Četvrtak, 21.12.2017.

21:55

Alimpijević: Put ostavio traga, nismo imali snage

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je bilo vidno da njegova ekipa nije imala snage i koncentracije za utakmicu protiv Panatinaikosa.

Izvor: MLJ

Alimpijeviæ: Put ostavio traga, nismo imali snage IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 6 godina

Idi, dečko molim te,pa razmišljaj negde u miru šta nedostaje tvojoj ideji košarke.Spasićeš,možda,tako svoju karijeru a Zvezdi ovu sezonu.Rezultati su do sada daleko iznad kvaliteta naše igre ali će po logici stvari vremenom zbog umora glavnih igrača postajati sve lošiji.A ti,osim,forsiranja individualne opcije u napadu,očigledno,nemaš i nećeš nikada imati plan b.

Batko

pre 6 godina

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3 
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu) 
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6 
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec) 
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte) 

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone
(kalcokera, 21. decembar 2017 23:33)


1. Alimpije kriv sto covek pogadja trojku preko Dangube koji je u tom trenutku odigrao korektnu odbranu na coveku ?

2. 6 sec, gubis 4 poena...sta raditi po tebi ? Čuvati -4 ili pokusati nemoguće, Ali pokušati ???

3. Enes ? Pokusao sa njim da probije bekove, jer sut nije isao, a pored Gista i Singltona niko nista iz reketa nije mogao. Decko podlegao atmosferi i izveo ga...gde je tu tacno njegova greska ?!

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"ne trazis alibi a kazes umor kriv pa i oni su igrali pre dva dana utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 21. decembar 2017 21:55)"

Da,ali oni su sve vreme bili kod kuce,a mi smo smo imali tezak put i cetiri gostovnja zaredom,racunajuci i ABA Ligu.A,od Atina do Beograda i nije bas neka kilometraza ako se leti avionom.

P.S. Dajte,bar malo razumevanja.Stedeli smo se protiv Fenera da bi sinoc dali sve od sebe za pobedu.I da li smo sve od sebe,ali nije islo.

zvezdas

pre 6 godina

ne razumem zasto sam dobio ovolike minuse na komentar, pa je li covek rekao da ih je umor kostao a ne trazi alibi a o njegovim losim potezima kao uvodjenje enisa da ne pricam. bori se, mlad je, al kaze da ne,trazi alibi, a kaze umor. pa oni nisu imali na kalatesa i jedva je papas dosao a nama niko nije povredjen, o cemu pricamo. njima je calates ko nama rocesti ili jovic a oni i bez njega nas pobede.

Mirko

pre 6 godina

Kad imamo vremena i treninge razbijamo sve redom,al.kad nemamo eto ko večeras.
Dobili su nas jer su odmorniji ali i skuplji i uigraniji tim.
Ipak iako je tako razlika je minimalna. Zbog toga ja sam Zvezdom zadovoljan čak i više nego što sam očekivao na početku sezone. Jer ovo je posao od dve-tri sezone - realno. Tako je bilo sa Radonjom,Trankijerijem,Jasikevičiusom,i mnogim drugim trenerima.Svi su tek posle dve -tri sezone počeli da ulaze u Top8,recimo.

Tau

pre 6 godina

Jedino,ali stvarno jedino sto ja kao gledalac mogu ovom coveku da zamerim, onako laicki, je uvodjenje Enisa, tj nije pustao coveka 3 cetvrtine, i onda ga bacio u vatru na -9. Da je ranije, razumeo bih. Za sve drugo, nemam kritiku, bolji su, sa vise snage i energije, jaci u svakom segmentu igre...trenutno.

zz

Batko

pre 6 godina

Jao pa vi kod kuce igrali!?Strasno!
(Dure, 21. decembar 2017 22:47)

Sa kim ste vi igrali veceras ?!...a, daaaa... vi niste igrali, vi ste GLEDALI EUROLIGASKU UTAKMICU Zvezda-Pao...

kalcokera

pre 6 godina

moram malo da kritikujem Alimpija zato sto je to dobro za CZ

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu)
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec)
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte)

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone

Alimpije reaguj čoveče!

pre 6 godina

sve razumem, nova ekipa(igrači) ,mlad trener ,težak raspored ali samo jedno ne razumem, KO IZVODI LOPTU KAD ZVEZDA PRIMI KOŠ, stalno se sudaraju, vraćaju, ja ću ,ti ćeš. Nisam video u drugim ekipama da organizator igre (Ročesti u Zvezdi) izvodi loptu, pa još konstantno ih zove da se neko od saigrača vrati jer svi zapucaju u napad!

Batko

pre 6 godina

Ljubi te gazda tako pametnog. Sta sam ja skrivio da navijam za klub koji ima ovakvog demagoga i dunstera. Kao da samo mi igramo utakmice a ostali se odmaraju.

Rema

pre 6 godina

Ovako nešto se dešava ekipama koje se oslanjaju samo na šut. Doduše i nemaš igrače koji bi razigravali ekipu, niti one druge koji bi dodavanje pretvorili u poene. Elem, mislim da ne postoji igrač koji lošije igra kad nije u formi od Bjelice.

Miki delija

pre 6 godina

Kazu da je statistika ko bikini, mnogo otkriva, nista ne pokazuje, elem samo jedan pogled na par podataka dosta govori. Mi smo trenutno u EL prvi po broju pokusaja za tri, a 15.po procentu (32%), u prvih 50 trojkasa, Feldin je bio 48.sa oko 37%, a od veceras ni on.Iz ovoga i laik moze da zakljuci kako nam se igra zasniva na sutu za tri, a nemamo takve konstantne sutere. Plan B nam je bio, spustanje Bjelice ispod, a kako je covek u potpubom autu vec par nedelja, ode i taj plan. I sta sad, pravu peticu moj Alimpijevicu nemas, nikad nikom nece biti jasno zasto, prave trojkase nemas, i kad "laznim peticama" ne ide, nemamo nista,sto je za EL katastrofa. Da se razumemo dobicemo mi jos nekog u EL, proradice nekad sut (Real i Efes sa 14 i 17 trojki), ali pobede bez toga mogu samo ako je protivnik u totalnom autu (Valensija). Odbrana je veceras konacno licila na onu Radonjinu, ali kad dva majstora Rocesti i Feldin sutnu 2/13 za tri, to je dzaba. Umor jeste razlog, ali i drugi su umorni, samo oni na klupi imaju prave igrace, a ne kao mi. Spadam u ljude koji bekove bez suta ne cene (to je stav i najveceg trenara Obradovica), zato mi je dovodjenje Enisa potpuni promasaj. Treba nam PETICA, pa je sto puta bilo logicnije da povucemo Odza, ali tako je kako je, nema nazad, a sujeta Covica i Alimpijevica nece promeniti stav, gurace ovu pricu po svaku cenu, a steta je, zaista !

Норис

pre 6 godina

Оваква скоро затворена Евролига, сем што је непоштена у чисто спортском смислу, она је наопака и по формату и календару. Овај ритам где се лети с краја на крај континента и где се утакмице играју на два дана је фантастична будалаштина. То ни Амери не раде баш тако, клубови праве мини-турнеје у одређеном делу земље, затим неколико мечева играју код куће, и све тако. Рецимо, Кливленд ће 25. децембра играти у гостима против Голден Стејта, па кад су већ у Калифорнији, два дана касније одиграће и против Сакрамента, а онда отпутовати у суседну Јуту да одиграју против Џезера три дана касније. Вратиће се у Охајо да одиграју једну код куће против Портланда, а пошто је Охајо на истоку онда ће неко време играти само на истоку, и то редом у гостима: Бостон (03.01), Орландо (06.01), Минесота (08.01), Торонто (11.01), Индијана (12.01); и онда ће се из суседне државе вратити у своју и одиграти три меча за редом код куће.
Све максимално логично и економично. Да не говорим о томе да су сви НБА клубови из великих градова који су одлично повезани авио-саобраћајем.

А у Европи је неко направио такмичење где се нон-стоп лети с краја на крај континента, где су авио-везе са градићима типа Виторије са два преседања и где клубови у међувремену играју утакмице у домаћој лиги и путују по 9 сати аутобусом. А игра се на свака два дана.

Gru

pre 6 godina

Ne podnosim trenere koji u analizi utakmice kazu da su izgubili zato sto su bili umorno, nisu bili naspavani itd....
Kao sto rece Vladan Milojevic, rec umor ne postoji u recniku fudbalera, to je njihov posao, to su odabrali da rade i i opravdanje kao sto je umor ne moze biti osnova za losu igru.

kv-zvezdasi

pre 6 godina

Tako je majstore. Samo nastavite da se truditi i vredno radite. Biće ponovo Kalemegdan u junu. Veoma talentovan i perspektivom trener, a čuo sam da ima izuzetnu radnu etiku. Nema zime za njega i Zvezdu. Idemooooo

anica

pre 6 godina

Ne trazi alibi, vec prica realno. Ostavilo je traga...Ne slazem se sa svim sto radi, ali nikad ga ne bih pljunula jer sigurno misli dobro Zvezdi i postize rezultate. Cinjenica je da je veceras ceo tim podbacio i da smo veceras izgubili zasluzeno, sto ne znaci da necemo imati sansu u Milanu. Fener je izgubio od Makabija, i to se desava. Panatinaikos je bio koliko toliko slabiji protivnik ali opet dovoljno jak da nas pobedi...pogotovo sto smo igrali egal sa jako losom igrom, mene to hrabri. Ne moze se ocekivati pobeda ako ti glavni igraci losi. Pero je pravio neke greske, Bjelica, ciste zicere masili, gubili lopte...ali sve je to sport. Ponosna sam na nase navijace i na Zvezdu kako se bori.
Idemo dalje...ne daj se Zvezdo, bice jos trijumfa ne sumnjam.

Норис

pre 6 godina

Оваква скоро затворена Евролига, сем што је непоштена у чисто спортском смислу, она је наопака и по формату и календару. Овај ритам где се лети с краја на крај континента и где се утакмице играју на два дана је фантастична будалаштина. То ни Амери не раде баш тако, клубови праве мини-турнеје у одређеном делу земље, затим неколико мечева играју код куће, и све тако. Рецимо, Кливленд ће 25. децембра играти у гостима против Голден Стејта, па кад су већ у Калифорнији, два дана касније одиграће и против Сакрамента, а онда отпутовати у суседну Јуту да одиграју против Џезера три дана касније. Вратиће се у Охајо да одиграју једну код куће против Портланда, а пошто је Охајо на истоку онда ће неко време играти само на истоку, и то редом у гостима: Бостон (03.01), Орландо (06.01), Минесота (08.01), Торонто (11.01), Индијана (12.01); и онда ће се из суседне државе вратити у своју и одиграти три меча за редом код куће.
Све максимално логично и економично. Да не говорим о томе да су сви НБА клубови из великих градова који су одлично повезани авио-саобраћајем.

А у Европи је неко направио такмичење где се нон-стоп лети с краја на крај континента, где су авио-везе са градићима типа Виторије са два преседања и где клубови у међувремену играју утакмице у домаћој лиги и путују по 9 сати аутобусом. А игра се на свака два дана.

Gru

pre 6 godina

Ne podnosim trenere koji u analizi utakmice kazu da su izgubili zato sto su bili umorno, nisu bili naspavani itd....
Kao sto rece Vladan Milojevic, rec umor ne postoji u recniku fudbalera, to je njihov posao, to su odabrali da rade i i opravdanje kao sto je umor ne moze biti osnova za losu igru.

Alimpije reaguj čoveče!

pre 6 godina

sve razumem, nova ekipa(igrači) ,mlad trener ,težak raspored ali samo jedno ne razumem, KO IZVODI LOPTU KAD ZVEZDA PRIMI KOŠ, stalno se sudaraju, vraćaju, ja ću ,ti ćeš. Nisam video u drugim ekipama da organizator igre (Ročesti u Zvezdi) izvodi loptu, pa još konstantno ih zove da se neko od saigrača vrati jer svi zapucaju u napad!

Miki delija

pre 6 godina

Kazu da je statistika ko bikini, mnogo otkriva, nista ne pokazuje, elem samo jedan pogled na par podataka dosta govori. Mi smo trenutno u EL prvi po broju pokusaja za tri, a 15.po procentu (32%), u prvih 50 trojkasa, Feldin je bio 48.sa oko 37%, a od veceras ni on.Iz ovoga i laik moze da zakljuci kako nam se igra zasniva na sutu za tri, a nemamo takve konstantne sutere. Plan B nam je bio, spustanje Bjelice ispod, a kako je covek u potpubom autu vec par nedelja, ode i taj plan. I sta sad, pravu peticu moj Alimpijevicu nemas, nikad nikom nece biti jasno zasto, prave trojkase nemas, i kad "laznim peticama" ne ide, nemamo nista,sto je za EL katastrofa. Da se razumemo dobicemo mi jos nekog u EL, proradice nekad sut (Real i Efes sa 14 i 17 trojki), ali pobede bez toga mogu samo ako je protivnik u totalnom autu (Valensija). Odbrana je veceras konacno licila na onu Radonjinu, ali kad dva majstora Rocesti i Feldin sutnu 2/13 za tri, to je dzaba. Umor jeste razlog, ali i drugi su umorni, samo oni na klupi imaju prave igrace, a ne kao mi. Spadam u ljude koji bekove bez suta ne cene (to je stav i najveceg trenara Obradovica), zato mi je dovodjenje Enisa potpuni promasaj. Treba nam PETICA, pa je sto puta bilo logicnije da povucemo Odza, ali tako je kako je, nema nazad, a sujeta Covica i Alimpijevica nece promeniti stav, gurace ovu pricu po svaku cenu, a steta je, zaista !

Rema

pre 6 godina

Ovako nešto se dešava ekipama koje se oslanjaju samo na šut. Doduše i nemaš igrače koji bi razigravali ekipu, niti one druge koji bi dodavanje pretvorili u poene. Elem, mislim da ne postoji igrač koji lošije igra kad nije u formi od Bjelice.

Batko

pre 6 godina

Ljubi te gazda tako pametnog. Sta sam ja skrivio da navijam za klub koji ima ovakvog demagoga i dunstera. Kao da samo mi igramo utakmice a ostali se odmaraju.

anica

pre 6 godina

Ne trazi alibi, vec prica realno. Ostavilo je traga...Ne slazem se sa svim sto radi, ali nikad ga ne bih pljunula jer sigurno misli dobro Zvezdi i postize rezultate. Cinjenica je da je veceras ceo tim podbacio i da smo veceras izgubili zasluzeno, sto ne znaci da necemo imati sansu u Milanu. Fener je izgubio od Makabija, i to se desava. Panatinaikos je bio koliko toliko slabiji protivnik ali opet dovoljno jak da nas pobedi...pogotovo sto smo igrali egal sa jako losom igrom, mene to hrabri. Ne moze se ocekivati pobeda ako ti glavni igraci losi. Pero je pravio neke greske, Bjelica, ciste zicere masili, gubili lopte...ali sve je to sport. Ponosna sam na nase navijace i na Zvezdu kako se bori.
Idemo dalje...ne daj se Zvezdo, bice jos trijumfa ne sumnjam.

kalcokera

pre 6 godina

moram malo da kritikujem Alimpija zato sto je to dobro za CZ

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu)
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec)
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte)

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone

kv-zvezdasi

pre 6 godina

Tako je majstore. Samo nastavite da se truditi i vredno radite. Biće ponovo Kalemegdan u junu. Veoma talentovan i perspektivom trener, a čuo sam da ima izuzetnu radnu etiku. Nema zime za njega i Zvezdu. Idemooooo

Batko

pre 6 godina

Jao pa vi kod kuce igrali!?Strasno!
(Dure, 21. decembar 2017 22:47)

Sa kim ste vi igrali veceras ?!...a, daaaa... vi niste igrali, vi ste GLEDALI EUROLIGASKU UTAKMICU Zvezda-Pao...

Tau

pre 6 godina

Jedino,ali stvarno jedino sto ja kao gledalac mogu ovom coveku da zamerim, onako laicki, je uvodjenje Enisa, tj nije pustao coveka 3 cetvrtine, i onda ga bacio u vatru na -9. Da je ranije, razumeo bih. Za sve drugo, nemam kritiku, bolji su, sa vise snage i energije, jaci u svakom segmentu igre...trenutno.

zz

zvezdas

pre 6 godina

ne razumem zasto sam dobio ovolike minuse na komentar, pa je li covek rekao da ih je umor kostao a ne trazi alibi a o njegovim losim potezima kao uvodjenje enisa da ne pricam. bori se, mlad je, al kaze da ne,trazi alibi, a kaze umor. pa oni nisu imali na kalatesa i jedva je papas dosao a nama niko nije povredjen, o cemu pricamo. njima je calates ko nama rocesti ili jovic a oni i bez njega nas pobede.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"ne trazis alibi a kazes umor kriv pa i oni su igrali pre dva dana utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 21. decembar 2017 21:55)"

Da,ali oni su sve vreme bili kod kuce,a mi smo smo imali tezak put i cetiri gostovnja zaredom,racunajuci i ABA Ligu.A,od Atina do Beograda i nije bas neka kilometraza ako se leti avionom.

P.S. Dajte,bar malo razumevanja.Stedeli smo se protiv Fenera da bi sinoc dali sve od sebe za pobedu.I da li smo sve od sebe,ali nije islo.

Batko

pre 6 godina

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3 
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu) 
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6 
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec) 
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte) 

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone
(kalcokera, 21. decembar 2017 23:33)


1. Alimpije kriv sto covek pogadja trojku preko Dangube koji je u tom trenutku odigrao korektnu odbranu na coveku ?

2. 6 sec, gubis 4 poena...sta raditi po tebi ? Čuvati -4 ili pokusati nemoguće, Ali pokušati ???

3. Enes ? Pokusao sa njim da probije bekove, jer sut nije isao, a pored Gista i Singltona niko nista iz reketa nije mogao. Decko podlegao atmosferi i izveo ga...gde je tu tacno njegova greska ?!

Mirko

pre 6 godina

Kad imamo vremena i treninge razbijamo sve redom,al.kad nemamo eto ko večeras.
Dobili su nas jer su odmorniji ali i skuplji i uigraniji tim.
Ipak iako je tako razlika je minimalna. Zbog toga ja sam Zvezdom zadovoljan čak i više nego što sam očekivao na početku sezone. Jer ovo je posao od dve-tri sezone - realno. Tako je bilo sa Radonjom,Trankijerijem,Jasikevičiusom,i mnogim drugim trenerima.Svi su tek posle dve -tri sezone počeli da ulaze u Top8,recimo.

Marko

pre 6 godina

Idi, dečko molim te,pa razmišljaj negde u miru šta nedostaje tvojoj ideji košarke.Spasićeš,možda,tako svoju karijeru a Zvezdi ovu sezonu.Rezultati su do sada daleko iznad kvaliteta naše igre ali će po logici stvari vremenom zbog umora glavnih igrača postajati sve lošiji.A ti,osim,forsiranja individualne opcije u napadu,očigledno,nemaš i nećeš nikada imati plan b.

Batko

pre 6 godina

Ljubi te gazda tako pametnog. Sta sam ja skrivio da navijam za klub koji ima ovakvog demagoga i dunstera. Kao da samo mi igramo utakmice a ostali se odmaraju.

anica

pre 6 godina

Ne trazi alibi, vec prica realno. Ostavilo je traga...Ne slazem se sa svim sto radi, ali nikad ga ne bih pljunula jer sigurno misli dobro Zvezdi i postize rezultate. Cinjenica je da je veceras ceo tim podbacio i da smo veceras izgubili zasluzeno, sto ne znaci da necemo imati sansu u Milanu. Fener je izgubio od Makabija, i to se desava. Panatinaikos je bio koliko toliko slabiji protivnik ali opet dovoljno jak da nas pobedi...pogotovo sto smo igrali egal sa jako losom igrom, mene to hrabri. Ne moze se ocekivati pobeda ako ti glavni igraci losi. Pero je pravio neke greske, Bjelica, ciste zicere masili, gubili lopte...ali sve je to sport. Ponosna sam na nase navijace i na Zvezdu kako se bori.
Idemo dalje...ne daj se Zvezdo, bice jos trijumfa ne sumnjam.

Batko

pre 6 godina

Jao pa vi kod kuce igrali!?Strasno!
(Dure, 21. decembar 2017 22:47)

Sa kim ste vi igrali veceras ?!...a, daaaa... vi niste igrali, vi ste GLEDALI EUROLIGASKU UTAKMICU Zvezda-Pao...

kv-zvezdasi

pre 6 godina

Tako je majstore. Samo nastavite da se truditi i vredno radite. Biće ponovo Kalemegdan u junu. Veoma talentovan i perspektivom trener, a čuo sam da ima izuzetnu radnu etiku. Nema zime za njega i Zvezdu. Idemooooo

Gru

pre 6 godina

Ne podnosim trenere koji u analizi utakmice kazu da su izgubili zato sto su bili umorno, nisu bili naspavani itd....
Kao sto rece Vladan Milojevic, rec umor ne postoji u recniku fudbalera, to je njihov posao, to su odabrali da rade i i opravdanje kao sto je umor ne moze biti osnova za losu igru.

Miki delija

pre 6 godina

Kazu da je statistika ko bikini, mnogo otkriva, nista ne pokazuje, elem samo jedan pogled na par podataka dosta govori. Mi smo trenutno u EL prvi po broju pokusaja za tri, a 15.po procentu (32%), u prvih 50 trojkasa, Feldin je bio 48.sa oko 37%, a od veceras ni on.Iz ovoga i laik moze da zakljuci kako nam se igra zasniva na sutu za tri, a nemamo takve konstantne sutere. Plan B nam je bio, spustanje Bjelice ispod, a kako je covek u potpubom autu vec par nedelja, ode i taj plan. I sta sad, pravu peticu moj Alimpijevicu nemas, nikad nikom nece biti jasno zasto, prave trojkase nemas, i kad "laznim peticama" ne ide, nemamo nista,sto je za EL katastrofa. Da se razumemo dobicemo mi jos nekog u EL, proradice nekad sut (Real i Efes sa 14 i 17 trojki), ali pobede bez toga mogu samo ako je protivnik u totalnom autu (Valensija). Odbrana je veceras konacno licila na onu Radonjinu, ali kad dva majstora Rocesti i Feldin sutnu 2/13 za tri, to je dzaba. Umor jeste razlog, ali i drugi su umorni, samo oni na klupi imaju prave igrace, a ne kao mi. Spadam u ljude koji bekove bez suta ne cene (to je stav i najveceg trenara Obradovica), zato mi je dovodjenje Enisa potpuni promasaj. Treba nam PETICA, pa je sto puta bilo logicnije da povucemo Odza, ali tako je kako je, nema nazad, a sujeta Covica i Alimpijevica nece promeniti stav, gurace ovu pricu po svaku cenu, a steta je, zaista !

Норис

pre 6 godina

Оваква скоро затворена Евролига, сем што је непоштена у чисто спортском смислу, она је наопака и по формату и календару. Овај ритам где се лети с краја на крај континента и где се утакмице играју на два дана је фантастична будалаштина. То ни Амери не раде баш тако, клубови праве мини-турнеје у одређеном делу земље, затим неколико мечева играју код куће, и све тако. Рецимо, Кливленд ће 25. децембра играти у гостима против Голден Стејта, па кад су већ у Калифорнији, два дана касније одиграће и против Сакрамента, а онда отпутовати у суседну Јуту да одиграју против Џезера три дана касније. Вратиће се у Охајо да одиграју једну код куће против Портланда, а пошто је Охајо на истоку онда ће неко време играти само на истоку, и то редом у гостима: Бостон (03.01), Орландо (06.01), Минесота (08.01), Торонто (11.01), Индијана (12.01); и онда ће се из суседне државе вратити у своју и одиграти три меча за редом код куће.
Све максимално логично и економично. Да не говорим о томе да су сви НБА клубови из великих градова који су одлично повезани авио-саобраћајем.

А у Европи је неко направио такмичење где се нон-стоп лети с краја на крај континента, где су авио-везе са градићима типа Виторије са два преседања и где клубови у међувремену играју утакмице у домаћој лиги и путују по 9 сати аутобусом. А игра се на свака два дана.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"ne trazis alibi a kazes umor kriv pa i oni su igrali pre dva dana utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 21. decembar 2017 21:55)"

Da,ali oni su sve vreme bili kod kuce,a mi smo smo imali tezak put i cetiri gostovnja zaredom,racunajuci i ABA Ligu.A,od Atina do Beograda i nije bas neka kilometraza ako se leti avionom.

P.S. Dajte,bar malo razumevanja.Stedeli smo se protiv Fenera da bi sinoc dali sve od sebe za pobedu.I da li smo sve od sebe,ali nije islo.

Rema

pre 6 godina

Ovako nešto se dešava ekipama koje se oslanjaju samo na šut. Doduše i nemaš igrače koji bi razigravali ekipu, niti one druge koji bi dodavanje pretvorili u poene. Elem, mislim da ne postoji igrač koji lošije igra kad nije u formi od Bjelice.

kalcokera

pre 6 godina

moram malo da kritikujem Alimpija zato sto je to dobro za CZ

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu)
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec)
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte)

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone

Mirko

pre 6 godina

Kad imamo vremena i treninge razbijamo sve redom,al.kad nemamo eto ko večeras.
Dobili su nas jer su odmorniji ali i skuplji i uigraniji tim.
Ipak iako je tako razlika je minimalna. Zbog toga ja sam Zvezdom zadovoljan čak i više nego što sam očekivao na početku sezone. Jer ovo je posao od dve-tri sezone - realno. Tako je bilo sa Radonjom,Trankijerijem,Jasikevičiusom,i mnogim drugim trenerima.Svi su tek posle dve -tri sezone počeli da ulaze u Top8,recimo.

Batko

pre 6 godina

1. alimpije za manje od minuta u prvom poluvremenu sa +4 stize na -3 
(zvezda je mogla da iscuri dva napada i da primi trojku i vodila bi na poluvremunu) 
2. alimpije na 6 sec do kraja pokusava da stigne -4 i na kraju gubi -6 
(ne verujem da bi pao i krenuo na kos a kamoli pogodio za 6 sec) 
3. alimpije uvodi Enisa koji za 1,5 min pravi indeks -4 (2 faula u dve izgubljene lopte) 

4. alimpije je sve vreme mislio da igra protiv barselone
(kalcokera, 21. decembar 2017 23:33)


1. Alimpije kriv sto covek pogadja trojku preko Dangube koji je u tom trenutku odigrao korektnu odbranu na coveku ?

2. 6 sec, gubis 4 poena...sta raditi po tebi ? Čuvati -4 ili pokusati nemoguće, Ali pokušati ???

3. Enes ? Pokusao sa njim da probije bekove, jer sut nije isao, a pored Gista i Singltona niko nista iz reketa nije mogao. Decko podlegao atmosferi i izveo ga...gde je tu tacno njegova greska ?!

Alimpije reaguj čoveče!

pre 6 godina

sve razumem, nova ekipa(igrači) ,mlad trener ,težak raspored ali samo jedno ne razumem, KO IZVODI LOPTU KAD ZVEZDA PRIMI KOŠ, stalno se sudaraju, vraćaju, ja ću ,ti ćeš. Nisam video u drugim ekipama da organizator igre (Ročesti u Zvezdi) izvodi loptu, pa još konstantno ih zove da se neko od saigrača vrati jer svi zapucaju u napad!

zvezdas

pre 6 godina

ne razumem zasto sam dobio ovolike minuse na komentar, pa je li covek rekao da ih je umor kostao a ne trazi alibi a o njegovim losim potezima kao uvodjenje enisa da ne pricam. bori se, mlad je, al kaze da ne,trazi alibi, a kaze umor. pa oni nisu imali na kalatesa i jedva je papas dosao a nama niko nije povredjen, o cemu pricamo. njima je calates ko nama rocesti ili jovic a oni i bez njega nas pobede.

Tau

pre 6 godina

Jedino,ali stvarno jedino sto ja kao gledalac mogu ovom coveku da zamerim, onako laicki, je uvodjenje Enisa, tj nije pustao coveka 3 cetvrtine, i onda ga bacio u vatru na -9. Da je ranije, razumeo bih. Za sve drugo, nemam kritiku, bolji su, sa vise snage i energije, jaci u svakom segmentu igre...trenutno.

zz

Marko

pre 6 godina

Idi, dečko molim te,pa razmišljaj negde u miru šta nedostaje tvojoj ideji košarke.Spasićeš,možda,tako svoju karijeru a Zvezdi ovu sezonu.Rezultati su do sada daleko iznad kvaliteta naše igre ali će po logici stvari vremenom zbog umora glavnih igrača postajati sve lošiji.A ti,osim,forsiranja individualne opcije u napadu,očigledno,nemaš i nećeš nikada imati plan b.