Ponedeljak, 11.12.2017.

13:53

Terzić: Boaći ide, za Joveljića je još rano

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da se od napadača Dejana Joveljića očekuje mnogo, ali i da nije isto davati golove juniorima i seniorima.

Izvor: MLJ

Terziæ: Boaæi ide, za Joveljiæa je još rano IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Lukic

pre 6 godina

Vratite Pavkova iz Radnickog. To je igrac Zvezde. Ne vidim poentu da decka drzite Van Zvezde a u vrhu je strelaca lige dok sa druge strane dovodite neka pojacanja za koja je pitanje da li ce se snaci u Zvezdi i trosite novac koji nemamo.

vlajko

pre 6 godina

Joveljic je talentovan i radan decko,vrlo, ali ima jedan problem. Kao i svi izdanci Zvezdine skole ceo svoj fudbalski zivot, u Zvezdi, je igrao samo na rezultat. To podrazumeva manjak fudbalskog usavrsavanja a vise fizicke borbe. Zbog toga prelaz iz juniora u seniore je uvek
vrlo bolan jer fizika, najveci kvalitet se izgubi, a znanje je upitno kod igraca iz te skole. Tako se gube talenti za seniorski fudbal a dobijaju rezultati u mladjim kategorijama.

Вељко

pre 6 godina

Za Joveljića rano?
Ako vredi,dajte mu šansu.
Zvonimir Boban sa 17 godina bio najbolji igrač Dinama i to u kakvoj ligi.
Ako mislite da nije za vas,pustite ga da ide pa mu onda stavite veto da ne može igra protiv Zvezde(kao što ste uradili sa onim dečkom iz Radničkog/Niš/)??

Mister Hajd

pre 6 godina

Dinamyc: Apsolutno odlično zapažanje! Mnogo je važno da se ispucana lopta od golmana prihvati u protivničkom polju! Jer odatle odmah može u napad. Ako takvog igrača imaš odmah ostvaruješ prednost i sprečavaš stalan pritisak protivnika. Volim kad pročitam znalački komentar! Mada uglavnom komentarišu navijači...

sociolog

pre 6 godina

Nemoj samo sad da omastis brke i uprskas sve. To u partizanu rade godinama. Prodaju nekog za 5-6 miliona i onda misle da mogu da ga zamene nekim od 300-400 hiljada. Ostatak ko zna gde ode. Dajte za igraca milion do 2, vratice se.

Rol

pre 6 godina

Jesu nekada igraci i sa 18 mogli da igraju znacajne uloge, ali su to bili Piksi, Pancev, Pizon i slicni. Ako pogledate kakve su saigrace imali sve ce vam biti jasno. Danas je to lako raditi u Barsi, Mancesteru, ali ovde to nije tako, da bi tako mlad bio jedan od nosilaca igre mora da ima za saigrace bas igracine. Druga bi bila stvar da imamo takav tim i finansije koje ti garantuju da ces svake godine kao nekada igrati Evropu i na prolece. Sada je vreme izvlacenja iz krize i to se mora uraditi sa vec proverenim igracima i stici sto dalje, popraviti rejting, pa tek onda kada stvoris sigurnu osnovu tima za sledece sezone ubacivati po nekog mladjeg koji ce kasnije postati deo osnove. Sto se Boacija tice, nije stvar samo u golovima, on svojim kretanjem i postavljanjem i prosledjivanjem znaci puno vise ovom timu nego sto izgleda. A kanga bas sporo obradjuje loptu i nema tacan pas.

Totti

pre 6 godina

Ne vidim da je igde drugde problem ubacivati mlade igrače u vatru. To se samo kod nas potencira i to je još jedan od razloga što nam je fudbal tu gde jeste. Neću se vraćati mnogo u prošlost da bi samo spomenuo Piksija ili Dekija Stankovića, kod Engleza Volkota, Ovena, Runija,... pa danas Rašforda u Man. Junajtedu, pa Mbapea u PSG, ... Ovako se može nabrajati do sutra. Svi su oni dobili šansu da 17,18 ili 19 godina i treba reći da su klinci danas zreliji sa 18 nego nekad sa 20. Znači može Pešić a zamena Joveljić i samo napred.

ja

pre 6 godina

Terzić je Crvena zvezda. 

To je ogledalo vašeg kluba, ovakvi ljudi. 

Nismo isti, hvala Bogu.
(Grobarchina, 11. decembar 2017 22:03)
vucelic, vazura...

predavac

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...
(Igor, 11. decembar 2017 19:39)
I jos uvek ne mogu da pobede Partizan! BUHAHAAHHAAHAHAH

pikolo

pre 6 godina

Boaci treba da ode, dok je na vrhuncu. Njegova cena je sad najveca, i treba ga dobro unovciti. Pesic nije za evropske utakmice, ali je za nase prvenstvo pun pogodak. Ovaj uspeh i prolece u Evropi treba iskoristiti i prodati Boacija, Kangu i Srnica. Treba uloziti, skautirati i dovesti dobrog napadaca. Ivanic umesto Kange, Jevtovic umesto Srnica i Zvezda je spremna za CSKA. Treba probati, nisu ni oni nepobedivi, nisu ni priblizno dobri kao proteklih godina.

Đura

pre 6 godina

Ono što Zvezdi nije potrebno je bacanje para da bi se doveo napadač. Pešić ne može da igra na krilu, gde ga dosta stavlja. Ali u šesnaestercu je odličan, pravi špic. Tu Zvezda neće ništa izgubiti. Druga bitna stvar je prodati Kangu. On ne može da igra to što hoće i šta mu daju. Doveden je kao neko ko može da trči 180 minuta a sad od njega prave Mesija. Kataji mi prvi pada na pamet. Bolji igrač a trenutno jeftiniji deset puta.

Виоп

pre 6 godina

Ценим да пикирамо Бена, Катаија, Иванића и Милуновића. Бар ја тако желим. Видећемо. Онај Јевтовић ми се не допада.

BarbaDjole

pre 6 godina

Ko ce sad biti glavni izvodjac penala u Zvezdi??
(tihomir, 11. decembar 2017 20:54)

Kod nas se makar momci lako dogovore. Nema svadje kao kod nekih.

Dynamic

pre 6 godina

Vi ste svi zapeli za promašaje koje imao na par utakmica. Njegov nezamenjivi kvalitet je duel igra, sa igračem na leđima da primi i sačuva loptu i podeli je u stranu. Takvog špica ja nisam video u postbarijevskoj Zvezdi, usudiću se reći da je korisniji od Žigića u tom segmentu igre. Pogledajte prvi gol protiv Krasnodara i Boaćijev doprinos tu. A takvih je poteza imao na bukvalno svakoj evropskoj utakmici ove jeseni. Njegovim odlaskom Zvezda gubi čitavu jednu dimenziju igre i njegova zamena mora biti napadač-razbijač a ne Pešić.

miško

pre 6 godina

Da je Grof prošao Ludogorec a malo je trebalo,Miloje bi danas igrao L.Š.Stanković,Vaske,Šeki,Petrović i Popović.Prvaci Evrope i Sveta.

SrbEUin

pre 6 godina

Nisu godine ograničavajući faktor, ako ima uz sebe prave igrače saradnike. Piksi je sa 18 bio najbolji igrač Zvezde, isto kao i Džajić i Pižon, a pre njih Šeki.
Meni se čini da je Zoran Filipović, još uvek kao srednjoškolac, sa 18 godina igrao u kupu šampiona sa Aćimovićem, Antonijevićem, Karasijem, Ostojićem i Džajićem, nadavao se golova i stigao do polufinala. Beše valjda drugi strelac kupa iza Andonijadisa.

To mi je onako po sećanju. A vi izguglajte pa me demantujte.

kike

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. decembar 2017 18:50
Ma tako je, ljudino.Najbolje da sjedi na klupi do jedno 22uge, pa ga polako ubacivat.Upravo zbog takvog shvatanja fudbala i od trenera i od navijaca odlazak vani sto ranije moguce nije i ne moze biti greska samo po sebi.Greska se pravi pri izboru kluba.Odes lijepo u Groningen, recimo, i polako gradis karijeru.Tamo neces biti filovan pricom da je prerano jer ti je 18.Cak ako si u 5 deka sa nekim 25godisnjakom , forsirat ce tebe.U doba kada se granica kad igraci dobivaju sansu pomjera sve vise na nize, ovdje se jos uvijek prica "Rano je.Izgorit ce".

mikiveliki

pre 6 godina

Boaći dečko treba da se ISPIŠE iz fudbala.Neko ko promaši svi ono što je on promašio u zadnjih nekoliko utakmica ne da ne treba da igra ,nego ni da sakuplja lopte!

ivan

pre 6 godina

citam ovde komentare strucnjaka za igrace od 18,19 god, svaki igrac je individua koja ranije ili kasnije sazreva psihicki i fizicki i igrati u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji su dva razlicita pojma, onaj ko je igrao fudbal to zna...zato se sa svakim igracem posebno postupa...pustite decka da se razvija ako vredi i dobija sansu da igra nebitno gde njegov kvalitet ce isplivati kroz utakmice, ali nije on odmah za prvi tim cz

čika Duki

pre 6 godina

@aksi
Da li ti ozbiljno misliš da sa Pešićem ili Pavkovom u špicu možeš da budeš konkurentan sa klubovima sa današnjeg izvlačenja?Povredi se Pešić i šta? Ako prodamo već Boaćija za dobre pare odmah na stranu 2mil. za špica-klasu +Ivanić umesto Kange.Jevtović ako Srnić ode, a umesto Babića Milunović.To je minimum da bi se nadali protiv CSK a i sličnih.

bradina

pre 6 godina

Prvi put se slazem sa Terzicem,- prodati Boacija dok je vreme i dok ga traze!Osloboditi mesto Pesicu i mladom Jakovljevicu da napreduju.Smanjiti broj prosecnih stranaca na ustrb nase talentovane dece!Jedini spas u ovom trenutku za buducnost C.Zvezde,jer od sadasnjih "stranaca" izuzev kapitena Donalda i nije neka vajda!Kangi je takodje po mom "odzvonilo",mnogo je nervozan,nezadovoljan a na dasve sebican!Svaka mu cast za pojedine utakmice ali vreme cini svoje i njega treba prodati sto pre dok totalno ne "zariba"!Zvezda u duelu sa CSKA nema sta da izgubi a sa ili bez Boacijem i Kangom sanse su ionako minimalne,treba biti objektivan.U tom smislu Partizan daleko i ispravnije posluje: prodao kje Leonarda u pravom trenutku a na Djurdjevicu je "pristojno" zaradio tako da je Evenston - koji je po meni najbolja inkvizija crno-belih,zadrzan uz ipak kakvog takvog robusnog i korisnog Tavambu!I jedan i drugi rival imali su transferne promasaje a Partizan sa Sumom je ipak izvukao "deblji kraj" jer nije opravdao ni polovinu onoga u sta je ulozeno.Nazalost sudbina ljutih rivala u finansijskoj besparici,uz ugroman deficit nasledjen prethodnih godina jos uvek visi nad glavama,ali ruku na srce nije mnogo preostalo "talentovanih"za brzu prodaju - presusilo, pogotovo kod crno-belih,jer su u proteklih godinu dve unazad morali "prodati" ili izgubiti gotovo "golobrade" talente vidu u Zivkovica,Scepovica,Djurdjevica...Zato i opravdavam reci Terzica da se sa Jakovljevicem mora malo pricekati!

zvezdas

pre 6 godina

po meni boaci neka ide izvuci cemo za njega dobre pare kanga zavisi od ponuda al ako bi njih dvojicu prodali minimum 3 dobra pojacanja dovesti ili 2 zamene ali vrloooo ozbiljne videcemo donald nikako da ide kao i Srnic sve zavisi ja bi licno samo da boaci ode a kanga na kraju sezone iskreno i ako ispadnemo svaka cast momcima nadam se da se zvezda poceti nakon ove sezone da se oporavi i da do 2020/2021 nestane dug i stanemo na nulu srecno protiv prvo partizana u sredu pa i dalje a onda hrabro na Cska

Igor

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...

Realno

pre 6 godina

Neka ide,nije problem za Boacija,iako je pakovao golove kao na traci ali u poslednje vreme i dosta zicera promasivao.Pretpostavljam da ce otici i Kaanga,Donald i Srnic u prelaznom roku ali nikako nije rano za Joveljica da dobija cesce priliku da igra.U utakmicama kao sto je Borac ili tako neki slabiji protivnik,mogao bi da pocinje ili bar citavo drugo poluvreme odigra jer decko ima 18 godina,ekstratalentovan i sto mu pre pruzite sansu,pre ce postati dobar igrac,od sedenja na klupi nema vajde ni njemu ni klubu.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Boaci treba da ode. Kada bi Zvezda mogla za njega da dobije 5 miliona, bila bi to sjajna stvar. Takodje, ja bih mozda i za Kangu saslusao ponude ako ih ima. I za pare koje se dobiju od njega, 2-3 miliona na promer, odmah dovesti Ivanica iz Batea. I to je to. Za centarfora se otvoriti samo ako bude.neki bas dobar na trzistu. Vise nam znaci Ivanic kao prednji vezni nego neki prosecan centarfor. Momak je vrhunski igrac postao i mnogo bi znacio ovom timu Zvezde. Za Joveljica naci.mesta u nasoj ligi po malo pa sld sezone polako po poluvreme i te sld prolece mozemo videti kakav potencijal imamo. Cak mozda i jesen 2019. Mnogo je mlad ipak

panke92

pre 6 godina

ima tu istine, nije da nema. mlad je, ali mora da igra, kada je rezultat 2:0 ili 3:0 što da ne odigra 20min, odmori prvog napadača, a i on skuplja iskustvo. inače, ovde svi pričaju kao da je dolazak Ivanića iz Bate-a siguran posao. on jr još ranije rekao da će u Srbiji igrati samo za Vosu. Bate je prvak, igraće kvalifikacije za LS, ako ne prodju, ulazak u LE im je skoro pa siguran. Zvezda je sada tako dobro odigrala Evropu i ko zna kada, tako da ne znam što bi se momak kockao sa napuštanjem Bate-a. verovatno lik čeka ponudu iz zapadne Evrope, ili makar jakog tima iz Turske, Rusije...

Ivan

pre 6 godina

Ako se dobro zaradi od Boacija, ne treba prodavati ostale strance. Tim je dobro uigran ovako, i odlazak jednog igraca nece puno toga promeniti, ali odlazak vise od jednog menja stvari. Potrebna su kvalitetna pojacanja iz nekih jakih liga, na krlinim napadackim pozicijama, i zamena za Boacia, i moze da se napadne CSKA.

veliki strumf

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.

Wllaxy

pre 6 godina

Kako to da ode jedan igrač, a dodje cetiri... 

Umesto koga će oni igrati, da neće menjati tim koji dobija...
(GM, 11. decembar 2017 18:40)

Kako si ti za ime Boga uspeo da zaključiš d će doći sva četiri igrača, kad lepo samo piše "špekuliše se sa imenima... "!?

Igor

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...

BarbaDjole

pre 6 godina

Ko ce sad biti glavni izvodjac penala u Zvezdi??
(tihomir, 11. decembar 2017 20:54)

Kod nas se makar momci lako dogovore. Nema svadje kao kod nekih.

veliki strumf

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Boaci treba da ode. Kada bi Zvezda mogla za njega da dobije 5 miliona, bila bi to sjajna stvar. Takodje, ja bih mozda i za Kangu saslusao ponude ako ih ima. I za pare koje se dobiju od njega, 2-3 miliona na promer, odmah dovesti Ivanica iz Batea. I to je to. Za centarfora se otvoriti samo ako bude.neki bas dobar na trzistu. Vise nam znaci Ivanic kao prednji vezni nego neki prosecan centarfor. Momak je vrhunski igrac postao i mnogo bi znacio ovom timu Zvezde. Za Joveljica naci.mesta u nasoj ligi po malo pa sld sezone polako po poluvreme i te sld prolece mozemo videti kakav potencijal imamo. Cak mozda i jesen 2019. Mnogo je mlad ipak

Wllaxy

pre 6 godina

Kako to da ode jedan igrač, a dodje cetiri... 

Umesto koga će oni igrati, da neće menjati tim koji dobija...
(GM, 11. decembar 2017 18:40)

Kako si ti za ime Boga uspeo da zaključiš d će doći sva četiri igrača, kad lepo samo piše "špekuliše se sa imenima... "!?

ja

pre 6 godina

Terzić je Crvena zvezda. 

To je ogledalo vašeg kluba, ovakvi ljudi. 

Nismo isti, hvala Bogu.
(Grobarchina, 11. decembar 2017 22:03)
vucelic, vazura...

Realno

pre 6 godina

Neka ide,nije problem za Boacija,iako je pakovao golove kao na traci ali u poslednje vreme i dosta zicera promasivao.Pretpostavljam da ce otici i Kaanga,Donald i Srnic u prelaznom roku ali nikako nije rano za Joveljica da dobija cesce priliku da igra.U utakmicama kao sto je Borac ili tako neki slabiji protivnik,mogao bi da pocinje ili bar citavo drugo poluvreme odigra jer decko ima 18 godina,ekstratalentovan i sto mu pre pruzite sansu,pre ce postati dobar igrac,od sedenja na klupi nema vajde ni njemu ni klubu.

Dynamic

pre 6 godina

Vi ste svi zapeli za promašaje koje imao na par utakmica. Njegov nezamenjivi kvalitet je duel igra, sa igračem na leđima da primi i sačuva loptu i podeli je u stranu. Takvog špica ja nisam video u postbarijevskoj Zvezdi, usudiću se reći da je korisniji od Žigića u tom segmentu igre. Pogledajte prvi gol protiv Krasnodara i Boaćijev doprinos tu. A takvih je poteza imao na bukvalno svakoj evropskoj utakmici ove jeseni. Njegovim odlaskom Zvezda gubi čitavu jednu dimenziju igre i njegova zamena mora biti napadač-razbijač a ne Pešić.

Ivan

pre 6 godina

Ako se dobro zaradi od Boacija, ne treba prodavati ostale strance. Tim je dobro uigran ovako, i odlazak jednog igraca nece puno toga promeniti, ali odlazak vise od jednog menja stvari. Potrebna su kvalitetna pojacanja iz nekih jakih liga, na krlinim napadackim pozicijama, i zamena za Boacia, i moze da se napadne CSKA.

Đura

pre 6 godina

Ono što Zvezdi nije potrebno je bacanje para da bi se doveo napadač. Pešić ne može da igra na krilu, gde ga dosta stavlja. Ali u šesnaestercu je odličan, pravi špic. Tu Zvezda neće ništa izgubiti. Druga bitna stvar je prodati Kangu. On ne može da igra to što hoće i šta mu daju. Doveden je kao neko ko može da trči 180 minuta a sad od njega prave Mesija. Kataji mi prvi pada na pamet. Bolji igrač a trenutno jeftiniji deset puta.

pikolo

pre 6 godina

Boaci treba da ode, dok je na vrhuncu. Njegova cena je sad najveca, i treba ga dobro unovciti. Pesic nije za evropske utakmice, ali je za nase prvenstvo pun pogodak. Ovaj uspeh i prolece u Evropi treba iskoristiti i prodati Boacija, Kangu i Srnica. Treba uloziti, skautirati i dovesti dobrog napadaca. Ivanic umesto Kange, Jevtovic umesto Srnica i Zvezda je spremna za CSKA. Treba probati, nisu ni oni nepobedivi, nisu ni priblizno dobri kao proteklih godina.

panke92

pre 6 godina

ima tu istine, nije da nema. mlad je, ali mora da igra, kada je rezultat 2:0 ili 3:0 što da ne odigra 20min, odmori prvog napadača, a i on skuplja iskustvo. inače, ovde svi pričaju kao da je dolazak Ivanića iz Bate-a siguran posao. on jr još ranije rekao da će u Srbiji igrati samo za Vosu. Bate je prvak, igraće kvalifikacije za LS, ako ne prodju, ulazak u LE im je skoro pa siguran. Zvezda je sada tako dobro odigrala Evropu i ko zna kada, tako da ne znam što bi se momak kockao sa napuštanjem Bate-a. verovatno lik čeka ponudu iz zapadne Evrope, ili makar jakog tima iz Turske, Rusije...

SrbEUin

pre 6 godina

Nisu godine ograničavajući faktor, ako ima uz sebe prave igrače saradnike. Piksi je sa 18 bio najbolji igrač Zvezde, isto kao i Džajić i Pižon, a pre njih Šeki.
Meni se čini da je Zoran Filipović, još uvek kao srednjoškolac, sa 18 godina igrao u kupu šampiona sa Aćimovićem, Antonijevićem, Karasijem, Ostojićem i Džajićem, nadavao se golova i stigao do polufinala. Beše valjda drugi strelac kupa iza Andonijadisa.

To mi je onako po sećanju. A vi izguglajte pa me demantujte.

čika Duki

pre 6 godina

@aksi
Da li ti ozbiljno misliš da sa Pešićem ili Pavkovom u špicu možeš da budeš konkurentan sa klubovima sa današnjeg izvlačenja?Povredi se Pešić i šta? Ako prodamo već Boaćija za dobre pare odmah na stranu 2mil. za špica-klasu +Ivanić umesto Kange.Jevtović ako Srnić ode, a umesto Babića Milunović.To je minimum da bi se nadali protiv CSK a i sličnih.

Totti

pre 6 godina

Ne vidim da je igde drugde problem ubacivati mlade igrače u vatru. To se samo kod nas potencira i to je još jedan od razloga što nam je fudbal tu gde jeste. Neću se vraćati mnogo u prošlost da bi samo spomenuo Piksija ili Dekija Stankovića, kod Engleza Volkota, Ovena, Runija,... pa danas Rašforda u Man. Junajtedu, pa Mbapea u PSG, ... Ovako se može nabrajati do sutra. Svi su oni dobili šansu da 17,18 ili 19 godina i treba reći da su klinci danas zreliji sa 18 nego nekad sa 20. Znači može Pešić a zamena Joveljić i samo napred.

Rol

pre 6 godina

Jesu nekada igraci i sa 18 mogli da igraju znacajne uloge, ali su to bili Piksi, Pancev, Pizon i slicni. Ako pogledate kakve su saigrace imali sve ce vam biti jasno. Danas je to lako raditi u Barsi, Mancesteru, ali ovde to nije tako, da bi tako mlad bio jedan od nosilaca igre mora da ima za saigrace bas igracine. Druga bi bila stvar da imamo takav tim i finansije koje ti garantuju da ces svake godine kao nekada igrati Evropu i na prolece. Sada je vreme izvlacenja iz krize i to se mora uraditi sa vec proverenim igracima i stici sto dalje, popraviti rejting, pa tek onda kada stvoris sigurnu osnovu tima za sledece sezone ubacivati po nekog mladjeg koji ce kasnije postati deo osnove. Sto se Boacija tice, nije stvar samo u golovima, on svojim kretanjem i postavljanjem i prosledjivanjem znaci puno vise ovom timu nego sto izgleda. A kanga bas sporo obradjuje loptu i nema tacan pas.

Виоп

pre 6 godina

Ценим да пикирамо Бена, Катаија, Иванића и Милуновића. Бар ја тако желим. Видећемо. Онај Јевтовић ми се не допада.

zvezdas

pre 6 godina

po meni boaci neka ide izvuci cemo za njega dobre pare kanga zavisi od ponuda al ako bi njih dvojicu prodali minimum 3 dobra pojacanja dovesti ili 2 zamene ali vrloooo ozbiljne videcemo donald nikako da ide kao i Srnic sve zavisi ja bi licno samo da boaci ode a kanga na kraju sezone iskreno i ako ispadnemo svaka cast momcima nadam se da se zvezda poceti nakon ove sezone da se oporavi i da do 2020/2021 nestane dug i stanemo na nulu srecno protiv prvo partizana u sredu pa i dalje a onda hrabro na Cska

bradina

pre 6 godina

Prvi put se slazem sa Terzicem,- prodati Boacija dok je vreme i dok ga traze!Osloboditi mesto Pesicu i mladom Jakovljevicu da napreduju.Smanjiti broj prosecnih stranaca na ustrb nase talentovane dece!Jedini spas u ovom trenutku za buducnost C.Zvezde,jer od sadasnjih "stranaca" izuzev kapitena Donalda i nije neka vajda!Kangi je takodje po mom "odzvonilo",mnogo je nervozan,nezadovoljan a na dasve sebican!Svaka mu cast za pojedine utakmice ali vreme cini svoje i njega treba prodati sto pre dok totalno ne "zariba"!Zvezda u duelu sa CSKA nema sta da izgubi a sa ili bez Boacijem i Kangom sanse su ionako minimalne,treba biti objektivan.U tom smislu Partizan daleko i ispravnije posluje: prodao kje Leonarda u pravom trenutku a na Djurdjevicu je "pristojno" zaradio tako da je Evenston - koji je po meni najbolja inkvizija crno-belih,zadrzan uz ipak kakvog takvog robusnog i korisnog Tavambu!I jedan i drugi rival imali su transferne promasaje a Partizan sa Sumom je ipak izvukao "deblji kraj" jer nije opravdao ni polovinu onoga u sta je ulozeno.Nazalost sudbina ljutih rivala u finansijskoj besparici,uz ugroman deficit nasledjen prethodnih godina jos uvek visi nad glavama,ali ruku na srce nije mnogo preostalo "talentovanih"za brzu prodaju - presusilo, pogotovo kod crno-belih,jer su u proteklih godinu dve unazad morali "prodati" ili izgubiti gotovo "golobrade" talente vidu u Zivkovica,Scepovica,Djurdjevica...Zato i opravdavam reci Terzica da se sa Jakovljevicem mora malo pricekati!

miško

pre 6 godina

Da je Grof prošao Ludogorec a malo je trebalo,Miloje bi danas igrao L.Š.Stanković,Vaske,Šeki,Petrović i Popović.Prvaci Evrope i Sveta.

kike

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. decembar 2017 18:50
Ma tako je, ljudino.Najbolje da sjedi na klupi do jedno 22uge, pa ga polako ubacivat.Upravo zbog takvog shvatanja fudbala i od trenera i od navijaca odlazak vani sto ranije moguce nije i ne moze biti greska samo po sebi.Greska se pravi pri izboru kluba.Odes lijepo u Groningen, recimo, i polako gradis karijeru.Tamo neces biti filovan pricom da je prerano jer ti je 18.Cak ako si u 5 deka sa nekim 25godisnjakom , forsirat ce tebe.U doba kada se granica kad igraci dobivaju sansu pomjera sve vise na nize, ovdje se jos uvijek prica "Rano je.Izgorit ce".

ivan

pre 6 godina

citam ovde komentare strucnjaka za igrace od 18,19 god, svaki igrac je individua koja ranije ili kasnije sazreva psihicki i fizicki i igrati u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji su dva razlicita pojma, onaj ko je igrao fudbal to zna...zato se sa svakim igracem posebno postupa...pustite decka da se razvija ako vredi i dobija sansu da igra nebitno gde njegov kvalitet ce isplivati kroz utakmice, ali nije on odmah za prvi tim cz

predavac

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...
(Igor, 11. decembar 2017 19:39)
I jos uvek ne mogu da pobede Partizan! BUHAHAAHHAAHAHAH

mikiveliki

pre 6 godina

Boaći dečko treba da se ISPIŠE iz fudbala.Neko ko promaši svi ono što je on promašio u zadnjih nekoliko utakmica ne da ne treba da igra ,nego ni da sakuplja lopte!

Mister Hajd

pre 6 godina

Dinamyc: Apsolutno odlično zapažanje! Mnogo je važno da se ispucana lopta od golmana prihvati u protivničkom polju! Jer odatle odmah može u napad. Ako takvog igrača imaš odmah ostvaruješ prednost i sprečavaš stalan pritisak protivnika. Volim kad pročitam znalački komentar! Mada uglavnom komentarišu navijači...

sociolog

pre 6 godina

Nemoj samo sad da omastis brke i uprskas sve. To u partizanu rade godinama. Prodaju nekog za 5-6 miliona i onda misle da mogu da ga zamene nekim od 300-400 hiljada. Ostatak ko zna gde ode. Dajte za igraca milion do 2, vratice se.

Вељко

pre 6 godina

Za Joveljića rano?
Ako vredi,dajte mu šansu.
Zvonimir Boban sa 17 godina bio najbolji igrač Dinama i to u kakvoj ligi.
Ako mislite da nije za vas,pustite ga da ide pa mu onda stavite veto da ne može igra protiv Zvezde(kao što ste uradili sa onim dečkom iz Radničkog/Niš/)??

vlajko

pre 6 godina

Joveljic je talentovan i radan decko,vrlo, ali ima jedan problem. Kao i svi izdanci Zvezdine skole ceo svoj fudbalski zivot, u Zvezdi, je igrao samo na rezultat. To podrazumeva manjak fudbalskog usavrsavanja a vise fizicke borbe. Zbog toga prelaz iz juniora u seniore je uvek
vrlo bolan jer fizika, najveci kvalitet se izgubi, a znanje je upitno kod igraca iz te skole. Tako se gube talenti za seniorski fudbal a dobijaju rezultati u mladjim kategorijama.

Lukic

pre 6 godina

Vratite Pavkova iz Radnickog. To je igrac Zvezde. Ne vidim poentu da decka drzite Van Zvezde a u vrhu je strelaca lige dok sa druge strane dovodite neka pojacanja za koja je pitanje da li ce se snaci u Zvezdi i trosite novac koji nemamo.

predavac

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...
(Igor, 11. decembar 2017 19:39)
I jos uvek ne mogu da pobede Partizan! BUHAHAAHHAAHAHAH

mikiveliki

pre 6 godina

Boaći dečko treba da se ISPIŠE iz fudbala.Neko ko promaši svi ono što je on promašio u zadnjih nekoliko utakmica ne da ne treba da igra ,nego ni da sakuplja lopte!

veliki strumf

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.

bradina

pre 6 godina

Prvi put se slazem sa Terzicem,- prodati Boacija dok je vreme i dok ga traze!Osloboditi mesto Pesicu i mladom Jakovljevicu da napreduju.Smanjiti broj prosecnih stranaca na ustrb nase talentovane dece!Jedini spas u ovom trenutku za buducnost C.Zvezde,jer od sadasnjih "stranaca" izuzev kapitena Donalda i nije neka vajda!Kangi je takodje po mom "odzvonilo",mnogo je nervozan,nezadovoljan a na dasve sebican!Svaka mu cast za pojedine utakmice ali vreme cini svoje i njega treba prodati sto pre dok totalno ne "zariba"!Zvezda u duelu sa CSKA nema sta da izgubi a sa ili bez Boacijem i Kangom sanse su ionako minimalne,treba biti objektivan.U tom smislu Partizan daleko i ispravnije posluje: prodao kje Leonarda u pravom trenutku a na Djurdjevicu je "pristojno" zaradio tako da je Evenston - koji je po meni najbolja inkvizija crno-belih,zadrzan uz ipak kakvog takvog robusnog i korisnog Tavambu!I jedan i drugi rival imali su transferne promasaje a Partizan sa Sumom je ipak izvukao "deblji kraj" jer nije opravdao ni polovinu onoga u sta je ulozeno.Nazalost sudbina ljutih rivala u finansijskoj besparici,uz ugroman deficit nasledjen prethodnih godina jos uvek visi nad glavama,ali ruku na srce nije mnogo preostalo "talentovanih"za brzu prodaju - presusilo, pogotovo kod crno-belih,jer su u proteklih godinu dve unazad morali "prodati" ili izgubiti gotovo "golobrade" talente vidu u Zivkovica,Scepovica,Djurdjevica...Zato i opravdavam reci Terzica da se sa Jakovljevicem mora malo pricekati!

Igor

pre 6 godina

Zvezda je u junu dovela ispostavilo se najbolje pojačanje u poslednjih 30 godina - Vladana Milojevića. Svi ovi igrači nisu cvetali u svojim klubovima prethodnih sezona, isti ti stranci Kanga, Boaći, donald, Le talek nisu mogli Partizan da pobede sa grofom, a Milojević napravio mašineriju koja prkosi svim zakonima logike i fudbala. Izbacili Spartu, Krasnodar, Keln, Bate, egal sa Arsenalom, Miloje ne zna za granice...

Wllaxy

pre 6 godina

Kako to da ode jedan igrač, a dodje cetiri... 

Umesto koga će oni igrati, da neće menjati tim koji dobija...
(GM, 11. decembar 2017 18:40)

Kako si ti za ime Boga uspeo da zaključiš d će doći sva četiri igrača, kad lepo samo piše "špekuliše se sa imenima... "!?

BarbaDjole

pre 6 godina

Ko ce sad biti glavni izvodjac penala u Zvezdi??
(tihomir, 11. decembar 2017 20:54)

Kod nas se makar momci lako dogovore. Nema svadje kao kod nekih.

kike

pre 6 godina

Decko se ne sme odmah bacati u vatru. Sa njim moramo da uradimo pametno, mnogo pametnije nego sa Lukom Jovicem. Opste je poznato da golgeteri malo kasnije stasavaju, da se moraju cekati malo duze. Niko nije bio vrhunski golgeter sa 20ak godina, ako izuzemo Mesija, ali on je jedainstven i neponovljiv. Luka Jovic je zbog para, da bi klub preziveo, guran prerano. Nije to bilo toliko lose, ali jednostavno je bio premlad, otisao prerano i pogubio se u Benfici. Potpuno ocekivano. Sa Joveljicem se mora sacekati, davati mu minute kad rezultat bude odlucen da oseti seniorski fudbal, a onda ga forsirati 2 godine koje mora da odradi, da odigra u Evropi i da onda ode za velike pare. To bi bilo dobro i za Zvezdu i za njega, jer najbolje ce se razviti u Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. decembar 2017 18:50
Ma tako je, ljudino.Najbolje da sjedi na klupi do jedno 22uge, pa ga polako ubacivat.Upravo zbog takvog shvatanja fudbala i od trenera i od navijaca odlazak vani sto ranije moguce nije i ne moze biti greska samo po sebi.Greska se pravi pri izboru kluba.Odes lijepo u Groningen, recimo, i polako gradis karijeru.Tamo neces biti filovan pricom da je prerano jer ti je 18.Cak ako si u 5 deka sa nekim 25godisnjakom , forsirat ce tebe.U doba kada se granica kad igraci dobivaju sansu pomjera sve vise na nize, ovdje se jos uvijek prica "Rano je.Izgorit ce".

Đura

pre 6 godina

Ono što Zvezdi nije potrebno je bacanje para da bi se doveo napadač. Pešić ne može da igra na krilu, gde ga dosta stavlja. Ali u šesnaestercu je odličan, pravi špic. Tu Zvezda neće ništa izgubiti. Druga bitna stvar je prodati Kangu. On ne može da igra to što hoće i šta mu daju. Doveden je kao neko ko može da trči 180 minuta a sad od njega prave Mesija. Kataji mi prvi pada na pamet. Bolji igrač a trenutno jeftiniji deset puta.

Realno

pre 6 godina

Neka ide,nije problem za Boacija,iako je pakovao golove kao na traci ali u poslednje vreme i dosta zicera promasivao.Pretpostavljam da ce otici i Kaanga,Donald i Srnic u prelaznom roku ali nikako nije rano za Joveljica da dobija cesce priliku da igra.U utakmicama kao sto je Borac ili tako neki slabiji protivnik,mogao bi da pocinje ili bar citavo drugo poluvreme odigra jer decko ima 18 godina,ekstratalentovan i sto mu pre pruzite sansu,pre ce postati dobar igrac,od sedenja na klupi nema vajde ni njemu ni klubu.

ja

pre 6 godina

Terzić je Crvena zvezda. 

To je ogledalo vašeg kluba, ovakvi ljudi. 

Nismo isti, hvala Bogu.
(Grobarchina, 11. decembar 2017 22:03)
vucelic, vazura...

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Boaci treba da ode. Kada bi Zvezda mogla za njega da dobije 5 miliona, bila bi to sjajna stvar. Takodje, ja bih mozda i za Kangu saslusao ponude ako ih ima. I za pare koje se dobiju od njega, 2-3 miliona na promer, odmah dovesti Ivanica iz Batea. I to je to. Za centarfora se otvoriti samo ako bude.neki bas dobar na trzistu. Vise nam znaci Ivanic kao prednji vezni nego neki prosecan centarfor. Momak je vrhunski igrac postao i mnogo bi znacio ovom timu Zvezde. Za Joveljica naci.mesta u nasoj ligi po malo pa sld sezone polako po poluvreme i te sld prolece mozemo videti kakav potencijal imamo. Cak mozda i jesen 2019. Mnogo je mlad ipak

panke92

pre 6 godina

ima tu istine, nije da nema. mlad je, ali mora da igra, kada je rezultat 2:0 ili 3:0 što da ne odigra 20min, odmori prvog napadača, a i on skuplja iskustvo. inače, ovde svi pričaju kao da je dolazak Ivanića iz Bate-a siguran posao. on jr još ranije rekao da će u Srbiji igrati samo za Vosu. Bate je prvak, igraće kvalifikacije za LS, ako ne prodju, ulazak u LE im je skoro pa siguran. Zvezda je sada tako dobro odigrala Evropu i ko zna kada, tako da ne znam što bi se momak kockao sa napuštanjem Bate-a. verovatno lik čeka ponudu iz zapadne Evrope, ili makar jakog tima iz Turske, Rusije...

Виоп

pre 6 godina

Ценим да пикирамо Бена, Катаија, Иванића и Милуновића. Бар ја тако желим. Видећемо. Онај Јевтовић ми се не допада.

Dynamic

pre 6 godina

Vi ste svi zapeli za promašaje koje imao na par utakmica. Njegov nezamenjivi kvalitet je duel igra, sa igračem na leđima da primi i sačuva loptu i podeli je u stranu. Takvog špica ja nisam video u postbarijevskoj Zvezdi, usudiću se reći da je korisniji od Žigića u tom segmentu igre. Pogledajte prvi gol protiv Krasnodara i Boaćijev doprinos tu. A takvih je poteza imao na bukvalno svakoj evropskoj utakmici ove jeseni. Njegovim odlaskom Zvezda gubi čitavu jednu dimenziju igre i njegova zamena mora biti napadač-razbijač a ne Pešić.

zvezdas

pre 6 godina

po meni boaci neka ide izvuci cemo za njega dobre pare kanga zavisi od ponuda al ako bi njih dvojicu prodali minimum 3 dobra pojacanja dovesti ili 2 zamene ali vrloooo ozbiljne videcemo donald nikako da ide kao i Srnic sve zavisi ja bi licno samo da boaci ode a kanga na kraju sezone iskreno i ako ispadnemo svaka cast momcima nadam se da se zvezda poceti nakon ove sezone da se oporavi i da do 2020/2021 nestane dug i stanemo na nulu srecno protiv prvo partizana u sredu pa i dalje a onda hrabro na Cska

Totti

pre 6 godina

Ne vidim da je igde drugde problem ubacivati mlade igrače u vatru. To se samo kod nas potencira i to je još jedan od razloga što nam je fudbal tu gde jeste. Neću se vraćati mnogo u prošlost da bi samo spomenuo Piksija ili Dekija Stankovića, kod Engleza Volkota, Ovena, Runija,... pa danas Rašforda u Man. Junajtedu, pa Mbapea u PSG, ... Ovako se može nabrajati do sutra. Svi su oni dobili šansu da 17,18 ili 19 godina i treba reći da su klinci danas zreliji sa 18 nego nekad sa 20. Znači može Pešić a zamena Joveljić i samo napred.

Ivan

pre 6 godina

Ako se dobro zaradi od Boacija, ne treba prodavati ostale strance. Tim je dobro uigran ovako, i odlazak jednog igraca nece puno toga promeniti, ali odlazak vise od jednog menja stvari. Potrebna su kvalitetna pojacanja iz nekih jakih liga, na krlinim napadackim pozicijama, i zamena za Boacia, i moze da se napadne CSKA.

miško

pre 6 godina

Da je Grof prošao Ludogorec a malo je trebalo,Miloje bi danas igrao L.Š.Stanković,Vaske,Šeki,Petrović i Popović.Prvaci Evrope i Sveta.

Rol

pre 6 godina

Jesu nekada igraci i sa 18 mogli da igraju znacajne uloge, ali su to bili Piksi, Pancev, Pizon i slicni. Ako pogledate kakve su saigrace imali sve ce vam biti jasno. Danas je to lako raditi u Barsi, Mancesteru, ali ovde to nije tako, da bi tako mlad bio jedan od nosilaca igre mora da ima za saigrace bas igracine. Druga bi bila stvar da imamo takav tim i finansije koje ti garantuju da ces svake godine kao nekada igrati Evropu i na prolece. Sada je vreme izvlacenja iz krize i to se mora uraditi sa vec proverenim igracima i stici sto dalje, popraviti rejting, pa tek onda kada stvoris sigurnu osnovu tima za sledece sezone ubacivati po nekog mladjeg koji ce kasnije postati deo osnove. Sto se Boacija tice, nije stvar samo u golovima, on svojim kretanjem i postavljanjem i prosledjivanjem znaci puno vise ovom timu nego sto izgleda. A kanga bas sporo obradjuje loptu i nema tacan pas.

čika Duki

pre 6 godina

@aksi
Da li ti ozbiljno misliš da sa Pešićem ili Pavkovom u špicu možeš da budeš konkurentan sa klubovima sa današnjeg izvlačenja?Povredi se Pešić i šta? Ako prodamo već Boaćija za dobre pare odmah na stranu 2mil. za špica-klasu +Ivanić umesto Kange.Jevtović ako Srnić ode, a umesto Babića Milunović.To je minimum da bi se nadali protiv CSK a i sličnih.

SrbEUin

pre 6 godina

Nisu godine ograničavajući faktor, ako ima uz sebe prave igrače saradnike. Piksi je sa 18 bio najbolji igrač Zvezde, isto kao i Džajić i Pižon, a pre njih Šeki.
Meni se čini da je Zoran Filipović, još uvek kao srednjoškolac, sa 18 godina igrao u kupu šampiona sa Aćimovićem, Antonijevićem, Karasijem, Ostojićem i Džajićem, nadavao se golova i stigao do polufinala. Beše valjda drugi strelac kupa iza Andonijadisa.

To mi je onako po sećanju. A vi izguglajte pa me demantujte.

pikolo

pre 6 godina

Boaci treba da ode, dok je na vrhuncu. Njegova cena je sad najveca, i treba ga dobro unovciti. Pesic nije za evropske utakmice, ali je za nase prvenstvo pun pogodak. Ovaj uspeh i prolece u Evropi treba iskoristiti i prodati Boacija, Kangu i Srnica. Treba uloziti, skautirati i dovesti dobrog napadaca. Ivanic umesto Kange, Jevtovic umesto Srnica i Zvezda je spremna za CSKA. Treba probati, nisu ni oni nepobedivi, nisu ni priblizno dobri kao proteklih godina.

vlajko

pre 6 godina

Joveljic je talentovan i radan decko,vrlo, ali ima jedan problem. Kao i svi izdanci Zvezdine skole ceo svoj fudbalski zivot, u Zvezdi, je igrao samo na rezultat. To podrazumeva manjak fudbalskog usavrsavanja a vise fizicke borbe. Zbog toga prelaz iz juniora u seniore je uvek
vrlo bolan jer fizika, najveci kvalitet se izgubi, a znanje je upitno kod igraca iz te skole. Tako se gube talenti za seniorski fudbal a dobijaju rezultati u mladjim kategorijama.

ivan

pre 6 godina

citam ovde komentare strucnjaka za igrace od 18,19 god, svaki igrac je individua koja ranije ili kasnije sazreva psihicki i fizicki i igrati u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji su dva razlicita pojma, onaj ko je igrao fudbal to zna...zato se sa svakim igracem posebno postupa...pustite decka da se razvija ako vredi i dobija sansu da igra nebitno gde njegov kvalitet ce isplivati kroz utakmice, ali nije on odmah za prvi tim cz

Вељко

pre 6 godina

Za Joveljića rano?
Ako vredi,dajte mu šansu.
Zvonimir Boban sa 17 godina bio najbolji igrač Dinama i to u kakvoj ligi.
Ako mislite da nije za vas,pustite ga da ide pa mu onda stavite veto da ne može igra protiv Zvezde(kao što ste uradili sa onim dečkom iz Radničkog/Niš/)??

Mister Hajd

pre 6 godina

Dinamyc: Apsolutno odlično zapažanje! Mnogo je važno da se ispucana lopta od golmana prihvati u protivničkom polju! Jer odatle odmah može u napad. Ako takvog igrača imaš odmah ostvaruješ prednost i sprečavaš stalan pritisak protivnika. Volim kad pročitam znalački komentar! Mada uglavnom komentarišu navijači...

Lukic

pre 6 godina

Vratite Pavkova iz Radnickog. To je igrac Zvezde. Ne vidim poentu da decka drzite Van Zvezde a u vrhu je strelaca lige dok sa druge strane dovodite neka pojacanja za koja je pitanje da li ce se snaci u Zvezdi i trosite novac koji nemamo.

sociolog

pre 6 godina

Nemoj samo sad da omastis brke i uprskas sve. To u partizanu rade godinama. Prodaju nekog za 5-6 miliona i onda misle da mogu da ga zamene nekim od 300-400 hiljada. Ostatak ko zna gde ode. Dajte za igraca milion do 2, vratice se.