Utorak, 16.01.2018.

11:24

“Dabogda država bila još veći 'neprijatelj' Partizanu”

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, tvrdi da država preko sponzora daje 1,5 miliona evra crno-belima i .

Izvor: B92

“Dabogda država bila još veæi 'neprijatelj' Partizanu” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

tzu

pre 6 godina

a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.

Koga lazes?

pre 6 godina

@a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.
(tzu, 17. januar 2018 15:03)


Aha,vazda ste bili antirezimski i revolucionarno opredeljeni,posebno od projekta do projekta gde su svaljene desetine miliona boga pitaj zarad cega.Pesic,Sakota,Trifunovic,Zmago,Uvalin,50 Amera i to gomila sa NBA karijerama,ma strasno kakav neprijatelj vam je bila drzava.Onda nova istorija,brisanje 18 miliona duga i selidba u Zeleznik,6 miliona godisnje vec sesta godina za redom,pojacanja iz najjacih EL klubova utd,itd.....golgotski je put vaseg CZ/FMP vecitog projekta.

bobo mk

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Nisam bio u klubu i ne mogu da optužujem čoveka koji je ostavio veliki trag, ali mnoge stvari koje se oko njega dešavaju mi ne prijaju. Kao ni mnogim partizanovcima. Bez obzira na sve šta je on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan. Duško je čovek od dostojanstva i uveren sam da neće uraditi ništa što bi naškodilo klubu”.

Dali se meni čini da ovaj šalje poruku Vujoševiću tipa ako tražiš pare biće kontrole.

Grr

pre 6 godina

Budžet FMP~a je objavila EL i to je jasno ko dan. Toliko novac su zaradili od utakmica, publike, transfera. Inače, troškovo FMP-a su NULA, arena i Pionir džabe, putovanja, hoteli za DŽ, dovedeni igrači vrlo skupi ali za DŽ, igrači igraju za DŽ,..... I tako kad se sve sabere dolazimo do podatka da je FMP donirao sponzorima i državi onih spominjanih 750k.To može da vam potvrdio i ovaj "naš" predsednik.

ZZZ

pre 6 godina

@
Vise mrzim Partizan nego sto volim Zvezdu! I treba da se ugasi, samo ime navijaca pokazuje o kakvom se klubu radi! Poz sa Severa
(ekser, 16. januar 2018 17:34)

Normalno je da više mrziš Partizan nego Čovićevu Zvezdu koju je Dule odavno ugasio.
Pozdrav sa Juga.

muamua

pre 6 godina

@veciti drzavni prvak
mozes li mi reci i objasniti ako drzava daje preko mts 800 000zvezdi gde su pare od aerodroma jer je i on sponzor zvezde

večiti državni projekat

pre 6 godina

partizan ove godine dobija:
NIS 1.000.000 evra
Telekom 800.000
Komtrejd 600.000
Aerodrom 250.000
Grad Beograd (van pravilnika) 270.000
I po ličnom priznanju Ostoje još 700.000 od "prijatelja kluba" (možete misliti kako su ucenjeni).
To je 3.820.000 evra potvrđenih od samog kluba i sponzora!

Za to vreme od Zvezda kao prvak i predstavnik Srbije u Evroligi ima od države samo MTS sa 800k!

Dosta više laganja kad je sve to javno objavljeno i potvrđeno! Kako vas više nije sramota da pričate o državi i u sezoni u kojoj dobijate 5 puta više od Zvezde iako nemate NIKAKVE rezultate??

Nele

pre 6 godina

"Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
@toliko o tome"
Znam za zanimljivu geografiju ali ti si upravo izmislio zanimljivu matematiku. KK CZ dobila 3mil godisnje zadnjih 5 godina. Podatak od? Ostoje??? Sajt CZ, vidis sponzore. Jedini drzavni je MTS. Ili je drzava kupila IDEU, Huawei, Mitsubishi, Najk? Plus kad sve Zvezdine sponzore saberes nema ukupno ni 1.5mil. Da ima, uz 4mil od EL, TV prava i karata sigurno ne bi morali da rasprodamo ceo tim od prosle godine.
Racunas 18mil duga. Maksimum koji je bio je 15.5. Od toga deo su bivsi igraci koji su oprostili dug. Banke kojima je vracena glavnica a oprostili kamate. Slovenacka Drogerija (3mil evra) ciji je vlasnik Srbin, bivsi direktor KK CZ je oprostila dug a nema nikakve veze sa Srbijom i ne posluje ovde..
Gazprom za pocetak je 100% Ruska firma. Tako da nema veze sa drzavom Srbijom. A dalje, racunas 5x5mil? Ugovor je prosle sezone povecan na 4.5mil. Prvobitno je bio 1.5mil. A Partizanu racunas 1.2mil po sezoni??? Samo Telekom je sponzor sa 1.4miliona?
Nego pusti da te lazu. "Zvezda je bolja jer ima vise para od drzave" a ne "Zvezda je bolja trenutno jer se ne razbacuje sa ciframa" treneru 35k evra, Musliju 18k mesecno kao nepoznatom mladom igracu. Koliko ste tek placali strancima ne mogu ni da zamislim...
Ostoja je za jedno bio u pravu. Bivsa uprava je jedini cilj imala da bude bolja od Zvezde i nije pitala koliko to kosta. Sad placate i placite..

ccc?

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 16:15)


Koliku platu je imao Radonjic?

Cokoladica iz RAVNOGORSKOG marketa idea.

pre 6 godina

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

Pogledaj konferenciju za stampu monarhiste Nebojse Covica iz 2011 pa onda drobi. Sve ti je objasnjeno, od uppr-a do zamrzivaca i efempea.
Niko ne moze da zabrani efempeu kako ce se zvati. Od danas efempe ustupa ime crvenoj zvezdi a zvezda , gle cuda,ide u zamrzivac ili ti bankrot.

kicOne

pre 6 godina

Ne znam da li iko normalan medju navijacima moze da pozeli da "veciti rival" ne postoji. Meni,kao navijacu Zvezde su najdraze pobede nad vecitim rivalom u neizvesnim utakmicama,kako u kosarci,tako i u fudbalu,utakmice o kojima se prica danima pre i danima posle. Problem je samo,sto je "normalnih" medju navijacima sve manje...

miško

pre 6 godina

Ja sam vatreni navijač najvećeg srpskog kluba na svetu Crvene Zvezde.Kao takav ne mogu da zamislim sebe da mrzim Partizan.Rado gledam sve utakmice Parizana i FK i KK,analiziram i uporedjujem sa svojom Zvezdom.Kod javnih ličnosti, kao što je ovaj, sve češće čujem ovakve gluposti,gasim televizor,navijam za strani tim,protiv Zvezde,ne jedem trešnje ni crvene ni bele,više mrzim Zvezdu nego što volim Partizan itd.Ponosan sam na svoje istomišljenike ,mi volimo sport i uživamo dok gledamo i Vošu i Čuku koji na rerenu vrlo često pokažu više od Partizana.Isto to rade Mega i FMP koji si sigurno gledao protiv tvog kluba.Mrziteljima i sejačima mržnje nije mesto na takvim funkcijama na kojoj si ti .

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Drzava dala 1,5m a drug Ostoja uneo u klub svojih 700 000,a Tegeltija prica o unistavanju Partizana od strane drzave.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.

Batko

pre 6 godina

Partizani u cudu ...Danima pricaju o 400K budzeta, kad ono drzava (a ima i preko toga...za pocetak 700 K sto Ostoja unese "svojih" evrića) daje 1,5 milion !!!
Zakopao vas limar u trenutku. Kapirate koliko ste ispali smešni ???

.Pre par neseci, ovde sam napisao da cete imat oko 2,5 m budzet minimum za ovu godinu, a vi me napljuvali. Kada saberete cifre koje su sada javne dostupne stigli ste do2,2 a sa nekim "sitnijim" sponzorstvima (Mozzzart, Cometrade) dolazite do "magicne" cifre od 2,5 miliona...
Poznavajuci vas i vas mentalni sklop, vi cete i dalje tvrditi da je to laz, da je budzet 400k (rek'o Muta), da ste institucija i ko jos zna kakve nebuloze

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe! 
Hvala Čoviću unapred! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41) 

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?
(Djalma, 16. januar 2018 15:52)

Zna se ko je osnovan1913 i ko nas je osnovao,nemamo razloga da krijemo kao vi 32 zagorsku i Zagreb...ili ste možda i na to ponosni?

Nenad sm

pre 6 godina

Covek rekao sustinu, sad dal se to tastatura ekspertima ne svidja ili svidja, to je nesto drugo. Ocigledno da postoji velika mrznja izmedju navijaca dva kluba, bar kad se citaju degutantni komentari.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Svaka cast batice, opisao si vasih 10ak godina dominacije bolje nego bilo koji zvezdas.
Jos jednom, svaka cast!!!
(ostojici, 16. januar 2018 16:16)

Nije 10, nego 13 :) To 10 si pomešao kada ste na vama svojstvene načine imali jednu takvu seriju u košarci, a o fudbalu da ne pričamo. I dalje ostaje tajna zašto je Marićeva emisija "To je život" ili kako se već zove, u kojoj su igrači Zvezde, učesnici finala protiv Olimpika, pričali o "pojedinostima" samog finala, izbrisana iz arhive... Datiraju vaše radnje daleko od prethnodih 10 godina, znaš odlično o čemu pričam. Ne sviđaju se ni meni neki metodi grobarske uprave, da se razumemo, ali ne mogu da se mere u odnosu na sredstva koje je vaša "mašinerija" koristila i koristi. Mada, polako se vaša mržnja preliva i na grobare, moram priznati, pogrešno se uče ovi mladi grobari... takođe, ima i kod vas onih sa kojima može zdravo da se "prepucava", bez pretnje smrću, ali valjda jednom kada se kukolj na obe strane očisti, možda takvi navijači dođu do izražaja i možda bude imalo smisla bilo kakvo navijanje. Mislim da je bolje da se ovim definitivno odjavim, dok me ne zarazite :) Uživajte u širenju mržnje dokle možete, kao i ovi novopečeni grobari, ali bez obzira na sve, želim vam iskreno da vas brzo prođe, ipak je život mnogo više od sporta, a kamoli od Zvezde, pa i Partizana... Živi bili!

Batko

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana. 
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad Zvezdasi kazu da vam je budzet veci od navodnih 300k, odma napadate. Kaze vas predsednik, opet isto. Imate li obraza, Grobari?

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)hahahahahahahaha komentar dana.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Следеће сезоне ће играти евролигу...то неки нови стил у плесу који ће испробати?

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Što se mržnje prema najvećem srpskom klubu ,Crvenoj Zvezdi
tiče Ostoja je dOstojan naslednik čuvenih zvezdomrzaca Bjeke i Dula poznatijih kao Crni Bik i Lažni mag!
Jedino gde ne zaostaje za Bjekom je to što tv ne pali,valjda da ga ne bi kao Bjeka bacio kroz prozor onog 29.5.1991...ali biće i toga,samo polako.Čoviću udri još jače i bolnije po jugoslovenima!!!

Djalma

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe!
Hvala Čoviću unapred!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41)

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?

Dare

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine

Haha, jel ste vi to postali sad kk sledeca sezona?? Jao, kako vam se sve vraca. Inace, niste ni za evrokup, i tu ste bili najgori tim u ligi, a da ne pricamo o Evroligi.

Bivsi kosarkas

pre 6 godina

60 godina sam navijao za Partizan,ali posle ovog i posle onog sto je Grbovic uradio,nikad vise.To je sada klub u koji AV udara kao u dzak,a na moju zalost mnogi ,za koje sam mislio da iskreno vole Partizan,mu u tome svesrdno pomazu.Tuga

Karaburac

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

A tvoja je bolesna upornost da ne priznas.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Uh, koliko se palite zvezdaši na ovu cifru od 2.500.000. Pa, vi kao da ste juče rođeni... Grlatiji jeste, zato i sami sebe uzdižete da vas je više od pola Srbije, sami na sebe stavljate krunu srbstva - svaki čak i pomen koji može da odgovori na to, dočekujete na nož i spremni ste da ubijete, samo da bi istakli da vam je ideologija ispravna, a samim tim i da bi zamaskirali sopstvenu iluziju... Zato nema svrhe razgovarati sa vama. Čak i kad bih javno morao da govorim o nekim stvarima, a ne ovako preko komentara, isto bih rekao - živite u ubeđenju "Zvezda je život", a vaš lični život "šta to beše". Lepo je Duško Radović jednom rekao: "Za druge se navija, Partizan se voli". Zato mi pravi grobari čekamo da prođe ovaj javašluk i vaše ispoljavanje više mržnje prema Partizanu, nego ljubavi prema Zvezdi. Doći će ponovo naših 5 minuta. Imamo i mi da čistimo kukolja u našem dvorištu, ali drage delije, ili 'gani, niste ni svesni koliko imate svog da čistite... Naše mnoštvo će ponovo doći do izražaja, kao i istina o tome kako su vas lako navukli na "laž" i šta je sve činjeno da ta laž ostane u životu - ne bio vam u koži kada postanete svesni kakvu ste laž prihvatili kao istinu.

Krcun ih osnovao,Covke im idol

pre 6 godina

Ti izgleda poznaje mnogo čudnih zvezdasa jer ja ove sto poznajem zvezdase odoše u pantere i zavolese Fmp i Covica

Vrbas

pre 6 godina

Ako neka prezaduzena firma zeli novi početak neka me kontaktira da budem direktor, a ja cu svim duznicima reci da im nisam ja stao dužan i problem rešen.

OSTOJA GENIJE

Kecman

pre 6 godina

@ntt
Vujošević nije proteran iz zemlje. Čak i da jeste, šta me briga za Crnu Goru i koga ona proteruje. Jedno je sigurno, Pekovića mu neću zaboraviti, mogao čovek igrati za Srbiju, a dok je igrao, bio je zver.

Aлександар

pre 6 godina

Ја изгледа познајем много неких чудних гробара пошто се не пронађосмо у ових шатро 2.500.000 гласача!

Atreides

pre 6 godina

-pinoche- Zasto je Vujosevic isteran???? Pa u normalnoj drzavi Vujosevic bi u zatvoru zavrsio posto je pozivao navijace na nerede itd.

coki

pre 6 godina

dsd...Zvezda od drzave ne dobija NISTA jer ne postoji vec 6 godina!Strasno je sto privatni klub sa promenjenim imenom dobija milione,a tih 800.000 sto si spomenuo je od grada a gde su jos milioni i milioni od kompanija ciji su direktori iz sns I koji moraju da sponzorisu CZ Telekom(bivsi fmp)?6 stranaca trenutno u timu,jel placeno od 800.000?Ne znate kako se zove klub za koji navijate a kamo li kako se finansira.

toliko o tome

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.

nesa

pre 6 godina

kao imas dva tima u drzavi, jednom das vise para i on je bolji u odnosu na drugi tim, a navijaci se prepucavaju i sami sebe uzdizu, kao mi smo bolji... od cega ste bolji, smesni ste i jedni i drugi...

sryugos

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine!"

Treba li nesto dodati? Kraj vica.

veliki strumf

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pinoche, 16. januar 2018 12:14)

A da li se zapita neko zasto je bilo ili Vujosevic ili sponzori? Sta sve taj covek nije radio: stipao, davio, gepekovao sudije, davio igrace, udarao ih glavom na sred terena, psovao sve po spisku igracima, sudijama, delegatima, bahatio se, pljuvao, vredjao, klevetao... Svaka cast na rezultatima, ali koji sponzor ce to sve da trpi? Drugo, na sva usta je prozivao drzavu, vrh drzave, a oni su mu omogucili neplacanje poreza godinama (zato je, izmedju ostalog, dug 7 miliona), upumpavali deceniju i po milione i milione evra u Partizan. A on je imao obraza da trazi jos, jos i jos i kad god ne dobije - drvlje i kamenje po drzavi. Kao da samo Partizan postoji. E pa, videli smo da ne postoji samo Partizan, da i drugi mogu i to u mnooogo tezem formatu u kome bi Vujosevic pobedu kuci nad Armanijem predstavio kao epohalni uspeh.

citizen

pre 6 godina

Iako sam simpatizer jednog od nasa dva najveca kluba, oni su se sveli samo na instrument za manipulaciju masama.
Jedino resenje je privatizacija, odvajanje sporta od politike, jer samo tako se mozemo vratiti korenima i ponovo oziveti prave srpske sportske klubove kao npr. OKK/OFK BEOGRAD ili BASK, VOJVODINU, itd.
U modernom sportu postoji ili poslovni ili politicki interes, mislim da je ipak bezazleniji prvi.

ABA2 širi svoje grane...

pre 6 godina

Druže Ostoja, predlažem Vam da prodate televizor i te pare donirate u KKP jer Vam narednih godina ionako neće trebati, više ćete gasiti tv nego ga uključivati,a tehnika ko tehnika, ako se ne koristi brže se kvari!

ntt

pre 6 godina

Dok je Dule vodio Partizan,ugašena je mezimica,
oformljen još jedan fmp,bili smo šampioni,Pionir je bio pun.
Istinom je dirnuo u zlo,izdali su ga oni koji su godinama živeli od njegovog rada,proteran je iz zemlje.
Sada,kada sns poltroni vode Partizan,tako da bi neki bolesni umovi mogli da leče komplekse,sada je Dule kriv.Ma nemoj.
Odlazi iz Partizana!

Nicky boy

pre 6 godina

Nije normalno da država pomaže nijedan klub, sportski klubovi treba da posluju na tržišnim principima i budu privatizovani.

Ali političarima ne odgovara da CZ i PAR budu privatizovani, jer onda ne mogu da muvaju. To ne odgovara ni takozvanim plaćenim navijačima.

Čak i kad bi se država odlučila za privatizaciju niko ne bi hteo da kupi te klubove, jer imaju dugove, nisu rentabilni, ne poseduju zadovoljavajuću infrastrukturu, nerešeni su imovinsko - pravni odnosi itd. Jedino što CZ i PAR imaju jeste nekakva tradicija, popularnost na lokalnom nivou i broj navijača, ali to nije dovoljno.

Imajući sve u vidu, ostaće po starom - država krava muzara. Kad je na vlasti simpatizer CZ, država će više da sipa u taj klub, u suprotnom biće privilegovan PAR itd.

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

Nenad

pre 6 godina

Kada je Peković, sa funkcije Predsednika KK Partizan, rekao "Hvala Vučiću" bio je napadan da je "izdao" klub. Sada, kada visoko kvalifikovani limar sa iste pozicije kaže "Hvala državi" (u realnosti to je isto kao "Hvala Vučiću") deluje mi kao da ga manje napadaju iako je čovek po čisto političkoj liniji "postavljen" na mesto na kojem je. A tzv. "avangardni navijači" (koji se biju sa onim drugim pristalicama Partizana koji za sebe smatraju da su baš oni "pravi Partizanovci") se na utakmicama ne čuju da se glasno bune protiv vlasti kao što su to radili nekada...
P.S. Čak je i Vujošević govorio "Hvala Vučiću" iako je često isticao kako vlast želi da "ugasi Partizan".

DjukaDrugi

pre 6 godina

Znači li ovo da on neće da plati Vujoševiću jer nije bio u klubu dok je bio Vujošević nego se smarao po upravnim,anketnim i partijskim odborima?Ista njegova partija nam je klub dovelana prosjački štap i ubjedjuje ljude da je Ivo Lola Ribar-kk Crvena Zvezda Beograd ona original Crvena Zvezda.Odbijaju da privatizuju klubove i uzimaju pare od poreskih dužnika.U šta nam se ovaj klub pretvorio ovo je za plakanje.

Pametno dovoljno

pre 6 godina

Pročitah kompletan intervju na sajtu espreso.rs. Na pitanje "Da li Vučić omogućava Zvezdi da bude ispred Partizana raznim vrstama državne pomoći?" gospodin Ostoja, između ostalog, kaže: "Ja sam siguran da Vučić ne utiče na to. Ne postoji način da utiče na parket", pa malo kasnije i "Pre neki dan me zvao i kaže: "Ovaj vam je slab, na toj poziciji ste tanki..."."

Istina

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pinoche, 16. januar 2018 12:14

Jos jedan veliki spin i neistina grobara.Vujosevic nikada nije bio oteran,vec mu je istekao ugovor i ljudi nisu hteli da nastave saradnju sa njim jer je izgubio titulu u nasoj ligi a u Aba vec dve godine nije imao sanse i uz sve to,poceo je da seje seme mrznje,koje se i danas jako primilo medju svojim sledbenicima.I dalje neznalice tvrde kako ih drzava unistava,to samo kao alibi ali evo prvi covek kluba iznosi koliko klub dobija od drzave i zato umuknite vise o navodnom sikaniranju i zapostavljenosti.Ne moze dozivotno da otimate igrace i potpisujete blanko ugovore sa njima i da budete bunar bez dna,sto se trosenja para tice.

Cinik

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.

Okram "Zapanjeni" Idul

pre 6 godina

2 500 000 navijaca partizana - glasaci :D

U nekom naucno fantasticnom filmu jedino. U srbiji ima oko 6.7 miliona gradjana sa pravom glasa btw.

Gospodinu treba objasniti da kosovo, hrvatska, crna gora, makedonija, slovenija i bosna vise ne glasaju na "nasim" izborima. A i onda bi bilo pitanje dal' bi partizan sa svim bivsim republikama imao 2 500 000 "navijaca sa pravom glasa".

Mada... smo mi paradoksalna drzava, kod nas kad su izbori ima vise glasaca nego sto zemlja ima stanovnika, ispada da i oni pokojni izlaze na glasanje, tako da ovakve izjave ni ne trebaju da cude. U tom slucaju sam siguran da ih ima barem 2.5 miliona.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Vidim opet dominiras sa nebuloznim komentarima. Ako nikada niste imali pomoc od drzave, a kazes da nemate ni sada sta vas to onda sprecava da dominirate!? BIA, CIA, FSB, MI5, Mosad, Vatikan ili neko deseti?

delija i to covicev

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03) # Link komentara

Bila je ugasena ali mi necemo da priznamo.

srdjan

pre 6 godina

Sva podrska Ostoji,treba usloviti Espo banku i ostale poverioce da ako ne otpisu 3/4 duga da ce Partizan bankrotirati preci u drugu ligu Srbije za dve godine vraticemo se gde smo sada i platiti 2.5%celog duga.Izdrzali bi mi grobari i to mozda je to bilo najbolje resenje da je ucinjeno pre 2 godine.

Djalma

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja
@stariautomat

Kada je bila na rubu gasenja? hahahahahah
I tako se pojavi fmp i nakacise crveno bele dresove da njega.
Jel to bio taj rub gasenja?

kicopovlo,mafijska pudlica...

pre 6 godina

dok su dule i danilovic bili pionir je bio pun,ali su i dugovi nastali tada!nije ih ovaj ostoja napravio,a ni njegov prethodnik!zato pitajte duleta i danilovica ,gde su pare!!??

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

kafa kratka

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5. 


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona. 

Partizan kao sportsko društvo je dobio 
oko 12 miliona od države za 5 godina. 

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
(toliko o tome, 16. januar 2018 13:15)


Pa i predsednik je rekao da pomaže zvezdi 10 do 15 puta više.

Grobar

pre 6 godina

Čitam komentare, sve navijači CZ... Mnoge im stvari nisu jasne, evo da pokušam da objasnim.
Nema nas 2.500.000. kao što reče Ostoja, i baš nas briga koja je cifra, a tek koliko vas ima...
Baš nas briga i koliko CZ dobija od države i sponzora! Mi našu upravu nikad nismo ni podržavali niti joj klicali kao dotični navijači koji se kunu u Ćovica i Terzu. Šta mislimo o upravi zna se i čuje se. (U tome je i glavna razlika između nas!)
Možete da nas zovete i Hrvatima i Bosancima i Crnogorcima i Jugoslovenima i zato nas zabole, znamo ko smo (možda nemamo Vašu licencu, ali ...)
Može da nas prozivate i Dinamik i Igokea i kako god i zato nas zabole ona stvar, mi adresu i ime kluba menjali nismo.
I kada smo prvi i kada smo poslednji mi volimo svoj Partizan i navijamo za njega.
Uživajte navijači CZ, čitajte naše vesti, srbujte, dok nas mrzite sve je ok, ove vaše gluposti što lupate po komentarima na vesti o Partizanu govore više o vama nego o nama.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

"Zašto bi predsednik države koji je svestan da su navijači Partizana, njih 2.500.000, njegovo biračko telo, mrzeo svoje birače?”

Kao sto vec napisah - navijaci Partizana zive u nekom svom paralelnom univerzumu, gde im je hala puna, gde na stadion dodje vise od 1 000 u proseku, gde igraju Evroligu, gde u vaterpolu ne sluze za surovo nabijanje gol-razlike, gde u odbojci igraju prvu ligu...

I niko ne sumnja da ih u tom njihovom univerzumu ima 2 500 000 - jos da nadju prolaz, pa se mozda neko od njih nekad i pojavi na nekoj utakmici...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sad ce ovi krcunovci iz Zeleznika da krenu sa svojim demagoskim i mrznjom zacinjenim komentarima, 3,2,1... Sto se tice Ostoje ne verujem da je postavljen za predsednika da bi radio u interesu kluba i da ima dobre namere jer su svi politicari isti ali treba mu dati vremena da vidimo da li ce ispuniti ciljeve koje je postavio.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ostoja, pozdravio te veliki Nolan Smith. Ne želimo Vam ništa više od onoga što ste vi nama. Zvec, zvec.
(metalstorm, 16. januar 2018 12:09)

A tebe pozdravljaju fudbaleri Cska kao i kosarkas Olimpijakosa Jorgos Printezis, secas ga se zar ne?

Cinik

pre 6 godina

Oni nama daju za kikiriki...da budemo tu negde, ali da nikada ne ugrozimo mezimicu. Ako si ti zadovoljan, mi navijaci nismo. Neka nama pomognu kao sto su njima pomogli. Neka banka otpise dugovanja pa da startujemo od nule kao oni. E to bi bila pomoc, a ne ova sica kojom se zamazuju oci. I nemoj da hvalis SNS. Ako ces to da radis, nije ti mesto u Partizanu. Lepo sa Grbom izdajnikom ruku pod ruku i dovidjenja, da se ne vidimo vise.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Stavice upravo ovakvi ljudi tacku na crno beli svet.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:15)

Stavice tacku ali na CRVENO b(ij)eli sv(ij)et, na tvoju Idejicu. Ne mislis valjda da ce 5 sponzora vecito da vas izdrzavaju? Kad vas nije ugasio jedan Covic kojeg pamtim(o) kao desnu ruku Djindjica i koji je bio i u Skupstini, nece ni nas ovaj Ostoja uprkos tome sto je iz iste stranke kao vodja, vas verni navijac koji dovodi i seike na Tarapanu. A sad delije mozete da krenete sa lupanjem minusa hahaha. Boli istina, znam.

Realno

pre 6 godina

Ovo je bolje od smehotresne olimpijade.
Komedija od kluba. Predsednik Ostoja da doživotno ostane na funkciji.
Zbog Partizana treba osnovati i Aba ligu 3.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

1.5 milion eura za 2.5 miliona partizanovaca 

al se ovi gadjaju milionima
(kalcokera, 16. januar 2018 12:12)

Ako vas zvezdasa ima vise onda logicno i da imate vise EURA, jel tako nepismeni decace? Podseticu te da tvoja Zvezda Idea ima PET (5) sponzora. Hajde pali u trokoracima, idi vidi gde prelazi Kanga.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Ajde ti sa tvojim naprednim drustvom polako sjasi s Partizana ,bolje da nas vise nema nego ti i tvoji da nam solite pamet.Moram i ovo da kazem Grbovic je bio odlican igrac ali nula od coveka prodao se za serpu ribe i pljunuo je na crno beli dres.

stariautomat

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, mozda ga ne volite ali ovaj je vas 1000%.

Lik ima dve klasicne vase karakteristike, koje ne mogu da se ne primete: patolosku, lose skrivenu mrznju prema Zvezdi i patolosku potrebu da laze i frlja se sa brojevima bez ikakvih dokaza. Kako prijatelju drzava daje duplo vise Zvezdi, gde su dokazi, daj dokumentovano sta se i kako i odakle daje Zvezdi a sta Partizanu, pa da pricamo?! Ali ne, naravno da nece.. to je vas stil. Dakle, kazem, vas covek 1000%, ako je neko i imao dileme.

29.05.1991

pre 6 godina

Majstore Ostoja treba mi leptir staklo za Reno Tvingo... levo! Nadam se da racun ne mnozis sa 2 kao sto si sa navijacina cuj 2.500.000 miliona!!!

Nele

pre 6 godina

Zamolio bih doticnog da dokumentuje kako to drzava daje Zvezdi 3mil. Zvezdin jedini drzavni sponzor je MTS sa 700k evra. Ostali (manji) Zvezdini sponzori su NIKE, Huawei, Idea, Mitsubishi. Jel to Drzava kupila nekog od njih pa sad sponzorise Zvezdu??
Ako drzava sponzorise sa 3mil, uz oko 4mil zarade od karata, TV prenosa, EL zar bi bi bilo neophodno da rasprodamo ceo tim od prosle sezone?
Nego ga je sramota da kaze da Partizan vode nesposobni koji sa 2x vise para od drzave u odnosu na Zvezdu imaju ovakve rezultate.
Drzete neekonomske cene karata od 200-300din u Evropskim utakmicama kako bi se hvalili posetom. A posle, "mi smo u minusu zbog Evropskih utakmica"..
Jel ima bre jedan sposoban Partizanovac koji moze da vodi klub a ne da od prvog dana razi opravdanja za svoje neuspehe???

Stef

pre 6 godina

Auuu. Alo bre, Ostoja??!!
2.5 miliona?? Ajde realnije malo decko. Okej nije ni 250.000. Nego 650.000-700.000 sa sve dijasporom i onima iz Srpske,Makedonije i C.G.I toj sacici duplo vise nego nama. Pa nas je samo u zemlji 3.5 miliona. To je cak i veseli Dulo tvrdio. Kaze covek divio nam se koliko izgledamo kao pokret. Vidi Ostojko, zar i mi nismo neko biracko telo, pazi telo od bar 3 milke,ajde nek ostalo otpadne na Dijasporce,Makedonce,Srpsku i crnogorce,ali pazi to je ipak pokret od 3 milke, a Ostojko??? DLNebi se ja bas tako s nama zezao! I nama 750.000 od telekoma,a vama duplo??? A mi 3 miliona birackog tela. Tolko sve partije zajedno nemaju. Hvala ti "brate Ostoja" sto si nam otvorio oci i otpusio usi!!! Hahahaha, evo cujem opet Grobari menjaju predsednika. Dolazi Grba i nosi njegovo vreme...Haaahahaha

coki

pre 6 godina

nemke....Haha,clan sns koga su postavili drugi clanovi sns koji su u upravnom odboru(staru upravni izbacen kad su I Duleta oterali) kaze da sns pomaze Partizanu,I nadje se navijac fmp-a da komentarise a isti ti mu jos pre sest godina ugasili klub.

deniro

pre 6 godina

potpuno je normalno da zvezdasi zele partizanu sve najgore posle svega sta su oni radili nama. sta se cudis ostoja? bilo ti je lepo da gledas partizan koji je krao, gepekovao, namestao, imao sve sponzore? samo bre kukate kao neke zene....

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Auu koliko Cokijevih botica... Pa kad se pojavi vest o KK Partizan to im je jedinstvena prilika da se pocaste plusicima jer se njihovi klubovu raspadaju.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ponovo iz Partizana ide mrznja.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:12)

Ti to pises, ti, navijac male IDEAlne Zvezde? Od 21 pristiglog komentara SVI su od vas iz Zeleznika a dva si poslao ti, botic " Aleksej". Idi vidi gde prelazi Kanga, idi vidi jel Boaci potpisao za Celsi, Romu, ili Ren.

Vlado

pre 6 godina

Pa koliko onda daje klubu iz Zeleznika, 15 milki? Ostoja dosta demagogije, znamo svi koliko tvoj stranacki sef ima trauma i problema od Partizana.

baldhawk

pre 6 godina

sportski intervju bez jedne reči o sportu. A koliko sam kao klinac voleo i verovao u neiskvarenost i smatrao da je sport čist. Jedino mi je lakše kad kroz komentare vidim koliko ljudi nije odmaklo dalje od razmišljanja jednog klinca, a biološki su odrasli, sazreli...

DOGECOIN

pre 6 godina

Upravi priznali da su veciti projekat drzave i da dobijaju svake sezone milione € a uvek kukaju kako im se ne daje nista !!!

A kad ce Dulu da se isplati njegovih 600k kila kikirikija i kesica ljubavi ?

Davor

pre 6 godina

Sve dok navijaci i rukovodstvo Partizana ne budu trazili krivce u svojim redovima , nece im biti bolje. Ko je napravio dugove? Zasto ih ne vraca taj ko ih je pravio? Kako je mislio da ih vrati dok ih je pravio? Kada oni koji vole Partizan sebi odgovore na ta pitanja dobice i odgovor na pitanje zasto su sada tu gde jesu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi.

Fala lepo.
Ćao ,zdravo.
Sve rečeno.

veliki strumf

pre 6 godina

Sledece sezone... Sto mi to nesto poznatooo... Pricekajte malo, prosle su samo 4 godine. Morace bar jos 9.
A sto se grobara tice - ala im je Ostoja zapusio usta hehehe. Javljace se oni, ali ce ispadati jos smesniji! Sta znaju Pekovic, Vucelic, Ostoja... Njima je bitno samo ono sto je mag utajivac poreza pricao pre 4 godine.

Svarog

pre 6 godina

Pričao sa Vučićem o partizanu nekoliko minuta...ahahahahaaa. Neprocenjiv je Ostoja, čuvajte ga. Klasičan političarski mozak, "nemam ja ništa sa tim, drugi si krivi". Jedino što i ovaj počeo da sanja Zvezdu. Sad će njemu čika Ćoki da objasni saopštenjem ko, koliko dobija od države, šta misli o Ostoji, kk partizan dinamiku, o grobarskom kontinuiranom netransparentnom poslovanju, o otimačini, gepekovanju, krađi, o grobarskim lepim željama kada smo dotakli dno, bez pomoći tada države. Tačka na crno-beli svet je stavljena i to Ostoja zna. Grobarima ostaje jedino fk partizan koji nema svoj stadion i čija publika će gledati narednih godina podeljene navijače. Ne bih vam bio generalno u koži sada

Nele

pre 6 godina

Zamolio bih doticnog da dokumentuje kako to drzava daje Zvezdi 3mil. Zvezdin jedini drzavni sponzor je MTS sa 700k evra. Ostali (manji) Zvezdini sponzori su NIKE, Huawei, Idea, Mitsubishi. Jel to Drzava kupila nekog od njih pa sad sponzorise Zvezdu??
Ako drzava sponzorise sa 3mil, uz oko 4mil zarade od karata, TV prenosa, EL zar bi bi bilo neophodno da rasprodamo ceo tim od prosle sezone?
Nego ga je sramota da kaze da Partizan vode nesposobni koji sa 2x vise para od drzave u odnosu na Zvezdu imaju ovakve rezultate.
Drzete neekonomske cene karata od 200-300din u Evropskim utakmicama kako bi se hvalili posetom. A posle, "mi smo u minusu zbog Evropskih utakmica"..
Jel ima bre jedan sposoban Partizanovac koji moze da vodi klub a ne da od prvog dana razi opravdanja za svoje neuspehe???

stariautomat

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!

veliki strumf

pre 6 godina

Sledece sezone... Sto mi to nesto poznatooo... Pricekajte malo, prosle su samo 4 godine. Morace bar jos 9.
A sto se grobara tice - ala im je Ostoja zapusio usta hehehe. Javljace se oni, ali ce ispadati jos smesniji! Sta znaju Pekovic, Vucelic, Ostoja... Njima je bitno samo ono sto je mag utajivac poreza pricao pre 4 godine.

Realno

pre 6 godina

Ovo je bolje od smehotresne olimpijade.
Komedija od kluba. Predsednik Ostoja da doživotno ostane na funkciji.
Zbog Partizana treba osnovati i Aba ligu 3.

sryugos

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine!"

Treba li nesto dodati? Kraj vica.

DOGECOIN

pre 6 godina

Upravi priznali da su veciti projekat drzave i da dobijaju svake sezone milione € a uvek kukaju kako im se ne daje nista !!!

A kad ce Dulu da se isplati njegovih 600k kila kikirikija i kesica ljubavi ?

Pametno dovoljno

pre 6 godina

Pročitah kompletan intervju na sajtu espreso.rs. Na pitanje "Da li Vučić omogućava Zvezdi da bude ispred Partizana raznim vrstama državne pomoći?" gospodin Ostoja, između ostalog, kaže: "Ja sam siguran da Vučić ne utiče na to. Ne postoji način da utiče na parket", pa malo kasnije i "Pre neki dan me zvao i kaže: "Ovaj vam je slab, na toj poziciji ste tanki..."."

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Što se mržnje prema najvećem srpskom klubu ,Crvenoj Zvezdi
tiče Ostoja je dOstojan naslednik čuvenih zvezdomrzaca Bjeke i Dula poznatijih kao Crni Bik i Lažni mag!
Jedino gde ne zaostaje za Bjekom je to što tv ne pali,valjda da ga ne bi kao Bjeka bacio kroz prozor onog 29.5.1991...ali biće i toga,samo polako.Čoviću udri još jače i bolnije po jugoslovenima!!!

Nenad

pre 6 godina

Kada je Peković, sa funkcije Predsednika KK Partizan, rekao "Hvala Vučiću" bio je napadan da je "izdao" klub. Sada, kada visoko kvalifikovani limar sa iste pozicije kaže "Hvala državi" (u realnosti to je isto kao "Hvala Vučiću") deluje mi kao da ga manje napadaju iako je čovek po čisto političkoj liniji "postavljen" na mesto na kojem je. A tzv. "avangardni navijači" (koji se biju sa onim drugim pristalicama Partizana koji za sebe smatraju da su baš oni "pravi Partizanovci") se na utakmicama ne čuju da se glasno bune protiv vlasti kao što su to radili nekada...
P.S. Čak je i Vujošević govorio "Hvala Vučiću" iako je često isticao kako vlast želi da "ugasi Partizan".

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)hahahahahahahaha komentar dana.

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Drzava dala 1,5m a drug Ostoja uneo u klub svojih 700 000,a Tegeltija prica o unistavanju Partizana od strane drzave.

Batko

pre 6 godina

Partizani u cudu ...Danima pricaju o 400K budzeta, kad ono drzava (a ima i preko toga...za pocetak 700 K sto Ostoja unese "svojih" evrića) daje 1,5 milion !!!
Zakopao vas limar u trenutku. Kapirate koliko ste ispali smešni ???

.Pre par neseci, ovde sam napisao da cete imat oko 2,5 m budzet minimum za ovu godinu, a vi me napljuvali. Kada saberete cifre koje su sada javne dostupne stigli ste do2,2 a sa nekim "sitnijim" sponzorstvima (Mozzzart, Cometrade) dolazite do "magicne" cifre od 2,5 miliona...
Poznavajuci vas i vas mentalni sklop, vi cete i dalje tvrditi da je to laz, da je budzet 400k (rek'o Muta), da ste institucija i ko jos zna kakve nebuloze

miško

pre 6 godina

Ja sam vatreni navijač najvećeg srpskog kluba na svetu Crvene Zvezde.Kao takav ne mogu da zamislim sebe da mrzim Partizan.Rado gledam sve utakmice Parizana i FK i KK,analiziram i uporedjujem sa svojom Zvezdom.Kod javnih ličnosti, kao što je ovaj, sve češće čujem ovakve gluposti,gasim televizor,navijam za strani tim,protiv Zvezde,ne jedem trešnje ni crvene ni bele,više mrzim Zvezdu nego što volim Partizan itd.Ponosan sam na svoje istomišljenike ,mi volimo sport i uživamo dok gledamo i Vošu i Čuku koji na rerenu vrlo često pokažu više od Partizana.Isto to rade Mega i FMP koji si sigurno gledao protiv tvog kluba.Mrziteljima i sejačima mržnje nije mesto na takvim funkcijama na kojoj si ti .

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi.

Fala lepo.
Ćao ,zdravo.
Sve rečeno.

Dare

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine

Haha, jel ste vi to postali sad kk sledeca sezona?? Jao, kako vam se sve vraca. Inace, niste ni za evrokup, i tu ste bili najgori tim u ligi, a da ne pricamo o Evroligi.

večiti državni projekat

pre 6 godina

partizan ove godine dobija:
NIS 1.000.000 evra
Telekom 800.000
Komtrejd 600.000
Aerodrom 250.000
Grad Beograd (van pravilnika) 270.000
I po ličnom priznanju Ostoje još 700.000 od "prijatelja kluba" (možete misliti kako su ucenjeni).
To je 3.820.000 evra potvrđenih od samog kluba i sponzora!

Za to vreme od Zvezda kao prvak i predstavnik Srbije u Evroligi ima od države samo MTS sa 800k!

Dosta više laganja kad je sve to javno objavljeno i potvrđeno! Kako vas više nije sramota da pričate o državi i u sezoni u kojoj dobijate 5 puta više od Zvezde iako nemate NIKAKVE rezultate??

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad Zvezdasi kazu da vam je budzet veci od navodnih 300k, odma napadate. Kaze vas predsednik, opet isto. Imate li obraza, Grobari?

Atreides

pre 6 godina

-pinoche- Zasto je Vujosevic isteran???? Pa u normalnoj drzavi Vujosevic bi u zatvoru zavrsio posto je pozivao navijace na nerede itd.

Istina

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pinoche, 16. januar 2018 12:14

Jos jedan veliki spin i neistina grobara.Vujosevic nikada nije bio oteran,vec mu je istekao ugovor i ljudi nisu hteli da nastave saradnju sa njim jer je izgubio titulu u nasoj ligi a u Aba vec dve godine nije imao sanse i uz sve to,poceo je da seje seme mrznje,koje se i danas jako primilo medju svojim sledbenicima.I dalje neznalice tvrde kako ih drzava unistava,to samo kao alibi ali evo prvi covek kluba iznosi koliko klub dobija od drzave i zato umuknite vise o navodnom sikaniranju i zapostavljenosti.Ne moze dozivotno da otimate igrace i potpisujete blanko ugovore sa njima i da budete bunar bez dna,sto se trosenja para tice.

Vrbas

pre 6 godina

Ako neka prezaduzena firma zeli novi početak neka me kontaktira da budem direktor, a ja cu svim duznicima reci da im nisam ja stao dužan i problem rešen.

OSTOJA GENIJE

Grobar

pre 6 godina

Čitam komentare, sve navijači CZ... Mnoge im stvari nisu jasne, evo da pokušam da objasnim.
Nema nas 2.500.000. kao što reče Ostoja, i baš nas briga koja je cifra, a tek koliko vas ima...
Baš nas briga i koliko CZ dobija od države i sponzora! Mi našu upravu nikad nismo ni podržavali niti joj klicali kao dotični navijači koji se kunu u Ćovica i Terzu. Šta mislimo o upravi zna se i čuje se. (U tome je i glavna razlika između nas!)
Možete da nas zovete i Hrvatima i Bosancima i Crnogorcima i Jugoslovenima i zato nas zabole, znamo ko smo (možda nemamo Vašu licencu, ali ...)
Može da nas prozivate i Dinamik i Igokea i kako god i zato nas zabole ona stvar, mi adresu i ime kluba menjali nismo.
I kada smo prvi i kada smo poslednji mi volimo svoj Partizan i navijamo za njega.
Uživajte navijači CZ, čitajte naše vesti, srbujte, dok nas mrzite sve je ok, ove vaše gluposti što lupate po komentarima na vesti o Partizanu govore više o vama nego o nama.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe! 
Hvala Čoviću unapred! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41) 

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?
(Djalma, 16. januar 2018 15:52)

Zna se ko je osnovan1913 i ko nas je osnovao,nemamo razloga da krijemo kao vi 32 zagorsku i Zagreb...ili ste možda i na to ponosni?

Nele

pre 6 godina

"Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
@toliko o tome"
Znam za zanimljivu geografiju ali ti si upravo izmislio zanimljivu matematiku. KK CZ dobila 3mil godisnje zadnjih 5 godina. Podatak od? Ostoje??? Sajt CZ, vidis sponzore. Jedini drzavni je MTS. Ili je drzava kupila IDEU, Huawei, Mitsubishi, Najk? Plus kad sve Zvezdine sponzore saberes nema ukupno ni 1.5mil. Da ima, uz 4mil od EL, TV prava i karata sigurno ne bi morali da rasprodamo ceo tim od prosle godine.
Racunas 18mil duga. Maksimum koji je bio je 15.5. Od toga deo su bivsi igraci koji su oprostili dug. Banke kojima je vracena glavnica a oprostili kamate. Slovenacka Drogerija (3mil evra) ciji je vlasnik Srbin, bivsi direktor KK CZ je oprostila dug a nema nikakve veze sa Srbijom i ne posluje ovde..
Gazprom za pocetak je 100% Ruska firma. Tako da nema veze sa drzavom Srbijom. A dalje, racunas 5x5mil? Ugovor je prosle sezone povecan na 4.5mil. Prvobitno je bio 1.5mil. A Partizanu racunas 1.2mil po sezoni??? Samo Telekom je sponzor sa 1.4miliona?
Nego pusti da te lazu. "Zvezda je bolja jer ima vise para od drzave" a ne "Zvezda je bolja trenutno jer se ne razbacuje sa ciframa" treneru 35k evra, Musliju 18k mesecno kao nepoznatom mladom igracu. Koliko ste tek placali strancima ne mogu ni da zamislim...
Ostoja je za jedno bio u pravu. Bivsa uprava je jedini cilj imala da bude bolja od Zvezde i nije pitala koliko to kosta. Sad placate i placite..

Okram "Zapanjeni" Idul

pre 6 godina

2 500 000 navijaca partizana - glasaci :D

U nekom naucno fantasticnom filmu jedino. U srbiji ima oko 6.7 miliona gradjana sa pravom glasa btw.

Gospodinu treba objasniti da kosovo, hrvatska, crna gora, makedonija, slovenija i bosna vise ne glasaju na "nasim" izborima. A i onda bi bilo pitanje dal' bi partizan sa svim bivsim republikama imao 2 500 000 "navijaca sa pravom glasa".

Mada... smo mi paradoksalna drzava, kod nas kad su izbori ima vise glasaca nego sto zemlja ima stanovnika, ispada da i oni pokojni izlaze na glasanje, tako da ovakve izjave ni ne trebaju da cude. U tom slucaju sam siguran da ih ima barem 2.5 miliona.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Следеће сезоне ће играти евролигу...то неки нови стил у плесу који ће испробати?

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

"Zašto bi predsednik države koji je svestan da su navijači Partizana, njih 2.500.000, njegovo biračko telo, mrzeo svoje birače?”

Kao sto vec napisah - navijaci Partizana zive u nekom svom paralelnom univerzumu, gde im je hala puna, gde na stadion dodje vise od 1 000 u proseku, gde igraju Evroligu, gde u vaterpolu ne sluze za surovo nabijanje gol-razlike, gde u odbojci igraju prvu ligu...

I niko ne sumnja da ih u tom njihovom univerzumu ima 2 500 000 - jos da nadju prolaz, pa se mozda neko od njih nekad i pojavi na nekoj utakmici...

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, mozda ga ne volite ali ovaj je vas 1000%.

Lik ima dve klasicne vase karakteristike, koje ne mogu da se ne primete: patolosku, lose skrivenu mrznju prema Zvezdi i patolosku potrebu da laze i frlja se sa brojevima bez ikakvih dokaza. Kako prijatelju drzava daje duplo vise Zvezdi, gde su dokazi, daj dokumentovano sta se i kako i odakle daje Zvezdi a sta Partizanu, pa da pricamo?! Ali ne, naravno da nece.. to je vas stil. Dakle, kazem, vas covek 1000%, ako je neko i imao dileme.

ABA2 širi svoje grane...

pre 6 godina

Druže Ostoja, predlažem Vam da prodate televizor i te pare donirate u KKP jer Vam narednih godina ionako neće trebati, više ćete gasiti tv nego ga uključivati,a tehnika ko tehnika, ako se ne koristi brže se kvari!

Aлександар

pre 6 godina

Ја изгледа познајем много неких чудних гробара пошто се не пронађосмо у ових шатро 2.500.000 гласача!

kicOne

pre 6 godina

Ne znam da li iko normalan medju navijacima moze da pozeli da "veciti rival" ne postoji. Meni,kao navijacu Zvezde su najdraze pobede nad vecitim rivalom u neizvesnim utakmicama,kako u kosarci,tako i u fudbalu,utakmice o kojima se prica danima pre i danima posle. Problem je samo,sto je "normalnih" medju navijacima sve manje...

kafa kratka

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5. 


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona. 

Partizan kao sportsko društvo je dobio 
oko 12 miliona od države za 5 godina. 

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
(toliko o tome, 16. januar 2018 13:15)


Pa i predsednik je rekao da pomaže zvezdi 10 do 15 puta više.

29.05.1991

pre 6 godina

Majstore Ostoja treba mi leptir staklo za Reno Tvingo... levo! Nadam se da racun ne mnozis sa 2 kao sto si sa navijacina cuj 2.500.000 miliona!!!

Svarog

pre 6 godina

Pričao sa Vučićem o partizanu nekoliko minuta...ahahahahaaa. Neprocenjiv je Ostoja, čuvajte ga. Klasičan političarski mozak, "nemam ja ništa sa tim, drugi si krivi". Jedino što i ovaj počeo da sanja Zvezdu. Sad će njemu čika Ćoki da objasni saopštenjem ko, koliko dobija od države, šta misli o Ostoji, kk partizan dinamiku, o grobarskom kontinuiranom netransparentnom poslovanju, o otimačini, gepekovanju, krađi, o grobarskim lepim željama kada smo dotakli dno, bez pomoći tada države. Tačka na crno-beli svet je stavljena i to Ostoja zna. Grobarima ostaje jedino fk partizan koji nema svoj stadion i čija publika će gledati narednih godina podeljene navijače. Ne bih vam bio generalno u koži sada

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Vidim opet dominiras sa nebuloznim komentarima. Ako nikada niste imali pomoc od drzave, a kazes da nemate ni sada sta vas to onda sprecava da dominirate!? BIA, CIA, FSB, MI5, Mosad, Vatikan ili neko deseti?

veliki strumf

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pinoche, 16. januar 2018 12:14)

A da li se zapita neko zasto je bilo ili Vujosevic ili sponzori? Sta sve taj covek nije radio: stipao, davio, gepekovao sudije, davio igrace, udarao ih glavom na sred terena, psovao sve po spisku igracima, sudijama, delegatima, bahatio se, pljuvao, vredjao, klevetao... Svaka cast na rezultatima, ali koji sponzor ce to sve da trpi? Drugo, na sva usta je prozivao drzavu, vrh drzave, a oni su mu omogucili neplacanje poreza godinama (zato je, izmedju ostalog, dug 7 miliona), upumpavali deceniju i po milione i milione evra u Partizan. A on je imao obraza da trazi jos, jos i jos i kad god ne dobije - drvlje i kamenje po drzavi. Kao da samo Partizan postoji. E pa, videli smo da ne postoji samo Partizan, da i drugi mogu i to u mnooogo tezem formatu u kome bi Vujosevic pobedu kuci nad Armanijem predstavio kao epohalni uspeh.

Batko

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana. 
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa

ZZZ

pre 6 godina

@
Vise mrzim Partizan nego sto volim Zvezdu! I treba da se ugasi, samo ime navijaca pokazuje o kakvom se klubu radi! Poz sa Severa
(ekser, 16. januar 2018 17:34)

Normalno je da više mrziš Partizan nego Čovićevu Zvezdu koju je Dule odavno ugasio.
Pozdrav sa Juga.

Kecman

pre 6 godina

@ntt
Vujošević nije proteran iz zemlje. Čak i da jeste, šta me briga za Crnu Goru i koga ona proteruje. Jedno je sigurno, Pekovića mu neću zaboraviti, mogao čovek igrati za Srbiju, a dok je igrao, bio je zver.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Uh, koliko se palite zvezdaši na ovu cifru od 2.500.000. Pa, vi kao da ste juče rođeni... Grlatiji jeste, zato i sami sebe uzdižete da vas je više od pola Srbije, sami na sebe stavljate krunu srbstva - svaki čak i pomen koji može da odgovori na to, dočekujete na nož i spremni ste da ubijete, samo da bi istakli da vam je ideologija ispravna, a samim tim i da bi zamaskirali sopstvenu iluziju... Zato nema svrhe razgovarati sa vama. Čak i kad bih javno morao da govorim o nekim stvarima, a ne ovako preko komentara, isto bih rekao - živite u ubeđenju "Zvezda je život", a vaš lični život "šta to beše". Lepo je Duško Radović jednom rekao: "Za druge se navija, Partizan se voli". Zato mi pravi grobari čekamo da prođe ovaj javašluk i vaše ispoljavanje više mržnje prema Partizanu, nego ljubavi prema Zvezdi. Doći će ponovo naših 5 minuta. Imamo i mi da čistimo kukolja u našem dvorištu, ali drage delije, ili 'gani, niste ni svesni koliko imate svog da čistite... Naše mnoštvo će ponovo doći do izražaja, kao i istina o tome kako su vas lako navukli na "laž" i šta je sve činjeno da ta laž ostane u životu - ne bio vam u koži kada postanete svesni kakvu ste laž prihvatili kao istinu.

kicopovlo,mafijska pudlica...

pre 6 godina

dok su dule i danilovic bili pionir je bio pun,ali su i dugovi nastali tada!nije ih ovaj ostoja napravio,a ni njegov prethodnik!zato pitajte duleta i danilovica ,gde su pare!!??

ntt

pre 6 godina

Dok je Dule vodio Partizan,ugašena je mezimica,
oformljen još jedan fmp,bili smo šampioni,Pionir je bio pun.
Istinom je dirnuo u zlo,izdali su ga oni koji su godinama živeli od njegovog rada,proteran je iz zemlje.
Sada,kada sns poltroni vode Partizan,tako da bi neki bolesni umovi mogli da leče komplekse,sada je Dule kriv.Ma nemoj.
Odlazi iz Partizana!

Nicky boy

pre 6 godina

Nije normalno da država pomaže nijedan klub, sportski klubovi treba da posluju na tržišnim principima i budu privatizovani.

Ali političarima ne odgovara da CZ i PAR budu privatizovani, jer onda ne mogu da muvaju. To ne odgovara ni takozvanim plaćenim navijačima.

Čak i kad bi se država odlučila za privatizaciju niko ne bi hteo da kupi te klubove, jer imaju dugove, nisu rentabilni, ne poseduju zadovoljavajuću infrastrukturu, nerešeni su imovinsko - pravni odnosi itd. Jedino što CZ i PAR imaju jeste nekakva tradicija, popularnost na lokalnom nivou i broj navijača, ali to nije dovoljno.

Imajući sve u vidu, ostaće po starom - država krava muzara. Kad je na vlasti simpatizer CZ, država će više da sipa u taj klub, u suprotnom biće privilegovan PAR itd.

Djalma

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja
@stariautomat

Kada je bila na rubu gasenja? hahahahahah
I tako se pojavi fmp i nakacise crveno bele dresove da njega.
Jel to bio taj rub gasenja?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.

deniro

pre 6 godina

potpuno je normalno da zvezdasi zele partizanu sve najgore posle svega sta su oni radili nama. sta se cudis ostoja? bilo ti je lepo da gledas partizan koji je krao, gepekovao, namestao, imao sve sponzore? samo bre kukate kao neke zene....

Bivsi kosarkas

pre 6 godina

60 godina sam navijao za Partizan,ali posle ovog i posle onog sto je Grbovic uradio,nikad vise.To je sada klub u koji AV udara kao u dzak,a na moju zalost mnogi ,za koje sam mislio da iskreno vole Partizan,mu u tome svesrdno pomazu.Tuga

baldhawk

pre 6 godina

sportski intervju bez jedne reči o sportu. A koliko sam kao klinac voleo i verovao u neiskvarenost i smatrao da je sport čist. Jedino mi je lakše kad kroz komentare vidim koliko ljudi nije odmaklo dalje od razmišljanja jednog klinca, a biološki su odrasli, sazreli...

Davor

pre 6 godina

Sve dok navijaci i rukovodstvo Partizana ne budu trazili krivce u svojim redovima , nece im biti bolje. Ko je napravio dugove? Zasto ih ne vraca taj ko ih je pravio? Kako je mislio da ih vrati dok ih je pravio? Kada oni koji vole Partizan sebi odgovore na ta pitanja dobice i odgovor na pitanje zasto su sada tu gde jesu.

Krcun ih osnovao,Covke im idol

pre 6 godina

Ti izgleda poznaje mnogo čudnih zvezdasa jer ja ove sto poznajem zvezdase odoše u pantere i zavolese Fmp i Covica

Cokoladica iz RAVNOGORSKOG marketa idea.

pre 6 godina

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

Pogledaj konferenciju za stampu monarhiste Nebojse Covica iz 2011 pa onda drobi. Sve ti je objasnjeno, od uppr-a do zamrzivaca i efempea.
Niko ne moze da zabrani efempeu kako ce se zvati. Od danas efempe ustupa ime crvenoj zvezdi a zvezda , gle cuda,ide u zamrzivac ili ti bankrot.

toliko o tome

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.

Nenad sm

pre 6 godina

Covek rekao sustinu, sad dal se to tastatura ekspertima ne svidja ili svidja, to je nesto drugo. Ocigledno da postoji velika mrznja izmedju navijaca dva kluba, bar kad se citaju degutantni komentari.

Stef

pre 6 godina

Auuu. Alo bre, Ostoja??!!
2.5 miliona?? Ajde realnije malo decko. Okej nije ni 250.000. Nego 650.000-700.000 sa sve dijasporom i onima iz Srpske,Makedonije i C.G.I toj sacici duplo vise nego nama. Pa nas je samo u zemlji 3.5 miliona. To je cak i veseli Dulo tvrdio. Kaze covek divio nam se koliko izgledamo kao pokret. Vidi Ostojko, zar i mi nismo neko biracko telo, pazi telo od bar 3 milke,ajde nek ostalo otpadne na Dijasporce,Makedonce,Srpsku i crnogorce,ali pazi to je ipak pokret od 3 milke, a Ostojko??? DLNebi se ja bas tako s nama zezao! I nama 750.000 od telekoma,a vama duplo??? A mi 3 miliona birackog tela. Tolko sve partije zajedno nemaju. Hvala ti "brate Ostoja" sto si nam otvorio oci i otpusio usi!!! Hahahaha, evo cujem opet Grobari menjaju predsednika. Dolazi Grba i nosi njegovo vreme...Haaahahaha

citizen

pre 6 godina

Iako sam simpatizer jednog od nasa dva najveca kluba, oni su se sveli samo na instrument za manipulaciju masama.
Jedino resenje je privatizacija, odvajanje sporta od politike, jer samo tako se mozemo vratiti korenima i ponovo oziveti prave srpske sportske klubove kao npr. OKK/OFK BEOGRAD ili BASK, VOJVODINU, itd.
U modernom sportu postoji ili poslovni ili politicki interes, mislim da je ipak bezazleniji prvi.

nesa

pre 6 godina

kao imas dva tima u drzavi, jednom das vise para i on je bolji u odnosu na drugi tim, a navijaci se prepucavaju i sami sebe uzdizu, kao mi smo bolji... od cega ste bolji, smesni ste i jedni i drugi...

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

Djalma

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe!
Hvala Čoviću unapred!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41)

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?

bobo mk

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Nisam bio u klubu i ne mogu da optužujem čoveka koji je ostavio veliki trag, ali mnoge stvari koje se oko njega dešavaju mi ne prijaju. Kao ni mnogim partizanovcima. Bez obzira na sve šta je on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan. Duško je čovek od dostojanstva i uveren sam da neće uraditi ništa što bi naškodilo klubu”.

Dali se meni čini da ovaj šalje poruku Vujoševiću tipa ako tražiš pare biće kontrole.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ponovo iz Partizana ide mrznja.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:12)

Ti to pises, ti, navijac male IDEAlne Zvezde? Od 21 pristiglog komentara SVI su od vas iz Zeleznika a dva si poslao ti, botic " Aleksej". Idi vidi gde prelazi Kanga, idi vidi jel Boaci potpisao za Celsi, Romu, ili Ren.

Karaburac

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

A tvoja je bolesna upornost da ne priznas.

delija i to covicev

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03) # Link komentara

Bila je ugasena ali mi necemo da priznamo.

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Svaka cast batice, opisao si vasih 10ak godina dominacije bolje nego bilo koji zvezdas.
Jos jednom, svaka cast!!!
(ostojici, 16. januar 2018 16:16)

Nije 10, nego 13 :) To 10 si pomešao kada ste na vama svojstvene načine imali jednu takvu seriju u košarci, a o fudbalu da ne pričamo. I dalje ostaje tajna zašto je Marićeva emisija "To je život" ili kako se već zove, u kojoj su igrači Zvezde, učesnici finala protiv Olimpika, pričali o "pojedinostima" samog finala, izbrisana iz arhive... Datiraju vaše radnje daleko od prethnodih 10 godina, znaš odlično o čemu pričam. Ne sviđaju se ni meni neki metodi grobarske uprave, da se razumemo, ali ne mogu da se mere u odnosu na sredstva koje je vaša "mašinerija" koristila i koristi. Mada, polako se vaša mržnja preliva i na grobare, moram priznati, pogrešno se uče ovi mladi grobari... takođe, ima i kod vas onih sa kojima može zdravo da se "prepucava", bez pretnje smrću, ali valjda jednom kada se kukolj na obe strane očisti, možda takvi navijači dođu do izražaja i možda bude imalo smisla bilo kakvo navijanje. Mislim da je bolje da se ovim definitivno odjavim, dok me ne zarazite :) Uživajte u širenju mržnje dokle možete, kao i ovi novopečeni grobari, ali bez obzira na sve, želim vam iskreno da vas brzo prođe, ipak je život mnogo više od sporta, a kamoli od Zvezde, pa i Partizana... Živi bili!

coki

pre 6 godina

dsd...Zvezda od drzave ne dobija NISTA jer ne postoji vec 6 godina!Strasno je sto privatni klub sa promenjenim imenom dobija milione,a tih 800.000 sto si spomenuo je od grada a gde su jos milioni i milioni od kompanija ciji su direktori iz sns I koji moraju da sponzorisu CZ Telekom(bivsi fmp)?6 stranaca trenutno u timu,jel placeno od 800.000?Ne znate kako se zove klub za koji navijate a kamo li kako se finansira.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ostoja, pozdravio te veliki Nolan Smith. Ne želimo Vam ništa više od onoga što ste vi nama. Zvec, zvec.
(metalstorm, 16. januar 2018 12:09)

A tebe pozdravljaju fudbaleri Cska kao i kosarkas Olimpijakosa Jorgos Printezis, secas ga se zar ne?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Auu koliko Cokijevih botica... Pa kad se pojavi vest o KK Partizan to im je jedinstvena prilika da se pocaste plusicima jer se njihovi klubovu raspadaju.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Ajde ti sa tvojim naprednim drustvom polako sjasi s Partizana ,bolje da nas vise nema nego ti i tvoji da nam solite pamet.Moram i ovo da kazem Grbovic je bio odlican igrac ali nula od coveka prodao se za serpu ribe i pljunuo je na crno beli dres.

Cinik

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

Cinik

pre 6 godina

Oni nama daju za kikiriki...da budemo tu negde, ali da nikada ne ugrozimo mezimicu. Ako si ti zadovoljan, mi navijaci nismo. Neka nama pomognu kao sto su njima pomogli. Neka banka otpise dugovanja pa da startujemo od nule kao oni. E to bi bila pomoc, a ne ova sica kojom se zamazuju oci. I nemoj da hvalis SNS. Ako ces to da radis, nije ti mesto u Partizanu. Lepo sa Grbom izdajnikom ruku pod ruku i dovidjenja, da se ne vidimo vise.

srdjan

pre 6 godina

Sva podrska Ostoji,treba usloviti Espo banku i ostale poverioce da ako ne otpisu 3/4 duga da ce Partizan bankrotirati preci u drugu ligu Srbije za dve godine vraticemo se gde smo sada i platiti 2.5%celog duga.Izdrzali bi mi grobari i to mozda je to bilo najbolje resenje da je ucinjeno pre 2 godine.

ccc?

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 16:15)


Koliku platu je imao Radonjic?

Vlado

pre 6 godina

Pa koliko onda daje klubu iz Zeleznika, 15 milki? Ostoja dosta demagogije, znamo svi koliko tvoj stranacki sef ima trauma i problema od Partizana.

muamua

pre 6 godina

@veciti drzavni prvak
mozes li mi reci i objasniti ako drzava daje preko mts 800 000zvezdi gde su pare od aerodroma jer je i on sponzor zvezde

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

1.5 milion eura za 2.5 miliona partizanovaca 

al se ovi gadjaju milionima
(kalcokera, 16. januar 2018 12:12)

Ako vas zvezdasa ima vise onda logicno i da imate vise EURA, jel tako nepismeni decace? Podseticu te da tvoja Zvezda Idea ima PET (5) sponzora. Hajde pali u trokoracima, idi vidi gde prelazi Kanga.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Stavice upravo ovakvi ljudi tacku na crno beli svet.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:15)

Stavice tacku ali na CRVENO b(ij)eli sv(ij)et, na tvoju Idejicu. Ne mislis valjda da ce 5 sponzora vecito da vas izdrzavaju? Kad vas nije ugasio jedan Covic kojeg pamtim(o) kao desnu ruku Djindjica i koji je bio i u Skupstini, nece ni nas ovaj Ostoja uprkos tome sto je iz iste stranke kao vodja, vas verni navijac koji dovodi i seike na Tarapanu. A sad delije mozete da krenete sa lupanjem minusa hahaha. Boli istina, znam.

Grr

pre 6 godina

Budžet FMP~a je objavila EL i to je jasno ko dan. Toliko novac su zaradili od utakmica, publike, transfera. Inače, troškovo FMP-a su NULA, arena i Pionir džabe, putovanja, hoteli za DŽ, dovedeni igrači vrlo skupi ali za DŽ, igrači igraju za DŽ,..... I tako kad se sve sabere dolazimo do podatka da je FMP donirao sponzorima i državi onih spominjanih 750k.To može da vam potvrdio i ovaj "naš" predsednik.

coki

pre 6 godina

nemke....Haha,clan sns koga su postavili drugi clanovi sns koji su u upravnom odboru(staru upravni izbacen kad su I Duleta oterali) kaze da sns pomaze Partizanu,I nadje se navijac fmp-a da komentarise a isti ti mu jos pre sest godina ugasili klub.

DjukaDrugi

pre 6 godina

Znači li ovo da on neće da plati Vujoševiću jer nije bio u klubu dok je bio Vujošević nego se smarao po upravnim,anketnim i partijskim odborima?Ista njegova partija nam je klub dovelana prosjački štap i ubjedjuje ljude da je Ivo Lola Ribar-kk Crvena Zvezda Beograd ona original Crvena Zvezda.Odbijaju da privatizuju klubove i uzimaju pare od poreskih dužnika.U šta nam se ovaj klub pretvorio ovo je za plakanje.

Koga lazes?

pre 6 godina

@a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.
(tzu, 17. januar 2018 15:03)


Aha,vazda ste bili antirezimski i revolucionarno opredeljeni,posebno od projekta do projekta gde su svaljene desetine miliona boga pitaj zarad cega.Pesic,Sakota,Trifunovic,Zmago,Uvalin,50 Amera i to gomila sa NBA karijerama,ma strasno kakav neprijatelj vam je bila drzava.Onda nova istorija,brisanje 18 miliona duga i selidba u Zeleznik,6 miliona godisnje vec sesta godina za redom,pojacanja iz najjacih EL klubova utd,itd.....golgotski je put vaseg CZ/FMP vecitog projekta.

tzu

pre 6 godina

a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sad ce ovi krcunovci iz Zeleznika da krenu sa svojim demagoskim i mrznjom zacinjenim komentarima, 3,2,1... Sto se tice Ostoje ne verujem da je postavljen za predsednika da bi radio u interesu kluba i da ima dobre namere jer su svi politicari isti ali treba mu dati vremena da vidimo da li ce ispuniti ciljeve koje je postavio.

Nele

pre 6 godina

Zamolio bih doticnog da dokumentuje kako to drzava daje Zvezdi 3mil. Zvezdin jedini drzavni sponzor je MTS sa 700k evra. Ostali (manji) Zvezdini sponzori su NIKE, Huawei, Idea, Mitsubishi. Jel to Drzava kupila nekog od njih pa sad sponzorise Zvezdu??
Ako drzava sponzorise sa 3mil, uz oko 4mil zarade od karata, TV prenosa, EL zar bi bi bilo neophodno da rasprodamo ceo tim od prosle sezone?
Nego ga je sramota da kaze da Partizan vode nesposobni koji sa 2x vise para od drzave u odnosu na Zvezdu imaju ovakve rezultate.
Drzete neekonomske cene karata od 200-300din u Evropskim utakmicama kako bi se hvalili posetom. A posle, "mi smo u minusu zbog Evropskih utakmica"..
Jel ima bre jedan sposoban Partizanovac koji moze da vodi klub a ne da od prvog dana razi opravdanja za svoje neuspehe???

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Uh, koliko se palite zvezdaši na ovu cifru od 2.500.000. Pa, vi kao da ste juče rođeni... Grlatiji jeste, zato i sami sebe uzdižete da vas je više od pola Srbije, sami na sebe stavljate krunu srbstva - svaki čak i pomen koji može da odgovori na to, dočekujete na nož i spremni ste da ubijete, samo da bi istakli da vam je ideologija ispravna, a samim tim i da bi zamaskirali sopstvenu iluziju... Zato nema svrhe razgovarati sa vama. Čak i kad bih javno morao da govorim o nekim stvarima, a ne ovako preko komentara, isto bih rekao - živite u ubeđenju "Zvezda je život", a vaš lični život "šta to beše". Lepo je Duško Radović jednom rekao: "Za druge se navija, Partizan se voli". Zato mi pravi grobari čekamo da prođe ovaj javašluk i vaše ispoljavanje više mržnje prema Partizanu, nego ljubavi prema Zvezdi. Doći će ponovo naših 5 minuta. Imamo i mi da čistimo kukolja u našem dvorištu, ali drage delije, ili 'gani, niste ni svesni koliko imate svog da čistite... Naše mnoštvo će ponovo doći do izražaja, kao i istina o tome kako su vas lako navukli na "laž" i šta je sve činjeno da ta laž ostane u životu - ne bio vam u koži kada postanete svesni kakvu ste laž prihvatili kao istinu.

Grobar

pre 6 godina

Čitam komentare, sve navijači CZ... Mnoge im stvari nisu jasne, evo da pokušam da objasnim.
Nema nas 2.500.000. kao što reče Ostoja, i baš nas briga koja je cifra, a tek koliko vas ima...
Baš nas briga i koliko CZ dobija od države i sponzora! Mi našu upravu nikad nismo ni podržavali niti joj klicali kao dotični navijači koji se kunu u Ćovica i Terzu. Šta mislimo o upravi zna se i čuje se. (U tome je i glavna razlika između nas!)
Možete da nas zovete i Hrvatima i Bosancima i Crnogorcima i Jugoslovenima i zato nas zabole, znamo ko smo (možda nemamo Vašu licencu, ali ...)
Može da nas prozivate i Dinamik i Igokea i kako god i zato nas zabole ona stvar, mi adresu i ime kluba menjali nismo.
I kada smo prvi i kada smo poslednji mi volimo svoj Partizan i navijamo za njega.
Uživajte navijači CZ, čitajte naše vesti, srbujte, dok nas mrzite sve je ok, ove vaše gluposti što lupate po komentarima na vesti o Partizanu govore više o vama nego o nama.

Cokoladica iz RAVNOGORSKOG marketa idea.

pre 6 godina

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

Pogledaj konferenciju za stampu monarhiste Nebojse Covica iz 2011 pa onda drobi. Sve ti je objasnjeno, od uppr-a do zamrzivaca i efempea.
Niko ne moze da zabrani efempeu kako ce se zvati. Od danas efempe ustupa ime crvenoj zvezdi a zvezda , gle cuda,ide u zamrzivac ili ti bankrot.

ntt

pre 6 godina

Dok je Dule vodio Partizan,ugašena je mezimica,
oformljen još jedan fmp,bili smo šampioni,Pionir je bio pun.
Istinom je dirnuo u zlo,izdali su ga oni koji su godinama živeli od njegovog rada,proteran je iz zemlje.
Sada,kada sns poltroni vode Partizan,tako da bi neki bolesni umovi mogli da leče komplekse,sada je Dule kriv.Ma nemoj.
Odlazi iz Partizana!

stariautomat

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!

toliko o tome

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5.


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona.

Partizan kao sportsko društvo je dobio
oko 12 miliona od države za 5 godina.

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.

Krcun ih osnovao,Covke im idol

pre 6 godina

Ti izgleda poznaje mnogo čudnih zvezdasa jer ja ove sto poznajem zvezdase odoše u pantere i zavolese Fmp i Covica

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ponovo iz Partizana ide mrznja.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:12)

Ti to pises, ti, navijac male IDEAlne Zvezde? Od 21 pristiglog komentara SVI su od vas iz Zeleznika a dva si poslao ti, botic " Aleksej". Idi vidi gde prelazi Kanga, idi vidi jel Boaci potpisao za Celsi, Romu, ili Ren.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

1.5 milion eura za 2.5 miliona partizanovaca 

al se ovi gadjaju milionima
(kalcokera, 16. januar 2018 12:12)

Ako vas zvezdasa ima vise onda logicno i da imate vise EURA, jel tako nepismeni decace? Podseticu te da tvoja Zvezda Idea ima PET (5) sponzora. Hajde pali u trokoracima, idi vidi gde prelazi Kanga.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Stavice upravo ovakvi ljudi tacku na crno beli svet.
(Aleksej, 16. januar 2018 12:15)

Stavice tacku ali na CRVENO b(ij)eli sv(ij)et, na tvoju Idejicu. Ne mislis valjda da ce 5 sponzora vecito da vas izdrzavaju? Kad vas nije ugasio jedan Covic kojeg pamtim(o) kao desnu ruku Djindjica i koji je bio i u Skupstini, nece ni nas ovaj Ostoja uprkos tome sto je iz iste stranke kao vodja, vas verni navijac koji dovodi i seike na Tarapanu. A sad delije mozete da krenete sa lupanjem minusa hahaha. Boli istina, znam.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ostoja, pozdravio te veliki Nolan Smith. Ne želimo Vam ništa više od onoga što ste vi nama. Zvec, zvec.
(metalstorm, 16. januar 2018 12:09)

A tebe pozdravljaju fudbaleri Cska kao i kosarkas Olimpijakosa Jorgos Printezis, secas ga se zar ne?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Auu koliko Cokijevih botica... Pa kad se pojavi vest o KK Partizan to im je jedinstvena prilika da se pocaste plusicima jer se njihovi klubovu raspadaju.

kafa kratka

pre 6 godina

Za ovih 5 godina, kk. Crvena zvezda je od države dobila 3 miliona godišnje puta 5 godina = 15, i na to dodamo 18 miliona duga = 33 MILIONA. Za to vreme kk. Partizan je dobio 1,5 godišnje puta 5 =7,5 miliona. Znaci, kk. Crvena zvezda je dobila 33 miliona, a kk. Partizan 7,5. 


P.s Partizan je fudbalu za 5 godina dobio oko 6 miliona od države kroz sponzore, dok je fk. Crvena zvezda preko sponzora za isti period dobila preko 30 miliona (samo gasprom 5x5) i jos vratila dug u iznosu od oko 40miliona=70 miliona. 

Partizan kao sportsko društvo je dobio 
oko 12 miliona od države za 5 godina. 

Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
(toliko o tome, 16. januar 2018 13:15)


Pa i predsednik je rekao da pomaže zvezdi 10 do 15 puta više.

coki

pre 6 godina

dsd...Zvezda od drzave ne dobija NISTA jer ne postoji vec 6 godina!Strasno je sto privatni klub sa promenjenim imenom dobija milione,a tih 800.000 sto si spomenuo je od grada a gde su jos milioni i milioni od kompanija ciji su direktori iz sns I koji moraju da sponzorisu CZ Telekom(bivsi fmp)?6 stranaca trenutno u timu,jel placeno od 800.000?Ne znate kako se zove klub za koji navijate a kamo li kako se finansira.

ccc?

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. januar 2018 16:15)


Koliku platu je imao Radonjic?

večiti državni projekat

pre 6 godina

partizan ove godine dobija:
NIS 1.000.000 evra
Telekom 800.000
Komtrejd 600.000
Aerodrom 250.000
Grad Beograd (van pravilnika) 270.000
I po ličnom priznanju Ostoje još 700.000 od "prijatelja kluba" (možete misliti kako su ucenjeni).
To je 3.820.000 evra potvrđenih od samog kluba i sponzora!

Za to vreme od Zvezda kao prvak i predstavnik Srbije u Evroligi ima od države samo MTS sa 800k!

Dosta više laganja kad je sve to javno objavljeno i potvrđeno! Kako vas više nije sramota da pričate o državi i u sezoni u kojoj dobijate 5 puta više od Zvezde iako nemate NIKAKVE rezultate??

ZZZ

pre 6 godina

@
Vise mrzim Partizan nego sto volim Zvezdu! I treba da se ugasi, samo ime navijaca pokazuje o kakvom se klubu radi! Poz sa Severa
(ekser, 16. januar 2018 17:34)

Normalno je da više mrziš Partizan nego Čovićevu Zvezdu koju je Dule odavno ugasio.
Pozdrav sa Juga.

Karaburac

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. januar 2018 15:18) # Link komentara

A tvoja je bolesna upornost da ne priznas.

Cinik

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.

Djalma

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja
@stariautomat

Kada je bila na rubu gasenja? hahahahahah
I tako se pojavi fmp i nakacise crveno bele dresove da njega.
Jel to bio taj rub gasenja?

Cinik

pre 6 godina

Oni nama daju za kikiriki...da budemo tu negde, ali da nikada ne ugrozimo mezimicu. Ako si ti zadovoljan, mi navijaci nismo. Neka nama pomognu kao sto su njima pomogli. Neka banka otpise dugovanja pa da startujemo od nule kao oni. E to bi bila pomoc, a ne ova sica kojom se zamazuju oci. I nemoj da hvalis SNS. Ako ces to da radis, nije ti mesto u Partizanu. Lepo sa Grbom izdajnikom ruku pod ruku i dovidjenja, da se ne vidimo vise.

veliki strumf

pre 6 godina

Sledece sezone... Sto mi to nesto poznatooo... Pricekajte malo, prosle su samo 4 godine. Morace bar jos 9.
A sto se grobara tice - ala im je Ostoja zapusio usta hehehe. Javljace se oni, ali ce ispadati jos smesniji! Sta znaju Pekovic, Vucelic, Ostoja... Njima je bitno samo ono sto je mag utajivac poreza pricao pre 4 godine.

DOGECOIN

pre 6 godina

Upravi priznali da su veciti projekat drzave i da dobijaju svake sezone milione € a uvek kukaju kako im se ne daje nista !!!

A kad ce Dulu da se isplati njegovih 600k kila kikirikija i kesica ljubavi ?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sad ce ovi krcunovci iz Zeleznika da krenu sa svojim demagoskim i mrznjom zacinjenim komentarima, 3,2,1... Sto se tice Ostoje ne verujem da je postavljen za predsednika da bi radio u interesu kluba i da ima dobre namere jer su svi politicari isti ali treba mu dati vremena da vidimo da li ce ispuniti ciljeve koje je postavio.

Djalma

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe!
Hvala Čoviću unapred!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41)

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?

Ivan iz Čačka

pre 6 godina

Svaka cast batice, opisao si vasih 10ak godina dominacije bolje nego bilo koji zvezdas.
Jos jednom, svaka cast!!!
(ostojici, 16. januar 2018 16:16)

Nije 10, nego 13 :) To 10 si pomešao kada ste na vama svojstvene načine imali jednu takvu seriju u košarci, a o fudbalu da ne pričamo. I dalje ostaje tajna zašto je Marićeva emisija "To je život" ili kako se već zove, u kojoj su igrači Zvezde, učesnici finala protiv Olimpika, pričali o "pojedinostima" samog finala, izbrisana iz arhive... Datiraju vaše radnje daleko od prethnodih 10 godina, znaš odlično o čemu pričam. Ne sviđaju se ni meni neki metodi grobarske uprave, da se razumemo, ali ne mogu da se mere u odnosu na sredstva koje je vaša "mašinerija" koristila i koristi. Mada, polako se vaša mržnja preliva i na grobare, moram priznati, pogrešno se uče ovi mladi grobari... takođe, ima i kod vas onih sa kojima može zdravo da se "prepucava", bez pretnje smrću, ali valjda jednom kada se kukolj na obe strane očisti, možda takvi navijači dođu do izražaja i možda bude imalo smisla bilo kakvo navijanje. Mislim da je bolje da se ovim definitivno odjavim, dok me ne zarazite :) Uživajte u širenju mržnje dokle možete, kao i ovi novopečeni grobari, ali bez obzira na sve, želim vam iskreno da vas brzo prođe, ipak je život mnogo više od sporta, a kamoli od Zvezde, pa i Partizana... Živi bili!

delija i to covicev

pre 6 godina

Ma sta ti imas Zvezdu da uzimas u usta? Verujem da nisi o njoj ni razmisljao kada je bila na rubu gasenja i kada je skoro svakom partizanovcu koga znam bilo drago sto je Zvezda na pretposlednjem mestu, skoro ispala iz lige. Tada ste svi bili zadovoljni. Radi svoj posao al nemas potrebe da Zvezdu mesas u sve to!
(stariautomat, 16. januar 2018 12:06)

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana.
(Cinik, 16. januar 2018 13:03) # Link komentara

Bila je ugasena ali mi necemo da priznamo.

Istina

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pinoche, 16. januar 2018 12:14

Jos jedan veliki spin i neistina grobara.Vujosevic nikada nije bio oteran,vec mu je istekao ugovor i ljudi nisu hteli da nastave saradnju sa njim jer je izgubio titulu u nasoj ligi a u Aba vec dve godine nije imao sanse i uz sve to,poceo je da seje seme mrznje,koje se i danas jako primilo medju svojim sledbenicima.I dalje neznalice tvrde kako ih drzava unistava,to samo kao alibi ali evo prvi covek kluba iznosi koliko klub dobija od drzave i zato umuknite vise o navodnom sikaniranju i zapostavljenosti.Ne moze dozivotno da otimate igrace i potpisujete blanko ugovore sa njima i da budete bunar bez dna,sto se trosenja para tice.

Realno

pre 6 godina

Ovo je bolje od smehotresne olimpijade.
Komedija od kluba. Predsednik Ostoja da doživotno ostane na funkciji.
Zbog Partizana treba osnovati i Aba ligu 3.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Oterao je Dula oteraće i tebe! 
Hvala Čoviću unapred! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 16. januar 2018 15:41) 

Jel i Covic monarhista osnovao zvezdu 1913?
(Djalma, 16. januar 2018 15:52)

Zna se ko je osnovan1913 i ko nas je osnovao,nemamo razloga da krijemo kao vi 32 zagorsku i Zagreb...ili ste možda i na to ponosni?

coki

pre 6 godina

nemke....Haha,clan sns koga su postavili drugi clanovi sns koji su u upravnom odboru(staru upravni izbacen kad su I Duleta oterali) kaze da sns pomaze Partizanu,I nadje se navijac fmp-a da komentarise a isti ti mu jos pre sest godina ugasili klub.

DjukaDrugi

pre 6 godina

Znači li ovo da on neće da plati Vujoševiću jer nije bio u klubu dok je bio Vujošević nego se smarao po upravnim,anketnim i partijskim odborima?Ista njegova partija nam je klub dovelana prosjački štap i ubjedjuje ljude da je Ivo Lola Ribar-kk Crvena Zvezda Beograd ona original Crvena Zvezda.Odbijaju da privatizuju klubove i uzimaju pare od poreskih dužnika.U šta nam se ovaj klub pretvorio ovo je za plakanje.

Vlado

pre 6 godina

Pa koliko onda daje klubu iz Zeleznika, 15 milki? Ostoja dosta demagogije, znamo svi koliko tvoj stranacki sef ima trauma i problema od Partizana.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Što se mržnje prema najvećem srpskom klubu ,Crvenoj Zvezdi
tiče Ostoja je dOstojan naslednik čuvenih zvezdomrzaca Bjeke i Dula poznatijih kao Crni Bik i Lažni mag!
Jedino gde ne zaostaje za Bjekom je to što tv ne pali,valjda da ga ne bi kao Bjeka bacio kroz prozor onog 29.5.1991...ali biće i toga,samo polako.Čoviću udri još jače i bolnije po jugoslovenima!!!

Bivsi kosarkas

pre 6 godina

60 godina sam navijao za Partizan,ali posle ovog i posle onog sto je Grbovic uradio,nikad vise.To je sada klub u koji AV udara kao u dzak,a na moju zalost mnogi ,za koje sam mislio da iskreno vole Partizan,mu u tome svesrdno pomazu.Tuga

Grr

pre 6 godina

Budžet FMP~a je objavila EL i to je jasno ko dan. Toliko novac su zaradili od utakmica, publike, transfera. Inače, troškovo FMP-a su NULA, arena i Pionir džabe, putovanja, hoteli za DŽ, dovedeni igrači vrlo skupi ali za DŽ, igrači igraju za DŽ,..... I tako kad se sve sabere dolazimo do podatka da je FMP donirao sponzorima i državi onih spominjanih 750k.To može da vam potvrdio i ovaj "naš" predsednik.

Nele

pre 6 godina

"Crvena zvezda kao sportsko društvo je dobila preko 100 miliona za 5 godina.
@toliko o tome"
Znam za zanimljivu geografiju ali ti si upravo izmislio zanimljivu matematiku. KK CZ dobila 3mil godisnje zadnjih 5 godina. Podatak od? Ostoje??? Sajt CZ, vidis sponzore. Jedini drzavni je MTS. Ili je drzava kupila IDEU, Huawei, Mitsubishi, Najk? Plus kad sve Zvezdine sponzore saberes nema ukupno ni 1.5mil. Da ima, uz 4mil od EL, TV prava i karata sigurno ne bi morali da rasprodamo ceo tim od prosle godine.
Racunas 18mil duga. Maksimum koji je bio je 15.5. Od toga deo su bivsi igraci koji su oprostili dug. Banke kojima je vracena glavnica a oprostili kamate. Slovenacka Drogerija (3mil evra) ciji je vlasnik Srbin, bivsi direktor KK CZ je oprostila dug a nema nikakve veze sa Srbijom i ne posluje ovde..
Gazprom za pocetak je 100% Ruska firma. Tako da nema veze sa drzavom Srbijom. A dalje, racunas 5x5mil? Ugovor je prosle sezone povecan na 4.5mil. Prvobitno je bio 1.5mil. A Partizanu racunas 1.2mil po sezoni??? Samo Telekom je sponzor sa 1.4miliona?
Nego pusti da te lazu. "Zvezda je bolja jer ima vise para od drzave" a ne "Zvezda je bolja trenutno jer se ne razbacuje sa ciframa" treneru 35k evra, Musliju 18k mesecno kao nepoznatom mladom igracu. Koliko ste tek placali strancima ne mogu ni da zamislim...
Ostoja je za jedno bio u pravu. Bivsa uprava je jedini cilj imala da bude bolja od Zvezde i nije pitala koliko to kosta. Sad placate i placite..

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Ajde ti sa tvojim naprednim drustvom polako sjasi s Partizana ,bolje da nas vise nema nego ti i tvoji da nam solite pamet.Moram i ovo da kazem Grbovic je bio odlican igrac ali nula od coveka prodao se za serpu ribe i pljunuo je na crno beli dres.

Atreides

pre 6 godina

-pinoche- Zasto je Vujosevic isteran???? Pa u normalnoj drzavi Vujosevic bi u zatvoru zavrsio posto je pozivao navijace na nerede itd.

Batko

pre 6 godina

Nije Zvezda bili na rubu gasenja, nego je ugasena. Da li si stvarno prespavao taj dogadjaj, ili si ga potisnuo kao sto se to radi sa ruznim stvarima. A sto se ovog lika tice, sto dalje sape od Partizana. 
(Cinik, 16. januar 2018 13:03

Jedno su vase bolesne zelje, a drugo realnost da Zvezda nije ugasena. Barem ti koji za sebe tvrdi da je "pravnik" to bi trebao da znas, ali...
Razume i saucestvujem u tvom bolu i dusevnim patnjama u ime svih Zvezdasa

Batko

pre 6 godina

Partizani u cudu ...Danima pricaju o 400K budzeta, kad ono drzava (a ima i preko toga...za pocetak 700 K sto Ostoja unese "svojih" evrića) daje 1,5 milion !!!
Zakopao vas limar u trenutku. Kapirate koliko ste ispali smešni ???

.Pre par neseci, ovde sam napisao da cete imat oko 2,5 m budzet minimum za ovu godinu, a vi me napljuvali. Kada saberete cifre koje su sada javne dostupne stigli ste do2,2 a sa nekim "sitnijim" sponzorstvima (Mozzzart, Cometrade) dolazite do "magicne" cifre od 2,5 miliona...
Poznavajuci vas i vas mentalni sklop, vi cete i dalje tvrditi da je to laz, da je budzet 400k (rek'o Muta), da ste institucija i ko jos zna kakve nebuloze

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

Deki

pre 6 godina

Budžet Zvezde je 6 miliona, tako da tvoja priča kako Zvezdu država pomaže duplo je...Što se tiče Duleta kako je sam sebi napravio dugove??? I da, ti si došao da vodiš Partizan sa dugovima koje ima, a tu spada i prema Duletu. Nisi ti lično dužan, ali ti vodiš Partizan. Ne mogu da shvatim ovakve likove i njihove izjave!

srdjan

pre 6 godina

Sva podrska Ostoji,treba usloviti Espo banku i ostale poverioce da ako ne otpisu 3/4 duga da ce Partizan bankrotirati preci u drugu ligu Srbije za dve godine vraticemo se gde smo sada i platiti 2.5%celog duga.Izdrzali bi mi grobari i to mozda je to bilo najbolje resenje da je ucinjeno pre 2 godine.

miško

pre 6 godina

Ja sam vatreni navijač najvećeg srpskog kluba na svetu Crvene Zvezde.Kao takav ne mogu da zamislim sebe da mrzim Partizan.Rado gledam sve utakmice Parizana i FK i KK,analiziram i uporedjujem sa svojom Zvezdom.Kod javnih ličnosti, kao što je ovaj, sve češće čujem ovakve gluposti,gasim televizor,navijam za strani tim,protiv Zvezde,ne jedem trešnje ni crvene ni bele,više mrzim Zvezdu nego što volim Partizan itd.Ponosan sam na svoje istomišljenike ,mi volimo sport i uživamo dok gledamo i Vošu i Čuku koji na rerenu vrlo često pokažu više od Partizana.Isto to rade Mega i FMP koji si sigurno gledao protiv tvog kluba.Mrziteljima i sejačima mržnje nije mesto na takvim funkcijama na kojoj si ti .

Svarog

pre 6 godina

Pričao sa Vučićem o partizanu nekoliko minuta...ahahahahaaa. Neprocenjiv je Ostoja, čuvajte ga. Klasičan političarski mozak, "nemam ja ništa sa tim, drugi si krivi". Jedino što i ovaj počeo da sanja Zvezdu. Sad će njemu čika Ćoki da objasni saopštenjem ko, koliko dobija od države, šta misli o Ostoji, kk partizan dinamiku, o grobarskom kontinuiranom netransparentnom poslovanju, o otimačini, gepekovanju, krađi, o grobarskim lepim željama kada smo dotakli dno, bez pomoći tada države. Tačka na crno-beli svet je stavljena i to Ostoja zna. Grobarima ostaje jedino fk partizan koji nema svoj stadion i čija publika će gledati narednih godina podeljene navijače. Ne bih vam bio generalno u koži sada

Kecman

pre 6 godina

@ntt
Vujošević nije proteran iz zemlje. Čak i da jeste, šta me briga za Crnu Goru i koga ona proteruje. Jedno je sigurno, Pekovića mu neću zaboraviti, mogao čovek igrati za Srbiju, a dok je igrao, bio je zver.

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Drzava dala 1,5m a drug Ostoja uneo u klub svojih 700 000,a Tegeltija prica o unistavanju Partizana od strane drzave.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi.

Fala lepo.
Ćao ,zdravo.
Sve rečeno.

Dare

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine

Haha, jel ste vi to postali sad kk sledeca sezona?? Jao, kako vam se sve vraca. Inace, niste ni za evrokup, i tu ste bili najgori tim u ligi, a da ne pricamo o Evroligi.

muamua

pre 6 godina

@veciti drzavni prvak
mozes li mi reci i objasniti ako drzava daje preko mts 800 000zvezdi gde su pare od aerodroma jer je i on sponzor zvezde

Aлександар

pre 6 godina

Ја изгледа познајем много неких чудних гробара пошто се не пронађосмо у ових шатро 2.500.000 гласача!

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, mozda ga ne volite ali ovaj je vas 1000%.

Lik ima dve klasicne vase karakteristike, koje ne mogu da se ne primete: patolosku, lose skrivenu mrznju prema Zvezdi i patolosku potrebu da laze i frlja se sa brojevima bez ikakvih dokaza. Kako prijatelju drzava daje duplo vise Zvezdi, gde su dokazi, daj dokumentovano sta se i kako i odakle daje Zvezdi a sta Partizanu, pa da pricamo?! Ali ne, naravno da nece.. to je vas stil. Dakle, kazem, vas covek 1000%, ako je neko i imao dileme.

deniro

pre 6 godina

potpuno je normalno da zvezdasi zele partizanu sve najgore posle svega sta su oni radili nama. sta se cudis ostoja? bilo ti je lepo da gledas partizan koji je krao, gepekovao, namestao, imao sve sponzore? samo bre kukate kao neke zene....

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad Zvezdasi kazu da vam je budzet veci od navodnih 300k, odma napadate. Kaze vas predsednik, opet isto. Imate li obraza, Grobari?

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

"Zašto bi predsednik države koji je svestan da su navijači Partizana, njih 2.500.000, njegovo biračko telo, mrzeo svoje birače?”

Kao sto vec napisah - navijaci Partizana zive u nekom svom paralelnom univerzumu, gde im je hala puna, gde na stadion dodje vise od 1 000 u proseku, gde igraju Evroligu, gde u vaterpolu ne sluze za surovo nabijanje gol-razlike, gde u odbojci igraju prvu ligu...

I niko ne sumnja da ih u tom njihovom univerzumu ima 2 500 000 - jos da nadju prolaz, pa se mozda neko od njih nekad i pojavi na nekoj utakmici...

veliki strumf

pre 6 godina

a zasto je Vujosevic isteran onda ? pa svi znaju da je bilo ili vujosevic ili sponzori.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pinoche, 16. januar 2018 12:14)

A da li se zapita neko zasto je bilo ili Vujosevic ili sponzori? Sta sve taj covek nije radio: stipao, davio, gepekovao sudije, davio igrace, udarao ih glavom na sred terena, psovao sve po spisku igracima, sudijama, delegatima, bahatio se, pljuvao, vredjao, klevetao... Svaka cast na rezultatima, ali koji sponzor ce to sve da trpi? Drugo, na sva usta je prozivao drzavu, vrh drzave, a oni su mu omogucili neplacanje poreza godinama (zato je, izmedju ostalog, dug 7 miliona), upumpavali deceniju i po milione i milione evra u Partizan. A on je imao obraza da trazi jos, jos i jos i kad god ne dobije - drvlje i kamenje po drzavi. Kao da samo Partizan postoji. E pa, videli smo da ne postoji samo Partizan, da i drugi mogu i to u mnooogo tezem formatu u kome bi Vujosevic pobedu kuci nad Armanijem predstavio kao epohalni uspeh.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Propali klub jesmo, a treba i da se ugasimo kada nam je ovaj predsednik, vecito nas drzava pomaze a oni trpaju u svoje dzepove, u vreme Dula on sam sebi odredio primanja od 300 000 evra, naravno od drzavnih para, i treba da propadnemo.

Stef

pre 6 godina

Auuu. Alo bre, Ostoja??!!
2.5 miliona?? Ajde realnije malo decko. Okej nije ni 250.000. Nego 650.000-700.000 sa sve dijasporom i onima iz Srpske,Makedonije i C.G.I toj sacici duplo vise nego nama. Pa nas je samo u zemlji 3.5 miliona. To je cak i veseli Dulo tvrdio. Kaze covek divio nam se koliko izgledamo kao pokret. Vidi Ostojko, zar i mi nismo neko biracko telo, pazi telo od bar 3 milke,ajde nek ostalo otpadne na Dijasporce,Makedonce,Srpsku i crnogorce,ali pazi to je ipak pokret od 3 milke, a Ostojko??? DLNebi se ja bas tako s nama zezao! I nama 750.000 od telekoma,a vama duplo??? A mi 3 miliona birackog tela. Tolko sve partije zajedno nemaju. Hvala ti "brate Ostoja" sto si nam otvorio oci i otpusio usi!!! Hahahaha, evo cujem opet Grobari menjaju predsednika. Dolazi Grba i nosi njegovo vreme...Haaahahaha

Okram "Zapanjeni" Idul

pre 6 godina

2 500 000 navijaca partizana - glasaci :D

U nekom naucno fantasticnom filmu jedino. U srbiji ima oko 6.7 miliona gradjana sa pravom glasa btw.

Gospodinu treba objasniti da kosovo, hrvatska, crna gora, makedonija, slovenija i bosna vise ne glasaju na "nasim" izborima. A i onda bi bilo pitanje dal' bi partizan sa svim bivsim republikama imao 2 500 000 "navijaca sa pravom glasa".

Mada... smo mi paradoksalna drzava, kod nas kad su izbori ima vise glasaca nego sto zemlja ima stanovnika, ispada da i oni pokojni izlaze na glasanje, tako da ovakve izjave ni ne trebaju da cude. U tom slucaju sam siguran da ih ima barem 2.5 miliona.

kicopovlo,mafijska pudlica...

pre 6 godina

dok su dule i danilovic bili pionir je bio pun,ali su i dugovi nastali tada!nije ih ovaj ostoja napravio,a ni njegov prethodnik!zato pitajte duleta i danilovica ,gde su pare!!??

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Vidim opet dominiras sa nebuloznim komentarima. Ako nikada niste imali pomoc od drzave, a kazes da nemate ni sada sta vas to onda sprecava da dominirate!? BIA, CIA, FSB, MI5, Mosad, Vatikan ili neko deseti?

29.05.1991

pre 6 godina

Majstore Ostoja treba mi leptir staklo za Reno Tvingo... levo! Nadam se da racun ne mnozis sa 2 kao sto si sa navijacina cuj 2.500.000 miliona!!!

Nenad

pre 6 godina

Kada je Peković, sa funkcije Predsednika KK Partizan, rekao "Hvala Vučiću" bio je napadan da je "izdao" klub. Sada, kada visoko kvalifikovani limar sa iste pozicije kaže "Hvala državi" (u realnosti to je isto kao "Hvala Vučiću") deluje mi kao da ga manje napadaju iako je čovek po čisto političkoj liniji "postavljen" na mesto na kojem je. A tzv. "avangardni navijači" (koji se biju sa onim drugim pristalicama Partizana koji za sebe smatraju da su baš oni "pravi Partizanovci") se na utakmicama ne čuju da se glasno bune protiv vlasti kao što su to radili nekada...
P.S. Čak je i Vujošević govorio "Hvala Vučiću" iako je često isticao kako vlast želi da "ugasi Partizan".

Pametno dovoljno

pre 6 godina

Pročitah kompletan intervju na sajtu espreso.rs. Na pitanje "Da li Vučić omogućava Zvezdi da bude ispred Partizana raznim vrstama državne pomoći?" gospodin Ostoja, između ostalog, kaže: "Ja sam siguran da Vučić ne utiče na to. Ne postoji način da utiče na parket", pa malo kasnije i "Pre neki dan me zvao i kaže: "Ovaj vam je slab, na toj poziciji ste tanki..."."

sryugos

pre 6 godina

Na pitanje kada će Partizan ponovo da zaigra u Evroligi, MijaiIović je imao spreman odgovor.

"Sledeće godine!"

Treba li nesto dodati? Kraj vica.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Следеће сезоне ће играти евролигу...то неки нови стил у плесу који ће испробати?

Nenad sm

pre 6 godina

Covek rekao sustinu, sad dal se to tastatura ekspertima ne svidja ili svidja, to je nesto drugo. Ocigledno da postoji velika mrznja izmedju navijaca dva kluba, bar kad se citaju degutantni komentari.

ABA2 širi svoje grane...

pre 6 godina

Druže Ostoja, predlažem Vam da prodate televizor i te pare donirate u KKP jer Vam narednih godina ionako neće trebati, više ćete gasiti tv nego ga uključivati,a tehnika ko tehnika, ako se ne koristi brže se kvari!

Aleksej

pre 6 godina

Остоја, упали телевизор, почињу ти парови!
(МАРКО КРАЉЕВИЋ, 16. januar 2018 14:42)hahahahahahahaha komentar dana.

Koga lazes?

pre 6 godina

@a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.
(tzu, 17. januar 2018 15:03)


Aha,vazda ste bili antirezimski i revolucionarno opredeljeni,posebno od projekta do projekta gde su svaljene desetine miliona boga pitaj zarad cega.Pesic,Sakota,Trifunovic,Zmago,Uvalin,50 Amera i to gomila sa NBA karijerama,ma strasno kakav neprijatelj vam je bila drzava.Onda nova istorija,brisanje 18 miliona duga i selidba u Zeleznik,6 miliona godisnje vec sesta godina za redom,pojacanja iz najjacih EL klubova utd,itd.....golgotski je put vaseg CZ/FMP vecitog projekta.

tzu

pre 6 godina

a kad je država 25 godina bila neprijatelj zvezdi to im je bilo normalno. a sad kukaju što partizan više nema povlašćen položaj. e sad znate kako je to.

Davor

pre 6 godina

Sve dok navijaci i rukovodstvo Partizana ne budu trazili krivce u svojim redovima , nece im biti bolje. Ko je napravio dugove? Zasto ih ne vraca taj ko ih je pravio? Kako je mislio da ih vrati dok ih je pravio? Kada oni koji vole Partizan sebi odgovore na ta pitanja dobice i odgovor na pitanje zasto su sada tu gde jesu.

kicOne

pre 6 godina

Ne znam da li iko normalan medju navijacima moze da pozeli da "veciti rival" ne postoji. Meni,kao navijacu Zvezde su najdraze pobede nad vecitim rivalom u neizvesnim utakmicama,kako u kosarci,tako i u fudbalu,utakmice o kojima se prica danima pre i danima posle. Problem je samo,sto je "normalnih" medju navijacima sve manje...

Nicky boy

pre 6 godina

Nije normalno da država pomaže nijedan klub, sportski klubovi treba da posluju na tržišnim principima i budu privatizovani.

Ali političarima ne odgovara da CZ i PAR budu privatizovani, jer onda ne mogu da muvaju. To ne odgovara ni takozvanim plaćenim navijačima.

Čak i kad bi se država odlučila za privatizaciju niko ne bi hteo da kupi te klubove, jer imaju dugove, nisu rentabilni, ne poseduju zadovoljavajuću infrastrukturu, nerešeni su imovinsko - pravni odnosi itd. Jedino što CZ i PAR imaju jeste nekakva tradicija, popularnost na lokalnom nivou i broj navijača, ali to nije dovoljno.

Imajući sve u vidu, ostaće po starom - država krava muzara. Kad je na vlasti simpatizer CZ, država će više da sipa u taj klub, u suprotnom biće privilegovan PAR itd.

Vrbas

pre 6 godina

Ako neka prezaduzena firma zeli novi početak neka me kontaktira da budem direktor, a ja cu svim duznicima reci da im nisam ja stao dužan i problem rešen.

OSTOJA GENIJE

baldhawk

pre 6 godina

sportski intervju bez jedne reči o sportu. A koliko sam kao klinac voleo i verovao u neiskvarenost i smatrao da je sport čist. Jedino mi je lakše kad kroz komentare vidim koliko ljudi nije odmaklo dalje od razmišljanja jednog klinca, a biološki su odrasli, sazreli...

citizen

pre 6 godina

Iako sam simpatizer jednog od nasa dva najveca kluba, oni su se sveli samo na instrument za manipulaciju masama.
Jedino resenje je privatizacija, odvajanje sporta od politike, jer samo tako se mozemo vratiti korenima i ponovo oziveti prave srpske sportske klubove kao npr. OKK/OFK BEOGRAD ili BASK, VOJVODINU, itd.
U modernom sportu postoji ili poslovni ili politicki interes, mislim da je ipak bezazleniji prvi.

bobo mk

pre 6 godina

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Nisam bio u klubu i ne mogu da optužujem čoveka koji je ostavio veliki trag, ali mnoge stvari koje se oko njega dešavaju mi ne prijaju. Kao ni mnogim partizanovcima. Bez obzira na sve šta je on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan. Duško je čovek od dostojanstva i uveren sam da neće uraditi ništa što bi naškodilo klubu”.

Dali se meni čini da ovaj šalje poruku Vujoševiću tipa ako tražiš pare biće kontrole.

nesa

pre 6 godina

kao imas dva tima u drzavi, jednom das vise para i on je bolji u odnosu na drugi tim, a navijaci se prepucavaju i sami sebe uzdizu, kao mi smo bolji... od cega ste bolji, smesni ste i jedni i drugi...