Utorak, 09.01.2018.

08:06

Jokić protiv šampiona zabeležio prvi tripl-dabl!

Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je prvi tripl-dabl u sezoni.

Izvor: B92

Jokiæ protiv šampiona zabeležio prvi tripl-dabl! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Obren Matijevic

pre 6 godina

Jokic igra kako mu trener kaze ..to vidite . Nekad mu da slobodu a nekad trazi da igra po dogovoru. On je u tudjini i tamo je postovan onoliko koliko zasluzuje. On je bio na inaguraciji coveka koga i ja ne volim ali ga je glasao srpski narod . Narod glasa mesiju a negoduje sto njegov narodski izbor ispostuje Jokic. Pogledajte njegovu generaciju u Srbiji i u zivotu i u kosarci pa vidite ko je ko i za kolike ce cifre igrati.Procena je da ce GSW platiti jokaru 300,000,000 za 5 godina ili DN a vi cete se grebati od babe kad primi invalidu.

ssss

pre 6 godina

koliko tripl dablova imaju porzingis i janis,janis ima dva ovaj niti jedan,klubovi im ne mogu na slabom istoku u plej of dok jokicev denver se borio i prosle godine i ove ce uci,jokic 7 tripl dablova sve se vrti oko njega,i vi i dalje mislite da su ovi bolji igraci od njega jer su tako mediji rekli i imaju prodavanije dresove

Zoran

pre 6 godina

@Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)

Da si vest procitao u 8,30 video bi da je pisalo "prvi u NBA ligi". Posle toga su ispravili. Ali, zar je tebi toliko tesko potruditi se da popakujes slova kako treba?

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Nikola je konstantan, a poneki put kada covek nije raspolozen ne moze da pruzi svoj maksimum. to nema veze sa nekonstantnoscu, vec trenutnim psihickim stanjem koje se odrazava na motoriku tela. Da Nikola ne igra cetiri meca kako treba, a odigra jedan dobro tada bi mogli da pisemo o nekonstantnosti. Ovako i Kari odigra cetiri dobro, pa mu se desi da dva odigra slabije, pa deset odlicno, jedan slabije i tako dalje. Oni su konstantno tu, njihov doprinos je ocigledan, ako ne uvek kroz poene, onda na neki drugi nacin. Nisu samo poeni doprinos. Vama cim neko ne postigne uobicajen broj poena na koji vas je navikao a ima jedanaest skokova i osam asistencija, igrao je dobro u odbrani, nije konstantan. Konstantnost se ne veze samo za broj poena. Ako je vec vezujete samo za taj segment, onda naglasite da nije konstantan kao poenter u smislu redovnog dvocifrenog ucinka. A i to je pod znakom pitanja kada se sagleda citava sezona.

NJ15

pre 6 godina

Ja zaista ne znam sta radi ovaj trener Denvera!? Koliko je njemu dugacka klupa? Gde su Farid, Hernangomez, Dzeferson, Mudijej? Kako ocekuje da mu tim pobedjuje sa tako kratkom klupom. Shvatam ja da je on prepustio svu minutazu Herisu i Mareju kako bi oni mogli jos vise da napreduju, ali ako Denver zeli u plejof potrebna im je duza klupa. Sta ce biti ako se neko od njih dvojice povredi, ne daj Boze? Uzgred, Marej nije za pleja. Dobar je on suter, poenter, neki SG ali za PG nije. Ja ne znam da li on zna sta je pik en rol. Neki put se desi da mnogo siluje. Dok je Nelson bio u ekipi on je znao da odigra zaista dobru akciju sa Jokicem, umeo je i da smiri ekipu. Ovaj Marej samo srlja. Treba njima neki iskusniji plej. Sto se Jokica tice, Meloun treba da ga stavi na peticu, Plamlija da vrati na klupu, a da na cetvorci igra Lajls ili Farid (ako je zdrav). Iskreno, mislim da ce Jokic da zavrsi u Voriorsima, ako mu Denver ne ponudi dobar ugovor. Gledaju i hvale ga oni i previse.

molim lepo

pre 6 godina

Kakva se ocajna kosarka igra. Niko nikog ne cuva. Green igra centra sa 2.01m.
Bogdan baci loptu onom PF, on tapne dva puta, krene na ulaz, pogodi i asistencija. Bolja i zanimljivija kosarka igra se ispred moje ulice.
Kad Bogdanovic, onako ukocen i sa gradjom koja ne podseca na kosarkasa igra u NBA, onda znate koliko je sati. Kad Jokic onako spor, providan i ocajan u odbrani predstavlja neku dominaciju u NBA, to je znak da je NBA propao.

nenad

pre 6 godina

@fosbdifidid
Hvala na ispravci, znam zivim u Severnoj Americi I bio u Oaklandu 4 puta ( na zalost ne na utakmici) ali ako ne kazes SF ljudi ne znaju gde je ,...misle Novi Zeland ....

Goran

pre 6 godina

(Podgoricanin, 9. januar 2018 13:24)

Vas Nikola je na svom igrackom maksimumu, 27 godina, Sedma sezona u NBA, 17pts i 9 skokova po utakmici je vise nego odlican rezultat.
I Vucevic je zaista odlican kosarkas.

Nas Nikola je vec sada na 16-10-5, 16pts, 10 skokova i 5 asistencija, Treca sezona, 23 godine.

Kapisko razliku ?!

stevan

pre 6 godina

Jokic prosle godine u pobedi protiv gsw-a 17/21/11 ako se tacno secam.
Vrlo rano su u gsw-u skontali ko je Jokic, Grin i Durent pogotovo.

Zoki

pre 6 godina

Nema sta vrhunska partija Jokica, ali samo ne volim komentare kad Jokic podbaci propao je, a kad ovako odigra najbolji je. Sustina je da Jokic ove sezone igra sa dosta oscilacija, ima ogroman potencijal samo mu fali ono ‘nesto’ da bude konstantan i pravi Superstar.

napadaj

pre 6 godina

@ Podgoricanin

10. decembar 2017. godine: "Vucevic recorded his first career triple-double in Saturday's 117-110 loss to the Hawks"


Esi mi dobar?

dačo

pre 6 godina

jokic je klasa i tek ce da bude samo povrede teze da ga zaobidju.koliko igrača trenutno ima prosjek 16p 10s 5a.ne mnogo i svi su mega zvijezde i ol star igrači.da ima sad 20p prosjek a ne 16 igrao bi vec ol star i ove god.a tek su mu 22god.

Podgoricanin

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....
(Where is my sendvič, 09. januar 2018 08:15)
Zanimljivo, aj sad izvadi statistiku za Nikolu Vucevica prije nego krenemo da nabrajamo dalje. Evo nemoras za dvije vec samo za proslu godinu. Samo lazete

b78

pre 6 godina

Podgoricanin...vas Nikola je imao prvi triple double u karijer pre mesec dana...a sad pravac google da proveris pre nego sto ovo napises

Goran

pre 6 godina

Jokic 6 izgubljenih, ostatak ekipe 5.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 9. januar 2018 10:39)

Pa kad covek realno igra pleja, cesto prenosi loptu na protivnicku polovinu, i pokrece akcije sa linije za tri poena.
On je plej u telu centra, trazi se od njega previse u ovom trenutku, a to je da bude ofanzivan, defanzivan, da skace i organizuje napad, trazi se SVE, naravno da ce da gresi kad ima tek 23 napunjene godine.

Inace, ni jednog trenutka mu niko nije prebacio sto gubi lopte, znaci da se od njega trazi i forsira da dalje nastavi da organizuje napade i dodaje lopte ;)

Prosle godine su imali Nelsona kao pravog pleja, vise ga nemaju.

petarczv

pre 6 godina

@znanjeimanje 
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.
(Vlada, 09. januar 2018 10:13)

Ovo mu je druga sezona a ne treca a prva sa ovim rosterom...mada se slazem da je krs trener..

dačo

pre 6 godina

zemunski kej na kraju sezone mu ističe ugovor i bice sasvim realno da potpiše visemilionski ugovor sa tri cifre na 4-5 sezona.bice na slatkim mukama.

Walter

pre 6 godina

Jokic uvek dobro odigra protiv woriorsa,ocigledno ga igra protiv najboljih motivise kao i da mu odgovara njihov nacin igre s obzirom da GSW ne obraca previse paznje na odbranu vec vise gledaju kako da nadigraju protivnika na kos vise.Jokicu u sustini najvise neodgovara kada protivnicka ekipa ima izrazito dominatne centre ili kada se pravi posebna taktika za njega sa udvajanjem.

lucho

pre 6 godina

Mnogo vrhunskih igraca ima u nba koji nikad u karijeri nisu imali tripl dabl a da ne pricamo o Evroligi gde je to i teze ruku na srce mislim da su samo 2 igraca imala Nikola Vujcic i jos neko, Jokic ima 22 god i vec 6,7 sto je sjajno. Ipak moras biti talenat za asistenciju jer 10 poena i skokova nije neka nauka postici a to malo igraca moze. Jokic je na putu da bude u top 10 igraca lige i njegov ucinak nije samo pusta statistika nego je on stvarno dusa tima,svaka cast majstore.

hmm

pre 6 godina

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.
(Goran, 09. januar 2018 09:43)

Evo,cuo sam se malopre s njim,kaze da ga je mnogo potreslo to sto si rekao,sav drhti i ima teperaturu...jer on zivi za tvoje postovanje...
Briše suze Bendzaminom Frenkilnom i proklinje dan kad je bio na inauguraciji...

ja

pre 6 godina

@ (sumska skoljka otrovnica, 09. januar 2018 09:20)

Očigledno da ima bebeću kožu koja lako pomodri. Posle svake utakmice izgleda kao da je puzao po šiblju...

proeteria

pre 6 godina

Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)
zar je toliko teško pročitati pola rečenice koju si pokušao da sklopiš?

Aca

pre 6 godina

el moze neko da mi kaze, sta je to, tripl-dabl!? 'el se to maze na leba?
(majtimajk, 09. januar 2018 08:23)
Auuuuu brate, fora iz 93 ali bukvalno...Da li misliš da si duhovit ili te slagao neko

Joker

pre 6 godina

Malo je falilo da napravi partiju za anale, ali i ovako je odlicno. Naime, sredinom trece cetvrtine je vec imao 20 poena i falila mu je samo asistencija vec tada za tripl-dabl, ali je bas tada dobio jak udarac u pleksus zbog kojeg je neplanirano otisao na klupu i vratio se tek sredinom cetvrte od kada je samo odradjivao posao. Svaka cast, sve ovo je ostvario protiv najboljeg defanzivca lige Grina, videlo se da je jako motivisan usao u mec, u prva tri minuta vec je bio sutnuo 5 puta, sto mu je u zadnje vreme bio prosek za celo poluvreme.

Vlada

pre 6 godina

@znanjeimanje
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.

Вељко

pre 6 godina

Jokić ima neverovatan osećaj za igru,to nije sporno.
Šut? Nekada ide,nekada ne.
Čak se i najboljim šuterima dešava loše veče.
Međutim,meni bodu oči samo izgubljene lopte.
Zaista ih ima previše,pogotovo ako se uzme u obzir da igra na poziciji centra.
Ne mislim samo na sinoćnu utakmicu,već generalno.
Pre par večeri ih je imao čak 10.
Kada bi taj segment u igri mogao da poboljša,bio bi odličan igrač.
Ovako mu stoji velika mrlja.

Goran

pre 6 godina

Svaka cast na dobroj utakmici ali Jokic mora da igra mnogo bolje protiv slabijih ekipa i uvede klub u doigravanje. Protiv GSW se ionako igra samo za licni prestiz i nitko ne ocekuje da pobijede.

Marko

pre 6 godina

Jokicev problem je iskljucivo u glavi. Nisu jedini protivnici u ligi GSW,Kavsi ili Sparsi,on mora da se fokusira na svaki mec pojedinacno,jer dzaba mu ovakva partija sad ako tako ne odigra protiv nekog slabijeg tima i obezbedi pobedu timu. Svedoci smo da ove sezone igra prilicno toplo-hladno,zaocekivati je da posle ove utakmice odigra cetiri,pet u nizu nesto slabije sto se tice kosgeterskog ucinka.

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican je Jokic ,videli ste da moze mnogo, Problem je sto ce sledecu protiv slabije ekipe malo da bude uspavan, Denver je poceo mnogo da gubi i Pelikani ,Portland ,Klipersi ih sustizu. Dobra ekipa kojoj malo nedostaje da bude vrhunska ,jedan igrac mozda?Slusam komentatora kaze jedna od najmladjih ekipa prosek 23 godine imaju par starijih koji ne ulaze u igru.Zna li neko kada mu istiche ovaj ruki ugovor?

moralni gmizavac

pre 6 godina

@kangrga

Zasto bi bilo ko plakao sto neki tamo bilmez zaradjuje ovoliko ili onoliko? Nekima je sve dzabe, faca im otkriva. Places li ti koliko zaradjuju Kardasijanke ili Dzastin Biber?

Kangrga

pre 6 godina

@Goran
Jokić nije pripadnik ljudske vrste jer se odazvao pozivu Predsednika Republike, ma kako se on zvao?!
On nije pripadnik ljudske vrste jer možda misli drugačije nego vi i podržava drugačiju političku opciju?
Bravo za vas. Vi ste pravi pripadnik ljudske vrste!

dzhoni

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...
(Milos, 9. januar 2018 08:34)

zato je u portlandu mnogo bolji jer ima jednog pick n' roll maestra poput lillarda pore sebe...

веверица

pre 6 godina

јокић се наложи само против најбољих. то је одлика лузера. заиста. као када неки паћани из аба лиге убацују само звезди и партизану по 15-20 поена, а пре и после их нема.
мора да почне да игра са фул енергијом и концентрацијом сваку утакмицу, а не само у сусрету са туђом величином.

Goran

pre 6 godina

"Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)
(Nenad, 9. januar 2018 08:39)"

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

izvrnuo je grina ko na basketu, al brate sem one rane na ruci bilo je jos par fleka crvenih, ko da je rukomet igrao

rema

pre 6 godina

Kako je Jokić provozao Grina koji je jedan jačih defanzivaca u ligi...odličan footwork ima. Usput gadja spolja kao bek šuter, skače, asistira...jedan od najbolji visokih dodavača u ligi. Ako ovako nastavi biće ol star sigurno. Denver raste Murray igra odličnu sezonu kao PG, Trey Lyles isto igra dobru košarku...jako dobra ekipa

davajdavaj

pre 6 godina

Samo da hoće ovako nešto češće ponavljati, a ne jedan ovakav meč, pa na sljedećem uzme 5 šuteva, pa onda uzme 20 uz očajan procenat, pa onda nema ni minutažu... Previše je skroman, valjalo bi da je malo sebičniji...

Kiki

pre 6 godina

@nbgdeki, pitaj se kako je Bjelica u četvrtini juče izgubio 5 lopti, pa onda pokušaj da shvatiš kako centar koji pritom razigrava druge izgubi 6 za celu utakmicu. Ali tvoja ostrašćenost protiv ovog momka samo govori o tebi a ne o njemu.

JPR24

pre 6 godina

Jokić odličan, Denver sasvim solidan. Ovako da igraju vise na strani, ne samo kuci, i mogu se nadati plejofu. I naravno dajte malo Farieda uz Jokića !! Inače, i ovako solidan Denver ipak nije dovoljan protiv GSW, no dobro, to se zna, za GSW je potreno dosta vise.

znanje-imanje

pre 6 godina

Nisam gledao ali iznenađen sam što Denver nije dobio. Jednostavno je - Denver iako nije bolji nikako ne leži GSW: a naročito nemaju koga spram Nikole.
Pogled na tabelu me ponovo uverava u jedan ključan momenat. Ranije nije samo to što naj-timovi odmaknu; nego je to što je finiš sezone poguban za npr. sedam timova od kojih 4 ipak upadnu u plej-of. I tako je Zapad težak baš mnogo godina.
Ove godine sve je drugačije. Sada je Istok em nešto bolji - em će tamo biti iscrpljujući kraj sezone. Na Zapadu počev od povređenih Klipersa nadole ozbiljnog tima više nema. (Gde su sad "znalci" što su tipovalina "opasnu" Jutu?) To znači jedno i samo jedno: svih 8 top timova Zapada već može početi da se štedi. Bitno je dočekati play-off zdrav, svež i u formi a mesto 1-8 nema mnogo veze. To odavno nije bilo.
NBA je tako primer kako format takmičenja ima neverovatn uticaj, ovde baš glup, na samo takmičenje. Uz ovaj faktor tek - svi timovi Zapada imaju šansu i to ozbiljnu. Ona 4 sa zvezdama GSW OKL HOU SPU imaju i izraubovanost zvezda. Pogledajte samo kako onaj drugi bek GSW igra sada loše! To najbolje koristi Minesota - jer imaju najboljeg trenera. Sa povratkom Milsapa i Denver može do titule - ali verovatno ne bez Blata ili nekog takvog na klupi... Ako bi bili i osmi oni protiv GSW imaju Plamli Milsap Nikola masu u reketu koju ovi nemaju a otkriće Lajls može da pomogne i protiv Duranta - imaju tu po meni 40% šansi da ih prođu.

eol

pre 6 godina

Odličan je Jokić nema dileme. Ali kad se ostavi po strani da je riječ o prvacima Warriorsima u suštini on je igrao protiv Greena koji je visok 201 cm (Kerr tvrdi 197) i Zaze koji je veteran ali realno nije ni do koljena Jokiću.

Jokić treba da se dokazuje protiv Pelicansa, Knicksa, Heata, Utaha,pa zašto ne i Oklahome Laketsa itd.

Warriorsi igraju sa niskom postavom i naravno da će Jokić to da iskoristi.

veljko

pre 6 godina

marej i lajls igraju za sebe, mozda i vise nego za tim. lajls je poceo timski, ali kad ga je krenulo, posle par utakmica, kao da hoce da se poenima nametne. dok ne dodje milsap, hoce da se pokaze, ali kosarka nije sajam/ izlozba. jokic, heris, plamli su timski igraci. cendler i barton prangijaju oduvek. ok je da poneko bude takav, najbolje jedan u petorci. kad nema jokica, fali taj protok i opcija vise, a onda dodje do izrazaja nedostatak pleja. marej je tipican bek. mogao bi da bude plej, ali mu je ocigledno draza uloga poentera. mudiej je odlicno poceo sezonu, mnogo bolje nego proslu, popravio sut drasticno i onda ga je meloun zakucao na klupu. jokic im je jedini pravi plej, ma kako cudno zvucalo. ernangomes i farid su nepravedno zaboravljeni. realno je denver na nivou prosle polusezone. marej malo napredovao i to je to. mogli bi vise, ali meloun ne koristi pun potencijal. greg bi sa njima bio minimum cetvrti, verovatno i treci.

ja

pre 6 godina

Voriorsi su ih pregazili za 5 minuta u poslednjoj četvrtini. Međutim, da su Nagetsi dobili, moglo bi komotno da se kaže da je Jokić sam dobio šampiona. Bukvalno je sam izneo celu utakmicu na svojim leđima. Grin i Pačulija u nekoliko navrata nisu znali gde se nalaze. Solidna odbrana, raznovrsnost u napadu. Ma, razvalio je!

dačo

pre 6 godina

bravo majstore igre.bar 5 perfektnih asistencija i dobar duel sa grinom.prodao mu je 2fore sa poligona u 3č.26asistencija u zadnja tri meča.čovjek tim.

JPR24

pre 6 godina

Imao ih je 6 prosle sezone, tako da je ovo sedmi a ne prvi.
(Zoran, 09. januar 2018 08:42)
Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov

Where is my sendvič

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....

Kangrga

pre 6 godina

NbgDeki i ekipa će izgristi sami sebe od muke:)
Bravo Jokara, samo cepaj!
Kakav si igrač će se pokazati na kraju sezone kada ti ponude novi ugovor. Mnogi dušebrižnici će proplakati kada shvate o kolikoj cifri se radi!

mviggxy

pre 6 godina

evo, igrao protiv sampiona sveta, da ne kazete da nije igrao na svetskom prvenstvu. ebes nazovi sampionate evrope sveta, ovo je top kosarka.

only fools and...

pre 6 godina

gledao... Jokara odličan, klasa... imao bi još par asistencija da ovi njegovi pogodiše par zicera ispod koša...
sudije malo navlačile za GS, ali ok, očekivano... uglavnom svi komentarišu kako Nagetsi imaju vrlo mlad i perspektivan tim...

Nenad

pre 6 godina

Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)

Milos

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...

Big Ron

pre 6 godina

Konacno pravi Jokara. Moze i mora bolje od 16 poena koliko daje u proseku. Mora malo da poradi na agresivnosti, na ubilackom instiktu.
Stef Kari posle povratka od povrede na MVP nivou.

Miljuško

pre 6 godina

Čitajući ove naslove svakog dana, izgleda da je košarka počela da se igra na tripl dablove a ne na poene kao nekad. Takođe, pobednik je onaj čija ekipa ima više tripl dablova a uskoro će i košarka promeniti naziv u tripl dabl. Toliko je sve postalo izveštačeno igra se za individualnu statistiku pojedinaca i više se ne pominje ko je koga pobedio, ima li ekipa šanse za plej of i kako napreduju igrači već samo puka statistika i famozni tripl dablovi kao da je to najvažnije.

Gde ja živim

pre 6 godina

Samo mu dajte GSW i biće oko tripl dabla stalno. Izgleda da voli da se pravi važan pred njima. Ajde sad još jedno 4-5 ovakvih.

Nenad

pre 6 godina

Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)

ja

pre 6 godina

Voriorsi su ih pregazili za 5 minuta u poslednjoj četvrtini. Međutim, da su Nagetsi dobili, moglo bi komotno da se kaže da je Jokić sam dobio šampiona. Bukvalno je sam izneo celu utakmicu na svojim leđima. Grin i Pačulija u nekoliko navrata nisu znali gde se nalaze. Solidna odbrana, raznovrsnost u napadu. Ma, razvalio je!

Milos

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...

Where is my sendvič

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....

Kangrga

pre 6 godina

NbgDeki i ekipa će izgristi sami sebe od muke:)
Bravo Jokara, samo cepaj!
Kakav si igrač će se pokazati na kraju sezone kada ti ponude novi ugovor. Mnogi dušebrižnici će proplakati kada shvate o kolikoj cifri se radi!

Gde ja živim

pre 6 godina

Samo mu dajte GSW i biće oko tripl dabla stalno. Izgleda da voli da se pravi važan pred njima. Ajde sad još jedno 4-5 ovakvih.

Aca

pre 6 godina

el moze neko da mi kaze, sta je to, tripl-dabl!? 'el se to maze na leba?
(majtimajk, 09. januar 2018 08:23)
Auuuuu brate, fora iz 93 ali bukvalno...Da li misliš da si duhovit ili te slagao neko

Big Ron

pre 6 godina

Konacno pravi Jokara. Moze i mora bolje od 16 poena koliko daje u proseku. Mora malo da poradi na agresivnosti, na ubilackom instiktu.
Stef Kari posle povratka od povrede na MVP nivou.

dačo

pre 6 godina

bravo majstore igre.bar 5 perfektnih asistencija i dobar duel sa grinom.prodao mu je 2fore sa poligona u 3č.26asistencija u zadnja tri meča.čovjek tim.

only fools and...

pre 6 godina

gledao... Jokara odličan, klasa... imao bi još par asistencija da ovi njegovi pogodiše par zicera ispod koša...
sudije malo navlačile za GS, ali ok, očekivano... uglavnom svi komentarišu kako Nagetsi imaju vrlo mlad i perspektivan tim...

mviggxy

pre 6 godina

evo, igrao protiv sampiona sveta, da ne kazete da nije igrao na svetskom prvenstvu. ebes nazovi sampionate evrope sveta, ovo je top kosarka.

Joker

pre 6 godina

Malo je falilo da napravi partiju za anale, ali i ovako je odlicno. Naime, sredinom trece cetvrtine je vec imao 20 poena i falila mu je samo asistencija vec tada za tripl-dabl, ali je bas tada dobio jak udarac u pleksus zbog kojeg je neplanirano otisao na klupu i vratio se tek sredinom cetvrte od kada je samo odradjivao posao. Svaka cast, sve ovo je ostvario protiv najboljeg defanzivca lige Grina, videlo se da je jako motivisan usao u mec, u prva tri minuta vec je bio sutnuo 5 puta, sto mu je u zadnje vreme bio prosek za celo poluvreme.

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican je Jokic ,videli ste da moze mnogo, Problem je sto ce sledecu protiv slabije ekipe malo da bude uspavan, Denver je poceo mnogo da gubi i Pelikani ,Portland ,Klipersi ih sustizu. Dobra ekipa kojoj malo nedostaje da bude vrhunska ,jedan igrac mozda?Slusam komentatora kaze jedna od najmladjih ekipa prosek 23 godine imaju par starijih koji ne ulaze u igru.Zna li neko kada mu istiche ovaj ruki ugovor?

Kangrga

pre 6 godina

@Goran
Jokić nije pripadnik ljudske vrste jer se odazvao pozivu Predsednika Republike, ma kako se on zvao?!
On nije pripadnik ljudske vrste jer možda misli drugačije nego vi i podržava drugačiju političku opciju?
Bravo za vas. Vi ste pravi pripadnik ljudske vrste!

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

izvrnuo je grina ko na basketu, al brate sem one rane na ruci bilo je jos par fleka crvenih, ko da je rukomet igrao

veljko

pre 6 godina

marej i lajls igraju za sebe, mozda i vise nego za tim. lajls je poceo timski, ali kad ga je krenulo, posle par utakmica, kao da hoce da se poenima nametne. dok ne dodje milsap, hoce da se pokaze, ali kosarka nije sajam/ izlozba. jokic, heris, plamli su timski igraci. cendler i barton prangijaju oduvek. ok je da poneko bude takav, najbolje jedan u petorci. kad nema jokica, fali taj protok i opcija vise, a onda dodje do izrazaja nedostatak pleja. marej je tipican bek. mogao bi da bude plej, ali mu je ocigledno draza uloga poentera. mudiej je odlicno poceo sezonu, mnogo bolje nego proslu, popravio sut drasticno i onda ga je meloun zakucao na klupu. jokic im je jedini pravi plej, ma kako cudno zvucalo. ernangomes i farid su nepravedno zaboravljeni. realno je denver na nivou prosle polusezone. marej malo napredovao i to je to. mogli bi vise, ali meloun ne koristi pun potencijal. greg bi sa njima bio minimum cetvrti, verovatno i treci.

Miljuško

pre 6 godina

Čitajući ove naslove svakog dana, izgleda da je košarka počela da se igra na tripl dablove a ne na poene kao nekad. Takođe, pobednik je onaj čija ekipa ima više tripl dablova a uskoro će i košarka promeniti naziv u tripl dabl. Toliko je sve postalo izveštačeno igra se za individualnu statistiku pojedinaca i više se ne pominje ko je koga pobedio, ima li ekipa šanse za plej of i kako napreduju igrači već samo puka statistika i famozni tripl dablovi kao da je to najvažnije.

Kiki

pre 6 godina

@nbgdeki, pitaj se kako je Bjelica u četvrtini juče izgubio 5 lopti, pa onda pokušaj da shvatiš kako centar koji pritom razigrava druge izgubi 6 za celu utakmicu. Ali tvoja ostrašćenost protiv ovog momka samo govori o tebi a ne o njemu.

hmm

pre 6 godina

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.
(Goran, 09. januar 2018 09:43)

Evo,cuo sam se malopre s njim,kaze da ga je mnogo potreslo to sto si rekao,sav drhti i ima teperaturu...jer on zivi za tvoje postovanje...
Briše suze Bendzaminom Frenkilnom i proklinje dan kad je bio na inauguraciji...

lucho

pre 6 godina

Mnogo vrhunskih igraca ima u nba koji nikad u karijeri nisu imali tripl dabl a da ne pricamo o Evroligi gde je to i teze ruku na srce mislim da su samo 2 igraca imala Nikola Vujcic i jos neko, Jokic ima 22 god i vec 6,7 sto je sjajno. Ipak moras biti talenat za asistenciju jer 10 poena i skokova nije neka nauka postici a to malo igraca moze. Jokic je na putu da bude u top 10 igraca lige i njegov ucinak nije samo pusta statistika nego je on stvarno dusa tima,svaka cast majstore.

dzhoni

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...
(Milos, 9. januar 2018 08:34)

zato je u portlandu mnogo bolji jer ima jednog pick n' roll maestra poput lillarda pore sebe...

moralni gmizavac

pre 6 godina

@kangrga

Zasto bi bilo ko plakao sto neki tamo bilmez zaradjuje ovoliko ili onoliko? Nekima je sve dzabe, faca im otkriva. Places li ti koliko zaradjuju Kardasijanke ili Dzastin Biber?

rema

pre 6 godina

Kako je Jokić provozao Grina koji je jedan jačih defanzivaca u ligi...odličan footwork ima. Usput gadja spolja kao bek šuter, skače, asistira...jedan od najbolji visokih dodavača u ligi. Ako ovako nastavi biće ol star sigurno. Denver raste Murray igra odličnu sezonu kao PG, Trey Lyles isto igra dobru košarku...jako dobra ekipa

JPR24

pre 6 godina

Jokić odličan, Denver sasvim solidan. Ovako da igraju vise na strani, ne samo kuci, i mogu se nadati plejofu. I naravno dajte malo Farieda uz Jokića !! Inače, i ovako solidan Denver ipak nije dovoljan protiv GSW, no dobro, to se zna, za GSW je potreno dosta vise.

Vlada

pre 6 godina

@znanjeimanje
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.

Zoki

pre 6 godina

Nema sta vrhunska partija Jokica, ali samo ne volim komentare kad Jokic podbaci propao je, a kad ovako odigra najbolji je. Sustina je da Jokic ove sezone igra sa dosta oscilacija, ima ogroman potencijal samo mu fali ono ‘nesto’ da bude konstantan i pravi Superstar.

Goran

pre 6 godina

Jokic 6 izgubljenih, ostatak ekipe 5.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 9. januar 2018 10:39)

Pa kad covek realno igra pleja, cesto prenosi loptu na protivnicku polovinu, i pokrece akcije sa linije za tri poena.
On je plej u telu centra, trazi se od njega previse u ovom trenutku, a to je da bude ofanzivan, defanzivan, da skace i organizuje napad, trazi se SVE, naravno da ce da gresi kad ima tek 23 napunjene godine.

Inace, ni jednog trenutka mu niko nije prebacio sto gubi lopte, znaci da se od njega trazi i forsira da dalje nastavi da organizuje napade i dodaje lopte ;)

Prosle godine su imali Nelsona kao pravog pleja, vise ga nemaju.

b78

pre 6 godina

Podgoricanin...vas Nikola je imao prvi triple double u karijer pre mesec dana...a sad pravac google da proveris pre nego sto ovo napises

davajdavaj

pre 6 godina

Samo da hoće ovako nešto češće ponavljati, a ne jedan ovakav meč, pa na sljedećem uzme 5 šuteva, pa onda uzme 20 uz očajan procenat, pa onda nema ni minutažu... Previše je skroman, valjalo bi da je malo sebičniji...

petarczv

pre 6 godina

@znanjeimanje 
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.
(Vlada, 09. januar 2018 10:13)

Ovo mu je druga sezona a ne treca a prva sa ovim rosterom...mada se slazem da je krs trener..

proeteria

pre 6 godina

Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)
zar je toliko teško pročitati pola rečenice koju si pokušao da sklopiš?

ja

pre 6 godina

@ (sumska skoljka otrovnica, 09. januar 2018 09:20)

Očigledno da ima bebeću kožu koja lako pomodri. Posle svake utakmice izgleda kao da je puzao po šiblju...

stevan

pre 6 godina

Jokic prosle godine u pobedi protiv gsw-a 17/21/11 ako se tacno secam.
Vrlo rano su u gsw-u skontali ko je Jokic, Grin i Durent pogotovo.

Goran

pre 6 godina

(Podgoricanin, 9. januar 2018 13:24)

Vas Nikola je na svom igrackom maksimumu, 27 godina, Sedma sezona u NBA, 17pts i 9 skokova po utakmici je vise nego odlican rezultat.
I Vucevic je zaista odlican kosarkas.

Nas Nikola je vec sada na 16-10-5, 16pts, 10 skokova i 5 asistencija, Treca sezona, 23 godine.

Kapisko razliku ?!

Goran

pre 6 godina

"Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)
(Nenad, 9. januar 2018 08:39)"

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.

JPR24

pre 6 godina

Imao ih je 6 prosle sezone, tako da je ovo sedmi a ne prvi.
(Zoran, 09. januar 2018 08:42)
Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov

dačo

pre 6 godina

jokic je klasa i tek ce da bude samo povrede teze da ga zaobidju.koliko igrača trenutno ima prosjek 16p 10s 5a.ne mnogo i svi su mega zvijezde i ol star igrači.da ima sad 20p prosjek a ne 16 igrao bi vec ol star i ove god.a tek su mu 22god.

веверица

pre 6 godina

јокић се наложи само против најбољих. то је одлика лузера. заиста. као када неки паћани из аба лиге убацују само звезди и партизану по 15-20 поена, а пре и после их нема.
мора да почне да игра са фул енергијом и концентрацијом сваку утакмицу, а не само у сусрету са туђом величином.

napadaj

pre 6 godina

@ Podgoricanin

10. decembar 2017. godine: "Vucevic recorded his first career triple-double in Saturday's 117-110 loss to the Hawks"


Esi mi dobar?

Walter

pre 6 godina

Jokic uvek dobro odigra protiv woriorsa,ocigledno ga igra protiv najboljih motivise kao i da mu odgovara njihov nacin igre s obzirom da GSW ne obraca previse paznje na odbranu vec vise gledaju kako da nadigraju protivnika na kos vise.Jokicu u sustini najvise neodgovara kada protivnicka ekipa ima izrazito dominatne centre ili kada se pravi posebna taktika za njega sa udvajanjem.

dačo

pre 6 godina

zemunski kej na kraju sezone mu ističe ugovor i bice sasvim realno da potpiše visemilionski ugovor sa tri cifre na 4-5 sezona.bice na slatkim mukama.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Nikola je konstantan, a poneki put kada covek nije raspolozen ne moze da pruzi svoj maksimum. to nema veze sa nekonstantnoscu, vec trenutnim psihickim stanjem koje se odrazava na motoriku tela. Da Nikola ne igra cetiri meca kako treba, a odigra jedan dobro tada bi mogli da pisemo o nekonstantnosti. Ovako i Kari odigra cetiri dobro, pa mu se desi da dva odigra slabije, pa deset odlicno, jedan slabije i tako dalje. Oni su konstantno tu, njihov doprinos je ocigledan, ako ne uvek kroz poene, onda na neki drugi nacin. Nisu samo poeni doprinos. Vama cim neko ne postigne uobicajen broj poena na koji vas je navikao a ima jedanaest skokova i osam asistencija, igrao je dobro u odbrani, nije konstantan. Konstantnost se ne veze samo za broj poena. Ako je vec vezujete samo za taj segment, onda naglasite da nije konstantan kao poenter u smislu redovnog dvocifrenog ucinka. A i to je pod znakom pitanja kada se sagleda citava sezona.

NJ15

pre 6 godina

Ja zaista ne znam sta radi ovaj trener Denvera!? Koliko je njemu dugacka klupa? Gde su Farid, Hernangomez, Dzeferson, Mudijej? Kako ocekuje da mu tim pobedjuje sa tako kratkom klupom. Shvatam ja da je on prepustio svu minutazu Herisu i Mareju kako bi oni mogli jos vise da napreduju, ali ako Denver zeli u plejof potrebna im je duza klupa. Sta ce biti ako se neko od njih dvojice povredi, ne daj Boze? Uzgred, Marej nije za pleja. Dobar je on suter, poenter, neki SG ali za PG nije. Ja ne znam da li on zna sta je pik en rol. Neki put se desi da mnogo siluje. Dok je Nelson bio u ekipi on je znao da odigra zaista dobru akciju sa Jokicem, umeo je i da smiri ekipu. Ovaj Marej samo srlja. Treba njima neki iskusniji plej. Sto se Jokica tice, Meloun treba da ga stavi na peticu, Plamlija da vrati na klupu, a da na cetvorci igra Lajls ili Farid (ako je zdrav). Iskreno, mislim da ce Jokic da zavrsi u Voriorsima, ako mu Denver ne ponudi dobar ugovor. Gledaju i hvale ga oni i previse.

Goran

pre 6 godina

Svaka cast na dobroj utakmici ali Jokic mora da igra mnogo bolje protiv slabijih ekipa i uvede klub u doigravanje. Protiv GSW se ionako igra samo za licni prestiz i nitko ne ocekuje da pobijede.

eol

pre 6 godina

Odličan je Jokić nema dileme. Ali kad se ostavi po strani da je riječ o prvacima Warriorsima u suštini on je igrao protiv Greena koji je visok 201 cm (Kerr tvrdi 197) i Zaze koji je veteran ali realno nije ni do koljena Jokiću.

Jokić treba da se dokazuje protiv Pelicansa, Knicksa, Heata, Utaha,pa zašto ne i Oklahome Laketsa itd.

Warriorsi igraju sa niskom postavom i naravno da će Jokić to da iskoristi.

Zoran

pre 6 godina

@Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)

Da si vest procitao u 8,30 video bi da je pisalo "prvi u NBA ligi". Posle toga su ispravili. Ali, zar je tebi toliko tesko potruditi se da popakujes slova kako treba?

znanje-imanje

pre 6 godina

Nisam gledao ali iznenađen sam što Denver nije dobio. Jednostavno je - Denver iako nije bolji nikako ne leži GSW: a naročito nemaju koga spram Nikole.
Pogled na tabelu me ponovo uverava u jedan ključan momenat. Ranije nije samo to što naj-timovi odmaknu; nego je to što je finiš sezone poguban za npr. sedam timova od kojih 4 ipak upadnu u plej-of. I tako je Zapad težak baš mnogo godina.
Ove godine sve je drugačije. Sada je Istok em nešto bolji - em će tamo biti iscrpljujući kraj sezone. Na Zapadu počev od povređenih Klipersa nadole ozbiljnog tima više nema. (Gde su sad "znalci" što su tipovalina "opasnu" Jutu?) To znači jedno i samo jedno: svih 8 top timova Zapada već može početi da se štedi. Bitno je dočekati play-off zdrav, svež i u formi a mesto 1-8 nema mnogo veze. To odavno nije bilo.
NBA je tako primer kako format takmičenja ima neverovatn uticaj, ovde baš glup, na samo takmičenje. Uz ovaj faktor tek - svi timovi Zapada imaju šansu i to ozbiljnu. Ona 4 sa zvezdama GSW OKL HOU SPU imaju i izraubovanost zvezda. Pogledajte samo kako onaj drugi bek GSW igra sada loše! To najbolje koristi Minesota - jer imaju najboljeg trenera. Sa povratkom Milsapa i Denver može do titule - ali verovatno ne bez Blata ili nekog takvog na klupi... Ako bi bili i osmi oni protiv GSW imaju Plamli Milsap Nikola masu u reketu koju ovi nemaju a otkriće Lajls može da pomogne i protiv Duranta - imaju tu po meni 40% šansi da ih prođu.

Marko

pre 6 godina

Jokicev problem je iskljucivo u glavi. Nisu jedini protivnici u ligi GSW,Kavsi ili Sparsi,on mora da se fokusira na svaki mec pojedinacno,jer dzaba mu ovakva partija sad ako tako ne odigra protiv nekog slabijeg tima i obezbedi pobedu timu. Svedoci smo da ove sezone igra prilicno toplo-hladno,zaocekivati je da posle ove utakmice odigra cetiri,pet u nizu nesto slabije sto se tice kosgeterskog ucinka.

nenad

pre 6 godina

@fosbdifidid
Hvala na ispravci, znam zivim u Severnoj Americi I bio u Oaklandu 4 puta ( na zalost ne na utakmici) ali ako ne kazes SF ljudi ne znaju gde je ,...misle Novi Zeland ....

molim lepo

pre 6 godina

Kakva se ocajna kosarka igra. Niko nikog ne cuva. Green igra centra sa 2.01m.
Bogdan baci loptu onom PF, on tapne dva puta, krene na ulaz, pogodi i asistencija. Bolja i zanimljivija kosarka igra se ispred moje ulice.
Kad Bogdanovic, onako ukocen i sa gradjom koja ne podseca na kosarkasa igra u NBA, onda znate koliko je sati. Kad Jokic onako spor, providan i ocajan u odbrani predstavlja neku dominaciju u NBA, to je znak da je NBA propao.

Вељко

pre 6 godina

Jokić ima neverovatan osećaj za igru,to nije sporno.
Šut? Nekada ide,nekada ne.
Čak se i najboljim šuterima dešava loše veče.
Međutim,meni bodu oči samo izgubljene lopte.
Zaista ih ima previše,pogotovo ako se uzme u obzir da igra na poziciji centra.
Ne mislim samo na sinoćnu utakmicu,već generalno.
Pre par večeri ih je imao čak 10.
Kada bi taj segment u igri mogao da poboljša,bio bi odličan igrač.
Ovako mu stoji velika mrlja.

Podgoricanin

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....
(Where is my sendvič, 09. januar 2018 08:15)
Zanimljivo, aj sad izvadi statistiku za Nikolu Vucevica prije nego krenemo da nabrajamo dalje. Evo nemoras za dvije vec samo za proslu godinu. Samo lazete

ssss

pre 6 godina

koliko tripl dablova imaju porzingis i janis,janis ima dva ovaj niti jedan,klubovi im ne mogu na slabom istoku u plej of dok jokicev denver se borio i prosle godine i ove ce uci,jokic 7 tripl dablova sve se vrti oko njega,i vi i dalje mislite da su ovi bolji igraci od njega jer su tako mediji rekli i imaju prodavanije dresove

Obren Matijevic

pre 6 godina

Jokic igra kako mu trener kaze ..to vidite . Nekad mu da slobodu a nekad trazi da igra po dogovoru. On je u tudjini i tamo je postovan onoliko koliko zasluzuje. On je bio na inaguraciji coveka koga i ja ne volim ali ga je glasao srpski narod . Narod glasa mesiju a negoduje sto njegov narodski izbor ispostuje Jokic. Pogledajte njegovu generaciju u Srbiji i u zivotu i u kosarci pa vidite ko je ko i za kolike ce cifre igrati.Procena je da ce GSW platiti jokaru 300,000,000 za 5 godina ili DN a vi cete se grebati od babe kad primi invalidu.

Miljuško

pre 6 godina

Čitajući ove naslove svakog dana, izgleda da je košarka počela da se igra na tripl dablove a ne na poene kao nekad. Takođe, pobednik je onaj čija ekipa ima više tripl dablova a uskoro će i košarka promeniti naziv u tripl dabl. Toliko je sve postalo izveštačeno igra se za individualnu statistiku pojedinaca i više se ne pominje ko je koga pobedio, ima li ekipa šanse za plej of i kako napreduju igrači već samo puka statistika i famozni tripl dablovi kao da je to najvažnije.

Goran

pre 6 godina

"Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)
(Nenad, 9. januar 2018 08:39)"

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.

Podgoricanin

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....
(Where is my sendvič, 09. januar 2018 08:15)
Zanimljivo, aj sad izvadi statistiku za Nikolu Vucevica prije nego krenemo da nabrajamo dalje. Evo nemoras za dvije vec samo za proslu godinu. Samo lazete

Nenad

pre 6 godina

Joker bio najbolji strelac , skakac i asistent Denvera protiv sampiona lige u utakmici u San Francisku u kojoj su imali sansu I da pobede.
Ali ni to nije dovoljno da zasluzi postovanje koje mu pripada kod " kuce" jer nije hteo da igra nizerazredni sampionat ( jer samo olimpijada I svetsko zaista nesto znace ) pripremajuci se za sezonu koja ce biti idlucujuca u karijeri ( posle ove potpisuje ugovor sa tri cifre u milionima)

веверица

pre 6 godina

јокић се наложи само против најбољих. то је одлика лузера. заиста. као када неки паћани из аба лиге убацују само звезди и партизану по 15-20 поена, а пре и после их нема.
мора да почне да игра са фул енергијом и концентрацијом сваку утакмицу, а не само у сусрету са туђом величином.

molim lepo

pre 6 godina

Kakva se ocajna kosarka igra. Niko nikog ne cuva. Green igra centra sa 2.01m.
Bogdan baci loptu onom PF, on tapne dva puta, krene na ulaz, pogodi i asistencija. Bolja i zanimljivija kosarka igra se ispred moje ulice.
Kad Bogdanovic, onako ukocen i sa gradjom koja ne podseca na kosarkasa igra u NBA, onda znate koliko je sati. Kad Jokic onako spor, providan i ocajan u odbrani predstavlja neku dominaciju u NBA, to je znak da je NBA propao.

znanje-imanje

pre 6 godina

Nisam gledao ali iznenađen sam što Denver nije dobio. Jednostavno je - Denver iako nije bolji nikako ne leži GSW: a naročito nemaju koga spram Nikole.
Pogled na tabelu me ponovo uverava u jedan ključan momenat. Ranije nije samo to što naj-timovi odmaknu; nego je to što je finiš sezone poguban za npr. sedam timova od kojih 4 ipak upadnu u plej-of. I tako je Zapad težak baš mnogo godina.
Ove godine sve je drugačije. Sada je Istok em nešto bolji - em će tamo biti iscrpljujući kraj sezone. Na Zapadu počev od povređenih Klipersa nadole ozbiljnog tima više nema. (Gde su sad "znalci" što su tipovalina "opasnu" Jutu?) To znači jedno i samo jedno: svih 8 top timova Zapada već može početi da se štedi. Bitno je dočekati play-off zdrav, svež i u formi a mesto 1-8 nema mnogo veze. To odavno nije bilo.
NBA je tako primer kako format takmičenja ima neverovatn uticaj, ovde baš glup, na samo takmičenje. Uz ovaj faktor tek - svi timovi Zapada imaju šansu i to ozbiljnu. Ona 4 sa zvezdama GSW OKL HOU SPU imaju i izraubovanost zvezda. Pogledajte samo kako onaj drugi bek GSW igra sada loše! To najbolje koristi Minesota - jer imaju najboljeg trenera. Sa povratkom Milsapa i Denver može do titule - ali verovatno ne bez Blata ili nekog takvog na klupi... Ako bi bili i osmi oni protiv GSW imaju Plamli Milsap Nikola masu u reketu koju ovi nemaju a otkriće Lajls može da pomogne i protiv Duranta - imaju tu po meni 40% šansi da ih prođu.

eol

pre 6 godina

Odličan je Jokić nema dileme. Ali kad se ostavi po strani da je riječ o prvacima Warriorsima u suštini on je igrao protiv Greena koji je visok 201 cm (Kerr tvrdi 197) i Zaze koji je veteran ali realno nije ni do koljena Jokiću.

Jokić treba da se dokazuje protiv Pelicansa, Knicksa, Heata, Utaha,pa zašto ne i Oklahome Laketsa itd.

Warriorsi igraju sa niskom postavom i naravno da će Jokić to da iskoristi.

Вељко

pre 6 godina

Jokić ima neverovatan osećaj za igru,to nije sporno.
Šut? Nekada ide,nekada ne.
Čak se i najboljim šuterima dešava loše veče.
Međutim,meni bodu oči samo izgubljene lopte.
Zaista ih ima previše,pogotovo ako se uzme u obzir da igra na poziciji centra.
Ne mislim samo na sinoćnu utakmicu,već generalno.
Pre par večeri ih je imao čak 10.
Kada bi taj segment u igri mogao da poboljša,bio bi odličan igrač.
Ovako mu stoji velika mrlja.

Kangrga

pre 6 godina

@Goran
Jokić nije pripadnik ljudske vrste jer se odazvao pozivu Predsednika Republike, ma kako se on zvao?!
On nije pripadnik ljudske vrste jer možda misli drugačije nego vi i podržava drugačiju političku opciju?
Bravo za vas. Vi ste pravi pripadnik ljudske vrste!

mviggxy

pre 6 godina

evo, igrao protiv sampiona sveta, da ne kazete da nije igrao na svetskom prvenstvu. ebes nazovi sampionate evrope sveta, ovo je top kosarka.

Vlada

pre 6 godina

@znanjeimanje
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.

hmm

pre 6 godina

Ja mu ne zameram to što nije učestvovao, podržavam ga u tome potpuno, ali inauguraciju mu neću zaboraviti. On za mene više ne postoji kao pripadnik ljudske vrste. Za košarku mu skidam kapu, ali poštovanje od mene ne može da ima.
(Goran, 09. januar 2018 09:43)

Evo,cuo sam se malopre s njim,kaze da ga je mnogo potreslo to sto si rekao,sav drhti i ima teperaturu...jer on zivi za tvoje postovanje...
Briše suze Bendzaminom Frenkilnom i proklinje dan kad je bio na inauguraciji...

Kangrga

pre 6 godina

NbgDeki i ekipa će izgristi sami sebe od muke:)
Bravo Jokara, samo cepaj!
Kakav si igrač će se pokazati na kraju sezone kada ti ponude novi ugovor. Mnogi dušebrižnici će proplakati kada shvate o kolikoj cifri se radi!

Where is my sendvič

pre 6 godina

Jokic ima vise tripl-dablova nego svi NBA centri zajedno u zadnje 2 god.Ima 7 ,Gasol 10 za 17 god u NBA,Antetokumpo 8 ,Divac 8 u celoj karijeri....

Aca

pre 6 godina

el moze neko da mi kaze, sta je to, tripl-dabl!? 'el se to maze na leba?
(majtimajk, 09. januar 2018 08:23)
Auuuuu brate, fora iz 93 ali bukvalno...Da li misliš da si duhovit ili te slagao neko

Marko

pre 6 godina

Jokicev problem je iskljucivo u glavi. Nisu jedini protivnici u ligi GSW,Kavsi ili Sparsi,on mora da se fokusira na svaki mec pojedinacno,jer dzaba mu ovakva partija sad ako tako ne odigra protiv nekog slabijeg tima i obezbedi pobedu timu. Svedoci smo da ove sezone igra prilicno toplo-hladno,zaocekivati je da posle ove utakmice odigra cetiri,pet u nizu nesto slabije sto se tice kosgeterskog ucinka.

ja

pre 6 godina

Voriorsi su ih pregazili za 5 minuta u poslednjoj četvrtini. Međutim, da su Nagetsi dobili, moglo bi komotno da se kaže da je Jokić sam dobio šampiona. Bukvalno je sam izneo celu utakmicu na svojim leđima. Grin i Pačulija u nekoliko navrata nisu znali gde se nalaze. Solidna odbrana, raznovrsnost u napadu. Ma, razvalio je!

Walter

pre 6 godina

Jokic uvek dobro odigra protiv woriorsa,ocigledno ga igra protiv najboljih motivise kao i da mu odgovara njihov nacin igre s obzirom da GSW ne obraca previse paznje na odbranu vec vise gledaju kako da nadigraju protivnika na kos vise.Jokicu u sustini najvise neodgovara kada protivnicka ekipa ima izrazito dominatne centre ili kada se pravi posebna taktika za njega sa udvajanjem.

veljko

pre 6 godina

marej i lajls igraju za sebe, mozda i vise nego za tim. lajls je poceo timski, ali kad ga je krenulo, posle par utakmica, kao da hoce da se poenima nametne. dok ne dodje milsap, hoce da se pokaze, ali kosarka nije sajam/ izlozba. jokic, heris, plamli su timski igraci. cendler i barton prangijaju oduvek. ok je da poneko bude takav, najbolje jedan u petorci. kad nema jokica, fali taj protok i opcija vise, a onda dodje do izrazaja nedostatak pleja. marej je tipican bek. mogao bi da bude plej, ali mu je ocigledno draza uloga poentera. mudiej je odlicno poceo sezonu, mnogo bolje nego proslu, popravio sut drasticno i onda ga je meloun zakucao na klupu. jokic im je jedini pravi plej, ma kako cudno zvucalo. ernangomes i farid su nepravedno zaboravljeni. realno je denver na nivou prosle polusezone. marej malo napredovao i to je to. mogli bi vise, ali meloun ne koristi pun potencijal. greg bi sa njima bio minimum cetvrti, verovatno i treci.

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican je Jokic ,videli ste da moze mnogo, Problem je sto ce sledecu protiv slabije ekipe malo da bude uspavan, Denver je poceo mnogo da gubi i Pelikani ,Portland ,Klipersi ih sustizu. Dobra ekipa kojoj malo nedostaje da bude vrhunska ,jedan igrac mozda?Slusam komentatora kaze jedna od najmladjih ekipa prosek 23 godine imaju par starijih koji ne ulaze u igru.Zna li neko kada mu istiche ovaj ruki ugovor?

JPR24

pre 6 godina

Imao ih je 6 prosle sezone, tako da je ovo sedmi a ne prvi.
(Zoran, 09. januar 2018 08:42)
Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov

rema

pre 6 godina

Kako je Jokić provozao Grina koji je jedan jačih defanzivaca u ligi...odličan footwork ima. Usput gadja spolja kao bek šuter, skače, asistira...jedan od najbolji visokih dodavača u ligi. Ako ovako nastavi biće ol star sigurno. Denver raste Murray igra odličnu sezonu kao PG, Trey Lyles isto igra dobru košarku...jako dobra ekipa

davajdavaj

pre 6 godina

Samo da hoće ovako nešto češće ponavljati, a ne jedan ovakav meč, pa na sljedećem uzme 5 šuteva, pa onda uzme 20 uz očajan procenat, pa onda nema ni minutažu... Previše je skroman, valjalo bi da je malo sebičniji...

Kiki

pre 6 godina

@nbgdeki, pitaj se kako je Bjelica u četvrtini juče izgubio 5 lopti, pa onda pokušaj da shvatiš kako centar koji pritom razigrava druge izgubi 6 za celu utakmicu. Ali tvoja ostrašćenost protiv ovog momka samo govori o tebi a ne o njemu.

Gde ja živim

pre 6 godina

Samo mu dajte GSW i biće oko tripl dabla stalno. Izgleda da voli da se pravi važan pred njima. Ajde sad još jedno 4-5 ovakvih.

NJ15

pre 6 godina

Ja zaista ne znam sta radi ovaj trener Denvera!? Koliko je njemu dugacka klupa? Gde su Farid, Hernangomez, Dzeferson, Mudijej? Kako ocekuje da mu tim pobedjuje sa tako kratkom klupom. Shvatam ja da je on prepustio svu minutazu Herisu i Mareju kako bi oni mogli jos vise da napreduju, ali ako Denver zeli u plejof potrebna im je duza klupa. Sta ce biti ako se neko od njih dvojice povredi, ne daj Boze? Uzgred, Marej nije za pleja. Dobar je on suter, poenter, neki SG ali za PG nije. Ja ne znam da li on zna sta je pik en rol. Neki put se desi da mnogo siluje. Dok je Nelson bio u ekipi on je znao da odigra zaista dobru akciju sa Jokicem, umeo je i da smiri ekipu. Ovaj Marej samo srlja. Treba njima neki iskusniji plej. Sto se Jokica tice, Meloun treba da ga stavi na peticu, Plamlija da vrati na klupu, a da na cetvorci igra Lajls ili Farid (ako je zdrav). Iskreno, mislim da ce Jokic da zavrsi u Voriorsima, ako mu Denver ne ponudi dobar ugovor. Gledaju i hvale ga oni i previse.

only fools and...

pre 6 godina

gledao... Jokara odličan, klasa... imao bi još par asistencija da ovi njegovi pogodiše par zicera ispod koša...
sudije malo navlačile za GS, ali ok, očekivano... uglavnom svi komentarišu kako Nagetsi imaju vrlo mlad i perspektivan tim...

Milos

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...

Goran

pre 6 godina

Svaka cast na dobroj utakmici ali Jokic mora da igra mnogo bolje protiv slabijih ekipa i uvede klub u doigravanje. Protiv GSW se ionako igra samo za licni prestiz i nitko ne ocekuje da pobijede.

proeteria

pre 6 godina

Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)
zar je toliko teško pročitati pola rečenice koju si pokušao da sklopiš?

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

izvrnuo je grina ko na basketu, al brate sem one rane na ruci bilo je jos par fleka crvenih, ko da je rukomet igrao

lucho

pre 6 godina

Mnogo vrhunskih igraca ima u nba koji nikad u karijeri nisu imali tripl dabl a da ne pricamo o Evroligi gde je to i teze ruku na srce mislim da su samo 2 igraca imala Nikola Vujcic i jos neko, Jokic ima 22 god i vec 6,7 sto je sjajno. Ipak moras biti talenat za asistenciju jer 10 poena i skokova nije neka nauka postici a to malo igraca moze. Jokic je na putu da bude u top 10 igraca lige i njegov ucinak nije samo pusta statistika nego je on stvarno dusa tima,svaka cast majstore.

Big Ron

pre 6 godina

Konacno pravi Jokara. Moze i mora bolje od 16 poena koliko daje u proseku. Mora malo da poradi na agresivnosti, na ubilackom instiktu.
Stef Kari posle povratka od povrede na MVP nivou.

dačo

pre 6 godina

bravo majstore igre.bar 5 perfektnih asistencija i dobar duel sa grinom.prodao mu je 2fore sa poligona u 3č.26asistencija u zadnja tri meča.čovjek tim.

Joker

pre 6 godina

Malo je falilo da napravi partiju za anale, ali i ovako je odlicno. Naime, sredinom trece cetvrtine je vec imao 20 poena i falila mu je samo asistencija vec tada za tripl-dabl, ali je bas tada dobio jak udarac u pleksus zbog kojeg je neplanirano otisao na klupu i vratio se tek sredinom cetvrte od kada je samo odradjivao posao. Svaka cast, sve ovo je ostvario protiv najboljeg defanzivca lige Grina, videlo se da je jako motivisan usao u mec, u prva tri minuta vec je bio sutnuo 5 puta, sto mu je u zadnje vreme bio prosek za celo poluvreme.

Goran

pre 6 godina

Jokic 6 izgubljenih, ostatak ekipe 5.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 9. januar 2018 10:39)

Pa kad covek realno igra pleja, cesto prenosi loptu na protivnicku polovinu, i pokrece akcije sa linije za tri poena.
On je plej u telu centra, trazi se od njega previse u ovom trenutku, a to je da bude ofanzivan, defanzivan, da skace i organizuje napad, trazi se SVE, naravno da ce da gresi kad ima tek 23 napunjene godine.

Inace, ni jednog trenutka mu niko nije prebacio sto gubi lopte, znaci da se od njega trazi i forsira da dalje nastavi da organizuje napade i dodaje lopte ;)

Prosle godine su imali Nelsona kao pravog pleja, vise ga nemaju.

dzhoni

pre 6 godina

Konacno Marey da odigra bar jedan pik n roll sa Jokicem..svakom centru treba pley...ne mozes bez pleya da igras..Nurkic u Denveru nije mogao 7 poena na utakmici da prebaci...
(Milos, 9. januar 2018 08:34)

zato je u portlandu mnogo bolji jer ima jednog pick n' roll maestra poput lillarda pore sebe...

JPR24

pre 6 godina

Jokić odličan, Denver sasvim solidan. Ovako da igraju vise na strani, ne samo kuci, i mogu se nadati plejofu. I naravno dajte malo Farieda uz Jokića !! Inače, i ovako solidan Denver ipak nije dovoljan protiv GSW, no dobro, to se zna, za GSW je potreno dosta vise.

moralni gmizavac

pre 6 godina

@kangrga

Zasto bi bilo ko plakao sto neki tamo bilmez zaradjuje ovoliko ili onoliko? Nekima je sve dzabe, faca im otkriva. Places li ti koliko zaradjuju Kardasijanke ili Dzastin Biber?

petarczv

pre 6 godina

@znanjeimanje 
Kažeš Minesota ima dobrog trenera? O čemu ti dečko pričas da je bilo ko drugi na mestu onog Tiboda ili već kako se zove lagano svake god playoff... Sa onakvim igračima već treću god nista ne moze da uradi , luzerska ekipa... Po imenima to 5 team u ligi ko prati NBA zna. Vadi se kao da mu je mlada ekipa ali to ne prolazi više.
(Vlada, 09. januar 2018 10:13)

Ovo mu je druga sezona a ne treca a prva sa ovim rosterom...mada se slazem da je krs trener..

dačo

pre 6 godina

zemunski kej na kraju sezone mu ističe ugovor i bice sasvim realno da potpiše visemilionski ugovor sa tri cifre na 4-5 sezona.bice na slatkim mukama.

b78

pre 6 godina

Podgoricanin...vas Nikola je imao prvi triple double u karijer pre mesec dana...a sad pravac google da proveris pre nego sto ovo napises

Zoki

pre 6 godina

Nema sta vrhunska partija Jokica, ali samo ne volim komentare kad Jokic podbaci propao je, a kad ovako odigra najbolji je. Sustina je da Jokic ove sezone igra sa dosta oscilacija, ima ogroman potencijal samo mu fali ono ‘nesto’ da bude konstantan i pravi Superstar.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Nikola je konstantan, a poneki put kada covek nije raspolozen ne moze da pruzi svoj maksimum. to nema veze sa nekonstantnoscu, vec trenutnim psihickim stanjem koje se odrazava na motoriku tela. Da Nikola ne igra cetiri meca kako treba, a odigra jedan dobro tada bi mogli da pisemo o nekonstantnosti. Ovako i Kari odigra cetiri dobro, pa mu se desi da dva odigra slabije, pa deset odlicno, jedan slabije i tako dalje. Oni su konstantno tu, njihov doprinos je ocigledan, ako ne uvek kroz poene, onda na neki drugi nacin. Nisu samo poeni doprinos. Vama cim neko ne postigne uobicajen broj poena na koji vas je navikao a ima jedanaest skokova i osam asistencija, igrao je dobro u odbrani, nije konstantan. Konstantnost se ne veze samo za broj poena. Ako je vec vezujete samo za taj segment, onda naglasite da nije konstantan kao poenter u smislu redovnog dvocifrenog ucinka. A i to je pod znakom pitanja kada se sagleda citava sezona.

ja

pre 6 godina

@ (sumska skoljka otrovnica, 09. januar 2018 09:20)

Očigledno da ima bebeću kožu koja lako pomodri. Posle svake utakmice izgleda kao da je puzao po šiblju...

dačo

pre 6 godina

jokic je klasa i tek ce da bude samo povrede teze da ga zaobidju.koliko igrača trenutno ima prosjek 16p 10s 5a.ne mnogo i svi su mega zvijezde i ol star igrači.da ima sad 20p prosjek a ne 16 igrao bi vec ol star i ove god.a tek su mu 22god.

napadaj

pre 6 godina

@ Podgoricanin

10. decembar 2017. godine: "Vucevic recorded his first career triple-double in Saturday's 117-110 loss to the Hawks"


Esi mi dobar?

stevan

pre 6 godina

Jokic prosle godine u pobedi protiv gsw-a 17/21/11 ako se tacno secam.
Vrlo rano su u gsw-u skontali ko je Jokic, Grin i Durent pogotovo.

Goran

pre 6 godina

(Podgoricanin, 9. januar 2018 13:24)

Vas Nikola je na svom igrackom maksimumu, 27 godina, Sedma sezona u NBA, 17pts i 9 skokova po utakmici je vise nego odlican rezultat.
I Vucevic je zaista odlican kosarkas.

Nas Nikola je vec sada na 16-10-5, 16pts, 10 skokova i 5 asistencija, Treca sezona, 23 godine.

Kapisko razliku ?!

nenad

pre 6 godina

@fosbdifidid
Hvala na ispravci, znam zivim u Severnoj Americi I bio u Oaklandu 4 puta ( na zalost ne na utakmici) ali ako ne kazes SF ljudi ne znaju gde je ,...misle Novi Zeland ....

Zoran

pre 6 godina

@Prvi, Ove sezone ! Ear je toliko teskot procitati ekst, a ne samo! naslov
(JPR24, 9. januar 2018 08:57)

Da si vest procitao u 8,30 video bi da je pisalo "prvi u NBA ligi". Posle toga su ispravili. Ali, zar je tebi toliko tesko potruditi se da popakujes slova kako treba?

ssss

pre 6 godina

koliko tripl dablova imaju porzingis i janis,janis ima dva ovaj niti jedan,klubovi im ne mogu na slabom istoku u plej of dok jokicev denver se borio i prosle godine i ove ce uci,jokic 7 tripl dablova sve se vrti oko njega,i vi i dalje mislite da su ovi bolji igraci od njega jer su tako mediji rekli i imaju prodavanije dresove

Obren Matijevic

pre 6 godina

Jokic igra kako mu trener kaze ..to vidite . Nekad mu da slobodu a nekad trazi da igra po dogovoru. On je u tudjini i tamo je postovan onoliko koliko zasluzuje. On je bio na inaguraciji coveka koga i ja ne volim ali ga je glasao srpski narod . Narod glasa mesiju a negoduje sto njegov narodski izbor ispostuje Jokic. Pogledajte njegovu generaciju u Srbiji i u zivotu i u kosarci pa vidite ko je ko i za kolike ce cifre igrati.Procena je da ce GSW platiti jokaru 300,000,000 za 5 godina ili DN a vi cete se grebati od babe kad primi invalidu.