Nedelja, 07.01.2018.

22:21

Novi kiks – Real stao u paklu 'Balaidosa'

Fudbaleri Selte i Real Madrida odigrali su nerešeno 2:2 u izuzetno kvalitetnom meču kojim je završen nedeljni program 18. kola La Lige.

Izvor: B92

Novi kiks – Real stao u paklu 'Balaidosa' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

David Jones

pre 6 godina

U Evropi postoje 5 klubova koja su mit, koji su po svojoj slavi i trofejima nedodirljivi za ostale: Real, Bajern, Milan, Liverpul i Ajax.
Ostali su dobri a povremeno i uspešni.

'..., da te mrze a da ti se dive. Sta bi dao za veliku gestu, mesto svoga, tvoj život da žive!'

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@David Jones
Realova tradicija i dostignuća nisu sporna. Štaviše, nekad je tim iz Madrida imao i moje simpatije.
Nestale su onda kada je uprava počela da se ponaša kao primitivna gastarbajterska seljačina ubeđena da gomilom para može da se kupi BAŠ SVE !!
Pre nekih petnaestak godina, ne pitajući šta košta, pokupovali su sve važeće zvezde po Evropi i silom pokušali da sklope supertim koji će sve pobeđivati.
Tako primitivno agresivan i neodmeren gest oslikavao je ogromno nepoštovanje prema igri i igračima, prema rivalima i publici, ljubiteljima sporta.
Takođe je oslikavao očajničku želju establišmenta da režimski klub promoviše u nepobedivog šampiona, pa je Real postao državni projekat i imperativ.
U sličnom maniru su nastavili i kasnije mada manje vulgarno i agresivno.
Zato od srca i iskreno navijam za sve male i siromašne klubove kad igraju protiv alavih, bahatih i osionih bogataša, a posebno kada su "IZ NEPOZNATOG DELA UNIVERZUMA" kao GIRONA, pa neupućeni i naivni streskaju "najbolje na svetu" o ledinu i pomokre se na njihove ambicije da se uključe u borbu za titulu.
Naravno - korida koju nad njima izvode dečaci iz La Masije je poslastica kakvu ne propuštam nikako, a moje uživanje dok ih gledam kako nemoćno i besno penušaju, ržu i njište dok ih majstori iz Barse pune petardama i "šestardama" zaista nema cenu!
I da - tad poželim da ih gledam kako izbezumljeni i zajapureni stoje u toj trofejnoj sali i slikaju se.
Jer im drugo ne preostaje.....

Bojan Todorovic

pre 6 godina

Tri puta sam poslao još jedan komentar kao odgovor onom što hvali Realovu trofejnu salu, ali ga iz meni nepoznatog razloga ni jednom ne objaviše. Pokušaću opet. Vrlo je sličan Vašem po lajt motivu, a ima i par istih rečenica. Ne mislim da smo ni Vi ni ja genije koji ima briljantni dar zaključivanja. Uveren sam da je potreban i dovoljan minimum objektivnosti i nepristrasnosti pa da se vidi ono što je očigledno.
Problem je u tome što su ovakvi mediji potpuno otvoreni za upad svakovrsnih frikova i čudaka, a koji u potpunoj anonimnosti mogu da trabunjaju šta im se prohte.
Mi se onda čudimo kako je moguće da neko bude toliko slep, glup i ne zna ništa ??!! A moguće je. Kao što se iz priloženog vidi - postoji neko ( više njih ) koje mirne duše možemo okarakterisati - slep, glup i ne zna ništa.
Pozdrav !

facts

pre 6 godina

-Navas je 1. golman koji je odbranio penal Aspasu u Primeri (Aspasov ucinak sada je 11/12)!
-Najbolji strelci Selte u Primeri:
104 Hermidita
69 Mauro
68 Vladimir Gudelj
57 Painjo
56 Aspas
55 Mostovoj.
-Zadnji igraci Selte koji su imali 9+ asist u Primeri:
13 Nolito 2014/15
12 Mostovoj 2001/02
9 Sisto 2017/18.
-Najvise datih golova glavom ove sezone u Primeri:
5 Stuani
4 Rodrigo i MAKSI GOMES.
-Maksi Gomes je jedini igrac koji je dao gol i Barsi i Realu u Primeri ove sezone!
ISTORIJA! 1. put u istoriji, nijedan igrac Reala nije dao vise od 4 gola u prvih 17 ligaskih meceva:
4 Isko, BEJL, Asensio i Kristiano
3 Kasemiro
2 autogol, Kros, Benzema i Sebaljos.
-Real je izjednacio najgori istorijski zaostatak za liderom lige (16 bodova) nakon samo 18 kola (isto kao i u 2012/13 kada su na kraju bili 15 bodova iza sampiona Barse, tj. Barsa je imala 100, a Real 85 bodova)!
-Real (4. sa 32 bodova) je jednako udaljen od lidera Barse (48) i od Deportiva (17. sa 16 bodova), a 18., 19. i 20. idu u Segundu sledece sezone!
-Real je izgubio 19 bodova ove sezone (0-5-3 na 8 meceva, tj. 5 od 24). Prosle sezone je Real izgubio 21 bod (0-6-3 na 9 meceva, tj. 6 od 27)!
-Sezone Reala sa najmanje bodova u ligi nakon 17 kola u 21. veku:
29 2005/06
31 2001/02
32 2004/05, 2006/07, 2008/09 i 2017/18.
-Najbolji strelci Primere u 2017:
40 Mesi
26 Suares
20 Aspas.

Pozdrav!

Larra

pre 6 godina

@Bojan Todorovic

Malo grubo receno, ali i istinito....
Ako je neko u stanju da izvali da je CR ,,najkompletniji,, fudbaler ikada,
onda i zasluzuje takav odgovor.
Ja ne kazem da je CR los fudbaler.
On je dobar golgeter,sjajan za golove i treba biti iskren i reci ,da kada uzme loptu U SESNAESTERCU nikome nije svejedno, van njega je bezopasan potpuno.
Ako je to ,,kompletnost,, u igri......onda svaka cast.
Sto se tice tih zlatnih lopti i marketinskog guranja CR, gledajuci Sp. sportske emisije sam shvatila jednu stvar. Ma ko da je na mestu Pereza, isto bi radio i na svaki nacin bi se lobiralo da fudbaler RM uzme zlatnu loptu.
U Sp. je klub RM kao neki drzavni projekat. Oni na taj klub gledaju kao na nesto sto predstavlja drzavu. Na svaki nacin gledaju da preuvelicaju uspehe RM,a da nekako potcene uspehe Barse. Cak i sportski novinari su uzasno pristrasni ( cast izuzecima).
Njima je trebao neko ,od koga ce napraviti super zvezdu,neko ko ce biti protiv teza onome sto ima Barsa, tj. Messiju.
Njihove zelje su se poklapale sa licnim ambicijama CR, dobio i on sta je hteo,dobili su i oni.
Ali u tu bajku ne veruju ni oni realni navijaci RM, kojih ima i te kako.

Igrace on jos i davace golove, posebno u LS .
Tu igra najbolje i daje sebe maksimalno ,jer to donosi induvidualne nagrade,a njega to i zanima,
ali mi se cini da cela ta prica oko njega pocinje lagano da se urusava.

Dimitrije ns

pre 6 godina

Vama izgleda vaznije prvenstvo od lige sampiona?
(pprvi dan skole u Svedskoj, 8. januar 2018 12:09)
A kako mislis da ce igrati ligu sampiona sledece godine ako ovako nastave sa igrom i rezultatima?

Parker

pre 6 godina

@Mica Bugarin

Nisu prijatelju u pitanju kompleksi,nego se ljudi sprdaju s ekipom koja je četvrta u prvenstvu a njihovi tzv. "navijači" su prognozirali da će se prošetati kroz ligu.A tzv. "najbolji igrač na svetu" ne može pravilno da uputi pas.Idi na vesti o transferu Kutinja od pre 2 dana gde Realovci pričaju gluposti o Barsinoj potrošnji i La Masiji pa ćeš videti šta su kompleksi

Rade

pre 6 godina

Ronaldo u losoj formi i real cao, to je sve
(mirijevo, 08. januar 2018 01:23)

Pre bih rekao da je tim u losoj formi a kad je takva stvar Ronaldo nikad nece biti kao Mesi pa sam da povuce ekipu, dok su mu namestali golove na tacnu islo je, sad kad je tim stao penaldo je nevidljiv.

headhunter

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.
(Falcao)

Daleko od toga..Jesu odbranili LS,prvi put posle Milana 80 ih,ali 2016 nisu uzeli ni kup ni prvenstvo,dakle dupla domaca kruna otisla barci,a Real uzeo samo LS,dok su prosle sezone uzeli prvenstvo i LS,dakle bez kupa.Zanimljivo je da Real nikad u istoriji nije uzeo tripletu,dakle 3 najvaznija klupska trofeja ,LS,prvenstvo i kup...(ove ostale kikiriki kupove ne racunam koji su proizvod ovih glavnih trofeja)..a barca recimo ima cak 2 triplete...I kad su bili prvaci evrope,uvek su bili i prvaci Spanije,dakle svih 5 x..sa stilom bili aposlutni prvaci !dok je kod reala to slucaj samo 3x, tj samo 1 u novom dobu...2x uzmali duplu krunu u doba di stefana..i tek prosle sezone su opet to uradili..a neko uzima i triplete...gledajuci ovaj vek,ili cak od 90 ih pa na ovamo,barca je mnogo uspesnija,jer ima duplo vise titula prvaka spanije...plus ,mnogo ,mnogo ponizavanja jos od vremena Romaria i drim tima,pa preko Rivalda,Ronaldinha,a o Mesijevom barci tek ne treba trositi reci..Real je najtrofejniji klub sveta,ja nemam problem to priznati,ali da mi je to bilo vazno,kreno bi navijat za njih,ali nije..vazno mi je sta je mog zivota,a sta je bilo pre ili posle,me ne interesuje,a dok ja pamtim barcu,mnogo ,mnogo uzitka su doneli svim fanovima..i frustraija i kompleksa kastiljanciam :)

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Merenges

Dečače, najkompletniji i najbolji igrač ikad viđen je svakako veliki i neprevaziđeni Pele.
Ti to ne možeš znati jer sa svojih sadašnjih petnaestak godina sigurno nisi bio u prilici da ga gledaš, a obzirom da ti se obrazovanje, vaspitanje i fudbalsko znanje svodi na mobilni i video igrice – nećeš ni saznati.
Posle Pelea su Maradona i Mesi, a onda poduža lista legendi iz Evrope i Južne Amerike.
Tvoje voljeno kasačko grlo ne bi ušlo ni u trideset top igrača u istoriji. Možda četrdeset.

Koliko god ti verovao sugestivnim reklamama koje su i osmišljene za punjenje praznih, sporih i lenjih glava, nesposobnih da pročitaju jednu jedinu knjigu i ovladaju elementarnim znanjima – sve je to samo opsena i marketing. Sve je spremljeno da ga takvi kao ti bez iskustva, znanja, obrazovanja, i sposobnosti procene i ocene kvalitet – progutaju kao ćurke zrnevlje kojim se kljukaju i nastave sa svojim ćurećim životom neopterećene uključivanjem zakržljalog i deficitarnog mozga.
Neminovno ćete – kako vam već vaša priroda nameće – papagajski ponavljati fraze koje su vam u prazne glave utisnuli marketinški magovi.
Naravno – oni vam to ne rade iz mržnje.
Potrebni su im takvi kao ciljna grupa, kao stado koje uzgajaju kako bi sutra od njega ubrali debele prihode dok vam tate kupuju najskuplju opremu jer svi želite da budete novi Ronaldo....

Falcao

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.

dinorg

pre 6 godina

Svako vidi dze sedi problem u Realu....a problem je odbrana ja neznam dal ima gora u laligi...katastrofa i Zidan pravi ogromne greske uprava treba da razmisli o njemu...Covek menja Iska ubacuje kovacica i Bejla a ulazi Asesijo a Real vodi sa 2-1 takve greske je napravijo.Covek misli da je to Morata i Rodrigez kakvu gresku su napravili prodajom ovakvih igraca...Vidite kakvo je trziste za igraca ni do kolena nisu ovim igracima...

David Jones

pre 6 godina

(Bojan Todorović, 7. januar 2018 23:06)

Kula od karata se možda nekada i sruši, ali trofejna sala neće nikada.
Ogromna je, prebogata trofejima i na dobrim temeljima.
Radi svakog dana dana sem nedelje, za OSTALE sportske kolektive i rekreativna društva poseban popust na grupne posete od 20%.
Ovi što nikada nisu dosanjali san mogu da dođi i više puta.
REAL MADRID.
NAJVEĆI I NAJSLAVNIJI KLUB U POZNATOM DELU MLEČNOG PUTA.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.
(Beograd, 07. januar 2018 22:46)

Tu nagradu ne dodeljuje Fifa. Inace.

Mica Bugarin

pre 6 godina

Koje komplekse sa dve titule prvaka evrope je nabio ovaj real sa cr7 na celu, a to se tek vidi po ovolikom broju ljudi koji cekaju kiks najveceg fudbalskog kluba u istoriji

phrm

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu stekao sam utisak da Selta moze da igra sa svim timovima iz najjacih liga na pobedu.Svaka cast za sve sto su pokazali veceras.

neutralni felsh

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".
(Sandzak, 07. januar 2018 23:26)


kako stvari stoje, vece "ponizenje" ih ceka na kraju utakmice ;)

comora

pre 6 godina

(Sandzak, 07. januar 2018 23:26) Vi to najbolje znate kako je kad se postavi :D ajde ne smaraj vise.. 2017 real 5 trofeja,Barca 1 . ajde pozz

Stara kuka

pre 6 godina

@ Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce
(Merenges., 07. januar 2018 23:57)

Real mozda i jeste najbolji klub u istoriji sporta (tu su i Boston Seltiksi,New York Yenkinsi...)ali Ronaldo najkompletniji i najbolji igrac u istoriji fusbala,e to je daleko od istine.I ne,ne kazem da je Mesi bolji,nisam ja klinac od 15 godina da se palim na rasprvau i prekucavanje ispravnih mozgova na relaciji Mesi-Ronaldo.Ko je najbolji ikada...tesko je reci.

boom

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!
(Mister Hajd, 07. januar 2018 22:43)

Penal nad Aspasom koji je sudija svirao je bio. U drugoj situaciji Marselo nije pipnuo Aspasa, tu je Aspas zasluzio zuti za simuliranje. Nije bio faul Kazemira pre prvog gola Reala, nije pipnuo igraca Selte, sve se videlo lepo na ponovljenom snimku. Bejl kod drugog gola nije bio u ofsajdu, jer je leva noga Uga Malja bila bliza golu od Bejla, I ovo se lepo videlo na ponovljenom snimku. Ne vidim poentu da lazes kada je sve lepo prikazano ponovo I sve se jasno videlo

brmbota

pre 6 godina

Ako Zidan ne dobije otkaz secem sebi ruku, Real je to sa Perezom na celu, da je osvojio 16 LS u nizu posle ovako jadne sezone otkaz je neminovan. Puno srece legendo na novom poslu !!!

Hvalaaa

pre 6 godina

Hvala boze , hvala isuse ali ne zato sto je real odigrao 2:2 ili zato sto su izgubili nova dva boda, vec zato sto se to desilo na BOZIC.

The Specifican One

pre 6 godina

Real ako bude odigrao nerešeno na Mestalji, za pola ovog prvenstva ispustiće isti broj bodova kao čitavo prošlo.

Izgleda da će Kutinjo dobiti ligašku medalju vrlo brzo nakon svog debija. :D

Bojan Todorović

pre 6 godina

Pa sad kad bih počeo da opisujem koliko mi je drago kad umišljeni, arogantni, bahati, i razmaženi tresnu g...com o ledinu, pasu travu i bauljaju po prašini onako kako zaslužuju - trajalo bi predugo.
Da li su STVARNO mislili da će neka ludačka sreća, pokloni od sudija, neverovatni sticaj okolnosti dostojan Forest Gampa da ih prati i treću godinu za redom?
To bi stvarno bilo za Ginisa. Nadam se da je ovo samo početak i da će se kula od karata stropoštati uz tresak.
A glupi lipicaner se pokazuje u pravom svetlu: Rupčaga, krater, provalija, ambis, nula, dupla nula, beskorisni i bezvredni pozer, bez talenta i mrvice mašte, bez fudbalskog znanja i osećaja, nedostojan da ga iko pomene u istoj rečenici sa pravim majstorima. Zlatna lopta.....njemu....pa uvreda za fudbal....

atlet1c0m

pre 6 godina

Атлетико осваја Лигу. Оманули су у ЛШ и мора се нешто у Шпанији узети. Одбрана им је и до сад уз Барсину најбоље функционисала фалили су голови, а сад су дошли Кошта и Витоло да то покрију

Sandzak

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Golman Reala izlazi 3 metra pre vremena i brani penal. Sudije zmure.
(Marko, 07. januar 2018 23:23)
Ti si ocigl poceo da pratis fudbal veceras. Svaki golman izadje ranije i krece se po liniji, to staro pravilo vise ne vazi. Znaci prosuo si se ko riza.

presheva

pre 6 godina

@sandzak

pa to ponizenje Koridora vec prezivela barca.. Al dobro za real jes ponizenje jel nije u rangu barce koja kad uradi Koridor isto kao kad bi celta eibar il tako neka druga ekipa a Real da uradi to jes ponizenje jel je Real

hh

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1. 
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.
(Realno, 07. januar 2018 23:50)

Ovo je signal da njima treba remont kompletnog tima

Merenges.

pre 6 godina

Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)
Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce

Realno

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1.
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.

Parker

pre 6 godina

Barselona je dvaput remizirala s njima ove sezone.Doduše prvi put im je poništen regularan pogodak a drugi put su igrali bez 6 standardnih igrača.Ipak,Selta je uvek nezgodna i remi sa Seltom ne bi trebao da bude kiks.Real se polako oprašta od šampionske titule.

soni

pre 6 godina

Tuzno je sto je u modernom fudbalu toliko novca i marketinga, mislim da ce svako objektivno reci, da ono sto Ronaldo igra jednostavno nije vise za prvih 11, ali zbog marketinga i obrta novca on mora da igra svih 90 svaku..
Nadavace se on do kraja golova, ali to ce biti samo tap-in i penali, prosto receno sminka obicna, nekad najbolji igrac na svetu( u Mancesteru), polako je postajao u Realu ovo sto je danas, hodajuca reklama koja po igri nema mesta ni u Selti a kamoli Realu...

brano budisic

pre 6 godina

Jel igrao najbolji od najboljih? Vrati zlatnu loptu ako znas za cast i postenje, imas mu... i karaktera. Pokloni se bogu ocu ove igre i kazi, ono sto svi koji znaju sta je igra zvana fudbal, Leo care najbolji si. -16 u Madridu, mraz teski ... bice jos veci...

Beograd

pre 6 godina

-16 Mnogo hladno u Madridu. A cela Evropa u plusu. Zabrinjavajuce nema sta. Ova sezona ide u pravcu one kad je pokojni Viljanova u jednom momentu bezao Murinju citavih 18 bodova u januaru. Jos da dodam da ovi simpatizeri Ronalda mogu da se pomire i da napokon svate da lik ne pravi razliku niti utice na igru Reala. Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.

Kendra Lust

pre 6 godina

Nisu normalni, tek tako prodati Rodrigesa i Moratu nije nikako normalno.

Na to dodajmo hronicno povredjenog Bejla, nemotivisanog Benzemu, vec pomalo ispusenu mustiklu Ramosa, nedorasle zadatku Asensija, Kovacica i Vaskeza, i dodjemo do ovakvog Reala !!

Potpuno neozbiljan prelazni rok Reala, potpuno neverovatno da nisu nikog doveli.

Mister Hajd

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!

alen

pre 6 godina

U cetvrtak se realovci smiju navijacima Barce kako je Barca remizirala sa celtom,a stvar je u tome sto je Barca igrala sa drugom postavom,a real sa prvim sastavom,hahhahahahahahahhahahah

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

Ronaldo, ocena 6.8, ocajan celu utakmicu; Bejl 8.5, sjajno igrao; Isko 7.8, isto sjajno igrao. Zidan izvodi njih, Ronaldo ostaje da unistava utakmicu i sanse za real i real ne pobedjuje... Mislim, sjajan je Ronaldo fudbaler, to stoji, ali trenutno je u ocajnoj formi vec duze vreme. Niko ne treba da bude nezamenjiv. Svaka cast Selti. Barsi redovno uzimaju bodove. Sad i Realu.

Caw

pre 6 godina

Zidane napolje ( nema ideje, nije sposoban da promeni dinamiku, nadje rešenje)
Nabedjene zvezde napolje : Ronaldo i Benzema ( napadači koji ne postižu golove već duže vreme i ne doprinose igri )
Promene u odbrani ( Trebaju dva pojačanja)
Poverenje u mlade igrače ( Sezona je skoro pa već sigurno propala, pustiti mlade da pokušaju da se izbore za mesto i budu oslonac za budućnost pre svega u sredini. A to očigledno Zidane ne radi tako da se vraćamo na prvu tačku i njegov otkaz)

takkar

pre 6 godina

Uh kakva tekma!Stvarno su kidali i gosti i domacini,ali ipak ostao je utisak da je Real imao pobedu.Igrali su sasvim pristojno,cak iznad proseka svoje dobre igre.Drago mi je sto je Real igrao dobro to je sada jako bitno,jer pazite,Realu je sad svaka ali bukvalno svaka utakmica‘’malo finale’’nemaju prava na kiks,a vcrs su recimo kiknuli,mada gostovanje Selti je pretesko .Stvarno imaju sistem imaju igru,onaj Aspas izmisljen igrac, tj. igracina.Ne samo on,na svakoj poziciji imaju kvalitetne igrace,imaju i klupu solidnu.Na kraju krajeva Selta je i Barsu necu reci nadigraala ali mogli su ih dobiiti na Kampu.Mozda ce kuci uspeti.Kasemiro je najbolji igrac Reala ne samo veceras nego ko zna po koji put vec.Neverovatan je.Ronaldo solidan vcrs,mada nije imao neke prilike.Povratak Bejla predobra vest za Real,nema on neku sad tehniku,ali brate zna da povuce zna da sutne,sasvim dovoljno da bude razbijac kao sto jeste.Realu treba malo i srece, koliko ih je pratila poslednje 2 godine sad im se vraca malo,ali dobro sta je tu je. Konkurentni su u LS jos uvek, videcemo. Secam se sezone 2014/2015,kada je Barsa bukvalno bila precrtana u svim takmicenjima,igrali ocajno na startu sezone,ma uzas blagi. Bukvalno su poceli da igraju svoju igru negde polovinom marta,i za 2 ipo meseca uzeli LS,La ligu i Kup kralja.Sve su to zveri od timova,samo prorade odjednom,ali Real je prosle sezone odigrao kao iz snova,Barsa ''ocajno'' i samo 3 poena manje od Reala.Dakle,zveri nikad ne spavaju.

Bojan Todorović

pre 6 godina

Pa sad kad bih počeo da opisujem koliko mi je drago kad umišljeni, arogantni, bahati, i razmaženi tresnu g...com o ledinu, pasu travu i bauljaju po prašini onako kako zaslužuju - trajalo bi predugo.
Da li su STVARNO mislili da će neka ludačka sreća, pokloni od sudija, neverovatni sticaj okolnosti dostojan Forest Gampa da ih prati i treću godinu za redom?
To bi stvarno bilo za Ginisa. Nadam se da je ovo samo početak i da će se kula od karata stropoštati uz tresak.
A glupi lipicaner se pokazuje u pravom svetlu: Rupčaga, krater, provalija, ambis, nula, dupla nula, beskorisni i bezvredni pozer, bez talenta i mrvice mašte, bez fudbalskog znanja i osećaja, nedostojan da ga iko pomene u istoj rečenici sa pravim majstorima. Zlatna lopta.....njemu....pa uvreda za fudbal....

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

Ronaldo, ocena 6.8, ocajan celu utakmicu; Bejl 8.5, sjajno igrao; Isko 7.8, isto sjajno igrao. Zidan izvodi njih, Ronaldo ostaje da unistava utakmicu i sanse za real i real ne pobedjuje... Mislim, sjajan je Ronaldo fudbaler, to stoji, ali trenutno je u ocajnoj formi vec duze vreme. Niko ne treba da bude nezamenjiv. Svaka cast Selti. Barsi redovno uzimaju bodove. Sad i Realu.

alen

pre 6 godina

U cetvrtak se realovci smiju navijacima Barce kako je Barca remizirala sa celtom,a stvar je u tome sto je Barca igrala sa drugom postavom,a real sa prvim sastavom,hahhahahahahahahhahahah

soni

pre 6 godina

Tuzno je sto je u modernom fudbalu toliko novca i marketinga, mislim da ce svako objektivno reci, da ono sto Ronaldo igra jednostavno nije vise za prvih 11, ali zbog marketinga i obrta novca on mora da igra svih 90 svaku..
Nadavace se on do kraja golova, ali to ce biti samo tap-in i penali, prosto receno sminka obicna, nekad najbolji igrac na svetu( u Mancesteru), polako je postajao u Realu ovo sto je danas, hodajuca reklama koja po igri nema mesta ni u Selti a kamoli Realu...

Beograd

pre 6 godina

-16 Mnogo hladno u Madridu. A cela Evropa u plusu. Zabrinjavajuce nema sta. Ova sezona ide u pravcu one kad je pokojni Viljanova u jednom momentu bezao Murinju citavih 18 bodova u januaru. Jos da dodam da ovi simpatizeri Ronalda mogu da se pomire i da napokon svate da lik ne pravi razliku niti utice na igru Reala. Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.

Sandzak

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".

The Specifican One

pre 6 godina

Real ako bude odigrao nerešeno na Mestalji, za pola ovog prvenstva ispustiće isti broj bodova kao čitavo prošlo.

Izgleda da će Kutinjo dobiti ligašku medalju vrlo brzo nakon svog debija. :D

brmbota

pre 6 godina

Ako Zidan ne dobije otkaz secem sebi ruku, Real je to sa Perezom na celu, da je osvojio 16 LS u nizu posle ovako jadne sezone otkaz je neminovan. Puno srece legendo na novom poslu !!!

brano budisic

pre 6 godina

Jel igrao najbolji od najboljih? Vrati zlatnu loptu ako znas za cast i postenje, imas mu... i karaktera. Pokloni se bogu ocu ove igre i kazi, ono sto svi koji znaju sta je igra zvana fudbal, Leo care najbolji si. -16 u Madridu, mraz teski ... bice jos veci...

Kendra Lust

pre 6 godina

Nisu normalni, tek tako prodati Rodrigesa i Moratu nije nikako normalno.

Na to dodajmo hronicno povredjenog Bejla, nemotivisanog Benzemu, vec pomalo ispusenu mustiklu Ramosa, nedorasle zadatku Asensija, Kovacica i Vaskeza, i dodjemo do ovakvog Reala !!

Potpuno neozbiljan prelazni rok Reala, potpuno neverovatno da nisu nikog doveli.

Mister Hajd

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!

Parker

pre 6 godina

Barselona je dvaput remizirala s njima ove sezone.Doduše prvi put im je poništen regularan pogodak a drugi put su igrali bez 6 standardnih igrača.Ipak,Selta je uvek nezgodna i remi sa Seltom ne bi trebao da bude kiks.Real se polako oprašta od šampionske titule.

hh

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1. 
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.
(Realno, 07. januar 2018 23:50)

Ovo je signal da njima treba remont kompletnog tima

Caw

pre 6 godina

Zidane napolje ( nema ideje, nije sposoban da promeni dinamiku, nadje rešenje)
Nabedjene zvezde napolje : Ronaldo i Benzema ( napadači koji ne postižu golove već duže vreme i ne doprinose igri )
Promene u odbrani ( Trebaju dva pojačanja)
Poverenje u mlade igrače ( Sezona je skoro pa već sigurno propala, pustiti mlade da pokušaju da se izbore za mesto i budu oslonac za budućnost pre svega u sredini. A to očigledno Zidane ne radi tako da se vraćamo na prvu tačku i njegov otkaz)

Hvalaaa

pre 6 godina

Hvala boze , hvala isuse ali ne zato sto je real odigrao 2:2 ili zato sto su izgubili nova dva boda, vec zato sto se to desilo na BOZIC.

neutralni felsh

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".
(Sandzak, 07. januar 2018 23:26)


kako stvari stoje, vece "ponizenje" ih ceka na kraju utakmice ;)

takkar

pre 6 godina

Uh kakva tekma!Stvarno su kidali i gosti i domacini,ali ipak ostao je utisak da je Real imao pobedu.Igrali su sasvim pristojno,cak iznad proseka svoje dobre igre.Drago mi je sto je Real igrao dobro to je sada jako bitno,jer pazite,Realu je sad svaka ali bukvalno svaka utakmica‘’malo finale’’nemaju prava na kiks,a vcrs su recimo kiknuli,mada gostovanje Selti je pretesko .Stvarno imaju sistem imaju igru,onaj Aspas izmisljen igrac, tj. igracina.Ne samo on,na svakoj poziciji imaju kvalitetne igrace,imaju i klupu solidnu.Na kraju krajeva Selta je i Barsu necu reci nadigraala ali mogli su ih dobiiti na Kampu.Mozda ce kuci uspeti.Kasemiro je najbolji igrac Reala ne samo veceras nego ko zna po koji put vec.Neverovatan je.Ronaldo solidan vcrs,mada nije imao neke prilike.Povratak Bejla predobra vest za Real,nema on neku sad tehniku,ali brate zna da povuce zna da sutne,sasvim dovoljno da bude razbijac kao sto jeste.Realu treba malo i srece, koliko ih je pratila poslednje 2 godine sad im se vraca malo,ali dobro sta je tu je. Konkurentni su u LS jos uvek, videcemo. Secam se sezone 2014/2015,kada je Barsa bukvalno bila precrtana u svim takmicenjima,igrali ocajno na startu sezone,ma uzas blagi. Bukvalno su poceli da igraju svoju igru negde polovinom marta,i za 2 ipo meseca uzeli LS,La ligu i Kup kralja.Sve su to zveri od timova,samo prorade odjednom,ali Real je prosle sezone odigrao kao iz snova,Barsa ''ocajno'' i samo 3 poena manje od Reala.Dakle,zveri nikad ne spavaju.

Rade

pre 6 godina

Ronaldo u losoj formi i real cao, to je sve
(mirijevo, 08. januar 2018 01:23)

Pre bih rekao da je tim u losoj formi a kad je takva stvar Ronaldo nikad nece biti kao Mesi pa sam da povuce ekipu, dok su mu namestali golove na tacnu islo je, sad kad je tim stao penaldo je nevidljiv.

phrm

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu stekao sam utisak da Selta moze da igra sa svim timovima iz najjacih liga na pobedu.Svaka cast za sve sto su pokazali veceras.

atlet1c0m

pre 6 godina

Атлетико осваја Лигу. Оманули су у ЛШ и мора се нешто у Шпанији узети. Одбрана им је и до сад уз Барсину најбоље функционисала фалили су голови, а сад су дошли Кошта и Витоло да то покрију

Parker

pre 6 godina

@Mica Bugarin

Nisu prijatelju u pitanju kompleksi,nego se ljudi sprdaju s ekipom koja je četvrta u prvenstvu a njihovi tzv. "navijači" su prognozirali da će se prošetati kroz ligu.A tzv. "najbolji igrač na svetu" ne može pravilno da uputi pas.Idi na vesti o transferu Kutinja od pre 2 dana gde Realovci pričaju gluposti o Barsinoj potrošnji i La Masiji pa ćeš videti šta su kompleksi

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Merenges

Dečače, najkompletniji i najbolji igrač ikad viđen je svakako veliki i neprevaziđeni Pele.
Ti to ne možeš znati jer sa svojih sadašnjih petnaestak godina sigurno nisi bio u prilici da ga gledaš, a obzirom da ti se obrazovanje, vaspitanje i fudbalsko znanje svodi na mobilni i video igrice – nećeš ni saznati.
Posle Pelea su Maradona i Mesi, a onda poduža lista legendi iz Evrope i Južne Amerike.
Tvoje voljeno kasačko grlo ne bi ušlo ni u trideset top igrača u istoriji. Možda četrdeset.

Koliko god ti verovao sugestivnim reklamama koje su i osmišljene za punjenje praznih, sporih i lenjih glava, nesposobnih da pročitaju jednu jedinu knjigu i ovladaju elementarnim znanjima – sve je to samo opsena i marketing. Sve je spremljeno da ga takvi kao ti bez iskustva, znanja, obrazovanja, i sposobnosti procene i ocene kvalitet – progutaju kao ćurke zrnevlje kojim se kljukaju i nastave sa svojim ćurećim životom neopterećene uključivanjem zakržljalog i deficitarnog mozga.
Neminovno ćete – kako vam već vaša priroda nameće – papagajski ponavljati fraze koje su vam u prazne glave utisnuli marketinški magovi.
Naravno – oni vam to ne rade iz mržnje.
Potrebni su im takvi kao ciljna grupa, kao stado koje uzgajaju kako bi sutra od njega ubrali debele prihode dok vam tate kupuju najskuplju opremu jer svi želite da budete novi Ronaldo....

headhunter

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.
(Falcao)

Daleko od toga..Jesu odbranili LS,prvi put posle Milana 80 ih,ali 2016 nisu uzeli ni kup ni prvenstvo,dakle dupla domaca kruna otisla barci,a Real uzeo samo LS,dok su prosle sezone uzeli prvenstvo i LS,dakle bez kupa.Zanimljivo je da Real nikad u istoriji nije uzeo tripletu,dakle 3 najvaznija klupska trofeja ,LS,prvenstvo i kup...(ove ostale kikiriki kupove ne racunam koji su proizvod ovih glavnih trofeja)..a barca recimo ima cak 2 triplete...I kad su bili prvaci evrope,uvek su bili i prvaci Spanije,dakle svih 5 x..sa stilom bili aposlutni prvaci !dok je kod reala to slucaj samo 3x, tj samo 1 u novom dobu...2x uzmali duplu krunu u doba di stefana..i tek prosle sezone su opet to uradili..a neko uzima i triplete...gledajuci ovaj vek,ili cak od 90 ih pa na ovamo,barca je mnogo uspesnija,jer ima duplo vise titula prvaka spanije...plus ,mnogo ,mnogo ponizavanja jos od vremena Romaria i drim tima,pa preko Rivalda,Ronaldinha,a o Mesijevom barci tek ne treba trositi reci..Real je najtrofejniji klub sveta,ja nemam problem to priznati,ali da mi je to bilo vazno,kreno bi navijat za njih,ali nije..vazno mi je sta je mog zivota,a sta je bilo pre ili posle,me ne interesuje,a dok ja pamtim barcu,mnogo ,mnogo uzitka su doneli svim fanovima..i frustraija i kompleksa kastiljanciam :)

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Golman Reala izlazi 3 metra pre vremena i brani penal. Sudije zmure.
(Marko, 07. januar 2018 23:23)
Ti si ocigl poceo da pratis fudbal veceras. Svaki golman izadje ranije i krece se po liniji, to staro pravilo vise ne vazi. Znaci prosuo si se ko riza.

Merenges.

pre 6 godina

Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)
Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce

boom

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!
(Mister Hajd, 07. januar 2018 22:43)

Penal nad Aspasom koji je sudija svirao je bio. U drugoj situaciji Marselo nije pipnuo Aspasa, tu je Aspas zasluzio zuti za simuliranje. Nije bio faul Kazemira pre prvog gola Reala, nije pipnuo igraca Selte, sve se videlo lepo na ponovljenom snimku. Bejl kod drugog gola nije bio u ofsajdu, jer je leva noga Uga Malja bila bliza golu od Bejla, I ovo se lepo videlo na ponovljenom snimku. Ne vidim poentu da lazes kada je sve lepo prikazano ponovo I sve se jasno videlo

dinorg

pre 6 godina

Svako vidi dze sedi problem u Realu....a problem je odbrana ja neznam dal ima gora u laligi...katastrofa i Zidan pravi ogromne greske uprava treba da razmisli o njemu...Covek menja Iska ubacuje kovacica i Bejla a ulazi Asesijo a Real vodi sa 2-1 takve greske je napravijo.Covek misli da je to Morata i Rodrigez kakvu gresku su napravili prodajom ovakvih igraca...Vidite kakvo je trziste za igraca ni do kolena nisu ovim igracima...

Stara kuka

pre 6 godina

@ Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce
(Merenges., 07. januar 2018 23:57)

Real mozda i jeste najbolji klub u istoriji sporta (tu su i Boston Seltiksi,New York Yenkinsi...)ali Ronaldo najkompletniji i najbolji igrac u istoriji fusbala,e to je daleko od istine.I ne,ne kazem da je Mesi bolji,nisam ja klinac od 15 godina da se palim na rasprvau i prekucavanje ispravnih mozgova na relaciji Mesi-Ronaldo.Ko je najbolji ikada...tesko je reci.

Falcao

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.

facts

pre 6 godina

-Navas je 1. golman koji je odbranio penal Aspasu u Primeri (Aspasov ucinak sada je 11/12)!
-Najbolji strelci Selte u Primeri:
104 Hermidita
69 Mauro
68 Vladimir Gudelj
57 Painjo
56 Aspas
55 Mostovoj.
-Zadnji igraci Selte koji su imali 9+ asist u Primeri:
13 Nolito 2014/15
12 Mostovoj 2001/02
9 Sisto 2017/18.
-Najvise datih golova glavom ove sezone u Primeri:
5 Stuani
4 Rodrigo i MAKSI GOMES.
-Maksi Gomes je jedini igrac koji je dao gol i Barsi i Realu u Primeri ove sezone!
ISTORIJA! 1. put u istoriji, nijedan igrac Reala nije dao vise od 4 gola u prvih 17 ligaskih meceva:
4 Isko, BEJL, Asensio i Kristiano
3 Kasemiro
2 autogol, Kros, Benzema i Sebaljos.
-Real je izjednacio najgori istorijski zaostatak za liderom lige (16 bodova) nakon samo 18 kola (isto kao i u 2012/13 kada su na kraju bili 15 bodova iza sampiona Barse, tj. Barsa je imala 100, a Real 85 bodova)!
-Real (4. sa 32 bodova) je jednako udaljen od lidera Barse (48) i od Deportiva (17. sa 16 bodova), a 18., 19. i 20. idu u Segundu sledece sezone!
-Real je izgubio 19 bodova ove sezone (0-5-3 na 8 meceva, tj. 5 od 24). Prosle sezone je Real izgubio 21 bod (0-6-3 na 9 meceva, tj. 6 od 27)!
-Sezone Reala sa najmanje bodova u ligi nakon 17 kola u 21. veku:
29 2005/06
31 2001/02
32 2004/05, 2006/07, 2008/09 i 2017/18.
-Najbolji strelci Primere u 2017:
40 Mesi
26 Suares
20 Aspas.

Pozdrav!

Realno

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1.
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.

David Jones

pre 6 godina

(Bojan Todorović, 7. januar 2018 23:06)

Kula od karata se možda nekada i sruši, ali trofejna sala neće nikada.
Ogromna je, prebogata trofejima i na dobrim temeljima.
Radi svakog dana dana sem nedelje, za OSTALE sportske kolektive i rekreativna društva poseban popust na grupne posete od 20%.
Ovi što nikada nisu dosanjali san mogu da dođi i više puta.
REAL MADRID.
NAJVEĆI I NAJSLAVNIJI KLUB U POZNATOM DELU MLEČNOG PUTA.

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@David Jones
Realova tradicija i dostignuća nisu sporna. Štaviše, nekad je tim iz Madrida imao i moje simpatije.
Nestale su onda kada je uprava počela da se ponaša kao primitivna gastarbajterska seljačina ubeđena da gomilom para može da se kupi BAŠ SVE !!
Pre nekih petnaestak godina, ne pitajući šta košta, pokupovali su sve važeće zvezde po Evropi i silom pokušali da sklope supertim koji će sve pobeđivati.
Tako primitivno agresivan i neodmeren gest oslikavao je ogromno nepoštovanje prema igri i igračima, prema rivalima i publici, ljubiteljima sporta.
Takođe je oslikavao očajničku želju establišmenta da režimski klub promoviše u nepobedivog šampiona, pa je Real postao državni projekat i imperativ.
U sličnom maniru su nastavili i kasnije mada manje vulgarno i agresivno.
Zato od srca i iskreno navijam za sve male i siromašne klubove kad igraju protiv alavih, bahatih i osionih bogataša, a posebno kada su "IZ NEPOZNATOG DELA UNIVERZUMA" kao GIRONA, pa neupućeni i naivni streskaju "najbolje na svetu" o ledinu i pomokre se na njihove ambicije da se uključe u borbu za titulu.
Naravno - korida koju nad njima izvode dečaci iz La Masije je poslastica kakvu ne propuštam nikako, a moje uživanje dok ih gledam kako nemoćno i besno penušaju, ržu i njište dok ih majstori iz Barse pune petardama i "šestardama" zaista nema cenu!
I da - tad poželim da ih gledam kako izbezumljeni i zajapureni stoje u toj trofejnoj sali i slikaju se.
Jer im drugo ne preostaje.....

Larra

pre 6 godina

@Bojan Todorovic

Malo grubo receno, ali i istinito....
Ako je neko u stanju da izvali da je CR ,,najkompletniji,, fudbaler ikada,
onda i zasluzuje takav odgovor.
Ja ne kazem da je CR los fudbaler.
On je dobar golgeter,sjajan za golove i treba biti iskren i reci ,da kada uzme loptu U SESNAESTERCU nikome nije svejedno, van njega je bezopasan potpuno.
Ako je to ,,kompletnost,, u igri......onda svaka cast.
Sto se tice tih zlatnih lopti i marketinskog guranja CR, gledajuci Sp. sportske emisije sam shvatila jednu stvar. Ma ko da je na mestu Pereza, isto bi radio i na svaki nacin bi se lobiralo da fudbaler RM uzme zlatnu loptu.
U Sp. je klub RM kao neki drzavni projekat. Oni na taj klub gledaju kao na nesto sto predstavlja drzavu. Na svaki nacin gledaju da preuvelicaju uspehe RM,a da nekako potcene uspehe Barse. Cak i sportski novinari su uzasno pristrasni ( cast izuzecima).
Njima je trebao neko ,od koga ce napraviti super zvezdu,neko ko ce biti protiv teza onome sto ima Barsa, tj. Messiju.
Njihove zelje su se poklapale sa licnim ambicijama CR, dobio i on sta je hteo,dobili su i oni.
Ali u tu bajku ne veruju ni oni realni navijaci RM, kojih ima i te kako.

Igrace on jos i davace golove, posebno u LS .
Tu igra najbolje i daje sebe maksimalno ,jer to donosi induvidualne nagrade,a njega to i zanima,
ali mi se cini da cela ta prica oko njega pocinje lagano da se urusava.

Dimitrije ns

pre 6 godina

Vama izgleda vaznije prvenstvo od lige sampiona?
(pprvi dan skole u Svedskoj, 8. januar 2018 12:09)
A kako mislis da ce igrati ligu sampiona sledece godine ako ovako nastave sa igrom i rezultatima?

presheva

pre 6 godina

@sandzak

pa to ponizenje Koridora vec prezivela barca.. Al dobro za real jes ponizenje jel nije u rangu barce koja kad uradi Koridor isto kao kad bi celta eibar il tako neka druga ekipa a Real da uradi to jes ponizenje jel je Real

Bojan Todorovic

pre 6 godina

Tri puta sam poslao još jedan komentar kao odgovor onom što hvali Realovu trofejnu salu, ali ga iz meni nepoznatog razloga ni jednom ne objaviše. Pokušaću opet. Vrlo je sličan Vašem po lajt motivu, a ima i par istih rečenica. Ne mislim da smo ni Vi ni ja genije koji ima briljantni dar zaključivanja. Uveren sam da je potreban i dovoljan minimum objektivnosti i nepristrasnosti pa da se vidi ono što je očigledno.
Problem je u tome što su ovakvi mediji potpuno otvoreni za upad svakovrsnih frikova i čudaka, a koji u potpunoj anonimnosti mogu da trabunjaju šta im se prohte.
Mi se onda čudimo kako je moguće da neko bude toliko slep, glup i ne zna ništa ??!! A moguće je. Kao što se iz priloženog vidi - postoji neko ( više njih ) koje mirne duše možemo okarakterisati - slep, glup i ne zna ništa.
Pozdrav !

comora

pre 6 godina

(Sandzak, 07. januar 2018 23:26) Vi to najbolje znate kako je kad se postavi :D ajde ne smaraj vise.. 2017 real 5 trofeja,Barca 1 . ajde pozz

Mica Bugarin

pre 6 godina

Koje komplekse sa dve titule prvaka evrope je nabio ovaj real sa cr7 na celu, a to se tek vidi po ovolikom broju ljudi koji cekaju kiks najveceg fudbalskog kluba u istoriji

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.
(Beograd, 07. januar 2018 22:46)

Tu nagradu ne dodeljuje Fifa. Inace.

David Jones

pre 6 godina

U Evropi postoje 5 klubova koja su mit, koji su po svojoj slavi i trofejima nedodirljivi za ostale: Real, Bajern, Milan, Liverpul i Ajax.
Ostali su dobri a povremeno i uspešni.

'..., da te mrze a da ti se dive. Sta bi dao za veliku gestu, mesto svoga, tvoj život da žive!'

Merenges.

pre 6 godina

Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)
Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Golman Reala izlazi 3 metra pre vremena i brani penal. Sudije zmure.
(Marko, 07. januar 2018 23:23)
Ti si ocigl poceo da pratis fudbal veceras. Svaki golman izadje ranije i krece se po liniji, to staro pravilo vise ne vazi. Znaci prosuo si se ko riza.

atlet1c0m

pre 6 godina

Атлетико осваја Лигу. Оманули су у ЛШ и мора се нешто у Шпанији узети. Одбрана им је и до сад уз Барсину најбоље функционисала фалили су голови, а сад су дошли Кошта и Витоло да то покрију

Bojan Todorović

pre 6 godina

Pa sad kad bih počeo da opisujem koliko mi je drago kad umišljeni, arogantni, bahati, i razmaženi tresnu g...com o ledinu, pasu travu i bauljaju po prašini onako kako zaslužuju - trajalo bi predugo.
Da li su STVARNO mislili da će neka ludačka sreća, pokloni od sudija, neverovatni sticaj okolnosti dostojan Forest Gampa da ih prati i treću godinu za redom?
To bi stvarno bilo za Ginisa. Nadam se da je ovo samo početak i da će se kula od karata stropoštati uz tresak.
A glupi lipicaner se pokazuje u pravom svetlu: Rupčaga, krater, provalija, ambis, nula, dupla nula, beskorisni i bezvredni pozer, bez talenta i mrvice mašte, bez fudbalskog znanja i osećaja, nedostojan da ga iko pomene u istoj rečenici sa pravim majstorima. Zlatna lopta.....njemu....pa uvreda za fudbal....

Realno

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1.
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.

David Jones

pre 6 godina

(Bojan Todorović, 7. januar 2018 23:06)

Kula od karata se možda nekada i sruši, ali trofejna sala neće nikada.
Ogromna je, prebogata trofejima i na dobrim temeljima.
Radi svakog dana dana sem nedelje, za OSTALE sportske kolektive i rekreativna društva poseban popust na grupne posete od 20%.
Ovi što nikada nisu dosanjali san mogu da dođi i više puta.
REAL MADRID.
NAJVEĆI I NAJSLAVNIJI KLUB U POZNATOM DELU MLEČNOG PUTA.

presheva

pre 6 godina

@sandzak

pa to ponizenje Koridora vec prezivela barca.. Al dobro za real jes ponizenje jel nije u rangu barce koja kad uradi Koridor isto kao kad bi celta eibar il tako neka druga ekipa a Real da uradi to jes ponizenje jel je Real

Falcao

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.

takkar

pre 6 godina

Uh kakva tekma!Stvarno su kidali i gosti i domacini,ali ipak ostao je utisak da je Real imao pobedu.Igrali su sasvim pristojno,cak iznad proseka svoje dobre igre.Drago mi je sto je Real igrao dobro to je sada jako bitno,jer pazite,Realu je sad svaka ali bukvalno svaka utakmica‘’malo finale’’nemaju prava na kiks,a vcrs su recimo kiknuli,mada gostovanje Selti je pretesko .Stvarno imaju sistem imaju igru,onaj Aspas izmisljen igrac, tj. igracina.Ne samo on,na svakoj poziciji imaju kvalitetne igrace,imaju i klupu solidnu.Na kraju krajeva Selta je i Barsu necu reci nadigraala ali mogli su ih dobiiti na Kampu.Mozda ce kuci uspeti.Kasemiro je najbolji igrac Reala ne samo veceras nego ko zna po koji put vec.Neverovatan je.Ronaldo solidan vcrs,mada nije imao neke prilike.Povratak Bejla predobra vest za Real,nema on neku sad tehniku,ali brate zna da povuce zna da sutne,sasvim dovoljno da bude razbijac kao sto jeste.Realu treba malo i srece, koliko ih je pratila poslednje 2 godine sad im se vraca malo,ali dobro sta je tu je. Konkurentni su u LS jos uvek, videcemo. Secam se sezone 2014/2015,kada je Barsa bukvalno bila precrtana u svim takmicenjima,igrali ocajno na startu sezone,ma uzas blagi. Bukvalno su poceli da igraju svoju igru negde polovinom marta,i za 2 ipo meseca uzeli LS,La ligu i Kup kralja.Sve su to zveri od timova,samo prorade odjednom,ali Real je prosle sezone odigrao kao iz snova,Barsa ''ocajno'' i samo 3 poena manje od Reala.Dakle,zveri nikad ne spavaju.

Mica Bugarin

pre 6 godina

Koje komplekse sa dve titule prvaka evrope je nabio ovaj real sa cr7 na celu, a to se tek vidi po ovolikom broju ljudi koji cekaju kiks najveceg fudbalskog kluba u istoriji

Sandzak

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.
(Beograd, 07. januar 2018 22:46)

Tu nagradu ne dodeljuje Fifa. Inace.

Hvalaaa

pre 6 godina

Hvala boze , hvala isuse ali ne zato sto je real odigrao 2:2 ili zato sto su izgubili nova dva boda, vec zato sto se to desilo na BOZIC.

Mister Hajd

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!

soni

pre 6 godina

Tuzno je sto je u modernom fudbalu toliko novca i marketinga, mislim da ce svako objektivno reci, da ono sto Ronaldo igra jednostavno nije vise za prvih 11, ali zbog marketinga i obrta novca on mora da igra svih 90 svaku..
Nadavace se on do kraja golova, ali to ce biti samo tap-in i penali, prosto receno sminka obicna, nekad najbolji igrac na svetu( u Mancesteru), polako je postajao u Realu ovo sto je danas, hodajuca reklama koja po igri nema mesta ni u Selti a kamoli Realu...

comora

pre 6 godina

(Sandzak, 07. januar 2018 23:26) Vi to najbolje znate kako je kad se postavi :D ajde ne smaraj vise.. 2017 real 5 trofeja,Barca 1 . ajde pozz

brano budisic

pre 6 godina

Jel igrao najbolji od najboljih? Vrati zlatnu loptu ako znas za cast i postenje, imas mu... i karaktera. Pokloni se bogu ocu ove igre i kazi, ono sto svi koji znaju sta je igra zvana fudbal, Leo care najbolji si. -16 u Madridu, mraz teski ... bice jos veci...

Caw

pre 6 godina

Zidane napolje ( nema ideje, nije sposoban da promeni dinamiku, nadje rešenje)
Nabedjene zvezde napolje : Ronaldo i Benzema ( napadači koji ne postižu golove već duže vreme i ne doprinose igri )
Promene u odbrani ( Trebaju dva pojačanja)
Poverenje u mlade igrače ( Sezona je skoro pa već sigurno propala, pustiti mlade da pokušaju da se izbore za mesto i budu oslonac za budućnost pre svega u sredini. A to očigledno Zidane ne radi tako da se vraćamo na prvu tačku i njegov otkaz)

alen

pre 6 godina

U cetvrtak se realovci smiju navijacima Barce kako je Barca remizirala sa celtom,a stvar je u tome sto je Barca igrala sa drugom postavom,a real sa prvim sastavom,hahhahahahahahahhahahah

David Jones

pre 6 godina

U Evropi postoje 5 klubova koja su mit, koji su po svojoj slavi i trofejima nedodirljivi za ostale: Real, Bajern, Milan, Liverpul i Ajax.
Ostali su dobri a povremeno i uspešni.

'..., da te mrze a da ti se dive. Sta bi dao za veliku gestu, mesto svoga, tvoj život da žive!'

hh

pre 6 godina

Ima jos da se igra, podignuce real formu kad je najbitnije, mozda prekasno za prvenstvo ali taman za ligu sampiona. Tu je i kup, selta odlicna ove sezone, ne bi me zacudilo da iznenade barselonu u revansu, recimo 2:2 ili 0:1. 
Prelazni rok jos traje, ovo je signal da fale 2 dobra igraca da malo razmrdaju ekipu i naprave konkurenciju ovim sto misle da se bez njih ne moze.
(Realno, 07. januar 2018 23:50)

Ovo je signal da njima treba remont kompletnog tima

Beograd

pre 6 godina

-16 Mnogo hladno u Madridu. A cela Evropa u plusu. Zabrinjavajuce nema sta. Ova sezona ide u pravcu one kad je pokojni Viljanova u jednom momentu bezao Murinju citavih 18 bodova u januaru. Jos da dodam da ovi simpatizeri Ronalda mogu da se pomire i da napokon svate da lik ne pravi razliku niti utice na igru Reala. Marketing je cudo ovi iz Fife treba da se stide sto mu poklanjaju lopte. To se vidi i obistinjuje iz utakmice u utakmicu da je katastrofalan.

dinorg

pre 6 godina

Svako vidi dze sedi problem u Realu....a problem je odbrana ja neznam dal ima gora u laligi...katastrofa i Zidan pravi ogromne greske uprava treba da razmisli o njemu...Covek menja Iska ubacuje kovacica i Bejla a ulazi Asesijo a Real vodi sa 2-1 takve greske je napravijo.Covek misli da je to Morata i Rodrigez kakvu gresku su napravili prodajom ovakvih igraca...Vidite kakvo je trziste za igraca ni do kolena nisu ovim igracima...

boom

pre 6 godina

Koja sramota od sudjenja! Čist penal nad Aspasom, gol iz ofsajda , gol iz kontre posle nedosudjenog prekršaja pred šesnaestercom Reala...Portugalka bez žutog zbog simuliranja , sudija svira čim neki igrač Reala sedne ...toliko je bilo mučno gledati! Inače Iago Aspas je igračina za pola tima Reala, počev od Ronalda!
(Mister Hajd, 07. januar 2018 22:43)

Penal nad Aspasom koji je sudija svirao je bio. U drugoj situaciji Marselo nije pipnuo Aspasa, tu je Aspas zasluzio zuti za simuliranje. Nije bio faul Kazemira pre prvog gola Reala, nije pipnuo igraca Selte, sve se videlo lepo na ponovljenom snimku. Bejl kod drugog gola nije bio u ofsajdu, jer je leva noga Uga Malja bila bliza golu od Bejla, I ovo se lepo videlo na ponovljenom snimku. Ne vidim poentu da lazes kada je sve lepo prikazano ponovo I sve se jasno videlo

headhunter

pre 6 godina

Osvojili su sve što se može osvojiti i to dva puta za redom.Nijedan klub u istoriji fudbala nije uspeo to da uradi.Normalno je da dolazi do zasićenja.Može im se.Osećam rekonstrukciju tima sl. godine.
(Falcao)

Daleko od toga..Jesu odbranili LS,prvi put posle Milana 80 ih,ali 2016 nisu uzeli ni kup ni prvenstvo,dakle dupla domaca kruna otisla barci,a Real uzeo samo LS,dok su prosle sezone uzeli prvenstvo i LS,dakle bez kupa.Zanimljivo je da Real nikad u istoriji nije uzeo tripletu,dakle 3 najvaznija klupska trofeja ,LS,prvenstvo i kup...(ove ostale kikiriki kupove ne racunam koji su proizvod ovih glavnih trofeja)..a barca recimo ima cak 2 triplete...I kad su bili prvaci evrope,uvek su bili i prvaci Spanije,dakle svih 5 x..sa stilom bili aposlutni prvaci !dok je kod reala to slucaj samo 3x, tj samo 1 u novom dobu...2x uzmali duplu krunu u doba di stefana..i tek prosle sezone su opet to uradili..a neko uzima i triplete...gledajuci ovaj vek,ili cak od 90 ih pa na ovamo,barca je mnogo uspesnija,jer ima duplo vise titula prvaka spanije...plus ,mnogo ,mnogo ponizavanja jos od vremena Romaria i drim tima,pa preko Rivalda,Ronaldinha,a o Mesijevom barci tek ne treba trositi reci..Real je najtrofejniji klub sveta,ja nemam problem to priznati,ali da mi je to bilo vazno,kreno bi navijat za njih,ali nije..vazno mi je sta je mog zivota,a sta je bilo pre ili posle,me ne interesuje,a dok ja pamtim barcu,mnogo ,mnogo uzitka su doneli svim fanovima..i frustraija i kompleksa kastiljanciam :)

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

Ronaldo, ocena 6.8, ocajan celu utakmicu; Bejl 8.5, sjajno igrao; Isko 7.8, isto sjajno igrao. Zidan izvodi njih, Ronaldo ostaje da unistava utakmicu i sanse za real i real ne pobedjuje... Mislim, sjajan je Ronaldo fudbaler, to stoji, ali trenutno je u ocajnoj formi vec duze vreme. Niko ne treba da bude nezamenjiv. Svaka cast Selti. Barsi redovno uzimaju bodove. Sad i Realu.

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Merenges

Dečače, najkompletniji i najbolji igrač ikad viđen je svakako veliki i neprevaziđeni Pele.
Ti to ne možeš znati jer sa svojih sadašnjih petnaestak godina sigurno nisi bio u prilici da ga gledaš, a obzirom da ti se obrazovanje, vaspitanje i fudbalsko znanje svodi na mobilni i video igrice – nećeš ni saznati.
Posle Pelea su Maradona i Mesi, a onda poduža lista legendi iz Evrope i Južne Amerike.
Tvoje voljeno kasačko grlo ne bi ušlo ni u trideset top igrača u istoriji. Možda četrdeset.

Koliko god ti verovao sugestivnim reklamama koje su i osmišljene za punjenje praznih, sporih i lenjih glava, nesposobnih da pročitaju jednu jedinu knjigu i ovladaju elementarnim znanjima – sve je to samo opsena i marketing. Sve je spremljeno da ga takvi kao ti bez iskustva, znanja, obrazovanja, i sposobnosti procene i ocene kvalitet – progutaju kao ćurke zrnevlje kojim se kljukaju i nastave sa svojim ćurećim životom neopterećene uključivanjem zakržljalog i deficitarnog mozga.
Neminovno ćete – kako vam već vaša priroda nameće – papagajski ponavljati fraze koje su vam u prazne glave utisnuli marketinški magovi.
Naravno – oni vam to ne rade iz mržnje.
Potrebni su im takvi kao ciljna grupa, kao stado koje uzgajaju kako bi sutra od njega ubrali debele prihode dok vam tate kupuju najskuplju opremu jer svi želite da budete novi Ronaldo....

Kendra Lust

pre 6 godina

Nisu normalni, tek tako prodati Rodrigesa i Moratu nije nikako normalno.

Na to dodajmo hronicno povredjenog Bejla, nemotivisanog Benzemu, vec pomalo ispusenu mustiklu Ramosa, nedorasle zadatku Asensija, Kovacica i Vaskeza, i dodjemo do ovakvog Reala !!

Potpuno neozbiljan prelazni rok Reala, potpuno neverovatno da nisu nikog doveli.

The Specifican One

pre 6 godina

Real ako bude odigrao nerešeno na Mestalji, za pola ovog prvenstva ispustiće isti broj bodova kao čitavo prošlo.

Izgleda da će Kutinjo dobiti ligašku medalju vrlo brzo nakon svog debija. :D

Stara kuka

pre 6 godina

@ Bojan Todorović, 07. januar 2018 23:06)Auu tebra koje ti je komplekse nabio najbolji klub u istoriji sporta i najbolji i najkompletniji igrac ikad vidjen...Auu, auu, auu...Saucesce
(Merenges., 07. januar 2018 23:57)

Real mozda i jeste najbolji klub u istoriji sporta (tu su i Boston Seltiksi,New York Yenkinsi...)ali Ronaldo najkompletniji i najbolji igrac u istoriji fusbala,e to je daleko od istine.I ne,ne kazem da je Mesi bolji,nisam ja klinac od 15 godina da se palim na rasprvau i prekucavanje ispravnih mozgova na relaciji Mesi-Ronaldo.Ko je najbolji ikada...tesko je reci.

Parker

pre 6 godina

@Mica Bugarin

Nisu prijatelju u pitanju kompleksi,nego se ljudi sprdaju s ekipom koja je četvrta u prvenstvu a njihovi tzv. "navijači" su prognozirali da će se prošetati kroz ligu.A tzv. "najbolji igrač na svetu" ne može pravilno da uputi pas.Idi na vesti o transferu Kutinja od pre 2 dana gde Realovci pričaju gluposti o Barsinoj potrošnji i La Masiji pa ćeš videti šta su kompleksi

Rade

pre 6 godina

Ronaldo u losoj formi i real cao, to je sve
(mirijevo, 08. januar 2018 01:23)

Pre bih rekao da je tim u losoj formi a kad je takva stvar Ronaldo nikad nece biti kao Mesi pa sam da povuce ekipu, dok su mu namestali golove na tacnu islo je, sad kad je tim stao penaldo je nevidljiv.

brmbota

pre 6 godina

Ako Zidan ne dobije otkaz secem sebi ruku, Real je to sa Perezom na celu, da je osvojio 16 LS u nizu posle ovako jadne sezone otkaz je neminovan. Puno srece legendo na novom poslu !!!

neutralni felsh

pre 6 godina

U 34 kolu na Camp Nou Barca docekuje Real koji ce da postavi koridor pri izlasku igraca Barce i da im aplaudiraju na osvajanju lige. Bice to veliko ponizenje "kraljevskog kluba ".
(Sandzak, 07. januar 2018 23:26)


kako stvari stoje, vece "ponizenje" ih ceka na kraju utakmice ;)

Dimitrije ns

pre 6 godina

Vama izgleda vaznije prvenstvo od lige sampiona?
(pprvi dan skole u Svedskoj, 8. januar 2018 12:09)
A kako mislis da ce igrati ligu sampiona sledece godine ako ovako nastave sa igrom i rezultatima?

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@David Jones
Realova tradicija i dostignuća nisu sporna. Štaviše, nekad je tim iz Madrida imao i moje simpatije.
Nestale su onda kada je uprava počela da se ponaša kao primitivna gastarbajterska seljačina ubeđena da gomilom para može da se kupi BAŠ SVE !!
Pre nekih petnaestak godina, ne pitajući šta košta, pokupovali su sve važeće zvezde po Evropi i silom pokušali da sklope supertim koji će sve pobeđivati.
Tako primitivno agresivan i neodmeren gest oslikavao je ogromno nepoštovanje prema igri i igračima, prema rivalima i publici, ljubiteljima sporta.
Takođe je oslikavao očajničku želju establišmenta da režimski klub promoviše u nepobedivog šampiona, pa je Real postao državni projekat i imperativ.
U sličnom maniru su nastavili i kasnije mada manje vulgarno i agresivno.
Zato od srca i iskreno navijam za sve male i siromašne klubove kad igraju protiv alavih, bahatih i osionih bogataša, a posebno kada su "IZ NEPOZNATOG DELA UNIVERZUMA" kao GIRONA, pa neupućeni i naivni streskaju "najbolje na svetu" o ledinu i pomokre se na njihove ambicije da se uključe u borbu za titulu.
Naravno - korida koju nad njima izvode dečaci iz La Masije je poslastica kakvu ne propuštam nikako, a moje uživanje dok ih gledam kako nemoćno i besno penušaju, ržu i njište dok ih majstori iz Barse pune petardama i "šestardama" zaista nema cenu!
I da - tad poželim da ih gledam kako izbezumljeni i zajapureni stoje u toj trofejnoj sali i slikaju se.
Jer im drugo ne preostaje.....

Parker

pre 6 godina

Barselona je dvaput remizirala s njima ove sezone.Doduše prvi put im je poništen regularan pogodak a drugi put su igrali bez 6 standardnih igrača.Ipak,Selta je uvek nezgodna i remi sa Seltom ne bi trebao da bude kiks.Real se polako oprašta od šampionske titule.

phrm

pre 6 godina

Dok sam gledao utakmicu stekao sam utisak da Selta moze da igra sa svim timovima iz najjacih liga na pobedu.Svaka cast za sve sto su pokazali veceras.

facts

pre 6 godina

-Navas je 1. golman koji je odbranio penal Aspasu u Primeri (Aspasov ucinak sada je 11/12)!
-Najbolji strelci Selte u Primeri:
104 Hermidita
69 Mauro
68 Vladimir Gudelj
57 Painjo
56 Aspas
55 Mostovoj.
-Zadnji igraci Selte koji su imali 9+ asist u Primeri:
13 Nolito 2014/15
12 Mostovoj 2001/02
9 Sisto 2017/18.
-Najvise datih golova glavom ove sezone u Primeri:
5 Stuani
4 Rodrigo i MAKSI GOMES.
-Maksi Gomes je jedini igrac koji je dao gol i Barsi i Realu u Primeri ove sezone!
ISTORIJA! 1. put u istoriji, nijedan igrac Reala nije dao vise od 4 gola u prvih 17 ligaskih meceva:
4 Isko, BEJL, Asensio i Kristiano
3 Kasemiro
2 autogol, Kros, Benzema i Sebaljos.
-Real je izjednacio najgori istorijski zaostatak za liderom lige (16 bodova) nakon samo 18 kola (isto kao i u 2012/13 kada su na kraju bili 15 bodova iza sampiona Barse, tj. Barsa je imala 100, a Real 85 bodova)!
-Real (4. sa 32 bodova) je jednako udaljen od lidera Barse (48) i od Deportiva (17. sa 16 bodova), a 18., 19. i 20. idu u Segundu sledece sezone!
-Real je izgubio 19 bodova ove sezone (0-5-3 na 8 meceva, tj. 5 od 24). Prosle sezone je Real izgubio 21 bod (0-6-3 na 9 meceva, tj. 6 od 27)!
-Sezone Reala sa najmanje bodova u ligi nakon 17 kola u 21. veku:
29 2005/06
31 2001/02
32 2004/05, 2006/07, 2008/09 i 2017/18.
-Najbolji strelci Primere u 2017:
40 Mesi
26 Suares
20 Aspas.

Pozdrav!

Bojan Todorovic

pre 6 godina

Tri puta sam poslao još jedan komentar kao odgovor onom što hvali Realovu trofejnu salu, ali ga iz meni nepoznatog razloga ni jednom ne objaviše. Pokušaću opet. Vrlo je sličan Vašem po lajt motivu, a ima i par istih rečenica. Ne mislim da smo ni Vi ni ja genije koji ima briljantni dar zaključivanja. Uveren sam da je potreban i dovoljan minimum objektivnosti i nepristrasnosti pa da se vidi ono što je očigledno.
Problem je u tome što su ovakvi mediji potpuno otvoreni za upad svakovrsnih frikova i čudaka, a koji u potpunoj anonimnosti mogu da trabunjaju šta im se prohte.
Mi se onda čudimo kako je moguće da neko bude toliko slep, glup i ne zna ništa ??!! A moguće je. Kao što se iz priloženog vidi - postoji neko ( više njih ) koje mirne duše možemo okarakterisati - slep, glup i ne zna ništa.
Pozdrav !

Larra

pre 6 godina

@Bojan Todorovic

Malo grubo receno, ali i istinito....
Ako je neko u stanju da izvali da je CR ,,najkompletniji,, fudbaler ikada,
onda i zasluzuje takav odgovor.
Ja ne kazem da je CR los fudbaler.
On je dobar golgeter,sjajan za golove i treba biti iskren i reci ,da kada uzme loptu U SESNAESTERCU nikome nije svejedno, van njega je bezopasan potpuno.
Ako je to ,,kompletnost,, u igri......onda svaka cast.
Sto se tice tih zlatnih lopti i marketinskog guranja CR, gledajuci Sp. sportske emisije sam shvatila jednu stvar. Ma ko da je na mestu Pereza, isto bi radio i na svaki nacin bi se lobiralo da fudbaler RM uzme zlatnu loptu.
U Sp. je klub RM kao neki drzavni projekat. Oni na taj klub gledaju kao na nesto sto predstavlja drzavu. Na svaki nacin gledaju da preuvelicaju uspehe RM,a da nekako potcene uspehe Barse. Cak i sportski novinari su uzasno pristrasni ( cast izuzecima).
Njima je trebao neko ,od koga ce napraviti super zvezdu,neko ko ce biti protiv teza onome sto ima Barsa, tj. Messiju.
Njihove zelje su se poklapale sa licnim ambicijama CR, dobio i on sta je hteo,dobili su i oni.
Ali u tu bajku ne veruju ni oni realni navijaci RM, kojih ima i te kako.

Igrace on jos i davace golove, posebno u LS .
Tu igra najbolje i daje sebe maksimalno ,jer to donosi induvidualne nagrade,a njega to i zanima,
ali mi se cini da cela ta prica oko njega pocinje lagano da se urusava.