Utorak, 12.12.2017.

14:33

Đukić: Sigurno nam neće biti dosuđen penal

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da očekuje spektakl protiv Crvene zvezde i da večiti rival neće kalkulisati bez obzira na to što ima devet bodova više.

Izvor: B92

Ðukiæ: Sigurno nam neæe biti dosuðen penal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.
(Rol, 12. decembar 2017 20:28)


bez obzira za koga navijamo, lepo je kad imamo slican smisao za humor... iskren pozdrav takodje! :)

Rol

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.

Sabre

pre 6 godina

Voleo bihda je makar jedan zvezdas odavde procitao celu vest pre nego sto je krenuo sa duhovitim komentarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krle, 12. decembar 2017 19:44)

A ja bih voleo da si ti procitao sve komentare pre nego sto si poceo sa generalizacijama.

naucnik prve klase

pre 6 godina

(European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

Prijatelju moj...da se primjetiti da uopste nisi bio rodjen te '91. Mogu ja da pominjem i neke ranije godine kad tvoj klub nije znao sta je "proljece" ali od proslosti se ne zivi. Sto se tice statistike da ste najgledaniji ove sezone, e pa, vidis, ima jedna stara koja je mnogo starija od tebe: Za Zvezdu se navija, Partizan se voli".

pozzzdrav

Nicky boy

pre 6 godina

Naravno da ćemo ići na pobedu, nas ne zanima ko je protivnik, jer mi smo Partizan.

Mi smo u svojoj istoriji i protiv Mančestera išli na pobedu, i protiv Reala, Intera, a kamoli protiv ove boranije.

Neka zahvale sudijama što imaju više pobeda u derbijima, samo sudijama i svojoj ludoj sreći.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.
(Rol, 12. decembar 2017 18:58)


jos malo pa cemo i vucelicu da tepamo ;)

sava.

pre 6 godina

evo đuka posle slabih partija i skandiranja đukiču odlazi hoče penal pre početka kako bi zadržao fotelju.u slučaju neodlučenog il još gore poraza sigurno odlazi.ovako ima šansu da zadrži fotelju.biče ovde svega samo ne fudbala.ako dozvoli ovakve krvničke startove evertona zvezdi se slabo piše,da vidimo dali če primenjivati pravilo kod evertona.kostolomac za uništenje karijere,njega lopta ne zanima.

zemunski kej

pre 6 godina

Onaj penal nad Necom se nedeljama vrteo po Evropi kao primer penala koji sudija nije dosudio jer nije smeo. Partizan se pomirio sa tim da nece biti prvi ali da ce probati da ih odere sutra ne sumnjam,

Lazni Brkajlo

pre 6 godina

Kojom logikom si zakljucio da ovde nema nas preko 30? Ja se secam i Bajerna i Barija, Reala i Milana ... ovo mafijastvo i beda od fudbala je onom ni do kolena !

Rol

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.

cole

pre 6 godina

valjda se i grobari nadaju da ce im partizan izgubiti derbi jer jedino tako mozete da konacno oterate djukica, dovedete na vreme boljeg trenera i probate da kako-tako napravite novi tim za februar i plzenj. jer, sta ako vas, mada ne znam kako, ali, hipoteticki bas, ako vas potera takva sreca i dobijete zvezdu. koji argument cete onda imati da terate djuku? odveo vas u evropsko prolece (smesna grupa, al kako god), nije izgubio derbi ( iako bi vam zvezda bezala velikih sest bodova i dalje)...i kako da ga onda oterate? igrate smesno, nit igre nit bilo kojeg pojedinca koji bi se istakao, ali trener ima rezultat iza sebe! sto se mene tice, nek vam djuka ostane dokle god se bude bavio trenerskim poslom. srecno, zvezdo moja!

Cubaka

pre 6 godina

Najgori tim po koeficijentu u šesnaestini kupa UEFA protiv prvaka Srbije.
(peca, 12. decembar 2017 15:31)

Mozda po koeficijentu, ali ima jedan klub koji je najgori, po igri, igracima, treneru, upravi kluba i narocito je najgori po navijacima koji samo cvile i kmece : " uprava napolje", "Djukicu odlazi" "svirajte nam penal" "Tole pomagaj" kme, kme, kme, kme, kme.

Djura

pre 6 godina

Tebi to svakako odgovara, da se opet ne pokaže koliki si autoritet. Što bi rekao prost narod, niko te ne .... ni za suvu šljivu. Da imaš i malo obraza, pričao bi o igri svog tima, ali ti toliko nemaš pojma da ni ne vidiš da je katastrofalna. Svakako ti je ovo poslednja utakmica, predpostavljam da će te najuriti posle sutrašnje katastrofe.

Penaltizan

pre 6 godina

Opet Penaltizan vrsi pritisak pred derbi da im se sudi penal.U proslom derbiju bacali su se,padavicari Tavamba i ostali zasluzili da dobiju kartone za simuliranje i prosli nekaznjeno.Koliko su penala imali ovo sezone ocigledno je strategija Djukica i Partizana da se dobije penal nema veze sto od igre nema ni i. Sramota,a Mazic je sudija koji ih je uvek i gurao sa penalima i crvenima

iggy

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.

nikola

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.
(srama bez, 12. decembar 2017 15:24)

Na 148 mestu je neki klub HJK iz Finske,Zvezda je na 124 mestu sa 9750 bodova,a Partizan na 80 mestu sa 16000 bodova.Ispade po tebi da tolike godine ne igranja Zvezde u Evropi i vaseg konstatnog igranja,mogu se svesti na jednu godinu.Da niste osvojili ovih 6 bodova ove godine sad bi bili isti na toj rang listi sa kojom se toliko ponosis.Za tvoju informaciju kad vec volis toliko tu listu,pogledaj koliko bodova Zvezda brani u naredne recimo tri godine,a koliko vi,pa ta lista vec sledece godine moze biti drasticno promenjena.E sa cime se ti ponosis sa laznim 78. mestom.A Zvezdi su svi gledali u ledja na toj listi kad je na njoj bila PRVA

Nikki

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

I sta si ti napisao? Nista iz poslednjih 25 godina nemate. Koga briga za to kad nisi doziveo nista od toga? Kakvu satisfakciju ti imas od toga sta je bilo pre 40,50 godina. Ne verujem da ovde komentarise bilo kod stariji od 30 godina. A partizan da je pobedio Real u finalu i bio prvak tada siguran sam da to nikad ne bih pominjao jer kao argumet jer je nebitno.

Mad4Red

pre 6 godina

Pa ako misli samo Talamba da igra onda ok, u odbrani Miletic Ostojić pa ako su oni iy Napredka prolazili kao kroz puter kako li ce tek ovi iz Zvezde Boaći i Pešić ima da se isprdaju sa odbranom Partizana... Još da nije Stojkovića na golu ko zna koji bi Partizan bio na tabeli ali realno!!!

CzBg89!

pre 6 godina

Kakvo pritiskaknje pred svaki derbi na sudije da vam sude penal. Sutra ce morati da sude penala ja partizan kao do sada u ligi.

Евроталибан

pre 6 godina

Најбоље да вам уведу правило да имате право на три пенала ко на три измене

zemunski kej

pre 6 godina

Verovatno nece . Sudice Mazic nas najbolji sudija,verujem i njegovu objektivnost.Gledao sam juce Lacio,tek njima nista ne sviraju osim iskljucenja pobedi Mihajlovic ni kriv ni duzan da bi se treca ekipa okoristila.

Bojan

pre 6 godina

Kako ozbiljan trener moze nesto ovako izjaviti. Ovo je prosto neverovatno. Ako bude penal svirace ga sudija, ako ga nema, onda ga nema i zdravo. Strasno, pogotovo, sto Mazic sudi derbi, jedan od najboljih svetskih sudija, cisto sumnjam da bi sebi dozvolio ne suditi ono sto je za suditi.

...

pre 6 godina

Ne znam zasto Djukica zelite da oterate iz partizana? Pa dosao je covek do proleca u LE iako su mu prodali najbolje igrace letos. Drugo mesto u SL je iskljucivo zato sto igrate cet-ned a nemate dovoljno igraca za razliku od zvezde. Ako vam je jedini razlog zato sto partizan igra lose onda to i nije minus. pa i zvezda igra relativno lose u LE npr protiv kelna za nekog ko nije delija koji je gledao tu utakmicu je jedna od najdosadnijih ikada iako sam delija zaista mislim da je djukic napravio odlican rezultat/ mnogo bolji nego neki treneri koje ste obozavali predhodnih godina. Trebate da budete zahvalni, za koju godinu nece biti bitno kako ste igrali.

VladaNS

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iggy, 12. decembar 2017 16:14)

Čovek je naglasio da se šali iako 22 godine bez penala apsolutno nije normalno... Teško nama ako si ti zaista navijač Partizana.

Negativni

pre 6 godina

Djukić je kulturniji od svih prethodnih trenera Partizana ( i mnogih iz Zvezde). Nije ni toliko loš trener, ipak je sa teškim kršem od tima prošao grupu u LE. Nikolić sa Videotonom ne može da se sastavi jer mu ne sviraju padanje po terenu i nema sklanjalice. A nema ni Grofa, jedinog goreg trenera od njega.
Kada se setimo bisera Ješića, Vermeza, Lalata, Grofa i ostalih iz plejade koja nije prolazila avgust u Evropi...ova dvojica su gospoda. Uživajte u derbiju.

sms

pre 6 godina

Ova klinčadija što piše po ovom forumu treba da nauči da čita tekst do kraja, a ne samo naslov. Čovek se šalio na temu svađe oko izvođenja penala i činjenice da Partizanu u derbiju nije sviran isti više od 20 godina.

Rade ns

pre 6 godina

Ti jos nisi oteran... koga vise zanimaju tvoja opravdanja nije ni pocela utakmica ti vec znas sta ce biti. Da imas ....... sam bi otisao !

Sale

pre 6 godina

Ja predlazem da se umesto pocetnog udarca izvede penal za Partizan i da zavrsimo sa tom kuknjavom. Dokle cete da pred svaki derbi dizete tenzije bez ikakve potrebe i posle se cudite kad izbiju incidenti. Ovo vazi za obe uprave

Duka

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda institucija, 12. decembar 2017 14:37) # Link komentara

Ne brini panteru, bice penala ali za zvezdu. Kao i obicno.
Samo tako mozete da zivite, drugacije jok.
E sad posto trazis penal za Partizan to je zbog grize savesti i svaka ti cast na tome. Neverovatno je dug period od 22 g. To je preko 50 utakmica.
Zaista neverovatno ali ovo je Srbija, sve je moguce u truloj zemlji.

košarka je samo igra

pre 6 godina

Da bi ti sudije svirale penal, moraš doći do šesnaesterca CZ, kako i s kim ćeš to uraditi? A lošiji si od drugog tima Arsenala, fenjeraša Kelna...

panteroid

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosta, 12. decembar 2017 15:02)

Sve si lepo napisao,bili bolji a CZ vodi celo prvenstvo pomocu trikova tj,sudija.

srama bez

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.

Runner

pre 6 godina

Не води Ти бригу хоће ли или неће бити свиран пенал него гледај како да укомпонујеш, ако уопште имаш од чега, ту одбрану. Искрено речено, обзиром да неће играти Јанковић и Тошић а да ће у одбрани и даље медитирати лузери из последња два пораза, могао бих комотно и ја уместо Милојевића водити Звезду до победе. Партизан је тренутно у ситуацији да нити има кога да да гол нити кога да одбрани сопствени. Све сем убедљивог пораза бит ће велики успех.

asr

pre 6 godina

Sram te bilo Djukicu! Ti pricas o penalima, koji su vam svirani u poslednja dva meseca kad kod ste hteli! Da vam nije bilo penala, vec bi bilo minus 15!Zasto ne priznas, da ti saopstenja pise Vucelic! Sve isto kao prosle godine!

beli65

pre 6 godina

još jednom da ponovim pravilo: penal se svira kada se napravi prekršaj unutar 16 metara, dakle morate da uđete u 16 a ne kao prošli put

lepi mića

pre 6 godina

Neće. Jer nećete ući u kazneni prostor. Kao i obično.
(Marko, 12. decembar 2017 15:06)

Pozdravili te Leonardo, Djurdjevic, Raca Petrovic, Prins Tejgo, Crna Mamba, Kleo, Moreira, Drinčić, Jovetić i ostali, neka mi ne zamere oni koje sam propustio

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

To onda znaci da ti vec sad znas da tvoji igraci nece prici nasem sesnaestercu ili si vidovit, trece nema.. Totalno neumesna izjava.

Deki

pre 6 godina

Teško nama u derbiju, ne zato jer imaju bolje igrače, već imaju boljeg trenera. Ti očigledno ne znaš da promeniš taktiku i zato gubimo bodove od slabijih. Ako je pametna, Zvezda će igrati Kao Dinamo, Napredak...

Zvezdas

pre 6 godina

Da li si se ti "svetski treneru"ukljucio u pritisak na sudije da vam se svira penal? Utakmica sutra uvece.Evo neka vec danas sviraju penal za vas.Da li je penal obavezan za vas? Ili te hvata prpa da ne dobijes sut kartu posle derbija

Тарми пфк

pre 6 godina

Ајде ђука не смарај са пеналом , него мотивиши момке да дају све од себе и савладају комшиницу ! Ако смо бољи не треба нам пенал ...У супротном , пакуј кофере ..

Peđa

pre 6 godina

Ako si bolji ti pobedi,to vazi za obe ekipe,a ne dva puta sutnu I traze penal. I posle to je odlucilo mec. Tako se fudbal ne igra.
(Ivan, 12. decembar 2017 14:53)
Čuj njega, dva puta šutnu?! Koja dva puta kada nisu šutnuli ni jednom na gol u prošlom derbiju?

Đorđe

pre 6 godina

Na stranu što mislim da je Đukić tanak trener, ovaj intervju je izuzetno korektan. Hvali Zvezdu i za igre u Evropi i u domaćem prvenstvu i ne pominje nikakve nefudbalske faktore.
A i iza rečenice iz naslova, dodao je da se šali. Očigledno mu smisao za humor nije jača strana, ali Đukić je mnogo kulturniji od Ilieva i nikada ne bi izjavio ovako nešto u negativnom kontekstu.

petar

pre 6 godina

fudbal u srbiji treba zabraniti makar deceniju da se brlog slegne i rascisti ova mutna voda. Ne mogu da verujem da se neko jos uvek lozi na ove prevarantske pricice za malu decu. Naravno nismo.glupi da ne znamo zbog cega i koliko cega, ali nas fudbal u ljudi oko njega i njemu, ne mislim na igrace, dnoooooo !

Kosta

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Prica je bila vezana za svadju oko sutiranja penala na prosloj utakmici, samo se u duhu nesviranja penala za Partizan preko dve decenije, covek nasalio...a Vi od muve pravite medveda, opustite se...

European and World Champions 1991 Red Star

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !

kladzom do bola

pre 6 godina

imao si dosudjen penal u la korunji i i i i nista ., mani se komentara o penalima ., evo zbog vas mi se opet javlja mijat i precka

Neće više biti saopštenja

pre 6 godina

Partizan se poneo mudro, na vreme je odustao od borbe za titulu i obezbedio je sebi psihički mir. Niko ga neće dirati, ni gensek Terza ni FSS, sudije će mu suditi pravedno kad razlika bude 15 bodova.

Janko

pre 6 godina

Bez presedana u istoriji je da neka ekipa non-stop pred svaku utakmicu traži da joj se svira penal.

Inače cela liga je skandalozna sa nameštanjima, crvenim kartonima protivnicima, mečevima koji se igraju dok ne padne gol, a u tome svakako prednjače tzv. "večiti".
Zato niko i ne gleda domaći fudbal.

nemanjadic@yahoo.com

pre 6 godina

Što bih voleo da ih rasturimo, da ih nadigramo u potpunosti u svim segmentima igre. Da povedemo 5:0 i onda u nadoknadi vremena da namerno napravimo penal.

Bijela

pre 6 godina

Bliži se 156. Večiti derby. Zvezda vs. Partizan. Komšije.
Nekada smo se pljuvali preko plota.
Danas se pljujemo preko novina.
Saopštenje na saopštenje.
Zato, nemojte na stadione ubacivati suzavac. Neki već sad jadikuju penal.
Ljubitelji fudbala plaču i bez njega.
Demokratija nam je zakucala na vrata.
Ali, nepoznatima ne otvaramo.

Vezara

pre 6 godina

Marka Nikolića od peska da pravimo.

Ne sme da se objavi spisak oteranih igrača i trenera nigde.

Rasturali bi sve, ovako muta djuka i prazna priča.

Mogu sad da dogovore penal da nam se svira ali njima će svirati tri i kriterijum poznat od 1945.

Uvek si morao komšinicu na kolena a bez Nikolića i Leonarda sa ovakvom strukom i odbranom, teško.

Umesto LŠ završnice svake sezone

Ilijev i Vučela kraj programa hahaha

fpn

pre 6 godina

Nikada mi necete biti jasni grobari, volite svoj klub i igrajte, a pustite sudije i pljuvanje po protivniku, pa neka pobedi bolji. Sportski pozdrav svim normalnim navijacima.

Zvezda institucija

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..

miodrag

pre 6 godina

Cekaj, nesto ne razumem! Vama je potreban penal? Trazis penal pre nego sto ste i istrcali na teren? A sta ce vam ON, penal mislim? Pa vi ste sampioni i vi pobedjujete , bio penal za protivnika ili ne! Zamisli Duka da sada Real pocne da prica da im sigurno nece biti dosudjen penal protiv PSZ. Da li Djuka mozes to da zamislis, dobri moj Djuka!

Fss

pre 6 godina

Ja se divim ovim zvezdasima ...svaka vam cast,pitam se samo jedno i molim boga da znam sta bi radili da ste vi imali ove rezultate u fudbalu i kosarci sta je partizan pravio zadnjih godina...vi ste poceli da racunate kornere gol aute najgledaniji poceli od prvog kola predkvalifikacije itd..pobedili real barsu keln,strasno.

Matekalo

pre 6 godina

Ne postoji klub na planeti Earth, koji više kuka za penalima od ovog malog vojnog kluba :) Iako je ovo eksplicitan pritisak na sudije, meni opet nekako smešni.

Censored

pre 6 godina

Какви лузери Боже Боже. Они и пре меча имају алиби за све оно што ће се евентуално десити. Никад гори и презирни људи нису седели и водили Партизан него сад..

Ни неки код нас нису невини, али ови га претераше, од управе, преко играча и све до тренера сад..

Брука за земљу..

Fss

pre 6 godina

Nisu bas pobedili zadnjih 2 godini ili 7 derbija... Nece ni sutra i ako imaju bolju ekipu za 40%-realno.Cist penal nad Necom i Tavambom zadnji derbi.

bulee

pre 6 godina

svi pljuju Sumu zbog svadje a Ozegovic otima loptu i ako nije ni na mapi da on izvodi penale,prica o pritisku na domacem terenu a prosek navaijaca na JNA ne prelazi 1000.E sad ja bih bio najsrecniji kada bi vam sudija dunUo penal pa makar i na centru samo da vise ne slusamo koliko ga dugo niste dobili.

Gospodin

pre 6 godina

Evo ga,pocelo je....pocelo je vrsenja pritiska preko medija i da se moli za penal...pobedu itd...hahahahah a usput novi alibi,saopstenja su spremna...haha

srb

pre 6 godina

ne sumnjam ja da cete lepo provesti odmor sta god da uradite u derbiju, imate masne pare za poluamaterizam, poluprofesionizam ako vam je draze, tako da cete se snaci. A "obicni" ljudi ce da vas gledaju i da grickaju nokte, psuju i kunu jer se indolentno ponasate na terenu, njima cete da upropastite naredno vreme. E to je fora, ne igrate za sebe niti za partizan ili zvezdu vec za taj narod koji vas voli i prati

dirigent

pre 6 godina

Kako bre da bude sviran za Partizan, prosli derbi nisu ulazili u 16 metara kod Borjana... Treba da budes jaka ekipa poput Zvezde, napadacka, da napadas stalno, da stvaras sanse i onda odbrana pogrijesi, kad ne moze da zadrzi napadaca i eto ga penal... Napredak napunio komsije male proslo kolo, mogli su makar jos dva gola da daju lagano, a Partizan jedan jedini iz penala i oni se busaju, ocekuju rezultat u derbiju hahah pa kako da ne ...

privremeno okupiran

pre 6 godina

Nama 22 godine nije sviran penal a njima Na JNA 2 komada u istoj utakmici ejjj.
Zamislite da se partizanu sviraju 2 penala Na marakani?

European and World Champions 1991 Red Star

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !

Matekalo

pre 6 godina

Ne postoji klub na planeti Earth, koji više kuka za penalima od ovog malog vojnog kluba :) Iako je ovo eksplicitan pritisak na sudije, meni opet nekako smešni.

miodrag

pre 6 godina

Cekaj, nesto ne razumem! Vama je potreban penal? Trazis penal pre nego sto ste i istrcali na teren? A sta ce vam ON, penal mislim? Pa vi ste sampioni i vi pobedjujete , bio penal za protivnika ili ne! Zamisli Duka da sada Real pocne da prica da im sigurno nece biti dosudjen penal protiv PSZ. Da li Djuka mozes to da zamislis, dobri moj Djuka!

nemanjadic@yahoo.com

pre 6 godina

Što bih voleo da ih rasturimo, da ih nadigramo u potpunosti u svim segmentima igre. Da povedemo 5:0 i onda u nadoknadi vremena da namerno napravimo penal.

Sale

pre 6 godina

Ja predlazem da se umesto pocetnog udarca izvede penal za Partizan i da zavrsimo sa tom kuknjavom. Dokle cete da pred svaki derbi dizete tenzije bez ikakve potrebe i posle se cudite kad izbiju incidenti. Ovo vazi za obe uprave

Censored

pre 6 godina

Какви лузери Боже Боже. Они и пре меча имају алиби за све оно што ће се евентуално десити. Никад гори и презирни људи нису седели и водили Партизан него сад..

Ни неки код нас нису невини, али ови га претераше, од управе, преко играча и све до тренера сад..

Брука за земљу..

Zvezda institucija

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..

Janko

pre 6 godina

Bez presedana u istoriji je da neka ekipa non-stop pred svaku utakmicu traži da joj se svira penal.

Inače cela liga je skandalozna sa nameštanjima, crvenim kartonima protivnicima, mečevima koji se igraju dok ne padne gol, a u tome svakako prednjače tzv. "večiti".
Zato niko i ne gleda domaći fudbal.

Rade ns

pre 6 godina

Ti jos nisi oteran... koga vise zanimaju tvoja opravdanja nije ni pocela utakmica ti vec znas sta ce biti. Da imas ....... sam bi otisao !

Gospodin

pre 6 godina

Evo ga,pocelo je....pocelo je vrsenja pritiska preko medija i da se moli za penal...pobedu itd...hahahahah a usput novi alibi,saopstenja su spremna...haha

Runner

pre 6 godina

Не води Ти бригу хоће ли или неће бити свиран пенал него гледај како да укомпонујеш, ако уопште имаш од чега, ту одбрану. Искрено речено, обзиром да неће играти Јанковић и Тошић а да ће у одбрани и даље медитирати лузери из последња два пораза, могао бих комотно и ја уместо Милојевића водити Звезду до победе. Партизан је тренутно у ситуацији да нити има кога да да гол нити кога да одбрани сопствени. Све сем убедљивог пораза бит ће велики успех.

bulee

pre 6 godina

svi pljuju Sumu zbog svadje a Ozegovic otima loptu i ako nije ni na mapi da on izvodi penale,prica o pritisku na domacem terenu a prosek navaijaca na JNA ne prelazi 1000.E sad ja bih bio najsrecniji kada bi vam sudija dunUo penal pa makar i na centru samo da vise ne slusamo koliko ga dugo niste dobili.

nikola

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.
(srama bez, 12. decembar 2017 15:24)

Na 148 mestu je neki klub HJK iz Finske,Zvezda je na 124 mestu sa 9750 bodova,a Partizan na 80 mestu sa 16000 bodova.Ispade po tebi da tolike godine ne igranja Zvezde u Evropi i vaseg konstatnog igranja,mogu se svesti na jednu godinu.Da niste osvojili ovih 6 bodova ove godine sad bi bili isti na toj rang listi sa kojom se toliko ponosis.Za tvoju informaciju kad vec volis toliko tu listu,pogledaj koliko bodova Zvezda brani u naredne recimo tri godine,a koliko vi,pa ta lista vec sledece godine moze biti drasticno promenjena.E sa cime se ti ponosis sa laznim 78. mestom.A Zvezdi su svi gledali u ledja na toj listi kad je na njoj bila PRVA

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Prica je bila vezana za svadju oko sutiranja penala na prosloj utakmici, samo se u duhu nesviranja penala za Partizan preko dve decenije, covek nasalio...a Vi od muve pravite medveda, opustite se...

Kosta

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.

srama bez

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.

dirigent

pre 6 godina

Kako bre da bude sviran za Partizan, prosli derbi nisu ulazili u 16 metara kod Borjana... Treba da budes jaka ekipa poput Zvezde, napadacka, da napadas stalno, da stvaras sanse i onda odbrana pogrijesi, kad ne moze da zadrzi napadaca i eto ga penal... Napredak napunio komsije male proslo kolo, mogli su makar jos dva gola da daju lagano, a Partizan jedan jedini iz penala i oni se busaju, ocekuju rezultat u derbiju hahah pa kako da ne ...

beli65

pre 6 godina

još jednom da ponovim pravilo: penal se svira kada se napravi prekršaj unutar 16 metara, dakle morate da uđete u 16 a ne kao prošli put

kladzom do bola

pre 6 godina

imao si dosudjen penal u la korunji i i i i nista ., mani se komentara o penalima ., evo zbog vas mi se opet javlja mijat i precka

fpn

pre 6 godina

Nikada mi necete biti jasni grobari, volite svoj klub i igrajte, a pustite sudije i pljuvanje po protivniku, pa neka pobedi bolji. Sportski pozdrav svim normalnim navijacima.

Zvezdas

pre 6 godina

Da li si se ti "svetski treneru"ukljucio u pritisak na sudije da vam se svira penal? Utakmica sutra uvece.Evo neka vec danas sviraju penal za vas.Da li je penal obavezan za vas? Ili te hvata prpa da ne dobijes sut kartu posle derbija

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

To onda znaci da ti vec sad znas da tvoji igraci nece prici nasem sesnaestercu ili si vidovit, trece nema.. Totalno neumesna izjava.

Deki

pre 6 godina

Teško nama u derbiju, ne zato jer imaju bolje igrače, već imaju boljeg trenera. Ti očigledno ne znaš da promeniš taktiku i zato gubimo bodove od slabijih. Ako je pametna, Zvezda će igrati Kao Dinamo, Napredak...

Cubaka

pre 6 godina

Najgori tim po koeficijentu u šesnaestini kupa UEFA protiv prvaka Srbije.
(peca, 12. decembar 2017 15:31)

Mozda po koeficijentu, ali ima jedan klub koji je najgori, po igri, igracima, treneru, upravi kluba i narocito je najgori po navijacima koji samo cvile i kmece : " uprava napolje", "Djukicu odlazi" "svirajte nam penal" "Tole pomagaj" kme, kme, kme, kme, kme.

Đorđe

pre 6 godina

Na stranu što mislim da je Đukić tanak trener, ovaj intervju je izuzetno korektan. Hvali Zvezdu i za igre u Evropi i u domaćem prvenstvu i ne pominje nikakve nefudbalske faktore.
A i iza rečenice iz naslova, dodao je da se šali. Očigledno mu smisao za humor nije jača strana, ali Đukić je mnogo kulturniji od Ilieva i nikada ne bi izjavio ovako nešto u negativnom kontekstu.

Duka

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda institucija, 12. decembar 2017 14:37) # Link komentara

Ne brini panteru, bice penala ali za zvezdu. Kao i obicno.
Samo tako mozete da zivite, drugacije jok.
E sad posto trazis penal za Partizan to je zbog grize savesti i svaka ti cast na tome. Neverovatno je dug period od 22 g. To je preko 50 utakmica.
Zaista neverovatno ali ovo je Srbija, sve je moguce u truloj zemlji.

srb

pre 6 godina

ne sumnjam ja da cete lepo provesti odmor sta god da uradite u derbiju, imate masne pare za poluamaterizam, poluprofesionizam ako vam je draze, tako da cete se snaci. A "obicni" ljudi ce da vas gledaju i da grickaju nokte, psuju i kunu jer se indolentno ponasate na terenu, njima cete da upropastite naredno vreme. E to je fora, ne igrate za sebe niti za partizan ili zvezdu vec za taj narod koji vas voli i prati

cole

pre 6 godina

valjda se i grobari nadaju da ce im partizan izgubiti derbi jer jedino tako mozete da konacno oterate djukica, dovedete na vreme boljeg trenera i probate da kako-tako napravite novi tim za februar i plzenj. jer, sta ako vas, mada ne znam kako, ali, hipoteticki bas, ako vas potera takva sreca i dobijete zvezdu. koji argument cete onda imati da terate djuku? odveo vas u evropsko prolece (smesna grupa, al kako god), nije izgubio derbi ( iako bi vam zvezda bezala velikih sest bodova i dalje)...i kako da ga onda oterate? igrate smesno, nit igre nit bilo kojeg pojedinca koji bi se istakao, ali trener ima rezultat iza sebe! sto se mene tice, nek vam djuka ostane dokle god se bude bavio trenerskim poslom. srecno, zvezdo moja!

privremeno okupiran

pre 6 godina

Nama 22 godine nije sviran penal a njima Na JNA 2 komada u istoj utakmici ejjj.
Zamislite da se partizanu sviraju 2 penala Na marakani?

panteroid

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosta, 12. decembar 2017 15:02)

Sve si lepo napisao,bili bolji a CZ vodi celo prvenstvo pomocu trikova tj,sudija.

Bijela

pre 6 godina

Bliži se 156. Večiti derby. Zvezda vs. Partizan. Komšije.
Nekada smo se pljuvali preko plota.
Danas se pljujemo preko novina.
Saopštenje na saopštenje.
Zato, nemojte na stadione ubacivati suzavac. Neki već sad jadikuju penal.
Ljubitelji fudbala plaču i bez njega.
Demokratija nam je zakucala na vrata.
Ali, nepoznatima ne otvaramo.

Rol

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.

Тарми пфк

pre 6 godina

Ајде ђука не смарај са пеналом , него мотивиши момке да дају све од себе и савладају комшиницу ! Ако смо бољи не треба нам пенал ...У супротном , пакуј кофере ..

neutralni felsh

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.
(Rol, 12. decembar 2017 18:58)


jos malo pa cemo i vucelicu da tepamo ;)

Fss

pre 6 godina

Ja se divim ovim zvezdasima ...svaka vam cast,pitam se samo jedno i molim boga da znam sta bi radili da ste vi imali ove rezultate u fudbalu i kosarci sta je partizan pravio zadnjih godina...vi ste poceli da racunate kornere gol aute najgledaniji poceli od prvog kola predkvalifikacije itd..pobedili real barsu keln,strasno.

Евроталибан

pre 6 godina

Најбоље да вам уведу правило да имате право на три пенала ко на три измене

Sabre

pre 6 godina

Voleo bihda je makar jedan zvezdas odavde procitao celu vest pre nego sto je krenuo sa duhovitim komentarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krle, 12. decembar 2017 19:44)

A ja bih voleo da si ti procitao sve komentare pre nego sto si poceo sa generalizacijama.

iggy

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.

Djura

pre 6 godina

Tebi to svakako odgovara, da se opet ne pokaže koliki si autoritet. Što bi rekao prost narod, niko te ne .... ni za suvu šljivu. Da imaš i malo obraza, pričao bi o igri svog tima, ali ti toliko nemaš pojma da ni ne vidiš da je katastrofalna. Svakako ti je ovo poslednja utakmica, predpostavljam da će te najuriti posle sutrašnje katastrofe.

sava.

pre 6 godina

evo đuka posle slabih partija i skandiranja đukiču odlazi hoče penal pre početka kako bi zadržao fotelju.u slučaju neodlučenog il još gore poraza sigurno odlazi.ovako ima šansu da zadrži fotelju.biče ovde svega samo ne fudbala.ako dozvoli ovakve krvničke startove evertona zvezdi se slabo piše,da vidimo dali če primenjivati pravilo kod evertona.kostolomac za uništenje karijere,njega lopta ne zanima.

Fss

pre 6 godina

Nisu bas pobedili zadnjih 2 godini ili 7 derbija... Nece ni sutra i ako imaju bolju ekipu za 40%-realno.Cist penal nad Necom i Tavambom zadnji derbi.

Vezara

pre 6 godina

Marka Nikolića od peska da pravimo.

Ne sme da se objavi spisak oteranih igrača i trenera nigde.

Rasturali bi sve, ovako muta djuka i prazna priča.

Mogu sad da dogovore penal da nam se svira ali njima će svirati tri i kriterijum poznat od 1945.

Uvek si morao komšinicu na kolena a bez Nikolića i Leonarda sa ovakvom strukom i odbranom, teško.

Umesto LŠ završnice svake sezone

Ilijev i Vučela kraj programa hahaha

Negativni

pre 6 godina

Djukić je kulturniji od svih prethodnih trenera Partizana ( i mnogih iz Zvezde). Nije ni toliko loš trener, ipak je sa teškim kršem od tima prošao grupu u LE. Nikolić sa Videotonom ne može da se sastavi jer mu ne sviraju padanje po terenu i nema sklanjalice. A nema ni Grofa, jedinog goreg trenera od njega.
Kada se setimo bisera Ješića, Vermeza, Lalata, Grofa i ostalih iz plejade koja nije prolazila avgust u Evropi...ova dvojica su gospoda. Uživajte u derbiju.

Penaltizan

pre 6 godina

Opet Penaltizan vrsi pritisak pred derbi da im se sudi penal.U proslom derbiju bacali su se,padavicari Tavamba i ostali zasluzili da dobiju kartone za simuliranje i prosli nekaznjeno.Koliko su penala imali ovo sezone ocigledno je strategija Djukica i Partizana da se dobije penal nema veze sto od igre nema ni i. Sramota,a Mazic je sudija koji ih je uvek i gurao sa penalima i crvenima

Mad4Red

pre 6 godina

Pa ako misli samo Talamba da igra onda ok, u odbrani Miletic Ostojić pa ako su oni iy Napredka prolazili kao kroz puter kako li ce tek ovi iz Zvezde Boaći i Pešić ima da se isprdaju sa odbranom Partizana... Još da nije Stojkovića na golu ko zna koji bi Partizan bio na tabeli ali realno!!!

Lazni Brkajlo

pre 6 godina

Kojom logikom si zakljucio da ovde nema nas preko 30? Ja se secam i Bajerna i Barija, Reala i Milana ... ovo mafijastvo i beda od fudbala je onom ni do kolena !

asr

pre 6 godina

Sram te bilo Djukicu! Ti pricas o penalima, koji su vam svirani u poslednja dva meseca kad kod ste hteli! Da vam nije bilo penala, vec bi bilo minus 15!Zasto ne priznas, da ti saopstenja pise Vucelic! Sve isto kao prosle godine!

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.
(Rol, 12. decembar 2017 20:28)


bez obzira za koga navijamo, lepo je kad imamo slican smisao za humor... iskren pozdrav takodje! :)

Neće više biti saopštenja

pre 6 godina

Partizan se poneo mudro, na vreme je odustao od borbe za titulu i obezbedio je sebi psihički mir. Niko ga neće dirati, ni gensek Terza ni FSS, sudije će mu suditi pravedno kad razlika bude 15 bodova.

Nikki

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

I sta si ti napisao? Nista iz poslednjih 25 godina nemate. Koga briga za to kad nisi doziveo nista od toga? Kakvu satisfakciju ti imas od toga sta je bilo pre 40,50 godina. Ne verujem da ovde komentarise bilo kod stariji od 30 godina. A partizan da je pobedio Real u finalu i bio prvak tada siguran sam da to nikad ne bih pominjao jer kao argumet jer je nebitno.

...

pre 6 godina

Ne znam zasto Djukica zelite da oterate iz partizana? Pa dosao je covek do proleca u LE iako su mu prodali najbolje igrace letos. Drugo mesto u SL je iskljucivo zato sto igrate cet-ned a nemate dovoljno igraca za razliku od zvezde. Ako vam je jedini razlog zato sto partizan igra lose onda to i nije minus. pa i zvezda igra relativno lose u LE npr protiv kelna za nekog ko nije delija koji je gledao tu utakmicu je jedna od najdosadnijih ikada iako sam delija zaista mislim da je djukic napravio odlican rezultat/ mnogo bolji nego neki treneri koje ste obozavali predhodnih godina. Trebate da budete zahvalni, za koju godinu nece biti bitno kako ste igrali.

Rol

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.

Bojan

pre 6 godina

Kako ozbiljan trener moze nesto ovako izjaviti. Ovo je prosto neverovatno. Ako bude penal svirace ga sudija, ako ga nema, onda ga nema i zdravo. Strasno, pogotovo, sto Mazic sudi derbi, jedan od najboljih svetskih sudija, cisto sumnjam da bi sebi dozvolio ne suditi ono sto je za suditi.

VladaNS

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iggy, 12. decembar 2017 16:14)

Čovek je naglasio da se šali iako 22 godine bez penala apsolutno nije normalno... Teško nama ako si ti zaista navijač Partizana.

košarka je samo igra

pre 6 godina

Da bi ti sudije svirale penal, moraš doći do šesnaesterca CZ, kako i s kim ćeš to uraditi? A lošiji si od drugog tima Arsenala, fenjeraša Kelna...

lepi mića

pre 6 godina

Neće. Jer nećete ući u kazneni prostor. Kao i obično.
(Marko, 12. decembar 2017 15:06)

Pozdravili te Leonardo, Djurdjevic, Raca Petrovic, Prins Tejgo, Crna Mamba, Kleo, Moreira, Drinčić, Jovetić i ostali, neka mi ne zamere oni koje sam propustio

sms

pre 6 godina

Ova klinčadija što piše po ovom forumu treba da nauči da čita tekst do kraja, a ne samo naslov. Čovek se šalio na temu svađe oko izvođenja penala i činjenice da Partizanu u derbiju nije sviran isti više od 20 godina.

zemunski kej

pre 6 godina

Onaj penal nad Necom se nedeljama vrteo po Evropi kao primer penala koji sudija nije dosudio jer nije smeo. Partizan se pomirio sa tim da nece biti prvi ali da ce probati da ih odere sutra ne sumnjam,

Peđa

pre 6 godina

Ako si bolji ti pobedi,to vazi za obe ekipe,a ne dva puta sutnu I traze penal. I posle to je odlucilo mec. Tako se fudbal ne igra.
(Ivan, 12. decembar 2017 14:53)
Čuj njega, dva puta šutnu?! Koja dva puta kada nisu šutnuli ni jednom na gol u prošlom derbiju?

CzBg89!

pre 6 godina

Kakvo pritiskaknje pred svaki derbi na sudije da vam sude penal. Sutra ce morati da sude penala ja partizan kao do sada u ligi.

Nicky boy

pre 6 godina

Naravno da ćemo ići na pobedu, nas ne zanima ko je protivnik, jer mi smo Partizan.

Mi smo u svojoj istoriji i protiv Mančestera išli na pobedu, i protiv Reala, Intera, a kamoli protiv ove boranije.

Neka zahvale sudijama što imaju više pobeda u derbijima, samo sudijama i svojoj ludoj sreći.

naucnik prve klase

pre 6 godina

(European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

Prijatelju moj...da se primjetiti da uopste nisi bio rodjen te '91. Mogu ja da pominjem i neke ranije godine kad tvoj klub nije znao sta je "proljece" ali od proslosti se ne zivi. Sto se tice statistike da ste najgledaniji ove sezone, e pa, vidis, ima jedna stara koja je mnogo starija od tebe: Za Zvezdu se navija, Partizan se voli".

pozzzdrav

petar

pre 6 godina

fudbal u srbiji treba zabraniti makar deceniju da se brlog slegne i rascisti ova mutna voda. Ne mogu da verujem da se neko jos uvek lozi na ove prevarantske pricice za malu decu. Naravno nismo.glupi da ne znamo zbog cega i koliko cega, ali nas fudbal u ljudi oko njega i njemu, ne mislim na igrace, dnoooooo !

zemunski kej

pre 6 godina

Verovatno nece . Sudice Mazic nas najbolji sudija,verujem i njegovu objektivnost.Gledao sam juce Lacio,tek njima nista ne sviraju osim iskljucenja pobedi Mihajlovic ni kriv ni duzan da bi se treca ekipa okoristila.

European and World Champions 1991 Red Star

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !

srama bez

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.

Matekalo

pre 6 godina

Ne postoji klub na planeti Earth, koji više kuka za penalima od ovog malog vojnog kluba :) Iako je ovo eksplicitan pritisak na sudije, meni opet nekako smešni.

Duka

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda institucija, 12. decembar 2017 14:37) # Link komentara

Ne brini panteru, bice penala ali za zvezdu. Kao i obicno.
Samo tako mozete da zivite, drugacije jok.
E sad posto trazis penal za Partizan to je zbog grize savesti i svaka ti cast na tome. Neverovatno je dug period od 22 g. To je preko 50 utakmica.
Zaista neverovatno ali ovo je Srbija, sve je moguce u truloj zemlji.

privremeno okupiran

pre 6 godina

Nama 22 godine nije sviran penal a njima Na JNA 2 komada u istoj utakmici ejjj.
Zamislite da se partizanu sviraju 2 penala Na marakani?

miodrag

pre 6 godina

Cekaj, nesto ne razumem! Vama je potreban penal? Trazis penal pre nego sto ste i istrcali na teren? A sta ce vam ON, penal mislim? Pa vi ste sampioni i vi pobedjujete , bio penal za protivnika ili ne! Zamisli Duka da sada Real pocne da prica da im sigurno nece biti dosudjen penal protiv PSZ. Da li Djuka mozes to da zamislis, dobri moj Djuka!

Kosta

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.

Nikki

pre 6 godina

- FK Crvena Zvezda je zvanicno najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope za sezonu 2017/18 !

- FK Crvena Zvezda je jedini klub (novi format LE),koji je uspeo da udje u nokaut fazu Lige Evrope a da pritom krene od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope !

- FK Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! koliko zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

- Sto se tice ranking liste Uefa (s'kojom se hvalite) i tu smo zadali 'domaci zadatak' mali klubovima nikada dostizni za Vijek Vjekova !!! naime FK Crvena Zvezda je aprila meseca 1992 godine konacno,konacno zaseka na prvo (1) mesto Uefa Ranking Liste !!! za smo nedostizni ikada !!!

brutalan odgovor malom Partizanu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

I sta si ti napisao? Nista iz poslednjih 25 godina nemate. Koga briga za to kad nisi doziveo nista od toga? Kakvu satisfakciju ti imas od toga sta je bilo pre 40,50 godina. Ne verujem da ovde komentarise bilo kod stariji od 30 godina. A partizan da je pobedio Real u finalu i bio prvak tada siguran sam da to nikad ne bih pominjao jer kao argumet jer je nebitno.

Censored

pre 6 godina

Какви лузери Боже Боже. Они и пре меча имају алиби за све оно што ће се евентуално десити. Никад гори и презирни људи нису седели и водили Партизан него сад..

Ни неки код нас нису невини, али ови га претераше, од управе, преко играча и све до тренера сад..

Брука за земљу..

nemanjadic@yahoo.com

pre 6 godina

Što bih voleo da ih rasturimo, da ih nadigramo u potpunosti u svim segmentima igre. Da povedemo 5:0 i onda u nadoknadi vremena da namerno napravimo penal.

Fss

pre 6 godina

Ja se divim ovim zvezdasima ...svaka vam cast,pitam se samo jedno i molim boga da znam sta bi radili da ste vi imali ove rezultate u fudbalu i kosarci sta je partizan pravio zadnjih godina...vi ste poceli da racunate kornere gol aute najgledaniji poceli od prvog kola predkvalifikacije itd..pobedili real barsu keln,strasno.

Sale

pre 6 godina

Ja predlazem da se umesto pocetnog udarca izvede penal za Partizan i da zavrsimo sa tom kuknjavom. Dokle cete da pred svaki derbi dizete tenzije bez ikakve potrebe i posle se cudite kad izbiju incidenti. Ovo vazi za obe uprave

panteroid

pre 6 godina

Prosle sezone ste uspeli da osvojite titulu pritiscima ali ove ga necete majci majcinoj.Bez obzira sto ste imali bolju igru na kraju,Zvezda je bila prva 32 od 37 kola,strasno je sta su igraci,uprava radili,sve utakmice Zvezde zatvorene,kradja,penali..i onda dodje Vozdovac i posle se slavi u otvorenom autobusu,sve je ok...nece moci ove noci gospodine Djukicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosta, 12. decembar 2017 15:02)

Sve si lepo napisao,bili bolji a CZ vodi celo prvenstvo pomocu trikova tj,sudija.

Neće više biti saopštenja

pre 6 godina

Partizan se poneo mudro, na vreme je odustao od borbe za titulu i obezbedio je sebi psihički mir. Niko ga neće dirati, ni gensek Terza ni FSS, sudije će mu suditi pravedno kad razlika bude 15 bodova.

zemunski kej

pre 6 godina

Onaj penal nad Necom se nedeljama vrteo po Evropi kao primer penala koji sudija nije dosudio jer nije smeo. Partizan se pomirio sa tim da nece biti prvi ali da ce probati da ih odere sutra ne sumnjam,

Vezara

pre 6 godina

Marka Nikolića od peska da pravimo.

Ne sme da se objavi spisak oteranih igrača i trenera nigde.

Rasturali bi sve, ovako muta djuka i prazna priča.

Mogu sad da dogovore penal da nam se svira ali njima će svirati tri i kriterijum poznat od 1945.

Uvek si morao komšinicu na kolena a bez Nikolića i Leonarda sa ovakvom strukom i odbranom, teško.

Umesto LŠ završnice svake sezone

Ilijev i Vučela kraj programa hahaha

Fss

pre 6 godina

Nisu bas pobedili zadnjih 2 godini ili 7 derbija... Nece ni sutra i ako imaju bolju ekipu za 40%-realno.Cist penal nad Necom i Tavambom zadnji derbi.

Nicky boy

pre 6 godina

Naravno da ćemo ići na pobedu, nas ne zanima ko je protivnik, jer mi smo Partizan.

Mi smo u svojoj istoriji i protiv Mančestera išli na pobedu, i protiv Reala, Intera, a kamoli protiv ove boranije.

Neka zahvale sudijama što imaju više pobeda u derbijima, samo sudijama i svojoj ludoj sreći.

Zvezda institucija

pre 6 godina

Daj bože da im dosude taj penal, da ne kukaju više.. Više bih voleo da dobiju taj penal, nego da Zvezda sutra pobedi.. Bar da se odmorimo od ovakvih komentara pred svaki derbi..

naucnik prve klase

pre 6 godina

(European and World Champions 1991 Red Star, 12. decembar 2017 14:43)

Prijatelju moj...da se primjetiti da uopste nisi bio rodjen te '91. Mogu ja da pominjem i neke ranije godine kad tvoj klub nije znao sta je "proljece" ali od proslosti se ne zivi. Sto se tice statistike da ste najgledaniji ove sezone, e pa, vidis, ima jedna stara koja je mnogo starija od tebe: Za Zvezdu se navija, Partizan se voli".

pozzzdrav

Janko

pre 6 godina

Bez presedana u istoriji je da neka ekipa non-stop pred svaku utakmicu traži da joj se svira penal.

Inače cela liga je skandalozna sa nameštanjima, crvenim kartonima protivnicima, mečevima koji se igraju dok ne padne gol, a u tome svakako prednjače tzv. "večiti".
Zato niko i ne gleda domaći fudbal.

Rade ns

pre 6 godina

Ti jos nisi oteran... koga vise zanimaju tvoja opravdanja nije ni pocela utakmica ti vec znas sta ce biti. Da imas ....... sam bi otisao !

Gospodin

pre 6 godina

Evo ga,pocelo je....pocelo je vrsenja pritiska preko medija i da se moli za penal...pobedu itd...hahahahah a usput novi alibi,saopstenja su spremna...haha

dirigent

pre 6 godina

Kako bre da bude sviran za Partizan, prosli derbi nisu ulazili u 16 metara kod Borjana... Treba da budes jaka ekipa poput Zvezde, napadacka, da napadas stalno, da stvaras sanse i onda odbrana pogrijesi, kad ne moze da zadrzi napadaca i eto ga penal... Napredak napunio komsije male proslo kolo, mogli su makar jos dva gola da daju lagano, a Partizan jedan jedini iz penala i oni se busaju, ocekuju rezultat u derbiju hahah pa kako da ne ...

kladzom do bola

pre 6 godina

imao si dosudjen penal u la korunji i i i i nista ., mani se komentara o penalima ., evo zbog vas mi se opet javlja mijat i precka

beli65

pre 6 godina

još jednom da ponovim pravilo: penal se svira kada se napravi prekršaj unutar 16 metara, dakle morate da uđete u 16 a ne kao prošli put

VladaNS

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iggy, 12. decembar 2017 16:14)

Čovek je naglasio da se šali iako 22 godine bez penala apsolutno nije normalno... Teško nama ako si ti zaista navijač Partizana.

fpn

pre 6 godina

Nikada mi necete biti jasni grobari, volite svoj klub i igrajte, a pustite sudije i pljuvanje po protivniku, pa neka pobedi bolji. Sportski pozdrav svim normalnim navijacima.

nikola

pre 6 godina

žlezda je na uefinoj listi 148. ej 148.
26 godina nije igrala evropu i onda neki rentanavijači tzv panteri krenu nešto da pametuju o klubu koji je na 78. mestu.
(srama bez, 12. decembar 2017 15:24)

Na 148 mestu je neki klub HJK iz Finske,Zvezda je na 124 mestu sa 9750 bodova,a Partizan na 80 mestu sa 16000 bodova.Ispade po tebi da tolike godine ne igranja Zvezde u Evropi i vaseg konstatnog igranja,mogu se svesti na jednu godinu.Da niste osvojili ovih 6 bodova ove godine sad bi bili isti na toj rang listi sa kojom se toliko ponosis.Za tvoju informaciju kad vec volis toliko tu listu,pogledaj koliko bodova Zvezda brani u naredne recimo tri godine,a koliko vi,pa ta lista vec sledece godine moze biti drasticno promenjena.E sa cime se ti ponosis sa laznim 78. mestom.A Zvezdi su svi gledali u ledja na toj listi kad je na njoj bila PRVA

bulee

pre 6 godina

svi pljuju Sumu zbog svadje a Ozegovic otima loptu i ako nije ni na mapi da on izvodi penale,prica o pritisku na domacem terenu a prosek navaijaca na JNA ne prelazi 1000.E sad ja bih bio najsrecniji kada bi vam sudija dunUo penal pa makar i na centru samo da vise ne slusamo koliko ga dugo niste dobili.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Prica je bila vezana za svadju oko sutiranja penala na prosloj utakmici, samo se u duhu nesviranja penala za Partizan preko dve decenije, covek nasalio...a Vi od muve pravite medveda, opustite se...

lepi mića

pre 6 godina

Neće. Jer nećete ući u kazneni prostor. Kao i obično.
(Marko, 12. decembar 2017 15:06)

Pozdravili te Leonardo, Djurdjevic, Raca Petrovic, Prins Tejgo, Crna Mamba, Kleo, Moreira, Drinčić, Jovetić i ostali, neka mi ne zamere oni koje sam propustio

Penaltizan

pre 6 godina

Opet Penaltizan vrsi pritisak pred derbi da im se sudi penal.U proslom derbiju bacali su se,padavicari Tavamba i ostali zasluzili da dobiju kartone za simuliranje i prosli nekaznjeno.Koliko su penala imali ovo sezone ocigledno je strategija Djukica i Partizana da se dobije penal nema veze sto od igre nema ni i. Sramota,a Mazic je sudija koji ih je uvek i gurao sa penalima i crvenima

asr

pre 6 godina

Sram te bilo Djukicu! Ti pricas o penalima, koji su vam svirani u poslednja dva meseca kad kod ste hteli! Da vam nije bilo penala, vec bi bilo minus 15!Zasto ne priznas, da ti saopstenja pise Vucelic! Sve isto kao prosle godine!

Cubaka

pre 6 godina

Najgori tim po koeficijentu u šesnaestini kupa UEFA protiv prvaka Srbije.
(peca, 12. decembar 2017 15:31)

Mozda po koeficijentu, ali ima jedan klub koji je najgori, po igri, igracima, treneru, upravi kluba i narocito je najgori po navijacima koji samo cvile i kmece : " uprava napolje", "Djukicu odlazi" "svirajte nam penal" "Tole pomagaj" kme, kme, kme, kme, kme.

cole

pre 6 godina

valjda se i grobari nadaju da ce im partizan izgubiti derbi jer jedino tako mozete da konacno oterate djukica, dovedete na vreme boljeg trenera i probate da kako-tako napravite novi tim za februar i plzenj. jer, sta ako vas, mada ne znam kako, ali, hipoteticki bas, ako vas potera takva sreca i dobijete zvezdu. koji argument cete onda imati da terate djuku? odveo vas u evropsko prolece (smesna grupa, al kako god), nije izgubio derbi ( iako bi vam zvezda bezala velikih sest bodova i dalje)...i kako da ga onda oterate? igrate smesno, nit igre nit bilo kojeg pojedinca koji bi se istakao, ali trener ima rezultat iza sebe! sto se mene tice, nek vam djuka ostane dokle god se bude bavio trenerskim poslom. srecno, zvezdo moja!

Zvezdas

pre 6 godina

Da li si se ti "svetski treneru"ukljucio u pritisak na sudije da vam se svira penal? Utakmica sutra uvece.Evo neka vec danas sviraju penal za vas.Da li je penal obavezan za vas? Ili te hvata prpa da ne dobijes sut kartu posle derbija

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

To onda znaci da ti vec sad znas da tvoji igraci nece prici nasem sesnaestercu ili si vidovit, trece nema.. Totalno neumesna izjava.

Runner

pre 6 godina

Не води Ти бригу хоће ли или неће бити свиран пенал него гледај како да укомпонујеш, ако уопште имаш од чега, ту одбрану. Искрено речено, обзиром да неће играти Јанковић и Тошић а да ће у одбрани и даље медитирати лузери из последња два пораза, могао бих комотно и ја уместо Милојевића водити Звезду до победе. Партизан је тренутно у ситуацији да нити има кога да да гол нити кога да одбрани сопствени. Све сем убедљивог пораза бит ће велики успех.

Тарми пфк

pre 6 godina

Ајде ђука не смарај са пеналом , него мотивиши момке да дају све од себе и савладају комшиницу ! Ако смо бољи не треба нам пенал ...У супротном , пакуј кофере ..

...

pre 6 godina

Ne znam zasto Djukica zelite da oterate iz partizana? Pa dosao je covek do proleca u LE iako su mu prodali najbolje igrace letos. Drugo mesto u SL je iskljucivo zato sto igrate cet-ned a nemate dovoljno igraca za razliku od zvezde. Ako vam je jedini razlog zato sto partizan igra lose onda to i nije minus. pa i zvezda igra relativno lose u LE npr protiv kelna za nekog ko nije delija koji je gledao tu utakmicu je jedna od najdosadnijih ikada iako sam delija zaista mislim da je djukic napravio odlican rezultat/ mnogo bolji nego neki treneri koje ste obozavali predhodnih godina. Trebate da budete zahvalni, za koju godinu nece biti bitno kako ste igrali.

Negativni

pre 6 godina

Djukić je kulturniji od svih prethodnih trenera Partizana ( i mnogih iz Zvezde). Nije ni toliko loš trener, ipak je sa teškim kršem od tima prošao grupu u LE. Nikolić sa Videotonom ne može da se sastavi jer mu ne sviraju padanje po terenu i nema sklanjalice. A nema ni Grofa, jedinog goreg trenera od njega.
Kada se setimo bisera Ješića, Vermeza, Lalata, Grofa i ostalih iz plejade koja nije prolazila avgust u Evropi...ova dvojica su gospoda. Uživajte u derbiju.

sava.

pre 6 godina

evo đuka posle slabih partija i skandiranja đukiču odlazi hoče penal pre početka kako bi zadržao fotelju.u slučaju neodlučenog il još gore poraza sigurno odlazi.ovako ima šansu da zadrži fotelju.biče ovde svega samo ne fudbala.ako dozvoli ovakve krvničke startove evertona zvezdi se slabo piše,da vidimo dali če primenjivati pravilo kod evertona.kostolomac za uništenje karijere,njega lopta ne zanima.

srb

pre 6 godina

ne sumnjam ja da cete lepo provesti odmor sta god da uradite u derbiju, imate masne pare za poluamaterizam, poluprofesionizam ako vam je draze, tako da cete se snaci. A "obicni" ljudi ce da vas gledaju i da grickaju nokte, psuju i kunu jer se indolentno ponasate na terenu, njima cete da upropastite naredno vreme. E to je fora, ne igrate za sebe niti za partizan ili zvezdu vec za taj narod koji vas voli i prati

košarka je samo igra

pre 6 godina

Da bi ti sudije svirale penal, moraš doći do šesnaesterca CZ, kako i s kim ćeš to uraditi? A lošiji si od drugog tima Arsenala, fenjeraša Kelna...

Peđa

pre 6 godina

Ako si bolji ti pobedi,to vazi za obe ekipe,a ne dva puta sutnu I traze penal. I posle to je odlucilo mec. Tako se fudbal ne igra.
(Ivan, 12. decembar 2017 14:53)
Čuj njega, dva puta šutnu?! Koja dva puta kada nisu šutnuli ni jednom na gol u prošlom derbiju?

Bojan

pre 6 godina

Kako ozbiljan trener moze nesto ovako izjaviti. Ovo je prosto neverovatno. Ako bude penal svirace ga sudija, ako ga nema, onda ga nema i zdravo. Strasno, pogotovo, sto Mazic sudi derbi, jedan od najboljih svetskih sudija, cisto sumnjam da bi sebi dozvolio ne suditi ono sto je za suditi.

Djura

pre 6 godina

Tebi to svakako odgovara, da se opet ne pokaže koliki si autoritet. Što bi rekao prost narod, niko te ne .... ni za suvu šljivu. Da imaš i malo obraza, pričao bi o igri svog tima, ali ti toliko nemaš pojma da ni ne vidiš da je katastrofalna. Svakako ti je ovo poslednja utakmica, predpostavljam da će te najuriti posle sutrašnje katastrofe.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.
(Rol, 12. decembar 2017 18:58)


jos malo pa cemo i vucelicu da tepamo ;)

Đorđe

pre 6 godina

Na stranu što mislim da je Đukić tanak trener, ovaj intervju je izuzetno korektan. Hvali Zvezdu i za igre u Evropi i u domaćem prvenstvu i ne pominje nikakve nefudbalske faktore.
A i iza rečenice iz naslova, dodao je da se šali. Očigledno mu smisao za humor nije jača strana, ali Đukić je mnogo kulturniji od Ilieva i nikada ne bi izjavio ovako nešto u negativnom kontekstu.

Deki

pre 6 godina

Teško nama u derbiju, ne zato jer imaju bolje igrače, već imaju boljeg trenera. Ti očigledno ne znaš da promeniš taktiku i zato gubimo bodove od slabijih. Ako je pametna, Zvezda će igrati Kao Dinamo, Napredak...

zemunski kej

pre 6 godina

Verovatno nece . Sudice Mazic nas najbolji sudija,verujem i njegovu objektivnost.Gledao sam juce Lacio,tek njima nista ne sviraju osim iskljucenja pobedi Mihajlovic ni kriv ni duzan da bi se treca ekipa okoristila.

iggy

pre 6 godina

Ne razumijem izjavu da sigurno nece suditi penal. To jos nisam procitao nigdje osim kod nas. Mislim da bi u pravim ligama bila velika kazna za nekoga tko na takav na internetu unaprijed priprema teren za izgubljenu utakmicu. I da ja navijam za partizan 50 godina ali ovo i posljednjih 25 godina je cirkus.

Lazni Brkajlo

pre 6 godina

Kojom logikom si zakljucio da ovde nema nas preko 30? Ja se secam i Bajerna i Barija, Reala i Milana ... ovo mafijastvo i beda od fudbala je onom ni do kolena !

Rol

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.

Bijela

pre 6 godina

Bliži se 156. Večiti derby. Zvezda vs. Partizan. Komšije.
Nekada smo se pljuvali preko plota.
Danas se pljujemo preko novina.
Saopštenje na saopštenje.
Zato, nemojte na stadione ubacivati suzavac. Neki već sad jadikuju penal.
Ljubitelji fudbala plaču i bez njega.
Demokratija nam je zakucala na vrata.
Ali, nepoznatima ne otvaramo.

sms

pre 6 godina

Ova klinčadija što piše po ovom forumu treba da nauči da čita tekst do kraja, a ne samo naslov. Čovek se šalio na temu svađe oko izvođenja penala i činjenice da Partizanu u derbiju nije sviran isti više od 20 godina.

Mad4Red

pre 6 godina

Pa ako misli samo Talamba da igra onda ok, u odbrani Miletic Ostojić pa ako su oni iy Napredka prolazili kao kroz puter kako li ce tek ovi iz Zvezde Boaći i Pešić ima da se isprdaju sa odbranom Partizana... Još da nije Stojkovića na golu ko zna koji bi Partizan bio na tabeli ali realno!!!

CzBg89!

pre 6 godina

Kakvo pritiskaknje pred svaki derbi na sudije da vam sude penal. Sutra ce morati da sude penala ja partizan kao do sada u ligi.

Rol

pre 6 godina

Zar vec nije malo degutantno da grobari svoje igrace zovu Evi, Pevi, Neca, Uki, kuca, maca... Zabrinjavajuce se ponasaju od kada imaju Vuletica.

Sabre

pre 6 godina

Voleo bihda je makar jedan zvezdas odavde procitao celu vest pre nego sto je krenuo sa duhovitim komentarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krle, 12. decembar 2017 19:44)

A ja bih voleo da si ti procitao sve komentare pre nego sto si poceo sa generalizacijama.

neutralni felsh

pre 6 godina

neutralni fels@. Nasmejao si me koliko god me nekada nerviras, kod tebe se bar vidi obrazovanost sto je ovde redak slucaj. Iskren pozdrav.
(Rol, 12. decembar 2017 20:28)


bez obzira za koga navijamo, lepo je kad imamo slican smisao za humor... iskren pozdrav takodje! :)

petar

pre 6 godina

fudbal u srbiji treba zabraniti makar deceniju da se brlog slegne i rascisti ova mutna voda. Ne mogu da verujem da se neko jos uvek lozi na ove prevarantske pricice za malu decu. Naravno nismo.glupi da ne znamo zbog cega i koliko cega, ali nas fudbal u ljudi oko njega i njemu, ne mislim na igrace, dnoooooo !

Евроталибан

pre 6 godina

Најбоље да вам уведу правило да имате право на три пенала ко на три измене