Subota, 09.12.2017.

21:59

Nikolić: Partizanovac sam, nisam zaslužio zvižduke

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da poraz od Cedevite za njega nije kiks i istakao da se oseća loše zbog zvižduka publike.

Izvor: MLJ

Nikoliæ: Partizanovac sam, nisam zaslužio zvižduke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

bili piton

pre 6 godina

Reci slobodno bar za BFC. Igralo se finale za TITULU. POVEO si 2:0 u BG i trebala ti samo 1 pobeda za Šampiona. I... Možda bi taj klub postojao i danas i bio bar u drugoj ABA ligi. Kriv si za to, a vidiš koliko su nezahvalni...

milos.k

pre 6 godina

poslednji napadi u cetvrtini, Miler ima loptu, dva igraca u jednom, dva u drugom cosku cuvaju sami sebe. Miler krece u prodor, udvajaju ga, nema kome da doda, gubi loptu, kontra i kos. I tako iz utakmice u utakmicu. E tu e vidi rad trenera, da ga ima mi bi dobijali utakmice. Tvrdim da po talentu Partizan ima najbolju ekipu u ABA, ali da se taj talenat izbrusi treba neko kao Dule.

Bata

pre 6 godina

Kad je to pocelo da domaci teren i Pionir bude teret i opterecenje Partizanu, pa i ako je lose treba istrpeti igrace i trenera, zna se kakvo je stanje u klubu, ne znam sta ocekuju navijaci, a bolje moze naravno

Proto Ganci

pre 6 godina

Drugarski savet za grobare : terajte ovoga sto pre. Trener koji sebi dozvoli da kaze kako nema kvalitetne igrace nije nikakav psiholog ni trener. Kako moze preko igraca da sebi pravi alibi, sram ga bilo. On je taj koji trenira te momke i on je taj koji treba da im ulije samopouzdanje, a ne da sebe vadi preko njih smanjujuci im vrednost. Bruka i sramota!

Младен

pre 6 godina

Муто...кулирај их само. Ти исти “подмирени” би звиждали и Дулету данас. Прави навијачи су увек уз Партизан!!

sasha tthe red baron

pre 6 godina

DOBRO SVE PAMTIM:

U pravu je Muta KKP nema nikakav tim, ocajnu selekciju igraca i uzasnu klupu
KKP nema nikakv organizaciju, i uprava tima je ona koja snosi svu odgovornost
Umesto da se uradilo kao sto se najavljivalo, da se napravi mlad tim koji bi igrao da razigra igrace, a u ABA ligi jrio samo opstana i nista vise, onovo je dovedeno brdo igraca sa sumnjivom reputacijom, oji onovo nisu placeni, i sad ponovo niti imas tim, niti imas pare, niti uspeh Ostaje samo dug, tuzbe, bat, i zalopojke.. Na kraju je i sam Dule podneo tuzbu, od silni casova ljubavi valjda.
Sa ovakvim radom prave, svaki trener ce dobiti otkaz. To je barem jasno...
Ima i MUta svoju krivicu, itekako, ali i Muta je samo deo lanca koji je odavno zardjao, i koji se mora celokpno menjati.

milan

pre 6 godina

lepi moj Muto neka momci ne postignu ni jedan koš u napadu ,ali neka grizu u odbrani i ja ću biti zadovoljan.moderna košarka je igra odbrane i ko primi po 15 trojki iz otvorenih suteva,nema šta da traži na klupi Partizana..

SrbEUin

pre 6 godina

Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.(asa, 9. decembar 2017 22:51)

E, pa to ne može.
Za takvu iskrenu ljubav treba da uzeti svaku i najsitniju paricu iz kluba, kao što je Dulo uzeo iz CSKA, a sada cedi iz KKP.
To je u svetu čuvena škola: tzv INSTITUCIJA.

Ako je onaj mogao biti general, što onda Muto ne može biti general armije, i to ne bilo koje, već JNA. Stadion već ima... Šta, nema...?
Onda ništa.

DobarLosZao

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.
(Drax, 09. decembar 2017 22:20)

BRAVO! Mislim da oni koji imaju pojma o kosarci i ne komentarisu ovde! Muta je veliki strucnjak, navijaci su nerealni, kvalitet ekipe je los, dosta talenata koji tek treba da prorade ali za sad je lose! Ne iznose sve sto im se kaze i nacrta, a mi Srbi ko Srbi trazimo krivca i pametujemo! MUTO PODRSKA ZA TEBE!

bostanseltiks

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti ni jednu a ni sto utakmica! A jeste sramota zvizdati gopodinu Muti Nikolicu! To je po meni stvar kucnog vaspitanja.
Muto u Srbiji zivis-sve je ovo normalno!

srdjan

pre 6 godina

Nasekirao nam se Muta sto smo mu zvizdali a ne sto izgubio 8 od 9 utakmica,Muta bez karaktera opet nije podneo ostavku vec udario u demagogiju i ja sam Muto partizanovac ali niko me ne zove da budem trener barem mogu da ti zvizdim i vicem Muto odlazi!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zahvali Vucku pa da dobijes otkaz. Vreme je za pedalu. Keln i Everton smenili trenera vreme je i Muta da ode na biro.

Jajkl Mordan

pre 6 godina

Ovaj Partizan nije vise klub nasih navijaca od kada je iz kluba oteran Mica Beric na perfidan i mucan nacin. Od tog trenutka mi je jasno da su u klubu ostali samo poltroni.Do nekih drugih vremena i ravnopravnijih uslova ostaje nam da se povucemo sa tribina.Nije ljubav da dolazim na utakmice i gubim nerve navijajuci za ekipu koja se nalazi ispred uprave poturene od strane vladajuce stranke.

fenomen

pre 6 godina

Dajte Čanka al ne onog Nenada. Muta je kriv samo zato sto se nije nametnuo kao autoritet. Ne moze onog Salica niko nauciti jer decko ne zna gde treba da stoji, kad treba da skoci, kako da zagradi. Pa njemu bekovi kupe lopte. Nije Muta kriv sto je Novica nespreman fizicki, sto Cakarevic nije kvalitet. Nije Muta kriv sto su Mihajlo i Vanja anemicni. Ali kriv je Muta za lose rotacije, za lose deljenje minutaze i naravno sto tako olako prelazi preko poraza. Ma njemu je sve normalno ali meni nije. Losi smo i mora doci do nekih promena. Samo ne Milojevic jer nije on ozbiljan. Mada ni Canak nije neki dokazan trener. Ja bih zeleo Kokoskova ali to je nerealno. Poz.

ilpadrino31

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!
(Imam lud da sam papir, 09. decembar 2017 22:05) Ja bih pre rekao da si ti opsednut i pun mrznje prema Partizanu

Mirko

pre 6 godina

Pitanje je da li bi sa ovolikim povredama i ovim sastavom bilo koji trener uradio više.
Ja mislim da ne bi. Nema šanse.
Kol'ko je Muta dobar ili nije, ne mogu da cenim jer nisam trener, ono što vidim je da je koncept malo starinski, možda nije loše ali moderno kako se sada igra nije. Druga stvar je što ne može Gosu da zabrani da solira - znači nije autoritet, odnosno ne može da mu zapreti jer nema zamenu za njega.
Od Andrića recimo igrača boljeg ne može da napravi, Vanja isto toplo ladno.
Ko bi ovde bilo šta bolje napravio, ja ne znam...?!

Navijači i jesu u pravu i nisu, prosto i na ovim komentarima i oni za i oni protiv dobijaju dosta pluseva, što upravo i znači da su mišljenja i osećaji podeljeni.

Mislim da Čanak ne bi sigurno bio pojačanje, za neke druge trenere isto ne znam... Kokoškov sigurno ne bi došao u Partizan, čovek radi u NBA i vodi reprezentacije, nema prostora da radi u Partizanu. Miloje nije slučajno odbio više puta, zna da stvari nisu jasne u klubu, da je u haosu, i da bi jedva dočekali da ga ispljuju posle par poraza, i isto bi mu se desilo kao i Muti. Video je on to ne jednom, i nema želju da mu se i njemu desi sličan scenario.
Mada verujem da bi on mogao nešto pozitivno da uradi.

sava.

pre 6 godina

evo ja sam partizanovac imam 46 godina nešto iskustva tu sam za partizan,da ga vodim a pobeda ako dođe jedna u deset super,gleda se plata i kupanje u grčkoj.

Vitez Koja

pre 6 godina

Muto, ne idi nigde iz Partizana. Ti si nam garancija da ćemo se ludo zabavljati cele sezone. Nedostaje još Pavlović, Grbić, Pera Božić i pali se mašina. Novica nikad bolji i spremniji!

Мали Перица

pre 6 godina

Млади играју све боље, а за све друго је Човић крив. Експлодирао је Пецарски, Вања је све млађи и млађи, а ни Новица није прошао зенит. Млади Чакаревић темпира фпрму за плеј оф, а млади Андрић за куп у Нишу! Само да нема тог Човића...

coki

pre 6 godina

Imam lud da sam papir....Ne moze da misli o Zvezdi kada ona ne postoji u kosarci.Znas kako se dokazuje da si veliki Zvezdas?zaboravis svoj klub I pocnes da navijas za fmp.

Лепо се испричах са човеком :)

pre 6 godina

Муто, о чему ти причаш? Мењај концепцију игре. Или иди. Примимо 15 тројки, а теби је то изговор! Дере нас тројкама како ко стигне јер им се може - оставља им се простор да шутирају, а одбрана је остала у теоријским текстовима. У пракси је нема.
Свака ти част што си партизановац, али нико није већи од Партизана, па ни ти.

Pedja

pre 6 godina

Pazi izraz "uvek idu na pobedu". U kosarci postoji samo pobeda ili poraz i jos nisam video ekipu koja ide na poraz. Osnovno je da uvek pokusas da pobedis.

Vazda Pobro

pre 6 godina

a na konstataciju novinara da Partizan ne može da gubi toliko u seriji, Nikolić je rekao: "Vidite da može``

hahahaha to Muta ! Ostani brate !!! Nije ovo nista, tek ce da bude negativnih rekorda od institucije, samo gazi Muta !!!

Aleksej

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!
(max, 09. decembar 2017 22:45)Kokoskov???hahahahahaahahahahahahahhahaha stomak me zaboleo kakav si kralj.

max

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!

Kuki

pre 6 godina

"Razlika je u kvalitetu igraca!"
To valjda u prevodu znaci:Ja sam odlican trener, ali ovi igraci koje treniram nemaju blage veze sa kosarkom. Nisam ja ni malo kriv za ovolike poraze Partizana u zadnjih devet utakmica, krivi su igraci koji nemaju pojma.

comySB

pre 6 godina

E Muto.....Muto...prvo napad jos kako tako....daleko od dobrog...
al odbrana malo je reci losa....katastrofalna....kad pustis da ti protivnik sutne 6-7 trojki onako
olako ....na pocetku meca....ni jedna cuvana ....onda je normalno da ce posle toga i one preko ruke i sa osam metara da ulaze....u ostalom takva ti je filozofija bila i u radnickom...bum tras kosarka....a sto se tice povika sa tribina....nije samo ljubav prema Partizanu dovoljna da bi se sedelo na njegovoj klupi
...nego da se mi sportski pozdravimo i da ti pozelimo srecu u nekoj drugoj sredini

Ranke

pre 6 godina

Muto, ocajno izgleda Partizan ove sezone. Navijaci ti zameraju nikad goru odbranu, primamo od poluekipa bar 90 poena po mecu, to u Duletovo vreme nije moglo, a imali su se i jevtiniji timovi od ovog. Vreme je da odes, i prepyustis veliki lub nekome ko ga oseca, ovo je preveliki zalogaj za tebe. Bolje idi dostojanstveno, jer je neminovno da ce biti dosta poraza u narednih 5-6 utakmica, i to je tvoj kraj, samo trosis Partizanu vreme, i sansu da udje u plej of. U Evropi si se i onako obrukao sa primljenih 100 poena po mecu.

zmajbeli

pre 6 godina

Muto...Legendo svega sto okruzuje kosarku. Mani ove sarlatane sto komentarisu o Covicu, dresovima, klimi u Zimbabveu itd. Ti nisu u parku ispred zgrade mogli basket da igraju, u naselju svom. Eksperti na ler za kosarku, al zato za lastiz i skolice...e tu su manje-vise u konkurenciji.

Ono

pre 6 godina

Muta nije partizanovac, nije ni zvezdas, kako ga lično poznajem znam da je čovek okrenut ka kosarci i za njega ne igra apsolutno nikakvu ulogu klubastvo. Razumem njegovu izjavu jer sedi na klupi Partizana u vrlo teškim trenucima za klub.

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 6 godina

Koliki si partizanovac pokazao si u Laktasima kad si Covicu omogucio da igra Euroligu.
(matori, 09. decembar 2017 22:27. Matori kasno je, spava ti se!

iv

pre 6 godina

kakve veze ima što si parzizanovac?
posao koji obavljaš ne radiš profesionalno. taktički i tehnički potpuno ponižavajuće, čak i za košarkaške laike, a kamoli za nekog ko se djelimično razumije u basket.
nije problem loša ekipa, nije problem poraz; problem je što je poraz definitivan, jer ne radiš ništa da ga spriječiš. tvoja funkcija na klupi je manja od neotvorene flase s vodom. nju neki igrač možda prebaci iz ruke u ruku da se opusti.

poenta je što je partizan u kanalu, a ne radi se ništa da se to promjeni.
osim što se čeka da se promijeni vlast ili da svi shvate da se treba zahvaljivati kome treba pa da onda bude bolje.
to je mnogo širi problem, nije red ni pominjati ga sada; ali u suštini, sve se svodi na to da Muto nemaš pojma šta radiš. to ljudi vide. partizanovi navijači (kolko god šašavi bili, kao i bilo čiji 'navijači') znaju i razumiju basket. vide te da kad uzmeš time out bukvalno prekineš utakmicu na minut. i to je sve.
šteta.

asa

pre 6 godina

Koliko se secam, bio si i trener Zvezde i kritikovao si Partizan i tako dalje. Muto, jednostavno si prevazidjen trener i niko te ne bi terao da se vidi ozbiljan i strucan rad. Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.

cane...

pre 6 godina

Muto, dosta je bilo. Neka si i marsovac, ali brate nema sto vise da trazis u Partizanu. Imamo zanimljivu ekipu ali igra je divlja, totalna anarhija u napadu a pogotovo u odbrani...
Budi covijek i neka te pamtimo po tvojim uspijesima sa nacionalnim timom...

šišmiš

pre 6 godina

Nisi zasluzio ali moras da ides.Najgore od svega sto nemamo koga da dovedemo i ko valja u ovakav Partizan nece.Tuga sta nam uradise od kluba Radikali i Debeovci.

Drax

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.

djuro

pre 6 godina

@Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)


zezamo se malo.. sto se primas.?? kakva mržnja..?? sve je to normalno... :-)

lets play

pre 6 godina

naravno da nisi zasluzio da te oteraju!!!
kada bi te oterali, morali bi da te isplate za 3 sezone koliko imas potpisan ugovor, a to je upravo ono sto muta ceka. muta ima zagarantovano mesto kao savetnikn u DINAMIKU, i to za 3-4 soma mesecno, za vreme pauze zbog repke je dve nedelje trenirao juniore u dinamiku a partizan mu se raspada. sve u svemu, mozda i najveca trenerska prevara svih vremena na ovim prostorima...

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Sta kaze covek nisam zasluzio zvizduke ja sam Partizanovac??? Pa da si svevisnji bas me briga, eeeej 1 pobeda u 9 utakmica??? Krive ti povrede, igraci, sudije... Pa da li se covece zamislis da nisi ti ne daj boze za nesto kriv?!? Pratim Partizan 20 godina i nikad, ali nikad Partizan nije igrao ovakvu kaubojsku kosarku. Bez ijedne osmisljene akcije, svaka utakmica preko 90 poena primljenih... DULE MOLE TE NAVIJACI VRATI SE! Stvarno je mucno gledati Partizan proteklih nekoliko sezona...

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!

Stiven

pre 6 godina

Muto, problem je u tome sto oni ne razumeju sport. Oni misle da je normalna situacija da niko ne moze i ne sme da ih pobedi. Napusti taj "fiba liga sampiona" klub i uzivaj u penziji.

Wllaxy

pre 6 godina

Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)

Dođi na vesti o Zvezdi pa postavi to isto pitanje svojima! Recimo da pročitaš upise tvojih pred Keln, Real ili Efes pa da vidiš kako izgleda kad mrze sa tvoje strane brda!

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!

Vazda Pobro

pre 6 godina

a na konstataciju novinara da Partizan ne može da gubi toliko u seriji, Nikolić je rekao: "Vidite da može``

hahahaha to Muta ! Ostani brate !!! Nije ovo nista, tek ce da bude negativnih rekorda od institucije, samo gazi Muta !!!

Мали Перица

pre 6 godina

Млади играју све боље, а за све друго је Човић крив. Експлодирао је Пецарски, Вања је све млађи и млађи, а ни Новица није прошао зенит. Млади Чакаревић темпира фпрму за плеј оф, а млади Андрић за куп у Нишу! Само да нема тог Човића...

Pedja

pre 6 godina

Pazi izraz "uvek idu na pobedu". U kosarci postoji samo pobeda ili poraz i jos nisam video ekipu koja ide na poraz. Osnovno je da uvek pokusas da pobedis.

bostanseltiks

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti ni jednu a ni sto utakmica! A jeste sramota zvizdati gopodinu Muti Nikolicu! To je po meni stvar kucnog vaspitanja.
Muto u Srbiji zivis-sve je ovo normalno!

Proto Ganci

pre 6 godina

Drugarski savet za grobare : terajte ovoga sto pre. Trener koji sebi dozvoli da kaze kako nema kvalitetne igrace nije nikakav psiholog ni trener. Kako moze preko igraca da sebi pravi alibi, sram ga bilo. On je taj koji trenira te momke i on je taj koji treba da im ulije samopouzdanje, a ne da sebe vadi preko njih smanjujuci im vrednost. Bruka i sramota!

cane...

pre 6 godina

Muto, dosta je bilo. Neka si i marsovac, ali brate nema sto vise da trazis u Partizanu. Imamo zanimljivu ekipu ali igra je divlja, totalna anarhija u napadu a pogotovo u odbrani...
Budi covijek i neka te pamtimo po tvojim uspijesima sa nacionalnim timom...

lets play

pre 6 godina

naravno da nisi zasluzio da te oteraju!!!
kada bi te oterali, morali bi da te isplate za 3 sezone koliko imas potpisan ugovor, a to je upravo ono sto muta ceka. muta ima zagarantovano mesto kao savetnikn u DINAMIKU, i to za 3-4 soma mesecno, za vreme pauze zbog repke je dve nedelje trenirao juniore u dinamiku a partizan mu se raspada. sve u svemu, mozda i najveca trenerska prevara svih vremena na ovim prostorima...

iv

pre 6 godina

kakve veze ima što si parzizanovac?
posao koji obavljaš ne radiš profesionalno. taktički i tehnički potpuno ponižavajuće, čak i za košarkaške laike, a kamoli za nekog ko se djelimično razumije u basket.
nije problem loša ekipa, nije problem poraz; problem je što je poraz definitivan, jer ne radiš ništa da ga spriječiš. tvoja funkcija na klupi je manja od neotvorene flase s vodom. nju neki igrač možda prebaci iz ruke u ruku da se opusti.

poenta je što je partizan u kanalu, a ne radi se ništa da se to promjeni.
osim što se čeka da se promijeni vlast ili da svi shvate da se treba zahvaljivati kome treba pa da onda bude bolje.
to je mnogo širi problem, nije red ni pominjati ga sada; ali u suštini, sve se svodi na to da Muto nemaš pojma šta radiš. to ljudi vide. partizanovi navijači (kolko god šašavi bili, kao i bilo čiji 'navijači') znaju i razumiju basket. vide te da kad uzmeš time out bukvalno prekineš utakmicu na minut. i to je sve.
šteta.

Jajkl Mordan

pre 6 godina

Ovaj Partizan nije vise klub nasih navijaca od kada je iz kluba oteran Mica Beric na perfidan i mucan nacin. Od tog trenutka mi je jasno da su u klubu ostali samo poltroni.Do nekih drugih vremena i ravnopravnijih uslova ostaje nam da se povucemo sa tribina.Nije ljubav da dolazim na utakmice i gubim nerve navijajuci za ekipu koja se nalazi ispred uprave poturene od strane vladajuce stranke.

djuro

pre 6 godina

@Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)


zezamo se malo.. sto se primas.?? kakva mržnja..?? sve je to normalno... :-)

Лепо се испричах са човеком :)

pre 6 godina

Муто, о чему ти причаш? Мењај концепцију игре. Или иди. Примимо 15 тројки, а теби је то изговор! Дере нас тројкама како ко стигне јер им се може - оставља им се простор да шутирају, а одбрана је остала у теоријским текстовима. У пракси је нема.
Свака ти част што си партизановац, али нико није већи од Партизана, па ни ти.

Vitez Koja

pre 6 godina

Muto, ne idi nigde iz Partizana. Ti si nam garancija da ćemo se ludo zabavljati cele sezone. Nedostaje još Pavlović, Grbić, Pera Božić i pali se mašina. Novica nikad bolji i spremniji!

Kuki

pre 6 godina

"Razlika je u kvalitetu igraca!"
To valjda u prevodu znaci:Ja sam odlican trener, ali ovi igraci koje treniram nemaju blage veze sa kosarkom. Nisam ja ni malo kriv za ovolike poraze Partizana u zadnjih devet utakmica, krivi su igraci koji nemaju pojma.

ilpadrino31

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!
(Imam lud da sam papir, 09. decembar 2017 22:05) Ja bih pre rekao da si ti opsednut i pun mrznje prema Partizanu

srdjan

pre 6 godina

Nasekirao nam se Muta sto smo mu zvizdali a ne sto izgubio 8 od 9 utakmica,Muta bez karaktera opet nije podneo ostavku vec udario u demagogiju i ja sam Muto partizanovac ali niko me ne zove da budem trener barem mogu da ti zvizdim i vicem Muto odlazi!

sasha tthe red baron

pre 6 godina

DOBRO SVE PAMTIM:

U pravu je Muta KKP nema nikakav tim, ocajnu selekciju igraca i uzasnu klupu
KKP nema nikakv organizaciju, i uprava tima je ona koja snosi svu odgovornost
Umesto da se uradilo kao sto se najavljivalo, da se napravi mlad tim koji bi igrao da razigra igrace, a u ABA ligi jrio samo opstana i nista vise, onovo je dovedeno brdo igraca sa sumnjivom reputacijom, oji onovo nisu placeni, i sad ponovo niti imas tim, niti imas pare, niti uspeh Ostaje samo dug, tuzbe, bat, i zalopojke.. Na kraju je i sam Dule podneo tuzbu, od silni casova ljubavi valjda.
Sa ovakvim radom prave, svaki trener ce dobiti otkaz. To je barem jasno...
Ima i MUta svoju krivicu, itekako, ali i Muta je samo deo lanca koji je odavno zardjao, i koji se mora celokpno menjati.

šišmiš

pre 6 godina

Nisi zasluzio ali moras da ides.Najgore od svega sto nemamo koga da dovedemo i ko valja u ovakav Partizan nece.Tuga sta nam uradise od kluba Radikali i Debeovci.

sava.

pre 6 godina

evo ja sam partizanovac imam 46 godina nešto iskustva tu sam za partizan,da ga vodim a pobeda ako dođe jedna u deset super,gleda se plata i kupanje u grčkoj.

DobarLosZao

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.
(Drax, 09. decembar 2017 22:20)

BRAVO! Mislim da oni koji imaju pojma o kosarci i ne komentarisu ovde! Muta je veliki strucnjak, navijaci su nerealni, kvalitet ekipe je los, dosta talenata koji tek treba da prorade ali za sad je lose! Ne iznose sve sto im se kaze i nacrta, a mi Srbi ko Srbi trazimo krivca i pametujemo! MUTO PODRSKA ZA TEBE!

Ranke

pre 6 godina

Muto, ocajno izgleda Partizan ove sezone. Navijaci ti zameraju nikad goru odbranu, primamo od poluekipa bar 90 poena po mecu, to u Duletovo vreme nije moglo, a imali su se i jevtiniji timovi od ovog. Vreme je da odes, i prepyustis veliki lub nekome ko ga oseca, ovo je preveliki zalogaj za tebe. Bolje idi dostojanstveno, jer je neminovno da ce biti dosta poraza u narednih 5-6 utakmica, i to je tvoj kraj, samo trosis Partizanu vreme, i sansu da udje u plej of. U Evropi si se i onako obrukao sa primljenih 100 poena po mecu.

Mirko

pre 6 godina

Pitanje je da li bi sa ovolikim povredama i ovim sastavom bilo koji trener uradio više.
Ja mislim da ne bi. Nema šanse.
Kol'ko je Muta dobar ili nije, ne mogu da cenim jer nisam trener, ono što vidim je da je koncept malo starinski, možda nije loše ali moderno kako se sada igra nije. Druga stvar je što ne može Gosu da zabrani da solira - znači nije autoritet, odnosno ne može da mu zapreti jer nema zamenu za njega.
Od Andrića recimo igrača boljeg ne može da napravi, Vanja isto toplo ladno.
Ko bi ovde bilo šta bolje napravio, ja ne znam...?!

Navijači i jesu u pravu i nisu, prosto i na ovim komentarima i oni za i oni protiv dobijaju dosta pluseva, što upravo i znači da su mišljenja i osećaji podeljeni.

Mislim da Čanak ne bi sigurno bio pojačanje, za neke druge trenere isto ne znam... Kokoškov sigurno ne bi došao u Partizan, čovek radi u NBA i vodi reprezentacije, nema prostora da radi u Partizanu. Miloje nije slučajno odbio više puta, zna da stvari nisu jasne u klubu, da je u haosu, i da bi jedva dočekali da ga ispljuju posle par poraza, i isto bi mu se desilo kao i Muti. Video je on to ne jednom, i nema želju da mu se i njemu desi sličan scenario.
Mada verujem da bi on mogao nešto pozitivno da uradi.

SrbEUin

pre 6 godina

Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.(asa, 9. decembar 2017 22:51)

E, pa to ne može.
Za takvu iskrenu ljubav treba da uzeti svaku i najsitniju paricu iz kluba, kao što je Dulo uzeo iz CSKA, a sada cedi iz KKP.
To je u svetu čuvena škola: tzv INSTITUCIJA.

Ako je onaj mogao biti general, što onda Muto ne može biti general armije, i to ne bilo koje, već JNA. Stadion već ima... Šta, nema...?
Onda ništa.

Aleksej

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!
(max, 09. decembar 2017 22:45)Kokoskov???hahahahahaahahahahahahahhahaha stomak me zaboleo kakav si kralj.

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 6 godina

Koliki si partizanovac pokazao si u Laktasima kad si Covicu omogucio da igra Euroligu.
(matori, 09. decembar 2017 22:27. Matori kasno je, spava ti se!

fenomen

pre 6 godina

Dajte Čanka al ne onog Nenada. Muta je kriv samo zato sto se nije nametnuo kao autoritet. Ne moze onog Salica niko nauciti jer decko ne zna gde treba da stoji, kad treba da skoci, kako da zagradi. Pa njemu bekovi kupe lopte. Nije Muta kriv sto je Novica nespreman fizicki, sto Cakarevic nije kvalitet. Nije Muta kriv sto su Mihajlo i Vanja anemicni. Ali kriv je Muta za lose rotacije, za lose deljenje minutaze i naravno sto tako olako prelazi preko poraza. Ma njemu je sve normalno ali meni nije. Losi smo i mora doci do nekih promena. Samo ne Milojevic jer nije on ozbiljan. Mada ni Canak nije neki dokazan trener. Ja bih zeleo Kokoskova ali to je nerealno. Poz.

Drax

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.

Младен

pre 6 godina

Муто...кулирај их само. Ти исти “подмирени” би звиждали и Дулету данас. Прави навијачи су увек уз Партизан!!

Wllaxy

pre 6 godina

Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)

Dođi na vesti o Zvezdi pa postavi to isto pitanje svojima! Recimo da pročitaš upise tvojih pred Keln, Real ili Efes pa da vidiš kako izgleda kad mrze sa tvoje strane brda!

milan

pre 6 godina

lepi moj Muto neka momci ne postignu ni jedan koš u napadu ,ali neka grizu u odbrani i ja ću biti zadovoljan.moderna košarka je igra odbrane i ko primi po 15 trojki iz otvorenih suteva,nema šta da traži na klupi Partizana..

Ono

pre 6 godina

Muta nije partizanovac, nije ni zvezdas, kako ga lično poznajem znam da je čovek okrenut ka kosarci i za njega ne igra apsolutno nikakvu ulogu klubastvo. Razumem njegovu izjavu jer sedi na klupi Partizana u vrlo teškim trenucima za klub.

Stiven

pre 6 godina

Muto, problem je u tome sto oni ne razumeju sport. Oni misle da je normalna situacija da niko ne moze i ne sme da ih pobedi. Napusti taj "fiba liga sampiona" klub i uzivaj u penziji.

comySB

pre 6 godina

E Muto.....Muto...prvo napad jos kako tako....daleko od dobrog...
al odbrana malo je reci losa....katastrofalna....kad pustis da ti protivnik sutne 6-7 trojki onako
olako ....na pocetku meca....ni jedna cuvana ....onda je normalno da ce posle toga i one preko ruke i sa osam metara da ulaze....u ostalom takva ti je filozofija bila i u radnickom...bum tras kosarka....a sto se tice povika sa tribina....nije samo ljubav prema Partizanu dovoljna da bi se sedelo na njegovoj klupi
...nego da se mi sportski pozdravimo i da ti pozelimo srecu u nekoj drugoj sredini

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zahvali Vucku pa da dobijes otkaz. Vreme je za pedalu. Keln i Everton smenili trenera vreme je i Muta da ode na biro.

asa

pre 6 godina

Koliko se secam, bio si i trener Zvezde i kritikovao si Partizan i tako dalje. Muto, jednostavno si prevazidjen trener i niko te ne bi terao da se vidi ozbiljan i strucan rad. Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Sta kaze covek nisam zasluzio zvizduke ja sam Partizanovac??? Pa da si svevisnji bas me briga, eeeej 1 pobeda u 9 utakmica??? Krive ti povrede, igraci, sudije... Pa da li se covece zamislis da nisi ti ne daj boze za nesto kriv?!? Pratim Partizan 20 godina i nikad, ali nikad Partizan nije igrao ovakvu kaubojsku kosarku. Bez ijedne osmisljene akcije, svaka utakmica preko 90 poena primljenih... DULE MOLE TE NAVIJACI VRATI SE! Stvarno je mucno gledati Partizan proteklih nekoliko sezona...

coki

pre 6 godina

Imam lud da sam papir....Ne moze da misli o Zvezdi kada ona ne postoji u kosarci.Znas kako se dokazuje da si veliki Zvezdas?zaboravis svoj klub I pocnes da navijas za fmp.

zmajbeli

pre 6 godina

Muto...Legendo svega sto okruzuje kosarku. Mani ove sarlatane sto komentarisu o Covicu, dresovima, klimi u Zimbabveu itd. Ti nisu u parku ispred zgrade mogli basket da igraju, u naselju svom. Eksperti na ler za kosarku, al zato za lastiz i skolice...e tu su manje-vise u konkurenciji.

milos.k

pre 6 godina

poslednji napadi u cetvrtini, Miler ima loptu, dva igraca u jednom, dva u drugom cosku cuvaju sami sebe. Miler krece u prodor, udvajaju ga, nema kome da doda, gubi loptu, kontra i kos. I tako iz utakmice u utakmicu. E tu e vidi rad trenera, da ga ima mi bi dobijali utakmice. Tvrdim da po talentu Partizan ima najbolju ekipu u ABA, ali da se taj talenat izbrusi treba neko kao Dule.

max

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!

Bata

pre 6 godina

Kad je to pocelo da domaci teren i Pionir bude teret i opterecenje Partizanu, pa i ako je lose treba istrpeti igrace i trenera, zna se kakvo je stanje u klubu, ne znam sta ocekuju navijaci, a bolje moze naravno

bili piton

pre 6 godina

Reci slobodno bar za BFC. Igralo se finale za TITULU. POVEO si 2:0 u BG i trebala ti samo 1 pobeda za Šampiona. I... Možda bi taj klub postojao i danas i bio bar u drugoj ABA ligi. Kriv si za to, a vidiš koliko su nezahvalni...

Imam lud da sam papir

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!

ilpadrino31

pre 6 godina

Muta moras da dokazes da si Partizanovac... Treba da doneses dres Kelna, Arsenala, Bate-a, Krasnodara, Spartaka... Onda sto se tice kosarke Fenera, Reala, CSKA, Galatasaraja, Makabija itd itd itd ... Treba da te vise obraduje poraz Zvezde u bilo kom sportu nego pobjeda Partizana... Treba da konstantno mislis o Zvezdi, da je mrzis od kad otvoris oci...E ako je sve tako onda jesi Partizanovac !!!
(Imam lud da sam papir, 09. decembar 2017 22:05) Ja bih pre rekao da si ti opsednut i pun mrznje prema Partizanu

Мали Перица

pre 6 godina

Млади играју све боље, а за све друго је Човић крив. Експлодирао је Пецарски, Вања је све млађи и млађи, а ни Новица није прошао зенит. Млади Чакаревић темпира фпрму за плеј оф, а млади Андрић за куп у Нишу! Само да нема тог Човића...

coki

pre 6 godina

Imam lud da sam papir....Ne moze da misli o Zvezdi kada ona ne postoji u kosarci.Znas kako se dokazuje da si veliki Zvezdas?zaboravis svoj klub I pocnes da navijas za fmp.

Vazda Pobro

pre 6 godina

a na konstataciju novinara da Partizan ne može da gubi toliko u seriji, Nikolić je rekao: "Vidite da može``

hahahaha to Muta ! Ostani brate !!! Nije ovo nista, tek ce da bude negativnih rekorda od institucije, samo gazi Muta !!!

Drax

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.

fenomen

pre 6 godina

Dajte Čanka al ne onog Nenada. Muta je kriv samo zato sto se nije nametnuo kao autoritet. Ne moze onog Salica niko nauciti jer decko ne zna gde treba da stoji, kad treba da skoci, kako da zagradi. Pa njemu bekovi kupe lopte. Nije Muta kriv sto je Novica nespreman fizicki, sto Cakarevic nije kvalitet. Nije Muta kriv sto su Mihajlo i Vanja anemicni. Ali kriv je Muta za lose rotacije, za lose deljenje minutaze i naravno sto tako olako prelazi preko poraza. Ma njemu je sve normalno ali meni nije. Losi smo i mora doci do nekih promena. Samo ne Milojevic jer nije on ozbiljan. Mada ni Canak nije neki dokazan trener. Ja bih zeleo Kokoskova ali to je nerealno. Poz.

šišmiš

pre 6 godina

Nisi zasluzio ali moras da ides.Najgore od svega sto nemamo koga da dovedemo i ko valja u ovakav Partizan nece.Tuga sta nam uradise od kluba Radikali i Debeovci.

Младен

pre 6 godina

Муто...кулирај их само. Ти исти “подмирени” би звиждали и Дулету данас. Прави навијачи су увек уз Партизан!!

bostanseltiks

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti ni jednu a ni sto utakmica! A jeste sramota zvizdati gopodinu Muti Nikolicu! To je po meni stvar kucnog vaspitanja.
Muto u Srbiji zivis-sve je ovo normalno!

Jajkl Mordan

pre 6 godina

Ovaj Partizan nije vise klub nasih navijaca od kada je iz kluba oteran Mica Beric na perfidan i mucan nacin. Od tog trenutka mi je jasno da su u klubu ostali samo poltroni.Do nekih drugih vremena i ravnopravnijih uslova ostaje nam da se povucemo sa tribina.Nije ljubav da dolazim na utakmice i gubim nerve navijajuci za ekipu koja se nalazi ispred uprave poturene od strane vladajuce stranke.

DobarLosZao

pre 6 godina

Pa kad im nije valjao Dzikic covek koji zivi i dise Partizan sigurno nece valjati Muta Nikolic legenda Partizana iz devedesetih.Covek koji je verovatno top 10 trener u Evropi i koji je sigurno ucestvovao debelo u Djordjevicevim uspesima sa reprezentacijom.Poneki put se pitam za koga ovi momci uopste igraju kosarku.
(Drax, 09. decembar 2017 22:20)

BRAVO! Mislim da oni koji imaju pojma o kosarci i ne komentarisu ovde! Muta je veliki strucnjak, navijaci su nerealni, kvalitet ekipe je los, dosta talenata koji tek treba da prorade ali za sad je lose! Ne iznose sve sto im se kaze i nacrta, a mi Srbi ko Srbi trazimo krivca i pametujemo! MUTO PODRSKA ZA TEBE!

max

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Sta kaze covek nisam zasluzio zvizduke ja sam Partizanovac??? Pa da si svevisnji bas me briga, eeeej 1 pobeda u 9 utakmica??? Krive ti povrede, igraci, sudije... Pa da li se covece zamislis da nisi ti ne daj boze za nesto kriv?!? Pratim Partizan 20 godina i nikad, ali nikad Partizan nije igrao ovakvu kaubojsku kosarku. Bez ijedne osmisljene akcije, svaka utakmica preko 90 poena primljenih... DULE MOLE TE NAVIJACI VRATI SE! Stvarno je mucno gledati Partizan proteklih nekoliko sezona...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zahvali Vucku pa da dobijes otkaz. Vreme je za pedalu. Keln i Everton smenili trenera vreme je i Muta da ode na biro.

milos.k

pre 6 godina

poslednji napadi u cetvrtini, Miler ima loptu, dva igraca u jednom, dva u drugom cosku cuvaju sami sebe. Miler krece u prodor, udvajaju ga, nema kome da doda, gubi loptu, kontra i kos. I tako iz utakmice u utakmicu. E tu e vidi rad trenera, da ga ima mi bi dobijali utakmice. Tvrdim da po talentu Partizan ima najbolju ekipu u ABA, ali da se taj talenat izbrusi treba neko kao Dule.

lets play

pre 6 godina

naravno da nisi zasluzio da te oteraju!!!
kada bi te oterali, morali bi da te isplate za 3 sezone koliko imas potpisan ugovor, a to je upravo ono sto muta ceka. muta ima zagarantovano mesto kao savetnikn u DINAMIKU, i to za 3-4 soma mesecno, za vreme pauze zbog repke je dve nedelje trenirao juniore u dinamiku a partizan mu se raspada. sve u svemu, mozda i najveca trenerska prevara svih vremena na ovim prostorima...

cane...

pre 6 godina

Muto, dosta je bilo. Neka si i marsovac, ali brate nema sto vise da trazis u Partizanu. Imamo zanimljivu ekipu ali igra je divlja, totalna anarhija u napadu a pogotovo u odbrani...
Budi covijek i neka te pamtimo po tvojim uspijesima sa nacionalnim timom...

SrbEUin

pre 6 godina

Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.(asa, 9. decembar 2017 22:51)

E, pa to ne može.
Za takvu iskrenu ljubav treba da uzeti svaku i najsitniju paricu iz kluba, kao što je Dulo uzeo iz CSKA, a sada cedi iz KKP.
To je u svetu čuvena škola: tzv INSTITUCIJA.

Ako je onaj mogao biti general, što onda Muto ne može biti general armije, i to ne bilo koje, već JNA. Stadion već ima... Šta, nema...?
Onda ništa.

srdjan

pre 6 godina

Nasekirao nam se Muta sto smo mu zvizdali a ne sto izgubio 8 od 9 utakmica,Muta bez karaktera opet nije podneo ostavku vec udario u demagogiju i ja sam Muto partizanovac ali niko me ne zove da budem trener barem mogu da ti zvizdim i vicem Muto odlazi!

Proto Ganci

pre 6 godina

Drugarski savet za grobare : terajte ovoga sto pre. Trener koji sebi dozvoli da kaze kako nema kvalitetne igrace nije nikakav psiholog ni trener. Kako moze preko igraca da sebi pravi alibi, sram ga bilo. On je taj koji trenira te momke i on je taj koji treba da im ulije samopouzdanje, a ne da sebe vadi preko njih smanjujuci im vrednost. Bruka i sramota!

asa

pre 6 godina

Koliko se secam, bio si i trener Zvezde i kritikovao si Partizan i tako dalje. Muto, jednostavno si prevazidjen trener i niko te ne bi terao da se vidi ozbiljan i strucan rad. Dakle, podnesi ostavku i neka ti obraz ostane cist a ne da cekas da te smene i onda da trazis pare po sudovima.

Vitez Koja

pre 6 godina

Muto, ne idi nigde iz Partizana. Ti si nam garancija da ćemo se ludo zabavljati cele sezone. Nedostaje još Pavlović, Grbić, Pera Božić i pali se mašina. Novica nikad bolji i spremniji!

iv

pre 6 godina

kakve veze ima što si parzizanovac?
posao koji obavljaš ne radiš profesionalno. taktički i tehnički potpuno ponižavajuće, čak i za košarkaške laike, a kamoli za nekog ko se djelimično razumije u basket.
nije problem loša ekipa, nije problem poraz; problem je što je poraz definitivan, jer ne radiš ništa da ga spriječiš. tvoja funkcija na klupi je manja od neotvorene flase s vodom. nju neki igrač možda prebaci iz ruke u ruku da se opusti.

poenta je što je partizan u kanalu, a ne radi se ništa da se to promjeni.
osim što se čeka da se promijeni vlast ili da svi shvate da se treba zahvaljivati kome treba pa da onda bude bolje.
to je mnogo širi problem, nije red ni pominjati ga sada; ali u suštini, sve se svodi na to da Muto nemaš pojma šta radiš. to ljudi vide. partizanovi navijači (kolko god šašavi bili, kao i bilo čiji 'navijači') znaju i razumiju basket. vide te da kad uzmeš time out bukvalno prekineš utakmicu na minut. i to je sve.
šteta.

Лепо се испричах са човеком :)

pre 6 godina

Муто, о чему ти причаш? Мењај концепцију игре. Или иди. Примимо 15 тројки, а теби је то изговор! Дере нас тројкама како ко стигне јер им се може - оставља им се простор да шутирају, а одбрана је остала у теоријским текстовима. У пракси је нема.
Свака ти част што си партизановац, али нико није већи од Партизана, па ни ти.

Ranke

pre 6 godina

Muto, ocajno izgleda Partizan ove sezone. Navijaci ti zameraju nikad goru odbranu, primamo od poluekipa bar 90 poena po mecu, to u Duletovo vreme nije moglo, a imali su se i jevtiniji timovi od ovog. Vreme je da odes, i prepyustis veliki lub nekome ko ga oseca, ovo je preveliki zalogaj za tebe. Bolje idi dostojanstveno, jer je neminovno da ce biti dosta poraza u narednih 5-6 utakmica, i to je tvoj kraj, samo trosis Partizanu vreme, i sansu da udje u plej of. U Evropi si se i onako obrukao sa primljenih 100 poena po mecu.

comySB

pre 6 godina

E Muto.....Muto...prvo napad jos kako tako....daleko od dobrog...
al odbrana malo je reci losa....katastrofalna....kad pustis da ti protivnik sutne 6-7 trojki onako
olako ....na pocetku meca....ni jedna cuvana ....onda je normalno da ce posle toga i one preko ruke i sa osam metara da ulaze....u ostalom takva ti je filozofija bila i u radnickom...bum tras kosarka....a sto se tice povika sa tribina....nije samo ljubav prema Partizanu dovoljna da bi se sedelo na njegovoj klupi
...nego da se mi sportski pozdravimo i da ti pozelimo srecu u nekoj drugoj sredini

milan

pre 6 godina

lepi moj Muto neka momci ne postignu ni jedan koš u napadu ,ali neka grizu u odbrani i ja ću biti zadovoljan.moderna košarka je igra odbrane i ko primi po 15 trojki iz otvorenih suteva,nema šta da traži na klupi Partizana..

djuro

pre 6 godina

@Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)


zezamo se malo.. sto se primas.?? kakva mržnja..?? sve je to normalno... :-)

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 6 godina

Koliki si partizanovac pokazao si u Laktasima kad si Covicu omogucio da igra Euroligu.
(matori, 09. decembar 2017 22:27. Matori kasno je, spava ti se!

Stiven

pre 6 godina

Muto, problem je u tome sto oni ne razumeju sport. Oni misle da je normalna situacija da niko ne moze i ne sme da ih pobedi. Napusti taj "fiba liga sampiona" klub i uzivaj u penziji.

sava.

pre 6 godina

evo ja sam partizanovac imam 46 godina nešto iskustva tu sam za partizan,da ga vodim a pobeda ako dođe jedna u deset super,gleda se plata i kupanje u grčkoj.

zmajbeli

pre 6 godina

Muto...Legendo svega sto okruzuje kosarku. Mani ove sarlatane sto komentarisu o Covicu, dresovima, klimi u Zimbabveu itd. Ti nisu u parku ispred zgrade mogli basket da igraju, u naselju svom. Eksperti na ler za kosarku, al zato za lastiz i skolice...e tu su manje-vise u konkurenciji.

Mirko

pre 6 godina

Pitanje je da li bi sa ovolikim povredama i ovim sastavom bilo koji trener uradio više.
Ja mislim da ne bi. Nema šanse.
Kol'ko je Muta dobar ili nije, ne mogu da cenim jer nisam trener, ono što vidim je da je koncept malo starinski, možda nije loše ali moderno kako se sada igra nije. Druga stvar je što ne može Gosu da zabrani da solira - znači nije autoritet, odnosno ne može da mu zapreti jer nema zamenu za njega.
Od Andrića recimo igrača boljeg ne može da napravi, Vanja isto toplo ladno.
Ko bi ovde bilo šta bolje napravio, ja ne znam...?!

Navijači i jesu u pravu i nisu, prosto i na ovim komentarima i oni za i oni protiv dobijaju dosta pluseva, što upravo i znači da su mišljenja i osećaji podeljeni.

Mislim da Čanak ne bi sigurno bio pojačanje, za neke druge trenere isto ne znam... Kokoškov sigurno ne bi došao u Partizan, čovek radi u NBA i vodi reprezentacije, nema prostora da radi u Partizanu. Miloje nije slučajno odbio više puta, zna da stvari nisu jasne u klubu, da je u haosu, i da bi jedva dočekali da ga ispljuju posle par poraza, i isto bi mu se desilo kao i Muti. Video je on to ne jednom, i nema želju da mu se i njemu desi sličan scenario.
Mada verujem da bi on mogao nešto pozitivno da uradi.

Aleksej

pre 6 godina

Daj Muto podnesi ostavku,vidis i sam da ne ide ovako! Neka dovedu Canka ili ako hoce Kokoskov, Milojevicu vise nikada klupu ne bih ponudio jer je odbio tri puta!
(max, 09. decembar 2017 22:45)Kokoskov???hahahahahaahahahahahahahhahaha stomak me zaboleo kakav si kralj.

Wllaxy

pre 6 godina

Pitanje za komsije sta radite kod nas na vestima? Cemu tolika mrznja Partizana?
(polusvet, 09. decembar 2017 22:41)

Dođi na vesti o Zvezdi pa postavi to isto pitanje svojima! Recimo da pročitaš upise tvojih pred Keln, Real ili Efes pa da vidiš kako izgleda kad mrze sa tvoje strane brda!

Kuki

pre 6 godina

"Razlika je u kvalitetu igraca!"
To valjda u prevodu znaci:Ja sam odlican trener, ali ovi igraci koje treniram nemaju blage veze sa kosarkom. Nisam ja ni malo kriv za ovolike poraze Partizana u zadnjih devet utakmica, krivi su igraci koji nemaju pojma.

sasha tthe red baron

pre 6 godina

DOBRO SVE PAMTIM:

U pravu je Muta KKP nema nikakav tim, ocajnu selekciju igraca i uzasnu klupu
KKP nema nikakv organizaciju, i uprava tima je ona koja snosi svu odgovornost
Umesto da se uradilo kao sto se najavljivalo, da se napravi mlad tim koji bi igrao da razigra igrace, a u ABA ligi jrio samo opstana i nista vise, onovo je dovedeno brdo igraca sa sumnjivom reputacijom, oji onovo nisu placeni, i sad ponovo niti imas tim, niti imas pare, niti uspeh Ostaje samo dug, tuzbe, bat, i zalopojke.. Na kraju je i sam Dule podneo tuzbu, od silni casova ljubavi valjda.
Sa ovakvim radom prave, svaki trener ce dobiti otkaz. To je barem jasno...
Ima i MUta svoju krivicu, itekako, ali i Muta je samo deo lanca koji je odavno zardjao, i koji se mora celokpno menjati.

Pedja

pre 6 godina

Pazi izraz "uvek idu na pobedu". U kosarci postoji samo pobeda ili poraz i jos nisam video ekipu koja ide na poraz. Osnovno je da uvek pokusas da pobedis.

Ono

pre 6 godina

Muta nije partizanovac, nije ni zvezdas, kako ga lično poznajem znam da je čovek okrenut ka kosarci i za njega ne igra apsolutno nikakvu ulogu klubastvo. Razumem njegovu izjavu jer sedi na klupi Partizana u vrlo teškim trenucima za klub.

Bata

pre 6 godina

Kad je to pocelo da domaci teren i Pionir bude teret i opterecenje Partizanu, pa i ako je lose treba istrpeti igrace i trenera, zna se kakvo je stanje u klubu, ne znam sta ocekuju navijaci, a bolje moze naravno

bili piton

pre 6 godina

Reci slobodno bar za BFC. Igralo se finale za TITULU. POVEO si 2:0 u BG i trebala ti samo 1 pobeda za Šampiona. I... Možda bi taj klub postojao i danas i bio bar u drugoj ABA ligi. Kriv si za to, a vidiš koliko su nezahvalni...