Četvrtak, 07.12.2017.

23:03

Srpski fudbal će pamtiti 7. decembar 2017!

Današnji dan, 7. decembar 2017. ostaće zauvek zapisan kao jedan od najvažnijih datuma u istoriji srpskog klupskog fudbala.

Izvor: AK

Srpski fudbal æe pamtiti 7. decembar 2017! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

jeremija

pre 6 godina

@Author
Mislis jugoslovenskom,druga vremena,gotovo drugi sport,u srpskom fudbalu jedan klub redovno igra LE,dvaput je igrao LS,pravi igrace za drzavni tim i zivi od prodaje istih dok drugi jedino ima bankomat u Nemanjinoj i Icu Zvera i ekipu da po potrebi miniraju repku

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Od nasih klubova jedino postujem Macvu a od ovih ostalih SNS klubova mi je vise muka i nadam se da ce i Zvezda i Partizan zavrsiti na prolece svoje putesestvije u Evropi.

drago

pre 6 godina

Drmr

To su gluposti, za Zvezdu su navijali Srbi, za Dinamo Hrvati, a za Hajduk i Partizan, koliko se ja sjecam, svi zivi.
Pa samo Srbi iz Dalmacije su svi navijali za Hajduk do tamo negdje 1960-e,1965-e jer su Dalmatinci, pa su se onda prebacili za Zvezdu.

Uros

pre 6 godina

presli smo Norvesku i Kazakstan i sad smo 27. liga. I dalje je to lose ali uz nekoliko ovakvih sezona mogli bismo uz Dansku i Hrvatsku da konkurisemo za 15. poziciju i 2 mesta u LS.

antiDebil

pre 6 godina

Ono
Ovo....ne razumem to ,,ko je ko u fudbalu" ? zvedana je za 25 godina jednom bila izbacena iz evrope zbog mahinacija cuvenog boga gvozdja iz Zeleznika, a u preostalih 24 godine je imala sansu da udje u prolecni deo evropi, pa zasto to nije uradila ? Manjak para ? Niste dovoljno bili drzavni projekat ? Namerno niste hteli zato sto ste tako u mogucnosti ?

dzek

pre 6 godina

Zvezdi Dinamo Kijev, grobarima Arsenal ..... da vidimo čija je grupa bila jača .... ???
(masterkg, 07. decembar 2017 23:05)

Tako nikako neces videti cija je grupa bila jaca. To mozes saznati samo ako Dinamo i Arsenal odigraju jedni protiv drugih ali pod uslovom da Arsenal izvede rezerve kao tokom cele grupne faze. Isto tako i ostale ekipe iz nasih grupa. Jedino tako bi se saznalo ko je imao teze rivale... A cak ni to nije merilo i cela ta prica je klasicna tema za decurliju kako bi se prepucavala danima. Poenta cela je da su i Partizan i Zvezda prosli dalje i to je ono najbitnije a koga ce izvuci.. pa, ja bih iskreno voleo najlakse moguce jer mislkm da ni vi protiv Dinama a ni mi protiv Arsenala nemamo neke velike sanse.

krle

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE 
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ... 

Hvala, dovidjenja !!!
(Vazda Pobro, 07. decembar 2017 23:21)

Je l to znaci da Zvezda ima bolju odbranu od svih timova u LE ili to znaci da ima bolju odbranu od timova sa kojima se borila? Ajde malo dublje udjite u statistkku bez da se lozite kao deca. To sto ste primili najmanje golova ne znaci apsolutno nista jer tim koji primi i najvise golova moze da osvoji LE. Stvarno me iznenadjujete sa vasim hvalospevima...

vlajzi

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca  
partizan 6  
dinamo 4  
hajduk 4 
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)

KOMPLEKS - LEVEL PRO.
Koga bre briga ko je osvojio koliko ta 'proleca'?!
Aj nam reci ko je koliko cekao za ta proleca, taj podatak je zanimljiviji.
I koliko leta, jeseni i zime je ko osvojio.

el_kiddo

pre 6 godina

Nka prepucavanje pocne...Kao da je bitno, Partizan popio 4 komada, igrao sa smesnim albancima, Zvezda dala 3 gola u 6 utakmicaz igrala sa pionirima Arsenala... Koga briga, bitno je da su oba tima prosla, i da imamo sanse da gledamo minimum 4 dobre utakmice sa dobrim protivnicima...

mika šumadinac

pre 6 godina

zasto coveku dajete minuse, 
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 07. decembar 2017 23:35)

Problem je što ste naloženi klinci.Umesto da Uživamo i jedni i drugi i da čestitamo jedni drugima, 30 % komentara su navijačka prepucavanja i to ona najgora...Provokacije i ostalo.

djuro

pre 6 godina

interesantno kako i na ovako pozitivnu vest skoro pa većina komentara tupe kako su ovi drugi ne znam šta, nezasluženo prošli grupu, slabiji tim, tim bez tradicije i slično. Alo, razumeli smo još odavno da nemate mnogo u glavi, da vam je "pripadnost" Zvezdinoj ili Partizanovoj rulji jedina afirmativna stvar u životu, i sad umuknite i dozvolite normalnim navijačima i ljubiteljima fudbala da malo odmore od vaših infantilnih fazona.
Ne razumem zašto moderatori uporno objavljuju ta tupava prepucavanja...

Dzontra Volta

pre 6 godina

Ako Partizan izvuce Arsenal,logicno je da Venger nece igrati sa trecim timom,jer ipak se radi o malo bolje protivniku nego onima u grupi ??

bobek

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...
Dete,ti stvarno treba da se pregledas..prvo si trcao na zvezdine vesti da na svaku okacis prvi komentar kako mi imamo komplekse a na par vesti sam video isti komentar samo prekopiran..toliko o kompleksima a drugo,vilsir i ostali indijanci ne da nisu tada bili u prvoj ni u drugoj ekipi nego tek se naziralo da ce biti veciti drugi u rezervi prvom sastavu.ARSENAL: Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela). Dakle,iz prvog sastava ekipe je samo song,arshavin i rosicki..eto mog pokusaja lazi..casa mleka i idi malo odmori prstice od tastature!!

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Pamticemo, tada su grobari navijaci Kelna plakali...
(exe, 07. decembar 2017 23:07)
a sve mislim da si se ti radovao Partizanovoj pobedi protiv JB.

drmr

pre 6 godina

.A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..Uvek protiv većine!
(grobar kg, 07. decembar 2017 23:50)

Koliko nemas pojma dokazao si upravo ovim pitanjem. Zvezda je posle ‘91 izgubila mnogo navijaca. Cela Slovenija je navijala za Zvezdu (danas se Doncic deklarise kao Zvezdas primera radi), pa cela Bosna, Zvezda je u Sarajevu imala vise navijaca nego Zelja i Sarajevo zajedno. Mislim i na Bosance muslimanske veroispovesti. Samo su Hrvati navijali za Dinamo i Hajduk kompletno.

kad vec pitas

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca
partizan 6
dinamo 4
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 7. decembar 2017 23:35)
Em su i Zeljeznicar i Radnicki igrali pulufinala UEFA kupa em samo Hajduk ima 5 cetvrtfinala i 2 polufinala eurokupova... tako da ti racunica ne stoji kao ni ova gore lista.

Иван Грозни

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.
(Statisticar, 7. decembar 2017 23:59)

Тачно, али ствар је у да тадашњи КСГ није био такмичење у организацији УЕФА, која га не признаје.

Nizdis

pre 6 godina

Ako grobari slucajno izvuku Arsenal , to ce sigurno biti prvi tim sa dodatnim pojacanjima specijalno kupljenim za tekmu protiv Partizana.

Max

pre 6 godina

@grobar kg
Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela).

Izvinjavam se - Fabregas, Koscielny, Van Persie, Walcott, Bendtner...gde su bili? Gledali prenos u Kg?...Nasri i Clichy igrali 10-15 minuta. Najjaci sastav? Wilshere imao 18 godina. To za ono - protiv Zvezde igrali omladinci.
Kakogod secam se tih naslova - herojski poraz Partizana. Svi vasi porazi su herojski. Avangarda.

World Champion from 08.12.1991 Red Star

pre 6 godina

Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! sto zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

Ono

pre 6 godina

Za 25 godina u kojima je Zvezda ispadala pre proleća veliki Partizan je uspeo da izbori čak jedno prolece! Da napravi Zvezda još 25 godina posta pa tako još narednih 200 godina možda bi najzad Partizan uspeo da je stigne za onu razliku koja je Zvezda napravila samo u periodu 46-92. Toliko o tome ko je ko u fudbalu! Zamislite samo da svi ovi veliki navijači Partizana i dodju na stadion pa gde bi im kraj bio, a ne protiv mladih dečaka ih dođe do 20 hiljada...

drago

pre 6 godina

zmaj

Hajduk ima sedam 4-finala ili vise a Partizan tri. Partizan ima jos 2 proljeca.
Znam da je Zvezda bila najjaca u Evropi pa Hajduk dok je Partizan stalno kiksao.
Partizan ima 2 titule vise ali kad bi vratili Hajduku onu sto su ukrali bilo bi isto.
Zvezda ima 12 4-finala ili vise + 2 u Kupu Velesajamskih gradova a Dinamo 3 + 2.
Zvezda je bila konstatno jaka, Dinamo i Partizan u '60-ima a Hajduk '70-ih i '80-ih.

JPR24

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP. Kao da sanjamo...
(Mihajlo, 07. decembar 2017 23:09)

I onda dodje 2018, u januaru pijaca, letenje u vazduh, stize SP, Kosta Rika, Rika... Selektor, heh jos ga ne znamo, gubi konce i repriza protiv Argentine i Holandije stize sa Brazilom.
A mladi nastavljaju dobrim rezultatima, ali nema za njih mesta i A timu, ne razumu sistem i ostale strateske vrline.

bobek

pre 6 godina

@masterkg
Protiv nekih ce Arsenal izvesti prvi tim a protiv nekih omladince ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (urosRuma, 7. decembar 2017 23:08)
Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati

my way

pre 6 godina

Тако је, живела Србија!!! Надајмо се да ће Звезда и Партизан знати да искористе овај тренутак и да се организационо, спортски, финансијски, у сваком погледу уздигну на један виши ниво и тиме повуку цео наш фудбал! Велики дан заиста, а сада следе озбиљне анализе и рад свих у клубовима. Овај воз се не сме пропустити!

Mihajlo

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...

reci

pre 6 godina

Nema potrebe da se pominje drugi tim. Ok navijaš za zvezdu, brate slavi prolaz, a ne ono kao grobari plaču ili obrnuto. Bravo za naš fudbal, čestitke i jednima i drugima na prolasku dalje.

zoran fr

pre 6 godina

Današnji dan, 7. decembar 2017. ostaće zauvek zapisan kao jedan od najvažnijih datuma u istoriji srpskog klupskog fudbala.


Tuga sta sam procitao i zbog cega se mi radujemo.
da je malo u ovoj zemlji pravde i klubove vode pravi ljudi i partizan i zvezda bi igrali stalno prolece u drugorazrednom takmicenju LE.

lolz

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca 
partizan 6 
dinamo 4 
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?

grobar kg

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...

European and World Champion from 1991 red Star,Belgrade

pre 6 godina

NEEEEEEEEEEEEROR,sledeci dan, !!! Srbija,Jugoslavija ce ipak pamtiti,PAMTE 08.12.1991 godine tada je FK Crvena zvezda osvojila u Tokiju Interkontinetalni kup,i upisala se u besmrtne klubove Svetskog fudbala !!! da,da ... FK Crvena zvezda,Boka Juniors,Milan,Real Madrid,Bejern Minhen,Juventus,Boruisija Dortmund,Sao Paolo,Porto,Ajaks .....

Statisticar

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.

grobar kg

pre 6 godina

Nikad nas ne stavljajte u isti koš sa ovima. Za Partizan ovo jeste uspeh i ništa više od toga.
Nikakav bitan datum, običan uspeh, a za njih mozda jeste istorijski, ali to govori o njima...

Author

pre 6 godina

'’Crvena zvezda je bila prvak Evrope, često igrala u završnici evrokupova, Partizan takođe ima bogatu istoriju... ‘’Hahahahahaha.
Rečenica koja govori ko je ko u srpskom fudbalu.

Vazda Pobro

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ...

Hvala, dovidjenja !!!

Generacija '82

pre 6 godina

Do pre 6 meseci 90% nas nije verovalo da će do grupne faze stići!
Uz malo sreće u žrebu i novo čudo je u Februaru moguće.Samo srčano i hrabro protiv bilo koga.
To vam kaže Partizanovac koji je uvek navijao i navija za crno-bele, i koji nikad nije navijao protiv Zvezde u Evropi,jer sam naučen da je tako normalno razmišljati...

grobar kg

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg 
 nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?
(miško kragujevac, 07. decembar 2017 23:33)

Jesam, upućen sam i znam ko je trofejniji(u fudbalu).
A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?
Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..

Uvek protiv većine!

Generacija '70

pre 6 godina

(Generacija '82, 7. decembar 2017 23:30)

Bravo majstore!
Isto zelim i tvojem Partizanu.
Kada bi se samo jos ugledali neki na "visim" pozicijama na nas, a i vecina ostalih.

...

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?
(v_K_esspreso, 7. decembar 2017 23:06)
pa desilo se da smo osvojili rekordnih 5.85 bodova, i da nas racunajuci samo ovu sezonu stavlja na 13. mesto od svih zemlja, stim da u zavisnosti od rezultata u prolecu mozemo jos da napredujemo, uglavnom bili bi dosta bolji (cak i ispred Nemacke koja ima ocajnu sezonu) da nisu Vojvodina i Mladost ispali odmah u prvom kolu, u principu ovo ne mora da znaci nista, jer tek od 15. mesta (racunajuci 5 proslih sezona) se dobija 5. predstavnika u Evropi (2 u LS), a za to nam treba sve pobede vecitih do kraja lige evrope (osim u finalu sto je logicno) ili jos dve ovakve sezone (sa oko 6 bodova).

v_K_esspreso

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?

miško kragujevac

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg
nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?

De Lux

pre 6 godina

1. Partizan ušao u 1/16 lige Evrope
2. Zvezda ušla u 1/16 lige Evrope
3. Srbija ušla na Svetsko prvenstvo

Kakva godina za Srbe i srpski fudbal....

veliki strumf

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlo, 7. decembar 2017 23:09)

E da mi je ovo pocetkom godine neko pricao, otvoreno bih mu rekao: Ala lazeeeeees :-)

Republika Srpska

pre 6 godina

Da se samo nadovezem na jedan komentar ispod... Crvena Zvezda je takodje jedini tim je prosao dalje, a dao cak tri gola u sest utakmica:-)

Mihajlo

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...

v_K_esspreso

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?

Vazda Pobro

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ...

Hvala, dovidjenja !!!

lolz

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca 
partizan 6 
dinamo 4 
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?

Generacija '82

pre 6 godina

Do pre 6 meseci 90% nas nije verovalo da će do grupne faze stići!
Uz malo sreće u žrebu i novo čudo je u Februaru moguće.Samo srčano i hrabro protiv bilo koga.
To vam kaže Partizanovac koji je uvek navijao i navija za crno-bele, i koji nikad nije navijao protiv Zvezde u Evropi,jer sam naučen da je tako normalno razmišljati...

De Lux

pre 6 godina

1. Partizan ušao u 1/16 lige Evrope
2. Zvezda ušla u 1/16 lige Evrope
3. Srbija ušla na Svetsko prvenstvo

Kakva godina za Srbe i srpski fudbal....

Author

pre 6 godina

'’Crvena zvezda je bila prvak Evrope, često igrala u završnici evrokupova, Partizan takođe ima bogatu istoriju... ‘’Hahahahahaha.
Rečenica koja govori ko je ko u srpskom fudbalu.

my way

pre 6 godina

Тако је, живела Србија!!! Надајмо се да ће Звезда и Партизан знати да искористе овај тренутак и да се организационо, спортски, финансијски, у сваком погледу уздигну на један виши ниво и тиме повуку цео наш фудбал! Велики дан заиста, а сада следе озбиљне анализе и рад свих у клубовима. Овај воз се не сме пропустити!

veliki strumf

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlo, 7. decembar 2017 23:09)

E da mi je ovo pocetkom godine neko pricao, otvoreno bih mu rekao: Ala lazeeeeees :-)

reci

pre 6 godina

Nema potrebe da se pominje drugi tim. Ok navijaš za zvezdu, brate slavi prolaz, a ne ono kao grobari plaču ili obrnuto. Bravo za naš fudbal, čestitke i jednima i drugima na prolasku dalje.

...

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?
(v_K_esspreso, 7. decembar 2017 23:06)
pa desilo se da smo osvojili rekordnih 5.85 bodova, i da nas racunajuci samo ovu sezonu stavlja na 13. mesto od svih zemlja, stim da u zavisnosti od rezultata u prolecu mozemo jos da napredujemo, uglavnom bili bi dosta bolji (cak i ispred Nemacke koja ima ocajnu sezonu) da nisu Vojvodina i Mladost ispali odmah u prvom kolu, u principu ovo ne mora da znaci nista, jer tek od 15. mesta (racunajuci 5 proslih sezona) se dobija 5. predstavnika u Evropi (2 u LS), a za to nam treba sve pobede vecitih do kraja lige evrope (osim u finalu sto je logicno) ili jos dve ovakve sezone (sa oko 6 bodova).

Statisticar

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.

European and World Champion from 1991 red Star,Belgrade

pre 6 godina

NEEEEEEEEEEEEROR,sledeci dan, !!! Srbija,Jugoslavija ce ipak pamtiti,PAMTE 08.12.1991 godine tada je FK Crvena zvezda osvojila u Tokiju Interkontinetalni kup,i upisala se u besmrtne klubove Svetskog fudbala !!! da,da ... FK Crvena zvezda,Boka Juniors,Milan,Real Madrid,Bejern Minhen,Juventus,Boruisija Dortmund,Sao Paolo,Porto,Ajaks .....

grobar kg

pre 6 godina

Nikad nas ne stavljajte u isti koš sa ovima. Za Partizan ovo jeste uspeh i ništa više od toga.
Nikakav bitan datum, običan uspeh, a za njih mozda jeste istorijski, ali to govori o njima...

bobek

pre 6 godina

@masterkg
Protiv nekih ce Arsenal izvesti prvi tim a protiv nekih omladince ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (urosRuma, 7. decembar 2017 23:08)
Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati

zoran fr

pre 6 godina

Današnji dan, 7. decembar 2017. ostaće zauvek zapisan kao jedan od najvažnijih datuma u istoriji srpskog klupskog fudbala.


Tuga sta sam procitao i zbog cega se mi radujemo.
da je malo u ovoj zemlji pravde i klubove vode pravi ljudi i partizan i zvezda bi igrali stalno prolece u drugorazrednom takmicenju LE.

Republika Srpska

pre 6 godina

Da se samo nadovezem na jedan komentar ispod... Crvena Zvezda je takodje jedini tim je prosao dalje, a dao cak tri gola u sest utakmica:-)

miško kragujevac

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg
nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?

Generacija '70

pre 6 godina

(Generacija '82, 7. decembar 2017 23:30)

Bravo majstore!
Isto zelim i tvojem Partizanu.
Kada bi se samo jos ugledali neki na "visim" pozicijama na nas, a i vecina ostalih.

grobar kg

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg 
 nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?
(miško kragujevac, 07. decembar 2017 23:33)

Jesam, upućen sam i znam ko je trofejniji(u fudbalu).
A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?
Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..

Uvek protiv većine!

grobar kg

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...

djuro

pre 6 godina

interesantno kako i na ovako pozitivnu vest skoro pa većina komentara tupe kako su ovi drugi ne znam šta, nezasluženo prošli grupu, slabiji tim, tim bez tradicije i slično. Alo, razumeli smo još odavno da nemate mnogo u glavi, da vam je "pripadnost" Zvezdinoj ili Partizanovoj rulji jedina afirmativna stvar u životu, i sad umuknite i dozvolite normalnim navijačima i ljubiteljima fudbala da malo odmore od vaših infantilnih fazona.
Ne razumem zašto moderatori uporno objavljuju ta tupava prepucavanja...

drago

pre 6 godina

Drmr

To su gluposti, za Zvezdu su navijali Srbi, za Dinamo Hrvati, a za Hajduk i Partizan, koliko se ja sjecam, svi zivi.
Pa samo Srbi iz Dalmacije su svi navijali za Hajduk do tamo negdje 1960-e,1965-e jer su Dalmatinci, pa su se onda prebacili za Zvezdu.

mika šumadinac

pre 6 godina

zasto coveku dajete minuse, 
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 07. decembar 2017 23:35)

Problem je što ste naloženi klinci.Umesto da Uživamo i jedni i drugi i da čestitamo jedni drugima, 30 % komentara su navijačka prepucavanja i to ona najgora...Provokacije i ostalo.

Uros

pre 6 godina

presli smo Norvesku i Kazakstan i sad smo 27. liga. I dalje je to lose ali uz nekoliko ovakvih sezona mogli bismo uz Dansku i Hrvatsku da konkurisemo za 15. poziciju i 2 mesta u LS.

JPR24

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP. Kao da sanjamo...
(Mihajlo, 07. decembar 2017 23:09)

I onda dodje 2018, u januaru pijaca, letenje u vazduh, stize SP, Kosta Rika, Rika... Selektor, heh jos ga ne znamo, gubi konce i repriza protiv Argentine i Holandije stize sa Brazilom.
A mladi nastavljaju dobrim rezultatima, ali nema za njih mesta i A timu, ne razumu sistem i ostale strateske vrline.

Max

pre 6 godina

@grobar kg
Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela).

Izvinjavam se - Fabregas, Koscielny, Van Persie, Walcott, Bendtner...gde su bili? Gledali prenos u Kg?...Nasri i Clichy igrali 10-15 minuta. Najjaci sastav? Wilshere imao 18 godina. To za ono - protiv Zvezde igrali omladinci.
Kakogod secam se tih naslova - herojski poraz Partizana. Svi vasi porazi su herojski. Avangarda.

dzek

pre 6 godina

Zvezdi Dinamo Kijev, grobarima Arsenal ..... da vidimo čija je grupa bila jača .... ???
(masterkg, 07. decembar 2017 23:05)

Tako nikako neces videti cija je grupa bila jaca. To mozes saznati samo ako Dinamo i Arsenal odigraju jedni protiv drugih ali pod uslovom da Arsenal izvede rezerve kao tokom cele grupne faze. Isto tako i ostale ekipe iz nasih grupa. Jedino tako bi se saznalo ko je imao teze rivale... A cak ni to nije merilo i cela ta prica je klasicna tema za decurliju kako bi se prepucavala danima. Poenta cela je da su i Partizan i Zvezda prosli dalje i to je ono najbitnije a koga ce izvuci.. pa, ja bih iskreno voleo najlakse moguce jer mislkm da ni vi protiv Dinama a ni mi protiv Arsenala nemamo neke velike sanse.

el_kiddo

pre 6 godina

Nka prepucavanje pocne...Kao da je bitno, Partizan popio 4 komada, igrao sa smesnim albancima, Zvezda dala 3 gola u 6 utakmicaz igrala sa pionirima Arsenala... Koga briga, bitno je da su oba tima prosla, i da imamo sanse da gledamo minimum 4 dobre utakmice sa dobrim protivnicima...

krle

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE 
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ... 

Hvala, dovidjenja !!!
(Vazda Pobro, 07. decembar 2017 23:21)

Je l to znaci da Zvezda ima bolju odbranu od svih timova u LE ili to znaci da ima bolju odbranu od timova sa kojima se borila? Ajde malo dublje udjite u statistkku bez da se lozite kao deca. To sto ste primili najmanje golova ne znaci apsolutno nista jer tim koji primi i najvise golova moze da osvoji LE. Stvarno me iznenadjujete sa vasim hvalospevima...

Иван Грозни

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.
(Statisticar, 7. decembar 2017 23:59)

Тачно, али ствар је у да тадашњи КСГ није био такмичење у организацији УЕФА, која га не признаје.

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Pamticemo, tada su grobari navijaci Kelna plakali...
(exe, 07. decembar 2017 23:07)
a sve mislim da si se ti radovao Partizanovoj pobedi protiv JB.

bobek

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...
Dete,ti stvarno treba da se pregledas..prvo si trcao na zvezdine vesti da na svaku okacis prvi komentar kako mi imamo komplekse a na par vesti sam video isti komentar samo prekopiran..toliko o kompleksima a drugo,vilsir i ostali indijanci ne da nisu tada bili u prvoj ni u drugoj ekipi nego tek se naziralo da ce biti veciti drugi u rezervi prvom sastavu.ARSENAL: Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela). Dakle,iz prvog sastava ekipe je samo song,arshavin i rosicki..eto mog pokusaja lazi..casa mleka i idi malo odmori prstice od tastature!!

Nizdis

pre 6 godina

Ako grobari slucajno izvuku Arsenal , to ce sigurno biti prvi tim sa dodatnim pojacanjima specijalno kupljenim za tekmu protiv Partizana.

drmr

pre 6 godina

.A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..Uvek protiv većine!
(grobar kg, 07. decembar 2017 23:50)

Koliko nemas pojma dokazao si upravo ovim pitanjem. Zvezda je posle ‘91 izgubila mnogo navijaca. Cela Slovenija je navijala za Zvezdu (danas se Doncic deklarise kao Zvezdas primera radi), pa cela Bosna, Zvezda je u Sarajevu imala vise navijaca nego Zelja i Sarajevo zajedno. Mislim i na Bosance muslimanske veroispovesti. Samo su Hrvati navijali za Dinamo i Hajduk kompletno.

Ono

pre 6 godina

Za 25 godina u kojima je Zvezda ispadala pre proleća veliki Partizan je uspeo da izbori čak jedno prolece! Da napravi Zvezda još 25 godina posta pa tako još narednih 200 godina možda bi najzad Partizan uspeo da je stigne za onu razliku koja je Zvezda napravila samo u periodu 46-92. Toliko o tome ko je ko u fudbalu! Zamislite samo da svi ovi veliki navijači Partizana i dodju na stadion pa gde bi im kraj bio, a ne protiv mladih dečaka ih dođe do 20 hiljada...

World Champion from 08.12.1991 Red Star

pre 6 godina

Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! sto zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

vlajzi

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca  
partizan 6  
dinamo 4  
hajduk 4 
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)

KOMPLEKS - LEVEL PRO.
Koga bre briga ko je osvojio koliko ta 'proleca'?!
Aj nam reci ko je koliko cekao za ta proleca, taj podatak je zanimljiviji.
I koliko leta, jeseni i zime je ko osvojio.

antiDebil

pre 6 godina

Ono
Ovo....ne razumem to ,,ko je ko u fudbalu" ? zvedana je za 25 godina jednom bila izbacena iz evrope zbog mahinacija cuvenog boga gvozdja iz Zeleznika, a u preostalih 24 godine je imala sansu da udje u prolecni deo evropi, pa zasto to nije uradila ? Manjak para ? Niste dovoljno bili drzavni projekat ? Namerno niste hteli zato sto ste tako u mogucnosti ?

drago

pre 6 godina

zmaj

Hajduk ima sedam 4-finala ili vise a Partizan tri. Partizan ima jos 2 proljeca.
Znam da je Zvezda bila najjaca u Evropi pa Hajduk dok je Partizan stalno kiksao.
Partizan ima 2 titule vise ali kad bi vratili Hajduku onu sto su ukrali bilo bi isto.
Zvezda ima 12 4-finala ili vise + 2 u Kupu Velesajamskih gradova a Dinamo 3 + 2.
Zvezda je bila konstatno jaka, Dinamo i Partizan u '60-ima a Hajduk '70-ih i '80-ih.

Dzontra Volta

pre 6 godina

Ako Partizan izvuce Arsenal,logicno je da Venger nece igrati sa trecim timom,jer ipak se radi o malo bolje protivniku nego onima u grupi ??

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Od nasih klubova jedino postujem Macvu a od ovih ostalih SNS klubova mi je vise muka i nadam se da ce i Zvezda i Partizan zavrsiti na prolece svoje putesestvije u Evropi.

kad vec pitas

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca
partizan 6
dinamo 4
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 7. decembar 2017 23:35)
Em su i Zeljeznicar i Radnicki igrali pulufinala UEFA kupa em samo Hajduk ima 5 cetvrtfinala i 2 polufinala eurokupova... tako da ti racunica ne stoji kao ni ova gore lista.

jeremija

pre 6 godina

@Author
Mislis jugoslovenskom,druga vremena,gotovo drugi sport,u srpskom fudbalu jedan klub redovno igra LE,dvaput je igrao LS,pravi igrace za drzavni tim i zivi od prodaje istih dok drugi jedino ima bankomat u Nemanjinoj i Icu Zvera i ekipu da po potrebi miniraju repku

grobar kg

pre 6 godina

Nikad nas ne stavljajte u isti koš sa ovima. Za Partizan ovo jeste uspeh i ništa više od toga.
Nikakav bitan datum, običan uspeh, a za njih mozda jeste istorijski, ali to govori o njima...

grobar kg

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg 
 nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?
(miško kragujevac, 07. decembar 2017 23:33)

Jesam, upućen sam i znam ko je trofejniji(u fudbalu).
A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?
Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..

Uvek protiv većine!

Author

pre 6 godina

'’Crvena zvezda je bila prvak Evrope, često igrala u završnici evrokupova, Partizan takođe ima bogatu istoriju... ‘’Hahahahahaha.
Rečenica koja govori ko je ko u srpskom fudbalu.

zoran fr

pre 6 godina

Današnji dan, 7. decembar 2017. ostaće zauvek zapisan kao jedan od najvažnijih datuma u istoriji srpskog klupskog fudbala.


Tuga sta sam procitao i zbog cega se mi radujemo.
da je malo u ovoj zemlji pravde i klubove vode pravi ljudi i partizan i zvezda bi igrali stalno prolece u drugorazrednom takmicenju LE.

grobar kg

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...

Republika Srpska

pre 6 godina

Da se samo nadovezem na jedan komentar ispod... Crvena Zvezda je takodje jedini tim je prosao dalje, a dao cak tri gola u sest utakmica:-)

Vazda Pobro

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ...

Hvala, dovidjenja !!!

lolz

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca 
partizan 6 
dinamo 4 
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?

bobek

pre 6 godina

@masterkg
Protiv nekih ce Arsenal izvesti prvi tim a protiv nekih omladince ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (urosRuma, 7. decembar 2017 23:08)
Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati

miško kragujevac

pre 6 godina

Za grobara iz kg od zvezdaša iz kg
nikako nismo u isti koš ,komšo nikako!!!Zna se ko je ko,ko ima koliko evropskih proleća!!!Verovatno si mladji dečko pa nisi upućen u istoriju jugoslovenskog fudbala?!?

vlajzi

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca  
partizan 6  
dinamo 4  
hajduk 4 
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)

KOMPLEKS - LEVEL PRO.
Koga bre briga ko je osvojio koliko ta 'proleca'?!
Aj nam reci ko je koliko cekao za ta proleca, taj podatak je zanimljiviji.
I koliko leta, jeseni i zime je ko osvojio.

European and World Champion from 1991 red Star,Belgrade

pre 6 godina

NEEEEEEEEEEEEROR,sledeci dan, !!! Srbija,Jugoslavija ce ipak pamtiti,PAMTE 08.12.1991 godine tada je FK Crvena zvezda osvojila u Tokiju Interkontinetalni kup,i upisala se u besmrtne klubove Svetskog fudbala !!! da,da ... FK Crvena zvezda,Boka Juniors,Milan,Real Madrid,Bejern Minhen,Juventus,Boruisija Dortmund,Sao Paolo,Porto,Ajaks .....

Dzontra Volta

pre 6 godina

Ako Partizan izvuce Arsenal,logicno je da Venger nece igrati sa trecim timom,jer ipak se radi o malo bolje protivniku nego onima u grupi ??

antiDebil

pre 6 godina

Ono
Ovo....ne razumem to ,,ko je ko u fudbalu" ? zvedana je za 25 godina jednom bila izbacena iz evrope zbog mahinacija cuvenog boga gvozdja iz Zeleznika, a u preostalih 24 godine je imala sansu da udje u prolecni deo evropi, pa zasto to nije uradila ? Manjak para ? Niste dovoljno bili drzavni projekat ? Namerno niste hteli zato sto ste tako u mogucnosti ?

krle

pre 6 godina

1. Crvena Zvezda je tim koji je primio najmanje golova u grupnom takmicenju LE 
2. Crvena Zvezda je jedini tim koji je prosao u drugi krug, a da je kvalifikacije krenuo od prvog kola ... 

Hvala, dovidjenja !!!
(Vazda Pobro, 07. decembar 2017 23:21)

Je l to znaci da Zvezda ima bolju odbranu od svih timova u LE ili to znaci da ima bolju odbranu od timova sa kojima se borila? Ajde malo dublje udjite u statistkku bez da se lozite kao deca. To sto ste primili najmanje golova ne znaci apsolutno nista jer tim koji primi i najvise golova moze da osvoji LE. Stvarno me iznenadjujete sa vasim hvalospevima...

kad vec pitas

pre 6 godina

CRVENA ZVEZDA 16 proleca
partizan 6
dinamo 4
hajduk 4
(zmaj, 07. decembar 2017 23:09)
zasto coveku dajete minuse,
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 7. decembar 2017 23:35)
Em su i Zeljeznicar i Radnicki igrali pulufinala UEFA kupa em samo Hajduk ima 5 cetvrtfinala i 2 polufinala eurokupova... tako da ti racunica ne stoji kao ni ova gore lista.

bobek

pre 6 godina

Nekima je vec izasao na megdan Arsenal sa trecim timom i polupao ih kao kante sa 3-1 u sred Bg a da ne pricamo kako je bilo u Londonu :D Nemoj se blamirati
(bobek, 07. decembar 2017 23:34)

Tvoj pokusaj lazi je bezuspesan.
Prvo Arsenal je igrao u najjacem sastavu u oba meca.
Drugo, kako je bilo u Londonu?
Do 75og minuta je bilo 1-1, na kraju 3-1 isto kao u Bg, ali sa PRVIM TIMOM, koliko vas postuju, tako i igraju sa vama...
Dete,ti stvarno treba da se pregledas..prvo si trcao na zvezdine vesti da na svaku okacis prvi komentar kako mi imamo komplekse a na par vesti sam video isti komentar samo prekopiran..toliko o kompleksima a drugo,vilsir i ostali indijanci ne da nisu tada bili u prvoj ni u drugoj ekipi nego tek se naziralo da ce biti veciti drugi u rezervi prvom sastavu.ARSENAL: Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela). Dakle,iz prvog sastava ekipe je samo song,arshavin i rosicki..eto mog pokusaja lazi..casa mleka i idi malo odmori prstice od tastature!!

Generacija '82

pre 6 godina

Do pre 6 meseci 90% nas nije verovalo da će do grupne faze stići!
Uz malo sreće u žrebu i novo čudo je u Februaru moguće.Samo srčano i hrabro protiv bilo koga.
To vam kaže Partizanovac koji je uvek navijao i navija za crno-bele, i koji nikad nije navijao protiv Zvezde u Evropi,jer sam naučen da je tako normalno razmišljati...

Ono

pre 6 godina

Za 25 godina u kojima je Zvezda ispadala pre proleća veliki Partizan je uspeo da izbori čak jedno prolece! Da napravi Zvezda još 25 godina posta pa tako još narednih 200 godina možda bi najzad Partizan uspeo da je stigne za onu razliku koja je Zvezda napravila samo u periodu 46-92. Toliko o tome ko je ko u fudbalu! Zamislite samo da svi ovi veliki navijači Partizana i dodju na stadion pa gde bi im kraj bio, a ne protiv mladih dečaka ih dođe do 20 hiljada...

De Lux

pre 6 godina

1. Partizan ušao u 1/16 lige Evrope
2. Zvezda ušla u 1/16 lige Evrope
3. Srbija ušla na Svetsko prvenstvo

Kakva godina za Srbe i srpski fudbal....

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Od nasih klubova jedino postujem Macvu a od ovih ostalih SNS klubova mi je vise muka i nadam se da ce i Zvezda i Partizan zavrsiti na prolece svoje putesestvije u Evropi.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?

Mihajlo

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...

my way

pre 6 godina

Тако је, живела Србија!!! Надајмо се да ће Звезда и Партизан знати да искористе овај тренутак и да се организационо, спортски, финансијски, у сваком погледу уздигну на један виши ниво и тиме повуку цео наш фудбал! Велики дан заиста, а сада следе озбиљне анализе и рад свих у клубовима. Овај воз се не сме пропустити!

Statisticar

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.

Nizdis

pre 6 godina

Ako grobari slucajno izvuku Arsenal , to ce sigurno biti prvi tim sa dodatnim pojacanjima specijalno kupljenim za tekmu protiv Partizana.

World Champion from 08.12.1991 Red Star

pre 6 godina

Crvena Zvezda igra 16 prolece u Evropi !!! sto zajedno nemaju Partizan (6),Dinamo Zagreb (4),Hajduk Split (4).

dzek

pre 6 godina

Zvezdi Dinamo Kijev, grobarima Arsenal ..... da vidimo čija je grupa bila jača .... ???
(masterkg, 07. decembar 2017 23:05)

Tako nikako neces videti cija je grupa bila jaca. To mozes saznati samo ako Dinamo i Arsenal odigraju jedni protiv drugih ali pod uslovom da Arsenal izvede rezerve kao tokom cele grupne faze. Isto tako i ostale ekipe iz nasih grupa. Jedino tako bi se saznalo ko je imao teze rivale... A cak ni to nije merilo i cela ta prica je klasicna tema za decurliju kako bi se prepucavala danima. Poenta cela je da su i Partizan i Zvezda prosli dalje i to je ono najbitnije a koga ce izvuci.. pa, ja bih iskreno voleo najlakse moguce jer mislkm da ni vi protiv Dinama a ni mi protiv Arsenala nemamo neke velike sanse.

Max

pre 6 godina

@grobar kg
Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela).

Izvinjavam se - Fabregas, Koscielny, Van Persie, Walcott, Bendtner...gde su bili? Gledali prenos u Kg?...Nasri i Clichy igrali 10-15 minuta. Najjaci sastav? Wilshere imao 18 godina. To za ono - protiv Zvezde igrali omladinci.
Kakogod secam se tih naslova - herojski poraz Partizana. Svi vasi porazi su herojski. Avangarda.

drmr

pre 6 godina

.A sad pitanje za tebe je l si zbog toga počeo da navijas za zvezdu?Posto ja znam iz mnogih prica da je zvezda tek od 91e godine dobila hiljade i hiljade novih navijača..Uvek protiv većine!
(grobar kg, 07. decembar 2017 23:50)

Koliko nemas pojma dokazao si upravo ovim pitanjem. Zvezda je posle ‘91 izgubila mnogo navijaca. Cela Slovenija je navijala za Zvezdu (danas se Doncic deklarise kao Zvezdas primera radi), pa cela Bosna, Zvezda je u Sarajevu imala vise navijaca nego Zelja i Sarajevo zajedno. Mislim i na Bosance muslimanske veroispovesti. Samo su Hrvati navijali za Dinamo i Hajduk kompletno.

el_kiddo

pre 6 godina

Nka prepucavanje pocne...Kao da je bitno, Partizan popio 4 komada, igrao sa smesnim albancima, Zvezda dala 3 gola u 6 utakmicaz igrala sa pionirima Arsenala... Koga briga, bitno je da su oba tima prosla, i da imamo sanse da gledamo minimum 4 dobre utakmice sa dobrim protivnicima...

mika šumadinac

pre 6 godina

zasto coveku dajete minuse, 
pa cinjenica je da Zvezda ima vise proleca nego li svi klubovi iz bivse ex Yuge...u cemu je tu problem?
(lolz, 07. decembar 2017 23:35)

Problem je što ste naloženi klinci.Umesto da Uživamo i jedni i drugi i da čestitamo jedni drugima, 30 % komentara su navijačka prepucavanja i to ona najgora...Provokacije i ostalo.

Generacija '70

pre 6 godina

(Generacija '82, 7. decembar 2017 23:30)

Bravo majstore!
Isto zelim i tvojem Partizanu.
Kada bi se samo jos ugledali neki na "visim" pozicijama na nas, a i vecina ostalih.

drago

pre 6 godina

zmaj

Hajduk ima sedam 4-finala ili vise a Partizan tri. Partizan ima jos 2 proljeca.
Znam da je Zvezda bila najjaca u Evropi pa Hajduk dok je Partizan stalno kiksao.
Partizan ima 2 titule vise ali kad bi vratili Hajduku onu sto su ukrali bilo bi isto.
Zvezda ima 12 4-finala ili vise + 2 u Kupu Velesajamskih gradova a Dinamo 3 + 2.
Zvezda je bila konstatno jaka, Dinamo i Partizan u '60-ima a Hajduk '70-ih i '80-ih.

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Pamticemo, tada su grobari navijaci Kelna plakali...
(exe, 07. decembar 2017 23:07)
a sve mislim da si se ti radovao Partizanovoj pobedi protiv JB.

jeremija

pre 6 godina

@Author
Mislis jugoslovenskom,druga vremena,gotovo drugi sport,u srpskom fudbalu jedan klub redovno igra LE,dvaput je igrao LS,pravi igrace za drzavni tim i zivi od prodaje istih dok drugi jedino ima bankomat u Nemanjinoj i Icu Zvera i ekipu da po potrebi miniraju repku

veliki strumf

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP.
Kao da sanjamo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mihajlo, 7. decembar 2017 23:09)

E da mi je ovo pocetkom godine neko pricao, otvoreno bih mu rekao: Ala lazeeeeees :-)

...

pre 6 godina

Veliki uspeh. I kad je bila stara Jugoslavija ovo se nije desilo a sada kada smo mali desilo se. Velika stvar! :) zna li neko sta se desava sa koeficijentom nacionalnim ?
(v_K_esspreso, 7. decembar 2017 23:06)
pa desilo se da smo osvojili rekordnih 5.85 bodova, i da nas racunajuci samo ovu sezonu stavlja na 13. mesto od svih zemlja, stim da u zavisnosti od rezultata u prolecu mozemo jos da napredujemo, uglavnom bili bi dosta bolji (cak i ispred Nemacke koja ima ocajnu sezonu) da nisu Vojvodina i Mladost ispali odmah u prvom kolu, u principu ovo ne mora da znaci nista, jer tek od 15. mesta (racunajuci 5 proslih sezona) se dobija 5. predstavnika u Evropi (2 u LS), a za to nam treba sve pobede vecitih do kraja lige evrope (osim u finalu sto je logicno) ili jos dve ovakve sezone (sa oko 6 bodova).

JPR24

pre 6 godina

Srbija se direktno plasirala na SP, Crvena zvezda i Partizan prošli grupnu fazu Lige Evrope, Brodarac takođe igra na proleće u Ligi šampiona za mlade. Mlada reprezentacija pobedila u svih pet utakmica u grupi u kvalifikacijama za EP, omladinci i kadeti prošli u drugi krug kvalifikacija za EP. Kao da sanjamo...
(Mihajlo, 07. decembar 2017 23:09)

I onda dodje 2018, u januaru pijaca, letenje u vazduh, stize SP, Kosta Rika, Rika... Selektor, heh jos ga ne znamo, gubi konce i repriza protiv Argentine i Holandije stize sa Brazilom.
A mladi nastavljaju dobrim rezultatima, ali nema za njih mesta i A timu, ne razumu sistem i ostale strateske vrline.

drago

pre 6 godina

Drmr

To su gluposti, za Zvezdu su navijali Srbi, za Dinamo Hrvati, a za Hajduk i Partizan, koliko se ja sjecam, svi zivi.
Pa samo Srbi iz Dalmacije su svi navijali za Hajduk do tamo negdje 1960-e,1965-e jer su Dalmatinci, pa su se onda prebacili za Zvezdu.

reci

pre 6 godina

Nema potrebe da se pominje drugi tim. Ok navijaš za zvezdu, brate slavi prolaz, a ne ono kao grobari plaču ili obrnuto. Bravo za naš fudbal, čestitke i jednima i drugima na prolasku dalje.

Иван Грозни

pre 6 godina

Hm, nece biti.
Kup sajamskih gradova, sezona 1961/62 gde su igrali Crvena Zvezda i Novi Sad XI (tj Vojvodina).
Poceli su 1961. i oba kluba su zavrsili ucesce u 1962. godini.
Vosa je izgubila u 1/4 f od MTK iz Madjarske sa ukupnim rezultatom od 2:6, dok je Zvezda izgubila od Barse u 1/2 f sa ukupnim rezultatom od 1:6.
(Statisticar, 7. decembar 2017 23:59)

Тачно, али ствар је у да тадашњи КСГ није био такмичење у организацији УЕФА, која га не признаје.

djuro

pre 6 godina

interesantno kako i na ovako pozitivnu vest skoro pa većina komentara tupe kako su ovi drugi ne znam šta, nezasluženo prošli grupu, slabiji tim, tim bez tradicije i slično. Alo, razumeli smo još odavno da nemate mnogo u glavi, da vam je "pripadnost" Zvezdinoj ili Partizanovoj rulji jedina afirmativna stvar u životu, i sad umuknite i dozvolite normalnim navijačima i ljubiteljima fudbala da malo odmore od vaših infantilnih fazona.
Ne razumem zašto moderatori uporno objavljuju ta tupava prepucavanja...

Uros

pre 6 godina

presli smo Norvesku i Kazakstan i sad smo 27. liga. I dalje je to lose ali uz nekoliko ovakvih sezona mogli bismo uz Dansku i Hrvatsku da konkurisemo za 15. poziciju i 2 mesta u LS.