Utorak, 16.01.2018.

08:17

Teo 12+6+6, zla krv Grifina i Pola, Rokitsi provalili u svlačionicu

Miloš Teodosić postigao je 12 poena (4/6 trojke) uz po šest skokova i asistencija u pobedi L.A. Klipersa nad Hjuston Rokitsima 113:102.

Izvor: AK

Teo 12+6+6, zla krv Grifina i Pola, Rokitsi provalili u svlaèionicu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Dokazali su Clippersi da im ne treba CP3. Ok imao je nekih 7 poena vise od Tea jaka stvar ali Teo igra na pobedu a ne da izgleda fin na parketu.

poslusajmo Paul a

pre 6 godina

Najzad je veliki Paul stigao kuci, pitanje je bilo kako ce Clippers I preziveti njegov odlazak ? Izgleda da prezivljavaju sa +12 nad timom cuvenog Paul a, gde neki ruki zabi tih 12 razlike ?!
Sta kaze Paul ?
https://www.youtube.com/watch?v=4lQGVR6MBOg

Kaze covek : Tezak poraz. Pitaju ga sta si rekao : Ne znam, vi znate bolje ali siguran sam da bi mi mama oprala usta sapunom. Chris Paul je ocigledno dobar lik I zna da przna poraz. Zna da prizna da je bio nervozan, da je hteo da pobedi, mozda,je malo previse to zeleo I izgubio.
Pozdrav strucnim luzerima

kemp

pre 6 godina

Teo opet flertuje sa trpl dablom ,bravo majstore!
(Delija Momak, 16. januar 2018 10:28)

Flertovanje je kad mu fali jedna ili dve asistencije ili skoka. Teu falile 4 asistencije i 4 skoka.

Baki

pre 6 godina

@bosnian,

Pa ne ide do kosa jer je najsporiji igrac na terenu i neko bi ga zalepio pre nego pomisli da polozi u kos. Svestan je toga i zato igra samo pnr.

A za ovoga sto se prima na flertovanje, u pitanju je sarkazam vezan za bombasticne naslove na b92, kako je moguce da to neko ne shvata.

Riki Rubio, kakva prevara od igraca (govorim o napadu). Losiji sut od Vladimira Dragutinovica Leptira, sto je za ove koji se secaju sampionske generacije Partizana, skoro nemoguce.

bosnian

pre 6 godina

Odgledao utakmicu za razliku od ovih gledalaca statistike. CP 2 klase iznad Tea. Treba napomenuti da Teo veći dio utakmice nije igrao odbranu na CP nego Wallace osim na samom početku meča i malo na kraju, i tada je se vidjelo da mu Teo nazalost ne moze ništa. Teo kao da se boji da krene u prodor na kos. Dosta puta ima otvoren put, ali on stan pa radi neki povratni pas, a to u NBA je nedopustivo za beka. Pogledajte samo Loua koliko poena postigne iz prodora! A Teo niti jedan.

paspalj chandler

pre 6 godina

(ring of fire, 16. januar 2018 10:15)
CP3 i najbolji plej lige sigurno 5 godina ne mogu u istu recenicu, moglo je tamo 2009, 2010. najprecenjeniji jeste jer ga guraju u nebesa i porede sa najvecima a nikad drugi krug plej ofa nije prosao, decko je gubitnik, Josh Smith ga je izbacio iz plej ofa posle 3:1 i 20+ razlike u 5. utakmici.

marko

pre 6 godina

Кад гледам Пола и Хардена просто уживам. Па ти људи су мајстори кошарке на месту плеја и реално тешко да има бољих. Ок ту је Вестбрук, ту је Кари, и још по неко, али реално то је светски врх. И нека они и даље буду светски врх, само нека Тео и ови наши играју добро и нек уђу њихове екипе и плејоф. Овог Пола није сачувао нико, човек може да утрпа сваком по 30 поена. Добро, Богдан тешко да види плејоф, али нек пробају следеће године.

el

pre 6 godina

Ala bruke, jao majko, provozao ga cp. Jedan od igraca sa najboljom kontrolom lopte, al eto njemu je npr, stef kari lomio clanke nekoliko puta, pa sta?! Hvalospevi nase stampe, e to je bruka prava.

ring of fire

pre 6 godina

Ma dajte ljudi CP3 provozao Tea. Pa CP3 je najbolji plej u ligi vec godinama tako da to nije nista strasno. Teo je jedan od najintiligentnijih kosarkasa koga sam gledao. Da nema brzinu u nogama to je fakat.

ja

pre 6 godina

Klipersi sa Teom samo 1 poraz.. Ubedjen sam idu na 5 mjesto i izbacuju Minesou 4:2... Nemoj sa Hjustonom, ipak ne igra Harden... Kad pobjede Hjuston sa Hardenom onda nek se prica.

mare

pre 6 godina

Jeste da ga je Pol malo provozao ali sta mu to vredi kada je njegova ekipa sa njim na parketu bila -10 a Klipersi sa Teom na parketu +15.

Pol dao 19 poena iz 17 suteva a Teo 12 poena iz 7 suteva. Pol imao 6 uhvacenih lopti i 7 asistencija, Teo 6 skokova i 6 asistenicija. Uz sve to, Pol igrao 34 minuta a Teo 29 minuta.

Sve u svemu, Kris ga par puta provozao ali ga je Teo pobedio.

hmm

pre 6 godina

CP3 je režak kompleksaš.
Očigledno je morao da se dokaže pred publikom zbog hejtovanja i to nad igračem koji ga je zamenio u timu.
Mada,Tea može da voza ko hoce...Previše je iskusan Teo da ga ovakve gluposti poremete...

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic....Pol 19 poena,6 skokova,7 asistencija sut 8-17, Teo 12poena,6 skokova,6 asistencija,sut 4-7...nije bas da ga je Pol razbio,sutnuo 10 puta vise a dao 7 poena vise.

Menegin

pre 6 godina

Značajna većina ljubitelja košarke gleda na ovu igru u tom stilu:U, ala ga je okrenuo, kako je zakucao, kakav mu je šut...košarka je ipak kolektivni sport, na kraju večeri ne pobeđuju lepi i atraktivni, nego uporni i izdržljiviji. Poznato, zar ne?

Ja

pre 6 godina

Koliko vidim Teodosic kad god igra Kliperai dobijaju .Ne bude li ponovo tih vecih povreda ulaze u plej of lagano .E onda bi bilo odlicno da udju u okrsaj sa Hjustonom vec u prvoj rundi to bi bilo jako zanimljivo .

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ove prozivke na Teov račun? CP je možda i najbolji plej današnjice, a Teo baš i nije naj defanzivac. Ovo je jedna od ponajboljih Teovih partija ove sezone, nije silovao šut, držao je ekipu u igri svojim trojkama, fino razigravao, skakao, sve je radio.
A Pol retko koga ne provoza :)

ElT

pre 6 godina

Mali Džonson odličan, sa Harelom potpuno kompenzovali Deandrea. Pol je dao maksimum, bice stimulacija Teu. Ovaj isečak krivi sliku, jer treba gledati i prethodnu akciju - neposredno pre ove - u kojoj su Rokitsi tražili a nisu dobili faul...

Nikki

pre 6 godina

Klipersi da gledaju nekako sa Hjustonom da se susretnu u prvom kolu plej ofa. Prosli bi lagano sa 4:1. Bas im leze. Jos taman ce da se vrate 4 povredjena igraca.

Vladimir

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Jesi ti to pokušao da budeš duhovit? A da li ti znaš da je košarka timska igra? Džabe Polu da voza igrače kada njegova ekipa gubi. Mnogo je davio i gnjavio loptu, kao da je hteo da zapuši usta navijačima i sam da pobedi Kliperse a desilo se suprotno. A ti montenigers se bolje zapitaj kakvo je tvoje psihičko stanje kada ostavljaš komentar na srpskom portalu vezanu za srpskog igrača koji igra u NBA. Narodski rečeno "možeš samo da mu pljuneš pod prozor".

boki

pre 6 godina

cp3 je izlomio ne samo tea vec i vecinu igraca u ligi, samo odes na youtube i pronadjes stotinu videa. jednostavno bolji je igrac od tea i 1 na 1 on ce ga olesiti svaki put, ali ovaj put je njegov tim izgubio. stavise, za sve vreme u lac nisu nista znacajno uradili mozda bas zbog njega. mislim da je doc rivers najbolje opisao razliku tea i cp3 a to je kolicina drzanja lopte u rukama. cp3 je davi dok teo trazi brza resenja i da sa njim u igri lopta se dobro krece.

Stara kuka

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.
(Svasta, 16. januar 2018 09:28)

A sut? Dobar je Teo bio ofanzivno a defanzivno los, slazem se. Ali koga Kris Pol nije vozao i provozao?

Gde ja živim

pre 6 godina

Izgleda da će Teova brada da postane popularna. Malo-malo pa pričaju o tome. Čak i Bili Kristal.

Ofanzivno dobar, malo se ustalio šut i fino to sve izgleda. Defanzivno standardan. Sve u svemu pobedili su, bilo malo tenzija i to je to. Idemo dalje majstore.

зигот

pre 6 godina

Dobro se vidi da Blejk nije kriv, zasto njemu tehnicka,a Polu nista?!
(Aleksandar, 16. januar 2018 08:38)

грифин се свађао са тренером рокитса и обојица су добили по техничку. после тога намерно је и све снаге гађао лоптом у леђа, ерика гордона. као фол да избаци у аут, а реално да заметне кавгу. грифин је желео сукоб цело друго полувреме.

JPR24

pre 6 godina

Teo je veceras upoznao svog oca.CP mu je radio stagod je hteo,tubespomocnost nisam video jos od Olimpijade.?
(Where is my sendvič, 16. januar 2018 09:01)
Pa to gledaj malo vise NBA pa ce ti biti jasnije da je Chris Paul jedan od, ako ne i najbolji plej trenutno ! Nema skoro igraca i NBA da ga CP nije provozao, tako da manje strasti, i uzivaj u umetnosti, i batali glupe komentare !

зигот

pre 6 godina

ко је гледао меч, није му промакло понижавање теодосића од стране криса пола. прво му је протурио кроз ноге, онда га је "бацио на лед" и после тога је већ наставио да брише под са њиме, да је док риверс морао да га изведе. верујем да је, ако икад, теодосић ноћас зажалио што није на време учио да игра одбрану и стекао мало хитрине у ногама.

Svasta

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.

anti-reklamozder

pre 6 godina

a posle tekme harden&co jurili ostina riversa po svlacionici..intervenisala LAPD .. da ne bude "ovo samo kod nas moze" uvek...

Krang

pre 6 godina

Vec su mnogi pisali, ali da dodam i ja: CP3 je jedan od najboljih igraca 1 na 1 u ligi, barem na toj poziciji, i provozao je ovako i mnogo bolje defanzivce od Tea (pritom je Teo na onu drugu fintu stigao da se vrati u odbranu i izadje na sut, koliko-toliko). Medjutim, Teo je imao +/- u plusu, +15, a CP3 u minusu, -10, i Klipersi su pobedili. Mozete da pricate o Teu sta hocete, ali ekipa pobedjuje kada on igra, i deluje kao ozbiljan tim dok je on na parketu, iako im je roster nezamislivo tanak i razvucen. Pogledajte samo ucinke Klipersa od kad se Teo vratio na parket. Pravi plejmejker.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Imacete hajlajtse Pol vs Teo. "Welcome to the codac moment Milos". I tako iznova i iznova. Mislim da ne bi mogao Filipa Covica da cuva.

EKV

pre 6 godina

Dobra Miloseva partija...Cinilo se da ce imati i vise poena.Mada moram spomenuti da ga je Kris lepo provozao, kroz noge jednom , zalomio ga 2-3 puta (dobro da nije povredio nogu dok je isao po burek hehe) na kraju i trojku preko Milosa...Jakooo, jako zanimljiv mec pun varnica i borbe...Sledeci okrsaj 28feb ako sam dobro cuo komentatore, bice prava borba!

dux

pre 6 godina

Zarađuju stotine miliona pa se osilili misle da im je sve dopušteno...Tako se ponaša i njihova država na isti način prema ostatku sveta

EKV

pre 6 godina

Dobra Miloseva partija...Cinilo se da ce imati i vise poena.Mada moram spomenuti da ga je Kris lepo provozao, kroz noge jednom , zalomio ga 2-3 puta (dobro da nije povredio nogu dok je isao po burek hehe) na kraju i trojku preko Milosa...Jakooo, jako zanimljiv mec pun varnica i borbe...Sledeci okrsaj 28feb ako sam dobro cuo komentatore, bice prava borba!

anti-reklamozder

pre 6 godina

a posle tekme harden&co jurili ostina riversa po svlacionici..intervenisala LAPD .. da ne bude "ovo samo kod nas moze" uvek...

Krang

pre 6 godina

Vec su mnogi pisali, ali da dodam i ja: CP3 je jedan od najboljih igraca 1 na 1 u ligi, barem na toj poziciji, i provozao je ovako i mnogo bolje defanzivce od Tea (pritom je Teo na onu drugu fintu stigao da se vrati u odbranu i izadje na sut, koliko-toliko). Medjutim, Teo je imao +/- u plusu, +15, a CP3 u minusu, -10, i Klipersi su pobedili. Mozete da pricate o Teu sta hocete, ali ekipa pobedjuje kada on igra, i deluje kao ozbiljan tim dok je on na parketu, iako im je roster nezamislivo tanak i razvucen. Pogledajte samo ucinke Klipersa od kad se Teo vratio na parket. Pravi plejmejker.

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ove prozivke na Teov račun? CP je možda i najbolji plej današnjice, a Teo baš i nije naj defanzivac. Ovo je jedna od ponajboljih Teovih partija ove sezone, nije silovao šut, držao je ekipu u igri svojim trojkama, fino razigravao, skakao, sve je radio.
A Pol retko koga ne provoza :)

JPR24

pre 6 godina

Teo je veceras upoznao svog oca.CP mu je radio stagod je hteo,tubespomocnost nisam video jos od Olimpijade.?
(Where is my sendvič, 16. januar 2018 09:01)
Pa to gledaj malo vise NBA pa ce ti biti jasnije da je Chris Paul jedan od, ako ne i najbolji plej trenutno ! Nema skoro igraca i NBA da ga CP nije provozao, tako da manje strasti, i uzivaj u umetnosti, i batali glupe komentare !

boki

pre 6 godina

cp3 je izlomio ne samo tea vec i vecinu igraca u ligi, samo odes na youtube i pronadjes stotinu videa. jednostavno bolji je igrac od tea i 1 na 1 on ce ga olesiti svaki put, ali ovaj put je njegov tim izgubio. stavise, za sve vreme u lac nisu nista znacajno uradili mozda bas zbog njega. mislim da je doc rivers najbolje opisao razliku tea i cp3 a to je kolicina drzanja lopte u rukama. cp3 je davi dok teo trazi brza resenja i da sa njim u igri lopta se dobro krece.

Gde ja živim

pre 6 godina

Izgleda da će Teova brada da postane popularna. Malo-malo pa pričaju o tome. Čak i Bili Kristal.

Ofanzivno dobar, malo se ustalio šut i fino to sve izgleda. Defanzivno standardan. Sve u svemu pobedili su, bilo malo tenzija i to je to. Idemo dalje majstore.

Vladimir

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Jesi ti to pokušao da budeš duhovit? A da li ti znaš da je košarka timska igra? Džabe Polu da voza igrače kada njegova ekipa gubi. Mnogo je davio i gnjavio loptu, kao da je hteo da zapuši usta navijačima i sam da pobedi Kliperse a desilo se suprotno. A ti montenigers se bolje zapitaj kakvo je tvoje psihičko stanje kada ostavljaš komentar na srpskom portalu vezanu za srpskog igrača koji igra u NBA. Narodski rečeno "možeš samo da mu pljuneš pod prozor".

Stara kuka

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.
(Svasta, 16. januar 2018 09:28)

A sut? Dobar je Teo bio ofanzivno a defanzivno los, slazem se. Ali koga Kris Pol nije vozao i provozao?

Nikki

pre 6 godina

Klipersi da gledaju nekako sa Hjustonom da se susretnu u prvom kolu plej ofa. Prosli bi lagano sa 4:1. Bas im leze. Jos taman ce da se vrate 4 povredjena igraca.

mare

pre 6 godina

Jeste da ga je Pol malo provozao ali sta mu to vredi kada je njegova ekipa sa njim na parketu bila -10 a Klipersi sa Teom na parketu +15.

Pol dao 19 poena iz 17 suteva a Teo 12 poena iz 7 suteva. Pol imao 6 uhvacenih lopti i 7 asistencija, Teo 6 skokova i 6 asistenicija. Uz sve to, Pol igrao 34 minuta a Teo 29 minuta.

Sve u svemu, Kris ga par puta provozao ali ga je Teo pobedio.

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic....Pol 19 poena,6 skokova,7 asistencija sut 8-17, Teo 12poena,6 skokova,6 asistencija,sut 4-7...nije bas da ga je Pol razbio,sutnuo 10 puta vise a dao 7 poena vise.

dux

pre 6 godina

Zarađuju stotine miliona pa se osilili misle da im je sve dopušteno...Tako se ponaša i njihova država na isti način prema ostatku sveta

el

pre 6 godina

Ala bruke, jao majko, provozao ga cp. Jedan od igraca sa najboljom kontrolom lopte, al eto njemu je npr, stef kari lomio clanke nekoliko puta, pa sta?! Hvalospevi nase stampe, e to je bruka prava.

hmm

pre 6 godina

CP3 je režak kompleksaš.
Očigledno je morao da se dokaže pred publikom zbog hejtovanja i to nad igračem koji ga je zamenio u timu.
Mada,Tea može da voza ko hoce...Previše je iskusan Teo da ga ovakve gluposti poremete...

Menegin

pre 6 godina

Značajna većina ljubitelja košarke gleda na ovu igru u tom stilu:U, ala ga je okrenuo, kako je zakucao, kakav mu je šut...košarka je ipak kolektivni sport, na kraju večeri ne pobeđuju lepi i atraktivni, nego uporni i izdržljiviji. Poznato, zar ne?

зигот

pre 6 godina

ко је гледао меч, није му промакло понижавање теодосића од стране криса пола. прво му је протурио кроз ноге, онда га је "бацио на лед" и после тога је већ наставио да брише под са њиме, да је док риверс морао да га изведе. верујем да је, ако икад, теодосић ноћас зажалио што није на време учио да игра одбрану и стекао мало хитрине у ногама.

bosnian

pre 6 godina

Odgledao utakmicu za razliku od ovih gledalaca statistike. CP 2 klase iznad Tea. Treba napomenuti da Teo veći dio utakmice nije igrao odbranu na CP nego Wallace osim na samom početku meča i malo na kraju, i tada je se vidjelo da mu Teo nazalost ne moze ništa. Teo kao da se boji da krene u prodor na kos. Dosta puta ima otvoren put, ali on stan pa radi neki povratni pas, a to u NBA je nedopustivo za beka. Pogledajte samo Loua koliko poena postigne iz prodora! A Teo niti jedan.

зигот

pre 6 godina

Dobro se vidi da Blejk nije kriv, zasto njemu tehnicka,a Polu nista?!
(Aleksandar, 16. januar 2018 08:38)

грифин се свађао са тренером рокитса и обојица су добили по техничку. после тога намерно је и све снаге гађао лоптом у леђа, ерика гордона. као фол да избаци у аут, а реално да заметне кавгу. грифин је желео сукоб цело друго полувреме.

ElT

pre 6 godina

Mali Džonson odličan, sa Harelom potpuno kompenzovali Deandrea. Pol je dao maksimum, bice stimulacija Teu. Ovaj isečak krivi sliku, jer treba gledati i prethodnu akciju - neposredno pre ove - u kojoj su Rokitsi tražili a nisu dobili faul...

ring of fire

pre 6 godina

Ma dajte ljudi CP3 provozao Tea. Pa CP3 je najbolji plej u ligi vec godinama tako da to nije nista strasno. Teo je jedan od najintiligentnijih kosarkasa koga sam gledao. Da nema brzinu u nogama to je fakat.

Ja

pre 6 godina

Koliko vidim Teodosic kad god igra Kliperai dobijaju .Ne bude li ponovo tih vecih povreda ulaze u plej of lagano .E onda bi bilo odlicno da udju u okrsaj sa Hjustonom vec u prvoj rundi to bi bilo jako zanimljivo .

ja

pre 6 godina

Klipersi sa Teom samo 1 poraz.. Ubedjen sam idu na 5 mjesto i izbacuju Minesou 4:2... Nemoj sa Hjustonom, ipak ne igra Harden... Kad pobjede Hjuston sa Hardenom onda nek se prica.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Imacete hajlajtse Pol vs Teo. "Welcome to the codac moment Milos". I tako iznova i iznova. Mislim da ne bi mogao Filipa Covica da cuva.

marko

pre 6 godina

Кад гледам Пола и Хардена просто уживам. Па ти људи су мајстори кошарке на месту плеја и реално тешко да има бољих. Ок ту је Вестбрук, ту је Кари, и још по неко, али реално то је светски врх. И нека они и даље буду светски врх, само нека Тео и ови наши играју добро и нек уђу њихове екипе и плејоф. Овог Пола није сачувао нико, човек може да утрпа сваком по 30 поена. Добро, Богдан тешко да види плејоф, али нек пробају следеће године.

paspalj chandler

pre 6 godina

(ring of fire, 16. januar 2018 10:15)
CP3 i najbolji plej lige sigurno 5 godina ne mogu u istu recenicu, moglo je tamo 2009, 2010. najprecenjeniji jeste jer ga guraju u nebesa i porede sa najvecima a nikad drugi krug plej ofa nije prosao, decko je gubitnik, Josh Smith ga je izbacio iz plej ofa posle 3:1 i 20+ razlike u 5. utakmici.

Svasta

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.

Baki

pre 6 godina

@bosnian,

Pa ne ide do kosa jer je najsporiji igrac na terenu i neko bi ga zalepio pre nego pomisli da polozi u kos. Svestan je toga i zato igra samo pnr.

A za ovoga sto se prima na flertovanje, u pitanju je sarkazam vezan za bombasticne naslove na b92, kako je moguce da to neko ne shvata.

Riki Rubio, kakva prevara od igraca (govorim o napadu). Losiji sut od Vladimira Dragutinovica Leptira, sto je za ove koji se secaju sampionske generacije Partizana, skoro nemoguce.

kemp

pre 6 godina

Teo opet flertuje sa trpl dablom ,bravo majstore!
(Delija Momak, 16. januar 2018 10:28)

Flertovanje je kad mu fali jedna ili dve asistencije ili skoka. Teu falile 4 asistencije i 4 skoka.

poslusajmo Paul a

pre 6 godina

Najzad je veliki Paul stigao kuci, pitanje je bilo kako ce Clippers I preziveti njegov odlazak ? Izgleda da prezivljavaju sa +12 nad timom cuvenog Paul a, gde neki ruki zabi tih 12 razlike ?!
Sta kaze Paul ?
https://www.youtube.com/watch?v=4lQGVR6MBOg

Kaze covek : Tezak poraz. Pitaju ga sta si rekao : Ne znam, vi znate bolje ali siguran sam da bi mi mama oprala usta sapunom. Chris Paul je ocigledno dobar lik I zna da przna poraz. Zna da prizna da je bio nervozan, da je hteo da pobedi, mozda,je malo previse to zeleo I izgubio.
Pozdrav strucnim luzerima

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Dokazali su Clippersi da im ne treba CP3. Ok imao je nekih 7 poena vise od Tea jaka stvar ali Teo igra na pobedu a ne da izgleda fin na parketu.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Imacete hajlajtse Pol vs Teo. "Welcome to the codac moment Milos". I tako iznova i iznova. Mislim da ne bi mogao Filipa Covica da cuva.

зигот

pre 6 godina

ко је гледао меч, није му промакло понижавање теодосића од стране криса пола. прво му је протурио кроз ноге, онда га је "бацио на лед" и после тога је већ наставио да брише под са њиме, да је док риверс морао да га изведе. верујем да је, ако икад, теодосић ноћас зажалио што није на време учио да игра одбрану и стекао мало хитрине у ногама.

dux

pre 6 godina

Zarađuju stotine miliona pa se osilili misle da im je sve dopušteno...Tako se ponaša i njihova država na isti način prema ostatku sveta

Svasta

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.

EKV

pre 6 godina

Dobra Miloseva partija...Cinilo se da ce imati i vise poena.Mada moram spomenuti da ga je Kris lepo provozao, kroz noge jednom , zalomio ga 2-3 puta (dobro da nije povredio nogu dok je isao po burek hehe) na kraju i trojku preko Milosa...Jakooo, jako zanimljiv mec pun varnica i borbe...Sledeci okrsaj 28feb ako sam dobro cuo komentatore, bice prava borba!

bosnian

pre 6 godina

Odgledao utakmicu za razliku od ovih gledalaca statistike. CP 2 klase iznad Tea. Treba napomenuti da Teo veći dio utakmice nije igrao odbranu na CP nego Wallace osim na samom početku meča i malo na kraju, i tada je se vidjelo da mu Teo nazalost ne moze ništa. Teo kao da se boji da krene u prodor na kos. Dosta puta ima otvoren put, ali on stan pa radi neki povratni pas, a to u NBA je nedopustivo za beka. Pogledajte samo Loua koliko poena postigne iz prodora! A Teo niti jedan.

Nikki

pre 6 godina

Klipersi da gledaju nekako sa Hjustonom da se susretnu u prvom kolu plej ofa. Prosli bi lagano sa 4:1. Bas im leze. Jos taman ce da se vrate 4 povredjena igraca.

marko

pre 6 godina

Кад гледам Пола и Хардена просто уживам. Па ти људи су мајстори кошарке на месту плеја и реално тешко да има бољих. Ок ту је Вестбрук, ту је Кари, и још по неко, али реално то је светски врх. И нека они и даље буду светски врх, само нека Тео и ови наши играју добро и нек уђу њихове екипе и плејоф. Овог Пола није сачувао нико, човек може да утрпа сваком по 30 поена. Добро, Богдан тешко да види плејоф, али нек пробају следеће године.

boki

pre 6 godina

cp3 je izlomio ne samo tea vec i vecinu igraca u ligi, samo odes na youtube i pronadjes stotinu videa. jednostavno bolji je igrac od tea i 1 na 1 on ce ga olesiti svaki put, ali ovaj put je njegov tim izgubio. stavise, za sve vreme u lac nisu nista znacajno uradili mozda bas zbog njega. mislim da je doc rivers najbolje opisao razliku tea i cp3 a to je kolicina drzanja lopte u rukama. cp3 je davi dok teo trazi brza resenja i da sa njim u igri lopta se dobro krece.

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ove prozivke na Teov račun? CP je možda i najbolji plej današnjice, a Teo baš i nije naj defanzivac. Ovo je jedna od ponajboljih Teovih partija ove sezone, nije silovao šut, držao je ekipu u igri svojim trojkama, fino razigravao, skakao, sve je radio.
A Pol retko koga ne provoza :)

зигот

pre 6 godina

Dobro se vidi da Blejk nije kriv, zasto njemu tehnicka,a Polu nista?!
(Aleksandar, 16. januar 2018 08:38)

грифин се свађао са тренером рокитса и обојица су добили по техничку. после тога намерно је и све снаге гађао лоптом у леђа, ерика гордона. као фол да избаци у аут, а реално да заметне кавгу. грифин је желео сукоб цело друго полувреме.

Krang

pre 6 godina

Vec su mnogi pisali, ali da dodam i ja: CP3 je jedan od najboljih igraca 1 na 1 u ligi, barem na toj poziciji, i provozao je ovako i mnogo bolje defanzivce od Tea (pritom je Teo na onu drugu fintu stigao da se vrati u odbranu i izadje na sut, koliko-toliko). Medjutim, Teo je imao +/- u plusu, +15, a CP3 u minusu, -10, i Klipersi su pobedili. Mozete da pricate o Teu sta hocete, ali ekipa pobedjuje kada on igra, i deluje kao ozbiljan tim dok je on na parketu, iako im je roster nezamislivo tanak i razvucen. Pogledajte samo ucinke Klipersa od kad se Teo vratio na parket. Pravi plejmejker.

kemp

pre 6 godina

Teo opet flertuje sa trpl dablom ,bravo majstore!
(Delija Momak, 16. januar 2018 10:28)

Flertovanje je kad mu fali jedna ili dve asistencije ili skoka. Teu falile 4 asistencije i 4 skoka.

mare

pre 6 godina

Jeste da ga je Pol malo provozao ali sta mu to vredi kada je njegova ekipa sa njim na parketu bila -10 a Klipersi sa Teom na parketu +15.

Pol dao 19 poena iz 17 suteva a Teo 12 poena iz 7 suteva. Pol imao 6 uhvacenih lopti i 7 asistencija, Teo 6 skokova i 6 asistenicija. Uz sve to, Pol igrao 34 minuta a Teo 29 minuta.

Sve u svemu, Kris ga par puta provozao ali ga je Teo pobedio.

Menegin

pre 6 godina

Značajna većina ljubitelja košarke gleda na ovu igru u tom stilu:U, ala ga je okrenuo, kako je zakucao, kakav mu je šut...košarka je ipak kolektivni sport, na kraju večeri ne pobeđuju lepi i atraktivni, nego uporni i izdržljiviji. Poznato, zar ne?

Stara kuka

pre 6 godina

''Osim ODLICNOG Teodosica''...dobro ljudi, nas je , Teo madjija, kapiten, nedodirljiv za bilo koju, cak i najdobronamerniju kritiku,ali sto je mnogo, mnogo je. Sinoc je bio sve samo ne odlican. U direktnom obracunu sa top igracima vidi se koliko supljina u igri ima.Genije je asistencija ali manje - vise sve drugo debelo skripi. Da je bilo koji drugi igrac (ukljucujuci i bilo kog naseg igraca) prosao kao on sinoc, ismevali bismo ga nedeljama. No dobro, ako vam je lakse tako hajmo onda reci da je Teo bio genijalan i najzasluzniji za pobedu.
(Svasta, 16. januar 2018 09:28)

A sut? Dobar je Teo bio ofanzivno a defanzivno los, slazem se. Ali koga Kris Pol nije vozao i provozao?

ja

pre 6 godina

Klipersi sa Teom samo 1 poraz.. Ubedjen sam idu na 5 mjesto i izbacuju Minesou 4:2... Nemoj sa Hjustonom, ipak ne igra Harden... Kad pobjede Hjuston sa Hardenom onda nek se prica.

el

pre 6 godina

Ala bruke, jao majko, provozao ga cp. Jedan od igraca sa najboljom kontrolom lopte, al eto njemu je npr, stef kari lomio clanke nekoliko puta, pa sta?! Hvalospevi nase stampe, e to je bruka prava.

Gde ja živim

pre 6 godina

Izgleda da će Teova brada da postane popularna. Malo-malo pa pričaju o tome. Čak i Bili Kristal.

Ofanzivno dobar, malo se ustalio šut i fino to sve izgleda. Defanzivno standardan. Sve u svemu pobedili su, bilo malo tenzija i to je to. Idemo dalje majstore.

Vladimir

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora

Jesi ti to pokušao da budeš duhovit? A da li ti znaš da je košarka timska igra? Džabe Polu da voza igrače kada njegova ekipa gubi. Mnogo je davio i gnjavio loptu, kao da je hteo da zapuši usta navijačima i sam da pobedi Kliperse a desilo se suprotno. A ti montenigers se bolje zapitaj kakvo je tvoje psihičko stanje kada ostavljaš komentar na srpskom portalu vezanu za srpskog igrača koji igra u NBA. Narodski rečeno "možeš samo da mu pljuneš pod prozor".

hmm

pre 6 godina

CP3 je režak kompleksaš.
Očigledno je morao da se dokaže pred publikom zbog hejtovanja i to nad igračem koji ga je zamenio u timu.
Mada,Tea može da voza ko hoce...Previše je iskusan Teo da ga ovakve gluposti poremete...

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic....Pol 19 poena,6 skokova,7 asistencija sut 8-17, Teo 12poena,6 skokova,6 asistencija,sut 4-7...nije bas da ga je Pol razbio,sutnuo 10 puta vise a dao 7 poena vise.

paspalj chandler

pre 6 godina

(ring of fire, 16. januar 2018 10:15)
CP3 i najbolji plej lige sigurno 5 godina ne mogu u istu recenicu, moglo je tamo 2009, 2010. najprecenjeniji jeste jer ga guraju u nebesa i porede sa najvecima a nikad drugi krug plej ofa nije prosao, decko je gubitnik, Josh Smith ga je izbacio iz plej ofa posle 3:1 i 20+ razlike u 5. utakmici.

anti-reklamozder

pre 6 godina

a posle tekme harden&co jurili ostina riversa po svlacionici..intervenisala LAPD .. da ne bude "ovo samo kod nas moze" uvek...

JPR24

pre 6 godina

Teo je veceras upoznao svog oca.CP mu je radio stagod je hteo,tubespomocnost nisam video jos od Olimpijade.?
(Where is my sendvič, 16. januar 2018 09:01)
Pa to gledaj malo vise NBA pa ce ti biti jasnije da je Chris Paul jedan od, ako ne i najbolji plej trenutno ! Nema skoro igraca i NBA da ga CP nije provozao, tako da manje strasti, i uzivaj u umetnosti, i batali glupe komentare !

ring of fire

pre 6 godina

Ma dajte ljudi CP3 provozao Tea. Pa CP3 je najbolji plej u ligi vec godinama tako da to nije nista strasno. Teo je jedan od najintiligentnijih kosarkasa koga sam gledao. Da nema brzinu u nogama to je fakat.

ElT

pre 6 godina

Mali Džonson odličan, sa Harelom potpuno kompenzovali Deandrea. Pol je dao maksimum, bice stimulacija Teu. Ovaj isečak krivi sliku, jer treba gledati i prethodnu akciju - neposredno pre ove - u kojoj su Rokitsi tražili a nisu dobili faul...

Ja

pre 6 godina

Koliko vidim Teodosic kad god igra Kliperai dobijaju .Ne bude li ponovo tih vecih povreda ulaze u plej of lagano .E onda bi bilo odlicno da udju u okrsaj sa Hjustonom vec u prvoj rundi to bi bilo jako zanimljivo .

Baki

pre 6 godina

@bosnian,

Pa ne ide do kosa jer je najsporiji igrac na terenu i neko bi ga zalepio pre nego pomisli da polozi u kos. Svestan je toga i zato igra samo pnr.

A za ovoga sto se prima na flertovanje, u pitanju je sarkazam vezan za bombasticne naslove na b92, kako je moguce da to neko ne shvata.

Riki Rubio, kakva prevara od igraca (govorim o napadu). Losiji sut od Vladimira Dragutinovica Leptira, sto je za ove koji se secaju sampionske generacije Partizana, skoro nemoguce.

poslusajmo Paul a

pre 6 godina

Najzad je veliki Paul stigao kuci, pitanje je bilo kako ce Clippers I preziveti njegov odlazak ? Izgleda da prezivljavaju sa +12 nad timom cuvenog Paul a, gde neki ruki zabi tih 12 razlike ?!
Sta kaze Paul ?
https://www.youtube.com/watch?v=4lQGVR6MBOg

Kaze covek : Tezak poraz. Pitaju ga sta si rekao : Ne znam, vi znate bolje ali siguran sam da bi mi mama oprala usta sapunom. Chris Paul je ocigledno dobar lik I zna da przna poraz. Zna da prizna da je bio nervozan, da je hteo da pobedi, mozda,je malo previse to zeleo I izgubio.
Pozdrav strucnim luzerima

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Dokazali su Clippersi da im ne treba CP3. Ok imao je nekih 7 poena vise od Tea jaka stvar ali Teo igra na pobedu a ne da izgleda fin na parketu.