Ponedeljak, 11.12.2017.

16:30

Partizane pazi, Viktorija gazi!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizane pazi, Viktorija gazi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Oliver Kosta

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno kako se Zvezda pojacava pored duga od vise desetina miliona evra koji imaju svske godine i odakle oni nabavljaju novac kad dugove ne vracaju i odakle novac igracima za plate? Nista mi nije jasno. Vec godinama.

myseparatereality

pre 6 godina

Već pričaju ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23) 
Nolane, ti obeca coveku da ces mu prepisati stan ako ti razjasni nesto oko zreba. Nemoj sad da botujes nego brzo do notara !

Марко

pre 6 godina

Partizan ove sezone dobija sve neke protivnike u rangu kvaliteta sa onima koje je zvezda dobijala 91'...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slav, 11. decembar 2017 23:26)

Када би овај Партизан одиграо сто двомеча против Бајерна, Бајерн би добио свих сто двомеча.

analiza

pre 6 godina

"U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni..."
(323)
A meni je tek sad jasna taktika mog Par-zbuniti protivnika(varijacije:napadnes svom silom i popijes tri komada u deset minuta ili se branis grcevito i pobedis 2:0-tj kad igras lepse i bolje puknes kao bas a kad igras ruzno ,lagano prodjes).Zbunjeni navijaci su samo slag na torti.Sudije posle meca Par vide duplo,zuji im u usima i imaju vrtoglavicu(to je jagoda na slagu torte).
Ovde pominju da je njihov trener trenirao Zilinu,mislim da nju prodjosmo davne 2009/10,citam da igrao i Dijara tada.Viktorija mi lici na neku cesku verziju Celzija (dosao bogatas i ulozio lovu).Koga smo sve mogli da izvucemo,dobro je.Ali,ko zna kakvo li ce cudo od tima da imamo sledece godine,pa nista ne moze da se predvidi.
Inace,zanimljiv naslov,u komsiluku "garda" a mi da pazimo.

Runner

pre 6 godina

Ja nas Srbe uopšte ne razumem. Molili smo Boga da izbegnemo timove iz velike petorke (Španija, Engleska, Nemačka, Italija i Francuska), nisu nam odgovarale ruske ekipe i onda izvučemo češku Viktoriju i opet nismo zadovoljni. Pa shvatite, bre ljudi, da u 32 ekipe nema više autsajdera. Svi ti timovi ulažu veliki novac u igrački kadar i svi ti igrači znaju da igraju fudbal. Nego pamet u glavu jer nema više improvizacija i cinculiranja, dreši kesu i pojačavaj se ako kaniš nešto više, u ovom takmičenju, učiniti. Sa Miletićima, Mitrovićem, Vuličevićem i Jevtovićem neće se daleko dogurati.

Bilal

pre 6 godina

...I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.
(Topsss, 11. decembar 2017 20:05)

Nemoj, molim te! Neka ostane Đuka samo ne dovodi Stanoja!

Vidibogati

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Čoveče pa nismo mi Zvezda da se u nas sipa bez mere. Vidiš li ti da će oni samo u renoviranje jedne tribine uložiti 10 miliona evra.

zex

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske 23 titule sampiona Cehoslovacke. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske 14titula Cehoslovacke.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

Partizan i samo Partizan...

pre 6 godina

Skendeberg je u poslednjen tri sezone dva puta igrao Lige Evrope dok je Crvena Zvezda posle deset godina to uspela.

Topsss

pre 6 godina

Alo ljudi pa zar vi stvarno mislite da je Djukic problem? Partizan stvara duplo vise sansi na utakmicama nego prosle sezone kad smo uzeli duplu krunu. Jedina je razlika sto sada u napadu nemamo Djurdjevica i Leonarda nego Ozegovica i Tavambu kojima treba 5 sansi da bi pogodili samo okvir gola. Da nije Djukic kriv sto su prodali 2 igraca koja su zajedno postigli 50 golova? Jel hocete da kazete da bi Nikolic imao vise bodova sa ovom ekipom? I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.

Pera Lozac

pre 6 godina

@beli65

Taman bi mogli za te pare da dovedemo onog Rikardinja kog vi vesto skrivate kao da ne postoji a vi uplatite tih 50.000 nekoj od 47 banaka kojima ste duzni pare i oproste vam dva miliona kamate.

Realni optimista

pre 6 godina

Realno, Partizan uz dva-tri pojačanja će proći Ćehe. Nemoguće je da izgube 1:4 i 0:3 od Steaue a da budu neki bauk za nas.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

koja milina kad vidis da vise komsinica ovde ima ngo grobara
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Turista Nudista, 11. decembar 2017 17:30)

Nije to samo ovde. To je tako svuda u poznatom delu svemira - jednostavno, mnogo, mnogo vise.
Vas ima na nivou statisticke greske, nije bas neki izazov prebaciti taj broj...

wroom1975

pre 6 godina

Nije Plzen toliko jak koliko mi u ovom trenutku neznamo nista. Sva sreca imaju zimsku pauzu da debelo razmisle kako dalje jel ovako ne ide vise. Realno mnogo njih treba da ode pocev od Djukica, Sume...mnogi kazu nije kriv Djukic, nemamo igrace. Ma nije nego...on je tu vec pola sezone a od Videotona pa na dalje Partizan sve gore i gore igra.

Amaterasu

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu. 
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Dobra ideja, s tim sto je dozvoljeno registrovati samo 3 nova igraca a jedan od njih je Raca Petrovic :D

Vlada

pre 6 godina

Sto se tice ovih kikseva u JSL i 3 jeftina gola u Kijevu - ko zna zasto je to dobro.
Podsetio bih sve na razvoj ove sezone i na jednu zanimljivu cinjenicu - Partizan mozda ne bi ni igrao u Evropi da se nisu desili kiksevi u JSL, a pre svega kiksevi golmana koji su naterali upravu na dovodjenje Stojketa, Mitrovica, Miletica...
Mozda se situacija ponavlja i dobijamo sudbinsko otreznjenje kako bismo zakrpili kljucne rupe na zimu?
Napred Partizan

Kako drugacije

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Po tvom poimanju fudbala, Napredak je trenutno bolji i od Zvezde, Partizana, Kelna, Young Boysa, Videotona, Krasnodara itd itd - posto u oba vecita rivala izgubila u Krusevcu. Cak ovaj klub koji ti simpatises, nije stigao ni gol da postigne u tom porazu!

Marko

pre 6 godina

Već pričaju ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23)

Neko je pričao da će da uradi nešto ukoliko Partizan izbaci Steauu, pa eto ga i dalje guli tastaturu jer jadan ne može da dođe do izražaja u životu, pa mora botovski život da živi.

dirigent

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV)

A to sto na golu Partizana nece biti Stojkovic koji je najvise zasluzan za ovaj uspjeh Partizana ? Jer odlazi u januar.. To sto jedan od boljih igraca Partizana Everton nece igrati prvu tekmu zbog kartona ? To sto je vrlo vjerovatno da ce otici i Tavamba... To sto je trener Djukic i sto se Partizan muci u JSL sa poluamaterskim ekipama ? To sto se igraci kao djeca svadjaju ko ce da izvede penal ? Jel vi stvarno gubite tako brzo pamcenje ili sta ? Pratite li vi uopste kako igra Partizanova odbrana ???

Moralni ........

pre 6 godina

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.
(Sabre, 11. decembar 2017 17:53) Sta je Zvezda uradila protiv Napredka? Igrajte kao protiv Kelna,pa cete proci kao bosi po trnju! A Partizan nema sanse sa Djukicem i katastrofalnom igrom!

Marko

pre 6 godina

Keln i Efes odose u zaborav.CSKA uskoro dobija navijacebu Srbiji.
(matorko, 11. decembar 2017 17:45)

Partizan i CSKA vežu bratski odnosi još '40tih godina prošlog veka. Malo se informiši pre nego što lupiš glupost.

4k4.Dex

pre 6 godina

Hahaha dobili najlakseg protuvnika moguceg 3 put ive sezone i opet isti naslovi. Viktorija gazi. Ma daj bre dokle.
Da je Zvezda izvukla Viktoriju bio bi veliki neuspeh ako se ne prodje.

Amaterasu

pre 6 godina

Ajmo Nolane reci sad sta ces uraditi ako Partizan ne prodje Plzen , pa da se smejemo kao onomad
(jer smo tako u mogucnosti..., 11. decembar 2017 18:24)

Nolan i dalje racuna kako Skenderbeg moze da prodje dalje...

Marko

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Ne loži se. Da te podsetim, mi iz Kruševca smo nakantali i vas (i to posle krađe od 10min nadoknade kako bi postigli gol vi), tako da tišina.

Pele

pre 6 godina

@ karlito, 11. decembar 2017 17:15

"Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali."

I obrnuto.

Sabre

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.
(Nikola, 11. decembar 2017 17:21)

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.

Nikola

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.

Shearer

pre 6 godina

Partizan je odlično prošao. Većina igrača ostaje tu gde jeste i čini mi se da su samo Tavamba i Everton upitni. Prva onako najkritičnija pozicija je na levoj strani i to bi trebao da bude osnovni zadatak uprave jer Miletić je čini mi se doživeo vrhunac. Nikola Antić je interesantan igrač. Vidim da želimo da vratimo Radosava Petrovića i iskreno podržavam takvu odluku jer će sigurno imati motiva da odigra dobro i vrati se u reprezentaciju. Takođe ne bi bilo loše da se dovede još jedan centralni bek i da se tako zaokruži ekipa. Ako kojim slučajem Tavamba napusti Partizan kao njegovu zamenu dovesti nekog ko pravi razliku jer već imamo Ožegovića i Jovanovića koji su mlađi. Tim će sigurno igrati bolje u sledećoj polusezoni jer smo sad na leto baš istumbali sastav(Stojković, Miletić, Mitrović, Antonov, Tošić, Suma, Ožegović, Solomon) tako da samo treba odstraniti one koji nisu za Partizan a čini mi da su to Antonov i Solomon.

Mika

pre 6 godina

Odbranu pojačati bukvalno na svakoj poziciji. Stojković odlazi pa umesto njega vratiti Lukača. Preko potrebna su dva stamena štopera i levi bek. Partizan osim Evertona i Tosića nema kvalitet.

djoka

pre 6 godina

Tipična domaćinska ekipa. Da imamo normalnog trenera i da smo umesto nesrećnog Sume doveli nekog fudbalera, uz dva tri pojačanja na zimu, mogli bi da se realno nadamo prolasku. Ovako, kako sad stoje stvari, bolje da smo dobili nekog atraktivnog protivnika bar da ispadnemo ko ljudi.

323

pre 6 godina

U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni...

milan

pre 6 godina

i oni su imali silne ekipe u grupi izuzev prosečne steaue. Zvezda se se izdigla visoko prosavsi I odigravsi kvalitetno sve utakmice u kvalifikacijama I grupi

M.

pre 6 godina

Navijam za Vojvodinu i bio sam na obe utakmice koje smo igrali protiv njih i u Češkoj i u Novom Sadu i mogu vam reći da je to (tad bio) veoma ozbiljan tim!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali.
(karlito, 11. decembar 2017 17:15)

Već pričaju ...

Mrak

pre 6 godina

Partizan i Zvezda su takođe ponekad dominantni u domaćim ligama, kao trenutno Viktorija Plzenj, pa ih to ne svrstava u red favorita i opasne protivnike kada dođu evropske utakmice. Dobro, možda jesu osigurali titulu u domaćem prvenstvu, ali protiv koga, Sparte iz Praga koja nije imala 3 šuta na gol protiv Zvezde, tim koji je trenutno u rangu Vojvodine, Slavie iz Praga koja nije uspjela da se izbori sa Astanom i Makabijem iz T.A. za drugo mjesto u grupi EL, po čemu su to oni jaki toliko i dominantni?! Realno, protivnik je u rangu i sa Partizanom i sa Zvezdom, u skladu sa tim Partizan ima realne šanse da prođe dalje, dok Zvezda i uprkos nešto lošijim rezultatima CSKA u prvenstvu, (treba uzeti s rezervom jer su se do zadnjeg kola borili za prolaz u 1/8 finala LS, vodili protiv MU u Engleskoj, dosta su tu fokus imali) nema tolike šanse za prolaz dalje, ima ih ali su dosta manje nego da su dobili Viktoriju.
Zvezda treba da se spusti na zemlju i da prebaci breme favorita na CSKA, ne da se lože zajedno sa navijačima, da odigraju pametnu psihološku uvertiru pred utakmicu, dok Partizan ne treba da podcjenjuje Viktoriju, već ozbiljno da shvati šansu koju imaju.

Jim Beglin

pre 6 godina

Prodati:Munir(ne igra uopste a nema ga ni na klupi a sigurno je bolji od Miletica,bez veze propada u Partizanu),Miletic(katastrofa, sve golove primamo po njegovoj strani,neka ide za neku sicu),Kljajic(nepotreban),Cirkovic(nepotreban),Marjanovic(malo igra i nema mesta u timu za njega,bolje za njega da ode),Jevtovic(vec je dugo ovde a nista ne napreduje nek ide dok je jos vreme),Stevanovic(rekao bih da mu se ne ostaje ovde,mada moze da ostane ako ne dovedemo nikoga novog na poziciji krila),Suma(ne znam da li vredi cekati februar da bi videli nesto od Sume,ja bih ga prodao vec na zimu),Djurickovic(ako uprava dovede bar 2 nova krila mislim da za njega mesta u Partizanu vise nece biti),Tavamba(ne znam sta da kazem,dobar je on ali mu treba milion sansi da bi dao gol,prodati i dovesti drugog ili ga prebaciti na klupu i onda prodati Ozegovica i dovesti prvog napadaca),Ozegovic(nije nesto puno pokazao do sad,mislim da nema kvalitet za Partizan,mozda jedino klupa ali su nam dovoljna 3 napadaca-Tavamba,Jovanovic i jedan novi jedino kojim slucajem da ostane ako budemo igrali 4-4-2 pa da bude na klupi sa Jovanovicem).Sto se ostalih igraca tice ok.Stojkovic(Jovicic)-Antonov(zamena)-Mitrovic-Miletic(Ostojic)-zamena(Vulicevic)-Kosovic(Radin)-Everton(Ilic)(naravno moze se dovesti jos jedan vezni,eventualno dva ako Everton ode)-Tosic(Pantic)-Jankovic(zamena)-Tavamba(Jovanovic)-novi napadac(mozda jos jedna zamena).Hvala Djukicu i nadam se novom treneru.Solomona ne treba odkupiti.

ivan

pre 6 godina

Menjao bi cska za Plzenj pa nek i izgubi Zvezda a prodje partizan, lepo je gostovanje, nije daleko a ima lepog piva.
(Dr.Thrax, 11. decembar 2017 16:34)

imaces prilike u sledcem kolu u odsmini finala

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.

Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.

323

pre 6 godina

U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni...

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.

Mrak

pre 6 godina

Partizan i Zvezda su takođe ponekad dominantni u domaćim ligama, kao trenutno Viktorija Plzenj, pa ih to ne svrstava u red favorita i opasne protivnike kada dođu evropske utakmice. Dobro, možda jesu osigurali titulu u domaćem prvenstvu, ali protiv koga, Sparte iz Praga koja nije imala 3 šuta na gol protiv Zvezde, tim koji je trenutno u rangu Vojvodine, Slavie iz Praga koja nije uspjela da se izbori sa Astanom i Makabijem iz T.A. za drugo mjesto u grupi EL, po čemu su to oni jaki toliko i dominantni?! Realno, protivnik je u rangu i sa Partizanom i sa Zvezdom, u skladu sa tim Partizan ima realne šanse da prođe dalje, dok Zvezda i uprkos nešto lošijim rezultatima CSKA u prvenstvu, (treba uzeti s rezervom jer su se do zadnjeg kola borili za prolaz u 1/8 finala LS, vodili protiv MU u Engleskoj, dosta su tu fokus imali) nema tolike šanse za prolaz dalje, ima ih ali su dosta manje nego da su dobili Viktoriju.
Zvezda treba da se spusti na zemlju i da prebaci breme favorita na CSKA, ne da se lože zajedno sa navijačima, da odigraju pametnu psihološku uvertiru pred utakmicu, dok Partizan ne treba da podcjenjuje Viktoriju, već ozbiljno da shvati šansu koju imaju.

M.

pre 6 godina

Navijam za Vojvodinu i bio sam na obe utakmice koje smo igrali protiv njih i u Češkoj i u Novom Sadu i mogu vam reći da je to (tad bio) veoma ozbiljan tim!

Marko

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Ne loži se. Da te podsetim, mi iz Kruševca smo nakantali i vas (i to posle krađe od 10min nadoknade kako bi postigli gol vi), tako da tišina.

Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.

Amaterasu

pre 6 godina

Ajmo Nolane reci sad sta ces uraditi ako Partizan ne prodje Plzen , pa da se smejemo kao onomad
(jer smo tako u mogucnosti..., 11. decembar 2017 18:24)

Nolan i dalje racuna kako Skenderbeg moze da prodje dalje...

dirigent

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV)

A to sto na golu Partizana nece biti Stojkovic koji je najvise zasluzan za ovaj uspjeh Partizana ? Jer odlazi u januar.. To sto jedan od boljih igraca Partizana Everton nece igrati prvu tekmu zbog kartona ? To sto je vrlo vjerovatno da ce otici i Tavamba... To sto je trener Djukic i sto se Partizan muci u JSL sa poluamaterskim ekipama ? To sto se igraci kao djeca svadjaju ko ce da izvede penal ? Jel vi stvarno gubite tako brzo pamcenje ili sta ? Pratite li vi uopste kako igra Partizanova odbrana ???

Kako drugacije

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Po tvom poimanju fudbala, Napredak je trenutno bolji i od Zvezde, Partizana, Kelna, Young Boysa, Videotona, Krasnodara itd itd - posto u oba vecita rivala izgubila u Krusevcu. Cak ovaj klub koji ti simpatises, nije stigao ni gol da postigne u tom porazu!

Topsss

pre 6 godina

Alo ljudi pa zar vi stvarno mislite da je Djukic problem? Partizan stvara duplo vise sansi na utakmicama nego prosle sezone kad smo uzeli duplu krunu. Jedina je razlika sto sada u napadu nemamo Djurdjevica i Leonarda nego Ozegovica i Tavambu kojima treba 5 sansi da bi pogodili samo okvir gola. Da nije Djukic kriv sto su prodali 2 igraca koja su zajedno postigli 50 golova? Jel hocete da kazete da bi Nikolic imao vise bodova sa ovom ekipom? I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.

Marko

pre 6 godina

Već pričaju ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23)

Neko je pričao da će da uradi nešto ukoliko Partizan izbaci Steauu, pa eto ga i dalje guli tastaturu jer jadan ne može da dođe do izražaja u životu, pa mora botovski život da živi.

ivan

pre 6 godina

Menjao bi cska za Plzenj pa nek i izgubi Zvezda a prodje partizan, lepo je gostovanje, nije daleko a ima lepog piva.
(Dr.Thrax, 11. decembar 2017 16:34)

imaces prilike u sledcem kolu u odsmini finala

djoka

pre 6 godina

Tipična domaćinska ekipa. Da imamo normalnog trenera i da smo umesto nesrećnog Sume doveli nekog fudbalera, uz dva tri pojačanja na zimu, mogli bi da se realno nadamo prolasku. Ovako, kako sad stoje stvari, bolje da smo dobili nekog atraktivnog protivnika bar da ispadnemo ko ljudi.

Runner

pre 6 godina

Ja nas Srbe uopšte ne razumem. Molili smo Boga da izbegnemo timove iz velike petorke (Španija, Engleska, Nemačka, Italija i Francuska), nisu nam odgovarale ruske ekipe i onda izvučemo češku Viktoriju i opet nismo zadovoljni. Pa shvatite, bre ljudi, da u 32 ekipe nema više autsajdera. Svi ti timovi ulažu veliki novac u igrački kadar i svi ti igrači znaju da igraju fudbal. Nego pamet u glavu jer nema više improvizacija i cinculiranja, dreši kesu i pojačavaj se ako kaniš nešto više, u ovom takmičenju, učiniti. Sa Miletićima, Mitrovićem, Vuličevićem i Jevtovićem neće se daleko dogurati.

Marko

pre 6 godina

Keln i Efes odose u zaborav.CSKA uskoro dobija navijacebu Srbiji.
(matorko, 11. decembar 2017 17:45)

Partizan i CSKA vežu bratski odnosi još '40tih godina prošlog veka. Malo se informiši pre nego što lupiš glupost.

Partizan i samo Partizan...

pre 6 godina

Skendeberg je u poslednjen tri sezone dva puta igrao Lige Evrope dok je Crvena Zvezda posle deset godina to uspela.

Amaterasu

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu. 
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Dobra ideja, s tim sto je dozvoljeno registrovati samo 3 nova igraca a jedan od njih je Raca Petrovic :D

Realni optimista

pre 6 godina

Realno, Partizan uz dva-tri pojačanja će proći Ćehe. Nemoguće je da izgube 1:4 i 0:3 od Steaue a da budu neki bauk za nas.

Vlada

pre 6 godina

Sto se tice ovih kikseva u JSL i 3 jeftina gola u Kijevu - ko zna zasto je to dobro.
Podsetio bih sve na razvoj ove sezone i na jednu zanimljivu cinjenicu - Partizan mozda ne bi ni igrao u Evropi da se nisu desili kiksevi u JSL, a pre svega kiksevi golmana koji su naterali upravu na dovodjenje Stojketa, Mitrovica, Miletica...
Mozda se situacija ponavlja i dobijamo sudbinsko otreznjenje kako bismo zakrpili kljucne rupe na zimu?
Napred Partizan

Vidibogati

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Čoveče pa nismo mi Zvezda da se u nas sipa bez mere. Vidiš li ti da će oni samo u renoviranje jedne tribine uložiti 10 miliona evra.

Nikola

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.

Moralni ........

pre 6 godina

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.
(Sabre, 11. decembar 2017 17:53) Sta je Zvezda uradila protiv Napredka? Igrajte kao protiv Kelna,pa cete proci kao bosi po trnju! A Partizan nema sanse sa Djukicem i katastrofalnom igrom!

wroom1975

pre 6 godina

Nije Plzen toliko jak koliko mi u ovom trenutku neznamo nista. Sva sreca imaju zimsku pauzu da debelo razmisle kako dalje jel ovako ne ide vise. Realno mnogo njih treba da ode pocev od Djukica, Sume...mnogi kazu nije kriv Djukic, nemamo igrace. Ma nije nego...on je tu vec pola sezone a od Videotona pa na dalje Partizan sve gore i gore igra.

Pera Lozac

pre 6 godina

@beli65

Taman bi mogli za te pare da dovedemo onog Rikardinja kog vi vesto skrivate kao da ne postoji a vi uplatite tih 50.000 nekoj od 47 banaka kojima ste duzni pare i oproste vam dva miliona kamate.

Pele

pre 6 godina

@ karlito, 11. decembar 2017 17:15

"Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali."

I obrnuto.

Sabre

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.
(Nikola, 11. decembar 2017 17:21)

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

koja milina kad vidis da vise komsinica ovde ima ngo grobara
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Turista Nudista, 11. decembar 2017 17:30)

Nije to samo ovde. To je tako svuda u poznatom delu svemira - jednostavno, mnogo, mnogo vise.
Vas ima na nivou statisticke greske, nije bas neki izazov prebaciti taj broj...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali.
(karlito, 11. decembar 2017 17:15)

Već pričaju ...

zex

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske 23 titule sampiona Cehoslovacke. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske 14titula Cehoslovacke.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

milan

pre 6 godina

i oni su imali silne ekipe u grupi izuzev prosečne steaue. Zvezda se se izdigla visoko prosavsi I odigravsi kvalitetno sve utakmice u kvalifikacijama I grupi

Jim Beglin

pre 6 godina

Prodati:Munir(ne igra uopste a nema ga ni na klupi a sigurno je bolji od Miletica,bez veze propada u Partizanu),Miletic(katastrofa, sve golove primamo po njegovoj strani,neka ide za neku sicu),Kljajic(nepotreban),Cirkovic(nepotreban),Marjanovic(malo igra i nema mesta u timu za njega,bolje za njega da ode),Jevtovic(vec je dugo ovde a nista ne napreduje nek ide dok je jos vreme),Stevanovic(rekao bih da mu se ne ostaje ovde,mada moze da ostane ako ne dovedemo nikoga novog na poziciji krila),Suma(ne znam da li vredi cekati februar da bi videli nesto od Sume,ja bih ga prodao vec na zimu),Djurickovic(ako uprava dovede bar 2 nova krila mislim da za njega mesta u Partizanu vise nece biti),Tavamba(ne znam sta da kazem,dobar je on ali mu treba milion sansi da bi dao gol,prodati i dovesti drugog ili ga prebaciti na klupu i onda prodati Ozegovica i dovesti prvog napadaca),Ozegovic(nije nesto puno pokazao do sad,mislim da nema kvalitet za Partizan,mozda jedino klupa ali su nam dovoljna 3 napadaca-Tavamba,Jovanovic i jedan novi jedino kojim slucajem da ostane ako budemo igrali 4-4-2 pa da bude na klupi sa Jovanovicem).Sto se ostalih igraca tice ok.Stojkovic(Jovicic)-Antonov(zamena)-Mitrovic-Miletic(Ostojic)-zamena(Vulicevic)-Kosovic(Radin)-Everton(Ilic)(naravno moze se dovesti jos jedan vezni,eventualno dva ako Everton ode)-Tosic(Pantic)-Jankovic(zamena)-Tavamba(Jovanovic)-novi napadac(mozda jos jedna zamena).Hvala Djukicu i nadam se novom treneru.Solomona ne treba odkupiti.

Mika

pre 6 godina

Odbranu pojačati bukvalno na svakoj poziciji. Stojković odlazi pa umesto njega vratiti Lukača. Preko potrebna su dva stamena štopera i levi bek. Partizan osim Evertona i Tosića nema kvalitet.

Shearer

pre 6 godina

Partizan je odlično prošao. Većina igrača ostaje tu gde jeste i čini mi se da su samo Tavamba i Everton upitni. Prva onako najkritičnija pozicija je na levoj strani i to bi trebao da bude osnovni zadatak uprave jer Miletić je čini mi se doživeo vrhunac. Nikola Antić je interesantan igrač. Vidim da želimo da vratimo Radosava Petrovića i iskreno podržavam takvu odluku jer će sigurno imati motiva da odigra dobro i vrati se u reprezentaciju. Takođe ne bi bilo loše da se dovede još jedan centralni bek i da se tako zaokruži ekipa. Ako kojim slučajem Tavamba napusti Partizan kao njegovu zamenu dovesti nekog ko pravi razliku jer već imamo Ožegovića i Jovanovića koji su mlađi. Tim će sigurno igrati bolje u sledećoj polusezoni jer smo sad na leto baš istumbali sastav(Stojković, Miletić, Mitrović, Antonov, Tošić, Suma, Ožegović, Solomon) tako da samo treba odstraniti one koji nisu za Partizan a čini mi da su to Antonov i Solomon.

Bilal

pre 6 godina

...I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.
(Topsss, 11. decembar 2017 20:05)

Nemoj, molim te! Neka ostane Đuka samo ne dovodi Stanoja!

4k4.Dex

pre 6 godina

Hahaha dobili najlakseg protuvnika moguceg 3 put ive sezone i opet isti naslovi. Viktorija gazi. Ma daj bre dokle.
Da je Zvezda izvukla Viktoriju bio bi veliki neuspeh ako se ne prodje.

analiza

pre 6 godina

"U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni..."
(323)
A meni je tek sad jasna taktika mog Par-zbuniti protivnika(varijacije:napadnes svom silom i popijes tri komada u deset minuta ili se branis grcevito i pobedis 2:0-tj kad igras lepse i bolje puknes kao bas a kad igras ruzno ,lagano prodjes).Zbunjeni navijaci su samo slag na torti.Sudije posle meca Par vide duplo,zuji im u usima i imaju vrtoglavicu(to je jagoda na slagu torte).
Ovde pominju da je njihov trener trenirao Zilinu,mislim da nju prodjosmo davne 2009/10,citam da igrao i Dijara tada.Viktorija mi lici na neku cesku verziju Celzija (dosao bogatas i ulozio lovu).Koga smo sve mogli da izvucemo,dobro je.Ali,ko zna kakvo li ce cudo od tima da imamo sledece godine,pa nista ne moze da se predvidi.
Inace,zanimljiv naslov,u komsiluku "garda" a mi da pazimo.

Марко

pre 6 godina

Partizan ove sezone dobija sve neke protivnike u rangu kvaliteta sa onima koje je zvezda dobijala 91'...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slav, 11. decembar 2017 23:26)

Када би овај Партизан одиграо сто двомеча против Бајерна, Бајерн би добио свих сто двомеча.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno kako se Zvezda pojacava pored duga od vise desetina miliona evra koji imaju svske godine i odakle oni nabavljaju novac kad dugove ne vracaju i odakle novac igracima za plate? Nista mi nije jasno. Vec godinama.

myseparatereality

pre 6 godina

Već pričaju ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23) 
Nolane, ti obeca coveku da ces mu prepisati stan ako ti razjasni nesto oko zreba. Nemoj sad da botujes nego brzo do notara !

ivan

pre 6 godina

Menjao bi cska za Plzenj pa nek i izgubi Zvezda a prodje partizan, lepo je gostovanje, nije daleko a ima lepog piva.
(Dr.Thrax, 11. decembar 2017 16:34)

imaces prilike u sledcem kolu u odsmini finala

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

koja milina kad vidis da vise komsinica ovde ima ngo grobara
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Turista Nudista, 11. decembar 2017 17:30)

Nije to samo ovde. To je tako svuda u poznatom delu svemira - jednostavno, mnogo, mnogo vise.
Vas ima na nivou statisticke greske, nije bas neki izazov prebaciti taj broj...

Sabre

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.
(Nikola, 11. decembar 2017 17:21)

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali.
(karlito, 11. decembar 2017 17:15)

Već pričaju ...

4k4.Dex

pre 6 godina

Hahaha dobili najlakseg protuvnika moguceg 3 put ive sezone i opet isti naslovi. Viktorija gazi. Ma daj bre dokle.
Da je Zvezda izvukla Viktoriju bio bi veliki neuspeh ako se ne prodje.

Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.

Partizan i samo Partizan...

pre 6 godina

Skendeberg je u poslednjen tri sezone dva puta igrao Lige Evrope dok je Crvena Zvezda posle deset godina to uspela.

milan

pre 6 godina

i oni su imali silne ekipe u grupi izuzev prosečne steaue. Zvezda se se izdigla visoko prosavsi I odigravsi kvalitetno sve utakmice u kvalifikacijama I grupi

Vidibogati

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu.
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Čoveče pa nismo mi Zvezda da se u nas sipa bez mere. Vidiš li ti da će oni samo u renoviranje jedne tribine uložiti 10 miliona evra.

Jim Beglin

pre 6 godina

Prodati:Munir(ne igra uopste a nema ga ni na klupi a sigurno je bolji od Miletica,bez veze propada u Partizanu),Miletic(katastrofa, sve golove primamo po njegovoj strani,neka ide za neku sicu),Kljajic(nepotreban),Cirkovic(nepotreban),Marjanovic(malo igra i nema mesta u timu za njega,bolje za njega da ode),Jevtovic(vec je dugo ovde a nista ne napreduje nek ide dok je jos vreme),Stevanovic(rekao bih da mu se ne ostaje ovde,mada moze da ostane ako ne dovedemo nikoga novog na poziciji krila),Suma(ne znam da li vredi cekati februar da bi videli nesto od Sume,ja bih ga prodao vec na zimu),Djurickovic(ako uprava dovede bar 2 nova krila mislim da za njega mesta u Partizanu vise nece biti),Tavamba(ne znam sta da kazem,dobar je on ali mu treba milion sansi da bi dao gol,prodati i dovesti drugog ili ga prebaciti na klupu i onda prodati Ozegovica i dovesti prvog napadaca),Ozegovic(nije nesto puno pokazao do sad,mislim da nema kvalitet za Partizan,mozda jedino klupa ali su nam dovoljna 3 napadaca-Tavamba,Jovanovic i jedan novi jedino kojim slucajem da ostane ako budemo igrali 4-4-2 pa da bude na klupi sa Jovanovicem).Sto se ostalih igraca tice ok.Stojkovic(Jovicic)-Antonov(zamena)-Mitrovic-Miletic(Ostojic)-zamena(Vulicevic)-Kosovic(Radin)-Everton(Ilic)(naravno moze se dovesti jos jedan vezni,eventualno dva ako Everton ode)-Tosic(Pantic)-Jankovic(zamena)-Tavamba(Jovanovic)-novi napadac(mozda jos jedna zamena).Hvala Djukicu i nadam se novom treneru.Solomona ne treba odkupiti.

Shearer

pre 6 godina

Partizan je odlično prošao. Većina igrača ostaje tu gde jeste i čini mi se da su samo Tavamba i Everton upitni. Prva onako najkritičnija pozicija je na levoj strani i to bi trebao da bude osnovni zadatak uprave jer Miletić je čini mi se doživeo vrhunac. Nikola Antić je interesantan igrač. Vidim da želimo da vratimo Radosava Petrovića i iskreno podržavam takvu odluku jer će sigurno imati motiva da odigra dobro i vrati se u reprezentaciju. Takođe ne bi bilo loše da se dovede još jedan centralni bek i da se tako zaokruži ekipa. Ako kojim slučajem Tavamba napusti Partizan kao njegovu zamenu dovesti nekog ko pravi razliku jer već imamo Ožegovića i Jovanovića koji su mlađi. Tim će sigurno igrati bolje u sledećoj polusezoni jer smo sad na leto baš istumbali sastav(Stojković, Miletić, Mitrović, Antonov, Tošić, Suma, Ožegović, Solomon) tako da samo treba odstraniti one koji nisu za Partizan a čini mi da su to Antonov i Solomon.

Nikola

pre 6 godina

Crvena Zvezda gotovo da nema šanse protiv CSKA. A Partizan samo ako se poklopi da odigraju fantastičnu utakmicu, a Viktorija jednu od najgorih u sezoni!
Vikrotija je ozbiljan klub, gledao sam ih uživo protiv Voše pre par godina... Klasa i po od bilo kog našeg kluba! Organizovani, strpljivi, ne praštaju greške i ne zaleću se. Partizan ima možda 20% šanse da ih prođe.

Moralni ........

pre 6 godina

Zvezda GOTOVO DA nije imala sanse protiv Sparte, GOTOVO DA nije imala sanse protiv Krasnodara i DEFINITIVNO nije imala sanse protiv Kelna, BATE-a i Arsenala, zar ne?! Nekako, pak, i dalje je tu. Sa druge strane, Partizan ne moze jedan Napredak da pobedi, o cemu mi ovde pricamo. Pre ce biti da Zvezda ima pristojne sanse a Partizan GOTOVO DA nema cemu da se nada, ali ja se ipak nadam da ce i jedni i drugi prirediti iznenadjenje i proci dalje.
(Sabre, 11. decembar 2017 17:53) Sta je Zvezda uradila protiv Napredka? Igrajte kao protiv Kelna,pa cete proci kao bosi po trnju! A Partizan nema sanse sa Djukicem i katastrofalnom igrom!

Marko

pre 6 godina

Keln i Efes odose u zaborav.CSKA uskoro dobija navijacebu Srbiji.
(matorko, 11. decembar 2017 17:45)

Partizan i CSKA vežu bratski odnosi još '40tih godina prošlog veka. Malo se informiši pre nego što lupiš glupost.

Realni optimista

pre 6 godina

Realno, Partizan uz dva-tri pojačanja će proći Ćehe. Nemoguće je da izgube 1:4 i 0:3 od Steaue a da budu neki bauk za nas.

Pera Lozac

pre 6 godina

@beli65

Taman bi mogli za te pare da dovedemo onog Rikardinja kog vi vesto skrivate kao da ne postoji a vi uplatite tih 50.000 nekoj od 47 banaka kojima ste duzni pare i oproste vam dva miliona kamate.

Marko

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Ne loži se. Da te podsetim, mi iz Kruševca smo nakantali i vas (i to posle krađe od 10min nadoknade kako bi postigli gol vi), tako da tišina.

Vlada

pre 6 godina

Sto se tice ovih kikseva u JSL i 3 jeftina gola u Kijevu - ko zna zasto je to dobro.
Podsetio bih sve na razvoj ove sezone i na jednu zanimljivu cinjenicu - Partizan mozda ne bi ni igrao u Evropi da se nisu desili kiksevi u JSL, a pre svega kiksevi golmana koji su naterali upravu na dovodjenje Stojketa, Mitrovica, Miletica...
Mozda se situacija ponavlja i dobijamo sudbinsko otreznjenje kako bismo zakrpili kljucne rupe na zimu?
Napred Partizan

Bilal

pre 6 godina

...I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.
(Topsss, 11. decembar 2017 20:05)

Nemoj, molim te! Neka ostane Đuka samo ne dovodi Stanoja!

zex

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske 23 titule sampiona Cehoslovacke. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske 14titula Cehoslovacke.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

Topsss

pre 6 godina

Alo ljudi pa zar vi stvarno mislite da je Djukic problem? Partizan stvara duplo vise sansi na utakmicama nego prosle sezone kad smo uzeli duplu krunu. Jedina je razlika sto sada u napadu nemamo Djurdjevica i Leonarda nego Ozegovica i Tavambu kojima treba 5 sansi da bi pogodili samo okvir gola. Da nije Djukic kriv sto su prodali 2 igraca koja su zajedno postigli 50 golova? Jel hocete da kazete da bi Nikolic imao vise bodova sa ovom ekipom? I koga bi vi da bude trener umesto Djukica? I da dodje Stanojevic pljuvali bi ga posle dve nedelje jer sa ovom ekipom ni Murinjo ne bi osvajao bodove.

Marko

pre 6 godina

Već pričaju ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23)

Neko je pričao da će da uradi nešto ukoliko Partizan izbaci Steauu, pa eto ga i dalje guli tastaturu jer jadan ne može da dođe do izražaja u životu, pa mora botovski život da živi.

Pele

pre 6 godina

@ karlito, 11. decembar 2017 17:15

"Ako zvezda nekako uspe da prodje CSK,grobari ce svakako pricati da smo lakseg protivnika imali."

I obrnuto.

Kako drugacije

pre 6 godina

Jesu li bolji i od Napretka?
(Vito, 11. decembar 2017 17:43)

Po tvom poimanju fudbala, Napredak je trenutno bolji i od Zvezde, Partizana, Kelna, Young Boysa, Videotona, Krasnodara itd itd - posto u oba vecita rivala izgubila u Krusevcu. Cak ovaj klub koji ti simpatises, nije stigao ni gol da postigne u tom porazu!

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.

Mika

pre 6 godina

Odbranu pojačati bukvalno na svakoj poziciji. Stojković odlazi pa umesto njega vratiti Lukača. Preko potrebna su dva stamena štopera i levi bek. Partizan osim Evertona i Tosića nema kvalitet.

Mrak

pre 6 godina

Partizan i Zvezda su takođe ponekad dominantni u domaćim ligama, kao trenutno Viktorija Plzenj, pa ih to ne svrstava u red favorita i opasne protivnike kada dođu evropske utakmice. Dobro, možda jesu osigurali titulu u domaćem prvenstvu, ali protiv koga, Sparte iz Praga koja nije imala 3 šuta na gol protiv Zvezde, tim koji je trenutno u rangu Vojvodine, Slavie iz Praga koja nije uspjela da se izbori sa Astanom i Makabijem iz T.A. za drugo mjesto u grupi EL, po čemu su to oni jaki toliko i dominantni?! Realno, protivnik je u rangu i sa Partizanom i sa Zvezdom, u skladu sa tim Partizan ima realne šanse da prođe dalje, dok Zvezda i uprkos nešto lošijim rezultatima CSKA u prvenstvu, (treba uzeti s rezervom jer su se do zadnjeg kola borili za prolaz u 1/8 finala LS, vodili protiv MU u Engleskoj, dosta su tu fokus imali) nema tolike šanse za prolaz dalje, ima ih ali su dosta manje nego da su dobili Viktoriju.
Zvezda treba da se spusti na zemlju i da prebaci breme favorita na CSKA, ne da se lože zajedno sa navijačima, da odigraju pametnu psihološku uvertiru pred utakmicu, dok Partizan ne treba da podcjenjuje Viktoriju, već ozbiljno da shvati šansu koju imaju.

Amaterasu

pre 6 godina

Ajmo Nolane reci sad sta ces uraditi ako Partizan ne prodje Plzen , pa da se smejemo kao onomad
(jer smo tako u mogucnosti..., 11. decembar 2017 18:24)

Nolan i dalje racuna kako Skenderbeg moze da prodje dalje...

dirigent

pre 6 godina

Daleko je prolece. Mozda im bogati klubovi otmu dva tri igraca? Mozda padnu u formi? Nekad je i sitnica dovoljna. Videcemo.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV)

A to sto na golu Partizana nece biti Stojkovic koji je najvise zasluzan za ovaj uspjeh Partizana ? Jer odlazi u januar.. To sto jedan od boljih igraca Partizana Everton nece igrati prvu tekmu zbog kartona ? To sto je vrlo vjerovatno da ce otici i Tavamba... To sto je trener Djukic i sto se Partizan muci u JSL sa poluamaterskim ekipama ? To sto se igraci kao djeca svadjaju ko ce da izvede penal ? Jel vi stvarno gubite tako brzo pamcenje ili sta ? Pratite li vi uopste kako igra Partizanova odbrana ???

wroom1975

pre 6 godina

Nije Plzen toliko jak koliko mi u ovom trenutku neznamo nista. Sva sreca imaju zimsku pauzu da debelo razmisle kako dalje jel ovako ne ide vise. Realno mnogo njih treba da ode pocev od Djukica, Sume...mnogi kazu nije kriv Djukic, nemamo igrace. Ma nije nego...on je tu vec pola sezone a od Videotona pa na dalje Partizan sve gore i gore igra.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Meni i dalje nije jasno kako se Zvezda pojacava pored duga od vise desetina miliona evra koji imaju svske godine i odakle oni nabavljaju novac kad dugove ne vracaju i odakle novac igracima za plate? Nista mi nije jasno. Vec godinama.

djoka

pre 6 godina

Tipična domaćinska ekipa. Da imamo normalnog trenera i da smo umesto nesrećnog Sume doveli nekog fudbalera, uz dva tri pojačanja na zimu, mogli bi da se realno nadamo prolasku. Ovako, kako sad stoje stvari, bolje da smo dobili nekog atraktivnog protivnika bar da ispadnemo ko ljudi.

Amaterasu

pre 6 godina

Zadržati Stojkovića, Evertona, Tošića i Tawambu. 
Dovesti ozbiljne evropske igrače na pozicijama levog beka, stopera, zadnjeg veznog (Schweinsteiger) i centarfora.
(Ozbiljna pojačanja i bez prodavanja magle, 11. decembar 2017 16:57)

Dobra ideja, s tim sto je dozvoljeno registrovati samo 3 nova igraca a jedan od njih je Raca Petrovic :D

analiza

pre 6 godina

"U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni..."
(323)
A meni je tek sad jasna taktika mog Par-zbuniti protivnika(varijacije:napadnes svom silom i popijes tri komada u deset minuta ili se branis grcevito i pobedis 2:0-tj kad igras lepse i bolje puknes kao bas a kad igras ruzno ,lagano prodjes).Zbunjeni navijaci su samo slag na torti.Sudije posle meca Par vide duplo,zuji im u usima i imaju vrtoglavicu(to je jagoda na slagu torte).
Ovde pominju da je njihov trener trenirao Zilinu,mislim da nju prodjosmo davne 2009/10,citam da igrao i Dijara tada.Viktorija mi lici na neku cesku verziju Celzija (dosao bogatas i ulozio lovu).Koga smo sve mogli da izvucemo,dobro je.Ali,ko zna kakvo li ce cudo od tima da imamo sledece godine,pa nista ne moze da se predvidi.
Inace,zanimljiv naslov,u komsiluku "garda" a mi da pazimo.

Марко

pre 6 godina

Partizan ove sezone dobija sve neke protivnike u rangu kvaliteta sa onima koje je zvezda dobijala 91'...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slav, 11. decembar 2017 23:26)

Када би овај Партизан одиграо сто двомеча против Бајерна, Бајерн би добио свих сто двомеча.

M.

pre 6 godina

Navijam za Vojvodinu i bio sam na obe utakmice koje smo igrali protiv njih i u Češkoj i u Novom Sadu i mogu vam reći da je to (tad bio) veoma ozbiljan tim!

323

pre 6 godina

U komentaru se kaze, da Cesima nije poznat srpski fudbal. Eto prednosti za Partizan jer ni meni kao navijacu Partizana nije jasan ovaj fudbal koji igramo. Tu mi nista nije jasno a tek Cesi ima da budu potpuno zbunjeni...

myseparatereality

pre 6 godina

Već pričaju ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 17:23) 
Nolane, ti obeca coveku da ces mu prepisati stan ako ti razjasni nesto oko zreba. Nemoj sad da botujes nego brzo do notara !

Runner

pre 6 godina

Ja nas Srbe uopšte ne razumem. Molili smo Boga da izbegnemo timove iz velike petorke (Španija, Engleska, Nemačka, Italija i Francuska), nisu nam odgovarale ruske ekipe i onda izvučemo češku Viktoriju i opet nismo zadovoljni. Pa shvatite, bre ljudi, da u 32 ekipe nema više autsajdera. Svi ti timovi ulažu veliki novac u igrački kadar i svi ti igrači znaju da igraju fudbal. Nego pamet u glavu jer nema više improvizacija i cinculiranja, dreši kesu i pojačavaj se ako kaniš nešto više, u ovom takmičenju, učiniti. Sa Miletićima, Mitrovićem, Vuličevićem i Jevtovićem neće se daleko dogurati.