske i zalece se i pravi nesportske greske kad im nije vreme,plus ,u skoku je los,ne ume da uhvati loptu vec ih samo izbija. Jankovic i Jovanovic jednostavno nisu igraci za ovaj nivo kosarke i tu se sva prica zavrsava. Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.

NoName

pre 6 godina

Kakve su šanse da se rešimo Bjelice? Lik maši tri polaganja u prvoj četvrtini, to je nedopustivo. Nemojte molim vas da mi pominjete neke utakmice tipa derbi...

xxx

pre 6 godina

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 21:01) Batkov život ispričan u tri rečenice...

o tablu

pre 6 godina

EL zadnjih 5-6 godina je mnogo slabija nego pre toga, što se vidi u broju igrača koji su otišli u NBA.
Koji je zadnji igrač zvezde koji otišau u NBA?

Okidač

pre 6 godina

Lazic ubedljivo najgori...uz bjelicu i lesora...Neverovatno da smo nili u igri uopste vevi deo utakmice
(petarczv, 16. januar 2018 20:59)
Pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola....

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

NS realan

pre 6 godina

Neverovatno da igraci kao sto su Lazic igraju u Zvezdi,dokaz koliko je sreca faktor u stvaranju bilo kakve karijere,jer da je samo kvalitet merilo,ne bi mogao ni peskire da nosi u bilo kom ozbiljnijem klubu...dzaba borbenost i sve kada igrac ne zna kos da pogodi.

PiRaNa

pre 6 godina

Do sada nisam nikada nista rekao za naseg trenera,ali ovakav amaterizam dugo nisam video.Poceti cetvrtinu sa Rocestijem,Dangubom,Lazicem iunistiti Himki u prvoj cetvrtini,a onda poceti drugo poluvreme sa Davidovcem i rovitim Anticem moze samo neko ko zeli da namerno izgubi utakmicu ili neko ko je potpuni amater.Himki na pocetru trece cetvrtine pravi seriju 8 nula i tu resava mec.Sved stoji na 8m 2sek do kraja napada a Davidovac ga gleda i verovatno misli u sebi "Ma ne moze on to da pogodi" i ne zeli da mu pridje i barem podigne ruku.Ako pocnes utakmicu s jednom petorkom i nadigras protivnika i u napadu i u odbrani sa tom petorkom,zasto bi drugo poluvreme pocinjao sa nekim drugim igracima???Strasno...

Tv Presenta

pre 6 godina

Fizicki nespremna ekipa. I prosle sezone gubimo utakmice koje se igraju svaki drugi dan. Nista nismo naucili od prosle sezone. Prekosutra novi poraz od Makabija. To je tako kada nemas dugu klupu

Grobar

pre 6 godina

Bas ce ga oni zaustaviti!!

Moj prvi komentar!!!Sta to uradi Alekseje Svede?!?!?


A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Moram da kažem da mi je prvi put drago da je izgubila Zvezda, iako sam Zvezdaš od malena!! Zašto? Zato što me živo interesuje da li će "neko" Alimpijeviću da objasni da se ne mora čekati da protivnik napravi seriju 12:0, i tek onda zvati tajmaut, može i posle 4:0 npr, i probati saseći protivnika!! Danas je Zvezda lošije odigrala, nego da su se skupili i odigrali "pred zgradom"!! Bazen nisu mogli da pogode, toliko zicera, slobodnih bacanja promašenih. Sa takvom igrom dobio bi nas i Borac iz Čačka!! Pošto od sada definitivno igramo rekreativno Euroligu, trebalo bi se koncentrisati na ABA Ligu, a i to je pitanje sa našim stručnjakom!!

Nemanja

pre 6 godina

Apropo posete. Ljudi, najjeftinija karta je 1200 dinara. Uzmimo da vrlo uspešan radnik (za srpske uslove) ima 800 evra platu; i dalje je mnogo da odvoji 5-6 hiljada i povede dvoje dece na utakmicu, i pritom plati prevoz, ili gorivo i parking, sokove i nešto da se pojede. Jeftinije je i bezbednije da ih odvede u bioskop i ne rizikuje da mu deca slušaju uvrede, poput onih upućenih Markoviću.

Jedno je voleti Zvezdu, a drugo biti neracionalan prema svom teško zarađenom novcu.

Макарије

pre 6 godina

Alimpijevic nema kontrolu nad ekipom. Bjelica šta reći, milion promašenih zicera zadnje dve godine. Osim Ročestija ostali bruka.

gagi

pre 6 godina

Pratim kosarku od 85,a definitivno cu prestati da pratim Zvezdu dok ministar odbrane Lazic ne ode...Pa ljudi kosarka se igra da se ponekad i kos pogodi.Covjek sa trice sam tri puta,loptu u odbrani kljucnu gura u aut,sledeci napad zicer masa.Ulaz ne zna napraviti..Puno gresaka i trenera,taman krene Feldina on ga posalje na klupu.

djenka

pre 6 godina

Rocestiju povecati platu i produziti ugovor,objasnio covek sta je amater a sta amer,cemu sluzi pero antic, bjelica ,di je centar!!!Lesor samo za ABA ligu.

Kiza

pre 6 godina

Opet smo se resetovali na onu staru igru sa početka sezone. Samo zavisimo od šuta, nema nikakve unutrašnje igre, Pera je u kanalu a Milko i Feldein samo razmišljaju o svojoj statistici. Alimpije pokazuje svoje neiskustvo u teškom rasporedu. Plašim se da je Buducnost sada favorit za osvajanje ABA!

Petar

pre 6 godina

Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce?
(anica, 16. januar 2018 22:01)

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.

Legenda iz predgradja

pre 6 godina

@hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.
(ljupce, 16. januar 2018 23:13)


Pa navijamo,i tek cemo da navijamo protiv vestacke tvorevine iz Zeleznika.Vi ste 15 godina navijali za Partizanove protivnike,svaku pobedu proglasavali kradjom,svaku titulu otetom...Vi pricate o menjanju kluba a 4 godine navijali za FMP,i to je nepobitna cinjenica.Da ne sirim pricu koliko ste simpaticni sa Covicem na celu,UPPR-om,krsenjem statuta i bracikom koji sa Djilasom rusi Partizan zarad mutanta...ma prosto neverovatno da cela Srbija ne navija za vas kakvu karmu i postenje sirite.Svako druze svoj krst nosi a vas je tezak tonu,zato sad nema plakanja nego trpite,sami ste birali,pozdrav.

prolece u januaru

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. januar 2018 19:22)

lazic pogodio semafor

sever

pre 6 godina

Drugu cetvrtinu pocinjemo sa 0:7, trecu sa 0:8. Bjelica, Antic i Jankovic bez postignutog kosa! Bez Lesora bukvalno nema odbrane, ali ne moze momak sam pokriti celi teren.

zeljkorudovic

pre 6 godina

Bjelica i Lazic dalje od zvezde,ne razumijem Alimpijevica da citavo drugo poluvrijeme forsira Bjelicu i Lazica a Enis sjedi na klupi,definitivno nam treba cetvorka

Rudi

pre 6 godina

Jeli moguce da Lazic i Bjelica ne mogu nista pogoditi,baviti se toliko kosarkom a onakve zicere promasivati i slobodne suteve mogu samo neznalice

Норис

pre 6 godina

Химки је јачи, али срамота је овако изгубити.
Имали смо само два расположена играча - Дангубића у првом и Рочестија током читаве утакмице.
Фелдин - не нарочито убитачан, много шутева а мало поена, није био ту кад је требало да се изборе сл. бацања. Мало се дигао, али још је у бунару.
Бјелица - кад год изјави да је задовољан својом формом као сад након Цедевите, мени се смркне пред очима јер, што би клинци рекли, није свестан колико је несвестан. Он, наиме, игра топло-хладно, и требало би да изјави макар да "може боље", али не - он је задовољан. Чиме? Данас 0/5 из игре, 2/4 са пенала.
Лазић - ни одбрану не игра добро већ неколико утакмица, а напад му је криминалан, промашује шутеве кад је сам као дух. 0/6 из игре...Има проценте к'о Радичевић, а у најбољим је кошаркашким годинама.

Ма, не да ми се писати.
Килаво, килаво.
Пази кад је Рочести имао највише поена (27, уз стандардно одличне проценте 5/7 и 5/8), највише асистенција (7), највише скокова (9!)...
Шта је са осталима?

NoName

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.
(mladici gladni-devojke jele, 16. januar 2018 21:17)

Daj ne pričaj bajke o vašoj poseti. Protiv Lokomotive ili Albe vas je bilo 700 u dvorani. O kakvoj ljubavi bre trabunjaš?

JF

pre 6 godina

Standardno, navikli smo svi vec ove sezone na velike oscilacije tima. Komentari isto, posle svake pobede sve je najbolje, sve odlicne, a posle poraza nista ne valja i sve je najgore :P.
Uglavnom, mora se priznati da tim dobro sastavljen. Iako je otislo 10 dobrih igraca iz proslogodisnjeg tima, ocekivao sam da se od zaradjenog sklopi bolja ekipa. Oni koji su ostali su veoma losi ove sezone, Bjelica igrao prvih mesec dana, sad kao da je drugi covek. Lazic K A T A S T R O F A L A N. Decko jednostavno ne radi nista na terenu, ajde nek bude da se ne uklapa u sistem, ali jel Alimpijevic kriv sto covek ima 20% sut iz igre? Sramota. Dangubic i nije los za sada, dobija prelaznu ocenu. Radicevic i Keselj vise i nisu u timu. Jankovic i Jovanovic mislim da ipak nisu kalibar igraca koji moze donositi prevagu u EL, mozda za aba. Davidovac mozda postane dobar, ali ove sezone od njega je nerealno ocekivati da svaku utakmicu dobro odigra. Antic koristan na svakoj 5-oj. Lessort.... za njega stvarno ne znam sta bih rekao.... na trenutke deluje kao da moze da postane igracina, a onda opet zna i da bude bas bas los. Feldin je ok, ali mislim da je ipak nedovoljno konstantan. Da su Guduric, Jenkins, Volters i Jovic palijali i ispucavali se prosle sezone kao Feldin imao bi svaki od njih bolju statistiku u ABA sigurno, a verujem i u EL. Enis za sada vrlo malo pokazao, a tu je vec mesec dana. Pored Feldina, jedini igrac koji je ovde EL klasa je fenomenalni Rochestie, kome zaista svaka cast za sve.

ljupce

pre 6 godina

uh...odakle poceti?samo jedan komentar je od svih ovde dosad napisanih pogodio razlog lose igre lazica cele sezone dosad,a to je sistem igre.kod radonjica je dangubic bio taj kog ste ovde pljuvali,a lazic je bio bog i batina.sad radonje vise nema,drugi trener i sistem moderne i brze igre,mnogo poseda i suteva,sad dangubic odlican, a lazic se najvise pljuje.cinjenica je sledeca,obojica su odlicni igraci samo da je trener uspeo da ih obojicu prilagodi sistemu.dangubic je kod radonje bio slab u napadu,ali odbrana fantazija.lazic je imao i odbranu i napad.kod alimpijevica obrnuto sve,ali da bi to uocili morate poznavati kosarku kao igru i razumeti je,a ne samo pisati komentare zavisno od rezultata.ovo veceras bi se desilo pre ili kasnije,tri igraca daju mnogo poena dok ostali statiraju.sistem velikog broja p[oseda i ranije zavrsenih napada sa lakim centrima zbog skoka u napadu.to ne moze preko noci,pogledajte roster,cela ekipa nam je takva.da odgovorim onome koji rece da lazic nije legenda kluba,lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!

Nemanja

pre 6 godina

Mucno za gledati, nisam zvezdas ni partizanovac ali ovo je uzas u najmanju ruku. Serije po 7:0,8:0,10:0... Zvezda sa tri igraca, Rochestie, Feldeine i Dangubic. Bez komentara za branka lazica i ostale..tuga

Istina

pre 6 godina

Lazic katastrofa u napadu,ne moze bazen da pogodi iz cistog suta i kako da pobedis sa njim u napadu kad pogadja semafor umesto kosa.Protiv Sveda je malo i da udjes u zavrsnicu sa 5-6 poena prednosti a jos ako njegov tim udje,tu nema sta da se nadas jer covek pogadja kad je najbitnije.Previse promasenih zicera kad smo trebali da se odlepimo na 15-tak poena i tada prelomimo utakmicu.
Pokusati do kraja takmicenja da se dobiju jos 2-3 utakmice,cuvati najbolje igrace za Aba ligu jer nema sta da se trazi vise u EL.

NoName

pre 6 godina

Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.
(veliki strumf, 16. januar 2018 20:45)

Ovo ti je zbogom EL i za sledeću sezonu. Mi ne možemo dobiti ni Cedevitu ni Budućnost. Ovo je mnogo loše.

suština navijanja

pre 6 godina

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Жељко, 16. januar 2018 22:18)

Nema tradiciju? Kakva glupost. Osvojiš prva 10 prvenstva i nemaš tradiciju.
Ako ti je takav pogled i smisao navijanja, možda trebaš da navijaš za drugi klub. Kakav god mi je tim ja navijam za njega.

jatagan@

pre 6 godina

Da, zvezda ima Partizanove navijace.Odavno bi bila na F-4.Ovi su dno dna.OK oni su tek sad poceli da prate kosarku.Ekipa se bodri kada gubi,a ne da se cuti ,da moze komarac da se cuje.Vredjanje Markovica?

analiza

pre 6 godina

Bez obzira na poraz,takticki pristup utakmici i ovakva igra je na nivou skolskog casa fizickog vaspitanja za ucenike do 4 razreda.Gledam dugo kosarku ali ovako spremiti utakmicu ne u EL vec u bilo kom takmicenju a da nije amatersko je u najmanju ruku bruka.

Millennium

pre 6 godina

Mislim da nije problem u Laziću, već u treneru koji ne zna da ga uklopi u svoj sistem. Nemoguće da je zaboravio da igra, i da kod jednog trenera može, a kod drugog ne. Ja sam još na početku sezone iskazao skepsu da će Lazić ponoviti igre koje je prikazao kod Radonje. Jednostavno, Radonja je napravio sistem za njih. Lazića, Simona, Jokića, skoro sve centre koji su mu došli pod ruku. Alimpijević nema tog iskustva, a bogami ni znanja.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ma rezultat nije bitan nego je li se cula himna evro lige !?
(Remontovana limenka !, 16. januar 2018 22:47)

ne,čulo se "Zagorje zelene...

Indijanac

pre 6 godina

Mogu slobodno reci da gori tim nismo NIKAD imali(kad kazem na tim nemislim na imena igraca)...apsolutno bez ikakve akcije,individualno do kraja pa ako krene sut!Od centra ni C...i jos nesto Himki je danas bio ocajan takodje a dobio mec 10 razlike!!!

SEnT

pre 6 godina

Ako ne dovedemo ozbiljnog visokog igraca, ove sezone Zvezda moze da upadne u velike probleme, pa cak mozda i da nista ne osvoji, i da ostane bez Evrolige!!! Razocaran sam u Peru Antica, bukvalno je beskoristan u napadu. Ako je mislio da ovako zavrsi karijeru u Zvezdi bolje da nije ni dolazio. Mislimo da imamo nesto, a on nemoze da resi plejmejkere ispod kosa!!!

Vojin

pre 6 godina

Oscilacije su prevelike ali sa obzirom da nam je trener čovek koji nema iskustva ni u jednoj sezoni eurolige a niti jadranske ništa ne cudi. Doelman je stigao u Buducnost! Covicu previše se kockas!

mkg

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe. 
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno. 
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!
(Dragan, 16. januar 2018 22:00)

Mi večeras nismo gledali istu utakmicu.

Simpatizer

pre 6 godina

@Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 17. januar 2018 07:03)


Jel mozes molim te da mi nadjes snimak ili me uputis gde mogu da pogledam to gde su Grobari vredjali Saleta? Pitam te posto sam bio na toj utakmici i znam tacno sta se dogadjalo.Sale nas je maltene sam pobedio,mislim da nam je dao 40 poena,docekan je kao car i ispracen kao car kako i zasluzuje.U jednom trenutku pred kraj utakmice dok je izvodio slobodna bacanja jedna manja grupica od 5-10 klinaca pocela je valjda iz nemoci da skandira to sto si napisao.Mislim da nisu stigli dva puta da viknu kad se cela hala okrenula ka njima i pocela da zvizdi a neki i krenuli da im oberu usi,oni su zacutali momentalno prestraseni a onda je sledeceg trenutka 7000 ljudi skandiralo "Djordjevic Sasa"....Tako da je jadno koristiti to kao argument protiv horskog skandiranja Markovicu vise puta,pogotovo sto je toliko dao reprezentaciji i nikada vas nicim nije uvredio niti se deklarisao kao navijac Partizana ili Zvezde,toliko.

Hell

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!

Igor Pg

pre 6 godina

Mi i dalje imamo Alimpijevica, a Buducnost nocas potpisala Jastina Doelmana! Samo neka nam je Bog u pomoc.. ako sa ovakvim trenerom osvojimo Aba ligu ove godine, dominacija ce se nastaviti jos dugo dugo.. Ali sam pesimista.. uhhhhhh izludjeh od ovoga amatera!

NoName

pre 6 godina

..... plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.
(ljupce, 17. januar 2018 00:21)

Čoveče, uopšte se ne razumemo. Nije problem poraz, njih će uvek biti. Problem je insistiranje na Laziću uz obrazlozenje da se njegov učinak ne vidi, šatro igra vrhunsku odbranu. Pa ako je vrhunska odbrana dva bezvezna faula na centru, jedan pri šutu za tri i jedna tehnička ja se onda zaista ne razumem. Već skoro godinu dana je tako, nije to jedna utakmica. Ima dve tri ukradene lopte i sve to uprska glupim faulovima i tehničkim. Njega niko ne čuva u fazi napada, njegov čuvar konstantno udvaja Bjelicu, Lesora, Antića, Rocestija. Zašto? Zato što je bezopasan, zato što će 10 - 15 puta biti sam na šutu, od toga 50% neće smeti da šutira već će proslediti loptu, ostalo će promašiti. Idealan igrač za protivnika, odbrana na Laziću se sastoji u sledećem - pusti ga da šutira, skupi reket. On će dva šuta pogoditi, ali će 8 promašiti. 20% šut - idealno za protivnika. On da ima mozga, on bi jutros u 7 sati bio u Pioniru. Poveo nekoga sa ulice, dao mu 10 evra da mu dva sata dodaje loptu a on da TRENIRA ŠUT. I Stefan Marković je imao loš šut, ali je radio na sebi. Pre dve sezone je bio najbolji trojkaš španske lige. Mora da se igra u oba pravca, nije ovo NFL pa da Lazić glumi defanzivnog koordinatora.

zemunski kej

pre 6 godina

Jedino mi je drago sto sam odavno pisao da ovaj tim Zvezde nije nista narocito,cak je dosta losiji od proslogodisnjeg,nisu ni mladi ni talentovani,trener onako ni los ni dobar.Prva mu je sezona i on je tu jedini perspektivan sa 31 godinom. Nece osvojiti ni ABA LIGU,

Igor Pg

pre 6 godina

Eh da je tu Radonja.. od Feldina, Lesora i ostalih bi napravio isto sto i od Cirbesa (koji je bio ispod prosjecni centar kad je dosao a kad je isao jedan od najboljih centara Evrope), Marjanovica (od momka kojem je karijera bila u zestokom padu napravio je najboljeg igraca Mvp-a Eurolige i poslao ga u Nba), od Jovica (izrazito defanzivno orjentisanog beka koriscenog iskljucivo u odbrani napravio je jednog od najboljih plejmejkera Evrope, covjeka koji drzi rekord Eurolige u ast. na jednom mecu), da ne pricamo sta je napravio od Kuzmica koji je bukvalno nestao u Panatinaikosu.. A kod ovog mladog strucnjaka ni Lazic kojeg su proslog ljeta trazila dva, tri vrhunska kluba ne zna vise ni odbranu da igra.. Dakle, nije Radonjic bio carobnjak (iako bi se po rezultatima reklo da jeste) pa da je igrace koji nemaju talenta i veze sa kosarkom potezom stapica naucio da igraju, vec je bio opasno dobar trener koji je znao kako da od igraca izvuce maksimum i zato su svi kod njega napredovali, a u skladu sa tim i Zvezda imala sjajne razultate.. Da je ostao ne bi smo sada mi razmisljali o tome da li mozemo odbraniti titulu u Aba ligi, vec da li nam neko uopste moze nanijeti bar jedan poraz, a vrlo vjerovatno i o F4-u u Bg-u... Moj Covicu sto uradi? Probudi me iz najljepseg sna.. ccccc

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Al se raspisala unučad titinih oficire....
(Crvena Zvezda 1913, 17. januar 2018 10:55)

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.

hmm

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA! 

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.
(hmanjo grlačić, 16. januar 2018 20:40)

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...

dr MM

pre 6 godina

Danguba 6 #nbavote ? zlocesti sjajan , falila podrska pod kosem . A lazic , definitivno promasio sport, bolje da je otisao na fudbal , pa da jurca , covek nema ni ulaz ni sut ni asistenciju, dzabe par dobrih odbrana kad uvek 4-5 licnih i neka nesportska , previse se pominje i velica , a decko apsolutno bezopasan po protivnika , pa kad smo u napadu kao da imamo igraca manje, dal sutira na treningu ili samo fizikalije vezba ... Los sut s linije bacanja vcrs ... Steta, al idemo dalje...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima :

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951

miki

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, ali izovog teksta vidim da nema ucinka ni jednog zvezdinog centra. Dok je tako, odnosno dok se ne dovede za klasu bolji centar od ovih koje imamo Zvezda nece biti pravi tim.

dr Misa

pre 6 godina

Kaze komentator sk."Kakve gluposti radi trener Alimpijevic ,drzi najboljeg igraca Rocestija na klupu i Himki pravi 12 razlike"a Antic nula poena ,nula skokova a izivljava se i sutira sa 8m.Sta dodati tome ,osim da Alimpijevic mora da se uozbilji,a mi navijaci cemo da budemo uvek CRVENO BELI.

jag

pre 6 godina

Zvezda ovo realno ne može da izgubi, kaže Kuzmanović ako Sved da puno poena onda je super jer ostali stagniraju, a ako sved zakaže i to je super jer je zakazao. Win-win situacija.

zzz

pre 6 godina

Kakva partija Rocestija... 38 PIR, skoro triple double, majstor nema sta. Danga kako je igrao ja nisam mogao da verujem, nadam se da cemo cesce vidjati ovakva njegova izdanja. Ostali osim Feldina katastrofa , steta za poraz... Sved standardno... njega Branko ni ranije nije mogao da sacuva, a ove sezone je jos u losoj formi i eto.

ccc

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju.
Covek se pokida a ovi ko babe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)

Covek je tako vaspitan pa se kida za pare. Ostalima pare legnu na racun pa sto da se kidaju? Mislis da nece da dobiju Platu jer gube utakmice?

musa from usa

pre 6 godina

Ocajno vodjenje utakmice Alimpijevica!Totalno se pogubio!Forsirao,inace raspolozenog,ali preumornog Rocestija,ne odmarajuci ga kad je trebalo!Lazic je extra odbrambeni igrac,ali igrac manje u napadu!Prosle sezone je jos i igrao u napadu,a ove nula!Zvezdi fali kontinuitet!Sad se dovodi i ABA liga u pitanje!Jos uvek ima vremena za popravak!Treba na neki nacin dici ruke od Evrope,jer sa ovom ekipom se ne moze nista uraditi!Tek poneki dobar mec!

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Sala za fizicko u zelezniku ce biti prevelika i tesko ce se napuniti za sledeci mec u el kada domacin bude mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

dex

pre 6 godina

Ovo je nazalost, klasican Alimpijevic. Covek, koji ce nas ukoliko se ili ne trgne, ili ne dodje do nekih drugih promena kostati svega ove godine, osim nase beznacajne lige. Kraj utakmice se blizi, protivnik pravi ogromnu seriju, a on kao da nije tu. Ni tajm auta, ni izmene, nista... Zvezda pod njim konstantno dozvoljava protivniku bar po dve serije od po 10:0, bez ikakve reakcije. Izgovori da je ekipa mlada, nova, neiskusna su smesni. Antic, Rocesti, Feldin, Lazic, Dangubic, Bjelica... To bas nisu mladi i neiskusni igraci. Ali, sve je dzabe kada trener nije u stanju da kontrolise utakmicu i pomogne ekipi. Samo me zanima sta on radi na poluvremenu, kada vec ko zna koji put protivnik upravo na pocetku drugog poluvremena pravi veliku seriju?!?
S obzirom da je ovim i definitivno izgubljena svaka sansa za top8, pa cemo ostatak igrati rekreativno pred 2-3000 ljudi, nadam se da ce se bar fokusirati na ABA ligu, da izbore opet EL.. pa ko zna, mozda za 10 godona i sklopimo tim koji ima neke ambicije, makar taj top8, a ne da igramo rekreativno.

delboj

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.
(EL, 16. januar 2018 19:17)
Samo Doncica mozes da ubacis tu.

Šule

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!
(Hell, 16. januar 2018 19:52)

Momak, Zvezda tako igra od početka ove sezone, i ima sjajne procente za 3 poena (izuzetak zaista jeste večeras Danga). Znaš kada će Budućnost opet onako da šutira? Verovatno nikada. Zato gledaj Zvezdu i uživaj, kad' već i oni tvoji "numedu" dobro za 3p.

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo je sto cu kazem rekao sam jos na pocetku sezone C.Zvezdi je potreban trener. Ovaj Alempijevic je takav promasaj da ja nemam reci . Ni jednu utakmicu nije spremio , pobede u EL zasluzni su igraci koji su imali sutersko vece u tim utakmicama . Kakvu smu gresku uradili sa trener to je za posebnu pricu . Takodje su veliku gresku napravili sto nisu doveli ozbiljnog centra . Ovaj francuz Lesor mi ne uliva poverenje , mozda ce on naredne sezone biti bolji ali su morali imati za ovu boljeg startnog centra . Takodje Jankovic i Jovanovic su tanki za EL i za njih je bilo bolje da su igrali godinu dana u FMP , gde bi imali veci prostor da treniraju i vecu minutazu na utakmicama . Pa naredne sezone ih vratti u C.Zvezdu . Samo da smo imali boljeg trenera i centra ovaj tim bio imao mnogo vise pobeda u El . Ne zelim da umanjim trud i zelju ali vidi se da jos nije dorastao klupe C.Zvezde . Trebalo njega pripremati za kasnije a ne sada .

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da amo nadrljali! Tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30.

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE BIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA,NI OVI KPLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA EADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.
Svede legendo. Koliko bi tek mom propalom Partizanu "natrpao".

nikad vi nista nauciti necete :D

pre 6 godina

Kako ono bese? Dangubiiiiiiiiiiiiić! Peta trojka Dangubića za Zvezda uništava Himki spolja, 37:26.

i onda 37:39, serija 13:0 :DDDD

Miodrag

pre 6 godina

@sryugos
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi.
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.

Nicky boy

pre 6 godina

Grobar sam, ali nemaju smisla ovakvi maliciozni komentari. Pa nas bi ovaj Himki oduvao sa 20 razlike, nijedan tim u Evroligi nije slab. Zvezda dostojno predstavlja Srbiju u Evroligi i zaslužuje više poštovanja, ne samo od protivničkih navijača, nego i veću podršku od svojih.

Krle

pre 6 godina

Sved vec posle dva minuta izlomio clanke lazicu,danguba dao 4 CETIRI trojke iz 4 CETIRI pokusaja auuu ovo nece na dobro izaci rodjaci.

From Srbija!

pre 6 godina

Ljudi nemojmo se dzaba nadati,prodali smo dva tima prosle godine i uzaludno se potajno nadamo da bi smo nekako mogli da da taknemo to osmo mesto.Zar smo bas morali sve igrace da rasprodamo,da nam je ovaj Dzenkis koji je vodonosa u himkiju i barem jos jedan,(Simke,jovic,gudura ali po najvise kuzmoc)Mucno je gledati ovu igru bez centra!Ali proklete pare diktiraju sve u zivotu,mi smo prolazna stanica,odskocna daska,sluzimo strancima da se razigraju i da uzmu kintu a posle strajkuju gladju da sto pre odu!A i ovi nasi sto ljubavne romane pisu o zvezdi bezu glavom bez obzira!Nego nisu oni krivi,ja sam kriv sto sam i dalje neobjektivan i uvek verujem al jbg,drugacije ne umem!Bas sam se ponadao da cemo ovo dobiti!

dačo

pre 6 godina

sa dva tri prava igrača ne igra se evro liga tačka.jel sada svima jasno zašto je bjelica kod radnje igrao kao rezerva i 10-15min.prošla god se nece skoro ponovit,onakva hemija u timu,najbolja odbrana cijele evro lige.da smo tada imali ročestija uz jovica igrali bi f4.ovo je limitiran tim i ovih 7 pobjeda je puna kapa.necemo biti zadnji od 10-12 mjesta plasman to je realnost ovog tima.nije kriv alimpijevic,igra igru sa time što ima,centra pravog nemamo posle dugo god i posledica toga je ovakav stil igre.bez prednosti domaceg terena bice vraški teško uzeti i aba ligu što je jedino vazno i pogubno na duze staze u slučaju takvog kiksa.vjerujem u tim i dalje ali bice teze nego ikad do prstena u aba.

anica

pre 6 godina

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.
(Petar, 16. januar 2018 22:20)
Zasto mora njima biti do kolena? Za mene je legenda kluba i Vujadin Savic, pa?
Postovanje za sve igrace koje si pobrojao, ali se ono stice i po meni nisu pehari sve. Toliko je godina u Zvezdi, toliko predan, mora i njemu da naidje period lose igre. Lazica cenim mnogo vise od nekih igraca koji su mozda i bolji igraci od njega zbog njegove pozrtvovanosti, ocigledno da ove godine nesto ne stima, ali reci da je Lazic los igrac. Druze, da se razumemo, 90 odsto ovih sto komentarisu Lazica pogrdno to rade iz ljubomore...imaju i na sta!!!

E

pre 6 godina

Neverovatno nama protivnici ni ne trebaju sami sebi smo najveci problem, ziceri, zagradjivanje kosa, lopte nam ispadaju..., steta ovo je bila poslednja sansa da se prikljucimo u borbu za top 8, igraci su umorni skupo je kostala ona zadnja cetvrtina protiv Cedevite kada je bilo 30 razlike a igrali su nosioci, steta i zbog sjajne partije Rocestija

deki

pre 6 godina

Ko malo poznaje kosarku zna da mi ovde nismo bili favoriti. Prosto kad sutiras 38 posto za dva i samo 55 posto bacanja nema sta da trazis. Situacija je takva kakva je,sto se tice EL to je jos uvek ok, mene sada sve vise brine ABA liga jer je Buducnost ozbiljna ekipa sa odlicnim trenerom. Ali da ovako slabo sutiraju bacanja i maše polaganja, to mi stvarno nije jasno. Navijaci trebaju imati vere i strpljenja, po svemu ovaj tim jos dobro igra, treba se koncentrisati na ABA ligu a u EL ako dodjemo do 10 pobeda, puna kapa

veliki strumf

pre 6 godina

Samo 6 razlike na poluvremenu, a po igri je trebalo da bude bar 20. Ono sto smo promasili je za rubriku verovali ili ne. Prosto neverovatan broj cistih zicera i mnostvo otvorenih suteva - ovi odbranu i ne igraju. Nama 2 igraca dala 31 poen, svi ostali smesnih 6. Ovo MORAMO da dobijemo.

DS

pre 6 godina

Ocajna igra ,vidi se da igracima nedostaje svezine i ovo je nazalost izgubljeno..Himki nije igrao utakmicu od prosle nedelje i Reala dok smo mi crkli protiv Cedevite gde uopste nismo odmarali startere.Lesor ocajan,ne razumem zasto ne igra Antic vise kada je mogao vise od 20 minuta protiv Cedevite (kada nije bilo potrebe posto smo bili na +30) valjda moze i sada!!?Umor nas je kostao pobede najvise zato su Feldin i Bjelica ocajni danas ,Alimpijevic ne razume da mora da odmara nosioce igre kada ima priliku

Milos

pre 6 godina

Himki je jednostavno bolja i kvalitetnija ekipa sa neogranicenim budzetom. Sved ima platu 3.3 miliona dolara sto je vise za milion od celog tima Zvezde. Ali, danas smo drugo poluvreme pali i nije bilo igraca sa klupe koji su mogli da donesu poene tipa Davidovca ili Lazic koji ume da pogodi za 3 je veceras sve promasio. Pero pod povredom neprepoznatiljiv,neke kasne izmene Alimpija Lazic-Dangubic i to je to.Nema veze momci. Idemo dalje. Uvek uz vas,verujem u vas.

veliki strumf

pre 6 godina

Tako nam i treba: odemo na poluvreme sa SAMO +6, vratimo se i pocnemo drugo kao da smo stavili tegove na nogama (Pera nula veceras, ne zna sta radi) i u 3 napada primimo 8 poena. Od 37-26 na 37-39 - opet serija 13-0 kao protiv Cedevite. Stalno nam se dogadja taj kontra ritam u koji upadamo, igra bez igre, bez protoka lopte, sporo, bezidejno. Himki koji veze nije imao potpuno smo vratili u mec.

Ivan

pre 6 godina

Koje oscilacije ljudi zaista nedopustivo! Možemo lagano da ih pobedimo i umesto da to ostvarimo mi ih stalno vraćamo u igru! Napravimo razliku i onda mračna serija bez koševa po nekoliko minuta! I stalno se to ponavlja kroz celu utakmicu! Sami sebe ćemo pobediti! A pored toga i sudije večeras zaista sramno sude! Gubimo ovu utakmicu i to svojom krivicom 100 posto!

anica

pre 6 godina

Kad ste izgubili sa stotkom od te FMP Idee pobegli ste u misje rupe i danima vas nije bilo, kako se tako prepoznajete na kilometar, udarate kukavicki, smejete se ljigavo, institucionalne gromade koje delje ko stigne a vredjate evroligaskog ucesnika...radujete se tudjim porazima, razmisljate u koju cemo dvoranu, a poslednji ste u evrokupu sa skorom 1:9. Komsija mali bili i ostali.
Sto se utakmice tice, ok je krenulo ali mi ipak nemamo fizicku snagu da izdrzimo ovakav tempo, sam Rocesti nije mogao nista iako je veliki igrac. Veliko razocaranje od strane Bjelice i Lazica...sta im se desava pojma nemam, ali doprineli su porazu. Brz tempo utakmice koji vodi ka zamoru, njihovi igraci nisu ne znam koliko kvalitetniji ali tim je jaci od nas, nemamo igru pod kosem, o onom Svedu ne treba trositi reci. Sledi nam tesko gostovanje, reci ce svako da su sanse izgubljene i mozda jesu, ali niko ne moze ugasiti nadu i ljubav prema Zvezdi, nove utakmice nova sansa, i dalje sam misljenja da je igranje ove lige velika cast i moja Zvezda se sigurno nije obrukala.
Idemo dalje!

Crveni barun@

pre 6 godina

no name@@
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.

Batko

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!
(antiDebil, 16. januar 2018 20:54)

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer

Ivan

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.Svede legendo.
(Uros Djurdjevic #32, 16. januar 2018 21:20)

Sine, a kada igra tvoj timčić sledeću tekmu u Evropi? Aaaaaa ja zaboravio pa on je ispao iz, kako ga neki zovi "Cipiripi" kupa i to SRAMOTNIM skorom 1-9! :-) Zato gledaj sine i dalje velikane poput Šveda na utakmicama Zvezde naravno, neće se skoro desiti da jedan Šved igra protiv Partizana hehe! :-)

Posmatrač F 4 /4

pre 6 godina

Glavu gore !
Bilo je puno grešaka , promašaja ( ziceri i sl.bacanja ) i nepotrebne žurbe , ali smo čak i tako mogli dobiti .
Nismo - idemo dalje .
Napred Zvezda !

Macron

pre 6 godina

Bravo Himki!!!
Ma bitno je da ste vi dobili raspalu Cedevitu!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:40)
Ako je Cedevita raspala, zamisli u kakvom je stanju tim za koji ti imaš tu nesreću da navijaš! A bliži se i veče koje potajno želite da što kasnije dodje,a to je 29.01. oko 22:30...a do tada sanjajte da je sa vama sve u najboljem redu...hahahahahahaha!!

anica

pre 6 godina

(NoName, 16. januar 2018 21:42)
Pitaj Saloa Pavlovica ko je Branko Lazic ako ne znas, veceras je bio ocajan...to stoji, ali Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce? Nismo mi vi, nikada necemo biti, vi ste ti koji se medjusobno udarate, koji vrejdate bivse igrace, koji pljujete po trenerima, koji nemate trunke obraza...a dolazite da krajickom oka virnete sta radi Zvezda u EL. I tako dan za danom, pred kockastim ekranom...dok nam dolaze sve sami velikani Evropske kosarke, dok nam se podsmevate a kuvate od muke, prolaze dani.

Stari aerodrom

pre 6 godina

Nećete ni aba ligu osvojiti i to je veliki šamar za vas,pa se smijete cipiripi kupu,slijedeće godine ste tamo.Nije puna hala čak ni ova gde staje 6000,a poslije pare od prodaje karata ovo ono,znam dosta ljudi koji su ušli za dz sinoc.Ne može sve na silu i na šut za tri da se dobija,Dangubic neće više rebaciti 10 poena do kraja sezone.Pozdrav i napred Budućnost!!

Tv Presenta

pre 6 godina

Nema nama leba sa Perom Anticem. Od pocetka sezone odigrao par utakmica na svom nivou.Ali koliko para toliko muzike. Sada dici ruke od EL pruzati sansu ovima sa klupe da dignu nivo igre za ABA ligu.Po mogucstvu ako ima para dovesti centra

Ivan

pre 6 godina

Razbio nas veliki Šved i to je to! Majstorčina je Šved nema šta! A vi partizanovci samo gledajte Zvezdu u Evroligi, jer neće skoro vaša "institucija košarke" zvana Partizan u Evroligi! Možda tamo neke 2034-te! :-)

veliki strumf

pre 6 godina

Dvojica spanskih sudija Perez Perez i Gonzales nam sude svaku drugu utakmicu! Prosto je neverovatno da nam njih dvojica non stop sude pored toliko sudija.
A Bjelica??? Pa ljudi moji koliko mene taj covek izludjuje! Vec 2 promasena zicera, plus 2 penala. I Feldin promasi 2 zicera (uz nedosudjene faulove oba puta). 7 razlike posle 1/4, ali promasena 3 bacanja, brdo zicera, plus asistencija vajnog Jankovica Markovicu... Trebalo je da imamo +15.

BODIBOND

pre 6 godina

Jeste, dobila je Zvezda 70 miliona od drzave i dobice jos 80. Moze nam se, eto tako smo u mogucnosti. Ko.vam kriv sto nemate Covica. Voleli bi vi al vas sramota da priznate.

Ivan

pre 6 godina

@ (Hell, 16. januar 2018 22:27)

Rekao si "igrali su protiv Partizana"! Dakle ZAVRŠNI glagol, u PROŠLOJ radnji, "igrali su NEKADA" protiv vas, a protiv Zvezde IGRAJU SADA dakle SADAŠNJI glagol, a to će na vašu žalost POTRAJATI! Dakle braco mogu jedino da ti poželim da i u godinama koje dolaze oivako zdušno i strastveno pratiš Zvezdine vesti iz Evrolige jer vaš tim neće skoro u tom društvu!

Pozdrav od navijača evroligaškog tima! :-)

Rus

pre 6 godina

U kkp stize i krilni centar iz Aeka danas,tako da spremite se na neočekivane obrte uskoro,daj BOže da se dočepamo četvrtog mesta i zvezde u polufinalu!

Millennium

pre 6 godina

Za domaća takmičenja i dalje verujem da je ovaj tim dovoljan, za neko ozbiljnije igranje u El ipak ne. Ova utakmica je pokazala. Nedopustive oscilacije, loše postavljena igra i potpuno promašena petorka na početku drugog poluvremena što je i prelomilo meč na kraju. Mašenje slobodnih bacanja kad se lomi meč, neverovatne greške i na kraju nokaut od protivnika koji je već bio u konopcima.

maximus

pre 6 godina

Vidi se umor kod igraca. Efes pa Cedevita pa Himki. Realno nemamo toliko igraca koji mogu da iznesu makar ABA ligu. Bolje je sto su dobili Cedevitu nego da su izgubili.

ljupce

pre 6 godina

@hell

jednostravno moram da odgovorim na ovo,lepo ja kazem da ovde se pisu nebuloze,pa tako i ti pises.ko je to zeznuo igokeu pa nije igrala evroligu?ko je promenio pravila o ulasku aba ekipa u evroligu?ko je bio predsednik aba lige u to vreme?zasto igokea nije mogla da igra evroligu?kad budes odgovorio na sva ova pitanja onda ces videti da si debelo pogresio u tome sto pises.koji ste vi biseri,sad covic kriv za igokeu sto nije igrala evroligu...joj boze sta sve citam ovde to je strasno

Crveni barun@

pre 6 godina

Crnigorac@@
Radonjic je napravio igrace?
Kalinic,Jovic su vec bilu reprezentativci kada su dosli u zvezdu iz Radnuckog kojeg je vodio Muta Nikolic.Bobi MarjanOvic je pre zvezde igrao u CSKA ,Kuzmic u NBA ...ne lupaj.

trojka

pre 6 godina

Rochestie apsoltno nije imao podrsku. Onih par prodora su mu bile jedine greske.
Prvi put bih dodao da je Lessort veliki balvan. Centri velike nule u ovom mecu, mada je i Alimpijevic imao ulogu, mislim da on zasluzuje samo pohvale. Kritiku ne zasluzuje ni da ima 10 vezanih poraza u ovom takmicenju.

ljupce

pre 6 godina

@noname

prijatelju,gledas samo ovu utakmicu i kritikujes,a ne gledas sistem igre.da li je lazic sutirao mozda vise kod radonje?nije naravno,cak je i manje sutirao pa je bio svima savrsen,ali opet je do sistema igre.radonja je imao defanzivno jaku ekipu pa je lazic bio savrsen,a sad kad mnogo vise trci i krpi rupe njegovog ucinka nema kako defanzivno tako ofanzivno.gledaj siru sliku pa sudi.imao je lazic te suteve i kod radonje,ali niko nije na to obracao paznju,a sad se to itekako vidi i to je problem.da li si ti svestan koliko lazicu fale simonovic i djenka uz dangubu kao defanzivci?koga sad imas u odbrani osim lazica i dangubica da je igra redovno?niko,treci je antic i to kad je zdrav,a posto je povredjen i dosao je u zvezdu povredjen,moramo se svi moliti bogu da bude taj treci u odbrani inace smo promaja.pero antic ne igra sledecu protiv makabija i sta mislis kakva ce nam biti tamo odbrana,a igra se koliko sutra?plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces se sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.

Hell

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06)

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 6 godina

u neku ruku i nije los ovaj poraz,da se konacno okrenemo aba ligi i tu sam vec poceo da brinem sta ce biti do kraja

Djomla

pre 6 godina

Jako slabo, stihijski, neorganizovano, bez brzog protoka lopte. Za ovakvu utakmicu moramo da imamo vise raspolozenih igraca. Do kraja dati vecu minutazu igracima sa klupe i spremati se za polufinale ABA lige. Nije sramota izgubiti kuci od Himkija, ali kada na isti nacin izgubite kuci od Brosa, Bamberga i Panatinaikosa, onda to nije slucajno. U svim tim utakmicama egal do poslednjih dva minuta i onda poraz. Mora mnogo cvrsce i sa vise samopouzdanja. Cemu nervoza, igramo Evroligu, igramo protiv najboljih i mnogo skupljih ekipa, igramo neizvesne utakmice. Ja idalje mislim da nam je ekipa pojedinacno kvalitetnija od proslogodisnje, znaci problem je u neiskusnom strucnom stabu. Ipak, puna podrska timu koji treba da ima na umu da je uz njih ne samo ovih 6,000 iz Pionira nego bar 2 mil navijaca koji bezrezevno vole crveno bele boje.

мангупаријацз

pre 6 godina

Сплићани, ми ћемо ускоро видети колико и овако ослабљена Звезда вас лако може добити са 20+ разлика. Бок.

Hell

pre 6 godina

Da li Alimpijevic uigrava neke akcije ili se sve svodi na besomucno sutiranje trojki pa ako krene sut (Feldun ili sada Dangubic) onda sve ok a ako sut stane lagani poraz

Виоп

pre 6 godina

Најискуснији вечерас 0, судије нам дају сваки други или трећи фаул, како смо вођству појма немам. Марковић но комент.

cukce

pre 6 godina

DZASTIN DOELMAN POTPISAO ZA BUDUCNOST. DOGODINE CE IGRAT BUDUCNOST-HIMKI
(ogicg, 16. januar 2018 23:51)

Igrace evrokup! Kako sam sebi nisi dosadan, svake godine vrtis dve recenice i na kraju sezone u misiju rupu! A ovo zene u crnom tj. navijaci Partizana ili kukaju kad ih neko odvali (stalna pojava) ili menjaju dresove navijajuci za svakog Zvezdinog protivnika, bitno da se EL prati!

NoName

pre 6 godina

Anica@@ 
Ti ,velikani su dolazili U BG ,15 sezona za redom .Tako da mi stvarno pucamo od muke.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:12)

Slažem se. Kakve su to utakmice bile... Budiveljnik, Nanter, Olimpija, Krka, Zjelona Gora, Stelmet, Opel Skajlajners, Aek, Tauersi iz Londona... Krem

idi

pre 6 godina

Ајде Звездо, пуним једрима! Идемооо???!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 16. januar 2018 18:59)
hahahahahah....opet ti

veliki strumf

pre 6 godina

Stadosmo na 21 poen i ni makac. 10 napada ne mozemo da realizujemo zicere, otvorene suteve, cuda ziva... Vratismo ovaj divlji Himki, koji je bez ikakve igre i koncepcije (osim daj loptu Svedu pa nek ispaljuje do mile volje). Sudije nas naravno unistavaju: bar 4-5 cistih faulova nisu dosudili, korake Markovicu i Andersonu... Spanci kad nam sude uvek, ali uvek ista prica.

Ivan

pre 6 godina

Ajde da rezimiram ovu tekmu sada natenane kada je sve gotovo. Znači idemo redom:

1. Da li je Himki zasluženo pobedio? DA! Apsolutno! Imao je večeras u svom rosteru daleko više raspoloženih igrača koji su odneli prevagu i zasluženo pobedili!

2. Da li je Zvezda mogla bolje večeras da odigra? DA! Apsolutno! Podbacila je u ključnim trenucima meča, isuviše se oslanjala isključivo na šut za 3 poena, pravila nedopustive crne serije bez poena u nizovima tokom cele tekme, na momente srljala neplanski, i to je to, zasluženo na kraju izgubila!

3. Da li su sudije večeras mogle i morale bolje da sude? DA! Apsolutno! Pravili su neke nedopustive greške!

Sve u svemu ne treba naricati zbog ovog poraza večeras, dovoljno je samo baciti pogled na njihov roster i videti koliko asova Himki ima u svojim redovima! Imaju velikog Šveda koji nas je večeras sam pobedio a svi dobro znamo koje taj Šved to je onaj Šved koji je letos na Evrobasketu fantastično predvodio rusku repku i sam doveo tu rusku repku do polufinala, pa imaju doskora našeg sjajnog Dženkinsa pa imaju odličnog Moniju i sve u svemu odličan su tim i ja sam više nego zadovoljan što se Zvezda maltene ravnopravno i ove sezone nosi sa velikom većinom Evroligaša i ostajem pri svom stavu da je ove sezone 10 evroligaških pobeda za Zvezdu odličan rezultat i ubeđen sam da će Zvezda to i ostvariti!

Glavu gore, odličan smo tim, prioritet je ABA a mi ABA osvajamo i ove sezone i opet idemo u Evroligu a to je najvažnije!

vaske

pre 6 godina

Šveda samo treba na svaki nacin spreciti da šutira za 3 poena...on se tada nervira i gubi...trener je trebao to da kaze igracima...šteta...

NoName

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)
(Duca, 16. januar 2018 21:11)

Po tvome treba da mu se aplaudira za taj potez. Pravi igrači, pravi sportisti, kad naprave faul podignu ruku, pruže ruku protivniku u znak izvinjenja. Šta radi bivši reprezentativac? Valjda si video. Imamo i u našim redovima jednog koji kad napravi faul 15 sekundi prati sudiju pogledom , bre.

SS

pre 6 godina

Feldin i Bjelica losi,vidi se umor posto su bespotrebno igrali 30 + minuta u nedelju,jos i sudije guraju Himki daju faul ako se samo dise na Sveda izbacili su Lazica iz igre sa faulovima..Dangubic fenomenalan svaka cast,dobro je da vodimo na poluvremenu sa svim tim problemima ali moramo bolje u drugom

ljupce

pre 6 godina

@coldplayer

hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.

sryugos

pre 6 godina

A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:53)

Ko je redovno Gurovicu u Pioniru nabrajao sve po spisku? Slican tretman je dobio i Rakocevic, Kalinic je uporedjivan sa najkijem, Jovic gadjan stolicom. Navrh svega je ona slika na jednoj fejs grupi gde su isekli sve one koji nisu igrali za partizan i ostatku cestitali srebrnu medalju.

beli65

pre 6 godina

sinoć za sve u vezi Lazića i njegovog doprinosa ekipi kriv je trener, svi znamo da je čovek igrač zadatka, himna počinje poslednji period bez Šveda i umesto da na to odgovori sa napadačkom petorkom pa kad Šved uđe onda i on uvede takođe odmornog Lazića da ga čuva, on igra sa njim od početka i imamo malte ne njega kao prvu napadačku opciju te kad se Šved vratio umorni Lazić nije imao šanse da ga čuva te nam ovaj da 15 koševa za 4 min

beogradski

pre 6 godina

(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

partizan ne dobija ništa, a zvezda dva'est' milijone godišnje, i opet će....jeri ti krivo????

Obren Matijevic

pre 6 godina

NEMDA ODBRANE U KOSARCI. TO ZAPAMTITE. SAD VALJDA VIDE SVI.Covic je cuo nesto i misli da zna. Nema odbrane za dobrog sutera to zna ko god je igrao , kosarku.DA JE ZVEZDA IGRALA NAPADACKI POBEDILA BI OVAKO JE IZGUBILA.Da cuvate kos od Sveda ,Stefa, Kice , Dalipagica ,Varaica VI STE ONDA U STARTU IZGUBILI

NoName

pre 6 godina

no name@@ 
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:08)

Naravno da vas je bilo 6000. Sa jedne tribine urlaju gde su vam Splićani, sa druge odgovaraju gde su vam Delije. Na ostale dve tribine ima još 200 ljudi. A u novinama piše 6000 navijača. Poluprazan Pionir 6000, znači da Pionir prima 15000 navijača.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao da dodje do vrhunca, znate na sta mislim

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво момци, нема везе! Подршка у сваком моменту. Ја волим тебе лудо!!!

NoName

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06) 

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno
(Hell, 17. januar 2018 07:29)

Dosta više sa vašim lažima. Igokea ne ispunjava elementarne uslove za igranje EL. Nemaju halu, nemaju hotelske kapacitete, nemaju aerodrom. Ne misliš valjda da će prebogati klubovi koji imaju sopstvene avione da slete u Beogradu ili Sarajevu pa da truckaju 3-4 sata busom do Banjaluke. Pa 3-4 sata nazad.

sryugos

pre 6 godina

@sryugos 
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi. 
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.
(Miodrag, 16. januar 2018 22:19)

Neki drugi? Taj neki drugi lupa blokade i hvata skokove za tim koji navijas tokom 9 meseci godine. Na kraju krajeva, radi se o ponasanju igraca. Sta da ga je nas Pefi povukao i povredio mu rame? Pogledaj povredu Lava u plejofu 2015. A sta da je umesto Lesora bio Davidovac verovatno buduci reprezentativac? Na ciju bi stranu tada stao Srbine?

NiksickoPivo

pre 6 godina

pogledajte nesto, u sledecoj sezoni mi cemo 99% da udjemo sa istim igracima, od svih igraca ja ne vidim nijednog da ce napustiti klub, mozda jedino Feldin i Ročesti ako ubodu kakav ugovor jak u kini, a mislim da su velike sanse i da ostanu, oni ne mogu nigdje igrati bez u zvezdi, mnogo bi jaki bili sledece sezone sa uigranom ekipom i sa jednim kvalitetnim mega jakim centrom. ova sezona je ta sezona probijanja leda, samo aba da se odbrani i top

Dragan

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe.
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno.
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!

EL

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.

Kum

pre 6 godina

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 20:55)

Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.

RRO7

pre 6 godina

Navijanje je bilo odlicno,ali kada Bjelica,Feldin i Lazic promase 50 zicera,kada Alimpije izvede petorku kojom vrati protivnika u zivot,normalno je da energija sa tribina pada.Ljudi,mi smo I poluvreme trebali da zavrsimo sa min 20 razlike.Sto se tice Stefana,ne opravdavam uvrede,ali ja sam njega prvi put u zivotu video da komentarise svaku odluku,maltene je bio najglasniji od svih njihovih igraca.

sloga

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...(smeker, 17. januar 2018 06:04)Nisam gledao sinoćnu utakmicu,ali u prvom njihovom susretu Marković je bio veoma bezobrazan i arogantan prema igračima Zvezde.Stalno se gurao,svađao,protestvovao kod sudija.Imao je neku ludačku motivaciju,kao da mu od te utakmice zavisi karijera.To me je baš negativno iznenadilo.Ostali igrači Himkija su se ponašali sasvim normalno.Nije on ni prvi ni poslednji srpski košarkaš u inistranstvu,koji najveću motivaciju dobije protiv naših klubova.

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)Igrace u Evrokupu s obzirom da ce Lokomotiva i Cska igrati Evroligu.

Ma sve same reči hvale za Markovića...

pre 6 godina

Koliko godina smo ga trpeli u reprezentaciji? Da nije mogao da ubaci 2 trojke iz 20 pokušaja... samo je odbranu peglao... a sada se kao povlači kada je na vrhuncu karijere i kada ubacuje... i umesto da se pokazao kao pravi kapiten repke... odnosno zamenik... i na ovom EP kada smo bili bez 10 igrača da je on predvodio tim on ništa... u glavi su mu samo pare trenutno...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 12:36)

Mali dečače,ako ti je deda oficir živ priupitaj ga kako su se zvali,jesu li bili "titini" ili titovi....

pedja

pre 6 godina

Ovu utakmicu je izgubio Zvezdin strucni stab, odnosno napad a ne odbrana. Zvezda je kao i Himki imala tri raspolozena igraca, ali se kod Himkija upisalo 7 igraca a kod Zvezde 4. Jako loši, odsutni, Antic, Davidovac, Lazic, Bjelica, Lesor. Bez doprinosa ovih igraca i u ABA ligi, pitanje koga bi dobili.Taktika u napadu ocajna.Umesto da igra iz reketa (bez obzira sto nema klasicnu peticu) Zvezda je igrala oko reketa, gde su i Antic,Bjelica pa i Lesor bili visoko i igrali ne mestima dvojke i trojke. Trebalo je da Bjelica igra peticu (igrao kod Radonjica prosle godine) i Jovanovica probati na istoj poziciji.trebalo je da Enis ima vise minuta i to je to. Himkoi je najlosija ekipa koja je do sada igrala u Beogradu sa Zvezdom.
Bicu zadovoljan da do kraja EL imamo 10-12 pobeda sto je realno. Ukoliko budemo"trcali" za F8 sa ovim timom i brojem utakmica koje bi igrali necemo osvojiti ABA ligu, sto je prioritet.
Mislim da je ovo dobra opomena za strucnu stab kako se lose priprema utakmica.Valjda se nece ponoviti.

NoName

pre 6 godina

Bravo cigani, zvizdite Markovicu, jer ga je igrac uhvatio u polugu
(Ddrogba, 16. januar 2018 19:38)

Nije njega uhvatio igrač, nego je on uhvatio Lesora i to u skoku. I drži i dalje dok ga Hanikat gura s leđa. Sramotno ponašanje bivšeg reprezentativca.

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.   


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.   

Partizan kao sportsko društvo je dobio   
oko 12 miliona od države za 5 godina.   

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina. 


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!

sryugos

pre 6 godina

Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 19:59)

Lesor je prosecno placen francuski talenat a savrseno me ne interesuje sta je osvojio sa Srbijom. Stavise, meni ne bi ni igrao u reprezentaciji otkad je tu Jovic. Ponasaj se fer i sportski i bice ok a on se toga nije drzao.

anica

pre 6 godina

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.
(Petar, 16. januar 2018 22:20)
Zasto mora njima biti do kolena? Za mene je legenda kluba i Vujadin Savic, pa?
Postovanje za sve igrace koje si pobrojao, ali se ono stice i po meni nisu pehari sve. Toliko je godina u Zvezdi, toliko predan, mora i njemu da naidje period lose igre. Lazica cenim mnogo vise od nekih igraca koji su mozda i bolji igraci od njega zbog njegove pozrtvovanosti, ocigledno da ove godine nesto ne stima, ali reci da je Lazic los igrac. Druze, da se razumemo, 90 odsto ovih sto komentarisu Lazica pogrdno to rade iz ljubomore...imaju i na sta!!!

Ivan

pre 6 godina

Razbio nas veliki Šved i to je to! Majstorčina je Šved nema šta! A vi partizanovci samo gledajte Zvezdu u Evroligi, jer neće skoro vaša "institucija košarke" zvana Partizan u Evroligi! Možda tamo neke 2034-te! :-)

Ivan

pre 6 godina

@ (Hell, 16. januar 2018 22:27)

Rekao si "igrali su protiv Partizana"! Dakle ZAVRŠNI glagol, u PROŠLOJ radnji, "igrali su NEKADA" protiv vas, a protiv Zvezde IGRAJU SADA dakle SADAŠNJI glagol, a to će na vašu žalost POTRAJATI! Dakle braco mogu jedino da ti poželim da i u godinama koje dolaze oivako zdušno i strastveno pratiš Zvezdine vesti iz Evrolige jer vaš tim neće skoro u tom društvu!

Pozdrav od navijača evroligaškog tima! :-)

mladost

pre 6 godina

Koliko treba da si glup da zvizdis Stefanu Markovicu u Beogradu??? Aloo momak koji igra deceniju za reprezentaciju Srbije. Dobro je da ovde ljudi stvarno slabo pamte.

anica

pre 6 godina

(NoName, 16. januar 2018 21:42)
Pitaj Saloa Pavlovica ko je Branko Lazic ako ne znas, veceras je bio ocajan...to stoji, ali Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce? Nismo mi vi, nikada necemo biti, vi ste ti koji se medjusobno udarate, koji vrejdate bivse igrace, koji pljujete po trenerima, koji nemate trunke obraza...a dolazite da krajickom oka virnete sta radi Zvezda u EL. I tako dan za danom, pred kockastim ekranom...dok nam dolaze sve sami velikani Evropske kosarke, dok nam se podsmevate a kuvate od muke, prolaze dani.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima :

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Podsetnik za predgradje: Stefan Markovic je osvojio po jedno evropsko, svetsko i olimpijsko srebro, za Srbiju!
Zvizdite mu i vredjate ga jer se pokacio sa debelo placenim amerikancem koji ce sutra po obicaju da opljune i po vasem malom klubu i po zemlji Srbiji.

Tv Presenta

pre 6 godina

2 500 000 grobara

Prvo u Srbiji vas nema toliko.Mozda sa rodjacmau Hrvatskoj, CG, Bosni, Sloveniji Makedoniji
Drugo.Verovatno radis u Minustarstvu finansija i znas ko koliko dobija . Trece. Hvataj se knjige sutra je novi skolski dan

dobla

pre 6 godina

Sve poštujem šta je Marković uradio za reprezentaciju, ali sam bio u hali i samo mogu da kažem da je ponašanje bivšeg reprezentativca prouzrokovalo takvu reakciju!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ma rezultat nije bitan nego je li se cula himna evro lige !?
(Remontovana limenka !, 16. januar 2018 22:47)

ne,čulo se "Zagorje zelene...

NoName

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.
(mladici gladni-devojke jele, 16. januar 2018 21:17)

Daj ne pričaj bajke o vašoj poseti. Protiv Lokomotive ili Albe vas je bilo 700 u dvorani. O kakvoj ljubavi bre trabunjaš?

suština navijanja

pre 6 godina

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Жељко, 16. januar 2018 22:18)

Nema tradiciju? Kakva glupost. Osvojiš prva 10 prvenstva i nemaš tradiciju.
Ako ti je takav pogled i smisao navijanja, možda trebaš da navijaš za drugi klub. Kakav god mi je tim ja navijam za njega.

Ivan

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.Svede legendo.
(Uros Djurdjevic #32, 16. januar 2018 21:20)

Sine, a kada igra tvoj timčić sledeću tekmu u Evropi? Aaaaaa ja zaboravio pa on je ispao iz, kako ga neki zovi "Cipiripi" kupa i to SRAMOTNIM skorom 1-9! :-) Zato gledaj sine i dalje velikane poput Šveda na utakmicama Zvezde naravno, neće se skoro desiti da jedan Šved igra protiv Partizana hehe! :-)

hmm

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA! 

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.
(hmanjo grlačić, 16. januar 2018 20:40)

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...

Batko

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!
(antiDebil, 16. januar 2018 20:54)

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer

anica

pre 6 godina

Kad ste izgubili sa stotkom od te FMP Idee pobegli ste u misje rupe i danima vas nije bilo, kako se tako prepoznajete na kilometar, udarate kukavicki, smejete se ljigavo, institucionalne gromade koje delje ko stigne a vredjate evroligaskog ucesnika...radujete se tudjim porazima, razmisljate u koju cemo dvoranu, a poslednji ste u evrokupu sa skorom 1:9. Komsija mali bili i ostali.
Sto se utakmice tice, ok je krenulo ali mi ipak nemamo fizicku snagu da izdrzimo ovakav tempo, sam Rocesti nije mogao nista iako je veliki igrac. Veliko razocaranje od strane Bjelice i Lazica...sta im se desava pojma nemam, ali doprineli su porazu. Brz tempo utakmice koji vodi ka zamoru, njihovi igraci nisu ne znam koliko kvalitetniji ali tim je jaci od nas, nemamo igru pod kosem, o onom Svedu ne treba trositi reci. Sledi nam tesko gostovanje, reci ce svako da su sanse izgubljene i mozda jesu, ali niko ne moze ugasiti nadu i ljubav prema Zvezdi, nove utakmice nova sansa, i dalje sam misljenja da je igranje ove lige velika cast i moja Zvezda se sigurno nije obrukala.
Idemo dalje!

2 500 000 grobara

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.  


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.  

Partizan kao sportsko društvo je dobio  
oko 12 miliona od države za 5 godina.  

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.

Ivan

pre 6 godina

Ajde da rezimiram ovu tekmu sada natenane kada je sve gotovo. Znači idemo redom:

1. Da li je Himki zasluženo pobedio? DA! Apsolutno! Imao je večeras u svom rosteru daleko više raspoloženih igrača koji su odneli prevagu i zasluženo pobedili!

2. Da li je Zvezda mogla bolje večeras da odigra? DA! Apsolutno! Podbacila je u ključnim trenucima meča, isuviše se oslanjala isključivo na šut za 3 poena, pravila nedopustive crne serije bez poena u nizovima tokom cele tekme, na momente srljala neplanski, i to je to, zasluženo na kraju izgubila!

3. Da li su sudije večeras mogle i morale bolje da sude? DA! Apsolutno! Pravili su neke nedopustive greške!

Sve u svemu ne treba naricati zbog ovog poraza večeras, dovoljno je samo baciti pogled na njihov roster i videti koliko asova Himki ima u svojim redovima! Imaju velikog Šveda koji nas je večeras sam pobedio a svi dobro znamo koje taj Šved to je onaj Šved koji je letos na Evrobasketu fantastično predvodio rusku repku i sam doveo tu rusku repku do polufinala, pa imaju doskora našeg sjajnog Dženkinsa pa imaju odličnog Moniju i sve u svemu odličan su tim i ja sam više nego zadovoljan što se Zvezda maltene ravnopravno i ove sezone nosi sa velikom većinom Evroligaša i ostajem pri svom stavu da je ove sezone 10 evroligaških pobeda za Zvezdu odličan rezultat i ubeđen sam da će Zvezda to i ostvariti!

Glavu gore, odličan smo tim, prioritet je ABA a mi ABA osvajamo i ove sezone i opet idemo u Evroligu a to je najvažnije!

Milos

pre 6 godina

Himki je jednostavno bolja i kvalitetnija ekipa sa neogranicenim budzetom. Sved ima platu 3.3 miliona dolara sto je vise za milion od celog tima Zvezde. Ali, danas smo drugo poluvreme pali i nije bilo igraca sa klupe koji su mogli da donesu poene tipa Davidovca ili Lazic koji ume da pogodi za 3 je veceras sve promasio. Pero pod povredom neprepoznatiljiv,neke kasne izmene Alimpija Lazic-Dangubic i to je to.Nema veze momci. Idemo dalje. Uvek uz vas,verujem u vas.

j

pre 6 godina

Da li je moguce da cela,znaci ne nekolicina,vec bukvalno cela dvorana zvizdi jednom od najpozrtvovanijih bivsih reprezentativaca koji je oduvek davao maksimum za istu,kidao u reprezentaciji.Momak je fakticki igrao do granice povrede,uz Stimca,Tea,Radulju jedan od igraca sa najduzim statusom u reprezentaciji i onda dodjes u svoj grad i dobijes to.Zalosno,jadno od strane navijaca.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Zviždali ste Djordjevicu i vredjali ga...vi grobari...nolim vas da ćutite i ne delite moralne lekcije nikome...
(hmm, 16. januar 2018 20:47)

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.

Duca

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)

ljupce

pre 6 godina

uh...odakle poceti?samo jedan komentar je od svih ovde dosad napisanih pogodio razlog lose igre lazica cele sezone dosad,a to je sistem igre.kod radonjica je dangubic bio taj kog ste ovde pljuvali,a lazic je bio bog i batina.sad radonje vise nema,drugi trener i sistem moderne i brze igre,mnogo poseda i suteva,sad dangubic odlican, a lazic se najvise pljuje.cinjenica je sledeca,obojica su odlicni igraci samo da je trener uspeo da ih obojicu prilagodi sistemu.dangubic je kod radonje bio slab u napadu,ali odbrana fantazija.lazic je imao i odbranu i napad.kod alimpijevica obrnuto sve,ali da bi to uocili morate poznavati kosarku kao igru i razumeti je,a ne samo pisati komentare zavisno od rezultata.ovo veceras bi se desilo pre ili kasnije,tri igraca daju mnogo poena dok ostali statiraju.sistem velikog broja p[oseda i ranije zavrsenih napada sa lakim centrima zbog skoka u napadu.to ne moze preko noci,pogledajte roster,cela ekipa nam je takva.da odgovorim onome koji rece da lazic nije legenda kluba,lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!

NoName

pre 6 godina

Dal zaista ima ljudi koji pravdaju skandiranje Markovicu? Pa pobogu ljudi niste centar univerzuma, covek je veliki borac pa ne mozete da ga osudjujete na osnovu jednog poteza, ne momka koji je na celu preporoda sprpske reprezentacije za koju ste svim srcem navijali. Sramno, ali to je odlika malih klubova. Ajmo minusi jer epitet mali klub boli (a ovakva skandiranja to dokazuju)
(Duca, 16. januar 2018 21:11)

Po tvome treba da mu se aplaudira za taj potez. Pravi igrači, pravi sportisti, kad naprave faul podignu ruku, pruže ruku protivniku u znak izvinjenja. Šta radi bivši reprezentativac? Valjda si video. Imamo i u našim redovima jednog koji kad napravi faul 15 sekundi prati sudiju pogledom , bre.

Macron

pre 6 godina

Bravo Himki!!!
Ma bitno je da ste vi dobili raspalu Cedevitu!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:40)
Ako je Cedevita raspala, zamisli u kakvom je stanju tim za koji ti imaš tu nesreću da navijaš! A bliži se i veče koje potajno želite da što kasnije dodje,a to je 29.01. oko 22:30...a do tada sanjajte da je sa vama sve u najboljem redu...hahahahahahaha!!

Marko

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama.
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem?
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50)

Ne znaju više gde da idu, da li u Pionir ili Železnik, pa se raspodele tako neplanirano i dođe do polu prazne hale.

BODIBOND

pre 6 godina

Jeste, dobila je Zvezda 70 miliona od drzave i dobice jos 80. Moze nam se, eto tako smo u mogucnosti. Ko.vam kriv sto nemate Covica. Voleli bi vi al vas sramota da priznate.

Jaran

pre 6 godina

Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

Šule

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!
(Hell, 16. januar 2018 19:52)

Momak, Zvezda tako igra od početka ove sezone, i ima sjajne procente za 3 poena (izuzetak zaista jeste večeras Danga). Znaš kada će Budućnost opet onako da šutira? Verovatno nikada. Zato gledaj Zvezdu i uživaj, kad' već i oni tvoji "numedu" dobro za 3p.

мангупаријацз

pre 6 godina

Сплићани, ми ћемо ускоро видети колико и овако ослабљена Звезда вас лако може добити са 20+ разлика. Бок.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Ne bih da komentarisem vas poraz, jer to je sastavni deo igre, kao I pobeda. Sad ste izgubili, drugi put cete pobediti I tako u krug. Fascinantno je vase nepoznavanje ove igre. Letos ste Lazica na silu uguravali u reprezentaciju, sada ga pljujete. Kada je islo bolje prosle godine, punili ste Arenu, sada Pionir ni do pola. Fudbal je vas sport, ovaj ocigledno nije. Ja cu voleti Partizan I ako bude igrao drugu srpsku ligu na betonu, ako u njemu igra Bozo Djumic I u tome je razlika izmedju nas. Nikada necete nauciti da im je podrska potrebna kada su losi, a ne kada blistaju.

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

ljupce

pre 6 godina

@hell

jednostravno moram da odgovorim na ovo,lepo ja kazem da ovde se pisu nebuloze,pa tako i ti pises.ko je to zeznuo igokeu pa nije igrala evroligu?ko je promenio pravila o ulasku aba ekipa u evroligu?ko je bio predsednik aba lige u to vreme?zasto igokea nije mogla da igra evroligu?kad budes odgovorio na sva ova pitanja onda ces videti da si debelo pogresio u tome sto pises.koji ste vi biseri,sad covic kriv za igokeu sto nije igrala evroligu...joj boze sta sve citam ovde to je strasno

Hell

pre 6 godina

@ Ivan, 16. januar 2018 21:36)

Igrali su protiv Partizana mnoge mega zvezde EL,mnogo vece od Sveda. Ako pocnem da nabrajam trebace mi dva dana. Ppgledaj samo kakvi su igraci igrali u EL u periodu 2000-2011 god pa kakvi igraju sada. Razlika je nebo i zemlja. Iz sadasnje EL u tadasnjim ekipama mesto bi izborili ukupno 6-7 igraca,ostali bi nosili peskire,eto kakav je danas kvalitet EL

NoName

pre 6 godina

Anica@@ 
Ti ,velikani su dolazili U BG ,15 sezona za redom .Tako da mi stvarno pucamo od muke.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:12)

Slažem se. Kakve su to utakmice bile... Budiveljnik, Nanter, Olimpija, Krka, Zjelona Gora, Stelmet, Opel Skajlajners, Aek, Tauersi iz Londona... Krem

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво момци, нема везе! Подршка у сваком моменту. Ја волим тебе лудо!!!

Nicky boy

pre 6 godina

Grobar sam, ali nemaju smisla ovakvi maliciozni komentari. Pa nas bi ovaj Himki oduvao sa 20 razlike, nijedan tim u Evroligi nije slab. Zvezda dostojno predstavlja Srbiju u Evroligi i zaslužuje više poštovanja, ne samo od protivničkih navijača, nego i veću podršku od svojih.

Виоп

pre 6 godina

Најискуснији вечерас 0, судије нам дају сваки други или трећи фаул, како смо вођству појма немам. Марковић но комент.

Delija Severlija

pre 6 godina

Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.

zoran

pre 6 godina

Kosarka je na najnizim granama....kada vidim da neko kao Lazic , umesto sechenja bukvi na Goliji igra kosarku, ma ne gleda mi se ni 5 minuta...

o tablu

pre 6 godina

EL zadnjih 5-6 godina je mnogo slabija nego pre toga, što se vidi u broju igrača koji su otišli u NBA.
Koji je zadnji igrač zvezde koji otišau u NBA?

Nenad sm

pre 6 godina

Grobar jeste iritantan, zasluzeno skandiranje...
(anica, 16. januar 2018 19:46)

delis nekom lekcije i pricas o nekoj kulturi, a odobravas skandiranje "stefane ....." . U cega si ti onda utukla svojih skoro 30 godina. Razocarenje za jednu devojku.

beogradski

pre 6 godina

(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

partizan ne dobija ništa, a zvezda dva'est' milijone godišnje, i opet će....jeri ti krivo????

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahhhhhahhhahhahahahahhahhahhahhahhahahahhahahah.
Svede legendo. Koliko bi tek mom propalom Partizanu "natrpao".

NiksickoPivo

pre 6 godina

pogledajte nesto, u sledecoj sezoni mi cemo 99% da udjemo sa istim igracima, od svih igraca ja ne vidim nijednog da ce napustiti klub, mozda jedino Feldin i Ročesti ako ubodu kakav ugovor jak u kini, a mislim da su velike sanse i da ostanu, oni ne mogu nigdje igrati bez u zvezdi, mnogo bi jaki bili sledece sezone sa uigranom ekipom i sa jednim kvalitetnim mega jakim centrom. ova sezona je ta sezona probijanja leda, samo aba da se odbrani i top

Hell

pre 6 godina

Da li Alimpijevic uigrava neke akcije ili se sve svodi na besomucno sutiranje trojki pa ako krene sut (Feldun ili sada Dangubic) onda sve ok a ako sut stane lagani poraz

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijević je najgori trener u Zvezdinoj istoriji. Čoviću doveo si gomilu neznalica da samo brukaju ime Zvezdino. Ovo je sramota za gledanje. Očajni Himki se poigro sa Zvezdom. Bruka živa. Bjelica i Lazić otkaz podhitno...

Igor Pg

pre 6 godina

Eh da je tu Radonja.. od Feldina, Lesora i ostalih bi napravio isto sto i od Cirbesa (koji je bio ispod prosjecni centar kad je dosao a kad je isao jedan od najboljih centara Evrope), Marjanovica (od momka kojem je karijera bila u zestokom padu napravio je najboljeg igraca Mvp-a Eurolige i poslao ga u Nba), od Jovica (izrazito defanzivno orjentisanog beka koriscenog iskljucivo u odbrani napravio je jednog od najboljih plejmejkera Evrope, covjeka koji drzi rekord Eurolige u ast. na jednom mecu), da ne pricamo sta je napravio od Kuzmica koji je bukvalno nestao u Panatinaikosu.. A kod ovog mladog strucnjaka ni Lazic kojeg su proslog ljeta trazila dva, tri vrhunska kluba ne zna vise ni odbranu da igra.. Dakle, nije Radonjic bio carobnjak (iako bi se po rezultatima reklo da jeste) pa da je igrace koji nemaju talenta i veze sa kosarkom potezom stapica naucio da igraju, vec je bio opasno dobar trener koji je znao kako da od igraca izvuce maksimum i zato su svi kod njega napredovali, a u skladu sa tim i Zvezda imala sjajne razultate.. Da je ostao ne bi smo sada mi razmisljali o tome da li mozemo odbraniti titulu u Aba ligi, vec da li nam neko uopste moze nanijeti bar jedan poraz, a vrlo vjerovatno i o F4-u u Bg-u... Moj Covicu sto uradi? Probudi me iz najljepseg sna.. ccccc

veliki strumf

pre 6 godina

Stadosmo na 21 poen i ni makac. 10 napada ne mozemo da realizujemo zicere, otvorene suteve, cuda ziva... Vratismo ovaj divlji Himki, koji je bez ikakve igre i koncepcije (osim daj loptu Svedu pa nek ispaljuje do mile volje). Sudije nas naravno unistavaju: bar 4-5 cistih faulova nisu dosudili, korake Markovicu i Andersonu... Spanci kad nam sude uvek, ali uvek ista prica.

Hell

pre 6 godina

Navijaci Zvezde kukali kada ih Buducnost dobila trojkama,kao sluzio ih nerealan sut. Sada im ne smeta sto je Zvezda dala 9 trojki za poluvreme uz procenat od preko 50 posto (od toga 5 ubacio Dangubic!!). Od 37 datih poena 27 postignuto trojkama,to nije nerealno?!

hmanjo grlačić

pre 6 godina

@Treba da vas je sramota! Zvizdite Stefanu Markovicu, coveku koji je kroz celu karijeru spasavao zadnjicu Teodosicu i cuvao njegove igrace u reprezentaciji! DNO DNA!

Navijači zvezde to nikada ne bi radili. Panteri su već druga priča.

Grobar

pre 6 godina

Bas ce ga oni zaustaviti!!

Moj prvi komentar!!!Sta to uradi Alekseje Svede?!?!?


A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!

sryugos

pre 6 godina

A bas ste gospoda kako ste se samo ophodili prema reprezentaticu MARKOVICU!!!
(Grobar, 16. januar 2018 20:53)

Ko je redovno Gurovicu u Pioniru nabrajao sve po spisku? Slican tretman je dobio i Rakocevic, Kalinic je uporedjivan sa najkijem, Jovic gadjan stolicom. Navrh svega je ona slika na jednoj fejs grupi gde su isekli sve one koji nisu igrali za partizan i ostatku cestitali srebrnu medalju.

imate vi vašu legendu i top9

pre 6 godina

Malo podsecanje ko je najgori ikada u svim evropskim takmicenjima : 

1 Lokomotiv Kub 10 10 0 0 851-710
2 Lietuvos Rytas 10 6 0 4 855-796
3 Alba Berlin 10 6 0 4 847-812
4 Limoges 10 5 0 5 787-804
5 Bilbao Basket 10 2 0 8 821-899
6 Partizan 10 1 0 9 811-951
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 21:11)

Ko to nama ima kompleks 41+, evro titule, 13 uzastopnih i generala?

Zvezdan

pre 6 godina

Šved ima platu 3 300 000 € + premije. Sigurno ga ne plaćaju da bi Himki gubio utakmice od Zvezde koja u timu ima Kešelja, Lesora i sl. igrače. I u Moskvi se nekima činilo da je Zvezda bila na pragu pobede ali to je privid. Šved je prebrz za Lazića. Razlika u završnici se činila dostižnom ali Himki nije Mega pa da sudije malo navuku na Zvezdinu stranu i da se otme pobeda. Gledaoci su videli Šveda i mogu biti zadovoljni jer Zvezda ove godine u EL ne može mnogo. Oni što su zviždali Markoviću treba da se leče.

Cile

pre 6 godina

sad ce im i fmp arena biti prevelika... jedan igrac ih unistio, toliko je bio jak taj skorojevicko prigradski mehur od sapunice...nazad kuci u zeleznik i nemojte se javljati vise...

Posmatrač F 4 /4

pre 6 godina

Glavu gore !
Bilo je puno grešaka , promašaja ( ziceri i sl.bacanja ) i nepotrebne žurbe , ali smo čak i tako mogli dobiti .
Nismo - idemo dalje .
Napred Zvezda !

veliki strumf

pre 6 godina

Doelman dosao u Buducnost!!! Auuu! Pod hitno, momentalno neophodna su nam pojacanja i to velikog kalibra. Pre svega, cetvorka nam je neophodna, krucijalna! Veceras smo sa te pozicije ubacili DVA poena, i to sa penala. Zatim, moramo dovesti pravu peticu. Jankovicu i Jovanovicu se zahvaliti (mada nema na cemu) i prvim avionom ih vratiti u Ameriku - oni za evropsku kosarku nisu. Bjelicu zakucati na klupi, smanjiti mu minutazu na 7-8 minuta. Covek 3 meseca bukvalno ne igra nista - veceras sut iz igre 0/5 (od toga 3 zicera), sa penala 2/4, bez asistencije, samo 4 skoka za 25 minuta i ocajna igra u odbrani.

cukce

pre 6 godina

DZASTIN DOELMAN POTPISAO ZA BUDUCNOST. DOGODINE CE IGRAT BUDUCNOST-HIMKI
(ogicg, 16. januar 2018 23:51)

Igrace evrokup! Kako sam sebi nisi dosadan, svake godine vrtis dve recenice i na kraju sezone u misiju rupu! A ovo zene u crnom tj. navijaci Partizana ili kukaju kad ih neko odvali (stalna pojava) ili menjaju dresove navijajuci za svakog Zvezdinog protivnika, bitno da se EL prati!

NoName

pre 6 godina

no name@@ 
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.
(Crveni barun@, 17. januar 2018 08:08)

Naravno da vas je bilo 6000. Sa jedne tribine urlaju gde su vam Splićani, sa druge odgovaraju gde su vam Delije. Na ostale dve tribine ima još 200 ljudi. A u novinama piše 6000 navijača. Poluprazan Pionir 6000, znači da Pionir prima 15000 navijača.

NoName

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06) 

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno
(Hell, 17. januar 2018 07:29)

Dosta više sa vašim lažima. Igokea ne ispunjava elementarne uslove za igranje EL. Nemaju halu, nemaju hotelske kapacitete, nemaju aerodrom. Ne misliš valjda da će prebogati klubovi koji imaju sopstvene avione da slete u Beogradu ili Sarajevu pa da truckaju 3-4 sata busom do Banjaluke. Pa 3-4 sata nazad.

SEnT

pre 6 godina

Ako ne dovedemo ozbiljnog visokog igraca, ove sezone Zvezda moze da upadne u velike probleme, pa cak mozda i da nista ne osvoji, i da ostane bez Evrolige!!! Razocaran sam u Peru Antica, bukvalno je beskoristan u napadu. Ako je mislio da ovako zavrsi karijeru u Zvezdi bolje da nije ni dolazio. Mislimo da imamo nesto, a on nemoze da resi plejmejkere ispod kosa!!!

Djomla

pre 6 godina

Jako slabo, stihijski, neorganizovano, bez brzog protoka lopte. Za ovakvu utakmicu moramo da imamo vise raspolozenih igraca. Do kraja dati vecu minutazu igracima sa klupe i spremati se za polufinale ABA lige. Nije sramota izgubiti kuci od Himkija, ali kada na isti nacin izgubite kuci od Brosa, Bamberga i Panatinaikosa, onda to nije slucajno. U svim tim utakmicama egal do poslednjih dva minuta i onda poraz. Mora mnogo cvrsce i sa vise samopouzdanja. Cemu nervoza, igramo Evroligu, igramo protiv najboljih i mnogo skupljih ekipa, igramo neizvesne utakmice. Ja idalje mislim da nam je ekipa pojedinacno kvalitetnija od proslogodisnje, znaci problem je u neiskusnom strucnom stabu. Ipak, puna podrska timu koji treba da ima na umu da je uz njih ne samo ovih 6,000 iz Pionira nego bar 2 mil navijaca koji bezrezevno vole crveno bele boje.

xxx

pre 6 godina

Tvoj siromašni život dobija na smislu
Sasvim logicno kada nemas za koga da navijas jer ti je klub u raspadu.
Klasican luzer
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 21:01) Batkov život ispričan u tri rečenice...

EL

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.

jatagan@

pre 6 godina

Zvezdini igraci ce sigurno biti Na F-4 u BG.Ali na tribinama kao navijaci.JBG,treba Bartomeu da organizuje F-12 u nekim gradu ,to nemozete da promasite.

sloga

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...(smeker, 17. januar 2018 06:04)Nisam gledao sinoćnu utakmicu,ali u prvom njihovom susretu Marković je bio veoma bezobrazan i arogantan prema igračima Zvezde.Stalno se gurao,svađao,protestvovao kod sudija.Imao je neku ludačku motivaciju,kao da mu od te utakmice zavisi karijera.To me je baš negativno iznenadilo.Ostali igrači Himkija su se ponašali sasvim normalno.Nije on ni prvi ni poslednji srpski košarkaš u inistranstvu,koji najveću motivaciju dobije protiv naših klubova.

antiDebil

pre 6 godina

A jel izgubio fmp IDEA, e bas mi je drago, samo neka nastave u tom ritmu. Ako se tako nastavi postoji mogucnost da ce se zbog velikog interesovanja njihovih navijaca neke sledece utakmice odigrati u maticnoj dvorani u Zelezniku !!

veliki strumf

pre 6 godina

Nije nas dobio Sved. Dobili su nas pre svih Bjelica (promasio je sve), Lesor (promasio je sve, plus brdo bacanja), Lazic (promasio je sve plus pravio bezvezne faulove), a potom i Antic (ocaj), Jankovic i Jovanovic (apsolutno beskorisni, cak stetni). Masa promasenih bacanja i zicera (znao sam da ce nas kostati silni promasaji u 1. poluvremenu) plus neiskusan i limitiran trener (opet primio blizu 50 poena u 2. poluvremenu, po ko zna koji put za redom). Sezona EL ovim je zavrsena, a ABA me nesto do finala ne zanima (ako uopste stignemo tamo sa ovim poluproizvodima i Alimpijevicem).

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da smo nadrljali! Zar da nam tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30 izmedju ostalog?

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE NIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA, A NI OVI KOLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA RADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim, brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

Dragan

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe.
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno.
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!

sryugos

pre 6 godina

Lazic nastavlja da briljira i fascinira kosarkaskom inteligencijom i tehnikom. Nadam se danu kad ce ga zameniti Lazarevic.
Alimpijevic briljira jer ga drzi u igri umesto Dangubica koji visinom moze i parirati Svedu i dati trojku.
Koledz dvojac pomracenje veceras.
Slobodna bacanja horor.

NoName

pre 6 godina

Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.
(veliki strumf, 16. januar 2018 20:45)

Ovo ti je zbogom EL i za sledeću sezonu. Mi ne možemo dobiti ni Cedevitu ni Budućnost. Ovo je mnogo loše.

Legenda iz predgradja

pre 6 godina

@hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.
(ljupce, 16. januar 2018 23:13)


Pa navijamo,i tek cemo da navijamo protiv vestacke tvorevine iz Zeleznika.Vi ste 15 godina navijali za Partizanove protivnike,svaku pobedu proglasavali kradjom,svaku titulu otetom...Vi pricate o menjanju kluba a 4 godine navijali za FMP,i to je nepobitna cinjenica.Da ne sirim pricu koliko ste simpaticni sa Covicem na celu,UPPR-om,krsenjem statuta i bracikom koji sa Djilasom rusi Partizan zarad mutanta...ma prosto neverovatno da cela Srbija ne navija za vas kakvu karmu i postenje sirite.Svako druze svoj krst nosi a vas je tezak tonu,zato sad nema plakanja nego trpite,sami ste birali,pozdrav.

Rus

pre 6 godina

U kkp stize i krilni centar iz Aeka danas,tako da spremite se na neočekivane obrte uskoro,daj BOže da se dočepamo četvrtog mesta i zvezde u polufinalu!

idi

pre 6 godina

Ајде Звездо, пуним једрима! Идемооо???!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 16. januar 2018 18:59)
hahahahahah....opet ti

@ajdep

pre 6 godina

Poraza Alimpijevica. Ovo je bilo amatersko vodjenje utakmice. Drzi Rocestija u igri cijelo drugo poluvrijeme. Lazic se umara dok je Sved klupi a jedino ga on moze cuvati.
Nisam prije prigovarai treneru ali je ovo veceras njegov poraz. Jednostavno nije dobro rasporedio igrace i minutazu.

Depaulo

pre 6 godina

Nisam htio do sad da kazem jer sam postovao Lazica zbog svega sto je donio Zvezdi prethodnih godina ali on je unistio Zvezdu ove sezone.. Da se ne ljubimo...

Hell

pre 6 godina

@ Nebojsa, 16. januar 2018 21:00

Ja kao Partizanovac moram da stanem u odbranu Alimpija. Zasto ga svi kritikujete?? Pa sta ste ocekivali,sta da covek uradi sa ovakvim timom?! I ove pobede do sada su cist luksuz. Kog igraca ima sem kednog Rocestija da bi imao pozitivan skor? Antic mator,Bjelica toplo-hladno,Lesor sirovina,Feldin dobar samo za Aba ligu,ostali nisu vredni komentara sem Rocestija koji je vrh i vi ocekujete cuda? Pa sa ovim sastavom ni Radonja ne bi imao bolji rezultat.

NoName

pre 6 godina

Lazić... Indeks (- 25) u ovoj utakmici!!! 
Sta li taj čovek u Zvezdi više radi, nije mi jasno!?!
(Neko@, 16. januar 2018 20:45)

Pa prima platu. Jedino tu može da je zaradi. Otišao bi i on preko, ali kome treba semaforaš. Valjda se tako zove igrač koji šutira u semafor. Ovo mu nije prvi put da pogodi semafor, jako dobre procente ima u toj koloni.

Stari aerodrom

pre 6 godina

Nećete ni aba ligu osvojiti i to je veliki šamar za vas,pa se smijete cipiripi kupu,slijedeće godine ste tamo.Nije puna hala čak ni ova gde staje 6000,a poslije pare od prodaje karata ovo ono,znam dosta ljudi koji su ušli za dz sinoc.Ne može sve na silu i na šut za tri da se dobija,Dangubic neće više rebaciti 10 poena do kraja sezone.Pozdrav i napred Budućnost!!

Neđo Valderama

pre 6 godina

Živi bili pa videli, Zvezda sa ovakvim trenerom i timom neće osvojiti Aba ligu ove godine. Ovo što radi Čović lično je zabrinjavajuće.

IZVINE

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju. 
Covek se pokida a ovi ko babe.
(Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)
Kako da se IZVINU? Da skoce svi?

vaske

pre 6 godina

Šveda samo treba na svaki nacin spreciti da šutira za 3 poena...on se tada nervira i gubi...trener je trebao to da kaze igracima...šteta...

Ma sve same reči hvale za Markovića...

pre 6 godina

Koliko godina smo ga trpeli u reprezentaciji? Da nije mogao da ubaci 2 trojke iz 20 pokušaja... samo je odbranu peglao... a sada se kao povlači kada je na vrhuncu karijere i kada ubacuje... i umesto da se pokazao kao pravi kapiten repke... odnosno zamenik... i na ovom EP kada smo bili bez 10 igrača da je on predvodio tim on ništa... u glavi su mu samo pare trenutno...

Pera Lozac

pre 6 godina

Ajmo braco Rusi.
(Aleksa, 16. januar 2018 20:10)

Svi su vam braca i Himki i Zalgiris i Turci i Spanci i svi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 16. januar 2018 20:25)

Bili su i vama 15 godina u kosarci i 10 u fudbalu pa se niste nesto preterano cudili. S tim sto vi i dalje navijate za sve nase protivnike, tako da imate malo vise radnog staza.

P.S. A s druge strane... nismo mi krivi sto vas godinama nije bilo nigde pa nismo mogli ni da navijamo protiv vas ko ljudi.

Dacha

pre 6 godina

Mislio sam da sam sve video u kosarci, ali da covek (Lazic) svesno gadja na kos i pogodi semafor...nije ni cudo sto nije pronasao inostrani angazman.

Жељко

pre 6 godina

Moze li neko da mi objasni zasto nema publike, sta se desava sa delijama. 
Da li je u pitanju neki sukob sa Covicem? 
(Delija SM, 16. januar 2018 21:50) 

Zvezda nema tradiciju u košarci i hala je bila puna kada smo imali nadprosečan tim i igrali dobro. Sada sa ovim amaterima se gubi interesovanje.

kris

pre 6 godina

Igračima, a posebno Bjelici pod hitno zabraniti šut sa manje od 1 metar od koša.Sa te udaljenosti ima najslabije procente i nema potrebe više rizikovati.

SS

pre 6 godina

Feldin i Bjelica losi,vidi se umor posto su bespotrebno igrali 30 + minuta u nedelju,jos i sudije guraju Himki daju faul ako se samo dise na Sveda izbacili su Lazica iz igre sa faulovima..Dangubic fenomenalan svaka cast,dobro je da vodimo na poluvremenu sa svim tim problemima ali moramo bolje u drugom

nikad vi nista nauciti necete :D

pre 6 godina

Kako ono bese? Dangubiiiiiiiiiiiiić! Peta trojka Dangubića za Zvezda uništava Himki spolja, 37:26.

i onda 37:39, serija 13:0 :DDDD

dex

pre 6 godina

Ovo je nazalost, klasican Alimpijevic. Covek, koji ce nas ukoliko se ili ne trgne, ili ne dodje do nekih drugih promena kostati svega ove godine, osim nase beznacajne lige. Kraj utakmice se blizi, protivnik pravi ogromnu seriju, a on kao da nije tu. Ni tajm auta, ni izmene, nista... Zvezda pod njim konstantno dozvoljava protivniku bar po dve serije od po 10:0, bez ikakve reakcije. Izgovori da je ekipa mlada, nova, neiskusna su smesni. Antic, Rocesti, Feldin, Lazic, Dangubic, Bjelica... To bas nisu mladi i neiskusni igraci. Ali, sve je dzabe kada trener nije u stanju da kontrolise utakmicu i pomogne ekipi. Samo me zanima sta on radi na poluvremenu, kada vec ko zna koji put protivnik upravo na pocetku drugog poluvremena pravi veliku seriju?!?
S obzirom da je ovim i definitivno izgubljena svaka sansa za top8, pa cemo ostatak igrati rekreativno pred 2-3000 ljudi, nadam se da ce se bar fokusirati na ABA ligu, da izbore opet EL.. pa ko zna, mozda za 10 godona i sklopimo tim koji ima neke ambicije, makar taj top8, a ne da igramo rekreativno.

Miljan

pre 6 godina

Laziću se zahvaliti ova igra se zove košarka znači treba da se da koš. Gde ide ovaj svet kad Lazić živi od košarke. Bjelica sramna statistika neznam bataliti euroligu igrati je reda radi i krenuti sa treninzima za Aba ligu. I jedan centar pod hitno.

NoName

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)


Evo ja priznajem da ne razumem materiju. Ne razumem na koju foru je šut 0-6 odličan učinak koji se, kako vi poznavaoci tvrdite, ne vidi. Pa ja zbog toga i kritikujem, jer se učinak ne vidi, 0 od 6,bre, sve otvoreni šutevi, sam kao duh. Ne razumem na koju foru je dobar učinak kad ideš u kontru, i samo treba da položiš loptu u koš, a umesto toga ti protrčiš ispod obruča jer se plašiš banane. Ali dobro, ja ne razumem, njegov učinak se ne vidi. Zbog toga smo i videli Švedovih 30-ak poena, jer, dobro kažeš, njegov učinak se NE VIDI.

maximus

pre 6 godina

Vidi se umor kod igraca. Efes pa Cedevita pa Himki. Realno nemamo toliko igraca koji mogu da iznesu makar ABA ligu. Bolje je sto su dobili Cedevitu nego da su izgubili.

Karaburac

pre 6 godina

Sad ce onaj sto je rodjen 1913 da nam objasni da je Partizan osnovan u Zagrebu od 28 zagorske divizije a Batko da mi kaze da mi je zuvot jadan. Nolan? Jos smislja komentar.

smeker

pre 6 godina

Onakvim vredjanjem Markovica prevazisli ste sami sebe.Decko je biser,kulturan,karakteran,do juce reprezentativac na koga smo svi bili ponosni a danas meta izivljavanja onih koji ga nazivaju pogrdnim imenom a u stvari to ime njima prilici.Bruke jedne...

Kum

pre 6 godina

Decko, lazes! I to najjadnije moguce.
(Gazda Dojkan, 16. januar 2018 20:55)

Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.

jatagan@

pre 6 godina

Da, zvezda ima Partizanove navijace.Odavno bi bila na F-4.Ovi su dno dna.OK oni su tek sad poceli da prate kosarku.Ekipa se bodri kada gubi,a ne da se cuti ,da moze komarac da se cuje.Vredjanje Markovica?

Rade

pre 6 godina

Ključna greška Alimpijevića je početak drugog poluvremena i petorka bez Rocestija. Sta on zamišlja da u ključnoj utakmici za borbu za 8 tako eksperimentise!? Dečko vrati se u Fmp i Spartak!!!

Millennium

pre 6 godina

Mislim da nije problem u Laziću, već u treneru koji ne zna da ga uklopi u svoj sistem. Nemoguće da je zaboravio da igra, i da kod jednog trenera može, a kod drugog ne. Ja sam još na početku sezone iskazao skepsu da će Lazić ponoviti igre koje je prikazao kod Radonje. Jednostavno, Radonja je napravio sistem za njih. Lazića, Simona, Jokića, skoro sve centre koji su mu došli pod ruku. Alimpijević nema tog iskustva, a bogami ni znanja.

NoName

pre 6 godina

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić zna košarku
(MilošTOP, 16. januar 2018 20:44)

Loša ti je druže anketa. To treba ovako da izgleda

+ ako misliš da lazić ne zna košarku 
- ako misliš da lazić ne zna košarku

Valjda je očigledno.

ljupce

pre 6 godina

@noname

prijatelju,gledas samo ovu utakmicu i kritikujes,a ne gledas sistem igre.da li je lazic sutirao mozda vise kod radonje?nije naravno,cak je i manje sutirao pa je bio svima savrsen,ali opet je do sistema igre.radonja je imao defanzivno jaku ekipu pa je lazic bio savrsen,a sad kad mnogo vise trci i krpi rupe njegovog ucinka nema kako defanzivno tako ofanzivno.gledaj siru sliku pa sudi.imao je lazic te suteve i kod radonje,ali niko nije na to obracao paznju,a sad se to itekako vidi i to je problem.da li si ti svestan koliko lazicu fale simonovic i djenka uz dangubu kao defanzivci?koga sad imas u odbrani osim lazica i dangubica da je igra redovno?niko,treci je antic i to kad je zdrav,a posto je povredjen i dosao je u zvezdu povredjen,moramo se svi moliti bogu da bude taj treci u odbrani inace smo promaja.pero antic ne igra sledecu protiv makabija i sta mislis kakva ce nam biti tamo odbrana,a igra se koliko sutra?plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces se sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.

Corto

pre 6 godina

Svima koji su vređali Stefana Markovića bih doživotno zabranio da prisustvuju sportskim događajima. Bolje u hali i 100 normalnih ljudi nego rulja.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Sala za fizicko u zelezniku ce biti prevelika i tesko ce se napuniti za sledeci mec u el kada domacin bude mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

Crveni barun@

pre 6 godina

no name@@
Protiv Zadra 6.000 to je za vas misaona imenica.Godinama smo najgledanija ekipa,i u ABA .Kada smo igrali EL i tada smi bili najgledaniji.U sezoni kada smo igrali zajedni EL i tada smo bili najgledaniji.

Simpatizer

pre 6 godina

@Naravno da ste ga vredjali. On vas je punio, a vi ste mu skandirali "*cko celava".

A ovo za Pefija je sramota.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 17. januar 2018 07:03)


Jel mozes molim te da mi nadjes snimak ili me uputis gde mogu da pogledam to gde su Grobari vredjali Saleta? Pitam te posto sam bio na toj utakmici i znam tacno sta se dogadjalo.Sale nas je maltene sam pobedio,mislim da nam je dao 40 poena,docekan je kao car i ispracen kao car kako i zasluzuje.U jednom trenutku pred kraj utakmice dok je izvodio slobodna bacanja jedna manja grupica od 5-10 klinaca pocela je valjda iz nemoci da skandira to sto si napisao.Mislim da nisu stigli dva puta da viknu kad se cela hala okrenula ka njima i pocela da zvizdi a neki i krenuli da im oberu usi,oni su zacutali momentalno prestraseni a onda je sledeceg trenutka 7000 ljudi skandiralo "Djordjevic Sasa"....Tako da je jadno koristiti to kao argument protiv horskog skandiranja Markovicu vise puta,pogotovo sto je toliko dao reprezentaciji i nikada vas nicim nije uvredio niti se deklarisao kao navijac Partizana ili Zvezde,toliko.

beli65

pre 6 godina

sinoć za sve u vezi Lazića i njegovog doprinosa ekipi kriv je trener, svi znamo da je čovek igrač zadatka, himna počinje poslednji period bez Šveda i umesto da na to odgovori sa napadačkom petorkom pa kad Šved uđe onda i on uvede takođe odmornog Lazića da ga čuva, on igra sa njim od početka i imamo malte ne njega kao prvu napadačku opciju te kad se Šved vratio umorni Lazić nije imao šanse da ga čuva te nam ovaj da 15 koševa za 4 min

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao da dodje do vrhunca, znate na sta mislim

NoName

pre 6 godina

Kakve su šanse da se rešimo Bjelice? Lik maši tri polaganja u prvoj četvrtini, to je nedopustivo. Nemojte molim vas da mi pominjete neke utakmice tipa derbi...

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 6 godina

u neku ruku i nije los ovaj poraz,da se konacno okrenemo aba ligi i tu sam vec poceo da brinem sta ce biti do kraja

ljupce

pre 6 godina

@coldplayer

hvala,treba znati ono o cemu pises,a ne samo trabunjati bezveze cisto da se vidi da je nesto napisano.muka mi je od takvih komentara,a i od ovih koji menjaju klub tri do cetiri puta u sedam dana.normalan navijac sebi to nikad ne bi dozvolio,ali verovatno su tinejdzeri u pitanju tako da im vise ni ne odgovaram na te gluposti.nije to moj nivo,mogu otac da im budem pojedinima sigurno.

zoran

pre 6 godina

...... lazic jeste legenda kluba i zvanicno ce to postati na kraju ove sezone kad ce postati igrac sa najvise utakmica u zvezdinoj istoriji i ostaje njen najbolji defanzivac u istoriji,a i trofeji sa zvezdom su tu i ima ih podosta tako da ne zna doticni o cemu prica,ali nema veze,navikao sam vec da citam nebuloze velikog broja vas koji ovde pisete bez razumevanja materije.bice tesko,ali ne i nemoguce da se osvoji sve.samo napred,hrabro i jako...ZVEZDA!!!…!!
(ljupce, 16. januar 2018 22:45)

Jesi li ti covece pri sebi../ Znas li istoriju kosarke na ovim prostorima..?? O, Gospode, sta cuh danas..Lazic legenda.

Kapichic, Moka Slavnic, Vuchinic...iz Zvezde su legende...pa u taboru Partizana, Kica, Praja...pa jedan Kresho Cosic i slichni...Lazic ne bi mogao patike da im donosi za trening...cuj, legenda...

Ivan

pre 6 godina

Koje oscilacije ljudi zaista nedopustivo! Možemo lagano da ih pobedimo i umesto da to ostvarimo mi ih stalno vraćamo u igru! Napravimo razliku i onda mračna serija bez koševa po nekoliko minuta! I stalno se to ponavlja kroz celu utakmicu! Sami sebe ćemo pobediti! A pored toga i sudije večeras zaista sramno sude! Gubimo ovu utakmicu i to svojom krivicom 100 posto!

Srksa

pre 6 godina

Nisam se nadao cudu, ne pljujem posle poraza jer je ovo ipak najaca liga evrope. Ali ljudi, da trener ovako zaspi za vreme utakmice to nikada nisam video. Jos trazi tajm aut na 1:13 do kraja na 10 razlike. Veceras me je bas razocarao. Branko Lazic treba da ima neznatnu minutazu jer je neborben i lose koncentrisan. Od Lesora ako naprave igraca ja pristajem da pojedem celu loptu.

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo je sto cu kazem rekao sam jos na pocetku sezone C.Zvezdi je potreban trener. Ovaj Alempijevic je takav promasaj da ja nemam reci . Ni jednu utakmicu nije spremio , pobede u EL zasluzni su igraci koji su imali sutersko vece u tim utakmicama . Kakvu smu gresku uradili sa trener to je za posebnu pricu . Takodje su veliku gresku napravili sto nisu doveli ozbiljnog centra . Ovaj francuz Lesor mi ne uliva poverenje , mozda ce on naredne sezone biti bolji ali su morali imati za ovu boljeg startnog centra . Takodje Jankovic i Jovanovic su tanki za EL i za njih je bilo bolje da su igrali godinu dana u FMP , gde bi imali veci prostor da treniraju i vecu minutazu na utakmicama . Pa naredne sezone ih vratti u C.Zvezdu . Samo da smo imali boljeg trenera i centra ovaj tim bio imao mnogo vise pobeda u El . Ne zelim da umanjim trud i zelju ali vidi se da jos nije dorastao klupe C.Zvezde . Trebalo njega pripremati za kasnije a ne sada .

Crnogorac

pre 6 godina

Kao stari i iskreni zvezdas cesto sam i ovdje kometarisao, podrzavao momke, 'branio' Radonju, trudio se da napisem nesto suvislo...

Zadnjih mjeseci nijesam pisao nista, ni poslije pobjeda ni nakon poraza, a navijam svim srcem i uvijek cu. Medjutim, na pocetku sezone sam znao da amo nadrljali! Tri-cetiri dobra igraca i Pero koji moze da se koristi svako deset dana po desetak minuta da nam iznesu sezonu?! Sa trenerom koji drzi prvu postavu protiv Cedevite na +30.

Sa katastrofalnim skautingom koji po ko zna koji put bira pogresna pojacanja. I AKO NEMA PARA, ZAR SE BIJESU MOGLI DOVESTI ZA ISTE PARE BOLJI IGRACI OD KESELJA, RADICEVICA,NI OVI KPLEDZ MOMCI JOS NIJESU OZBILJNI?!!! Lesor prosjecan back up..
I trener bolji za iste pare? Od najbolje deff. ekipe pravi rasulo.I NE POREDITE GA SA EADONJINOM PRVOM SEZONOM. DEJO JE KRENUO OD NULE, IZGRADIO SISTEM, PRAVIO EKIPE ZA POSTOVANJE SVAKE SEZONE OD PROSJECNIH IGRACA. Novi trener je trebao samo da nastavi kontinuitet a ne ovaj sto akciju za centra ne umije da napravi.
Ode nam i ABA ja vam kazem. Ne moze se na 3 dobijene igrati samo trojkama.
Ako se ne dovede centar ozbiljan i ako ovaj mali ne bude brzo ucio na brojnim brojnim svojim greskama, propade sve...

Veliki pozzz od velikog zvezdasa i realiste. Na zalost, realnost nam je 'mrka kapa'...

NS realan

pre 6 godina

Neverovatno da igraci kao sto su Lazic igraju u Zvezdi,dokaz koliko je sreca faktor u stvaranju bilo kakve karijere,jer da je samo kvalitet merilo,ne bi mogao ni peskire da nosi u bilo kom ozbiljnijem klubu...dzaba borbenost i sve kada igrac ne zna kos da pogodi.

Petar

pre 6 godina

Zvezdasi nikada ne zaboravljaju svoje legende i ne pljuju po njima posle jednog meca, koliko je puta pomogao, odigrao lavovski, i kada udelimo kritiku ima osnove, pljujete vi i Gudurica pa nikom nista, naviklo se... taj Bjelica od veceras, pamtis li ga srce?
(anica, 16. januar 2018 22:01)

Lazic je legenda kluba? Nisam to znao vidis..za mene je legenda neko kao Moka Slavnic..Sasa Obradovic..Dragan Kapicic..ili kod grobara Djordjevic..Obradovic..Kicanovic..Lazic im nije ni do kolena..sjajan igrac jeste ali zvati ga legendom je zaista smesno. Kad dostigne visine recimo Sase Obradovica bude podjednako uspesan i kod nas i u nekom stranom klubu..kada osvoji neki evropski trofej onda ga mozda (zavisi od igara) mozemo zvati legendom.

Hell

pre 6 godina

@ (Ivan, 16. januar 2018 21:39)

Tacno,necemo mi skoro u EL,u kanalu smo velikom,sns Ostoja nas sigurno nece izvuci,ali ovakvom igrom tesko cete i vi. Buducnost dovela Doelmana,jako iskusnog igraca EL kalibra. Jeste da izlazi iz povrede ali ako ga Dzile uklopi do f4 bice mrka kapa i za vas. Naravno,tu ke uvek gazda da pogura mahinacijama i promenama pravila ako zatreba (setimo se bruke sa Igokeom kada su promenjena pravila u sred takmcenja i ljude zeznuli)

analiza

pre 6 godina

Priznajem,ne odgledah utakmicu.Verujem da je Lazic mogao da promasi ciste suteve,pa i da pogodi semafor.Kladim se da se pokidao u odbrani jer se Rocesti njome ne bavi,Antic ne moze,a Bjellica ne zna gde tera u odbrani.To sto je Dangubic danas dao gomilu koseva,trebalo je da bude znak da ce CZ ovaj mec izgubiti.Zasto?Zato sto je Dangubic kao Andric u Par.Potpuno nebitan u prelomnim trenucima,u bitnim utakmicama,bljesne jednom u sto godina,nema herca i igra opusteno samo kada se gubi utakmica,nikad kada se lomi mec.Za ekipu su vazniji Lazici(Bozici,Vese Petrovici,Pefi Markovic)od Dangubica,jer takvih ima koliko hoces.Lazic je RADNIK,najteze mesto u timu,jer niko ne voli da bude radnik,svi bi da budu kosgeteri,trojkasi,toliko puta je donosio preokrete u igri CZ,povezivao rupe u odbrani,da stvarno nije na mestu zvati ga "semaforas" pa i ako pogadja semafore,narocito ako si navijac CZ.
A sto se tice 'Stefana maj...',ako se i to culo,to tek nije na mestu-u redu je zvizdati,ali tako nesto vikati Markovicu,ruzno je.

sryugos

pre 6 godina

@sryugos 
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi. 
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.
(Miodrag, 16. januar 2018 22:19)

Neki drugi? Taj neki drugi lupa blokade i hvata skokove za tim koji navijas tokom 9 meseci godine. Na kraju krajeva, radi se o ponasanju igraca. Sta da ga je nas Pefi povukao i povredio mu rame? Pogledaj povredu Lava u plejofu 2015. A sta da je umesto Lesora bio Davidovac verovatno buduci reprezentativac? Na ciju bi stranu tada stao Srbine?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Al se raspisala unučad titinih oficire....
(Crvena Zvezda 1913, 17. januar 2018 10:55)

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.

dr Misa

pre 6 godina

Kaze komentator sk."Kakve gluposti radi trener Alimpijevic ,drzi najboljeg igraca Rocestija na klupu i Himki pravi 12 razlike"a Antic nula poena ,nula skokova a izivljava se i sutira sa 8m.Sta dodati tome ,osim da Alimpijevic mora da se uozbilji,a mi navijaci cemo da budemo uvek CRVENO BELI.

aha

pre 6 godina

Alimpijević nije imao ni predstavu šta je Himki igrao u odbrani drugo poluvreme, a kamoli da postavi igru protiv nje. Zvezda može da pobeđujemo samo slučajno i na inspiraciju pojedinaca. Ako budemo ovako igrali u plej ofu nemamo ni teoretske šanse da dobijemo Budućnost. Ovu utakmicu će Džikić pogledati par puta i mi smo odsvirali svoje.

musa from usa

pre 6 godina

Ocajno vodjenje utakmice Alimpijevica!Totalno se pogubio!Forsirao,inace raspolozenog,ali preumornog Rocestija,ne odmarajuci ga kad je trebalo!Lazic je extra odbrambeni igrac,ali igrac manje u napadu!Prosle sezone je jos i igrao u napadu,a ove nula!Zvezdi fali kontinuitet!Sad se dovodi i ABA liga u pitanje!Jos uvek ima vremena za popravak!Treba na neki nacin dici ruke od Evrope,jer sa ovom ekipom se ne moze nista uraditi!Tek poneki dobar mec!

deki

pre 6 godina

Ko malo poznaje kosarku zna da mi ovde nismo bili favoriti. Prosto kad sutiras 38 posto za dva i samo 55 posto bacanja nema sta da trazis. Situacija je takva kakva je,sto se tice EL to je jos uvek ok, mene sada sve vise brine ABA liga jer je Buducnost ozbiljna ekipa sa odlicnim trenerom. Ali da ovako slabo sutiraju bacanja i maše polaganja, to mi stvarno nije jasno. Navijaci trebaju imati vere i strpljenja, po svemu ovaj tim jos dobro igra, treba se koncentrisati na ABA ligu a u EL ako dodjemo do 10 pobeda, puna kapa

JF

pre 6 godina

Standardno, navikli smo svi vec ove sezone na velike oscilacije tima. Komentari isto, posle svake pobede sve je najbolje, sve odlicne, a posle poraza nista ne valja i sve je najgore :P.
Uglavnom, mora se priznati da tim dobro sastavljen. Iako je otislo 10 dobrih igraca iz proslogodisnjeg tima, ocekivao sam da se od zaradjenog sklopi bolja ekipa. Oni koji su ostali su veoma losi ove sezone, Bjelica igrao prvih mesec dana, sad kao da je drugi covek. Lazic K A T A S T R O F A L A N. Decko jednostavno ne radi nista na terenu, ajde nek bude da se ne uklapa u sistem, ali jel Alimpijevic kriv sto covek ima 20% sut iz igre? Sramota. Dangubic i nije los za sada, dobija prelaznu ocenu. Radicevic i Keselj vise i nisu u timu. Jankovic i Jovanovic mislim da ipak nisu kalibar igraca koji moze donositi prevagu u EL, mozda za aba. Davidovac mozda postane dobar, ali ove sezone od njega je nerealno ocekivati da svaku utakmicu dobro odigra. Antic koristan na svakoj 5-oj. Lessort.... za njega stvarno ne znam sta bih rekao.... na trenutke deluje kao da moze da postane igracina, a onda opet zna i da bude bas bas los. Feldin je ok, ali mislim da je ipak nedovoljno konstantan. Da su Guduric, Jenkins, Volters i Jovic palijali i ispucavali se prosle sezone kao Feldin imao bi svaki od njih bolju statistiku u ABA sigurno, a verujem i u EL. Enis za sada vrlo malo pokazao, a tu je vec mesec dana. Pored Feldina, jedini igrac koji je ovde EL klasa je fenomenalni Rochestie, kome zaista svaka cast za sve.

veliki strumf

pre 6 godina

Dvojica spanskih sudija Perez Perez i Gonzales nam sude svaku drugu utakmicu! Prosto je neverovatno da nam njih dvojica non stop sude pored toliko sudija.
A Bjelica??? Pa ljudi moji koliko mene taj covek izludjuje! Vec 2 promasena zicera, plus 2 penala. I Feldin promasi 2 zicera (uz nedosudjene faulove oba puta). 7 razlike posle 1/4, ali promasena 3 bacanja, brdo zicera, plus asistencija vajnog Jankovica Markovicu... Trebalo je da imamo +15.

veliki strumf

pre 6 godina

Ajde bre Lazicu covece, bacas na taj kos 25 godina i 3 puta sam kao duh promasujes suteve. Onda baca ciglu na kos, pa jos pravi nesportsku. Pa jesi mogao vise da nas unistis covece? Plus ona kontra kad se uplasio, a bio sam. Jako malo raspolozenih igraca, neverovatan broj promasenih penala (cak 9 od 20) i zicera. Nekoliko tesnih utakmica smo dobili kada smo masili samo 1 bacanje za citav mec. Bjelica - cemu taj covek sluzi i sta i za koga igra? Pusta Sveda da sutne sa 8 metara, stoji 3 metra od njega a i kolibri zna da ce sutnuti. Ovo je ocaj od igre i neverovatno glup poraz od nikakve, divlje ekipe Himkija. Jankovica i Jovanovica oterati momentalno jer te dve neznalice apsolutno nicemu ne sluze, ljudi blage, ali blage veze nemaju. Alimpije trazi tajm aut na 1.13 do kraja i -10. Ma bravo majstore, legendo, znalcu. Upropasti nas covek koliko pojma nema. Sa njim nista necemo uzeti - videcete. Ovo je zbogom EL za ovu sezonu.

Indijanac

pre 6 godina

Mogu slobodno reci da gori tim nismo NIKAD imali(kad kazem na tim nemislim na imena igraca)...apsolutno bez ikakve akcije,individualno do kraja pa ako krene sut!Od centra ni C...i jos nesto Himki je danas bio ocajan takodje a dobio mec 10 razlike!!!

Tv Presenta

pre 6 godina

Nema nama leba sa Perom Anticem. Od pocetka sezone odigrao par utakmica na svom nivou.Ali koliko para toliko muzike. Sada dici ruke od EL pruzati sansu ovima sa klupe da dignu nivo igre za ABA ligu.Po mogucstvu ako ima para dovesti centra

trojka

pre 6 godina

Rochestie apsoltno nije imao podrsku. Onih par prodora su mu bile jedine greske.
Prvi put bih dodao da je Lessort veliki balvan. Centri velike nule u ovom mecu, mada je i Alimpijevic imao ulogu, mislim da on zasluzuje samo pohvale. Kritiku ne zasluzuje ni da ima 10 vezanih poraza u ovom takmicenju.

Vojin

pre 6 godina

Oscilacije su prevelike ali sa obzirom da nam je trener čovek koji nema iskustva ni u jednoj sezoni eurolige a niti jadranske ništa ne cudi. Doelman je stigao u Buducnost! Covicu previše se kockas!

RRO7

pre 6 godina

Navijanje je bilo odlicno,ali kada Bjelica,Feldin i Lazic promase 50 zicera,kada Alimpije izvede petorku kojom vrati protivnika u zivot,normalno je da energija sa tribina pada.Ljudi,mi smo I poluvreme trebali da zavrsimo sa min 20 razlike.Sto se tice Stefana,ne opravdavam uvrede,ali ja sam njega prvi put u zivotu video da komentarise svaku odluku,maltene je bio najglasniji od svih njihovih igraca.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hajde ti sto si se rodio pre oba svetska rata i pre Mundijala u Urugvaju nauci padeze, ostavi se " titinih oficire" sta god ti to znacilo.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 12:36)

Mali dečače,ako ti je deda oficir živ priupitaj ga kako su se zvali,jesu li bili "titini" ili titovi....

čupavo

pre 6 godina

budućnost se pojačala, jako. imaju dobrog trenera. pobeđivali su nas. ja bi se plašio sa alimpijom na našoj klupi i ovakvim pogrešnim tajmingom forme za ishod u aba ligi.

Kiza

pre 6 godina

Opet smo se resetovali na onu staru igru sa početka sezone. Samo zavisimo od šuta, nema nikakve unutrašnje igre, Pera je u kanalu a Milko i Feldein samo razmišljaju o svojoj statistici. Alimpije pokazuje svoje neiskustvo u teškom rasporedu. Plašim se da je Buducnost sada favorit za osvajanje ABA!

Nemanja

pre 6 godina

Apropo posete. Ljudi, najjeftinija karta je 1200 dinara. Uzmimo da vrlo uspešan radnik (za srpske uslove) ima 800 evra platu; i dalje je mnogo da odvoji 5-6 hiljada i povede dvoje dece na utakmicu, i pritom plati prevoz, ili gorivo i parking, sokove i nešto da se pojede. Jeftinije je i bezbednije da ih odvede u bioskop i ne rizikuje da mu deca slušaju uvrede, poput onih upućenih Markoviću.

Jedno je voleti Zvezdu, a drugo biti neracionalan prema svom teško zarađenom novcu.

Hell

pre 6 godina

@ (ljupce, 16. januar 2018 23:06)

Pa evo da ti odgovorim ppsto se ocigledno ne secas ili se pravis da ne znas. U tom momentu kada je Igokea bila prva u ligaskom delu vazilo ke pravilo da ekipa koka zavrsi PRVA u ligaskom delu (a to je bila Igokea) igra EL. Posto je to bilo ogromno iznenadjenje koje niko nije ocekivao,pred kraj ligaskog dela su izmenili to pravilo i doneli novo po kome ce EL da igra osvajac Aba lige tj. pobednik u plej ofu. Zar to nije nepravda prema Igokei?! Menjati pravila u sred sezone. Sta sad,posto je pre par sezona Lester neocekivano bio prvi u Premijer ligi trebali su uvesti pravilo da nije sampion ko bude prvi nego ajmo plej of ili pucanje penala,smesno

E

pre 6 godina

Neverovatno nama protivnici ni ne trebaju sami sebi smo najveci problem, ziceri, zagradjivanje kosa, lopte nam ispadaju..., steta ovo je bila poslednja sansa da se prikljucimo u borbu za top 8, igraci su umorni skupo je kostala ona zadnja cetvrtina protiv Cedevite kada je bilo 30 razlike a igrali su nosioci, steta i zbog sjajne partije Rocestija

Макарије

pre 6 godina

Alimpijevic nema kontrolu nad ekipom. Bjelica šta reći, milion promašenih zicera zadnje dve godine. Osim Ročestija ostali bruka.

From Srbija!

pre 6 godina

Ljudi nemojmo se dzaba nadati,prodali smo dva tima prosle godine i uzaludno se potajno nadamo da bi smo nekako mogli da da taknemo to osmo mesto.Zar smo bas morali sve igrace da rasprodamo,da nam je ovaj Dzenkis koji je vodonosa u himkiju i barem jos jedan,(Simke,jovic,gudura ali po najvise kuzmoc)Mucno je gledati ovu igru bez centra!Ali proklete pare diktiraju sve u zivotu,mi smo prolazna stanica,odskocna daska,sluzimo strancima da se razigraju i da uzmu kintu a posle strajkuju gladju da sto pre odu!A i ovi nasi sto ljubavne romane pisu o zvezdi bezu glavom bez obzira!Nego nisu oni krivi,ja sam kriv sto sam i dalje neobjektivan i uvek verujem al jbg,drugacije ne umem!Bas sam se ponadao da cemo ovo dobiti!

zemunski kej

pre 6 godina

Jedino mi je drago sto sam odavno pisao da ovaj tim Zvezde nije nista narocito,cak je dosta losiji od proslogodisnjeg,nisu ni mladi ni talentovani,trener onako ni los ni dobar.Prva mu je sezona i on je tu jedini perspektivan sa 31 godinom. Nece osvojiti ni ABA LIGU,

zeljkorudovic

pre 6 godina

Bjelica i Lazic dalje od zvezde,ne razumijem Alimpijevica da citavo drugo poluvrijeme forsira Bjelicu i Lazica a Enis sjedi na klupi,definitivno nam treba cetvorka

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Moram da kažem da mi je prvi put drago da je izgubila Zvezda, iako sam Zvezdaš od malena!! Zašto? Zato što me živo interesuje da li će "neko" Alimpijeviću da objasni da se ne mora čekati da protivnik napravi seriju 12:0, i tek onda zvati tajmaut, može i posle 4:0 npr, i probati saseći protivnika!! Danas je Zvezda lošije odigrala, nego da su se skupili i odigrali "pred zgradom"!! Bazen nisu mogli da pogode, toliko zicera, slobodnih bacanja promašenih. Sa takvom igrom dobio bi nas i Borac iz Čačka!! Pošto od sada definitivno igramo rekreativno Euroligu, trebalo bi se koncentrisati na ABA Ligu, a i to je pitanje sa našim stručnjakom!!

zzz

pre 6 godina

Kakva partija Rocestija... 38 PIR, skoro triple double, majstor nema sta. Danga kako je igrao ja nisam mogao da verujem, nadam se da cemo cesce vidjati ovakva njegova izdanja. Ostali osim Feldina katastrofa , steta za poraz... Sved standardno... njega Branko ni ranije nije mogao da sacuva, a ove sezone je jos u losoj formi i eto.

POPE

pre 6 godina

Mi realno osim Rocestija nemamo vise ni jednog igraca koji moze da igra EL.Ostali bi mogli da budu zamene za 12 u rosteru ako se neko povredi.I nijedna ekipa iz ABA lige nece nikad biti konkurentna u EL sa ovim sistemom igranja.Jer da bi se igrala ABA i EL ekipa treba da ima 15 dobrih igraca sto ekipe sa ovih prostora ne mogu jer bi trebale da kupe 10 dobrih igraca.Sve ostalo su puste zelje i nadanja nas navijaca.

dačo

pre 6 godina

sa dva tri prava igrača ne igra se evro liga tačka.jel sada svima jasno zašto je bjelica kod radnje igrao kao rezerva i 10-15min.prošla god se nece skoro ponovit,onakva hemija u timu,najbolja odbrana cijele evro lige.da smo tada imali ročestija uz jovica igrali bi f4.ovo je limitiran tim i ovih 7 pobjeda je puna kapa.necemo biti zadnji od 10-12 mjesta plasman to je realnost ovog tima.nije kriv alimpijevic,igra igru sa time što ima,centra pravog nemamo posle dugo god i posledica toga je ovakav stil igre.bez prednosti domaceg terena bice vraški teško uzeti i aba ligu što je jedino vazno i pogubno na duze staze u slučaju takvog kiksa.vjerujem u tim i dalje ali bice teze nego ikad do prstena u aba.

miki

pre 6 godina

Nisam gledao utakmicu, ali izovog teksta vidim da nema ucinka ni jednog zvezdinog centra. Dok je tako, odnosno dok se ne dovede za klasu bolji centar od ovih koje imamo Zvezda nece biti pravi tim.

Miodrag

pre 6 godina

@sryugos
Sramotno razmišljanje Srbine. Da li shvataš da je Pefi naš, a ovaj drugi je samo neki drugi.
Vi klinci ni ne znate šta je to biti zvezdaš.

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)Igrace u Evrokupu s obzirom da ce Lokomotiva i Cska igrati Evroligu.

veliki strumf

pre 6 godina

Samo 6 razlike na poluvremenu, a po igri je trebalo da bude bar 20. Ono sto smo promasili je za rubriku verovali ili ne. Prosto neverovatan broj cistih zicera i mnostvo otvorenih suteva - ovi odbranu i ne igraju. Nama 2 igraca dala 31 poen, svi ostali smesnih 6. Ovo MORAMO da dobijemo.

sever

pre 6 godina

Drugu cetvrtinu pocinjemo sa 0:7, trecu sa 0:8. Bjelica, Antic i Jankovic bez postignutog kosa! Bez Lesora bukvalno nema odbrane, ali ne moze momak sam pokriti celi teren.

DS

pre 6 godina

Ocajna igra ,vidi se da igracima nedostaje svezine i ovo je nazalost izgubljeno..Himki nije igrao utakmicu od prosle nedelje i Reala dok smo mi crkli protiv Cedevite gde uopste nismo odmarali startere.Lesor ocajan,ne razumem zasto ne igra Antic vise kada je mogao vise od 20 minuta protiv Cedevite (kada nije bilo potrebe posto smo bili na +30) valjda moze i sada!!?Umor nas je kostao pobede najvise zato su Feldin i Bjelica ocajni danas ,Alimpijevic ne razume da mora da odmara nosioce igre kada ima priliku

radonjizam

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!

Mladen

pre 6 godina

Zvezda kad vodi sve je super, sjajna atmosfera, komenatatori se deru, a kad se gubi u hali je muk cuje se neko mumlanje, komentatori skroz utihnu, publika ne daje nikakvu energiju igracima kad se gubi.

ccc

pre 6 godina

Svi igraci Zvezde da se jedan po jedan izvinu Rocestiju.
Covek se pokida a ovi ko babe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atom Ant, 16. januar 2018 20:53)

Covek je tako vaspitan pa se kida za pare. Ostalima pare legnu na racun pa sto da se kidaju? Mislis da nece da dobiju Platu jer gube utakmice?

Stefan

pre 6 godina

Rocestiju i Dangubicu svaka cast. Ostali prst na celo. Bjelica i Lazic prvi. Bjelica masi zicere, direktan krivac sto nismo vodili 15 na poluvremenu. Lazic nastavlja gde je stao, pravi faule na sutu, trojku iz coska ne moze da ubaci, koncentracija nula. Pero ne moze Markovica da ugura pod kos... sramota. Dokle ce da dobija tehnicke, kanali nas cele sezone.

singer

pre 6 godina

ne razumem se u kosarku, ali ipak mislim da je zvezda izgubila zato, sto je dala manje koseva od himkija... mada postoji jos jedna teorija...

PiRaNa

pre 6 godina

Do sada nisam nikada nista rekao za naseg trenera,ali ovakav amaterizam dugo nisam video.Poceti cetvrtinu sa Rocestijem,Dangubom,Lazicem iunistiti Himki u prvoj cetvrtini,a onda poceti drugo poluvreme sa Davidovcem i rovitim Anticem moze samo neko ko zeli da namerno izgubi utakmicu ili neko ko je potpuni amater.Himki na pocetru trece cetvrtine pravi seriju 8 nula i tu resava mec.Sved stoji na 8m 2sek do kraja napada a Davidovac ga gleda i verovatno misli u sebi "Ma ne moze on to da pogodi" i ne zeli da mu pridje i barem podigne ruku.Ako pocnes utakmicu s jednom petorkom i nadigras protivnika i u napadu i u odbrani sa tom petorkom,zasto bi drugo poluvreme pocinjao sa nekim drugim igracima???Strasno...

delboj

pre 6 godina

Caco,De colo,Ertel,Slukas,Doncic su bolji bekovi od Sveda,jos on igra u Himkiju koji nije u 5 ekipa u Evropi,a on ima neograniceno ovlascenje da trci i baca 10 trojki po mecu,jer je izvikan.A zasto je placeniji od svih,ne znam ko zna.
(EL, 16. januar 2018 19:17)
Samo Doncica mozes da ubacis tu.

Igor Pg

pre 6 godina

Mi i dalje imamo Alimpijevica, a Buducnost nocas potpisala Jastina Doelmana! Samo neka nam je Bog u pomoc.. ako sa ovakvim trenerom osvojimo Aba ligu ove godine, dominacija ce se nastaviti jos dugo dugo.. Ali sam pesimista.. uhhhhhh izludjeh od ovoga amatera!

Cisco

pre 6 godina

A vala i navijanje kada se vodi i kada se vežu trojke, trese se dvorana. Protivnik kada povede ili veže trojke, tajac, skripa patika i mumlanje. Pa bre tada se baš treba derati i pevati.

NoName

pre 6 godina

Ljudi odu u reprezentaciji i obicno se vrate kao bolji igraci, a kod Lazica suprotno, vratio se dosta gori!! A Bjelica, Jankovic, Jovanovic... Pa ljudi, dovedite neku cetvorku pod hitno!
(radonjizam, 16. januar 2018 20:42)

To se zove arogancija. Dečko je umislio da je košarkaš ekstra klase. To je počelo još prošle godine. Kad se samo setim kako je Radonja napljuvan ovde na portalu prošle sezone kad se jednom prilikom izderao na Lazića i poslao ga na klupu. 99% komentara je bila podrška preptentnom, neupotrebljivom Laziću. I evo nam ga Lazić, nek nam je sa srećom.

Crveni barun@

pre 6 godina

Crnigorac@@
Radonjic je napravio igrace?
Kalinic,Jovic su vec bilu reprezentativci kada su dosli u zvezdu iz Radnuckog kojeg je vodio Muta Nikolic.Bobi MarjanOvic je pre zvezde igrao u CSKA ,Kuzmic u NBA ...ne lupaj.

sever

pre 6 godina

Ponovo nam se protivnik nudi u prvoj cetvrtini i umesto da to iskoristimo i napravimo znacajnu razliku mi ocajno sutamo za dva. Neki, poput Bjelice ne mogu ni slobodno bacanje pogoditi.

Р

pre 6 godina

Молим математичаре и статистичаре да кажу каква је вероватноћа да Бјелица од 5 шутева са 5цм, 5 пута промаши. Ако докажу да је то по закону вероватноће немогуће, онда нека се позабаве овим феноменом и евентуално оснују нову грану у науци.

veliki strumf

pre 6 godina

Tako nam i treba: odemo na poluvreme sa SAMO +6, vratimo se i pocnemo drugo kao da smo stavili tegove na nogama (Pera nula veceras, ne zna sta radi) i u 3 napada primimo 8 poena. Od 37-26 na 37-39 - opet serija 13-0 kao protiv Cedevite. Stalno nam se dogadja taj kontra ritam u koji upadamo, igra bez igre, bez protoka lopte, sporo, bezidejno. Himki koji veze nije imao potpuno smo vratili u mec.

Tv Presenta

pre 6 godina

Fizicki nespremna ekipa. I prosle sezone gubimo utakmice koje se igraju svaki drugi dan. Nista nismo naucili od prosle sezone. Prekosutra novi poraz od Makabija. To je tako kada nemas dugu klupu

Millennium

pre 6 godina

Za domaća takmičenja i dalje verujem da je ovaj tim dovoljan, za neko ozbiljnije igranje u El ipak ne. Ova utakmica je pokazala. Nedopustive oscilacije, loše postavljena igra i potpuno promašena petorka na početku drugog poluvremena što je i prelomilo meč na kraju. Mašenje slobodnih bacanja kad se lomi meč, neverovatne greške i na kraju nokaut od protivnika koji je već bio u konopcima.

dr MM

pre 6 godina

Danguba 6 #nbavote ? zlocesti sjajan , falila podrska pod kosem . A lazic , definitivno promasio sport, bolje da je otisao na fudbal , pa da jurca , covek nema ni ulaz ni sut ni asistenciju, dzabe par dobrih odbrana kad uvek 4-5 licnih i neka nesportska , previse se pominje i velica , a decko apsolutno bezopasan po protivnika , pa kad smo u napadu kao da imamo igraca manje, dal sutira na treningu ili samo fizikalije vezba ... Los sut s linije bacanja vcrs ... Steta, al idemo dalje...

analiza

pre 6 godina

Bez obzira na poraz,takticki pristup utakmici i ovakva igra je na nivou skolskog casa fizickog vaspitanja za ucenike do 4 razreda.Gledam dugo kosarku ali ovako spremiti utakmicu ne u EL vec u bilo kom takmicenju a da nije amatersko je u najmanju ruku bruka.

djenka

pre 6 godina

Rocestiju povecati platu i produziti ugovor,objasnio covek sta je amater a sta amer,cemu sluzi pero antic, bjelica ,di je centar!!!Lesor samo za ABA ligu.

Okidač

pre 6 godina

Lazic ubedljivo najgori...uz bjelicu i lesora...Neverovatno da smo nili u igri uopste vevi deo utakmice
(petarczv, 16. januar 2018 20:59)
Pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola....

prolece u januaru

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.


Čovek je objasnio kako i zašto je zvezda tu gde jeste, a zasto je Partizan planski uništen od strane svoje države.
(2 500 000 grobara, 16. januar 2018 19:10)

I šta se desilo kada si se probudio ??!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. januar 2018 19:22)

lazic pogodio semafor

Obren Matijevic

pre 6 godina

NEMDA ODBRANE U KOSARCI. TO ZAPAMTITE. SAD VALJDA VIDE SVI.Covic je cuo nesto i misli da zna. Nema odbrane za dobrog sutera to zna ko god je igrao , kosarku.DA JE ZVEZDA IGRALA NAPADACKI POBEDILA BI OVAKO JE IZGUBILA.Da cuvate kos od Sveda ,Stefa, Kice , Dalipagica ,Varaica VI STE ONDA U STARTU IZGUBILI

Nemanja

pre 6 godina

Mucno za gledati, nisam zvezdas ni partizanovac ali ovo je uzas u najmanju ruku. Serije po 7:0,8:0,10:0... Zvezda sa tri igraca, Rochestie, Feldeine i Dangubic. Bez komentara za branka lazica i ostale..tuga

Grobar-España

pre 6 godina

Ocajna utakmica Zvezde. Gubile su se neke utakmice glat i sa vecom razlikom ove sezone, ali su tada protivnici igrali odlicno. Danas je ocajni Himki dobio jos ocajniju Zvezdu koja je morala da ode na poluvreme bar sa 15 razlike a nije. Kasnije je Rusi to naplatili s kamatom, a poslednja cetvrtina je bila Bogu plakati. Mislim da su samo Dangubic, Rocesti, Feldin i Pero Antic pred kraj dali koseve iz igre, procenat suta za dva je bio oko 30%....Ocaj. Steta jer sledeca je sa Makabijem i ako Zvezda izgubi u Tel Avivu f8 je prakticno nemoguc. Da ste veceras dobili pobeda nad Makabijem bi vas ostavila u igri bas momacki. Ovako tesko. Uzasna utakmica u najgorem trenutku. Nemam nista protiv Lazica, ali decko u napadu igrac manje. Ima u FMP-u dva tri igraca koja bi mogla da pomognu vise od Lazica, Keselja ili Jovanovica na primer. Ne razumem zasto nisu u Zvezdi.

Dacha

pre 6 godina

Bjelicu da zakljucaju u salu i da mu leba tri dana ne daju samo vodu dok ne nauci da pogadja zicere,toliko iskusan,plus visok igrac da konstantno iz utakmuce u utakmicu ovoliko masi zicere je nenormalno,drugo Lazic od kad je postao reprezentativac je covek pogubljen,nikad on nije bio dobar u napadu ali znao je da pogodi trojku kad ostane sam,da udje na neki ulaz ali ovo sto sada radi je strava i uzas i sto je najgore ni u odbrani vise nije narocito dobar,konstantno pravi pocetnicke greske i zalece se i pravi nesportske greske kad im nije vreme,plus ,u skoku je los,ne ume da uhvati loptu vec ih samo izbija. Jankovic i Jovanovic jednostavno nisu igraci za ovaj nivo kosarke i tu se sva prica zavrsava. Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.

Rudi

pre 6 godina

Jeli moguce da Lazic i Bjelica ne mogu nista pogoditi,baviti se toliko kosarkom a onakve zicere promasivati i slobodne suteve mogu samo neznalice

Норис

pre 6 godina

Химки је јачи, али срамота је овако изгубити.
Имали смо само два расположена играча - Дангубића у првом и Рочестија током читаве утакмице.
Фелдин - не нарочито убитачан, много шутева а мало поена, није био ту кад је требало да се изборе сл. бацања. Мало се дигао, али још је у бунару.
Бјелица - кад год изјави да је задовољан својом формом као сад након Цедевите, мени се смркне пред очима јер, што би клинци рекли, није свестан колико је несвестан. Он, наиме, игра топло-хладно, и требало би да изјави макар да "може боље", али не - он је задовољан. Чиме? Данас 0/5 из игре, 2/4 са пенала.
Лазић - ни одбрану не игра добро већ неколико утакмица, а напад му је криминалан, промашује шутеве кад је сам као дух. 0/6 из игре...Има проценте к'о Радичевић, а у најбољим је кошаркашким годинама.

Ма, не да ми се писати.
Килаво, килаво.
Пази кад је Рочести имао највише поена (27, уз стандардно одличне проценте 5/7 и 5/8), највише асистенција (7), највише скокова (9!)...
Шта је са осталима?

NoName

pre 6 godina

Lesor horor,on je prototip centra kakav bi svaki protivnicki igrac i trener voleli da imaju za protivnika,u napadu bez ikakve tehnike u odbrani bez ikakve odbrane,jedino sto ima te fizikalije ali nema kosarkasku inteligenciju da ih iskoristi i ako mene pitate ja bi se tog igraca resio koliko na leto,s obzirom na visegodisnji ugovor prvu normalnu ponudu treba prihvatiti. Pero em u godinama em povredjen i jednostavno nije mogao da doprinese,bolje i ovu utakmicu da je odmarao i da zaleci tu povredu za naredne utakmice. Ne kapiram dolazak Enisa kad ga trener uopste ne pusta,jeste Rocesti bio u elementu ali ne moze covek da igra 40 min,imalo je prostora da ga odmori.
(Dacha, 16. januar 2018 21:08)

Kad pomenu Lesora, još mi je pred očima onaj faul u napadu nad Markovićem. Ljudi moji, on je krenuo da zakuca iz mesta sa 5 metara udaljenosti od koša. Pa to ni Džordan nije mogao bez zaleta. I kad je pao on je taman pao gde je Marković stajao.

Džoni

pre 6 godina

Kao prvo nije nas pobedio Šved nego smo mi pobedili sami sebe i to se ponavlja po ko zna koji put. Protiv EL ekipa svaki zicer i svako bacanje, svaki prekršaj i svaki detalj mora da bude kako treba ako hoćeš da dobiješ. Ovakvom igrom možeš da dobiješ MZT ali ozbiljnog EL ne. Dok njih nije išao šut i dok smo mi odlično igrali promašenim zicerima posle dobrih napada i promašenim sl. bacanjima imali smo premalu prednost u poenima u odnosu na igru! Opet mnogo praznih minuta i haotičnosti u napadu što ekipa kao što je Himki zna da kazni i jednom je moralo da ih krene! Fali nam igra pod košem i jedan klasičan centar pod hitno. Ova ekipa jednostavno ne može da igra kvalitetno ovim tempom svaki drugi dan. Mnogo je oscilacija i to pripisujem upravo tom tempu utakmica. Kad god je bilo vremena za pripremu utakmice igrali smo dobro!

Krle

pre 6 godina

Sved vec posle dva minuta izlomio clanke lazicu,danguba dao 4 CETIRI trojke iz 4 CETIRI pokusaja auuu ovo nece na dobro izaci rodjaci.

Istina

pre 6 godina

Lazic katastrofa u napadu,ne moze bazen da pogodi iz cistog suta i kako da pobedis sa njim u napadu kad pogadja semafor umesto kosa.Protiv Sveda je malo i da udjes u zavrsnicu sa 5-6 poena prednosti a jos ako njegov tim udje,tu nema sta da se nadas jer covek pogadja kad je najbitnije.Previse promasenih zicera kad smo trebali da se odlepimo na 15-tak poena i tada prelomimo utakmicu.
Pokusati do kraja takmicenja da se dobiju jos 2-3 utakmice,cuvati najbolje igrace za Aba ligu jer nema sta da se trazi vise u EL.

jag

pre 6 godina

Zvezda ovo realno ne može da izgubi, kaže Kuzmanović ako Sved da puno poena onda je super jer ostali stagniraju, a ako sved zakaže i to je super jer je zakazao. Win-win situacija.

mkg

pre 6 godina

Volim da vidim kako CZ igra modernu košarku, raznovrsnu... , a ne divljačku kao neki koji šutiraju samo trojke, pa ako uđe, uđe. 
Na primer Budućnost je tako dobila CZ, ništa igra samo 3 poena, nerealno. 
E moji ...., aj na pljuvanje Alimpija i igrača, zato i jeste c....!
(Dragan, 16. januar 2018 22:00)

Mi večeras nismo gledali istu utakmicu.

wer

pre 6 godina

ajde crveni, da opravdate svoj zasluzeni nadimak:

do juce heroji, dobili real u gostima,
a danas potpuni otpad, olos koga se stidite?

ova zemlja se stidi vas, prepaljenih, nerazumnih i frustriranih navijaca, ne zasluzujete ni taj vas fmp, a kamoli kk cz

evo ja kao grobar mogu da cestitam vasim igracima na prikazanoj borbi do sada, ne znam sta ste vi crveni fanovi istripovali da cete da dominirate, sta li?

NoName

pre 6 godina

..... plus fali dobric i njegovih 10 poena i odbrana koju je poceo da igra uz njih trojicu,a to je ovoj zvezdi veliki,cak i nenadoknadiv hendikep.znam da ces sloziti sa ovim jer i sam znas da sam u pravu.sportski pozdrav.
(ljupce, 17. januar 2018 00:21)

Čoveče, uopšte se ne razumemo. Nije problem poraz, njih će uvek biti. Problem je insistiranje na Laziću uz obrazlozenje da se njegov učinak ne vidi, šatro igra vrhunsku odbranu. Pa ako je vrhunska odbrana dva bezvezna faula na centru, jedan pri šutu za tri i jedna tehnička ja se onda zaista ne razumem. Već skoro godinu dana je tako, nije to jedna utakmica. Ima dve tri ukradene lopte i sve to uprska glupim faulovima i tehničkim. Njega niko ne čuva u fazi napada, njegov čuvar konstantno udvaja Bjelicu, Lesora, Antića, Rocestija. Zašto? Zato što je bezopasan, zato što će 10 - 15 puta biti sam na šutu, od toga 50% neće smeti da šutira već će proslediti loptu, ostalo će promašiti. Idealan igrač za protivnika, odbrana na Laziću se sastoji u sledećem - pusti ga da šutira, skupi reket. On će dva šuta pogoditi, ali će 8 promašiti. 20% šut - idealno za protivnika. On da ima mozga, on bi jutros u 7 sati bio u Pioniru. Poveo nekoga sa ulice, dao mu 10 evra da mu dva sata dodaje loptu a on da TRENIRA ŠUT. I Stefan Marković je imao loš šut, ali je radio na sebi. Pre dve sezone je bio najbolji trojkaš španske lige. Mora da se igra u oba pravca, nije ovo NFL pa da Lazić glumi defanzivnog koordinatora.

coldplayer

pre 6 godina

Nemamo dubinu i to je to.Sut za tri nekad nije dovoljno.Sem Dangube i Rocestija ostali zakazali i tu je prica zavrsena.Prosto nevorovatno da toliko zicera masimo iz utakmice u utakmicu.Bjelica treba da se zapita kakav je igrac kad po utakmici onoliki covek masi po par zicera konstantno.Strava.

gagi

pre 6 godina

Pratim kosarku od 85,a definitivno cu prestati da pratim Zvezdu dok ministar odbrane Lazic ne ode...Pa ljudi kosarka se igra da se ponekad i kos pogodi.Covjek sa trice sam tri puta,loptu u odbrani kljucnu gura u aut,sledeci napad zicer masa.Ulaz ne zna napraviti..Puno gresaka i trenera,taman krene Feldina on ga posalje na klupu.

Sestorica bez kosa

pre 6 godina

Dzabe Dangubic dao one trojke, kad je pola ekipe ovako sutiralo iz igre:

Davidovac 0/3
Lazic. 0/6
Jankovic. 0/1
Lessor. 0/3
Ennis. 0/1
Bjelica. 0/5

pedja

pre 6 godina

Ovu utakmicu je izgubio Zvezdin strucni stab, odnosno napad a ne odbrana. Zvezda je kao i Himki imala tri raspolozena igraca, ali se kod Himkija upisalo 7 igraca a kod Zvezde 4. Jako loši, odsutni, Antic, Davidovac, Lazic, Bjelica, Lesor. Bez doprinosa ovih igraca i u ABA ligi, pitanje koga bi dobili.Taktika u napadu ocajna.Umesto da igra iz reketa (bez obzira sto nema klasicnu peticu) Zvezda je igrala oko reketa, gde su i Antic,Bjelica pa i Lesor bili visoko i igrali ne mestima dvojke i trojke. Trebalo je da Bjelica igra peticu (igrao kod Radonjica prosle godine) i Jovanovica probati na istoj poziciji.trebalo je da Enis ima vise minuta i to je to. Himkoi je najlosija ekipa koja je do sada igrala u Beogradu sa Zvezdom.
Bicu zadovoljan da do kraja EL imamo 10-12 pobeda sto je realno. Ukoliko budemo"trcali" za F8 sa ovim timom i brojem utakmica koje bi igrali necemo osvojiti ABA ligu, sto je prioritet.
Mislim da je ovo dobra opomena za strucnu stab kako se lose priprema utakmica.Valjda se nece ponoviti.