Nedelja, 17.12.2017.

08:09

Dobra partija Teodosića u porazu na Floridi

Miloš Teodosić pružio je dobru partiju u porazu Los Anđeles Klipersa od Majami Hita – 90:85.

Izvor: B92

Dobra partija Teodosiæa u porazu na Floridi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

scarface

pre 6 godina

Treba tea pustiti da sutira puca od samopouzdanja njemu dati da sve radi kad se vrate povredjeni igraci da im teo bude glava igre i ima da rasturaju...

CarloNS

pre 6 godina

Teo je loše odigrao 3 četvrtine, ali je zato poslednju odigrao odlično. Prvo vođstvo na utakmici je posle Teove trojke, još nekoliko puta je poentirao kada se lomio rezultat i kada ostali Klipersi nisu mogli da se sastave. Malo su i sudije kumovale porazu, lako je rezultat mogao biti obrnut. U NBA se inače jako ceni učinak u poslednjoj četvrtini. Ako igrač da koš u odlučujućem momentu biće slavljen makar celu utakmicu promašivao zicere. Teo je bio odličan kada je bilo najvažnije, šteta što nije bilo dovoljno.

Miles Davis

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)
Prenosi sport klub, ali jednom u sto godina. Kad dodje playof bice vise utakmica. Arena ne prenosi nba.

Magiko

pre 6 godina

@Grobarya Ako se vec hvatate za statistiku naucite da je citate...nije uzeo 24 suta nego 14. Inace Teo nije imao sjajnu tekmu ali nije bilo ni lose. U 4/4 preuzeo odgovornost, vezao 10 poena ali malo sudije a malo i ishitrenost onih mladjih igraca kostala ih je pobede

Иван

pre 6 godina

За ове који помињу Теодосићев проценат шута, па на основу тога процењују како је одиграо:

Милоша је, што се НБА лиге тиче, угробарио још Принтезис оним шутем у финалу Евролиге. Да је промашио, претпостављам да би Тео дошао у Америку неколико година раније. Овако, као већ ветеран, он се нашао у мало чудној позицији. Није навикао је да игра ни за какав циљ, а у НБА регуларној сезони првих пола сата игре је неважно. Тео тај период видно отаљава шутерски. Дели лопте, игра врло добру одбрану (имао једну грешку), а пушта млађарију да се испуцава. Он је и синоћ почео је да шутира чешће тек након што је видео да Луа Вилијамса не иде, а ни остали не могу вола да убоду, ма како им добар пас упутио. Милош се, укратко, "укључује" тек у завршницама, и то је синоћ могло да упали да није онај мали Еванс беспотребно хтео да испадне звезда уместо да дода Теодосићу лопту у полуконтри.

Оно што бих замерио Милошу је последњи пас. Имаш лопту на 18 секунди до краја, решаваш сам то у НБА. Тамо ако је додаш некоме у тој ситуацији, он ти је неће вратити. Није онај други Вилијамс који је на крају шутнуо командант параде, то мораш бити ти као прекаљени плеј. Тако је отишла једна добра шанса да се Тео - у случају победничког шута - устоличи као шеф напада Клиперса.

Ако му ова сезона у НБА прође без плеј-офа, ја бих се вратио на његовом месту у Европу. Видео је шта је потребно да би се парирало Американцима, више од тога не треба ни њему, ни српској репрезентацији. Е сад, шта е рећи жена...

slaviša šmigič

pre 6 godina

Teo izlazi iz teške povreda 1.utakmica sa minutažom njegova lucidnost uz sjajajan talenat dočiče do izražaja.samo,da vrati kondiciju i snagu jer nije još sasvim fit.vračanjem kondicije igrče mnogo bolje.klub zna zašto ga čeka.vratiče se on odličan kad povrati kondiciju i snagu,pitanje je samo koliko to teo želi.ako neželi ni puškom ga nemožeč naterati.on je supertalenat.

Hell

pre 6 godina

@ Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.
(nista o nicemu, 17. decembar 2017 11:54)

Kad vidim ovakve komentare padne mi muka. Kakve veze ima sto su nas dobili 30+ sa neigranjem odbrane u Nba?? Oni dobijaju svakoga na kvalitet koji je neoaporan ali to ne znaci da u Nba pogotovu u ligaskom delugraju odbranu! Pa i Partizan je juce dobio Mzt ali primio preko 90 poena i jel to znaci da je odigrao dobru odbranu?!

petarczv

pre 6 godina

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.
(nista o nicemu, 17. decembar 20

Hahahaha ko je naso da me savetuje...ti si predmet sprdnje na ovom forumu

zemunski kej

pre 6 godina

Celu utakmicu Klipersi lomili da stignu Majami.Pred sam kraj i povedu onda dve sudijske odluke u korist Majamija .sumnjiv aut i faul u napadu, I opet imali sansu za pobedu ali Deandre Dzordan promasi 4 slobodna bacanja,Teo po obicaju losiji na pocetku i odlican kako se blizi zavrsnica,dobar u organizaciji igre ali odbrana mu nikada nije bila jaca strana.

DeMarkus

pre 6 godina

Dobra partija? Ko je gledao, jasno mu je da je njegova igra trenutno potpuni ocaj. Umesto da ubrzava i razigrava ekipu on radi sasvim suprotno. Pretpostavljam da se jos uvek nije skroz oporavio jer ne mogu drugacije da shvatim ovakvu igru. Presporo prenosi loptu, odmah se oslobadja lopte kao da se plasi kontakta, promasuje otvorene suteve, u odbrani njegov covek uvek sam ili ga prodje i sl. +/- kolona u statistici najvise govori, imao je najveci minus, -11 dok je on na parketu, sto dalje implicira da su zbog njega i izgubili...

jд123

pre 6 godina

Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa.
(tocka, 17. decembar 2017 11:21)

Зашто потцењујеш неиграње Беверлија, једног од најбољих одбрамбених играча у НБА? Са њим би добијали боранију а са Грифином могу да се носе и са најбољим екипама у лиги. Галинари је ту само бонус.

Верујем да је тренер рекао Теодосићу да мора преузет већу одговорност због силних повреда и да зато узима толике шутеве. Не треба заборавити да је и син тренера повређен, који је у задњим утакмицама такође узимао много шутева.

Штета једино што добру игру у последњој четвртини није крунисао победом. Још да је дао одлучујући кош, нико се не би обазирао не лош проценат. За разлику од коментатора на овом порталу у НБА се више цени ако играч донесе победу својој екипи без обзира на проценат шута. Најбољи пример за то је Вестбрук.

Scout

pre 6 godina

Vi stvarno mislite da se komentator seca jugoslavije? Ljudi, oni imaju papiric, i na njemu pise, Born: Yugoslavia. Posto je on rodjen u drzavi jugi, i sigurno mu tako pise u Tim papirima. Da je pisalo valjevo, onaj bi rekao valjevo, misleci da je to drzava.

zaboravih redove za kafu i masovno iseljavanje

pre 6 godina

Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

Jeste, ne znaš dal im više nedostaje socijalistički samoupravni sistem, jugo automobil ili šuvarov genijalni sistem obrazovanja. Mora da plaču svaki dan za jugom.

Miloš

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.


Ma bre bolje ti je na vipbox.bz,tamo je free...

Krang

pre 6 godina

Sudije bespotrebno resile uzbudljivu zavrsnicu, ovde se tek vidi glupost pregledavanja snimka bez mogucnosti uticanja na druge odluke. Uzeli su loptu Klipersima nakon izbacivanja u aut i gledanja snimka, zato sto je igrac Majamija opalio po ruci a ne po lopti. A svirati onaj faul u napadu Dzordanu u poslednjem napadu, pritom napad nakon ovakve glupave odluke, to necu da komentarisem...

Holy Smoke

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA" 
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Cesto oni kazu Jugoslavija. U sustini Teo i jeste rodjen u Jugoslaviji. Ne znam odakle dolaze do tih podataka ali znam i da na Wikipediji cesto za nekog pise tipa rodjen u Beogradu-Jugoslavija. Cesto pise i Srbija i Jugoslavija.
Kapiram da vecina Amera zna za Jugu a mnogo manje za Srbiju.
Samo kada su npr Hrvati u pitanju retko grese. :)

petarczv

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)

Skini app reddit pa na pretrazivacu kucaj nba reddit streams udji na sajt izberi utakmicu i gledaj u ful hd koju god tekmu hoces

Badum Badum

pre 6 godina

Ostao je njima 2002. Indianapolis u secanju. zato stalno Yugu i spominju.
(gate4, 17. decembar 2017 10:09)
Da, da, neizleciva dana, svaki dan govore o tome

petarczv

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...

P76-ers

pre 6 godina

Da je Bogdan šutirao 2-10, ne bi moglo da se živi od pantera sada...
(tralalala, 17. decembar 2017 09:45)

Frustrirani, daleko su oni i od Zvezde i Partizana. To vi iz mentalne "institucije" ne želite uspeh onih koji su igrali ili navijaju za Zvezdu.

Napred Srbi, trebate nam odlični, gde god da igrate, koga volite ili za koga navijate...

Tvoj klub nije mali, ali ga takvi tebi slični i gori čine malim...

NAPRED NAŠI, GAZITE TAJ NBA

tocka

pre 6 godina

Dobra partija Teodosića kao što sam ja dobar i lepršav u umetničkom klizanju. Najgori +/-, čisto njegova krivica kako su loše otvorili meč i kasnije jurili deset razlike. Ni onaj Vilijams nije bio ništa bolji. Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa. Mislim da je to to što se tiče Teodosića u NBA. Videćemo možda poneku asistenciju, ali je suviše mlitav i nema snage da se nosi sa zverima.

tralalala

pre 6 godina

@ (P76-ers, 17. decembar 2017 11:07)

Zapravo je u potpunosti suprotno. Ja Tea obožavam i jedva sam čekao da se vrati na parket, nemam ja nikakav problem što je zvezdaš. Moj problem je što konstantno ljudi pljuju Bogdana iz razloga koje si naveo i moj komentar je upućen njima.

vlado

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.

nista o nicemu

pre 6 godina

13 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)

Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.

mare

pre 6 godina

@ 3 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)druze odi ti daj tih trinaest. Pa na basketu ispred zgrade do 21 treba da budes majstor da bi dao trinaest poena...

nista o nicemu

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...
(petarczv, 17. decembar 2017 11:06)

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.

cuko

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se salimo. Ne znam sta pricate da ce krenuti sut, ovo ono. Pa on je u Evropi imao brdo utakmicu gde je sutirao 1/15, 2/13.

fenomen

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.

antiDebil

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote
(jako i do samog kraja, 17. decembar 2017 09:54)

Nisam bas siguran da su pohovali kojote !! Mene nesto zanima, gde su filmovi o Kolumbu, Dzordzu Vasingtonu i o tim njihovim ranim radovima tj genocidu na toj teritoriji ? Kao da se stide necega. Toliki filmkvi, tolike pare, toliko ludilo, 100 verzija jednih te istih prica a o tatku njihove ,,nacije'' nista ,golo, slus...Jako zanimljiva pojava !!

ring ot fire

pre 6 godina

Svaki plej u nba mora da ima solidnu trojku i to mora da dodje ili nema od dobrog pleja nista. Mislim da mu je trener rekao da sutira trojke jer je to ono sto Milosu nedostaje da bude lider ovog tima.

...

pre 6 godina

au ljudi moji....ovde pise da je dobra partija na telegrafu pise katastrofalna blic krivi sudije i ide oko naokolo klasika, pa dajte evo ni ne znam sta bi vam sve rekao...

drmr

pre 6 godina

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

zato su je i rasturili, zato što im je bila simbol nečeg pozitivnog?

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote.

globtroter88

pre 6 godina

Odlično. Gledao sam čitav meč. Muči se malo sa ritmom u šutiranju ali doći će i to, polako. Lider je na terenu, tu nema dileme. Zanimljiv detalj na kraju utakmice -Teo prilazi jednom od sudija da se rukuje a ovaj ga ignoriše i prođe pored njega.. Sramno..

Cakma

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA"
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.

marko

pre 6 godina

Generalno sem ovog herela u klipersima i ricardsona u majamiju svi su imali lose vece milos 14 5 dragic 11 4 mislim da je lu viliams na oko 20 6 ili 7 osmica bek kod majamija koji ima 17 poena u zadnjih 5 meceva je imao pred kraj 9 0 sut,a milos mora jos da vrati kondiciju od ovih 8 mislim da je 6 pogodilo 1 obruc i odbilo se dole a 2 da su se odbile lepo,al bice bolje,jer je i opterecen,sad samo on i lu organizuju sve ostalo cekaju asistencije/

madadama56

pre 6 godina

Teo može mnogo bolje.Ne slažem se sa ocenom da je dobra partija.Imao je najgori +/- index.Ali bez sumnje biće to mnogo bolje.Šut će doći na svoje,a asistencije kad se kompletiraju.

dag kolins

pre 6 godina

Vecinu poena u poslednjoj cetvrtini postigao kada se lomilo.. solidna partija.. jedino procenti za 3 poena kvare utisak.. Klipersi losi bas.. bez Grifina i Galinarija nemaju sta da traze.. po meni jedina ekipa u NBA koja trenutno nema lidera..

Gde ja živim

pre 6 godina

Amerima baš nedostaje Juga. Fina partija Tea, šteta što više nema 100% učinak, ali šta da se radi. Što se tiče ovog prangijanja, ni meni se ne sviđa toliko, ali mi se čini da mu je Dok dao instrukcije da šutira, setimo se početka sezone i onih intervju sa kritikama što to ne radi više. Loša partija Vilijamsa u šutu i za ovako osakaćene Kliperse nije moglo bolje. Ti Teo samo igraj i uživaj.

Sakaluda

pre 6 godina

Ja odgledao prve 3 cetvrtine. Ono je bilo mucno gledati, pa sam otisao u krevet, a Teo se probudio tek u cetvrtoj. ccc
Ajde bre Teo malo ranije proradi.
Sut nikada kod njega i nije bio konstantan, ali me brinu pregled igre i asistencije. Nekako fali tecnosti i lucidnih asistencija. Bas se nekako muči.

globtroter88

pre 6 godina

Odlično. Gledao sam čitav meč. Muči se malo sa ritmom u šutiranju ali doći će i to, polako. Lider je na terenu, tu nema dileme. Zanimljiv detalj na kraju utakmice -Teo prilazi jednom od sudija da se rukuje a ovaj ga ignoriše i prođe pored njega.. Sramno..

dag kolins

pre 6 godina

Vecinu poena u poslednjoj cetvrtini postigao kada se lomilo.. solidna partija.. jedino procenti za 3 poena kvare utisak.. Klipersi losi bas.. bez Grifina i Galinarija nemaju sta da traze.. po meni jedina ekipa u NBA koja trenutno nema lidera..

Cakma

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA"
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.

madadama56

pre 6 godina

Teo može mnogo bolje.Ne slažem se sa ocenom da je dobra partija.Imao je najgori +/- index.Ali bez sumnje biće to mnogo bolje.Šut će doći na svoje,a asistencije kad se kompletiraju.

Sakaluda

pre 6 godina

Ja odgledao prve 3 cetvrtine. Ono je bilo mucno gledati, pa sam otisao u krevet, a Teo se probudio tek u cetvrtoj. ccc
Ajde bre Teo malo ranije proradi.
Sut nikada kod njega i nije bio konstantan, ali me brinu pregled igre i asistencije. Nekako fali tecnosti i lucidnih asistencija. Bas se nekako muči.

ring ot fire

pre 6 godina

Svaki plej u nba mora da ima solidnu trojku i to mora da dodje ili nema od dobrog pleja nista. Mislim da mu je trener rekao da sutira trojke jer je to ono sto Milosu nedostaje da bude lider ovog tima.

Gde ja živim

pre 6 godina

Amerima baš nedostaje Juga. Fina partija Tea, šteta što više nema 100% učinak, ali šta da se radi. Što se tiče ovog prangijanja, ni meni se ne sviđa toliko, ali mi se čini da mu je Dok dao instrukcije da šutira, setimo se početka sezone i onih intervju sa kritikama što to ne radi više. Loša partija Vilijamsa u šutu i za ovako osakaćene Kliperse nije moglo bolje. Ti Teo samo igraj i uživaj.

cuko

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se salimo. Ne znam sta pricate da ce krenuti sut, ovo ono. Pa on je u Evropi imao brdo utakmicu gde je sutirao 1/15, 2/13.

...

pre 6 godina

au ljudi moji....ovde pise da je dobra partija na telegrafu pise katastrofalna blic krivi sudije i ide oko naokolo klasika, pa dajte evo ni ne znam sta bi vam sve rekao...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote.

nista o nicemu

pre 6 godina

13 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)

Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.

drmr

pre 6 godina

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

zato su je i rasturili, zato što im je bila simbol nečeg pozitivnog?

Badum Badum

pre 6 godina

Ostao je njima 2002. Indianapolis u secanju. zato stalno Yugu i spominju.
(gate4, 17. decembar 2017 10:09)
Da, da, neizleciva dana, svaki dan govore o tome

vlado

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.

jд123

pre 6 godina

Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa.
(tocka, 17. decembar 2017 11:21)

Зашто потцењујеш неиграње Беверлија, једног од најбољих одбрамбених играча у НБА? Са њим би добијали боранију а са Грифином могу да се носе и са најбољим екипама у лиги. Галинари је ту само бонус.

Верујем да је тренер рекао Теодосићу да мора преузет већу одговорност због силних повреда и да зато узима толике шутеве. Не треба заборавити да је и син тренера повређен, који је у задњим утакмицама такође узимао много шутева.

Штета једино што добру игру у последњој четвртини није крунисао победом. Још да је дао одлучујући кош, нико се не би обазирао не лош проценат. За разлику од коментатора на овом порталу у НБА се више цени ако играч донесе победу својој екипи без обзира на проценат шута. Најбољи пример за то је Вестбрук.

antiDebil

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote
(jako i do samog kraja, 17. decembar 2017 09:54)

Nisam bas siguran da su pohovali kojote !! Mene nesto zanima, gde su filmovi o Kolumbu, Dzordzu Vasingtonu i o tim njihovim ranim radovima tj genocidu na toj teritoriji ? Kao da se stide necega. Toliki filmkvi, tolike pare, toliko ludilo, 100 verzija jednih te istih prica a o tatku njihove ,,nacije'' nista ,golo, slus...Jako zanimljiva pojava !!

Holy Smoke

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA" 
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Cesto oni kazu Jugoslavija. U sustini Teo i jeste rodjen u Jugoslaviji. Ne znam odakle dolaze do tih podataka ali znam i da na Wikipediji cesto za nekog pise tipa rodjen u Beogradu-Jugoslavija. Cesto pise i Srbija i Jugoslavija.
Kapiram da vecina Amera zna za Jugu a mnogo manje za Srbiju.
Samo kada su npr Hrvati u pitanju retko grese. :)

P76-ers

pre 6 godina

Da je Bogdan šutirao 2-10, ne bi moglo da se živi od pantera sada...
(tralalala, 17. decembar 2017 09:45)

Frustrirani, daleko su oni i od Zvezde i Partizana. To vi iz mentalne "institucije" ne želite uspeh onih koji su igrali ili navijaju za Zvezdu.

Napred Srbi, trebate nam odlični, gde god da igrate, koga volite ili za koga navijate...

Tvoj klub nije mali, ali ga takvi tebi slični i gori čine malim...

NAPRED NAŠI, GAZITE TAJ NBA

marko

pre 6 godina

Generalno sem ovog herela u klipersima i ricardsona u majamiju svi su imali lose vece milos 14 5 dragic 11 4 mislim da je lu viliams na oko 20 6 ili 7 osmica bek kod majamija koji ima 17 poena u zadnjih 5 meceva je imao pred kraj 9 0 sut,a milos mora jos da vrati kondiciju od ovih 8 mislim da je 6 pogodilo 1 obruc i odbilo se dole a 2 da su se odbile lepo,al bice bolje,jer je i opterecen,sad samo on i lu organizuju sve ostalo cekaju asistencije/

mare

pre 6 godina

@ 3 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)druze odi ti daj tih trinaest. Pa na basketu ispred zgrade do 21 treba da budes majstor da bi dao trinaest poena...

petarczv

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...

petarczv

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)

Skini app reddit pa na pretrazivacu kucaj nba reddit streams udji na sajt izberi utakmicu i gledaj u ful hd koju god tekmu hoces

Scout

pre 6 godina

Vi stvarno mislite da se komentator seca jugoslavije? Ljudi, oni imaju papiric, i na njemu pise, Born: Yugoslavia. Posto je on rodjen u drzavi jugi, i sigurno mu tako pise u Tim papirima. Da je pisalo valjevo, onaj bi rekao valjevo, misleci da je to drzava.

CarloNS

pre 6 godina

Teo je loše odigrao 3 četvrtine, ali je zato poslednju odigrao odlično. Prvo vođstvo na utakmici je posle Teove trojke, još nekoliko puta je poentirao kada se lomio rezultat i kada ostali Klipersi nisu mogli da se sastave. Malo su i sudije kumovale porazu, lako je rezultat mogao biti obrnut. U NBA se inače jako ceni učinak u poslednjoj četvrtini. Ako igrač da koš u odlučujućem momentu biće slavljen makar celu utakmicu promašivao zicere. Teo je bio odličan kada je bilo najvažnije, šteta što nije bilo dovoljno.

tocka

pre 6 godina

Dobra partija Teodosića kao što sam ja dobar i lepršav u umetničkom klizanju. Najgori +/-, čisto njegova krivica kako su loše otvorili meč i kasnije jurili deset razlike. Ni onaj Vilijams nije bio ništa bolji. Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa. Mislim da je to to što se tiče Teodosića u NBA. Videćemo možda poneku asistenciju, ali je suviše mlitav i nema snage da se nosi sa zverima.

fenomen

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.

zemunski kej

pre 6 godina

Celu utakmicu Klipersi lomili da stignu Majami.Pred sam kraj i povedu onda dve sudijske odluke u korist Majamija .sumnjiv aut i faul u napadu, I opet imali sansu za pobedu ali Deandre Dzordan promasi 4 slobodna bacanja,Teo po obicaju losiji na pocetku i odlican kako se blizi zavrsnica,dobar u organizaciji igre ali odbrana mu nikada nije bila jaca strana.

tralalala

pre 6 godina

@ (P76-ers, 17. decembar 2017 11:07)

Zapravo je u potpunosti suprotno. Ja Tea obožavam i jedva sam čekao da se vrati na parket, nemam ja nikakav problem što je zvezdaš. Moj problem je što konstantno ljudi pljuju Bogdana iz razloga koje si naveo i moj komentar je upućen njima.

nista o nicemu

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...
(petarczv, 17. decembar 2017 11:06)

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.

Magiko

pre 6 godina

@Grobarya Ako se vec hvatate za statistiku naucite da je citate...nije uzeo 24 suta nego 14. Inace Teo nije imao sjajnu tekmu ali nije bilo ni lose. U 4/4 preuzeo odgovornost, vezao 10 poena ali malo sudije a malo i ishitrenost onih mladjih igraca kostala ih je pobede

Krang

pre 6 godina

Sudije bespotrebno resile uzbudljivu zavrsnicu, ovde se tek vidi glupost pregledavanja snimka bez mogucnosti uticanja na druge odluke. Uzeli su loptu Klipersima nakon izbacivanja u aut i gledanja snimka, zato sto je igrac Majamija opalio po ruci a ne po lopti. A svirati onaj faul u napadu Dzordanu u poslednjem napadu, pritom napad nakon ovakve glupave odluke, to necu da komentarisem...

DeMarkus

pre 6 godina

Dobra partija? Ko je gledao, jasno mu je da je njegova igra trenutno potpuni ocaj. Umesto da ubrzava i razigrava ekipu on radi sasvim suprotno. Pretpostavljam da se jos uvek nije skroz oporavio jer ne mogu drugacije da shvatim ovakvu igru. Presporo prenosi loptu, odmah se oslobadja lopte kao da se plasi kontakta, promasuje otvorene suteve, u odbrani njegov covek uvek sam ili ga prodje i sl. +/- kolona u statistici najvise govori, imao je najveci minus, -11 dok je on na parketu, sto dalje implicira da su zbog njega i izgubili...

zaboravih redove za kafu i masovno iseljavanje

pre 6 godina

Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

Jeste, ne znaš dal im više nedostaje socijalistički samoupravni sistem, jugo automobil ili šuvarov genijalni sistem obrazovanja. Mora da plaču svaki dan za jugom.

Hell

pre 6 godina

@ Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.
(nista o nicemu, 17. decembar 2017 11:54)

Kad vidim ovakve komentare padne mi muka. Kakve veze ima sto su nas dobili 30+ sa neigranjem odbrane u Nba?? Oni dobijaju svakoga na kvalitet koji je neoaporan ali to ne znaci da u Nba pogotovu u ligaskom delugraju odbranu! Pa i Partizan je juce dobio Mzt ali primio preko 90 poena i jel to znaci da je odigrao dobru odbranu?!

Иван

pre 6 godina

За ове који помињу Теодосићев проценат шута, па на основу тога процењују како је одиграо:

Милоша је, што се НБА лиге тиче, угробарио још Принтезис оним шутем у финалу Евролиге. Да је промашио, претпостављам да би Тео дошао у Америку неколико година раније. Овако, као већ ветеран, он се нашао у мало чудној позицији. Није навикао је да игра ни за какав циљ, а у НБА регуларној сезони првих пола сата игре је неважно. Тео тај период видно отаљава шутерски. Дели лопте, игра врло добру одбрану (имао једну грешку), а пушта млађарију да се испуцава. Он је и синоћ почео је да шутира чешће тек након што је видео да Луа Вилијамса не иде, а ни остали не могу вола да убоду, ма како им добар пас упутио. Милош се, укратко, "укључује" тек у завршницама, и то је синоћ могло да упали да није онај мали Еванс беспотребно хтео да испадне звезда уместо да дода Теодосићу лопту у полуконтри.

Оно што бих замерио Милошу је последњи пас. Имаш лопту на 18 секунди до краја, решаваш сам то у НБА. Тамо ако је додаш некоме у тој ситуацији, он ти је неће вратити. Није онај други Вилијамс који је на крају шутнуо командант параде, то мораш бити ти као прекаљени плеј. Тако је отишла једна добра шанса да се Тео - у случају победничког шута - устоличи као шеф напада Клиперса.

Ако му ова сезона у НБА прође без плеј-офа, ја бих се вратио на његовом месту у Европу. Видео је шта је потребно да би се парирало Американцима, више од тога не треба ни њему, ни српској репрезентацији. Е сад, шта е рећи жена...

Miles Davis

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)
Prenosi sport klub, ali jednom u sto godina. Kad dodje playof bice vise utakmica. Arena ne prenosi nba.

scarface

pre 6 godina

Treba tea pustiti da sutira puca od samopouzdanja njemu dati da sve radi kad se vrate povredjeni igraci da im teo bude glava igre i ima da rasturaju...

petarczv

pre 6 godina

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.
(nista o nicemu, 17. decembar 20

Hahahaha ko je naso da me savetuje...ti si predmet sprdnje na ovom forumu

Miloš

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.


Ma bre bolje ti je na vipbox.bz,tamo je free...

slaviša šmigič

pre 6 godina

Teo izlazi iz teške povreda 1.utakmica sa minutažom njegova lucidnost uz sjajajan talenat dočiče do izražaja.samo,da vrati kondiciju i snagu jer nije još sasvim fit.vračanjem kondicije igrče mnogo bolje.klub zna zašto ga čeka.vratiče se on odličan kad povrati kondiciju i snagu,pitanje je samo koliko to teo želi.ako neželi ni puškom ga nemožeč naterati.on je supertalenat.

Cakma

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA"
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.

tocka

pre 6 godina

Dobra partija Teodosića kao što sam ja dobar i lepršav u umetničkom klizanju. Najgori +/-, čisto njegova krivica kako su loše otvorili meč i kasnije jurili deset razlike. Ni onaj Vilijams nije bio ništa bolji. Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa. Mislim da je to to što se tiče Teodosića u NBA. Videćemo možda poneku asistenciju, ali je suviše mlitav i nema snage da se nosi sa zverima.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote.

drmr

pre 6 godina

Pa sta, svi smo mi Juzni Slovei, od Austrije do Grcke. Da se Kolorado odvoji od SAD, pola svineta bi govorilo “ ma tamo u Americi”. Pretjerujete sa tom opsjednoscu samim sobom. Kao svima vam dole na Balkanu Jugoslavija smetala da bi prosperirali. Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

zato su je i rasturili, zato što im je bila simbol nečeg pozitivnog?

madadama56

pre 6 godina

Teo može mnogo bolje.Ne slažem se sa ocenom da je dobra partija.Imao je najgori +/- index.Ali bez sumnje biće to mnogo bolje.Šut će doći na svoje,a asistencije kad se kompletiraju.

P76-ers

pre 6 godina

Da je Bogdan šutirao 2-10, ne bi moglo da se živi od pantera sada...
(tralalala, 17. decembar 2017 09:45)

Frustrirani, daleko su oni i od Zvezde i Partizana. To vi iz mentalne "institucije" ne želite uspeh onih koji su igrali ili navijaju za Zvezdu.

Napred Srbi, trebate nam odlični, gde god da igrate, koga volite ili za koga navijate...

Tvoj klub nije mali, ali ga takvi tebi slični i gori čine malim...

NAPRED NAŠI, GAZITE TAJ NBA

nista o nicemu

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...
(petarczv, 17. decembar 2017 11:06)

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.

marko

pre 6 godina

Generalno sem ovog herela u klipersima i ricardsona u majamiju svi su imali lose vece milos 14 5 dragic 11 4 mislim da je lu viliams na oko 20 6 ili 7 osmica bek kod majamija koji ima 17 poena u zadnjih 5 meceva je imao pred kraj 9 0 sut,a milos mora jos da vrati kondiciju od ovih 8 mislim da je 6 pogodilo 1 obruc i odbilo se dole a 2 da su se odbile lepo,al bice bolje,jer je i opterecen,sad samo on i lu organizuju sve ostalo cekaju asistencije/

DeMarkus

pre 6 godina

Dobra partija? Ko je gledao, jasno mu je da je njegova igra trenutno potpuni ocaj. Umesto da ubrzava i razigrava ekipu on radi sasvim suprotno. Pretpostavljam da se jos uvek nije skroz oporavio jer ne mogu drugacije da shvatim ovakvu igru. Presporo prenosi loptu, odmah se oslobadja lopte kao da se plasi kontakta, promasuje otvorene suteve, u odbrani njegov covek uvek sam ili ga prodje i sl. +/- kolona u statistici najvise govori, imao je najveci minus, -11 dok je on na parketu, sto dalje implicira da su zbog njega i izgubili...

dag kolins

pre 6 godina

Vecinu poena u poslednjoj cetvrtini postigao kada se lomilo.. solidna partija.. jedino procenti za 3 poena kvare utisak.. Klipersi losi bas.. bez Grifina i Galinarija nemaju sta da traze.. po meni jedina ekipa u NBA koja trenutno nema lidera..

globtroter88

pre 6 godina

Odlično. Gledao sam čitav meč. Muči se malo sa ritmom u šutiranju ali doći će i to, polako. Lider je na terenu, tu nema dileme. Zanimljiv detalj na kraju utakmice -Teo prilazi jednom od sudija da se rukuje a ovaj ga ignoriše i prođe pored njega.. Sramno..

Miloš

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.


Ma bre bolje ti je na vipbox.bz,tamo je free...

antiDebil

pre 6 godina

@Cakma, druže kome ne smeta i ko je preko yu tražio svoj istorijski indentitet i prosperitet neka uživa. Srbija ima mnogo mnogo dužu istorijsku i državotvornu vertikalu od yu priče. Pa samo Miloševo Valjevo je značajnije od svake us države. Ovde je radila bolnica sa doktorima i hirurzima onda kada su u tom Koloradu ratovali kamenjem i jeli pohovane kojote
(jako i do samog kraja, 17. decembar 2017 09:54)

Nisam bas siguran da su pohovali kojote !! Mene nesto zanima, gde su filmovi o Kolumbu, Dzordzu Vasingtonu i o tim njihovim ranim radovima tj genocidu na toj teritoriji ? Kao da se stide necega. Toliki filmkvi, tolike pare, toliko ludilo, 100 verzija jednih te istih prica a o tatku njihove ,,nacije'' nista ,golo, slus...Jako zanimljiva pojava !!

nista o nicemu

pre 6 godina

13 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)

Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.

Gde ja živim

pre 6 godina

Amerima baš nedostaje Juga. Fina partija Tea, šteta što više nema 100% učinak, ali šta da se radi. Što se tiče ovog prangijanja, ni meni se ne sviđa toliko, ali mi se čini da mu je Dok dao instrukcije da šutira, setimo se početka sezone i onih intervju sa kritikama što to ne radi više. Loša partija Vilijamsa u šutu i za ovako osakaćene Kliperse nije moglo bolje. Ti Teo samo igraj i uživaj.

cuko

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se salimo. Ne znam sta pricate da ce krenuti sut, ovo ono. Pa on je u Evropi imao brdo utakmicu gde je sutirao 1/15, 2/13.

Sakaluda

pre 6 godina

Ja odgledao prve 3 cetvrtine. Ono je bilo mucno gledati, pa sam otisao u krevet, a Teo se probudio tek u cetvrtoj. ccc
Ajde bre Teo malo ranije proradi.
Sut nikada kod njega i nije bio konstantan, ali me brinu pregled igre i asistencije. Nekako fali tecnosti i lucidnih asistencija. Bas se nekako muči.

zaboravih redove za kafu i masovno iseljavanje

pre 6 godina

Juga je bila simbol neceg pozitivnog, zato je se sjecaju.
(Cakma, 17. decembar 2017 08:31)

Jeste, ne znaš dal im više nedostaje socijalistički samoupravni sistem, jugo automobil ili šuvarov genijalni sistem obrazovanja. Mora da plaču svaki dan za jugom.

petarczv

pre 6 godina

Dzordan i Grifin su u tim akcijama. Dzordan igra. Ajde Petre jednom napisi smislen komentar koji se ne bazira na tvojim vizijama i ubedjenjima.
(nista o nicemu, 17. decembar 20

Hahahaha ko je naso da me savetuje...ti si predmet sprdnje na ovom forumu

petarczv

pre 6 godina

U ovoj postavci clipersa teo je mnogo tesko da igra jer sve akcije koje je radio sa clipersima su ukljucivale igrace koji trenutno ne igraju otud i mali broj asiatencija kao i veliki broj suteva za tri usled nedostatka drugih resenja. Sinoc nisu igrali grifin,galinari,beverli,rivers...

mare

pre 6 godina

@ 3 poena u Nba je ravno kao 5 poena u El. Odbrane se takoreci ne igraju,napadi se zavrsavaju u 5-8 sek,utakmica traje 8 min duze...
(Hell, 17. decembar 2017 10:35)druze odi ti daj tih trinaest. Pa na basketu ispred zgrade do 21 treba da budes majstor da bi dao trinaest poena...

Иван

pre 6 godina

За ове који помињу Теодосићев проценат шута, па на основу тога процењују како је одиграо:

Милоша је, што се НБА лиге тиче, угробарио још Принтезис оним шутем у финалу Евролиге. Да је промашио, претпостављам да би Тео дошао у Америку неколико година раније. Овако, као већ ветеран, он се нашао у мало чудној позицији. Није навикао је да игра ни за какав циљ, а у НБА регуларној сезони првих пола сата игре је неважно. Тео тај период видно отаљава шутерски. Дели лопте, игра врло добру одбрану (имао једну грешку), а пушта млађарију да се испуцава. Он је и синоћ почео је да шутира чешће тек након што је видео да Луа Вилијамса не иде, а ни остали не могу вола да убоду, ма како им добар пас упутио. Милош се, укратко, "укључује" тек у завршницама, и то је синоћ могло да упали да није онај мали Еванс беспотребно хтео да испадне звезда уместо да дода Теодосићу лопту у полуконтри.

Оно што бих замерио Милошу је последњи пас. Имаш лопту на 18 секунди до краја, решаваш сам то у НБА. Тамо ако је додаш некоме у тој ситуацији, он ти је неће вратити. Није онај други Вилијамс који је на крају шутнуо командант параде, то мораш бити ти као прекаљени плеј. Тако је отишла једна добра шанса да се Тео - у случају победничког шута - устоличи као шеф напада Клиперса.

Ако му ова сезона у НБА прође без плеј-офа, ја бих се вратио на његовом месту у Европу. Видео је шта је потребно да би се парирало Американцима, више од тога не треба ни њему, ни српској репрезентацији. Е сад, шта е рећи жена...

Holy Smoke

pre 6 godina

"From YUGOSLAVIA" 
Hahahahaha, ovo im se desava 1000 put tako da sam sad stvarno ubedjen da ne znaju gde je Srbija i da nema vise YUGE?
(Msc@Srefan, 17. decembar 2017 08:18)

Cesto oni kazu Jugoslavija. U sustini Teo i jeste rodjen u Jugoslaviji. Ne znam odakle dolaze do tih podataka ali znam i da na Wikipediji cesto za nekog pise tipa rodjen u Beogradu-Jugoslavija. Cesto pise i Srbija i Jugoslavija.
Kapiram da vecina Amera zna za Jugu a mnogo manje za Srbiju.
Samo kada su npr Hrvati u pitanju retko grese. :)

ring ot fire

pre 6 godina

Svaki plej u nba mora da ima solidnu trojku i to mora da dodje ili nema od dobrog pleja nista. Mislim da mu je trener rekao da sutira trojke jer je to ono sto Milosu nedostaje da bude lider ovog tima.

fenomen

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.

Badum Badum

pre 6 godina

Ostao je njima 2002. Indianapolis u secanju. zato stalno Yugu i spominju.
(gate4, 17. decembar 2017 10:09)
Da, da, neizleciva dana, svaki dan govore o tome

tralalala

pre 6 godina

@ (P76-ers, 17. decembar 2017 11:07)

Zapravo je u potpunosti suprotno. Ja Tea obožavam i jedva sam čekao da se vrati na parket, nemam ja nikakav problem što je zvezdaš. Moj problem je što konstantno ljudi pljuju Bogdana iz razloga koje si naveo i moj komentar je upućen njima.

Hell

pre 6 godina

@ Ne igra se odbrana pa zato mi gubimo od Amera 2x po 30+ razlike u finalima. Ajde bre ne komentarisite ako ne znate, nije sramota da ne znate, al jeste kad se pravite pametni.
(nista o nicemu, 17. decembar 2017 11:54)

Kad vidim ovakve komentare padne mi muka. Kakve veze ima sto su nas dobili 30+ sa neigranjem odbrane u Nba?? Oni dobijaju svakoga na kvalitet koji je neoaporan ali to ne znaci da u Nba pogotovu u ligaskom delugraju odbranu! Pa i Partizan je juce dobio Mzt ali primio preko 90 poena i jel to znaci da je odigrao dobru odbranu?!

petarczv

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)

Skini app reddit pa na pretrazivacu kucaj nba reddit streams udji na sajt izberi utakmicu i gledaj u ful hd koju god tekmu hoces

vlado

pre 6 godina

Za kolegu koji pita na kojim kanalima da gleda uzivo utakmice: kucaj u google "reddit nba streams" i trazi stream-ove od clana "velicityrapHD" ili tako nekako. Za sada on kaci najkvalitetnije stream-ove sa najmanje reklama.

Pozdrav svima.

slaviša šmigič

pre 6 godina

Teo izlazi iz teške povreda 1.utakmica sa minutažom njegova lucidnost uz sjajajan talenat dočiče do izražaja.samo,da vrati kondiciju i snagu jer nije još sasvim fit.vračanjem kondicije igrče mnogo bolje.klub zna zašto ga čeka.vratiče se on odličan kad povrati kondiciju i snagu,pitanje je samo koliko to teo želi.ako neželi ni puškom ga nemožeč naterati.on je supertalenat.

...

pre 6 godina

au ljudi moji....ovde pise da je dobra partija na telegrafu pise katastrofalna blic krivi sudije i ide oko naokolo klasika, pa dajte evo ni ne znam sta bi vam sve rekao...

jд123

pre 6 godina

Ako se uskoro ne vrate Galinari i Grifin ovakvi Klipersi će gubiti od Lejkersa i Sansa.
(tocka, 17. decembar 2017 11:21)

Зашто потцењујеш неиграње Беверлија, једног од најбољих одбрамбених играча у НБА? Са њим би добијали боранију а са Грифином могу да се носе и са најбољим екипама у лиги. Галинари је ту само бонус.

Верујем да је тренер рекао Теодосићу да мора преузет већу одговорност због силних повреда и да зато узима толике шутеве. Не треба заборавити да је и син тренера повређен, који је у задњим утакмицама такође узимао много шутева.

Штета једино што добру игру у последњој четвртини није крунисао победом. Још да је дао одлучујући кош, нико се не би обазирао не лош проценат. За разлику од коментатора на овом порталу у НБА се више цени ако играч донесе победу својој екипи без обзира на проценат шута. Најбољи пример за то је Вестбрук.

Scout

pre 6 godina

Vi stvarno mislite da se komentator seca jugoslavije? Ljudi, oni imaju papiric, i na njemu pise, Born: Yugoslavia. Posto je on rodjen u drzavi jugi, i sigurno mu tako pise u Tim papirima. Da je pisalo valjevo, onaj bi rekao valjevo, misleci da je to drzava.

zemunski kej

pre 6 godina

Celu utakmicu Klipersi lomili da stignu Majami.Pred sam kraj i povedu onda dve sudijske odluke u korist Majamija .sumnjiv aut i faul u napadu, I opet imali sansu za pobedu ali Deandre Dzordan promasi 4 slobodna bacanja,Teo po obicaju losiji na pocetku i odlican kako se blizi zavrsnica,dobar u organizaciji igre ali odbrana mu nikada nije bila jaca strana.

Magiko

pre 6 godina

@Grobarya Ako se vec hvatate za statistiku naucite da je citate...nije uzeo 24 suta nego 14. Inace Teo nije imao sjajnu tekmu ali nije bilo ni lose. U 4/4 preuzeo odgovornost, vezao 10 poena ali malo sudije a malo i ishitrenost onih mladjih igraca kostala ih je pobede

scarface

pre 6 godina

Treba tea pustiti da sutira puca od samopouzdanja njemu dati da sve radi kad se vrate povredjeni igraci da im teo bude glava igre i ima da rasturaju...

Krang

pre 6 godina

Sudije bespotrebno resile uzbudljivu zavrsnicu, ovde se tek vidi glupost pregledavanja snimka bez mogucnosti uticanja na druge odluke. Uzeli su loptu Klipersima nakon izbacivanja u aut i gledanja snimka, zato sto je igrac Majamija opalio po ruci a ne po lopti. A svirati onaj faul u napadu Dzordanu u poslednjem napadu, pritom napad nakon ovakve glupave odluke, to necu da komentarisem...

Miles Davis

pre 6 godina

Na kojim tv kanalima gledate uzivo NBA meceve. Imam totaltv i na sportklubovima nisam u epg video da nesto prenose live. Imam i arenesport preko polarisa pa nisam bas nesto pregledao epg. Poz.
(fenomen, 17. decembar 2017 10:00)
Prenosi sport klub, ali jednom u sto godina. Kad dodje playof bice vise utakmica. Arena ne prenosi nba.

CarloNS

pre 6 godina

Teo je loše odigrao 3 četvrtine, ali je zato poslednju odigrao odlično. Prvo vođstvo na utakmici je posle Teove trojke, još nekoliko puta je poentirao kada se lomio rezultat i kada ostali Klipersi nisu mogli da se sastave. Malo su i sudije kumovale porazu, lako je rezultat mogao biti obrnut. U NBA se inače jako ceni učinak u poslednjoj četvrtini. Ako igrač da koš u odlučujućem momentu biće slavljen makar celu utakmicu promašivao zicere. Teo je bio odličan kada je bilo najvažnije, šteta što nije bilo dovoljno.